Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 26
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
ismailsurucu
17-08-07, 21:55
ıhlamurlar altında birçok yetenekleri suyüzüne çıkartmaya devam ediyor.bunlardan biriside sysdıl.
sysdıl ıhlamurlar altındayı mizahi açıdan ele alman gerçekten harika.okudukça gülmekten kırıldım.çok teşekkürler.yüreğine sağlık.
evet bu gece bir ıhlamurlar altında gecesi olarak gördüm ve bölümleri izlemeye devam etmekteyim :img-wink: bu bölüm eski yılmazcı olarak benim açımdan bir diğer güzel bölümü izledim :happy0064 bu bölümde ömer şirketten yılmaz tarafından kovulunca filize patlıyor hepsi senin suçun diye tabii burda ömerin o zamanlar ne kadar şuursuz olduğu açık bir şekilde görülüyor bu bölümde:img-yes: .. sen o kadar kumar oynıyacaksın onda sonra vay efendim şirket benim falan filan ....
bölüm ortalarında bir diğer güzel sahne ise elif-yılmaz konuşmasıydı yılmaz bu kezde elife gereken cevapları yapıştırdı ve artık kendisinin hiç bir değeri olmadığını bir kez daha hatırlattı :good: bölüm sonlarında açık pazara gelmeyen filizi odasından görütürken karşısında muratı bulan eski yılmaz muratada postayı koydu :happy0064 muratta tabii ki genelde arkadan konuşmaları seven bir karakter olduğu için bir şey yapamadı :img-wink: son sahnedeki evlilik teklifi çok samimiydi filizde böyle olduğunu gördü ve kabul etti .. güzel bir bölümdü iyi yorumlar :img-wink:......
bu bölüm gerçekten filiz yılmazcıların bölümü :img-wink: çok güzel sahneler var bölümün başındaki yılmaz-salih replikleri çok güzeldi :happy0064 bu bölümde açık bir şekilde görülüyor ki erol bey bu bölümde kesin olarak yılmazla ilgili fikirleri netleşmiş ve ölürken filize yaptığı konuşma bu bölümlerde şekillenmiş :img-yes: bu bölümde yılmazın romantikliğinin normal dozda olduğu görülmekte 2.sezon yılmazındaki o cacıklıktan eser yok :img-yes: ama tabii ilk sezondaki yılmaz filizle birlikte bir gelişim gösterdi ama 2. sezon bu işin ayarı fazla kaçtı :img-yes:
bu adi falcıda bu bölümde açmış şom ağzını :img-pilot yaw bende o zamanlar bir şekilde uzayacağını bekliyordum ama bu kadarda kanserlik olacağını kim bilebilirdi :img-wink:
bu bölümlerde murat da yazık arkadan takip ediyor filizi :img-wink: handanla yapacağı iş birliği konusunda zemin hazırlıyor :img-wink: ama tabii bunların boşa çırpınma olduğunu daha sonra anlıyacak murat efendi....
erol bey en delikanlılardan biriydi ama adam giderken fena kazık attı yahu :img-pilot kaç bölüm filizin vicdan muhasabesi ile geçti :img-pilot bu bölüm aynı zamanda muallanın tavırlarını ve yılmazın filizle ilgili ölümüne filiz düşüncesinde olduğu açık bir şekilde belli oldu :img-wink: herkese iyi yorumlar .....
feride-ömer
18-08-07, 01:13
sevgili sbr gerçekten çok güzel konulara değinmişsin hele kanserlik vakka mevsuzu tam uymuş yani nerden bilebilirdikki bu kadar sıkıcı olacağını neyse senin şimdi söz ettiğin bölümler gerçekten güzel bölümlerdi senaryo çok güzeldi ben şimdi bile izlesem sıkılmam birinci sezondaki bölümlerde mantık hatası bulmak çok zordu ama ikinci sezonda senaristlerimiz mantık hatası eksikliğini fark edip bol bol mantık hatası yaptılar bir bölümde mutlaka üç dört tane mantık hatası vardı neyseki son bölüm güzel bitti en azından sorunlar bitmişti ama işte o bir sezonluk süreye yanıyor insan neyse bizle yorumlarını paylaştığın için teşkkürler umarım herkes girmeye başlar bizde eski günlere döneriz iyi yorumlar:img-wink:
işte ilk sezon aksiyon sahnelerinin kalitesi burda :img-yes: mükemmel bir heyacandı bu bölüm ve ömer-yılmazın ortak çalışmasını izlemek güzeldi :img-wink: burda kemal beyede değinmek lazım yani o olayda baktım adam tek eliyle koskoca otomobili durdurdu :img-pilot sustalı kemal adamın adı yahu boşuna değil :happy0064
bir diğer konuda bölümle ilgili manken mevzusu ... filizin mankenin yılmaza gösterdiği ilgiden rahatsız olması bir nevi ufak bir kıskançlık yaşadığı sahneler güzeldi :img-wink: muratta iyi çalıştı bu bölüm mankeni saldı yılmazın üstüne allah ne verdiyse :img-pilot
bu bölüm hakkaten filiz yılmazla mankeni her gördüğü anda bir kıskançlık krizi geçirmiş :happy0064 bu bölümde en sinir olduğum karakter leyla oldu gidecemde gidecem :icon_whis güzel bir bölüm diyebiliriz iyi yorumlar herkese ....
bu bölümde filizimiz ufak bir güvensizlik yaşıyor esas oğlana karşı aslında ufak demekte doğru olmaz bayağı bir bitiriyor yüzüğü atmalar falan :happy0064 ama tabii yılmaz bunu murat ın yanına bırakmıyor:happy0064 benle uğraşma yoksa gömerim modunda o ara :img-pilot bu eski yılmazın bu tavırlarını çok seviyorum nedense :happy0064 bu bölümdeki hayri-salih-yılmaz replikleri çok eğlenceliydi bunuda belirteyim efenim :happy0064
yahu bölümde yılmaz manken kız lehine oy kullanınca filizin gözlerinden ne ateş çıktı arkadaş :img-pilot yakacaktı ortalığı :img-pilot ama sinirli filizde bir başka güzel yane :happy0064 ilk sezon yılmazı hakkaten bu konularda dengeliydi ama sonra öldürdüler adamı yaff:img-pilot
evet efenim gecenin bu saatinde içim dışım ıhlamur oldu :img-pilot ama başlığıda hareketsiz bırakmıyom hani vefada bu böyle bir şey olsa gerek şimdilik devriye bende ama sonra ne olur bilinmez .....
saat 4 e geliyor efem deli misali bir şeyler yazayım dedim yine :img-pilot 2.sezon aksiyon sahneleri geldi aklıma ve bu konularda da dizinin sınıfta kaldığını belirtmek istedim :img-wink: bir aslı sahnesi vardı hiç unutmam aslıya iğneyi enjekte edip keseceklerdi bu dünyadan bağlantısını sonra yılmaz akın girer o mekana ve havaya ateş açar :img-pilot en beğenmediğim sahnelerden biriydi sadece :img-yes: hatırlayanlar bilir belki tam anlatamadım zaten gece vakti :img-pilot herkese iyi yorumlar .......
sbr bravo, sanırım en vefalı üye sen çıktın. gece nöbetin de çok iyi. :)
Ayrıca bölüm 35 benimde en çok sevdiğim bölümlerden bir tanesi.
sbr bravo, sanırım en vefalı üye sen çıktın. gece nöbetin de çok iyi. :)
Ayrıca bölüm 35 benimde en çok sevdiğim bölümlerden bir tanesi.
valla sevgili mesburcum hele birde bu son yaşananlar olmasaydı dizide ben burda yatardım da bakma sen yinede boş bırakamıyorum her ne olursa olsun ıhlamurun bendeki yeri başka :happy0064 ama arkadaşlarmızdan aynı desteği göremiyorum yani tek başıma itekliyorum forumu :) eee benimde çabam bir yere kadar tabii sana iyi yorumlar :)
yaw zaten eski yılmazcı olan benim yapacağım özetlerde bu kadar olur yane :img-pilot ama hiç olmazsa forum sessiz kalmıyor yahu oda bir şeydir :happy0064 ama zaten girmiyecem bu portala böyle giderse bazı yöneticilerin tutumlarını anlamak güç ben gittikten sonra forum hepten ölür o zaman :icon_sorr ama benden sonra boşlamayın burayı yahu :img-wink: iyi yorumlar ...
bu bölüm içinde filiz-yılmazcılar için güzel bir bölüm diyebiliriz :img-wink: tabii senaryo bize güzel filiz-yılmaz sahneleri hazırlamış o zamanlarda zaten her şeyin bu kadar iyi gitmesi pekte hayra alamet değildi :img-wink: bu bölümde de kılkuyruk murat handan la faaliyette :img-pilot yani bu kadının(handan) günün birinde yılmaza oğlum diyeceğini kim düşünebilirdi :)
bölümde gördüğüm kadarıyla filizin evlilik öncesi daha bir heyacanlı olduğunu gördüm canan la konuşmasında bunu anladım yani :img-wink: filizde yılmaz gibi aynı kafada her ikiside birbiriyle olsun gerisi boş sanki :happy0064
bakıyorum bu bölümlerde hakkaten meral için ilk sezon cemi diyebiliriz :img-wink: ama cem birazda pisiko olduğundan bir adım öne geçiyor :img-wink: her bölüm uyuz olduğum bir karakter oluyordu bu bölümde handan ı seçtim pis sarışın :img-pilot
bölümün sonundaki sahne tabii ki kötüydü sustalı kaydı gitti yaf :img-wink: 2.sezon başlarında avni yalçın ın diziden çıkması fazla etkilemez diziyi diye düşünüyordum ama maalesef yanlış düşünüyormuşum o aralar :img-yes: herkese iyi yorumlar .....
forum sakinlerim yine sessizliğe bürünmüş forum ama olsun unutmayıp hala direten sbr, ben ve diğer arkadaşlarım sayesinde yine de ilerliyoruz öncelikle gayretinden ötürü sbr arkadaşımıza sonsuz teşekkür (o beni unutmuş kaç msj yazmış benden bahsetmemiş kesin alındı hadi hayırlısı:)) ederim:img-yes:
sevgili sysdll yine döktürmüşsün ellerine sağlık diğer kısımları es geçmen süper olmuş bende sözümü yerine getirip ekleyeceğim sürprizlerimi eğer beğenmezsen siliyorum ve de devam etmeyeceğim senden haber bekliyorum, yüreğine sağlık bu paylaşım için...
forum sakinlerim yine sessizliğe bürünmüş forum ama olsun unutmayıp hala direten sbr, ben ve diğer arkadaşlarım sayesinde yine de ilerliyoruz öncelikle gayretinden ötürü sbr arkadaşımıza sonsuz teşekkür (o beni unutmuş kaç msj yazmış benden bahsetmemiş kesin alındı hadi hayırlısı:)) ederim:img-yes:
sevgili sysdll yine döktürmüşsün ellerine sağlık diğer kısımları es geçmen süper olmuş bende sözümü yerine getirip ekleyeceğim sürprizlerimi eğer beğenmezsen siliyorum ve de devam etmeyeceğim senden haber bekliyorum, yüreğine sağlık bu paylaşım için...
benimde burda sayılı günlerim kaldı o yüzden şimdilik devriye bende diyorum sonra ne olur bilinmez ama bir süre daha forumu sessiz bırakmam herhalde ah birde dizi benim istediğim çerçevede bitseydi işte o zaman hiç ayrılmazdım burdan :img-yes: ama her şeye rağmen ıhlamur sonuçta yani :img-wink:
benimde burda sayılı günlerim kaldı o yüzden şimdilik devriye bende diyorum sonra ne olur bilinmez ama bir süre daha forumu sessiz bırakmam herhalde ah birde dizi benim istediğim çerçevede bitseydi işte o zaman hiç ayrılmazdım burdan :img-yes: ama her şeye rağmen ıhlamur sonuçta yani :img-wink:
sbr sbr ne sayılı günleri hayırdır nerelere kaçıyorsun neler oluyor tmm sana bıraktık forumu yoruldun tüm gün ve gece masaideydin bu yüzden mi yoruldun ama sensiz olmaz ki nedenini açıklarmışsın bir gitmedir tutturdun :icon_sorr eğer sizler giderseniz bende kalama ki:(:(
kalman için ne yapmalıyım yoksa kabul mü edeyim:icon_whis
sbr sbr ne sayılı günleri hayırdır nerelere kaçıyorsun neler oluyor tmm sana bıraktık forumu yoruldun tüm gün ve gece masaideydin bu yüzden mi yoruldun ama sensiz olmaz ki nedenini açıklarmışsın bir gitmedir tutturdun :icon_sorr eğer sizler giderseniz bende kalama ki:(:(
kalman için ne yapmalıyım yoksa kabul mü edeyim:icon_whis
yani tamamen alakam kesilmezde yani o kadar artık sık yazmama kararı aldım zaten artık yapacak bir şeyde yok burda kendim çalıp kendim oynuyom :) ya zaten yapacak bir şeyde kalmadı ki artık keşke daha önceden üye olsaymışım dedim hakkaten :img-wink: giden gitmiş zaten sevgili filizim forumda başka bir şey yazan yok :img-wink: tamamen bağlantıdan kopmam ama eskisi yani şuan ki gibi gece gündüz yazmıyacam artık neyse bir şeyleri kabul etmenede gerek yok canım forum bugün biraz canlıysa bu konu yüzünden canlı :img-wink: neyse sana iyi yorumlar 93279. üye sbr iyi bir gece diliyor :img-pilot
yani tamamen alakam kesilmezde yani o kadar artık sık yazmama kararı aldım zaten artık yapacak bir şeyde yok burda kendim çalıp kendim oynuyom :) ya zaten yapacak bir şeyde kalmadı ki artık keşke daha önceden üye olsaymışım dedim hakkaten :img-wink: giden gitmiş zaten sevgili filizim forumda başka bir şey yazan yok :img-wink: tamamen bağlantıdan kopmam ama eskisi yani şuan ki gibi gece gündüz yazmıyacam artık neyse bir şeyleri kabul etmenede gerek yok canım forum bugün biraz canlıysa bu konu yüzünden canlı :img-wink: neyse sana iyi yorumlar 93279. üye sbr iyi bir gece diliyor :img-pilot
sbr herkesten beklerdim de senden bu kadar çabuk bir pes beklemezdim ya olmaz kesinlikle yazmayı bırakma tamam 7/24 olmasa da paylaşımlarından mahrum bırakma tmm mı:icon_sorrbazen bende kendim çalıp kendim oynuyorum gibi geliyor ama olsun illa gelip okuyan ya da yorumlayan forumdaşlar var hem gerçketen bu forum ve bu dizi bambaşkaydı o yüzden inatla vazgeçmiyoruz ya öyle değil mi? haklısın sbrım yazan yok okuyan olsa da umarım devam eder yoksa sizler olmazsanız bende olmam söyliyim:img-yes:
sbr herkesten beklerdim de senden bu kadar çabuk bir pes beklemezdim ya olmaz kesinlikle yazmayı bırakma tamam 7/24 olmasa da paylaşımlarından mahrum bırakma tmm mı:icon_sorrbazen bende kendim çalıp kendim oynuyorum gibi geliyor ama olsun illa gelip okuyan ya da yorumlayan forumdaşlar var hem gerçketen bu forum ve bu dizi bambaşkaydı o yüzden inatla vazgeçmiyoruz ya öyle değil mi? haklısın sbrım yazan yok okuyan olsa da umarım devam eder yoksa sizler olmazsanız bende olmam söyliyim:img-yes:
bir pes etme yok yahu :) bende zaten hattan tamamen kopmam :img-wink: bu dizinin her şeye rağmen bendeki yeri aynı ama bir ara hiç yazmazsam kesin olarak bıraktığım anlamına gelmesin yani :img-wink: burdan kopamayız tabii ki birde geç girdim ben foruma yani :happy0064 neyse zaten bugünlerde içim dışım ıhlamur oldu güzel bir ilk sezon özeti geçtim eski yılmaz felsefemle :img-pilot o zamanlar forumda olsaymışım bayağı güzel bir kapışma olurmuş yani burda :happy0064
sevgili sysdll izninle naçizane sürprizimi ekliyorum, senin bölüm bölüm yazdığın güzel yorumlarına karşılık bende şiirlerle bir iki ekleme yapmak istedim umarım sen ve forumdaşlarım beğenirsiniz eğer beğenirseniz senin eklemelerinin peşinden onlar gelecek yoksa yok, biraz esprili (pek sayılmaz seninkilerin yanında ama) olarak ele aldım yorumları bekliyorum:img-yes:
1.BÖLÜM
B ir varmış bir yokmuş gazi mahallesinde iki inatçı aşık varmış
İ kisi de birbirini sever görünür ama birbirlerinin canını yakarlarmış
R üyaları birbirinden ayrı görürler ama birbirleri için yaşıyor sanırlarmış
İ stekleri çok hayatın bambaşka yönlerini yaşamak isteyen bir kız varmış
N edense erkek olan bundan habersiz bambaşka hayaller kurarmış
C adılığı ile nam salmış bu kız adama etmediğini bırakmamış
İ nat bu ya o adamda rüyadan uyanınca kızın dünyasını ettikleri ile şaşırtmış
B aşka bir tarafta bir abi bir de kızkardeş bambaşka hayat yaşarlarmış
Ö mer’miş abinin adı kazanovaymış kızın ise Filiz’miş güzelliği görenleri şaşırtırmış
L akin ikisinin de hayatlarında tek istekleri aşkı doyasıya yaşatmak ve yaşamakmış
Ü mitlerini yitirdikleri bir anda karşılarına Yılmaz ve Elif diye vefasız aşıklar çıkmış
M eğerse onlar yüzünden hayatları hem zindan hem de güllük gülistanlık olacakmış
2.BÖLÜM
İ ki adam bir kadın aşk çekişmeleri yaşarken ortalıkta can pazarı yaşanmış
K ız kendi istekleri uğruna sevdiğini değmeyecek şeyler uğruna harcamış
İ çinden bir ses “bu adamla yaşanmaz akılsız kız aklına başına al” diye haykırmış
N asılsa aşk karın doyurmazdı bir kürk bir araba alamazdı bu adam diye sayıklamış
C ivanımert delikanlı yiğit adam bu olanlara, karşılaştıklarına şaşırmışta şaşırmış
İ çinden artık Allah ne verdiyse bu kendini bilmez kıza saydırmışta saymış
B ir anda maziye dönüp o güzel günleri hatırlarken gözlerinden yaşlar boşanmış
Ö zlem içini yakıp yüreğinden kalbine sessizce ısrarlı gözyaşları akıtmış
L ehine dönecek olayların temelleri ilk bölümlerde farkında olmadan atılmış
Ü nlü tekiner kardeşler için beklenmedik sürprizlerle dolu yeni bir dönem başlamış
M aksat muhabbet olsun diye bu kardeşler yeni insanları hayatlarına katmış
birbirinin aynı olduğu için 3,4,5 bende arkadaşım gibi es geçtim...
6.BÖLÜM
A rtık işler çıkılmaz bir hal almış Ömer Bey Elifi’i Yılmaz’dan çalmış
L akin unuttuğu aklına getiremediği Yılmaz’ın parlak zekasıymış
T abi ki elinden alana ve kendisini terk eden sevgiliye hesap sorulacakmış
I şığı deniz fenerinin etrafını aydınlatırken iki aşığın dünyasını karartmış
N ihayet ipler iyice gerilirken diğer tarafta işler yavaş yavaş tıkırındaymış
C eza olsun da sevdiğim bana geri dönsün, yaptığını anlasın diye tokatlamış
I sıttığı kalbi paramparça etmiş de bu tokat elinin acısı yüreğini dağlamış
B u böyle olmaz diyen ana söze karışıp kızı tekinerlerin veliahtına doğru yolculamış
Ö mer zaten dünden razı bu kendini beğenmişe kollarını ve yüreğini açmış
L akin zoruna giden bu olaylar dahası sevdiğini kaptırma esas oğlanı çileden çıkarmış
Ü züntüsünden en olmayacak bir günahsızın canını yakmak için kolları sıvamış
M aksat kendisine acı yaşatanlara karşı daha derin acılar, hüzünler yaşatmakmış
bir pes etme yok yahu :) bende zaten hattan tamamen kopmam :img-wink: bu dizinin her şeye rağmen bendeki yeri aynı ama bir ara hiç yazmazsam kesin olarak bıraktığım anlamına gelmesin yani :img-wink: burdan kopamayız tabii ki birde geç girdim ben foruma yani :happy0064 neyse zaten bugünlerde içim dışım ıhlamur oldu güzel bir ilk sezon özeti geçtim eski yılmaz felsefemle :img-pilot o zamanlar forumda olsaymışım bayağı güzel bir kapışma olurmuş yani burda :happy0064
aman sbr pes etme olmasın ilk sezon özetlerini okudum az biraz dokundurmalar vardı ama ses etmedim:) bende senin gibi geç girdim bu foruma ilk sezon olsaymışım diye çok hayıflandım hakkaten bu forumdaşlar o zaman olsaymış yer yerinden oynarmış eminim ikinci sezonda böyle olduysa ilk sezonun muhteşemliği üzerine ne yorumlar olurmuş düşünsene valla tadından yenmezdi ama maalesef kaçırdık işte forumdaşlar olsa yine ilk sezonu ele alırdık ama gemiyi çok çabuk terk ettiler, pes ettiler sen ben ve birazımız direniyoruz ahla bakalım nereye kadar:icon_sorr
aman sbr pes etme olmasın ilk sezon özetlerini okudum az biraz dokundurmalar vardı ama ses etmedim:) bende senin gibi geç girdim bu foruma ilk sezon olsaymışım diye çok hayıflandım hakkaten bu forumdaşlar o zaman olsaymış yer yerinden oynarmış eminim ikinci sezonda böyle olduysa ilk sezonun muhteşemliği üzerine ne yorumlar olurmuş düşünsene valla tadından yenmezdi ama maalesef kaçırdık işte forumdaşlar olsa yine ilk sezonu ele alırdık ama gemiyi çok çabuk terk ettiler, pes ettiler sen ben ve birazımız direniyoruz ahla bakalım nereye kadar:icon_sorr
ee o kadar dokundurma olur tabii :) sen yine benden önce girmişsin yani ben çok geç girdim 2. sezon başlangıcında üye olsaydım yılmazın çok çekeceği olurdu benden :happy0064 tabii ilk sezondan başlasaydık daha bir güzel olurdu ama artık bunlar için çok geç :icon_sorr herkes ıhlamur fanı olamaz diyerek yorumu bitiriyorum mesaj yerine gitti sanırım :)
ee o kadar dokundurma olur tabii :) sen yine benden önce girmişsin yani ben çok geç girdim 2. sezon başlangıcında üye olsaydım yılmazın çok çekeceği olurdu benden :happy0064 tabii ilk sezondan başlasaydık daha bir güzel olurdu ama artık bunlar için çok geç :icon_sorr herkes ıhlamur fanı olamaz diyerek yorumu bitiriyorum mesaj yerine gitti sanırım :)
olsun tabi:) bende ilk sezon o intikam oyununda olsam yılmazı sürüm sürüm süründürürdüm bir de ikinci sezonun başında gurur yapacakken yapmadı ya işte o kısımda da çok kızdım ona asıl orada katillik olayında yaptığını yapsaydı tam yerinde olurdu ama her zaman ki gibi haklıyken haksız konumuna düşmek yılmazın bir özelliği ne yaparsın ama bahsettiğim o iki kısımda yılmazı kimse elimden alamazdı ilkinde nametçe bu oyunu yapması ikincisinde de tüm haklar elindeyken bu hakkından feragat etmesi sakın yalnış anlaşılmasın ilk kızdığım tamamen namertliğinden ikincisi ise kendisi o kadar haklıyken bubu kullanmamasından dolayı ahh yılmaz ahh :):)
msj yerine gitmen mi be sbrım tam yerine ulaştı sanırım gerçekten de herkes ıhlamurlar fanı olamaz haklısın (bak ilk kez anlaştık not et bir yere:):))
olsun tabi:) bende ilk sezon o intikam oyununda olsam yılmazı sürüm sürüm süründürürdüm bir de ikinci sezonun başında gurur yapacakken yapmadı ya işte o kısımda da çok kızdım ona asıl orada katillik olayında yaptığını yapsaydı tam yerinde olurdu ama her zaman ki gibi haklıyken haksız konumuna düşmek yılmazın bir özelliği ne yaparsın ama bahsettiğim o iki kısımda yılmazı kimse elimden alamazdı ilkinde nametçe bu oyunu yapması ikincisinde de tüm haklar elindeyken bu hakkından feragat etmesi sakın yalnış anlaşılmasın ilk kızdığım tamamen namertliğinden ikincisi ise kendisi o kadar haklıyken bubu kullanmamasından dolayı ahh yılmaz ahh :):)
msj yerine gitmen mi be sbrım tam yerine ulaştı sanırım gerçekten de herkes ıhlamurlar fanı olamaz haklısın (bak ilk kez anlaştık not et bir yere:):))
şunu açıkça söyliyeyim ben yılmazın o şirket hisseleri için cem akmandan gelen çeki yırttığı ve filizin eline 1 ytl tutuşturduğu bölümlerde yılmaz gözümde zirve yapmıştı yani :happy0064 sonra gerçi hemen alttan aldı filize karşı orda mennun olmadım ama sonra yine katillik olayında aldığı tavrı beğenmiştim yani orda kabul etmemesi filizi son derece yerindeydi ama sonraki yılmaz yani filizin hamile kalmasından sonraki yılmaz giderek düştü gözümde yavaş yavaş düştü vede öldü sonunda zaten :happy0064( bize anlaşmak yaramaz filizim anladın sen onu :))
şunu açıkça söyliyeyim ben yılmazın o şirket hisseleri için cem akmandan gelen çeki yırttığı ve filizin eline 1 ytl tutuşturduğu bölümlerde yılmaz gözümde zirve yapmıştı yani :happy0064 sonra gerçi hemen alttan aldı filize karşı orda mennun olmadım ama sonra yine katillik olayında aldığı tavrı beğenmiştim yani orda kabul etmemesi filizi son derece yerindeydi ama sonraki yılmaz yani filizin hamile kalmasından sonraki yılmaz giderek düştü gözümde yavaş yavaş düştü vede öldü sonunda zaten :happy0064( bize anlaşmak yaramaz filizim anladın sen onu :))
sbrım o kısımlarda Yılmaz bende de tavan yaptı ama öncesinde Filiz'e karşı inatla peşinden koşturması, çabalaması ne biliyim haklıyken haksız konumuna düşmesi sinir etti beni (intikam olayına ses etmemişsin bu konudaki düşünceni biliyorum bunu yapma nedenleri diyeceksin bana ama yemezler:)) dediğin kısımdaki Yılmaz enfesti tekiner kardeşlere iyi bir dersti ama anlayamadılar işte, katillik olayında ilk tavrı doğru devamındaki tavırları gereksizdi bunu kendisi de kabul etti bir de kendisi güven nutukları atarken aynı gevensizliği yaşamış olması haklıyken haksız konumuna birkez daha düşmesine neden olmuştur:img-yes:Filiz'in hamile kalmasından sorumlu olan da Yılmaz dolayısıyla ne öldü ne de birşey oldu azıcık değişti be sbrım:):) (anlamam mı haklısın ama orada anlaştık işte ama diğer konuda hala anlaşmazlığımız sürüyor Türkiye'nin AB üyeliğinden bile daha beter durumdayız bu konuda anladın sen beni:):))
sbrım o kısımlarda Yılmaz bende de tavan yaptı ama öncesinde Filiz'e karşı inatla peşinden koşturması, çabalaması ne biliyim haklıyken haksız konumuna düşmesi sinir etti beni (intikam olayına ses etmemişsin bu konudaki düşünceni biliyorum bunu yapma nedenleri diyeceksin bana ama yemezler) dediğin kısımdaki Yılmaz enfesti tekiner kardeşlere iyi bir dersti ama anlayamadılar işte, katillik olayında ilk tavrı doğru devamındaki tavırları gereksizdi bunu kendisi de kabul etti bir de kendisi güven nutukları atarken aynı gevensizliği yaşamış olması haklıyken haksız konumuna birkez daha düşmesine neden olmuştur:img-yes:Filiz'in hamile kalmasından sorumlu olan da Yılmaz dolayısıyla ne öldü ne de birşey oldu azıcık değişti be sbrım:) (anlamam mı haklısın ama orada anlaştık işte ama diğer konuda hala anlaşmazlığımız sürüyor Türkiye'nin AB üyeliğinden bile daha beter durumdayız bu konuda anladın sen beni:))
bak o konuda mütabıkız demek :img-wink: intikam olayı bende aynı ama bu olaya biraz daha farklı bakıyom yani sen benim nişanlı mı alacan bende rahat duracam bunu beklemek hayal olur birde yılmaz gibi birinden :img-wink: sen şimdi başka şekilde intikam alsaydı diyeceksin(az çok tanıyoz artık:) ) ama o an yılmaz bu şekilde bir intikam düşündü ama iyikide düşündü yani yoksa filizin farklı olduğunu görüp nasıl aşık olacaktı ona :happy0064 ama tabii orda yılmaz çok yara aldı yani filizin manken konusunda , hisseler konusunda ve en son katillik ile suçlaması yılmazda bir güvensizlik yarattı ama olmaması gerekiyordu tabii :img-wink: ah filizim benim ilk sezon beğenerek izledim yılmaz bu değildi o yüzden öldürdüler eski yılmazımı :icon_sorr adam kabaydı biraz gerçi filizde birlikteyken 30 lu bölümlerde son derecede romantikti ama 2. sezondaki yılmaz o değil o yüzden ölmüştür efenim :happy0064 türkiye AB ye girer ama biz orta yolda buluşamayız bak burda da ortak noktada buluştuk :img-pilot aslında o konuda da anlaşacazda işte sen inat ediyon kanımca :img-pilot
ismailsurucu
18-08-07, 22:58
sevgili sysdll izninle naçizane sürprizimi ekliyorum, senin bölüm bölüm yazdığın güzel yorumlarına karşılık bende şiirlerle bir iki ekleme yapmak istedim umarım sen ve forumdaşlarım beğenirsiniz eğer beğenirseniz senin eklemelerinin peşinden onlar gelecek yoksa yok, biraz esprili (pek sayılmaz seninkilerin yanında ama) olarak ele aldım yorumları bekliyorum:img-yes:
1.BÖLÜM
B ir varmış bir yokmuş gazi mahallesinde iki inatçı aşık varmış
İ kisi de birbirini sever görünür ama birbirlerinin canını yakarlarmış
R üyaları birbirinden ayrı görürler ama birbirleri için yaşıyor sanırlarmış
İ stekleri çok hayatın bambaşka yönlerini yaşamak isteyen bir kız varmış
N edense erkek olan bundan habersiz bambaşka hayaller kurarmış
C adılığı ile nam salmış bu kız adama etmediğini bırakmamış
İ nat bu ya o adamda rüyadan uyanınca kızın dünyasını ettikleri ile şaşırtmış
B aşka bir tarafta bir abi bir de kızkardeş bambaşka hayat yaşarlarmış
Ö mer’miş abinin adı kazanovaymış kızın ise Filiz’miş güzelliği görenleri şaşırtırmış
L akin ikisinin de hayatlarında tek istekleri aşkı doyasıya yaşatmak ve yaşamakmış
Ü mitlerini yitirdikleri bir anda karşılarına Yılmaz ve Elif diye vefasız aşıklar çıkmış
M eğerse onlar yüzünden hayatları hem zindan hem de güllük gülistanlık olacakmış
2.BÖLÜM
İ ki adam bir kadın aşk çekişmeleri yaşarken ortalıkta can pazarı yaşanmış
K ız kendi istekleri uğruna sevdiğini değmeyecek şeyler uğruna harcamış
İ çinden bir ses “bu adamla yaşanmaz akılsız kız aklına başına al” diye haykırmış
N asılsa aşk karın doyurmazdı bir kürk bir araba alamazdı bu adam diye sayıklamış
C ivanımert delikanlı yiğit adam bu olanlara, karşılaştıklarına şaşırmışta şaşırmış
İ çinden artık Allah ne verdiyse bu kendini bilmez kıza saydırmışta saymış
B ir anda maziye dönüp o güzel günleri hatırlarken gözlerinden yaşlar boşanmış
Ö zlem içini yakıp yüreğinden kalbine sessizce ısrarlı gözyaşları akıtmış
L ehine dönecek olayların temelleri ilk bölümlerde farkında olmadan atılmış
Ü nlü tekiner kardeşler için beklenmedik sürprizlerle dolu yeni bir dönem başlamış
M aksat muhabbet olsun diye bu kardeşler yeni insanları hayatlarına katmış
birbirinin aynı olduğu için 3,4,5 bende arkadaşım gibi es geçtim...
6.BÖLÜM
A rtık işler çıkılmaz bir hal almış Ömer Bey Elifi’i Yılmaz’dan çalmış
L akin unuttuğu aklına getiremediği Yılmaz’ın parlak zekasıymış
T abi ki elinden alana ve kendisini terk eden sevgiliye hesap sorulacakmış
I şığı deniz fenerinin etrafını aydınlatırken iki aşığın dünyasını karartmış
N ihayet ipler iyice gerilirken diğer tarafta işler yavaş yavaş tıkırındaymış
C eza olsun da sevdiğim bana geri dönsün, yaptığını anlasın diye tokatlamış
I sıttığı kalbi paramparça etmiş de bu tokat elinin acısı yüreğini dağlamış
B u böyle olmaz diyen ana söze karışıp kızı tekinerlerin veliahtına doğru yolculamış
Ö mer zaten dünden razı bu kendini beğenmişe kollarını ve yüreğini açmış
L akin zoruna giden bu olaylar dahası sevdiğini kaptırma esas oğlanı çileden çıkarmış
Ü züntüsünden en olmayacak bir günahsızın canını yakmak için kolları sıvamış
M aksat kendisine acı yaşatanlara karşı daha derin acılar, hüzünler yaşatmakmış
sevgili filizim+y yine kendinizi aştığınızın güzel bir örneği.yüreğine ve klavyene sağlık.çok teşekkür ediyorum.bu güzel ikili gibi bir ikili bir daha biraraya gelebilirmi bilmiyorum ama temennimiz insanı heyecanlandıracak yeni ikililer biraraya gelirde bizde sizin o güzelim şiirlerinizi okuma onuruna sahip oluruz.
sbr evet herkes ıhlamurlar fanı olamaz konusunda mutabıkız:img-yes: Yılmaz gibi birinden daha ince düşünülmüş bir masumun canını yakmayacak daha şık bir intikam beklerdim madem delikanlı, yiğit, mertti kimsenin kötülüğünü istemeyendi bu tavır ona hiç yakışmadı ve karakterinde en büyük yarası budur, (tanıyorsun evet beni ama bak haklıyım ben) işte o an düşündüğü bu intikam olayı ona pahalıya mal oldu kendi kazdığı kuyuya kendi düştü ee boşuna dememişler etme bulma dünyası diye o masumun canını yaktı kendi canıda farklı şekilde yandı:icon_whis (anladın sen onu) tmm filize aşık olması için iyiydi de yine de erkekliğe yakışmadı be sbr ben ki filizyılmaz aşkı için az direnmedim az yorumlar, şiirler döktürmedim onlar vazgeçtiğinde bile vazgeçmedim ama işte yine de bu intikam olayını beğenmedim hele de Yılmaz’ın içten pazarlıklı hallerine:icon_sorr, bak ne güzel diyorsun olmaması gerek diye olmamalıydı karşılıklı yapan ve yaptıran bu ikisi az değildi be sbrım:img-yes: ilk sezon ki Yılmaz ve ikinci sezonki arasında Filiz öncesi ve sonrası diye bakmak gerek bence gayet olası durumdu hangimiz aynı kalıyoruz ki:):) hala ölmüştür diyorsun ahh sbr ahh ne istiyon karayağızım yılmazımdan adam mutluluğu hak etti ve ne badireler atlatarak elde etti şimdi de buna göz diktiniz be:) bak yine hak vereceğim sana bugün illa ortak bir nokta oluyor senle hayır olsun inşallah:) bence inat eden ben değilim sensin kanımca sbrım iki inatçı keçinin sonu gibi olacak sonumuz ne dersin:)
sevgili filizim+y yine kendinizi aştığınızın güzel bir örneği.yüreğine ve klavyene sağlık.çok teşekkür ediyorum.bu güzel ikili gibi bir ikili bir daha biraraya gelebilirmi bilmiyorum ama temennimiz insanı heyecanlandıracak yeni ikililer biraraya gelirde bizde sizin o güzelim şiirlerinizi okuma onuruna sahip oluruz.
sevgili ismailsurucu forumdaşım sysdllın yaptığına biraz eklemeler yapmak istedim naçizane sizden de böyle yapıcı bir yorum okumak beni çok mutlu etti, beğendiğiniz için asıl sizin yüreğinize sağlık, ben çok teşekkür ediyorum yorumlamaya değer bulduğunuz için.
bende böyle bir ikili (filizyılmaz) biraraya gelir mi diye meraktayım aslında ama geleceğinden de pek ümidim yok açıkcası onlar çok farklıydı ve bu farklılıkları bu güzel ve özel duyguları hissetmemizi sağlıyorlardı, şiirlerin güzelliği hakkında o szilerin takdiri ama sizler için elimiz ve duygularımız el verdiğince devam şiirlere burada olursanız okursunuz sizlerde, yeni çift olur mu bilmiyorum bu yüzden birşey diyemiyorum, çok teşekkür ederim size...
sbr evet herkes ıhlamurlar fanı olamaz konusunda mutabıkız:img-yes: Yılmaz gibi birinden daha ince düşünülmüş bir masumun canını yakmayacak daha şık bir intikam beklerdim madem delikanlı, yiğit, mertti kimsenin kötülüğünü istemeyendi bu tavır ona hiç yakışmadı ve karakterinde en büyük yarası budur, (tanıyorsun evet beni ama bak haklıyım ben) işte o an düşündüğü bu intikam olayı ona pahalıya mal oldu kendi kazdığı kuyuya kendi düştü ee boşuna dememişler etme bulma dünyası diye o masumun canını yaktı kendi canıda farklı şekilde yandı: (anladın sen onu) tmm filize aşık olması için iyiydi de yine de erkekliğe yakışmadı be sbr ben ki filizyılmaz aşkı için az direnmedim az yorumlar, şiirler döktürmedim onlar vazgeçtiğinde bile vazgeçmedim ama işte yine de bu intikam olayını beğenmedim hele de Yılmaz’ın içten pazarlıklı hallerine:icon_sorr, bak ne güzel diyorsun olmaması gerek diye olmamalıydı karşılıklı yapan ve yaptıran bu ikisi az değildi be sbrım:img-yes: ilk sezon ki Yılmaz ve ikinci sezonki arasında Filiz öncesi ve sonrası diye bakmak gerek bence gayet olası durumdu hangimiz aynı kalıyoruz ki:) hala ölmüştür diyorsun ahh sbr ahh ne istiyon karayağızım yılmazımdan adam mutluluğu hak etti ve ne badireler atlatarak elde etti şimdi de buna göz diktiniz be:) bak yine hak vereceğim sana bugün illa ortak bir nokta oluyor senle hayır olsun inşallah:) bence inat eden ben değilim sensin kanımca sbrım iki inatçı keçinin sonu gibi olacak sonumuz ne dersin:)
yaw orası öyle tabii bende istemezdim böyle bir şey yani kim onaylarki bunu zaten ama yani yinede yılmazıda anlamak lazım sanki (inatçıyım demiştim efem:)) yaw tabii etme bulma dünyası filiz için neler geldi başına adamın sonra :img-pilot yani ilk sezon ve 2.sezon için filiz ayrımını koymak bence olmaz yani sonuçta yılmaz ilk sezonda filizle birlikteydi vede çok ölçülüydü ama 2.sezonda ki yani nasıl desem beni hiç mennun etmedi o yüzden öldüğünde ısrarcıyım :happy0064 mutluluğu hak etti etmesine ama yani benden gördüğü desteğide kaybetti yani :img-wink: ben sana söyliyeyim sonunda sen yılmaz öldü diyerek eski yılmazcı saflarına girecen kanımca bende seni baş tacı edecem o zaman :happy0064
yaw orası öyle tabii bende istemezdim böyle bir şey yani kim onaylarki bunu zaten ama yani yinede yılmazıda anlamak lazım sanki (inatçıyım demiştim efem:)) yaw tabii etme bulma dünyası filiz için neler geldi başına adamın sonra :img-pilot yani ilk sezon ve 2.sezon için filiz ayrımını koymak bence olmaz yani sonuçta yılmaz ilk sezonda filizle birlikteydi vede çok ölçülüydü ama 2.sezonda ki yani nasıl desem beni hiç mennun etmedi o yüzden öldüğünde ısrarcıyım :happy0064 mutluluğu hak etti etmesine ama yani benden gördüğü desteğide kaybetti yani :img-wink: ben sana söyliyeyim sonunda sen yılmaz öldü diyerek eski yılmazcı saflarına girecen kanımca bende seni baş tacı edecem o zaman :happy0064
sbr forumda ikimizin borusu ötüyor şu an yarın okuyacak arkadaşlara ssabır dileyeyim:):) bak hem onaylanmaz diyorsun hem de ama kullanıyorsun yine de hakvermektir buda anlamak gerekmiyor burada (inat kuru inat be sbr) etme bulma dünyası almaz mazlumun ahını çıkar aheste aheste Yılmaz da cabası bundan kaynaklandı:img-yes:bence ilk sezon ki Yılmaz ikinci sezonda daha öfkeli, gururlu, inatçı bambaşka biri olmuştu ilk sezon daha yapıcıydı mesela bana göre:) (bende inatçıyım baksana) sen memnun olmadın çünkü anlamak yerine anlamamayı seçtin tıpkı Yılmaz'ın yaptığı ama o doğru yolu buldu sende bulacaksın ben hala ümitliyim (nereye bağladım helal olsun bana:)) sizde bir anda harcama moduna girmeseydiniz Yılmaz'ı hem onun destekçileri daha sağlam (benim gibi bknz.) bende sana söyliyeyim dediğim gibi hayal etmek de özgürsün ama ne forumda ne de rüyanda bu asla gerçekleşmeyecek sende beni baş tacı yerine baş düşman ilan edeceksin kanımca beni:):) (çenem düştü hayır olsun)
sbr forumda ikimizin borusu ötüyor şu an yarın okuyacak arkadaşlara ssabır dileyeyim:):) bak hem onaylanmaz diyorsun hem de ama kullanıyorsun yine de hakvermektir buda anlamak gerekmiyor burada (inat kuru inat be sbr) etme bulma dünyası almaz mazlumun ahını çıkar aheste aheste Yılmaz da cabası bundan kaynaklandı:img-yes:bence ilk sezon ki Yılmaz ikinci sezonda daha öfkeli, gururlu, inatçı bambaşka biri olmuştu ilk sezon daha yapıcıydı mesela bana göre:) (bende inatçıyım baksana) sen memnun olmadın çünkü anlamak yerine anlamamayı seçtin tıpkı Yılmaz'ın yaptığı ama o doğru yolu buldu sende bulacaksın ben hala ümitliyim (nereye bağladım helal olsun bana) sizde bir anda harcama moduna girmeseydiniz Yılmaz'ı hem onun destekçileri daha sağlam (benim gibi bknz.) bende sana söyliyeyim dediğim gibi hayal etmek de özgürsün ama ne forumda ne de rüyanda bu asla gerçekleşmeyecek sende beni baş tacı yerine baş düşman ilan edeceksin kanımca beni:) (çenem düştü hayır olsun)
he he okusunlar işleri ne :img-pilot hak vermek değil yaw bak hep diyon ya anlamamayı seçtiniz diye bak burda anlıyom işte kastettiğim bu :img-wink:(sağlam inat bendeki :)) işte ben o yılmazı seviyorudum inatçı , kıran döken ,öfkeli (tabii yerinde öfke:)) yılmazı ama öldürdüler onu maalesef :icon_sorr hiçte öyle bir doğru yol olmıyacak ben zaten doğru yoldayım be filizim senide çekmeye çalışıyom o yola :happy0064 sen hayal de rüya de ne dersen de ama ben başaracam bu inadımla :happy0064
gecenin 4.ünde yine bir şeyler yazayım dedim gerçi bayağı bir uykum geldi :img-bored çift çift görüyom her şeyi gözlerimin yarısı kapalı :img-pilot neyse ilk sezonda gerçekten akıcı bir senaryo vardı ilk sezon izlediğim o 39 bölümden hiç bir şekilde sıkılmamıştım :img-yes: 2. sezonda gerçi bebek olayı olana kadar güzeldi ama sonra çok sıkıcı bir hale geldi :img-yes: ama lanet merak duygusu ele geçirmişti beni o zamanlar :img-pilot kopamadık diziden bir türlü iyi yorumlar efenim ben gidiyom uykum var :img-bored :img-pilot
filizim+y şiirlerin harika olmuş.. her zamanki gibi..
sbr ile yazdıklarınızı okuyacak bizlere boşuna sabır dilemişsin bence.. sbr haklı işleri ne okusunlar diyo.. yazdıklarınızı zevkle okudum..sahneler okadar iyi hafızama yer etmişki.. dizi bittiğinde bende tekrar tekrar intten bulduklarımı izlemiştim..ama bir süredir izlememiştim...yazılanları okumak veya beğendiğim sahneleri düşünmem yeterli..sahneler gözümde canlanıyor... yılmaz-filiz...böyle bir ikili hiç görmemiştim göreceğimide hiç sanmıyorum..beni çok etkilediler..
filizim yazdıkların ve söylediklerin için çok teşekkür ediyorum...ne demek her zaman yazabilirsin...benim yazılarımdan sonra senin şiirlerin çok iyi gidiyor...en azından milet cins bir yazıdan sonra aklı başında bir kaç şiir okuyarak kendine gelebilir...ellerine sağlık...
dediğin gibi bazı bölümleri es geçmek istememin nedeni bazı konuların çok uzaması ve bazende kısır bir döngüye girmesi...ama geri kalan bölümler yeter...malzeme çok anlayacağın...
bu arada diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum....zamanlarını ayırıp karalamaya çalıştığım yazıları okuma inceliğini gösterip yorumladıkları için....
amacım sadece aklıma gelenleri yazmak ve sizleri en azından bir nebze gülümsetmek amacım...
(cumhurbaşkanlığı konuşması gibi oldu sanırım...yok yok ben aday olmayacağım...ben aday olursam dünyadaki tüm dengeler değişir...bunu dünyaya yapmamak lazım....nimetten sayan fasülye misali benimkisi...)
iyi eğlenceler tekrar...
fragmanları sabırsızlıkla beklediğimiz günler geliyor aklıma şimdi mazi oldu yaşananlar:(
filizle yılmazın aşklarının sonunu merak etti günlerce ya da kimimiz oyunculara bu hafta hangi sinir bozucu sahneleri yazacak diye merak ettik...
oyuncuların kalitesi bu diziyi haftalarca zirveye taşıdı ve öyle de bitti
dizifilm klasikleri arasına girdi...
yine böyle sever miyim bir diziyi bilmem ama bu diziyi unutmayacağım kesin:)
SBR,FİLİZİM ben yokken harikalar yaratmişsiniz valla
katilamadiğim için üzüldüm yaaaa:icon_sorr
dizzi bittikten ve başlik arşive eklenince nedendir bilinmez başliğa giremedim
cok şey kacırmişim dogrusu artık bundan sonra yine buradayim
MODUM söylediklerine tamamiyle katiliyorum özellikle yılmazın salih arkdeşine aşik oldugunu söyledikleine kızıp saihle kavga eden ama aynı zamnda filizi
onun sandiği gibi birisi olmadiğini ögrendiği(kiiii öyle olsada hiç önemi yok) halde hiç tınmadan intikam oyunlarina devam eden kişi ne kadar enteresan
neyse bütün olanlara ragmen cok özledim ben yılmaz&filizi:icon_sorr
onlar başkaydi gercekten diziyi formda tartişmayi yorum yapmayi
her şeyi cok özledim ben yaaaa:icon_sorr
hatırladikca daha kötü oluyorum:icon_sorr
7.bölüm ile ilgili çok fazla şey aklıma gelmedi…açıkçası bizlerinde aklında çok fazla bir şey kalmamıştı bu bölüm hakkında…sonuçta Yılmaz’ın hapishaneden çıkana kadar ki olan bölümlerin hepsi bundan sonraki bölümler için hazırlıktı bence… zemin oluşturmak içindi…asıl olaylar Yılmaz hapisten çıktıktan sonra başlamıyor muydu zaten.. neyse çok fazla uzatıp da canınızı sıkmak istemiyorum…aklıma gelen şeyleri yazdım sadece ….kısa bişiler.güzel olmayabilir ki öyle sanırım..
Neyse şimdiden iyi eğlenceler….
#Bölüm 7
Bölüm 7 de okadar da ele alınacak bir durum yok...illa özet özet diye bişiler karalayalım bari...(yok yok havaya girmedim...topa tutmayın o yüzden..)
Yılmaz beyimiz içeride artık sözü muteber biri olmuştu...önceleri çok ezilmişti.çok horlanmıştı...çok sıkıntılar çekti.ama artık o günler geride kalmıştı...artık ortamını kurup ağalık sistemini harekete geçirip kısa yoldan köşeyi dönme planları yapıyordu...
Ama Yılmaz elifi bir türlü unutamıyordu...hele meşhur olduktan sonra nasıl bıraktım diye kendine yeni dertler ekliyor..ahhh ahhh diyordu...artık reiki yapıyordu...herşeye pozitif bakmasını öğrenmişti..hatta hapisanedeki eşyaların yerlerini de pozitif enerji için değiştirmişti...çiçekler böcekler kuşlar...artık Yılmaz daha sakin biriydi...tüm sivri köşeli şeyleri kaldırmıştı...Yılmaz eski Yılmaz değildi artık...
Bu arada Yılmaz’ın rahatı kaçmak üzereydi...çünkü ünlü kabadayı sustalı kemal oraya geliyordu...içeride bir bayram havası bir 23 nisan neşesi hakimdi..balonlar çiçekler hazırlandı...ama Yılmaz yine her zamanki gibi reiki meiki dinlemeden horozlanmıştır kemal babaya...aynalıyı hesaba katmamış güzel bir dayak yemiştir...
Ama sonra nedense kemal babanın hayatını kurtarmıştır kendileri....nasıl bağladım değil mi?ondan sonra kanka oldular kemal baba ile…artık can yoldaşı olmuştu…onun her sözünü önemsiyordu…hatta borsadaki tüyolarını bile yerine getiriyordu….o kadar samimi olmuşlardı ki Yılmaz kemal abiye “kanka ne haber…napıyorsun …” şeklinde el ense durumları hasıl olmuştu…. Uzatacak fazla bişi bulamadım...
Gelelim Filiz hanıma...
Filiz hanımda murata adım adım yaklaşmaktadır...ama bu yaklaşmanın sebebinin aşk olup olmadığı konusunda derin kuşkuları vardır..bunu kendine dert eden Filiz kendini fenkşui ye verip hindistanda fakirlerin hayatlarını incelemeye almıştı...hindistana oradan da çine gidip bu sorunun cevabını bulmaya karar vermişti...ama akmerkezdeki sezon sonu indirimleri ve ulus pazarına gelmiş olan yeni sezon ürünleri kaçırmamak için bu felsefik yolculuğunu ertelemişti...bu arada muratta yok çin yemeği, yok ben öğrendim, yok ben müthişim,bana bir öpücük versene gibisinden şeyler yaparak şebek modunda kızı etklilemeye çalışıyordu...hayır kafası bassa iki ters laf eder,kuulll (cool) olur iki dakkada kendine bağlardı kızı...illa her söylediğini onaylayacak hep iltifat edecek...yok yok basmıyor kafa…adam olmaz zaten bundan..ne diye uğraşıyoruz ki..Yılmaz’ın bunu eğitime alması gerekiyor…bişileri öğrenmesi şart…ama benim ümidim hiç yok..…boşver anlamasın daha iyi..
Elife hiç girmeyelim...onun zaten neler yaptığını biliyorsunuz....ünlü de oldu artık...artık sunucu olacakmış magazin programlarına...hatta yorumcu olacakmış…ileriye dönük olarak Bülent Ersoy ile polemiğe girip hande yenere laf sokacakmış….bilmiyorum kendi öyle dedi…
Bu duruma handan hanım ne der bilemem…onun içinde fena olmaz hani…onu da kaynana Semra niyetine çıkarırız televizyona…gelene geçene eleştiri gönderir… ömer ömer diye inler televizyonda…
yaw şimdi siz bakmayın forever a :) ben nasıl ömere kılsam oda yılmaza aynı şekilde :img-pilot yılmaz filizin düşündüğü gibi biri olmadığını gördükten sonra pişman oldu arkadaşlar filize de söyliyecekti bunu ama ömer rahat durmadı arkadaşlar :img-pilot söyledi hemen filize , hepsi ömerin suçu :img-pilot bağnaz bir eski yılmazcı olduğum bu yorumla bir kez daha tescillendi :happy0064
yaw kimse uğramıyor foruma ne iş :img-yes: sevgili forever hariç diğerlerinin yorum yapmaması olmuyor yani :img-yes: forever ın özel durumu varda diğer ıhlamurcular nerde yahu :icon_sorr neyse iyi yorumlar ...
bugünlerde 2. sezondan bölümleri izlemek istiyorum aslında ama şimdi onları izleyince yorum yapmakta gerekir :img-wink: malum 2. sezonda bazı uyuz olduğum karakterler var ban yerim diye tırsıyom biraz :img-pilot gerçi en güzel 2. sezon bölümleri ilk 10 bölüm falan ama yinede bir şeyler bulurum sanırsam iyi yorumlar herkese :happy0064
forever_bim
19-08-07, 19:00
Sevgili sbr;
Ben daha ziyade olaylara realist yaklaşım sergileyen birisi olduğum için Ömer'e daha yakın bulmuştum kendimi. Ömer bence dizide Filiz'le beraber en gerçek iki karakterden biriydi. Her ikisinin de hataları ve bu hatalardan aldıkları dersler var. (Özellikle de Ömer dizide şirketin iflas sürecinde dostunu düşmanını ayırma açısından ciddi bir atağa kalkmıştır) Genellikle yaptığı hatalardan pişmanlık duyan bunu tekrarlamamaya çalışan ve de bu hatayı telafi etmeye çalışan karakterleri benimserim. Sırf Ömer değil yani. Hem bu dizide hem de başka dizilerde.
Yılmaz'a gelirsem ben hiçbir zaman herhangi bir yarış içerisine koymadım Yılmaz'ı. Ne Filiz'le, ne Ömer'le, ne Elif'le ne de başka karakterlerle.
Bana abartılı yazılmış geldi her zaman. Ve gerçeklikten uzaktı. Her şeyi Yılmaz çözer, herşeyi Yılmaz bilir, Sema'nın Ali'nin doktor sorununu, Salih ve Fahriye'nin küçük Ahmet'le olan sorununu mahallelinin iş sorununu vs. vs. vs. Yardımsever olmak asla kötü birşey değildir ama bunu hafiyelik ya da süpermanlik boyutuna taşırsa senaristler, ki burdaki durum da tam anlamıyla böyledir, çizilen karakter gerçek kesitten uzak abartılı ve itici olabiliyor.
Hangimiz gerçek hayatta bu kadar süpermen olduk ki bugüne kadar? Unutmayalım ki senaryolar bizi anlattığı sürece başarılıdır.
Filizim+y bölüm şiirlerin çok güzel olmuş,ellerine yüreğine sağlık
sysdll yeni bölümde güzel olmuş,ellerine sağlık dediğin gibi
Bölüm 7 de okadar da ele alınacak bir durum yok ona nazaran iyi özet olmuş:)
Bana abartılı yazılmış geldi her zaman. Ve gerçeklikten uzaktı. Her şeyi Yılmaz çözer, herşeyi Yılmaz bilir, Sema'nın Ali'nin doktor sorununu, Salih ve Fahriye'nin küçük Ahmet'le olan sorununu mahallelinin iş sorununu vs. vs. vs. Yardımsever olmak asla kötü birşey değildir ama bunu hafiyelik ya da süpermanlik boyutuna taşırsa senaristler, ki burdaki durum da tam anlamıyla böyledir, çizilen karakter gerçek kesitten uzak abartılı ve itici olabiliyor.
Hangimiz gerçek hayatta bu kadar süpermen olduk ki bugüne kadar? Unutmayalım ki senaryolar bizi anlattığı sürece başarılıdır.
Bu yazdıklarınla hem fikiriz..Yılmaz karakterini sevsemde bahsettiğin özellikler yüzünden inandırıcılığı yitirmeye başladığı zamanlar çok oldu,süpermen gibi gösterilme çabası içine girilmeseydi çok daha iyi olacağı kesindi....
sevgili forever :
bir kere ömer in hata anlayışı farklı yine aynı konuyu yazacam ama şimdi elifle ilgili olan münasebeti ortada bu olayı bir yanlış olarak görmeyen ömer hangi hatalarından ders çıkaracak . özellikle filizin ben hatalarında bir ders alma durumu olduğunu söyleyemiyecem maalesef . ayrıca orda bir yarıştan bahsetmişsin ama onu anlamadım açıkçası ....
doğru yılmazı biraz bu konularda abartmış olabilir senaryo ama yılmazında belli bir imkanı var yani bana gösterilen yılmaz yardım severdi ve bahsettiğin konularla yılmazın ilgilenmesi bana çokta uçuk gelmedi açıkçası . ömerin iş hayatında olsun başka yerlerde olsun başarısızlığı bize normal , gerçekçi geliyor ama yılmazdaki her konuya bulaşması bir süpermenlik olarak algılanıyor tabii buna katılmam mümkün değil ama her fikirede saygılız ....
yılmaz karakteri süpermen olarak görülebilir ama dizi başlarındaki yardım severleği hep vardı birde sonuçta zengin biri her konuda mahallelinin yanında olması sorunlarını çözmesi bana çok abes gelmiyor açıkçası ...
forever_bim
19-08-07, 20:19
sevgili forever :
bir kere ömer in hata anlayışı farklı yine aynı konuyu yazacam ama şimdi elifle ilgili olan münasebeti ortada bu olayı bir yanlış olarak görmeyen ömer hangi hatalarından ders çıkaracak . özellikle filizin ben hatalarında bir ders alma durumu olduğunu söyleyemiyecem maalesef . ayrıca orda bir yarıştan bahsetmişsin ama onu anlamadım açıkçası ....
doğru yılmazı biraz bu konularda abartmış olabilir senaryo ama yılmazında belli bir imkanı var yani bana gösterilen yılmaz yardım severdi ve bahsettiğin konularla yılmazın ilgilenmesi bana çokta uçuk gelmedi açıkçası . ömerin iş hayatında olsun başka yerlerde olsun başarısızlığı bize normal , gerçekçi geliyor ama yılmazdaki her konuya bulaşması bir süpermenlik olarak algılanıyor tabii buna katılmam mümkün değil ama her fikirede saygılız ....
yılmaz karakteri süpermen olarak görülebilir ama dizi başlarındaki yardım severleği hep vardı birde sonuçta zengin biri her konuda mahallelinin yanında olması sorunlarını çözmesi bana çok abes gelmiyor açıkçası ...
Madem öyle şöyle diyeyim sana sbr...
Yılmaz'ın herkesin yardımına koşup duracagı yerde Filiz'le iki kelam etmesini beklerdim. Herşeyi çözen bir karakter karşısındaki kadınla da dertlerini sorunlarını çözebilmeli diye düşünüyorum.
Elif konusunda Ömer kendini neden suçlasın ki? Adam Elif'e ne diyor 7. Bölümde (8. Bölüm de olabilir) "Yılmaz bugün çıkıyor", aldığı yanıt "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum, bu konuyu kapatalım". 10. Bölümde Elif evlenme teklifini kabul ederken gayet de memnun mutlu bir yüz ifadesiyle kabul etmiştir. "Bana kalbimin sesini dinlememi söylemiştin, dinledim ve bana seninle ilgili çok güzel şeyler fısıldadı, sen çok hoş birisin Ömer, senin soyadını taşımaktan gurur duyacağım". Bu replik Ömer'e değil bana söylense benim de 32 dişim (gerçi o kadar kalmadı ama) yine de gözükür. Sonrasında aynı deftere imza atmış ve evlenmiş iki yetişkin insan var. Öyle veya böyle bunlar karı koca olmuşlar, bu geçmişe kağıt üstünde de olsa sünger çekildiğinin en net kanıtıdır. O imzayı atan kadın veya adam o imzaya sadık kalmakla yükümlüdür. Eğer ki kendine birazcık saygısı varsa.
Elif pişmanlığını evden ayrıldığı 20. bölümde Sema'da dile getirmiştir, evliliğinin yolunda gitmediğini Yılmaz'ı unutamadığını ve haksızlık ettiğini dile getirmiştir.
Yılmaz 39. bölümde hem Filiz'e hem de Elif'e abartılı kıskançlık yaptığını ve Elif'i fazla korkuttuğunu dile getirmiştir bu da bir iç hesaplaşmadır.
Aslında Ömer'de bu konuyla ilgili kesin bir hesaplaşma yok lakin 29. bölümde sinema çıkışında Elif'e söylediği "İnsan ya sevdiğine kavuşur, ya da benim gibi kavuştuğunu zanneder" repliği bu bağlamda bir hesaplaşma niteliği taşır. Yalnız esas hesaplaşmaları kumarhane dönemi sonrası, sonra Elif'in günlüğünü bulduktan sonra en büyük hatasını telafi edip saplantılı babadan normal bir babaya terfi etmesi, ve hapse düştükten sonra dostunu düşmanını ayırmasıdır. Madem çıkarılan dersler konusunda örnek istedin ben de bunları yazmayı uygun buldum. Konu hakkındaki sonsözüm budur. Ben de senin fikirlerini severek okuyorum.
Madem öyle şöyle diyeyim sana sbr...
Yılmaz'ın herkesin yardımına koşup duracagı yerde Filiz'le iki kelam etmesini beklerdim. Herşeyi çözen bir karakter karşısındaki kadınla da dertlerini sorunlarını çözebilmeli diye düşünüyorum.
Elif konusunda Ömer kendini neden suçlasın ki? Adam Elif'e ne diyor 7. Bölümde (8. Bölüm de olabilir) "Yılmaz bugün çıkıyor", aldığı yanıt "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum, bu konuyu kapatalım". 10. Bölümde Elif evlenme teklifini kabul ederken gayet de memnun mutlu bir yüz ifadesiyle kabul etmiştir. "Bana kalbimin sesini dinlememi söylemiştin, dinledim ve bana seninle ilgili çok güzel şeyler fısıldadı, sen çok hoş birisin Ömer, senin soyadını taşımaktan gurur duyacağım". Bu replik Ömer'e değil bana söylense benim de 32 dişim (gerçi o kadar kalmadı ama) yine de gözükür. Sonrasında aynı deftere imza atmış ve evlenmiş iki yetişkin insan var. Öyle veya böyle bunlar karı koca olmuşlar, bu geçmişe kağıt üstünde de olsa sünger çekildiğinin en net kanıtıdır. O imzayı atan kadın veya adam o imzaya sadık kalmakla yükümlüdür. Eğer ki kendine birazcık saygısı varsa.
Elif pişmanlığını evden ayrıldığı 20. bölümde Sema'da dile getirmiştir, evliliğinin yolunda gitmediğini Yılmaz'ı unutamadığını ve haksızlık ettiğini dile getirmiştir.
Yılmaz 39. bölümde hem Filiz'e hem de Elif'e abartılı kıskançlık yaptığını ve Elif'i fazla korkuttuğunu dile getirmiştir bu da bir iç hesaplaşmadır.
Aslında Ömer'de bu konuyla ilgili kesin bir hesaplaşma yok lakin 29. bölümde sinema çıkışında Elif'e söylediği "İnsan ya sevdiğine kavuşur, ya da benim gibi kavuştuğunu zanneder" repliği bu bağlamda bir hesaplaşma niteliği taşır. Yalnız esas hesaplaşmaları kumarhane dönemi sonrası, sonra Elif'in günlüğünü bulduktan sonra en büyük hatasını telafi edip saplantılı babadan normal bir babaya terfi etmesi, ve hapse düştükten sonra dostunu düşmanını ayırmasıdır. Madem çıkarılan dersler konusunda örnek istedin ben de bunları yazmayı uygun buldum. Konu hakkındaki sonsözüm budur. Ben de senin fikirlerini severek okuyorum.
sevgili forever ömer tabii orda suçluluk duymayacak benim kastettiğim konu en başlardaki konu yani şu nişanlı olduğu öğrendikten sonra devam eden ilgiden bahsettim ben orda .. yılmaz konusunda filizle ilgili öyle bir beklentim olmadı sonuçta burda yılmazdan bahsediyoruz kadınlarla konuşup sorunlarını çözecek böyle bir şeyin olması tabii beklenemez tabii ben beklemem ....
yılmazın 39. bölümdeki bahsettiğin yakınmaları her şey mutlu mesut giderkendir yani her şey güllük gülistanlıkken aynı şekilde elifle konuşurken işte eliften özür dilemesi falan hep o günün durumları ile ilgili ..yılmaz filizle kavgalıyken bu tür öz eleştirileri hiç yapmamıştır farkındaysan ....
yani ömer elbet bir gün kızı elifle ilgilenecekti yaptığı çok abes bir şeydi yani o yüzden bu örneği kabul edemiyecem ...zaten ömerin bu tür replikleri hep var elife ''bir gün başka birine aşık olursan bana söyle'' örneğin bunun gibi bir çok garip replikleri var ......
zaten ömerin en büyük şanssızlığı elif oldu yani evlilik konusunda ömere bir şey diyemem ama yani elifin ağzından değildi gözlerinden çıkan cevaba baksaydı daha iyi olurdu ömeri sevmediği çok belliydi neyse benimde son sözüm bunlar olsun bari ....
sevgili arkadaşlarım şu ara bazı bölümleri izlemekteyim favori dizimin ama şunu fark ettim pekte iyi bir duygu olmuyor yani :icon_sorr diziyi unutmak isteyen arkadaşlar kesinlikle izlemesinler çünkü diziden kopmak zor oluyor :img-yes: birde garip bir duygu içerisinde izledim 23- 37 e kadar bu garip duygu için sadece sadece ''özlemek '' demek yeterli olmaz :img-wink: iyi yorumlar herkese :happy0064
sysdll ; 7.bölümde çok güzel olmuş, tabi diğerleri de..
:img-wink:
filizim ; şiirlrin çok güzel olmuş, devamını bekliyorum, yüreğine sağlık... :img-wink:
yani biten dizimizin kanalı dizimiz ilk sezonda bittiğinde tekrarını vermişti ama sonra kaldırmıştı vede diziyi keserek vermişti :img-yes: şimdi bakıyorumda yaprak dökümü nü gayet düzgün veriyor anlamadım ben bu kanalı neyse iyi yorumlar herkese adi kanal ne olacak :img-pilot:img-pilot
yani biten dizimizin kanalı dizimiz ilk sezonda bittiğinde tekrarını vermişti ama sonra kaldırmıştı vede diziyi keserek vermişti :img-yes: şimdi bakıyorumda yaprak dökümü nü gayet düzgün veriyor anlamadım ben bu kanalı neyse iyi yorumlar herkese adi kanal ne olacak :img-pilot:img-pilot
sbr, çok sinirli gördüm seni. :) Yine sen eski bölümleri izleyebiliyorsun ben onları da izleyemiyorum. :icon_sorr Ama evet o kanal beni de sinir ediyor.
EvaLongoria
20-08-07, 14:22
sysdll =)
yine güldürdün beni eline sağLık..
Bizim Canan ı bulduk =) Komser Nevzat a transfer olmuş =)
sbr, çok sinirli gördüm seni. :) Yine sen eski bölümleri izleyebiliyorsun ben onları da izleyemiyorum. :icon_sorr Ama evet o kanal beni de sinir ediyor.
valla sevgili mesburcum konu ıhlamurlar altında olunca civatalar gevşiyor biraz :img-pilot valla istersen sende izlersin ben kanalın resmi istesinden izliyorum sana da tavsiye ederim ekran biraz ufak ama çok güzel oluyor yani :happy0064 kanal zaten hep uyuzluk yaptı diziye adi kanal :img-pilot iyi yorumlar .......
yaw şimdi siz bakmayın forever a :) ben nasıl ömere kılsam oda yılmaza aynı şekilde :img-pilot yılmaz filizin düşündüğü gibi biri olmadığını gördükten sonra pişman oldu arkadaşlar filize de söyliyecekti bunu ama ömer rahat durmadı arkadaşlar :img-pilot söyledi hemen filize , hepsi ömerin suçu :img-pilot bağnaz bir eski yılmazcı olduğum bu yorumla bir kez daha tescillendi :happy0064
yaw kimse uğramıyor foruma ne iş :img-yes: sevgili forever hariç diğerlerinin yorum yapmaması olmuyor yani :img-yes: forever ın özel durumu varda diğer ıhlamurcular nerde yahu :icon_sorr neyse iyi yorumlar ...
yapma sbr yaaaa...yılmaz pişman oldugu içinmi filizle birlikte olduktan
yani onun sandiği gibi birisi olmadiğini anladiğinda yinede gitti
yılbaşi partisinde elifin ve ömerin karşisina cıkıp sinir sinir gülümsedi peehhhh
peeeehhhh
daaha sonrada filiz ailesine sevgilisini tanişdirmak istediği zaman
karşilarina cıkıp ömer bey ömer bey sen elifi elimden aldin ama bak bende
senin kardeşini aldim diye gitmedi mi zaten amacı bu degilmiydi
ki ömer başta hatalar yapsada adam gibi gitti elifi ailesinin karşi cıkmasina ragmen gelinliği ile aldi ve zorlamadan evlendi
pişman olan adam ilk gercekleri ögrendiğinde filize söylemek isterdi
ama yılmaz ömer ben söylüyeceğim dediği zaman aklına geldi ki bu saaatden sonrada bir önemi yok bunun
ömer yapmasi gerekeni ypıp kardeşene gercekleri anlattti
birde bu konuda yılmaz hiç bir şekilde savunulamaz yaptiği şey adiceydi
şimdi diyoruzki filiz sandiği gibi degil sandiği gibi olsada böyle bir şeyi kimse haketmez yılmaza hiç bir zaman bayıldiğim birisi degildi zaten
izleyincede sinirlerim geriliyor
forever_bim
20-08-07, 17:51
yılbaşi partisinde elifin ve ömerin karşisina cıkıp sinir sinir gülümsedi peehhhh
peeeehhhh
ki ömer başta hatalar yapsada adam gibi gitti elifi ailesinin karşi cıkmasina ragmen gelinliği ile aldi ve zorlamadan evlendi
ama yılmaz ömer ben söylüyeceğim dediği zaman aklına geldi ki bu saaatden sonrada bir önemi yok bunun
şimdi diyoruzki filiz sandiği gibi degil sandiği gibi olsada böyle bir şeyi kimse haketmez yılmaza hiç bir zaman bayıldiğim birisi degildi zaten
Medsul var ya bu kadar mükemmel anlatılırdı. Tebrik ediyorum yorumundan ötürü seni.
Bir de o kadar eleştirildi yerden yere vuruldu ama ben Ömer'in diğer nerdeyse tüm karakterlerden üstün bir vasfı olduğuna inanıyorum. SADAKAT. Ömer dizideki SADIK ERKEK. Hiçbir zaman birinin acısını başkasıyla kapatmaya çalışmadı. Elif onu terketti ama o teselliyi bazıları gibi başka kucaklarda başka kadınların kollarında aramadı. Yedekleme yapma çabası içine girdiğini hiç hatırlamıyorum. Feride'den de ayrıldığında gayet dirayetli bir duruş sergiledi. 73. Bölümde hastanenin önünde Feride'ye öyle bir bakış fırlattı ki "Sen kaybettin kızım" der gibiydi. Kaldı ki dizinin en uyanık karakteri Müjgan Hanım da farkedip destek vermişti.
Gelelim Yılmaz'a. Elif'i kaybettiğinde yenilginin acısını masum birinden çıkardı. Filiz'in saf duygularına paspas muamelesi yaptı. O yetmedi kalktı, Filiz'den ayrılır ayrılmaz Aslı'ya sığındı. Söz taktı evlenme teklif etti. Nikahın ucundan döndüler. O yetmedi Filiz hastanede can çekişirken kan kaybından ölmek üzereyken (ilkel şartlarda doğum yaptığı zamanı kastediyorum) Aslı'ya Filiz'in son sözlerini bahçede söylemekle ve onu bir kez daha yedek klübesine koymakla meşguldü.
Yılmaz'cı arkadaşlarım bana kırılmazlar umarım bu yorumdan ötürü. Ancak "Asla yapmam" dediğim pek çok şeyi Yılmaz dizi boyunca yaptığı için ben de böyle eleştiriyorum.
peeeehhhh
şimdi sevgili medsul yılmazın yaptığını hiç bir şekilde onaylamadığımı daha öncede belittim her ne kadar eski yılmazcı olsamda bu konu ayrı burda yılmaz kendine yakışmayan bir olaya imza atmıştır .... yılmazdaki pişmanlık zamanla olmuştur yani buna katılıyorum ama olayların başlangıcı hem göz ardı ediliyor benim sıkıntım orda :img-yes: yani yılmaz sanki durup dururken gitmiş filize saldırmış gibi bir durum yaratılıyor maalesef bende bunun böyle olmadığını ve olayların elif-yılmaz-ömer 3 lüsü ile çıktığını söylüyorum ama nedense bu olayda olayların ilk çıkış noktası hep gözardı ediliyor ben buna karşıyım yoksa yılmazın yaptığı şey tıpkı ömerin nişanlı elife yaklaşması gibi yanlıştı bu konuda bir sıkıntı olmasın
diğer konuda arkadaşlarımız ömerin hep pozitif yönlerinden bahsediyorlar bunun nedeni ömeri desteklemeleri tabii :img-yes: yani yılmaz hakkında bahsederken yılmaz kötüdür filize yaptıkları ortada deniyor ama onca insana yaptığı yardımlar ve iyi niyeti görülmezken ömerde ise ömere SADIK ERKEK diyoruz , ama nişanlı elife yaklaşması konusunda ise bir şey demiyoruz
yılmaz filizi kullanmıştır ve kötüdür deyip yılmazın diğer yönünü görmüyoruz ama ömer nişanlı kıza ilgisini devam ettirdiğinde bundan bahsetmeyip SADIK ERKEK ten konuya girersek olmaz ben bunu kabul edemem tabiii .... herkes kendi favori karakterinin iyi olan taraflarını su yüzüne çıkarıyor olay bundan ibaret ........
bu arada burda keyifli yorumlar yapılmakta yani öyle kızma falan olmaz yani yapılan bütün yorumların benim için değeri vardır alınmaca falan olmaz yani saygılarımla .........
forever_bim
20-08-07, 19:04
sbr'cım
Yılmaz'ın Filiz'i kullanmasını tasvip etmediğim gibi Ömer'in de Elif'e başlarda nişanlıyken yaklaşmasını tasvip etmedim. Ben de bunu defalarca açıkladım:)
sbr'cım
Yılmaz'ın Filiz'i kullanmasını tasvip etmediğim gibi Ömer'in de Elif'e başlarda nişanlıyken yaklaşmasını tasvip etmedim. Ben de bunu defalarca açıkladım:)
sevgili forever muhakkak yazmışsındır ama senin yılmazla ilgili yorumlarının % 99 u yılmazın filizi kullanması ile ilgili aynı şekilde benim ömerle ilgili yorumlarımın % 80 i bu nişanlılık olayı ile ilgili :) yani benim bahsettiğim herkes kendi karakterinin pozitif yönlerinden daha fazla bahsediyor sevmediği karakterin ise olumsuz yönlerini daha çok su yüzüne çıkartıyor bu sende ve bende aynı şekilde :img-wink: iyi yorumlar .....
Medsul var ya bu kadar mükemmel anlatılırdı. Tebrik ediyorum yorumundan ötürü seni.
Bir de o kadar eleştirildi yerden yere vuruldu ama ben Ömer'in diğer nerdeyse tüm karakterlerden üstün bir vasfı olduğuna inanıyorum. SADAKAT. Ömer dizideki SADIK ERKEK. Hiçbir zaman birinin acısını başkasıyla kapatmaya çalışmadı. Elif onu terketti ama o teselliyi bazıları gibi başka kucaklarda başka kadınların kollarında aramadı. Yedekleme yapma çabası içine girdiğini hiç hatırlamıyorum. Feride'den de ayrıldığında gayet dirayetli bir duruş sergiledi. 73. Bölümde hastanenin önünde Feride'ye öyle bir bakış fırlattı ki "Sen kaybettin kızım" der gibiydi. Kaldı ki dizinin en uyanık karakteri Müjgan Hanım da farkedip destek vermişti.
Gelelim Yılmaz'a. Elif'i kaybettiğinde yenilginin acısını masum birinden çıkardı. Filiz'in saf duygularına paspas muamelesi yaptı. O yetmedi kalktı, Filiz'den ayrılır ayrılmaz Aslı'ya sığındı. Söz taktı evlenme teklif etti. Nikahın ucundan döndüler. O yetmedi Filiz hastanede can çekişirken kan kaybından ölmek üzereyken (ilkel şartlarda doğum yaptığı zamanı kastediyorum) Aslı'ya Filiz'in son sözlerini bahçede söylemekle ve onu bir kez daha yedek klübesine koymakla meşguldü.
Yılmaz'cı arkadaşlarım bana kırılmazlar umarım bu yorumdan ötürü. Ancak "Asla yapmam" dediğim pek çok şeyi Yılmaz dizi boyunca yaptığı için ben de böyle eleştiriyorum.
teşekkürler modum :img-yes:senin güzel yorumların kadar olmasada:img-wink:
ömer konusuna gelince dogru söze ne nedirki:good:kaldiki bu kadar sadik
olmayi elif hakettimi daha dogrusu elif ömerin ona sadik kaldiği kadar sadik olabildimi hayır(malumunuz fener sahnesi)
haatta o kadarki ben ömer elife karşi okadar iyi okadar anlayişliydiki
ben bazen bundan bile rahatsizlik duymadim desem yalan olur
elifin ömere karşi soguk tavrı beni deli ediyordu:img-yes:
ben isterdimki elifte ömere aşik olsun en azından ölmdeden önce
ömerle arasında aşk dolu sahneler gercekleşsin
cünkü ömer gercekten elifi cok sevdi sevilmeyide sonuna kadar hak ediyordu
feride karşisina cıkdıgı zaman dedimki işte sonunda ömerde gercek bir aşkla
sevilecek diyeee coksevindim:img-yes:
yılmaza diyecek bir sözüm zaten yok :img-yes:
gerek filize yaptiklari gerekse aslıyla arasında gecen tüm şeylerde
karşisinda oldugumu defalarca yazdim
bir günde yaralarini başkalarinin degilde zamanın silmesine bıraksaydi
ama nerdeeee
yaw ömer sevilecek adamdır muakkak ama kız (elif) yılmaza aşık yani var mı bunun ötesi :img-yes: ömer efendi kendine aşık olmayan biriyle kızın kafasının karışık vede duygularından emin olmadığı bir dönemde evledi ne oldu mutsuz oldu tabii bunlar ömerin nişanlı elifle ilgilenmesi ile alakalı ömer kendisini sevmeyen biri ile evlendi vede diyetini ödedi :img-yes:
O yetmedi Filiz hastanede can çekişirken kan kaybından ölmek üzereyken (ilkel şartlarda doğum yaptığı zamanı kastediyorum) Aslı'ya Filiz'in son sözlerini bahçede söylemekle ve onu bir kez daha yedek klübesine koymakla meşguldü.
.
Yılmaz'ın diğer hataları dile getirildi hepsini koydum bir kenara(kenara koyduğuma bakmayın yeri geldiğinde hepsi hatırlatılacak olan hatalar ve yanlışlıklar) Filiz ile barıştın çocuğun dünyaya geldi Filiz için üzülmesini endişelenmesini takdir ettim ama hastahane bahçesinde Aslı'ya Filiz'in söylediği sözleri söylemesi tam anlamıyla sinir bozucu....Aslı Filiz doğum yaptı durumu iyi görünmüyor çocuğuma bakıp bakamayacağını söylüyor hani aklında bulunsun lazım olur belki der gibi....
şimdi sevgili medsul yılmazın yaptığını hiç bir şekilde onaylamadığımı daha öncede belittim her ne kadar eski yılmazcı olsamda bu konu ayrı burda yılmaz kendine yakışmayan bir olaya imza atmıştır .... yılmazdaki pişmanlık zamanla olmuştur yani buna katılıyorum ama olayların başlangıcı hem göz ardı ediliyor benim sıkıntım orda :img-yes: yani yılmaz sanki durup dururken gitmiş filize saldırmış gibi bir durum yaratılıyor maalesef bende bunun böyle olmadığını ve olayların elif-yılmaz-ömer 3 lüsü ile çıktığını söylüyorum ama nedense bu olayda olayların ilk çıkış noktası hep gözardı ediliyor ben buna karşıyım yoksa yılmazın yaptığı şey tıpkı ömerin nişanlı elife yaklaşması gibi yanlıştı bu konuda bir sıkıntı olmasın
diğer konuda arkadaşlarımız ömerin hep pozitif yönlerinden bahsediyorlar bunun nedeni ömeri desteklemeleri tabii :img-yes: yani yılmaz hakkında bahsederken yılmaz kötüdür filize yaptıkları ortada deniyor ama onca insana yaptığı yardımlar ve iyi niyeti görülmezken ömerde ise ömere SADIK ERKEK diyoruz , ama nişanlı elife yaklaşması konusunda ise bir şey demiyoruz
yılmaz filizi kullanmıştır ve kötüdür deyip yılmazın diğer yönünü görmüyoruz ama ömer nişanlı kıza ilgisini devam ettirdiğinde bundan bahsetmeyip SADIK ERKEK ten konuya girersek olmaz ben bunu kabul edemem tabiii .... herkes kendi favori karakterinin iyi olan taraflarını su yüzüne çıkarıyor olay bundan ibaret ........
bu arada burda keyifli yorumlar yapılmakta yani öyle kızma falan olmaz yani yapılan bütün yorumların benim için değeri vardır alınmaca falan olmaz yani saygılarımla .........
maden olaylar ömer&yılmaz&elif üçlüsü arsında oluyor yılmaz beyimizde gitse hesamını onlarla halletmeyi deneseydi
filizi bu işin içine katmasaydi bak bendemiyorumki
intikam almaktan vazgecsin ama bunu başka yollardan yapabilirdi
ama yılmazın intikam planı hazırdı ömer elifi aldi oda kardeşini alacakti
neyse zaten bu konuda tartişilacak bir şey yok yılmaz büyük bir hata
yapti ve gec olsada pişman oldu filizin güvenini kazandi
ben yılmaz kötüdür insani hiç bir yönü yok demiyorum
ama aklama filize yaptiği şey gelince sinirleniyorum
ömerin elife karşi sergilediği tavır tabiki yanlişti ama ne yalan söylüyeyim yılmazın yaptiği ile asla kıyaslanmaz
ömer aşikti elifi seviyordu ve niyeti evlenmekti
ama yılmazınki sadece intikamdi o kadar
yaw ömer sevilecek adamdır muakkak ama kız (elif) yılmaza aşık yani var mı bunun ötesi :img-yes: ömer efendi kendine aşık olmayan biriyle kızın kafasının karışık vede duygularından emin olmadığı bir dönemde evledi ne oldu mutsuz oldu tabii bunlar ömerin nişanlı elifle ilgilenmesi ile alakalı ömer kendisini sevmeyen biri ile evlendi vede diyetini ödedi :img-yes:
bunun aslında sadece elifle alakası var madem yılmaza aşiksin ne diye gidip
ömerle evlendim kızım:img-yes:hatanın büyüğü elifte
kaldiki ömer elifin yılmaza halan aşik oldugunu bildiğini sanmam
evet belki kendisine deli gibi aşik olmadiğini biliyordu ama en azından
teklifi kabul ettiğine gör beni seviyor diye düşündü (haklı olarak)
maden olaylar ömer&yılmaz&elif üçlüsü arsında oluyor yılmaz beyimizde gitse hesamını onlarla halletmeyi deneseydi
filizi bu işin içine katmasaydi bak bendemiyorumki
intikam almaktan vazgecsin ama bunu başka yollardan yapabilirdi
ama yılmazın intikam planı hazırdı ömer elifi aldi oda kardeşini alacakti
neyse zaten bu konuda tartişilacak bir şey yok yılmaz büyük bir hata
yapti ve gec olsada pişman oldu filizin güvenini kazandi
ben yılmaz kötüdür insani hiç bir yönü yok demiyorum
ama aklama filize yaptiği şey gelince sinirleniyorum
ömerin elife karşi sergilediği tavır tabiki yanlişti ama ne yalan söylüyeyim yılmazın yaptiği ile asla kıyaslanmaz
ömer aşikti elifi seviyordu ve niyeti evlenmekti
ama yılmazınki sadece intikamdi o kadar
yaw orası öyle tabii ama yılmaz o zaman bu şekilde düşündü vede bunu uyguladı yanlış yaptı bunu kimse inkar etmiyor zaten .. doğru tartışılcak bir şey yok ama nedense yorumlarda hep bunlar gündeme geliyor olayların çıkış noktasına dikkat edilmiyor işte bu noktada benim itirazım devreye giriyor ..
ona katılmıyorum her ikiside yanlıştır bana göre yani bu konuda bence bir kıyaslama olmaması gerekir her ikisininde yanlış tarafları fazla o yüzden bu konuda bir karşılaştırma yapmak bence doğru olmaz .......
ayrıca yılmazın aslı konuşmasında ben hiç öyle bir şey düşünmedim adam orda çaresiz bekliyor sadece bu konuşmayı aslı ile paylaşmak istedi yani burda bir yedekleme durumu gibi algılanması bence garip ..saygılar .
yaw orası öyle tabii ama yılmaz o zaman bu şekilde düşündü vede bunu uyguladı yanlış yaptı bunu kimse inkar etmiyor zaten .. doğru tartışılcak bir şey yok ama nedense yorumlarda hep bunlar gündeme geliyor olayların çıkış noktasına dikkat edilmiyor işte bu noktada benim itirazım devreye giriyor ..
ona katılmıyorum her ikiside yanlıştır bana göre yani bu konuda bence bir kıyaslama olmaması gerekir her ikisininde yanlış tarafları fazla o yüzden bu konuda bir karşılaştırma yapmak bence doğru olmaz .......
ayrıca yılmazın aslı konuşmasında ben hiç öyle bir şey düşünmedim adam orda çaresiz bekliyor sadece bu konuşmayı aslı ile paylaşmak istedi yani burda bir yedekleme durumu gibi algılanması bence garip ..saygılar .
aslı ile olan konuşmasini bende zamanlama olarak yanliş buldugumu söyledim
yani illa böyle bir konuşma gececekse bile bu filzin durumunun iyi oldugunu
ögrendikten sonra yapilsa daha dogru olurdu
aralarında gecen konuşmayi yedekleme olarak görmedim ben zaten
ama aslı ile söz konusuna gelince yılmaz ne kadar hataliysa aslıda o kadar hataliydi
bunun aslında sadece elifle alakası var madem yılmaza aşiksin ne diye gidip
ömerle evlendim kızım:img-yes:hatanın büyüğü elifte
kaldiki ömer elifin yılmaza halan aşik oldugunu bildiğini sanmam
evet belki kendisine deli gibi aşik olmadiğini biliyordu ama en azından
teklifi kabul ettiğine gör beni seviyor diye düşündü (haklı olarak)
tabii sadece elifle ilgili var demek doğru olmaz bence yani orda evlenecekler düğün gecesi elifin suratına bakıyorsun kız ağlıyacak nerdeyse ..ömerinde bazı şeylere dikkat etmesi gerekirdi zaten elifin bu konuda yaptıkları çok açık o na bir şey demiyorum zaten ama ömerde biraz dikkat etmeliydi bütün bunların suçu sadece elifte demek bence doğru olmaz ....
aslı ile olan konuşmasini bende zamanlama olarak yanliş buldugumu söyledim
yani illa böyle bir konuşma gececekse bile bu filzin durumunun iyi oldugunu
ögrendikten sonra yapilsa daha dogru olurdu
aralarında gecen konuşmayi yedekleme olarak görmedim ben zaten
ama aslı ile söz konusuna gelince yılmaz ne kadar hataliysa aslıda o kadar hataliydi
yani tabii zamanlama olarak yanlıştı zaten ben sana istinaden bir şey demedim yedekleme konusunda ama yani o an öyle bir konuşma geçti ve bana yahu ne yaptın sen dedirtmedi bu olay bana aslı konusu zaten belli yani nasıl ömer eliftki mutsuzluğu göremediyse aynı şekilde aslıda bazı şeylerin farkında olmalıydı .......
Hala dizi ile ilgili yazisildigini gormek ne hos. Sanirim bu dizinin biz tiryakileri uzerindeki etkileri bitmek bilmeyecek. Bu iyi mi kotu mu karar veremedim ama firsat buldukca ve hala anlatmayi isteyecegim birseyler olursa,ben de aklimdan gecenleri yazarim.
Oncelikle sevgili sbr forumu canli tutma cabalarini gercekten cok takdir ediyorum. Ellerine saglik. Bugunku tartismayi gorunce "hani su yedekleme" olayi, bir-iki kelam etmek istedim . Bu konuda seninle ayni fikirde degilim. Bence Yilmaz'in orada yaptigi dupeduz densizliktir. Kendisi acisindan bos bir patavatsizlik, caresizlikten ne yapacagini bilememe gibi degerlendirsek de en azindan Asli'yi dusunerek boyle aptalca bir konusma yapmamaliydi. Yilmaz'in acilen o konusmayi yapmasinin ardinda iki sey olabilir. Ya hakikaten de hafif bir "yedekleme", "kapiyi aralik birakma" cabasi ya da en iyi olasilikla sucluluk duygusunun getirdigi Filiz'i yuceltme istegi..Filiz'in oyle bir anda bile Asli'yi dusundugunu, en degerli varligini ona emanet ettigini gosterme istegi..Gelelim karsisindaki kadinin bunu nasil algilayacagina..Eger bir adam bu sozleri size soyluyorsa en azindan kendi kafasinda bu ise akli yatmis demektir. Ben olsam konusmayi bu sekilde algilarim. Daha once acisini hafifletebilmek adina beni kullanmis bir adamdan bu laflari duyarsam da allak bullak olurdum. Asli'nin da yaralari bu kadar tazeyken boyle seyleri isitmesi, geleceginde hala Yilmaz seceneginin bulunabileceginin hatirlatilmasi bence incitici olmustur. Haa onca olaydan sonra hala Yilmaz ve ailesinin bu kadar yakininda olmakla Asli basina gelebileceklere davetiye cikarmistir , o da ayri tabii..
tabii sadece elifle ilgili var demek doğru olmaz bence yani orda evlenecekler düğün gecesi elifin suratına bakıyorsun kız ağlıyacak nerdeyse ..ömerinde bazı şeylere dikkat etmesi gerekirdi zaten elifin bu konuda yaptıkları çok açık o na bir şey demiyorum zaten ama ömerde biraz dikkat etmeliydi bütün bunların suçu sadece elifte demek bence doğru olmaz ....
düğün gecesi suratından anlasa ne olur anlamasa ne olur evlenmişler olan olmuş btmiş aslında ben izlerken suratında öyle evlenmek istemiyorum diye bir şey düşünmedim yani aklıma hiç gelmedi
böyle surat ifadesinden bakişindan anlaşilacak şeyler degil bunlar
elif ömere onu seveceğine karşi söz vermiştir hatırladiğim kadariyla
evlenme teklifini kabul ettiğinde böyle bir konuşma gecti
kaldiki ömer elife deli gibi aşik onun için bu bile evlenmesine ve mutlu olmasia
yeterdi yettide zaten
Hala dizi ile ilgili yazisildigini gormek ne hos. Sanirim bu dizinin biz tiryakileri uzerindeki etkileri bitmek bilmeyecek. Bu iyi mi kotu mu karar veremedim ama firsat buldukca ve hala anlatmayi isteyecegim birseyler olursa,ben de aklimdan gecenleri yazarim.
Oncelikle sevgili sbr forumu canli tutma cabalarini gercekten cok takdir ediyorum. Ellerine saglik. Bugunku tartismayi gorunce "hani su yedekleme" olayi, bir-iki kelam etmek istedim . Bu konuda seninle ayni fikirde degilim. Bence Yilmaz'in orada yaptigi dupeduz densizliktir. Kendisi acisindan bos bir patavatsizlik, caresizlikten ne yapacagini bilememe gibi degerlendirsek de en azindan Asli'yi dusunerek boyle aptalca bir konusma yapmamaliydi. Yilmaz'in acilen o konusmayi yapmasinin ardinda iki sey olabilir. Ya hakikaten de hafif bir "yedekleme", "kapiyi aralik birakma" cabasi ya da en iyi olasilikla sucluluk duygusunun getirdigi Filiz'i yuceltme istegi..Filiz'in oyle bir anda bile Asli'yi dusundugunu, en degerli varligini ona emanet ettigini gosterme istegi..Gelelim karsisindaki kadinin bunu nasil algilayacagina..Eger bir adam bu sozleri size soyluyorsa en azindan kendi kafasinda bu ise akli yatmis demektir. Ben olsam konusmayi bu sekilde algilarim. Daha once acisini hafifletebilmek adina beni kullanmis bir adamdan bu laflari duyarsam da allak bullak olurdum. Asli'nin da yaralari bu kadar tazeyken boyle seyleri isitmesi, geleceginde hala Yilmaz seceneginin bulunabileceginin hatirlatilmasi bence incitici olmustur. Haa onca olaydan sonra hala Yilmaz ve ailesinin bu kadar yakininda olmakla Asli basina gelebileceklere davetiye cikarmistir , o da ayri tabii..
öncelikle sevgili denizim yorumun için teşekkürler aslına bakarsan bende tam bilmiyorum bu tiryakilik iyi mi kötü mü diye .... ama yani ben orda bir yedekleme göremedim şimdi siz ve birkaç arkadaş böyle görüyorsa o zaman size göre yılmaz şöyle düşünmeli eyvahh filiz elden gidiyor bende aslı ya yamanayım ... .... ben bu durumun böyle olduğunu düşünmedim ben orda çaresiz bir adam gördüm doğru konuştuğu yanlıştı ama bir yedekleme bence söz konusu olamaz tabii benim düşüncem bu her düşünceye saygılıyız ....iyi yorumlar .....
düğün gecesi suratından anlasa ne olur anlamasa ne olur evlenmişler olan olmuş btmiş aslında ben izlerken suratında öyle evlenmek istemiyorum diye bir şey düşünmedim yani aklıma hiç gelmedi
böyle surat ifadesinden bakişindan anlaşilacak şeyler degil bunlar
elif ömere onu seveceğine karşi söz vermiştir hatırladiğim kadariyla
evlenme teklifini kabul ettiğinde böyle bir konuşma gecti
kaldiki ömer elife deli gibi aşik onun için bu bile evlenmesine ve mutlu olmasia
yeterdi yettide zaten
yani tabii bu bir örnekti sadece daha düğün olayı yokken yemekteler elifteki surat 5 karış yani bunlardan bazı şeyler çıkarmak lazım insan hisseder yani ne bileyim ben öyle düşünüyorum ...ama düğün gecesindeki elifin surat ifadesi bence çok açıktı mutsuzdu elif bir kere... tabii ömer öyle düşünebilir o an elifi seviyordu bu ona yetiyordu ama sonra mutsuz oldu demekki tek taraflı bazı şeyler yetmiyormuş...
yani tabii zamanlama olarak yanlıştı zaten ben sana istinaden bir şey demedim yedekleme konusunda ama yani o an öyle bir konuşma geçti ve bana yahu ne yaptın sen dedirtmedi bu olay bana aslı konusu zaten belli yani nasıl ömer eliftki mutsuzluğu göremediyse aynı şekilde aslıda bazı şeylerin farkında olmalıydı .......
hastenedeki konuşma zamanlama acısından yanliş oldugu için oan insana
kardeşim şimdi senin derdinmi bu ne gerek var filizin yanında ameliyatın iyi
gecmesine dua edeceğine ne acelesi vardi şimdi bu konuşamnın
dedirtti buda hiç hoş degildi tabiki
hani filizin durumunun iyi oldugunu bilse tamam neyse diyecem
zaten yaptiğinin altında yedekleme olarak degilde kocaman her zaman
yaptiği gibi kabalik diye düşünüyorum
tıpkı finalde filizi gelinkile görmek istediğini ve düğün yapmak istediğini onun söylemesi gerekirken ömerin bu konuda birşeyler söylemesigbi
hastenedeki konuşma zamanlama acısından yanliş oldugu için oan insana
kardeşim şimdi senin derdinmi bu ne gerek var filizin yanında ameliyatın iyi
gecmesine dua edeceğine ne acelesi vardi şimdi bu konuşamnın
dedirtti buda hiç hoş degildi tabiki
hani filizin durumunun iyi oldugunu bilse tamam neyse diyecem
zaten yaptiğinin altında yedekleme olarak degilde kocaman her zaman
yaptiği gibi kabalik diye düşünüyorum
tıpkı finalde filizi gelinkile görmek istediğini ve düğün yapmak istediğini onun söylemesi gerekirken ömerin bu konuda birşeyler söylemesigbi
yani tamam o konuda haklısın bende olsam orda gider sevdiğim kadın ın yanında olurdum yılmazınki boş boğazlıktı diyebilirim ama yılmaz orda içinde geçenleri söylediği hem zaten her karakterde mükemmel olmazya buda öyle bir durum ..
orda haklısın zaten 2. sezon yılmazının her konuda sınıfta kaldığını burda kendi kendime yazışırken söylemiştim bu adım tabii yılmazdan gelmeliydi ama maalesef her konuda olduğu gibi bu konuda da 2.sezon yılmazı sınıfta kaldı ....
yani tabii bu bir örnekti sadece daha düğün olayı yokken yemekteler elifteki surat 5 karış yani bunlardan bazı şeyler çıkarmak lazım insan hisseder yani ne bileyim ben öyle düşünüyorum ...ama düğün gecesindeki elifin surat ifadesi bence çok açıktı mutsuzdu elif bir kere... tabii ömer öyle düşünebilir o an elifi seviyordu bu ona yetiyordu ama sonra mutsuz oldu demekki tek taraflı bazı şeyler yetmiyormuş...
aman be sbr(adin ne buarada böyle bir garip oluyorda bu arada benim adim hümeyra)elifin yüzünün güldüğünüde zaten nadiren gördük be kardeşim:img-grin2:img-grin2
bu kadar aşik olmasa belki bu konuda birşeyler hissederdi
ama elifin sevdiğini düşündü bence yani bu konuda bir tedriginliği yoktu ömerin
gülbeşeker
20-08-07, 20:59
Arkdaşlar buraya uzun zamandır yorum yapmıyorum ama Yılmazın filizi kullanmasını bir hata olarak hatta çok büyük bir yanlış olarak görüyorsunuz.Elbette çok kötü bir durum ama bu olay dizinin çıkış noktası bu olay olmasa Filiz ve yılmaz nasıl tanışacaklar sonrasında bu intikam olayı zamanla nasıl aşka dönüşecekti?Ve biz de bu aşka efsane aşk nasıl diyecektik?Ayrıca Yılmazın sadakat olayından bahsetmişsiniz kendisini nikah günü terkeden bir kadını 4 yıl hangi adam bekler?Üstelik o kadın hiçbir şey açıklamamış ,ayrıca filiz geri dönünce onun peşinden koşan kimdi?Yılmaza zaten o zamanlarda da kızdım şimdi de kızıyorum ne diye peşinden koşuyorsun?Yılmazın en kötü tarafı ani kararlar vermesi,Aslı olayı da böyle gelişti,sonrasında da işin içinden çıkamadı,Aslı-Yılmaz ilişkisinin başlamasında ikisi de hatalıdır ama Yılmazınki daha fazla.Ömer ve yılmaza gelirsek ben Ömeri ne yazık ki Ferideyle olan ilşkisinde sevmedim,adam haklıyken haksız duruma düşüyordu,Feride de bundan faydalanıp hata üstüne hata yaptı.Sonuç olarak ne Ömer YIlmazın ne de Yılmaz Ömerin yaşadıklarını yaşadı.Demek istedğim yaşadıkları olayların farklılığı ve karakterlerindeki farklılıklar sebebiyle verdikleri tepkiler de haliyle farklı oluyor.Ama biz seyirciler olarak kendimize yakın hissettğimiz karakterlerin her zaman pozitif yönlerini de abartıp negatif yönlerini de en aza indirgemeye çalışırız.En azından ben öyle yapyorum bu da elimde olan bir şey değil.
Not:Uzun zamandır bu kadar uzun bir yorum yazmamıştım,saçmaladıysam kusuruma bakmayın.Bu arada yeni sezondaki favori dizilerim Kara Yılan , Asi ve Bıçak Sırtı olucak gibi görünüyor.İnşallah bu dizilerde bu forumda yaptığımız gibi güzel yorumlar yaparız.
öncelikle sevgili denizim yorumun için teşekkürler aslına bakarsan bende tam bilmiyorum bu tiryakilik iyi mi kötü mü diye .... ama yani ben orda bir yedekleme göremedim şimdi siz ve birkaç arkadaş böyle görüyorsa o zaman size göre yılmaz şöyle düşünmeli eyvahh filiz elden gidiyor bende aslı ya yamanayım ... .... ben bu durumun böyle olduğunu düşünmedim ben orda çaresiz bir adam gördüm doğru konuştuğu yanlıştı ama bir yedekleme bence söz konusu olamaz tabii benim düşüncem bu her düşünceye saygılıyız ....iyi yorumlar .....
Sevgili sbr,
Tabii ki Yilmaz bilincli bir sekilde eyvahh filiz elden gidiyor bende aslı ya yamanayım dememistir. Belki de, Filiz'i kaybedebilecegi ve ufacik bir bebekle yalniz kalma ihtimaliyle, Filiz'in olum doseginde soyledikleri cok da kabul edilemez gelmemistir. Dizinin basindan beri gorduk ki Yilmaz acisini tek basina yasayabilen bir adam degil. Yaninda onu seven birinin olmasi Yilmaz icin cok onemli. O derece ki, yeni, mutlu bir hayat kurmaya sadece karsisindakinin sevgisinin yetebilecegine bile inanmisti Yilmaz. Bu nedenle Filiz'le ilgili her hayal kirikliginda Asli'ya kostu. Filiz dogum sonrasi olseydi Yilmaz'in bir sure sonra yine Asli'yla olmasi beni hic sasirtmazdi.
Arkdaşlar buraya uzun zamandır yorum yapmıyorum ama Yılmazın filizi kullanmasını bir hata olarak hatta çok büyük bir yanlış olarak görüyorsunuz.Elbette çok kötü bir durum ama bu olay dizinin çıkış noktası bu olay olmasa Filiz ve yılmaz nasıl tanışacaklar sonrasında bu intikam olayı zamanla nasıl aşka dönüşecekti?Ve biz de bu aşka efsane aşk nasıl diyecektik?Ayrıca Yılmazın sadakat olayından bahsetmişsiniz kendisini nikah günü terkeden bir kadını 4 yıl hangi adam bekler?Üstelik o kadın hiçbir şey açıklamamış ,ayrıca filiz geri dönünce onun peşinden koşan kimdi?Yılmaza zaten o zamanlarda da kızdım şimdi de kızıyorum ne diye peşinden koşuyorsun?Yılmazın en kötü tarafı ani kararlar vermesi,Aslı olayı da böyle gelişti,sonrasında da işin içinden çıkamadı,Aslı-Yılmaz ilişkisinin başlamasında ikisi de hatalıdır ama Yılmazınki daha fazla.Ömer ve yılmaza gelirsek ben Ömeri ne yazık ki Ferideyle olan ilşkisinde sevmedim,adam haklıyken haksız duruma düşüyordu,Feride de bundan faydalanıp hata üstüne hata yaptı.Sonuç olarak ne Ömer YIlmazın ne de Yılmaz Ömerin yaşadıklarını yaşadı.Demek istedğim yaşadıkları olayların farklılığı ve karakterlerindeki farklılıklar sebebiyle verdikleri tepkiler de haliyle farklı oluyor.Ama biz seyirciler olarak kendimize yakın hissettğimiz karakterlerin her zaman pozitif yönlerini de abartıp negatif yönlerini de en aza indirgemeye çalışırız.En azından ben öyle yapyorum bu da elimde olan bir şey değil.
Not:Uzun zamandır bu kadar uzun bir yorum yazmamıştım,saçmaladıysam kusuruma bakmayın.Bu arada yeni sezondaki favori dizilerim Kara Yılan , Asi ve Bıçak Sırtı olucak gibi görünüyor.İnşallah bu dizilerde bu forumda yaptığımız gibi güzel yorumlar yaparız.
vallaha ben bu yoruma imzamı atarım benim 1 sayfa öncesinde bahsettiğim konulara sevgili gülbeşeker daha ayrıntılı vede daha geniş bir şekilde değerlendirmiş bu yorum için sadece eline sağlık denir başka bir şey denmez kelimesi kelimesine katılıyorum yani kafamdaki konu aynen bu şekilde özellikle olayların çıkış noktası konusunda yırtındım o kadar zaman bu tür bir yorum görmek hakkaten sevindirici .....
Sevgili sbr,
Tabii ki Yilmaz bilincli bir sekilde eyvahh filiz elden gidiyor bende aslı ya yamanayım dememistir. Belki de, Filiz'i kaybedebilecegi ve ufacik bir bebekle yalniz kalma ihtimaliyle, Filiz'in olum doseginde soyledikleri cok da kabul edilemez gelmemistir. Dizinin basindan beri gorduk ki Yilmaz acisini tek basina yasayabilen bir adam degil. Yaninda onu seven birinin olmasi Yilmaz icin cok onemli. O derece ki, yeni, mutlu bir hayat kurmaya sadece karsisindakinin sevgisinin yetebilecegine bile inanmisti Yilmaz. Bu nedenle Filiz'le ilgili her hayal kirikliginda Asli'ya kostu. Filiz dogum sonrasi olseydi Yilmaz'in bir sure sonra yine Asli'yla olmasi beni hic sasirtmazdi.
ama şimdi sevgili denizim yani yılmaz orda bir yedekleme ihtiyacı duyuyor dersek yılmazın bu şekilde düşünmesi gerekir ...yılmaz tabii acısını tek başına yaşıyamıyor bu konuda ona bir şey diyemem ama orda yılmazın yeni bir hayat kurma isteğinde bir sıkıntı olmaması gerekir yani sonuçta sevdiğinin kadının başka birinden hamile olduğunu düşünüyor ..yılmazın o zamanki filizle her atıştığında aslıya koşmasını bende onaylamamıştım o konuda sonuna kadar haklısın ....
aman be sbr(adin ne buarada böyle bir garip oluyorda bu arada benim adim hümeyra)elifin yüzünün güldüğünüde zaten nadiren gördük be kardeşim:img-grin2:img-grin2
bu kadar aşik olmasa belki bu konuda birşeyler hissederdi
ama elifin sevdiğini düşündü bence yani bu konuda bir tedriginliği yoktu ömerin
evet efenim ismim yasin selamlar hümeyra :) valla elif zaten bir buzdolabıydı her zaman söyledim iyiki olmadı elif-yılmaz :img-yes: yani o elifin yeniden başlayabilirmiyiz yılmaz dediği bölümü öyle bir tedirginlikle izledim ki kelimeler yetmez allahtan yılmaz kabul etmedi..... :happy0064 zaten daha öncede yazmıştım ömerin en büyük şanssızlığı elif olmuştur :img-wink:
öncelikle selam gülbeşeker:img-wink:seni tuba formunda az görüyoruz bu aralar
özletme kendini:img-wink:
filiz&yılmaz ilişkisinin
aşka dönüşmesi biraz zor oldu gerci malum senaritler bir parmak bal elifcilerin
bir barmak bal filizcilerin agzına veriyorlardi:img-yes:
ama ne yalan söylüyeyim senaritlere cok kzıyorum madem yılmaz&filiz aşki olacakti şu intikam oyununu tadında bıraksalardi yaaaa
mesela yılmaz filize birlikte olmadan önce yada olduktan sonra (filiz gercekleri ögrenmeden önce)aşik etselerdi yaaa
bende en az senn kadar cok şaşirdim yılmazın dört sene sonra filizin peşinden koşmasina ama yılmaza ilk sezondan gıcık oldugum için sorun olmadi pek:img-grin2:img-grin2
gercekten senaritleri anlamak ne mümkün mesela yılmaz filiz şu malum katillik
olayında onca özrüne ragmen sürdürdükleri manasız tavırı
dört yıldan sonra yapdirsalardi daha mantikli olurdu
evett forum yine bana kaldı :img-pilot bugün diğer günler aksine forum hareketliydi :img-wink: herhalde arkadaşlarımız baktılar gördüler benim yorumları dediler kendi çalıp kendi oynuyor bir şeyler yazalımda ayıp olmasın :img-pilot ama ne güzel oldu yani hakkaten sıkılmıştım burda tek başına neyse efenim iyi geceler , iyi yorumlar ......:happy0064
peeeehhhh
Sevgili Hümerya;
1- Filiz yatsın kalksın dua etsin Yılmaz gibi birini bulduğu için..(Murat'la Cem'i görünce..:))
2-Yılmaz'ın Filiz'i kullanması olayında. Yılmaz hep çekimser taraftı Filiz'le olan ilişkisi ilerledikçe kendini geri çekti Filiz'e daha fazla zarar vermemek için.Ama Filiz etrafındaki tek tip erkeklerden bıktığı için -ki siz bu erkeklere züppede diyebilirsiniz- Yılmaz'a sım sıkıı sarıldı.. Yani ayakları yerden kesildi.. Birinin onu yeniden yeryüzüne indirmesi gerekiyordu.:)Yılmaz 'ın Filiz'i kullanması bence Fiiliz'e hayat tecrübesi kazandırdı.:)Yılmaz'a dua etsin..bye(ikinci kez)
3-Ömer-Elif durumuna gelinCE.Ömer Efendi Elif'in zor durumundan yararlanmıştır.Zira o anda kardeşi kaza geçiren Elif çok sıkıntılıydı ve kardeşinin ameliyatı için acilen paraya ihtiyacı vardı.O sırada yardım meleği Ömer (tabi yersen) paraları döktü.İnsaniyetlik namına.(tabi yersen):)
4-Filiz'in ailesine Yılmaz'ı tanıştırma gecesinde ise sizin tam tersinize ben dört köşe oldum mutluluktan..Çünkü o bölüme kadar dizinin her sahnesinde Nuri Alço gibi gülen Ömer, Yılmaz'ı karşısında görünce renkten renge girmişti...O bölüme kadar hep ağlayan Yılmaz ise ilk kez "gerçekten" gülmüştü..Amacına ulaşmıştı çünkü bu "Kurnaz Tekinerler" karşısında..:img-icecr
Not: Renkten renge giren sadece Ömer değildi müstakbel karısınıda değişik renklerde görmüştük o gece..:D
Sevgili Hümerya;
1- Filiz yatsın kalksın dua etsin Yılmaz gibi birini bulduğu için..(Murat'la Cem'i görünce..:))
2-Yılmaz'ın Filiz'i kullanması olayında. Yılmaz hep çekimser taraftı Filiz'le olan ilişkisi ilerledikçe kendini geri çekti Filiz'e daha fazla zarar vermemek için.Ama Filiz etrafındaki tek tip erkeklerden bıktığı için -ki siz bu erkeklere züppede diyebilirsiniz- Yılmaz'a sım sıkıı sarıldı.. Yani ayakları yerden kesildi.. Birinin onu yeniden yeryüzüne indirmesi gerekiyordu.:)Yılmaz 'ın Filiz'i kullanması bence Fiiliz'e hayat tecrübesi kazandırdı.:)Yılmaz'a dua etsin..bye(ikinci kez)
3-Ömer-Elif durumuna gelinCE.Ömer Efendi Elif'in zor durumundan yararlanmıştır.Zira o anda kardeşi kaza geçiren Elif çok sıkıntılıydı ve kardeşinin ameliyatı için acilen paraya ihtiyacı vardı.O sırada yardım meleği Ömer (tabi yersen) paraları döktü.İnsaniyetlik namına.(tabi yersen):)
4-Filiz'in ailesine Yılmaz'ı tanıştırma gecesinde ise sizin tam tersinize ben dört köşe oldum mutluluktan..Çünkü o bölüme kadar dizinin her sahnesinde Nuri Alço gibi gülen Ömer, Yılmaz'ı karşısında görünce renkten renge girmişti...O bölüme kadar hep ağlayan Yılmaz ise ilk kez "gerçekten" gülmüştü..Amacına ulaşmıştı çünkü bu "Kurnaz Tekinerler" karşısında..:img-icecr
Not: Renkten renge giren sadece Ömer değildi müstakbel karısınıda değişik renklerde görmütük o gece..:D
he he :happy0064 ne kadar güzel sıralamışsın hakkaten bravo yani :happy0064 yılmazın ordaki bakışları sen bittin ömer tarzındaydı yılmaz ın filize yaklaşımı yanlıştı ama adamda boşuna yaklaşmadı kıza malum elif olayı ortada zaten başka türlü nasıl aşık olacaklardı yahu birazda iyi tarafından bakmak lazım değil mi ama :img-pilot:img-pilot neyse efenim iyi yorumlar ....
forever_bim
21-08-07, 02:55
Sevgili Mustafa
Yorumunu görünce yazmak istedim ama yazsam da birşey değişmeyecek "bakış açısı farkı" diyorum. Yine de genişletmem lazım o yüzden yazıcam:)
Mesela Ömer'in Elif'e yardım etmesi sana göre "çıkar" bana göre "iyi niyet ve insanlık" tır.
Evlenmiş insanlar resmi karı koca olur müstakbel değil.
Filiz'e gelince gönül ferman dinlemiyor ki, yoksa Filiz'e talip mi yok? Cem neler yaptı gördük kıza sahip olmak için.
Ömer'in Nuri Alço ile uzaktan yakından alakası yoktur. O tarz filmlerde gazoza ilaç olayı vardır. Bizde ise alan memnun satan memnun durumu vardır.
O sahneden sonrasında da hatırlatırım ki en fazla zararı Filiz görmüştür. Bedeli bir günahsıza ödetmektir en büyük günah.
Ömer Nalan'ı tedavi ettirmeden de zaten Elif'e olan aşkını ilan etmiş evlenme de teklif etmiştir. Zor durumda kayıtsız şartsız yüce gönüllülükle yaptığı yardım Elif'in Ömer'i tanımasına vesile olmuştur. Forum 80 bölümde bile tanıyamamış ön yargıları kıramamış varsaın sağlık olsun ama.
yani o evlilik teklifi kararında bu olay etkili olmuştur bunu inkar edemeyiz sanırsam orda elif duygusal davrandı belkide ömere bir borçlanma gibide görmüş olabilir o olay elifin kararını etkilemiştir :img-wink:
gönülün ferman dinlemediği hakkaten doğru bakınız elife kadın ömerden hamile iken bile yılmazı düşünüyordu var mı bunun ötesi :img-yes: filiz yılmazı bulmuş baş tacı etmeli kim o kadar sene peşinden koşardı yaptığı onca şeye rağmen :img-wink:
o olaydan en büyük zararı filiz sonra ömer görmüştür adam kendi şirketinden kovuldu yılmaz tarafından bundan daha acı bir şey olabilir mi :img-wink:
forever_bim
21-08-07, 03:10
sbr
Elif'in durumu orada gönlün ferman dinlememesi değil, büsbütün atılan imzaya SADAKATSİZLİKtir. Evlilik çocuk oyuncağı mıdır? Değildir elbette. Ömer'le evliyken Yılmaz'ı düşünmesi büsbütün değersiz kılar izleyicinin gözünde Elif'i. Ha senin gözünde değerli yaparsa o ayrı.
10. Bölümde Ömer Elif'e hastane çıkışında ne demiştir, bana ne yanıt verirsen ver ben hep senin yanında olacağım. Var mı ötesi? Bu sözden sonra gerisi yani teklifi kabul edip etmemek Elif'in tasarrufundadır. O da gayet memnun bir tavırla evet demiştir. Senin dediğin gibi suratı da beş karış değildir. Teklife evet derken beraber bir şişe kırmızı şarabın dibini bulmuşlardır. Yani bak ne hafızam var neleri hatırlıyorum? :)
forever ;
bana göre bir gönül ferman dinlemez olayıdır bu imza olayı kutsaldır tabii ama unutamadı bir kere yılmazı elif hakkındaki düşüncelerim çok açık zaten kaç hafta 2 yüzlü dedim yahu elifin bende ne değeri olacak allasen :img-wink:
yaw şimdi o cevap biraz nasıl desem havada bir cevap yani ben buna inanmam arkadaş ne cevap verirsen yanındayım olur mu öyle şey yahu ömerin söylediği o sözler bence inandırıcı değil :img-wink: kız seni reddecek sende yayında her türlü desteği vereceksin bence olmaz bu iş :)
elif karakteri dengesiz bir kere orda teklifi kabul ederken mutlu olabilir sonuçta ömer nalan için o kadar uğraşmış falan :img-wink: o sahneyi bende çok iyi hatırlıyom replikler şöyleydi sanırsam
ömer: elinizde neler var
garson sayar işte sonra .....
ömer : bu olayı kutluyacak şarabın yok ( pekte havalı burda :)) iyi yorumlar :img-wink:
forever_bim
21-08-07, 03:26
forever ;
bana göre bir gönül ferman dinlemez olayıdır bu imza olayı kutsaldır tabii ama unutamadı bir kere yılmazı elif hakkındaki düşüncelerim çok açık zaten kaç hafta 2 yüzlü dedim yahu elifin bende ne değeri olacak allasen :img-wink:
yaw şimdi o cevap biraz nasıl desem havada bir cevap yani ben buna inanmam arkadaş ne cevap verirsen yanındayım olur mu öyle şey yahu ömerin söylediği o sözler bence inandırıcı değil :img-wink: kız seni reddecek sende yayında her türlü desteği vereceksin bence olmaz bu iş :)
elif karakteri dengesiz bir kere orda teklifi kabul ederken mutlu olabilir sonuçta ömer nalan için o kadar uğraşmış falan :img-wink: o sahneyi bende çok iyi hatırlıyom replikler şöyleydi sanırsam
ömer: elinizde neler var
garson sayar işte sonra .....
ömer : bu olayı kutluyacak şarabın yok ( pekte havalı burda :)) iyi yorumlar :img-wink:
Daha dün izledin ondan hatırlıyorsun. Geçen söylemiştin beşer beşer bölümleri izlediğini ben o bölümü Ağustos 2006'da izlemiştim en son. Sbr sen de önüne replik konuyor inanmıyorsun altından çıkabilmesi az ihtimale sahip ters olaya bakıyorsun... Sana şöyle diyim o zaman: "Gerçekten seven insan sevdiği onu reddetse bile onu mutlu etmeye çalışır."
PS: Ömer Elif'de ne bulmuştur anlayan beri gelsin, mübarek balo döneminden sonra soğuk dağ olmuştu, sezon finaline doğru anca eridi, bu sefer de fazla erimekten ölüp gitti kızcağız :):) (tabii bu son kısım şaka)
Ben biraz dinleneyim:)
Daha dün izledin ondan hatırlıyorsun. Geçen söylemiştin beşer beşer bölümleri izlediğini ben o bölümü Ağustos 2006'da izlemiştim en son. Sbr sen de önüne replik konuyor inanmıyorsun altından çıkabilmesi az ihtimale sahip ters olaya bakıyorsun... Sana şöyle diyim o zaman: "Gerçekten seven insan sevdiği onu reddetse bile onu mutlu etmeye çalışır."
PS: Ömer Elif'de ne bulmuştur anlayan beri gelsin, mübarek balo döneminden sonra soğuk dağ olmuştu, sezon finaline doğru anca eridi, bu sefer de fazla erimekten ölüp gitti kızcağız :):) (tabii bu son kısım şaka)
Ben biraz dinleneyim:)
dünde değil yahu ne yaptın sende 3-4 gün oldu yine :img-pilot ne yapayım yaw konu elif-ömer oldumu illa değişik noktalardan bakacam huyum kurusun :) yani gece gece kitledin beni "Gerçekten seven insan sevdiği onu reddetse bile onu mutlu etmeye çalışır." valla hocam ben hayatta öyle düşünmem o ne öyle yahu sevdiğim kadın başka birini hayal edecek bende onu mutlu etmeye çalışacam bana ters vallaha :)
yaw ömerinki birazda inatlaşma olmuştur belki bulunmaz hint kumaşı muamelesi yaptılar kıza ondan oldu böyle elifte elif :)
evet efenim yırtındım felan ama forumu hareketlendirdim biraz saatin 4 ünde :happy0064 bu saatte yine bir şeyler yazıp forum canlı kalsın dedim efenim :) aslında dizi benim istediğim gibi bitseydi yani ömer ,feride,handan ,cemil, nalan ın doktor arkadaşı alp ölseydi birde cem intihar etmeseydi başka bir yolla ölseydi burdan hiç ayrılmazdım ama ne yaparsın işte adi senaryo :img-pilot ben diyom arkadaş uykum var :img-bored :img-pilot
forever_bim
21-08-07, 08:25
evet efenim yırtındım felan ama forumu hareketlendirdim biraz saatin 4 ünde :happy0064 bu saatte yine bir şeyler yazıp forum canlı kalsın dedim efenim :) aslında dizi benim istediğim gibi bitseydi yani ömer ,feride,handan ,cemil, nalan ın doktor arkadaşı alp ölseydi birde cem intihar etmeseydi başka bir yolla ölseydi burdan hiç ayrılmazdım ama ne yaparsın işte adi senaryo :img-pilot ben diyom arkadaş uykum var :img-bored :img-pilot
Yahu sbr dizide adam bırakmamışsın. Hepsini öldürdün. Oldu olacak Cem bir bomba koysaydı da hepsi havaya uçsaydı.
Eski defterler yeniden açılmış çok da güzel ben böyle sayfalar uzarken forumumuzda mutlu oluyorum.
Benimde söylemek istediğim bir şey var. Yılmaz'ın sadakatsiz sıfatını hak etiğini düşünmüyorum. Sadakatsiz bir insan, hiç bir açıklama yapmadan giden birisini 4 yıl beklemez. Tamam belki Aslı'yla ilgili olanlarda haksızlıkları vardı ama ben bunu Yılmaz'ın ani ve düşünmeden kararlar vermesine bağlıyorum. Ki bunu da dizimizde birçok karakter yaptı.
Benim fikrim dizideki tek sadakatsizin Elif olduğudur. Ne sevdiğine sahip çıkabildi ne de eşine.
Yahu sbr dizide adam bırakmamışsın. Hepsini öldürdün. Oldu olacak Cem bir bomba koysaydı da hepsi havaya uçsaydı.
yani şöyle baktımda biraz gecenin etkisi ile yazmışım :img-pilot ama hakkaten feride ,handan ölsün diye az bıktıran ,yeter artık dedirten imzalar yazmıştım zamanında ama maalesef senaryo istediğimi yerine getirmedi :img-wink: bomba olayı olmaz sonra ucu benim karakterlerede dokunur :img-pilot ama cem vursaydı bu isimleri güzel olurdu ne yalan söyliyeyim :happy0064
Eski defterler yeniden açılmış çok da güzel ben böyle sayfalar uzarken forumumuzda mutlu oluyorum.
Benimde söylemek istediğim bir şey var. Yılmaz'ın sadakatsiz sıfatını hak etiğini düşünmüyorum. Sadakatsiz bir insan, hiç bir açıklama yapmadan giden birisini 4 yıl beklemez. Tamam belki Aslı'yla ilgili olanlarda haksızlıkları vardı ama ben bunu Yılmaz'ın ani ve düşünmeden kararlar vermesine bağlıyorum. Ki bunu da dizimizde birçok karakter yaptı.
Benim fikrim dizideki tek sadakatsizin Elif olduğudur. Ne sevdiğine sahip çıkabildi ne de eşine.
evet efenim bu yoruma katılabilirim ki zaten yılmazın aslı ya yaklaşması normal değil mi :img-yes: sonuçta adam sevdiği kadının başka birinden hamile olduğunu düşünüyor :img-wink: durum böyleyken yılmazın aslı ile ilgilinmesi bence çokta anormal bir şey değil :img-wink: tabii filizle her tartıştığında aslı ile yakınlaşması tabii doğru değildi ama aslı ile ilgililenmesi yılmazın bence son derece normal :img-wink:
Sevgili Hümerya;
Not: Renkten renge giren sadece Ömer değildi müstakbel karısınıda değişik renklerde görmüştük o gece..:D
sevgili mustafa:img-grin2
1.bence yılmaz cok şanslı filiz kadar güzel ve anlayişli,güleryüzlü birisi
ona aşik oldugu için:img-grin2yılmaz filiz kız güzelini nerden bulacakti :img-yes:2.şimdi bana yılmaz cekimser davrandi deme
davranmiş olsaydi ilk başlarda bunu yapar ve filizi intikam oyunundan uzat tutardi
ama yılmaz sonuna kadar gitti bunu hepimiz biliyoruz
filizin hayat tecrümesi konusuna gelince gercekten cok güzel bir tecrüme oldu canımmm aşik oldugun ve dahada önemlisi sanada aşik olduguna inadiğin birisinin
seni yengene aşik oldugu ve abinden nefret ettiği için oyun oynadiğini ögrenmesi nede güzel tecrüme oldu
ömer konusuna gelince benim derdim yılmazın ömer&eliften intikam almasi felan degil
benim derdim ömer&elif renkten renge girerken yılmazda karşilarinda sırıtırken
hiç bir sucu olmayan ve herşeyden habersiz sevdiği adami ailesine taniştirdiği
filizin düştügü iğrec durum ve bu durumdan sıkıntı duymayan yılmazdir
yaw ikiside bulmuş birbirini var mı ötesi :happy0064 yani bir kere o olay kapanmış kızımız (filiz) yılmazı affetmiş evlilik yolunda bir adım atılmış her şey kapanmış sonra kızımız ne olduğunu anlatmadan basıp gidiyor italya ya var mı bunun izahı varsa biri yapsın bana sevabına :img-wink:
yılmaz o konuda bencede çekimser kalmak istemiştir ama kızımızın (filiz) ayaklarını yerden kesmiştir bir kere :happy0064 yaw zaten nasıl tanışacaklardı yahu başka türlü :img-pilot
Bu yorumuna bende katılıyorum. Bana göre Elif-Ömer-Yılmaz üçgeninde suç bütün olarak Elif'tedir ama Ömer'de nişanlı olduğunu bile bile yaklaşmamalıydı Elif'e, ayrıca madem ki Elif'e kardeşi kaza geçirdiğinde insaniyet namına yardım etti, madem bu kadar yardımsever neden şirket zora sürüklendiğinde ilk çare olarak gariban işçileri işten çıkarmayı seçti?
Belki bu örnekler alakasız gelecektir ama bana göre her iki durumda da yardımseverlik yardımseverliktir.
Bu yorumuna bende katılıyorum. Bana göre Elif-Ömer-Yılmaz üçgeninde suç bütün olarak Elif'tedir ama Ömer'de nişanlı olduğunu bile bile yaklaşmamalıydı Elif'e, ayrıca madem ki Elif'e kardeşi kaza geçirdiğinde insaniyet namına yardım etti, madem bu kadar yardımsever neden şirket zora sürüklendiğinde ilk çare olarak gariban işçileri işten çıkarmayı seçti?
Belki bu örnekler alakasız gelecektir ama bana göre her iki durumda da yardımseverlik yardımseverliktir.
çok doğru orda ömer beyimiz yani hafiftende olsa göze girmek istemiştir yani :img-icecr zaten elif o olaydan sonra kabul etti hemen evlilik teklifini :img-wink: bence verdiğin örnek gayet yerinde filiz gerekirse evimiz satmalıydık dediğinde ömer gülüyordu filize :img-yes: :img-yes: zaten bu olaylarda en büyük suç önce elifin sonra ömerin :img-wink:
forever_bim
21-08-07, 16:10
Eski defter