Tüm Versiyonu Göster : Tamer Karadağlı

Siyahinci
17-01-05, 23:37
NAM-I DEĞER HALUK.Kendisini beğenmeye başladığım dizi Ferhunde Hanımlar.Keşke hep oradaki kadar saf ve masum kalsaydı.Hayatı ile değil hep işi ile gündeme gelseydi.Ne olursa olsun oyunculuğunu ve görüntüsünü beğendiğim biri.Burda onunda adı omalı diye düşündüm.

http://www.film.gen.tr/resim/filmler/birtutambaharat/resim6.jpg
http://www.film.gen.tr/resim/filmler/birtutambaharat/resim2.jpg
http://www.formdakal.com/images/Photo/photo_tamerkaradagli2.jpghttp://photos1.blogger.com/img/11/2672/1024/C5EEC74FD37744428F417A67b.jpghttp://photos1.blogger.com/img/11/2672/320/tamer.jpghttp://www.haftasonu.com.tr/sinema_tv/06732/images/imperiaflex_0_0_0.jpg

forgetmenot
18-01-05, 11:48
Haklısınız.Adına sayfa açılmalıydı.İyi oyuncu aslında.Bazen aynı sinirlenme mimikleri yapıyor ya neyse! Onun namında gerek kişisel,gerek,tiyatro camiası,hatta erkekleri anlama konusunda alınacak ne dersler var.(Ders 1:Bir oyuncunun, özel yaşantısı sebebiyle eriyen varlığı)Sadece F.Hanımlar'da değil,Nasıl Evde Kaldım(TRT)'da da iyi iş çıkarmıştı.Ama nasıl demeli,adam yıprandı!Saygı erozyonuna uğradı.Kendine de iyi bakmıyor galiba, bence yaşından epeyce büyük gösteriyor.Can Gürzap'ı kendisine örnek almasını öneririm.Can beyin şimdiki yaşına geldiğinde,korkarım, koltuk değnekleriyle yürüyecek.Bundan sonraki kariyerinde,sanırım işi zor.Gerçi, camiası, onu koruyor ama ne biliyim, sanki üzerini toz tabakası kaplamış gibi.Yazık oldu yazık.!

_hasret
18-01-05, 15:15
bencede iyi bir oyuncu.
cokta yakisikli bence. Türkiye nin George Clonney si Tamer Karadagli :lol:

Siyahinci
18-01-05, 18:19
Haklısınız.Adına sayfa açılmalıydı.İyi oyuncu aslında.Bazen aynı sinirlenme mimikleri yapıyor ya neyse! Onun namında gerek kişisel,gerek,tiyatro camiası,hatta erkekleri anlama konusunda alınacak ne dersler var.(Ders 1:Bir oyuncunun, özel yaşantısı sebebiyle eriyen varlığı)Sadece F.Hanımlar'da değil,Nasıl Evde Kaldım(TRT)'da da iyi iş çıkarmıştı.Ama nasıl demeli,adam yıprandı!Saygı erozyonuna uğradı.Kendine de iyi bakmıyor galiba, bence yaşından epeyce büyük gösteriyor.Can Gürzap'ı kendisine örnek almasını öneririm.Can beyin şimdiki yaşına geldiğinde,korkarım, koltuk değnekleriyle yürüyecek.Bundan sonraki kariyerinde,sanırım işi zor.Gerçi, camiası, onu koruyor ama ne biliyim, sanki üzerini toz tabakası kaplamış gibi.Yazık oldu yazık.!

Vallahi yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum.Acaip güzel anlatmışsın Tamer Karadağlı'nın durumunu.Gerçekten yaşından çok büyük duruyor adam birden çöktü yav... :cry:

Siyahinci
18-01-05, 18:41
http://www.takvim.com.tr/2004/07/31/im/A32364B54691D443979842C4b.jpg http://www.takvim.com.tr/2004/10/31/im/FA9BB9E547893F4DA26432BCb.jpg http://www.takvim.com.tr/2004/11/17/im/03CADFF87832DC4C9A3977A9b.jpg
http://www.takvim.com.tr/2004/08/05/im/DDAEABC87561D14287A354C7b.jpg http://www.yedekle.com/medyatava/12152004100102AM.jpg http://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,141440,00.jpg

BuRcU_22
18-01-05, 19:27
Gerçekten yakışıklı, gerçekten iyi oyuncu ama insanların saygısını çok çabuk yitirdi, evet büyük gösterse bile daha uzun yıllar bu işte çok uzun yıllar önünde eğilinebilirdi. Şu anda herkes tiksiniyor ismi söylendiğinde. Yazık sadece...

trkn_g
18-01-05, 20:28
eskiden çok beğenirdim ama çocuklar duymasındaki rolünden sonra sevmedim...bence bir oyuncu kendini bu kadar vermemeli rolüne..tabi ben normal yaşamından bahsediyorum vermemeli derken...

yani artık sevdiğimi söyliyemem...ama oyunculuğu iyi ..ve doğru iyi çöktü ..daha yaşı kaçki :?:

evanescencefreak
18-06-05, 18:47
Su an yagmur zamaninda oynuyor. Bu rolü Cocuklar Duymasindaki rolünü biraz andiriyor bence.
Hep bir babayi canlandiriyor.
Baska karekterlerdede görmek isterim ben.
Sizce nasil?

tvrehberi
19-06-05, 11:34
bence gayet ii bi oyuncu.ama ben kendisini en çok nasıl evde kaldım? adlı dizi beğeniyodum.çok güzel bi diziydi ve de orda tamer karadağlının rolü de çok iidi.keşke o dizi de devam etseydi...

spiriTus
24-06-05, 01:29
bence tamer karadgli harikka bir oyuncudur. butun dizilerde kendi rolunu cok ama cok ii canlandiriyor.son filmi de yagmur zamaninda baya guzel bir performans gosterdi en azindan simdiye kadar ama daha da ii devam edecegini biliyorum.daha cok dizide oynasin onun gibi oyunculara ihtiyaci duyuluyor

Erawe
24-06-05, 09:07
İyiimi, bence süper bir oyuncu hatta türkiyenin en iyi aktorlerinin en basında yer alıyor, dizilerdeki rolleri, oyundaki başarısı, canlandırdığı karakteri benmsemesi,çok üst düzeyde yane çok süper bir oyuncu

sude9
24-06-05, 11:43
Karizma ve yetenek denilince aklıma gelen ilk isim.Dizinin son bölümünde giydiği siyahlar ve duruş tarzı kesinlikle ona yakışıyor.Oyunculuğuna söylenebilecek söz bulamıyorum.Umarım her işinde başarısı devam eder.

raintimes
24-06-05, 17:22
Tamer Karadağlıyı izlemeye doyamıyorum. Hem çok iyi oyuncu, hem çok yakışıklı hem de ses tonu çok güzel. Türkiye onun değerini iyi bilmeli. dizisi Yağmur Zamanı ise çok süper. İzlediğim tek Türk dizisi. Ama, nedense bu sitede bu diziyle ilgili bölüm yok.!

spiriTus
24-06-05, 22:56
evet ya turkyenin en guzel dizilerden biri yagmur zamani. yeni oldugu halde cok basarili en iilerden ama bu gercek ki bu sitede onunla ilgili bir bolum yoktur. bence olmali

UzaydaBirYolcu
01-07-05, 21:13
Merhaba arkadaslar,

Tamer Karadagliyi ilk kez TRT nin yayinladigi "Ferhunde Hanim" dizisinde tanimistim. Psikolog Selcuk rolünde oynuyordu ve Ferhunda Hanimin kizlarindan birinle nisanliydi. Oyunculukta alt yapisi cok kuvvetli olan Tamer K. Cocuklar Duymasin dizisindede zaten milyonlarin gönlünde taht kurdu. Kalitesi kesinlikle tartisilmaz. Ancak özel hayatinda bazi yanlislari oldu ve bunun medyaya yansimasi pek hos olmadi. Ayni sey Pinar Altug icinde gecerli.

Zaten özel hayatlari pek bizi ilgilendirmez, ama yinede bu olaylari medyaya yansitmasalardi keske. Ama is isten gecti, duyuldu bir kere, napacaksin ??

Sanat hayatinda Tamer K. basarilar diliyorum !!

sevgiler ...

sude9
06-07-05, 10:01
TAMER KARADAĞLI'NIN HAYALİ:

UZUN VE SAĞLIKLI BİR HAYAT

"Çocuklar Duymasın" filmi ile şöhretini ve hayran kitlesini arttıran Tamer Karadağlı, sağlıklı yaşam hakkındaki görüşlerini ve vazgeçemediği yemek alışkanlıklarını bizlerle paylaştı...

Atv'de yayınlanan "Çocuklar Duymasın" filmiyle bir anda tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı ve bir hayli ısındığı Tamer Karadağlı, nam-ı diğer Haluk kendini tam anlamıyla bir "ev kedisi" olarak tanımlıyor. 35 yaşındaki Karadağlı, kısa zamanda yakaladığı şöhretin, hayatını hiçbir şekilde değiştirmediğini söylüyor. Sanatçının en büyük hayali, kendi sinema filmini yapmak. Beyaz perdeye son derece düşkün olduğu için, evinde çok gelişmiş bir sinema sistemi bulunuyor. Elbette oldukça fazla sayıda DVD'ye sahip olduğunu belirtmekte de fayda var.
Ünlü oyuncunun sağlıklı yaşam hakkındaki görüşlerini ve beslenme alışkanlıklarını öğrenmek istiyorsanız, bu keyifli sohbeti kaçırmayın...

- Çocuklar Duymasın filminde Haluk rolünün sizin önünüze geçmesinden korkuyor musunuz?

Hayır, bu diziyi kabul etmemdeki en büyük sebep, 1200 bölümlük Ferhunde Hanımlar dizisindeki Selçuk rolünden kurtulmaktı. Seyircilerin aklındaki sabırlı doktor tipi, Çocuklar Duyulmasın ile ortadan kalktı. Çünkü Haluk agresif ve maço. Selçuk'la tamamen zıt yani.

- Bu arada siz bir hayli ünlendiniz. Ünlü olmak hayatınızda neler değiştirdi?

Hayatım değişmedi. Mesela hala eski evimde oturuyorum. Eskiden nasıl yaşıyorsam aynen öyle yaşıyorum.

- Peki canlandırdığınız "Haluk" karakteri ile benzer noktalarınız var mı?

Evet, benzerlikler var. Mesela bende kıskancım ama onun kadar abartmıyorum. Fakat ilerde çocuğum olursa, koruma içgüdüm yüzünden Haluk'a benzeyebilirim gibi geliyor.

- Yemekten asla vazgeçemediklerinizin başında ne geliyor?

Her zaman karbonhidrat. Çünkü karbonhidratı fazlasıyla seviyorum. Hamurişlerini yapmak konusunda da çok başarılıyım. Bunun nedeni genetik olmalı. Çünkü annem de çok güzel hamurişi yapar.

- Sağlıklı bir yaşam deyince aklınıza ne geliyor?

Uzun bir hayatı sağlık içerisinde geçirmek.

- Özellikle uzak durduğunuz besinler var mı?

Elbette var. Mesela kolesterol oranı çok yüksek bütün besinlerden elimden geldiğince uzak durmaya çalışırım.

- Yemek yapmaktan hoşlanır mısnız?

Kesinlikle. En çok da makarna pişirmeyi severim. Tabii onlara uygun farklı soslar yapmayı da ihmal etmem. Fakat yemek pişirdikten sonra mutfağı toplamaktan hiç hoşlanmam.

- Çocuklar Duymasın filminde Haluk kolesterolü yüksek çıktığı halde iştahını dizginleyemiyordu. Sizin sağlıkla ilgili konularda yaklaşımınız nasıldır?

Ben Haluk kadar pervasız davranmıyorum. Ama bu her yediğime de dikkat ediyorum anlamına gelmiyor tabii ki.

- Spor yapar mısınız? Ne tür sporları tercih dersiniz?

Uzun zamandır spor yapmıyorum. Fakat özellikle motor sporlarını tercih ederim.

- "Light ürünler" denince aklınıza ne geliyor?

Kalorisi düşük yiyecekler ve içecekler.

- Eti'nin sağlıklı yaşamı tercih edenler için hazırladığı "formdakal" sitesini ziyaret ettiniz mi?

En kısa sürede yapacağım...

- Bu güzel sohbet için teşekkürler...

Ben teşekkür ederim.

Röportaj Neslihan Demir- Fotoğraf Füsun Gümeli

sude9
06-07-05, 11:35
Eğitimi :Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü

Özgeçmiş :24/05/1967 Ankara doğumlu. Kendisi gibi seslendirme sanatçısı olan Arzu Balkan ile evli. Seslendirme sanatçılığı yanı sıra dizilerde de rol alan Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın dizisi ile tüm Türkiye'nin sempatisini kazandı.
http://img143.imageshack.us/img143/9236/adsz5hh.png http://img143.imageshack.us/img143/9784/tamer9lh.jpg http://img143.imageshack.us/img143/6405/tamerkaradagli0ic.jpg

OXFORD
06-07-05, 15:31
kesinlikle bence de türkiye'deki en başarılı aktörlerden biri tamer karadağlı.hangi rolü oynarsa oynasın ona çok yakışıyor.her rolü hemen benimsiyor.ben çok seviyorum kendisini.magazin haberleriyle hemen yıprandı.ama yine de güçlü olsu.bu da karakterinin nasıl iyi olduğunun bir göstergesi.son dizisi yağmur zamanında çocuklarını seven,otoriter baba rolünü süper oynuyor.

OXFORD
18-07-05, 07:37
Sesiyle ödül kazandı

Ünlü aktör Tamer Karadağlı 'Star Wars 3' filmindeki başarılı seslendirme performansı nedeniyle ödüllendirildi.

Tüm dünyada büyük beğeniyle izlenen 'Yıldız Savaşları 3' (Star Wars 3) filminin baş karakterlerinden Darth Vader'i seslendiren Tamer Karadağlı'ya başarısından dolayı Lucas Film, özel bir ödül verdi. San Fransisco'ya davet edilen Karadağlı'ya ödülü, geçtiğimiz cuma günü, Skywalker Ranch Stüdyoları'nda düzenlenen bir törenle verildi.

'GURUR DUYDUM'
Filmin Türkiye'deki başarısına katkıları nedeniyle bronz Darth Vader büstü armağan edilen Tamer Karadağlı, "Bu ödülü aldığım için Türkiye adına büyük onur duydum" dedi. VIP turunda, Skywalker Ranch Stüdyoları'nı gezme olanağı da bulan sanatçı, Amerikalı yapımcıları Türkiye'ye davet etti.
http://www.sabah.com.tr/2005/07/18/gny/im/57647A2B4FEBA04E9C3047F9b.jpg

sude9
18-07-05, 09:30
Tv - Röportaj
Tamer Karadağlı
11.07.2005
Bu Yazı 13 Kez Okundu

Tamer Karadağlı'nın arzusu, beğenmediği senaryolara 'hayır' diyebilecek kadar zengin olmak.

Tamer Karadağlı, gerçekten iyi bir oyuncu. Çocuklar Duymasın'ın taş fırın erkeği Haluk rolünde o kadar başarılı oldu ki, insanlar onun Haluk kadar hırçın, Haluk kadar 'kıl' bir tip olduğunu düşünmeye başladı. Baba rolünde o kadar başarılı oldu ki Yağmur Zamanı adlı dizide de bir baba rolü teklif edildi ona. Ama Tamer Karadağlı, bu kez dört çocuk sahibi, yumuşak bir baba olarak karşımızda. Aşk karşısında sabun gibi eriyen, romantik bir erkek!

Çocuklar Duymasın, reyting rekortmeni bir dizi oldu. Yağmur Zamanı da gösterildiği her gecenin birincisi. Usta bir oyuncu olmasına rağmen Karadağlı da, yapımcısı gibi, yönetmeni gibi reyting raporlarının takipçisi.

Tipik bir Ankaralı olan Karadağlı, İstanbul'da Bizans oyunlarına adapte olmakta zorlanmış. Şöhrete ulaşmak için yıllarca bekleyen bir oyuncu olarak, şimdi zirvede uzun süre kalmak için ne yapmalıyım diye düşünüyor. Bir otel odasında yaşadığı aşk skandalından sonra medya ile arası pek iyi değil. Bugünlerde Dore İletişim'den stratejik danışmanlık hizmeti alıyor; attığı her adımın doğru olması için.

Karadağlı, 38 yaşında. Çok donanımlı bir aktör. Çocukken ailece New York'a gitmişler, ilkokulu orada bitirmiş. Orta ve lise eğitimini Ankara TED'de tamamlamış. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü burslu okumuş. Şakır şakır İngilizce konuşan az sayıda oyuncumuzdan biri, bu sayede geçen yıl bir Yunan yapımı olan Bir Tutam Baharat adlı filmde rol aldı.

Nasıl bir aileden geliyorsunuz?
Babam serbest meslek sahibi. Sanata meraklı bir insan. Hala yazılar yazar. Annemle ve babam aşık olarak evlenmişler. Edebiyat ve şiir konuşan insanlardır. Kız kardeşim şan eğitimi aldı. Evimizde fasıl olurdu, ama klasik müzik ve opera da dinlenirdi. Çocukken annemle sinemaya giderdik. Annemle babam ben 23 yaşındayken ayrıldı, ama ilişkilerimizde hiçbir değişiklik olmadı.

Oyuncu olmanıza karşı çıkmadılar o zaman.
Aksine, desteklediler. Bilkent'in sınavında Shakespear'in Kuru Gürültüsü'nü hem Türkçe, hem İngilizce oynadım. Bana yıllarca 'jön' dediler. Çocuklar Duymasın'da oynayınca "Sen acayip komedi oynuyormuşsun" dediler. Bir insan bir rolü oynamaya başlamışsa, artık ona hep o rol teklif edilir.

Bu, Türk oyuncularının kaderidir!
Ama insanların da işine geliyor. Her seferinde farklı bir şey denemek korkutucu olabiliyor. Ya tutmazsa, ya beğenilmezse...

Sizin de böyle korkularınız var mı?
Yoo, hayır. Yeni şeyler denemeyi, kendimle yarışmayı seviyorum.

Bilkent sonrası neler yaptınız?
1992'de mezun oldum. Öğrenciyken gizli gizli seslendirme yapmaya başlamıştım. Hem harçlığımı çıkarmak, hem de Devlet Tiyatrosu'nun (DT) deneyimli oyuncularından bir şeyler öğrenmek istiyordum.

Dublajdan setlere geçiş nasıl oldu? İstanbul'a yerleşmekten korkmadınız mı?
Okul bittikten sonra DT'nda bir yıl kadar misafir oyuncu olarak oynadım. Ondan sonra Ferhunde Hanımlar dizisi başladı. Türkiye'de 1300 bölümü geçen ilk dizidir. Bu dizide oynarken İstanbul'dan yönetmen Hakan Altıner, Cahide müzikalinde anlatıcı rolünü oynamamı istedi. Bir yıl İstanbul-Ankara arasında mekik dokudum. İstanbul'dan korkmadım. Çünkü piyasanın içinde olmak, DT'nun dışında bir iş yapmak istiyordum.

Dizilerde oynamak size yetiyor mu? Mesela Mehmet Ali Erbil gibi iyi bir oyuncu şov dünyasına yerleşti!
Bu biraz seçimlerle, biraz da ülkenin ekonomik ve sosyal durumuyla ilgili. Gora'yı 70 milyonluk bir ülkede 4 milyon kişi izledi, bu bir rekor kabul ediliyor. Sonuçta ben bir aktörüm. Televizyonda layıkıyla iş yaparken para da kazanıyorum. Yarın öbür gün tiyatro yaptığım zaman, insanlar beni televizyondan bildiği için oyunuma gelecek. Sinema yapmak istiyorum, ama eğer siz geniş kitleler tarafından tanınmazsanız kimse size rol teklif etmez. Dolayısıyla televizyon bir yerde araç.

sude9
18-07-05, 09:31
Çocuklar Duymasın'la tanındınız, ama bu dizi de yüzünüzü eskitti.
Bu, biz oyuncuların da çok tartıştığı bir konu. Bir oyuncunun olabildiğince düşük profilli olması lazım, çünkü o zaman çok daha inandırıcı olur. Şov dünyasında olsaydım yaptığım her şeyle gündemde olmak benim için çok iyi olabilirdi. Hangi saati taktığınız, hangi arabayı kullandığınız, önemseniyor. Her hareketiniz inceleniyor. Bu, benim en çok üzüntüsünü duyduğum şey. Bu kadar deşifre olmak istemiyorum ki.

Henüz bir Türk filminde rol alamadınız.
Hep iyi bir proje olsun, içime sinsin istedim, ama yabancı bir filmde oynadım. Bir Tutam Baharat, Yunanistan adına Oscar aday adayı oldu. Ama kimse bununla ilgilenmedi. Adınız magazin basınında yer aldığındaysa herkes sizinle ilgili bir şey söyleme gereği duyuyor. Oyunculuk dışında bir şey yapmıyorum. Şov yapmıyorum, sunuculuk yapmıyorum (bir iki istisna dışında).

Çocuklar Duymasın'ın senaryosunu okuyunca çok düşündünüz mü?
Evet. Birol Güven'le ilk görüştüğümüzde, her şeye karşı çıkan, taş fırın erkeği Haluk bana çok antipatik göründü. Çok bıçak sırtı bir roldü. Ama biz sempatik yanını ortaya çıkarmaya çalıştık. Bu dizide 95 bölüm oynadım. Dizi, TGRT, atv ve Star'da toplam 3 bin 700 kez gösterildi. Ben de kendimden bıkmaya başlamıştım. Dizi prim yaptığı, ne yaparsanız yapın izlenildiği için kanallar da bundan faydalanıyordu. Bu ticari bir şey.

Piyasanız da arttı.
Ben Tamer Karadağlı olarak kanallar için çok önemli değilim. Ben onlar için sadece 9.8 reytingim. Bir dizinin çok iyi reyting alıyor olması çok iyi olduğu anlamına gelmiyor. Popüler olmakla, başarılı olmak çok farklı şeyler. Aynı şey reytingler için de geçerli. İnsanlar, reytinglere göre iş buluyor ya da kaybediyor. Bazen çok iyi diziler ikinci, üçüncü bölümde kalkıyor. Ama bu Türkiye'nin değişmez gerçeği. Herkes ertesi gün gelecek reyting raporlarına bakıyor. Ben de bakıyorum. Ne yazık ki reytinginiz kadar varsınız! Bu bütün oyuncular için bir kabus. Bir diziye angaje oluyor, başka projeleri reddediyorsunuz ve o dizi ikinci bölümde kalkıyor. Bütün seneniz boşa geçiyor ve kariyeriniz de sıfırlanıyor. Ne yazık ki televizyon piyasası içinde bu dinamikler çok önemli. Bu nasıl değişecek? Biz oyuncular birlikte hareket edemeyiz ki. Birbirimizi sevmeyiz. Kimse kimseyi beğenmez.

Yağmur Zamanı'nda yine bir babayı oynamak riskli değil miydi?
Çocuklar Duymasın'dan sonra uzun süre hiçbir şey yapmak istemiyordum. Erol Avcı, aradı. Yağmur Zamanı bir buçuk yıldır üzerinde çalıştığı bir projeydi. Önce görüşmek istemedim. Ama beni o ikna etti. Bende baba tipi var galiba. Eğer bir daha televizyon dizisi yaparsam baba olmam herhalde.

Şöhret olmak nasıl bir duygu?
Biz oyuncular alkışlanmak isteriz. İlk zamanlar tabii ki ilgi görmek insanın hoşuna gidiyor, takdirin yanında eleştiriler de olacak. Bu eleştirilerin hepsini dikkate aldım, ama bu eleştiriler ne zaman ki hakarete dönüştü, o zaman canım yanmaya başladı. Kantarın topuzunu kaçıran köşe yazarları oldu. Sadece bana değil, eşime de saldırdılar. Artık gazeteleri okumuyorum. Üzüyorlar. Hayatımı kalkanlar kurarak, benimle ilgili çıkan yazılara cevap vererek geçiremem, ben oyuncuyum. Bir ara popüler kültürü eleştirirken mutasyona uğramış kalemler çıktı ortaya.

Bu nedenle mi bir iletişim danışmanıyla çalışıyorsunuz artık?
Şöhretin nimetlerinden yararlanırken, külfetlerini karşılamamak gibi bir şey olamaz. Doğru iletişimin kurulması çok önemliydi. Bu, Arzu ile birlikte birkaç senedir aklımızda olan bir şeydi. Biz işimizi yapmak istiyoruz. Medyada daha az haberim çıksın derdindeyim.

Türk oyuncularının en büyük hayalidir Hollywood. Bugüne kadar kimse uluslararası bir şöhreti yakalayamadı. Şimdi sizin adınız geçiyor?
Dünya çapında oyunculara sahip olduğumuza inanıyorum. 38 yaşındayım! Sinemaya daha çok vakit ayırmak istiyorum. "Niye bu işte varım? Para için mi bu işi yapıyorum?" demek istemiyorum. "Hayır" diyebilecek kadar zengin olabilmek istiyorum. Çok akıllıca adım atmalıyım tabii ki, çünkü çok arkadan güçlü ve donanımlı bir gençlik geliyor. Birikimlerimizi değerlendirmek konusunda ben de, eşim de çok dikkatliyiz. Çünkü her şey böyle gidecek diye bir şey yok.

Ekşi Sözlük'te sizin için 232 entry var. Kimi övüyor, kimi 'kıl' buluyor. Siz bunları okuyor musunuz? Neden 'kasıntı' imajı çizdiniz?
Hayır, okumuyorum. Belki taş fırın Haluk yüzünden kasıntı diyorlardır.

"Ben neymişim?" havasına mı girdiniz?
Zirveye çıkmanız, başka zirveleri görmenize yardımcı olur, sürekli kendimle yarışıyorum. "Oldum" diyebileceğim bir durum yok ki. Ben 10 yıl sonraki halimi kıskanıyorum. Biz oyuncular kendimizi geliştirmekle mükellefiz.
Çabuk öfkelenen biri olmalısınız. Siz yumuşak davranırsanız yumuşak davranırım, tırnaklarınızı çıkarırsanız emin olun pençelerimi çıkarırım. Eskiden daha çabuk öfkelenirdim. Kendinizi doğru ifade edemediğiniz zaman, öfkelenmeye başlıyorsunuz. Yoğurdu üfleyerek yemiyorum artık, deep freeze koyuyorum.

Hakkınızda yazılan yazıların büyük bir kısmı bir otel odasında yaşadığınız seks skandalı ile ilgili. Sizin için 'beceriksiz zampara' diyorlar, bence çok safsınız!
Ben de ne kadar saf olduğumu öğrendim. Çok hin zannederdim kendimi. O yüzden gülmüyorum belki, kanıyorum. O tebessümlerin arkasında başka şeyler görüyorum. Kendimi o kadar ciddiye almıyordum, ama ne kadar önemli olduğumu gördüm! Bir tren kazası iki-üç gün yazıldı, yaşadığım skandalla ilgili yazılar ise 67 gün yayımlandı.

Skandal sonrası evliliğiniz nasıl bir yol aldı?
Çok zor bir dönem geçirdik. Bu dönemde eşimin ne kadar sağlam durduğunu gördüm. İnşallah, herkesin öyle bir eşi vardır. "Boşansın" diye tutturdular. Bu kimseyi ilgilendirmez. O dönemde ne kadar iyi dostlara sahip olduğumuzu gördük. Çapkınlık yaptım ve elime yüzüme bulaştırdım... Devleti satmadım, hırsızlık yapmadım. Talihsiz bir dönemdi. Söylenen hiçbir şeye karşılık vermedim. Çocuklar Duymasın, çok büyük reyting alan ve başka kanallara zarar veren bir dizi olduğu için biz zaten çok önceden yargılanıp, infaz edilmiştik. Çok sistematik bir biçimde bitirildi bu dizi. Bunu kişisel bir şey olarak da algılamıyorum. Mutlaka kılıf bulunacak ve bir hata yaptı denilecektir, ama öyle değil. Benimle konuşan gazeteciler de, "Siz fazla yükseldiniz, dengeleri bozdunuz" dediler. Bazı şeyleri işin içindeyken öğreniyorsunuz. Ben bir aktörüm, benim medyadaki o grup savaşlarından haberim bile yok, beni ilgilendirmez, ben oyunculuğumla ifade ederim kendimi.

Keloğlan filminde Prens Göttenson rolünü adından dolayı beğenmediğiniz için Mehmet Ali Erbil'in hışmına uğradınız. Beyaz İnci Ödül Töreni gecesinde ise yaptığınız espri ile Erbil'e yanıt verdiniz. Nedir bu işin aslı?
Mehmet Ali Erbil, konuyu çok abarttı. Zannettiği gibi bana önerilen rolü adını beğenmediğimden değil, senaryoyu beğenmediğim için kabul etmedim

hilal_tk
26-07-05, 22:26
Tamer Karadağli Bence çok Başarili Ve özel Bir Aktör... Tiyatro Eğitimi Almiş , Uzun Yillar çok Iyi Bir şekilde Mesleğini Yapmiş Ve En Iyi şekilde Yapmaya Devam Ediyor. Oyunculuğa çok önem Verdiği De Belli. Bence çok Yetenekli, çok Başarili...
Tamer Karadağli çok Yakişikli Ve çok Karizmatik Her Zaman En Iyi Yerleri Hakediyor.

Billush
27-07-05, 11:56
Bencede çok Başarili Bir Oyuncu.türkiye'nin En Iyi Oyuncularindan.ayrica çok Yakişikli Ve Karizmatik Biri Yani Kisacasi Dört Dörtlük Bir Oyuncu......

sude9
13-08-05, 10:12
FLAŞ!.. OPERETTE OYNAYACAK... TAMER KARADAĞLI, OPARE YAPACAK. KARADAĞLI, "AYŞE" OPERETİNDE, YILLAR ÖNCE ZEKİ MÜREN'İN CANLANDIRDIĞI "AHMET" KARAKTERİNİ OYNAYACAK. MUHLİS SABAHATTİN'İN ÜNLÜ ESERİ "AYŞE", GÜLRİZ SURURİ'NİN KALEMİNDEN TEKRAR OPERAYA AKTARILIYOR.
Tamer Karadağlı, yıllar önce Zeki Müren'in 'Ahmet' karakterini canlandırdığı 'Ayşe Opereti'nde aynı rolde oynayacak. Muhlis Sabahattin'in ünlü opereti Ayşe'nin ilginç bir hikâyesi var. Uzun yıllar önce Sanat Güneşimiz'in de oynadığı operetin metni kayboldu. Tiyatronun 'Kaldırım Serçesi' unvanlı sanatçısı Gülriz Sururi, beş yıllık bir çalışma ile tekrar kaleme aldı. Şimdi bu dev operet Sururi'nin usta kalemi ve günümüzün usta oyuncuları ile tekrar hayat buluyor.

A.Konak
05-11-05, 19:30
ilk ferhunde hanımlar dizisinde hayranım olmuştum. sonra taş fırın erkeği tiplemesi beni çok şaşırtmıştı çünkü ferhundeleri izleyenler bilir. orda çok mütevazi bir psikologdu.

LAZCAKIR-KIZ
28-03-06, 23:33
Yav ben bu acilan konularin nereye uctugunu cok merak ediyorum

Yanilmiyorsam T.Karadagli hakkinda bir konu vardi bile.
Ama nedense silinmis herhalde.

Neyse burda basarili aktör hakkinda hissettiklerimizi elestirilerimizi resimlerini paylasabiliriz.

Benim aklima gelen ilk sey Tamer Karadagli Hakkinda sudur:
Çocuklar duymasinda oynadigi siralar,Selami bir röportajda (Selamin gercek adini su an unutmus durumdayim)

Tamer cok iyi biri,cok iyi bir dost.
Eger ona dogru sekilde sormasini bilirseniz, size canini bile verebilir´ demisti

Bu nedense aklimda kalmisti.

Sevgilerimle Yeliz

Moderator'un notu: Lütfen arama yapmadan yeni başlık açmayınız. Bu başlık zaten vardı.Saygılarımla

LAZCAKIR-KIZ
17-04-06, 00:46
biyigi bir türlü yakistiramamistim ona, bence biyiksiz süper yakisikli

yakinda baba oluyor galiba.. öyle haberler duymustum

forever_bim
05-07-06, 15:43
Değerli Üyelerimiz;

TAMER KARADAĞLIya ait resim ve haberleri Yerli Oyuncular Arşiv Bölümünde bulabilirsiniz.

SAYGILARIMLA

forever_bim/BÖLÜM SORUMLUSU

nelliyattu
14-08-06, 20:12
beyza'nın kadınları'ndaki rolü çok eleştirildi..sebebi de çocuklar duymasın'daki haluk'a çok benzemesiydi..ben bu eleştirilere katılmıyorum..o rol başka türlü oynanamazdı ki zaten..orda orta yaşlı, biraz maço, biraz alaturka bi Türk erkeği tiplemesi oynamak zorundaydı ve bunu da başarıyla yaptı..kaldı ki her filminde neden illa başka bi rol oynaması gereksin..rol bunu gerektirse de sırf değişik oynamak için karakteri neden değişime uğratsın..bence beyza'nın kadınları'ndaki en iyi oyuncudur tamer karadağlı..living&dying filmini de merakla bekliyorum..

forgetmenot
14-08-06, 20:23
Tamam kendisi ,iyi bir oyuncudur,çok güzel bir ses tonu vardır,yabancı dil bilir,dünya sinemasını takip eder,kültürlüdür,yaş aldıkca,hem fiziken daha hoşlaşmaktadır,hem de oyunculuğu olgunlaşmaktadır.Lafımız yok!Ama Beyza'nın Kadınları filminde, rolünü köpürtmüş be arkadaşım! O, kaş göz oynatmalar,Amerikan aksanı ağız oynatmalar neydi öyle!Sinema perdesi çok geniş olduğu için, herşey açık seçik gözüküyordu.Tamam filmin hepsinde değil ama bazı sahnelerde,oyunu çok sakildi.Bazen kabul edelim ki,'otomatiğe bağlıyor'özenmiyor,aynı usül, bildiği gibi gidiyor.Hem hakkındaki olumlu olumsuz tüm görüşlere saygılı,geniş bir dünya görüşü olan,oyuncu olduğundan eminim, o yüzden görüşlerimi rahat rahat yazdım.

nelliyattu
15-08-06, 11:33
neyse bi de bu arada senaristleri kutlamak lazım; en azından öyle "kahretsin" "lanet olsun" gibi amerikan hakaretleri yazmamışlar..tamer karadağlı'nın replikleri tipik bi Türk insanının olaylar karşısında vareceği tepkiyi yansıtıyordu..

sezinti
18-08-06, 10:45
Sevgili Arkadaşlar

Lütfen, eklediğiniz haber, bilgi ve dökümanların kaynaklarını yazınız. Lütfen, kaynak yazmada duyarlı olunuz.

Saygılar.

enigma
23-08-06, 18:17
Ferhunde hanımlardayken ne kadar severdik biz bu adamı yaa... çocuklar duymasından sonra dağıttı,ün yaramadı. ama iyi oyuncu, hiç lafım yok. sadece ses tonu bile yeter aslında.
bu arada deniz akkaya ile bi holywood filminde oynamıştı ama ben ne olduğunu bilmiyorum .film gösterilecek mi, bilen var mı?

sezinti
26-08-06, 14:35
Sevgili arkadaşlar

Lütfen, eklediğiniz haber, bilgi ve dökümanların kaynaklarını yazınız, kaynak yazmada duyarlı olunuz.

Saygılar

Irwa
02-09-06, 09:13
'Hatalarımdan ders aldım'

Tamer-Arzu Karadağlı, 2 Temmuz'da dünyaya gelen kızları Zeyno'yla ilk röportajlarını verdi.

'Bana da şantaj yapılmıştı'
"Bana ok atanlar şimdi susuyor. Medya Ali Kırca olayında gerçekten olması gerektiği gibi davrandı, peki iki sene önce neredeydiler? Bana da şantaj yapıldı ama kimse bunu görmek istemedi ."

'Dadımız olsun istemedik'
"Bir bebeğimiz olsun istiyorduk ama 'Ne zaman olsa?' derken o kendiliğinden geliverdi. Dadımız yok, Tamer'le birlikte büyütüyoruz."

'En iyi vitaminim kızım...'

İki yıl önce yine herkes onları konuşuyordu. Ama çok farklı nedenlerle... Bu yüzden ayrılığın eşiğine bile gelen Tamer-Arzu Karadağlı, şimdi geçmişe sünger çekmiş, yedi haftalık kızları Zeyno'yla mutluluğun tadını çıkarıyor.

Bazı insanlar şanslı doğar... Bence Tamer Karadağlı da bunlardan biri. Sanat yaşamında bir yerlere gelmek için harcadığı emek ve çaba bir yana, şans da ona yardım etmiş görünüyor. En azından istediği projelerde yer alıp, istediği gibi bir şöhreti yakalayacak kadar. Özel hayatında ise ne denli şanslı olduğunu söylemeye hiç gerek yok, çünkü tam anlamıyla onun 'iyi gününde de, kötü gününde de' yanında olan bir eşi var. İki yıl önce Tamer Karadağlı'yla 'haklı olarak' ayrılma noktasına gelen ama tercihini 10 yılını geçirdiği ve "Her şeyden önce dosttuk. Ben düşen bir dostumu o şekilde bırakıp gidemezdim," dediği eşiyle yola devam etmekten yana kullanan Arzu Karadağlı, şimdi çok mutlu görünüyor. Bu ilişkinin bitmesini bekleyenlere inat, bir de çocuk sahibi olan Karadağlı çifti, yedi haftalık kızları Zeyno'yla ilk kez fotoğraf verdi. Swiss Otel'de muhteşem İstanbu'a karşı sohbet ederken, karşımızda anneliğin gerçekten yakıştığı bir kadın ve kızının doğumuyla birlikte adeta büyümüş, olgunlaşmış bir adam vardı.

- Kaç yıldır birliktesiniz? Arzu Karadağlı: Dört yıldır evliyiz ama 12 yıldır beraberiz.

- Böyle uzun bir beraberliği sürdürmek kolay olmasa gerek, zor bir süreç miydi?
Tamer Karadağlı: Bu uzun birliktelik her şeyiyle mükemmel geçmedi tabii. İnişlerimiz çıkışlarımız oldu.
A.K: Evet, uzun ayrılıklar yaşayıp tekrar bir araya geldik. Uzun bir ilişki sürdürmek çok da kolay değil.

- Neden kopamadınız Tamer Bey'den, vazgeçemediğiniz şey neydi?
A.K: Konuşabilmek, dost olmak çok önemli ilişkilerde. Ben Tamer'le konuşamadığım an, ondan ayrılırım. O zaman iletişimi, saygıyı kaybediyorsunuz çünkü ve kopmalar başlıyor. Bizim ilişkimiz dostlukla başladı. O zaman da konuşuyorduk, şimdi de. Sadece iyi günde değil, kötü günde de dostuz. Ben Tamer'i her zaman dayanabileceğim bir güç olarak gördüm. Bu benim için çok önemli. Ayrılsak da biliyorum ki, bir telefonumla Tamer gelir ve bana yardımcı olur. Neden ayrılmadığım konusunda 'Çok güvenilir bir dost olduğu için,' diyebilirim.

- Kritik bir dönemden geçtiniz, basına yansıyan tatsız olaylar oldu. Oysa siz hep 'ideal erkek' olmayı hedeflemiş biriydiniz. Yaşadıklarınız sizi ne öğretti?
T.K: Benim hayatımda tek bir hata yok ki, bir sürü hata var... Ama hatalarımdan ders aldım ve bunları tekrarlamamayı öğrendim. Tabii ki hayat önümüze bir takım engeller koyacak. Hayatın anlamı da burada ortaya çıkıyor. Ama biz kutup yıldızı gibi yönümüzden şaşmadığımız sürece, o hatalardan fazla etkilenmeyiz. İnsanın kariyerini düşündüğü, sorguladığı, "Ne oluyor?" dediği zamanlar oluyor. Ama ben hiç umutsuzluğa kapılmadım. 'Şöhretin bedeli' diye bir kavram var ya, bu herkes için geçerli; oyuncu, gazeteci, televizyoncu... Son yaşanan örnek gibi, hayatta herkesin başına her şey gelebiliyor... -

Size haksızlık edildiğini düşünüyor musunuz
T.K: İki sene önce bana ok atanlar şimdi susuyor... Medya Ali Kırca olayında hakikaten örnek bir davranış sergiledi. Birçok insan sustu, yok kabul etti böyle bir şeyi. Peki iki sene önce neredeydiler? Bana da şantaj yapılmıştı ama kimse bunu görmek istemedi. Ben bunun bir hata olduğunu zaten kabul etmiştim... Hata yaptım ama suç işlemedim. Suça ortak edilmeye çalışıldım ama boyun eğmedim. Şimdi onları yazanlar Ali Kırca'ya olması gerektiği gibi davranıyorlar. Ben bunu, bir bakıma özür olarak görüyorum. İçim çok rahat etti. Şantaj yapmaya çalışanlar iki kez düşünecek.

'Kahramanı olmak istiyorum'

- Kızınız doğduğunda neler hissettiniz?
T.K: Bunun tarifi hakikaten çok zor. Bir sürü şey hissediyorsunuz tek bir şey değil ki. Arzu hamile olduğunu söylediğinde algılayamadım, 'Nasıl yani, bir bebek gelecek, ben baba olacağım...' Sonra o duyguya alışmaya başladım. Ama doğduktan sonra yüz yüze geldik Zeyno'yla, bu inanılmaz bir duyguydu. Çok büyük bir sorumluluk hissediyorsunuz. Şimdi arabayı çok daha yavaş kullanıyorum. Sadece Zeyno arabadayken değil ,tek başımayken de daha yavaş kullanıyorum. Bana bir şey olmaması lazım ki onu yalnız bırakmayayım... Genelde erkekler bütün kadınların gönüllerini fethetmek ister. Şimdi düşünüyorum, gönlünde yer etmek istediğim tek kadın kızım. Hiç unutulmamak ve kahramanı olmak istediğim kadın.
A.K: Zeyno daha yedi haftalık ama Tamer'e bakışı bile farklı. Hayran hayran bakıyor ona.
T.K: Kız babası olmak çok enteresan bir şey. Onun gözünde kahraman oluyorsunuz. Vitamin gibi, size benzersiz bir güç veriyor.

'Tamer iyi gaz çıkarttırıyor'

-Planlı bir bebek miydi, yoksa sürpriz mi oldu?
A.K: Planlı değildi. Bir bebeğimiz olsun istiyorduk ama 'Ne zaman yapsak?' derken kendiliğinden geliverdi. Tamer'in filminin Teksas'taki galasına gitmiştim, dönüşte hamile kaldığımı öğrendim. Tohumlar Dallas'ta atıldı, Zeyno Houston'da dünyaya geldi.

- Doğumu neden Amerika'da yapmak istediniz?
T.K: Çocuğumuz Amerika'da doğsun, diye bir amacımız yoktu. Ancak Arzu'nun annesi ne yazık ki rahatsızlandı. Buradan hemen Houston'da bir hastaneye gitmemizi önerdiler ve mecburen gittik. Planlı, programlı değildi.
A.K: Annem ameliyat oldu orada, bir süre tedavi gördü. Ben ona refakatçi olarak gitmiştim. Ama bu arada hamileliğim de ilerlemişti ve geri dönüş için uçağa binemezdim.

- Tamer Bey yardımcı olabiliyor mu size?
A.K: Gazını çok iyi çıkarıyor. Çocuk ilk üç ay anneye daha çok bağımlı yaşıyor ama Tamer kendini bir şekilde aramıza dahil ediyor. Ben emziriyorum, o gazını çıkarıyor. Birlikte uyutuyoruz.... Her şeyin içinde. Daha hiç altını değiştirmedi ama zorda kalırsa değiştireceğinden eminim.

- Size yardımcı olan bir bebek bakıcınız da vardır öyle değil mi?
A.K: Hayır yok, biz de dadısız büyüdük... Bu son yılların trendi; bir dadı olacak, İngilizce konuşacak... Tamer'le ben bir bakıcı istemedik.

- Yalnız zor olmuyor mu, çalışma hayatını tamamen bıraktınız mı?
A.K: Tamer'le birlikte paslaşarak idare ediyoruz. Ben kendimi buna göre hazırladım zaten. Hamile kaldığımda herhangi bir dizide oynamıyordum. Zaman verdim kendime, bir süre zaten çocuğumla birlikte olacağım. Tamer de yılbaşına kadar hiçbir projede yer almama kararı aldı bana destek olabilmek için.
T.K: Kızımın ilk aylarının nasıl geçtiğine şahit olmak istiyorum. Bu bizim için çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarıyoruz.

ena
14-10-06, 07:08
Merhaba arkadaşlar,
4 kasım günü İstanbul'da Bir grup arkadaş Tamer Bey ile buluşacağız. Aranızdan gelmek isteyen arkadaş olursa, bana özel mesajla ulaşıp ayrıntılı bilgi alabilir...

Sevgiler...

FBuse
14-10-06, 18:03
FLAŞ!... DENİZ AKKAYA VE TAMER KARADAĞLI’YA “ŞOK” HABER!... AKKAYA İLE KARADAĞLI’NIN ROL ALDIĞI TÜRK-AMERİKAN ORTAK YAPIMI LIVING AND DYING FİLMİ "KÖTÜ" DİYE GÖSTERİLMİYOR... VİZYON GİRMEYECEĞİ AÇIKLANAN FİLMİN “DVD-VCD”LERİ BİLE SATILMAYACAK!... PEKİ AMA NEDEN?

14/10/2006 11:34

Deniz Akkaya ve Tamer Karadağlı’nın hayalleri nasıl suya düştü?..

Sabah’ta yer alan habere göre Türk ve Amerikalı oyuncuların başrollerini paylaştığı "Living and Dying" gösterime girmeyecek.

Nedeni ise Türkiye haklarını satın alan Selay Tozkoparan'ın, filmi beğenmemesi. Michael Madsen, Arnold Vosloo, Edward Furlong, Tamer Karadağlı, Deniz Akkaya ve Yelda Reynaud'un başrollerini paylaştığı film, geçtiğimiz yıl ABD'de çekildi. New Films'in yapımcılığında çekilen filmi, senaryosunu da yazan John Kiss yönetti.

SATIŞI DA YOK
ABD'de geçen ve soygun girişiminde bulunan 3 kişinin hikayesi üzerine çekilen film, ekim ayı içinde izleyiciyle buluşacaktı. Selay Tozkoparan, filmi gösterime çıkarmasının kendi kariyerine zarar vereceğini düşünüyor ve bu durumu yakın dostlarına "Film gerçekten çok kötü. Ben bu filmi izleyiciye sunanam. Kariyerim zedelenir" sözleriyle dile getiriyor. Living and Dying'de bir ajanı canlandıran Karadağlı, birkaç yıl önce de "Bir Tutam Baharat" adlı Yunan filminde rol almış, bu film de "Burada iş yapmaz" gerekçesiyle dağıtımcılar tarafından Türkiye'de gösterime çıkarılmamıştı. Living and Dying'in DVD ve VCD'leri de Türkiye'de satışa çıkmayacak.

Kaynak: Ucankus.com

arzuinan
01-11-06, 13:42
Gösterime Girecek

Oyuncu Tamer Karadağlı, "Tamer Karadağlı ve Deniz Akkaya'nın oynadığı Living and Dying filmi beğenilmediği için gösterime girmeyecek" söylentilerine açıklık getirdi.

Karadağlı, Yapımcı Selay Tozkoparan'ın filmin Türkiye haklarını ilk önce satın almaya çalıştığını ancak parayı bulamadığı için vazgeçtiğini, bu yüzden de filme çamur attığını söyledi. Oyuncu, “Film artık Hermes'te. 16 Mart’ta da gösterime girecek" dedi

Bugün - 15.10.2006

paçiii_melos
02-11-06, 17:25
“Tamer Karadağlı Fan Club” üyeleri 4 Kasım 2006 Cumartesi günü 15.00-17.00 saatleri arasında Ortaköy Banyan Cafe’de Tamer Karadağlı ile buluşuyor...
Fan Club üyeleri Tamer Karadağlı sayesinde ilk kez bir araya gelerek sanal ortamdan gerçek hayata akan farklı bir güne de imza atacak...
Fan Club üyeleri tarafından ilk kez özel olarak hazırlanan Barkovizyon gösteriminin yapılacağı, yine üyeler tarafından hazırlanan Tamer Karadağlı tişörtleri imzalanacak...

http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=28553

yessi
14-11-06, 20:34
tamer karadağlı müthiş bi oyuncu müthiş bi insan... rol aldığı bütün yapımları ilzerim ve de çok beğenirim..zaten sıkı bi fanıyım kendisinin..bu akşam arka sokaklarda da çok iyiydi..ah bi de rolü daha uzun olsaydı :(

benhermi
14-11-06, 21:08
tamer karadağlının bu akşam arka sokaklarda konuk oyuncu olması müthişti gerçekten bunu nerdeyse hiçbir oyuncu yapmaz bunu ama oynadığı rol biraz daha uzun olsaydı keşke ama kendisine gerçekten teşekkür etmek lazım gerçekten çok alçak gönüllüymüş dedim ya birçok oyuncu gurur yapıp böyle küçücü bişeyi oynamam dersi ama tamer karadağlının karizması yeter.........:)

yessi
14-11-06, 21:40
tamer karadağlının bu akşam arka sokaklarda konuk oyuncu olması müthişti gerçekten bunu nerdeyse hiçbir oyuncu yapmaz bunu ama oynadığı rol biraz daha uzun olsaydı keşke ama kendisine gerçekten teşekkür etmek lazım gerçekten çok alçak gönüllüymüş dedim ya birçok oyuncu gurur yapıp böyle küçücü bişeyi oynamam dersi ama tamer karadağlının karizması yeter.........:)

tamer abi bu hafta cinemania programına konuktu.orda bu konuyla ilgili söylediği bi cümle:

- arka sokaklarda sözlü figüran oynadım.böyle şeyleri de yapmak lazım.öyle ben starım, sadece başrol oynarım diye çok fazla kasmanın da anlamı yok..

gel de hayran olma..ayrıca bu ilk değil.daha önce çocuklar duymasının son bölümünde, en son babalar duyarın ilk bölümünde ve bizim evin halleri dizisinin bir bölümünde konuk oyuncu olarak ücret almadan oynamıştı...

FBuse
19-11-06, 14:11
bi imza... isteyen kullanabilir!

http://img100.imageshack.us/img100/7450/tamerrz1.jpg (http://imageshack.us)

aysede
26-11-06, 10:47
Benden bir Tamer imzası ... Umarım beğenirsiniz.. :)
http://www.galeriturk.net/getimg/tamer_imza.jpg (http://www.galeriturk.net)

yessi
03-12-06, 13:40
Tamer Abi geçtiğimiz perşembe akşamı kanaltürkte kürşat başar'ın programına konuktu.. oradaki konuşmalarından ne kadar aklı başında bir insan olduğunu bir kez daha gördük.. ayrıca utangaç tavrı, esprili konuşma tarzı da çok şekerdiiii..:)

ahan da bir resim:
http://i126.photobucket.com/albums/p109/yosemete/yessiiii/b66c406d-1.jpg
ve hatta bi tane daha:
http://i126.photobucket.com/albums/p109/yosemete/yessiiii/af9f9681-1.jpg

NOT: resimler Tamer KARADAĞLI'nın resmi fan sitesinden alınmıştırrr...

lombardo
03-12-06, 17:24
http://img128.imageshack.us/img128/5186/vcdc2.png (http://imageshack.us)

bu da benden olsun..

yessi
08-12-06, 08:21
Tamer Abi'min yeni dizisine çok güveniyorumm.. bomba gibi geliyor.. o gün sette bize gösterdiği yakınlığı da asla unutamamm.. seviyorum ben seni yaaa abicim benimmm:)

arzuinan
09-12-06, 11:58
Tanıtım filminde acayip karizmatik görünüyordu, bayıldım... Dizide eminim süper olacaktır. oyuncu kodrosu çok sağlam. yayıncı ve yapımcı el ele verirlerse kimse tutamaz...

yessi
10-12-06, 20:41
çok şeker bir bebek, mükemmel bir baba, harika bir anne ve mutlu aile tablosu:) karadağlı ailesinin mutlulukları daim olsun:)

lombardo
10-12-06, 21:17
http://img76.imageshack.us/img76/1963/idk3.png (http://imageshack.us)

arzuinan
11-12-06, 13:50
Tamer Bey'i TV den izlemeyi çok özledim. TV den diyorum çünkü pc den hemen hergün izliyorum. Yağmur Zamanı bölümleri sağolsun. 20 Aralık gelmeyecek sanırım... resmen günler geçmiyor...

arzuinan
13-12-06, 07:10
Arkadaşlar dizide Deniz Uğur oynuyor değil mi? Tamer abiyle yakışıyorlar aslında.

Evet Boşrolu Deniz Uğur Sunat'la paylaşıyor... Diğer oyuncularımızda çok kaliteli ve yetenekli... 20 Aralık saat 22:00 olmasını 4 gözle bekliyorum...

arzuinan
13-12-06, 15:08
http://img201.imageshack.us/img201/23/tamer2bp9.jpg (http://imageshack.us) http://img201.imageshack.us/img201/6998/tamer3ly5.jpg (http://imageshack.us)

arzuinan
16-12-06, 10:41
yeni dizisinin fragmanlarında acayip karizma duruyordu. bir gözlük bir insana bu kadar mı yakışır...

Ay90
17-12-06, 02:03
evet cok karizma adam gercekten yerli george clooneysi. Yeni dizisini mutlaka izlicem.

hulyafan_88
17-12-06, 07:57
Kimseye hesap vermeyeceğim

atv'de başlayacak olan "Hayatım Sana Feda" dizisi yayınlanmadan önce Tamer Karadağlı, ile görüştük....

Kimi insanı hayat değiştirir, kimisini de sahip oldukları. Tamer Karadağlı'yı ise kızı Zeyno değiştirmiş. O kasıntı adam gitmiş, yerine sakin ve mütevazı bir adam gelmiş. Karadağlı ile atv'de önümüzdeki hafta gösterime girecek "Hayatım Sana Feda" adlı diziden tutun da, kızı Zeyno ile yaşadığı büyük aşka kadar her şeyi konuştuk. Dizide eşini aldatan bir karakteri canlandıran Karadağlı, eleştirilere karşı hazır: "Geçmişimle ilgili korkularımla yaşayamam."

* atv için çektiğiniz "Hayatım Sana Feda" adlı diziden bahseder misiniz?
Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı, Tarkan Karlıdağ'ın yönettiği hoş bir dizi. Dizide, denizcilik firmasında çalışan ve çok güzel eşi ile oğlu olan bir işadamı var. İş arkadaşları ona bir sürpriz yapıyor. Başka bir kadınla bir gece ilişki yaşaması için kadın gönderiyorlar. Ama işadamı o kadını hayatından çıkaramıyor. Sonra çok sevdiği oğlu hastalanıyor. O ana kadar her şey çok güzel giderken, bir anda tersine dönüyor. İşadamı için kabus dolu günler başlıyor. İşte bu savaşın ve mücadeleyi konu alan bir dizi film.

* Gani Müjde, bu rolü size teklif ederken korktuğunu söyledi. Gani Bey'in neden böyle düşündüğünü biliyorsunuz. Siz korktunuz mu?
Birincisi, profesyonelim. Kendimden, geçmişimden korkarak yaşayamam. İkincisi, geçmişimde yaşadığım tatsız olay geçmişte kaldı. Herkes söyleyeceği her şeyi söyledi. Geriye söylenecek bir şey kalmadı. İnsanlar bana başka bir şey sorsunlar. Mutsuzluğumdan mutlu olanlar oldu. Şimdi onların elinde koz yok. İnsanlar hakkımda düşüneceği her şeyi düşündü. Onlar bir de dönüp kendilerine baksınlar. Bu rolü oynamak istedim, oynuyorum. Artık kimseye de bir hesap vermek zorunda değilim.

* Bu rol size teklif edildiğinde hiç mi endişeniz olmadı?
Gani Müjde'ye "Bu bir anlamda makarayı başa almak olmuyor mu?" deyince o da baha "Hayır" dedi. Bu senaryoyu yıllar önce yazdığını söyledi. İyi bir aktör olduğum için teklifi getirdiğini söyledi. Gani Müjde akıllı bir adam. Beni rencide etmeyecek bir takım şeylerin garantisini verdi. Öyle olunca ikimiz de rahatladık. Her şeyden önce birbirimize bir proje olarak bakmadık. Gani ile arkadaşlığımız işten önce gelir. Ne Gani, beni o anlamda yaralar, ne de ben, Gani'ye zarar veririm.

* Birol Güven'in o zaman oynadığınız dizinin kadrosundan Pınar Altuğ'u çıkarmasını doğru buluyor muydunuz? Herkesin özel hayatı olamaz mı?
Hiç doğru bulmuyorum. Bence kimsenin özel hayatı, kimseyi ilgilendirmez. O zaman biz oyuncularda, yapımcının özel hayatını mercek altına almalı. Yapımcı da kendi özel hayatına dikkat etmeli. Mesela, dizide katil rolünü oynayan birisi, özel hayatında ona göre mi davranmalı? Bence o dönem duygusal çıkışlar biraz fazla oldu. Pınar'ın yaşadığı bugün olsaydı, Birol'un aynı kararı vereceğini sanmıyorum. Ayrıca o dönemde ortada büyük bir reyting kaygısı da vardı.

* Sizi Türk halkı Haluk karakteri ile tanıdı. Bu karakterin altında ezildiğiniz oluyor mu hiç?
Ben bir çok işler yaptım. "Ferhunde Hanımlar" adlı dizi bin 200 bölüm sürdü. "Nasıl evde kaldım", "Şaşı Felek Çıkmazı" inanarak yaptığım işlerdendi. Teklif yapıldığında Haluk karakterini üç kez reddettim. Birol Güven'in çektiği başka dizileri de vardı; ama onun da adı pek bilinmiyordu. O dizide Birol'un senaryosunu en iyi aktaran adam olarak ortaya çıktım. İkimizin de hayatımızın çıkış noktasıdır dizi. Patlama yaptık.

* Hollywood yapımı "Living and Dying" adlı bir filmde oynadınız. O filmin setinde size star muamelesi yapılmış. Hatta karavan verilen üç oyuncudan birisiymişsiniz. Öyle miydi gerçekten?
Teksas'ta çekildi film. Keyifli bir çalışmaydı. Galiba Ocak'ta Türkiye'de de gösterime girecek. Filmi daha izleyemedim. Star muamelesine gelince, bu yaptığınız anlaşmalarla ilgili . Karavan olayını abartmamak gerekiyor. Buradaki arkadaşlardan istesem onlar da verirler.

* Hiç mi "Vay anasına" demediniz? Çünkü adamlar bizim fersah fersah ilerimizde.
Vallahi demedim! Adamlar düzenli çalışıyorlar. Bizden yetenekli ve akıllı değiller. Bir temel fark var: Sektör olmuşlar. O nedenle her şey programlı yürüyor. Bizde hiçbir şey saatinde başlamaz. Bir de oyuncuların fazla hakları var. Türk oyuncular Allah'a emanet yaşıyoruz.

* Televizyon ekranı yüzünüze kararsa ne yaparsınız? Endişeleniyor musunuz?
Hiçbir endişem yok. Her şeyden önce benim için televizyonun bitmesi çok zor. Başarım ile var olmaya çalışan birisiyim. Şöhret değil, başarı odaklı yaşıyorum. Televizyon ekranında gösterdiğiniz başarıyı ya da başarısızlığı çok önemsememek gerektiğine inanıyorum. Türkiye bir anda her şey bitebilir; ama bir anda da her şey başlayabilir. Televizyonda bir şey yapamazsam; sinema yaparım, dublaj yaparım, tiyatro ya da çeviri yaparım. Benim damarlarım bir anda kesilemez. Çok büyük bir trajedi yaşamadıysan, zaten ayaktasındır.

* Kızınız Zeyno ile ilişkiniz nasıl?
O anlatılmaz görülür. O kadar Tanrısal bir şey ki. O mucizeyi görüyor olmak önemli. Zeyno doğduktan sonra moralim çok yüksek oldu. Zeyno'yu düşünmek ve onu kucaklamak sakinleştirici gibi. Geçmişim hakkında konuşulması bile umurumda değil. Zeynom var. Kızımla büyük aşk yaşıyoruz.

* Hayatınız değişti mi?
Hayatı akışına bıraktım. Hatalarım mutlaka oldu. Yazılan her şeyi okuyup ders çıkardım. Eskisi gibi kendimi kasmıyorum. Olgunlaştığıma inanıyorum. Önceliğim kızım oldu. Sonra mesleğim önemli. Keyif aldığım işler yapıyorum. Her şey benim seçimim. Biraz daha duruldum.

SİNAN AKYÜZ

lazkizz
19-12-06, 14:04
Yarin Tamer Karadaglinin yeni dizisi basliyorr!!!
çok guzel Bir Diziye bEnziYor :) Insallah Dizi
tutulur obur diziler gibi reyting yuzunden yayindan
kaldirilmaz :cheer:

arzuinan
19-12-06, 15:19
Yarin Tamer Karadaglinin yeni dizisi basliyorr!!!
çok guzel Bir Diziye bEnziYor :) Insallah Dizi
tutulur obur diziler gibi reyting yuzunden yayindan
kaldirilmaz :cheer:

Böyle bir korkunuz hiç olmasın... Dizimiz bomba gibi ve allah'ın izniyle reytingleri silip süpüreceğiz. :happy0064

yessi
20-12-06, 10:58
ooff off eski güzel günler.. yağmur zamanıı :icon_sorr teşekkürler arzu abla resim çok güzel..:good:

kübranejat
25-12-06, 18:07
http://img170.imageshack.us/img170/8237/tamer90hfns8.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=tamer90hfns8.jpg)

http://img170.imageshack.us/img170/9885/tamer104hcyz5.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=tamer104hcyz5.jpg)

http://img70.imageshack.us/img70/2896/tamer21fz.jpg

kübranejat
25-12-06, 18:42
http://img92.imageshack.us/img92/2387/nve002091zj.png

kübranejat
25-12-06, 19:01
http://img11.imageshack.us/img11/839/nve000813ep.png

http://img11.imageshack.us/img11/3530/nve000899de.png

http://img11.imageshack.us/img11/9906/nve000868mv.png

http://img11.imageshack.us/img11/2135/nve000062tk.png

kübranejat
25-12-06, 19:02
http://img11.imageshack.us/img11/8443/nve000708lb.png

http://img11.imageshack.us/img11/5698/nve000499nm.png

http://img11.imageshack.us/img11/9131/bagirdiya6pq.jpg

kübranejat
25-12-06, 19:19
http://img111.imageshack.us/img111/4710/300li.jpg
http://img306.imageshack.us/img306/1682/canuuuum6ro.jpg
http://img399.imageshack.us/img399/1962/image30b4wz6os.jpg

kübranejat
25-12-06, 19:21
http://img434.imageshack.us/img434/7751/evet00100025ss7ke.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/4323/evet00100031ai9no.jpg
http://img434.imageshack.us/img434/880/evet00200014qv5pk.jpg
http://img434.imageshack.us/img434/2852/evet00600026zd3xi.jpg

kübranejat
25-12-06, 19:22
http://img347.imageshack.us/img347/1399/eylulvsasli01400037mm6ah.jpg
http://img347.imageshack.us/img347/7523/eylulvsasli01500017rl4ze.jpg
http://img347.imageshack.us/img347/1015/eylulvsasli01500028ux4fz.jpg

kübranejat
25-12-06, 19:24
http://img412.imageshack.us/img412/8643/eylulvsasli01800010od7qn.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/8301/eylulvsasli01900019gy1zx.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/7738/eylulvsasli01900025wd7id.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/2686/eylulvsasli02000038dj9wn.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/6594/eylulvsasli02000042yy4mq.jpg
http://img347.imageshack.us/img347/1234/eylulvsasli02000069kw0oi.jpg

kübranejat
25-12-06, 19:25
http://img347.imageshack.us/img347/4730/eylulvsasli02100040zo0bv.jpg
http://img347.imageshack.us/img347/8820/eylulvsasli02100085ze9rl.jpg

arzuinan
26-12-06, 21:15
http://i80.photobucket.com/albums/j170/arzuinan/CocuklarDuymasin2Small.jpg

http://i80.photobucket.com/albums/j170/arzuinan/CocuklarDuymasin8Small.jpg

ozge yeşim
31-12-06, 09:15
Bence Tamer Karadağlı başarısı tartışılamıycak isimlerden biri.ben kendisini gerçekten çok beğeniyorum.çok iyi bir oyunculuğu var.herşeyden önce gerçekçi rol yapıyo.bu da kendisini izletmesini sağlıyo.ayrıca çok yakışıklı.

arzuinan
31-12-06, 14:30
Tamer Bey, eşiniz & kızınız ve tüm sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl geçirmenizi dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.

Mübarek Kurban Bayramınızıda kutluyor, hepbirlikte nice bayramlar geçirmeyi diliyorum. Mutlu Bayramlar.

kübranejat
31-12-06, 15:10
http://img245.imageshack.us/img245/5514/coverkb7.jpg

Uzun bir aradan sonra atv'de Hayatım Sana Fedaadlı dizisiyle ekrana dönen Tamer Karadağlı, bu kez eşini bir Rus kadınla aldatan adamı canlandırıyor. Bir süre önce başından benzeri bir olay geçen Karadağlı'yla, yaşadıklarını ve bu projeye nasıl 'evet' dediğini konuştuk .

'Onuruma laf edecek olanın küçük dilini sökerim'

Uzun bir aradan sonra atv'de Hayatım Sana Feda adlı dizisiyle ekrana dönen Tamer Karadağlı, bu kez eşini bir Rus kadınla aldatan adamı canlandırıyor. Bir süre önce başından benzeri bir olay geçen Karadağlı'yla, yaşadıklarını ve bu projeye nasıl 'evet' dediğini konuştuk.

Aslında unutmuştuk... İki yıl önce Tamer Karadağlı'nın bir otel odasında kadınlarla çekilmiş görüntüleri olduğunu, bu yüzden şantaja maruz kaldığını, karısı tarafından affedildiğini, hakkında bir sürü şeyin yazılıp çizildiğini... Hayat akıp gitti, olayın üzerinden çok sular geçti. Tamer Karadağlı 'baba' oldu. Yani her şey unutulmuştu. Taa ki geçtiğimiz çarşamba gününe kadar. Çünkü Tamer Karadağlı öyle bir dizi de oynuyordu ki, olayı geçmişle ilişkilendirmemek enayilik olurdu. Tamer Karadağlı'yla bunları konuşmak üzere buluştuk. Belirtmem gerekir ki biraz agresif bir röportaj oldu. Çünkü Karadağlı, aksine hiçbir şeyi unutmamış, her şeyi kara deftere kaydetmişti.

- Neden böyle bir projeye 'evet' dediniz?
- Gani Müjde benim hem çok sevdiğim bir arkadaşım, hem de beğendiğim bir senarist. Bu öyküyü aslında altı yıl önce yazmış. Bana gelirken, o da korkmuş. Senaryoyu anlattığında ben de tedirgin oldum ama 'evet' dememde profesyonel düşünmem etkili oldu.

- Şimdi sil baştan yaşadıklarınız hatırlanacak, yazılacak... Korkmuyor musunuz?
- Ben korkarak hayatıma devam etmem. Benim başıma böyle bir olay geldi ve bundan sonra hangi gazeteciyle röportaj yapacaksam, "Acaba bana böyle bir soru sorar mı?" diye yaşayamam. Herkesten önce ben kendi üstüme giderim. Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Mesleki anlamda eleştirileri göğüslerim ama hayatıma, kişiliğime, onuruma laf edecek olanın küçük dilini sökerim. Herkesin özel hayatı kendisini ilgilendirir. Ali Kırca'nın başına gelen olay ve basının gösterdiği tavır, olması gerekendi. Ama bana böyle davranılmadı.

- Galiba bir kara listeniz var...
- Ben kimseye kindar bir şekilde yaklaşmıyorum, işimi yapamam yoksa. Ben de bu piyasada kimin nelerini biliyorum. Hiç birimiz temiz değiliz.

- Kim onlar, yani kırıldıklarınız?
- Kırılmak değil bu. Beklediğim, bir gün burun buruna geleceğim insanlar var. Biri çıkıp "Teşvikiye'de benim kız kardeşime de laf atmıştı," diye yazdı. Yuh artık!

- Bu kişinin kim olduğunu hatırlıyorum, Akşam'dan Ersan Özer. Ya diğerleri?
- İsim vermeye, kimseyi hedef göstermeye gerek yok. Öyle bir dönem geçti. Ne zaman ki Ali Kırca'nın başına böyle bir olay geldi. Hatta Ayşe Arman bir yazı yazdı: "Evet biz taraflı davranıyoruz, unutacağız bu olayı, görmezden geleceğiz," dedi. Allah Allah, aynı Ayşe Arman bana neler yazmıştı... Ben onun bundan sonraki yazılarına, samimiyetine nasıl inanabilirim?

- Yani yaşadıklarınızın bedelini ağır ödediniz...
- Siz karınızın gözlerinin içine bakıp, "Ben böyle bir b..k yedim," diyebiliyor musunuz? Karınız sizin yanınızda hâlâ durabiliyor mu? O cesareti siz gösterebiliyor musunuz? Ben o cesareti gösterdim ve bedelini de ödedim. Kimseye verecek hesabım yok. Sonat BAHAR

Sonat BAHAR

Kaynak:http://www.sabah.com.tr/cp/rop104-20061224-102.html

arzuinan
01-01-07, 09:50
http://i80.photobucket.com/albums/j170/arzuinan/yagmur/6_1_-10.jpg

http://i80.photobucket.com/albums/j170/arzuinan/yagmur/6_1_-2.jpg

kırmızılım
01-01-07, 20:05
çok iyi bir oyuncu ayrıca çok etkileyici ve karizmatik bir aktör. ama hayatım sane feda dizisinde sevmedim ben. daha iyi ve büyük projelerde oynaması gerektiğini düşünüyorum. örneğin kurtlar vadisi gibi projelerde olmalı bence. ya da farklı öykülerde ama yine de umarım bu dizisi de tutar da seyredilir.

lombardo
01-01-07, 21:53
http://img120.imageshack.us/img120/4412/1ut1.png (http://imageshack.us)

lombardo
02-01-07, 14:07
http://img201.imageshack.us/img201/1604/2fj2.png (http://imageshack.us)

lombardo
03-01-07, 21:55
http://img236.imageshack.us/img236/39/iocd9.png (http://imageshack.us)

arzuinan
09-01-07, 22:00
Hayatım Sana Feda'nın 1. bölümündeki sarhoş olduğu sahnelerdeki performansı çok iyiydi, ve tek kadeh içmeden çekmiş, ayakta alkışlıyorum kendisini...

Irmak_
15-01-07, 14:43
Karadağlı Yumuşuyor mu?

http://www.haberler.com/medya/haber/99/644799_9405_o.jpg

Yapımcı ve Senarist Birol Güven'in Eşi Burcu Güven, İlk Albümünü Çıkarmak İçin Gün Sayıyor. Güven'in İlk Klibinin Sürprizi İse Ünlü Oyuncu Tamer Karadağlı.

'Mustafa Seni Soruyor' adlı şarkının klibinde rol alan ünlü oyuncu, böylece ilk kez bir klipte rol almış oldu. 'Çocuklar Duymasın', 'En Son Babalar Duyar', 'Kadın İsterse', 'Kadın Severse' gibi dizilerin jenerik şarkılarında seslendirdiği şarkılarla tanınan Burcu Güven'in altı aylık çalışmasının ürünü olan 'İlk Albüm' 17 Ocak'ta piyasaya çıkıyor. Tarkan Özel'in yönettiği, Tamer Karadağlı ile Burcu Güven'in birlikte kamera karşısına geçtiği klip, kısa film formatında çekildi. (Gecce)

arzuinan
16-01-07, 15:09
Klibi henüz göremedim... çok merak ediyorum... ilk kez bir klipte oynuyor olmasıda beni heyecanlandırdı açıkcası... İlk fırsatta izlemek istiyorum... Eminim güzel bir çalışma olmuştur.

arzuinan
18-01-07, 23:32
http://img258.imageshack.us/img258/3519/tamer98zxhw9.png (http://imageshack.us)

arzuinan
22-01-07, 16:33
Tamer Karadağlı/Levent Başaran

KARAKTER
ODTÜ mezunu bir inşaat mühendisi. Her şeyiyle “evlenilecek adam”. Düz mantık, ideal, serserilikleri, fazla gel-gitleri olmayan biri.

Karısı ve oğlu hayatının odağında. Düzgün adam, traş losyonu kokan, şık, temiz, koyu renklerde ve monoton giyinen bir adam.
Çizgi roman kahramanı Teks; en sevdiği kahraman.

Bu oğluyla ilişkisinde de bir kod, bir paylaşım.
Şefkatli ve sadık. Levent’in psikolojisindeki temel çelişki; babasının gözünde bir türlü yeterli olamamış olması.

Tek çocuk ve üzerine çok beklenti yüklenmiş.
Bu yüzden devamlı ideal olmaya çalışıyor aile ve iş hayatında. Hatta hafiften işkolik, daima kendiyle yarışıyor ama eve iş getirmiyor.

Temelde “iyi” biri, iyi bir arkadaş, oğluyla arkadaşça bir ilişkisi var. Yemeklerde, davetlerde…vs. Levent ve karısına devamlı övgüler geliyor. Takılıyor bekar arkadaşları sürekli “hem evli hem mutlu valla hiç inandırıcı değil.” diye. Ama bir gecede bunların hepsi değişiyor...

BİYOGRAFİ
24 Mayıs 1967 Ankara doğumlu. TED Ankara Koleji ve Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu.

Oyuncu olarak yer aldığı bazı diziler Ferhunde Hanımlar, Şaşıfelek Çıkmazı, Çocuklar Duymasın ve Yağmur Zamanı; sinema filmleri ise Bir Tutam Baharat (2003), Şans Kapıyı Kırınca(2004) ve Beyza'nın Kadınları (2006).

Seslendirme'de yapan Tamer Karadağlı'nın seslendirdiği ünlüler arasında Al Pacino, Bruce Willis, Kevin Costner ve Clint Eastwood yer almakta.

Tamer Karadağlı "Ulusal Anadolu Kristal Başarılı Ödülü" organizasyonunda 2004 Yılının En İyi Aktörü seçildi.

vanessa19
24-01-07, 14:10
cocuklar duymasında cok ıyıydı
sımdıkı dızısınde de ıyıymıs de mıllet dızıyı pek sevmemıstı galıba
sozum meclısten dısarı

yessi
25-01-07, 09:16
cocuklar duymasında cok ıyıydı
sımdıkı dızısınde de ıyıymıs de mıllet dızıyı pek sevmemıstı galıba
sozum meclısten dısarı

ilk iki bölüm pek güzel değildi evet ama son üç bölümdür işte budur diyorumm.. bu dizi pek çok diziden daha başarılı ve kaliteli hem oyunculuk anlamında hem senaryo anlamındaa.. zaten tamer karadağlı'dan aksi beklenemezdi.çünkü o, rol alacağı yapımları seçerken çok ince eleyip sık dokuyor. sırf oynamış olmak için oynamıyor. en iyisi olsun istiyor. ben de kendisini en çok bu yüzden seviyorum zaten...

arzuinan
28-01-07, 13:17
Taşfırın kabul etmiyor

Dore İletişim'in önceki gün Ortaköy Banyan Restaurant'taki 4. yaş kutlamasına eşi Arzu Karadağlı ile birlikte katılan Tamer Karadağlı, İstanbul'a vize uygulamasının doğru olmadığını düşündüğünü söyledi.

27 Ocak 2007 - Hürriyet

http://kelebek.hurriyet.com.tr/magaz...369.asp?gid=90

arzuinan
29-01-07, 12:42
Çok severek takip ederim kendisini... Bütün projelerini izledim. Hepsinide büyük bir başarıyla hayata geçirdi... Tiyatro oyunuyla bizlerin karşısına geçeceğinide biliyorum. O günü sabırsızlıkla bekliyorum...

arzuinan
05-02-07, 06:52
yessi, imzan çok güzel ...

Hayatım Sana Feda'daki performansı yine muhteşem heleki 5. bölümdeki oğlunun hasta olduğunu öğrendiğindeki verdiği tepki inanılmaz güzeldi... Her zaman söylerim Tamer Bey Tükiye'deki en iyi oyunculardan biri, başarıları daim olsun...

ayko
05-02-07, 10:40
ben bu adamı çocuklar duymasında daha çok begeniyordum daha iyiydi şimdi ne olduysa begenmez oldum adamı fiziiksel bakımndan mesela ağzı kemçik kemçik olmaya başladı önceden yoktu bildiğim kadarıyla bir de George Clooney özentisi bakışları hafif gülüşü aynı bu kadar olur ! Yakıştırsa amenna da yakışmıyor living and dying filmi çektiler hollywood filmi çekti tamer karadağlı deniz akkaya dediler ismini duyan yok hiç bir gişeside olmadı vala hayırlısı olsun ne diyeyim burdaki hayranlarındanda özür diliyorum eleştiriyorum ama maalesef gerçekler acıdır diyor sevgilerimi sunuyorum

lazkizz
05-02-07, 18:11
Tamer K. Hic biyik yakismiyordu. iyiki kesmis:D heheh
oyunculugu muhtesem,, dizide super bir baba
gercekte oldugu gibi. O aldatma konusundan haric :P

arzuinan
06-02-07, 07:30
http://img381.imageshack.us/img381/1553/bl6frg1wwwtamerkaradaglbx1.jpg (http://imageshack.us)

arzuinan
06-02-07, 12:44
http://img114.imageshack.us/img114/6170/bl6frg1wwwtamerkaradaglks8.jpg (http://imageshack.us)

^DUyGU^
06-02-07, 16:42
http://www.yeniaktuel.com.tr/2100/resimler/82/im/6DC4C5CC6EBE394C968DA102b.jpg

Kimseye verilecek hesabım yok!

Karadağlı atv'nin tartışma yaratan dizisi "Hayatım Sana Feda"da bir gecelik kaçamak yüzünden hayatı altüst olan Levent Başaran'ı canlandırıyor. Diziyle birlikte kendisine duyulan sevginin arttığını söyleyen Karadağlı geçmişi değerlendirirken "Bedelini çoktan ödedim. Okyanusa girip çıkmışım, beni bahçe hortumuyla ıslatamazsınız ki!" diyor.

Yakın zamanda baba oldunuz. Hayatınızı baba olmadan önce ve sonra diye ayırdığınızda arada ne fark görüyorsunuz?
Çok fark var. Mucizevi bir şey. Zeyno yokken, mesleki başarı benim için her şeyden önce geliyordu. Şimdi bir an önce gitsem de onu sevsem diyorum.
- Türkiye'de çocuk yetiştirenlerin onların gelecekleriyle ilgili çok kaygısı var. Herhalde başka bir yere yerleşme planınız yok. Kızınızın geleceği ile ilgili nelerden endişe ediyorsunuz?
Türkiye'de endişesiz yaşamak mümkün değil zaten. Her saniye endişe içindeyiz. Hiç yok olmayan bir duygu. Ama endişeliyiz diye de buradan gidecek değiliz. Paramı, şöhretimi, her şeyimi bu ülkede kazandım. Endişelerle baş etmek lazım. O da şöyle olur: Yanlış gittiğine inandığım şeyler varsa düzeltmek için çaba gösteririm, çalışırım. Yarın öbür gün çocuğumun düzeltmesi için onu da teşvik ederim.
- Üç yıl önce "Savaşa Hayır" mitingine katılmış ve kısa bir gözaltı yaşamıştınız. Sonra polisler çay ikram edip sizi serbest bırakmıştı. Şimdi benzer bir protestoya, mesela "301'e hayır" gibi bir mitinge katılır mısınız? Benzer tavrı yine alır mısınız?
İnandığım bir şeyse tabii ki alırım. Anayasal hakkımı kullanırım. Ama şöyle de tarzım yok: Nerede bir protesto varsa gideyim, önemli olan karşı koymaktır. O zaman karakolda misafir edilmiştik. Konuşma yapan herkesin ifadesi alınıyordu. Bizim de alınmıştı.

"Cinayetleri kanıksamamalıyız"
- Bugün Türkiye'de iki dudağınızın arasından ne çıksa, hakkınızda Türklüğe hakaret davası açılabiliyor. Siz TCK'nın 301. maddesinin kaldırılması konusunda ne düşünüyorsunuz?
Kaldırılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü düşünce özgürlüğünün olması gerektiğine inanıyorum. Ama bu suiistimal da edilmemeli. Yurtdışına çıktığımda Türkiye'yle, Türkler'le ilgili asılsız şeyler konuşulduğunda, mesela "astınız kestiniz" gibi laflar ettiklerinde yanlış bildikleri şeyleri düzeltmek için savunmaya geçiyorum.
- Haftaya yeni filminizin dublajı için Amerika'ya gidiyorsunuz. Hrant Dink'in katledilmesiyle ilgili bir şey sorulduğunda ne söyleyeceksiniz?
Bunun hiçbir zaman bir özrü yok. Herkesin eminim yüreği yandı. Sadece Hrant Dink'le ilgili de değil. Türkiye'de biri, birine ters baksa gidip vuruyor. Yaşadığımız, gördüğümüz olaylar da canımı sıkıyor. Ermeni diye bakmıyorum; bir Türk vatandaşıydı. Gazetecilerin hedef haline gelmesi affedilir bir şey değil. Son yazısını okuduğumda benim de gözlerim doldu. Çok büyük bir kayıp. Bizi çok zedelediğine inanıyorum. Yurtdışında bunu kullanacaklar bize karşı. Hrant Dink'in ailesine başsağlığı diliyorum. Şehit cenazeleri de gözlerimi dolduruyor. Ölümleri, cinayetleri kanıksamamamız gerekiyor.
- Yaşadığınız toplumu, Türkiye'nin durumunu nasıl görüyorsunuz?
Daha iyiye gideceğimize inanıyorum. Ama daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Ben aktör olarak yapabileceğimin en iyisini yapmakla mükellefim. Herkes ne yapıyorsa en iyisini yapmalı. Örnek sanatçı, örnek oyuncu olmak zorunda değilim. Ancak örnek insan olmak için çaba gösteririm. Aktör örnek olmaz, ayna olur. Sanatçının omzuna örnek olmalı diye bir yük bindirilmesi birilerinin sorumluluktan kaçtığını gösterir.

"Riskli bir proje olduğunu biliyordum"
- "Hayatım Sana Feda"daki rolünüzün 2,5 yıl önce yaşadığınız şantaj olayıyla ilişkilendirilmesinden rahatsızsınız. Ama rolü kabul ederken bunun kaçınılmaz olduğunu biliyordunuz. Teklifi kabul etme sürecini uzattı mı bu?
Neredeyse yirmi proje teklifi vardı. Gani Müjde çok eskiden tanıdığım bir arkadaşım. Oturup konuştuk. Riskli bir proje olduğunu biliyordum. Ama her röportaja gittiğimde "Acaba bana şimdi yine böyle bir soru sorulur mu" diye düşünmekten de sıkıldım. Korkmuyorum ya! Benim kimseye verilecek hesabım yok ki! Bedelini çoktan ödedim. Benim başka erdemlerim yurtiçi ve dışında kazandığım 40 tane ödülüm var. Dünya televizyonlarının tarihine geçmiş bir dizinin başrol oyuncusuyum. Hepsi siliniyor mu yani? Okyanusa girip çıkmışım, beni bahçe hortumuyla ıslatamazsınız ki!
- "Çocuklar Duymasın" dizisi devam ederken sokakta arkanızdan "Babababaa" diyorlardı. Şimdi ne söylüyorlar?
Ben bugüne kadar hiç kötü bir tepkiyle karşılaşmadım. Tamer Ağabey diye gelip sarılıyorlar, öpüyorlar, fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bu hiç değişmedi. Popüler olma derdinde değilim. Ama başarılı olmak gibi bir derdim var. İnsanlar işimle ilgileniyorsa ne güzel. Sevildiğime inanıyorum. Bu diziyle birlikte o sevginin arttığını da görüyorum.
- Dizide canlandırdığınız plazalarda takım elbiseler içinde kravat takarak çalışan adama baktığınızda "İyi ki böyle bir hayatım yok" diyor musunuz?
Diyorum. Oyuncu olma nedenim de bu zaten. Taksi şoförü, iş adamı... Her şeyi oynayabilirim. Ben aktörüm. Yaptığım işi çok seviyorum. Plaza insanı olmak bana çok uygun olmayabilirmiş. Normal bir şey bu. Belki onlara sorsanız, onlar da aktörlüğün kendilerine uygun bir iş olmadığını söylerler.
- Teklif gelmeyen ama oynamayı çok istediğiniz bir karakter var mı? Şöyle bir şey yapmadılar oynayamadım veya yapsalar da oynasam dediğiniz
İnsanların aklına bir şey getirmek istemem şimdi. Ama bu diziden sonra bir süre baba oynamamaya kararlıyım.
- Sıkıldınız mı?
Hayır ama başka renkler de var. Daha başka işler de yapmak istiyorum.

http://www.yeniaktuel.com.tr/2100/resimler/82/im//2A5B881BF03B544C9452AAB1b.jpghttp://www.yeniaktuel.com.tr/2100/resimler/82/im//33576E031F1FAC469505CAADb.jpg

lombardo
07-02-07, 09:46
http://img174.imageshack.us/img174/2536/23338600uv3.png (http://imageshack.us)

lombardo
07-02-07, 09:49
http://img226.imageshack.us/img226/4411/45401476ub8.png (http://imageshack.us)

arzuinan
07-02-07, 09:51
http://img206.imageshack.us/img206/7555/bl6frg1wwwtamerkaradaglwn6.jpg (http://imageshack.us)

lombardo
07-02-07, 09:54
http://img242.imageshack.us/img242/6887/24842813ig7.png (http://imageshack.us)

lombardo
07-02-07, 09:55
http://img174.imageshack.us/img174/9859/59816004cb5.png (http://imageshack.us)

lombardo
07-02-07, 10:12
http://img174.imageshack.us/img174/4862/28163087ic9.png (http://imageshack.us)

lombardo
07-02-07, 10:37
http://img242.imageshack.us/img242/8503/27091639bn8.png (http://imageshack.us)

arzuinan
07-02-07, 22:47
http://img186.imageshack.us/img186/5619/020714392212whm3yn6.jpg (http://imageshack.us)

arzuinan
08-02-07, 11:49
http://img249.imageshack.us/img249/7029/02071504343wae3bc3.jpg (http://imageshack.us)

arzuinan
08-02-07, 15:43
http://img258.imageshack.us/img258/8132/020714392216wwo6co6.jpg (http://imageshack.us)

arzuinan
09-02-07, 06:48
http://img165.imageshack.us/img165/7100/02071557373wyv7dn6.jpg (http://imageshack.us)

arzuinan
09-02-07, 13:59
http://img183.imageshack.us/img183/1294/020715283215wxk2uy5.jpg (http://imageshack.us)

mehmet_şevin
13-02-07, 13:14
ya tamer karadağlı nın dizisi olan hayatım sana feda yarın gece sona eriyor bence süper bi dziydii ama malesefff yarın gece final:(:(:(:(

lombardo
15-02-07, 09:22
http://img20.imageshack.us/img20/584/27598299ga2.png (http://imageshack.us)

lombardo
15-02-07, 09:24
http://img20.imageshack.us/img20/9996/81639396ed5.png (http://imageshack.us)

Duygu~Aydin
17-02-07, 19:31
http://www.euhaber.eu/cms/images/iupload/tasfirin.jpg

Sahte-Prenses
18-02-07, 09:57
BOŞUNA DEMEMİŞLER ‘BİR İNSANIN ADI ÇIKACAĞINA CANI ÇIKSIN’ DİYE!... BU SÖZE EN UYGUN KİŞİ HİÇ KUŞKUSUZ TAMER KARADAĞLI!.. ÜNLÜ OYUNCUNUN ADI ŞİMDİ DE DENİZ UĞUR İLE ANILIYOR!..

Oyuncu Tamer Karadağlı’nın, eşi Arzu Balkan ile birlikteyken yapmaması gereken bir değil iki değil tam üç yanlışın ardından, dördüncü yanlışa doğru gittiği söyleniyor!..

Karadağlı henüz Arzu Balkan’la evlenmeden bir haber spikeriyle anılmış ve ardından gündeme bomba gibi düşen Rus bir kadınla ilişki yaşamıştı!.. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Deniz Akkaya ile de adı yan yana geçen Karadağlı’nın şimdilerde Deniz Uğur ile yakınlaştığı konuşuluyor!..

Hayatım Sana Feda dizisinde adeta kendi hayatından bir kesiti oynayan Karadağlı, başrolü paylaştığı hatta başka bir dizide daha birlikte kamera karşısına geçtiği Deniz Uğur ile aşk yaşadığı dedikodularıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı!..

Bu dizide oynamayı kabul ederek büyük bir cesaret örneği sergileyen Tamer Karadağlı’nın attığı her adıma dikkat etmesi gerekiyor… Çünkü bir kere mimlendi. Kendisi ile ilgili bu tip dedikoduların çıkması çok kolay. Ancak bu söylentilerin önünü kesmek ünlü oyuncunun elinde!..

Haber Tarihi: 15-02-2007 Haber Saati: 11:50:03

Saçma..!

ayko
18-02-07, 11:32
ben bu adamı çocuklar duymasında daha çok begeniyordum daha iyiydi şimdi ne olduysa begenmez oldum adamı fiziiksel bakımndan mesela ağzı kemçik kemçik olmaya başladı önceden yoktu bildiğim kadarıyla bir de George Clooney özentisi bakışları hafif gülüşü aynı bu kadar olur ! Yakıştırsa amenna da yakışmıyor living and dying filmi çektiler hollywood filmi çekti tamer karadağlı deniz akkaya dediler ismini duyan yok hiç bir gişeside olmadı vala hayırlısı olsun ne diyeyim burdaki hayranlarındanda özür diliyorum eleştiriyorum ama maalesef gerçekler acıdır diyor sevgilerimi sunuyorum

tamer karadağlı hayranlarından çok özür diliyorum gerçekten bilinçsizce yaptığım yorumdu gerçekten çok başarılı güzel projelerde olduğu zamn kednini hissettitiryo yağmur zamanında da öleydi keza ferhunde hanımlardan beri severim ağzı kemçik kemçik dedim bilinçsizce böle bişey yok "hatasız kul olmaz"lardan biriyim kusura bakmayın tamer karadağlı oldukça yakışıklı karizmatik bir adam sevgiler.....

arzuinan
19-02-07, 13:49
http://img185.imageshack.us/img185/831/02141507402waq5yt9.jpg (http://imageshack.us)

arzuinan
22-02-07, 10:30
http://img340.imageshack.us/img340/8686/02141600430wxf3hw8.jpg (http://imageshack.us)

ayko
22-02-07, 10:38
tamer karadağlı hayranlarından çok özür diliyorum gerçekten bilinçsizce yaptığım yorumdu gerçekten çok başarılı güzel projelerde olduğu zamn kednini hissettitiryo yağmur zamanında da öleydi keza ferhunde hanımlardan beri severim ağzı kemçik kemçik dedim bilinçsizce böle bişey yok "hatasız kul olmaz"lardan biriyim kusura bakmayın tamer karadağlı oldukça yakışıklı karizmatik bir adam sevgiler.....

arkadaşlar living and dying ben gösterime girdi zanediyordum fakat 30 martta gösterime girecekmiş hayatımda ilk defa rastlıyorum aylar önce fragmanı gösterilipte sonra filmi vizyona koyduklarını !Şaşırdım haberi görünce sevgiler...

Türk oyuncuların oynadığı ve tartışmalara neden olan Ölümle Dans (Living&Dying) adlı Amerikan filmi iki yıl aradan sonra tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de 30 Mart'ta gösterime giriyor.

10 milyon dolar harcanan filmin başrollerini Micheal Madsen, Edward Furlong, Arnold Vosloo gibi dünyaca ünlü oyuncular paylaştı. Tamer Karadağlı, Deniz Akkaya ve Yelda Reynaud ise filmde küçük ama önemli roller üstlendi.

Kaanski
22-02-07, 17:32
Tartışılan film vizyona giriyor

Hollywood'da çekilen, Tamer Karadağlı ile Deniz Akkaya'nın da oynadığı "Ölümle Dans" (Living&Dying) filmi, 30 Mart'ta Türkiye'de vizyona giriyor. Tecavüz sahneleriyle uzun süre gündemden düşmeyen filmle ilgili Deniz Akkaya, "Türkiye'den böyle bir teklif gelse düşünürdüm" dedi.

Deniz Akkaya'nın filmde Trent Haaga tarafından tecavüze uğradığı sahne, uzun süre gündemde kalmıştı.

kaynak:hurriyet

Kaanski
22-02-07, 17:33
Hermes Film ve New Films İnternational ortaklığıyla hazırlanan, Jon Keeyes senaryosunu yazıp, yönettiği, "Ölümle Dans" 30 Mart'ta Türkiye'de vizyona girecek. Çekimleri Hollywood'da tamamlanan aksiyon-gerilim filminde Michael Madsen, Edward Furlong, Arnold Vosloo, Bai Ling gibi isimleri yanı sıra Türk sanatçılar Tamer Karadağlı, Deniz Akkaya ve Yelda Reynaud da rol aldı. Filmde, kilit isimlerden birini canlandıran Tamer Karadağlı, "Bu hayal hiçbir zaman bitmeyecek. Türk oyuncular yurtdışında bir çok projeye imza atacaktır. Biz kendi üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirdik, hayalimizi gerçekleştirdik. Bundan sonrasına seyirci karar verecek" dedi. Amarikalılar'ın bizden çok farklı çalışmadıklarını söyleyen ünlü oyuncu, konuşmasına şöyle devam etti: "Uzaylı olmadıklarını, gavurun nasıl çalıştığını gördük. Kendi üzerimize düşen görevi fazlasıyla yaptık. Umarız Türk seyircisi de beğenir ve sever. Filmi çekerken yaşadığım en büyük sürpriz kızım Zeyno'nun da rol almasıydı. Filmin soygun sahnesinden sonra muhabir bana sorular yöneltiyor. Tam rolüme hazırlandım, kameraların yanına gittim, bir baktım Arzu(Balkan) mikrofonu uzatmış, soru soruyor. O sırada hamile! Çok şaşırmıştım. Zeyno'nun bilmeden rol aldığı ilk film, Ölümle Dans oldu."

Ünlü manken Deniz Akkaya ise hayalini bile kuramayacağı insanlarla yanyana oturup senaryo okuduğunu belirterek, tecavüz sahnelerinde çok zorlandığını da itiraf etti: "Bu deneyerek çalışabileceğiniz bir sahne değil. O psikolojinin içine girmek için çok zorlanıyorsunuz. Türkiye'de aynı teklif gelse düşünürdüm ama asla kabul etmezdim. Oradaki oyuncuları ilk kez gördüm. Benim için çok zordu ama tek çekimle bitti. Üst üste çekmek zorunda kalmadık.

kaynak:hurriyet

Duygu~Aydin
23-02-07, 13:39
http://www.sabah.com.tr/2007/02/23/gny/im/EF01AA44F6C172419A694C20b.jpg

http://www.sabah.com.tr/2007/02/23/gny/im/E9ED77A428A815468C23E055b.jpg

lombardo
23-02-07, 20:20
http://img152.imageshack.us/img152/508/64241404zt6.png (http://imageshack.us)

lombardo
01-03-07, 08:42
http://img220.imageshack.us/img220/2161/87080838or2.png (http://imageshack.us)

ayko
04-03-07, 10:45
http://img149.imageshack.us/img149/5049/image5xd1.jpg (http://imageshack.us)

lombardo
12-03-07, 19:24
http://img240.imageshack.us/img240/9116/75799843ba2.jpg (http://imageshack.us)

paçiii_melos
21-03-07, 09:23
Çocuklar yine duymasın!

'Çocuklar Duymasın'ın 'Taş Fırın Erkeği' Tamer Karadağlı'nın, 'Hayatım Sana Feda' dizisinde birlikte rol aldığı Deniz Uğur'la aşk yaşadığı dedikoduları ayyuka çıktı!.

Dizi setinde yakınlaştılar
Bugünlerde sanat camiasında en çok konuşulan isim Tamer Karadağlı. Ancak mevzu oyuncunun mesleği değil; güzel oyuncu ve eski rol arkadaşı Deniz Uğur'la yaşadığı aşk! İddialara göre, ikilinin yakınlaşması 'Yağmur Zamanı' dizisinin setinde başladı. Karadağlı ile Uğur, atv'de yayınlanan 'Hayatım Sana Feda' dizisinde de birlikte oynadı. Bu dizi bitince; Deniz Uğur TRT'nin 'Baba Oluyorum' dizisinde rol aldı. Karadağlı, ilişki yaşadığı iddia edilen Uğur'u bu dizinin setinde de sık sık ziyaret ediyor. Arzu Karadağlı

Karısı iddiaları yalanladı
Tamer Karadağlı'nın eşi Arzu Balkan'ın da bu ilişkiyi bildiği, hatta 'Hayatım Sana Feda'nın setini bastığı iddia ediliyor. Ancak Bayan Karadağlı, Asla böyle bir şey yok!" diyerek olayı yalanladı. Karadağlı'nın yaşam koçu Doret Habib ise şu açıklamayı yaptı: "Böyle bir ilişki yok! Tamer evli bir erkek." Ancak Karadağlı'nın adı, 2002 yılında, evliliğinden iki gün önce de TRT sunucusu Didem Tolunay'la birlikte olduğu söylentilerine de karışmıştı.

http://www.sabah.com.tr/gny/gna101-20070321-200.html

yessi
28-03-07, 10:39
http://i126.photobucket.com/albums/p109/yosemete/19FE2D94E13AA040AAD8FDECb.jpg http://i126.photobucket.com/albums/p109/yosemete/3d/untitled.jpg

lombardo
31-03-07, 09:04
http://img379.imageshack.us/img379/6405/64768245kr0.png (http://imageshack.us)

lombardo
31-03-07, 09:06
http://img379.imageshack.us/img379/4098/28982990af5.png (http://imageshack.us)

_meLike_
31-03-07, 23:25
http://img112.imageshack.us/img112/1938/bscap0000or5yl3.jpg (http://imageshack.us)

_meLike_
31-03-07, 23:26
http://img161.imageshack.us/img161/8812/pdvd084gr2.jpg (http://imageshack.us)

http://img68.imageshack.us/img68/9277/pdvd003lm1lv6.jpg (http://imageshack.us)

_meLike_
31-03-07, 23:34
http://img467.imageshack.us/img467/3561/pdvd0312oz9.jpg (http://imageshack.us)

http://img473.imageshack.us/img473/911/hayatmsanafedafinalmpg0xd8.jpg (http://imageshack.us)

nazquzeli
02-04-07, 07:42
İyi ki karşıma çıkmadı

Taşfırın Erkeği" Tamer Karadağlı, "Erol Köse'ye o kadar kızdım ki, karşıma çıkmaması iyi oldu" dedi.
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/3127322.jpg

Müzik yapımcısı Erol Köse'nin bir canlı yayın sırasında kendisiyle ilgili söylediği sözlere çok sinirlenen "Taşfırın Erkeği" Tamer Karadağlı, geçtiğimiz hafta programın çekimlerinin yapıldığı stüdyoya gitmişti. Karadağlı'nın bu hareketi, "stüdyoyu bastı" şeklinde yorumlanmış, Erol Köse'yi dövmek için stüdyoya gittiği belirtilmişti.

Ünlü oyuncu, "stüdyo basma" olayını, önceki akşam yayınlanan "Beyaz Show"da anlattı. Beyazıt Öztürk'ün, "Niye stüdyoyu bastın?" sorusunu yanıtlayan Karadağlı, "Stüdyoyu basmak gibi bir durum söz konusu değil. Ancak sordun diye söylüyorum, bu tür canlı yayınlarda bir moderatör olmalı. Mesela sen, çok iyi idare ediyorsun. Hoş olmayan bir durum ortaya çıkınca onu engelliyor, espriye vuruyor ve durumu idare ediyorsun. Ama Erol Köse, canlı yayında olmayacak sözler söyledi. Ben de stüdyoya gittim. Erol Köse'nin canlı yayında söylediklerini bir de benim yüzüme karşı söylemesini istedim. Program yöneticileri beni karşıladı, 45 dakika kadar ağıladı, çay filan içtik. Ama Erol Köse'yle karşılaşmadım" dedi.

Karadağlı'nın bu sözleri üzerine Beyaz, "Peki, Erol Köse çıkıp yüzüne karşı bu sözleri söyleseydi ne olurdu" diye sordu. Karadağlı da, "İşte o zaman ne olurdu, bilmiyorum" diye cevap verdi.
kaynak:hürriyet

_meLike_
07-04-07, 13:23
TAMER KARADAĞLI-ARZU BALKAN ÇİFTİ BOŞANMAYA KARAR VERDİ...

Deniz Uğur’la aşk yaşadığı iddia edilen Tamer Karadağlı’nın bir hafta önce eşinden ve evinden ayrıldığını açıklaması şok etkisi yarattı. Karadağlı’nın eşi Arzu Balkan, ”Kimse bana acımasın” diyerek ayrılık kararı verdiklerini açıkladı...

Haber:Demirhan HARARLI

Tamer Karadağlı'nın eşi Arzu Balkan, "Kimse bana acımasın" diyerek ayrılık kararı verdiklerini açıkladı.

Deniz Uğur'un Kelebek'e verdiği röportajda, "Aşk var ya da yok demeyeceğim" sözleriyle Tamer Karadağlı'yla yaşadığı ilişkiyi anlatması, ardından Karadağlı'nın eşinden ve evinden ayrıldığını açıklaması, magazin gündemine bomba gibi düştü. Karadağlı'nın eşi Arzu Balkan, Hürriyet'e konuşarak, "Dokuz aylık bir kızım var. Kızım, babasına aşık. Onun babasız büyümemesi ve aile bütünlüğümüzü korumak için elimden geleni yaptım. Demek ki bunların yaşanması gerekiyormuş. Boşanma işlemlerini başlatmadık ama ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Tamer'le bir haftadır görüşmüyoruz. Biraz kendimizi toparlamaya ihtiyacımız var. Ondan sonra oturup, konuşacağız" dedi.

Ankara'da ailesinin yanında olduğunu belirten Arzu Balkan, konuşmasına şöyle devam etti: "Sizler olayları benden çok daha iyi biliyormuşsunuz. Ve hepiniz bugüne kadar bana saygıyla yaklaştınız, hepinize teşekkür ediyorum. Zaman zaman yanlış şeyler de yazıldı ama bu olayda her şey doğru. Eminim benim bilmediğim daha çok şey olmuştur. Beni sevin ama bana acımayın. Kimse bana acımasın, ailem, arkadaşlarım, beni seven insanlar etrafımda. Her şeyden önemlisi dünyalar tatlısı çocuğum, Allah çaresiz dert ver misin? Diğer sorunlar çözüme ulaşır. Ben neler atlattım, bunu da atlatacağım."

Tamer Karadağlı ise, "Deniz benim rol arkadaşım. Birlikte, kamuya açık bir alanda yemek yedik. Eğer farklı bir durum olsaydı, çok daha gizli bir mekana giderdik. Dış etkenlerden kendimizi korumak için eşimle beraber aldığımız kararla evden ayrıldım. Ana ocağına sığındım. Bir erkek de onu yapmalı. Bir sorun varsa ceketini alıp çıkmalı. Boşanma işini henüz konuşmadık. İkimiz oturup bu işi uzun uzun konuşacağız. Hayırlısı neyse o olacak" dedi.

hulyafan_88
09-04-07, 00:45
Evi ‘Taşfırın’ gibi terk etmiş

ROL arkadaşı Deniz Uğur’la objektiflere yakalandıktan sonra eşiyle ayrılığın eşiğine gelen ve şu sıralar annesinde kalan Tamer Karadağlı, önceki akşam tiyatrocu Zafer Ergin ile birlikte İstanbul’da Günaydın Restaurant’ta dertleşti.

Karadağlı çıkışta ‘Artık bu noktadan sonra bizim karı koca olarak bazı şeyleri halletmemiz gerekiyor. Bundan sonra ne yazık ki bu bizim halledeceğimiz bir şey’ diye konuştu. HAKAN SADIÇ

lombardo
05-05-07, 08:35
http://img80.imageshack.us/img80/3184/82751548po1.png (http://imageshack.us)

lombardo
05-05-07, 08:37
http://img508.imageshack.us/img508/538/79139008eg4.png (http://imageshack.us)

lombardo
05-05-07, 08:38
http://img508.imageshack.us/img508/4376/71175733cq1.png (http://imageshack.us)

lombardo
05-05-07, 08:40
http://img508.imageshack.us/img508/2120/19510327fm0.png (http://imageshack.us)

delfin23
07-05-07, 08:47
Tıraş olurken seyrederdim

Simge Selçuk, ilk aşkının Arzu Balkan’dan boşanan Tamer Karadağlı olduğunu söyledi.

Star TV’de yayınlanan "Kader" dizisinde Özcan Deniz’in eski eşini canlandıran Simge Selçuk, ilk aşkının, Arzu Balkan’dan boşanan Tamer Karadağlı olduğunu söyledi.

17 yaşında tanıdım
Dizilerde yuva yıkan "kötü kadın" rollerinde izlediğimiz Simge Selçuk, Tamer Karadağlı ile ilgili Bugün Gazetesi’ne ilginç açıklamalar yaptı. Selçuk, "17 yaşındaydım, babam ve annem ayrılmıştı. Tamer benim tanıdığım ilk erkekti. Çok özeldi. O tıraş olurken ben klozete oturur, onu seyrederdim, ’İşte erkek’ diye. Hakikaten benim lisede de hiç aşkım olmamıştı. Öyle el ele gezmeleri hiç yaşamamıştım. O çok özeldir. İlk aşktı. Benim babam gibi, ağabeyim gibi, sevgilim gibi, her şeyim gibi" dedi.

Aşkımız 6 yıl sürdü
Selçuk sözlerine şöyle devam etti: "Biz sonuçta beraber büyüdük, Ankara’da. Annesiyle de tanışıyorum, o da benim annemi tanıyor. Tamer’le aynı dizide oynamıştık, ’Ferhunde Hanımlar’da. Aşkımız 6 yıl sürdü. Arada ayrıldık, barıştık. Şimdi boşandı. Tamer sanki dünyada ilk boşanan adam. Bir ilişkide bir şeyler ters gidiyordur. Bir anda çıkmamıştır başka kadın. Mutlaka problemleri vardır..."

basakss
07-05-07, 09:19
Açıkcası daha Tamer Karadağlı ile ilgili kimlerin aşk yaşadık diye gazetelere konuşacagını çok merak ediyorum. Sanırım sık sık yeni manşetler görücez gazetelerde. Malum artık Tamer bey bekar bir erkek. Herkes eteğindeki taşları gündem yaratmak için dökecek gibi. Ben en çok eski eşi Arzu hanıma üzülüyorum. Bu haberleri okuyup üzülmesini hiç istemem. Zaten aldatılmakla acıların en kötülerinden birini yaşadı. Keşke Tamer bey son zamanlarda magazin basınına konu olacagına yaptığı güzel kaliteli projelerle gündemimizi işgal etseydi.

FBuse
08-05-07, 16:26
İlk aşkım Karadağlı

Simge Selçuk, ilk aşkının Arzu Balkan’dan boşanan Tamer Karadağlı olduğunu söyledi.

Star TV’de yayınlanan "Kader" dizisinde Özcan Deniz’in eski eşini canlandıran Simge Selçuk, ilk aşkının, Arzu Balkan’dan boşanan Tamer Karadağlı olduğunu söyledi.

17 yaşında tanıdım
Dizilerde yuva yıkan "kötü kadın" rollerinde izlediğimiz Simge Selçuk, Tamer Karadağlı ile ilgili Bugün Gazetesi’ne ilginç açıklamalar yaptı. Selçuk, "17 yaşındaydım, babam ve annem ayrılmıştı. Tamer benim tanıdığım ilk erkekti. Çok özeldi. O tıraş olurken ben klozete oturur, onu seyrederdim, ’İşte erkek’ diye. Hakikaten benim lisede de hiç aşkım olmamıştı. Öyle el ele gezmeleri hiç yaşamamıştım. O çok özeldir. İlk aşktı. Benim babam gibi, ağabeyim gibi, sevgilim gibi, her şeyim gibi" dedi.

Aşkımız 6 yıl sürdü
Selçuk sözlerine şöyle devam etti: "Biz sonuçta beraber büyüdük, Ankara’da. Annesiyle de tanışıyorum, o da benim annemi tanıyor. Tamer’le aynı dizide oynamıştık, ’Ferhunde Hanımlar’da. Aşkımız 6 yıl sürdü. Arada ayrıldık, barıştık. Şimdi boşandı. Tamer sanki dünyada ilk boşanan adam. Bir ilişkide bir şeyler ters gidiyordur. Bir anda çıkmamıştır başka kadın. Mutlaka problemleri vardır..."

GençTürk Haber
08 Mayıs 2007 02:02

FBuse
13-05-07, 22:53
TAMER KARADAĞLI’NIN BOŞANMASINA NEDEN OLDUĞU İDDİA EDİLEN DENİZ UĞUR, ÖZEL HAYATINDA MUTLU OLSA DA BU DURUM İŞLERİNİ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEDİ... UĞUR’UN TRT 1’DE YAYINLANAN “BABA OLUYORUM” DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILDI...

13/5/2007 12:03

Vatan’ın haberine göre dizisi yayından kaldırılan Deniz Uğur’u, TRT’nin aşk dedikoduları yüzünden istemediği iddia ediliyor...

Yapımcının kanalla 13 bölümlük anlaşması olmasına rağmen TRT’nin, Deniz Uğur’un adının son dönemde ’yuva yıkan kadın’ şeklinde anılmasından dolayı diziyi bitirme kararı aldığı iddia ediliyor. Dizinin 8’inci bölümde yayından kaldırılması Deniz Uğur’un da moralini bozdu.

ucankus

FBuse
19-05-07, 21:46
Simge eski kız arkadaşım

Ünlülerin ilginç iddiaları karşısında Tamer Karadağlı sessizliğini bozdu...

Oyuncu Simge Selçuk’un “Tamer benim tanıdığım ilk erkekti” açıklamasına ve şarkıcı Yelda Başaran’ın “Tamer bana saat hediye etti” sözlerine cevap verdi...Telefonla görüştüğüm Karadağlı’nın bu iddialar karşısındaki sözleri şöyleydi: “Simge benim gerçekten eski kız arkadaşımdı. Ferhunde Hanımlar zamanında birlikte olduk. Simge’ye sözüm yok. Ama Yelda Hanım’ın galiba yakında kaseti çıkıyor. Bu yüzden niyeti belli. Benim şaşırdığım olay eskiden böyle şeyleri erkekler konuşurdu. İlişkileri olsa da, olmasa da anlatırlardı. Ama şimdi kadınlar konuşuyor. Yelda Hanım’a kesinlikle saat almadım, çünkü onu tanımıyorum” dedi.

GençTürk Haber
18 Mayıs 2007 22:28

nazquzeli
21-05-07, 09:30
Oylum Talu olmasa Karadağlı ne yapardı?
http://www.bugun.com.tr/staticfiles/images/newsimages/HaberResmi/92085f79-9d3c-4947-82f2-44cedd9512e2.jpg

Demek ki her iyi aktör, hatta tiyatro eğitimli olsa bile, başarılı TV spikeri veya sunucu olamıyor. Kadir İnanır ve Kenan Işık’ta olduğu gibi Tamer Karadağlı da başarısız...

Karadağlı ‘Ben kültürlü aktörüm, ben Amerika’larda yaşadım. Ben şöyleyim ben böyleyim’ diyordu. Niye CİNE 5’in ‘Başka Yerde Yok’ programında iki soruyu soramıyor. O kadar gergin ki, sanki konuğu dövecek gibi... Neyse ki yanında Oylum Talu gibi şirin, akıllı ve kültürlü bir sunucu kız var. İşi toparlıyor. Talu daha önce Habertürk TV’de sinema programı hazırlayıp sunardı. Daha sonra Weekend’de aynı başarıyı tekrarladı. Şimdi CİNE 5’in yıldızı oldu.

AYKUT IŞIKLAR-bugün gazetesi

sena57-utku
23-05-07, 09:13
Çapkınlık Tamer'e çok yakışıyor

Tamer Karadağlı'nın evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Deniz Uğur, ilginç bir açıklama yaptı.

Tamer Karadağlı ile adı aşk dedikodularına karışan Deniz Uğur, "Tamer Karadağlı çok büyük bir aktör. Onun hiçbir davranışını eleştirmek kimseye düşmez. Ayrıca çapkınlık Tamer' çok yakışıyor. Benim fikrim bu gerçekten yakışıyor. Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum" dedi. Ardından basın mensuplarının "Tamer Karadağlı'yla birlikteyseniz ya da olsaydınız. Çapkınlık yapmasını kabul eder misiniz?" sorusuna Uğur,"Varsayımlar üzerine düşünmek insanı yanıltır. Onu zaman gösterir bence" dedi.

delfin23
25-05-07, 05:36
Söz düellosu

Yaşar ÇAKMAK

Yuva yıkan kadın olarak görülen Deniz Uğur'un açıklamalarına Arzu Balkan'dan sert yanıt geldi.

Tamer Karadağlı, eski eşi Arzu Balkan ve bu evliliği yıkan kadın olduğu iddia edilen Deniz Uğur arasındaki söz düellosu kızıştı. Uğur'un açıklamasına Balkan'dan sert yanıt gelirken, Karadağlı soğukkanlılığını koruyor.

Deniz Uğur: Tamer'e aşığım, kendimi yuva yıkan kadın olarak da görmüyorum. Ben de hamileydim, eşimin bana sevgisi azalmadı. Gerçek sevginin nasıl göründüğünle alakası yoktur. Sevenleri ancak ölüm ayırır.

Arzu Balkan: Onun puanını sevenler, sevilenler, evli olanlar ve aldatılanlar versin. Çok iyi puan alacağını sanmam. Bildiğim kadarıyla da iki evlilik yapmış; peki onu ilk kocasından ölüm mü ayırmış?

Tamer Karadağlı: Deniz Uğur'la görüşüyorum, niye görüşmeyeyim ki? Arkadaşlığımız devam ediyor. Deniz, benim çok değer verdiğim ve çok yetenekli bulduğum bir oyuncu arkadaşım.

Deniz’le görüşüyorum

Sekiz yıllık beraberlikten sonra evlendiği Arzu Balkan’dan boşanan bir dönemin "taşfırın erkeği" Tamer Karadağlı, boşanmasının ardından ilk kez Hafta Sonu’na konuştu. Ayrılık nedeni olarak gösterilen Deniz Uğur’la görüşmeye devam ettiğini söyleyen Karadağlı, "Deniz benim çok değer verdiğim ve çok yetenekli bulduğum bir oyuncu" dedi.

n Tamer Karadağlı ünlü oyuncularla birlikte Amerika’da iyi bir film çekti. Türkiye’ye gelince olay biraz değişti. Kimileri takdir etti, kimileri ise sizin için "Figüranlık yaptı" dedi.

- Söylenenler beni çok etkilemedi. Ben daha o filmle ilgili anlaşma yaptığım andan itibaren, tüm açıklamalarımda hep düşlediğim bir şeyi gerçekleştiriyor olduğumu söyledim. Ben hayalimin peşindeyim, bir iddiam yok.

n Oyunculukta Deniz Akkaya’nın da yolunu açtınız. Deniz Hanım’ın oyunculuğu nasıl?

- O yolu ben açmadım. Yapımcılar Deniz Hanım’la görüşmek istediler, görüştüler. O da kabul etti.

n Aynı projede yer almanız daha önceki arkadaşlığınız yüzünden değildi yani?

- Yoo değildi. Ama dostluğumuz hálá devam ediyor.

n Arzu Hanım’la birlikteyken daha önce de çeşitli olaylar yaşadınız. Hatta ona yaşattıklarınız için de kamuoyunun önünde eşinizden özür dilediniz. Niye bu son yaşanan olayda o tavrı sürdürmediniz?

- Çünkü çok fazla konuşmamam gerekiyor artık. Sizin işiniz yazmak ama bizim işimiz size cevap vermek değil, kendi işimizi yapmak. Dolayısıyla sessiz kaldım.

n Basına küskün müsünüz?

- Ben kimseye küsmem, özellikle basına...

n Deniz Uğur’la hakkınızda yazılanlar yanlış mıydı?

- Çok doğru değildi. Haberlerde yanlışlıklar da vardı. Tabii ki bir şeyin haber değeri varsa o yazılacaktır. Benimle ilgili ekonomi haberi yapılmayacak ya! Sonuçta basının ilgi gösterdiği bir figürsem, o zaman bununla yaşamayı öğrenmem gerekir. Buna karşı çıkıp da "Çekmeyin, yazmayın" demek boşa kürek çekmektir. Sadece sessiz kalıp, dışarıdan izlemeyi tercih ettim.

n Şöhret sizi yordu mu?

- Şöhret bir meslek değildir. Siz yaptığınız işle bir yere gelirsiniz ve o başarınız sizi bir yere götürür. Onun dışında şöhreti meslek olarak algılamak, yanlışlığa sürüklenmek olur. Benim şöhretli olmak gibi bir derdim yok, başarılı işler yapmak gibi bir derdim var. Tabii ki ilk zamanlarda hakkınızda bir şeyler yazılmaya başlandığında kendinizi savunma ihtiyacı hissediyorsunuz. Çünkü bu sadece beni etkilemiyor. Annemi etkiliyor, babamı etkiliyor, anneannemi, dayımı, kız kardeşimi etkiliyor. Bu insanlar medyanın gözü önünde değil ki.

n Deniz Uğur’la görüşüyor musunuz?

- Görüşüyorum tabii, niye görüşmeyeyim?

n Arkadaşlığınız devam ediyor mu?

- Niye devam etmesin ki?

n Ayrılmanıza sebep olduğu için bir rahatsızlık duyuyor mu?

- Deniz benim çok değer verdiğim ve çok yetenekli bulduğum bir oyuncu arkadaşım.

n Arzu Hanım ile birçok olayın üstesinden geldiniz, bir kızınız oldu. Ayrılık kararı ondan mı geldi?

- Birlikte karar verdik.

n Bu sizi nasıl etkiledi?

- Hepimiz insanız, üzülmemek söz konusu değil. Ama bizim dünyalar güzeli bir kızımız var. Zeyno bizim tarafsız bölgemiz. Onun gelişimi, öncelikler sırasının başında geliyor. Dolayısıyla Arzu’yla tümüyle ayrılmamız söz konusu değil. İyi karı-koca olamamış olabiliriz ama iyi anne-baba olmak için elimizden geleni yapacağız.

n Yaşamınızda çok hata var mı?

- Herkesin hayatında olduğu kadar. Hatasız kul olmaz.

n Boşandıktan sonra Arzu Hanım bazı röportajlar verdi. Siz bu durumu nasıl karşıladınız? Ona hak verdiniz mi?

- Arzu benim çocuğumun annesi. Her zaman onun yanındayım. Kendisi konuşmak istemiştir, konuşmuş, röportaj vermiştir. Ben onun kararına saygılıyım. Ben konuşmadım, ilk kez konuşuyorum. Bir daha konuşmak da istemiyorum.

Yeniden evleneceksem neden boşandım

- Yine evlenmeyi düşünür müsünüz?

Şu anda hayır. Evleneceksem niye boşandım? Ama bu bekarlığın tadını çıkarmak değil, daha o sürece alışmaya çalışıyoruz. "Tekrar evlenecek misin?", bence şu anın sorusu değil. Kendi hayatıma adapte olmak durumundayım. Önceliğim Zeyno...

- Onu her gün görüyor musunuz?

Her gün iki saatimi çocuğuma ayırıyorum. İlk dişini patlattı, her şeyi ağzına götürüyor, dişleri kaşınıyor.

öjeni
09-06-07, 05:06
Hangisi doğru söylüyor

Tamer Karadağlı: “Evlilik gibi bir planımız yok, Deniz’e evlilik sözü vermedim” Deniz Uğur, evlilik planları yapıyorum

Tamer Karadağlı, “Deniz Uğur’la evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Evlilik gibi bir planımız yok, Deniz’e evlilik sözü vermedim” demişti. Karadağlı’nın bu sözlerine karşılık sevgilisi Deniz Uğur, evlilik planları yaptığını söyledi. Kaçamak yaşamadıklarını, ciddi bir birliktelik içinde olduklarını belirten ünlü oyuncu “evlilik”le ilgili şunları söyledi: “Tamer’le evlenmeyi tabii ki düşünüyorum. Ancak bunun için aramızda belirlenmiş bir tarih yok. İkimiz de özgür insanlarınız, bir acelemiz yok. Tamer çok değer verdiğim, çok ciddiye aldığım bir adam. Bizim herşeyden önce birbirimize çok büyük saygımız var. Saygı üzerine kurulu bir ilişkimiz olduğu için de zedelenmesi mümkün değil.”

Ayrı evlerde kalıyoruz

Uğur, Karadağlı ile Cihangir’deki bir evde birlikte yaşadıkları yolundaki iddianın gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Bu mümkün değil. Birlikte yaşadığım bir çocuğum var. Ayrı evlerde kalıyoruz” dedi.

Haber: Neslihan AKBAYDAR

:::Tugce:::
09-07-07, 00:14
tamer karadağlıyı çok beğeniyorum iyi bir oyuncu
Bir sit-com diizisnde görsek çok iyi olur son dizisi de aslında güseldi ama reytng canavarına kurban gitti.
tamer beyi şaşıfelek çıkmasından beri takip ediyorum çok başarılı.gerçekten
ama nolurr sitcom da oynasın:img-yes:

nar_zerdali
11-07-07, 13:40
cok beyendigim bir oyuncu:img-yes:

umarim en kisa zamanda onu yeni bir komedi projede goruruz

FBuse
14-07-07, 01:19
http://img143.imageshack.us/img143/2326/tameeeeeer4isja7.jpg (http://imageshack.us)

http://img387.imageshack.us/img387/971/tamer112ilal6.jpg (http://imageshack.us)

http://img144.imageshack.us/img144/7020/tamer123jglt4.jpg (http://imageshack.us)

http://img144.imageshack.us/img144/7571/tara00050qisp1.jpg (http://imageshack.us)

delfin23
28-07-07, 09:16
Tekrar evleneceksem neden boşandım ki

Banu DURAN Fotoğraflar: Ertuğrul BALIKÇIOĞLU

Son günlerin olay adamı Tamer Karadağlı, yaşadığı deneyimden sonra evliliğin kendisine pek uygun olmadığına karar verdi.

Tamer Karadağlı, "Hayatınızda şu anda var olan ya da olmuş kadınlar çıkıp her şeyi anlatırken siz hiç konuşmadınız, neden" sorusuna ilgniç bir yanıt verdi:Onlar konuşabilir, beni çok fazla ilgilendirmez. Bu tercihlerle ilgilidir. Konuşma tercihlerini kullanıyorlar. Onların tercihlerine müdahale etmem gibi bir şey söz konusu değil. Ben ise konuşmama taraftarıyım. Çünkü çok fazla konuşan erkeğin makbul olmadığına inanıyorum. Kadınlar konuşabilir, onların doğasında da bu var.

Ünlü aktör, Elele dergisine verdiği röportajda "Hayat çok kısa ve tadını çıkarmak gerek" dedi.

Bu aralar çok üzerinize gelindi. İyi bir tatile ihtiyacınız var gibi...

- Bu ay da her yaz olduğu gibi yine Amerika’ya gideceğim tatile. Orada çölde jiple dolaşmayı çok seviyorum. Küçüklük kahramanım da Red Kit’ti zaten... Bazen kimsenin sizi tanımadığı, kimsenin sizi çok fazla takmadığı bir yerde olmanız, yemek, alışveriş için sırada beklemeniz gerekiyor. Çünkü bir yerde de insan olduğunuzu hatırlamanız adına önemli bu. Biz burada bir yere gittiğimiz zaman "Oo Tamer Bey" denip en iyi masa veriliyor. Siz isteseniz de istemeseniz de böyle. Ama yurtdışındakiler için bir şey ifade etmiyorsunuz. Star kimliğinizin dışında, insanlığınızın daha ön plana çıktığı yerlerde olmanız gerekiyor.

Sizi yeni sezonda yeni bir dizide izleyecek miyiz?

- Evet, yeni sezonda ekranlarda olacağım. Görüşmelerini sürdürdüğüm üç de sinema filmi var: Biri Amerikan, biri ortak yapım, diğeri de Türk filmi.

Bir boşanmanın ardından soruyorum: Evlilik doğru bir kurum mu sizce?

- Doğru ya da yanlış değil ama yaşanması gereken bir kurum. Mesela askere gitmeyenlere de çok gıcık kapıyorum ben. Askerliğin her şeyi eleştirilebilir ama askerliğin yapılması gerekir. Evlenmeden, evliliğin ne demek olduğunu bilmeden de çeşitli söylemlerde bulunmanın çok doğru olduğunu düşünmüyorum.

Niye bitiyor?

- Kanıksanmaya başlanıyor, alışkanlıklar devreye giriyor. Eski heyecanlar, bir insanla çıkarken ya da onu tavlamaya çalışırken yaptığınız şeyler başkadır. Ama flört dönemi geçmişse, nişanlılık, evlilik döneminde aynı duygularla hareket etmeniz mümkün değil. "Biz 27 sene önce evlendik ama hálá ilk günkü gibiyiz" diyen de yalan söylüyor. Çünkü artık rutinleşir iş.

Kadın için mi erkek için mi daha zor boşanmak?

- Kadın tarafında daha zor; "dul kadın" diye bakılıyor. Daha rahat ilişki kurulabilir gibi bakılıyor o kadına.

Evlilik erkeğin sorumluluklarının artması anlamına mı geliyor?

- Evlilik, her iki tarafın da sorumluluğu öbür tarafa atması gibi geliyor.

Evlilik size göre mi, değil mi?

- Ben evlilik tarzı bir insan olduğumu iddia edemeyeceğim. Çünkü stabil bir işe sahip, sabah dokuzda çıkıp akşam beşte eve gelen biri değilim. Mesleğimin gerektirdiği belli koşullar var. Karşınızdaki insanın tüm bunları tolere edecek gücü olması gerek. Hele ki göz önünde olan bir insansanız, ekstra bir güç harcamanız gerekiyor. Aşk böyle bir ortamda çok rahat yolunu bulamayabiliyor. Zor, özellikle benim mesleğimde çok zor.

Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?

- Hiç öyle bir planım yok. Niye boşandım ki o zaman?

Hayattan öğrendiğiniz en önemli şey nedir?

- Çok kısa olduğu! Gözünüzü açıyorsunuz, kapıyorsunuz ve 40 yaşında olduğunuzu görüyorsunuz. Hayat çok güzel ve her anın tadını çıkarmak gerek.

Ayaklarınızı yerden kesen, sizi heyecanlandıran kimse var mı?

- Var, kızım Zeyno... Çok iyi bir koca olamamış olabilirim ama çok iyi bir baba olmak için büyük gayret sarf ediyorum. Eşinizden ayrılabilirsiniz ama çocuğunuzdan ayrılamazsınız. İnsanın hayata bakışını gerçekten değiştiriyor çocuk. Bu kadar değişeceğimi tahmin bile etmezdim ben. Keşke daha önce bir çocuğum olsaydı! En büyük pişmanlıklarımdan biridir bu. Çünkü çocuk yapmaktan her zaman çok korktum beni engeller diye.

Planlı bir bebek değildi galiba Zeyno?

-Hayır, geleceği zamana kendi karar verdi. İyi ki de geldi.

Daha doğru bir zamanda olsaydı demediniz mi?

- Hayır! Her şey olması gerektiği zamanda oluyor. Zeyno kendi içimde değişiklikler yaşamama sebep oldu, hálá da oluyor.

Son dönemde çocuğu olur olmaz o kadar çok boşanan var ki... Çiftlerin birbirine ayırdığı zaman dilimi azaldığı için çocuk evlilikleri olumsuz etkiliyor olabilir mi?

- Sonuçta çocuk tabii ki belirleyici bir unsur. Çocuğa adapte olurken, onu da kendi hayatımıza adapte ediyoruz ama onun her şeyimizi yönlendirmesine izin vermememiz gerekiyor. Çünkü bizim de bir hayatımız var.

Hayatınızda var olan ya da olmuş kadınlar çıkıp her şeyi anlatırken siz hiç konuşmadınız, neden?

<
/B>- Ben konuşmama taraftarıyım. Çünkü çok fazla konuşan erkeğin makbul olmadığına inanıyorum. Kadınlar konuşabilir, onların doğasında da bu var. Daha konuşkandırlar, daha çok ifade etmek isterler. Ben erkeklerin daha ağır kalması gerektiğini düşünüyorum.

Aşk nedir bilmiyorum

Hiç gerçekten aşık oldunuz mu?

- Bilmiyorum, aşkın nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum ki! Siz biriyle tanışırsınız ve çok hoşlandığınız bir insandır ama bu aşk mıdır, hoşlanma mıdır, etkilenmek midir, elektrik midir? Herkes buna farklı isimler takıyor. Birileri de aşk diyor.

Şimdiye kadar kimse için "Aşık oldum" demediniz mi?

- Hayır! Belki olmuşumdur da farkında değilimdir.

Arzu’nun bendeki yeri değişmez

Eski eşiniz Arzu Hanım’la gerçekten arkadaş kalabildiniz mi?

- Arzu her şeyden önce benim en yakın arkadaşımdı. Tanışır tanışmaz çıkmaya başlamadık. Neredeyse 5 sene arkadaşlık ettik, sonra flört ve evlilik geldi. Onun fikirleri her zaman çok önemlidir, hep de öyle olacak. Arzu Hanım’ın hayatımdaki yeri hiçbir zaman değişmeyecek. En sevdiğim varlığın annesi! Arzu Hanım ne kadar iyi olursa, benim kızım da o kadar iyi olur.

delfin23
04-08-07, 07:32
Doktorlar'a Dev Transfer

Taşfırın erkeği estetikçi olacak. Medyapım,Aysun Kayacı'nın sıkılıp ayrıldığı "Doktorlar"dizisine yeni sezonda bomba bir transfer yapacak.
"Çocuklar Duymasın" dizisindeki "Taşfırın erkeği Haluk tiplemesiyle yıldızı parladıktan sonra bu rolün önüne geçecek yeni bir karakter yaratma sorunu yaşayanTamer Karadağlı,bu kez şeytanın bacağını kıracak.
Çünkü Karadağlı yeni dizisinde bıçak sırtı bir rolle ekranda olacak.Karadağlı Show TV'de ekrana gelen dizide estetik cerrahını oynayacak.
Karadağlı'nın dizide canlandırdığı doktor,estetik cerrahi konusunda süper ama ahlak konusuda sıfır bir tip...
Bu karakter aslında tanıdık bir isim.Dizinin senaaristleri Karadağlı'nın canlandıracağı rolü,bir dönem ünlü bir işadamınıneşi ve kızıyla aşk yaşadığı iddiasıyla sosyetede aylarca konuşulan ünlü doktordan esinlenip yazacak.
Şayet "Doktorlar'"'ın senaristleri bu ahlak konusunda fukara ama yetenek konusunda süper estetikçiyi yazarken biryerlerde çekinmezlerse yeni yayın döneinde Karadağlı hayli tartışma yaratacak bir karakterle dizi izliyicilerinin karşısına çıkacak.

delfin23
04-08-07, 10:28
Tamer Karadağlı'nın Doktorlar dizisine girmesine çok sevindim.Tamer Bey'in oyunculugunu çok begeniyorum umarım bu dizide kendisini bulur ve kötü günleri arkasında bırakarak sadece oyunculuğuyla var olur

doktorcu-el
04-08-07, 10:42
Tamer Karadağlı'nın Doktorlar dizisine girmesine çok sevindim.Tamer Bey'in oyunculugunu çok begeniyorum umarım bu dizide kendisini bulur ve kötü günleri arkasında bırakarak sadece oyunculuğuyla var olur

sana katılıyorum arkadaşım çok kaliteli ve başarılı bir oyuncu bende çok mutlu oldum diziye girmesine eminim rolunun hakkını yine vericek ve söz edilen bi karakter olucak:icon_whis

yessi
11-08-07, 09:47
tamer abi doktorlarda oynamayacak arkadaşlar. yeni sezonda başka bir dizide oynamak için anlaşma yapmış.

delfin23
19-08-07, 08:21
Tamer Karadağlı gibi bir oyuncunun Seda Sayan gibi bi