Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 26
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Yılmazın özür dileme sahnesine bayılmıştım şener şen'in filmlerinde olduğu gibi filiz tamam seni kullandım ama bir sor bakayım neden kullandım :):) Sebeplerim vardı :)
şimdi yazınca benim de aklıma geldi ben de en son babalar duyardaki Kadir gibi demiştim. Adamın özrü kabahatinden büyük :) Bir de Filiz'e 'amacım seni üzmek değildi' demişti değil mi? İyi ki diziydi seyrettiğimiz normalde çok az küfreden ben şöyle okkalı bir küfür savururdum Filiz'in yerinde olsam :icon_whis
Aslında geçen düşündüm de Yaprak Dökümü'ndeki Ferhunde ne giderdi be Yılmaz'a. Tam süper bir çift olurlardı. O dizide hatun dudaklarını büzüp kocasına yani Şevket'e her istediğini yaptırıyor ya bayılıyorum işte böyle kocasını parmağında oynatan kadınlara:)
ne gerek var :) filizde pekala yaptırır istediğini :)
Ayrıca yılmaz şevket kadar değil , şevket epeycene saf :icon_whis yılmaz arada höt hötleşiyor sonra filiz onu yatıştırıyor :)
Yılmaz son zamanlarda evde en son sözü söyleyenlerden oldu tabi son sözü de peki karıcığım :):)
Ağustos Böcüğü 12-07-07, 13:58 İnsan sevdiğinin değerini kaybedince anlarmış böcüğüm.. Bu Elif'de baktı gördü başkasına kaptırdı ahanda dedi Yılmaz'ı asıl şimdi kaybettim =)
Hee Yılmazda hazır ol vaziyette onu bekleyecekti..Elif kız alsın hevesini nasılsa geri döner diye düşünüp..Şuursuz Elif :)
forever_bim 12-07-07, 14:00 ne gerek var :) filizde pekala yaptırır istediğini :)
Ayrıca yılmaz şevket kadar değil , şevket epeycene saf :icon_whis yılmaz arada höt hötleşiyor sonra filiz onu yatıştırıyor :)
Yılmaz son zamanlarda evde en son sözü söyleyenlerden oldu tabi son sözü de peki karıcığım :):)
Ya aslında haklısın Sinem,
Filiz'e Yaprak Dökümü'nü izletelim, Ferhunde gibi her istediğini yaptırmaya devam etsin valla. Hem bak son bölümde Feride Ömer konusunda "Onlar aşık, sen karışsan da birşey değişmeyecek onlar halleder" cümlesini gayet sert bir tonda söyledi. Yani fazla sızlanma merdaneyi alırım elime der gibiydi....
Efem ben onu mukayese yapmak için değil Ferman Abim'le şakayla karışık muhabbet etmek için yazdım...hıh...Filiz Cem süper olurdu haklısın. Filiz'e de bir katil yakışırdı(bana göre değil size göre Ebru'cum:))
Yoksa Filiz nere Elif nere? Ferman Abim boşuna mı karadul ya da amazon kadını diyor:) Erkek gibi kadın maşallah:)
ne alaka hasan cem yakışırmış filize..demek istediğim benim cem o aralar ömerden hiç eksik değildi ama filiz elif gibi yapmadı...yılmaza kızıp ceme gitmedi...
elifle filiz cidden mukayese kabul etmez öyle kahve mahve bahane filiz şahane:happy0064
EvaLongoria 12-07-07, 14:02 Hee Yılmazda hazır ol vaziyette onu bekleyecekti..Elif kız alsın hevesini nasılsa geri döner diye düşünüp..Şuursuz Elif :)
Eee hani sevgileri büyüktü ya bunların Elif ' de heralde benden başkasına bakamaz benden de vazgeçemez modundaydı. Hani o istediğini yapar ama Yılmaz yapmaz. Çünkü Yılmaz ölümüne seviyor heytt bee =))
Ağustos Böcüğü 12-07-07, 14:06 Ya aslında haklısın Sinem,
Filiz'e Yaprak Dökümü'nü izletelim, Ferhunde gibi her istediğini yaptırmaya devam etsin valla. Hem bak son bölümde Feride Ömer konusunda "Onlar aşık, sen karışsan da birşey değişmeyecek onlar halleder" cümlesini gayet sert bir tonda söyledi. Yani fazla sızlanma merdaneyi alırım elime der gibiydi....
Hasancım bence filize ferhundeyi izletmeye gerek yok ki...Baksana muma çevirmiş Yılmaz'ı..Öyle dudak falan bükmesine gerek yok Yılmaz zaten kölesi olmuş. Buradabaşka bir kelime kullanacaktım ..Hani şu evcil sadık dostlarımız var ya uyardı buraya ama forum kuralları ne der bilmiyom :)
forever_bim 12-07-07, 14:07 ne alaka hasan cem yakışırmış filize..demek istediğim benim cem o aralar ömerden hiç eksik değildi ama filiz elif gibi yapmadı...yılmaza kızıp ceme gitmedi...
elifle filiz cidden mukayese kabul etmez öyle kahve mahve bahane filiz şahane:happy0064
Valla Cem'le Ömer'i aynı cümlede kullandın ya Ebru'cum pes valla,,
Hem Cem'de Filiz'i rahatsız eden bir takım şeyler vardı hatırlasana, 44. bölümde ikisi arabada yalnızken nasıl korkmuştu Filiz, ayrıca Ömer hastanedeyken o adamının gırtlağına çökmüştü 51. bölümde, Filiz bunu da görüp tedirgin olmamış mıydı?
Hem Filiz'in de azımsanamayacak ölçüde hataları var ama ben hatasıyla seviyorum hatunu. Hem bak Yılmaz'ın hakkından bir o geldi:):)
Hem Cem'de Filiz'i rahatsız eden bir takım şeyler vardı hatırlasana, 44. bölümde ikisi arabada yalnızken nasıl korkmuştu Filiz, ayrıca Ömer hastanedeyken o adamının gırtlağına çökmüştü 51. bölümde, Filiz bunu da görüp tedirgin olmamış mıydı?
Hem Filiz'in de azımsanamayacak ölçüde hataları var ama ben hatasıyla seviyorum hatunu. Hem bak Yılmaz'ın hakkından bir o geldi:):)
ya benle inatlaşıyosun ya da anlamak istemiyosun...ömer naasıl elife yaklaştıysa cem de aynı yaklaştı bir katil cemle kıyaslamıyorum centilmen cemle kıyaslıyorum ben...elifin hatasına düşmedi filiz ömür boyu tek kalmayı bile göze almıştı....ama bak elife yılmaz gidince ilk durağı belli
Ağustos Böcüğü 12-07-07, 14:10 Eee hani sevgileri büyüktü ya bunların Elif ' de heralde benden başkasına bakamaz benden de vazgeçemez modundaydı. Hani o istediğini yapar ama Yılmaz yapmaz. Çünkü Yılmaz ölümüne seviyor heytt bee =))
Evet harbi heeyyyyt ne..Ne aşkmış..Dumur oldu tabi..Koca patronu bile aşık etmiş kendine..Yılmaz ne ki...Heyhaaatttt kaderin cilvesi işte..
he he :happy0064 ben biliyorum ömerciler yılmaza neden kıl :img-yes: elif bir türlü sevemedi ömeri aklı hep yılmazdaydı ömer o evlilikte kendi kendine evcilik oynuyordu :img-blush ömercilerin bu tepkisini anlıyabiliyorum yane :img-wink: ama ne yapalım senaryoda ömeri dış kapanın mandalı yaptı ne yaparsın :good:
cem sapıtmadan önce ilk sezon ki ömerin anlayışlı,yardım sever ilgili haline benziyordu ama :) Filizin abisi hastanede onların yanında cem var ve her şeyle ilgileniyor,aynı nalanın hastanede yattığındaki ömer gibi..Cem filizin yılmazla olan sorunlarını biliyordu dert ortağı gibi olmuştu :) ömerde elifle yılmaz arasındaki sorunları biliyordu tek fark yılmazla elif arasındaki sorun ömerdi,filile yılmaz arasındaki sorunda ise azıcık cem vadı başlarda :)
Ama bu yazdıklarımdan ömer eşittir cem sonucu çıkmasın :icon_whis :img-icecr
tieyytt mieyyttt iyide arkadaşlar dinleneyim dedim yazılanları okuyup güleyim dedim ama bakıyorum da dakka geçmeden herkes yılmaza giydirmeye başlamış..bakın olmuyor..:img-icecr harcarım üleynnn...dokunmayın yılmazıma...uyandırmayın uyuyan dev fermanı...hadi gülelim..:img-icecr :happy0064
forever_bim 12-07-07, 14:15 he he :happy0064 ben biliyorum ömerciler yılmaza neden kıl :img-yes: elif bir türlü sevemedi ömeri aklı hep yılmazdaydı ömer o evlilikte kendi kendine evcilik oynuyordu :img-blush ömercilerin bu tepkisini anlıyabiliyorum yane :img-wink: ama ne yapalım senaryoda ömeri dış kapanın mandalı yaptı ne yaparsın :good:
Yo ben Yılmaz'a kıldım çünkü herif tam anlamıyla odundu. Kaba anlayışsız kendine güveni sıfır, sırf höthöt davranışları var diye gidip herifi tutacak halim yoktu.
Ömer de tam tersine kendine güveni yüksek, nazik ve anlayışlıydı.
Elif de beyinsizse sorun Elif'de bende değil...
forever_bim 12-07-07, 14:17 ya benle inatlaşıyosun ya da anlamak istemiyosun...ömer naasıl elife yaklaştıysa cem de aynı yaklaştı bir katil cemle kıyaslamıyorum centilmen cemle kıyaslıyorum ben...elifin hatasına düşmedi filiz ömür boyu tek kalmayı bile göze almıştı....ama bak elife yılmaz gidince ilk durağı belli
E şimdi Filiz'le Yılmaz'ın ilişkisi Elif'le Yılmaz'ın ilişkisinden daha yoğun bir ilişkiydi. Yılmaz Elif'i istemediğinde çok daha kabaca bitirmişti ilişkiyi hapishanedeki konuşmayı hatırla. Filiz Yılmaz'a af dilemeye gittiğinde o kadar kaba değildi Yılmaz. İnatlaşmak için yazmadım ki, eğlenelim diye yzıyorum.
Yo ben Yılmaz'a kıldım çünkü herif tam anlamıyla odundu. Kaba anlayışsız kendine güveni sıfır, sırf höthöt davranışları var diye gidip herifi tutacak halim yoktu.
doğru kaba sabaydı ama hiç olmazsa delikanlıydı :good: özü sözü birdi adamın ne zaman ömer adilik yaptı adamda çıldırdı ömerleşti nazik oldu ama gitti günahı olmayan bir kız yoluyla intikam almak istedi:img-wink: valla keşke kaba falan olsaydıda ömer gibi böyle bir aidik yapmasaydı:img-wink: yapma allasen ömere bakmadı ömeri sevmedi diye beyinsiz yaptın sende kızı :icon_whis
EvaLongoria 12-07-07, 14:19 tieyytt mieyyttt iyide arkadaşlar dinleneyim dedim yazılanları okuyup güleyim dedim ama bakıyorum da dakka geçmeden herkes yılmaza giydirmeye başlamış..bakın olmuyor..:img-icecr harcarım üleynnn...dokunmayın yılmazıma...uyandırmayın uyuyan dev fermanı...hadi gülelim..:img-icecr :happy0064
Kanımca biz yazmayalım dedikçe bizi zorla yazdıracaklar ferman abi =))
Valla seni susturmamak için yılmaz a giydirceksek bende başlıyım sende susma =)
Ağustos Böcüğü 12-07-07, 14:20 tieyytt mieyyttt iyide arkadaşlar dinleneyim dedim yazılanları okuyup güleyim dedim ama bakıyorum da dakka geçmeden herkes yılmaza giydirmeye başlamış..bakın olmuyor..:img-icecr harcarım üleynnn...dokunmayın yılmazıma...uyandırmayın uyuyan dev fermanı...hadi gülelim..:img-icecr :happy0064
Yok valla ben giydirmiyorum..Yani en azından şimdilik..:)
Sayende ilk bölümleri izliyorum biraz kalas odun vs ama saf bir delikanlıymış yahu..Öfke de bir değişiklik yok o hep aynı ve fekat ..Huy işte beşikte giriyor..74.bölüm başı çıkıyor..Kihkih..
E şimdi Filiz'le Yılmaz'ın ilişkisi Elif'le Yılmaz'ın ilişkisinden daha yoğun bir ilişkiydi. Yılmaz Elif'i istemediğinde çok daha kabaca bitirmişti ilişkiyi hapishanedeki konuşmayı hatırla. Filiz Yılmaz'a af dilemeye gittiğinde o kadar kaba değildi Yılmaz. İnatlaşmak için yazmadım ki, eğlenelim diye yzıyorum.
elif bi kere nişanlısıydı...bisüre sonra evleeneceği kadın...yılmazın kabalığı elifi haklı çıkarmaz çünkü beklemedi dinlemedi kendini ömerde karar kaldı...evde kalacam diye mi korktu yılmaz bırakınca bari ömer de gitmesin dedi herhal:img-yes:
forever_bim 12-07-07, 14:23 doğru kaba sabaydı ama hiç olmazsa delikanlıydı :good: özü sözü birdi adamın ne zaman ömer adilik yaptı adamda çıldırdı ömerleşti nazik oldu ama gitti günahı olmayan bir kız yoluyla intikam almak istedi:img-wink: valla keşke kaba falan olsaydıda ömer gibi böyle bir aidik yapmasaydı:img-wink: yapma allasen ömere bakmadı ömeri sevmedi diye beyinsiz yaptın sende kızı :icon_whis
Valla sbr'cım forumca anlaşmıştık arkadaşlar da "adi şerefsiz" gibi şeyler yazmayacaklardı editliyorduk bunları.
Forumda bence Ömer'in nişanlı kıza yaklaşması değil forumu bozan, bunu Yılmaz'ı alt ederek yapması bozdu forumu. Ömer ne yaparsa yapsın zaten bunu ne Yılmaz unutur ne de forum unutur.
Madem forumumuz bu kadar AHLAK POLİSİ, bir zahmet Yılmaz'ı da kınayın. Kocaman bebekle nikah masasına oturdu diye. Ki polislik göreviniz tam yerini bulmuş olsun.
valla aslında kadın ya da erkek olsun farketmez insanların cogunda var bu. kendisini en güzel sekilde sevecek, el üstünde tutacak, anlayıslı nazik kişiyi değil de kendisini sürüm sürüm süründerecek, sürekli yönetmeye calısan kişiye asık olup onun pesinden kosar dururlar. sorun sadece elifte değil yani.
ayrıca cemin ilk hallerinin ömerin tavırlarına benzediğine katılıyorum sadece filize karsı da değil filizin ailesine yani ömerle handan hanıma karsı da ömerin müjgan hanımla nalana oldugu gibi iyi yaklasıyodu. tabi biz cemin gercek yüzünü biliyoruz asla ömerle bir olamaz ama biz gösterdiği yüzünü karsılastırıyoruz sadece.
EvaLongoria 12-07-07, 14:27 Valla sbr'cım forumca anlaşmıştık arkadaşlar da "adi şerefsiz" gibi şeyler yazmayacaklardı editliyorduk bunları.
Forumda bence Ömer'in nişanlı kıza yaklaşması değil forumu bozan, bunu Yılmaz'ı alt ederek yapması bozdu forumu. Ömer ne yaparsa yapsın zaten bunu ne Yılmaz unutur ne de forum unutur.
Madem forumumuz bu kadar AHLAK POLİSİ, bir zahmet Yılmaz'ı da kınayın. Kocaman bebekle nikah masasına oturdu diye. Ki polislik göreviniz tam yerini bulmuş olsun.
Ne alaka şimdi Yılmaz'ın bebekle oturması ile Ömer ?
Yani biri nişanlı bi kızı ayartıyo diğer bebeğinin annesi ile nikah masasına oturuyo.
bu Ömer delikanlı olsaydı karısının kendisini aldattığını düşürken gidip kumarda kendini batırcağına adam gibi gidip elifle konuşurdu.:img-yes: bi de Yılmaz var tabi tamam Yılmaz benim adamım olabilir ama onunda delikanlılığa uymayan yönleri var Filizi unutmak için Aslı kıza evlenme teklif etti sonra pişman oldu bu delikanlılık mı şimdi :img-wink: Anlaşılan bu dizinin delikanlıları AYNALI ve SALİH çünkü Salih Fahriye hamile olmasına rağmen ona evlenme teklif etti Aynalı zaten delikanlıydı.:good: :good:
Valla sbr'cım forumca anlaşmıştık arkadaşlar da "adi şerefsiz" gibi şeyler yazmayacaklardı editliyorduk bunları.
öncelikle hemen düzeltiyorum bu adilik sözüğünü ömerlik bir hareket diyorum :img-wink: valla benim için isterse gitsin semayı aynı şekilde ömerlik yapsın benim için fark etmez ben yine yerin dibine sokarım ömeri :good: bu olayda şahısların bir önemi yok bana göre:img-yes: valla o konuda yılmaz ne yapacaktı söyle bana bir sen :good: adamın bebekten haberi mi vardı ki oturtmadı nikaha yapma allasen :icon_whis
doğru kaba sabaydı ama hiç olmazsa delikanlıydı :good: özü sözü birdi adamın ne zaman ömer adilik yaptı adamda çıldırdı ömerleşti nazik oldu ama gitti günahı olmayan bir kız yoluyla intikam almak istedi:img-wink: valla keşke kaba falan olsaydıda ömer gibi böyle bir aidik yapmasaydı:img-wink: yapma allasen ömere bakmadı ömeri sevmedi diye beyinsiz yaptın sende kızı :icon_whis
Ömerle yılmazın olayında dağlar kadar fark var arkadaşım evet ömer hoş bir davranış sergilemedi ama senin dediğin sıfatlarıda hakedecek birşey yapmadı.
Ama yılmazın yaptıkları işte tüm kötü sözleri hakediyor.yılmazın yaptıkları ortada ömerinde
forever_bim 12-07-07, 14:32 Valla kafatasında beyin taşıyan bir adam gidip de can düşmanları Handan'la Cem'in sunduğu saçma rapora inanıp en basiti bekaretini kendine vermiş 4 yılda başkasıyla ilişki kurmamış kadından şüphe edebiliyorsa ben o adamı sevmem kardeşim. Samimi de bulmam. Anlamıyorsa Filiz'in erken büyüyen karnına baksın. Bu olaylarda tümüyle haklı olmasa da ciddi anlamda Filiz haklıdır.
Ömerle yılmazın olayında dağlar kadar fark var arkadaşım evet ömer hoş bir davranış sergilemedi ama senin dediğin sıfatlarıda hakedecek birşey yapmadı.
Ama yılmazın yaptıkları işte tüm kötü sözleri hakediyor.yılmazın yaptıkları ortada ömerinde
valla bence hak etmiştir ömer aynı şekilde yılmazda burda bir sorun olmasın :img-wink: yaw yılmazın ne zoru vardı gitti bulaştı filize ömer efendi rahat dursaydı olacak mıydı bunlar yapmayın etmeyin :img-wink: nişanlı kızı elde etmeye çalıştı bir şekilde yaptıda bunu ama ne oldu mutlu olamadı elif sevemedi ömeri:img-yes:
Kanımca biz yazmayalım dedikçe bizi zorla yazdıracaklar ferman abi =))
Valla seni susturmamak için yılmaz a giydirceksek bende başlıyım sende susma =)
yahu evacım dün en son ömer filiz gidiyordu..yılmaza pek ses yoktu..ben de iyi diyordum...walla bilmem ben 73 kadar olan yılmaza la fedeceklere peşin peşin yılmazın ağzıyla konuşurum "cehenneminiz olurum sizin" :happy0064 :img-icecr
ortada ne güzel nişanlı hırsızı cücük ömer var, erkeğini yiyen karadul var,rakkase feride var siz gidiyorsunuz dizi tarihinin en tutkulu seven adamına giydiriyorsunuz.tieytttt:img-icecr
Yok valla ben giydirmiyorum..Yani en azından şimdilik..:)
Sayende ilk bölümleri izliyorum biraz kalas odun vs ama saf bir delikanlıymış yahu..Öfke de bir değişiklik yok o hep aynı ve fekat ..Huy işte beşikte giriyor..74.bölüm başı çıkıyor..Kihkih..
şimdilik değil 74 e kadar laf etme böcüğüm..kral adam yılmaz kral adam..:) izledikçe içine sindirecek ve en azılı yılmazcı olacaksın garanti veriyorum...mazotu da 300 kuruş yapacam...hamilelik 3 aya düşecek...gs FENERBAHÇE yi kadıköyde yenecek..(tüh be bu sonuncusunu çok attık:))
elif bi kere nişanlısıydı...bisüre sonra evleeneceği kadın...yılmazın kabalığı elifi haklı çıkarmaz çünkü beklemedi dinlemedi kendini ömerde karar kaldı...evde kalacam diye mi korktu yılmaz bırakınca bari ömer de gitmesin dedi herhal:img-yes:
al benden de o kadar arcshe cim ya.:good: tabi canım baktı bu ömer denen cacık kafesteki kuş gibi güzel güzel şakıyor kendine kaçırmiim bu kuşu dedi yahu:) gerçi ömeri kahve ve yemek olayında destekliyorum..kedi olalı bi fare turmuş demek zamanında.:happy0064 :img-icecr
valla ömerinde kafasında bir beyin veya bir hissetme gücü olsaydı 50 kere anlardı elifin onu sevmedini :img-wink: belkide anladı ama dediğim gibi devam etti evcilik olayına yaww anladı biraz geçte olsa sonra odaları ayırdı 2 gün kendince ceza veriyor sanki :icon_whis ( yaw iyice yılmazcı oldum bea daha doğrusu eski yılmazcı :img-wink: )
Valla kafatasında beyin taşıyan bir adam gidip de can düşmanları Handan'la Cem'in sunduğu saçma rapora inanıp en basiti bekaretini kendine vermiş 4 yılda başkasıyla ilişki kurmamış kadından şüphe edebiliyorsa ben o adamı sevmem kardeşim. Samimi de bulmam. Anlamıyorsa Filiz'in erken büyüyen karnına baksın. Bu olaylarda tümüyle haklı olmasa da ciddi anlamda Filiz haklıdır.
hehe:) bu çok ilginç bir yorum olmuş be hasanım..ne alaka bekaretini ona vermekle hayat boyu onu beklicek anlamına mı geliyor yani..4 yılda başkasıyla ilişki kurup kurmadığını yılmazın düşünüp düşünmediği gayet muallak bir durum.jhiç böyle bir konuşma geçmedi aralarında..e haliyel yılmaz kadın-doğum uzmanı da değil..ben de çocuğum olana kadar hangi ayda karın ne kadar şişer diye bir olayı araştırmadım yani.bu olaylarda filizin ufacık hakkı yoktur..yılmazın kendine olan güvenini yıkan kendisidir.bu durumda sonuçlarına katlanacak olan da kendisidir.:img-icecr ayrı ekten şunu da eklemeliyim ki edison un bir lafı vardır "şans, hazırlıklı beyinlere güler" diye.bunun tam terside doğrudur..ayrıca yılmaz o dönem zaten beyin olarak kendini filize güvenmemeye ve onu hayatından çıkarmaya adamıştır beynini...bu pozisyonda neyin kim tarafından getirildiği pek önem taşımaz..adam zaten hazır inanmaya...artı böyle olmadığı varsaysak bile gelen rapor bir doktor tarafından imzalanmış ve getiren kişi de nekadar kötü olursa olsun bir annedir...yılmaz insanların bu kadar alçalabileceğini düşünemeyecek kadar yüce ruhlu bir adamdır o dönemde ki 74 te vefat edene kadar da öyle kaldı garibim..ne çekti be.....nur içinde yatsın:good:
forever_bim 12-07-07, 14:37 Ne alaka şimdi Yılmaz'ın bebekle oturması ile Ömer ?
Yani biri nişanlı bi kızı ayartıyo diğer bebeğinin annesi ile nikah masasına oturuyo.
Peki durum çok mu normal Eva? Hamile kalmış ve yüksek ihtimal hamile kalan kadınla geçirdiği malum geceyi anımsıyor ama ona en zor gününde sırtını dönüp hasta ve aciz bir kızla nişan takıyor. Çok mu normal bu? İyi bari kız arkadaşım bana bebek dogurmadan evlenmeyim onunla babam da artık beni diri diri gömsün.
forever_bim 12-07-07, 14:42 valla ömerinde kafasında bir beyin veya bir hissetme gücü olsaydı 50 kere anlardı elifin onu sevmedini :img-wink: belkide anladı ama dediğim gibi devam etti evcilik olayına yaww anladı biraz geçte olsa sonra odaları ayırdı 2 gün kendince ceza veriyor sanki :icon_whis ( yaw iyice yılmazcı oldum bea daha doğrusu eski yılmazcı :img-wink: )
sbr'cım sevgili arkadaşım
24. bölümde odalar ayrıldı 33. bölümde bile ki Elif hastaneye düşmüştü ayrı odalarda uyuyorlardı. Elif'in hamileliği iki aylıkken 4 aylık olmuştu. Var durumu sen hesapla. Elif'in onu sevmediğini mektubu bulunca anladı. Ondan sonrası da zaten çorap söküğü gibi geldi.
yahu orda bazı olaylar var filiz hanım tavır ve davranışlarıyla uzaklaştırmıştır yılmazı :img-wink: yaw 20 bölüm allem etti kallem etti benide kanser etti :img-pilot söylemedi bebeği bea :good: var mı bunun ötesi yılmaz efendinin bebekten haberi olsaydı bırakırmıydı filizciğini :img-wink:
yahu evacım dün en son ömer filiz gidiyordu..yılmaza pek ses yoktu..ben de iyi diyordum...walla bilmem ben 73 kadar olan yılmaza la fedeceklere peşin peşin yılmazın ağzıyla konuşurum "cehenneminiz olurum sizin" :happy0064 :img-icecr
ortada ne güzel nişanlı hırsızı cücük ömer var, erkeğini yiyen karadul var,rakkase feride var siz gidiyorsunuz dizi tarihinin en tutkulu seven adamına giydiriyorsunuz.tieytttt:img-icecr
Ben de Cem'den bir sözle cevap vereyim;
Ferman Abisiz bir forum olmayacaksa, cehennemi göze alıyorum :)
Hosgeldi Abi....
valla bence hak etmiştir ömer aynı şekilde yılmazda burda bir sorun olmasın :img-wink: yaw yılmazın ne zoru vardı gitti bulaştı filize ömer efendi rahat dursaydı olacak mıydı bunlar yapmayın etmeyin :img-wink: nişanlı kızı elde etmeye çalıştı bir şekilde yaptıda bunu ama ne oldu mutlu olamadı elif sevemedi ömeri:img-yes:
Arkadaşım madem yılmaz delikanlıydı ozaman gidip ömer ve elifle hesaplaşsaydı onlarla uğraşsaydı ama yılmaz delikanlısı ne yaptı gitti kızı kullandı hani yılmaz delikanlıydı demek ki içinde varmış adamın kötülük......
ömer hiç olmazsa elifi kullanmadı onu kandırmadı açık açık ilgilendiğini elife belli etti elifte sevmediği halde ömeri tercih etti olay budur.Hatası yokmudur vardır ama yılmazın yaptığı davranışının yanında ömerin ki devede kulak kalır.
EvaLongoria 12-07-07, 14:44 Peki durum çok mu normal Eva? Hamile kalmış ve yüksek ihtimal hamile kalan kadınla geçirdiği malum geceyi anımsıyor ama ona en zor gününde sırtını dönüp hasta ve aciz bir kızla nişan takıyor. Çok mu normal bu? İyi bari kız arkadaşım bana bebek dogurmadan evlenmeyim onunla babam da artık beni diri diri gömsün.
Hasan 20.yüzyıldayız. Adam nerden bilsin Allah aşkına ? Rapor veriliyor Cem'den diye. Adam müneccim değil heralde. Rapora inanıyor. Sonra da ilişiğini kesiyor kızla. Yai burada anormal bir durum yok.
Yok abi sen yazmıcam dedin ya o yüzden yılmaz a giydirme işlemine başladılar. ama bak harekete geçtin sende =)
Peki durum çok mu normal Eva? Hamile kalmış ve yüksek ihtimal hamile kalan kadınla geçirdiği malum geceyi anımsıyor ama ona en zor gününde sırtını dönüp hasta ve aciz bir kızla nişan takıyor. Çok mu normal bu? İyi bari kız arkadaşım bana bebek dogurmadan evlenmeyim onunla babam da artık beni diri diri gömsün.
hehe:) var ya hasan ben lafları iyi eğip büktüğümü düşünürdüm,kelimelere iyi ip atlattığımı düşünürdüm lakin görüyorum ki sen de benden az sayılmazsın hani.:img-icecr özellikle son cümlen harika..yılmaz beraber olduğu kadının çocuk doğurup doğuramadığına mı göre bakıp karar veriyıor yani..:happy0064
forever_bim 12-07-07, 14:46 hehe:) bu çok ilginç bir yorum olmuş be hasanım..ne alaka bekaretini ona vermekle hayat boyu onu beklicek anlamına mı geliyor yani..4 yılda başkasıyla ilişki kurup kurmadığını yılmazın düşünüp düşünmediği gayet muallak bir durum.jhiç böyle bir konuşma geçmedi aralarında..e haliyel yılmaz kadın-doğum uzmanı da değil..ben de çocuğum olana kadar hangi ayda karın ne kadar şişer diye bir olayı araştırmadım yani.bu olaylarda filizin ufacık hakkı yoktur..yılmazın kendine olan güvenini yıkan kendisidir.bu durumda sonuçlarına katlanacak olan da kendisidir.:img-icecr ayrı ekten şunu da eklemeliyim ki edison un bir lafı vardır "şans, hazırlıklı beyinlere güler" diye.bunun tam terside doğrudur..ayrıca yılmaz o dönem zaten beyin olarak kendini filize güvenmemeye ve onu hayatından çıkarmaya adamıştır beynini...bu pozisyonda neyin kim tarafından getirildiği pek önem taşımaz..adam zaten hazır inanmaya...artı böyle olmadığı varsaysak bile gelen rapor bir doktor tarafından imzalanmış ve getiren kişi de nekadar kötü olursa olsun bir annedir...yılmaz insanların bu kadar alçalabileceğini düşünemeyecek kadar yüce ruhlu bir adamdır o dönemde ki 74 te vefat edene kadar da öyle kaldı garibim..ne çekti be.....nur içinde yatsın:good:
Abicim şimdi bu Edi ile Büdü yani Filiz'le Yılmaz 4 yıl boyunca araya başkalarını koymuş olsalar, herif ne diye açıklama bekliyorum diye hatunu kovalasın, ya da hatun bir gelecek kurduysa neden sürekli açıklama yapmaktan çekinsin, başkası var diyip pekala devam ederdi yoluna.
Abi sende yani bir karar ver, hergün bir başka tarafı tutuyorsun:) Seni Filizci diye de görebilecek miyiz acaba?
sbr'cım sevgili arkadaşım
24. bölümde odalar ayrıldı 33. bölümde bile ki Elif hastaneye düşmüştü ayrı odalarda uyuyorlardı. Elif'in hamileliği iki aylıkken 4 aylık olmuştu. Var durumu sen hesapla. Elif'in onu sevmediğini mektubu bulunca anladı. Ondan sonrası da zaten çorap söküğü gibi geldi.
yaw benim dediğim 2 bölüm olayının vehametini göstermek için yazılan hafif bir abartıydı :img-yes::img-pilot bak sende diyon mektubu bulunca anladı diye halbuki daha önce tavır ve davranışlardan anlaması gerekiyordu hani forum aslı bakışlardan niye anlamadı deniliyordu ahanda aynı durum :img-yes: ee ömerde yaptıklarını ödedi bir şekilde modum ne yaparsın
forever_bim 12-07-07, 14:49 Arkadaşım madem yılmaz delikanlıydı ozaman gidip ömer ve elifle hesaplaşsaydı onlarla uğraşsaydı ama yılmaz delikanlısı ne yaptı gitti kızı kullandı hani yılmaz delikanlıydı demek ki içinde varmış adamın kötülük......
ömer hiç olmazsa elifi kullanmadı onu kandırmadı açık açık ilgilendiğini elife belli etti elifte sevmediği halde ömeri tercih etti olay budur.Hatası yokmudur vardır ama yılmazın yaptığı davranışının yanında ömerin ki devede kulak kalır.
Olay budur, ekleyecek kelime bulamıyorum. Ancak böyle ifade edilebilir. Ellerine sağlık.
ömer daha elifi ilk gördüğü an vuruldu ona nişanlı olup olmadıgını bilmeden. sonrasında nişanlı oldugunu ögrendiğinde de iş işten coktan gecmişti zaten. ömer bu sebeple elife olan ilgisini devam ettirdi ve baktı ki cok da terslenmiyo hatta elifin de hosuna gidiyo ilgisi demek ki nisanlısına cok da tutkun değil dedi. ayrıca yılmaza baktıgında kendisine cok daha fazla sans verdi ve asık oldugu kadın için elinden geleni yaptı. bana göre nisanlı olan elif olduguna göre tavırlarına dikkat etmesi gereken de eliftir. ona gelip askını ilan eden de olur evlenme teklif eden de olur ama önemli olan bunların karsısında elifin tavrıdır. ayrıca ömer hep elife ciddi yaklasmıstır asla amaaan nisanlı olsun olmasın banane ben gönlümü eglendiririm ne olursa olsun demedi hep cok ciddiye aldı cünkü gercekten asıktı. ve bana göre pek cok insan da bu kadar seviyosa ömerin yaptıklarını yapabilir sansını dener neden sansını denemeden hayatının askı olarak gördüğü birini kaybetmeyi göze alsın ki? zaten elifin onu ciddi anlamda reddettiğini görseydi ve asla beraber olamayacaklarını duysaydı eliften hala devam etmezdi üstüne gitmeye. evet nisanlı birine öyle yaklasmak dogru olmayabilir ama ömere de cok kızamıyorum ben. acıkcası yılmazın yaptıgının yanında cok da büyük görünmüyo gözüme. bi de sunu söylemek istiyorum yılmaz filizin sımarık havalı pek cok kişiyle ilişki yasamıs biri oldugunu düsündü en basta zaten öyle bi kadın senin o tavrını sallamaz amaaan der gecer gider madem filizi öyle gördü de nasıl onu kullanarak öç alabilecegini düsündü? asıl filizin karakteri böyle oldugu için onların canını yakabildi yoksa mümkün değildi filize yaptıklarıyla onların canını yakması.
Arkadaşım madem yılmaz delikanlıydı ozaman gidip ömer ve elifle hesaplaşsaydı onlarla uğraşsaydı ama yılmaz delikanlısı ne yaptı gitti kızı kullandı hani yılmaz delikanlıydı demek ki içinde varmış adamın kötülük......
sevgili arkadaşım zaten bende delikanlıydı dedim :img-wink: sonra gördü ömerden centilmen oldu harcadı gül gibi kızı (yani filizi yahu filizim duy bu yazdıklarımı bak bir daha yazmam:img-pilot )
valla bak ne güzel söylüyon belli etti elife olan ilgisini ama geri çekilmedi terfilerle falan girdi kızın aklına bunu noktayı kaçırmayalım lütfen :happy0064
forever_bim 12-07-07, 14:52 Eva 21. yüzyıldayız canım ama ben o kadar geniş bir insan değilim. Ayrıca forum Ömer'e Feride'yle nişanlıyken birlikte oldu diye ateş püskürürken Yılmaz'ı niye eleştirmiyor aynısını hatta daha kötüsünü yaptığında? Benim itirazım çifte standarda. Ahlak kurallarının adamına göre uygulanmasına.
Ben de Cem'den bir sözle cevap vereyim;
Ferman Abisiz bir forum olmayacaksa, cehennemi göze alıyorum :)
Hosgeldi Abi....
hehe:) sağoasın secomsum...yahu okuyayım güleyim eğleneyim dedim ama bir baktım eski yılmazı almışlar yerden yere çalıyorlar.bu duruma sessiz kalmam beklenemezdi yahu..yedirmem ben karayağızımı...kihkihkih:) hoşbulduk tekrar..anladım ki forum kendi kendine tükenene kadar ben yazacam buraya...sahipsiz bırakmam eski yılmazı:good:
Yok abi sen yazmıcam dedin ya o yüzden yılmaz a giydirme işlemine başladılar. ama bak harekete geçtin sende =)
kihkihkih:) o zaman düzenliyorum söylemimi...yılmaza giydirilmeyecekse yazmayacam...öteki türlü ben rahat duramam yahu.:img-pilot :img-icecr
yaw benim dediğim 2 bölüm olayının vehametini göstermek için yazılan hafif bir abartıydı :img-yes::img-pilot bak sende diyon mektubu bulunca anladı diye halbuki daha önce tavır ve davranışlardan anlaması gerekiyordu hani forum aslı bakışlardan niye anlamadı deniliyordu ahanda aynı durum :img-yes: ee ömerde yaptıklarını ödedi bir şekilde modum ne yaparsın
Zaten bu durumun kızda farkında değildi :):) Partiye kadar ömerle gayet mutlu olduğunu düşünüyordu sonra kızımız ömerin bir gün başkasını seversen önce bana söyle söz mü demesi üzerine söz diyerek tamamladı :) Ömer nasıl elifin başkasını sevdiğini düşünsün..Aslıyla durumu çok farklı yılmaz bir gün bile aslıya seni seviyorum demedi,öpmedi ömerle elifse gerçekten bir çift gibiydi :)
Abicim şimdi bu Edi ile Büdü yani Filiz'le Yılmaz 4 yıl boyunca araya başkalarını koymuş olsalar, herif ne diye açıklama bekliyorum diye hatunu kovalasın, ya da hatun bir gelecek kurduysa neden sürekli açıklama yapmaktan çekinsin, başkası var diyip pekala devam ederdi yoluna.
Abi sende yani bir karar ver, hergün bir başka tarafı tutuyorsun:) Seni Filizci diye de görebilecek miyiz acaba?
yahu hasancım araya başkalarını koymuş olmaları demek illa hayata araya koyduklarıyla devam edecek demektir..filiz gider italya da takılır birine,yatar kalkar onla herşeyi yapar anlaşamaz ayrılır,veya anlaşır ama hala yılmazı sevdiği aklına gelir bırakır.keza yılmazda yapabilir bunu..kısaca senin bekaretini ona verdi nasıl olurdu böyle birşey düşünebilir lafına karşı çıkıyorum ben. abicim benim rengim her zaman belliydi..biraz makara kukara yapalım dedik bakıyorum hemen ordan girdin sende olaya:icon_sorr hehe:) alemsin hasanım..herhalde bir kahve ve sucuklu yumurtaya 7 aydır savunduğum şeyleri çiğneyeceğimi düşünmedin di mi? olamaz yoksa düşündün mü?
Zaten bu durumun kızda farkında değildi :):) Partiye kadar ömerle gayet mutlu olduğunu düşünüyordu sonra kızımız ömerin bir gün başkasını seversen önce bana söyle söz mü demesi üzerine söz diyerek tamamladı :) Ömer nasıl elifin başkasını sevdiğini düşünsün..Aslıyla durumu çok farklı yılmaz bir gün bile aslıya seni seviyorum demedi,öpmedi ömerle elifse gerçekten bir çift gibiydi :)
yapma sevgili sinem ömerle yemeğe çıkıyor elif elifin surat 2 hatta 3 karış aşağıda :img-yes: valla elifte hemen söyleyecek bir tip ya:):) valla bence ömer tavırlardan anlamalıydı zaten kızı hiç sorma boşuna iki yüzlü demiyorum elif için süper oynuyordu zaten sonra baloda gördü yılmazı yamuldu gene :img-pilot kendinden geçti :img-pilot :img-pilot al benide götür edasında baktı:img-pilot ah ah maske açık olacaktı ki .....:happy0064
forever_bim 12-07-07, 15:00 Zaten bu durumun kızda farkında değildi :):) Partiye kadar ömerle gayet mutlu olduğunu düşünüyordu sonra kızımız ömerin bir gün başkasını seversen önce bana söyle söz mü demesi üzerine söz diyerek tamamladı :) Ömer nasıl elifin başkasını sevdiğini düşünsün..Aslıyla durumu çok farklı yılmaz bir gün bile aslıya seni seviyorum demedi,öpmedi ömerle elifse gerçekten bir çift gibiydi :)
Evet Sinem
Gerçek bir çift gibiydiler. Elif en basiti evlendikleri gece eğer bu adamı istemiyorsa birlikte uyumazdı hazır hissetmiyorum derdi. Madem bu adamdan rahatsızdı neden ondan hamile kaldı? Neden korunma ihtiyacı hissetmedi. Evli ve düzgün bir hayatı olan çiftlerin bu düzgün hayat sonrası bebek dünyaya getirme olasılığı olduğunu bilmiyor muydu Elif? Valla bence biliyordu. Cin gibiydi çünkü.
ömerin zaten ne kadar cücük bir adam olduğu şimdi sinemin yazısında geçen "birgün başka birini seversen ilk bana söyle olur mu" lafından kabak gibi bellidir işte..öyle kendine güveniyormuş gibi gözükmekle olmaz bu işler arkadaşlar..önemli olan gerçekten kendine güvenmektir.:img-icecr şu 150 saniye olayı performansımı olumsuz yönde etkiliyor bu arada yahu:img-pilot
ömerin zaten ne kadar cücük bir adam olduğu şimdi sinemin yazısında geçen "birgün başka birini seversen ilk bana söyle olur mu" lafından kabak gibi bellidir işte..öyle kendine güveniyormuş gibi gözükmekle olmaz bu işler arkadaşlar..önemli olan gerçekten kendine güvenmektir.:img-icecr şu 150 saniye olayı performansımı olumsuz yönde etkiliyor bu arada yahu:img-pilot
işte bu be :happy0064 ferman abimden alıştığım mesajı gördüm sonunda :happy0064 yaww ben diyom zaten su yok bu biranın etkisi diye :img-pilot :img-pilot sevgili modum elif işte taklaya geldi o bebek olayında sonra aldırmak istedi zati :img-wink: :happy0064
... bi de sunu söylemek istiyorum yılmaz filizin sımarık havalı pek cok kişiyle ilişki yasamıs biri oldugunu düsündü en basta zaten öyle bi kadın senin o tavrını sallamaz amaaan der gecer gider madem filizi öyle gördü de nasıl onu kullanarak öç alabilecegini düsündü? asıl filizin karakteri böyle oldugu için onların canını yakabildi yoksa mümkün değildi filize yaptıklarıyla onların canını yakması.
Şimdiye kadar hiç böyle düşünmemiştim biliyormusun :icon_whis ama bu durumu Yılmaz'ın sonraki davranışları desteklemiyor...
Yılmaz, Filiz'in ilk kendisiyle birlikte olduğunu anladığında çok fazla şaşırdı. ésen göründüğün gibi biri değilsin" derken son derece samimiydi. Hatta özür bile diledi...
Filiz'e ilk defa o zaman ve sonrasında yaşadıklarında özellikle 14. bölümdeki "hiçbirşeyden umudunu kesme heleki aşktan" dediğinde hayran kaldı.
Yılmaz, Filiz'in seninde saydığın gibi olmadığını anladığında yaptığı şeyin manasızlığını kavradı zaten. Hatta bunu kendide itiraf etti. Salih'le konuşuyorlardı. "Ben bunu nasıl yapabildim günahsız birini nasıl bu oyuna alet ettim nasılda ne yaptığımı göremedim" tarzında cümleler kurmuştu...
forever_bim 12-07-07, 15:04 ömerin zaten ne kadar cücük bir adam olduğu şimdi sinemin yazısında geçen "birgün başka birini seversen ilk bana söyle olur mu" lafından kabak gibi bellidir işte..öyle kendine güveniyormuş gibi gözükmekle olmaz bu işler arkadaşlar..önemli olan gerçekten kendine güvenmektir.:img-icecr şu 150 saniye olayı performansımı olumsuz yönde etkiliyor bu arada yahu:img-pilot
Valla Ferman Abi
Sen de alemsin yani. Sinem önceden de Elif'i kırgın oldukları dönemde, Ömer'in müsait bir ortamda aldatmadığını yazdığında adama gene cücük dedin aldatsaydı adam mı olacaktı senin gözünde. Benim gözümde cücük de olamazdı o zaman.
Evet Sinem
Gerçek bir çift gibiydiler. Elif en basiti evlendikleri gece eğer bu adamı istemiyorsa birlikte uyumazdı hazır hissetmiyorum derdi. Madem bu adamdan rahatsızdı neden ondan hamile kaldı? Neden korunma ihtiyacı hissetmedi. Evli ve düzgün bir hayatı olan çiftlerin bu düzgün hayat sonrası bebek dünyaya getirme olasılığı olduğunu bilmiyor muydu Elif? Valla bence biliyordu. Cin gibiydi çünkü.
yapma hasancım..sorumluluklarını yerine getirmek ayrı birşeydir..sorumluluğun olan birşeyi severek yapmak ayrı birşeydir.yılmazın fenere kafadan dalmasını daha doğrusu yılmaza birşey olduğunu hissedecek kadar yılmaza aşık bir kadın 2 saat sonra severek kocasıyla beraber olcaksa o kadın anca uzaylıdır.elif cin gibiydi ama akıllı bir kadın değildi hasanım...çocuk işine ordan bak.:img-icecr
valla cücüklüğüne bir şey diyemem ama elifin onu sevmediğini anlaması baloya kadar mümkün değildi :)
Elif evi terkedince anladı zaten :) Ama geç oldu en azından tek başına anladı ya aslı handan söyledi anlamadı bakıştılar anlamadı elele durdular anlamadı :):)
evacım yazmama kararını bir daha düşün bakalım :):)
Bu arada hafta sonu imza günü varmış beyoğlunda zeynep beşerler,açelya elmas,serdar oğuz ve derya durmaz olacakmış :)
katılıyorum ömer elifin yılmazı cok sevdiğini sonra anladı zaten. zamanında nisanlı olmasına ragmen kendisiyle ilgilenen elifi tanıdı ve dedi ki madem benimle ilgilenebiliyo demek ki cok da sevmiyo onu, benimle daha mutlu olabilir ve buna inandı ben gayet normal buluyorum bu düsüncesini. aslı daha iki gün önce yılmazın kendi agzınyla filizi unutamam deyisini duydu buna ragmen evlenmeye kalktı onunla. acıkcası ömerle elife baktıgımda bi cift görebiliyodum hiç abi kardes gibiler diye düsünmedim ama aslıyla yılmaz bana hep o hissi verdi ömerle filiz bile konusmasalar abi kardes olduklarını da bilmesek daha bi sevgili hissi veriyodu diyebilirim o kadar yani.
forever_bim 12-07-07, 15:07 işte bu be :happy0064 ferman abimden alıştığım mesajı gördüm sonunda :happy0064 yaww ben diyom zaten su yok bu biranın etkisi diye :img-pilot :img-pilot sevgili modum elif işte taklaya geldi o bebek olayında sonra aldırmak istedi zati :img-wink: :happy0064
Hı sbr oldu. Elif sahip olduğu akılla seni ve beni suya getirir su içmeden geri getirirdi. Gidişattan gayet memnundu. 11. bölüm ile 15. bölüm arası replik ve sahnelerde Elif'in yeni hayatına alışma çabaları ve kendi hayatını Ömer ve öteki aile fertlerine kabullendirme çalışmaları örnekleriyle sabittir. Elifcik de bu dönemde anne karnına düşmüştür.
EvaLongoria 12-07-07, 15:08 Eva 21. yüzyıldayız canım ama ben o kadar geniş bir insan değilim. Ayrıca forum Ömer'e Feride'yle nişanlıyken birlikte oldu diye ateş püskürürken Yılmaz'ı niye eleştirmiyor aynısını hatta daha kötüsünü yaptığında? Benim itirazım çifte standarda. Ahlak kurallarının adamına göre uygulanmasına.
Yahu Ömer Elifden girip Yılmaz Filizden çıkıyorsun sonra araya Ömer Feride giriyor. Şimdi burada ille de Filiz&Yılmaz a mı çifte standart tanınıyor?
Ayrıca farklı yerden konuya girip başka yerden devam ediyorsun.
Filiz&Yılmaz beraber olduğunda Ömer &Feride beraberliğine itiraz eden kimse burada yoktu.
Valla Ferman Abi
Sen de alemsin yani. Sinem önceden de Elif'i kırgın oldukları dönemde, Ömer'in müsait bir ortamda aldatmadığını yazdığında adama gene cücük dedin aldatsaydı adam mı olacaktı senin gözünde. Benim gözümde cücük de olamazdı o zaman.
hehe:) hasanım ben ihaneti savunan bir adam olmadım hiç hayatımda..yanlız ihanetin bir tanımı vardır bana göre..o da karşındaki kimseyle alakalıdır..beni sevmeyen ve sallamayan bir kadına sadık kalmakla (ki bu durumda sadık kalmak gibi kavram sözkonusu değildir.sadece hukuki olarak bir aldatma sözkonusudur) adam da olmam...hehe:) ama eline geçen bir fırsatı kaçırmakla cücük olabilirsin bak ona bişi demem..:img-icecr kısaca ortada bir ihanetin var olabilmesi için gerçek bir çift taraflı ilişkinin var olması gerekir...burda durum fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış olayıdır.sanki ömer o gece o hatunla mercimek fırın olayına girseydi elif çok da sorun etcekti bunu.muhtemelen nerdeydin bile demiyecekti.zira ömer eve geldiğinde bile pireler uçuşuyordu elifin üstünde, 9 ncu uykusdundaydı..
Hı sbr oldu. Elif sahip olduğu akılla seni ve beni suya getirir su içmeden geri getirirdi. Gidişattan gayet memnundu. 11. bölüm ile 15. bölüm arası replik ve sahnelerde Elif'in yeni hayatına alışma çabaları ve kendi hayatını Ömer ve öteki aile fertlerine kabullendirme çalışmaları örnekleriyle sabittir. Elifcik de bu dönemde anne karnına düşmüştür.
valla beni nereye götürürde nerden getirirdi bilinmez:img-pilot ama ben elifte o samimiyeti göremedim :img-blush dediğin gibi çalışıyordu kabullendirmeye bir nevi kendini kandırıyordu :img-wink: yaww elif ömere göstermediği ilgiyi yatalak halde yılmaza gösterdi bea:img-icecr varmı bunun ötesi o güne kadar yatalak olan elif yılmaz geliyor diyo takla atacaktı nerdeyse:img-pilot :img-pilot
fatma-1721 12-07-07, 15:13 Valla okuyorum okuyorum,hemen hemen her iki yorumdan birinde Ömer icin "nisanli kizi ayartiyor"yaziyor,bu kiza bu adam yalanlar söylemedi,tuzaklar hazirlamadi,...kiza kibar bir bicimde ilgisini gösterdi,iltifatlarda bulundu,imkanlar sundu,cazip-hos-kibar bir erkekti ve ince yaklasimiyla kazandi.
Elifin nelerden hoslandigini bilen,onu taniyan Yilmaz gelinlik gibi önemli bir konuda bile kizin tüm sevincini kursaginda birakacak kadar kaba bir erkekti,Elifi korkuttu,kendisinden uzaklasmasini sagladi ve kaybetti,....burda kabahat varsa bu iliskiyi yürütemeyen iki kisi de Elif ve Yilmaz da kabahat var,Elifin neyi daha fazla istedigini bilememesinde ve Yilmazin kabaliginda.Elifin yerinde bende olsam Ömeri tecih ederdim cünkü Yilmaza tahammül edemezdim ama Yilmaza birdaha dönmeyi asla düsünmezdim.
Yilmazi tercih eden kadinlarda vardir tabii ama o zaman Elifin tercihi bu olsaydi isteklerinden taviz vermesi,Yilmaza uymasi gerekirdi.
forever_bim 12-07-07, 15:13 yapma hasancım..sorumluluklarını yerine getirmek ayrı birşeydir..sorumluluğun olan birşeyi severek yapmak ayrı birşeydir.yılmazın fenere kafadan dalmasını daha doğrusu yılmaza birşey olduğunu hissedecek kadar yılmaza aşık bir kadın 2 saat sonra severek kocasıyla beraber olcaksa o kadın anca uzaylıdır.elif cin gibiydi ama akıllı bir kadın değildi hasanım...çocuk işine ordan bak.:img-icecr
Adam tecavüz etmedi ya abi hatuna. Elif istemeseydi "Bunun zamanı gelmedi, kendimi hazır hissetmiyorum" derdi. Ömer de anlayış gösterirdi..
Elif eğer tümüyle Ömer'e karşı boş olsa gidip de sırf kardeşine yardım etti diye evlenmezdi. Hem ona olan sevgisine güvendi hem de birşeyler Elif'te de vardı bence.
Şimdiye kadar hiç böyle düşünmemiştim biliyormusun :icon_whis ama bu durumu Yılmaz'ın sonraki davranışları desteklemiyor...
Yılmaz, Filiz'in ilk kendisiyle birlikte olduğunu anladığında çok fazla şaşırdı. ésen göründüğün gibi biri değilsin" derken son derece samimiydi. Hatta özür bile diledi...
Filiz'e ilk defa o zaman ve sonrasında yaşadıklarında özellikle 14. bölümdeki "hiçbirşeyden umudunu kesme heleki aşktan" dediğinde hayran kaldı.
Yılmaz, Filiz'in seninde saydığın gibi olmadığını anladığında yaptığı şeyin manasızlığını kavradı zaten. Hatta bunu kendide itiraf etti. Salih'le konuşuyorlardı. "Ben bunu nasıl yapabildim günahsız birini nasıl bu oyuna alet ettim nasılda ne yaptığımı göremedim" tarzında cümleler kurmuştu...
dediklerine katılıyorum tabiki hepsi aynen böyle oldu arzu abla ama zaten benim anlatmak istediğim oradaki mantıksızlıktı yoksa ilk birlikte olduklarından sonra yılmaz iş yerine giderken arabada bi sahnesi vardı saskınlıgı orda da belli oluyodu. yani ben yılmazın da aslında cok güzel bi plan yaptım diye düsünürken farkında olmadan mantıksız bi plan yaptıgını, asıl filiz beklediği gibi biri olsaydı istediğini elde edemeyecegini anlatmaya calıstım.
valla cücüklüğüne bir şey diyemem ama elifin onu sevmediğini anlaması baloya kadar mümkün değildi :)
Elif evi terkedince anladı zaten :) Ama geç oldu en azından tek başına anladı ya aslı handan söyledi anlamadı bakıştılar anlamadı elele durdular anlamadı :):)
evacım yazmama kararını bir daha düşün bakalım :):)
Bu arada hafta sonu imza günü varmış beyoğlunda zeynep beşerler,açelya elmas,serdar oğuz ve derya durmaz olacakmış :)
elifin kendini sevdiğini anlamaması ömerin hatasıdır.ortada çok basit göstergeler vardır..evlendiklerinde daha kaç ay olmuştur yılmaz mağazayı yıkalı..onun peşinden karakola gidip sabaha kadar orda oturmak istemesi...mahkemelerine koşması...elif bir kere ömere yılmazla ilişkimiz bitti demiştir ömer bunun üstüne ağzını bile çalkalamamış hemen harekete geçmiştir.en azından yılmaz aslıya 3-5 defa demiştir filizle işim bitti diye..ama orda anlamayan aslı suçlu burda anlamayan ömer suçsuzdur..insan karşısındakjinin kendini sevip sevmediği 5 sn gözlerine baksa anlar yahu...yok muydu sizin şu kibar,düşünceli,romeo ömerde bu yetenek:img-icecr :happy0064
yaw bari direk söylesek ne söyliyeceğimizi :img-wink: böyle dolandırmadan falan :icon_whis yaww elif yılmazla nişanlı değilmiydi ömer bunu öğrendikten sonra devam etmedi mi telefonlar terfiler falan olmadı yani bunların hiç biri olmadı mı yahu :img-wink: gösterirsin ilgini beklersin ama sizin paşanız rahat durmadı ki :img-yes: yılmazın yaptıklarını onaylayacak değilim çoğu hareketi haksızdı ama adam hiç olmazsa içinden geldiği gibi davranıyordu
Valla okuyorum okuyorum,hemen hemen her iki yorumdan birinde Ömer icin "nisanli kizi ayartiyor"yaziyor,bu kiza bu adam yalanlar söylemedi,tuzaklar hazirlamadi,...kiza kibar bir bicimde ilgisini gösterdi,iltifatlarda bulundu,imkanlar sundu,cazip-hos-kibar bir erkekti ve ince yaklasimiyla kazandi.
Elifin nelerden hoslandigini bilen,onu taniyan Yilmaz gelinlik gibi önemli bir konuda bile kizin tüm sevincini kursaginda birakacak kadar kaba bir erkekti,Elifi korkuttu,kendisinden uzaklasmasini sagladi ve kaybetti,....burda kabahat varsa bu iliskiyi yürütemeyen iki kisi de Elif ve Yilmaz da kabahat var,Elifin neyi daha fazla istedigini bilememesinde ve Yilmazin kabaliginda.Elifin yerinde bende olsam Ömeri tecih ederdim cünkü Yilmaza tahammül edemezdim ama Yilmaza birdaha dönmeyi asla düsünmezdim.Yilmazi tercih eden kadinlarda vardir tabii ama o zaman Elifin tercihi bu olsaydi isteklerinden taviz vermesi gerekirdi.
Kesinlikle bu yorumuna katılıyorum ellerine ve yüreğine sağlık.:happy0064
elifin kendini sevdiğini anlamaması ömerin hatasıdır.ortada çok basit göstergeler vardır..evlendiklerinde daha kaç ay olmuştur yılmaz mağazayı yıkalı..onun peşinden karakola gidip sabaha kadar orda oturmak istemesi...mahkemelerine koşması...elif bir kere ömere yılmazla ilişkimiz bitti demiştir ömer bunun üstüne ağzını bile çalkalamamış hemen harekete geçmiştir.en azından yılmaz aslıya 3-5 defa demiştir filizle işim bitti diye..ama orda anlamayan aslı suçlu burda anlamayan ömer suçsuzdur..insan karşısındakjinin kendini sevip sevmediği 5 sn gözlerine baksa anlar yahu...yok muydu sizin şu kibar,düşünceli,romeo ömerde bu yetenek:img-icecr :happy0064
valla elifin ömere davranışına bir de yılmazın aslıya davranışına bakalım o zaman ömer anlamamakta haklı oluyor :) Aslıya bir kaç kez iş bitti dedi de ne oldu sürekli kızın peşindeydi elif bir kere dedi bir daha yılmazı görmedi...
Ama sonuçta elifle ömerde evliydi zaten...Yılmaz kendi nikahına bir karış suratla gitti elifin yüzünde güller açılıyordu...
Ömer zaten dizinin başından beri bir romeo :) her şeyi affeder,sürekli özür diler :img-in_lo anlayışla yaklaşır ( kardeşine hariç tabi :) ) Ömer sevdiği kadınların elini sıcak sudan soğuk suya sokturmamıştır hatta haketmeyene fazlaca sevgi göstermiştir :):) Asıl romeo ömer olsa gerek :):)
o zaman her gece neden kalkıp ağlıyodu..annesini arayıp sizi özledim diyodu..o ki herşey kusursuzdu..
Adam tecavüz etmedi ya abi hatuna. Elif istemeseydi "Bunun zamanı gelmedi, kendimi hazır hissetmiyorum" derdi. Ömer de anlayış gösterirdi..
Elif eğer tümüyle Ömer'e karşı boş olsa gidip de sırf kardeşine yardım etti diye evlenmezdi. Hem ona olan sevgisine güvendi hem de birşeyler Elif'te de vardı bence.
hayır hasan tecavüz etmedi tabi ki..sadece elif o dönem karman çorman durumdaydı..ki daha sonraki dizilerin birinde biz çok acele ettik ömer gibi birşey demişti..yılmazı seviyor ama ömerle hayatını birleştiriyordu..sevmek ayrı bişi bunu karıştırmayın ömerle elifin arasına..elif ömeri hiç bir zaman sevmedi..onun iyiliğine,kibarlığına ve bilumum kadınların hoşuna gidecek şeylerine karşılık verdi.ama aslen hep yılmazı sevdi..bu bağlamda girdim bu yola gereklerini de yerine getirmeliyim diye geçti o gece...düşünsene sen telepatik olarak (dizide böyle lanse edildi) başına kötü birşey geldiğini hissedecek kadar seveceksin birini 2 saat sonra başka biriyle beraber oladcaksın...olacak iş mi bu hasanım. ömer senin dediğin gibi bir lafa anlayış göstermez neler olup bittiğini sorgulardı.burda elifin niyeti ömerden birşeyi gizlemek değildi elbette..çünkü ne olup bittiğini o bile anlamamıştı...
Yılmaz bir masumu sadece intikam almak için kullanması kesinlikle haklı anlamına gelmemektedir. Haksızdır.
Filiz de hemen bir insana bu kada rolay inandığı için iki tatlı çift söze bakışa kandığı için çok saftı. Sözde zamane kızı.. Herşeyden biraz ağırbaşlı olması şarttı.
İkisi de hatalı.. Zaten dizi hatalar zinciri üzerine kuruldu.. Hatasız kul olmaz.. Hatamla sev beni seveceksen..
Fatma'cım itirazımı belirtmek istiyorum. Filiz kendisine aşık olsun diye Yılmaz tek ayak üstünde 40 numara yapmıştır. Bunu görmezden gelmek imkansız sanırım. Melek gönderdiğini arkadaşlar yazdı zaten. Toplantoda kaba davrandığını Kemal Bey'den onayını aldıktan sonra 1 oda dolusu çiçek göndermişti hemde hepsi Filiz'in sevdiği çiçeklerdi. Sonra Filiz buluşma yerine gittiğinde kendisinden ne istediğini sorduğunda ne demişti daha doğrusu diyememişti "sizden hiçbirşey istemiyorum" ... Birde Durusudaki dans olayı vardır ki süperdir yani. Normal başlayan bir dans nasıl romantik bir duruma dönüşür Yılmaz bize saniye saniye göstermişti. :img-wink:
Uzun lafın kısası Yılmaz elinden gelenin fazlasını yapmış ve bu konuda kendisini aşmıştır. (ama nede iyi yapmıştır o ayrı :img-yes: )
Not: Birde bu konuyu msn'de görüşelim lütfen. Olayı ben sana daha detaylı anlatacağım. anladın sen onu :P
forever_bim 12-07-07, 15:23 hehe:) hasanım ben ihaneti savunan bir adam olmadım hiç hayatımda..yanlız ihanetin bir tanımı vardır bana göre..o da karşındaki kimseyle alakalıdır..beni sevmeyen ve sallamayan bir kadına sadık kalmakla (ki bu durumda sadık kalmak gibi kavram sözkonusu değildir.sadece hukuki olarak bir aldatma sözkonusudur) adam da olmam...hehe:) ama eline geçen bir fırsatı kaçırmakla cücük olabilirsin bak ona bişi demem..:img-icecr kısaca ortada bir ihanetin var olabilmesi için gerçek bir çift taraflı ilişkinin var olması gerekir...burda durum fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış olayıdır.sanki ömer o gece o hatunla mercimek fırın olayına girseydi elif çok da sorun etcekti bunu.muhtemelen nerdeydin bile demiyecekti.zira ömer eve geldiğinde bile pireler uçuşuyordu elifin üstünde, 9 ncu uykusdundaydı..
Bence ilişkilerini kurtarma şansı vardı, karısı ondan bir bebek bekliyordu. Madem Elif bu kadar küstü neden 26. Bölümde bana kuluçka makinası muamelesi yapma dedi? Neden Elif Hatun 28. bölümde Ömer koridora geldiğinde onun ayak seslerini pür dikkat dinliyor odaya gelecek mi diye bekliyordu. Abi aşık değildi hatun bunun ben de farkındayım ama hiçbir şey hissetmese izlediğimiz karı koca hayatı da olmazdı.
valla elifin ömere davranışına bir de yılmazın aslıya davranışına bakalım o zaman ömer anlamamakta haklı oluyor :) Aslıya bir kaç kez iş bitti dedi de ne oldu sürekli kızın peşindeydi elif bir kere dedi bir daha yılmazı görmedi...
Ama sonuçta elifle ömerde evliydi zaten...Yılmaz kendi nikahına bir karış suratla gitti elifin yüzünde güller açılıyordu...
Ömer zaten dizinin başından beri bir romeo :) her şeyi affeder,sürekli özür diler :img-in_lo anlayışla yaklaşır ( kardeşine hariç tabi :) ) Ömer sevdiği kadınların elini sıcak sudan soğuk suya sokturmamıştır hatta haketmeyene fazlaca sevgi göstermiştir :):) Asıl romeo ömer olsa gerek :):)
yapma sevgili sinem elifin mi yüzünde güller açıyordu kız ağlıyacaktı bea güya türk usulü yılmazın kaza yaptığını hissetti tansiyon düşmesine vurdu az kaldı ağlıyacaktı elif bea :img-pilot sonradan toparladı bir şekilde bu konuda çok becerikli kendisi:good:
yaw bari direk söylesek ne söyliyeceğimizi :img-wink: böyle dolandırmadan falan :icon_whis yaww elif yılmazla nişanlı değilmiydi ömer bunu öğrendikten sonra devam etmedi mi telefonlar terfiler falan olmadı yani bunların hiç biri olmadı mı yahu :img-wink: gösterirsin ilgini beklersin ama sizin paşanız rahat durmadı ki :img-yes: yılmazın yaptıklarını onaylayacak değilim çoğu hareketi haksızdı ama adam hiç olmazsa içinden geldiği gibi davranıyordu
Elif ilk terfiyi haketti ama :) Kız kursa gitti çalıştı çabaladı aldı o da ömer sayesinde olmadı sonra yılmazla ayrıldılar terfi geldi :) Allah aşkına sanki 5 yaşında çocuk kandırıyor eline şeker verip kandırmadı ki kızı :):) şirket herkese telefon veriyormuş hadi canım nerde görüldüyse bir de ilk numaraya patron kendi numarasını kaydediyor elif neden buna bir dur dememiştir..Elif bir dur deseydi ( ki dur demesini çok iyi bilen biri ) ömerde dururdu herhalde..
ben burda aslı-elif karşılaştırması yapmadım sinemcim..aslıyı 2nci sezon boyunca yılmazın kendisini sevmediğini anlamadı diye yerden yere vurdunuz ama iş ömere gelince adam nerden anlasın diyorsunuz..o kadar çok şey var ki anlamak isteyene..ama aşkın gözü köt işte ömer göremedi :img-icecr külahıma anlatsın onu görmek istemedi diyelim şuna olsun bitsin..son olarak senin romeo ilan ettiğin özelliklere ben romeo değil alık derim sinemcim.:img-icecr
yapma sevgili sinem elifin mi yüzünde güller açıyordu kız ağlıyacaktı bea güya türk usulü yılmazın kaza yaptığını hissetti tansiyon düşmesine vurdu az kaldı ağlıyacaktı elif bea :img-pilot sonradan toparladı bir şekilde bu konuda çok becerikli kendisi:good:
yaptım bile :) Yüzüğü görünce çok sevindi ömere yandan yandan baktı ben o kısmı diyordum sonra bir anda şarabı döktü onuda herkes heyecana bağladı..
Ömer bir şeylerden anlayabilirdi mesela yılmazın filizle olduğunu duyunca önce eliften şüphelendi onu hala sevdiğini sandı ama elif onu çok güzel bir şekilde püskürttü ..Aslıda öyle bir durum olmadı aslı hiç şüphe etmedi :)
[QUOTE=sinem*;4057495]Elif ilk terfiyi haketti ama :) Kız kursa gitti çalıştı çabaladı aldı o da ömer sayesinde olmadı sonra yılmazla ayrıldılar terfi geldi :) Allah aşkına sanki 5 yaşında çocuk kandırıyor eline şeker verip kandırmadı ki kızı :):) şirket herkese telefon veriyormuş hadi canım nerde görüldüyse bir de ilk numaraya patron kendi numarasını kaydediyor elif neden buna bir dur dememiştir..Elif bir dur deseydi ( ki dur demesini çok iyi bilen biri ) ömerde dururdu herhalde..[/QUOTE
olsun sevgili sinem terfi o dönemde yapılan bir yanlıştı gördü kızın kafası karışık telefo falan :) bu ömer işini biliyor canım kolay mı yılmazın hocası:img-pilot :img-pilot valla elif neden dur demedi bilemiyecem orası ayrı bir konu zatende burda ömerin telofon olayı yanlış elifin tepki vermemesi ayrıcana giydirilmesi gereken bir durum:):)
ben burda aslı-elif karşılaştırması yapmadım sinemcim..aslıyı 2nci sezon boyunca yılmazın kendisini sevmediğini anlamadı diye yerden yere vurdunuz ama iş ömere gelince adam nerden anlasın diyorsunuz..o kadar çok şey var ki anlamak isteyene..ama aşkın gözü köt işte ömer göremedi :img-icecr külahıma anlatsın onu görmek istemedi diyelim şuna olsun bitsin..son olarak senin romeo ilan ettiğin özelliklere ben romeo değil alık derim sinemcim.:img-icecr
aslı elif değil aslı ömer karşılaştırması yapıyorum bende :):) İkiside aşık gözü kör desek bile ömer bu durumdaki ikilemi çok güzel hissettirdi..Yılmazı gördüğünde adam kıskanarak bakıyordu aslıysa aman gelinliğimi yılmaz gördü mü diye bakıyordu :) Aslıya dediklerimizle ömere dediklerimiz uzaktan yakından alakalı değil bende bunu demeye getiriyorum :) Ömer yılmazla elifi yanyana görse nerdeyse boğacak gibi bakıyor aslıysa aa filizcim hoşgeldin gel otur der gibi :):)
EvaLongoria 12-07-07, 15:30 yaptım bile :) Yüzüğü görünce çok sevindi ömere yandan yandan baktı ben o kısmı diyordum sonra bir anda şarabı döktü onuda herkes heyecana bağladı..
Ömer bir şeylerden anlayabilirdi mesela yılmazın filizle olduğunu duyunca önce eliften şüphelendi onu hala sevdiğini sandı ama elif onu çok güzel bir şekilde püskürttü ..Aslıda öyle bir durum olmadı aslı hiç şüphe etmedi :)
yahu duruyosun duruyosun ille de aslı diyosun sinemcim =)
yahu siz ömer elif yılmaz filiz muhabbeti yapın ik idakka katmayın aslıyı =)
izleyici olmak güzel yahu =)
forever_bim 12-07-07, 15:30 Sinem süper gidiyorsun...İlk olarak 16. bölümde Elif'i sorgulamıştı Ömer, sahil kenarındaki konuşmada. Hep demiştim zaten Elif yaptığı evliliğin ardında durabilse dünyanın en mutlu kadını olurdu. Bak Feride'ye, işin kaymağını ne güzel götürdü.
yaptım bile :) Yüzüğü görünce çok sevindi ömere yandan yandan baktı ben o kısmı diyordum sonra bir anda şarabı döktü onuda herkes heyecana bağladı..
o zaman başka ama sonuçta mutsuzdu düğün olayında :) valla aslı anlıyacaktıda yılmazda bu konularda çok başarılı canım ortada koskoca kontrol delisi filiz tekiner örneği var aslı gibi hafif saftirik birisini kandırmak çok zor olmasa gerek( eva buralarda yok dimi:img-pilot :img-pilot )
yılmaz magazayı yıktıysa bu elifin yılmazı cok sevdiği anlamına gelmez ki. elif de yılmazı merak ettiği için pesinden gitmiş olabilir ayrıca. elifin ben bitirdim demesine gerek yok zaten ömerin niyeti de tam bitiremese bile bitirmesini saglayıp kendisini sevdirmektir ve eliften de bu ısıgı almıstır. madem elif o kadar seviyodu nisanlıyken bile benim ilgim neden hosuna gidiyodu o kadar sevse beni terslerdi diye düsünmüstür en basitinden. zaten ömerin hiç böyle bi sphesini duymadık ilk evlendiklerimde cünkü elifin yılmazı cok da sevdiğine inanmıyodu. ama aslı yılmazın agzından duydu filizi unutamayacagını, yılmaz bi kere seni seviyorum demeden sevgisinden süphe etti onca zaman yılmazın bi bakısından anlamadı mutsuzlugunu özellikle koyulastırdıgım yerler aslı için cok uygun madem bi insan anlarsa önce aslının anlaması lazımdı filizle yılmazı yan yana cok gördü hiç mi anlamadı hala birbrlerine duydukları askı? ben yılmaza cok güvendim demesi hiçbi seyi örtemez yılmaza o kadar güvenmesini gerektirecek yılmazın iki sözüyse zaten ben ne deyim iki söze kanıyosa. aslı o sözleri yılmazdan duyduktan sonra kesinlikle süpheci davranmalıydı.
Bence ilişkilerini kurtarma şansı vardı, karısı ondan bir bebek bekliyordu. Madem Elif bu kadar küstü neden 26. Bölümde bana kuluçka makinası muamelesi yapma dedi? Neden Elif Hatun 28. bölümde Ömer koridora geldiğinde onun ayak seslerini pür dikkat dinliyor odaya gelecek mi diye bekliyordu. Abi aşık değildi hatun bunun ben de farkındayım ama hiçbir şey hissetmese izlediğimiz karı koca hayatı da olmazdı.
abicim ilişkilerini diil evliliklerini kurtarabilirlerdi ki muhtemelen elif doğumda ölmese çoluk çocuk hatrına yaşayıp giderlerdi.ama bu bizim aşk sevgi kavramlarımızı karşılamak için yetersiz..o zamana kadar üstüne bu kadar düşen ömer birden trip pozisyonlarına girince kız da nasıl olurda toparlarım olayına girdi hasancım zira alternatifi yoktu.çocuğu doğurmaya karar vermekle zaten elif tercihini, kendisinin sevmediği ama kendisini seven bir adamla hayatını geçirmek yönünde kullanmış oldu. ömere karşı boş değildi elif sadece ona hayrandı..iyiliğine,kibarlığına falan...ama bunlar sevgi için yetmiyor işte ya da aşk için. tutku yılmazdaydı...bu yaprak dökümündeki necla-oğuz-cem üçgenine benziyor hasanım..cem süper çocuk ama tutku oğuzda...elifin derdi budur.:img-icecr
EvaLongoria 12-07-07, 15:33 o zaman başka ama sonuçta mutsuzdu düğün olayında :) valla aslı anlıyacaktıda yılmazda bu konularda çok başarılı canım ortada koskoca kontrol delisi filiz tekiner örneği var aslı gibi hafif saftirik birisini kandırmak çok zor olmasa gerek( eva buralarda yok dimi:img-pilot :img-pilot )
Kanımca eva buralarda .
Yahu anlamıyorum konuyu nasıl da aslıya çekiyorsunuz siz?
Ayrıca aslı saf filan diildi. Aşıktı ! hıh
forever_bim 12-07-07, 15:34 aslı elif değil aslı ömer karşılaştırması yapıyorum bende :):) İkiside aşık gözü kör desek bile ömer bu durumdaki ikilemi çok güzel hissettirdi..Yılmazı gördüğünde adam kıskanarak bakıyordu aslıysa aman gelinliğimi yılmaz gördü mü diye bakıyordu :) Aslıya dediklerimizle ömere dediklerimiz uzaktan yakından alakalı değil bende bunu demeye getiriyorum :) Ömer yılmazla elifi yanyana görse nerdeyse boğacak gibi bakıyor aslıysa aa filizcim hoşgeldin gel otur der gibi :):)
Evet evet evet. İşte budur. Ömer Yılmaz'ı ne kardeşinin ne de karısının yanında istiyordu, kıskançlık gibi gayet insani bir tepki veriyordu. Aslı bu bakımdan mekanikti. Hatta biyonik robot tepkisi veriyordu.
EvaLongoria 12-07-07, 15:37 Evet evet evet. İşte budur. Ömer Yılmaz'ı ne kardeşinin ne de karısının yanında istiyordu, kıskançlık gibi gayet insani bir tepki veriyordu. Aslı bu bakımdan mekanikti. Hatta biyonik robot tepkisi veriyordu.
Kesinlikle ve kesinlikle reddediyorum efendim!!!
Aslı ile Ömer kıyaslamasını reddediyorum!
İlle yapıcaz derseniz Ömer Cem kıyaslamasına geçerim ona göre.
Kanımca eva buralarda .
Yahu anlamıyorum konuyu nasıl da aslıya çekiyorsunuz siz?
Ayrıca aslı saf filan diildi. Aşıktı ! hıh
yaww eva o kadar şeyin arasında bir saftirik kelimesini gördün yane :happy0064 yaw yılmaz kandırdı dedim ama onu görmemişin :img-wink: bende diyorum aslı güvendi yılmaza hemde iki söze falan değil :good: yılmaz işini biliyor :img-pilot
aslı elif değil aslı ömer karşılaştırması yapıyorum bende :):) İkiside aşık gözü kör desek bile ömer bu durumdaki ikilemi çok güzel hissettirdi..Yılmazı gördüğünde adam kıskanarak bakıyordu aslıysa aman gelinliğimi yılmaz gördü mü diye bakıyordu :) Aslıya dediklerimizle ömere dediklerimiz uzaktan yakından alakalı değil bende bunu demeye getiriyorum :) Ömer yılmazla elifi yanyana görse nerdeyse boğacak gibi bakıyor aslıysa aa filizcim hoşgeldin gel otur der gibi :):)
Allah Allah her insanın aynı tepkileri mi vermesi gerekiyor sinemcim..ömer öyle bir tiptir aslı değişik bir tiptir..ki daha sonra beni inandırdı onları kıskanmayı düşünmedim bile demiştir...niye aslı yılmaza ve sözlerine sonuna kadar güvenirken ömer elife yılmaz konusunda zerre kadar güvenmemiştir.burdan yılmazı bolca suçladığınız güvensizlik kavramına ben çok rahat ömeri de dahil ederim.buna ne dyorsun?
eva...eva...anlaşıldı seni konuşturmak için aslıya dokunma vaktim gelmişte geçiyor...hadi beni bu yükten kurtar ve cıvıldamaya başla evacım:img-icecr
Her şey tersine döndü :):)
Evacım aslıya nerden geldik valla bilmiyorum ama bir yorum yazmıştım sen gel diye yazdım onu :) zevkli oluyor yazışmak değil mi ama :)
Kısaca ömer elif yılmaz olayında ömer belki nişanlı bir kıza aşık oldu onunla ilgilendi ama en büyük suç elifteydi :) ben bunu demeye çalışıyorum :)
forever_bim 12-07-07, 15:40 Kesinlikle ve kesinlikle reddediyorum efendim!!!
Aslı ile Ömer kıyaslamasını reddediyorum!
İlle yapıcaz derseniz Ömer Cem kıyaslamasına geçerim ona göre.
Ömer'le Cem'i karşılaştır kafadan kaybet eva. Psikopat seri katille ne bir tutuyorsun Ömer'i? Bak şimdi Filiz'in yapmak isteyip de yapamadığı Aslı'yı yolma işlemini büyük bir zevkle yaptırma bana...hıh...
EvaLongoria 12-07-07, 15:40 Allah Allah her insanın aynı tepkileri mi vermesi gerekiyor sinemcim..ömer öyle bir tiptir aslı değişik bir tiptir..ki daha sonra beni inandırdı onları kıskanmayı düşünmedim bile demiştir...niye aslı yılmaza ve sözlerine sonuna kadar güvenirken ömer elife yılmaz konusunda zerre kadar güvenmemiştir.burdan yılmazı bolca suçladığınız güvensizlik kavramına ben çok rahat ömeri de dahil ederim.buna ne dyorsun?
eva...eva...anlaşıldı seni konuşturmak için aslıya dokunma vaktim gelmişte geçiyor...hadi beni bu yükten kurtar ve cıvıldamaya başla evacım:img-icecr
abicim siz aslı muhabbeti yapmasanızda ara ara katılıyorum ben. ama aslı diyince civatalarım gevşiyor yahu.
bak sende ne güzel demişsin. aslı güvendi yılmaza ömerin güven sorunu vardı bir kere. e sen tabe başkasını seven kızı kandırırsan hıh!!
valla sırf sen gel diye diyorum yoksa aslı kim tanımıyorum bile :icon_whis
Allah Allah her insanın aynı tepkileri mi vermesi gerekiyor sinemcim..ömer öyle bir tiptir aslı değişik bir tiptir..ki daha sonra beni inandırdı onları kıskanmayı düşünmedim bile demiştir...niye aslı yılmaza ve sözlerine sonuna kadar güvenirken ömer elife yılmaz konusunda zerre kadar güvenmemiştir.burdan yılmazı bolca suçladığınız güvensizlik kavramına ben çok rahat ömeri de dahil ederim.buna ne dyorsun?
her insan aynı tepkiyi vermez evet buna kesinlikle katılıyorum ama aslıya verdiğimiz tepkileri ömere vermemizi de beklemeyelim o zaman :) Bu ömeri sevdiğimden aslıyı sevmediğimden değil zaten ömere de çok sinir olduğum zamanlar çok oldu
Buyrun dahil edin :) Güvensiz olması da çok doğal adam karısının son nefesine kadar neden beni yılmaz kadar sevmedin dedi ...
EvaLongoria 12-07-07, 15:43 Ömer'le Cem'i karşılaştır kafadan kaybet eva. Psikopat seri katille ne bir tutuyorsun Ömer'i? Bak şimdi Filiz'in yapmak isteyip de yapamadığı Aslı'yı yolma işlemini büyük bir zevkle yaptırma bana...hıh...
Yahu sizin Aslı ile ne alıp veremediğiniz var ben annamadım ki ?
Bak Hasancım ciddi anlamda girişicem sonra ortalık birbirine girecek demedi deme.
forever_bim 12-07-07, 15:43 abicim siz aslı muhabbeti yapmasanızda ara ara katılıyorum ben. ama aslı diyince civatalarım gevşiyor yahu.
bak sende ne güzel demişsin. aslı güvendi yılmaza ömerin güven sorunu vardı bir kere. e sen tabe başkasını seven kızı kandırırsan hıh!!
Eva sen Aslı'cı görünümlü Yılmaz'cı oldun kardeşim yom ötesi. Yoksa neden Yılmaz Aslı'yı kullanmışken Ömer'e sarma geregi duydun ki? hıh...
forever_bim 12-07-07, 15:45 Yahu sizin Aslı ile ne alıp veremediğiniz var ben annamadım ki ?
Bak Hasancım ciddi anlamda girişicem sonra ortalık birbirine girecek demedi deme.
Eva'cım sen gelip bizim kümesteki horozuma kışt deme ben de gelip senin kümsedeki tavuğuna kışt! kışt! kışt! kışt! deme gereği duymayım. Ok midir?
eva sen gir ömer-cem kıyaslamasına benden destek gelir vallaha öyle bakma sen açık ara kaybedersin falan:img-wink: yaw aslında benziyorlar tabii ömer-elif olmasaydı ahanda cem2 =ömer olabilirdi ömerde o çap var nasılda bakıyordu tv den resimlere hıh...
yılmaz magazayı yıktıysa bu elifin yılmazı cok sevdiği anlamına gelmez ki. elif de yılmazı merak ettiği için pesinden gitmiş olabilir ayrıca. elifin ben bitirdim demesine gerek yok zaten ömerin niyeti de tam bitiremese bile bitirmesini saglayıp kendisini sevdirmektir ve eliften de bu ısıgı almıstır. madem elif o kadar seviyodu nisanlıyken bile benim ilgim neden hosuna gidiyodu o kadar sevse beni terslerdi diye düsünmüstür en basitinden. zaten ömerin hiç böyle bi sphesini duymadık ilk evlendiklerimde cünkü elifin yılmazı cok da sevdiğine inanmıyodu. ama aslı yılmazın agzından duydu filizi unutamayacagını, yılmaz bi kere seni seviyorum demeden sevgisinden süphe etti onca zaman yılmazın bi bakısından anlamadı mutsuzlugunu özellikle koyulastırdıgım yerler aslı için cok uygun madem bi insan anlarsa önce aslının anlaması lazımdı filizle yılmazı yan yana cok gördü hiç mi anlamadı hala birbrlerine duydukları askı? ben yılmaza cok güvendim demesi hiçbi seyi örtemez yılmaza o kadar güvenmesini gerektirecek yılmazın iki sözüyse zaten ben ne deyim iki söze kanıyosa. aslı o sözleri yılmazdan duyduktan sonra kesinlikle süpheci davranmalıydı.
hehe:) ortada net bazı şeyler var...yılmazın mağazayı yıkması elifin yılmazı sevdiğini değil yılmazın elifi sevdiğini gösterir...nalanların ve mahallenin ağzında dolaşan büyük aşk lafları, elifin affettiği tokatlar onlar bunlar şunlar, beraber bir hayat kurma hayalleri, evliyken bile yılmazı unutamamış olması falan hep elifin merakından çıkmış şeylerdir zaten..eğer varolan olayları red edip çıkarımlarda buluncaksak sizin yaptığınız gibi, ben yılmaz için öyle şeyler yazarım ki bi alalhın kulu çıkıpta yılmazın haksız veya suçlu olduğunu söyleyemez.
baştan beri söylüyorum benim için ömerin daha sonra yaptıklarının bir önemi yoktur..benim için ilk falsoyu nişanlı birkıza göz dikmesi hadi bilmiyordu diyelim bunu isteyerek ve bnilerek devam ettirmesidir..öyle aşıktı,bayılıyordu lafları bana sökmez...öyle diyecek arkadaşlar aşk herşeyi affeder lafını da savuncaklar ki bana o tamamen ayrı bir konu. ömer bu ilişkiye müdahil olmuştur...ona yakışmayan ve benim ayıpladığım şey budur..heee elif-yılmaz ilişkisi biterdi zaten,yürümezdi gibi sakar bir anlayışla yaklaşamayız olaylara..biz suya yazı yazmicaz olanları konuşup royumlayacağız burda di mi.
ben aslıyı anlamadığı için savunmuyorum ama bir zahmet siz de ömeri anlamadığı için savunmayın hele ki merak etmiştir,aynı mahallede oturuyorlar gibi gerekçelerle...derdim budur.
dediklerine katılıyorum tabiki hepsi aynen böyle oldu arzu abla ama zaten benim anlatmak istediğim oradaki mantıksızlıktı yoksa ilk birlikte olduklarından sonra yılmaz iş yerine giderken arabada bi sahnesi vardı saskınlıgı orda da belli oluyodu. yani ben yılmazın da aslında cok güzel bi plan yaptım diye düsünürken farkında olmadan mantıksız bi plan yaptıgını, asıl filiz beklediği gibi biri olsaydı istediğini elde edemeyecegini anlatmaya calıstım.
canım şimdi oldu ben senin ne demek istediğini anlamamışım kusura kalma. :good: yaşlılık işte ne yaparsın. :P
Not: fermanım hep yazacağım atlıyorum. çok memnun oldum mesajlarını görünce. arkadaşlar haklı sensiz forumun hiç tadı yoktu. :happy0064
secoms canım kardeşim. konuyu kapattık gitti. Hem Elif meselesi beni aşar biliyorsun :img-wink:
he he :happy0064 bak gördün mü sevgili eva modumuz hemen nasıl uzattı zeytindalını bilyor çünkü öyle bir karşılaştırmada sonucu :img-wink: (bugün çok agresif bir gün oldu benim için yaw:happy0064 ah ah filizimde olacaktiki....:icon_sorr )
EvaLongoria 12-07-07, 15:50 Her şey tersine döndü :):)
Evacım aslıya nerden geldik valla bilmiyorum ama bir yorum yazmıştım sen gel diye yazdım onu :) zevkli oluyor yazışmak değil mi ama :)
Kısaca ömer elif yılmaz olayında ömer belki nişanlı bir kıza aşık oldu onunla ilgilendi ama en büyük suç elifteydi :) ben bunu demeye çalışıyorum :)
Ben gel diye yazdın ama bak bende gaza geldim sinemcim olmuyo ki =)
Eva sen Aslı'cı görünümlü Yılmaz'cı oldun kardeşim yom ötesi. Yoksa neden Yılmaz Aslı'yı kullanmışken Ömer'e sarma geregi duydun ki? hıh...
Ne alakası var şimdi yahu? Tamam Yılmaz iyidir hoştur ama 74 de ölmüştür abicim. Eski Yılmaz dersen severiz sayarız ama ille de Aslı ;) Ömer gelip bana sardı kanımca =)
Eva'cım sen gelip bizim kümesteki horozuma kışt deme ben de gelip senin kümsedeki tavuğuna kışt! kışt! kışt! kışt! deme gereği duymayım. Ok midir?
Ama Hasanım önce sen geldin kışt dedin. Sen horozunu çek ben tavuğuma sahip çıkarım.
eva sen gir ömer-cem kıyaslamasına benden destek gelir vallaha öyle bakma sen açık ara kaybedersin falan:img-wink: yaw aslında benziyorlar tabii ömer-elif olmasaydı ahanda cem2 =ömer olabilirdi ömerde o çap var nasılda bakıyordu tv den resimlere hıh...
rınn rınn rınn ver gazı diyosun yani?
Devam ederlerse süperbenzin alcam zaten ben sbr cim
Eva canım.. Valla baktılar ki konu kalmamış Aslıya dadanıyorlar.. Eee o da bu dizinin içinde yer aldığına göre yanlışıyla doğrusuyla eleştiriyorlar.. :)
Sana Assss demeleri bile yetiyor.. :)
yok be evam ne gazı kim durur karşımızda bea :img-blush pehhh :happy0064 ama sen bilirsin tabii benimkisi bir öneriydi canım :img-yes: ama zırt pırt arada aslı ya giydirecekler haberin olsun :happy0064 neyse efem iyi yorumlar :img-wink: yorumlara devam
EvaLongoria 12-07-07, 15:53 Eva canım.. Valla baktılar ki konu kalmamış Aslıya dadanıyorlar.. Eee o da bu dizinin içinde yer aldığına göre yanlışıyla doğrusuyla eleştiriyorlar.. :)
Sana Assss demeleri bile yetiyor.. :)
Ama sevgili modum tamam dizinin içinde de biz ilk bölümleri ele alırken Elif derken bi bakıyorum araya aslı giriyor.
Yahu ne güzel tartışma konuları var. Elif 'in Yılmazı bırakıp Ömerle evlenmesi gibi. Konu mis gibi hayatta bitmez.
abicim siz aslı muhabbeti yapmasanızda ara ara katılıyorum ben. ama aslı diyince civatalarım gevşiyor yahu.
evacım ya girer karıştırırsın ortalığı dediğin gibi ya da ben bi girerim aslıy kimse elimden alamaz..bekliyourm seni biliyorsun her daim arkandayım yahu...sbr da burda..gel hasanın horozunun yolalım tüylerini:happy0064
EvaLongoria 12-07-07, 15:56 evacım ya girer karıştırırsın ortalığı dediğin gibi ya da ben bi girerim aslıy kimse elimden alamaz..bekliyourm seni biliyorsun her daim arkandayım yahu...sbr da burda..gel hasanın horozunun yolalım tüylerini:happy0064
aman abi sen aslıya dalma ben yazarım her dakka. pardon 150 sn.de bir =)
tamam hasanın horozu çok öttü bi yolalım.
forever_bim 12-07-07, 15:57 Valla Eva'cım dün uyandıgımda baktım Aslı'ya neden kızıyorsunuz da Ömer'e kızmıyorsunuz geyiği dönüyor ben de olaya müdahil oldum. Ve tavuğuna kışt demek durumunda kaldım.
Valla karşılaştırın Cem ve Ömer'i. Benim için hava hoş. Yazdıklarınızın bir mentalitesi olmayacak o zaman ama, çünkü biri deli bir psikopat öteki dizinin en aşık ve aşına en sadık adamı.
EvaLongoria 12-07-07, 15:59 Valla Eva'cım dün uyandıgımda baktım Aslı'ya neden kızıyorsunuz da Ömer'e kızmıyorsunuz geyiği dönüyor ben de olaya müdahil oldum. Ve tavuğuna kışt demek durumunda kaldım.
Valla karşılaştırın Cem ve Ömer'i. Benim için hava hoş. Yazdıklarınızın bir mentalitesi olmayacak o zaman ama, çünkü biri deli bir psikopat öteki dizinin en aşık ve aşına en sadık adamı.
Adam hem en aşık, hemde aşkına en sadık oldu durduk yere?
E bence en aşık adam Cem'di. Cem öldürmeyi, kaçırmayı , ölmeyi bile göze aldı filiz uğruna. =)
Cem in psiko hallerinin ötesinde ilk girdiği zamanlarla karşılaştırırsak centilmenlik konusunda on basar Ömere. Bir kere bile sesi yükselmedi adamın be.
he he bırak modum bırak bu işleri :img-icecr piskopatmışta falan filan :img-wink: hele biz bir yolalım o horozu sen gör o zaman yorumlardaki mantaliteyi ömerden çok malzeme çıkar bize yaw elif olayı bile yeter bize bea :img-pilot :img-pilot
Valla Eva'cım dün uyandıgımda baktım Aslı'ya neden kızıyorsunuz da Ömer'e kızmıyorsunuz geyiği dönüyor ben de olaya müdahil oldum. Ve tavuğuna kışt demek durumunda kaldım.
hehe:) bu çok geçersiz bir savunma hasancım...sen sürekli cemin psikopat tarfını baz alıyorsun ama ben ordan girmeyeceğim maalesef..bir insanı sadece tek bir yönüyle kıyaslayamazsın ki cemin psikopat tarafı bizi yada beni ilgilendirmiyor. ömer kibar bir adamdı elife karşı takdir edersin ki olaylar açığa çıkmadan cem de kibar bir adamdı filize karşı...ömer düşünceliydi cem de düşünceliydi.daha devam ederim..ama şunla bitireyim...ömerde başkasını seven kıza taktı kafayı cem de...ne dersin olmuş mu?:img-icecr :happy0064 yoksa biraz daha pişirebilirim altını kadayıfın:img-pilot
forever_bim 12-07-07, 16:02 Iyyy. Yazmıyorum yorum morum. Çok kırıldım hıh....
Konu mis ama evam biliyon bazı arkadşalar özellikle Aslı konusunu açmak istiyorlar.. Aslında o kadar vukaatı yok..
Bu dizide en çok vukaatı olan baş karakterler belli. .. Yılmaz - Filiz diyim..
Yada Ömerin.. Feridem feridem demelerini mi desem..
Yılmazın kahveleri mi desem.. Toprağı bol olsun nur içinde yatsın..
hehe:) bu çok geçersiz bir savunma hasancım...sen sürekli cemin psikopat tarfını baz alıyorsun ama ben ordan girmeyeceğim maalesef..bir insanı sadece tek bir yönüyle kıyaslayamazsın ki cemin psikopat tarafı bizi yada beni ilgilendirmiyor. ömer kibar bir adamdı elife karşı takdir edersin ki olaylar açığa çıkmadan cem de kibar bir adamdı filize karşı...ömer düşünceliydi cem de düşünceliydi.daha devam ederim..ama şunla bitireyim...ömerde başkasını seven kıza taktı kafayı cem de...ne dersin olmuş mu?:img-icecr :happy0064 yoksa biraz daha pişirebilirim altını kadayıfın:img-pilot
:) cem başkasının çocuğuna bilem sahip çıktı :):) Ayrıca cem psikopat olmasına rağmen aşık bir adamdı :) Aşk onu bu hale getirdi delicesine kıskandı ..Mekanı cennet olsun çok iyi adamdı ya :sad53:
Iyyy. Yazmıyorum yorum morum. Çok kırıldım hıh....
he he :happy0064 ne oldu be modum yaf çok mu yüklendik ne :img-wink: zaten böyle bir şey bekliyordum akıl kari iş mi bu yaw karşıda 3 kişi tek başına haksız ömeri savunacan :happy0064 amma kırılma yahu iş başka arkadaşlık başka ,dost acı söyler ,sakla samanı gelir zamanı :img-pilot :img-pilot :img-pilot bu sonuncusu olmadı kabul :img-pilot
yaww filizimde bugün olacaktı ki ...........:icon_sorr
:) cem başkasının çocuğuna bilem sahip çıktı :):) Ayrıca cem psikopat olmasına rağmen aşık bir adamdı :) Aşk onu bu hale getirdi delicesine kıskandı ..Mekanı cennet olsun çok iyi adamdı ya :sad53:
dur sinemcim onlara gelcez ilk olarak Hasanın horozu neler diyecek bi bekleyelim..hemen harcamayalım kurşunlarımızı yahu...evet mekanı cennet olsun yılmazımın:img-icecr :happy0064
Sorma çok iyiydi.. :) Yazık oldu.. Adamın bari elini yüzünü yıkasalardı.. Salçayla öldü.. Yıkanana kadar kokar canım.. :img-wink:
Konu mis ama evam biliyon bazı arkadşalar özellikle Aslı konusunu açmak istiyorlar.. Aslında o kadar vukaatı yok..
Bu dizide en çok vukaatı olan baş karakterler belli. .. Yılmaz - Filiz diyim..
Yada Ömerin.. Feridem feridem demelerini mi desem..
Yılmazı kahveleri mi desem.. Toprağı bol olsun nur içinde yatsın..
bu bazı arkadaşların içinde kesin bende varımdır :) Ama aslıya takmamın sebebi valla çok belli :) Diğer karakterler ne yaşadıysa gerçekten yaşadılar ve yaşattılar tüm duygularını dibine kadar ( argo oldu birazcık :) ) yaşattılar ..Ama aslı günlük tutmasa gerçekten ne hissetti anlayamıyordum :):)
Ya da ne bileyim iki gün önce evleneceği adamın yanına gidip dost gibi kalmadı hiçbiri...Aslıya yazmamızın belli nedenleri var gözünün üstünde kaşı var diye yazmadık en azından :icon_whis :):)
EvaLongoria 12-07-07, 16:08 :) cem başkasının çocuğuna bilem sahip çıktı :):) Ayrıca cem psikopat olmasına rağmen aşık bir adamdı :) Aşk onu bu hale getirdi delicesine kıskandı ..Mekanı cennet olsun çok iyi adamdı ya :sad53:
Evet ya delicesine aşıktı =) Ölümüne aşıktı yane hakkatten adam =)
Iyyy. Yazmıyorum yorum morum. Çok kırıldım hıh....
Olmaz mızık yapma =)
İşte budur abi. Zaten bana kalmadı sen sıraladın =) Teşekkür ederim.
Cem deme bana :sad53:
Adam tam Filiz'le BİZ olacaktı (nikah masasına oturtmustu kızı. Kız biraz isteksizdi ama olsun :)) Yılmaz geldi herseyi berbat etti. Hatta empati yapıp silahı Fİliz'in karnına da dayadı ama yaranamadı.
Dedigin gibi mekanı cennet olsun :sad53:
forever_bim 12-07-07, 16:09 Hıh. Yazmadan duramadım. Cem düşünceli tabii. Beş yaşında günahsız bir çocuğu babasız bırakacak kadar düşünceli. Neden çünkü, adamın kardeşine sapıkça fantezilerle bağlı Ne adammış be Cem de kıymetini bilemedik. Gidip Yılmaz'ı ne güzel de dövdü. Kafasına odunla ne düzgün bir açıyla vurdu. Frenini patlattı. Doğmamış bebeğe silah doğrulttu. Ama Cem çok kibar canım. İyilik meleği. Bak cennete gitti zaten yaradan bu fani dünyada harcanmasına razı gelmedi. Adam öyle bir tutkuyla bağlı ki kızı parasıyla mal gibi satın almak istedi. O yetmedi şirketini batırdı, ailesini dağıttı. Kendi babasını öldürdü.
Üzerinize Cem kadar kaya düşsün..hıh
hop hop sevgili forever açı falan lütfen orjinal mesaj atalım:img-pilot :img-pilot yaw sayımız git gide arttı bea cemi duyan geldi bune sevgi arkadaş:img-pilot esas yılmaz ömeri meyhanede nasıl tartakladı nasıl duvara itti :happy0064 sen ne biçim adamsın dedi ömer sesini bilem çıkartamadı :img-pilot
Hıh. Yazmadan duramadım. Cem düşünceli tabii. Beş yaşında günahsız bir çocuğu babasız bırakacak kadar düşünceli. Neden çünkü, adamın kardeşine sapıkça fantezilerle bağlı Ne adammış be Cem de kıymetini bilemedik. Gidip Yılmaz'ı ne güzel de dövdü. Kafasına odunla ne düzgün bir açıyla vurdu. Frenini patlattı. Doğmamış bebeğe silah doğrulttu. Ama Cem çok kibar canım. İyilik meleği. Bak cennete gitti zaten yaradan bu fani dünyada harcanmasına razı gelmedi. Adam öyle bir tutkuyla bağlı ki kızı parasıyla mal gibi satın almak istedi. O yetmedi şirketini batırdı, ailesini dağıttı. Kendi babasını öldürdü.
aşk için yaptı :) aşkta ve savaşta her şey mübahtır :):) Cem ne yaptıysa sevgili değerli arkadaşımızın secoms 'un dediği gibi BİZ olabilmek için yaptı..Ama olmadı kader kısmet :) zaten iyiler erken gider bak ne yılmaz ne ömer öldü :icon_whis cemse direk gitti :img-icecr
EvaLongoria 12-07-07, 16:17 aşk için yaptı :) aşkta ve savaşta her şey mübahtır :):) Cem ne yaptıysa sevgili değerli arkadaşımızın secoms 'un dediği gibi BİZ olabilmek için yaptı..Ama olmadı kader kısmet :) zaten iyiler erken gider bak ne yılmaz ne ömer öldü :icon_whis cemse direk gitti :img-icecr
evet evet evet
kesinlikle katılıyorum.
BİZ olmak için yaptı ama adama iki rahat vermediler ki.. oysa çocuğunu bile kabullenmişti filizin =) hemde kendi çocuğu gibi =)
iyi insan hemen gidermiş ahh ahh mekanı cennet olsun
forever_bim 12-07-07, 16:18 hop hop sevgili forever açı falan lütfen orjinal mesaj atalım:img-pilot :img-pilot yaw sayımız git gide arttı bea cemi duyan geldi bune sevgi arkadaş:img-pilot esas yılmaz ömeri meyhanede nasıl tartakladı nasıl duvara itti :happy0064 sen ne biçim adamsın dedi ömer sesini bilem çıkartamadı :img-pilot
Ömer sevdiği kadının namusunu ağzının sakızı yapanlardan olmadığı için karşılık vermedi. Yılmaz dönüp aynaya baksa zaten, Ömer'e bu konuda en ufak bir eleştiri yapamayacağını görürdü. Aaa unuttum ama Yılmaz aynaya bakamıyor zaten aynaları kırıyor, aynaya bakmaktan korkuyor, çünkü kendi yanlışları pişmanlığı yansıyor aynadan.
Hıh. Yazmadan duramadım. Cem düşünceli tabii. Beş yaşında günahsız bir çocuğu babasız bırakacak kadar düşünceli. Neden çünkü, adamın kardeşine sapıkça fantezilerle bağlı Ne adammış be Cem de kıymetini bilemedik. Gidip Yılmaz'ı ne güzel de dövdü. Kafasına odunla ne düzgün bir açıyla vurdu. Frenini patlattı. Doğmamış bebeğe silah doğrulttu. Ama Cem çok kibar canım. İyilik meleği. Bak cennete gitti zaten yaradan bu fani dünyada harcanmasına razı gelmedi. Adam öyle bir tutkuyla bağlı ki kızı parasıyla mal gibi satın almak istedi. O yetmedi şirketini batırdı, ailesini dağıttı. Kendi babasını öldürdü.
hasancım bizim burda üstünde durduğumuz şey cemin kime ne yaptığı değil filize nasıl davrandığı..ömerden tek farkı ömer elifi kandırabildi cem filizi kandıramadı.:happy0064 kandıramayınca da 50 tane dalavere yaptı durdu senin yazdıklarını yani..kötü özelliklerini öne çıkartırsak karakterin haklısın cem daha kötü...ama ömer de kumarbazdı :) şirketi batırıp binlerce kişiyi işsiz bıraktı falan...melek te değildi hani.:img-icecr :icon_whis ama ceme bak tieyttt beni sevmiyorsun madem kafama sıkar giderim dedi en azından...pehhh..ikisi de yaramaz adamdı sonuçta niye kendilerini sevmeyen kadınlara göz diktiler ve onları sevdiler.:img-pilot
aşk için yaptı :) aşkta ve savaşta her şey mübahtır :):) Cem ne yaptıysa sevgili değerli arkadaşımızın secoms 'un dediği gibi BİZ olabilmek için yaptı..Ama olmadı kader kısmet :) zaten iyiler erken gider bak ne yılmaz ne ömer öldü :icon_whis cemse direk gitti :img-icecr
yapma sevgili sinem yılmazda öldü hatırla 73 ü :img-pilot (filizim yok demi:img-pilot :img-pilot ) tek ölmeyen ömer kaldı bi deyeni jenerasyon cacık :img-pilot :img-pilot
vaybe cemi sevende ne kadar çok kişi varmış arkadaş şaştım kaldım bea :img-pilot
bu bazı arkadaşların içinde kesin bende varımdır :) Ama aslıya takmamın sebebi valla çok belli :) Diğer karakterler ne yaşadıysa gerçekten yaşadılar ve yaşattılar tüm duygularını dibine kadar ( argo oldu birazcık :) ) yaşattılar ..Ama aslı günlük tutmasa gerçekten ne hissetti anlayamıyordum :):)
Ya da ne bileyim iki gün önce evleneceği adamın yanına gidip dost gibi kalmadı hiçbiri...Aslıya yazmamızın belli nedenleri var gözünün üstünde kaşı var diye yazmadık en azından :icon_whis :):)
Bak mazeretleri hazır evam.. Ne diyem ben.. :)
Aslı canım iyi ki.. Günlük tutmuş.. Ayrıca biraz insanın sevgi konusunda bencil olması lazım.. Ama Yılmaz söz konusuyken ne mümkün..
O da gönlüne göre birini buldu.. :) En azından unutması kolay oldu gibi.. Bir gülüşü vardı ki..Yılmaza bile böyle gülmedi beah.. :img-in_lo
Aslında Cem'in tek sorunu insanlarla diyaloga girememesi :)
Baksanıza kediyi nasıl da kurtardı ilk bölüm. Ne yardımsever biriydi. Ne bilem Filiz bir kanarya, Ömer bir ren geyiği, Yılmaz da bir sincap olsaydı durum yine aynı mı olurdu acaba. Bana biri bunun cevabını versin :img-hyste
Ömer sevdiği kadının namusunu ağzının sakızı yapanlardan olmadığı için karşılık vermedi. Yılmaz dönüp aynaya baksa zaten, Ömer'e bu konuda en ufak bir eleştiri yapamayacağını görürdü. Aaa unuttum ama Yılmaz aynaya bakamıyor zaten aynaları kırıyor, aynaya bakmaktan korkuyor, çünkü kendi yanlışları pişmanlığı yansıyor aynadan.
hasanım yeni cepheler açıyorsun bakıyorum...düşamnı böl ve yoket stratejisi yürütüyorsun demek walla ben sun-tzu muduydu neydi onun savaş sanatı isimli kitabını okudum yemem.:) yılmazı katma işin içine yahu:img-icecr o zaten karayağızım yüzünden daldım gene yorum yapma işine.:img-icecr :icon_sorr
yapma be modum tamam yılmaza saldırda bana da açık kapı veriyon bea:happy0064 tabii canım ömerin ilgi alanı nişanlı kızlar zaten ömer o konu üzerine uzmanlık yaptı :img-blush yaww ömer bile aynaya bakabiliyorsa yılmaz niye bakamasın kaçsın aynalardan :good:
Sorma Cem o kadar iyiydi.. Forumcek onu elimizin tersiyle ittik.. :) Oysa Filize varamasaydı ben göz koymuştum ona.. Çok temiz çok içi dışı birdi.. Hiç hesapçı değil.. Aksine yüzünden iyilik fışkrıyordu.. Öyle ki.. Cem ana karakter olmaya değil.. En baba karakter olmaya layıktı.. :img-hyste :img-hyste (Mesela Yani.. )
forever_bim 12-07-07, 16:23 hasancım bizim burda üstünde durduğumuz şey cemin kime ne yaptığı değil filize nasıl davrandığı..ömerden tek farkı ömer elifi kandırabildi cem filizi kandıramadı.:happy0064 kandıramayınca da 50 tane dalavere yaptı durdu senin yazdıklarını yani..kötü özelliklerini öne çıkartırsak karakterin haklısın cem daha kötü...ama ömer de kumarbazdı :) şirketi batırıp binlerce kişiyi işsiz bıraktı falan...melek te değildi hani.:img-icecr :icon_whis ama ceme bak tieyttt beni sevmiyorsun madem kafama sıkar giderim dedi en azından...pehhh..ikisi de yaramaz adamdı sonuçta niye kendilerini sevmeyen kadınlara göz diktiler ve onları sevdiler.:img-pilot
Ferman abi bunları ciddiyetle yazmadığını düşünmek istiyorum. Çünkü cidden saçmalamaya başlıyacağız artık tümümüz.
Forum Ahalisi için genel temennim.
Bayanlara Cem gibi bir koca, erkeklere de Cem gibi kardeş nasip eyle yarabbim...Amin...
Aslında Cem'in tek sorunu insanlarla diyaloga girememesi :)
Baksanıza kediyi nasıl da kurtardı ilk bölüm. Ne yardımsever biriydi. Ne bilem Filiz bir kanarya, Ömer bir ren geyiği, Yılmaz da bir sincap olsaydı durum yine aynı mı olurdu acaba. Bana biri bunun cevabını versin :img-hyste
filizin kanarya olmasına karşı çıkıyorum :img-polic Filiz bülbül olsun :) en azından yoksa kartal olsun :img-polic
Bu arada ömer neden ren geyiği :):) bunları nasıl uydurdun acaba :)
Sevgili sbr bence yılmaz 73'te ölmedi :) O sebepten yazdım :) Sizce öldüyse onuda iyi biri olarak anın bari
zaten bu dizide iki iyi vardı biri elif diğeri cem mekanları cennet olsun :img-icecr
hehe:) ortada net bazı şeyler var...yılmazın mağazayı yıkması elifin yılmazı sevdiğini değil yılmazın elifi sevdiğini gösterir...nalanların ve mahallenin ağzında dolaşan büyük aşk lafları, elifin affettiği tokatlar onlar bunlar şunlar, beraber bir hayat kurma hayalleri, evliyken bile yılmazı unutamamış olması falan hep elifin merakından çıkmış şeylerdir zaten..eğer varolan olayları red edip çıkarımlarda buluncaksak sizin yaptığınız gibi, ben yılmaz için öyle şeyler yazarım ki bi alalhın kulu çıkıpta yılmazın haksız veya suçlu olduğunu söyleyemez.
baştan beri söylüyorum benim için ömerin daha sonra yaptıklarının bir önemi yoktur..benim için ilk falsoyu nişanlı birkıza göz dikmesi hadi bilmiyordu diyelim bunu isteyerek ve bnilerek devam ettirmesidir..öyle aşıktı,bayılıyordu lafları bana sökmez...öyle diyecek arkadaşlar aşk herşeyi affeder lafını da savuncaklar ki bana o tamamen ayrı bir konu. ömer bu ilişkiye müdahil olmuştur...ona yakışmayan ve benim ayıpladığım şey budur..heee elif-yılmaz ilişkisi biterdi zaten,yürümezdi gibi sakar bir anlayışla yaklaşamayız olaylara..biz suya yazı yazmicaz olanları konuşup royumlayacağız burda di mi.
ben aslıyı anlamadığı için savunmuyorum ama bir zahmet siz de ömeri anlamadığı için savunmayın hele ki merak etmiştir,aynı mahallede oturuyorlar gibi gerekçelerle...derdim budur.
aynen yılmazın magazayı yıkması onun sevgisini gösterir ayrıca mahallelinin ya da nalanın sözleri de lafta kalır sadece sanki aslı cananın lafını dinledi mi ki ömer onların lafını dinlesin dikkate alsın aslı yılmazın kendi agzıyla söylediğini bile kulak arkası etti neden ömer bunlara bu kadar inansın? birlikte bi hayat hayali sadece büyük asklar yasayanlar arasında kurulmaz kişiler mantık evliliği de yapabilir ya da illa deli gibi seviyo değildirler zaten bu kadar asık olsa nişanlıyken benim ilgimi kesin bi dille reddederdi diye düsünebilir ömer. evliliklerinin en basında ömerin elif hala yılmazı seviyo gibi düsüncesi yoktu ki zaten sonra böyle bi ihtimali farketti bu da elifin sevgisinin cok da büyük olmadıgını düsünmesinin sonucu zaten elifin yılmazı cabucak unuttugunu düsündü.
nisanlı bi kıza askını itiraf eden de olur evlilik teklif eden de ama önemli olan o kızın tavrıdır ben ömeri kesinlikle haklı bulup savunmuyorum ama elifi cok daha fazla sucluyorum bu konuda. hem ömere bu yakısmadı da kendini delikanlı olark gören dürüst mert bi adama bi insanı nasıl biri olursa olsun intikam oyununa alet edip onu kullanmak yakıstı mı? yani ömere bu yakısmadı diyosanız yılmaza o hiç yakısmadı filize yaptıgı o davranısın da hiç de savunulacak bi yanı yok bana göre.
Bak mazeretleri hazır evam.. Ne diyem ben.. :)
Aslı canım iyi ki.. Günlük tutmuş.. Ayrıca biraz insanın sevgi konusunda bencil olması lazım.. Ama Yılmaz söz konusuyken ne mümkün..
O da gönlüne göre birini buldu.. :) En azından unutması kolay oldu gibi.. Bir gülüşü vardı ki..Yılmaza bile böyle gülmedi beah.. :img-in_lo
fatmacım bencillikten dem vurmuşken, kendini sevmeyen bir kadına göz diken,onu seven ve sadece kendi sevdiği için bu yola baş koyup,olayın sonuçlarını umursamadan hareket eden ve sonunda emeline kavuşan ömerin bencil olmadığını söylemek biraz zor olur yahu:happy0064 :img-icecr
forever_bim 12-07-07, 16:27 yapma be modum tamam yılmaza saldırda bana da açık kapı veriyon bea:happy0064 tabii canım ömerin ilgi alanı nişanlı kızlar zaten ömer o konu üzerine uzmanlık yaptı :img-blush yaww ömer bile aynaya bakabiliyorsa yılmaz niye bakamasın kaçsın aynalardan :good:
Kendi şişik egosunu tatmin etmek için çiviyi çiviyle sökmeye uğraştığı için olabilir mi sbr? Tutamayacağı tonla söz verdiği için de olabilir aslında. Neyse haticeye degil neticeye bak aynayı kim kırmış?
filizin kanarya olmasına karşı çıkıyorum :img-polic Filiz bülbül olsun :) en azından yoksa kartal olsun :img-polic
Bu arada ömer neden ren geyiği :):) bunları nasıl uydurdun acaba :)
Sevgili sbr bence yılmaz 73'te ölmedi :) O sebepten yazdım :) Sizce öldüyse onuda iyi biri olarak anın bari
zaten bu dizide iki iyi vardı biri elif diğeri cem mekanları cennet olsun :img-icecr
Yok daha neler.. :) I.A hayvanat bahçesi oldu.. Abartmayalım bence..
Yılmaz öldü.. Son zamanları eehh fena değildi.. Allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum..
Kendi şişik egosunu tatmin etmek için çiviyi çiviyle sökmeye uğraştığı için olabilir mi sbr? Tutamayacağı tonla söz verdiği için de olabilir aslında. Neyse haticeye degil neticeye bak aynayı kim kırmış?
yapma be modum sen adamın nişanlısını alacan ondan sonra çelikten ''sen yoluna ben yoluma ''olacak değil herhalde:img-pilot :img-pilot yaw tamam adam hata etti harcadı filizi ama ömerde rahat durmadı :img-blush yaww ömer haksız be modum bu elif konusunda sen diyon aynayı kim kırdı falan :img-pilot
Ferman abi bunları ciddiyetle yazmadığını düşünmek istiyorum. Çünkü cidden saçmalamaya başlıyacağız artık tümümüz.
Forum Ahalisi için genel temennim.
Bayanlara Cem gibi bir koca, erkeklere de Cem gibi kardeş nasip eyle yarabbim...Amin...
Hasancım tabi ki yazı da maksat ömere laf sokmak olsun diye yazılmış satırlar da var...tamam cem berbat biri bunu inkar edecek halimiz yok..ama ömerde (cemden bağımsız olarak) senin savunduğun kadar mükemmel bir karakter değil. benim için hiçbir zaman olmadı dizi bitti bu saatten sonra da olmayacak tabi ki. ki dediğim gibi cemin yaptığı adli suçları ve cemin bunları düşünen beynini bir kenara bırak ve öyle karşılaştır diyorum ömerle...salvador dali de delinin tekiydi ama süper bir ressamdı..deli olması bunu görmemizi engellemiyor değil mi?:img-icecr
Yok daha neler.. :) I.A hayvanat bahçesi oldu.. Abartmayalım bence..
Yılmaz öldü.. Son zamanları eehh fena değildi.. Allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum..
evet modum öldü aslında iyi biriydi sevgili sinem in dediği gibi iyiler erken gidiyor bakınız cem bakınız eski yılmaz:img-pilot bunlar en büyük göstergeler elif bir istisna :img-pilot
yaww birde filizim burda olacaktıki .... (bugün kaç kere yazdım duyar gelir diye ama olmadı ..:icon_sorr :img-pilot )
forever_bim 12-07-07, 16:34 Ya cidden yazılan yorumlar okunmuyor ya da herkes işine nasıl geliyorsa oradan tutuyor yorumu. Ben bir süre hatta tamamen dinlenme kararı almayı düşünüyorum. Çünkü tek sesli koro üyesi olmadığım sürece bu son derece KISIR tartışmanın sonu gelmeyeceği kanaatindeyim. Kendimi kısıtlıyorum. Çünkü üzerime bezginlik çöktü. Buyrun siz yazın. Saygılar.
Ya cidden yazılan yorumlar okunmuyor ya da herkes işine nasıl geliyorsa oradan tutuyor yorumu. Ben bir süre hatta tamamen dinlenme kararı almayı düşünüyorum. Çünkü tek sesli koro üyesi olmadığım sürece bu son derece KISIR tartışmanın sonu gelmeyeceği kanaatindeyim. Kendimi kısıtlıyorum. Çünkü üzerime bezginlik çöktü. Buyrun siz yazın. Saygılar.
salgın gibi oldu :) Hasan zaten bu forumda kısır tartışmalar oluyor sadece eğleniyoruz şurada her şeyi ciddiye almayın lütfen :) Sende gitme ..
valla bu KISIR döngüler hep olmakta ama konu ömer olunca ayrı bir rahatsızlık duyuldu sankim:img-blush neyse diyorum konuyu bağlıyorum :img-wink: ayol bu nasıl iş anlamadım bu dinlenme olayları bayağı bir moda oldu yahu :icon_whis hiç mennun değilim ben bu konuda:good:
herkese merhabalar
geçmiş yorumlara bakamadım sizlere bir slm vereyim ondan sonra bakayım dedim yine birileri birşeyleri karıştırıp birilerini kızdırdı mı yoksa bu kadar ilerlemezdi bu forum kanımca öyle
sanırım Ömer paşam ve psiko Cem karşılaştırılması yapılıyor ama nasıl Aslı- Elif her iki karakterin Filiz'le karşılaştırılması kabul edilemez bir gerçekse Ömer ve Cem'in karşılaştırılması da bir o kadar hayalcilik olur diyorum
paşamı kıyaslayacak başka birini bulamad |