Tüm Versiyonu Göster : Sanem Çelik

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5

hekimoglu64
30-09-07, 11:35
Canim HosGeldinn..;)
tabiiki seni aramiza alirizz..:)
aslinda evet..sanem kurtlar Vadisinde oynasa..
cok güzel olurdu..
Aslinda bende sanemii öle bir roldee görmekde isterdim acikcasii..;)

tskederim benide araniza aldiginiz icin sanemcok güzelgercekten kurtlarda olsa
gercekten hem güzzeligiyle hem sert havasiyla cokseykatacak sanemi cok seviyorum begeniyorum cok basarili aliye dizisine sankioynamiyorduda yasiyor gibiydi o kadar gercekciki gercek bir oyuncu gercekten

saygilar....

tatli_kizim
30-09-07, 11:37
tskederim benide araniza aldiginiz icin sanemcok güzelgercekten kurtlarda olsa
gercekten hem güzzeligiyle hem sert havasiyla cokseykatacak sanemi cok seviyorum begeniyorum cok basarili aliye dizisine sankioynamiyorduda yasiyor gibiydi o kadar gercekciki gercek bir oyuncu gercekten

saygilar....

Vallahi Ben ilk önce bu Güzel Yorumun icin Tesekür edicem..:)
GeRcekten cok güzel $eyler diosun..
Evet..Aliye Dizisinde sanki yasiyordu..
Ben buna derim zatennn Oyuncu..
Dizide Oynamak degilde..Bize sanki YaSIyor o ani gibi geliyorr..
yanii oynamak degilde yaSatiyorr Sanem ..
Bu iste türkiyenin en iyi oyuncusu diyebilirim..:)
Evet..sanemmm Cok güzel Bir KAdin

hattori ha
30-09-07, 12:06
Hekimoğlu hoşgeldin aramıza. Sanem hiçbir zaman başlamış bir işe sonradan dahil olma taraftarı değil dolayısıyla bu Kurtlar Vadisi'nde oynaması isteğiniz hep hayal olarak kalacak gibi ama Pana Film Sanem Çelik'le Sanem'in başrolünde olduğu bu tarz bir efsane daha yaratabilir bence:D Çok da güzel olur. O yapımın senaristlerini çok başarılı buluyorum zaten. Hatta Buffy ile Angel dizilerinde olduğu gibi Sanem'le de Necati Şaşmaz bazı bölümlerde karşı karşıya gelirler falan:) Ne güzel olurdu.

http://img.photoamp.com/pa/07/09/30/gPDTApaUrL.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/09/30/gPDTApaUrL.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/09/30/7ShZ8pbhI.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/09/30/7ShZ8pbhI.jpg)

tatli_kizim
30-09-07, 12:11
nurcuum resimler icin tesekürler.!

PAMUK_MELEGIM
30-09-07, 12:17
HekimogluHosgeldin aramizaa..
Ben acikcasi kurtlar vadisinde oynmasini istmemem belki 1ci kurtlar vadisinde evet ama kurtlar vadisi pusuda degil bazi oyucnular degisik olsada ikinci sefer kurtlar vadisini herkes izlemek istemyiebilir bilmiyorum ben istememzdim=)))

nur resimler icin tesekurler ikinci resimi cok seeviyorum=)

adem771
30-09-07, 14:40
bakiyorum aramiza yeni arkadaslar eklenmis.. hepinize hosgeldiniz diyorum.. ben almanyadan adem. Kendimi de tanitmis olayim ..

arkadaslar aslinda kendime sanem gelmeden daha girmeyecem dedim ama dayanamiyorum iste .. acaba yeni haberler varmi?? eskiden olsa rüyalarima girerdi.. simdi iyice kayboldu..

aysima84
30-09-07, 15:47
ya aklıma ne geldi durup dururken anı işte birden geliyor insanın aklına:Pşimdi eskiden bir program vardı çat kapıydı sanırım ünlülerin evlerine gidiyordu defne joy foster(böyle yazılıyordu heralde:img-grin2)Mehmet Ali Alaboranın evine gitmişti işte Kara Melek oyuncularının evlerine gideceğiz demişti ben nasıl sevinmiştim,sonra demesin mi boşverin bayanları erkek oyuncuların evlerine gidelim:blink: hatta sanırım Sanem o zaman Mehmet Ali Alabora'yla aynı apartmanda oturuyordu kısacası gıcık olmuştum:img-icecr:img-grin2 göremedim evini diye ,eklediklerinize çok teşekkürler forumdaşlar:img-wink:bye

tatli_kizim
30-09-07, 16:38
bakiyorum aramiza yeni arkadaslar eklenmis.. hepinize hosgeldiniz diyorum.. ben almanyadan adem. Kendimi de tanitmis olayim ..

arkadaslar aslinda kendime sanem gelmeden daha girmeyecem dedim ama dayanamiyorum iste .. acaba yeni haberler varmi?? eskiden olsa rüyalarima girerdi.. simdi iyice kayboldu..

Yhok Adem yeni bir haber malesef yok..:(
Bekliyoruz iste ölee..

aysimaciim..Keske sanemimin evini gösterseydii..:)

hattori ha
30-09-07, 18:48
ya aklıma ne geldi durup dururken anı işte birden geliyor insanın aklına:Pşimdi eskiden bir program vardı çat kapıydı sanırım ünlülerin evlerine gidiyordu defne joy foster(böyle yazılıyordu heralde:img-grin2)Mehmet Ali Alaboranın evine gitmişti işte Kara Melek oyuncularının evlerine gideceğiz demişti ben nasıl sevinmiştim,sonra demesin mi boşverin bayanları erkek oyuncuların evlerine gidelim:blink: hatta sanırım Sanem o zaman Mehmet Ali Alabora'yla aynı apartmanda oturuyordu kısacası gıcık olmuştum:img-icecr:img-grin2 göremedim evini diye ,eklediklerinize çok teşekkürler forumdaşlar:img-wink:bye

Aa tuba evet ben o programı hatırlıyorum. Starda yayınlanırdı. Çok severdim daha doğrusu defne joyun muhabbetini severdim eğlendirirdi. O programı izlerken hep ya keşke Sanem'in de evine gitseler derdim. Demek öyle bi diyalog geçmiş :) Memolinin evine gittikleri programı kaçırmışım. Keşke Sanem'in evine de gitselerdi çok eğlenceli olurdu o program ama belki Sanem istememiştir evini gezdirmeyi. ya böyle arada eskiye gitmek çok güzel oluyor.

loralai
01-10-07, 00:19
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz diyim güzel yorumlar ve resimler için de teşekkürler ayy tuba bende hatırlıyorum o proğramı harika bir proğramdı keşke sanemin evine gitseydi ve şuan onun videosuda elimizde olsaydıı (abarttım galiba ) memoliye gittikleri proğramı kaçırmışım bende geçen memoli için açılan bir siteyi gezdim bir röpü vardı memolinin başlığıda 'memolinin evi yol geçen hanı ' gibi bişeydii öğrencilik yıllarından beri sınıfça memolide kalırlarmış arada onların sınıfı yani saneminde 15 kişiymiş ve bazen 15 kişi bile kalırlarmış o evde hatta hepsi aynı sene mezun olmuş ve memoli belkide başarılı olmamızın sebebi benim evimde toplanmamızdı çünkü hep beraber çalışırdık diyodu ve memoli asla şikayetçi olmazmış tam tersi herkesi başında istermiş tabi ben bunları okuyunca kimi düşündüm bilin bakalımm asla tahmin edemezsiniz tabiki sanoşumu oda kalıyodu demekki bu 15 kişiylee ayyy ne güzelll yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffff offfffffff sanemmm offffffffffffff

gülçiçek
01-10-07, 14:39
Canim HosGeldinn..;)
tabiiki seni aramiza alirizz..:)
aslinda evet..sanem kurtlar Vadisinde oynasa..
cok güzel olurdu..
Aslinda bende sanemii öle bir roldee görmekde isterdim acikcasii..;)

pınarcım SANEMİN o güzel görüntülerini eklediğin
için teşekkürleer :img-yes:
bide ne zaman SANEM ÇELİĞİ görürüz ekranda bilmem ama umarım dönüşü muhteşem olacaktııır....
yakın zamanda göremicemiz bi gerçek aslında kimbilir ne zaman.....
SANEMDEN başka kimse bilmiyor doğrusu.....:(:(:(
mevlam herşeyi istediği gibi versin zümrüt gözlüme:img-yes:

gülçiçek
01-10-07, 14:58
:icon_sad::icon_sad:Immm şimdi söyle... Önce bir adet sinema filmi istiyorum orada ya da burada. Ama tabii Sanem'in ingilizce konuşmasını acayip merak ettiğim için şu çıkan haberlerin doğru olmasını ve Mehmet Günsür gibi onu da bir Hollywood filminde başrolde izlemek istiyorum. Sonracıma buraya gelsin bir dizide oynasın. Ama öyle böyle bir dizi değil en az daha önceki dizileri olan Kara Melek ve Aliye gibi efsane olacak, ortalığı birbirine katacak bir dizide oynasın. Dizi sırasında tiyatro zor ama -tabii Sanem her zaman oynadığı dizinin her sahnesinde olduğu ve o diziyi sırtladığı için- yaz tatilinde bir sinema filminde daha oynasın. Sonra dizi en fazla iki sezon sürsün sonra dizi bitince de tiyatroya geçiş yapsın. Bir süre de öyle izleyelim. Böyle yani.. Beni mutlu etmesi için gördüğünüz gibi pek bir şey yapmasına gerek yok. Bir zahmet mesleğine devam etsin yani kısacası. Hekimoğllu benim de aynen hayalim Kurtlar Vadisi gibi bir dizide Sanem'in oynaması. Eminim muhteşem olur.:img-in_lo Hıı bir de gülçiçekçim Sanem yeniden siyah saçlı olursa ve Aliye gibi zavallı, uyuz bir karakterden daha güçlü bir karakterle karşımıza çıkarsa çok mutlu olucam. Tabii Aliye de kendi ayakları üstünde duran bir karakterdi ama olsun yine de ben cıvıl cıvıl izlemek istiyorum Sanem'i. Artık şu ekranlardaki Aliye'den sonra ortaya çıkan sessiz, mağrur, melek gibi habire ağlayan kadınlardan fenalık geldi.:img-pilot Esracım ben de acaba yine ne yumurtladılar diye bu foruma çok girdim ama artık içim rahat. Kim ne yazarsa yazsın artık tek satır cevap alamayacaklar benden bundan sonra. Bir de biliyorsun periyodik olarak saldırıyorlar. Hep nedense Sanem'den bir haber çıkmasına rastlıyor.:icon_whis Özellikle tmc dizisinde oynayacak haberleri çıktığında ne kudurmuşlardı yaa... Bir de gerçek nickleriyle de yazamıyorlar. Sanki hangi forumların yapabileceğini tahmin edemiyoruz. Cık cık cık...:) Pınarcım resimler için çoook teşekkürler...

nur yine herzamanki gibi yorumuna katılıyorum ....zaten pek fazla bişeyde istememişsin ...eeeeee bu kadar ara verirse dönüşünde hiiiç boş durmaması lazım ...SANEMİ görmek istiyoruz dediysek sadece sadece işinin başında ve iyi programlarda....bu kadar kendini saklaması onun sevenlerine yaptığı haksızlık.

ben SANEMİN ses tonunu çoook beğeniyorum ,seviyorum açıkcası çekeceği projedeki sahnelerinde cümleleri uzun olursa müthiş oluuur..... ...aliyede malum iki kelimeyi geçmiyordu....halbuki performansını gösterebileceği diziyi sonraları nasılda bozdular neyse yine girmeyeyim aynı konulara.....
yine başladım şöyle olursa iyi olur ,böyle olursa nasıl olur offff SANEM ÇELİK bi kaç sene daha ortalarda YOOOOOK buda inanmak istemediğim koca bi gerçekkkkkkk:img-in_lo:img-in_lo
resimlere teşekkürler canım....hatırlıyormusun sen ve bazı arkadaşlarda olmasa kim ekler demiştim bi keresinde .....haksızmıyım:img-wink:

hattori ha
01-10-07, 15:31
Haklıymışsın Gülçiçek’çim haklı.:img-yes: Ama ben tüm arkadaşlara hak veriyorum.(Aliye'nin bitiminden itibaren forumu terkedenler hariç:icon_whis) Bu yıla hatta birkaç ay öncesine kadar yine çoğunluk buradaydı ama tabii ki bu en son vatan gazetesinde çıkan "bütün dizi tekliflerini reddetti, Amerika'daki film teklifini kabul etti, Türkiye'ye uzun süre dönmeyecek" haberinden beri çoğu kişi Sanem'e çok kızgın ve o nedenle artık yazmak dahi istemiyorlar. Tabii ki Sanem de orada şansını denemek ya da biraz daha eğitim almak istiyor, mesleği hakkında daha fazla şey öğrenmek ve ufkunu genişletmek, biraz dinlenmek falan istiyor. Ama biz sevenleri çok özlediğimiz için hep bir an önce dönmesini ve onu izlemeyi istiyoruz. Dolayısıyla bu dizi tekliflerini reddetti ve hala eğitim alıyor gibi haberler ben de dahil çoğumuzu deliye çeviriyor. Türkiye'nin en iyi eğitimine sahip yeni nesil kadın oyuncusuyken hala ne eğitimi diyoruz. Dön bir filmde, dizide oyna da izleyelim diyoruz ama Sanem sonuçta her şeyi mesleğinde en iyi olmak için yapıyor. Hiç dil eğitimi almadan yabancı filme atlasa asla mutlu olamayacaktık. Mantıklı düşününce Sanem’in yaptıklarına insan hak veriyor ama çok özledik çok fazla özledik. Bu nedenle Sanem’in sessizliği bu foruma da yansıyor ve forumumuz şu sıralar aktiflik bakımından en kötü günlerini yaşıyor maalesef. Sanem’in yeni projelerinin olduğu günleri yeniden yaşarız inşallah kısa zamanda. Ya gülçiçekçim birkaç yıl daha diyorsun ödüm kopuyor. O kadar uzar mı ya. Ben seneye falan mutlaka izlemek istiyorum artık. Bu arada sabah gazetesi yeni bir yazı dizisine başlamıştı dizilerle ilgili. Yazı dizisinin yarınki 3. bölümünde en çok tartışılan ve izlenilen dizi olarak Aliye dizisine de yer verecek.:img-in_lo

loralai
01-10-07, 16:23
gülçiçek ve nur bütün yorum ve isteklerinize katılıyorum özellikle isteklerinize ve istemekte haklı olduğumuzu düşünüyorum haber verdiğin içinde sağol nurcum mutlaka okuycam yarın kesin o malum olayada deyinirlerr ve bizde sinir oluruz umarım olmaz böyle bişey

hattori ha
01-10-07, 16:35
Ya aliyeden öyle uzun uzun bahsederler mi bilmem. zaten en çok tartışılan diziler binbir gece, aliye ve bebeğim başlığı altında ama yine de haber verim dedim. (bu arada bebeğim ne zaman tartışılmıştı yaa???:icon_whis Ben o dizinin bir bölümünü bile izlemedim.)

gülçiçek
01-10-07, 16:40
gülçiçek ve nur bütün yorum ve isteklerinize katılıyorum özellikle isteklerinize ve istemekte haklı olduğumuzu düşünüyorum haber verdiğin içinde sağol nurcum mutlaka okuycam yarın kesin o malum olayada deyinirlerr ve bizde sinir oluruz umarım olmaz böyle bişey

canım isteklerimizi beklentilerimizi istesekte aynı ne duyan var nede okuyan veeee uzun bi müddet böyle devam eder ne yazıkki:img-in_lo
öyle ciddi bi yazı dizisinde sanmamki böyle bi saçmalık olsun....
umarım gereksiz konulara girmezler....adı üstünde en çok tartışılan diziler...
özel hayata girmezler herhalde......

gülçiçek
01-10-07, 16:44
Ya aliyeden öyle uzun uzun bahsederler mi bilmem. zaten en çok tartışılan diziler binbir gece, aliye ve bebeğim başlığı altında ama yine de haber verim dedim. (bu arada bebeğim ne zaman tartışılmıştı yaa???:icon_whis Ben o dizinin bir bölümünü bile izlemedim.)

atvnin dizisi olduğu için yazmışlar....başkalarıyla karıştırdılar sanırım....
yazacaklarsa geriye bi baksınlar neler var neler.....
bence dizilerlerden sonra oyuncularla ilgili yazı dizisi yapsalar hiç fena olmazzz:img-wink:

hattori ha
01-10-07, 16:50
Bence de o diziye gelene kadar ne diziler vardı yani. Aliye tamam mutlaka olmalı da binbir gece -ki öyle çok matah bir konu nedeniyle tartışılmamıştı- ve bebeğim yerine daha güzel diziler alınabilirdi. neyse. Ya oyuncuları bilmem de şöyle Sanem hakkında sayfalarca yazılar yazılsa dizi dizi yazılar yazılsa:) çok mutlu olurum. Aliye zamanında ne güzel oyunculuğunu öve öve bitiremmeişlerdi her köşe yazaırının yazısında Sanem Çelik aşağı Sanem Çelik yukarı. ahhh ahh Sanem ne zaman ortaya çıkacak yaa...

gülçiçek
01-10-07, 17:00
Haklıymışsın Gülçiçek’çim haklı.:img-yes: Ama ben tüm arkadaşlara hak veriyorum.(Aliye'nin bitiminden itibaren forumu terkedenler hariç:icon_whis) Bu yıla hatta birkaç ay öncesine kadar yine çoğunluk buradaydı ama tabii ki bu en son vatan gazetesinde çıkan "bütün dizi tekliflerini reddetti, Amerika'daki film teklifini kabul etti, Türkiye'ye uzun süre dönmeyecek" haberinden beri çoğu kişi Sanem'e çok kızgın ve o nedenle artık yazmak dahi istemiyorlar. Tabii ki Sanem de orada şansını denemek ya da biraz daha eğitim almak istiyor, mesleği hakkında daha fazla şey öğrenmek ve ufkunu genişletmek, biraz dinlenmek falan istiyor. Ama biz sevenleri çok özlediğimiz için hep bir an önce dönmesini ve onu izlemeyi istiyoruz. Dolayısıyla bu dizi tekliflerini reddetti ve hala eğitim alıyor gibi haberler ben de dahil çoğumuzu deliye çeviriyor. Türkiye'nin en iyi eğitimine sahip yeni nesil kadın oyuncusuyken hala ne eğitimi diyoruz. Dön bir filmde, dizide oyna da izleyelim diyoruz ama Sanem sonuçta her şeyi mesleğinde en iyi olmak için yapıyor. Hiç dil eğitimi almadan yabancı filme atlasa asla mutlu olamayacaktık. Mantıklı düşününce Sanem’in yaptıklarına insan hak veriyor ama çok özledik çok fazla özledik. Bu nedenle Sanem’in sessizliği bu foruma da yansıyor ve forumumuz şu sıralar aktiflik bakımından en kötü günlerini yaşıyor maalesef. Sanem’in yeni projelerinin olduğu günleri yeniden yaşarız inşallah kısa zamanda. Ya gülçiçekçim birkaç yıl daha diyorsun ödüm kopuyor. O kadar uzar mı ya. Ben seneye falan mutlaka izlemek istiyorum artık. Bu arada sabah gazetesi yeni bir yazı dizisine başlamıştı dizilerle ilgili. Yazı dizisinin yarınki 3. bölümünde en çok tartışılan ve izlenilen dizi olarak Aliye dizisine de yer verecek.:img-in_lo

yaaa öğrenmenin yenilikler keşfetmenin yaşı ,zamanı yok tamam benimde kişisel düşüncem SANEMİDE bu konuda sonuna kadar destekliyorum .....şimdi canı ne istiyorsa gönlünden geçiyorsa yapmıcakta ne zaman yapacak yani........SANEM ÇELİK gerçekten bu ülkenin ennnn iyi eğitim almış ,oyunculuğuyla kendini ispatlamış yaşıtlarına göre kariyerinin zirvesinde bi oyuncu veeeeee SANATÇI büyüklerine göre ....tamam yurtdışında hem gelişsin bu arada boşda durmasın ......
eğer gerçekten haber doğruysa onun adına başka ne isteyebilirimki bişeyler yapacaksa yapsın filmini çeksin ülkemizdeki galasına geldiğini tvden gururla seyredelim....SANEMİ böyle güzel haberlerle görmek beni çoook mutlu edecek işte o zaman........yapmak istediğinde başarı dileklerim ,dualarım seninle SANEM ÇELİK:good::good:

gülçiçek
01-10-07, 17:03
Bence de o diziye gelene kadar ne diziler vardı yani. Aliye tamam mutlaka olmalı da binbir gece -ki öyle çok matah bir konu nedeniyle tartışılmamıştı- ve bebeğim yerine daha güzel diziler alınabilirdi. neyse. Ya oyuncuları bilmem de şöyle Sanem hakkında sayfalarca yazılar yazılsa dizi dizi yazılar yazılsa:) çok mutlu olurum. Aliye zamanında ne güzel oyunculuğunu öve öve bitiremmeişlerdi her köşe yazaırının yazısında Sanem Çelik aşağı Sanem Çelik yukarı. ahhh ahh Sanem ne zaman ortaya çıkacak yaa...

eee bende oyuncular derken SANEMİ kasttetmiştim canım....
öyle bişey olursa kadın oyuncular arasında SANEM mutlaka oluuuur....
artık benim için herşey hayal hayal hayal......:img-in_lo:img-in_lo

loralai
01-10-07, 17:07
hakikaten o bebğim ne zaman tartışılmıştı ayy allahım ne yapacaklarını şaşırdılar bencede sanem hakkında uzun uzun yazılar yazılsa süper olur yokluğunda avunurduk azcık aliye zamanında yazanlardan en çok hakkı devriminkilere bayılıyodum süper şeyler yazıyordu sanem için ahhh ahhhhhhhh nerde o eski günler offf ben çok umutsuzum sanemin döneceği konusunda napcam yaa dönmezse seneye unutmayamı çalışcam unutamam ki ama napıcam üffffffffffff inş dönerde bu sorularım boşa giderr

hattori ha
01-10-07, 17:43
Evet ahsencim bir yıl dayandık e hadi bir yıl daha sabır diyoruz ama ya gelecek sene de Sanem ortaya çıkmazsa... İşte o olasılığı aklımın ucundan bile geçirmek düşünmek bile istemiyorum. Öyle bir şey olursa ne yapacağımı ben de bilmiyorum:img-pilot dediğin gibi Hakkı Devrim Sanem'e hayran olan ve onun için güzel şeyler yazan kişilerden yalnızca bir tanesi. Biraz maziye dönelim. Çok değil bir yıl öncesi. 26.10.2006...Yazının Sanem Çelik'li kısmından alıntı...

«Aliye»den yola çıkarak, «dizi sektörü» üzerinde biraz duralım istedim
Hakkı Devrim

29/10/2006 (1816 kişi okudu)

Ben Aliye'yi beğenerek seyredenlerdenim. Hikâyenin sonuyla pek ilgilenmedim. Evet, sona doğru ne karar alacaklarını bilemedikleri ve konuyu yayıp tempoyu düşürdükleri doğrudur.
Konu bütünüyle bir meselemizi, evli, çocuklu kadınlarımız açısından önemli bir meselemizi işledi. Hikâye, diyaloglar, çekim ve yapım açısından da çok başarılıydı bence.
En önemlisi, Aliye'de bazılarını bu sayede tanıdığım, diğerlerini zaten bildiğim çok değerli oyuncuları seyretmenin hazzını duymaktı. Sanem Çelik'e en kısa ifadesiyle hayran oldum. (Kara Melek dizisini seyredememiştim.) Oyunculuğuna olduğu kadar kişiliğine de... İçlerinde çok değer verdiğim ve çok sevdiğim başka oyuncular da var:
Ayla Algan, Nejat İşler, Halit Ergenç, Barış Falay, Ayten Uncuoğlu, Ayşen Tunaboylu, Emel Çölgeçen, İlhan Şeşen, Ülkü Duru, Tayanç Ayaydın, Simge Selçuk, Mine Tugay, Derya Artemel, Ayberk Koçar, Su Dura...Hepsi, hepsi!
Aliye deyince her zaman, onları hatırlayacağım. Çok uyumlu ve değerli bir ekipti.

Radikal

http://213.243.28.21/haber.php?haberno=202895&tarih=29/10/2006

tatli_kizim
01-10-07, 17:49
Gülcicekciim resimler icin rica ederim..;)

hattori ha
01-10-07, 17:52
Bir tane daha... Başka eklemicem yaa Sanem'le ilgili yazılan harika yazıları okudukça hüzünleniyorum artık zaten...

...sebebi, Sanem Çelik'tir!

Oyuncunun halisi galiba, gazetelerde adı sık geçmeyenler arasından çıkacak. Beş altı hafta önce Aliye adlı dizide rastladım Sanem'e... Kara Melek'i hiç seyretmemişim.
Nejat İşler'i Gülbeyaz dizisinden, Mustafa Hakkında Her Şey filminden biliyorum. Hep aynı Nejat. Ayla Algan, rolünün hakkını verir. İlhan Şeşen'in tecrübeli bir oyuncudan farkı yok. Sinan'ı oynayan Halit Ergenç'i bir diziden hatırlıyorum. Çocukları oynayan Ayberk Koçar ile Beril Işık'a da bayıldım.
Aliye'yi hiç kaçırmadan seyreder «olduysam», sebebi bu rolü oynayan Sanem Çelik'tir.
- Nasıl oldu da önce görmedim, diye kendimi suçluyorum.
Melek'ten, beni Sanem'le tanıştırmasını istedim. (Kişisel arşiv sahibi olmanın nimetleri.) Meğer o, çok ünlü Kara Melek dizisinin başkahramanı Yasemin değil miymiş! Hani «Yılan Kadın» diye efsaneleşen...
- Sizde biraz Erkek Fatma'lık var mıydı, diye sormuş Hızır Tüzel (Radikal, 6 şubat 2000).
- İnsanda bir «yılan kadın»dan çok, küçük, haylaz bir kız çocuğu izlenimi uyandırıyor. Güzel, sevimli bir kız çocuğu..., diyor Emel Armutçu (Hürriyet-Pazar, 15 ekim 2000).
Onu ilk seyrettiğimde ben de (Aliye rolünde), «Çetin ceviz türünden güzel bir kadın ile ışıl ışıl sevimli bir kız çocuğu bir arada» diye düşünmüştüm; oyuncu olarak, bakışlarında bir ışık, dudaklarında bir çizgi kıpırtısıyla, göz açıp kapayana kadar birinden diğerine geçebilecek güçte.
Rastlantı yok hadisemizde. (Laf ebeleri! Yaşlılığın bakın bir faydası da bu. Ne anlama gelir endişesi duymadan, içinizden geçeni söyleyebilirsiniz.) Sanem Çelik'ten söz etmek güzel bir meşgale. Sanem Çelik olmak da öyledir herhalde!
On bir yıl bale yaptıktan sonra geçmiş tiyatroya. Yıldız Kenter'in, Haldun Dormen'in öğrencilerinden. Dormen, Hangisi Karısı'nda ona rol vermiş. Yaban filminde ilk rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Filler ve Çimen'deki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini almış. (Rastlantı yok, dedim ya!)
Ama asıl Kara Melek'teki Yasemin rolünde yıldızlaşmış. Hızır Tüzel, doğru teşhisi o zaman koymuş: «Sessiz ve derinden gitmeyi, ayrıca hızını ayarlamayı da iyi biliyor». Üzerine yapışıp kalan «kötü kadın» rolünü tadında bırakmayı bilmiş; «Tükenmeden bitirmeyi bilmek» diyor kendisi buna.
Onu tiyatroda da seyredeceğimiz günü beklerken, Aliye'de tadını çıkarmaya bakın. (atv'de).
Radikal- Hakkı Devrim

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=140338

PAMUK_MELEGIM
01-10-07, 17:59
Aliye'yi hiç kaçırmadan seyreder «olduysam», sebebi bu rolü oynayan Sanem Çelik'tir.

iste bu soze bayildim;)

Ilk yazida cok guzel evet aliye deyince aklina gelen ilk seyler kalitesi,kadrosu,konusu=)

hattori ha
01-10-07, 19:18
yaaa öğrenmenin yenilikler keşfetmenin yaşı ,zamanı yok tamam benimde kişisel düşüncem SANEMİDE bu konuda sonuna kadar destekliyorum .....şimdi canı ne istiyorsa gönlünden geçiyorsa yapmıcakta ne zaman yapacak yani........SANEM ÇELİK gerçekten bu ülkenin ennnn iyi eğitim almış ,oyunculuğuyla kendini ispatlamış yaşıtlarına göre kariyerinin zirvesinde bi oyuncu veeeeee SANATÇI büyüklerine göre ....tamam yurtdışında hem gelişsin bu arada boşda durmasın ......
eğer gerçekten haber doğruysa onun adına başka ne isteyebilirimki bişeyler yapacaksa yapsın filmini çeksin ülkemizdeki galasına geldiğini tvden gururla seyredelim....SANEMİ böyle güzel haberlerle görmek beni çoook mutlu edecek işte o zaman........yapmak istediğinde başarı dileklerim ,dualarım seninle SANEM ÇELİK:good::good:

Ahh gülçiçek gala dedin de Sanem Çelik gözümün önüne geldi tüm güzelliğiyle... Tüm galalarda ödül törenlerinde özel davetlerde zaten göz kamaştırmıştır hep. umarım bu film doğrudur galası için de Türkiye'ye gelir herşey Sanem Çelik için çok güzel, istediği gibi olur inşallah. bize de senin dualarına amin demekten başka bir şey kalmıyor. Umarım bunlar hayal olarak kalmaz...
evet esra o söze ben de bayıldım. Uğruna dizi izlenilen güzel diye boşuna demiyorlar. Kara Melek 32. bölümün resimlerini çektim. bugün ekleyebilirsem bugün, olmazsa yarın eklerim tabii site uyuzluk yapmazsa.

tiyatrocu_kiz
01-10-07, 19:40
Eklenen herşey için çok teşekkürler öncelikle...
Sonralıkla hekimoğlu hoşgelmişsin arkadaşım !...(Seni bir yerden gözüm ısırıyor ama....)
Nurum canım cicim sen bir ara gitdip gelmişsin galiba .
Ah burda olcaktım ki sana destanlar dökücektim ama gerek kalmamış diğer arkadaşlar bunu zaten yapmışlar sanırım :)
Bak biliyosun benim kızıcağımı böyle şeyleri ben yokken yapıyosun dimi tatlım :)
Sizide boş bırakmaya gelmiyo be bacım :)
Harbi aile olduk biz yaa .
Biri yok olunca içimiz burkuluyo !..

Ayrıcaaaaaaaaaaa
Gülçiçeğimmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Nerelerdesin sanal dostummmmmmmmmm
Çok özledim seniiiiii:)
HoşgeldiiiiiiiiiN!...

Gerçekten çok zor günler geçiriyorum foruma pek giremiyorum ama bu kadar çok ara vermemeye gayret göstereceğim :)

bessie
01-10-07, 20:02
Çok kısıtlı bi sürede yine babamın ofisten yazıyorum..pc'yi gönderdik kargo ile en geç 10 gün sonra elimde inşallah..
Nur ve Pınar ekledikleriniz için çok teşekkürler ve yorumlarıyla katkıda bulunan herkes ellerinize sağlık:good:
Esra sormuşsun resimler gitmedi canım Allah'tan onları cdye atmayı akıl etmiştim.:img-wink:Kara Melek bölümleri ve Sanem'in videoları gitti olsun tamamlarım ileride..
BU FORUMDAN UZAK KALMAK ÇOK ZOR GERÇEKTEN:(
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz Sanem yokken yeni insanların katılması çok mutluluk verici..
Neyse çıkıcam şimdi..Kendinize ve foruma iyi bakın dememe gerek yok foruma çok iyi bakıyosunuz zaten:)Kendinize çok iyi bakın...

aysima84
01-10-07, 21:13
eklediklerinize teşekkürler:img-wink:Karamel bölümleri olacak o sitede ama şifreliye geçene kadar ki bölümlerde bile eksik varmış,neyse bu da olmayabilirdi.:img-cool2troestiki gözüm seneler geçiyor...(gönderdiğim insan belli:img-grin2)

ı.love.sanem
01-10-07, 21:35
eklediklerinize teşekkürler:img-wink:Karamel bölümleri olacak o sitede ama şifreliye geçene kadar ki bölümlerde bile eksik varmış,neyse bu da olmayabilirdi.:img-cool2troestiki gözüm seneler geçiyor...(gönderdiğim insan belli:img-grin2)
Selçuk D-Smart almayı planlıyor. Aradaki bölümler kaçıcak o alana kadar ama en azından elimizde daha fazla bölüm olur... Emeklerinize sağlık resimler süper. eni gelen arkadaşlara bende hoşgeldiniz diyorum. Gözde abla b.sayarının başına gelene çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum çünkü uzun zaman önce benimde başıma geldi. Üstelik ben cd yede atmamıştım her şeyim silinmişti :( Tamamlarsın canım biz yardım ederiz sana. Kendinize iyi bakın...bye

hattori ha
01-10-07, 23:04
Eklenen herşey için çok teşekkürler öncelikle...
Sonralıkla hekimoğlu hoşgelmişsin arkadaşım !...(Seni bir yerden gözüm ısırıyor ama....)
Nurum canım cicim sen bir ara gitdip gelmişsin galiba .
Ah burda olcaktım ki sana destanlar dökücektim ama gerek kalmamış diğer arkadaşlar bunu zaten yapmışlar sanırım :)
Bak biliyosun benim kızıcağımı böyle şeyleri ben yokken yapıyosun dimi tatlım :)
Sizide boş bırakmaya gelmiyo be bacım :)
Harbi aile olduk biz yaa .
Biri yok olunca içimiz burkuluyo !..

Ayrıcaaaaaaaaaaa
Gülçiçeğimmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Nerelerdesin sanal dostummmmmmmmmm
Çok özledim seniiiiii:)
HoşgeldiiiiiiiiiN!...

Gerçekten çok zor günler geçiriyorum foruma pek giremiyorum ama bu kadar çok ara vermemeye gayret göstereceğim :)

Saol dilekçim destanlar dökmüş kadar oldun. iyi ki burda yoktun. şimdi dilek okursa bu mesajı ortalık iyice birbirine girer diye korktum ama neyse ki mesaj zaman aşımına uğradığında okudun:) ne zamandır gözükmüyordun forumda böyle uzun süre kaybolma. O zor günleri bir ara konuşalım:img-wink: hekimoğlunu ben kurtlar vadisi ve bıçak sırtı forumundan biliyorum. Sen de büyük bir ihtimalle ordan biliyorsundur. hatta bıçak sırtı forumunda aliye kurtlar vadisinin reytingini geçti muhabbeti olmuştu da hekimoğlu arkadaşımız da iki dizi de efsane falan demişti. Öyle bir tanışıklığımız var yani. Ama sen başka forumdan biliyorsan onu bilemem.

loralai
01-10-07, 23:15
ayy gözdecim seni çok iyi anlıyorum bende yaşamıştım aynı şeyi ve çıldırmıştım ama onurcum başta olmak üzere arkadaşlar yardımcı oldu tamamladım herşeyii dilekcim seni burda görmek çok güzel bu kadar ara verme lütfenn bebişimmm

hattori ha
01-10-07, 23:46
Şöyle bir başlayalım devamı yarın...31.bölüm özeti

http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/iz2kObsd.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/iz2kObsd.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/oyxNgxi.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/oyxNgxi.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/7pUFpSmE.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/7pUFpSmE.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/Nvi7FY0rz.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/Nvi7FY0rz.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/ybsShSDIZ6.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/ybsShSDIZ6.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/lCXe0vhw.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/lCXe0vhw.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/1rJ0tIf.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/1rJ0tIf.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/DoEoiG.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/DoEoiG.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/r4coj.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/r4coj.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/YUgtr1NoN.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/YUgtr1NoN.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/iL1ISWTxB.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/01/iL1ISWTxB.jpg)

loralai
02-10-07, 00:30
nurum ellerine sağlık canım ama açılmıyo bende resimler neyse belki bir sorun vardır şuan daha sonra açılır sanırım

hattori ha
02-10-07, 06:50
ben görüyorum sende de açılır. Sayfayı yenile ya da resmin üstünde resmi göstere falan tıkla. açılır mutlaka.

tiyatrocu_kiz
02-10-07, 08:28
Saol dilekçim destanlar dökmüş kadar oldun. iyi ki burda yoktun. şimdi dilek okursa bu mesajı ortalık iyice birbirine girer diye korktum ama neyse ki mesaj zaman aşımına uğradığında okudun:) ne zamandır gözükmüyordun forumda böyle uzun süre kaybolma. O zor günleri bir ara konuşalım:img-wink: hekimoğlunu ben kurtlar vadisi ve bıçak sırtı forumundan biliyorum. Sen de büyük bir ihtimalle ordan biliyorsundur. hatta bıçak sırtı forumunda aliye kurtlar vadisinin reytingini geçti muhabbeti olmuştu da hekimoğlu arkadaşımız da iki dizi de efsane falan demişti. Öyle bir tanışıklığımız var yani. Ama sen başka forumdan biliyorsan onu bilemem.

ahhh bnm biriciğimsinyaaa.
Evet bıçak sırtında öyle bi olaydan ısırıyor gözüm :)
Neyseki herkes burda :)
(Konuşuruz zor günleri cicişim:) bnm zor günlerim bitmes:))
Bende daha sık girmeye çalışıcam inşallah :)))
Hastayım geberiyorum gitmedim staja :)
dinleniyim die evde durdum ama vucut alışmış 7 den beri ayaktayım :S
Neyse ...
Bu arada kara meleği hala izleyebiliyormusunuz yoksa kaldırıldımı ????

gülçiçek
02-10-07, 08:46
canım dilekcim ben geldim sen yoktun ....nerelerdesin bakııım.....merak etti sanal dostun tiyatrocu _kızı:img-yes:
SANEMİN sayfasına ara verince döndüğünde herkesi burda bekliyorsun....
bide SANEMCİM dönse rüya gibi :img-in_lo

gülçiçek
02-10-07, 08:49
Ahh gülçiçek gala dedin de Sanem Çelik gözümün önüne geldi tüm güzelliğiyle... Tüm galalarda ödül törenlerinde özel davetlerde zaten göz kamaştırmıştır hep. umarım bu film doğrudur galası için de Türkiye'ye gelir herşey Sanem Çelik için çok güzel, istediği gibi olur inşallah. bize de senin dualarına amin demekten başka bir şey kalmıyor. Umarım bunlar hayal olarak kalmaz...
evet esra o söze ben de bayıldım. Uğruna dizi izlenilen güzel diye boşuna demiyorlar. Kara Melek 32. bölümün resimlerini çektim. bugün ekleyebilirsem bugün, olmazsa yarın eklerim tabii site uyuzluk yapmazsa.

şunuda söylemeden geçemicem herkesin kıyafetleri aynı gittiği birbirine benziyor davetlerde yada galalarda SANEM ÇELİK herzaman olduğu gibi farkını konuşturuyordu....
umarım yine görme imkanımız olurrrr güzel gözlümü....

gülçiçek
02-10-07, 09:00

iste bu soze bayildim;)

Ilk yazida cok guzel evet aliye deyince aklina gelen ilk seyler kalitesi,kadrosu,konusu=)

benim içinde geçerliydi diziyi seyretmemdeki tek etken ilk etepda
SANEM ÇELİKTİ:img-yes:
sonra kadroyu görünce SANEMİN yanına çoook yakıştırmıştım hepsini..birbirinden muhteşem oyuncular...şimdi onları başka yerlerde görünce gözüm hala SANEMİ arıyor.....
ne heyecan vericiydi reklamını görmek offfff diziden ümidimi kestimde yapacağı söylenen sineması gerçekten çekiliyormu acaba:img-in_lo.

gülçiçek
02-10-07, 09:06
ben görüyorum sende de açılır. Sayfayı yenile ya da resmin üstünde resmi göstere falan tıkla. açılır mutlaka.

çooook tatlı çıkmış ......memoliylede yakışıyorlar ikili olarak.....
nasıl durmuşlar öyle nede sevimliler....
şimdi böyle bi dizi yok karamelekte farklıydı SANEM ne şahane yansıtmıştı bizlere.....
eklediğin için teşekkürleeeeeeeeer canım:img-yes:

PAMUK_MELEGIM
02-10-07, 09:53
benim içinde geçerliydi diziyi seyretmemdeki tek etken ilk etepda
SANEM ÇELİKTİ:img-yes:
sonra kadroyu görünce SANEMİN yanına çoook yakıştırmıştım hepsini..birbirinden muhteşem oyuncular...şimdi onları başka yerlerde görünce gözüm hala SANEMİ arıyor.....
ne heyecan vericiydi reklamını görmek offfff diziden ümidimi kestimde yapacağı söylenen sineması gerçekten çekiliyormu acaba:img-in_lo.

Aynen Gulcicek bende simdi oyleyim
mesela Halit ergenc i binbir gecede gorunce
nerde benim sanemim diyorum=(

Ya bu Aliyenin Sinema filmi olsaydi muthis olurda yaa
Kurtlar vadisinin , Deli yuregin , emret komutanim vs vs
sinema filmleri oluyordu neden aliyenin ki olmuyo=((

Dilekk bakk bukadar ara verme
seni burda daha fazla gormek istiyoruz=)

hattori ha
02-10-07, 15:58
esracım olmak üzereydi hatta baya bir haber çıktı Aliye'nin sinema filmi çekilecek, asıl final büyük bir aşk hikayesinin anlatılacağı filmde yapılacak diye ama sanırım tüm oyuncular ikna edilemediler ve o proje rafa kalktı. Belki ileri bir tarihe ertelenmiştir ya da tamamen vazgeçmişlerdir.

Resimlere devam ediim... Sanem ve Memoli...:img-in_lo Ne güzel ikili olmuşlardı günümüzün Türkan Şoray'ı ve Tarık Akan'ı gibi...

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/2bd2SYE6.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/2bd2SYE6.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/utm5X.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/utm5X.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/66Sq2SFuM9.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/66Sq2SFuM9.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/8UHtWJ8z.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/8UHtWJ8z.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/FHTwZ.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/FHTwZ.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/XndP8qK7Vg.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/XndP8qK7Vg.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/6gxEb9gz.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/6gxEb9gz.jpg)

hattori ha
02-10-07, 16:02
http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/5VYNwa6gJ.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/5VYNwa6gJ.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/3lHwzJM.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/3lHwzJM.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/xWp3K.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/xWp3K.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/fII40cNr.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/fII40cNr.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/DMhreyvFsq.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/DMhreyvFsq.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/X23B8K.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/X23B8K.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/vFhf3ND.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/vFhf3ND.jpg)

hattori ha
02-10-07, 16:06
http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/JGRNjPNEQ.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/JGRNjPNEQ.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/Ga4lz24.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/Ga4lz24.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/SYivfc.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/SYivfc.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/nCklndOk.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/nCklndOk.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/9TMll0Tr.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/9TMll0Tr.jpg)

arkadaş
02-10-07, 16:07
http://img337.imageshack.us/img337/8562/minetugayaliye19beb7.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
02-10-07, 16:11
http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/7gfjuD.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/7gfjuD.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/eCbarDof6E.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/eCbarDof6E.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/FremMX1.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/FremMX1.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/4g2w0L.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/4g2w0L.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/VLho4.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/VLho4.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/XHASfn.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/XHASfn.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/nFqWZtG.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/nFqWZtG.jpg)

hattori ha
02-10-07, 16:14
http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/H87RXHc2I.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/H87RXHc2I.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/k3omkYkn.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/k3omkYkn.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/VBfoC.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/VBfoC.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/uld6hybIx.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/uld6hybIx.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/6ZUYK2B.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/6ZUYK2B.jpg)

hattori ha
02-10-07, 16:19
http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/VUKfRAXVW.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/VUKfRAXVW.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/FYDxK.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/FYDxK.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/XhsxZU5MJE.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/XhsxZU5MJE.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/z2AyZ9.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/z2AyZ9.jpg)

hattori ha
02-10-07, 16:26
http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/usaUUEx.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/usaUUEx.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/DzjcXEkg.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/DzjcXEkg.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/OUJes.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/OUJes.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/tCbDGOavH.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/tCbDGOavH.jpg)

hattori ha
02-10-07, 16:30
http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/atFXtSGMBP.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/atFXtSGMBP.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/SdRi1N9.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/SdRi1N9.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/6eYv6fLzGA.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/6eYv6fLzGA.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/2QRkFk.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/2QRkFk.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/k0LRuUYCh9.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/k0LRuUYCh9.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/aE6wTGJNVg.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/aE6wTGJNVg.jpg)

hattori ha
02-10-07, 16:37
http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/t2stcr.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/t2stcr.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/OiCYB.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/OiCYB.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/OE0osBq.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/OE0osBq.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/vCi7up.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/vCi7up.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/q37rVyIZ.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/q37rVyIZ.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/9T6NK.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/9T6NK.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/e20kkp.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/e20kkp.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/lmEBTIqy.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/lmEBTIqy.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/lJBn6r.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/lJBn6r.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/mxLMwY.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/mxLMwY.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/wKhkUqq.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/wKhkUqq.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/z1Yps.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/z1Yps.jpg)

hattori ha
02-10-07, 16:43
http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/OK7FgI.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/OK7FgI.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/5wdZ3bXy.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/5wdZ3bXy.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/xY2ZS1.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/xY2ZS1.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/CtpidEcw.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/CtpidEcw.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/nvyDK.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/nvyDK.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/7ochsSHK.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/7ochsSHK.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/sG9grH.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/sG9grH.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/uWonB.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/uWonB.jpg)

Devamı az sonra...bye

loralai
02-10-07, 16:54
nurum balım peteğim napmışın kız sen sayfayı süslemiş 23 nisan şenliği gibi yapmışsın haahaa iğrenç bi benzetme oldu farkındayım neyse bebişim ellerine sağlık çok uykum var kafam yeründe değül ondan beyle saçmaladum neyse ben şimdi gidiyim parfümümü sıkıp koklaya koklaya oturıyım ayy üzerime buhranlar çöktü hadi grş daha sonraaaaaa

hattori ha
02-10-07, 17:05
ahsen harbi manyaksın haa :) içine burhanın ruhu kaçmış biraz az avrupa yakası izle bebişim:) Neyse bişe diil canım benim. Devem edicem biraz sonra.

hattori ha
02-10-07, 17:25
http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/3iMDJ6r.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/3iMDJ6r.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/eyOdg71d5l.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/eyOdg71d5l.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/vJ2vYy.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/vJ2vYy.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/V96AeD.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/V96AeD.jpg)

hattori ha
02-10-07, 17:28
http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/kOoO6.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/kOoO6.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/9PRiH0l.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/9PRiH0l.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/0nrZwtO8O.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/0nrZwtO8O.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/b4o712WbFH.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/b4o712WbFH.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/BeXcI.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/BeXcI.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/enknTZ.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/enknTZ.jpg)

http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/smuMfJrq.jpg (http://img.photoamp.com/pa/07/10/02/smuMfJrq.jpg)

ve bittiii...

loralai
03-10-07, 00:26
ay nurum çok izlediğimden değil hatta artık yaprak dökümünden dolayı ancak reklam aralarında izliyorum ama bende bir tiyatroculuk ruhu var yani her gördüğüm şeyi taklid eder uygular oruha bürünürm ayuptur söylemesi eeee nede olsa sanem takipçisiyiz (hayran kelimesinden çok hoşlanmıyorum artık takipçisiyim kelimesini yada beğeniyorumu kullanmayı tercih ediyorum bunuda neden açıklama ihtiyacı duyduysam işte) ya bende hep anormal sattlerde yazıyorum ya sahurda yada gece yarıları neyse yatıyım bari yarın dershanem var offffffff össye hazırlanmak ne zor işmiş yavvvvvvvvv depresyona girdim

hattori ha
03-10-07, 00:59
oy oy oy bizim forum hepten göçmüş yav. bu saat olmuş bir ahsenim yazmış:) Neyse artık alışalım Sanem dönene kadar forum böyle olur. ahsencim kolay gelsin ne diim allah sabır versin. bu sene baya bir össye hazırlanan var forumumzda çiğdem buğsem gökçe falan birileri daha hazırlanıyordu. kimimizin zaten okulu var bazılarımızın işten güçten başını kaşıyacak vakti yok. iyi ki Sanem bu sene gelip de dizi çekmemiş canım. hepimiz iyice derslerimize yoğunlaşırız.:) (bu da züğürt tesellisi olsa gerek:icon_whis)

gülçiçek
03-10-07, 08:26
gece yazamadım fırsat bulup şimdi aktarmaya çalışım bari....
gecenin bi yarısı ütü yaparken o sırada tvde nevar ne yok diye bakarken:img-yes:magazinin birinde filiz akına sizin dört yapraklı goncanız kim diye sorduklarını geçtiler.....eeeeee bende durdum tabi SANEMİDE söyler diye öylede oldu....yalnız durumuna çooook üzüldüğünü ...oyunculuğunu beğendiğini olaydan sonra ortalarda gözükmediğini ....hiçbişey yapmadığını....
sonrada SANEM bi gün tekrardan kaldığı yerden işlerine devam eder gibi biiki kelam etti işte ....o sırada insanlarda nasıl bi izlenim bıraktığına üzüldüm....
aslında bakıldığında biraz haklılık payı var gibi oda bi gerçek.....
öyle düşünmesemde......ama şuda bi gerçek duyarsız bi insan olmadığını biliyoruz.....ahhhh tvde bi iki saniyede görmek ne güzeldi ekranda izlemeyi özlemişşim:img-in_lo hadi SANEM yok yeni biişi yok anladık.....eskilerin tekrarını bari verseler....ne bekliyorlar...

tatli_kizim
03-10-07, 08:39
resimler cok güzel hersey icin cok tskler..:)
birazda ben resiim eklim..aliye resimler..
kaldigim yerdenn devam..
http://www.loadtr.com/b-124835-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124836-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124837-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124838-klll.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 08:45
http://www.loadtr.com/b-124839-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124840-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124841-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124842-klll.jpg

gülçiçek
03-10-07, 08:50
oy oy oy bizim forum hepten göçmüş yav. bu saat olmuş bir ahsenim yazmış:) Neyse artık alışalım Sanem dönene kadar forum böyle olur. ahsencim kolay gelsin ne diim allah sabır versin. bu sene baya bir össye hazırlanan var forumumzda çiğdem buğsem gökçe falan birileri daha hazırlanıyordu. kimimizin zaten okulu var bazılarımızın işten güçten başını kaşıyacak vakti yok. iyi ki Sanem bu sene gelip de dizi çekmemiş canım. hepimiz iyice derslerimize yoğunlaşırız.:) (bu da züğürt tesellisi olsa gerek:icon_whis)

össye çalışanlar,işinde gücünde olan herkese başarılar diliyorum:img-yes:
yine bu iyi hali ....sonrasını düşünmek bile istemiyorum....bu gibi durumlarda insanlar çokta sevseler eklenilenlerin ,yorumların hep aynı olduğundan sıkılıyorlar ne işimiz var diye düşünceye kapılıyorlar yani:img-in_lo
bizim gibiler ise ısrarla aynı resimlere burda bakmayı seviyoruz.....
bazı konulardan SANEME pay çıkararak konu açmayı onun üzerine yorum yapmayı pek bi sever olduuuk:img-yes:
eğer SANATÇI diye bişey varsa şu yaşadığımız dünyada bunu ennnn iyi yapanların başında SANEM ÇELİK geliyorsa hakkını vermek lazım.....
oyunculuğu ise tek kelimeyle muhteşem.....
her rolun altından çok rahat kalkabiliyor....
burda olsanda olmasanda fırsat buldukca seninleyim.....
zümrüt gözlüm...

tatli_kizim
03-10-07, 08:51
http://www.loadtr.com/b-124843-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124844-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124845-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124846-klll.jpg

gülçiçek
03-10-07, 08:52
ilk resimde nasıl ağlıyor canım yaaa ...
teşekkürleer pınarcım resimleri eklediğin için...

tatli_kizim
03-10-07, 08:54
http://www.loadtr.com/b-124847-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124848-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124849-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124850-klll.jpg

Rica Ederim GülCicekim..
Evet nasil agliyor canim benim yha...

tatli_kizim
03-10-07, 08:57
http://www.loadtr.com/b-124851-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124852-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124853-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124854-klll.jpg

gülçiçek
03-10-07, 08:58
ahsen harbi manyaksın haa :) içine burhanın ruhu kaçmış biraz az avrupa yakası izle bebişim:) Neyse bişe diil canım benim. Devem edicem biraz sonra.

aslında herhalini beğenirim hele makyajsız olduğu zamanlarda dahada güzel geliyor bana....amaaa siyah saçla gerçekten bi afet çok yakışıyor .....
bakmaya doyamıyor insan...resimleri eklediğin için teşekkürler canım......
ahsenin dediği gibi gece sayfayı şenlendirmişsin.....emeklerine sağlık:img-yes:

tatli_kizim
03-10-07, 09:00
http://www.loadtr.com/b-124856-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124857-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124858-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124859-klll.jpg

Sanem ailEyede cok telefon ile konusmus YaUww..:)

tatli_kizim
03-10-07, 09:05
http://www.loadtr.com/b-124860-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124861-klll.jpg
http://www.loadtr.com/b-124864-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124863-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 09:08
http://www.loadtr.com/b-124865-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124868-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124869-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124871-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124873-fff.jpg

gülçiçek
03-10-07, 09:10
gece nur karamelekle sayfaya canlılık kattı....
şimdi sen pınarcım aliyeyle ...
offfff bu diziyle ilgili konuştukca sinir oluyorum....
ne olduysa ondan sonra olduuu:img-in_lo

tatli_kizim
03-10-07, 09:12
http://www.loadtr.com/b-124875-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124877-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124881-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124882-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 09:16
gece nur karamelekle sayfaya canlılık kattı....
şimdi sen pınarcım aliyeyle ...
offfff bu diziyle ilgili konuştukca sinir oluyorum....
ne olduysa ondan sonra olduuu:img-in_lo

Canim gülcicekimm baska yapicak bisi ykki Sanemi beklemekden..:)
bizde resim ekliyoruz iste..
aslinda bu resimlerin hepsi sizde vardir..Ama ben bilmiyorum..
Yinede ekliyorum..Sanki SaneMe bisi yapiyorum gibime geliyor..:)

http://www.loadtr.com/b-124884-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124885-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124886-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124887-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 09:20
haa bide..Sanemin resimlerine bakarken..bütün DerTlerimi unutuyorum..
gece snaem ile yattik sabahda sanem ile uyanalim..:)
http://www.loadtr.com/b-124888-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124889-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124890-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124891-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 09:23
Seni ÖsLedim

Seni özledim
gittiğim her yerde özlemin var
inanmıyor kalbim sözlerime sensiz
seni özledim, sensiz her şey değersiz

unuttuğum büyük yalan
gururumdan arta kalan
sensiz düşman geçen zaman
seni özledim
o kader ki meşhur sanık
omzunda melekler tanık
içimde mektuplar yanık
seni özledim off
seni özledim

gittiğin günden beri hergün ikiz sanki
rakamlar düşüyor takvimlerden, üzerime üzerime
bıraktığın yerde gel de bul beni
bana bir gel desen o yolları hiç geçilmemiş sayarım
hafızamı kurban eder aslalardan cayarım
bir gel desen sana orucumu bozar sensizliğe doyarım
bana bir gel desen...
seni özledim..

gülçiçek
03-10-07, 09:24
bu bekleyiş çokkkk sürer daha sonunu göremiyorum ben:img-in_lo ....
doğrusunu yapıyorsun pınarcım.....eğer böyle bi forum varsa hemde insanlar dikkatle takip ediyorsa .....eskide olsa niye eklenmesinki hepsi birbirinden muhteşem resimler.....
sen devam et resimleri eklemeye canım:img-wink:....

hattori ha
03-10-07, 09:26
gece yazamadım fırsat bulup şimdi aktarmaya çalışım bari....
gecenin bi yarısı ütü yaparken o sırada tvde nevar ne yok diye bakarken:img-yes:magazinin birinde filiz akına sizin dört yapraklı goncanız kim diye sorduklarını geçtiler.....eeeeee bende durdum tabi SANEMİDE söyler diye öylede oldu....yalnız durumuna çooook üzüldüğünü ...oyunculuğunu beğendiğini olaydan sonra ortalarda gözükmediğini ....hiçbişey yapmadığını....
sonrada SANEM bi gün tekrardan kaldığı yerden işlerine devam eder gibi biiki kelam etti işte ....o sırada insanlarda nasıl bi izlenim bıraktığına üzüldüm....
aslında bakıldığında biraz haklılık payı var gibi oda bi gerçek.....
öyle düşünmesemde......ama şuda bi gerçek duyarsız bi insan olmadığını biliyoruz.....ahhhh tvde bi iki saniyede görmek ne güzeldi ekranda izlemeyi özlemişşim:img-in_lo hadi SANEM yok yeni biişi yok anladık.....eskilerin tekrarını bari verseler....ne bekliyorlar...

yaa uff yaa... yine bunu okuyunca çok üzüldüm. Filiz Akın'ın Sanem'in ismini yeniden vermesi çok güzel. Paylaştığın için teşekkürler gülçiçekçim. Köşe yazılarında da birçok kez Sanem'i çok beğendiğine değinmiş ya da röportajlarında hep Sanem'in en beğendiği oyuncular arasında olduğundan bahsetmişti. Off yaa. ne zaman işlerine kaldığı yerden devam edecek. Gülçiçek ben de bazen hiç bu aliye dizisinde oynamasaydı diyorum. Sanki bunlar o zaman hiç olmazmış gibi. Çok üzülüyorum çooook.... Sanem'imize ne zaman kavuşucaz. Neden mahrum kalıyoruz bu kadar iyi bir oyuncudan varlığıyla yokluğu bvir olan bu kadar insan varken... Şuna bak yokluğunda bile her fırsatta hatırlanıyor...:img-in_lo Haberde Sanem'in görüntülerine de yer verdiler mi?

tatli_kizim
03-10-07, 09:27
http://www.loadtr.com/b-124892-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124894-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124895-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124896-ddd.jpg

Evet Gülcicek haklisin..
ooof offf..bekleyiss daha cok mu uzun sürer..:(
Her gün gectikce sanemin de gelme günüde yaklasiyoorrr demekdir..:(

tatli_kizim
03-10-07, 09:30
http://www.loadtr.com/b-124897-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124898-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124901-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124902-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 09:33
http://www.loadtr.com/b-124903-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124904-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124912-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124906-ddd.jpg

hattori ha
03-10-07, 09:34
http://www.loadtr.com/b-124839-klll.jpg

Pınarcım resimler için çok teşekkürler. Dünya üzerinde böyle bakıp böyle gülebilecek, böyle rol yapabilecek bu güzellikte tek bir insan daha olduğunu zannetmiyorum. Çok özelsin Sanem Çelik çoook ve seni çok seviyorum. Ya o gün bir programda bir dizi oyuncusu konuktu. Sabahın köründe çekimlere başlayıp gece yarılarına kadar çalıştıklarından bahsetti. O oyuncu öyle çok başrol değildi. Sanem Çelik gibi Aliye'nin her sahnesinde olan bir oyuncu acaba ne kadar çalışmıştır diye düşündüm bir an.:img-in_lo Canım benim yaa. İnşallah iyice dinlenip kendini toparlamıştır.

tatli_kizim
03-10-07, 09:36
http://www.loadtr.com/b-124907-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124908-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124910-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124913-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 09:40
an.:img-in_lo Canım benim yaa. İnşallah iyice dinlenip kendini toparlamıştır.
Resimler icin rica ederim nur :img-wink:
Yha bence kendini iyice toparlamisdir yani..
bir bucuk sene..nerdeyse iki sene olucakdir..
Bence toparlamisdir kendini ve dinlenmisdir..
Ve en yakin zamanda gelicekdir..:(

gülçiçek
03-10-07, 09:40
Seni ÖsLedim

Seni özledim
gittiğim her yerde özlemin var
inanmıyor kalbim sözlerime sensiz
seni özledim, sensiz her şey değersiz

unuttuğum büyük yalan
gururumdan arta kalan
sensiz düşman geçen zaman
seni özledim
o kader ki meşhur sanık
omzunda melekler tanık
içimde mektuplar yanık
seni özledim off
seni özledim

gittiğin günden beri hergün ikiz sanki
rakamlar düşüyor takvimlerden, üzerime üzerime
bıraktığın yerde gel de bul beni
bana bir gel desen o yolları hiç geçilmemiş sayarım
hafızamı kurban eder aslalardan cayarım
bir gel desen sana orucumu bozar sensizliğe doyarım
bana bir gel desen...
seni özledim..

offf bi mesaj yazacam durmadan bişey çıkıyor kalıyorum bu bölümde:img-in_lo
çoook güzel canım ....
hakikaten gittiği günden beri ekranlarda gözüm fazlasıyla aryor ...

tatli_kizim
03-10-07, 09:42
http://www.loadtr.com/b-124914-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124915-ddd.jpg
Pembe cok yakisoyr saneme yhaa..:)
http://www.loadtr.com/b-124917-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124918-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 09:45
http://www.loadtr.com/b-124919-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124920-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124921-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124922-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 09:48
http://www.loadtr.com/b-124923-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124924-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124925-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124926-ddd.jpg

gülçiçek
03-10-07, 09:49
yaa uff yaa... yine bunu okuyunca çok üzüldüm. Filiz Akın'ın Sanem'in ismini yeniden vermesi çok güzel. Paylaştığın için teşekkürler gülçiçekçim. Köşe yazılarında da birçok kez Sanem'i çok beğendiğine değinmiş ya da röportajlarında hep Sanem'in en beğendiği oyuncular arasında olduğundan bahsetmişti. Off yaa. ne zaman işlerine kaldığı yerden devam edecek. Gülçiçek ben de bazen hiç bu aliye dizisinde oynamasaydı diyorum. Sanki bunlar o zaman hiç olmazmış gibi. Çok üzülüyorum çooook.... Sanem'imize ne zaman kavuşucaz. Neden mahrum kalıyoruz bu kadar iyi bir oyuncudan varlığıyla yokluğu bvir olan bu kadar insan varken... Şuna bak yokluğunda bile her fırsatta hatırlanıyor...:img-in_lo Haberde Sanem'in görüntülerine de yer verdiler mi?

şöyle demek isterdim uzun uzadıya gösterdiler diye maalesef sırasıyla geçtiler bide şu malum görüntü biiki saniye o kadar....yaaa öyle görünce ekranlarda tamam şimdi yok ama seneye bari olsa diye düşündüm:img-in_loişlerine yakın zamanda başlıcak gibi gözükmüyor...
görünen o sanki ...kendi neler yapıyor bi muamma açıkcası.....
valla aliye dizisi benide sinir ediyor artık herkes işinde gücünde bizimki nerelerdeee......SANEMİN kendine yaptığı haksızlık bu tabiki bizede:img-in_lo

tatli_kizim
03-10-07, 09:51
http://www.loadtr.com/b-124927-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124928-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124929-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124930-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 09:54
http://www.loadtr.com/b-124931-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124932-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124934-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124935-ddd.jpg

gülçiçek
03-10-07, 09:55
canım o manalı bakışlarını sevsinler.....pınarcım emeklerine sağlık ....
seni sen olduğun için seviyorum zümrüt gözlüm...
umarım beklediğimize değer projelerle dönersin....

tatli_kizim
03-10-07, 09:57
http://www.loadtr.com/b-124936-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124937-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124938-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124939-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 10:00
canım o manalı bakışlarını sevsinler.....pınarcım emeklerine sağlık ....
seni sen olduğun için seviyorum zümrüt gözlüm...
umarım beklediğimize değer projelerle dönersin....
SaGol CaNim..
Evet yha...Umarim..insallah bekledigimize Deger..
Bencede Degicekdir..Sanemim mutlaka bisey yaparda DönEr..
Zümrüt PrenSesimm yhaa..:)
evet cok manali manali bakiyor..
GeRcek Oyuncu bu iste.!

tatli_kizim
03-10-07, 10:03
http://www.loadtr.com/b-124940-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124941-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124942-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124943-ddd.jpg

hattori ha
03-10-07, 10:03
şöyle demek isterdim uzun uzadıya gösterdiler diye maalesef sırasıyla geçtiler bide şu malum görüntü biiki saniye o kadar....yaaa öyle görünce ekranlarda tamam şimdi yok ama seneye bari olsa diye düşündüm:img-in_loişlerine yakın zamanda başlıcak gibi gözükmüyor...
görünen o sanki ...kendi neler yapıyor bi muamma açıkcası.....
valla aliye dizisi benide sinir ediyor artık herkes işinde gücünde bizimki nerelerdeee......SANEMİN kendine yaptığı haksızlık bu tabiki bizede:img-in_lo

Ya filmografisine bakıyorum arada sırada herşey 2005 senesinde durmuş Sanem'in hayatı durmuş sanki...En son 2005 Ayın karanlık yüzü... ooooffff offff. neyse inşallah dediğin gibi beklediğimize değer projelerle geri döner. Bence de bu haksızlık hem kendine hem biz sevenlerine. neyse beklemekten başka yapacak bir şey yok. Bir de neler yapıyor evet hiç bilmiyoruz tek bir haber alamıyoruz...:sad53:

tatli_kizim
03-10-07, 10:07
http://www.loadtr.com/b-124944-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124945-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124946-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124947-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 10:09
Yada bir haber aldigimizda "acaba dogru mu???" diye soru isaretlerii geliyor..
neYe inanicagimizi resmen sasirdik..:(

tatli_kizim
03-10-07, 10:14
http://www.loadtr.com/b-124948-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124950-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124951-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124952-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 10:17
http://www.loadtr.com/b-124954-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124955-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124956-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124957-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 10:22
http://www.loadtr.com/b-124958-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124959-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124960-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124961-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 10:24
http://www.loadtr.com/b-124962-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124963-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124964-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124965-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 10:30
http://www.loadtr.com/b-124966-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124967-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124969-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124970-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 10:34
http://www.loadtr.com/b-124972-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124973-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124974-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124975-ddd.jpg

tiyatrocu_kiz
03-10-07, 10:36
Öncelikle eklenenlere teşekkür ederek sizinle bişiy paylaşmak istiyorum !..
(BU arada bende össliyim )

Babam yeni bi işe başladı bundan 2-3 hafta evveline kadar . İş arkadaşıyla baya bir iyi anlaştılar!..Babam normalde iftarda filan eve gelirdi ama iftarı bile beraber yapar oldular!...Babam, o abi ve onun karısı!...

Neyse babam gelmiş bana bişiyler anlatıyor bir akşam !...Söz dükkanda SANEMÇELİK ten açılmış!...
Adam demiş ki ;
"hastasıyım abi ben sanem çeliğin"
Aslında babamı pek önemsemeden dinliyordum ama bu laftan sonra ilgilendiğim herşeyi bırakıp babama yoğunlaştım
Ondan sonra karısı gelmiş yine iftara doğru dükkana...
Tam çıkarken "iyi akşamlar orhan abi" demiş babama!..
Babam dediki, "tam bakmamıştım yüzüne ama öyle derken dikkat ettim. Bu kadın aynı sanem çeliğin ikiz kardeşi gibi " dedi..
Bende babama normalde pek inanmam!..Yani inanırımda biraz mubala yapar :)
Herneyse...
Sonra 2 akşam sonra dükkandan babam evi aradı!..
Kızım benim yanıma gel bak hem burdaki abinle tanışırsın eşi de gelicek beraber yemeğe gidicez dedi!..
Halim yok, tuvalete gitmeye üşeniyorum, taaa dünyanın yolu nası gitçem ben ?
Neyse zaten tanışmak istiyordum abiyle, birde babamın 2 akşam evvel söyledikleri aklıma geldi!..
Dedim kızım al onuru git!..
Neyse aldım onuruda atladık taksiye doğru dükkana
Abiyle tanıştık falan filan derken , karısı geldi!..
Biz onurla konuşyoruz sürekli. "babam dediyse alakası yoktur sanem le onur" ... " Evet dilek abla amcam bayılır biri bin etmeye"
Neyse karısı girdi içeri!..

...

Kadına bir bakış atmışım :)
Bu biraz daha toplu, cildi filan emel çölgeçene benziyo saç rengide onun gibi!..

Ama o gözler varya o gözler...
Gözlerinin rengi aynı değil!. Bunun kide yeşil sanki ama ya mavi ya yeşil. yani çakır gibi tam belli değil yeşili...Ama o bakışlar...
Hani böyle sevgi dolu bakıyorda, sanki yeni gördüğü insanla kırk yıldır tanışıyomuş gibi tatlı tatlı gülümserken, gözlerin kısılması dişlerin ortaya çıkması yok mu...

Elim ayağım titremeye başladı

Ben biliyosunuz sanemi kimseye benzetmem böyle resimlerde filan !..O kadının resminide görsem yine benzetmezdim!..Ama bakışları anlatamam arkadaşlar!..
Tabiiki sanem kadar olamaz kimse ama, yinede heycanlandırıyo insanı !..
Atlıycam ablanın boynuna bırakmıycam. Dedim tutkendini dilek :)

Neyse geldi yanıma...
"Hoşgeldin tatlımm...sonunda tanıştık "dedi (bu repliklerin sanemle aramda geçtiğini düşünüyorumda tam uyuyor yani :))
elimi uzattım (ben hala gözlerdeyim ama) tokalaştı ama aynı zamanda sarıldı!..
Sonra onura meraba dedi,
Onura baktım ...Onur çok sakin bir şekilde evet gözleri filan benziyo dedi...
İçinde neler yaşadığı aşikar, bende heyecansız gözükmeye çalışıyordum ama, yemek boyunca kadını izledim. O bişiy değil, kocası dövcek artık beni :)

Sürekli benle ilgileniyo ama!..
"Şundanda ye, şundan da ye...Hiç bişe yemeye yemeye kalmışsın solucan gibi ":)
Hemen samimiyet kurdu, sanem gibi diyorum ya çok sıcakkk kanlı!..
Sonra onura diyoki sürekli :)
Onur söyliyimmi?
Söylüyorum ..:)
Diyoki, " bu devirde kızlar erkekleri solladı!.." bende haklısınız , haklısınız ! diyorum .
"onura döndü " doğru diilmmi ama korkuyosunuz siz artık kızlardan " gülerek söylüyo ama, hani muhabbet yaratmak için !..

Sonra yemekte bişiy oldu...Eşi bişiy söyledi. Bir gülüş güldü arkadaşlar!.
Onurla zaten göz göze geldik...
Anlatamam ...
Hani sanemin meşhur bi kahkahası var ya , ona benzemiyo ama onun biraz daha farklısı.Sanki birazda sesi bunun daha ince ama gülerken ton aynıydı... Ama dişleri ortaya çıktı gözleri kısıldı ya gülerken, Allahım dedim , tut beni sana geliyorum yarabbim :)

Ama sürekli göz göze geliyoruz...
Bende böyle karşı cins olsun, sevdiğim değer verdiğim bi insan olsun. Oyle kişilere bakarken, kendimden geçtiğim için böyle normal , düz bakmam yani ...

Kendim anlayamıyorum bakışlarımı görmediğim için ama, karşımdaki hep anladı hiç gizleyemedim şu ana kadar ...
KEsin anladı kadın !..
Babam sonra demezmi," bizimkisi sanem çelik hastası bende sizi sanem çeliğe benzetmiştim. ben ziyormu kızım ?" diye

ben ablaya bi daha baktım ... evet çok benziyo dedim!..
Yine güldüüü!
KAdın sanem çeliği tanıyo ama pek takip edebildiğini sanmıyorum . İş çok vaktini alıyor anladığım kadarıyla baya yoğğun biri!..

Neyse sonunda yemek bitti.
Nası bitti anlamadım !..
Ayrılırken dediki.
"Cuma günü filan eve yemeğe bekliyorum ona göre, sen babanı boşver biz gözrüşelim oldumu tatlım "

höööönnnnnnkkk...

Arkasından hoşçakal sarılışı var tabi!....

Bende ses yok :)

memnun oldum tanıştığıma dedim nihayetinde...

sonra el salladı o bakıştan baktı ve gitti ...

Şimdi bu cuma gidilmezde, en kısa zamanda giderim ben ...

Ama akşam eve geldim bir sanem krizi başladı bende!..

Öffff. ordayken pek bişe fark etmedim heyecandan ama eve gelince söküldüm...
Bir ağla bir ağla!...

Yok yok ben hayatta sanemle tanışamam!...

tatli_kizim
03-10-07, 10:38
http://www.loadtr.com/b-124977-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124978-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124984-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124986-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 10:46
Öncelikle eklenenlere teşekkür ederek sizinle bişiy paylaşmak istiyorum !..
(BU arada bende össliyim )

Babam yeni bi işe başladı bundan 2-3 hafta evveline kadar . İş arkadaşıyla baya bir iyi anlaştılar!..Babam normalde iftarda filan eve gelirdi ama iftarı bile beraber yapar oldular!...Babam, o abi ve onun karısı!...

Neyse babam gelmiş bana bişiyler anlatıyor bir akşam !...Söz dükkanda SANEMÇELİK ten açılmış!...
Adam demiş ki ;
"hastasıyım abi ben sanem çeliğin"
Aslında babamı pek önemsemeden dinliyordum ama bu laftan sonra ilgilendiğim herşeyi bırakıp babama yoğunlaştım
Ondan sonra karısı gelmiş yine iftara doğru dükkana...
Tam çıkarken "iyi akşamlar orhan abi" demiş babama!..
Babam dediki, "tam bakmamıştım yüzüne ama öyle derken dikkat ettim. Bu kadın aynı sanem çeliğin ikiz kardeşi gibi " dedi..
Bende babama normalde pek inanmam!..Yani inanırımda biraz mubala yapar :)
Herneyse...
Sonra 2 akşam sonra dükkandan babam evi aradı!..
Kızım benim yanıma gel bak hem burdaki abinle tanışırsın eşi de gelicek beraber yemeğe gidicez dedi!..
Halim yok, tuvalete gitmeye üşeniyorum, taaa dünyanın yolu nası gitçem ben ?
Neyse zaten tanışmak istiyordum abiyle, birde babamın 2 akşam evvel söyledikleri aklıma geldi!..
Dedim kızım al onuru git!..
Neyse aldım onuruda atladık taksiye doğru dükkana
Abiyle tanıştık falan filan derken , karısı geldi!..
Biz onurla konuşyoruz sürekli. "babam dediyse alakası yoktur sanem le onur" ... " Evet dilek abla amcam bayılır biri bin etmeye"
Neyse karısı girdi içeri!..

...

Kadına bir bakış atmışım :)
Bu biraz daha toplu, cildi filan emel çölgeçene benziyo saç rengide onun gibi!..

Ama o gözler varya o gözler...
Gözlerinin rengi aynı değil!. Bunun kide yeşil sanki ama ya mavi ya yeşil. yani çakır gibi tam belli değil yeşili...Ama o bakışlar...
Hani böyle sevgi dolu bakıyorda, sanki yeni gördüğü insanla kırk yıldır tanışıyomuş gibi tatlı tatlı gülümserken, gözlerin kısılması dişlerin ortaya çıkması yok mu...

Elim ayağım titremeye başladı

Ben biliyosunuz sanemi kimseye benzetmem böyle resimlerde filan !..O kadının resminide görsem yine benzetmezdim!..Ama bakışları anlatamam arkadaşlar!..
Tabiiki sanem kadar olamaz kimse ama, yinede heycanlandırıyo insanı !..
Atlıycam ablanın boynuna bırakmıycam. Dedim tutkendini dilek :)

Neyse geldi yanıma...
"Hoşgeldin tatlımm...sonunda tanıştık "dedi (bu repliklerin sanemle aramda geçtiğini düşünüyorumda tam uyuyor yani :))
elimi uzattım (ben hala gözlerdeyim ama) tokalaştı ama aynı zamanda sarıldı!..
Sonra onura meraba dedi,
Onura baktım ...Onur çok sakin bir şekilde evet gözleri filan benziyo dedi...
İçinde neler yaşadığı aşikar, bende heyecansız gözükmeye çalışıyordum ama, yemek boyunca kadını izledim. O bişiy değil, kocası dövcek artık beni :)

Sürekli benle ilgileniyo ama!..
"Şundanda ye, şundan da ye...Hiç bişe yemeye yemeye kalmışsın solucan gibi ":)
Hemen samimiyet kurdu, sanem gibi diyorum ya çok sıcakkk kanlı!..
Sonra onura diyoki sürekli :)
Onur söyliyimmi?
Söylüyorum ..:)
Diyoki, " bu devirde kızlar erkekleri solladı!.." bende haklısınız , haklısınız ! diyorum .
"onura döndü " doğru diilmmi ama korkuyosunuz siz artık kızlardan " gülerek söylüyo ama, hani muhabbet yaratmak için !..

Sonra yemekte bişiy oldu...Eşi bişiy söyledi. Bir gülüş güldü arkadaşlar!.
Onurla zaten göz göze geldik...
Anlatamam ...
Hani sanemin meşhur bi kahkahası var ya , ona benzemiyo ama onun biraz daha farklısı.Sanki birazda sesi bunun daha ince ama gülerken ton aynıydı... Ama dişleri ortaya çıktı gözleri kısıldı ya gülerken, Allahım dedim , tut beni sana geliyorum yarabbim :)

Ama sürekli göz göze geliyoruz...
Bende böyle karşı cins olsun, sevdiğim değer verdiğim bi insan olsun. Oyle kişilere bakarken, kendimden geçtiğim için böyle normal , düz bakmam yani ...

Kendim anlayamıyorum bakışlarımı görmediğim için ama, karşımdaki hep anladı hiç gizleyemedim şu ana kadar ...
KEsin anladı kadın !..
Babam sonra demezmi," bizimkisi sanem çelik hastası bende sizi sanem çeliğe benzetmiştim. ben ziyormu kızım ?" diye

ben ablaya bi daha baktım ... evet çok benziyo dedim!..
Yine güldüüü!
KAdın sanem çeliği tanıyo ama pek takip edebildiğini sanmıyorum . İş çok vaktini alıyor anladığım kadarıyla baya yoğğun biri!..

Neyse sonunda yemek bitti.
Nası bitti anlamadım !..
Ayrılırken dediki.
"Cuma günü filan eve yemeğe bekliyorum ona göre, sen babanı boşver biz gözrüşelim oldumu tatlım "

höööönnnnnnkkk...

Arkasından hoşçakal sarılışı var tabi!....

Bende ses yok :)

memnun oldum tanıştığıma dedim nihayetinde...

sonra el salladı o bakıştan baktı ve gitti ...

Şimdi bu cuma gidilmezde, en kısa zamanda giderim ben ...

Ama akşam eve geldim bir sanem krizi başladı bende!..

Öffff. ordayken pek bişe fark etmedim heyecandan ama eve gelince söküldüm...
Bir ağla bir ağla!...

Yok yok ben hayatta sanemle tanışamam!...

Rica ederim..:)
Demekki o kadar Sanemimize benziyor haa..
anlattiklarin cok güzel..Insan okurken bile Gözlerinde canlandiriyor..
derler yha..insanlar cift yaratilir diye..
Herhalde buda Öyle BiRsEy..
Ahh Sanem Aaahhh
BakiSlarii cok benziyor demek..
Acikcasii Bende O AbLayi tanimak isterdim..:)

tatli_kizim
03-10-07, 10:49
http://www.loadtr.com/b-124986-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124991-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124994-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124997-ddd.jpg

tiyatrocu_kiz
03-10-07, 10:51
Rica ederim..:)
Demekki o kadar Sanemimize benziyor haa..
anlattiklarin cok güzel..Insan okurken bile Gözlerinde canlandiriyor..
derler yha..insanlar cift yaratilir diye..
Herhalde buda Öyle BiRsEy..
Ahh Sanem Aaahhh
BakiSlarii cok benziyor demek..
Acikcasii Bende O AbLayi tanimak isterdim..:)

..
Ya normal bakan bi insan , hani aklına gelmez sanem çeliğe benzediği yani öyle benzemiyo!
Dedim ya kocası sanem çeliğe hastayım diince babamın aklıa gelmiş.
Yoksa benzemiyo...
Ama sen ben nur bi başka sanemci filan gösre esin anlar benzerliği yani...
Çünkü biz sanemin gözlerinin içine dolan insanlarız!..
ÖYle uzaktan baktın mı benzemiyor zaten , tavır ve gözlerindeki sıcaklıkla samimiyet aynısı!..adı aslı :)

aslı abla forever :):):):):):):):)

çakma sanem :)

tatli_kizim
03-10-07, 10:53
http://www.loadtr.com/b-124995-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-124998-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-124999-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125000-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 10:56
..
Ya normal bakan bi insan , hani aklına gelmez sanem çeliğe benzediği yani öyle benzemiyo!
Dedim ya kocası sanem çeliğe hastayım diince babamın aklıa gelmiş.
Yoksa benzemiyo...
Ama sen ben nur bi başka sanemci filan gösre esin anlar benzerliği yani...
Çünkü biz sanemin gözlerinin içine dolan insanlarız!..
ÖYle uzaktan baktın mı benzemiyor zaten , tavır ve gözlerindeki sıcaklıkla samimiyet aynısı!..adı aslı :)

aslı abla forever :):):):):):):):)

çakma sanem :)

Kocasida Sanem Celiki SeVIyormuss haa...
Türkiyede binlerce sanem Celik hayranii var yha..
Sanemm gell yhaa..

...

Aslii Ablaa..:)
Asli + SaNem..

Aslinda varya Acaba sanemde Gelse..Asli Ablayi Görse..Acaba sanemde mi derdi "evet benziyor dilek" ???...
:)

tatli_kizim
03-10-07, 10:59
http://www.loadtr.com/b-125001-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125002-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125003-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125004-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 11:01
http://www.loadtr.com/b-125005-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125006-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125007-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125008-ddd.jpg

tiyatrocu_kiz
03-10-07, 11:05
haaaaaaa unuttuğum bir iki şey vaaaar

abla gelmeden evvel bişiy oldu!...
Ben çantamla gittim dükkana, bnm çantamdada öncelerdende söylemiştim zaten hep sanem dosyam vardır!..
Babamda gözlüğünü çantama koyarken kızım taşınır mı bunlar dedi...
Baba bırak gözlüğünü karışma, ben şikayetçi diilim dedim o sırada abi geldi, noldu dedi.
çantanın ucundan sanemi gördü
aaaaa bakabilirmiyim dedi verdim dosyayı :D
Dosya taş gibi tabi....:
Bütün haberler , resimler... çok mu hayransın dedi...
bende "hayranlıktan öte, tarifsiz" dedim.
nesini seviyosun mesela diye sordu...
"sanatını kişiliğini, herşeyiyle" dedim...
Ama yanlış şeyleri var biliiyosun dimi dedi ...
Biliyorum dedim ama böyle hani suçluymuş gibi değil, sanki "o asla yanlış yapmaz, ve onun yaptığı herşey bana grur verir" gibi bir biliyorumm du bu
Anladı zaten gelmedi üstüme, gelseydi babamı çıkartırdım o işten :)
Onur da zaten baktı bana pis pis sırıttı :)sinir :D

(Tabi sölesen hatırlamaz :D)

Sonnra babam dediki aslı hanımı çok benzetmiştim ben geçen gün, andırıyor sanki biraz dedi.
Abide de dediki. "Yok yaa alakası bile yok . Bizim hatun böle olsa nerdeee"

Koptuk orda zaten :))))))))

Demekki abijim, sanemimin gözlerini bizim kadar seyretmemiş
Kurban olurum onun gözlerini veren rabbime ...
güzelliğini, ışıltısını, gülüşünü, zekasını, yetenekLERini, yaptığı iyi yada kötü herşeyiiiiniiiiii ayakta al-kış-lı-yo-rummmm!

Ay ayıp oldumu acaba kadına. Hayran hayran baktım ama hakkımda yanlış düşünmese bari!..

Aman neyse sandığımdan daha sakindim zaten ... sadece onurun şehrazata baktığı gibi baktım hepsi bu :)

Ama benim beynimde onurun maksadı yok yani... o hayrnlıktan bahsediyorum :)

Yine sanem krizim başlıycak, zaten pınarışkom sende resim ekliyosun ben kaçıyım teşekkürümü edip...

Gidiyim azcık aliye filan izliyim, çünkü çok özledim. :) Dün akşam izleyemedim hiç :(

bye

tatli_kizim
03-10-07, 11:08
http://www.loadtr.com/b-125009-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125010-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125011-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125012-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 11:11
haaaaaaa unuttuğum bir iki şey vaaaar

abla gelmeden evvel bişiy oldu!...
Ben çantamla gittim dükkana, bnm çantamdada öncelerdende söylemiştim zaten hep sanem dosyam vardır!..
Babamda gözlüğünü çantama koyarken kızım taşınır mı bunlar dedi...
Baba bırak gözlüğünü karışma, ben şikayetçi diilim dedim o sırada abi geldi, noldu dedi.
çantanın ucundan sanemi gördü
aaaaa bakabilirmiyim dedi verdim dosyayı :D
Dosya taş gibi tabi....:
Bütün haberler , resimler... çok mu hayransın dedi...
bende "hayranlıktan öte, tarifsiz" dedim.
nesini seviyosun mesela diye sordu...
"sanatını kişiliğini, herşeyiyle" dedim...
Ama yanlış şeyleri var biliiyosun dimi dedi ...
Biliyorum dedim ama böyle hani suçluymuş gibi değil, sanki "o asla yanlış yapmaz, ve onun yaptığı herşey bana grur verir" gibi bir biliyorumm du bu
Anladı zaten gelmedi üstüme, gelseydi babamı çıkartırdım o işten :)
Onur da zaten baktı bana pis pis sırıttı sinir

(Tabi sölesen hatırlamaz

Sonnra babam dediki aslı hanımı çok benzetmiştim ben geçen gün, andırıyor sanki biraz dedi.
Abide de dediki. "Yok yaa alakası bile yok . Bizim hatun böle olsa nerdeee"

Koptuk orda zaten
Demekki abijim, sanemimin gözlerini bizim kadar seyretmemiş
Kurban olurum onun gözlerini veren rabbime ...
güzelliğini, ışıltısını, gülüşünü, zekasını, yetenekLERini, yaptığı iyi yada kötü herşeyiiiiniiiiii ayakta al-kış-lı-yo-rummmm!

Ay ayıp oldumu acaba kadına. Hayran hayran baktım ama hakkımda yanlış düşünmese bari!..

Aman neyse sandığımdan daha sakindim zaten ... sadece onurun şehrazata baktığı gibi baktım hepsi bu

Ama benim beynimde onurun maksadı yok yani... o hayrnlıktan bahsediyorum :)

Yine sanem krizim başlıycak, zaten pınarışkom sende resim ekliyosun ben kaçıyım teşekkürümü edip...

Gidiyim azcık aliye filan izliyim, çünkü çok özledim. :) Dün akşam izleyemedim hiç :(

bye

haha..vallah...cok komik..
"beni hatun böle olsa nerdee" haha..
Tamam canimmmm dilekiskom..sonra Görüsürüz

bende Rica ediyorum..:):)
bye bye

tiyatrocu_kiz
03-10-07, 11:15
Kocasida Sanem Celiki SeVIyormuss haa...
Türkiyede binlerce sanem Celik hayranii var yha..
Sanemm gell yhaa..

...

Aslii Ablaa..:)
Asli + SaNem..

Aslinda varya Acaba sanemde Gelse..Asli Ablayi Görse..Acaba sanemde mi derdi "evet benziyor dilek" ???...
:)

bak sen böyle diyince bişey daha hatırladım :)

Dosyaya baktıktan sonra abi dediki; fan sitesi var mı konuşuyomu sizle dedi?
Yok dedim ama başka bi site var, artık onun diğer hayranlaryla kardeş gibiyiz dedim. ben bir kere msnden konuşmuştum ama bir kereyle kaldı, onun hasretini sanemci dostlarımla gideriyoruz dedim.

vay beee ne kadar çok hayranı vardır kimbilir bu kadının dedi...

e heraltt yane :)

Onurda evet filan diye başını sallıyodu...

Sendemi sanemi seviyosun dedi?
Onurda evet dedi.
Bende dedim ki bizim zaten herşeyimiz aynıdır . Bilgisayarımızda bile aynı belgeler vardır hep sanem hep sanem dedim

ooo siz aşmışınız artık dio

Daha ne duyduki, aştınız dio...
Bide şunları okusa bizi tımarhaneye götürür heralde abbijik :)

dosyaya bakarken diyorum ki " 75 doğumlu ...... biraz zaman geçiyo kimse bişe sormuyo ben yine söylüyorum .... boğa burcu ......... yine zaman geçiyo kimsede ses yok .... 1.69 boyu ........ yine zaman geçiyo ...... aynı zamanda balerin ve piyanist :D..... yine zaman geçiy kimse sormadan söylüyorum ..... özgürlükten geçer oyunculuktan asla :)))))))))))

ondan sonrada fan sitesi var mı die sordu zaten

Ay biri karşımda böyle yapsa deli olduğu kanısına varırdım heralde :)))

Napıyım izzetin makbuleye söylediği gibi

seviyorum üleeeeeen :good::P:happy0064:img-in_lo

tatli_kizim
03-10-07, 11:15
http://www.loadtr.com/b-125012-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125014-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125015-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125016-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 11:19
bak sen böyle diyince bişey daha hatırladım

Dosyaya baktıktan sonra abi dediki; fan sitesi var mı konuşuyomu sizle dedi?
Yok dedim ama başka bi site var, artık onun diğer hayranlaryla kardeş gibiyiz dedim. ben bir kere msnden konuşmuştum ama bir kereyle kaldı, onun hasretini sanemci dostlarımla gideriyoruz dedim.

vay beee ne kadar çok hayranı vardır kimbilir bu kadının dedi...

e heraltt yane :)

Onurda evet filan diye başını sallıyodu...

Sendemi sanemi seviyosun dedi?
Onurda evet dedi.
Bende dedim ki bizim zaten herşeyimiz aynıdır . Bilgisayarımızda bile aynı belgeler vardır hep sanem hep sanem dedim

ooo siz aşmışınız artık dio

Daha ne duyduki, aştınız dio...
Bide şunları okusa bizi tımarhaneye götürür heralde abbi

dosyaya bakarken diyorum ki " 75 doğumlu ...... biraz zaman geçiyo kimse bişe sormuyo ben yine söylüyorum .... boğa burcu ......... yine zaman geçiyo kimsede ses yok .... 1.69 boyu ........ yine zaman geçiyo ...... aynı zamanda balerin ve piyanist :D..... yine zaman geçiy kimse sormadan söylüyorum ..... özgürlükten geçer oyunculuktan asla :)))))))))))

ondan sonrada fan sitesi var mı die sordu zaten

Ay biri karşımda böyle yapsa deli olduğu kanısına varırdım he

Napıyım izzetin makbuleye söylediği gibi

seviyorum üleeeeeen :good::P:happy0064:img-in_lo

haha dilek allah iyiligini versin emi..
vallahi sabah sabah güldürdün beni allahda seni güldürsün..:)
Haha..Bari Adama Saneminn tüm hayat hikayesini anlatsaydin..:)
ahh dilek ahh..sen msnde bile konusmussun ben hicbisi yapamadim daha..
nee konusdum msnde nede sarildim..:(
Ancak..Televizyonlarda,Internette falan..
ooof offf..:)

bende seviyorum üleeennnnnn :)

tatli_kizim
03-10-07, 11:22
http://www.loadtr.com/b-125018-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125017-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125019-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125020-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 11:25
http://www.loadtr.com/b-125021-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125022-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125023-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125025-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 11:29
http://www.loadtr.com/b-125027-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125029-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125031-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125033-ddd.jpg

Resmen Gözleri ile..bakislari ile konusuyor...

tatli_kizim
03-10-07, 11:33
http://www.loadtr.com/b-125037-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125041-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125042-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125043-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 11:38
http://www.loadtr.com/b-125044-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125045-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125046-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125047-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 11:41
http://www.loadtr.com/b-125050-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125052-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125054-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125055-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 11:44
http://www.loadtr.com/b-125056-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125057-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125058-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125059-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 11:49
http://www.loadtr.com/b-125060-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125061-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125062-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125063-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 11:53
http://www.loadtr.com/b-125065-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125064-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125066-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125067-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 11:56
http://www.loadtr.com/b-125068-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125069-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125070-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125071-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:01
http://www.loadtr.com/b-125072-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125073-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125074-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125075-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:05
http://www.loadtr.com/b-125076-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125077-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125079-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125080-ddd.jpg

aysima84
03-10-07, 12:07
benimde kuzenim benziyor dilek ya ben ne yapayım:img-grin2:img-grin219 yaşında şimdi ,tabi tıpatıp benzemiyor ama andırıyor yani.:img-yes:Üstelik Sanem Çelik hayranı:Pgerçi son zamanlarda pek düşkün değil ama uzun zaman beraber sürdürdük hayranlığımızı:icon_whishe birde bir anısı var onların dükkana bir bayan gelmişti birkaç yıl önce ;(bizimki dükkandaki akvaryumlu cam masaya kocaman kırmızıyla Sanem Çelik yazmış)o bayanda görmüş yazıyı başlamışlar konuşmaya demiş ben gördüm onu ,sanırım Canım Kocacım setinde görmüş resim çektirmiş onu göstermiş kuzenime ,sonra sanada yardımcı olurum demiş heralde tanıdığı vardı trt de:icon_sorrama öyle kaldı tanışmadık yani.Dilek yazınca benimde aklıma geldi...eklediklerinize teşekkürler:img-cool2

tatli_kizim
03-10-07, 12:10
http://www.loadtr.com/b-125081-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125084-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125086-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125087-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:12
benimde kuzenim benziyor dilek ya ben ne yapayım:img-grin2:img-grin219 yaşında şimdi ,tabi tıpatıp benzemiyor ama andırıyor yani.:img-yes:Üstelik Sanem Çelik hayranı:Pgerçi son zamanlarda pek düşkün değil ama uzun zaman beraber sürdürdük hayranlığımızı:icon_whishe birde bir anısı var onların dükkana bir bayan gelmişti birkaç yıl önce ;(bizimki dükkandaki akvaryumlu cam masaya kocaman kırmızıyla Sanem Çelik yazmış)o bayanda görmüş yazıyı başlamışlar konuşmaya demiş ben gördüm onu ,sanırım Canım Kocacım setinde görmüş resim çektirmiş onu göstermiş kuzenime ,sonra sanada yardımcı olurum demiş heralde tanıdığı vardı trt de:icon_sorrama öyle kaldı tanışmadık yani.Dilek yazınca benimde aklıma geldi...eklediklerinize teşekkürler:img-cool2

Vallah..keske tanisabilseydin Aysimaciim..
Her Sanemciye Nasip olmaSdi..
ahh ahh..kim bilir..belkiii hepimizz sanemimiz ile tanisabiliriSs...

--

vallah benim bir akrabam falan yok sanemime benzeyen..:(
sadece ben..:)
burnum cokk azz benziyormuSs..:)

tatli_kizim
03-10-07, 12:16
http://www.loadtr.com/b-125088-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125089-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125091-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125093-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:19
http://www.loadtr.com/b-125094-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125095-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125097-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125101-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:25
http://www.loadtr.com/b-125100-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125103-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125104-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125105-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:27
http://www.loadtr.com/b-125106-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125107-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125108-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125109-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:32
http://www.loadtr.com/b-125111-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125110-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125113-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125114-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:36
http://www.loadtr.com/b-125115-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125116-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125117-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125118-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:41
http://www.loadtr.com/b-125119-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125120-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125121-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125123-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:46
http://www.loadtr.com/b-125124-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125125-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125126-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125127-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:49
http://www.loadtr.com/b-125128-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125129-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125130-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125131-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:53
http://www.loadtr.com/b-125132-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125133-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125134-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125135-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 12:57
http://www.loadtr.com/b-125136-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125137-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125138-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125139-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 13:01
http://www.loadtr.com/b-125140-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125142-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125144-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125145-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 13:04
http://www.loadtr.com/b-125147-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125148-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125149-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125151-ddd.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 13:08
http://www.loadtr.com/b-125151-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125153-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125154-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125156-ddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-125157-fff.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 13:11
Vallahi arkadaslar benden simdilik bu kadar..:)
Vallahi Parmaklarimi bile hissedemicemmm dvm eklersem..:)
baksanizaa dogru dürüst bile yazamiyorum.:)
ama tüm aliye resimlerimi ekliicem..:)
Ayhh..azicik dinlenimm..BELKiI devam eklerim veya aksam yada yarin bilemiyorum..
cok yoruldum vallahi..:) ama degdii..:)

adem771
03-10-07, 13:13
Dilek, acaba diyorum babanin arkadasinin karisini resminimi ceksen?? ama olmaz demi ya!! Üff bende merak ettim simdi!!

Arkadaslar bir haber okudum deminden Sanem Celik temelli gitti diye, asli yoktur demi?? ya kafayi yiyecem ben burda yaaaa

Ha bide bizim sinifta bi kiz var o da cok benziyor ya.. Gözleri gülüsü filan. ama saclari cadi gibi, birde alman. Acaba seni ünlü bir türk oyuncusuna benzetiyorum desem ne der acaba??

adem771
03-10-07, 13:29
http://img443.imageshack.us/img443/1768/unbenanntuh1.png (http://imageshack.us)

bende hep bu resmi gönderiyorum ya ama cok güzel yapmisim napim?

bessie
03-10-07, 14:59
Kaldığım yerden itibaren forum çok ilerlemiş arkadaşlar..Ellerinize sağlık herşey için..
Çok fazla zamanım yok tam olarak okuyamadım ama şu dün gece canlı canlı'daki haberi bende izledim.Filiz Akın'ın söylediği birçok şey çok hoşuma gitti ama konuşmasının sonunda "Sanem Çelik'e yazık oldu" gibi bişey dedi benim orada şalterler attı.Kimseye yazık olduğu falan yok yahu..O ne öyle..Biraz ara verdi diye..Sanem'in tarzı bu yani yaptığı bi iş yokken zaten ortalarda gözükmez..
Neyse ben zaten Türkan Şoray'a da dargınım biraz.Bir süre öncesine kadar yerimi dolduracak kişi Sanem derken,daha sonra ağız değiştirip baska bi oyuncunun ismini vermişti..Ha saygım sonsuz kendisine o ayrı..
Amaaaann sanki Sanem'in ihtiyacı var birinin yerini doldurmaya onun yerini kimler dolduracak bakalım..KİMSE DOLDURAMAZ..Kimsenin iltifatınada ihtiyacı yok Sanem'in..

Bende epeydir yazamadım diye çok uzattım..Onurcum ve Ahsencim demek sizde yasadınız aynı talihsiz olayı.. Atlatırım bende herhalde..Bu forumdan uzak kalmak çok zor hep burada aklım acaba yeni bi haber var mı diye!
Eklenen herşey için tekrar çok tşk..Şimdilik hoşçakalın..:img-wink:

PAMUK_MELEGIM
03-10-07, 15:02
Dilek iyi guldurdun beni=) baya bir macera yasamisin merak ettim su kadini=))
Pinariskom resimler icin cok cok tesekurlerrr

tatli_kizim
03-10-07, 15:08
Dilek iyi guldurdun beni=) baya bir macera yasamisin merak ettim su kadini=))
Pinariskom resimler icin cok cok tesekurlerrr

rica ederim canikooomm :img-in_lo:img-wink:

hattori ha
03-10-07, 15:20
Kaldığım yerden itibaren forum çok ilerlemiş arkadaşlar..Ellerinize sağlık herşey için..
Çok fazla zamanım yok tam olarak okuyamadım ama şu dün gece canlı canlı'daki haberi bende izledim.Filiz Akın'ın söylediği birçok şey çok hoşuma gitti ama konuşmasının sonunda "Sanem Çelik'e yazık oldu" gibi bişey dedi benim orada şalterler attı.Kimseye yazık olduğu falan yok yahu..O ne öyle..Biraz ara verdi diye..Sanem'in tarzı bu yani yaptığı bi iş yokken zaten ortalarda gözükmez..
Neyse ben zaten Türkan Şoray'a da dargınım biraz.Bir süre öncesine kadar yerimi dolduracak kişi Sanem derken,daha sonra ağız değiştirip baska bi oyuncunun ismini vermişti..Ha saygım sonsuz kendisine o ayrı..
Amaaaann sanki Sanem'in ihtiyacı var birinin yerini doldurmaya onun yerini kimler dolduracak bakalım..KİMSE DOLDURAMAZ..Kimsenin iltifatınada ihtiyacı yok Sanem'in..

Bende epeydir yazamadım diye çok uzattım..Onurcum ve Ahsencim demek sizde yasadınız aynı talihsiz olayı.. Atlatırım bende herhalde..Bu forumdan uzak kalmak çok zor hep burada aklım acaba yeni bi haber var mı diye!
Eklenen herşey için tekrar çok tşk..Şimdilik hoşçakalın..:img-wink:

Sanem'e yazık mı oldu dedi...:) İşte buna çok güldüm. Ya tamam Sanem'in bu kadar ara vermesinde insanların ona(Sanem Çelik) yaşattıkları kötü günlerin de etkisi olmuştur ama Sanem zaten diziden diziye filmden filme atlayan aynı anda on film bir dizi çeken bir insan değildi ki. Yani hayatının hiçbir döneminde böyle olmadı. Ama tabii Sanem Türkiye için acayip farklı bir sanatçı çok ilginç bir örnek. Sanem'in şöhretinde, yeteneğinde başka insan olsa allah allah yapmadığı iş kalmaz heralde. Ama Sanem zaten bir tek şeye konsantre olmak isteyen bir sanatçı. Hepsini tek tek yapıyor yani tiyatroyu da diziyi de filmi de. Zaten bir dizi çekerken inandırıcılık bakımından başka projede yer alma taraftarı değil ayrıca yüzünü dinlendirme gibi herkesten farklı ve çok önemli bir prensibi var. Türkiye'de bunu uygulayan kişi sayısı bu sabrı, profesyonelliği ve disiplini gösteren kişi sayısı birkaç taneyi geçmez. Elbette bu olaylar da etkilemişti onu etkilememiştir demiyorum ama bence bu sene de ortalarda gözükmemesinde şu Amerika'daki film olayı var ve evet ayrıca Sanem bir projesi olamdığı zman hiç ortalarda gözükmez ki. bunlar bazıları gibi Sanem'in de o davet senin bu davet benim o ödül töreni senin bu ödül töreni benim(aday olmadıkları halde) koşacağını zannediyorlar. Sanem'in tarzı değil bu tarz gösteriş meraklısı hareketler. Neyse nasılsa bir projeyle ortaya çıkacak ve röportaj yapacak. O zaman herkes rahatlar heralde.:icon_whis Ayrıca valla kim Sanem'in ismini vermiş vermemiş hiç umrumda değil. Sadece Sanem'i beğeniyorum diye isim vermeleri onlara prim sağlar. isterlerse hiç söylemesinler. Amaan Sanem'in hiç umrunda olduğunu zannetmiyorum kim beni beğeniyormuş diye.;) Bunu kafalarına soksunlar artık sanem öyle popüler herşeyin içinden çıkan kişilerden dğil sanem sdece işini yapmay çalışan bir sanatçı. Yurtdışında ya da burada sanem oyunculuk mesleğine devam edecektir. Onu yok etmeye kimsenin gücü yetmez. çünkü Sanem gerek sektörede gerekse halkın gözünde çoktaaan vazgeçilemeyecek bir oyuncu oldu bile. ya bu memlekette hiçbir dizisi reyting almayan hiç daha doğru düzgün bir ödülü bile olmayan insanlara bile dizi film bilmem ne teklifi geliyorsa Sanem'in pozisyonunu siz düşünün artık. bence o bu film projesinden sonra seneye harika bir diziyle dönecek ve herkesin çenesi kapanacak.

PAMUK_MELEGIM
03-10-07, 15:41
http://img528.imageshack.us/img528/4242/snssob3.png (http://imageshack.us)

http://img509.imageshack.us/img509/5884/nssqv6.png (http://imageshack.us)

benden iki avatar

bence saneme hicde yazik olmadi 4kanlada sadece yaklasik 40 dan fazla dizi var yanii sinema filmiden felan gormek isterdik tabi ama cok yakindaa =)) [ insallah ]

oguz6161
03-10-07, 15:46
selam arkadaslar umarim beide en kisa zamanda yaraniza alabilrsiniz...

Bu siteyi bana bir arkadasim önerdi. Hemen üye oldum, ve giri girmez buranin hastasi oldugumu söyliyebilirim.
Ben tam SANEM CELIK fan im.. Herhalde genetik bisey abim de hastasidir..

galiba adem adli arkadasin bir calismasi olmus cok begendim. Süper ötesi. Kara melek e de bakiyordum ben ama dMAX kapandi!!:sad53:

oguz6161
03-10-07, 15:49
selam arkadaslar umarim beide en kisa zamanda araniza alabilrsiniz...

Bu siteyi bana bir arkadasim önerdi. Hemen üye oldum, ve giri girmez buranin hastasi oldugumu söyliyebilirim.
Ben tam SANEM CELIK fan im.. Herhalde genetik bisey abim de hastasidir..

galiba adem adli arkadasin bir calismasi olmus cok begendim. Süper ötesi. Kara melek e de bakiyordum ben ama dMAX kapandi!!:sad53:

Haa bide Sizin Senaryonuz diye Forum var. okadar cok dizi varki! Hangisini bana tavsi edebilisriniz?? Sanem Celik basrolde olsun ama

loralai
03-10-07, 16:06
ayyyy eklenen herşeye teşekkürler hoşgeldin oguz6161 sana masum şeytanı tavsiye ediyim sanem başrolde sanemin hastalarından biri olan dilek arkadaşımız yazdı zamanla tanırsın zaten neyse ayy dilek bayıldım yazığın macerana valla ben yaşadım sanki okurken (empati yeteneğimden kaynaklaniyy)resmini çekebilirsen tam süper olur hakikaten ayırca gülçiçek sağol canım gözde sende bu haberi ilettiğiniz için pınarım ellerine sağlık valla dün gece yazdığımdan beri 10 sayfa ilerlemiş görünce sanemden bir haber falan çıktı sandımmm tabi asla olmaz diyede kendime telkin veriyodum bi yandan ki olma ihtimali çok düşük bence artık ve saneme yazık falan olmadı henüz ama biraz daha ara verirse o olay yüzünden değil sanem kendi kendine yazık etmiş olacak bence hemde çok yazık olacak güzelim kariyerinede gençliğinede oyunculuğunada bizlerede

tatli_kizim
03-10-07, 16:14
Resimler icin rica ederim..:)
yeni gelen arkadasada hosGeldin diyorumm..:)
loralai'ciim..Yeni haber gelse keskee..nerdeeeee hakikaten..
biz o yeni haberi ancak 2008'de görürüzz..
insallah..
neyse..disari cikicakdim..bi bakiim demisdim..
Gitmedennn 4 tane aliye resimi ekliim..dvmiii SOnraa..:)

http://www.loadtr.com/b-125230-ff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125231-gg.jpg
http://www.loadtr.com/b-125232-ff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125233-gg.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 16:17
http://www.loadtr.com/b-125234-ff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125236-gg.jpg
http://www.loadtr.com/b-125238-ff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125239-gg.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 16:19
http://www.loadtr.com/b-125241-gg.jpg
http://www.loadtr.com/b-125243-gg.jpg
http://www.loadtr.com/b-125244-ff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125245-ff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125247-gg.jpg

tatli_kizim
03-10-07, 16:22
http://www.loadtr.com/b-125245-ff.jpg
http://www.loadtr.com/b-125251-gg.jpg
http://www.loadtr.com/b-125248-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-125250-fff.jpg

ayhh yine dayanamadim..duramadimm..
resimm ekliyor canimm simdi cokk yhaa..:)
ama benim simdi cikmam lasim...
Hepinize sanemlii Günler diliyorum..:)
bye

aliyeaynalar
03-10-07, 16:33
bende sizin gibi sanemciyim ama sanemin aliyedeki ,
iyi ve acı çeken karakterini ve saç renginden hiç hoşlanmıyorum..
hemen acilen siyaha boyatmalı...

hattori ha
03-10-07, 16:44
ayyyy eklenen herşeye teşekkürler hoşgeldin oguz6161 sana masum şeytanı tavsiye ediyim sanem başrolde sanemin hastalarından biri olan dilek arkadaşımız yazdı zamanla tanırsın zaten neyse ayy dilek bayıldım yazığın macerana valla ben yaşadım sanki okurken (empati yeteneğimden kaynaklaniyy)resmini çekebilirsen tam süper olur hakikaten ayırca gülçiçek sağol canım gözde sende bu haberi ilettiğiniz için pınarım ellerine sağlık valla dün gece yazdığımdan beri 10 sayfa ilerlemiş görünce sanemden bir haber falan çıktı sandımmm tabi asla olmaz diyede kendime telkin veriyodum bi yandan ki olma ihtimali çok düşük bence artık ve saneme yazık falan olmadı henüz ama biraz daha ara verirse o olay yüzünden değil sanem kendi kendine yazık etmiş olacak bence hemde çok yazık olacak güzelim kariyerinede gençliğinede oyunculuğunada bizlerede

ya öyle daha fazla ara vereceğini zannetmiyorum. Şu an zaten bence şu bahsedilen sinema filmiyle ilgileniyordur. umarım yine vatan gazetesi uydurmamıştır o haberi. eğer böyle yapım şirketi ismi vere vere sinema filmi teklifini kabul etti diye uydurma bir haber yapıyorlarsa artık gerçekten yuh hatta oha çüş derim onlara. Filmden sonra da bence bir dizi ya da filmde oynar Türkiye'de. Ya ben Sanem'in Türkiye'den Yavuz Turgul'la çok çalışmasını istiyorum i