Tüm Versiyonu Göster : Dudaktan Kalbe (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

Cey0}
05-10-07, 19:06
gerçekten bu lamiayı suçlama durumu aklıma gelmedi değil ama kitapda annesi ölünce lamiayı isteyen kenan inşallah dizide onu suçlamazzz inşallahhh
İnşallah çünkü kız zaten yengesinden çekeceği kadar çekiyor.Birde kenan üzmesin lamişi.Resim çeken arkadaşlar varsa eklesinde çalışma yaplaım forum boş kalmasın dimi.

sultansss
05-10-07, 20:42
gerçekten bu lamiayı suçlama durumu aklıma gelmedi değil ama kitapda annesi ölünce lamiayı isteyen kenan inşallah dizide onu suçlamazzz inşallahhh

benim de aklıma gelmedi değil...

çünkü annesinin öldüğünde lamia ile teknede mahsur kaldı ve annesinin öldüğünü öğrenmeden bile kızmıştı kınalı yapıncak'a : "eh be çocuk neden bindirdin ki bu tekneye falan dedi"

sanırım bu konuda lamia'yı suçlayacak:sad53:

gamzem497
05-10-07, 20:48

canım benim de aklıma geldi zaten bahsetmiştim de önceden

umarım kenan onu suçlamaz

ya da

lamia kendi kendini suçlamaz

!!SévNuR!!
05-10-07, 20:51
Arkadaşlar dizimiz süperrr evet ama günü kötü olmuş yaaa :icon_sorr mesela ben pazartesi günü olduğu zaman ne güzel izliyordum ama malesef çarşamba günü başka dizi izliyorum o yüsden günü başka bi güne alınsa çok iyi olurdu yaa :icon_sorr

gercek
06-10-07, 11:10
Bugün saat 17.00'de dizinin tekrarı var. İzlemek isteyenlere duyurulur.

Ayrıca dizinin günü tekrar değişsin diyenlere katılmıyorum. Dizinin günü de saati de iyi. Raitingler çok da aşağılara inmiş değil farkındaysanız. Sadece sıralamada geriledi. Pazartesi oynarken 3.50'nin üstüne çıkmamıştı ama geçen hafta 10'ncu sıradaki ratingi 4.20'ydi. Ben de maç dolayısıyla sıralamanın gerilediğini düşünüyorum. Ayrıca çalışma yapan arkadaşlar yalnizca Lamia, Kenan ve Leyla uzerine calisiyorlar. Dizide baskalari da var. Mesela ben Cemil, Saib pasa ve Nigmet hayraniyim. Becersem ben de calisma yapicam ama maalesef. Neyse bu da boyle kucuk bi istek olsun. Herkese guzel bir gunbye

diemcarpe
06-10-07, 11:25
herkes aynı fikirde ama ne bilim lamişin suçu yokki ne bilsin hem zaten o kenana gel demedikiii o geldiii hem o güzel sarılma sahnelerinden sonra ben lamişe kızmasına dayanamammm ayrıca resimler çok güzel ekleyen arkadaşın eline sağlıkk

Cey0}
06-10-07, 14:11
herkes aynı fikirde ama ne bilim lamişin suçu yokki ne bilsin hem zaten o kenana gel demedikiii o geldiii hem o güzel sarılma sahnelerinden sonra ben lamişe kızmasına dayanamammm ayrıca resimler çok güzel ekleyen arkadaşın eline sağlıkk
Evet lamia kenana ben sana bin demedim ki sne bindin diyebilir ama kınalı yapıncak işte ölse bile söylemez allah koruusn.dizinin günü ve saati zorda olsa çok giyi değişmesin.Ben n eolurs aolsun izliyorum zaten:)

diemcarpe
06-10-07, 14:41
Evet lamia kenana ben sana bin demedim ki sne bindin diyebilir ama kınalı yapıncak işte ölse bile söylemez allah koruusn.dizinin günü ve saati zorda olsa çok giyi değişmesin.Ben n eolurs aolsun izliyorum zaten:)

haklısın kınalı yapıncak ölsede demez belkide kenan üzgün olur ya sinirli sözler sarfederrr ama sonra özür dilerr çünkü cidden lamişin suçu yokk kader böyleymişşşş

Güneş-07
06-10-07, 15:52
çalışmalrınız çok güzel olmuş zen nure ve latifenaz süper hepsi...
bencede kenan önce lamiayı suçlayabilir ama önce şoku atlatmaya çalışır lamia ynaında olmaya çalışır ama sonra neler olur bilemem ama umarım kötü bişiy olmaz bence eğer kenan lamiayı suçlarsa lamia kırılır zülür sonra kenan özür diler ondan ve yakınlaşma olabilir aralrında aynı teknede olduğu gibi...belkide iyi olur yinede kınalı yapıncak üzülmesin...

ZEN_NURE
06-10-07, 20:43
latifenaz çalışmalar çok güzel ellerine sağlık cnm dudaktan kalbe buğünde vardı umarım izlemeyenler izlemiştir bence kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi.bende izleyemedim ama ertesi netten izlemiştim bence kenan lamiayı suçlamaz ama lamia kendini suçlayabilir

_Leyla_
07-10-07, 09:02
Dün tekrarini izledim, ne güzel diziymis bu yaa, bundan sonra hic kacirmicam:D:D artik kacirdigim bölümleri de internetten izlerim.

GİZO
07-10-07, 16:29
Latife ablam çalışmaların çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Dudaktan Kalbe'nin fragmanını bende göremedim sanırım akşam verecekler.Gerçi neler olacağını tahmin edebiliyorum.Kenan'ın yaşamı annesinin ölümünden sonra değişecek.Cemil ise yaptığı hatayı anlayacak belki kenan'dan özür bile dileyebilir sonuçta leyla ile kenan kaçtı diyerek ortalığı ateşe veren kendisiydi.

saib paşa umarım kenan'a kötü davranmaz belki leyla'ya kızabilir ama cemil umarım durumu açıklar kötü birşeyler olmadan.Lamia ise kenan'ın bu zor günlerinde yanında olacak umarım kenan lamia'ya kötü davranmaz sonuçta kendi bindi sandala.

xKubrax
07-10-07, 17:09
Arkadaslar bisey sorucam.. En son oyniyan bolumun fragmaninda bi muzik caliyordu, cok hosuma gitmisti.. Ben Ozcan Deniz'in sesine benzeetim ama tam emin diilim.. Birisi yardimci olabilirmi lutfen.. ?

GİZO
07-10-07, 17:30
Arkadaslar bisey sorucam.. En son oyniyan bolumun fragmaninda bi muzik caliyordu, cok hosuma gitmisti.. Ben Ozcan Deniz'in sesine benzeetim ama tam emin diilim.. Birisi yardimci olabilirmi lutfen.. ?

şarkı özcan Deniz'e ait zaten sonunda yazıyordu.Dizimizin Gecenin Hüznü adlı şarkısı çok güzel.Sonunda çalan müzikte güzeldi tabi.

Cey0}
08-10-07, 05:23
Evet gecenin hüznü süper.Bayılıyorum dinlediğimde diken diken oluyor tüylerim.Dizimizde süper vala ne denilebilir ki:):):)Fragmanı görürüz de ben göremem hep en son zamanlarda görürüm nedense:)

gercek
08-10-07, 08:39
delfin 23 eklediğin yazı için teşekkürler. Umarım önümüzdeki günlerde gerçekleşecek yaprak dökümünün içinde bizim dizimiz olmaz. Umarım bu hafta çok iyi bir izlenme payı ve çok iyi bir raiting oranı yakalar. Mehmet Güler'in en çok "seyirciye yazık oluyor" cümlesine katılıyorum.

diemcarpe
08-10-07, 11:16
hayır olmazz büyük haksızlık olur dizimiz yayından kalkmamalıı bu saygısızlıktır emeğe başarıyo romana oyunculara reşat nuri gültekine saygısızlıkkk kalkmaz inşallah ama böyle haberleri duyunca insan üzülüyooo vede korkuyooo offf fragmanda ortalıkta yok

lovablebuterfly
08-10-07, 12:06
hayır olmazz büyük haksızlık olur dizimiz yayından kalkmamalıı bu saygısızlıktır emeğe başarıyo romana oyunculara reşat nuri gültekine saygısızlıkkk kalkmaz inşallah ama böyle haberleri duyunca insan üzülüyooo vede korkuyooo offf fragmanda ortalıkta yok

dizideçalan şarkı özcan denizin şarkının adı karşılıksız aşk ..daha önce bu şarkılara bi sitede özel klip yapıldı izleye bilirsin..

ya bu arada bu yayından kalkma meselesi ne arkadaşlar anlamadım kim dedi yayından kalkıcak diye yada nerden çıktı bu söylenti dogruysa çok üülürüm..:icon_sorr

judithtimoz
08-10-07, 13:06
Böyle kaliteli ama şansız dizilere çok yazık olacak. Reytin kurbanı. İnşallah kaldırılmaz. Konusu, kadrosu, müziğe çok güzel. İnşallah sonuda iyi biter :icon_whis

bal ozu
08-10-07, 13:11
bugünkü vatan gazetesinde yazıyordu reytingi 5 in altında izlenme payı 15 altına düşen diziler yayından kaldırımaya mahkum demek istiyorlar

ZEN_NURE
08-10-07, 14:08
ya böyle kötü şeyler düşünmeyin dizimiz kaldırılmayacak geçen hafta şampiyonlar ligi vardı o yüzden reytingler kötü oldu ama bu hafta düzelir

Cey0}
08-10-07, 14:37
Arkadaşlar dizinin kalktığı falan yok.Bu sadece bir köşe yazısı.Dizimizin reytingleri çok güzel ama sıralaması kötü.Bunun nedenide şampiyonlar ligi.Hem merak etmeyin dizi K-A-L-K-M-A-Z

ayrılık_87
08-10-07, 17:37
Gelecek bölümler çok daha iyi olacak. Dizinin asıl hikayesi henüz başlamadı. Bizi çok hüzünlü bölümler bekliyor. Eğer hikaye senaristler tarafından iyi aktarılabilirse dizinin reyting sorunu olmaz ekrandaki yerini garantiler...

betül kocak
08-10-07, 18:43
fragmani sonunda gördüm cok güzel bir bölüm kenan insallah lamiaylan oynamaz ve rayting olayina gelince arkadaslar benim bildigim yaprak dökümününde raytingleri önceden cokta iyi degildi sonra raytingler kirmaya basladi tm bizim dizimiz rayting kiramaz ama sonradan raytinglerin iyi olacaktir

Cey0}
08-10-07, 19:31
Ayy ayy bende gördüm fragmanıı başlarda kenan annesini toprağını eline alıyordu afife gelmişti abi kardeş sarılıyordu birbirlerine.Lamia kenana hep benim yüüzmden falan diyordu kenan bişi dmeiyordu kenan ve cavidan evlenme kararı aldılar lamia çok ağladı.Bir ara ywngesine ölürümde nazımla evlenmem ben onu sevmiyorum.ben kenanı seviyorum dedi.ve en sonunda en güzel yeri kenan lamiaya çok güzelsin diyordu.lamia bırakın beni kenan bey diyordu kenanda artık çok gçe diyordu ve sonunca mucxx muccxx xayy çok güzeldi.Bu bölüm her zaman kinden daha da çok süper olucak.Vede bir gelişme daha oldu leyla ve cemil birbirlerine sarılıyordu leyla kenanın veridği hep saklkadığı çiçeği attı cemil ile leylanın arası düzeldi.Süper ya bu bölüm hala etkisindeyim fragmanın:)

Cey0}
08-10-07, 19:34
Fragmanda kenan lamiayı öpüodu en sonunda.
Evet valla eridim yinee:):)Öldümm öldümmm bizim kınalı yapıncak çok güzeldi bu bölümde yine saçları açıktı:):):)Şu kenan inşallah oyun oynamaz lamişe yoksa bu gidişle elimde kalıcak:)

SELXX
08-10-07, 19:44
Resim ekleyen, çalışma yapan herkesin ellerine sağlık. Bence dizimizin raytingi bu hafta düzelir, geçen hafta maç vardı. Ama, umarım Çarşamba akşamları sık sık önemli maçlar olmaz. :img-wink:

GÜL GÜZELİ
08-10-07, 20:03
Ayy ayy bende gördüm fragmanıı başlarda kenan annesini toprağını eline alıyordu afife gelmişti abi kardeş sarılıyordu birbirlerine.Lamia kenana hep benim yüüzmden falan diyordu kenan bişi dmeiyordu kenan ve cavidan evlenme kararı aldılar lamia çok ağladı.Bir ara ywngesine ölürümde nazımla evlenmem ben onu sevmiyorum.ben kenanı seviyorum dedi.ve en sonunda en güzel yeri kenan lamiaya çok güzelsin diyordu.lamia bırakın beni kenan bey diyordu kenanda artık çok gçe diyordu ve sonunca mucxx muccxx xayy çok güzeldi.Bu bölüm her zaman kinden daha da çok süper olucak.Vede bir gelişme daha oldu leyla ve cemil birbirlerine sarılıyordu leyla kenanın veridği hep saklkadığı çiçeği attı cemil ile leylanın arası düzeldi.Süper ya bu bölüm hala etkisindeyim fragmanın:)

cnm yazdıklarına bakıılırsa kenan sarhoş galiba beklenen an geldi hani lamınanın kenandan çocuk sahibi olacagı anlar yaklaşıyo lamia bırakın beni demiş kenanda artık çok geç diyip öpmüşş buda demektir ki mantıklı düşünemiyo kenan bence hiçde güzel degil bu bakalımm anlarızz elbet neler olup bittigini..

Cey0}
08-10-07, 20:07
cnm yazdıklarına bakıılırsa kenan sarhoş galiba beklenen an geldi hani lamınanın kenandan çocuk sahibi olacagı anlar yaklaşıyo lamia bırakın beni demiş kenanda artık çok geç diyip öpmüşş buda demektir ki mantıklı düşünemiyo kenan bence hiçde güzel degil bu bakalımm anlarızz elbet neler olup bittigini..
Evet ama naparsın.İnşallah herşey fragmandaki gibi değildir.Yani kenan zorla öpmemiştir lamiş.Yoks aelimden kalıcak.

gamzem497
08-10-07, 20:10
demek fragman verildi ya süper

beklenen an kenan lamia yakınlaşıyor hımm

cavidanla kenan evlilik kararı alıyomuş

farkında mısınız bilmem ama dizinin en heyecanlı yerleri geliyor

biraz hızlandırmışlar gibi geliyor bana (konuları)

ah ah lamişimi artık hep gözyaşı bekliyor of of :img-cray:

ben daha göremedim umarım en kısa zamanda görürüm

GÜL GÜZELİ
08-10-07, 20:14
Evet ama naparsın.İnşallah herşey fragmandaki gibi değildir.Yani kenan zorla öpmemiştir lamiş.Yoks aelimden kalıcak.

yaa inş zorla öpmemiştir o zaman romana göre gidiyolar demektir buda hazimn bi son önce lamia ve kananı sonrada bizi bekliyo demektirr ıyy kenana acımam lamişe çekdirdikleri için ama lamişe acırım ya zavallım annesiz babasızz içinde bi tek aşkı var onunla yaşıyooo çok masummm biri kenan nasıl kıyar lamişimize yaaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

gamzem497
08-10-07, 21:10
zennure, stella_56 çalışmalarınız için tşkler

ya sonunda fragmanı özlem_1990 sayesinde bende gördüm

kenan orda kesin alkollü bundan eminim

cavidanla evlenecek olan kişi nasıl olurda böle rahat hareket eder anlamıyorum doğrusu

ah lamiş ah üzüleceksin canım benim uzak dur canlı bombadan :img-yes: :):):)

ozlem_1990
08-10-07, 21:54

cavidanla evlenecek olan kişi nasıl olurda böle rahat hareket eder anlamıyorum doğrusu

evet orada kenan alkolü cünkü romani okumustum! ama cavidanla evlendikten sonra lamiyaya asik oldugu anlayacakmis!

Sweet Bunny
09-10-07, 01:02
Az önce Özeti okudum.
Nimet hanim kiskaniyomus Lamiyayi.
Lamiayi degilde Cavidani kiskansa daha iyi olurdu ama,
zaten herkes Lamianin üzülmesini istiyo.
Lamia cook üzülecek cok.

Allah Askina kimsede yok mu ya Fragmanin Linki?
Ariyorum Ariyorum,birtürlü bulamiyorum.Kafayi yicem yakinda.

Cey0}
09-10-07, 05:44

çok teşekkür ederim canı bencede alköllü
yada cavidanı seven kişi geldi bişi yaptı ondan sebep yani ama %99 alkol bence alkol kötülüğün anasıdır diye boşuna söylememişler.Fragman nete düştü arkadaşlar malum siteye dudaktan kalbe 6. bölüm fragmanı yazınca çıkıyor.Ben tekrar izledim elim ayağıma dolaştı valla

Cey0}
09-10-07, 05:47
Dudaktan Kalbe 6. Bölüm Özeti

Gece Lamia’yla baş başa denizin ortasında mahsur kalan Hüseyin Kenan döndüğünde acı haberle sarsılır. Saib Paşa kardeş acısıyla yıkılmıştır. Annesinin ölümüne neden olan olay Kenan’dan gizlenir. Vicdan azabıyla kıvranan Cemil teselliyi Leyla’da bulur.

Lamia ise Kenan’ın annesinin son anlarında yanında olamamasından kendini sorumlu tutmaktadır.

Kenan’ı Lamia’dan kıskanan Nimet O’na cephe alır. Bugüne kadar hep koruyup kolladığı Kınalı Yapıncak artık can düşmanı olmuştur.

Kenan kendisini en acı gününde yalnız bırakmayan Cavidan’ın rüzgarına kapılır. İlişkileri hiç beklenmedik bir şekilde ilerler.

Lamia, Nimet’in kışkırtmasıyla kendisine eziyet eden yengesine daha fazla tahammül edemeyeceğini anlar. Evden kaçan Lamia’nın yolu yine Kenan’la kesişir. Bu karşılaşma ikisinin de hayatını değiştiren olayların başlangıcı olacaktır.

Yine süper bir bölüm bizi bekliyor arkadaşlarr:happy0064:happy0064

elifile
09-10-07, 08:57
Dudaktan Kalbe 6. Bölüm Özeti

Gece Lamia’yla baş başa denizin ortasında mahsur kalan Hüseyin Kenan döndüğünde acı haberle sarsılır. Saib Paşa kardeş acısıyla yıkılmıştır. Annesinin ölümüne neden olan olay Kenan’dan gizlenir. Vicdan azabıyla kıvranan Cemil teselliyi Leyla’da bulur.

Lamia ise Kenan’ın annesinin son anlarında yanında olamamasından kendini sorumlu tutmaktadır.

Kenan’ı Lamia’dan kıskanan Nimet O’na cephe alır. Bugüne kadar hep koruyup kolladığı Kınalı Yapıncak artık can düşmanı olmuştur.

Kenan kendisini en acı gününde yalnız bırakmayan Cavidan’ın rüzgarına kapılır. İlişkileri hiç beklenmedik bir şekilde ilerler.

Lamia, Nimet’in kışkırtmasıyla kendisine eziyet eden yengesine daha fazla tahammül edemeyeceğini anlar. Evden kaçan Lamia’nın yolu yine Kenan’la kesişir. Bu karşılaşma ikisinin de hayatını değiştiren olayların başlangıcı olacaktır.

Yine süper bir bölüm bizi bekliyor arkadaşlarr:happy0064:happy0064

Vay bea...
Özet gelmiş...
Hemde bomba gibi gelmiş...
Dün akşamda fragmanı gördüm.
İşler iyice sarpa sarıyor.
Hadi hayırlısı:):):)

SELXX
09-10-07, 10:08
Özet için teşekkürler Stella_56.
Fragmanı da izledim. Çok güzel bir bölüm bekliyor bizleri.
Özet'e göre, Nimet kötü davranmaya başlayacakmış Lamia'ya. Zavallı kızcağız.

diemcarpe
09-10-07, 12:09
işler iyice karışıyorrr çok güzel olucak çok merak ediyorumm ama sanki işler kitaba göre fazla hızlı karışıyorr bakalım ne olucakk
çok geç kınalı yapıncak
bu söz herşeyin anahtarı
çok geççççççççççç

merve_polat
09-10-07, 12:24
işler iyice karışıyorrr çok güzel olucak çok merak ediyorumm ama sanki işler kitaba göre fazla hızlı karışıyorr bakalım ne olucakk
çok geç kınalı yapıncak
bu söz herşeyin anahtarı
çok geççççççççççç

özet gelmiş:happy0064bence bu bölüm kesinlikle kilit bölüm olucak bu bölümden sonra herşey değişicek (artık çok geç) lafı bence herşeyi değitiren laf olucak.cemille leyla sarmaş dolay (kıyamet alameti) hadi bakalım hayırlısı...

ozlem_1990
09-10-07, 13:23
özeti paylastigin icin tskler süper bir bölüm bizi bekliyor! ve arkadaslar ikinci fragman cikmis galiba gören varmi?

_KeNNy_
09-10-07, 13:30
Özet için teşekkürler.
Sanıyorum ki güzel bir bölüm olacak ve yine sanıyorum ki ben izleyemeyeceğim!:[
Artık siz bana anlatırsınız diye umuyorum.
Cavidan da sinir etmeye başladı artık beni:/
Neyse hepinize iyi seyirler:)

mehmetaslan_ben
09-10-07, 15:10
ay özeti okudum
nimet 2 -3 bölümdür beni sinir ediyo offfffff
lamiş bu bölüm napcak bakalım kenannn ewlenme teklifi inanmıyorum
yaa gelsin artık yrn

Cey0}
09-10-07, 15:11
dalya_01 imzan süper olmuş.
Evet artık herşey çok geç kınalı yapıncak lafı
yeni olayların başlangıcı olucak.Ve herşey çok karışıcak çok heyecanlandım yarın D.K var:)
Kenan'a gıcık oluyorum desem yeri var.
Ya adam evleniyor yaptığına bak.
Lamişi üzecek yine:(

merve_polat
09-10-07, 15:20
dalya_01 imzan süper olmuş.
Evet artık herşey çok geç kınalı yapıncak lafı
yeni olayların başlangıcı olucak.Ve herşey çok karışıcak çok heyecanlandım yarın D.K var:)
Kenan'a gıcık oluyorum desem yeri var.
Ya adam evleniyor yaptığına bak.
Lamişi üzecek yine:(

ben o soğuk nevalede ne buluyo anlamıyorum kadın parası var diya kendini klopatra zannediyo resmen evlenme teklif etti kenana.nerde görülmüş kadının evlenme teklif etttiği abzürt bişiy yaani...

diemcarpe
09-10-07, 17:01
afifede belli oldu kenanın sarıldığı kişi sanırım ben daha önce görmüştümm açıkçası nimet hanıma bende sinir oluyorumm lamişe yaptıklaklarına bak kız senin için yalanlar söylesin sen ona nasıl davrann artııııııııııı cavidanada sinir oluyorumm cidden kendini bişe zannetiyorrr bari olsa lafım özge özdere değil cavidan hanıma
bide hikaye biraz çabuk ilerliyo gibi inşallah sonu güzel biterr

ZEN_NURE
09-10-07, 20:17
sonunda fragmanı gördüm bencede çok heyecanlı bir bölüm olacak ama budan sonra lamiamız çok üzülecek galiba
sezenbaşer cnm eklediğin resimler için sağol bu arada ceydacım hani çalışmalar

Cey0}
09-10-07, 20:18
Arkadaşlar bugün Cine5te daha demin dudaktan kalbenin set ortamını verdiler.Baştan sona kadar izledim.Aile gibiydiler.Zaten dizi çekimlerden 2 gün önce kaynaşmak için kampa çıkmışlar.Ve sette rolleri iyi yapmak için yarışıyorlarmış.Kazana'a yönetmen çikolata veriyormuş.çikolataları hem burak kazanıyordu:happy0064Aslı yönetmene sarılıp çikolata çikolata diye yalvarıyordu çok şekerlerdi:happy0064:happy0064:happy0064

sude_19
09-10-07, 20:23
ya fragmanı izledim de kafam karıştı neler oluyor yahu.

cavidan hanım kenana evlenme teklifi ediyor, hey gidi dünya artık bayanlar ediyor evlenme teklifini :D

kenan beyimizde evlenelim diyor, sanki hadi çıkalım, gezelim der gibi,

sonra da gidip lamia'yı öpüyor, ee bu da rüya değil herhalde saçma olurdu, gerçek muhakkak ki

iyi de nasıl oluyor bu, her gördüğünde acayip bakıp ardından da "ne şeker çocuk değilmi" diyen dedem miydi ?

ilginç gerçekten merakla bekliyorum.

gamzem497
09-10-07, 20:28
stella_56 şimdiden tşk canım

e biraz zahmet olacak ama forum canlanır hem biraz dimi ama:img-yes:

sana şimdiden kolay gelsin

cavidan da çok yüzsüzmüş yaaa

baksanıza kaşla göz arasında kenana evlilik teklifi ediyor

yüzsüz şey nolcak:icon_whis :)

Cey0}
09-10-07, 20:31
Evet çok yüzsüzz kenanın annesinin cenazesinde gördük taş kadın ne olucak.Videonun yüklenmesine çok az kaldı %86 oldu

Cey0}
09-10-07, 20:37
Videoyu yükledim onaylansın resim çekip koyarım resimleir ondan sonra da çalışma yapalım.Forum canlansın dimi:)Cavidanı öldüresim geliyor başka bir mesela hem soğpuk taş gibi hemde gurursuz bir kadın bir erkeğe benimle evlen dermi kenanda a zdeğil tamam evlenelim dedi hemen:(

gamzem497
09-10-07, 20:50
evet ya kenan da az değil hani

kenan için şu geçerli körün istediği bir göz Allah verdi 2 göz

yani cavidan hem prenses hem de alımlıya (bence o kadar da alımlı değil bi kere lamiş daha hooooşşş)

o bakımdan söyledim

Cey0}
09-10-07, 21:08
dizinin oyuncularından olsa gerek hiç izleyesim gelmiyor
Kararına saygılıyım ister izler ister izlemezsin ama oyunculard ane buldun onu anlamadım neyse sevmiyorsan bizim yapacağımız bişi yok arkadaşım bu foruma girmezsin olur biter.Kavga ortamı çıkrmanın lüzumu yok:)

gamzem497
09-10-07, 21:11
stella canım imzan güzel olmuş

çok tişkür

asıl kenana sen lamiayı ağlatmaya başlayınca sinir olcaksın

bence şimdiden sinir olma derim

sonra öldürmeye kalkarsın hapse girersin sonra da forum sensiz kalır (Allah korusun tabi ):img-hyste

Cey0}
09-10-07, 21:14
stella canım imzan güzel olmuş

çok tişkür

asıl kenana sen lamiayı ağlatmaya başlayınca sinir olcaksın

bence şimdiden sinir olma derim

sonra öldürmeye kalkarsın hapse girersin sonra da forum sensiz kalır (Allah korusun tabi ):img-hyste
:):):):)ay ilahi cnaımy a ben kenanı hiç öldürerek ona iyilik yapar mıyım önce eziyet ederim görsün dünya kaç bucak:):)Çapkın şey.Bu evlenirse daha bete rolur söylemesi iyice azıttı zaten:):)Ben senarist olcaktım bak ne yapıyordum kenana:):)

gamzem497
09-10-07, 21:17
yani demek istiyorsun ki öldürüpte kurtarmam süründürürüm diyosun stella

bravo canım seni ayakta alkışlıyorum valla tebrik ederim doğrusu :img-clapp:img-clapp:img-clapp :img-hyste:img-hyste

bence en doğrusunu yaparsın

öldürmek onun için mükafat olur yaa

tender
10-10-07, 00:14
bir sey anlamadim show tv fragman veriyor 22.15 diye yarim saat sonra bir fragman daha Dudaktan Kalbe Yarın 22.00 diye sonra 15 dakka sonra gene 22.15 .!!

tender
10-10-07, 00:17
Bu arada yeni bölümü bende iple çekiyorum. Cavidan Kenana evlenme teklif ediyor. Kenan da evlenelim diyo fragmanda delirdim resmen . Ya adam acelen ne .Lamia Yıkılır kesin.
Bu arada her ne kadar sinir olsam da Lamia ya bakan kırmızı saclı kadın cok iyi oynuyor

gercek
10-10-07, 07:23
bir sey anlamadim show tv fragman veriyor 22.15 diye yarim saat sonra bir fragman daha Dudaktan Kalbe Yarın 22.00 diye sonra 15 dakka sonra gene 22.15 .!!

Çok haklısın arkadaşım. 22.15 başlıyacak diyorlar ama iki haftadır 21.55'te başlıyor dizi. Hoş önce özet veriyorlar asıl bölümün başlaması 22.10 gibi filan oluyor nedir bu dengesizlik ben de anlayabilmiş değilim. Üstelik Show TV kendi sitesinde dizinin özetini bile vermiyor. Bu gün değişmediyse hala 4.bölüm özeti duruyor.

Sezenbaşer resimler fragman resimleri için çokteşekkürler. Hepsi de çok kaliteli ve güzel.

Akşamı iple çekiyorum. Umarım bu akşam raitinglerimiz artmış olur. Ve bundan sonra raiting lafı etmeden dizimizi rahatça izleriz.

döndü
10-10-07, 08:38
heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor bakalım lamia neler yaşayacak veya neler yaşatacaklar bence kenan onu kullanacak..ve kendiside cavidan ile evlenecek yani küçük kınalı yapuncağımız acıları çekmeye başlayacak canım yaa:sad53:

GÜL GÜZELİ
10-10-07, 09:31
heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor bakalım lamia neler yaşayacak veya neler yaşatacaklar bence kenan onu kullanacak..ve kendiside cavidan ile evlenecek yani küçük kınalı yapuncağımız acıları çekmeye başlayacak canım yaa:sad53:

cnm herşey romandaki gibi oluyo malesef yani lamia kenan aşkının yaşayacagı ümidim kalmadı sonunda kenan ölüme lamiş başka adama gidicek biz napıcaz kestiremiyorum şimdilik yaa ne olurdu romana göre gitmeselerdi biz romanda neler oldugunu merak etsek alır direk kitabı okuruz tvde tekrarlamalarına ne gerek varki hem lamişe yazık yaa sevmedigi bi adamla evlenmek istemiyo diye kenana sıgındı kurtulurum sandı ne suçu günahı vardı ki kenan züppesi zavallı lamişi daha beter bi uçuruma itti anlamıyorum yani bide cavidanla evlenmeye karar verdi güya aşk onun için sadece dudaklarda kalıyodu asla kalbe inmicekti o zaman cavidanla evlilik nerden çıktı şimdi romana göre cavidanla evlendikten sonra lamişe aşık olucak kızın hayatını daha beter mafedicek ahh kenan ahh yada ahh senarist abilerim ablalarım ahh mı demeliyimm:)

diemcarpe
10-10-07, 11:16
açıkçası ben romanda çok etkilemiştim ama ağlamamıştım cidden hüzünlenmiştim bir yanım böyle bir aşk yaşamak istiyordu diğer tarafımda acı çekmek istemiyo (hala olamadım da zatenn ) artıı kenana uyuz olmuştum ama dizide olamam burak hakkı varr
bazıları sıkılıyorum diyo ama bence dizi heyecanı kazandı ilerletikçede hem heyecan artıyorr hem olaylar karışıyorr kısaca çok heyecanlı bölümler bizi bekliyorrrrr
ben çok merak ediyorum bu bölümü ama sanki kenan lamiş olayı biraz hızlı oldu gibi kitap da daha farklıydı ya o yüzden hızlı gibi geldi iştee

guilty
10-10-07, 11:34
Yaa bu cenazede Kenan'a sarılan kadın kim acaba yoksa kardeşi mi?? Sanmam ama neyse..
Hala Nazım'la evleniceksin diyorlar kıza yaa yaa istemiyor kız belli de ediyor açıkça evlendirmeyin, zaten de Lamia da evden kaçıyor sırf onun için ohh iyi yapıyor aferin de kalıcak yeri yok..
Cavidan'da aşık olmuşmuş gazetede haber görünce arkasına bakmadan kaçan kadın aşık olmuşmuş hadi yaaa.. ayyyy evlenmeye doğru gidiyorlar offf... Vee son olarak Lamia'yı öpüyor Kenan acaba sarhoş mu o zaman??? Tüühh kıza varya yazık oluyor hee...

sultansss
10-10-07, 12:07
valla cavidan evlenme teklifi etmek değil,hüseyin kenan'ın yanına nikah memuru da getirse malesef ki hüseyin kenan'ın cavidan'a olan aşkı Dudaklarında kalacak,onun da söylediği gibi asla ve asla kalbine inmeyecek...

amaaaaa.....hüseyin kenan,ne kadar "Aşk benim için yalnızca dudaklardan ibaret asla kalbime inmeyecek"dese ve lamia'ya ne kadar çocuk dese de lamia'ma aşık olacak...

GÜL GÜZELİ
10-10-07, 12:10
valla cavidan evlenme teklifi etmek değil,hüseyin kenan'ın yanına nikah memuru da getirse malesef ki hüseyin kenan'ın cavidan'a olan aşkı Dudaklarında kalacak,onun da söylediği gibi asla ve asla kalbine inmeyecek...

amaaaaa.....hüseyin kenan,ne kadar "Aşk benim için yalnızca dudaklardan ibaret asla kalbime inmeyecek"dese ve lamia'ya ne kadar çocuk dese de lamia'ma aşık olacak...

bu aşkın hiç bi anlamı olmucak ama hüseyin kenan lamişe aşık oldugunda cavidanla evlenmiş olucak ve lamişle asla aşk yaşayamıcak hatta romana göre devam edersekkk aşkları sadece lafta ve haraketlerde olucak ufff olan zavallı masum dünya güzelim mavişim lamişe olucakk yazık çok yazık olucak:icon_sorr:icon_sorr

sultansss
10-10-07, 12:10
Yaa bu cenazede Kenan'a sarılan kadın kim acaba yoksa kardeşi mi?? Sanmam ama neyse..
Hala Nazım'la evleniceksin diyorlar kıza yaa yaa istemiyor kız belli de ediyor açıkça evlendirmeyin, zaten de Lamia da evden kaçıyor sırf onun için ohh iyi yapıyor aferin de kalıcak yeri yok..
Cavidan'da aşık olmuşmuş gazetede haber görünce arkasına bakmadan kaçan kadın aşık olmuşmuş hadi yaaa.. ayyyy evlenmeye doğru gidiyorlar offf... Vee son olarak Lamia'yı öpüyor Kenan acaba sarhoş mu o zaman??? Tüühh kıza varya yazık oluyor hee...

evet cavidan ile evliliğe doğru gidiolar,ama sevmiyor kenan bu apaçık ortada ya...

bence hüseyin kenan , lamia'yı öperken sarhoş,kitapta sanki sonlara doğru oluyordu bu olay dizide biraz erken oldu sanki..ama olsun ben de lamia'nın hayallerine kavuştuğu bu sahneyi bekliyordum , kiii geldi ...

ama malesef bu aşkın sonunda lamia çok ama çok üzülecek..:sad53:(kitapla bire bir aynı olursa olaylar)

KARDELENİST1
10-10-07, 12:12
Diziyi çok severek izliyorum. Romanı da çok sevmiştim. Çok kaliteli bir yapım. Umarım hak ettiği güzel raytingleri de alır bundan sonra.
Bu akşamki bölümü de merakla bekliyorum.

sultansss
10-10-07, 12:14
bu aşkın hiç bi anlamı olmucak ama hüseyin kenan lamişe aşık oldugunda cavidanla evlenmiş olucak ve lamişle asla aşk yaşayamıcak hatta romana göre devam edersekkk aşkları sadece lafta ve haraketlerde olucak ufff olan zavallı masum dünya güzelim mavişim lamişe olucakk yazık çok yazık olucak:icon_sorr:icon_sorr

ewet canım malesef ki öyle olacak ve kenan ,lamia'ya ; lamia'a da kenan'a hiçbir zaman ait olamayacaklar..zaten bir dizide de sevenler kavuşsa dişimi kırıcam..:sad53:

hep o cadı cavidan yüzünden,ne var sanki evlenme teklifi edecek,sen bayansın,bekle bakalım erkek evlenme teklifi etsin,bir de erkek arkadaşı da var ya,söyleyim bu cavidan'dan korkulur...:icon_sorr

Cey0}
10-10-07, 13:11
yani demek istiyorsun ki öldürüpte kurtarmam süründürürüm diyosun stella

bravo canım seni ayakta alkışlıyorum valla tebrik ederim doğrusu :img-clapp:img-clapp:img-clapp :img-hyste:img-hyste

bence en doğrusunu yaparsın

öldürmek onun için mükafat olur yaa

Bana kısaca canım ceyda diyebilirsin canım
Hani kitaptna daha hızlı gerçekleşmesinin sebebi başka olaylar olabilir yani kitaptaki olaylardan ek oalrak başka oalylar olabilir diye düşnüüyorum.Ve inşallah kitabın aynısı olmaz ya yoksa Kenan & Lamiş aşkı olmaz ki:sad53:

GÜL GÜZELİ
10-10-07, 13:24
ewet canım malesef ki öyle olacak ve kenan ,lamia'ya ; lamia'a da kenan'a hiçbir zaman ait olamayacaklar..zaten bir dizide de sevenler kavuşsa dişimi kırıcam..:sad53:

hep o cadı cavidan yüzünden,ne var sanki evlenme teklifi edecek,sen bayansın,bekle bakalım erkek evlenme teklifi etsin,bir de erkek arkadaşı da var ya,söyleyim bu cavidan'dan korkulur...:icon_sorr

evet ya hele ki böyle bi aşkı hüsrana ugratıyolaryaa senarist olupta aşk nasıl yaşatılırmış görsünler dedirtiyolar insana:img-wink:cnm cavidanın evlenme teklifiyle kenanın duygularının bi alakası yokki kenan şu anda lamişi sevmiyo kimbilir cavidanla evlendikten ne kadar sonra aşık olucak lamişee bence aradan zamanda geçmiş olurr zaman atlaması filan yaparlar lamiş daha bi degişmiş daha bi güzelleşmiş olurr hayalimde lamişi kırmızı dekolte gögüs yeri açık bi elbisenın içinde saçlar açık dalgalı fönlü o biçim bi makyajj ve kenanın bulundugu partiden içeri girerken görüyorumda amma güzel olurduu lamiş zaten bebek gibi maşşallah bi giyip makyaj yaptıgımı kimse kıyamaz yüzüne bakmaya bence kenan da kıyamazz Alçak şeyyy lamişin duygularıyla oynaıp mutlu bi evlilik yaşamak varmı sen lamişe aşık olupda acı çekde göreyim ben senii sinir şeyy ohh cavidana da çok iyi olucakkk gerçi zavallının suçu yok kenanın kendisini sevdigini sanıyodu ondan evlenme teklifi etti ama genede beklemeliydi böyle teklifler beylerden gelirr erkege evlenme teklifinde bulunan kızdan hayırmı beklenirr emınım cavidanın gerçek yüzünü sonradan görcezz cadının teki olmasa bari CADI CAVİDAN hehehehe:happy0064:happy0064

Güneş-07
10-10-07, 13:40
fragmanı izledim valla muhteşem ötesi bir bölüm neler oluyor öyle romana göre gidiyorlar galiba ama ben romanı okumadım bilmiyorum yinede güzel kenan ile lamia sonunda öpüşüyor ama bu sefer rüya değil lamia yapmayın kenan bey diyor acaba kenanın sarhoş olduğu bir zaman lamiayı elde edeceği bölüm mü bu? kitabı okuyanlar bilir.
annesiinin ölümüde erken yaptılar...
ayrıca sonnda afifeyi gördük bu kadını çok seviyorum aını tam hatırlamıyorum ama tam uymuş gibime geldi yinede bilemem şimdi...
resim ekleyen ve çalışma yapan arkadaşlara teşekkür ederim süper hepsi...
ya cavidan evlenme teklif ediyor kitaptada böyle mi ay inanmıyorum yah kenanda olur tamm diyor sanki sana gezmeye gidelim diye teklif yapıyor
nimet kınalı yapıncağa kötü davranıyorsa romandan sapıyorlar birz ozaman anladığım kadarıyla.nimete de cavidana da gıcıık oluyorumm
ama bence kenan lamia aşkında romana bağlı kalmayabilirler yani kenan lamia aşık olur ama cavidanla ilişkisi vardır bazı nedenlerden dolayı olmak istemez fln

sezenbaşer
10-10-07, 14:49
Hani kitaptna daha hızlı gerçekleşmesinin sebebi başka olaylar olabilir yani kitaptaki olaylardan ek oalrak başka oalylar olabilir diye düşnüüyorum.Ve inşallah kitabın aynısı olmaz ya yoksa Kenan & Lamiş aşkı olmaz ki:sad53:

ewt ya umarım kitaba bağlı kalmazlar:icon_sorr
zaten kenanın annesinin ölümü de erken oldu kitaba göre

fragamnda lamia kenana yapmayın kenan bey falan diodu kenan da artık çok geç falan dio we öpüo şimdi kenan lamiaya aşık mı olmuş oluo:img-in_lo(kitaba göre kenan lamiaya olan aşkını çok çok çok sora anlıodu)

gamzem497
10-10-07, 17:48

ceydacım sende bana kısaca gamze diyebilirsin

gel gelelim şu konuların bu kadar hızlı cereyan etmesine

evet canım sana katılıyorum kitapla aynı olması biraz sıkabilir yeni renkler ve yeni tadlar gelirse daha heyecanlı olur dizi

ama ben bu kadar hızlı bir şekilde cereyan edeceğini sanmıyordum aslında

kenan lamişe aşık olcak ama iş işten geçecek cadı cavidanla evlencek :img-yes:

Cey0}
10-10-07, 18:21
ceydacım sende bana kısaca gamze diyebilirsin

gel gelelim şu konuların bu kadar hızlı cereyan etmesine

evet canım sana katılıyorum kitapla aynı olması biraz sıkabilir yeni renkler ve yeni tadlar gelirse daha heyecanlı olur dizi

ama ben bu kadar hızlı bir şekilde cereyan edeceğini sanmıyordum aslında

kenan lamişe aşık olcak ama iş işten geçecek cadı cavidanla evlencek :img-yes:
Cavidanda ayrı bir mesele zaten gamzecim bu kadar taş bir insan görmedim ya:)Uff ödevim hala duruyor malzemeler gelmedi:(İnşallah dizi başlamadan çnce bitiririm ya:(

asslli
10-10-07, 21:54
diziyi adam gibi ilk defa izledim ve yorum yazamadan edemicem muhteşem bir dizi hayran kaldım hele şarkısına bayıldım çok güzel bir bölümdü çok etkileyiciydi bundan sonra er hafta izlicem gibi duruyor kitabı bilmeme rağmen çok fena bağladı beni
çok fena bitirdiler ama haftaya nolcak ki?

ozlemb
10-10-07, 22:04
merhaba arkadaslar,
araniza katilanlardan biride benim. ben basindan beri seyrediyorum bu diziyi ve taa ilk fragman cikdiginda biliyordum cok guzel bir dizi olacagini ve yanilmadim:good:

bugunude keyifle izledim, cok ama cok guzel bitti, resmen kenan optu lamisi yaa ayyyy gelde bekle simdi 1 hafta oofof kim dayanacak.:img-in_lo

kitabi bilmiyorum, bilmekde istemiyorum sadece seyretmek istiyorum, okadar guzelki.

askla kalin :img-blush

sude_19
10-10-07, 22:05
aman Allah'ım ne bölümdü böyle, kaç bölümdür ilk kez bu kadar hareketli, bu kadar heyecanlı bir bölümdü başından beri hemde.

CEMİL kendini aştı bu bölüm, her insanın geldiği noktanın sebepleri vardır, bize Cemil'i önce nefret ettirdiler ama bu bölüm ise nedenlerini gösterip, sevdirdiler.

doğrusu ben Cemil'i üzülerek izledim ve de anladım ve de Leyla ile aralarının yeni aşıklar gibi düzelmiş olmasınada çok mutlu oldum.

meğer başından beri biliyormuş, o yüzden birlikte kaçtıklarını düşünmüş. Cemil muhteşemdi bu bölüm.

NİMET SENDEN NEFRET EDİYORUM. Ne desem ki sana, şu lamia'ya sürekli bağırıp çağıran Nefise bile senden çok daha iyi bir insan, en azından düşündüğünü yüzüne söylüyor, senin gibi arkadan iş çevirmiyor. Kendi hissettiklerini yapabileceklerini masum bir kıza nasıl yüklersin.

ne kadar aşağılık bir insansın sen, bir erkek için yaptığına değer mi? Onur gurur denen birşey yok mu sende. Kıskançlıktan deliye döndün ve yıllarca kardeşim dediğin bir insanın ardından kötü konuşup, iftiralar attın, kuyusunu kazdın. Yazıklar olsun sana.

CAVİDAN, ne kadar itici bir kadınsın, yapma bebekler gibi dolaşıp durmaktan başka bildiğin birşey varmı, koskoca bir şirketin başına geçecek kadar akıllısın ama sende de gururdan eser yok, seni sevmeyen bir adamın, gözlerinin içine bile bakmayan, kendini kaçıran, dinlemeyen bir adamın gözlerine bakarak, evlenme teklifi edecek, anında yüzük takacak, her dediğini yaptıracak kadar kendini kaybetmiş, akıllı zanneden bir aptalsın. Bunun neresi aşk, neresi evlilik.

HÜSEYİN KENAN, senin ne yaptığın belirsiz, cavidan konuşuyor, ruh gibi dinliyorsun, sen ona bağımlı mısın, hadi gezmeye gidelim der gibi evlenelim diyor, sende olur diyorsun. Bu ne ya.

lamia artık damarlarına girmeye başladı, şu anda seni ona karşı çeken birşeyler var ama bu senin için bir çekimden ibaret, tabi ya sonrası aşık oluncaya kadar, aşka dönüşünceye kadar o kıza neler yapacağın ve onun ne hale geleceğinden haberin var mı?

kız resmen korktu, korkmakta da sonuna kadar haklı, bir cavidanı bir nimeti öpen, sonra cavidanla giden adamdan ne beklersin.

ÇOK GÜZELSİN, ÇOK TEHLİKELİSİN, hani bu kız bir çocuktu, kınalı yapıncaktı, gülüp geçiyordun. Ne oldu ???

saflık, temizlik, masumiyet seni çeken bunlar ama ne kadar farkındasın ?

güzel bir bölümdü doğrusu, gelecek bölümü heyecanla bekliyorum.

eymen_gonca
10-10-07, 22:07
bence laima kenan odasini girmekle biraz fazla git ama kenan da faazla git bence son anida cevdat gelecek ve cevdat herkese öylecek bence olay çok kötü olur o zaman işte

Cey0}
11-10-07, 05:36
Ödevim bittii hemen dizi başladı hiç kaçırmadan izledim:happy0064Ne bölümdü ama..Süper ötesi bişiydii..Cemil'in düzelmiş olmasına sevindim ama hep mutluluk olmaz bu dizi dram dizisi biraz acı çeksinler.(kötümüyüm ne?)Nimet'ten nefret ediyordum şimdi 10 katlandı kinim ya lamişe neler dedi teknede neler yapmışlar falann sen kendine baksanabe kadıne vli barklı kadınsın.Cavidan ne gurursuz taş öyle sinir hemen evlenelim diyor.Ama kenan lamişi düşünüyordu ki bence bu bir aşk belirtisi değil hoşlanmaya başladı sadece.Kenan'a yuhh diyorum ya :img-polic inşallah cevat gelirde kurtarır lamişi aslanın elinden:happy0064:happy0064 Lamiş korkmakda haklı kaç kere gördü kenanı muckx yaparken:happy0064:happy0064Ah keşşke o eve gelmeseydin ahha hh hayatın mahvolacak.

Neye bu bölümü herzaman ki gibi heyecan ve severek izledim.Yarışmalarına değmişş.Zaten herzaman değiyorda bu bölüm başka bi değmiş:):):happy0064

alperkaya
11-10-07, 08:38
kanalların genel sonuçları belli olmuş show tv buna göre 4. gözüküyor demek ki dudaktan kalbenin reytingleri düşük bakalım sıralama belli olsun görürüz

diemcarpe
11-10-07, 09:10
ben bu bölümü çok sevdim inşallah reytinglerdeçok güzel gelir daha doğrusu hakettiği reytingi alırrr
en başta nefret ettiğim NİMET hanımdan bahsedeceğim bir insan bu kadar aşağılık olamazz kötülere saygım vardır onlar içlerindede dışlarında da kötülerdir ama sinsilere tahamülüm yook benimm o nasıl bir şeydir yaa cenazede bile dedikodu o kadar sevdiğim dediğin kızı karalama kampanyaları bide kenanı gerçekten sevmiyor bilee nasıl tetikledi lamişin amcasını yengesinii inşallah kocası öğrenirde rezil olurr
CEMİL ile LEYLA nın mutlu olmasına sevindim ben o halleri özellikle kahvaltıdaki halleri çok güzel vede şirindiii
ikinci sinir olduğum papuçumun gurursuz prensesi CAVİDAN anlamıyormu kenanın onu sevmediğini hem bu ne hız hemen nişan zaten kaçırır gibi götürdü kenanı
HÜSEYİN KENAN GÜN onu hiç anlamıyorumm cavidanı sevmediği belli neden hiç ses çıkarmıyor herşeyi kabul ediyor akıl sır erdiremedimm ama lamişe ne yaptın sen yavaş yavaş lamişi düşünmeye başladı açıkçası onu üşünmesi benim hoşuma gitti ama sonu yıktın beni kenannnnn enbaşta aslında öyle bişe yoktu ama sonra ne olduysa oldu kenana bişe olduu
VEDE SON OLARAK BENİM SAF MASUM kenanın deyişiyle GÜZEL VE TEHLİKELİ LAMİŞİMM kıyamam onu nasılda eteğini çekiştiriyoduu nasıl da geri gidiyodu korktu kız ne yapsın kıyamam evden de kaçtı ama sığındığı liman iyi değil
bakalım haftaya neler olucak ben çok merak ediyorummm

elifile
11-10-07, 09:15
Dün akşam yine harika bir bölüm izledik:)
Afife'nin gelişi, Kenanla üzüntüsünü paylaşması çok güzeldi.
Cavidan'ın ansızın yaptığı evlenme teklifine Kenan'ın tepkisi çok hoştu.
Cemal ve Leyla'nın arasının düzelmes iyi oldu.
Leyla sonunda çiçeği çöpe attı ve Kenan'a olan aşkını gömdü.
Doğrusuda buydu.
Leyla'nın Lamia'nın arkasından "Bu kız aşık" demesi tam yerinde olmuş.
Duyguyu iyi verdi.
Enise, Nimet'in dolduruşuna gelip Lamia'nın üstüne amma gitti.
Zavallı Lamia çareyi evden kaçmakta buldu.
Ama bu evden kaçma ve Kenan'ın odasında saklanması bütün işlerin asıl şimdi başlamasına neden oldu.
Nimet kışkırtmalarının sonucunun böyle olacağını bilseydi Lamia'nın üstüne bu kadar gidilmesine izin verilmezdi.
Bakalım şimdi neler olacak....

nehir_yaso
11-10-07, 09:24
dün akşam dizi süperdi.ama sonunu kaçırdım.bide reklamlarda görmüştüm kenanla lamia öpüşüyodu.orayıda izleyemedim.o lamianın hayali miydi yoksa?bu arda lamia istenbula gidince nerde kaldı?

songül_kıvanç
11-10-07, 10:19
dun aksamkı bolum superdı :) bırsey dıle getırmek ıstıyorum lamıa ya dızının basından berı nıcın cocuk dendıgını ben pek anlamadım? o okadar kucuk bır kız deıl hatta kucuk bır kız dııl. kenanda ona cocuk dedı sonra gıttı optu kızı :) ama guzel bıttı. bakalım haftaya neler olcak :)???

GULBEYAZ76
11-10-07, 10:26
Ben bu diziyi az buçuk seyrediyor ve beğeniyordum ama roman hakkında bilgi sahibi olunca sonunu bile bile bu kadar acıyı neden seyrediyim diye izlemeyi bıraktım.
Akşam Kenan ve Lamianın son sahnesini gördüm ne oldu bu adama anlayamadım kınalı yapıncak diye çocuk gibi gördüğü kızı şimdi başka gözle görmeye başladı bu resmen saçmalık.Kız ne kadar masum bir aşkla seviyordu Kenanı keşke o şekilde kalsaydı.Kenan çok bencil kimseye aşık olamıyor hadi kendi kaşınan kadınlarla beraber oluyor ama verilmiş bir sözü yok ama bunu Lamia gibi bir karaktere yapmamalıydı.
Evlenme teklifide çelik prensesinden gelmiş sanırım çok ruhsuz heykel gibi bir kadın çok itici.

aslış
11-10-07, 10:53
dünkü bölüm güzeldi ama olaylar çok hızlı gelişti şahsen GULBEYAZ76 dediği gibi bende anlamadım daha dün çocuk,kınalı yapıncak dediği insana bir anda nasıl aşık olduğunu?aradan biraz zaman geçse lamia 20 li yaşlara geldiği zaman karşılaşsalar ve aşık olsa daha mantıklı olurdu...
neyse,olan lamiaya olacak çok acı çekecek zavallı kız :( yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla romana göre kenan evliliğinde mutlu olamayacak ve lamia'yı gerçekten sevdiğini anlayacak ama iş işten geçmiş olur ya lamia o kadar acı çektikten sonra onun aşkı ne işe yarar :icon_sorr

naz özkul
11-10-07, 11:00
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
10 Ekim 2007 çarşamba
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Yaprak Dokumu [net] Kand 18,00 47,70
2 Avrupa Yakasi [net] Atv 11,50 30,30
3 Elveda Derken [net] Kand 6,60 20,50
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,10 20,20
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,00 19,90
6 Spor Gundemi Kand 5,80 18,40
7 Atv Spor Haberleri Atv 5,10 15,70
8 Dudaktan Kalbe [net] Show 5,00 14,80

Total
10 Ekim 2007 çarşamba
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Yaprak Dokumu [net] Kand 14,40 42,20
2 Avrupa Yakasi [net] Atv 6,40 18,70
3 Spor Gundemi Kand 5,90 18,90
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,80 18,40
5 Elveda Derken [net] Kand 5,50 19,10
6 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,60 15,10
7 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 4,50 14,50
8 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,50 14,30
9 Dudaktan Kalbe [net] Show 4,30 13,90

aslış
11-10-07, 11:02
reytingler kötü gelmiş ya üzüldüm :(
haftaya reytinglerin ilk 3'te olmasa bile
ilk 5'te olması lazım yoksa show'a hiç güvenmiyorum
herşeyi yapar :icon_sorr

sezenbaşer
11-10-07, 11:04
reytingler kötü gelmiş ya üzüldüm :(
haftaya reytinglerin ilk 3'te olmasa bile
ilk 5'te olması lazım yoksa show'a hiç güvenmiyorum
herşeyi yapar :icon_sorr

ewt ya reytingler kötü gelmiş ama çok güsel bi bölümdü:happy0064:happy0064

hele kenanın cavidanla konuşmalarında lamiayı hatırlaması we öpüştükleri sahne çok güseldi:img-wink:

gamzem497
11-10-07, 11:08
cavidan yine ne kadar itici olmuş her zamanki gibi özel günlerde şu gıcık şaç modelini yaptırmış.

kenanı satılık oyuncak gibi satın almaya çalışıyor üstelik kenanda ona karşı bir duygu birikintisi bile yokken

lamişin hakikaten bu bölümde güzelliği ön plandaydı.

zavallım bir yandan yengesi, bir yandan kötü kadın nimet, bir yandan da aşk acısı garibim

kötü kalpli nimete gelelim lamia ona en zor gününde destek çıktı.ağzını sıkı tuttu kendisinin karıştırdığı işleri kimseye söylemedi nimet cadısı da mükafat olarak lamişe böyle yapıyor..

aslında lamia her şeyi söylecekti nimetin ne olduğunu herkese anlatacaktı o zaman nimet pervane olurdu lamişe

kenanın da zaman zaman lamişi hatırlaması ona karşı ilk kıpırtıların başladığını gösterir.

cemili bu bölümde daha ii anladım ve dedimki ona gerçekten de haksızlık etmişiz çünkü her şeyi bildiği halde leylayla bu konu hakkında bir şey konuşmamışlar ve içinde kanayan bir yara olarak kalmış bu konu.

leylanını kenanı sevidğini bile bile hep sevmiş leylayı bu çok acı olsa gerek.

gamzem497
11-10-07, 11:11
arkadaşlar reyting konusunda hiç endişe etmeyin

asıl konu yeni başlıyor

daha çok üstlere çıkacağından eminim

hele bir de lamişle kenan olayları daha açığa çıksın siz görün bakın reytingleri:img-yes:

sezenbaşer
11-10-07, 11:13
cavidan yine ne kadar itici olmuş her zamanki gibi özel günlerde şu gıcık şaç modelini yaptırmış.

kenanı satılık oyuncak gibi satın almaya çalışıyor üstelik kenanda ona karşı bir duygu birikintisi bile yokken

lamişin hakikaten bu bölümde güzelliği ön plandaydı.

zavallım bir yandan yengesi, bir yandan kötü kadın nimet, bir yandan da aşk acısı garibim

kötü kalpli nimete gelelim lamia ona en zor gününde destek çıktı.ağzını sıkı tuttu kendisinin karıştırdığı işleri kimseye söylemedi nimet cadısı da mükafat olarak lamişe böyle yapıyor..

aslında lamia her şeyi söylecekti nimetin ne olduğunu herkese anlatacaktı o zaman nimet pervane olurdu lamişe

kenanın da zaman zaman lamişi hatırlaması ona karşı ilk kıpırtıların başladığını gösterir.

cemili bu bölümde daha ii anladım ve dedimki ona gerçekten de haksızlık etmişiz çünkü her şeyi bildiği halde leylayla bu konu hakkında bir şey konuşmamışlar ve içinde kanayan bir yara olarak kalmış bu konu.

leylanını kenanı sevidğini bile bile hep sevmiş leylayı bu çok acı olsa gerek.

ewt cavidan her zmanaki gibi o iğrenç saç modelini yaptırmıştı

lamia gerçekten saçını flan açtığı için daha güsel gözüktü(her zman güsel ama):img-wink:

yengesi de çok kötü zaten

nimetin etekleri tutuştu resmen sırf kenanla yakınlaşmasın die evlendirttiricekti zorla

leylayla cemilin arası düzeldi leyla anladı ama lamianın kenana aşık olduğunu we lamia da ilk kez itiraf etti kendine:img-wink:
ama kenanla cavidanın peşinden koşması bn çok etkiledi:icon_sorr

SELXX
11-10-07, 11:34
Yine çok güzel bir bölüm izledik dün akşam.
Hüzünlü sahnelerle başladı bölüm. Ölüm acısı, bir insanın en sevdiğini kaybetmesinin acısı...Gerek mezarlık sahnesi,gerekse taziyeleri kabul ve ondan sonraki süreç çok sade ve zarif bir anlatımla yansıtılmış bence. Acı ve gözyaşı vardı evet, ama bu acı çok duru bir şekilde verildi; istense, gerek müziklerle, gerekse oyunculuklarla daha iç yakıcı, daha ağdalı sahneler izletilebilirdi bizlere. Ama böyle yapılmadı. Acı ve yas sahneleri gayet ölçülü bir şekilde, gayet zarif bir şekilde verildi.
Ben Dudaktan Kalbe'yi zaten bu yönüyle çok beğeniyorum. Anlatacağını o kadar duru, sade, zarif bir şekilde aktarıyor ki. Hiçbir konuda abartı olmuyor. Müzikler çok güzel, çok etkileyici. Hafif, sakin ve huzur verici. Dizinin müziklerine emeği geçen herkese teşekkürler.
Bir diziye kaliteli diyebilmemiz için en önemli üç etken, senaryo, yönetim ve oyuncu kadrosudur bence.
Reşat Nuri Güntekin'in, bu güzel eserinin, aşk ve bu konuda yapılan büyük hataları konu eden hikayesiyle asla eskimeyen bu romanın, dizi filme dönüştürülmesi çok başarılı. Senarist ve yönetmeni kutlamak lazım bence.
Oyuncu kadrosuna gelince. Oyuncu seçimi çok doğru. Dizideki herkes, diziye çok yakışıyor.
Yılların oyuncusu, usta tiyatrocu Köksal Engür, aşırılıkları, öfkesi, zalimlikleri, zayıflıkları ile öyle gerçek bir Saip Paşa portresi çiziyor ki; insanın karşısına geçip iki laf edesi, 'biraz sakinleş, insanları biraz rahat bırak be paşa',diyesi geliyor.
Münir rolündeki usta oyuncu İsmail Düvenci ve Melek hanım olarak kendisini bize sevdiren ama diziden çok erken ayrılan Sevgi Onat da, diziye çok yakışan oyuncular.
Fadik Sevin Atasoy'un oyunculuğunu çok beğeniyorum. Leyla rolünde de çok başarılı buluyorum. Ayrıca, role o kadar yakışmış ki. Zarif, narin, hüzünlü Leyla'yı çok güzel anlatıyor bizlere.
Cemil rolündeki Yiğit Özşener de, güzel oyunculuğuyla, hem kızıp hem acınılacak bir karakteri çok başarılı bir şekilde yansıtıyor.
Lamia ise, aynı romandaki gibi, çekingen, masum, aşık küçük bir kalp. Aslı Tandoğan'ı da bu rolde çok başarılı buluyorum. Utangaç, küçük bir kız çocuğunun, aşk sayesinde, güzel genç bir kadına dönüşmesini çok samimi, sevimli bir şekilde anlatıyor Aslı Tandoğan.
Hüseyin Kenan'ı ; aşka inancını yitirmiş, insanlara inancı da epeyce zedelenmiş bu yaralı, duyarlı ve yetenekli genç adamı, bu kadar güzel bir şekilde yorumladığı için, Burak Hakkı'yı tebrik ediyorum. Kendisini ilk kez bir dizide izliyorum. Oyunculuğunu çok beğendim.
Ben romanı okumuştum, yıllar önce yayınlanmış dizi versiyonunu da izlemiştim. Burak Hakkı'nın yorumuyla Hüseyin Kenan'ı, daha sempatik buldum, daha çok sevdim. Bunun nedenini bilemiyorum, yorum farkı belki, belki fiziksel özellikler, belki yüz ifadesi, mimikler, hepsi neden olabilir. Aynı karaktere her oyuncu benzer yorumla da olsa farklı bir tatda can verir bence. Bu açıdan ben, Burak Hakkı'nın Hüseyin Kenan yorumunu çok beğendim.
Burada saydığım karakterle ve oyuncular dışında diğer tüm karakterleri ve onlara can veren oyuncuları da çok başarılı bulduğumu belirtmek isterim.
Diziyle ilgili genel bir yorum yaptım. Daha sonra, bölümle ilgili yorum da yapacağım.

ceroshkoo
11-10-07, 11:39
evet ya dünkü bölüm süperdi..!! özellıklede sonu harıkaydı... bende bu bolumde leyla ile cemilin barışmasına cok sevindım dogru yolu buldular sonunda huseyin kenanım da sonunda dogru yolu buldu ama bakalım nolcak gelecek bolumde sözde o cavidanla evlencektı amaa bılemiyorum artık

edda88
11-10-07, 11:40
Bir kaç kez yarım yamalak izledim bu diziyi.Dün baştan sona kadar izleme fırsatı buldum ve tutuklu kaldım.Çok güzel çok beğendim.Aslı Tandoğan'ın güzelliği ve oyunculuğuna hayran kaldım.Umarım uzun soluklu olur ben umutluyum çünkü çok güzel ve başarılı bir yapım.

SELXX
11-10-07, 11:44
Ben raytinglerin düzeleceğini düşünüyorum. Konu bundan sonra daha etkileyici bir hal alıyor.
Ayrıca, rayting sonuçları beni hep şaşırtmıştır. Ben, bu dizinin çok fazla kişi tarafından seyredildiğine inanıyorum. Ve, kaliteli dizileri, iyi oyunculukları izlemeyi tercih eden kişiler tarafından izlenildiğini düşünüyorum. Yakın çevremden de biliyorum zaten...

ZEN_NURE
11-10-07, 12:19
ya ben dün izleyemedim ama netten izleyeceğim inşallah reytinglere çokta kötü olarak bakamyın bence ilk onun içerisinde ileriki zamanlarda ilk beşe girer.zaten reytingler bi inip bi çıkıyor bu kadar güzel bir dizi bence reyting kurbanı olmaz hem sadece reşat n.g.e saygı olaraktan devam eder inşallah bu arada herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar yarın bende buralarda olamayabilirim o yüzden şimdiden kutlayayım:)

mehmetaslan_ben
11-10-07, 12:28
süper bir bölümdü....
ahh lamişim cok tatlıydı orasını burasını cekiştirdi ya:)
cavidan anti_cavidan nimet enise cok gıcıktı.
kenanın kardesinde görmüş olduk. lamişin yerinde olsam
bende giderdim ahh kadersizim. ama cok sanslı
asık olduğu adam yanında. süper bölümdü.
cemil ile leylanın barsmasına cok sewindim.
belki cemil ratık kenanın üstüne fazla gitmez.

_hnd_
11-10-07, 12:31
gerçekten çok güzel bi bölümdü dünkü bölüm
kenan ne kadar farketmezse oda aşık lamiyaya
raytinglerin düşük olması kötü gerçekten showdan herşey beklenir inş haftaya iyi olurr

ozlem_1990
11-10-07, 13:23
ya süperinde üstünde di bölüm ya anlatamiyorum kelimelerimle süper bir bölümde ya ama reytinglöer düsük ama yükselir yaprak dökümüde böyleydi sonra birden yükseldi! ya ben kenani sarhos saniyordum ama degilmis!

GULBEYAZ76
11-10-07, 13:31
Romanın tamamen uyarlaması olur bence değişiklik yapılacağını sanmıyorum.Hem zaten bire bir uyarlanmaması yazarına ve eserine karşı yanlış bir hareket olur ayrıca oda izin vermez.
Kenanın öleceği kesin benim merak ettiğim şey Kenan geçte olsa bir kızı olduğunu öğrenecekmi?
Romanın genel özetinde Kenan ilk defa 3 yıl sonra Lamiayı düşünmeye başladı diyor oda Cavidanla evliliği kötüye giderken.

GULBEYAZ76
11-10-07, 13:37
bence sonu romandaki gibi bitmesin ya.biz mutlu son istiyoruz

Bende isterim ama sanmıyorum sırf sonunu ve Lamianın çekeceği acıları öğrendiğim için diziyi izlemeyi bıraktım.Bu kız sürekli acı çekecek Kenanda bencillik edecek.Çelik prensesiyle evlenecek ve mutsuz olacak.

ZEN_NURE
11-10-07, 13:40
Bende isterim ama sanmıyorum sırf sonunu ve Lamianın çekeceği acıları öğrendiğim için diziyi izlemeyi bıraktım.Bu kız sürekli acı çekecek Kenanda bencillik edecek.Çelik prensesiyle evlenecek ve mutsuz olacak.

valla onunla evlenipte mutlu olmak biraz zor olurdu zaten bide cemil ve leyla nın barışmasına çok sevindim ya:happy0064leylanın attığı o çiçekler vardı ya onlar kenandan kalmamı acaba cemilde onları çöpe attığını görmüştü leylanın leyla çocuğuı doğuracak mı peki

_hnd_
11-10-07, 13:42
Merhaba Arkadaslar,
Dün yine Süper bir Bölüm izledik.
Ama Raytingler pek iyi gelmemis.
Simdi benim bir sorum olacakti.

Kitapa göre Kenan ölüyoya.Simdi dizidede mi ölücek?Insallah Kitapin aynisini yapmazlar.
Neyse,insallah Kenan'in ve Lamia'nin Askini izleyebiliriz:)

yaa bend eonu düşünüyorum
ölmesin kenan yaa keşke romanı uyarlamasalar tamamen
yaprak dökümü hepten işlemiyo kitabı yani oğuz meselesi hepten işlemiyo
kenan cavidanla evlenicekmi
ve lamia nişanlı olduğu kişiylemi evlenicek yoksa başka biriylemi

diemcarpe
11-10-07, 14:11
kenan bir kızı olduğunu öğreniyor ama belli etmiyorrr kenan cavidanla evleniyorr lamiş nişanlısıyla evlenmiyorr bundan sonra lamişi daha kötü daha acı olaylar bekliyorrrr örnek veriyim hapse giriyorrr
kitap da duygu yoğunluğu çok fazlaa dizide öyle olurrr

eymen_gonca
11-10-07, 14:18
kenan bir kızı olduğunu öğreniyor ama belli etmiyorrr kenan cavidanla evleniyorr lamiş nişanlısıyla evlenmiyorr bundan sonra lamişi daha kötü daha acı olaylar bekliyorrrr örnek veriyim hapse giriyorrr

kitapda hapse temi varda ya allah allah daha doğrusu dudaktan kalbe nın kitab vardi ya valla ben bilirmiyormu neden hapse girsensinki sebep yok ki

diemcarpe
11-10-07, 14:26
lamişin hapse girmesinin sebebi birini vurması tabi kitap da öyleydi lamişin hamile olduğunu duyunca amcaları bir akrabalarına gönderiyolar orda lamişin akrabasının kocası buna saldırıyo lamişde vuruyo tabi kızı mebrure doğmuş idi daha çok var yaniii

GULBEYAZ76
11-10-07, 14:28

Ne zaman öğreniyor çocuğu belli etmiyor ne demek yani kızını kabul etmiyormu yada ne bileyim hak iddia etmiyor mu?
Bilgi için teşekkürler.

düşler sokağı
11-10-07, 14:28
selam arkadaşlarr ben de bu diziyi severek ve beğenerek izliyorum..Yaa kitabınn sonunda Hüseyin Kenan ölüoo..Dizi de de ölür müü yaa.. Ölmese keşke...

Billush
11-10-07, 14:37
diemcarpe Lamia hapise filan girmiyor.Sadece gözaltına alınıyor gibi bir durum oluyor.Sonra nefsi müdafadan beraat ediyor...

Güneş-07
11-10-07, 14:37
Dünkü bölüm çok güzeldi süperdi yah hep ağladım resmen duygu yüklüydü...
cemil ile leylanın barışmasına sevindim cemilede üzüldüm neşler yaşamış meğer...
lamia çok tatlıydı bu kız saçlarını açınca daha büyük gösteriyor ve daha güzel ayrıca kenan ne kdr cavidanla nişanlansa bile onunla knşurken hep lamiayı düşündü bence kenanda ona karşı bişiyler hissediyor ama bunu kendine bile itiraf edemiyor aşkı sadece dudaklarında yaşamak istiyor bu yüzden lamia ile aralarında kötü olaylar olucak...
ama son sahne çok güzeldi ne kdr lamia ço üzülecekte olsa kenan ile birlikte olmasına istiyorum..
nimete ve eniseye çok kızdım lamianın üstüne nasıl gittiler çok kötüler yah lamia çok ağladı bu bölümmm...kenada üzüldem kardeşinden başka kimsesi kalmadı dayısı fln var ama onalr kenanı anlamzlar
leylanın lamianın arkasından bu kız aşık demesi çok yerinde olmuş, artık olaylar daha hızlı gelişiyor
reytingler kötü ama yinede çokda değil ilerde daha iyi olur inş nie anlamıyorum böyle oluyor neyse düzelsin showa güven olmaz...

diemcarpe
11-10-07, 14:39
Ne zaman öğreniyor çocuğu belli etmiyor ne demek yani kızını kabul etmiyormu yada ne bileyim hak iddia etmiyor mu?
Bilgi için teşekkürler.

bunlar rastlantı sonucu karşılaşıyolar kenan önce mebrureyi yani kızını görüyo onla sohbet ediyo anlamıyo ama sonra lamişi görüyo o zaman kafası dank ediyo kız da yanlış hatırlamıyosam benziyodu kenana kızına öyle sarılamıyo sevemiyo sadece kızı dadısı parka götürüyo onu izliyo uzaktan bunlar kitabın son kısımları zaten sonra lamişin başkasıyla evleneceğini duyuyor ablasının yanına gidiyor sonra annesinin mezarına gidiyor orda çok güzel laflar ediyordu ben hayata yenik başladım falan diye sonra kısa bir not gazete haberi kenanın öldüğünü açıklıyor ve bitiyorrr
neyse ben çıkmak zorundayım reytinglere bakmak için uğradım yarın bayram malum iş ama sorularınız olursa severek cevaplarım herkes kendine iyi baksınnn

diemcarpe
11-10-07, 14:42
diemcarpe Lamia hapise filan girmiyor.Sadece gözaltına alınıyor gibi bir durum oluyor.Sonra nefsi müdafadan beraat ediyor...

ifade etme şeklim yanlış oldu yanlış hatırlamıyosam hatta hastalanıyodu mahkemesi falan oluyodu ama ben biraz hapishanede kaldi diye hatırlıyodum neyse yanlış olduysa özürrr

merve_polat
11-10-07, 14:44
dün akşamki bölüm yine çok güzel di o fettan yengeyle nimeti tenhada kıstırmak istiyorum gıcık şeyler bir olup lamiayı kaçırttılar:icon_evil:icon_evil:icon_evil
oda gittti paşa konağına tabi ama son sahnede kenanın hali neydi öyle sapık gibi ne biçim baktıkıza öyle gerçi onad ahak vermek lazım adam cavidan gibi bir soğuk nevalenin yanından kendini zor atmışken lamiayı öyle görünce ıslak ıslak...
hele o yüzük takma sahnesi komediydi kadın evlenme teklif ettikten 10dak sonra yüzükleri getirtip taktı kenana remen içini baydı adamın...

Cey0}
11-10-07, 14:47
İnanmıyorum reytinglere ben 4.cülük yada 3.lük beklerdim ana haberleri neden geçemedi gül gibi dizi yuhh artık bizim türk halkı dizidedn anlamıyorum.İnşallah düzelir.Yada düzelmeye kalmadan showun iğrenç tuzağına düşmez:sad53:

GİZO
11-10-07, 16:36
Kenan aslında cavidan ile evlenmeye pek niyetli değil.Cavidan evlilik konusunda kenan'ın üzerine çok gitti yüzükleri bile taktırdı.Ama kenan'ın aklı lamiadaydı.Bu son sahnede malesef kenan lamia ile gönül eğlencesi olarak birlikte oluyor ama bir yandanda gerçekten seviyor gibiydi.Umarım lamia ile yaşadıklarından pişman olmaz gerçi öyle olacak gibi gözüküyor eğer kitaba göre giderlerse.

Lamia'nın yengesine çok kızdım okadar kötü davranıyor ki lamiaya onu hiç düşünmüyor bile varsa yoksa nazımla evlensınde bir an önce çekip gitsin diyor.Bence lamia evden kaçmakla çok iyi yaptı kimse dayanamazdı öyle bir kadının karşısında.

Nimet ise lamia'nın düşmanı oldu.Kenanla birlikte denizin ortasında ne yaptınız ,senı öptümü diye saçma sapan sorular sordu.Nimet in yaptığı çok ayıp herkesi kendisi gibi görüyor.Lamia,nimet'i kenan'la öpüşürken gördüğü gece aslında nimet i çok zor bir durumdan kurtardı.Sonuçta nimet evli bir kadın gidipte nimet'in kocasına senın karın kenan'la öpüştü demedi nimet ne çabuk unuttu bu yapılan iyiliği sormak gerekir.Lamia zaten bir konuşsa nimet rezil duruma düşecek tabi kocası nimet'i öldürür.

Son olarak cemil ile leyla'nın barışmasına çok sevindim.Cemil sonunda iyi bir adam oldu. umarım bu birliktelik güzel bir biçimde devam eder.

baharG90
11-10-07, 16:57
İnanmıyorum reytinglere ben 4.cülük yada 3.lük beklerdim ana haberleri neden geçemedi gül gibi dizi yuhh artık bizim türk halkı dizidedn anlamıyorum.İnşallah düzelir.Yada düzelmeye kalmadan showun iğrenç tuzağına düşmez:sad53:

dizi cokk güzel henüz reytingini görmedim ama dedigin kadar kötüyse yazik ediyorlar diziye bu bölüm cok güzeldi ben fragmani gördügümde kenan lamia yi öpüyordu ben demistim lamia yine hayal kuruyordur ama öyle olmadi

HaMbUrG*
11-10-07, 17:04
Merhaba,

dizi genel olarak bakildiginda derin hikayesiyle cok güzel. Fakat dünkü bölümde bazi yerlerde gercekci degildi. Lamia herkesden habersiz Saip Pasa'nin tek merasim köskünde bir gece geciriyor. Birde üstüne üstlük orda dus aliyor ve buldugu börekleri götürüyor. Yuh diyorum artik.
Hüseyin Kenan' da geliyor, komik bir sekilde odasindaki hale sasiriyor. Burasi baya alaya müsait bir bölümdü:img-yes:

pinar juju
11-10-07, 17:10
kitapda hapse temi varda ya allah allah daha doğrusu dudaktan kalbe nın kitab vardi ya valla ben bilirmiyormu neden hapse girsensinki sebep yok ki

hapse girmek diye bişey yok kitapta ben okudum.heralde karıştırdı arkşmız.tabi dizide dğeiştririler mi onu bilemem.dizide olaylar çok hızlı gelişiyo anlaşılan diziyi çabuk bitircekler

GİZO
11-10-07, 17:19
Arkadaşlar benim bir fikrim var.Dizimizin reytinglerinin iyi gelmesini istiyorsak diğer dizi bölümlerine dizimiz adına kısa bir tanıtım yapsakta onlarda destek verseler çarşamba günü bence çok güzel olur.Reytinglerde belki 3.sıraya bile yerleşebiliriz.Ne kadar çok izleyici toplarsak reytinglerde o kadar iyi olur diyorum.Eğer bu fikrime katılıp onay verirseniz ben hemen kısa bir yazı hazırlayacağım ve destek vermelerini isteyeceğim.

Cey0}
11-10-07, 17:33
Arkadaşlar reytinglere bakın dikkatle süper çünkü birinde 5.0 birinde 4.30 buda çok iyi yani sıralamya değil reytinglere bakıcaksınız dizi böyle kaldırlmazz tam tersi süperr inşallah daha da artar reytingler:)

*caramel*
11-10-07, 17:39
dizinin reytingleri bencede kötü degil 5 reyting alan bir dizi şu zamana göre iyidir izleyici kitlesi olan bir dizi merak etmeyin kalkmaz ama 3 reyting alan diziler devam ediyorda bunumu kaldıracaklar ayrıca share oranlarıda iyi

Cey0}
11-10-07, 17:46
dizinin reytingleri bencede kötü degil 5 reyting alan bir dizi şu zamana göre iyidir izleyici kitlesi olan bir dizi merak etmeyin kalkmaz ama 3 reyting alan diziler devam ediyorda bunumu kaldıracaklar ayrıca share oranlarıda iyi
Evet hem arkadaşlar sıralamay bakıyorlar reytinglerwe değil reytingler çok güzell 5.00 zaten böyle olmalıydı 4.30 da yakında da yükselir.Reytingler çok süper.Bende yeni dikkat ettim.

GİZO
11-10-07, 17:59
Aslında haber bültenlerini sıralamadan çıkarırsak dizimiz 4.sırada yer alıyor ama yinede kendimizi belli edebilmemiz,dizimize destek çıkmamız gerekiyor.Özellikle yeni bölümün daha iyi bir reyting getireceğine inanıyorum.Herkes yakınlarına,arkadaşlarına dizinin tanıtımını yapsa çok güzel olur izleyici kazanmamız gerekiyor bir izleseler bırakamazlar dizimizi.

dilara_84
11-10-07, 18:10
Aslında haber bültenlerini sıralamadan çıkarırsak dizimiz 4.sırada yer alıyor ama yinede kendimizi belli edebilmemiz,dizimize destek çıkmamız gerekiyor.Özellikle yeni bölümün daha iyi bir reyting getireceğine inanıyorum.Herkes yakınlarına,arkadaşlarına dizinin tanıtımını yapsa çok güzel olur izleyici kazanmamız gerekiyor bir izleseler bırakamazlar dizimizi.

yakınlarımıza degilde buradan evinde reyting cihazı olan ailelere sesleniyorum el insaf ya birazda yeni giren dizilere bakın hepiniz avrupa yakasına yada yaprak dökümüne bakmak zorundamısınız :img-hyste

tatu1234
11-10-07, 18:54
Super bir bolumdu!!! hele hele Kenanin Lamia yi dusundugu sahneler. Resmen ona asik olmaya basladigni gosteriyor. Insallah onlarin asklarini goruruz biraz. Bana biraz Haziran Gecesini animsatiyor, o benim icin bir efsane!!

Cey0}
11-10-07, 19:57
ben ilk bölümden beri dudaktan kalbeyi izliyorum ama foruma hiç girmemiştim :img-yes:bugün reytingleri görünce üzüldüm böyle güzel bir dizi nasıl 8. 9. olur:bilmim inşallah yükselir reytingleri:img-ok: kitaptaki özetten bahsedilmiş ben okuyunca çok üzüldüm reşat nuri güntekin bu romanının sonunu mutlu bitirseydi ne olurdu sanki:blush::icon_whis neyse bu haftaki bölüm süperdi özellikle sonu kenanın lamiaya çok tehlikelisin falan demesi çok güzeldi:love04: bu bölüm lamianın yengesine her zamankinden daha çok sinir oldum taş kalpli :fighting2
Ya arkadaşlar sıralmaya değil reytinglere bakıcaksınız en iyi reytingler 5-4tür ve dudaktan kalbe her hafta bu reytingleri alıyor sadece sıralama öyle sıralamaya değil reytinglere bakıcaksınız ve bu haftaki reytingler gayet güzel showun en süper reytinglilerinden beri.Onun için dudaktan kalbeye önem veriyorlar.Sıralamay değil reytinglere bakın

senem014
11-10-07, 20:01
Arkadaşlar benim bir fikrim var.Dizimizin reytinglerinin iyi gelmesini istiyorsak diğer dizi bölümlerine dizimiz adına kısa bir tanıtım yapsakta onlarda destek verseler çarşamba günü bence çok güzel olur.Reytinglerde belki 3.sıraya bile yerleşebiliriz.Ne kadar çok izleyici toplarsak reytinglerde o kadar iyi olur diyorum.Eğer bu fikrime katılıp onay verirseniz ben hemen kısa bir yazı hazırlayacağım ve destek vermelerini isteyeceğim.

Gizem'ciğim evet haklısın canım...:happy0064.Bende senin fikrindeyim sen her şeyi ayarla izleyicilerimizi çoğaltalımmmmm:good:

Cey0}
11-10-07, 20:31
Gizem'ciğim evet haklısın canım...:happy0064.Bende senin fikrindeyim sen her şeyi ayarla izleyicilerimizi çoğaltalımmmmm:good:
Çoğaltılsın bişid emiyorumda reytingler süper arkadaşlar kötü falan demeyin sıralamaya değil reytinge bakın görmüyormusunuz biri 5.0 diğeri 4.30 bu reytingi sayılı dizi alır bu kadar geç saatte ben sadece uyarmak için söyledim.Tabiki çoğalsın reytingler.Ama reytinglere kötü demeyin ilk bölümden beri reytingler güzel kanal zaten 4 ve 5 arası reyting aldıktan sonra diziyi baş tacı yapar 4-5 reytingler süperdir.Dudaktan kalbe bunu aldı zaten.Sıralama da öyle.Ama daha iyi reytingler alıcak dizimizi.Reytingler kötü falan değil.Harikalar.Bir çok dizi bunu bile zor alıyor:)

Cey0}
11-10-07, 20:33
ya asıl mesele sırası değil ben dizinin kalitesine göre az reyting aldığını düşünüyorum bu benim fikrim :img-yes:
Bence reytingler 6. bölüme göre harika.Çok güçlü rakiplerin olmasına rağmen.
Zaten bir haber yazılmıştı 5 ve üzeri reyting alan diziler kesin devame der bizim dizimizde aldığına göre.Boşuna kaygılanmıyalım.Reyting sorunumuz yok ama tabi gönül ister daha yüksek olsun Kİ olucak zaten.Çünkü çok kaliteli bir yapım.Müziği,konusu,eserin sahibi,yönetmeni,oyuncuları herşeyi süper.Sadece biraz zaman gerekli.Unutmayalım ki yaprak dökümünün de reytingleri ilklerde pek iç açıcı değildi.ama dudaktan kalbenin ise süperler yani.

ceren durul
11-10-07, 20:48
bence simdiye kadarki en güzel bölümdü
hele o son sahne
yavas yavas kenan lamiyadan hoslaniyor ... hep onu düsündü
veee en son sahne

lamia: birakin beni kenan bey gideyim
kenan: cok gec kinali yapincak

veee :img-in_lo:img-in_lo

kenanda sözlendi dakika bir öpücük bir yani ... hemen isler yolunda

ve leyle artik kocasini seviyor; bu iyi iste :happy0064
onun icinde sevindim acikcasi ...

ben 6 bölümü izlemek istiyorum ama hicbir sitede bulamadim; birisi
bana özel mesaj yoluyla yardimci olursa cok sevinirimmm
simdiken cok tesekürler ... :icon_whis

ah ah son dakikalari yeniden izlemek istiyorummm .....

lamiaya hafif dalgali sac yakisiyor; düz sactan ise bence
son sahnedeki hali felan daha büyümüse benziyordu

yanilmiyorsam kenan söyle demisti

- cok güzelsin ve tehlikelisin - yoksa ben mi yanlis anladim

neyse yadimci olursaniz acayip sevinecegimmm
malum siteleye eklenmemis 6 bölüm malesef :icon_sorr

Cey0}
11-10-07, 20:51
bence simdiye kadarki en güzel bölümdü
hele o son sahne
yavas yavas kenan lamiyadan hoslaniyor ... hep onu düsündü
veee en son sahne

lamia: birakin beni kenan bey gideyim
kenan: cok gec kinali yapincak

veee :img-in_lo:img-in_lo

kenanda sözlendi dakika bir öpücük bir yani ... hemen isler yolunda

ve leyle artik kocasini seviyor; bu iyi iste :happy0064
onun icinde sevindim acikcasi ...

ben 6 bölümü izlemek istiyorum ama hicbir sitede bulamadim; birisi
bana özel mesaj yoluyla yardimci olursa cok sevinirimmm
simdiken cok tesekürler ... :icon_whis

ah ah son dakikalari yeniden izlemek istiyorummm .....

lamiaya hafif dalgali sac yakisiyor; düz sactan ise bence
son sahnedeki hali felan daha büyümüse benziyordu

yanilmiyorsam kenan söyle demisti

- cok güzelsin ve tehlikelisin - yoksa ben mi yanlis anladim

neyse yadimci olursaniz acayip sevinecegimmm
malum siteleye eklenmemis 6 bölüm malesef :icon_sorr
Canım dizi daha dün verdiğinden hemen yayınlanmaz nete falan düşmez.biraz bekliyelim o zaman düşer bende gif yaparım:):)

GİZO
11-10-07, 20:52
Çoğaltılsın bişid emiyorumda reytingler süper arkadaşlar kötü falan demeyin sıralamaya değil reytinge bakın görmüyormusunuz biri 5.0 diğeri 4.30 bu reytingi sayılı dizi alır bu kadar geç saatte ben sadece uyarmak için söyledim.Tabiki çoğalsın reytingler.Ama reytinglere kötü demeyin ilk bölümden beri reytingler güzel kanal zaten 4 ve 5 arası reyting aldıktan sonra diziyi baş tacı yapar 4-5 reytingler süperdir.Dudaktan kalbe bunu aldı zaten.Sıralama da öyle.Ama daha iyi reytingler alıcak dizimizi.Reytingler kötü falan değil.Harikalar.Bir çok dizi bunu bile zor alıyor:)

canım bizlerde zaten dizimizin daha iyi bir yere gelmesini istediğimiz için bu kadar uğraşıyoruz şuan iyi olabilir ama biz daha iyi olmasını istiyoruz bunun içinde birseyler yapmamız gerektiğini söylüyorum.Kendimizi belli edelim herkes bizim dizimizi konuşsun zaten gazetelerde dizimizin tanıtımı yapılıyor zaman zaman görüyorum dizimiz şuan en iyi diziler arasında ben çok mutluyum dizimiz adına.

gercek
11-10-07, 21:03
Maşallah bir gün girmedim foruma sayfalar almış başını gitmiş.

Arkadaşlar bence de raitingler çok kötü değil. Tabii gönül ister ki daha yüksek olsun ama bundan sonra olacak. Dün akşamki bölüm gerçekten süperdi. Bütün oyuncular tek tek harikaydı.

Gizo'cum dizinin tanıtımı hakkındaki düşüncene katılıyorum.

Dizinin 6. bölümünü izlemek isteyenler. Show'un kendi sitesinde bölüm mevcut. Duyurulur....(Umarım bu duyuru yasak değildir)

BERNA
11-10-07, 21:48
Diziyi bir kısmı tekrarlardan da olsa takip ediyorum, konu gerçekten hoşuma gidiyor. Lamia'nın saf aşkının Kenan'ı etkilemesi (her ne kadar bence kalıcı bir etki olamasa da) konuyu gittikçe ilginçleştiriyor. Lamia'nın değişim öyküsüni de son derece iyi işlenmiş buluyorum. Aslı Tandoğan'ı ilk defa bu dizide doğru dürüst izledim ve de onu çok beğendim.

Baştan beri oyunculuğunu çok iyi bulduğum Yiğit Özşener'i son iki bölümdür döktürdüğünü düşünüyorum. Fadik Sevin Atasoy da ona ayak uydurunca en az Kenan ve Lamia sahneleri kadar zevk alıyorum Sait Paşa Köşkü sahnelerinden. Köksal Engür'ün etkisi de yadsınamaz elbettte :happy0064

Dizide her ne kadar sinir olsak da Gözde Kansu'nun Nimet portresini de çok etkileyici buluyorum. İyi oyunculuk olunca kötülerin sahnesinden bile güzel detaylar yakalayabiliyorum :good:

4ewerbrucas
11-10-07, 21:49
be ndün akşamki bölüme bayıldım izlediğimiz en iyi bölümdü bence artık dizi harektlenmeye başlıyor ratinglerde kötü değil dvmlı bundana bahsediyoruz bırakın ratingleri dizinin tadını çıkartın kenan lamiadan hoşlanmaya başladı güzel bölümler bekliyor bizi:img-yes:

Cey0}
12-10-07, 05:25
canım bizlerde zaten dizimizin daha iyi bir yere gelmesini istediğimiz için bu kadar uğraşıyoruz şuan iyi olabilir ama biz daha iyi olmasını istiyoruz bunun içinde birseyler yapmamız gerektiğini söylüyorum.Kendimizi belli edelim herkes bizim dizimizi konuşsun zaten gazetelerde dizimizin tanıtımı yapılıyor zaman zaman görüyorum dizimiz şuan en iyi diziler arasında ben çok mutluyum dizimiz adına.
Evet daha iyi yerlere gelicek zaten.Uğraşmamız çabalamamız lazım.Mesela imzalarla reklam falan yapabiliriz.Daha çok izleyici toplayabilmek için.

Bu bölümü çok merak ediyorum.Kesin izliyeceğim.Ama diğer bölümü belki izliyemem:(Çünkü işlerimiz var.Ama belli olmaz ben ne yapar eder izlerim yani.İzliyemezsemde tekrarını izlerim.Çünkü en sevdiğim diziyi kaçırmak istemem:)

Cey0}
12-10-07, 07:32
İzliyeceğim kesin izliyeceğimiz kesinleşti.Yuppii.dudaktna Kalbe forever.Şimdi müziğini dinliyorumda heyecanlanıyorum y akeşke daha çok resim olsaydı:(

ekin-yeldaa
12-10-07, 19:29
arkadaşlar bi bölümde özcan denizin bi şarkısı çalmıştıya onun ismini söylermisiniz...
çok güzel bir şarkı cevabınızı bekliyorum :)

dderya85
12-10-07, 19:35
özcan denizin çalınan şarkısının adı karşılıksız aşktı...
özet ne zman çıkar bilen varmı?

Güneş-07
12-10-07, 19:37
ceydacım süper olmuş imza ellerine sağlık bidenm..
özcan denizin şarkısının adı Karşılıksız Aşk süper bende var o şarkı önceden dinliyordum diziyede tam oturmuş...

ekin-yeldaa
12-10-07, 19:42
özcan denizin çalınan şarkısının adı karşılıksız aşktı...
özet ne zman çıkar bilen varmı?

ceydacım süper olmuş imza ellerine sağlık bidenm..
özcan denizin şarkısının adı Karşılıksız Aşk süper bende var o şarkı önceden dinliyordum diziyede tam oturmuş...

çok teşekkür ederim arkadaşlar ya :)
cidden süper bi şarkı...

denizkizi55
12-10-07, 22:35
Ilk bölümleri izlemistim az biraz ama sanirim düzenli olarak izleme ihtimali doguyor:)

Son bölüm'ün son sahnesi ya Lamia'nin rüyasi ya da o hemen oradan cikip gidecek.
Ben Kenan'in 'saf' bir ilgisi oldugunu sanmiyorum, olan Lamia'ya olacak sonuc itibari ile..

Cemil ve Leyla'nin arasi hic beklemedigim bir sekilde düzeldi vallahi, ama cok iyi oldu Cemil'i sevmeye bile basladim diyebilirim:)

Ha, bu arada Bayraminiz mübarek olsun :img-wink:

Güneş-07
13-10-07, 15:01
eymen_gonca çalışmalrın güzel olmuş ellerine sağlık...
kitabı sonunda aldım ve heen okumaya başladım dün başladım bugün 150 syfa bitirmişim süper bir kitab ama allahtan dizimiz kitaba ghöre gitniyor yoksa şimdikindne ççok değişik olurdu olaylar sadce konu aynı ama konunun işlenişleri farklı kitapta kenan daha kötü dizide kenan iyi en aından lamiaya daha iyi davranıyor kitapta lamia ile kenanın birlikte oldukları kısmı okudum çok kötü neyse kitabı okumayanlar var onalrın heyecanını kaçırmayyım herkese okumasını tavsiye ederim o zaman daha iyi anlarsınıznı konuyu...

batuhan_gumus
13-10-07, 15:22
bu dizi süper üstü ya cok güzel
harika yani lamia yi öyle görünce cok üzülüyorum ama son bölümde
allaha sükür kenan da biseyler hissetini anladi :happy0064

asli tandogan cok tatlisin

ceren durul
13-10-07, 22:34
fragmanini gören varsa lütfen söylesin ve anlatsin ne olacaka diye !

eger cıktıysa banada lutfen
ve fragman ne zaman cıkarsa cıksın gonderebılırse cok sevınırım

ve son sahne superdı
heycan tutku ask ... ama kenan sonradan ne yapacak onu dusunuyorum
sonradan bu bılmem boyle olmamalıydı yada hataydı derse lamıaya
adamı once ben doverımm :img-polic
lamıa cavıda ısıne bakalım ne dıyecek ? merak lıyım
bu gelecek bolum benı daha cok heycanlatıyor super yaaa:happy0064

clevergirl
13-10-07, 22:43
Son bölüm cok sürpriz bir sekilde gitti..

Ya hicbirsey yasanamadan Kenanin Dayisigil gelir köske,yada yasandiktan sonra gelirler..
Yada gelmezler kenan yaptigindan cok pisman olur ve Lamiayi yüzüstü birakir,gerci kenan son bölümlerde duyarli bir insan oldu,belkide ona sahip cikar..off kafam karisti ya...:icon_sorr

eymen_gonca
13-10-07, 22:51
bence kenan lamia dalga geçyor ama gerçek aşk olur ama büyük bi şeyle dalga geçyor çünkü hem ha çocuk ha çocuk diyo yani böyle aşk olmaz bence biraz saçma olur

dizi_maniac
14-10-07, 06:44
zavallı , çaresiz Lamia :(
Kendisini zorla evlendirmek isteyen o anlayışsız insanların evinden kaçıp ... sığınacak bir yer aradı kendine...

gidebileceği yer yoktu
Lamiacık Kenan'nın kaldığı konağa sığındı...

Kenan gelip onu bulduğunda, Kızcağız ona gözyaşları içersinde evden kaçma nedenini anlattı...
ve o çapkın Kenan kendisinin yanına sığınan bu çaresiz kızdan faydalanmaya çalışıyor :img-fie::img-fear2:img-fie:

Lamia zaten deli gibi aşık Kenan'a. Çok aşık ve tecrübesiz, saf bir kız. Karşı koyamaz ki?

çok kızgınım bu Kenan'a...ÇOK ! :fighting2

Madem ki kızcağız sana derdini anlattı... kıza yardımcı olsana?!
Kızı zorla evlendirmek isteyen akrabalarına gidip, onlarla konuşup , Lamia'yı zorla evlendirmelerinin yanlış olduğunu anlatsana... onları ikna etmeye çalışsana be adam:icon_roll
Senin yanına sığınan çaresiz bir kıza : "Çok güzelsin, çok tehlikelisin" diyerek ne diye sulanıyon kıza?:fighting2

bakalım gelecek bölümde neler olacak?
inşallah son anda Lamia karşı koyar bu bencil çapkına!
(ama romana göre, Kenanın bir gecelik onunla olması kaçınılmaz)
maalesef :img-cray: ve hemen ardından gidip Cavidan'la evleniyor...

Leyla ve Cemil'in barışmaları, yani bu kadar kolay ve çabuk barışmaları bana biraz saçma geldi... onca şiddet ve acıdan sonra...
ama ne demişler? Karı Koca'nın hallerine akıl sır ermez, Karı Kocanın arasına şeytan bile girmez:img-cool2
Neyse, inşallah onlar mutlu olur bari ...

Bazı arkadaşlar Kenanı dövmek istediklerini yazmışlar:img-wink:
Bende özellikle Cemilin babası Paşa hazretlerine ve Kenana şöyle temiz bir sopa çekilmesinden yanayım...:img-wink:

Gelecek bölümün fragmanını izleyen varsa, burada paylaşırsa çok sevinirim...

Herkesin Bayramı kutlu ve mutlu olsun...

gamzem497
14-10-07, 11:06
bence kenan lamia dalga geçyor ama gerçek aşk olur ama büyük bi şeyle dalga geçyor çünkü hem ha çocuk ha çocuk diyo yani böyle aşk olmaz bence biraz saçma olur

canım tam anlamıyla dalga sayılmaz aslında

kenanda da var bir duygu birikintisi ama hayat kenanı lamiadan koparacak....

ne yazıkki şu cavidan olduğu için kopacak lamişten

inşallah kitaptaki gibi sonu hüsran olmaz bu aşkın:img-yes:

Güneş-07
14-10-07, 12:56
evt hala çıkmadı fragman ama bugün yarın çıkar artık yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum valla süper olucak ama lamiş çok üzülecek zaten kenana sırılsıklam aşık kenanda aslında lamişe karşı bişiyler hissediyor ama hayat ona bunu kendine bile itiraf etmesini engelliyor bu yüzden büyük hatalar yapıyor...

zanaitta
14-10-07, 14:34
Bu dizinin sonu kitaptaki gibi olmasın umarım. Hatta lütfen olmasın:icon_sorr
Bu bölümden sonra dizinin gidişatı "hatırla sevgili" vari olacakmış gibi bir his var içimde.

ECE...:)
14-10-07, 16:35
Hatırla Sevgili gibi hiç olmasın lütfen..:):)

Evet ya fragman çıkmadı değil mi hala ?
Elveda Derken günlendir yayınlanıyor, show'da dizi izlemek sabır işi gerçekten.

hüsnanur
14-10-07, 16:57
bende fragmani göremedim arkadaslar
ya kitabin sonunu örendim cok kötü bitiyor ya insaallah dizide öyle bitmez
ama lamia hamile mi kalcak??? bilen var mi??
:sad53:

Cey0}
14-10-07, 16:58
Hatırla sevgili gibi olmaz hiç olmaz çünkü eminiki daha hüsranlı olucaktır.Hem eğer olursa biaz saçma olur.Adam kızı istemesin inadına ondan faydalansın sonra kızı olunca hiçbişi yapmasın sonra "kızım" diye mahkemeye başvursun olacak iş değil.

Hem ben şu Hatırla Sevgili meselesini henüz anlamış değilim.Taktınız Hatırla Sevgili'ye çok benziyor diye.Neresi benziyor allah aşkına.Konusu desem yok oyunluları desem hiç yok.Ever ufak tefek benzerlikler olabilir.Mesela aynı adada çekilmesi.İsanbulda ki onca güzelim mekan varken başka biryere gitmek hem ekonomik masraf hemde vakit kaybına neden olur sırf benzetilmesin diye..

Kusura bakmayın arkadaşlar pek giremedim.Herkesin mübarek Ramazan bayramı mübarek olsun.:happy0064

sesiila
14-10-07, 17:01
Fragman ve özetten takip ediorum,sanırsam lamia ve kenan birlikte olmuşlar.Kitabı okumayan arkadaşlar için söylüorum,bundan sonra sadece acı var:icon_sorr

Cey0}
14-10-07, 17:04
Fragman ve özetten takip ediorum,sanırsam lamia ve kenan birlikte olmuşlar.Kitabı okumayan arkadaşlar için söylüorum,bundan sonra sadece acı var:icon_sorr
Hayır canım birlikt eolmadılar ama galiba o çapkın kenan sayesinde olucaklar:(
Evet ne yazıkki kenan ve lamiayı çok ama çok acı günler bekliyor.
Neyse o resim süper ya.Acaba nerden buldun arkadaşımm bir gala falan mı vardı?

sesiila
14-10-07, 17:07
[QUOTE=stella_56;5075035]Hayır canım birlikt eolmadılar ama galiba o çapkın kenan sayesinde olucaklar:(
Evet ne yazıkki kenan ve lamiayı çok ama çok acı günler bekliyor.
ama fragmanda kenan çok geç kınalı yapıncak diodu,kitapta öyle dedikten sonra birlikte oluyorlardı.

SELXX
14-10-07, 17:19
Stella_56 canım, sana katılıyorum, Dudaktan Kalbe ile Hatırla Sevgili'nin birbirine benzediklerine asla katılmıyorum. Dudaktan Kalbe klasikleşmiş, hala günümüzde çok sevilerek okunan bir romandan uyarlanmış bir dizi. Diğeri ise, bir dönem dizisi, bir eserden uyarlanma değil, güzel bir senaryoya sahip güzel bir dizi o da.
Belki sadece, kadın kahramanların ikisinin de başlangıçta, çekingen, masum, çocuksu olmaları ve erkek kahramanların da onlardan daha olgun, tecrübeli ve eğitimli erkekler olmaları ve bir de hikayenin adada başlaması, böyle bir benzerlik kurulmasına neden oluyor. Ama bu sadece bir tesadüf. Konuların gelişimi ve ilerlemesi, birbirinden tamamen farklı yönde.
Küçük benzerlikler var, ama diziler birbirine benziyor anlamına gelmez bu. Böyle birşey demek çok yanlış olur. İkisinin arkasında da çok büyük emekler var. Emeğe haksızlık olur bu...

zanaitta
14-10-07, 18:36
Hatırla sevgili ye benzetenler olduğunu bilmiyordum bu forumda öncelikle onu söyliyeyim.
Hem ortada bir esinlenme varsa hatırla sevgili senaristleri bu romandan esinlenmiştir orası kesin :img-pilot
Sadece gidişat onu gösteriyor ki yıllar sürecek bir ayrılık, başkalarıyla kurulan hayatlar, yıllar sonra çocuğu olduğunu öğrenecek bir Hüseyin Kenan görezeğiz romanla paralel giderse dizi.

canada
14-10-07, 19:18
beyenerek izledigim harika bir dizi arkadaslar bu dizilerin reytinglerini nasil ogrenebiliriz ben bu dizide reytinglere kurban gitmesini istemiyorum cok sevdim ben bu diziyi..

ece60
14-10-07, 19:38
cok güzel br dizi sanırım hatırla sevgiliye bensetiolar bencede alakası yok onuda izliorum bunuda burayı acmadan önce aklımdan bile gecmemişti konular farklı etkilşimler olsa bile brde yeni bölüm fragmnı veya özeti cıktımı acaba

guilty
14-10-07, 19:43
Şu anda ne özet varr ne de fragman off bir an önce çıksada neler olucağını görsek yaa çok merak ediyorum.... Kitapdaki gibi mi yapıcaklar nedir acbaa????

ece60
14-10-07, 19:46
yokmu yha bende cok merak edeiorum kitap dışına fazla cıkmazlar umarım sadece uyarlarken ufak deişmeler yapılar dudaktan kalbeyi okumadım amayaprak dökümnde öle olmuştu :img-yes:

SELXX
14-10-07, 20:25
Özet ve fragman yarın çıkar herhalde. Ben de çok merak ediyorum. Güzel bir bölüm izleyeceğimize eminim.
Kitabı okuduğum için genel olarak neler olacağını biliyorum ama, bu bir dizi olduğu için, yan hikayeler ekleniyor, o açıdan her bölümü merakla bekliyoruz.
Kitapla birebir olması mümkün değil tabii ki. Sonuçta bu bir dizi, belli bir bölüm sayısına ulaşılması gerekiyor; hikaye buna göre uzatılıyor, çeşitli yan konularla süsleniyor. Ama hikayenin temeli aynı, bu temel konudan sapacaklarını sanmıyorum. Zaten şimdiye kadar herşey, romanın genel konusuna sadık kalınarak gelişti.

elifile
15-10-07, 06:19
Aslında şu anda da kitap dışına çıktılar biraz.
Mesela kitapta Lamia evden kaçmıuyordu.
Saib Paşa'nın verdiği bir davet sırasında herkes ordayken Lamia, hasta hasta Kenan onu görmek istiyor sanıp Kenan'ın evine gidiyor ve öyle birlikte oluyorlardı.
Gerçi replikler aynı olmuş bu iyi:)
Kitapta da aynı bu konuşmalar geçiyordu.
Lütfen beni bırakın Kenan Bey...
Artık çok geç Kınalı Yapıncak, çok geç...
Asıl olaylar bundan sonra başlıyordu.
Kenan'ın pişmanlık duyması, Lamia'yı ortda da bırakmak istememesi, bunun üzerine Cavidan Hanım'A mektup yazıp tüm olanları anlatması, Cavidanla evlenmeesinin artık mümkün olmamasını falan filan.
Ama Lamia bu mektubu görüyor ve çok üzülüyordu.
Sonra Kenan'ın tüm ısrarlarına rağmen onunla evlenmiyordu.
Kenan'da daha fazla ısrar etmeyip Cavidanla evleniyordu.
Aylar sonra Lamia'nın hamile olduğu anlaşılıyor ve kimseye belli etmeden amcası ve yengesi tarafından diğer amcasının yanına Anadolu'ya yollanıyordu.
Tabi Lamia'nın çektiği acılar bundan sonra daha da artıyordu...
Umarım dizide bunu çok saptırmazlar.
Nasıl yapacaklar merak ediyorum...

ceren durul
15-10-07, 13:35
acaba fragman cikti mi bilen var mi ?
cok merak ediyorum; dudaktan kalbe süper olacak bundan eminim
ama fragmani görseydik özette yok :(

bilen varsa anlatsin; su an baktim malum sitelerde fragman eklenmemis
ama daha sonra eklenirse eger bana özel mesaj atarsaniz cok sevinirim

simdiken acayip tesekürler ...
cok garip gercekten; fragmanin simdiye kadar cikmasi lazim´di
özetin´de ama hala yok ? ne zaman cikarmayi düsünüyorlar; carsamba günü mü ne gicik iste show tv ....

neyse cevabinizi merakla bekliyorumm ...

gercek
15-10-07, 14:30
Bakmadığım yer kalmadı ne özet ne fragman şu saat oldu hala yok. Bu nasıl iş anlamadım. Bu şekilde diziyi nasıl görecek ki izleyici. Son dakikada buyrun bi de Dudaktan Kalbe var denmez ki. Elalem bölümü oynattıktan sonra haftaya ne olacak onu gösteriyo. Acaba burda kanalda mı yoksa yapımcıda mı hata tabi onu da bilmiyoruz. Fragman hazır olsa kanal niye göstermesin:img-in_lo

elifile
15-10-07, 16:13
Fragman bu gün "Doktorlar" dizisinin reklam aralarında çıkar.
En azından çıkmasını umut ediyorum.
Yoksa dizinin gününün yine değiştirileceğini düşünmeye başlayacağım ki.
Bu en son düşünmek istediğim şeylerden biri...

ariza-girl
15-10-07, 16:31
arkadaslar belki bu hafta "dudaktan kalbe" cikmaz...tabi bilemem ama mac var carsamba günü ..ama hangi kanalda bilmiyorum...
Show tv´in yayin akisina baktim "dudaktan kalbe" var görünüyor..umarim cikar:img-yes:

sezenbaşer
15-10-07, 16:34
arkadaslar belki bu hafta "dudaktan kalbe" cikmaz...tabi bilemem ama mac var carsamba günü ..ama hangi kanalda bilmiyorum...
Show tv´in yayin akisina baktim "dudaktan kalbe" var görünüyor..umarim cikar:img-yes:

vardır ya maç bildiğim kadarıyla atvde
bn çıkıyorum arkiler size ii yorumlar:img-wink:bye

ceren durul
15-10-07, 16:49
son noktayi koyuyorummm :icon_whis

bu hafta kesinlikle dudaktan kalbe var
fragmani az önce gördüm ve saskinliktan ne diyecegimi bilmiyorum

kenan lamiaya bu sadece dudaklarda kalmamali falan diyordu
kenan ve lamia birlikte oluyorlar !!! efet yanlis duymadinizzz :img-blush
ne diyecegimi sasirdim bu kadar cabuk mu diye ?
lamia kenana birseyler diyordu; "saclarim agirana kadar bu ... sakliyacam" falan diyordu ...
sonra kenan cavidana haksizlik yaptigini söylüyordu
ve bol bol cavidanin tipini gösterdiler sonra
lamiayi teyzegil dövüyordu bi daha bu eve gelme falan diye
leyla yine kocasina bagiriyordu yatakta bi kagit parcasi vardi onu yirtiyordu
sonra kenan pasaya cavidanla nisanlandiklarini söylüyordu
leyla cikcekler yani güller kopariyordu bahceden ---

bu kadar; ya hala inanamiyorum bu kadar cabuk mu diye; olacak is degill !!!
bu 1 senelik dizi mi sadece ?
umarum kitaptaki gibi yapmazlar; cok üzücüymüs sonu
neyse bu haftayi acayip merakla ve sabirsizlikla bekliyorum
catliyacam umarim fragman nete tasinir ben kimin ne dedigini heycandan duyamadim yawww ne dedi kim kime lamia ve kenana o kadar odaklanmisim ki
ikinci bir bakis lazim herseyi anlamam icin ...

umarim sevinmissindir bu hafta varrr ....
oh oh yandan sagdan soldan ... :happy0064 yukaridan havadan :happy0064

ECE...:)
15-10-07, 18:56
Anlattığın için saol ceren durul,
bence böyle ilerlemesi iyi olmuş, zira bana göre tempo çok düşüktü, daha önce bile olabilirdi, çünkü ben hep bu olaydan sonra reytinglerin artıcağına inanıyordum, inanıyorum değil inanıyordum zira artık toparlanması çok zor..

Cey0}
15-10-07, 19:04
son noktayi koyuyorummm :icon_whis

bu hafta kesinlikle dudaktan kalbe var
fragmani az önce gördüm ve saskinliktan ne diyecegimi bilmiyorum

kenan lamiaya bu sadece dudaklarda kalmamali falan diyordu
kenan ve lamia birlikte oluyorlar !!! efet yanlis duymadinizzz :img-blush
ne diyecegimi sasirdim bu kadar cabuk mu diye ?
lamia kenana birseyler diyordu; "saclarim agirana kadar bu ... sakliyacam" falan diyordu ...
sonra kenan cavidana haksizlik yaptigini söylüyordu
ve bol bol cavidanin tipini gösterdiler sonra
lamiayi teyzegil dövüyordu bi daha bu eve gelme falan diye
leyla yine kocasina bagiriyordu yatakta bi kagit parcasi vardi onu yirtiyordu
sonra kenan pasaya cavidanla nisanlandiklarini söylüyordu
leyla cikcekler yani güller kopariyordu bahceden ---

bu kadar; ya hala inanamiyorum bu kadar cabuk mu diye; olacak is degill !!!
bu 1 senelik dizi mi sadece ?
umarum kitaptaki gibi yapmazlar; cok üzücüymüs sonu
neyse bu haftayi acayip merakla ve sabirsizlikla bekliyorum
catliyacam umarim fragman nete tasinir ben kimin ne dedigini heycandan duyamadim yawww ne dedi kim kime lamia ve kenana o kadar odaklanmisim ki
ikinci bir bakis lazim herseyi anlamam icin ...

umarim sevinmissindir bu hafta varrr ....
oh oh yandan sagdan soldan ... :happy0064 yukaridan havadan :happy0064
Ah kenann yaktın lamişinn başını sadec elamişi değil kendinide yaktın ya:(:(:(Çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum ama arkadaşlar benim acilen çıkmam lazım ödevim var:(:(Bir uğrayım dedim de:(:(

canada
15-10-07, 22:01
tesedufen bende gordum bugun fragrami cok kotu yaa lamiya nin sonu ne olucak kenan ile birlikte oldu artik onu nisanlisida kabul etmez yengesi midir teyzesimidir kadin midir canimidir o kadinda evden kovuyor sokaklara dusecek ahh kenan ahhhh ne yaptin kiza elinden tutsaydin birde hamile kaldiysa tamam sonu hatirla sevgili gibi olmaz insanlah yillar sonra kenan cocugu oldugunu ornenirse hay allah yaaa niye bu dizler boyle ilerliyor..

SELXX
15-10-07, 22:13
Fragmanı nihayet görebildim. Çok güzel bir bölüm izleyeceğiz. Ve yine Lamia için üzüleceğiz. Kenan Lamia'yla birlikte olarak Cavidan'a haksızlık yaptığını söylüyordu. Ve sanırım bunu Lamia duyuyordu ve ağlayarak uzaklaşıyordu. Kenan, Cavidan'la evleneceğini açıklıyordu dayısına...
Lamia'yı amca ve yengesi evden kovuyorlardı sanırım...

BlueBird
15-10-07, 23:10
üfff ya şu Kenan nası bi insan yaaa. hem Lamia'yla birlikte oluyo hem de Cavidan'a haksızlık yaptığını söylüyo. ya Lamia'nın duyguları, ona yaptığı şey çok mu haklı, çok mu yerinde sanki. küçücük kızın duygularıyla oynuyo. olan Lamia'ya oluyo. eve gidince de kadın yapmadığını bırakmıyo zaten. bakalım ne yapcak Lamia??? Cemil desen hala Leyla'nın üstüne gidiyo. bi bölüm iyi oldu dedik hemen özüne döndü yani!!! işin garibi Kenan'ın Cavidan'da ne bulduğunu başından beri anlamış değilim ama neyse.... çok soğuk ve gıcık bi kadın. sinir yaa siniiiir........... neyse bekleyip görelim artık neler olcağını...

gamze_yy
16-10-07, 11:02
Dudaktan kalbe’de büyük aşk başlıyor..

“Kınalı Yapıncak Lamia” hiç ulaşamayacağını zannettiği, kendisine yıldızlar kadar uzak gördüğü Kenan’ın kollarına teslim olur..
Kenan için her şey anlıktır önce, ama yavaş yavaş Lamia’nın hayatındaki önemini anlayacaktır..
Lamia büyük bir yol ayrımındadır artık.. Çocukluğunu Kenan’ın kollarında bırakmış, yepyeni heyecanlara doğru yola çıkmıştır..

Lamia, Kenan’ın Cavidan’la nişanlandığından habersizdir..
Kenan da bu nişanın pişmanlığını yaşamaktadır. Sıkışmış kalmış gibi hisseder kendini..

Lamia’nın artık amcasının evinde yaşamasına imkan yoktur..
Zaten onlar da Lamia’yı evlerinde istemezler.. Eşyalarıyla kapının önüne koyarlar. Evden kovulan Lamia’yı Kenanın dayısı Saib Paşa sahiplenir. Bu olay Kenan’a da sürpriz olur..

Lamia Kenan’a daha da yakın olmanın mutluluğunu yaşarken, Cemil Kenan ve Lamia’nın aralarında bir şey olduğunu anlar.. Bu olay Kenan ve Cavidan’ın nişanını tehlikeye sokacaktır.

Kenan ise büyük bir çelişki yaşamaktadır. Bir yanda tertemiz aşkı Lamia, diğer yanda ünlü ve çok güçlü bir iş kadını Cavidan. Kenan artık bir seçim yapmak zorundadır.

judithtimoz
16-10-07, 11:45
Ayy bu bölüm çok heyecanlı olacak gibi. Kitaba İnşallah uymazlar. Lamia çok büyük hayal kırıklığına uğrayacak.

angels18
16-10-07, 12:08
ya özet ne güzel böyle off çok güzel bir bölüm olacağı kesin fragmanla hiç karşılaşmadım daha malum siteden bakıcam bakalım eklendimi cemil yine ortalığı karıştıracak ben asıl nimetin ne yapacağını merak ediyorum nimette lamiayı kabul etmiyor herhalde kıskanç ne olacak saib paşa beni şaşırttı bir çıkarı falan olabilir mi arkadaslar

İLK AŞKIM_MERVE
16-10-07, 12:09
ayy özeti okudum süper bir bölüm yhaa!!..

çok merak ediyorum..yarını iple çekiorum....

süper olucak..

özelliklede kenan ve lamia sahneleri!!...

yha bu arada dudaktan kalbenin kitabındada böle bir aşk varmı??...

gamzem497
16-10-07, 13:30
gamze_yy (adaşım) özet için tşk canım

lamişe, saib paşanın sahip çıkması süper bir ayrıntı :good:

bu sayede kenan lamişin kıymetini daha ii anlar ve aşık olduğunu anlar :img-in_lo:img-in_lo

cemil gene yapcak yapacağını desenize baksanıza lamişle kenan arasındaki ilişkiyi anlıyor ve nişana engel olcak sanırım

bence bu sefer cemil hayır bir iş yapcak nişana engel olursa şayet:img-yes:

enise(lamişin yengesi) cadalozu da sonunda amacına ulaştı lamişi evden kovdu

ah garibim lamiş bak ortada kalmadın saib bey sana destek çıkıyor

funny_girl
16-10-07, 14:29
off ne bölüm olcak varyaa :) ama o cemil yine başladı kıskançlıgına başta kendi eşini çileden çıkarıo paranoyak herif nolcak.. lamişim çok üzülüo ya zavallıcık..

nazlikiz
16-10-07, 14:57
off fragmani gördügümde bile kötü seyle rolacagini anladim zaten özetti okuyunca emin oldum bu kenan cidden en yaptigini bilmiyoo yaa lamiayi cok kiracak yaa üff yazik lamia ya yaa

Cey0}
16-10-07, 16:09
Bu bölüm yine süper olucak fragmanı izledim kenanı boğasım geldii sinirr
Olacakalr belli hüzün hüsran:sad53::sad53:
Leyla'nın bahçeden kstiği güller harikaydı daa:happy0064:happy0064
Biraz güzel konlardan bahsedelim zaten kenan kararttı içimizi:img-polic

angels18
16-10-07, 16:16
fragman hiç açıcı değil ya kenanı gerçekten boğasım geldi gıcık ya cemilde hala daha aynı leylaya karsı karın seni seçti ee bebeğinizde olacak daha ne istersin be adam ne uğraşıp duruyorsun leyla ve kenanla cavidan iyice aşık olmuş kenana ahh kenan ahh nimet lamiayı hiç sahiplenmiyor kıskançlığından ayyy sinir oldum yaa

_hnd_
16-10-07, 17:30
özeti okudum fragmanıda izledim
lamianın evden kovulucağı açıktı ama saib paşanın sahiplenmesine şaşırdım
kenan şöhretle aşkın arasında gidip geliyo halbuki nişanı bozmak kolay onun için ama şöhret onu çekiyoo
fragmanda cemil eski cemil olmuş yine yeni cemilin ömrü 1 bölüm bile değilmiş leyla için üzldüm doğrusu

SELXX
16-10-07, 18:06
Gamze özet için teşekkürler.
Sezen, fragman resimleri için çok teşekkürler. Ellerine sağlık.
Zen_nure ve Eymen_gonca, çalışmalar için teşekkürler.
Evet arkadaşlar, özet ve fragmandan anladığımız kadarıyla, yine güzel ve heyecanlı bir bölüm izleyeceğiz. Sabırsızlıkla bekliyorum ben de...

arwen61
17-10-07, 11:10
herkese selam

ben daha önce buraya hiç yazmamıştım diziyide geçen haftaya kadar sürekli takip edemedim pazartesi yayınlandığı zaman sevdiğim diziler yüzünden istediğim halde bakamıyordum çarşambaya alınması çok iyi oldu ama şanssızlığı da alındığından beri her çarşamba bir maç oldu reytingleri istenilen yere gelemedi inşallah yakında herşey rayına oturacak:img-yes:

geçen haftaki bölüm çok güzeldi hele son sahneyi kaç kere izledim hatırlamıyorum,fragmanda,özette çok iyi hele fragman çok ilgimi çekti ve bu akşamı iple çeker oldum

önce yaprak dökümü sonra dudaktan kalbe reşat nuri ustanın iki eserini arka arkaya izlemek çok zevkli olacak lamia-kenan sahnelerini merakla bekliyor olacağım:img-in_lo

Güneş-07
17-10-07, 11:36
fragmanı izledim ve özetide okudum muhteşem bir bölüm yah kitabınıda okuduğum için replikleride biliyor insna ama çok kötü bundan sonra lamia çok üzülecek ama sonunda aslında kenan hep lamia ile mutlu olduğunu çok çok sevdiğini anlıcak tabi bu birz zmn alıcak ama olsun özet,resim ve fragmnaı ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim bugün milli maç var reytinglerde yine bence 7,8,9 olabilirz ama olsun shareları çok yüksek buda gayet iyi oyüzden umursamayalım...

GİZO
17-10-07, 16:32
ewt ya o cidden kaynadı napıcazki kıslar da girmediler

bn de arka syfaları pek gezemiom zaten zaman anca yetio:icon_sorr

Artık onuda bir ara halledel