Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 26
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
en çok da buna üzülüyorum.1.sezonda filiz hep çok akıllı,aklı başında,kendi iradesiyle birşeyler yapan,kendi doğrularını savunandı.bazen yine öyle.ama hep handan ömer gazına gelmesi çok üzüyor.ne zaman ailece bi koonuşmaları olsa baskı yapıyorlar filize.
ama filizin en çok beğendiğim,takdir ettiğim yönü ne olursa olsun,ne yaşanırsa yaşansın diğerleri gibi gönlünü başkalarına hiçbir zaman kaptırmadı.
Dizi uzayınca bunlar maalesef oluyor karakterlerin ilk sezon ki duruşları devam ettirilemiyor ne yazık ki :img-wink: Baskı çok yapıldı Filiz e özellikle Ömer iki de bir babasının verdiği sözü hatırlatarak zor durumda bıraktı Filiz i :img-yes: Filiz in ne hissettiğini , ne düşündüğünü önemsemedi Ömer ilk sezonda böyleydi zaten :mad72:
Gönlünü başkasına kim kaptırdı yahu Ömer den başka o da Elif öldüğü için seneler sonra :img-wink: Dizideki 2 karakter birbirlerini unutmadılar hiç bir zaman yanlış anlaşılmalardan dolayı birbirlerinden koptular ama ikisininde gönlü başka bir yere kaymadı :img-yes: İyi yorumlar ..
hüznün geceleri
25-12-07, 15:08
Dizi uzayınca bunlar maalesef oluyor karakterlerin ilk sezon ki duruşları devam ettirilemiyor ne yazık ki :img-wink: Baskı çok yapıldı Filiz e özellikle Ömer iki de bir babasının verdiği sözü hatırlatarak zor durumda bıraktı Filiz i :img-yes: Filiz in ne hissettiğini , ne düşündüğünü önemsemedi Ömer ilk sezonda böyleydi zaten :mad72:
Gönlünü başkasına kim kaptırdı yahu Ömer den başka o da Elif öldüğü için seneler sonra :img-wink: Dizideki 2 karakter birbirlerini unutmadılar hiç bir zaman yanlış anlaşılmalardan dolayı birbirlerinden koptular ama ikisininde gönlü başka bir yere kaymadı :img-yes: İyi yorumlar ..
elif,aynalı kaptırdı.biri yılmazı severken buna sevmekde denmez ama,diğeride leylayı çok seviyordu.aynalının leyladan başkasına aşık olacağı aklıma gelmezdi
ama ömerinde ferideyle olmasını istemiyordum.mezarlığa gidemeyecek kadar madem bu kadar elifi çok seviyordun neden ferideye aşık oldu.tamam hayat yalnız yaşanmaz ama ne bileyim.o sırılsıklam,delicesine elife aşık olan ömer gitti ferideye tutuldu.tabi buna küçük afacan elifde körükledi.
ay ya şuanki bölümlerin gidişi benim yorumlarıda etkiledi
forever_bim
25-12-07, 17:04
SBR'cım Ömer fakirleşince iyi insan olmadı kardeşim. Birazcık mantıklı düşünürsen özünde var olan iyiliği, daha fazla içinde tutmak istemediğini görürsün.
Filiz'e gelince, çok mu kötüyüm bilmiyorum ama o dönemde Ömer'in ardına saklanmak çok da işine geliyordu bence Filiz'in. Yoksa akıllı(???), dediğim dedik (!) Filiz, böyle dayatmaların altında kalmazdı yahu....O dönem Yılmaz'a acımıştım. Sağlam sürünmüştü alçaktan Filiz sayesinde.
Neyse dediğim gibi Ömer iyi bir insan, sadık bir aşık, harika bir koca, sevdiklerine değer veren bir insandır. Tabii görmek istersen!!
Ölmüş bir kadının ömür boyu yasını tutamazdı. 5 yıl tuttu zaten. Genç adam, yakışıklı adam, romantik ruha sahip biri (hele de Yılmaz'ın kabalıkları düşünülünce, Ömer çöldeki su gibi oluyor:)) elbette yine aşık olur.
Bak Filiz aşık olmadı ama Cem'le içli dışlıydı. Yılmaz "Daldan dala" uçtu. Elif olmadı Filiz, Filiz olmadı Aslı, yani dizi 3. sezona uzasa sırada muhtemelen bir Ayşegül'le devam ederdi Yılmaz.
Ömer'cim iki ilişki yaşadı dizi boyunca. İkisinde de sadık, aşık, tutkulu ve özeldi. Ayran gönüllü değildi yani.
SBR'cım Ömer fakirleşince iyi insan olmadı kardeşim. Birazcık mantıklı düşünürsen özünde var olan iyiliği, daha fazla içinde tutmak istemediğini görürsün.
Filiz'e gelince, çok mu kötüyüm bilmiyorum ama o dönemde Ömer'in ardına saklanmak çok da işine geliyordu bence Filiz'in. Yoksa akıllı(???), dediğim dedik (!) Filiz, böyle dayatmaların altında kalmazdı yahu....O dönem Yılmaz'a acımıştım. Sağlam sürünmüştü alçaktan Filiz sayesinde.
Neyse dediğim gibi Ömer iyi bir insan, sadık bir aşık, harika bir koca, sevdiklerine değer veren bir insandır. Tabii görmek istersen!!
Ölmüş bir kadının ömür boyu yasını tutamazdı. 5 yıl tuttu zaten. Genç adam, yakışıklı adam, romantik ruha sahip biri (hele de Yılmaz'ın kabalıkları düşünülünce, Ömer çöldeki su gibi oluyor:)) elbette yine aşık olur.
Bak Filiz aşık olmadı ama Cem'le içli dışlıydı. Yılmaz "Daldan dala" uçtu. Elif olmadı Filiz, Filiz olmadı Aslı, yani dizi 3. sezona uzasa sırada muhtemelen bir Ayşegül'le devam ederdi Yılmaz.
Ömer'cim iki ilişki yaşadı dizi boyunca. İkisinde de sadık, aşık, tutkulu ve özeldi. Ayran gönüllü değildi yani.
Herkes karakteri kendi bakış açısından değerlendirir benim Ömer hakkındaki görüşüm bellidir ve bu saatten sonrada değişmez Ömer in içindeki iyiliği biliyoruz zaten forumda yaptığım ciddi yorumlarımda Ömer i Cem veya başka bir piskopat karakter ile aynı kefeye koymadım ama Ömer karakterini başından beri sevmedim :img-wink:
Benim yorumumu okuduysan orda zaten Ömer i suçlayan bir yorum yapmadım 4 sene yas tuttuğundan bahsettim orda yorumdaki uslup bu durumu normal karşıladığımın göstergesi ama çok seven unutmaz diyerekte bağlıyorum yine :) Ömer romantik dersin bende sana Yılmaz da romantik derim bakmak istersen olayı bir yerde :img-wink:
Elif ve Aslı yı karşılaştırmak büyük bir yanlıştır ikisi aynı şey değildir bende sana Ömer için Elif-Feride benzetmesini yaparım o zaman :img-wink: Yılmaz Filiz in Cem den hamile olduğunu düşünmekteydi Filiz onun için ölmüştü bir yerde bu saatten sonra bir başkası ile yakınlaşmasında abes bir durum yok bana göre :img-wink:
Ömer sadece 1 ilişki yaşadı gerçek anlamda oda Feride ile :img-wink: Elif ile Ömer evcilik oynamıştır bunun başka bir tarafi olamaz Feride ilişkisinde ise bence Ömer fazla geniş davrandı ama sen özel dersin buda aramızda ki yorum farkı olur :) İyi yorumlar ......
elif,aynalı kaptırdı.biri yılmazı severken buna sevmekde denmez ama,diğeride leylayı çok seviyordu.aynalının leyladan başkasına aşık olacağı aklıma gelmezdi
ama ömerinde ferideyle olmasını istemiyordum.mezarlığa gidemeyecek kadar madem bu kadar elifi çok seviyordun neden ferideye aşık oldu.tamam hayat yalnız yaşanmaz ama ne bileyim.o sırılsıklam,delicesine elife aşık olan ömer gitti ferideye tutuldu.tabi buna küçük afacan elifde körükledi.
Elif Yılmaz ı unutmadı ki :img-wink: Elif hiç bir zaman Ömer i sevmedi onunla evlendi ama aşık olmadı ölecekken bile aklına Yılmaz gelmiştir :) Aynalı nın aşkı inandırıcı değildi zaten kalmış 5 bölüm bir şekilde bekar kalmasın diye inandırıcı olamayan bir biçimde bağladılar Aynalı nın başını :) Ömer Elif i çok sevmişti hakkaten 4 sene yasta tuttu bir yerden sonra açılımda bulunması normal ama eğer çok sevseydi yani tarif edilemeyecek kadar fazla olsaydı bu sevgi Feride ye aşık olmazdı :img-wink:
forever_bim
25-12-07, 21:25
SBR'cım...
Nasıl gerçek ilişki olmaz yahu. 11. Bölümden sonra Elif ölünceye kadar evliydiler. Elif aşık olmadı Ömer'e. Ama bir şekilde ilgi duydu, yaptıkları hoşuna gitti, karakterinden etkilendi ve evet deyip o imzayı attı hatta o adama çocuk doğurdu. Bu bağlamda yaşananları yok sayamayız değil mi? Kaldı ki flört etmeye başladıkları zamandan evlendikleri zamana ve 15. bölümdeki baloya kadar iyi kötü bir evlilikleri vardı dizideki pek çok vıcığı çıkmış ilişkiden de güzeldi (bana göre tabii), ha tabii hangisi daha tatmin edici dersen Feride'yle olan ilişki daha güzel. Sonlara doğru senaristlerimiz sapıtsa da en azından giriş gelişim süreci ve son bölümlere kadar olan kısımları süperdi. Her ne kadar Feride kafa bulanıklığıyla Nevzat'a yönelir gibi olsa da en azından her koşulda Ömer'i sevdiğinden emindim. :img-wink:
Son olarak adamın Peder Ozvoldo gibi kendini manastıra kapatmasını bekleyemezdik değil mi SBR'cım? Adamlar 60'ından sonra evleniyor. Ömer genç biri, yeniden aşık olmak onun da hakkı. Senin baktığın gibi bakarsam Yılmaz da ömür boyu Elif'i sevmeliydi. :img-wink:Oysa ne Filizler ne Aslılar dizi uzasa ne Ayşegüller görmüştük biz:img-cool2
hüznün geceleri
25-12-07, 21:28
Elif Yılmaz ı unutmadı ki :img-wink: Elif hiç bir zaman Ömer i sevmedi onunla evlendi ama aşık olmadı ölecekken bile aklına Yılmaz gelmiştir :) Aynalı nın aşkı inandırıcı değildi zaten kalmış 5 bölüm bir şekilde bekar kalmasın diye inandırıcı olamayan bir biçimde bağladılar Aynalı nın başını :) Ömer Elif i çok sevmişti hakkaten 4 sene yasta tuttu bir yerden sonra açılımda bulunması normal ama eğer çok sevseydi yani tarif edilemeyecek kadar fazla olsaydı bu sevgi Feride ye aşık olmazdı :img-wink:
sonuç olarak evlendimi evlendi.ozaman biter benim için o karakter.
42.bölüm
şu senaristleri bi bulsam bi kaşık suda boğacağım
yılmaz filize dememişmiydi''senetler bende,ne yapacağız''
filizde''bunları sonra konuşuruz,düşünme''
bu bölümdedefiliz''sen olan şeyi almaya geldim''dedi.bu ne mantıksızlık
handan uyuntuların uyuntusu cemi görür görmez yapıştırdı filize
kızının durgunluğu,sakinliği,düşünceli görünce kzının elden gittiğini düşünüyor:Pyılmaza dönecek diye ödü kopuyor.
ömer kendi özel hakkında konuşturtmaz,müdahale ettirtmez ama filize baskının baskısını uygular.en derinden.bende buna sinir oluyorum.
ömer ceydaya ve hakana ne güzeldedi''bi şeyi doğru yapamıyorum''diye
tam doğruya gidecem derken yanlışa sapıyor.:P
bu bölümün sonu süperdi.ömer yılmaz bozguncular yuvalana yuvalana dövüştüler.çok komik ve güzeldi:happy0064bu sahnenin kamera arkası olsa gülmekden bayılırız herhalde.
hüznün geceleri
25-12-07, 21:34
genç yakışıklı diye illlada evlenmesimi lazım:img-wink:ben ferideyle olmasını hiç istemezdim.tamam yakışıyorlar ama bana ters.dizide 2tane birini sevmek bana çok yanlış geliyor.seveceksen adam gibi bir tane sev.ona sadık ol.onun özlemiyle yanıp tutuş.
yılmaz konusuna gelince haklısın valla.3 dönem olsa ne ayşegüller fatmalar kalacaktı ama aklında hep filiz olacaktı.filizi çok ama çok sevdi
SBR'cım...
Nasıl gerçek ilişki olmaz yahu. 11. Bölümden sonra Elif ölünceye kadar evliydiler. Elif aşık olmadı Ömer'e. Ama bir şekilde ilgi duydu, yaptıkları hoşuna gitti, karakterinden etkilendi ve evet deyip o imzayı attı hatta o adama çocuk doğurdu. Bu bağlamda yaşananları yok sayamayız değil mi? Kaldı ki flört etmeye başladıkları zamandan evlendikleri zamana ve 15. bölümdeki baloya kadar iyi kötü bir evlilikleri vardı dizideki pek çok vıcığı çıkmış ilişkiden de güzeldi (bana göre tabii), ha tabii hangisi daha tatmin edici dersen Feride'yle olan ilişki daha güzel. Sonlara doğru senaristlerimiz sapıtsa da en azından giriş gelişim süreci ve son bölümlere kadar olan kısımları süperdi. Her ne kadar Feride kafa bulanıklığıyla Nevzat'a yönelir gibi olsa da en azından her koşulda Ömer'i sevdiğinden emindim. :img-wink:
Son olarak adamın Peder Ozvoldo gibi kendini manastıra kapatmasını bekleyemezdik değil mi SBR'cım? Adamlar 60'ından sonra evleniyor. Ömer genç biri, yeniden aşık olmak onun da hakkı. Senin baktığın gibi bakarsam Yılmaz da ömür boyu Elif'i sevmeliydi. :img-wink:Oysa ne Filizler ne Aslılar dizi uzasa ne Ayşegüller görmüştük biz:img-cool2
İyi evlilikleri vardı diyemeyiz aslında Elif in ve Ömer in kendini kandırdığı bir evlilikti bir süre sonra balo olayı olmasaydı bile bence Elif-Ömer ilişkisi sekteye uğrayacaktı :img-wink: Yaşananları tabii ki olmamış gibi göremeyiz ama Feride ile olan ilişkisi başkaydı Ömer in söylemek istediğim budur :img-wink:
Ben zaten öyle bir şey demedim yahu böyle bir şey kimseden beklenmezdi ama çok seven , bakmaya bile kıyamayan insan başka birine aşık olur muydu onu sorguluyorum ben aradan 4 yıl geçse bile :img-wink: Yılmaz nasıl sevecek Ömür boyu yahu Elif gitti evlendi Elif te bir şekilde ölmüş gibi oldu Yılmaz için ama dediğim gibi bunu anormal karşılamıyorum Ömer yasını tuttu önüne baktı :img-wink: Ömer burda kalsaydı bizde görürdük o Ayşegülleri ama göremedik ki :)
sonuç olarak evlendimi evlendi.ozaman biter benim için o karakter.
42.bölüm
şu senaristleri bi bulsam bi kaşık suda boğacağım
yılmaz filize dememişmiydi''senetler bende,ne yapacağız''
filizde''bunları sonra konuşuruz,düşünme''
bu bölümdedefiliz''sen olan şeyi almaya geldim''dedi.bu ne mantıksızlık
handan uyuntuların uyuntusu cemi görür görmez yapıştırdı filize
kızının durgunluğu,sakinliği,düşünceli görünce kzının elden gittiğini düşünüyor:Pyılmaza dönecek diye ödü kopuyor.
ömer kendi özel hakkında konuşturtmaz,müdahale ettirtmez ama filize baskının baskısını uygular.en derinden.bende buna sinir oluyorum.
ömer ceydaya ve hakana ne güzeldedi''bi şeyi doğru yapamıyorum''diye
tam doğruya gidecem derken yanlışa sapıyor.:P
bu bölümün sonu süperdi.ömer yılmaz bozguncular yuvalana yuvalana dövüştüler.çok komik ve güzeldi:happy0064bu sahnenin kamera arkası olsa gülmekden bayılırız herhalde.
Bende aynı şekilde o senaristleri görsem söyleyeceklerim hazır :) Senaryo 2.sezon karakterleri bakar kör , midesiz ve saflaştırdı bu hem Yılmaz hem Ömer hemde Filiz için geçerli ama dizi uzayınca karakterlerde bu tür deformasyonlar maalesef oluyor :img-wink: Ona bakarsak Filiz 2.sezonda babasına verdiği sözün kararlılığı ile çıktı bir süre sonra söz felan kalmadı birde bakmışısız ki 10 bölüm gitmiş geçmiş olsun :) Handan başına gelecekleri hak etti zaten zorla Cem i devreye soktu sapıklaştırdılar Cem i adamda kendiden geçti dizinin sonuna kadar musallat oldu :img-pilot İyi yorumlar .....
hüznün geceleri
25-12-07, 21:50
Bende aynı şekilde o senaristleri görsem söyleyeceklerim hazır :) Senaryo 2.sezon karakterleri bakar kör , midesiz ve saflaştırdı bu hem Yılmaz hem Ömer hemde Filiz için geçerli ama dizi uzayınca karakterlerde bu tür deformasyonlar maalesef oluyor :img-wink: Ona bakarsak Filiz 2.sezonda babasına verdiği sözün kararlılığı ile çıktı bir süre sonra söz felan kalmadı birde bakmışısız ki 10 bölüm gitmiş geçmiş olsun :) Handan başına gelecekleri hak etti zaten zorla Cem i devreye soktu sapıklaştırdılar Cem i adamda kendiden geçti dizinin sonuna kadar musallat oldu :img-pilot İyi yorumlar .....
oyuncuları nerden nereye getirdiler.valla çok sinir oluyorum.bi bölümde söyledikleri diğer bölüme tutmuyor.bi bakıyorsun yanıp tutuşturuyorlar bi bakıyorsun izleyicinin gözünü nefretle büyütüyorlar.
diziyi 360 derece döndürdüler.iyiliğiylede güzelliğiylede
Yahu bırak allasen neyin uyanıklığı işte sana karakter pörtlemesine güzel bir örnek :) Ömer beyimiz 44. bölümde Yılmaz ın hisseleri vermesini kabul ediyor ama ilerde Cemin hibe ettiği evi kabul etmeyecek :img-pilot Tabii Ömer bu süre zarfında gazide zaman geçirecek biraz insanlık öğrenecek Cem in hibesini o yüzden kabul etmeyecek normalde balıklama atlaması lazımdı o konuda :)
Yılmaz senetleri Ömer in suratına çarparak lanet olsun , defolun gidin hayatımdan imajı vermiştir aslında :) Yılmaz hisseleri Filiz e yakın olmak için satmak istememektedir ama Filiz de bunu anlayacak kafa yoktur o dönem saçlar uzadı ama beyin ters algıladı bu olayı :img-pilot
yahu bırak sende yasın:img-grin2
ne yanı aynı şehirdeler hisseleri filize verdide bir daha karşilaşmadilarmii
kız nerden bilsın ona bakarsan yılmaz bu zamana kadar hiç birşey anlamamiştir
Yahu Yılmaz Filiz i affetmiş Filiz hanım ona dua edeceğine birde çiçek mi bekliyor daha neler :) Sen nikah günü hiç bir şey söylemeden basıp İtalya ya gidecen sonra adamdan romantik olmasını bekleyecen yok yaw ben diyorum ki iyi ki dövmedi Filiz i :img-pilot Yılmaz ın böyle oyunlara ihtiyacı yok yahu Filiz zaten sevmiş Yılmaz ı ihtiyacı var mı böyle oyunlara orda hisseleri Ömer in yüzüne çarparak Ömer i küçük düşürdü bir yerde ama Ömer anlamadı tabii :)
bu hayattaaa egerkii filiz tekiner yılmazı afettiyseeee
hiç kimse kusura bakmasında yılmaz hayli hayli afeder
hem bir defa yılmaz kendisini afetsın yaw
filizi kullandi,filizi ihanetle sucladıi,sevmediği birisine evlenme teklif edip onuda
kullandi yılmaz onu bunu afetmeden önce kendisiyle yüzleşsın birkere
ama tabi yılmazın kafası sadece masum birisin kendisine aşik etmek isterken
çalişiyor böyle romantik olaylara yoksa adamda tık yok:img-grin2
yok yaw orda artıslik yapıyor
yılmaz kimmişte ömeri küçük düşürecek:img-grin2
ee peees be yasın:img-fie:
yahu sadıklık konusunda ömerede laf ediyorsan diyecek birşey bulamıyorum
ben ömerın yerinde olsam elif hayattayken bırakırdım
elif bunca yıl sadik olmayı asla hak etmedi
adam cok bile ddurdu vallaa
yakişikli adam aşk adamııı:happy0064
hep gönlülü en azından aşkıl olduda birlikte olduuuu
yılmaz gibi başkasını unutmak için degil
gercekten aşik oldu sevdi sevildi tüm samimiyetiyleee
birlikte oldular yılmaz gibi yaralarını sardıkmak için degil
bu dizde sadık olan bir tek ÖMER VE FİLİZDİR
ccemın butun kötülükler ortaya cıkmadan önce yılmaz filize
en agır ıthamllarda bulundugu halde bile
filiz karınıdaki cocugu ile ben ölünceye kadar yılmazı seveceğim demiştir
keşke yılmaz tekinerlerden sadıklik ve aşk konusunda ders lasaydıı
ne yapsın adam peki hayatı boyunca elif gibi kendisine bile aşık olmayan ruhsuz
soguk birisi olanla mi devam etseydi
:img-pilot:img-pilot
aman aman allah korusun yae daha neler
aradan beş yıl gecmiş bunu konuşmak bile cok gereksiz cooookkk
yahu birşey soracam yeri degil ama
nasıl aynı anda bircok mesaja alıntı yapiyorsunuz
ben bilmediğim için ayrı ayrı cevapla dur zor oluyor valaaa
forever_bim
25-12-07, 23:22
Hümeyra'cım
Yeri burası değil belki ama açıklayım. Alıntı butonunun yanında küçük mavi bir buton var sağında. Onu seçiyorsun turuncu oluyor. Sonra aşağıda cevap yaza basınca aynı anda tüm seçtiğin üye mesajları gözüküyor.:img-wink:
ömer elife öyle aşıktı ki onun yaptığı hataları bile sineye çekti
ama elif bu aşkı hak etmiyordu ömer gibi adamın aşkının değerini bilmedi
ömerin yerinde yılmaz olsaydı hemen evlenirdi :img-blush ömer sevdi mi tam sevenlerden:)
bak şimdi yılmaza kızdım o hemen inat gidip nişanlandı filiz yılmazı affetmeseydi yeriydi ama neyse:)
bu hayattaaa egerkii filiz tekiner yılmazı afettiyseeee
hiç kimse kusura bakmasında yılmaz hayli hayli afeder
hem bir defa yılmaz kendisini afetsın yaw
filizi kullandi,filizi ihanetle sucladıi,sevmediği birisine evlenme teklif edip onuda
kullandi yılmaz onu bunu afetmeden önce kendisiyle yüzleşsın birkere
ama tabi yılmazın kafası sadece masum birisin kendisine aşik etmek isterken
çalişiyor böyle romantik olaylara yoksa adamda tık yok
yok yaw orda artıslik yapıyor
yılmaz kimmişte ömeri küçük düşürecek
Yahu siz bir konu olarak takılmışsın bir yere bana göre Filiz ilk sezonda madur durumdaydı ama 2.sezonda yaptıkları ile bana göre bu durum eşitlenmiştir :img-wink: Yılmaz keşke Filiz i kafasından atabilseydi ama yapamadı Yılmaz ın sevgisinin büyüklüğünü 2.sezonda Filiz e gösterdiği sabırdan anlayabilirsiniz çok rahat :img-wink:
Olaylara hep belli pencerelerden bakıyorsun Sevgili Hümeyra :img-wink: İlk sezonda yaşanılanlar geçmiş bitmiş ben bundan sonra yaşananlara bakarım çünkü Filiz de kapatmış o meseleyi savunduğunuzda karakter olsa bari :mad72: Ne abisine güveniyor ne sevdiği adama 2.sezonda Yılmaz ı katillikle abisini ise Yılmaz ı dövdüren kişi olarak düşünen bu Filiz değil midir :mad72: Sanki diziyi izlemedik yani gittiğiniz melek yaptığınız Filiz Tekiner i Allah tan benim gibi bir üye varda millet yanlış anlamıyor...
ee peees be yasın
yahu sadıklık konusunda ömerede laf ediyorsan diyecek birşey bulamıyorum
ben ömerın yerinde olsam elif hayattayken bırakırdım
elif bunca yıl sadik olmayı asla hak etmedi
adam cok bile ddurdu vallaa
yakişikli adam aşk adamııı
hep gönlülü en azından aşkıl olduda birlikte olduuuu
yılmaz gibi başkasını unutmak için degil
gercekten aşik oldu sevdi sevildi tüm samimiyetiyleee
birlikte oldular yılmaz gibi yaralarını sardıkmak için degil
bu dizde sadık olan bir tek ÖMER VE FİLİZDİR
ccemın butun kötülükler ortaya cıkmadan önce yılmaz filize
en agır ıthamllarda bulundugu halde bile
filiz karınıdaki cocugu ile ben ölünceye kadar yılmazı seveceğim demiştir
keşke yılmaz tekinerlerden sadıklik ve aşk konusunda ders lasaydıı
Yahu sen benim yorumları okumuyorsun ben bunu çözdüm benim Ömer hakkında yazdıklarımı bir daha oku sonra yeniden konuşalım :img-wink: Ben Ömer in 4 yıl sonra bir açılımda bulunmasının normal olduğunu söyledim ama artık sende nasıl bir zıt cevap yazma düşüncesi varsa ona göre cevap yazmışsın.....
Yılmaz Filiz e bulundu da Filiz Yılmaz a bulunmadı mı yani bizde izledik diziyi sevgili Hümeyra :icon_whis Yılmaz ı katillikle suçlayan Yılmaz ın Ömer i vurabileceğini düşünen Filiz değil miydi hayır yani biz bu sahneleri izlemedik mi sanki hiç böyle şeyler olmamış gibi yorumların var :mad72: 2. sezonda Filiz karakteri yerlerde sürünmüştü hem ruh olarak hemde akıl sağlığı olarak:mad72:
ömer elife öyle aşıktı ki onun yaptığı hataları bile sineye çekti
ama elif bu aşkı hak etmiyordu ömer gibi adamın aşkının değerini bilmedi
ömerin yerinde yılmaz olsaydı hemen evlenirdi ...... ömer sevdi mi tam sevenlerden
bak şimdi yılmaza kızdım o hemen inat gidip nişanlandı filiz yılmazı affetmeseydi yeriydi ama neyse
Yılmaz evlenmemiş işte yahu kısmen Ömer in yerinde oldu zaten Filiz nikah masasında bıraktıktan sonra yoluna devam edebilirdi ama yapmadı bu sahneleri yeniden izle bence :img-wink: Yılmaz nişanlanacak tabii bir yerden sonra yoluna devam edecek Yılmaz a adam gibi söylemedi ki Tekiner ler bebek olayını hepsi düzenbaz bir sürü oyun yaptılar Handan ından Ömer ine kadar :mad72: Yahu şu Handan ölseydi güzel olacaktı birde kadını melek yaptılar sonlara doğru gelde kusma :img-pilot İyi yorumlar .......
Yahu siz bir konu olarak takılmışsın bir yere bana göre Filiz ilk sezonda madur durumdaydı ama 2.sezonda yaptıkları ile bana göre bu durum eşitlenmiştir Yılmaz keşke Filiz i kafasından atabilseydi ama yapamadı Yılmaz ın sevgisinin büyüklüğünü 2.sezonda Filiz e gösterdiği sabırdan anlayabilirsiniz çok rahat
Olaylara hep belli pencerelerden bakıyorsun Sevgili Hümeyra İlk sezonda yaşanılanlar geçmiş bitmiş ben bundan sonra yaşananlara bakarım çünkü Filiz de kapatmış o meseleyi savunduğunuzda karakter olsa bari :mad72 Ne abisine güveniyor ne sevdiği adama 2.sezonda Yılmaz ı katillikle abisini ise Yılmaz ı dövdüren kişi olarak düşünen bu Filiz değil midir :: Sanki diziyi izlemedik yani gittiğiniz melek yaptığınız Filiz Tekiner i Allah tan benim gibi bir üye varda millet yanlış anlamıyor...
Yahu sen benim yorumları okumuyorsun ben bunu çözdüm benim Ömer hakkında yazdıklarımı bir daha oku sonra yeniden konuşalım :img-wink: Ben Ömer in 4 yıl sonra bir açılımda bulunmasının normal olduğunu söyledim ama artık sende nasıl bir zıt cevap yazma düşüncesi varsa ona göre cevap yazmışsın.....
Yılmaz Filiz e bulundu da Filiz Yılmaz a bulunmadı mı yani bizde izledik diziyi sevgili Hümeyra :icon Yılmaz ı katillikle suçlayan Yılmaz ın Ömer i vurabileceğini düşünen Filiz değil miydi hayır yani biz bu sahneleri izlemedik mi sanki hiç böyle şeyler olmamış gibi yorumların var :mad72: 2. sezonda Filiz karakteri yerlerde sürünmüştü hem ruh olarak hemde akıl sağlığı olarak
Yılmaz evlenmemiş işte yahu kısmen Ömer in yerinde oldu zaten Filiz nikah masasında bıraktıktan sonra yoluna devam edebilirdi ama yapmadı bu sahneleri yeniden izle bence :img-wink: Yılmaz nişanlanacak tabii bir yerden sonra yoluna devam edecek Yılmaz a adam gibi söylemedi ki Tekiner ler bebek olayını hepsi düzenbaz bir sürü oyun yaptılar Handan ından Ömer ine kadar Yahu şu Handan ölseydi güzel olacaktı birde kadını melek yaptılar sonlara doğru gelde kusma : İyi yorumlar .......
yok be yasınciğim takılmıyacak konuda degil hanııı:img-grin2
olaylara ayını yerden baktiğimda yok
aman sanki ikinci sezon özellikle sonlarına dogru yılmaz cok takdir
edeilecekşeyler mi yapti
filizi ihanetle sucladi,bebeği başkasından oldugunu düşündü
aslıyı sevmediği halde evlenme teklif etti:mad72::mad72:
ben zaten filiz yadaa ömerın hiç sucu yok demiyorum
hataları var tabiki ama yılmazın yapitiği şeyleri pek kabul edemiyorum nedenleri
pekde iinandirici gelmiyor okadar:img-grin2
not.neo yasın sinirlendin galibaaa
ben sadece Gönlünü başkasına kim kaptırdı yahu Ömer den başka o da Elif öldüğü için seneler sonra
ben bu yorumunu okuyunca ömeri bunu yaptiğini sucladiğin için
yazdiğini sandım yanliş yorumlamiş olabilirim (pardon):img-grin2:img-fie:
böyle düşünmuyorsan sorun yok zaten:img-grin2
neyse yaaa dizi bitti biz halen kim daha suclu tartişması yapiyoruz
ben yemek yemeğe gidiyorum babam çagiriyor:img-grin2
iyi yorumlar
hüznün geceleri
26-12-07, 21:43
devam etti edeceği kadar.çok özveri gösterdi.böyle olduğu için ferideyle olmasını istemedim.
devam etti edeceği kadar.çok özveri gösterdi.böyle olduğu için ferideyle olmasını istemedim.
sen sanırım ferideyi ömere yakiştirmiyorsun
bende ferideden cok daha iyilerini hak ediyordu
ama en azından feride ömere gercekten cok aşikti ve sıcak sammiydi:good:
hüznün geceleri
26-12-07, 22:23
sen sanırım ferideyi ömere yakiştirmiyorsun
bende ferideden cok daha iyilerini hak ediyordu
ama en azından feride ömere gercekten cok aşikti ve sıcak sammiydi:good:
orasıda doğru.onun aşkıda kuvvetliydi.ay ne bileyim bu bölümlerdeki sahneler benide etkiledi.
dizinin gidişatı insanı etkiliyor.bu diziye çok tutuldum.senaryo gibi bende karıştım:img-hyste
yok be yasınciğim takılmıyacak konuda degil hanııı:img-grin2
olaylara ayını yerden baktiğimda yok
aman sanki ikinci sezon özellikle sonlarına dogru yılmaz cok takdir
edeilecekşeyler mi yapti
filizi ihanetle sucladi,bebeği başkasından oldugunu düşündü
aslıyı sevmediği halde evlenme teklif etti:mad72::mad72:
ben zaten filiz yadaa ömerın hiç sucu yok demiyorum
hataları var tabiki ama yılmazın yapitiği şeyleri pek kabul edemiyorum nedenleri
pekde iinandirici gelmiyor okadar:img-grin2
iyi yorumlar
İşte yorum farkıda burda ortaya çıkıyor sevgili Hümeyra sen dizinin sonlarında ki olayları gündeme getiriyorsun bende 2.sezonun başındakileri :) Yılmaz ın yaptıkları yanlıştı tabii ama Filiz de boş durmadı 2.sezonda katillik mevzusunu unutmadık daha :img-wink: Buda sevdiğimiz karakterle ilgili aslında sen Yılmaz ınkileri anlaşılır bulmazsın bende Filiz in ve Ömer inkileri zaten aynı düşünseydik hala yazışır olur muyduk değil mi ama ? :) Dizi bahane maksat muabbet bir yerde :img-icecr
Bu bölümde Cem Filiz e aşık olmuştur arkadaşlar geçmiş olsun :img-pilot Filiz hanım ne kadar arkadaş desekte iş bitti Filiz 41 de Yılmaz için sevgilim değil demişti Cem in o zamandan beri umutları var aslında sağ olsun Handan hanımda spor felan ayağına şimdiden kızını Cem e yamama faaliyetlerine başladı gıcık kadın hiç sevmiyorum :mad72: Filiz de bu bölüm Yılmaz ı hisseler konusunda yanlış anladı Yılmaz bir bölüm sonra Filiz-Cem i yanyana görünce boşa çabalıyorum diyecek ve hisseleri verecek Tekiner lere daha sonra Filiz in anlamsız bir şekilde Yılmaz ın peşinden koşuşunu izleyecez ama ben izlemeyecem o sahneleri bir daha kaldıramam :mad72: İyi yorumlar ......
hüznün geceleri
27-12-07, 13:01
İşte yorum farkıda burda ortaya çıkıyor sevgili Hümeyra sen dizinin sonlarında ki olayları gündeme getiriyorsun bende 2.sezonun başındakileri :) Yılmaz ın yaptıkları yanlıştı tabii ama Filiz de boş durmadı 2.sezonda katillik mevzusunu unutmadık daha :img-wink: Buda sevdiğimiz karakterle ilgili aslında sen Yılmaz ınkileri anlaşılır bulmazsın bende Filiz in ve Ömer inkileri zaten aynı düşünseydik hala yazışır olur muyduk değil mi ama ? :) Dizi bahane maksat muabbet bir yerde :img-icecr
Bu bölümde Cem Filiz e aşık olmuştur arkadaşlar geçmiş olsun :img-pilot Filiz hanım ne kadar arkadaş desekte iş bitti Filiz 41 de Yılmaz için sevgilim değil demişti Cem in o zamandan beri umutları var aslında sağ olsun Handan hanımda spor felan ayağına şimdiden kızını Cem e yamama faaliyetlerine başladı gıcık kadın hiç sevmiyorum :mad72: Filiz de bu bölüm Yılmaz ı hisseler konusunda yanlış anladı Yılmaz bir bölüm sonra Filiz-Cem i yanyana görünce boşa çabalıyorum diyecek ve hisseleri verecek Tekiner lere daha sonra Filiz in anlamsız bir şekilde Yılmaz ın peşinden koşuşunu izleyecez ama ben izlemeyecem o sahneleri bir daha kaldıramam :mad72: İyi yorumlar ......
evet hemen aşık oldu.sapık.filiz saçlarını bi yellendirdi hadi bakalım.ilk ozaman belli oldu.filizin o zaman evet sevgilim diyemedi.sonuçta yeni tanıdığı bi insandı ve aileside yoktu.bu konuda filize kızdım:img-yes:dım
bi bölümden sonra filiz koşacak peişinden.kovalamalar başlıyor.yılmaz,filiz,yılmaz,filiz,filiz,yılmaz,fi liz,yılmaz
o bir ytl sözünden filiz herşeyi anladı ama :icon_sorr
ya SBr izle sen hele.dizi Allahdan haftada bir gün çıkmıyorki bizi çok sitreslendirmiyor.yine sitres oluyor ama o kadar değil.:img-yes:
iyi yarınlara
evet hemen aşık oldu.sapık.filiz saçlarını bi yellendirdi hadi bakalım.ilk ozaman belli oldu.filizin o zaman evet sevgilim diyemedi.sonuçta yeni tanıdığı bi insandı ve aileside yoktu.bu konuda filize kızdım:img-yes:dım
bi bölümden sonra filiz koşacak peişinden.kovalamalar başlıyor.yılmaz,filiz,yılmaz,filiz,filiz,yılmaz,fi liz,yılmaz
o bir ytl sözünden filiz herşeyi anladı ama :icon_sorr
ya SBr izle sen hele.dizi Allahdan haftada bir gün çıkmıyorki bizi çok sitreslendirmiyor.yine sitres oluyor ama o kadar değil.:img-yes:
iyi yarınlara
Aslında bu bölümler iyi işlenmiş yani baktığımız zaman Cem in babasının yeni öldüğünü öğrendik bu bölümde ama ilk izlerken kimse Cem in kendi babasını öldürebileceğini düşünmemişti sanırsam :img-wink: Aslında fazla üzülmedim gibisinden bir şeyler söylemişti Cem belki burdan bir şeyler çıkardı ama kendi babasını öldürecek kadar sapık biri olacağını hiç tahmin etmemiştim :img-wink:
Filiz de maaşallah her tarafa Cem ile beraber gidiyor sonra telefonda Yılmaz ın yanından gelen kadın sesini duydumu rahatsız oluyor :icon_whis Zaten Yılmaz bu bölümde Filiz ve Cem i öyle bir görecek ki kesin bunlar sevgili diyecek :) Hani şu Cem in Filiz in küpesini taktığı sahne Canan ve Yılmaz görecek bu bölümde :img-wink: Filiz de az değil yahu Yılmaz ın gözüne soka soka yanlış anlasın diye her şeyi yaptı Yılmaz hisseleri verdikten sonra bu olayı çabuk kestirip attı keşke o kadar kolay olayı kapatmasaydı :img-yes: Zaten Filiz in bu güvensizliklerinden sonra Yılmaz katillik suçlamasından sonra Filiz i affetmeyecek :img-yes: İyi yorumlar ......
hüznün geceleri
27-12-07, 14:07
Aslında bu bölümler iyi işlenmiş yani baktığımız zaman Cem in babasının yeni öldüğünü öğrendik bu bölümde ama ilk izlerken kimse Cem in kendi babasını öldürebileceğini düşünmemişti sanırsam :img-wink: Aslında fazla üzülmedim gibisinden bir şeyler söylemişti Cem belki burdan bir şeyler çıkardı ama kendi babasını öldürecek kadar sapık biri olacağını hiç tahmin etmemiştim :img-wink:
Filiz de maaşallah her tarafa Cem ile beraber gidiyor sonra telefonda Yılmaz ın yanından gelen kadın sesini duydumu rahatsız oluyor :icon_whis Zaten Yılmaz bu bölümde Filiz ve Cem i öyle bir görecek ki kesin bunlar sevgili diyecek :) Hani şu Cem in Filiz in küpesini taktığı sahne Canan ve Yılmaz görecek bu bölümde :img-wink: Filiz de az değil yahu Yılmaz ın gözüne soka soka yanlış anlasın diye her şeyi yaptı Yılmaz hisseleri verdikten sonra bu olayı çabuk kestirip attı keşke o kadar kolay olayı kapatmasaydı :img-yes: Zaten Filiz in bu güvensizliklerinden sonra Yılmaz katillik suçlamasından sonra Filiz i affetmeyecek :img-yes: İyi yorumlar ......
adam sonradan sonraya sapıklandı.filizi iyice hayal etmeye başladı.
o küpeninde düşeceği tuttu.yılmazın o anki hali gerçekten üzücü.canana baksana gibilerinden birşeyler söylemişti.
evet bi katillik suçlaması var ama yılmazında bu çocuk bendenmi? sorusu çok kırıcı.
filiz ile yılmazın bu güvensizlerinde hep üçüncü şahıslar ve yalan deliller var.bu şartlarda ikiside eşit konumda.
yılmazın bu konuda suçlamasından sonra okadar filizle yılmazın kavuşmasını isteyen ben bu yüzden barışmasınlar istemiştim.filiz affetmesin istedim.taki yılmaz vurulana kadar.ondan sonrası gül gülüstan oldu:P
adam sonradan sonraya sapıklandı.filizi iyice hayal etmeye başladı.
o küpeninde düşeceği tuttu.yılmazın o anki hali gerçekten üzücü.canana baksana gibilerinden birşeyler söylemişti.
evet bi katillik suçlaması var ama yılmazında bu çocuk bendenmi? sorusu çok kırıcı.
filiz ile yılmazın bu güvensizlerinde hep üçüncü şahıslar ve yalan deliller var.bu şartlarda ikiside eşit konumda.
yılmazın bu konuda suçlamasından sonra okadar filizle yılmazın kavuşmasını isteyen ben bu yüzden barışmasınlar istemiştim.filiz affetmesin istedim.taki yılmaz vurulana kadar.ondan sonrası gül gülüstan oldu:P
Sevgili arkadaşım Yılmaz ın o kırıcı sorusu bir dönemden geçtikten sonra olmuştur :img-yes: Şöyle ki Yılmaz nikah olayından sonra Filiz e kızgındır hisseler konusunda ise hayal kırıklığı yaşamıştır birde bunların üzerine Filiz Yılmaz ı katillikle itham etmiştir bu olaydan sonra Yılmaz ın Filiz e olan güveni ciddi anlamda zarar görmüştür o kırıcı sorunun bir gelişim süreci var bunu unutmayalım :img-yes: Aslında ben katillik olayından sonra Yılmaz için Filiz in bitmesini isterdim Yılmaz başlarda bu şekilde davrandı kendine yeni bir hayat kurmaya çalıştı ama maalesef Filiz i unutamadı :img-wink:
hüznün geceleri
27-12-07, 14:52
Sevgili arkadaşım Yılmaz ın o kırıcı sorusu bir dönemden geçtikten sonra olmuştur :img-yes: Şöyle ki Yılmaz nikah olayından sonra Filiz e kızgındır hisseler konusunda ise hayal kırıklığı yaşamıştır birde bunların üzerine Filiz Yılmaz ı katillikle itham etmiştir bu olaydan sonra Yılmaz ın Filiz e olan güveni ciddi anlamda zarar görmüştür o kırıcı sorunun bir gelişim süreci var bunu unutmayalım :img-yes: Aslında ben katillik olayından sonra Yılmaz için Filiz in bitmesini isterdim Yılmaz başlarda bu şekilde davrandı kendine yeni bir hayat kurmaya çalıştı ama maalesef Filiz i unutamadı :img-wink:
ama filizinde yılmaza olan güvensizliğinde ilk başlardan başlayan bi süreci var.tamam o bişekilde karara bağlandı.madem yılmaz bukadar filize güvensizlik konusunda suçladı ama nedense kendi yaptığında olayları farklı yöne çekiyor.
bende o çocuk bendenmi sorusundan sonra filiz yılmaz beraberliğinin bir imkansızlığını düşünmüştüm.
filiz o katillik suçlamasından sonra hep yılmazla konuşmaya çalıştı ama haklı olarak yılmaz konuşmak istedi.filiz sonra hep pişmanlığıyla göz yaşı döktü.ben aşkıma sahip çıkamadım dedi.
ama yılmaz kendi çocuğu olduğunu öğrendiğinde o sözü söylediğini hiç hatırlamadı ve pişmanlıkda duymadı.
sadece filiz doğum yaptığındaki kötü durumunda yılmaz''ben onun yanında olamadım dedi.ama söylediğini hatırlamadı.
ay valla yine sinirlerim bozuldu.şu senaristleri görsem yuyup yuyup sıkıcam.
biri katillikle suçlanır,diğeri altda kalmasın diye çocuğun kendinden olduğundan şüphelenir.
ama filizinde yılmaza olan güvensizliğinde ilk başlardan başlayan bi süreci var.tamam o bişekilde karara bağlandı.madem yılmaz bukadar filize güvensizlik konusunda suçladı ama nedense kendi yaptığında olayları farklı yöne çekiyor.
bende o çocuk bendenmi sorusundan sonra filiz yılmaz beraberliğinin bir imkansızlığını düşünmüştüm.
filiz o katillik suçlamasından sonra hep yılmazla konuşmaya çalıştı ama haklı olarak yılmaz konuşmak istedi.filiz sonra hep pişmanlığıyla göz yaşı döktü.ben aşkıma sahip çıkamadım dedi.
ama yılmaz kendi çocuğu olduğunu öğrendiğinde o sözü söylediğini hiç hatırlamadı ve pişmanlıkda duymadı.
sadece filiz doğum yaptığındaki kötü durumunda yılmaz''ben onun yanında olamadım dedi.ama söylediğini hatırlamadı.
ay valla yine sinirlerim bozuldu.şu senaristleri görsem yuyup yuyup sıkıcam.
biri katillikle suçlanır,diğeri altda kalmasın diye çocuğun kendinden olduğundan şüphelenir.
Ama şöyle bir durum var Filiz in ilk başlarda yaşadığı güven sorununu 34.bölüme kadar anlarım ama bundan sonra olan güvensizlik hiç bir şekilde açıklanamaz :img-wink: Filiz o bölümde Yılmaz ın evlenme teklifini kabul etmişti yaşanılan olaylar geride bırakılmıştı karşılıklı güven ortamı kurulmuştu ama Filiz bunları 2.sezonda gösteremedi :icon_whis Katillik konusunda Filiz in ilk sezondan gelen güven sorunu var dersek bence doğru olmaz çünkü yaşananlar ilk sezonda kalmıştı olaylar kapanmıştı Filiz kabul etmişti evlilik teklifini :img-wink:
Pişmanlıklar yaşanan olayları değiştirmiyor sonuçta Filiz çok pişman olmuştur ama aynı şeyleri yapmaya devam etmiştir :img-wink: Örneğin ilk sezonda Yılmaz ile manken kızı aynı odada görünce yanlış anlamış sonra pişman olup özür dilemiş bir daha hep güveneceğinden bahsetmiştir ama aynı Filiz ( sadece saçı uzun :)) 2.sezonda hem hisseler konusunda hemde katillik olayında güven sorunu yaşayıp pişman olmuştur :img-wink: Bir yerden sonra bu durum Yılmaz ı rahatsız etmiştir ve katillik olayından sonra Yılmaz Filiz i kafasından silmiştir ama gönlünden silememiştir orası ayrı :img-wink: Filiz in pişmanlıkları çok olmuştur ama her seferinde aynı davranmıştır (maalesef ) :mad72:
orasıda doğru.onun aşkıda kuvvetliydi.ay ne bileyim bu bölümlerdeki sahneler benide etkiledi.
dizinin gidişatı insanı etkiliyor.bu diziye çok tutuldum.senaryo gibi bende karıştım:img
öyle vallaa:img-grin2
neyseki ömer&feride aralarındaki aşkı cok güzel yansittiilar
alllaahtan :img-grin2
İşte yorum farkıda burda ortaya çıkıyor sevgili Hümeyra sen dizinin sonlarında ki olayları gündeme getiriyorsun bende 2.sezonun başındakileri Yılmaz ın yaptıkları yanlıştı tabii ama Filiz de boş durmadı 2.sezonda katillik mevzusunu unutmadık daha :img-wink: Buda sevdiğimiz karakterle ilgili aslında sen Yılmaz ınkileri anlaşılır bulmazsın bende Filiz in ve Ömer inkileri zaten aynı düşünseydik hala yazışır olur muyduk değil mi ama ? Dizi bahane maksat muabbet bir yerde
Bu bölümde Cem Filiz e aşık olmuştur arkadaşlar geçmiş olsun :img-pilot Filiz hanım ne kadar arkadaş desekte iş bitti Filiz 41 de Yılmaz için sevgilim değil demişti Cem in o zamandan beri umutları var aslında sağ olsun Handan hanımda spor felan ayağına şimdiden kızını Cem e yamama faaliyetlerine başladı gıcık kadın hiç sevmiyorum Filiz de bu bölüm Yılmaz ı hisseler konusunda yanlış anladı Yılmaz bir bölüm sonra Filiz-Cem i yanyana görünce boşa çabalıyorum diyecek ve hisseleri verecek Tekiner lere daha sonra Filiz in anlamsız bir şekilde Yılmaz ın peşinden koşuşunu izleyecez ama ben izlemeyecem o sahneleri bir daha kaldıramam :mad72: İyi yorumlar ......
öyle canım zaten işin güzel yanıda bu yasın:img-grin2
hepimiz anı şeyleri düşünursek yazarsak sohbet etmenın ne tadı kalır dimi:img-grin2 şurda ne güzel kardeş kardeş muhabet ediyoruz
kesinkile sana katılıyorum dizi bahanee sohbet şahanee:img-grin2
bu bölümlerde dermisiınsi bu cem sonradan sapidacak ve pisiko olacak diyee
halbuki gayetde düzgun duruyordu yaw:img-grin2
diziyi buralar kanald resmi sitesinden izliyorumdaa
43 bölümde salih bittti artık yılmaz ala diyor
yılmaz hayırr bitmedi dediyaa benı bir gülme tuttu gelende hep yılmaz bittii
derdide :img-grin2
44.bölümde aynalı ile olan konuşması iç çeke çeke sessizce terasda aglaması felan kötüydü yazı yaaa:img-grin2:icon_sorr
burada ıhlamurcular diye bir gurp var
efsane fanlarını bekliyoruz haaa
malum dizifilm güzel degişiklikler yapmiş gerci hepsizini tam bakamadim ama
olsun dizi fanlarını bekliyoruz
Bu bölümde Yılmaz Cem ve Filiz i yanyana 2.kez gördü ve o kızgınlıkla hisseler için istediği parayı hemen almak istedi bu Tekiner çevresinde ise yanlış anlaşıldı tabii :img-wink: Yılmaz ın Ekrem ile konuşmaları güzeldi bir daha kimseye aşık olmayacam dedi Yılmaz gerçekten etkileyici sahnelerdi :img-wink: Filiz ise Yılmaz ın derdinin para olmadığını çoook sonra anladı bir kıymeti kalmadı tabii yaşadığı pişmanlığı Ömer e vurdu kavga ettiler :) Handan a bu bölüm sinir oldum çok iyi anne modlarında işte Yılmaz la konuşmayı gitmiş bir şeyler yapabilmek için olayın iç yüzünü anlatmıyor tabii gitti Yılmaz a hakaret etti bana göre yakışan cevabı almadı bile :img-yes: Ömer ise Yılmaz a çeki uzatırsak çok gururlu sanki parayı kendisi bulmuş gibi haberi yok ilerde neler olacağının :img-wink: Keşke Yılmaz hisseleri bedavaya vermeseydi Tekiner lere sonuçta şirket Yılmaz dayken daha güvendeydi şimdi Ömer batıracak şirketi ilk denemesinde başarısız olmuştu malum ama bu sefer Cem den yardım alacak :) Ihlamurlar Altında nın 2.sezonunda sevdiğim ender bölümlerden biriydi :img-wink: Herkese iyi yorumlar ......
hüznün geceleri
28-12-07, 13:07
filiz yılmazın güvensizlikleri bence eşit durumda.filiz haddinden fazla sapık adama güvenerek onunla sık birarada olduğu için filizin güvenini kaybetti,yılmaz ise aslının farklı ve art niyetliliği,yılmazın yardım severliliğini başka şekilde kullanarak,yılmazda bunu bile bile aslının hep yanında olması bu yüzden yılmazda filizin güvenini kaybetti.gelelim44.bölüme
yılmaz çeki yırtıp filizin eline bir tyl tutuşturup güzel bi rep söylemesi ve filiz,ceyda,avukat ve heleki ömerin yüz ifadesi görülmeye değerdi.ömer ne umarken ne buldu.filiz cemin yardımını asla istemedi,konuşmakdan bile uzak durdu ama biraz çıtlattı konuyu.ömer ve handanhep onu ceme karşı ittiler,cemide tetiklediler.cemin teklifini filiz hep reddetti ama ömer hep fırsatcılığnıdan,hep kendini düşündüğünden filizde kabul etmek zorunda kaldı.kızın bildiği doğrularını savunmaya fırsat verilmiyor ama ömer herşeyi kendi alehinde olsun istiyor.
gelelim hindi dolması yiye yiye hindi gibi boyunları olan handan ceme.handan yılmaza onca hakareti etti,üztelik o başlattı bütün terbiyesizliği
sonra bütün hakaret suçlarını yılmaz yaptı diye evlatlarına şikayet et.bu kadının yüzü nasıl bi yüz.:P
tabi sadece handanda suç değil senaristlerdede
damat kaynana,heleki en önemli olan ilerde karı koca olacak olan filiz yılmaza olmadık sözler,hakaretler,suçlamalar yaptırın.ağır ağır lafları sonra gelin damat edin.bu hayali birşey bile olsa çok üzüyor insanı
hani yılmaz terasda dediya''biz özümüzümü?''kaybediyoruz.
özünü kaybedenler bence senaristler.:img-yes::P
tabi senarsitlerin güzel yaptıkları şeylerde var
mesela yılmazın terasda söyledikleri okadar çok güzelki,unuttuğumuz gerçekleri anımsattı.:P
vala geçen her kes dizinin bazı mantık hatalarından bahsederdi,yanlış olan şeyleri ama ben çok sevdiğim için hiç toz kondurmazdım.
ama insan tekrarlarını izleye izleye bazı acı gerçekleride görüyor.
ilerde tekrarlarına her zaman izleyecek olsam elbet izleyecegim acep daha neler neler göreceğim,neler çıkar daha ortaya.
ama benim için değimeyecek olan tek şey FİLİZ:img-yes:
ya medsulcuğum ıhlamurcular grup nerde.
sitedeki güzel değişimlerden bulamıyorum
hüznün geceleri
28-12-07, 13:45
Ama şöyle bir durum var Filiz in ilk başlarda yaşadığı güven sorununu 34.bölüme kadar anlarım ama bundan sonra olan güvensizlik hiç bir şekilde açıklanamaz :img-wink: Filiz o bölümde Yılmaz ın evlenme teklifini kabul etmişti yaşanılan olaylar geride bırakılmıştı karşılıklı güven ortamı kurulmuştu ama Filiz bunları 2.sezonda gösteremedi :icon_whis Katillik konusunda Filiz in ilk sezondan gelen güven sorunu var dersek bence doğru olmaz çünkü yaşananlar ilk sezonda kalmıştı olaylar kapanmıştı Filiz kabul etmişti evlilik teklifini :img-wink:
Pişmanlıklar yaşanan olayları değiştirmiyor sonuçta Filiz çok pişman olmuştur ama aynı şeyleri yapmaya devam etmiştir :img-wink: Örneğin ilk sezonda Yılmaz ile manken kızı aynı odada görünce yanlış anlamış sonra pişman olup özür dilemiş bir daha hep güveneceğinden bahsetmiştir ama aynı Filiz ( sadece saçı uzun :)) 2.sezonda hem hisseler konusunda hemde katillik olayında güven sorunu yaşayıp pişman olmuştur :img-wink: Bir yerden sonra bu durum Yılmaz ı rahatsız etmiştir ve katillik olayından sonra Yılmaz Filiz i kafasından silmiştir ama gönlünden silememiştir orası ayrı :img-wink: Filiz in pişmanlıkları çok olmuştur ama her seferinde aynı davranmıştır (maalesef ) :mad72:
bu dizideki oyuncular bütün hataları yapıyorlar ama arkaya dönüp baktıklarında ''ben böyle yapmıştım bu hataya bir daha düşmek istemiyorum ''hiç biride demediler.bunu bi filiz için söylemek yanlış olur bence.
yılmaz da onca hata yaptı ama hatalarından bi pay çıkardımı.
ömeride böyle filizde böyle yılmazı böyle
ömerin yılmaz için nefret duygusu hem kendini hem ailesini özelliklede filizi kötü durumlara düşürdü.tabi handanında payı var
filizin ilk başlardan kaynaklanan yılmaza güven korkusu,hep üçüncü şahısların özel hayatına müdahale etmesi,yönlerdinmesi bu yüzdende filizin en çalkantılı günlerinde kararsızlıklar yaşaması,inadı
yılmazında müthiş gururu,kini,kendisininde söylediği gibi ''kambersiz düğün olmaz'' heryerde eli çıkıyor. yardımseverliği ama bu kadarıda olmaz dedirtdecek şekilde.dizinin içinde bi iyi olan senmisin.senin yapacağını başkası yapsın.her yere damlıyor.güzel ama ona zararıda çok
:
ya medsulcuğum ıhlamurcular grup nerde.
sitedeki güzel değişimlerden bulamıyorum
şimdi canım kontrol paneli giriyorsun ordan sosyal grup gir
ordan bir cok grup var zaten
ordan ıhlamurcu yazısını bul guruba gir de bitttiii
aman umarım anlatabilmişimdir
forever_bim
29-12-07, 12:19
Yazılanlara istinaden birşeyler karalamanın zamanı gelmiş.
Ömer Filiz'i Cem'e iteklemedi. Hatta ve hatta annesine onaylamadığını belirtti. Filiz Hanım ne zarar görmüş ki acaba? Vurulan hapse düşen bıçaklanan kendisi miydi? Yoksa Yılmaz gibi dayak yiyip onun yüzünden dağ başında vuruldu mu? Filiz ne çektiyse kendi akılsızlığından çekmiştir. Madem seviyorsun Yılmaz'ı aşkın için mücadele et. Kardeşin annen tasvip etmeyebilir. Ama nerde öyle yürek Filiz'de. O ancak "şey, şey şey" diye saçmalamayı bilir. Yılmaz ona mücadele edelim dediğinde bir korkak gibi geri çekilmiştir ancak:img-wink:
hüznün geceleri
29-12-07, 12:58
Ömer Filiz'i Cem'e iteklemedi. Hatta ve hatta annesine onaylamadığını belirtti. Filiz Hanım ne zarar görmüş ki acaba? Vurulan hapse düşen bıçaklanan kendisi miydi? Yoksa Yılmaz gibi dayak yiyip onun yüzünden dağ başında vuruldu mu? Filiz ne çektiyse kendi akılsızlığından çekmiştir. Madem seviyorsun Yılmaz'ı aşkın için mücadele et. Kardeşin annen tasvip etmeyebilir. Ama nerde öyle yürek Filiz'de. O ancak "şey, şey şey" diye saçmalamayı bilir. Yılmaz ona mücadele edelim dediğinde bir korkak gibi geri çekilmiştir ancak:img-wink:
itekledi hemde öyle güzel iteklediki.tamam annesine pes felan dedi.ama cemden yardım konusu açılınca her ne kadar iteklememeye çalışsada bunu başardı kendince.ben böyle düşünüyorum.şimdiki bölümlerde bu pek belli olmasa da ileriki bölümlerde bunu göreceğiz.:img-yes:
hüznün geceleri
29-12-07, 13:03
şimdi canım kontrol paneli giriyorsun ordan sosyal grup gir
ordan bir cok grup var zaten
ordan ıhlamurcu yazısını bul guruba gir de bitttiii
aman umarım anlatabilmişimdir
güzel anlattın ki bende hemen girip yorum yazdım.böyle ortam açtığın için sağolasın:happy0064
Modum zamanında girmiş devreye bende katıldığımı belirteyim sana :img-wink: Ömer başlarda bu olaya karşı çıkmamıştır aslında ama annesinede destek vermedi bunu kabul edelim :img-wink: Ömer daha çok Filiz i rahat bırak modundaydı ama hisse konusunda Cem den yardım almak için ısrarcıydı bu belliydi aldığı parayı nasıl geri ödeyeceğini düşünmedi o anda düşüncesi sadece Yılmaz dan hisseleri geri almaktı 1 adım sonra neler olacağını düşünmedi :img-wink:
Gelelim Filiz e açık konuşacak olursak bence Filiz o dönemlerde sınıfta kalmıştır :img-wink: Filiz ailesinde ki kimseye güvenmemiştir Ömer in Yılmaz ı dövdüreceğine , Yılmaz ın ise Ömer i vurdurabileceğini düşünen Filiz nasıl bir ruh halindeydi bence asıl sorulması gereken soru bu :img-wink: Filiz ne yaptıysa kendine yaptı Yılmaz ı önce hisseler sonra katilik olayında suçladı ondan sonra özür dilesede bir yerden sonra bazı şeylerin geri dönüşü olmaz :img-wink: Kendine güveni olmayan bir Filiz vardı 2.sezon :img-yes:
ey gidi günler şimdi kıbrısta vatan hizmetini yapıyorum.valla sbr senin yılmaza takılmalarını özlemişim.ve diger arkadasların forever.filizim sudemnaz.ıhlamurlar altındanın tüm fanlarına selam
Yılmaz evlenmemiş işte yahu kısmen Ömer in yerinde oldu zaten Filiz nikah masasında bıraktıktan sonra yoluna devam edebilirdi ama yapmadı bu sahneleri yeniden izle bence :img-wink: Yılmaz nişanlanacak tabii bir yerden sonra yoluna devam edecek Yılmaz a adam gibi söylemedi ki Tekiner ler bebek olayını hepsi düzenbaz bir sürü oyun yaptılar Handan ından Ömer ine kadar :mad72: Yahu şu Handan ölseydi güzel olacaktı birde kadını melek yaptılar sonlara doğru gelde kusma :img-pilot İyi yorumlar .......
sbr yılmaz sevmediği bir insanla filize inat nişanlanmadı mı?
yola böyle mi devam edilir:)
yılmaz aslının duygularıyla oynadı tamam mı:img-yes: yılmazın savunulcak tarafı yok :)
handanı çok seviyorum işler sonuçta onun sayesinde düzeldi gerçi o bozmuştu ama olsun :)
tövbekar hoşgeldin :)hayırlı tezkereler...
filiz yılmazzz:good::img-pilotbye
sağolun forumdaslarım forumu yalnız bırakmayın ben malum askerdeyim o yüzden foruma fazla giremiyorum ama sizin yorumlarınızı fırsat buldukca okumaya devam edecegim agustosa kadar burdayım b,ir efsaneydi ıhlamurlar altında
forever_bim
29-12-07, 18:37
Tövbekar hoşgeldin Kıbrısıma. Hayırlı tezkereler şimdiden.
Hüznün geceleri
Ben itekledi derken ilişki baabında diyorum. 42. bölümde Handan ima edince "Olmaz öyle şey" diye tepkisini koydu. Yoksa parayı aldıklarını hatırlıyorum...
yola böyle mi devam edilir
yılmaz aslının duygularıyla oynadı tamam mı:img-yes: yılmazın savunulcak tarafı yok
handanı çok seviyorum işler sonuçta onun sayesinde düzeldi gerçi o bozmuştu ama olsun
filiz yılmazzz:img-pilotbye
Sevgili Sudemnaz bence orda inat yoktu Yılmaz Filiz in bebek senden değil demesi ile kendine bir yol çizmek istemiştir bir nevi hayatına devam etmek istedi normal olarak :img-wink: Yılmaz ın bazı konularda savunulacak durumu yok bende o zamanlarda gereken eleştirileri Yılmaz a yapmışımdır bilen bilir :) Yılmaz ın savunulacak tarafı yokta Filiz in çok mu var yahu 2.sezonda ? :img-wink:
Handan ın nesini seviyon yahu tam bir yılan :icon_whis Şu dizide en nefret ettiğim karakter adi senaryo öldürmedi dizinin sonunda yanarım yanarım ona yanarım :img-pilot Şu dizi Yılmaz-Aslı olarak bitseydi daha güzel olurdu aslında Filiz den ötürü Filiz-Yılmaz aşkının inandırıcılığı kalmadı :img-cool2
Tövbekar kardeşim sanada hayırlı tezkereler :img-wink: Bu başlık sessiz kalmaz kolay kolay en azından ben buna izin vermem :img-wink:
Sevgili Sudemnaz bence orda inat yoktu Yılmaz Filiz in bebek senden değil demesi ile kendine bir yol çizmek istemiştir bir nevi hayatına devam etmek istedi normal olarak :img-wink: Yılmaz ın bazı konularda savunulacak durumu yok bende o zamanlarda gereken eleştirileri Yılmaz a yapmışımdır bilen bilir :) Yılmaz ın savunulacak tarafı yokta Filiz in çok mu var yahu 2.sezonda ? :img-wink:
Handan ın nesini seviyon yahu tam bir yılan :icon_whis Şu dizide en nefret ettiğim karakter adi senaryo öldürmedi dizinin sonunda yanarım yanarım ona yanarım :img-pilot Şu dizi Yılmaz-Aslı olarak bitseydi daha güzel olurdu aslında Filiz den ötürü Filiz-Yılmaz aşkının inandırıcılığı kalmadı :img-cool2
Tövbekar kardeşim sanada hayırlı tezkereler :img-wink: Bu başlık sessiz kalmaz kolay kolay en azından ben buna izin vermem :img-wink:
evet belki inatla yapmamiş olabilir
ama filize kızdıgı zamanlarda olayları tetiklemiştir
ama yinede cok yanliş sevmediği ve
haleeen başkasını severken birisine ümüt vermek evlenmek cok yanliş
filiz seni aldatmiş olabilir o zaman sen birazcık kendine zaman vereceksin
yaralarını saracaksın ondan sonra evlenme teklif edeceksın
ama yılmazdan söz ediyoruz başkası dururken yine sarsın kendi yaralarını
hüznün geceleri
29-12-07, 20:31
yola böyle mi devam edilir:)
yılmaz aslının duygularıyla oynadı tamam mı:img-yes: yılmazın savunulcak tarafı yok :)
handanı çok seviyorum işler sonuçta onun sayesinde düzeldi gerçi o bozmuştu ama olsun :)
filiz yılmazzz:good::img-pilotbye
olamaz sudemnaz handanı seviyormusun.bak şimdi olmadı muallayı sevdirttin bana .ama handan asla mı asla olmaz:img-yes::Pelbet görüşlerine saygılıyım ama işin içinde handan varsa iş kötü .işte.
o kadar evlatlarına karışan,tabi her anne karışır ama handannın durumu farklı.iş yapacam derken başka iş yapıyor.ailesine zarar vermekten başka ne yaptı.tabi bunları düzeltmeyede çalıştı ama izleyicinin gözünden düştükden sonra neye yarar.kocasını üzen,kızının,oğlunun özeline karışan,torununa güzelliği öğretecem derken kendini bilmişlik yapan,elifi ve ailesini küçümseyen,gazi mahallesini hor gören bi insan.yok yok ben bunu asla sevemem
bim kardeşim demek istediğini anladım.ama ileriki bölümlerde benim anlatmak istediğimide siz anlarsınız diye umuyorum
SBR kardeş yılmaz ''o bebek bendemi''diye filize sorarak kendine bir yol çizecek kadar kendini gurusuz mu hissesdiyor.başka yolu bulsun.elif den intikam için onca ince fikirler bulup kendince yol çizdi ama filize yaptığı çok ayıp birşey.resmen namusundan şüphelendi.madem bu kadar filizi seven sonra ilerde onun namusundan şüphelenecek o zaman yılmaz bu kadını seçtiği için çok gurursuz bi insan konumuna düşer..
2.sezonda oyuncuları savunnabilmen bir elin parmakları kadar az.
ya arkadaşlar eğer ağır konuşuyorsam affedin.sadece tepkimi belirtmek istiyorum.vede çok sinirleniyorum bazı sahnelere.
evet belki inatla yapmamiş olabilir
ama filize kızdıgı zamanlarda olayları tetiklemiştir
ama yinede cok yanliş sevmediği ve
haleeen başkasını severken birisine ümüt vermek evlenmek cok yanliş
filiz seni aldatmiş olabilir o zaman sen birazcık kendine zaman vereceksin
yaralarını saracaksın ondan sonra evlenme teklif edeceksın
ama yılmazdan söz ediyoruz başkası dururken yine sarsın kendi yaralarını
Ona bende karşıyım zaten daha önce dile getirdim bunları Yılmaz Filiz ile her kavga ettiğinde Aslı ya bir adım daha yaklaştı Yılmaz dizi boyunca böyle hareket etti zaten kızgınlıkla iş yaptı :img-wink: Ama sizin Filiz de 20 bölüm bebeği söylemedi yok Yılmaz beni seviyor mu yok başım ağrıyor yok Yılmaz ın romatizması var yok yok yok ...:img-pilot
SBR kardeş yılmaz ''o bebek bendemi''diye filize sorarak kendine bir yol çizecek kadar kendini gurusuz mu hissesdiyor.başka yolu bulsun.elif den intikam için onca ince fikirler bulup kendince yol çizdi ama filize yaptığı çok ayıp birşey.resmen namusundan şüphelendi.madem bu kadar filizi seven sonra ilerde onun namusundan şüphelenecek o zaman yılmaz bu kadını seçtiği için çok gurursuz bi insan konumuna düşer..
2.sezonda oyuncuları savunnabilmen bir elin parmakları kadar az.
ya arkadaşlar eğer ağır konuşuyorsam affedin.sadece tepkimi belirtmek istiyorum.vede çok sinirleniyorum bazı sahnelere.
Yeni yol Filiz in bebek senden değil demesi ile başlıyor ne yapsın yani karşısında Filiz bebek senden değil diyor Yılmaz ın bu saatten sonra yoluna devam etmesi çok mu abes ? Filiz neler yaptı 2.sezonda Yılmaz ı katillikle suçlamıştır yahu var mı ötesi :icon_whis Yılmaz ın Filiz e olan bakış açısı bu olayla birlikte değişmiştir Filiz Yılmaz a hem hisse konusunda hem katillik olayında inansaydı bunların hiç biri yaşanmazdı Yılmaz da Handan böyle bir tuzak hazırlasa bile inanmazdı ama Filiz e olan güveni gitti adamın bir kere :img-wink:
yaw şaka sevmiyorum handanı sever miyim hiç adi insan her şey onun yüzünden bozuldu onun yüzünden aşıkların kavuşması gecikti :)
senarist var ya işte hep onda suç bize iyi bir dizi izletmeyi çok gördüler hatalarla dolu bir dizi izlettiler nese izledik bitti işte ama her şey daha güzel daha heyecanlı olurdu
heyecanı sadece cem yüklediler o da son bölümde heyecanı kendini öldürerek bitirdi acıyorum ona da öbür dünyada yaptıklarının hesabını nasıl verecek :)
sbr yılmaz kendine yol çizmiş olabilir ama filize kızdığı an ne yapayım hmmm boşta aslı var gidip ona teklif yaapyım der gibi gitti...
zamana bırakabilirdi hala bir başkasını severken attığı adım ne derece doğru ?
doğru değil işte yanlış...yılmaz aslıyla oynadı:( yılmaz annesine bıraksaydı ona bir kız bulurdu aklı başında... görücü usulu ile evlenirdi işte:) böylesi daha güzel olurduu...
filizle yılmaz onca yaşanılandan sonra birbirlerine güven konusunda sınıfta kaldılar ama evlendiler üç çocuklu bile oldularr çok tuhaf güvensizliğin üzerine demekki evlilik kurulabilir öyle mi?
ya da onlar ne olduda birbirlerine güven kazandılar yoksa evlendiklerinde de güvensiz miydiler kafam karıştı:(
hüznün geceleri
30-12-07, 15:49
Ona bende karşıyım zaten daha önce dile getirdim bunları Yılmaz Filiz ile her kavga ettiğinde Aslı ya bir adım daha yaklaştı Yılmaz dizi boyunca böyle hareket etti zaten kızgınlıkla iş yaptı :img-wink: Ama sizin Filiz de 20 bölüm bebeği söylemedi yok Yılmaz beni seviyor mu yok başım ağrıyor yok Yılmaz ın romatizması var yok yok yok ...:img-pilot
Yeni yol Filiz in bebek senden değil demesi ile başlıyor ne yapsın yani karşısında Filiz bebek senden değil diyor Yılmaz ın bu saatten sonra yoluna devam etmesi çok mu abes ? Filiz neler yaptı 2.sezonda Yılmaz ı katillikle suçlamıştır yahu var mı ötesi :icon_whis Yılmaz ın Filiz e olan bakış açısı bu olayla birlikte değişmiştir Filiz Yılmaz a hem hisse konusunda hem katillik olayında inansaydı bunların hiç biri yaşanmazdı Yılmaz da Handan böyle bir tuzak hazırlasa bile inanmazdı ama Filiz e olan güveni gitti adamın bir kere :img-wink:
ama filiz ''bebek senden değil dememesini''yılmaz sağladı.filizin yılmaza yaptığı hatalar kadar yılmazın da filize hataları,kırıcı yönleri olduğu için filiz de bu sözü kullandı.hem namusundan şüphe edecek adama o nasıl güvensin.bi konuyada iyiki değinmişsin.evet handan delillerle yılmazın karşınına çıktı.yılmaz geçmişte handanın böyle tuzaklar yaptığını (araya tiftik muratı sokarak )bile bile handana nasıl inanıyor bende bunu anlamış değilim.iyi kötü handanın nasıl biri olduğunu biliyordu.filizde dediya''yılmazın delillere,başkasına inanacağına önce bana sorup bazı şeyleri öğrenseydi.''bu gibi birşey ler söylemişti.filizde bu yüzden yılmaz böyle yaptı diye bebek senden değil dedi
hüznün geceleri
30-12-07, 15:58
yaw şaka sevmiyorum handanı sever miyim hiç adi insan her şey onun yüzünden bozuldu onun yüzünden aşıkların kavuşması gecikti :)
senarist var ya işte hep onda suç bize iyi bir dizi izletmeyi çok gördüler hatalarla dolu bir dizi izlettiler nese izledik bitti işte ama her şey daha güzel daha heyecanlı olurdu
heyecanı sadece cem yüklediler o da son bölümde heyecanı kendini öldürerek bitirdi acıyorum ona da öbür dünyada yaptıklarının hesabını nasıl verecek :)
sbr yılmaz kendine yol çizmiş olabilir ama filize kızdığı an ne yapayım hmmm boşta aslı var gidip ona teklif yaapyım der gibi gitti...
zamana bırakabilirdi hala bir başkasını severken attığı adım ne derece doğru ?
doğru değil işte yanlış...yılmaz aslıyla oynadı:( yılmaz annesine bıraksaydı ona bir kız bulurdu aklı başında... görücü usulu ile evlenirdi işte:) böylesi daha güzel olurduu...
filizle yılmaz onca yaşanılandan sonra birbirlerine güven konusunda sınıfta kaldılar ama evlendiler üç çocuklu bile oldularr çok tuhaf güvensizliğin üzerine demekki evlilik kurulabilir öyle mi?
ya da onlar ne olduda birbirlerine güven kazandılar yoksa evlendiklerinde de güvensiz miydiler kafam karıştı:(
vay be bizde kandık hemen.:P.cem artık hem babasını öldürdüğü için hesap verir hem suçsuz insanlara çektirdiği için,garibim yılmaza iftira atığı için hesaba çekilir.Allah yardımcısı olsun.
yılmazın aslıya yaptıkları konusunda yerden göye kadar haklısın valla.ne yaşanırsa yaşansın kalbin bir insan için çırpınıyor,yanıyor,onu düşünüyor ama kendi acılarını hafifletmek için bir başkasının kalbinde yara açıyor.tamam yılmaz aslıya yardım etmek istedi ama bence yardımdan çok kendini birşeylerle avutmak için,filizi bi şekilde unutmak için aslıya o kadar yardımcı oldu.
sudemnaz öyle valla filiz yılmaz birlikteliğinin tadını damagımızda bıraktılar.doya doya yaşatmadılar.haksızlık etmeyelim yine güzelşeylerde yaşattılar ama yinede içimde uhde kaldı.sonuç olarakda bi şekilde evlendiler.aman o bile güzeldi valla.ama içim seninde dediğin gibi bir güven ortamında oluşmadı ya ona yanarım:P
tina_simge
30-12-07, 17:02
hüznün heceleri....
aynı fikirdeyiz bur da daaa dizimiz keşke birazcık daha
mutlu sahnelere yer verseydi
bi bölümde bitti herşeyyy
bide zevkle izleyinceee o kadar kısa geldiki bana yaaa
o mutluluğu o aile tablosunu bize çok gördü senaristler...
3 üncüye hamile kaldı filiz ama oraya kadar zamanı atlamak yerinne biraz daha açabilirlerdii...
sevincimiz kursağımızda kaldı...
final hüznüne büründük hmn...
offf offf çok öslüyorum
bir daha hiç bi yapım olmıcak böyle o kadar eminim ki
ıhlamurlar altında 2 yi çıkarsalar ne müthiş bişi olurda ha:d
hüznün geceleri
30-12-07, 17:09
hüznün heceleri....
aynı fikirdeyiz bur da daaa dizimiz keşke birazcık daha
mutlu sahnelere yer verseydi
bi bölümde bitti herşeyyy
bide zevkle izleyinceee o kadar kısa geldiki bana yaaa
o mutluluğu o aile tablosunu bize çok gördü senaristler...
3 üncüye hamile kaldı filiz ama oraya kadar zamanı atlamak yerinne biraz daha açabilirlerdii...
sevincimiz kursağımızda kaldı...
final hüznüne büründük hmn...
offf offf çok öslüyorum
bir daha hiç bi yapım olmıcak böyle o kadar eminim ki
ıhlamurlar altında 2 yi çıkarsalar ne müthiş bişi olurda ha:d
bir kaç ay önceye kadar senin gibi düşünmüştüm.2. bir ıhlamurlar altında.ama artık öyle düşünmüyorum.ön yargılı olmamak gerekir elbet ama aynı tadı verirlermi?değişen şey çok fazla.:img-yes:acı ma gerçek işte.
neyse bize acısıyla tatlısıyla 80 bölüm yaşattılar.biz bunlarla yetinelim.:img-wink:
hüznün geceleri cemin işi çok zor:img-yes:
80 bölümde bir gün olsun filiz yılmaza kahvaltı ya da yemek hazırladı mı bilen ya da gören var mı?
cemin gereksiz sahnelerini izlemek yerine evliliklerine dair bi şeyler görmek isterdim...
yılmaz filize elleriyle yemekler hazırladı :)filiz de şanslıymış haaa yanlış hatırlamıyorsam cem de yemek hazırlamıştı:)
tina_simge avatarın her şeyi anlatıyorr
AŞK=filiz&yılmaz:good::good::img-yes::img-wink:
hüznün geceleri
30-12-07, 17:25
hüznün geceleri cemin işi çok zor:img-yes:
80 bölümde bir gün olsun filiz yılmaza kahvaltı ya da yemek hazırladı mı bilen ya da gören var mı?
cemin gereksiz sahnelerini izlemek yerine evliliklerine dair bi şeyler görmek isterdim...
yılmaz filize elleriyle yemekler hazırladı :)filiz de şanslıymış haaa yanlış hatırlamıyorsam cem de yemek hazırlamıştı:)
tina_simge avatarın her şeyi anlatıyorr
AŞK=filiz&yılmaz:good::good::img-yes::img-wink:
çeksin öte alemde:Pöyle valla ya.1.sezonda evlerine dair hayal kurup,iş dağılımı bile yapmışlardı ama hangi noktaya geldiler.filiz yemen yapacaktı yılmaz bulaşık:P
ama ben hep şey istemiştim.yılmaz bi bölümde dediya''biz mahallece piknik yapmaya gideriz''
filizde benide götürün dercesine birşeyler söylemiştim.
Allahdan o isteğim yerine geldi.:img-yes:
ama filiz ''bebek senden değil dememesini''yılmaz sağladı.filizin yılmaza yaptığı hatalar kadar yılmazın da filize hataları,kırıcı yönleri olduğu için filiz de bu sözü kullandı.hem namusundan şüphe edecek adama o nasıl güvensin.bi konuyada iyiki değinmişsin.evet handan delillerle yılmazın karşınına çıktı.yılmaz geçmişte handanın böyle tuzaklar yaptığını (araya tiftik muratı sokarak )bile bile handana nasıl inanıyor bende bunu anlamış değilim.iyi kötü handanın nasıl biri olduğunu biliyordu.filizde dediya''yılmazın delillere,başkasına inanacağına önce bana sorup bazı şeyleri öğrenseydi.''bu gibi birşey ler söylemişti.filizde bu yüzden yılmaz böyle yaptı diye bebek senden değil dedi
Filiz hanımda zamanında söyleseydi Yılmaz a bebek olayını ... Filiz 2.sezonda aşkına sahip çıkmadı sürekli güvensizlik yaşadı yetmedi birde Yılmaz ı Ömer i öldürmekle suçladı Yılmaz da bir yere kadar dayandı yani o kadar olaydan sonra Yılmaz ın güveni kalmadı Filiz e haklı olarak ... Dediğim gibi Handan a inanması Filiz den ötürü Filiz Yılmaz ı 2.sezonda o kadar hayal kırıklığına uğrattı ki Yılmaz da inandı Handan a ama olmaması gerekiyordu bu olayların tabii ....
Filiz niye inanmış zamanında o zaman yahu Yılmaz kaç sefer Ömer i ben vurmadım dedi Filiz hanım niye inanmadı Yılmaz a . Kendisi o kadar güven sorunu yaşayacak Yılmaz a karşı ondan sonra Yılmaz güvensin isteyecek olur mu öyle şey yahu :) İyi yorumlar.
hüznün geceleri
31-12-07, 14:37
Filiz hanımda zamanında söyleseydi Yılmaz a bebek olayını ... Filiz 2.sezonda aşkına sahip çıkmadı sürekli güvensizlik yaşadı yetmedi birde Yılmaz ı Ömer i öldürmekle suçladı Yılmaz da bir yere kadar dayandı yani o kadar olaydan sonra Yılmaz ın güveni kalmadı Filiz e haklı olarak ... Dediğim gibi Handan a inanması Filiz den ötürü Filiz Yılmaz ı 2.sezonda o kadar hayal kırıklığına uğrattı ki Yılmaz da inandı Handan a ama olmaması gerekiyordu bu olayların tabii ....
Filiz niye inanmış zamanında o zaman yahu Yılmaz kaç sefer Ömer i ben vurmadım dedi Filiz hanım niye inanmadı Yılmaz a . Kendisi o kadar güven sorunu yaşayacak Yılmaz a karşı ondan sonra Yılmaz güvensin isteyecek olur mu öyle şey yahu :) İyi yorumlar.
söylemeye birkaç kez niyetlendi.hadda tam kendini hazır hissettiğinde yılmaz bey aslıyla sapancadaydı.üstelik filize bulaşalım deyip sıonra filizin söyleyeceklerini önemsiz gibi düşünerek adike aslıyla sapanncaya gitti.yılmaz öne tama konuşalım diyor sonra fır kayboluyor.kız ta ayaklarına kadar gitmişti konuşmak için.ama yanında aslıyı görünce(sümsük aslıda yılmaza olan duygularını açıklıyordu,yılmazın içine girecekti)filizin fikri değişti.yılmaz filize ben ssapancadayım,şöyle şöyle bi durum var deseydi belki filiz aslıya rağmen bebeği söylerdi.yılmaz filize konuşmada beklettiği için filiz demedi orada.
tamam yılmazda filizin hep cemin yanından ayrılmadığına bozuluyordu,kızıyordu.
gelelim bugünkü 45.bölüme.bölüme bakarsak filize ne olduda yılmaza birden döndü diyeceksiniz.bölüm,sahneler kadarda fragman diziye anlam katıyor.mesela bu bölümde şiir filizi tam anlattığı için yine kızamıyorum.:img-yes:mezarlığa gidip babasına dayanamıyorum diye ağlaması,
şiire bak ya sevdiği adam için babasına verdiği sözden geçiyor
Anladım ki dün yine yokluğun uzun siyah bir geceydi
Ben gecemi kısaltmaya,yüzünle gecemin siyahlığını beyaza çalmaya geldim
Alışmak zor
Anladım ki ben senden geçemedim
Bir yemin bin kere ölmekse
Beni bi kere daha sev
BOZUYORUM YEMİNİMİ!
HAZIRIM SEVDAM İÇİN YEMİNİMDEN GEÇMEYE…
SBR kardeş filizin söylediği bu şiir yılmaz açısından seni yumuşatmazmı?:P
yahu kız hamile oldugunu anlar anlmaz birmiş olan bir ilişkisi içinde hemencecik
yılmazammi koşacakti bir durun yahu bir kendi anlasın kabul etsin
filizin bu konuda zamana ihtiyacı vardı
herneyse sonunda yılmaza söylemeye karar verdiii
ama odane yılmaz filizle buluşacam dedi birde baktıkki aslı denen gıcık kızla
sapancad gununu gun ediyor hersem bakişmalar atişmalar cilveleşiyorlardii yaa
eee haklı olarak filizde oan vazgecti
sonra bu sefer hamileyim dedii oda nee bizim yılmaz o bebek bizm deme bizim
olamaz filiz dedii hopppaaaa
bnde cok isterdim evet yılmaz bu cocuk senden ama artık hayatımda asla yerın yok dese ve yılmazı öyleee ortada bırakıp pişmanliktan öldürse
sende bir tutturmuşsun yok yılmazın filize güvenı kalmadı
allah aşkına hangi olay bir kadının cocugunu konusunda yalan söyliyeceğini
düşünürür yanı yılmaz filiz kendisini katillikle sucladı diye
başkasından olan bir cocugu kendisine kakalayacağini düşünür
bu nasıl birşeydir bu kadarmı basit allah aşkına
birde yılmazın aslı konudunda gıcıklıgını biliyoruz
yok sen başkasınına benzemiyorsun cilveleşmlerini hatırlıyorumdaaa berbatdtı
hüznün geceleri
31-12-07, 15:42
yahu kız hamile oldugunu anlar anlmaz birmiş olan bir ilişkisi içinde hemencecik
bnde cok isterdim evet yılmaz bu cocuk senden ama artık hayatımda asla yerın yok dese ve yılmazı öyleee ortada bırakıp pişmanliktan öldürse
bilmezmiyim o cilvelenmelerini.vapurda bile yılmaz aslıya ne biçim sarılmıştı.içten içe bi sevgisi yoktu ki sarılsın.zorla aslı boynuna yaslandı.:P
söylemeye birkaç kez niyetlendi.hadda tam kendini hazır hissettiğinde yılmaz bey aslıyla sapancadaydı.üstelik filize bulaşalım deyip sıonra filizin söyleyeceklerini önemsiz gibi düşünerek adike aslıyla sapanncaya gitti.yılmaz öne tama konuşalım diyor sonra fır kayboluyor.kız ta ayaklarına kadar gitmişti konuşmak için.ama yanında aslıyı görünce(sümsük aslıda yılmaza olan duygularını açıklıyordu,yılmazın içine girecekti)filizin fikri değişti.yılmaz filize ben ssapancadayım,şöyle şöyle bi durum var deseydi belki filiz aslıya rağmen bebeği söylerdi.yılmaz filize konuşmada beklettiği için filiz demedi orada.
tamam yılmazda filizin hep cemin yanından ayrılmadığına bozuluyordu,kızıyordu.
gelelim bugünkü 45.bölüme.bölüme bakarsak filize ne olduda yılmaza birden döndü diyeceksiniz.bölüm,sahneler kadarda fragman diziye anlam katıyor.mesela bu bölümde şiir filizi tam anlattığı için yine kızamıyorum.:img-yes:mezarlığa gidip babasına dayanamıyorum diye ağlaması,
şiire bak ya sevdiği adam için babasına verdiği sözden geçiyor
Anladım ki dün yine yokluğun uzun siyah bir geceydi
Ben gecemi kısaltmaya,yüzünle gecemin siyahlığını beyaza çalmaya geldim
Alışmak zor
Anladım ki ben senden geçemedim
Bir yemin bin kere ölmekse
Beni bi kere daha sev
BOZUYORUM YEMİNİMİ!
HAZIRIM SEVDAM İÇİN YEMİNİMDEN GEÇMEYE…
SBR kardeş filizin söylediği bu şiir yılmaz açısından seni yumuşatmazmı?:P
Niyetlendi ama çok sonra :img-wink: Yılmaz o dönem Filiz e kızgındı zaten bu katillik olayından ötürü zamanında o kadar sordu Filiz e niye düğün günü terk ettin diye ama Filiz hanım doğru düzgün bir cevap vermemişti birbirimize uygun değiliz gibisinden bir şeyler söylüyordu :mad72: Ayaklarına kadar gidecek tabii Filiz in yaptıkları affedilir gibi değil birde Yılmaz peşinden koşsaydı o kadar olaydan sonra daha neler :)
Beni yumuşatmazdı Filiz in duyguları anlık değişiyordu 2.sezonda bugün böyle düşünür yarın Ömer vurulduğunda Yılmaz ın yaptığını düşünür ki düşündüde zaten bu şiirin hiç bir garantisi yok :) Bu kadar şey olacak Yılmaz Filiz i affedecek hisselerden sonra Filiz hanım ne yapacak gidecek Yılmaz ı katillikle suçlayacak ne anlamı kaldı bu şiirin :icon_whis
Yahu Hümeyra bırak allasen kabullenme olur 2-3 bölüm onu kabul ederim 20 bölüm söylemedi bebeği yahu adama yuh derler bir yerden sonra :mad72: Filiz hanım her yere Cem ile gidiyordu zamanında Yılmaz ı nikah masasında bırakmışım birde Cem le görünüyom demedi Filiz hanım Yılmaz ın ne hissedeceğini düşünmedi :mad72: Bir kere o sahnede cilveleşme felan olmadı sen bir daha izle o bölümü asıl cilveleşmeyi Filiz yaptı Cem ile ilk zamanlarda :icon_whis Yılmaz ın Filiz e karşı olan güveni 2.sezonda olan hisseler konusunda ve katillik suçlamasında kaybolmuştur bebektende bundan dolayı şüphe etmiştir. Filiz hanım her türlü güven sorunu yaşayacak Yılmaz ı suçlayacak katillikle sonra Yılmaz ın kendisine güvenmesini bekleyecek olur mu öyle şey yahu güldürmeyin beni :) İyi yorumlar .
bilmezmiyim o cilvelenmelerini.vapurda bile yılmaz aslıya ne biçim sarılmıştı.içten içe bi sevgisi yoktu ki sarılsın.zorla aslı boynuna yaslandı.:P
bak ahtırladıkca geriliyorum yaw:img-grin2
aman klask yılmaz işte daha önce senın gibisini tanımadım yok martılar şahidim olsun yok bilmem ne şahidim olsun:img-grin2
valllaa HERNEYAA EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRÜR diye cok dogru vallaa
bu ikili arkadaş olarak katıldıklarında resmen sevgili gibi davranıyorlardı
ama gercekten sözlü olduklarında ise böyle saheler birazcık daha azalmişti
Yahu Hümeyra bırak allasen kabullenme olur 2-3 bölüm onu kabul ederim 20 bölüm söylemedi bebeği yahu adama yuh derler bir yerden sonra :mad72: Filiz hanım her yere Cem ile gidiyordu zamanında Yılmaz ı nikah masasında bırakmışım birde Cem le görünüyom demedi Filiz hanım Yılmaz ın ne hissedeceğini düşünmedi :mad72: Bir kere o sahnede cilveleşme felan olmadı sen bir daha izle o bölümü asıl cilveleşmeyi Filiz yaptı Cem ile ilk zamanlarda :icon_whis Yılmaz ın Filiz e karşı olan güveni 2.sezonda olan hisseler konusunda ve katillik suçlamasında kaybolmuştur bebektende bundan dolayı şüphe etmiştir. Filiz hanım her türlü güven sorunu yaşayacak Yılmaz ı suçlayacak katillikle sonra Yılmaz ın kendisine güvenmesini bekleyecek olur mu öyle şey yahu güldürmeyin beni :) İyi yorumlar .
yahu kız hamile oldugu ögrendi aradan biraz zaman gecti karar verdi yılmaza söylemeye ama aslı ile başbaşa görünce haklı olarak vacgecti sonra yine söylemeye karar verdii hattaa gitdi söyledi bu seferde yılmaz filize yapacağini yapti
ben yılmazın aslı ile arkadaş olarak gezmesine birşey demiorumki aslı&yılmaz
sahnelerini izlerken bana arkadaştan cok sevgili gibi geldikleri için kzıyorum
kaldiki yılmaz aslının kendisine aşik oldugu ögrendiğinde yine aynı şekilde devam etmiştir
ama filiz ne zaman cemın kendisine aşik oldugunu anladı ozamam arasına mesafe koydu
hem hiçkimse cem&filiz sahnesinden rahatsız edici replikler ve yakınlaşmalar olmadi ama aslı&yılmaz sahnelerini hatırlıyorumdaaa yok yok remen cilveleşiyorlardıı bir bakişmalar süzmeler atişmalar felan insan arkadaşi dediği ile öyle şeyler yaparmı yahuu bizmde var arkadaşlarımız hiç böyle şeler yapmyoruz
yahu kız hamile oldugu ögrendi aradan biraz zaman gecti karar verdi yılmaza söylemeye ama aslı ile başbaşa görünce haklı olarak vacgecti sonra yine söylemeye karar verdii hattaa gitdi söyledi bu seferde yılmaz filize yapacağini yapti
ben yılmazın aslı ile arkadaş olarak gezmesine birşey demiorumki aslı&yılmaz
sahnelerini izlerken bana arkadaştan cok sevgili gibi geldikleri için kzıyorum
kaldiki yılmaz aslının kendisine aşik oldugu ögrendiğinde yine aynı şekilde devam etmiştir
ama filiz ne zaman cemın kendisine aşik oldugunu anladı ozamam arasına mesafe koydu
hem hiçkimse cem&filiz sahnesinden rahatsız edici replikler ve yakınlaşmalar olmadi ama aslı&yılmaz sahnelerini hatırlıyorumdaaa yok yok remen cilveleşiyorlardıı bir bakişmalar süzmeler atişmalar felan insan arkadaşi dediği ile öyle şeyler yaparmı yahuu bizmde var arkadaşlarımız hiç böyle şeler yapmyoruz
Yahu biraz zaman geçsin ona bir şey dediğimiz yok zaten ama geçen zaman 20 bölüm olunca tepki gösteriyoruz haliylen :img-wink: Söyledi ama çok geç Yılmaz o dönem şutlamıştı Filiz i :img-pilot Filiz hanım çok fazla uzattı bu bebek olayını yok Yılmaz beni seviyor mu ayağına 15 bölüm gitti yahu :) Aynı şekilde devam etmemiştir bence sen o bölümleri bir daha izle tavrını belli etti Yılmaz ne zaman Filiz bebek senden değil dedi Yılmaz da neden olmasın diye yaklaştı Aslı ya ne var bunda yani :) İyi yorumlar .
uzun zamandır yorum yazmayan ben sizleri özlemiş olarak birde malum BEBEK olayı ile ilgili olarak Filiz'i haklı bulan benimde düşüncelerimi yeniden tekrar etmek istedim o zamanda karşı çıkan ve anlayan forumdaşlarımda olmuştu bu yorumlara ama demek ki konusu yeniden açılmış tekrar yazalım anlamayanlara:):)
Filiz 2. sezon en çok değişen karakter olmuştur ama bunda karşısındaki sevdiğim dediği, güvendiği ama her güvenişinde sürekli onu hayal kırıklığına uğrattığı bir sevdiğinin olmasıydı filizin hataları
-- Yılmaz'la evlenmekten neden vazgeçtiğini anlatmaması devlet sırrı gibi saklaması ve bir korkak gibi İtalya'ya sığınması birde yanındayım diyen abi Ömer'e ama hiç olmayan destek yerine sürekli sözü hatırlatıp babasını Filiz'e karşı kullanması, (burada Yılmaz haklıydı ama sonuna kadar direnseydi)
-- İtal'ya dönüşünde sözün altında ezilmesinden inatla Yılmaz'dan kaçması, Cem psikosunun ağına girmesi ve Handan'ın dolapları ve Yılmaz'ın fevri kararlarıyla Yılmaz'a her dönüşünde peşinden yaşanan olaylardan dolayı her defasında bu güvenin yıkılması (Yılmaz buarad 1 ytl ile cvbı çok güzel vermiş ama öncesinde uyguladığı taktik yalnış)
--- Dersini alan Filiz tekrar Yılmaz'a döner sözünden de dönmüş olarak malum bağ evi sahnesi yaşanır aa bu seferde sahneye yine Mualla, Handan, Ömer ve Cem psikosu çıkar aklı karışır ta ki delilin o an en için en önemli kanıt sayılacağı silahın Yılmaz'n şirketine kayıtlı çıkması abisinin can çekişi Filiz'i bocalatmıştır akabindeki bölümde gerçek ortaya çıktığında zaten yıkılacağı kadar yıkılmıştır bunun sonrasında hamile olduğunu öğreniyor (Yılmaz haklıyken haksız olmuş Filiz'e devretmiş haklılık olayını ama Filiz'de senden değil diyerek o da haksız konuma düşmüştür)
Yılmaz gerçeği öğreneceğini pişman olacağını, geri dönüşünün olmayacağını söyler yine den Filiz gider özrünü diler bilmem kaçıncı özür kendisini artık hayatında istemeyen bir adama hamile olduğunu ilk öğrendiği anda söylemesi demek Yılmaz'ı kullanmak demekti o bunu yapmadı
Filiz'i bebek olayında anlıyorum çünkü yaptığı hataların bedelini sevdiğinden ayrı kalmakla kaç kez ödemiş olmasına rağmen sırf bebeğini kullanarak Yılmaz'a baskı kurmuş olmadı, söylemesi gerektiği zamanlarda da Yılmaz tarafından engelenmiştir bu da sahnelerle mevcut, dahası Yılmaz'ın o ağır ithamı sonrası söylemesi de beklenemezdi Yılmaz özellikle bu konuda Filiz'e karşı takındığı bu tavır bebek olayında Filiz'i haklı konuma getirmiştir, bebeğin babası Yılmaz ama bunu bir türlü öğrenmek istemeyen ve kabul etmeyen bir de başkasından olduğu sandığı bebeği sonradan kabul eden bir Yılmaz var elbette Filiz de hatalı ama Yılmaz kadar değil.
Ben herzaman hataların yapan ve yaptıran kısımlarının olduğunu kimsenin bile bile kendi canını acıtmak için can yakacağını düşünmüyorum bazı zaman Yılmaz etkense Filiz edilgen oldu bazı zamansa Filiz etkenken Yılmaz edilgen olmuştur ikili arasında yaşanan bu olaylara, Yılmaz hep hatasız olarak algılansa da sütten çıkma ak kaşık değil tıpkı Filiz gibi ben bebek olayında Filiz'i anlarım gerekirse sahneleri tek tek yorumlarım çünkü Yılmaz'ın kızdığında etrafını göremeyen, olayları incelemekten aciz kendisi Filiz'e söylemişti "bezan gözler başkalarının gördüğüne inanır" cümlesini kendiside göstermiş olup hep yapıcı görüp aslında olaylara yıkıcı olarak başlaması neden olmuştur.
Yılmaz'a çok yüklendim sanki ama ilk sezonu yeniden izlememin etkisi olabilir bebek olayından nerelere geldi konu Yılmaz benim Filiz'e oyun oynadığı zamanlarda düzenbaz, asılmalık, Filiz'e gerçekten aşık olduğu ve affettirdiği anlarda karayağızım, Aslı kıza yakınlaştığında beyzadem, Ömer'le olan kavgasında kimi zaman haklı kimi zaman haksız, ailesine ve çevresine karşı anlayışlı, iyiliksever kahramanım, Cem psikosuna karşı ise beceriksizin biri olarak kaldı ama en önemlisi filizyılmaz aşkımın kahramanı olarak kalması tabi ki:))
Bu yorumu okuyan arkadaşlarım Yılmaz'ı haksız bulduğumu düşünebilir ama bebek olayından devam ettiğim içib biraz farklı bir anlatım oldu sanki Yılmaz2ı yerin dibine soktum gibi ama öyle değil Yılmaz'ın üç önemli olayı var
-- Filiz'in terk edişi ile haklı konuma geçip hesap sorması gerekirken bunu yapmak yerine tim soruları unutması asıl orada hesap sorması gerekirken şüphelenebilecek bir durum olan katiilikte bunu yapması haklıyken haksız olmasına neden oldu
-- Katillik olayında kendini akladığı anda yine haklıkonuma geçip Filiz'e karşı yeniden hesap sorması gerekirken Filiz'e yapmaması gerektiğini söylediği şeyleri kendisinin yapmış olması
-- Bebek olayında Filiz'in duygusal bağlamda yakınlık hissetmediği birine yaklaşmayacağını ve ilkini ilk kez onunla paylaşmış olmasını bile hatta Filiz'in sadakatinden şüphe etmiş olması en ağırıydı yine haklı olacakken şüpheyle yaklaşması ve bunun sonucunda Aslı kız olayını sinirlenerek izlememize neden olan sahnelere yol açmış olup sonrasındageri dönüşünü yine başkasının çocuğu olduğunu düşündüğü bebeği kabul ederek Yılmaz karakterinde de onulmaz yaralar açmıştır.
uzun süre yazmayınca bayağı birikmiş hani bağımsız gibi olabilir eğer öyleyse konunun temeli bebek olayıydı herkese iyi yorumlar unutmadan benim her daim izlemekten zevk aldığım, aşklarını hissettiğim bu çiftimin yeri ayrı olmuştur filizim+y filizyılmazcı olarak girmişti foruma ve hala da öyle devam etmektedir:))
fatma-1721
01-01-08, 02:13
Sevgili filizim+y diyor ki:
Ben herzaman hataların yapan ve yaptıran kısımlarının olduğunu kimsenin bile bile kendi canını acıtmak için can yakacağını düşünmüyorum bazı zaman Yılmaz etkense Filiz edilgen oldu bazı zamansa Filiz etkenken Yılmaz edilgen olmuştur ikili arasında yaşanan bu olaylara, Yılmaz hep hatasız olarak algılansa da sütten çıkma ak kaşık değil tıpkı Filiz gibi ben bebek olayında Filiz'i anlarım gerekirse sahneleri tek tek yorumlarım çünkü Yılmaz'ın kızdığında etrafını göremeyen, olayları incelemekten aciz kendisi Filiz'e söylemişti "bezan gözler başkalarının gördüğüne inanır" cümlesini kendiside göstermiş olup hep yapıcı görüp aslında olaylara yıkıcı olarak başlaması neden olmuştur.
Canim arkadasim,filizim+y; bir geldin pir geldin,yorumuna noktasina,virgülüne kadar katiliyorum,cok güzel ve dogru yazmissin:good:zamaninda bu yorumlari cok yazdik,bende yazdim,o yüzden artik yazilanlari okuyorum ama tekrar ayni cevaplari vermeye üseniyorum:img-wink:özellikle alintiladigim yukardaki kisim mükemmel:good:
Sevgili filizim+y diyor ki:
Canim arkadasim,filizim+y; bir geldin pir geldin,yorumuna noktasina,virgülüne kadar katiliyorum,cok güzel ve dogru yazmissin:good:zamaninda bu yorumlari cok yazdik,bende yazdim,o yüzden artik yazilanlari okuyorum ama tekrar ayni cevaplari vermeye üseniyorum:img-wink:özellikle alintiladigim yukardaki kisim mükemmel:good:
Canım fatma ablam valla sana alıntı yapıp yorum yazmayı özlemişim:img-yes: çok teşekkür ederim ara verince de tam pir oluyormuş hani senle aynı kulvarlarda düşündüğümüz için alıntıladığın kısım şaşırtmadı beni sende benim gibi düşünüyorsun seninde dediğin gibi bunları çok yorumladık ben tekrar yazılınca tutamadım kendimi:) okuman bile yeterli benim için hakkaten özlemişim ama senin yorumlarını da alıntıladığın kısımla ilgili olarak sende benim gibi hatayı iki taraflı olarak düşünüyorsun yorumlarını unutmak ne mümkün:img-yes: beğenmene de ayrıyeten çok sevindim, foruma giren forumdaşlarımdan bazıları bana ve senin bana katılmana cvpları olacaktır ben biliyorum onları bakalım:)
hüznün geceleri
01-01-08, 13:06
Niyetlendi ama çok sonra :img-wink: Yılmaz o dönem Filiz e kızgındı zaten bu katillik olayından ötürü zamanında o kadar sordu Filiz e niye düğün günü terk ettin diye ama Filiz hanım doğru düzgün bir cevap vermemişti birbirimize uygun değiliz gibisinden bir şeyler söylüyordu :mad72: Ayaklarına kadar gidecek tabii Filiz in yaptıkları affedilir gibi değil birde Yılmaz peşinden koşsaydı o kadar olaydan sonra daha neler :)
Beni yumuşatmazdı Filiz in duyguları anlık değişiyordu 2.sezonda bugün böyle düşünür yarın Ömer vurulduğunda Yılmaz ın yaptığını düşünür ki düşündüde zaten bu şiirin hiç bir garantisi yok :) Bu kadar şey olacak Yılmaz Filiz i affedecek hisselerden sonra Filiz hanım ne yapacak gidecek Yılmaz ı katillikle suçlayacak ne anlamı kaldı bu şiirin :icon_whis
tüh ya ben senin ağzından Filiz için bi güzel bişey duyamayacakmıyım yahu:Pkız hiç güzel şeyler yapmadı mı yahu.azıcıkda filiz yaptığı güzelliklerinden bahset
belki şiir azıcık filiz açısından seni yumuşatır dedim oda olmadı.:icon_sorr
tamam filiz düğün gibi bi açıklama yapamadan gitti.sonrada bu konuya hiç değinilmedi.ama filiz yılmaza babasına verdiği sözü söyleseydi belki yılmaz daha çok üzülürdü.babana neden gerçekleri anlatmadın diye.filizde bunun ezikliğini yaşıyordur:img-wink:
filizim+y diziye bakış açın çok güzel.:happy0064
az daha unutuyordum.Dün dizi çıkmadı.sinirden çatladım.oysa büyük bir heyacanla bekliyordum,herzaman olduğu gibi hazırlamıştım kendimi.vermediler.bugün çıkar inşallah
tüh ya ben senin ağzından Filiz için bi güzel bişey duyamayacakmıyım yahu:Pkız hiç güzel şeyler yapmadı mı yahu.azıcıkda filiz yaptığı güzelliklerinden bahset
belki şiir azıcık filiz açısından seni yumuşatır dedim oda olmadı.:icon_sorr
tamam filiz düğün gibi bi açıklama yapamadan gitti.sonrada bu konuya hiç değinilmedi.ama filiz yılmaza babasına verdiği sözü söyleseydi belki yılmaz daha çok üzülürdü.babana neden gerçekleri anlatmadın diye.filizde bunun ezikliğini yaşıyordur:img-wink:
az daha unutuyordum.Dün dizi çıkmadı.sinirden çatladım.oysa büyük bir heyacanla bekliyordum,herzaman olduğu gibi hazırlamıştım kendimi.vermediler.bugün çıkar inşallah
2.sezon Filiz i için pekte hoş şeyler söylemem mümkün değil bölümleri izledik yani hisse konusunda fazla bir şey demem ama Yılmaz ın Ömer i vurduracağını düşünmek burda Filiz karakterinin ne kadar deforme olduğunu görüyoruz :img-wink: Diyeceksiniz ki Yılmaz da bebek konusunda Filiz e güvenmedi ama o olayların öncesinde Filiz in yaşadığı güvensizlikler sonucu Yılmaz ında Filiz e olan güveni azalmıştır ve bebek olayına o yüzden öyle bir tepki vermiştir :img-wink: Filiz hanım Cem arkadaşım desede akşam-sabah , davetlerde Cem ile birlikte bu durumda Yılmaz ın ne hissedeceğini düşünmedi Filiz hanım :mad72:
Yılmaz ilk sezonda Filiz e karşı hoş şeyler yapmamıştır onu kabul ediyorum ama Filiz Tekiner 2.sezonda bunların hepsini geri almıştır Filizim in dediği gibi Filiz haklı iken haksız konumuna düşmüştür :)
hüznün geceleri
02-01-08, 15:08
ah handan ah kocan erol ve cem kadar başına taş düşsün.bi sapık için kızını süsleyip püslüyor sırıda sırıda.cem piskosuda geçmiş filizin karşısına fasulye gibi dişleri göstere göstere filize gülüyor.filizin dünkü bölümde giydiği kıyafetler çok güzel.hele kahraman yılmaz filizi kolundan tutup sürükleyişi,ceme bi kafa bi yumruk oh oh.yemede yanında yat:Pceme düştü sanki filizin yılmazı sevmediğini söylettirtmek.ebe filizin neden dersinki cem delisinin yanında.filizin kırışık fotoyu alması,çantasında bulundurması ne hoşuma giti ne hoşuma.neyseki kavuşuyorlar.:happy0064
SBR kardeş yılmaz hep ahmete çok iyi bi dayı oldu ama oğlunu şöyle doya doya bi sevemedi.sevtirtmediler.son bölümde kızına bi beyzam dedi okadar.hele cana hiç bişey yapmadı bi ismini koydu.herşeyi son bölüme taşıdılar.bunda ne düşünüyorsun
hüznün geceleri
02-01-08, 15:47
2.sezon Filiz i için pekte hoş şeyler söylemem mümkün değil bölümleri izledik yani hisse konusunda fazla bir şey demem ama Yılmaz ın Ömer i vurduracağını düşünmek burda Filiz karakterinin ne kadar deforme olduğunu görüyoruz :img-wink: Diyeceksiniz ki Yılmaz da bebek konusunda Filiz e güvenmedi ama o olayların öncesinde Filiz in yaşadığı güvensizlikler sonucu Yılmaz ında Filiz e olan güveni azalmıştır ve bebek olayına o yüzden öyle bir tepki vermiştir :img-wink: Filiz hanım Cem arkadaşım desede akşam-sabah , davetlerde Cem ile birlikte bu durumda Yılmaz ın ne hissedeceğini düşünmedi Filiz hanım :mad72:
Yılmaz ilk sezonda Filiz e karşı hoş şeyler yapmamıştır onu kabul ediyorum ama Filiz Tekiner 2.sezonda bunların hepsini geri almıştır Filizim in dediği gibi Filiz haklı iken haksız konumuna düşmüştür :)
iyide 1.sezondada iyi pek bişey duymadım senden.
filizin güvensizlik konusunu başlatan ilk Yılmaz dır efendim.kızla ilk tanışma durumu belki filizi çok derinden etkilemiştir.kız hiç başkasına aşık olmadıki.karşısına yılmaz çıktı oda başka türlü.
ah handan ah kocan erol ve cem kadar başına taş düşsün.bi sapık için kızını süsleyip püslüyor sırıda sırıda.cem piskosuda geçmiş filizin karşısına fasulye gibi dişleri göstere göstere filize gülüyor.filizin dünkü bölümde giydiği kıyafetler çok güzel.hele kahraman yılmaz filizi kolundan tutup sürükleyişi,ceme bi kafa bi yumruk oh oh.yemede yanında yat:Pceme düştü sanki filizin yılmazı sevmediğini söylettirtmek.ebe filizin neden dersinki cem delisinin yanında.filizin kırışık fotoyu alması,çantasında bulundurması ne hoşuma giti ne hoşuma.neyseki kavuşuyorlar.:happy0064
SBR kardeş yılmaz hep ahmete çok iyi bi dayı oldu ama oğlunu şöyle doya doya bi sevemedi.sevtirtmediler.son bölümde kızına bi beyzam dedi okadar.hele cana hiç bişey yapmadı bi ismini koydu.herşeyi son bölüme taşıdılar.bunda ne düşünüyorsun
Handan ı bu sebepten sevmiyorum zaten kızı zorla Cem e yamamaya çalışıyor bu bölümde yine şu davet konusunda zorladı Filiz i :mad72: Ömer in annesine bakışlarını ise sevdim rahat bırak kızı der gibi bakıyordu :img-wink: Yılmaz bu bölümde Cem i yığdı yere Cem de kalkmış Filiz in karşısında efeleniyor Yılmaz a ama Yılmaz her zaman ki gibi cevabı yapıştırdı yere serdi Cem i :happy0064 Filiz kızımızda inadına sevmiyorum demedi mi Yılmaz ın şarteller o zaman attı zaten Cem de kaşınınca yedi sopayı :)
Maalesef senaryo her şeyi son bölümde bağladı :img-wink: Halbuki Cem olayını , Nalan-Kerem i işte Feride-Ömer i 75.bölümlerde felan bitirseydi bunları güzel sahneler konuşulması gereken konular konuşulurdu Filiz-Yılmaz tarafından ama maalesef göremedik o sahneleri iş bilmez senaristler yüzünden :icon_whis
hüznün geceleri
03-01-08, 13:06
Yılmaz ağladı geçmişiyle hesaplaştı ve gitti sevdiği kadına FİLİZ'İN gözünden yaşı sildi.''dur onlar benim kusurum''vaybe Yılmaz bey kiniyle nefretiyle öne çıkarken çokda duygusalmış.:happy0064o sahne çok hoşuma gitti.
helal be Filizim ömerlerle eve döndün pat pat Yılmazı sevdiğini cemin yanında söyledin.cemde aval aval bakınmakla yetindi.güye Filize telkinlerde bulunacak.puhaha
heleki bugünkü bölümde Ömerin yüz ifadesi görülmeye değer.
onuda bıraktım özlediğim motor sahneleri var
sağlıcakla kalın
forever_bim
03-01-08, 13:38
Yılmaz ağladı geçmişiyle hesaplaştı ve gitti sevdiği kadına FİLİZ'İN gözünden yaşı sildi.''dur onlar benim kusurum''vaybe Yılmaz bey kiniyle nefretiyle öne çıkarken çokda duygusalmış.:happy0064o sahne çok hoşuma gitti.
helal be Filizim ömerlerle eve döndün pat pat Yılmazı sevdiğini cemin yanında söyledin.cemde aval aval bakınmakla yetindi.güye Filize telkinlerde bulunacak.puhaha
sağlıcakla kalın
Açıkçası Yılmaz'ın bir açıklama istemesi orda en doğal hakkıydı. Filiz Hanım neden kaçtığını bile Yılmaz'a söylemedi. Ayrıca Ömer'in tepkilerinde anormal olan birşey yok. Kardeşi düşmanı tarafından kaçırılan her adam öyle davranır. Filiz bu dizide en çok sevilen karakterdi ama asla ve asla dürüst ve net bir karakter olmamıştır. Ayrıca sorarlar adama 4 yıldır aşkın nerdeydi diye? Kimse yemin etti falan demesin, Filiz'in yeminlerini, laflarını yuttuğunu çok gördük...
sağlıcakla kalın
Birde Filiz geçmişi ile hesaplaşsaydı keşke :icon_whis O sahnede pek ala Yılmaz a söyleyebilirdi neden hiç bir şey söylemeyip basıp İtalya ya gittiğini ama bunu yapmadı işin kötüsü ilerde bu olaylar hiç yaşanmamış gibi senaryo bu yemin olayını unuttu :icon_whis Filiz in verdiği sözler çok olmuştur ama bunların arkadasında duramamıştır hemen bir örnek vereyim 1.sezon 36.bölümde Filiz Yılmaz ı mankenle yakalar onu aldatabileceğini düşünür sonra gerçekler ortaya çıkınca özür diler ama Filiz hanım yine aynı şeyleri tekrar eder sonra ağlar durur benim için o göz yaşların değeri yoktur :img-yes: Yılmaz da 2.sezonda katillik olayından sonra benim gibi düşünecek olmuş ki Filiz i affetmez :) Filiz hanım yapacağını yapar sonrada ağlar birde bakmışsın ki ezilen , haklı durumdaymış gibi sahiplenen bir karakter haline gelmiş sevdiğim bir abimin dediği gibi anlayan beri gelsin :)
sevgili sbr kendine göre yorumlamışsın gene evet Filiz haklıyken haksız konuma düştü ama Yılmaz bunu daha çok yaşadı onu görmezden gelip sadece Filiz'i cımbızlaman pek de iyi niyet sayılmaz bak yine diyorum filizyılmazımı hem döver, hem sever hem de herdaim onlarla olurum unutma, yorum yazmayalı beni unutmuşsun ama sana ne Yılmaz'ımın cins halleri yüzünden laf söyletirim özellikle 2.sezon için ne de Filiz'e unutma ben buralardayım:):)
sevgili hüznün geceleri çok teşekkür ederim bunu defalarca yorumlarımda belirttim konu yeniden açıldığı için tekrar etme gereği duydum nedense filizyılmaz olunca tutamıyorum kendimi:) yüreğine sağlık...
Hem Filiz hem de Yılmaz dizi boyunca türlü hatalar yapmış türlü şekillerde özürler dilemişler ve türlü şekilde birbirlerini affetmişlerdir, bizde onların kimi zaman sevgilerini kimi zaman gururlarını kimi zaman kıskançlıklarını, kimi zaman öfkelerini kısaca Filiz filiz olduğu için Yılmaz da yılmaz olduğu için yer etti aklımızda, beynimizde her ne yapmış olurlarsa olsunlar onları ayrı düşünmedik (düşünenler olmuştur onlar kendilerini biliyor:))
Filiz ve Yılmaz hesaplaşması yani 45.bölümle ilgili Yılmaz'ın ısrarlı sorularını "sus" diyerek Filiz'in hamlesiyle bitirmiş oldular ama set ziyaretine gittiğimizde Meltem Hn. bunu sormuştuk ve bize "dizide birçok konu konuşulmuş kapatılmış olarak devam ediyor bu önemli görüşmede konuşulmuş" olarak varsayılmış yani burada ikisininde hatası var kimse sütten çıkma ak kaşık değil...
Açıkçası Yılmaz'ın bir açıklama istemesi orda en doğal hakkıydı. Filiz Hanım neden kaçtığını bile Yılmaz'a söylemedi. Ayrıca Ömer'in tepkilerinde anormal olan birşey yok. Kardeşi düşmanı tarafından kaçırılan her adam öyle davranır. Filiz bu dizide en çok sevilen karakterdi ama asla ve asla dürüst ve net bir karakter olmamıştır. Ayrıca sorarlar adama 4 yıldır aşkın nerdeydi diye? Kimse yemin etti falan demesin, Filiz'in yeminlerini, laflarını yuttuğunu çok gördük...
sevgili Hasanım foreverım senden de alıntı yapmayalı çok olmuştu bu yoruma yazmadan edemedim haklılık payın olmakla birlikte haksız bulduğum noktalarda mevcut:) Yılmaz haklıydı ama haksız konuma yine kendisi düştü Filiz burada çok hatalıydı o da yeminini yuttu ama onunda kurtuluşu "yılmaz'la evlenmeyeceğime dair sözverdim, onunla olmayacağıma değil" dedi keşke bunu başta düşünseydi ama geçen zaman ve sarsılan bir ilişki başlamış oldu hata insanlara mahsus Filiz hatalar yaptı evet ama kimi zaman kendi yaptıklarından olsa da kimi zaman Yılmaz,Ömer ve diğerleri de etkili oldu bu tarafı unutuyoruz hata iki taraflıdır hep söylüyorum ama az ama çok karşılıklı yaşanır ben kimse ak kaşık demiyorum.
Ömer'e gelirsem söz olayını anlattıktan sonra Filiz'e destek vereceğini, bunu birlikte aşacakalarını gbi bir sürü laf söylemesine rağmen hiçbir şekilde bunu gerçekleştirmedi anlamak yerine ikide bir sözü hatırlatıp Filiz'i hatalara sürükledi yani abi olarak kaçırıldığında endişelense de Yılmaz olayı ile ilgili hiçbirzaman Filiz'i anlamadı sevgisine inanmadı hep bir saplantı olarak gördü yani kardeşinin duygularıyla hep dalga geçen biri oldu ta ki son bölümlere kadar, Ömer karakterini sevmemde senin yorumlarının etkisini unutmadım ki 2.sezon Ömer'de iyi yönde değşen bir karakter olmuştur evet ama Filiz'e karşı değil.
Hata yapılıp özür dileniyorsa bu da çok büyük erdemdir tamam Filiz çok yaptı çok özür diledi bu onun kötü insan olduğunu göstermez yeter ki özür dilemesini becerebilsin bunu başaramayan çok insan vardır, yuttu evet ama onu anlayan pek fazla kimse olmadı etrafında, Hasanım niyetim kırmak ya da üzmek değil amacımı aştıysam şimdiden özür dilerim cnm forumdaşım modum özlemişim sizleri...
forever_bim
03-01-08, 22:05
sevgili Hasanım foreverım senden de alıntı yapmayalı çok olmuştu bu yoruma yazmadan edemedim haklılık payın olmakla birlikte haksız bulduğum noktalarda mevcut:) Yılmaz haklıydı ama haksız konuma yine kendisi düştü Filiz burada çok hatalıydı o da yeminini yuttu ama onunda kurtuluşu "yılmaz'la evlenmeyeceğime dair sözverdim, onunla olmayacağıma değil" dedi keşke bunu başta düşünseydi ama geçen zaman ve sarsılan bir ilişki başlamış oldu hata insanlara mahsus Filiz hatalar yaptı evet ama kimi zaman kendi yaptıklarından olsa da kimi zaman Yılmaz,Ömer ve diğerleri de etkili oldu bu tarafı unutuyoruz hata iki taraflıdır hep söylüyorum ama az ama çok karşılıklı yaşanır ben kimse ak kaşık demiyorum.
Ömer'e gelirsem söz olayını anlattıktan sonra Filiz'e destek vereceğini, bunu birlikte aşacakalarını gbi bir sürü laf söylemesine rağmen hiçbir şekilde bunu gerçekleştirmedi anlamak yerine ikide bir sözü hatırlatıp Filiz'i hatalara sürükledi yani abi olarak kaçırıldığında endişelense de Yılmaz olayı ile ilgili hiçbirzaman Filiz'i anlamadı sevgisine inanmadı hep bir saplantı olarak gördü yani kardeşinin duygularıyla hep dalga geçen biri oldu ta ki son bölümlere kadar, Ömer karakterini sevmemde senin yorumlarının etkisini unutmadım ki 2.sezon Ömer'de iyi yönde değşen bir karakter olmuştur evet ama Filiz'e karşı değil.
Hata yapılıp özür dileniyorsa bu da çok büyük erdemdir tamam Filiz çok yaptı çok özür diledi bu onun kötü insan olduğunu göstermez yeter ki özür dilemesini becerebilsin bunu başaramayan çok insan vardır, yuttu evet ama onu anlayan pek fazla kimse olmadı etrafında, Hasanım niyetim kırmak ya da üzmek değil amacımı aştıysam şimdiden özür dilerim cnm forumdaşım modum özlemişim sizleri...
Sevgili Filizim; (ben de seni çok özledim, ah ah ne güzel yazışırdık)
Filiz keşke o lafı hiç etmeseydi. "Ben babama Yılmaz'la evlenmeyeceğim diye söz verdim beraber olmayacağım diye değil" lafı bence bir bayanın en son kullanacağı laftır. Erol Bey ona birlikte olun ama evlenmeyin dememiştir ki. Hiç bir şekilde bir ilişkileri olsun istememiştir. Ayrıca evlenmem ama ilişki yaşarım olayı hiç hoş değil bence. Yemini bozdu madem Yılmaz'la bir hayat kuracaktı (buna evlilik de dahil, hatta hemen nikah kıymaları lazımdı) Bu kadar basit.
Benim yorumlarımı sevdiğini biliyorum ben de hep okudum zaten forumu. Her görüş değerli zaten benim için.
Ömer'in ikinci sezon başlarındaki halini tavrını özellikle de küçük Elif'e karşı olan ve beni çileden çıkaran hal ve davranışlarını ben de sevmedim. Ama sonradan dediğin gibi sağlam toparlandı.:img-wink:
sevgili sbr kendine göre yorumlamışsın gene evet Filiz haklıyken haksız konuma düştü ama Yılmaz bunu daha çok yaşadı onu görmezden gelip sadece Filiz'i cımbızlaman pek de iyi niyet sayılmaz bak yine diyorum filizyılmazımı hem döver, hem sever hem de herdaim onlarla olurum unutma, yorum yazmayalı beni unutmuşsun ama sana ne Yılmaz'ımın cins halleri yüzünden laf söyletirim özellikle 2.sezon için ne de Filiz'e unutma ben buralardayım:):)
Sevgili Filizim yaptığın yorumu tabii ki kendime göre yorumlayacağım bunca zaman beni tanımış olman gerekir aslında :) Ben sadece Filiz i cımbızlamıyorum burda yaptığım yorumları okuduysan yeri geldiğinde Yılmaz ıda yerin dibine geçirmişimdir yaptıklarından dolayı :img-wink: Sevgili Filizim sende şunu unutma bu forumda olduğum sürece öncelikle bu başlığı sessiz bırakmam daha sonra Filiz-Yılmaz a her türlü giydiririm :img-icecr
Sevgili Filizim bence durum böyle değil :img-wink: Hata yaptığında tabii özür dilersin buda bir erdemdir ama sürekli aynı hataları yapman pekte kabul edilir bir şey olmaz :img-wink: Filiz karakteri ilk sezondan itibaren güvensizlik sorunu yaşamıştır hatırla ilk sezonda 36.bölümde Yılmaz ı manken ile basıp yanlış anlamış ve bu olaydan sonra Yılmaz a sana hep güveneceğim demiştir ama önce hisseler daha sonra katillik olayında sınıfta kalmıştır :mad72: Şimdi yaşanan bu olayları düşündüğümüzde Filiz in aynı hataları tekrarlayıp sonra özür dilemesi pekte tatmin edici olmasa gerek :img-wink: Yılmaz da böyle düşünecek katillik suçlamasından sonra Filiz ile yolları kesin olarak ayırmaya karar verdi onun zayıflığıda aldığı kararı uygulayamaması oldu :img-yes: İyi yorumlar .
hüznün geceleri
04-01-08, 12:36
tamam sevmediği adam kardeşi ni kaçırdı ama mualla sultanın eve aynalının dediği gibi desdursuz girmesi sence ne derece doru.bende bunu merak ediyorum.hadi orda salihlerin,hari babanın olmadığını kabul et.kadının bi kızı bi oğlu var üstelik dul bir kadın.o evde tek olsaydı o kadının durumunu hiç düşünemiyorum.üstelik bi ev sahibinin izni olmadan o odaları karış karış dolanması ne kadar doğru.hadi bunları geç cananada aynı şekilde köpüre köpüre geldi.Ömer kardeşini aramakda haklı olabilir ama bu aramanında bi adabı bi üslubu var.
üstelik filize neden hep psikolojik baskı kuruyor.filiz ona bişey söyleyevek olsa hemen susturup kestirp attırıyor ama kendi her deliğe burun sokuyor.
neyse valla sen de yorum yapmak için bi geliyorsun pir geliyorsun sakın yanlış anlama yorumlarından şikayetci değilim.büyük bir sevkle okuyorum
sağlıcakla kalın
ha birde o bölümde salih ceme ne güzel dedi''öteki gözünüde ben morartmayayım''ödlek adam.kukla gibi gel oyana gel buyana
hüznün geceleri
04-01-08, 13:07
herkesin yorumuna katılsamda saygılıyım katılmasamda saygılıyım.
filiz herşeyden önce yılmaz için ailesine karşı.bunun benim için bi ayrı yeri var.filiz karşı çıktığı halde ailesiyle hala araları bozuk ama yılmazın durumu öyle değil.annesi evladının nasıl mutlu olacağını biliyorsa öyle yapsın istiyor.mualla sultanda karşı çıktı ama yılmazı mutlu etmek için bi şekilde fazla karışmadı.filizin aşkına sahipliği cem tehdit etti.yılmazın ofisinin karşısına geçip yılmazı vuracağını söyledi,filizde vardı,sevdiği adam vurulmasın diye cemin teklifi kabul etti.yılmazıma dokunmayın diye ceme diz çöktü.tamam filiz yılmaza güvensizliklerinde gel gitleri oldu.suçladı ama yılmazı hep içinde yaşadı.filizin belkide en büyük zaafı buydu.kendisinin bile inanmadığı şeyleri yılmaza söyledi neden söyledi başkaları tarafından uygulanan psikolojik baskı yüzünden.2.sezonda filizi filiz olarak bırakmadılar,inadı,sevdiği adama sadık kalması vardı ama kendisinin inandığı şeyleri yaptırmadılar kendine göre doğru olanı yaşatmadılar,söyletmediler.ona kalırsa2.sezonda yılmaz yılmaz değildi.36.bölümde filiz eda oyununa gelmişti ve özür dilemek için sevdiğiyle gazide buluştularya.yılmaz ne demişti''beni çevrendeki diğer adamlarla karıştırma ben onlar gibi değilim filiz,bir başkasına nasıl yan gözle bakarım''ginilerinden sözler söyledi ama ne yaptı oda aslının oyununa geldi.nerde kaldı o delikanlılık.aslıya yardım edeceğim derken derin yaralar açtı,umut yokken umut verdi.bumu yardım.yılmaz elif için intikam peşindeyken Filiz severken sevilen insan oldu yılmazda.yılmaz filizde en derin yaralar açtığında(hani elif için filizi kullanmıştı)filiz artık tüm gerçekleri bilip ne kadar arkadaşca dediysede şirketin durumu için yılmaza güvenip onu savunduysa ailesine karşı,yılmaza geri dönebiliyorsa bence sahip çıkmak buna denir.filizin aşkına sahipliği yılmaz tarafından bir hiçe sayılıyorsa varsın filiz sahip çıkmasın.kız daha ne yapsın.filizin hatası olarak güvensizliğini söylemesi,katillikle suçlaması evet yanlış bi durumdu.çok ağır bişey ama benim inancım filizin yılmaza olan sevgisi sözde değil özdeydi.diğerleri gibi değil yani.filiz 48.bölümde yılmaza ziyarete geldiğinde(yılmaz çoplandıya)''seni o kadar çok seviyorum ki sen bile tahmin edemezsin ''demişti.
bu yılmazı özünde sahiplenmişliğin bi göztergesi değilmi.
belki başkaları tarafından düşüncelerim yanlış olabilir ama bu doğru olsun yada yanlış olsun benim doğrum bu.
sağlıcakla kalın.
BİM imzan az ama öz şeyler ifade ediyor.çok beğendim :happy0064
forever_bim
04-01-08, 13:16
tamam sevmediği adam kardeşi ni kaçırdı ama mualla sultanın eve aynalının dediği gibi desdursuz girmesi sence ne derece doru.bende bunu merak ediyorum.hadi orda salihlerin,hari babanın olmadığını kabul et.kadının bi kızı bi oğlu var üstelik dul bir kadın.o evde tek olsaydı o kadının durumunu hiç düşünemiyorum.üstelik bi ev sahibinin izni olmadan o odaları karış karış dolanması ne kadar doğru.hadi bunları geç cananada aynı şekilde köpüre köpüre geldi.Ömer kardeşini aramakda haklı olabilir ama bu aramanında bi adabı bi üslubu var.
üstelik filize neden hep psikolojik baskı kuruyor.filiz ona bişey söyleyevek olsa hemen susturup kestirp attırıyor ama kendi her del