Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 26
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
Ağustos Böcüğü
26-09-07, 21:42
Sevgili sysdll 11.bölüm yorumun harika..Espri kabiliyetin takdire şayan..
Okurken kıkırdadım valla..Yorumların devamını 4 gözle bekliyorumm..:) Kihkih harbi 4 gözle..
filizim+y formundan hiç birşey kaybetmemişin bakıyorumda..Döktürmüşün yine
Ahhh ahhh I.A.lı günleri özlemekteyim yeni yapımların hiç biri sarmadı..Hiç biri I.A. tadı veremedi..Belki yeni başlayacak yapımlar diyorum ama fazlada umudum yok açıkçası..I.A. bölümlerini yeni baştan sysdll inde farklı yorumlarıyla izlemeye devam..:)
ihlamurdelisi
27-09-07, 15:46
sysdll arkdaşım sen mükemmelsin yaa süpersin..Ellerine yüreğine sağlık...
Filizim+y bir gelmişsin pir gelmişsin....Sözler aşırı etkiledi beni..Devamını bekliyorum...Ve hey gidi günler hey demekten başka bişey gelmiyor elimden...IHLAMURLAR ALTINDA BİR EFSANEDİR VE ASLA UNUTMAYCAĞIZ...
Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar...sadece elimden gelen şeyleri yazıyorum o kadar..amaç eğlenmek olunca ve bakan kişiler iyi bakınca yazılanlarda iyi oluyor...yorumlarınız ve beğenileriniz için tekrar teşekkür ederim hepinize...
İnşaallah sıkılmazsınız okurken...her ne kadar doğru dürüst bişiler yazamasamdan elimden geldiği kadar yazıyoruz...şimdiden iyi eğlenceler...
#Bölüm 12
Filiz Yılmaz’a olan duygularını bir türlü yorumlayamıyor ve kendini Yılmaz’dan alamıyordu.tabi bunda aldığı kallavi bir öpücüğünde payı da yok değil hani…gerçi Yılmaz vantuz gibi yapıştı ama hoşuna gitmişti..duygularını ve aklındaki düşünceleri yorumlatmak üzere seda sayana gitti…konuştu dertleşti..hatta seda sayandan buzdolabı ve halı istedi ama seda sayanın elinde olmadığı için verememişti…bu konuşmanın ardından Filiz iyice dağılmıştı.bunu çözse çözse Budizm çözer diyerek kendini bu yola vakfetti…öncelikle çakralarından başladı…hemen ilk işi serdar ortacın çarka albümünü almak oldu Filiz’in….
Yılmaz Filiz’in şimdiye kadar tanıdığı erkeklerden çok farklıydı…hayatı algılayışı,zevkleri,yaşama biçimi,şuursuzluğu,sayısalı oynama stratejisi,mangalı yakma biçimi,tavlada zar atış şekli Filiz’in çevresinde olan erkeklerden tamamen farklıydı…Yılmaz’ın sahip olduğu bu dünyaya hayran olmuştu Filiz…en sıradan yemek bile Filiz için anlatılamayan bir duygu fırtınasıydı…murat efendi de bu fırtınadan yararlanmak için elinden geleni yapmıyordu değil hani...yok yok akıllanmayacak bu çocuk..çin yemeği yapmaya devam etsin.iyi gelir..
Filiz artık elifle kanki olmuşlardır.hatta bir televizyon kanalında şov yapacak kadar işi ileri götürmüşlerdi.her türlü sırları paylaşıyorlardı..elif Yılmaz’dan habersiz şekilde Filiz’i dolduruşa getiriyor gazı verip verip gönderiyordu.
Yılmaz o gecenin anısı olarak meleği Filiz’e göndermiş içine de en romantik tarafından ince bir mesaj koymuştur.yani vermiştir sosyal mesajını Yılmaz.. “ o akşam ikimizin dışında o anın rüya olmadığını hatırlatan bizi gözleyen röntgenciler vardı...hee birde otel görevlileri vardı ama onların ağızları sıkıdır. Bişi demezler.merak etme...he bu melekte hafif darbe aldığı için sana gönderdim.otelde kullanamadığım ziyan olmasın dedim.”
Filiz Yılmaz ile pek çalışmak istemiyordu...içindekileri dışa vurmaktan korkuyordu..mazeret üzerine mazeret üretiyordu.Yılmaz’ın taktiklerini kullanıyordu...ama Yılmaz’da az hin değil hani..Filiz’i kelime oyunları ile iyice köşeye sıkıştırıyordu...”tamam Filiz hanım...daha fazla meşgul etmeyelim..işiniz vardır sizin..çin yemeği falam yersiniz...ondan sonra belki bişiler falam içersiniz...napalım iş iştir.yapmak istemezseniz siz bilirsiniz...buluruz bir çinli firma çaktırırız markayı olur biter...size mi kaldık?...” bu laflar işe yaramıştı ve Filiz görüşmek için çiftlikte randevu vermişti Yılmaz’a...
Filiz ile Yılmaz çiftlikte konuşmaya başlarlar;
Yılmaz:Merhaba
Filiz:sizi farketmedim...
Yılmaz:bari sövseydiniz...en azından bu daha dürüstçe olurdu...farketmemişsiniz..oldu isterseniz sirenler eşliğinde geleydim..kendimi farkettirmek için ne yapmam lazım...şimdi geldim zaten..bu arada bu sıpa da görmeyeli kocaman olmuş..şimdi yarıştırabilirmiyiz kahya.şimdiye kadar çuvalla para döktük buna..
Filiz:şöyle geçip oturalım mı?sıcak bişiler getirirmisiniz içmek için...
Yılmaz:sen nereye istersen canım oraya geçelim.fizana de gelirim..
Filiz:iş konusuna girmeden önce söylemek istediğim bişiler var...
Yılmaz: vay vay sonunda karar verdin açılmaya.dedim arkadaşlara dayanamaz itiraf eder diye...iddaya bile girdim..
Filiz:ne itirafı ne iddası?
Yılmaz: spor loto iddaası ...ahahahah...güzel espiriydi...boşver canım takma sen o güzel kafana...sizi dinliyorum buyrun.
Filiz:dün gece garip bişiler oldu..o son içtiğim gazozdan sonra oldu bunlar.bende anlam veremedim.aslında ikimize birden oldu.
Yılmaz:yoo bana bişi olmadı..gazozu sen içtin...haa sonradan yediğim yemekler yüzünden midemde biraz yanma oldu ama geçti sonra.
Filiz:neden bilmiyorum,bir açıklamasıda yok...sadece garip..dünü hemen unutmamız lazım.yoksa böyle devam etmez..iş yapacağız sizinle..zaten sarımsak yemişsiniz sanırım.kokuyordu...böyle devam ederseniz yeniden düşünme gereği hissedeceğim.
Yılmaz:istersen cumhurbaşkanlığı basın danışmanını çağıralım açıklama yapsın...açıklaması olacakmış..ya kızım ne açıklaması. Gazoz içtin ondan sonra da ben seni öptüm..bunun anlaşılamayan bir tarafı var mı sorarım sana...sarımsak olayına gelince kusura bakma..özür dilerim o konuda..davete gelirken mantıcıya uğradım..dayanamadım iki tabak yedim...çok güzel yapmış usta ama ...
Bu arada çaylar gelir...
Filiz:sağol emine bundan sonrasını ben hallederim
Emine:ne halletmesi kız...sen daha finacanı tutamıyorsun...yakacan yağız delikanlıyı..o annen olacak karı yok mu hiç bişi öğretmedi size...ha böyle saf geldiniz saf gideceksiniz....bak oğlum bu var ya küçükkende böyleydi..hiç bişi beceremez..ondan sonra çay koyayım falam der.inanma..daha geçen neskayfe yapacam dediydi.kayfeyi koymuş cezveye karıştırıyor.1 saat karıştırmış.ondan sonra bu neden köpürmediymiş...dedim git kızım şimdi elimden kaza çıkacak...neyse senle bir ara konuşuruz oğlum anlatırım ben sana ha bunun ne olduğunu...afiyet ossun..
Yılmaz:size önerdiğimiz iş büyük iş...öyle aklınız hayaliniz yetmez buna...bütün otelleri kapsıyor ona göre..bak bütün oteller diyorum.yani bizim sahip olduğumuz otellerin tümü..kollarını iki yana kocaman aç bakayım..hee işte öyle büyük bir iş...yani hepsi...çoğul kullanıyorum dikkatini çekerse...oteller diyorum sakın yanlış anlama.birde seninle uğraşmamayım.temiz iş ama.
Filiz:çok büyük bir iş bu...böyle bir işe tek başıma karar veremem..
Yılmaz:aferim sana....sonunda anladım büyük bir iş olduğunu...kurdela takacağım sana kırmızı kırmızı...çarpım tablosunda 2 lere geçtiniz mi?neyse kararınızı çabuk verin.yarın bana söylersiniz..şimdi benim kalkmam lazım akşama halı saha maçım var.gidip giyineceğim..iyi akşamlar
Filiz:iyi akşamlar sizede...maçta başarılar..
Akşam eve gelen Filiz durumu ailesine aktarır ve bu işin olması için yalvarır...yerlere yatar,ağlar,sızlar bir şekilde kabul ettirir..ertesi günü iple çeker artık.çünkü Yılmaz ile konuşacaktır.
Gelelim Yılmaz efendiye...cemil araya girmiştir ve salih ile Yılmaz arasına fitneyi yerleştirmiştir...ikisini birbirine kırdırmaya bakıyordu...eee tabi deli Yılmaz bu durur mu? Almış gazı niye beklesin.salihin yanına gidip hemen hesabı sordu.iki de yumruk salladı...ee o da kesmedi gidip fahriye de devam etti...yürü be kim tutar seni...
Handan elif cephesi ise ayrı bir dert...müjganın yeni eve taşınma mevzusu yeni gündemdir artık...ikiside savaş baltalarını çıkarmış saldırma anını bekliyorlardı..bunu sağlamak içinse kanal kanal dolaşıp programlara kayıt yaptırıyorlardı...programlarda sıra belliydi..hatta seri bile yapmışlardı...”canavar kaynana masum geline karşı,psikopat gelin süt içerken,gelin-kaynana elele her beraber tribüne-1-2-3-4-5..., geldim gördüm tırstım gidiyorum...kaynana semranın varisi kara handan, kara elif müjganın fedaisi,vb...”
Yılmaz’ın teklif ettiği iş için görüşüyorlardı.Murat her zaman ki gibi yalakalık durumları devam ediyordu..”sıkılmadın mı Filiz” diyerek yoldan çıkarmaya çalışıyordu...şuursuz amele seni..
Hemen telefona sarılıp Yılmaz’ı aramış ve toplantı yapmak istediğini söylemişti.ama Yılmaz beyimizin bütün günü dolu olduğu için akşam buluşabiliyordu..buluşma yeride ilginç Kandilli iskelesi...ama güzel yer...Filiz hanımda yok trafik var,yok nasıl geleyim de falamda...kardeşim gemi diye bişi var.olmadı motora atla gel.kafa yokki illa biri dürtecek...gören uzaydan geldi bu...sonunda ikna oldu kızımız motorla gelmeye...geldi de ne oldu..trip atıyor bir de ..neymiş önce motorla davet ettiği için kızmış...sanki araba ile doğdu..arabadan başka bişi bilmezmisin sen...aslında motorla değilde iett ile gelecekti ki o zaaman görecekti...hele bir de orta kapıdan binseydi....ondan sonra şirinlik yapacak ya unutmuşuz böyle güzellikleri diyerek durumu kurtarmaya çalışıyor...yer mi kurt Yılmaz bunları..
Soluğu balıkçıda aldılar..güzel bir yer..ben beğendim...Filiz hemen konuyu işe getirdi.detaylara ihtiyacım var,bilgi lazımdı falandı filandı...ama bizim kara oğlan hemen konuyu durusuya bağladı ve oranın ayrı bir yer olduğunu söyledi..Filiz’imde yediği balığın etkisi ile olacak sanırım sazanlık yapıp mutlaka görmek istediğini söyledi...eee Yılmaz durur mu memnuniyetle götürürüm dedi...yürü be koçum kim tutar seni..
Yemek bitmiş geri dönüş başlamıştı...Filiz iltifat edecek ya aklı sıra başlıyor konuşmaya
Filiz: şimdiya kadar yediğim en iyi mezgitti.kalkan gibiydi...bu kadar lezzetli nasıl pişiriyorlar?
Yılmaz:senin kafan almaz bunları...nasıl pişirilir falam..töbe töbee kalkan diyor..kızım sen iyimisin?bu balığın 2 katını bizim balıkçı kenandan alıyorum...sen kalkandan bahsediyorsun..ne yediğini öğren öyle gel..böyle imalı imalı cümleler kurma kalbini kırarım...haaa dur ben sana daha ne yemekler yedireceğim...bu daha hiç bişi...
Filiz:yemek yaparmısınız?
Yılmaz:off hemde nasıl...bir melemen yaparım ki sorma...parmaklarını yersin..hele yumurta kırma stilimi bir görsen oscara aday gösterirsin...istersen gösterebilirim ne dersin? Ama genel anlamda sorarsan yapmam...hiç vaktim olmuyor...işten çıkınca kahveye takılıyoruz..okey,kağıt derken geç oluyor ondan sonra gelip yatıyorum..
Filiz:yemeklerinizi kim yapıyor?
Yılmaz: sana ne?ne yapacaksın gelip sen mi yapacaksın?harika bir aşçım var o hallediyor.dünyanın en iyi aşçısıdır kendisi..
Filiz:geç oldu...isterseniz.dönelim aşçınız bekliyor olabilir
Yılmaz:annen mi kızar geç oldu diye?aklın sıra zarf attın değil mi?yemezler kızım...sen giderken ben dönüyordum o yollardan..merak etme evde beni bekleyen birisi yok...
Filiz:yok öyle demek istemedim...
Yılmaz: kıvırma şimdi kıvırma...biraz önce köşeye kim kimi sıkıştırıyordu...ahhh senii seni..bana hikaye anlatma yemem ben..ee hadi gidelim bakalım şimdilik böyle olsun bakalım...
Ve ayrılırlar...bu arada murat beyde Filiz’den hesap soruyor...yok niye haberim yok...neden son dakika haberim oluyor...niye beraber gidemiyoruz...niye yalnız gidiyorsun....sana ne kardeşim...ilgilendirir mi seni? Sen git çin yemeği yap..
Sonunda durusuya gitmiştir Filiz ve Yılmaz...haa bu arada salih ile ara düzeltilir...kanka gel denir...neyse salihi uzatmayalım sıkabilir...gelelim bizimkilere
Yılmaz:burayı sevdiniz mi?
Filiz:evet çok sevdim.
Yılmaz:odanızı beğendiniz mi?
Filiz:bayıldım..
Yılmaz:herhalde bayılacaksın...otelin en güzel odasını verdik sana..birde kusur bulsaydın bari..oldu olacak beğenmedim deseydin..misafirsin kızım ona göre davran...bulduğunla idare et...
Ve dolaşmaya başlarlar...orası senin burası benim...aslında Yılmaz pul koleksiyonu yapmıyordu ama yine de dolaşıyorlardı...dağ bayır demeden...tabi Filiz bu durumdan çok memnundu...Yılmaz ise odanın masraflarını düşünüyordu...acaba başka oda mı verseydik diye düşünüyordu...en azından daha küçük ve ucuz bir oda olabilirdi ama iş işten geçmişti...zararı kapatmalıydı...
Veeee o meşhur şömine başı muhabbet...
Filiz: buraya gelmekle çok iyi ettik...gerçekten çevresi ile düzeni ile çok farklı otel..
Yılmaz:yaa ne demezsin çok iyi yaptık..o kadar yol geldik...bir ton benzin yaktık bir de üzerine en iyi odalardan birini verdik...gelde bana sor nasıl iyi olduğunu...bu içtiklerimizi saymadım bile...utanmaz garson birde en eskisi ve en güzelini getirdi..ee ben ona sormazmıyım...bu arada unuttuğumuz eksik kalmış bişiler var mı? Bak sonra bir daha gelelim dersen gelmem...ona göre.çok masraf oluyor..
Filiz:yok hayır ..bu kadarı yeterli.bir sürüde fotoğraf çektik zaten.bu bize çok yardımcı olacak.
Yılmaz:bir de yetmesin...bir de fotoğraf çıktı başımıza..sen şimdi bunların basımınıda bize yüklersin...offf lan gelmesemiydim keşke..maçıda kaçırdık..seria maçı da vardı ne güzel...bunlarda yardımcı olamazsa başka bişi demiyorum size..derdim ama demek istemiyorum
Ve müzik çalar...kesişmeler bakışmalar sonrası dansa kalkılır..maşaallah Yılmaz beyimiz çokta güzel dans ediyor yani..yav ne zaman öğrendi bunları...okulu bitirme işine döndü vesselam...bunu söylemişken böyle dans işleri bozmasın Yılmaz’ı..kardeşim ne işin olur senin dansla falam..oldu olacak bale de yapsaydın taytlı taytlı..
Dans sonrası Filiz’e odasına kadar eşlik etmektedir Yılmaz..asıl amacı eşlik etmek değil odaya bişi olmuş mu?bir yerine bir zarar gelmiş mi ona bakmak...hazır buna da bakayım derken romantizm adına Filiz’e eşlik ediyordu..bir taşla sürü katliamı..odanın kapısına gelirler ama Filiz hanımın içeri girme niyeti yok...aval aval Yılmaz’a bakmakta...Yılmaz’da içinden “ kızım gir içeride bizde girelim bakalım ne var ne yok içeride...bişi olmuşmu...gitti canım oda ya...yanarım yanarım..” diye geçirmektedir..ve Filiz sonunda Yılmaz’ın elinden tutar ve bir müddet sonunda içeri alır Yılmaz’ı.....
ihlamurdelisi
30-09-07, 00:42
Sysdll 12.bölümüde harika yazmışsın..Ellerine sağlık...
En kısa zamanda 13.bölümü bekliyorum..Süper oluyor yha yine büyük bir zevkle okudum...Senın yorumunu okurken bir kez daha izlemiş oluyorum ahhh o sahneler ahhhh :D
nisailayda
30-09-07, 12:40
sevgili sysdll,
yazdıklarını dün okudum gülmekten kırıldım.Bugün yine okudum inan bana bayıldım...Diğer bölümlerin devamını dört gözle bekliyorum...Ellerine zihnine sağlık..
Herkese selam,
Dün Sabah Günaydın ekinde okuduğum haberde Tomris Giritlioğlu Ihlamurlar Altında'da Yılmaz karakteri için Bülent İnal'a teklif götürdüğünde İnal'a başka bir teklif geldiğini ama onun Ihlamurlar Altında'yı seçtiğini yazmış. İyi ki de böyle olmuş yani. Yılmaz karakteri için farklı bir isim aklımdan bile geçmiyor doğrusu.
ihlamurdelisi
01-10-07, 18:25
Mesburcum bende okudum onu...Bende Bülent İnal dısında birisini düşünemiyorum Yılmaz karakterıne...Aynen Filiz karakterinede Tubadan başkasını düşünemezdim :D
ben geldim:) burada olan, arada bir gelen ve olmayan tüm eskimeyen ve eskimeyecek forumdaşlarıma merhabalar ne kadar güzel eski günlerinde olmasa da ı.a. forumu illa girip okuyan, yorum yapan dostları görmek sevindirici hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınızdan mahrum bırakmadığınız için:img-yes:
sevgili sysdll gün geçtikçe daha da açılıyorsun her bölüm ayrı bir hikaye tarzında kattığın güzelliklerle daha da güzelleşiyor emeğine, yüreğine sağlık devamını bekliyorum paylaşımını saklamayıp bizlerle paylaştığın için de çok teşekkür ederim.
ı.a. forumunu filizyılmaz aşıklarıma özlemimi anlattığım naçizane şiire yorum yazan nisailaydam, tubi (kaçaksın), böcüğüm, mesburcum, sbr (istediğin şiir olsun daha çok yazarız), ismailsurucu, ihlamurlardelisi güzel yorumlarınıza mazhar olabildiğim için sonsuz teşekkürler yüreğinize sağlık..
bende mesburcum ve ihlamurlardelisi forumdaşlarıma katılıyorum Yılmaz karakterini Bülent İnal'ın dışında biri oynasaydı aynı tadı alabilir miydim diye düşünüyorum da alamam gibi geliyor bunun nedeni Bülent'in ilk bu karakteri oynaması ve ona hayat vermesi tabi ki eğer başka biri oynasa bu oynayan kişi, bu role katkısı, duygu akışı gibi unsurları nasıl ve ne şekilde yaptığı ile bağlantılı olarak değişir.
biz ilk olarak Bülent İnal'ı izledik onun Yılmaz oluşunu, tavrını, role katkısını, bizşere aktardığı duygu fırtınası gibi unsurlar yüzünden yerine de başka birini koymamız imlansızlaşıyor bu yüzden bizim gibi düşünenlerin çoğunlukta olduğuna da eminim hem bizler Yılmaz karakterinin yüreğine, kimi zaman öfke, kıskançlık ve kızgınlıkla yaptığı hatalara kimi zaman ben sevdim mi tam severim hallerine, sevdikleri için herşeyi yapabilmesine (bazen unutsa da:)) yani iyi ve kötü her haliyle bizim için vazgeçilmez bir karakter oldu tüm hata ve sevaplarıyla tıpkı Filiz, Ömer gibi diğer karakterlerde dahil sadece C.. onu saymıyorum (ama diğer psikopatlardan farklıydı hakkını yemeyelim ama çektirdikleri aklıma gelince anmak gelmedi içimden:))
uzun zaman yorum yazmayınca bakar mısınız uzattım da uzattım ne yapayım özledim bu diziye dair herşeyi en önemlisi de onlar sayesinde forumdaşlarla muhabbet etmeyi bazi zaman tartışmayı hey gidi günler hey:icon_sorr
kim kaçak yahu filizim ben hep burdayım ayol :)
baksana en boş sayfalardan bu sayfa..
millet neler yapıyo bizim sayfa durgun ötesi peh
kim kaçak yahu filizim ben hep burdayım ayol :)
baksana en boş sayfalardan bu sayfa..
millet neler yapıyo bizim sayfa durgun ötesi peh
sensin tubim kayboldun sesin solupun çıkmıyor bak sataşmıyorum diya aslı kıza sende kabuğuna çekildin bak bir dalarsam yine aslı kıza görürsün gerçi seni konuşturmanın da başka çaresi yok galiba sana birkaç soru boşlukları doldurman yeterli çok yorulmayacaksın emin ol:)
1- ı.a. dizisinin en bencil insanı A_ _ _ karakteridir
2- bu diziye giriş amacını layıkıyla yerine getiremeyen tek oyubcu A_ _ _
3- sadece güzel ama diğer özellikleri boş karakter duygu akışı yok olan bir karakterimizdi A_ _ _
4- A_ _ _ her lafının başı annem babam yok benim, bayıldım galiba, mutluluğumu çaldınız gibi cümleler sarf etmiş tescillemiştir kendini.
haklısın tubim bizimkiler çabuk pes etti o kadar da bırakmayacaklarına dair yorumlar okumuştuk ama bir elin parmaklarını geçmez bu son yakışmadı bizim foruma hala daha aktif olan forumları görünce katılmamak mümkün değil:icon_sorr
sensin tubim kayboldun sesin solupun çıkmıyor bak sataşmıyorum diya aslı kıza sende kabuğuna çekildin bak bir dalarsam yine aslı kıza görürsün gerçi seni konuşturmanın da başka çaresi yok galiba sana birkaç soru boşlukları doldurman yeterli çok yorulmayacaksın emin ol:)
3- sadece güzel ama diğer özellikleri boş karakter duygu akışı yok olan bir karakterimizdi A_ _ _
4- A_ _ _ her lafının başı annem babam yok benim, bayıldım galiba, mutluluğumu çaldınız gibi cümleler sarf etmiş tescillemiştir kendini.
haklısın tubim bizimkiler çabuk pes etti o kadar da bırakmayacaklarına dair yorumlar okumuştuk ama bir elin parmaklarını geçmez bu son yakışmadı bizim foruma hala daha aktif olan forumları görünce katılmamak mümkün değil:icon_sorr
Aboo yine Aslıya giydirmişsin filizim iki dakka boş bırakmaya gelmiyo seni abooo :)
Dizinin en bencili Filizdir bir kere.. Bebeği söylemedi kaç bölüm peh...
Diziye girişini kesinlikle layıkı ile getiren oyuncu Aslıdır ki herkes sinir olmuştur ona:)
Duygularını çok ii yansıtan ama Filiz Yılmaz aşkını destekleyenler yüzünden duygusuz ilan edilen kızdır Aslıcım..
Evet mutluluğu çalınmıştır, duyguları ile oynanmıştır ve kendisine aile bulduğunu zannettiği anda yine ailesiz kalmıştır.. Yazıktır Aslı kıza...
eheheh bak al sana polemik konusu filizim :)
Aboo yine Aslıya giydirmişsin filizim iki dakka boş bırakmaya gelmiyo seni abooo :)
Diziye girişini kesinlikle layıkı ile getiren oyuncu Aslıdır ki herkes sinir olmuştur ona:)
Duygularını çok ii yansıtan ama Filiz Yılmaz aşkını destekleyenler yüzünden duygusuz ilan edilen kızdır Aslıcım..
Evet mutluluğu çalınmıştır, duyguları ile oynanmıştır ve kendisine aile bulduğunu zannettiği anda yine ailesiz kalmıştır.. Yazıktır Aslı kıza...
Sen arandın tubim ne yapayım ama sen de bazı yerlerde direkt sorunun cvbı yerine bambaşka yollara sapmışsın oldu mu olmadı bence incelemeye alıyorum:)
Dizide bencilliğini sözle ifade eden Aslı kızdı bir kerem (hafızanı yokla sen:))
Filiz söylemedi Yılmaz da haketmemişti bence gayet yerinde oldu:)
Diziye giriş amacı herkesi sinir etmek değildi hadi ordan karayağızımı Yılmazımı ilk gmrdüğü anda baylım baylım olmuştur ama yedirmediler oh olsun bunu da geç:)
Bir tane de hadi ordan buraya gözünün önündekileri görmeyen, kıskanmayan, bencil olan ve dahası aşık olduğum dediği Yılmaz'ın bir başkasına yanıp tutuştuğunu göremeyen, duyduklarına rağmen inatlaşan benden bahsetmişsin en FİLİZYILMAZCI olarak tek neden bu değildi biliyorsun:)
Mutluluk yerine acıyı isten kız Aslı kızdı bi kerem sahnelerle mevcut yalnış aşk, yanlış sevgli, yanlış aile seçimi, yanlışlar silsilesi oh olsun Aslı kıza az biler çekti:)
kihkihkih tubim aldım polemiği umarım layıkıyla yerine getirmişimdir özlemişim seni de:):)
valla ne kadar güzel bir yorum bir anlıkta olsa midemden gelen seslerden aldı götürdü beni :img-pilot filize bencil demek bence az gelir o başka bir şeydi canım :) boşuna karadul denmedi ona :img-icecr
aslıya yazık oldu zati kızın mutluluğunu çaldılar :) ah bu filiz her şeyin sorumlusu o yılmazıda öldürdü zaten :sad53: :img-pilot yahu kız o kadar yardım etti bebek kaçırma olaylarında :happy0064 nankör forum ne olacak :img-pilot iyi yorumlar herkese
valla ne kadar güzel bir yorum bir anlıkta olsa midemden gelen seslerden aldı götürdü beni :img-pilot filize bencil demek bence az gelir o başka bir şeydi canım boşuna karadul denmedi ona :img-icecr
aslıya yazık oldu zati kızın mutluluğunu çaldılar :) ah bu filiz her şeyin sorumlusu o yılmazıda öldürdü zaten :sad53: :img-pilot yahu kız o kadar yardım etti yahu bebek kaçırma olaylarında nankör forum ne olacak :img-pilot iyi yorumlar herkese
sbr sbr kendine gel midene bir sinyal gönderirim kıvrım kıvrım kıvranırsın hadi rodan bir tane de sana filizin yaptığı bencillik değildi hem sen erkeksin en anlarsın filizin duygularından başka bir şey değil olması gerkeen şeydi o lakab başkası içindi filiz için değil:)
aman ne yazık oldu ne yazık kendi arandı kendi istedi az bile oldu keşke daha çok acı çektirselerdi:) ahh ahh herşeyin sorumlusu filizyılmaz bir de aslı kızdı tek kişiye indirgeme çarpılırsın bak mübarek gün:) aslı kız daha önceki yaptıklarını unutturmak için yaptı onları da isteyerek değil ya o ne içten pazarlıklı göremediniz gözünüzü boyadı gerçi sadece sizinkini değil başta filizyılmaz olarak herkesi ah bana verselerdi iyi bir hakkından gelirdim:) hadi ordan ne nankörü be herkese hakkettiği gibi muamele ettik sor bak herkes benle aynı fikir asıl nankör sen ve senin gibi karayağızımı öldürenlersiniz:):)
sbr sbr kendine gel midene bir sinyal gönderirim kıvrım kıvrım kıvranırsın hadi rodan bir tane de sana filizin yaptığı bencillik değildi hem sen erkeksin en anlarsın filizin duygularından başka bir şey değil olması gerkeen şeydi o lakab başkası içindi filiz için değil
aman ne yazık oldu ne yazık kendi arandı kendi istedi az bile oldu keşke daha çok acı çektirselerdi:) ahh ahh herşeyin sorumlusu filizyılmaz bir de aslı kızdı tek kişiye indirgeme çarpılırsın bak mübarek gün aslı kız daha önceki yaptıklarını unutturmak için yaptı onları da isteyerek değil ya o ne içten pazarlıklı göremediniz gözünüzü boyadı gerçi sadece sizinkini değil başta filizyılmaz olarak herkesi ah bana verselerdi iyi bir hakkından gelirdim:) hadi ordan ne nankörü be herkese hakkettiği gibi muamele ettik sor bak herkes benle aynı fikir asıl nankör sen ve senin gibi karayağızımı öldürenlersiniz:):)
ben kendimdeyim yahu objektif olarak bakıyorum konuya :img-icecr bencillikti tabii kaç hafta söylemedi yok yılmazın başı ağrıyor , yok ayağına kramp girmiş ,yok 20 lik dişi çıkmış , yok yemekte söyliyeyim felan filan :img-pilot(liste daha uzarda kısa tuttum senin için:) )
yaw hadi ben filizi anlamıyorum forumun hepside mi anlamıyor yahu :) her şeyin sorumlusu filiz ,ömer ,handan yani kısaca tekiner ailesi zaten öldürmediler şu handanı yarım kaldı dizi :mad72:
yaw ayıp yahu yani nankörlüğe devam öylemi :) ben şimdi filizim özür diler diye beklerken ...:img-pilot yılmaz ölmese niye öldü diyelim yahu yok yok ben seni bizim tarafa geçiremiyecem anlaşıldı :)
ben kendimdeyim yahu objektif olarak bakıyorum konuya :img-icecr bencillikti tabii kaç hafta söylemedi yok yılmazın başı ağrıyor , yok ayağına kramp girmiş ,yok 20 lik dişi çıkmış , yok yemekte söyliyeyim felan filan :img-pilot(liste daha uzarda kısa tuttum senin için:) )
yaw hadi ben filizi anlamıyorum forumun hepside mi anlamıyor yahu her şeyin sorumlusu filiz ,ömer ,handan yani kısaca tekiner ailesi zaten öldürmediler şu handanı yarım kaldı dizi
yaw ayıp yahu yani nankörlüğe devam öylemi ben şimdi filizim özür diler diye beklerken ...:img-pilot yılmaz ölmese niye öldü diyelim yahu yok yok ben seni bizim tarafa geçiremiyecem anlaşıldı
sbr sen objektif değil subjektifsin kandıramazsın beni (tubim de polemiği başlattı yine kaçtı kaçak kaçak) bencillik kavramlarımız farklı demek ki senin saydıkların sudan bahane hadi hadi:)
forumda anlamayan birkaç kişi anlayan ise çoğunlukta geçmişte ve şimdi bu kesin:) tekinerlerden handan ve ilk sezon ve ikinci sezonun başı bir de bebek meselesi sonrası filize yaklaşımı ile ömer ama diğer kısımlarda ki ömere laf ettirmem ona göre:) ölmesi gerekmiyor ki yeteri kadar süründü ve asıl hazin son onun oldu nerden nereye bunda hemfikiriz:)
ben nankör değilim ki devamı olsun:) ne özür mü özür dilenecek birşey yapmadım ki asıl sen karayağızımı yılmazımı ağzıma dahi almak istemiyorum yok sayarken sen özür dile filizyılmazıma ettiklerine:) ölmedi işte ya siz hayal görüyorsunuz yeni mi anladın ama ümidini kesme derim ben:)
sbr sen objektif değil subjektifsin kandıramazsın beni (tubim de polemiği başlattı yine kaçtı kaçak kaçak) bencillik kavramlarımız farklı demek ki senin saydıkların sudan bahane hadi hadi
forumda anlamayan birkaç kişi anlayan ise çoğunlukta geçmişte ve şimdi bu kesin:) tekinerlerden handan ve ilk sezon ve ikinci sezonun başı bir de bebek meselesi sonrası filize yaklaşımı ile ömer ama diğer kısımlarda ki ömere laf ettirmem ona göre:) ölmesi gerekmiyor ki yeteri kadar süründü ve asıl hazin son onun oldu nerden nereye bunda hemfikiriz:)
ben nankör değilim ki devamı olsun:) ne özür mü özür dilenecek birşey yapmadım ki asıl sen karayağızımı yılmazımı ağzıma dahi almak istemiyorum yok sayarken sen özür dile filizyılmazıma ettiklerine:) ölmedi işte ya siz hayal görüyorsunuz yeni mi anladın ama ümidini kesme derim ben:)
yaw kaçak diyene bakın birde yeme beni filizim asıl sen beni kandıramazsın şiir yazıp gittiğin günlerini unutmadık daha yeme beni şimdi :) yaw sudan bahane olur mu zaten filize kalsa hiç söylemiyecekti bebek işini bencil işte ne olacak :img-pilot
bence handan da ömer de ölseydi olurdu ben mutlu olurdum başrolden sadece yılmaz öldü adi senaryo ne olacak işte :img-pilot yaw ben dedim herhalde filizim özür diler şimdi aslı karakterine söylediklerinden dolayı :img-pilot kız o kadar yardım etti filiz yılmaza ama bunu görmezden geliyor forum (forum derken seni kastettim böyle yazınca cümle daha havalı oldu sankim :img-pilot)
yılmazı ben tanımaz mıyım canım ilk sezon o kadar desteklemişik benim izlediğim elifi fenerde yerin bidine sokup sokup çıkaran yılmaz 2.sezon öldü maalesef .2.sezon ki yılmaz onun kötü bir kopyası aslında dikkatli bakınca anlaşılıyor bu kopya olanın midesi daha büyük anladın sen onu :img-wink: sana iyi yorumlar
forever_bim
02-10-07, 14:03
Bir an için dizi baştan yeni bölümlerle başladı sandım. Kendimi çimdikledim. Başlamamış Allah'tan.
Bir an için dizi baştan yeni bölümlerle başladı sandım. Kendimi çimdikledim. Başlamamış Allah'tan.
hasanım foreverim o hissi hissettirebilmişim ya anlık da olsa ne mutlu çimdiklesen de olsun :):) başlamadı ama hala daha buradayız seni de görmek güzel:)
Sen arandın tubim ne yapayım ama sen de bazı yerlerde direkt sorunun cvbı yerine bambaşka yollara sapmışsın oldu mu olmadı bence incelemeye alıyorum:)
Dizide bencilliğini sözle ifade eden Aslı kızdı bir kerem (hafızanı yokla sen:))
Filiz söylemedi Yılmaz da haketmemişti bence gayet yerinde oldu:)
Diziye giriş amacı herkesi sinir etmek değildi hadi ordan karayağızımı Yılmazımı ilk gmrdüğü anda baylım baylım olmuştur ama yedirmediler oh olsun bunu da geç:)
Bir tane de hadi ordan buraya gözünün önündekileri görmeyen, kıskanmayan, bencil olan ve dahası aşık olduğum dediği Yılmaz'ın bir başkasına yanıp tutuştuğunu göremeyen, duyduklarına rağmen inatlaşan benden bahsetmişsin en FİLİZYILMAZCI olarak tek neden bu değildi biliyorsun:)
Mutluluk yerine acıyı isten kız Aslı kızdı bi kerem sahnelerle mevcut yalnış aşk, yanlış sevgli, yanlış aile seçimi, yanlışlar silsilesi oh olsun Aslı kıza az biler çekti:)
kihkihkih tubim aldım polemiği umarım layıkıyla yerine getirmişimdir özlemişim seni de:):)
Ama olmuyo ki tamamen Filiz & Yılmaz aşkından dolayı bunları söylüyorsun filizim. Bir kere Aslı gözünün önündekini görmüyor değil, Filizin yapmadığını yapıyor ve Yılmaz a güveniyordu. Yani Filiz Aslının 10da 1i kadar güvenseydi zaten biz son 15 bölümü sadece yeşilçam havasında seyrederdik.
Ayrıca Aslı bencilse sadece mutluluğu için bencillik yaptı. Kaldı ki onu da tam olarak yapamadı gitti bebeği yumurtladı Yılmaz a.. A saf kızım söyleme git evlen işte pala bıyıkla ama nerdee... İşte bak saf kısmına katılıyorum :)
Not : Sbr teşekkürler ;) Destek için.
Hasan Bey yoruma katılın efenim çimdik atmayın kendinize
Filizim bende seni özlemişim.
forumdaşlarım filiz ve mualla sultanın sadece bakışlarından izledik gelin kaynana muhabbettini bende sözlere döküp şu şekilde farklı birşey ekleyeceğim umarım beğenirsiniz...
Gelin - Kaynana atışması
Yüzüne bakınca kan beynime çıkar
Daha oğluma doyamamışken oğlum seni sarar
Şaşmamak elde değil burada ne işin var
Sakın sevdalıyım yaralıyım deme bana inanmam senden çok var
Gelin gelin gelin gelin gelin
Arızalı mısın, düzenbaz mısın, utanmaz mısın
Bak aklını başına al derim oğluma boşar seni anında
Anayım oğul benim oğlum diye karşımda gerinip durma
Suratını binbir çeşitte asıp beni kızdırma
Elinden alırım oğlunu laf atıp da beni yorma
Hem ne analık ettin ki elleri tercih ettin unuttum sanma
Kaynana Kaynana Kaynana kaynana
Değme bana derim seni oğluna oda koyar kapıya
Ezeldin mi yeminlisin yok mu başka istediğin senin
Sanki oğlumu mutlu etmiş de yok mu başka işin
Söyle bir anayı oğlundan ayırmak mı senin erdemliğin
Hadi hadi daha bir anacım deyip de elimi öpmedin soğuk gelin
Ben oğluma helal süt emmiş ev kızı alacağım yok burada senin yerin
Ben ezelden yeminliyim yok başka istediğim
Mutlu etmekten daha öte sen bilmezsin nelerimi verdim
Tek tek saydırma hayatımı, sevgimi ve oğlunu verdim
Söyle beni ondan onu benden ayırmak mı asıl erdem
Asıl sen bana bir gün güler yüz gösterdin mi oğlun artık benim
Kaynana kaynana kaynana kaynana
Sen bu sözlerden sonra burada kalamazsın burası benim evim
Hay seni gördüğüm günde ettiğim zahmetlere yazık
İyi ki tatlıyı yapmamışım hak etmeyeceğin içime doğmuş
Siz ayrı dünyaların insanıydınız ben dedim ama kime dedim
Oğlum dinlemedi ki beni elin kızı dinlesin değil mi
Daha fazla deşme yaramı beni atamaz anasıyım ben onun anası
Asıl benim size karşı gösterdiğim saygıya gülen yüzüme yazık
Tatlıyı sen yapmadın ama ben oğlundan peşin aldım
Ayrı dünyalar şimdi bir oldu tabi duymayız seni
Bak ne de güzel söyledin lafını oğluna geçir ondan sonra bana
Sende deşme sen anasıysan bende tanıştırayım karısı
Ama olmuyo ki tamamen Filiz & Yılmaz aşkından dolayı bunları söylüyorsun filizim. Bir kere Aslı gözünün önündekini görmüyor değil, Filizin yapmadığını yapıyor ve Yılmaz a güveniyordu. Yani Filiz Aslının 10da 1i kadar güvenseydi zaten biz son 15 bölümü sadece yeşilçam havasında seyrederdik.
Ayrıca Aslı bencilse sadece mutluluğu için bencillik yaptı. Kaldı ki onu da tam olarak yapamadı gitti bebeği yumurtladı Yılmaz a.. A saf kızım söyleme git evlen işte pala bıyıkla ama nerdee... İşte bak saf kısmına katılıyorum :)
Not : Sbr teşekkürler ;) Destek için.
Hasan Bey yoruma katılın efenim çimdik atmayın kendinize
Filizim bende seni özlemişim.
hiç de bilem tubim filizyılmaz aşkından değil gözlerimle görüp repliklerle yazılı hale gelince Aslı kız bu şekilde tanımlanıyor bende:) görmüyor tabi hatta duyduklarıni bile diğer kulağından hemen çıkardı dışarı tmm Yılmaz'a güvendi ama güvenilmeyeceğini anladığı anda ne biliyorsa anlattı, güven konusunda haklısın cnm ama yine de Aslı kız benden hükümlü:)
işte beceriksiz kız ben boşuna demiyorum keşke becerebilseydi bunu o zaman alır başımın üstünde taşırdım ama nerde yok yok Aslı kız hakkaten ağzıyla kuş tutsa yok baştan kaybetti:) katıldığımız noktada hemfikir olmasak forumu başına geçiridim saf demekle başladın yavaş yavaş diğer özelliklerine de:)
sbr senden yana hadi iyisin yine:) ama subjektif ona göre:)
buna da katılıyorum Hasan'ı yorumlara bekliyoruz..
Aman Allah'ım bir anda birkaç taneden fazla mesaj atıldığını gördüm. Oh çok şükür.:)
Bu maddeleri -özellikle son maddeyi- okurken koptum resmen filizim. Gayet güzel anlatmışsın sevgili Aslı'mızı. :)
Aman Allah'ım bir anda birkaç taneden fazla mesaj atıldığını gördüm. Oh çok şükür.:)
Bu maddeleri -özellikle son maddeyi- okurken koptum resmen filizim. Gayet güzel anlatmışsın sevgili Aslı'mızı. :)
mesburcum cnm sorma bende çok memnun oldum biraz hareketlenince ama yine durulduk buna da şükür.
söz konusu aslı kız olunca kelimler kifayetsiz değil direkt karşılıklarını buluyor ben ne yapayım beğenmene sevindim eee Aslı kızda bunu hakediyor:):)
reca ederim tubi yani doğrular söylenince bende kayıtsız kalamıyorum ne yapayım yapı meselesi :img-pilot
filizimde hala subjektifsin diyor yahu :img-icecr şu forumda benim kadar objektif başka biri var mı yaw :img-icecr yani forever ıda çimdiklettikten ya helal olsun bize :)
evet ne diyordum ben filizden bahsetmiştim en son aslında bayağı bir doluydum ama bu aralar net nane çıkmak zorunda kaldım zaten ben çıkınca forum yavaşlamış doğal olarak :img-cool2 forumu sürükleyen kişi olduğum belli oldu bir kez daha :happy0064 iyi yorumlar herkese
Hak etmez mi filizim... :) Acaba isimsiz kahramanda da aile sıcaklığını bulabildi mi Aslı kızımız? :img-pilot
Birde sbr yola gelse çok iyi olacak ama...
Hak etmez mi filizim... :) Acaba isimsiz kahramanda da aile sıcaklığını bulabildi mi?
bak şimdi mesburcum un yoruma bakın hele :) yaw benim ki doğru yol esas ben sizi bir çekebilsem benim yola ama nerde .aslı kıza fazla sataşmayın efenim sonra bende filiz,yılmaz a giydiririm :img-icecr (2.sezon yılmazına yani yanlış anlaşılma olamasın :))
bakıyorum ufaktan kıpırdanmalar var...ne diyelim nazar değmesin...bocuk olsa asacaktım...ortalığa yine bir aslı Filiz karşılaştırması salınmış...filizim aslıya fena halde sarmış...aslında pek de haksız sayılmaz...bir anda gelmişti...bir anda düşmüştü olayların ortasına..açıkçası aile konusuna aşırı bir vurgu yaptı ve bu yapmacık bir hal haldı...
tubinin söylediği bazı konulara muhalefet etme durumundayım...Filiz'in aslı kadar anlayışlı olmadığı söylenmiş ve her konuda Yılmaz'a hep güvendiğini söylemiş..olaya bir de şöyle bakmak lazım...aslı Filiz kadar Yılmaz ile ilişkisi derin olmamıştır...Filiz'in yaşadıklarını yaşamamıştır...kendine göre olaylar silsilesi yaşamış olabilir ama Filiz'in Yılmaz ile yaşadıkları gözönüne alındığı zaman bu kadar anlayışlı olması gerekir zaten...çünkü ne Yılmaz'ı tam tanımakta ne de geçmişini çok iyi bilmekte...halbu ki Filiz Yılmaz'ın intikam almaya çalıştığı zamanıda,sevdiği zamanı da,nikah masasında bırakılmasına da ve cemin komplolarına karşı tavırlarını da çok iyi bilmektedir...
aslının şanssızlığı kapanmamış bir yaranın üzerine oturması olarak tanımlanabilir.. geç farkına vardı ama sonunda anladı bu yaranın hiçbir zaman kapanmayacağını...aslında ilk vurulduğu zaman anlaması ve aradan çekilmesi lazımdı...ama Yılmaz vurulduktan sonra bencilliği tavan yaptı ve kendi egosu peşinden koştu..bazı şeyleri ya göremiyordu ya da görmek istemiyordu..kendine de bunu söylüyordu hep..
velhasılı kelam bu yorum sonucundan tubinin hışmı beni beklemekte ama napalım sonuç bu....:D:D:D:D
bakıyorum ufaktan kıpırdanmalar var...ne diyelim nazar değmesin...bocuk olsa asacaktım...ortalığa yine bir aslı Filiz karşılaştırması salınmış...filizim aslıya fena halde sarmış...aslında pek de haksız sayılmaz...bir anda gelmişti...bir anda düşmüştü olayların ortasına..açıkçası aile konusuna aşırı bir vurgu yaptı ve bu yapmacık bir hal haldı...
tubinin söylediği bazı konulara muhalefet etme durumundayım...Filiz'in aslı kadar anlayışlı olmadığı söylenmiş ve her konuda Yılmaz'a hep güvendiğini söylemiş..olaya bir de şöyle bakmak lazım...aslı Filiz kadar Yılmaz ile ilişkisi derin olmamıştır...Filiz'in yaşadıklarını yaşamamıştır...kendine göre olaylar silsilesi yaşamış olabilir ama Filiz'in Yılmaz ile yaşadıkları gözönüne alındığı zaman bu kadar anlayışlı olması gerekir zaten...çünkü ne Yılmaz'ı tam tanımakta ne de geçmişini çok iyi bilmekte...halbu ki Filiz Yılmaz'ın intikam almaya çalıştığı zamanıda,sevdiği zamanı da,nikah masasında bırakılmasına da ve cemin komplolarına karşı tavırlarını da çok iyi bilmektedir...
aslının şanssızlığı kapanmamış bir yaranın üzerine oturması olarak tanımlanabilir.. geç farkına vardı ama sonunda anladı bu yaranın hiçbir zaman kapanmayacağını...aslında ilk vurulduğu zaman anlaması ve aradan çekilmesi lazımdı...ama Yılmaz vurulduktan sonra bencilliği tavan yaptı ve kendi egosu peşinden koştu..bazı şeyleri ya göremiyordu ya da görmek istemiyordu..kendine de bunu söylüyordu hep..
velhasılı kelam bu yorum sonucundan tubinin hışmı beni beklemekte ama napalım sonuç bu....:D:D:D:D
Evet aynen hışmım seni beklemekte tebrik ederim.
Bence Aslı araya giren insan olarak görüldüğü için çoğunuzda aynı tepki var. Tamam Aslı saftı kabul edebiliyorum ama Aslı gözü kapalı güvendi çünkü Yılmaz "söz verdi".
Filiz Yılmaz ı bence Aslı kadar bile tanıyamamıştı. Bir ilişki de en önemli faktör güven iken birbirlerine duydukları güvensizlik neredeyse saygısızlık boyutuna ulaşmıştı. Tamam bunun ilk nedeni Yılmaz ın hareketiydi kabul ediyorum ama daha sonra Filiz Yılmaz ın aşkına inanmıştı.
Filiz in Cem ile ilişkisine Yılmaz inanmış aralarında güvensizlik başlamıştır. Tamam burada ki suç Yılmaz ın ama Filiz in de bebeği söylemeyerek Yılmaz a olan inancı yitirilmiştir.
Velhasıl kelam Aslı kızın aslında buradaki tek yanlışı sevmektir.
sysdll bak hastayım delirtme beni...
Saygılar
Hak etmez mi filizim... :) Acaba isimsiz kahramanda da aile sıcaklığını bulabildi mi Aslı kızımız? :img-pilot
mesburcum hakettiğini bi tubim kabul etmiyor ama edecektir:) aman orada da bulamamıştır bencil kızımız ya kesin oarada da eline yüzüne bulaştırmıştır onları da bıktırmıştır bak demedi deme Aslı kız bu:):) (değil mi tubim)
sbr ipe sapa gelmez sbjektiflik denizinde boğulacak garibim Aslı kıza sararım ama filizyılmaza da dokundurmam biline (bir taş attım havaya gitti sbrın kafaya:))
sevgili sysdllcim o kadar güzel iafde etmişsin ki imzamı atmaktan başka cümlelerde kuracağım ama tubim deki inada baksen ya, haklısın Aslı kız tahlilin süper olmuş Filiz2in yaşadıklarının binde birini yaşasa bir dk durmazdı hem ne affeder ne de bu kadar çok severdi bence.
sevgili tubim cnm anlatıyorsun da arada olduğu için değil hiç olamadı bana göre hal, hareket ve davranışları yüzünden karşısında olduk o da Yılmaz'ı tanımadı tanısaydı daha farklı yaklaşırdı balıklama dalmazdı herşeye diyeceksin ki vaad vardı Yılmaz söz verdi bunlar bahane değil tek suçu sevmek değil yalnışlar silsilesine bile bile lades demesi cnm Aslı kız yaptığı iyiliklerin bile bir anlam ifade etmesine yaramadı bana göre
vel hasıl ben Aslı kız sayesinde seninle didişiyorum bu da beni mutlu ediyor hem ilk ayakta anlaştık saflık konusunda diğerlerine de sıra gelir sabırlıyım sysdllcim haklı ama senin cvbın olmuş ama o daha doğru geldi
geçmiş olsun cnm bende hastayım anlarız birbirimizin halinden sevgilier...
mesburcum hakettiğini bi tubim kabul etmiyor ama edecektir:) aman orada da bulamamıştır bencil kızımız ya kesin oarada da eline yüzüne bulaştırmıştır onları da bıktırmıştır bak demedi deme Aslı kız bu:):) (değil mi tubim)
sbr ipe sapa gelmez sbjektiflik denizinde boğulacak garibim Aslı kıza sararım ama filizyılmaza da dokundurmam biline (bir taş attım havaya gitti sbrın kafaya:))
işte öyle olmuyor sevgili filizim ben dokunur yerlerde süründürürüm ki yaptımda zaten sen forumda olmadığın zaman :happy0064 bir filizcide bir şey diyemedi işte sen geldin şimdi biraz sesleri çıkmaya başladı ama herkesin ortasında sallandırdım mıydı filizi hepsinin sesi kesilir :happy0064( taş gelmedi yandan sıyırdı :))
Evet aynen hışmım seni beklemekte tebrik ederim.
Bence Aslı araya giren insan olarak görüldüğü için çoğunuzda aynı tepki var. Tamam Aslı saftı kabul edebiliyorum ama Aslı gözü kapalı güvendi çünkü Yılmaz "söz verdi".
Filiz Yılmaz ı bence Aslı kadar bile tanıyamamıştı. Bir ilişki de en önemli faktör güven iken birbirlerine duydukları güvensizlik neredeyse saygısızlık boyutuna ulaşmıştı. Tamam bunun ilk nedeni Yılmaz ın hareketiydi kabul ediyorum ama daha sonra Filiz Yılmaz ın aşkına inanmıştı.
Filiz in Cem ile ilişkisine Yılmaz inanmış aralarında güvensizlik başlamıştır. Tamam burada ki suç Yılmaz ın ama Filiz in de bebeği söylemeyerek Yılmaz a olan inancı yitirilmiştir.
Velhasıl kelam Aslı kızın aslında buradaki tek yanlışı sevmektir.
sysdll bak hastayım delirtme beni...
Saygılar
tubi güzel söylemiş kızın tek suçu yılmaza güvenmek oldu :img-wink: yılmaz karakteri 2.sezon ve özellikle aslı ile olan birlikteyken 2 yüzlü bir karakterdi filiz ile kavga edip aslı ile yakınlaşıyordu iki yüzlü :mad72: aslı kızda saf sevgisi ile güvendi yılmaza . yılmazda zaten filiz bitti gitti deyince kız hiç böyle bir şey olacağına ihtimal vermedi haklı olarak :img-wink:
bir kere filiz-yılmaz arasında güven namına en ufak bir şey yoktu ne filiz nede yılmaz birbirine güveniyordu özellikle filiz :img-yes: 10 bölüm yılmazın sevgisinden emin olamadı sonra acaba aslı ya aşık mı derken 5 bölüm geçti sonra cem bu yılmazı yer düşüncesiyle bir 5 bölümde ordan gitti sonra bir bakmışın 20 bölüm olmuş ee adama yani kadına yani filize yuhh denir o zaman :img-wink:
yahu aslı çözdü bebek olayını yoksa yılmaz hala bakacaktı uzaktan aval aval sen nasıl teslim oldun filiz deyip duracaktı safım benim :) nankör forum ne olacak :img-pilot
74.bölüm hastane sonrası Filiz ve Yılmaz'ın karşılaşmaları birbirinden vazgeçemediklerini anlamaları, sarılmaları ile farklı şekilde anlatılması duygularının (şarkı sözü olup geneli tamama yakın kısım tarafımca değiştirilmiştir)
Yılmaz: Sıvamış kolunu çiçekler ekiyor
Kızarmış güneşten yanağın sevdiğim
Fazla mı yoruldun oy oy terlemiş yüzün
Düşmüş yüzüne ayrılığın kederi gülsün yüzün
Filiz: Senden ayrılalı çekerim çile
Laf atma yiğidim düşürme dile (burası gazi unutma laf söz çıkar)
Eğlenme yolundan nişanlına git güle güle
Açma yarelerim saranım yoktur
Yılmaz: O dokunası ellerin toprakları tutmuş
Kızarmış gözlerin ne de çok ağlamış
Bak yüzüme sevdiğim yüreğim ne de çok özlemiş
Ben anladım ki asıl yerim senin yanınmış
Filiz: Sinem yaralıdır dermanım var mı
Dertliyim sevdiğim seni benden aldılar mı
Bilmem benim gibi çileli var mı
Perişan halime acıyıp da seni bana veren var mı
Yılmaz: Yalancı dünyada çekerim cefa
Aldanma sevdiğim her denen lafa
Sana aşık oldu oldu Yılmaz Akın’da
Beni yaraladın dermanım sensin unutma
Filiz: Yaralarına merhem olurum sen iste
Unuttum gitti lafları sen yanımdasın ya
Bende sana aşık oldum bu yürek seninle
Sende benim dermanımsın beni sensiz bırakma
filizim boşluk doldurmaca mı sordun :icon_whis :) Aslı'ya laf edildiğini duysam hemencecik gelirdim ama biraz geç haberim oldu :) Olsun sana tamamen katılıyorum aslı cemden bile kötüdür :img-icecr :) zaten cem kötü değildi aşıktı :icon_whis
Bende sayfayı okuyorum (çok zor olmuyor zaten iki yorum :)) ama yazacak bir şey bulamıyorum..
ihlamurdelisi
03-10-07, 00:39
filizim+y foruma gelmişsin...Renk katmışssın vallahi...
Yazdıgın gelin kaynana tartışması harika olmuş...Ellerine sağlık...
forever_bim
03-10-07, 02:46
tubi güzel söylemiş kızın tek suçu yılmaza güvenmek oldu :img-wink: yılmaz karakteri 2.sezon ve özellikle aslı ile olan birlikteyken 2 yüzlü bir karakterdi filiz ile kavga edip aslı ile yakınlaşıyordu iki yüzlü :mad72: aslı kızda saf sevgisi ile güvendi yılmaza . yılmazda zaten filiz bitti gitti deyince kız hiç böyle bir şey olacağına ihtimal vermedi haklı olarak :img-wink:
bir kere filiz-yılmaz arasında güven namına en ufak bir şey yoktu ne filiz nede yılmaz birbirine güveniyordu özellikle filiz :img-yes: 10 bölüm yılmazın sevgisinden emin olamadı sonra acaba aslı ya aşık mı derken 5 bölüm geçti sonra cem bu yılmazı yer düşüncesiyle bir 5 bölümde ordan gitti sonra bir bakmışın 20 bölüm olmuş ee adama yani kadına yani filize yuhh denir o zaman :img-wink:
yahu aslı çözdü bebek olayını yoksa yılmaz hala bakacaktı uzaktan aval aval sen nasıl teslim oldun filiz deyip duracaktı safım benim :) nankör forum ne olacak :img-pilot
Yani 80 bölüm aynı diziyi izledim ama ben bile (ki bu konuda isim yapmıştım) Yılmaz'a bu denli yüklenmeyi başaramamıştım. :img-hyste:img-hyste
sbr senin bu başarın ayakta alkışlanır valla:):happy0064
Yani 80 bölüm aynı diziyi izledim ama ben bile (ki bu konuda isim yapmıştım) Yılmaz'a bu denli yüklenmeyi başaramamıştım. :img-hyste:img-hyste
sbr senin bu başarın ayakta alkışlanır valla:):happy0064
valla sevgili forever ben her zaman gördüğümü söylerim arkadaş :img-wink: zaten objektifim diye ondan yırtınıyom :) bak orda yine 2.sezon diye vurguladım yalan değil ki adam (yılmaz) aslı yı yedekleme , stepne olarak kullandı bu bir gerçek .filizi o kadar şey olduktan sonra bırakıp yoluna aslı ile yeni bir sayfa açsaydı tamam yine burda yılmaz karakterini savunurduk ama adam iki yüzlülük yaptı filizle kavga etti geldi aslı ya evlenme teklif etti yani bu olayları görüncede yılmaza aman paşam , karayağızım denilmez sanki .
başarı denmeni tam olarak anlamadım ama 2.sezon bana yılmazı anlat deseler hiçte hoş şeyler söylemem.daha önce söyledim belki ama adam hem duygusal hemde kafa yapısı olarak çöktü .burnunun ucundaki olayı göremeyen bir bakar kör haline geldi .senaryo ilk sezon yılmazını pas pas haline getirdi .
böyle olunca benim gibi koyu yılmazcı biride yerden yere vurur yılmazı .yani adam cem i dövüp silahı orda bırakıyor bu bile adamın (yılmaz) kafa olarak ne kadar çöktüğünün göstergesi .
her zaman dediğim gibi 2.sezon yılmazı dağılmış,dengesiz bir karakterdir ona yüklenmem bu yüzdendir .tabii ilk sezon yılmazına laf ettirmeyiz yani :img-icecr onunda hataları vardı hemde çok büyük filizi kullanması gibi ama orda yine bir hayat düşüncesi vardı fenerde elifi reddeden yılmaz benim favori karakterim yılmazdı birde 2.sezon 76.bölümdeki enkaza bakın . iyi yorumlar sende ara ara yap yorum uzaktan seyretme zaten göremiyoz nerde olduğunu:) (gizli mod olayı:img-pilot)
Ohoo Sinem olmuyo ki .. Sen demi Brütüs? Tek başıma tüm foruma Aslı savunması yapıyorum. Ama sağolsın sbr yardım ediyor. Bir ferman abim olsaydı görürdünüz siz ne diyeyim size ben..
Sinem bacım ... Cem aşıktı tabeee.. Aslı değildi.. Zati Filiz i Aslı kaçırdı. Aslında bilmiyorsunuz Aslı ile Cem ortaktı :)
evet aslı kaçırdı Filiz'i...ön planda değildi ama öyle...:D:D cemin kabahati aslıyı değilde Filiz'i sevmek olmuştur...halbuki o kadar söylemiştik ceme biz burada bak aslıya güven diye...o seni geri çevirmez diye.ama dinlemedi bizi..sonunda da böyle oldu...
Yılmaz'ın yaptıkları ise tamam o konuda haklısınız..aslı konusunda yanlış yaptı ama sağolsun aslı kız bunları bile bile devam dedi...pozisyon bariz 7 kusurlu hareketlerin tümünü kapsıyordu...ama o bunları bile bile Yılmaz'la olan birlikteliğini devam ettirdi..Yılmaz'a geniş diyorsunuz ama aslıda ondan aşağı değildi hani...o zaman aslıyıda aynı kategoriye almak gerekiyor...
en azında Yılmaz hata yaptığını anlamış ve bir şekilde geri dönme yolları aramıştır..ama aslı kız Yılmaz'la birlikte olma hayallerini kaç defa yıkıp tekrardan oluşturmuştur...her seferinde ya tutarsa demiştir...ama en sonunda çocuk ortaya çıktığı zaman pes etmiştir...bakınız düğün salonuna inerken fahriyeye söylediği cümleler...
neyse tubi tarafından infazım gerçekleştirilecek ama napalım gerçekler bunlar...acı ama gerçek....reha muhtar misalii...:D:D:D:D
Aslı kız için yapılaan ve öne sürülen tüm açıklamalar maalesef gerçeği yansıtmamaktadır çünkü kızımız herşeye bile bile lades dedi bunu da hem sahnelerle hem de repliklerle kanıtlanmıştır buna sevdi diye kılıf uydurmak da bana gerçekçi gelmiyor gönül ferman dinlemez dersek bile yine de çıkış yolu değil çünkü kulaklarıyla şahit oldu hem ilk ağız Yılmaz'dan hem de Canan'dan büyük bir aşk yaşadığını ve Yılmaz'ında dediği kalbimde ondan başkasına yer yok deyişini, şimdi diyeceksiniz ki Yılmaz Aslı kıza vaad de bulundu, söz verdi çeşitli kurlar yaptı el verdi, kol verdi ama yüreğini veremedi kendisi bile söylediği yalanlara kandı ama yapamadı hem sağlıklı düşünerek yapmadı bu tavırları için o anlaşılabilir ama Aslı kız kesinlikle anlaşılmaz...
tubim kesin beni asacak ama doğru olan bu :icon_whis (acıtma sakın ha:))
evet aslı kaçırdı Filiz'i...ön planda değildi ama öyle...:D:D cemin kabahati aslıyı değilde Filiz'i sevmek olmuştur...halbuki o kadar söylemiştik ceme biz burada bak aslıya güven diye...o seni geri çevirmez diye.ama dinlemedi bizi..sonunda da böyle oldu...
Yılmaz'ın yaptıkları ise tamam o konuda haklısınız..aslı konusunda yanlış yaptı ama sağolsun aslı kız bunları bile bile devam dedi...pozisyon bariz 7 kusurlu hareketlerin tümünü kapsıyordu...ama o bunları bile bile Yılmaz'la olan birlikteliğini devam ettirdi..Yılmaz'a geniş diyorsunuz ama aslıda ondan aşağı değildi hani...o zaman aslıyıda aynı kategoriye almak gerekiyor...
en azında Yılmaz hata yaptığını anlamış ve bir şekilde geri dönme yolları aramıştır..ama aslı kız Yılmaz'la birlikte olma hayallerini kaç defa yıkıp tekrardan oluşturmuştur...her seferinde ya tutarsa demiştir...ama en sonunda çocuk ortaya çıktığı zaman pes etmiştir...bakınız düğün salonuna inerken fahriyeye söylediği cümleler...
neyse tubi tarafından infazım gerçekleştirilecek ama napalım gerçekler bunlar...acı ama gerçek....reha muhtar misalii...:D:D:D:D
Aslı ne zaman ki gerçekten Yılmaz & Filiz aşkının büyüklüğünü anladı o zaman da aradan çekildi. Evet düğünde kimsenin engel olmasına izin vermeyeceğim demiştir ama bu bir refleks yahu. Düşünün biraz sevdiğiniz adamla evlenmek üzeresiniz ve birileri limın sıkıyor üstüne bu durumun. Şahsen bende öyle söylerdim.
sysdll kaşınıyosun... Bak uyarmadı deme..
Aslı kız için yapılaan ve öne sürülen tüm açıklamalar maalesef gerçeği yansıtmamaktadır çünkü kızımız herşeye bile bile lades dedi bunu da hem sahnelerle hem de repliklerle kanıtlanmıştır buna sevdi diye kılıf uydurmak da bana gerçekçi gelmiyor gönül ferman dinlemez dersek bile yine de çıkış yolu değil çünkü kulaklarıyla şahit oldu hem ilk ağız Yılmaz'dan hem de Canan'dan büyük bir aşk yaşadığını ve Yılmaz'ında dediği kalbimde ondan başkasına yer yok deyişini, şimdi diyeceksiniz ki Yılmaz Aslı kıza vaad de bulundu, söz verdi çeşitli kurlar yaptı el verdi, kol verdi ama yüreğini veremedi kendisi bile söylediği yalanlara kandı ama yapamadı hem sağlıklı düşünerek yapmadı bu tavırları için o anlaşılabilir ama Aslı kız kesinlikle anlaşılmaz...
Sevgili filizim her büyük aşkın sonunda o aşk unutulmaz diye bir kaide mi var ? Bknz : Yılmaz & Elif aşkı.
Kulakları ileşahit oldu diye Aslı sevmekten vazmı geçmeli ? Yılmaz vermedi yüreğini ama Aslı hep ona güvendi. Ve bence en önemlisi de güvenmekti.
filizim üstüme çok gelme yahu gribim zaten :icon_sorr
Aslı ne zaman ki gerçekten Yılmaz & Filiz aşkının büyüklüğünü anladı o zaman da aradan çekildi. Evet düğünde kimsenin engel olmasına izin vermeyeceğim demiştir ama bu bir refleks yahu. Düşünün biraz sevdiğiniz adamla evlenmek üzeresiniz ve birileri limın sıkıyor üstüne bu durumun. Şahsen bende öyle söylerdim.
sysdll kaşınıyosun... Bak uyarmadı deme..
bence anlamadı...sadece kandırılma duygusuyla hareket etti...çocuk olayını öğrenene kadar hep diretti...çekip gitmeleri ve Yılmaz'dan ayrılmak istemesi Yılmaz'ın Filiz'e duyduğu aşkın büyüklüğü ile ilgili değil,kendini kandırılmış olarak hissetmesi ile ilgiliydi..refleks konusuna gelince refleks değil sadece beyninde birikmiş olan düşüncelerin açığa çıkmasıydı...çocuk olmasa bile ikinci kadın olarak kalmaya razı gibiydi...çünkü Yılmaz'ın kalbinin başkasına ait olduğunu biliyordu...birçok kez yaşamıştı bunu ve her seferinde inanmayı seçti..burada Yılmaz'ın rolüde etkili tabiki...sonuçta inandıran Yılmaz'dı..ama aslının bunu en başından görmesi gerekiyordu...en başı derken vurulduktan sonra...çünkü Yılmaz sevdiği kadın için ölmeyi göze almıştı..:img-pilot
son arzum fırında sütlaç olsun...iyi gider soğuk soğuk...:sad53:
bence anlamadı...sadece kandırılma duygusuyla hareket etti...çocuk olayını öğrenene kadar hep diretti...çekip gitmeleri ve Yılmaz'dan ayrılmak istemesi Yılmaz'ın Filiz'e duyduğu aşkın büyüklüğü ile ilgili değil,kendini kandırılmış olarak hissetmesi ile ilgiliydi..refleks konusuna gelince refleks değil sadece beyninde birikmiş olan düşüncelerin açığa çıkmasıydı...çocuk olmasa bile ikinci kadın olarak kalmaya razı gibiydi...çünkü Yılmaz'ın kalbinin başkasına ait olduğunu biliyordu...birçok kez yaşamıştı bunu ve her seferinde inanmayı seçti..burada Yılmaz'ın rolüde etkili tabiki...sonuçta inandıran Yılmaz'dı..ama aslının bunu en başından görmesi gerekiyordu...en başı derken vurulduktan sonra...çünkü Yılmaz sevdiği kadın için ölmeyi göze almıştı..:img-pilot
son arzum fırında sütlaç olsun...iyi gider soğuk soğuk...:sad53:
bakıyorumda tubi yi tek yakalamışsınız oldu mu şimdi :) sysdll 2.kadın felan bu ne yahu yılmazada burda hint kumaşı muamelesi yapmışın iyice:icon_whis aslı ne zaman anladı yılmazın filizi unuttum sözlerinin bir yalandan ibaret olduğunu o zaman film koptu işte .çocuğuda söyledi bitirdi 20 bölüm süre geçen ızdırabı:img-wink: aslı yılmaza güvenmiştir yılmazda bunu bir güzel kullanmıştır iyide inandırmıştır aslıyı yalan söyleyerek. zaten aslı yılmaz için kolay hedefti yılmazın kariyerinde filiz gibi bir başarısı vardı aslı ne ki ..:)
yılmaz filize güvenmiyordu ama aslı ya güveniyordu filiz bebeğimiz olacak dediğinde yılmaz inanmamıştı ama aslı söyleyince inandı :img-pilot ne hale getirildi ilk sezon yılmazı ...:mad72:
ihlamurdelisi
03-10-07, 17:43
Supersin yha....Bencede Yılmaz aslıya bir tek yüreğini vermedi...Ama bunu anlatış biçime koptum gülmekten süpersin :D
Ayrıca forum süper gidiyo iki gündür...Yorumlarınızla renk kattınız başlığa tşkler...
sbr yılmazın kariyerinde filiz varken aslı neki demişsin...Demekki sencede Aslı saf ve hiçbirşeyi anlamaz durumdaydı :D
Supersin yha....Bencede Yılmaz aslıya bir tek yüreğini vermedi...Ama bunu anlatış biçime koptum gülmekten süpersin :D
Ayrıca forum süper gidiyo iki gündür...Yorumlarınızla renk kattınız başlığa tşkler...
sbr yılmazın kariyerinde filiz varken aslı neki demişsin...Demekki sencede Aslı saf ve hiçbirşeyi anlamaz durumdaydı :D
konuyu saptırma çabalarını gördüm efenim ama yemezler :) sonuçta tabii ki aslı zaten biraz saftı bunu inkar etmiyorum .filiz karakteri daha dominanttı bunuda inkar edemeyiz :img-wink:
aslı nın hastalığı vardı yanında birileri olsun istedi tabii sevdiği adamın olması istediği tek şeydi yılmazda sanki mutlu gibiydi en azından böyle söylüyordu kız ne bilsin yılmazın yalan söylediğini , ikili oynadığını .bu hastalık etkiledi tabii yoksa anlardı :img-wink:
nisailayda
03-10-07, 19:30
Ama olmuyor hem forumun canlandığını görünce seviniyorum hemde sıcağı sıcağına okuyamadığım için üzülüyorum.Hafif kıskançlık durumları yani...Bide üstüne bu aralar şu girdiği günden beri kıl olduğum ve anlamakta zorlandığım Aslı yorumları yapılıyor (giydirenlerde var )anlayacağınız çok güzel gidiyorsunuz:happy0064
yaaa çoookkk özledim tubamı ıhlamurlar altındayııı doyamıyorum izlemeye offf ne güzeldi geçen yıl cumayı iple çekerdik asi ve kara yılan başlayacak ama ben ıhlamurlar altındayı da izlemek istiyorum ççookkk ama çookkkkkkk ifade edemeyecek kadar çok seviyorum tubayııı:img-in_lo:img-yes:
Ohoo Sinem olmuyo ki .. Sen demi Brütüs? Tek başıma tüm foruma Aslı savunması yapıyorum. Ama sağolsın sbr yardım ediyor. Bir ferman abim olsaydı görürdünüz siz ne diyeyim size ben..
Sinem bacım ... Cem aşıktı tabeee.. Aslı değildi.. Zati Filiz i Aslı kaçırdı. Aslında bilmiyorsunuz Aslı ile Cem ortaktı :)
:) tubacım konu aslı olunca dayanamıyorum öküz öldü hatta yorgan gitti ama hala kavga bitmedi :)
Filizim dediklerine katılıyorum ..Ama şuda var yılmazda sütten çıkma ak kaşık değil :) Yılmaz'ın yaptıklarınıda anlayamıyorum,madem kalbimde başkası var diyorsun ondan başkasına yer yok diyorsun neden gidip kıza evlenme teklifi ediyorsun canım :hıh zaten herkes o yılmazı çok çabuk affetti :hıh:hıh Hala içimde kaldı :img-beee:
:) tubacım konu aslı olunca dayanamıyorum öküz öldü hatta yorgan gitti ama hala kavga bitmedi :)
Filizim dediklerine katılıyorum ..Ama şuda var yılmazda sütten çıkma ak kaşık değil :) Yılmaz'ın yaptıklarınıda anlayamıyorum,madem kalbimde başkası var diyorsun ondan başkasına yer yok diyorsun neden gidip kıza evlenme teklifi ediyorsun canım :hıh zaten herkes o yılmazı çok çabuk affetti :hıh:hıh Hala içimde kaldı :img-beee:
işte sinemcim budur olay.. gel biz yılmaz ı asıp keselim. bende kızgınım o konuda. madem öyle ne diye gidip başkasına ümit vaadedersin hıh..
süper bir tespit,doğru söze ne denir..
forumdaşlarım filiz ve mualla sultanın sadece bakışlarından izledik gelin kaynana muhabbettini bende sözlere döküp şu şekilde farklı birşey ekleyeceğim umarım beğenirsiniz...
Gelin - Kaynana atışması
Yüzüne bakınca kan beynime çıkar
Daha oğluma doyamamışken oğlum seni sarar
Şaşmamak elde değil burada ne işin var
Sakın sevdalıyım yaralıyım deme bana inanmam senden çok var
Arızalı mısın, düzenbaz mısın, utanmaz mısın
Bak aklını başına al derim oğluma boşar seni anında
Anayım oğul benim oğlum diye karşımda gerinip durma
Suratını binbir çeşitte asıp beni kızdırma
Elinden alırım oğlunu laf atıp da beni yorma
Hem ne analık ettin ki elleri tercih ettin unuttum sanma
Kaynana Kaynana Kaynana kaynana
Değme bana derim seni oğluna oda koyar kapıya
Ezeldin mi yeminlisin yok mu başka istediğin senin
Sanki oğlumu mutlu etmiş de yok mu başka işin
Söyle bir anayı oğlundan ayırmak mı senin erdemliğin
Hadi hadi daha bir anacım deyip de elimi öpmedin soğuk gelin
Ben oğluma helal süt emmiş ev kızı alacağım yok burada senin yerin
Ben ezelden yeminliyim yok başka istediğim
Mutlu etmekten daha öte sen bilmezsin nelerimi verdim
Tek tek saydırma hayatımı, sevgimi ve oğlunu verdim
Söyle beni ondan onu benden ayırmak mı asıl erdem
Asıl sen bana bir gün güler yüz gösterdin mi oğlun artık benim
Sen bu sözlerden sonra burada kalamazsın burası benim evim
Hay seni gördüğüm günde ettiğim zahmetlere yazık
İyi ki tatlıyı yapmamışım hak etmeyeceğin içime doğmuş
Siz ayrı dünyaların insanıydınız ben dedim ama kime dedim
Oğlum dinlemedi ki beni elin kızı dinlesin değil mi
Daha fazla deşme yaramı beni atamaz anasıyım ben onun anası
Asıl benim size karşı gösterdiğim saygıya gülen yüzüme yazık
Tatlıyı sen yapmadın ama ben oğlundan peşin aldım
Ayrı dünyalar şimdi bir oldu tabi duymayız seni
Bak ne de güzel söyledin lafını oğluna geçir ondan sonra bana
Sende deşme sen anasıysan bende tanıştırayım karısı
şiir mükemmel olmuş,ellerine sağlık
bu arada MERHABA IHLAMUR SEVENLER....
forum hararetli günlerine dönüş yapmış ben girmeyeli.nazar değmesin diyeyim...
Filiz ve Aslı mevzusun gelirsem;
Aslı'nın bencil olduğunu düşünenlerdenim...her karakterde bencillik duyguları vardı ama Aslı'da daha da ön plandaydı...Yılmaz'ın Filiz ile ilgili düşüncelerini duymasına rağmen bilmemezlikten gelmesi ameliyat için nikahı şart koşmasını hep birlikte izledik...ikinci sırada kim var derseniz bana göre Yılmaz...
Aslı gözü kapalı Yılmaz'a güvendi ama bunu saflığa bağlamak yanlış olur...bunu kendi kendine kandırmaya çalışmak demek daha doğru...kendi kafasında olayalrı kurup bağlıyor istediğini görmek için çabalıyor ve öyle hareket ediyor...neticede de etrafta olup bitenler yokmuş gibi davranıp hareket ediyor....
Aslı Yılmaz'ı Filiz'den daha iyi tanıdı diye bir yorum okudum....buna da muhalif olduğumu belirteyim..eğer öyle olsaydı Aslı bunca hatayı yapmaz,gözü önünde aşkı için kıvranıp duran acı çeken ve Filiz'i unutamayan Yılmaz'ın halinden anlardı...
Ağustos Böcüğü
06-10-07, 22:29
Amanın ben ortalarda yokkene forumda bir hareketlenme olmuş..Ne güzel...
Gerçi iri bir taşta kaşımızı yardı ama hadi neyseee..
Sevgili Tubim demişşki;
"Filiz Yılmaz ı bence Aslı kadar bile tanıyamamıştı. Bir ilişki de en önemli faktör güven iken birbirlerine duydukları güvensizlik neredeyse saygısızlık boyutuna ulaşmıştı. Tamam bunun ilk nedeni Yılmaz ın hareketiydi kabul ediyorum ama daha sonra Filiz Yılmaz ın aşkına inanmıştı"
Bence tırnak içinde belirttiğin neden birine güvenmemek için fazlasıyla yeterli..
Bakma sen bizim senaristler durumdan faydalanamayıp zayi ettiler öyküyü..
Yoksa Yılmazın sürüm sürüm sürünmesi lazımdı..Hadi onu unutalım..Bebek mevzusu bile çok farklı işlenip yine Yılmazı süründürmek mümkündü..Yılımazı sürünüreken görmek için kendimi çok istekli gördüm yahuu..:) Allah senaristin böylesine bir daha düşürmesin bizi derim başkada birşey demem..
Şimdi geriye dönüp neler yazılmış okuyayım yokluğumda..:icon_whis
Ağustos Böcüğü
06-10-07, 23:11
sysdll bölüm yorumunu henüz okudum yine muhteşem olmuş..
Ama dans mevzusuna neden bu kadar takıksın ben anlayamadım..Kikkih..:)
Sen anladın onu..:icon_whis Dans güzel bişidir yaw kimseyi bozmaz..:img-wink:
filizim yine şiir ve yorumlarıyla taçlandırmış forumu..
Tubi hala Aslıda Aslı diyor..:) Ama birşeyi sanki görmezden geliyor yada yeteri kadar ehemmiyet vermiyor..Aslı Fiiliz gibi Yılmazdan kazığın hasını yememişti neden güvensizlik duysun..E serde biraz saflıkda var.Kim bilir bize demediler ama belki gözleride bozuktu kızcağızın burnunun dibini göremedi çok fazlada üzerine gitmeyelim..:) Zaten sepetlerini alıp kollarına gittiler kendi yollarına..:img-icecr
Özlemişim yahu buraya yazmayı..:)
Tubi hala Aslıda Aslı diyor..:) Ama birşeyi sanki görmezden geliyor yada yeteri kadar ehemmiyet vermiyor..Aslı Fiiliz gibi Yılmazdan kazığın hasını yememişti neden güvensizlik duysun..E serde biraz saflıkda var.Kim bilir bize demediler ama belki gözleride bozuktu kızcağızın burnunun dibini göremedi çok fazlada üzerine gitmeyelim..:) Zaten sepetlerini alıp kollarına gittiler kendi yollarına..:img-icecr
Özlemişim yahu buraya yazmayı..:)
Aaa Aslı'da yılmazdan bir kazık yedi :) Filizin yediği kazık gibi değildi ama aslıda yılmazdan nasibini almış bulundu...Ortada tek suçlu vardır o da yılmaz :)
Sitede yılmazcı kalmadığına göre :) yılmaza her şeyi demekte :) özgürüz rahatız :) Gerçi eskidende derdikte boş alanda at koşturmak daha hoş :):)
Aaa Aslı'da yılmazdan bir kazık yedi :) Filizin yediği kazık gibi değildi ama aslıda yılmazdan nasibini almış bulundu...Ortada tek suçlu vardır o da yılmaz :)
Sitede yılmazcı kalmadığına göre :) yılmaza her şeyi demekte :) özgürüz rahatız :) Gerçi eskidende derdikte boş alanda at koşturmak daha hoş :):)
bak haklısın o konuda:)
Aslı'ya da az zarar vermedi ...Aslı'nın payı bulunsa da
Kız gideceğim der,gitmesine mani olur,duygularını bildiği halde Filiz'e kızar solğu Aslı'nın evinde alır işi evlenme teklif etmeye kadar götürür,kız sonra evine döner Yılmaz kendisi ile evlenmek istediğine Filiz ile arasında birşey olmadığına ikna eder...az değil di tabi Yılmaz...ama insanda üst üste aynı konuda kandırılıp yanılgıya düşmez ki...ilkinde kanarsan kabahat kandıranda ikincinde yine kandıranda ama üçüncü kez kanarsan suç sendedir...:img-yes:
#Bölüm 13
Yılmaz içeri girmiştir..ancak gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırmıştır Yılmaz...o güzelim oda ne hale gelmiştir..oturup çocuk gibi ağlamak istiyordu...bu ne dağınıklık böyle..bu ne pasaklılıktı...Yılmaz’ın yanağından iki damla yaş süzüldü..sonra Filiz Yılmaz’a yakınlaşmaya başladı...
Yılmaz:kızım bir dur ya...iki dakka rahat dur..bu odanın hali ne böyle..utanmıyormusun sen..bir de kız olacaksın..lan ne pasaklıymışsın sen böyle...rezil ettin canım odayı..bırak ya bırak tutma elimi...ondan sonra şirinlik yapıyorsun...burayı toparlamadan bir git hele ben sana yapacağımı biliyorum...
Sonra Filiz’in yanağına bir buse kondurup iyi geceler diledikten sonra arkasına bakmadan odadan çıkmıştı.içi kan ağlıyordu…sabah olmuştur…Yılmaz Filiz hanımı dışarıda masada bekliyordu...
Yılmaz:ooo günaydın hanımağa
Filiz:günaydın
Yılmaz:sen şimdi o odada uyumuşsundur..iyi yatabildin mi?
Filiz:hem de çokk...inanılmaz sessiz bir yer
Yılmaz:sen birde bize sor...gece bir ara kalktım..ne oluyor diye...köpekler mi gürültü yapıyor dedim..
Filiz:hiç duymadım...
Yılmaz:duymazsın tabiki...çünkü gürültünün kaynağı senmişsin...sonradan anladım....maşaallah ne uyku varmış sende de...tüm ilçeyi ayağa kaldırdın...istanbula gidiyorsun değil mi?birlikte döneceğiz gibi geliyor bana.
Filiz:mecburen...dün şöför geri gitti...size zor olmasın..zahmet vermeyeyim
Yılmaz:ohh şöförde gitmiş..ondan sonra size zahmet vermeyeyim...oldu olacak konvoyla gidelim...yine bana yıktınız yol parasını...ohhh herşey beleş...napalım götüreceğiz...o güzelliğiniz olmasa katlanmazdık ya neyse..
Filiz: efendim anlayamadım..
Yılmaz:boşver güzelim...
Ve yola çıkarlar...yol boyunca Filiz orada burada durmak ister...sanki otobüsle gidiyorda kaptan şöförümüz 20dk. dinlenme ve ihtiyaç molası veriyor...neyse Yılmaz insafa geliyor ve bir yerde duruyor.çay falam içiyorlar ama bu sefer hesap Filiz’e kalıyor...Yılmaz çevik bir hamle ile tam hesap gelirken tuvalete gidiyor ve kurtuluyordu..sonunda gelmişlerdi mağazanın önüne...
Filiz:neden şöför kullanmıyorsunuz?
Yılmaz:senin bir şöförün maliyetinden haberin yok sanırım...vergisiydi ssk sıydı..aile yardımıydı,eğitimiydi,iziniydi...ohoooo saymakla bitmez...ne gerek var şimdi şöföre...siz şimdi bana kullanamıyor musunuz diyorsunuz?birşeyden anlamıyorsunuz mu diyorsunuz bana…bunu mu ima ediyorsunuz...alındım şimdi...
Filiz:bazen şöför çok gerekli oluyor aslında..
Yılmaz:o zamanda bizim bir güvenlikçi var.onu alıyorum yanıma oluyor bitiyor.
Filiz:şehir trafiği korkunç..arkada bişiler okuyup unutmak iyi geliyor..
Yılmaz:aslına bakarsan ki -aslı konumuz değil şimdi- araba dışında alternatifler de mevcut...mesela tabanvay...olmadı otobüsler,tramvay,metro...istemediğin kadar..hadi senin o güzel hatırın için motoruda katalım işin içine..
Filiz:siz daha önce bizim mağzamıza gelmişmiydiniz?
Yılmaz:gelmez olurmuyum?istanbulun en gözde mağazası diyebiliriz...ama geçen bir kazak aldım.hem defolu çıktı hem de yıkadıktan sonra çekti...halbu ki güzel anam ne çok uğraşmıştı onunla...yediğim kazığı bir ben bilirim sizin mağazadan...
Filiz:en yakın zamanda size çalışmalarımı getiririm.iyi günler hoşçakalın.
Yılmaz:getirme birde...yav biz işin başından beri ne diyoruz.acele acele..büyük iş...sende kalkmışsın en yakın zaman diyorsun...git Allah’ını seversen dalga geçme benimle...insan bir teşekkür eder..bir minnet eder..bir ton şey yaptık senin için...canım odayı heba ettik ama sende tık yok...neyse sen git nasıl olsa görüşeceğiz seninle...sana da iyi günler..
Yılmaz Filiz’i bıraktıktan sonra tam gidecekken ömer ve elifi görmüştür...o an sanki içinden bazı şeylerin koptuğunu hissetmiştir Yılmaz..tarifi mümkün olmayan şeylerdi bunlar...hani yarım kilo lokma tatlısı yersinde ondan sonra içinde fırtınalar eser ya..işte öyle bir şeydi Yılmaz’daki...
Filiz elifle randevulaşmış ve olup bitenleri anlatmaya karar vermişti.bu arada mağazada dolaşırken murata yakalanın Filiz konuşmak zorunda kalmıştı..
Filiz:aa naber murat?
murat:fena değil.babanla toplantıdaydık.sende haberler nasıl
Filiz:sen ne anlarsın toplantıdan murat.iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun.sen git çin yemeği yap.haa bu arada uzun zamandır söyleyemiyordum kısmet bu güneymiş.yaptığın yemekleri hiç sevmedim.mümkünse çin yemeğini çinlilere bırak...hayır insan sağlığı için bu şart...bu arada sana resimleri göstereyim mi?
murat:olur...
Filiz ile elif yemek için buluşmuşlar ve konuşmaya başlamışlardır.
Filiz:adam koskoca bir şirketler grubunun ortağı.ama öyle patron gibi biri değil.tuhaf bişiler var.ne bileyim...anlamadım.sonra birden farkettim aslında herşeye o karar veriyor.ama öyle değilmiş gibi yapıyor.
elif: o senin salaklığındandır kızım.safsın ya öyle sazan sazan bakıyorsundur adama.akıllı biriymiş helal olsun.seni kontrol altına almış.merak ettim şimdi bende..tanışsaydık tavla atardık en azından..bana bak kız sen yoksa kıt aklınla aşık mı oldun?kırarım bacaklarını senin..abinle beni karşı karşıyamı getireceksin..
Filiz:yok artık daha neler...adamı daha tanımıyorum bile.nasıl aşk bu?
elif:kızım sen salaksın.öyle hemen aşık olursun sen.ilkokulda da böyleymişsin.abin söyledi..gelene geçene aşık olurmuşsun...daha küçükkene erol büyükburca aşık olmuşsun ama burak kut çıkınca fikir değiştirmişsin.
Filiz:tamam itiraf ediyorum.evet sabahtan beri aramak istiyorum ama utanıyorum.
elif:kızım sen beni katil mi edeceksin?bir karar ver.aşıksan vur saza şöförsen bas gaza kızım..madem istiyorsun arasana kızım..
Yılmazı aramaya karar verir Filiz.ne söyleyeceğini bilmez bir halde şuursuzca numaraları çevirir...
Filiz:Yılmaz bey sizi rahatsız ettim ama..
Yılmaz:evet ettiniz ama artık iş işten geçti.konuya gelelim
Filiz:size bişi soracaktım.geçen akşam gittiğimiz balıkçı, kandillideki...telefonu varmı?yer ayırtmak istiyordum.
Yılmaz:oldu olacak gelip evinden alsınlar seni..kalk iki adım yürü..incilerin mi dökülür..yok öyle ayağa servis..gidiyorsun yer varsa çömeliyor yiyorsun balığını geliyorsun...sosyetik güzel.
Filiz:hay Allah o kadar da uzak ki...
Yılmaz:abartma o kadar...görende ankaradan geliyorsun zanneder.vapura atla 20dk sonra oradasın..şimdi sen benim götürmemi istersin.ama şimdiden anlaşalım hesaplar alman usulü.seninkine karışmam...
Filiz:tamam...olabilir
Yılmaz:şimdi de gel al dersin bana..atla minübüse gel buraya.buradan gidelim.bir daha oraya kadar yorma beni...neyse şimdi kaybolursun.aklın bir karış zaten.nerdesin gelip alayım seni.
Filiz:şirketin arkasındaki restoranttayım.
Yılmaz:bir yere kıpırdama bir de seni aramayayım esmer güzeli..
Sonunda buluşurlar ve balıkçıya giderler..ama balıkçıda yer olmadığı için gerisin geri giderler..yolda alternatif ararlarken Yılmaz’ın aklına bişi gelir...meşhur tostçusu vardır Yılmaz’ın...daha önceleri “tostumu yedim geliyorum büfe” adı altında hizmet veriyordu burası…hep beraber oraya giderler...hep beraber derken ikisi...boğaza karşı tost ohhh suyundanda koy..orada koyu bir muhabbet ve sonunda masadan kalkarken istemeden de olsa elele tutuşma...ne Yılmaz ne de Filiz bunu planlamıştı...daha sonra Filiz’i evine bırakmıştı Yılmaz....öpücü almıştı bu sefer..hemde kendi isteği dışında..sabah işe geldiğinde Filiz bir sorunla karşılaşır.elemanlar ellerinde durusudaki otel kadar malzeme olmadığını söylerler..diğer oteller hakkında bu kadar detay yoktu...o anda Filiz’in içi kıpır kıpır olmuş ve hemen Yılmaz’ı aramıştı..Yılmaz’dan boş bir oda ve otelin çeşitli mekanlarını gezmek istemişti...Yılmaz’ım durur mu?hemen kabul etti tabi ki...Filiz koşar adımlarla otele yöneldi..mağazadan çıktı hala koşuyordu...1-2 km gittikten sonra aklına gelmişti.neden bu kadar yoruldum diye..sonra anlamıştı arabasını almayı unutmuştu.geri dönüp arabasıyla doğru Yılmaz’a gitti...
Yılmaz:içecek bişiler söyleyeyim mi?
Filiz:olur.ne var mesela?
Yılmaz:ne mi var?eee şeyy...ilaçlı gazoz var..ilaçlı meyve suyu var...soda var..çay var.
Filiz:ben bir çay içerim.
Yılmaz:bize çay gönderirmisiniz?hayır ilaçsız olsun.çayda iyi gitmiyor..
Filiz:bu oda boş demiştiniz.boş değilmiş..kim kalıyor burada?
Yılmaz:son yaşanan durusu faciasından sonra sana boş ve temiz bir oda verirmiyim..o manzarayı hala unutamadım.kabuslarım oldu onlar...çok merak ediyorsan ben kalıyorum burada.işin bitince aşağıda yemek yiyelim mi?
Filiz:olabilir
Yılmaz: lan bana böyle cins cins cevaplar verme.delirtme adamı..olur mu olmaz mı?sen bana bunu söyle
Filiz:olur.hem yemeği buraya isteyelim.bende daha rahat çalışmış olurum.
Yılmaz:bak burada yerken halının üzerine bir damla damlat ben sana o zaman sorarım.daha yeni temizlettik..canını sıkarım söylemedi deme..
Yemekler yenmiştir ve kahveler içilmeye başlanır..
Yılmaz:türk kahvesini hiçbirine değişmem.
Filiz:ben espressoya italyada öğrenciyken alıştım.Türk kahvesi içiyorsun, alaturka dinliyorsun,annenin bir dediğini iki yapmıyorsun..geleneklerine bağlısın demek
Yılmaz:bana öyle ecnebir kelimeler kullanma...italya konusuna girmeyelim istersen fena oluyorum.italyaya karşı bir gıcıklığım var.neden bilmiyorum ama hiç sevmiyorum.nedenini bulacağım ama.hem hava atma hemen italyada okudum diye.ne yapalım.Türkiye’de milano vardı da biz mi gitmedik maçlarına şeyyy okuluna...hem getir notları karşılaştıralım.ben pekiyi ile bitirdim okulumu.kurdele bile taktılar naberrr....ayrıca gelenek hususu tam da öyle değil.sevdiğim şeylere bağlıyım desem daha doğru olur.gelenekçi sayılmam...( telefon çalar)..murat bey sizinle görüşmek istiyormuş..
Filiz:ben onu ararım sonra.
Yılmaz:aşağıdaymış
Filiz:o zaman duş alıyor desinler..yok olmadı..uyuyor desinler..bu da olmadı..okeye dönüyor desinler...yok yok bu hiç olmaz...haa buldum.gitti desinler.şimdi çekemem onu.
Yılmaz:duydun.Filiz hanım yok burada..
Muhabbet iyice koyulaşmış aile mevzularına gelmiştir...Yılmaz kendi ailesinden Filiz kendi ailesinden bahsediyordu..söz elife gelmişti ki Yılmaz odaya sığamaz olmuştu..bir koşu pencereye gitti.arkasından da Filiz gider..bir rahat ver adama kızım ya..bir huzur ver..adam nefes alacak belki..hemen romantik sözler falam derken iş öpüşmeye kadar gitmiştir...bundan sonrasını anlatmamıza gerek yok..anladınız siz.akılda kalan söz ise “ sen göründüğün gibi birisi değilsin..hem de hiç...”
Sabah olmuştur.Yılmaz Filiz’e arabasına kadar eşlik eder..sonra klasik sevgili muhabbetleri ve bakışmalar..sevgi dolu sözcükler...akşam için sözleşilir...haaa bu arada Filiz hanım murat ile konuşması lazımdır ki gereksiz bir konuşmadır.lüzumsuz birisi ile yapılan lüzumsuz bir konuşma..ne gereği var sanki...ama Filiz hanım merhametlidir ve bunu yapmayı bir borç bilir.konuşma sonrası ama çekirge murat pardon murat kırılmıştır...parça pinçik olmuş ve hemen müslüm babanın yanına koşup paramparça yı okumuşlardır...”paramparçaaaa aaaaa aaaaa...paramparçaaaaaaa”
Neyse akşam Yılmaz Filiz’in evine gitmiştir ve başlamıştır beklemeye...her kadında olduğu gibi Filiz’in de hazırlanması asırları bulmuştur..bu kadar zaman ne ile uğraşırlar daha çözülmüş değildir..Yılmaz’da çözememiş ve anlamamıştı zaten..elife de bu yüzden defalarca kızmıştı.hatta ayrılma kavgalarının sebebide bu kıyafet konusuydu...bir insan evladına yapılır mı bu?zulümdür resmen...hitlerden sonra insanlığa yapılmış en büyük zulümdür bu..Filiz Yılmaz’a 5 dakikaya kadar hazır olacağını söylemesi için elifi gönderir...Yılmaz Filiz’i beklerken gördüğü manzara karşısında şok olmuştur....
..................
feride-ömer
09-10-07, 21:04
sevgili sysdll ellerine sağlık arkdaşım çok güzel yazmışsın yaww valla koptum gülmekten ayrıca arkadaşlar demin ıhlamurlar altındanın bölümlerini izliyordum çok duygulandım yaa hele 76.bölüm çok güzeldi ama güzel olmayan tek şey cemdi bunu söylemem gereksiz zaten söyleyeyim dedim her ne kadar ikinci sezonda çok fazla mantık hatası olsada herşeye rağmen çok güzel bir diziydi:img-wink:
nisailayda
10-10-07, 09:40
SYSDLL,
Harikasın yine müthiş bir hikaye çıkarmışsın okurken çok eğlendim.Ellerine klavyene zekana sağlık...Daha nice bölümlerde buluşmak üzere...
ihlamurdelisi
10-10-07, 19:45
Sysdll harikasın sen yha....Bu bölümde süper olmuş...Gülmekten öldüm :D
Ellerine sağlık...Devamnı bekliyoruz...Ama şu şöför muhabbetine bayıldım :D:D
Ağustos Böcüğü
10-10-07, 20:34
Sevgili sysdll yine yaptın yapacağını..:) Kih kih..
Nereden bulursun tüm bunları bilmemki..:img-wink:
Sen çok yaşa..:happy0064
Herkese slm;
Arkadaşlar malum siteden ıhlamurlar altındanın kamera arkası görüntülerini eklemişler muhteşemdi valla gülmekten karnıma ağrılar girdi.
İzlemenizi tavsiye ederim gerçekten çok komikti cemin babasını öldürdüğü sahnenin bile kamera arkası vardı çok komikti.Aynı şekilde Tuba,sinan,bülent ve de zeynep beşerlerinde sahneleri çok komikti
ismailsurucu
10-10-07, 22:23
sevgili sysdll sana ne kadar teşekkür etsek azdır.yazmaya devam.sonsuza kadar devam.varol,sağol.
Herkese slm;
Arkadaşlar malum siteden ıhlamurlar altındanın kamera arkası görüntülerini eklemişler muhteşemdi valla gülmekten karnıma ağrılar girdi.
İzlemenizi tavsiye ederim gerçekten çok komikti cemin babasını öldürdüğü sahnenin bile kamera arkası vardı çok komikti.Aynı şekilde Tuba,sinan,bülent ve de zeynep beşerlerinde sahneleri çok komikti
tesekkür ederim sayende ögrenip izledim gercekten muhtesemdi ve hepsi cok komikti ben de acaip eglendm izlerken. yalnız bizim nasıl da ciddiye alıp değerlendirdiğimiz sahnelerden önce gülüyolarmıs egleniyolarmıs ya da sinan mesela öyle güldükten sonra nasıl da ciddilesiveriyo helal olsun da dedim. izlemek isteyenler malum sitede ıhlamurlar altında kamera arkası yazarlarsa kolayca bulurlar sayısız olan ve bir de 3 diye numaralandırılmıs olanı izledim ben tavsiye de ederim.
nisailayda
12-10-07, 10:53
Sevgili ıhlamurlar altında fanları ,
Hepinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun
haminiza salamlar,uzun zamandir bu sayfaya girmiyorum!haminin bayramini kutluyorum!size dizimiz hakkinda bir haber bildirmek istiyorum!azeri oldugum yazimdan anlasilir,bizim azeri kanalinda ITV(uyduda bulabilirsiniz)de 15 ekimden itibaren 1-2-3-4 gunler saat21:00(turkiye saatiyle19:00)da ihlamurlar altindayi 1ci bolumden itibaren verecekler!izlemek isteyenlere duyurulur!iyi seyirler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haminiza salamlar,uzun zamandir bu sayfaya girmiyorum!haminin bayramini kutluyorum!size dizimiz hakkinda bir haber bildirmek istiyorum!azeri oldugum yazimdan anlasilir,bizim azeri kanalinda ITV(uyduda bulabilirsiniz)de 15 ekimden itibaren 1-2-3-4 gunler saat21:00(turkiye saatiyle19:00)da ihlamurlar altindayi 1ci bolumden itibaren verecekler!izlemek isteyenlere duyurulur!iyi seyirler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bilgi için cok sagol :good:vallaaa cok sevindinde tam olarak hangi kanalda yayınlanacak anlamadim
bizde uydu varda nasıl bulacam bu kanalı yaaaa:icon_sorr
seLam herkese...saoL biLgi için ama bizde yok bu kanaL :(
kanaL d haLa vermedi tekrarı ya :( yeter artık izLemek istiorum özLedim ben onlarıı !! sen şansLısın waLLa izLicen ohh :img-yes:
Umarım kanal d'de tekrarını verirde izleyebiliriz..Yoksa uydudan ITV kanalından izlemek bizim açımızdan biraz olur..:icon_sorr
Bu arada Sevgili sysdll yazdıkların harika..Eline sağlık..:happy0064
bilgi için cok sagol :good:vallaaa cok sevindinde tam olarak hangi kanalda yayınlanacak anlamadim
bizde uydu varda nasıl bulacam bu kanalı yaaaa:icon_sorr
bu bilgi hakkaten güzel oldu :img-wink: sevgili arkadaşım uydu varsa sorun yok demektir o azeri kanalıda diğer türk kanallarının arasında olması lazım malum türksat 1-c uydusunda çok kanal var (200 civarı) muhtemel son sıralarda olabilir ama uydu varsa sorun yok demektir bundan emin ol :img-wink: sen sadece o kanalı (ITV) bulmaya çalış kanal listesinde vardır :img-wink: gerçi ben daha bakmadım ama uydu varsa sorun yoktur (3.kez yazdım sanırsam :img-pilot )
tabii her şeyi geçtim bizim filiz-yılmaz azerice konuşacak :) gerçi azeri filiz de güzel olurdu hani :img-icecr belkide dublaj yapmayıp olduğu gibi alırlar öyle daha iyi olur tabii ama büyük ihtimal azeri dublajı ile izleriz :img-wink:
hüznün geceleri
14-10-07, 19:07
oley.altın bulmuş gibi sevindim.artık tv başından kalkamayacağım.çok mutlu oldum.haber için teşekkürler
Çok güzel olmuş ya :) azeri kanallarda haber izlemeyede bayılırım bizim diziyi azerice izlemek büyük bir keyif olur :)
Yılmazdan filiz peh yahşi avrattır. dediğini hatta :) sürekli naber aynalı yerine necesin aynalı :):) dediğini duymak istirem :) Artık merakla bekliyorum tabi o kanalı uydudan bulursam
I Tv yii bulan banada haber etsin bulamadım valla. Çok aradım. Onun yerine o adla başka yani başka tarzda bir kanal buldum. :)
Onun için bulan bir zahmet buraya kanalın frekans ayarlarını yazsın. Yoksa kimse koalylıkla bulamaz.
hüznün geceleri
15-10-07, 21:09
arkadaşlar ben bu gün izledim.saat 7 başladı 8 zi 10 geçe bitti.görüntü kalitesi çok düşüktü ama yinede iyi.ay nasıl özlemişim.dünyalar benim oldu sanki.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
I Tv yii bulan banada haber etsin bulamadım valla. Çok aradım. Onun yerine o adla başka yani başka tarzda bir kanal buldum. :)
Onun için bulan bir zahmet buraya kanalın frekans ayarlarını yazsın. Yoksa kimse koalylıkla bulamaz.
valla sevgili arkadaşlar türksat 1-c uydusunda var ITV(azerbaycan) şeklinde geçiyor frekansları şimdi aklımda değil ama uydusu türksat 1-c de olan arkadaşlarımız listede arasınlar kanalı frekans olayına gerek yok ben hemen kanak listesinden buldum diğer arkadaşlarda da muhakkak vardır :img-yes:
hüznün geceleri
15-10-07, 21:22
frekanslarına ben bakayım tabi becerebilirsem.
tekrar izlemek çok güzel bi şey ya.ama reklamları izlerken insan kendini kaptırıyor öyle konuşuyor.azeri öğretecekler nerdeyse izleye izleye
I tv içtimai tv imiş..İçtimai tv olarak bakarsan bulursun
Bende bugün baktım :) daha ilk bölümlerde elif yılmazlı ve malesef azerice konuşmuyorlar :)
herkese merhabalar,
arada gelip yorum yazan forumdaşlarımı dagörmek ne güzel dizimizin tekrarını kendi kanalından beklerken nerelerde başlamış sizlerde olmazsanız hiç haberimiz olmayacak sağolun be forumdaşlar işte ben sizleri niye seviyorum eskimeyen ve eskimeyecek olmanızdan her ne kadar hergün takip edemeyecek de olsam arada izlerim ama keşke kanald de yayınlansaydı ne güzel olurdu o zaman herkes izler yeniden yorumlar yapardık.
sinem sinem kendine gel sinem tmm Yılmaz hatalı da onun nedenleri var meydanı boş buldun koşturma atını ben daha buralardayım hatalı da olsa ben nedenlerine verip onu da anlıyorum tıpkı Filiz'i anladığım gibi söz konusu Aslı kız olunca hatanın en büyüğü bile bile lades diyen bu kızdadır her ne kadar Yılmaz ona el, kol, söz, şahit verse de daha ne kadar tanıyordu ki ona inanacak kadar gözünü kapadı, duyduklarını unuttu he de bakayım bana olmaz kimselere vermem ne Yılmaz'ı ne de Filiz'i yorgan gitse kavga bitse atı alan üsküdarı geçse bile bu böyleydi böyle de devam edecek anlaşıldı mı sinemcim senin nezdinde tüm forumdaşlara hatırlatma (azerice olmamasına üzülmüşsün o zaman zorlanırdın ence daha iyi olmuş)
sakın Aslı kızı savunma sakın:icon_whis
sinem sinem kendine gel sinem tmm Yılmaz hatalı da onun nedenleri var meydanı boş buldun koşturma atını ben daha buralardayım hatalı da olsa ben nedenlerine verip onu da anlıyorum tıpkı Filiz'i anladığım gibi söz konusu Aslı kız olunca hatanın en büyüğü bile bile lades diyen bu kızdadır her ne kadar Yılmaz ona el, kol, söz, şahit verse de daha ne kadar tanıyordu ki ona inanacak kadar gözünü kapadı, duyduklarını unuttu he de bakayım bana olmaz kimselere vermem ne Yılmaz'ı ne de Filiz'i yorgan gitse kavga bitse atı alan üsküdarı geçse bile bu böyleydi böyle de devam edecek anlaşıldı mı sinemcim senin nezdinde tüm forumdaşlara hatırlatma (azerice olmamasına üzülmüşsün o zaman zorlanırdın ence daha iyi olmuş)
sakın Aslı kızı savunma sakın:icon_whis
Filizim :) ne bu hiddet bu celal aslıda en nihayetinde saf bir kızcağızımız :) Onu da anlamak lazım..Aslı yılmaz olayında aslı kördü ,duymamazlıktan görmemezlikten geldi bunu en çok belirtenlerden biride benim ama yılmazda sütten çıkma ak kaşık falan değil..Kızı ikna edene kadar dolu söz verdi,kal senle yaralarımı sarıcam dedi ..Gerçi kızda evleneceğim dedikten sonra filizi tamamen sildi :) Fakat ben başkasına aşığım onu unutamıyorum onsuz olamam diyorsan onu bırakıp başkasıyla nişanlanıyorsan o adama da çok haklı diyemem valla..Hala aslıyla söz mü nişan mı ne o olayları gözümün önünde :)
Ayrıca ne kadar tanıyordu da güvendi demişsin :) bazen bir insanı tanımak için çok fazla tanışmana gerekmez aslı için yılmazın referansları çok iyiydi :) Gelse bi de bize sorsaydı yılmazın yanından aynı hızıyla kaçardı :icon_whis
Azerice olması iyi olurdu be filizim :) yılmazı türkçe dinledik anlayamadık birde azerice alsaydık anlamamızda bir yardımı dokunurdu belki :icon_whis:img-icecr gerçi yılmazı anlamak için dekoder gerek :img-icecr
hüznün geceleri
17-10-07, 13:18
arkadaşlar ıhlamurlar altında kamera arkasının yenileri gelmiş.çok güzeller.ağlayan insanıda güldürür bunlar.gerçekten çok hoşlar.hele doğum sahneleri.
İçtimai TV (Azerbaycan) 11544 H 2916 2/3
Buldum. Bu frekansları girersek kanal karşımıza çıkıyor. Güle güle izleyin pek birşey kaçırmadım canım. :)
Soyle bir dusundum
Ve sanki Ihamurlarin cogu artik yeni yeni dizilerde oynuyor yada oynadi
Bulent:Kara yilan
Tuba:Asi
Ozge:Esref Saati
Zeynep:Nazli Yarim
Ipek:Senden Baska
Ali il:Ask eski bir yalan
Nur Surer:Asi
Ayberk:sanirim Kara Yilan
Acelya Elmas:Kara Inci
Derya Durmaz:nazli yarim
Cenk Ertan:Ismisini unuttum:P
Irem Altug:Vazgec Gonlum
Kucuk Elifimiz Deniz Gunes bile yeni dizide oynuyor:Kartallar yuksek ucar sanirim
Cok sevindirici ama yinede hepsini bir arada gormemek uzucu
Bu arada tekrarlari yayinlanmasina cok sevindim:good:
bu bilgi hakkaten güzel oldu :img-wink: sevgili arkadaşım uydu varsa sorun yok demektir o azeri kanalıda diğer türk kanallarının arasında olması lazım malum türksat 1-c uydusunda çok kanal var (200 civarı) muhtemel son sıralarda olabilir ama uydu varsa sorun yok demektir bundan emin ol :img-wink: sen sadece o kanalı (ITV) bulmaya çalış kanal listesinde vardır :img-wink: gerçi ben daha bakmadım ama uydu varsa sorun yoktur (3.kez yazdım sanırsam :img-pilot )
tabii her şeyi geçtim bizim filiz-yılmaz azerice konuşacak :) gerçi azeri filiz de güzel olurdu hani :img-icecr belkide dublaj yapmayıp olduğu gibi alırlar öyle daha iyi olur tabii ama büyük ihtimal azeri dublajı ile izleriz :img-wink:
sagol yasın:good:bende baktım bizimde var azari diye geciyor ama ses var resim yok diyor:img-yes:abimde kumandanın şifresini unutmuş şimdi heralde reset atıp tekrar kanalları ayarliyacamda özyle izlerim
saati 7mi iiiiiiiiii:icon_whis tamda o saatlerde haberler oluyor izlemek biraz zor olabilir sonucta babam evde olur
neysee herne olursa olsun izlemeye çalişacam gercekten azaeri cok eglenceli olur:img-wink:
zaten şimdi yılmaz&elif sahnelerini gösteriyorlardir bu sahneleri izlemesemde olurr:img-yes:
hüznün geceleri
18-10-07, 12:45
sagol yasın:good:bende baktım bizimde var azari diye geciyor ama ses var resim yok diyor:img-yes:abimde kumandanın şifresini unutmuş şimdi heralde reset atıp tekrar kanalları ayarliyacamda özyle izlerim
saati 7mi iiiiiiiiii:icon_whis tamda o saatlerde haberler oluyor izlemek biraz zor olabilir sonucta babam evde olur
neysee herne olursa olsun izlemeye çalişacam gercekten azaeri cok eglenceli olur:img-wink:
zaten şimdi yılmaz&elif sahnelerini gösteriyorlardir bu sahneleri izlemesemde olurr:img-yes:
arkadaşım saati 7 den öncede çıkabiliyor dün öyleydi mesela.birkaç dakika önce. evethaber saatleri olmasa rahat rahat izlenecek ama yinede pek bişey kaçırmıyorum.elimden geldiğince izliyorum.artık filizle yılmaz sahneleri yavaş yavaş başlıyor.
vayy demek azeri kanalda yayınlıyolar süper =)
ben akşam hemen geçiyim tv başına kihkih =)
Kamera arkasi goruntulerini ben de izledim. Hakikaten cok eglenceli. Diziyi cekerken onlar da cok eglenmisler besbelli. Ozellikle bazi komik, eski turk filmleri tarzi repliklerde kendilerine hakim olamayip, tekrar tekrar sahneyi bozmalari cok hostu. Sinan Tuzcu gercekten de muzip birine benziyor. Dizinin bazi sahnelerindeki muzip bakislarini ve guluslerini de cok net hatirliyorum. Dizinin kadinlari daha ciddiymis demek ki, onlarla ilgili fazla sahne yok.
I.A ile ilgili birseyler izlemek hosuma gitti. Ustelik bana ne oluyorsa, oyuncularin keyifli bir set ortaminda calismis olmalarina da cok sevindim.
hüznün geceleri
19-10-07, 12:16
vayy demek azeri kanalda yayınlıyolar süper =)
ben akşam hemen geçiyim tv başına kihkih =)
izlemek istersen kanalı daha erken açman gerekiyor.önce7 dendi ama gittikçe daha erken çıkıyor.öyle çok özlemişimki o heyacanı yine tekrar tekrar yaşıyorum.
üstelik bide haber saati.buna çok sinir oluyorum.ama artık gündüzler kısaldığı için pek bi sorun kalmayacak.izleye bilmek için oda olmadı evin saatleriyle oynayacağım:img-blush.
Kamera arkası dediğiniz kadar güzelmiş...
hepsi neşeli gülücükler dağıtıyor bu güzel işte..Yılmaz koşarken arkasından gülücüklerle koşan ömer'in sırtına zıplaması..Yılmaz'ın ameliyat sahnesi müthiş..o nasıl yan dönmelerdir yatak içinde, peki filiz'in doğum sahnesinde yaptığına ne demeli..Cem'in babasını öldürme sahnesi
Bülent'in ne sorun varsa diyeceğine ne forum varsa demesi....Cem'in Filiz'in resmini yırtamaması...oldukça komik...bir benzin istasyonuna numaranı niye bırakıyorsun?...demek ki sahnelerde ki tuhaflığa değinen sadece bizler değiliz..duygusal sahnelerde gülmeleri de de pek bi güzelBülent ve Sinan çok güzel ve sevimli görünüyolar...yalnız Filiz'i denizde arama sahnesinde resmen keyif yapmışlar..gülerken ve kahkahalar atarken sahneye geçince yüzlerindeki ifadeyi toparlayıp dizideki karakterlerine bürünmeleri çok hoş...iyi oyuncu olunca böyle oluyor tabi...
Bülent: Gülmeyi unuttum ya..:)
arkadaki seste güzel olmuş...işte bu küçük Filiz bahçede çiçeklerle uğraşıyor Yılmaz'a baktı ahanda işte aşk bakışları....sen bu aşkı yok edemezsin mesten..baktında ne oldu..kaçacak Cem,geri gelecek geri gelecek..geç bu ayakları yılmaz geç bu ayakları:)
Cem ve Ömer'in sahnesi de çok komik olmuş..Filiz'in replikleri söyleyemeyince yaptığı hareket pek sevimli,şirin göstermiş onu...
Bülent: Şu iş ne oldu sen feride ile öpüşüp koklaşıyordun ya:)
düğündeki dans sahneleri de çok güzelmiş..
arka ses..duşta yıkanıyor sabunlu köpüklü mestan
tuba: tersmi öptük...önce öpeceksin:)
nikah memuru görüntüsü de çok hoş..bi diyemedi akın ismini:)
Bülent ve Sinan'ı daha çok sevdim bu görüntüleri ile..çok samimi ve güzeller
Aslı: Bir solucan türü
Yılmaz: Cem
Aslı: İnce hayvan kılı
Yılmaz: aynalı
bunların hepsi bi alem..özellikle Bülent,espiri makinası gibi
bu kamera arkası görüntüleri dizi olarak tv ye sunmak gerek..yüksek reyting yapar..özlemişim ya...
arkadaşlar bizden birisi hiç bu azeri kanalinda diziyi izledi yada ras geldimi
acaba hayır bizdeki azeri kanalında baktım ama yok yok
acaba saati mi yanliş biliyorum
ben saat7,00 ile 8 .00 kadar bakıyorumdaa yok
heralde bu azeri kanlından bir tane var dimmii
kamera arkası görüntüleri gercekten cok komik ama ben sadece iki tane video syrettim yoksa daha fazla video varmi
kamera arkası görüntüleri gercekten cok komik ama ben sadece iki tane video syrettim yoksa daha fazla video varmi
valla bende dün baktım ama göremedim izleyen arkadaşlar bizi aydınlatabilir bu konuda sanırsam :img-wink:
kamera arkası görüntüler 5 e bölünmüş bir tanesi yaklaşık 1 dk. lık diğerleri 8-9 dk.lık :img-wink: ekleyen arkadaş 5 parçaya bölmüş zaten malum siteye ıhlamurlar altında kamera arkası şeklinde girdiğinde bütün parçalar gözüküyor
nisailayda
20-10-07, 12:35
herkese selam,
Evet dizimizin tekrarları azeri ITVde tayınlanıyor .Bizlere haber veren arkadaşta 1 2 3 4 günler diyerek sanırım haftanın dört günü demek istemiş olabilir .Çünkü söylediği gibi 5. gün yani cuma günü yoktu.
müzik dinlerken intizar'ın ıhlamur altındayı açınca foruma yazıyım diziyi özledim dedim bi de öğrendim ki kamera arkaları varmış
süper bunlar yaaa biz o kadar ızdırap çekerken ekran başında millet gülme krizine girmiş :img-hyste:img-hyste
hüznün geceleri
20-10-07, 18:01
evet arkadaşlar dün dizimiz yoktu.ama diğer bütün günleri diziye baktım ama dün yoktu.bi program çıktı.bende çok sinir oldum.9 kadar bekledim belki çıkar diye ama yoktu.diğer dünlerdede saati tam belli olmuyorki.ben 6.45 gibi açıyorum kanalı.sadece bi azeri kanalında gösteriyor diziyi.inşallah pazartesi vardır.5 bölümüde izleyebiliriz.çok sevinmiştim gösteriyorlar diye ama dün çıkmayınca çok sinir oldum.siz yinede pazartesi günü izlemeye çalışın tabi çıkarsa
Kanalın sitesinde haftalık programda gözüküyor.Birde Kanal hem azerice hemde ingilizce haber veriyor. Ve kanal biraz haber ağırlıklı. Bende Cuma günü baktım yoktu. Oysa ki cuma günü bulmuştum bende.. :) Neyse 4 bölümde ne olduğunu bilyiorum.. :) En azından heyecanlı bölümleri kaçırmadım.
evet ben en iyisi pazartesi saat 6.00 oturayim tv nın karşisina:img-grin2her ihtimale karşilik gerci ben ilk bölümlerini izlemesemde olur
önemli olna zaten filizle ugraşmaya başladiği zaman:img-yes:
hayyy alllah biz tekrarlarını kanald beklerken hiç tahmin etmediğim azeri
kanalındaa cıktı:img-grin2
aman yayınlasınlarda :img-grin2
hüznün geceleri
21-10-07, 20:19
evet ben en iyisi pazartesi saat 6.00 oturayim tv nın karşisina:img-grin2her ihtimale karşilik gerci ben ilk bölümlerini izlemesemde olur
önemli olna zaten filizle ugraşmaya başladiği zaman:img-yes:
hayyy alllah biz tekrarlarını kanald beklerken hiç tahmin etmediğim azeri
kanalındaa cıktı:img-grin2
aman yayınlasınlarda :img-grin2
öyle valla dört gözle kanal d den beklerken çıka çıka nerde çıktı ama hiç şikayetci değilim.kanal hiç fark etmez önemli olan ıhlamuru defalarca izlemek.pek bişey kaçırmadınız geride kalan 4 bölümde asıl bundan sonrası başlıyor.filizim ile yılmazım.bu yazıları yazarken bile heyacanlanıyorum.inşallah yarın çıkar.
şunuda söyleyemeden geçimeyeceğim görüntü kalitesi çok düşük.tam net değil.bide ses ayarı çok kısık.bizim tvdemi bozukluk var yoksa kanaldamı anlayamadım
Videolar bölümüne I.A'nın kamare arkasından yeni videolar eklenmiş..Şiddetle tavsiye ederim.:good:
hüznün geceleri
23-10-07, 12:21
dün çıktı dizimiz.sadece cumaları çıkmayacak galiba.ama bunaa sevinmedim değil.cumada asi çıkacak.kaçırmayacağım yani.ay dünkü bölüm öyle komiktiki.müjganla handan.kıyafetler aynı.müjganın hareketleri.
6:30 kanalı açın.spor haberlerden hemen sonra çıkıyor
Dün 5.Bölümü idi. Çok güzeldi.. Yılmazın mağazayı dağıtması hala iyi bir sahne.. O sahneyi nedense bir hırs ve kıskançılığın çok güzel bir sahnesi buluyorum.. Mağaza talanı Yılmazı gözümde maço heyt be adamım konumuna sokmuştu. Hala da öyleymiş be.. Ne sahneymiş be diyesim geldi.
Dün 5.Bölümü idi. Çok güzeldi.. Yılmazın mağazayı dağıtması hala iyi bir sahne.. O sahneyi nedense bir hırs ve kıskançılığın çok güzel bir sahnesi buluyorum.. Mağaza talanı Yılmazı gözümde maço heyt be adamım konumuna sokmuştu. Hala da öyleymiş be.. Ne sahneymiş be diyesim geldi.
benimde sevdiğim yılmaz sahnelerinden biridir mağazayı motorla yıkması :img-wink: aslında ilk sezon bütün sahneler güzeldi ayrım yapmak zor :) bir sonraki bölümde sanırım elif e bu iş bitti diyecek yılmaz hapishane sahnesinde :img-wink: ilk sezon çok farklıydı yaw :sad53: herkese iştimai tv ile iyi seyirler :) kanald den umut yok zaten hiç sevmezdim adi kanal :mad72:
hay allah yaaa yayınlandimi bak yine ben göremedim acaba yanliş kanala mi bakıyorum yaaaa:icon_sorr
offf offff ben dün baktim haberler vardi sonrada birisi konuşuyordu yani başlamadi
neyse bu gun saat 6.30 bakacam
benimde sevdiğim yılmaz sahnelerinden biridir mağazayı motorla yıkması :img-wink: aslında ilk sezon bütün sahneler güzeldi ayrım yapmak zor :) bir sonraki bölümde sanırım elif e bu iş bitti diyecek yılmaz hapishane sahnesinde :img-wink: ilk sezon çok farklıydı yaw :sad53: herkese iştimai tv ile iyi seyirler :) kanald den umut yok zaten hiç sevmezdim adi kanal :mad72:
Evet o sahneyi biliyorum. İlzeyeceğim bugünde.. Açıkcası artık haber izleyemiyorum gözlerim dolu olyuor. En azından o saatte başka meşgale alanlarımız var..
Kanal D yayınlamaz. Yayınlasada Dmax yayınlar. Oda artık şifreliye geçiş yaptı.
bak valla kanali bulmak için bütün kanalları kariştirdimm
neyseki sonunda düzelltim ama bu seferde yine aradiğim kanali bulamadim
neyse en kısa zamanda abime söyliyecem o eklesin
ama şuanda netten izliyorum
buda bir şey tabii
gerci ne yalan söyliyeyim yılmaz&elif sahnelerini hiç izlemek istemiyorum
bu yüzden yılmaz&filiz sahneleri başlasın tv den olmazssa kein netten izlerim
hiçde fena izleenmiyor:img-yes:
yılmaz hapisten cıksın işte ondan sonra en güzel sahneler başliyor
arkadaşlar evde uyduyu olmayip dizimizi izleyememekten yakılanlar varsa
netten izleniyor
azeri kanalnın resmi sitesi sanırım izlemek istiyen olursa adresi verebilirim
pişti sahnesi gösteriliyor şu anda ne gülmüştüm ama ilk defa izlediğimde burda ömer&filiz cok tatli lar izlemeyi cok özlemişim bir an önce beklediğim sahneler gelsede izlesek
birde pinkoze şimdi dmax kanali şimsi şifreli yaaa bizim kanali zilemek için ne yapmamiz gerekiyor acaba
sorfangirls
23-10-07, 20:30
arkadaslar bu hafta serdar oğuzun tuyapta ımza gunu var ılgılenenlere duyrulur
ahhh ahhh ıhlamurlar altında ahh ahh yılmaz filiziiiiimm uzun zamandir videolari izleme fırsatı bulamamiştim bu akşam biraz eski bölümlere baktimdaa:icon_sorr cok kötü oldum gercekten okdar cok sevdimki bu diziyi
bu çifti cok benimsediğimden sanırım izledikce üzülüyorum
zaten bittiği yetmiyormuş gibi birde elinde dizi ile ilgili fazla video yok
en cok beyendiğim s sahneleri bölümleri bulamiyorum malesef
dahi şimdi netten felan yarım yapalak izliyorum daha sonra bunlarıda izliyemiyeceğiz bunu düşündükce cok kötü oluyorum benn:icon_sorr
valllahi içim daraliyor:icon_sorr
tek ümidim ise sdece tek ümidim kanald tekrarını yayınladiklarında tv kartı olan arkadaşlar yüklerde onrdan yada youtube'den yüklerde ordan dc yazdiririrm
tek tesellim bu inşallah bu düşüncemi yapabilir:icon_sorr
Medsul birşey yapman gerekmiyor. Sadece D Smart uyumlu uydu almaktan geçiyor bu iş.
Geçen bölüm Aynalı nasılda kıl'mış. :) Yılmazda kıl.. Aynalıya.. İkisinin retleşmesi çok güzeldi ya..
Aynalı: Baksana buraya önemli biri geliyor
Yılmaz: Vallaha mı hiç belli olmuyor.
Aynalı: Bana bak..
Yılmaz: Anladım.
Aynalı:Önemli biri geliyor dedim.
Yılmaz: Anladım dedim ya..
Arkadaslar ITV sadece turkiyede mi veriliyor
cunku ben avrupada oldugum icin oyle bir kanala denk gelmedim
Arkadaslar ITV sadece turkiyede mi veriliyor
cunku ben avrupada oldugum icin oyle bir kanala denk gelmedim
ITV türksat 1-C uydusundan çıkıyor :img-wink: eğer uydunuz varsa ve türksat 1-C frekanslarına çevrili ise nerde olursanız olun ITV yi izleyebilirsiniz , yani izleyebilmeniz gerekir :)
Sabahlarıda bir önceki bölümün tekrarı veriliyor. 8.30 9 civarında başlıyor denk geldim. Dünkü bölümün tekrarını verdiler..
Aynalı: Bana bak sen kendini nimetten mi sanıyorsun. :)
Ömer: Filiz sen ne zamandan beri maçoları sever oldun.. :)
oleyyy üstün cabalarımın sonucu kanali sonunda buldum ve bu gun ilk defa tvden izledim:h