Tüm Versiyonu Göster : Sanem Çelik

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5

tatli_kizim
10-10-07, 19:34
resimler icin rica ederim arkaddiser..:)
Gösdeciim..inan bana..
yeni bir haber olsaaa..:)
ilk önce..yani sanemimin geldigi haberi demek istiom.
insallah öle bir haber gelicek yakinda..:)
bir kac aat soka girdikdenn sonra sana mail atarim giremeyenlere..:)
herkes duysunn isterim..:):)

gülçiçek
10-10-07, 21:40
bugün yine sessiz........
bu gün yine sensiz......
dünde öyleydi........
yarında gözükmüyor ......buralarda sensiz çekilmiyor.........:img-in_lo
.................SANEM ÇELİK.............

loralai
11-10-07, 03:47
ayy gülçiçek şu son mesajın çok içime dokundu bu saatte zaten duygusal oluyorumm offff sanem gelene kadar heryer sessiz gülçiçek biz bağırıyoruz avaz avaz ama sesimiz duyulmuyo maalesef yada bağırdığımızı sanıyoruzz ve ümitle sanem duyar da bize ses verir diye bekliyoruz ama yokk yokk yokkk offffffff saçmaladım kusura bakmayın çok fena oldum bi anda ahhh sanem ahhhhhhhh

hattori ha
11-10-07, 07:05
Facebook çılgınlığına ünlüler de kapıldı

Son günlerin fenomen internet sitesi facebook’a Türk ünlülerin de ilgisi hayli fazla! Sitede Kenan Doğulu, Burak Kut, Tarkan Tevetoğlu, Beyazıt Öztürk gibi isimler bile var Değeri 10 milyar doları ...

Son günlerin fenomen internet sitesi facebook’a Türk ünlülerin de ilgisi hayli fazla! Sitede Kenan Doğulu , Burak Kut , Tarkan Tevetoğlu , Beyazıt Öztürk gibi isimler bile var

Değeri 10 milyar doları bulan yeni internet arkadaşlık sitesi facebook’a birçok ünlü ismin de üye olduğu ortaya çıktı. Sitede arkadaş listesi en kabarık olan isim ise Helin Avşar . Küçük Avşar ’ın arkadaş listesinde tam 412 kişi var. Ona en çok yakın olan isim ise Hülya Koçyiğit ’in torunu Neslişah Alkoçlar ! Neslişah 268 arkadaşıyla Helin ’e yaklaşamıyor bile...

Uzun bir süre önce ABD ’ye giderek Los Angeles ’ta ders almaya başlayan ve artık

Hollywood filminde yer almak istediğini açıklayan Meltem Cumbul ise yarı ABD ’li olmuş gibi... facebook rüzgarına kapılan Cumbul , profilinde kendisinin L.A. (Los Angeles ) Californialı olduğunu belirtirken, toplamda 105 arkadaşı var... Bunların çoğunluğu da yabancı. Cumbul ’un 51 Türk arkadaşı varken geri kalan 54’ü yabancılardan, yani Los Angeleslılardan oluşuyor...

JUDE LAW ’UN KANKASI : DERİN

Derin Mermerci ’nin ise arkadaş listesi fazla kabarık değil... Ama Mermerci ’nin arkadaş listesinde bir isim var ki diğer ünlülerden kendisini hemen ayırılıyor: İngiliz aktör ve genç kızların sevgilisi Jude Law ! Ayrıca Mermerci bir Angelina Jolie hayranı olduğunu gizlemiyor, ‘Angelina Lovers ’ (Angelina âşığı) adlı bir arkadaş forumuna da üye.

En çok arkadaş Helin Avşar ’da facebook’ta en çok ‘friends ’i olan ilk 4 ünlü şöyle:

Helin Avşar : 412

Neslişah Alkoçlar : 268

Kenan Doğulu : 202

Murat Boz : 140

Sitenin diğer yıldız isimleri şu şekilde sıralanıyor:

Kenan Doğulu

Burak Kut

Tarkan Tevetoğlu

Seren Serengil

Pınar Altuğ

Serdar Ortaç

Beyazıt Öztürk

Elif Boyner

Emine Boyner

Ece Erken

Deniz Seki

Merve Terim

Ali Sunal

Gülse Birsel

Okan Bayülgen

Mustafa Sandal

Ata Demirer

Oray Eğin

Harun Kolçak

Serdar Bilgili

Melissa Eliyeşil

Hande Yener

Umut Elçioğlu

İzzet Antebi

Yağmur Ünal

Demet Akalın

Derin Mermerci

Gamze Özçelik

Sezen Aksu

Didem Uzel

Tuba Ünsal

Sanem Çelik

Barış ENGİN

2007-10-11 04:22:19 Akşam

hattori ha
11-10-07, 07:46
Siteye bir girdim 3 Sanem Çelik bir Sanem Çelik Fan. Acep hangisi gerçek Sanem:) L.A diye şehir belirten sanırım gerçek Sanem Çelik. Sanem'in sitedeki arkadaş listesine tıkladım da isimler arasında Yasemin Dalkılıç, Eser Yenerler, Levent Kazak, Levent Yüksel, Emel Çölgeçen, Reyhan Karaca, Berke Üzrek gibi ismler mevcut. Bu da Sanem Çelik nickli kişilerin profillerindeki resimler.

http://img120.imageshack.us/img120/427/s5513265966251vj2.jpg (http://imageshack.us)

http://img413.imageshack.us/img413/7954/s7769646149537at7.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
11-10-07, 08:16
ayy gülçiçek şu son mesajın çok içime dokundu bu saatte zaten duygusal oluyorumm offff sanem gelene kadar heryer sessiz gülçiçek biz bağırıyoruz avaz avaz ama sesimiz duyulmuyo maalesef yada bağırdığımızı sanıyoruzz ve ümitle sanem duyar da bize ses verir diye bekliyoruz ama yokk yokk yokkk offffffff saçmaladım kusura bakmayın çok fena oldum bi anda ahhh sanem ahhhhhhhh

Biz doğal olarak çok özlediğimiz için gelsin dönsün falan diye bağırıyoruz ama gazetelerde yazılanlar doğruysa bu film işi biraz daha netleşene kadar haber çıkmayacaktır. En azından Sanem bir açıklama yapmayacaktır. Zaten orada bir film olayı varsa dönmesin canım:)

hattori ha
11-10-07, 09:15
http://img120.imageshack.us/img120/427/s5513265966251vj2.jpg (http://imageshack.us)

Ya yalnız şu resmin hastası oldum. Bunun büyüğü yok mu kimsede acaba. Acayip tatlı çıkmış yaa...

gülçiçek
11-10-07, 09:16
gerçekten doğru söylüyorsun nurcum herne olursa olsun eğer orada işi için çaba sarf ediyorsa kendini o işe verdiyse varsın yapsın ....SANEMİ mutlu edecek bişey olsun....bizde onun adına mutlu olalım...yeterki gerçekleşsin...
önemli olan bu aslında bu saatten sonra yaaa:img-yes:
gelde içine anlat:img-in_lo

hattori ha
11-10-07, 09:23
evet gülçiçek ben de yazarken içimden sanki sen bekleyebiliyorsun da diyorum zaten. Yani ben de çok özledim. Dönsün artık bir dizide filmde falan izleyelim istiyorum ama Sanem Çelik'in düşüncesini değiştiremem. Tüm temennim işlerinin rast gitmesi çok mutlu ve başarılı olması.

gülçiçek
11-10-07, 09:24

canım kusuruma bakma senide kötü hissettirdiğim için üzgünüm.....
ben zaten sıkıntılı olarak bulunuyordum zaten sayfada iyice beni daralttı ne diyeyim....
inşallah SANEMİNde bi zamanı var muhakkak o zaman burda olacak...
gerçekten aklı başında olan ne istediğini bilen yerini ve zamanını bekleyen yegane SANATÇI başarılar onun için olsuuuun:img-yes:..........

gülçiçek
11-10-07, 09:27

Ya yalnız şu resmin hastası oldum. Bunun büyüğü yok mu kimsede acaba. Acayip tatlı çıkmış yaa...

bende ilk defa gördüm çooook tatlı ..........araştırmacı nurcum sen bulursun....

gülçiçek
11-10-07, 09:39
evet gülçiçek ben de yazarken içimden sanki sen bekleyebiliyorsun da diyorum zaten. Yani ben de çok özledim. Dönsün artık bir dizide filmde falan izleyelim istiyorum ama Sanem Çelik'in düşüncesini değiştiremem. Tüm temennim işlerinin rast gitmesi çok mutlu ve başarılı olması.

kendimi onun yerine koyuyorum şöyle uzaktan olanları bitenleri seyrediyorum herşey karma karışık gibi gözüküyor..önüne geçen dizi çekiyor ....konular birbirine girmiş vıcık vıcık bi görüntü..magazini hiç katmıyorum...burda olsaydı yine aynı tarz iğrenç yorumlar..bi arpa boyu yol almamış olacaktı aslında böylesi daha iyi .......kendi işi için ...özeli için....ennn doğrusunu yapıyor diyede düşünmeden edemiyorum ...bi taraftan .....
eğer bu dünyada kendince yeni öğrenimler başlangıçlar istiyorsa SANEMİNDE yaptığı en doğru şey şimdiki durumu...gittiği yerde hiçbirşey yapmasa bile...
öyle dolu bi geçmişi varki ne istediğini bildiğinden onun adına mutluyum aslında...herne kadar çoğu zaman SANEM ÇELİK yok diye hezeyanlara kapılsamda......

hattori ha
11-10-07, 09:43
bende ilk defa gördüm çooook tatlı ..........araştırmacı nurcum sen bulursun....

Aaa yok bunu bulabileceğimi zannetmiyorum. Profiline koyan Sanem Çelik Fan nickli kişiye mesaj mı atıp istesem dedim ama sonra vazgeçtim. Uğraşamicam:) Ya gülçiçekçim haklısın bu foruma girince eskiden tartışacak cevap yazacak ne çok şeyimiz vardı. Artık benim de içim sıkılıyor. Elimden geldiğince girmemeye çalışıyorum. Sanem'in sessizliği foruma yansıyor doğal olarak. Dilerim fırtına öncesi sessizliktir.:img-blush Sanem Çelik yıldız gibi yaşamayan tek oyuncu. Bakın hiçbir projede yer almak istemiyor dolayısıyla o da her normal insan gibi mutlu olduğu yerde sessizce kendi hayatını yaşıyor. eğitim alıyor hobileriyle ilgileniyor, arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Bu dönemin Sanem'e çok iyi geldiğine emnim. biz sadece eğitim aldığını düşünüyoruz ama belki de film çekimlerine başlamıştır bile. İnşaaalllaaah...:img-in_lo

gülçiçek
11-10-07, 09:52
inşallah ....inşallah nurrrr:img-yes:....
SANEM için zor olsada ennnn doğrusunuda yapıyor...
zaten onu böyle olduğu için seviyorum...kafasına ne yatıyorsa o....

hattori ha
11-10-07, 09:59
Ayynen öyle. hiç eyvallahı yok. canı ne isterse onu yapıyor. illa bu sene dizi film çekecek diye bir kural mı var yani. canı istemiyorsa başka şeylerle ilgilenmek istiyorsa kime ne. zaten röportajlarında hiçbir yarışın içinde yokum, şöhret beni ilgilendirmiyor, diğer diziler, filmler ve oyuncularla ilgilenmediğini hiç umursamadığını, sürekli ödüller almak gibi bir hırsı olmadığını söylüyordu. kendini ispat gibi bir zorunluluğu da yok. işini yapıyor o kadar. zaten işini en iyi şekilde yaptığı için çok başarılı. Hem Türkiye'de olduğu her dönemde hep en zirvedeki isimdi. oyunculuğu bırakmasın yeter. biz onu beklemeye razıyız.:img-in_lo

gülçiçek
11-10-07, 10:11
bende bu yazıya parmak pasıyorum:good:
gerçekten öyle valla diğerleri düşünsün ne yapacağını....
SANEM ÇELİK kendini çooooktan aştı dimi ama............
yeterki sağlıklı bişekilde uzun yaşasın..........yaşayalımbye

bessie
11-10-07, 12:00

http://img413.imageshack.us/img413/7954/s7769646149537at7.jpg (http://imageshack.us)

Nur bunlar harikaaaa çok çok teşekkürler..Bittim bu resimlere benn..Ya o siteye böle herkesi üye yapıyolar mı acep??Birimiz üye falan olsa bu forum adına Sanem'in direkt kendisinden haber alabilsek.Derdimizi anlatsak..Ayy giremicektim ama bugün babamın ofis bana kaldı.Çok iyi oldu.Güne Sanem'in yeni görmediğim resimleriyle basladım.Çok sağol Nur ÇOK mutluyum şuan yaa..
Pınarcım insallah Sanem'den bi haber alırızz evet zaten hep böyle bi umutla giriyorum foruma şu aralar yeni bi haber var mı diye!!

aysima84
11-10-07, 12:25
sonunda görmediğim iki resim :happy0064:happy0064teşekkürler:good:Sanem boş durmuyor film çekiyorsa bir haber çıksaya artık:img-cool2byehayırlı bayramlar hepinize:img-icecr

loralai
11-10-07, 12:48
ay nur o resimler ne öyle süper e o zaman sanemde yazıyodur facebooka ismi varda yazısı falan yokmu ayy nur neden u kadar sakin verdin bu haberii yevvvrummm yaaa resmin büyüğünü mesaj atıp istesene bebişim herkes üye olabiliyo dimi ayy nur neden bu kadar sakinsin yaaaa ayy bir heyecanlandım ki resimleri görünce çok yeni resimlere benziyooo kesinnnnn dedim sanemden bir haber var kesinnn ama yokmuşşş maaleseffffff

bessie
11-10-07, 12:53
ay nur o resimler ne öyle süper e o zaman sanemde yazıyodur facebooka ismi varda yazısı falan yokmu ayy nur neden u kadar sakin verdin bu haberii yevvvrummm yaaa resmin büyüğünü mesaj atıp istesene bebişim herkes üye olabiliyo dimi ayy nur neden bu kadar sakinsin yaaaa ayy bir heyecanlandım ki resimleri görünce çok yeni resimlere benziyooo kesinnnnn dedim sanemden bir haber var kesinnn ama yokmuşşş maaleseffffff

Bencede Ahsen bencede:img-yes:Bunlar orada mı çekildi acaba??Ya evet niye böle sakin herkess??Sanem'den haber diil ama yeni resimler çıktı sonunda:happy0064
Tekrar ve tekrar teşekkürler Nur.

hattori ha
11-10-07, 13:27
Bişe diil arkadaşlar. ne bilim yani ben pek heyecan yapmadım. Yaşadığından haberdardık sonuçta. Hem bu resimler yeni mi nereden bilicez. Belki Sanem'in profilindeki yenidir de o hayranı olan kişinin profilindeki eskiye benziyor. Ama eğer Sanem'in profilindeki yeniyse saçlarını yine siyah ve kıvırcık yapmış.:happy0064 Ya o diil de yıllardır görmediğim bir arkadaşımı buldum sanırım:) Bir de ondan kafam karışık. Böyle bir siteden haberim vardı ama hiç üye olma ihtiyacı hissetmemiştim. Siz de üye olabilirsiniz heralde. Kimi ararsanız var zaten:) Sevinç Erbulak da Sanem'in arkadaş listesinde. Beni asıl heyecanlandıracak haber şu Amerika'daki filmden birkaç haber daha çıkması.

loralai
11-10-07, 13:39
nur sen ne diyosun yaa ya sanemde girip yazışıyosa o sitede bu süper bişey değilmi benmi yanlış anlıyorum acaba nicki varsa kendide var demektir gerçi sanatçının adıyla girenler çok oluyomuş ama hiç mesajı falan yokmu ayyy neyse şuan vaktim yok vaktim olunca inceliycem iyicee

hattori ha
11-10-07, 13:52

Bu Sanem'in profilindeki resim. Çok ama çok tatlı yaaa. Acayip güzel. İnşallah şimdiki halidir. Çünkü ben hep siyah saçlı olmasını istiyordum. neyse sen de bir gir incele ahsencim.

PAMUK_MELEGIM
11-10-07, 14:19
Siteye bir girdim 3 Sanem Çelik bir Sanem Çelik Fan. Acep hangisi gerçek Sanem:) L.A diye şehir belirten sanırım gerçek Sanem Çelik. Sanem'in sitedeki arkadaş listesine tıkladım da isimler arasında Yasemin Dalkılıç, Eser Yenerler, Levent Kazak, Levent Yüksel, Emel Çölgeçen, Reyhan Karaca, Berke Üzrek gibi ismler mevcut. Bu da Sanem Çelik nickli kişilerin profillerindeki resimler.

Arkadaslarr ben bu resimlerin kesinikle yeni oldunu dusunuyorum :happy0064Birimizden biri gormus olmaliydii ve daha kimse gormemiss :good: Sanemin yeni haline bayildim iki resimde birbirinden guzeel=))

bessie
11-10-07, 14:39
Bencede Esra bende yeni olduğunu düşünüyorum.Görmememiz mümkün değil çünkü eski olsa.Ya acaba Sanem orada amatör fotoğrafçı bi arkadaşına falan mı çektirdi bunları??Amatör diyorum fotolar hiçte bi amatörün elinden çıkmış gibi değil ama bi dergi için röportaj için çekilmiş falan olsalar duyardık mutlaka.
Ya off sadece resim değil yeni bi haberde istiyorum artık ben daraldım lütfen yaa:icon_sad:
Bencede pembe bluzlu olan bir ihtimal eski olabilir ama diğeri kesinlikle yeni evet yeni yani öle olsun lütfenn.Bunun arkasından yeni bi haber istiyorum ben artık n'olurr!!

bessie
11-10-07, 14:43
Ya çok saçma gelicek belki şimdi ama Sanem'in taktığı küpeler Beyaz İnci'de taktıklarının aynısı galiba.Ben çok benzettim yani.Çok seviyor olmalı o küpeleri.Yakışıyorda:img-in_lo

hattori ha
11-10-07, 14:44
Ya gözdecim ben de haber istiyorum. Gerçekten Sanem çelik mi o sitedeki bilmiyorum ama gazetedeki habere göre ve arkadaş listesindeki isimlere göre Sanem çelik gibi görünüyor. Çünkü hep Sanem'in çevresi. Emel Çölgeçen, birlikte yarıştıkları Melis Çeker yasemin Dalkılıç falan, sonra oyuncu ve senarist levent Kazak hep arkadaş listesinde. 2 tane mesaj attım. Görür mi okur mu ne zaman okur cevap yazar mı bilmiyorum ama bizi habersiz bırakma. bu amerikadaki film haberi doğru mu falan diye mesajlar attım. Artık cevap gelir mi bilmiyorum. Ama çooook özledim. keşke röportaj olsa offff.

PAMUK_MELEGIM
11-10-07, 14:47
aaay cok heycanlandim birden
arakdaslarr =)
Benim simdi cikmam lazim=)

hattori ha
11-10-07, 14:48
Ya çok saçma gelicek belki şimdi ama Sanem'in taktığı küpeler Beyaz İnci'de taktıklarının aynısı galiba.Ben çok benzettim yani.Çok seviyor olmalı o küpeleri.Yakışıyorda:img-in_lo

evet evet aynısı ben de farkettim şimdi. çok yakışıyor. Zaten öyle farklı kıyafet takı bilmem ne takıntısı yok. mesela beyaz inci ödül töreniyle ayın karanlık yüzünün galasında giydiği kıyafet de aynıydı. Haftanın şıkı seçilmişti:) Aman daha iyi. kıyafete takıya vereceği parayı eğitime eve falan geleceğine yatırsın. Her şekilde en şık olmasını ve kendinden bahsettirmesini biliyor ne de olsa.

bessie
11-10-07, 14:52
Ya gözdecim ben de haber istiyorum. Gerçekten Sanem çelik mi o sitedeki bilmiyorum ama gazetedeki habere göre ve arkadaş listesindeki isimlere göre Sanem çelik gibi görünüyor. Çünkü hep Sanem'in çevresi. Emel Çölgeçen, birlikte yarıştıkları Melis Çeker yasemin Dalkılıç falan, sonra oyuncu ve senarist levent Kazak hep arkadaş listesinde. 2 tane mesaj attım. Görür mi okur mu ne zaman okur cevap yazar mı bilmiyorum ama bizi habersiz bırakma. bu amerikadaki film haberi doğru mu falan diye mesajlar attım. Artık cevap gelir mi bilmiyorum. Ama çooook özledim. keşke röportaj olsa offff.

Nur süpersin canım çok sağol bunun içinde:love01:
Bu kadarı tesadüf olamaz arkadaş listesinden belli zaten o olduğu.Allahım Allahım Saaneeeemm burayı okuyosan o mesaja cevap yaz lütfen.Ya cevap yazarsa yazar mı ki???Ya ben çok fena heyecanlandım cidden sende ki nasıl bi sakinlik böle Nur??
Abartıyor muyum acaba?Ama aylar sonra Sanem'e bu kadar yaklasabildik ne bileyim işte müthiş bu..
Neyse tekrar çok sağol Nurcum yaa..Bayram boyunca giremicem çatlarım artık çatlarııımm...

sanemfan
11-10-07, 14:54
nurcum resimler muhtesem....özellikle siyah sacli haline bende bayildim...cok yakismis ...acep yeni hali mi ki...cooook tatli cok

hattori ha
11-10-07, 14:56
Nur süpersin canım çok sağol bunun içinde:love01:
Bu kadarı tesadüf olamaz arkadaş listesinden belli zaten o olduğu.Allahım Allahım Saaneeeemm burayı okuyosan o mesaja cevap yaz lütfen.Ya cevap yazarsa yazar mı ki???Ya ben çok fena heyecanlandım cidden sende ki nasıl bi sakinlik böle Nur??
Abartıyor muyum acaba?Ama aylar sonra Sanem'e bu kadar yaklasabildik ne bileyim işte müthiş bu..
Neyse tekrar çok sağol Nurcum yaa..Bayram boyunca giremicem çatlarım artık çatlarııımm...

Ben de giremicem bayram boyunca hatta devamında da. hiç o siteye girip cevap yazmış mı diye kontrol de edecek zamanım olmayacak. neyse sizi en geç bir hafta sonra haberdar ederim. Ne bilim yaa. acayip bir sakinlik var niyeyse. Cevap yazdıktan sonraya sakla teşekkürlerini gözdecim. Yaa yazar mı acaba. gizli kalması gereken bişeler varsa yazmaz. Ama bişe sormadım ki yani bu film haberi doğru mu değil mi böyle bir film var mı yok mu. Evet ya da hayır o kadarcık...:img-blush

bessie
11-10-07, 15:03
Ben de giremicem bayram boyunca hatta devamında da. hiç o siteye girip cevap yazmış mı diye kontrol de edecek zamanım olmayacak. neyse sizi en geç bir hafta sonra haberdar ederim. Ne bilim yaa. acayip bir sakinlik var niyeyse. Cevap yazdıktan sonraya sakla teşekkürlerini gözdecim. Yaa yazar mı acaba. gizli kalması gereken bişeler varsa yazmaz. Ama bişe sormadım ki yani bu film haberi doğru mu değil mi böyle bir film var mı yok mu. Evet ya da hayır o kadarcık...:img-blush

Evett yada hayır işte bu kadar!!
Biz özel hayatıyla ilgili bi haber falan da istemiyoruz zaten ne diyeyim yani..Sadece bi projede görecek miyiz Sanem'i??Bu kadar..
Bunu haketmiyor muyuz bu kadar beklemeye karşılık??
Ama Sanem yine en iyisini bilir tabi dediğin gibi belki gizli kalması gereken bi proje falan vardır..Neyse Nurcum bayram sonrasını sabırsızlıkla beklicem artık..Tekrar saol..bye

loralai
11-10-07, 16:19
bende bayıldım bu fotolardan pembe bluzlüye kullanıyım bari eğer sanem giriyosa kesin cevap verir ama girmiyosa bişey diyemiycemm inşş odur yaa nur hakikaten ne bu sakinlik sanemle konuştunda şoktasın onun için mi böyle davranıyosun bizden bişey mi gizliyosun nur yapma bize bunu ayyy sanem olsa keşke yaa gözdecim küpeleri bende görür görmez farkettim ve bu fotolar bencede yeni yüzünden bile belli yani aliye döneminde böyle bir foto görmediğimize göre eski olduğunuda sanmıyorum dediğim gibi yüzünden sanem çok değişmiyo ama biz o kadar ayrıntılı inceliyoruzki ufacık değişiklikler bile belli oluyo yanii bencede yenii bu resim ya saçların kendi saçları olduğunu nerden biliyosunuz bence peruk gibi duruyoo

tatli_kizim
11-10-07, 16:32
ayhh..
bayildim resimlere..
evet evet..bende bu iki resim yeni olduguna inaniyorum...
yeni olmasa mutlaka görürdükk dimi..
ayy sanem...bir haberr gelse..
bayramda girerim ben..:)

hattori ha
11-10-07, 16:59
ahsencim keşke sakinliğimin sebebi o olsa. yani eğer cevap yazarsa evet o zaman çok heyecanlanırım ama ne bilim kim bilir ne zaman okicak. o yüzden fazla bişe hissetmiyorum şu an. ya evet ben de bayıldım resimlere. avatarıma koydum hemen ama resmin orjinalinden küçük oldu yaa avatara koyunca. orjinali daha güzel. allahım şu bakışa bakın...:img-in_lo hani piyano başında resimlerini eklemiştik. O fotoğrafı hatırlattı bana. Orda kızıl saçlıydı. ben bu haline bittiğim için direk atladım siyah kıvırcık saçlı olmuş diye ama dediğin gibi bu peruk olabilir ahsencim. Ya minicik bir şey bile bizi çıldırtıyor. Ortaya çıkınca aklınıza mukayet olun arkadaşlar:)

loralai
11-10-07, 17:16
bemcede nur prtaya çıktığı zamanı düşünemiyorum bile allahım hepimiz sıyırırız heralde bende bir haber istiyorum bu fotoların peşine ama aslında haber beklememiz mantıklı değil çünkü bu fotoyu nur araştırıp buldu bi gazetede falan çıkmadı sonuçta aynı öncekiler gibi buda bir haber çıkacağının göstergesi değil yani bence offfffffff neyse ben bu sene sanemden ümidimi kestimde zaten bende bayramda girerim belki geceleri falan duruma bağlıda şimdien bayramınız mübarek olsun şeker gibi bi bayram geçirin bu bayram hepmize uğurlu gelsin döndüğümüzde sanemle ilgili çok sevineceğimiz haberler görelim forumda inşşşşşşş ramazan ramazan duam kabul olur inş amin diyin hee

tatli_kizim
11-10-07, 18:19
ama bence arkadaslar..
bu resimler..kesinlikle eskii degiller...
Bence bunlar yeni ve Amerikada cekilmisdir..
:):):)

PAMUK_MELEGIM
11-10-07, 20:13
birkac basit avatrr yaptim cok sevdim resimleri cook pembeli resim cok tarzz ve degisik siyahlidada cok guzel bakmis =)

http://img146.imageshack.us/img146/2189/sr1ex4.png (http://imageshack.us)

http://img214.imageshack.us/img214/9172/sr3to1.png (http://imageshack.us)

http://img214.imageshack.us/img214/9876/sr4yc7.png (http://imageshack.us)

http://img49.imageshack.us/img49/6361/sr5hd1.png (http://imageshack.us)

http://img405.imageshack.us/img405/2355/sr6ua9.png (http://imageshack.us)

http://img49.imageshack.us/img49/5946/sr7xf3.png (http://imageshack.us)

+ avatarimdaki =)

tatli_kizim
11-10-07, 20:21
esraciim avatarlar süper olmu$$ canüm..:)
cok tesekjürler..
emegine saglüükkk :img-wink:

tatli_kizim
11-10-07, 20:59
Tesekurler cicimm
Senin Avatarda Harika ya Memom:img-blush

GuleGule kulan nur abla=)

ayy canim benüüm..:):)
Yerim seni..:)
evet bende avatarimi begeniyorum..:)
ama seninkinlerini kaydettim..
onblarida kullancam..:)
o pembellisini..:)

loralai
11-10-07, 21:30
ayy esracım ellerine sağlık çok iyi olmuş bende bunu kullanıyorum canım böyle daha bi belli avatar olduğu çok hoş olmuş gerçekten bu resme bayuldumm yaaaaa

gülçiçek
11-10-07, 23:16
yaa bendemi bişey var ....sizdeki heyecanın çeyreği bile yok...... sabah ilk ben gördüm galiba nurun eklediklerini sizleri okuyunca ne oluyor diyorum ..... kendime şaşırıyorum sakinliğime bide size bakıyorum umarım sizin düşünceleriniz doğrudur:img-yes:işte o zaman nasıl bi duygu patlaması yaşarım onuda ben kestiremiyorum:img-in_lo

hattori ha
11-10-07, 23:19
Aynı şekilde bende de hiçbir heyecan yok. Arkadaşların mesajlarını okuyunca önce şaşırdım zaten noluyor diye. Sanem'in cevap yazacağını da hiç zannetmiyorum bu arada. Hı bir de moralinizi bozmak gibi olmasın ama bence artık Sanem Türkiye'ye dönmez.

hattori ha
12-10-07, 00:41
Sanem Çelik'in sitedeki profilindeki resmin büyüğü. Karşılıklı mesajlaştığımız için sanırım profilini görüntüleyebiliyorum artık. Dolayısıyla büyük resim:D Çok güzel accayyip güzel yaaa. maşalllah. Arkadaşlar bu kesin yeni resim... Ne kadar yeni bilmem ama ben ilk kez gördüm.

http://img267.imageshack.us/img267/7644/n7769646149537pv2.jpg (http://imageshack.us)

tatli_kizim
12-10-07, 08:18
evet.-.Bunuda dedik..:)
o resim kesinlikle yenidir diye..
ayhhh..:):))
Delircemmmm..Ayhh..bayilazamm...:)

http://www.loadtr.com/b-130343-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130349-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130350-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130351-xsxx.jpg

tatli_kizim
12-10-07, 08:22
ayhh..heyecann basdii..
Ayh..:):):):)
http://www.loadtr.com/b-130352-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130354-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130355-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130356-xsxx.jpg

hattori ha
12-10-07, 08:34
Sanem Fandan cevap var... Film olayına değinmedi ama şu mesajı yolladı. Bir mesaj daha yolladım. Tabii rahatsız etmemeye çalışıyorum. Neyse ben sizi bilgilendiririm...

"kizgin diilim kirgin diilim sadece biraz beslenmek icin uzaklasmaya ihtiyacim var ..sizleri unutmak gibi bi niyetim yok ama sabir bekliyorum sizden acikcasi..ogrenmek buyumek zaman aliyor..sabir lutfen ..bi yere kacmis diilim"

Bu da profildeki resmin büyüğü :img-wink: Ya umarım bunları paylaşmam sorun olmaz. Paylaşabilir miyim diye sordum ama çok geç cevap alıyorum. Dilerim sorun yoktur. Yalnız başka hiçbir yere eklenmesin arkadaşlar...

http://img72.imageshack.us/img72/8382/n5513265966251by1.jpg (http://imageshack.us)

tatli_kizim
12-10-07, 08:36
*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*
http://ozel.balca.net/resima/jpg/bayram10057.jpg
*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*
http://www.loadtr.com/b-130366-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130367-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130368-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130369-xsxx.jpg

tatli_kizim
12-10-07, 08:43
http://www.loadtr.com/b-130371-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130373-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130374-xsxx.jpg
http://www.loadtr.com/b-130375-xsxx.jpg

tatli_kizim
12-10-07, 09:19
biyerde bir haber okudum..
Ünlü yönetmen hakkinda..kudret sabanci..
Ünlü biri ile ask yasiyormus diye..Reyhan karaca ile..
yinee Sanemimizin adii yaziyorrr cook veee haberin resmii o resimi koymuslar.!!!!!
ama moraLIMIZI bozamiyacaklar..:)
resimlere dvmm

http://www.loadtr.com/b-130387-fff.bmp
http://www.loadtr.com/b-130388-fff.bmp
http://www.loadtr.com/b-130389-fff.bmp

tatli_kizim
12-10-07, 09:23
http://www.loadtr.com/b-130391-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-130394-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-130395-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-130396-fff.jpg

tatli_kizim
12-10-07, 09:26
http://www.loadtr.com/b-130399-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-130400-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-130402-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-130403-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-130404-fff.jpg

tatli_kizim
12-10-07, 09:29
http://www.loadtr.com/b-130405-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-130406-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-130407-fff.jpg
http://www.loadtr.com/b-130408-fff.jpg

gizoşşş
12-10-07, 10:13
Selam canlarımm..:):)
Bugün bayram olduğu için fırsat buldum ve aranıza kısa bir süreliğine tekrar geri döndüm..:)
Pınar ablacım eklediğin tüm resimler için ellerine sağlık..!
Nur ablacım eklediğin resim süper ötesi çalışma yapabilirmiyim?;)
bunlarda benden umarım beğenirsiniz..;)

http://img178.imageshack.us/img178/7867/sanemaviimf8.jpg+http://img340.imageshack.us/img340/9963/sanemmmmmj6.jpg

http://img340.imageshack.us/img340/9643/texturesux8qs2copycopycgz4.jpg

http://img340.imageshack.us/img340/3816/texturesux8qs2gnffdcopyqj3.jpg

tatli_kizim
12-10-07, 10:14
http://www.loadtr.com/b-130428-ss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130430-ss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130431-ss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130433-ss.jpg

ayhh ayhh..kimleri görüyorum..
gizemcigim canim benim yha..
cok özledim senii..:):)
Cok harika haberler aldik baakk oku..:):):)
Iyi bayramlar..:)

gizoşşş
12-10-07, 10:30
Bu resme çalışma yapmassam ölürdüm..:)
Umarım beğenirsiniz...:)

http://img107.imageshack.us/img107/3309/sanemcikkbq2.jpg+http://img516.imageshack.us/img516/3721/31460768te9.jpg

tatli_kizim
12-10-07, 11:46
http://www.loadtr.com/b-130472-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130474-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130475-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130476-sss.jpg

hazir m,isafirler yokken bende resim ekliim dedim.:)
az sonra yine cikmam lasimm

tatli_kizim
12-10-07, 11:50
http://www.loadtr.com/b-130479-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130481-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130482-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130483-sss.jpg

tatli_kizim
12-10-07, 11:54
http://www.loadtr.com/b-130484-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130485-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130489-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130490-sss.jpg

tatli_kizim
12-10-07, 11:59
http://www.loadtr.com/b-130491-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130493-sss.bmp
http://www.loadtr.com/b-130495-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130496-sss.jpg

hattori ha
12-10-07, 15:07
http://img72.imageshack.us/img72/8382/n5513265966251by1.jpg (http://imageshack.us) http://img267.imageshack.us/img267/7644/n7769646149537pv2.jpg (http://imageshack.us)

Bu güzeller güzeli resimler arkada kalmasın...:img-in_lo Bir insan hem seksi hem de sevimli olmayı nasıl başarır yaa... Eklediğiniz herşey için çok teşekkürler. Çok kalamıyorum. millet size anlatacağım çok şey var yaa. Bu Sanem çelik harika biri. Bana cevap yazdı yaa... Tüm ayrıntıları geniş bir zamanda anlatıcam. Birkaç şey daha sordum. Film konusunda ser verip sır vermiyor yanlız:icon_whis Neyse öncekini ekledim biraz sabır diyor. Allahım çok tatlı yaa... Ya bu resimleri ekledim ama hala içim rahat değil. Sorun değil diye cevap yazsa... Ama profiline eklediğine göre sorun yoktur heralde. Ama olsun siz yine de başka yere eklemeyin.:img-icecr Bu arada eda özel de arkadaş listesinde. Hani şu eda özelin sevgilisini aldı diye kavgalı oldukalrı yazılan eda özel.:icon_whis Demek ki neymiş her yazılana inanılmayacakmış.:img-wink: O sitede Sanem için yapılan bir yorum.

Görüp görebileceğiniz ennn yeşil gözler...
Ve içlerinden öyle bir ruh taşıyor ki enerjisi karşısında bocalıyorsunuz...
Güzel kelimesi onun gibi bir kadını tarif etmek adına icad edilmiş olsa gerek...
Mahallemizin bir tanesiydi hep öyle kalacak :)))
Elemterefişşş; kem gözlere...

hattori ha
12-10-07, 15:59
bu arada her iki resmin de büyük hali elimde mevcut ama buraya ekleme konusunda tereddütüm var. Eğer Sanem'den onay alırsam eklerim:img-wink:bye

ömer
12-10-07, 16:24
http://img54.yukle.tc/images/4468BKO.JPG (http://www.yukle.tc)

Sanemcik
12-10-07, 16:46
Ooo ömer şekil yapmışız. Çok hoş olmuş:) Ben de yazısız halini eklerim bir ara;)

Sen Sanem Celik'len konusmani anlatmiyacakmiydin ya?
Acayip meraklandim ben, bekliyorum ^^

tatli_kizim
12-10-07, 17:13
yha nurr tesekürlerde..
Sana öm attim..
Buradanda dedim..Bana sitenin adressini verebilirmisin diye..
Herhalde görmedin..??!!??
yollarmisin bana bir zahmet..
Ayricaa cok sevin dim annatamamam..
ama kafamda azz karisdi...

PAMUK_MELEGIM
12-10-07, 17:19
http://img113.imageshack.us/img113/2549/snmsklc8.png (http://imageshack.us)

Buarada ben birsey anlamadim Birseyler mi Kacirdimm yaa??
Neoldu noluur banada anlatiin =((

tatli_kizim
12-10-07, 17:30
Arada kaynamış umarım beğenirsiniz..
ben yorumumu yazmisdim bitanemm..:)
harika olmu$$lar diye..
ellerine,emegine saglikkk canimin ici..

TEKRAR BARYAMNIZ MÜBAREK OLSUN

hattori ha
12-10-07, 18:48
Ya arkadaşlar bir iki soru daha sormuştum yazmak için onların da cevaplarını bekliyordum ama biraz şansımı zorladım sanırım.:img-blush en son sinema filmi soruma hala cevap yok.:icon_whis Belki henüz okumamıştır belki de bilgi vermek istemiyordur doğal olarak. neyse sonuç olarak Sanem'den şu cevapları aldım. Uzun uzun sorduğum soruları yazmim. ben baya bişeler sordum sinema filmi, Türkiye'ye dönme konusu, bu haberler konusunda düşünceleri, nasıl olduğu falan filan...Sanem'den önce şu cevap geldi "lutfen sanem celik fan a yaz..orda cevap alacaksin" ben de aynı mesajı ona kopyaladım o da;

"kizgin diilim kirgin diilim sadece biraz beslenmek icin uzaklasmaya ihtiyacim var ..sizleri unutmak gibi bi niyetim yok ama sabir bekliyorum sizden acikcasi..ogrenmek buyumek zaman aliyor..sabir lutfen ..bi yere kacmis diilim" cevabını yolladı

bir de ben dizifilme resimlerini ekleyebilir miyim diye sordum Sanem'den dizifilm? şeklinde bir mesaj geldi. ben de uzun uzun anlattım, bu sitede yazdığımızdan falan bahsettim ama zaten benim büyük boyutunu eklemeyi düşündüğüm resmi ömer ekledi. Ömer'i bilen bilir. Sanem'den oldukça doğru haberler getirmiştir.;) Bir de son kez yine bu Hollywood'daki sinema filmi olayını sordum ama o konuda ses seda yok. neyse bu kadar. Daha fazla rahatsız etmeyi düşünmüyorum zaten yolda da görüp ünlüleri durdurup resim çektirmek isteyen imza isteyen tiplerden nefret etmişimdir. o nedenle ben de bir site aracılığıyla da olsa Sanem'i daha fazla rahatsız etmek istemiyorum. Bu kadarcık diyalog kurmaktan bile mutluluk duydum. Zaten canım kocaım zamanında da fan sitesi aracılığıyla ulaşmıştım. Cevap yollamıştı. Yazdıklarım karşısında teşekkür etmişti.:img-in_lo Neyse arkadaşlar işte böyle bu kadarcık da olsa onunla mesajlaşmak güzeldi.

tatli_kizim
12-10-07, 18:51
Ya arkadaşlar bir iki soru daha sormuştum yazmak için onların da cevaplarını bekliyordum ama biraz şansımı zorladım sanırım.:img-blush en son sinema filmi soruma hala cevap yok.:icon_whis Belki henüz okumamıştır belki de bilgi vermek istemiyordur doğal olarak. neyse sonuç olarak Sanem'den şu cevapları aldım. Uzun uzun sorduğum soruları yazmim. ben baya bişeler sordum sinema filmi, Türkiye'ye dönme konusu, bu haberler konusunda düşünceleri, nasıl olduğu falan filan...Sanem'den önce şu cevap geldi "lutfen sanem celik fan a yaz..orda cevap alacaksin" ben de aynı mesajı ona kopyaladım o da;

"kizgin diilim kirgin diilim sadece biraz beslenmek icin uzaklasmaya ihtiyacim var ..sizleri unutmak gibi bi niyetim yok ama sabir bekliyorum sizden acikcasi..ogrenmek buyumek zaman aliyor..sabir lutfen ..bi yere kacmis diilim" cevabını yolladı

bir de ben dizifilme resimlerini ekleyebilir miyim diye sordum Sanem'den dizifilm? şeklinde bir mesaj geldi. ben de uzun uzun anlattım, bu sitede yazdığımızdan falan bahsettim ama zaten benim büyük boyutunu eklemeyi düşündüğüm resmi ömer ekledi. Ömer'i bilen bilir. Sanem'den oldukça doğru haberler getirmiştir.;) Bir de son kez yine bu Hollywood'daki sinema filmi olayını sordum ama o konuda ses seda yok. neyse bu kadar. Daha fazla rahatsız etmeyi düşünmüyorum zaten yolda da görüp ünlüleri durdurup resim çektirmek isteyen imza isteyen tiplerden nefret etmişimdir. o nedenle ben de bir site aracılığıyla da olsa Sanem'i daha fazla rahatsız etmek istemiyorum. Bu kadarcık diyalog kurmaktan bile mutluluk duydum. Zaten canım kocaım zamanında da fan sitesi aracılığıyla ulaşmıştım. Cevap yollamıştı. Yazdıklarım karşısında teşekkür etmişti.:img-in_lo Neyse arkadaşlar işte böyle bu kadarcık da olsa onunla mesajlaşmak güzeldi.

ayhh.,..ne kadar güzell..
bende mesajlamak istiyorum ama üye olamiyoruzm bir türlü..?? :(:(

tatli_kizim
12-10-07, 18:53
Sanemmim yhaa..
Harikasin yha..Bamba$$kaa..:)
Oooff nurr..harika bir duyguu olmali..
oof off..bende o duyguyu yasamak istiyorum ama bir türlüü üye olamiyorum..:(:(

tatli_kizim
12-10-07, 19:03
Nur abla gelmisken sorularimi cevaplasaydin keske
Her neyse bende uye oldum ve mesaj attim tabi dogru suna mi attim bilmiyorum ...

sende mi üye olabildin hayatim..????
ya canimm..:(
nasil odlun üye ben olamadim bi türlü..:(

ı.love.sanem
12-10-07, 19:22
Vaaay nur abla. Sanemle mi mesajlaştın, yakışır...
Resimler için teşekkürler, bayramınız mübarek olsun.
Bu arada bence herkes o sitede sanemle konuşsun haber alırız belki bişeyle ilgili. Ben konuşmam çünkü hiç sevmem ünlülere ulaşmayı :) bye

PAMUK_MELEGIM
12-10-07, 21:54
Off kimse yokmu=(

http://img248.imageshack.us/img248/8328/bcffghfdid5ds3.jpg (http://imageshack.us)

loralai
13-10-07, 03:38
ayy inanamıyorum neler olmuş nur sağol canım yaa bizi herşeyden haberdar et yine gerçi bende üye olcam inşş aa çok sıkboğma etmek istemem bende bide o resimlerin büyüklerini koy ya rahatsız olmaz sanem bencee tekrar bayramınız mübarek olsun sanemden gelen bayram hediyeleride süper oldu valla

tatli_kizim
13-10-07, 08:13
ayhh esraciiimm..:)
cok tesekürler..:)
hangi mail adresse mail geldi..???
ayrica yazdiklarinaaaa katiliyorum..:)
yha..acaba..biriniz..Saneme ica etse..
Cok kibarca sorsa..
acaba FAna gelebilir mi yani dizifilme..??

tatli_kizim
13-10-07, 08:25
http://www.loadtr.com/b-130967-dddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-130968-dddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-130969-dddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-130971-dddd.jpg

tatli_kizim
13-10-07, 08:38
http://www.loadtr.com/b-130974-dddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-130976-dddd.bmp
http://www.loadtr.com/b-130975-sss.bmp
http://www.loadtr.com/b-130977-sss.jpg

tatli_kizim
13-10-07, 08:45
http://www.loadtr.com/b-130979-dddd.bmp
http://www.loadtr.com/b-130980-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130982-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130983-dddd.bmp

tatli_kizim
13-10-07, 08:48
http://www.loadtr.com/b-130984-dddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-130986-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130987-dddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-130988-sss.jpg

MOLA!! :):)

tatli_kizim
13-10-07, 08:57
http://www.loadtr.com/b-130994-dddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-130996-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-130997-dddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-130999-sss.jpg

tatli_kizim
13-10-07, 09:06
http://www.loadtr.com/b-131004-dddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-131007-sss.jpg
http://www.loadtr.com/b-131009-dddd.jpg
http://www.loadtr.com/b-131010-sss.png

hattori ha
13-10-07, 09:40
Kimse yok birseyler yazayim ...
yapacak birseyim olmadigi icin su son kusagin en iyi oyuncularina
baya bir baktim gozlerim agridi hata buraya bikac sefer daha demistim
ama bundan 1 yil onceksine baktim yeni forumndan bir oncesine yani
her sayfada sanem celik var abartmiyorumm
ama artik okadar cok oyuncu varki ( yani adini oyuncu koyuyorlar ya )
hep sacma sapan isimler var yeni forumda
bu eskisi: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=1898&page=7
ve yenisi zaten yerli oyuncularda
hep sacma sapan isimler her neyse sinirimi bozuyorlar ole bi diyim dedim ...

2cisi ister songul oden fanlari kizsinlar ama sanem hakkinda
okadar sey dendiki baya bir morel bozucak seyler bildiginiz gibi
ama yanii ben daha hatirliyorum burda bir songul oden faniyle
tartismisdik siimdi songul oden magazin progamlarindan eksik
kalmiyor kivanc.t yakalanmislarr denizde samimi pozlar felan yanii
buyuk konusmamak lazimm bunu soylemeden gecemicektim
kusura bakmayin benim kotu bir niyetim yok ama bazilari cok buyuk ve kirici
konusyorlar her neyse cok birsey demek istemiyorum
buraya gelip de bizi kiranlar gibi bende baskalrina kirmak istmemem
neyse susuyorum:img-cool2...

kimse gelmiyecegine gore ben cikiyorum
iyi geceler:img-kiss:

Esracım yazdıklarına satırı satırına katılıyorum. Sadece songül öden faları mı sanki hangi fan grupları neler yazmadı ki. Hayranı oldukları kişiler o üye isimleri tek tek aklımda. Şimdi dediğin gibi onların hayran olduğu kişi zor durumda ama biz onlar gibi değiliz. Gidip de tek satır yazmadık. Sadece alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, etme bulma dünyası, gülme komşuna gelir başına gibi çeşitli ata sözlerini yolluyorum onlara diyorum. Yarın ne olacağını kimse bilemez.:img-yes: Bu arada az önce kanalddeki bir magazin programında Reyhan Karaca ile röportaj yapıyorlardı. Reyhan'la Sanem'in arkadaşlığından dolayı ona Sanem'i sordular. Görüşüyor musunuz, ne yapıyor neden kaçıyor şeklinde. Reyhan Karaca da onu Sanem'e soracaksınız. Evet görüşüyorum Amerika'da kendisi. Kaçmıyor kaçacağı da bir şey yok zaten. Dinleniyor eğitimini arttırmak ve ingilizce öğrenmekl için gitti dedi. Magazinciler de bizden meraklı :) Neyse benim Reyhan Karaca'yı yakalayıp da sormak istediğim soruyu sordular. İlk defa bir işe yaradılar yani:) Demek ki neymiiiiişşşş Sanem KAÇMAMIŞ, eğitimini arttırıyor her oyuncunun hayali olan bir şeyi yapıp en süper okullarda eğitim alıyor ve ingilizce öğreniyormuş...:img-wink: Çiğdemcim bana Sanem Çelik nickli kişiden mesaj geldi. O beni Sanem Çelik fana yinlendirdi. O da cevap yazdı sonra tekrar Sanem'den cevap geldi. Yani direk Sanem'le diyalog kurdum.

gülçiçek
13-10-07, 09:40
Kimse yok birseyler yazayim ...
yapacak birseyim olmadigi icin su son kusagin en iyi oyuncularina
baya bir baktim gozlerim agridi hata buraya bikac sefer daha demistim
ama bundan 1 yil onceksine baktim yeni forumndan bir oncesine yani
her sayfada sanem celik var abartmiyorumm
ama artik okadar cok oyuncu varki ( yani adini oyuncu koyuyorlar ya )
hep sacma sapan isimler var yeni forumda
bu eskisi: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=1898&page=7
ve yenisi zaten yerli oyuncularda
hep sacma sapan isimler her neyse sinirimi bozuyorlar ole bi diyim dedim ...

2cisi ister songul oden fanlari kizsinlar ama sanem hakkinda
okadar sey dendiki baya bir morel bozucak seyler bildiginiz gibi
ama yanii ben daha hatirliyorum burda bir songul oden faniyle
tartismisdik siimdi songul oden magazin progamlarindan eksik
kalmiyor kivanc.t yakalanmislarr denizde samimi pozlar felan yanii
buyuk konusmamak lazimm bunu soylemeden gecemicektim
kusura bakmayin benim kotu bir niyetim yok ama bazilari cok buyuk ve kirici
konusyorlar her neyse cok birsey demek istemiyorum
buraya gelip de bizi kiranlar gibi bende baskalrina kirmak istmemem
neyse susuyorum:img-cool2...

kimse gelmiyecegine gore ben cikiyorum
iyi geceler:img-kiss:
yeni oyuncu olmaya çalışanların hiçbiri SANEMİN yanına dahi yaklaşamazlar hiiç kusura bakmasınlar....daha çooooooooooook çalışmaları gerek....o zaman ne olur bilemem oda ayrı bi konu........
ne kadar doğru yazmışsın canım kimse için sevinilmez ama .....yinede ilgilenmesemde bu konuyla şunu söyleyeyim neyin ne olduğunu hiiiç kimse bilmiyor.kim haklı haksız bilemeyiz yinede..herkesin özeli kendine...insanların başına ne zaman ne geleceği belli olmaz...büyük konuşmamak lazım:img-yes:

gülçiçek
13-10-07, 09:51

nur inanamıyorum ben yaaa ...böyle bişeyin olması müthiş ..........
senin adına hepimiz için çooooooook sevindim.........umarım herşey yolnda gider.......valla umrumda bile değil dizisi tvde yok diye.........
bigün muhakkak olacak......tabiki SANEMDEN haber alırsak tamam.....yoksa ses seda olmadığı zaman merak ediyoruz SANEMcimizi.......

gülçiçek
13-10-07, 09:57
aa ben ona bakmamisdim gülcicekim..
evet yha.niye kacsin ki..
Ayyhh..:):):)
cok yakinda gelicek is$te.:):)
pınarcım ben artık gelecek gelmicek demek istemiyorum :img-yes:demiyorum .
eğer gerçekten kendine faydalı bişeye başladıysa devam etmesi bitirmesi lazım ......özeli için....oyunculuğu için.....bundan sonraki tüm yaşamı için güzelliklere imza atabilmesi için çalışması lazım..........canıım yolu açık olsun zümrüt gözlüm.......
resimler için teşekkürler canım.......emeğine sağlık...........

hattori ha
13-10-07, 11:15
yaaa nurcum sen ne yaptın yine canım .gerçektende SANEM ÇELİKmi eminsin değilmi.........tabiki kaçmadı canım yaaa niye kaçsın öyle düşünenler utansıın...
bu sabah reyhan karacaya magazinde sormuşlar yine konu arası ben seyretmedim anlattılar SANEMİ sormuşlar siz arkadaşsınız gibi ,nerde diye o da ingilizce öğreniyor,eğitimine devam ediyor niye kaçsınki gibi şeyler söylemiş....
sana gönderdiği mesajda bunu doğruluyor.....
SANEM çoooook başka yaaa kariyeri için ...enn güzel işler onu bulsun........

aceleyle girdim yazdım çıktım sabah, mesajını şimdi gördüm. Eminim eminim. Zaten Sanem Çelik'in mesajı sonucu ben Sanem çelik Fana yöneldim. o yazdı bana yani ona yaz o cevap verecektir diye.2 nick kullanıyor olabilir ya da daha önce yazdığım gibi o asistanı gibi bişeyidir. Ama yani ilk Sanem Çelik'ten mesaj geldi. Zaten o kişinin Sanem çelik olduğundan kesinlikle eminim. Çoğu ünlünün adına girip evet yazıyorlar zaten Sanem Çelik olarak da bir sürü nick var o sitede ama zaten gerçek Sanem Çelik arkadaş listesinden belli. Bir de gazetede de ünlüler de orada diye Meltem Cumbul'la falan birlikte ismi vardı. evet o programı ben de izledim detaylı bir şekilde yazdım zaten yukarda. kaçmamış sadece eğitim alıyormuş... Aynen öyle düşünenler UTANSIN!!!:img-yes: bana gelen mesajda yazıldığı gibi birazcık sabredicez artık napalım. Sonuçta önce kendisi için dolayısıyla bizler için bişeler yapıyor Amerika'da.

tatli_kizim
13-10-07, 11:18
aceleyle girdim yazdım çıktım sabah, mesajını şimdi gördüm. Eminim eminim. Zaten Sanem Çelik'in mesajı sonucu ben Sanem çelik Fana yöneldim. o yazdı bana yani ona yaz o cevap verecektir diye.2 nick kullanıyor olabilir ya da daha önce yazdığım gibi o asistanı gibi bişeyidir. Ama yani ilk Sanem Çelik'ten mesaj geldi. Zaten o kişinin Sanem çelik olduğundan kesinlikle eminim. Çoğu ünlünün adına girip evet yazıyorlar zaten Sanem Çelik olarak da bir sürü nick var o sitede ama zaten gerçek Sanem Çelik arkadaş listesinden belli. Bir de gazetede de ünlüler de orada diye Meltem Cumbul'la falan birlikte ismi vardı. evet o programı ben de izledim detaylı bir şekilde yazdım zaten yukarda. kaçmamış sadece eğitim alıyormuş... Aynen öyle düşünenler UTANSIN!!!:img-yes: bana gelen mesajda yazıldığı gibi birazcık sabredicez artık napalım. Sonuçta önce kendisi için dolayısıyla bizler için bişeler yapıyor Amerika'da.

yha nurcuum..
bilmiyorum ne kadar dogruu ama..
Acaba Canim sanemimizdenn rica etsenn..
Kibarcaa sorsan..
Acaba bizim Fana yani dizifilm.com'a girse..
Uzun veya kisa hic önemli digil..
Ama bir yazsa..:(
Süper oludu..
Oraya üye olamayanlarda o zaman sanemimiz ile
diyalog kurma imkanii olurr..

hattori ha
13-10-07, 11:21
Sanem Çelik'in beni yönlendirdiği Sanem Çelik Fan nickli kişiden resmi ekleyebileceğime dair, bu resmi kullanabilirsin bi sorun olmaz tatlim.. şeklinde bir mesaj geldi ben de ekliyorum...

http://img178.imageshack.us/img178/3244/n5513265961480783551rk6.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
13-10-07, 11:31
Sordum pınar sordum hiiç merak etme :) Cevap gelirse hemen yazarım. evet süper ötesi yaa. Hiiç makyaj yok yine bu resminde de.

hattori ha
13-10-07, 11:43
Sorma ben de cevap gelince acayip heyecanlandım:) Ya İstanbul'da yaşasaydım şimdiye kadar yüz kere tanışırdım onla. Tiyatro oyununa da milyon kere giderdim heralde. Benim olduğum şehre turneye de gelmişlerdi ama göz göre göre kaçırmıştım. (Final haftamdı :img-blush) Şimdi bırak farklı şehirlerde olmayı farklı ülkelerdeyiz.:icon_sorr neyse inşallah çok iyi projelerde yeniden izleme şansı buluruz.

tatli_kizim
13-10-07, 11:49
Sorma ben de cevap gelince acayip heyecanlandım:) Ya İstanbul'da yaşasaydım şimdiye kadar yüz kere tanışırdım onla. Tiyatro oyununa da milyon kere giderdim heralde. Benim olduğum şehre turneye de gelmişlerdi ama göz göre göre kaçırmıştım. (Final haftamdı :img-blush) Şimdi bırak farklı şehirlerde olmayı farklı ülkelerdeyiz.:icon_sorr neyse inşallah çok iyi projelerde yeniden izleme şansı buluruz.

ben yani hic görme sansim olmamisdi..
Malesef almanyada yasiyorum..:)
NiySi..:)
insallah buradaa konusabilirim canimm Prensesimle..
sana cvp yazarsaa hemen burayada yazz oke..?? :)

aysima84
13-10-07, 12:05
bende üye oldum sırf onun profilini görüntülemek için şimdi mesaja geldi sıra ama hem heyecanlandım hemde rahatsız etmek istemiyorum en iyisi Nur devam etsin o ilk heyecanı atlatmıştır:img-grin2:img-grin2arkadaş listesine baktımda çoğu oyuncu arkadaşlarından oluşuyor , bu bize bayram süprizi oldu:happy0064 bakalım artık haber gelir yakında...

tatli_kizim
13-10-07, 12:33
evet..sonunda bende üye oldum..:):)
nur..yardimina ihtiyacim var.
sanem celik fan ; sanem celik; Sanem celik var..
hangisi..???
sanem celik fan o pembelii resim varrr
Bir sanem celikde o siyahli resim..
hangisi..??

tatli_kizim
13-10-07, 12:42
yha nur..Sanem celik o siyahlii resim mi..??
Nur..yardimci olun bana ne yaziim..??
Heyecanlandimm:img-blush

fikra
13-10-07, 13:16
Arkadaşlar bahsettiğiniz siteye üye oldum ve SANEM ÇELİK'in bayramını kutladım ve oda bana cevap yazdı benim bayramımı kutladı gerçektende o olmalı bence.Ben sırf onunla kalmayıp BURAK KUT ve TARKAN TEVETOĞLU'nada mesaj yazdım onlardanda cevap geldi şok oldum yalnız cevaplar geç geliyor akşam 21:00 saatlerinde cevapladı 3 de

tatli_kizim
13-10-07, 13:18
Arkadaşlar bahsettiğiniz siteye üye oldum ve SANEM ÇELİK'in bayramını kutladım ve oda bana cevap yazdı benim bayramımı kutladı gerçektende o olmalı bence.Ben sırf onunla kalmayıp BURAK KUT ve TARKAN TEVETOĞLU'nada mesaj yazdım onlardanda cevap geldi şok oldum yalnız cevaplar geç geliyor akşam 21:00 saatlerinde cevapladı 3 de

ya..bende yzaidm da..gitmiyo
böle bisi cikiyoo
onu yazmalisin..ama sonrabii geliyor sayfa acilmiyor..

bendede bu sans yanii :(

Could not open socket

attikdan sonra bu cikiyor mesajii

ı.love.sanem
13-10-07, 13:19
Sende bir Alemsinn
Haa onur ... Ne alaka simdi Unlulerle ulasmayi
Sonucta Sanem fani Degilmisin:img-yes::img-cool2

Karekter meselesi canım. Eğer ben Sanemi seviyosam birazda ulaşılmazlığını seviyorum. Sanemide zaten diğer ünlülerden ayıran benim için en etkili özelliklerden biri bu. Ulaşmak istesem tüm ünlülere ulaşırım fakat Saneme ulaşmak hiç istemem. Ondan bundan haber duymayı severim...

Resimler için teşekkürler...

kıwırcık
13-10-07, 13:31
Slm arkadaşlar?Bayramınız da kutlu olsun...Epey oldu sizleri çok özledim...Pınardan aldığım haber süper yaa çok sevindim...Bana da bayram hediyesi gibi bi şey oldu şimdi öğrenince...Şuan elim ayağım titriyo:)Ben bi geçmiş sayfalara bakıyım tam öğrwniyim neler olduğunu:img-wink:

fikra
13-10-07, 13:33
simdi oldu..
mesajda yazim ama mesjai atmak istedigimde fayfa denisiyor ve kücü bir yazi geliyor: Could not open socket

mesaj iletildi anlamina mi geliyor..?

MESAJ İLETİLİNCE Your message has been sentDİYE BİR YAZI GELECEK ŞİMDİ EVRİM AKINA MESAJ ATTIMDA ORADAN BU ÇIKTI

tatli_kizim
13-10-07, 13:43
Slm arkadaşlar?Bayramınız da kutlu olsun...Epey oldu sizleri çok özledim...Pınardan aldığım haber süper yaa çok sevindim...Bana da bayram hediyesi gibi bi şey oldu şimdi öğrenince...Şuan elim ayağım titriyo:)Ben bi geçmiş sayfalara bakıyım tam öğrwniyim neler olduğunu:img-wink:

canimm hepimiz icin bir bayram hediyesii oldu bu..:):)
hpimiz cok mutlyuz..:amams en bakk..:)

aysima84
13-10-07, 15:32
mesaj atım ama heyecandan bayram tebriğini unutmuşum ya:icon_sorrbakalım ne xaman cevap gelecek ne tuhaf bir duygu ya ne yazacağımı bilemedim sonra dedim yaz işte ne geliyorsa içinden:img-blushrahatsız olmaz heralde ya sonuçta özlemimizden yazıyoruz:icon_whisbye

kıwırcık
13-10-07, 15:49
Aynen ben de ne yazacağımı bilemedim ama yazdım bi şeyler gitti...İnşallah cavap atar tek cümlede olsa...:icon_sorr

kıwırcık
13-10-07, 20:06
Gokce coktan beri yoksun gordugume sevindim
hatta msnde de seni goremiyorum artik=)
gerci cogu kisi yok artik

Bugsemini bayadir yokk
Sonra hayat_guzeldir arkadas baya giriyordu o yokk
oznur bi ara girdi o da yine yokk
say say bitmezz umarim sanem donunce herkes yine gelir...
Benim durum malum esracım abim:(Neyseki bayramda yalvar yakar açtı sanki içime doğomuş gibi tam da sanemden haberler gelmiş resim falan sitede yakalamışsınınz:)Dediğin gibi inşallah sanem dönünce hi. gitmemek üzere burda olurum(Z)
Bu arada Sende hoşgeldin buğsemcim...

hattori ha
13-10-07, 21:10

Diğerlerini bilmem de Sanem Çelik gerçekten Sanem Çelik bencee.:img-yes: Buğsem hoşgeldin ya ben senin tamamen bu forumu bıraktığını düşünüyordum. Sevindim seni gördüğüme. ya pınar mesajlarını şimdi gördüm ama sen halletmişsin heralde. Öyle dakika dakika kontrol etme. 1 gün sonra falan cevap geldi bana hep. ya merak etmeyin Sanem şöyle yine bütün projeleri gibi kaliteli bir işle geri dönsün herkes gelir yine foruma. Forumdaki bu sakinlik normal...:img-wink:

tatli_kizim
13-10-07, 22:46
Diğerlerini bilmem de Sanem Çelik gerçekten Sanem Çelik bencee.:img-yes: Buğsem hoşgeldin ya ben senin tamamen bu forumu bıraktığını düşünüyordum. Sevindim seni gördüğüme. ya pınar mesajlarını şimdi gördüm ama sen halletmişsin heralde. Öyle dakika dakika kontrol etme. 1 gün sonra falan cevap geldi bana hep. ya merak etmeyin Sanem şöyle yine bütün projeleri gibi kaliteli bir işle geri dönsün herkes gelir yine foruma. Forumdaki bu sakinlik normal...:img-wink:

Vallahi ben duramiyorum nurcum...:)
hala cok heyecanliyim..her 5 dakkada sayfa yeniliyorum gelmismidir acaba..:)

ama nur..Ister istemez insan süpheleniyor..
Acaba Gercekten Sanem Celik mi diye..:)
Ama baksana..kesinlikle sanemm celikk bu..:)
sana yazdiklari,resimler..:) bunlar yetiyor sanem celik bu demeye..:)
ayhh yine heyecanlandim yha..:)

kendinde gell Pinarciimm :)

loralai
13-10-07, 23:00
ayyy hoşgeldin buğsem en kısa zamanda bekliyoruz seni bende üye olucam inşş esracım yardım ediyor belki yazmam ama yinede ortamı bi göriyimm nur çok sağol valla araştırmacı gazeteciliğin yine işe yaradı hemde fazlasıyla bide sanem olduğuna eminim hatta o sanemfanın yolladığı mesajdan o kadar belliki sanemib sözleri yani bunlar çok belli bencee neyse inşş herkese cvp atar bana pek sevmediğini söylemişti msnde sıkılabilir herann fazla üstelemiyelim bencee ürkütmeyelim tavşanı kaçarr songül ödem konusuna değinmiyorum bile nur gereken cevabı vermiş sağolsunn bacımm

tatli_kizim
13-10-07, 23:24
yha kime msj yaziyoruz simdi.??
Sanem celik o siyahli resimli olana mi yoksa
o pembeli resim olanina mi..?
yoksa sanem fan'ina mi..???

loralai
14-10-07, 00:13
pınarcım bilemediğim için cevap veremiycem nur ya bu arada şu siyahlı resminde büyüğü varsa eklesene var demiştin sanki öyle hatırlıyorum ben

hattori ha
14-10-07, 07:29
ayyy hoşgeldin buğsem en kısa zamanda bekliyoruz seni bende üye olucam inşş esracım yardım ediyor belki yazmam ama yinede ortamı bi göriyimm nur çok sağol valla araştırmacı gazeteciliğin yine işe yaradı hemde fazlasıyla bide sanem olduğuna eminim hatta o sanemfanın yolladığı mesajdan o kadar belliki sanemib sözleri yani bunlar çok belli bencee neyse inşş herkese cvp atar bana pek sevmediğini söylemişti msnde sıkılabilir herann fazla üstelemiyelim bencee ürkütmeyelim tavşanı kaçarr songül ödem konusuna değinmiyorum bile nur gereken cevabı vermiş sağolsunn bacımm

Ya ilk defa şu gazetelerin haberi işe yaradı yani. Facebooku uzun zamandır bilirdim de bir girip de Sanem diye aramak hiç aklımın ucundan geçmemişti. O haberde Sanem'in ismini görünce hemen bakmalıyım dedim...:img-icecr Kesin Sanem çelik yaa. Arkadaş listesine bakınca insan yüzde yüz evet diyor zaten. Arkadaş listesindeki bazı isimlerin altına notlar yazmış. Ali İpin aliyede oynamış mıydı??? Mesela onun isminin altında 2005te aynı tv dizisinde çalıştılar yazıyor. Polo ladies yarışçılarının altına da polo ladies cupın üyesiydiler yazmış. Sevinç Erbulak'a ortaokuldan arkadaşı yazmış. Yani kesin Sanem arkadaşlar bir tereddütünüz olmasın. Pınar o siyah kıyafetli olan Sanem Çelik. Bir de evet o mesaj da tam Sanem'in tarzı. Ya o diil de film konusunda cevap yok maalesef. Neyse azıcık daha sabredelim. belki bu magazinciler yine uydurmuşlardır. En yakın zamanda en doğru şeyleri Sanem'in ağzından okuruz ya da dinleriz inşallah...Ya arkadaşlar resimleri profilden alıp buraya ekleyince kendimi hırsız gibi hissediyorum. Sanem Çelik fandan kullanabilceğime dair mesaj geldi de Sanem'den siyahlı resim hakkında hiçbir cevap gelmedi ki... Eklesem mi ki??? :bilmim

hattori ha
14-10-07, 07:42
yeni oyuncu olmaya çalışanların hiçbiri SANEMİN yanına dahi yaklaşamazlar hiiç kusura bakmasınlar....daha çooooooooooook çalışmaları gerek....o zaman ne olur bilemem oda ayrı bi konu........
ne kadar doğru yazmışsın canım kimse için sevinilmez ama .....yinede ilgilenmesemde bu konuyla şunu söyleyeyim neyin ne olduğunu hiiiç kimse bilmiyor.kim haklı haksız bilemeyiz yinede..herkesin özeli kendine...insanların başına ne zaman ne geleceği belli olmaz...büyük konuşmamak lazım:img-yes:

Bu mesaj gözümden kaçmış yaa. Kaç gündür aceleyle bir göz gezdirip yazıp çıkıyorum bunu şimdi gördüm. Kesssinlikle katılıyorum. Yeni ortaya çıkan oyunculardan hiçbirini Sanem'le kıyaslayamıyorum. Sadece yenilerle değil kimseyle..Onun gibi elektriği star ışığı denilen ışık o ekrandaki bütün gözleri üzerine kilitleyen karizma Türkiye'de hiçbir oyuncuda yok Sanem'den başka... ne yetenek ne de güzellik olarak kimse Sanem'le boy ölçüşemez...:img-cool2

hattori ha
14-10-07, 08:05
Neyse ekledim gitti.. Zaten kullanılmasını istemeseydi ya eklemezdi ya da sadece arkadaş listem görüntülesin seçeneğini işarelerdi böylece benim gibi dışardan kimse fotolarını görüntüleyemezdi... Resimlerin tarihi hakkında hala bir bilgi alamadım bu arada. Ama ikisi de yeni bence...

http://img263.imageshack.us/img263/336/n5513265961480783551rf3.jpg (http://imageshack.us)

http://img300.imageshack.us/img300/9144/n7769646141575528269dm4.jpg (http://imageshack.us)

gülçiçek
14-10-07, 08:24
şu resimlerdeki asalate bak yaaa o nasılbi güzellik ...çekicilik...maşallah maşallah...nur canım sağol resimler için .....banada yeni gibi geliyor ...umarım öyledir.yanağına elini koyuşu ,bakışı ,etkileyici gülüşü tütü tü mevlam nazarlardan korusun........

hattori ha
14-10-07, 08:34
Evet her iki resimde de süper yaa. Bu arada alttaki resmin bir arkadaş fotoshoplu olabileceğini söylemişti saçlardan dolayı. bence kesinlikle fotoshop yok resimde. Bir kere Sanem'in yüzündeki benim bayıldığım o küçük çilleri belli. Saçta da herhangi bir photoshop olduğunu zannetmiyorum çok çok eğlencesine peruk takmıştır resim çektirirken Sanem öyle değişik aksesuarlar kullanmayı peruk falan takmayı sever resim çektirirken ama çok tatlı yaaa. bittim her iki resme de. Sanki her ikisinde de başka bir Sanem Çelik var. Off bir an önce gelse yine böyle pozlar verse daha çok daha çok resim ve görüntü istiyorum. Bunların son hali mi yoksa eskiden mi çekildiğini bile bilmiyoruz.

gülçiçek
14-10-07, 08:58
nurr canım yeni resimlerini görmek gerçekten heyecan verici.....
siyah saçla muhteşem...inşallah en son halidir.......
en azından aliyeden sonradır haaaa:img-in_lo
resimlerde düzeltme yapılabilir...
bunlarda var gibi gözükmüyor.....cildi normal halinde gözüküyor....
öyle yada böyle ilk defa görmek muhteşem....

gülçiçek
14-10-07, 09:10

sende hoşgeldin canııııııım:img-yes:.....
üye olmaya çalışan herkes başarırda......bende neler olduğunu sizden takip ederim........

tatli_kizim
14-10-07, 10:22
Daha maalesef Cevap gelmedi..:(:(
NeYse bekliicemm..Belkii gelir daha...
Nur resim icin tesekürler..
cok güzel Sanenm

aysima84
14-10-07, 10:29
daha durun biz bi kere 5-6 mesaj atmış olduk forumdakiler olarak, birde diğer arkadaşları ancak sıra gelir:):)ya da atmayadabilir şansımıza artık,resimler süper gerçekten ben pembeliyi çok sevdim :img-wink:bye

tatli_kizim
14-10-07, 10:31
http://img223.imageshack.us/img223/5793/ae5jajvxhh5.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/4627/aezbpsrx4xo3.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/3484/agrjonwv6.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/5919/ahupzfqwko1.jpg

tatli_kizim
14-10-07, 10:37
http://img223.imageshack.us/img223/3756/ahb2nzpm2.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/6639/ihjkcp6.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/2443/aipwwzpgqej9ym8.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/8241/jgpbb8.jpg

tatli_kizim
14-10-07, 10:44
http://img528.imageshack.us/img528/5458/akfwoqe6.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/6103/akliyenx1.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/6944/akmhv6rf1.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/4257/al0000000273op9hu7.jpg

tatli_kizim
14-10-07, 10:52
http://img165.imageshack.us/img165/2310/al0000000292fo8sf8.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/9363/aliiyegn5.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/9928/aliyeqa1.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/1161/aliye1rh7.jpg

hattori ha
14-10-07, 10:56
Pınar cevap yazmayabilir. Tuğbanın da dediği gibi baya bir yoğunluk oldu. bizden zaten bir sürü kişi mesaj yolladı bir de dışardan falan atanlar vardır. herkese cevap yazmayabilir yani...

http://img101.imageshack.us/img101/3509/aliyeoyuncular000000009zc5.jpg (http://imageshack.us)

http://img142.imageshack.us/img142/5866/aliyeoyuncular000000009tq9.jpg (http://imageshack.us)

http://img142.imageshack.us/img142/6721/aliyeoyuncular000000009uc0.jpg (http://imageshack.us)

http://img144.imageshack.us/img144/7999/aliyeoyuncular000000009my1.jpg (http://imageshack.us)

tatli_kizim
14-10-07, 10:58
http://img165.imageshack.us/img165/9206/aliye1bl68para202300010an6.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/6387/aliye1bl68para204100014yi6.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/7465/aliye1bl68para205100015od5.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/6623/aliye1bl68para307400013vy4.jpg

hattori ha
14-10-07, 11:01
http://img150.imageshack.us/img150/4500/aliyeoyuncular000000010nu3.jpg (http://imageshack.us)

http://img518.imageshack.us/img518/6990/aliyeoyuncular000000010mo0.jpg (http://imageshack.us)

http://img150.imageshack.us/img150/9311/aliyeoyuncular000000016pg6.jpg (http://imageshack.us)

http://img154.imageshack.us/img154/4641/aliyeoyuncular000000029lu0.jpg (http://imageshack.us)

tatli_kizim
14-10-07, 11:03
tamam..ama ben yinede beklicemm:img-wink:
http://img511.imageshack.us/img511/6901/aliye1bl71sezonfinalibyzu6.jpg
http://img511.imageshack.us/img511/8127/aliye1bl71sezonfinalibydz5.jpg
http://img511.imageshack.us/img511/9654/aliye1bl71sezonfinalibyzd8.jpg

hattori ha
14-10-07, 11:05
http://img206.imageshack.us/img206/1502/bitmap294ut2.jpg (http://imageshack.us)

http://img187.imageshack.us/img187/1576/bitmap568rw0.jpg (http://imageshack.us)

http://img206.imageshack.us/img206/3775/bitmap575if6.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
14-10-07, 11:08
http://img187.imageshack.us/img187/927/bitmap578ww8.jpg (http://imageshack.us)

http://img150.imageshack.us/img150/2011/bitmap580ar1.jpg (http://imageshack.us)

tatli_kizim
14-10-07, 11:09
http://img511.imageshack.us/img511/1502/aliye1bl71sezonfinalibyfv5.jpg
http://img511.imageshack.us/img511/2167/aliye1eo7sr1.jpg
http://img511.imageshack.us/img511/2852/aliye2kj5.jpghttp://img511.imageshack.us/img511/2338/aliye2bl71sezonfinalibyue6.jpg

tatli_kizim
14-10-07, 11:15
http://img513.imageshack.us/img513/2179/aliye2bl71sezonfinalibyat8.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/7562/aliye2bl71sezonfinalibywh4.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/61/aliye2ch0pb9.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/6039/aliye3rj0.jpg

hattori ha
14-10-07, 11:23
http://img135.imageshack.us/img135/2820/httlraf4ch0.png (http://imageshack.us)

hattori ha
14-10-07, 12:24
http://img502.imageshack.us/img502/606/bitmap936zpnt7.jpg (http://imageshack.us)

http://img502.imageshack.us/img502/1750/bitmap1739qgqc1.jpg (http://imageshack.us)

tatli_kizim
14-10-07, 13:17
http://img518.imageshack.us/img518/4672/aliye3bl69bykoksln3evrncb7.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/6403/aliye3bl69bykoksln3evrnac2.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/7193/aliye3bl69bykoksln3evrnmq5.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/4025/aliye3bl69bykoksln3evrnlx3.jpg

tatli_kizim
14-10-07, 13:21
http://img513.imageshack.us/img513/5453/aliye3bl69bykoksln3evrneh2.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/1189/aliye3bl71sezonfinalibyrr4.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/3613/aliye3bl71sezonfinalibyed4.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/585/aliye3bl71sezonfinalibytg4.jpg

tatli_kizim
14-10-07, 13:25
http://img513.imageshack.us/img513/1729/aliye3bl71sezonfinalibyvk9.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/4300/aliye3bl71sezonfinalibypz6.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/5539/aliye3blm0120001fu2ie4.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/2889/aliye3blm0580001hu6mh9.jpg

tatli_kizim
14-10-07, 13:29
http://img513.imageshack.us/img513/6610/aliye3blm0590001lf9ec4.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/1415/aliye3blm0680001ve7kx9.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/5586/aliye3blm1340001iz4np0.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/5893/aliye3blm1440001xa4ky3.jpg

sonra vm ederim.:)
eski bölümöerden:)

PAMUK_MELEGIM
14-10-07, 13:44
Birkac soru =)

1.Sanem Celik Nasil ve Hangi Projesinde ilk gordunuz ve hayran kaldiniz?

2.Sanem Celikde Dikkatnizi ceken en onemli ozellik?

3.Sanem Celik simdiye kadar en cok hangi Rolunu seviyorsunuz?

4.Sanem Celikin hangi rolde almasini cok isterdiniz?

5.Sanem Celike en Cok yakisan partner sizce ( daha hic oynamadigi biride olabilir )?

6.Ayni porjede sanemlen oynamasini istedin bir oyuncu (Kadin)?

7.Sanem hakkinda en cok neyi merak ediyorsunuz=)

8. ve en son Sanem Celik deyince aklina gelen ilk sey?

Bende Cevaplayim:

1) Aliyede ilk gordum
ilk aglamasini cok begendim cok etkileyicii
Ve hemen hayran kaldim o rolu baska birinin kolay kolay yapacanida sanmiyorum zaten=)

2) Aglamasi,Gulusu, Gozleriyle oynamasi daha cok aslinda....

3) Aliye

4) Babam ve Oglumdaki tuba buyukustun rolunu Sanemin oynamasini
isterdim kisada olsa saneme cok yakisirdi diye dusunuyorum=)
sonra ilk askta oynmasini isterdim ... dizi olarakta Yaprak Dokumu ve Bicak Sirti Mesela
Nisan Rolunu oyniyabilirdi veyada Gunes ... (suan aklima bunlar geldi)

5) Kenan imirzalioglu ya oynamasini cok istiyorum ve Memom Mehmet Gunsur =)
Halit ergenc ve Nejat islerlede cok yakisyorlardi
Her nekadar aliyede nejati sevmesemde hii:P

6)Meltem Cumbul
Bennu Yildirimlar
Sezin Akbasogullari

7) Sanemle 24 saatimi gecirmek isterdim asil ozaman butun merakimi yitirirdim

8) Kalite... Endam...Gozlerinin cok iyi kulanmasi ...Aglamasi (birsuru aslinda)

tatli_kizim
14-10-07, 13:48
http://img149.imageshack.us/img149/6443/aliye3blm1560001ep3pt4.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/1961/aliye3blm1970001jj8ts3.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/5282/aliye3blm2410001il6zs0.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/6506/aliye3blm2440001wl0rv0.jpg

PAMUK_MELEGIM
14-10-07, 14:13
imza::

http://img155.imageshack.us/img155/7496/s234ar5.png (http://imageshack.us)

hattori ha
14-10-07, 14:28
Birkac soru =)

5.Sanem Celike en Cok yakisan partner sizce ( daha hic oynamadigi biride olabilir )?

1. Kara Melek dizisinin tanıtımları starda ilk döndüğü zaman gördüm ve çarpıldım:) Oyunculuğunu izleyince zaten kendimden geçtim ve Kara melek'ten bu yana o gün bugündür hayraaaaanım kendisine...:img-in_lo

2. Bir kere piyasadaki herkesten çok ama çok farklı. Benim dikkatimi ilk çeken özelliği fiziksel olarak gözleri, gülüşü, ağlayışı, rol yapışındaki mükemmellik, zekası, röportajlarındaki cevapları, kendine özgülüğü, coolluğu:img-cool2 :) say say bitmez. Ama sanırım ilk dikkatimi çeken özelliği iyi bir oyuncu oluşu.

3. Kara Melek Yasemin tabii ki.

4. Mustafa Hakkında Her Şey'i izlerken ahh keşke bu rolde(Ceren) Sanem oynasa demiştim. Ama ileride bir sinema filminde piskopat bir katili oynamasını isterim.

5. Yakışan dersek şimdiye kadar en beğendiğim ve yakışan partneri Memet Ali Alabora. (İki aşığı muhteşem canlandırıyorlar:img-in_lo) Ama oynamasını istediğim ve yakıştıracağım dersek Kenan İmirzalıoğlu ve Timuçin Esen.

6. Kesinlikle Başak Köklükaya ile aynı projede yer almalarını istiyorum. O da zaten beğendiğim bir diğer kadın oyuncudur. Aynı projede yer almalarını çok istiyorum.:img-yes: bir de ülkü duruyla yeniden ama bu sefer bir sinema filmi...

7. Herşeyini... ama merakımı dindirememeyi de ayrı seviyorum.:) Şu Amerika'da geçirdiği her dakikasını...

8. Kendisine zümrüt prenses, mücevher gözlü prenses... gibi lakapların takılmasına neden olan bir entriye sığmayacak kadar güzeldir denen yeşil mi yeşil dünya güzeli gözleri ve tabii ki yine SANEM ÇELİK denince aklıma ilk Türkiye'nin en iyi kadın oyuncusu geliyor.

tatli_kizim
14-10-07, 15:07
http://img513.imageshack.us/img513/7747/aliye4blm0030001mg9wq3.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/5449/aliye4blm0030003nt4dn8.jpg
yerim sneii :)
http://img513.imageshack.us/img513/1165/aliye4blm0060001ue7ck1.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/17/aliye4blm0190001gb6do3.jpg

GEMi*
14-10-07, 15:38

1.Kara MELEK dizisini biliyordum ama ilk ALİYE de hayran kaldım.
2.fiziksel özellik olarak bakışları gözleri müthiş..gülüşü ve ağlaması da harika..ağlarken gözleri süper oluyor..
3.ALİYE..belkide benim ilkim olduğu içindir..
4.valla artık bunu düşünmyorum..kaliteli ve uzun bi yapım olsun ve rol alsın artık:img-wink:
5.Nejat İŞLER...
6.Gülben ERGEN-İclal AYDIN..
7.Bu jkadar başarılı ve yetenekli olmasını acaba neye borçludur.
8.çok çekici bir yüz geliyor ilk başta...sonra ağlaması,sıcacık tebessümü geliyor..YETENEK geliyor sonra da..:img-in_lo
ÇOK GÜZELSİN PRENSES..

tatli_kizim
14-10-07, 16:03
http://img141.imageshack.us/img141/3279/aliye4blm0400001ny0gr2.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/7783/aliye4blm0400002fb0xp3.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/5809/aliye4blm0450001lg3tb0.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/2812/aliye4blm0820001zf9fl1.jpg

sanem_82
14-10-07, 17:01
günlerdir girmiyordum birde baktım ki baya bi ilerlemişsiniz arkadaşlar :img-yes:
sanem in yeni resimleri ya da benim daha önce görmediğim resimleri muhteşem güzellikte çıkmış çook beğendim...:happy0064
ayrıca sanem ile mesajlaşabilmeyi başardığın için çook sevindim nurcum en azından yeni haberlerini alabileceğiz. Senin adına çok sevindim bende msj atmayı isterim üye olabilirsem eğer...
çok heyecanlandım birden yeni resimleri görünce ufak bir haberde olsa beni çok mutlu etti.Bir de yeni çalışmaları olsa durumum ne olurdu bilemiyorum... ne zaman sanemden bir haber olsa aynı şeyleri yaşıyorum.:img-yes:
eklenen tüm resimler için teşekkürler arkadaşlar özellikle de siyahlı foto ya bayıldım çok asil çıkmış.

hattori ha
14-10-07, 18:22
sorma ben de sevindirik oldum iki tane değişik resim gördüm diye:) Gözdenin dediği gibi Sanem'sizlik başımıza vurdu iyice. İnşallah yeni proje haberlerini alırız yaa... siyahlı resme ben de bittim pembelide klasik Sanem çelik gülümseyişi, gözler şahane oluyor, bayılıyorum gülümseyişine ama siyahlı resimde bambaşka bir çekicilik var. çok asil çıkmış gerçekten. Yalnız artık mesaj falan yollamıyorum. yani sonuçta bişe olmaz da ben rahatsız etmiş gibi hissediyorum. Dolayısıyla yeni bir haber iletemicem ama diğer üye olan arkadaşları bilemem.

PAMUK_MELEGIM
14-10-07, 18:33
Aile imzasi yapcam ama busefer biraz beklicem dizifilmden kimse eksik olmasin diye imzama yazcam suan ki isimler:

pamuk_melegim
i.love.sanem
hattori ha
tiyatrocu.kiz
tatli_kizim
bugsemini
gizosss
yelliboya
loralai
sanemfan
Bessie
oxford
mervemre
carita
michealxxx
noob saibot
90_sanem_90
sanemcituba
kiwircik
gulcicek
omer
zumrut prenses
sbs_23
l adies
AYSIMA84
DENIZ DUNDAR
SLEEPSINATY
SORENZA
BAVARDE
Fbuse
kübranejat
GEMI*

Bide aliye imzasi yapmak isitiyorum ama nasil baslicam bilmiyorum=)

tatli_kizim
14-10-07, 19:32
ayhh gercekten iyi fikir esraciim..:)
aile imzasii uzu zamandir yappmiyorduk..:)

hattori ha
14-10-07, 20:51
http://img227.imageshack.us/img227/8791/f192fphi6.jpg (http://imageshack.us)

http://img204.imageshack.us/img204/5182/e4289ulmp8.jpg (http://imageshack.us)

http://img509.imageshack.us/img509/575/6eawv0wp4.jpg (http://imageshack.us)

http://img141.imageshack.us/img141/6575/sanem1081yakd4.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
14-10-07, 20:57
http://img206.imageshack.us/img206/2852/bscap0961uruy8.jpg (http://imageshack.us)

http://img132.imageshack.us/img132/7474/311kwpu4.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
14-10-07, 21:27
Esra bence bu aile imzası işini Sanem yeni bir dizisi ya da filmiyle geri döndüğünde yapsak çok daha hoş olur. Yani böyle sadece görüntüde değil de gerçekten yazan ve imzada bulunmak isteyen kişileri alırız. Daha anlamlı olur. ben bu listedekilerin çoğunu hatırlamıyorum bile nasıl Sanem Çelik imzasında olacaklar. Ayrıca çoğu kişi artık ziyaret etmiyor ki belki aile imzasına girmek isteyen birçok kişi olacak ama şuan Sanem'le ilgili hiçbir şey olmadığı için forumu bile ziyaret etmiyorlar. Yani herkes gelsin, kim var kim yok Sanem döndüğünde görelim öyle imza yapalım tabii bu benim düşüncem. Yine de sen bilirsin.;)

PAMUK_MELEGIM
14-10-07, 21:30
Aslinda haklisin Nur
simdi bir isim vermek istiyorum aslinda ama yine susuyorum neyse
haklisin bu listedeki isimler belkide bu imzada bulunmak istemicek ..
ve dedin gibi sanemin yeni bir projesinde bunu yapalim....

ı.love.sanem
14-10-07, 21:31
Resimler için çok teşekkürler nur ablacığım. Diğer reesim ekleyenlerede teşekkürler. Forum bayağı (ilerlemiş diyemeyeceğim) uçmuş :)
Esra, bencede aile imzası için yanlış zamanlama. Sanem2in yeni bi projesi çıktığında yaparsan daha hoş olur. ama istiyorsan içinde kalmasın yap, kullanırız yani emeğin boşa gitmez ;)

PAMUK_MELEGIM
14-10-07, 22:00
Forum bos kalmasin
Birkac resim ekleyim...

bu resim bir projede cekilmis bir resim mi acaba tiyatro felan
oyle geldi bana...
http://img99.imageshack.us/img99/8886/adsz25juud3.png (http://imageshack.us)

Alaturka Sanemim
http://img141.imageshack.us/img141/7021/gflhgljhde2dv8.png (http://imageshack.us)

Her sac modelide yakisirmis benim canikoma
ama teninin rengine bak bem beyaz yapmislar =)
http://img67.imageshack.us/img67/489/00uv3mf4.jpg (http://imageshack.us)

PAMUK_MELEGIM
14-10-07, 22:12
Sanem Abla Cogu zaman bu pozu veriyor =) :::

http://img143.imageshack.us/img143/4972/bitanesiihu6ba5eo9.jpg (http://imageshack.us)

http://img505.imageshack.us/img505/173/resim0336cw8ibux1.jpg (http://imageshack.us)

http://img151.imageshack.us/img151/1788/sawbd8.jpg (http://imageshack.us)

http://img143.imageshack.us/img143/9166/00156ci8kuzn9ry4.jpg (http://imageshack.us)

:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr
http://img132.imageshack.us/img132/6779/es2qz1.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
14-10-07, 22:22
Resimler için çok teşekkürler nur ablacığım. Diğer reesim ekleyenlerede teşekkürler. Forum bayağı (ilerlemiş diyemeyeceğim) uçmuş :)
Esra, bencede aile imzası için yanlış zamanlama. Sanem2in yeni bi projesi çıktığında yaparsan daha hoş olur. ama istiyorsan içinde kalmasın yap, kullanırız yani emeğin boşa gitmez ;)

Evet onur bu tarz şeyler için maalesef Sanem olmadığı için yanlış zaman. Sanem'in fan sitelerinin bile çoğunu kapattık. Googleda Sanem çelik diye bir tıklardım bir sürü Sanem'in fan sitesi. Hangisine üye olacağımı şaşırırıdım:) Ama heralde hala birkaç tane duruyor. gerçi hiçbirini ziyaret etmiyorum artık. Döndüğünde kapsamlı bir tane açarız yine hep birlikte. Esra resimler için teşekkürler. kılıktan kılığa girmiş maşallah. Evet Esra klasik SANEM ÇELİK pozları vardır zaten. Bayılıyorum resimlerine...:img-in_lo

hattori ha
14-10-07, 23:31
Millet şimdi o siteye girip bir baktım da mesaj falan var mı diye. Biri SANEM ÇELİK HAYRANLARI diye grup açmış. İsterseniz katılın da boş kalmasın. 2 üyesi var ben de katılıcam bir ara. Hanginiz açtı ya. Zaten Sanem uğruna kaç gündür hepimiz üye olduk oraya. Sanem Çelik'in s sinin geçtiği yere doluyoruz maşallah:) Hıı size bişe anlatim.:) bu site benzeri bir siteye girmiştim yine Sanem Çelikle ilgili bişe ararken birden kendimi bir sitenin Sanem Çelik forumunda buldum. (Burayı da öyle bulmuştum:)) Ne yazılmış falan diye şöyle bakıyorum. o yazmış seviyorum bu yazmış seviyorum falan ama forum çok boş. Zaten öylesine buranın taklidi bir site. Sonra en son mesaj da niye buraya kimse yazmıyor şeklinde. Biri de onun üzerine şey yazmış:"Hayret Sanem çelik hayranları hiçbir yeri boş bırakmazlar ama burada yoklar nedense. hiç yazmamışlar". yazımış. Çok güldüm. Sanem hayranları olarak nam salmışız haberimiz yok:) Her yere yazıcaz diye bir kural mı var....

loralai
15-10-07, 01:06
ayyy hiç vaktim olmuyo gündüzleri ancak gece yarıları girebiliyorum nur sağol canım resmi eklemişsin harikaa yaaa bende üye oldum esracığımın sayesinde şu sorularıda yanıtlamaya çalışcam inşş önce bi o siteye bakıyımda ayrıca dediğin gibi sanemin s sini duyduğumuz yere üşüşüyoruzzz valla

loralai
15-10-07, 01:55
ya nur sen u yorumları nerden okudun allahım ingilizcem hepten sıfır olmuş bi halta anlamıyorumm hani dedin yaa ali ipinle aliyede oynadı falan diye yorumlar varmış onları işte bide altuğ soyadında 2 kişi var arkadaş listesünde bide listenin başındaki kadın hürriyet muhabiri hepsni araştırdım nerdeyse listedkilerinn acüle cevap nurum balım peteğim gerçi saah ancak yazarsın sen niye yattınki yavvv anlamıyorum bu kişiliği

loralai
15-10-07, 02:05
Birkac soru =)

)

1.ilk kara melekte gördüm ve çok küçük yaşta olmama ragmen bayıldım kendisine

2.fiziksel olarak gözleri ,kendine özgü ve çok özgün karakteri

3.canım kocacım- banu

4.deli dolu bi tip olmasını ve sanemin çok sevdiği bi rolde olmasını isterim(yani sapık diyebilirsiniz ama bir hayat kadınını canlandırmasını isterimm çok farklı olacağı için.)bide yaprak dökümünde fikreti oynamasını isteyebilirdim

5.memoli oynamasını isteyeceğim kişilerde mehmet günsur ve şu sıralar oyunculuğunu acayip beyenmeye başladığum kıvaç tatlıtuğ

6.türkan şoray (annesi olarak fena olmaz )bide böyle çatlak tiplerle deli gibi güldürecek bi filmde sezen aksuyla oynamasını çok isterdim (oyuncu değil ama sezen bu yanii )

7.herşeyii (1 tane şıkla sınırlandıramıyorum kusura bakma ama en çok ev halini merak ediyorum sanırım)

8.müthiş güzellik ve süper bir oyunculukk (hayranı olduğum tek oyuncu olarak çok şey geliyo aklıma ama kısıtlı tuttum biraz )

şimdi sizin yanıtlarınızı okuycam yazmadan etkilenmiyim diye okumadım bakıyım benzer şeyer yazmışmıyızz iyi bir anketti esracum sağoll

hattori ha
15-10-07, 06:38
ya nur sen u yorumları nerden okudun allahım ingilizcem hepten sıfır olmuş bi halta anlamıyorumm hani dedin yaa ali ipinle aliyede oynadı falan diye yorumlar varmış onları işte bide altuğ soyadında 2 kişi var arkadaş listesünde bide listenin başındaki kadın hürriyet muhabiri hepsni araştırdım nerdeyse listedkilerinn acüle cevap nurum balım peteğim gerçi saah ancak yazarsın sen niye yattınki yavvv anlamıyorum bu kişiliği

canım ben o yorumları Sanem'in arkadaş listesindeki isimlerin altında okudum ama şimdi baktım yok. Birkaç tanesinin altında tek cümlelik açıklamalar vardı kaldırmış olabilir. Şimdi yok çünkü. Aaa evet Arzu Akbaş Hürrriyet muhabiri. Sen de benden beten araştırmacı gazeteci çıktın:img-wink: hıı bir de çakıl çelik Sanem'n kuzeni yazıyordu galiba. neyse çok karıştırmayalım yavv biz de maden bulmuş gibi olduk:) Ama bu kadar ortaya çıktığına göre yani en azından milyonlarca insanın girdiği bir siteye üye olmuş. Tek cümlelik de olsa cevap yazdı. Demek ki Sanem'e yaklaşıyoruz millet. yani inşallah. Of şu sezon bir bitseydi gelecek sezon içimden bir his şu binbir gece ekibiyle bir dizi çekecek diyor. İnşallah yanılmam ve aliye kadar ses getirir. bir de sinema filmi olsun daha ne isteriz. Sizden biraz daha sabır bekliyorum dediğine göre var bişeler ama neee:img-pilot Ya ahsencim erken yatıyorum artık. Erken dediiğim de dün 1 de mi ne yattım ondan geceki mesajları görmüyorum ama evden çıkmadan bakıyorum. yani cevabınız sabah bir aksilik çıkmazsa gelir böyle:) Bu arada sabah günaydnda facebookdaki sahte ünlüler diye bir haber var ama Sanem'in sahte olduğnu zannetmiyorum. zaten ismi yok o haberde. tarkanın falan sahte olabileceğini söylemiştim. Ama Sanem'in arkadaş listesindeki isimlerden falan belli o olduğu bence. Yine de bilemem tabii. bir de bence çoğu da zaten rahatsız edilmemek için o diilim diyordur.

gülçiçek
15-10-07, 07:06
dün gece bi ara sayfaya baktım ama fırsat bulup cevaplayamamıştım:img-yes:
1.hayal mayal hatırlıyorum bir reklam filmiydi..........sonrası karamelekte dikkatimi fazlasıyla çekmişti...bide o kadar güzel ,çekici,şirin rolune yakışıyorduki o bakışları ,ses tonundaki asalet........karakterdeki kötülük yakışmıştı bile SANEME karşısındakinin zararına bişey yapmaya çalıştığı zaman başarılı olmasını istiyordum .......
2.nasıl anlatıyım kendine özgü havası var.....insanı çekiveriyor....hayataki duruşunu yaşamına yansıtması....kimseyle işi olmaması....
yüzü muhteşem ......gözleri ..........
3.hepsini.....onu seyretmeyi seviyorum.....ama şuda varki canlı heyecan verici rollerde görmek isterim........
4............................................
5.nejat işler.....memoli....ikisine fazlasıyla yakıştırıyorum.. ..
cansel elçin,timuçin esen ,mehmet günsür.....aslında çoğaltabilirimde.........
6.zuhal olcay,lale mansur.....bennu yıldırımları süper babadaki dizideki karakterden dolayı severdim aklıma ilk gelenler....
7.kısacası herşeyiniiiiiiii...........
8.muhteşem oyunculuğu.....ennnnn çok kişiliği dikkatimi çekiyor...
o mükemmel güzelliğinin yanı sıra ........

gülçiçek
15-10-07, 08:12
maşallah maşallah........
birçok oyuncuyu sevebilirsin ,ilgilenebilirsin,takip edebilirsin ,onu merak edebilirsin ama şu güzelliğin yeri çooook başka.....
SANEM ÇELİK bambaşka:good::good::img-yes:

aysima84
15-10-07, 08:58

1.Luna reklamında görmüştüm ama onu hayal meyal hatırlıyorum ilk kara meleğin ortalarında keşvettim kendisini:P
2.fiziksel olarak çok güzel herşeyiyle zaten, genel olarak muhteşem oyunculuğu tabiki.
3.yasemin,kötü karakter olarak sevdiğim ender insanlardan...
4.ruhsal sorunlu istiyordum o oldu ayın karanlık yüzünde şimdi ne isterse oynasın:icon_whis
5.toprak sergen ama eskiden öyleydi tabi şimdi için oynamadığı biri olsun bence öyle belirli bir isim yok benim için.
6.Bennu yıldırımlar ikisi de iyi oyuncu şöyle deli dolu karakterlerde iki arkadaşı iyi oynarlar bence:img-cool2
7.günlük hayatını,ev yaşantısını:img-icecr
8.gözleri... oyunculuğu,gülüşü,tavırları........

hattori ha
15-10-07, 11:49
1.ilk kara melekte gördüm ve çok küçük yaşta olmama ragmen bayıldım kendisine

2.fiziksel olarak gözleri ,kendine özgü ve çok özgün karakteri

3.canım kocacım- banu

4.deli dolu bi tip olmasını ve sanemin çok sevdiği bi rolde olmasını isterim(yani sapık diyebilirsiniz ama bir hayat kadınını canlandırmasını isterimm çok farklı olacağı için.)bide yaprak dökümünde fikreti oynamasını isteyebilirdim

5.memoli oynamasını isteyeceğim kişilerde mehmet günsur ve şu sıralar oyunculuğunu acayip beyenmeye başladığum kıvaç tatlıtuğ

6.türkan şoray (annesi olarak fena olmaz )bide böyle çatlak tiplerle deli gibi güldürecek bi filmde sezen aksuyla oynamasını çok isterdim (oyuncu değil ama sezen bu yanii )

7.herşeyii (1 tane şıkla sınırlandıramıyorum kusura bakma ama en çok ev halini merak ediyorum sanırım)

8.müthiş güzellik ve süper bir oyunculukk (hayranı olduğum tek oyuncu olarak çok şey geliyo aklıma ama kısıtlı tuttum biraz )

şimdi sizin yanıtlarınızı okuycam yazmadan etkilenmiyim diye okumadım bakıyım benzer şeyer yazmışmıyızz iyi bir anketti esracum sağoll

Ahsencim hayallerin gerçekleşmek üzereydi ama o proje ne olduysa rafa mı kalktı Sanem Hanım yine kendine gelen milyonlarca proje gibi onu da red mi etti bilmiyorum ama öyle bir şey gündemdeydi. Kesin Sanem kabul etmemştir. Yani Türkan Şoray'ın böyle bir filmi ortaya çıkarsa ve Sanem yerine başkası oynuyorsa teklifin ilk Sanem'e gittiğini bilin. keşke olsa.... Türkan Şoray bir hayat kadınının hayatını anlatacağı bir film çekmek istiyordu. başrolde de Sanem çelik'i oynatmak istediğini söylemişti. Türkan Şoray yönetmenliğini yapacaktı, Sanem çelik başrolde oynayacaktı öyle bir haber çıkmıştı ama ne kadar doğru bilmiyorum. hayallerin yani gerçek olmak üzereymiş. İnşallah bu teklifi Sanem kabul eder ve bu proje gerçekleşir.:img-in_lo İşte geçen yıl çıkan o haber...

Türk sinemasının Sultan `ı Türkan Şoray , bir fahişenin hayatını film yapacak...

Bugüne kadar dört sinema filmi yöneten Türkan Şoray , beşinci kez yönetmenlik koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Yönettiği filmlerde aynı zamanda oyunculuk da yapan Şoray , bu kez başkasına rol verecek. Çünkü yeni filminde, bir fahişenin gerçek hayatını anlatacak. `Gerçek hayat hikayesinden alıntı` Türkan Şoray , çekeceği filmde bir fahişeninin hayatını anlatacak. `Bir dergide Eskişehirli bir hayat kadının dramatik hikayesini okumuş ve çok etkilenmiştim. O kadının hikayesini çekmeyi düşünüyorum. Kısa bir süre içerisinde bunu gerçekleştiriceğim. Dergideki haberi yapan muhabirle de görüştüm. Bu hikayeyi tamamen gerçeğe bağlı kalarak çekeceğim` diyen Şoray filminin gerçek hayat hikayesinden alıntı olacağını da özellikle belirtti. `Sanem Çelik `i istiyor` Yönetmenliğin her dönem ilgisini çektiğini ve sağlığında Atıf Yılmaz `dan çok şey öğrendiğini de söyleyen Şoray , bir yandan da filmi için oyuncu arayışlarında. Şoray , daha önce veliahtı olarak ilan ettiği, Aliye dizisinin yıldızı Sanem Çelik `e filmi için teklif götürmeyi düşünüyor. `Dizi oyunculuğu çok koşuşturmalı. İnsanın hayatını elinden alıyor. Sinema ise benim asıl aşkım ` diyen Şoray artık dizilerde oynamak istemediğini de belirtti. Türkan Şoray yönetmenliğe 1972 yılında Dönüş filmiyle başladı. 1973`te Azap, 1976 yılında Bodrum Hakimi , 1986`da da Yılanı Öldürseler filmlerine yönetmen ve oyuncu olarak imzasını attı. Yeni çekeceği filmde ise sadece yönetmenlik yapacak.

SERDAR AKBIYIK 25.08.2006

hattori ha
15-10-07, 11:52
Ya arkadaşlar Luna reklamı ve calve reklamı( hani Sanem'in havucu mayoneze batırıp yediği dans ettiği reklam) Kara Melek'ten önce miydi yoksa tam o dizi sırasında mıydılar? Eğer öyleyse ben de Sanem'i ikl reklamlarda görüp keşfettim. Çünkü ben tvnin karşısına oturup özel olarak o reklamları beklediğimi hatırlıyorum ama hayal meyal. kara melekten önce miydi sonra mıydı karar veremedim...

hattori ha
15-10-07, 11:58
bu film cekildii mii teklif gittii mi off off sanem bu rol kacar mi ya...

söz konusu sanem çelik'se her rol kaçar cicim:img-icecr Oooofff off bu sene bir sürü dizinin ilk ona teklif edildiğini, geçmişte yılan hikayesi falan gibi bir sürü dizinin, filmin de ilk Sanem'e teklif edildiği aklıma geldikçe sinir oluyorum. yani düşününce Meltem Cumbulun en reyting alan ve onu meltem cumbul yapan dizisi hangisi? yılan hikayesi. Ve bu ilk Sanem'e teklif edilmiş.:img-cool2 Sanem kabul etmemiş. Aman olsun şimdi de zirvede ne de olsa. Ya bu film yok daha piyasada. Ama büyük bir ihtimalle böyle açıkladığına göre falan Türkan Şoray'ın aklındaki isim olarak Sanem kesindir ama belki de ileri bir tarihe ertelenmiştir ya da Sanem her zamanki gibi reddetmiştir. hiçbir fikrim yok :bilmim

gülçiçek
15-10-07, 12:16
[QUOTE=hattori ha;5079990]Ya arkadaşlar Luna reklamı ve calve reklamı( hani Sanem'in havucu mayoneze batırıp yediği dans ettiği reklam) Kara Melek'ten önce miydi yoksa tam o dizi sırasında mıydılar? Eğer öyleyse ben de Sanem'i ikl reklamlarda görüp keşfettim. Çünkü ben tvnin karşısına oturup özel olarak o reklamları beklediğimi hatırlıyorum ama hayal meyal. kara melekten önce miydi sonra mıydı karar veremedim...[/QUO

margarin reklamını hatırlıyorum ben ....yalnış değilse karşısındaki arkadaşıyla
(melike öcalan dı galiba) bide küçük erkek kardeş vardı reklamda....şunu hiiç unutmuyorum çoook güzel gülüyordu...canım yaaa nede tatlıydı......
diziden önce olmalı reklamlar.....sonra karamelekte keşfettim zümrüt gözlümü....

gülçiçek
15-10-07, 12:19
bu film cekildii mii teklif gittii mi off off sanem bu rol kacar mi ya...

kimbilir daha ne teklifleri geri çevirmiştir:img-in_lo........
bazılarının üstüne para vereceği projelere SANEM ÇELİK kendine özgü tavırlarından dolayı ilgilenmiyor........

hattori ha
15-10-07, 12:28
hımm kara melekten önceyse tamam benim de ilk reklamda dikkati çekmiş. Ama asıl kara melekte hayran kalmıştım. Evet Sanem hep söylüyor zaten senaryonun önce benim içime sinmesi gerekiyor diye. Garanti kabul etmediklerinde hoşuna gitmeyen bir şey vardır. Zaten zeyno çok matah bir karakter değildi, sadece uzun soluklu bir dizi olduğu için Sanem'in para kaybından dolayı üzülmüştüm o dizinin ilk ona gittiğini duyduğumda. Neyse herşeye iyi tarafından bakmak lazım. belki de Aliye dizisinin teklifi gelmeyecekti o dizide oynasaydı. Sonuçta Aliyeyle daha hatrı sayılır bir para kazandı.

hattori ha
15-10-07, 13:09
eklediklerinize çok teşekkürler,karamelden yokmu değişik resim elinizde:icon_whis:img-wink:bye

yaa gözde gelse de eklese. o siteden bölüm indirmişti sanırım. resimleri çekip ekler belki...

tatli_kizim
15-10-07, 14:48
merhaba arkadaslar..:):)
Resimler icin cok tesekürler..:)
yha arkadaslar..iki gün oldu sanemim bana daha cvp yazmadi..:(
oof off..neyse beklciem..:)
Sanemimin Arkadas listesinde Eser Yenenler,Emel Cölgecen ve Reyhan karaca var..:):)
sölemek istedim..
evet..Saneme ne roller teklif edilmis..:(

tatli_kizim
15-10-07, 14:55
http://img515.imageshack.us/img515/9388/aliye4blm0820001zf9ga1.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/981/aliye4blm0830001me6ba6.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/2227/aliye4oz0so1.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/3686/aliye5blm0330001ob3eh9.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 14:58
http://img515.imageshack.us/img515/7055/aliye5blm0350002qx1lg2.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/3968/aliye5blm1080001xi5mc8.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/2512/aliye5blm2290001rs3gg4.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/251/aliye5blm2810001rg2to3.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:00
http://img515.imageshack.us/img515/3616/aliye5blm2830001bi8ql2.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/7734/aliye7fa3nv5.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/3426/aliye10it1px9.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/4362/aliye10tl2oj3.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:04
burdaki aglamasii gercektenn Harikaydi.:(:)
http://img65.imageshack.us/img65/9755/aliye14ck5uq7.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/1175/aliye21boeluema287lamasbc1.jpg
AYSE!!
http://img65.imageshack.us/img65/2619/aliye21boeluema287lamasov8.jpg
http://img65.imageshack.us/img65/6654/aliye21boeluema287lamasgn6.jpg
http://img65.imageshack.us/img65/6237/aliye21boeluema287lamasfp9.jpg
http://img65.imageshack.us/img65/2497/aliye21boeluema287lamasoq7.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:06
http://img65.imageshack.us/img65/6555/aliye28ckjq9kj7.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:09
http://img65.imageshack.us/img65/7172/aliye28vqqy9.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/5623/aliye29hy8ey0.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/7528/aliye31ufdg3gp4.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/7996/aliye32zgmv0.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:12
http://img147.imageshack.us/img147/6345/aliye33blm0010001jghjghec3.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/7199/aliye33blm0020001bq4au5.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/6293/aliye33blm0030001co4ok6.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/7962/aliye33blm0070001rh2tz9.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:16
http://img147.imageshack.us/img147/5436/aliye33blm0090001sb1xm7.jpg

MOLA!! :D

tatli_kizim
15-10-07, 15:19
http://www.loadtr.com/b-132880-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132881-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132882-ssss.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:25
http://www.loadtr.com/b-132885-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132888-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132892-ssss.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:29
http://www.loadtr.com/b-132894-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132896-ssss.jpg

http://www.loadtr.com/b-132898-ssss.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:33
http://www.loadtr.com/b-132899-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132901-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132905-ssss.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:37
http://www.loadtr.com/b-132907-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132908-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132909-ssss.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:43
http://www.loadtr.com/b-132911-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132912-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132913-ssss.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:47
http://www.loadtr.com/b-132918-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132920-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132922-ssss.jpg

tatli_kizim
15-10-07, 15:50
http://www.loadtr.com/b-132925-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132926-ssss.jpg
http://www.loadtr.com/b-132928-ssss.jpg

loralai
15-10-07, 15:51
canım ben o yorumları Sanem'in arkadaş listesindeki isimlerin altında okudum ama şimdi baktım yok. Birkaç tanesinin altında tek cümlelik açıklamalar vardı kaldırmış olabilir. Şimdi yok çünkü. Aaa evet Arzu Akbaş Hürrriyet muhabiri. Sen de benden beten araştırmacı gazeteci çıktın:img-wink: hıı bir de çakıl çelik Sanem'n kuzeni yazıyordu galib