PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 26

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ferman336
20-07-07, 17:53
Ben geliyorum....ama digerlerini de yanimiza alalim,orda cok yanliz kaliriz yahu:icon_sorr
Oguz hakkinda yazdiklarin icin ellerin dert görmesin diyorum.

Not:Sevgili Ferman Ferhundeyi asmaktan da en az Filizi asmak kadar zevk alacagindan eminim...ama ben o kiza hem kiziyorum hem onu cok seviyorum:icon_whis asmana pek seyirci kalmam onu da belirtim

hehe:) walla ferhunde için bende senin gibi düşünüyorum fatmacım..bi tarafım as sonra güneşe çıkar kurusun diyor diğer tarafım akıllı kadın,kocasına sadık,arasıra ailenin iyliği için birşeyler yapıyor diyor bırakıyorum kendi haline..ben özellikle kızları,ali rızayı ve şevketi asmak istiyorum. hele oğuzun ortağının karısını arka arkaya asmak istiyorum..bu mesaj silinecektir..

fatma-1721
20-07-07, 18:03
hehe:) walla ferhunde için bende senin gibi düşünüyorum fatmacım..bi tarafım as sonra güneşe çıkar kurusun diyor diğer tarafım akıllı kadın,kocasına sadık,arasıra ailenin iyliği için birşeyler yapıyor diyor bırakıyorum kendi haline..ben özellikle kızları,ali rızayı ve şevketi asmak istiyorum. hele oğuzun ortağının karısını arka arkaya asmak istiyorum..bu mesaj silinecektir..

Hemen hemen hepsinde bende varim ama sadece iki kiz,fikreti asani ben asarim ....sevket le ilgili biraz düsünmem lazim ama asmak cazip geliyor fakat ali rizayi degilde gel beraber karisini asalim ne dersin:img-wink:

SBR
20-07-07, 18:12
anam bu ne yahu başım döndü bir yaprak dökümü bir ıhlamurlar altında yahu iyicene yaprak olmuş burası bea :img-yes: valla biraz girdik yaprak dökümüne ama sizde hepten abartmışınız yahu:img-pilot neyse efem yılmaz öldü diyerek konuyu bağlıyorum :happy0064 iyi yorumlar bu forum kendim tarafından hiç bir şekilde sessiz bırakılmayacak efem saygılar:img-wink:

sude9
20-07-07, 18:32
Ferman336 Oğuz'da bile kahve meselesini gündeme getirip Yılmaz'a göndermeler yaptın ya ne diyeyim:):)...bu arada Yılmaz-Oğuz mukayesi hoş olmuş...Oğuz insanda asma ve boğma isteği uyandıran ender ve bulunmaz bir karakter Ferhunde'nin de aşağı kalır yanı yok..gül gibi savunulacak Fikret ortada dururken...

ayse-gul
20-07-07, 19:25
anlaşılan kimseler kalmamış forumda, bundan sonra sizlerin yorumlarını yaprak dökümünden takip edeceğim anlaşılan...

filizim+y ; şiirlerini okudum, özellikle istek dışı olanlar mükemmel olmuş, yüreğine sağlık... ( rahatsızmışşın bir kaç gündür, geçmiş olsn..)

fatma-1721 ; Ömer karakter yorumun devam ediyor, birinci sezon bitti. yine harikalar yazmışşınız, sizinde yüreğinize sağlık...
(sanırım yprak dökümü başlığına geçiyorsunuz,umarım diğer karakter yorumlarını da eklersiniz, özellikle Filiz'i bekliyorumda... :img-wink:

kurşuni19 ; yaprak dökümünden oğuz için bir şiir yazmışşınız, üçkağıtçı, düzenbaz... çok güzel yorumlamışınız... ellerinize sağlık...

fatma-1721
20-07-07, 20:15
anlaşılan kimseler kalmamış forumda, bundan sonra sizlerin yorumlarını yaprak dökümünden takip edeceğim anlaşılan...

fatma-1721 ; Ömer karakter yorumun devam ediyor, birinci sezon bitti. yine harikalar yazmışşınız, sizinde yüreğinize sağlık...
(sanırım yprak dökümü başlığına geçiyorsunuz,umarım diğer karakter yorumlarını da eklersiniz, özellikle Filiz'i bekliyorumda... :img-wink:

Evet "yaprak dökümü"nde yorum yazmayi düsünüyorum,tabii yazdiklarim kabul görürse,o tarafa yanliz gecmeyi de istemiyorum,bakalim ne yapacaz.

Karakter yorumlarina devam edecem,Ömerden hemen sonra Filiz var merak etme,calistigim ve islerim de yogun oldugu icin uzun sürüyor...yorumumu begendigine sevindim,güzel düsüncelerin icin tesekkür ederim.

Sevgili Sudecim ve Hasan sizlere de tesekkür ederim,okudugunuz ve güzel fikirlerinizi belirttiginiz icin.

nisailayda
20-07-07, 21:07
Selam millet ,

Bir yaprak dökümü tutturulmuş gidiyor hadi hayırlısı.Ihlamurlar Altındayı unutmayı bende düşünmüyorum forumu tamamen sessiz bırakmamak kaydıyla sizleri oradan takip etmek de güzel olur eminim.

Anlaşılan oturup Yaprak dökümünün geçmiş bütün bölümleri izlemek gerekecek.EEEE herkes saflarını almış bile...İzlemedim ama herkes bi Oğuz tuturmuş bakalım nasıl karakterler var .Arkadaşlar çok kaliteli olduğunu söylüyorlar..İzleyip göreceğiz...

sinem*
20-07-07, 21:48
Biraz önce koca kafalarda yılmaz filiz ve koca kafa canı izledim :) koca kafa can bizim forumda yılmaza dediklerimizin hepsini söyledi valla ben izlerken çok güldüm harika olmuş :) Hatta bu çocuğun bıyıklı doğma mevzusu da vardı nasıl hormonmuş diyerek :):)

zeynep.s
20-07-07, 23:36
filizim şiirlerin her zamanki gibi çok güzel...senin versiyonlarına bayıldım... bu arada filiz karakter yorumunu fatma ve senden bekliyoruz...

ne güzel forum çoşmuş arkadaşlar yeni başlığa geçmişler derken baktım yaprak dökümüne sardırmışsınız...kurşuni oğuza şiir bilem yazmış...neyse o gerçekleri yazmış,oğuzu savunmayı düşünmüyor belli..

filizim+y
20-07-07, 23:53
yeni başlık hayırlı olsun ama karıştıranm arkadaşlar olmuş başlığı yokluğumda başka dizilere sulanmış forumdaşlarım bilmiyorum bensiz nasıl bir karar almışlarsa bende düşüncelerimi yazayım

forum sessizlikte ben yokken ı.a. forumunda başka dizinin muhabbeti yapılmış yakıştıramadım sizlere olmuyor ama daha bitmedi ki sözlerimiz tmm birkaç sayfa olurda bu ne ya resmen yeni başlık o diziye ithaf edilmiş

bende ilk önce yeni bir diziye bakılıp ona göre karar verilmesi taraftarıyım bu diziyi biliyorum konusunu, neler olduğunu ve olacağını bu nedenle de yeni bir dizide yeni başlangıçlarla ilk bölümden itibaren yorum yapmak daha mantıklı benim için hem ilk kez izlemiş olur hem de ilk yorumlarımızı, düşüncelerimizi paylaşırız bu şekilde daha iyi olur benim görüşüm katılıp katılmamak sizde ben şu an için IHLAMURLAR ALTINDA FORMUNDAN bir yere gitmiyorum

sizler için boynun kıldan ince ama acele etmeyin bence bu dizinin ilk sezonu bitmiş tmm tekrardan izleyip yorumlayalım da ne biliyim ben çok acele davrandığımızı ve çabuk gemiyi terk ettiğimizi düşünüyorum neden se bana katılmayabilirsiniz ama durum bu, ben şimdilik buradayım

sevgili sinem ve cemotaram çok teşekkür ederim iyiyim merak etmeyin

sevgili gülbeşeker (buradayız bir yere güttüğümüz yok), ayse-gul, ve nisailaydam çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim daha bir yere gittiğmiz yok buradayız lütfen ama..

sevgili zeynep.s arkadaşım beğenmene sevindim yüreğine sağlık bende filiz yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah en kısa zamanda ekleriz.

sevgili kurşunim hocam bu sefer saygıyla eğilmiyorum çünkü beğenmedim yalnış başlık, yalnış kişi, yalnış şiir diyorum anladın sen beni:)

sevgili sinemim, kurşunim, böcüğüm gibi bende yeni dizi yeni forumda birlike olalım diyorum.

sevgili böcüğüm beni almadan bir yere gitmiyormuşsun da okuduklarımdan sonra seninle gelmeyi bir daha düşünmem gerek savunduğun karakter senide yoldan çıkaracak ona yanarım bu yüzden seninle karşı karşıya geleceğimiz aşikar baştan yenik başlıyorsun haberin ola değil ferman abim ne secoms ne de evam kurtarır seni ben bilmem artık.

sevgili ferman abim neden Ali Rıza safına verdin beni merak ettim dişli rakiplerin olsun diye mi neden ben de oğuzcu ya da ferhundeci olamayacak gibi bir durum mu sezdin açıklarsan sevinirim.

evam sen benle hep karşı safta olmayı mı istiyorsun cnm neden aynı safta olamıyoruz ki ama didişmeyi seviyorsun sen benle

sbrım elbette buradayız daha söylenecek sözler bitmedi bitseydi yeni bir başlık açılmazdı bu başlığı bilem doldururuz yeter ki isteyelim..

kursuni19
21-07-07, 00:22
54. Bölümde Filizin Yilmazdan af dilemesi üzerine bir siir

Affet sevdigim anliyamamistim sucsuzlugunu
Simdide sen anliyamiyorsun icimdeki buruklugu
Gözlerim yeterince anlatamadim mi sana olan sevgimi
Yüregim dökemedimi yeterince sana olan hisslerimi
Göz yaslarim ifade edemedimi yasadigim pismanligimi
Neden hala bu direnisin
Neden dinmez oldu bana olan kinin

Hergece tutusup yaniyorum sensiz
Senin kalbin atabilirmi ki bensiz
Her gün her dakika özlüyorum seni
Hasretin yakarken icimi gercekten gönderiyormusun beni
Gözlerime bakipta susma öyle
Nolur bagir cagir ama yeterki bi sey söyle
Isyan eden kalbimin cagresizligiyle
Yalvariyorum ki cezalandirma beni sensizliginle

Ayrilik saati gelmis olamaz
Kavustugumuz yerde askimiz son bulamaz
Onca sene sonra seni bulmusken
Senden birkez daha ayrilmaya kalbim dayanamaz
Simdi söyle cicekler solacakmi ask bahcemizde
Yanlizlik mi hükmedecek yüregimizde

En kötüsü bana sadece git demen oldu
Öyle bir yanlizliktiki anlatilamaz
Öyle bir cagresizliktiki inanilamaz
Oysaki uzatsaydin ellerini
Baksaydin gözlerimin icine
Biliyorsun degil mi? Asla gitmezdim
Benimsin kadinim kal diyebilseydin

filizim+y
21-07-07, 00:35
Sevgili Fatma ablam,

yorumlarından alıntı yaptım tek tek düşüncelerimi yazacağım birlikte olduğumuz noktalar çok yine süpersin.

Her kiza "seni seviyorum"diye ise baslayan bir adam,ferman bu adami Yilmaza benzetti ya dilim damagima yapisti valla,

bu yazdığında haklısın benzete benzete bir adi adamı Yılmaz'ım karayağızıma benzetti ahh ferman abim ahh ama benimkine benzemediği aşikar, bence de benzemiyor alakası bilem yok...

Bak Asli fasli,Ömer mömer neyse ama....!!! ...ben fikretciyim birde babasinin taraftariyim anlasildi mi,ferhunde de en begendigim kötü karakter,bunlardan vazgecmem....ama beni ille de karsi tarafta görmek istiyorsaniz o zaman siz karsi safa gecin, ya da acik acik söyleyin seni istemiyoruz diye:icon_sorr

ben o dizide şu an için bulunmayı düşünmesem de senin seçtiğin ve beğendiğin karakterleri tutabilirim diğerleri benim değerlerime ters düşer diyorum burada da sana katılıyorum, özellikle de fikrete laf ettirmem ama şu an için yazmayacağım oraya ben buradayım.

ama bu adami Yilmaza benzetemezsin,Yilmazim delidir,doludur,kabadir,duyguludur ama dürüsttür anlasildi mi!

ben anladım ah birde ferman abim anlasa Yılmaz nere Oğuz nere aynı kefeye koymak ne kadar doğru olur ki değerlerden bahsediliyor ama burada onlara pek de uyulmuyor işte anlayan anladı beni.

Hemen hemen hepsinde bende varim ama sadece iki kiz,fikreti asani ben asarim ....sevket le ilgili biraz düsünmem lazim ama asmak cazip geliyor fakat ali rizayi degilde gel beraber karisini asalim ne dersin:img-wink:

bende o iki kız için hatta diğer cins karakterler için emeğime yazık der geçerim fikrette senle birlikteyim bizden korksunlar, şevket de safın önde gideni ona bile bir yudum su vermem değil düşünmek bir yana.

bu dizi ile ilgili sabahtan beri yazılanlara son yazımdır fatma ablam güzel noktalara değinmiş paylaştığımı belirtmek için son yorumu onun için yaptım ellerine sağlık ben şimdi ı.a. geçiyorum vazgeçilkmezime...

filizim+y
21-07-07, 00:39

kurşunim hocam işte budur saygıyla eğiliyorum hemde büyük bir zevkle ve isteyerek sen busun işte ne o öyle okuduğum son dörtlük neyse bu şiirnin tümü muhteşem ama özellikle şu kısımda olayı bitirmişsin tabi beni de ne desem az kalacak ben çok beğendim yüreğine sağlık herdaim beklemedeyim mahrum bırakma:happy0064 :happy0064

ders vermiyon bari buraya ekle de ben feyz alayım sayın hocam:):)

zeynep.s
21-07-07, 00:39
kurşuni harikasın...çok güzel olmuş...şiirini okurken filizin o perişan hali gözümün önüne geldi..bağ evinden çaresiz dönüşü...iyice melankolik oldum ama yinede o sahneleri tekrar izlemeye gidiyorum..
ellerine sağlık..blmleri tekrar izlemeye devam et ...

ayse-gul
21-07-07, 01:07
kurşuni19 ; harikasın ya, inanılmaz olmuş, o sahne,filizin yılmazdan özür dilemesi, yalvaran bakışları gözümün önüne geldi... yüreğine sağlık...

zeynep.s
21-07-07, 01:15
son kez beni affet sevdiğim,sensiz olamıyorum...

çok beğendiğim sahnelerden biri ..tuba burda harikaydı..sonrasında evde banyodaki kriz sahnesindede muhteşemdi...
karşısında yılmaz değilde sevdiği ömer olsaydı onu çoktan affetmişti...

kurşuni şiirini okuyunca 54 blmün ilk 2 parçasını seyrettim..fragmana bakınca tubanın okuduğu şiirde çok güzeldi ..

tanrım bir can daha koydu senden
alacaklı yazgım şimdi iki kalp için çarpar
biri sen
biride son ayrılığı gecenin ayazına terkettiğimiz bir akşam
allahımdan gelen...

dizimizin tekrarlarını ne zaman vermeye başlayacaklar acaba ?acaba yazın vermeyelim yazık olmasın diye düşünüp sezonda mı verecekler?

gülbeşeker
21-07-07, 01:30
son kez beni affet sevdiğim,sensiz olamıyorum...

çok beğendiğim sahnelerden biri ..tuba burda harikaydı..sonrasında evde banyodaki kriz sahnesindede muhteşemdi...
karşısında yılmaz değilde sevdiği ömer olsaydı onu çoktan affetmişti...

kurşuni şiirini okuyunca 54 blmün ilk 2 parçasını seyrettim..fragmana bakınca tubanın okuduğu şiirde çok güzeldi ..

tanrım bir can daha koydu senden
alacaklı yazgım şimdi iki kalp için çarpar
biri sen
biride son ayrılığı gecenin ayazına terkettiğimiz bir akşam
allahımdan gelen...

dizimizin tekrarlarını ne zaman vermeye başlayacaklar acaba ?acaba yazın vermeyelim yazık olmasın diye düşünüp sezonda mı verecekler?

Bence o bölümde yılmaz affetmemekle çok haklıydı sonrasında başkasından sandığı çocukla kabul etti o da ayrı mesele.Ömer ne yazık ki özellikle ferideyle olan ilşkisinde hep alttan alan bence ezik konumdaydı o yüzden feride-ömer aşkı da beni etkileyemedi feridenin triplerini hatırladıkça inşallah bir daha öyle bir dizi karakteri görmem diyorum.Bunları niye yazdığımı da bilmiyorum ,özlemişim yorum yapmayı nerde ıhlamurlar altında gibi bir dizi.

ferman336
21-07-07, 10:16

karısını asmak değil fatmacım arabanın arkasına bağlayıp sürüklemek istiyorum:happy0064 ali rıza da iyi gider ipe..gel bir düşün sen o işi.:good:

Ferman336 Oğuz'da bile kahve meselesini gündeme getirip Yılmaz'a göndermeler yaptın ya ne diyeyim:):)...bu arada Yılmaz-Oğuz mukayesi hoş olmuş...Oğuz insanda asma ve boğma isteği uyandıran ender ve bulunmaz bir karakter Ferhunde'nin de aşağı kalır yanı yok..gül gibi savunulacak Fikret ortada dururken...

e öyle kafadan herkes giydirir sudecim..mesele çaktırmadan ordan burdan gelip inceden inceden giydirmek:img-icecr siz küçümsüyorsunuz ama kahve önemli bir simge..:img-icecr

sevgili böcüğüm beni almadan bir yere gitmiyormuşsun da okuduklarımdan sonra seninle gelmeyi bir daha düşünmem gerek savunduğun karakter senide yoldan çıkaracak ona yanarım bu yüzden seninle karşı karşıya geleceğimiz aşikar baştan yenik başlıyorsun haberin ola değil ferman abim ne secoms ne de evam kurtarır seni ben bilmem artık.

sevgili ferman abim neden Ali Rıza safına verdin beni merak ettim dişli rakiplerin olsun diye mi neden ben de oğuzcu ya da ferhundeci olamayacak gibi bir durum mu sezdin açıklarsan sevinirim.

böcüğüm baştan yenik mi başlayacak? hahaytt:) güldürdün beni filizim..hele ki arkasında biz varken?bak bi daha güldürdün beni..yıkarız biz bu forumu ba:img-icecr
seni ali rıza safına verdim filizim zira en doğrucu davut o.:) senin tez zamanda bir fikretalirıza felsefesi oluşturacağına eminim..hem senle karşı saflarda olmak heyecanlı oluyor..rakip biraz güçlü olsun diye oraya verdim seni:icon_whis :good:

fatma-1721
21-07-07, 10:31
54. Bölümde Filizin Yilmazdan af dilemesi üzerine bir siir

Affet sevdigim anliyamamistim sucsuzlugunu
Simdide sen anliyamiyorsun icimdeki buruklugu
Gözlerim yeterince anlatamadim mi sana olan sevgimi
Yüregim dökemedimi yeterince sana olan hisslerimi
Göz yaslarim ifade edemedimi yasadigim pismanligimi
Neden hala bu direnisin
Neden dinmez oldu bana olan kinin

Ayrilik saati gelmis olamaz
Kavustugumuz yerde askimiz son bulamaz
Onca sene sonra seni bulmusken
Senden birkez daha ayrilmaya kalbim dayanamaz
Simdi söyle cicekler solacakmi ask bahcemizde
Yanlizlik mi hükmedecek yüregimizde

En kötüsü bana sadece git demen oldu
Öyle bir yanlizliktiki anlatilamaz
Öyle bir cagresizliktiki inanilamaz
Oysaki uzatsaydin ellerini
Baksaydin gözlerimin icine
Biliyorsun degil mi? Asla gitmezdim
Benimsin kadinim kal diyebilseydin

Ellerine,yüregine saglik....mükemmel yansittin duygulari:good:

Yilmaz sadece Filizi degil kendini de cezalandirmisti,ya bizi ...kabir azabi cektirdi bize,ama ben Aslinin sahne aldigi o bölümleri bile özledim:icon_sorr

zeynep.s
21-07-07, 13:41
hisseleri 1ytl ye filiz ve ömere geri verdiği blm 44
hapisten çıkıp özgürlüğünü mahalleli ile kutladığı blm 53

SBR
21-07-07, 13:43
hisseleri 1ytl ye filiz ve ömere geri verdiği blm 44
hapisten çıkıp masumiyetini mahalleli ile kutladığı blm 53

sevgili arkadaşım verdiğin bu bilgiler için çok teşekkür ederim zahmet edip cevap yazdığın için sağol :happy0064 bugün 16.bölümü izleyecem sonra da biraz makarayı öne sarıp 40 bölümleri izleyecektim o bölümlerin yakınlarda olmasıda güzel oldu neyse tekrar teşekkürler:happy0064 iyi yorumlar:img-wink:

zeynep.s
21-07-07, 14:04
rica ederim.. sana da iyi seyirler..

SBR
21-07-07, 15:02
az önce 16.bölümü izledim gerçekten güzeldi :happy0064 bölüm içnde geçen replikleri eklemek istedim:img-wink:

ömer: oyunu bırak neden filize yaklaştığını biliyorum
ömer: kardeşimi aşağılık planların için kullanmana izin vermiyecem

yılmaz: öyle düşünmene şaşmamalı ,plan kurup yönetmeyi senden iyi kim bilebilir.

ömer: filizi üzmene izin vermiyecem
ömer: filizden uzak dur yoksa seni öldürürüm

yılmaz:cesaretin varsa yap, ama bu kafası karışık genç biri kızı kandırmaya benzemez nişanlı bir kızı .

ömer: sen... sen intikam için burdasın elif beni istedi diye .

yılmaz: seni istemesini sağladın planı kuran sensin , sinsice
yılmaz: plan nasıl kurulur asıl bundan sonra göreceksin

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 20:48
anla işte sbrcım ömerin nasıl pirupak bir adam olduğunu:img-icecr bunlar ailecek asılmalı dedim her zaman..karadul ve abisi cücük:icon_whis bu arada yaprak dökümü forumuna zıplama macerası benim için kapanmıştır arkadaşlar.ben yorum yazıp yorum okumak istiyorum uyarı değil:good:

Fermancım hele bi rahat bırak filizi yahu..Valla senden çektiğini kimseden çekmedi kızcağız..Şimdi şu satırı yazdım aklıma Orhan Veli geldi..:) Ve Kitabe-i Seng-i Mezar şiirinin ilk iki dizesi...Kihkihkih...:)

Fermancım Yılmaz ve Ömeri ben özlerinde birbirlerine çok benzetiyorum.Daha öncede ifade etmiştim zaten.Hatta sözkonusu kadınlar ise hedefe ulaşmaları için uyguladıkları stratejiler bile çok benzer.Misal Ömer'in Elifi etkilemek için uyguladığı Yılmaz'ında Filiz'i etkilemek için uyguladığı strateji.Şimdi arkadaşlarımız amaçların farklılığı ile alakalı birşeyler diyebilir haklı olarak.Ama bende zatenh stratejiden bahsediyorum amaçtan değil der kıvırırım..
Efendim bendeniz için bahsi geçen diğer diziye geçme durumu sözkonusu değildir artık..Oraya yazacağına 10 yıl ahanda şuraya bir başıma yazar..Kendi kendime soru sorar cevaplarım..:) Zaten pek çok arkadaş bu konuda gönülsüz olduğumu biliyor isabet olmuş..

ferman336
21-07-07, 21:03
Fermancım hele bi rahat bırak filizi yahu..Valla senden çektiğini kimseden çekmedi kızcağız..Şimdi şu satırı yazdım aklıma Orhan Veli geldi..:) Ve Kitabe-i Seng-i Mezar şiirinin ilk iki dizesi...Kihkihkih...:)

Fermancım Yılmaz ve Ömeri ben özlerinde birbirlerine çok benzetiyorum.Daha öncede ifade etmiştim zaten.Hatta sözkonusu kadınlar ise hedefe ulaşmaları için uyguladıkları stratejiler bile çok benzer.Misal Ömer'in Elifi etkilemek için uyguladığı Yılmaz'ında Filiz'i etkilemek için uyguladığı strateji.Şimdi arkadaşlarımız amaçların farklılığı ile alakalı birşeyler diyebilir haklı olarak.Ama bende zatenh stratejiden bahsediyorum amaçtan değil der kıvırırım..
Efendim bendeniz için bahsi geçen diğer diziye geçme durumu sözkonusu değildir artık..Oraya yazacağına 10 yıl ahanda şuraya bir başıma yazar..Kendi kendime soru sorar cevaplarım..:) Zaten pek çok arkadaş bu konuda gönülsüz olduğumu biliyor isabet olmuş..

walla bırakmam böcüğüm..alışmış kudurmuştan beterdir yahu:) onu asmazsam ben ferman olmaktan çıkarım.beni böyle kabul etceniz artık. orhan veli iyiydi de böcüğüm şiiri duymadım.çince mi bu şiir..ismine bakılırsa öyle:img-icecr :happy0064

hehe:) strateji demişken böcüğüm amerikayı yeniden keşfetmenin anlamı yok..erkekler aynı şeyleri yapar kadınlarda aynı şeyi yermiş gibi gözükür.:icon_whis esas strateji hatun millletinde walla. 5000 yıldır aynı numara yenmez yani..:img-icecr evet böcüğüm gel sen sor ben cevaplayayım ben sorayım sen cevapla son olarak filizi bi sen as bi ben..ne dersin..keyifli olur be:happy0064

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 21:10
walla bırakmam böcüğüm..alışmış kudurmuştan beterdir yahu:) onu asmazsam ben ferman olmaktan çıkarım.beni böyle kabul etceniz artık. orhan veli iyiydi de böcüğüm şiiri duymadım.çince mi bu şiir..ismine bakılırsa öyle:img-icecr :happy0064

hehe:) strateji demişken böcüğüm amerikayı yeniden keşfetmenin anlamı yok..erkekler aynı şeyleri yapar kadınlarda aynı şeyi yermiş gibi gözükür.:icon_whis esas strateji hatun millletinde walla. 5000 yıldır aynı numara yenmez yani..:img-icecr evet böcüğüm gel sen sor ben cevaplayayım ben sorayım sen cevapla son olarak filizi bi sen as bi ben..ne dersin..keyifli olur be:happy0064

Sen o şiiri bilirsin fermancım

Hiçbir şeyden çekmedi dünyada
Nasırdan çektiği kadar;

dizeleriyle başlayan şiir..

Şimdi ben saana sorayım..Biliyorumki Ömer senin nazarında nişanlı bir kızı ayartmaya çalışmakla zaten bitmiştir..Ama bu adamın nezdinde hiç mi iyi bir tarafı yoktur. Unutalım Elif'i bir an..Bak ne ciddi soru sordum..:)

ferman336
21-07-07, 21:19
Sen o şiiri bilirsin fermancım

Hiçbir şeyden çekmedi dünyada
Nasırdan çektiği kadar;

dizeleriyle başlayan şiir..

Şimdi ben saana sorayım..Biliyorumki Ömer senin nazarında nişanlı bir kızı ayartmaya çalışmakla zaten bitmiştir..Ama bu adamın nezdinde hiç mi iyi bir tarafı yoktur. Unutalım Elif'i bir an..Bak ne ciddi soru sordum..:)

heee öyle desene yahu:) bak türkçe yazınca anliom.çinceyi bilsem gene anlardım:)

tabi vardır..içinde iyi bir adamdır ömer lakin 1 adet kötülük 30 adet iyilği geçersiz kıldığı için gazabımdan kaçamamıştır cücük.tam 2.sezon toparlanırken vesikalık çektirmeye bayılan hatunla evlenmesi onu sonsuza kadar gömmeme sebep olmuştur.ya aslında düşünürsek açık konuşayım karadulun abisi olması sebebiyle ben gene asardım onu yahu dizi başından beri hiç bir yamuk yapmamış olsaydı bile:img-icecr :happy0064 ben örümcek familyasından haz etmem.tek sevdiğim bunların ailede örümcek adam..karadul ııh..sarmaz beni.gördüğüm yerde ezerim:img-icecr

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 21:30
heee öyle desene yahu:) bak türkçe yazınca anliom.çinceyi bilsem gene anlardım:)

tabi vardır..içinde iyi bir adamdır ömer lakin 1 adet kötülük 30 adet iyilği geçersiz kıldığı için gazabımdan kaçamamıştır cücük.tam 2.sezon toparlanırken vesikalık çektirmeye bayılan hatunla evlenmesi onu sonsuza kadar gömmeme sebep olmuştur.ya aslında düşünürsek açık konuşayım karadulun abisi olması sebebiyle ben gene asardım onu yahu dizi başından beri hiç bir yamuk yapmamış olsaydı bile:img-icecr :happy0064 ben örümcek familyasından haz etmem.tek sevdiğim bunların ailede örümcek adam..karadul ııh..sarmaz beni.gördüğüm yerde ezerim:img-icecr

Hehehe..Objektifliğin bende hayranlık uyandırdı..:)Filizin abisi olması yeter hee..
Hakket ömeri tam düzeltiyoduk adabınca o dediğin hatun tam düzeltti. O da (malum hatun)senin nazarında Filiz'den aşağı kalmasa gerek.

ferman336
21-07-07, 21:38
Hehehe..Objektifliğin bende hayranlık uyandırdı..:)Filizin abisi olması yeter hee..
Hakket ömeri tam düzeltiyoduk adabınca o dediğin hatun tam düzeltti. O da (malum hatun)senin nazarında Filiz'den aşağı kalmasa gerek.

hehe:) benden olsa olsa fotograf makinası objektifi olur böcüğüm.:img-icecr 18 lik mercek ferman derler bana...he walla o fotocu hatun düzelmeyecek şekilde yamulttu cücüğü de benim mantığı biliyon hırsızın hiç mi suçu yok der dururum.cücükte meraklıymış cücük olmaya canım. fotocudan hiç bahsetme bana elim ayağım titriyo zaten:icon_sorr he çkonuşmak istemiyorum onun hakkında yahu..onu asmam direk canlı canlı gömerim çünkü..ama karadul öyle mi endamı yeter be ipte sallanırken:happy0064 onu kimseye değişmem:img-pilot

ferman336
21-07-07, 21:41
Bende direk foruma yazıyom valla.Anlıyom seni yani..Aman fermancım yaa boşveeer sezona illaki buluruz bir dizi olmadı selana yı yorumlarız..Kihkihkihhh...
Belki o forumda-varmı bu arada forum sayfası bilmiyom bizden fazlaca ciddiyet beklemezler..:)

he walla böcüğüm ya..yürü biz gidelim senle acemi cadı forumuna..gönlümüzce güler eğleniriz..de şurda 3 kuruşluk namımız var zaten hepten paspas etmeyek:icon_whis

SBR
21-07-07, 21:42
ben geldim herkes nere kayboldu ferman abim prensim, böcüğüm, sbr ve lawiniam hu duyuyormusunuz beni:icon_whis

ben size dedim beni dinlemediniz ki yei bir dizi ve yeni bir forumda toplu birlik olururz olmadı burada kendimiz çalat kendimiz oynarız dedim ama dinletemedim ne işiniz vardı boyunuzun ölçüsünü sevgili bile demeye dilim varmıyor birisi sizlerin eline vermiş yazmama kararım yerindeymiş benle hemfikir olmalarına sevindim birçok forumdaşımın sanki başka dizi mi yok, ama ceza da yine hiç yoktan verilmiş yazık yani..

sevgili ferman abim beni hep karşı tarafta istediğnden bahsetmişsin diğer dizi olduğu için alıntı yapmıyorum yeni dizide karşılıklı atışırız senle olmadı burada sen yine filizi as yılmazı öldür bende karşı gheleyim ne işimiz var başka forumda biz bize yeteriz olmaz mı, hem bakarsın yeni dizide aynı safta oluruz ne dersin:img-wink:

hoşgeldin be filizim burdayız yahu :happy0064 he he tam zamanında geldin vallaha ferman abim giydiriyordu allah ne verdiyse cacık ,karadul diye :img-wink: aslından bende bir şeyler yazacaktım ama vazgeçtim :happy0064 yeni bir strateji uyguluyom :img-pilot :img-pilot neyse sana iyi yorumlar:happy0064

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 21:43
hehe:) benden olsa olsa fotograf makinası objektifi olur böcüğüm.:img-icecr 18 lik mercek ferman derler bana...he walla o fotocu hatun düzelmeyecek şekilde yamulttu cücüğü de benim mantığı biliyon hırsızın hiç mi suçu yok der dururum.cücükte meraklıymış cücük olmaya canım. fotocudan hiç bahsetme bana elim ayağım titriyo zaten:icon_sorr he çkonuşmak istemiyorum onun hakkında yahu..onu asmam direk canlı canlı gömerim çünkü..ama karadul öyle mi endamı yeter be ipte sallanırken:happy0064 onu kimseye değişmem:img-pilot

Filize olan aşkının derecesini biliyoz fermancım..Sen onu kimselere değişmezsin.
Bizde .. Ama biz canlı seviyoz..Ve lakin seyrediyom ya eski bölümleri gerçekten ilk sezon bambaşkaymış..2.sezon mahfetmişler güzelim diziyi yaa..Senaristlere kızgınlığım 5 misli arttı..ilk sezonu soluksuz gittim ikinci sezon ruhumu sıkıyor.

ferman336
21-07-07, 21:49
Filize olan aşkının derecesini biliyoz fermancım..Sen onu kimselere değişmezsin.
Bizde .. Ama biz canlı seviyoz..Ve lakin seyrediyom ya eski bölümleri gerçekten ilk sezon bambaşkaymış..2.sezon mahfetmişler güzelim diziyi yaa..Senaristlere kızgınlığım 5 misli arttı..ilk sezonu soluksuz gittim ikinci sezon ruhumu sıkıyor.

ilk sezon süperdi canım...hatrına çiğ tavuk yenirdi..replikler falan bi başkaydı..2.sezon süründü resmen dizi..zaten 73 te de bitti.:img-icecr :happy0064 sonradan bi kaç bölüm daha oynadı diyorlar ama sanırım onlar imitasyondu..:) konu yılmazın hayatıydı..hastanede ölünce adamcağız bitti işte..:good:

filizim+y
21-07-07, 21:49
Yılmaz'dan Filiz'e (kahveyi yapıp getirdiği başbaşa kalmak istediği sahne)

T elveyi aldım asırlık kahveci dükkanında
Ü ç vakte kadar yol görünür senin falında
R üyaların bir bir gerçekleşecek bekle sonunda
K ahveni yapmak nasip olduya ne mutlu bana

K ahveyi koydum cezveye başladım karıştırmaya
A z köpük olmasın diye karıştırmaktan vazgeçmedim asla
H ayatım birazdan hazır olur ağzına layık dur az daha
V e işte sevdiğim kahven hazır elimle getirdim masana
E ğer beğenmezsen uymamışsa yenisini yaparım sana
S evdiceğim dökülmesin diye ayaklarımın ucuna basa basa
İ stersen kendi ellerimle üfleye üfleye içiriyim sana

bu şiiri neden yazdım birisi için anladı o bnei çok mu açık yazmış oldum ama ne yapayım klavyeme sahip olamadım saygılar okuyana umarım beğenirsiniz:):):)
kihkihkih

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 21:52
Bu arada her mesajımda yazacam diyom yazamıyom..

Kurşuni son şiirin dehşet güzel olmuş..Çok beğendim..Yüreğine sağlık.

Türkçenin tarafımdan katledildiği andır bu an..:)Ama Hakkı amcamız nasılsa okumuyordur. Kihkihkihh..

filizim+y
21-07-07, 21:54
hoşgeldin be filizim burdayız yahu :happy0064 he he tam zamanında geldin vallaha ferman abim giydiriyordu allah ne verdiyse cacık ,karadul diye :img-wink: aslından bende bir şeyler yazacaktım ama vazgeçtim :happy0064 yeni bir strateji uyguluyom :img-pilot :img-pilot neyse sana iyi yorumlar:happy0064

hoşbulduk sbrım, iyi yoklama çekeyim dedim :) sorma ferman abim fırsattan istifade her halikarda bir yerden saldırı modunda buradayız evelallah:) sende yaz seninde hakkında geliriz ne olacak ki sankim:)

ferman336
21-07-07, 21:56

bu şiiri neden yazdım birisi için anladı o bnei çok mu açık yazmış oldum ama ne yapayım klavyeme sahip olamadım saygılar okuyana umarım beğenirsiniz:):):)
kihkihkih

böğğyykk:) şiir tuzlu kahve gibi olmuş lakin filizim var ya sen de nerden saldıracağını iyi biliyorsun ha:img-icecr bunları yazdıran bir adama nasıl olur da cacık demezsiniz siz yahu...ahaaaa:img-blush şimdi düşündüm de şiir harika olmuş aslında filizim.son versiyonun ne kadar cacık biri olduğunu muhteşem dile getirmişsin...cacık-karadul aşkı...ne güzel anlatılmış:)kihkihkih:img-icecr

yaw birde ben altta forumda kimlerin olduğunu göremiyorum herkes te öylem i?bi bende mi böyle?

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 21:57

kihkihkih

Bir geldin pir geldin..
Kız kopardın beni he..Çatlayacam burada..Süper süper tam süper olmuş..:)
Özellikle son 2 dizede koptum artık kimse toparlayamaz..

Yahu bu forum bırakılırda başka yere gidilirmi arkadaşlar..

Filizim vallahi o malum diziye geçmeyi düşünme sebeplerimi biliyorsun..Maksat hep beraber olalımdı.Niye kakıyosun başımıza bakiim hee.

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 22:01
böğğyykk:) şiir tuzlu kahve gibi olmuş lakin filizim var ya sen de nerden saldıracağını iyi biliyorsun ha:img-icecr bunları yazdıran bir adama nasıl olur da cacık demezsiniz siz yahu...ahaaaa:img-blush şimdi düşündüm de şiir harika olmuş aslında filizim.son versiyonun ne kadar cacık biri olduğunu muhteşem dile getirmişsin...cacık-karadul aşkı...ne güzel anlatılmış:)kihkihkih:img-icecr

yaw birde ben altta forumda kimlerin olduğunu göremiyorum herkes te öylem i?bi bende mi böyle?

Bende göremiyorum ferman sana mahsus değil sanırım..Ne ola ki sebebi..
Evvelden kim var kim yok görürdük..Modumuz Hasana bir soralım bakalım neden göremiyoruz..
O da terk-i diyar eyledi gerçi..

filizim+y
21-07-07, 22:06
Oyy oyyy oyyy forumumuzun prensesi arzı endam eylediler..

Kız nerelerdesin sen..Ferman almış eline ipi sallandıracak Filizi..
Sen son zamanlarda çok kaytarır oldun olmuyor bak..

böcüğüm evet prensesiniz geldi sizler için:) ben buralardayım da durumları biliyorsun, Ferman abime fırsat veriri miyim ilk pası gönderdim:) yok cnm ne kaytarması buralardayım...

Bir geldin pir geldin..
Kız kopardın beni he..Çatlayacam burada..Süper süper tam süper olmuş..:)
Özellikle son 2 dizede koptum artık kimse toparlayamaz..

Yahu bu forum bırakılırda başka yere gidilirmi arkadaşlar..

Filizim vallahi o malum diziye geçmeyi düşünme sebeplerimi biliyorsun..Maksat hep beraber olalımdı.Niye kakıyosun başımıza bakiim hee.

öyle oldu böcüğüm ne yapalım pası vermek içindi öyle kolay değil filizi asmak yılmaza öldü demek filizim daha ne asıldı ne de öldü buradayız:img-wink:

sağol cnm beğenmene sevindim gülmek için yazdım zaten:) o dizeleri özellikle yazdım kaçırmamışsın.

yani değil mi bakın bu forum bambaşka katılıyorum sana:img-yes:

benimde senle aynı düşüncelerdendi geçmek isteyişim ama tüm şevkim kırıldı özelde istek de bulunsalar olmaz diyorum, evet beraber olmayı bende istiyordum ama lakin başınıza kakmasam aklınız başınıza gelmeyecek ondan cnm heee.

SBR
21-07-07, 22:09
hoşbulduk sbrım, iyi yoklama çekeyim dedim :) sorma ferman abim fırsattan istifade her halikarda bir yerden saldırı modunda buradayız evelallah:) sende yaz seninde hakkında geliriz ne olacak ki sankim:)

yaw bende dalaşsam hiç şansın olmaz be filizim :happy0064 ben sağdan ferman abim soldan .....:img-pilot şansın olmazdı yane :happy0064 ama eski yılmazcı aday adayı görüyom ben seni:img-pilot (hazır seçime gidecekken:img-pilot ) ondan fazla yüklenmiyom :img-pilot :img-pilot

secoms
21-07-07, 22:10
ben burdayım canım:img-grin2 ben henüz gidip yorum yapmaya fiırsat bulamadım ama tavır gercekten hosuma gitmedi sanki burdan bi adım dısarı cıksak benzer bi seyle karsılasıcaz gibi hissettim. hem yeni dizi olsa da bırakır mıyız buraları? biz yine burdayız sen hiç merak etme:img-wink:
ellerine sağlık siir muhtesem olmus valla:happy0064 yalnız sevgili fermanı bu siirden sonra tutmak zor olacak filizi asmaya son hız devam eder gibi bi his var içimde valla:img-icecr

Aynen ben de sizin gibi hissettim. Ihlamurlar altında forumunda cıkarsak hep uyarı alacagımız hissine kapıldım. Öyle bir durum sözkonusu sanırım. Neyse sonumuz hayrolsun :)

Bu arada filizim şiir nefis olmus :) Ellerine saglık.
Ferman abi, bende senin gibi forumu kimlerin takip ettigini görmüyorum. Önceki hali daha iyiydi...

filizim+y
21-07-07, 22:12
böğğyykk şiir tuzlu kahve gibi olmuş lakin filizim var ya sen de nerden saldıracağını iyi biliyorsun ha:img-icecr bunları yazdıran bir adama nasıl olur da cacık demezsiniz siz yahu...ahaaaa:img-blush şimdi düşündüm de şiir harika olmuş aslında filizim.son versiyonun ne kadar cacık biri olduğunu muhteşem dile getirmişsin...cacık-karadul aşkı...ne güzel anlatılmışkihkihkih:img-icecr

ferman abim ben bu böğğyykk kısmını şiiri muhteşem bulmana yorumladım çok hoşuna gitti ben bilirim seni:):) öyle valla fermanı mı iyi tanıyorum diyelim o şekilde saldırdım:) ben bunları yazdım ama hala bahsettiğin kişi değil karayağızım yılmazım ne olacak şimdi:) bak itiraf ettin biliyordum beğendiğini:img-wink: devamındaki cümlene katılamıyorum maksat sana ters düşmek:):) orada filizyılmaz aşkının ileri boyutu anlatılıyor bence:):)

bende kimseleri göremiyorum nedenini de bilemiyorum bilen varsa açıklasın...

ferman336
21-07-07, 22:16
Aynen ben de sizin gibi hissettim. Ihlamurlar altında forumunda cıkarsak hep uyarı alacagımız hissine kapıldım. Öyle bir durum sözkonusu sanırım. Neyse sonumuz hayrolsun :)

Bu arada filizim şiir nefis olmus :) Ellerine saglık.
Ferman abi, bende senin gibi forumu kimlerin takip ettigini görmüyorum. Önceki hali daha iyiydi...

her horoz kendi çöplüğünde ötsün diyorlar herhal.e napalım biz de öyle yaparız.:) yahu bu diğer kişileri görememe işi, bitmiş dizilerde milet girsin baksın kimseyi göremeyince çıksın gitsin diye mi yapılmış anlamadım.hani kimse girmezse biz de kaldırırız hepten arşive diye.:icon_sorr anlamadım walla.

filizim+y
21-07-07, 22:17
ne bilem be filizim geçmişin hesabının tutulduğunu..bilsem hiç niyetlenmezdim zaten.daha ortalığı gerici,yıkıcı,şimşekleri üzerime çekici tek bir mesaj yazamamış iken yıktılar forumu kafamıza:icon_whis yahu filizim eski yılmazcı olsaydın sen hakketen işimiz daha kolay olurdu.ama bu seferde ben filizci olurdum.hehe:) senin kendi felsefenden vazgeçmeyeceğini bildiğim için teklif edip duriodum:img-icecr walla zarar marar ben didişecem...zarar ede ede kar etmeyi de öğreniriz be filizim...ben laf bol..çürük çarık savunurum bi şekilde:img-icecr :happy0064

haklısın ferman abim biz bir güzellik yapalım içimizdeki güzellikleri orada da paylaşalım istedik hep birlikte ama kıymet bilmediler işte:img-yes: aman biz biliyoruz senin o tür msjlarını onlar üzülsün okuyamadıkları için:) evet keşke olsaymışım da senin de filizi savunduğun yorumları bari o şekilde yazdırabilseydik sana ama vapur kaçtı:) evet kolay kolay vazgeçmem bu nedenle dedim sana baştan anlaşalım diye ama istemin, illa da filizimle didişelim diyon:) bilmez miyim ahh ferman abi ahhhh...

filizim+y
21-07-07, 22:19
sevgili secomsum sağolasın beğenmene sevindim yüreğine sağlık:)

sevgili sbrım valla ben aday aday adayı değil direkt seçilen bir filizyılmazcıyım seçim benim için çoktan bitti sen hala hayaller kur bakalım:):)

ferman336
21-07-07, 22:20
ferman abim ben bu böğğyykk kısmını şiiri muhteşem bulmana yorumladım çok hoşuna gitti ben bilirim seni:):) öyle valla fermanı mı iyi tanıyorum diyelim o şekilde saldırdım:) ben bunları yazdım ama hala bahsettiğin kişi değil karayağızım yılmazım ne olacak şimdi:) bak itiraf ettin biliyordum beğendiğini:img-wink: devamındaki cümlene katılamıyorum maksat sana ters düşmek:):) orada filizyılmaz aşkının ileri boyutu anlatılıyor bence:):)

bende kimseleri göremiyorum nedenini de bilemiyorum bilen varsa açıklasın...

evet filizim cacık-karadul aşkı düzleminde çok bir şahane buldum şiirini..nasıl da anlatmış ve hakkını vermişsin karakterlerin hayret...büyük yetenek sende ki..ben bir aydır bu son versiyonun cacık olduğunu anlatmaya çalışıyorum sen 2 dakka da bi kahve şiiriyle anlattın.müteşekkirim sana..kihkihkih:img-icecr cacık-karadul aşkının ileri boyutunu biliyorum ben seyrettim discovery channelda filizim..karadul cacığı yiyo:happy0064 :img-pilot besin zinciri hesabı..doğası öyle ne yapcan...

lawinia
21-07-07, 22:22
her horoz kendi çöplüğünde ötsün diyorlar herhal.e napalım biz de öyle yaparız.:) yahu bu diğer kişileri görememe işi, bitmiş dizilerde milet girsin baksın kimseyi göremeyince çıksın gitsin diye mi yapılmış anlamadım.hani kimse girmezse biz de kaldırırız hepten arşive diye.:icon_sorr anlamadım walla.

yok artık ne demek öyle sey olur mu biz istediğimiz yere yorumumuzu yazarız böyle seylerle karsılasırsak da hakkımızı ararız ne yani simdi tubanın, bülentin ya da sinanın yeni dizisi olsa biz yine burdan mı devam edicez birileri öyle istiyo diye oraya da yazarız buraya da düzgünce yorum yapıyoruz biz kimseler karısamaz böyle yazdıktan sonra.:img-wink:
kimseyi görememe durumu bende de var ama bazen üç bes kisiyi görüyorum bazen sadece iki kişiyi ben de anlamadım yalnız yürüttügün fikir süper olmus da böyle numaralar siteye girenleri azaltabilir bunları da göz önünde bulundursunlar yani.

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 22:23

İnanırmısın aynı şeyi bende düşündüm.Olabilirmi böyle bir nedeni diye..Sanırım modumuz bize doğrusunu der..
Çöplük meselesine gelince..Fermancım evelallah her bi çöplükte öteriz biz..:)
Yalnız öteceğimiz çöplüğü biz seçeriz.:happy0064

ferman336
21-07-07, 22:24
haklısın ferman abim biz bir güzellik yapalım içimizdeki güzellikleri orada da paylaşalım istedik hep birlikte ama kıymet bilmediler işte:img-yes: aman biz biliyoruz senin o tür msjlarını onlar üzülsün okuyamadıkları için:) evet keşke olsaymışım da senin de filizi savunduğun yorumları bari o şekilde yazdırabilseydik sana ama vapur kaçtı:) evet kolay kolay vazgeçmem bu nedenle dedim sana baştan anlaşalım diye ama istemin, illa da filizimle didişelim diyon:) bilmez miyim ahh ferman abi ahhhh...

heh:) kendileri bilirler walla...ne diyim..biz girsek dizinin o kasavetini dağıtırdık ama acılı adana istediler napalım:img-icecr he walla vapur kaçtı filizim..ben ve filizi savunmak!!! kola reklamı gibin...bırrrrrrrrr...Allah yazdıysa bozsun be..onca ip ördük hışır hışırr onlar ne olcaktı..:icon_whis

fatma-1721
21-07-07, 22:26
Sevgili filizim;yazdiklarin mükemmel olmus canim,ellerine saglik:good:
(özelden de yazdigim gibi yarin bosum ve bilgisayarin basindayim:img-wink:)

Sevgili ferman haklisin her horoz kendi cöplügünde öter de bu forumun tamami forumdaslarin cöplügü,yani yorum yapmak istedigimiz her dizinin forumunda yorum yazabiliriz,en azindan üye olurken bize sunulan buydu,bende bunu istiyorum zaten,fazlasinda gözüm yok!

ferman336
21-07-07, 22:30
yok artık ne demek öyle sey olur mu biz istediğimiz yere yorumumuzu yazarız böyle seylerle karsılasırsak da hakkımızı ararız ne yani simdi tubanın, bülentin ya da sinanın yeni dizisi olsa biz yine burdan mı devam edicez birileri öyle istiyo diye oraya da yazarız buraya da düzgünce yorum yapıyoruz biz kimseler karısamaz böyle yazdıktan sonra.:img-wink:
kimseyi görememe durumu bende de var ama bazen üç bes kisiyi görüyorum bazen sadece iki kişiyi ben de anlamadım yalnız yürüttügün fikir süper olmus da böyle numaralar siteye girenleri azaltabilir bunları da göz önünde bulundursunlar yani.

tabi ki heryerde yazarız ona kimse bişi diyemez de her yazı yazdığımda kafama uyarı levhası yiyeceksem, ben de yazmam yani.:) para mı kazanıyorum bu işten de milletin kaprisini çekecem. dizi konusunda haklı olabilirsin lakin yeni dizilerin forumları açılsın eskiler rafa kalksın diye olması çok mantıksız değil.sonuçta forumun koştuğu server da sonsuz bir alan yok.ayrılmış bir alan var onu da en iyi şekilde kullanmak zorundalar.benimki komplo teorisi zaten.evden de işten te öyle olunca aklıma geldi ne bilem.art niyetliyim art.:img-icecr ama filizi asarken hep iyiniyetliydim.yeter ki o düzelsin diye astım.ama o gitti yılmazı öldürdü..
İnanırmısın aynı şeyi bende düşündüm.Olabilirmi böyle bir nedeni diye..Sanırım modumuz bize doğrusunu der..
Çöplük meselesine gelince..Fermancım evelallah her bi çöplükte öteriz biz..:)
Yalnız öteceğimiz çöplüğü biz seçeriz.:happy0064
yahu öteriz ötmeye de böcüğüm..boğazımı da yırtamam yani..yem veren yok bişi yok..ederim şikayetimi oturur beklerim ben de.:good:

SBR
21-07-07, 22:31
sevgili secomsum sağolasın beğenmene sevindim yüreğine sağlık:)

sevgili sbrım valla ben aday aday adayı değil direkt seçilen bir filizyılmazcıyım seçim benim için çoktan bitti sen hala hayaller kur bakalım:):)

olsun be filizimumut fakirin ekmeği bea :img-pilot bende giydiririm filiz-yılmaza o zaman ne yapalım :happy0064 şiir güzel olmuş her zamanki gibi şöyle yılmaz öldü falan gibisinden bir şiir olsaydı .. :happy0064 ama olsun bunlarda güzel cacık yılmaz diyerek konuyu bağlıyorum:happy0064

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 22:34

Sevgili ferman haklisin her horoz kendi cöplügünde öter de bu forumun tamami forumdaslarin cöplügü,yani yorum yapmak istedigimiz her dizinin forumunda yorum yazabiliriz,en azindan üye olurken bize sunulan buydu,bende bunu istiyorum zaten,fazlasinda gözüm yok!

Daha ne olsun fatmacım..:) Kihkihkih..Son cümleni çok tuttum..Hakket fazlasında gözümüz yok..:icon_whis
Ama şu da bir gerçek bazı forumların host ları pek hostile :)

filizim+y
21-07-07, 22:34
Ömer'den Feride'sine (karakolluk olup vesika olyını öğrendikten sonra)

V esikan var ama güzelim havan yeter senin
E skiyi unuturum bana bir tek gülücük versen
S evdin ya beni herşeyinle kabulümsün sen
İ stersen her daim pişman olup özür dilerim senden
K açırmak istemem seni de zor bulmuşken
A şk bu vesika dinler mi yüreğin istediği sendeyken
L akin öyle en ufak kavgada dönüş yok geriye bilesen
I sıttın diye yüreğimi ne hallere düştüm ben zaten

Y eter ki bana surat asma unuturum eskiyi yalnızca sen
A sla bırakmam ellerini beni yeter ki affetsen
R azı geldim ya geçmişine, vesikana daha ne istersin benden
İ zin ver ayaklarına kapanıp özrümü dilesem yeniden
M ahvoldum zaten dillere düştüm ama istiyorum seni senden

bakalım bunu nasıl bulacaksınız :):):)

ferman336
21-07-07, 22:39

bu da süper olmuş filizim:) kihkihkih:img-icecr yahu bu gece süpersin sen yahu...cacığı cücüğü ne güzel anlatıyon böyle..hayran kaldım walla. biz böyle anlatamadık işte 1 aydır o yüzden millet hala yılmazı yaşıyor sanıyor.cücük yaşasın onunla işim yok:img-pilot neyse ben kaçtım arkadaşlar size bol yorumlar..p.tesi devam ederik..:sad53: sbr cım idam sehpası sana emanet kardeşim...arka arkaya as karadulu..nefesi kesilirken indir tekrar as.:happy0064 :img-icecr

SBR
21-07-07, 22:40
he eh :happy0064 sevgili filizim şiir mükemmel bea :img-wink: resmen alın ömere giydirin diyon sen bea :img-icecr resmen pas atıyon golü atın diyon :img-pilot ben bu pası kaçırmam arkadaş ferman abim golü attı belkide :img-pilot :img-pilot

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 22:41

Kihkih..Buda güzel olmuş bee..Coştun yine dalgalanıyosun seeennn...:)
Bravo ...:good:
Yahu ver kızın eline kelimeyi destan yazsın sana..Sınır yok bu kızda..:)

ferman336
21-07-07, 22:44
bu arada yaprak dökümü forumu açılmış arkadaşlar.sanırım şikayetler etkili olmuş neyse hadi kalın sağlıcakla.sbr ım golleri sana bıraktım.bol bol atarsın filizime gol.:)kihkihkih:img-icecr bütün uyarı mesajları da kaldırılmış:good:

lawinia
21-07-07, 22:45

ellerine sağlık cok güzel olmus yine:happy0064 valla sen de sınır yok bunu daha önce de farkettim o güzel siiirinle:img-in_lo(sen anladın onu) ama simdi daha iyi anlıyorum yüreğine sağlık cnm:img-wink:

filizim+y
21-07-07, 22:47
evet filizim cacık-karadul aşkı düzleminde çok bir şahane buldum şiirini..nasıl da anlatmış ve hakkını vermişsin karakterlerin hayret...büyük yetenek sende ki..ben bir aydır bu son versiyonun cacık olduğunu anlatmaya çalışıyorum sen 2 dakka da bi kahve şiiriyle anlattın.müteşekkirim sana..kihkihkih cacık-karadul aşkının ileri boyutunu biliyorum ben seyrettim discovery channelda filizim..karadul cacığı yiyo besin zinciri hesabı..doğası öyle ne yapcan...

o senin bakış açn bana öyle gelmedi sende tersinden alacan ya al bakalım:) beğendin ya, ne yani başka zaman veremiyor muyum sataşma var burada bana abi:) rica ederim de bir de diğer taraftan baksan süper olacak:) sen yalnış izlemiş olabilirsin filizim yemez karayağızım yılmazımı anca sever:) evet insan doğası sever:)

heh kendileri bilirler walla...ne diyim..biz girsek dizinin o kasavetini dağıtırdık ama acılı adana istediler napalım he walla vapur kaçtı filizim..ben ve filizi savunmak!!! kola reklamı gibin...bırrrrrrrrr...Allah yazdıysa bozsun be..onca ip ördük hışır hışırr onlar ne olcaktı..

diyorum ya kendileri bilirler madem bu şekilde seviyorlar bize de iyi seyirler demek düşer:img-yes: kaçırdık işte ne yaparsın olsun ben yılmazcı olurudm sen de bana filizi savunurdun süper olurdu ipleri de dğer karakterlere kullanırdık olmaz mı:))

sevgili Fatma Ablam teşekkür ederim beğenmene sevindim, (msjın alınmıştır bir aksilik olmazsa seninleyim)

ferman abime hitafen yazdığında haklısın bizler sadece yazma hakkımızı kullanmak istiyoruz ve bunu da gayet saygılı, düzgün ve seviyeli yaptığımıza inanıyorum, katılıyorum sana..

olsun be [B]filizimumut fakirin ekmeği bea bende giydiririm filiz-yılmaza o zaman ne yapalım :happy0064 şiir güzel olmuş her zamanki gibi şöyle yılmaz öldü falan gibisinden bir şiir olsaydı .. ama olsun bunlarda güzel cacık yılmaz diyerek konuyu bağlıyorum

sbrım iyi umudunu yitime bakalım, giydir de al cvbını kıydırmam ikisine de bilesin:) onu çok beklersin hatta umut bilem etme o tarz bir şiir için, beğenmene sevindim teşekkür ederim, öyle değil o senin kuruntun işte:)

SBR
21-07-07, 22:52
bu arada yaprak dökümü forumu açılmış arkadaşlar.sanırım şikayetler etkili olmuş neyse hadi kalın sağlıcakla.sbr ım golleri sana bıraktım.bol bol atarsın filizime gol.:)kihkihkih:img-icecr bütün uyarı mesajları da kaldırılmış:good:

sen merak etme ferman abim filizi en güzel şekilde asarım :happy0064 (gazı aldım ben oldum yahu:img-pilot ) zaten sevgili filizim yazıyor şiirleri ben diyom eski yılmazcı kanı var yahu :img-pilot

sevgili filizim çok farklı bir strateji sergileyecem ama artık pazartesi uygularım çünkü yarın istanbul yollarında olacağım :happy0064 ben beklerim senin yılmaz öldü şiirlerini olmadı ben yazarım bea :img-pilot zamanında az mı yazdık yılmaz öldü diye azmı kovalandık forumdan:img-pilot :img-pilot

fatma-1721
21-07-07, 22:53

Ben bu siiri begenmedim:hıh
Sebebini sen anlarsin:img-grin2

filizim+y
21-07-07, 22:53
bu da süper olmuş filizim:) kihkihkih:img-icecr yahu bu gece süpersin sen yahu...cacığı cücüğü ne güzel anlatıyon böyle..hayran kaldım walla. biz böyle anlatamadık işte 1 aydır o yüzden millet hala yılmazı yaşıyor sanıyor.cücük yaşasın onunla işim yok:img-pilot neyse ben kaçtım arkadaşlar size bol yorumlar..p.tesi devam ederik..:sad53: sbr cım idam sehpası sana emanet kardeşim...arka arkaya as karadulu..nefesi kesilirken indir tekrar as.:happy0064

:) beğenmene sevindim ferman abim bugün senin telden çalıyoruz hadi hayırlısı:) her zaman öyleyim de bugün senin dilinden youmladım sanırım sana öyle geldi, onlar kim ben tanımıyorum bahsettiğin kişileri:icon_whis ben yılmazımı, ömerimi anlatıyom:) ikisi de yaşıyor hekes gerçeği biliyor valla sbra bıraksan da birşey yapamaz izin vermem:)

p.tesi okursun bu yorumu asma yok astırmam valla ona göre:):)

forever_bim
21-07-07, 22:57
Değerli Arkadaşlar

Yaprak Dökümü başlığı kullanıma açık. Yorum ve paylaşımlara orda da devam etmek isteyenler edebilir.

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 23:00
Değerli Arkadaşlar

Yaprak Dökümü başlığı kullanıma açık. Yorum ve paylaşımlara orda da devam etmek isteyenler edebilir.

Hasancım açılmış duydukta..Bizim orayla işimiz kalmadı maalesef..:icon_sorr
Şimdilik kendi çöplüğümüzde öteceğiz..:img-yes:

SBR
21-07-07, 23:02
:) beğenmene sevindim ferman abim bugün senin telden çalıyoruz hadi hayırlısı her zaman öyleyim de bugün senin dilinden youmladım sanırım sana öyle geldi, onlar kim ben tanımıyorum bahsettiğin kişileri:icon_whis ben yılmazımı, ömerimi anlatıyom:) ikisi de yaşıyor hekes gerçeği biliyor valla sbra bıraksan da birşey yapamaz izin vermem:)

p.tesi okursun bu yorumu asma yok astırmam valla ona göre:):)

vallaha olmadı şimdi filizim :happy0064 eski yılmazcı aday adayı yaptık seni:img-pilot hafif torpil geçtik giydirmeyiz fazla cacık ,karadula ama bu böyle gitmez yahu:img-pilot valla ferman abim olsaydı hiç şansın yoktuda şimdi bir ihtimal engelleyebilirsin:img-pilot (çok cesur gördüm kendimi:happy0064 bu kadar cesaret iyi değil:)))

filizim+y
21-07-07, 23:04
he eh :happy0064 sevgili filizim şiir mükemmel bea :img-wink: resmen alın ömere giydirin diyon sen bea :img-icecr resmen pas atıyon golü atın diyon : ben bu pası kaçırmam arkadaş ferman abim golü attı belkide

sağol da sbrım 2.sezon ki Ömer'e laf ettirmem ben bak ona göre iklk sezona ne dersen de kabulüm ama sakın dediğim sezona dokunma paşama yanarsın:) sen ilk devre pasını al golünü at ikinci devre ben sahne alıcam:)

sen merak etme ferman abim filizi en güzel şekilde asarım (gazı aldım ben oldum yahu:img-pilot ) zaten sevgili filizim yazıyor şiirleri ben diyom eski yılmazcı kanı var yahu

sevgili filizim çok farklı bir strateji sergileyecem ama artık pazartesi uygularım çünkü yarın istanbul yollarında olacağım ben beklerim senin yılmaz öldü şiirlerini olmadı ben yazarım bea :img-pilot zamanında az mı yazdık yılmaz öldü diye azmı kovalandık forumdan:img-pilot :img-pilot

hadi ordan gaz da alsan ferman abimden destek de görsen astırmam arkadaş, yok cnm nerden çıkardın has be has filizyılmazcı kanı taşıyorum ben:)

ben her stratejiye açığım biliyorsun cvbımda tükenmez iyi yolculuklar sana sbrım:) yaz sen bende karşılık yazarım ölmedi diye, kovalanmaktan çok ağzının payını verdim:) (ağır olmadı dimi bu sbr şaka şaka)

SBR
21-07-07, 23:05
Değerli Arkadaşlar

he valla açıldı modum da bizde o aşk kalmadı bea :sad53: ne hevesim vardı halbukise ne güzel yorumlar yapardık oraya :icon_sorr yaw bizim mesajlar etkili oldumu acep merak ettim şimdi:)

SBR
21-07-07, 23:09
sağol da sbrım 2.sezon ki Ömer'e laf ettirmem ben bak ona göre iklk sezona ne dersen de kabulüm ama sakın dediğim sezona dokunma paşama yanarsın:) sen ilk devre pasını al golünü at ikinci devre ben sahne alıcam

hadi ordan gaz da alsan ferman abimden destek de görsen astırmam arkadaş, yok cnm nerden çıkardın has be has filizyılmazcı kanı taşıyorum ben:)

ben her stratejiye açığım biliyorsun cvbımda tükenmez iyi yolculuklar sana sbrım:) yaz sen bende karşılık yazarım ölmedi diye, kovalanmaktan çok ağzının payını verdim:) (ağır olmadı dimi bu sbr şaka şaka)

yok yahu ne ağırı :happy0064 aynen devam ama ömer konusunda ilk sezon tabii asarımda 2.sezonda bir 10 bölüm falan gene asarım kusura bakma sen bile engelliyemezsin:img-wink: ömer deyince bende beyin sapıtıyor kendimden geçiyom :img-pilot :img-pilot hep elimde ip hayal ediyom :img-pilot bu dizi beni olumsuz etkiledi canım :img-pilot olsun be filizim ben öldü derim sen ölmedi dersin forum canlı kalır bea ne güzel:happy0064 bak sana iyi bir teklifte bulundum yahu gel eski yılmazcılar derneğinin kraliçesi ol dedim kabul etmedin ne yapalım:img-pilot

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 23:10
Filizim sana bir şiir siparişi veriyorum..
Dizideki mantık hatalarını ve komik replikleri ti ye alan bir şiir yazsana..Mesela beni koparan tırın izini kaybettirmesi gibi..Ne bilem kocaman çay..Bayıldım galiba..
Muallanın Filizi reddi..Yılmazın Muallaya ayarı..
Meleklerin martıların börtü böcüğün şahitliği..Ama esprili olsun..Kihkih..:)
Malzeme çok..

filizim+y
21-07-07, 23:12
Kihkih..Buda güzel olmuş bee..Coştun yine dalgalanıyosun seeennn...:)
Bravo ...:good:
Yahu ver kızın eline kelimeyi destan yazsın sana..Sınır yok bu kızda..:)

sağol böcüğüm coştum valla ferman abimin zaaf noktalarına vurucu darbe yapmaya çalışıyorum anladın sen:) teşekkür ederim elimden geldiğince yazarım vardır be sınır böcüğüm ama bu düşüncelerin mutlu etti beni sağol:)

ellerine sağlık cok güzel olmus yine:happy0064 valla sen de sınır yok bunu daha önce de farkettim o güzel siiirinle:img-in_lo(sen anladın onu) ama simdi daha iyi anlıyorum yüreğine sağlık cnm:img-wink:

sağolasın cnm beğenmene sevindim hep duygulu, aşk şiirleri değil eğlenceli de olsun değil mi? yok yok vardır bak nazar edeceksiniz bana, (anladım demek istediğini beğenmene yeter) senin de yüreğine sağlık:)

Ben bu siiri begenmedim:hıh
Sebebini sen anlarsin:img-grin2

Sevgili Fatma ablam, beğenmedin mi yi ettin anlamaz mıyım nedenini Ömer paşama biraz giydirdim gibi ben onu hem severim hem döverim, cnm senin beğeneceğin şiirlerde ekleriz sen yeter ki iste:img-wink:

filizim+y
21-07-07, 23:31
böcüğümün ricası üzerine iki adet Aslı kız gaflarında şiirler bakalım nasıl olmuş..

Aslı kız bayıldığında yeniden kalkışıyla hissettikleri kihhikkih

B ayıldım baksana Yılmaz bana
A z pişmiş bir kahve yapsana bana
Y emek yapmayı sevmem kek karsana
I sıttım ocağı ama çakamadım çakmağa
L ambaları sakın kapama kör olurum ha
D ayanamıyorum yeniden bayılacağım sana
I şığı kayboldu gözlerim düştüm kucağına
M aksat seni tavlamak sen anlamasanda

G aliba bu olmadı dur bayılam bir daha
A çsana kollarını yere düşersem nato kafa
L akin göğsüne yatmak ister bu garip Aslı’da
İ çim kaynıyor sanki bayılacağım bir daha
B ak sana diyorum inanmıyor musun bana
A handa ben anladım bayıldım galiba

Aslı kız Yılmaz'a çay yaptırırkene içinden de kahve olayını sezmiş kihkih

K ahveyi bana yapmasın bari kocaman çay yap bana
O lmaz senin elinden içeceğim içmem yoksa
C ** bardakta ince belli tavşan kanı olmalı da
A kşama demlenir mi sabrım kalmadı son ana
M eraktan öldüm kocaman çay nasıl olur da
A rtık getirsen de birlikte baksak tadına
N eden kahve değil de kocaman çay yapıyon bana

Ç ay mı daha değerli kahve mi senin canında
A çıkca söyle ben oyuncağın değilim asla
Y a tamam kocaman çaya tav olurum sana

arzuinan
21-07-07, 23:35
Ben geldim... Merhabalar efendim. Bugün şirkette çok yoğundum evede şimdi geldim. geriye doğru okumaya başlıyorum mesajları. birazdan görüşmek üzere...

SBR
21-07-07, 23:38
he he :happy0064 burda bir aslı ya giydirme görüyorum :img-yes: ve eva cevap verir diyorum efem :happy0064 aslında bende has aslıcıyım ama eva başka yahu :img-pilot niyse şiirler için teşekkürler benimle özleşen şekilde teşekkür ediyorum :img-wink: eline,koluna,klavyene,farene monitörüne sağlık diyorum :img-pilot :img-pilot

Ağustos Böcüğü
21-07-07, 23:40
böcüğümün ricası üzerine iki adet Aslı kız gaflarında şiirler bakalım nasıl olmuş..

Oyyyy yarıldım..Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün filizim..Sen nesin yaaa..Nasıl bir yetenektir bu. Maşallah 40,000 kere maşallah..Feriştahına bu işin sipariş edeydim bu şiirleri böyle olmazdı yeminle..Şapka çıkarıyorum önünde..Büyüksün..

SBR
21-07-07, 23:40
Ben geldim... Merhabalar efendim. Bugün şirkette çok yoğundum evede şimdi geldim. geriye doğru okumaya başlıyorum mesajları. birazdan görüşmek üzere...

hoşgeldin sevgili arzu ablam mesajlar bildiğimiz eksende ''yılmaz öldü '' konsepti üzerine yazılmış mesajlar :img-pilot :img-pilot neyse hafif ten bir sataşmadan sonra iyi yorumlar diyerek yorumu bitiriyorum:happy0064

filizim+y
22-07-07, 15:48
herkese merhabalar

bir an bir daha ı.a. forumuna yazamayacağımı düşündüm sorundan dolayı ama şükür yeniden sayfamıza kavuştum dün istek yapan bmcüğümün kalan diğer iki isteğini de ekliyorum umarım beğenirsiniz.

Yılmaz'ın Mualla Sultana evliliğine karşı durması ile ayar çekmesi anasına

B ak anamsın beni dünyaya getirensin ama
A şktan anlamıyorsun ben ne diyeyim sana
N e demek istemem onu gelinim olarak asla
A ç da kulaklarını söyleyeceklerimi iyi dinle ana

F iliz olmazsa bir başkası olmaz ona göre asla
İ stemezsen sevdiğimi torun da yok sana
L üzumsuz surat asıp da beni germe ana
İ çindeki tüm olumsuzlukları at bir dışına
Z iyadesiyle göreceksin gelinin iyiliğini aslında
İ ster kabul et ister etme benim gönlüm ondan yana

A lır başımı giderim de kalırsın bir başına
L akin ben seni bilirim dayanamazsın oğluna

A na ana bak oğul hakkına gel evet de buna
N asıl da yanına yakışıyor oğlunun bak da
A şkımıza inat edenlerden biri de sen olma

Mualla Sultan'ın Filiz'i gelini olarak istememesi

O ğluma almam seni yaklaşma yanıma
G üzel yüzünle beni kandıramazsın asla
L ütfunda hoş değil bize kahrında
U nuttum mu sandın oğluma yaptıklarınla
M aalesef gelin adayım sen değilsin bu hayatta
A sıl gelinim beni bekliyor sen çekilirsen arada

A şk karın doyurmaz kızım her an bela yanında
L üzumsuz yere yaktın oğlumu boşu boşuna
M ümkünse aşkını da al git bu kapıdan ekmek yok sana
A sla gelinim demem oğluma yakıştıramam hadi yoluna
M eğer sen yokken ne kadar mutluymuşum oğlumla

S evgi biter kızım oğlumun gönlü kayar başkasına
E skiden hep gülerdi oğlum ama şimdi hep ağlamada
N e olur sende ana olcan anla beni bırak oğlumu da
İ stediğim gelini alayım oturtayım evimin köşe başına

ayse-gul
22-07-07, 15:58
sitedeki sorun bitti hele şükür..

filizim+y ; öceki sayfalardaki ve üst msj da eklediğin şiirlerin harika olmuş, hepsini yüzümde bir tebessümle okudum, bir kitap zmnı gelmiş de geçiyor sanki ... :img-yes:

filizim+y
22-07-07, 15:58
Oyyyy yarıldım..Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün filizim..Sen nesin yaaa..Nasıl bir yetenektir bu. Maşallah 40,000 kere maşallah..Feriştahına bu işin sipariş edeydim bu şiirleri böyle olmazdı yeminle..Şapka çıkarıyorum önünde..Büyüksün..

böcüğüm cnm isteklerini umarım beklediğin şekilde yerine getirebilmişimdir diğerlerini de ekledim, sağolasın bu dua yeter bana amin cümlemizi güldürsün inşallah, bilmem sen cvp ver ben neyim:) yok cnm yetenek değil naizane nazarda değmez maşallahımı da aldım heee, cnm ya beğenmene çok sevindim teşekkür ederim bu düşüncelerin için yüreğine sağlık herkes yazardı bence:):)

sbrım dediğim gibi paşama laf etmen için hangi kısımlarda olman gerektiğini söyledim diğer kısımlarda beni karşında bulurusn, kraliçesi yapmanız için kaç fırın gerektiğini ferman abim biliyor siz beni çoktan kaybettiniz:) evam birşey demez bana gerçi sesi soluğu çıkmıyor giydirelim de gelsin artamıza iyi ettim ohhh:)

filizim+y
22-07-07, 16:01
sitedeki sorun bitti hele şükür..

filizim+y ; öceki sayfalardaki ve üst msj da eklediğin şiirlerin harika olmuş, hepsini yüzümde bir tebessümle okudum, bir kitap zmnı gelmiş de geçiyor sanki ... :img-yes:

sevgili ayse-gul evet bitti çok şükür yine birlikteyiz ne güzel:happy0064

teşekkür ederim böcüğümün isteği üzerine elimden geleni yapmaya çalıştım hep duygulu, aşk, acı şiirler yerine birazcık da tebessümlü olsun istedik yorumundan bunu da başardığımızı düşünüyorum sevindim tebessüm ettirebildiysek ne mutlu, beğenmene sevindim, yok be arkadaşım ne kitabı kim satın alır beni burası iyi sizler yetersiniz bana:img-yes:

ayse-gul
22-07-07, 16:05
sevgili ayse-gul evet bitti çok şükür yine birlikteyiz ne güzel:happy0064

teşekkür ederim böcüğümün isteği üzerine elimden geleni yapmaya çalıştım hep duygulu, aşk, acı şiirler yerine birazcık da tebessümlü olsun istedik yorumundan bunu da başardığımızı düşünüyorum sevindim tebessüm ettirebildiysek ne mutlu, beğenmene sevindim, yok be arkadaşım ne kitabı kim satın alır beni burası iyi sizler yetersiniz bana:img-yes:

bn kesin alırım, e forumdakilerde alır.bu da demek oluyo ki bu kitap işi ciddiye binebilir ve baya karlı olur, ama önce bi sponsor bulmak gerekicek... :icon_whis

merak ettim yazdığın tüm şiirleri kaydettin mi? hayır çok beğendiğim bir şiirini bn kaydettim ve arasıra okuyorumda ondan ??

filizim+y
22-07-07, 16:13
bn kesin alırım, e forumdakilerde alır.bu da demek oluyo ki bu kitap işi ciddiye binebilir ve baya karlı olur, ama önce bi sponsor bulmak gerekicek... :icon_whis

merak ettim yazdığın tüm şiirleri kaydettin mi? hayır çok beğendiğim bir şiirini bn kaydettim ve arasıra okuyorumda ondan ??

sağol cnm sizler yok musunuz sizler sayesinde devam ettim yoksa yazmazdım, yok be cnm bana kim sponsor olur bu yüzden sizler ve forum yeter bana iddiam yok benim:img-yes:

merakını gidereyim hiçbiri kayıtlı değil sadece bu forumda bana ait msjlarda hepsi, hangi şiir o merak ettim şimdi demek beğenip kaydettin ay çok mutlu oldum hangi şiirdi sağolasın ekleyebilirsen ekler misin şimdi bakayım, yüreğine sağlık çok teşekkür ederim....

SBR
22-07-07, 16:17
he he :happy0064 sevgili filizim ömer konusunda vallaha benim için fark etmiyor her daim ömeri asarım ben kimse kusura bakmasın:happy0064 ömer deyince benim devreler karışırıyor:img-pilot paşa maşa dinlemem ben :img-wink: valla sana yinede iyi düşün diyorum bu teklifi herkese yapmam hani :happy0064 yılmaz öldü diyerek bağlıyorum konuyu efem forumumuza kavuştuk hayırlı olsun efem iyi yorumlar:img-wink:

ayse-gul
22-07-07, 16:19
sağol cnm sizler yok musunuz sizler sayesinde devam ettim yoksa yazmazdım, yok be cnm bana kim sponsor olur bu yüzden sizler ve forum yeter bana iddiam yok benim:img-yes:

merakını gidereyim hiçbiri kayıtlı değil sadece bu forumda bana ait msjlarda hepsi, hangi şiir o merak ettim şimdi demek beğenip kaydettin ay çok mutlu oldum hangi şiirdi sağolasın ekleyebilirsen ekler misin şimdi bakayım, yüreğine sağlık çok teşekkür ederim....

keşke şiirlerini kaydetseydin ya da en baştan başlıkta kendi şiirlerimiz diye bir sf olsaydı oraya ekleme imkanın olsaydı ama ne yazıkki çok geç...

bu şiirini çok beğenmiştim :

SEN GİDERKEN

sen giderken ben sensizliğimle başbaşa kaldım sevdiğim
ayaklarım ardından koşmak istedi ama yapamadım sensizim
gözyaşlarım sessiz kalbimin çığlıkları oldu aktı ardından hüznüm
ne dayanılmaz acıymış severken sensiz kalmakmış benim ölümüm

sen giderken içimde tarifi imkansız acılar yeniden isyan etmekde
seni gönderdiği için yüreğim aklıma türlü işkenceler etmek de
ellerim sensiz kalmasının yangısını gözyaşlarımla serinletmek de
bende sensiz gibi çaresiz kaldım sevdiğim diyecek söz yok dilimde

sen giderken sol yanımda derinden bir ağrı taşıyamaz oldu bedenim
bu gidişinin dönüşü yoktu ayrılık gibi değildi ondan bu kadar kederim
oysa her ayrılık da sana yeniden kavulma umudu yüreğime ekmişim
ne desem boş bunu yapmaktan başka yok çare sensizlikmiş kaderim

sen giderken içimde senden kalanla avunmaktan başka yok çare
kimbilir belki hiç beklemediğimiz bir umut yeniden şans verir bize
bilmiyorum şu an sensiz kalışımın en ağır bedelini ödüyorum kendimce
seni seviyorum sevmekten vazgeçmedim asla da vazgeçmeyeceğim bende

yanlış hatırlamıyorum değil mi? snn yazdığın bir şiir olması gerek, gerçekten harika yazmışşın başka söylenecek söz yok :img-yes:

filizim+y
22-07-07, 16:25
he he :happy0064 sevgili filizim ömer konusunda vallaha benim için fark etmiyor her daim ömeri asarım ben kimse kusura bakmasın:happy0064 ömer deyince benim devreler karışırıyor:img-pilot paşa maşa dinlemem ben :img-wink: valla sana yinede iyi düşün diyorum bu teklifi herkese yapmam hani :happy0064 yılmaz öldü diyerek bağlıyorum konuyu efem forumumuza kavuştuk hayırlı olsun efem iyi yorumlar:img-wink:

sbrım dediğim gibi sınırları aşma ne yaparsan yap biliyorum sende film kopuyor ömer dendimi ama paşamın hakkını yemeyelim efendim:) teklif için teşekkür ederim ama ben zaten karayağıızm yılmazımlayım zaten yani her zaman prenses ve kraliçeyim başka bir yol dene:) sorma kavuştuk az kalsın tarihe mi gömüldük dedim hani:icon_whis

filizim+y
22-07-07, 16:31
keşke şiirlerini kaydetseydin ya da en baştan başlıkta kendi şiirlerimiz diye bir sf olsaydı oraya ekleme imkanın olsaydı ama ne yazıkki çok geç...

bu şiirini çok beğenmiştim :

SEN GİDERKEN

yanlış hatırlamıyorum değil mi? snn yazdığın bir şiir olması gerek, gerçekten harika yazmışşın başka söylenecek söz yok :img-yes:

ben kayıt yapamıyorum nedenlerimi biliyorlar bundan dolayı bana ait diğer msjlarımda hepsini bulabilirsin, öyle bir başlık olmadı bu yüzden kurşunim ve ben burada paylaştık sizlerle, sağolun sizlerde güzel karşıladınız ve güzel yorumlarda bulundunuz sizlerin yüreğine sağlık.

bu şiiri Filiz Yılmaz'ını Aslı kıza gönderirken yazmıştım hani ayrılmak durumunda kaldıkları Filiz'in davetiyeyi alışı, Yılmaz'ın onun bir sözüne bakması ile Filiz'in gitmesini istemesi ile o duygulkar içinde yazmıştım, yeniden okumuş oldum o sahneye gittim sağolasın.

hayır cnm çok doğru hatırlıyorsun benim yazdığım şiir bu, sağolasın beğenip ayrıca kaydedip ara ara okuduğın için yüreğine sağlık mutlu oldum...

SBR
22-07-07, 16:35
sbrım dediğim gibi sınırları aşma ne yaparsan yap biliyorum sende film kopuyor ömer dendimi ama paşamın hakkını yemeyelim efendim:) teklif için teşekkür ederim ama ben zaten karayağıızm yılmazımlayım zaten yani her zaman prenses ve kraliçeyim başka bir yol dene:) sorma kavuştuk az kalsın tarihe mi gömüldük dedim hani:icon_whis

hehe :happy0064 kavuştuk hakkaten diğer arkadaşlar beni gömmezse iyi :img-pilot yaw neyin hakkını yiyecem be filizim ömerden bahsediyoruz yahu:happy0064 ben her koşuldan asarım onu :img-wink: onun affı yok bende :happy0064 valla sen bilirsin diyecem artık bizde başka bir arkadaşa teklif götürürüz:happy0064 (kıskandın dimi :img-pilot ama artık çok geç:img-pilot )

ayse-gul
22-07-07, 16:37
bu şiiri Filiz Yılmaz'ını Aslı kıza gönderirken yazmıştım hani ayrılmak durumunda kaldıkları Filiz'in davetiyeyi alışı, Yılmaz'ın onun bir sözüne bakması ile Filiz'in gitmesini istemesi ile o duygulkar içinde yazmıştım, yeniden okumuş oldum o sahneye gittim sağolasın.

hayır cnm çok doğru hatırlıyorsun benim yazdığım şiir bu, sağolasın beğenip ayrıca kaydedip ara ara okuduğın için yüreğine sağlık mutlu oldum...

eğer ki tüm şiirlerini okurken aklıma gelsydi hepsini kaydederdim, çünkü içlernde ayrım yapamıyorum,hepsi çk güzeller, işim olmadığı bir gün tüm şiirlerini msjlarından okumaya çalışacağım. tekrar teşekkür ederim, çok güzel yazıyosn...:img-blush

o sahne göüzümün önünde canlandı bir an, filizin durumu çok zordu ama yılmazda tüm kararı filize bırakmıştı, kal de kalayım (şarkı sözü gibi oldu) filizin yılmza cwbı tam tahmin ettiğim gibi Aslıyı bu durumda bırakamazsın olmuştu.

bu arada fatma-1721 ile karakter yorumlarına devam ediyosun galiba, buna çok sevindim, ve bu sfyı kimsenin bırakmayacağına da (sanırım yaprak dökümüne yazmaktan vazgeçilmiş, sizleri burada okumak daha keyifli..)

lawinia
22-07-07, 17:05

sevgili filizim ellerine sağlık siirlerin hepsi muhtesem. son eklediklerini de simdi okuyabildim ancak, neyse ki sorun giderilmiş de yazabiliyoruz artık yalnız ben özellikle bu siire ve altını cizdiğim satırlara bittim tam aslılık olmus ya yüregine sağlık:happy0064

filizim+y
22-07-07, 17:41
hehe :happy0064 kavuştuk hakkaten diğer arkadaşlar beni gömmezse iyi :img-pilot yaw neyin hakkını yiyecem be filizim ömerden bahsediyoruz yahu:happy0064 ben her koşuldan asarım onu onun affı yok bende :happy0064 valla sen bilirsin diyecem artık bizde başka bir arkadaşa teklif götürürüz:happy0064 (kıskandın dimi :img-pilot ama artık çok geç:img-pilot )

neden sbrım diğer arkadaşlardan neden korkuyon ben varım yanında:) tmm işte paşamın hakkının belli kısmını yemen için veriyorum diğer kısımda karşında beni bulrsun diyorum hala anlamıyorsun:) affı olmasa da hakkının hakkı deverdiler yapma şimdi son dönemleri paşa gibiydi ömerin:img-yes: baksen başkasına demek kim bu kişi ben tanıyor muyum (benden daha dişli birini bulursan kıskanmam ama bu mümkün değil ben biliyorum değil mi:) benim üzerime başka gül koklamazsınız ki değil mi?:))

filizim+y
22-07-07, 17:47
eğer ki tüm şiirlerini okurken aklıma gelsydi hepsini kaydederdim, çünkü içlernde ayrım yapamıyorum,hepsi çk güzeller, işim olmadığı bir gün tüm şiirlerini msjlarından okumaya çalışacağım. tekrar teşekkür ederim, çok güzel yazıyosn...:img-blush

o sahne göüzümün önünde canlandı bir an, filizin durumu çok zordu ama yılmazda tüm kararı filize bırakmıştı, kal de kalayım (şarkı sözü gibi oldu) filizin yılmza cwbı tam tahmin ettiğim gibi Aslıyı bu durumda bırakamazsın olmuştu.

bu arada fatma-1721 ile karakter yorumlarına devam ediyosun galiba, buna çok sevindim, ve bu sfyı kimsenin bırakmayacağına da (sanırım yaprak dökümüne yazmaktan vazgeçilmiş, sizleri burada okumak daha keyifli..)

düşünmen bile yeter forumdaşım, sağolasın ne kadar güzel düşünceler bunlar, asıl ben sana teşekkür ederim vakit ayırıp okuduğun ve güzel duygularla yorumladığın için yüreğine sağlık arkadaşım sizler beğenmeseniz zaten yazmazdım bende sizlerin sayesinde birazda:img-yes:

evet o sahne içindi bu şiir birde Yılmaz'ın duygularını anlatan vardı aynı sahne hiç "senden giderken" diye ikisi de çaresizdi ve en olması gerekeni yapmışlardı ahh ne bölümlerdi ama özledim valla, ne iyi oldu hatırlattın tekrar sağol.

sana bir müjde Fatma ablamla "Filiz karakter yorumu" nu yazacağız birlikte ve ekeleyeceğiz bende olacağım onunla birlikte biraz sabır gerekiyor, ben bırakmayı düşünmüyorum ve kimsenin de gitmesini istemiyorum bakalım ne kadar daha devam eder, ama gerçekten burası çok farklı...

filizim+y
22-07-07, 17:51
sevgili filizim ellerine sağlık siirlerin hepsi muhtesem. son eklediklerini de simdi okuyabildim ancak, neyse ki sorun giderilmiş de yazabiliyoruz artık yalnız ben özellikle bu siire ve altını cizdiğim satırlara bittim tam aslılık olmus ya yüregine sağlık:happy0064

sevgili lawiniam cnm forumdaşım teşekkür ederim beğenip yorumladığın için, hepsini beğenmişsin ama özellikle Aslı kıza olan tavrımızdan dolayı bahsettiğin kısım cuk oturduğu için seçtiğin kısım süper cnm:) öyle oldu Aslı kızı tanıdığımı düşündüğüm için bu kadar içten yazdım (evam kızacak kesin kihkih) senin de yüreğine sağlık...

evet artık yazabiliyoruz birlikteyiz:happy0064 :happy0064

SBR
22-07-07, 18:55
neden sbrım diğer arkadaşlardan neden korkuyon ben varım yanında:) tmm işte paşamın hakkının belli kısmını yemen için veriyorum diğer kısımda karşında beni bulrsun diyorum hala anlamıyorsun:) affı olmasa da hakkının hakkı deverdiler yapma şimdi son dönemleri paşa gibiydi ömerin:img-yes: baksen başkasına demek kim bu kişi ben tanıyor muyum (benden daha dişli birini bulursan kıskanmam ama bu mümkün değil ben biliyorum değil mi:) benim üzerime başka gül koklamazsınız ki değil mi?:))

valla şu forumun kitlenmesi ile ilgili bir yanlış bilgiyi arkadaşlarla paylaştımda ondan beni yiyecekler tarzından bir şey dedim:img-wink: ama sonuçta forum ayakta önemli olan bu zaten:img-wink: valla seni anlıyorum da sonuna kadar didişiriz diyom bu ömer konusunda:happy0064 valla sana gel kraliçemiz ol dedim kabul etmedin yahu fazla naz aşık usandırır filizim:img-pilot artık teklifi başka bir arkadaşıma götürecem sende çok yakından tanıyon ama ismini söylemiyecem şimdi:happy0064 biraz heyecan olsun değil mi ama ????

sysdll
22-07-07, 19:26
selam forum milleti arkadaşları...uzun zaman oldu yazmayalı..yokken çok şeyler olmuş...arşiv odasına kaldırılmışız:) özlemişim sizi ve ortamı...inşaallah bundan sonra uzun ayrılıklar olmaz....

şimdi konulara vakıf olamadığım için yorum yapamayacağım ama yazık oldu ben Cem'e...gitti yiğit adam...:D:D

ayse-gul
22-07-07, 19:31
düşünmen bile yeter forumdaşım, sağolasın ne kadar güzel düşünceler bunlar, asıl ben sana teşekkür ederim vakit ayırıp okuduğun ve güzel duygularla yorumladığın için yüreğine sağlık arkadaşım sizler beğenmeseniz zaten yazmazdım bende sizlerin sayesinde birazda:img-yes:

evet o sahne içindi bu şiir birde Yılmaz'ın duygularını anlatan vardı aynı sahne hiç "senden giderken" diye ikisi de çaresizdi ve en olması gerekeni yapmışlardı ahh ne bölümlerdi ama özledim valla, ne iyi oldu hatırlattın tekrar sağol.

sana bir müjde Fatma ablamla "Filiz karakter yorumu" nu yazacağız birlikte ve ekeleyeceğiz bende olacağım onunla birlikte biraz sabır gerekiyor, ben bırakmayı düşünmüyorum ve kimsenin de gitmesini istemiyorum bakalım ne kadar daha devam eder, ama gerçekten burası çok farklı...

ne demek sevgili filizim sen yazmaya devam ettikçe,bn dahil bir sürü kişi senin şiirlerini severek okumaya devam edecek...

gerçekten bnde çok özledim dizimizi... keşke bitmeseydi dediğimde oldu ama uzasaydı bizi tatmin edermiydi orası muamma.. :icon_whis eğer ilk sezon gibi devam etseydi kesin harika olurdu, bn böle bir diziyi izlediğim için çok mutluyum, hiç de pişman olmadım, bu forumdaki herkes de böyle düşünüyordur kesin... her ne kadar hatalari mantıksızlıklar, aksaklıklar olsaydı da farklı değil mi ama ??

"Filiz karakter yorumu"fikri süper,siz ekleyinde bn beklerim,bir yere gittiğimiz yok nasılsa,bn de sonuna kadar devam eder diye düşünüyorum. yazışma olarak katılamıyorum(malum işler...) ama yazılanları sürekli takip ediyorum, sadece bu başlık için üye oldum bu siteye... umarım en azından yeni sezona kadar devam eder...

ayse-gul
22-07-07, 19:34
şimdi konulara vakıf olamadığım için yorum yapamayacağım ama yazık oldu ben Cem'e...gitti yiğit adam...:D:D

cem'e mi yazık oldu,yapma arkadaşım, bir insanın ölmesini kimse istemez ama sanırım çoğunluk onun ölmesini istiyordu hemde can-ı gönülden... ama ii ki de final bölümünün yarısını fln kapsamadı cemin ölümü, hemen başlarda öldü,rahat bi nefes aldık...:img-yes:

sysdll
22-07-07, 19:46
cem'e mi yazık oldu,yapma arkadaşım, bir insanın ölmesini kimse istemez ama sanırım çoğunluk onun ölmesini istiyordu hemde can-ı gönülden... ama ii ki de final bölümünün yarısını fln kapsamadı cemin ölümü, hemen başlarda öldü,rahat bi nefes aldık...:img-yes:

neden ölsün ki...onun da mutlu bir yuvası olsaydı,o da ıhlamurun altında mangal yelleseydi...sonra oğlu Beyza'nın peşinden koştursa,saçını çekse.sonra ağaca "Beyza Meleğim" yazsa :img-hyste :img-hyste Yılmaz'la kanka olsalar...birlikte okey çevirip taş çalsalar...ömer oradan ferideye bağırsa...aslı kız taksici ile yuva kursa...

ben öldüm desem..gelir gelmez linç edilme ihtimalim olacak desem...:img-pilot

beni bilen bilir...mesaj sanırım anlaşılmıştır...sosyal içerikli olan değil...:img-pilot sosyalim içeriğim mesajım...:img-pilot

SBR
22-07-07, 21:15
vayy sysdll yaw nerdesin bea:img-wink: hiç sesde vermedin hemen sarmışın ceme ben biliyordum sesin adamdı zaten cemde sende belli etmiyordun:img-yes:

yaw bu imza neyin yapmak ne zor iş yaww:img-yes: civataları sıyırıyordum az daha:img-pilot ama daha vazgeçmedim yapacam elbet:img-wink: yani en azından öyle umuyorum :img-pilot cacık yılmaz diyerek konuyu bağlıyorum:img-pilot yaw bu ilk sezon bölümleri çok güzel yahu bu yılmaz ölmeden bence tam karizma adammış bea :happy0064

filizim+y
22-07-07, 23:21
valla şu forumun kitlenmesi ile ilgili bir yanlış bilgiyi arkadaşlarla paylaştımda ondan beni yiyecekler tarzından bir şey dedim:img-wink: ama sonuçta forum ayakta önemli olan bu zaten:img-wink: valla seni anlıyorum da sonuna kadar didişiriz diyom bu ömer konusunda:happy0064 valla sana gel kraliçemiz ol dedim kabul etmedin yahu fazla naz aşık usandırır filizim:img-pilot artık teklifi başka bir arkadaşıma götürecem sende çok yakından tanıyon ama ismini söylemiyecem şimdi:happy0064 biraz heyecan olsun değil mi ama ????

iyi o zaman yesinler ben de senden kurtulam (şaka yaptım:)) evet yıkılmadık ayaktayız evelallah:) anlıyorsun da illa didşelim birbirimizi yiyelim istiyorsun peki nasıl istersen pilavdan dönenin kaşığı kırılsın o zaman:icon_whis kraliçe olayım da bana ters düşüyorsunuz nazlanmak değil şartları olgunlaştıramadınız:) aaa kime götürüyorsun hem de tanıyorum bak çok merak ettim kim kim hadi söyle:happy0064 :happy0064 bak heyecanlandım....

filizim+y
22-07-07, 23:28
selam forum milleti arkadaşları...uzun zaman oldu yazmayalı..yokken çok şeyler olmuş...arşiv odasına kaldırılmışız:) özlemişim sizi ve ortamı...inşaallah bundan sonra uzun ayrılıklar olmaz....

oooo kimler teşrif etmiş forumun espri makinesi güzel senaryolar yazan forumdaşı sysdll seni görmek ne kadar güzel, evet sen gideli nerelere taşındık bir başlık doldurduk ikincisindeyiz şu an ya:img-yes: valla bizler de özledik umarım olmaz da bizlerle olursun..

konular genel hangisinden yazrasan yaz ama çoktandır cemi unutmuştuk hatırlattın yeniden ama senaryonda iyi hani demek Beyza'nın saçını çeksin Cem'in oğlu az değilsin olmaz izin vermeyiz kaç mt uzağından yaklaşamaz babasının oğluysa kesin yapar da bu sefer izin yok, kankalık falan uzak hala be sysdll sen de uzun aradan sonra gel bu şekilde bir yorum yap kesin öldün ama kıyamıyorum işte süpersin güldürdün beni:happy0064 :good:

filizim+y
22-07-07, 23:37
ne demek sevgili filizim sen yazmaya devam ettikçe,bn dahil bir sürü kişi senin şiirlerini severek okumaya devam edecek...

gerçekten bnde çok özledim dizimizi... keşke bitmeseydi dediğimde oldu ama uzasaydı bizi tatmin edermiydi orası muamma.. :icon_whis eğer ilk sezon gibi devam etseydi kesin harika olurdu, bn böle bir diziyi izlediğim için çok mutluyum, hiç de pişman olmadım, bu forumdaki herkes de böyle düşünüyordur kesin... her ne kadar hatalari mantıksızlıklar, aksaklıklar olsaydı da farklı değil mi ama ??

"Filiz karakter yorumu"fikri süper,siz ekleyinde bn beklerim,bir yere gittiğimiz yok nasılsa,bn de sonuna kadar devam eder diye düşünüyorum. yazışma olarak katılamıyorum(malum işler...) ama yazılanları sürekli takip ediyorum, sadece bu başlık için üye oldum bu siteye... umarım en azından yeni sezona kadar devam eder...

sağolasın sevgili ayse-gul yüreğine sağlık:)

evet özledik valla yok özet yok fragman derken biten bölümün ardından yorumlar, tahminler falan derken ne güzel yazışıyorduk kalabalıktık da ama şimdi, evet bitmeseydi ama uzaması da bizleri tatmin etmezdi, bende katılıyorum herşeyine rağmen süper bir diziydi ve çok güzel şeyler paylaştık onlarla ve onların sayesinde sizlerle bence yeri çok farklı:img-yes:

Yılmaz ve Ömer'in bir kısmı yapıldı ve eklendi, ben Yılmaz da bulundum ama Ömer'de bulunamadım maalesef ama Filiz de olacağım sağolasın bekleyeceğini dile getirmişsin, bende buradayım sizlerle her daim bekleriz fırsat buldukça gel, tekrar teşekkürler güzel cümlelerin için:img-yes:

arzuinan
23-07-07, 08:46
Günaydın :happy0064 iyi bir hafta diliyorum :happy0064

Cumartesi gecesi bende düz tabanlık vardı sanırım foruma bi ben geldim dedim kısa süre sonra mesaj falan yazılamaz oldu. :P

Kurşunim, şiirin mükemmeldi kardeşim. ömrüne bereket :happy0064

filizim, tüm şiirlerine bayıldım büyük bir keyifle okudum. çok yaşa emi ve hep bizimle o güzel şiirlerini paylaş :good:

sysdll, hoşgeldin :happy0064 demek Cem'in oğlu Yılmaz'ın kızının peşinden koşacak ha! :icon_whis bu sefer Yılmaz kesin kalpten giderdi babasının yapamadığını oğlu yapardı heralde Yılmaz'ımı A camiinden uğurlardık :sad53:

EvaLongoria
23-07-07, 09:36
efenim herkese günaydınlar =)

Her horoz kendi çöplüğünde öter.. Biz de döndük =)

Şimcik filizim dağılmış vaziyetteyim =) Bu nasıl bir kabiliyettir şaşkınlıklar içindeyim =)

Bayıldım Galiba ve Kocaman Çay şiirlerine bittim valla =)

sysdll hoşgeldin =) Amanda ne güzel giriş olmuşş =) Cemde benle evlenseydi =)

sude9
23-07-07, 11:01

ellerine sağlık çok güzel olmuş,özellikle bu kısma bayıldım:)
sysdll tarafından gönderildi
neden ölsün ki...onun da mutlu bir yuvası olsaydı,o da ıhlamurun altında mangal yelleseydi...sonra oğlu Beyza'nın peşinden koştursa,saçını çekse.sonra ağaca "Beyza Meleğim" yazsa Yılmaz'la kanka olsalar...birlikte okey çevirip taş çalsalar...ömer oradan ferideye bağırsa...aslı kız taksici ile yuva kursa...

Yazık oldu Cem'e,aile kurmak piknik yapmak en çokta onun hakkıydı,senaristler acımadan kıydılar zavallıya,oysa ne güzel bir baba ve eş olacaktı,gün yüzü göstermediler garibana,toprağı bol olsun:)

SBR
23-07-07, 11:09
iyi o zaman yesinler ben de senden kurtulam (şaka yaptı)) evet yıkılmadık ayaktayız evelallah anlıyorsun da illa didşelim birbirimizi yiyelim istiyorsun peki nasıl istersen pilavdan dönenin kaşığı kırılsın o zaman:icon_whis kraliçe olayım da bana ters düşüyorsunuz nazlanmak değil şartları olgunlaştıramadınız:) aaa kime götürüyorsun hem de tanıyorum bak çok merak ettim kim kim hadi söyle:happy0064 :happy0064 bak heyecanlandım....

he he :happy0064 valla şu ana kadar yemediklerine göre bundan sonra yemezler kanımca:happy0064 valla öyle bir niyetim yok aslında didişmek gibi( galiba burnum normalden fazla uzun mu ne ...:img-pilot :img-pilot ) valla şartlarımız çok kesin be filizim ama sen öldüğünü kabul etmeyon ne yapak :happy0064 valla daha açıklamayı düşünmedim ama kabul edeceğinden eminim :happy0064 bu konuyu bağlıyor vede iyi yorumlar diliyorum efem 93279. üye sbr sizi selamlıyor efem bu ara imza yapmakla meşgulum çözer çözmez neler yapacam neler:img-pilot :happy0064

sysdll
23-07-07, 11:51
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...sağolun varolun...eylemlerim ve senaryolarım devam edecektir..:D

bence kendini öldürmesi gerekmiyordu..diyeceksiniz ki psikolojik olarak sorunluydu..herşeyi heran yapması mümkündü...eğer durum böyle değerlendirilirse teslim olması da sağlanabilirdi...belki içeride uslanacaktı ve kendine başka bir hayat kuracaktı...bu açıdanda bakılabilirdi..ama sanırım senaristler kolay yolu tercih edip mantık ilişkisini aramadan koymuşlar...:D:D

Beyza'ya gelince...annesine çektiği kesin...cemin oğlu ile önce arkadaş olurlardı...tasolarını paylaşır pokemonculuk oynarlardı...sonra cemin oğlu tasolarını vermeye karar verir ve her zaman onun için tasolarını vermeye hazır olduğunu söyler...saçını çekmesine gelince Filiz Beyza'nın çiğnediği sakızın heba olmaması için kızın kafasına yapıştırmıştır..bunu gören cemin oğlu duruma müdahele etmiştir..olay bundan ibarettir yanlış anlaşılmasın...:D:D:D:D

SBR
23-07-07, 14:15
merhaba sevgili forumdaşlarım site kaplumbağa hızında maalesef o yüzden bu mesajın geleceğinden şüpheliyim:happy0064 yaw kimsecikler yok ortalıkta arada uğrayın yahu :img-yes: anladım ben yılmazın ölüm yıldönümü falan mı yoksa o kadar oldumu yahu:img-pilot :img-pilot sevgili filizim bugün ondan yok tevekkeli :happy0064 bu aralar 17 .bölümleri izlemekteyim eski yılmaz hakkaten çok romantik miş yahu hem romantik hem karizmatik eskisinde hiç iş yok ferman abim boşuna cacık demiyor yahu :good: :happy0064

bu arada bahsettiğim bölümlerde ömer tekiner in çaresizliği en üst düzeyde yılmaz bayağı bir zorluyor ömeri :img-wink: uzun zamandır izlemediyseniz izleyin efem benden size tavsiye deyip yılmaz öldü diyerek hafiftende sataşarak yorumu bitiriyorum:happy0064

arzuinan
23-07-07, 17:11
merhaba sevgili forumdaşlarım site kaplumbağa hızında maalesef o yüzden bu mesajın geleceğinden şüpheliyim:happy0064 yaw kimsecikler yok ortalıkta arada uğrayın yahu :img-yes: anladım ben yılmazın ölüm yıldönümü falan mı yoksa o kadar oldumu yahu:img-pilot :img-pilot sevgili filizim bugün ondan yok tevekkeli :happy0064 bu aralar 17 .bölümleri izlemekteyim eski yılmaz hakkaten çok romantik miş yahu hem romantik hem karizmatik eskisinde hiç iş yok ferman abim boşuna cacık demiyor yahu :good: :happy0064

bu arada bahsettiğim bölümlerde ömer tekiner in çaresizliği en üst düzeyde yılmaz bayağı bir zorluyor ömeri :img-wink: uzun zamandır izlemediyseniz izleyin efem benden size tavsiye deyip yılmaz öldü diyerek hafiftende sataşarak yorumu bitiriyorum:happy0064

sbr'cım 17. bölüm mü dedin :icon_whis ne olmuştu ki, bak hatırlayamadım. 16 da Filiz kandırıldığını öğrenmişti sonraki bölümde neler oldu ki neyin romantikliği eve gidince hemen izleyeyim bakalım Yılmaz'ım neler yapmış. unutmuşum görüyon mu :img-wink:

bende Yılmaz ölmedi diye bitireyimde gelenek bozulmamış olsun. :img-yes:

SBR
23-07-07, 19:16
sbr'cım 17. bölüm mü dedin :icon_whis ne olmuştu ki, bak hatırlayamadım. 16 da Filiz kandırıldığını öğrenmişti sonraki bölümde neler oldu ki neyin romantikliği eve gidince hemen izleyeyim bakalım Yılmaz'ım neler yapmış. unutmuşum görüyon mu :img-wink:

bende Yılmaz ölmedi diye bitireyimde gelenek bozulmamış olsun. :img-yes:

arzu ablam 17 de pek bir şey yok canım :img-yes: ben 14,15,16 yı izledimde yakın zamanda onun için söyledim romantikti falan diye :img-wink: gerçektende öyle ama 14,15 bölümler yılmazın karizma açısından tavan yaptığı bölümler 17 de fazla bir şey yok ne yazık ki :img-icecr ama genede güzel bölümler canım

seni bilmem mi arzu ablam ama ölmediyse bile başka bir yılmaz olduğu kesin yahu :img-yes: değil mi ama ???:happy0064 iyi yorumlar efem kendinize iyi bakınız :happy0064

SBR
23-07-07, 20:12
evet efem şu anda saatlerimiz 20.12 yi göstermekte eskiden en azından bir 10 kişiyi bulunduran forumda şuanda sadece ben varım efem insan üzülüyor bea:icon_sorr :icon_sorr ama olsun bu forumun hiçbir zaman sessiz kalmayacağını söyleyen biri olarak gene yorum yazmaktayım:happy0064 ve bu tavır şahsım tarafından devam ettirilecektir efem:img-wink: yakın zamanda izlediğim bölümlerden replikler eklemiştim efem forumun canlılığı açısından bu tarz etkinlikler devam edecek şuan 20 li bölümlerdeyim biraz makarayı ileriye sarmayı düşünüyorum:happy0064 dizinin tekrarını seyretmenin verdiği hüzün bu olanak sayesinde biraz unutuluyor filiz-yılmaz ayrıldı mı sar 4-5 bölüm ileriye mutlu mesut izle :img-pilot :img-pilot sbr iyi yorumlar diliyor efem:happy0064

arzuinan
23-07-07, 20:57
arzu ablam 17 de pek bir şey yok canım :img-yes: ben 14,15,16 yı izledimde yakın zamanda onun için söyledim romantikti falan diye :img-wink: gerçektende öyle ama 14,15 bölümler yılmazın karizma açısından tavan yaptığı bölümler 17 de fazla bir şey yok ne yazık ki :img-icecr ama genede güzel bölümler canım

seni bilmem mi arzu ablam ama ölmediyse bile başka bir yılmaz olduğu kesin yahu :img-yes: değil mi ama ???:happy0064 iyi yorumlar efem kendinize iyi bakınız :happy0064

bende diyorum nasıl olmuşta unutmuşum :icon_whis ama farketmez izleyeceğim dedim şartladım kendimi oturdum pc nin başına izliyorum. :good:

sbr'cım, başka Yılmaz derken; kel alaka bir Yılmaz değil ama, öncelikleri değişmiş, aşkını öfkesine tercih etmiş bir Yılmaz var ortada çok rica edeceğim yanlış anlaşılma falan olmasın :img-wink:

SBR
23-07-07, 22:09
bende diyorum nasıl olmuşta unutmuşum :icon_whis ama farketmez izleyeceğim dedim şartladım kendimi oturdum pc nin başına izliyorum. :good:

sbr'cım, başka Yılmaz derken; kel alaka bir Yılmaz değil ama, öncelikleri değişmiş, aşkını öfkesine tercih etmiş bir Yılmaz var ortada çok rica edeceğim yanlış anlaşılma falan olmasın :img-wink:

izle arzu ablam izle valla bana göre en güzel bölümleri ben çok beğeniyorum o bölümlerdeki filiz ve yılmazı:happy0064

valla ben bu öncelikleri değişme konusunda nedense normal karşılıyamıyorum sevgili ablam yani aşkını unutamadı için bir takım kendi değerlerinden vazgeçti yılmaz bu bir şekilde normal karşılanır ama birden direk olarak bu kabullenme fazla oldu :img-yes: zaten benim beğenmediğim nokta senaryo bu kabullenmeyi yılmazın aşkının büyüklüğüne vurdu bir filize ispat etme gibi bir şey oldu bu kabullenme ve senaryo bu kabullenmeyi çok açık bir şekilde vurguladı filiz replikleri ile :img-yes: :img-yes:

SBR
23-07-07, 22:35
evet efem herkese tekrar merhaba diyecem de kimse yok bea :img-wink: bu forumun sessiz kalmasına müsade etmiyecemi söylemiştim efem şu aralar onu uygulamaktayım :happy0064 14 lü bölümlerde handan tekiner in yılmazı ne kadar hoş karşıladığını görmüştük :img-yes: tabii ki yılmazın gerçekten kim olduğunu bilmeden :img-yes: o bölümlerde yılmazın hafiften elife giydirmeleri bile olmuştur ve bu tavırlar handan tarafından güzel karşılanmıştır yani ben öyle hissettim o bölümlerde :happy0064 aslında iyi anlaşırlardı handan la en başından ama bu intikam oyunu bir bakıma buna müsade etmedi:img-wink: iyi yorumlar efem:happy0064

sysdll
24-07-07, 13:36
evet efem herkese tekrar merhaba diyecem de kimse yok bea :img-wink: bu forumun sessiz kalmasına müsade etmiyecemi söylemiştim efem şu aralar onu uygulamaktayım :happy0064 14 lü bölümlerde handan tekiner in yılmazı ne kadar hoş karşıladığını görmüştük :img-yes: tabii ki yılmazın gerçekten kim olduğunu bilmeden :img-yes: o bölümlerde yılmazın hafiften elife giydirmeleri bile olmuştur ve bu tavırlar handan tarafından güzel karşılanmıştır yani ben öyle hissettim o bölümlerde :happy0064 aslında iyi anlaşırlardı handan la en başından ama bu intikam oyunu bir bakıma buna müsade etmedi:img-wink: iyi yorumlar efem:happy0064

handanın yaptıkları bence intikam oyunu ile alakası yok...sadece o çevrenin kendi çevrelerine bu kadar yakın olmalarını hazmedemiyorlar...çünkü kendilerini kalenin içinde yaşayan elitler olarak görüyorlar...o yüzden Yılmaz'a karşı ilk başlarda sıcaktı..Yılmaz intikam oyunu oynamasa yani elif hiç olmadan normal biri olarak (zengin işadamı olarak değil.) Filiz'le beraber olmaya başlasalardı handan yine aynı şekilde davranacaktı..dediğim gibi intikam oyunu ile handanın davranışları pek etkilenmedi.sadece kendine çok kuvvetli bir destek buldu...

hatta Filiz daha sonra demişti ya açık pazar maceralarından sonra "Yılmaz değişti ve siz bunu görmek istemiyorsunuz" diye...işte tam bu noktaya temas etmişti...sonra handanın kafasına balyoz inince "haaaa...anladım şimdi....Yılmaz oğlum..." dedi...:img-pilot :img-pilot

handana bir koca bulurlar dedim ama olmadı be...sanırım mağaza işinden voleyi vurunca açılacaktı alemlere...ben geri geldim diyecekti...:img-pilot :img-pilot

arzuinan
24-07-07, 13:58
hatta Filiz daha sonra demişti ya açık pazar maceralarından sonra "Yılmaz değişti ve siz bunu görmek istemiyorsunuz" diye...işte tam bu noktaya temas etmişti...sonra handanın kafasına balyoz inince "haaaa...anladım şimdi....Yılmaz oğlum..." dedi...:img-pilot :img-pilot

sadece Handan değilki hiçbirisi Yılmaz'ı anlamaya çalışmadı hoş Yılmaz'ında onrala kendisini anlatma gibi bir derdi olmadı o Filiz'i tek başına istiyordu. :img-yes:

akşam sbr'cım sağolsun gaz verdi 17 yi izledim tabiki kesmedi geriye dönük 15-16 izledim sonra 18-19-20-21-22-23-24 :P saat kaçtı yattığımda bilmiyorum. sabah nasıl kalktığımı hiç anlatmasam daha iyi :icon_whis

bölümler güzeldi kaliteliydi şöyleydi böyleydiden çok söyleyebileceğim tek şey, Ihlamurlar Altında'yı çok özlediğimdir. :sad53:

SBR
24-07-07, 14:02
handanın yaptıkları bence intikam oyunu ile alakası yok...sadece o çevrenin kendi çevrelerine bu kadar yakın olmalarını hazmedemiyorlar...çünkü kendilerini kalenin içinde yaşayan elitler olarak görüyorlar...o yüzden Yılmaz'a karşı ilk başlarda sıcaktı..Yılmaz intikam oyunu oynamasa yani elif hiç olmadan normal biri olarak (zengin işadamı olarak değil.) Filiz'le beraber olmaya başlasalardı handan yine aynı şekilde davranacaktı..dediğim gibi intikam oyunu ile handanın davranışları pek etkilenmedi.sadece kendine çok kuvvetli bir destek buldu...

handana bir koca bulurlar dedim ama olmadı be...sanırım mağaza işinden voleyi vurunca açılacaktı alemlere...ben geri geldim diyecekti...:img-pilot :img-pilot

doğru handan ın kafaya ciddi bir balyoz indi :img-wink: ben yılmaz oğlum kısmını geçtim tarla bahçe arar oldu gazide:img-pilot ben o açıdan düşünmedim tabii ama dediğin doğru handan biraz bulunmaz bir cins ti dizide benimde içimde ukte kaldı hep kapıcıyla olsun diye istemedim ama kadın ben first layd yim havasında olunca:img-pilot golü yedi kapıcı mecburen :img-pilot zaten dizinin ucu çok açık bırakıldı yaw hep söylerim bence bazı olaylar merak bıraktı ya filiz 3. yü doğururken ölürse ben nerden bilecem değil mi ama?:img-pilot :img-pilot :img-pilot

SBR
24-07-07, 14:07
sadece Handan değilki hiçbirisi Yılmaz'ı anlamaya çalışmadı hoş Yılmaz'ında onrala kendisini anlatma gibi bir derdi olmadı o Filiz'i tek başına istiyordu. :img-yes:

akşam sbr'cım sağolsun gaz verdi 17 yi izledim tabiki kesmedi geriye dönük 15-16 izledim sonra 18-19-20-21-22-23-24 :P saat kaçtı yattığımda bilmiyorum. sabah nasıl kalktığımı hiç anlatmasam daha iyi :icon_whis

bölümler güzeldi kaliteliydi şöyleydi böyleydiden çok söyleyebileceğim tek şey, Ihlamurlar Altında'yı çok özlediğimdir. :sad53:

sorma sevgili arzu ablam tamam yılmaz öldü falan ama:img-pilot (arada sıkıştırdım gene kihkih... hiç yoktan eva geldi aklıma :happy0064 )bende özledim diziyi yaww:icon_sorr :icon_sorr insan bir oturunca kalkamıyor hakkaten o duyguyu bilirim :happy0064 ama bütün bölümleri izleme olanağı olunca insan biraz mutlu oluyor :img-yes: güzel diziydi bea gerçi sonradan bana ve bazı arkadaşlara kazık attı ama olsun :img-pilot iyi yorumlar efem :happy0064

filizim+y
24-07-07, 18:31
filizim, tüm şiirlerine bayıldım büyük bir keyifle okudum. çok yaşa emi ve hep bizimle o güzel şiirlerini paylaş :good:

sevgili arzu ablam, beğenmene çok sevindim teşekkür ederim senin de yüreğine sağlık hep duygulanmayın birazcık da eğlenin diye :img-yes: sizde çok yaşayın benimle olun sizler oldukça bende paylaşımlarımla buradayım:img-yes:
eski bölümlere bende bakıyorum da ilk başlarda Yılmaz hakkaten sopalıkmış o zamanlar forumda olsaydım asmaktan beter ederdim Filiz'in o aşık hallerine öyle içten içten gülümsemesi, bakışlarındaki alaycılık delirtmeye yetti beni ama ne oldu alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler Filiz'e yaptıklarının bedelini fazlasıyla ödedi bunu da kendisi zaten kabul etmişti "geçmişte bir şeyleri yalnış yaptım ki bu günahımın bedelini ödüyorum" gibi bir itirafı vardı, ama eski bölümlerin tadına doyum olmuyor ahh ahhh...

Şimcik filizim dağılmış vaziyetteyim =) Bu nasıl bir kabiliyettir şaşkınlıklar içindeyim =)

Bayıldım Galiba ve Kocaman Çay şiirlerine bittim valla =)

sevgili evam cnm ortalıklarda gözük müyon başka bir forumla aldatıyorsun değil mi bizleri olmuyor ama:icon_sorr

beğenmene sevindim az birazcık giydirdim ama sen yazasın diye amacıma ulaşmışım ama yine yok olmuşsun olmi ki, o şiirler sizler içindi kabiliyet değil be cnm öylesine anladın beni:):)

ceme vermem ki seni kıyamam cnm hakettiği yeri buldu ohhhh:):)

ellerine sağlık çok güzel olmuş,özellikle bu kısma bayıldım:)

sevgili sude9 arkadaşım çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim szö konusu aslı kız olunca komik olmaması içten bile beğendiğin kısım da tam onu anlatıyordu ya ondandır, yüreğine sağlık:)

sevgili sbrım demek benim üstüme gül koklayıp yeni teklif edeceğin kişiyi açıklamak için beklemedesin bak ben sana neler ederim, evet etmiyorum karağızım yılmazım ölmedi sapasağlam karşımda hala daha izliyorum ben sen dizileri karıştırdın, hiçte kaçmadım buralardayım işim olmasa sana meydanı boş bırakmam biliyorsun beni sen de fırsatları kaçırmıyorsun ama bende buradayım:):)

ayse-gul
24-07-07, 20:00
arzu ablam ve sbr ( ikinizde şu an online deilsiniz,onun için ikinize birden soruyorum) geçmiş bölümleri tekrar izlediğinzi belirmiş