PDA

Tüm Versiyonu Göster : The OC- Bölüm Yorumları(e2)

Sayfalar : 1 [2]

4ewerbrucas
06-05-08, 00:32
ohh johnny öldü sonunda:img-icecr bu karakter oc tarihi boyunca en nefret ettiğim karkater ya tamamen gereksizdi kötü bir şekilde öldü ama hep marissa yüzündne sinir oluyorum ona:kahve artık sadie gelirsonra olaylar yolundna çıkar ve beklenen son gerçekleşir:icon_whis bugün ilgimi çeken diyalog kirsten ve julıe arasında oldu

julıe:sinsi olduğunu bilmiyordum
kırsten:yıllardır senle takılınca öğreniyorum bişeyler:img-hyste

seth ayrı komikti ztn çok güldüm o hallerine mavi ekrana nasıl bakıyordu öyle:img-hyste

sarıseren
06-05-08, 11:14
Pazartesi yayınlanan bölümü izleyemedim.Tekrarlarına bakabilirsem izlerim artık:icon_sorr

Anladığım kadarıyla Johnny ölmüş.Çok sevindim:)Bana kalırsa da gereksiz biriydibye

4ewerbrucas
06-05-08, 22:50
Pazartesi yayınlanan bölümü izleyemedim.Tekrarlarına bakabilirsem izlerim artık:icon_sorr

Anladığım kadarıyla Johnny ölmüş.Çok sevindim:)Bana kalırsa da gereksiz biriydibye

öldü cnm ne kadar üzldüm anlatamam:img-icecr gerçi marissa yüzündne ölmesi kötü oldu birinin daha hayatını mahvetti marissa sinir oluyorum oda ölse d kurtulsak:img-icecr:icon_whis

sarıseren
07-05-08, 10:30
Bugün 09.00'da pazartesi günkü bölümün tekrarı vardı.İzleyebildim.Johnny'nin nasıl öldüğünü gördüm.4ewerbrucas cidden ne kadar üzüldüm anlatamam:img-hysteYalnız tam da Marissa yüzünden öldü denemez.Sonuçta Johhny onu seviyordu.Karşılık göremeyince de böyle delirdi.Ama Marissa'nın hatası da yok değil.İlk başlarda çok yüz veriyordu Johnny'e.Yani asıl demek istediğim tüm suç Marissa'da değil.Johnny kendini Marissa'ya fazla kaptırdı:img-wink:

selınnn
07-05-08, 13:46
en heyecanlı bölümleri hep kaçırırım zaten:icon_sorr okulda herkes jonnynin ölümünü çok etkileyici bulmuştu ama siz sevinmişsiniz...
şaşırdımm:img-hyste
1-2 saat sonra yeni bölüm var bakalım ne olacak:icon_whis tabii daha önceden izleyenler biliyor ama:):)

sarp_manyagi
07-05-08, 15:10
Bu bölüm müthişti:img-in_lo
Ryan&Marissa tamamiyle birbirlerinden kopucak gibi:icon_sorr
Johnny'nin cenazesi çok kötüydü:icon_sorrCanım benim ya:icon_sorr
Johnny'nin kuzenini öldürücem.Ryan'a sulanıcak o kesin:hıh
Summer&Seth çok tatlıydı:img-in_lo
Cohenların hediyelerinin karışması çok komikti:img-hysteHele Summer'ın tanganın Seth'in annesine ait olduğunu öğrendiğindeki yüz hali beni öldürdü:img-hyste

sarıseren
07-05-08, 18:55
Ya bu bölüm Marissa'ya çok kızdım.Biraz dengesizlik söz konusu:icon_whisO kolyeden yola çıkarak Marissa'nın Johnny sevdiğini düşünüyorum.Bilmem yanlış mı düşünüyorum:img-tomatİlk başlarda seviyor gibi durmuyordu ama bu bölüm o kolyeye bakıp ağladı ya:img-huh:Ryan'ı sürekli geri çevirmesi de hiç hoş değildi.Ryan da kendini başka kadınlarda buldu:icon_sorrAralarında bir şey olmaz umarım...

4ewerbrucas
07-05-08, 18:57
Bugün 09.00'da pazartesi günkü bölümün tekrarı vardı.İzleyebildim.Johnny'nin nasıl öldüğünü gördüm.4ewerbrucas cidden ne kadar üzüldüm anlatamam:img-hysteYalnız tam da Marissa yüzünden öldü denemez.Sonuçta Johhny onu seviyordu.Karşılık göremeyince de böyle delirdi.Ama Marissa'nın hatası da yok değil.İlk başlarda çok yüz veriyordu Johnny'e.Yani asıl demek istediğim tüm suç Marissa'da değil.Johnny kendini Marissa'ya fazla kaptırdı:img-wink:

johnny kendini kaptırdı ama marissa da durumu biliyordu ona rağmen hep yakın davrandı hatta eskisinden daaha yakın davrandı hep johnny"nin ölmesinden tek sorumlu marissa johnny sarhoştu ama o hale de marisaa getirdi çıksa da kurtulsak:img-hyste

4ewerbrucas
07-05-08, 21:29
bn johnny yi hiç sevmiodm iyiki öldü de diyemem ama bnce ryan ve marissa nın hayatlarından çıkması ii oLdu ...

marissa gen çıldırttı beni ryan iyi dayanıyor ama artık kaprislerini çekemeyeceğini sadie"ye giderek gösterdi bundna sonra ryan ve marissanın arası düzelmiyor sezon finaline kadar sonrasını da biliyoruz:img-cray::img-icecr

sarıseren
07-05-08, 21:36
marissa gen çıldırttı beni ryan iyi dayanıyor ama artık kaprislerini çekemeyeceğini sadie"ye giderek gösterdi bundna sonra ryan ve marissanın arası düzelmiyor sezon finaline kadar sonrasını da biliyoruz:img-cray::img-icecr
Ryan ve Marissa'nın arası cidden bundan sonra hiç düzelmiyor mu?Marissa'ya kızgın olmama rağmen üzüldüm.Neyse zaten kızgınlığım artarsa üzülmem:)

4ewerbrucas
07-05-08, 21:54
Ryan ve Marissa'nın arası cidden bundan sonra hiç düzelmiyor mu?Marissa'ya kızgın olmama rağmen üzüldüm.Neyse zaten kızgınlığım artarsa üzülmem:)

malasef düzelmiyor yani ayrıldıkalrında bidaha sevgili olmuyorlar marissa da ryan da başkasını buluyor sonra mezuniyete doğru 4"lü yeniden bir araya geliyor mezuniyet günü çok eğleniyorlar ama sonrası malum:img-cray:

immortalf1
07-05-08, 22:12
KaithLin gitti:(:( En çook ona üzüldüm yine herkes Johny nin ölmesine sevinmiş ama ben Johny'i çook sevimli buluyordum ya şirin bi tipti keşke Marissa'ya değilde en baştan KaithLin'e aşık olsaydı:(
Bu arada The O.C tarihinin en kötü günlerine yavaş yavaş yaklaşıyoruz Marissa'nın büyük hataları ve muhtemel sonuna...Bu arada mezuniyet töreni olan bölümüde bir o kadar heycanla bekliyorum...

sarıseren
08-05-08, 10:00
malasef düzelmiyor yani ayrıldıkalrında bidaha sevgili olmuyorlar marissa da ryan da başkasını buluyor sonra mezuniyete doğru 4"lü yeniden bir araya geliyor mezuniyet günü çok eğleniyorlar ama sonrası malum:img-cray:

Cevapladığın için teşekkürler:img-wink:Mezuniyet gününü ben de merak ettim şimdi.Sezonun bitmesine de az kaldı.Haziranın ilk haftası son iki bölüm yayınlanıcak sanırımbye

marissacooper
11-05-08, 23:44
kaithln yeternje sorun cıkarmısdı saten. gitdi oh ii oldu xP johnny de çok olmuşdu artk xD ryan süper bişe yha. marissa nın kaprislerine çok ii dayanıo. seth le sandynin hedielerinin karışması fln da cok komikdi. kaçıncı islemem bimiorum ama hiç bkmıorum aynı bölümleri tekrar tekrar islemekden

_1903_özi
12-05-08, 14:41
4. sezonu izlemeyi açıkçası düşünüyorum bişey olmazsa tabi ryan ve tayloru merak ediyorum açıkçası
bu bölüm az da olsa taylor çıktı seviyom ben bu kızı ya
4. sezonda da tavırları aynı kalıyomu yoksa biraz daha mı onu olgun görücez ryanın yanında :icon_whis
yayınlanan bölümde ryan ve marissa ayrıldı ryan sanki jonnynin kuzeniyle yakınlaşıyor aralarında bişey olucakmı merak içersindeyim
bu arada 4. sezon kaç bölüm sürüyor ????

4ewerbrucas
12-05-08, 21:43
4. sezonu izlemeyi açıkçası düşünüyorum bişey olmazsa tabi ryan ve tayloru merak ediyorum açıkçası
bu bölüm az da olsa taylor çıktı seviyom ben bu kızı ya
4. sezonda da tavırları aynı kalıyomu yoksa biraz daha mı onu olgun görücez ryanın yanında :icon_whis
yayınlanan bölümde ryan ve marissa ayrıldı ryan sanki jonnynin kuzeniyle yakınlaşıyor aralarında bişey olucakmı merak içersindeyim
bu arada 4. sezon kaç bölüm sürüyor ????

bana göre 4.seoznda taylor tavırlarıyla tamamen değişiyor bu hailndne daha tatlı oluyor ryan"a çok yardım ediyor ona hep destek oluyor izleiynce görüceksin süper bir çift oluyorlar bence:good:

ryan saddie ile yani johnny"nin kuzeniyle sevgili olucak bundan sonra ryan için iyi marissa için kötü bölümler başlıyor:kahve

son olarak 4.seoznda 16 bölüm sürüyor başka sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım:img-wink:

summ_roberts
12-05-08, 23:43
Uzun zamandır ağlamadığım kadar ağladım bu bölüm sonunda...Marissa'nın gözlerinden akan yaşlar benim de yüzümden seller akmasına neden oldu.Sanki çok abartıyomuşum gibi gelebilir ama kesinlikle tamamen bu şekilde bi duygu yoğunluğu yaşadım.Hele ki Ryan ve Marissa'nın şarkısı Forever Young. İkisinin şarkısı çalarken Marissa'nın üzgün bi biçimde ve yalnız olması ama Ryan'ın ise Sadie'yle Strip Poker oynama hevesi içimi burktu belkide. Ve tabi Marissa'yla Ryan'ın bi daha eskisi gibi olamayacaklarını anlayıp bunu bilmek de çok acı vericiydi... Sona yaklaştığımızı hissettim sanki.Bu sonun haricinde güzel bi bölümdü,hele bölümün başında Summer'ın "iç ses"i ve jakuzideki Summer-Seth-Marissa üçlüsü beni gülmekten öldürdü:D Ve bi de Summer'ın, babasının kadın zevkini ve istemeden de olsa Julie'yi tanımlayışına da çok güldüm :D Onun haricinde artık Volchuck'ın Marissa'nın sınırları içinde bulunmaya başlaması da ayrı bi sinir bozucu durum... :icon_roll:icon_conf

vay be ne yorum yaptım yuh hayatımın en uzun yorumu heralde:D:img-hyste

sarıseren
13-05-08, 09:40
Dünkü bölüm beni çok şaşırttı.Marissa'ya kızıyorduk şöyle böyle diye.Ryan da Johnny'nin kuzenine yöneldi.Doğal olarak da Volchak Marissa'nın peşine tekrar düştü:icon_whisBu tür şeyler olunca aslına onların iyi bir çift olmadıklarını görüyoruz.Ayrılmaları normal:)

4ewerbrucas
13-05-08, 19:35
Dünkü bölüm beni çok şaşırttı.Marissa'ya kızıyorduk şöyle böyle diye.Ryan da Johnny'nin kuzenine yöneldi.Doğal olarak da Volchak Marissa'nın peşine tekrar düştü:icon_whisBu tür şeyler olunca aslına onların iyi bir çift olmadıklarını görüyoruz.Ayrılmaları normal:)

bence onlar hiç gerçek çift olamadılar çünkü marissa hep araya başkalarını soktu bakınız oliver,johnny şimdi ryan sadie ile beraber çok da iyi oldu marissa hepsini hakediyor bu ayrılığı kendisi yarattı johnny peşinde gezsin o daha:img-icecr bundna sonra hatasını düzeltmek yerine daha çok hata yapıyor sonunu da biliyoruz ztn:img-icecr off ya ne kadar nefret varmış içimde marissaya karşı ama 4.sezondan sonra böyle oldum ryan"ı ilk defa mutlu hiçbir sorunu olamyan biri olarak görünce marisssada kimmiş be dedim:img-hyste

Sweet HiLary
14-05-08, 17:38
Bu sonun haricinde güzel bi bölümdü,hele bölümün başında Summer'ın "iç ses"i ve jakuzideki Summer-Seth-Marissa üçlüsü beni gülmekten öldürdü:D
vay be ne yorum yaptım yuh hayatımın en uzun yorumu heralde:D:img-hyste

Summer benide öldürüyo yaa ama gülmktn :img-hyste
Summer'ın duruşu,hareketleri nedense insanın gülmesini getiriyo neşe saçıyo
Gecenlerde Marissa'nın öldüğü sahnesini ziledm netten o sahneyi izledkce cok üzülüp ağlıyorum yaa(bnde en cok bu sahnede ağlıorm) Valla Marissa ile Ryan bi türlü dooru düzgn birlikte olamadılar! Marissa nerdeyse Ryan dısında herkesle oldu,ama yinede onların askı bambaska..Bide Summer-Seth ikilisi süper ikili en cok güldüğüm,neşe aldığım çift :D
Fantastic 4'lü Seth-Summer-Marissa-Ryan :img-hyste

sarıseren
21-05-08, 10:28
Pazartesi günkü bölümün sonu neydi öyle ya:icon_whisSummer ve Seth hadi neyse de Marissa-Volchak ve Ryan-Sadie beni oldukça şaşırttı.Ama çok da üzülmedim.Çünkü Marissa ve Ryan hiç iyi bir çift değillerdi.Volchak da sevimli gelmeye başladı.Tabi sonunda Marissa'nın ölümüne o sebep olcak biliyorum ama olsun:)

_nesli_
27-05-08, 14:28
selam herkese
bn e2den pek takip edemiyorum ama oc her zaman favorim =)
fantastic four ile ilgili şöyle bi grup kurmuştuk bi bakın isterseniz :)
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=353

immortalf1
28-05-08, 23:36
Süpper bölümdü yinee her izlediğimde dahada çook seviyorum ama şu Volchok oLmasa bu diziyi izlerken sinir krizleri geçirmesem diye çook düşünüyorum :):)

4ewerbrucas
29-05-08, 01:10
ya bende izledim bugün summer cnm benim ne güzel seth"e süpriz yaptı tıpkı 1.sezondaki gibi ama olmadı:img-cray: seth"e artık beni sevmediğini söylersne browna tek giderim deyince seth de artık seni sevmiyorum dedi...onun tek istediği summerın browna gitmesi:img-cray: marissada iyice yoldan çıktı artık:img-icecr

immortalf1
29-05-08, 22:44
summer ne zaman gerçeği öğrencek ya?? yazık sethime herkes kazandı bi o kaldı:img-cray:
bide marissanın ölümüne kaç bölüm kaldı:img-cray: :)

az kaldıı sık dişini azcık:):) Herkes ne meraklıymış Marissa'yı öldürmeye yaa tamm birazcık deli dolu ama öLmeyii hakeetimi gerçekten hala seanristleri sorguluyorum

selınnn
01-06-08, 17:27
ben marissanın ölmesini istemiyorum ya hatta son 1-2 davranış hariç çok seviyorum..:)ölceiğini öğrenince çok şaşırmıştım.O sahneyi çok merak ediyorum şahen:icon_whis
(summer ne zaman öğrenceek kaç bölüm var:))

summer___17
02-06-08, 11:39
az kaldıı sık dişini azcık:):) Herkes ne meraklıymış Marissa'yı öldürmeye yaa tamm birazcık deli dolu ama öLmeyii hakeetimi gerçekten hala seanristleri sorguluyorum

Senaristerle alakalı bir durum değilki marissanın ölmesi. Michanın gece gezmeleri, çalkantılı hayatı, artık marissa rolünündn bıkıp sinemaya yönelmek istemesi marissayı öldürttü. yoksa öle bir sezon finali yoktu. :good: ama iyikide ölmüş diyiyorum. 4. sezon aklıma gelince :img-pilot

immortalf1
02-06-08, 16:24
Senaristerle alakalı bir durum değilki marissanın ölmesi. Michanın gece gezmeleri, çalkantılı hayatı, artık marissa rolünündn bıkıp sinemaya yönelmek istemesi marissayı öldürttü. yoksa öle bir sezon finali yoktu. :good: ama iyikide ölmüş diyiyorum. 4. sezon aklıma gelince :img-pilot

Evet Mischka bırakmak istedi ama bu karara onu yönlendiren senaristlerdi,özel hayatından dolayı çok fazla yıpratıldı.Bizde sadece bu tarz olaylat Türkiye'de yaşanıyor sanırdık...

*Asi-Rocker*
03-06-08, 18:26
ya seth de kendi etti kendi buldu brown görü$melerine gitseydi kesin $u an üniversite de olurdu o yüzden üzülmüyorum:kahve

bu arada bi$i farkettim ryan a okulu gezdiren çocuk oth daki psikopat derek di:img-hyste:img-hyste

anna cım yine çıktı dizide ortaya çok sevndm:love05: seth in bi numaralı kankası ve i$birlkçisi:img-hyste

neyse bu bölümler en sevdklerim ve 4. sezon taylor var zaten o.c her zaman 1 numaradır:D

4ewerbrucas
03-06-08, 21:53
ya seth de kendi etti kendi buldu brown görü$melerine gitseydi kesin $u an üniversite de olurdu o yüzden üzülmüyorum:kahve

bu arada bi$i farkettim ryan a okulu gezdiren çocuk oth daki psikopat derek di:img-hyste:img-hyste

anna cım yine çıktı dizide ortaya çok sevndm:love05: seth in bi numaralı kankası ve i$birlkçisi:img-hyste

neyse bu bölümler en sevdklerim ve 4. sezon taylor var zaten o.c her zaman 1 numaradır:D

o kadar izleidm ben o çocuğun derek olduğunu anlamadım ya pazar tekrarına bakıcam gene:icon_whis ayrıca anna gene geldi çok ttalı olmuş saçlar uzamış:img-wink:

_1903_özi
04-06-08, 15:47
bu izlediğim bölüm çok güzeldi ya
özellikle seth:)
başta volchakı kızla öpüşünce görüp kuzeni olabilir demesi filen mimikleri ifadeleri harikaydı
bi de baloda summer düştüğünde(orda koptum zaten) arkasından ıslak mendili olan varmı diye gitmesi süperdi bu bölümü çok beğendim anlıyacağınız taylorda harikaydı
başlarken de hepsinin baloya çağıracağı kişilerle konuşması ilk önce kabul etmeyip sonra kabul etmeleri sırayla hepsini göstermeleri güzeldi

4ewerbrucas
04-06-08, 21:36
bu izlediğim bölüm çok güzeldi ya
özellikle seth:)
başta volchakı kızla öpüşünce görüp kuzeni olabilir demesi filen mimikleri ifadeleri harikaydı
bi de baloda summer düştüğünde(orda koptum zaten) arkasından ıslak mendili olan varmı diye gitmesi süperdi bu bölümü çok beğendim anlıyacağınız taylorda harikaydı
başlarken de hepsinin baloya çağıracağı kişilerle konuşması ilk önce kabul etmeyip sonra kabul etmeleri sırayla hepsini göstermeleri güzeldi

sethe" bende çok güldüm kuzeni olabilşir dedikten sonra biraz ateşli bir kuzen dmesi summer kusunca bişey yemişssin süper diyor ama ne yediğini unuttum:img-hyste anna gene çok ttalıydı bidaha göremicez malasef:img-cray: ryan&taylor ne şekerler ya kim der gelecek sezon neyse:img-icecr

notum
05-06-08, 07:52
bu bölüm de çok güzeldi yeni yeni O.C. izlemeye başlayan bir izleyici olarak dizi yi çok sevdim.
gelelim bu bölümün yorumlarına,
1)volchakin partide marissaya yaptığını çok kınadım valla bide ondan sonraki konuşmaları marissayı yıktı (ama bunu marissa seçti):(
2)Ryanla marissa sahneleri güzeldi ben ne olursa olsun bu iki çiftti tutuyorum:)sempetikler(di)
3)volchakle ryannın kavga ettiği sahnede ryan volchaki ii benzetti helal olsun valla:)
4)seth-summer sahneleri zaten her zaman benim favori sahnelerimdi diziye onlar renk ve eğlence katıyor bence.Summer kusarken sethin hali çok komikti:)hatta "Sonra öpeyim"demesi çok güldürdü beni ve"Birşey yemişsin"dedi ordaki dediği kelimeyi anlayadım:)

yeni bölümü merakla beklicemmmm

sarıseren
05-06-08, 09:53
Seth bu bölümde çok şekerdi:img-hysteSummer'ın düşüşü de ayrı bir garipti:img-hysteSonra Anna sayesinde barıştılar:)
Marissa adına üzüldüm.Volchack'in yaptığını haketmedi bence.Volchack ne yapsada adamın ayrı bir havası var bunu da söylemeden geçemicem ,çok yakışıklı:)Sezon sonunda Marissa'nın onun yüzünden ölücek olmasına üzülüyorum:icon_sorrRyan da Marissa'yı hala koruduğuna göre birşeyler hissediyordur ona karşı:icon_whisTabi çok fazla bir önemi de yok.Bildiğim kadarıyla Marissa'yla araları iyi değilken Marissa ölüyor...

marissacooper
11-06-08, 01:11
volchock şimdi uyuzluk yapio başka kızlarla kırıştırıo filan ama marissa ya harbiden aşık olacak. ryan la marissa nın arası düzelince çok kızacak kıskanacak, marissa nın öldüğü kaza da öyle olacak zaten.

summer a çok kızmıştım ben o notu sandy ye werdii için dün bidaha izledim we bidaha kızdım xD yapılacak şey değildi yani.

kirsten de aklımı çıkarıo benim ya. ikide bir içip durmuyo mu!! fitil edio adamı:icon_mad:.

bu bölüm oc nin en sewdiim bölümlerinden biriydi. marissa bu bölümde harikaydı! çok ii toparladı kaithlin nin arkasını. :happy0064

summer ın kawalyesine koptum zaten. önde iki tane koreli kız zıplayıp duruo newport lu larda tık yok xD big korea'ymiş:D:D rezil oldu yha:D

3.cü sezonun keyfini iyi çıkarın. özellikle marissa ya iyi bakın çnkü onu çok özleyeceksiniz.

ryan ın taylor la çıkması gibi bi saçmalığa katlanmak zor gibi görünse de bi süre sonra alışılıyor gerçi xD

Ulash67
11-06-08, 15:42
Aby ben bugün 11 de izliorum OC yi.Hiç sezon finali olduğunuda bilmiyorum öyle izliyorum anca en son sahnede anladım final olduğunu.Marissa'ya yazık oldu :X :S

_1903_özi
11-06-08, 18:37
bu bölüm çok güzel başlamıştı özellikle mezuniyet müthişti çok beğendim:happy0064sonu da kötüydü ama bende marissaya üzüldüm özellikle ağladığı sahnede ryanda özür dilemesi filen çok hüzünlüydü keşke marissayı öldürmek yerine babasının yanına gönderselermiş zaten kız gidecekmiş yaa
tam sezon finali olmuş eskileri hatırlayıp tanıştıkları günü anlatmaları veda gibiydi

3,4 bölüm kaldı denilmişti bu bölüm sezon finali değildi o zaman marissanın cenaze töreni 3. sezonmu yoksa 4 de mi yapılacak şimdi

m-a-i-d-e
11-06-08, 22:53
3.sezon finali:img-cray:

aslında bu bölüm süperdi son sahnesi hariç...
bizimkiler mezun oldu:happy0064seth tasarım okulunu kazandı ve babasıyla arası düzeldi.
ryanın arabası oldu...
vedalaşma sahnesi çok şirinlerdi yaa:img-in_lo
marissa öldü çok kötüydü yaa ben çok seviodum marissayı:img-cray:
volchakin dan nefret ediom yaa:icon_evil

summer___17
11-06-08, 23:11
bu bölüm çok güzel başlamıştı özellikle mezuniyet müthişti çok beğendim:happy0064sonu da kötüydü ama bende marissaya üzüldüm özellikle ağladığı sahnede ryanda özür dilemesi filen çok hüzünlüydü keşke marissayı öldürmek yerine babasının yanına gönderselermiş zaten kız gidecekmiş yaa
tam sezon finali olmuş eskileri hatırlayıp tanıştıkları günü anlatmaları veda gibiydi

3,4 bölüm kaldı denilmişti bu bölüm sezon finali değildi o zaman marissanın cenaze töreni 3. sezonmu yoksa 4 de mi yapılacak şimdi

bu bölüm sezon finaliydi 4. sezon e2 de başlarmı bilmem ama 4. sezonda bir kaç ay sonra sı başlıycak 4 sezon yanlış hatırlamıyorsam 6 sonrası olarak başlıycak. 4. sezon çok güzel ( bana göre :happy0064)

~GoThIcA~
11-06-08, 23:28
evet 3. sezonuda bitrdik çok çabuk bitti ya e2 de o.c:icon_sorr marissa nın ölüm sahnesini ilk gördüğümde de çok etkilenmi$tim ama bugün cidden ağladım:img-cray: ryan hepesi geçicek demesi falan süperdi ya:img-cray:

3. sezonu çok sevdiğim söylenemz ama taylor biraz daha ön plana çıktığuı için azda olsa seviyorum:D:D

bundan sonrası çok güzel bnce 4. sezon süper:love05:

marissacooper
12-06-08, 00:47
bugun izlemedim ama hatırladğım kadarıyla bölümün yorumlarını yapabilirim sanırım.
marissa nın ölümü bni çok etkilemişdi. göslerim yaşarmış dı ama aalamamısdım. 4.sezonda marissa nın mezarını gösterdiğin de kendimi tutamamışdım ama.. volchok dan nefred ediorum yhaa.. pis kıskanç.

cenaze olacak mı diye soranlar olmuş. marissa nın cenazesi gösderilmicek ama mezarı gösterilcek

immortalf1
12-06-08, 01:51
İlk izlediğimdee neler hissettiysem bugünde aynı şeyleri hissettim Marissa'nın çılgınlıklarına çok alışmıştık onun ölmesi çok üzücüydü hele ki Ryan'ın onu kucağında taşıdığı sahne:(:( Seth ve Summer'a gelirsek onlar için her dönem gibi bu dönemde güzeldi en mutlu çift belkide şimdilerde...Kaithlin'in gelmeside 4.sezona farklı bir hava katıyor ve tabiiiiii Taylorrrrrrrrrrr:love05:

selınnn
12-06-08, 14:55
marissa öldüüü:img-cray::img-cray:
çok hazırlıksız yakalandm ya sezon finali oldğunu bilmiyorumdum:img-cray:
neyse inşallah ara vermeden devam eder:)

sarıseren
12-06-08, 17:43
Marissaya bu aralar sinir olsamda yine de ölümüne çok üzüldüm:icon_sorrRyan'ın kollarında öldü garibim:img-cray:Neyse anlatılanlara göre 4 .sezonda daha çok gülücez.Bizi üzen olaylar olmayacak sanırım ,hayırlısı:img-wink:4. sezon yorumu yapamam herhalde yazlıktayken çok zor girebiliyorum.Herkese iyi tatillerbye

demo89
13-06-08, 00:47
son sahnesi hariç güzel bi bölümdü. genelde acayip orijinal bulmasam da sıradan olduğunu düşünmediğim bi diziydi. keşke o kadar klasik bi final olmasaydı. 4. sezonu merakla bekliyorum ama marisasız bi O.C keyif verirmi bilmiyorum, neyse izleyip görücez

4ewerbrucas
13-06-08, 23:46
bende izledimnm bölümü sanki çabuk geldi sezon finali açtığımda o bölüm olduğunu sanmıyordum ne oluesa olsun üzüldüm ya marissayı son zamanalrda sevmiyordum ama gene aynı sahnede baktım ağlıyorum:img-cray: ryan çok kötü oldu yaşadığı çok zor bişey ztn 4.sezon başladığında ryanı görücez 4"ü beraber havuzda eğlendikleri sahne,mezuniyet törenleri çok eğlenceli bir bölümdü inşallah 4.sezon e2"de başlar:img-wink:

g_i_z_e_m
14-06-08, 13:45
sonu hariç sezon finali harikaydı
hele o ewdeki deniz sahneleri falan
artık hafta içi hergn saat 11:00'de desperate housewives warmış ama tekrarı saat 20:00'da belki 15:30'la 19:00'da yine o.c olur

sarp_manyagi
15-06-08, 19:39
Gözlerim doldu :icon_sorr

Yanımda dayımlar falan vardı ağlayamadım doya doya :icon_sorr

Marissa'ma yazık ya :icon_sorr Nefret ediyorum o Bolchuk mıdır nedir o salaktan...

Ryan'ım nasıl kötü oldu :icon_sorr

Daha 15-20 dk. önce havuzda gülüyorlardı :icon_sorr

Offf Marissa'mm offfff :icon_sorr

selınnn
16-06-08, 20:13
yaa 1. sezon başladıı:kahve:kahve
haha tipleri çok komik hepsinin:) ayrıca sehtin seslendirmesi eskisi işte bu:happy0064 en azından yeni sesinden iyidir:) ama hiç biri adam'ımın sesini tutmaz:love05:
bu bölümler güzel bölümlerdi tadını çıkarlm bari:img-icecr

Güneş-07
17-06-08, 17:35
yaşasın yeniden 1. sezon gösteriliyor dün 1. bölümü gösterdiler bugün 2. bölümü ilk sezonu ben izlememişitim şimdi izliyorum süper bu bölümdü marisa ve ryan çok tatlılardı bisiklet binmeleri seth ile yarışmaları ama sonu kötü oldu...
ryan'ın tutuklanmasına üzüldüm...

intikam tanrıçası
17-06-08, 17:37
Dün e2'ye mail attım cevap geldi; 4.sezon yeni yayın döneminde yayınlanıcakmış.. Tarihi cnbc-e derginin e2 ekinde duyurucaklarmış.. şimdi haftanın 5.günü 1. sezonun bölümleri oynuyor.. İyi seyirler.

Güneş-07
19-06-08, 18:15
bu bölüm harikaydı ryan ve marissa çok güzel olmuşlardı çok yakışıyorlar.
hele seth yine beni güldüren isim çok tatlıı ama summer'a sinir oldum ilk bölümlerde seth'i üzüyormuş sonra yüz vermedi seth summerda bozuldu onlar benim favori çiftim çok tatlı ikisi...

sarıseren
19-06-08, 23:33
4.sezonu beklerken 1. sezonu izliyoruz ama olsun bence böylesi daha iyi:img-wink:Yazın tv izlemeyi pek sevmiyorum:)Bu arada şöyle bir baktım eskiden ne komiklermiş ya en çok da Ryan:img-hyste

immortalf1
19-06-08, 23:43
vaLLa hepimiz 4. sezon beklerken 1. sezonu yayınlıyorlar yeniden ee kötümü oldu derseniz hiçte jkötü olmadı hatta daha bile memnunum çünkü en sevdiğim sezondu 1. sezon gerçek aşklar bu sezonda yaşandı hepside inanılmaz sevimliydi:) Burdan da anlaşılıyor ki Büyümek sadece Başa Bela bir şey:):)

_1903_özi
20-06-08, 19:21
ya 1. sezonu izlemek bana çok komik geliyor neymişler ne olmuşlar :img-hyste hepsi çok değişmişler tek değişmeyen kirsten
sethin sesi de değişik zaten bir türlü alışamadım bazı esprileri o yüzden geçmiyo 3. sezon sesi çoook daha iyiydi seth karakterine de uymuştu
summer hele ryanı beğenmeler filen:) sethe tavırları da sinirmiş

Sweet HiLary
23-06-08, 23:48
Bencede 1.Sezon cok egleneceli.Özellikle Seth ve Summer.Onları gerci her zaman komik bulmuşumdur :img-hyste
Bugünki bölümde Marissa bana cok masum geldi bana.Genelde cünkü Ryan dışında herkesi seven birisi olarak tanımlıyodum ama bu bölümde Ryan'ı sevdigini hissettim =D

Güneş-07
24-06-08, 17:26
çok güzel bir bölümdü seth ve summer'ın kavgaları çok güzeldi ama az daha kaza yapıyorlardı hele ryan ve marissa ne kadar güzel uyuyorlardı öyle yah çok tatlılar...
marissa'ya çok üzüldüm kız mahvoldu ama artık o luke'un gerçek yüzünüde gördüü
sinir şey hiç sevmiyordum o çocuğu.

batubob
24-06-08, 18:57
Şu E2 yi çok teşekkür ediyorum.Hep merak etmişimdir bu diziyi.İlk bölümden izlemeye başladım.Güzel bir dizi.Ama sanki hergün parti varmış gibime geldi.Her bölümde bir parti.:D:D.Bugünkü bölüm çok güzeldi.Sonunda tüylerim diken diken oldu.Öldümü acaba.Yarın görücaz.

Sweet HiLary
28-06-08, 11:47
Cuma gününki bölümde süperdi.1.Sezonda herşey yeni,hepsi biribirini sevio,Marissa'da var.Böle çok ii oluo.Ama bu bölümde Marissa'nın annesine gıcık oldum.Hem Ryanla konuşmaya çalışıyo,Ryan'da onu başka bi adamla görürken söylicekken ona "Bu işe karışma" die laf söylüo.Marissa bunu ögrenince cok üzüldü ama =(
Partinin başlarında Summer ve Seth göz kaçamakları yaptılar ama kaçamaslar onlar birbirlerini seviyo :img-pilot

batubob
28-06-08, 14:08
Sethin arkadaşının adını unuttum.Partide onunla dans etmişti.Galiba o kız Sethe aşık gibime geldi.bugün 5 tane bölüm verecekler.Tekrar izlicam.Hafızamı tazeleyim.:D:D

Ayse (92)
28-06-08, 15:02
Şu E2 yi çok teşekkür ediyorum.Hep merak etmişimdir bu diziyi.İlk bölümden izlemeye başladım.Güzel bir dizi.Ama sanki hergün parti varmış gibime geldi.Her bölümde bir parti.:D:D.Bugünkü bölüm çok güzeldi.Sonunda tüylerim diken diken oldu.Öldümü acaba.Yarın görücaz.

Gerçekten bende e2'ye tesekkür ediyorum bize harika bir diziyi izletiyor.Bende merak etmisimdir bu diziyi :)

Dünkü bölüme gelirsek ..1.sezon ne kadarda güzemis gercekten.Marissa var,MarYan var :img-in_lo Su Marissa'nın annesini bende sevmiyorum.Hem suclu hem güclü.Ohh iyi oldu ama Ryan'ın söylemesi :icon_whis Seth ve Ryan'da cook tatlılar.:img-blush

Sevdiş
28-06-08, 17:05
Dünkü bölüm süperdi:) Özellikle seth ve summer.Summer ne kadar saklamaya çalışsada seth'den hoşlandığını belli etti marissadan saklayamadı:D.Marissa ve ryan aşkıda çok güzeldi:).Marissa'nın annesi gerçekten çok gıcık ukalanın teki.Ama foyası ortaya çıkınca rezil oldu.İlk sezon gerçekten çok iyiymiş...

batubob
28-06-08, 21:56
Dün o.c. nin resimlerini bakıyodum.Ne görüyim.İlerki sezonlarda julie ile o sethin babası evleniyormuş.Şokey oldum.Her zaman bir şeytan olmalı zaten bir dizide.Zaten kadında kötü biri gibi görünüyor.Kendisini oynuyor.:D:DBugün tekrar 5 bölüm izledim.Ve tekrar ağlıyacak gibi oldum.MArissa öldü sandım.Bide o müzik.:img-cray::img-cray:.Bir daha izlesem gene ağlıyacak gibi olurum.

immortalf1
29-06-08, 02:40
Dün o.c. nin resimlerini bakıyodum.Ne görüyim.İlerki sezonlarda julie ile o sethin babası evleniyormuş.Şokey oldum.Her zaman bir şeytan olmalı zaten bir dizide.Zaten kadında kötü biri gibi görünüyor.Kendisini oynuyor.:D:DBugün tekrar 5 bölüm izledim.Ve tekrar ağlıyacak gibi oldum.MArissa öldü sandım.Bide o müzik.:img-cray::img-cray:.Bir daha izlesem gene ağlıyacak gibi olurum.

Canım Julie Sandy Cohen(Seth'in babası)la değil Caleb nichol(Seth'in dedesi) ile evleniyorr:):)Bu arada Julie gerçekten çok zeki bir kadın ama sonunda o da Caleb'ın oyunlarına yeniliyor

memo-66
22-07-08, 19:56
arkadaslar bende bu baslikta yeniyim :)
araniza alirsaniz sevinirim :)
gecen sene 3 sezonuda yaz tatilinde izlemistim, cok beyenmistim.
dördüncü sezonun 11. veya 12. bölümüne gelmistim sonra bir daha bakmamistim.
bir türlü zaman ayiramadim son bölümler icin.
simdi hepinis Julie´ye nefret ediyorsunuz, tipki benim ettigim gibi, yani ozamanlar. ama sonra, yani bölümler ilerledikce rolü süper olmaya basliyor :)
inanin bana onu sevmeye basliyacaksiniz :D

ba$i_belalim
26-07-08, 13:27
josh schwartz bence cok büyük bir hata yapti... taylor + ryan yerine summer + ryan yapmaliydi. summer ryanla olsaydi simdi hala 5. sezonu görebilirdik...

ohanges
28-07-08, 19:55
adını duymştm bu dizinn
azönce izldm ilk defa
2.sezondan başlıorm
epey garip oldu ama yakalayamadım ilk sezonu
neyse netten izlycem artk

slnC
29-07-08, 18:45
Başlıkta yeniyim :img-blush ....Beni de kabul edin aranıza (:

Ben cnbc-e'deyken izliyordum.Ama o da başından beri değildi..
e2 'nin diziyi yeniden vermesine çok ama çok sevindim.Hergün izliyorum artık...
Sonunu bilsem de içimde heyacn ve umut var...

Bugün kü bölüm e yorumum; Marissa'nın şu çocukla birlikte olmasına dayanamıyorum..Belki kış partisine gelmeseydi Ryan la birleşmeleri daha çabuk olacaktı aam maalesef geldii gıcık..
Ve de Summer'ın çıktığı çocuk!!!!
Off o da niye geliyorsun....Konuşmaya başlayıp tekrar birleşeceklerdi belkide off..

summer___17
29-07-08, 18:51
josh schwartz bence cok büyük bir hata yapti... taylor + ryan yerine summer + ryan yapmaliydi. summer ryanla olsaydi simdi hala 5. sezonu görebilirdik...

ryan - summer olsaydı 4. sezonun sonubile gelmezdi. Taylor diziye yeni bir soluk getirdi.

Bayada the o.c fanı olmus

ba$i_belalim
06-08-08, 17:02
ryan - summer olsaydı 4. sezonun sonubile gelmezdi. Taylor diziye yeni bir soluk getirdi.

Bayada the o.c fanı olmus

hayir kesinlikle öyle degil... bir cok kisi bu aski istiyordu. josh schwartz bile bu aski yazmak istiyordu, ama yapamadi. 4 sezonda ryan/summer/seth ücgeni yapsaydilar, simdi kesin bir 5 sezonumuz olcakti! o kadar kisi istiyordu, yine yapmadi.

summer&ryan aski
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=3962

ba$i_belalim
07-08-08, 00:56
ona bakarsan benim yabancı forumlarda gördüğüm ryan&seth aşkı istyen bile war ryanla sethi düşünemiyorum bile. :img-tomat

ryan&seth ne alaka simdi? ryan&sethi RSle kiyaslamak tuafima gitti?
ryan & summer sanki o kadar anormalmi olurdu... diyorumya, bunu josh bile yapmak istiyordu, ve bir cok RS sevenler.

**qzm_
07-08-08, 14:05
ryan ve summer çok saçma olurdu, dizi hepten karışırdı.taylor daha iyi oldu bence.ryan ve seth olsaydı acayip komik olurdu :img-hyste herhalde o.c yi bırakmama neden olurdu :S aslında en iyisi marissa'nın ölmemesi olurdu = (

dün ki bölüm çok güzeldii.özellikle hiç kaçırmadan seyrettim çünkü benim 2.sezondaki en sevdiğim bölümlerdendi.summer ve seth:img-in_loseth'in o bakışlara bitiyorum zaten o resim çizme bölümü pc dede kayıtlıı =))

ba$i_belalim
08-08-08, 15:58
ryan & summer niye sacma olurdu? ryanin ilk geldigi zamanlarda summer ondan hoslaniyordu... seth ve marissaya gelirsek, ikiside RS'i hak etmiyordu... seth bencildi, marissada cok depresif. ben hep RS istemisimdir dizinin basindan beri. ne yazikki josh yapmadi.

g_i_z_e_m
08-08-08, 20:36
dizide en çok sewdiğim aşk daima seth&summer aşkı olmuştur eğer dizi ryan&summer'a dönseydi şahsen ben izlemezdim
marissa depresifidi belki ama ryanın hayatından sadece marissa geçmedi ki...
theresa, lindsay, taylor...
summer ilk zamanlarda malumunuz üzere deişik bi tipti bildiğimiz summer değildi ki zaten ilgisi de 1-2 bölm sürdü o da ryan biraz sert we belalı bi tip olduğüu içindi zaten 106'da summer sethi öptü zaten

**qzm_
11-08-08, 17:17
Bugün tekrarını izledimm...
3 gündür bu bölümü bekliyorum biliyordum bugün oynanıcağını.Benim en sevdiğim bölüm bu galiba 2.sezonda.Summer'ın seth'i spiderman kıyafetiyle yağmurda ters dönük bi şekilde öpmesine bitiyorumm:img-in_loSonuç olarak süperdi 4.kez falan izlicem şimdiye kadar bu bölümü (akşamki tekrarla :D )

g_i_z_e_m
11-08-08, 20:59
off off ben bu bölümün sonuna ölürüm yasummerın "ne için olabilir cohen" dedii bölüme de bittiim
bu arada seth bu bölüm çok komikti ryanı çağırırken marissa we alexi:icon_whis bastığında "beni marissa için mi bıraktım" dediğinde aşırı şirindi

**qzm_
11-08-08, 21:19
off off ben bu bölümün sonuna ölürüm yasummerın "ne için olabilir cohen" dedii bölüme de bittiim
bu arada seth bu bölüm çok komikti ryanı çağırırken marissa we alexi:icon_whis bastığında "beni marissa için mi bıraktım" dediğinde aşırı şirindi

evet summer ın ne için olabilir dediği bölümde bende çok tuhaf oluyorum ve yine oldum utanmasam ağlıcaktım yani o kadar hissettim seth*summer aşkını..=) ve adam'a bi kez daha aşık olma yolunda ilerliyorumm:img-in_lo

summer___17
11-08-08, 22:06
ryan & summer niye sacma olurdu? ryanin ilk geldigi zamanlarda summer ondan hoslaniyordu... seth ve marissaya gelirsek, ikiside RS'i hak etmiyordu... seth bencildi, marissada cok depresif. ben hep RS istemisimdir dizinin basindan beri. ne yazikki josh yapmadi.

summer'ın ryan dan hoşlatısının ne kadar sürdüğünü biliyo herkes ryanın nerdn geldiğini duyunca hemen bitmişti.hem summerın ilk halleride iğrençti. tikky tavırları falan. summer kendini sethle buldu. Zaten dikkat edersen 1. sezonun bi kaç bölümünün jeneriğinde rachel bilsonun ismi geçmiyodu.rachel baştan konuk oyuncu olarak girdi. sethle summer tutulunca kadroya alındı. summerle ryan olmazdı o zman dizi hemen biterdi bnce bide sethin bencillik olayına gelincede 3.sezonu ve daha sonrasını izledin dğilmi izlediysen sethin hiçde bencil olmadığını ve summer için neler yaptığını görmüşssündür. Bunları yapan insan nasıl olurda bencil olur soruyorum sana. marissa olayınada kesinlikle katılıyorum. Ryanı dizide en çok hakeden kişi Taylordur.

g_i_z_e_m
11-08-08, 22:48
summer'ın ryan dan hoşlatısının ne kadar sürdüğünü biliyo herkes ryanın nerdn geldiğini duyunca hemen bitmişti.hem summerın ilk halleride iğrençti. tikky tavırları falan. summer kendini sethle buldu. Zaten dikkat edersen 1. sezonun bi kaç bölümünün jeneriğinde rachel bilsonun ismi geçmiyodu.rachel baştan konuk oyuncu olarak girdi. sethle summer tutulunca kadroya alındı. summerle ryan olmazdı o zman dizi hemen biterdi bnce bide sethin bencillik olayına gelincede 3.sezonu ve daha sonrasını izledin dğilmi izlediysen sethin hiçde bencil olmadığını ve summer için neler yaptığını görmüşssündür. Bunları yapan insan nasıl olurda bencil olur soruyorum sana. marissa olayınada kesinlikle katılıyorum. Ryanı dizide en çok hakeden kişi Taylordur.

ewet seth&summer sewilmeseydi rachel kadroya katılamazdı rachel adının ilk geçtiği bölümde aşırı sewinmiştim ben
taylorlu bölümleri daha izleyemdim o yüzden şimdilik lindsay diyorum ama o da gitti
seth'in bencede bencilllikle alakası yok o da alexle tanıştırmak için yapılmıştı sanki bencil olmasa summera konser bileti almak için öyle bi işe girmezdi
girdi alexle tanıştı falan falan...

summer___17
11-08-08, 23:31
ewet seth&summer sewilmeseydi rachel kadroya katılamazdı rachel adının ilk geçtiği bölümde aşırı sewinmiştim ben
taylorlu bölümleri daha izleyemdim o yüzden şimdilik lindsay diyorum ama o da gitti
seth'in bencede bencilllikle alakası yok o da alexle tanıştırmak için yapılmıştı sanki bencil olmasa summera konser bileti almak için öyle bi işe girmezdi
girdi alexle tanıştı falan falan...

benim kafadansın bende taylorlu bölümleri izlemeden önce bende marissa değilde lindsayi istemiştim ama taylor gelince lindsayı falan unuttum o derece yani.sethin 3.4. sezonda summer için bir sürü şey yapıyo.

**qzm_
11-08-08, 23:52
Forever seth & summer :)
Ben Lindsay'i ilk bölümlerde istiyodum ama sonradan çok sıkıcı gelemeye başladı bana.Zaten Marissa'dan da soğmamız için ellerinden geleni yaptılar senaristler :) En iyisi taylor..

senfonik
12-08-08, 13:25
C.tesi günleri saat 14:18 arası 3-4 bölüm yayınlanıyor bu bölümler h.içi yayınlanan bölümlerin tekrarı değil sanırım çünkü kopukluk oluyor bölümler arasında tam yayın akışı ne şekilde bilgi verebilecek biri varmı ben sadece c.tesi günleri izlyebiliyorum ve kanalın sitesinden hiçbişey anlamadım :icon_whis:icon_whis

**qzm_
12-08-08, 14:31
Haftaiçi hergün 15.00 de yayınlanıyor 19.00 da 15.00 dekini tekrarını veriliyor.
Hafta sonuda bütün bölümleri toplayıp veriyolar.Ama haftaiçinin tekrarı yani haftasonu yeni bölüm yok

ba$i_belalim
13-08-08, 18:56

ooo eskilere dönersek hic bitmez bu tartisma. 1 sezonda summer yani rachel zaten sirf seth icin girmisti, sonra baya sevildigi icin basrol karakterlerden biri oldu. ben eskilerden bahsetmiyorumki.

marissa ölünce, ryan ve summer yanliz kalinca, iste O ZAMAN ryan & summer yapsaydilar keske diyorum! dizinin zaten 3. sezonu herseyi mahvetti, evimde 2 tane oc sezon dvdleri var, 3. sezonu o kadar kötü oldugu icin almadim bile. yani o yüzden diziye biraz heyecan, biraz farkli birsey lazimdi. ben seth HEP bencildi demedim, ama cogu zaman bencildi, baaaya bencil. marissayi ryanla beraber sevmedim, summerin en iyi arkadasi olarak sevdim ama ryan onu hak etmiyordu. ryan daha iyi birini hak ediyordu. Taylor & ryan iyi hostu, ama taylor yerine summer yapsaydilar simdi 5. sezonumuz olurdu k e s i n. ben amerikan hayranlardan baya cok r&s sevenleri taniyorum internetten. ve cogu kisi bu aski destekliyordu. hatta 401in summer&ryan sahnesi vardi, summer ryani newporta geri götürüyordu. iste o sahneden sonra herkes bu aski bekliyordu bi sekilde, yani o sahneden sonra herkes biliyordu. ama josh yapmadi iste, kendi dizisini 3. sezonda birakip mahvetti. 4. sezona geri dönünce eski oc tadi yine almaya baslamistim.

g_i_z_e_m
13-08-08, 19:40
ryan&summer olsaydı dizinin 4. sezonu 3-4 bölüm olurdu heralde:icon_whis
ayrıca ryan-summer-seth aşk üçgeni ne kadar saçma olurdu ya manevi akardeşinle aynı kızı sewiyosunuz bence dizi iyi gitti we harika bir sonla bitti
ayrıca ilk sezondan da konuştun summer başta ryandan hoşlanıyodu die:icon_whisbizde bunun doğru olmadığını we nedenlerini söyledik
bende rs'den çok daha fazla seth&summer sewen tanıyorum ona göre yaparsak bu dizden ne çiftler geçti elbette farklı fikirler olcak ama bu dizdeki en büyük aşklardan biri seth&summerdı(aslından en büyüğü ama sandy&kirsten'ı da sewerim)

**qzm_
14-08-08, 01:35
ryan&summer olsaydı dizinin 4. sezonu 3-4 bölüm olurdu heralde:icon_whis
ayrıca ryan-summer-seth aşk üçgeni ne kadar saçma olurdu ya manevi akardeşinle aynı kızı sewiyosunuz bence dizi iyi gitti we harika bir sonla bitti
ayrıca ilk sezondan da konuştun summer başta ryandan hoşlanıyodu die:icon_whisbizde bunun doğru olmadığını we nedenlerini söyledik
bende rs'den çok daha fazla seth&summer sewen tanıyorum ona göre yaparsak bu dizden ne çiftler geçti elbette farklı fikirler olcak ama bu dizdeki en büyük aşklardan biri seth&summerdı(aslından en büyüğü ama sandy&kirsten'ı da sewerim)

evet bencede. ben şuana kadar hiç ryan&summer isteyen görmedim tabiki vardır bilemem ama. yani bir sürü yabancı forumlara girip çıktım dizide en çok tutulan çift seth&summer dı. yani marissa&ryan yada ryan&taylor falanda değildi.ben en çok bu çifti destekliyenleri gördüm ve benimde kesinlikle desteklediğim çift buydu.

sırf 5.sezonumuz olsun diye böyle birşeyin olmasını istemezdim.çünkü o zaman gerçekten diziyi bu kadar tiryaki bi şekilde izlemezdim.tadında bırakıldı ve sırf dizi uzatılsın diye saçma şeylere baş vurulmadı.ve buda diziyi efsanem yaptı zatenn :)

Ayse (92)
16-08-08, 22:00
Bugün 3 bölüm verdi sanırım diziyi .. Çokda iyi oldu :)

Ryan'ın yakışıklı ve aynı zamanda belalı abisinin hapisten çıktığı bölüm. :icon_whis İlk başta saat konusunda üzüldüm ona ama sonradan o parçayı çalması hiç hoşuma gitmedi. Neyse ..

Seth formundaydı yine :D O olmayan kızı nasıl hemen gidip Summer'a söyledi :img-hyste Bide şu lafına bayıldım : '' Vayy hem şarkı söylüyor hem akıl okuyor '' :img-hyste Bu lafın bir cümlesi daha vardı hatırlayan biri varsa lütfen söylesin :icon_whis

Son sahne harikaydı zaten maryann :img-in_lo Marissa'nın anneside pek dakik :icon_whis

_ymr_luke_
17-08-08, 18:30
slm arkadaşlar bnde e2 de oc yi kaçırmadan izliorm 1.sezondan beri
yanlız dublaj işi biraz kötü olmuş ya:S:S özellikle marrissa nın sesi korkunç
diyebilirim sırf bu yüzden yakınımdaki cd ciye 4 sezonunu sipariş verdim
orjinalinin dublajlısına kesinlikle tercih ederim:img-wink:

**qzm_
18-08-08, 00:50
yağmur kesinlikle katılıyorum içlerinden en iyisi ryan olmuş, oda pek fazla konuşmaz zaten. kesinlikle orjinalinde izle ilk önce derim ben. =) summer'ın eww'' diyişini bile yapamamışlardıı... seth cohen'a girmiyorum zaten (:

g_i_z_e_m
18-08-08, 01:40
seth'in sesini değiştirdiler zaten 2-3 kez 15:00'da türkçe izleyip 19'da da ingilizce izliyorum ben aradaki fark baya ortaya çıkıyo
en azından tekrarı falan altyazılı olsaymış
ryanı kim seslendiriyo bilmiyorum ama baya dizide seslendirmesi war heralde sesini sürekli duymaktan biraz gına geldi bana ama yine de en iyisi:good:

summer___17
18-08-08, 18:58
ooo eskilere dönersek hic bitmez bu tartisma. 1 sezonda summer yani rachel zaten sirf seth icin girmisti, sonra baya sevildigi icin basrol karakterlerden biri oldu. ben eskilerden bahsetmiyorumki.

marissa ölünce, ryan ve summer yanliz kalinca, iste O ZAMAN ryan & summer yapsaydilar keske diyorum! dizinin zaten 3. sezonu herseyi mahvetti, evimde 2 tane oc sezon dvdleri var, 3. sezonu o kadar kötü oldugu icin almadim bile. yani o yüzden diziye biraz heyecan, biraz farkli birsey lazimdi. ben seth HEP bencildi demedim, ama cogu zaman bencildi, baaaya bencil. marissayi ryanla beraber sevmedim, summerin en iyi arkadasi olarak sevdim ama ryan onu hak etmiyordu. ryan daha iyi birini hak ediyordu. Taylor & ryan iyi hostu, ama taylor yerine summer yapsaydilar simdi 5. sezonumuz olurdu k e s i n. ben amerikan hayranlardan baya cok r&s sevenleri taniyorum internetten. ve cogu kisi bu aski destekliyordu. hatta 401in summer&ryan sahnesi vardi, summer ryani newporta geri götürüyordu. iste o sahneden sonra herkes bu aski bekliyordu bi sekilde, yani o sahneden sonra herkes biliyordu. ama josh yapmadi iste, kendi dizisini 3. sezonda birakip mahvetti. 4. sezona geri dönünce eski oc tadi yine almaya baslamistim.

5. sezon olamazdı olsaydı da rachel bilson 5. sezonda olmayacağını açıklamıştı bile :good: cnbcenin dergisinde de çıktı bu haber

**qzm_
26-08-08, 00:35
2.sezon finali vardı bugün. ben bugünki bölümde marissa'yı hayranlıkla izliyorum hep =)) cuma günki bölümde seth ve summer için en sevdiğim bölümlerdendi.. yarın 3.sezona geçiyoruz en sevmediğim sezon(ki onu bile hayranlıkla izliyorum ve cok seviyorum sadece içlerinden en az sevdiğim) ama yine the oc ya, hadi bakalım.. :D

**qzm_
29-08-08, 19:53
3.sezonu izliyorumda taylor ne kadar gıcıkmış :D o zamanlar 4.sezonun nasıl olucağı aklımın ucundan bile geçmezmişş...

dazzle
01-09-08, 18:56
Baslikta genel bir temizlik yapilmistir.Lutfen forum kurallarina uyunuz.

Tek cumlelik,sohbet icerikli mesajlar yazmak;
Buyuk boyutlu resimler eklemek:
Resimlerden alinti yapmak;

yasaktir.

burju1907
03-09-08, 14:08
e2deki bölümleri izliiorum süper Cnbc de sadece 1.sezonu izlemiştim... ama 2 we 3 de izledim şu an e2de 3.sezonu izliorum şuan harika diziii...........

selınnn
18-09-08, 18:22
sonunda e2 4. sezon vercekmiş çok mutlu oldum ya:happy0064:happy0064
The O.C 4 sezon bölümleriyle ekim ayında e2 de:img-wink: :) :)

rbd88
18-09-08, 18:41
Heralde her bölümü 100 kere izlesem sıkılmam zaten cnbcede oynadığı zamanlarda tekrarlarıyla falan izliodum şimdide e2de en baştan beri izliorum kesinlikle her zaman için benim favori dizim

batubob
27-09-08, 12:16
oo marissa öldü dün.:(:(ve en uzun bölümüydü sanırım dizinin.çünkü saat 7 dide başlıyor.8 dede desperate housewives var.ama dizi 9 da bitti.desperate housewivesı vermediler.:(...:D:D

**qzm_
27-09-08, 13:22
ewt yaa dün öyle birşey yaptılar nedense.. her izlediğimde bu kadar ağlamak zorunda mıyım yaa:img-cray:
bu arada kaçıranlr üzülmesin pazartesi tekrarını vercek sezon finalinin yine aynı saatte. :( onuda izlicemm..

galba 4.sezon bölümleri 6 ekmde başlıcak..

batubob
27-09-08, 22:35
ben hafta içleri hiç izlemem.ama dün bakiim dedim.izledim.marissa öldü falan.bugünde herzamanki gibi 5 bölüm ardarda vardı.izledim.ama marissanın ölümü yoktu..:D:D

~GoThIcA~
27-09-08, 23:42
Çok mutluyum ya uzun bi aradan sonra 4. sezonu tekrar izliyebilicem sürekli diğer bölümleri koymalarından bıkmıstım artık:kahve

6. Ekim'i iple çekiyorum en sevdiğim sezon bu sezon:love05:

4ewerbrucas
28-09-08, 00:45
ewt yaa dün öyle birşey yaptılar nedense.. her izlediğimde bu kadar ağlamak zorunda mıyım yaa:img-cray:
bu arada kaçıranlr üzülmesin pazartesi tekrarını vercek sezon finalinin yine aynı saatte. :( onuda izlicemm..

bende ağladım ya:img-cray: üstelik marissaya gıcık oluyordum 3.sezonda ama hepsini bütün gün güzel bir şekilde eğlenip sonra böyle olması..ryan"ın marissayı kucağına alıp arabadan çıkarması off ya izlediğim en iyi sahnelerden biriydi:img-cray:

**qzm_
28-09-08, 01:20
senaristler marissa yı bizden soğutmak için çok uğraştılar marissa yı herşeyin içine soktular ve başardılarda çoğu kişiyi ama ben yinede marissa yı çok seviyordumm :( summer la olan arkadaşlıklarını, ryanla olan aşkını seth-summer-ryan-marissa 4lüsünüü.. :( ama yinede herşeye rağmen 4.sezonda marissa sız olsada çok eğlenceli bir sezon. bazen düşünüyorumda marissa olsaydı yine 3.sezon gbi bir sezon izlerdik belki ve 3.sezon her ne kdr çok sevsemde en sıkıcı sezondu.. en sevdiğim sezonlar 1 ve 4 :) zaten 4ü kurtaran kişi taylor dı bence :D

~GoThIcA~
28-09-08, 01:28
**qzm_ aynen canım katılıyorum 4. sezonda taylor yeni bi soluk getirdi diziye:D:D o olmasa ne olurdu hiç dü$ünemiyorum :)

zanessa_bng
28-09-08, 16:53

umarım tekrarını verirler
çünkü ben kaçırdım ve izlemeyi çok istiyorum
bende marissayı çok seviyordum
ama taylor bencede diziyi kurtardı :)

http://www.hizliresim.com/2008/9/28/5151.jpg
konuyla alakasız ama (:

o.c_girl
28-09-08, 18:55
Ahh yeniden eski anıLarım depreşti ne ağLamıştım o günLerde

o zamanLarda marissa nın öLdüğü böLüm üye oLmuştum ub siteye o yüzden adım da bu

Marissa dan sonraki hiç bi böLümüü beğenmedim beğemiycem de ...

sarıseren
28-09-08, 22:22
4.sezonu izleme fırsatım hiç olmadı.Ekim'de verecekleri için çok mutluyum:img-wink:Tabi Marissa'nın ölmesi beni de çok üzmüştü.Son bölümler ona arada gıcık olsamda yine de çok severdim:img-blushOnsuz bir sezon nasıl olucak çok merak ediyorum...

Alavigne
29-09-08, 14:24
3. Sezonu aralıksız izlemek gerçekten büyük zevk verdi bana. Başta diziyi izlemem tesadüfler silsilesi sayesinde olmuştu. sonraları Adam Brody'i tanıyınca, hiçbir bölümü kaçırmadan izledim diziyi.

3. Sezon bence o kadar iyi değildi. Johhny'nin yaptıkları, sonra Kevin.. Marissa'nın ölmesi, *çekirdek dörtlüyü* mahvetti. Ama dizimiz her zaman izlenmeye değer.

4. sezonu ben izlemiştim. Cnbc-e sayesinde.. Şunu söyleyebilirim ki: ilk bölümler pek çok kişiyi sinir edicek olsa da sonraları olaylar su yüzüne çıkmaya başlayacak.

4ewerbrucas
29-09-08, 22:39
**qzm_ aynen canım katılıyorum 4. sezonda taylor yeni bi soluk getirdi diziye:D:D o olmasa ne olurdu hiç dü$ünemiyorum :)

bende katılıyorum taylor olmasaydı napardık biz...ztn taylor"ın yaptıklaırnı ryan son bölümde bir cümle ile açıklıyor:img-in_lo başlasa da izlesek ya özledim 4. sezonu

-ayfer-
03-10-08, 23:39
bu rain dı galıba adı yanlıs hatırlamıyorsam bunun bırınden cocugumu var ben oyle bıseyler hatırlıyorum sanki vakit buldukca bakıyorum ancak:bilmim

Alavigne
04-10-08, 13:15
bu rain dı galıba adı yanlıs hatırlamıyorsam bunun bırınden cocugumu var ben oyle bıseyler hatırlıyorum sanki vakit buldukca bakıyorum ancak:bilmim

Theresa karakteri vardı. Ryan'ın Chino'dan eski bir arkadaşı.
3. Sezon'un sonlarına doğru Kristen onu oğluyla havalimanında gördü. Ryan'a söyledi. Ryan'da Theresa ile konuştu. Bebek ondan değilmiş ama. Theresa'nın eski nişanlısındanmış.

devrimci_nazlı
04-10-08, 16:40
arkadaşlar the oc hangi kanalda acaba?

**qzm_
05-10-08, 17:09
yarın 4.sezon başlıyo:happy0064
bu arada arkadaşlar yayın saatleri değişmiş :)
pazartesi ve çarşamba günleri saat 17.00 de yayınlanıcak artık =)
Hafta sonuda bu iki bölümün tekrarı war 14.00 te.

asya ülke
05-10-08, 20:09
Arkadaşlar The OC İçin Sosyal Grup Açıldı Belki Bakmak Yada Gruba Katılmak İstersiniz....=))
(((~~~ THE OC ~~~)))) (http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=5081)

somebody's me
05-10-08, 20:51
Arkadaşlar The OC İçin Sosyal Grup Açıldı Belki Bakmak Yada Gruba Katılmak İstersiniz....=))
(((~~~ THE OC ~~~)))) (http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=4831)

çok çok teşekürler canım benim :)

asya ülke
05-10-08, 20:58
çok çok teşekürler canım benim :)

Bişi Değil=))

Ayse (92)
05-10-08, 23:01
yarın 4.sezon başlıyo:happy0064
bu arada arkadaşlar yayın saatleri değişmiş :)
pazartesi ve çarşamba günleri saat 17.00 de yayınlanıcak artık =)
Hafta sonuda bu iki bölümün tekrarı war 14.00 te.

Aa niye öyle olmuş ya? Biz iyiydik boyle hergün :D Neyse..

Yarın başlıyor =) Marissa' yı çok seviyordum onsuz bir sezon nasılmış acaba.. =( Neyse izleyip gorelim :)

(((mia)))
06-10-08, 00:14
o.c yi e2 de izlemeye başladım ve bayıldım süper bir gençlik dizisi.marissa favori karakterimdi ölümünde baya ağladım.hele çalan o süper şarkı.cuk oturmuş.bakalım mareissasız seon nasıl ama yorumlara baktım çok sevilmiş demek ki gayet güzel.ama tayloru ryanın yanında görmeye alışmak uzun sürecek gibi.

4ewerbrucas
06-10-08, 00:50
o.c yi e2 de izlemeye başladım ve bayıldım süper bir gençlik dizisi.marissa favori karakterimdi ölümünde baya ağladım.hele çalan o süper şarkı.cuk oturmuş.bakalım mareissasız seon nasıl ama yorumlara baktım çok sevilmiş demek ki gayet güzel.ama tayloru ryanın yanında görmeye alışmak uzun sürecek gibi.

yok cnm hemen alışıyorsun taylor&ryan"a süper çift oluyorlar çok heyecanlıyım özlemişim 4.sezonu taylor"ı ryan"ı ah ah ne bölümler var şimdi:img-wink:

sarıseren
06-10-08, 13:13
Sonunda 4. sezon başladı.09.00dakini izledim ben :img-wink:

Ryan'ın haline çok üzülüm :icon_sorrBitmiş bir vaziyette.Julie'nin de durumu kötü ama yine de Volchak'i Ryan'a bir daha bulaştırmasaydı daha iyi olurdu:icon_whis

Seth'le de Summer arasında problemler var.Summer baya çevreci olmuş:img-pilotSummer'ın Marissa'yı çok özlediği belli.O da onu unutmak için böyle şeylerle ilgileniyor herhalde...

Diğer bölümleri izleyip görücez bakalım :img-wink:

Sweet HiLary
06-10-08, 14:35
Buraya yorum yazmayalı baya olmus.Cok özlemsm The O.C'yi.e2 başdan sona vermşti son sezonları seyretmştm ama sıkılmadn tekrar seyredicem.9:00'dakini kacırdım ama 17:00'dakini izleyeblrm heralde.Ama 4.sezon deilde 1. yani ilk ssezon bnm icin cok deerliydi.Bizim 4lü(SethSummerMarissaRyan) hep beraberlerdi.Şimdi Marissa yok :img-cray:
Neyse daha izlemedn yorum yapmiim :D Yinede Fab 4'ümü özlicem :\

4ewerbrucas
06-10-08, 21:46
ben bugün ara ara bakabildim çünkü akşamüstü başka bir dizi izliyorum.. özlemişim 4.sezonun ryan"ın acısını unutmak için dövüşe başladığı,summerın çevreci olduğu,sethin arada çaresiz kaldığı bölümler zamanla düzelecek ah ah taylor&ryan geliyor:img-in_lo

immortalf1
07-10-08, 11:44
Arkadaşlar 4.sezon başlayalı kaç gün oldu ben daha önce izlemiştim ama tekrardan izlemek hiçte fena olmaz hani gerçi 1. sezonun yada Marissa'lı günlerin yerini tutmuyor ama yinede izliyeceğim...

justforheaven
07-10-08, 20:27
4.sezonun ilk bölümü oc kesinlikle muhteşem bir dönüş yaptı
ne yalan söyleyim marissa nın şımarıklıkları sıkmıştı ayrıldığı iyi olmuş bol ol ruan seth ve summer izledik
summerın sethe karşı soğuk tavırlarına anlam vermedim zaten çevreci olmuş eski süslü summer yok şaşırtıcı
ryan sonunda seth in muhteşem sunumuyla aileye geri döndü
adamı da iyi benzetti ama sonunda
kaitlin e sinir oldum gene ne çıkarcı kız ya

Sweet HiLary
08-10-08, 11:03
Yorumu yazamamıştm ama kaydetmiştim.Kopyala-yapıştır şekilde ekliyorum :)

Bu bölümde cok duygulandım.Marissa olmaynca her zmn bi eksiklik var demekdir.Nerde o bizim süper 4lümüzün buluşmaları,Marissa ve Summer'ın konuşmaları,Seth-Ryan Time...Ryan'a çok üzülüyorum yaa.Bence toparlanması gerek.Ryan,Marissa ile çekildiği fotoraflara bakınca kendimi tutamadım ağladım.Napiyim 1.sezonla 4.sezon arasında cok fark var !.Ama şu Seth'i görünce herşey değişiyo.Dizinin kuşkusuz neşe kaynağı.Ryan'ın kapısına gidince "Seth-Ryan Vakti yaparız." dedi.Aslında Seth-Ryan Time süper oluyodu ama Ryan toparlanamadı.En sonunu izleyemedim(Bende sanırım dizi sonunu seyretmeme gibi bişey var :D) ama Summer ve Ryan'ı konuşurken yakaladım.Summer'da bu bölümde baya çevreci olmuş.Summ-Seth çifti hayatta ayrılmas,ayrılamas.Çünkü;dizide nedense bana neşeli,komik geliyolar.
Taylor'un yakalanması ii oldu oohh :D Hani Paris'deydin Taylor :icon_whis
Neyse gelecek bölümü cook merakla bekliyorumm..

justforheaven
08-10-08, 17:57
4. sezon gerçekten oc bir harika ne diyebilirim ki diziyi tüm sezonları boyunca boşuna izlememişim
seth ryan ın peşinde gitti canım ya onun hapislerde çürümesini engellemek için dövme bile yaptırdı 'küçük dişi tilkisini' koluna kazıttı
taylor summerı kendine biraz da olsa getirebildi seth e neden soğuk davranıyor anlamıyorum bir türlü
ryan ın gözlüklü hali ...inanılmazdı
seth de ryan da bu sezon daha bir tatlı sanki
taylor evlenmiş pariste ve yakışıklı franszı erkekleri arasında aksi saçma olurdu
nası bir adam acaba ama genede boşanması gerekir havadan inme evllik mi olur
birde bu kızın bilmediği dünya dili var mı gerçekten merak ediyorum

mavi deniz
08-10-08, 18:39
diziyi başından beri takip ediyorum tam izleyemesemde netten ders aralarında izliyorum yada benim için kuzim kayıt yapıyor ofisinde neyse taylor hayranıyım ryan ile yakıştırıyorum en başından beri marissa bence çok zarar verdi ve gerçekten sevmedi ryan nı taylor nasıl ya hakikaten varmı bilmedigi dil birde konuşurken şekilden şekile giriyo çok tatlı cadı :)

**qzm_
08-10-08, 19:24
ben 4.sezonda ryan'ı izlemeye doyamıyorum resmen acayip yakışıklı:img-in_loilk 3 sezonda ryan hiç yakışıklı değil ama bi havası war derdim 4.sezon da hem cok cool hem cok yakısıklı karizmatik..seth her zamanki gibi çook ttlı =) 4.sezonu izledim ama tekrardan yorumluycam burda..

^^Her zamanki gbi marissa'nın yokluğunu hissettim zaten 4.sezonda hep hissetmiştim (fantastic four unutulmazımm!! 1.sezon unutulmazımm!! - yalan sölimiim taylor'ıda çok seviormm ) ama taylor alıştırcak bizi kendine :) Summer ve Seth'e çok üzüldüm..Ve seth yavaş yavaş bencillikten çıktı ryan'ı düşünmesi çok hoştu..Ve taylor çok ttlıydı yine summerla konusmaları.

asi guzel
08-10-08, 21:38
buraya ilk defa yaziyorum
summere anlam weremedim cewreci olup cikmis sethe karsi cok soguk dawraniyo insallah yakinda aralari duzelir

_t.bay_
08-10-08, 22:13
ben oc dizisini çokk seviorum 4.sezonu izledim güzeldi ama marissann yokluğu çok aranou ryann o hali çok kötüyüdü bende ço ağladım eski 4lüyü çok özlüyürum:img-cray::img-cray:

4ewerbrucas
09-10-08, 01:45
4. sezon gerçekten oc bir harika ne diyebilirim ki diziyi tüm sezonları boyunca boşuna izlememişim
seth ryan ın peşinde gitti canım ya onun hapislerde çürümesini engellemek için dövme bile yaptırdı 'küçük dişi tilkisini' koluna kazıttı
taylor summerı kendine biraz da olsa getirebildi seth e neden soğuk davranıyor anlamıyorum bir türlü
ryan ın gözlüklü hali ...inanılmazdı
seth de ryan da bu sezon daha bir tatlı sanki
taylor evlenmiş pariste ve yakışıklı franszı erkekleri arasında aksi saçma olurdu
nası bir adam acaba ama genede boşanması gerekir havadan inme evllik mi olur
birde bu kızın bilmediği dünya dili var mı gerçekten merak ediyorum

cnm summer seth"e soğuk davranıyor çünkü hep marissa ile geçirdiği günleri hatırlıyor 4"ü beraberlerdi ya hep ondan ama summerda toparlıyacak ondan sonra güzel bölümler bekliyor bizi:good: seth bugün ryanı kurtardı ama ryan küstü sethe son sahnede bunu gördük neyse zamanla düzelir araları:icon_whis son olarak seth&ryan konusuna katılıyorum bu sezon daha yakışıklı olmuşlar:img-in_lo

sarıseren
10-10-08, 09:54
Dizinin yayınlandığı saatler(Bir haftada iki bölüm yayınlanıyor,daha sonraki günlerde bu bölümler tekrarlanıyor):

Pazartesi:09.00
17.00(tekrar)
Salı:13.00(tekrar)
Çarşamba:09.00
17.00(tekrar)
Perşembe:13.00(tekrar)
Cuma:08.00(2 bölüm birden tekrar)
16.00(2 bölüm birden tekrar)
Cumartesi:14.00(2 bölüm birden tekrar)

sarp_manyagi
12-10-08, 14:55
4. sezon bana göre O.C'nin en berbat sezonu.Taylor'ın bir anda popüler olması Summer'ın değişmesi ve hepsinden önemlisi Marissa'nın bir kaç bölüm içerisinde unutulması!!!Açıkcası Taylor'ı hiç sevmedim ve sevmeyeceğim de keşke diyorum keşke Marissa hiç ölmeseydi.Dizi bir anda tepe taklak oldu zaten.Artık dizi eskisi gibi olmayacak.Zaten yurt dışında yayınlandığında da diziyi Seth&Summer götürüyordu.Sanırım Tr'de de böyle olacak.

4ewerbrucas
12-10-08, 17:34
4. sezon bana göre O.C'nin en berbat sezonu.Taylor'ın bir anda popüler olması Summer'ın değişmesi ve hepsinden önemlisi Marissa'nın bir kaç bölüm içerisinde unutulması!!!Açıkcası Taylor'ı hiç sevmedim ve sevmeyeceğim de keşke diyorum keşke Marissa hiç ölmeseydi.Dizi bir anda tepe taklak oldu zaten.Artık dizi eskisi gibi olmayacak.Zaten yurt dışında yayınlandığında da diziyi Seth&Summer götürüyordu.Sanırım Tr'de de böyle olacak.

ben tayloru seviyorum çokda güzel oldular ryanla kaldı ki yurtdışında oynadığı zaman taylor&ryan anketleri yapılmış ve herkes evlenmelerini istemiş yurt dışında da sevilmiş bu çift.. marissanın unutulması normal diiz bu sonuçta devamlı onun yasımı tutulacak:img-wink:

sarıseren
13-10-08, 10:24
Bugünkü bölümen sonra artık herkes mutlu olucak herhalde;)Summer geldi,sonunda yine gitti:bilmimSeth'le ilişkileri baya bir zarar gördü bence,Summer gidip duruyor:icon_whisRyan'ı artık güler yüzlü görücez sanırım.Haketti zaten:)Ayrıca bölümün sonunda Julie'nin Ryan'a bana Marissa'yı anlat falan demesi çok hoştu:img-wink:

4ewerbrucas
14-10-08, 23:24
Bugünkü bölümen sonra artık herkes mutlu olucak herhalde;)Summer geldi,sonunda yine gitti:bilmimSeth'le ilişkileri baya bir zarar gördü bence,Summer gidip duruyor:icon_whisRyan'ı artık güler yüzlü görücez sanırım.Haketti zaten:)Ayrıca bölümün sonunda Julie'nin Ryan'a bana Marissa'yı anlat falan demesi çok hoştu:img-wink:

evet herkes mutlu olucka yarınki bölüm summer ile açılacak izleyenler bilir izlemeyenler içinse güzel ve hoş bir sahne:img-wink: artık yavaş yavaş ryan&taylor yoluna girmeye başlıyorlar:happy0064

(((mia)))
15-10-08, 18:32
diziyi başından beri takip ediyorum tam izleyemesemde netten ders aralarında izliyorum yada benim için kuzim kayıt yapıyor ofisinde neyse taylor hayranıyım ryan ile yakıştırıyorum en başından beri marissa bence çok zarar verdi ve gerçekten sevmedi ryan nı taylor nasıl ya hakikaten varmı bilmedigi dil birde konuşurken şekilden şekile giriyo çok tatlı cadı :)

nasıl marissa ryan'ı sevmedi?eğer sevmeseydi ryan için treyi vurmazdı,o kadar acı çekti,okuldan atıldı o yüzden.marissa ryan'ı hep sevdi ve gerçekten sevdi.

sarıseren
17-10-08, 19:01
4. bölüm çok güzeldi.Summer ve Seth açısından:img-wink:Taylor'la Ryan da yavaştan arkadaş olmaya başladılar.Taylor diyologlarına bayılıyorum.Autumn Reeser da gerçekten çok başarılı:good:

**qzm_
17-10-08, 20:47
nasıl marissa ryan'ı sevmedi?eğer sevmeseydi ryan için treyi vurmazdı,o kadar acı çekti,okuldan atıldı o yüzden.marissa ryan'ı hep sevdi ve gerçekten sevdi.

kesinlikle katılıyorum.. =))
bende taylor'ı çok seviyorum çok ttlı ama sonuna kadar ryan&marissa yı destekliyorum tayloryan aşkı eğlenceli ama bana asla grçek aşk gelmedi.. (:
marissaryan forever :D

justforheaven
19-10-08, 00:15
bende taylor rayn diyenlerdenim taylor çok sempatik ve şeker
marissanın unutulmasına gelince ölenle ölünmez ki hele de ölen marissa gibi bir dengesizse zaten sevmezdim senaryo hep onun üzerineydi hem o ölmese taylor daha fazla yer almazdı dizide ne şeker karakter ya

_t.bay_
19-10-08, 16:22
4.sezon bölümlerni bn seviorum taylor gerçktn çok şeker 4.sezonu kurtarn o oldu ama marissayı kadr olmz kşke marissayı öldürmeselrdi marissasz olmuodu ya

Ayse (92)
19-10-08, 21:33
4.sezon bölümlerni bn seviorum taylor gerçktn çok şeker 4.sezonu kurtarn o oldu ama marissayı kadr olmz kşke marissayı öldürmeselrdi marissasz olmuodu ya

Bende Marissa'nın ölmemesini çok isterdim canım. Keşke Mischa çıkmak istemeseydi. Ama napalım :(

Taylor çok sempatik bir karakter gerçekten, ama sadece o kadar :) Ben diziyi yeni izliyorum ne olacağını bilmiyorum ama gördüğüm resim, avatar, imza çalışmalarına bakarak aralarında birşeyler daha olmuş. Ben kendi adıma konuşursam Marissa & Ryan'dan sonra Taylor & Ryan biraz garipsiyorum. İzledikten sonra daha ayrıntılı yorum yaparım tabiki ama şu anki düşüncem böyle..

sarıseren
20-10-08, 10:43
Bugünkü bölüm güzeldi:img-wink:Ryan ve Marissa aşkı tartışılmaz olsa da Taylor ve Ryan sempatik bir çift bence:icon_rollBugünkü sahneleri çok hoştu:)
Summer okuldan atılcak mı bilmiyorum ama ona iyi oldu.O o kadar Che'yi korudu.Çocuk onun olmayan suçları da Summer'ın üzerine yüklemiş.Seth'in yanında kalıcaktı ne güzel, çevre işlerine fazla verdi kendini:icon_whis

_-_-TUGBA_-_-
20-10-08, 19:29
Bugünkü bölüm güzeldi:img-wink:Ryan ve Marissa aşkı tartışılmaz olsa da Taylor ve Ryan sempatik bir çift bence:icon_rollBugünkü sahneleri çok hoştu:)
Summer okuldan atılcak mı bilmiyorum ama ona iyi oldu.O o kadar Che'yi korudu.Çocuk onun olmayan suçları da Summer'ın üzerine yüklemiş.Seth'in yanında kalıcaktı ne güzel, çevre işlerine fazla verdi kendini:icon_whis

sana katılıyorum Taylor&Ryan gerçekten çok sempatik ve çok tatlılar ayy bide bölümün sonunda Ryanın uyuması süperdi çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum...

**qzm_
21-10-08, 14:30
Yarınki bölümde cennette 7 dakika olayı gerçekleşcek çok güzel bi bölüm..

Lavenia
21-10-08, 19:34
4.sezon the oc de favori sezonum..ryan ayrı kaizmatik seth'in her haline gülüyorum zaten....ryan ve taylor favorim.marissa yı zaten hiç sevmemiştim...ya ilk defa bir dizinin bölümleri hızlı hızlı gitsin ve ben ryan ve taylor ı izleyeyim diyorum:))) zaten pazartesi ve çarşamba 8.50 ye alarm kurmamın sebebi kendileri:)) bir de annem yokken tekrarına bakıyorum:)) -annem aynı dizi aynı bölüm çevir şunu diyor da:))-

_t.bay_
21-10-08, 23:46
ewer summer okuldn atılıo ya bn bi yerde okudm dioduki mischa çıkmk istemmş yöntmen çıkrmış falan diye hatta sany mischa halindn çok memnundu ama onu zorla çıkardılar demiş o zmnlar ne kadar doğru bilmiyorm her sezonu ayrı bi güzel the ocnin :img-yes:

4ewerbrucas
22-10-08, 00:41
4.sezon the oc de favori sezonum..ryan ayrı kaizmatik seth'in her haline gülüyorum zaten....ryan ve taylor favorim.marissa yı zaten hiç sevmemiştim...ya ilk defa bir dizinin bölümleri hızlı hızlı gitsin ve ben ryan ve taylor ı izleyeyim diyorum:))) zaten pazartesi ve çarşamba 8.50 ye alarm kurmamın sebebi kendileri:)) bir de annem yokken tekrarına bakıyorum:)) -annem aynı dizi aynı bölüm çevir şunu diyor da:))-

aynen cnm benimde 4.sezon favorim taylor&ryanda favori çiftim her halleri ayrı bir sempatiklik taşıyor ryan nasıl uyudu ama:love05: yarın ki bölüm muhteşem olucak:img-in_lo

~GoThIcA~
22-10-08, 21:35
bugünkü bölüm çok güzeldi ya önceden izlemis olmama rağmen büyük bi keyifle izledim:love05: tayloryan süperdi her zamanki gibi hele o cam silen kız sahneleri falan her gördüğümde kopuyorum:img-pilot 4. sezon unutulmaz bi sezon bnce :):)

sarıseren
23-10-08, 14:38
6. bölümü bugün izleyebildim.Süper bölümmüş:img-wink:Ryan gördüğü hayaller çok komikti:img-hysteSonunda da güzel bitti.Ryan mutlu olacağı için Taylor'la olmasında bir problem yok.Summer'ın da okuldan atılmasına sevindim:)Seth'le daha çok vakit geçirirler...

selınnn
23-10-08, 16:51
Ryan ne hallere düştün sen ya hayaller falan:img-hyste:img-hyste
Seth ne güzel vurdu o çocuğa ama kelepçeler :) :)
sanırım 7. bölüme geçildi merakla bekliyorum :)

summer___17
23-10-08, 18:16
7. bölüm en sevdiğim bölümlerden birisi ryan gelmeseydi ne olurdu temasını içeren bir bölüm we çok güzel :)

**qzm_
23-10-08, 19:03
ewt bilim kurgu resmen.. ilk izlediğimde bi umut marissa demiştim ama =( sonunda ryan'ın taylor'a iyiki warsn demesi fln çok hoştu.. :)
kaçırmayn :D

Ekin12
23-10-08, 19:13
Bende sıkı bir OC hayranı olarak gelip bir yorum yapmak ve de bir şey sormak istedim.
Önce bugünkü bölümü izlemek için neler yaptığımı bir ben bir Allah bilir sabah okula hazırlanırken bir yandan da onları izlemeye çalışıyorum falan halim baya komikti. Neyse yine de kesinlikle değdi ve bölüm süperdi:)

Şimdi gelelim soruma....

The OC'nin Türkiye'de sezon bölümleri var mı? Varsa nerelerde? Yoksa ne zaman gelir? Herhangi birinin cevabını biliyorsanız bana her şekilde ulaşabilirsiniz... Şimdiden tşk ederim...

_t.bay_
24-10-08, 13:06
ewet ya sanki bi umut marissa ölmemş gbiydi snki bn gldim ölmdm fln dck sndım :img-wink: ama ryan olmsydı orası daa kötü olckmış

ve marissanın ryana o mektubu göndemsi çok acıklıydı gtmesi gerktğni sölüo çok üzüldm :img-cray::img-cray::img-cray:

justforheaven
25-10-08, 04:33
bu hafta 5-6 oynadı değil mi yedi yi pazartesi izleyeceğiz
bu haftaki bölümler süperdi ya taylor ın uyku uzmanlığı rayn ın taylo ı öptükten sonra uyuya kalması hele de hayalleri çok komikti hayalleri
che ye zaten uyuz oluyordum meğer üçkağıtçının tekiymiş
summer ın bence bir dönem uzaklaşıtırılmasının tek iyi yönü sethve summerın tekrar eskisi gibi olacak olmaları
julie nin peşinde koşan adamda çok komik ya her yerden çıkmıyor mu çok gülüyorum

4ewerbrucas
26-10-08, 01:22
bu hafta 5-6 oynadı değil mi yedi yi pazartesi izleyeceğiz
bu haftaki bölümler süperdi ya taylor ın uyku uzmanlığı rayn ın taylo ı öptükten sonra uyuya kalması hele de hayalleri çok komikti hayalleri
che ye zaten uyuz oluyordum meğer üçkağıtçının tekiymiş
summer ın bence bir dönem uzaklaşıtırılmasının tek iyi yönü sethve summerın tekrar eskisi gibi olacak olmaları
julie nin peşinde koşan adamda çok komik ya her yerden çıkmıyor mu çok gülüyorum

evet pazartesi oynucak 7.bölüm ben 2 bölümüde bugün izledim ryan ve taylor muhteşemdi ryanın uykusuzluk sorunu taylorun onu öptüktne sonra uyuması muhteşemdi:img-in_lo tabi 6.bölümdeki hayalleri harikaydı seth"in "fantazilerin çok klasik"demesi,taylor"ın ryan"ı komik bulması çok komikti:img-hyste tabi son olarak ryan&taylorla cennette 7 dakika süperdi:img-in_lo

rebel anqel
28-10-08, 15:41
Bende sıkı bir OC hayranı olarak gelip bir yorum yapmak ve de bir şey sormak istedim.
Önce bugünkü bölümü izlemek için neler yaptığımı bir ben bir Allah bilir sabah okula hazırlanırken bir yandan da onları izlemeye çalışıyorum falan halim baya komikti. Neyse yine de kesinlikle değdi ve bölüm süperdi:)

Şimdi gelelim soruma....

The OC'nin Türkiye'de sezon bölümleri var mı? Varsa nerelerde? Yoksa ne zaman gelir? Herhangi birinin cevabını biliyorsanız bana her şekilde ulaşabilirsiniz... Şimdiden tşk ederim...

cnm benim biLdiğim war bizim burdaki DVD'ci de war sezonLarı ama başka nereLerde oLur biLemem umarım yardımcı oLmuşumdur pek bi faydası oLmaz heraLde ama..xP

4ewerbrucas
29-10-08, 00:38
7.bölümü kimse izlemedi ryan&taylor alternatif evrende..iyi ki ryan gelmiş gelmese ne hallerde olurduk onu gördük:icon_whis

ryan:sana hayır diyen kimse olmadı mı hiç

taylor:oldu sadece 1 kere

ryan:naptın peki

taylor:çatıdan attım:img-hyste

(((mia)))
29-10-08, 12:40
taylor çok iyi ttalı bir kız ama ne biliyim ben yinede gıcık oluyorum.onu hala 3.sezondaki gıcık olarak görüyorum.keşke marissayı hiç öldürmeselerdi.4.sezon bana çok eksik geldi.bir de 3 yıllık sevgilisi öldüğü halde ryanın 6 ay kadar sonra hemen başka bir kızla öpüşmesi birliklte olması bana fazla inandırıcı gelmedi.ryanın yanına marissadan başka kimseyi yakıştıramıyorum ben.

4ewerbrucas
29-10-08, 16:24
taylor çok iyi ttalı bir kız ama ne biliyim ben yinede gıcık oluyorum.onu hala 3.sezondaki gıcık olarak görüyorum.keşke marissayı hiç öldürmeselerdi.4.sezon bana çok eksik geldi.bir de 3 yıllık sevgilisi öldüğü halde ryanın 6 ay kadar sonra hemen başka bir kızla öpüşmesi birliklte olması bana fazla inandırıcı gelmedi.ryanın yanına marissadan başka kimseyi yakıştıramıyorum ben.

ama insan hayatrına devam etmeli tamam 3 yıl inişli çıkışlı bir sevgilisi oldu ryanın yaşadığı kolay değildi ama bu hayata küsmesi demek değil aşkın nerde ne zaman geliceği hiç belli olmaz:img-wink: ztn ryan tamamen marissayı unutamaz ama bu taylora olan ilgisini engellemez bence gayet güzel bir çift oldu:img-wink:

(((mia)))
29-10-08, 20:31
ama insan hayatrına devam etmeli tamam 3 yıl inişli çıkışlı bir sevgilisi oldu ryanın yaşadığı kolay değildi ama bu hayata küsmesi demek değil aşkın nerde ne zaman geliceği hiç belli olmaz:img-wink: ztn ryan tamamen marissayı unutamaz ama bu taylora olan ilgisini engellemez bence gayet güzel bir çift oldu:img-wink:

ewt ama çok çabuk aşık oldu seni seviyorum dedi.6 ay falan sonra.yıllar sürse anlarım.ama o zamn da dizi olamzdı.o zman keşke başka karakter getirselerdi.tayloru hep 3.sezondaki çok konuşan gıcık kız olarak hatırlıyorum ben.keşke flasbacklerle marissanın cenazesini hastaneye gelişlerini summerin duyunca verdiği tepkiyi falan görebilseydik.

(((mia)))
01-11-08, 15:56
evet gerçekten bende çok isterdim bunu :(

süper olurdu o zaman.şahsen ben çok merak ediyorum cenazesinde olanları ryanın yaşadıklarını summerın julienin kaitlinin verdiği tepkiyi.keşke ölümden hemen sonrasdı oplsaydı 1-2 bölüm ondan sonra ileri alsalardı 5 ay sonra diye.ya da dediğim gibi flasbacklerle olsaydı.veya son bölümde ryan havuz evine gittiğinde yaşananları hatırlasaydı.

**qzm_
02-11-08, 02:06
evet marissa'nın resimleri ve ryan'ın onu ilk görüş anından başka bişey gösterilmedi 4.sezonda.aynen çok merak ediyorum herksin verdiği tepkileri o andan sonra neler olduğunu falan..

_t.bay_
03-11-08, 11:29
ewet kşkw dediğnz gbi cenazesni faln gösterseydi bnde çok isterdim bunu:( ryan marissyı kolay unutmamlıydı

4ewerbrucas
04-11-08, 02:47
ama ztn ryan cenazeye gitmemiş julıe ve seth dile getirmişti bunu 4.sezonun ilk bölümünde hatta ryan en son mezarına gitmişti marissanın... neyse bunlar geçmiş bölümler boşverin ryanın babası gelmiş yorum yok mu kendisini hatırlayan oldu mu acaba

sarıseren
12-11-08, 18:53
Birkaç haftadır hiç yorum yapamadım.Tv'den takip edemiyorum.Netten izlicem artık.Ryan ve Taylor çok yakışıyorlar.Yani Marissa her zaman favorim ama hayatta olmadığı için Taylor ve Ryan kötü bir çift sayılmaz:img-wink:Beni şaşırtan bir olay da Julie'nin Kaitlin için Bulit'i kabul etmesi:icon_whisYani Julie gibi biri kendi menfaatlerini düşünmeden ilk defa doğru dürüst bir şey yaptı:)Ryan'ın babasıyla da olabilirdi ama Kaitlin için en iyisi Bulit:good:

Ayrıca şu Ryan ve Taylor'un hastanede gördükleri rüyanın olduğu bölüm çok güzeldi.Marissa'yı keşke ölmemiş gibi görebilseydik ama:icon_sorr

4ewerbrucas
13-11-08, 00:18
Birkaç haftadır hiç yorum yapamadım.Tv'den takip edemiyorum.Netten izlicem artık.Ryan ve Taylor çok yakışıyorlar.Yani Marissa her zaman favorim ama hayatta olmadığı için Taylor ve Ryan kötü bir çift sayılmaz:img-wink:Beni şaşırtan bir olay da Julie'nin Kaitlin için Bulit'i kabul etmesi:icon_whisYani Julie gibi biri kendi menfaatlerini düşünmeden ilk defa doğru dürüst bir şey yaptı:)Ryan'ın babasıyla da olabilirdi ama Kaitlin için en iyisi Bulit:good:

Ayrıca şu Ryan ve Taylor'un hastanede gördükleri rüyanın olduğu bölüm çok güzeldi.Marissa'yı keşke ölmemiş gibi görebilseydik ama:icon_sorr

dur cnm daha herşey bitmedi julıe bu ne yapacağı belli olmaz:img-wink: evet o bölüm çok güzeldi altarnetif evren alt dünya her neyse işte..ryan gelmeseydi düşünemiyorum bile:img-hyste rayna"ı gelmesi marissa için daha iyi olmuş taylorun dediği gibi 3 sene vermiş ona ryan ama sonu hüsran olmuş gene:img-cray:

alyssa_
14-11-08, 17:22
Ben Marissa öldükten sonra izlemedim.Şu anda 4.sezonu izlemeye çalışıyorum.Gerçekten Taylor Marissa Kadar Olmasa da Ryan İle yakışıyor.Ve Kesinlikle çok tatlı.....:img-wink:

Alavigne
14-11-08, 18:43
Benim en sevdiğim sezon çoğunuluğn aksine 4. sezon.. Marissa'dan sonra yepyeni bir başlangıç olmuş gibi. Küçük Cooper'ı izlemek başlı başına bir keyif bence.

Ayrıca Taylor ve Fransız kocasının olduğu -şu bölümler- gayet zevkli. Minik Şeftalim lakabını duyunca, Ryan'ın aldığı yüz ifadesi, mimikleri falan harikaydı..

Seth&Summer ikilisi kimi zaman ayrı, kimi zaman barışık olsa bile 4. sezondur ilişkilerine tam gaz devam ediyorlar. Birde Che sorunu kalkınca herşey daha güzel olucak..

sarıseren
19-11-08, 11:10
Bu haftaki bölümler çok güzeldi.Haftaya da tamamen bitiyor:icon_whisRyan sonunda Taylor'ı sevdiğini söyleyebildi:)Aslında Taylor çok aceleci biri sanki zorla söylettiriyormuş gibi.Tabi Ryan'ı beklersek hiç de söylemeye bilirdi:img-pilotSonunda deprem oldu:icon_sorrDiğer bölümü izledim ama daha yayınlanmadı yorum yapmiyim bare:img-wink:

4ewerbrucas
20-11-08, 01:03
Bu haftaki bölümler çok güzeldi.Haftaya da tamamen bitiyor:icon_whisRyan sonunda Taylor'ı sevdiğini söyleyebildi:)Aslında Taylor çok aceleci biri sanki zorla söylettiriyormuş gibi.Tabi Ryan'ı beklersek hiç de söylemeye bilirdi:img-pilotSonunda deprem oldu:icon_sorrDiğer bölümü izledim ama daha yayınlanmadı yorum yapmiyim bare:img-wink:

evet bende izledim bugün taylor çok komikti ryanı sarhoş edeyim derken kendi sarhoş oldu:img-hyste bence raynı onu zorla değil içindne gelerke söyledi ztn zar zor söylediği bişeydi oda deprem etkisi yarattı:img-hyste ilk izlediğimizde arkadaşalarla öyle makara yapıyorduk ryna bi seni seviyorum dedi bütün newport sallandı diye:img-hyste yalnız işin şakası bir yana deprem sahneleri gayet güzle çekilmiş bence gerçekci olmuş:img-yes: ayrıca bundna sonraki bölüm çok güzel özellikle seth&ryan kardeşler için:good:

_-_-TUGBA_-_-
24-11-08, 18:00
bu gün ki bölüm harikaydı yine,
çok duygusal bi bölümdü özelliklede son sahneler harikaydıı
çarşamba günü bitiyor zaten ayy keşke hiç bitmeseydii:(:img-cray:

4ewerbrucas
24-11-08, 21:53
bu gün ki bölüm harikaydı yine,
çok duygusal bi bölümdü özelliklede son sahneler harikaydıı
çarşamba günü bitiyor zaten ayy keşke hiç bitmeseydii:(:img-cray:

bugünkü bölüm şahaneydi gerçekten seth"in ryan"ı uyanık tutmak için yumrukladığı insnaların listesini yaptırması,arabasıyla market arabasını değiştirmesi,ikisininde birbirlerini yalnız bırakmaması gerçek anlamda kardeş olduklarını kanıtladı bence:good: ayrıca son sahnede hepsinin eve girip şok olması harikaydı evleri ne hale gelmiş bende ilk izlediğimde şok olmuştum..son olarak çrş bitiyor gerçektne biz ne izlicez:img-cray:

sarıseren
24-11-08, 23:49
Bugünkü bölüm gerçekten harikaydı:img-wink:Ryan ve Seth 'in dostluğuna diyecek yok, bence de gerçek kardeş olduklarını kanıtladılar:img-yes:Son bölüm de geldi çattı:icon_sorrNeyse en azından diziyi çok özlediğimizde izleyebileceğimiz yerler var:)

4ewerbrucas
26-11-08, 23:13
ah ah güzelim dizi bitti ya:img-cray: insan 2.defa veda edince bir garip oluyormuş..tam oc"ye yakışır bir final hele 4 sene sonraki halleri harikaydı sandy hoca olmuş,julıe ünv.mezun oluyor frank ile evlenmiş,seth&summer düğünü,ryan mühendis olmuş..hepsi harikaydı:img-wink:

sarıseren
27-11-08, 11:05
4.sezonda bitti:icon_sorrÇok güzel bir finaldi:img-wink:Summer&Seth evlendi:happy0064Sandy öğretmen olmuş,Ryan da mühendis olmuş...Kendi çoçukluğunu hatırlayınca da ne kadar üzüldü:icon_whisBu arada 4ewerbrucas Julie Frank'i mi seçti?Dediler ya ikisini de seçmedi diye, mezuniyetinde de Bulit ve Frank beraberdi zaten:img-wink:

_-_-TUGBA_-_-
27-11-08, 19:12
muhteşem bi finaldi ne denirki böyle finale seth summer evlendi ryan mimar oldu çok güseldi keşke hiç bitmeseydii :img-cray:
ryanın evden ayrılırken eskiyi hatırlaması eve ilk geldiğini fala çok duygusaldıı :img-cray:ahh çok özleyeceğim the o.c yii:img-cray:

4ewerbrucas
28-11-08, 00:38
4.sezonda bitti:icon_sorrÇok güzel bir finaldi:img-wink:Summer&Seth evlendi:happy0064Sandy öğretmen olmuş,Ryan da mühendis olmuş...Kendi çoçukluğunu hatırlayınca da ne kadar üzüldü:icon_whisBu arada 4ewerbrucas Julie Frank'i mi seçti?Dediler ya ikisini de seçmedi diye, mezuniyetinde de Bulit ve Frank beraberdi zaten:img-wink:

aaaa bak ben orda buliti hiç görmedim ya:img-hyste rezil oldum şimdi bide 2. izleyişim finali ben hep julıe frank ile beraber sanıyordum o kadar benimsemiş onları:img-hyste

sarıseren
29-11-08, 00:24
aaaa bak ben orda buliti hiç görmedim ya:img-hyste rezil oldum şimdi bide 2. izleyişim finali ben hep julıe frank ile beraber sanıyordum o kadar benimsemiş onları:img-hyste

Olsun dikkat edememişsin demekki:)Acaba ben mi yanlış anladım diye sordum zaten.Çünkü Julie ve Kaitlin'in bir konuşması vardı.Orda Kaitlin ikisini de seçmemekle doğru olanı yaptın gibi birşey diyordu:img-wink:

4ewerbrucas
29-11-08, 00:49
Olsun dikkat edememişsin demekki:)Acaba ben mi yanlış anladım diye sordum zaten.Çünkü Julie ve Kaitlin'in bir konuşması vardı.Orda Kaitlin ikisini de seçmemekle doğru olanı yaptın gibi birşey diyordu:img-wink:

anladım ne biliyim hani 4 sene içinde belki değişmiştir diye düşündüm ama değilmiş:img-cray: hayallerim yıkıldı şimdi ben o çifti çok benimsemiştim julıe&frank çocukları olmadı ama onlar mutlu olsun:img-hyste

Alavigne
29-11-08, 22:07
Bir efsane bitti. The O.C'un 4. sezon finalini izleyince anladım, bu dizi bende büyük bir yer etmiş. Harika bir final olduğunu söylemekle başlıyorum.

Öncelikle herşey harikaydı. Seth&Summer evlendi. Julie, üniversiteyi bitirdi. Sandy ve Kristen'in küçük çocuukları oldu. Şimdiye kadar ki en iyi sezon finaliydi desem yeridir..

Bu diziyi çok özleyeceğimden eminim..

batubob
30-11-08, 19:42
dergide bahsetmiyordu öyle birşeydin...saat 1 e hollyoaks koymuşlar geri kalanlar program ama saat 5 dede ne olduğu yazmıyor.Desperate housewives vardır o zaman.The OC vermezler artık.......

*peLibofan*
30-11-08, 20:02
eğer vermiyeceklerse biz e2ye mail atsak belki yoğun istek üzerine tekrar verirler bizde bir kez daha izleriz dizimizi... bilgi için çok saol buarada.

batubob
01-12-08, 22:28
3 aralık çarşamba günü saat 1 ve 5 de büyük finali tekrar vercekler söyleyeyim dedim.Bende yeni gördüm......Aaaaaaaa inanmıyorum e2 sitesine baktım sevinin arkadaşlar 1. sezondan tekrar verecekler..Aynı saatte sabah 8 ve öğlen 5 de...I love you e2.:D:D

Dilara_3
17-12-08, 19:41
Sezonlar tekrar yeniden verilmeye başlanmış yeni farkediyorum :) Seth'iin babası (adını unuttum:icon_whis) ne kadar değişmiş ya :D Ryan-Marissa çifti daha oluşmamış olmuşma çabalarında:D Tam olarak hangi günlerde veriliyor? Bide marissa kaçıncı bölümde olmüştü?

(((mia)))
17-12-08, 23:21
Sezonlar tekrar yeniden verilmeye başlanmış yeni farkediyorum :) Seth'iin babası (adını unuttum:icon_whis) ne kadar değişmiş ya :D Ryan-Marissa çifti daha oluşmamış olmuşma çabalarında:D Tam olarak hangi günlerde veriliyor? Bide marissa kaçıncı bölümde olmüştü?

bildiğime göre p.ertesi ve salı saat 5te çarşamba 4te iki bölüm birden perşembe ve cuma 5te cumartesi 2de 2 bölüm birden.marissa 3.sezon finali olan 25.bölümde ölüyordu.

birşey sorucam ilk bölümd ekızların defilesinde çalan şarkının adını bileniniz va rmı?

selınnn
20-12-08, 17:57
tekrar 1.sezona dönüş, marissalı bölümler...ne güzeldi yaa :)
artık ezberledim bölümleri :)
gerçekden de 1.sezonla son sezona bakınca hepsi baya değişmiş :)

summer___17
22-12-08, 16:48
anladım ne biliyim hani 4 sene içinde belki değişmiştir diye düşündüm ama değilmiş:img-cray: hayallerim yıkıldı şimdi ben o çifti çok benimsemiştim julıe&frank çocukları olmadı ama onlar mutlu olsun:img-hyste

Julie ve Frankın çocukları oldu ama julie ne frankı ne de bulleti seçti üniversiteyi bitirdi.Frankın kucağındaki çocuk 2 sinin çocuğuydu.