Tüm Versiyonu Göster : The OC- Bölüm Yorumları(e2)

Sayfalar : [1] 2

marissacooper
24-09-07, 16:20
millet the oc e2 de yenıden başladıgına göre yepyeni bi konu we yepyenı yorumların zamanı gelmiş demektir benje. oc bunu hakedio.yorumları bu başlıga yazabiliriz.:good:

sweetrock
24-09-07, 16:33
az önce izledim...çok özlemişim yaa :) bitek summer'ın sesi pek hoşuma gitmedi..."iyyuuw" ünlemini bile yapamadı ya peh :hıh

seth_gecko
24-09-07, 18:02
Tekrar vermeleri çok güzel izleyemeyenler için çok iyi olacak
ama dublaj olayı kötü olmuş yada ben hiç beğenmedim
en azından gündüz dublaj aksam 7 de altyazılı verseler daha güzel olurdu

marissacooper
24-09-07, 19:04
dublajı begenmedim bencemi de ummuodum zaten. summer ın ev (iiuv) ünlemini bile yapamadılar ya....!! ayrıca şey dikkatimi çekti:
sandy: ...yardım defilesi için sabırsızlanıorum
marissa: gercektenmii??!
sandy: hayır ( derken burda ki "hayır" ı seslendirmemişler!!) öle olunca da hiç bi esprisi kalmıo tabi.

hem o seth i seslendiren kişilii nerden bulmuşlar ya!! öle seth mi olur!! seth orjinal ya onun sesini kimse cıkaramaz. hiç olmamış.

marissanın sesini de begenmedim.
ama ryan ın ki idare ederdi işte.

onun dısında yüzlerce kere izledim bi bölümdü. çok güzeldi diemicem ama şöle diiim "orjinal sesi oldunda harika bi bölüm"

ryan ın marissa yı kucana aldıı sahnede calan sarkıya her izlediim de bitiorum ya..

e2 yi mail yaamuruna tutmaya devam edicem alt yazılı olması için. artık ne kadar okurlar bilemem.

4ewerbrucas
24-09-07, 20:34
ne kadar özlemişim ya sanki ilk defa izliyormuş gibi oturdum izledim aynı heyecanla:happy0064 dublajlı hallerini bende beğenmedim ya hiç oturmamış sesler belki biraz ryan ama diğerleri berbat olmuş summer hiç olmamış seth ne hale gelmiş o sesle gerçekten nerden bulmuşlar onu çok mrk ediyorum dublajlı hali berbat ama yeniden izlemek çok güzel bir duygu artık idare edicez böyle hiç izlememekten daha iyi bide ne olursa olsun marissayı sevmiyordum ama bugün görünce ne kadar özlemişim oc onunla daha bir güzelmiş:img-yes:

summer___17
26-09-07, 08:18
İlk Bölümdeki Treyle Sonradan 2. Sezonda Gelen Trey de birbirinden çok farklılar
1.Bölümdekinde küpeli falan iri yarı çirkin bişi :)

marissacooper
27-09-07, 20:51
ikinci bölümünde her karesini ezberlemişim dün farkettim. model evi yaktılar yaa:D içim ajıdı gitti bi sürü para:D marissa'm bnm yhaa. tekrar onu oc de görmek müthiç bi duygu. ii bi bölümdü işte:P

4ewerbrucas
28-09-07, 14:46
2.bölümü bende ezberlemişim en çok seth arabada "marissa cooperla aynı müzikleri dinliyoruz" dedi ya çok güldüm orda gene:P summer ne kadar değişmiş ya nerde şimdiki summer nerde ilk bölümlerdeki summer evrim geçirmiş resmen

_kimmy_
30-09-07, 18:18
oc cnbcde gösterilirken 3. sezondan başlamıştım izlemeye..şmdi ilk sezonu görünce çok sevindirik oldumm ^^ sum nası bişeymiş öyle ya? ah aşk insanı nası değiştiriyo =) marissam yine aynı canım benm.. <3 seth zaten ayrı bi olay yaa =)) gitti oturdu ya çocukların masasına :) ryan tam küçük emrahmış ama onların emrahı da böyle oluo demek :) seviyorum bu diziyi ya.. hadi başladık yine izleyeme de 3. sezon sonunda görcem ben kendimi.. =((

4ewerbrucas
01-10-07, 20:54
bugün gene oc ile başladım güne:img-wink: summer ve seth çok komikti seth"in ryan"a gecenin sonunda umarım ismimi öğrenir demesi çok hoştu julie o zmanda ortalığı karıştırmaya meraklıymış şimdi de öyle... tabi bide sandy babadan incilerde var evden çıkarken ryan"ı konuşanlara "ben çıkıyorum topluma zararlı birkaç genç daha bulup getiricem" demesi kopardı beni seviyorum ben bu diziyi ya gene aynı zevkle izliyorum

ıslak ıslak
04-10-07, 14:25
The O.C'nin tekrarlarını verdiklerini dün burdan öğrendim..:img-yes: Bugün yeniden izlemeye başladım... O.C'yi yayınlandığı ilk günden beri tabi ki cnbc-e 'den takip eden biri olarak bu türkçe dublaj olayına alışmam baya zor olucak.. Özellikle de Seth'in o doğallığını arıyorum...:icon_whis

ceroshkoo
04-10-07, 16:28
ılk sezon super ya..3. ve 4.sezonları ısledıqm ıcın ılk sezonu yenı ıslıorm dublaj tabiki berbat.. summerın sesi çok iğrenç ötesi yaa midem bulanıo

4ewerbrucas
05-10-07, 22:29
ben dün izledim anna geldi daha ne olsun bayılıyordum o kıza s
Seth_Summer_Anna üçlüsü süperdi:good::happy0064

4ewerbrucas
08-10-07, 20:33
ama tekrar gitti anna kalsaydı keşke :sad53::sad53::sad53: e2 yi bulamayan arkdaş dijitalde ve dıgıturkde var sanırım e2:img-yes: türkçe diye sevinme hiç olmamaış bence ama oc büyüsü işte insan gene izliyor

sudem
08-10-07, 20:48
ßenn halaa e2yi ßulamadımm vee halaa tekrarları isleyemiyorumm...
enn cok türkcee olmasınaa sevinmi$tmm amaaa=(=(=(
ßenndee marissaa öldügündee aqlamı$tmm sanırsammm..
ee 1.ßölümde ßizimkilerr ryann-marissa-seth flnn cokk dei$iklermi$ ryanınn sonn hallarii daha yakı$ıklıı..

enn ass dei$endee marissa oldu heraldee(=(=

e2nin sitesinde kanalı izlemek için bilgiler var.

http://www.e2.tv.tr/Nasil.asp

Ayrıca http://www.sipru.com/ bu siteden de izleyebilirsiniz.

cenup
09-10-07, 01:28
Bugün ilk defa izledim ve çok beğendim.4 bölümlük bir kaybım oldu ama onları da çok merak edersem indirip izlemeyi düşünüyorum.Çok methini duymuştum dizinin fakat Cnbc-e ve e2'im olmadığı için izleyemedim.Sağolsunlar Doğuş Grubu'nun Sipru programı sayesinde izlemeye başladım.Çok güzel bir program izleyemeyenlere tavsiye ederim.:img-wink:
Diziye dönecek olursak Adam Brody'e olan beğenim yüzünden öncelikle Seth karakterine bayıldım.:img-icecrRyan ve Marissa'yı da sevdim fakat Summer'a hiç kanım ısınmadı çok antipatik bir karakter gibi geldi.Tabi daha izlenecek çok bölüm var belki de fikrim daha sonra değişir bilemiyorum şimdilik.:icon_whisSanırım haftada 2 bölüm veriliyor değil mi?P.tesi günü yayınlanan bölüm salı günü çarşamba günü yayınlanan bölüm de perşembe günü tekrar veriliyor yanılmıyorsam tabi.e2'nin sitesinde peki bir bilgi bulamadım da yayın akışının nerdeyse tamamını mor bir fon kaplıyor göremiyorum.:icon_sorr

4ewerbrucas
09-10-07, 20:30
Bugün ilk defa izledim ve çok beğendim.4 bölümlük bir kaybım oldu ama onları da çok merak edersem indirip izlemeyi düşünüyorum.Çok methini duymuştum dizinin fakat Cnbc-e ve e2'im olmadığı için izleyemedim.Sağolsunlar Doğuş Grubu'nun Sipru programı sayesinde izlemeye başladım.Çok güzel bir program izleyemeyenlere tavsiye ederim.:img-wink:
Diziye dönecek olursak Adam Brody'e olan beğenim yüzünden öncelikle Seth karakterine bayıldım.:img-icecrRyan ve Marissa'yı da sevdim fakat Summer'a hiç kanım ısınmadı çok antipatik bir karakter gibi geldi.Tabi daha izlenecek çok bölüm var belki de fikrim daha sonra değişir bilemiyorum şimdilik.:icon_whisSanırım haftada 2 bölüm veriliyor değil mi?P.tesi günü yayınlanan bölüm salı günü çarşamba günü yayınlanan bölüm de perşembe günü tekrar veriliyor yanılmıyorsam tabi.e2'nin sitesinde peki bir bilgi bulamadım da yayın akışının nerdeyse tamamını mor bir fon kaplıyor göremiyorum.:icon_sorr

benim kimbilir kaçıncı izleyişim ama gene aynı heyecanla izliyorum böyle bir dizi oc değişik bir büyüsü var bende neyse seth benimde favorim:good:gelecek bölümleri bildiğim için marissa ryan hakkında bir yorumum yok marissayı fazla sevmiyorum ben hep deprosyonlu bir havası var summer ise diğer favorim çok tatlı bir kzı ilk başta banada antipatik geliyordu ama daha sonra... neyse sen izledikçe görüceksin artık iyi ki farketmişssin böyle bir diziyi:good:

seth_gecko
09-10-07, 20:37
Zaten başlarda Marissa insanlara daha hoş geliyor Summer ise itici ama sonrasında ters dönüyor durum ve Summer sevilirken Marissa davranışları nedeniyle nefret ediliyor hele ki 3. sezon tam anlamıyla sapıtmıştı.Tüm o Johnny ve Volchok durumları herkesin Marissaya tepki göstermesine neden oldu.:icon_twis
Summer konusundaysa ben Seth Anna ile olsa iyi olur diyordum Summer fazla uçarıydı kendini beğenmişti ama sonra Summer'daki değişim muhteşemdi 4. sezondaki Summer ile 1. sezondaki Summer arasında uçurum var sanki :img-yes:

summer___17
09-10-07, 21:36
Zaten başlarda Marissa insanlara daha hoş geliyor Summer ise itici ama sonrasında ters dönüyor durum ve Summer sevilirken Marissa davranışları nedeniyle nefret ediliyor hele ki 3. sezon tam anlamıyla sapıtmıştı.Tüm o Johnny ve Volchok durumları herkesin Marissaya tepki göstermesine neden oldu.:icon_twis
Summer konusundaysa ben Seth Anna ile olsa iyi olur diyordum Summer fazla uçarıydı kendini beğenmişti ama sonra Summer'daki değişim muhteşemdi 4. sezondaki Summer ile 1. sezondaki Summer arasında uçurum var sanki :img-yes:

walla süper açıklamışsın daha ne diyeyimki zati summer ı summer yapan seth olmuştur summer sethle çıkmaya başlamasaydı sethin farkına varmasaydı summer yine eski summer olurdu ama summer her haliyle güzel
marissaya gelince de marissayıda ryan çarptı heralde ryan le ne kadar çok vakit geçirmeye başladıysa kıza yaramadı başka arayışlar içine girdi
cenup izlemeye başladığına pişman olmayacaksın ve eminim sende çoğunluk gibi seth&summerı desteklicen :good:

!karbeyaZ!
12-10-07, 19:08
bende tekrardan izlemeye başladım.. ilk sezonn zatenn müthişti.. ama ikinci sezonu izler miyim bilemiyorumm:icon_whis dublajlar felakett !! sadece marissanınki güzell olmuşş.. arada ingilizce izliyorumm :D

-dyg-
13-10-07, 19:03
yha bn o.c. yı ızleme ımkanı bbulamamıstım cnbc-e deyken ama gecen gun e2 wemreye baslayınca cok mutlu oldum ama dublaj yapmaları ıırenc sahsen oyuncuların orj. seslerını duymayı tercıh ederım keske alt yazılı olsaydı ama gercekten super bı dızıymıs keısnlıkle fevkalede.:happy0064:happy0064

_demiradam_
17-10-07, 16:32
ewt cnm seth summer muhteşem oluyor özellikle 2.sezon 14.bölümde:img-in_lo

ahh...o bölüm dimi :) beni en çok ilgilendiren bölümlerden biri :) ama 1. sezonun üstüne yok bence...
2. sezon marissa fln..böö...
tabi 4. sezon da ona çok yakın bi güzelliktee :img-blush

-dyg-
18-10-07, 12:38
daha ilerki bölümlerde muhteşem olduğunu anlarsın git gide güzelleşiyo özellikle o seth yok mu seth muhteşem :happy0064 bişi oluyo
ondan beklenır....
zaten :img-in_lo orj. bır kısılık cok tatlı bnde :img-in_lo sethhastasıyım cok seker
yha galba adam ve rachel ayrılmıslar dıe duydum nedenı nı bılen warmı ?

aslında ryan da tatlıda 1. sezonda sankı ama sonrakı sezonun resımlerıne baktım cok kart yha sankı :icon_whis

haa bıde marıssa nın ılk sezonda sewgılıs wardıyha adı look muydu neydı meymelletsız sınır oldum ya ...

lilly_rush
18-10-07, 16:15
Arkadaşlar akşam tekrarı ingilizce değil mi? Saat 18.30-19.00 gibi olanı?
ben izlediğim halde tekrar izliyorum. 1. sezonun final sahnesi çok hoştu. Umarım kaçırmam.

-dyg- cevaben...( cümleler halinde alıntı yapmayı beceremiyorum daha:P)

Adamla Rachel ayrıldılar. şuan Rachel jumper filmindeki rol arkadaşı Haydenle beraber die biliyorum. resimleri var hatta. Sanırım Adam Racheli aldattığı için ayrıldılar SANIRIM. Emin değilim

4ewerbrucas
18-10-07, 21:29
bu akşam izledim ve kaş muhabetine çok güldüm gene

seth:baba senin bu kaşlar kontrolden çıktı artık
sandy:dikkat et oğlum kaş gücün simgesidir
seth:o zman sen çok güçlüsün:img-hyste:img-hyste
bide sandy summerla arasını sorduğu zaman seth "sana değilde ryana,anneme,şurdaki ağaça anlatırım" dediğinde sandy "ben öldüğümde çok arayacaksın" cümlesine sethden gelen "ne zman gidiyorsun":img-hyste cvbı iyiydi

sweetrock
22-10-07, 11:02
az önce the OC'nin en güzel bölümlerinden birini izledim...anna-seth-sum aşk üçgeninin içine girmek üzereyiz... marissa-syan çiftinin de ilk aşamasına girdik nihayet...çok harika bi aşk karnavalıydı bence :)

anna'ya üzülüyorum ama yaa kuzum benim :icon_sorr

-dyg-
23-10-07, 15:20
bu akşam izledim ve kaş muhabetine çok güldüm gene

seth:baba senin bu kaşlar kontrolden çıktı artık
sandy:dikkat et oğlum kaş gücün simgesidir
seth:o zman sen çok güçlüsün:img-hyste:img-hyste
bide sandy summerla arasını sorduğu zaman seth "sana değilde ryana,anneme,şurdaki ağaça anlatırım" dediğinde sandy "ben öldüğümde çok arayacaksın" cümlesine sethden gelen "ne zman gidiyorsun":img-hyste cvbı iyiydi

cnm replık ıcın saol super bızımle paylastıgın ıcınde :D

bu bolumnde enn guzel sey ryan yukseklı korkusu yasarken marıssanın onu öpmesı :D

tabi bide summerın kıskanclıktan catlaması ayy seth im bnım ya cok ttatlı degerını anlasın azcık ;)

(sız ne kdr mesajlarımı sılsenızde her seferınde bn dewam edıorum yazmaya sızde bu gıdısle sılmeye dewam edıceksınız bnde sonuna kdr yazcam aynılarını )

4ewerbrucas
23-10-07, 20:02
ne demek, ryan_marissanın anlaşmasına sevindim:P bu bölümde sandynin lafı dikkatimi çekti havuz evine ryanla konuşmak için geliyor istersen otur dediğinde ryan oturmayınca"avukatlar uzun konuşur biliyorsun"dediğinde koptum sandynin gizli espirileri:good:

immortalf1
25-10-07, 16:25
anna ve Seth inanılmaz şekerler ama summer ında onlardan kalır yanı yok yani:) Ryan ve Marissa aşkıda artık tamamen ortaya çıktı..Herşey şimdilik çok güzel ilerliyor buda sevindirici bi durum...Ben daha önce 1. sezonun tamamını takip edememiştim E2 nin tekrar bu televizyon tarihinin en önemli dizilerinden birini tekrar yayına koymasıda gerçekten çok güzel oldu..Son bi not dublajlar inanılmaz kötü:( Her zman orjinal film izlemeye taraftarıyımm)

-dyg-
26-10-07, 16:55
anna ve Seth inanılmaz şekerler ama summer ında onlardan kalır yanı yok yani:) Ryan ve Marissa aşkıda artık tamamen ortaya çıktı..Herşey şimdilik çok güzel ilerliyor buda sevindirici bi durum...Ben daha önce 1. sezonun tamamını takip edememiştim E2 nin tekrar bu televizyon tarihinin en önemli dizilerinden birini tekrar yayına koymasıda gerçekten çok güzel oldu..Son bi not dublajlar inanılmaz kötü:( Her zman orjinal film izlemeye taraftarıyımm)

cnm bnde aynen kesınlıkle anti dublaj taraftarıyım :D
ya ama dızı guzel olunca dublajlara da alısır ınsan :D
seth e soledı summer sonuna o gemıe summer ın seth e gemıden ınerken yaptıgı hareket superdı :D

immortalf1
26-10-07, 23:51
cnm bnde aynen kesınlıkle anti dublaj taraftarıyım :D
ya ama dızı guzel olunca dublajlara da alısır ınsan :D
seth e soledı summer sonuna o gemıe summer ın seth e gemıden ınerken yaptıgı hareket superdı :D

Kesinlikle summer a çok güldüm orda:):) Evet dizi güzel olunca dublaja katlanıoz napalım ama yani Türkiye gibi bi ülkedede hala aynı kişilerin seslendirme yapması çok itici gelio artık insanlara sanki başka insanlar yokmuş gibi her yabancı filmde aynı sesler inanılmaz sıktı bizim gibi ilerlemiş bi ülkeye yakışmıo bence:(:(

4ewerbrucas
29-10-07, 22:33
bugün meşhur şükran günü bölümüydü...kirsten"a yemek yaptırmama çabaları,jimmy_rachel aralarını yapmaya çalışmaları seth"in summer ve annayı aynı anda idare etmeye çalışması bütünüyle çok komik bir bölümdü:P:P:P

!karbeyaZ!
31-10-07, 13:57
anna: summer ??
summer: anna ??
aynı anda: seth !!
seth: şeyy açıklayabilirimm..
anna: seni öptüm
summer: seni öptüm
kristen: bu çocuğun hep sonradan açılacağını biliyordumm
:img-hyste:img-hyste

sandy yine harikaydı yaa :D kristena yemek yaptırmamaya çalışmaları çok güzeldi :D daha önce hiç izlememiş gibi izledimm :D

seth ve annalı bölümler yakındır :D

-dyg-
31-10-07, 17:51
bugün meşhur şükran günü bölümüydü...kirsten"a yemek yaptırmama çabaları,jimmy_rachel aralarını yapmaya çalışmaları seth"in summer ve annayı aynı anda idare etmeye çalışması bütünüyle çok komik bir bölümdü:P:P:P

kesinlıkle super bı bolumdu bayılarak ızledım cok guzeldı :D

Kesinlikle summer a çok güldüm orda:):) Evet dizi güzel olunca dublaja katlanıoz napalım ama yani Türkiye gibi bi ülkedede hala aynı kişilerin seslendirme yapması çok itici gelio artık insanlara sanki başka insanlar yokmuş gibi her yabancı filmde aynı sesler inanılmaz sıktı bizim gibi ilerlemiş bi ülkeye yakışmıo bence:(:(

cnm sanada katılıyorum cok dogru dedıklerın

karbeyaz replıkler ıcın saol cnm replık olarak yazdıgın yere bıttım zaten seth ın surat ıfadesı superdı :Dseth ya:img-in_lo

4ewerbrucas
01-11-07, 22:49
ryan:ben hala model evini yakan chinolu çocuğum
marissa:bende hala meksikada intihar eden kızım
seth:ben hala seth cohenim:img-hyste:img-hyste:img-hyste

seth bitane ya......

beratiye
04-11-07, 18:45
bu dızı bence bır kaç yılda devam ederdı çunku marıssa ryan aşkı 1 sezon harıka yarattılar neden devamını getıremedıler yazarlar ve en kotusu ryanı taylor eşlerlerdıler bence marissa olduğunde bitmeliydi yada oldurmeyıp bir kaç bolum uzak bırakabılırdı o gitti dizi bitti 4 sezonu hiç izlemedim ama 1 sezonu kımse unutturamaz

selınnn
05-11-07, 16:53
buraya ilk defa yazıyorum
e2 sayesinde 1.sezonu izliyorum işte:)seth'bayılıyorum yaa harika biri:happy0064
ya izleyenler vardır acaba seth summerlamı olacak annaylamı:icon_whis(summer:happy0064)

sweetrock
05-11-07, 21:14
e2 sayesinde 1.sezonu izliyorum işte:)seth'bayılıyorum yaa harika biri:happy0064
ya izleyenler vardır acaba seth summerlamı olacak annaylamı:icon_whis(summer:happy0064)

aa süprizi kaçmasın bebişim bekle ve gör =) en güzel bölümleri bunlar yaaa... :) annayı da çok seviorum benn.....off cnmm yaa

summer___17
06-11-07, 10:39

başlarında bayıldın ya sonlarında ne yapıcan çok merak ediyorum :happy0064 git gider sethe aşık olcan nerdeyse :D sethi adam brody ustalıkla canlandırıyo walla ilerki bölümler de çok güzel şeyler oluyo

immortalf1
06-11-07, 14:11
başlarında bayıldın ya sonlarında ne yapıcan çok merak ediyorum :happy0064 git gider sethe aşık olcan nerdeyse :D sethi adam brody ustalıkla canlandırıyo walla ilerki bölümler de çok güzel şeyler oluyo

Bu diziyi izleyipte Seth'e aşık olamayn warmı acaba ölee masum ki aşkları,gülüşü,düşünceleri gerçekten Seth benim için The O.C'nin olmassa olmazı ve en teme öğesi

immortalf1
06-11-07, 19:43
The Best Chrismukkah bu akşam yayınLanan bu böLüm bi harikaydı zaten favoriLerim arasındaydı tekarr izLeyebildiğim için mutLuyummm:):)

!karbeyaZ!
06-11-07, 20:47
bu dızı bence bır kaç yılda devam ederdı çunku marıssa ryan aşkı 1 sezon harıka yarattılar neden devamını getıremedıler yazarlar ve en kotusu ryanı taylor eşlerlerdıler bence marissa olduğunde bitmeliydi yada oldurmeyıp bir kaç bolum uzak bırakabılırdı o gitti dizi bitti 4 sezonu hiç izlemedim ama 1 sezonu kımse unutturamaz
evett katılıyorum 1. sezonun yerini hiçbir sezonu tutamaz.. hele marissanın ölüp taylorın gelmesi tam bir kabustu:sad53:
aslında bende söylemeyecektim ama spoilera yazayım dedim :D
seth önce annayla birlikte olacak sonra summerla :D sonra zaten anna diziden de çıkacak..

4ewerbrucas
06-11-07, 21:17
öyle demeyin ya benim favorimdi ryan_taylor siz marissa açısından düşünüyorsunuz tamam ölmesi kötü oldu belki ama ryan 4 sezondur ilk defa tam mutlu oldu marissada hep sorun vardı ama taylor harektlilik getirdi üstelik ryan"ın dediği gibi onu kurtardı buda benim fikrim marissa hep sorundu 3 sezon boyunca ma taylor ne güzle neşeli sempatik özledim onu şimdi:P:P bu arada atlamadan söyleyim oliver gelldi diziye daha ne olsun yaaa ben onu cidden seviyordum:img-yes:

immortalf1
07-11-07, 17:52
Bugünkü bölümde yine replikler harikaydı özellikle Seth ve Ryan arasında geçen seni seviyorum repliği:):)
SEth:Marissa sana seni seviyorummu dedi?
Ryan:Evet
Seth: Peki sen ne dedin??
Ryan:Teşekkür ederim:img-hyste
Seth:çook kibarsın ryan:):) Buna çok güldüm..Birde Helly ve Kirsten'ın yatak odasındaki sohbeti çok güzeldi
Sandy odaya girer ve Kirstenı öper onları gören Helly''Hey siz evilisiniz''
Kirsten''Evlendimiz gün amacımız buydu'':):)
Ve son olarak Hally nin Ryan ve Seth'i odaya kitlediği sahnee Seth'in nefes aLmaa taktiği harikaydı:):)

selınnn
07-11-07, 18:23
evett katılıyorum 1. sezonun yerini hiçbir sezonu tutamaz.. hele marissanın ölüp taylorın gelmesi tam bir kabustu:sad53:

aslında bende söylemeyecektim ama spoilera yazayım dedim :D
seth önce annayla birlikte olacak sonra summerla :D sonra zaten anna diziden de çıkacak..

teşekkürler yaa meraktan çaltalmamışsınz beni:happy0064
hemende sethin avatarı koydum napiyim çok tatlı:img-icecr
anna yı hiçç sevmiyorum ben summerla seth daha çok yakışıo bence ama bölümün sonunda yani yılbaşı bölümnde delirdim resmen yaa:icon_evil
ama anna çıkarsa çok sevinirm diziden:)

beratiye
07-11-07, 20:05
3 sezon boyunca marissa dertli olabılır ama unuttunuz bır şey var marissa hep ryanı seçti ve onun kardeşını vurdu ve bu marissa artı taylor sadece seth severken ryana cevırdiler bu tam bu kabustu marissa olmazsa dızı devam ederdi oldu 16 bolumluk bı aşk yaratım bıraktılar ama seth ve summer bakın onların sonu guzel bıttı bence3 seneryoda yazanlar marissa çok kotu yazdılar zaten mıscha bu yuzden ayrıldı kıza yapmadıklarını bırakmadılar bence 1 sezonun devamını getıremedıler

4ewerbrucas
07-11-07, 21:10
3.sezonda marissayı gayet güzel mahvettiler haklı olabilir çıkmakda ama yarım bıraktı herşeyi onlarda kurtulmak için taylor_ryan aşkını yazdılar bence gayet hoştu bu benim görüşüm hep marissa hep ryanı seçti ama yaptığından da geri kalmadı biliyorsunuz yap yap sonra ryan seni seviyorum ya neyse bugünkü bölüm güzeldi en iyi yer tabi ki
marissa_I love you
ryan:thank you:P:P

bu diyolog süper ya oc tarihinin en iyi diyologu:P seth ve ryanın kilitli kaldığı sahnelerde komikti son olarak anna gayet hoş bir karakter ben çok seviyorum hatta en sevdiğim karakterden biri seth_summer_Anna 3 lüsü süperdi:P ayrıca oliverda geldi güzel bölümler bizi bekliyor:good:

sweetrock
07-11-07, 22:43
vala artk çift tartışmalarına katılmaktan yoruldum o yüzden fikrimi söleyip geçicem...ilk sezon marissa-ryan çifti çok tatlıydı evet...ama bana göre hepsi bu...birbirlerini sevdiler ama aşk kayboldu sonralar..taylor'a da bayılıyorum...ryan'ı da kendine getirdi ama bu yüzden değil..o farklı biri...çok da sevimli...o yüzden tayloryan ve marissa-ryan'ın yerleri çok ayrı bnm için...çünkü ilk ve son sezon farklı diziler gbi gelio...ve ben ikisini de seviorm :)

gelelim bugünkü muhteşem bölüme...çok klasik ve komik bi sahneydi..herkesin beğendikleri arasında..yazmak istiyorum ama :)

marissa: seni seviyorum....
ryan: ............(?!)
marissa: yani...
ryan: .............. (!) teşekkür ederim...
marissa: .......rica ederim....

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sonra bi de arabanın camından marissayı öperken kafasını çarpıyo süperdi yaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste

lilly_rush
12-11-07, 11:58
Benim izlediğim ilk bölümdü... BUrdan takip etmeye başlamıştım..çok hoştu..Ryanın tavrı, Seth'in sözleri ve hareketleri... Tekrarını vermeleri güzel...

bu arada Seth'in teyzesini oynayan bayan şu an smallville'deki luis line değil mi? çok benziyo...

selınnn
12-11-07, 15:56
off seth summer dururken annada kim yaa:icon_sorr
yaa lütfen biri bana şölee önümüzdeki 2-3 bölümü özetle anlatsın seth summer olaylarını lüüütfen:icon_whis(spoilerle)bye

4ewerbrucas
12-11-07, 20:53
luke bağırarak şarkıya eşlik etmektedir
seth:luke bu şarkıyı kim söylüyor

luke:coner (galiba ya grubun adını unuttum)

seth:öylede kalmalı bence:img-haha:
oliverda adamım benim gerçekten çok seviyordum yeniden görmek çok güzel:P summer çok komikti anna ve seth"in çift olduğunu öğrendiğinde hemen aralarına oturdu bide unutmadan sandy ve seth arasındaki diyologda hoştu

sandy:bu gece annenle başbaşayız
seth:baba dikkat et hayalkırıklığına uğrama
sandy:oğlum annen hala fıstık gibidir ve benim:img-heh::img-heh:

immortalf1
13-11-07, 00:57
Bugün yine her zman ki gibi harika bi bölüm izledik.Seth;Anna,Summer üçgeni beni epeyce güldürdü :):)
Özellikle Anna ve Seth'in kütüphanede ders çaLışırken Summer'ın geldiği sahne:):)
Summer:Napıyorsun?
Seth:iii
Summer:sana sormadım:):)
Anna:iiyiz
SEth:Şey aslında biz ,biz hiçbişi yapmıyoruz...Berbaer bişi yapmıoruz yani hiçbişii yapmıoruz tamm mı:):)
Summer:şimdi aklıma geldi gidip biyoloji kitabımı bulaım maymunların gelişimini işliyoruzda :):):)(yüz ifadesi harikaydı)
Anna:güle güle

4ewerbrucas
15-11-07, 23:09
bugün izledim seth"e koptum gene

anna:neden her arkadaş demesi tehdit gibi geliyor
seth:onun sesi öyle:img-hyste

summer:seth golf topumu bulmak için yardım eder misin,anna sen uzak dur zehirli sarmaşıklara bulaşmak istemezsin:img-haha:

bu bölümde süperdi seth_summer_anna... oliverda mükemmeldi ya özlemişim onu ve psikopatlıklarını:good:

4ewerbrucas
20-11-07, 19:23
nerdesiniz ya kimse izlemiyor mu artık oc"yi oliver"ı görüp bıraktınız mı yoksa:P şahsen ben bugün izledim ryan dayandı dayandı dayandı ve sonunda patladı yumrukları konuştu gene:P

selınnn
21-11-07, 18:34
oliveri görüp bırakmadım çünkü çok yakışıklı:):)ama biraz manyakk:img-hyste
ama çok svinçliyim yaa sonunda anna yla seth ayrıldı:happy0064
seth sonunda summerı farketti yine:)

summer___17
22-11-07, 15:10
oliveri görüp bırakmadım çünkü çok yakışıklı:):)ama biraz manyakk:img-hyste
ama çok svinçliyim yaa sonunda anna yla seth ayrıldı:happy0064
seth sonunda summerı farketti yine:)
seth in içinde hep summer vardiki :D :happy0064 onun ilk ve son aşkı :good:
kaçıncı bölümde şuan bizde e2 olmadığından ben eski bölümleri izleyemiyorum
:sad53:

selınnn
23-11-07, 18:00
seth in içinde hep summer vardiki :D :happy0064 onun ilk ve son aşkı :good:
kaçıncı bölümde şuan bizde e2 olmadığından ben eski bölümleri izleyemiyorum
:sad53:

kaçıncı bölüm olduğunu bilmiyorum ama son bölümü biras anlatiyim:) oliver le marissa otelde kaldlar işte meşhur natalie yiögrendiler filan silah cekti oliver sonra ryanlar geldi, sethin tarafında ise sethlere hep summerın geldiği bölüm yemege fln kalıo sonra anna aradan çekilio artık ayrılıoar işte o bölüm:happy0064
anna çekilio yaa herkese anlatıorum:img-hyste
ayrıca bişy sorucam sethin sipiderman oldugu bölüm kaçıncısezon cvplarsanız çok sevinirim:img-yes:??

summer___17
24-11-07, 00:32
kaçıncı bölüm olduğunu bilmiyorum ama son bölümü biras anlatiyim:) oliver le marissa otelde kaldlar işte meşhur natalie yiögrendiler filan silah cekti oliver sonra ryanlar geldi, sethin tarafında ise sethlere hep summerın geldiği bölüm yemege fln kalıo sonra anna aradan çekilio artık ayrılıoar işte o bölüm:happy0064
anna çekilio yaa herkese anlatıorum:img-hyste
ayrıca bişy sorucam sethin sipiderman oldugu bölüm kaçıncısezon cvplarsanız çok sevinirim:img-yes:??

2. Sezon - 14. Bölüm - The Rainy Day Women bölümü olması lazım hatta o bölüm ne bölümdü ya :happy0064 dün gibi aklımda walla süper bir bölümdü şiddetle izlemeni tavsiye ederim :good:

Sedatt
24-11-07, 15:59
marissa oliverin ona aşık olduğunu filan anlıyor.oliver silah Oliver, Marissa'yı kaçırmaya kalkıyor. Ama Ryan ve Sandy onu kurtarıyor.
pazartesi günkü bölümde yani "The Hearthbreak" de
Newport’da Sevgililer Günü... Herkes birbirleri için hazırlık içinde. Summer ve Seth seks yaparlar. Ama ne kadar acemi olduklarını fark ederler. Ryan, Marissa'yı affetmez. Luke ve Julie de ilişkiye girerler. Ryan'ın Chino'daki sevgilisi Theresa ortaya çıkar; ancak Marissa tahmin ettiğinden daha çok etkilenecektir.

bu bölüm kaçmaz...

summer___17
24-11-07, 20:22
marissa oliverin ona aşık olduğunu filan anlıyor.oliver silah Oliver, Marissa'yı kaçırmaya kalkıyor. Ama Ryan ve Sandy onu kurtarıyor.
pazartesi günkü bölümde yani "The Hearthbreak" de
Newport’da Sevgililer Günü... Herkes birbirleri için hazırlık içinde. Summer ve Seth seks yaparlar. Ama ne kadar acemi olduklarını fark ederler. Ryan, Marissa'yı affetmez. Luke ve Julie de ilişkiye girerler. Ryan'ın Chino'daki sevgilisi Theresa ortaya çıkar; ancak Marissa tahmin ettiğinden daha çok etkilenecektir.

bu bölüm kaçmaz...

evet bu bölüm süper bir bölüm anlattığın gibi hele sethin babasına sorduğu sonra uygulaması falan :good: çok komik ya seth herzamnki gibi sethle sandy muhteşem ikili oluyolar . Theressa yı sevmişimdir ama tayloru daha çok sevdim :happy0064

immortalf1
26-11-07, 16:48
Bu bölümü iLk izledimdede çook beğenmiştim şimdi tekrar izlediğim için çok mutluyum...herşeyden önce Sandy harika bi baba Kirstenda harika bi eş...Ama Julie Luke iLişkisi peqte sağLıkLı durmuo şimdiden ...He bide küçük bi dip not önümüzdeki bölüm 1. sezonun en farklı bölümü olckk;)

4ewerbrucas
27-11-07, 19:18
bu bölümü bende izledim sevgililer günüydü ryan_marissa ve seth_summer için güzel bir bölümdü artık güzel seth_Summer sahnelerine hazırlıklı olun arkadaşlar özellikle sellin anna gitti gözünaydın:P seth_sandy konuşması çok komikti sandy"in kim diye sorduktan sonra summer dimi demsi çok seviyorum onları süper oluyor konuşmaları yarınki bölümüde hatırladım şimdi gerçekten kaçırmayın

sweetrock
27-11-07, 19:45
bu bölümü bende izledim sevgililer günüydü ryan_marissa ve seth_summer için güzel bir bölümdü artık güzel seth_Summer sahnelerine hazırlıklı olun arkadaşlar özellikle sellin anna gitti gözünaydın:P seth_sandy konuşması çok komikti sandy"in kim diye sorduktan sonra summer dimi demsi çok seviyorum onları süper oluyor konuşmaları yarınki bölümüde hatırladım şimdi gerçekten kaçırmayın

eet yaa seth babasıyla konuşurken çok komikti hareketler falan :) bide summerın odasında prenses pırıltıyı görünce "bu kim?" die sorması oyuncak atlara kişilikli davrandığını gösterio :img-hyste

selınnn
27-11-07, 20:43
hehe sonunda anna gitti:) seth summer çok tatlı bi çift bence:)
ya yrnki bölümü çok merak ettim nese az kaldı:)

4ewerbrucas
28-11-07, 18:37
bende anlamıyorum ya anna çok tatlı hatta benim gitmesine en üzüldüğüm karakter anna giderken ağlamıştım bile:sad53: selinn umarım bu bölümü izlemişssindir beklediğin seth_summer sahneleri başladı gibi daha güzel sahnelerde var:img-wink: ryan_marissa_teressa üçgeni oluşuyor sanki:icon_whis luke ve julie hakkında yorum bile yapamayacağım en nefret ettiğim olaydı neyse bygün seth"in bütün okulun önünde aşkını itiraf etmesine bayıldım çok tatlıydı:img-in_lo

immortalf1
29-11-07, 13:29
arkadaşlar hemen öyle sevinmeyin Anna'dan kurtuLuş yok:):)Yani en azından şimdilik ama gidicek bu arada Anna aslında Seth ve Summer'ın arasını yapan kişi bi anlamda çünkü Seth ve Anna yakınlaşmasaydı Summer hiç bi zman Seth'in aşkının farkına varmıyacaktı...Ryan-Marissa aşkı ne kadar çaLkantıda qörünsede bu aşk bu kadar kolay bitmez gibi görünüyor;)

cenup
01-12-07, 19:17
arkadaşlar ben O.C yi izlemek istiyorum yanılmıyorsam e2 de yayınlanıyormuş acaba şu an kaçıncı bölümde ya da izleyebileceğim başka bir yer var mı??

En son 20. bölüm yayınlandı.Pazartesi günü "Goodby e Girl" yani 21. bölümün yayınlanması lazım 11.00, 15.00 ve 19.00'da yayınlanıyor e2'de.:img-wink:

"Başka bir yer var mı?" derken neyi kastettiğinizi anlayamadım.:icon_whis

sweetrock
03-12-07, 14:46
arkadaşlar hemen öyle sevinmeyin Anna'dan kurtuLuş yok:):)Yani en azından şimdilik ama gidicek bu arada Anna aslında Seth ve Summer'ın arasını yapan kişi bi anlamda çünkü Seth ve Anna yakınlaşmasaydı Summer hiç bi zman Seth'in aşkının farkına varmıyacaktı...Ryan-Marissa aşkı ne kadar çaLkantıda qörünsede bu aşk bu kadar kolay bitmez gibi görünüyor;)

katılıyorum...anna olmasaydı seth-sum ilişkisi de olmazdı bence...ve ben de anna gidince ağladım..bugünkü bölümde mi gidiodu o :sad53::icon_sorr

immortalf1
03-12-07, 22:13
Enn sevdiğim bölümdü bugün yayınlanan bölüm bu bölümü ilk izlediğimde Sandy gibi bi babam:),Kirstein gibi bi annem:),ve Seth gibi bi kardeşim olsun istemiştim(gerçi şuan fLörtüm oLmasını tercih ederim).Bu açıdan bakılırsa Ryan çok şanslı çünkü Cohenlar birbirine çok bağlı bir aile,bunun yanısıra Mariissa gibi bi kız arkadaşı var.....Diğer bi açıdna bakarsakta Theressa onun geçmişinden bi parça ona çocuklunu hatırlatıyor belkide onunla bu kadar ilgilenmesinin sebebinide ben buna bağlıyorum..Ama Artık ne Theressa var ne Anna Seth ve Ryan şimdi belkide daha güçlü olmalılar,belkide geçmişlerini bir kenara atıp artık gerçekten erkkLiğe adım atmalılar bakalım izleyip görücez....(küçük bi dip not bu dizyi daha önce islemiş biri olarak sanırım söylüyorum Seth ve Ryan bunu başaracak güçteler en azından;))

4ewerbrucas
07-12-07, 23:25
ben çrş günü izledim ama günü filan mı değişti umutsuz ev kadınlarıda oynuyordu salı günü...neyse paris hiltonda gördük oc de:P marissanın luke ve annesini duyması hiç iyi olmadı ayrıca oc izlmiş bir olarak seth ve ryan konusuna katılıyorum özelikel aklmda kalan bir bölüm var seth ve ryan arasında ama izleyince görsünler zevki kaçmasın:img-yes:

aysede
10-12-07, 10:14
Bugün Seth'in Paris Hilton'la konuştuğu sırada Summer'ın yüzündeki ifade beni öldürdü.Seth Cohen-Paris Hilton..korkunç, komedi ?

Bilmeme rağmen, bu bölümleri izlemek çok hoşuma gidiyor...
Çok özledim OC'yi.Off, keşke ufacık bir umut olsa, yeniden yeni bölümler izlesek..ama Marissa'lı olacaksa !

Marissa için son sahnede çok üzüldüm, Ryan çok zor durumda kaldı. :(

4ewerbrucas
10-12-07, 21:24
e2 tekrarları ne kadar iyi oldu bu sayede diziyi yeni keşfedenler oldu...sanırım 1.sezon finali yaklaşıyor ne finaldi bayağı etkilenmiştim ben bugün sandy"nin annesi geldi fazla bir bölüm kalmadı hatırladığım kadarıyla:icon_whis

immortalf1
10-12-07, 22:56
1.sezon gerçekten en güzeliydi...Bugünkü bölümde öle anna gittiğinden beri aslında Seth'le atışçak kimse olmadığı için çok fazla gülemiyorduk ama bugün en başlarda Seth'e iyi bir güldüm gerçekten"Uymuyordum sadece sırtımı dinlendiriyordum":):) demesine...Büyük anneside diziye farklı bir hava katmıştı gerçekten yine bir O.C klasiğide son sahnede yaşandı yani müzik olarak çalan parça harikaydı...

hoe
11-12-07, 20:03
bnde seth we summer ı seviorum bu arada bende yeni keşfettim diziyi okul olduu için çok isleyemiodm eskiden şimdide 19:00 a yetişebiliorum
bu arada herkese selam :D

4ewerbrucas
13-12-07, 23:22
marissanın bi bölümde hangi sezonunu bölümüm olduğunu bilmiyorum ama bi kızla öpüştüğünü gördüm öğğğğğ yani çok şaşırdım :S hangi sezon bilen varmı ve ndn öpştülr :S

2.sezonda oluyor olay sanırım 13 yada 14. bölüm ama emin değilim hangisi ama malasef öyle bir olay oldu marissa işte ne yapcağı belli olmaz..

4ewerbrucas
18-12-07, 23:17
2 değil de 3.sezon daha kötü sanki ya özellikle marissa için:img-yes: en masum bölümleri 1.sezonmuş bende zevkle izliyorum ama bitiyor ya inş 2.sezonuda verirler

selınnn
19-12-07, 14:23
marissa napıyo ki 2.sezonda:icon_whisanlayamadım...
sethin summerin babasıyla anlaşamaması kötü oldu yaa ama ymekte seth mükemmeldi:):)

summ_roberts
19-12-07, 16:23
:D:D:D Bencede 1. sezon en iyisi belkide en masumu çünkü 2. sezonda Newport sakinleri hiç uslu durmuyacak:)

ewt kesinlikle 2.sezon günahlar sezonu gibi bişey :D tabi bn en başlarını hiç sewmiorum :( fab 4 biraraya gelene kadar çok zmn gecio :img-wink:

robertapardo
20-12-07, 12:36
bencede 2.sezonda herşey karmakarışıkkk:) en masumu 1. sezondu ve en güzeli:img-icecr
3. sezonn :icon_sorr marissam hiç aklıma gelmicek bi sezondu:(

4ewerbrucas
21-12-07, 12:32
bencede 2.sezonda herşey karmakarışıkkk:) en masumu 1. sezondu ve en güzeli:img-icecr
3. sezonn :icon_sorr marissam hiç aklıma gelmicek bi sezondu:(

aa niye öyle diyorsun ya 3.sezon çok güzeldi bence özelikle sezon finali:img-icecr ayrıca 4.sezonu unutmuşssun gayet güzel ve değişik bir sezondu:good:

summer___17
21-12-07, 14:39
aa niye öyle diyorsun ya 3.sezon çok güzeldi bence özelikle sezon finali:img-icecr ayrıca 4.sezonu unutmuşssun gayet güzel ve değişik bir sezondu:good:
sana katılmadan edemıcem walla :good:
3. sezonun mezuniyetli olan bütün bölümleri güzeldi son bölümleri finali yine harika yapmışlardı 4. sezon desen ayrı bir güzeldi unutulurmu o.c keşke bişe olsada yeni bölümleri çekilse

BERKSAN KOLİKKK
22-12-07, 16:52
arkadaşlar ben desprate house wife ın eski sezonlarını izlerken 1. sezondan sonra tekrarlarını weriolardı sonra yeni sezonu weriolardı belki o.cde öle olur ama olmasın yhaaaaaa insan möerak edior yhaa:img-wink:

4ewerbrucas
23-12-07, 17:54
sana katılmadan edemıcem walla :good:
3. sezonun mezuniyetli olan bütün bölümleri güzeldi son bölümleri finali yine harika yapmışlardı 4. sezon desen ayrı bir güzeldi unutulurmu o.c keşke bişe olsada yeni bölümleri çekilse

aynen özellikle 4"lünün mezuniyetten sonraki konuşmaları çok güzel ve eğlenceliydi...3.sezonun ilk bölümleride güzeldi benim unutamadığım ryan"ın summer taklidi çok gülmüştüm:P bence de keşke yeniden çekilse....ayrıca umarım 2.sezonu verirler orda da çok güzel bölümler var:img-wink:

immortalf1
24-12-07, 18:42
1.sezon finalini tekrar izledim ve yibne aynı duyguları yaşadım Seth,Marissa ve Ryan için çok üzüldüm bu üçlünün yolları ayrıldı(en azından şimdilik)..Seth'in Ryan'a güle güle bile dememesi bence haklı bir tepkiydi.Theressa babalık testi yaptırmayarak Ryan'ın hayatını resmen ipotek etti...Marisaa ise annesinin evliliği babasının ilişkisi ve Ryan'ın gidişiyle karışan hayatıyla tam bi depresyon döneminde....Bakalım 2. sezonda neler olucak izleyip görücez(gerçi daha önce izledim ama;))...
Bu arada en güzel sezon bence 1.sezondu finalide bu sezona yakıştı....

4ewerbrucas
24-12-07, 22:13
offfffffff ne finaldi..gene aynı duyguları bende hissettim..ryan"ın gitmesi...kirsten"in çarşaflara sarılıp ağlaması..muhteşem bir sezon finaliydi gene ağladım gena ağladım..bu arada çrş inş 2.sezon başlar:img-yes:

immortalf1
24-12-07, 23:38
offfffffff ne finaldi..gene aynı duyguları bende hissettim..ryan"ın gitmesi...kirsten"in çarşaflara sarılıp ağlaması..muhteşem bir sezon finaliydi gene ağladım gena ağladım..bu arada çrş inş 2.sezon başlar:img-yes:

Bende yeniden ağladım Kirsten en başta Ryan'ı istememişti ama şimdi herkes gibi çok bağlandı ona zor oldu Ryan'ın gidişi onun için...2.sezon devam edicek çünkü dizi verildiği kanalın resmi internet sitesinden yayın akışına baktım 26 Aralık The o.c 2.sezon diyo...2. sezon biraz karmaşa içinde geçicek ama herşeye rağmen izlemeye değer benceee:):)

rikku
25-12-07, 13:01
offf çok ağladım yaaa :icon_sorr ryann :sad53::sad53::sad53::sad53: gitti :( :( .... ben sezon finali olduğunu bilmiyordum .... şimdi 2. sezonun ilk bölümünü merakla bekliyorum gerçekten ryan hep ordamı kalcak geri dönmickmi :(

immortalf1
25-12-07, 18:01
offf çok ağladım yaaa :icon_sorr ryann :sad53::sad53::sad53::sad53: gitti :( :( .... ben sezon finali olduğunu bilmiyordum .... şimdi 2. sezonun ilk bölümünü merakla bekliyorum gerçekten ryan hep ordamı kalcak geri dönmickmi :(

Ryan geri dönicek 2. sezonun en başları çok güzel gerçekten ama sonra bana göre biraz hikaye karışıyor...Newport ve sakinleri hiç rahat durmuyor...

4ewerbrucas
25-12-07, 23:00
demek yayınlıcaklar çok sevindim buna orda favori birkaç bölümün var özellikle 14.bölüm:img-in_lo ilk bölümde de ryan ve seth arasında geçen bir sahneyi seviyorum neyse yarın izleyelim ondan sonra yazarım hangi sahne olduğunu:img-yes:

-dyg-
26-12-07, 13:22
oleyy!! :happy0064tekrarları(yanı bırıncı sezonun) vermeden dırek 2 sezona gectıler ;)
desperate housewives ta 2.sezonu mu ne werdıkten sonra tekrar onu werdıler sonra 3.sezona gectıler oyle yaparlar ddıye cok korktum :D

yha super bı diziymiş keske cnbce de ızleseydm bu dublajı cekmek zorunda kalmazdm (adam ın sesı cok kotu) neyse dızı güzel kurtarıyor:D
bugun 2.sezonun ilk bolumunu verdıler:D:img-in_lo

ryan tam adamı zıyarete gelmıs ve gıderken seth bekledı ve son anda ona kosmaya basladı ki ryan da donmus ve new porta bırlıkte donmelrı superdı:D
ve teressanın yaptıgı fedakarlık cıdden cok guzeldi yapmasaydı sınır olurdm:D ryan new port a daha cok yakısıyor:D

neyse cok konustum pazartesıyı beklıcem:icon_sorrbye

rikku
26-12-07, 15:54
ben pazartesiye kadar sabredebielcekmiyim bilmiyorum çok güzel bir bölümdü çzellikle sethle ryan ın aynı anda kapıda olması aynı şeyi düşünmeleri :) şimdi ise marissa ile ryan sahnesi bekliyorum :)
terassanın yaptığı fedakarlık çok büyüktü cidden amadoğrusuda buydu çünkü ryan ordam mutlu değildi terassada onu yanında zorla durduğunun farkındaydı.....
neyse pazartesi beklicz :)

-dyg-
26-12-07, 16:02
ben pazartesiye kadar sabredebielcekmiyim bilmiyorum çok güzel bir bölümdü çzellikle sethle ryan ın aynı anda kapıda olması aynı şeyi düşünmeleri şimdi ise marissa ile ryan sahnesi bekliyorum
terassanın yaptığı fedakarlık çok büyüktü cidden amadoğrusuda buydu çünkü ryan ordam mutlu değildi terassada onu yanında zorla durduğunun farkındaydı.....

kesınlıkle katılıyorum cnm :D
cidden baya bı fedakarlık yaptı ama en dogrusunu:D bır de bugunku bolumde seth ın sandy e verdıgı cevaplar superdı :D:good:
bugun okula gıtmemıstım saat 11 de ızledm bırde saat 3 de kınıde ızledm super oldu :D:happy0064:img-pilot ayy nasıl beklıcem yaa pazartesıye kadar....
adam cokk tatlı ya :D 1. sezona gore daha sekerlesmıs cnm bnım :img-in_lo:img-in_lo keske hic bıtmeseydı OC :icon_sorr

rikku
26-12-07, 17:08
keşke cnm ya ben bide nasıl kaçırdım böyle bir güzel diziyi diyorum kendi kendime keşke daha önceden farketseydim ...artık tekrarlarından izlicem iyiki e2 veriyor....gerçi 1. sezonun kaçırdım yani son 5 bölümünü fln izleyebildim :(

4ewerbrucas
26-12-07, 21:15
ben pazartesiye kadar sabredebielcekmiyim bilmiyorum çok güzel bir bölümdü çzellikle sethle ryan ın aynı anda kapıda olması aynı şeyi düşünmeleri :) şimdi ise marissa ile ryan sahnesi bekliyorum :)

ben kaçırdım malasef artık pazar günü bakarım...dediğin gibi seth ve ryanın aynı anda aynı şeyi düşünmesi çok güzeldi benim bahsettiğim sahnede oydu ztn..off ya pazar gelse de yeniden izlesem..

-dyg-
26-12-07, 21:51
ya ben bugün bunu gördüm 3te oysa şimdi tekrarı yokk yaa keşke izleseymişimmm offf taa pazar gününü beklicem şimdii :icon_sorr:icon_sorr

evt canm bnde baktım basket macı mı ne wardı :S ne guzel 3 kez ızlemıs olcaktm:img-in_lo neyse cnm pazar gununu beklerız
arkadaslar bu arada e2 nın yayın akısına baktım 31 aralık ile baslayan haftaya yayın programı degismiş gbi geldı :S sadeje carsamba 3 te yenı yanı 2 sezon var pazartesı olanda sadece OC yazyıyordu inş. düsüundugum gibi olmaz lütfen yaa bn yetısemıyorum cnku 3 tekıne:S:icon_sorr bgn okula gıtmedıgım ıcın ızlemıstım:icon_sorr neyse hayırlısı:img-wink:

immortalf1
26-12-07, 22:51
evt canm bnde baktım basket macı mı ne wardı :S ne guzel 3 kez ızlemıs olcaktm:img-in_lo neyse cnm pazar gununu beklerız
arkadaslar bu arada e2 nın yayın akısına baktım 31 aralık ile baslayan haftaya yayın programı degismiş gbi geldı :S sadeje carsamba 3 te yenı yanı 2 sezon var pazartesı olanda sadece OC yazyıyordu inş. düsüundugum gibi olmaz lütfen yaa bn yetısemıyorum cnku 3 tekıne:S:icon_sorr bgn okula gıtmedıgım ıcın ızlemıstım:icon_sorr neyse hayırlısı:img-wink:

Bende bugün izleyemedimm:(:( İşim olduğu için saat 19:00da bakarım deidm ama maç varmışş o saattede:(:( Çokk üzüldüm pazar günü tekrarı var galiba onu izlicem artık ...Bu arada bende baktım sanırım çarşamba günleri sadece 2. sezonu vercekler,diğer günlerde yeniden 1. sezonu daha öncede böle yapmışlardı:(:( Offf yaa çok saçmaaa...:(:(

rikku
27-12-07, 00:37
aaa öyle yaparlarsa çok sevinrimmmm 1. sezonun başalrını izleyememiştim sadece son birkaç bölümün izleyebildim ....bana saaat 3 uyuyor :D hemde süper oluyo bence güzel yapmışlar bana göre tabi

-dyg-
27-12-07, 15:23
Bende bugün izleyemedimm:(:( İşim olduğu için saat 19:00da bakarım deidm ama maç varmışş o saattede Çokk üzüldüm pazar günü tekrarı var galiba onu izlicem artık ...Bu arada bende baktım sanırım çarşamba günleri sadece 2. sezonu vercekler,diğer günlerde yeniden 1. sezonu daha öncede böle yapmışlardı:(:( Offf yaa çok saçmaaa...(

kesınlıkle cok sacmalamıslar ya bune boyle sırf onun ıcın servıse yazılcam bu gıdısle ama servıse yazılsamda ıse yaramaz 3 te bıtıo okul o gun kahretsın yaa:icon_sorr:icon_sorr nie bole bi şeye ıhtıyac duydular bılemıcem :sad53: aglarım bn ya bırde sadece saat 3 te aksam da vermıcekler napıyım artık inş pazar verırlerde ozman ızlerım ;) bu arada OC senın adına sevındım artık olmadı bi internet sıtesı adını veremıcem yasak bıldıgım kadarıyla OC yi izlerken sol ust kosede verıyorlar.ordan ındırıp ızlerım kotayı asmazsam oda bıraz zor olcak ama neyse offfff!!.:icon_sorr:icon_sorr:(

selınnn
27-12-07, 18:36
şimdi 1.sezon bittimi, 2.yemi geçildi anlamadım ben:)
ama çok güzel devam edio yaa gerçi bi bölüm izleyemedim bi baktm ryan teressayla :img-cool2:img-cool2
ama sonnunda geri döndü:happy0064sethle de summerın ayrılması kötü oldu ama nslsa barııcaklarmış inş.uzun sürmez:)

-dyg-
27-12-07, 19:24
ama çok güzel devam edio yaa gerçi bi bölüm izleyemedim bi baktm ryan teressayla :img-cool2:img-cool2
ama sonnunda geri döndü:happy0064sethle de summerın ayrılması kötü oldu ama nslsa barııcaklarmış inş.uzun sürmez:)

evt cnm 1.sezon gecen pazartesı bıttı jeff buckley ın hallelujah sarkısyla son buldu cnm ;) carsamba gunude 2.sezon basladı ilk bolumunu verdıler .... pazartesı ızleyebılır mıyım bılmıyorum aksam saat 19.00 da yok artık galba sadece 3 te of oda bana uymuyor allahtan pazarları var yanılmıyosam tekrarları :(:(:(

4ewerbrucas
27-12-07, 22:36

cnm benim barışmaları malasef biraz uzun sürüyor seth ve summerın ama muhteşem bir şekilde barışıyorlar keşke hemen gelse o bölüm:img-in_lo oc tarihine altın harflerle geçen bir bölümdü bence:img-wink: bu arada inş sadece 3"te değildir ya akşam versinler çünkü be no saate yetişemem yada pazar tekrarları olsun mutlaka

summer___17
28-12-07, 13:43
cnm benim barışmaları malasef biraz uzun sürüyor seth ve summerın ama muhteşem bir şekilde barışıyorlar keşke hemen gelse o bölüm:img-in_lo oc tarihine altın harflerle geçen bir bölümdü bence:img-wink: bu arada inş sadece 3"te değildir ya akşam versinler çünkü be no saate yetişemem yada pazar tekrarları olsun mutlaka

o bölümü izleyipde unutmak mümkünmü sethle summerın kristenla sandy nin eski haline döndüğü bölüm :good: çok güzeldi çokk 2. sezondan o bölümü indirdip bilgisayarımda duruyor özledikçe izleyip izleyip duruyorum

summ_roberts
28-12-07, 14:50
o bölümü izleyipde unutmak mümkünmü sethle summerın kristenla sandy nin eski haline döndüğü bölüm :good: çok güzeldi çokk 2. sezondan o bölümü indirdip bilgisayarımda duruyor özledikçe izleyip izleyip duruyorum

aynen cnm oc tarihinde en bayılarak izlediğim bölüm,hayatımın bölümü :happy0064 ki nerdeyse dışarı çıkmak suretiyle kaçırmak üzereyken son anda vazgeçip,bundan inanılmaz derecede sevinç duyduğum oc bölümü :img-wink: ve tabiki en sevdğm sezonu 2. sezon yapan bölüm :img-icecr ahh ah :img-wink:

bu arada ben çarşamba günü 19:00 da açtığımda oc yerine basket maçı wardı,kısa süreli bi sinir krizi geçirmeme sebep oldu çünkü normalde benim gün içinde izleyebildiğim saat 19:00... o yüzden delirdm resmen nasıl maç koyalbilirler o saate?hani eskiden olduğu gibi iki gün werilseydi de o iki günden birine maç koysalardı bunu yapabilirlerdi ama gerçekten sinirimi bozdu bu durum...

-dyg-
28-12-07, 19:28
aynen cnm oc tarihinde en bayılarak izlediğim bölüm,hayatımın bölümü :happy0064 ki nerdeyse dışarı çıkmak suretiyle kaçırmak üzereyken son anda vazgeçip,bundan inanılmaz derecede sevinç duyduğum oc bölümü :img-wink: ve tabiki en sevdğm sezonu 2. sezon yapan bölüm :img-icecr ahh ah :img-wink:

bu arada ben çarşamba günü 19:00 da açtığımda oc yerine basket maçı wardı,kısa süreli bi sinir krizi geçirmeme sebep oldu çünkü normalde benim gün içinde izleyebildiğim saat 19:00... o yüzden delirdm resmen nasıl maç koyalbilirler o saate?hani eskiden olduğu gibi iki gün werilseydi de o iki günden birine maç koysalardı bunu yapabilirlerdi ama gerçekten sinirimi bozdu bu durum...

kesınlıkle cnm haklısın bnde aynı durumdayım senle...
okulum 3 te bıtıo carsamba gunlerı ve olaya bak carsamba gunude oc sadece 3 te verılıyor :icon_sorr ve bn burun farıyla kacırıyorum.. ne bu işkence yaa dublaj dedıler goz yumduk hadı dızı guzel ızlenır tekrar da olsa ama bu iyice kotu oldu zaten bı OC bi ellen ..

ama onuda karmasık bı sekle getrdıler hıc dogru uzgun amerıkadakı sırayla vermıyorlar artık hangı bırısıne sınır olalım bılemıyorum .... haa tabı bırde salı ve persembe gunlerı olan tekrarlar da yok artık desperate housewives yuzunden vermıyorlar artık ... allahım karısıklıga bak artık heralde pazar gunlerı olan tekrarlara kaldık
[nasıl beklıycem ya butun bır hafta uf uff barı haftada 2 kez verseler anlarım ama pazartesı oc 1.sezon yanı tekrarları , carsamba sadece 2. sezon ve sadece saat 3 te saka mı ya cııdden saka gıbıler :( allah bılır cok ıyı yaptıklarını zannedıyorlardır :S :icon_evil:img-cray:] off valla sınırden napcam bılmıyorum ağlıcam her aklıma geldıgınde

neyse baya uzun konustum ....:Dkapıyım cenemı artık :D
herlade yaptıgım en uzun yorumdu :D

-dyg-
31-12-07, 16:08
arkadaslar oncelıkle ;) iyi yıllar;))
bugun saat 3 te OC nın yenı bolumunu verıler o yusden okuldan taksıye bınıp eve geldım :D her seye degerdı superdı ryan ın marıssa ve bahcıvanı opusurken gormesı :D
seth ın zac le summer karnavaldan ayrılırken arabanın ustune atlamsı olsun ki ondan sonra summer arabadan ınıp seth e soyledıgı bı cıft soz dızısı superdı kesınlıkle ;):happy0064 ve ozellıkle seth ın bı sosıs standına bınmeye calsıırken kı halıne koptum superdı cok tatlı yhaww:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

4ewerbrucas
31-12-07, 17:25
bugün bende izledim çok çok güzel bölümdü özellikle karnavalda olanlar..summer iyi laf söyledi seth"e ilk izlediğimde ağzım açık kalmıştı summerdan beklenmeyecek laflardı:img-yes: ryan"ın marissa ve d.j ile görmesi akılda kalıcı unutamadığım sahnelerden biriydi..

-dyg-
31-12-07, 18:28
yaa bugün izleyemedim devammı verdiler yoksa tekrar 1.sezon başamı döndü biri cvplayabilirmi çatlıycam çünkü:img-icecr:):)

canım tuhh keske ızleyebılseydın ;) cnku 2.sezonun devamını verdıler ;)

bugün bende izledim çok çok güzel bölümdü özellikle karnavalda olanlar..summer iyi laf söyledi seth"e ilk izlediğimde ağzım açık kalmıştı summerdan beklenmeyecek laflardı:img-yes: ryan"ın marissa ve d.j ile görmesi akılda kalıcı unutamadığım sahnelerden biriydi..

kesınlıkle canım degın yerler kesnlıkle superdı ki ben ılk defa ızledıgım ıcın agzım cıdden acık kaldı ben summer ın es gectıgını falan sanıyordum o annayla olanları ama helal bence orda verılmesı gereken cevabı verdı ama sethımade acıdım :S;)

bakalım cars nolcak ama pazar ızlerım tekrarlarını heralde oyle gozukuyor ;)
bu arada seth ve summer ın barısması uzun mu surcek ;) veya ryanla marıssa nın

bu arada iyi yıllar mıllet ;) OC sulalem benım :D

hoe
31-12-07, 21:16
yha yine isleyemedim yine isleyemedm yine isleyemedm :( off yha okul oluo hep yha :( neyse artık yarın bakıcas :D
herkese ii yıllar ;) mutlu huzurlu güsel sağlıklı ve bol bol o.c. li bi yıl geçirmeniz dileğiyle :D

-dyg-
31-12-07, 21:31
yha yine isleyemedim yine isleyemedm yine isleyemedm :( off yha okul oluo hep yha :( neyse artık yarın bakıcas :D
herkese ii yıllar ;) mutlu huzurlu güsel sağlıklı ve bol bol o.c. li bi yıl geçirmeniz dileğiyle :D

amın su OC nın bolumlerını uzgun bır sekılde ızleyebılmemıs dılagıyle canım ama kotu bır haber sana :( sanırım yrn ve pers gunlerı artık tekrar vermıyorlar o gunler desperate housewives ı verıyorlar :( pazar gununu beklıcez gıbı bn bugnu ızledım cars ızleyebıycem ;) pzar ızlıcek bu gıdısle;)

hoe
01-01-08, 00:22
off off yha hep bana denk gelio yha
1 hafta pazarı beklemiştk şehir dışına falan gttik yine isleyemmiştm yha :( her zmn böyle oluo
neyse pazarda olmayabilirdi onada şükür :D

-dyg-
01-01-08, 16:19
off off yha hep bana denk gelio yha
1 hafta pazarı beklemiştk şehir dışına falan gttik yine isleyemmiştm yha :( her zmn böyle oluo
neyse pazarda olmayabilirdi onada şükür :D

kesnlıkle ona da sukur ;) desperate haousewıves olmasa ne guzel bugunde ızlerdım dunku bolumu cokk guzel cnkuu :img-in_lo sımdıye kadar ızledıgım ve en zevk aldıgım bolumdu ;) neyse pazara ne kaldı ;) sayılı gun cabuk gecer derlerde bn hıc ınanmam :S kı sankı yıllardır beklıom gıbı olcak carsamba gunu verılden bolum ıcın :S

rikku
01-01-08, 20:20
çarşambayı bekliyorumm hemen sabah olsun yaa saat 3 te yeni bölüm var ben pazartesi günü izleyemeişitm çarşambaya kaldım artık.... bieşy sorcammm pazartesi günki verilen bölümde 2. sezonun 2. bölümü verildiya.....çarşamba günüde yine 2 .bölümmü verilcek yoksa 3.bölümmüü

4ewerbrucas
01-01-08, 22:43
çarşambayı bekliyorumm hemen sabah olsun yaa saat 3 te yeni bölüm var ben pazartesi günü izleyemeişitm çarşambaya kaldım artık.... bieşy sorcammm pazartesi günki verilen bölümde 2. sezonun 2. bölümü verildiya.....çarşamba günüde yine 2 .bölümmü verilcek yoksa 3.bölümmüü

2.sezonun 3.bölümünü vericekler ve inşallah akşam 7 de verirler tekrarını yoksa sabah izlemek zorunda kalıcam..

immortalf1
02-01-08, 16:19
Bu bölümüü yine çook sevdim:):) 3.defa izliyorum gerçekten harika bir bölüm.Bu bölümü ilk izlediğimde seth gibi bi erkek arkadaşım olmasını dilemiştim ve oldu da.:):)Neise konumuza dönelim Seth Summer için çok özel bir şey yaptı ama summer bunu yanlış anladı.Tabi Marissa'da Ryan'ı :(:(...Son sahne gerçekten çok kötüydü Seth ve Marissa için çok üzüldüm umarım her şey bir an önce eskiye döner;)Dönicekte:):)

-dyg-
02-01-08, 17:12
immortalf verdıgın bılgı ıcın sagol bn bugun ızleyemedım :( okul vardı :D ama sımdı program bılgısıne baktım tv den aksam saat 19 da varmıs umarım dogrudur ve bugunku bolumdur :happy0064 cok merak edıyorum ;) ama guzel bı bolume benzıyor verdıgınız bılgılere gore neyse herkes ıyı aksamlar ;)

rikku
02-01-08, 17:13
seth elinden geleni yapıyor canım benim... ama summer işte bu anlamıyo ....
Marissa içinde üzüldüm bahçivanla öpüşmesi hataydı ama ryan 'ın terassa ile gitmeside hataydı yani bunun için marissayı suçlamamalı çünkü ryan gitmişti sonuçta onun yasını tutcak değildi zaten öpmeside hataydı ama şimdi ise ryanla o proje arkadası arasında bieşyler olcak sanırım :(:(:( Ryan Marissayı çok seviyor Mariissada onu biliyorum ama herşey güllk gülistanlıkda olmıcak anlaşılan

4ewerbrucas
02-01-08, 21:33
benim bu bölümü 4.izleyişim galiba ama hala seth"in summer_babası ve zach"iyemek yerken gördüğü sahneyi ve yüz ifadesiin unutamıyorum cnm benim nasıl da üzüldü:icon_sorr ryan_lindsay karşılaşması ise komediydi tam zavallı lindsay:P

-dyg-
03-01-08, 17:32
benim bu bölümü 4.izleyişim galiba ama hala seth"in summer_babası ve zach"iyemek yerken gördüğü sahneyi ve yüz ifadesiin unutamıyorum cnm benim nasıl da üzüldü:icon_sorr ryan_lindsay karşılaşması ise komediydi tam zavallı lindsay:P

kesınlıkle canım katılıyorum ;) ya lindsay a olanlar ryan dan once daha cok sey cok kotu bozdu kızı arabasını park ettıkten sonra sordugundaa yazık ya ne uyuz ınsanlar var :S:( ryan ın kahve falan dokmesı tam bır facıadı dusunsenıze oulun ılk gunu ve ole oldu sızede dusuncesı bıle kotu :(:icon_sorr
ve seth e gelınce ( :img-in_lo ) canm bnım ya o suratındakı ıfade akıllardan cıkmıcak gıbıydı helekı marıssayla oturken konusmalrı superdı yah cok tatlı ya adam(:img-in_lo) bırde sureklı kambur oturuyorya bnı bıtıryor yhaww
cıdden cok guzel bolumdu ;) daha fazla konusmuyum :D aslında bole benı bıraksanız 15 gun bahsedebılrıım ama kısa kesmek zorundayım .... herkesn bu arada yenı yılı kutlu olsun :img-pilot

4ewerbrucas
03-01-08, 23:03
kesınlıkle canım katılıyorum ;) ya lindsay a olanlar ryan dan once daha cok sey cok kotu bozdu kızı arabasını park ettıkten sonra sordugundaa yazık ya ne uyuz ınsanlar var :S:( ryan ın kahve falan dokmesı tam bır facıadı dusunsenıze oulun ılk gunu ve ole oldu sızede dusuncesı bıle kotu :(:icon_sorr
ve seth e gelınce ( :img-in_lo ) canm bnım ya o suratındakı ıfade akıllardan cıkmıcak gıbıydı helekı marıssayla oturken konusmalrı superdı yah cok tatlı ya adam(:img-in_lo) bırde sureklı kambur oturuyorya bnı bıtıryor yhaww
cıdden cok guzel bolumdu ;) daha fazla konusmuyum :D aslında bole benı bıraksanız 15 gun bahsedebılrıım ama kısa kesmek zorundayım .... herkesn bu arada yenı yılı kutlu olsun :img-pilot

aşkolsun sen konuş cnm oc den ne kadar bahsetsek azdır benim bile kaçıncı izleyişim aynı bölümleri ama ilk kez izliyormuş gibi heyecanla izleyip yorum yapıyorum oc büyüsü bu heralde:P:P

-dyg-
04-01-08, 20:31
aşkolsun sen konuş cnm oc den ne kadar bahsetsek azdır benim bile kaçıncı izleyişim aynı bölümleri ama ilk kez izliyormuş gibi heyecanla izleyip yorum yapıyorum oc büyüsü bu heralde:P:P

herlade canım zaten onun buyusune kapılmıyorum dıyene sasırırım su anda pısmanlıklar ıcındeyım zaten doblajlı ızlıom keske ızleseydım abım falan ızlerdı ne anlıyon ya bu dızıden derdım cıdden cok sey anlıyomus:img-blush
:D pazar tekrarlar var bnde 2. kez ızlemıs olcam D: tekrraların tekrarlarınıda kacırmadan ızlemeye calısıyorum ;)
OC:img-in_lo

selınnn
04-01-08, 20:31
off bu summer beni delirtti resmen seth gibi çocugu bulmuş bide tavır yapıo geriii:img-hyste
ama seth de çoook tatlı ya bebişim benim işyerinde çalışması fln her hali süper yaa:)

-dyg-
04-01-08, 20:38
off bu summer beni delirtti resmen seth gibi çocugu bulmuş bide tavır yapıo geriii:img-hyste
ama seth de çoook tatlı ya bebişim benim işyerinde çalışması fln her hali süper yaa:)

selın heralde adın // kesınlıkle selıncım ya orda bnde summer a uccaktım ama summer bı oncekı bolumde neden boyle oldugunun acıklamasını yapmıstı ve cok haklıydı bnce :icon_sorr zac te yakısıklı ama seth ın yerını hıc bırı dolduramaz seth bın basar onalra ;):D yanlız seth suratındakı ıfade :icon_sorr cok ıcler acısıydı summer ları gorunce:(
marıssa ve seth ın dızın son dk larına ole yanlız oturmaları 'newport'un en yanlız ınsanları:D' cok guseldu cok uzuldum hallerıne valla ama marissa kndı kasındı :D ayy yıen cok konustum...
su meshur opusme sahnesı (seth le rachel ın) hangı seozunun kacıncı bolumu ?

-dyg-
06-01-08, 11:25
eğer aynı bölümdne bahsediyorsak ki kesinlikel öyle 2.sezon 14 bölüm

evt canım dogruymus baktım ;) sagol +rep :)
bı sorum daha var:D:)
yha OC nın 2.sezonundaki soundtrack ıın adı ne valla 200 e yakın soundtrack var ama bnde yok onların arasında ö.m. lınkını verırım o sarkının adını soylersınız bana ??:)
*e2 de OC nı reklamı verılırken arkada fondakı sarkı *

-dyg-
06-01-08, 14:31
seth: hey! merhaba
marissa:merhaba
seth:gecen yıl bana biri newportun en yanlız ınsanları olacagımızı soylese ınanmazdım .
seth:en azından senın olacagını

bu konusmada bırde seth ın roberts ların 3 kısılık bı yemek yeıgını goruncekı surat ıfadesıne bayıldm :(:(:(:icon_sorr

selınnn
07-01-08, 16:39
herkes olmaması gereken kişilerler oldu bu bölümün sonunda :img-cool2
seth-alex
summer-zac
ryan-(adını unuttum işte sarışın kız)
marissa-onunda adını unuttum:)
herneyse herkes anladı saten:)
keşke anna geri dönseydi de sethle fln görseydi summer aklı başına gelirdi belki:img-icecr

4ewerbrucas
07-01-08, 21:40
tamamen katılyıorum herkes yanlış kişilerle oldu ztn bu bölümlere uyuz oluyorum hepsi ayrı ve yanlış kişilerle...summerın aklı başına gelicek ama ne zaman kimbilir:img-icecr

rikku
08-01-08, 12:18
ryan lindsayla beraberliği 10 bölüm kadar fln sürck sanırım .. ondan sonra marissa ile alex sorunu çıkck sonrada ryanla marissa arasında alevlenme olcak gibi yeniden

immortalf1
08-01-08, 16:43
yorumda biraz geç kaldım aslında ama yorum yapmadan geçemicem hani:)
2.sezonun en sevmediğim bölümleri başlıyorrrr:(:( Ryan ve Lindsay Summer&Zac Marissa & (neydi çocuun adı yaa bahçıvan işte)Seth& çılgın kız Alex yanlış ilişkiler topluluğu anlıyacağınız:(:(
Bi süre sıkılcaz arkadaşlar içimiz içimizi yicek yani ama bakalım iyi gelişmelerle ne zman karşılaşacağız??

-dyg-
09-01-08, 21:52
slm mıllet bnde bu haftannın bolumlerının yorumları yapmaya geldım sınavlar yuzunden gıremedım anca smdı :)
ryan ve alex hareketlerı sert te olsa uyuyor gıbı dursada aslından tamammen yanlıs bı secımmıs ama bnce alex le seth komık bı cıft oldu:img-pilot
aslında ıkı farklı ınsan ama cok tatlılar kıs partısınde seth ın summerı dansa kaldırmak ıcın yaptıgı kas goz hareketlerıne bıttım koptum resmn :):) komedı ya zac yumruguda unutulmucak cınstendı (zac ın tatlı omadıgını soyleyemem )
ya valla ne bılım bole ılıskıler karıstı hepsınde ayrı heyecan olması ayrı bı zevk verıyor bana:) alex ın sethe yumruk atmayı ogretmeye calısırken seth ın dudagını opturme bahanesı superdı yah bu cıftler arasından bnce en uyumsuzu marıssa ve dj yanı dj cok agır baslı marıssa ya gore bnce :S ama bu cıfteler arasından en begendım bnce seth ve alex (her nekadar summer orj olsalarda) bı farklılar alex cıden cok hos bı kız yaa ayrıyeten bana gıcık olacagınız bılsemde zac lede summerd a uyuyor su durumda!
ya neyse cıdden cok sevıyorum OC yı OC dıyıncede cenem durmuyor herkese
iyi gecelrebye

immortalf1
09-01-08, 22:24
Bu bölüm yine bi değişikti O.C yı her haLiyle sevdiğim için her ne olursa olsun diziden soğuyamıyorum...Bi kere Sandy ve Kirstein'ın Seth'i partye qönderme taktikleri süperdi.Seth her zamanki gibi çok formdaydı hem Alexe söylediği sözlerde hemde partye giderken Summer'a Zac nerde Zac Zac nerdesin derken:):)Lindsey ve Ryan ilişkisi bana çok cool geldi yani seyirciye pozitif yansımadı bence.Alex ve Seth güzellerdi Alex'i sevdim ama tabiki Summer&Seth aşkı her zamn numberone..Caleb'ın yine yalan dünyası açığa çıkıyor,ee Julie'de Jimmy'i öptüne göre biraz kabaca olcak ama tencere kapak deyimi tam o çifte uygun değilmi:img-wink:

4ewerbrucas
16-01-08, 21:35
seth"in kötü çocuk olma tatktiği çok güzeldi özellikle sessiz olması:img-icecr jımmy için üzüldüm diyemeicem aslında ama marissanın partideki durumu kötüydü ztn söylediklerinde haksız sayılmazdı..sonunda marissanın cohenlara simit getirmesi seth"in bu ztn bayatlamış deyip simiti atması sandy"nin krem peynir sürme taktiği çok çok güzeldi...

Güneş-07
18-01-08, 17:34
seth her zaman ki gibi çok komikti yah harika bir bölümdü marissaya çok üzüldüm ama onların dostlukları çok güzl ryan seth marissa ve summer...
birde bence ryan marissayala yakışıyor lindsey bana sıcak gelmedi ama onalrın bu bölümdeki durumları komikti...

immortalf1
21-01-08, 17:42
En sevdiğim bölümlerde bir tanesi bugün yayınlandı bana göre 2.sezonun en iyi bölümü...Summer'ın hala Seth'i deli gibi kıskanması ilerde ne olacağını azda olsa özetliyor..DJ'in Marissa'yı terketmeside Ryan&marissa aşkını yeniden başlatırmı dersiniz;)
Veeee O.C nın muhteşem çiftine gelince Sandy& Kirstein onlara söylecek pek söz bulamıyorum tek kelimeyle harikalarr:):):):)Ayrıca belirteim ki Alex diziye en baştan girseydi dizinin en iddalı ismi olurdu kesinlikle....

celeborn
21-01-08, 20:54
alex cidden çok tatlı:)seth'le de yakışıyorlar bence..
kristen ile sandy'nin çocukları yanlız bırakmicaz diye uğraşıp durmaları da çok hoştu.seth'in pencereden kaçarken yakalanışı da öyle:img-hyste..
summer'ın da aşırı genel kültür yüklenmiş hali sıkıcıydı;)

rikku
23-01-08, 21:22
bugünkü bölüm süpersi her bölüm öyle gerçi her geçeen gün o.c ya dahada bağlanıyom :D ryan ın lindsay e marissalarla takılmasını söylemesi ii fikir değildi zaten sonuçalrıda kötü oldu .. marissa ya çok sert çıktı ryan..ama sonunda özür diledi ve orda marissa ryana hala onu untamadığını çıtlaşmş oldu ..ve de lindsay : ryanla marissanın eski ilişkisini çok akfaya takınca burdanda şu sonuç çıkıyor lindsayın diziden ayrılma vaktine az kaldı ... marissanında ryan la tekrar beraber olmasına da az kaldı ;)

celeborn
23-01-08, 21:26
ryan lindsay'e marissayla ilk karşılaşmasını vs. anlatırken resmen koptu olaydan da sonradan kendine geldi..ama lindsay bence anladı..ryan&marissa bağı çok güçlü..zaten fotoları da görünce üstüne bir darbe daha yemiş oldu..üzülüyorm ama:(lindsay çok tatlı bir kız:(

bölümün sonundaki alex-marissa elektriklenmesi beni bile çarptı yani;)

selınnn
24-01-08, 17:57
pazartesi yayınlanan bölümü izleyemedim ama carşamba izledim:)
lindsay ryan a yakışmıo bence yaa sönük kalıo ama marissa süper:img-icecr
sethlede alex ayrılsn bian önce ne öle yaa son sahnede ağzını burnunu dağıtcaktım alexin marissaya bakışı neydi öle yaa:icon_evil geriii:img-hyste
gerçi marissada az dail ama nese:icon_whis
sonuç olarak seth&summer marissa&ryan tekrardan olsun..:happy0064
zac,alex ve lindsay aradan uçsun:)

_kimmy_
24-01-08, 19:41
yaani..ne desem ki şimdi..lindsay çık aradan! :D ya çok şeker bi kız..iyi niyetli ne diyim..ama ryan için fazla sakin bence..tabi kafasını dinledi belki ryan ama olmuyo ya o elektriği alamadım ben sizden çocuklar :D
marissa..çok seviorm ben bu kızı ama bunalımları fazla kaçıyo =( alex çok hoş hatun ama pf yani..olmaz ki :S yorum yapamıcam ben bu ilişki hakkında =/
seth ve sum kesinlikle ayrı kalamaz! sum seth için seth sum için yaratılmış yani onları başkalarıyla yorumlamaya bile gerek yok aslında... =))

4ewerbrucas
24-01-08, 23:10
ryan lindsay hakkında söylediklerinize katılıyorum bazı şeyleri anladı artık ztn marissaya"da 'hangi erkek senin gibi bir kızı gerçekten unutabilir"derken belli etti çaresizliğini neyse seth_summer yorumsuz:img-icecr alex ve marissa ise şimdiden bişey demiyorum:img-icecr:img-icecr:img-icecr

Güneş-07
27-01-08, 16:16
valla ne diyim seth hala alexin peşinde sum zac ile artık tekrar birlikte olsunlar...
ryan lindsay iel yakışmıyor kız tatlı şeker ama marissa ile ryan yakışıyor ve birlerinden ayrılamıyorlar zaten kızsalar bile hala bağlılar biran önce onlarda bir araya gelsinler...
bölüm sonunda ekrana bakmaktan korktum resmen alez nasıl naktı marrisaya üle...

Ayse (92)
27-01-08, 19:08
diziyi bikaç haftadır izliyorum süper gerçekten :) hastası oldum diebilirim :)

lindsay iyi kız hoş kızda :icon_whis marissayı daha çok seviyorum ryan&marissa çiftini destekliyorum yani :img-blush ve tabi bide seth&summer :img-blush

immortalf1
28-01-08, 23:55
Yaaa ben çok seviyorum bu diziyi ne zman ne olacağı hiç eblli değil diziyi ilk yayınlandığı dönemde her bölümün sonunda nasıl donup kalıyorsam.Hala izlediğimde öyle donup kalıyorum oyunculuklar çok başarılı,olaylar öyle sıradışı ki herkez O.Cyi izlemekten vazgeçemiyor sırf bu yüzden...Evet herkez biliyor kie Mariisa&Alex ilişkisi toplumların kabullenemediği bir olay ama O.C yönetmeni ve senaristleri öyle cesurlar ki dizide toplumun kabul etmiyeceği bir davranışı karşımıza sunuyorlar..Tabi buda diziyi başarılı kılıyor çünkü gerçek hayatta tüm bunlar yaşanıyor her ne kadar toplumlar kabullensede kabullenmesede...Çiftlere gelince tabiki Seth&Summer ilişkisi çok güzel bir ilişki ama Alex'te şimdilerde dizinin tuzu biberi...Veya Mariisa&Ryan birlikteliği herkez için en güzel aşklardan biride olsa Lindsey'de haytlarının bir kenarından geçiyor....O.C yi seviyorummm çünkü onlar çok farkLı;)

selınnn
29-01-08, 12:48
ya hala summerla seth barışmadı aaa:)
ama son sahne çok hoştu summerın sethin defterini alması fln sonra resimlerini görmesi:) sethde çok güzel çizmiş yanii:happy0064
ooff hadi ya ben summer&seth marissa&ryan sahnesi istiorum ötekiler aradan çekilsinn:)

Dilara_3
31-01-08, 18:39
ben bi kaç haftadır izliyorum e2'den
güzel dizi ama şu akrabalık ilişkilerini pek anlamadım yani bide seth ve summer hariç kim kiminle eskiden sevgiliydi
birisi bana konuyu özetleyebilirmi ayrıca marissa kim onu hatırlayamadım son bölümde sürekli alexle dolaşanmı

Güneş-07
01-02-08, 18:44
tşkle bide summer ve seth kardeşlermi niye aynı evde kalıyorlar ve lindsayla sethin annesinin arasındaki akrabalık dereceleri ne???

hayır onlar akraba değiller sevgiliydiler ancak şimdi ayrılar sadece iş için birlikteler.
lindsay ve sethin annesi öz kardeşler lindsay sethin teyzesi oluyor :happy0064

Dilara_3
03-02-08, 13:54
tşkler de ben yanlış yazmışım:) summer ve seth diil ryan ve seth niye aynı evde kalıyolar??

bide e2 bölümlerine göre ryan ve marissa yine sevgili olcaklarmı çok mertak ettim bu çifti ryan şuanda lindsayla sevgili

immortalf1
03-02-08, 17:43
tşkler de ben yanlış yazmışım:) summer ve seth diil ryan ve seth niye aynı evde kalıyolar??

bide e2 bölümlerine göre ryan ve marissa yine sevgili olcaklarmı çok mertak ettim bu çifti ryan şuanda lindsayla sevgili

Seth we Ryan öz kardeş değiller ama kardeşler Ryan'ı Cohen'lar evlat edindi.Ryan& Marissa'da barışacak yeniden sevgili olucaklar:):)

hoe
03-02-08, 20:44
yha seviorum bu diziyi yha :D ablamda yeni başladı diziye anlatana kadar neler çektim :D ryan teyzelerden gidio demekki dio :D malum marissada lindsay de öz olmasada teyzesi durumuna düşüo :D:D

Dilara_3
04-02-08, 11:58
bu bölümde seth'e çok üzüldüm gerçekten summer'ın sevgiliside çok bencil bence' seth ben otobüsle giderim dediğinde 'iyi fikir' çok kabacaydı bence

seth ve summer ne zaman barışacak yani tahminen kaç bölüm sonra daha çok varmı???

selınnn
04-02-08, 12:31
of ya hep yarım yamalak izlorum bölümleri annemin yüzünden:img-pilot
ama summer seth ve zac kin yatakta film izledikleri hali sanki hatırlıo gibiyimama zackin yerinde anna vardı:img-hyste:img-hyste
o zmn summera yazık dioum şimdi sethe yazık jnm yaa:icon_sorr:icon_sorr
ama o sahne aynı gibiydi çok komik yaa:img-hyste

immortalf1
04-02-08, 16:11
Bugünkü bölüm çok duygusaldı ya:(:( Summer'ın böyle davrandığına inanamıyorum,Caleb& Ryan arasındaki bilardo sahneleride gayet güzeldi,Marissa hala ne yaptığını bilmiyor onu Ryan adam eder anca...Seth'in toplantıdaki davranışlarına ve saçına bittim:):) Son olarakta Sand Cohen her zaman benim kahramanımdaı taa ki bu bölüme kadar...

4ewerbrucas
04-02-08, 22:02
bugünkü bölümde seth"e çok üzüldüm ya:icon_sorr ilk izlediğimde de çok üzülmüştüm summer "bişey söylemek istiyorsan şimdi sırası"dediğinde keşke seth onu hala sevdiğini söyleseydi...zach çok sinir kaba ve bencil:img-yes: ryan ve caleb maçı çok iyiydi ryan"ın çıkarken "film kiralayın paranın rengi çok moda"demesi süperdi:good: sandy"e kızdım hiç beklemiyordum yakışmadı sandy babamıza..marissa ise yorumsuz ne yaptığını bilmiyor:img-icecr ayrıca gene son sahneyi kesmişler cnbce de ikende kesmişlerdi en sondaki alex ve marissa sahnesini:img-icecr:img-icecr

immortalf1
04-02-08, 23:07
bugünkü bölümde seth"e çok üzüldüm ya:icon_sorr ilk izlediğimde de çok üzülmüştüm summer "bişey söylemek istiyorsan şimdi sırası"dediğinde keşke seth onu hala sevdiğini söyleseydi...zach çok sinir kaba ve bencil:img-yes: ryan ve caleb maçı çok iyiydi ryan"ın çıkarken "film kiralayın paranın rengi çok moda"demesi süperdi:good: sandy"e kızdım hiç beklemiyordum yakışmadı sandy babamıza..marissa ise yorumsuz ne yaptığını bilmiyor:img-icecr ayrıca gene son sahneyi kesmişler cnbce de ikende kesmişlerdi en sondaki alex ve marissa sahnesini:img-icecr:img-icecr

Evet yaaa bende diyorum o sahne bu bölümde değilmiydi:(:(Göstermemeleri çok saçma sonuçta Lezbiyenlik yada Marissa&Alex'in yaşadığının adı her neyse duygu karmaşası,yanlıslık,sevgi özlemide diyebiliriz dünyada bir çok insanın yaşadığı duygular belki toplum tarafından kabul edilmiyor ama insanlar bunları yaşıyorlar.Türkiye'de böyle bir sahnenin kesilmeside tıpkı Türk filmlerinde gay karakter oynatmaya korkan yönetmenlerin yaptığı kadar saçma...Artık aşalım lütfen şunları....

selınnn
05-02-08, 15:14
ya bu kaçıncı bölümm 14.bölümde immortalf1 in avatarındaki sahne olmycakmıydıı:) ne kadar kaldı ki acabaa:icon_whis
artık barışsın seth&summer offf:img-cool2

4ewerbrucas
06-02-08, 00:28
ya bu kaçıncı bölümm 14.bölümde immortalf1 in avatarındaki sahne olmycakmıydıı:) ne kadar kaldı ki acabaa:icon_whis
artık barışsın seth&summer offf:img-cool2

cnm hatırladığım kadarıyla 2 bölüm kalması gerekiyor pazartesi günkü bölümde izleyebilirsin az kaldı artık heyecankla bekliyorum:img-icecr

Dilara_3
07-02-08, 12:47
ben şimdi bi viedo izliyorum the o.c. ile ilgili orda bi sahne var seth kayakla kayıyo ryan bisiklet kullanıyor ve arkasındada marissa çok güzel bi sahneydi o sahneyi ve ryan bir çocuğa vuruyor seth kayak koyup kapıyı kapatıyor ve kaçıyorlar(aynı bölüm sanırım) geçtikmi e2 bölümlerine göre??

4ewerbrucas
07-02-08, 19:26
ben şimdi bi viedo izliyorum the o.c. ile ilgili orda bi sahne var seth kayakla kayıyo ryan bisiklet kullanıyor ve arkasındada marissa çok güzel bi sahneydi o sahneyi ve ryan bir çocuğa vuruyor seth kayak koyup kapıyı kapatıyor ve kaçıyorlar(aynı bölüm sanırım) geçtikmi e2 bölümlerine göre??

o sahne geçti ilk sezondaydı vurduğu çocukta luke hatta "zenginlerin nesini sevmem biliyor musun hiçbirşeylerini" tarzında bişey söyleyip yumruk atıyordu ryan sonra da kaçıyorlardı

Atrakumas
08-02-08, 14:19
ben ilk önce marissa ve rayn çiftini seviyordum hele daha birlikte olmaya başlamadıkları zaman çok sempatiktiler !

Ama 2.sezon başladığından beri sett ve summer çiftine beyeniyorum,gerçi ne kadar çift dene bilirse,
umarım en çabuk zamanda barışırlar !!!!!

,,,

4ewerbrucas
08-02-08, 17:51
herkesin beklediği bölüme 1 bölüm kaldı:happy0064 hatırladığım kadarıyla ilk sahnesi çok komik ryan ve seth arasında yağmur yağarken geçiyor bir an önce izlesek...

immortalf1
11-02-08, 20:01
Evetttt ve sonunda beklenilen bölüm geldi ve doya doya izledim:)2.sezonun ilk bölümünden beri bu bölümü bekliyordum gerçekten yine süpperdi.ÖnceLikLe Sandy Cı,ohen'dan başlamak istiyorum Rebeca'ya karşı söylediği sözler çok güzeldi bu bölümde Kirstein'ı gerçekten haketti.Küçük Seth'e de tekrar bayıLdım doğrusu:):) Ama her zaman büyüğünü tercih ederim;)Bugünkü konuşmaLarı çok tatlıydı,ve tabiki son sahneee o sahne için söyLiyecek pek söz bulamıyorummm harikalarrr yaaa.Evet The o.c da bi dönem kapanıyor yeniden Zac dönemi yakında Alex döneminide kapatıp eski muhteşem aşıklara geri dönicezz:):)

4ewerbrucas
11-02-08, 21:09
Evetttt ve sonunda beklenilen bölüm geldi ve doya doya izledim:)2.sezonun ilk bölümünden beri bu bölümü bekliyordum gerçekten yine süpperdi.ÖnceLikLe Sandy Cı,ohen'dan başlamak istiyorum Rebeca'ya karşı söylediği sözler çok güzeldi bu bölümde Kirstein'ı gerçekten haketti.Küçük Seth'e de tekrar bayıLdım doğrusu:):) Ama her zaman büyüğünü tercih ederim;)Bugünkü konuşmaLarı çok tatlıydı,ve tabiki son sahneee o sahne için söyLiyecek pek söz bulamıyorummm harikalarrr yaaa.Evet The o.c da bi dönem kapanıyor yeniden Zac dönemi yakında Alex döneminide kapatıp eski muhteşem aşıklara geri dönicezz:):)

uzun uzun yazmama gerek kalmadı çünkü bütün düşüncelerimi yazmışın yorumlarla bile anlatılmayacak akdar güzel bir bölümdü bende bu bölümü bekliyordum hatta 2 tekrarını bile izledim ben seth ve ryan"ın bölüm başındaki sahnesini çok seviyorum seth kurabiyeleri filan gösteriyor sonra telefonda konuşuyorlar dışarı çıkmamak için:img-hyste seth marissa ve alex"i görünce çok komikti:img-hyste ve tabi ki son sahne her ikiside muhteşemdi oc tarihine altın harflerle adını yazdırmış bir bölüm izledik bugün:good:

selınnn
12-02-08, 14:54
aayy hyr ya dünkü bölümün son reklamından sonrasını izleyemedim neyi kaçırmışım ben yaa offff:icon_sorr:icon_sorr
ne yani seth summer barıştımı şimdii yihuu:)
pazar kesin kaçırmamam gerek tekrarını böhüüü:icon_sorr:icon_sorr
ya bide bişy sorcam pazar 1 de başlamıo artıkın kaçta başlıo bilen varmıı:icon_whis

Ulash67
18-02-08, 16:27
Ewt bu bölümde çok güzeldi.Alex ve Marissa ayrıldı.Seth,Ryan ve Marissa'yı barıştırmak derdinde.Zaten Julie'nin durumu içler acısı :).Sandy'de artık nereden bulacaksa yarım milyon doları 2 hafta içinde getirmesi gerekiyor.
Bunun yanı sıra Ryan ve Marissa çok güzel at yaktılar.Ryan'da o iki adamı dövebilseydi çok süper olucaktı.(Olaylar falan...)
Çarşambayı iple çekiyorum!...

4ewerbrucas
20-02-08, 21:15
ohhhh trey geldi sonunda:img-in_lo artık treyli ve güzel bölümelr geliyor finale adım adım yaklaşıyoruz..bugün ryan saati bulup çaldığını zannettiğinde trey"in faturasını ryan"ın yüzüne atması çok iyi sahnelerden biriydi..marissa ve ryan"ın şakalaşmasıda güzeldi:img-icecr summer ve seth içinse bişey demiyorum onlar ztn muhteşem:img-in_lo

Ulash67
22-02-08, 22:46
Evet Trey'de geldi.
Heralde 2.Sezon Final Bölümlerini yaklaştık.Çünkü Marissa,Trey'i vuruyodu.O sezon finaliydi heralde neyse pazartesi bakacam.Artık bölümlerde neler olur bilemem.

babbıl
25-02-08, 21:10
Ewt bu bölümde çok güzeldi.Alex ve Marissa ayrıldı.Seth,Ryan ve Marissa'yı barıştırmak derdinde.Zaten Julie'nin durumu içler acısı :).Sandy'de artık nereden bulacaksa yarım milyon doları 2 hafta içinde getirmesi gerekiyor.
Bunun yanı sıra Ryan ve Marissa çok güzel at yaktılar.Ryan'da o iki adamı dövebilseydi çok süper olucaktı.(Olaylar falan...)
Çarşambayı iple çekiyorum!...

ya bu bölümü kaçırmışım amma şeeyler olmuş acep nerden izleyebilirim --pazar gününü kaçırdım ( git kendini at o zaman diyosunuz:img-tomat

4ewerbrucas
25-02-08, 21:24
bu bölümde ryan ve marissa süperdi yakınlaşma durumları oldu ryan havuz evinde marissayı giyinirkrn görünce suratı çok komikti:img-hyste ama seth"in tepkisi süperdi "trey evde t_shırtüde üstünde":img-hyste yumurtayı yakalamaları,summer"ın arttırmaya ayakkabısını koyması daha sonra trey ve zach"i koymaları çok komikti ya:img-hyste sandy nasıl tanıtıyor ama "temizlik yapıyorlar hemde takım elbise giyiyorlar newportun iki yakışıklısı zach ve trey":img-hyste

selınnn
25-02-08, 21:54
allahııııımmm sethin seslendirmesi deişmişşş:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
çok kötü olmuş yaa sanki adam'ın ağzı oynuyo arkadan ses gelio gibi:icon_sorr
en azından diğer sese alışmıştm ben:icon_sorr
off zac le sethin sesi aynı gibi olmuşş:icon_sorr

immortalf1
26-02-08, 14:20
allahııııımmm sethin seslendirmesi deişmişşş:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
çok kötü olmuş yaa sanki adam'ın ağzı oynuyo arkadan ses gelio gibi:icon_sorr
en azından diğer sese alışmıştm ben:icon_sorr
off zac le sethin sesi aynı gibi olmuşş:icon_sorr

Evet yaa bende sinir oldum en azından diğer sese alışmıştık hemde daha bir Cohendı sanki o ses:p:p Yani ukala felan neyse böyle izlicez yapcak bişi yok ama Trey sahneleri dün beni çok eğlendirdi çok yakışıklı bir abi bence:D:D

Ulash67
27-02-08, 13:57
Seth'in sesi değişmiş ama alışabilirim benim için bir sorunu yok
Bişey anlayamıyorum ama yani Seth ile Zad çizgi roman yapsalar yeniden BENCE daha güzel olur.Summer'da söz verin dedi gitti çizgi romanlar.Bu yumurtayıda görünmez arttırma yaptılar.Orası çok güzeldi.

Ulash67
27-02-08, 16:38
Bu bölüm Trey'in doğum günüydü.Bi doğumgünü kutlayacaklardı birden her şey karma karışık bi hal aldı:icon_sorr Hala Ryan ve Marissa sevgili olma aşamasında.Bunun dışında Seth,Zad ve Summer üçlüsü var.Bide Seth, Zad için eşcinsel dedi ya:img-hyste:img-hyste Güzel bir bölümdü.Bakalım bu Trey'e ne olacak?

Dilara_3
27-02-08, 17:49
bu bölüm çok güzeldi sezon bölümü olursa ara yapmazlar e2de dimi???
ayrıca marissa ölüyomuş çok ilerki sezonlarda o değilmi???
geçen bölümde Ryan Msarissayı giyinirken gördüğünde marissanın tepkisine çok güldüm ya 'daha önce gördüğün şey' :)

4ewerbrucas
27-02-08, 18:12
bu bölüm çok güzeldi sezon bölümü olursa ara yapmazlar e2de dimi???
ayrıca marissa ölüyomuş çok ilerki sezonlarda o değilmi???
geçen bölümde Ryan Msarissayı giyinirken gördüğünde marissanın tepkisine çok güldüm ya 'daha önce gördüğün şey' :)

ewt cnm marissanın ölümü 3.sezon finalinde yani 3.sezon 25.bölümde benim en sevdiğim bölümdür kendisi:img-hyste marissanın ölümünden sonra yepyeni bir sayfa açıldı oc de daha iyi oldu bence:img-icecr:img-icecr

immortalf1
27-02-08, 19:42
ewt cnm marissanın ölümü 3.sezon finalinde yani 3.sezon 25.bölümde benim en sevdiğim bölümdür kendisi:img-hyste marissanın ölümünden sonra yepyeni bir sayfa açıldı oc de daha iyi oldu bence:img-icecr:img-icecr

Bu konuda sna pek katılamıcam çünkü ben Marissa'nın ölümüne çok üzülmüştüm:(Ama TyLor da hoş bi kızdı onuda sevmediğim diyemem ama Marissa bir efsaneydi benceee O.C içinn

4ewerbrucas
27-02-08, 22:18
Bu konuda sna pek katılamıcam çünkü ben Marissa'nın ölümüne çok üzülmüştüm:(Ama TyLor da hoş bi kızdı onuda sevmediğim diyemem ama Marissa bir efsaneydi benceee O.C içinn

tabi ki herkesin kendi fikri ama marissa alex ile beraber olunca bütün değerini yitirdi gözümde sonra 3.sezonda yaptıklarını biliyorsun ööyle soğudum ölünce de üzüldüm ama ryan için aman neyse ya olmuş ölene çare bulunmazmış:img-icecr

Ulash67
02-03-08, 16:43
aaa marissa treyi nie vuryo ki biri sölesin lütfen:):)
ayrıca caleb demi ölcek yuuuhh:icon_whis

valla Caleb'i, Julie'nin eski sevgilisi öldürüyo heralde yada başka bir olay.Marissa ise Trey'i niye vuruyor onuda bilmiyorum.Ama 2-3 bölüm sonra 2.sezon finali olacak o zaman izlersin

4ewerbrucas
02-03-08, 17:14
aaa marissa treyi nie vuryo ki biri sölesin lütfen:):)
ayrıca caleb demi ölcek yuuuhh:icon_whis

trey ve ryan kavga ediyordu marissada ryanı kurtarmak için treyi vurdu yoksa ryan ölüyordu ama niye kavga ettiklerini söylemiyorum ztn 1 2 bölüm içinde görüceksin kavganın sebebini calebde ölüyor ama julienin esk isevgilisi öldürmüyor kalp krizinden ölüyor

Ulash67
04-03-08, 20:03
Valla bu bölümde güzeldi.Ama şu 2.sezon finali ne zaman gelecek iyice meraklandım.Bu arada şunu söyleyim.Bu dizide Zach'in gitmesini hiç istemiyorum.Yani hiç kimseye bi zararı yok öyle biri yani.Bazı karakterlerde öyleydi benim için ne zaman birine ısınsam gitti.Örn:Luke,Jimmy,D.J.(öyle bişeydi heralde)
Bakalım gelecek bölümlerde kim gelip ben ona ısındımı gidecek.
Bu arada Trey'in yeni sevgiliside amma güzelmiş:img-in_lo:icon_whis

4ewerbrucas
05-03-08, 18:30
Valla bu bölümde güzeldi.Ama şu 2.sezon finali ne zaman gelecek iyice meraklandım.Bu arada şunu söyleyim.Bu dizide Zach'in gitmesini hiç istemiyorum.Yani hiç kimseye bi zararı yok öyle biri yani.Bazı karakterlerde öyleydi benim için ne zaman birine ısınsam gitti.Örn:Luke,Jimmy,D.J.(öyle bişeydi heralde)
Bakalım gelecek bölümlerde kim gelip ben ona ısındımı gidecek.
Bu arada Trey'in yeni sevgiliside amma güzelmiş:img-in_lo:icon_whis

zach gitsin ya nasıl zararı yok adam seth ve summerın arası açılsın diye çabalıyor resmen bu bölümlerde çok sinir oluyorum ona çok bencil biri en kısa sürede gitsin ki ztn gidicek kurtulmamıza az kaldı:img-icecr

Ulash67
05-03-08, 22:15
zach gitsin ya nasıl zararı yok adam seth ve summerın arası açılsın diye çabalıyor resmen bu bölümlerde çok sinir oluyorum ona çok bencil biri en kısa sürede gitsin ki ztn gidicek kurtulmamıza az kaldı:img-icecr

seth ile summerın arasını açıo diosunda summeri zorlayanmı var.Bariz Zach bu bölümde öyle bişey yapmadı(Hep summer) :icon_whis bu arada sonraki bölümlerde jimmy'de olacakmış iyi iyi:img-icecr yalnız hala 3. sezonun gelmesii bekliyorum ben adım adım yaklaşıyo

4ewerbrucas
06-03-08, 01:46
seth ile summerın arasını açıo diosunda summeri zorlayanmı var.Bariz Zach bu bölümde öyle bişey yapmadı(Hep summer) :icon_whis bu arada sonraki bölümlerde jimmy'de olacakmış iyi iyi:img-icecr yalnız hala 3. sezonun gelmesii bekliyorum ben adım adım yaklaşıyo

bu bölümde summer ztn seth"i gördükten sonra en yakınında kim olsa aynısını yapacak gibi duruyordu:img-hyste zach aralarını açıyor gerçeten dikkat ettiysen çzigi roman partisinde seth ve summerın tartıştığını gördü summer eve bırakmasını isteyince sethe nasıl baktı öyle sinsi şey:img-icecr:img-hyste ztn gidicek seth ve summerı mutlu günler bekliyor:img-in_lo bu bölüm çok güzeldi seth kremalar içinde:img-hyste ryan"a devamlı "maima maima maima" demesi çok komikti:img-hyste:img-hyste trey ve marissa arasında olan ve sezon finaline damgasını vurucak olan olay gerçekleşti sonunda adım adım 3.sezon geliyor sonunda:img-yes:

immortalf1
10-03-08, 16:47
2. sezon finaline 2 bölüm kaldı yanlış hatırlamıyorsam...Marissa şu Trey'i vursada kurtulsak yanii:):)Çarşamba günkü bölüm fazlasıyla eğlenceli olcak kaçırmamınızı tavsiye ediyorumm:):)Seth,Zac ve Summer üçgeni çözülüyorrr artık bakalım neler olcak;)

4ewerbrucas
12-03-08, 22:04
çok güzel bir bölümdü artık sezon finaline geldik pazartesi sezon finali...zach gitti sonunda:happy0064 seth ve summer barışması çok güzeldi ztn benim favori sahnelerimden biridir "biliyorum hayalinizdeki kral ben değilim ama o kraliçe ve ben onu seviyorum buda beni kral yapar":img-wink: julie tam caleb"i öldürmekten vazgeçti ama ölüceği varmış napalım ecel gelmiş:img-yes: pazartesi güzle bie sezon finali inşallah arkasından hemen 3.sezon başlar

immortalf1
13-03-08, 00:10
çok güzel bir bölümdü artık sezon finaline geldik pazartesi sezon finali...zach gitti sonunda:happy0064 seth ve summer barışması çok güzeldi ztn benim favori sahnelerimden biridir "biliyorum hayalinizdeki kral ben değilim ama o kraliçe ve ben onu seviyorum buda beni kral yapar":img-wink: julie tam caleb"i öldürmekten vazgeçti ama ölüceği varmış napalım ecel gelmiş:img-yes: pazartesi güzle bie sezon finali inşallah arkasından hemen 3.sezon başlar

Bencede pazartesi harika olucakk:):)3. sezon başlıyacak KaithLin Cooper gelicek Mariisa'dan sonra onun aşklarınada tanık olucaz bu Coper kadınları 3. sezonda da aşk hayatlarıyla diziyi Dallasa çewircekler merakla bekliyorumm:)

Ulash67
17-03-08, 18:05
Evet.2.sezon finali oldu ve gerçektende güzeldi.Kirsten tedavi olmaya gitti.Marissa,Trey'i vurdu.Şimdi 3.sezonu izleyecem bakalım kimler gelecek :img-in_lo:img-in_lo

elwiens_86
17-03-08, 19:40
e2 sayesinde izlemeye başladım 1. sezonunu inanılmaz beğendim ama 2. sezon için aynı şeyi söyleyemeyeceğim malesef çünkü hiç tatmin edici değildi...Seth'i ne kadar sevsemde 2.sezon başında Summer'la aralarında bitmek bilmeyen uzun ayrılık çok sıkıcıydı sezonun tamamı sıkıcıydı aslında ama şu son iki bölüm sezona bedeldi diyebilirim...Özellikle son bölüm beni bitirdi Seth'in babasıyla annesi hakkında konuşması ve onun ardından yaşananlar çok hüzünlü ve güzeldi yani benim için sezon finali bütün sıkıcı sezonu izlememe değdi diyebilirim...

4ewerbrucas
17-03-08, 21:56
özlemişim 2.seozn finalini ya sandynin cenazedeki konuşması çok süperdi
sandy:müşfik bir baba,çocukları için herşeyi yapardı ama berbat bir kayınpederdi:img-hyste:img-hyste kirstenin kliniğe gittiği sahne çok hüzünlüydü herkesle konuştuktan sonra arkasını dönüp sethi görmesi hepsinin sarılması bu sahneyi her izleşiyimde ağlıyordum bugünde değişen birşey olmadı..marissanın treyi vurduğu sahneye gelirsek en bomba sahneydi 3.sezondaki birçok olayın temeli gibi birşeydi o sahne uamrım çrş günü başlar 3.sezon..

rikku
17-03-08, 22:44
harika bir sezon finaliydi. Ryanın böyle birşey yapacağı belliydi... 3.sezon bence daha bi güzel tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum sadece marissanın ölümü çok acı oldu.

immortalf1
18-03-08, 00:12
The O.C yi ilk izlediğim günden beri hep finallerin neden bu kadar duygusal ve harika olduğunu merak etmişimdir hala da merak etmekteyim:)Kirsten'Lı sahneLerde yine ağladım Seth ve Ryan harika konuştular.Son sahnee ise tam bir yıkımdı Marissa'nın hayatını fazLasıyla etkiliyecek büyük bir yıkım hem de.....

4ewerbrucas
20-03-08, 23:29
sonunda 3.sezona da başladık evet teknedeki sahneler çok güzeldi ama ilk izlediğimde de aynı şeyi düşünmüştüm şimdi de bence trey oalyını çabuk kapattılar en az 1 bölüm daha giderdi hemen gönderdiler...neyse dah bir sürü karakter gelicek

4ewerbrucas
25-03-08, 23:15
taylor gedli sonunda özlemişim onu ya ama seslendirme berbat olmuş:icon_sorr ryanı"ın dean hess"e vurduğu marisa ile şenlikten kovuldukları dönme dolabın tepesinden seth ve summer"ın onlara bakarken altta çalan california ile süper bir sahne olmuştu

Dilara_3
29-03-08, 09:01
ya taylor ne zaman geldii çarrşamba günü olan bölümün son 10dksını izleyememiştim o sahnbelerdede marissa ve ryan sahilte çadırdaydı taylor ne ara geldii???

Ulash67
30-03-08, 14:55
Ya Taylor şimdi Ryan'ın bide sevgilisimi olacak:sad53::sad53:

Şimdiden bu kadar gıcık olduysam o zaman daha çok gıcık olacam.

Bide bişey sorcam Bu Ryan gerçekten okuldan atıldı mı?

Dilara_3
30-03-08, 16:00
4ewerbrucas'ın imzasında gördüm şimdi hatırladımm omu taylor yaa
summerla nasıl arkadaş olduklarını görmedim ama çok gıcık diilmi o kız ryan'ada yuh yani marissanın yerine geçmeye çalışan bir kızla!!!

sarp_manyagi
31-03-08, 17:47
Arkadaşlar bu Marissa'nın gittiği okulda ona destek olan bi çocuk var ya sörfçü olan:img-icecrOnun dizideki ismi neydi?Unuttum şahsen J'yle başlıodu ama neydi:img-icecrBilen acil söylesin lütfen...

4ewerbrucas
01-04-08, 21:52
4ewerbrucas'ın imzasında gördüm şimdi hatırladımm omu taylor yaa
summerla nasıl arkadaş olduklarını görmedim ama çok gıcık diilmi o kız ryan'ada yuh yani marissanın yerine geçmeye çalışan bir kızla!!!

taylor bu sezon gıcık biraz ama sezon sonuna kadar iyi olucak araları bazı olaylar gelişecek bakın ilk başta 4.sezon başlamadan bende çok tepki veriyordum ne taylor mı iğrenç diye ama 4.seoznda çok tatlı kendisi ryan"a destek oluyor marissa gibi hep sorun vermediği gibi ryan"ın bazı sorunlarında da yanında oluyor izleyenler hatırlar ben bayılıyorum taylor"a 4.sezonda favorim olmuştur unutmayın ki taylor ryan"ın hayatını kurtaran kişi:img-wink: n

sarıseren
02-04-08, 14:36
Ben de diziyi e2'den takip ediyorum.Daha önce hiç izlemiyordum.Yazıklarınızı görünce baya şaşırdım.Taylor ve Ryan:blink:Duyduğum kadarıyla 3.sezonda Marissa ölüyor.Peki ondan sonra mı Ryan ve Taylor sevgili oluyor?

4ewerbrucas
02-04-08, 16:25
Ben de diziyi e2'den takip ediyorum.Daha önce hiç izlemiyordum.Yazıklarınızı görünce baya şaşırdım.Taylor ve Ryan:blink:Duyduğum kadarıyla 3.sezonda Marissa ölüyor.Peki ondan sonra mı Ryan ve Taylor sevgili oluyor?

evet cnm ryan ve taylor 4.sezonda sevgili oluyor taylor şimdi biraz gözünüze kötü gelebir ama bu sezonda da yaptığı iyi şeyler var 4.sezonda ise çok tatlı oluyor:img-yes:

4ewerbrucas
03-04-08, 22:00
ewt bnde e2 de izliyorum internette bakınırken marissa nın olduğunu fln gordum o bolumu aradım izledim :D

o bölüm süper bende hala buldukça izliyorum hatta sırf o sahnenin visdeosu var bende artık marissadan kurutlunca sevinçle videolarını aradım açıp açıp izliyorum zevkle:img-hyste

sarıseren
05-04-08, 00:08
İnternett Marissa'nın öldüğü sahneyi izleyebildim.Baya üzüldüm ya:icon_sorr

Ryan ve Taylor nasıl bir çift olucak çok merak ediyorum.3. sezon kaç bölüm sürüyor acaba?

4ewerbrucas
05-04-08, 01:25
İnternett Marissa'nın öldüğü sahneyi izleyebildim.Baya üzüldüm ya:icon_sorr

Ryan ve Taylor nasıl bir çift olucak çok merak ediyorum.3. sezon kaç bölüm sürüyor acaba?

3. sezon 25 bölüm sürüyor cnm sonra marissasız güzel bir sezon geliyor (nasıl bir marissa düşmanı varmış içimde ya:img-hyste:img-hyste)

4ewerbrucas
05-04-08, 20:32
Cevapladığın için çok teşekkürler:img-wink:Cidden Marissa'yı hiç sevmiyorsun herhalde:)Ben de sadece Marissa'nın çok saf olmasını sevmiyorum:D

ben marisayı seviyordum aslında ama 3.sezon nefret ettim kendisinden hatalarının bedelini de ağır bir şekilde ödedi sonra 4.sezonu izlemiş biri olarak ryan"ı marissa ile olduktan daha mutlu gördüm artık hiç sevmiyorum

kvkyllrifan
06-04-08, 12:27
arkadaşlar ben e 2 d eizliyodum ocyi sonra araya 15 tatil falan girdi takip edemedim. Pazar günleri 2 bölüm üstüste çıkıyodu tatilden döndüğümde 1 de e2 yi açtım yoktu heralde bitti dedim ama hala devam ediyo galiba mesela bugün var mı ve kaçıncı sezondayız ben bayaa kaçırdım çünkü :icon_sorr En son marissanın babası gidiyodu...

summer___17
06-04-08, 13:10
Arkadaşlar taylor!a 3. sezonda çok gıcık olmayın sonra çok pişman olucaksınız 4. sezonu izlerken summer dediydi dersiniz benim bir sürü arkadaşımda oldu bu ordn biliyorum marissa yok diye izlemeyenler taylor 1 numaraları oldu o derece :)

hilary_
07-04-08, 20:53
bende burda bunu anlatmaya çalışıyorum ama nednese taylor"a çok gıcık oluyorlar:icon_sorr ayrıca bugün dizinin en sinir insanı geldi volchok artık izleyenler bilir:icon_twis:mad72:

o qelen volchok mıydııı hiç gözüm tutmadıı zatennn sandy yi de ayarttı .. taylora bugun qıcık oldum summer ı üçeri almadı şu an sevmiom ama sonralarda nolucak bilmiom xD

immortalf1
07-04-08, 22:49
Taylor'ı O.C ilk izleyen kimse sevmez tabi şuanda sergilediği karakter sevilicek gibide değil haklısınız ama sonralarda farklı bir hal alcak bence ön yargılı olmayalım.Haaa bana sorarsanız Marissa'nın yerini asla alamadığı ama iyi bir dost ve iyi bir sevgili olmayıda başardı:img-yes:Bu arada Volchok geldii o.c tarihin en kötü adamı yani....

selınnn
08-04-08, 16:04
ya bu marissa akıllanmayacak galiba:icon_whis 2.bi oliver vakası geliyor gibi:icon_whis gül gibi ryan dururken ne başkalarıyla dolanıosun yaa:)
ama seth&summer süper:happy0064

sarıseren
08-04-08, 18:25
Pazartesi günkü bölümde ben de Marissa'ya çok kızdım.Neden o çocukla bu kadar samimi oldu anlayamadım:fighting2Ayrıca Taylor bu bölümde eskiye oranla daha iyiyi.Davranışları açısından söylüyorum.İlerde iyi biri olacağının sinyallerini veriyor herhalde:)

immortalf1
09-04-08, 15:39
:img-in_loWoLchok'tan nefret ediyorummmmm:@ TayLor'dan her ne kadar şuan nefret etsemde sonralardan çok seviceğimi bildiğim için kendimi frenliyorum:img-hysteAma Seth& Summer'ı kimse ayıramayıcağı için içim rahat:img-in_lo

sarıseren
09-04-08, 17:07
Volchok'a bugünkü bölümde acayip sinir oldum.Yakışıklı falan ama çok uyuz hareketleri var:img-pilotMarissa da sonlara doğru onların minübüsüne bindi.Okula gitmek zorunda olduğum için sonrasını göremedim.Noldu acaba?

4ewerbrucas
10-04-08, 00:15
Volchok'a bugünkü bölümde acayip sinir oldum.Yakışıklı falan ama çok uyuz hareketleri var:img-pilotMarissa da sonlara doğru onların minübüsüne bindi.Okula gitmek zorunda olduğum için sonrasını göremedim.Noldu acaba?

marissayı sahilde bir yere götürdüler ondna sonra rayn"ı aradı volchok raynda johnny ile beraber gitti..volchok"a kavaga mı etmek istiyorsun dedi şişeyi kırdı aldı eline hadi sitediğin bu değil mi dedi volchokda korktu bıraktı kavgayı:img-icecr sonra evsde ryan ve marissa konuşuyordu marissa "beni çok korkuttun ama vurmayacağını biliyordum çünkü değiştin"dedi ryanda marissa gittikten sonra odasına gitti ve kum torbasını elleri kanayana kadar yumrukladı ki bu benim favori sahnemdir:good: ayrıca ryan taylor konuşması görmek güzeldi:img-in_lo:icon_whis

4ewerbrucas
10-04-08, 21:58
anlattığın için çok teşekkürler:img-wink:Oldukça güzel sahneler kaçırmışım:icon_sorrHaftasonu inş. tekrarını izleyebilirim.Kum torbasına vurma sahnesi baya dikkatimi çekti:)

o sahne süper ryan bütün öfkesini kum torbasından çıkardı o şekilde volchok ile dövüşse kesin ölmüştü (ki keşke ölseydi oc tarihinde en nefret edilen insan)

4ewerbrucas
11-04-08, 19:02
marissanın ölümüne volchok nasıl sebep oldu ve trey geri gelecekmi.ben taylorı çok sevdim ve ryan lada yakışıyorlar.

trey geri gelmeycek..volchok sebeb olucak ama anlatmayalım izedikçe görüceksin ztn ama inan en çok nefret edilen adam bide pişman olmuştu hatırladım şimdi sinir şey:kahve taylor"ı tabi ki çok tatlı 4.sezonda daha tatlı olucak:img-wink:

sarıseren
14-04-08, 09:04
saat 9.00'da geçen hafta son yayınlanan bölümü verdiler.Bilmeyen varsa pazartesi ve çarşamba saat:9.00'da son yayınlanan bölümün tekrarını veriyorlar.Ben de bu sabah izledim.Ryan'ın kum torbasına attığı yumrukları görebilmiş oldum.Gerçekten süper bir sahneymiş:good:

Sweet HiLary
16-04-08, 15:12
Bugün saat 15:30'da baslayan(daha bitmedi) bölüm çok güzeldi.Sonunu izleyemiycem.
Fakat seslendirmeler gercekten kötü,alt yazılı daha güzel oluyo.
Marissa'nın sesini cok kötü seslendirmişler!

marissanın ölümüne volchok nasıl sebep oldu ve trey geri gelecekmi.ben taylorı çok sevdim ve ryan lada yakışıyorlar.

The O.C'u yeni seyretmeye basladımda Marissa'nın ölümünden falan bahsedilyo,kaçıncı bölümde nasıl ölüo?