Tüm Versiyonu Göster : Dudaktan Kalbe (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

pink-k(c)
30-08-07, 13:10
dizinin çok güzel bi dizi olacağını düşünüyorum ama pazartesi günü hiç iyi bi seçim olmamış...
bıçak sırtı gibi bi diziyle çakışması çok kötü..
keşke başka bi güne alınsaymış :(

pink-k(c)
30-08-07, 13:27
atv de sanırım pazartesi günü fesüphanallah var...
ve oldukca iddalı bi yapım...
pazartesi günü çok çekişmeli bi gün olucak ...
bakalım dudaktan kalbe iyi raiting alıcakmı...
fesüphanallah ve bıçak sırtını geçermi bilemiyorum...

PIRLANTA
30-08-07, 13:34
PAZARTESİ

KANALD arka sokaklar --- bıçak sırtı

STAR iki aile ------- köprü

SHOW dudaktan kalbe----- ?

ATV fesüpanallah-------? ?[

dawsonjoey
30-08-07, 13:48
eskilere nur yağdı yeni işler yapamıyorlar klasiklere yöneldiler yakında trt kalasiklerinden acımak,samanyolu,aşkı memnu ve buna benzer dizileri yeni versiyonlarıyla izleriz

İlkler her zaman çok özeldir yeni çekilecek diziler her ne kadar oyuncu kadrosuyla kurgusuyla teknolojisiyle daha iyi olma ihtimali taşısada ne o ilk izlediğimizdeki duyguları verebilir ne de reyting kaygısı gütmeden yoluna devam edebilir. Umarım emek verenlerin emekleri boşa gitmez.

ECE...:)
30-08-07, 14:55
Saatinde tek rakibi İki Aile bana göre..
Gününde ise Bıçak Sırtının açık ara götüreceği kesin..
İlk 5'ten düşmez umarım..

abusra
30-08-07, 14:58
bence diziyi bıçak sırtının saatine koymamaları akıllıca olmuş ama genede başka bir güne koysalardı reytingleri daha yüksek olabilirdi

Güneş-07
30-08-07, 14:59
eklediğniz resimler ve çalışmalr çok güzel ellerinize sağlık süperler.pazartesinie az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum...

ömer&ceren
30-08-07, 15:03
güzel bir dizi olacağa benziyor ne de olsa reşat nuri oyuncular da iyi zaten ben bu diziyi sırf yiğit özşener için izleyebilirim yani!

nalan-k
30-08-07, 20:11
atv de sanırım pazartesi günü fesüphanallah var...
ve oldukca iddalı bi yapım...
pazartesi günü çok çekişmeli bi gün olucak ...
bakalım dudaktan kalbe iyi raiting alıcakmı...
fesüphanallah ve bıçak sırtını geçermi bilemiyorum...

vallah bencede öyle, gecen sezon persembe günü cok iddialiydi:img-yes:(kvp, sagir oda, kader, ve bir tane daha vardi, unuttum:icon_sorr) bu sezonda pazartesi öyle olucak canim, fesüphanallahi yabana atmis gibi olmasinda, benim korkum bicak sirti, yoksa cok güzel bir sekilde götürür, yani bence öyle, hic birseyde belli olmaz, simdiden, ama bakicaz, görücez

tender
30-08-07, 20:31
bence harika bir dizi olacak
pazartesi 20:30 u iple cekiyorum.
Oyuncu kadrosu cok iyi secilmiş günü ve saati de iyi bence sonucta diger gunler de rakipleri olacaktı ama bu dizi tutar

tender
30-08-07, 20:34
oyuncu kadrosu şöyle arkadaslar
Kenan:Burak Hakkı
Lamia:Aslı Tandoğan
Saib Paşa: Köksal Engür
Cemil:Yiğit Özşener
Leyla:Fadik Sevin Atasoy
Cavidan:Özge Ender

gercek
30-08-07, 21:26
Nihayet az önce sesli fragmanı izledim. Konuşmaları duymak da hoş valla. Ama hala saatini söylemiyor. Pazartesiye az kaldı. İnşallah alnının akıyla çıkacak bu dizi şu raiting dalgasından.

30-08-07, 21:31
oyuncu kadrosu şöyle arkadaslar
Kenan:Burak Hakkı
Lamia:Aslı Tandoğan
Saib Paşa: Köksal Engür
Cemil:Yiğit Özşener
Leyla:Fadik Sevin Atasoy
Cavidan:Özge Ender

Aaa nasıl yani ?? :icon_sorr
Cavidan'ın Fadik Sevin Atasoy olduğu söylenmişti ?..

gercek
30-08-07, 21:36
Aaa nasıl yani ?? :icon_sorr
Cavidan'ın Fadik Sevin Atasoy olduğu söylenmişti ?..

Baştan bu yana oyuncuların rolleri konusunda hep farklı şeyler yazıldı. Sanırım dizi başlayınca kim kimdir netleşecek. Ama tender arkadaşın yazdığı kadro doğru. Fragmandan anladığım kadarıyla Yiğit(Cemil) ve Fadik(Leyla) karı - koca ve Fadik'in (Leyla'nın) Hüseyin kenan'la (Burak Hakkı) ilişkisi var. Hüseyin Kenan da her çiçekten bal almayı seven bir adam. Kitapta da tam böyle zaten

30-08-07, 23:28
Hımm anladım bilgi için teşekkürler..
Evet şimdi farkediyorum Yiğit içinde Vedat diye yazmıştı..

GSealment
31-08-07, 07:37
Fragmanlarda Aslı (Lamia)'nın bir sahnesini Hatırla Sevgili'deki Yasemin'e çok benzettim.. Yasemin de ilk bölümlerde benzer giyinirdi.

Neyse dizinin çok güzel olacağından eminimm..
Reyting sıralamasında Bıçak Sırtı'nın hemen ardında yer alacağını düşünüyorum..

erten07
31-08-07, 11:45
Ünlü müzisyen Hüseyin Kenan Gün’ün çocukluğu nüfuzlu bir adam olan dayısı Saib Paşazade’nin yanında zorluklar içinde geçmiştir. Saib Bey, onun rızası olmadan evlenen kız kardeşi Melek Hanım’ı hiç affetmemiştir. Melek Hanım, hırsızlık suçuyla mahkum olan kocası hapishanede ölünce, oğlu Kenan ve kızı Afife’yle ortada kalmış ve ağabeyinin yanına sığınmıştır. Saib bey, etrafa karşı mecburiyetten onlara kucak açmış gibi görünse de, kızkardeşinin hatasını sürekli yüzüne vurarak, onları barındırmakla büyük iyilikte bulunduğunu başlarına kakarak hayatlarını zindana çevirmiştir.

Dayısı tarafından sürekli horlanan, itilip kakılan, hatta hırsızlıkla bile suçlanan Kenan, insanlardan uzak bir derviş gibi yaşayan Şem-i Dede’yle tanışıp, onun neyini dinleyince müziğe ilgi duymaya başlamış, bu konuda yetenekli olduğunu fark etmiştir.

Dayısı onun müzik eğitimi almasına şiddetle karşı çıkmış, liseden sonra mühendislik eğitimi alması için ısrar etmiştir.

Mühendis Kenan’ın arkasında kırık bir aşk hikayesi vardır. Lise arkadaşı Leyla’yı çok ama çok sevmiştir, ama Leyla zengin bir ailelenin kızıdır. Kenan ise dayısının yanında sığıntı gibi büyüyen fakir bir gençtir. Kenan kendini ona layık görmediği için genç kızı reddetmek zorunda kalmış, bir sene sonra Saib Bey’in oğlu Cemil’le nişanlandığını öğrenmiştir. Çok acı çekmiştir Kenan, içine kapanmıştır. Bütün hayatının yoksulluk ve başarısızlıklarla geçeceğine inanmaktadır. Bu yarım kalan aşk onun ruhunda kapanmayan yaralar açacak, aşka inancını yitirecektir.

Mühendislik eğitimini tamamlarken müzikle ilişkisini hiç kesmemiş, okulu bitince de mesleğini yapmak yerine müzik öğretmeni olarak çalışmaya başlamıştır. Bir arkadaşının tavsiyesiyle Avrupa’ya giderek müzik eğitimini ilerletmeye karar verir. Bu arada kız kardeşi Afife evlenmiştir. Melek Hanım elinde kalan son mal varlığı küçük bir dükkanı satarak, oğlunu Avrupa’ya gönderir.

Yıllar sonra Hüseyin Kenan’ın büyüdüğü eve dönüşü muhteşem olur. O artık, şarkıları dillerden düşmeyen ünlü bir müzisyendir. Belediye Başkanlığına oynayan dayısı, şimdi onunla gurur duymakta, şöhretinden kendine pay çıkartmakta, Kenan’ı yere göğe sığdıramamaktadır.

Şimdi Dayısının Oğlu Cemil’le mutsuz bir evliliği olan Leyla ise pişmandır. Cemil, geçmişte kalan bu aşk hikayesini bilmemektedir. Onun başarısını kıskanmaktadır.

Kenan da çok değişmiştir, ünlü olmanın bütün nimetlerinden yararlanmaktadır. Komşularından evli kadın olan Nimet Hanım’ın ilgisine karşılık verir.

Nimet Hanım Kenan’la buluşmaya giderken, dikkat çekmemek için, Lamia’yı da yanında götürmektedir.

Lamia uzak akrabalarının yanında büyüyen yetim bir genç kızdır. Hüseyin Kenan hayranıdır. Kendi rızası bile sorulmadan, akrabalarının takdiriyle nişanlandığı gencin askerliğinin bitmesini beklemektedir. Evin bütün işi omuzlarındadır. Nimet Hanımın onu yanında taşıma sebebini bildiği halde işten güçten ve pek de sevilmediği bu evden ara sıra uzaklaşmak Lamia’ya da iyi gelir, ama bu durum zamanla Lamia’ya acı vermeye başlar.

Lamia Kenan’a aşık olmuştur.

defne_116
31-08-07, 13:20
Bu sezon kesinlikle ve kesinlikle izleyeceğim bir dizi olacak.Fragmanı bana çok etkileyici geldi.Ayrıca Burak Hakkı'yı da çok severim.Özellikle Kaybolan Yıllar'daki yükselen oyunculuğu ve hayatının bozulmayan çizgide devam edişi nedeniyle de taktir edip sevdiğim bir isim olmuştur. İçten başarılar diliyorum tüm ekibe.

naz özkul
31-08-07, 13:25
Özet için teşekkürler. Kitapta Leyla ile kocası çok gözönünde değildi. Dizide öyle olmayacak galiba. Sesli fragmanı bende izledim. İzleyince daha da çok sabırsızlanmaya başladım. Pazartesi bir sürü dizi var ama ben yine de dudaktan kalbeyi izleyeceğim. İnşallah herkes benim gibi düşünür:img-wink:

diloş2
31-08-07, 14:27
bence de çok güzel bir dizi fragmanı çok güzel ve etkileyici oyuncu kadrosu da süper aslı tandoğan ve burak hakkı yı çok severim fadik sevin atasoy da çook iyi bir oyuncu inşallah reytinglerde çok iyi olur.

Güneş-07
31-08-07, 16:39
çok az kaldı dizimizin yayınlanmasına heyecanla bekliyorum uamrım bekelediğim gibi olur sesli fragmanı ben izlemedim daha burak ile aslı kendi seslerini kullanıyordur umarım neyse resimler harika paylaşım için soalun...

tender
31-08-07, 19:04
yeni sesli fragmanı bende az once izledim cok begendim.
özet icin de cok tesekkurler
gercekten iyi bir iş olacağa benziyor.

bigstarter
01-09-07, 00:34
Kesinlikle seyredeceğim ve çok merak ettiğim dizilerden biri.Romanını okumuştum ve çok güzel olduğunu biliyorum.İnşallah yapım ve senaryosu da iyidir de hayal kırıklığı olmaz.
Oyuncular konusunda Aslı Tandoğan dışında şüphem yok.Aslı Tandoğanın bu rol için yeterli olmadığı kanatindeyim,umarım yanılırım.Çok az kaldı,dizimize çok yakında kavuşmuş olucaz.
Resim ekleyenlerin ellerine sağlık.Burak Hakkı hiç görmediğim kadar güzel göründü bu dizide bana.:happy0064

nalan-k
01-09-07, 08:37
Nejermin cok sagol canim bunu buraya ekledigin icin, birsey daha ögrenmis olduk, ellerine saglik:img-wink:

gercek
01-09-07, 10:06
İlk defa ve nihayet fragmanıyla beraber Pazartesi saat 20.00 diye saatini de verdiler dizinin. Çok güzel olacak çok. Pazartesiyi sabırsızıkla bekliyorum ve tüm ekibe başarılar ve iyi şanslar diliyorum.

sesiila
01-09-07, 10:24
sabırsızlıkla bekliyorum güzel bi diziye benziyor,müziğide çok hoşuma gitti,yaprak dökümünüde çok seviyorum bence bu dizide güzel olacak.

Güneş-07
01-09-07, 15:08
sesli fragmanı izledim gerçekten çok güzel süper burak hakkı kendi sesini kullanıyor ama aslı tandoğandan emin değilim anlayamadım az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum...

sesiila
01-09-07, 15:16
o meşhur ses tonu burak hakkınınmı bu arada aslı tandoğanında gerçek sesiydi

Güneş-07
01-09-07, 15:56
sesiila evt burak hakkının om-lması lazım benkaybolan yıllarda izlemiştim aynı ses tonuydu aslınında kendi ses tonu olmasına sevindim...

sevimli.girl
01-09-07, 16:12
fragmanı bende gördüm ve çok beğendim. sesli fragmanın yayınlanması çok iyi oldu. pazartesi saat 20 bence güzel bir gün ve saat. tabi karşısında zorlu rakipleri var ama tahminimce dudaktan kalbe de onların arasında güzel bir yer alacak.

devedikeni
01-09-07, 16:18
dizinin pazartesi başlayacak olmasına çok sevindim aslı tandoğan kendi sesiyle oynuyor ama burak hakkının kendi sesi değil kaybolan yıllardada aynı kişi seslendiriyordu umut tabak diye biri seslendiriyor hatta çoğu dizinin başrol erkek oyuncularınıda o adam seslendiriyor

LeYLa 06
01-09-07, 16:33
Fragmandaki ses tonu Burak Hakkı'ya ait...

Gerçektende çok güzel bi ses tonu var...

Oyunculuğu ise zaten tartışılmaz...

Sabırsızlıkla başlamasını bekliycem dizimizin...

aleyna66
01-09-07, 17:22
ya süper bu haber leylacim demek kendi ses tonunu kulaniyor harikaaa yaaa cok dogru secim yapmiss kendisi hayranligim bir kat daha artik kendisine zaten dizi secimide cok dogru olmusss kendisine yakisan roler seciyor
pazartesi erken kusakta baslamasida cok iyi erken olsunda bu bana yeter
ikinci kusakta baslarsa izleyemem okulum oldugu icin
ama erken kusakta olmasi süperrrrr tamda bana

Rabish
01-09-07, 20:34
Açıkçası merakla bekliyorum.Tanıtım fragmanı cezbetti beni :)

Neyi merak ediyosun sen bakiyim ? :) Bicak Sirti ile cakisiyor Dudaktan Kalbe ..
Iki kanal arasinda çekisme olucak galiba pazartesi icin.

R.N. Guntekin'in romanlarina dizi cekmek moda oldu artik, birdahaki roman hangisi olucak acaba ?
Asli & Burak'i begenirim, basarili oyuncular, dizinin konusunu da begendim, ayrica fragman gercekten etkileyici olmus.

Tek korkum Bicak Sirti reytinglerde Dudaktan Kalbe'yi geçerse Show TV'nin pat diye, finalsiz diziyi bitirmesidir .. Hic yapmadigi sey degil .. :icon_whis
Umarim boyle birsey olmaz cunku kaliteli bir diziye benziyor.

nalan-k
01-09-07, 21:49
herkese iyi geceler, saka maka cok az kaldi, bende dört gözlen bekliyorum bu diziyi:img-yes:, rabish arkadasinda dedigine aynen katiliyorum, eger bicak sirtiyla cakisirsa dizimiz, bicak sirti alt üst edebilir reytingleri, ve show tvnin huyudur, pek ugrasmaz, gününü degisirmeye, bir kalemde silebilir.

Not: ben her ikisinide izlicem, hatta her 3ünü:img-hyste:img-hyste:img-hyste, nezamandir bekliyordum, nezaman basliyacaklar, insallah cakismaz falan diye, ve korktugum basima geldi:icon_sorr elveda rumeli, bicak sirti, dudaktan kalbe... tabii 1-2 bölüm sonra karar vermek zorundayim, secimimi yapicam:icon_sorr:icon_whis

onur29
01-09-07, 22:47
Aslında merakla bekleidğim dizielrden biri ama pazartesi günü iki aile var. O yüzden izleyemiycem. bence pazartesi günü riskli bi gün tutacağını zannetmiyorum.

balzac
01-09-07, 23:05
pzt başlıyor merakla bekliyorum daha önce trt de filmini seyretmiştim çok beğenmiştim edebiyat uyarlamları iyi oluyor inşalah bu dizide yaprak dökümü gibi başarılı olur

Güneş-07
02-09-07, 00:38
ay rabish haklısın valla umarım show öyle bir hata yapmaz bence dudaktan kalbe ilk 5 te olur bu ilk bölümle riçin gayet iyi olur sonra dizilerin gidişatına göre değişir heralde bıçak sırtı güçlü bir yapım bende izlicem ama allahtan aynı saatte değiller seçim yapamazdım heralde...

nalan-k
02-09-07, 08:55
ecr bunu buraya ekledigin icin sagol, bu sayede gündemdeki dizilerin kisa ve özünü görmüs olduk:img-wink:

sadece 1gün kaldi: DUDAKTAN KALBE

yakamoz16
02-09-07, 10:10
Dizinin yayın saati 20:00 ..

Yani Bıçak Sırtıyla aynı saate denk gelmiyor.Ama o saatte Arka Sokaklar var aslında onun bu haftaki bölümünüde izlemeyi çok izliyorum geçen sezon izlediğim bir diziydi ama bakalım bu hafta ikisinden hangisini izliycem...

Dudaktan Kalbe'yi izlemeyi çok istiyorum az önce magazin proğramındada oyuncularla röportajları verildi ben dizinin hikayesini nerdeyse hiç bilmiyorum romanı okumadığımdan ama Burak Hakkı çok güzel özetledi.

Her ne kadar Baş esas kız ve oğlan Burak ve Aslı olsada ben bol Burak ve Fadik sahneleri görmek isterim...

busdem_GS
02-09-07, 12:28
hadi ya çok az kaldı...son sabırsızlanmamız gereken zamanlar işte...sesli fragmanı bi daha izledim...aslında durmadan izliorum...süperler beklioruz işte...bu araga show tvnin tanıtımındada çok tatlıydılar...söylemeden geçemicem...

Billush
02-09-07, 13:50
Neyi merak ediyosun sen bakiyim ? :) Bicak Sirti ile cakisiyor Dudaktan Kalbe ..
Iki kanal arasinda çekisme olucak galiba pazartesi icin.

R.N. Guntekin'in romanlarina dizi cekmek moda oldu artik, birdahaki roman hangisi olucak acaba ?
Asli & Burak'i begenirim, basarili oyuncular, dizinin konusunu da begendim, ayrica fragman gercekten etkileyici olmus.

Tek korkum Bicak Sirti reytinglerde Dudaktan Kalbe'yi geçerse Show TV'nin pat diye, finalsiz diziyi bitirmesidir .. Hic yapmadigi sey degil .. :icon_whis
Umarim boyle birsey olmaz cunku kaliteli bir diziye benziyor.

Canım Rabo'm benim bildiğim Bıçak Sırtı'yla çakışmıyor.Ben de ondan korkmuştum ama Dudaktan Kalbe 20:00 de Bıçak sırtı Kanal d'nin güçlü dizilerini yayınladığı prime time'da yani pazartesi günüm tamamen doldu bu sezon.Zaten bu sezon çok kaliteli diziler var ne yapacağım hangisini izleyeceğim çok merak ediyorum :)

Bu arada bugün ilk defa Dudaktan Kalbe'nin sesli fragmanını gördüm iyice bağlandım :) Burak Hakkı'yla Aslı Tandoğan çok uymuş cidden.İyice meraklandım mutlaka izlemem lazım bu diziyi.Umarım başarılı olur.Benim umudum var...

Güneş-07
02-09-07, 14:01
ayy çok az kaldı çok sabırsızlanıyorum çok güzel olur inşlah önceden filmini izlemiştim ama izlediğim o filmin dudaktan kalbeden uyarlanan olduğunu yeni farkeettim hülya koçyiğit oynamıştı ve süperdi gerçekten aslıda çok güzel uyuyor bu role yrn saat 20.00 :D

aleyna66
02-09-07, 14:06
evet yarin büüyk günde showturktede yarin aksammi dizi ya??
fragmanda cok yakinda diyor yarin diye yok hic vermediii
gicik showturk zaten kanali sevmiyorummmm!!!
leylacimm bune güzel calisma böyle canimmm cok güzel yapmissin
ortadaki gül cok güzel bir sekilde olmus ortaya
duvar seklindeki stilinde süper bir görünüm saglamisss
sectigin karelerde harikaaa cok güzel bir calisma ortaya cikarmissin
ellerine saglik.... ben cok begendim senden ilk calisma dudaktan kalbeye geldii !!!
dudaktan kalbe yazisinida asagidaki köseye yerlestirmen süperrr olmusssss

NecatiSasmaz
02-09-07, 14:59
bu dizidemi pazartesi oynuyor??? napiyo bunlar ya??? kuzey rüzgari, bicak sirti... ve dudaktan kalbe hepsi yarin oynuyor,insanlarin kafalarini karistiriyorlar

02-09-07, 17:16
hadi ya çok az kaldı...son sabırsızlanmamız gereken zamanlar işte...sesli fragmanı bi daha izledim...aslında durmadan izliorum...süperler beklioruz işte...bu araga show tvnin tanıtımındada çok tatlıydılar...söylemeden geçemicem...

Evett.. :):) Tanıtım filminde çok güzeldi ekip..
Burak'ın dans edişini unutamıycam.. :):)

Bu arada bugün Pazar Keyfinde dizi ekibini gösterdiler.
Aslı role hazırlanırken çok zorlanmadığını, zaten kendisinin de romantik olduğunu, karakterinin kendine yakın olduğundan bahsetti..

Yarın büyükk günn.. hadi bakalım..:img-icecr

nis
02-09-07, 18:36
merhabalar bu başlığa ilk mesajım fragmanı gördüğümde çok heyecenlenmıştım çünkü kitabı okumaya yeni başlamıştım ve şimdi hızlandım bitmesine az kaldı.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

nalan-k
02-09-07, 20:18
arkadaslar dizimiz ciddi yarin basliyormu, arkadasin biri sesli fragmanda cok yakinda diye söylediklerini söylüyor, aslinda gününüde demeleri lazim, yoksa hevesimiz yarim mi kalicak, kendimide bayagi bir adapte etmistim yarin aksama. simdi gören varmi, yani yarin aksam kesin varmi???:icon_sorr

hekimoglu64
02-09-07, 20:20
herkese hayirli aksamlar

ve yarin büyük gün aylardir bekledigimiz dizimiz yarin nihayet
basliyor sabirsizlikla bekliyorum süper olcak ratingleri tavan yapmaya geliyor

saygilar.....

http://i219.photobucket.com/albums/cc140/hekimoglu64/sudamlaliberennecatiimza.jpg

computerhand
02-09-07, 20:30
uzun bi aradan sonra merhaba arkadaşlar
tatildeydim foruma uğrayamadım ama bu sırada da boş durmayıp kitabı bitirdim
kitap çok güzel
ama sonu çok acıklı

mahvoldum yani kitabın sonunda
ağlamak istedeim gözümden yaş bile gelmedi bi garip oldum
zaten kitabı okurken karakterleride oyuncuların üzerine yapıştırarak okudum burak ve aslı tam uygun oldular benim gözümde

ANİTA
02-09-07, 20:35
dudaktan kalbe yarın akşam başlıyor nihayet sesli fragmanları dönmeye başladı dizi hakkında biraz fikir edinmeye başladık
yarın akşam dizinin reytinglerinin yükseleceğinden eminim bu dizi sezonun en yüksek reytingli dizilerinden olacak buna eminim:good:

nalan-k
02-09-07, 20:37
dudaktan kalbe yarın akşam başlıyor nihayet sesli fragmanları dönmeye başladı dizi hakkında biraz fikir edinmeye başladık
yarın akşam dizinin reytinglerinin yükseleceğinden eminim bu dizi sezonun en yüksek reytingli dizilerinden olacak buna eminim:good:

bekledigim cevap buydu canim, cok sagol, yarin aksam hep birlikte tv ekraninda güzel bir dizi izleyecegiz:img-yes:, ben eminim cok güzel olucak

02-09-07, 20:37
nalan, 3 Eylül yazıyordu fragmanlarda zaten.. ;)
Billush'um ne işin var altta senin :img-icecr:):):)

nalan-k
02-09-07, 20:39
nalan, 3 Eylül yazıyordu fragmanlarda zaten.. ;)
Billush'um ne işin var altta senin :img-icecr:):):)

cok sagol canim, demin Anita arkadasimizda yazmis:img-wink:.

oh be nihayet bir dizi izleyecegim, sezon tatilinden beri ilk izleyecegim dizi bu:img-yes:, hemde öyle böyle bir dizi degil, resat nuri.... eseri, yarin aksam süper olucak:img-yes:

hekimoglu64
02-09-07, 20:41
cok sagol canim, demin Anita arkadasimizda yazmis:img-wink:.

oh be nihayet bir dizi izleyecegim, sezon tatilinden beri ilk izleyecegim dizi bu:img-yes:, hemde öyle böyle bir dizi degil, resat nuri.... eseri, yarin aksam süper olucak:img-yes:

evet arkadasim resat nuri güntekin eseri akin inanin gercekten bu yil en iddiai dizilerden birisi hata bence yaprak dökümünden bile daha cok izlenilecek
ben sabirsizlikla bekliyorum süper bir dizi

saygilar......

computerhand
02-09-07, 20:43
arkadaşlar peki kızlarını kim oynıycak biliyomusunuz
yoksa o bölüm dizi tutarsa seneye mi kalıcak

02-09-07, 20:56
arkadaşlar peki kızlarını kim oynıycak biliyomusunuz
yoksa o bölüm dizi tutarsa seneye mi kalıcak

Ne sormak istediğini tam anlamadım.. :icon_sorr
-Rica ederim Nalancım.. :img-wink:

computerhand
02-09-07, 20:59
Ne sormak istediğini tam anlamadım.. :icon_sorr
-Rica ederim Nalancım.. :img-wink:

ya kenanla lamia nın çocukları oluyor ya onu kasdettim

02-09-07, 21:17
Hmm..
O bölüme gelene kadar baya bir geçer diye düşünüyorum..
Cast da öyle bir oyuncu yoktu..

döndü
03-09-07, 07:57
dizimiz nihayet bugün başlıyor sabırsızlıkla bekliyorum çok güzel bir dizi ya hele lamia karakteri çok güzel birde hüseyin kenan burak hakkıya tam oturmuş çok şirin bir dizi..:img-in_lo

elifile
03-09-07, 08:08
Evet dizi nihayet başlıyor.
kitabını büyük bir zevkle okumuştum.
Eminim dizisini de büyük bir zevkle izleyeceğim:)
Zaten Reşat Nuri Güntekin'in romanı ve bu oyuncu kadrosu birleşince eminim çok sevilecek bir dizi olacaktır.

impresive
03-09-07, 08:32
Evet dizi nihayet başlıyor.
kitabını büyük bir zevkle okumuştum.
Eminim dizisini de büyük bir zevkle izleyeceğim:)
Zaten Reşat Nuri Güntekin'in romanı ve bu oyuncu kadrosu birleşince eminim çok sevilecek bir dizi olacaktır.

fulya Ceylanın rolünü bilen var arkadaşlar bu dizide

elifile
03-09-07, 08:40
fulya Ceylanın rolünü bilen var arkadaşlar bu dizide

Fulya Ceylan'da mı varmış dizide?
Bilmiyordum.Belki Kenan'ın kardeşi tolünde olacaak olan Afife olur.
Yada bölümler ilerledikten sonra Lamia'nın Makbule adında bir arkadaşı olacaktı.
O da olabilir.
Bilemiyorum.

sesiila
03-09-07, 08:45
arkadaşlar kitapta cavidan karakteri vardı onu kim oynayacak,bilen varmı

elifile
03-09-07, 08:49
arkadaşlar kitapta cavidan karakteri vardı onu kim oynayacak,bilen varmı

Aaaa evet.
Birde Cavidan vardı.
Fulya Ceylan olabilir....
Eğer Fulya dizide cidden varsa.

impresive
03-09-07, 09:55
afedersin fulya ceylan kim:img-in_lo fotosu varsa yollarmısın:img-wink:

yayalcı yarimde tarığın kız kardeşini oynamıştı

elifile
03-09-07, 09:56
evet kendisi söylemişti bu dizide oynayacağını

Hımm...
O zaman bence büyük bir ihtimalle ya Kenan'ın kızkardeşini oynar(Afife)
Ya da Kenan'ın nişanlısını(Cavidan)
:img-wink:

afedersin fulya ceylan kim:img-in_lo fotosu varsa yollarmısın:img-wink:

Fulya Ceylan Yalancı Yarim'de Tarık'ın kız kardeşi rolündeydi.:img-wink:

elifile
03-09-07, 10:39
Evet...
Diznin başlamasına az bir vakit kaldı.
Heycanla bekliyorum:)
Acaba Kenan'ın çocukluk zamanlarına ara ara mı dönülecek.
çünkü çocukluğunda yaşadığı şeyler Kenan'ın karakterinin değişmesinde çok önemli rol oynamıştı...
Bakalım bunu nasıl yansıtacakalr.

computerhand
03-09-07, 11:45
son fragmanı biraz önce gördüm ve gördüğüm kadarıyla kitapla çok çok farklı

neyse sonuçta konusu aynı tam anlamıyla aynı olmasını zaten bekleyemezdik
bi an önce akşam olsada izlesek

computerhand
03-09-07, 11:48
yayalcı yarimde tarığın kız kardeşini oynamıştı

dizinin fragmanında falan yok bu kişi
ama ilerleyen bölümlerde bi arkadaşımızın dediği gibi makbule rolünde oynayabilir

SéL!n
03-09-07, 11:58
reşat nuri güntekinin kitapları harika bu romanı da dizi haline getirmeleri çok güzel yaprak dökümü gbi zaten yaprak dökümünü hiç kaçırmam bu dziyide izliycem

computerhand
03-09-07, 12:06
reşat nuri güntekinin kitapları harika bu romanı da dizi haline getirmeleri çok güzel yaprak dökümü gbi zaten yaprak dökümünü hiç kaçırmam bu dziyide izliycem

inş bu akşam reytingler iyi olur dizimiz tutar gerçi buna eminim ama yine de insanın içine bi korku düşüyor malum reyting kurbanı olmıyalım da:icon_whis

mehmetaslan_ben
03-09-07, 12:16
cok güzel bi eser dudaktan kalbe
by aksam mutlaka izliycemm süper bi dizi olucak

computerhand
03-09-07, 12:19
evet arkadaşlar bu akşam bu diziyi mutlaka izlemeliyiz

reytinglerimiz yüksek olsun
işe bak ya dizi başlamadan reytingleri düşünüyorum ne kadar acı bir durum

ecr
03-09-07, 12:21
dizinin bir çekiciliği var ama ne bilemiyorum. tek bildiğim bu diziyi izleyemeyeceğim. çok güzel bir diziye benziyor ama maalesef izleyemeyecem..

bugün başlıyor bildiğim kadarıyla. şimdiden reytinglerde başarılar..;)

computerhand
03-09-07, 12:36
dizinin bir çekiciliği var ama ne bilemiyorum. tek bildiğim bu diziyi izleyemeyeceğim. çok güzel bir diziye benziyor ama maalesef izleyemeyecem..

bugün başlıyor bildiğim kadarıyla. şimdiden reytinglerde başarılar..;)

sağol cnm

bencede bu dizinin ayrı bi çekiciliği var

çünkü farklı bir aşk öyküsünü anlatıyor

LeYLa 06
03-09-07, 12:48
Ewt bugün büyük gün...Diziyi izlemek için sabırsızlanıyorum...

iNŞ. Rating problemi olmaz dizimizde..Günümüzde en azından ilk üç'te olabiliriz...

gercek
03-09-07, 13:06
Dizinin başlamasına 5 saatten az bir zaman kaldı. Valla niyeyse çok heyecanlıyım. Dün akşam Pazar Keyfinde izlerken de çok güzellerdi. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum. Keşke rating kaygısı olmadan izleyebilsek ama ne mümkün. Neyse Dudaktan kalbe'ye uzun soluklu olması dileğiyle başarılar diliyorum.

LeYLa 06
03-09-07, 13:20
Arkadaşlar Burak Hakkı'nın Kaybolan Yıllar'daki Seslendirmesi Umut Tabak'a aitmiş...

Dudaktan Kalbe'deki ses tonu Kaybolan Yıllar'daki sesle aynı olduğuna göre yine Umut Tabak seslendirecek...

Ses tonu gerçektende harika...Fakat ben kendi sesi sanıyordum...

gercek
03-09-07, 13:54
Arkadaşlar Burak Hakkı'nın Kaybolan Yıllar'daki Seslendirmesi Umut Tabak'a aitmiş...

Dudaktan Kalbe'deki ses tonu Kaybolan Yıllar'daki sesle aynı olduğuna göre yine Umut Tabak seslendirecek...

Ses tonu gerçektende harika...Fakat ben kendi sesi sanıyordum...

Kendi ses tonu da güzel aslında. Niye kullanmamış ki. Oyuncu dediğin kendi sesiyle oynar. Bu benim fikrim tabii

nazlikiz
03-09-07, 14:21
acikcasi ben bu sene basliycak olan dizileirn hicbiirne bakmayi düsünmüyordum ama icinde gercekten ayirt ettigim ve bakacagim 3 diziden birisi dudaktan kalbe bi an önce baslamasini istiyorum artik yaa

baris[a]rock
03-09-07, 14:33
kesin bir haber var mı fulya ceylan oynicak mı??

Billush
03-09-07, 14:37
Sonunda dizi bugün başlıyor...Ben kitabını okumadım bu sebepler Kenan'la Leyla arasında ne geçtiğini pek anlamıştım şimdi bu başlıkta okuduğum bir yazı sayesinde anladım.Kenan'ın aşka inancını yitirişi,şöhretin nimetlerinden yararlanışı,geçmişi yırtıp atışı...
Bu akşamı merakla bekliyorum :)

LeYLa 06
03-09-07, 14:44
katılıyorum sana.bence daha samimi oluyo,öbür türlü playback

Bende katılıyorum daha samimi olduğuna fakat Kaybolan Yıllar'Da hiç hissetmemiştim bile...Şu anda yeni öğrendim o sesin ona ait olmadığını...O sesin kendisine yakıştığınıda düşünüyorum...

GSealment
03-09-07, 15:13
Sonunda dizi bugün başlıyor...Ben kitabını okumadım bu sebepler Kenan'la Leyla arasında ne geçtiğini pek anlamıştım şimdi bu başlıkta okuduğum bir yazı sayesinde anladım.Kenan'ın aşka inancını yitirişi,şöhretin nimetlerinden yararlanışı,geçmişi yırtıp atışı...
Bu akşamı merakla bekliyorum :)

Evet sonunda kavuşuyoruzz..
Benim merak ettiğim karakter Lamia (Aslı Tandoğan)..
Ayrıca Dudaktan Kalbe'nin daha önce dizifilmini TRT'de seyretmiştim ama hiçbişey hatırlamıyorumm..:icon_sorr

elmali-turta
03-09-07, 16:49
rock;4631585']kesin bir haber var mı fulya ceylan oynicak mı??

Benim bildiğim bazı aksilikler olmuş galiba oynamicak ama yinede belli olmaz zaten fragmnalarda da yok ama daha sonra girermi bilemiyorum...

Billush
03-09-07, 17:05
Ben romanını okumayı istemiş ama okumaya fırsat bulamamıştım.Şimdi fragmanını seyredince dizinin birden büyüsüne kapıldım sanırım.Merakla bekliyorum :)

http://img516.imageshack.us/img516/3539/dk1ef8.jpg (http://imageshack.us)

Billush
03-09-07, 17:14
Ben de çok merak edersem ve dayanamazsam kitabını anlamayı düşünüyorum.Kitap okumak başka bir zevk zaten...

Güneş-07
03-09-07, 17:16
çok az kaldı başlamasına bende heyecandan duramıyorum bakalım nasıl olcak bene kitabı okumadım filmi izledim ama aynı eser olduğunu yeni farkettim fragmanın büyüsüne kapıldım aynen umarım beklediğim gibi olur...

sevda_cicegimm
03-09-07, 17:18
ben filminide izlemedim..kitabinida okumadim....

cok merak ediyorum..diziyi...

Billush
03-09-07, 17:25
Ben de ne filmini izledim ne de kitabını okudum...Hiçbir şey bilmiyorum desem yeridir.Bilmiyorum ama merak ediyorum :)
İmzayı kullanabilirsin tabiki canım.Sormana gerek yok kullanılsın diye ekledim :) Güle güle kullan ;)

Cey0}
03-09-07, 18:52
süper bir dizi.Çok sevdim valla.saürekli takip edicem.benide aranıza alırsanız sevinirim..Lamia'ya neden çocukmuş gibi davranıyorlar anlamadım gitti.:img-blush

esra_15
03-09-07, 18:56
cidden çok güzel.zaten kitabıda çok güzeldi.böyle kitaptan uyarlamadizileri izlemek süper oluyo hele çok sevdiğim yazar reşat nuri güntekinin olunca kitap izlemesi iyice zevkli.neyse izliceim dizilerden olucak.:img-yes:

nalan-k
03-09-07, 19:07
bende cok begendim, süper duygusal
bide birsey sorcam, nigmeti oynayan bayan, hangi dizide oynuyordu, bir türlü cikartamadim.

artik ask sadece dudakta olucak, dudaktan kalbe inmeyecek

filinta
03-09-07, 19:15
bende cok begendim, süper duygusal
bide birsey sorcam, nigmeti oynayan bayan, hangi dizide oynuyordu, bir türlü cikartamadim.

artik ask sadece dudakta olucak, dudaktan kalbe inmeyecek
Nimet'i oynayan bayan türkan şorayın dizisinde (cemile) büyük kızı elvan'ı oynuyordu..

bende bayıldım lamia rölündeki kız tam uymuş 18 yaşlarında kız profilini iyi çizmiş..olması gerektiği gibi gayet iyi gidiyor hadi bakalım...

HG_GUMUS
03-09-07, 19:26
bence süper olmuşş çok beğendim diziyi
reytingleri çok merak ediyorum :D

pelinnn
03-09-07, 19:30
Aşk Oyunu'ndan 1 bölüm orada çekilmişti değil mi? Çok hoş yaa:img-in_lo
Ohh... Balkondan düşüp babasını rezil etti ya, bayıldım o sahneye:img-cool2
İnşallah röportajda dayısını kızdıracak şeyler yazıyordur:img-pilot

gamzem497
03-09-07, 19:35
final bölümü süperdi tokayı görünece şaşırdı kenan

ve cebinden de aynı tokayı çıkardı.Lamianın gözüne bu toka benim yatağıma nasıl geldi der gibi baktı

haftaya bekleyelim ve görelim sorabilecek mi kenan tokanın eve geliş hikayesini .....

(:..SeFkAt..:)
03-09-07, 19:36
Bayıldım Bayıldımmm (:
Dizi Tek Kelime İle SÜperdi...
Çok Şükür İzleyeceğim Doğru Düzgün bir diziye KAvuştum :icon_whis
2. BÖlümde Ne Olcak şimdi :img-hyste
Çok Merak Ettim...
Ne Dicek Acaba HÜseyin Lamia'ya :img-blush

handeozbek
03-09-07, 19:36
Gerçekten harika bir dizi çok beğendim. Umarım reytinglerde iyi gelir. Lamia ne şeker kız ya:) Hele tokasına bayıldım:) Kenan da neymiş öyle. Tam çapkın. Kitaptakinin kopyası:) Bölüm çok kısa geldi. Ne çabuk bitti dedim. Müziğini de bayıldım. Söylemeden edemeyeceğim.

Cey0}
03-09-07, 19:37
final bölümü süperdi tokayı görünece şaşırdı kenan

ve cebinden de aynı tokayı çıkardı.Lamianın gözüne bu toka benim yatağıma nasıl geldi der gibi baktı

haftaya bekleyelim ve görelim sorabilecek mi kenan tokanın eve geliş hikayesini .....
Evet ya çok heyecanlı bittii..Bakalım lamia ne cvp verecek kenana'a.Birde ya resimler nerd earıyorum yyok.forumu dolaştım ama.

krnca_
03-09-07, 19:38
Müziği gerçekten çok güzel ama açıkcası beni biraz sıktı özellikle Kenan'ın eskiyi hatırlaması...Zaten yarın reytinglerde herşey ortaya çıkacaktır:img-yes:

computerhand
03-09-07, 19:38
çok güzeldi ya bayıldım
ama kitapla baya farklıydı
ama çok da dışına çıkılmamış
tebrik etmek gerekiyor

gercek
03-09-07, 19:39
Tek kelimeyle harikaydı. :good:Bayıldım tüm karakterlere. Cemil'in düşme sahnesi çok komikti. Yiğit'i öldür hakkını yeme demişler Yiğit hakikatan çok iyi bir oyuncu. Fadik desen o da öyle. Burak'ı da ilk defa izlemem rağmean beğendim. Ratingleri çok merak ediyorum. Niğmet'e de bayıldım demeden edemiycem. Bir tek Kenan'ın geçmişe döndüğü karelerdeki kıyafetiyle eve geldiği kıyafet aynıydı biraz oraya takıldım ama dizi mükemmeldi.

pink-k(c)
03-09-07, 19:40
harika bi dizi :)
özellikle lamianın tavırları,hareketleri çok tatlı :)
sonu heyecanlı bitti...
merakla bekliyorum 2.bölümü :)

she_bo
03-09-07, 19:40
selam arkadaslar, dizi çoooook güzel çok begendim. burak hakkı konusunda kaygılıydım ama fena olmamış rolüne. ya bu lamia ya çocuk deyip duruyorlar kaç yasında bir kızı canlandırıyor dizide. nasıl çocuk oluyor nişanlıymış.

ya bilmem siz ne düşünürsünüz ama ben kenan ı cavidanla yakıştırdım. lamiayla ask yasamasın, hayır dizilerin kanunu nasılsa bi ask olacak bari cavidanla olsun. yalnız cavidan da süper olmuş hakkaten bayıldım. haziran gecesinde de çok iyiydi özge özder.

computerhand
03-09-07, 19:41
Müziği gerçekten çok güzel ama açıkcası beni biraz sıktı özellikle Kenan'ın eskiyi hatırlaması...Zaten yarın reytinglerde herşey ortaya çıkacaktır:img-yes:

yta neden öyle diyosun bence eskiyi hatırlaması çok önemli
onun içindekileri yansıtmaları dayısına neden bu kadar kin ve öfke duyduğunu ancak böyle anlatabilirler tam tersine bence en önemli yerleriydi

müziğine diyecek hiç bişi yok
resmen aşık oldum dizinin müziğine

dizide

zaten dizide de cavidanla evlenecek

Cey0}
03-09-07, 19:42
Bayıldım bayıldım bayıldımm.Çok süper.İlkte izlemicektim amaaa izledim rastgelee.Süper.Müziği çok etkileyicii.Beni başka dünyalara götürdü.

dolunaysena1980
03-09-07, 19:43
bencede güzel birdiziydi. yaprak dökümünü geçermi bilmem ama sanmıyorum geçeceğini.

computerhand
03-09-07, 19:44
bencede güzel birdiziydi. yaprak dökümünü geçermi bilmem ama sanmıyorum geçeceğini.

eğer böyle duygu dolu geçerse her bölümü ki öyle olması gerekiyor
bence geçer hatta solda sıfır bırakır yani

aslış
03-09-07, 19:46
bende bayıldım diziye özellikle müzikleri harikaydı... lamiada çok tatlıydı hareketleri falan çok hoşuma gitti :) ve umarım reytingler çok iyi gelir:good:

handeozbek
03-09-07, 19:48
Yaprak dökümünü geçmesi kolay olurdu aslında ama malum yaprak dökümünde daha fazla olay ve entrika var. Yine de belli olmaz. Belki bizim gördüğümüz sıcaklığı herkes görür. Yani umarım.

_hilal_
03-09-07, 19:49
harika bi dizi hayran kaldım aslında izlemeyecektim ama dayanamadım müziği çok hoş lamia cavidant(fadik sevin atasoy du sanırım) ve kenan harikaydıı

smbdy
03-09-07, 19:49
bence çok güzel bir bölümdü...güzel bir dizi olacağı kesin umarım reytinglerde iyi gelir aslı tandoğanı çok samimi buldum burak hakkı da çok iyiydi aslında btün oyuncular haklarını vermişler rollerinin... ben romanı bilmediğim için ne olacak ne bitecek tam bilmiyorum burada okuduklarımdan yola çıkarak zaman atlaması olması lazım gibime geliyor yanılıyor muyum? lamia başkasıyla sanırım bir doktorla evlenecek di mi?

taştankalp
03-09-07, 19:50
diziyi çok beğendim.
bence yaprak dökümü kadar izlenir.

GSealment
03-09-07, 19:52
Muhteşemmm muhteşemm muhteşemmm....:good:
Aslı Lamia karakterinin hakkını vermiş :icon_whis
Diğer oyuncularda A'dan Z'ye müthişti..
Müzikk.. O da harika :)
Dizi herşeyiyle süperdi..
Sezondaki favori dizim budur! :img-yes:

taştankalp
03-09-07, 19:53
bence çok güzel bir bölümdü...güzel bir dizi olacağı kesin umarım reytinglerde iyi gelir aslı tandoğanı çok samimi buldum burak hakkı da çok iyiydi aslında btün oyuncular haklarını vermişler rollerinin... ben romanı bilmediğim için ne olacak ne bitecek tam bilmiyorum burada okuduklarımdan yola çıkarak zaman atlaması olması lazım gibime geliyor yanılıyor muyum? lamia başkasıyla sanırım bir doktorla evlenecek di mi?
evet ilk başta binbaşıyla daha sonra doktor vedatla evlenecek.

ergim
03-09-07, 19:53
ya dizi müzikerine bittim resmen
ya bu lamia ya hakikaten çocuk deyip duruyolar kaç yaşında ki merak ettim yani
fadik sevin atasoy çok başarılıydı ya aslında dizideki bütün oyuncular başarılıydı çok beğendimm süperdi süper

smbdy
03-09-07, 19:54
cavidanla evlenecek sanırım ya da bir ilişki olacağı kesin ama lamia ile arasında başka ciddi bir olay geçecek zaten konu ile ilgili yazılanlar varı ilk sayfalarda o yüzden dedim ya sanırım zaman atlaması olacak ama ne zaman olu rne olur bilemiyorum tabii...

gamzem497
ya bilmem siz ne düşünürsünüz ama ben kenan ı cavidanla yakıştırdım. lamiayla ask yasamasın, hayır dizilerin kanunu nasılsa bi ask olacak bari cavidanla olsun. yalnız cavidan da süper olmuş hakkaten bayıldım. haziran gecesinde de çok iyiydi özge özder.

canım cavidan'ın gönlü war ama belli etmemeye çalışıyor.
baksanıza kenan'ın gezintiye çıktığını duyunca o da hemen ata binme bahanesiyle onun gidebileceği yerleri gezdi we onu plajda nimet hanımlarla konuşurken görünce (sanırım kıskandı) ve hemen gitti

kenan'da ilgisiz kalmadı cavidana;o ilk karşılaşmalarında

HG_GUMUS
diziyi izlememdeki en büyük neden oyunculardı çok iyiler yeni nesilden özellikle Özge Özder,Aslı Tandoğan ve Fadik Sevin Atasoy :img-wink:

Aslı tandoğan lamia rolüne çok yakışmış lamianın utangaç halleri çok güzeldi

gercek

Önce Kenan'dan hamile kalacak ama. Bir de çocuğu olacak. Onu adadan kovacaklar.

Cey0}
03-09-07, 19:55
Benden bir imza resim buşldukça yapıcam ama gitmem lazım çünkü başka bir dizim var yorum ve repunutulmasın lütfen arkadaşlar.Resimleri bulana kadar canım çıktı.Ayrıca vişi belirtmek isterim ki dizi gerçektn çok güzeldi.En az yaprak dökümü kadar izlenir.İnşallah reytinglr iyi gelir:D

http://img232.imageshack.us/img232/4457/74607492lm1.jpg (http://imageshack.us)

NOT=KULLANMAK SERBEST..

görkem lal
Çok beğendim. Kitabı okuyup üstüne diziyi izleyince insanı daha bir etkliyor. Harika müzikleri olan bir dizi en başta. Hikayeyi de çok güzel yansıtmışlar. Umarım bu güzel hikaye kendini herkese sevdirecek fırsat bulur.

she_bo
kitapta lamia sapsarı saçlı sarı kirpikli uzun boyunlu bi kız idi ama olur o kadar fark. bi de pek 16 durmuyo ama yine de güzel dizi.

Güneş-07
03-09-07, 19:56
çok çok çok güzeldi muhteşemdi çok beğendim süperdi yah ilk bölüm böyle güzelse gelecek bölümleri merakla bekliyorum.aslı çok güzel oynadı burak da muhteşemdi hüzünü sevinci çok güzel anlattılar çocukluğunu kaybolan yıllarda canlandıran çocuktu yine doğru seçim müziklere ise bittim zaten muhteşemdi yah sözlüsüde çıktı hemen bulmam lazım pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum...

computerhand
Yaprak dökümünü geçmesi kolay olurdu aslında ama malum yaprak dökümünde daha fazla olay ve entrika var. Yine de belli olmaz. Belki bizim gördüğümüz sıcaklığı herkes görür. Yani umarım.

anladığım kadarıyla kitabı okumamışsın bu kitaptaki olaylar yaprak dökümünden çok çok fazla hele lamia nın yaşacakları na inanamazsınız kitabı okuyanlar bilir
ben gözyaşları içinde okudum bu kitabı

sevda_cicegimm
Gercekten Cok Basarili Bir Dizi Olmus..Oyuncular Cok Basarili...Dizi Muzigide Ole Tabii...

Sonuda cok heyecanli bitti..lamianin taktigi tokayi farketti kenan...o toka ne?anlamadim ben tamm..cunku tam bir bolum izleyemedim..:img-in_lo

ergim
ya ben kitabı okumadım ama dizi çok ilgimi çekti internetten bilgi topladım biraz kenanla gecerli falan görüşmeye başlıyorlarmış galba ama
bu arada stella_56 imzan çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık

edit:anaaam zeynopum da burdaymıs cnm o tokayı lamia kenanın odasınıu karıştırırken düşürdü kenan da hizmetçilerden birini sanmıştı ama lamianındı toka;)

smbdy
03-09-07, 19:57
o zaman diziye bir sürü yeni rol girecek zamanla..asnırım kenan ile aralarında aşk zaman ilerledikçe ki bu zaman zarfında lamia kesin güzelleşir falan öyle ortaya çıkacak...e bi de kenan nın çocuğunu doğuracak sanırım baya heycanlı bir dizi olacak gibi...inşallah reyting sıkıntısı yaşamaz...çakışacak dizi var mı acep

Cey0}
03-09-07, 19:57
canım cavidan'ın gönlü war ama belli etmemeye çalışıyor.
baksanıza kenan'ın gezintiye çıktığını duyunca o da hemen ata binme bahanesiyle onun gidebileceği yerleri gezdi we onu plajda nimet hanımlarla konuşurken görünce (sanırım kıskandı) ve hemen gitti

kenan'da ilgisiz kalmadı cavidana;o ilk karşılaşmalarında
Ben Lamia ile Kenan istiyorum:DVe öyle olacak tabiki:DLamia çok taatlı.Gözleri çok güzel.cavidanla da yakışır ama favorim lamia:D:DBir aile imzası yapsak mı???

nalan-k
03-09-07, 19:59
Nimet'i oynayan bayan türkan şorayın dizisinde (cemile) büyük kızı elvan'ı oynuyordu..

bende bayıldım lamia rölündeki kız tam uymuş 18 yaşlarında kız profilini iyi çizmiş..olması gerektiği gibi gayet iyi gidiyor hadi bakalım...

filinta beni aydinlatmaya calismissin cok sagolda canim, ben türkan sorayin dizisini hic izlemedimki:icon_sorr, ben bir baska diziden biliyorum o bayani ama hala cikartamadim, ses tonunu bile ayni kullanmis, ama yinede tekrar tsk ederim canim:img-wink:
diziye gelince cok güzel, bayildim resmen, eminim 1-2 bölüm sonra dahada güzel olucak, kesin dudaktan kalbeyi izliyorum, bosa beklememisim nezamandir bu diziyi

ergim
03-09-07, 19:59
evet ya aile imzası yapalım bn çok iyi beceremiyorum zaten elimde çok fazla foto da yok ama yapılırsa imza mutlaka ekleyin beni de :D:D:D

ya bide bişey sorucam kitabın sonu nasıl bitiyo okuyan var mı aranızda???

HG_GUMUS
03-09-07, 20:00
Gercekten Cok Basarili Bir Dizi Olmus..Oyuncular Cok Basarili...Dizi Muzigide Ole Tabii...

Sonuda cok heyecanli bitti..lamianin taktigi tokayi farketti kenan...o toka ne?anlamadim ben tamm..cunku tam bir bolum izleyemedim..:img-in_lo

lamia kenanın odasına girmişti o zaman iki örgü örmüştü o tokada örgülerin ucundaydı ama lamina bir tanesini kenanın odasında düşürmüştü ve kenan tokayı bulmuştu
kenan ertesi gün aynı tokayı lamiada görünce odasına onun girdiğini anladı

nalan-k
03-09-07, 20:01

lamia gizlice kenanin odasina girdi, ve yatagina uzandi, birisinin odaya giricegini anlayinca, apar topar kalkti ve balkonun camindan tekrar kacti gitti, tabii toka bu arada kenanin yataginin üstünde kaldi

computerhand
03-09-07, 20:02

cnm binbaşıyla evlenmiyor kenanla ilişkisi duyulunca lamia nın eniştesi askerdekine mektup yazıp lamia nın ona layık olmadığını söylüyor

ve daha sonra onu kütahya ya yolluyor
ve orda başına bir sürü olay geliyor

cavidanla kenana evlenecek

nimet hanımla kenan arasında bir ilişki olucak bu ilişki bittikten sonra lamia ile kenan arasında bir ilişki olucak sonra lamia hamile kalınca kenan onunla evlenmek zorunda hissedicek kendini ancak cavidanla nişanlı olduğu için cavidana bu olayı anlatmak için bir mektup yazıcak bu mektup ta onu sevdiğini ancak başka biriyle evlenmek zorunda olduğu falan yazıcak
sonra kenan hastalanıcak lamia bir gün gizlice ona bakmaya geldiğinde mektubu okuycak ve kenanala evlenmeyi reddedicek sonra da birbirlerine hiç göremiycekler kitabın sonuna kadar

taştankalp
03-09-07, 20:02
dizinin sonunda kenan intihar ediyo.

bu arada aile imzasına benide ekler misiniz?

ergim
03-09-07, 20:04
aaa hadi ya kenan neden intihar ediyo ve lamia'nın başına neler geliyo (çok mu soru sordum ben ya:()

edit:ya kenan lamia'ya aşık olmuyo mu tüh ya ben öyle olur diye düşünmüştüm:icon_sorr

handeozbek
anladığım kadarıyla kitabı okumamışsın bu kitaptaki olaylar yaprak dökümünden çok çok fazla hele lamia nın yaşacakları na inanamazsınız kitabı okuyanlar bilir
ben gözyaşları içinde okudum bu kitabı

Kitabı okumuştum. Bende çok etkilenmiştim. Hele sonundan. Yaprak dökümüne daha fazlasını kattılar o açıdan söyledim. Bir de yaprak dökümünde daha çok karakterin hayatı var. Dudaktan kalbe kitabında daha çok Kenan ve Lamia vardı. Ama diziyi izleyince daha fazla karakterinde konuya dahil olacağını anladım. Dediğim gibi umarım reytingler iyi gelir.

gamzem497
kenan gençken leylayla yaşadığı sonu olmayan aşkın acısıyla söylediği söz çok güzeldi:"bundan sonra aşkı sadece dudaklarımda yaşayacağım bu aşk ta dudağımdan kalbime gitmeyecek"
çok etkileyici bir sözdü

kalpten sevince içim acıyor gelip geçici olacak yürekten sevmeyeceğim diyor haklı olarak (sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş)

computerhand
03-09-07, 20:05
evet ya aile imzası yapalım bn çok iyi beceremiyorum zaten elimde çok fazla foto da yok ama yapılırsa imza mutlaka ekleyin beni de :D:D:D

ya bide bişey sorucam kitabın sonu nasıl bitiyo okuyan var mı aranızda???

dizinin sonunda kenana dayanamayıp ölüyor
çünkü lamia yı çok büyük bir aşkla sevdiğini anlıyor ve avrupa daki arkadaşı vedatla evlendiğini görüyor

bide kitabın sonunda genelde kızıyla parkta gizlice ilgileniyordu hatırladığım kadarıyla

cnm ama sonunda da o sözü aşk artık dudakta deil kalpte diyerek te ölüyor

LeYLa 06
03-09-07, 20:05
Yaa ufff yaa...Ne şanssızım misafirlerde gelecek zamanı buldu sanki...Dizi başladı geldiler...Uff yaa...Gerçi tekrarını %100 verirler...Biraz daha sabredicem yani....:(

Bu arada aile imzasında beni unutmayın...

taştankalp
03-09-07, 20:06
aaa hadi ya kenan neden intihar ediyo ve lamia'nın başına neler geliyo (çok mu soru sordum ben ya:()

edit:ya kenan lamia'ya aşık olmuyo mu tüh ya ben öyle olur diye düşünmüştüm:icon_sorr
ya bende tam olarak bilmiyorum kitabı okumadım internetten özeti okudum.
Lamia Vedatla evlenir ve Kenan daha sonra intihar eder yazıyo.

gamzem497
03-09-07, 20:07
Ben Lamia ile Kenan istiyorum:DVe öyle olacak tabiki:DLamia çok taatlı.Gözleri çok güzel.cavidanla da yakışır ama favorim lamia:D:DBir aile imzası yapsak mı???

canım benim de favori çiftim tabiki de lamia&kenan

tamam iii fikir bir aile imzası yapalım

baris[a]rock
03-09-07, 20:08
yha bizim evdede arka sokaklar izlendi bişey sorcam bu dizede fulya ceylan oynadı mı?bakamadım kesik kesik:(

sevda_cicegimm
ya ben kitabı okumadım ama dizi çok ilgimi çekti internetten bilgi topladım biraz kenanla gecerli falan görüşmeye başlıyorlarmış galba ama
bu arada stella_56 imzan çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık

edit:anaaam zeynopum da burdaymıs cnm o tokayı lamia kenanın odasınıu karıştırırken düşürdü kenan da hizmetçilerden birini sanmıştı ama lamianındı toka;)

Stella_56 imzan cok hos..ellerine saglik..

Edit:evtt kankim bende burdayim..saol...soledigin icin..hg_gumus ,nalan-k saolun...:img-in_lo

ya cok *** bakamasamda arada bakacagim dizilerdir..dersler olunca cok bakamicam...

aile imzasinda bende varim...:img-in_lo

smbdy
benim de anladığım kadarıyla lamia ve kenan arasında tam bir aşk olmayacak asıl vedat doktor vedat çok iyü bir adam olacakmış sanırım kenan karakteri enteresan kınalı yapıncak diyince hüly akoçyiğit kartal tibet in vardı benze rbir konusu vardı tam olmasa da

ergim
dizinin sonunda kenana dayanamayıp ölüyor
çünkü lamia yı çok büyük bir aşkla sevdiğini anlıyor ve avrupa daki arkadaşı vedatla evlendiğini görüyor

bide kitabın sonunda genelde kızıyla parkta gizlice ilgileniyordu hatırladığım kadarıyla

cnm ama sonunda da o sözü aşk artık dudakta deil kalpte diyerek te ölüyor

offf kötü bitiyo yani ama güzel sayılır yine de kenanın ses tonunu da çok beğendim zaten ama sürekli eskiyi hatırlaması baydı beni biraz
bu arada isimleri ezberleyemedim daha nimet o sarışın olan kadın mı son sahnede içine düşecek sanmıştım kenanın:D:D:D

evet zeynepçim bende derslerden dolayı tamamen izleyemeyebikirim çok üzülüyorum ya hsyi kesin izlicem dudaktan kalbeyi de izlemek istiyorum çok ama umarım tamamnını izleyebilirim

computerhand
03-09-07, 20:11
Kitabı okumuştum. Bende çok etkilenmiştim. Hele sonundan. Yaprak dökümüne daha fazlasını kattılar o açıdan söyledim. Bir de yaprak dökümünde daha çok karakterin hayatı var. Dudaktan kalbe kitabında daha çok Kenan ve Lamia vardı. Ama diziyi izleyince daha fazla karakterinde konuya dahil olacağını anladım. Dediğim gibi umarım reytingler iyi gelir.

evet çok fazla kenan ve lamia var kitapta
dizide mesala leyla sadece kitabın başında vardı sonra bir dahaa hiç yoktu
ama dizide baş karakterlerden biri oldu

ben anlatıyım lamia hamile kaldıktan sonra dyısı onu başka bir şehre gönderiyor ve o şehirde yengesi bir adama aşık oluyor eniştesinin zulmünden kurtulmak için yengesinin bütün suçlarını lamia üstüne alıyor ama eniştesi zaten lamia yı seviyordur bir gece lamia ya saldırır ve lamia da eniştesini öldürrür
bunda n sonra hastanelerde ve mahkemlerde geçer bir süre zaman
daha sonra en yakın arkadaşının babası yani makbule nin babasıyla evlenir

daha sonra devreye vedat girer makbule vedata aşıktır ancak vedat onu sevmez bir gün lamia vedatın evine gitmek zorunda kalır orda sobadan zehirlenirler vedatla ve kocası bunu yanlış anlar lamia kocasından ayrılıp istanbula döner vedat sürekli lamia ile evlenmek ister ancak lamia kabul etmez
sonra bir gün kızını tedavi ettirmek için vedatın muayenesine gider orda kenna ile karşılaşırlar
orda artık kenana karşı bir şey hissetmediğini anlar ve vedatla evlenir

diemcarpe
03-09-07, 20:11
dizi çok güzeldii çok beğendimm herkes rolünün hakkını vermişş aslım ne güzel oynamışş burak hakkıda süper küstah olmuş yani ben dizideki herkesi çok beğendim ve hepsini tebrik ediyorummmm
ayrıca aile imzası olursa benide eklerseniz sevinirimmmmmmmm

she_bo
03-09-07, 20:12
ayyy arkadaslar bu kadar seyin hepsi olursa hakkaten çok normal kenanın intiharı adam dellenir böyle bi hayatta, aile imzasını kim yapıyor bu arada beni yazın,

nalan-k
03-09-07, 20:12
durun arkadaslar , hemen bitirmeyin öyle:img-icecr, daha ne güzel bölümler izliyecegiz, oralara varmiyalim.

bence reytingler yarin iyi gelecek:img-yes:
cok ama :happy0064cok güzel bir bölüm izledik:happy0064

NOT: lamia cok tatlis

elmali-turta
03-09-07, 20:13
rock;4636787']yha bizim evdede arka sokaklar izlendi bişey sorcam bu dizede fulya ceylan oynadı mı?bakamadım kesik kesik:(

Hayır oynamadı bakalım ilerki bölümlerde belki...

nihan_
harika bir dizi ben çok beğendim.oyuncularda çok başarılı.dizinin müziğide çok güzel :img-wink: aile imzası yapılırsa benide ekleyin

GSealment
İlk sahneler Hatırla Sevgili'ye benziyordu.. Bisiklet,fayton fln :)
Daha öncede diziye hayran kaldığımı belirtmiştim :icon_whis
Finali çok heyecanlıydı!
Pazartesiye kadar nasıl beklicemm.:icon_sorr

computerhand
03-09-07, 20:14
offf kötü bitiyo yani ama güzel sayılır yine de kenanın ses tonunu da çok beğendim zaten ama sürekli eskiyi hatırlaması baydı beni biraz
bu arada isimleri ezberleyemedim daha nimet o sarışın olan kadın mı son sahnede içine düşecek sanmıştım kenanın:D:D:D

evet zeynepçim bende derslerden dolayı tamamen izleyemeyebikirim çok üzülüyorum ya hsyi kesin izlicem dudaktan kalbeyi de izlemek istiyorum çok ama umarım tamamnını izleyebilirim

evet sarışın olan nimet

aslında kenanla lamia nın aşkının başlamasına bi anlamada o sebep olcak
onlar kenanla bir ilişki yşıyacaklar
lamia da bu aşkın en büyük şahidi

ergim
03-09-07, 20:14
evet çok fazla kenan ve lamia var kitapta
dizide mesala leyla sadece kitabın başında vardı sonra bir dahaa hiç yoktu
ama dizide baş karakterlerden biri oldu

ben anlatıyım lamia hamile kaldıktan sonra dyısı onu başka bir şehre gönderiyor ve o şehirde yengesi bir adama aşık oluyor eniştesinin zulmünden kurtulmak için yengesinin bütün suçlarını lamia üstüne alıyor ama eniştesi zaten lamia yı seviyordur bir gece lamia ya saldırır ve lamia da eniştesini öldürrür
bunda n sonra hastanelerde ve mahkemlerde geçer bir süre zaman
daha sonra en yakın arkadaşının babası yani makbule nin babasıyla evlenir

daha sonra devreye vedat girer makbule vedata aşıktır ancak vedat onu sevmez bir gün lamia vedatın evine gitmek zorunda kalır orda sobadan zehirlenirler vedatla ve kocası bunu yanlış anlar lamia kocasından ayrılıp istanbula döner vedat sürekli lamia ile evlenmek ister ancak lamia kabul etmez
sonra bir gün kızını tedavi ettirmek için vedatın muayenesine gider orda kenna ile karşılaşırlar
orda artık kenana karşı bir şey hissetmediğini anlar ve vedatla evlenir

anlattığın için sağol cnm demek bişey hissetmediğini anlar ha way be şoklara girdim şimdi tüh keşke mutlu sonla bitseydi:icon_sorr:icon_sorr

nalan-k lamia cidden çok tatlış ya :img-icecr

gercek
03-09-07, 20:16
aile imzasına beni de katarsanız sevinirim arkadaşlar. Kim yapacak acaba.

Dizide hüseyin ve lamia ile leyla ve cemil'i çok görücez sanırım. Uzunca bir süre leyla eski aşkı ve kocası arasında gfidip gelecek, Cemil de kıskançlığı ve babasının Hüseyin Kenan'a olan ilgisini hazmedemeyerek pek de hoş olmayan davranışlar sergileyecektir diye düşünüyorum.

sevda_cicegimm
yaa mutlu sonla bitmemesine uzuldum..

ama kitabini almaya caliscam..okuyup kafamda canlaninca cok gzl oluyor..

computerhand
durun arkadaslar , hemen bitirmeyin öyle:img-icecr, daha ne güzel bölümler izliyecegiz, oralara varmiyalim.

bence reytingler yarin iyi gelecek:img-yes:
cok ama :happy0064cok güzel bir bölüm izledik:happy0064

NOT: lamia cok tatlis

evet haklısın lamia ile kenanın sahneleri çok güzel olucak ma belki dizinin sonunnu değiştirebilirler kitapla aynı olmayabilir inş da olmaz

bu arada ben kitabı baya anlattım kusura bakmayın ama çok sevdiğim ve kelimesi kelimesine şu an aklımda olan bir kitap

aile imzasında bende bulunmak istiyorum

Güneş-07
03-09-07, 20:18
süperdi yah ama ilk defa izldiğim bir dizini sonu kötü biticek benim favori çiftim kenan&lamia tabiki çok tatlılar ama kenan için aşk kalpte değil dudakta lamia tam tersi ben kitabı okumadım ama mutlaka okuyacağım ne kdr hüzünlü insan bu kdr acı yaşamaya dayanamaz sonunda kenan lamia gerçekten aşık olduğunu anlıyor ama intihar ediyor lamia sonunda sevmiyor mu kenanı?

handeozbek
03-09-07, 20:19
Aile imzasına beni de eklerseniz sevinirim:img-wink:

Pazartesi merakla bekliyorum. Acaba neler olacak?Belki daha çok erken ama Vedat'ı kim oynayacak çok merak ederim.Dizinin sonunun kitaba benzemesini istemem yoksa çok üzülürüm. Ama Vedat'ın Lamiayı daha çok hakettiğine bağlı biraz da.

elifile
Gerçekten harikaydı....
Beklediğime değdi...
Artık yeni sezon da dört gözle beklediğim bir dizi daha oldu.
Süperdi yaaa...
Bir ara hiç bitmese sabaha kadar izlerim diye düşündüm.

NOT: Aile imzası yapılıyormuş galiba. Bende olmak isterim. :)

ergim
evet ya bazen yapabiliyolar öyle sonunu değiştirip mutlu yaparlar belki de ama kenan da baya bi çapkınmış yani hem nimetle ilişki yaşayıp aynı zamanda cavidan'ı sevicek

computerhand
süperdi yah ama ilk defa izldiğim bir dizini sonu kötü biticek benim favori çiftim kenan&lamia tabiki çok tatlılar ama kenan için aşk kalpte değil dudakta lamia tam tersi ben kitabı okumadım ama mutlaka okuyacağım ne kdr hüzünlü insan bu kdr acı yaşamaya dayanamaz sonunda kenan lamia gerçekten aşık olduğunu anlıyor ama intihar ediyor lamia sonunda sevmiyor mu kenanı?

evet kenan seviyor lamia ise artık istemiyor

ee bende bu kadar şey yaşasam bi kişi yüzünden bende istemezdim artık

kitabı bence bi an önce okuyun herkesin okuması gereken bir kitap insanın hayatına pek çok şey katıyor

Güneş-07
03-09-07, 20:21
aile imzası için bir iki gün bekliyelim bence daha katılmak isteyenler olabilir ben yapabilir imzayı ama önce resimlerin olması lazım...

computerhand
03-09-07, 20:22
evet ya bazen yapabiliyolar öyle sonunu değiştirip mutlu yaparlar belki de ama kenan da baya bi çapkınmış yani hem nimetle ilişki yaşayıp aynı zamanda cavidan'ı sevicek

cavidanla daha iyi bir hayat yaşamak sosyal statüsünü yükseltmek için evleniyor ki evlendikten sonra herkes ona sonradan görme die jhitap ediyorlar kendi aralarında
ki sonra cavidanla ayrılıyorlar zaten cavidan da kendisini seven biriyle evleniyor

betül kocak
03-09-07, 20:23
benide aile imzasina eklermisiniz.Dizi cok güzel 1. bölüm cok hosuma gitti acaba kenan nasil bir tavir sergileyecek lamiaya karsi.Lamia nasilda kenanin odasina gidoyr demekki cok seviyor.kenan cok capkin ama sonra düzelecektir.o dayisi ay ne adam amada sünük ya.dizi hosuma gitti ama raytinglerde birau süpheliyim belki kötü gele bilir.pazartesiyi iple cekiyorum.

ergim
03-09-07, 20:25
aslında imza için isimleri şimdiden toplamaya başlasak sonradan katılmak isteyenler imzayı yapan arkadasımıza öm atar onlar da eklnir daha sonra
baya karışık bi kitapmış ya ilerde çok farklı karakterler giricek diziye kaç sezon sürer acaba ??

_hilal_
03-09-07, 20:26
benide aile imzasına ekleyin
lamia hareketleri çok hoşuma gidiyor
müzik harika ya

computerhand
03-09-07, 20:28
aslında imza için isimleri şimdiden toplamaya başlasak sonradan katılmak isteyenler imzayı yapan arkadasımıza öm atar onlar da eklnir daha sonra
baya karışık bi kitapmış ya ilerde çok farklı karakterler giricek diziye kaç sezon sürer acaba ??

evet baya uzun soluklu olur bu dizi eğer tutarsa

ancak lamia nın kenan a şu an duyduğu şey aşk değil çünkü o hep nimet hanımla kenanın birlikte olmasını isteyecek en başlarda

Güneş-07
03-09-07, 20:28
aile imzasını ben yapabilirm arkadaşlar isimleri toplayalım hemen 1,2 gün bekelriz katılmak siteyenler ö.m atarlar yaparız başka yapmak isteyen varsa oda yapabilir...
bu arada müziği dizide kim söylüyor bilen var mı?

Billush
03-09-07, 20:30
Çok güzeldi :) Beklediğime değdi valla.Burak Hakkı da Aslı Tandoğan da harikaydı.Hüseyin Kenan'ın iç dünyasında yaşadıkları,onda iz bırakan içinde kabuk bağlayamamış yaralar,küçüklüğünde ezilmesinin,dışlanmasının intikamını acımasızca alışı...Lamia'nın çocuksu utangaçlıkları,Hüseyin Kenan'a duyduğu masum hayranlık,zorla bir kere gördüğü biriyle nişanlanmanın ona verdiği acı...Gelecek haftayı merakla bekliyorum.Özellikle Kenan'ın tokaların aynı olduğunu anladıktan sonra vereceği tepkiyi merakla bekliyorum...

pekdeep
beni de imzaya eklermisiniz...

diziyi çok beendim de ilerde olucaklara şaşırdım açıkcası... cavidanla bişiler olcaı belliydi de lamiayla kötü bitceini düşünmemiştim...

valla geçmişinden fln tamam ama kenan da az diil hani...

lamia da saf ötesi... eve girmesi fln... saplantı haline getirmiş resmen... daha akıllıca olsaymış keşke.. cavidan daha akıllı bi karaktere benzio mesela... neyse bakalım...

she_bo
ya arkadaslar nimet evli degil miydi, ya da ben salak mıyım karıstırdım mı, lamia nimetle ask yasamasını mı isticek kendi asık diil mi ayy kafam karıstı beni bi aydınlatın.

ANİTA
03-09-07, 20:31
merabalar forumu uzun süredir takip ediyorum bende mutlu son olmasından yanayım keşke olsa

ilk bölüm hoşuma gitti gerçektende güzel olmuş kenan biraz kibirli görünüyor ama içinde iyi biri tabi hikayeye yeni karakterler de eklenmiş daha da eklenicektir yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum

BENİDE AİLE İMZASINA KATARSANIZ SEVİNİRİM :good:

ergim
Güneş-07 ben imzada olmak istiyorum beni yazarsan çok sevinrim
ama nimet hanım evli değil mi yaf lamia müzikten dolayı bi haranlık duyuyo sanırım şu an aşık değil

computerhand
aile imzasını ben yapabilirm arkadaşlar isimleri toplayalım hemen 1,2 gün bekelriz katılmak siteyenler ö.m atarlar yaparız başka yapmak isteyen varsa oda yapabilir...

tmm cnm sen yap

ben de ekle

ya evet dinin müziğini bulan biri olursa hemen bize haber versin nolur

Billush
03-09-07, 20:33
Arkadaşlar bence aile imzası için henüz çok çok erken.Daha 2. ve 3.bölüm oynamadan bu ne acele?Defalarca aile imzası yapmanın bir anlamı yok.Zaten bence aile imzası kavramı da saçma aslında ama neyse :)

İçimden bir ses Lamia,Kenan yüzünden çok acılar çekecek ama Kenan Lamia'ya çektirdiği acılardan habersiz olacak diyor...

she_bo
03-09-07, 20:34

canım yaprak dökümünün müziklerini yapan kişi yani toygar ışıklı yapmış müzik çok güzel.

computerhand
03-09-07, 20:34
evet cnm nimet hanım evli biri ama dikkat ettiyseniz kocasından ilgi görmeyen birisi ve çok güzel bir bayan

kenan da zaten sadece gönül eğlendirmek isteyen bir hovarda şu an

zaten ilerleyen bölümlerde görüceksiniz lamia çok saf bir karakter şu anda

hep onlar için üzülüyor hep onların aşkı için ağlıyor nimet ablasının evli olması falan bunlar hep lamia ya dert oluyor

mesala lamia kenan dan bir ninni dinler hep bunu da ilerleyen bölümlerde göreceksiniz

ergim
03-09-07, 20:37
lamia cidden çok safmış ya ama çok tatlı bi kız
ninni mi aa neden ninni duyuyo ki yani kenan bunu lamia ya mı söylüyo yoksa öyle istemeden mi duyuyo ninniyi

aa bu arada dizinin ilk fragmanı geldi aklıma şimdi ikisi de ağlıyodu hani orda sanki ikisi birbirini çok sevip de kavuşamamış gibiydi

Billush
03-09-07, 20:39
Merve canım ben kitabı okumadım bu yüzden merak ettim.Sen okumuşsun sanırım...Ninni dinliyor dedin nasıl bir ninni?Sözlerinden bir anlam çıkartılabilir mi yani ve ne vesile ile okuyor merak ettim :)

she_bo
03-09-07, 20:41
ayy inanmıyorum o zaman lamia nın büyümesine ranık olacagız biz. o saf çocukluğundan çıkacak asık bir kadına dönüşecek. ama nimet çok zoulur o zaman baktığı besledigi kızın sevdigi adamla olmasına.

ya kenan da çocukken çok zorluk çekmiş normal bu sekilde bi adam haline gelmesi. bi de leyla faciası olmuş. gerçi kadını kendi reddetmiş. garip bi adam.

computerhand
03-09-07, 20:41
Arkadaşlar bence aile imzası için henüz çok çok erken.Daha 2. ve 3.bölüm oynamadan bu ne acele?Defalarca aile imzası yapmanın bir anlamı yok.Zaten bence aile imzası kavramı da saçma aslında ama neyse :)

İçimden bir ses Lamia,Kenan yüzünden çok acılar çekecek ama Kenan Lamia'ya çektirdiği acılardan habersiz olacak diyor...

haklısın cnm çok güzel bir tesbit aynen öyle olucak

ama kenan da çok acı çekicek lamia yüzünden günlerce lamia nın gelmesi için o adada yani izmirde bekleyecek kaç defa hayal kırıklığına uğrayacak

ninniyi sormuşsunuz arkadaşlar bu kenanın bir gece öylesine çaldığı bir ninni
daha sonra lamia bu ninniyi bir gece kenan dan nimet ablası için çalmasını istiyor

ama kenan çalmayı unutuyor ve bir türlü çalamıyor yıllar sonra izmire tekrar döndüğünde lamia yı bulamadığında çalmayı becerebiliyor ancak ve bunu cavidana da çalıyor bir kere evliyken ancak cavidan bunu beğenmiyor

gzd_gzd
03-09-07, 20:43
ben diziyi çok beğendim
özellikle müzikleri,büyükada ortamı olması falan harikaydı

lamia çook şeker bi kız ya
kenana duyduğu hayranlık,aşk gerçekten çok büyük

bakalım kenan tokanın diğer tekinin lamiada olduğunu görünce
napcak ? bi dahaki haftayı merakla bekliyorum....

pelinnn
03-09-07, 20:44
Beni de aile imzasına eklerseniz sevinirim arkadaşlar:)
Burak Hakkı'nın bakışlarına bittim. Kaybolan Yıllar da da böyleydi.:img-in_lo
Kenan, Lamia'da kendi geçmişini bulacak bence.:img-blush
Öyle başlayabilir ilgisi...:img-cool2

handeozbek
03-09-07, 20:45
Ben bi kere değişik bir fragmanını görmüştüm. Galiba o fragmanı pek vermediler. Çok kısaydı. Kenan üzgün üzgün yatakta oturuyordu. Lamia balkondaydı. Galiba o malum gecenin sabahıydı.

ergim
03-09-07, 20:45
cavidan biraz kasıntı geldi zaten bana bazı karakterlere dizinin başından ısınamıyorum zaten(örn: hatırla sevgili necdet)
lamia da garip bence ben izlediğimde bu kız kenana resmen sırılsıklam aşık diye düşünmüştüm ama ilerde nimet ve kenan için yapacaklarını duyunca şoklara girdim yahu

Billush
03-09-07, 20:46
Mervecim açıklamalar için çok teşekkür ederim canım.Anladığım kadarıyla (umarım doğru anladım:)) Cavidan'la Kenan arasında bir şeyler oluyor.Ha bir de tabi Lamia'nın nişanlısı var.Şu yüzünü bir kez gördüğü...Bunlar engel.Benim merak ettiğimse Kenan'la Cavidan arasında bir şeyler başladığında Kenan Lamia'yı seviyor mu :) Ay ne çok soru sordum yaa en iyisi ben gidip kitabı alayım böyle sor sor bitmez :)

Billush
03-09-07, 20:48
Beni de aile imzasına eklerseniz sevinirim arkadaşlar:)
Burak Hakkı'nın bakışlarına bittim. Kaybolan Yıllar da da böyleydi.:img-in_lo
Kenan, Lamia'da kendi geçmişini bulacak bence.:img-blush
Öyle başlayabilir ilgisi...:img-cool2

Aynen ben de öyle düşünüyorum canım.Lamia'nın da kendisi gibi yetim olması,yaşadığı ailenin yanında eziliyor olması(çok belli etmeseler de o adını hatırlayamadığım kadın şuna yüz verme filan diyip duruyordu...) ve zorla nişanlanmış olması Kenan'ı Lamia'ya yaklaştıracak bence.Önce şefkat ve merhametle yaklaşacak sonra aşık olacak...Ay ne hoş :)

ergim
03-09-07, 20:49
Mervecim açıklamalar için çok teşekkür ederim canım.Anladığım kadarıyla (umarım doğru anladım:)) Cavidan'la Kenan arasında bir şeyler oluyor.Ha bir de tabi Lamia'nın nişanlısı var.Şu yüzünü bir kez gördüğü...Bunlar engel.Benim merak ettiğimse Kenan'la Cavidan arasında bir şeyler başladığında Kenan Lamia'yı seviyor mu :) Ay ne çok soru sordum yaa en iyisi ben gidip kitabı alayım böyle sor sor bitmez :)

evet cnm bende bunu merak etmiştim şimdi tam sorucakken senin mesajını gördüm yani hani prestij için evleniyor falan denildi ya o yüzden
bide cavidanla evlenirken lamia hamile kalmış mıydı onu merak ettim (ama en iyisi kitabı okumak galiba:D:D:D)

gercek
03-09-07, 20:50
evet baya uzun soluklu olur bu dizi eğer tutarsa

ancak lamia nın kenan a şu an duyduğu şey aşk değil çünkü o hep nimet hanımla kenanın birlikte olmasını isteyecek en başlarda

Tam tersi hatırladığım kadarıyla Hüseyin kenan evli olan Nimetle beraber oluyor diye çok üzülüyor Lamia kitapta.

computerhand
03-09-07, 20:50

ben hemen cevaplıyım cnm
şimdi cavidanla kenan evleniyorlar

ancak evlendikten sonra kenana bir türlü yeni beste yapamıyor ve izmire tekrar dönmek istiyor orda kınalı yapıncağı görmeyi o eski yaz hatırasını hatırlamak istiyor ancak onu orda bir türlü bulamıyor başına gelenleri öğreniyor ve o zman onu ne kadar sevdiğini anlıyor

prenses19
03-09-07, 20:51
forumdan bu diziyi merakla bekleyen biri olarak çok beğendim

beklentilerimi boşa çıkarmadı

bazı değişiklikler yapılmış ama olsun

oyunculuklar zaten süperdi

aslında ben Aslı yı çok seven biri değilimdir ama muhteşem bi oyunculuk sergilemiş

kitabı okurken gözümde canlanan Lamia nasılsa o da bu role cuk oturmuş

bu arada dizimizin o muhteşem müziği sözlü olarak geçti sözleride çok güzelmiş

handeozbek
03-09-07, 20:52
Tam tersi hatırladığım kadarıyla Hüseyin kenan evli olan Nimetle beraber oluyor diye çok üzülüyor Lamia kitapta.

Nimet kimse şüphelenmesin diye Lamia'yı yanında götürüyor. Lamia onların büyük aşkına tanıklık etmekten çok mutlu oluyor. Bir süre sonra bir bakıyor onlar gerçekten birbirine aşık değilmiş. Hayal kırıklığına uğruyor.

ergim
03-09-07, 20:52
ben hemen cevaplıyım cnm
şimdi cavidanla kenan evleniyorlar

ancak evlendikten sonra kenana bir türlü yeni beste yapamıyor ve izmire tekrar dönmek istiyor orda kınalı yapıncağı görmeyi o eski yaz hatırasını hatırlamak istiyor ancak onu orda bir türlü bulamıyor başına gelenleri öğreniyor ve o zman onu ne kadar sevdiğini anlıyor

verdiğim bilgi içni bende tsk ederim cnm
gerçekten çok karışık bir kitap ya demek ki lamia hamile kaldıktan sonra evlenmiş kenan cavidanla;)

computerhand
03-09-07, 20:53

cnm bence yanlış hatırlıyorsun hatta onlar tam öpüşecekken lamia onları birinin görmesinden falan kurtarıyordu
en başlarda hatta onlar arasında haberleşmeyi falan sağlıyordu

onun üzülmesi onların birbirine gerçekten aşık olduğunu düşünüp kavuşmalarının imkansız olmasını bilmesiydi

pelinnn
03-09-07, 20:54
Nimet kimse şüphelenmesin diye Lamia'yı yanında götürüyor. Lamia onların büyük aşkına tanıklık etmekten çok mutlu oluyor. Bir süre sonra bir bakıyor onlar gerçekten birbirine aşık değilmiş. Hayal kırıklığına uğruyor.

Lamia, onların büyük aşkına tanıklık etmekten çok mutlu mu oluyor?
Lamia, Kenan'a aşık değil mi?:icon_sorr

Angel__
diziyi izledim çok güzeldi zaten fragmanı falan da hoştu.genelde aşk konulu diileri sevmem ama bu belki reşat n.g. romanı olmasından etkiledi beni.ilk bölüm olarak güzeldi.finali tam yerinde bitirdiler.kenan'ın bakışları falan anlamlıydı.hüzünlü bi hikayesi var.lamia çok sevimli bi karakter çok temiz.aslı tandoğanın hareketleri duruşu çok şekerdi.cavidan çok soğuk geldi bana nedense bilmiyorum unutmadan dizinin müziği gerçekten etkileyici...işallah reytingler ii gelir...

prenses19

AY evet safım benim yaa

sürekli onları düşünüyo şimdi onlar birbirlerini göremiyolardır diye aslında onlar o arada bi kaçamak yapıp bi telde geceyi beraber geçiriyolar

ergim
03-09-07, 20:55
ya ben son bi soru daha sormak istiyorum ondan sonra çıkıcam zaten
adın merve galiba pekki nimetle kenanın birbirine aşık olmadığını anlayınca çok üzülüyo demiştin yani nasıl anlıyor bunu cnm???

computerhand
03-09-07, 20:56
AY evet safım benim yaa

sürekli onları düşünüyo şimdi onlar birbirlerini göremiyolardır diye aslında onlar o arada bi kaçamak yapıp bi telde geceyi beraber geçiriyolar

evet aynene öyle
lamia bir gün kenan a gidip bu üzüntüsünü söylüyordu
kenan da içinden ne saf çocuk diyordu

prenses19
03-09-07, 20:57

canım başta aşık değil

lamia kenana çok hayran ama nimetle arasındaki ilişkiye de hayran

hatta böyle bi aşka tanıklık ettiği için daha da mutlu oluyo

aşırı hayranlığına rağmen o sıralarda hayran değil ya da öyle düşünüyo

sultansss
03-09-07, 20:58
tek kelimeyle bittim...

o nasıl bir oyunculuktur mest oldum resmen,(aslı tandoğan'ın) lamia'nın oyunculuğuna bittimm....müziği dinlerken nasıl da kendinden geçti nasıl da masumdu...

ben çok umutluydum bu dizi başlamadan yanlış da çıkmadı hislerim.yaprak dökümü delisiyim ve bu dizi de reşat nuri güntekin'in ölümsüz eseri tıpkı yaprak dökümü gibi,aynı zamanda da 2 dizi de ay yapım'a ait,harikalar yaratmışlar,ilk bölüm ama süperdi...

canım ya lamia nasıl da aşık oldu öyle gözü karardı resmen aşkından hüseyin kenan'ın odasına bile girdi,bir de üstüne kanıt bıraktı tokasını...

handeozbek

Başta sadece hayranlık duyuyor. Daha sonra Nimet olayı bittikten sonra aşık oluyor. Galiba kitapta hep hayranlık duyuyor aşık olmuyor:) Dizide aşık olacak gibi duruyor.

pelinnn
Şimdi, Lamia'nın ki sadece hayranlık.
Kenan'ın durumu zaten malum:D
Lamia, Kenan'ın başka birileriyle olması için aracı da oluyor.
Anladım galiba...
Önce kim aşık olacak acaba?:icon_whis

Kitapta odasına girip tokasını düşürdüğü de yazıyor muydu?
İnsan, sırf hayran diye o kata tırmanır mı bee?:img-pilot

Billush
03-09-07, 20:59
Hüseyin Kenan, evli bir kadın olan Nimet Hanım'a kur yaparken dedikoducu ve dar bir çevre olan semt insanlarına karşı, Kınalı yapıncağın varlığından epey faydalanır. Her gittikleri yere onu da beraber götürürler ve böylece dedikoduları önlerler. Lamia bu macerayı bilir ve Nimet Hanım evli olduğu için de Hüseyin Kenan'a acır. Hayalinde çocukça, çok acıklı bir macera yaratır. Bunun alelade bir aşk hikayesi olduğunu anlayınca fena halde kırılır.

Kitabın özetinde aynen böyle yazıyor...

computerhand
03-09-07, 20:59
adın merve galiba pekki nimetle kenanın birbirine aşık olmadığını anlayınca çok üzülüyo demiştin yani nasıl anlıyor bunu cnm???

valla her şeyi hatırlıyorum da bunu bir türlü hatırlayamıyorum nasıl dı acaba bi dk bu soruda takıldım

nimet zaten kocsıyla beraber bi yere gidiyordu bi dakka ben bi kitabı karıştırıyım

handeozbek
03-09-07, 21:01
arkadaşım bişi sorcam ne gelio kınalı yapıncağın başına ?

Hamilelik olayı duyulmasın diye Lamia'yı uzaklaştırıyorlar. Gittiği yerde evli bir kadın başkasıyla aşk yaşıyor. Lamia iyiliğinden suçu kabul ediyor. Sonra o evli kadının kocası lamia'ya saldırıyor. Lamia kendini korumak için adamı öldürüyor. Ama Lamia'yı suçlu bulmuyorlar.

prenses19
03-09-07, 21:01
evet aynene öyle
lamia bir gün kenan a gidip bu üzüntüsünü söylüyordu
kenan da içinden ne saf çocuk diyordu

zaten hep belli bi zamana kadar kenan ona hep çocuk ufaklık falan diyo

2.dönüşünde ne zaan onu görüyo ki serpilmiş güzelleşmiş bi genç kız olmuş asıl o zaman ortalık karışıyo:img-wink:

computerhand
03-09-07, 21:02
arkadaşım bişi sorcam ne gelio kınalı yapıncağın başına ?

hamile olduğu için herkes ona farklı gözle bakıyor eniştesi onu başka yere gönderiyor
gönderdiği evdeki eniştesini öldürmek zorunda kalıyor

gibi gibi şeyler

handeozbek
03-09-07, 21:03

Nimetle Kenan ayrı kalmak zorunda kalıyorlar. Sonra tekrar bir araya gelme fırsatı oluyor. Lamia ikisi de çok heyecanlanacak birbirlerini özlemişlerdir diye düşünüyür. Sonra bakıyor ikisi de çoktan unutmuş.

pelinnn
03-09-07, 21:04

2.dönüşünde ne zaan onu görüyo ki serpilmiş güzelleşmiş bi genç kız olmuş asıl o zaman ortalık karışıyo:img-wink:

Off... Bir de 2.dönüş mü var?
O zamana kadar sezon finali olur yaa:sad53:

Billur, özet için teşekkürler...

nazlikiz
ya bu ilk bölüme bakamadim isteydim yeni geldim yarin anca netten izleye bilecegim kisaca nele roldu anlata bilirmisiniz acabaa bide ypailacka olan aile imzasina benide ekleyin lütfennn

ergim

aaa 2. gelişi de var demek bende şaşırmıştım bu adar velet ufaklık falan dedi nasıl beraber olucak bu kızal diye
biraz hatırla sevgiliyie benziyo diye düşünmüştüm çünkü orda da ahmet yasemine yaşın ne kadar küçük falan demişti neyse konuyu dağıtmayayım ben 2. gelişinde baya zaman geçiyo heralde serpilip güzelleştiğine göre;)

computerhand
03-09-07, 21:05
tamam cnm bekliyorum :happy0064
billurcum özet için sağol cnm :good:

hatırladım bir gün lamia nimet ablasının evine misafir olarak gidiyor orda nimet hanım mona bunun çok basit bir şey olduğunu söylüyor
lamia da hayal kırıklığına uğruyordu

prenses19
03-09-07, 21:05
Şimdi, Lamia'nın ki sadece hayranlık.
Kenan'ın durumu zaten malum:D
Lamia, Kenan'ın başka birileriyle olması için aracı da oluyor.
Anladım galiba...
Önce kim aşık olacak acaba?:icon_whis

Kitapta odasına girip tokasını düşürdüğü de yazıyor muydu?
İnsan, sırf hayran diye o kata tırmanır mı bee?:img-pilot

aslında öyle bi sahne yoktu

lamia o sıralarda kenan ın evine hiç girmiyo cesaret dahi edemiyo

sadece onun kemanının sesine dayanamayıp gizlice her gece onu dinlemeye gidiyo kaldığı yerin bahçesine

hatta daha sonra kenan farkediyo falan

aslında kimin önce alık olduğuna bakarsak görünüşte hep lamia

deli divane aşık oluyo ona

kenansa sürekli bizim bu yaşadığımız aşk değil lamia sadece bi heyecan deyip duruyo

Billush
03-09-07, 21:06
Az önce kitabın çok açık bir özetini okudum internette ve cidden acı dolu ya :( Reşat Nuri'nin tarzı galiba...
İlk aşık olan kim diye sormuşsunuz.Tam olarak anlamadım valla ben.Lamia'nın hayranlığı ne zaman aşka dönüyor bilmediğimden...Ama Kenan'ın sonu fena o kesin :(

computerhand
03-09-07, 21:08
aaa 2. gelişi de var demek bende şaşırmıştım bu adar velet ufaklık falan dedi nasıl beraber olucak bu kızal diye
biraz hatırla sevgiliyie benziyo diye düşünmüştüm çünkü orda da ahmet yasemine yaşın ne kadar küçük falan demişti neyse konuyu dağıtmayayım ben 2. gelişinde baya zaman geçiyo heralde serpilip güzelleştiğine göre;)

evet ikinci gelişi var bide bu ikinci gelişinde lamia onun kemanını izlemek için bütün tehlikeleri göze alıp onların evine gidiyor çardakta kenanı dinliyor

kenan bunu gördüğü zaman onu odasına götürüyor sonra bu yapığından dolayı kendinden de utanıyor
lamia odasındayken dayısı kenanı davete tekrar götürmek için geliyor o arada bunlar panik oluyor lamia saklanıyor falan
valla ben hatırladıkça yazıyorum buraya

ilk aşık olan lamia

Billush
03-09-07, 21:09
aslında öyle bi sahne yoktu

lamia o sıralarda kenan ın evine hiç girmiyo cesaret dahi edemiyo

sadece onun kemanının sesine dayanamayıp gizlice her gece onu dinlemeye gidiyo kaldığı yerin bahçesine

hatta daha sonra kenan farkediyo falan

aslında kimin önce alık olduğuna bakarsak görünüşte hep lamia

deli divane aşık oluyo ona

kenansa sürekli bizim bu yaşadığımız aşk değil lamia sadece bi heyecan deyip duruyo

İyi halt ediyor!Aralarındaki sadece bir heyecan olduğu için mi sonunda olan olaylar oluyor.Aşık olmayacak ya,olduğu halde olmadım diyip duruyor anladığım kadarıyla...Ama özette okuduğum gibi bir şey değil heyecan.Biz buna aşk diyoruz :)

prenses19
03-09-07, 21:10
Off... Bir de 2.dönüş mü var?
O zamana kadar sezon finali olur yaa:sad53:

Billur, özet için teşekkürler...

evet canlarım 2.geliş var

dizinin bu ilk dönemini uzatacakları belli çünkü kitapta leylayla falan bu derece muhabbet yok

doğru leyla kenanın ilk aşkı ve evet onu kenan reddediyo hatta leyla çok üzülüyo ama bu knuşmalar falan yok

ergim aslında ilk benimde aklıma hs gelmişti :img-wink:

2.dönüşünde aradan zaman geiyoı bu cavidanla nişanlanmış oluyo zaten

NOT:imzana bayıldımmmmm:img-in_lo:img-in_lo

handeozbek
03-09-07, 21:11
Zaten Kenan uzun süre aşık olduğunu belli etmiyor. Aslında sonradan anlıyor aşık olduğunu. Ama iş işten geçmiş oluyor. Lamia çektiklerini düşünüyor, kemanın da Kenan'ında kendisinde eski tesiri kalmıyor:)Tesirin geçtiğini anlayınca Vedat'ın evlenme teklifini kabul ediyor. Bunu duyan kenan intihar ediyor.

computerhand
03-09-07, 21:11
tmm mervecim çok sağol artık gönül rahatlığıyla çıkabilirim
görüşürüz arkadaslar kendinize iyi bakın iyi akşamlaaarrrbyebye:img-wink:

tmm cnm kendine iyi bak

siz sorularınızı yöneltin ben elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

zaten bi elimde kitap bi elimde klavye bide başka forumlara yetişmeye çalışıyorum ter içinde kaldım

bişiler yazmışsın gördümmmmm

kenan lamia yı öperken lamia kenana ağlayarak yazık değil mi bana diyordu hep
zaten malum geceden sonra kenan kendinden nefret etmeye başlıyor

pelinnn
03-09-07, 21:12
Evet, Kenan'da ayrı bi alem yani:hıh
Billur, nerede okudun özeti?:(
Ne oluyor?:icon_sorr

sultansss
03-09-07, 21:14
İyi halt ediyor!Aralarındaki sadece bir heyecan olduğu için mi sonunda olan olaylar oluyor.Aşık olmayacak ya,olduğu halde olmadım diyip duruyor anladığım kadarıyla...Ama özette okuduğum gibi bir şey değil heyecan.Biz buna aşk diyoruz :)

valla kenanın heyecan anlayışı benimkinden de çok farklı galiba..ben buna düpe düz aşk derim...

off ya lamiâ'ma yazık...ama mutlaka kenan da körkütük aşık olacak...

Billush
03-09-07, 21:14
Google'ye Dudaktan Kalbe yazdım çıktı özet canım.Ah valla bu izlediğimiz hiç cidden :( Şimdiden üzüldüm ben hallerine...Ay umarım dizinin sonu kitabın sonu gibi olmaz:(

prenses19
03-09-07, 21:15

sorma canım yaa

kitabın başlarında kenana çok üzülmüşken amcasının çocukken yaptıkları anlatılıyodu sonrasında deliye döndürdü beni

kızı öylece ortada bırakıyo

tamam beraber olduktan sonra bu diyoki vazifemi yapıcam falan lamia mecburiyetten böyle bişey yapmanızı istemiyorum diyo zaten o arada kenan rahatsızlanıyo falan lamianın teklifi de işine geliyo

o zevk sefa içinde hayat sürerkenn lamia garibim çekmediği şey kalmıyo

yıllar sonra kenan ona nasıl aşık olduğunu farkediyo ama herşey için çok oluyo diyelim

pelinnn
03-09-07, 21:16
Özeti buldum şimdi:)

Hüseyin Kenan, son eserine çalışırken bahçede bir hayal gördüğünü zanneder. Yakaladığı zaman bu beyaz hayaletin, gecelikle dolaşan Lamia olduğunu hayretle görür. Lamia, onun kemanını delice sevmektedir. Böylece, aralarında tuhaf, gizli bir gece arkadaşlığı başlar. Hüseyin Kenan onun gelip çalışmasını dinlemesine müsaade etmiştir.

Aşk, böyle başlıyor bence...

Billush
03-09-07, 21:17
Özeti buldum şimdi:)

Hüseyin Kenan, son eserine çalışırken bahçede bir hayal gördüğünü zanneder. Yakaladığı zaman bu beyaz hayaletin, gecelikle dolaşan Lamia olduğunu hayretle görür. Lamia, onun kemanını delice sevmektedir. Böylece, aralarında tuhaf, gizli bir gece arkadaşlığı başlar. Hüseyin Kenan onun gelip çalışmasını dinlemesine müsaade etmiştir.

Aşk, böyle başlıyor bence...

Evet canım burada başlıyor gibi...Ama asıl Hüseyin Kenan İstanbul'a gidip sonra tekrar İzmir'e dönünce başlıyor.Gizli buluşmalar,görüşmeler ve olanlar oluyor...Bence özeti fazla açık etmesek daha iyi olur.Kitabı okumak,özeti okumak kişinin isteğine kalmalı.Heyecanını kaçırmayalım.Benim bu kitabı mutlaka yarın almam lazım.Sırf onun için çıkarım dışarı :)

prenses19
arkdslar isteyenler için geniş özet buldum

ama okumak istemeyen olabilir o yüzden böyle ekliyorum

Saip Paşa, İzmir'in tanıdığı, sevdiği bir kimsedir. Zaman zamanda Belediye Başkanlığına seçilir. Bir yeğeni vardır: Hüseyin Kenan. Dayısının zoruyla mühendis çıkmıştır. Çocukluğunu Bozkaya bağlarında geçiren Hüseyin Kenan, annesinin dükkanını satıp Avrupa'ya gittikten sonra, müzikteki kabiliyetini önce Batı dünyasına , sonra, buradaki Batı hayranlarına kabul ettirmiştir. « Şark leyliyyeleri» diye çevrilen «nocturnes orientales» tarzındaki parçalarıyla şöhret yapmıştır. Güzel keman çalar. Dayısının ısrarlarına dayanamayarak birkaç ay için, çocukluğunun geçtiği şehre, İzmir'e gelir. Dayısı Saip Paşa, vaktiyle haylaz bir oğlan diye bildiği Hüseyin Kenan'la şimdi övünmekte, ziyafetler tertip ederek bu genç yaşta tanınmış besteciye yakınlığını göstermekten zevk duymaktadır. Bütün bu şatafatlı alemlerden sıkılan Hüseyin Kenan. Bozkaya'ya giderek dinlenmek ister. Artık eski sefalet günlerinin yerini nisbeten ferahlı bir hayat almıştır. Bozkaya'da, küçük «kınalı yapıncak»la tanışır. Lamia, hafif çilli yüzünden dolayı Hüseyin Kenan'ın kınalı yapıncak dediği kız, annesini, babasını kaybedence, oraya, amcasının yanına gelmiştir. Hüseyin Kenan, evli bir kadın olan Nimet Hanım'a kur yaparken dedikoducu ve dar bir çevre olan semt insanlarına karşı, Kınalı yapıncağın varlığından epey faydalanır. Her gittikleri yere onu da beraber götürürler ve böylece dedikoduları önlerler. Lamia bu macerayı bilir ve Nimet Hanım evli olduğu için de Hüseyin Kenan'a acır. Hayalinde çocukça, çok acıklı bir macera yaratır. Bunun alelade bir aşk hikayesi olduğunu anlayınca fena halde kırılır. İnsanlara, hele çok sevdiği ve gizli gizli kemanını dinlediği Hüseyin Kenan'a karşı bütün güvenini kaybederb bir gece yarısı Hüseyin Kenan, son eserine çalışırken bahçede bir hayal gördüğünü zanneder. Yakaladığı zaman bu beyaz hayaletin, gecelikle dolaşan Lamia olduğunu hayretle görür. Lamia, onun kemanını delice sevmektedir. Böylece, aralarında tuhaf, gizli bir gece arkadaşlığı başlar. Hüseyin Kenan onun gelip çalışmasını dinlemesine müsaade etmiştir.

Yaz bitince, Kenan, İstanbul'a, Prens Vefik Paşa'nın Rumelihisarı'ndaki yalısına nakletmiştir. Niyeti kendisine pek bağlı görünen Prenses Cavidan'la evlenmektir. Prenses Mısırdayken, Hüseyin Kenan, yeniden İzmir'e döner. Kınalı yapıncakla, sıca bir yaz günü, havuz başında buluşurlar. Lamia çok güzel bir kız olmuştur. Kızın duygululuğu Hüseyin Kenan'a dokunur. Aralarında aşka benzer, sevdaya benzer bir yakınlık hasıl olur. Kınalı yapıncak, geceleri odasını içeriden kilitler, pencereden bahçeye atlayarak Hüseyin Kenan'ların bahçesine geçer, saatlerce dolaşırlar, uzun uzun konuşurlar. Fakat bir eğlenti gecesi, herkesin dışarıda olduğu bir sırada, bağ köşkünde, Hüseyin Kenan nihayet zayıf davranır, yenilir ve Lamia'yı elde eder. Ayrılırlarken ertesi gün annesinin resmen gelip kendisini isteyeceğini bilirdi. Ama ertesi gece, hayatını kendi elleriyle mahvettiğini düşünmekten gelen bir buhranla yatağa düşer.

Birkaç gün kendini bilmeden yatar. Lamialarda İzmir'e inerler. Genç kız Kenan'ın vazife hissinden gelen evlenme teklifini kesin olarak reddeder.
Hamileliği üç ayı bulunca artık durumunu gizleyemiyeceğini düşünerek eniştesinin tabancasını alıp intihara kalkışır. Lamia'yı ölümden kurtarırlar ve Kütahya'da bir akrabanın yanına yollarlar. Hayli ıstırap içinde geçen günlerden sonra, Mebrure adını verdiği kızını orada doğurur. Maceralı günlerden sonra bir binbaşıyla evlenir. Bu sırada kocasının yeğeni doktor Vedat sürgün olarak Kütahya'ya gelir. Kenan'ın Prenses Cavidan'la evlenişini Lamia ondan öğrenir. Vedat'la aynı odada bir kömür çarpmasına uğramak Lamia'ya yeni bir felaket getirir. Kocasından ayrılır. Vedat onu almak isterse de kız reddeder. Kızıyla İstanbul'a, Beylerbeyi'ne gelir. Kısa bir zaman sonra doktor Vedat da İstanbul'a döner. Bir gün muayenehanesinde Lamia'yla Hüseyin Kenan'ı birbirlerine tanıştırırken onların zaten tanıştıklarını hatırlar. Hüseyin Kenan, Lamia'yı sevdiğini geç farketmiş, evlilik hayatında mesut olmamıştır. Vedat'ta misafir olduğu bir gece bütün üzüntüsünü kemanına söyletir. Yine Vedat'ı muayenehanesinde ziyarete gittiği bir gün onun Lamia'yla evleneceğini öğrenir. Vedat Kınalı yapıncakla evlenir. Hüseyin Kenan da intihar eder.

computerhand
neyse arkadaşlar kitabı başka okuyan arkadaşlarımızda geldi bana ihtiyaç kalmadı bende kaçıyım artık

ben bi ara isterseniz kitaptn size genişcecik bir özaet çıkarırım
kendim

arkadaşlar bu ekledikleriniz forumun ilk sayfasında var

sultansss
03-09-07, 21:19
tmm cnm kendine iyi bak

siz sorularınızı yöneltin ben elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

zaten bi elimde kitap bi elimde klavye bide başka forumlara yetişmeye çalışıyorum ter içinde kaldım

bişiler yazmışsın gördümmmmm

kenan lamia yı öperken lamia kenana ağlayarak yazık değil mi bana diyordu hep
zaten malum geceden sonra kenan kendinden nefret etmeye başlıyor

yani aşık olmuyor mu kenan???

malum geceden sonra utanmakla mı kalıyor sadece,off ya neden hatasını telafi etmiyor ki,yapılır mı kınalı yapıncağa bu?:(

pelinnn
03-09-07, 21:19
Genç kız Kenan'ın vazife hissinden gelen evlenme teklifini kesin olarak reddeder.

"Beni sevdiğinden değil, kendini mecbur hissettiğinden evlenmek istiyor" deyip de reddetmiştir kesin. Hep gurur:hıh

computerhand
03-09-07, 21:20
Saip Paşa, İzmir'in tanıdığı, sevdiği bir kimsedir. Zaman zamanda Belediye Başkanlığına seçilir. Bir yeğeni vardır: Hüseyin Kenan. Dayısının zoruyla mühendis çıkmıştır. Çocukluğunu Bozkaya bağlarında geçiren Hüseyin Kenan, annesinin dükkanını satıp Avrupa'ya gittikten sonra, müzikteki kabiliyetini önce Batı dünyasına , sonra, buradaki Batı hayranlarına kabul ettirmiştir. « Şark leyliyyeleri» diye çevrilen «nocturnes orientales» tarzındaki parçalarıyla şöhret yapmıştır. Güzel keman çalar. Dayısının ısrarlarına dayanamayarak birkaç ay için, çocukluğunun geçtiği şehre, İzmir'e gelir. Dayısı Saip Paşa, vaktiyle haylaz bir oğlan diye bildiği Hüseyin Kenan'la şimdi övünmekte, ziyafetler tertip ederek bu genç yaşta tanınmış besteciye yakınlığını göstermekten zevk duymaktadır. Bütün bu şatafatlı alemlerden sıkılan Hüseyin Kenan. Bozkaya'ya giderek dinlenmek ister. Artık eski sefalet günlerinin yerini nisbeten ferahlı bir hayat almıştır. Bozkaya'da, küçük «kınalı yapıncak»la tanışır. Lamia, hafif çilli yüzünden dolayı Hüseyin Kenan'ın kınalı yapıncak dediği kız, annesini, babasını kaybedence, oraya, amcasının yanına gelmiştir. Hüseyin Kenan, evli bir kadın olan Nimet Hanım'a kur yaparken dedikoducu ve dar bir çevre olan semt insanlarına karşı, Kınalı yapıncağın varlığından epey faydalanır. Her gittikleri yere onu da beraber götürürler ve böylece dedikoduları önlerler. Lamia bu macerayı bilir ve Nimet Hanım evli olduğu için de Hüseyin Kenan'a acır. Hayalinde çocukça, çok acıklı bir macera yaratır. Bunun alelade bir aşk hikayesi olduğunu anlayınca fena halde kırılır. İnsanlara, hele çok sevdiği ve gizli gizli kemanını dinlediği Hüseyin Kenan'a karşı bütün güvenini kaybederb bir gece yarısı Hüseyin Kenan, son eserine çalışırken bahçede bir hayal gördüğünü zanneder. Yakaladığı zaman bu beyaz hayaletin, gecelikle dolaşan Lamia olduğunu hayretle görür. Lamia, onun kemanını delice sevmektedir. Böylece, aralarında tuhaf, gizli bir gece arkadaşlığı başlar. Hüseyin Kenan onun gelip çalışmasını dinlemesine müsaade etmiştir.

Yaz bitince, Kenan, İstanbul'a, Prens Vefik Paşa'nın Rumelihisarı'ndaki yalısına nakletmiştir. Niyeti kendisine pek bağlı görünen Prenses Cavidan'la evlenmektir. Prenses Mısırdayken, Hüseyin Kenan, yeniden İzmir'e döner. Kınalı yapıncakla, sıca bir yaz günü, havuz başında buluşurlar. Lamia çok güzel bir kız olmuştur. Kızın duygululuğu Hüseyin Kenan'a dokunur. Aralarında aşka benzer, sevdaya benzer bir yakınlık hasıl olur. Kınalı yapıncak, geceleri odasını içeriden kilitler, pencereden bahçeye atlayarak Hüseyin Kenan'ların bahçesine geçer, saatlerce dolaşırlar, uzun uzun konuşurlar. Fakat bir eğlenti gecesi, herkesin dışarıda olduğu bir sırada, bağ köşkünde, Hüseyin Kenan nihayet zayıf davranır, yenilir ve Lamia'yı e