Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 26
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
Evet sbr aynen öyle oldu ama finali güzel bağlayamadılar o kadar uğraşan filizin uğruna yapmadığı kötülük kalmayan silahı doğrulttuğunda bu işi sırayla halledelim diyen cem ne olduda aniden silahı kendi kafasına sıkarak psikopatlığa aykırı harekette bulndu:img-yes: illede ölecekse bari başkası öldürseydi öyle daha iyi oludu. olaylar çok hızlı geçiştirildi bide ömer(cücük)ev tutmaya para bulamazken bir anda düğünü nasıl yaptı kaynağı nerden buldu anlamadım.:icon_whis
final zaten konu olarak kötüydü canım :good: adam hanginizi vurayım dan bir den babasından bahsetmeye başladı ,edebiyat yaptı o kadar ondan sonra vurdu kendini çok saçmaydı tabii bu yaşananlar keza düğünde aynı şekilde zaten dizi son zamanlarda iyicene düştü :img-blush :img-blush
ismailsurucu
30-07-07, 00:02
Yılmaz'dan Filiz'e hani aklı karışıp da gidip Filiz'e "bu bebek benden mi" diye sorması üzerine Filiz'in "senden değil" diyerek cvplamsı üzerin, Yılmaz2ın oradan ayrılması ile tepede ağlarken hissettikleri...
SANA DAİR
Sana dair ne güzel cümlelerim vardı keşke değil de iyi ki diye başlayan
Biliyorum sana farklı şekilde yaklaştım ama sonrasında yandım aşkından
O kadar güzel yüreğe sahipsin ki ne yaptıysam her defasında bağışlayan
Sevilmezde ne yapılırdı senin gibisi herkesin hayalindeki tek arzulanan
Aşkım olmuştun kimseleri yerine koyamam diyerek kendimi şartlandıran
Sana dair yitirmişken tüm ümitlerimi ansızın bir şey oldu
Her bakışımda bana ihanet ettiğini hatırlayıp yüreğim kahroldu
Nedendi sevdiğim bana olan sevgin neden bu kadar çabuk yok oldu
İnanmak istemiyorum ama sana her bakışımda gözlerim dolu dolu
Aklımdaki sorular her defasında cvpsız kalışı ile ümidim kayboldu
Sana dair ne hayaller kurmuştum ne dilekler dilemiştim içimden
Her hayal bir kabus her dilek acı bir hatıra oldu dilimde sensizliğimde
Bu kadar çok severken senden gitmek kolay mı söyle bana suç kimde
Her seni görüşümde bana ettiğin ihanet halkası boynumda canımı acıtır
O kadar derinde ki sızısı kanatır da kimselere diyemez vefasız olursun yürekde
Sana dair her şey silinip gitti o gece bana ettiğin iki kelime sonum oldu
Bir an dudaklarından dökülecek bu şakaydı asıl istediğindi duymak istediğin
Ama sen beni paramparça ettin yıktın, yaktın kül ettin bende ki seni
Hani ardımda kalan yüreğimle giderken senden bir ölüden farksızdım ben
Bir an arkamdan bir ses gelsin diye beklerken aslında hiç gelmeyen
Sana dair her şeyi atmak istedikçe aslında hep daha da içime işlemişsin
Nasıl bir yer edinmişsin ki bende her baktığım yerde sen ve izlerin
O kadar kolay değilmiş sevdiğim severken ayrı kalmak, görememek, hissedememek
İstemeye istemeye gidiyorum senden başka yol bırakmadın bana senden
Ağlıyorum gözyaşlarım akarken sensiz kalışıma sensizliğe kahrediyorum ben
sevgili filizim+y yine bir geç kalınmışlık,çünkü 5 gündür pc ortamından uzaktım.
bu akşam foruma girdiğimde sizin bu güzelim şiirinizi okudum ve bir kere daha size hayran kaldım.çok teşekkür ediyorum.elinize ve yüreğinize sağlık.
vayy bee 1 aydır yokum giremiyordum. Şimdi forumu böyle görünce hey gidi günler hey :icon_sorr (SADECE 1 KİŞİ forumu görüntülüyor) :icon_sorr kötü oldum biraz. Görünüşe göre kimse girmiyor artık foruma. Hani bitmeyecekti devam edecektik her hafta gün belirleyip eski bölümleri izleyecektik. (bu arada inş yapmamışsınızdır kaçırdıysam üzülürüm.:img-yes: )
bir de şu var bu kanal ne akla hizmet dizimizin tekrarını yayınlamıyor yaz döneminde izlenecek bir iki dizi dışında hiçbir şey yok halbuki yayınlasalar ne de güzel izlenir bakın yaprak dökümünü yayınlıyolar bizim bütün komşular onu izliyor (valla normal sezondakinden daha çok izlenmiyosa neyim:D) yok yok bu kanal nankör az mı para kazandınız dizimizin üzerinden yayınlasanız ne çıkar yani ne!!!!:img-swoon :img-swoon o kadar da mail yolladık bir de yalan söylediler yok diziye talebiniz alınmıştır. yok ilginiz için teşekkür ederiz. cıkcıkcık hepsi aynı bu tvcilerin.
OH BE 1 AYDIR BİRİKTİRİYODUM SONUNDA İÇİMİ SİZE DÖKTÜM DE RAHATLADIM.
Merhaba,
Forum sessizlikten yakınıyor, bende tatil dönüşü ilk fırsatta bakalım neler yazılmış, neler çizilmiş dedim ve ilk bölümle ilgili sorular buldum... Bana da cevaplamak düşer. :)
1-Yılmaz Elif'e neden bu kadar kaba, huysuz bir yaklaşım sergilemiştir bunun gerçekten aşkla bir ilgisi mi var yoksa başka bir neden ne olabilir?
Bunun nedeni bana göre Elif’e güvenememesidir… Hoş o kadar olaydan sonra böyle kaba, huysuz olması bana göre normal… ( Bir bayan olarak çok tepki alabilirim)
2- Ömer'in Elif'te bulduğu asıl şey aşk mı yoksa reddedilmek mi onu daha fazla yaklaştırmıştır?
Ömer’in Elif'e hisleri bence tamamen duygusal, gerçekten duygusal ama. :)
3- Filiz ilk bölümlerde o kadar sağlam bir karakter çiziyor ki ilk nerede ve hangi olayla karakterine ters düşen bir olay yaşamıştır?
Bence babasına Yılmaz’la evlenmeme sözü vererek çok büyük hata yaptı.
4- Yılmaz Elif'e yaptıklarında ne kadar haklıydı ve Elif'in Yılmaz ve Ömer'e yaptıkları ne kadar doğruydu?
Yılmaz’ın Elif’e yaptıkları ne kadar doğruysa, Elif’in Yılmaz ve Ömer’e yaptıkları o kadar yanlıştı!
5- Filiz ve Yılmaz'ı birbirine yakıştırıp ilerde bu ikili aşık olur diye düşündünüz mü?
En başından beri onu bekledim.
herkese merhabalar,
biliyorum kimsecikler görünmüyor ama illa ki dönüp bir zamanlar fırtına gibi esen ı.a.ç forumuna bakalım diyenler, alışkanlıklarından vazgeçemeyenler için dedik herkese merhabalar okuduklarında alırlar.
sevgili ismailsurucu kendi ifadenizle geç ama güzel bir teşekkür yorumu okumuş oldum sizden, beğenmenize sevindim sizin de yüreğinize sağlık.
sevgili sbr arkadaşım kaç msj yazmışsın üst üste yok filizim poes etti, yok benden korktu yok şöyle yok böyle benim bir yere gittiğim yok "filiz karakter yorumu" ile uğraşıyorum ve biraz da yoğun olduğum için yorum yazamıyorum ama buralardayım ne demiştim sana yılmazım karayağızım yiğidim yaşıyor ondan vazgeçmem ne mümkün tabi ki forumumdan ve sizlerden, (baltalarını geri iade ediyorum sana bu sefer şiddetli) yılmaz hayatta, ömer paşalar gibi geziyor, filiz dersen keyfini çıkarıyor hayatın, cem dersen çoktan kara toprak oldu toprak bile kabul etmiyor akıbeti belirsiz:)
ferman abim bitti diyor ama yine de bir yorum iki yorum derken bir şekilde devam ediyor gerçi ben prensime kırgınım o kadar yorum yazdım hiçbirine cvp yazmamış gitmeyi istiyordun bari onları cvplayıp öyle gitseydin ya abi neyse sen yine gelir okurusn filizimi nasılsa anladın sen beni:)
sevgili mesburcum sorularımı cvpladığın için teşekkür ederim, üzerinden zaman da geçse forumdaşlarım sorularıma hep değer verdiniz teşekkür ederim..
sevgili BJK'li arkadaşım hoşgeldin aramıza yorumların için sağol da bu cemci filiz karışımı olmakla neyi kasdettin bizler cemden hoşlanmayız taşlanmak istiyorsan taşlamasını da biliriz ama seni de doğru yola el birliğiyle ulaştıracağız bu arada ben bu forumun filizyılmazcı sakiniyim bu yüzden ceme kesinlikle en ufak bir acıma payı yoktur....
bn de herkse merhaba diye bir giriş yapıyım,
filizim cnm; şiirlerini okudum ama yorumu bugüneymiş,yine hepsi harika olmuş,yüreğine sağlık ... :img-blush forumda artık in cin bile top oynamıyor, sen fırsat buldukça şiir yaz,forum hareketlensin...
bu arada filiz karakter yorumu ile uğraşıyormuşsun (fatma abla ile birlikte galiba) desene beklediğime deyecek bir yorum olacak.. eminim olacaktır.
neyse herkese ii günler diyor, ve kaçıyorum... bye
sevgili BJK'li arkadaşım hoşgeldin aramıza yorumların için sağol da bu cemci filiz karışımı olmakla neyi kasdettin bizler cemden hoşlanmayız taşlanmak istiyorsan taşlamasını da biliriz ama seni de doğru yola el birliğiyle ulaştıracağız bu arada ben bu forumun filizyılmazcı sakiniyim bu yüzden ceme kesinlikle en ufak bir acıma payı yoktur....
aaaa kızma filizim ben cemi pek sevmem zaten :good: (çok korkak gördüm kendimi):img-pilot oppss nolio ya hemen taşlamaya başladınız.:bilmim tamam yılmaz mert dürüst adamdı ona bir sözüm yok ama ben sevmiodum zaten sonrada cacık oldu.bye filiz ve cem'ciyimden kasdettiğim cemle filizi daha çok yakıştırıyodum.:img-icecr
filizim cnm; şiirlerini okudum ama yorumu bugüneymiş,yine hepsi harika olmuş,yüreğine sağlık ... :img-blush forumda artık in cin bile top oynamıyor, sen fırsat buldukça şiir yaz,forum hareketlensin...
bu arada filiz karakter yorumu ile uğraşıyormuşsun (fatma abla ile birlikte galiba) desene beklediğime deyecek bir yorum olacak.. eminim olacaktır.
sevgili ayse-gul arkadaşım cnm beğenmene sevindim çok teşekkür ediyorum senin de o güzel yüreğine sağlık, ben elimden geleni yapıyorum ama gemiyi çok erken terk etti ı.a. forumu sakinleri ben öyle düşünüyorum bu kadar çabuk olmamalıydı şiir, yorum yazıyorum ama diğer arkadaşlarda katılsa hiç fena olmaz bu kadar erken bir veda olmadı bence:icon_sorr
evet cnm fatma abla le birlikte tamamlayalım ekleyeceğiz bu yorumu bekleyen birçok arkadaş var umarım beklediğinize değer bir yorum olurda bizlerde çok mutlu oluruz.
aaaa kızma filizim ben cemi pek sevmem zaten :good: (çok korkak gördüm kendimi):img-pilot oppss nolio ya hemen taşlamaya başladınız.:bilmim tamam yılmaz mert dürüst adamdı ona bir sözüm yok ama ben sevmiodum zaten sonrada cacık oldu.bye filiz ve cem'ciyimden kasdettiğim cemle filizi daha çok yakıştırıyodum.:img-icecr
sevgili BJK'li kızma diyorsunda direkt bam telinden girmişsin konuya sevmezsinde bu yorumlar ne oluyor (yok yok korkak olsan yorumun sonuna doğru o cümleleri kurmazdın:)) yok yeni forumdaşım takımdaşım cem ismini görünce sinirler geriliyor bu yüzden yoksa başımızın üstünde yerin var ama o yere iyi bak anladın sen beni, karayağızım yılmazım öyleydi ama söylediğin gibi biri de olmadı hadi ordan, bir kez daha hadi ordan çizmeyi aşıyorsun diyorum filiz'le yılmaz yakışıyor cem kesinlikle yakışmıyor (hani korkmuştun sbr var bir de sen geldin tam oldunuz ama sizlere bırakmam filizyılmazımı)
forumdaşlarımın bir kısmı baka forumlara bir kısmı tatile bir kısmı da sadece okuyucu olarak katıldıkları için çok sessiz kaldı forum ben yine birkaç soru sorup belki canlanır diye birşeyler yapmak istiyorum (bu kadar sessiz kalışına alışamadım hala:icon_sorr)
1- Yılmaz karakterine ilk andan itibaren en uygun kişi kimdir ve neden? (Elif, Filiz ve Aslı)
2- Filiz karakterine en uygunu ve Yılmaz olmasından dolayı ne kadar memnundunuz? (Murat, Cem)
3- Ömer karakterine hangi karakteri yakıştırdınız ve neden? (Elif, Feride, Özlem)
4- Yılmaz, Filiz ve Ömer karakterlerinde en çok sevdiğiniz özellik ne oldu ve neden?
belki cvplamak isteyen forumdaşlarım olur, şimdiden teşekkür ederim....
1- Yılmaz karakterine ilk andan itibaren en uygun kişi kimdir ve neden? (Elif, Filiz ve Aslı)
hep Filiz demişimdir.nedeni ise Yılmaz'a eliften daha çok yakışıyordu.her anlamda.elif ily Yılmaz aynı yapıya sahiptiler...ikiside elmas gibiydi en ufak bir çarpışmada kırılıyorlardı ve kimse alttan almıyordu..ama Yılmaz ile Filiz birbirlerini tamamlayan bir yapıları vardı...sonuçta birisi mutlaka alttan alıyordu...bunlarda ziaye yakışıyorlardı....sebep bu..:img-pilot
2- Filiz karakterine en uygunu ve Yılmaz olmasından dolayı ne kadar memnundunuz? (Murat, Cem)
cem diyorum desem günah keçisi yaparlar beni...cem kadar şefkatli sevecen açık yürekli baba canlısı birini bulabilirmiydi ....yaktı kendi eliyle kendini Filiz...işin yoksa 3.ile uğraş dur...cem olsaydı uğraşmasına bile gerek kalmazdı hepsini kendi yapardı cem...:img-pilot:img-pilot
3- Ömer karakterine hangi karakteri yakıştırdınız ve neden? (Elif, Feride, Özlem)
yorum yok...yakıştıran yakıştırsın bişiler işte...
4- Yılmaz, Filiz ve Ömer karakterlerinde en çok sevdiğiniz özellik ne oldu ve neden?
cem diyeceğim ama burada olmadığı için Yılmaz diyeyim...ama belli bir bölüme kadar...en azından kendi kendinin kurallarını koyuyordu..sevdiğinin sonuna kadar yanındaydı...çevre etkileri ile yanlış kararlar verdiği oldu ama hep arkasındaydı kararlarının...aslında yazılacak şey çokta şimdilik bu kadar..
sanırım ilk kez soru cevaplıyorum :D
onlar ztn en uygun kişiyi bulmuşlar ama bana göre de Filiz. nedeni yok, çok yakışıyolar bi de sysdll'ye katılıyorum bu sorunu cevabı bana göre de onun yazdığı gibi...
Filiz'e Murat ve Cem kesinlikle uymazdı.Filiz Muratta aradığı aşkı bulamamıştı ztn. Cem de çok zamnsız geldi, olmazki o sıralar Filiz Yılmaza aşıktı, ayrıca Cem ii görünümlü biri olmasına rağmen psikopat olması yetiyor hatta artıyordu bile. yılmaz olmasından çok memnunum, ikisi birlilteyken aşklarını hissetmek harika bişey...
en başından beri Yılmaz- Elif iişkisi olmasaydı, Elif Ömer süper bi ikili olurdu. Ömer Elife aşıktı, Elif Ömere aşık olmasa bile onu seviyordu. dediğim gibi Yılmazla bir ilişkisi olmasaydı Elifte Ömeri gördüğünden daha farklı görür, ona karşı hissettikleri hayranlıktan öte olurdu.
Ömer-Feride ilişkisi en uygunu oldu bana göre. Feride Ömeri mutlu edebilecek,onu sevicek biri olduğu için..
Özleme ne gerek var cnm... :P
yılmaz; koruyucu ve sevgi dolu biri olması olabilir.
filiz; inatçılığı , aşkına sonuna kadar sadık kalması, hayatına Yılmaz girdikten sonra onun dışında kimseye aşık olmaması...
ömer; tam bir aşk adamı olması...
filizim sorular için teşekkürler... bye
filizim senin soruların yanıtsız bırakılır mı? Ayrıca böyle sorularla forumu canlı tutmaya çalıştığın için de ayrıca teşekkür ediyorum sana. :img-wink:
Elif ve Aslı'yı Yılmaz'la asla düşünemedim... Elif karakter olarak bana göre dürüst olmadığı için Yılmaz'a uymuyordu...(Hoş dürüstlük kavramını Yılmaz'da zaman zaman kırdı ama) Aslı ise... Yılmaz ona aşık değildi, ne olursa olsun aşkın karşılıklı olmasından yana olduğum ve bir türlü Aslı'ya ısınamadığım için Aslı-Yılmaz beraberliğini de konduramadım.
Benim için Ihlamurları tanıdığım, bildiğim andan itibaren Filiz-Yılmaz aşkı önemliydi, hep de öyle kalacak...
Murat, Filiz'in aşık olabileceği bir karakterde değildi... Gayet sıradandı, çevresindekilerle aynı şekilde... Cem ise, aslında psikopat olmasa belki iyi olurdu. :)
Ya Filizim, Yılmazsız düşünelemez... Onları ancak birbirleri paklar... :)
Elif'i kimseye yakıştırmadığım gibi Ömer'e de yakıştırmadım... Ömer'e en çok yakışan Feride oldu... Özlem'le de uyşmuyorlardı... Aslında benim gönlümden hep geçen isim Ömer için Ceyda'ydı... :)
Ömer'in aşık halini...
Filiz'in aşkına sadakatini...
Yılmaz'ın kızgınlığını... :)
filizimin soruları ;
İlk anda aslı yoktu ( allaha şükür :icon_whis ) O sebepten gerçi olsada bir şey değişmezdi :) İlk andan itibaren Filiz'i düşünmüştüm..Nerde bilebilirdim ki kızın başını yakacağımızı :) Yaptık bir hata işte
Filiz karakterine en uygunu malesef Yılmazdı..Kız ikinci ya da birinci bölüm bir tarif verdi yılmaz geldi :) Yılmaz olmasından hem memnundum hem de değildim :) Çok kızdığım zamanlar oldu..
Yalan söylemeyim hiçbirini yakıştırmadım :) Nedenine gelince elif çok soğuktu ve ruhsuzdu :) Özlem Ömere olmazdı..Feride de çok tuhaftı çok sıcaktı :icon_whis Kulp takar gibi oldu ama ömere daha cıvıl cıvıl birini bekliyordum hayat dolu,sorunsuz :)
Yılmaz'ın en sevdiğim özelliği Filizle olduğu zaman bambaşka bir adam olması :img-blush
Ömer'in en sevdiğim özelliği sevdiği kadını her şekilde sevmesi ve onlara olan davranışları :)
Filiz'in en sevdiğim özelliği dik başlı,dediğim dedik halleri,inatçılığı :) aşkına sonuna kadar sahip çıkması...Kısacası Filizi top yekün seviyorum
filizim sormuş hemen yanıtliim:img-icecr
1- Yılmaz karakterine ilk andan itibaren en uygun kişi kimdir ve neden?
çok basit bir soru bu...:) 73 e kadar filiz, 73 ten sonra pilav:img-icecr
2- Filiz karakterine en uygunu ve Yılmaz olmasından dolayı ne kadar memnundunuz?
bu da basit...secoms tabi ki!!! secomsumun aşkını öğrendikten sonra yılmazdan memnun olmadım:img-icecr
3- Ömer karakterine hangi karakteri yakıştırdınız ve neden?
matild manukyan diyorum...:img-icecr ömere o yakışır.
73 e kadar yılmaz: delikanlı adamdı be..yetmez mi?
filiz : neresini seveyim be o karadulun.:)
ömer: al bi tane daha.nişanlı hırsızı...:happy0064
sysdll gözümden kaçtı zannetme gene çok ciddi cevaplar vermişin yahu:icon_sorr
forever_bim
31-07-07, 15:51
Hemen yanıtlayalım.Haftalık yorum hakkımı kullanayım bari..
Seçeneklerde yok ama Handan diyorum:)
Filiz'e tabii ki secoms kardeşim yakışırdı. Ama cemotara kardeşim de olabilirdi. En azından Filiz'i seviyorlardı:)
Forumun bayan ahalisi. Şaka bir yana tüm handikaplarına rağmen aşkları karşılıklı olduğu için Feride diyorum. (Mesburcum Ceyda olmazdı canım onlar yakın arkadaştı)
Yılmaz: Sevemedim gitti. İyi özellikleri bile yapay ve iritre edici boyutlardaydı.
Filiz:Aşkına sadakati, kendini asla acındırmaması.
Ömer:Valla ben bu adamı tuttum kardeşim. Tüm ayartıcı(:))özelliklerine rağmen ve hatalarına rağmen çok gerçekçi geldi bana. Filiz'deki aşka sadakat ve kendini acındırmama özellikleri aynen Ömer'de de vardı. Hatalar yaptı ders almayı bildi. Kısacası en fazla Ömer'i sevdim sevapları ve günahlarıyla:)
Uzun zamandır soru cevaplamamıstım;
Şıklar bu kadar mı ? Halbuki diziye bir sürü hatun girdi. Neyse birini secersek Elif diyorum. Aralarında en sevmedigim o, onun basını yakalım bari :)
Ben izlemeye basladıgımda hali hazırda Yılmaz vardı. Gerci bir iki bölüm sonra Cem (Nam-ı deger kral Cem) girdi ama kızımız akılsız. Yılmaz da Yılmaz diye tutturdu halbuki Cem'i bir anlamaya calıssa dünyalar onun olacaktı :sad53: Yılmaz'dan memnuniyetime siz karar verin :)
Ömer'in vesika konusuna pek takılmadıgını varsayaraktan :) Ben Özlem diyorum. Deli dolu :icon_whis sensakrak bir kız canım. Hayat dolu :) Sinem'in bu yöndeki isteklerini düşünerekten tercihim yöndedir :img-pilot Saka tabi. Bekar kalsa olmaz mı :img-blush
Yılmaz; her zaman eleştirilecek bir yanı olması en cok sevdigim özelliği :) Nedenine gelirsek; foruma yazma amacım..
Ömer; ben Ömer'i zenginken seviyordum walla. Sonra ona da bir haller oldu
Filiz; sevmek için sebebe gerek yokki :img-in_lo:img-in_lo
forumdaşlarımın bir kısmı baka forumlara bir kısmı tatile bir kısmı da sadece okuyucu olarak katıldıkları için çok sessiz kaldı forum ben yine birkaç soru sorup belki canlanır diye birşeyler yapmak istiyorum (bu kadar sessiz kalışına alışamadım hala:icon_sorr)
hemen cevaplayayım;
1-Başından beri Filizdi.Birbirlerine çok yakışıyorlar.
2-Hernekadar yılmaza sinir olsamda filizi yılmazsız düşünemiyorumEsasında cemlede yakışırdı ama oda psikopat çıktı.
3-Valla esasında hiçbiri ömere uygun değildi yani ömer daha iyilerine ve güzellerine ama yinede feride diyorum.
4-Yılmaz:valla yılmazı sadece filizleyken seviyorum onun dışında beni hep sinir etmiştir ama filizleyken çok güzel:happy0064
Ömer:Tam bir aşk adamı.Kadın ruhundan çok iyi anlıyor.
Filiz:Filizin tüm özelliklerini seviyorum.Başlıbaşına muhteşem bir karakter,kısacası diziyi izlememe sebep olan kişi:good:
soruları cvplayan kaçmış ya da ben göremiyorum buradaki arkadaşlarımı anlamadım gitti ama cvpları görünce çok mutlu oldum hemen hemen herkes cvplamış az buçuk da olsa amacıma ulaşmış görünüyorum
sevgili sysdll ciddi ve güzel cvplar için teşekkür ederim, cvplarında doğru noktalar o kadar fazla ki katılmamak mümkün değil, sapolasın
sevgili ayse-gul ilk soru cvplamamam deöişsin yüreğine sağlık güzel cvplardı teşekkür ederim
sevgili mesburcum yanıtsız bırakmayıp düşüncelerini cvplarınla belirttiğin için sana da teşekkür ederim, ayrıca rica ederim forum canlansın başka bir istek yok yeter ki sizler olun ben yeni sorularda eklerim.
sevgili sinemim cnm soru hastam benim görünce dayanamıyorsun bundan sonra yorum yazman için sana hep soru sorcam cvplar için teşekkür ederim, demek top yekün filizi seviyorsun boşuna filizci etiketi yemedin.
sevgili ferman abim sana da çok teşekkür ederim sysdll ne kadar ciddi cplamışsa sen de bir o kadar esprili yaklaşmışsın bak dikkat et sataşmışsın demiyorum sadece esprili yanıtlar vermişsin yüreğine sağlık (anladın sen beni:))
sevgili Hasan'ımikidir ki haftalık yorum sayından benim sorularıma cvp vererek yorum yazıyorsun bu inceliğin için teşekkür ederim forumdaşım, yılmazıma azıcık dokunmuşsun ama olsun güzeldi cvplar.
sevgili secomsum forumun terk-i diyar gurbetçisi seni de cvplarınla aramızda görmekten çok mutlu oldum süpersin teşekkür ederim
sevgili cemotara sana da teşekkür ederim cvplar beklediğim gibiydi yüreğine sağlık beni kırmayıp cvplamışsın.
asıl ben sizlere teşekkür ederim benim gibi bir forumdaşınızı kırmayıp cvplamaya değer gördüğünüz için iyi ki varsınız ben sizi boşuna sevmedim:):)
EvaLongoria
31-07-07, 16:39
filizim sormuş hemen yanıtliim:img-icecr
1- Yılmaz karakterine ilk andan itibaren en uygun kişi kimdir ve neden?
çok basit bir soru bu...:) 73 e kadar filiz, 73 ten sonra pilav:img-icecr
2- Filiz karakterine en uygunu ve Yılmaz olmasından dolayı ne kadar memnundunuz?
bu da basit...secoms tabi ki!!! secomsumun aşkını öğrendikten sonra yılmazdan memnun olmadım:img-icecr
3- Ömer karakterine hangi karakteri yakıştırdınız ve neden?
matild manukyan diyorum...:img-icecr ömere o yakışır.
73 e kadar yılmaz: delikanlı adamdı be..yetmez mi?
filiz : neresini seveyim be o karadulun.:)
ömer: al bi tane daha.nişanlı hırsızı...:happy0064
sysdll gözümden kaçtı zannetme gene çok ciddi cevaplar vermişin yahu:icon_sorr
ay koptuğum an bu andır kanımca kovulucam =)
abi nasıl bir pratik zeka vardır sende vallahi gıpta ediyorum =)
ay soruları cvp layamadım bile gülmekten =)
EvaLongoria
31-07-07, 16:43
Tabi ki de Aslı. Neden mi ? Bir kere onun annesi baabsı ailesi yoktu tamam mıııı
En uygunu Cemdi. (Secoms sen dizide olsaydın hiççç düşünmez sen derdim) Cem onun çocuğuna çok iyi bir baba olacaktı.
Elif tabi ki =) Al birini vur ötekine =)
Ay ben en çok Aslıyı sefiyodummm
Filiz...ilk olarak fiziksel bakımdan yakıştıkları için,sonra Filiz'in nasıl bir aşk ve aşık istediğini Ömer'e anlatması...Elif ile Yılmaz aynı semtin kişileriydi ama birbirlerinden çok uzaktı ve farklı beklentiler içindeydi,en başından beri Elif-Yılmaz çiftini sevemedim
Murat fazla ısrarcıydı Filiz'in peşinden çok koşuyordu...tamam erkek olarak bayanın peşinden koşturması güzel duruyor ama herşeyinde sınırı var,sınır aşıldığında çok itici ve soğuk duruyor,yakıştırmayışımın etkiside yok değil...aynı sorun Cem'de de vardı hatta o Murat'ın yaptığının çok çok fazlasını yaptı Murat hiç değilse olmayacağını anlayınca işin ucunu bıraktı...son bölümlerde Cem senaritler tarafından melekleştirilmeye çalışılsada üzerine iyi oturmadı:)...Yılmaz'da yaptığı bazı şeylerde diğer adayları aratacak kıvama gelsede yinede en iyi seçimi oldu...
Elif...evliliğinde istediğini pek bulamadı ama Elif ile yaşadığı bazı şeyler Feride ve Özlem ile yaşadıklarından çok daha güzeldi...evliliği yoluna girer gibi oldu ona da ömrü kafi gelmedi
Yılmaz:İnsanlara özellikle yakın çevresine karşı her zaman çok ilgili ve alakalı oldu,yapabildiği ölçüde yardımda bulundu
Ömer:Elif'e olan aşkını,Filiz'e ve küçük Elif'e olan sevgisini...zor zamanlar sonunda kendi eksiklerinide örtmeye başladı
Filiz:Kendinden emin hareket edişini,kolay pes etmeyişini,çevresine olan duyarlılığını ve Yılmaz'a olan aşkını
walla ben dizinin başından beri yılmazla fılızı dusunduğum ıçın dığer karakterlerin uygunluğuna dıkkat etmedım.nedenıyse ne bılıyım yakıştırdım yılmazla fılızı.
çok memnumdum yanı murat nerde yılmaz nerde(tip bakımından)yılmaz daha delikanlı fılan.zaten yılmazla fılızın beraber olmasını hep istediğimden ötürü çok memnundum.hele cem şıkkını hıç göz onunde bulundurmuyorum tamam yakışıklı ama psiko işte.gerçi en başlarda psiko değildi ama yılmaza karşı planları fılan baştan out
tabıkıde ferıde.feridede onu sewıyorda ondan
YILMAZ:maddi durumunun sonradan iyi olmasına rağmen geçmişini unutmadı doğduğu yerden kopmadı.sewdığını tam anlamıyla sewdi.delikanlı(maço anlamında değil)oluşunu çok sewdım.
FİLİZ:yanı dusundum ama aklıma bırşey gelmedi öyle ayrıca sewdığım bır özelliği yok ama sewiyorum işte
ÖMER:parasızken tekrardan mücadele etmesi hoşuma gıttı.
fatma-1721
31-07-07, 17:25
1- Yılmaz karakterine ilk andan itibaren en uygun kişi kimdir ve neden? (Elif, Filiz
ve Aslı)
Bence Filiz.......baslarda Asli yoktu cok sükür,Asli Yilmazi üzmeyen,bir dedigini iki etmeyecek olan bir sevgili olabilirdi ama ilk karsisina cikan ve sevdigi kadin olsaydi eger.Yilmazin Eliften veya Filizden aldigi yaralari unutturabilecek ve onu kendine asik edebilecek bir kadin degildi Asli,iyiydi,hostu ama asktan yilmis bir adami kendine asik edecek yapiya sahip degildi.
Elif demiyorum cünkü Elif ve Yilmaz karakter olarak birbirine benziyordu,sevgili sysdll arkadasimin da yazdigi gibi ikiside elmas gibiydi en ufak bir çarpışmada kırılıyorlardı ve kimse alttan almıyordu.
Filizle Yilmaz ise birbirini tamamliyordu,Yilmazin sevdigi,deger verdigi seyleri Filiz de seviyordu,ayri dünyalarin insanlari olmalarina ragmen ortak bir sürü taraflari vardi.
Yilmaz diyorum cünkü...Filizle Yilmaz birbirini tamamliyordu,Yilmazin sevdigi,deger verdigi seyleri Filiz de seviyordu,ayri dünyalarin insanlari olmalarina ragmen ortak bir sürü taraflari vardi,Filiz aradigi aski Yilmazda bulmustu,baslarda üzücü olsada askinin karsiligini almisti.Filize en uygun kisinin Yilmaz oldugunu düsünsem de bundan pek memnun kaldigim söylenemez cünkü Filize yaklasma bicimi ve daha sonraki can alici,askini lekeleyen güvensizligi ardindan da hayatina Asliyi sokmasi beni deli etmisti ama dizide Filize yakisan, onun gönlünü fethedecek baska uygun bir aday yoktu yahu:icon_sorr
Murati Filizin yanina bile yakistiramamistim,Cem de psikopatti.
kesinlikle Feride....Ömer Ferideyi seviyordu,ona asikti ve ayni sekilde de seviliyor,askina karsilik görüyordu,dahasi ilk evliliginden olan kizi Elif asik oldugu bu kadinda hic tanimadigi annesini buluyordu,onu öz annesi gibi seviyor ve öz evlat gibi seviliyordu.
Ömer Elifi sevmisti ama ayni sekilde sevilmemisti,birbirlerine cok yakisiyorlardi ama Ömer sevilmeyi de en az sevgi verdigi ölcüde hakediyordu ve bunu Eliften görememis,karsiliksiz sevmisti.
Filiz ve Ömerin sevdiklerine bagliliklari,asklarina olan sadakati.Ömerin yanlislarindan ders alarak yoluna devam etmesi,gocunmadan sifirdan baslamasi ve asik oldugu kadina yaklasimi....Filizin düstügü fakirlige ve ugradigi kayba ragmen gocunmadan yeni hayatinda yoluna devam etmesi ve sevdikleri icin yilmadan ettigi mücadele.
Yilmazin duygulu,bazan kaba da olsa,o zamana kadar ki davranis bicimine ters de düsse icinden geleni yapmasi ve dürüstlügü(buna bir iki defa gölge düsürse de).
Uzun zamandır soru cevaplamamıstım;
Şıklar bu kadar mı ? Halbuki diziye bir sürü hatun girdi. Neyse birini secersek Elif diyorum. Aralarında en sevmedigim o, onun basını yakalım bari :)
Ben izlemeye basladıgımda hali hazırda Yılmaz vardı. Gerci bir iki bölüm sonra Cem (Nam-ı deger kral Cem) girdi ama kızımız akılsız. Yılmaz da Yılmaz diye tutturdu halbuki Cem'i bir anlamaya calıssa dünyalar onun olacaktı :sad53: Yılmaz'dan memnuniyetime siz karar verin :)
Ömer'in vesika konusuna pek takılmadıgını varsayaraktan :) Ben Özlem diyorum. Deli dolu :icon_whis sensakrak bir kız canım. Hayat dolu :) Sinem'in bu yöndeki isteklerini düşünerekten tercihim yöndedir :img-pilot Saka tabi. Bekar kalsa olmaz mı :img-blush
Yılmaz; her zaman eleştirilecek bir yanı olması en cok sevdigim özelliği :) Nedenine gelirsek; foruma yazma amacım..
Ömer; ben Ömer'i zenginken seviyordum walla. Sonra ona da bir haller oldu
Filiz; sevmek için sebebe gerek yokki :img-in_lo:img-in_lo
walla secoms bu yorumuna tamamen katılıyorum. ekleyecek birşeyim yok tek kelimeyle mükemmel:img-pilot
ilk andan beri en uygun kişi filizdi. normal bi ortamda tanısıp, aralarına cem gibi psikoların girme durumu olmasaydı cooook daha mutlu olurlardı ilk andan beri. filiz farklı bi ortamda yetişmesine ragmen yılmazın doğup büyüdügü yerlerde hiç rahatsızlık hissetmedi ve oraları cok da sevdi, birbirlerini tamamlayan pek cok özellikleri vardı, zaten hiç de kişiliklerine dair problem yasamadılar da hem filiz yılmazı uysallastırmayı cok da iyi biliyor daha ne olsun zaten:img-grin2
filizin yasadıgı ortamı falan dikkate alırsak cemin de psikopatlığı oldugundan murat en uygun kişi denebilir ama filiz o ortamda büyüse de cok daha farklı birini istiyordu hayatında yani yılmaz sıradan olmayısıyla en uygun olandı zaten filiz de daha ilk anda cok etkilendi ve bikaç görüsmeden sonra asık da oldu. düzelmesi gereken elifleyken hatalı bulunacak özelliklerini de filiz değiştirdi tam filize göre oldu yılmaz.
kesinlikle feride. özlemi gecmişi sebebiyle, elifi de soguk tavrı ve hiçbi zaman ömerin hakettiği gibi bi sevgiyle ömeri sevemeyecegi için ferideden daha az uygun buluyorum. feride ömerin en cok istediği seyi o büyük sevgisini verdi ona ayrıca kızına cok da iyi bi anne oldu herhalde eliften baska kimse daha iyi anne olamazdı elife.
filiz: her seyini cok seviyorum ama özellikle askına olan baglılıgı, dik baslı ve inatcı, kararlı hallerini, hayatıma ben hükmederim tavrını, sevecenliğini, duyarlılığını sevdim en cok. bi de abisiyle ilişkisini cok seviyodum izlemek cok güzeldi ikisini.
yılmaz:duyarlılığı ve filizden sonraki hallerini seviyodum yılmazın.
ömer: ask adamı daha ne olsun:img-in_lo kızdıgım zamanlar olmadı değil ama genel olarak tavırlarını seviyodum, filizle ilişkilerini de izlemek cok keyifliydi ayrıca ilk basta olmasa da sonradan iyi bi baba oldu handanın sacmalıklarını dinleyip kızını hayattan bezdirmedi.
sevgili filizim ellerine sağlık cnm foruma biraz da olsa hareket geldi sayende:happy0064
Ağustos Böcüğü
31-07-07, 20:44
1- Yılmaz karakterine ilk andan itibaren en uygun kişi kimdir ve neden? (Elif, Filiz ve Aslı)Uygun demeyelim objektif olamam..Kesinlikle bu diziyi seyretme sebebim Filiz&Yılmaz..Bu çiftten acaip bir elektrik aldım..Diğer çiftelere bakıyorumm...Ihhhh yok aynı elektrik..
Bu soruda tam olarak ne demek sitediğini anlayamadım filizim..Saatte 12 yi geçti.Sen anladın onu :) Ama bahsettiğin diğer 2 şahıs adam olmadığından dikkate almıyomm..Kesinlikle Yılmaz diyom..Sonuç:Memnunum..hemide çok memnunum.
3- Ömer karakterine hangi karakteri yakıştırdınız ve neden? (Elif, Feride, Özlem)Feride diyeyim bu soruyu baştan savayım..Ömer üzerinde uzun boylu düşündüğüm bir karakter olmadı hiç..Sadece Filizi üzdüğü vakit hayli saydırdığım bir karakter olmuştur.
Yılmaz : Mertliği (ara verdiği zamanlar oldu), yardımseverliği, mutfak işlerinden anlaması, kahve yapması :)...Aşkla baktığı vakit adamı mestediyor.:)
Filiz : Sadık, mütevazı , yardımsever, sevdiği uğruna kendini unutuyor.
Ömer :Bana bağırmadığı zamanlarda çok muzip gelen bir karakter..Mevzu affetmek ise sınır tanımıyor..Biraz küsüyor ama yelkenleri hemen indiriyor..Çocuksuluğunu sevdim sanırım..
Ağustos Böcüğü
31-07-07, 21:13
Filizim yüreğine sağlık ..Sayende forumumuz hareket gördü az biraz..
Sen sormaya devam et..Biz elimizden geldiğince cevaplarız..Şiirlerede ara vermeyesin..:)
Fermancım sorulara verdiğin yanıtlar süperdi..Manukyan he..Kihkih..:happy0064
kesinlikle filiz...bu diziyi filiz yılmaz için izlemiş biri olarak başka cevap vermem mümkün değil
yılmaz bu saydıklarından en yakışanı...ama memnun musun dersen filizi üzdüğünde az saymadım kendisine maalesef ki filiz yılmazsız mutlu olamadı ee biz de onu filizin hatrına sevdik:icon_whis
karşılıklı aşk olduğu için feride diyicem ama ben elif ömer i daha çok beğeniyodum...elif ömeri sevmiyodu ama ben seveceğini düşünmüştüm
öyle olsa daha çok memnun olurdum..elif-ömerden aldığım elektiriği feride ömerde alamadım...
Yılmaz filiz sevmese hiç işim olmazdı benim yılmazla...ama acımadım da değil çok zor mutlu oldu...ama o da hep kafasının dikine gitti napalım şimdi:img-hyste
Ömer iyidir hoştur da bi de bağırmasa:( sevmiyorum ömeri bağırırken....hele filizimi üzdüğü zamanlar bi kaşık suda boğasım vardı kendisini:icon_whis
Filiz eski filizdeki ayakta kalma başarısını herzaman başı dik tavrını kendine güvenini sevdim...sonradan ağlak bir karakter yaptılarsa da ben onu sevmekten vazgeçmedim:img-yes:
ay koptuğum an bu andır kanımca kovulucam =)
abi nasıl bir pratik zeka vardır sende vallahi gıpta ediyorum =)
ay soruları cvp layamadım bile gülmekten =)
kihkihkih:) zor değill be evam bunları düşünmek...73 ten sonraki yılmazın cacık,filizin baştan beri karadul,ömerin de cücük olduğun, içten bir şekilde inanır ve kabul edersen parmakların otomatik olarak yazıyor:img-icecr
Yılmaz : Mertliği (ara verdiği zamanlar oldu), yardımseverliği, mutfak işlerinden anlaması, kahve yapması :)...Aşkla baktığı vakit adamı mestediyor.:)
Filiz : Sadık, mütevazı , yardımsever, sevdiği uğruna kendini unutuyor.
Ömer :Bana bağırmadığı zamanlarda çok muzip gelen bir karakter..Mevzu affetmek ise sınır tanımıyor..Biraz küsüyor ama yelkenleri hemen indiriyor..Çocuksuluğunu sevdim sanırım..
ben cacık deyince kızıyorsunuz işte.buyrun burdan yakın.böcüğümün cacığı sevmesine neden olan şeylere bakın:mutfak,kahve....ben ağlamayayım da kimler ağlasın be..peh...(böcüğüm hazır köfte aldım üstüne de hiç bir halt koymadım güzel oldu be:good:kahrolsun nanenin et üstündeki kötü tadı:))
bu arada karadul için söylediğin tek sadık özelliğine katılıyorum ki o da son dizilerde söylediği "başkasının çocuğu olsa da mı" lafıyla benim gözümde yaralanmıştır.bunu söyleyebilen insan böyle bir şeyi yapabileceğini kabul etmiş demektir.:img-pilotkaradul değil mi herşeyi beklicen:img-icecr
Fermancım sorulara verdiğin yanıtlar süperdi..Manukyan he..Kihkih..:happy0064
hehe:) madem bu yola saptı cücük alsın hepsinin kraliçesini dedim yahu.kötü mü dedim?:happy0064
forever_bim
01-08-07, 00:47
Sevgili Ferman Abi
(Bak sana yazdığımı fark edesin diye elimden geleni yaptım)
Matild Manukyan ölmüş yahu. Ne istersin ölülerden. Baya da olmuş öleli. Ben diyom Ömer'le değil de Yılmaz'la olsun. Şu senin rahmetli Yılmaz'la. E öldü öldü diyorsun madem Manukyan'la Ömer izdivacı olur mu hiç? Bak sizin eski Yılmaz'la Manukyan'ı kavuşturalım.
İkisi de zengin hem davul da dengi dengine çalmış olur. Ömer fakir nasılsa:)
Sevgili Ferman Abi
(Bak sana yazdığımı fark edesin diye elimden geleni yaptım)
Matild Manukyan ölmüş yahu. Ne istersin ölülerden. Baya da olmuş öleli. Ben diyom Ömer'le değil de Yılmaz'la olsun. Şu senin rahmetli Yılmaz'la. E öldü öldü diyorsun madem Manukyan'la Ömer izdivacı olur mu hiç? Bak sizin eski Yılmaz'la Manukyan'ı kavuşturalım.
İkisi de zengin hem davul da dengi dengine çalmış olur. Ömer fakir nasılsa:)
kihkihkih:) yahu Hasancım ismimi kalınlaştırıp,altını çizmene gerek yoktu be canım kardeşim:) sen yazarsın da ben anlamaz mıyım:img-icecr lakin manukyan öldü,uğraşmayalım dersin de ölen elif,erol,cem v e ben ve benim gibi düşünen bir gruba göre ölmüş olan yılmazla ne diye uğraşırız o zaman.:img-pilot bu bağlamda bizim forumda ele alınmak için "ölü veya diri olmaya gerek yoktur her halükarda dilimize dolarız biz" sonucu çıkmaz mı?:) son olarak benim manukyanın ölüsüyle dirisiyle işim yok...ömere kim yakışırdı dediler ben de onun ismini verdim:img-icecr neyini beğenmedin manukyanın anlamadım.o feride gibi bi vesika alıp kalmamış olayı ticarete dökmüş, feride gibilerinin şahı olmuştur...ömer de paşa olduğuna göre yakışır hani yahu:happy0064 eski yılmazıma dalaşma hiç Hasanım o hurileri kovalıyor:happy0064 ruhu şad olsun be..kral adamdı vesselam.:icon_sorr bak sen bence iyi düşün manukyan-ömer işini.:) gelecek var bu ikilide:img-icecr
Sevgili Ferman abim (bende Hasan'dan taktiği aldım koyulttum:))
abim forumun prensi ilk sezon ki Ömer'e ne dersen de ama 2.sezon dokunma paşa oldu Ömer paşa, biliyorum seni kızdırdı ama ben de bir o kadar sevdim hani:):)
gelelim karayağızım yılmazıma ölmedi diye diye neredeyse ölümsüz ilan ettim ben Yılmaz'ımı sen hala inatla öldü diyorsun olmuyor ki abim, canlı canlı bir 7 bölüm daha izledik ve mutluluklarına şahitlik ettik sadece sen diyorsun herkes ölmediğine ve mutluluğuna şahitliklerine ortak oldu be güzel abim hem Hasan'ımın uğraştığı ne eski ne yeni ne ölü ne de senin lakap taktığın biri o da başka Yılmaz'dan bahsediyor, ne sen ne de Hasan benim karayağızım Yılmaz2ımdan bahsetmiyorsun olmuyor ama ahh yiğidim kıymetini bilemediniz be:) hurilerin en güzeli Filiz'i kovalıyor yanında çocukları ile bu kadar da acımasız olma ölmedi ölmedi ölmedi ölmedi istersen daha devam edeyim kihkihkih
sevgili forumdaşlarım sorularıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sonsuz teşekkürler ne de güzel oldu hareketlendik yüreğinize sağlık
evam cnm ilk önce ferman abimin cvplarına bende senin gibi güldüm valla süper zeka abim ama güzelim sende hep Aslı kızdan dem vurmuşsun ben sana onu sormadım ki sen hem ilk dönem onun ismi, cismi hiçbirşeyi yoktu diğer karakterler vardı olmuyor ki ama bir Aslı kıza sattın hepsini ama cvpların iyi sadece Aslı kısımlı olanlar 0 aldı kihkihkihi
sevgili Fatma ablm sorularıma uzun ve detaylı cvplar verdiğin ve güzel düşüncelerini kattığın için çok teşekkür ederim yine katıldığım noktalar çoğunlukta sağolasın.
sevgili archshem uzun süredir yorumsuz bıraktığın foruma cvplarla renk kattın hem de bne renk süper olmuş hele Yılmaz'la ilgili çok güzel cnm çok mutlu ettin yorumunu görünce yüreğine sağlık.
sevgili böcüğüm cnm haklısın valla bende filizyılmaz daki elektiriği diğerlerinde alamadım maalesef güzel cvplardı özellikle Yılmaz'la ilgili her iş elinden gelir cvbın (kahve falan) süperdi bazılarının yarasına tuz bastın:):) anlamadığın soruda sırf meraktam sen 12 geçse de maşallahın var güzel cvplamışsın hani böcüğüm yeme beni:):)
sevgili sude9 arkadaşım senden de beklediğim cvplar gelmiş beni kırmayıp cvpladığın için çok teşekkür ederim.
sevgili jojo, BJK (kopya çekmişsin gözümden kaçmadı tembel öğrenci:) not yok sana), mıstaa çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.
sevgili lawiniam cnm senle de ortak cvplarda buluşmuşuz yüreğine sağlık cnm.
ben sizlere teşekkür ediyorum kırmayıp cvpladığınız için yeni sorularda görüşürüz.
forever_bim
01-08-07, 13:36
kihkihkih:) yahu Hasancım ismimi kalınlaştırıp,altını çizmene gerek yoktu be canım kardeşim:) sen yazarsın da ben anlamaz mıyım:img-icecr lakin manukyan öldü,uğraşmayalım dersin de ölen elif,erol,cem v e ben ve benim gibi düşünen bir gruba göre ölmüş olan yılmazla ne diye uğraşırız o zaman.:img-pilot bu bağlamda bizim forumda ele alınmak için "ölü veya diri olmaya gerek yoktur her halükarda dilimize dolarız biz" sonucu çıkmaz mı?:) son olarak benim manukyanın ölüsüyle dirisiyle işim yok...ömere kim yakışırdı dediler ben de onun ismini verdim:img-icecr neyini beğenmedin manukyanın anlamadım.o feride gibi bi vesika alıp kalmamış olayı ticarete dökmüş, feride gibilerinin şahı olmuştur...ömer de paşa olduğuna göre yakışır hani yahu:happy0064 eski yılmazıma dalaşma hiç Hasanım o hurileri kovalıyor:happy0064 ruhu şad olsun be..kral adamdı vesselam.:icon_sorr bak sen bence iyi düşün manukyan-ömer işini.:) gelecek var bu ikilide:img-icecr
Abi sorun benim beğenmem değil. Manukyan'a kendi gibi zengin birisi yaraşır. Ömer fakirleşti son bölümlerde. Eziklik çeker nitekim. Diyorum ya servete servet katmak lazım o yüzden en mantıklı kısmet Yılmaz:) (Gerçi son 10 bölüm iş yaptığı görülmedi ya neyse)
PS: Daha konuyu uzatırdım ama uzatamıyorum. Anladın sen onu...
sevgili jojo, BJK (kopya çekmişsin gözümden kaçmadı tembel öğrenci:) not yok sana)
sevgili filizim kopya çekmişsin diyosun ama secoms sorularını öyle güzel cevaplamışki düşündüm ekleyecek birşey bulamadım dugularıma tercüman olmuş.:good: haaa filizim yılmaz ölmedide ölmedi diyosunda kabullen artık öldü işte bu konuda ferman'a katılıyorum.bye yılmazın ihaneti kabullenmesi her halinle kabulümsün gibi sözler sarfetmesi onu diri diri toprağa gömdü.:img-pilot yani yılmaz öldü yerine bugünün şartlarına uygun kahve yapan 2007 model cacık geldi.:happy0064 son bölümlerin en has delikanlısıda cemdi.:img-yes::img-yes:
ihlamurdelisi
02-08-07, 00:28
1_Tabıkı Filiz..Çünki iki taraflı aşk vardı..Ve aşırı duygu hissettiriyorlardı..Bakışları birbirlerinden özür dilemeleri..bişey olunca endişelenmeleri tam not veriyorum :D
2_Filizin aradığı tip yılmaz olduğu için tabıkıde yılmaz...Ayrıca yakışıklı...:D
3_ilgi alanım dışı hepsi olabilir :D:D
4_Filiz;HERŞEYİNİ.....Çünki kusursuz bir tip ve karekter....
yılmaz:Çok hata yapmasına rağmen kendini çok kolay affettirmesi (aslında yılmaz için sevmediğiniz yönü olsaydı şimdi roman yazardım :D:D)
ömer:sevdiği kişiye olan tavırları ve aşkı..
Yilmazdan Filize bir siir, Filizin Cemden hamile oldugunu zannettigi zamanlar icin
Bekledigim gecenin mutlak sabahi
Seni düslemekten yorulan gözlerimin
Aradigi senin yoklugunun acisi
Acim sana takilip kalan her bakisimda
Acim sana biriktirdigim her sevda sözünde
Acim durmadan sana akan gözyaslarimda
Düsündükce seni yaban ellerde
Düsündükce seni beyazlar icinde
Düsündükce acitan sen
Düsündükce acitan gözü kapali yasadigim
Askin vasiyeti
Bunada ihanet ettin
Tipki askimiza ettigin gibi
Uzaklara dalan gözlerinin beni unuttugu gibi
Bunuda unuttun sevdigim
Sen arkani bile dönmeden yeni asklara yelken acarken
Hic tereddüt etmeden bende uzaklara giderken
Dalgalarin vurur ufka
Her defasinda seni unuttugumu söylerken
Kac kez kendimi aldattigimi bilemezsin
Yetisemedim yidizlara
Varamadim gittigin limana
Ne elveda diyebildim
Nede seni nekar sevdigimi
Gözlerin deydiginde kalbime
Hatirlarim dili gecmis zamanda kalan yeminlerimi
Bir zamanlar bana derman olup derdimi unutturduklari icin
Kiyamam onlara öfkeyle bakmaya
Ellerinin sicakligi tüttügüne basucumda
Körükler artik imkansiz oldugunu bildigim sevgimi
Gözlerimden akan her yas sana birikir
Kor olup yakar kalbimin en derinini
Biraktigimi söyledigimde seni
Sen zaten coktan birakmistin beni
Oysaki ben hic bir zaman birakmadimki seni
Hala aklimda sen
Hala dokundugum sen
Hala özledgim sen
Hala bekledigim sen
Tek diyebilgim sen deliler gibi seviyorum sevdigim
ihlamurdelisi
02-08-07, 00:34
Kurşuni harika bir şiir....Yüreğine sağlık...Yılmazın o zamanki ruh hali anca bu kadar içten anlatılabilirdi...tşkler...
walla secoms bu yorumuna tamamen katılıyorum. ekleyecek birşeyim yok tek kelimeyle mükemmel:img-pilot
Ahanda Filiz-Cem'ci bir arkadas :img-pilot Abi sen nerdeysin ya. Biraz gec geldin. Söyle 65. Bölümde yazmaya baslasaydın ya tozunu atardık forumun :)
Bir ara bir ayaklanma cıkaralım dedik olmadı. Neyse hosgeldin sefalar getirdin :img-wink:
fatma-1721
02-08-07, 09:47
Sevgili kursuni ellerine,yüregine saglik,tek kelimeyle mükemmel bir siir yazmissin:good:
Yetisemedim yidizlara
Ne elveda diyebildim
Bu misralarda anlattigin gibi,o zamanlar Yilmaz ne Filize yaklasabildi,ne de ondan uzaklasabildi,bu duygular bundan daha güzel ifade edilemezdi,seni tebrik ediyorum.
Sevgili Ferman abim (bende Hasan'dan taktiği aldım koyulttum:))
abim forumun prensi ilk sezon ki Ömer'e ne dersen de ama 2.sezon dokunma paşa oldu Ömer paşa, biliyorum seni kızdırdı ama ben de bir o kadar sevdim hani:):)
gelelim karayağızım yılmazıma ölmedi diye diye neredeyse ölümsüz ilan ettim ben Yılmaz'ımı sen hala inatla öldü diyorsun olmuyor ki abim, canlı canlı bir 7 bölüm daha izledik ve mutluluklarına şahitlik ettik sadece sen diyorsun herkes ölmediğine ve mutluluğuna şahitliklerine ortak oldu be güzel abim hem Hasan'ımın uğraştığı ne eski ne yeni ne ölü ne de senin lakap taktığın biri o da başka Yılmaz'dan bahsediyor, ne sen ne de Hasan benim karayağızım Yılmaz2ımdan bahsetmiyorsun olmuyor ama ahh yiğidim kıymetini bilemediniz be:) hurilerin en güzeli Filiz'i kovalıyor yanında çocukları ile bu kadar da acımasız olma ölmedi ölmedi ölmedi ölmedi istersen daha devam edeyim kihkihkih
tamam filizim 2.sezon için görüşünü paylaşıyordum bir ara..lakin ömer, feride muhabbetinden sonra tam bir cücük oldu benim için var mı bunun ötesi...:) aşk herşeyi affetmez diyor ve ömerin lakabını herkesin kanıksaması için kalın yazıyorum :img-icecr cücük...
walla acımasızlıkla alakası yok filizim..şu "aşk herşeyi affeder" safsatasına dağ gibi adamı harcadılar..eski yılmaz mümkünü yok böyle şeyleri kabul edecek adam değildi..o yüzden de öldü gitti benim nazarımda.kihkikhih:) toprağı bol olsun karayağızımın:icon_sorr
Abi sorun benim beğenmem değil. Manukyan'a kendi gibi zengin birisi yaraşır. Ömer fakirleşti son bölümlerde. Eziklik çeker nitekim. Diyorum ya servete servet katmak lazım o yüzden en mantıklı kısmet Yılmaz:) (Gerçi son 10 bölüm iş yaptığı görülmedi ya neyse)
PS: Daha konuyu uzatırdım ama uzatamıyorum. Anladın sen onu...
hehe:) ömerin fakirleşmesi sorun değil ki Hasanım..ömerin bohem bir geçmişi var sonuçta..manukyanın desteğiyle ayağa kalkardı..gül gibi geçinir giderlerdi.:) eski yılmazın şirketleri patronaja dayanmıyordu Hasanım..kurmuş adam sistemi tıkır tıkır işiliyordu..bak öldü gitti..şirketler ayakta..halbuki erol ölünce ne oldu..ömer kendine yakışanı yapıyordu her zaman ki gibi..varolanı harcamak..pehh..mirasyedi nişanlı hırsızı..:happy0064
EvaLongoria
02-08-07, 11:45
heytt noluyoo buraLArdaa =)
ay ne ara buralarda oluyosunuz yakalayamıyorum.
kurşunim canım şiirin çok güzel olmuşşşş =)
feride-ömer
02-08-07, 11:57
merhaba arkadaşlar ben geldim sevgili kurşuni her zaman ki gibi şiirin muhteşem olmuş ellerine sağlık arkadaşım yaa forumda kimse yokmu yada bende eva arkadaşımız gibi sizlerin foruma giriş saatlerinizi yakalıyamıyoruz ama bir gün yakalıycam sizle yorum yapmayı çok özledim inş gene eskisi gibi yorum yaparız kendinize çok iyi bakın (veda mesajı gibi oldu ama ben burdayım benden kurtulamazsınız yaww:img-wink)geri gelicem:img-wink:
kursuni siir süper eline sağLık
Kurşuni şiirin çok güzel... Yüreğine sağlık... Çok beğendim.
Ahanda Filiz-Cem'ci bir arkadas :img-pilot Abi sen nerdeysin ya. Biraz gec geldin. Söyle 65. Bölümde yazmaya baslasaydın ya tozunu atardık forumun :)
Bir ara bir ayaklanma cıkaralım dedik olmadı. Neyse hosgeldin sefalar getirdin :img-wink:
Hoşbulduk secoms sağolasın.bye abi doğru söylüyosun ya geç kaldık ne yapalım dizi bitmeden gelseydim hakkatten atardık bu forumun tozunu.:img-pilot neyse olan oldu şimdi atarız forumun tozunu be geç oldu ama olsun.:img-yes::img-yes:
Yilmazdan Filize bir siir, Filizin Cemden hamile oldugunu zannettigi zamanlar icin
Seni düslemekten yorulan gözlerimin
Aradigi senin yoklugunun acisi
Acim sana takilip kalan her bakisimda
Acim sana biriktirdigim her sevda sözünde
Acim durmadan sana akan gözyaslarimda
Düsündükce seni yaban ellerde
Düsündükce seni beyazlar icinde
Düsündükce acitan sen
Düsündükce acitan gözü kapali yasadigim
Askin vasiyeti
Bunada ihanet ettin
Tipki askimiza ettigin gibi
Uzaklara dalan gözlerinin beni unuttugu gibi
Bunuda unuttun sevdigim
Sen arkani bile dönmeden yeni asklara yelken acarken
Hic tereddüt etmeden bende uzaklara giderken
Dalgalarin vurur ufka
Yetisemedim yidizlara
Ne elveda diyebildim
Gözlerin deydiginde kalbime
Hatirlarim dili gecmis zamanda kalan yeminlerimi
Bir zamanlar bana derman olup derdimi unutturduklari icin
Kiyamam onlara öfkeyle bakmaya
Ellerinin sicakligi tüttügüne basucumda
Körükler artik imkansiz oldugunu bildigim sevgimi
Gözlerimden akan her yas sana birikir
Kor olup yakar kalbimin en derinini
Biraktigimi söyledigimde seni
Sen zaten coktan birakmistin beni
Oysaki ben hic bir zaman birakmadimki seni
Hala aklimda sen
Hala dokundugum sen
Hala özledgim sen
Hala bekledigim sen
Tek diyebilgim sen deliler gibi seviyorum sevdigim
ay arkadaşım SENİN ve FİLİZİMİN şiirleri olmasa bu forum heralde biraz sönük olurdu.tek kelimeyle MUHTEŞEM yani siz birleşip bi kitap yazsanız kapış kapış gider heralde...bütün şiirlerin için sana ççooookkk teşekkür ediyorum..:happy0064
sevgili filizim kopya çekmişsin diyosun ama secoms sorularını öyle güzel cevaplamışki düşündüm ekleyecek birşey bulamadım dugularıma tercüman olmuş haaa filizim yılmaz ölmedide ölmedi diyosunda kabullen artık öldü işte bu konuda ferman'a katılıyorum.bye yılmazın ihaneti kabullenmesi her halinle kabulümsün gibi sözler sarfetmesi onu diri diri toprağa gömdü yani yılmaz öldü yerine bugünün şartlarına uygun kahve yapan 2007 model cacık geldi. son bölümlerin en has delikanlısıda cemdi
sevgili BJK'li arkadaşım takımdaşım ben gördüğümü söylüyorum evet kopya çekmişsin bir dahakine kabul etmem ona göre:) tmm bu seferlik birşey demiyorum diğer sorularda da yap bak o zaman neler olacak:) hadi ordan karayağızım yılmazım ölmedi etmiyorum kimse bana bunu kabul ettiremez sen bile:) hiçte bile delikanlılığına hiçbir halal getirmemişti karayağısım sevdiği için yaptı bunda kötü birşey yok, bak ne diyor ya cem miş hadi ordan delikanlılık psikoluk yapmak mı anlam mı değiştirdi biz bilmiyoruz:icon_whis
tamam filizim 2.sezon için görüşünü paylaşıyordum bir ara..lakin ömer, feride muhabbetinden sonra tam bir cücük oldu benim için var mı bunun ötesi.. aşk herşeyi affetmez diyor ve ömerin lakabını herkesin kanıksaması için kalın yazıyorum cücük...
walla acımasızlıkla alakası yok filizim..şu "aşk herşeyi affeder" safsatasına dağ gibi adamı harcadılar..eski yılmaz mümkünü yok böyle şeyleri kabul edecek adam değildi..o yüzden de öldü gitti benim nazarımda.kihkikhi toprağı bol olsun karayağızımın
ferman abim bir ara paylaştığımız şeylerinde hatırı mı yok paşama yine giydirmişsin, gönül istemiş nasıl olduğu mühim değil kabul etmiş hoş bende istemiyordum ferideyi az demedim ben olsam diye, sadece ömer paşam için ses etmiyorum yoksa aynı düşünüyoruz:) lakabına katılmıyorum söylim:)
bence herşeyi affetmiyor bunu kaç kez tartıştık ve yazıştık senle bu kabulün daha uzun süreci olduğu için bana çok abes gelmemişti sizler bunu görmek istemediğiniz için şartsız şurtsuz kabul gibi gördünüz olay bu:) ya ölmedi adam kabul etmeden önce de neler yaptı bir bak be abi, daha da uzun ömürler versin Allah karayağızıma:img-yes:
ay arkadaşım SENİN ve FİLİZİMİN şiirleri olmasa bu forum heralde biraz sönük olurdu.tek kelimeyle MUHTEŞEM yani siz birleşip bi kitap yazsanız kapış kapış gider heralde...bütün şiirlerin için sana ççooookkk teşekkür ediyorum..:happy0064
sevgili 1g9s0g5s arkadaşım senin de yüreğine sağlık beğenip bu beğenilerini yoruma döktüğün için asıl ben teşekkür ederim, bizde sönük kalmasın diye yazıyoruz, kitap işine girişemeyiz buraya yazarız siz okurusnuz artık...
sevgili kurşunim sayın hocam seni ayrıca yorumlamak istedim böyle ara ara geliyorsun öyle güzel bir şiir ve duygu yüklü mısralar ekliyorsun ki ne bam teli ne de ince tel kalıyor be hocam ne desem kelimeler kifayetsiz kalıyor seni anlatmaktansa yazdıklarınla seni yaşamayı seçiyor önünde saygıyla eğiliyorum hocam sen devam et senden öğreneceğim daha çok şey var, yüreğine sağlık...
yine kimsecikler yok ama geleceklerini düşünerek benden hem Filiz'den Yılmaz'a hem de Yılmaz'dan Filiz'e iki tane şiir ekleyeyim foruma giren arkadaşlarımızın gözü gönlü açılsın biraz duygu seline kapılalım bakalım umarım beğenirsiniz...
SENİ SEVİYORUM CÜMLESİ (Yılmaz'dan Filiz'ine)
Seni seviyorum cümlesi yalnızca sana yakışır sevdiğim
Bu cümle ancak seninle anlam kazanır seninle yaşanır bilirim
Sen benim alın yazıma yazılan en güzel yazımsın güzelim
Kaybetmemek için seni uğrunda ölürüm gerekirse de her acıyı çekerim
Seni seviyorum cümlesi o gözlerde karşılığını aldığında sevindi kalbim
Yosun yeşili hayat bulduğum o sevgiyle bakan gözlerine yenildim
Sen oldun hayatım her nereye baksam seni arar oldu gözlerim
Seni görmediği anda tarifi imkansız acılar yaşıyor ağlıyor yüreğim
Seni seviyorum cümlesi belki az gelir sana o zaman bak gözlerime benim
Asıl onlarda gizli sana olan aşkımın tüm cümleleri okuyacaksın sevdiceğim
Eğer ki sana olan sevgimin biteceğini düşünüyorsan yanılıyorsun çiçeğim
Her an yeniden aşık olup yeniden seni sevmeye tüm yeminlerim
Seni seviyorum cümlesi bana yaşattığın anların karşılığı olur mu sevdiğim
Sana söyleyemediğim sözler ve cümleler asıl sana karşı hissettiklerim
Her daim seninle birlikte olmak için atacak sana ait olan bu kalbim
Keşke diye başlamayan ama iyi ki diye başlayan sana dair cümlelerim
Seni seviyorum seni seviyorum sen benim her şeyimsin sevdiğim
SENİ SEVDİM (Filiz'den Yılmaz'ına)
Seni sevdim hem de ömrümde kimseyi sevmediğim kadar sevdiğim
İyi ki geldin iyi ki sen benim aşkım oldun bilemezsin ne kadar sevinçliyim
Her baktığımda sana bilemezsin heyecandan yerinden çıkacak kalbim
Ne kadar güzel bir duyguymuş aşık olmak sana çok teşekkür ederim
Seni sevdim hem de senden hiçbir beklentim olmadan karşılıksız sevdim
Çünkü aradığım sendin senin aşkına mazhar olmakmış tüm dileklerim
Ne zaman karşılığını buldu o zaman daha da anlam kazandı sevdiğim
Eğer vermeseydin karşılık bana yine de senin sevginle ölmek isterdim
Seni sevdim hem de kimselerin seni sevemeyeceği kadar çok sevgim
Kıskanırım sana başka gözler değdiğinde kendimi yer bitiririm
Kimselere vermeye kıyamam seni yalnızca benim olmanı isterim
Benden başkasına bakmasına dayanamaz bana ait olsun sen ol her şeyim
Seni sevdim hem de öyle bir sevgi ki içime sığmaz sana koşmak ister hislerim
Tutmuyorum yüreğimi sana koşup sana haykırsın sana olan aşkımı yiğidim
Gözlerinde kaybolduğum anları her daim yaşamak için neler vermezdim
Sevginle dolup taşan şu bi çare gönlümün tek sahibi tek sevdiği sensin sevdiğim
feride-ömer
03-08-07, 13:45
filizim ellerine sağlık çok güzel yazmışsın ama ben senin geliş saatlerine denk gelemiyorum ne zaman giriyorsun söylermisin bu arada geri kalanımız nerde sesiz olomayalım arkadaşlar:img-wink:
filizim ellerine sağlık çok güzel yazmışsın ama ben senin geliş saatlerine denk gelemiyorum ne zaman giriyorsun söylermisin bu arada geri kalanımız nerde sesiz olomayalım arkadaşlar:img-wink:
sevgili feride-ömer arkadaşım cnm nerelerdesin sen sanırım kimse birbirini göremiyorum burada olduğum zamanlar genellikle gündüz oluyorum eğer buradaysan ses et bakalım, sanırım bir çoğu tatilde, bazısı ara ara geliyor, bazısı da okumakla yetiniyor, bazısıda başka forumlara yelken açtı ama ben buradayım benle birlikte olanlar da var ama alt kısımda görünmüyorlar sanırım girende kimse yok sanıyor ondan olabilir.
beğenmene sevindim senin de o güzel yüreğine sağlık, buralardayım bilgin olsun
feride-ömer
03-08-07, 15:08
sevgili filizim ben buralardayımda kişmseyi göremi,yorum merak etme girdiğim zaman sana haber ederim sbr da haber veririm atışırsınız bol bolbu arada ceza vermiyorsun artık kimseye bak boşluktan yararlananlar var senin şiirlerin zaten her zaman güzel kelimelerle anlatamıyorum artık forum ahalişsi canlanalım:img-wink:
sevgili feride-ömerim dediğim gibi birçoğu burada ama alt kısımda görünmüyor bu yüzden de kimse yok sanılıyor nedenini anlamadım henüz, et tabi sen sbrı diyorsunda o da başka forumlara yelken açan bir arkadaşımız (taşladım ama az bile oldu oh olsun sbr:)) baksana çoktandır yok buralarda gelsin ilk cezayı ona kescem:img-yes:gördüm yararlananları ısınma turlarını atsınlar onlarda cezadan nasiplerini alacaklar sende olma sana da keseceğim cnm:) çok teşekkür ederim bu şekilde düşünmene sevindim yüreğine dokunabildiyse şiirler ne mutlu sağolasın canlansın tabi hadin:):)
herkese merhaba sbr ufak bir aradan sonra herkesi sevgi vede saygı ile salamlıyor efem forum yokluğumda hareketlenmiş ne güzel bunda tabii sevgili kurşuni ve de filizim in yazdığı şiirler etkili olsa gerek neyse efem diyorum sbr şimdilik buralarda :img-wink:
filizim taş atmış doğru başka forumlara yelken açtım ama tek yelken açan ben değilim ( filizime bir taş benden :)) gördüğüm kadarıyla filizim filiz karakter yorumunu bahane ederek uğramaz olmuş buraya ( filizime bir taş daha :))
sbr biraz sataştı efem diyorum vede yorumu bitiriyorum imzaya dikkat diyorum :happy0064
feride-ömer
03-08-07, 15:33
sevgili feride-ömerim dediğim gibi birçoğu burada ama alt kısımda görünmüyor bu yüzden de kimse yok sanılıyor nedenini anlamadım henüz, et tabi sen sbrı diyorsunda o da başka forumlara yelken açan bir arkadaşımız (taşladım ama az bile oldu oh olsun sbr:)) baksana çoktandır yok buralarda gelsin ilk cezayı ona kescem:img-yes:gördüm yararlananları ısınma turlarını atsınlar onlarda cezadan nasiplerini alacaklar sende olma sana da keseceğim cnm:) çok teşekkür ederim bu şekilde düşünmene sevindim yüreğine dokunabildiyse şiirler ne mutlu sağolasın canlansın tabi hadin:):)
ben hep giriyorum filizim buralardayım ama kimse yok ne yapalım artık bizde olanlarla idare ederiz bu arada sbr için ne ceza düşündün merak ediyorum neyse gel biraz yorum yapalım olurmu bekliyorum :img-wink:
Sevgili filizim;
Bu kısımda aklıma Aslı geldi :)
Şaka bir yana şu anda bir taraftan senin şiirlerini okuyor bir taraftanda dizimizin 2. albümün parçalarını dinliyorum ohh ne güzel...
Yüreğine sağlık çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun... :img-wink:
feride-ömer
03-08-07, 15:37
herkese merhaba sbr ufak bir aradan sonra herkesi sevgi vede saygı ile salamlıyor efem forum yokluğumda hareketlenmiş ne güzel bunda tabii sevgili kurşuni ve de filizim in yazdığı şiirler etkili olsa gerek neyse efem diyorum sbr şimdilik buralarda :img-wink:
filizim taş atmış doğru başka forumlara yelken açtım ama tek yelken açan ben değilim ( filizime bir taş benden :)) gördüğüm kadarıyla filizim filiz karakter yorumunu bahane ederek uğramaz olmuş buraya ( filizime bir taş daha :))
sbr biraz sataştı efem diyorum vede yorumu bitiriyorum imzaya dikkat diyorum :happy0064
sbrcım hoşgeldin nerelerdeydin özledik ama filizime sataşıyorsun ama çok sataşma cezan artacak neyse forum hareketleniyor evet forum halkı görelim sizi:img-wink:
sbrcım hoşgeldin nerelerdeydin özledik ama filizime sataşıyorsun ama çok sataşma cezan artacak neyse forum hareketleniyor evet forum halkı görelim sizi:img-wink:
bende burdayım be arkadaşımda başka kimse olmayınca başka yerlere yelken açılıyor ister istemez :img-wink: filizim in cezaları için bir şey demiyorum ben tırsmam ben eski yılmazcıyım ( çok cesaretli gördüm kendimi :)) iyi yorumlar efem :happy0064
herkese merhaba sbr ufak bir aradan sonra herkesi sevgi vede saygı ile salamlıyor efem forum yokluğumda hareketlenmiş ne güzel bunda tabii sevgili kurşuni ve de filizim in yazdığı şiirler etkili olsa gerek neyse efem diyorum sbr şimdilik buralarda
filizim taş atmış doğru başka forumlara yelken açtım ama tek yelken açan ben değilim ( filizime bir taş benden gördüğüm kadarıyla filizim filiz karakter yorumunu bahane ederek uğramaz olmuş buraya ( filizime bir taş daha :))
sbr biraz sataştı efem diyorum vede yorumu bitiriyorum imzaya dikkat diyorum
sbr sbr nihayet duydun geldin beni illa ki taşları yiyeceksin kafana ee sen yokken birileri burada unutun mu:) şiirler hakkında yorum yapmamışsın anlamadım beğendin mi beğenmedin mi neyse:)
evet attım hakettin kaç zamandır uğramıyorsun buraya hakettin, az bile sana, benim açma eğilimim belli sen sadece malum yerde değil başka yerlerdesin de açtırma filizimin ağzını:) (bayağı sert oldu) ama sen de evet filiz karakter yorumu ile uğraşıyoruz ama forumuda boşlamadık sizin gibi sbrım o taşlar tek tek sana sbr hain sbr:)
sataşmaktan öte oldu ama karayapızım yılmaızm yaşıyor ömrüne ömür kattınız sizlerde:)
ben hep giriyorum filizim buralardayım ama kimse yok ne yapalım artık bizde olanlarla idare ederiz bu arada sbr için ne ceza düşündün merak ediyorum neyse gel biraz yorum yapalım olurmu bekliyorum :img-wink:
olanlarda yeter be forumdaşım biz bize yeteriz, onun cezası fena da bakma açık bir kapı buldu beni de tehdit ediyor ama ben korkmam bakalım ne çıkacak:) çıkmak zorundayım ama gelirim sizler yazışın konuyu belirleyimn ben katılırım size.
Sevgili filizim;
Bu kısımda aklıma Aslı geldi :)
Şaka bir yana şu anda bir taraftan senin şiirlerini okuyor bir taraftanda dizimizin 2. albümün parçalarını dinliyorum ohh ne güzel...
Yüreğine sağlık çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun... :img-wink:
sevgili mesburcum çok teşekkür ederim beğenmene sevindim cnm, duygularına tercüman olabildiysem mısra da dikkat çekici yüreğine sağlık, Aslı kıskanmıyor ama Filiz fena kıskançtı hani:)
sizlerde bu paylaşımlara yorumlarınızla destek veriyorsunuz sağolun:)
yaw nerdeymişim başka söyle ispat et bakim filizim:img-pilot valla bilmiyorum kim burda:happy0064 ben sen forumu bıraktın sandım yelken açtığın yerlerde şiirleri yazdığına göre herhalde yılmazın öldüğü kabullendi diye algıladım bende ayrı durdum biraz:) şiirler güzel tabii ki ama konu olarak beni tatmin etmiyor ( anladın sen onu:))
yaw ben forumu boşlamıyorum ama dediğim gibi sen başka yelkenlerde olduğun için bende kabullendi herhalde dedim:img-pilot (taşlamaya devam :)) yaw benim yelken açtığım yerler belli ama ben seni takip edemiyorum yahu :img-pilot yelkenler bir değil iki değil ( taşlamaya devam :))
valla yılmaz öleli bayağı oldu filizim de sen kabullenmek istemiyon ne edek bu konuda bir şey yapamayız herhalde :happy0064 bak yeni arkadaşlar bile öldü diyor :) yaw tamam anlıyom seni yasını tut ama bir yerden sonra kabul etmek lazım canım :happy0064 yorumu bağlıyorum efem (başlık çok ilgi çekici oldu ) iyi yorumlar :img-wink:
ismailsurucu
03-08-07, 17:03
sevgili filizim+y yine harika iki şiir daha.söyliyeceğim kelimeler yetersiz kalır.tek cümleyle harika.yüreğine sağlık.çok teşekkür ediyorum.
ismailsurucu
03-08-07, 17:05
sevgili kurşuni yazdığın son şiirini okudum.tek kelimeyle süper.duygular ancak böyle ifade edilirdi.yüreğine sağlık.çok teşekkür ediyorum.
gülbeşeker
03-08-07, 17:10
Aaaa ilk defa altta kendimden başkalarını da gördüm filizm ve kurşuni yüreğinize sağlık harikasınız ayrıca bu forumu ihmal etmeyen herkese çok teşekkürler
valla yılmaz öleli bayağı oldu filizim de sen kabullenmek istemiyon ne edek bu konuda bir şey yapamayız herhalde :happy0064 bak yeni arkadaşlar bile öldü diyor :) yaw tamam anlıyom seni yasını tut ama bir yerden sonra kabul etmek lazım canım :happy0064 yorumu bağlıyorum efem (başlık çok ilgi çekici oldu ) iyi yorumlar :img-wink:
hehe:happy0064 walla sbr yorumun harika evet yılmaz öldü.bye ölmese bile evrim geçirdi ve nihayetinde cacık oldu:img-pilot filizim bunu kabullenmio ama gerçek bu son bölümlerde gördüğümüz yılmaz değil cacıktı cacık işte cacık...:img-clapp:img-clapp
sevgili BJK'li arkadaşım takımdaşım ben gördüğümü söylüyorum evet kopya çekmişsin bir dahakine kabul etmem ona göre:) tmm bu seferlik birşey demiyorum diğer sorularda da yap bak o zaman neler olacak:) hadi ordan karayağızım yılmazım ölmedi etmiyorum kimse bana bunu kabul ettiremez sen bile:) hiçte bile delikanlılığına hiçbir halal getirmemişti karayağısım sevdiği için yaptı bunda kötü birşey yok, bak ne diyor ya cem miş hadi ordan delikanlılık psikoluk yapmak mı anlam mı değiştirdi biz bilmiyoruz:icon_whis
sevgili filizim yılmaz öldü sen bunu kabul etmesende gerçek bu.:img-yes: bak şimdi ne yazmışsın delikanlılığa hiçbir halal getirmemiş miş:img-pilot daha ne yapsın canım ihaneti kabullenmek delikanlılığa yakışırmı, yaraşırmı, olurmu böyle şey yahu.:good:
sevgili kursuni ellerine ve yüregine sağlık şiirin süper olmus, böyle güzel siirleri bizimle paylastıgın için de cok tesekkürler...:happy0064
sevgili filizim ikisi de birbirinden güzel olmus cnm ellerine ve yüreğine saglık:happy0064
hehe:happy0064 walla sbr yorumun harika evet yılmaz öldü.bye ölmese bile evrim geçirdi ve nihayetinde cacık oldu:img-pilot filizim bunu kabullenmio ama gerçek bu son bölümlerde gördüğümüz yılmaz değil cacıktı cacık işte cacık...:img-clapp:img-clapp
he he :happy0064 bak almışın mesajı :img-pilot yaw zaten forum mutabıkta işte filizim kabul etmiyor ama alışacak canım herhalde ben ona tavsiye de bulundum yani forumdaşlıkta bir yere kadar değil mi ama :happy0064 herkese iyi yorumlar :img-wink:
sevgili kurşuni; şiirin harika olmuş, yüreğine sağlık. arasıra yazıyosun ama gerçekten de çok etkileyici yazıyosn... tekrar teşekkürler...
sevgili filizim ; "seni seviyorum cümlesi" ve "seni sevdim" ikisi de harika olmuş, yüreğine sağlık.. devamını bekliyoruz...
bu dizede aklıma (mesburcum'un da dediği gibi)Aslı geldi... :img-yes:
iiki sizler varsınız ve şiirleriniz var, gerçekten çok zor oluyo dizinin yokluğuna alışmak. tekrarlara kaldık yani.. kanala sitemim de burda başlıyo ztn, neden tekrarlarını vermedilerki, fırsat buldukça izlerdik, ya da imkanı olan arkadaşlar bölümleri çeker, malum siteye eklerlerdi, en azından böle idare ederdik... :icon_sorr
gülbeşeker
03-08-07, 20:02
sevgili kurşuni; şiirin harika olmuş, yüreğine sağlık. arasıra yazıyosun ama gerçekten de çok etkileyici yazıyosn... tekrar teşekkürler...
sevgili filizim ; "seni seviyorum cümlesi" ve "seni sevdim" ikisi de harika olmuş, yüreğine sağlık.. devamını bekliyoruz...
bu dizede aklıma (mesburcum'un da dediği gibi)Aslı geldi... :img-yes:
iiki sizler varsınız ve şiirleriniz var, gerçekten çok zor oluyo dizinin yokluğuna alışmak. tekrarlara kaldık yani.. kanala sitemim de burda başlıyo ztn, neden tekrarlarını vermedilerki, fırsat buldukça izlerdik, ya da imkanı olan arkadaşlar bölümleri çeker, malum siteye eklerlerdi, en azından böle idare ederdik... :icon_sorr
EVet imkanı olanlar mümkünse bazı bölümleri malum siteye eklesinler 78.bölümü izleyeyim dedim bir baktım ki yok bu arada dvd sahnelerini malum siteden izleyebilirsiniz.Yalnız son bölümlerden pek görüntü yok .
Fark ettimki Yilmazdan Elife hic siir yazmamissim, bi degisiklik olsun Yilmazdan Elife gelsin, Deniz Feneri sahnesi icin
Bir zamanlar günesim olan
Isigi sönmüs deniz fenerinin gölgesinde
Aksamnin alaca karanliginda
Yakamoz yanginlarda kaldim
Gece indi önce göklere sonra gönlüme
Kiyisi olmayan derin bir deniz oldum
Lodoslar koparken icimde
Biraktim kendimi yüregimin
Engin korkunc dalgalarina
Sonra sen geldin yanima
Bir zamanlar deniz kizi dedigim
Gözlerim agladi, dilim tutuldu
Gönlümden uzak olsanda
Gönlüm hep seni özler oldu
Ayrilik olsada bu kalp hep seni bekledi
Yalvarmistim sana sakin gitme diye
Pisman olupta sonra dönme diye geriye
Sen degil miydin beni birakip ellere giden
Söyle simdi bu gönül seni affedermi
Demistim sana yaban ellerde bensiz yapamazsin diye
Benim askima layik baska ask bulamassin diye
Aklin basina gelip anlayinca
Aciyla siziyla aglayip dönme diye
Sus sakin gözlerime bakipta aglama
Suclusun biliyorsun ugrasma bosuna
Tercihini yapmadan düsünecektin
Icim acisada son pismanlik fayda etmiyor sevdigim
Gidiyorum gecenin omuzuna basimi dayamaya
Gözlerine bakarsam aglarim gücüm kalmaz sana direnmeye
Bakma böyle durduguma gururlu ve magrur
Yanginlar kopar icimin en derinlerinde
Sanmaki hic sevmedim sevmiyorum seni
Yikilip sönmüs olsada hayallerim
Unutmaki hic sen hep ilk askim olarak kalacaksin
ismailsurucu
03-08-07, 22:20
Aaaa ilk defa altta kendimden başkalarını da gördüm filizm ve kurşuni yüreğinize sağlık harikasınız ayrıca bu forumu ihmal etmeyen herkese çok teşekkürler
ben ziyaretçi olarak hep burdayım.vefasızlar erken terketti forumu maalesef.
ben ziyaretçi olarak hep burdayım.vefasızlar erken terketti forumu maalesef.
yaw ziyaretçi olarak ne demek yahu yorum yazalım arkadaşlar yorum biz nerden bilecez siz burdasınız zaten alttada gözükmüyor:img-pilot:img-pilot bakın bana en olur olmaz şeyde bile saçmalama pahasına yazayom bir şeyler sayfa ilerliyor siz de öyle yapın :img-pilot neyse efem iyi yorumlar
bu arada kurşuni olmadı bu şiir yaw duygu olarak diğerleri gibi değil bir şey hissettirmedi bana bu sefer acaba neden :happy0064 ama yinede emeğine sağlık :img-wink:
kursuni döktürmüssün yine eline sağLık:happy0064
dizi bittikten sonra yorum yapmadım daha doğrusu yapamadım
bittiğini düşününce içim acıyor bitmedi birgün yine başlayacak diye kendimi kandırıyorum :(
çok sevdim ben bu diziyi,oyuncuları...
herkese iyi akşamlar :sad53:
kursuni şiirin çok güzel olmuş tşk. eline sağlık.:good:
fatma-1721
04-08-07, 14:29
Fark ettimki Yilmazdan Elife hic siir yazmamissim, bi degisiklik olsun Yilmazdan Elife gelsin, Deniz Feneri sahnesi icin
Bir zamanlar günesim olan
Isigi sönmüs deniz fenerinin gölgesinde
Aksamnin alaca karanliginda
Yakamoz yanginlarda kaldim
Gece indi önce göklere sonra gönlüme
Kiyisi olmayan derin bir deniz oldum
Lodoslar koparken icimde
Biraktim kendimi yüregimin
Engin korkunc dalgalarina
Sonra sen geldin yanima
Bir zamanlar deniz kizi dedigim
Gözlerim agladi, dilim tutuldu
Gönlümden uzak olsanda
Gönlüm hep seni özler oldu
Ayrilik olsada bu kalp hep seni bekledi
Yalvarmistim sana sakin gitme diye
Pisman olupta sonra dönme diye geriye
Sen degil miydin beni birakip ellere giden
Söyle simdi bu gönül seni affedermi
Demistim sana yaban ellerde bensiz yapamazsin diye
Benim askima layik baska ask bulamassin diye
Aklin basina gelip anlayinca
Aciyla siziyla aglayip dönme diye
Sus sakin gözlerime bakipta aglama
Suclusun biliyorsun ugrasma bosuna
Tercihini yapmadan düsünecektin
Icim acisada son pismanlik fayda etmiyor sevdigim
Gidiyorum gecenin omuzuna basimi dayamaya
Gözlerine bakarsam aglarim gücüm kalmaz sana direnmeye
Bakma böyle durduguma gururlu ve magrur
Yanginlar kopar icimin en derinlerinde
Sanmaki hic sevmedim sevmiyorum seni
Yikilip sönmüs olsada hayallerim
Unutmaki hic sen hep ilk askim olarak kalacaksin
Ellerine,yüregine saglik,mükemmel olmus:good:Yilmazin Elife olan aski, yasadigi aci ve hayal kirikligi, bundan daha güzel anlatilamazdi,tebrikler.
Sevgili filizim,siirlerin birbirinden güzel olmus canim,ellerine,yüregine saglik.
bugece ilk defa AŞK YOLU nu izledim internetten. Meğer ne kadar özel, ne güzel bir sinema filmiymiş.
BÜLENT İNAL & TUBA BÜYÜKÜSTÜN ilk karşı karşıya gelmelerine sebep olan IA değilmiş, hemen hemen yakın zamanlarda çekilmiş diye tahmin ediyorum, IA'dan kısa süre önce, TB saçları aynı çünkü.
yalnız farkettiğim bişey daha varki, IA'nın müzikleri ilk kez orada kullanılmış :D bir garip oldum doğrusu, meğer daha önce yapılmış, bir an acaba dizi başladıktan sonramı çekildi de enstantene olsun diye yapmışlar diye düşündüm, sonra önce çekildiğini anladım.
doğrusu bayıldım filme, acı bir aşk hikayesini anlatıyormuş ve bizim aşıkların birbirlerine ne kadar yakıştıklarını bir kez daha farketmiş oldum.
hele yılmaz'ımız yani BÜ aynı sesle oynamış, sanki yılmaz'ı seyreder gibi oldum, replikler bile aynı :D filizimizin sesi değişikti.
zaten bu kadar güzel bir yapımdan sonra dizide de başrol oynamaları sevgili olmaları kaçınılmazdı. Demek düşündüğüm gibi dizinin başından beri olay dizinin ana temasını oluşturan aşk hikayesinin sahipleri filiz-yılmaz'dı :D
ben onları ayrı görmek istemiyorum, lütfen 3.bir projede daha yer alsalar :( çok mu ayıp etmiş olurum istemekle :icon_sorr
sizi seviyorum, özlüyorum. :sad53:
forever_bim
05-08-07, 13:27
bugece ilk defa AŞK YOLU nu izledim internetten. Meğer ne kadar özel, ne güzel bir sinema filmiymiş.
BÜLENT İNAL & TUBA BÜYÜKÜSTÜN ilk karşı karşıya gelmelerine sebep olan IA değilmiş, hemen hemen yakın zamanlarda çekilmiş diye tahmin ediyorum, IA'dan kısa süre önce, TB saçları aynı çünkü.
yalnız farkettiğim bişey daha varki, IA'nın müzikleri ilk kez orada kullanılmış :D bir garip oldum doğrusu, meğer daha önce yapılmış, bir an acaba dizi başladıktan sonramı çekildi de enstantene olsun diye yapmışlar diye düşündüm, sonra önce çekildiğini anladım.
doğrusu bayıldım filme, acı bir aşk hikayesini anlatıyormuş ve bizim aşıkların birbirlerine ne kadar yakıştıklarını bir kez daha farketmiş oldum.
hele yılmaz'ımız yani BÜ aynı sesle oynamış, sanki yılmaz'ı seyreder gibi oldum, replikler bile aynı :D filizimizin sesi değişikti.
zaten bu kadar güzel bir yapımdan sonra dizide de başrol oynamaları sevgili olmaları kaçınılmazdı. Demek düşündüğüm gibi dizinin başından beri olay dizinin ana temasını oluşturan aşk hikayesinin sahipleri filiz-yılmaz'dı :D
ben onları ayrı görmek istemiyorum, lütfen 3.bir projede daha yer alsalar :( çok mu ayıp etmiş olurum istemekle :icon_sorr
sizi seviyorum, özlüyorum. :sad53:
Şimdi ufak bilgilendirme ve düzeltmelerde bulunalım:)
1. Aşk Yolu sinema filmi değildir. Bir tv filmidir. ATV'de 2005'te yayınlanmıştır.
2. Tuba B. ve Bülent İ. başka projelerde rol alacaklar. Projelerin adları belli oldu.
EVet imkanı olanlar mümkünse bazı bölümleri malum siteye eklesinler 78.bölümü izleyeyim dedim bir baktım ki yok bu arada dvd sahnelerini malum siteden izleyebilirsiniz.Yalnız son bölümlerden pek görüntü yok .
bilgi için teşekkürler, 78. bölümü malum siteden izledim diye hatırlıyorum, yanlış mı hatılrlıyorum acaba, ikinci sezonun çoğu bölümleri siteye eklenmiş, ama ilk sezondan sadece çok az sahneler var, dizinin yayınlandığı kanalın resmi sitesinde de ilk bölümlerin kalitesi çok kötü, başka izleyebilceğimiz yer var mı ??
sevgili kurşuni ;
şiirin harika olmuş, yüreğine sağlık ....
Opss ne oluyor yine burada inler cinler top oynamaktan yoruldular bea.:img-pilot (neyse biraz sataşayım bari) filizim kaç gündür ortalıklarda görünmüyor yoksa sbr'ın tavsiyesine uyup yılmazın öldüğünü kabullendide yasınımı tutuyor.:icon_cry:olabilirmi acaba walla zor ama filizim bu sefer kesin yasta:img-yes: bu sessizliği başka türlü yorumlanamaz.:happy0064
filizim'e hemen bir şarkı uyarlayayım o zaman:img-icecr
Şimdi herkes filizim'i evde hastadır (Allah korusun) sanıyor, yastadır hiç kimse bilmiyor.:img-pilot (ne oldu bea):happy0064 hehehe... herkese iyi yorumlar.
Opss ne oluyor yine burada inler cinler top oynamaktan yoruldular bea.: (neyse biraz sataşayım bari) filizim kaç gündür ortalıklarda görünmüyor yoksa sbr'ın tavsiyesine uyup yılmazın öldüğünü kabullendide yasınımı tutuyor.olabilirmi acaba walla zor ama filizim bu sefer kesin yasta:img-yes: bu sessizliği başka türlü yorumlanamaz.
filizim'e hemen bir şarkı uyarlayayım o zaman:img-icecr
Şimdi herkes filizim'i evde hastadır (Allah korusun) sanıyor, yastadır hiç kimse bilmiyor.(ne oldu bea):happy0064 hehehe... herkese iyi yorumlar.
he he :happy0064 işte bu yorum benim için altın değerinde :happy0064 sevgili filizim bana forumu boşluyor diyor ama takımdaşımın dediği gibi filizim i göremiyoruz kaç gündür :img-wink: hani yanlışsam söyleyin arkadaş :img-pilot
arkadaşım dediğim doğru herhal filizim yasını tutuyor ölen yılmazın demek ki:happy0064 o zaman bir istisna olur tabii filizim in forumu boşlaması o zaman hoş görülebilir :happy0064
yaw bu arada şarkı da tam olmuş ha :img-pilot beğendim hakkaten :happy0064 sbr sevgi vede saygı ile selamlıyor efem (fena sataştım birilerine:))
ha ha ha :img-hystesbr'ım yorumumu beğendiğine sevindim de filizim'in durumunada üzüldüm şimdi. :sad53: kaç zamandır yılmaz ölmedi diye direnerek kendini kandırdı durdu:icon_sorr şimdi gerçeği gördü ve yılmazın yasını tutuyor. forumuda boşladı,:img-pilot olay dramatik bir boyut kazandı.:happy0064 filizim bu senin için kolay değil biliyorum ama çok fazla üzme kendini metin ol:img-wink:ölenle ölünmüyor yaw.:img-yes:
walla sbr'ım bugün filizim'e çok sataştık sonumuz hiç iyi görünmüyor:dito (Allah sonumuzu hayır etsin) iyi yorumlar.
ha ha ha :img-hystesbr'ım yorumumu beğendiğine sevindim de filizim'in durumunada üzüldüm şimdi. :: kaç zamandır yılmaz ölmedi diye direnerek kendini kandırdı durdu:icon_sorr şimdi gerçeği gördü ve yılmazın yasını tutuyor. forumuda boşladı,:img-pilot olay dramatik bir boyut kazandı. filizim bu senin için kolay değil biliyorum ama çok fazla üzme kendini metin ol:img-wink:ölenle ölünmüyor yaw.
walla sbr'ım bugün filizim'e çok sataştık sonumuz hiç iyi görünmüyor:dito (Allah sonumuzu hayır etsin) iyi yorumlar.
he he mükemmel bir yorum daha güldürdün beni zaten moralim bozuk gitti kupa :sad53: neyse diyelim dönelim konuya :img-wink: geç olsunda güç olmasın be arkadaşım sonunda anladı demek yılmazın öldüğünü :happy0064(sataşmaya devam)
sen merak etme yahu ne olacak sataşalım filizim şu anda yasta bizifark edecek durumda değil :happy0064 ben bile zor alıştım öldüğüne filizim i çok iyi anlıyorum :happy0064
ama tamam yani yılmaz öldü yastasın filizim ama burayıda ihmal etme yaw olmuyor yane :img-pilot ( iyi sataştım destekte var bittin sen filizim bittin:img-pilot))
Sorma sbr moraller gerçekten bozuk bir kanarya avına çıkalım dedik ama kanaryayı kovalarken kartal duvara tosladı.:icon_sorr son dakikalarda gol yemek bjk'nin hastalığı zaten tabi kupa kaçtı üzüldük ama bizden daha üzgünlerde var :happy0064 bunada şükür demek lazım:img-yes:Birde filizim'i düşünsene hala yasta.:img-wink: daha kendine gelemedi. umarım bu yas fazla uzun sürmezde filizim bir an önce foruma geri döner.:img-pilot yoksa kime sataşıcaz yaw.:img-icecr (bugün filizim'e çok yüklendik üzülüyorum ama sataşmadanda duramıyorum canım):happy0064
Sorma sbr moraller gerçekten bozuk bir kanarya avına çıkalım dedik ama kanaryayı kovalarken kartal duvara tosladı.:icon_sorr son dakikalarda gol yemek bjk'nin hastalığı zaten tabi kupa kaçtı üzüldük ama bizden daha üzgünlerde var :happy0064 bunada şükür demek lazım:Birde filizim'i düşünsene hala yasta.:img-wink: daha kendine gelemedi. umarım bu yas fazla uzun sürmezde filizim bir an önce foruma geri döner.:img-pilot yoksa kime sataşıcaz yaw (bugün filizim'e çok yüklendik üzülüyorum ama sataşmadanda duramıyorum canımhappy0064
sorma hakkaten onun üzüntüsü duble olmuştur şimdi :img-pilot oda beşiktaşlı malum hem yılmaz için hemde kupa için üzülmüştür şimdi :img-wink: filizim kısa zamanda döner foruma gelir filiz karakter yorumu ile uğraşıyordum falan der ( halbuki yılmazın yasında da ondan:img-pilot) ama dediğin gibi ben kaç aydır sataşıyorum filizim e bir ara eski yılmazcı olacaktı bende kesmiştim sataşmayı ama sonra yanlış anladığım ortaya çıktı :happy0064
yaw filizim hakkaten foruma girmez oldu yaw acaba kızdı mı bana :img-yes: yaw bilseydim o kadar yüklenmezdim yahu :img-wink: hayır yoksa başka yelkenlerde mi filizim .... olmuyor filizim olmuyor lütfen forumu boşlamıyalım efem :img-pilot (yaw hakkaten iyi sataştım bugün destekte var :happy0064)
Evet efendim filizim hala ortalarda yok.:img-wink: ne bitmez yasmış bu canım.:happy0064 neyse filizim yakın zamanda sbr'ın dediği gibi foruma döner ve yas tuttuğunu inkar eder :img-pilotyok şunu yapıyordum, yok bunu yapıyordum, yok şurdaydım, yok burdaydım gibi bahaneler uydurur ve artık kendiside inanmasada (yasını tutmuş biri olarak) yılmazım ölmedi gibi yorumlarda bulunacak burası kesin.:img-pilot
Aslında filizim kendi içinde yılmazın öldüğünü kabullendide:good: hatta yasını bile tuttu ama forumdaki yenilgiyi kabulenemedi.:img-pilot (en kısa zamanda bunuda kabullenecek):happy0064 (yine çok sataştık yaw)
he he :happy0064 eski yılmazcı sbr olarak forumu ele geçirmiş durumdayım :img-pilot:happy0064 sevgili bjk li yenildi sözcüğünü kullanmış ne kadar da güzel yazmış :happy0064
yaw zaten böyle bir şey olacağı belliydi canım çok güçlü bir savunmam vardı canım duy ferman abi duy yılmazın ölmediğini savunan filizim ortalarda yok bunun tek bir açıklaması var yılmazın öldüğü resmen kabul edilmiştir :happy0064 heytt be bu günleri geçte olsa gördük ya daha ne diyeyim :happy0064
evet efenim şuanda saatlerimiz 03.09 u göstermekte bir şeyler yazayım dedim :img-wink:( deliye bakın demeyin efenim içinizden :img-pilot:img-pilot) dizimiz iyisiyle kötüyle bitti ama yinede uzun zaman böyle bir konu ile bir dizi gelmez düşüncesindeyim :img-yes: belkide fazla karamsar bir yaklaşım oldu ama bu oyuncular vede böylesine bir senaryoya sahip bir dizi bir daha zor gelir neyse iyi yorumlar herkese :img-wink:
ihlamurdelisi
07-08-07, 04:41
sbr kesinlikle sana katılıyorum...Bende böyle bir konu ile bir bir oyuncu ekibiyle ve böyle bir izleyici kitlesiyle bir dizi gelmez...Ihlamurlar Altında apayrıydı...Ne replikler ne sahneler vardı zihinlere kazınan bence bugüne kadar en güzel adından efsane diye bahsettirecek dizi IHLAMURLAR ALTINDA...fragmanından şiirlerine oyuncularından mimiklerine müziklerinden repliklerine yani a dan z ye mükemmeldi bence...Ufak tefek hatalar olabilir...AmA o kadar güzeldiki o hatalar görünmüyordu...
sbr kesinlikle sana katılıyorum...Bende böyle bir konu ile bir bir oyuncu ekibiyle ve böyle bir izleyici kitlesiyle bir dizi gelmez...Ihlamurlar Altında apayrıydı...Ne replikler ne sahneler vardı zihinlere kazınan bence bugüne kadar en güzel adından efsane diye bahsettirecek dizi IHLAMURLAR ALTINDA...fragmanından şiirlerine oyuncularından mimiklerine müziklerinden repliklerine yani a dan z ye mükemmeldi bence...Ufak tefek hatalar olabilir...AmA o kadar güzeldiki o hatalar görünmüyordu...
çok doğru sevgili arkadaşım bende bundan bahsettim zaten :img-wink: hele ki bir fragman bekleme olayı vardı başka hiç bir dizi için o kadar beklememişimdir hakkaten :happy0064 ama bir şekilde bitti dizi geçte olsa ama her şeye rağmen hep hatırlanacak :happy0064 iyi yorumlar herkese :img-wink:
çok doğru sevgili arkadaşım bende bundan bahsettim zaten :img-wink: hele ki bir fragman bekleme olayı vardı başka hiç bir dizi için o kadar beklememişimdir hakkaten :happy0064 ama bir şekilde bitti dizi geçte olsa ama her şeye rağmen hep hatırlanacak :happy0064 iyi yorumlar herkese :img-wink:
Çarşamba günleri işe gelir gelmez daha e-postalarımı okumadan siteye girer fragman gelmiş mi sizlerden öğrenmeye çalışırdım... Ne günlerdi.. :)
Birde Yılmaz'ın öldüğünü düşündüren fragmanımız vardı... Sanırım Ihlamurlar forumundaki en yoğun zamanlardı... :)
Çarşamba günleri işe gelir gelmez daha e-postalarımı okumadan siteye girer fragman gelmiş mi sizlerden öğrenmeye çalışırdım... Ne günlerdi.. :)
Birde Yılmaz'ın öldüğünü düşündüren fragmanımız vardı... Sanırım Ihlamurlar forumundaki en yoğun zamanlardı... :)
he he :happy0064 bilmez miyim sevgili mesburcum o fragmanlar neydi öyle azmı yazıldı yılmaz öldü mü diye :img-pilot yaw ben biliyom her mesajın sonunda koyu harflerle yılmaz ölmiyecek yazıyordum :happy0064 güzel günlerdi aslında bea :icon_sorr neyse iyi yorumlar :happy0064
Bölüm 58:
Filiz gemileri yakmış, dellenmiş artık “yetti garrii” diyerekten kendini yollara vurmuştur…ordular ilk hedefiniz Akdeniz nidaları ile Sapancanın yolunu tutmuştur. Yolda lastiği patlamış olmasına rağmen hedefinden şaşmadan oto lastikçisinin yolunu tutmuştur. Hızını alamamış ustaya yardım bile etmişti… içi içine sığmıyordu..
En sonunda Sapancada buldu kendini…varmıştı sonuçta hedefine…ama ufak bir sorun vardı…dişlerini fırçalamamıştı..dişleri beyaz değildi.birden korku sardı Filiz’i…sarı dişlerle Yılmaz’ını görmek istemiyordu..hemen dişçiye gidip anti tartar tedavisi ile diş minelerine nüfuz ederek inci gibin beyaz yapan tedaviden istedi…
Ve artık hazırdı Filiz Yılmaz’ı için dişler beyaz,saçlar havalı ve neccoysla yıkanmış…
Otele gitti ve Yılmaz’ın gölde olduğunu öğrendi.içinde büyük bir coşku ve heyecanla Yılmaz’ına koşturmaya başladı…
Amanın o da ne?? Gördükleri karşısında şok olmuştu.Yılmaz’ın karşısında başka biri vardı.anlayamıyordu Filiz…halbuki saçlarını neccoysla yıkamış ve etrafındakileri etkilemiş trafik kazalarına neden olmuştu..ama Yılmaz’a karşı bişiler olmamıştı.hatta Yılmaz’ın yanındaki Yılmaz’a sokulmaya başlamıştı..bir anda psikoya bağladı kendini…taş aradı etraftan kızın kafasına atmak için ama sonra ben nasıl olsa seni hallederim diyerekten oradan uzaklaşmaya başladı…ve arkasına bakmadan giderken kız aklına girmiş ve aklında şu mısralar yankılanmıştı….
Filmimin sonu bir hüsran
Terk etti beni esas oğlan
Birbirimize kavuştuk derken
Yardımcı kadın oyuncu nerden çıktı?
Nerden?!
Filmimin sonu bir hüsran
Yarım kalan bir şeyler var
Bu işte bir yanlışlık var
Sette kaldı bütün mutlu anılar
Son sahnede o ikisi
Repliğim ağlama sesi
Bu rol bana göre miydi?!
Bu film benim filmim
Burda esas kız benim
Senaryoda bile yokken
Bu süslü kız da kim?!
Bu mudur???bilmem…:img-pilot:img-pilot:img-pilot
ha ha ha ha :img-hyste sevgili sbr yılmaz ölmeyecek yazmışsın ama yanılmışsın yaw :img-icecr
Baksana filizim bile kabullendi kaç gün oldu hala ortalarda yok:happy0064 walla filizim bu yastan çıkamayacak herhal:img-wink: Hergün büyük bir merakla bakıyorum acaba filizim yastan çıkmışmıdır kendini toparlamışmıdır diye ama filizim'den ses seda yok :happy0064 demekki yas bütün şiddetiyle bütün psikolojik yıkıcılığıyla devam ediyor:img-pilot
Neyse ben birkez daha filizim'e metin ol, ölenle ölünmez diyorum:happy0064 ve biran önce yastan çıkıp foruma geri dönmesini diliyorum.:img-pilot saygılarımla iyi yorumlar.:good: (yine biraz sataşır gibi oldum ama neyse):happy0064
ha ha ha:happy0064 sevgili sysdll yorumun ve şiirin çok güzel olmuş koptum yaw:img-hyste eline sağlık.:happy0064
yaw sevgili bjk li filizim derin yasta anlaşılan :img-pilot ama olmuyor ama kızıyorum filizim ona göre diyeyim ben sana :img-yes: yaw gel bir ses ver arada yahu :icon_whis yaw birde bana diyon forumu boşluyon diye oldu mu şimdi yaw :img-wink:
neyse biraz sert oldu ama olmuyor filizim bu sefer ben yapıştıracam cezayı ona göre :)) neyse kapatıyorum konuyu şimdilik :)
Ağustos Böcüğü
08-08-07, 09:17
Bölüm 58:
Filiz gemileri yakmış, dellenmiş artık “yetti garrii” diyerekten kendini yollara vurmuştur…ordular ilk hedefiniz Akdeniz nidaları ile Sapancanın yolunu tutmuştur. Yolda lastiği patlamış olmasına rağmen hedefinden şaşmadan oto lastikçisinin yolunu tutmuştur. Hızını alamamış ustaya yardım bile etmişti… içi içine sığmıyordu..
En sonunda Sapancada buldu kendini…varmıştı sonuçta hedefine…ama ufak bir sorun vardı…dişlerini fırçalamamıştı..dişleri beyaz değildi.birden korku sardı Filiz’i…sarı dişlerle Yılmaz’ını görmek istemiyordu..hemen dişçiye gidip anti tartar tedavisi ile diş minelerine nüfuz ederek inci gibin beyaz yapan tedaviden istedi…
Ve artık hazırdı Filiz Yılmaz’ı için dişler beyaz,saçlar havalı ve neccoysla yıkanmış…
Otele gitti ve Yılmaz’ın gölde olduğunu öğrendi.içinde büyük bir coşku ve heyecanla Yılmaz’ına koşturmaya başladı…
Amanın o da ne?? Gördükleri karşısında şok olmuştu.Yılmaz’ın karşısında başka biri vardı.anlayamıyordu Filiz…halbuki saçlarını neccoysla yıkamış ve etrafındakileri etkilemiş trafik kazalarına neden olmuştu..ama Yılmaz’a karşı bişiler olmamıştı.hatta Yılmaz’ın yanındaki Yılmaz’a sokulmaya başlamıştı..bir anda psikoya bağladı kendini…taş aradı etraftan kızın kafasına atmak için ama sonra ben nasıl olsa seni hallederim diyerekten oradan uzaklaşmaya başladı…ve arkasına bakmadan giderken kız aklına girmiş ve aklında şu mısralar yankılanmıştı….
Filmimin sonu bir hüsran
Nerden?!
Filmimin sonu bir hüsran
Son sahnede o ikisi
Repliğim ağlama sesi
Bu rol bana göre miydi?!
Bu film benim filmim
Burda esas kız benim
Senaryoda bile yokken
Bu süslü kız da kim?!
:) Alemsin sysdll Süper olmuş..Devamını bekliyoruz..Kihkih..Sen I.A. da feci materyal var..Hiç zorlanmasın..:)
Forumu terkettiğimiz düşünülmesin.Elde olmayan nedenlerden ötürü bir süre ara vermek durumunda kaldım..İnşallah dönüşümüz muhteşem olacak.
Bu arada filizim+y ve ferman arkadaşımızdan epeydir haber alınamıyor..Görenlerin dizifilm.com adresi Ihlamurlar Altında forumuna başvurmaları rica olunur..
EvaLongoria
08-08-07, 12:03
sysdll ;
anladım ben onu =))
ay çok güldüm valla moralimde sıfırın altında 100 lerde gezmekteydi. Sağol varol =)
Acaip eğlendim. Sen her bölüm için ayrı ayrı yazsana =)
Bölüm 58:
Filmimin sonu bir hüsran
Nerden?!
Filmimin sonu bir hüsran
Son sahnede o ikisi
Repliğim ağlama sesi
Bu rol bana göre miydi?!
Bu film benim filmim
Burda esas kız benim
Senaryoda bile yokken
Bu süslü kız da kim?!
harika olmuş,ellerine sağlık:img-hyste:img-hyste yazdığın her yorum çok eğlenceli ama bu başka olmuş:good:
herkese merhabalar, nasılmış benim forumdaşlarım:)
forumda nihayet benden başka girenleri de görebiliyorum bu şekilde olunca daha güzel oluyor site yönetimine bu konuya dikkat etmelerini rica ediyorum.
şiirimi beğenen ve yorumlama zahmetinde bulunan tüm can forumdaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum devamı da gelecek yeter ki sizler bir yere gitmeyin yüreğinize sağlık...
sevgili sysdll arkadaşım beni güldürdün ya Allah'tan seni güldürsün ne kadar güzel olmuş bence ilk bölümden başla böyle ortalardan girme ne dersin süper olmuş hele şiir kısmı bitirmiş olayı Aslı kıza da giydirseydin tam olacaktı ama onun da zamanı gelir ellerine, emeğine ve o güzelim yüreğine sağlık forumdan sakın vazgeçme bende buradayım.
böcüğüm beni arıyormuşsun cnm buralardayım ama benim de elimde olmayan nedenlerden dolayı yoktum bazılar bende hasta, yasta ve bilimum birçok şekilde sanıyorlar ama bana birşey olmayacağını hala da öğrenemediler sen biliyorsun beni anladın sen beni:):)
benimle ilgili kayıp ilanlarına başvurulmuş filizim olmasa bile ruhu burada arkadaşalrım ama beni aramanızda hoşuma gitmiyor değil cezalar, ilanlar vay be sevenim ne çokmuş buradayım buradayım buradayım niyetim yok gitmeye:)
sevgili sbr ve BJK'li hem forumdaşlarım he takımdaşlarım yokluğumda neler yazmışsınız öyle yok öldüğünü kabul etmişim, yok yastaymışım yok hastaymışım ne bahane ne de başka bir forumdaydım ama elde olmayan nedenlerden yoktum ama maşallah sizde hiç boş durmamış yokluğumdan yararlanma çalışmalarını yürütmüşsünüz ama sonradan gelip sizleri haklayacağım aklınıza gelmedi mi acaba bu arada sevgili BJK'li arkadşaım senin içine de sbr kaçmış ben bilirim size yapacağımı:img-yes:
Y ılmazım ölmedi çünkü o bir aşık yiğidim
I sıttığı kalpleri sizler için üzmez bilirim
L üzumsuz fırtınalara yenilmez aslanım benim
M aalesef rüyanızda görürsünüz yaşıyor gözbebeğim
A şk adamı, mert, yiğit alemin tek delikanlısı sevdiğim
Z amanı değil ki daha görecek güzel günleri var söyliyim
Ö lüm ona yakışmadı ki döndü aramıza izledik ya hatırlatırım
L akin sizde ki inatla nazar değecek karayağızıma korkarım
M aalesef amacınıza ulaşamayacaksınız ben hala onunlayım
E ğer mutlu olacaksanız ölmesiyle bende sizi bi güzel haşlarım
D aha söz isterseniz söylenecek tüm sözleri söylerim ben hazırım
İ ster inanın ister inanmayın ne yasta ne de hastayım herdaim aranızdayım
işte ölmediğinin kanıtı bilmem kaçıncı şiirim siz ikinize ithaf ediyorum :):)
yaw yeme bizi filizim bırak ben olmazsamda ruhum burda demeçlerini ben yemem arkadaş :happy0064 bjk li nin içine kaçan bir şey yok yahu gayet gerçekleri yazıyor benim takımdaşım yılmaz öldü diyor haklı olarak :happy0064 neyse birde bana diyon yani forumu boşluyon diye hadi neyse ama iyi sataştım bu arada aldım bjk li yanıma ....:happy0064 eski yılmazcı vede yılmaz öldü zihniyetinin karşısında kimse durumaz :img-pilot( açıkça meydan okudum:))
sorlarımı da sorayım forumdaşlarım gelip nasılsa cvplarlar umarım yine beğenerek ve isteyerek cvplarlar bende keyifle okurum, şimdiden tüm forumdaşlarıma teşekkür ediyorum, özellikle kopya çekmek ve ona yeltenmek gibi bir harekette bulunan forumdaşlarım cezalandırılacaklardır:)
1- Yılmaz'a kızdığınız, yapmaması gerekirdi dediğiniz 3 hatasını ve asıl nasıl davranması gerektiğini yazar mısınız?
2- Filiz'e kızdığınız, yapmaması gerekirdi dediğiniz 3 hatasını ve asıl nasıl davranması gerektiğini yazar mısınız?
3- Ömer'e kızdığınız, yapmaması gerekirdi dediğiniz 3 hatasını ve asıl nasıl davranması gerektiğini yazar mısınız?
4- Rahmetli Elif'e kızdığınız, yapmaması gerekirdi dediğiniz 3 hatasını ve asıl nasıl davranması gerektiğini yazar mısınız?
5- Sizin istediğiniz bir karakterin kızdığınız, yapmaması gerekirdi dediğiniz 3 hatasını ve asıl nasıl davranması gerektiğini yazar mısınız? (bu soruyu lütfen özellikle cvplayın bakalım özel karakteriniz kim)
6- İzlediğiniz, okuduğunuz ya da hehangi bir şekilde öğrendiğiniz aklınıza kazınan, ders çıkardığınız hikaye, anı, roman, film gibi birçok eserden aldığınız iyi ya da kötü mutlaka bir ders vardır sizlerin IHLAMURTLAR ALTINDA'dan aldığınız bir ders var mı ya da size örnek olan?
umarım beğenirsiniz özellikle 6.sorunun cvbını büyük bir merakla bekleyeceğim:)
yaw yeme bizi filizim bırak ben olmazsamda ruhum burda demeçlerini ben yemem arkadaş :happy0064 bjk li nin içine kaçan bir şey yok yahu gayet gerçekleri yazıyor benim takımdaşım yılmaz öldü diyor haklı olarak :happy0064 neyse birde bana diyon yani forumu boşluyon diye hadi neyse ama iyi sataştım bu arada aldım bjk li yanıma ....:happy0064 eski yılmazcı vede yılmaz öldü zihniyetinin karşısında kimse durumaz :img-pilot( açıkça meydan okudum:))
ne yiyecem seni sbr bende yalan hilaf yok:):) ister ye ister yeme buradayım tabi nasılsa yazdıklarınızı okuyorum geç de olsa verilecek cvbım var bak şirimde herşeyi yazdım okumadın sanırım:) (ya da işine gelmedi:)) sizden de takımdaş olacak ah BJK'Lİ ahh ben de takımdaşınım ama sen sbr tarafını seçtin ama o da doğruyu bulacak be sbrım:) sataşsanda cezaları alınca görürüm seni beni kolay lokma değilim cümlelerim yeter sana şiirim çok da güzel oldu hani:) ben duruyorum çünkü ölen biri yok olsaydı ben söylerdim sen halüsinasyon görüyor olmayasan benim yandaşlarım daha fazla istersen hemen soralım (kaytarma soruları cvpla hadi bekliyorum)
ne yiyecem seni sbr bende yalan hilaf yok:):) ister ye ister yeme buradayım tabi nasılsa yazdıklarınızı okuyorum geç de olsa verilecek cvbım var bak şirimde herşeyi yazdım okumadın sanırım (ya da işine gelmedi) sizden de takımdaş olacak ah BJK'Lİ ahh ben de takımdaşınım ama sen sbr tarafını seçtin ama o da doğruyu bulacak be sbrım sataşsanda cezaları alınca görürüm seni beni kolay lokma değilim cümlelerim yeter sana şiirim çok da güzel oldu hani:) ben duruyorum çünkü ölen biri yok olsaydı ben söylerdim sen halüsinasyon görüyor olmayasan benim yandaşlarım daha fazla istersen hemen soralım (kaytarma soruları cvpla hadi bekliyorum)
yemem tabii ne yiyecem :img-pilot şiiri okudum da ne güzel yazmışın parantez içine (anladın sen :)) yaw ölmedi olur mu bence sen daha yasın etkisinden çıkamamışın :) ölmedi diyorsun hala :img-pilot aslında bakma bjk li nin benim tarafımda yani eski yılmazcı tarafında olması güzel sonuçta bende yakında forumda olmıyacağım :img-yes: ferman abimde yok zaten eski yılmazı savunan biri olması gerekir zaten :img-wink: neyse ama şimdilik daha buralardayım şimdilik en güçlü direnişçi benim ama sonra ne olur bilemem :img-yes: bu arada bende sana ceza keseceğimi söylemiştim işte senin cezanda bu sorularını yanıtlamıyacam :img-beee: (cezayı kestim böylece :))
1- Yılmaz'a kızdığınız, yapmaması gerekirdi dediğiniz 3 hatasını ve asıl nasıl davranması gerektiğini yazar mısınız?
Filiz ile olan kısmı değerlendirme içine alayım
*Filiz'e ilk yaklaşma sebebi ama öyle olmasaydı nasıl tanışırlardı bilemiyorum
*Ömer vurulduğu zaman Yılmaz herkes tarafından suçlanırken Filiz Yılmaz'a inanmıştır fakat şahitli ifadeden sonra savunmamıştır,herşey üst üste Yılmaz'ı hedef göstermiştir,Yılmaz'ın Ömer ile olan ilişkiside malumdur bu nedenle Filiz'in şüphe etmesini normal karşılamalı anlayışlı davranmalıydı...kestirip atmamalıydı
*Filiz bebeğini söylerken Yılmaz Filiz'e inanmalıydı,kendisini sevmeyen kabul etmeyen Handan'a Cem'e ve alınması kolay olan rapora inanmamalıydı
*Yılmaz bir anlık öfke ile soluğu Aslı'nın evinde almamalıydı,Aslı ile deniz sefası yapmamalıydı
daha yazacak çok şey var ama sınırlayalım:)
2- Filiz'e kızdığınız, yapmaması gerekirdi dediğiniz 3 hatasını ve asıl nasıl davranması gerektiğini yazar mısınız?
*Bebeği ilk zaman söylememesi doğaldı Yılmaz ile aralarında olan ayrılık nedeniyle fakat çok fazla uzattı,siniri yatıştıktan sonra söylemeliydi,biraz geç kaldı
*Cem'i etkisiz kılmak adına harekete geçmesi doğaldı fakat bu işi yaparken hiç değilse Ömer'den gizlememeliydi,yapılacak şeyleri konuşup ortaklaşarak çözüm bulmaya çalışmalıydı
*Aslı'ya olanlardan sonra çokta yakın olmamalıydı en azından mesafe koymalıydı
3- Ömer'e kızdığınız, yapmaması gerekirdi dediğiniz 3 hatasını ve asıl nasıl davranması gerektiğini yazar mısınız?
*Şirket başında olduğu zamanlarda iş çıkmaza girdiğinde işçileri kolayca gözden çıkarmayıp Filiz gibi çaba sarf etmeli ve üzerine düşünmeliydi
*Elif'in ölümün