Tüm Versiyonu Göster : Dudaktan Kalbe (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
aramıza yeni arkadaşlar katılmış onalra hoşgeldiniz diyorum bayağı çoğalıyoruz.
şefkatcim çok haklısın valla yakında aile imzası sığdıramıyacağız buraya maşallah yani ama olsun böyle olursa dizimiz uzun bir süre devam eder.
hala özet v fragman yok çatlıcam umarım bugün gelir...
handeozbek 07-09-07, 15:06 http://img107.imageshack.us/img107/6441/znnhp6.jpg (http://imageshack.us)
2.bölüm özeti
Hüseyin Kenan, gizli hayranının Kınalı Yapıncak dediği küçük kız olduğunu anlamıştır.
Daha sonra ettiği bütün yeminleri unutturacak, hayatının aşkı olacak olan Kınalı Yapıncak’a çocuk gözüyle bakmaktadır.. Bu ilgisizlik küçük Lamia’yı günden güne Kenan’a daha bağlayacaktır..
Hüseyin Kenan, Gün’ün dönüşüyle dayısı Saib Paşazade’nin evinde fırtınalar kopmak üzeredir.. Kuzeni Cemil sadece Kenan’ın başarılarını değil, karısı Leyla’yı da ondan kıskanmaktadır. Leyla, eski aşkı Kenan’ı hiç unutmamıştır.
Kenan bütün kadınların ilgi odağıdır. Özellikle Prenses Cavidan, Kenan’la yakından ilgilenmektedir. Onun şerefine bir parti verir. Bu partide yaşananları Kınalı Yapıncak hiçbir zaman unutamayacaktır.
Karısının gün geçtikçe Kenan’a daha yakın olduğunu zanneden Cemil,
Kenan’ın şöhretine gölge düşürmek için bir intikam planı hazırlar.. Kenan’ın büyük sırrı açığa çıkacaktır..
2.bölüm özeti
Hüseyin Kenan, gizli hayranının Kınalı Yapıncak dediği küçük kız olduğunu anlamıştır.
Daha sonra ettiği bütün yeminleri unutturacak, hayatının aşkı olacak olan Kınalı Yapıncak’a çocuk gözüyle bakmaktadır.. Bu ilgisizlik küçük Lamia’yı günden güne Kenan’a daha bağlayacaktır..
Hüseyin Kenan, Gün’ün dönüşüyle dayısı Saib Paşazade’nin evinde fırtınalar kopmak üzeredir.. Kuzeni Cemil sadece Kenan’ın başarılarını değil, karısı Leyla’yı da ondan kıskanmaktadır. Leyla, eski aşkı Kenan’ı hiç unutmamıştır.
Kenan bütün kadınların ilgi odağıdır. Özellikle Prenses Cavidan, Kenan’la yakından ilgilenmektedir. Onun şerefine bir parti verir. Bu partide yaşananları Kınalı Yapıncak hiçbir zaman unutamayacaktır.
Kenan’ın şöhretine gölge düşürmek için bir intikam planı hazırlar.. Kenan’ın büyük sırrı açığa çıkacaktır..
özet için saol demek cavidan ın hazırladığı parti ye lamia da gelecek kenan ın sırrı neymişk i acaba cemil intikam planı yapmış bu bölüm baya bi dolu geçecek fragman yok demi?
.::DOST::. 07-09-07, 15:15 ooooo bu foruma ne olmuş böyle bi kaç gündür giremiyodum zamanım olmuyodu aile imzaları almış başını gitmiş.yeni gelenler olmuş.hepiniz hoş geldiniz.ve bunlar 1. bölümde olduysa diğer bölümleri düşünemiyorum ve eminimki dışardada dudaktan kalbe seveni oldukça çoktur
buarada aile imzası avatar imza yapanların ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş...:good:
http://img107.imageshack.us/img107/6441/znnhp6.jpg (http://imageshack.us)
2.bölüm özeti
Özet için sağol handecim. Harika bir bölüm olacak. Yarın geceki tekrarda fragmanda çıkar artık. Kenan'ın büyük sırrı ne acaba çok merak ettim.
Bu arada fotoda harikaymış:)
ooo özet gelmiş süper çok heyecanlı bir bölüm olacak süper acaba kenanın sırrı ne lamia partide ne yapacak ve unutmayacğı şey ne ay ne çok soru ama süper bir bölüm bizi bekliyor bu kesin.
hande özet için teşekkürler...
taştankalp 07-09-07, 15:22 http://img107.imageshack.us/img107/6441/znnhp6.jpg (http://imageshack.us)
2.bölüm özeti
Kenan’ın şöhretine gölge düşürmek için bir intikam planı hazırlar.. Kenan’ın büyük sırrı açığa çıkacaktır..özet için teşekkürler hande.bende çok merak ettim acaba Hüseyin Kenan'ın büyük sırrı ne?Pazartesi akşamını sabırsızlıkla bekliyorum.
.::DOST::. 07-09-07, 15:24 http://img107.imageshack.us/img107/6441/znnhp6.jpg (http://imageshack.us)
2.bölüm özeti
özet için çooook teşekkürler.ya parti olacakmış lamia bu partide olanları hiç unutmayacakmış şimdi daha da meraklandım şu fragmanda biranönce çıksa inşallah bu akşam çıkar
2.bölüm özeti
Ozet icin tessekurler cnm,
Kenanin buyuk sirri ne acaba..
Partide neolacak acaba..
Lamiayi cok uzecek bir olay mi :icon_sorr
Özet çok güzel...Parti var bu hafta bakalım Lamiayı neler bekliyor bu hafta.
handeozbek özet için sağol..
cicigirl avatar için sağol eline sağlık
cicigirl avatar için teşekkürler :img-wink:
handeozbek özet için teşekkürler.. :good:
Acaba Lamia'nın unutamayacağı olay ne?!
Kenan'ın büyük sırrı ne?!
Uff çok merak ettirici bi özett.. :)
Arkadaşlar aile imzalarınız çok güzel olmuş hepinizin ellerine sağlık..
Çok sağolun .Çok kalabalık bir aileyiz hemde daha ilk bölümden akalım 1 ,2 hafta sonra burası nasıl olur...
görkem lal 07-09-07, 17:06 Herkese merhaba arkadaşlar. Bu diziye bayıldığı daha önce belirtmiştim. Özetin gelmesine sevindim. Teşekkürler hande.
Fulya'nın dizide oynayıp oynamayacağı hala kesin değil ama oynarsa 25. bölümde girecek. Tabi bu biraz da reytinglere bağlı. Fulya'nın oynamasını bende çok istiyorum. Hem kaliteli bir dizi hem de seti görme fırsatım olacak bol bol foto eklerim:) Ben kesinleşirse sizleri haberdar ederim:img-wink:
Herkese merhaba arkadaşlar. Bu diziye bayıldığı daha önce belirtmiştim. Özetin gelmesine sevindim. Teşekkürler hande.
Fulya'nın dizide oynayıp oynamayacağı hala kesin değil ama oynarsa 25. bölümde girecek. Tabi bu biraz da reytinglere bağlı. Fulya'nın oynamasını bende çok istiyorum. Hem kaliteli bir dizi hem de seti görme fırsatım olacak bol bol foto eklerim:) Ben kesinleşirse sizleri haberdar ederim:img-wink:
Fulya'nın dizide oynamasını bende isterimm.. :good:
Girerse büyük ihtimal Kenan'ın kardeşi olarak girer.. :img-yes:
handeözbek özet için çok tşk
Cavidan ilgisini demek şimdiden belli ediyor:img-in_lo
Kenan'ın büyük sırrı Leyla'yla yaşadığı büyük aşk bence.Bu aşkta ortaya çıkacak
Lamia neden bu partiyi aklından çıkarmayacak.Acaba Kenan'la arasında (kendince) bir yakınlaşma mı olacak?:bilmim
Üfff hep soru hep soru bir an önce başlasa da merakımızı gidersek:butch:
Fener Bahçe 07-09-07, 18:55 güzel bir dizi bence tutacak oyuncularda iyi
burak hakkıyı siyah takımlar içinde görünce aklıma esmer geldi acaba esmer ödünçmü verdi ne
bide base yazınca aklıma ky geldi
gelecek bölümü merak etmeye başladım aslı tandoğan çok ttalı çekinerek bakması saçlaını kulağının arkasına itmesi kenana bakarken
ama ileride aşk olacak
Kenan'ın büyük sırrı Leyla'yla yaşadığı büyük aşk bence.Bu aşkta ortaya çıkacak
Sanmam..
Çünkü sırrı kocası ortaya çıkarıcak..
O da böyle bişi yapmaz heralde..
Dudaktan Kalbe TRT'de dizifilm olmuştu ve orda Lamia rolünü İpek Tuzcuoğlu oynuyordu.O zaman İpek'i çok beğenmiştim,bu rol için biçilmiş kaftan diyordum ama Aslı'yı görünce fikrim tamamen değişti.Lamia=Aslı bütünleştiler.. :good: :)
2.bölüm özeti
Özet için çok sağol arkadaşımm:)
Bizim Lamia'da gidicek o asan bu partiye çok güzel yaa sevindim yeni bölüm iple çekiyorum bu arada fragman çıktı mı baktım baktım ama ben göremedimm:)Herhalde çıkmadı..
Acaba Lamia nasıl giyinicekk... Çocuk gözüyle bakıyor ya bizim kemancımız bu sayede genç kız olduğunu anlar değil mi??:)
Umarım busefer ratinglerimiz de dah daha iyi olur..
Özet için çok sağol arkadaşımm:)
Bizim Lamia'da gidicek o asan bu partiye çok güzel yaa sevindim yeni bölüm iple çekiyorum bu arada fragman çıktı mı baktım baktım ama ben göremedimm:)Herhalde çıkmadı..
Acaba Lamia nasıl giyinicekk... Çocuk gözüyle bakıyor ya bizim kemancımız bu sayede genç kız olduğunu anlar değil mi??:)
Umarım busefer ratinglerimiz de dah daha iyi olur..
Fragman çıktı arkadaşlar ben gördüm.Kenan ve Cavidan:(söyliyemicem ama birlikte oluyrlar.Lamia çok ağlıyo.Zaten pek bişi anlayamadım.çok hızlıydı.
handeozbek özeti ekledigin icin sagol canim, ellerine saglik:img-wink:, bu arada pazartesine cok az kaldi:img-yes:
Fragman çıktı arkadaşlar ben gördüm.Kenan ve Cavidan:(söyliyemicem ama birlikte oluyrlar.Lamia çok ağlıyo.Zaten pek bişi anlayamadım.çok hızlıydı.
Of hayır olamaz yaaa nasıl bir bölüm yahuuu offffffff.... Demek öyle hee birlikte aklıma bile getirmek istemiyorum... Aşık maşık olmayacak en azından..
Neyse bir an önce Kenan'ın Lamia'ya aşık olucağı günler gelse de bizde o zaman güzel bölümleri izlerizz zaten güzelde romantizm açısından dedim...
Umarım ratingler güzel olurr yaa..
aman.. olamaz ya:icon_whis
ozettende tahmin etmistim ztn lamianin uzulecegi birseyler olacagini :sad53:
Stella_56 gerçektendi mi fragman çıktı netten mi baktın
Cavidanla Kenan'ın durumu için Lamia'cık nasıl üzülür tahmin edebiliyorum
Kenan da onu üzmeye dakika bir gol bir üzmeye başladı brawo doğrusu
Fragman çıkmış ha ben neden göremedim :(:(
Özeti okudum, soluk soluğa bir bölüm bizi bekliyor..
fragmanı az önce twde izledim
bu arada dizimizin tekrarını az sonra werecekler
izlemek isteyenlere duyrulur:img-clapp
Fragmanda
Kenan diyorki Cavidan'a "arkanızda hüzünlü bir aşk hikayesi bırakıp gelmişsiniz ve ondan saklanıyorsunuz" diyor
Cavidan ise şöyle cvp weriyor:"ewet saklandığım doğru;ama hüzünlü aşk hikayemden değil" diyor
Kenan menejerine (aynı zamanda arkadaşına) şöyle diyor:"arkadaşınız şimdi Cavidan Hanımın sevgilisi olarak bulunuyor" diyor.
Lamia bir sahnede ağlıyor
Kenan'da: "ağlama kınalı yapıncak"diyor
Bu arada Kenan'ın dayısı da: "Kenan'ı bu duruma ben getirdim benim sayemde bu hale geldi" diyor
Merak eden arkadaşlar için yazdım
ay özet çok heyecanlı fragmanıda görsemmm gönderebilecek varsa vede gönderirse çok sevinirimm
ayy kıyamam lamia çok üzülcekkk ayy bide fragmanı izleyen bir arkadaş anlatabilirmiii lütfennnnnnnnnnnnnn
offf ya o nasıl bir fragmandı yaa...
kenan git sen cavidan ile öpüştü ya...:icon_sorr
ah lamia ah ne acılar çekeceksin,canım benim ya:(:sad53:
ahh ahh herkes o fregmandan bahsediyor yazık lamiaya ya ama kenan da diyor bundan sonra aşk dudaklarda olucak kalbe inmiycek umarım o kadında sadece dudaklarda kalır lamiada ise kalbe iner bir an önce ama çocuk olarak görüyor lamiayı yaa offff daha uzun bir süre var buna bakalım bu bölümde neler oucak...
Ya Fragmanı izledim az once harika ötesiydi
bu arada dizinin de tekrarını izlemiş oldum oldum kacırdıgım detayları gordum cok eglendim
Saip pasa ogluna armut gibi dustu dedi ya heehee
fragmanda cok seyler var Kenanla cavidan işi pişirmiş bile.Eleman Çapkın :P
ama beni en cok etkileyen sözler beni sunlardı
Kınalı Yapıncak "Ağlama,Aglama Lutfen" diyordu Kenan
Acaba ne oldu da Lamia agladı? pazartesi yi bekliycez şimdi de
panikle-me 08-09-07, 03:53 fragmanı kaçırdım ya :(
çok beğendim diziyi :)
yılın en kaliteli yapımlarından
not: aile imzasında adımı görmek isterim
panikle-me 08-09-07, 03:57 http://img107.imageshack.us/img107/6441/znnhp6.jpg (http://imageshack.us)
2.bölüm özeti
baya haraketli bir bölüm olucak sanırım :img-wink:
sonunda üzülen taraf lamia :icon_sorr
özeti eklediğin için çok teşekkürler
Fragmanı sonunda görebildim :happy0064
Cavidan ve Kenan öpüşüyordu..:img-huh:
Cemil'in açıkladığı büyük sır Kenan'ın babasıyla ilgili sanırım..
Kınalı Yapıncak da ağlıyordu.. :img-cray:
buyuk sir babasi iledegildr ya babasi ile olan mevzu zaten biliniyormus..
babasinin sucsuzluguda kanitlanmis..
buyuk sir babasi iledegildr ya babasi ile olan mevzu zaten biliniyormus..
babasinin sucsuzluguda kanitlanmis..
bilmiyorum yanlış görmediysem fragmanda cemil gazeteciye kaynağını söyleme diyerek bişeyler söylüyodu.hüseyin kenan gazeteyi açtığında "hüseyin kenan'ın babası.." gibi bişiler yazıyodu,şok oluyodu :)
aaaa..
dogru kasabadakiler biliyordur belki gecmisi.. ama gazeteciler bilmiyordur..
cemilin agsini burnunu dagiticam
Cavidan ve Kenan evleniyor muydu? yoksa nişanlanıp ayrılıyor muydu?
Cavidan ve Kenan evleniyor muydu? yoksa nişanlanıp ayrılıyor muydu?
nişanlanıp ayrılıyor galiba:img-yes::img-yes:
meryemce1 cevapladığın için sağol :img-wink:
Özette bahsedilen Lamia'yı üzen olay Cavidan ve Kenan'ın sevgili oluşu olabilir...
Bildiğim kadarıyla evleniyorlar. Daha sonra Kenan onunla şaşalı bir hayat yaşıyor. Parti parti geziyor. Lamiya'ya olan aşkını unuttuğunu sanıyor. Sonra annesi ölünce Lamia'nın değerini anlıyor (ne alakaysa:)) Cavidan'a boşanmak istediğini söylüyor. Cavidanda iyi biri bunu kabul ediyor.
Fragmanı gördüm ama çok hızlı geçtiği için anlayamadım. Tek aklımda kalan Cavidanla Kenan'ın o malum sahnesi:)
Bildiğim kadarıyla evleniyorlar. Daha sonra Kenan onunla şaşalı bir hayat yaşıyor. Parti parti geziyor. Lamiya'ya olan aşkını unuttuğunu sanıyor. Sonra annesi ölünce Lamia'nın değerini anlıyor (ne alakaysa:)) Cavidan'a boşanmak istediğini söylüyor. Cavidanda iyi biri bunu kabul ediyor.
Fragmanı gördüm ama çok hızlı geçtiği için anlayamadım. Tek aklımda kalan Cavidanla Kenan'ın o malum sahnesi:)
hmm yani evlenmeden önce Lamia'ya aşık oluyor..
arapsaçı gibi eğer Lamia'ya aşık olacaksa neden Cavidan'la evlensinki :icon_whis
hmm yani evlenmeden önce Lamia'ya aşık oluyor..
arapsaçı gibi eğer Lamia'ya aşık olacaksa neden Cavidan'la evlensinki :icon_whis
Aşık olduğunu kabul etmek istemiyor da ondan. Hani diyor dudaktan kalbe inmeyecek diye. Bu sözünü koruyor aklı sıra. Ama çok pişman oluyor işte. iş işten geçiyor çoktan.
Merhabalar :img-in_lo Aile imzasına beni de eklediğiniz için teşekkürler öncelikle :img-wink:
Fragmanı gördüm ben kitabı okumadım ama Kenan ve Cavidan sadece nişanlanacaklar galiba evlenmeden önce Kenan Lamia'ya aşık olacak tam emin değilim ama :img-in_lo
Fragmanda Kenan "benim için aşk artık yalnızca dudaklarda " gibi bir şey söylüyordu bu cümleden Kenan'ın çok acı çekeceği belli ne zaman bir erkek aşka inanmasa sonunda söylediği her şeye pişman oluyor çünkü acısı tek tek çıkıyor :icon_whis Acaba kaçıncı bölümde Kenan Lamia'yla ilgilenmeye başlayacak daha çok bekliycez mi :icon_whis
krmcmkolik 08-09-07, 11:51 sonunda fragmanı izleyebildimm
yaa kenanla cavidan öpüşüolardı sinir oldumm:(:(
yeni bölüm çok heyecanlı olucakk gibiii...
stella_56 aile imzaları için teşekkürler,süper olmuşlar.. :img-wink:
Tekrar bölümün reytingleri:
A/B
30 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 1,50 7,10
31 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 1,40 12,60
32 DUDAKTAN KALBE (TKR) [NET] SHOW 1,40 9,90
33 HAYATIN ICINDEN . STAR 1,40 9,70
34 HUZUREVI (TV FILMI) [NET] STV 1,40 5,80
35 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 1,40 4,70
TOTAL
50 INCI ERTUGRUL SIZIN SESINIZ [NET] STAR 0,90 8,40
51 NINJA KAPLUMBAGALAR (OGLE) STAR 0,90 7,90
52 DUDAKTAN KALBE (TKR) [NET] SHOW 0,90 7,90
53 BIRI BIZI GOZETLIYOR (GORMEDIKLERINIZ DU SHOW 0,90 7,50
54 IKBAL''LE KUCUK MUTLULUKLAR [NET] KAN7 0,90 7,40
55 NUR ERTURKLE HER SABAH [NET] KAN7 0,90 7,20
ya ben fragmanın hepsini izleymedim kenanla cavidan öpüşüyorlardı lamia üzülüyordu kenan arkadaşına arkadaşın artık cavidan hanımla sevgili gibi bişey d,yordu ordan sonrasını göremedim ama bugün görürürüm heralde süper heeycanlı bir bölüm umarım reytinglerde güzel olur ceydacım imzalrın çok güzel olmuş ellerine sağlık...
stella_56 aile imzaları için teşekkürler,süper olmuşlar.. :img-wink:
Tekrar bölümün reytingleri:
A/B
30 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 1,50 7,10
31 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 1,40 12,60
32 DUDAKTAN KALBE (TKR) [NET] SHOW 1,40 9,90
33 HAYATIN ICINDEN . STAR 1,40 9,70
34 HUZUREVI (TV FILMI) [NET] STV 1,40 5,80
35 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 1,40 4,70
TOTAL
50 INCI ERTUGRUL SIZIN SESINIZ [NET] STAR 0,90 8,40
51 NINJA KAPLUMBAGALAR (OGLE) STAR 0,90 7,90
52 DUDAKTAN KALBE (TKR) [NET] SHOW 0,90 7,90
53 BIRI BIZI GOZETLIYOR (GORMEDIKLERINIZ DU SHOW 0,90 7,50
54 IKBAL''LE KUCUK MUTLULUKLAR [NET] KAN7 0,90 7,40
55 NUR ERTURKLE HER SABAH [NET] KAN7 0,90 7,20
tekrarı ama daha yüksek olmasınıb eklerdim şuanda da tekrarı var show da.İlerki bölümlerde daha da yükselir.Çok tşk yorumlar için.Fragman gördüğümü pişman oldumya.Cavidanla kenan olamaz:(:(
GÜL GÜZELİ 08-09-07, 14:54 Merhabalar :img-in_lo Aile imzasına beni de eklediğiniz için teşekkürler öncelikle :img-wink:
Fragmanı gördüm ben kitabı okumadım ama Kenan ve Cavidan sadece nişanlanacaklar galiba evlenmeden önce Kenan Lamia'ya aşık olacak tam emin değilim ama :img-in_lo
Fragmanda Kenan "benim için aşk artık yalnızca dudaklarda " gibi bir şey söylüyordu bu cümleden Kenan'ın çok acı çekeceği belli ne zaman bir erkek aşka inanmasa sonunda söylediği her şeye pişman oluyor çünkü acısı tek tek çıkıyor :icon_whis Acaba kaçıncı bölümde Kenan Lamia'yla ilgilenmeye başlayacak daha çok bekliycez mi :icon_whis
kenan lamiaya aşık olmasın çünkü kitaba göre kenan lamiayı çok üzüyoo sonra pişman oluyo canına kıyıyo ben böyle olmasını istemiyorum lamiaya aşıkmı oluyoo o zaman aşkına sahip çıksın kınalı yapıncagı üzmesinnn gerçi kitaba göre haddiden fazla üzüyo ama öff yaa insan sonunu bildigi bi şeyi izleyince tat almıyoki yaa hem keşke burak hakkı kenan degilde kınalı yapıncagın evlenecegi doktor olsaydı daha güzel olurdu ama maleseff ki degil...
Tekrarları izledim, dizi çok güzel başladı. Burak Hakkı nın oyunculuğu çok iyi gerçekten.:img-yes:
Dudaktan kalbe reşat nuri nin en sevdiğim 2 eseri, sonunu bildiğim bir şeyi izlemek kimi zaman o kadar çekici değildir, ama eğer güzel bir şekilde çekilirse dizi (gördüğüm kadarıyla baya emek harcamışlar ve çok güzel olmuş) izlemek çok keyifli oluyor.
Kanal diziye önem veriyor, bu kadar çok tekrar yaptıklarına göre, umarım sonuna kadar devam eder.
kenan lamiaya aşık olmasın çünkü kitaba göre kenan lamiayı çok üzüyoo sonra pişman oluyo canına kıyıyo ben böyle olmasını istemiyorum lamiaya aşıkmı oluyoo o zaman aşkına sahip çıksın kınalı yapıncagı üzmesinnn gerçi kitaba göre haddiden fazla üzüyo ama öff yaa insan sonunu bildigi bi şeyi izleyince tat almıyoki yaa hem keşke burak hakkı kenan degilde kınalı yapıncagın evlenecegi doktor olsaydı daha güzel olurdu ama maleseff ki degil...
Tat alirsin canim..
Yaprak dokumunun kitabini okudum ben ama dizi kitap ile tipatip ayni ilerlemedigi icin merakla izliyorum..
Hersey tiptatip ayni olmaz belki yd gibi..
Arkadaşlar Dudaktan Kalbe aile imzası çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
Fragmanda kenan cavidanı mı öpüyor yoksa lamiayı mı? orayı tam göremedim bir an önce pazartesi gelsede izlesek dimi:)
Arkadaşlar Dudaktan Kalbe aile imzası çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
Fragmanda kenan cavidanı mı öpüyor yoksa lamiayı mı? orayı tam göremedim bir an önce pazartesi gelsede izlesek dimi:)
Cavidan'ı öpüyor... Ve resmen sevgilisi oluyor.. :icon_sorr
ChRoNiC LoVeR 08-09-07, 19:28 daha cavidan ne ki..kimler kimler girecek hayatına...
çapkının Âlası zaten kitapta da...
umarım bu müthiş eser rating kurbanı olmaz...
fragmanı daha yeni gördüm arkadaşlar özette gelmiş güzel bi bölüm olacağa benziyor işh. reytingler düzelir
fragmanı hala izleyemesemde özetten okuduğum kadarıyla bayağa hareketli bi bölüm olucak merakla bekliyorum valla
bu arada ailemiz bayağa genişlemiş :happy0064:happy0064
evet ailemiz genisledi..
Insallah reytinglerimizde baya bir iyi olur..
showt tv bu neyapacagi belli olmaz :)
Arkadaşlar bugün pazar süprizini izlerken bizim dizi çıktı.Burak,Aslı,dizide leyla'yı falan gösterdi.İleri ki bölümlerde Kenan lamia'a aşık olacak.Hani inmicekten dudaktan kalbe aşk:happy0064:happy0064Fragmanı yüzlerce kez gördüm.Anlatmama gerek yok.Gerek olsa bile anlatamam.Cavidanla kenan hiç yakışmıyor söyliyim.
Cavidan'ı öpüyor... Ve resmen sevgilisi oluyor.. :icon_sorr
Cevabın için teşekkür ederim.Cavidan kenan'ın sevgilisi olmasın ya kenan ne yapacak onu lamia gibi güzel şirin bir kız dururken.Hem kenan daha yeni geldi cavidan'ı bıraksında onu çok seven lamiaya kalbini açsın.
aile izasına benide eklediğiniz çok teşekkür ediyorum.elinize sağlık
_CALIKUSU_ 09-09-07, 16:14 Ilk bölümü izleyemeycegimi ögrendigimde cok sinirlendim, cünkü o gün ben yollardaydim evime dönmek icin. Bide cuma gecesi ne göreyim Dudaktan Kalbenin tekrari basliyor. Hemen kilitendim tv nin önüne.
Dudaktan Kalbe benim okudugum 2. Resat Nuri Güntekin eseri. Calikusu´yu bitirdim ve cok etkilendigim icin hemen Dudaktan Kalbe´ye basladim.
Calikusu romani daha önce Startv de "Yeniden Calikusu" olarak gösterilmeye basladi, fakat tutmadi. Aslinda buna pek sasmadim diyebilirim, cünkü cok kötü bir dizi idi. Basrolleri Tuba Ünasl ve yine Burak Hakki paylasiyordu. Gerci bu dizi tam bir roman uyarlamasi degildi, fakat esinlendigi bir gercekti.
Neyse böyle bir fiyaskodan sonra Dudaktan Kalbe´yi izlemek cok iyi geldi bana. Canim Lamiam, daha neler cekecek? Kenan ona ne büyük acilar cektirecek.
Ilk bölümü izledikten sonra hemen gittim romanimi aldim ve biraz hatirlama yapayim dedim (cünki benim bu romani okumamin üzerinden epey bir zaman gecti). Rastgele herhangi bir sayfa actim ve o sayfada söyle yaziyordu: Cavidan, karim aslinda..... ve hemen hatirladim Kenan Cavidan´la evlenecekti. Diziyi izlerken Cavidan adini duyunca: "Bu isim bana cok tanidik geldi" dedim. Gercektende öyleymis.
meryemce1, ewrem1 in sorularina "bence hayir" diye cevap vermissin, fakat "ne yazikki evet".
Kenan bir gece cok alkollüyken Lamia ile birlikte olacak ve Lamia hamile kalacak. Zaten bütün olaylar bunun üzerine kurulu.
Yarın dizimiz var.İlk bölümden imzalara sığmadık ilerki böllerde neler olur bilemem artık.çFragmanı görünce başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.Birde kenan ...ticaretin(orasını unuttum tam olarak)prensesi artık arkadaşının sevgilisidir diyo meenejeri ve aynı zamandda arkadaşı olan(adınıu unuttum)şahısa.Sonra lamia ağlıyor kenan neden ağlıyordun kaçma gibi bişiler diyo lamia gidiyo.Sinir krizlerine girdim.Cavidan ile kenn birlikte bile düşünemiyorum bile.
Arkadaşlar yanılmıyorsam bu dizi de ay yapımın ben yaprak dökümünün çok iyi bir izleyicisiyim. menekşe ve halile ise daha ilk bölümden bağlandım. ama bu dizi de aradığımı bulamadım. bir kere diğer iki işteki dramatik doku, karakterlerin gerçekliği doğallığı burada ortaya çıkmamaış. ben hiç bir sahnede bir duyguyla karşılaşmadım. hissedemedim. oyuncuların da, yöntmenliğin de, hikayenin de etkisi var sanırım bunda.
eserin kendi yapısından bir masalsılık katılmaya çalışılsa da o da izleyiciye geçmemiş bence. inandırıcı olmayan karikatür bir durum olmuş. böyle eserlerin Tv da olmasını çok önemseyen biri olarak karakterlerin derinliğinde, hikayenin anlatılmasında daha özenli olunması gerektiğini düşünüyorum.
galiba dudaktan kalbe benim içim ay yapımın seyredemeyeceğim ilk işi olacak. gerçi her şeye rağmen ikinci bölüme de bakacağım ama ilk bölüm hayal kırıklığıydı.
ZEN_NURE ve meryemce1 ellerinize sağlık :img-wink:
vrgwlf sana katılmıyorum.Dudaktan Kalbe diğer 2 yapıma göre daha dramatik olacak..Hatırlarsan Yaprak Dökümü'nün başlangıcında da bu son bölümlerindeki dramatik olaylar yoktu.. oyuncu konusuna gelince bence karakterler çok güzel oturtulmuş,oldukça doğal..
Gsealment, bende katiliyorum dediklerine.
dudaktan kalbeyi gecen hafta izledim ve begendim, ama acikcasi birazcik yavas gitti, yani heyecan yoktu, ama bende eminim ileride kesinlikle olucagini.
mesela yaprak dökümünü basladiginda ilk bölümüne baktim ve biraz yavas buldugum icin (heyecansiz), bir sürü yeni dizi basladigi icinde onu elledim, ama etrafimdaki millet sürekli yd bahsediyordu, ve bu sezon tatilinde hafta ici her gün verdi kanalD, izledim ve hastasi oldum, yani demek istedigim su, dudaktan kalbeyi gercekten begendim, konusu zaten süper, ama biraz heyecansiz gibiydi ilk bölümü, ama eminim oda bir kac bölüm sonra tipki yd gibi acayip dolu olucak:img-yes:
Diziyi hafta sonu tekrarlardan izledim ve de romanı yıllar önce okuduğum için hayal meyal izledikçe hatırlamak hoşuma gitti. Adanın atmosferi çok güzeldi; mekanlar güzel olunca çekimlerin estetiği de güzel olmuş, oyunculuk ve hikaye de belirli bir çizginin üstünde olunca çok eli yüzü düzgün bir dizi izledik bence.
Burak Hakkı dış görünüş olarak ve de sıcak gülümsemesiyle tüm kadınların bayıldığı çapkın besteci tipine cuk oturmuş. Onun dışında Yiğit Özşener'in performansını göz kamaştırıcı buldum. Hem karısının hem babasının Kenan'a aşırı ilgisi yüzünden kıskançlıktan çılgına dönen karakterini müthiş canlandırdı. Özellikle gözlerindeki bakış beni bile korkuttu.
Köksal Engür çocukluğumdan beri en sevdiğim oyunculardan biridir. Onu böylesine içi dolu bir rolde görmek çok iyi oldu. Tipik politikacı ve çevremizde çok gördüğümüz bu tipe hayat vermiş adeta.
dudaktan kalbe çok güzel dizi ama hüseyin kenan ne zaman aşık olcak lamia ya.
o cavidanla falan öpüşüo.
bnde izLedm iLk böLümü ama ancak yazma fırsatı buLdum asLında hikayesi kLasik gbi duruo ama etkiLeyici annemLe hayran kaLdık ve devamLı izLemeye devam etmei düşünüorus ... bnce hemen asık oLmaz bi kaç bLm var once fark edicek tbi laMia yı daa sonra müthiş bi aşk bizi bekLio oLcak;)
Bu bölümde izlediğim kadarıyla Kenan'ın aklına Lamia ister istemez geliyor
Baksanıza Lamia'yla ilk karşılaştıklarındaki kaza, Lamia'nın tokasını we aynı tokayı Lamia'da görünce hep bunları anımsıyor
Sizce bunları anımsaması Lamia'ya ilgisinin uyandığına dair olamaz mı?????
Walla sizi bilemem; benim içime ilgisinin başladığına dair şeyler doğdu
ayy süperdi ilk bölümüne bakamaisitm bugün idnirdim baktim ardindanda yeni bölüme bakinca cok iyi geldi cidden cook güzel bi bölümdüü ayri ayri her karesi bi basa ya anlatmakla cidden olmaz haftayi iple cekmeye basladim yaa ayy bend iziye asik oldum arkadaslar yaaa
arkadaşlar aslı tandoğan ne kadar iyi oynuyor öyle. hareketlerinde hiçbir yapmacıklık yok. utandığında çok komik aynı zamanda da çok sevimli oluyor. bayıldım kendisine. başarılarının devamını diliyorum:happy0064
asli tandogan gercekten rolünü cok güzel oynuyor, okadar masum, utangac... cok tatli kiz ya:img-yes:
sude-elvin 10-09-07, 19:45 cok güzel bi dizi bu ya. hatirla sevgili tadinda
bu sezon bicak sirtindan baska bi dizi izlemem diyodum
ama dudaktan kalbeye hayran kaldi. kesinlikle kacirmadan
izlicem.
Çok güzel bir bölümdü. Cemil'in 'Yiğit'in) bölümlerine öldüm gülmekten. Bu kadar mı güzel oynanır. Karakterler daha iyi oturmuş bu bölüm. Valla tadı damağımda kaldı desem yerinde olur herhalde. Haftayı iple çekiyorum.
computerhand 10-09-07, 20:10 gene çok güzel bir bölüm seyrettik
hayran kaldım burağın oyunculuğuna
bende lamia gibi gecenin hüznü dinlemeye başladımm
sabah akşam
çok güzel bir müzik
bana ninni yi soranlar vardı
bu bölümde kenan ninni yi ağzından kaçırdı
demekki bidahaki bölümlerde yeni bi müzik duyacağız
computerhand 10-09-07, 20:21 arkadaşlar uzun süredir siteye girememiştim
aile imzalar avatarlar imzalar hepsiii çok çok süper olmuşlarr
ellerinize sağlıkkk
çok güzel bi bölümdü lamia ne kadar şeker şey ya onun utangaç hallerine bayılıyorum her utandığında eliyle yüzünü kapatması yok mu çok tatlı ya:img-yes:
bu haftanın en sakar karakteri kim diye sorarsanız Lamiacık derim
Baksanıza dakka bir gol bir sakarlığa başladı:img-yes:
Gece de Cavidan'ın ayağına nasıl bastı, sonra Kemal'e nasıl çarptı we sonra da Cavidan'la Kemal öpüşürlerken sehpadaki bibloyu nasıl kırdı.(bu halleriyle bu haftanın en sakarı öyle değil mi?)
Aslında isteyerek yapmıyor;ama elinde olmadan yapıyor yapacağını :img-pilot
gene çok güzel bir bölümdü, bu bölümde lamiaya bol bol üzüldüm :(bölümün başında kenan elindeki tokanın lamia'nın olduğunu anlayınca lamia nasıl utandı canım ya kıyamam ona.birde kenanla cavidanın öpüştüğünü gördükten sonraki haline üzüldüm :( ..kitabını okumadım ama sonunda kenan lamiaya aşık olduğunu anlayacakmış sanırım, fakat sonu kötü bitiyormuş, umarım dizide mutsuz son olmaz...
computerhand 10-09-07, 20:36 herşeyden önce yeni bir şey öğrenmiş bulunuyorum lamia dizide 18 yaşında olarak gösteriliyorr
computerhand 10-09-07, 20:39 gün geçmez
yüreğimdeki acı amansız
yalnızlık yüzüme vurur geçer zamansız
hüznüm bile yorgun ahh
her damla gözyaşımdaki keder umutsuz
sensizlik geceme akar gider mi sonsuz
kalbim yine yorgun ahhhh
buda 1. bölümdeki şarkımızzın sözleri eklemek istedim
computerhand 10-09-07, 20:42 gerçek kaç yaşta
kitapta mı demk istedin
eğer öyleyse kitapta ki yaşı 16ydı
ama iyiki 18 olarak göstermişler yoksa bu kadar olay 16 yaşındaki bir kızın başına gelmesi biraz garip olurdu
Bu bölüm benim favorilerim Köksal Engür ve Yiğit Özşener'di. İkisinin olduğu sahnelere bayılıyorum. Dizinin durağanlığına hareket katıyorlar. :img-yes:Yoksa hakikaten tam klasik ve düz bir dizi olacak ve biraz da sıkıcı olacak sanırım.
computerhand 10-09-07, 21:23 http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=4727885&posted=1#post4727885
buraya yazan herkesi burak hakkının forumunada bekleriz yani dizideki rolüyle hüseyin kenan
bu arada meryemce1 aslının gerçek hayatta kaç yaşında olduğunu bilmiyorum
arkadaslar yazmayada firsatim olmadi benide aile imzalarina eklediginiz icin cok tesekürler gercekten kenan lamiaya asikmi oluyoo yoksa sadece kücük bi hayrani olarakmi görüyoo orasini henüz anliyamadim
ben bu lamiayı günden güne daha çok sevmeye başladım mimikleri utangaç hallleri
sakarlıkları beni kendine günden güne bağlıyo ayy kıyamam ya nası tatlı bi kız
hele cavidanın ayağına basışı yokmu ohh iyi yaptı nasıda bozdu fiyakasını kenanın ayagına basınca dediya sen bugün hep ayak üstünde geziyosun heralde ayağın hiç yere basmamıştır koptum orda :img-pilot
computerhand 10-09-07, 22:26 ben bu lamiayı günden güne daha çok sevmeye başladım mimikleri utangaç hallleri
sakarlıkları beni kendine günden güne bağlıyo ayy kıyamam ya nası tatlı bi kız
hele cavidanın ayağına basışı yokmu ohh iyi yaptı nasıda bozdu fiyakasını kenanın ayagına basınca dediya sen bugün hep ayak üstünde geziyosun heralde ayağın hiç yere basmamıştır koptum orda :img-pilot
evet ya bende o ayak üstü meselesine bayıldım süper oldu
ya ben bu cavidanı kitap okurken hayallerimde çok güzel modern görünüşlü bir oynar diye düşünmüştüm iki bölümdür hayal kırıklığına uğruyorum
oynayan bayanın adını bilmiyorum ama o saçları kaşları ve makyajı beni sinir etmeye başladı özellikle saçları kadının saçını yapıştırıyolar iki bölümdür
bide aynı modeli kullanıyorlar
ben bu cavidanı kitap okurken hayallerimde çok güzel modern görünüşlü bir oynar diye düşünmüştüm iki bölümdür hayal kırıklığına uğruyorum
oynayan bayanın adını bilmiyorum ama o saçları kaşları ve makyajı beni sinir etmeye başladı özellikle saçları kadının saçını yapıştırıyolar iki bölümdür
computerhand sana katılıyorum canım
hakikaten Cavidan biraz daha modern görünüşlü olabilirdi (malum o kadar zengin)
Saçlarını geçen haftada aynı yaptırdı bu haftada aynı yaptırdı.Hayır yakışsa içim yanmaz;aksine daha kötü bir görünüm sağlıyor
Makyaj konusunda da kezza öle
Bir de şunu ekleyim kaş modeli de vasat yani:icon_sorr
Geçersiz puan aldı benden,sınıfta kaldı yani:):):):img-yes:
evet ya bende o ayak üstü meselesine bayıldım süper oldu
ya ben bu cavidanı kitap okurken hayallerimde çok güzel modern görünüşlü bir oynar diye düşünmüştüm iki bölümdür hayal kırıklığına uğruyorum
al bendende o kadar babamlada konuştu hani romanda prenses cavidandıya bende prenses gibi birini bekliyorum ama dediğin gibi benide hayal kırıklığına uğrattı özelliklemi yapıyolar anlamıyorumki ama gitgide gıcık oluyorum cavidana sanki lamia mı üzücek gibime geliyor ilerde
computerhand 10-09-07, 22:40 hak verdiğiniz için mutlu oldum valla 80 lerden fırlamış gibi
kitabın asıl yazıldığı zaman olsa tamam tam uygun diycem ama günümüz uyarlaması bu ya
ama gerçi böle olması da iyi lamia nın güzelliği var dizide onu gerçi vasat bırakamazda genede çirkin olması da bi yönden iyi
gerçi çok çirkin deil meala at bindiği sahnelerde daha güzeldi
davetlerde bi sorun varrr
aslı tandoğan gerçek hayatta 28 yasında, yaa dizinin tek kötü tarafı çoooooookkkk yavas gitmesi, hayır bu bölümde ne oldu deseniz bi tek cavidanla öpüştü ve babanın sırrı ortaya çıktı derim baska biseycik olması biraz daha aksiyon derim ben.
hak verdiğiniz için mutlu oldum valla 80 lerden fırlamış gibi
kitabın asıl yazıldığı zaman olsa tamam tam uygun diycem ama günümüz uyarlaması bu ya
ama gerçi böle olması da iyi lamia nın güzelliği var dizide onu gerçi vasat bırakamazda genede çirkin olması da bi yönden iyi
gerçi çok çirkin deil meala at bindiği sahnelerde daha güzeldi
davetlerde bi sorun varrr
ya bence o iki daveti aynı gün çekti bunlar saç bas aynıydı hehe ya hoş bi model yok sanki alnına alnına yapıştırıyolar kıpkırmızı ruj, bi de makyoz kimse burdan seslenmek isterim ki kasların üstü o kadar fondötenle kapatılmaz kapandıysa da kas fırçasıyla taranır ki doğal dursun, ya da getirin ben süsleyeyeim kadını . aaaa.
forever_bim 11-09-07, 00:02 Öncelikle Yaprak Dökümü senaristlerine tebrikler. Çok kaliteli bir iş çıkarmışlar. İzlediğim ikinci bölüme bayıldım diyebilirim. Aslı Tandoğan Lamia rolüne çok gitmiş. Ultra sakar hali çok hoşuma gitti. Fadik Sevin Atasoy muhteşem bir oyuncu, rolünü de çok gerçekçi yapıyor. Yiğit Özşener de keza öyle. O da çok başarılı. Burak Hakkı'ya gelecek olursam. Belli ki Hüseyin Kenan rolü için yakışıklılık en önemli faktör. Burak Bey'in Allah vergisi bir yakışıklılığı var bu yüzden de rol için bu yönden bakarsak ideal bir isim. Lakin ses tonunun artık içimize baygınlık getiren her dizideki, dublaj olması çok sıkıcı ve onun için bir handikap. Mimk ve ifade geçişlerini de maalesef etkileyici bulmadım. Bir de hem Burak Hakkı hem Yiğit Özşener aşırı kilo almışlar gibi, Burak Bey her haliyle yakışıklı ama biraz kilo verse süper olacak.
Dizi çok güzel, senaryo harika, müzikler, Aslı Tandoğan, Fadik Sevin Atasoy ve Yiğit Özşener çok çok iyi oynuyorlar ama keşke Brak Bey yakışıklılığı kadar rol açısından da tatmin edici bir konumda olsaydı. Ben rol yapışını o kadar da gerçekçi ve de başarılı bulamadım.
daha 2. bölümde diziyi kaçırdığım için çok üzgünüm
ama elimde olmadan kaçırdım,tam yazılanları okuyamadım ama anladığım kadarı ile güzeş bir bölünmüş.
inşallah tekrarını verirlerde izlerim.
yazılanları okumadan yorum yaptığım için özür.
kenanın lamiaya kınalı yapıncak demesine sinir oluyorum
Güzel bi bölüm izledik..
Ama 21:35'te bitişi ilginçti,yarıda kestiler sanki..
Leyla'nın mektubu verenin Cemil olduğunu anlaması çok güzel oldu.Cemil'in başı dertte..
Lamia'nın Cavidan'ın ayağına basışı herkese bi oh çektirtti sanırım :img-pilot
Oyunculuk konusuna gelince Aslı beni bi kez daha kendine hayran bıraktı..
Aynı şekilde Fadik Sevin ile Yiğitte rollerinin hakkını verdiler :good:
Burak ise daha iyi olabilir,olacak..
Dün dizimiz yine çok güzeldi.Lamia'nın cavidan'ın ayağına basması çok iyi oldu valla tabi kenan olunca heyecanlanmamak mümkünmü.En sinir olduğum sahne kenan'ın cavidan'ı öpmesi ya birde lamianın izlediğini görünce daha kötü oldum.
Kenan lamia'ya gecenin hüznünü çalacaktı ama lamia kaçarak gidince malesef çalamadı lamişte çalar diye pencerenın önunde uyuyakalmış bu kız kenan'ı çok ama çok sevıyor kenan bıraksın cavıdan'ıda lamiaya baksın.
Cemil'in yaptığı şey çok kötüydü resmen kuzenini rezil etmeye çalıştı ama leyla cemil'in yaptığını anladı.zaten çok yakında çıkacak mektubun kopyasını kimin verdiği.
Bu arada kenan'ın resimlerini çektim uygun bir zamanda ekleyeceğim ayrıca bir çalışma yapmayı düşünüyorum dudaktan kalbe ailesine yakışır bir çalışma olacak.
sevda_cicegimm 11-09-07, 09:23 ben ilk defa tam olrak izledim diziyi..1.bolumu tam izlemedim..ama begenmistim..
2.bolumde cok begendim..
lamia'nin cavidanin ayagina basmmasi super olduu:happy0064hele bide kenana basinca..cok seker oldu..nasil utandi cnm...hele opusme sahnelerinde gozlere bayildim..:img-in_lo
ama unuttu kenan calmayi sarkisini...neyse..ins..raytingler gzl gelir...:happy0064
güzel bir dizi.burak hakkıyı daha önce hiç oyunculuğunda bu kadar beğenmemiştim.yanlz lamiayı çok aşırı utngaç buluyorum.sıkılıyorum.bu kadarda olmaz diyorum.cavidanda çok klas kadın yanlız...bence kenan onu peşini bırkmıyacak...
dayı çok sinir ya ,ne kadar pişkin ve yüzsüz...ona yaptıklarım deyip sürekli yüzlerine vuruyor.böyle bir insanla yaşamakmı..allah korusun....:img-cool2:img-cool2
dünkü bölüm yine çok güzzeldi yalnız benim şansızlığımmıdır nedir en heyecanlı yerini yani şu gazetede yazan o yerini izleyemedim :icon_cry:
sonunu daha heyecanlı bitirebilrlerdi ama olsun:good:
Reytingleri büyük bi heyecanla bekliyorumm..
Bıçak Sırtı ve Fesupanallah dizileri, dizimize güçlü rakipler.. :icon_sorr
Umarım reytinglerimiz yükselir,yükselmeyecekse de daha çok düşmesin.. :sad53:
Izlenme Paylari (total)
2 S. Program Adi Kanal Rating Share
3 1 Arka Sokaklar [net] Kand 8.30 26.00
4 2 Kuzey Ruzgari [net] Show 7.90 24.40
5 3 Iki Aile [net] Star 5.20 16.20
6 4 Bicak Sirti [net] Kand 4.90 16.80
7 5 Fesupanallah [net] Atv 4.60 15.10
8 6 Spor Gundemi Kand 3.80 15.70
9 7 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3.40 17.00
10 8 Dudaktan Kalbe [net] Show 3.30 10.40
11 9 Selena (tkr) [net] Atv 2.90 21.90
12 10 Annem (tkr) [net] Kand 2.80 20.10
13 11 Zeliha'nin Gozleri [net] Star 2.80 10.70
14 12 Yemin [net] Fox 2.80 9.30
103 Izlenme Paylari (a/b)
104 S. Program Adi Kanal Rating Share
105 1 Bicak Sirti [net] Kand 8.40 26.10
106 2 Kuzey Ruzgari [net] Show 7.70 22.10
107 3 Iki Aile [net] Star 7.20 21.20
108 4 Fesupanallah [net] Atv 6.80 20.90
109 5 Arka Sokaklar [net] Kand 6.20 18.30
110 6 Dudaktan Kalbe [net] Show 4.10 12.10
111 7 Spor Gundemi Kand 3.90 14.70
112 8 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3.70 16.80
113 9 Annem (tkr) [net] Kand 3.10 19.80
114 10 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 3.00 22.00
115 11 Zeliha'nin Gozleri [net] Star 2.80 9.60
A/B grubunda biraz yükselme var. Dizi sayısının arttığı dikkate alınırsa olumlu bir gidiş sözkonusu.
Sıralamada biraz aşağıdayız :icon_sorr
Ama yükselme olması güzel haber:happy0064
Daha yükseklere inşallah :)
herkese mrb izlediğim kadarıyla güzel bir bölümdü cemile sinir oluyorum ne alıp veremediği var bilimiyorum kenanın hayatını mahvetmeye calısıyor evet kıskanclığından yapıyor ama bu kadar da olmaz ki akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmazmış derler ya bu söz cuk diye oturuyor lamiayı bende fazla utangaz buluyorum onun utanclığını izlerken ben sıkılıyorum bu kadar da olmaz diyorum cavidana zaten sinir oluyorum plajdan bisikleti alıp cavidanın peşinden gitti kenan ya cok sinir oldum ratinglere gelince bence düzelir herkes yeni farkına varıyor dizinin konu ilerledikce daha heyecanlı oluyor
Dün dizimiz yine çok güzeldi.Lamia'nın cavidan'ın ayağına basması çok iyi oldu valla tabi kenan olunca heyecanlanmamak mümkünmü.En sinir olduğum sahne kenan'ın cavidan'ı öpmesi ya birde lamianın izlediğini görünce daha kötü oldum.
Kenan lamia'ya gecenin hüznünü çalacaktı ama lamia kaçarak gidince malesef çalamadı lamişte çalar diye pencerenın önunde uyuyakalmış bu kız kenan'ı çok ama çok sevıyor kenan bıraksın cavıdan'ıda lamiaya baksın.
Cemil'in yaptığı şey çok kötüydü resmen kuzenini rezil etmeye çalıştı ama leyla cemil'in yaptığını anladı.zaten çok yakında çıkacak mektubun kopyasını kimin verdiği.
Bu arada kenan'ın resimlerini çektim uygun bir zamanda ekleyeceğim ayrıca bir çalışma yapmayı düşünüyorum dudaktan kalbe ailesine yakışır bir çalışma olacak.
canimcim sen roamni okduunmu bilmiyorum ama ben romani hatirladikca diziyi izlemek hic istemiyorum..zira cok acikli...
lamia ilklerde kenanla cevaidanin bulusmasina fazla üzülmüyor...daha sonradan cok kötü olaylar gerceklesiyor..yani kenanla ve lamia birlikte olduktan sonra...
zavalli lamiam cok kötü dönemler geciriyor...ama tek birseyi merak ediyorum aciba sonunu romandaki gibimi yaparlar..eger öyleyse cok hüzünlü olucak demektir:sad53::sad53:
GÜL GÜZELİ 11-09-07, 11:46 canimcim sen roamni okduunmu bilmiyorum ama ben romani hatirladikca diziyi izlemek hic istemiyorum..zira cok acikli...
lamia ilklerde kenanla cevaidanin bulusmasina fazla üzülmüyor...daha sonradan cok kötü olaylar gerceklesiyor..yani kenanla ve lamia birlikte olduktan sonra...
zavalli lamiam cok kötü dönemler geciriyor...ama tek birseyi merak ediyorum aciba sonunu romandaki gibimi yaparlar..eger öyleyse cok hüzünlü olucak demektir:sad53::sad53:
ya inş sonunu romandaki gibi yapmazlar bende izlemeye başladım ve çok sevdim ama kitaptaki gibi olabilicegini düşündükçe izlemekten vazgeçeyim diyorum çünkü lamianın başına gelecekleri düşünürken bile üzülüyoruzz bide gerçekleşirken izlemek facia olur herhalde ufff burak hakkı doktor vedat olucaktı ki süper olurdu o zaman yaa kenan laimayı gene sevicek sevmicek degil ama lamiayı kaybetmiş olucak dayanamayıp intihar edicek ne anladım ben büyük aşk hikayesinden madem büyük aşk herşeyle savaşıp galip gelmesi gerekmezmi aşk ne zamandan beri yenilir oldu anlamıyorum üstüne kenan intihar ediyomuş bi güzel tıpkı babası gibi babasının yolundan gidiyo babası utançtan intihar etmiş bide mektup yazmış itiraf mektubu kenanda lamiaya yaptıklarının utancından intihar eder bi itiraf mektubuda o yazar tam olur yanii yaa inş romanda ki gibi ilerlemez dizi inş...
Ratingler fena değil arkadaşlar. Daha da yükselecek inşallah. Ama diziye biraz daha heyecan ve hareket lazım. Tamamdır geçmiş, duygusallık ,hüzün romanın ana temelleri ama fazlası can sıkıcı olabilir. Dizide Cemil, babası ve Niğmet sahneleri olmasa hiç çekilmez gibi geliyo bana sürekli donuk bakan bir Kenan, hüzünlü bakan bir Leyla, utanan bir Lamia. Olaylar biraz hızlanmalı gibi geliyo bana. Yukarıda biryerlerde yine yazdım ikinci bölüm çok daha hoşuma gitti diye. Daha sürükleyici ve heyecanlıydı Hele hele Cemil ve babasının sahnelerinde gülmekten öldüm desem yeri var. Becerebilen birileri onların resimlerini de ekleyebilir mi acaba.
ya inş sonunu romandaki gibi yapmazlar bende izlemeye başladım ve çok sevdim ama kitaptaki gibi olabilicegini düşündükçe izlemekten vazgeçeyim diyorum çünkü lamianın başına gelecekleri düşünürken bile üzülüyoruzz bide gerçekleşirken izlemek facia olur herhalde ufff burak hakkı doktor vedat olucaktı ki süper olurdu o zaman yaa kenan laimayı gene sevicek sevmicek degil ama lamiayı kaybetmiş olucak dayanamayıp intihar edicek ne anladım ben büyük aşk hikayesinden madem büyük aşk herşeyle savaşıp galip gelmesi gerekmezmi aşk ne zamandan beri yenilir oldu anlamıyorum üstüne kenan intihar ediyomuş bi güzel tıpkı babası gibi babasının yolundan gidiyo babası utançtan intihar etmiş bide mektup yazmış itiraf mektubu kenanda lamiaya yaptıklarının utancından intihar eder bi itiraf mektubuda o yazar tam olur yanii yaa inş romanda ki gibi ilerlemez dizi inş...
bende onun icin diyorum iste..romandaki seyleri hatirladikca diziyi izleyesim gelmiyor..
gercekten lamia cok büyük acilar cekiyor ve sonu büyük bir hüsranra bitiyor..tamam herseyi romandaki gibi olabilir ** en azindan sonunu degistirsinler bence...
yani lamianin cektigi onca aciya degeck bir son yapsinlar...:icon_sorr
canimcim sen roamni okduunmu bilmiyorum ama ben romani hatirladikca diziyi izlemek hic istemiyorum..zira cok acikli...
Canım bende romanı var ama okumadım okumaya en kısa zamanda başlayacağım.Kitabın şöyle bir sonlarına doğru baktım kenan lamiayı sevdiğini anlıyordu.sanırım sonrası acıklı:icon_sorr Dizide ise lamianın nişanlısı varmış askerde galiba ortaya çıkacak mı bilmiyorum.
Kenanla lamia birlikte olduktan sonra lamianın çok zor günler geçirdiğini yazmışsın lamiş üzülmesin ya umarım acıklı olmaz biz ne kadar öyle olmamasını istesekte öyle olacağı kesin.Hani kenan'ın arkadaşı demişti ya şöyle acıklı bir aşk yaşada ortaya güzel şeyler çıksın diye bencede kenan lamiaya olan aşkını eserlerine taşıyacak bir gecenin hüznü daha ortaya çıkacak.
Canım bende romanı var ama okumadım okumaya en kısa zamanda başlayacağım.Kitabın şöyle bir sonlarına doğru baktım kenan lamiayı sevdiğini anlıyordu.sanırım sonrası acıklı:icon_sorr Dizide ise lamianın nişanlısı varmış askerde galiba ortaya çıkacak mı bilmiyorum.
Kenanla lamia birlikte olduktan sonra lamianın çok zor günler geçirdiğini yazmışsın lamiş üzülmesin ya umarım acıklı olmaz biz ne kadar öyle olmamasını istesekte öyle olacağı kesin.Hani kenan'ın arkadaşı demişti ya şöyle acıklı bir aşk yaşada ortaya güzel şeyler çıksın diye bencede kenan lamiaya olan aşkını eserlerine taşıyacak bir gecenin hüznü daha ortaya çıkacak.
bence sen o romani hic okuma..insan okudumu diziyi izleyesi gelmiyor acikli olacagini bildigi icin..
simdi ben sana anlatirdim zavalli lamianin neler cektigini ama heyecani kacar dizinin...
kenanla lamia hic birlesemicekler onu söylim sadece...(tabi romandaki gibi olursa)
ama yinede sonu hüzünlüde bitse bence cok güzel bir hikaye..ben o kitabi iki defa üst üste okumustum cok hosuma gitti icin simdi birde diziyi izleyince tam olucak:img-pilot
(bu arada ablamin (serapin) selamlari var..gizoyu ne zaman sitede görürsen selam söyle diyor..aklima gelmisken söylim :))
dünkü bölümü heyecanla izlemeye başladım,sonuna kadar izledim,ama çok sıkıcı geldi bana zaten kenan karakterini hiç sevmiyorum,kitaptada sevmiyodum.bide çok alakasız bi yerde bitti.tabi bu benim fikrim,haftaya izlemeyi pek düşünmüyorum.
dünkü bölümü heyecanla izlemeye başladım,sonuna kadar izledim,ama çok sıkıcı geldi bana zaten kenan karakterini hiç sevmiyorum,kitaptada sevmiyodum.bide çok alakasız bi yerde bitti.tabi bu benim fikrim,haftaya izlemeyi pek düşünmüyorum.
ilklerde SIKICI olmasi gayet normal...hangi romanin baslari SIKICI DEGILDIRKI..
sahsen ben hnagi romani okumaya baslasam baslari hep SIKICI gelir sonradan güzellesir..
bu dizide bir romandan esinlenerek yapildi..ilerleyen bölümlerde güzel olur:img-polic:img-polic
Dünkü bölüm hosuma gitti, fakat diziyi 1 saat 40 dakikaya indirmisler. TAbii bunun yüzde kirki reklam. ee ben ne anladim bu isten simdi?
Gelecek bölüm insallah bu kadar kisitlamazlar. #
Hüseyin Kenan biraz itici bir karakter rolüne b ürünmüs. Cocuklugunun acisini cevresinden cikariyor ve bu durumda kendini onlarin seviyesine birakiyor. Bu intikam cemberinde Lamianin temiz masumiyeti dahada cok anlam kazaniyor. Lamianin disinda en begendigim karakter Nimet, cünkü hesapsiz kitapsiz Lamiayla ilgileniyor ve yardimci oluyor.
bence sen o romani hic okuma..insan okudumu diziyi izleyesi gelmiyor acikli olacagini bildigi icin..
simdi ben sana anlatirdim zavalli lamianin neler cektigini ama heyecani kacar dizinin...
kenanla lamia hic birlesemicekler onu söylim sadece...(tabi romandaki gibi olursa)
ama yinede sonu hüzünlüde bitse bence cok güzel bir hikaye..ben o kitabi iki defa üst üste okumustum cok hosuma gitti icin simdi birde diziyi izleyince tam olucak:img-pilot
(bu arada ablamin (serapin) selamlari var..gizoyu ne zaman sitede görürsen selam söyle diyor..aklima gelmisken söylim :))
kenan ile lamia birleşemeyecekler mi:icon_sorr umarım romanda ki gibi olmaz biz mutlu bir son görmek istiyoruz.şimdi kararsızım romanı okusam mı okumasam mı lamianın çektiği acıları hayal bile edemiyorum.
serap ablaya benden selam söyle özledim valla kendisini.
bencede romanin sonunu (*söylemigim ama bilenler anlasin*:img-wink:) kesinlikle diziye uygulamsinlar!
cok üzücü ve insanin böyle bir son ile bitecek bir diziyi seyredesi gelmiyor.:sad53:
arkadaslar kitabi okumayanlar icin bence burda dizinin gidisaatini söylemeyelim.
bence onlar icin dudaktan kalbe'nin hem dizisini seyretmek hemde kitabini okumanin heyecani kalmaz. kitabi herkeze tavsiye ederim!:happy0064
kenan ile lamia birleşemeyecekler mi:icon_sorr umarım romanda ki gibi olmaz biz mutlu bir son görmek istiyoruz.şimdi kararsızım romanı okusam mı okumasam mı lamianın çektiği acıları hayal bile edemiyorum.
serap ablaya benden selam söyle özledim valla kendisini.
sen beni dinle okuma romani..hem icinde izlme sevki daha cok olur o sekilde..
evet canim lamia ve kenan birlesemiyorlar dizide..bence dizinin tamamini romana göre uygulasinlar ama sonunu degistirsinler sadece.
oldu selamlarini söylerim serapa.:img-polic
bencede romanin sonunu (*söylemigim ama bilenler anlasin*:img-wink:) kesinlikle diziye uygulamsinlar!
cok üzücü ve insanin böyle bir son ile bitecek bir diziyi seyredesi gelmiyor.:sad53:
evet bende öyle düsünüyorum..
ama sadece sonunu degistirsinler bence...cünkü diger yerleri cok güzel..
hele kenanin lamiaya bizim ki sadece dudaklarda bir ask diyorya...
sonradan lamiaya asik oluncada,..bizim askimiz dudakta basladi kalbe bitti gibi bir söz söylüyor..bu iki cümleyi kesinlikle kullansinlar bence...:img-pilot
sonu disinda bütün roman kullanilsin...lamia belki cok aci cekiyor ama kenanda sonlara dogru pisman oluyor ve aci cekiyor..o hallerini görmek istiyorum..
cokmu sadit oldum ne:img-pilot
Dünkü bölüm hosuma gitti, fakat diziyi 1 saat 40 dakikaya indirmisler. TAbii bunun yüzde kirki reklam. ee ben ne anladim bu isten simdi?
Gelecek bölüm insallah bu kadar kisitlamazlar. #
...
Evet benim de dikkatimi çekti.. Diziyi baya kısaltmışlar, açıkçası ben yerinde bir uygulama olduğunu düşünüyorum.. Ryetingler açısından olumlu yönde yansıyabilir..
Olaylar biraz yavaş ilerliyor sanki.. Bence biraz daha tempo katabilirler diziye..
Ayrıca şu da var ki entrikalı, bol acılı bölümler daha çok reyting alıyor.. İnş o bölümlere gelmeden önce reyting yüzünden kaldırılmaz..
Cavidanın saç ve makyajı çok kötüydü.. Ata bindiği hali daha güzeldi.. Çok dikkatimi çekti..
sezenbaşer 11-09-07, 12:49 Evet benim de dikkatimi çekti.. Diziyi baya kısaltmışlar, açıkçası ben yerinde bir uygulama olduğunu düşünüyorum.. Ryetingler açısından olumlu yönde yansıyabilir..
Olaylar biraz yavaş ilerliyor sanki.. Bence biraz daha tempo katabilirler diziye..
Ayrıca şu da var ki entrikalı, bol acılı bölümler daha çok reyting alıyor.. İnş o bölümlere gelmeden önce reyting yüzünden kaldırılmaz..
Cavidanın saç ve makyajı çok kötüydü.. Ata bindiği hali daha güzeldi.. Çok dikkatimi çekti..
bnce de cavidan saçı açık olduğunda daha güsel oluo davette çok şıktı ama güsel değildi(saçından dolayı)
dünkü bölüm çok güseldi ama reytinglerin biras daha yükselmesi lazım :icon_sorr
lamia için kötü bi gelişme oldu kenanla cavidanı öüşürken grdü ama iyi gelişmeler de oldu onunla telefonda konuşmalar onu savunmaar falan
kenan lamiayı kendine yakın görüo çünkü o da amcasının yanında itilerek büyüdü iftiralara uğradı ama bu yakın görüş umarım yakında aşka dönüşür:happy0064:happy0064:happy0064
Benım merak ettiğim birşey var lamianın nişanlısı varmı ortaya çıkmadı birtürlü acaba ilerleyen bölümlerde çıkacak mı?
En iyisi ben kitabını şimdi okumayayım heyecanı kaçmasın ama kitaba arada bir elim gidip geliyor:)
Dizi biraz ilerlesinde bende lamianın kenan'a olan aşkını anlatacak bir şiir yazayım bu konuda oldukça yetenekliyimdir.ortaya biraz acı şeyler çıksın ki çalışmada o kadar güzel olsun.
inşallah dizinin sonu kitaptaki gibi olmaz.anlatılanlara göre çok acıklı.
dün akşam izleyemedim çok az izledim.inşallah özeti çıkar.
Reytingler yükselmiş sanırım değil mi?
Özellikle AB grubunda.. ileride daha iyi olacağına inanıyorum daha önce de dediğim gibi bence Lamia'nın ıstraplı günlerinde artacak :)
yasmin_hepsi 11-09-07, 13:47 çok güzel bir dizi bayılıyorum ya :) peki bu dizinin hiç resimleri yok mu nerden bulabilirim?
deniz-osky 11-09-07, 13:54 ay dun cook guzeldı yaa ...
ay ama o cavıdana sinir oldummm
pff...
lamia varken yanı bu kenan da...
gercı bn de kenana tutldumm ama:img-in_lo:happy0064
Bu arada Milliyet'teki Fadik Sevin Atasoy Röportajında kısa da olsa Dudaktan Kalbe'den bahsedilmiş.. Fadik aslında LEyla'nın kitapta sadece bir yerde adı geçtiğinin, ama senaristlerin bu konuyu açmak istediklerinin, kendisine bu konuda konuk oyuncu olması için teklif getirdiklerinden bahsediyor.. ''Usko'' (uzun süreli konuk oyuncu demekmiş :)) olduğundan bahsediyor.. Bunun da TV tarihinde bir ilk olduğundan bahsediyor..
ayrılık_87 11-09-07, 14:23 Yine güzel bir bölümdü...Ben baştan sona kadar sıkılmadan izledim hatta doyamadım... Umarım reytingler yüzünden bu diziyi kaybetmeyiz...
Reytingler bence ii
İlk haftaya bakarak we bir çok iddialı dizinin içerisinde gene de ii yerlerde:img-wink:
(hoş bizim dizimizde en az o diziler kadar iddialı):img-yes::good:
KesinLikle harika bir dizi...
OyuncuLar gayet başarıLı
Umarım uzun bir yayın hayatı olur ;]
ps:Güneş-07 tekrar sanırım cumartesı gunu 15.00-17.00 saatlari arasında emin değilim ama...
imzalar çok güzel olmuş paylaşın için çok teşekkürler:)
KesinLikle harika bir dizi...
OyuncuLar gayet başarıLı
Umarım uzun bir yayın hayatı olur ;]
ps:Güneş-07 tekrar sanırım cumartesı gunu 15.00-17.00 saatlari arasında emin değilim ama...
imzalar çok güzel olmuş paylaşın için çok teşekkürler:)
kenny cnm yorumun ve cvbın için çok teşekkür ederim umarım doğrudur ben zaten son 1 saate kdr izleyecektim sabırsızlıkla bekliyorduma ama sonra izleyemedim olsun tekrarını izlicez artık tekrar saol:happy0064
deniz-osky 11-09-07, 21:16 ay cok gzel ımzlr ıcn tşkk edrm
yaa resım eklenırse bn de ımza ypıcm ama rsm olmdgı ıcn olmyo kı ?:icon_sorr
çok güzel bir dizi bayıldım müzigi çok etkileyici dizi süper zaten inş. hemen bitirmezler yada kaldırmazlar.gerçi showun ne yaptıgı belli de olmuyor
Güneş-07 imzalar için ellerine sağlık,süper olmuşlar.. :good:
forever_bim özel çalışma için teşekkürler,yüreğine sağlık.. :img-wink:
gamzem497;resimler,forever_bim;çalışma için teşekkürler
2. bölüm internette var izlemek isteyenlere duyurulur...;)
(linki bulamazsanız bana ö.m. atabilirsiniz,ben memnuniyetle linki veririm=D)
bu arada bana cemre diyebilirsiniz ;)adım o çünkü:):)
dizi_maniac 12-09-07, 10:50 Öncelikle Yaprak Dökümü senaristlerine tebrikler. Çok kaliteli bir iş çıkarmışlar. İzlediğim ikinci bölüme bayıldım diyebilirim. Aslı Tandoğan Lamia rolüne çok gitmiş. Ultra sakar hali çok hoşuma gitti. Fadik Sevin Atasoy muhteşem bir oyuncu, rolünü de çok gerçekçi yapıyor. Yiğit Özşener de keza öyle. O da çok başarılı. Burak Hakkı'ya gelecek olursam. Belli ki Hüseyin Kenan rolü için yakışıklılık en önemli faktör. Burak Bey'in Allah vergisi bir yakışıklılığı var bu yüzden de rol için bu yönden bakarsak ideal bir isim. Lakin ses tonunun artık içimize baygınlık getiren her dizideki, dublaj olması çok sıkıcı ve onun için bir handikap. Mimk ve ifade geçişlerini de maalesef etkileyici bulmadım. Bir de hem Burak Hakkı hem Yiğit Özşener aşırı kilo almışlar gibi, Burak Bey her haliyle yakışıklı ama biraz kilo verse süper olacak.
Dizi çok güzel, senaryo harika, müzikler, Aslı Tandoğan, Fadik Sevin Atasoy ve Yiğit Özşener çok çok iyi oynuyorlar ama keşke Brak Bey yakışıklılığı kadar rol açısından da tatmin edici bir konumda olsaydı. Ben rol yapışını o kadar da gerçekçi ve de başarılı bulamadım.
Forever_bim, söylediklerinin büyük bir kısmına katılıyorum
özellikle Burak Hakkı'nın oyunculuğunun salt yakışıklılığını sergilemekten ibaret oluşu ...
Yanlış anlaşılmasın lütfen, Burak Hakkı'yı severim, diğer Manken tayfasındakiler gibi magazinsel skandallara bulaşma gereği duymadan... düzgün bir kariyer takip etmekte ve kendisini bundan ötürü can-ı yürekten kutluyorum...
fakat oyunculuk BAŞKA bir şey işte...
özellikle o donuk mimikleri üzerinde keşke biraz daha çalışsa diyorum...
Yinede onu ekranda gördüğümde gözlerim üzerine yapışıyor :img-blush
Eh Allah için yakışıklı...boy pos falan...gel de bakma:img-blush :img-yes:
Diğer oyuncularda kusur aramak cidden anlamsız olur, hepside müthişler !
Senaristlerin (forever_bim'in dediği gibi) ; ÇOK da iyi iş çıkardıklarına katılamayacağım.
Ağır aksak...biraz ağdalı bir tempo da ilerliyor
Yönetmen Andaç Haznedaroğlu'yu "Haziran Gecesi"nden biliyoruz...
Bu sektörde geleceği parlak bayan yönetmenlerden biridir kanımca... ama "Dudaktan Kalbe" de gereksiz, fuzuli uzuuuun uzun planlar çekmesine doğrusu bir anlam veremedim?
Cemil'in yüzünü görüyoruz... sonra Leyla'nın bakışını... sonra Paşa'nın bakışını ... yine Cemil'in yüzünü... ardından ağlayan Anne'nin yüzünü... Kenan'nın kederli yüzünü ... sonra yine Paşa'nın yüzünü ve nihayet, nihayet Paşa konuşuyor... tekrar kamera Kenan'a dönüyor... Kenan elinde ki mektuba bakıyor... yine ağlayan Annenin yüzü... ve geri dönüş Kenan'ın yüzü... nihayet Kenan birşeyler söylüyor...
Bu ne yaa??!?!:icon_sorr
Izlemiş olduğumuz 1+2 Bölüme bakacak olursak, Senaristler maalesef içeriğini fazla "hareketli ve canlı" tutmadıklarındanmıdır nedir, Andaç Hanım gerçekten luzumsuz uzun sahneler çekmek zorunda kalmış gibi görünüyor bana...
Yinede bütün kalbimle bu dizinin tutmasını diliyorum...
Türk Edebiyatının en sevilen eserlerinden biri nede olsa ...
Romanını okuyanlar bilir, Lamia'yı çok ama çok çok daha farklı hayal etmişizdir...
yinede Lamia'yı; oyunculuğu ile bize sevimli kılan Aslı Tandoğan'a söyleyecek sözüm yok...
Diziyi severek izliyorum, Romanının aşkına:img-yes:
Fakat bu "ağdalı" ağır tempoya ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum...
Hadi ama...canlanın biraz yaa !
inşallah ilerleyen bölümleri senaristler ; yönetmenin her duyguyu 18 plan ile tekrar tekrar vermek zorunda bırakmayacak şekilde daha tempolu yazmışlardır diye ümit ediyorum...
Bu arada rayting listesini her hafta üşenmeden ekleyen arkadaşa buradan teşekkür ediyorum...sağ ol... reytinglerin bu hafta biraz daha yüksek çıkmasına gerçekten sevindim...
Herkese keyifli seyirler ...
computerhand 12-09-07, 11:13 aekadaşlar ben buraya yorum yazıyorum ertesi gün gelip baktığımda benim buraya yazdığım silinmiş oluyor silindi olarak ta gözükmüyor direk yok oluyor ben bundan bir şey anlamıyorum acaba size de oluyor mu
fragmanı gören oldu mu bu arada
Müqe-ßrit&Naty 12-09-07, 11:39 ArkadaşLar favori dizim ßu.. FazLa dizi izLemem ama takıLı kaLdm resmen ..
pLak qißi Dudaktan KalLße dudaktan kaLße ci oLdm...
Dizi süper ßncee... ßayıLıorm.. en yakın zamanda rsmLrLe uqruycam...
Meryemce1 RepLerini ßekLiorm.. ßu arada sni çk seviyorm.. Takip ettiqim ßir üyesin ! ö.m den tanışaLım mutLaka :img-wink:
forever_bim 12-09-07, 11:45 aekadaşlar ben buraya yorum yazıyorum ertesi gün gelip baktığımda benim buraya yazdığım silinmiş oluyor silindi olarak ta gözükmüyor direk yok oluyor ben bundan bir şey anlamıyorum acaba size de oluyor mu
fragmanı gören oldu mu bu arada
Sevgili Arkadaşım
Mesajını ben sildim çünkü tek cümlelikti. Kurallarımıza aykırı tek cümlelik mesaj yazmak.
çok güzel bir dizi.özellikle müziği beni çok etkiledi.beni de aile imzalarınıza alırsanız sevinirim.pek yorum yazmayabilirim ama yorumlarını takip edeceğim.
Öncelikle Yaprak Dökümü senaristlerine tebrikler. Çok kaliteli bir iş çıkarmışlar. İzlediğim ikinci bölüme bayıldım diyebilirim. Aslı Tandoğan Lamia rolüne çok gitmiş. Ultra sakar hali çok hoşuma gitti. Fadik Sevin Atasoy muhteşem bir oyuncu, rolünü de çok gerçekçi yapıyor. Yiğit Özşener de keza öyle. O da çok başarılı. Burak Hakkı'ya gelecek olursam. Belli ki Hüseyin Kenan rolü için yakışıklılık en önemli faktör. Burak Bey'in Allah vergisi bir yakışıklılığı var bu yüzden de rol için bu yönden bakarsak ideal bir isim. Lakin ses tonunun artık içimize baygınlık getiren her dizideki, dublaj olması çok sıkıcı ve onun için bir handikap. Mimk ve ifade geçişlerini de maalesef etkileyici bulmadım. Bir de hem Burak Hakkı hem Yiğit Özşener aşırı kilo almışlar gibi, Burak Bey her haliyle yakışıklı ama biraz kilo verse süper olacak.
Burak Hakkı'nın sesiyle ilgili daha önce ben de yorum yapmıştım ve aynen düşüncelerine katılıyorum. Ama şu an hatılamıyorum bir arkadaş kendi sesinin fiziğine hiç uygun olmadığını (tanışmış) eğer kendi sesiyle oynarsa çok itici olacağını yazmıştı.
İlk bölümde fena bulmamıştım ama ikinci bölümde çok donuk ve ağır geldi bana oyunculuğu pek heyecan yoktu bunu da yine yukarılarda bir yerlerde yazdım.
Burak Hakkı'nın kilosu konusunda bişey diyemiycem ama Yiğit'in kilolu olmadığını hatta çok da zayıf olduğunu söyleyebilirim (tanıdığım için) ama ekranda hakikaten kilolu görünüyor. Bu da çekimden kaynaklanıyor sanırım. Ama biraz normal gösterseler sanki daha iyi olacak gibi.
Bu arada diğer bütün düşüncelerine katılıyorum. Ve de önceden de yazdığım gibi dizinin biraz daha hareketlenmesi gerektiğini tekrar söylüyorum.
gsalment güzel yorumun için teşekkür ederim.ben yorumlarınınız bazılarına katılmıyorum burak hakkı rolünü gayet iyi sergiliyor aslı tandoğanda öyle lamiayı çok tatlı anlatıyor bize ama tabi ben kitabı okumadım o yüzden tam yorum yapamıcam dizi ağır ilerlemiyor aslında iyi gidiyor çok hızla gidierse bu sezon hemen biter kitabın dışına çıkmazlarsa eğer işlenecek belli bir konu var zaten daha fazla bişiy yapamazlar o yüzden iyi gidiyor daha 2. bölüm ilerki bölümlerde herşey değişir bu bölümü daha izleyemdim tam birzını gece gördüm ama geçti yatmak zorunda kaldım netten izlicem olmazsa tvden tekraını beklicem artık o zaman daha iyi yorum yaparım..
sweetymelis 13-09-07, 03:55 arkadaşlarr slmm:)
diziyeee resmen bayıldımm
bölüm resimlerını nerden bulabılırım acaba:(
aradım o kdr sayfanın ıcınde aama yok:(
benide aile imzalarına yazarsanız sewınırım:)
gerçek fotolar için teşekkürler :img-wink:
önce çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık :good:
sweetymelis aramıza hoşgeldin.. :)
ya bnce asLı tandogan roLu için yapıLmıs en ii secm onun masum durusu hata yaptıındaki tepkiLeri o kadar doaL ki diziyi ayrı bi boyuta tasıo dn aksamda tekrarı wardı daha dogrusu gece yine izLedm cok hosuma gitti ;)
arkadaşlar dün gece show tv de dudakdan kalbenin tekrarını izliyodum fragmanı gösterdilerr yine süper bir bölüm bizi bekliyorrrrrrrrr
en başta leylanın yüzünü gösteriyolar kenanı güzel gözlerini ağlarken gösteriyolarr lamia da ağlıyo sanırımmm hemde fragman boyunca sözlü şarkı söyleniyoo çok güzeldiii sanırım lamia ayağını burkuyo kenan onun ayağına dokunuyooduu sonraaa kenanlar faytonla bir yere gidiyolar lamialar munise hanımlarla başka bir faytondalarr lamia kenanı görünce hemen bakıyoo sonra leylayı kocası çok kötü dövüyooo kenanla leylanın kocası kavga ediyolar hatırladıklarım bu kadarr yanlışlar varsa özür dilerimmm
arkadaşlar dün gece show tv de dudakdan kalbenin tekrarını izliyodum fragmanı gösterdilerr yine süper bir bölüm bizi bekliyorrrrrrrrr
en başta leylanın yüzünü gösteriyolar kenanı güzel gözlerini ağlarken gösteriyolarr lamia da ağlıyo sanırımmm hemde fragman boyunca sözlü şarkı söyleniyoo çok güzeldiii sanırım lamia ayağını burkuyo kenan onun ayağına dokunuyooduu sonraaa kenanlar faytonla bir yere gidiyolar lamialar munise hanımlarla başka bir faytondalarr lamia kenanı görünce hemen bakıyoo sonra leylayı kocası çok kötü dövüyooo kenanla leylanın kocası kavga ediyolar hatırladıklarım bu kadarr yanlışlar varsa özür dilerimmm
Demek yeni fragman çıktı. İnternette bir yerde var mı acaba seyredebileceğimiz. Show TV sitesine bölüm özetini bile o kadar geç koyuyor ki. Bu nasıl bi kanal aklım sırrım ermiyo. Her neyse varsa bir link öm'den bildirirseniz çok merak ediyorum üçüncü bölümü. Daha da heyecanlı bir bölüm olacağa benziyor anlatımına göre.
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.
demek yeni fragman yayınlanmaya başladı çok merak ettim doğrusu
eklediğiniz resimler için çok teşekkürler
aische_41sana katılıyorum bende aslı rol için en ideal isim ve layıkıyla yerine getiriyor rolünü
demek fragman çıktı ha peki özet geldi mi arkadaşlar
nerden izleldiniz fragmanı tv'den mi
demek ki müzikli fragman veriyorlar şimdilik
ii en azından fragmanımız çıkmış :happy0064
fragmanı tv den izledim dün gece 2 de rastgeldim dudaktan kalbeye normal show tv de tekrarı vardı bende tekrar izlemeye başladım alt kısımdan gösteriyoduu fragmanı bekledim heyecanla vede reklam çıktı fragmanı gösterdi ben sizlerle paylaşmak istedimm yanlışlarım varsa özür bu kadar hatırladım çünkü çok heyecaNLIYDIMM
fragman boyunca o muhteşem şarkı sözüde var çalıyodu çok güzellldiii
Yeni bölümü çok merak ediyorum.
Ama fragmanı bir türlü göremedim.
Umarım görürüm artık:)
elmali-turta 14-09-07, 11:28 _BeRFiN_ avatarların çok güzel olmuş ellerine sağlık:good:
Fragmanı bende göremedim henüz...özette çıkar inşallah bugün.
Ne yazıkki bu hafta diziyi kaçırdım bir gece tekrarını verdiler ama ben sonlarına yetiştim Lamia'nın vazoyu kırdığı sahneyi ve sonra da mektubun ortaya çıktığı sahneyi gördüm umarım tekrarını verirler hafta sonu :img-in_lo:img-in_lo
berfin çalışamlrın harika olmuş ellerine sağlık süperler.ben hala fragramı görmedim ve çok mrk ediyorum özette yok aslında iyi bir yerde bitti bu hafa olacakalrı mrk ediyorum bakalım kenan ne yapacak laminın ayağı burkuluyor ve kenan yardım ediyo süper...
Hüseyin Kenan günün büyük sırrı açığa çıkmış, magazin dünyasında yankı uyandırmıştır. Babasıyla ilgili gerçeği öğrenen Kenan, yıkılır. Bu olayın seçim kampanyasını olumsuz etkileyeceğinden korkan Saib Paşa bir yandan haberi sızdıranı bulmaya çalışırken bir yandan durumu lehine çevirmenin yollarını aramaktadır.
Köşesine çekilen Cemil, Kenan’ın çöküşünü izlemeye hazırdır.
Kenan, Prenses Cavidan’ın sessiz sedasız gidişine değişik anlamlar yükler. Nimet’in ona ilgisi artarak devam etmektedir.
Çocuk gördüğü Lamia’nın olaya bakışı Kenan’ı çok şaşırtır. Lamia’nın etkisinde kalan Kenan, basın toplantısında herkese sürpriz yapar.
Leyla olayda Cemil’in parmağı olduğunu anlar. Artık ona tahammülü kalmamıştır.
Nimet’in davetinde Kenan’la yakınlaşma fırsatı bulan Lamia çok mutludur. Aynı anda Saib Paşa’nın köşkünde büyük bir dram yaşanmaktadır.
özet gelmiş süper bir bölüm bizi bekliyor bu bölüme asla kaçırmıcam cavidanla yakınlaştı ama nimetle birlikte olucak ilk başta dimi sonra lamia ve cavidan karışık yawneyse izleyelim ve görelim...
Berfincim avilerin çok güzel olmuş
Naz Özkul özet için çok sağol
şu sahne benim ilgimi çekti doğrusu
Çocuk gördüğü Lamia’nın olaya bakışı Kenan’ı çok şaşırtır. Lamia’nın etkisinde kalan Kenan, basın toplantısında herkese sürpriz yapar.
acaba ne sürprizi yapacak
Saib paşa da böle bi durumu bile kendi lehine çevirmeye çalışıyor ya pes doğrusu
Leyla zaten geçen bölümde anlamıştı demek bu bölümde de patlayacak ii de eder,Cemil'e az bile
Arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır foruma giremedim.Çünkü bilgisayarı çökertmiştim:happy0064:happy0064Geçen bölümde D.Kye iyice bağlandım en sevdiğim 2 diziden birii.Ya cavidan ile kenan sahnesinde kriz geçirdim o ayrı üstüne lamiayı hırsızlıkla suçlamaları iyice öldürdü beni.Fragmanı bugün görmüştüm.Çok güzeldi.çapkın kenann lamiaya göz kırpıyordu:happy0064bir ara lamia ayağını bukmuştu galiba kenan ayağı iyileştirmeye çalışıyordu.o sahneden itibaren ben kenana aşk doktoru demezsem.hoş ne kadar da "aşk artık dudaklarımda dudaktan kalbe inmeyecez" desede:happy0064:happy0064:happy0064Forumu özlemişim bayağı:happy0064:happy0064bu arada pcyi çökerttimya photoshopta gitti.artık çalışma falan yapamıcam:sad53::sad53:
ay özet gelmiş çok sevindimmm acaba süpriz neee nimet de davet veriyo yada benmi yanlış anladım her hafta bir davettt ama iyi oluyoo lamiayla kenan yakınlaşıyooo mutlu o0ldumm bide inşallah sizlerde fragmanı görürsünüz çok güzel ayrıcaaa kitapı okUYOnlar için kitapın sonunda bir öykü varmış onu yazabilirmisinizzz şimdiden teşekkürlerr
Bende sonunda fragmanı izledim. Çok ilginç bir bölüm olacak. Lamia'nın utangaç hallerine bayılıyorum. Fragmanın sonunda silah sesi duyuluyordu. Bana Cemil intihar etti gibi geldi. Her ne kadar o adamı sevmesem de yine de ölmesini istemem. Hem Kenan hem Lamia ağlıyordu. Kıyamam ben onlara ya. Lamia ayağını incitmişti. Kenan tedavi ediyordu:) O sahne çok güzel olacak.
oh be sonunda fragmanı gördüm muhteşem bir bölüm öncelikle kenan ve lamia bu bölümde daha çok yakınlaşıyor cemil leylayı dövüyor kenan buna kızıyor sanırım cemile yumruk atıyor sonra iki fayton ters yönlere gidiyorlar içlerinde kenan ile lamia var ve birbirlerine bakıyorlar sonra lamia ayağını burkuyor kenan dokunuyor lamia gülümsüyor mutlu oluyor sonra kenan bir toplantıda lamiada var basının önünde keman açlıyor lamiaya göz kırpıyor ve en çok şaşırdığım sahne silah sesi duyuluyor çok güzel bir bölüm karışık anşlattım ama napyım yerlerini hatırlamıyorum neyse herkese iyi geceler...
çok güzel bi dizi ben bu dizinin ipek tuzcuoğlu ve gökhan arsoyun oynadığı filmide izlemiştim ama bunda ki lamia karakteri daha sempatik ve doğal geldi ipek tuzcuoğlu biraz iticiydi filmde ...aslı tandoğan çok başarılı rol yapıyor tebrik ediyorum onu..eee tabiii burak hakkı yıda unutmamak lazımmm o da süper oynuyo...
Çok güzel olmuşlar bitanem.Birde arkadaşlar fragmanda dizimizin harika müziğine sözler yazılmış çok güğzeldi.ama sözsüz daha etkiliyo nedense beni.Acaba jenerikte hazırlamışlarmıdır.Fragmanda silah sesi falan vardı leyla intihar etmiş olabilir.Çünkü cemil dövüyordu.Kenan bağırıyordu cemile falan:D
çok güzel bi dizi ben bu dizinin ipek tuzcuoğlu ve gökhan arsoyun oynadığı filmide izlemiştim ama bunda ki lamia karakteri daha sempatik ve doğal geldi ipek tuzcuoğlu biraz iticiydi filmde ...aslı tandoğan çok başarılı rol yapıyor tebrik ediyorum onu..eee tabiii burak hakkı yıda unutmamak lazımmm o da süper oynuyo...
Evet süper oynuyor geçen bölümde beni sinir etmeyi başardı:D:D:Dönce fragmanı gördüm sonra özeti okudum.Kenan acaba ne süpriz yapıcak.Acaba lamia ile ilgili olabilir mi?Göz falan kırpıyordu aşk dokoru fragmanda ama:D
Arkadaşlar şuan dizimizin jenerik müziğinin tamamını malum siteden dinliyorum süper ya çok etkiliyo beni.Dizide de öyle.Reytingler git gide yükseliyor.İnşallah daha da çok yükselicekk.Ayy müziğini dinleyince bişiler oluyor bana.Çok süper.İnşallah jenerik yaparlar tam süper olur
esmeer001 imzalar için teşekkürler,ellerine sağlık :img-wink:
Fragman çok etkileyiciydi.Fondaki müzik özellikle harikaydı.Lamia yine çok tatlıydı :img-in_lo Merakla bekliyorumm..
esmeer001 imzalar için teşekkürler,ellerine sağlık :img-wink:
Fragman çok etkileyiciydi.Fondaki müzik özellikle harikaydı.Lamia yine çok tatlıydı :img-in_lo Merakla bekliyorumm..
Evet çok süperdii.Bayıldım valla.photoshopum insin kurayımm imza falan yapıcam.İndirmicektim ama dizilerim için indiriyorum zaten bir dizim bitiyor:(Geriye dudaktan kalbe kalıyor artık hep D.K yaparım:D
en çok şaşırdığım sahne silah sesi duyuluyor çok güzel bir bölüm karışık
Ewet ya bende şaşırdım o silah sesi neden ve niçin geliyor bir bağ kuramadım diziyle alakalı
o silah sesi sanırım 3. bölümün sonu olacak gibi geliyor bana
çünkü esrarengiz bir durum
Ewet ya bende şaşırdım o silah sesi neden ve niçin geliyor bir bağ kuramadım diziyle alakalı
o silah sesi sanırım 3. bölümün sonu olacak gibi geliyor bana
çünkü esrarengiz bir durum
Bence leyla intihar etmiştir.Çünkü cemil çok fena davranıyordu el kaldırıyordu.Kızın canına tak etmiştri.Ama başka birşey de olabilir.İnşallah orda bitmez.Ölürüm meraktan.
nihayet özet gelmis!!:happy0064:happy0064
ama yinede özette pek cok aciklik vermemisler bence!:icon_whis
herzamanki gibi herkes fragmani görmüs bir ben göremedim, showtürk izlemenin dezavantaji herhalde!:img-pilot
Nihayet az önce fragmana denk geldim arkadaşlar. Çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor. En son Cemil'in yüzü ve silah sesi. Leyla intihara kalkışmış olabilir diye düşünüyorum ben de. Çünkü Cemil önce gülümsüyor ve sonra yüzü değişiyor. Kısa saniyelerde gördüğüm bunlar. Kenan Cemil'e yumruk atıyor, Leyla fena hırpalanıyor bu bölümde. Pazartesi gel artık.
özet için çok teşekkürler iyice meraklandım şimdi neler olucak acaba
esmeer001 imzaların harika olmuş ellerine sağlık
ben hala fragmana ratlayamadım o silah sesi ne acaba lamia ma bişi olmasında
Nihayet az önce fragmana denk geldim arkadaşlar. Çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor. En son Cemil'in yüzü ve silah sesi. Leyla intihara kalkışmış olabilir diye düşünüyorum ben de. Çünkü Cemil önce gülümsüyor ve sonra yüzü değişiyor. Kısa saniyelerde gördüğüm bunlar. Kenan Cemil'e yumruk atıyor, Leyla fena hırpalanıyor bu bölümde. Pazartesi gel artık.
Bencede silah sesinin nedeni leylanın intihar etmesi.Çok mantıklı.Şöyle olmuş oalbilir.Cemil leyla'yı durmadan hırpalar.Leylada bıkar cemilden intihara kalkışır.Bence büyük ihtimalle bu olucak.Başka ihtimal gelmiyor aklıma.
BERFİN beğenmene sevindim ben fazla güzel avatarlar yapamıyorum maalesef onun yerine yapılan avatarlardan böyle gifler yapıyorum cnm.
dün dizinin tekrarını izledim ve bence tekrarını izlemekte büyük bir zevk:)
Bencede silah sesinin nedeni leylanın intihar etmesi.Çok mantıklı.Şöyle olmuş oalbilir.Cemil leyla'yı durmadan hırpalar.Leylada bıkar cemilden intihara kalkışır.Bence büyük ihtimalle bu olucak.Başka ihtimal gelmiyor aklıma.
Kesinlikle intihara kalkışan leyla çünkü cemil çok hırpaladı onu yerlerde sürünüyordu kız. zaten röpörtajda okumuştum leyla karakterinın çok fazla kalamayacağını.Ama kenan leyla için çok üzülecek belkide gözyaşları leyla içindi.
kenan lamia'nın istediği Gecenin Hüznünü çalıyordu lamia yine utandı ama kenan'ın lamiaya olan bakışları çok güzeldi.
Ayrıca kenan cemil'i dövmekle çok iyi yapıyor fazlasıyla hakketti.
Kesinlikle intihara kalkışan leyla çünkü cemil çok hırpaladı onu yerlerde sürünüyordu kız. zaten röpörtajda okumuştum leyla karakterinın çok fazla kalamayacağını.Ama kenan leyla için çok üzülecek belkide gözyaşları leyla içindi.
kenan lamia'nın istediği Gecenin Hüznünü çalıyordu lamia yine utandı ama kenan'ın lamiaya olan bakışları çok güzeldi.
Ayrıca kenan cemil'i dövmekle çok iyi yapıyor fazlasıyla hakketti.
Bencede çok iyi yaptı.Zaten içinde kalmıştı.Geçen bölüm çok belli oluyordu.Umarım leyla ölmez.Ne kadar lamia-kenan çiftini savunsamda ölmesini istemiyorum.Dizi böyle gayet iyi dokunmasınlar.Ama ölürsede bişi diyemem:DDizi benim için yine aynı tatta olur:D
olabilir leyla intihar etmiş olabilir ama bilemiyorum süprizde olabilir.
çalışmalar harika olmuş elinize sağlık...
Bence Cemil intihar ediyor. Bana öyle geldi. Yine de belli olmaz.En umulmadık kişi çıkabilir. Özette tüyo da yok ki canım. Neyse az kaldı bekleyeceğiz ne yapalım?
Nimet’in davetinde Kenan’la yakınlaşma fırsatı bulan Lamia çok mutludur. Aynı anda Saib Paşa’nın köşkünde büyük bir dram yaşanmaktadır.
Özette böyle birşey geçiyor. Galiba ana karakterlerden biri değil intihar eden.
Bence Cemil intihar ediyor. Bana öyle geldi. Yine de belli olmaz.En umulmadık kişi çıkabilir. Özette tüyo da yok ki canım. Neyse az kaldı bekleyeceğiz ne yapalım?
daha hala fragman göremedim showtürk sagolsun ancak yarin görürüm.
neyse benim düsüncem kimse intihar etmicek leyla cemili vurabilir diye tahmin ediyorum!
Gizem~AsiYıllar 15-09-07, 17:00 arkiler birşey sorcam.merak ettim de.ben bu kitabı okumadım bu yüzdende bilmiyorum. bilen varsa söylesin.kenanın babasının intihar mektubunda
meleğim,kenan ve afife diyor.kenanın kız kardeşi falan mı var?dikkat ettim kenan niye söylemedin falan diyince kadın zaten hep eziliyodunuz buna tutunmanızı istedim.size söylemedim... falan dedi.hep 2.çoğul şahısla konuştu.
AFİFE KİM???????????
:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp
arkiler birşey sorcam.merak ettim de.ben bu kitabı okumadım bu yüzdende bilmiyorum. bilen varsa söylesin.kenanın babasının intihar mektubunda
meleğim,kenan ve afife diyor.kenanın kız kardeşi falan mı var?dikkat ettim kenan niye söylemedin falan diyince kadın zaten hep eziliyodunuz buna tutunmanızı istedim.size söylemedim... falan dedi.hep 2.çoğul şahısla konuştu.
AFİFE KİM???????????
:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp
Afife kenanın kız kardeşi.Bu bölümlerde yok ama önümüzde ki bölümlerde girer herhalde.kitabı okumadım bu arada.Bence leyla intihar etmiştir büyük ihtimalle.En mantıklısı bu.Hem cemil kenanın hayatını tamamen mahvetmeden gitmez bir yere:D
Ya arkadaşlar foruma ne oldu böyle ya.2. sayfaya düşmüşüz.Benim işim var diye giremedim ama bari siz girin.zaten bundan sonra forumu boş bırakmıcam.Resimnleride bulabilsem imza-avi falan yapıcam ama resim bulamıyorum.3. haftamızdayız.Fragmandaki sözlü müzik çok hoştu çok güzeldi.İnşallah dizimize bir jenerik yaparlar.Tam süper olucak.Bu bölüm biraz istediğimiz gidişatta ilerlicek birazda istemediğimiz.Ama sonunda ne olur bşilemiyorum.Ben birşeye daha değinmek istiyorum Nimet-kenan meselesie inşallah birlikte olmazlar.Çünkü yasak aşk afedersiniz aşk yoktu dimii aşk sadece dudaklardaydı DUDAKTAN KALBE inmicekti:happy0064kenan ne kadar öyle derse desin inicek işte varmı diyeceği:happy0064bende lafı nerden nereye doladım alemim valla.forumda yalnız olmak çok sıkıcı oulytorhaydi bir sürü aile kardeşimiz var nerdeler yalnız kaldım ya:img-cool2
evt forum ilk bölümkü gidi harketli dğeil şaşırdım valla bende resim bulamıyorum zaten multimedya bölümümüzde açılamdı çünkü çalışma resim fln yapmıyoruz.
afife kenanın kız kardeşi ama daha yok bu bölümlerde ilerki bölümlerde çıkar.
pazartesiye az kaldı show sürekli tekrarını veriyor uamrım reytinglerde artar izleyeni çok..
evt forum ilk bölümkü gidi harketli dğeil şaşırdım valla bende resim bulamıyorum zaten multimedya bölümümüzde açılamdı çünkü çalışma resim fln yapmıyoruz.
afife kenanın kız kardeşi ama daha yok bu bölümlerde ilerki bölümlerde çıkar.
pazartesiye az kaldı show sürekli tekrarını veriyor uamrım reytinglerde artar izleyeni çok..
Evet izleyeni çok.umarım reytingleri artar ki ilk bölümden bu yana artış gösterdi.bundan sonrada gösteriri.afife önümüzdeki bölümlerde bencede çıakr ortaya.bide zaten multimedya klasörümüz açılmadığı için imza falan yapamaıyorum.Resim bulamıyorum çünkü.
dudaktan kalbe pzt akşamları 20.00 de yerini aldı ve orayı kimseye bırakmayacak dizinin ilk 2 bölümünden memnunum vaat ettikleri gibi müthiş olmuş bence dudaktan kalbe bölümler ilerledikçe yerini kimseye bırakmayacak:good:
stella_56 bencede haklısın bir önceki sayfada yazdığında.bende diziyle ilgili fazla resim bulamıyorum bende o yüzden çalışma yapamıyorum .gerçi bende foruma fazla yazı yazmıyorum ama yazdığımda da çalışma ekliyorum cnm.
sonsuznur_mine 15-09-07, 23:28 bısıy sorcam dudaktaktan kelbenın fragnmanını yenı ızledım orada çalan
sarkıyı yada sarkıcının ısmını bılıyorsanız yazarmısınız
sımdıden tesekkurler...
bısıy sorcam dudaktaktan kelbenın fragnmanını yenı ızledım orada çalan
sarkıyı yada sarkıcının ısmını bılıyorsanız yazarmısınız
sımdıden tesekkurler...
toygar ışıklı.bende çok güzell çok içten valla bayılıyorumm.ilk gördüğüm an izlemeliyim dedim.birde resim çeken yokmu ya:(:(:(
arkadaşlar afife karakterini kim oynayacakkk önemli bir rolü varmı kitabı okuyanlara soruyorummm
Olabilirde olmayabilirde.Ben okumadığım için bilemiyorum tabi.Ama pek zannetmiyorum önemli bir rol alacağını.
Dizimize az kaldı.ama forumda da çok az kişi var.şimdi burası taşacaktı.herkes bölüm yorumlarını yapacaktı.2. sayfaya düşümüşüz ya.
dizi iyi bir başlangıç yaptı bu arada müzikleri bulabileceğimiz bir yer var mı özellikle gecenin hüznü çok hoş olmuş
umarım bu dizi yaprak dökümü kadar iyi reyting alır Reşat nuri G. in bu eserini en az yarak dökümü kadar beğeniyorum:good:
dizi guzel konusu hos...
tek su basroldeki oyuncuya cok kiziyorum... hani kenana asik olan..
keske eski sevgilsini geri donseydi.. o daha cok yakisiyor onun yanina...
ama tek merak ettihim sey.. kitapta onun hakkinda fazla birsey yazmiyor tek onun yuzunden kenan boyle aska kusmus//
bu diziyi birgün bölümünde izlemek nasip olmadı hep tekrarlarını izleyebiliyorum ama 2.bölümdeki o sahne neydi öyle :img-in_lo yani şu kenan'ın cavidanla yakınlaştığı sahne felaketti yani.
dizi hoşuma gidiyor, romanı okumadığım için bilmiyorum, birebir sadık kalınarakmı çekiliyor romana söylerseniz sevinirim, lamia karakteri normalde de bu kadar küçük ve utangaç mı, deli ediyor o halleri beni :D
ceren durul 16-09-07, 18:34 eger fragman malum sitelere eklenmisse banada yollayabilir misiniz
bir zahmet ben her yerde ariyorum ama bulamiyorum ....
özeti nerde bulabilrim ama
multimedia bölümü ne zaman acilacak yaaaa
neyse simdiken tesekürler .... :icon_whis:
Evet yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmiş.bildiğiniz gibi yarın okullar açılıyor ve ben pek giremicem ama bölüm yorumumu yapmak için gelicem tabi.fragman galiba nete düşmedi bilmiyorum.gördüğüm için bakmadım.bence lamia ile kenan daha iyi lamia aslında 18 yaşında 12 değil:D:D
arkadaşlar sesli fragmanıda gördüm çok güzeldii muhteşem bir bölüm bizi bekliyorrr bilmeyenler için anlatıyımm
leyle boşanmak istiyor sanırımm hüseyin kenanın dayısada babanın bana bir sürü borçu var boşanamazsın gibi bişeler diyooo
leylanın kocası şey dedi sanırımm kenan küçük kızlardanmı ne hoşlanıyoo öyle bişeydi kenan o yüzden vuruyoo
sonra lamia diyoki herşey olmuş o senin babann diyo sonra kenan gazetecilere de gururla o benim babam diyo
bu kadAR hatırlıyomm yanlışsa afolaaaherkese iyi gecelerrrrrrr
Sesli fragmanı henüz göremedim. Bu akşam dizimiz var ne güzel. Çok heyecanlı bir bölüm olacak. Umarım reytingler iyi gelir. Saat 20:00 olsa da izlesek.
Ortaokul yıllarında 'Dudaktan Kalbe' romanını okumuş biri olarak, zevkle izliyorum diziyi. Yıllar önce Trt'de de dizi halinde izlemiştik. Yanılmıyorsam Hüseyin Kenan karakterini Tarık Tarcan oynamıştı. Yanılıyorsam, düzeltin arkadaşlar. Lamia karkaterini de şimdi hatırlayamadığım, o zaman da, ilk kez ekranda gördüğümüz bir oyuncu canlandırmıştı. Kaliteli bir yapımdı. Ama, bu 'Dudaktan Kalbe', daha sıcak, daha samimi geldi bana.
Burak Hakkı'yı çok yakıştırdım 'Hüseyin Kenan' rolüne. Diğer oyuncular da uymuşlar. Hatırladığım kadarıyla, romanda olmayan veya fazla yer almayan karakterler de var dizimizde. Eee tabii, bu bir dizi olduğu için, olayların daha uzun uzun işlenmesi gerektiği için, karakterler ve onların rolleri de artabiliyor. Yüzde yüz romana bağlı kalınması imkansız...
Bu akşamı yine merakla bekliyorum. Nostaljik bir tat almak isteyen herkesin de severek izleyeceğini düşünüyorum bu diziyi.
GAZEL_KEREMCEM 17-09-07, 13:11 fragman çok güzel.dizi süper.lamia'nın utangaç hallerine bayılıyorum...aşk dudaktan kalbe inmeli....:)
akşamı iple çekiyorum. bu diziye gerçekten bayılıyorum. öncedenn de söylemiştim; aslı tandoğan gerçekten harika oynuyor.
Yaşasın bu akşam dizimiz var.ödevlerimi hemen yapıp izlicem.Süper bir bölüm bizi bekliyor.Çok heyecanlıyım.Demek leyla boşanmak istediğinde saib paşa babanın bir sürü borcu var boşanamazsın dediğinde birşey daha ortaya çıkıyor.Demek leyla babasının borcu için evlenmiş cemille.
krmcmkolik 17-09-07, 16:18 evet yaa bu akşam dizimiz varr ya bi tarafta fesuphanallah bi tarafta dudaktan kalbee ama galiba dudaktan kalbeyi izlicemm bakalım neler olucakk
ben 2 bölümün tekrarını da cuma gece 12de izledim :img-yes: başka var mı bilmiyorum.
bence cok güzel bi dizi. basladigindan bari izliyorum zaten. keske reytingler biraz yükselsede, icimiz rahatlasa. yayindan kalkmasini asla istemem..!!
ay birazdan dizimiz başlıcak heyecanla bekliyorum sesli fragmanı görmedim ama zaten birazdan başlıcak tamamen izlerim :D
fragman yanıltıyor kenan cemile leyla yüzünden vurmuyor demekki ay süper bir bölüm neyse yrn girer yorum yapıcam ama pek giremicem malum okul...
herkese iyi seyirler ve umarum iyi reytingler gelir...
Ay şoklardayım. Leyla Cemil'i vurdu inanmıyorum. Gerçi haketti ama Leylaya yazık. O adama bişey olmaz. Kızcağızın başı yanar. Haftaya ne olacak çok merak ediyorum. Güzel bir bölümdü. Ama kitaptan iyice uzaklaşmaya başladılar sanki. Yine de güzeldi. Bakalım reytingler nasıl gelecek?
Ay çok güzel bölümdü.Lamia kenana'a papatya verdi almayınca yanlış anladı ama sonra günahını aldığını anladı.şu nimet varya şu nimett abayı yaktı kenana sırf bu yüzden ortalık çok karışacak.Kenanın basın toplantısında ağladım ya çok duygsaldı.Lamianın sözlerini söylmesi alçak gönüllüğünü gösterdi.a |