PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 26

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Ağustos Böcüğü
16-07-07, 12:46
Aslında bir süre daha dinlenmekte kararlıydım, halen daha da inandığım şeyleri körü körüne savunmak adına uzun tartışmalara girmeyeceğim, sadece duygusal yazısı için BÖCÜĞÜM'e ve de şiirleri için FİLİZİM'e teşekkür etmek için yazıyorum.

FİLİZİM yüreğine sağlık. Yalnız bizim dizideki ilişki çeşitliliği her halde bir de YALAN RÜZGARI'nda olmuştur. Herkesin hayatında üçer beşer kişi olmuş, en kıyıda köşede kalmış karakterlerin bile:)

Avrupa Yakası'nda bizim diziye gönderme yapmışlardı, Burhan şey demişti. "En heyecanlı yerinde bitti, herkes hamile ve babası bilmiyor". İçtiğim kahveyi püskürtmüştüm:)

Hasancım tartışmalara girme ama arada ses ver yahu..Bilelim sevgili modumuz burada..

İlişki çeşitliliği...Hmmm..Ama gerçek hayattada öyle değilmidir..Ortalama bir insanının hayatındada o kadar çeşitlilik olur yahu..Ne dersin olmaz mı

filizim+y
16-07-07, 12:47
Aslında bir süre daha dinlenmekte kararlıydım, halen daha da inandığım şeyleri körü körüne savunmak adına uzun tartışmalara girmeyeceğim, sadece duygusal yazısı için BÖCÜĞÜM'e ve de şiirleri için FİLİZİM'e teşekkür etmek için yazıyorum.

FİLİZİM yüreğine sağlık. Yalnız bizim dizideki ilişki çeşitliliği her halde bir de YALAN RÜZGARI'nda olmuştur. Herkesin hayatında üçer beşer kişi olmuş, en kıyıda köşede kalmış karakterlerin bile:)

Avrupa Yakası'nda bizim diziye gönderme yapmışlardı, Burhan şey demişti. "En heyecanlı yerinde bitti, herkes hamile ve babası bilmiyor". İçtiğim kahveyi püskürtmüştüm:)

Sevgili Hasanım,

yazını görünce çok mutlu oldum arkadaşım eksikliğini hissetiğim yorumculardan biriydin diğeri de kendini biliyor beğenmene çok sevindim teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için sağolasın..

senin de Hasanım, evet haklısın çeşitlilik çok du bu da şiirlere yansıdı ama olması gerekenler oldu belki biraz abartıydı ama olsun yine de ben efsana ve karşılıklı olanlar tek geçerim diğerleri de kendilerince oldu işte, ama haklısın herkesin var bir kaç tane ben yazarken daha iyi farkettim.

filizim+y
16-07-07, 12:50
FLASH FLASH FLASH
Merkezimize ulaşan son haberlere göre I.A. dizi forumunun şairi filizim+y
yazdığı son şiirle Yılmaz karakterinin öldüğünü itiraf etti..Koyu bir filizyılmazcı olan ve yılmazın ölümünü safsatadan ibaret olduğunu ısrarla savununan filizimin bu itirafı forum ahalisi tarafından (ben oluyorum şiirleri okuyan bir şahıs olarak) şaşkınlıkla karşılandı..Filizimin bu gerçeği uzun zamandır ferman ve evanın diline dolanmaktan çekindiği için gizlediği gelen haberler arasında..Yapacağı açıklama forum camiasında sabırsızlıkla beklenmekte..:)

demek öyle böcüğüm ben korkağın tekiyim ferman abim ve evam yüzünden eklemiyorum sen öyle san, baksen filizim neymiş de haberimiz yokmuş gizli cem hayranı filizim içindeki cevheri yeni döktü dışına baksen birde filizyılmazcıyım diye geçiniyordu, onlara tek kelam ettirmiyordu, ölmedi diye ne diller ne şiirler döktürmüştü olmadı be yakışmadı filizime ahh forum ahh siz nasıl içinizde barındırdınız bu forumdaşı ayıp etmiş.

sende ilk okuyanlardan olup bu ayrıcalığı ilk yaşayanlardan olduğun için ayıp ettin böcüğüm bu benim sırrımdı olmadı, ben bile şaşkınım ben neymişim, onlarla bir ilgisi yok özel isteği forumun prensinin, açıklama yapmayı düşünmüyorum bu benim özelim:):)

filizim+y
16-07-07, 12:55
he heh :happy0064 demek buydu şiir işte bu sonunda ah ah geç oldu ama güç olmasın be filizim ( olmadı galiba:happy0064 ) vaybe ben bu günleride görecektim ha :happy0064 ama ben biliyordum canım artık bırakın evayı ferman abimi ben susmam bea :img-pilot teşekkürler sevgili böcüğüm

sbr sbr merhaba öncelikle nasılda sevindin değil mi uzun zamandır pusuya yatmış beklemedeydin böcüğüm müjdeli haberi verdi ama unutma ki her haberde doğru olacak diye bir kural yok yalnış haberler çok yani, gördün gördün düşmez kalkmaz bir Allah bir de filizimle ilgili dedikodular çıksın ne yapalım ama yemezler sbrım ona göre:):)

amanın gözlerime inanamıyorum filizim ne yaptın sen. eyvahlar olsun yaktın yıktın mahvettin beni. senki en sıkı filizyılmaz savunucusuydun ne oldu cem mi kaçtı içine :img-icecr

sende mi arzu abla bu forumda beni en iyi bilen sendin bir yalan habere sattın beni öyle olsun, valla sayenizde cem de kaçar aslı da kaçar durum onu gösteriyor bir yalan habere kandınız tmm böcüğüm sağlam gazetecidir ama onun da yanılma payı vardır efendim bunu hesaba katmıyorsunuz olmuyor ama..

arzuinan
16-07-07, 13:04
sende mi arzu abla bu forumda beni en iyi bilen sendin bir yalan habere sattın beni öyle olsun, valla sayenizde cem de kaçar aslı da kaçar durum onu gösteriyor bir yalan habere kandınız tmm böcüğüm sağlam gazetecidir ama onun da yanılma payı vardır efendim bunu hesaba katmıyorsunuz olmuyor ama..

valla de diyeyim filizim benim böcüğüme güvenim sonsuz.

ama şimdi sende yok böyle birşey dememişsin ki canım. kıvırmışsın:img-icecr hem ne demek "benim özelim" sen halka mal olmuş bir forumdaşsın, benim özelim deyip sıyrılamazsın. :img-wink: :icon_whis

SBR
16-07-07, 13:05
sanada selam olsun sevgili filizim ne yapayım bea tam bir pusu olayı olmasada(buna bende inanmadım:img-pilot ) yani biraz sevindiğim doğru hakkaten yahu haber yanlış olsa bile ben onu kullanırım bu malzeme yeter bana(bu son cümleyi yazmamam lazımdı aslında:img-pilot

yahu bende diyorum nasıl oldu bu iş filizim hemen bırakmaz dedim cacığı yaw :img-wink: boşuna düşmüşüm sandelyeden :img-pilot :img-pilot

ferman336
16-07-07, 13:11
hüyoopp noluyor yahu:)
filizimden o şiirleri ben istemiştim ama bi ben okuyamadım be...hadi prenses boşver yahu tepkileri falan makara yapıyoruz ekle şu şiirleri de eğlenelim azucuk:) bak ben daha kaç gün önce ömeri savundum kahve yüzünden...boşver şimdi tuttuğumuz karakterleri falan..ben çıkacam ekle hadi prenses:) Hasanım foreverim hoşgeldin..de tartışmaya girmiceksek olmaz walla...kısır mısır..çıksın savaş baltaları yahu:img-icecr böcüğüm bu arada şu yorumlara sıkışmış kimsenin anlayamayacağı yorumcu yorumlarını halen beklemekteyim..:icon_whis

biraz işim var gelince şiirleri ve araya sıkışmış yorumcu yorumlarını beklemekteyim..kestane kebap acele cevap yahuuu:good: :happy0064

filizim+y
16-07-07, 13:12
valla de diyeyim filizim benim böcüğüme güvenim sonsuz.

ama şimdi sende yok böyle birşey dememişsin ki canım. kıvırmışsın:img-icecr hem ne demek "benim özelim" sen halka mal olmuş bir forumdaşsın, benim özelim deyip sıyrılamazsın. :img-wink: :icon_whis

iyi o zaman böcüğüne güven ama ban güvenme hem böyle birşey yazmış olsam dahi bunu niçin yazdığım bellidir benim de öyle değişme söz konusu değil

elbette var öyle birşey ama anlamadan dinlemeden nedensizce beni sehpaya çıkardınız ya az çok anlamış oldum forumdaki yerimi, evet özelim cnm halka değil foruma mal oldum sizden başka kim tanır beni, özelimde özelim işte:)

BERNA
16-07-07, 13:13
Filizim ben tabi bir süredir giremeyince şiirlerini yeni okudum, hepsi birbirinden güzel olmuş. Emeğine sağlık kardeşim :happy0064

Ağustos Böcüğü hakkımdaki güzel düşüncelerin için teşekkürler, inan düşüncelerimiz karşılıklı :img-yes:

Aslında bence de Ihlamurlar Altında dizisi yayınlansa bayağı iyi bir seyirci kitlesi yakalanabilir. Diziyi daha sonra izlemeye başlamış olan çok seyirci var benim çevremde bile. Bence Yaprak Dökümü bittikten sonra yayınlanabilir.

filizim+y
16-07-07, 13:15
ferman abimin isteği üzerine her ne kadar ben kabul etmesem de abim benden bir istek de bulunmuş ben de yerine getirmek istedim sakın yalnış anlaşılma olmasın ben hiçbirinin eskidiğini düşünmüyorum, değişimleri söz konusu ama ne öldüler ne de başka birşey oldular diyorum ve şiirleri ekliyorum

ESKİ YILMAZ (ferman abime göre bence kesinlikle değil )

E ski Yılmaz’ken ben aşkım için neler yapardım
S evdiğim bana yamuk yaptığında intikam oyununa başlamıştım
K arayağızdım delikanlının en hası başı hiç eğilmeyen aşk adamıydım
İ yi bir insan mert bir adam sevdiğimi Allah’ına kadar seven bir aşıktım

Y ılmaz denince akla gözü kara değerlerinden taviz vermeyen yiğitti
I sıttığı kalplerde en ufak bir şüphe duyduğunda kendini çekerdi
L üzumsuz yere kendine acı çektiren sevdiklerine hep iyilikleri içtendi
M aalesef her defasında verdiği kadar alamayan bir çare sevendi
A sla sevdiklerine karşı yanlış yapmayan harbi duygu insanıydı iyiydi
Z orluklara göğüs germek de üstüne yoktu işte öyle bir aşk adamıydı ki

ESKİ FİLİZ (ferman abime göre ama bence değil )

E skiden Filiz dedi mi ayakları sağlam basan kimseye taviz vermeyen
S evgiyi bulmak içindi hayatta ki tek gayesi kimseye bu yönünü göstermeyen
K uvvetli, alımlı, dik başlı öyle bir kızdı ki güzelliği başları döndüren
İ yi kalpli kendinden çok herkesi düşünen güzel yürekli bir o kadar da sevecen

F iliz’in tek isteği aşk denen duyguyu yaşayabileceği ayağını yerden
kesen
İ çindeki aşka dair yitirdiği umutları sevgisiyle yeniden yeşerten
L akin istediğini elde etmişti öyle birini bulmuştu ki kalbi dolmuştu neşeylen
İ stediğini elde eden o kadar güçlüydü ki her şeye aşkı sayesinde göğüs geren
Z engindi ama gözü hiç de kararmış değildi önemli olan mutlu olabilmesiydi gerçekten

şimdi ekleyeceğim de Filiz-Yılmaz ve Cem son üçlü sahnelerini anlatan üçünün o anki duygularını anlatan yine istek üzerine

C anımdan çok sevdim seni her şeyi senin için yaptım ama kıymet bilmedin
E n yakışıklı, karizmatik, zengin adam gibi adamdım neden beni görmek istemedin
M utluluğun her harfini sana tek tek jestlerimle, hediyelerimle dahası sevgimle hak edecektin
D edikleri kadar güzelsin bir o kadar da özelsin ama kendini neden benden gizlersin
İ stediğin adama dön de bir bak sana ne acılar yaşattı sen hala aynı kişide diretmektesin
M aalesef meleğim sen benim gibi bir adamı ne yazık ki hiç hak etmemişsin

F edakarlıktan çok benim sevdiklerime verin tarifsiz acılar beni üzdün
İ çimdeki sana karşı tüm iyi duyguları ettiklerinle körelttin
L üzumsuz bir inada hem bana hem sevdiğime dünyayı zindan ettin
İ stediğin bendim ama kusura bakma ben Yılmaz’ıma mühürledim değil senin
Z aten senin ki aşk olsaydı bu kadar saçmalığı yaşatmaz hayatımızdan çekilirdin

Y aşamı zindan ettin bir saplantılı aşk uğruna Cem efendi
I sıtmaktan öte buz ettin her birimizin sana karşı kalbini
L üzumsuz haince oyunlarla elimden almak istedin sevdiğimi
M aalesef hep kötüler kazanmaz bunu öğrendin sevgimiz kazanınca değil mi
A z kalsın senin yüzünden sevdiğimden olacaktım gitmelisin artık hadi
Z or olsa da artık kabullen ben Filiz’i kazandım sen çoktan bittin git de rahat bırak bizi

şimdiden gelecek tepkiler için hazırlanma sürecine giriyorum ahh ferman abim ahhh bakalım forumdaşlarım neler diyecek tabi başta özel istek yapan forumun prensi aldım başıma belayı hadi hayırlısı :icon_whis

filizim+y
16-07-07, 13:19
sanada selam olsun sevgili filizim ne yapayım bea tam bir pusu olayı olmasada(buna bende inanmadım:img-pilot ) yani biraz sevindiğim doğru hakkaten yahu haber yanlış olsa bile ben onu kullanırım bu malzeme yeter bana(bu son cümleyi yazmamam lazımdı aslında:img-pilot

yahu bende diyorum nasıl oldu bu iş filizim hemen bırakmaz dedim cacığı yaw :img-wink: boşuna düşmüşüm sandelyeden :img-pilot :img-pilot

sbrım al işte sana kanıt ekledim bakalım nasıl bulacaksın ama dediğim gibi nedeni ve niçini önemli bende bunu açıklamış oldum zaten elinden geleni ardına bırakma ama filizim de kolay lokma değil unutma:)

valla da bırakmadım sadece senin için biraz sevin diye, düşme düşme oku da gör bakalım yeniden düşcen:img-yes:

filizim+y
16-07-07, 13:22
hüyoopp noluyor yahu:)
filizimden o şiirleri ben istemiştim ama bi ben okuyamadım be...hadi prenses boşver yahu tepkileri falan makara yapıyoruz ekle şu şiirleri de eğlenelim azucuk:) bak ben daha kaç gün önce ömeri savundum kahve yüzünden...boşver şimdi tuttuğumuz karakterleri falan..ben çıkacam ekle hadi prenses:) Hasanım foreverim hoşgeldin..de tartışmaya girmiceksek olmaz walla...kısır mısır..çıksın savaş baltaları yahu:img-icecr böcüğüm bu arada şu yorumlara sıkışmış kimsenin anlayamayacağı yorumcu yorumlarını halen beklemekteyim..:icon_whis

biraz işim var gelince şiirleri ve araya sıkışmış yorumcu yorumlarını beklemekteyim..kestane kebap acele cevap yahuuu:good: :happy0064

ferman abim sorma ya senin rican üzerine yazdık birşeyler senin için ekliyorum biliyorsun seni kıramam:) tabi prens abim sen iste yeter ki bak ekledim bile okuyabilirisn prensesin seni üzmez:img-yes: al sana cvp bir alt msj da istediğin eski yılmaz eski filiz ve filiz yılmaz ve cemli son sahne şiirleri beğenize sunulur saygılar efendim bizde merakla sizin cvpların bekliyoruz:):)

SBR
16-07-07, 13:23
sevgil filizime eline ,koluna ,klavyene,farene,monitörüne sağlık diyorum :happy0064 ağzım 1 hatta 2 belkide 3 karış açık okudum :img-pilot :img-pilot (abartıyı seviyom ne yapayım:) yaww her zamanki gibi güzel ama sanki bunlar konu bakımından daha güzel daha mükemmel sankim :happy0064 :happy0064

amann be filizim ne olacak fikirler değişebilir :img-wink: olsun değil mi ama eski yılmazcı kontenjanı oldukça geniş :happy0064 yer bol( sanki anlamamazlıktan gelip işi yokuşa sürüyorum :img-pilot yaww bu şiir işi hakkaten benlik oldu :happy0064 ben bunu unutmam arkadaş:happy0064 ) şiirler için tekrar teşekkürler:happy0064

ferman336
16-07-07, 13:24
kihkihkih:) harika olmuş filizim :) kimse bişi diyemez benim prensesime yahu..diyen beni bulur karşısında..ne güzel yazmışın işte...duygularıma tercüman olmuşsun...ya bi de diyorum ki hani şöyle başharfleri cacık,karadul ve cücük olan bişiler yazsan..hehe:) şansımı çok mu zorluyorum nedir?yazar filizim kırmaz beni yahu:happy0064 bu da özel istek..dalaşan varsa bana dalaşsın(çıkarttım walla baltaları topraktan:)) böcüğüm koparcam kanatlarını seninde alacam gitarını elinden:) söyleyemeyeceksin şarkı türkü yaz boyunca:happy0064 hani nerde benim yorumlarım:img-icecr neyse ben çıkıyorum uzun bir işim var gelince devam edecem:good:

fatma-1721
16-07-07, 13:25
Sevgili filizim;o güzel siirlerin icin cok tesekkür ederim canim,özelden yazmistim zaten ama buraya da ekleyeyim dedim.
Özel istek(ferman)üzerine yazdigin siirlere gelince icerigine katilmassamda siirlerin cok güzel;yeniden ekledigine sevindim,senin düsüncelerini tüm arkadaslar bilir,maksat saka olsun,bu yüzden takiliyorlardir.
Yorumlara kesinlikle katilmiyorum-yazmiyorum ama senin "acaba ne düsünürler"diye kararsizligini görünce bunu yazma geregini gördüm.

SBR
16-07-07, 13:31
sbrım al işte sana kanıt ekledim bakalım nasıl bulacaksın ama dediğim gibi nedeni ve niçini önemli bende bunu açıklamış oldum zaten elinden geleni ardına bırakma ama filizim de kolay lokma değil unutma:)

valla da bırakmadım sadece senin için biraz sevin diye, düşme düşme oku da gör bakalım yeniden düşcen:img-yes:

yani sevgili filizim sen benim kafayı gözü dağıtacan anlaşıldı :img-pilot :img-pilot şiirler için eline sağlık demekten çok ilerde bir yapımcıya ihtiyacın olursa haberleşelim diyorum :happy0064 (ne yaratıcıyım canım köşeyi dönecez anlaşıldı:img-pilot )

filizim sen hiç kolay lokma olur musun bea :happy0064 sen bakma bana ben arada yazarım öyle eski yılmazcı filizim diye ama sen beni bilirsin canım değil mi ama?? :happy0064

arzuinan
16-07-07, 13:38

*** filizim, “eski yılmaz” şiiriyle Yılmaz’ımızın öldüğünü ilan etmişsin be canım. Birde yalan haber deyip duruyordun.:img-wink: :img-icecr Olmadı sen gibi bir savaşçıya yakışmadı :icon_whis ... Hele şu cümlen yokmu :img-cool2 “M aalesef her defasında verdiği kadar alamayan bir çare sevendi” yok yok ! sen bu satırı yazmış olamazsın. :img-blush hayır hayır ! kabul etmiyorum, bu filizim değil arkadaşlar kandırılıyoruz... :img-pilot

filizim+y
16-07-07, 13:40
Filizim ben tabi bir süredir giremeyince şiirlerini yeni okudum, hepsi birbirinden güzel olmuş. Emeğine sağlık kardeşim :happy0064

Ağustos Böcüğü hakkımdaki güzel düşüncelerin için teşekkürler, inan düşüncelerimiz karşılıklı :img-yes:

Aslında bence de Ihlamurlar Altında dizisi yayınlansa bayağı iyi bir seyirci kitlesi yakalanabilir. Diziyi daha sonra izlemeye başlamış olan çok seyirci var benim çevremde bile. Bence Yaprak Dökümü bittikten sonra yayınlanabilir.

sevgili bernam seni burada görmek ne kadar mutlu etti beni, beğenmene sevindim çok teşekkür ederim cnm senin yüreğine sağlık:img-yes:

sana katılıyorum ama kanalın bizim diziye kaçıncı sınıf muamelesi yaptığı aşikar az delirtmediler bizi ne özeti verirler ne fragmanı ne tekrarlarını işi yokuşa sürmekde üzerlerine yok bu kadar reyting yapan diziyi koymazlar eften püften birçok dizi kaçıncı tekrarında bu da bizlerin şansızlığı desek yereinde olur...

SBR
16-07-07, 13:45

*** filizim, “eski yılmaz” şiiriyle Yılmaz’ımızın öldüğünü ilan etmişsin be canım. Birde yalan haber deyip duruyordun.:img-wink: :img-icecr Olmadı sen gibi bir savaşçıya yakışmadı :icon_whis ... Hele şu cümlen yokmu :img-cool2 “M aalesef her defasında verdiği kadar alamayan bir çare sevendi” yok yok sen bu satırı yazmış olamazsın. :img-blush hayır hayır kabul etmiyorum bu filizim değil arkadaşlar kanrılıyoruz... :img-pilot

yapma be sevgili arzu ablam basbayağı filizim yazıyor kandırılma yok yahu sevgili filizim yazdı öylesine yahu :img-wink: sağ olsun tamam bana malzeme çıktı ama bizim için yazılmış şiirler yahu yaww filizim vazgeçermi cacıktan en azından benim tanıdığım şu 2 aylık dilimdeki filizim vazgeçmez ama güzel şiirler hani öyle değil mi sevgili arzu ablam ??

filizim+y
16-07-07, 13:46
sevgil filizime eline ,koluna ,klavyene,farene,monitörüne sağlık diyorum ağzım 1 hatta 2 belkide 3 karış açık okudum :img-pilot :img-pilot (abartıyı seviyom ne yapayım:) yaww her zamanki gibi güzel ama sanki bunlar konu bakımından daha güzel daha mükemmel sankim :happy0064 :happy0064

amann be filizim ne olacak fikirler değişebilir :img-wink: olsun değil mi ama eski yılmazcı kontenjanı oldukça geniş :happy0064 yer bol( sanki anlamamazlıktan gelip işi yokuşa sürüyorum :img-pilot yaww bu şiir işi hakkaten benlik oldu ben bunu unutmam arkadaş) şiirler için tekrar teşekkürler:happy0064

yani sevgili filizim sen benim kafayı gözü dağıtacan anlaşıldı şiirler için eline sağlık demekten çok ilerde bir yapımcıya ihtiyacın olursa haberleşelim diyorum :happy0064 (ne yaratıcıyım canım köşeyi dönecez anlaşıldı)

filizim sen hiç kolay lokma olur musun bea sen bakma bana ben arada yazarım öyle eski yılmazcı filizim diye ama sen beni bilirsin canım değil mi ama??

sbr sana bayram sevinci yaşatmaktan dolayı ne kadar mutluyum bilemezsin bu kadar sevineceğini bilsem daha önce yazardım ferman abim istemese yine yazmayacaktım gün senin günün ne istersen yaz ama dediğim gibi bu "özel bir ricaydı" bende kırmadan yerine getirmiş oldum, beğenmene sevindim bir kerede senin telden çaldık işte ama kontenjandan yararlanmak istemiyorum bu arada ağzın açık kaldı kapamayı unutma sbrım:)

bence yeltenme böyle birşey yazmaya sonun fena olur seni bilsem de yine de şüphe sokma içime, kafan gözün yerindse sağlam dursun kimle didişeceğim ben yapımcılık haklarını benim haklardan aşaüı tutarsan düşünürüz birşeytler:)

bu kadar teşekkür edeceğini bilsem daha önce yazardım...

EvaLongoria
16-07-07, 13:50
ahanda ben koptum =))

filizim bunlar nasılda güzel şiirler
bi kaç saat uzak durdum neler olmuş yahu =)

kihkihkih =))
eline sağlık kihkihkih =)

ferman abim helal =))

filizim+y
16-07-07, 13:51
kihkihkih:) harika olmuş filizim :) kimse bişi diyemez benim prensesime yahu..diyen beni bulur karşısında..ne güzel yazmışın işte...duygularıma tercüman olmuşsun...ya bi de diyorum ki hani şöyle başharfleri cacık,karadul ve cücük olan bişiler yazsan..hehe:) şansımı çok mu zorluyorum nedir?yazar filizim kırmaz beni yahu:happy0064 bu da özel istek..dalaşan varsa bana dalaşsın(çıkarttım walla baltaları topraktan) böcüğüm koparcam kanatlarını seninde alacam gitarını elinden:) söyleyemeyeceksin şarkı türkü yaz boyunca:happy0064 hani nerde benim yorumlarım neyse ben çıkıyorum uzun bir işim var gelince devam edecem

ferman abim beğenmene sevindim ama yorumları bekliyorum tek tek ona göre işim var diyip sıyrılamazsın senin için yazıldı forumun tepkisi göz önüne alınarak:img-yes: ayy prensesim ya nazım da ne güzel çekilir, diyemezler değil mi abi:) demek duygularına tercüman olabildim ne mutlu bana son kıısmda filizyılmaz aşkının ceme karşı zaferine de katılmış oldun gözümden kaçmadı:icon_whis ferman abim prensim bencede şansını çok zorluyorsun forumda sürecekler beni yazmam, ya kırmam tabi de ama yazmam da:) ama diğeri de özel istek di ama özel olduğunu belirmemiştin sadece bakalım tepkilere göre karar veririm artık:):) böcüğüm kaçıyor ferman abim beni afişe etti ama kendisi korktu (oh olsun böcüğüm beni foruma afişe etmek mi)

EvaLongoria
16-07-07, 13:53
Cemden önce ben bir delikanlı yiğittim
Aşkım için dağları bile delerdim
Cem geldi filiz değişti herşeyi kabullendim
Ihlamurlar altında aşkım için söz bile verdim
Kalmadı bıyıklarım dışında benden bir şey ben bittim

ferman abime özel ( içimden geldi )

filizim+y
16-07-07, 13:55
Sevgili filizim;o güzel siirlerin icin cok tesekkür ederim canim,özelden yazmistim zaten ama buraya da ekleyeyim dedim.
Özel istek(ferman)üzerine yazdigin siirlere gelince icerigine katilmassamda siirlerin cok güzel;yeniden ekledigine sevindim,senin düsüncelerini tüm arkadaslar bilir,maksat saka olsun,bu yüzden takiliyorlardir.
Yorumlara kesinlikle katilmiyorum-yazmiyorum ama senin "acaba ne düsünürler"diye kararsizligini görünce bunu yazma geregini gördüm.

Sevgili Fatma ablam, diğerleri için teşekkürümü özelden aldım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim cnmsın biliyorsun zaten yüreğine sağlık.

inan içeriğine bende katılmıyorum özel olmasa yazmazdım forumdaşlarımı kırmak istemediğimi en iyi bilenlerdensin, umarım bilirler ama umrumda değil sonuç itibariyle ben forumdaşımın isteğini yerine getirmiş oldum bir kerelik de savunduğum karakterlere dokundurmuş olayım, takılsınlar forum canlanacaksa neşelenecekse ben razıyım onun için eklendi.
"acaba" kararım böcüğümle inatlaşmamdan kaynaklandı onun ne yazacağını merak ettim bu yüzden sildim ekledim onun yorumundan sonra yoksa her halikarda ekleyecektim ama senin bana destek amacıyla yazmış olduğun yorumu görünce çok sevindim sağolasın ne kadar teşekkür etsem az...

arzuinan
16-07-07, 13:57
yapma be sevgili arzu ablam basbayağı filizim yazıyor kandırılma yok yahu sevgili filizim yazdı öylesine yahu :img-wink: sağ olsun tamam bana malzeme çıktı ama bizim için yazılmış şiirler yahu yaww filizim vazgeçermi cacıktan en azından benim tanıdığım şu 2 aylık dilimdeki filizim vazgeçmez ama güzel şiirler hani öyle değil mi sevgili arzu ablam ??

sbr'cım canım kardeşim. filizim cacık kim tanımaz ki vazgeçsin. :img-wink: o birtek yiğidim, karayağızım Yılmaz'ımızı tanır başkasını tanımaz. :img-yes: o bakımdan diyorum ya bunları yazan benim filizim değil diye :sad53:

filizim+y
16-07-07, 13:57
*** filizim, “eski yılmaz” şiiriyle Yılmaz’ımızın öldüğünü ilan etmişsin be canım. Birde yalan haber deyip duruyordun.:img-wink: :img-icecr Olmadı sen gibi bir savaşçıya yakışmadı :icon_whis ... Hele şu cümlen yokmu :img-cool2 “M aalesef her defasında verdiği kadar alamayan bir çare sevendi” yok yok ! sen bu satırı yazmış olamazsın. :img-blush hayır hayır ! kabul etmiyorum, bu filizim değil arkadaşlar kandırılıyoruz... :img-pilot

arzu ablam, ilan etmedim ben bir isteği yerine getirdim haber yalan değil de yalnış haberdi diyelim, bende dedim yakışmadı diye ama ne yaparsın hatır için yedik bunu, yazdım be cnm ne edersin "söz uçar yazı kalır" denir ya benimkide o oldu gerçek ama doğru acı da olsa artık beni tefe mi koyarsın tüfe mi bilmem artık, buna şöyle diyelim filizim kendi isteği ve rızasıyla değil çok sevdiği ferman abisi için yazdı bu cümleleri diyelim ne siz kandırılmış olun ne de ben fişleneyim:img-wink:

SBR
16-07-07, 14:03
sbr sana bayram sevinci yaşatmaktan dolayı ne kadar mutluyum bilemezsin bu kadar sevineceğini bilsem daha önce yazardım ferman abim istemese yine yazmayacaktım gün senin günün ne istersen yaz ama dediğim gibi bu "özel bir ricaydı" bende kırmadan yerine getirmiş oldum, beğenmene sevindim bir kerede senin telden çaldık işte ama kontenjandan yararlanmak istemiyorum bu arada ağzın açık kaldı kapamayı unutma sbrım:)

bence yeltenme böyle birşey yazmaya sonun fena olur seni bilsem de yine de şüphe sokma içime, kafan gözün yerindse sağlam dursun kimle didişeceğim ben yapımcılık haklarını benim haklardan aşaüı tutarsan düşünürüz birşeytler:)

bu kadar teşekkür edeceğini bilsem daha önce yazardım...

hakkaten bayram yahu :happy0064 valla benim telden çaldın amma kısa sürdü be filizim :happy0064 olsun sonuçta ben bunu hatırlatırım sana bayağı bir süre :happy0064 o bir kerelikti canım bir daha yazmam eski yılmazcı filizim diye :img-pilot :img-pilot ilk düşmede bir şey olmadı ama 2.sinde biraz hasar oldu sanki .....:img-pilot :img-pilot

filizim+y
16-07-07, 14:04

sbrım evet filizim yazıyor ama arkadaşını kıramayan filizim bu diğeri yani:) elbette geçmem cvbını çok da güzel vermişsin zaten sana biraz malzemem verdik diya karayağızıma dokundurmam dokunanı da yakarım bilirisin:):) evet şiirler güzel ama başka kişiler olarak düşündüğünde benim karayağızım yılmazım, filizim buna dahil değilki:img-yes:

ahanda ben koptum =))

filizim bunlar nasılda güzel şiirler
bi kaç saat uzak durdum neler olmuş yahu =)
kihkihkih =))
eline sağlık kihkihkih =)

ferman abim helal =))

evam cnm nerelerdesin sen evet öyle şiirler güzel değil de idare eder ama sankim bana ufaktan dokunduruyorsun olmuyor ama bak seni de elime dolarım kurtulamazsın, sen gel diye yazdık ferman abimin ricası yoksa kimse yazdıramaz, sağol cnm

bak bu cümlen sanki ferman abiye helal olsun filizime de bunu yaptırdın ya sen gerçekten kralsın demek istedin sanırım ama bak ben de gerilmeye başladım:):)

sbr'cım canım kardeşim. filizim cacık kim tanımaz ki vazgeçsin. :img-wink: o birtek yiğidim, karayağızım Yılmaz'ımızı tanır başkasını tanımaz. :img-yes: o bakımdan diyorum ya bunları yazan benim filizim değil diye :sad53:

işte arzu ablam nasılda biliyor beni tanımam hiç yazmadım bile bu şekilde hiçbirini, kesinlikle karayağızım yılmazım benim tek göz ağrım tanımam ondan başkasını:) evet ablacım senin filizim değil ferman abinin özel ricasını yerine getiren filizim:img-yes:

filizim+y
16-07-07, 14:08
hakkaten bayram yahu :happy0064 valla benim telden çaldın amma kısa sürdü be filizim :happy0064 olsun sonuçta ben bunu hatırlatırım sana bayağı bir süre :happy0064 o bir kerelikti canım bir daha yazmam eski yılmazcı filizim diye :img-pilot :img-pilot ilk düşmede bir şey olmadı ama 2.sinde biraz hasar oldu sanki .....:img-pilot :img-pilot

aman iyi sevin sevin nasılsa üzüleceğin günler yakın filizim bir daha yazmaz böyle şeyler ne kısası baksana forum coştu bunlardan sonra herkeste bir şaşkınlık ve bir ama oldu yani şüphe soktuk içlerine artık filizim içinde bir kere daha düşünürler mi? acaba diye:) bak yazıyorsun şansını zorlama bence ben gelmiş geçmiş hiçbir zaman ölmeyen bizimle birlikte olan yılmazcı filizim
diğer düşmelerde dikkat et hasarı direkt ben vercem dönüşün olmaz:):)

EvaLongoria
16-07-07, 14:09
evam cnm nerelerdesin sen evet öyle şiirler güzel değil de idare eder ama sankim bana ufaktan dokunduruyorsun olmuyor ama bak seni de elime dolarım kurtulamazsın, sen gel diye yazdık ferman abimin ricası yoksa kimse yazdıramaz, sağol cnm

bak bu cümlen sanki ferman abiye helal olsun filizime de bunu yaptırdın ya sen gerçekten kralsın demek istedin sanırım ama bak ben de gerilmeye başladım:):)

filizim bugün yoğun bi tempodayım o yüzden pek size yetişemiyorum =) ama bi giriyim dedim ahanda filizim neler yasmış :icon_whis göslerim pörtledi :icon_whis

SBR
16-07-07, 14:10

tanır aslında sevgili arzu ablam filizim yok değil mi :img-pilot anladım şimdi sevgili ablam kusura bakma temin düştüm bir kaç kere sevgili filizim in şiirleri görünce ondan herhalde :img-pilot :img-pilot bende bir hasar olmadı diye seviniyordum :happy0064 :img-pilot

SBR
16-07-07, 14:17
aman iyi sevin sevin nasılsa üzüleceğin günler yakın filizim bir daha yazmaz böyle şeyler ne kısası baksana forum coştu bunlardan sonra herkeste bir şaşkınlık ve bir ama oldu yani şüphe soktuk içlerine artık filizim içinde bir kere daha düşünürler mi? acaba diye:) bak yazıyorsun şansını zorlama bence ben gelmiş geçmiş hiçbir zaman ölmeyen bizimle birlikte olan yılmazcı filizim
diğer düşmelerde dikkat et hasarı direkt ben vercem dönüşün olmaz:):)

yok be filizim ben artık üzülmem kolay kolay bu şiirler aklıma gelir neşelenirim gene :happy0064 niye be filizim bende tam tamam oldu cacığın en büyük kalesi yıkıldı diye seviniyordum :img-pilot içimde kaldı şimdi :happy0064 valla sevgili filizim hasarı almışık zaten senin bir şey yapmana gerek kalmadı :img-pilot aslında iyi adamdı bu yılmaz (bak öldü demedim ama sanki biraz oraya gitti anlam)

Ağustos Böcüğü
16-07-07, 14:19
.
"acaba" kararım böcüğümle inatlaşmamdan kaynaklandı onun ne yazacağını merak ettim bu yüzden sildim ekledim onun yorumundan sonra yoksa her halikarda ekleyecektim ama senin bana destek amacıyla yazmış olduğun yorumu görünce çok sevindim sağolasın ne kadar teşekkür etsem az...

Hmmm demek bana inat ben anladıydım zaten..Ben ne yazacağımı sana zati söylediydim dün kız..Hehehe...Neyse..İyi olmamışmı ama bak bi yemeğe çıktım geldim forum 3 sayfa ilerlemiş..Kih kihhh..Hey gidi günler..Bir yoruma cevap yazana kadar 3 sayfa ilerlerdi bu forum..
Fermanıcım sürekli yorumcu yorumlarımı istiyo ama öyle aceleye gelmez ayol.Bi başlasam gelecek arkası belki ama bi giremedim havaya..Ama bugün bende çok yoğunum..Walla artık cidden farz oldu bu iş....:)

pinkzone
16-07-07, 14:38
İkimiz...

Kaçtığımız bir ada olsun yaşadığımız o küçük an !
gidişi olmayan bir kara...
öylesine küçük, öylesine ikimiz ki !
küçüldükçe dokunmalarımız büyüsün...
kontrolsüz mesafeler küçülsün...
her yerde sen..
her yerde ben..

Aşka inat zamanlar kitabından...

Ağustos Böcüğü
16-07-07, 14:43
[böcüğüm koparcam kanatlarını seninde alacam gitarını elinden:) söyleyemeyeceksin şarkı türkü yaz boyunca:happy0064 hani nerde benim yorumlarım:img-icecr neyse ben çıkıyorum uzun bir işim var gelince devam edecem:good:[/QUOTE]
Fermancım kanatlarımdan ne istiyon yaw..Bırak çalayım gitarımı daldan dala uçayım..Cırcır öteyim..Hayat kısa :)
Bu arada 2 dakika ziftlenmeye gittim forum boşalmış yine..Olmuyor yahu..

pinkzone
16-07-07, 14:50
Filizim dün şiirlerini okubilmiştim silmeden önce.. :) Çok güzel yazmışsın... Ellerine sağlık. I.A 2 kitabını aldım. Birincisine nazaran daha kaliteli kağıda basılmış... Ve daha zengin içerik var.. Birde Dvd.. :) Bu ktaibı çok sevdim başucumdan ayrımam artık.

sude9
16-07-07, 15:03
Filizim+y,Kurşuni şiirleriniz çok güzel ellerinize yüreğinize sağlık

Filizim+y özel istek üzerine yazdığın şiirler forumu hareketlendirmek açısından oldukça hoş ve sevimli olmuş....senin ne hissettiğini biliyoruz müsterih ol..

EvaLongoria yazdığın şiir her ne kadar Ferman'ın isteği üzerine yazılmış olsa da aleni şekilde bilinçli sataşma var:):) Yılmaz'ı es geçtimde Cem geldi Filiz değişti kısmına itiraz ediyorum....

SBR
16-07-07, 15:26
favori karakterim . ilk bölümlerde paradan çok ''yanımda sevdiğim kadın olsun gerisi boş'' havasındaydı. kaba,saba tavırları vardı ama elinden geldiğince insanlara yardım etmek isteyen tavırları benim gözümde yükselmesine yetti .hayattan fazla bir beklentisi olduğu söylenemez.tek derdi hayatının aşkı yada doğru söylemek gerekirse hayatının aşkı sandığı elifle evlenmekti.elifle ilk aşamada o kadar büyük fikir ayrılıkları gözükmesede sonraları aralarında derin bir uçurum olduğu açık şekilde görüldü

yılmaz için hayatının dönüm noktası tekiner holdingi motorla yıkması oldu hapiste tanıştığı kemal bey sayesinde hayatı bambaşka yönünde değişti ...elifi kaybeden yılmaz ne yapacağını bilmez halde HAYATININ AŞKINA bambaşka bir amaçla yaklaştı ..bu intikam oyunu yılmazda daha önce görmediğimiz davranışları su yüzüne çıkarttı .

yılmazın davranışlarıda filizle birlikte bir değişime uğradı .elifle birlikteyken gördüğümüz kaba ,saba yılmaz daha sonra ellerinde kahve tepsileriyle dolaşan biri haline geldi .ben bu kahve olayını çok büyütmüyorum açıkçası ama yılmazdaki değişimi göstermesi açısından bu kahve olayı önemli..

önemli not:hikaye tarzı yazmamaya çalıştım saygılarla efem okuyanlara teşekkür ederim okumayanlarında canları sağ olsun efem filiz ve ömerle devam edecem

SBR
16-07-07, 15:36
hayatında ciddi bir ilişki yaşamamış ,gerçek aşkı arıyan bir karakter.etrafındaki onun içi deli erkeklerin yaptığı her davranışı ,hareketi onaylamasından hiç hoşlanmıyor.tam bir kontrol delisi .yaşadığı ilişkilerde hep yöneten tarafta olduğu için bu tür ilişkilerde pekte mutlu olmayan bir karakter .

filiz ne zaman yılmazla tanıştı filiz için yepyeni bir dönem başladı yılmazın tavırları filizin pekte sevmediği ama daha önceden bu tavırları görmediği için hafiftende heyecan duyduğunu gördük yani en azından ben öyle gördüm ..

filiz karakteri bana göre ilk bölümlerdeki güçlü duruşunu daha sonra sergileyemedi tabii bunda HAYATININ AŞKI olan yılmazında rolü olduğu gözden kaçırılmamalı ...

SBR
16-07-07, 15:45
ömer bana göre iş hayatında babasının şirkete gelip gerekli imzaları atan ,şirketin büyümesinde çokta katkısı olmayan bir karakterdi aslına bakarsak o da filiz gibi aşk hayatında umduğunu bulamayanlardan .diğer kadınlardan farklı gördüğü nişanlı elife olan ilgisinin devam etmesi ömerle ilgili düşüncelerimi daha bir netleştirdi .

ömerinde tıpkı yılmaz gibi sert tavırlarının ne kadar keskin olduğunu yılmazın filize yaklaşması ile görmüş olduk o da tıpkı yılmaz gibi sinirlendiğince gözü hiç bir şey görmeyen bir karakterdi .

maalesef daha sonralarıda bana göre ömerde de çok büyük değişiklikler oldu .aşık olduğu ferideye karşı sürekli alttan almalarla her daim özür dilemelerle pekte hoş bir görüntü vermedi ömer.yılmaz ve filiz için söylediğim karşı cinse olan duyduğu aşk sebebiyle tavırlardaki değişmeler aynen ömer içinde geçerli .

ferman336
16-07-07, 18:09
kihkihkih:) ben geldim...
ben geldim de herkes arazi olmuş yahu..neyse yarına kalcak muhabbet bakalım artık..
filizim prensesim; ellerin dert görmesin..ne geriliyorsun..maksat muhabbet olsun herkes biliyor senin ne kadar filizyılmazcı olduğunu..aradan bizim tarafın havasını,suyunu da tatmış oldun işte..belki hoşuna gider de komple taraf değiştirirsin dediydim :) hem bizim ttarafta bugüne kadar şöyle ciddi şair çıkmadı be..bi kurşuni vardı..o da yılmazın öldüğünü kabul etmedi.sattı bizi biliyorsun.o yüzden bi eksiğimizi tamamladın bugün.gerçi cacık,cücük ve karadul için dörtlüklerini beklerim.sana yapılacak saldırıları kendime sayacam filizim merak etme sen..bak kahve yüzünden ömeri savunduk noldu..kihkihkih:) amma zorlandım o gün be:) evam yazmış bi cacık dörtlüğü(eline sağlık bu arada evamın) cücük ve karadul senin ellerinden öper derim başka birşey demem merakla bekler selam ederim:)
böcüğüm; "ayol acele ettirme" diye diye 1 hafta geçti yahu..sen bizi yiyon gibi geldi bana ama hala bekliyorum bilesin..
sbrcım: saldırma abicim filizime..destek ol:happy0064 :img-icecr
evacım: ellerin dert görmesin yahu...çok güzeldi şiir tadı damağımda kaldı walla.

pinkzone
16-07-07, 18:15
Ferman kabul edenler bence ellerini kaldırsınlar.. Açıkcası 73. benim için Yılmaz ölmüştü.. 73. bölümden sonraki Yılmaz değil.. Olsa olsa yıldo olurdu.. Yılmaz çağ değiştirdi.. Küllerinden geri doğdu ama.. Yanmış külleride katınca kimyası bozuldu.. O yüzden 73. sonra izlediğimiz Yılmaz değil olsa olsa kötü bir kopyası hatta en yanlış kopyasıydı.. :)

denizim_
16-07-07, 18:16
Sevgili Filizim ve diger forum ahalisi..
Oncelikle filizimin siirleri icin tesekkurler. Her zamanki gibi dokturmus. Ellerine saglık. Daha once de yazmıstım. Bır suredır tatıldeyım. Tel hattıyla felaket bır ınternet baglantım var. Yine de elimden geldiğince yazılanları takip etmeye calısıyorum. Sanırım bu forum bır cesıt tıryakılık yaratıyor ınsanda. Gıremeyınce eksıklık hıssedıyorum sankı. Evime ancak agustos ortalarında donebılecegım. O zamana hala yazıyor olursanız, ben de katılırım aranıza. Belkı de yenı sezonda yıne ılgımızı cekecek bır dızı buluruz ve bu defa oradan devam ederız dıdısmeye. Neyse tekrar hepınıze sevgılerımı yollayıp, kacıyorum...

ferman336
16-07-07, 18:18
sbr ı kıskandım ben de karakter yorumu yapcam ;
eski yılmaz : fazla söze gerek yok ---aslanım benim
filiz : fazla söze gerek yok --- karadul işte :)
74 yılmaz : fazla söze gerek yok --- cacık işte (etekli :))
ömer : fazla söze gerek yok --- cücük işte.
mualla : annelerin güzeli
handan : sırattan geçerken itilesi kadın.
erol : ölürken gol atan golcü...biri itmiştir sırattan :)
elif : itmeye gerek yok kendi atlamıştır köprüden
fahriye : hımmm...iyi kadın.
feride : ???
salih : son bölümün kıl tüccarı..iyi arkadaş..
cemil : rakının ekürisi..
kemal : o da aslandı...kediye boğduruldu resmen.yazık.
canan : dişi aslan..noldu acep sonu.
aynalı : son bölüm hariç dizinin delikanlısı..
kerem : veli efendinin son 100 mt koşucusu.
müjgan : sırattan iter gibi yapıp itmemeli..ohh be düşmedim diye sevinirken itmeli.
nalan : dizinin tek düzgün karakteri..
alp : yalancı..yalancı..sana kimse inanmaz..rın rım rım...
meral : dizinin komik mafya anası..

devam ederim ps3 vaktim gelmiş yahu:happy0064

ferman336
16-07-07, 18:21
Ferman kabul edenler bence ellerini kaldırsınlar.. Açıkcası 73. benim için Yılmaz ölmüştü.. 73. bölümden sonraki Yılmaz değil.. Olsa olsa yıldo olurdu.. Yılmaz çağ değiştirdi.. Küllerinden geri doğdu ama.. Yanmış külleride katınca kimyası bozuldu.. O yüzden 73. sonra izlediğimiz Yılmaz değil olsa olsa kötü bir kopyası hatta en yanlış kopyasıydı.. :)

hehe:) Fatmacım şu mesajınla forumun ortasına koydun bombayı...bence öldü ...ölmedi diyenler çıksın meydana didişelim yahu...73 ten sonraki yılmaz cacıktır...80 de etekli cacık olmuştur..her türlü itiraza hazır ve de nazırım..yarın tabi...kalın sağlıcakla bugünlük...:img-icecr

pinkzone
16-07-07, 18:33
Bende bir karkater yorumu yapayım..

Eski Yılmaz : Kaba saba ama harbi ve delikanlı yılmaz zamnaları hiçbir şeye değişmem.. :)
Filiz :Dizinin ilk başından beri Yalan söylemeye pek yatkın ve bu işte bir doktorsu olan hatun.. :) Güzelde tabi..
74 Bölüm Yılmazı: Cacıkların şahı.. Abartı karakteri.. Asılsız kopya.. :img-wink:
Ömer : Oda sona doğru cacık oldu.. :)
Mualla : Gelinini sevmeyen kötü kaynana oldu.. Ama haklıydı.. Gelini son bölümde 90 taktı.. Özür diledi.. :)
Handan : Anne olmayı en hakketmeyen tuhaf yaratık.
Erol : 90dk. 90 dan gol atan usta baba.. :) İyi taktı gölü.. Neredeyse 4 yıl 3 Ay 12 gün.. Ve bir kaç bölüm sürdü bu taktik.. :)
Elif : Göçüp gidenler diyarında.. Son nefesinde bile Yılmaz Yılmaz diye ağlayan tuhaf kadın..
Fahriye : Bir yanlışını görmedik.. Abisine nazaran.. :)
Feride : Hayatın sillesini yemiş kadın.. Ama bazı hareketleriyle de çileden çıkradan kadın
Salih : Son bölüm kaptan mağra adamına benzeyen zat.
Cemil : En kral rakı muahbettcisi..
Kemal : Eski kabadayı. .Kraldı.. Yılmaza yol gösterirdi.. Erken göçtü.
Canan : Gidişi sessiz oldu.. Ama tutarlı kadındı.
Aynalı : Son bölümde asılsız kopyaya uydu.. Onu örnek aldı..
Kerem : Veli efendinin vazgeçilmez adamı.. Atları rüyasında sayıklar..
Müjgan : Yatacxak yeri olmayanlardan.. Tuhaf biriydi hep öyle oldu.
Nalan : Ailenin doktoru.. Bu aile doktor olmakla başına iş almış zat.
Alp : Bir kızı görünce onu eelde etmeye çabalayan sülük.
Meral :Komedi dans üçlüsün başıydı.. Komediydi. Ne için mafya olduğu tartışılırdı.. Ama tarzı bozulmuştu.. Piştiye okeye... pokere iyi dönerdi.. Ama ondada kemale bakmaktan oyunu kaybeti.. :)

Ağustos Böcüğü
16-07-07, 18:36
hehe:) Fatmacım şu mesajınla forumun ortasına koydun bombayı...bence öldü ...ölmedi diyenler çıksın meydana didişelim yahu...73 ten sonraki yılmaz cacıktır...80 de etekli cacık olmuştur..her türlü itiraza hazır ve de nazırım..yarın tabi...kalın sağlıcakla bugünlük...:img-icecr

Hehehe...Valla öldü ölmedi bilmem ama cacık versiyonu şahsen benim hoşuma gitti..Her eve lazım bir tane..:) Hele benim eve en acilinden..Her akşam kendi çayımı ve kahvemi yapmaktan bıktım yahuu..Bende ayaklarımı uzatiim biri bana hizmet etsin..Kihkihkih...Büyüksün filiz..Ne hale getirdin yüzyılın maçosunu..
Pirimiz filiz...:img-icecr

pinkzone
16-07-07, 18:41

Bana göre de öldü.. O ne öyle.. Bir yere kadar.. Gerisi yan basar abi ya..

Hehehe...Valla öldü ölmedi bilmem ama cacık versiyonu şahsen benim hoşuma gitti..Her eve lazım bir tane..:) Hele benim eve en acilinden..Her akşam kendi çayımı ve kahvemi yapmaktan bıktım yahuu..Bende ayaklarımı uzatiim biri bana hizmet etsin..Kihkihkih...Büyüksün filiz..Ne hale getirdin yüzyılın maçosunu..
Pirimiz filiz...:img-icecr

Filizin geitrdiği malum.. Ezdi ezdi.. Toprağa bile verdi.. :) Asılsız kopya hafızayı sıfırlamıştı.. :) Kopya olduğundan baştan ne ekersen onu alıyorsun verim olarak.. Filizde Asılsız Kopya Yılmaza.. format attıktan sonra.. Verdi hizmet bilgileri verdi cacıklığın akıl almaz taktik ve tüyoalrını .. Asılsız Kopya 73. sonra buna harfiyen uydu.. Filizede masaya ayaklarını dayayıp yan gelip yatmak kaldı.. Mezardakinin de sahicinin kemikleri sızlıyormuş.. Asılsız kopya yılmaz programında ayda bir mezarını sulamkta varmış. . :img-hyste :img-hyste

SBR
16-07-07, 19:15
herkese merhaba diyecem forumda kimsecikler yok bea :icon_sorr neyse yahu bir karakter yorumu yapmışım ondan sonra sevgili ferman abimde aşka gelmiş yapmış yorumu giydirmiş yılmaza yani cacığa :happy0064 sevgili ferman abim sevgili filizime şuan için destek veremem ama gelsin eski yılmazcılar derneğinin kraliçesi olsun o zaman enginlere sığmam taşarım:img-pilot

ama fena mı ne güzel yazdı filizim aslında bir kaç tane daha yazsa güzel olur ama artık yazmaz kanımca :happy0064 olsun bu kadarıda yeter bize bea :happy0064

SBR
16-07-07, 19:26

sevgili modum ne kadar da güzel ifade etmiş yapılacak tek şey imza atmak efem bende atıyorum eski yılmazcılardan sbr ..:img-pilot ahanda attım imzayı 73 ten o ameliyattan kalkan yılmaz değil di yahu :happy0064 başka biriydi o yani yılmazı bilmesek inandıracaklar bize bea :img-pilot :img-pilot (bu cümle biraz ters oldu sanki:img-pilot )

SBR
16-07-07, 19:32
yahu ferman abi benden daha ciddi şiir yazan oldu mu bea :img-blush :img-pilot eski yılmazcı tarafına az mı hizmet ettim yahu :img-wink: bak olmadı şimdi cacık yılmazlı yazdığım şiirler unutulmuş galiba olmuyor vallaha :happy0064 yahu az mı savaştım filizimle şiir yazacam diye tamam bizimkiler bir şeye benzemiyordu kabul ama bari hakkımı verme be ferman abim:happy0064

yok arkadaş yok benim yazdığım şiirler unutulmuş ben bunu gördüm arkadaş:img-pilot sanatsal açıdan şahane ,destansı şiirlerimi yazmıyorum efem bir daha :img-pilot :img-pilot (bu konuyu fazla uzattım kabul:))

ihlamurdelisi
17-07-07, 06:35
Başlık eski havasına dönmüş...Çok eğlenceli yorumlar var.... Filizim+y şiirler süper...özellikle efsane aşıklara yazdığın şiirlere bayıldım...filiz_yılmaz çiftine yakışır şiirler olmuş...yüreğine sağlık..

arzuinan
17-07-07, 09:17
Günaydın :happy0064

sbr'cım karakter yorumların için teşekkürler. özellikle Filiz'i çok objektif yazmışsın, tebrikler :good:

Fatma'cım öyle şeyler yazmışsın ki eminiM fermanım ağzı kulaklarında okumuştur :img-wink: ama yanılıyorsunuz arkadaşlarım; "YILMAZ ÖLMEDİ" :good: değiştiğini kabul ederim ama o yaşananlardan sonra başka türlü davranmasını beklemek haksızlık olur. :img-yes:

Ağustos Böcüğü
17-07-07, 09:43

Filizin geitrdiği malum.. Ezdi ezdi.. Toprağa bile verdi.. :) Asılsız kopya hafızayı sıfırlamıştı.. :) Kopya olduğundan baştan ne ekersen onu alıyorsun verim olarak.. Filizde Asılsız Kopya Yılmaza.. format attıktan sonra.. Verdi hizmet bilgileri verdi cacıklığın akıl almaz taktik ve tüyoalrını .. Asılsız Kopya 73. sonra buna harfiyen uydu.. Filizede masaya ayaklarını dayayıp yan gelip yatmak kaldı.. Mezardakinin de sahicinin kemikleri sızlıyormuş.. Asılsız kopya yılmaz programında ayda bir mezarını sulamkta varmış. . :img-hyste :img-hyste
Senin bahsettiğin kopya zaten hatalıydı..Sürekli sorun çıkarıyordu eski Yılmaz..Öfkeden fazlaca ısınıp kendi kendini resetliyordu.:) Mahir ellerde anca kendini buldu derim ben. Zaten programlamanın amacıda bu değilmidir..Bilişim camiasında derler en iyi admin yatan admindir.:) Büyüksün filiz öyle bir program çaktıki Yılmaz'a sadece ayaklarını uzatmak kaldı Filiz'e.Arka planda tüm programlar muhteşem çalışmaya başladı..Kihkihkih..

EvaLongoria
17-07-07, 09:49
Günaydın forum ahalisi..

Ferman abim rica ederim zevkti benim için..

Ooo modumda gelmiş hep destek tam desteğe =) Eyvallah Fatmacım ;)

Yılmaz 73 de ferman abimin imzasında belirttiği üzere Amazonlar Mezarlığına gitmiştir efenim. Kabullenin artık...

ferman336
17-07-07, 09:52
Filizin geitrdiği malum.. Ezdi ezdi.. Toprağa bile verdi.. Asılsız kopya hafızayı sıfırlamıştı.. Kopya olduğundan baştan ne ekersen onu alıyorsun verim olarak.. Filizde Asılsız Kopya Yılmaza.. format attıktan sonra.. Verdi hizmet bilgileri verdi cacıklığın akıl almaz taktik ve tüyoalrını .. Asılsız Kopya 73. sonra buna harfiyen uydu.. Filizede masaya ayaklarını dayayıp yan gelip yatmak kaldı.. Mezardakinin de sahicinin kemikleri sızlıyormuş.. Asılsız kopya yılmaz programında ayda bir mezarını sulamkta varmış. .

herkese günaydın yahu:)
kimse yok benden başka kendim çalıp kendim oynayayım bari.. fatmacım walla ağzından bal damlamış ne diyeyim daha..bu kadar isabetli tespitler..böcüğümle arzucum ölmedi der dururlar yılmaz için lakin bunu yılmazı sevdiklerinden değil son bölümlerdeki cacığın yaptığı şeyler (misal kahve,beni sevdiğini niye söylemiyon lafları falan) kendi işlerine geldiği,ohh ayakları uzatsakta birileri kahve getirsin fikri hoşlarına gittikleri için severler:img-icecr :icon_whis ki nitekim böcüğüm son mesajında bunu açıkca fade etmiştir...

yahu ferman abi benden daha ciddi şiir yazan oldu mu bea eski yılmazcı tarafına az mı hizmet ettim yahu bak olmadı şimdi cacık yılmazlı yazdığım şiirler unutulmuş galiba olmuyor vallaha yahu az mı savaştım filizimle şiir yazacam diye tamam bizimkiler bir şeye benzemiyordu kabul ama bari hakkımı verme be ferman abim

yok arkadaş yok benim yazdığım şiirler unutulmuş ben bunu gördüm arkadaş sanatsal açıdan şahane ,destansı şiirlerimi yazmıyorum efem bir daha (bu konuyu fazla uzattım kabul:))

sbr cım senin şiirler de harikaydı (edgar allan poe nun kemikleri sızlamıştır:)) lakin sen daha isim yapamadın hak ettiğince..oysa filizimin haklı bir ünü var..fikirlerimizi tanıtmak ve benimsenmesini sağlamak adına filizimin büyük katkıları olacak yahu..bu sebepten onu teşvik edelim :) sen neydin ne oldun babından saldırılara girişmeyelim..di mi güzel kardeşim :) burda senin hakkını yemek söz konusu değil tabi ki eski yılmazı nasıl savunduğunu kimse bilmiyorsa ben biliyorum yahu birinci elden..kihkihkih:)

Günaydın :happy0064

sbr'cım karakter yorumların için teşekkürler. özellikle Filiz'i çok objektif yazmışsın, tebrikler :good:

Fatma'cım öyle şeyler yazmışsın ki eminiM fermanım ağzı kulaklarında okumuştur ama yanılıyorsunuz arkadaşlarım; "YILMAZ ÖLMEDİ" :good: değiştiğini kabul ederim ama o yaşananlardan sonra başka türlü davranmasını beklemek haksızlık olur.

he walla arzucum sabah sabah ılık bir deniz esintisi gibi geldi Fatmanın yazdıkları..ne güzel yazmış...eline klavyesine sağlık.bu arada yılmazda öldü bilgine sunayım dedim..yaşananlardan sonra başka türlü davranmasını istemedik zaten biz kendisi gibi davranmasını istedik..ama baktı oluru yok, kendini öldürdü, yerine geçen cacıkta karadulun elinde garip bişi oldu işte..öldü diyoruz niye? bana diyebilir misin ki 73 bölümdür çizilen yılmaz karakteri bunları yapardı..yaşanmışlıklar oldu, ölümden döndü falan hikaye arzucum...adam ölümden dönmedi..öldü...yenisi bırak ölümden dönmeyi kendinden döndü be ya:)

ferman336
17-07-07, 10:01
Senin bahsettiğin kopya zaten hatalıydı..Sürekli sorun çıkarıyordu eski Yılmaz..Öfkeden fazlaca ısınıp kendi kendini resetliyordu.:) Mahir ellerde anca kendini buldu derim ben. Zaten programlamanın amacıda bu değilmidir..Bilişim camiasında derler en iyi admin yatan admindir.:) Büyüksün filiz öyle bir program çaktıki Yılmaz'a sadece ayaklarını uzatmak kaldı Filiz'e.Arka planda tüm programlar muhteşem çalışmaya başladı..Kihkihkih..

hehe:) iyi bir yorum olmuş hakkını yiyemem böcüğüm lakin eski yılmaz programı ufak tefek buglar barındırsa da en optimum noktada yazılmış bir koddu..çatır çatır çalışıyordu..ufak tefek buglar da rahatça giderilebilirdi...lakin karadul hiç bir bilgisayar programlama dili bilmemesine rağmen müdahele etmeye çalışınca programa, program, içinde yazılı kod gereği kendini imha etti...karadul da aklında kalan satırlarla yazmaya çalıştı bişiler ama ortaya bu cacık çıktı işte..:) c ile yazılmış eski yılmaz karakterini visual basic ile yazmaya çalışırsan sonuç doğal olarak bu olur..caponyada da yaptılar bunun robot modelini.asimov muydu neydi adı.:img-icecr :happy0064 en iyi admin yatan admin ise o admin ya sisteme giren çıkanlara ne yapacağını bilmiyordur ya da sistemden haberi yoktur be böcüğüm...benim bildiğim en iyi admin gözünü sistemden ayırmayan admindir...5 dakka da soyarla walla sistemi haberin olmaz uyurken:img-pilot :img-icecr

Ağustos Böcüğü
17-07-07, 10:25
hehe:) iyi bir yorum olmuş hakkını yiyemem böcüğüm lakin eski yılmaz programı ufak tefek buglar barındırsa da en optimum noktada yazılmış bir koddu..çatır çatır çalışıyordu..ufak tefek buglar da rahatça giderilebilirdi...lakin karadul hiç bir bilgisayar programlama dili bilmemesine rağmen müdahele etmeye çalışınca programa, program, içinde yazılı kod gereği kendini imha etti...karadul da aklında kalan satırlarla yazmaya çalıştı bişiler ama ortaya bu cacık çıktı işte..:) c ile yazılmış eski yılmaz karakterini visual basic ile yazmaya çalışırsan sonuç doğal olarak bu olur..caponyada da yaptılar bunun robot modelini.asimov muydu neydi adı.:img-icecr :happy0064 en iyi admin yatan admin ise o admin ya sisteme giren çıkanlara ne yapacağını bilmiyordur ya da sistemden haberi yoktur be böcüğüm...benim bildiğim en iyi admin gözünü sistemden ayırmayan admindir...5 dakka da soyarla walla sistemi haberin olmaz uyurken:img-pilot :img-icecr

Hiç bişi olmaz fermancım..Bu sistemi kuran vatandaşın hünerine kalmış bir şeydir. Sen düzgün kurdunmuydu programı güvenlik önlemlerini aldınmıydı işlem tamam olur..Hatasız çalışır.Yatmaktan kasıt budur. Kihkih..Senin önemsiz bulduğun buglar sisteme zarar veriyordu. Neredeyse külliyen imha edecekti kendini yahu :) Takdir edersin fan olayı mühim mevzudur..Donanım ve yazılım ne kadar iyi olursa olsun fan vazife yapmıyorsa sonuç vahim oluyor.Şinci Yılmazın sistem feci ısınıyoo..Elif versiyonunu kullandık işe yaramadı hepimiz şahidiz..Ve dahi melekler, martılar, börtü, böcükler şahit..Filiz bu detayı da atlamadı yaptı konfigürasyonu sağlamından..İlk başlarda biraz arıza çıkardı Yılmaz bünye alışık olmadığından ama sonradan mükemmel uyumu yakaladı..
Bükemediğin bileği öpeceksin :)

ferman336
17-07-07, 11:02
Hiç bişi olmaz fermancım..Bu sistemi kuran vatandaşın hünerine kalmış bir şeydir. Sen düzgün kurdunmuydu programı güvenlik önlemlerini aldınmıydı işlem tamam olur..Hatasız çalışır.Yatmaktan kasıt budur. Kihkih..Senin önemsiz bulduğu buglar sisteme zarar veriyordu. Neredeyse külliyen imha edecekti kendini yahu :) Takdir edersin fan olayı mühim mevzudur..Donanım ve yazılım ne kadar iyi olursa olsun fan vazife yapmıyorsa sonuç vahim oluyor.Şinci Yılmazın sistem feci ısınıyoo..Elif versiyonunu kullandık işe yaramadı hepimiz şahidiz..Ve dahi melekler, martılar, börtü, böcükler şahit..Filiz bu detayı da atlamadı yaptı konfigürasyonu sağlamından..İlk başlarda biraz arıza çıkardı Yılmaz bünye alışık olmadığından ama sonradan mükemmel uyumu yakaladı..
Bükemediğin bileği öpeceksin :)

kihkihkih:) dediğin sistemler maalesef öyle işlemez böcüğüm..her kod kendi içinde açık barındırır ne kadar iyi yazılmış olursa olsun..ilerlemelerin (kötü ve iyi anlamda) ışık hızıyla geliştiği bir sektörde süper kurdum sistemi yatayım artık geçersizdir...her an her şeyi kontrol altında tutmak ve izlemek lazımdır..kısacası yatan değil hiperaktif bir admin iyidir.:) eski yılmaz ısınıyordu biraz ama sistemi tehlikeye atacak kadar değildi be böcüğüm..o zamanlarda da karadul hanım soğutmaya çalışacağına altına odun atıyordu...elif sistem tarafından virüs olduğu geç anlaşılmış bir kadındı yahu..sistem update edilince tanımlandı ve yok edildi. karadul ise elinin hamuruyla :) hem mükemmel yazılmış bir kodun kendini yok etmesini sağladı hem de mükemmellikle uzaktan yakından alakası olmayan cacık 1.0 versiyonun yazdı...sonra kendi istekleri doğrultusunda 1.5 kadar götürdü bu versiyon işini...ama bu yükseltmeler programı iyiye götürmek yerine hepten kötüye götürdü ki karadulun programcılıktan bihaber olduğu burdan rahatça anlaşılabilir.:img-icecr :icon_whis

Ağustos Böcüğü
17-07-07, 11:18
kihkihkih:) dediğin sistemler maalesef öyle işlemez böcüğüm..her kod kendi içinde açık barındırır ne kadar iyi yazılmış olursa olsun..ilerlemelerin (kötü ve iyi anlamda) ışık hızıyla geliştiği bir sektörde süper kurdum sistemi yatayım artık geçersizdir...her an her şeyi kontrol altında tutmak ve izlemek lazımdır..kısacası yatan değil hiperaktif bir admin iyidir.:) eski yılmaz ısınıyordu biraz ama sistemi tehlikeye atacak kadar değildi be böcüğüm..o zamanlarda da karadul hanım soğutmaya çalışacağına altına odun atıyordu...elif sistem tarafından virüs olduğu geç anlaşılmış bir kadındı yahu..sistem update edilince tanımlandı ve yok edildi. karadul ise elinin hamuruyla :) hem mükemmel yazılmış bir kodun kendini yok etmesini sağladı hem de mükemmellikle uzaktan yakından alakası olmayan cacık 1.0 versiyonun yazdı...sonra kendi istekleri doğrultusunda 1.5 kadar götürdü bu versiyon işini...ama bu yükseltmeler programı iyiye götürmek yerine hepten kötüye götürdü ki karadulun programcılıktan bihaber olduğu burdan rahatça anlaşılabilir.:img-icecr :icon_whis

Sen tehlikeli diildi diyon ben tehlikeliydi diyom..Uyuşamıyoz fermancım..Ehh uyuşmak zorundada değiliz..Sen alışık olduğun programı kullanmak istiyorsun ne diim :) Senin istediğin program ve bizim istediğimiz program maalesef birlikte kullanılamazdı..konfigürasyon kullanıcı bazlı yapıldığından kullanıcıda filiz olduğundan ayarı ona göre yapmak lazımdı...Henüz mükemmel işleyen bir yazılım olmadığından ehveni şer ile idare edecez artık..Kaldıki bu yeni versiyon beni hiç rahatsız etmedi hatta bi tanede benmi alsam diye düşündürdü..Halada düşünüyom ama pisayada oldukça kısıtlı sayıda var..Ulaşmak zor yane :)
Belkide yok..Unique bir program..Şahsa özel üretim..
Kihkihkihhhhh...

arzuinan
17-07-07, 11:19
he walla arzucum sabah sabah ılık bir deniz esintisi gibi geldi Fatmanın yazdıkları..ne güzel yazmış...eline klavyesine sağlık.bu arada yılmazda öldü bilgine sunayım dedim..yaşananlardan sonra başka türlü davranmasını istemedik zaten biz kendisi gibi davranmasını istedik..ama baktı oluru yok, kendini öldürdü, yerine geçen cacıkta karadulun elinde garip bişi oldu işte..öldü diyoruz niye? bana diyebilir misin ki 73 bölümdür çizilen yılmaz karakteri bunları yapardı..yaşanmışlıklar oldu, ölümden döndü falan hikaye arzucum...adam ölümden dönmedi..öldü...yenisi bırak ölümden dönmeyi kendinden döndü be ya:)

bi düşüneyim ...... yapardı :img-wink: nedenine gelince 74. bölümde Yılmaz'ım ne demişti. "Bu kalp atıyorsa sen varsın diye atıyor" :happy0064 şimdi sen diyeceksin ki o cacık olan Yılmaz, der tabi :P (ki ben bunu kabul etmiyorum birkez daha yenileyeyim.) peki Yılmaz'ım 73'den önce öylede çok gerilere gimeden bir-iki bölüm önce neler yapmıştı... bi düşünelim istersen:P Yılmaz tamda 74'te dediği gibi davranıyordu; nefes alıyorsa o var diye alıyordu.:img-in_lo Keyiften mi Cem'e sen onu "rüyanda görürsün" dedi.:img-wink: Fahriye'ye itirafı !!! ya Filiz'in kapısına dayandığına ne diyeceksin, "ne varsa ben hallederim" Filiz derken ki sebebi neydi.:img-wink: zaten adam her hareketiyle her sözüyle bas bas bağırıyordu; ben Filiz'siz yapamıyorum, onu unutamıyorum, o benim herşeyim diye :good: Yılmaz ölmedi sadece öncelikleri değişti cacık falanda olmadı... o sadece Feride'nin bir zamanlar öğütlediği şeyi yaptı. Birşey unutması gerekiyorsa "öfkesini" unutması gerektiğini anladı :img-yes:

Ağustos Böcüğü
17-07-07, 11:36
bi düşüneyim ...... yapardı :img-wink: nedenine gelince 74. bölümde Yılmaz'ım ne demişti. "Bu kalp atıyorsa sen varsın diye atıyor" :happy0064 şimdi sen diyeceksin ki o cacık olan Yılmaz, der tabi :P (ki ben bunu kabul etmiyorum birkez daha yenileyeyim.) peki Yılmaz'ım 73'den önce öylede çok gerilere gimeden bir-iki bölüm önce neler yapmıştı... bi düşünelim istersen:P Yılmaz tamda 74'te dediği gibi davranıyordu; nefes alıyorsa o var diye alıyordu.:img-in_lo Keyiften mi Cem'e sen onu "rüyanda görürsün" dedi.:img-wink: Fahriye'ye itirafı !!! ya Filiz'in kapısına dayandığına ne diyeceksin, "ne varsa ben hallederim" Filiz derken ki sebebi neydi.:img-wink: zaten adam her hareketiyle her sözüyle bas bas bağırıyordu; ben Filiz'siz yapamıyorum, onu unutamıyorum, o benim herşeyim diye :good: Yılmaz ölmedi sadece öncelikleri değişti cacık falanda olmadı... o sadece Feride'nin bir zamanlar öğütlediği şeyi yaptı. Birşey unutması gerekiyorsa "öfkesini" unutması gerektiğini anladı :img-yes:

Yaşşşaaaa be arzucum..Evet yahu..:happy0064 Kalbinden filizi çıkamak için onca çabaladı aralara reklam aldıda ne oldu..Olamadı..Yapamadı işte filizsiz..
Hem yılmaz illakide öldü diyorsanız..74 değil çok önce öldü..Handana ve Ceme inanıp filizi reddiyle bu süreç başladı derim.Güven güven diye bas bas bağır sonra aynı hataya sen düş olcek işmi canım.

ferman336
17-07-07, 11:39
Sen tehlikeli diildi diyon ben tehlikeliydi diyom..Uyuşamıyoz fermancım..Ehh uyuşmak zorundada değiliz..Sen alışık olduğun programı kullanmak istiyorsun ne diim :) Senin istediğin program ve bizim istediğimiz program maalesef birlikte kullanılamazdı..konfigürasyon kullanıcı bazlı yapıldığından kullanıcıda filiz olduğundan ayarı ona göre yapmak lazımdı...Henüz mükemmel işleyen bir yazılım olmadığından ehveni şer ile idare edecez artık..Kaldıki bu yeni versiyon beni hiç rahatsız etmedi hatta bi tanede benmi alsam diye düşündürdü..Halada düşünüyom ama pisayada oldukça kısıtlı sayıda var..Ulaşmak zor yane :)
Belkide yok..Unique bir program..Şahsa özel üretim..
Kihkihkihhhhh...

kihkihkih:) kırmızı yaptığım yerle eski yılmazın öldüğünü kabul ettiğinin farkındasın di mi böcüğüm..beraber kullanılamayacağı için eskisi imha oldu işte.vay be bugünleri de gösterdi yaradan bana.. öyle oldu böyle oldu lakin böcüğüm kabul etti be:img-icecr sırada arzu var..:happy0064 esinlikle unique bir prog diyim ben sana.sadece karadullara özel üretiliyor hatta üretilmiyor direk karadulların kendileri tarafından oluşturuluyor:) hani sende de varsa karadulluk bilelim yahu:img-pilot bence yok..sen gel vazgeç bu cacık sevdasından:good:

EvaLongoria
17-07-07, 11:52
tabi ki usta filizim gibi olamaz ama.....

Cücük bir tek soğanda olur zannetme sevgilim
Üst düzeyde cücüklük mevcut bedenimde
Cazibenin en hası olsa da bende
Üzgünüm sevgilim cücüğüm işte
Kabullendim ben kabullen artık sende

SBR
17-07-07, 11:54
herkese merhaba efem sevgili arzu ablam yorum belittiğin için teşekkür ederim ablacım çok sağol :img-yes: zaten bir yorum yaptım forum kitlendi bea:img-pilot neyse deyip konuyu bağlıyorum iyi yorumlar:img-yes:

sevgili ferman abim benimkiler şiir falan değildi tabii ki sevgili filizim inkilerin yanında onda bir sorun yok yahu :happy0064 filizim en son yazmış olduğu gibi şiirler yazsın ben onu zaten baş tacı ederim:img-yes: ama şimdilik biraz farklı bir politikayla sevgili filizim i eski yılmazcılar tarafına çekmeye çalışıyom:img-pilot :img-pilot ( bunu yazmamam lazımdı ama hadi hayırlısı :))

Ağustos Böcüğü
17-07-07, 12:21
kihkihkih:) kırmızı yaptığım yerle eski yılmazın öldüğünü kabul ettiğinin farkındasın di mi böcüğüm..beraber kullanılamayacağı için eskisi imha oldu işte.vay be bugünleri de gösterdi yaradan bana.. öyle oldu böyle oldu lakin böcüğüm kabul etti be:img-icecr sırada arzu var..:happy0064 esinlikle unique bir prog diyim ben sana.sadece karadullara özel üretiliyor hatta üretilmiyor direk karadulların kendileri tarafından oluşturuluyor:) hani sende de varsa karadulluk bilelim yahu:img-pilot bence yok..sen gel vazgeç bu cacık sevdasından:good:

Yok yahu ne kabul edeceğim..Biz sadece upgrade yaptık yaw..Eskisinden yenisine..Mis kibin oldu..Hatasız çalışıyo..:)

Ağustos Böcüğü
17-07-07, 12:25

Vallahi Evacım sende potansiyel var..İlk dizedeki sevgilimi at..Kafiye çok daha güzel olcek..Tebrik ediyorum..:img-wink: Yahu forumumuz gizli cevherleri açığa çıkarmakta birebir hee..Devamını bekliyoruz..

arzuinan
17-07-07, 14:01
... Güven güven diye bas bas bağır sonra aynı hataya sen düş olcek işmi canım.

böcüğüm, Yılmaz'ım Handan cadısına inandığında ben şey demiştim; nasılmış Yılmaz'cım eline "evrak" verilince inanılıyormuş değil mi. :img-wink: Salih'in bir zamanlar dizide de kullandığı benimde çok sevdiğim bir söz vardır bu durum tam onu açıklıyor aslında "öyle boru gibi ötmek kolay" :img-icecr

sinem*
17-07-07, 14:43

:):) oy oy çok güzel olmuş ama bu cücük kim uğruna cücük oldu :) nasıl kabul etmesinler cücüğü :)

Evacım cacık versiyonunuda bekliyoruz artık

Filizim karşılıklı,karşılıksız aşklara yazdığın şiirler çok güzel olmuştu demeyi unutmuşum :)

Kurşuni seninde yazdığın şiir çok güzeldi ellerinize sağlık

forever_bim
17-07-07, 14:49
Sinemcim Eva zaten cacığı yazmıştı. Geri sayfalarda duruyor olmalı. Valla normal zamanda olsa Ömer'ciğimi savunurdum da artık didişme modundan çıktım. Belki bir ara ben de Aslı'yla alakalı yazarım:)

EvaLongoria
17-07-07, 14:54
sinem** canım öncelikle doğumgünün kutlu olsun =) nice senelere =)

cacık ı önce yazmıştım sıra karadul da =)

hasancım yaz canım =) olmadı bende yazarım SAF ASLI diye =) sizi kıracağıma...

sinem*
17-07-07, 14:59
sinem** canım öncelikle doğumgünün kutlu olsun =) nice senelere =)

cacık ı önce yazmıştım sıra karadul da =)

hasancım yaz canım =) olmadı bende yazarım SAF ASLI diye =) sizi kıracağıma...

teşekkür ederim :img-in_lo evacım çok incesin gerçekten :)

site gidip duruyor cacığı arıyorum ama bulamadım :) ben bakarım biraz daha :icon_sorr Gerçi görülcek gibi değil görmez olaydık bu cacığı :icon_whis

Ben aslıya yazmayım :img-icecr

fatma-1721
17-07-07, 15:22
Ömer,Tekiner ailesinin iki cocugundan biri olan zengin bir ailenin oglu olarak cikti karsimiza .Ailesine ve kizkardesi Flize cok bagli,sirkette kendisini babasina kanitlamak icin ugrasan,ask hayatinda ise uzun süreli bir iliskisi olmayan,bir türlü dikis tutturamayan bir karakterdi Ömer.Cevresindeki kadinlardan hoslanmayan,arkadasinin esinin sadakatsizligina sahit olan Ömer annesinin onu tanistirmak istedigi kizlardan hep geri geri kaciyordu.
Ömer arabasiyla motorsikletli bir gence carpmisti,hemen arabasindan cikip yasayip yasamadigini kontrol etti,bir isanin hayatini onun yüzünden kaybedileceginin ezikligi icerisinde, Filizin kendisini bu olayin icerisinden kurtarmasini uzaktan izlemis,olaydan bir Tekiner olmasi ve imkanlari sebebiyle siyrilmisti ama vicdaninin ezikliginden kacamamis, gencin kurtuldugunu,durumunun düzeldigini duyunca ancak rahat bir nefes alabilmisti.
Yilmazla bu kaza sonunda ilk defa karsilasmislardi ama bu son olmayacakti,tüm cabalarina ragmen Yilmaz dan kurtulamayacakti Ömer,kader onlari ayni kiza asik iki erkek olarak karsi karsiya getirecekti.

Ömer-Elif:
Elifi ilk kez kendi kreasyonlarindan bir elbiseyi üzerinde giyip aynanin karsisinda poz verirken gördü,gördügü manzaraya karsi koyamadan sessizce izlemeyi tercih etti Ömer,cünkü elbisenin icindeki kadindan etkilenmisti,onu ikinci bir defa gördügünde takip etti ve izledi,gördüklerinden memnundu,karsisinda saf-icten davranislarla hareket eden bu kiz Ömerin cevresindeki kadinlardan cok farkliydi,onu eve götürmek konusunda israr etti ve bu israrina kabul görünce Elifin “evin önünde degilde eve yakin bir yerde ineyim ben”demesi,utanci Ömeri daha da etkiledi,Elifle konusmak,onun suskunlugunu bozmak icin sordugu ve yine kendisinin yanitladigi“isinden memnun musun ve “patronum felaket,isim berbat diyecek halin yok“sözlerine Elifin “evet”diyecek kadar acik sözlü olmasi Ömerin iyice basini döndürmüstü.
Elifin üzerinde prova ettigi elbiseyi ona göndererek hem güzel bir jest yapmak hemde onunla yakinlasmakti niyeti,teklifi üzerine Elifin lokantaya kadar gelmesi ve ona “bu hediyeyi kabul edemem”diyerek geri vermesi,Ömerin duygusal olarak ondan uzaklasmasini degil ona daha da yakinlasmasini saglamis,hatta asik olmaya baslamasina sebep olmustu.
Ömer reddedilmenin verdigi hayal kirikligiyla gecici bir süre icin olsa bile eski kiyafetlerine bürünmüs ona yaklasan basit bir kadina Elifin ona geri götürdügü elbiseyi hediye etmis ve onunla birlikte olmustu.
Ömer Filizle ,Murat-Filiz olasi askini konusunca “bu devirde bu cevrede tutkulu bir ask bulmak”cok zor diyerek ,kardesinin isteklerini paylasiyordu,iki kardes de ayni seyi istiyordu ve yasadiklari cevreden cok farkliydilar.
Ömer Elifin ricasi üzerine onu artik rahatsiz etmemeyi düsündügü bir anda,Filizin Elifi kursa kabul ettigini ve iyi bir satis elemani olacagini söylemesiyle, Elif Ömerin kalbinden uzaklasmak yerine son sürat o kalbi sahiplenmeye dogru yol aliyordu,Ömer Elife asik olmustu artik ve onu kazanmaya kararliydi.Elifi yine beklerken gördügünde onu evine birakmak icin israr etmis ve yine mahallenin yakinlarina kadar arabasiyla götürmüstü ve “ Elif hanim nedense bizimle gözükmek istemiyor”diyerek bu konudaki merakini dile getirmis ama cevap alamamisti.
Filizin Ömeri uyarmasi ve Elifin nisanli oldugunu söylemesiyle Ömerin bu meraki giderildi ama Elifin kendisinin ona olan yaklasimlarina ragmen bunu ona söylememis olmasi kafasinda soru isaretleri ve umut olusturmustu.Elifi magazada calisirken izleyen Ömer ona asik olan,gözlerini ondan alamayan bir adam olarak buluyordu kendini.
Ömerin yemek teklifini reddeden Elife Ömer “ben yine de lokantada olacagim”dedigi gece Elifin Yilmazla tartismasi sonunda oraya gelmesi Ömeri önce cok sevindirmis,Elifin”ben nisanliyim ona cok kizinca buraya geldim,yanlis yapmisim”demesi üzerine Ömer “yani beni kullandin”dedi,üzüldü ama istesede vazgecemedi cünkü Elife coktan asik olmustu ,ayrica nisanlisiyla sorunlari oldugu ortadaydi,yaninda olacakti,onu bekliyor olacakti,ona onu sevdigini hissettirecekti,belki Elif kendisini tercih edebilirdi.
Filizle Ömerin birbirlerine laf atmalari sonucu Filizin Murata “satis elemani olarak yanina Elifi al”demesiyle ,Ömer harekete gecmis Muratin vazifesini üstlenmisti,bu Ömer karakterinin sahiplenme ve kiskanclik duygularini yansitan ilk sahneydi.
Yilmazin Elifi isten cikartmak icin magazaya gelmesi ve Elifin “gelmek istemiyorum,calismak istiyorum”cevabi Ömerin bekledigi,görmek istedigi tepkiydi.
Ömerin Elife ettigi mankenlik teklifini Elifin kabul etmesi,Elif-Yilmaz arasindaki son köprünün de yikilmasi demekti,Ömer bu durumun farkindaydi ama Elifin tercihini göstermesinin,kararini vermesinin de zamani gelmisti,eger Yilmaza olan sevgisi yeterince büyük ve güclüyse Elif bu teklifi redderdi,degilse kabul ederdi,Ömer Elife “hemen karar verme bir düsün,belki sormak istedigin birileri vardir”diyerek beklemeye gecmisti ve kazandi ,Elif Yilmaza sormaya bile gerek duymadan teklifi kabul etmisti.

fatma-1721
17-07-07, 15:30
Ömerin Elifin nisanlisiyla ilgili agzini yoklamasina Elifin “görüsmüyoruz,ne olacagi da belli degil,bu defa aramizin düzelmesi biraz zor”cevabi Ömerin beklediginden daha büyük bir umuttu.
Yilmazin motoruyla magazayi basmasi üzerine Elifin onun arkasindan kosturmasina ragmen onu yanliz birakamiyordu Ömer,Elif
ister Yilmazi ister kendisini tercih etsin,onun üzülmesine dayanamiyordu.
Erol beyin(babasinin),ugradiklari zarar üzerine kriz gecirmesini Ömer kendi sucu olarak görüyordu,bir yandan kardesini teselli ederken,bir yandan sucluluk duygusuyla eziliyordu.Elfin onu arayarak gecmis olsun dilekleri Ömeri cok sevindirmisti,nezaketen yapilmis bir hareket bile olsa bu Ömeri unutmadiginin isaretiydi.Yilmazla bir gelecegi olamayacagina inanan ve bunu kabullenmeye calisan Elif, Ömerle yakinlasmaya baslamisti.
Handan hanimin Elife verdigi tepkiye degil seyirci kalmak,annesine hakkettigi karsiligi vererek Elife verdigi degeri acikca göstermis oldu Ömer,Elife askini ilan ettiginde,ona “ben sana tutuldum”dediginde Elif Ömerin ona sarilmasina izin verdi.....
Yilmaz hapisten ciktiktan sonra Ömer Elifin agzini yine yokladi ve Eliften bu konunun artik kapandigini birkez daha duydu.
Ömer ve Elif her gecen gün biraz daha yakinlasiyorlardi.
Ömerin Elife onu öpmek icin yaklastiginda Elifin “hayir bunu yapamam,ben böyle yetismedim,bu kadar yaklastigim kisi ”sözcüklerini “ancak evlenecegin kisi olur”diyerek Ömer tamamladi ,istedigi kadinin Elif oldugundan Ömerin süphesi yoktu artik,Elifin güzelliginin yaninda dürüstlügü,acik sözlülügü....Ömeri büyülemisti.
Elifin Ömerin yanina gelerek ona istifa mektubunu vermesi,annesiyle Handan hanimin konusmasini anlatmasi ve “ben bir rüya gördüm,artik ait oldugum yere dönüyorum” diyerek ordan uzaklasmasi Ömere oturdu.Handan hanima,annesine onu hayatina karistirmayacagini kesin bir dille anlatti Ömer.
Ömerin ciceklerle Müjganlarin evine gelip Müjgan hanimdan annesi adina özür dilemesi bekledigim bir davranisti ama annesinin ve kardesinin yaninda Elife evlenme teklifi etmesi, beni hem cok sasirtan,hemde Ömer karakterine hayran birakan bir sahneydi,benim icin Ihlamurlar Altinda dizisinin 80 bölüm boyunca izledigim en romantik sahnesi ,Ömerin Elifin gözlerinin icine bakip,hafifce kizararak ve yüzügü ona uzatarak ”benimle evlenir misin”dedigi o sahneydi,orada inceligi,kibarligi ama ayni zamanda da erkekligi,delikanligi hepsini birarada öyle güzel yansitti ki,beni büyüledi.
Elife karar vermesi konusunda “istedigin kadar düsünebilirsin,kalbinin sesini dinle”diyerek ona herzamanki anlayisli ve ince Ömer oldugunu birkez daha kanitladi.
Elifin kizkardesi Nalanin hastaneye düsmesiyle ailenin tek erkegi görevini üstlenerek hem maddi,hem manevi gereken her yardimi yaparak,yanlarinda oldu Ömer.
Nalanin iyilesmesini bir yemekle kutlarlarken Elif Ömere “Ömer sen cok hos birisin,bana kalbinin sesini dinle demistin,dinledim bana seninle ilgili cok güzel seyler anlatti,evlenme teklifini kabul ediyorum,hala istiyorsan tabii”sözleri karsisinda Ömer önce suskun kaldi,hem sasirmis,hem cok sevinmisti,biraz da endiselenmisti ve bu endisesini “bu kararinda son günlerdeki olaylarin etkisi var mi,bana borclu degilsin”diyerek dile getirdi,aldigi cevap onu ikna edecek,endisesini otadan kaldiracak bir cevapti.

ferman336
17-07-07, 15:35
böcüğüm, Yılmaz'ım Handan cadısına inandığında ben şey demiştim; nasılmış Yılmaz'cım eline "evrak" verilince inanılıyormuş değil mi. :img-wink: Salih'in bir zamanlar dizide de kullandığı benimde çok sevdiğim bir söz vardır bu durum tam onu açıklıyor aslında "öyle boru gibi ötmek kolay" :img-icecr

o iş o kadar basit değil arzucum..bir de ona inanmaya hazır bir beyin lazım...karadulda o beyin her daim var zaten..hazırlık yapmaya gerek yok.ama yılmaz onu kabul ettiğinde evrak çok da mühim değildi..zaten inanmaya hazır,karadula güvenmeyen(eski yılmaz ne haklıydı:)) bir yılmaz vardı ortada..belgeye rağmen oraya gitti..tabi karadul hanım o sıra cem beyin yanağındaki tozu aliodu dudaklarıyla.zaten halihazırda karadula güvenmeyen ve inanmayan yılmazımın karayağızımın böyle davranması gayet doğal..evrak olmasa da bişi değişmezdi..hele ki karadul hanım yılmazın kendine olan güvenini yıkmasaydı yılmaz doktorlar heyeti rapor verse inanmazdı. sen adama herşeyi yap,herşeyi söyle ondan sonra ne söylersen inanmasını bekle..oldu gözlerim doldu derler adama..:img-pilot :img-icecr

ferman336
17-07-07, 15:49
Yok yahu ne kabul edeceğim..Biz sadece upgrade yaptık yaw..Eskisinden yenisine..Mis kibin oldu..Hatasız çalışıyo..:)

hadi canım sen de.:) öyle upgrade mi olurmuş..sen gittin p4 anakarta edo ram takmaya çalıştın.takamzsın tabi ki..uymaz...:img-icecr e naptın sonra çocuğu söyleyip uyumlu bir ram olayına gireceğine, ram i değiştirip doğrusunu alacağına anakartı çöpe attın (öldürdün yılmazı) gittin yeni anakart aldın..o da cacık olio:img-icecr karadul desen zaten 286 kıvamında bi kadın.:) ne işi olur p4 ün 286 yla.:happy0064 :img-pilot

ferman336
17-07-07, 15:53

hadi canım sen de.:) öyle upgrade mi olurmuş..sen gittin p4 anakarta edo ram takmaya çalıştın.takamazsın tabi ki..uymaz...:img-icecr e naptın sonra çocuğu söyleyip uyumlu bir ram olayına gireceğine, ram i değiştirip doğrusunu alacağına, anakartı çöpe attın (öldürdün yılmazı) gittin yeni anakart aldın..o da cacık olio:img-icecr karadul desen zaten 286 kıvamında bi kadın.:) ne işi olur p4 ün 286 yla.:happy0064 :img-pilot
bu arada siteye ne oluyor yaw.bi gidio bi gelio:) karadul akıllı oldu site de sonunda.:img-icecr

Ağustos Böcüğü
17-07-07, 15:55
o iş o kadar basit değil arzucum..bir de ona inanmaya hazır bir beyin lazım...karadulda o beyin her daim var zaten..hazırlık yapmaya gerek yok.ama yılmaz onu kabul ettiğinde evrak çok da mühim değildi..zaten inanmaya hazır,karadula güvenmeyen(eski yılmaz ne haklıydı:)) bir yılmaz vardı ortada..belgeye rağmen oraya gitti..tabi karadul hanım o sıra cem beyin yanağındaki tozu aliodu dudaklarıyla.zaten halihazırda karadula güvenmeyen ve inanmayan yılmazımın karayağızımın böyle davranması gayet doğal..evrak olmasa da bişi değişmezdi..hele ki karadul hanım yılmazın kendine olan güvenini yıkmasaydı yılmaz doktorlar heyeti rapor verse inanmazdı. sen adama herşeyi yap,herşeyi söyle ondan sonra ne söylersen inanmasını bekle..oldu gözlerim doldu derler adama..:img-pilot :img-icecr

Fermancım filiz ne yaptıda yılmaz ona olan güvenini hepten yitirdi..Önceki vakada (filizin yılmazı suçlaması) güvenilmeyen taraf yılmazdı.Filizin yapmış olduğu bir eylem yok..Diyeceksin nikah günü bırakıp gitti..Oradada güvensizlik yaratacak bir durum yok.Birbirimize uygun değiliz dedi çekti gitti...
Senin bahsettiğin doneler ancak Yılmaz için geçerli olabilir..İntikam uğruna filizin hayatını allak bullak etti...O yetmedi şirketlerine ortak girdi..Haklı yada haksız farketmez ömeri yani filizin kardeşini işten kovdu..Vs vs..Dolayısıyla rapor olayına aynalı sazan gibi atlamaması gerekiyordu..Hadi olayın şokuyla o an hata yaptı sonrasında oturup ciddi olarak düşünmeliydi..Nasıl yani demeliydi..
Ama demedi..Kızın konuşma çabalarına karşılığıda bence kabaydı..
:img-icecr

Demek cemin yanağının tozunu aliyodu heee..:) O toz almış sadece..Biz yılmazın köşe bucak dipten temizlik yaptığı günleride biliyoz..Kihkih..Aslı'dan sözetmiyonm burada :) Yorgundu o vakitler bırakayım dağınık kalsın modundaydı :)

forever_bim
17-07-07, 16:49
Fatma'cım ilk iki kısım mükemmel olmuş. Bayılarak okudum. İlk on bölümü özetledik böylece. Hele de bu kısma dikkat diyorum ben...

"Nalanin iyilesmesini bir yemekle kutlarlarken Elif Ömere “Ömer sen cok hos birisin,bana kalbinin sesini dinle demistin,dinledim bana seninle ilgili cok güzel seyler anlatti,evlenme teklifini kabul ediyorum,hala istiyorsan tabii”sözleri
"

forever_bim
17-07-07, 17:02
Aslı kız olarak savrulup geldin taaa İspanya'lardan,
Salise bir gol bir deyip ilan-ı aşk ettin bizim akıllı geçinen Yılmaz'a,
Lakin farketmeksizin aşkın tek taraflılığını "ailem oldunuz" deyip kafamızı yedin
Isıtacak yerde bizi, büsbütün soguttun hem diziden hem Yılmaz'dan.

KİHKİHKİH

EvaLongoria
17-07-07, 17:07
Lakin farketmeksizin aşkın tek taraflılığını "ailem oldunuz" deyip kafamızı yedin

KİHKİHKİH

dağıldığımın resmidir =) :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bi de kihkihkih yazmış ya ay koptum

eline sağlık hasanımm süpersin =)

fatma-1721
17-07-07, 17:48
Ömerin, Elifin teklifini kabul etmesiyle evin erkegi rolüne yakisacak davranislari birbirini takip ediyordu,Müjganlara ev almisti-bunu göz boyamak niyetiyle yapmadi,Elifi mutlu görmek icin gözünü kirpmadan her fedakarligi yapardi.
Ömer Elifin aski degildi belki ama o kadar ince,nazik ve ayni zamanda otoriter,kendinden emin ve gururluydu ki Elif evliliginin ilk gecesinde ve daha sonraki dönemde cok mutluydu,özlem hissetmeden evliliginin tadini cikartabilmisti.
Ömer karisini ailesine ezdirmeyen,sevgisine sahip cikan ,güclü bir karakterdi,bunu Handan hanimin kendisine “otelde kalmayin,evinize tasinin”teklifine “bunu karima sor,ben onun verdigi karara uyacam”diyerek cok güzel ifade etti ve Elifin karariyla evlerine tasindilar.
Karisinin eski isinde calismaya devam etmeyi istemesinin olamayacagini ona kibar bir bicimde anlatarak, Filizin de yardimiyla onu mutlu edecek ve aileye yakisacak bir cözüm bulmus oldular ve Elif Filizle birlikte calismaya basladi.
Ömer Elifle hayatindaki ilklere imza atiyordu,onunla mutfakta yemek yemek,tavla oynamak,....gibi.Elifin sevincini,mutlulugunu görmek,Ömerin cocuk gibi sevinmesine,hüznünü görmesi ise onun da hüzünlenmesine sebep oluyordu.Ömer karisina ona nekadar güvendigini,cevresindeki kadinlarin evliliklerinde kocasinin disinda baska bir erkegi düsündüklerini bildigi icin kendisinin daha önce evliligi düsünmedigini söylerken,kendi karisinin da bir baskasini düsündügünü bilmiyordu .Ömer Elifin eve gec geldigi bir aksam Müjgani arayip Elifin orda olmadigini ögrendiginde ,karisina ulasamadiginda evliliginde ilk süphesini yasamis ve karisinin eve döndügünde kendisine “yanliz kalmak istiyorum”sözleriyle evliliginin catirdagini,karisinin samimi olmadigini anlamis oluyordu,buna ragmen Elifin ona “bana biraz zaman ver”sözlerini yine de anlayisla karsiladi,onu korkutacak hicbirsey söylemedi.

Ömer, Yilmazla karsilastigi,Filizin onu ailesine tanistirdigi gece mahvoldu,Elifle konusurken “Filize söyleyemem,gidip Yilmazla konusmaliyim”deyince Elifin “faydasiz,ben denedim”sözleriyle Yilmazla görüstügünü ,kendisine yalan söyledigini ögrendi,karisina ilk tepkisini”ben senin kocan deyil miyim,sirdasin deyil miyim?”diyerek gösterdi ama karisina yine de güvendi,samimiyetine inandi.
Ömer kardesi icin cok üzülüyordu,karisiyla ilgili de endiseleri vardi ve bu endisesini “günün birinde baskasini seversen,önce bana söyle”diyerek dile getirdi.
Ömerin en zor anlarindan biri Filize,kardesine Yilmazin kim oldugunu,ona hangi sebeplerle yaklastigini acikladigi zaman oldu.Filizin gözlerinin önünde ayakta duracak hali kalmadigini,gözyaslarina boguldugunu görmek Ömere bir hancer gibi saplandi,Filiz onun en deger verdigi insanlardan biriydi,onu korumaya,Yilmazdan uzak tutmaya kesin kararliydi Ömer.
Ömerin ,Yilmazin Elife cok önceden yazmis oldugu bir mektubu okumasi ve Elifi suclamasiyla Elif evi terketti.Filizden bu mektubun cok önceden yazilmis bir mektup oldugunu ögrenen Ömerin yikilan hayalleri yeniden yesermeye baslamisti,karisindan özür diledi,eve dönmesini istedi,fakat umdugunu bulamadi,Elif “bir süre ayri kalalim”diyerek aralarina mesafe koymustu.

Ağustos Böcüğü
17-07-07, 17:59

KİHKİHKİH

Amanın Hasanımda başlamış şiire..Hadi Allah sonumuzu hayır getire..
Özellikle son dizen cuk oturmuş..Aynen öyle oldu valla..:)

fatma-1721
17-07-07, 18:04
Fatma'cım ilk iki kısım mükemmel olmuş. Bayılarak okudum. İlk on bölümü özetledik böylece. Hele de bu kısma dikkat diyorum ben...

"Nalanin iyilesmesini bir yemekle kutlarlarken Elif Ömere “Ömer sen cok hos birisin,bana kalbinin sesini dinle demistin,dinledim bana seninle ilgili cok güzel seyler anlatti,evlenme teklifini kabul ediyorum,hala istiyorsan tabii”sözleri
"
Tesekkür ederim... Bu dizide tüm hatalarina ragmen benim en cok begendigim erkek karakter Ömer,kadin karakteri de Filiz....bence artilari eksilerinin cok üstünde olan iki karakter bunlar,ince,nezaketli,gururlu,....bu yüzden de yorumlarim oldukca detayli oluyor...calistigim icin de tamamlamam biraz uzun sürüyor,kusura bakmayin...

Ağustos Böcüğü
17-07-07, 18:05
Fatmacığım ilk 3 bölümü bir solukta okudun..Bundan iyi ifade edilemezdi..
Çok güzel olmuş..Devamını sabırsızlıkla bekliyorum..:happy0064

lawinia
17-07-07, 18:36
fatma ablam ellerinize sağlık ilk üç bölüm cok güzel olmus okudukca o sahneleri tekrar izliyor gibi oluyorum sayenizde...:happy0064 bi de tvde tekrarlarını verseler tam olacak ya eskiden fragmanları vermiyolardı simdi de tekrar yayınlamıyolar halbuki yayınladıkları pek cok diziden cok izlenir bizim dizimiz.

ayse-gul
17-07-07, 19:44
fatma-1721; bu kez daha erken okuyabildim karakter yorumunuzu...
yine harika olmuş,ellerinize sağlık... daha devamı var sanırım ömer karakterinin..
tekrar teşekkür ediyorum, diğer karakterlerin yorumlarını da sabırsızlıkla bekliorum...bye

lawinia; haklısınız ,bizim dizimize uygulanılan 2.sınıf muamele söz konusu, keşke tekrarlarını yayınlamaları için bir şeyler yapabilsek...:icon_sorr

forever_bim
17-07-07, 20:55
Fatma'cım 3. kısmı da okudum. Devam devam demekten başka birşey gelmiyor elimden. Benim de rengim belli zaten. Erkek karakterlerde 5. bölümden itibaren favorim Ömer'di. Bayanlarda Filiz'le Feride eşit krediye sahip diyebilirim...

nisailayda
17-07-07, 21:04
Ya bende sayfa iki gündür açılmıyordu.Sizlerde almış başınızı gitmişsiniz yaaa...Oku oku gözlerim şaşı oldu...Öncelikle FATMA ARKADAŞIM Ömerin karakter analizi harika olmuş bayıldım Ben aaslında sıkı bir Ömer hayranı olduğum için zevkle okudum.İnanki bu yazın Ömerle ilgili farklı düşünceleri olanlarında ufkunu genişletecektir..Paşam hakediyordu zaten ellerine sağlık.

Canım Filizim sen güngeçtikçe kendini aştın abarttın yahu.onca şiir nasıl yazılır hepsine ayrı ayrı.Bak bizimkiler okumuş şiirlerini bu kız yakında herşeyi mısra olarak görmeye başlar diyorlar...:icon_whis haberin olsun nazar edecez iki kelimeyi yan yana getiremeyecen bundan sonra.....:img-icecr

bana ne ya bende güzel şiirler yazmak yorumlar yapmak istiyorum ama yapamıyorum(avrupa yakasının Burhanı gibi lütfen bende üniversite mezunuyum)

fatma-1721
17-07-07, 22:22
Kardesi Filiz Ömeri yanliz birakmiyordu,ikisi birbirinin derdinden anliyor,sessizce dertlesebiliyorlardi,cünkü ikisi de beraber olmayi basaramayan ama ayriligi da hazmedemeyen bir ciftin magduruydular.
Babasinin annesini takip etmesi sonucu onun görüstügü bir erkek oldugunu ögrenmesiyle zaten annesinin babasini aldatmis oldugundan süphelenen Ömer solugu adamin yaninda aldi,tartisirken adamin merdivenlerden düsmesine engel olamadi Ömer, Tarık bey merdivenden düştükten sonra Ömer onu hastaneye acil servise bırakip, ordan babasinin oldugu hastaneye kostu,Erol bey kalp krizi gecirmisti.Filizle birlikte birbirine güc vererek bu acinin da üstesinden gelmeye calisirlarken,Elifin haberi alarak oraya gelmesine, karisinin bu acili aninda yaninda olmasina cok sevinmisti Ömer.Tarık beyin kızkardeşi tartışmayı duyduğundan şikayetçi olmuş, Ömer gözaltına alınmıştı.

Ömer hapiste bir yandan babasini kaybedebilecegi korkusunu,onun yaninda olamamanin üzüntüsünü,annesinin ihanetini,karisinin artik kendisinin yaninda olup olmayacaginin düsünceleriyle bogusmaktan yorgun düsmüstü,babasinin tehlikeyi atlattigini ögrenen Ömerin bu sevincine kayinvalidesi Müjgan bir yenisini eklemis,baba olacagini müjdelemisti.Ömer bu sevincle hapisten cikinca,hapisten tutuksuz yargilanmak üzere cikmasina farkli sebeplerle yardimci olan Yilmazi ona tesekkür etmek niyetiyle degil ama yardiminin nedenini ögrenmek icin,birde baba olacaginin haberini vermek icin ziyarete gitmisti ,bir tasla iki kus vurdugunu düsünüyordu,Yilmazi bu haberle yaralamisti ama Elifin de kendisini yaralayacagindan habersizdi.
Tarik bey kendine gelince sikayeti geri almis,olayin bir kaza oldugunu aciklamis ve Ömer beraat etmisti.
Ömerin, sevincini karisiyla paylasmaya calisirken Elifin ona "ben bu cocugu aldirmak istiyorum"sözleriyle mutluluk hayalleri yikilmisti,yillarca cevresinde gördügü kadinlarin sadakatsizligindan dolayi evlilikten kacan Ömer tam bir kadina güvenmis,onun sevgisine inanmis,
ona tüm kalbiyle baglanarak evlenme teklifi etmis,sabirla beklemis,teklifine kabul görmüs ve evlenmisti,simdi cocugunu da karninda tasiyan bu kadinin kendisini öz cocugundan vazgecebilecek kadar sevmedigini,sogukkanli oldugunu görüyordu Ömer,her erkegin tepkisi hakaret etmek olurdu böyle bir durumda,oysa Ömer yarali,yikilmis ama gururlu ve sakin bir bicimde "nasil istiyorsan öyle yap,ben sana engel olamam"demisti.
Elifin cocugu aldiramayip yeniden yanina gelip bunu kendisine söylemesine cok sevinen Ömer bu haberi de ayni sakinlikle karsilamis bu hareketiyle Elifin bocalamasina sebep olmustu,"Elifin yeniden buraya dönebilir miyim?"sorusuna "tabii dönebilirsin,burasi senin evin,ister burda kal,ister annenlerde,nasil rahat ediyorsan öyle yapabilirsin"demisti ve Elifin evde kalmasiyla yatak odalarini ayirmisti.Sirkette de is beklemez mantigiyla, Elifin sözlerine dayanarak onun odasini Ceydaya devretmisti Ömer.
Ömer cok seven,nazik,bagislayan,anlayisli ama cok da gururlu bir kocaydi;karisinin, bu kafasinda bir baska erkegi düsünen soguk Elif dahi olsa, uzun süre böyle bir ese kayitsiz kalmasina imkan yoktu,buz dagi olsa erirdi ve öyle olmaya da basladi.

forever_bim
18-07-07, 03:33
Hehehe. Fatma'cım şahane gidiyorsun ama iki yerde ufak hatan olmuş. Birincisi Tarık Amca merdivenden düştükten sonra -eğer ben yanılmıyorsam- Ömer onu hastaneye acil servise bırakmış, ordan babasının olduğu hastaneye geçmişti. Tarık'ın kızkardeşi de tartışmayı duyduğundan şikayetçi olmuş, Ömer gözaltına alınmıştı.

İkincisi Ömer Elif'in yerini Ceyda'ya devretmişti. Elif nasıl bozum olmuştu hiç unutamıyorum:)

fatma-1721
18-07-07, 10:18
Hehehe. Fatma'cım şahane gidiyorsun ama iki yerde ufak hatan olmuş. Birincisi Tarık Amca merdivenden düştükten sonra -eğer ben yanılmıyorsam- Ömer onu hastaneye acil servise bırakmış, ordan babasının olduğu hastaneye geçmişti. Tarık'ın kızkardeşi de tartışmayı duyduğundan şikayetçi olmuş, Ömer gözaltına alınmıştı.

İkincisi Ömer Elif'in yerini Ceyda'ya devretmişti. Elif nasıl bozum olmuştu hiç unutamıyorum:)

Hatirlattigin icin sagol,gerekli düzeltmeyi yaptim.Bu forum beni dün mahvetti,defalarca yazdim,yazdiklarimi tam ekleyecekken puf-hepsi buhar olup uctu,sil bastan yazdim kac kere.
Elifin bozulmasini Elifin karakter yorumuna birakiyorum,onu orda okursun.

ferman336
18-07-07, 11:24
hımmm :img-blush herkese iyi günler diyeceğim ama kim okuyacak merak içindeyim..bu ne ya forumda inlerle cinler maç yapıyor...bana da hakemlik düştü:) anladım ki foruma sakinlik ve barış yaramıyor..gerilim politikası hayatın her alanında olduğu gibi burda da daha çok prim yapıyor...:) e benim göbek adım da gerilim yahu..gerim gerim gereyim forumu bari...

öncelikle fatmacım biliyorum o senin fikrin bu benim fikrim diyeceksin ama ömer için öyle bir yazı dizisi kaleme almışsın ki hani noluyor yahu dedim..:) bizim cücüğü almış harika bir adam yapmışsın..Hasanım foreverim zaten dünden razı o da tüm gücüyle destek veriyor haliyle...ama ben yemem yahu:img-icecr ben kısaca ömerin hayatının iskeletini çıkarayım izninle;
1-güvensiz, kibar,düşünceli ömer
2-başkasının nişanlısına göz koyan ömer
3-başkasını seven kadınla evlenen ömer
4-yılmazdan yüz bulamayınca kendisine geri dönen kadını seven ömer(tabi bundan haberi yoktu ama olsun bu da bir dönem)
5-şirketleri batıran ömer
6-olanlardan ders çıkaran ömer
7-olanlardan ders çıkarmayı abartıp ıvır zıvır (haklı olduğu yerde bile) herşey için özür dileyen ömer.
8-vesikalık foto çektirmeye bayılan kadınla evlenen ömer.

arada daha 4 yıl kızını görmeyen,görünce kan kusturan ömer gibi şeyleri eklemedim..veya dinlemeden bilmeden konuşan bağıran çağıran ömer falan bahsetmedim bile..gururlu diyip durmuşsun ömere...elif gibi bir kadına sahip çıktığı anlarda gurrudan bir eser göremedim ben...başkasını seversen ilk bana söyle olur mu? ve beni niye yılmazı sevdiğin gibi sevmiyorsun diyen bir adamla gururu aynı torbaya koymam ben. neyse bunlarda benim naçizane görüşlerim pek tabi ki.:good:

SBR
18-07-07, 11:56
sevgili ferman abim güzel özetlemiş ben bu konuda bir şey yazmadım ben yazsam yine bir gerginlik olacak ve arkadaşlarımızın alıştığımız yazmıyorum ,dinlenecem gibi söylemleriyle karşı karşıya kalacaz ve forum gerilecek ama senin yazdığın özet gerçekten güzel olmuş eline sağlık :good:

dediğim dediğim gibi bu konunun ucu açık ve bu konuda tarafsızlık bence söz konusu bile değil !!

bu arada dün 11 i izledim gerçekten güzel bölümlermiş nerden nereye değil mi ama ???:)

ferman336
18-07-07, 12:21
Evet haklisin ne diyecegimi biliyorsun,ama artik bu sözleri de yazmiyorum,yazdiklarimin basligini(Ömer)okumus ve uzunlugunu görmüssün,hepsi okadar galiba ,eger icerigini (önyargisiz) okusaydin,fikrin degismesse bile cevaplarin farkli olurdu,....tartismak icin kendine baska bir arkadas bulmak zorundasin ferman,bu ben olmicam,seni hayal kirikligina ugrattigim icin üzgünüm,fazla beklemezsin merak etme birazdan taraftarlarin ve karsitlarin forumda yerini alir, benim cevaplarim yorumumum icerisinde zaten,onlara degisik elbiseler giydirip yeniden piyasaya sunmamim bir anlami yok.Ayrica yorumuma katilan tek dünden razi olan Hasan da degil,baska arkadaslar da var....Ben Ömer karakterini gercekten sevdim ama yorumu tarafsiz bir gözle yazmaya calisiyorum,üstelik henüz bitmedi,daha devami var....

hımm:( tamam fatmacım girmeyelim senle didişmeye...senden başka bişi yazan yoktu ben de haliyle sana dalaşayım dedim..ama madem yazı yazmak için belirlediğin kriterlere sadık kalacaksın diyecek birşey yok...ömer yazını güzel yazmışsın(gerçi içindeki düşünceler sana göre öyle) lakin ben de önyargılı okumadım..takdir edersin ki bu diziyi bende seyrettim ve benim de karakterler hakkında belirli düşüncelerim var. kısaca yazını önyargılarla değil ömer için zaten hali hazırda var olan düşüncelerim ışığında okudum ve cevaplarımı da öyle verdim.tabi ki cevaplarımda hani bişi olsa da dalaşsak yahu mantığı da güttüm.:) dediğim gibi bu saatten sonra ben işin makarasındayım.herneyse sen yaz biz okuyalım.ne diyim.:good:

SBR
18-07-07, 12:24
Bu mesajla gerginligi yaratmakta oldugunun bilmiyorum farkinda misin arkadasim,ama aynen öyle yapiyorsun ve bu artik gercekten kirici oluyor.
Ben karakter yorumu yapiyorum ve Ömer de bir karakter,tartisma yorumlarina karismayacagimi yazmistim ve karismiyorum da,karakter yorumlarimi tamamlayacagimi da yazmistim ve öyle de yapiyorum.
Daha önce kirilma sebebime ve karsilikli tartisma yorumlarina katilmama kararini almama gelince bazilari tarafindan yanlis anlasilmak istenen ve bazilari(ferman)tarafindan da gercekten yanlis anlasilan bir yorumum yüzündendi ve bunu ferman da anladi zaten............böyle bir yorum yazman gercekten cok üzücü ve aldigim kararin nekadar yerinde ve dogru bir karar oldugunun kaniti.

burda sen niye bu konuyu bu kadar üstüne aldın anlamadım :good: sonuçta yapılan şey belli:img-yes: siz ve bir kaç arkadaş bunlara ferman abimde dahil yazmıyacam diye yazdığınız da forum geriliyor ben o mesajda onu dile getirdim bende zaten senin yazdığın yorumlara bir şey demedim onlar üzerine bir yorumda yapmadım bu yazdığım yorumda üzdüysem üzgünüm ama sizin ve arkadaşların yorum yazmıyacam diyerek bizde bıraktığınız etki bundan farksız değil :good:

siz kendi karakteriniz için istediğinizi söyleyebilirsiniz ki bunda bir şey yok ama karşı taraftan zıt bir tepki geldiğinde yazmıyorum tarzında bir tepki görmek hiçte hoş değil bunu forumun geneline söylüyorum

cemotara
18-07-07, 12:47
sevgili FATMA;Ömer analizini büyük bir keyifle okudum ellerine ve yüreğine sağlık.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

ferman336
18-07-07, 12:59
Okudun demek,ben okumadigini düsünmüstüm,okudugun icin tesekkür ederim,okuduklarini tabiiki elestireceksin ferman,bu senin hakkin ama benim cevaplarim zaten yorumumda,bu yüzden acik kapi birakmamaya calisiyorum ve neden ayrica cevap yazmak istemedigimi,tartisma yorumlarina girmek istemedigimi biliyorsun artik,öyle degil mi:icon_sorr ben size malzemeyi veriyorum,siz bol bol tartisin, bende okuyorum tamam,anlastik mi:img-wink:

walla fatmacım ben genelde birinin yazdığı şeyleri başkalarıyla tartışmam konuyu yazan kişi dururken :) bu bağlamda son cümlen benim için geçersiz bir durum..yazmama sebebini gayet iyi anlıyroum zira ilk zamanlarımda aynı gerekçeyle ben de yazmama kararı almıştım..ha ben tutamadım sözümü yarı bi konu..senin yorumlarından cevabını anlıyoruz ama kısa kısa olayları anlatarak cevaplarını dayandırdığın sebepleri anlamıyoruz.o yüzden tartışmaya açarak konuyu açmaya çalışıyoruz..ha ama sen diyorsun ki benim düşüncelerim bunlar yazdım gitti..gerisi beni bağlamaz. e seni bağlamayan şey beni hayli hayli bağlamaz..neyse sen yaz ben okuyayım..ben başkalarıyla tartışacak mesele bulurum nasılsa:img-icecr başarılıyım bu konuda:happy0064 :img-icecr

arzuinan
18-07-07, 13:24
öncelikle fatmacım biliyorum o senin fikrin bu benim fikrim diyeceksin ama ömer için öyle bir yazı dizisi kaleme almışsın ki hani noluyor yahu dedim..:) bizim cücüğü almış harika bir adam yapmışsın..Hasanım foreverim zaten dünden razı o da tüm gücüyle destek veriyor haliyle...ama ben yemem yahu:img-icecr

Fatma'cım özel mesajdan da ilettim ama buradanda yazayım ellerine sağlık. devamını bekliyorum :good:

Bizim yıldızımız Ömer'le sonradan barıştı. ama ilk sezondaki ve 2. sezonun başlarındaki Ömer'i sevmiyordum. bunuda defalarca söyledim sanırım. Bu konuda fermanıma katılıyorum şimdiye kadar yazdıklarınla, sen bize bambaşka bir Ömer anlatmışsın... ayrıca ben nasıl Ömer konusunda tarafsız değilsem, sanırım senin yazının da tarafsız olduğunu söyleyemeyiz. bence başta bunu kabul edelim. :img-yes:

Yilmazin Elifi isten cikartmak icin magazaya gelmesi ve Elifin “gelmek istemiyorum,calismak istiyorum”cevabi Ömerin bekledigi,görmek istedigi tepkiydi.

Ömer'i tahlil ederken bazı yerleri atlamışsın. aslında normal bir durum, o kadar olay varki hangisini akılda tutacağız değilmi... ama mesajında yukarıdaki bölüme özellikle takıldım. mesela o sahnenin devamını es geçmişsin :icon_whis Ömer'in Yılmaz'ı 3-5 kişye dövdürttüğünü kaleme almamışsın... Ömer'i o kadar ayrıntılı yazmışsın ki bu kısmı atlamış olmanı anlayamadım doğrusu... Senin bakış açından yani Ömer penceresinden bu olayı tahlil etmeni istesem çok şeymi istemiş olurum...

tarafsız olmadığını baştan kabul etmiş biri olarak fikrimide söyleyeyim; bence bu olayın hiçbir açıklaması yok. varsa bir derdin teke tek kapışırsın. öyle kaş göz işaretiyle, adamlarına talimat vererek yapmazsın. :img-pilot (ama lütfen bana Yılmaz'da derdini teke tek halletmedi deme, Yılmaz'dan bağımsız bir açıklama olsun olmaz mı?.)

EvaLongoria
18-07-07, 13:25
Acep ben bi başka dizide başka bir Ömer Tekiner mi izledim ? Yoksa bizim ilk sezonda ki şeytan Ömerimiz aslında bir melekti de benim bakış açım mı bozuktu ?

Fatma abla eline yüreğine sağlık ama kanımca sen başka birini bize anlatıyosun. Bu adam ancak ikinci sezonda melek olur. Birinci sezonda imkansız.

cemotara
18-07-07, 13:31
Acep ben bi başka dizide başka bir Ömer Tekiner mi izledim ? Yoksa bizim ilk sezonda ki şeytan Ömerimiz aslında bir melekti de benim bakış açım mı bozuktu ?

Fatma abla eline yüreğine sağlık ama kanımca sen başka birini bize anlatıyosun. Bu adam ancak ikinci sezonda melek olur. Birinci sezonda imkansız.

Bu yorumuna kesinlikle katılmıyorum Eva.Tamam ömerin hataları ve yanlışları oldu tıpkı yılmazda olduğu gibi ama ömer hiçbirzaman şeytan olmadı ve bence sevgili Fatmanın anlattığı ömeri bende gördüm ve onun için sevdim :good: Tabikide yanlışları vardı ama kimde yok ki hele de yılmazın yaptıklarının yanında ömer bana melek gibi geliyor.:img-yes:

fatma-1721
18-07-07, 13:37
Sevgili Arzucum ve Eva;

Katilan olur,katilmayan olur,ben baska bir Ömeri anlattigimi düsünmüyorum,bunlar benim karakter yorumlarim, bu yorumu ilk sezon Ömer karakterini sevin diye de yazmadim,sizler de kendi gözünüzle izlediginiz Ömeri anlatabilirsiniz....

Hayir Arzucum Ömerin Yilmazi dövdürttügü sahneyi unutmadim,ama bu sahneyi Ömer-Yilmaz yorum kisminda ayrintili olarak anlatmayi düsünüyorum,ama daha önce duymak istiyorsan eger Ömerin bu yaptigini kesinlikle tasvip etmiyorum. Yilmaz karakterini yorumladigimda bunu Yilmazin yasadigi aci olarak kaleme almistim zaten.

<GüMüŞ>
18-07-07, 13:38
öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ıhlamurlar altındada gümüş gibi çok güzel bir efsaneydi filiz ve yılmazın aşkı harika bir diziydi keşke bitmeseydi ben bu diziyi kaçırmadan izlediğim halde hiç buraya girip yorum yazmamıştım neyse bundan sonra yazarım gelelim buaraya bu yorumu yazma sebebime geçenlerde cine5 izliodum dizi magazin diye bir program var bilmem izledinizmi...işte o programda(i<lemeyenler için söylüyorum)ıhlamurlar altında en iyi dizilerden baş sıralardaydı zaten buna şaşılmaz ama sunucu ıhlamurlar altındanın finalini gösterdikten sonra dizi çok beğenildi ve çok tutuldu yönetmen ıhlamurlar altındayı devam ettirmeyi seyircilerinden uzak ttutmayı düşünmüyor dedi ıhlamurlar altında tekrar ekranlarda olabilir dedi sonra başka diziye geçti yalnız ben şok oldum ne kadar doğru olduğu hakkında bir bilgimde yok siz ssevneleride yalan haberlerle oyalamakta istemem ama bunalrı duyunca belki başlayabilir düşüncesi kafama takıldı umarım bu haber doğrudur ve ıhlamurlar altında devam eder dizimize kavuşuruz,böyle dizilere ihtiyacımız var...

SBR
18-07-07, 13:38
Bu yorumuna kesinlikle katılmıyorum Eva.Tamam ömerin hataları ve yanlışları oldu tıpkı yılmazda olduğu gibi ama ömer hiçbirzaman şeytan olmadı ve bence sevgili Fatmanın anlattığı ömeri bende gördüm ve onun için sevdim :good: Tabikide yanlışları vardı ama kimde yok ki hele de yılmazın yaptıklarının yanında ömer bana melek gibi geliyor.:img-yes:

benimde bu yoruma katılmam mümkün değil :good: sevgili arkadaşım olay çok açık vede bağlanmaz sen yılmazın yaptıklarını daha ağır buluyorsun buna bir şey diyemem:img-yes: ama bende sana olaylar nasıl başladı diye hatırlatırım kitlenir konu....:img-wink:

sevgili arzu ablam mükemmel özetlemiş teşekkürler o yorum için :happy0064 neyse iyi yorumlar:happy0064

fatma-1721
18-07-07, 13:42

Tesekkür ederim,bu yoruma ihtiyacim vardi....devam etmek icin adeta yardimci oldu bana bu cevabin.
Ömeri benim gözümle izleyen ve görenlerin de var oldugunu,tek olmadigimi görmek beni sevindirdi.

cemotara
18-07-07, 13:46
benimde bu yoruma katılmam mümkün değil :good: sevgili arkadaşım olay çok açık vede bağlanmaz sen yılmazın yaptıklarını daha ağır buluyorsun buna bir şey diyemem:img-yes: ama bende sana olaylar nasıl başladı diye hatırlatırım kitlenir konu....:img-wink:

sevgili arzu ablam mükemmel özetlemiş teşekkürler o yorum için :happy0064 neyse iyi yorumlar:happy0064

Evet anlaşamayacağımız kesin çünkü sen sadece çıkış noktasına bakıyorsun onun için yılmazın yaptığı sana göre hata olsa bile anlaşılabilir diyorsun.ömerin ise elife nişanlı olduğunu öğrendikten sonra yakınlaşmaya devam ettiği için affedilir yanı yok diyorsun.Bende başka türlü düşündüğüm için anlaşamayız

EvaLongoria
18-07-07, 13:47

sizlerle ömeri tartışmayacağım ama bu yoruma katılmadığıı kabul etmediğimi söylemeden de duramazdım. çünkü ömer bu değil. diziyi izlemeyen biri ömere aşık olur nerdeyse..

Ağustos Böcüğü
18-07-07, 13:48
Çorbada benimde tuzum olsun bari ..:)
Ömer karakterine uzun süre bende ısınamadım açıkçası..İlk sezonu izliyorum yeniden..Aslında Yılmaz ve Ömerin öfke konusunda acaip benzeştiğini düşünüyorum..Tek farkla ömer öfkelendiğinde karşısındaki insanı aşağılama eğilimi vardı.Şimdi bire bir sahneleri söyleyemeyeceğim ama açık pazar oluşumu aşamasında sanırım hem Yılmazı hem filizi aşağılayan cümleler kullanmış..Demekki bana o vakitler sevimsiz gelen o tavrıymış diye düşündüm..Yılmaza öfkesi anlaşılabilir ama bu öfkenin sebebi olan olayın taraflarından..Bu sebeptendirki Yılmaz'ı nasıl onaylamıyorsam öfkesinin kurbanı olarak bir masumu seçtiği için Ömer'i de bu durumdaki katkısını oturup düşünmemekle suçlarım..Belirtmeden geçmeyeyim benim Elif,Yılmaz,ömer bermuda şeytan üçgeninde 1.derecede suçlu olduğunu düşündüğüm karakterde Eliftir.
2.sezon 2.yarı ömerde güzel değişiklikler oldu bunu görmezden gelmek mümkün değil..Kaldıki ilk sezonda kendisini bazı sahnelerde özellikle çok sevimli, çok haklı bulduğumda oldu.Özünde kötü bir karakter değildi asla..Aslına bakarsanız senaristler Yılmaz&Ömer benzer noktalarından yola çıkarak sağlam bir dostluk başlatabilirdi..Bunun yerine anlamsız Filiz&Yılmaz iletişimsizliğini uygun gördüler.
Halbuki Bülent-Sinan ikilisinin güçlü oyunculuğu ile gözlere şenlik bir dizi izleyebilirdik..
Pek mi ciddi oldu ne!!!

SBR
18-07-07, 13:52
Evet anlaşamayacağımız kesin çünkü sen sadece çıkış noktasına bakıyorsun onun için yılmazın yaptığı sana göre hata olsa bile anlaşılabilir diyorsun.ömerin ise elife nişanlı olduğunu öğrendikten sonra yakınlaşmaya devam ettiği için affedilir yanı yok diyorsun.Bende başka türlü düşündüğüm için anlaşamayız

evet beni çok güzel etüd etmişsin aynen o şekilde düşünmekteyim ama bana göre de zaten olayların çıkış noktasına bakmak gerekiyor :img-yes: yılmazın yaptıkları kabul etmem tabii ki mümkün değil ama anlamak lazım sonuçta kimse kimsey durup dururken saldırmaz:good: anlaşamamak sorun değil asıl sorun bu dile getirememek :img-yes: neyse iyi yorumlar

Ağustos Böcüğü
18-07-07, 13:55
sizlerle ömeri tartışmayacağım ama bu yoruma katılmadığıı kabul etmediğimi söylemeden de duramazdım. çünkü ömer bu değil. diziyi izlemeyen biri ömere aşık olur nerdeyse..

Evacım aslına bakarsan Ömerde de Yılmaz da aşık olunmayacak karakterler değiller..İkiside özünde iyi, sevdimi tam seven tipler..Aynı sosyal çevrede büyümüş olsalar ruh ikizleri olabileceklerini söylersem çok mu ileri gitmiş olurum..
Ölümüne kanka olabilirlerdi yane..:)
He bide yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim..Yılmaz bende ağır basmasına rağmen Ömerin üstün olduğu bir noktayı kendimce yazayım..O da entrika olayına hiç girmemiş olması. Yılmaz bu dersten sınıfta kalırken Ömer yıldızlı pekiyiyle geçmiştir diyorum..Kihkihkih..

Aman neme lazım entrika olayını açayım..Yılmazın intikam için filizi kullanma planıydı burada kastım..O da zaten bütünlemede dersi verdi geçti..:)

Ağustos Böcüğü
18-07-07, 14:03
"Acik pazar"kismina gelmedim daha,Ömerin o halleri beni de rahatsiz etti.
Yazdiklarimi savunmicam bunlar benim gördügüm Ömer,katilan olur,katilmayan olur,elestirenler de olur,bu cok dogal.
Tüm forumun izniyle yorumuma devam etmek istiyorum![

Tamam Fatmacım zaten sen savunasın diye yazmamıştım..:img-wink: Bende bişiler yazayım istedim ondan....Hade devam et yorumlarına bekliyoruz.Çok bekletme ama..:good:

pinkzone
18-07-07, 14:05
Ömerin ilk sezon da ikinci sezonda bazı ara yerlerde aşşağılaması olmuştu. Açıkcası ilk sezon neden Ömere ısınamadığımı bende yeni kavramdım.. Çünkü aşşağılama bir yere kadar.. Hele ki.. Kardeşini de aşşağılıyorsa..

2.Sezon Ferideli sahnede basılmıştı.. Orda onaylamdığmı sözler söylemişti.. Sinirlenince hemen karşı savunmaya geçiyor.. Savunacağına kendini hemen karşısındaki aşşağılıyordu.

EvaLongoria
18-07-07, 14:49
Böcüğüm ben Ömeri sevmiyorum demedim lütfen dikkatinizi çekerim. Özellikle ikinci sezon da ben ÖMER aşığı bir insanımdır lütfen. Hatta ilk sezon sonlarında da o gözyaşları içimi yakmıştır.

Sadece objektif bakış açısı ile yorumun yorumunu yaptım. Amma velakin fatma abla hemen alınıyor olmaz ki...

Yani şimdi burada Aslı analizi yapsanız ben yine itiraz edeceğim kısımlara itiraz ederim. Nihayetinde fikir beyanı yapıyoruz yahu.