Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 26
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
Nail beyi ktlamak lazım.dizi bitti hala müzikleri insanın içine oturuyor.
başka başka diyarlara götürüyor.
Nilüferin Çok uzaklarda şarkısıyla
candanerçetinin Gamsız hayat
şarkısı hep Ihlamuru anımsatıyor bana
haklısın müzikler işlenen konuya ayrı bir renk kattı...
dinlerken içim cız ediyor diziden geriye kalan en güzel şeylerden bir tanesi...
gamsız hayat hmm çok severim i.a yı düşünerek dinleyeyim bir de :):img-wink:
hüznün geceleri
20-01-08, 14:30
Reca ederim :) Aynı düşünme konusunda bu biraz da beğeni ile ilgili aslında ama Adidas ın dediği gibi '' hiç bir şey imkansız '' değildir :)
Trajik olayları sadece Filiz yaşamadığı tabii ama o olayda Filiz kendi ettiğini buldu bir yerde yahu halbuki söylese orda Yılmaz a bebek senden diye bunlar hiç yaşanır mıydı değil mi ama ? :) Aslında bende aynı şeyleri Yılmaz için düşünmüştüm katillik suçlamasından sonra Filiz i affetmesine kesinlikle karşıydım ama dediğin gibi diziyi iyi bitirmek zorundalar sonra olan senaristlere olur malum dizinin fanatikleri yürütmez sokakta :)
Senaristlerin durumu nasıl oludu öyle olsaydı kestiremiyorum ama ben biz ıhlamur severleri olarak
bütün mutlu sahnelerin bie sona saklanması,içimize sinmeyen şeylerin olması bide bu eklenseydi vay bizim halimize kahreder dururduk.
hüznün geceleri
20-01-08, 14:36
haklısın müzikler işlenen konuya ayrı bir renk kattı...
dinlerken içim cız ediyor diziden geriye kalan en güzel şeylerden bir tanesi...
gamsız hayat hmm çok severim i.a yı düşünerek dinleyeyim bir de :):img-wink:
Gamsız Hayat tam Filizimi anlatıyor.
kendimce şarkıyla Tubanın resimleriyle klip yaptım.sabah akşam onu dinliyorum
Senaristlerin durumu nasıl oludu öyle olsaydı kestiremiyorum ama ben biz ıhlamur severleri olarak
bütün mutlu sahnelerin bie sona saklanması,içimize sinmeyen şeylerin olması bide bu eklenseydi vay bizim halimize kahreder dururduk.
Bazı olaylar erken bağlanabilirdi dizide Kerem-Nalan işte Cem olayı sonra Aynalı Ekrem hepsi son bölüme kadar taşındı hele de Cem olayı tam bir facia adam hapisten kaçtı yahu ne için son bölümde intihar etmek için :) Keşke olaylar farklı yazılsaydı ama maalesef senaristler bu şekilde uygun gördüler öldürdüler Yılmaz ı :) Her şey Filiz in yüzünden oldu zaten gururu yüzünden kitlendi dizi söylemedi bebeği 20 bölüm :img-pilot
haklısın sbr son bölüme kadar bizi küçük olaylarla oyaladılar :(
Alıştım sana birtanem
Alıştım hergün görmeye
Bir nefes gibi muhtacım
Sevilmeye sevmeye
Her sabah uyandığımda
Seni buldum yanımda
Yokluğun bir zehir gibi
Dolaşıyor kanımda
Alışmak sevmekten
Daha zor geliyor
Alışmak bir yara
Bağrımda kanıyor
Sen yoksun kollarım
Boşluğu sarıyor
Alıştım birtanem alıştım sana
Alıştım sana birtanem
Yokluğuna dayanamam
İnan sensiz kaderimle
Tekbaşıma savaşamam
Ben seninle varolmuşum
Benim seninle bir sarhoşum
Sen yanımda olmayınca
Gayesizim bomboşum
filiz&yılmaz
Sudemnaz yazmış yine bir şeyler yetenek başka şey arkadaş hakkaten insan kıskanıyor böyle okuyunca :icon_sorr :img-pilot Bu forumda hakkaten bambaşka yahu dizi bitti ama yorumlar bitmedi her ne kadar dizi ilk sezonda ki kalitesini kaybetmesede hoş vakit geçirtti izleyiciye bir de Yılmaz ölmeseydi tam süper olurdu ama .... :) İyi yorumlar herkese .
SBR'cığım sana Yılmaz ölmedi demek bana düşüyor. :)
Ayrıca dizinin müziklerinden açılmışken her gün muhakkak dinliyorum ve her dinlediğimde güzelim sahnelerimiz aklıma geliyor. Ihlamurlarım bambaşkaydı ya. :(
forever_bim
21-01-08, 00:17
Gelmişken 55. bölüm yorumu yapayım...Hep derim bensiz olmaz diye:)
55'te Filiz Bacım kürtaj masasından kalktığı gibi kaçıverir. Önce doğurmayacağım dediği tosun Can'ı zrtık doğuracak ama bebeğin koca kafasından Yılmaz'ı mahrum edecektir. Derken her yerden fırlayan dizinin esas oğlanı Cem bebek hadisesini öğrenir. Filiz Yılmaz'a bir türlü gerçeği söyleyemez ama Cem atak yapıp evlenme teklif eder.
Öte yandan küçük Elif hastalanır bu bölümde. Feride tüm gece onunla ilgilenir. Sabahleyin Ömer Paşa'mla baya göz göze bakışmalardan sonra Elif ellerini buluşturur. Benim için süper bir sahnedir...
SBR'cığım sana Yılmaz ölmedi demek bana düşüyor. :)
Ayrıca dizinin müziklerinden açılmışken her gün muhakkak dinliyorum ve her dinlediğimde güzelim sahnelerimiz aklıma geliyor. Ihlamurlarım bambaşkaydı ya. :(
Nasıl ölmedi Mesburcum Yılmaz ı ben kendim gömdüm yaw :img-icecr Yılmaz ın akıbetini Yılmaz cı birinden daha iyi kim bile bilir yahu :) O hastane sahnesinde maalesef kaybettik Yılmaz ı o bölümde de amma fragman yapmışlardı yahu hatırladım şimdi :)
Gelmişken 55. bölüm yorumu yapayım...Hep derim bensiz olmaz diye:)
55'te Filiz Bacım kürtaj masasından kalktığı gibi kaçıverir. Önce doğurmayacağım dediği tosun Can'ı zrtık doğuracak ama bebeğin koca kafasından Yılmaz'ı mahrum edecektir. Derken her yerden fırlayan dizinin esas oğlanı Cem bebek hadisesini öğrenir. Filiz Yılmaz'a bir türlü gerçeği söyleyemez ama Cem atak yapıp evlenme teklif eder.
Öte yandan küçük Elif hastalanır bu bölümde. Feride tüm gece onunla ilgilenir. Sabahleyin Ömer Paşa'mla baya göz göze bakışmalardan sonra Elif ellerini buluşturur. Benim için süper bir sahnedir...
Filiz Bacın dizi boyunca çok güzel bir şekilde sakladı çocuğu Yılmaz dan ama aynı beceriyi Cem karşısında gösteremedi ne yazık ki halbuki bir bölüm önce arkadaşım için aldım ayakkabıları diyerek Cem i uyutmuştu ama bu sefer hemen dökülüverdi Cem e beceriksiz Zeyna :)
Bu bölümde de anladım ki ya yapımcı ya yönetmen ikisinden biri BJK LI :img-icecr Daha Ahmet doğmamışken Yılmaz ın onu BJK lı yapma isteğini biliyorduk geçen bölümde ise GS li olduğunu bildiğimiz Sinan Tuzcu önünde BJK arması olan pijama tarzında bir şey giymişti :img-icecr Ya yönetmen ya yapımcı ikisinden biri tuttuğum takım olan BJK lı ama hangisi bilmiyorum :)
mesburcum doğru dersin Yılmaz ölmedi :)
hain cem bile onu öldüremedi hem iyiler ölmez...en azından dizilerde bu böyle...
forever_bim okurken çok güldüm yorumlarını merakla bekliyorum :)
sbr sinan tuzcu gs'li mi ?
Sen gideli buralardan
Yolunu gözlemekteyim
İstanbul ağlıyor
Yastayım sevgilim
Hala seninim delinim
Bıraktığın gibiyim
Çıkmaz sokaklarında kayıp
Derbeder haldeyim
Sen gideli bu aşktan
Kalbimle harpteyim
Yokluğun ölümden beter
Buz tuttu yüreğim
Rüzgar ol es püfür püfür
Yağmur olda bul beni
Geceleri rüyalarıma gir
Öpüp okşa sev beni
Sen gideli bu şehirden
Ötmez oldu bülbüller
Doğmadı güneşim batalı
Açmaz oldu güller
Tarkan efendiden deli aşıklara :)
Yahu Mesburcum nerden bilecek Yılmaz ı :) Bana sorun siz öldü hemde imalı soruları ile Filiz öldürdü Yılmaz ı :) Cem salaklığına doymasın zaten Yılmaz bu şekilde öleceğine keşke Cem öldürseydi hiç olmazsa bir değeri olurdu ölümün :img-icecr Bu şekilde ölmesi iyi olmadı :)
Sudemnaz geçenlerde bir TV programına çıkmıştı Sinan Tuzcu ve zevcesi :) Orda söylemişti GS yi tutuyorum diye :img-wink: Spoiler de sır kapısı gibi olmuş yahu aç aç bitmiyor :)
Sevgili Forever bilgi için teşekkürler :happy0064 Zaten bizim yönetmen iyiydi yahu tuttuğu takımdan belliymiş de benim haberim yokmuş :)
forever_bim
21-01-08, 20:09
Dizinin yönetmeni Aydın Bulut koyu bir BJK hayranıdır. SBR için bu bilgiyi vermek boynumuzun borcu:)
Dizinin yönetmeni Aydın Bulut koyu bir BJK hayranıdır. SBR için bu bilgiyi vermek boynumuzun borcu:)
:):):) küçü elif bile forma giymişti belliydi birinin koyu bjk li olduğu...
sbr verdiğin değerli bilgi için çok teşekkür ederim...
bu arada bugün diziyi izlerken alt yazı geçti okuduğumdan anladığım kadarıyla dizinin saati değişecekmiş...:)
bugün yılmazla filizin aslının evinde karşılaşmaları güzeldi
yılmaz sinir küpü olmuş ama gururunda gıdım döndüğü yok filizi tebrik ediyor filiz de zavallım acıdım haline bi mahsun bakış attı yılmaza ama nafile...
Bu bölümü yani 56'ydı sanırım onu izledim ne şanslıyım ki aslılı bölümlere denk gelmişim :) Cem'in muhteşem evlenme teklifi ve yüzük gösterisini izledim her zaman söylerim psikopatta olsa düşünceli bir adamdı cem :img-blush
Yılmaz cemden uzak durun diye uyardığı bölümden sonra cemle çok yakışırsınız diyerek dengesiz olduğunu bir kez daha gösterdi,bir de cemden duyduklarına inanıp Filize hiç sormadı,ayrıca filizin dediği gibi bu yılmazı ilgilendirmiyor zaten :hıh
Ömerle ferideninde saçma bir sahnesi vardı..Herkes kalkmış kız kahvaltı yapıyor ama dadı yatağında geceliğiyle kitabını okuyor,tamamen ömerin o odaya girmesi ve bu görüntüyü görmesi için planlanmış bir sahneydi :img-icecr Ama sonra yıldız kaymasını izleme sahneleri çok güzeldi ikiside muhteşem görünüyordu.
Bu arada dizi sanırım 20.30 da yayınlanacakmış 1-5 diyordu bu da 1. günden 5. güne kadar oluyor sanırım :)
:):):) küçü elif bile forma giymişti belliydi birinin koyu bjk li olduğu...
sbr verdiğin değerli bilgi için çok teşekkür ederim...
bu arada bugün diziyi izlerken alt yazı geçti okuduğumdan anladığım kadarıyla dizinin saati değişecekmiş...:)
bugün yılmazla filizin aslının evinde karşılaşmaları güzeldi
yılmaz sinir küpü olmuş ama gururunda gıdım döndüğü yok filizi tebrik ediyor filiz de zavallım acıdım haline bi mahsun bakış attı yılmaza ama nafile...
demek yayın satı mı degişti bak buna sevındım:happy0064
belki yenı yayın satınde izliyebilirm:happy0064
gerciii en gıcık siinir sahnelerine denk geliyor ama olsun yaw ben yinede izlerim:)
tam yayın saatini söylersen sevinirim:)
Bu bölümü yani 56'ydı sanırım onu izledim ne şanslıyım ki aslılı bölümlere denk gelmişim :) Cem'in muhteşem evlenme teklifi ve yüzük gösterisini izledim her zaman söylerim psikopatta olsa düşünceli bir adamdı cem :img-blush
Yılmaz cemden uzak durun diye uyardığı bölümden sonra cemle çok yakışırsınız diyerek dengesiz olduğunu bir kez daha gösterdi,bir de cemden duyduklarına inanıp Filize hiç sormadı,ayrıca filizin dediği gibi bu yılmazı ilgilendirmiyor zaten :hıh
Ömerle ferideninde saçma bir sahnesi vardı..Herkes kalkmış kız kahvaltı yapıyor ama dadı yatağında geceliğiyle kitabını okuyor,tamamen ömerin o odaya girmesi ve bu görüntüyü görmesi için planlanmış bir sahneydi :img-icecr Ama sonra yıldız kaymasını izleme sahneleri çok güzeldi ikiside muhteşem görünüyordu.
Bu arada dizi sanırım 20.30 da yayınlanacakmış 1-5 diyordu bu da 1. günden 5. güne kadar oluyor sanırım :)
Saf Filiz kabul etsene orda teklifi ondan sonra Cem iyice hedef haline getirdi Filiz i sonra uğraş dur :) Yılmaz daha uzak durun demedi ki yahu sadece Ömer e kendisini Cem in vurdurduğunu söyledi hem zaten Tekiner ler ne zaman Yılmaz ın söylediklerine inanmışlar yahu :)
Bu saat konusunda emin misiniz arkadaşlar ? Azerbaycan da saat 20.30 da yayınlanıyordu zaten biz 2 saat geride olduğumuz için bizde 18.30 a denk geliyordu :) Kanalın resmi sitesine baktım ama daha güncellememiş deneme yanılma ile anlayacağız o zaman :)
Rica ederim sudemnaz Yılmaz o sahnede de bütün dizi boyunca olduğu gibi kızgınlık ile hareket etti :) Ufak çapta bir mantık hatasıda vardı aslında o bölümlerde Filiz evin duvarına bebek resmi çiziyor sonra Yılmaz gelince bozuyor resmi sonra Aslı nın o olaya verdiği tepkiyi göremiyoruz :) Filiz e bir güzel kızabilirdi daha sonra madem çizmeyecen duvarı mı ne diye kirletiyon diyerekten belki de saçını bile yolabilirdi :img-pilot
Aslında güzel bir bölümmüş yahu başlarda Yılmaz-Cem in ihale olayında kapışmasını izledik normal olarak Yılmaz da kaldı ihale ama Cem bu duruma fazla takmadı asıl darbeyi Filiz den yedi :) Filiz hanımda Yılmaz ın gururundan şikayetçi kendisi 15 bölüm sonra Yılmaz ın bebek benden mi sorusuna hayır diyecek bu nasıl pırasa bu nasıl sıpanak yahu hem beceriksiz hem gururlu Zeyna ne olacak :) Cem de manyak 350.000 $ lık takıyı parça pinçik etti para bol tabii kaçakçılıktan :)
Salih sahneleride güzeldi hani çam ağacı felan Erkan Bektaş süper oynamış o sahnede :good: Son sahnede ise Filiz için dramatik bir sahneydi bunu kabul etmek lazım her şeye rağmen Yılmaz ve Aslı nın peşinden gitti bölüm içerisinde de sadece Yılmaz ı seveceğim deyip Cem i azdırdı :)
Bu arada saat konusunda sorun çözüldü arkadaşlar bir değişiklik yok :img-wink: Aslında şöyle bir değişiklik var önceden dizi Cuma günleri yayınlanmazdı ama o alt yazıda gördük ki hafta içi her gün yayınlanacak diyor yani artık cuma günleri de yayınlanacak saatte bir değişiklik yok :img-wink: Zaten zor çözdüm yazıyı 1-5 felan gözünü sevdiğimin Türkçe si bambaşka yahu :img-icecr
hüznün geceleri
22-01-08, 11:44
Dünkü bölüm çok güzeldi.Filizin cemi red edişi,yılnazı sevdiğini söylemesi herşeye rağmen.cem bir kadını ikna etmenin bütüb yolarını denedi ama Filizin kişiliği öyle ağır öyle güzelki canım ya.mücevherleri istemeyişi işte bizimki budur.Annesinden tokat yemesi,hala sevdiği adamı kollaması,çocuğu dünyaya getirme konusundaki kararlılığı,aslının evine bebek resmi çizmesi çok güzeldi.
cemin altığı kolye çok pahalıydı nasıl kopardı ya:Psahte şeyi almış filize
ya dizinin saati neden değişiyor ya.of.ne güzel gidiyorduk böyle.yine izlerim ama zor şartlarda olacak.
dün bende balık aldım adlarını Filiz yılmaz koydum.yılmazın gözleri biraz fırlak fırlak neden çünkü Filizin kıymetini anlasın diye:P
hüznün geceleri
22-01-08, 12:08
Bazı olaylar erken bağlanabilirdi dizide Kerem-Nalan işte Cem olayı sonra Aynalı Ekrem hepsi son bölüme kadar taşındı hele de Cem olayı tam bir facia adam hapisten kaçtı yahu ne için son bölümde intihar etmek için :) Keşke olaylar farklı yazılsaydı ama maalesef senaristler bu şekilde uygun gördüler öldürdüler Yılmaz ı :) Her şey Filiz in yüzünden oldu zaten gururu yüzünden kitlendi dizi söylemedi bebeği 20 bölüm :img-pilot
tabi canım gidişatı mahfeden Filiz oldu hep.
Yılmaz omadı sanki.yılmaz efendi gururlanırken Filiz ona hiçbieşey olmamış gibi davranacaktı.herşeyi yutacaktı.Bizim kız başkası değil SBR kardeş.
Filizin gururu varsa yılmazın nefret,intikam,kin var.
hüznün geceleri
22-01-08, 12:11
Sudem şiirler çok güzel.
ilkide söylemedi Filiz çocuğu yılmaza.:icon_sorr
Tubada beşiktaşlı
Sinanda galatalı
yanlış hatırlamıyorsam Sinan abi düğününde bir gsyle görsel bi gösteri yapmış.slayt şeklinde.
hüznün geceleri
22-01-08, 12:18
Dün yine yılmaz herküllük yaptı.hemen yardıma koştu.bayram bayram.aynalıyada hemen ne gerekiyorsa yap dedi..bide kadına para dutuşturdu.adam herkese iyilik yapıyor ama bi kendini unutuyor.neyle mutlu olduğunun arkasında duramıyor.
üf ya dizinin saaitinin değişmesi canımı sıkdı.arada dizi bittikden sonra giriyordıum şimdi girememde.
ama Hümeyra adına sevindim.inşallah oda izler
forever_bim
22-01-08, 12:42
56'yı yorumluyoruz sanırım. Handan Filiz'e şırak diye tokatı yapıştırdı. Aslı ve Yılmaz tam gaz yakınlaşmaya devam ediyorlar. Aslı Gazi Mahallesi'ndeki yılbaşı eğlencesinde mahalleliden tam not aldı. Filiz'cilerin delirdiği bölümlerden biridir...i:img-polic
Neyse Feride'yle Ömer'in yıldızları seyretme sahnesi çok güzel. Paşam centilmen adam tabi, çıkardığı gibi paltoyu sardı kızı. Benim de en beğendiğim sahnelerden biridir. Hatta Ömer'in kalbi ağzından çıkacakmış gibiydi resmen hissettim bunu. Yılbaşına Gazi'de girmeleri bize 2007 hakkında baya fikirler vermişti zaten...Ömer'le Feride Hayri Bey'in yerine girince Yılmaz'ın suratı düşüverdi. Aslı ise tam evlere şenlik, Feride için Ömer'e şey diyor "Eşinizle tanışmamıştık:)"
Cem sapığı muhteşem planlarına devam ediyor. Şimdi de frenlerle oynadı. Filiz Handan sahneleri ayrı bir güzel. Handan bacı köpürdükçe köpürüyor Filiz & Cem forever diyor. Aynen SBR'ın dediği gibi :img-pilot
hüznün geceleri
22-01-08, 12:50
56'yı yorumluyoruz sanırım. Handan Filiz'e şırak diye tokatı yapıştırdı. Aslı ve Yılmaz tam gaz yakınlaşmaya devam ediyorlar. Aslı Gazi Mahallesi'ndeki yılbaşı eğlencesinde mahalleliden tam not aldı. Filiz'cilerin delirdiği bölümlerden biridir...i:img-polic
Neyse Feride'yle Ömer'in yıldızları seyretme sahnesi çok güzel. Paşam centilmen adam tabi, çıkardığı gibi paltoyu sardı kızı. Benim de en beğendiğim sahnelerden biridir. Hatta Ömer'in kalbi ağzından çıkacakmış gibiydi resmen hissettim bunu. Yılbaşına Gazi'de girmeleri bize 2007 hakkında baya fikirler vermişti zaten...Ömer'le Feride Hayri Bey'in yerine girince Yılmaz'ın suratı düşüverdi. Aslı ise tam evlere şenlik, Feride için Ömer'e şey diyor "Eşinizle tanışmamıştık:)"
Cem sapığı muhteşem planlarına devam ediyor. Şimdi de frenlerle oynadı. Filiz Handan sahneleri ayrı bir güzel. Handan bacı köpürdükçe köpürüyor Filiz & Cem forever diyor. Aynen SBR'ın dediği gibi :img-pilot
valla hiç delirmedim.Aslının Yılmaz sahnelerinin ne kadar yapmacık olduğunu bildiğim için ne delirme var ne kıskanma:P.çünkü gerçeği biliyorum.:img-yes:
tabi canım gidişatı mahfeden Filiz oldu hep.
Yılmaz omadı sanki.yılmaz efendi gururlanırken Filiz ona hiçbieşey olmamış gibi davranacaktı.herşeyi yutacaktı.Bizim kız başkası değil SBR kardeş.
Filizin gururu varsa yılmazın nefret,intikam,kin var.
Tabii Filiz oldu yaşadığı güvensizliklerden dolayı Yılmaz ında Filiz e güveni kalmadı :img-icecr Filiz hanım bu bölümlerde Yılmaz ın gururundan şikayetçi ama kendisi dediğim gibi 15 bölüm sonra aynı şekilde davranacak bu nasıl iş yahu :) Ne olmuş yani sevdiği adam için yutuversin bana edebiyat yapmayı biliyor ama Yılmaz a gururu bir kenara bırak diyerekten :)
Bu arada saat felan değişmedi yahu daha önce yazdım ama okumadın sanırsam :icon_whis
hüznün geceleri
22-01-08, 13:32
Tabii Filiz oldu yaşadığı güvensizliklerden dolayı Yılmaz ında Filiz e güveni kalmadı :img-icecr Filiz hanım bu bölümlerde Yılmaz ın gururundan şikayetçi ama kendisi dediğim gibi 15 bölüm sonra aynı şekilde davranacak bu nasıl iş yahu :) Ne olmuş yani sevdiği adam için yutuversin bana edebiyat yapmayı biliyor ama Yılmaz a gururu bir kenara bırak diyerekten :)
Bu arada saat felan değişmedi yahu daha önce yazdım ama okumadın sanırsam :icon_whis
yutamayız.o yutsa ben yutamam.kızarım o zaman ona:Pyılmaz yutsun herseferinde neden filiz yutuyor?
okumazmıyım okudum ama dün öyle sık sık alt yazı geçince bizar üzülmüştüm.
Dün yine yılmaz herküllük yaptı.hemen yardıma koştu.bayram bayram.aynalıyada hemen ne gerekiyorsa yap dedi..bide kadına para dutuşturdu.adam herkese iyilik yapıyor ama bi kendini unutuyor.neyle mutlu olduğunun arkasında duramıyor.
üf ya dizinin saaitinin değişmesi canımı sıkdı.arada dizi bittikden sonra giriyordıum şimdi girememde.
ama Hümeyra adına sevindim.inşallah oda izler
Yahu Yılmaz ne yapsa beğenmiyor bu Filiz ciler :) Onun yaptığına Herküllük denmez yahu insanlık denir aslında tam karşılığı bu olur :) Esas Herküllüğü daha doğrusu Zeynalığı Filiz yapacak daha sonra ama eline yüzüne bulaştıracak silahı gördüğü an yamulacak :)
Hakketen Handan fena vurdu Filiz e ama ne çare Filiz e bu tokatlar işlemiyor sanki :) Filiz bu bölümde çileden çıkardı Cem i adam 350.000 $ lık takıyı parçaladı sonrada gitti Forever ın dediği gibi frenlerle oynadı pisiko :) Güzel bir bölüm olduğunu söyleyebiliriz :img-icecr
Daha öncede dediğim gibi dizinin saati değişmedi önceden Cuma günü yayınlanmıyordu artık cuma günleride yayınlanacak :img-wink:
hüznün geceleri
22-01-08, 13:40
Yahu Yılmaz ne yapsa beğenmiyor bu Filiz ciler :) Onun yaptığına Herküllük denmez yahu insanlık denir aslında tam karşılığı bu olur :) Esas Herküllüğü daha doğrusu Zeynalığı Filiz yapacak daha sonra ama eline yüzüne bulaştıracak silahı gördüğü an yamulacak :)
Hakketen Handan fena vurdu Filiz e ama ne çare Filiz e bu tokatlar işlemiyor sanki :) Filiz bu bölümde çileden çıkardı Cem i adam 350.000 $ lık takıyı parçaladı sonrada gitti Forever ın dediği gibi frenlerle oynadı pisiko :) Güzel bir bölüm olduğunu söyleyebiliriz :img-icecr
Daha öncede dediğim gibi dizinin saati değişmedi önceden Cuma günü yayınlanmıyordu artık cuma günleride yayınlanacak :img-wink:
eminmisin asıl Filiz ne yapsa yaranamıyor.anladın sen onu:P
ben yılmazın bu kadar iyi olmasına kızıyorum.kendide dediya kambersiz düğün olmaz..heryerde o bitiyor.onun yapacağını aynalı yapsaydı ama olmaz illa yılmaz
handanın tokat tabi işlemez.herne kadar sevdiğinden ayrı kalsada onu seviyor.
anam tokat atı diye,cem altın gümüş aldı diye kabul edecek hali yoktu.
filizin gözünde bu tür şeyler yok yeterki o
mutlu olacağı insanla hayatı paylaşsın.sevdiğinin arkasında olsun
bi konuda haklısın tabancayı merale karşı tutması
meralde dediya
''göz kalemini tutmaya benzemez''ama napsın önünde cadı arkasında herkül adam
eminmisin asıl Filiz ne yapsa yaranamıyor.anladın sen onu:P
ben yılmazın bu kadar iyi olmasına kızıyorum.kendide dediya kambersiz düğün olmaz..heryerde o bitiyor.onun yapacağını aynalı yapsaydı ama olmaz illa yılmaz
handanın tokat tabi işlemez.herne kadar sevdiğinden ayrı kalsada onu seviyor.
anam tokat atı diye,cem altın gümüş aldı diye kabul edecek hali yoktu.
filizin gözünde bu tür şeyler yok yeterki o
mutlu olacağı insanla hayatı paylaşsın.sevdiğinin arkasında olsun
bi konuda haklısın tabancayı merale karşı tutması
meralde dediya
''göz kalemini tutmaya benzemez''ama napsın önünde cadı arkasında herkül adam
Yahu adam iyi niyetli tamam belki bazen ayarı kaçırıyor ama orda kadına yardım etmeside gerekiyordu yaw Aynalı bön bön bakıyor ne yapsaydı Yılmaz yani :) Zaten bu olay daha çok Aslı için yapıldı Yılmaz a daha bir aşık oldu bu bölümden sonra :)
İyi güzel yazmışsın Filiz in bu tür şeylerde gözü yok ona da tamam ama sevdiğinin arkasında nasıl durdu yahu ? :img-wink: Yılmaz ı katillik konusunda suçlayan yine aynı Filiz değil miydi yoksa farklı dizileri mi seyrediyoruz bu nasıl arkasında durmak ? :mad72:
Tabii sende yazmışsın birde ilk sezonda o göz kalemi olayı var senin ne işin var orda birde Yılmaz o kadar tembihledi Filiz e gitme diye ama dinleyen kim :)
ney biri aslı mı dedi neyyy ??
arkadaşlar ben bu aralar çok tv izleyemediğim için nerde ne zaman nasıl yayınlanıyor bilmiyorum... burayı da unuttuk :((
altta da filizim i canım yorumdaşımı görüyorum...
ah bu beyzade Yılmaz ah tekrar izlediğimde farkettim bir insanda bu kadar mı öfke, kızgınlık, acımasızlık ya o kadar sevdiği bir insana nasıl böyle davranıyor ah yılmaz ne yapsam az sana tmm biraz acı çektir, süründür hatta yaptığı ve ettiği sözler için pişman et de ne bu caniyi eş olarak yakıştırmak gördüğü yerde burnundan kıl aldırmamak, aldırırş etmemek ve sanki filiz yokmuş gibi davranmak kime neyi kanıtlıyorsa kendisi bile başaramıyor uzaktan uzağa erim erim eriyor ama beyzade olacak ya ah ah..
"bu aşkın bedeli neyse öderim" dedi ya az bile bedel ödemiş hiç öğrenmese yeriymiş bu bebeğin kendisinin olduğunu oh iyi oldu kaç bölüm filizsiz kaldı, cemle her görüşünde yıkıldı, kendi bebeğini cemden sandı, saf ve bencil birine yani aslı kıza dadılık yaptı, filizi her gördüğün de içi yandı hatta kavruldu ama öfkesi aşkının önüne geçti ve filizsiz kalarak bu bedeli az biraz olsun ödedi ama tam karşılayamadı aslında en şanslı karakter yılmaz dı oyun oynar filiz affeder hayatından çıkarmaya çalışır yapmadığı şey kalmaz filiz yine affeder boşuna demiyor filiz "yılmazın aşkıyla ölücem" diye ama kıymet bilen nerde az bile bu bedeller sana az...
arkadaşlar ben bu aralar çok tv izleyemediğim için nerde ne zaman nasıl yayınlanıyor bilmiyorum... burayı da unuttuk :((
cnmcım seni görmek ne güzel özledim seni:img-yes:
Aslı kızı bıraktığımız yok ki tubim:) hele de şimdiden sonra ö.m. yazdığım gibi tekrar izlerken ah tubim diyorum boşa savunmuş bu kızı o yorumlara yazık dedim ama benle çekişmelerin de güzeldi sırf onun için bile değer:)
izlemek istersen detayları veririz (içtimai tv azerbaycan tv de akşamları 18:30 sabahları 08:30 da)
Aslı kız neler vaad ederek girmiş diziye ama fıs oldi dimi tubim:)
hüznün geceleri
22-01-08, 14:31
Yahu adam iyi niyetli tamam belki bazen ayarı kaçırıyor ama orda kadına yardım etmeside gerekiyordu yaw Aynalı bön bön bakıyor ne yapsaydı Yılmaz yani :) Zaten bu olay daha çok Aslı için yapıldı Yılmaz a daha bir aşık oldu bu bölümden sonra :)
İyi güzel yazmışsın Filiz in bu tür şeylerde gözü yok ona da tamam ama sevdiğinin arkasında nasıl durdu yahu ? :img-wink: Yılmaz ı katillik konusunda suçlayan yine aynı Filiz değil miydi yoksa farklı dizileri mi seyrediyoruz bu nasıl arkasında durmak ? :mad72:
Tabii sende yazmışsın birde ilk sezonda o göz kalemi olayı var senin ne işin var orda birde Yılmaz o kadar tembihledi Filiz e gitme diye ama dinleyen kim :)
ya herseferinde katilliği başımıza kakma.:Pona kalırsa yılmaz sütden çıkmış ak kaşık değil.o bölümde yılmaza sahip çıkmadıysa bu bölümlerde nasılda çıkıyor.annesinden tokat yiyecek kadar.
ceme ne dedi''ben yılmazı seviyorum,onun varlığını hissettiğim sürece ben başkasına birşey veremem''dedi Filiz böyle dediya sen şimdi filizede kızarsın cemin yılmazı yok etmek için kızıştırdı dersin
annesinede''sevdiğim adamdan dediya''
sonra aslıya''evlenme teklifi aldım ama sevdiğimden değil''
bunlar benim için çok önemli
izleyemem yaf... 18,30 da işten çıkıyorum 8,30 da başlıyorum. yan tam olarak mesai saatleri içerisinde =)
yok yok savunurum ben aslı kızı.. bi kere hepsi filiz in yüzünden =) aslıyı kaçırdı işte =))
tamam çok şey vaad etti ama hasta ettiler kızı filizim =)
ah bu beyzade Yılmaz ah tekrar izlediğimde farkettim bir insanda bu kadar mı öfke, kızgınlık, acımasızlık ya o kadar sevdiği bir insana nasıl böyle davranıyor ah yılmaz ne yapsam az sana tmm biraz acı çektir, süründür hatta yaptığı ve ettiği sözler için pişman et de ne bu caniyi eş olarak yakıştırmak gördüğü yerde burnundan kıl aldırmamak, aldırırş etmemek ve sanki filiz yokmuş gibi davranmak kime neyi kanıtlıyorsa kendisi bile başaramıyor uzaktan uzağa erim erim eriyor ama beyzade olacak ya ah ah..
"bu aşkın bedeli neyse öderim" dedi ya az bile bedel ödemiş hiç öğrenmese yeriymiş bu bebeğin kendisinin olduğunu oh iyi oldu kaç bölüm filizsiz kaldı, cemle her görüşünde yıkıldı, kendi bebeğini cemden sandı, saf ve bencil birine yani aslı kıza dadılık yaptı, filizi her gördüğün de içi yandı hatta kavruldu ama öfkesi aşkının önüne geçti ve filizsiz kalarak bu bedeli az biraz olsun ödedi ama tam karşılayamadı aslında en şanslı karakter yılmaz dı oyun oynar filiz affeder hayatından çıkarmaya çalışır yapmadığı şey kalmaz filiz yine affeder boşuna demiyor filiz "yılmazın aşkıyla ölücem" diye ama kıymet bilen nerde az bile bu bedeller sana az...
Hemen cevap verelim aslında şöyle bir durum var Yılmaz ın amacı Filiz i süründürmek değildi hayatından çıkarmaktı bu konuda anlaşalım bir kere :img-icecr Eğer süründürmek olsaydı ilk sezonda manken olayında olduğu gibi davranırdı :img-wink: Esas Filiz e iyi oldu Yılmaz ile Aslı nın nişanını gördü buda yetmedi birde düğüne katıldı yahu ne acı ... :) Asıl öfke ve gurur Filiz de var yahu kendisi madem neden bebek konusunda Yılmaz gerçeği söylemedi gurur yaptı Filiz çelişiyor Filizim çelişiyor :)
hüznün geceleri
22-01-08, 14:35
ay ne güzel toplaşıldı.keşke diğerleride olsa.
filizm sen çok yaşa.ne güzel edin valla.gel sana bi sarılayım:P
bende diyorum kız sefer suçlu olur,sevdiği zarara uğramasın diye uzak durmaya çalışır suçlu olur,hep affetmesi gereken kişi durumunu sokulur.
dizi birazdaha uzasaydıda yılmazın süründüğünü birazdaha görseydik.
yılmaz çocuğunu öğrenir,filiz namusumdan şüphe ettin diye uzak tutsaydı
yok yav ben bile dayanamam bu sahnelere
hüznün geceleri
22-01-08, 14:38
Hemen cevap verelim aslında şöyle bir durum var Yılmaz ın amacı Filiz i süründürmek değildi hayatından çıkarmaktı bu konuda anlaşalım bir kere :img-icecr Eğer süründürmek olsaydı ilk sezonda manken olayında olduğu gibi davranırdı :img-wink: Esas Filiz e iyi oldu Yılmaz ile Aslı nın nişanını gördü buda yetmedi birde düğüne katıldı yahu ne acı ... :) Asıl öfke ve gurur Filiz de var yahu kendisi madem neden bebek konusunda Yılmaz gerçeği söylemedi gurur yaptı Filiz çelişiyor Filizim çelişiyor :)
neden yaptı filiz çünkü
yılmaz kininin nefretiinin gururunun arkasına saklandı.
olmayan yılmaz çıkardı.
Filiz altdan alacağına yılmaz alsaydı.
yılmaz Filizi eilif için kullandı
Filizde yılmazı katillikle suçladı
ödeştiler yani
ya herseferinde katilliği başımıza kakma.:Pona kalırsa yılmaz sütden çıkmış ak kaşık değil.o bölümde yılmaza sahip çıkmadıysa bu bölümlerde nasılda çıkıyor.annesinden tokat yiyecek kadar.
ceme ne dedi''ben yılmazı seviyorum,onun varlığını hissettiğim sürece ben başkasına birşey veremem''dedi Filiz böyle dediya sen şimdi filizede kızarsın cemin yılmazı yok etmek için kızıştırdı dersin
annesinede''sevdiğim adamdan dediya''
sonra aslıya''evlenme teklifi aldım ama sevdiğimden değil''
bunlar benim için çok önemli
Kakmam mı yahu elimde böyle bir fırsat varkene :) Yılmaz ında hataları oldu tabii ama Filiz in yanında devede pire :) Filiz bu bölümlerde Yılmaz a sahip çıkacak tabii kendisi suçlu tabii birde gurur yapsaydı Filiz hanım hem suçlu hem güçlü yahu :) Kızdırdı tabii ama bu konuda Filiz e fazla yüklenmek olmaz ama Cem yoluyla da olsa Yılmaz ın başı yandı bunlarıda söylemek lazım :)
izleyemem yaf... 18,30 da işten çıkıyorum 8,30 da başlıyorum. yan tam olarak mesai saatleri içerisinde =)
yok yok savunurum ben aslı kızı.. bi kere hepsi filiz in yüzünden =) aslıyı kaçırdı işte =))
tamam çok şey vaad etti ama hasta ettiler kızı filizim =)
neyse illa ki aslı kız sahneleri aklındadır izlemesende yorumlarını eksik etmezsin sen hem filizim kalkıp aslı kıza neler edecek sen sus pus olacaksın olmaz dimi:)
zaten dizide herşey filizin yüzünden kime ne olduysa ne başlarına geldiyse ana rolden yan role kadar filizin parmağı var hayatlarında kaçmayı aslı kız istedi elde edemeyince ne yapacak kürkçü dükkanına yeniden dönüş tilki misali ne yapalım annesi babası kimsesi yok ama yılmazı, filizi muallasıda yoktu yine yokmuş gibi davransın:) hasta olmak isteyen kendisiydi yeme beni tubim:)
bende cvba cvp vereyim o zaman Filiz'in ki gurur değildi haklı olarak Yılmaz'ın hayatından çıkardığı kendisini sırf bebek için döndürmemekti niyeti anlaşıyoruz da yılmaz beyzadem çeliştiriyor beceriksizliği ile:) Filiz'e iyi oldu tabi bu kadar insancıl kendisinden başka herkesi düşünmek yerine keşke kendisini düşünebilseydi ama nerde yine kıymet yok yine, Filiz çelişmiyor çeliştirenler utansın bu kişilerde kendilerini biliyor ben açık etmiyim:)
hüznün geceleri
22-01-08, 14:41
Kakmam mı yahu elimde böyle bir fırsat varkene :) Yılmaz ında hataları oldu tabii ama Filiz in yanında devede pire :) Filiz bu bölümlerde Yılmaz a sahip çıkacak tabii kendisi suçsuz tabii birde gurur yapsaydı Filiz hanım hem suçlu hem güçlü yahu :) Kızdırdı tabii ama bu konuda Filiz e fazla yüklenmek olmaz ama Cem yoluyla da olsa Yılmaz ın başı yandı bunlarıda söylemek lazım :)
filizin suçu devede pireyse
Filizin yaptıklarını yılmaz pireyken deve yaptı.kız açıklama getirdi kafam karıştı.seni çok seviyorum dedi.
yılmazın kini,nefreti,gururu kalbini kararttı.gerçekleri görmezden geldi,unutmaya çalışırken Filize olan sevgisini o yokken daha çok aşıladı bence
ay ne güzel toplaşıldı.keşke diğerleride olsa.
filizm sen çok yaşa.ne güzel edin valla.gel sana bi sarılayım:P
bende diyorum kız sefer suçlu olur,sevdiği zarara uğramasın diye uzak durmaya çalışır suçlu olur,hep affetmesi gereken kişi durumunu sokulur.
dizi birazdaha uzasaydıda yılmazın süründüğünü birazdaha görseydik.
yılmaz çocuğunu öğrenir,filiz namusumdan şüphe ettin diye uzak tutsaydı
yok yav ben bile dayanamam bu sahnelere
sarılalım hüznüm sarılalım az bile dedim valla izledikçe sinir katsayım artıyor daha dikkat ediyorum Yılmaz'ım nasıl da kıyıyor herşeyi Filiz'den beklemek ne kadar doğru bunu dizidekiler dahil forumdakiler bile çok dile getirdi ama yine de suçlu olan hep hatalı olan filiz oldu sanki kendileri sütten çıkma akkaşık bir insan kendine zarar verebilir mi Filiz demek ki gizli sadistlerden baksana hem kendine hem çevresine acı vermeye bayılıyor çevresindekiler acı ektikçe kendisi de bu acıları birebir yaşarayarak kendini mutlu ediyor ah bir anlayabilselerdi ama nerde, yazdıklarına imzamı atıyorum izninle:)
hüznün geceleri
22-01-08, 14:50
sarılalım hüznüm sarılalım az bile dedim valla izledikçe sinir katsayım artıyor daha dikkat ediyorum Yılmaz'ım nasıl da kıyıyor herşeyi Filiz'den beklemek ne kadar doğru bunu dizidekiler dahil forumdakiler bile çok dile getirdi ama yine de suçlu olan hep hatalı olan filiz oldu sanki kendileri sütten çıkma akkaşık bir insan kendine zarar verebilir mi Filiz demek ki gizli sadistlerden baksana hem kendine hem çevresine acı vermeye bayılıyor çevresindekiler acı ektikçe kendisi de bu acıları birebir yaşarayarak kendini mutlu ediyor ah bir anlayabilselerdi ama nerde, yazdıklarına imzamı atıyorum izninle:)
neden üzdülerki bizi böyle.tamam herşey güllük gülistanlıkda olsun istemiyorum ama insana saplıyorlar sözleri.
neden üzdülerki bizi böyle.tamam herşey güllük gülistanlıkda olsun istemiyorum ama insana saplıyorlar sözleri.
Bu başta senaristlerin suçu diziyi uzatmak adına her karaktere yapmış oldukları bir nevi kötülük ama bunu en çokn filizde görmeleri yalnıştı bana göre hata tek taraflı değil iki taraflıdır kim ne derse desin az da olsa hata yaptıranında etkisi çok büyüktür hatayı yapan kişide bir de kız af dilemiş içinde bulunduğu durumun zorluğunu anlatmış kafasının karıştığını aslında onu sevmekten vazgeçmediğini, pişman olmadığını ve onsuzlukla cezalandırmaması gerektiğini ve defalarca da peşinden koştu Yılmaz da haklıydı ama diyebilirdi "izin ver biraz kendimi dinleyeyim, bu olay çok sarstı beni seni yanımda değilde karşımda görmek mahvetti sadece biraz zaman ver ikimizede düşünelim" diye konuşabilirdi ama bunun yerine neler yaptı ve sonuç olarakl da az dediğim bu bedelleri ödemek zorunda kaldı keşke daha fazla ödeseymiş Filiz en azından ne yaptıysa bedelini en ağır şekilde ödedi.
filizin suçu devede pireyse
Filizin yaptıklarını yılmaz pireyken deve yaptı.kız açıklama getirdi kafam karıştı.seni çok seviyorum dedi.
yılmazın kini,nefreti,gururu kalbini kararttı.gerçekleri görmezden geldi,unutmaya çalışırken Filize olan sevgisini o yokken daha çok aşıladı bence
Orda Yılmaz ın yaptığı doğruydu yahu ne yapacaktı yani hiç yaşanmamış gibi davranamazdı ya yaw :img-icecr Yılmaz sadece Aslı konusunda hızlı hareket etti ve kararlı olamadı o konuda :img-wink: Filiz hanım 2.sezonda yaşadığı yanlızlığı kendi suçu yüzünden yaşamıştır ben mi dedim Yılmaz a inanma diye sonra böyle şutu yersin işte :)
hüznün geceleri
22-01-08, 15:01
Bu başta senaristlerin suçu diziyi uzatmak adına her karaktere yapmış oldukları bir nevi kötülük ama bunu en çokn filizde görmeleri yalnıştı bana göre hata tek taraflı değil iki taraflıdır kim ne derse desin az da olsa hata yaptıranında etkisi çok büyüktür hatayı yapan kişide bir de kız af dilemiş içinde bulunduğu durumun zorluğunu anlatmış kafasının karıştığını aslında onu sevmekten vazgeçmediğini, pişman olmadığını ve onsuzlukla cezalandırmaması gerektiğini ve defalarca da peşinden koştu Yılmaz da haklıydı ama diyebilirdi "izin ver biraz kendimi dinleyeyim, bu olay çok sarstı beni seni yanımda değilde karşımda görmek mahvetti sadece biraz zaman ver ikimizede düşünelim" diye konuşabilirdi ama bunun yerine neler yaptı ve sonuç olarakl da az dediğim bu bedelleri ödemek zorunda kaldı keşke daha fazla ödeseymiş Filiz en azından ne yaptıysa bedelini en ağır şekilde ödedi.
evet.olmayan karakterden kötü yaptılar.lüp lüp ağır lafları söylettiler.
oyunculara büründürdükleri kin,nefret,gurur,güvensizlik alkol kadar buda fazlaydı.:P
valla onların kavuşamadıklarının bedelini en çok ağır bi şekilde biz çektik.
onlar bi şekilde kavuşuverdiler ama benim hazmedemeğim okadar çok şey varki.
hüznün geceleri
22-01-08, 15:03
Orda Yılmaz ın yaptığı doğruydu yahu ne yapacaktı yani hiç yaşanmamış gibi davranamazdı ya yaw :img-icecr Yılmaz sadece Aslı konusunda hızlı hareket etti ve kararlı olamadı o konuda :img-wink: Filiz hanım 2.sezonda yaşadığı yanlızlığı kendi suçu yüzünden yaşamıştır ben mi dedim Yılmaz a inanma diye sonra böyle şutu yersin işte :)
SBR cım Filiz yanlız değildiki içinde hep o büyük Yılmaza olan aşkı sevgisi vardı.birde ondan kalan bir can vardı.
Filizin hala yılmazı içinde yaşaması bile bence sevdiğine sahiplik çıkmanın göstergesi.herne olursa olsun
bende cvba cvp vereyim o zaman Filiz'in ki gurur değildi haklı olarak Yılmaz'ın hayatından çıkardığı kendisini sırf bebek için döndürmemekti niyeti anlaşıyoruz da yılmaz beyzadem çeliştiriyor beceriksizliği ile:) Filiz'e iyi oldu tabi bu kadar insancıl kendisinden başka herkesi düşünmek yerine keşke kendisini düşünebilseydi ama nerde yine kıymet yok yine, Filiz çelişmiyor çeliştirenler utansın bu kişilerde kendilerini biliyor ben açık etmiyim:)
Düşünseydi kendini yahu sen Yılmaz a inanma , güvenme , aşkına sahip çıkma sonra Aslı ile Yılmaz ı gör kır dizini ağla dur :) Bir de düğüne gitti yahu Aslı de nasıl dedi orda hayallerimi çaldın diye :) Ne olmuş yani bebek vesile olurdu Filiz Yılmaz ı zaten seviyordu boşuna gurur yaptı uzattı hepsi Filiz in suçu :img-icecr Benim gibi olaylara objektif bakan başka üye var mı hakketen merak ediyorum :img-pilot
hatırlatma hasan iyiki son sahnelere kadar izlememişim :) iyice deli olurdum o mahalleli kadınlar az değil her yöne dönüyorlar :) fesatlar :hıh
tubi burda mıydın sen bende yoksun diye aslıya atıp tutuyordum :) (ama yalan yok :) tamamen gerçekleri yazıyoruz :) )
Filizimde gelmiş tüm yazdıklarına katılıyorum :)
Dünkü bölümde kahramanımız yılmaz dayak yiyen kadını kocasının elinde kurtardıiaslı pansuman yaptı benim yüzümden diyor bir de ne alakaysa :img-icecr aslıyla filiz diyalogu geçti ve filiz her ağzını açtığında benim annem yok benim babam yok diye karşılık aldı :img-icecr
Ve büyük gaf mualla hanım kaynanadan geldi ahmeti babası aldı giderlerken ee kan çekiyordur dedi salihte içerde ..Sanki salih o çocuğa o kadar emek vermedi sadece kandan gelme önemli yakınlık için :icon_whis
hüznün geceleri
22-01-08, 15:09
Düşünseydi kendini yahu sen Yılmaz a inanma , güvenme , aşkına sahip çıkma sonra Aslı ile Yılmaz ı gör kır dizini ağla dur :) Bir de düğüne gitti yahu Aslı de nasıl dedi orda hayallerimi çaldın diye :) Ne olmuş yani bebek vesile olurdu Filiz Yılmaz ı zaten seviyordu boşuna gurur yaptı uzattı hepsi Filiz in suçu :img-icecr Benim gibi olaylara objektif bakan başka üye var mı hakketen merak ediyorum :img-pilot
aa SBR''Filiz Yılmazı zaten seviyordu''yazmışsın.ay ne güzel senden böyle şeyleri duymak.
neden bebek vesile olacakmış.bence filizin yaptığı çok mantıklı sevdiği adamın bebeği için değil hala kendini sevdiğini bilmek için söylemedi.Yılmaz sırf bebek olduğu için Filize dönseydi herşeyden çok ben bunu hazmedemezdim.
çok yanlış bence
sbr sbr formundansın yine Yılmaz'ın yaptığı yalnış değildi devamında ki tutumu, inadı ve öfkesi fazlaydı bunu kaç bölüm sürdürmesi hataydı, yaşanmamış gibi davranamazdı ama abartmamalıydı onun için en önemli olan Filiz2in evlilik öncesi terk edip gidişiydi bunu bile sineye çekip effedebildiyse bence bunda da belli bir zaman sonra yapabilirdi ben bunu anlatmaya çalışıyorum:img-yes: "acele eden ecele gider" Yılmaz'da bu hızlı hareketinin nelere mal olduğunu gördü sonlandıramadı oh iyi oldu:) Filiz tek başına değil yılmaz, handan, ömer, mualla gibi faktörlerinde etkisi ile ama özellikle cem psikosunun yüzünden oldu bunlar.
evet.olmayan karakterden kötü yaptılar.lüp lüp ağır lafları söylettiler.
oyunculara büründürdükleri kin,nefret,gurur,güvensizlik alkol kadar buda fazlaydı.:P
valla onların kavuşamadıklarının bedelini en çok ağır bi şekilde biz çektik.
onlar bi şekilde kavuşuverdiler ama benim hazmedemeğim okadar çok şey varki.
haklısın yorumları hatırladıkça biz en çok ödeyen olduk hatta sırf kavuşsunlar diye birçok şeyi de görmezden geldik gerçek hayatta kabul edemeyeceğimiz şeyleri bile olabilir dedik hazmedilmeyen çok şey var devam etseydi olur muydu sanmam bu sefer de başka birşey çıkartırlardı malum dizi aşk dizisinden hile oyunlarına dönmüştü 2.sezon ama yine de beni bu kadar etkileyen aşk olmadı şu ana kadar tv ekranında sırf bunun için bile değer...
bazı insanalr vardır kendi mutluluğundan çok diğerlerinin mutlu olmasını ister Filiz'de bunu yaptığı için bu durumlara düştü, Yılmaz'la ilgili hatasız değil ama bu kadar uzatmak hataydı zaten ağlamasa kesin ince hastalığa tutulur ölürdü bu kız sizde rahat ederdiniz:) yanılıyorsun inatla gururu devam ettiren Yılmaz'dı Filiz Yılmazın ördüğü kalın duvarlar yüzünden birşey diyemedi neden bu şekilde bakmak zor bu olaya Yılmaz beyzadem için gurur anıtı yaptırmak lazımmış yeni farkettim tüm gururlu insanların temsilcisi beyzade yılmaz:):) kesinlikle haklısın senden başka hiçbir üye yok böyle subjektif bakan:):)
Dünkü bölümde kahramanımız yılmaz dayak yiyen kadını kocasının elinde kurtardıiaslı pansuman yaptı benim yüzümden diyor bir de ne alakaysa :img-icecr aslıyla filiz diyalogu geçti ve filiz her ağzını açtığında benim annem yok benim babam yok diye karşılık aldı :img-icecr
Ve büyük gaf mualla hanım kaynanadan geldi ahmeti babası aldı giderlerken ee kan çekiyordur dedi salihte içerde ..Sanki salih o çocuğa o kadar emek vermedi sadece kandan gelme önemli yakınlık için :icon_whis
Yani o sahnede hakkaten Filiz e yuh dedim bu kadar da olmaz arkadaş :) Aslı diyor ki annemi kaybettim babamı kaybettim ama Filiz hanım dakka başı annesinden bahsediyor duyarsız Filiz ne olacak :hıh Yahu yorumları nasıl istediğiniz yerden yorumluyorsunuz bu konuda Filiz cilere hayranım doğrusu Mualla Sultan orda yakınlıkları ile ilgili bir söylemde bulundu ne var yani :)
hüznün geceleri
22-01-08, 15:15
Cem yılmazı vurana kadar ben hep bundan sonrasi için Filiz Yılmaz kavuşmasın istedim.böyle bitsin istedim dizinin.:icon_sorrçünkü Yılmazın çocuğum bendemi sorusundan sonra allak bullak oldum.
ama noldu Yılmaz vuruldu''seni hiç unutmadım''dedi Filize akan sular durdu bende.dayanamadım.ozamanlar hala bilmiyordu yılmaz çocuğu ama dayanamadım affettim yılmazı:P
hüznün geceleri
22-01-08, 15:18
Yani o sahnede hakkaten Filiz e yuh dedim bu kadar da olmaz arkadaş :) Aslı diyor ki annemi kaybettim babamı kaybettim ama Filiz hanım dakka başı annesinden bahsediyor duyarsız Filiz ne olacak :hıh Yahu yorumları nasıl istediğiniz yerden yorumluyorsunuz bu konuda Filiz cilere hayranım doğrusu Mualla Sultan orda yakınlıkları ile ilgili bir söylemde bulundu ne var yani :)
zor bulursun Filiz gibi duyarlı olanı.
Yılmaz gibi hertaşın altından çıkmıyorya sen ona bak:P
yardım edecem derken travma geçirtmiyo ya.
kinle kalbinin karatmıyorya
hatırlatma hasan iyiki son sahnelere kadar izlememişim iyice deli olurdum o mahalleli kadınlar az değil her yöne dönüyorlar fesatlar :hıh
tubi burda mıydın sen bende yoksun diye aslıya atıp tutuyordum :) (ama yalan yok tamamen gerçekleri yazıyoruz :) )
Filizimde gelmiş tüm yazdıklarına katılıyorum :)
sinemcim cnm forumdaşım ne güzel seniş görmek ve senden alıntı yapmamak olur mu:) tokat olayını izledim anne olarak haklıysa da söylediklerinde haksız bir handan ahh ahh, mahallei kadınları tekrar izleyince Filiz'in onlar için yaptığı herşeye haram olsun demekten başka birşey gelmedi içimden bu kadar fesatlık ve bu kadar iyilikten anlamayan insanlar olur yuhhh:img-yes:
katıldığını biliyorum cnm teşekkür ederim ne de olsa aynı düşünüyour zsen filizci olarak etiketlensen de bende filizyılmazcı olarak ortak noktamın çok:)
Aslı kız nasıl yanaşacaktı işte pansuman ayağına Yılmaz gel bana bazı bazı oyununa başladı işte ilk olarak ay deli oluyorum bu sahnelere tabi devamıda var Yılmaz'ın sırıtmaları, el, kol ve vaadler verdiği, Filiz'in ailesine düşkünlüğünü biliyor ya oradan vuruyor Filiz'i "bak ben Yılmaz'ı ve ailesini alcam benim yok olmadığı için bana kızma tmm mı" demek için:)
Mualla zaten başlı başına farklı bir vaka incelemesi uzun sürer(anladın sen onu:))
Filiz ne desin benim köpeğim var dese benimde köpeğim vardı kuyruğunu makina kaptı diyecek kız :) aslıyla konuşulmaz canım :hıh ne dese hemen konuyu baltalıyor :)
Mualla gaf kraliçesi lütfen ama :hıh hadi filizi sevmiyor anladık neden damadına kızına sahip çıkan bir adamın duygularını hiçe sayıyor :hıh duygusuz ruhsuz kadın ne olcak :hıh
sinemcim cnm forumdaşım ne güzel seniş görmek ve senden alıntı yapmamak olur mu:) tokat olayını izledim anne olarak haklıysa da söylediklerinde haksız bir handan ahh ahh, mahallei kadınları tekrar izleyince Filiz'in onlar için yaptığı herşeye haram olsun demekten başka birşey gelmedi içimden bu kadar fesatlık ve bu kadar iyilikten anlamayan insanlar olur yuhhh
katıldığını biliyorum cnm teşekkür ederim ne de olsa aynı düşünüyour zsen filizci olarak etiketlensen de bende filizyılmazcı olarak ortak noktamın çok:)
Aslı kız nasıl yanaşacaktı işte pansuman ayağına Yılmaz gel bana bazı bazı oyununa başladı işte ilk olarak ay deli oluyorum bu sahnelere tabi devamıda var Yılmaz'ın sırıtmaları, el, kol ve vaadler verdiği, Filiz'in ailesine düşkünlüğünü biliyor ya oradan vuruyor Filiz'i "bak ben Yılmaz'ı ve ailesini alcam benim yok olmadığı için bana kızma tmm mı" demek için:)
Mualla zaten başlı başına farklı bir vaka incelemesi uzun sürer(anladın sen onu:))
Aynen filizim :) seni görmek çok güzel özlettin kendini :)
Cidden felaket etiketlendik filizci denip duruyor sende filizyılmazcı ; ama hiç rahatsız olmuyorum allah kimseyi yılmazcı yapmasın :hıh :img-icecr:img-icecr
Yılmaz senin gibi erkekler kaldı mı yok bilmem ne ..Sonra bir de evini anlatırken çok komikti kapıyı açınca hulusi kentmen karşılayacak gibiymiş :) Kendisi suzan avcı işte türk filmlerine saygıyla deniyordu ya türk filmlerinde kötü kadını oynayan kadın gibi girdi :hıh (tubicim buraları okumazsan sevinirim :) )
filizim ayıpsın yahu islemesemde yorum yaparım. siz bana bölümü anlatırsınız =)) aslının her sahnesi aklımda yoksa =)) sen burda kıza at tut ben cvp vermem olmasss bi yerlerden ferman abiyle böcüğümü de yakalamak gerek =) bana destekçi gerek =)
zira sinemcimmm sende buna dahilsinnn sen at tut tubi sussun olmassss.. aslının avukatlığını üstlendim bugüne bugün :p para kazanıyorum bu işten :p
56.bölüm sinir olduğum sahne okuyun bakalım, Yılmaz’ın geleceğini öğrendiği anda hayatının o an ki en önemli varlığının resmini yeni bitirmişti ta ki sevdiğinin sesini duyduğu anda yok ederek tüm sinirini duvardan çıkardı. Yılmaz’ı gördüğünde tüm samimiyetiyle
Filiz : Hoş geldin
Dedi ama karşısında umursamaz ve asık suratlı sevdiğine benzemeyen bir adam vardı.
Yılmaz’da Filiz’i orada gördüğüne şaşırmıştı ve daha birkaç saat önce duyduğu sözler karşısında Filiz’i kaybettiğinin de verdiği öfkeyle,
Yılmaz: Hoş bulduk, tebrik ediyorum, evleniyomuşsun
dalga geçercesine hem tebrik hem de haberi aldığını açıklıyordu sevdiğine ama o kadarla kalmıyordu, daha devamı gelecekti.
Filiz : Anlamadım
Filiz bu teklifi duyacağını bilmediğinden ne demek istediğini anlamaz bir şekilde sevdiğini yüzüne bakıyordu neyi kasdettiği anlamak için.
Yılmaz: Cemle çok yakışacaksınız
Bunu sevdiğim dediğin kişiye söylemek ne kadar acı ama Yılmaz için hiç de önemi yok karşısındaki onun için hiçbirşey ifade etmiyor ve Cem’in neler yapabileceğini en iyi bilen bu psikoya sevdiğini yakıştırıyor ne kadar acı.
Filiz: Ne yaptığım seni hala ilgilendiriyor mu, çok merak ediyorsan söyliyim Ceme henüz cevap vermedim.
Filiz sevdiğim dediği insandan bu sözleri duymanın da verdiği acıyla hala daha ilgilendirip ilgilendirmediğini merak ediyor ve yine de belki dediğinden anlarda Filiz’in onu bu kadar severken başkasına evet diyemeyeceğini anlar umuduyla cevap vermediğini söylüyor ama anlayan beri gelsin.
Yılmaz : Cevap vermek için niye bekliyorsun ki, belki de senin için en doğrusu bu.
İnatla Filiz’i resmen ceme veriyor bunu da acı sözlerle ifade etmekten gocunmuyor canın yanar ama içini en iyi bildiğin psikoya sevdiğin insan için en doğrusu bu olur diyorsun acınında acısı
Filiz : Evet, belki de benim için gerçekten doğrusu budur, tavsiyelerini dikkate alıcam, sağol.
Filiz artık söyleyecek söz bulamıyor bir tarafta sevdiği diğer tarafta gerçek yüzünü bilmediği bir iyilik abidesi, sevdiğinden açık kapıyı bulamayınca doğrusu diyor ama cemin teklifini red etmek için aslında hayat da sadece kendi ve bebeği olduğunu anlıyor.
Yılmaz : İyi olur.
Bu kadar mı umursamaz bu kadar mı öfke dolu olur bir insan
Filiz : İki düşman gibi olduk, bunların hiçbiri olmayabilirdi ama şu müthiş gururun her şeyden daha önemli dimi.
İşte son nokta bu aralarında yaşanan tüm olayların tek nedeni GURUR olduğunu yineleyerek yüreği acı dolu ne hallere geldiklerini ve aslında bu kadar kötü olmayacağını ama inat, öfke ve dahası vazgeçemedikleri gururun ne hallere getirdiğini haykırıyor kendince sevdiğine ve sevgisinden dahası sevdiğinden önemli tuttuğunu anladığını ifade ediyor.
Şu söylenen sözlerin bana anlattıkları Yılmaz’ı haksız Filiz’i haklı yapıyor ne yapayım haklı olana hakkını vermek gerekiyor:icon_whis.
Aynen filizim seni görmek çok güzel özlettin kendini
Cidden felaket etiketlendik filizci denip duruyor sende filizyılmazcı ; ama hiç rahatsız olmuyorum allah kimseyi yılmazcı yapmasın :hıh :img-icecr:img-icecr
Yılmaz senin gibi erkekler kaldı mı yok bilmem ne ..Sonra bir de evini anlatırken çok komikti kapıyı açınca hulusi kentmen karşılayacak gibiymiş Kendisi suzan avcı işte türk filmlerine saygıyla deniyordu ya türk filmlerinde kötü kadını oynayan kadın gibi girdi :hıh (tubicim buraları okumazsan sevinirim )
:) sağol sinemcim, bende sizleri özledim:img-yes:
haklısın sırf yılmazcı olmaktansa Filizci ve filizyılmazcı olmak iyidir bende git gide filizci olcam ne bu sahneleri izledikçe:):)
haklısın ya sempatik olmak adına ne numaralar yapıyor az değil bu aslı kız saf ayağına yatıyor ya biz yemedik sadece tubim yedi:) sanki kendisi öyle sinema dünyasından girmiş gibi havalar, alçakgönüllü davranmalar, herkese boncuk dağıtmalar, duygu sömürüsü yapmalar, tabi BENCİLLİK en yakışan sıfatıydı değil mi sinemcim sence:):) (tubi asacak:))
filizim ayıpsın yahu islemesemde yorum yaparım. siz bana bölümü anlatırsınız =)) aslının her sahnesi aklımda yoksa =)) sen burda kıza at tut ben cvp vermem olmasss bi yerlerden ferman abiyle böcüğümü de yakalamak gerek =) bana destekçi gerek =)
zira sinemcimmm sende buna dahilsinnn sen at tut tubi sussun olmassss.. aslının avukatlığını üstlendim bugüne bugün :p para kazanıyorum bu işten :p
tubimmm biliyorum Aslı kız hastalığına yakalananlardan en feci vaka sensin cnm ama biz seni böyle kabul ettik yorumlarını baklerim valla ama ne buluyon sen bu Aslı kız da unutmuşum bi hatırlatsan:) valla atıp tutmuyorum olanları tüm gerçekliği il paylaşıyorum forumla Aslı kız aynı valla değişen hiçbişey yok hep aynı saf, kendinden başkasını düşünmeyen bencil say say bitmiyor malzeme çok:) valla onları nerden bulsak bulursan seslen bende bi bakayım:)
bu arada sineme para kazanıyorum demişsin hayırdır rüşvet mi yiyon sen bak boğazında kalır tüyü bitmemiş yetimin hakkını yeme burada kimi kasdettiğimi anladın sen:)
öhömm bak yine Aslıya bencil diyor yahu.. bak şimdii..Yılmaz ı mutlu etmiyor mu bu kız filizim? Bak hepimiz şurdayıs he ? ne etti de yılmaz ı kırdı? gitti başkasından hamileyim mi dedi? başkasıyla mı sözlendi ? ona güvenmemezlik mi etti? hatta acaip fazla güvendi yahuuu...
=))))) yetim felam kim var beaa =))) yok yok ben yetim hakkı yemem garibanın arkasındayım. aslım gariban ya.. canım benim..
ben aslıda saf aşkı buldum filizim =)))
:) sağol sinemcim, bende sizleri özledim:img-yes:
haklısın sırf yılmazcı olmaktansa Filizci ve filizyılmazcı olmak iyidir bende git gide filizci olcam ne bu sahneleri izledikçe:)
haklısın ya sempatik olmak adına ne numaralar yapıyor az değil bu aslı kız saf ayağına yatıyor ya biz yemedik sadece tubim yedi:) sanki kendisi öyle sinema dünyasından girmiş gibi havalar, alçakgönüllü davranmalar, herkese boncuk dağıtmalar, duygu sömürüsü yapmalar, tabi BENCİLLİK en yakışan sıfatıydı değil mi sinemcim sence:):) (tubi asacak:))
Ol filizim ol :) sende ohhh bee diyeceksin :):) dizi bitti gerçi ama :img-icecr yılmaz zaten seninde yazdığın repliklerde bitti "Cemle çok yakışacaksınız, Cevap vermek için niye bekliyorsun ki, belki de senin için en doğrusu bu Dengesiz ya ..Öncki bölüm git uyar sonra git evlen de başka ne denir bu adama..
Aslıyada bencil denir doğru diyosun filizim zaten o geldikten sonra yılmazada bir güven geldi ,söylediği sözler bile değişti;filiz giderse de aslı var , yedeklemiş gibi oldu :hıh
öhömm bak yine Aslıya bencil diyor yahu.. bak şimdii..Yılmaz ı mutlu etmiyor mu bu kız filizim? Bak hepimiz şurdayıs he ? ne etti de yılmaz ı kırdı? gitti başkasından hamileyim mi dedi? başkasıyla mı sözlendi ? ona güvenmemezlik mi etti? hatta acaip fazla güvendi yahuuu...
=))))) yetim felam kim var beaa =))) yok yok ben yetim hakkı yemem garibanın arkasındayım. aslım gariban ya.. canım benim..
ben aslıda saf aşkı buldum filizim =)))
ama tubim haklıyım valla BENCİL bak yine büyük yazmışım farketmeden:) valla baktım sende kusura bakmıcan:) aman ne mutlu yalancı mutluluk hani şu balon gibisinden fıs diye sönenelerden, buradayız da sen hala Aslı kız diyon başka da bişey demiyon bu kızın herşeyi sahteydi ama mutlulupuda, sevgiside, hareketleride yoktu DUYGU yoktu,:) kırmaktan öte şeyler var senin ve Aslı kızın görmediği pardon görmek istemediği:) orada dur bakalım Filiz sözlenmedi başkasından da hamileyim demedi sazan Yılmaz öyle anladı:) sorma ne güven ne güven böyle güvene başlarım ben şimdi.
baksen ya saf aşk demek ama unutma içine karışmıştır bişeyler ne de olsa Aslı kız bu ne yaptığı belli olmaz tubim:):=
Ol filizim ol :) sende ohhh bee diyeceksin :):) dizi bitti gerçi ama :img-icecr yılmaz zaten seninde yazdığın repliklerde bitti "Cemle çok yakışacaksınız, Cevap vermek için niye bekliyorsun ki, belki de senin için en doğrusu bu Dengesiz ya ..Öncki bölüm git uyar sonra git evlen de başka ne denir bu adama..
Aslıyada bencil denir doğru diyosun filizim zaten o geldikten sonra yılmazada bir güven geldi ,söylediği sözler bile değişti;filiz giderse de aslı var , yedeklemiş gibi oldu :hıh
Bakalım Yılmaz sabrımı deniyor şu an ne zaman biterse:) olsun bitse de hala buradayız işte gerçi akıllarda hep filizci yılmazcı ve filizyılmazcılar kaldı ya arada girenler okur en azından:) haklısın izlediğimde bu kadar dikkat etmemiştim Yılmaz yılmaz olmaktan çıkmış Filiz2i seviyorum diyor ama canana yalan ne sevgisi bu ya resmen psikonun önüne altın tepsi içinde sunuyor Filiz'i bu kadar olur replikler feci:icon_sorr
sorma Aslı geldi geleli Yılmaz'da bi afra bi tafra gerçi saflık bulaştı sanırım ondan ne dediğini ne yaptığını bilmiyor bi tuhaf oldu bunun nedeni kesin ASLI başka bir sebebi yok:) (tubi asacak bizi:))
çıkmadan 56.bölümle ilgili bir sahne yani Filiz'in sarfettiği cümleler...
Filiz’in Yılmaz’dan duyduğu sözler karşısında aslında evet demesi gerektiği teklifi almış olduğu gaza rağmen reddedişi sağlam, kararlı ve sevdiğinden dahası sevgisinden vazgeçmeyen bir tavırla kendin hayatını mahvettiğini bilmeyen adamın karşısına red cevabıyla aslında en büyük cezayı verdiği sahne, Cem’in tüm ısrarlarına karşı,
"Ama ben yılmazı seviyorum"
Bu cümleyle Yılmaz ona ne yapmış olursa olsun onu sevmekten vazgeçmediğini, hala ilk günkü gibi daha da artan bir sevgiyle sevdiğini, kalbindeki duyguları sözle ifade ediyordu karşısındakine,
"Bu anlatabilecek birşey değil. Bu sevgiye kendimi hapsettim ben. onun gölgesi hala üzerimdeyken bunu yapamam"
Yaşadığı duygunun ifadesinin olmadığı bunu hangi cümleye dökse hangi kelime ile ifade etmeye çalışsa olmayacağını ancak yaşayarak karşılığını bulacağını ifade ediyor, sevgisinde hapsolduğunu bunu kendisinin istediğini çünkü o aşktan mutlu olduğunu ve başka hiçbirşeyin onu bu sevgi kadar mutlu etmediğini ve hapsettiği kendisini bir nevi müebbete kapatmış şekilde hissediyor ve sevdiği nefes aldığı sürece, yaşadığı sürece ona yüz vermediği, affetmediği ve istemediği halde yine de ondan onun bu sevgisinden vazgeçemeyeceğini, onu her görüşünde her sesini duyduğunda içi acısa da, yansa da ayakları koşmak istese de, kalbi çarpsa da bir yerlerde varolduğu düşüncesi aklına, yüreğine tüm bedenine bu kadar işlemişken onu unutamayacağını, onsuz kalsa bile içideki sevgisi ile yaşatacağını ve bu sevginin gölgesi üzerindeyken başka birine yaklaşamayacağını bunu yapamayacağını anlatıyor.
Filiz ne yapmış olursa olsun hatalı da olsa hatasız da olsa Yılmaz’a duyduğu aşk ve sevgisinden hiçbir zaman bir azalma olmadı hep sevdi, hep artan bir sevgiyle kucakladı Yılmaz’ı az önce sevdiğinden acı dolu sözleri duyması bile onun bu sevgisine gölge düşüremedi, Filiz’in sevgisi gerçekti tüm yaşanan olumsuzluklardan sonra üzülse de acılar yaşasa da sevgisini her şekilde herkese karşı ifade etti ama çevresi onu anlamayan insanlarla doluydu bunun farkında olmayan sadece Filiz’di ve onlar yüzünden hata yaptıo, acı çekti, üzüldü, kaybetti ama benim gözümde bu aşkı en inandırıcı kılan en sahiplenen ve en güzel yaşayanda Filiz oldu, hatalarına ve sevaplarına rağmen en inandırıcı aşk ve sevgi ile ilgili tüm kavramlar onda hayat buldu tabi anlayana ve anlamak isteyene.
özlemişim böyle uzun yorum yapmayı iyi oldu sahneler üzerinden umarım sizlerde beğenirisiniz, formumdan çok şey yitirmiş miyim acaba:)
bazı insanalr vardır kendi mutluluğundan çok diğerlerinin mutlu olmasını ister Filiz'de bunu yaptığı için bu durumlara düştü, Yılmaz'la ilgili hatasız değil ama bu kadar uzatmak hataydı zaten ağlamasa kesin ince hastalığa tutulur ölürdü bu kız sizde rahat ederdiniz:) yanılıyorsun inatla gururu devam ettiren Yılmaz'dı Filiz Yılmazın ördüğü kalın duvarlar yüzünden birşey diyemedi neden bu şekilde bakmak zor bu olaya Yılmaz beyzadem için gurur anıtı yaptırmak lazımmış yeni farkettim tüm gururlu insanların temsilcisi beyzade yılmaz:):) kesinlikle haklısın senden başka hiçbir üye yok böyle subjektif bakan:):)
Olur mu öyle şey yahu Filiz Yılmaz a ben bu bebek olayını nasıl söyleyecem bu saatten sonra diyerek araya girmemiştir yoksa Aslı nın mutluluğunu çok mu düşünüyor sanki tanımıyoruz Filiz i :) Yılmaz o kadar devam ettirsin müsadenle yani sevdiği kadın katillik ile suçlamış bunun hiç bir savunulacak yanı olamaz keşke Yılmaz affetmeseydi Filiz ama ne yaparsın işte senaryo :)
Filiz ne desin benim köpeğim var dese benimde köpeğim vardı kuyruğunu makina kaptı diyecek kız :) aslıyla konuşulmaz canım :hıh ne dese hemen konuyu baltalıyor :)
Mualla gaf kraliçesi lütfen ama :hıh hadi filizi sevmiyor anladık neden damadına kızına sahip çıkan bir adamın duygularını hiçe sayıyor :hıh duygusuz ruhsuz kadın ne olcak :hıh
Niye öyle desin yahu :) Filiz hanım biraz duyarlı olsun iki de bir annesini karıştırıyor araya :) Yılan Handan :img-pilot Yahu Mualla nın orda düşüncesi Salih i kırmak , üzmek mi harekete değil niyete bakalım lütfen :img-icecr Yahu senin Filiz dengesiz bir kere ben ölürsem Aslı ile evlen bu nasıl bir cümledir yahu :img-cool2 Yılmaz ne güzel şutlamıştı Filiz i ama senaristler yüzünden affetti Filiz i olur şey değil :)
Bakalım Yılmaz sabrımı deniyor şu an ne zaman biterse:) olsun bitse de hala buradayız işte gerçi akıllarda hep filizci yılmazcı ve filizyılmazcılar kaldı ya arada girenler okur en azından:) haklısın izlediğimde bu kadar dikkat etmemiştim Yılmaz yılmaz olmaktan çıkmış Filiz2i seviyorum diyor ama canana yalan ne sevgisi bu ya resmen psikonun önüne altın tepsi içinde sunuyor Filiz'i bu kadar olur replikler feci:icon_sorr
sorma Aslı geldi geleli Yılmaz'da bi afra bi tafra gerçi saflık bulaştı sanırım ondan ne dediğini ne yaptığını bilmiyor bi tuhaf oldu bunun nedeni kesin ASLI başka bir sebebi yok:) (tubi asacak bizi:))
Yahu kandırma forum ahalisini Filizim Filiz-Yılmaz cıyım diyorsun ama hiç belli olmuyor bari Filiz ciyim de olsun bitsin yaw :) Yılmaz zamanında Filiz e çok kırılmıştır o bölümler geçti tabii Filiz in açtığı yaraları biz Yılmaz cılardan iyi kimse bilemez adam Filiz bana inanmadı diye mi üzülsün polisten mi kaçsın kendine delil toplayıp adını temize mi çıkarsın bilemedi yahu hep Filiz in yüzünden:mad72:
sayfalar coşmuş tıpkı eski günlerde olduğu gibi :(
şu an için hepsini okuyamıyormu ama okuyacağım...
dün dizi yayınlanırkken alt yazı geçti pek bir şey anlamadım ama sanki saatinin değiştirildiği gibi bir şey yazıyordu yanlış da anlamış olabilirim :)
yazdıklarım şarkı sözüdür şiir değil evet biraz yetenekliyim şiir yazma konusunda ama bu aralar içimden gelmiyor :)
ben bu dizide bişi farkettim insanlar söylenen cümleleri ciddiye alıyor mesela yılmaz bir sonbaahr akşamı olsa gerek dama çıkar ve sevdiğini arar sevdiği hayır olmaz bu akşam gelemem der yılmaz çılgına dönmüş bir barut filize der ki bana olmadık işler yaptıracaksın bir iki saate kalmaz ömer vurulur suç yılmazın üstüne yıkılır vs.
dünkü bölümde filiz cem efendinin evlenme,ömür boyu birlikte olalım çağrısına red cevabı verir vee vurucu cümleyi kullanır der ki yılmazın varlığını hissettiğim sürece onu seveceğim...
vee cemin beyninde şimşekler çakar işte o an aklına ilk gelen şeyy yılmazı ortadan kaldırmak... sonuçta 9 canlı yılmazın arabasının ayarlarıyla oynanır hem de yılbaşında cem de yeni yılı yılmaz görmesin diye dualar eder :)
işte böyle bizim dizi çok değişikmiş:)
olsun ben çok seviyorum:...
ne güzel yaw form dolmuş taşmiş:)
off ben yokken olmuş yaw valllaa olmadi şimdi:)
henuz okumadım ama
filizci lere şimdeden katılıyorum:)
Güzel bir bölümdü benim için kısaca bazı sahnelerden bahsedeyim hemen :img-wink: Yılmaz arabanın frenleri ile Cem in oynadığını anlayıp şirkete gitti ama bulamadı daha sonra Tekiner Holding te Filiz ile konuştuğunu görünce kızgınlığı bir kat daha arttı ve Cem i takip edip evinde bir güzl yamulttu :img-icecr Süperde bir replik vardı o sahnede Cehennemin olurum :img-icecr Yılmaz bu bölümde iyice uzattı bu durumu tamam Filiz i süründür haklısın ama bir yerden sonra durmak lazım :img-yes:
Filiz sahneleri de etkileyiciydi Filiz in kaza olayından derin bir şekilde etkilendiği Yılmaz diyerek uyandığı kabuslardan belliydi :img-wink:Son sahnede Filiz yanlış anladı normal olarak bu konuda onu suçlayamayız manzara yanlış anlamaya müsaitti çünkü :) Bakmayın siz Yılmaz konuyu bilseydi bu kadar Filiz den kaçmazdı ama bu da senaryonun cilvesi işte :)
Ömer sahnelerini de değinelim :img-wink: Bu bölümde Ömer taşıdığı yüzüğü , Elif ile çekindikleri fotoğraf ile birlikte çekmeceye koydu üzgün olduğu belliydi ama bir yerden sonra hayata devam etmek gerekiyor tabii :img-wink: Handan ın Feride ye kovmasına çok sinirlendi Ömer aynı şekilde Filiz de Ömer e destek verdi ve hayatlarına karışmamasını istedi annesinden ama Handan bu söylemler hiç olmamış gibi Cem ile birlik olup rapor olayını düzenleyecek :icon_whis Yılan Handan ne olacak :) İyi yorumlar .
hüznün geceleri
23-01-08, 13:37
Filizin annesine karşı gelmesi''yarattığın fırtınalarda savruluyoruz,görmüyormusun''ne güzel bir ifade.en çok Filiz savruldu annesinin yaptıklarıyla.Filiz bebeği söylemekte kararlıydı ama Yılmaz efendi herfırsatda kaçtı.neymiş ''onu gördüğünde,sesini duyduğunda canı çok yanıyormuş''asıl onsuz her dakika canı yanıyor ama kabullenemiyor.
Cemin bu seferki ürkekliği çok güzeldi.Yılmaz ne dedi ama''Filizi ağzına alma,eğer onun kılına zarar verirsen seni öldürürüm''dedi.Yılmaz Filize olan aşkını
dizginlemeye çalışsada,içindebastırmaya çalışsada dili durmuyor. aslısapancada kahvaltı yaparken Yılmaza serseniz serzeniş konuşuyor.neymiş yılmaz sırf onunla konuşa bilmek için laf atıyormuş
yılmaz iyi dedi saçma sapan konuşma diye.kız kendini böyle avtuyor.Aslının ne kadar yapmacık olduğu Tüm Ihlamur ve Filizcilerin noter huzurunda onaylandı:P
yılmaz dünkü kaçmasıyla kendi etti kendi buldu
dinlemeyen,kaçan adama Filiz daha ne yapsın.te sapancaya gitti.dünkü yılmazların geçirdiği kazada arabayı çok abartmışlar hiçde okadar kötü değildi araba.
Gelelim ömer feride fıkırdaşmalarına,kıkırdaşmalarına.handan dururmu illa bi ortaya çıkacak müdahale edecek.neyseki ömer Filiz sayesinde konuşma fırsatı buldu.
biricik Filizim kardeşini nasıl yüreklendirdiişte biz böyle Filizi sevdik seviyoruzda hala.ne mutlu bize.dünkü zarifliği,duruşu,güzelliği,kıyafetleri çok güzeldi.Ay Parçası maşallah.ceydayla konuşmalarıda güzeldi.
gelelim kerem nalanna pek duygusaldı
sema liyede süpriz yumurtadan Mirsad çıktı.ali böbürlenirken semanın içi gitti.
cemil ahmete senin baban olayımmı dediğinde ''ııhıh olma benim babam var zaten ''dei ya ahmet çok tatlıydı
muallaya diyeceğim yok bi aslının eşi o.aslı kör galiba kaza ettiklerinde Filiz hemen koştu.sanki kendine koştu.Yılmazı sevdiğini bi göremedi
evet sbr haklısın yılmaz çok uzattı :(
görüyorsun kız peşinde pervane ne oluyor da sonra affediyor hani bi bölümde zorla öpmüştü filizi :):):) o zmana kadar ne değişti yaaşsın peşimden çok koştu tamam hadi acıdım gel gel mi yani nedir :(
kazadan sonra filiz aslının evine gelmiş görüyorsun kız sana bir şey oldu diye oracıkta canını teslim edecek sen ne yapıyorsun odun taklidi :(olmadı yanii bari bırakta elini tutup sevinsin gariban:(
off çok sinir bozucu bir sahneydi keşke filiz zorla yılmaza sarılsaydı hani belki yılmazz yumuşardı.
kız senin peşinden taaa sapancalara kadar gelmiş sen ne olup bttiğini öğrenemeyecek kadar duyarsızsın adi yılmaz :(
dua et filiz seni çok süründürmeden affetti yoksa sen kolay kolay affedilecek biri değilsin...
gurur gurur nereye kadar tamam filiz hata yaptı ama hangi insan hatasız ki bu dünyada hatasının cezasını sensizlikle ödediğini de söyledi daha ne yapsın dama çıkıp yılmaz gelmez ise ölürüm mü desin...
başı dönüp bayıldığını görünce pacalarını tutuşur ama...
ahh yılmaz ahhh senarist akraban mıydı neydi çok çektirdi filize...
neyse ceme indirdiğin yumruklar içimi rahatlattırdı :):):)
hüznün geceleri
23-01-08, 13:51
hmm.
Arkadaşım güzel açıklama yapmışsın ama
Aslı'nın bazı konularda kayıtsızmkalması çok sinir bozucu ama hatamı kabul ettim.
ama Aslınında o durumuna sinir oluyorum
sevgili hüznün geceleri ..
seni daha önce yorumlarda görmedim mi ? yoksa hiç paslaşmadık mı bilemiyorum.
Aslıyı bu forumda benden başka bi ferman abi sever bi de zaman zaman forever bim ile ağustos böcüğüü onun dışında zaten eski yorumlara da bakarsan biz hep atışırıs. ama tatlı bi atışma. zaten bende yeniden o yüzden geldim. baktım forumdaşlarım burada aslı kıza laf ediyolar hemen sivil savunma yapalım dedim.
hüznün geceleri
23-01-08, 14:02
sevgili hüznün geceleri ..
seni daha önce yorumlarda görmedim mi ? yoksa hiç paslaşmadık mı bilemiyorum.
Aslıyı bu forumda benden başka bi ferman abi sever bi de zaman zaman forever bim ile ağustos böcüğüü onun dışında zaten eski yorumlara da bakarsan biz hep atışırıs. ama tatlı bi atışma. zaten bende yeniden o yüzden geldim. baktım forumdaşlarım burada aslı kıza laf ediyolar hemen sivil savunma yapalım dedim.
eskiden bu kadar yorum yapmıyordum.alışma dönemindeydim:img-wink:ama yinede yazıyordum.
tabi yapacaksınız sevdiğiniz karakterlerin.tıpkı benim Filizi yaptığım gibi
evet sbr haklısın yılmaz çok uzattı :(
görüyorsun kız peşinde pervane ne oluyor da sonra affediyor hani bi bölümde zorla öpmüştü filizi :) o zmana kadar ne değişti yaaşsın peşimden çok koştu tamam hadi acıdım gel gel mi yani nedir :(
kazadan sonra filiz aslının evine gelmiş görüyorsun kız sana bir şey oldu diye oracıkta canını teslim edecek sen ne yapıyorsun odun taklidi :(olmadı yanii bari bırakta elini tutup sevinsin gariban:(
off çok sinir bozucu bir sahneydi keşke filiz zorla yılmaza sarılsaydı hani belki yılmazz yumuşardı.
kız senin peşinden taaa sapancalara kadar gelmiş sen ne olup bttiğini öğrenemeyecek kadar duyarsızsın adi yılmaz :(
dua et filiz seni çok süründürmeden affetti yoksa sen kolay kolay affedilecek biri değilsin...
gurur gurur nereye kadar tamam filiz hata yaptı ama hangi insan hatasız ki bu dünyada hatasının cezasını sensizlikle ödediğini de söyledi daha ne yapsın dama çıkıp yılmaz gelmez ise ölürüm mü desin...
başı dönüp bayıldığını görünce pacalarını tutuşur ama...
ahh yılmaz ahhh senarist akraban mıydı neydi çok çektirdi filize...
neyse ceme indirdiğin yumruklar içimi rahatlattırdı :)
Hemen yüklenilmiş Yılmaz a bazı yerlere katımıyorum tabii ama Yılmaz ın bu durumu bu kadar uzatması hoş değildi :img-wink: Bu olaylar Yılmaz ın Filiz e ne kadar kızdığını ve kırıldığını gösteriyor bir yerde baksana repliklere Filiz kazadan sonra Aslı nın evine gelmiş Yılmaz ın söylediği replikler şöyle ;
'' Buraya gelmen büyük incelik ama daha zor zamanlarım olmuştu '' Bu replikten de gördüğüm üzere Yılmaz o katillik olayını unutamamış durumda ama bir yerde de hak veriyorum yani sonuçta Filiz i affediyor Öpüşüp , barışıyorlar ama bir yerden sonra yine güven sorunları oluyor :img-wink:
Cem i güzel dövdü orda hakkaten Cem in ne kadar sapık ruhlu olduğunu da gördük bu bölümde tabii :) Filiz de biliyor Cem in kendisini sevdiğini ama yüzünün yamulduğunu görünce burnunun dibine kadar sokuluyor adam zaten sapık o kadar ne yaklaşıyor :icon_whis Bak yine sinirlendim yahu :)
hüznün geceleri
23-01-08, 14:36
Güzel bir bölümdü benim için kısaca bazı sahnelerden bahsedeyim hemen :img-wink: Yılmaz arabanın frenleri ile Cem in oynadığını anlayıp şirkete gitti ama bulamadı daha sonra Tekiner Holding te Filiz ile konuştuğunu görünce kızgınlığı bir kat daha arttı ve Cem i takip edip evinde bir güzl yamulttu :img-icecr Süperde bir replik vardı o sahnede Cehennemin olurum :img-icecr Yılmaz bu bölümde iyice uzattı bu durumu tamam Filiz i süründür haklısın ama bir yerden sonra durmak lazım :img-yes:
Filiz sahneleri de etkileyiciydi Filiz in kaza olayından derin bir şekilde etkilendiği Yılmaz diyerek uyandığı kabuslardan belliydi :img-wink:Son sahnede Filiz yanlış anladı normal olarak bu konuda onu suçlayamayız manzara yanlış anlamaya müsaitti çünkü :) Bakmayın siz Yılmaz konuyu bilseydi bu kadar Filiz den kaçmazdı ama bu da senaryonun cilvesi işte :)
Ömer sahnelerini de değinelim :img-wink: Bu bölümde Ömer taşıdığı yüzüğü , Elif ile çekindikleri fotoğraf ile birlikte çekmeceye koydu üzgün olduğu belliydi ama bir yerden sonra hayata devam etmek gerekiyor tabii :img-wink: Handan ın Feride ye kovmasına çok sinirlendi Ömer aynı şekilde Filiz de Ömer e destek verdi ve hayatlarına karışmamasını istedi annesinden ama Handan bu söylemler hiç olmamış gibi Cem ile birlik olup rapor olayını düzenleyecek :icon_whis Yılan Handan ne olacak :) İyi yorumlar .
evet bu yazdıklarına katılmamak elde değil.hele Filiz yılmaz birlikteliğinin çalkantılı haline.Yılmaza dur dedin.
birde bu kazada arabayı çok abartmışlar.araba okadar per perişan değildi.
Yılmazın ceme haddini bildirmesi,heleki Filizin ismini Ceme söyletmemesi adının bile anmasını istemeyişi gözel ama kaçtı.sanki kaçtığının biraz pişmanlığı vardı yılmazda teknedeyken.yada bana öyle geldi
hüznün geceleri
23-01-08, 14:41
Cem i güzel dövdü orda hakkaten Cem in ne kadar sapık ruhlu olduğunu da gördük bu bölümde tabii Filiz de biliyor Cem in kendisini sevdiğini ama yüzünün yamulduğunu görünce burnunun dibine kadar sokuluyor adam zaten sapık o kadar ne yaklaşıyor Bak yine sinirlendim yahu
Cem i güzel dövdü orda hakkaten Cem in ne kadar sapık ruhlu olduğunu da gördük bu bölümde tabii Filiz de biliyor Cem in kendisini sevdiğini ama yüzünün yamulduğunu görünce burnunun dibine kadar sokuluyor adam zaten sapık o kadar ne yaklaşıyor Bak yine sinirlendim yahu
ben ikinci sezona ait sahnelerin kaçıncı bölümlerde olduğunu pek bilmiyorum böyle etkili olanlar aklımda kalmış aa onları da unuttum :(
ömer şu an filizin hamileliğini biliyor mu bilmiyor mu ?unuttum bunu :(
cem filize ne korkunç bakıyordu can güvenliğimyok diye iiki polise gitmedi :)
ben giderdim ayy korkunçtu resmen...
evet bu yazdıklarına katılmamak elde değil.hele Filiz yılmaz birlikteliğinin çalkantılı haline.Yılmaza dur dedin.
birde bu kazada arabayı çok abartmışlar.araba okadar per perişan değildi.
Yılmazın ceme haddini bildirmesi,heleki Filizin ismini Ceme söyletmemesi adının bile anmasını istemeyişi gözel ama kaçtı.sanki kaçtığının biraz pişmanlığı vardı yılmazda teknedeyken.yada bana öyle geldi
Araba abartıldı bununla birlikte sahne baştan falso veriyor zaten o kadar hızla gidiyorlar sadece Yılmaz ın kaşı kanıyor olur mu yahu öyle şey :) En azından bi hastene sahneleri felan olsaydı ama olmadı maalesef :) Ömer bu konularda etkisiz zaten malzeme Cem den geliyordu ama fiyat konusunda birden bir patlama oldu Ömer bunu fazla sorgulamadı Cem de zaten orda parasını ben vereyim dedi ama öyle bir dedi ki Ömer in gurur yapıp istemeyeceği belliydi zaten :img-wink: Valla ben hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum tam o yüzden yardımcı olamayacağım :)
hüznün geceleri
23-01-08, 14:50
ben ikinci sezona ait sahnelerin kaçıncı bölümlerde olduğunu pek bilmiyorum böyle etkili olanlar aklımda kalmış aa onları da unuttum :(
ömer şu an filizin hamileliğini biliyor mu bilmiyor mu ?unuttum bunu :(
cem filize ne korkunç bakıyordu can güvenliğimyok diye iiki polise gitmedi :)
ben giderdim ayy korkunçtu resmen...
canım Ömer şuan bilmiyor.hani Filiz sapanca dönüşünde bi sepet almıştı oda arabadaydı annesi görüyordu anne kız tartışırken ömer duyuyordu.
ama az kaldı duymaya.Filiz bide Ömerden taş yer
canım Ömer şuan bilmiyor.hani Filiz sapanca dönüşünde bi sepet almıştı oda arabadaydı annesi görüyordu anne kız tartışırken ömer duyuyordu.
ama az kaldı duymaya.Filiz bide Ömerden taş yer
hmm hatırlamıyorum işte :(
bu akşam heyecanlı ve güzel bir bölüm olacak :happy0064
saati değişti mi ?
ben sabah izledim de 8.30 da.
ömerin bugün ferideye bakşı bir şeydi yani değişik :)
seviyorum ben ömeri canm ya :)
hüznün geceleri
23-01-08, 14:52
Araba abartıldı bununla birlikte sahne baştan falso veriyor zaten o kadar hızla gidiyorlar sadece Yılmaz ın kaşı kanıyor olur mu yahu öyle şey :) En azından bi hastene sahneleri felan olsaydı ama olmadı maalesef :) Ömer bu konularda etkisiz zaten malzeme Cem den geliyordu ama fiyat konusunda birden bir patlama oldu Ömer bunu fazla sorgulamadı Cem de zaten orda parasını ben vereyim dedi ama öyle bir dedi ki Ömer in gurur yapıp istemeyeceği belliydi zaten :img-wink: Valla ben hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum tam o yüzden yardımcı olamayacağım :)
Aslı çok dedi hastane diye ama senin inatcı adam nuh diyor Peygamber demiyor
birde o sahnelerde Yılmaz Aslı konuşmaları vardıya
aslı diyo''senin yerinde başkası olsa yapmazdı''
yılmaz''yok canım kim olsa yapar''
öyle komikti koptum o sahnelerde.iltifatlara bak hele
hüznün geceleri
23-01-08, 14:55
hmm hatırlamıyorum işte :(
bu akşam heyecanlı ve güzel bir bölüm olacak :happy0064
saati değişti mi ?
ben sabah izledim de 8.30 da.
ömerin bugün ferideye bakşı bir şeydi yani değişik :)
seviyorum ben ömeri canm ya :)
neyse göreceğiz o sahneleri az kaldı.
saat değişmedi SBR dediği gibi azeri bizden2 saat önce olunca bizde aynı
ama haftanın5 günü.
yani cumada var.o günde öteki var naparım bimem.ama ıhlamuru izlerim.
bugün dizide en güzel replerden birini duyacağız
sepet satan kadın Filize''ay parçası ''diyecek.böyle güzel kızı kim ağlatır felan
ah ah
gel 18:30 gel
Aslı çok dedi hastane diye ama senin inatcı adam nuh diyor Peygamber demiyor
birde o sahnelerde Yılmaz Aslı konuşmaları vardıya
aslı diyo''senin yerinde başkası olsa yapmazdı''
yılmaz''yok canım kim olsa yapar''
öyle komikti koptum o sahnelerde.iltifatlara bak hele
Aslında ben şunu demek istedim daha ağır yaralanmaları gerekiyordu sadece biraz kaşı kanadı o kadar :icon_whis Hastane sahnesi bu yüzden yapılmalıydı inatçılık olayı ayrı bir konu yani :) Senaryonun Aslı yı iyice Yılmaz a aşık etme çabaları işte o replikler :)
Ayrıca tekrar saat 20.00 gibi bitiyor yahu Asi de o zaman başlıyor zaten sorun olmaz :)
Sudemnaz dizinin saati değişmedi :img-wink: Önceden dizi Cuma günleri yayınlanmazdı ama artık yayınlanacak o alt yazının tercümesi bu :img-wink: En azından ben bunu anladım :)
hüznün geceleri
23-01-08, 15:04
Aslında ben şunu demek istedim daha ağır yaralanmaları gerekiyordu sadece biraz kaşı kanadı o kadar :icon_whis Hastane sahnesi bu yüzden yapılmalıydı inatçılık olayı ayrı bir konu yani :) Senaryonun Aslı yı iyice Yılmaz a aşık etme çabaları işte o replikler :)
Ayrıca tekrar saat 20.00 gibi bitiyor yahu Asi de o zaman başlıyor zaten sorun olmaz :)
Sudemnaz dizinin saati değişmedi :img-wink: Önceden dizi Cuma günleri yayınlanmazdı ama artık yayınlanacak o alt yazının tercümesi bu :img-wink: En azından ben bunu anladım :)
daha etkileyici repler olsaymış daha tesirli olurdu
Yılmazdan akacak kanı 73.bölüme saklamışlar:P
SBR kardeş bazen tekrar 20:15 felan buluyor ama dediğin gibi asininde özeti var o çıkana kadar birşey kaybetmem
tercüme ettiğin için sağol sende hüznün geceleri :)
ben genelde sabah izliyorum o saatte evde in cin top oynuyor konuşulan her şeyi daha iyi anlıyorum zihnim açıık oluyor :)
forever_bim
23-01-08, 19:53
Merhaba;
57'den hızlı bir giriş yapalım. Feride Ömer cephesi süper gidiyor. Davetten geldiler. Paşam rakının etkisiyle hafif çakırkeyif, ama Feride'ye öyle bir bakıyor, ki ben böyle güzel bakan adam hiç görmedim ne reelde ne dizilerde. Neyse hiç konuşmadan Feride'yi öpüşmeye ikna ettiği sahne çok güzel. Feride'nin yüzünde beliren belli belirsiz gülüş harika:) Neyse cadı Handan geliyor, Feride kaçıyor odadan. Ömer odasında aynaya bakıyor, kendiyle hesaplaşıyor ve artık Elif'in geçmişte kaldığına tamamen emin olup yüzüğü hafifçe parmağından çıkarıyor, resmin üzerine bırakıyor ve de geceliği koklayıp Elif'e olan özlemini dile getiriyor.
Handan tehlikeyi sezdiği için Feride'yi kovuyor, Ömer zaten maddi sorunlar nedeniyle gergin Filiz güç bela sakinleştiriyor. Filiz'in annesine dediklerinde haklılık payı yüksek. Gazi'ye Feride'yle konuşmaya gittiklerinde, Filiz Yılmaz'a görüşelim diyor.
Dizinin en tuhaf karakteri Yılmaz, Filiz'i ekip küçücük vosvosta Aslı'yla Sapanca'ya kaçıyor. Yoldaki bakışmalar kesişmeler rahatsız edici, kayık kısmı iritre edici. Yılmaz düpedüz ihanet ediyor. Filiz de bunu görüyor. Tam sinir bir durum.
Sevgili hüznün_geceleri
Aslı konusunda kesinlikle Yılmaz kabahatlidir. Bencil olan Aslı ise, Yılmaz fersah fersah bencildir.
Ömer'le Feride'nin ilişkesi de fıkırdaşma kıkırdaşma değildir. Benim için-tüm artı ve eksileriyle-dizideki en güzel en samimi en sıcak aşktır.
Ne Feride Ömer'in sapık ruhlu bir katil olduğunu düşünecek kadar şaşkındır, ne de Ömer Feride'yle ilgili sorunlarını herkese anlatıp onu ortalığa dökecek kadar düşüncesizdir.
58.bölümde bitti:)
yılmazın peşinde koşmaktan filiz helak olur vee dayanamaz son sahnede yani ömerle yılmazın karşı karşıya geldiği sahnede bayılır:(
bu bölümdeki bakışmaları güzeldi bea sevdim ben ama yılmaz beni çok kızdırıyor filizi üzüyor ya onu boğasım geliyor...
aslı ya gelince içindekileri gizleyip plan kurarak hareket etmeyen saf temiz bir insan
cem gibi hastalıklı değil aslıyı seviyorum ona kızamıyorum o ilişkide de suçlu olan yılmaz beydir kızı yalandan ümitlendirdi...
Yılmazla ömer her zamanki gibi kavga ederken arada her zaman kalan filiz sonunda fenalaştı.Sürekli kedi köpek gibi birbirlerinin üstlerine atlamalarından ben bile bunalmışken Filiz'in bu hali şaşılacak bir şey değil..Sondan başladım gene :)
Aslı filizle konuşurken yılmaz ne cevap verdi dediğinde bilmiyorum bir şey demedi dedi ama yılmazın cevabı çok belliydi,gerçi o kadarda belli değilmiş o zeki kız anlamamış :)
Yılmaz seni en sevdiğim yere götüreyim dediğinde gene annesine götürcek sandım :) herkese aynı numarayı yapıyor falan dedik ama yanılmışız hatta unutmuşum :)
[QUOTE=SBR;5865035]Yahu Mesburcum nerden bilecek Yılmaz ı :) Bana sorun siz öldü hemde imalı soruları ile Filiz öldürdü Yılmaz ı :) Cem salaklığına doymasın zaten Yılmaz bu şekilde öleceğine keşke Cem öldürseydi hiç olmazsa bir değeri olurdu ölümün :img-icecr Bu şekilde ölmesi iyi olmadı :)
QUOTE]
Ben mi nerden bileceğim? :icon_whis
İmza ve avatarıma bak istersen SBR'cığım. :img-icecr
Yılmaz en sonunda doğrusunu yapmış ne olursa olsun sevdiğinin yanında olmuştur ne yani kötü mü? :img-pilot
Bu arada foruma nolmuş ya. Coşmuşsunuz arkadaşlar. Çok sevindim. :happy0064
[QUOTE=SBR;5865035]Yahu Mesburcum nerden bilecek Yılmaz ı :) Bana sorun siz öldü hemde imalı soruları ile Filiz öldürdü Yılmaz ı :) Cem salaklığına doymasın zaten Yılmaz bu şekilde öleceğine keşke Cem öldürseydi hiç olmazsa bir değeri olurdu ölümün :img-icecr Bu şekilde ölmesi iyi olmadı :)
QUOTE]
Yılmaz en sonunda doğrusunu yapmış ne olursa olsun sevdiğinin yanında olmuştur ne yani kötü mü? :img-pilot
canım imza da avatarda süper o büyük aşkı anlatıyuor daha ne olsun :)
böyle büyük bir aşkı izleyip de coşmamak mümkün mü?
Tabii Yılmaz ın akıbetini Yılmaz cıdan başka kim bilebilir yahu :) İmza ve avatar güzel hakkaten Yılmaz ölmeden önce güzel sahneler olmadı değil bunu kabul ediyorum zaten ama dikkat ettiysen ölmeden önce diyorum :icon_sorr :img-pilot Sevdiğinin yanında olsun ona bir şey demiyorum ama yani Yılmaz ı Cem bile öldüremedi ama Filiz soruları ile öldürdü yanarım yanarım buna yanarım :)
hüznün geceleri
24-01-08, 10:46
sabah şerifleriniz hayırlı olsun
Dünkü bölüm çok güzeldi bence
Yılmazın yine o koşturması sonra Filizin Yılmaza''ben sende bitmişim,bunu geç anladım,kusura kalma''demesi.
Filizin sepetci kadınla konuşması
Ceydayla konuşmaları
Filizin Annesiyle tartışması,
sonra Yılmazın Filize gitmesi,bu seferde Filizin onu dinlemeyişi,
sonra yılmazın motorsikletle kovalamacaları(motor çok güzel,yapıştım)
sahilde konuşmaları
yılmazın Fiizin eline dokunması
son sahne daha güzeldi.
yılmazın Filiz için endişesi,motorla son sürat hasteye gidecek olması
ay ay çok güzel bir bölümdü
şu Handan Ömere feride için''kız zengin koca ayarlama peşinde''dedi
ama handanın kızına yaptığı ne acep.
Elifin handanın kıyafetlerini giyip''bak babane senin gibi yaptım''
handanın hakından bi Elif geliyor
hüznün geceleri
24-01-08, 10:48
dünkü bölümde Yılmaz kabul etti Filize büyük haksızlık yaptığını.çok güzel açıklama yaptı.hemde Filize:Pzaten bu bölümlerde Yılmaz bazı pişmanlıklarını,hatalarını anlıyor ama yapmamaya uğraşmıyor.
Dün Yılmaz Filizin peşinden koştururken aklıma geçmiş sahneler geldi
hani filiz tüm gerçekleri öğrenmişti yılmaz Filizden af dilemek için çiftlğe gitmişlerdi.
Yılmaz koştururken Filiz atla kaçıyordu sonra Filiz düşmüştü.:icon_cry:ben yine özledim o sahneleri ya.
dünkü son sahnede Filiz Yılmaz bakışmaları nasılda öyle ah ah
hüznün geceleri
24-01-08, 11:41
dün akşam son çekimler yapıldı gazi mahallesinde bülent inal ve tuba büyüküsütn dizi için kullanılan evlerin sahipleriyle vedalaştılar
gezinirken bu yazıyı gördüm.çok duygulandım valla.yazıyı hem okuyorum hem ağlıyorum.
BEN IHLAMURLAR ALTINDAYI İSTİYORUM
dünkü bölümde Yılmaz kabul etti Filize büyük haksızlık yaptığını.çok güzel açıklama yaptı.hemde Filize:Pzaten bu bölümlerde Yılmaz bazı pişmanlıklarını,hatalarını anlıyor ama yapmamaya uğraşmıyor.
Dün Yılmaz Filizin peşinden koştururken aklıma geçmiş sahneler geldi
hani filiz tüm gerçekleri öğrenmişti yılmaz Filizden af dilemek için çiftlğe gitmişlerdi.
Yılmaz koştururken Filiz atla kaçıyordu sonra Filiz düşmüştü.:icon_cry:ben yine özledim o sahneleri ya.
dünkü son sahnede Filiz Yılmaz bakışmaları nasılda öyle ah ah
:(:( yılmaz hata yaptığını anlıyor ama biraz geç :(
motorla filizi kovaladı sonra filiz arabadan indi yılmaz dedi ya ikimizinde ölmesini mi istiyorsun filizde evet belki de ölmek en iyisi :(
ahh yılmaz saçı kısa aklı kısa abim benim o güzel gözler karşındayken nasıl kayıtsız kalabiliyorsun elini tuttuğun gibi çek götür kaç kovala nereye kadar.
filiz bayılınca mı kıymete biniyor söyle bakem...
aklı fikri her konuşmadan lafı ceme getirmekte kız hayır evlenmiyorum diyor anlamıyor ya da anlamak istemiyor feride ne güzel nasihat verdi ama dinleyen kim...
dün akşam son çekimler yapıldı gazi mahallesinde bülent inal ve tuba büyüküsütn dizi için kullanılan evlerin sahipleriyle vedalaştılar
gezinirken bu yazıyı gördüm.çok duygulandım valla.yazıyı hem okuyorum hem ağlıyorum.
BEN IHLAMURLAR ALTINDAYI İSTİYORUM
:(son çekimlere ben de gitmiştim ama nedense çok kalmak içimden gelmemişti yüreğime ağır geldi herhalde :(özledim yaaa
:(:( yılmaz hata yaptığını anlıyor ama biraz geç :(
motorla filizi kovaladı sonra filiz arabadan indi yılmaz dedi ya ikimizinde ölmesini mi istiyorsun filizde evet belki de ölmek en iyisi :(
ahh yılmaz saçı kısa aklı kısa abim benim o güzel gözler karşındayken nasıl kayıtsız kalabiliyorsun elini tuttuğun gibi çek götür kaç kovala nereye kadar.
filiz bayılınca mı kıymete biniyor söyle bakem...
aklı fikri her konuşmadan lafı ceme getirmekte kız hayır evlenmiyorum diyor anlamıyor ya da anlamak istemiyor feride ne güzel nasihat verdi ama dinleyen kim...
Yaw anladı mı siz ona bakın bırakın geç kaldı felan :) Şimdi gurur yapma sırası Filiz Hanım da Yılmaz ile arada paslaşıyorlar işte böyle :) Bu bölümde Cem de Ömer e gazıp verip duruyor Ömer de şişti de şişti yani Cem diyor işte sen şöyle iş adamısın böylesin Ömer de kasıldıkça kasılıyor yazık yahu :) Filiz de ikide birde Aslı yı gündeme getiriyor biz ona bir şey diyor muyuz olmuyor ama Sudemnaz olmuyor :) Bir sonra ki bölümde Ömer doktora kaş göz yapacak bebeği söyleme diyerekten defilede yaklaşıyor Yılmaz yine tutamıyacak kendini öpecek Filiz i :img-icecr Haylaz Yılmaz :) İyi yorumlar .
Yaw anladı mı siz ona bakın bırakın geç kaldı felan :) Şimdi gurur yapma sırası Filiz Hanım da Yılmaz ile arada paslaşıyorlar işte böyle :) Bu bölümde Cem de Ömer e gazıp verip duruyor Ömer de şişti de şişti yani Cem diyor işte sen şöyle iş adamısın böylesin Ömer de kasıldıkça kasılıyor yazık yahu :) Filiz de ikide birde Aslı yı gündeme getiriyor biz ona bir şey diyor muyuz olmuyor ama Sudemnaz olmuyor :) Bir sonra ki bölümde Ömer doktora kaş göz yapacak bebeği söyleme diyerekten defilede yaklaşıyor Yılmaz yine tutamıyacak kendini öpecek Filiz i :img-icecr Haylaz Yılmaz :) İyi yorumlar .
SBR filizin haklı sebepleri var onları kol kola gördü sürekli yan yana dib dibe:( olmaz ama hem kadın hamile bu dönemde ilgi ister sevdiğini de kıskanır ruh hali değişir diyeceksin ki yılmaz hamile olduğunu bilmiyor
filiz söyleyecekti ama paşam kaçıp duruyor kızdan :(
bi de yılmaz filizin cemle evlenmesi için tavsiyelerde verdi hem tavsiye veriyor hem de kıza diyorki sen de ceme git (sözler böyle olmayabilir:))
oynarbaşlıklı yılmaz iştee gurur gurur diye ölecek...
defile bu akşam mı ?
ikinci sezona ait sahneleri hatırlamıyorum :(
SBR filizin haklı sebepleri var onları kol kola gördü sürekli yan yana dib dibe:( olmaz ama hem kadın hamile bu dönemde ilgi ister sevdiğini de kıskanır ruh hali değişir diyeceksin ki yılmaz hamile olduğunu bilmiyor
filiz söyleyecekti ama paşam kaçıp duruyor kızdan :(
bi de yılmaz filizin cemle evlenmesi için tavsiyelerde verdi hem tavsiye veriyor hem de kıza diyorki sen de ceme git (sözler böyle olmayabilir:))
oynarbaşlıklı yılmaz iştee gurur gurur diye ölecek...
defile bu akşam mı ?
ikinci sezona ait sahneleri hatırlamıyorum :(
Orda haklısın gördü ama Yılmaz 2.sezonun başından beri Cem ile Filiz i yanyana görüyor hatırla iş yemekleri bilmem ne her dakka Filiz Cem yanyana idi :img-wink: Filiz in zor bir dönem geçirdiği doğru ama ilk başlarda söylememesi olmadı yahu gerçi bu sapanca olayı çok kötü oldu ama ne bilsin Yılmaz Aslı nın aşık olduğunu fark etse kesinlikle gitmezdi bizim ki Filiz e öyle bir aşık ki burnunun ucunu göremiyor :)
Yılmaz ın kızgınlık ile söylemiş olduğu söylemlerdir onlar fazla ciddeye almamak lazım ona bakarsak Filiz benim için bitti dedi kaç sefer ama kalbi aynı şeyi söylemiyor tabii Filiz Hanım da suyuna gitmiyor ki Yılmaz ın inatlık diz boyu :) Filiz de gururlu yahu Yılmaz dan aşağı kalır yanı yok üstelik :img-icecr Bence defile hemen olmaz en azından bu bölüm olmaz gerçi bende tam hatırlamıyorum ama Filiz daha yeni rahatsızlandı yahu hemen defile işi olmaz sanırsam :img-wink:
..................
defile bu akşam mı ?
ikinci sezona ait sahneleri hatırlamıyorum
sanırım bu akşam kanald'nin öze kısımlarına baktım bu akşam 59.bölüm yayınlanacak herhalde :img-icecr
Özette buydu ;
Yılmaz’ın aklı Filiz’de! (Özetin ilk yanlışı ; yılmazda akıl yokki :hıh )
Yılmaz, Ömer’le tartıştığı sırada olaya tanık olup fenalaşan Filiz için endişeleniyor. (Zahmet ediyor )
Ömer ve Yılmaz, Açık Pazar’ın satışa çıkarılması yüzünden kavga ettikleri sırada, Filiz fenalaşır ve bayılır. Ömer, Filiz’i hastaneye götürür. Filiz, bebeğini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Yılmaz, sevdiği kadın için çok kaygılanır ve peşinden hastaneye gider. Filiz’in ciddi bir hastalığı olduğundan şüphelenen Yılmaz, onun aslında hamile olduğunu öğrenecek mi? Filiz’in yaşadığı talihsiz olayın ardından çok sarsılan Yılmaz’ın, gururu aşkına yenik düşecek mi? ( soruların cevaplarını ilk kez biliyorum :img-icecr )
Ömer’in Açık Pazar’ı satışa çıkartması kararı yüzünden, mahalleli kara kara ne yapacağını düşünür. Onların sıkıntılarına yakından tanıklık eden ve çok üzülen Feride, Ömer’e karşı nasıl bir tavır takınacak? ömer yapma ...ömer lütfen..ömer tamam haklısın :):) iki kere ömerin gözüne bakması yeter ikna olması için :hıh
Yılmaz’dan, duygularına karşılık alamayacağını anlayan Aslı, aşkını kalbine gömer. tabi canım :img-icecr
İnşaatta çok ciddi hatalar yapıldığını fark eden Aslı, derhal konuyu araştırmaya başlar. Cem, Aslı’nın kendisi için her geçen gün daha da büyüyen bir tehlike olduğunu ve bu işin peşini bırakmayacağını anlar. Ondan kurtulmak için yeni planını uygulamaya koyar. İnşaat projesinin iyiliği için çalışan ve tespit ettiği sorunları Tekinerler’e aktaran Aslı, Cem’in bu ölümcül tehdidinden kurtulabilecek mi? özetçi de amma abartmış ya :) ölümcül tehdidinden cem hangi işi başardı da bunu başaracak :hıh keşke diyorum başka bi şey demiyorum :):)
Yılmaz, tasarımlarını ve organizasyonunu Filiz’in yaptığı defileye Aslı’yla birlikte gelince Filiz bozulur. Kuliste bir ara başbaşa kalan iki aşık arasındaki buzlar eriyecek mi? :img-blush
SBR
:):) sen de haklısın hepimiz haklıyız bir tek haksız olan senarist :)
filiz bu bölümün başında hemen ayağı kalkıyor sabahda sanırım yılmaz arıyordu nasılsın diye:)
sinem*:):) yılmazda akıl saçıyla aynı mı desek ne desek :)
olsun yaa seviyrm kendisini yine de :)
özet yorumun gerçekten süper :)çok güldüm
özetleride ne kadar da abartmışlar bu hafta filiz hamile olduğunu diyecek mi diye diye dizinin sonunu getirdiler.
cem plan yapma yeteneğine sahip sadece uygulamaya gelince sınıfta kalıyor...
teşekkürler;)
SBR
:) sen de haklısın hepimiz haklıyız bir tek haksız olan senarist :)
filiz bu bölümün başında hemen ayağı kalkıyor sabahda sanırım yılmaz arıyordu nasılsın diye:)
sinem*:) yılmazda akıl saçıyla aynı mı desek ne desek :)
olsun yaa seviyrm kendisini yine de
özet yorumun gerçekten süper çok güldüm
özetleride ne kadar da abartmışlar bu hafta filiz hamile olduğunu diyecek mi diye diye dizinin sonunu getirdiler.
teşekkürler;)
Haklıyım tabii yahu tüm suç Filiz de :):) Zaten senaryo diye bir şey kalmadı yaw diziye kimin girip kimin çıktığını takip edemiyordum 2.sezon :) Demek ki Filiz orda numara yapıyormuş nasıl hemen kalkıyorda defileye katılıyor olacak iş mi bu yahu :) Özetler hep öyleydi zaten meraklandırdılar her hafta ama o sahne bir türlü gelmedi Yılmaz öğrenemedi bir türlü bebeği :) Niye yahu Cem uygulamada da başarılı Yılan Handan la bir olup az şey mi yaptılar yahu :)
.........
sinem* yılmazda akıl saçıyla aynı mı desek ne desek :)
olsun yaa seviyrm kendisini yine de
özet yorumun gerçekten süper :)çok güldüm
teşekkürler;)
Özetten yanılmışız :) yarınki bölümde defile var gerçi yılmazın kıyafetinden son sahnede olur diye düşünmüştüm ama olmadı :)
Yılmaz beyimizin filizi merak ettiği bölümdü kıyaslamak gibi olmasın :) bazıları sevdiğini merak edince direk kapısına gidiyor :hıh yılmazda oturup evinden merak ediyor bu yılmazdan aslında ne köy ne de kasaba olurdu ama dizide doğru düzgün bir adam çıkarmadılar mecburen yılmaza br şey muamelesi yaptık :hıh
Ömer çok komikti :) ferideye başka yolu yok diyor ama hem işçileri kurtulabilir hem de onlara gelecek para sağlanabilirdi yılmazın teklifi sayesinde ama ömer bey yılmazın parasını bu şirkete sokmam diyor.Unutmuş olmalı hisseleri bedavaya verdiğinde büyük bir keyifle almıştı.
Ömer bir de filiz için nasıl düşmanımızdan hamile kalır anlamıyorum dedi :) başka biri olsa tamam ya boşver diyecekti herhalde bu kadar olmayacaktı :img-icecr
Ömer ve handan tekinerin konuşması ilerisi için yandık dedirtiyor ama biliyoruz ki o tür bir plan içinde ömer olmayacak gerçi handan da bebeğin düşmesi,aldırılması gibi bir planda yoktu.
Filiz yılmaz cephesinde yumuşama vardı bize iki bölümlük güzel bir bal verdiler 2 bölüm sonrası zaten yılmaz uçuşa geçmişti :icon_whis
forever_bim
25-01-08, 01:15
Özetten yanılmışız :) yarınki bölümde defile var gerçi yılmazın kıyafetinden son sahnede olur diye düşünmüştüm ama olmadı :)
Yılmaz beyimizin filizi merak ettiği bölümdü kıyaslamak gibi olmasın :) bazıları sevdiğini merak edince direk kapısına gidiyor :hıh yılmazda oturup evinden merak ediyor bu yılmazdan aslında ne köy ne de kasaba olurdu ama dizide doğru düzgün bir adam çıkarmadılar mecburen yılmaza br şey muamelesi yaptık :hıh
Ömer çok komikti :) ferideye başka yolu yok diyor ama hem işçileri kurtulabilir hem de onlara gelecek para sağlanabilirdi yılmazın teklifi sayesinde ama ömer bey yılmazın parasını bu şirkete sokmam diyor.Unutmuş olmalı hisseleri bedavaya verdiğinde büyük bir keyifle almıştı.
Ömer bir de filiz için nasıl düşmanımızdan hamile kalır anlamıyorum dedi :) başka biri olsa tamam ya boşver diyecekti herhalde bu kadar olmayacaktı :img-icecr
Ömer ve handan tekinerin konuşması ilerisi için yandık dedirtiyor ama biliyoruz ki o tür bir plan içinde ömer olmayacak gerçi handan da bebeğin düşmesi,aldırılması gibi bir planda yoktu.
Filiz yılmaz cephesinde yumuşama vardı bize iki bölümlük güzel bir bal verdiler 2 bölüm sonrası zaten yılmaz uçuşa geçmişti :icon_whis
Yok eyvallah demezdi herhalde de, yamulmuyorsam evlenmeleri yönünde tercihini kullanırdı. Ömer'i tanıdıysam-ki tanıdığıma inanıyorum, öyle derdi. Hem siz Ömer'e kurban olun. Başka abi olsa Filiz'i o saçından tutup duvara çarpmıştı....
forever_bim
25-01-08, 01:21
58 ve de 59 da geride kalmış birşeyler yazalım.
Öncelikle Sinem hanımcığımın kullandığı (Yılmaz ve Ömer için) kedi köpek benzetmesini hiç hoş karşılamıyorum :hıh. Biz Filiz için blair cadısı dedik mi hiç? :hıh Demedik...
Bir de Filizciler neden diğer karakterlere çemkirir hiç anlamam...
İkinci sezon sürekli ağlak, ağlamaktan cümle kuramayan, cümle kurdu mu saçmalayan, kırk yılda bir doğru yapan(bozuk saat misali), kırk yalanı üst üste sıralama başarısı gösteren, sünepe bir karaktere dönüşen Filiz değil miydi?
Nerde ilk sezonki kartal gibi uçan Filiz, nerde ikinci sezonki kolu kanadı kırık serçe:)
Yok eyvallah demezdi herhalde de, yamulmuyorsam evlenmeleri yönünde tercihini kullanırdı. Ömer'i tanıdıysam-ki tanıdığıma inanıyorum, öyle derdi. Hem siz Ömer'e kurban olun. Başka abi olsa Filiz'i o saçından tutup duvara çarpmıştı....
Hasan'cım :) zaten o tür bi abi olsaydı filizde bu tür biri olmazdı :img-icecr ayrıca yılmaz ve filizinde öyle bir tür ilişkileri olmazdı :img-polic ayrıca halamın pervanesi olsa helikopter olurdu :img-icecr
forever_bim
25-01-08, 01:44
Hasan'cım :) zaten o tür bi abi olsaydı filizde bu tür biri olmazdı :img-icecr ayrıca yılmaz ve filizinde öyle bir tür ilişkileri olmazdı :img-polic ayrıca halamın pervanesi olsa helikopter olurdu :img-icecr
Yaw öyle bilmece gibi konuşmasana:)
Yani diyorsun ki kardeşine anlayış göstermese bunlar olmazdı. Bence yanlışsın bal gibi de olurdu. Etkiye tepki olayını hatırlatırım Sinem bacımcım. Çoğu baskı altında kalan hatta büyüyen insanlar da evlenmeden hamile kalabiliyor hatta onbeşinde de evden kaçanlar oluyor....Neyse konuyu dağıtmadan gideyim...
58'de Feride'nin Ömer'in resmine baktığı sahneyi beğendim. Bir de Ömer Gazi'de Feride'yi güya atölyeden Mualla Hanım'ın evine götürecekti ama ana yola çıkıp gaza bastıkça bastı...Çok severim o sahneyi. Bak bacımcım ne mütevaziyim ufacık şeylerden mutlu oluyorum:)
Yaw öyle bilmece gibi konuşmasana:)
Yani diyorsun ki kardeşine anlayış göstermese bunlar olmazdı. Bence yanlışsın bal gibi de olurdu. Etkiye tepki olayını hatırlatırım Sinem bacımcım. Çoğu baskı altında kalan hatta büyüyen insanlar da evlenmeden hamile kalabiliyor hatta onbeşinde de evden kaçanlar oluyor....Neyse konuyu dağıtmadan gideyim...
58'de Feride'nin Ömer'in resmine baktığı sahneyi beğendim. Bir de Ömer Gazi'de Feride'yi güya atölyeden Mualla Hanım'ın evine götürecekti ama ana yola çıkıp gaza bastıkça bastı...Çok severim o sahneyi. Bak bacımcım ne mütevaziyim ufacık şeylerden mutlu oluyorum:)
Tamam konuşmamaya özen gösteririm :) Ömer çok tuhaf konuştu onu belirttim ben..Etki tepki yanlış kişiye ama :) etkiyi eden yılmaz tepkiyi gösterdiği filiz ömer yılmaza kızgın olmasa filizin evlilik dışı hamileliğine belkide hiçbir şey demeyecekti çünkü sonunda evleneceklerini düşünürdü ,yılmazla evlenme ihtimallerine kızıyor zaten :img-icecr
58'de komik olan olaylardan biride oydu Hasan'cım yazınca hatırladım ömerin ilk sezon resimlerden birisi feridenin kitap arasında...Filizin kitaplarının arasından yılmazın ,yılmazın kitaplarının arasından da filizin resimleri çıkıyor :icon_whis
Hasan dizide ikinci sezonun büyük bir kısmı zaten fömerin mutlu anlarıyla doluydu :) olan bizlere oldu yahu..Hadi aşkı göremedik bir de üstüne aslı + cem fiyaskoları geldi,karakterlerin hepsi yerle yeksan oldu bunlara rağmen izlerken çok gülüyordum yani bende mütevaziyim :hıh
forever_bim
25-01-08, 01:59
Tamam konuşmamaya özen gösteririm :) Ömer çok tuhaf konuştu onu belirttim ben..Etki tepki yanlış kişiye ama :) etkiyi eden yılmaz tepkiyi gösterdiği filiz ömer yılmaza kızgın olmasa filizin evlilik dışı hamileliğine belkide hiçbir şey demeyecekti çünkü sonunda evleneceklerini düşünürdü ,yılmazla evlenme ihtimallerine kızıyor zaten :img-icecr
58'de komik olan olaylardan biride oydu Hasan'cım yazınca hatırladım ömerin ilk sezon resimlerden birisi feridenin kitap arasında...Filizin kitaplarının arasından yılmazın ,yılmazın kitaplarının arasından da filizin resimleri çıkıyor :icon_whis
Hasan dizide ikinci sezonun büyük bir kısmı zaten fömerin mutlu anlarıyla doluydu :) olan bizlere oldu yahu..Hadi aşkı göremedik bir de üstüne aslı + cem fiyaskoları geldi,karakterlerin hepsi yerle yeksan oldu bunlara rağmen izlerken çok gülüyordum yani bende mütevaziyim :hıh
Hayır komik değildi. Beş yıl önce insanlar resim çektirmiyor muydu? Yahu ben üniversiteden mezun olalı bile 2.5 yıl olmuş, Ömer'in beş yıl önceki resmi de Feride'de olsun çaktırmadan aşırmıştır. Bakmak istemiştir. Resim süperdi bu arada:)
Ya sorma bence senarsitler foruma göre yazdı ikinci sezonu. Şöyle ki, baktılar gariban mod koca forumu toparlıyor, tüm mesajları okuyup gerekli yerlerde gerekli düzenlemeleri yapıyor, eh kendisi de Fömer'ci, bir jest yapalım demişlerdir...:img-in_lo:img-in_lo
Hayır komik değildi. Beş yıl önce insanlar resim çektirmiyor muydu? Yahu ben üniversiteden mezun olalı bile 2.5 yıl olmuş, Ömer'in beş yıl önceki resmi de Feride'de olsun çaktırmadan aşırmıştır. Bakmak istemiştir. Resim süperdi bu arada:)
Ya sorma bence senarsitler foruma göre yazdı ikinci sezonu. Şöyle ki, baktılar gariban mod koca forumu toparlıyor, tüm mesajları okuyup gerekli yerlerde gerekli düzenlemeleri yapıyor, eh kendisi de Fömer'ci, bir jest yapalım demişlerdir...:img-in_lo:img-in_lo
Tuhaftı itiraf et :hıh Cemin evindeki resimde tuhaf mesela :)
Son bölümlere doğru işini aksattın mı h