PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 26

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12

mıstaa
19-11-07, 18:22
Tabii bunların hepsi senaryonun dengesizliklerinden ama burda kimse Filiz Yılmaz konusunda ayağı yere basıyordu işte olgun bir kadın gibi davrandı demesin :img-wink: Senin dediğin gibi Filiz liseli aşık tarzında gözü kapalı teslim oldu Yılmaz a zaten etrafında ki Murat gibi kıl adamları ekliyici bulmayan Filiz i aslında fazla suçlamamak lazım Yılmaz gibi bir karizma var karşısında değil mi ama ? :)

Evet orasıda var..:)

O bölümlerde Filiz, Yılmaz'ı gördüğü zaman eli ayağına dolaşıyordu..:)

Yani Yılmaz, (Kadir İnanır misali) Filiz'e "evinin kadını olacaksın ülen" dese.:)Filiz o an şirketten istifa edip sade bir "ev hanımı" olacaktı...:img-icecr

Çocuklarını doğuracak, kocasına saçını süperge edecekti..:PO derece..:)

Yılmaz gene insaflı davrandı..:butch::)

(Gerçi final bölümüde buna yakın bitti.2 çocuk doğmuş, biriside yolda..:))

SBR
19-11-07, 18:51
Evet orasıda var..

O bölümlerde Filiz, Yılmaz'ı gördüğü zaman eli ayağına dolaşıyordu..

Yani Yılmaz, (Kadir İnanır misali) Filiz'e "evinin kadını olacaksın ülen" dese.:)Filiz o an şirketten istifa edip sade bir "ev hanımı" olacaktı...

Çocuklarını doğuracak kocasına saçını süperge edecekti..:PO derece..:)

Yılmaz gene insaflı davrandı..:butch:

(Gerçi final bölümüde buna yakın bitti.2 çocuk doğmuş, biriside yolda..:))

Tabii aslında Filiz ci arkadaşlar bu intikam olayını fazla abartıyor zaten :) Kız ne güzel gerçek aşkı yaşadı işte yahu daha ne istiyonuz Murat la evlenip mutsuz olsaydı daha mı iyi olurdu yani :img-pilot Hakkaten ben bu Filiz cileri anlamıyorum arkadaş Filiz in mutlu olmasını istemiyorlar yahu :img-pilot Bırakın bir çıkın aradan mutlu olsun Filiz-Yılmaz engellemeyin yaw :img-pilot

Yılmaz bu ilişkide belirleyici karakterdi zaten sevgili Mıstaa :img-wink: Bu intikam olayı olmasaydı Yılmaz daha güzel hükmedecekti Filiz e :img-icecr Filiz otur Filiz kalk ama işte intikam olayından dolayı yaşadığı bir üzüntü var Yılmaz ın yoksa vay Filiz in haline :img-pilot

sinem*
19-11-07, 19:07
Tabii aslında Filiz ci arkadaşlar bu intikam olayını fazla abartıyor zaten :) Kız ne güzel gerçek aşkı yaşadı işte yahu daha ne istiyonuz Murat la evlenip mutsuz olsaydı daha mı iyi olurdu yani :img-pilot Hakkaten ben bu Filiz cileri anlamıyorum arkadaş Filiz in mutlu olmasını istemiyorlar yahu Bırakın bir çıkın aradan mutlu olsun Filiz-Yılmaz engellemeyin yaw

Yılmaz bu ilişkide belirleyici karakterdi zaten sevgili Mıstaa :img-wink: Bu intikam olayı olmasaydı Yılmaz daha güzel hükmedecekti Filiz e :img-icecr Filiz otur Filiz kalk ama işte intikam olayından dolayı yaşadığı bir üzüntü var Yılmaz ın yoksa vay Filiz in haline :img-pilot

:):):) yılmazcı mantığı işte :) sonunda kahve yapan filizin ayağına getiren yılmazdı :) aslında filiz yılmaza işi bırak evinin erkeği çocuklarımın babası ol deseydi yılmaz direk bırakırdı filiz tüm işleri idare ederdi eve gelip yan gelir yatardı yılmazda çoluk çocuk hayat gailesi ..Hatta yılmaz saçlarını değil bıyıklarını süpürge yapardı :):)

medsul
19-11-07, 20:11
Evet orasıda var..:)

O bölümlerde Filiz, Yılmaz'ı gördüğü zaman eli ayağına dolaşıyordu..:)

Yani Yılmaz, (Kadir İnanır misali) Filiz'e "evinin kadını olacaksın ülen" dese.:)Filiz o an şirketten istifa edip sade bir "ev hanımı" olacaktı...

Çocuklarını doğuracak, kocasına saçını süperge edecekti..:PO derece..:)

Yılmaz gene insaflı davrandı..:

(Gerçi final bölümüde buna yakın bitti.2 çocuk doğmuş, biriside yolda..

evet belki o zamanlar dese olurdu:img-grin2
ama işte kader artık filiz degil yılmaz evinin kadını (ayyy pardon ) erkeği oldu:img-grin2 ve filize yemek ve kahve yapıyordur:img-grin2yapsın yapsın
filiz gibi sadık aşik güzel zeki birisini nerden bulacak dimi ama
yoksa mazalllah elif&aslı gibi birisiyle evlenirde ömrü giderdi
adamcağizin:img-grin2:

medsul
19-11-07, 20:17
Tabii aslında Filiz ci arkadaşlar bu intikam olayını fazla abartıyor zaten :) Kız ne güzel gerçek aşkı yaşadı işte yahu daha ne istiyonuz Murat la evlenip mutsuz olsaydı daha mı iyi olurdu yani :img-pilot Hakkaten ben bu Filiz cileri anlamıyorum arkadaş Filiz in mutlu olmasını istemiyorlar yahu :img-pilot Bırakın bir çıkın aradan mutlu olsun Filiz-Yılmaz engellemeyin yaw :img-pilot

yahu filiz gibi harika bir kıza yılmazdan ve murattan bşka kimse yokmu canım
yılmaz olmasaydı sankim filiz murat gıcı ilemi evlenecekti
filizde bu güzellik varken elini sallasa elliisi:img-grin2
aslında varyaaa yılmaz ömere yatmali kaltmali duaa etmeli ay düşüne biliyormusunuz yoksam elifle evlenecekti
gercek aşk neymiş bir kadın nasıl severmiş aslı mutluluk neymiş bilmiyecekti
filizi tanıdada adam gercekten mutlu oldu yoksa elif gibi soguk birisi ile evlenecekti garipmim:img-grin2

medsul
19-11-07, 20:21
Medsul harikasın ya :) kopardın beni..Her dediğine katılıyorum :):)

Şu pesli kısma bende yazayım..Aşık profili çizmediyse Ömer'in çizdiği profil nasıl aşık ve Elif'i ayartacak şekilde oluyor onu merak ettim :) Madem çiçek göndermek ilgilenmek,yardım etmek,her dakka yanında olmak aşık profili değil nasıl oluyorda ömere nişanlı kızı ayarttı deniyor :):)

sagol canım:img-grin2:img-grin2 dimi birde işin bu tarafı var bunları söyliyenler
ömerin yaptiği hatayı kabul edilemez bir şey olarak görüyorlar ammaaa
yılmazı neredeyse sütten cıkmiş ak kaşik yapacaklar:img-grin2
cok güzel bir olaya parmak bastın canım cok sagol:img-grin2:img-grin2

lawinia
19-11-07, 21:30
filizde bu güzellik varken elini sallasa elliisi:img-grin2
aslında varyaaa yılmaz ömere yatmali kaltmali duaa etmeli ay düşüne biliyormusunuz yoksam elifle evlenecekti
filizi tanıdada adam gercekten mutlu oldu yoksa elif gibi soguk birisi ile evlenecekti garipmim:img-grin2

aynen öyle valla yılmazın dua etmesi lazım yaptıgı düğün falan az gelir bi de ev falan döseseydi ömer için, sayesinde güzeller güzeli iyi kalpli harika bi kadınla evlendi yoksa rüyasında bile göremezdi böylesini. elifle evlenir yaptıgı hiç bi syden memnun olmayan elindekilerle yetinmesini bilmeyen ve belki de aklı hep reddettiği ömerde kalacak(acaba ömerle daha mutlu olur muydum diye) olan bi kadınla olurdu bi ömür.

lawinia
19-11-07, 21:44
Yalanmı?

Filiz etrafındakiler hep zibidi tipli, parasıyla hava atan zavallılardı..:img-yes:

Yılmaz ise "adam" diyebileceğim tek kişiydi..Fliz'de öyle düşünmüş olacakki aşık odu...:good:

Birde Filiz, Yılmaz'ın kendine aşık olduğunu sandı demişsin...Yılmaz bu ilişkide hiç bir zaman "seni seviyorum" demedi Filiz'e..Filiz kendi kendine gelin-güvey oldu..Kendi kendine hayaller kurdu..

Filiz eğer o dönem ayağını biraz daha sağlam bassaydı daha az etkilenirdi bu olaydan..Ama resmen kendini Yılmaz'a bıraktı...Aslında iyide oldu (daha önce demiştim) Filiz'in hayat tecrübesi arttı..:)Artık daha bir olgun davrandı.Bu olaydan sonra..:good:

Aynen Sbr..

Filiz bazen "çok zeki bir kadın" profili çiziyordu..Bazende "liseli aşıklar" gibi davranıyordu..:good:
Bir bölüm çömez, tecrübesiz Filiz'i izliyorduk sonraki bölümde "çok olgun davranabilen" bir Filiz izliyorduk.:img-elvisBu da garipti doğrusu..
Aslında burda senaristlerimizin ne kadar "tutarsız" davrandığı ortaya çıkıyor.:img-yes:

illa cevrende adam gibi gördüğün kişiye asık olacaksın diye bi sey yok ki. hatta gidip en olmaman gereken kişiye asık olursun değerini bilecek olana değil, sonra da sürüm sürüm süründürür seni. o yüzden filiz en adam gibi gördüğü kişiye asık oldu denmesi garip, filiz en olmaması gerekene asık oldu sadece. bunun yılmazın karakteriyle ilgisi yoktu, daha dogru düzgün tanımadan etkilenip asık olmadı mı zaten adamlıgını(!) nerden anlasın anlasın.
ayrıca yılmaz seni seviyorum demese de filizi etkilemek için elinden geleni yaptı, onunla bi seyler yasamayı istediğini acıkca belli etti, onlarınkinin sıradan bir arkadaslık olmadıgı acıktı. zaten kabullenemese de yılmaz da ilk gördüğü andan itibaren filizden etkilenmişti asık olmasa da etkilenme kesinlikle vardı.
filiz asık oldu, ayagını saglam basması mümkün mü sizce ask bu ayagını saglam basınca etkilenmezsin gibi bir durum değil. ayrıca yılmazın davranıslarına bakınca bu ilişki olabilir göründü gözüne sizin dediğiniz gibi saglam bassa asık olmayacak olsaydı bile bunun için de bi sebep yoktu ki gayet de asık olabilecegi bir adamla karsılastıgını sanıyordu ne bilsin karsısındakinin kendine intikam için yaklastıgını.
filizin sizin tabirinizle liseli asıklar gibi davranmasının nedeni ilk defa bunları yasıyor olmasıydı. evet sıradan bi ilişki olsaydı böyle davranmazdı ama askı hiç tanımayan biri için nasıl davranacagını bilmek kolay olmasa gerek. gerci bu her duygu için gecerli olabilir de... tecrübelerle nasıl davranacagınızı ögrenirsiniz ama tabi filiz ilk ve tek askı yılmazda bulup baskalarında aramaya kalkmadıgı için tecrübeli davranısları olmadı yılmaz gibi.

SBR
19-11-07, 23:18
:) yılmazcı mantığı işte :) sonunda kahve yapan filizin ayağına getiren yılmazdı :) aslında filiz yılmaza işi bırak evinin erkeği çocuklarımın babası ol deseydi yılmaz direk bırakırdı filiz tüm işleri idare ederdi eve gelip yan gelir yatardı yılmazda çoluk çocuk hayat gailesi ..Hatta yılmaz saçlarını değil bıyıklarını süpürge yapardı

Yahu sen inanıyon mu böyle bir şey olacağına sevgili Sinem :) Sizde kahve olayı yüzünden abarttınız yahu :) Yılmaz zamanında diyecekti aslında Filiz e evimin kadını , çocuklarım anası olacaksın diye ama intikam olayı yüzünden Yılmaz ın bir ezikliği vardı yoksam Yılmaz ne işkenceler yapardı Filiz e :img-pilot

Yahu sizin Filiz gerçek aşkı buldu işte daha ne istiyonuz bilmiyom ki :) Kızın ayakları yerden kesildi yahu tamam intikam felan iyi olmadı ama hiç yaşamamaktan iyidir değil mi ama ? :)

filizde bu güzellik varken elini sallasa elliisi
filizi tanıdada adam gercekten mutlu oldu yoksa elif gibi soguk birisi ile evlenecekti garipmim

Yahu Sevgili Hümeyra tabii Murat tan başka kimse vardı etrafında ama gidişat öyleydi be forumdaşım :img-wink: Hatırla Filiz Murat ı Ceyda dan bile kıskanıyordu bir zamanlar düşün işte Yılmaz olmasaydı büyük ihtimal evlenirdi Filiz ile Kıl Murat gel inat etme :)

Aslında haklısın bir bakıma Elif ten kurtuldu Yılmaz birbirini hak edenler bulmuştu Ömer-Elif :icon_whis Bu açıdan bakınca Yılmaz ı Elif buzdolabından bir yerde Ömer kurtamıştır ama keşke normal yollardan yapsaydı bunu bende burda en kral Ömer ci olsaydım ama olmadı işte ne yaparsın :)

forever_bim
20-11-07, 01:37
Valla Yılmaz nasıl adam onu da anlayan beri gelsin.

Sen kalk adamın kızkardeşiyle birlikte ol, kız hamile kalsın. Kucağınızda bebekle nikah masasına oturun (I.A.'nın en komik sahnesidir, muhafazakar bir çevrede bebekle nikah masasına oturmak) sonra Feride Ömer'le bir gece geçirsin köpür. Bu mudur adamlık? Bundan olsa olsa ataerkil düşünce yapısının yüzeye yansıması olur.

Yılmaz Filiz'i ayartmıştır. Evet zor kullanmadan beraber olmuşlardır ama gazeteden resimlerini kesmek, o çok sevdiğini söylediği Elif hastane köşelerinde sürünürken Filiz'e beygir yollamak, zırt pırt dudaklarına saldırır gibi yapışmak, sonra romantik manzaralarda yemek yemek dansa kaldırmak odaya kadar eşlik etmek kızın duygularını farkettiği halde bıyık altı sırıtmak ayartıcı davranışlardır.

Hem şirket işinde zarar gören sadece Ömer değildir. Ömer kendi şirketini batırdı dediğimde Filiz'e yazık oldu diyen arkadaşlar, Yılmaz hisseleri alınca Filiz'in hissedar olduğunu unutmuşlardır.

sinem*
20-11-07, 01:50
Yahu sen inanıyon mu böyle bir şey olacağına sevgili Sinem :) Sizde kahve olayı yüzünden abarttınız yahu :) Yılmaz zamanında diyecekti aslında Filiz e evimin kadını , çocuklarım anası olacaksın diye ama intikam olayı yüzünden Yılmaz ın bir ezikliği vardı yoksam Yılmaz ne işkenceler yapardı Filiz e :img-pilot

Yahu sizin Filiz gerçek aşkı buldu işte daha ne istiyonuz bilmiyom ki :) Kızın ayakları yerden kesildi yahu tamam intikam felan iyi olmadı ama hiç yaşamamaktan iyidir değil mi ama ? :)

İnanıyorum tabii inanmazsam yazmazdım :img-icecr Sevgili sbr..Yılmaz sürekli ezik dolaşıyordu zaten aldatıldım ,filiz başkasından hamile,aa filiz benden hamile,cem filizin peşinde,aslı ölecek,elif gidecek,filiz gelmeyecek,filiz gidecek :icon_sorr :):) çocuğun hayatı böyle geçti.Hadi ilk bölümlerde dese tamam yılmaz evimin kadını çocuklarımın anası olacaksın falan diyebilirdi ama filiz sağolsun yılmazı güzelce bir şekilde yonttu :img-icecr

Daha ne mi istiyoruz doğru düzgün birini :) Onu intikam planları için kullanmayan,yakışıklı,kıl kuyruk olmayan birini :img-blush ama elimizdekilerle yetinmesini bilmeliyiz..Filiz Yılmaz'ı düzelterek isteklerimize bir nebzede olsa yaklaştı..

SBR
20-11-07, 10:22
İnanıyorum tabii inanmazsam yazmazdım :img-icecr Sevgili sbr..Yılmaz sürekli ezik dolaşıyordu zaten aldatıldım ,filiz başkasından hamile,aa filiz benden hamile,cem filizin peşinde,aslı ölecek,elif gidecek,filiz gelmeyecek,filiz gidecek :icon_sorr :):) çocuğun hayatı böyle geçti.Hadi ilk bölümlerde dese tamam yılmaz evimin kadını çocuklarımın anası olacaksın falan diyebilirdi ama filiz sağolsun yılmazı güzelce bir şekilde yonttu :img-icecr

Daha ne mi istiyoruz doğru düzgün birini :) Onu intikam planları için kullanmayan,yakışıklı,kıl kuyruk olmayan birini :img-blush ama elimizdekilerle yetinmesini bilmeliyiz..Filiz Yılmaz'ı düzelterek isteklerimize bir nebzede olsa yaklaştı..

Yok yahu ezikliği ondan değildi eziklik duygusunu Filiz i kullanmasından dolayı yaşadı ama hisli adam işte Elif öldüğünde bile bir duygulanma yaşadı gözleri yaşardı yahu Yılmaz ın şu inceliğini bir Filiz ciler birde Ömer ciler göremedi yaw :)

Yahu bırak allasen Filiz Yılmaz la karşılaştığı tarihi tutmalı odasının duvarına asmalı günü geldiğinde birde kutlamalı o günü :) Hayat tecrübesi oldu işte siz bakmayın intikam felan filan diye unutmayınız ki tecrübe para ile satın alınamaz :img-pilot

İyi güzel anlatıyonda Forever adamı mecbur ettiler adam gibi kimse söylemedi onun yerine Handan uyuzu gibi gizliden işler çevirdiler Ömer beyfendide çok güzel kıvırarak sakladılar bu bebeği :mad72: Yılmaz Filiz i ayartmıştır adam ne yapsın alışkın etrafından hep Ömer den gördü böyle şeyleri ....Sen adamın nişanlısını ayartacan ondan sonrada bekliyecen ki hayatına devam etsin bekle çok beklersin .....

sinem*
20-11-07, 11:27
Yok yahu ezikliği ondan değildi eziklik duygusunu Filiz i kullanmasından dolayı yaşadı ama hisli adam işte Elif öldüğünde bile bir duygulanma yaşadı gözleri yaşardı yahu Yılmaz ın şu inceliğini bir Filiz ciler birde Ömer ciler göremedi yaw :)

Yahu bırak allasen Filiz Yılmaz la karşılaştığı tarihi tutmalı odasının duvarına asmalı günü geldiğinde birde kutlamalı o günü :) Hayat tecrübesi oldu işte siz bakmayın intikam felan filan diye unutmayınız ki tecrübe para ile satın alınamaz :img-pilot

.....

Normal halide ezikti ya acıların çocuğu pozlarında dolaşıyordu :) ayrıca bir eziklik duygusunu filizi kullandığı içinde yaşamış olabilir...

Bence de karagün olarak tarihlere geçilmeli..Aldığı at bile öldü yılmazdan ne hayır beklenir ya :):)

hüznün geceleri
20-11-07, 12:36
Normal halide ezikti ya acıların çocuğu pozlarında dolaşıyordu :) ayrıca bir eziklik duygusunu filizi kullandığı içinde yaşamış olabilir...

Bence de karagün olarak tarihlere geçilmeli..Aldığı at bile öldü yılmazdan ne hayır beklenir ya :):)

yılmaz yaptı yapacağını.daha ömer,handan ne bekler hayır.kıymet bilen mi var:happy0064tamam önce yılmaz filize yanlış şekilde yakınlaştı ama ondan sonrası.yılmaz demedimi filiz gerçek aşkı sende buldum diye sen farklısın diye.sanmayınki yılmaza kızmadığım yılmazada çok kızdım zamanında.dünkü bölümde mesela.salihle konuşurken filiz için karşındaki zeki olunca hada zevkli oluyor diyor.çık yılmazın üstüne tepin:bella.ama yeri geldiğindede çok güzel konuşup affettiriyor
dünkü bölümde ömer hala hisseler satın alınıyor diye seviniyor.ekmek elden su gölden oh.:img-elvisevet zor günlerin dostu yılmaz varlığını gösterecek artık.

SBR
20-11-07, 13:14

Yahu eziklik duygusunu sadece Filiz dolayısıyla yaşadığı Yılmaz suçluydu çünkü o konuda :) Aslında tam olarak suçluda denilmez ya hade neyse sizin Filiz için tecrübe oldu işte .... :img-pilot

Karagün olur mu yahu Filiz için doğum tarihinden önemli olması gerekir o günün Yılmaz la , hayatının aşkı ile karşılaştı gün var mı ötesi yaw :) Zaten atta Filiz yüzünden öldü arayıp sormadı atı küstürdü atta tavır yaptı gitti hepsi Filiz in suçu ...:img-pilot

hüznün geceleri
20-11-07, 16:58
arkadaşlar bugün bizim kanal göstermiyor.akşama kadar inşallah düzelir.bizdemi sorun yoksa kanaldamı.aman ya of.paçalarım tutuştu.:sad53:

medsul
20-11-07, 18:26
arkadaşlar bugün bizim kanal göstermiyor.akşama kadar inşallah düzelir.bizdemi sorun yoksa kanaldamı.aman ya of.paçalarım tutuştu.:sad53:

sabah bizdede bir sorun vardı ama öglen düzelmişti:img-yes:
offf aslında diziyi cok rahat izliyemiyorum babam
tamda başladilktan 10 dadika felan sonra gelip haberleri acıyor yaww:icon_sorr
en güzel bölümleri geldi dizinin ama ben kanal olmasına ragmen rahat rahat izliyemiyorum sabah izleme şansımda yok zaten:icon_sorr

medsul
20-11-07, 18:32
aynen öyle valla yılmazın dua etmesi lazım yaptıgı düğün falan az gelir bi de ev falan döseseydi ömer için, sayesinde güzeller güzeli iyi kalpli harika bi kadınla evlendi yoksa rüyasında bile göremezdi böylesini. elifle evlenir yaptıgı hiç bi syden memnun olmayan elindekilerle yetinmesini bilmeyen ve belki de aklı hep reddettiği ömerde kalacak(acaba ömerle daha mutlu olur muydum diye) olan bi kadınla olurdu bi ömür.

şimdi düğünü yılmazın yaptıgı meşhül canım:img-grin2 bence kendi evini bilem geri ceviren ömer düğün konusundada kendisine düşeni yapmiştir:img-yes:
aslında yılmazda filizcilerde ömere dua etmeliyiz yoksam yılmaza kalsa düğün felan yapmazdi filizede gelinlik giydirmezditroest:img-beee:
insanın aşik oldugu adam söylemei gerekirken ömerın agzından duyuyoruz
filizi gelinlikler içresinde görmeyi bu replik ömerden cok yılmaza yakişirdi amaa
tabi yılmaz karısı dogum yapmiş(ölümlerden dönmüş)bir çiçek alıp filizime
bile vermemiş düğün beklemek fazla gelirdi
eee boşuna ömere aşk adamı demiyoruz dimi aama:img-grin2

medsul
20-11-07, 18:39
Yahu Sevgili Hümeyra tabii Murat tan başka kimse vardı etrafında ama gidişat öyleydi be forumdaşım :img-wink: Hatırla Filiz Murat ı Ceyda dan bile kıskanıyordu bir zamanlar düşün işte Yılmaz olmasaydı büyük ihtimal evlenirdi Filiz ile Kıl Murat gel inat etme :)

Aslında haklısın bir bakıma Elif ten kurtuldu Yılmaz birbirini hak edenler bulmuştu Ömer-Elif :icon_whis Bu açıdan bakınca Yılmaz ı Elif buzdolabından bir yerde Ömer kurtamıştır ama keşke normal yollardan yapsaydı bunu bende burda en kral Ömer ci olsaydım ama olmadı işte ne yaparsın :)

kızın peşini bırakmayan muratı yoksan filiz bakarmı murat gibisine
işte handan hanımın verdiği tiyolarla birazcık filiz acaba demişti
ama muratta bu gıcıklık varken filiz ona fazla dayanamazdi
hem etrafında eminin zengin,yakişikli,aşk adamı,birileri vardır
ama gel görelimki yılmazdan fırsat kalmadi onlara yoksam filizimi bulurlardı
yok be yasın'ciğim ömerde hak etmemişti elifi ömerde eliften cok daha iyilerini hak ediyordu aslında butun suc elifin kardeşim madem yılmaza aşiksın adama ne diye yüz veriyor

medsul
20-11-07, 18:47
İnanıyorum tabii inanmazsam yazmazdım :img-icecr Sevgili sbr..Yılmaz sürekli ezik dolaşıyordu zaten aldatıldım ,filiz başkasından hamile,aa filiz benden hamile,cem filizin peşinde,aslı ölecek,elif gidecek,filiz gelmeyecek,filiz gidecek :icon_sorr çocuğun hayatı böyle geçti.Hadi ilk bölümlerde dese tamam yılmaz evimin kadını çocuklarımın anası olacaksın falan diyebilirdi ama filiz sağolsun yılmazı güzelce bir şekilde yonttu :img-icecr

öyle degilmi ama sinem'ciğim:img-grin2 filizim sayesinde biraz daha dogru düzgun birisi oldu yatsınlar kalsınlar dua etsinler filizime:img-grin2
hayu yasın siz yılmazcılar cıkarmadınız mi bu kahve ve evinin erkeği
lafını :img-grin2 şimcik ne olduda kendi söylediğinizi kabul etmiyorsunuz
olmuyor ama vallaaa oyun bozanlik yapmayıntroest
bizde ilk başlarda yapmayın yılmazcılar dediysek bile sonra sizlere hak verdik:)
evet haklısınız yılmaz layt oldu cokda güzel oldu:)

lawinia
20-11-07, 19:21
şimdi düğünü yılmazın yaptıgı meşhül canım:img-grin2 bence kendi evini bilem geri ceviren ömer düğün konusundada kendisine düşeni yapmiştir:img-yes:
aslında yılmazda filizcilerde ömere dua etmeliyiz yoksam yılmaza kalsa düğün felan yapmazdi filizede gelinlik giydirmezditroest:img-beee:
filizi gelinlikler içresinde görmeyi bu replik ömerden cok yılmaza yakişirdi amaa

haklısın aslında ömer de düğünü yapmıs olabilir ama ne bileyim biraz masraflı gibiydi düğün ömer altından kalkamaz diye düsündüm bende:img-wink:
valla cok haklısın yılmaz bi cicek getirmedi dügün yapmayı nasıl düsünsün?
ömer olsa (ki elifin hastanede oldugu zamanları biliyoruz) neler yapardı neler, yılmaz gibi aslıyla hemen filiz ölseydi söyle olmasını isterdi gibi abuk muhabbetlere girmeyecegi zaten muhakkak da üstüne bir de karısına gül gibi bakardı valla:img-in_lo

sinem*
20-11-07, 19:31

Aslında yılmazcılar ömere dizinin başından beri dua etmeli ömer elifle evlenmeseydi yılmaz filiz gibi bir hatunu ancak rüyasında görürdü :hıh

Valla tek bir çiçek bile getirmedi ne desem bilemiyorum artık bu yılmaza nasıl sinir olmuştum :) Millet tek taş pırlantalar alır bizimki paranın içinde yüzer bir demet papatya bile bir demeti geç bir tane çiçek bile getirmedi düşüncesiz :hıh

lawinia
20-11-07, 19:39
Yahu eziklik duygusunu sadece Filiz dolayısıyla yaşadığı Yılmaz suçluydu çünkü o konuda :) Aslında tam olarak suçluda denilmez ya hade neyse sizin Filiz için tecrübe oldu işte .... :img-pilot

Karagün olur mu yahu Filiz için doğum tarihinden önemli olması gerekir o günün Yılmaz la , hayatının aşkı ile karşılaştı gün var mı ötesi yaw :) Zaten atta Filiz yüzünden öldü arayıp sormadı atı küstürdü atta tavır yaptı gitti hepsi Filiz in suçu ...:img-pilot

ben mi yanlıs anladım diye üç kez okudum msjınızı valla ve nasıl yılmaza filizi kullanması konusunda tam da suclu denilmezdi dediniz aklım fikrim almıyo gercekten. hiçbir insanın hangi sebeple olursa olsun masum bi insanı bu sekilde kullanmaya onun hisleriyle oynamaya hakkı yok. ister filizi sımarık zengin kızı zannetsin ister baska sekilde düsünsün farketmez hiçbir sebep yılmazın suclulugunun yılmazı bu konuda haklı cıkaramaz. yılmaz bu konuda bastan sona sucludur, haklı oldugu tek bir nokta bile yoktur. sırf ben yılmazcıyım ne olursa olsun yılmazı savunurum diye düsünerek böyle bir yanlısı savunmanızı kabul etmiyorum kendi adıma, ben de filizi seviyodum ama mesela filizin taa en basta hamile oldugunu yılmaza söylemesi gerekirdi de diyebiliyorum bu onun bi hatasıydı kabul ediyorum körü körüne savunmam da asla. ömer bi dükkan sahibi olurdu ve onun işlerini kötüleştirirdi bu sadece ömere zarar verirdi tamam belki bi noktada haklı derdim ve sadece ömere zarar verdiği için bu kadar suclamazdım ama filizin ne sucu günahı vardı? neymiş o da hemen kanmısmıs, ayakları yere bassaymıs. böyle bi sey var mı ya ne bilsin böyle olacagını? hangimiz bizimle bu kadar ilgilenen bu kadar etkilendiğimiz biriyle karsılasıtıgımızda aklımıza böyle bir ihtimali getiririrz ki? filiz sonucunu düsünse de adam kendisinin dengi, mutlu da olurum derdi yılmaz kendini o kadar iyi, düsünceli göstermişti ki ne yapsın yani? ve bu olayı sadece filize tecrübe oldu diye görmek bana o kadar uzak geliyo ki, sizi bu konuda da anlayamıyorum gercekten madem bi tecrübe oldu sizde böyle bi tecrübe yasamayı ister miydiniz demek gecti içimden gercekten ister miydiniz böyle kullanılmayı sırf tecrübe olsun diye?

medsul
20-11-07, 19:48
Aslında yılmazcılar ömere dizinin başından beri dua etmeli ömer elifle evlenmeseydi yılmaz filiz gibi bir hatunu ancak rüyasında görürdü :hıh

Valla tek bir çiçek bile getirmedi ne desem bilemiyorum artık bu yılmaza nasıl sinir olmuştum :) Millet tek taş pırlantalar alır bizimki paranın içinde yüzer bir demet papatya bile bir demeti geç bir tane çiçek bile getirmedi düşüncesiz :hıh

tabiki sankim yılmazın karşisına cok dogru birileri cıktı(filizim hariç) ya elif gibi soguk birisi ile yada aslı gibi ruhsuz birisi ile evlenecekti garimim:img-grin2
filiz gibi birisini bir daha rüyasında bile göremezdi
aşk nedir ögrendi yılmaz filizim sayesinde içten gülümsemesiyle büyüledi yılmazı
adam yaşadiğini anladi aşkki tanıda yaw:img-grin2
öyle olmasa herkesin içerisinde hiç aldırış etmeden flizi öpermiydi:img-blush:img-blush
aslında ben bir ara dedim şimdi bu yılmaz annesiyle bile kalmayı teklif eder
amam bir havuzlu ev bilen tutmadi
yaw bunlar evlenirken yılmaz yüz görümlüğü felanda takmadi dimmiiii:dito:dito

lawinia
20-11-07, 19:53

İyi güzel anlatıyonda Forever adamı mecbur ettiler adam gibi kimse söylemedi onun yerine Handan uyuzu gibi gizliden işler çevirdiler Ömer beyfendide çok güzel kıvırarak sakladılar bu bebeği :mad72: Yılmaz Filiz i ayartmıştır adam ne yapsın alışkın etrafından hep Ömer den gördü böyle şeyleri ....Sen adamın nişanlısını ayartacan ondan sonrada bekliyecen ki hayatına devam etsin bekle çok beklersin .....

tabi gözleri yasaracak o kadar sevdiği değer verdiği kadın hayatını kaybediyo bu onun inceliğini göstermez ki gayet normal bi durum, kendi karısı olarak hayatını kaybetseydi elif ve arkasında bir de bebek bıraksaydı ben eminim yılmaz ömer kadar üzülmezdi yine bi aslı bulurdu, elif daha ölüm dösegindeyken ölürse senin cocugumun annesi olmanı isterdi diye konusmaya da baslardı.
ve yine filizin yılmaz tarafından kullanılmasını bi tecrübe olarak nitelendirmişsiniz, valla böyle bi tecrübe edinecegime tecrübesiz yasamayı tercih ederim tabi sizi bilemem siz belki istersiniz...
ben bastan beri filizin yılmaza bebegi ilk ögrendiği gün söylemesi taraftarıydım ama yılmazın handan hanıma inanmasını hiçbir zaman anlamadım istediği kadar doktor raporu olsun, gidip imzalayan doktorla konussa durumunu paylassaydı doktor gercegi anlatırdı ama yılmaz kendisini hiç sevmeyen handan hanımın sözüne inanmayı tercih etti.
e ömer de o benim masum kardesimi ayarttı deyip bi adam tutsaydı bu adam da fahriyeyi ayartsaydı o zaman, var mı böyle bi mantık? masum insanları sacma intikam planlarına alet etmeye kimsenin hakkı yok. yılmaz o kadar becerikliyse baskalarını kullanmadan birebir ömerden alsaydı intikamını. elif kendine döndüğünde gel beraber olalım deseydi ve ömere de karısının yaptıgını gösterseydi asıl intikam bu olurdu, işte o zaman kendi yasadıklarını ömere de yasatabilirdi.

SBR
20-11-07, 22:05
kızın peşini bırakmayan muratı yoksan filiz bakarmı murat gibisine
işte handan hanımın verdiği tiyolarla birazcık filiz acaba demişti
ama muratta bu gıcıklık varken filiz ona fazla dayanamazdi
hem etrafında eminin zengin,yakişikli,aşk adamı,birileri vardır
ama gel görelimki yılmazdan fırsat kalmadi onlara yoksam filizimi bulurlardı
yok be yasın'ciğim ömerde hak etmemişti elifi ömerde eliften cok daha iyilerini hak ediyordu aslında butun suc elifin kardeşim madem yılmaza aşiksın adama ne diye yüz veriyor

Yahu bakıyordu işte kıskanıyordu Ceyda dan var mı ötesi sevgili Hümeyra bakmayın Murat biraz akıllı olsa daha başka şekillerde gelişirdi olay ama Yılmaz buna müsade etmedi teşekkür edeceğinize neler diyorsunuz bu Filiz cileri anlamak zor yahu :img-pilot

Ne olmuş yaw çiçek getirmediyse amma abartınız yahu Yılmaz onca yaşananlardan sonra Filiz i affetmiş siz birde çiçek bekliyorsunuz oldu mu ama :) Filiz bile bir şey beklemiyor sorun bakalım niye kız eziklik duygusu yaşıyor çünkü o kadar hafta sakladı bebeği Filiz farkında bu olayların ama siz farkında değilsiniz birde Filiz ci olacaksınız güya ..:)

Yılmaz o kadar olay yaşanmasına rağmen gitti birde sizin Ömer i evlendirdi yahu Feride ile evlenmesine razı oldu Ömer efendi dua etmeli dua ..:) Yahu sizede yaranılmaz arkadaş siz kalmışsınız hala intikam olayında Filiz affetmiş mutlu mesut yaşayacaklar bir müsaade etmediniz yaw :img-pilot

tabi gözleri yasaracak o kadar sevdiği değer verdiği kadın hayatını kaybediyo bu onun inceliğini göstermez ki gayet normal bi durum, kendi karısı olarak hayatını kaybetseydi elif ve arkasında bir de bebek bıraksaydı ben eminim yılmaz ömer kadar üzülmezdi yine bi aslı bulurdu, elif daha ölüm dösegindeyken ölürse senin cocugumun annesi olmanı isterdi diye konusmaya da baslardı.
ve yine filizin yılmaz tarafından kullanılmasını bi tecrübe olarak nitelendirmişsiniz, valla böyle bi tecrübe edinecegime tecrübesiz yasamayı tercih ederim tabi sizi bilemem siz belki istersiniz...
ben bastan beri filizin yılmaza bebegi ilk ögrendiği gün söylemesi taraftarıydım ama yılmazın handan hanıma inanmasını hiçbir zaman anlamadım istediği kadar doktor raporu olsun, gidip imzalayan doktorla konussa durumunu paylassaydı doktor gercegi anlatırdı ama yılmaz kendisini hiç sevmeyen handan hanımın sözüne inanmayı tercih etti.
e ömer de o benim masum kardesimi ayarttı deyip bi adam tutsaydı bu adam da fahriyeyi ayartsaydı o zaman, var mı böyle bi mantık? masum insanları sacma intikam planlarına alet etmeye kimsenin hakkı yok. yılmaz o kadar becerikliyse baskalarını kullanmadan birebir ömerden alsaydı intikamını. elif kendine döndüğünde gel beraber olalım deseydi ve ömere de karısının yaptıgını gösterseydi asıl intikam bu olurdu, işte o zaman kendi yasadıklarını ömere de yasatabilirdi.

Öncelikle Sevgili Lawinia bundan önce yazdığım yorumumda yani Yılmaz tamda suçlu değil dediğim zaman aynı şekilde Filiz için tecrübe oldu derken aslında yorumda ki mizahi bakış çok net görülüyor 3 kez okudum demişsiniz ama bunun farkına varamamışsınız :img-wink: Benim bu konuda ki fikrim çok nettir zaten yeri geldiği zaman sürüklü belirtiyorum Yılmaz ın Filiz konusunda hatalı davrandığını ve hedeften saptığını dile getiriyorum .. O yorum mizahi açıdandı aslında koyduğum smiley lerden de bu gözüküyor ama sanki biraz önyargılı okuyoruz yorumları ...

Bu yorumda cevabı üstte verdim sanırsam yani şu tecrübe konusunda gelelim Yılmaz rapora neden inandı konusuna ...Doğrudur Yılmaz burda akıllı hareket etmedi tıpkı Filiz in Ömer i vurduran kişinin Yılmaz olduğunu sanıp ve onu katillikle itham ettiği gibi ...Her ikiside sağlıklı düşünemiyordu o dönemde birbirlerine olan güvensizlikleri bu sonuçları ortaya çıkardı .....Doktor gerçeği anlatırdı demişsiniz ama hangi doktordan bahsettiğinizi anlamadım gerçek olmayan bir belgeyi hazırlayan yani Filiz in doktorundan bahsediyorsunuz sanırım yalan belgeler hazırlanmasına müsaade eden doktor Yılmaz a gerçekleri söyleyecekti öyle mi ??

Tekrar söylüyorum Yılmaz Filiz konusunda yanlış yapmıştır bunu kendiside belirtiyor zaten Filiz den özür dilerken bundan bahsetti Ömer-Elif in canını yakmak istedim ama bu konuda doğru hareket edemedim dedi bunları Filiz e söylemiştir Filiz için bir şey ifade etsede etmesede ......

Yılmaz Elif konusunda Ömer i yıkmak için illa fenerde Elif i kabul etmesi gerekmiyordu Ömer hapisten çıkmasına yardım eden Yılmaz ın karşısında kasılarak bebeğimiz olacak derken Yılmaz söyleyebilirdi Elif in kendisine geldiğini ve yeniden başlamak istediğini söylediğini ama bunu yapmadı çünkü yanlış bir şey olacağının farkındaydı yoksa çok mu zordu orda Ömer sen ayakta uyuyorsun karın hala beni seviyor demek ama Yılmaz bunu yapmadı çünkü hala Filiz in pişmanlığı vardı üzerinde ...

hüznün geceleri
21-11-07, 14:22
sabah bizdede bir sorun vardı ama öglen düzelmişti:img-yes:
offf aslında diziyi cok rahat izliyemiyorum babam
tamda başladilktan 10 dadika felan sonra gelip haberleri acıyor yaww:icon_sorr
en güzel bölümleri geldi dizinin ama ben kanal olmasına ragmen rahat rahat izliyemiyorum sabah izleme şansımda yok zaten:icon_sorr

senin adına üzüldüm.artık güzel sahneler yaklaştı.dün görüntü kalitesi berbattı kanalın.ama yinede izledim.
filizin şaşırtan davranışları dünkü bölümdede vardı.aile sıkıntısındanmı kaynaklanıyor ne:img-pilotyine kızamıyorum.dün hastaneye yılmaz geldiğinde tepkili olacağını düşünürkün yine su koyverdi.aslında hoşuma gitti ama sonrası.kapının aralığından bakışı çok güzeldi.ama yılmazın yanına gelip tarif edemediğim tepkisi garipti.sanki annesinden almış nasihatları,öğütleri gitti yılmaza bir bir söyledi.gittikden sonrada yanımda olmanı o kadar çok isterdim ki.dedi.
ya ömere ne demeli yılmaza hep elif sayesinde gol atıyor:img-banneyine elifi kullanarak birşeyler ima ediyor.ençokda bu sinirime gidiyor.aslında elifci felan değilim.hoşlanmıyorum ama ömerin bu tavırlarını yadırgıyorum.yakışıyormu hiç.
handan hanım elife yavrum deditroestilk izlediğimde yanlışmı duydum acaba demiştim ama yanılmamışım:happy0064kızımda dedi.e handan hanım ummadığın taş baş yarar.elifden başka inanan çıkmadı sana.aynı durumda handan hanım bi önceki bölümde olan elif yılmaz fener buluşmasını duysaydı kim bilir neler sayardı.

forever_bim
21-11-07, 14:33
senin adına üzüldüm.artık güzel sahneler yaklaştı.dün görüntü kalitesi berbattı kanalın.ama yinede izledim.
filizin şaşırtan davranışları dünkü bölümdede vardı.aile sıkıntısındanmı kaynaklanıyor ne:img-pilotyine kızamıyorum.dün hastaneye yılmaz geldiğinde tepkili olacağını düşünürkün yine su koyverdi.aslında hoşuma gitti ama sonrası.kapının aralığından bakışı çok güzeldi.ama yılmazın yanına gelip tarif edemediğim tepkisi garipti.sanki annesinden almış nasihatları,öğütleri gitti yılmaza bir bir söyledi.gittikden sonrada yanımda olmanı o kadar çok isterdim ki.dedi.
ya ömere ne demeli yılmaza hep elif sayesinde gol atıyor:img-banneyine elifi kullanarak birşeyler ima ediyor.ençokda bu sinirime gidiyor.aslında elifci felan değilim.hoşlanmıyorum ama ömerin bu tavırlarını yadırgıyorum.yakışıyormu hiç.
handan hanım elife yavrum deditroestilk izlediğimde yanlışmı duydum acaba demiştim ama yanılmamışım:happy0064kızımda dedi.e handan hanım ummadığın taş baş yarar.elifden başka inanan çıkmadı sana.aynı durumda handan hanım bi önceki bölümde olan elif yılmaz fener buluşmasını duysaydı kim bilir neler sayardı.
Yılmaz Filiz'i kullanıp gol atarken eyvallah diyorsunuz.

Ömer karısının hamileliğini açıklayınca karısını kullanıyor diyorsunuz.

Ekrem'in tabiriyle ----->>> "ENTERESAN"

sinem*
21-11-07, 14:35
Ne olmuş yaw çiçek getirmediyse amma abartınız yahu Yılmaz onca yaşananlardan sonra Filiz i affetmiş siz birde çiçek bekliyorsunuz oldu mu ama :) Filiz bile bir şey beklemiyor sorun bakalım niye kız eziklik duygusu yaşıyor çünkü o kadar hafta sakladı bebeği Filiz farkında bu olayların ama siz farkında değilsiniz birde Filiz ci olacaksınız güya ..:)

Yılmaz o kadar olay yaşanmasına rağmen gitti birde sizin Ömer i evlendirdi yahu Feride ile evlenmesine razı oldu Ömer efendi dua etmeli dua ..:) Yahu sizede yaranılmaz arkadaş siz kalmışsınız hala intikam olayında Filiz affetmiş mutlu mesut yaşayacaklar bir müsaade etmediniz yaw :img-pilot

Tekrar söylüyorum Yılmaz Filiz konusunda yanlış yapmıştır bunu kendiside belirtiyor zaten Filiz den özür dilerken bundan bahsetti Ömer-Elif in canını yakmak istedim ama bu konuda doğru hareket edemedim dedi bunları Filiz e söylemiştir Filiz için bir şey ifade etsede etmesede ......

Yılmaz ne konuda filizi affettiki kı onu bir katillikle suçlu sonra kızın ne namussuzluğu kaldı,ne başkalarından çocuk beklediği ne de aşka ihanet etmesi kaldı ..Filiz neden bir şey beklemiyor artık yılmazı böyle kabul etti bu böyle gelmiş böyle gider demeye başladı.Kızda ne yapsın önüne geleni değiştirebildiği kadar değiştirdi ilk zamanlar kızı kandırmak için çiçek dükkanını önüne getirdi kızı tavladıktan sonra klasik erkek mantığı nasıl olsa bu artık benim çiçek götürmesemde olur demeye başladı..

Ne olay yaşandı ya o olayların yaşanmasını yılmaz sağladı..Ömer sadece elifle evlendi geri kalan tüm olayları yılmaz kendi aklından uydurdu neymiş efendim kızı zorla evlendirmiş hadi canım kız ayla bayıla gitti,sonra yılmaz hapisteyken elifin aklını karıştırmış onu elde etmiş :) öyle bir şeye aşık bir insan kansaydı filiz cemle çoktan evlenmişti cemin ne kadar romantik,kibar centilmen olduğunu anlatmama gerek yok herhalde :img-in_lo (azıcık psikopattı ama :icon_whis )

Son paragrafta siyahlaştırdığım yere yazmak istiyorum :) Yılmaz filizden özür bile dilemedi..Sana bunları yaparken nedenlerim vardı dedi :) nedenlerini saydı ne bekliyorsa filizde aa tamam o zaman daha önce deseydin ya nedenlerini bilsem bu kadar tepki gösterir miydim haklı bu çocuk der geçerdim falan diyecekti herhalde :):) nedenlerini anlatmak ne zamandan beri özür yerine geçti..ayrıca yaptıklarının özrü nasıl olabilir :icon_whis

hüznün geceleri
21-11-07, 14:56
Yılmaz Filiz'i kullanıp gol atarken eyvallah diyorsunuz.

Ömer karısının hamileliğini açıklayınca karısını kullanıyor diyorsunuz.

Ekrem'in tabiriyle ----->>> "ENTERESAN"

peki yılmaz bundan mutlu mu oldu.pişmanlığını her defasında gösterdi.şimdide elinden gelen yardımı yapıyor.kimin için filiz için.filiz gama şirketini bulmak için gaziye geldiğinde yılmazın filize olan bakışındaki tebessümü bunlarda göz ardı edilemez dimi.her zman söylüyorum yılmazında yaptığı doğru değildi.eyvallah deyip geçmiyorum. ömer dün nasılda yılmaza söylerken mutluydu.gururlu gururlu.benim anlayamadığım nokta bu işte.karısına olan sevgisi çok önde ama her nedense onu yılmaza karşı her seferinde kullanmakta üstüne diyecek yok.sence bu doğrumu.

SBR
21-11-07, 15:00
Yılmaz ne konuda filizi affettiki kı onu bir katillikle suçlu sonra kızın ne namussuzluğu kaldı,ne başkalarından çocuk beklediği ne de aşka ihanet etmesi kaldı ..Filiz neden bir şey beklemiyor artık yılmazı böyle kabul etti bu böyle gelmiş böyle gider demeye başladı.Kızda ne yapsın önüne geleni değiştirebildiği kadar değiştirdi ilk zamanlar kızı kandırmak için çiçek dükkanını önüne getirdi kızı tavladıktan sonra klasik erkek mantığı nasıl olsa bu artık benim çiçek götürmesemde olur demeye başladı..

Ne olay yaşandı ya o olayların yaşanmasını yılmaz sağladı..Ömer sadece elifle evlendi geri kalan tüm olayları yılmaz kendi aklından uydurdu neymiş efendim kızı zorla evlendirmiş hadi canım kız ayla bayıla gitti,sonra yılmaz hapisteyken elifin aklını karıştırmış onu elde etmiş öyle bir şeye aşık bir insan kansaydı filiz cemle çoktan evlenmişti cemin ne kadar romantik,kibar centilmen olduğunu anlatmama gerek yok herhalde (azıcık psikopattı ama :icon_whis )

Son paragrafta siyahlaştırdığım yere yazmak istiyorum Yılmaz filizden özür bile dilemedi..Sana bunları yaparken nedenlerim vardı dedi nedenlerini saydı ne bekliyorsa filizde aa tamam o zaman daha önce deseydin ya nedenlerini bilsem bu kadar tepki gösterir miydim haklı bu çocuk der geçerdim falan diyecekti herhalde :) nedenlerini anlatmak ne zamandan beri özür yerine geçti..ayrıca yaptıklarının özrü nasıl olabilir

Sevgili Sinem sonra olan olayları gündeme taşımışın hep :) Sen adamı nikah masasında bırakacan hiç bir şey söylemeden basıp İtalya lara gidecen sonra gelecen hisseler konusunda Yılmaz ı hayal kırıklığına uğratacan buda yetmiyecek birde katillikle itham edecen ondan sonra bekliyecen ki Yılmaz Filiz e güvensin var mı öyle şey yahu :) Bütün olaylar kapanmışken Filiz-Yılmaz evlilik yolunda ilerlerken Filiz basıp İtalya ya gitmiştir bir şey söylemeden Yılmaz bu saatten sonra kime niye güvenecek yahu :img-blush ( Zaten adi senaryo açıklamadı bu İtalya işini :mad72:)

Olur mu yahu Yılmaz sağladı olaylar Ömer efendinin iş bilmez olmasından çıktı Ömer gidip nişanlı Elif i ayartmasaydı Yılmaz nerden tanıyacaktı Filiz i yahu :) Ama iyide oldu Elif-Ömer buldu birbirini :icon_whis Yılmaz bir kere zorla evlendirdin demedi hiç bir zaman hediyelerle filan seni seçmesini sağladın dedi :img-blush

Nasıl dilemedi yahu Yılmaz sanırım 17.bölümde çiftlikle Filiz le konuşmaya gitmiş kendince anlatmıştır olayı Filiz den birde sopa yemiştir orda cani Filiz ne olacak işte :img-pilot Sevgili Sinem yaptıklarının özürü oluyormuş demek ki yoksa Filiz affeder miydi Yılmaz ı :) Ömer de hayatını yaşadı zaten Filiz sayesinde Yılmaz Ömer i az kurtarmadı yani kalktı birde düğün yaptı Ömer efendiye :)

hüznün geceleri
21-11-07, 15:02

Ne olay yaşandı ya o olayların yaşanmasını yılmaz sağladı..Ömer sadece elifle evlendi geri kalan tüm olayları yılmaz kendi aklından uydurdu neymiş efendim kızı zorla evlendirmiş hadi canım kız ayla bayıla gitti,sonra yılmaz hapisteyken elifin aklını karıştırmış onu elde etmiş :) öyle bir şeye aşık bir insan kansaydı filiz cemle çoktan evlenmişti cemin ne kadar romantik,kibar centilmen olduğunu anlatmama gerek yok herhalde :img-in_lo (azıcık psikopattı ama :icon_whis )

Son paragrafta siyahlaştırdığım yere yazmak istiyorum :) Yılmaz filizden özür bile dilemedi..Sana bunları yaparken nedenlerim vardı dedi :) nedenlerini saydı ne bekliyorsa filizde aa tamam o zaman daha önce deseydin ya nedenlerini bilsem bu kadar tepki gösterir miydim haklı bu çocuk der geçerdim falan diyecekti herhalde :):) nedenlerini anlatmak ne zamandan beri özür yerine geçti..ayrıca yaptıklarının özrü nasıl olabilir :icon_whis

işte burda yanlış düşünüyorsun.yılmaz hapisdeyken ömer bundan iyi faydalandı.elifin çalkantılı günlerinde.madem böyle düşünüyorsun ozaman elif seviyorduda şimdimi sevmiyor.ömerden ayrılmak istiyor.tabi yılmazı geçde olsa anladı ama boş.
cem konusundada işte filizin ayrıcalığıda bu işte.başka söze gerek yok bence.

sinem*
21-11-07, 15:32
Sevgili Sinem sonra olan olayları gündeme taşımışın hep Sen adamı nikah masasında bırakacan hiç bir şey söylemeden basıp İtalya lara gidecen sonra gelecen hisseler konusunda Yılmaz ı hayal kırıklığına uğratacan buda yetmiyecek birde katillikle itham edecen ondan sonra bekliyecen ki Yılmaz Filiz e güvensin var mı öyle şey yahu :) Bütün olaylar kapanmışken Filiz-Yılmaz evlilik yolunda ilerlerken Filiz basıp İtalya ya gitmiştir bir şey söylemeden Yılmaz bu saatten sonra kime niye güvenecek yahu ( Zaten adi senaryo açıklamadı bu İtalya işini )

Olur mu yahu Yılmaz sağladı olaylar Ömer efendinin iş bilmez olmasından çıktı Ömer gidip nişanlı Elif i ayartmasaydı Yılmaz nerden tanıyacaktı Filiz i yahu :) Ama iyide oldu Elif-Ömer buldu birbirini :icon_whis Yılmaz bir kere zorla evlendirdin demedi hiç bir zaman hediyelerle filan seni seçmesini sağladın dedi :img-blush

Nasıl dilemedi yahu Yılmaz sanırım 17.bölümde çiftlikle Filiz le konuşmaya gitmiş kendince anlatmıştır olayı Filiz den birde sopa yemiştir orda cani Filiz ne olacak işte :img-pilot Sevgili Sinem yaptıklarının özürü oluyormuş demek ki yoksa Filiz affeder miydi Yılmaz ı :) Ömer de hayatını yaşadı zaten Filiz sayesinde Yılmaz Ömer i az kurtarmadı yani kalktı birde düğün yaptı Ömer efendiye :)

Kızında sebepleri vardı hep yılmazın mı sebepleri olacak :img-icecr Yılmazda dengesiz davranmasaydı cemle görüp fiyatları 10 katına çıkarıyor paragöz demezsinde ne dersin .Yılmazda anlamadan etmeden direk yargılıyor italyada birini bulmamış kız türkiyeye geldiğinde dakka bir gol bir cemle olmuş.Ayrıca kullanma olayı gibi yılmazda italya mevzusun veya şu hisseler olayını yılmaz tamamen unutmuştu açmamayı isteyen yılmazdı zaten :img-icecr

Kırbaçlamasıda iyi oldu (aklı başına gelmedi ama :icon_whis )ama orda özür bile dilemedi nedenlerini saydı bir daha izle bence :)

işte burda yanlış düşünüyorsun.yılmaz hapisdeyken ömer bundan iyi faydalandı.elifin çalkantılı günlerinde.madem böyle düşünüyorsun ozaman elif seviyorduda şimdimi sevmiyor.ömerden ayrılmak istiyor.tabi yılmazı geçde olsa anladı ama boş.
cem konusundada işte filizin ayrıcalığıda bu işte.başka söze gerek yok bence.

Ömer bence faydalanmadı sadece elif'in yanında oldu elif buna müsade etmeseydi ömer üstelemezdi.

bence de o filizin ayrıcalığı işte :)

forever_bim
21-11-07, 16:33
Hüznün_geceleri

Hisseleri Yılmaz Bey topladıktan sonra Ali ve Sema işten atılınca aklı birden başına geldi. Anladı ki intikam oyunu sadece Tekinerlere değil kendi çevresine de batıyor o zaman Filiz'e yardm etmeye başladı.

30. Bölümde "İkimiz birden bu odaya girmek istiyoruz" dedi Filiz'e. Bu ne demek sen de istiyorsun ama naza çekiyorsun demek.

Yılmaz hapiste sadece 2 bölüm kaldı. 7. Bölümün sonunda hapisten çıktı. Elif Ömer'e evet dediğinde Yılmaz da zengin ve varlıklıydı hatta daha Elif'le Ömer evlenmeden planlara koyulmuştu Yılmaz.

Filiz de az buz değil. Yılmaz Ömer'i sevmeyebilir. Ama 5 yaşındaki öksüz çocuğu babasız bırakacak kadar cani ahlaksız adi ve zavallı değildi. Filiz'in de hataları var. Lütfen görmezden gelmeyelim.

Yılmaz konusunda zaten hiç değinmeyim. O da Filiz'in Cem'le yatacak kadar düşmüş olduğunu düşünecek kadar az düşünebilen birisi.

lawinia
21-11-07, 17:41
Öncelikle Sevgili Lawinia bundan önce yazdığım yorumumda yani Yılmaz tamda suçlu değil dediğim zaman aynı şekilde Filiz için tecrübe oldu derken aslında yorumda ki mizahi bakış çok net görülüyor 3 kez okudum demişsiniz ama bunun farkına varamamışsınız :img-wink: Benim bu konuda ki fikrim çok nettir zaten yeri geldiği zaman sürüklü belirtiyorum Yılmaz ın Filiz konusunda hatalı davrandığını ve hedeften saptığını dile getiriyorum .. O yorum mizahi açıdandı aslında koyduğum smiley lerden de bu gözüküyor ama sanki biraz önyargılı okuyoruz yorumları ...

Bu yorumda cevabı üstte verdim sanırsam yani şu tecrübe konusunda gelelim Yılmaz rapora neden inandı konusuna ...Doğrudur Yılmaz burda akıllı hareket etmedi tıpkı Filiz in Ömer i vurduran kişinin Yılmaz olduğunu sanıp ve onu katillikle itham ettiği gibi ...Her ikiside sağlıklı düşünemiyordu o dönemde birbirlerine olan güvensizlikleri bu sonuçları ortaya çıkardı .....Doktor gerçeği anlatırdı demişsiniz ama hangi doktordan bahsettiğinizi anlamadım gerçek olmayan bir belgeyi hazırlayan yani Filiz in doktorundan bahsediyorsunuz sanırım yalan belgeler hazırlanmasına müsaade eden doktor Yılmaz a gerçekleri söyleyecekti öyle mi ??

Yılmaz Elif konusunda Ömer i yıkmak için illa fenerde Elif i kabul etmesi gerekmiyordu Ömer hapisten çıkmasına yardım eden Yılmaz ın karşısında kasılarak bebeğimiz olacak derken Yılmaz söyleyebilirdi Elif in kendisine geldiğini ve yeniden başlamak istediğini söylediğini ama bunu yapmadı çünkü yanlış bir şey olacağının farkındaydı yoksa çok mu zordu orda Ömer sen ayakta uyuyorsun karın hala beni seviyor demek ama Yılmaz bunu yapmadı çünkü hala Filiz in pişmanlığı vardı üzerinde ...

ne kadar gülücük koyarsanız koyun biz hep yılmaz taraftarlarında körü körüne savunma gördüğümüz için bunun sizin gercek fikriniz oldugunu düsündüm ben de.:img-wink:
doktor o belgeyi hazırlarken handan hanıma siz paradan haber verin gibi bi tavrı yoktu tereddüt de etti ama handan hanım ikna etti onu yani yılmaz durumunu acıklasa filizle ilişkimiz buna baglı dese doktor da gercegi acıklardı bence. ayrıca filiz yılmaza güvenmeliydi belki ama filizin inandıgı da polislerin elindeki kanıtlardı, yalnız o kanıtlar sayesinde yılmaz hapiste yıllarca yatabilirdi ama yılmaz kendisini hiç sevmediğini bildiği handan hanıma ve onun elindeki belgeye inandı simdi ikisini bir tutamayız bence.
yılmaz filizin nasıl biri oldugunu anlamasına ragmen yaptıgı plandan vazgecmedi her seyi göze alarak planı son noktaya kadar getirdi gercekten pişman olsaydı filizi tanıdıgı anda olurdu sonradan pişman olmasının da bi anlamı yok zaten son pişmanlık fayda etmez demiş atalarımız.
zaten ömer karım hamile dedikten sonra yılmaz ama beni seviyo diyecegine yerin dibine gecsin bi daha da cıkmasın daha iyi ortada dogacak bi cocuk var sonucta. benim kastettiğim filizi ayartmayı düsünecegine elifi tekrar ayartarak ömerden intikam almasıydı, en azından olayın dısında kalan masum biri zarar görmezdi.

SBR
21-11-07, 17:54
ne kadar gülücük koyarsanız koyun biz hep yılmaz taraftarlarında körü körüne savunma gördüğümüz için bunun sizin gercek fikriniz oldugunu düsündüm ben de.:img-wink:
doktor o belgeyi hazırlarken handan hanıma siz paradan haber verin gibi bi tavrı yoktu tereddüt de etti ama handan hanım ikna etti onu yani yılmaz durumunu acıklasa filizle ilişkimiz buna baglı dese doktor da gercegi acıklardı bence. ayrıca filiz yılmaza güvenmeliydi belki ama filizin inandıgı da polislerin elindeki kanıtlardı, yalnız o kanıtlar sayesinde yılmaz hapiste yıllarca yatabilirdi ama yılmaz kendisini hiç sevmediğini bildiği handan hanıma ve onun elindeki belgeye inandı simdi ikisini bir tutamayız bence.
yılmaz filizin nasıl biri oldugunu anlamasına ragmen yaptıgı plandan vazgecmedi her seyi göze alarak planı son noktaya kadar getirdi gercekten pişman olsaydı filizi tanıdıgı anda olurdu sonradan pişman olmasının da bi anlamı yok zaten son pişmanlık fayda etmez demiş atalarımız.
zaten ömer karım hamile dedikten sonra yılmaz ama beni seviyo diyecegine yerin dibine gecsin bi daha da cıkmasın daha iyi ortada dogacak bi cocuk var sonucta. benim kastettiğim filizi ayartmayı düsünecegine elifi tekrar ayartarak ömerden intikam almasıydı, en azından olayın dısında kalan masum biri zarar görmezdi.

Bende bir Yılmaz cıyım ama körü körüne savunduğumu hiç zaman düşünmedim bundan 3 ay önce burda kimse yorum yapmazken benim yaptığım yorumların bazılarında Yılmaz ı yerin dibine geçirdiğimde olmuştur baş tacı ettiğimde tabii bunlar benim değer yargılarıma göre olan yorumlar :img-wink: Doktorun öyle bir tavrı yoktu ama olmamış bir sahne için tahmin yürütmek zor tabii ama burda size katılıyorum Yılmaz ın o belgeye hele ki kendisinden nefret eden Handan ın getirdiği belgeye inanmaması lazımdı :img-wink:

Kanıtlar ne kadar kesin olursa olsun bence bu konuda Filiz karakterinin hiç bir haklı yanı yok yani o belgeler sebebiyle Yılmaz yıllarca hapis yatabilir bu sebepten dolayı Filiz inanmıştır deyip Filiz ciler bir savunma gereği duyuyorlarsa bende o zaman Filiz cilerin körü körüne savunduğunu düşünüyorum :img-wink: Yılmaz zamanında Tekinerler ile iyi şeyler yaşamadı ama bir çocuğuda babasız bırakacak kadar kötü , hasta ruhlu biri değildi Filiz in bunu anlaması gerekirdi ...

Yani Yılmaz ın o şekilde söylemesi bir anlık refleks olabilirdi belki ben onu söyledim sonuçta Yılmaz 21.bölümde artık Elif i görmek bana acı veriyor demiştir o yüzden Elif i ayartmak yerine sözlü olarak ve olay gerçekleştiği içinde Elif in hayır diyemeceği Elif bana geldi yeniden başlamak istedi repliğini duyabilirdik Yılmaz dan benim söylemek istediğim bu :img-wink: Bu repliği sırf Ömer in o anki mutluluğunu bozmak için söyleyebilirdi ama yapmadı .....

medsul
21-11-07, 19:38
peki yılmaz bundan mutlu mu oldu.pişmanlığını her defasında gösterdi.şimdide elinden gelen yardımı yapıyor.kimin için filiz için.filiz gama şirketini bulmak için gaziye geldiğinde yılmazın filize olan bakışındaki tebessümü bunlarda göz ardı edilemez dimi.her zman söylüyorum yılmazında yaptığı doğru değildi.eyvallah deyip geçmiyorum. ömer dün nasılda yılmaza söylerken mutluydu.gururlu gururlu.benim anlayamadığım nokta bu işte.karısına olan sevgisi çok önde ama her nedense onu yılmaza karşı her seferinde kullanmakta üstüne diyecek yok.sence bu doğrumu.

valla benim cok hoşuma gitti o sahne ömerde cok iyi yapti:img-grin2:happy0064 aman yılmazın kardeşine onca yaptiklarından sonra bırakın ömerde yeri geldiğinde söylesin söyliyeceğini
ama güzelde söyledi haaa karım...hamile baba olacağim vallaa süper
oh iyi oldu içimin yagları eridi vallaa yılmaz nasılda mor oldu
gittti agladı hiç ama hiç üzülmedim ben:img-grin2
şimdi üzüldüm desem yalan yaww
dogrumu yaptıııı evet:img-grin2
gerci sonra gıcık elif hevesini kursağinda bıraktı ama olsun:img-grin2

lawinia
21-11-07, 20:03
Kanıtlar ne kadar kesin olursa olsun bence bu konuda Filiz karakterinin hiç bir haklı yanı yok yani o belgeler sebebiyle Yılmaz yıllarca hapis yatabilir bu sebepten dolayı Filiz inanmıştır deyip Filiz ciler bir savunma gereği duyuyorlarsa bende o zaman Filiz cilerin körü körüne savunduğunu düşünüyorum :img-wink: Yılmaz zamanında Tekinerler ile iyi şeyler yaşamadı ama bir çocuğuda babasız bırakacak kadar kötü , hasta ruhlu biri değildi Filiz in bunu anlaması gerekirdi ...

haklısın filizin aynı zamanda yılmaz bunca zaman bekleyip neden seneler sonra böyle bi sey yapsın ki demesi de lazımdı ama işte benim söylemek istediğim de yılmaz handan hanıma inanabiliyosa o ruh haliyle filiz de yasadıgı sokun etkisiyle polislere inanabilir ama bu ikisini de haklı cıkaramaz tabi ki, ikisi de mantıklı davranmadı gördüğüne inandı ve hata yaptı...

SBR
21-11-07, 23:02
Bu akşam ki bölümde Ömer çok mutluydu sonra Ömer in çöküşü izledik Yılmaz la konuştuktan sonra ne kadar mutluydu ama daha sonra hevesi kursağında kaldı :) Bölümde Elif çok net bir şekilde Ömer i sevmediğini ve bebeği doğuramayacağından bahsetti :img-yes: Aslında bu olayların sorumlusu Müjgan karıştırdı ortalığı birde son dakka golü attı doktora muayene edin dedi tabii Elif bebeği görünce vazgeçecek bu işten bu Müjgan da az değil yahu :)

Bölümün başında Yılmaz ın duygusal olarak çöktüğü bir sahne vardı Allah tan Ömer de söylemiş yani şu bebek olayı artık Elif tamamen bitmiş oldu Yılmaz için geçte olsa ....Bu bölümde ki Yılmaz-Salih sahneleri çok güzeldi özellikle Filiz in Gama yı ziyareti sonucu gelişen olaylar köşe kapmaca olaylarını zevkle izledim :img-wink:

Yılmaz piskolojik baskıyı çok güzel yapıyor helal olsun duydu Filiz ile Murat kılının buluşacağı yeri gitti tam karşısına oturdu Filiz in birde öyle bir bakıyor ki gel yanıma der gibi Filiz zor tuttu kendini sankim :) Zaten Murat kılı tehlikeyi sezdi başka bir yere gidelim istersen dedi ama Filiz kabul etmedi tabii uzaktan Yılmaz ı seyretmek varken nereye gidecek değil mi ama ? :)

medsul
21-11-07, 23:08
Bu akşam ki bölümde Ömer çok mutluydu sonra Ömer in çöküşü izledik Yılmaz la konuştuktan sonra ne kadar mutluydu ama daha sonra hevesi kursağında kaldı :) Bölümde Elif çok netten bir şekilde Ömer i sevmediğini ve bebeği doğuramayacağından bahsetti :img-yes: Aslında bu olayların sorumlusu Müjgan karıştırdı ortalığı birde son dakka golü attı doktora muayene edin dedi tabii Elif bebeği görünce vazgeçecek bu işten bu Müjgan da az değil yahu :)

Bölümün başında Yılmaz ın duygusal olarak çöktüğü bir sahne vardı Allah tan Ömer de söylemiş yani şu bebek olayı artık Elif tamamen bitmiş oldu Yılmaz için geçte olsa ....Bu bölümde ki Yılmaz-Salih sahneleri çok güzeldi özellikle Filiz in Gama yı ziyareti sonucu gelişen olaylar köşe kapmaca olaylarını zevkle izledim :img-wink:

Yılmaz piskolojik baskıyı çok güzel yapıyor helal olsun duydu Filiz ile Murat kılının buluşacağı yeri gitti tam karşısına oturdu Filiz in birde öyle bir bakıyor ki gel yanıma der gibi Filiz zor tuttu kendini sankim :) Zaten Murat kılı tehlikeyi sezdi başka bir yere gidelim istersen dedi ama Filiz kabul etmedi tabii uzaktan Yılmaz ı seyretmek varken nereye gidecek değil mi ama ? :)

offf ben kanal bizde olmasına ragmen izliyemiyorum:icon_sorr
babam duruyor tam vaktinde geliyor kardeşim haberlerin izliyor
ooff halbuki bu bölümler gercekten cok hoştu
not.aslında orda filizden cok yılmaz filizden gözlerini alaamamişti
bir kere ee filiz gibi güzel birisini başka yerde görmesi münkün degil

mıstaa
22-11-07, 01:19
ne kadar gülücük koyarsanız koyun biz hep yılmaz taraftarlarında körü körüne savunma gördüğümüz için bunun sizin gercek fikriniz oldugunu düsündüm ben de.
.

Bu forumda sırf Yılmaz'ı yermek adına Cem'i öven ve yücelten, Filizciler gördükten sonra Yılmazcılar için "körü körüne savunma yapıyorlar" demek çok abesle iştigal bir durum olsa gerek..:img-wink:

Yılmaz filizden özür bile dilemedi..Sana bunları yaparken nedenlerim vardı dedi :) nedenlerini saydı ne bekliyorsa filizde aa tamam o zaman daha önce deseydin ya nedenlerini bilsem bu kadar tepki gösterir miydim haklı bu çocuk der geçerdim falan diyecekti herhalde :):) nedenlerini anlatmak ne zamandan beri özür yerine geçti..ayrıca yaptıklarının özrü nasıl olabilir :icon_whis

Doğru..4 yıl hiç bir şey söylemeden nikah günü ortadan kaybolan Filiz çok özür diledi ya..Yılmaz'dan karşılık bekliyorsunuz.:)

hüznün geceleri
22-11-07, 13:57
Hüznün_geceleri

Hisseleri Yılmaz Bey topladıktan sonra Ali ve Sema işten atılınca aklı birden başına geldi. Anladı ki intikam oyunu sadece Tekinerlere değil kendi çevresine de batıyor o zaman Filiz'e yardm etmeye başladı.

30. Bölümde "İkimiz birden bu odaya girmek istiyoruz" dedi Filiz'e. Bu ne demek sen de istiyorsun ama naza çekiyorsun demek.

Yılmaz hapiste sadece 2 bölüm kaldı. 7. Bölümün sonunda hapisten çıktı. Elif Ömer'e evet dediğinde Yılmaz da zengin ve varlıklıydı hatta daha Elif'le Ömer evlenmeden planlara koyulmuştu Yılmaz.

Filiz de az buz değil. Yılmaz Ömer'i sevmeyebilir. Ama 5 yaşındaki öksüz çocuğu babasız bırakacak kadar cani ahlaksız adi ve zavallı değildi. Filiz'in de hataları var. Lütfen görmezden gelmeyelim.

Yılmaz konusunda zaten hiç değinmeyim. O da Filiz'in Cem'le yatacak kadar düşmüş olduğunu düşünecek kadar az düşünebilen birisi.

elbetde filizin hatalarıda vardı bunlar göz ardı edilemez.belki en büyük hatası cemi iyi bir dost olarak görmesi.cemle görüşmesi,bazı şeyleri söylememesi.e hayliyle yılmazın yanlış anlamalarına sebep vermesi.yılmaz zaten geçmişte böyle sıkıntılar yaşamış.sevdiği insanı kaybetmek korkusu.hadda bunu bi bölümdede söylemişti.
ali ile semanın durumu tamam bir nebzede olayları hızlandırmış olabilir.ama ömeri kurtarması ve bundan sonraki yardımları.:img-pilot

medsul

valla benim cok hoşuma gitti o sahne ömerde cok iyi yapti aman yılmazın kardeşine onca yaptiklarından sonra bırakın ömerde yeri geldiğinde söylesin söyliyeceğini
ama güzelde söyledi haaa karım...hamile baba olacağim vallaa süper
oh iyi oldu içimin yagları eridi vallaa yılmaz nasılda mor oldu
gittti agladı hiç ama hiç üzülmedim ben
şimdi üzüldüm desem yalan yaww
dogrumu yaptıııı evet
gerci sonra gıcık elif hevesini kursağinda bıraktı ama olsun

ömerin da tabi söyleyecek sözleri olmalı yılmaza ama karısını kullanarak değil elbette.geçmişte bi yaşantısı var karısının.benim anlayamadığım rahatsız olduğum bu.
ağlamasına bende üzülmedim.şu an öyle bi durumdaki eski sevgilisinin hamile olduğunu öğrenip hem ağlıyor hemde filizi takip ediyor.ne yaptığını bilmiyor:img-yes:bu bölümler bayabi kafamı karıştırmıştı.

hüznün geceleri
22-11-07, 14:07
Bu akşam ki bölümde Ömer çok mutluydu sonra Ömer in çöküşü izledik Yılmaz la konuştuktan sonra ne kadar mutluydu ama daha sonra hevesi kursağında kaldı :) Bölümde Elif çok net bir şekilde Ömer i sevmediğini ve bebeği doğuramayacağından bahsetti :img-yes: Aslında bu olayların sorumlusu Müjgan karıştırdı ortalığı birde son dakka golü attı doktora muayene edin dedi tabii Elif bebeği görünce vazgeçecek bu işten bu Müjgan da az değil yahu :)

evet bölüm çok heyacanlıydı.arkadaşların kader ortaklığı etkiliydi.ömer bi anda iki farklı duyguyu izleyiciye yaşatmasını bildi.ömerin sahnelerinden en çok etkilendiğim pandayla sahile gidip oturması.çok güzeldi.
dün elif çok sinirdi.filizle olan konuşmaları,ömere yanaşıp aptal aşık gibi öpmesi,ardında ömeri sevmediğini söylemesi pes dedirtdi.senaristlerin iyi yaptığı şeylerden biride elifi öldürmeleri.yerinde buluyorum:img-yes:
bakışmalar gerçekten çok güzeldi.filiz ne kadar gözünü başka yerlere kaydırmaya çalışsada yine gidiyor gözü.
filizin çiftliğe gidip at üstündeki sahnelerde çok güzeldi.geçmişi tek tek sorguluyor.

SBR
22-11-07, 14:42
evet bölüm çok heyacanlıydı.arkadaşların kader ortaklığı etkiliydi.ömer bi anda iki farklı duyguyu izleyiciye yaşatmasını bildi.ömerin sahnelerinden en çok etkilendiğim pandayla sahile gidip oturması.çok güzeldi.
dün elif çok sinirdi.filizle olan konuşmaları,ömere yanaşıp aptal aşık gibi öpmesi,ardında ömeri sevmediğini söylemesi pes dedirtdi.senaristlerin iyi yaptığı şeylerden biride elifi öldürmeleri.yerinde buluyorum:img-yes:
bakışmalar gerçekten çok güzeldi.filiz ne kadar gözünü başka yerlere kaydırmaya çalışsada yine gidiyor gözü.
filizin çiftliğe gidip at üstündeki sahnelerde çok güzeldi.geçmişi tek tek sorguluyor.

Ömer hakkaten mutluluktan uçuyordu dünkü bölümde şirketin durumunu bile bir an olsun unutuvermişti ama eve geldiğinde Elif söyledikleri ile Ömer i dövdü resmen :) Bence keşke Elif ölmeseydi bana göre dizi daha iyi olurdu Elif-Ömer Filiz-Yılmaz sahneleri daha bir enterasan olurdu sanki :) Bence Elif karakterinin öldürülmesi diziyi her anlamda olumsuz etkiledi :img-wink:

Yılmaz zaten öyle bir bakıyor ki Filiz in gözü kaymaması imkansız :) Zaten Filiz Yılmaz ı gördüğü an kitleniyor şuanda olmasa bile ilerde aynı durum Yılmaz içinde geçerli olacak :) Son sahnede Filiz in aşktan ümidini kestiğini görmekteyiz ama Yılmaz daha son hamlesini yapmadı tabii :) Bu bölümleri yeniden izlemek büyük bir keyif iyi yorumlar .....

hüznün geceleri
22-11-07, 15:30
Ömer hakkaten mutluluktan uçuyordu dünkü bölümde şirketin durumunu bile bir an olsun unutuvermişti ama eve geldiğinde Elif söyledikleri ile Ömer i dövdü resmen :) Bence keşke Elif ölmeseydi bana göre dizi daha iyi olurdu Elif-Ömer Filiz-Yılmaz sahneleri daha bir enterasan olurdu sanki :) Bence Elif karakterinin öldürülmesi diziyi her anlamda olumsuz etkiledi :img-wink:

Yılmaz zaten öyle bir bakıyor ki Filiz in gözü kaymaması imkansız :) Zaten Filiz Yılmaz ı gördüğü an kitleniyor şuanda olmasa bile ilerde aynı durum Yılmaz içinde geçerli olacak :) Son sahnede Filiz in aşktan ümidini kestiğini görmekteyiz ama Yılmaz daha son hamlesini yapmadı tabii :) Bu bölümleri yeniden izlemek büyük bir keyif iyi yorumlar .....

haklısın filiz yılmazı görünce dut yemiş bülbül gibi oluyor.her ne kadar kızsa başka duygular içinde olsa hala çok seviyor.hastanedeyken bile yanımda olmanı okadar çok isterdim demesi bile belli ediyor.bundan sonraki bölümler daha güzel,heyacan dolu olacak.heleki meral hanımın yılmazın kafasına çop vurup.yılmazın yerde yığılışı sonra filizin beni yanlız bırakma nelor demesi.bunları sabırsızlıkla bekliyorum.ama bunların öncesinde daha çok şeylerde var.
ay bunları konuşmak bile heyacan veriyor.sabırsızlıkla bekliyorum

SBR
22-11-07, 15:36
haklısın filiz yılmazı görünce dut yemiş bülbül gibi oluyor.her ne kadar kızsa başka duygular içinde olsa hala çok seviyor.hastanedeyken bile yanımda olmanı okadar çok isterdim demesi bile belli ediyor.bundan sonraki bölümler daha güzel,heyacan dolu olacak.heleki meral hanımın yılmazın kafasına çop vurup.yılmazın yerde yığılışı sonra filizin beni yanlız bırakma nelor demesi.bunları sabırsızlıkla bekliyorum.ama bunların öncesinde daha çok şeylerde var.
ay bunları konuşmak bile heyacan veriyor.sabırsızlıkla bekliyorum

Aslında her ikisi içinde geçerli bu durum birbirlerini görünce kitleniyorlar ama bu durum Filiz de daha belirgin gözüküyor dünya ile bağlantısı kopuyor sanki :) O sahnede bile önce yelkenleri suya indirdi ama sonradan bu kadar kolay affetmem dercesine yolladı Yılmaz ı :img-wink:

Zaten kanal D ye kalsaydık yanmıştık adi kanal hala Yabancı Damat ın tekrarlarını veriyor bu da bir yerde mide meselesi yahu :mad72: Neyse iyi ki İctimai T.V var :)

hüznün geceleri
22-11-07, 15:51
Aslında her ikisi içinde geçerli bu durum birbirlerini görünce kitleniyorlar ama bu durum Filiz de daha belirgin gözüküyor dünya ile bağlantısı kopuyor sanki :) O sahnede bile önce yelkenleri suya indirdi ama sonradan bu kadar kolay affetmem dercesine yolladı Yılmaz ı :img-wink:

Zaten kanal D ye kalsaydık yanmıştık adi kanal hala Yabancı Damat ın tekrarlarını veriyor bu da bir yerde mide meselesi yahu :mad72: Neyse iyi ki İctimai T.V var :)

annesinede söylediya adamı görünce kontrolüm elden çıkıyor.birde yılmaz cemin adamlarından çop yediğinde filiz ziyarete gelmişti.ozaman söylediği seni o kadar çok seviyorum ki sen bile tahmin edemessin.filizin o tür bütün bakışlarına bayılıyorum.hakkını yememek lazım yılmazda arada bi bakış yapıyor çok etkileyici.işte budur dedirten.filize sen bana gerçek aşkı öğrettin demesi,gerçeği senden öğrendim ifadeler.unutamıyorum.
azeri kanalını izleyeceğim hiç aklıma gelmezdi aslında.allah razı olsun kanaldan:img-yes:bide biterse diye düşünüyorum o zaman ne olacak.hangi kanalda çıkacak diye yol gözleyeceğim.çok çabuk ilerliyor günler.24.bölümdeyiz.

lawinia
22-11-07, 18:23
Bu forumda sırf Yılmaz'ı yermek adına Cem'i öven ve yücelten, Filizciler gördükten sonra Yılmazcılar için "körü körüne savunma yapıyorlar" demek çok abesle iştigal bir durum olsa gerek..:img-wink:
Doğru..4 yıl hiç bir şey söylemeden nikah günü ortadan kaybolan Filiz çok özür diledi ya..Yılmaz'dan karşılık bekliyorsunuz.:)

cemle yılmazın insanlıgını bi kenara bırakıp sadece bebege olan yaklasımları sıcaklıgı ele alınırsa(ki bu da senaryonun sacmalıgıdır fikrimce en azından ceme yazılan sözlere benzer seyleri yılmazdan da duymalıydık) tabiki cemi daha üstün görebiliriz ama insan her seyiyle bir bütündür ve cemi yılmazdan üstün tutmak tabiki sacmalık olacaktır zaten o dönemde de bu tarz yorumların hepsi geyik amaclıydı dizi artık o kadar sacma sapan hale gelmişti ki böyle geyiklerle egleniyoduk diye hatırlıyorum ben ve hepsinin geyik oldugu da acıktı.
yılmaz kendi yaptıgı için özür dilememiş sonra da filizden mi özür dilemesini mi bekleyecek? zaten filizin bence yılmaza göre cok daha gecerli bi sebebi vardı (ayrıca yılmaz üzülse de umrumda değil gibi durumda değildi kendi yılmazdan beter haldeydi babasını kaybettiği yetmedi sevdiği ve hep sevecegi erkeği de kaybetti) ve gecerli sebeplerinin oldugunu söylese yeterdi.

SBR
22-11-07, 18:37
cemle yılmazın insanlıgını bi kenara bırakıp sadece bebege olan yaklasımları sıcaklıgı ele alınırsa(ki bu da senaryonun sacmalıgıdır fikrimce en azından ceme yazılan sözlere benzer seyleri yılmazdan da duymalıydık) tabiki cemi daha üstün görebiliriz ama insan her seyiyle bir bütündür ve cemi yılmazdan üstün tutmak tabiki sacmalık olacaktır zaten o dönemde de bu tarz yorumların hepsi geyik amaclıydı dizi artık o kadar sacma sapan hale gelmişti ki böyle geyiklerle egleniyoduk diye hatırlıyorum ben ve hepsinin geyik oldugu da acıktı.
yılmaz kendi yaptıgı için özür dilememiş sonra da filizden mi özür dilemesini mi bekleyecek? zaten filizin bence yılmaza göre cok daha gecerli bi sebebi vardı (ayrıca yılmaz üzülse de umrumda değil gibi durumda değildi kendi yılmazdan beter haldeydi babasını kaybettiği yetmedi sevdiği ve hep sevecegi erkeği de kaybetti) ve gecerli sebeplerinin oldugunu söylese yeterdi.

O yorumları bende hatırlıyorum geyik mevzusunu yani hatta bazı Filiz ciler Cem i kimseye bırakmayız diyerekten Filiz e yüklenmişlerdi :) Filiz in sebebi ne kadar geçerli orasıda tartışılır yani o kadar uzattı bu olayı Filiz sonra ne oldu gördük tabii bunların hepsi 4 senarist bayanın beceriksizliği :mad72: Dizi uzasın diye böyle bir şey yaptılar Filiz söz verdi Erol Bey e sonra dizi belli bir bölüm bu şekilde gitti sonra söz felan kalmadı ortada birde bakmışız 15 bölüm gitmiş o arada :) Bir diğer rezillik ise bu olayın dizi sonunda açıklanmaması ve hiç bir konunun konuşulmaması :img-wink: Dizi iyi başlamadı ama çok kötü bitti 4 senarist bayanın yüzünden senarist değişikliği Ihlamurlar Altında yı çok kötü etkiledi :img-wink:

sinem*
22-11-07, 20:30

aynı şekilde aslıyı öven her şeyi filizden bilen yılmazcıları gördük filizcilerin cemi övmesinin tek sebebide yılmazcıların bu tavrıydı :img-icecr

Bu doğruyla başlayan kısımda da teki 17.bölümde olan bir şey diğeri 40'lılarda olan bir şey.Filiz bunların özrünüde dilemişti.

lawinia
22-11-07, 20:42
O yorumları bende hatırlıyorum geyik mevzusunu yani hatta bazı Filiz ciler Cem i kimseye bırakmayız diyerekten Filiz e yüklenmişlerdi :) Filiz in sebebi ne kadar geçerli orasıda tartışılır yani o kadar uzattı bu olayı Filiz sonra ne oldu gördük tabii bunların hepsi 4 senarist bayanın beceriksizliği :mad72: Dizi uzasın diye böyle bir şey yaptılar Filiz söz verdi Erol Bey e sonra dizi belli bir bölüm bu şekilde gitti sonra söz felan kalmadı ortada birde bakmışız 15 bölüm gitmiş o arada :) Bir diğer rezillik ise bu olayın dizi sonunda açıklanmaması ve hiç bir konunun konuşulmaması :img-wink: Dizi iyi başlamadı ama çok kötü bitti 4 senarist bayanın yüzünden senarist değişikliği Ihlamurlar Altında yı çok kötü etkiledi :img-wink:

bence de filiz neden gittiğini mutlaka acıklamalıydı, özellikle de su yılmazın kendisini kacırdıktan sonra barısıp söminenin önünde oturdukları sahnede yılmaz ben sana ne yaptım ki dedikten sonra filize bunu acıklattırabilirlerdi mesela söyle derdi "seni cok kırdıgımı üzdüğümü biliyorum o ruh haliyle bu sözü tutmam gerektiğni düsündüm babamı yeni kaybetmiştim ama inan ayrı gecirdiğimiz her gün benim içinde acı doluydu sensiz olmak cok zordu lütfen affet beni" cok da güzel olurdu valla. ya tamam bunu da yapmadılar ama bari sonra söyletselerdi di mi? yok olur mu hiç onlar kaç bölüm bu dizide yer alıp baya da önemli yeri olan cananı bile tek laf etmeden ortadan kaldırdılar bu sebebi söyletirler mi? sasırmamak lazım valla:img-wink:

sinem*
22-11-07, 20:56
bence de filiz neden gittiğini mutlaka acıklamalıydı, özellikle de su yılmazın kendisini kacırdıktan sonra barısıp söminenin önünde oturdukları sahnede yılmaz ben sana ne yaptım ki dedikten sonra filize bunu acıklattırabilirlerdi mesela söyle derdi "seni cok kırdıgımı üzdüğümü biliyorum o ruh haliyle bu sözü tutmam gerektiğni düsündüm babamı yeni kaybetmiştim ama inan ayrı gecirdiğimiz her gün benim içinde acı doluydu sensiz olmak cok zordu lütfen affet beni" cok da güzel olurdu valla. ya tamam bunu da yapmadılar ama bari sonra söyletselerdi di mi? yok olur mu hiç onlar kaç bölüm bu dizide yer alıp baya da önemli yeri olan cananı bile tek laf etmeden ortadan kaldırdılar bu sebebi söyletirler mi? sasırmamak lazım valla:img-wink:

Keşke açıklansaydı o olay..Ama dediğin gibi canan bile bir anda kayboldu ortadan :) babasına verdiği sözü açıklamasını bekliyoruz bir de :) Kemal beye yazık asıl,adam karısını yılmaza emanet etti yılmazda ilk zamanlar filizle karşılaşmak amacıyla sürekli cananla görüşüyordu filizde öyle diziye aslı bir geldi hopp canan hanım kayboldu :) Canan hanımda erol bey gibi giderayak yaptı yapacağını erol amcada son dakikada sözü verdirerek büyük bir darbe vurmuştu,canan hanımda aslıyı yılmazla tanıştırarak büyük bir darbe vurdu ve ortadan kayboldu :)

mıstaa
23-11-07, 09:17

O yorumlarda hiçte "geyik havası" yoktu...

Ayrıca sadece bu değilki Filizcilerin senin deyiminle "körü körüne savunma yaptıkları" çok oldu.Her şeyde Filiz haklıydı onlara göre.:D
Demem o ki forumda şimdiye kadar yazılanları görmezden gelip sadece Yılmazcıları eleştirmek...Gerçekten saçma..

aynı şekilde aslıyı öven her şeyi filizden bilen yılmazcıları gördük filizcilerin cemi övmesinin tek sebebide yılmazcıların bu tavrıydı

Burda 1000. kez Aslı ile Cem aynı kefeye konuluyor galiba.:D

Uzaydan bir tane uzaylı arkadaş getirelim I.A'nın ikinci sezondaki tüm bölümlerini seyrettirelim.Bakalım Aslı ile Cem için ne diyecek..

Bu doğruyla başlayan kısımda da teki 17.bölümde olan bir şey diğeri 40'lılarda olan bir şey.Filiz bunların özrünüde dilemişti.
Pardon orayı kaçırmışım ben..Ne demişti peki Filiz, "Yılmaz seni hiç bir sebeb göstermeden nikah günü terk ettim..Şimdi 4 yıl sonra karşındayım beni affet, özür dilerim"mi dedi..:):)

Aslında Filiz'in özür dilediği bu sahneyi izledimde bilinç altında böyle absürd bir sahneyi bir an önce unutmak istediğimden aklımdan çıkmış..:)İkinci kez pardon..

mss.ecem
23-11-07, 09:46
Slm arkdşLar :)

Gercekten o sahne cok kotuydu Filiz babasına verdıgı sozu tuttu ve Yılmaza gıdıp solemesı :icon_whis sonra 4 yıl aradan gecıp tekrardan gelmesıne Yılmazında saskınlıkları oldukca oldu tabı neden terkedıledım sorusu yıllarca kafasında bır celıskı uyandırdı benı sevmedı mı baskasını mı sevdı neden boyle olduk bu sorular ınsanın kafasını yer be :)

Özür diLeme sahnesınde benı bır heyecan bastı wlla daha dün ızledım o sahneyı ama hala etkısınden kurtulamamıs gıbıyım :)

Canan hanım da AsLı geldıgı zaman Sinem senınde dedıgın gıbı hemen ortalıklardan kayboldu valla FiLiz de YıLmazı gormek ıcın az gıtmedı oraya karsılasmak da dıyebılırız 4 yıl aradan sonra Cananın yanına gıttıgınde YıLmazda ordaydı ve ordakı konusmaları duyması ve aglayarak arabaya dogru gıtmesı cok uzucuydu ama babasına verılen sozu yerıne getırme duygusu kaplamıs ıcını :img-pilot

Daha sonra kı bolumlerde ben şöle bırsey hatırlıyorum Handan hanım we Ömer'e ''ben yıLmazla görüşmicem dıe bır sey soledım bırlıkte olmıcam dıe degıl''
ole bırseydı tam hatırlayamadım yanlıs hatırlıyorsam ve dogrusunu bılıyorsanız yazarsanız sevınırım catlarım ben sımcık :)

sinem*
23-11-07, 09:47
O yorumlarda hiçte "geyik havası" yoktu...

Ayrıca sadece bu değilki Filizcilerin senin deyiminle "körü körüne savunma yaptıkları" çok oldu.Her şeyde Filiz haklıydı onlara göre.:D
Demem o ki forumda şimdiye kadar yazılanları görmezden gelip sadece Yılmazcıları eleştirmek...Gerçekten saçma..

Burda 1000. kez Aslı ile Cem aynı kefeye konuluyor galiba.:D

Uzaydan bir tane uzaylı arkadaş getirelim I.A'nın ikinci sezondaki tüm bölümlerini seyrettirelim.Bakalım Aslı ile Cem için ne diyecek..

Pardon orayı kaçırmışım ben..Ne demişti peki Filiz, "Yılmaz seni hiç bir sebeb göstermeden nikah günü terk ettim..Şimdi 4 yıl sonra karşındayım beni affet, özür dilerim"mi dedi..:):)

Aslında Filiz'in özür dilediği bu sahneyi izledimde bilinç altında böyle absürd bir sahneyi bir an önce unutmak istediğimden aklımdan çıkmış..:)İkinci kez pardon..

Cem'i psikopat olsa bile daha iyi anlarlar eminim :) Aslıyı anlamak için uzaylı olmak yetmez :)

Dizinin son 20 küsür bölümünde herkes geyik yapmaya başlamıştı ve abartılar olmaya başladı.Ama burda filize demediğini bırakmayanların böyle konuşmasıda ilginç :icon_whis

Önemli değil ya tekrarlarında izlersin :) Ayrıca 4 sene için neden özür dilesinki kız kafasını dinledi ohh :img-icecr yılmaz yok ailesiyle kavga yok,çekişme yok 4 sene sonra bir geldi ailede üstüne aynı hızla yılmazda bir yandan bir yandan cem :icon_whis br yandan da aslı :)

hüznün geceleri
23-11-07, 10:04
tiftik murat aldınmı cevabı.şu elifin ikilem oynaması sıktı artık.tekinerlerde ya varsın yada yoksun.manı manı oynattı ömeri.zavallı ömer duymadığı kalp sesinden bile mutlu olmayı başardı.bi ara karı koca resmiliği çok komikti..elif öyle bir tavır alıyorki bıktırıyor.o eve döneceğim diyo.yam yam mı var sanki o evde.handan haricinde herkes el üstünde üstünde tutuyor.filizde dahil.elife verdikçe çok isteyen biri.
filiz kemal beyin şirketinden ayrılırken kendini zor tuttu yılmazın odasına girmemek için.tiftikde süzündü öylece.filizle yılmazın bakışlarında hep ben:character:character müziği çalıyor.
şu bebek tekinerleri kasıp kavurdu.biri baba oluyorum biri hala oluyorum biri dede oluyorum handan dan duymadım
kutlamada filizin yılmaza ık diye ses çıkarıp selam vermesi,filiz yılmaz sahnelerinde bayram ettim.bakış sahneler neydi öyle..filizin yılmaza arkamdan çabuk gel der gibi bakması.sonra yılmazın tiftikle didikleşmesi.muratın yılmazdan en güzel cevabı alması.filizin ayna karşısındaki içten içe mutluluğu her ne kadar kendini yılmaza karşı frenlesede.yılmazın kemal beye filizi kıskandığının ilk belirtileri.filizin sabahki hali.kendini iyi hissettiğini söylemesi.daha ne denilebilirki bu sahnelere.
nail yurtsever hem ıhlamurda hem aside bu şarkıya yer vermiş,anlaşılan çok seviyor bu şarkıyı

ayrıca filizi körü körüne savunmadık.tamam bazı hataları oldu.ama körü körüne savunduğumuzu düşünmüyorum.sadece :img-pilot bakış açıları farklıdır.
bilmem anlatabildimmi

SBR
23-11-07, 12:27
Bu bölümde Elif in pişmanlığını izledik bir bakıma Ömer tavır yapıyor evde odalarıda ayırdı bakalım ne kadar sürecek bu tavır :) Bu bölüm benim açımdan çok güzeldi son davette Filiz-Yılmaz bakışmaları çok güzeldi adi Murat tam zamanında geldi orda yani :icon_whis Filiz de yukarı kata çıktı sinyali yolladı Yılmaz a Yılmaz da hemen arkasından ama Murat kılı yetişti hemen :)

Murat efendi bu bölüm çok ceraset buldu yanında Filiz var diye havalandı Kıl Paçino ama Yılmaz söndürdü havasını hemen tabii :) Ah Kemal bey girmiyecekti araya ki Yılmaz yıksaydı orda Kıl Paçino yu ama olmadı işte :) Bu bölümde ki Kemal Bey ile Yılmaz konuşmaları güzeldi Yılmaz merak içinde Kemal Bey de az değil hani :img-icecr

Ve en son sahne Yılmaz geldi Tekiner Holding e girdi içeri eski zamanları motorlar yıktığı sahneyi hatırladı nerden nereye şirketi aldı adam nerdeyse yahu :happy0064 Yılmaz hisselerle odaya girince yine çok sevdiğim o bakışı attı Ömer e bir gol daha atmış oldu ve bölümü bitirdik benim açımdan çok güzel bir bölümdü :img-wink:

Yorumları okudum yine Aslı lafı geçmiş Yılmaz Filiz i kurtardı Cem den daha ne istiyonuz bu Filiz cilerde alem yahu :img-pilot Yılmaz o kadar olaydan sonra affetmiş Filiz i hala burda yok Yılmaz özür dilemedi deniyor yahu :) Aslı kız Filiz e o kadar yardım etti yaw bebeği kurtardı zamanında Cem in elinden hastenede Filiz cilere yaranılmaz arkadaş Aslı kız ne etsin :)

forever_bim
23-11-07, 12:31
Aslı ve Cem'i bir kefeye koymak haksızlık evet. Aslı hastalığın verdiği korkuyla duygu sömürüsünün kendini acındırmanın ölçüsünü kaçırmış onun haricinde gayet iyi bir insan. Ama forumda Ömer'le Cem'i bir tutan hatta Ömer'i Cem'den kötü bir pozisyona konumlandıran çok yorum okuduk.

Filiz'e gelince. Evet Filiz'in de hataları oldu. Bebeği söylememe inadı gibi. Bebeği babasına haber vermeden aldırmaya çalışmak gibi. Nihayetinde babanın da bebek üzerinde hakkı var. Bebek tek başına yapılamaz. Aynı hataya Elif de düşmüştü. Bebeği babasına haber vermeden aldırmak. Bu bağlamda Müjgan en doğrusunu yaptı. Bir bebek bu kadar kolay katledilemez. Bunu yapan adı Elif de olsa Filiz de olsa HATALIDIR.

SBR
23-11-07, 15:46
Burda çok yorumlar yapıldı tabii özellikle son zamanlarda geyik ön plandaydı ama nasıl olmasın yani bir bakıma senarist ile dalga geçildi burda :) Bir Filiz karakteri 20 bölüm bir bebeği saklıyor Yılmaz beni seviyor mu ayağına , aynı şekilde Yılmaz son bölümde Cem i yığıyor silahı almıyor bırakıyor orda yine Ömer Feride ye bir tercih yapmasını istiyor Feride Nevzat ı seçiyor daha sonra Ömer e gelip Nevzat evliymiş deyip sana geldim diyor ağlıyor , sızlıyor Ömer hemen kabul ediyor yani bu sahneleri gördükten sonra nasıl ciddi yorum yapılabilirdi ki zaten :img-wink:

pinkzone
23-11-07, 20:15
Aslı yardım etse suç yardım etmese suç. Kız Yılmazı seveceğine sevdiğine pişman oldu. Aldı ağzının payını hala aynı mezvu.. :)

Kaç günden beri kaçırıyorum.. :(

mıstaa
24-11-07, 09:49
Aslı ve Cem'i bir kefeye koymak haksızlık evet. Aslı hastalığın verdiği korkuyla duygu sömürüsünün kendini acındırmanın ölçüsünü kaçırmış onun haricinde gayet iyi bir insan.

Hasan, Aslı için duygu sömürüsü yapan, kendini acındırmanın ölçüsünü kaçıran bir insan demiş sonrada eklemissin "gayet iyi bir insan"..:)

Aslı niye duygu sömürüsü yapsın?

Yılmaz'ı elde edebilmek için.Peki duygu sömürüsü yapan, kendini acındıran Aslı neden bebeği Yılmaz'a açıklayarak bu "acındırma politikasından" aniden vazgeçiyor?

Eğer denildiği gibi Aslı başkalarına kendini acındırmaya çalışacak kadar gaddar, kimseyi düşünmeyen bir insan olsaydı bebeği Yılmaz'a hiç söylemez onunla ne pahasına olursa olsun evlenirdi.Aslı'nın kendini acındırma gibi bir derdi hiç olmadı...Ne yapsaydı yani beyninde tümör olduğunu herkesten saklayıp, köşe bucak kaçsamıydı?Yani nerdeyse Aslı bilerek hasta oldu denilecek..:)

Cem'i psikopat olsa bile daha iyi anlarlar eminim :) Aslıyı anlamak için uzaylı olmak yetmez :)

Aslında haklısın Sinem, Aslı'yı anlamak için uzaylı olmak yetmez..Objektif olman yeterli.:):)

forever_bim
24-11-07, 14:26
Hasan, Aslı için duygu sömürüsü yapan, kendini acındırmanın ölçüsünü kaçıran bir insan demiş sonrada eklemissin "gayet iyi bir insan"..:)

Yılmaz'ı elde edebilmek için.Peki duygu sömürüsü yapan, kendini acındıran Aslı neden bebeği Yılmaz'a açıklayarak bu "acındırma politikasından" aniden vazgeçiyor?

Eğer denildiği gibi Aslı başkalarına kendini acındırmaya çalışacak kadar gaddar, kimseyi düşünmeyen bir insan olsaydı bebeği Yılmaz'a hiç söylemez onunla ne pahasına olursa olsun evlenirdi.Aslı'nın kendini acındırma gibi bir derdi hiç olmadı...Ne yapsaydı yani beyninde tümör olduğunu herkesten saklayıp, köşe bucak kaçsamıydı?Yani nerdeyse Aslı bilerek hasta oldu denilecek..:)

Aslında haklısın Sinem, Aslı'yı anlamak için uzaylı olmak yetmez..Objektif olman yeterli.:):)

Efem bana istinaden yazılmış yoruma yanıt yazayım.

Bölüm 60. Benim ailem oldunuz.
Bölüm 61. Benim ailem oldunuz.
Bölüm 62. Benim ailem oldunuz.
Bölüm 63. Benim ailem oldunuz.
Bölüm 64. Benim ailem oldunuz.
-------------------------------
Bölüm 75. (en nihayet) Sen kendi bebeğinden bihabersin Yılmaz.

Aslı bebeği söylemiştir, ama ne zaman söylemiştir. Handan Hanım'dan öğrendikten sonra ne demiştir "Mutluluğumu kimsenin bozmasına izin vermeyeceğim" demiş tam gaz nikaha yürümüştür. Nikahta Filiz'i görünce "Benim mutluluğumu çaldın" demiştir. Oysa ki Filiz 73. bölümde tümörü öğrendiğinde bebeği söylemeye kararlı olan annesini engellemiştir. Filiz oraya mutluluk çalmak için değil annesini engellemek için gitmiştir. Aslı gerisin geri koşarken bayılmış ameliyat olduktan sonra bile Yılmaz'a "Beni bırakma" demiştir. Ne zaman ki Yılmaz'ın onu sevmediğinden tam anlamıyla emin olmuştur o zaman açıklamıştır bebek olayını. Bozuk bir saat bile günde iki kez doğru vakti gösterir. Bu kadar yanlıştan sonra bir doğruyu yapması Aslı'yı melek yapmaz. Yılmaz'ı 74. bölümde nikaha nasıl zorladığını da unutmuş değiliz.

Aslında Aslı'dan ziyade Yılmaz hatalıdır. Neden derseniz Filiz'den sonra acısıyla kendi güreşmeli kendi ayakları üzerinde durmalı bir naşka insanın hayatını kendi egosu için yakıp kavurmamalıdır.

Aslı'nın hastalığı kolay bir hastalık değil. Hastalık psikolojisi ile bir dizi yanlışlar yapmış ameliyattan sonra da doğruları görüp hatasından dönmüştür. Aferin iyi etmiştir ama yıldızlı pek iyi de verecek değilim.:img-pilot

Forumda kimse objektif değil. Herkes subjektif.

sinem*
24-11-07, 22:37

Sizin kadar objektifim efendim :) Ama aslıyı anlayamıyoruz bir anlatın ne var :)

Aslı bebeği söylemiştir, ama ne zaman söylemiştir. Handan Hanım'dan öğrendikten sonra ne demiştir "Mutluluğumu kimsenin bozmasına izin vermeyeceğim" demiş tam gaz nikaha yürümüştür. Nikahta Filiz'i görünce "Benim mutluluğumu çaldın" demiştir. Oysa ki Filiz 73. bölümde tümörü öğrendiğinde bebeği söylemeye kararlı olan annesini engellemiştir. Filiz oraya mutluluk çalmak için değil annesini engellemek için gitmiştir. Aslı gerisin geri koşarken bayılmış ameliyat olduktan sonra bile Yılmaz'a "Beni bırakma" demiştir. Ne zaman ki Yılmaz'ın onu sevmediğinden tam anlamıyla emin olmuştur o zaman açıklamıştır bebek olayını. Bozuk bir saat bile günde iki kez doğru vakti gösterir. Bu kadar yanlıştan sonra bir doğruyu yapması Aslı'yı melek yapmaz. Yılmaz'ı 74. bölümde nikaha nasıl zorladığını da unutmuş değiliz.

Aslında Aslı'dan ziyade Yılmaz hatalıdır. Neden derseniz Filiz'den sonra acısıyla kendi güreşmeli kendi ayakları üzerinde durmalı bir naşka insanın hayatını kendi egosu için yakıp kavurmamalıdır.

Aslı'nın hastalığı kolay bir hastalık değil. Hastalık psikolojisi ile bir dizi yanlışlar yapmış ameliyattan sonra da doğruları görüp hatasından dönmüştür. Aferin iyi etmiştir ama yıldızlı pek iyi de verecek değilim.:img-pilot

Forumda kimse objektif değil. Herkes subjektif.

:) çok güzel yazmışsın Hasancım :) Aynen katılıyorum

nike79
25-11-07, 23:34
Girmeyeli foruma çok uzun zaman oldu.Ne güzel hala devam ediyor yorumlar. Gerçi geçen sene dizi oynarken hatırlarım, 2 saat içinde sayfalar hızla ilerlerdi, yetişmek mümkün değil di.Bu sene hiç bir diziyi izlemiyorum sadece Hatırla Sevgili'ye bakıyorum biraz. Ihlamurlar Altında başkaydı,benim izlediğim ilk yerli dizi idi, Filiz-Yılmaz, Ömer başkaydı.Hayallerimin aşkını izliyordum.Arasıra bölümlere bakıyorum fikirlerim hala aynı, Yılmaz ilk zamanlarda katlanılması zor kaba saba bir adam, sonlarda ise çok daha düşünceli,kibar, her genç kızın hayali:img-yes:.Ömer ilk sezon da mükemmel bir eş, evlat vs.. ama söz konusu kardeşinin aşkı olunca, haklı olduğu yanlar olsa da çok tahammülsüz. İkinci sezon ise Filiz'e bebeği aldıracaksın dediği sahnelerde ölümü elimden olacaktı:) Sonraları anlaştık kendisi ile, sevmeye başladık, finale yakın bölümlerde tam süper olduu..Filiz ise benim için her daim iyi, her daim güzel.Bazen fazla iyi hatta, başına ne geldi ise iyi niyetinden geldi..Şu Cem ile intikam oyunlarında pek kızdım kendisine ama olsun, benim favorim FİLİZ.
Ahh şimdi böyle yazınca yine özledim diziyi, neyse eski bölümlere bakıyorum, bir de nerdeyse haftada 1 Bülent İnal'ı görüyorum Kanyon'da, Yılmaz'ı görmüş gibi oluyorum valla:))

mıstaa
26-11-07, 09:10

Mantıklı olalım Aslı gibi işinde başarılı, güzel bir kız kendini acındırmak istermi?Gururunu yere serermi?Daha doğrusu bu şekilde elde edilmiş bir evlilik istermi?

Aslı, "benim ailem oldunuz" sözünü kendini acındırmak maksatlı değil gerçekten ailesi olmadığı için söylemiştir.Kendine hep yardım eden başta Yılmaz'a , Mualla Hanım'a ve Fahriye'ye "ailem" demesinden "kendini acındırıyor" sonucunu çıkarıyorsanız ben ne diyeyim?

Bu "bebek söyleme" olayında ise Allah aşkına Aslı'ya gelene kadar kaç kişi biliyordu bu bebeği? Aslı bu sırrı 1 bölüm sakladı diye içten pazarlıklı oluyorsa bilipte bölümler boyu bebeği söylemeyen başta Filiz ve diğerler ne oluyor acaba? Çok merak ediyorum.Bebeği Aslı söylemese yine diğerlerinin söylemeye niyeti yoktu.Buda "acı" bir gerçek..Aslı bebek olayında eleştirecelek en son kişidir.:good:

Aslı'ya kimse melek demiyor..Aslı, Yılmaz'ın kendisini mi yoksa Filiz'i mi sevdiğinden emin olmak istedi..Bunun için de son ana kadar bekledi..Bu da en doğal hakkı diye düşünüyorum.Ne bekliyordunuz yani Yılmaz'ı altın tepsi içinde Filiz'emi sunsaydı..

Filiz taa en başından Yılmaz'a, "bebek senin değil" demeyip doğruları söyleseydi olaylar buraya hiç gelmeyecekti...Aslı İspanya'ya gitmiş olacaktı.Filiz'inde Yılmaz'ı "süründürme" fırsatı olacaktı.(işte o zaman bende desteklerdim Filiz'i)Ama o en saçma, en abes yolu seçip "bebek senden değil" dedi.E bunu söylüyorsun sonuçlarınada paşa paşa katlanacak, ikide bir ağlamayacaksın..Değil mi ama?..;)

Ama aslıyı anlayamıyoruz bir anlatın ne var

Anlatmama hacet yokki..
Hani I.A'nın tekrarları yayınlanıyormuş ya orda izlerken Aslı'ya "Filiz'in düşmanı" diye bakmazsan sende anlarsın Aslı'yı.. (Eminim)

mıstaa
26-11-07, 09:13
Yorumları okudum yine Aslı lafı geçmiş Yılmaz Filiz i kurtardı Cem den daha ne istiyonuz bu Filiz cilerde alem yahu :img-pilot Yılmaz o kadar olaydan sonra affetmiş Filiz i hala burda yok Yılmaz özür dilemedi deniyor yahu :) Aslı kız Filiz e o kadar yardım etti yaw bebeği kurtardı zamanında Cem in elinden hastenede Filiz cilere yaranılmaz arkadaş Aslı kız ne etsin :)

Aynen katılıyorum Sbr'cim..Eline sağlık.:good:

forever_bim
26-11-07, 13:01
Mantıklı olalım Aslı gibi işinde başarılı, güzel bir kız kendini acındırmak istermi?Gururunu yere serermi?Daha doğrusu bu şekilde elde edilmiş bir evlilik istermi?

Aslı, "benim ailem oldunuz" sözünü kendini acındırmak maksatlı değil gerçekten ailesi olmadığı için söylemiştir.Kendine hep yardım eden başta Yılmaz'a , Mualla Hanım'a ve Fahriye'ye "ailem" demesinden "kendini acındırıyor" sonucunu çıkarıyorsanız ben ne diyeyim?

Bu "bebek söyleme" olayında ise Allah aşkına Aslı'ya gelene kadar kaç kişi biliyordu bu bebeği? Aslı bu sırrı 1 bölüm sakladı diye içten pazarlıklı oluyorsa bilipte bölümler boyu bebeği söylemeyen başta Filiz ve diğerler ne oluyor acaba? Çok merak ediyorum.Bebeği Aslı söylemese yine diğerlerinin söylemeye niyeti yoktu.Buda "acı" bir gerçek..Aslı bebek olayında eleştirecelek en son kişidir.:good:

Aslı'ya kimse melek demiyor..Aslı, Yılmaz'ın kendisini mi yoksa Filiz'i mi sevdiğinden emin olmak istedi..Bunun için de son ana kadar bekledi..Bu da en doğal hakkı diye düşünüyorum.Ne bekliyordunuz yani Yılmaz'ı altın tepsi içinde Filiz'emi sunsaydı..

Filiz taa en başından Yılmaz'a, "bebek senin değil" demeyip doğruları söyleseydi olaylar buraya hiç gelmeyecekti...Aslı İspanya'ya gitmiş olacaktı.Filiz'inde Yılmaz'ı "süründürme" fırsatı olacaktı.(işte o zaman bende desteklerdim Filiz'i)Ama o en saçma, en abes yolu seçip "bebek senden değil" dedi.E bunu söylüyorsun sonuçlarınada paşa paşa katlanacak, ikide bir ağlamayacaksın..Değil mi ama?..;)

Anlatmama hacet yokki..
Hani I.A'nın tekrarları yayınlanıyormuş ya orda izlerken Aslı'ya "Filiz'in düşmanı" diye bakmazsan sende anlarsın Aslı'yı.. (Eminim)

Yılmaz'ın Aslı'yı sevmesi mi? İşte burda sana karşı çıkacağım Mustafa;

Yılmaz Aslı'ya hiçbir zaman "Seni Seviyorum" dememiştir. Evlilik teklifi de Filiz'in yaptığı hataya karşılık yapılmış daha büyük bir hatadır.

Aslı başından beri "sevilmediğini" bilmektedir. Canan Hanım 56. Bölümde Yılmaz büyük bir aşk akabinde de büyük bir acı yaşamıştır demiştir Aslı'ya.

62. Bölümde Ömer'in Feride'yi kapıda öptüğünü görünce Yılmaz Feride'ye çıkışmış sonra Aslı'nın bir çuval dolusu azarı sonrası Feride'nin gönlünü almak için bahçeye çıkmıştır. Feride'yle konuşurken Feride ona Filiz'i ve Aslı'yı sormuş, o da Aslı'yı sevmediğini söylemiştir. Yılmaz'ın sözlerini kim duymuştur? Bingo. Aslı duymuştur. O yüzden de Aslı'nın Yılmaz'ın sevgisini ölçme gibi bir durumu söz konusu bile olamaz. Çünkü sevilmediğini başından beri bilmektedir Aslı. Kendi kurdu kendi oynadı. Gözünün önünde olanları görmezden geldi ve sonunda da kaybetti.

Aslı'nın olduğu gibi Feride'nin de ailesi olmuştur Mualla Hanım, Yılmaz ve Fahriye. Hatta Müjgan Hanım da. Feride'nin de kazadan sonra kimsesi yoktu. Ama Aslı gibi bunu boyuna dile getirmemiştir. Duygu sömürüsünden kastım buydu.

hüznün geceleri
26-11-07, 13:24

Yılmaz Aslı'ya hiçbir zaman "Seni Seviyorum" dememiştir. Evlilik teklifi de Filiz'in yaptığı hataya karşılık yapılmış daha büyük bir hatadır.

Aslı başından beri "sevilmediğini" bilmektedir. Canan Hanım 56. Bölümde Yılmaz büyük bir aşk akabinde de büyük bir acı yaşamıştır demiştir Aslı'ya.

62. Bölümde Ömer'in Feride'yi kapıda öptüğünü görünce Yılmaz Feride'ye çıkışmış sonra Aslı'nın bir çuval dolusu azarı sonrası Feride'nin gönlünü almak için bahçeye çıkmıştır. Feride'yle konuşurken Feride ona Filiz'i ve Aslı'yı sormuş, o da Aslı'yı sevmediğini söylemiştir. Yılmaz'ın sözlerini kim duymuştur? Bingo. Aslı duymuştur. O yüzden de Aslı'nın Yılmaz'ın sevgisini ölçme gibi bir durumu söz konusu bile olamaz. Çünkü sevilmediğini başından beri bilmektedir Aslı. Kendi kurdu kendi oynadı. Gözünün önünde olanları görmezden geldi ve sonunda da kaybetti.

Aslı'nın olduğu gibi Feride'nin de ailesi olmuştur Mualla Hanım, Yılmaz ve Fahriye. Hatta Müjgan Hanım da. Feride'nin de kazadan sonra kimsesi yoktu. Ama Aslı gibi bunu boyuna dile getirmemiştir. Duygu sömürüsünden kastım buydu.

bu söylediklerine bende imzamı atarım.her bir harfine içtenlikle katılyorum:happy0064.aslı kendi etti kendi buldu cinsinden oldu.
aslı gerçekleri göre göre nasıl bu kadar yılmaza tutuldu.senaristlerin en kötü yaptığı şeylerden biriydi.hatırlarsanız aslı ile yılmaz vapurda dolanırken bi sarılma sahnesi vardı.nasıl sarılmaysa.o sahne her şeyi çıplak gözle görmemizi net bi şekilde gösteriyordu.
aslı konusunda yılmazın hatası yokmuydu çooook.bi insan bu kadarmı iyi olur?hasta bi bayanı mutlu etmek için evlenecek kadar iyi:dito
nerden tanıştırdıysa canan hanımda.zaten onları tanıştırıp diziden ayrıldı.

forever_bim
26-11-07, 13:35
bu söylediklerine bende imzamı atarım.her bir harfine içtenlikle katılyorum:happy0064.aslı kendi etti kendi buldu cinsinden oldu.
aslı gerçekleri göre göre nasıl bu kadar yılmaza tutuldu.senaristlerin en kötü yaptığı şeylerden biriydi.hatırlarsanız aslı ile yılmaz vapurda dolanırken bi sarılma sahnesi vardı.nasıl sarılmaysa.o sahne her şeyi çıplak gözle görmemizi net bi şekilde gösteriyordu.
aslı konusunda yılmazın hatası yokmuydu çooook.bi insan bu kadarmı iyi olur?hasta bi bayanı mutlu etmek için evlenecek kadar iyi:dito
nerden tanıştırdıysa canan hanımda.zaten onları tanıştırıp diziden ayrıldı.

Yılmaz Aslı'yla Aslı hasta olduğu için evlenme teklif etmemiştir. Yılmaz Aslı yakınlaşması 55. bölümle başlar. Yılmaz Filiz'in Cem'den hamile olduğunu düşününce Aslı ile samimiyetin derecesini artırmaya başlar. Aşık değildir ama giderek yakınlaşırlar. 64. Bölümde de evlenme teklif ederler 65'te sözlenirler 66'da ise Aslı'nın hastalığı ortaya çıkar. Yılmaz Aslı'nın hasta olduğunu öğrenince de onu yüzüstü bırakmak istemez.

hüznün geceleri
26-11-07, 13:55
Yılmaz Aslı'yla Aslı hasta olduğu için evlenme teklif etmemiştir. Yılmaz Aslı yakınlaşması 55. bölümle başlar. Yılmaz Filiz'in Cem'den hamile olduğunu düşününce Aslı ile samimiyetin derecesini artırmaya başlar. Aşık değildir ama giderek yakınlaşırlar. 64. Bölümde de evlenme teklif ederler 65'te sözlenirler 66'da ise Aslı'nın hastalığı ortaya çıkar. Yılmaz Aslı'nın hasta olduğunu öğrenince de onu yüzüstü bırakmak istemez.

önce yılmaz aslının dostluğuna güvenip yaklaştı.aslıda biraz naza çekti.ben buraları bilmiyorum beni şura götür beni bura götür.şöyle yapalım böyle yapalım derken aslı kendince hayaller kurmaya başladı.bizim yardım meleğide yardımı çok severya yardımcı olacam derken kendi sürükledi gitti.
sanamı düştü bütün iyiliği yapmak.yılmaz efendi.başkalarını mutlu edeceğim derken kendi mutluluğundan oluyor.yardımseverliği iyi ama aşırılığa kaçmamak şartıyla
diyecek bazısınız filizlere yardım ederken iyi aslıya gelince kötü.

forever_bim
26-11-07, 14:21
Yok ben demem valla:)

Ama Yılmaz Aslı ile bir hayat paylaşmak istedi. Aşık olmasa da evlilik teklifine kadar gitti iş:) Demek istediğim oydu. Birlikte vakit geçirmekten hoşlanıyorlardı.

SBR
26-11-07, 18:31
Benim Aslı konusunda Yılmaz ile alakalı düşüncem belli bana göre Yılmaz ın bebek konusunda yaşadığı tereddütlü dönemde Filiz in bebek senden değil demesinden sonra Aslı ile yeni bir hayat kurmasında abes olan bir şey görmüyorum . Yılmaz ın hatası vardır bu konuda şöyle ki Filiz ile kavga ettiği anlarda Aslı ile yakınlaşmıştır bu bir hatadır zaten bu konuda Yılmaz ı az eleştirmedim yani Hasan bilir :)

Aslı aslında birazda Yılmaz ın tavırlarına inandı tamam o bölümde Yılmaz ın kalbim kapalı demesini pencereden duydu ama sonra gelişen olaylarda dediğim gibi Yılmaz Filiz ile tartışmaları ona olan kızgınlığından dolayı Aslı ya yaklaştı ve iş evlenemeye kadar gitti bu konuda Aslı nın hiç suçu yok demiyorum ama en büyük hata Yılmaz dadır . Filizin bebek senden değil diyerek bu sürece katkısı olduğunu da ekliyorum .. Yılmaz ın Aslı ile yeni bir hayat kurmasını anlarım ama bu yolu tercih ettiyse Yılmaz Filiz in kesin olarak bittiğinden emin olması gerekiyordu ama emin olmadan Filiz e olan kızgınlığıyla bu işlere kalkıştı . Pişman oldu ama ne çare .....

medsul
26-11-07, 19:18

işte budur :happy0064
yapmayın allah aşkına arkadaşlar ben şahsen aslı kötü demiyorum ama
hasan abininde dediği gibi gözünün önunde oncaaa olay oldu kız halaaan
görmuyor duymuyor bir insan bu kadarmi saf aptal olabilir
hani birazcık sorgulasa birazcık kıskanclık yapsa belki bu kadar
gıcık olmazdin inanin
yılmaz neredeyse her hareteki ile sevdiğini belli ediyor bizim safdirik
aslı da yılmazın kendisini evdiğini söyluyor pes be kardeşim
hayırbirde bu kzı başka bize tuttugunu koparan aklılı diye birisi olarak şişirdilerde şişirdiler ama sonuc sıfır
yok yok bu aslı anlaşilması mümkün degil
gerceklikten oldukca uzat birisi belkim uzaylidir

medsul
26-11-07, 19:29
Benim Aslı konusunda Yılmaz ile alakalı düşüncem belli bana göre Yılmaz ın bebek konusunda yaşadığı tereddütlü dönemde Filiz in bebek senden değil demesinden sonra Aslı ile yeni bir hayat kurmasında abes olan bir şey görmüyorum . Yılmaz ın hatası vardır bu konuda şöyle ki Filiz ile kavga ettiği anlarda Aslı ile yakınlaşmıştır bu bir hatadır zaten bu konuda Yılmaz ı az eleştirmedim yani Hasan bilir :)

Aslı aslında birazda Yılmaz ın tavırlarına inandı tamam o bölümde Yılmaz ın kalbim kapalı demesini pencereden duydu ama sonra gelişen olaylarda dediğim gibi Yılmaz Filiz ile tartışmaları ona olan kızgınlığından dolayı Aslı ya yaklaştı ve iş evlenemeye kadar gitti bu konuda Aslı nın hiç suçu yok demiyorum ama en büyük hata Yılmaz dadır . Filizin bebek senden değil diyerek bu sürece katkısı olduğunu da ekliyorum .. Yılmaz ın Aslı ile yeni bir hayat kurmasını anlarım ama bu yolu tercih ettiyse Yılmaz Filiz in kesin olarak bittiğinden emin olması gerekiyordu ama emin olmadan Filiz e olan kızgınlığıyla bu işlere kalkıştı . Pişman oldu ama ne çare .....

tamam zaten bu konuda tamamıyle yılmaz suclu ama aslıda bazı şeyleri sorgulmadiği için neden acaba demediği için sucludur
bir ke olsun yılmazın duygularını sorgulasa zaten kendisini degilde filizi
sevdiğini görecektir
hoş sormasada yılmaz söylemesede bu son zamanlarda o kadar acık bir şekilde belli etmiştir
ama aslı halaaan aynı kafada
düşünüyordumda aslı&yılmaz arkadaşlarken resmen iki sevgili gibiydiler zaten sandal sefaları,didişmeler gülüşmeler felan tam iki sevgili gibiydiler
sonra bunlar resmiyet girince aşkta yok oldu galiba:img-grin2:img-grin2

lawinia
26-11-07, 21:00

aslı diziye girdiğinden beri göz göre göre kendini acındırdı, ben ailemi söyle kaybettim, hiç aile sıcaklıgı hissetmedim siz benim ailem oldunuz falan filan... yılmaz da babasını kaybetti ondan duyduk mu hiç benim babam söyle öldü ben babasız kaldım laflarını ya da feride gecmişini hatırlamıyodu o sürekli siz benim ailem oldunuz dedi mi? gerektiğinde dersin ama sürekli de söylenmezki sürekli söylenirse de altında baska sey vardır ki aslı kendini acındırmaya calısıyodu.
aslı düğün günü bebeği ögrendikten sonra nikaha giderken ne dedi? "ben mutlulugu hakettim ve hiçbir sey buna engel olamayacak" bu mu baskalarını düsünmek? dese ki yılmazla biz birbirimizi seviyoruz ve mutlulugu hakettik gene bir derece anlarım, aslı bunu da söylemedi BEN dedi orda. simdi siz sırf ögrendikten günlerce sonra ancak yılmazdan umudunu kesince bebeği söyledi diye aslı yılmazı ve herkesi cok düsünüyo derseniz biraz garip kacar. gercekten düsünseydi daha ögrendiği gün söylerdi hadi o da olmadı ameliyattan cıkınca beni bırakmayacaksın di mi demek yerine bebeği söylerdi.
ne kadar objektif olursam olayım aslıyı yani daha bikac gün önce sevdiği insanın baskasını sevdiğini kulaklarıyla duydugu halde bi kac gün sonra kendisine yapılan evlilik teklifini kabul eden, sonrasında da bi an olsun acaba onu tam olarak unutabildi mi diye düsünmeyen, onları elele görmesine ragmen hala o insanla evliliği düsünebilen, o insanın bebeğini saklayıp ben mutlu olucam iste deyip evliliğe yürüyen, sevdiğinin yüzünde düğün günlerinde o mutsuzlugu görmesine ragmen hala kendisiyle olmak isteyeceğini düsünebilen birini anlayamam ben. buyrun siz istediğiniz gibi anlayın.

lawinia
26-11-07, 21:27
Anlatmama hacet yokki..

işinde başarılı ve güzel olanlar kendini acındırmaz diye bi durum yok ki? aslı da bunun bir örneğidir. herkesin kendine göre acıları var ama sürekli bunları dile getirmek dogru mu sizce? bunlar ister istemez vicdanlı insanların üzerinde bi baskı olusturur tıpkı yılmaz ve ailesinin üzerinde olusturdugu gibi. bunlar bir kere anlatılır ve konu orda kapanır ya da siz benim ailem oldunuz denir tesekkür edilir sonra yeri geldikçe yine söylenebilir de ama her bir araya gelindiğinde de söylenmez ki. ferideye de aynı tavırla yaklastılar, aile sıcaklıgını sundular feride sürekli dile getirmediyse değerini bilmediğinden mi? hayır tabiki. her lafın söylenecek yeri vardır da ondan.
aslıya gelene kadar olanlar öncelikle yılmazın bilmesini istemeyenlerdi, sonra ömer söylemek istediğinde de baktı ki yılmazla aslı nisanlanmıs sustu ne yapsaydı nasıl söyleseydi? yani niyet olunca araya baska sebepler girdi kimsenin niyeti yoktu demek uygun olmaz bence. filizi zaten bu konuda hiç savunmam en bastan söylemeliydi, ceyda için de aynısı gecerli yani onun yerinde ben olsam filiz sen söylemiyosan ben söylüyorum derdim kesinlikle.
aslı bebeği ancak yılmazdan umudunu kaybedince söyledi bundan önce aslıyla yılmaz ayrılsaydı öncelikle ömer söylerdi bebeği gizli kalmazdı yani.
aslı hanım yılmazın düğün gününde bile o mutsuz halini görmesine ragmen hala beni mi seviyor diyebiliyor (ki bunu yılmazdan duymadı da) umut besleyip yılmaz benimle olsun bebeği bilmese de olur diyor bu da dogal hakkı oluyor neymiş altın tepsiyle mi sunsaymıs. bi de filizin yaptıgına bakalım karnında sevdiği adamın bebeği var ve onun da kendisini istediğini biliyor adama gel dese hemen gelecek ama filiz sırf aslı hasta diye bebeğini bile düsünmeyip altın tepside yılmazı aslıya sunuyor ama tabi d