Tüm Versiyonu Göster : Dudaktan Kalbe (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
Söylüyorumm ama dinleyen kim:)
Bazı arkadaşlar sıralamya baktıkları için reytingleri yanlış anlıyorlar.Bu yüzdende kendilerini boş yere üzüyorlar.Birazdan elimd eolan resimlerle çalışmalar yapıcam umarım beğenirsniz.
dogru söylüyosun, siralamaya bakmak cok yanlis önemli olan burak hakkinin da dedigi gibi share de %15 in altinda olmamasi. hem kanal genel müdürü de en kaliteli yapim dedigine göre icimizi ferah tutabiliriz :)
zaten dizinin bir anda yayindan kaldirilmasi izleyiciler haricinde büyük üstad resat nuriye de saygisizlik olur. bi ise kalkisirken bazi riskleri de göze almali diye düsünüyorum. her dizinin ratingleri bi anda firlayacak diye bisey söz konusu olamaz. fakat ben dizimizden ümitliyim, hakikaten kaliteli oyuncularin yer aldigi bir yapim. önemli olan reklamini daha iyi yapabilmek.
calismalarini bekliyoruz arkadasim. bu arada ben zehra sizlerin arasinda olmaktan cok mutluyum :img-wink:
Dizide en cok Leylaya üzülüyorum ben:( yazik yaa
Lamiada'da hic korku yok haa, gece gece nasil gidiyo kenanin evinee...
BeyazGelincik21 18-10-07, 15:37 Bence yeni yayın döneminin en kaliteli yapımlarından bir Dudaktan Kalbe.Kaldırılacağınıda sanmıyorum Dudaktan Kalbenin güzel düşünelim güzel şeyler olsun ama değil mi :img-yes:
Ayrıca çevremdeki herkes severek beğenerek izliyor Dudaktan Kalbeyi bu kadar büyük bir izleyici potansiyeli varken kaldırılmaz dizimiz biz içimizi rahat tutalım.
Gizocuğum sende bol bol resimler çekersin artık sete gidince bizleri merak içinde bırakmazsın.
uzun zamandir yazmiyordum,
off dünkü bölüm cok lötü bitti :icon_sorr
cok üzülüyorum lamiayaya :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr annem ´kitabi okudugu icin daha cok üzülücegiz diyip duruyor :img-cray::img-cray:
Arkadaşlar çekimlere gelmek isteyen olursa bana öm atsın duymayan kalmasın liste hazırlayacağım ona göre.Bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
Birazdan çalışma ekleyeceğim umarım beğenirsiniz sözleri ben yazdım.Şiir konusunda başarılıyımdır.
judithtimoz 18-10-07, 15:47 uzun zamandir yazmiyordum,
off dünkü bölüm cok lötü bitti :icon_sorr
cok üzülüyorum lamiayaya :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr annem ´kitabi okudugu icin daha cok üzülücegiz diyip duruyor :img-cray::img-cray:
Annen çok haklı. Kitabı okurken ağlamaktan telef olursun. Ama su an kitaptan biraz şaştılar.
Bence yeni yayın döneminin en kaliteli yapımlarından bir Dudaktan Kalbe.Kaldırılacağınıda sanmıyorum Dudaktan Kalbenin güzel düşünelim güzel şeyler olsun ama değil mi :img-yes:
Ayrıca çevremdeki herkes severek beğenerek izliyor Dudaktan Kalbeyi bu kadar büyük bir izleyici potansiyeli varken kaldırılmaz dizimiz biz içimizi rahat tutalım.
Gizocuğum sende bol bol resimler çekersin artık sete gidince bizleri merak içinde bırakmazsın.
merak etme canım sizleri merakta bırakmayacağım.Resim çekeceğim sette neler yaptığımızı oyuncuların nasıl biri oldukları..kısacası herşeyi anlatıp bilgilendireceğim.
Stella_56, ellerine sağlık. İmza da, çalışma da çok güzel. Teşekkürler.
Gizo, senin de ellerine sağlık. Çok güzel olmuş çalışman.
Set ziyareti fikri çok güzel. Mutlaka yapalım. Hem birbirimizle, hem de dizimizin oyuncularıyla tanışmış oluruz. Hem de, kış gelmeden Büyükada'ya gitmek güzel olur. Ben sonbaharda çok severim adaları. :img-wink:
ben trtde geçenlerde seyrettim dudaktan kalbeyi, lamia hüseyin kenandan hamile kalıyor ,sonra hüseyin kenan cavidandan ayrılıp lamia ile evlenmek zorunda hissediyor kendini ama lamia kabul etmiyor bir başkası ile evleniyordu.en sonunda hüseyin kenan cavidanla evleniyor ve son olarakta hüseyin kenanın öldüğü söylendi arka fondan ve sinema bu şekilde bitti.okuyan varmı kitabı ???
:happy0064 MUHTESSEM!!!! Bu diziyi esimle beraber seyrediyoruz ve bayiliyoruz. Dun aksamki bolum MUHTESEMDI!! Bana gore asil dizi simdi baslayacak. Bazi arkadaslar gibide Kenandan nefret edemiyorum. Cunku bana gore oda Lamiaya asik oluyor ama kendine itiraf edemiyor, hele menejerine hic itiraf etmez. Bakislarini gormedinizmi. Cahidanin yanindayken hep durgun surati asik, ama Lamiayi gorunce hemen cicekler aciyor yuzunde. Bu sirf ondan faydalanmak icin olan erkegin surat ifadesinde olmaz!! Insallah kitap gibi olmaz. Yaprak Dokumude kitap gibi degil. Onun icin kitabi cikarin aklinizdan, diziyi boyle oldugu gibi kabul edip seyredin bence. Bana gore seyircinin nereye gitmesini istediklerini gore bakip ilerliyor senaristler.
Dizi setine gelmeyi cok isterdim, ama Amerikada oldugumuz icin birazcik zor :img-yes:
4ewerbrucas 18-10-07, 20:37 dün akşamki bölüm bence de muhteşemdi:img-wink: lamiaya çok üzüldüm ya dövüp attılar resmne nimete çok uyuz oluyorum ilk başlarda lamianın yanındaydı şimdi ne yapıyor sinir kadın:icon_twis:icon_twis iyi lamia onun kenanla gördüğünü söylemiyor...kenan ise yorumsuz ya ben nefret etmiyorum kenandan lamiaya ya aşık olduğu doğru ama bunu farketmesi uzun zaman alıcak bide kitabı bende okudum eğer aynı giderse herkes mendilleri bence de hazırlasın:img-cray::img-cray::img-cray:
Saniyorsam birkac arkadas kitabi okumus (ben okumadim), kitapta Kenan Lamia ile 1 gecelik beraber olmus, oda sarhosken degilmi. Oyle ise senaristler simdiden kitaptan sapmaya basladi. Insallah boyledir, cunku herhalde hepimiz, Kenan ile Lamiayi beraber gormek isteriz, taaaaaa, sezonun sonu bile olsa... Yani hic olmazsa, hic bir zaman birbirlerine kavusamadilar isi olmaz.
dünkü bölüm off hala düsünüyorum yaa kenan a her ne kadar kissamda bi yandan kizamiyorum ama bölümde en cook lamiaya tabiiki hepimiz cok acidik ama o dövme sahnesinden cook son sahnedeki hali agliyarak kosmas daha cok icimi acitti benim yaa
bu arada bölüm resimlerini isteyen olursa yarin indirip cekip ekliye bilirim ama söz vermiyim istege bagli kolay is degil nede olsa
bu arada reytinglere gelince öyle kötü degil alsinda mac var diye öyle oldu baksaniza yok mac basliyoo yok maca dogru mac basladi siralamada iyi olmiya bilir ama share gayet iyi bence
Bu bölüm çok güzeldi.
Asıl dizi şimdi başlıyor,heyecanlı ve güzel bölümler bizi bekliyor.
Lamiaya yazık ya amcasıyla ve cadı yengesinden dayak yedi bir de kızı evden attılar,vicdansızlar.
Kenan'a da kızmak istiyorum ama kızamıyorum,çok tatlı.
Kenan da aslında Lamiaya karşı 1 şeyler hissediyor,ama kendine itiraf edemiyor.
Cavidanın yanında sessiz ve donuk kalıyor,Cavidanı sevdiğini düşünmüyorum.
Lamiayla yakışıyorlar.
BeyazGelincik21 19-10-07, 11:15 Dizimizin özeti ne zaman gelir acaba çok merak ediyorum ?Bu hafta bizi ne sürprizler bekliyor bakalım.
Bu arada şimdi tekrar izledim Dudaktan Kalbeyi bu Cemil ne cin adam ya hiçbir şey kaçmıyor gözünden.Leylada işkillemeye başladı Cemilin Lamiaya olan davranışlarından dolayı.İnşallah herşey ortaya çıkınca çok büyük rezalet çıkmaz en önemliside Lamia bu olaylardan çok yara almaz.
ceren durul 19-10-07, 12:59 o kenanın arkadasi yok mu "sümüklü kiz lamiaya" aman sen kendine bak
inek yalamis sacini n´olcak ... :icon_whis
kenan aslinda birseyler hissediyor ama itiraf edemiyor; yeni besteyi´de hemen yapmis lamia icin ...
kenan lamiayi görünce dayanamiyor; lamia yanina gidiyor ya; orda gitme gitme deyip duruyor ... hem sevmiyorsun; hemde yazik yetim kiz vs. vs. diyor o zaman neden beraber oluyorsun kiza ...
hele beni sevmedigini söyledigi sahne sinir oldum
Genelde ozet hangi gunler cikiyor? Belki bugun cikar daha. Kenan gercekten Lamiaya asik olmaya basladi, yuzu nasil guluyor onu gorunce. Birde gecenin yarisi, onunla ikinci kez beraber olduktan sonra Lamiaya gitme dedi. Bunu sirf faydalanmak icin beraber olan erkek yapmaz, biran evvel gitsin diye bahaneler sayar. Insallah, cok guzzel, dillere destan bir ask hikayesi seyrederiz, belki herzaman kavusamazlar, ama hic olmazsa o aski hissederiz!!!
Bu arada bare Ana Sayfada ki Alt Diziler Bolumune gecebilseydik. Orada hic olmazsa daha cok kategori var.
Özet henüz çıkmaz. Pazartesi günleri çıkıyor sanırım. Fragmanı da, özeti de merak içinde bekleyeceğiz kaç gün daha...
Nazlıkız, sen çekebildiğin kadar güzel resim çekip eklersen, biz çok memnun oluruz. Tabii ki Kenan'lı ve Lamia'lı sahneler istiyoruz daha çok. :img-wink:
Ne olacak bu kızın hali?
Ahhh içime dert oldu! Ne olacak bu Dudaktan Kalbe'nin sonu. Kitabı okumadığıma bin pişman, şimdi de inadımdan her hafta tırnaklarımı yiyerek izliyorum diziyi. İlk bölümlerinde beni çok sarıp sarmalamasa da giderek daha bir izlenir oldu Dudaktan Kalbe... Yapımcılar boşuna ünlü yazarların romanlarını senaryolaştırmıyor. Yıllar önce yazılmış, okuyucudan büyük ilgi görmüş hikayeler benim gibi eskiye hayranları da ekrana bağlıyor. Gerçi çelişkiler de yaşanmıyor değil bu eski zaman hikayelerini güncellerken... İşte çelik prensesleri, ne bileyim yanaşmalar, büyük konaklar, paşazadeler falan zaman zaman komik kaçıyor. Ya da kaç tane sanatçı müziği için Adalar'a saklanıyor günümüzde? Ama Dudaktan Kalbe'nin konusu öyle sarmalıyor ki, izlerken bu eleştirileri bir kenara bırakıyorum şahsen... Şimdi en büyük merakım, ne olacak bu küçük Lamia'cık?
Takvim/Nilgün Tahmaz
BeyazGelincik21 19-10-07, 17:59 Lamiayı nasıl dövdüler ya acımasızca amcasının tavrınada acayip şaşırdım zaten.Ne olursa olsun Lamia onun akrabası tamam kıza sahip çıkmış evine barkına almış ama Lamiaya karşı bu kadar acımasız oluşları acayip kanıma dokundu.Kız zaten hayatın sillesini yemiş annesini babasını kaybetmiş.
ben bu hafta ,sonunu izleyemedim,en son lamia köşke gitmişti ,sonradan noldu biri anlatır mı acaba :)
lamişim cnmm
lamişe vurulan eller kırılırsın
off off fragmanda yok bekle bekle cok sıkıldım:(
Arkadaşlar coşmuşsunuz. Harika çalışmalarla dolmuş sayfalarımız ellerinize sağlık
Resimler, gifler, avalar hepsi de süper.:good:Bölümü tekrar seyrettim bugün kaydetmiştim. Tek kelimeyle mükemmeldi. Tüm oyuncular ama özellikle Aslı (Lamia) süperdi oyunculuk adına. Gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım fragmanı erkenden verirler de hiç değilse biraz merakımız giderilir ama nerdee. Pazartesi'yi bekliycez artık fragman için mecburen. :icon_sorr
Zen_nure,katrem ve askoyunu_ekin çalışmalrınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
nazlikiz resimler için çok teşekkürler valla kırılsın o eller nasıl dövdüler kızı aslında ı cadı enise yüzünden kocasını fena ateşledi hele o nimet yok mu herşeyin başı...
özet daha gelmez fragman hiç gelmez pazartesiyi beklicez artıkk...
Merhaba arkadaşlar
Nihayet üye olabildim.. Sürekli izleyemiyorum dizi geç saatte olduğu için ama bu bölüün sonuna çok üzüldüm bunu söylemek isterim. Nasıl ağladı lamia valla içim parçalandı kız resmen yıkılmış gibiydi.. Çok üzüldüm çok :(:(
BeyazGelincik21 20-10-07, 13:34 sultanss resimler için çok teşşekürederim arkadaşım.
Lamianın Kenanın Lamiayı sevmediğini söylediğini duyduktan sonraki halleri ağlayışları geldi aklıma acayip kötü oldum.Ne zaman gülecek bu kızın yüzü yaaa.
ALIMLIveCEKICI 20-10-07, 14:58 Bu haftaki bolum cok guzeldi herzaman oldugu gibi, soluk soluga izledim. resmen izdirap cektim lamia yuzunden.yakalandi yakalanicak diye olupolup dirildim. anlicaginiz Herkes,hersey muhtesemdi ozelikle cemil ve babasi soylemeden gecemicem. Romanin sonunda huseyin kenan intahar edip oluyomus. onceleri aciyordum boyle son olmas diye. ama simdi lamia'yi bu halde gorunce. kenan bey yuzunden resmen sudan cikmis balik gibi oluyor. kiz cagiz elini ayagini nereye koyacagini sasiriyor. bu ask onun basina cok sey aciyor. Hakikaten usta yazar Resat Nuri Guntekin sonunu cok iyi dusunmus.
Huseyin Kenan olmeyi hakediyor cunku romanin sonunda. Yoksa cok buyuk bi haksizlik olurdu lamiacim icin.
Arkadaslar Dizideki Muzigin Ismini Biliyormusunuz??????
Bilen Varsa Bir Hizli Cevap Vere Bilirmi????????
toygar ısıklı-gecenın huznu:img-wink:
Dudakten Kalbe yi ilk bölümden itibaren hic kacirmadan izledim. Ama buraya hic yazmadim artik daha fazla ugrayacam bu basliga.
Dudakten Kalbe cok güzel bir dizi bence. Ama Lamia yi cok kötü günler bekliyor bu belli.
Bu arada söylemeden gecemeyecegim dizinin müzikleri harika.
Ve birde keske reytingler daha da yükselse.
esmer çalışmalrın harika olmuş ellerine sağlık+rep...
alan yeni fragman resimleri için çok teşekkür ederim+rep
fragmanı erken gösterdiler hayret acaba özet ne zaman gelir resimlerden bnada karışık bir bölüm gibi geldi ay bide nazım çıktı yah of bakalım lamia napcak bu bölümde cnm ya yazık ona...
Simdi tekrari seyrettim ama fragmani gormedim. Gorenler biraz anlatsa lutfen. Hos fragman bazen yanilici oluyor. Resimlerdende pek birsey cikaramadim. Fragman sozlumuydu?
Neden halen ratingler kotu deniliyor anlamiyorum. Bu hafta milli mac vardi, yani o ratinglerden o maci, mac ozel, mac basliyor bilmemneyi cikarsaniz, ratingler gayet iyi, hem dizi olarak 3. bunun neresi kotu. Dizimiz bir yere gitmiyor merak etmeyin arkadaslar.
İLK AŞKIM_MERVE 20-10-07, 16:33 yha bölümü tam izleyememiştim..izledim süperdi yha..
ayrıca 3 defa da fragmanı gördüm...süper bi bölüm olucaga benzioo..
hadi hayırlısı...:img-yes::img-yes::img-wink:
tatu haklısın reytngler kötü değil hem önemli olan sıralama değil shareleri gayet yüksek ve 15'in üstünde ozaman kaldırılmaz mrk etmeyin...
fragmanı görenlr kısa bir sölü anlatım yapabilirlermi acaba?
BeyazGelincik21 20-10-07, 18:55 Fragman resimleri için çok teşekkürederim arkadaşlar.
Bugün Dudaktan Kalbenin tekrarını izlerken iki defa verdiler fragmanı.Kısaca anlatayım gördüklerimi Cemil Lamianın kolundan tutmuş biryere getiriyordu Lamiayı kanımca herşeyin farkında olan Cemil Lamiayı sıkıştırıp ağzından laf almaya çalışacak.Kenanla ilişkisinin ne boyutta olduğunu öğrenebilmek için.
Cavidan faytonda Kenanda konağın önünde Cavidanın arkasından bakıyor.Cavidan telefonuna bakıyor bu arada.
Kenan ve Lamia asılmış çarşafın arkasında konuşuyorlar Cemilde onları camdan beri gözetliyor.
Lamia konağa Kenanın yanına gidiyor Kenanın odasında konuşuyorlar ve Lamia oradan üzgün birşekilde ayrılıyor.
Lamianın eski nişanlısı Lamiayı takip ediyor.
Kenan ve Lamia başka başka yerlerde ağlıyor.
Ve son sahne Lamia yine Kenanın odasında yatağın üstünde oturuyor elinde birşey var ona bakıyor bu arada birisi geliyor ve Lamia şaşkın bir ifadeyle ona bakıyor.
Gözyaşları sel olacak bu bölümde galiba.Çok güzel bir o kadar da hüzünlü bir bölüm bizleri bekliyor.
gun.seli_2006 20-10-07, 18:56 selam arkadaşlar hastayım ben bu ikiliye ya 1 hafta çok uzun gelio napıcam bilmiyom
ama bu dizinin sono romandaki gibimi olcak acaba o zaman çok ağlıcaz desenize
hadi onuda geçtim diolarki reytinglerin çok altında malum show tv reiting yapmayan dizileri kapatmakta usta napıcaz o zaman yaw
varya gözüme uyku girmio
BeyazGelincik muhtesemsin, fragmani bukadar detayli anlattigin icin cok cok tesekkur!! Bende tekrari seyrettim ama fragman yoktu, belki Amerikada oldugum icin gostermediler, habure Fikrimin Ince Gulunu gosterdiler. Neyse, bakalim Carsambayi nasil bekliycez. Insallah cok buyuk bir ask hikayesi izleriz, hic birzaman kavusamasalar bile, bize o aski hissetirirler!. Haznedaroglu da mehsurdur boyle asklari hissetirmekte, ben cok buyuk Haziran Gecesi hayraniydimda.
Beyaz gelincik, fragmanı anlattığın için teşekkürler.
gun.seli_2006 arkadaşım, öncelikle foruma hoş geldin.
Raytingle ilgili bir soru yok. Sıralamaya bakınca 8. ve 9.'luk kötü gibi duruyor. Ama önemli olan sıralama değil ki. İzlenme oranı(rayting) ve izlenme payı (share), asıl önemli olan. Share'i 15 olan bir dizi, yayınlanmaya devam eder..Bizim dizimizin de share yani izlenme payı 15 lere yakın, bu hafta 15 küsurdu hatta. Üzülecek birşey yok. Herşey yolunda bence.
Bizim yapacağımız şey, dizimizi herkese tavsiye etmek, mümkün olduğunca çok kişinin, bu kaliteli diziden haberdar olmasını sağlamak. Ve oturup dizimizi her bölümde keyifle izlemek...:img-wink:
Diziyi iLk başLadığı an takip etmeyii çok istiyordum ama aynı qün başka bir diziim oLduğu için izLeyemedim bir türLü.. Ara ara bakınıyordum anca.. Çrş qünü birazcık izLedim buqün de tekrarını qörünce daLdım hemen.. Süper bişi... Çok hoşuma qitti.. MutLaka izLemeLiyim diyorum şmdi.. YaLnız önceKii böLümlerde neLer oLdu.. Konu ne pek bişii biLmiyorum.. :(
Lamia cok saf.. O'na cok aciyorum. Kenan da igrenc birisi benim gözümde. Lamia'ya yazik.
Olaylar cok karisacaga benziyor. Lamia büyük bir ihtimalle hamile ve köskten de atilir kanimca.. Off
Fragman resimleri icin tesekkürler :)
Lamia qerçekten çok saf ve maLesef aşık !! bu onun zayıf yönü.. HamiLe kaLıcak..Köşkten atıLıcak OoOO.. bU arada AsLı Tandoğan çok doğaL roLüne çok yakışmış..
LeyLa iLe Kenan arasındaki mevzu nedir..??
Bu saate kadar bekledim, ama sansima, fragman filan yok. Netede henuz dusmemis. Neyse artik yarina insallah, bakarsiniz yarina ozet bile cikar...
Bu arada Leyla ile Kenan iliskisini bilmek isteyen arkadas icin cevap. Leyla ile Kenan kucuklukden beri sevgiliymis, ama Leylanin ailesi Kenani ozaman parasiz pulsuz diye istememisler ve Cemil evlendirmisler. Leyla hala Kenana asik. Cemilinden bunlardan hepsinden haberi var. Onun icin Leylaya hep sitem ediyor. Leylada davranislarini maasallah hic belli etmiyor, Kenani sevdigini.
Fragmanda lamia ağlıyordu.Cemil lamiayı kolundan tutmuş birşeyler söylecek sanırım belkide kenanla olan ilişkisini bildiği için tehditde edebilir.
kenan lamiayla konuşuyor sonrada ağlıyordu.sanırım burada evlenme teklifi etmişte lamia kabul etmemiş gibiydi.ikiside çok üzülecekler bu gidişle.
cavidan ise mutluluktan uçuyordu ama uçarken birgün düşecek eminim:)kenan'ın kendisiyle evlenmek istemediğini anlasa kenanda itiraf edebilse ben lamiayı seviyorum diye ama nerde.
Nazım ise adaya geliyor lamianın peşine takılmış takip ediyordu.Nazımında lamiaya olan sevgisi çok büyük gerçekten.
Gunes, begenmekde nedemek BAYILDIM!!! Herhalde bizim ekip kadar caliskan, becerikli, acayip hizli calisan bir ekip yoktur!!! Vallahi bu diziyi okadar benimsedik, bos kalmasin diye sabah aksam bilmeden calisiyorsunuz. Ve hepiniz cok seviyeli, sevgi ve saygi dolu insanlarsiniz. Ben bu foruma 1.5 senedir uyeyim, ve mesajlarim cok azdir. Cunku cok cok begenip yorum yapicak diziler cokda olmadi. Yanlis anlamayin, hemen hemen her diziyi esimle ikimiz seyrederiz, malum, Amerikada yasadigimiz icin, kanal secenegimiz cokda fazla degil. Obur bazi forumlarda fikrini yazinca hemen bir tartisma cikiyor. Ben yorumlari okumayi tercih ediyorum. Sizlerin sicakligi sayesinde burada yazmayida seviyorum.
Hepinizin calismalari gercekten MUHTESEM!!!! Size ayakda alkis!!:happy0064:happy0064
Gunes, begenmekde nedemek BAYILDIM!!! Herhalde bizim ekip kadar caliskan, becerikli, acayip hizli calisan bir ekip yoktur!!! Vallahi bu diziyi okadar benimsedik, bos kalmasin diye sabah aksam bilmeden calisiyorsunuz. Ve hepiniz cok seviyeli, sevgi ve saygi dolu insanlarsiniz. Ben bu foruma 1.5 senedir uyeyim, ve mesajlarim cok azdir. Cunku cok cok begenip yorum yapicak diziler cokda olmadi. Yanlis anlamayin, hemen hemen her diziyi esimle ikimiz seyrederiz, malum, Amerikada yasadigimiz icin, kanal secenegimiz cokda fazla degil. Obur bazi forumlarda fikrini yazinca hemen bir tartisma cikiyor. Ben yorumlari okumayi tercih ediyorum. Sizlerin sicakligi sayesinde burada yazmayida seviyorum.
Hepinizin calismalari gercekten MUHTESEM!!!! Size ayakda alkis!!:happy0064:happy0064
canim benim güzel yorumun icin tesekkürü bir borc bilirim. ailemiz gercekten cok degerli ve seviyeli arkadaslarla dolu. insallah daha da cogalacak.
bu arada günescim calismalar harika ellerine saglik. MM01 imzalar icin tesekkürler, cok güzeller emegine saglik.
gizo canim fragmani anlatmissin sagol ben de henüz izleyemedim. sanirim nete düsmedi. eger fragman nete düserse burdaki arkadaslar birbirine ö.m yolu ile bildirsin lütfen.
Dudaktan kalbe 21-10-07, 09:32 meraba ben yenıyım aranıza alırsanız sevınırım
dızıyı cok sevdım
yenı fragmanı bende gördum sızler gıbı
neler oldugunuda tam anlayamadım nımet gene kenanın yanına gıdıo kenan nımetın elını tutuo
ve en onemlısı merasım koskundelamıa kenanın odasında ona bısey soyluyo herhalde kenan aglıo kenan lamıanın elını tutuodu lamıada elını cektı ve gıttı
neler oldugunu anlayamadım
dizi_maniac 21-10-07, 09:35 Obur bazi forumlarda fikrini yazinca hemen bir tartisma cikiyor. Ben yorumlari okumayi tercih ediyorum. Sizlerin sicakligi sayesinde burada yazmayida seviyorum.
sen bi daha susma sevgili tatu ! buraya her geldiğinde konuş e mi?
güzel şeyler diyorsun:img-yes:
nazlikiz, valla bende fragmana denk gelmedim... aynen bende meraktan çatırdıyorum :)
Güneş-07 kız sen harikasın valla !:good:
avatarların gecikmiş bayram-şekerleri gibi:img-icecr... hepsi birbirinden tatlı, güzel ve sevimli...
ellerine sağlık... süper ötesi olmuşlar:happy0064
hepsinden birer tane "çaldım" ... haberin olsun:img-blush
GİZO gelecek bölüm özeti için sanada ÇOK teşekkürler...
demek bu uğursuz Cemil Lamia'yı sıkıştıracak?
Kenan Lamia'ya aşk dolu bir evlenme teklifi edeceğinden şüpheliyim zaten... olsa olsa Lamia ile evlenmeye kendini "mecbur" hissettiğinden teklif ediyordur...
Lamia ölesiye sevdiği bu çapkın Kenan'ın hiç mecbur kalmasını ve istem dışı onunla evlenmesine razı olurmu?
olmaz...:img-cool2
ah zavallı Lamia ahh:icon_sorr :( :icon_sorr
Dudaktan Kalbe dizisinin Cavidan’ı, Özge Özder ilk bakışta soğuk birine benziyor.
Konuştukça dışıyla içi arasında dağlar kadar fark olduğunu anlıyorsunuz. Hayat okulundan değil, Hacettepe’den mezun olmuş. Üstelik ödüllü bir oyuncu. Ve bazı meslektaşları gibi her gün magazin haberleri yerine sadece tiyatro sahnesine çıkıyor.
Aslında çoğumuz gerçek adını bile bilmiyoruz. Ya Haziran Gecesi’nin Lale’si olarak ya da Dudaktan Kalbe’nin Cavidan’ı olarak tanıyoruz Özge Özder’i. Oysa Özder Hacettepe Üniversitesi konservatuvar bölümü mezunu. İki sezondur Şehir Tiyatroları oyuncusu. Üstelik bu sezon oynadığı “Üç Kız Kardeş” oyunuyla Bedia Muvahhit Özel ödülünü kazanmış. Reklamlara ses veriyor. Bugünlerde de rol aldığı ikinci sinema filmi Sıfır Dediğimde’nin vizyona girmesini heyecanla bekliyor.
Nasıl bir çocukluk geçirdiniz?
Annem teknik ressam, babam imar planlamacısı olduğu için beni Ankara Devlet Demir Yolları’nın lojmanlarında oturan anneannem ve dedem büyüttü. Tren raylarının ortasında, seraların içinde, ağaçlara tırmanarak ve hayvanlarla sokakta oynayarak büyüdüm. Ama anneannem bana bulaşık yıkamayı da, dantel yapmayı da öğretti. Hatta bir ara teyzem hastalandı. Çocuk yaşta kuzenime bile baktım. Ailemizde hiç oyuncu yok.
Oyunculuk aklınızda yoktu yani...
İlkokuldayken Levent Kırca’nın Olacak O Kadar programı gündemdeydi ve öğretmenim bir tiyatro ödevi vermişti. Ben teybi TV’ye yaslayıp bir skeci ve müziğini kaydettim. Sonra skeci yazıp, arkadaşlarıma rol dağıttım. O yaşta yönetmenlik bile yaptım (Gülüyor). Ortaokula şiirler ve kompozisyonlar yazardım. Çünkü kendimi yazarak ifade ediyordum. Hatta yazdıklarımı yarışmalara gönderip dereceler alıyordum.
Kendiniz yazarak daha iyi ifade ettiğinizi söylüyorsunuz. Peki sizi oyunculuğa yönlendiren ne oldu?
Aslında psikiyatrist olmak istiyordum. Lisede tiyatro grubuna girdim. Sonra bir gün dershanedeki coğrafya dersinde “Benim burada ne işim var” deyip eşyalarımı alıp konservatuvara gittim. Ve Hacettepe’yi kazandım.
Dudaktan Kalbe’de Cavidan çok baskın bir karakter. Ya siz nasılsınız?
Cavidan dizide patron gibi görünüyor ama ben onu kurban görüyorum. Aşka bile iş yoğunluğundan konsantre olamamış. Benzeyen yanımız ikimizin de ne istediğini bilmesi. Tiyatroda da kötü karakter oynuyorum ama baskın değilim.
Neden?
Zaman ayırınca anlaşılan biriyim. O nedenle insanların beni fark edip tozumu alıp parlatması gerekiyor. Yani insanlar için konsantrasyon gerektiriyorum. Aslında çok güçlü görünmeme rağmen kırılganımdır. Ama insanların eline koz vermemek için bir kalkanım var. Yoksa beni tanımlayan tek cümle: Naif! Ama ne istediğini bilen...
Ruh ikizimle evlendim
Aşk: İki yıldır Tansel Öngel’le mutlu bir evliliğim var. Aslında kankaydık ama sonra aşık olduk. Ruh ikizimle evlendim.
Olmazsa olmazları neler?: Sahneye ve sete gittiğimde mutlaka yanımda bir çantam vardır ve yedek kostüm olur. Saçımı ve makyajımı kendim yaparım. Dönem saçı bile tararım. Çünkü birilerine bağımlı olmak canımı sıkıyor.
Nasıl deşarj oluyor?: Çok okurum ama bana hayal kurduran kitapları seviyorum. Öyküler ve oyunlar yazıyorum. Film müzikleri topluyorum ve dans ediyorum.
Kaynak: Vatanim.com
Günes ve Aylin calismalar cok güzel, Lamia'dan tekli de yapsaniz diyorum :)
önce resimler icin tesekkür ederim :img-wink:
Fragmani anlattigin icin tesekkürler Gizo. Bence Cemil Lamia'i tehtit etmez, edecekse Kenan'i eder. + Kenan bence Lamia'ya asik degil..
hangı fragman 8 bolum fragmanından mı bahsedıyorsunuz?
yoksa; bu kadar erkenden cikti mi
özet nerde
Fragman dün gösterildi bende şaşırdım erken verdiler.Fragmanda neler olduğunu merak ediyorsan bir kaç sayfa geriye gidersen yazdığım yazıyı görebilirsin.
Merhaba arkadaslar, fragman hala nete dusmemis. Gicik oldum. Siz gorenler cok sanslisiniz. Anlatanlara cok cok tesekkurler, vallahi gormus kadar oldum. Annem bir turlu denk getirip seyredemiyordu bu diziyi, benim israrim uzerine dun tekrari seyretmis. Bu sabah erkenden aradi beni, BAYILDIM BAYILDIM, cok guzel bu dizi diyor. Ehhh nedemezler,biz kaliteli bir yapimi anliyoruz degilmi yani!! Yazik o Lamia cok asik Kenana diyor.
Acaba Kenan gercekten Lamiayaya evlenme teklifimi ediyor, Lamiada hayir diyor. Cok merak ediyorum. Kenan acaba mecrubiyetten ediyormus gibimi yapiyor ama icinden gercekten istiyor Lamia ile. Cunku Cahidanla kesin kes evlenmek istemedigini biliyoruz.
Dudaktan kalbe 21-10-07, 15:20 Merhaba arkadaslar, fragman hala nete dusmemis. Gicik oldum. Siz gorenler cok sanslisiniz. Anlatanlara cok cok tesekkurler, vallahi gormus kadar oldum. Annem bir turlu denk getirip seyredemiyordu bu diziyi, benim israrim uzerine dun tekrari seyretmis. Bu sabah erkenden aradi beni, BAYILDIM BAYILDIM, cok guzel bu dizi diyor. Ehhh nedemezler,biz kaliteli bir yapimi anliyoruz degilmi yani!! Yazik o Lamia cok asik Kenana diyor.
Acaba Kenan gercekten Lamiayaya evlenme teklifimi ediyor, Lamiada hayir diyor. Cok merak ediyorum. Kenan acaba mecrubiyetten ediyormus gibimi yapiyor ama icinden gercekten istiyor Lamia ile. Cunku Cahidanla kesin kes evlenmek istemedigini biliyoruz.
meraba
evet canım bız cavıdanla evlenmesını ıstemıyoruz ama sanırım kıtapa göre evlenıcek
fragman muthıstı
kenan ağlıodu daha dogrusu
yanlıs görmedıysem lamıa merasım koskunde kenanın yatak odasındaydı ve kenan lamıanın elını tutuyodu sonra lamıa bısey dedı herhalde ve gıttı lamıa
lamıa odadan cıkarken kenan aglıodu:icon_sorr
Arkadaşlar forumun böyle güzel ve RESİMLERLE dolu bir şekilde ilerlemesine bayıldım.Ve gördüğüm kadarıyla aramıza yenia rkadaşlar katılmış.Bende sizlerle burda olmak avatar-imza yapmak isterdim ama okul-ödevlerler boğuşmaktan artık pek giremiyorum birde kurs eklendi SBS falan var bu yıl çok yoğun olucam.resimlere bayıldımm resimlerin eklenmesi bol bol avatar-imza yapılması çok hoşuma gitti.İnşallah böyle devam edi,lir.;Pek uğrayamadığımdan inşallah unutulmamışımdır resimleri eklemeye başlıyım ben en iyisi:happy0064:happy0064
Merhaba arkadaslar, fragman hala nete dusmemis. Gicik oldum. Siz gorenler cok sanslisiniz. Anlatanlara cok cok tesekkurler, vallahi gormus kadar oldum. Annem bir turlu denk getirip seyredemiyordu bu diziyi, benim israrim uzerine dun tekrari seyretmis. Bu sabah erkenden aradi beni, BAYILDIM BAYILDIM, cok guzel bu dizi diyor. Ehhh nedemezler,biz kaliteli bir yapimi anliyoruz degilmi yani!! Yazik o Lamia cok asik Kenana diyor.
eet ya daha nete düşmemiş olsun ben gördüm ama bidaha bidaha izlemek daha da güzel
evet cavidanla evlenmicek galiba çünkü öyle diyodu lamiaylada istemiyo ne olcak yaaa :icon_sorr
Acaba Lamianin cevabina neden agliyordu? Kenanin hic agladigini gormedik simdiye kadar degilmi. Yani huzunlendigini filan gorduk ama gercek agladigini gormedik, desenize Kenan Lamiayaya duydugu her neyse Dudaktan Kalbe indigini anlamaya basladi. Tabii bunlarin hepsi tahmin Carsambaya kadar ancak boyle senaryolar yazariz herhalde. Offff....
Dudaktan kalbe 21-10-07, 15:32 Ne fragman çıktı mı?Biri bana anlatabilir mi?Malum sayfalar çok ilerledi resimleri alıcam da:):):):)
yha cok karısıktı...
cemıl lamıanın kolundan tutmustu onu bı yere goturuodu bunu leyla goruodu
sonra lamıa camasır sererken kenan gelıo bısey soyluo ve gıdıodu .
sonra nımet gene kenanın pesınde dolanıodu
ve en önemlısıde lamıa kenanın yatak odasında kenanla bısey konusuodu ve sonra gıdıodu odadan cıkarken kenan aglıodu falan
cok duygusaldı yanı
yha cok karısıktı...
cemıl lamıanın kolundan tutmustu onu bı yere goturuodu bunu leyla goruodu
sonra lamıa camasır sererken kenan gelıo bısey soyluo ve gıdıodu .
sonra nımet gene kenanın pesınde dolanıodu
ve en önemlısıde lamıa kenanın yatak odasında kenanla bısey konusuodu ve sonra gıdıodu odadan cıkarken kenan aglıodu falan
cok duygusaldı yanı
eet çok karışıktı ee ben bişi daha eklemek istiyorum aklıma geldi
lamia yatak odasındayken biri içeri giriyo lamiada korkuyo
Dudaktan kalbe 21-10-07, 15:36 sende çok şanslısın cadnım dudaktan kalbe fanısın.
y birde ben fragmanı göremedim.Biri bana anlatabilir mi acaba?:)
evet o yonden sanslıyım sanırım :D
yha bı turlu anlamıyorum dızı bu kadar gusel oluyoda reytıngler nıe dusuk oluyo
(bu arada fragmanı elımden geldıgı kadarıyla anlattım)
evet o yonden sanslıyım sanırım :D
yha bı turlu anlamıyorum dızı bu kadar gusel oluyoda reytıngler nıe dusuk oluyo
(bu arada fragmanı elımden geldıgı kadarıyla anlattım)
yaanlamıyor musunuz reytingler düşük değil çok güzel en işyi reytinfgleri alıyor hatta kanal müdürü en iyi reytnfgli dizi dedi.Sadece sıralamaya bakıyonuz siz.reytinglere bakıcaksınız 4-5 süper reytingler bunların üstündede alıyo dizimiz.
Dudaktan kalbe 21-10-07, 15:40 eet çok karışıktı ee ben bişi daha eklemek istiyorum aklıma geldi
lamia yatak odasındayken biri içeri giriyo lamiada korkuyo
öylemı ıcerı bırı mı gırıo ben bılmıodum daha dogrusu gormedım
kımdı acaba
Dudaktan kalbe 21-10-07, 15:43 yaanlamıyor musunuz reytingler düşük değil çok güzel en işyi reytinfgleri alıyor hatta kanal müdürü en iyi reytnfgli dizi dedi.Sadece sıralamaya bakıyonuz siz.reytinglere bakıcaksınız 4-5 süper reytingler bunların üstündede alıyo dizimiz.
ben daha oncekı dudaktan kalbe arsıvıne baktıgımda orda ole yazmıoduda ondan sordum
e cok ıyı o zaman cok sevındım
Arkadaşlar odaya gelen nazım olmasın fragmanı görmeyen arkadaşlara söyleyeyim.Nazım adaya geliyor lamiayı takip ediyor bence odaya gelen nazım olabilir diye düşünüyorum.Belkide cemil olabilir.
süper bir dizi süper oyuncular...severek ve surekli izledigim bir dizi...
ne kadar kenanı sevdigi bilinsede lamianın bunları yapmasına kızdım dorusu cunku kenan bu kadarını haketmiyo(tabii simdilk konusuom)
valla kenan bi karar vercek inşşlh nese bakalım gorcez.........
süper bir dizi süper oyuncular...severek ve surekli izledigim bir dizi...
ne kadar kenanı sevdigi bilinsede lamianın bunları yapmasına kızdım dorusu cunku kenan bu kadarını haketmiyo(tabii simdilk konusuom)
valla kenan bi karar vercek inşşlh nese bakalım gorcez.........
basak kuzum senide burda gördüm yaa cok sevindim ne zamandir görüsemiyorduk yorumlairni eksik etme sakin
fragmani hala göremeidm ya catliycam meraktan nete düstümüki onuda bilmiyorum ama ebn bulamadim ya birinizde varsa link bana ön atin lütfen
özette hala gelmedi sanirim ama isler cook karisacak yaa ama benim en cok mrk ettigim lamia nasil ögrenicek hamile oldugunu ve kenan bunu ögrenicekmi gerci o bölmülere daha cok var sanirim ama napim dayanamiyorum iste
bizim is yerinde bile dizinin dedikodusunu yaptik inanirmisiniz ben kitapta kenanin öldügün söyledigimde cook sasirmislardi hepsi hastasi oldu dizinin
Eymen_Gonca, sende begendin degilmi bu resimi? Ahunun gercekten cok guzel resimleri var. Bakalim zaman atlamasi yapacaklarmi dizide? Yapilirsada, Lamiayayi boyle makyasli filan gostericeklermi? O sumuklu diyen Kananin menejeri ne yapar acaba?
Bu dizi biraz cabuk ilerliyor gibi, kitabi okuyanlar oyle diyor (ben okumadim), eger oyle ise, Lamia bir kac bolum icinde hamile oldugnu ogrenmesi lazim. Ama kiz okadar safki, belki hamile oldugnu anlamaz bile, karni iyicene buyuyene kadar.
Ben hala neden Ana Sayfaya gecemedigimizi anlamis degilim. Show da Kurtlar Vadiisinde sonra en cok reyting alan dizi degilmi bu? Surekli yorumlar yapiliyor, sayfalar ilerliyor, bir suru calismalar yapiliyor, Ana Sayfadaki Alt Diziler bolumune bile gecirmiyorlar. Gelde anla bu isi. Biri biliyorsa bana anlatabilirmi, ne yapilmasi oralara gecebilmek icin? Adak filanmi adasak acaba?
bunu ebnde anliya bilmis dgeilim biraka ana sayfayi alt bölüme bile gecemedik
reytingse reytingimiz süper allaha sükür sayfalar gayet güzel ilerliyor kural ihalali yapilmiyoo nerdeyse hic daha nee anliyabilmis degilim
eymen_gonca calismalairn cok güzel elleirne saglik
Dudaktan kalbe 21-10-07, 16:12 Bu dizi biraz cabuk ilerliyor gibi, kitabi okuyanlar oyle diyor (ben okumadim), eger oyle ise, Lamia bir kac bolum icinde hamile oldugnu ogrenmesi lazim. Ama kiz okadar safki, belki hamile oldugnu anlamaz bile, karni iyicene buyuyene kadar.
valla bıraz saf ama anlar dıe dusunuyorum kenana sölermı onu bılmıoruma ama
kıtapa göre kızı olcak ve adını mebrure koycak
Ben anlamistim zaten bu bolumden sonra herkes seyretmeye basliycagini. Bana gore dizi artik simdi basliyor. Herkes tutku, ask, ihanet, ulasilmaz sevdalari seyretmeye bayiliyor. Bu arada dizinin Buyuk Adada cekilmeside bir baska guzel yapmis bu diziyi. Alistigimiz her dizide gordugumuz Istanbul manzaralari hep ayniydi cunku.
Diziyi ilk defa dün izledim..7.bölüm tekrarını..Sanırım en heyecanlı bölüme denk gelmişim..Çok hoşuma gitti..
Bu arada tüm yapılan imzalar avatarlar hepsi çok güzel olmuş..Güneş-07 yaptıın avatara bayıldım ve kullandım..Bi sakıncası yoktur umarım..:)
Değerli üyelerimiz
Multimedya isteğinizi yönetime ileteceğim ancak siz de lütfen kurallara uyma konusunda daha fazla özen gösteriniz. Aşağıda yazmış olduğum kural hatalarına lütfen dikkat ediniz.
1. Tek cümlelik dizi ile ilgili yorumların yazılması yasaktır. Multimedya klasörü açıldığında tek cümlelik tüm mesajlar yasak olacaktır.
2. Oyuncuların dizi dışında çekilmiş resimlerinin eklenmesi yasaktır. Bu resimleri rahatlıkla oyuncunun sayfasına ekleyebilirsiniz.
3. Mesaj kuralları konusundaki uyarılara lütfen daha dikkat ediniz. Mesajların tamamında bold (kalın) yazı tipi kullanmayınız.
4. Burası kişisel sohbetlerin yapıldığı sohbet veya tanışma forumu değildir. Bunun için bu tarz forumları, sohnbet programlarını ve sitemizdeki özel mesajları kullanınız. Elbette sosyalleşme mümkündür ama bunu dizi yorumlarının içinde de yapabilirsiniz.
Kurallara uygun bir forum haline geldiğinde istekleriniz daha çabuk gündeme alınacaktır.
Saygılarımla
Dizi Film Moderatör
BERNA
Berna cok tesekkur ederiz yonetime iletmeni, bu arada seninde yorumlarini bekliyoruz Dudaktan Kalbe hakkinda. Dizinin Istanbul yerine Adada cekilmesine ne diyorsunuz? Acaba sonradan Istanbul veya baska bir yere yine kayicakmi?
Resim ekleyen, çalışma yapan herkese teşekkürler. Cıvıl cıvıl bir forum oldu burası. :img-wink:
Tatu1234 canım, çekimlerin adada olması bence çok güzel. Adanın başka bir havası var, nostaljik bir havası var. Dizide anlatılan hikayenin hüznüne yakışan naif bir havası var.
Muhtemelen çekimler, başka yerlere de kaydırılacaktır, ama bence adadan tam olarak ayrılmasınlar. Gidip gelip yine adaya dönsünler bence...
sena-haticee 21-10-07, 19:21 dizi ya ilk bölüm den beri bakiyorum cok sinir oldugum yerler oldu kime söylicemi sasirdim bende buraya basvurdummm...:)
ya lamianin yengesine vena halde gicik oluyom kiza yapmadini birakmio gicik kocasida güya dayi olucak dayiya da bi bak ya ins dizi kitab da yazildigi gibi bitmez cok üzücü sonunda mutlu olsunlar yaaa lamia fazla üzül mesin kenan onun degerini sonradan anlicak ama gec olmadan anlasa bariiii:happy0064
ALIMLIveCEKICI 21-10-07, 19:29 :img-yes:Nasil ole yenge ve amca olur anlamiyorum bende. umarim daha ileri gitmezler cunku onlardan hersey beklenir kendileri rahat edecekler diye kizcagizi kapi disari ettiler hos bence daha cok huzurlari kacicak cunku bi yigin is yengeyi bekliyor oh iste bu cok iii oldu:img-icecr
sena-haticee 21-10-07, 19:36 evet valla oh olsun isleri yapsinda akli basina gelsin lamia da zengin oldugunda ona iyi davranmasin ins kenan ve lamia beraber olur lar yaa cokk istiommm mutlu sonnn olsun kitabtaki gibi olmasin kenen kiskansin ama ölmesinnnn ...:sad53:
ALIMLIveCEKICI 21-10-07, 19:58 Ama kenan bile bile lamia'ya aci cektiriyor cok bencil birisi kenan kendi cikarlari icin herseyi goze aliyor birde sonunu dusunmeden. zavalli seven kimsesi olmiyan lamia'ya kendisi bile aciyan safligindan yararlanan nasil olurda gunun birinde hic birsey olmamis gibi iceri girsin. hayir kabul etmiyorum boyle birsey. ha ama eger lamiacima yaptiklari birer birer burnundan gelirse belki bi ihtimal var ama bence katti olmamali. Ama gerci lamia yillar sonra kenanla karsilassa gene yelkenleri suya verir ve belki kenan gene ondan yararlanacaktir ve lamia bu kez kat kat aci cekecektir gene anlamaz sevdigini bu kezde karsisinda zengin bi lamia var bakalim gururuna yedirecekmi sevse bile sevmiyormus gibi gorunecektir bundan emin. ben huseyin kenanin samimiyetine inanmiyorum ici bos bir kutu dugusu olmayan karekter...
Ama kenan bile bile lamia'ya aci cektiriyor cok bencil birisi kenan kendi cikarlari icin herseyi goze aliyor birde sonunu dusunmeden. zavalli seven kimsesi olmiyan lamia'ya kendisi bile aciyan safligindan yararlanan nasil olurda gunun birinde hic birsey olmamis gibi iceri girsin. hayir kabul etmiyorum boyle birsey. ha ama eger lamiacima yaptiklari birer birer burnundan gelirse belki bi ihtimal var ama bence katti olmamali. Ama gerci lamia yillar sonra kenanla karsilassa gene yelkenleri suya verir ve belki kenan gene ondan yararlanacaktir ve lamia bu kez kat kat aci cekecektir gene anlamaz sevdigini bu kezde karsisinda zengin bi lamia var bakalim gururuna yedirecekmi sevse bile sevmiyormus gibi gorunecektir bundan emin. ben huseyin kenanin samimiyetine inanmiyorum ici bos bir kutu dugusu olmayan karekter...
Evet ama biraz fazla sert oldu sanki.
Çünkü dizide ki kenan kitapta ki kenana göre daha iyi.Ama yinede her söylediğine değilde bazılarına katılıyorum.Kenan büyük bir aşktan büyük bir darbe almış vede acısı hala yüreğinde 2. aşka zaman kalmadan acısı geçmeden lamia ve kenan beraber oldular.Kenan daha sonra anlıyacak Lamia'ya olan aşkını.ama o zamanda her şey için çok geç oluck.
Fragmanı anlattığım için teşekkür eden arkadaşlara bende teşekkür ederim.Bölüm resimlerini ekleyen arkadaşlar çok sağolun.
Arkadaşlar cemil'in bir resmini buldum o kadar yakışıklı ki anlatamam dizide ki cemilden eser yok yani eğer isterseniz ekleyeyim sizde bakın.
Cemil'in bulduğun resmini oyuncunun sayfasına ekler misin merak ettim. Buraya eklemişsin ama silmişler forumla ilgili değil diye.
Arkadaşlar resimler, çalışmalar hepsi de süper. Yarım gündür girmiyorum foruma ama maşallah sayfalar almış başını gitmiş yine.
Ana sayfada olmayı hakediyor artık dizimiz. bu kadar yorum - bu kadar çalışma. Bölüm sorumlusu duy sesimizi. Daha önce de ilk sayfada olma konusunda bölüm sorumlusuna öm de atmıştım ama pek önemsenmedi galiba pek hoş bi tutum değil.(Doyurucu bir cevap bekliyorum hala bu konuda)
Raitingleri çok düşük diziler, daha başlamamış diziler bile ilk sayfaya alınabiliyorken biz çoktan geçmeyi haketmedik mi arkadaşlar.
Bu arada süper bir bölüm daha bizi bekliyor yukarıda okuduğum kadarı ile. Ben dün tekrarı izledim ama fragmana denk gelmedim.
eymen_gonca 22-10-07, 11:30 alinti
http://www.gecce.com/web/images/haber/ozgunamal-11ocak2007.jpg
DUDAKTAN KALBE' DİZİSİNİN YAPIMCILARI BAŞROL İÇİN HEM ÖZGÜ NAMAL'A, HEM DE ASLI TANDOĞAN'A TEKLİF GÖTÜRDÜ.
Türk Edebiyatı'nın ünlü yazarlarından Reşat Nuri Güntekin'in 'Yaprak Dökümü' isimli romanından televizyona uyarlanan dizi büyük ilgi gördü. Yapımcı şirket bunun üzerine, aynı yazarın 'Dudaktan Kalbe' isimli eserini de TV'ye uyarlamak için düğmeye bastı.
ÇEKİMLER BÜYÜKADA'DA Ekim ayında yayınlanması planlanan dizinin oyuncu kadrosu tamamlanmak üzere.
Yönetmenliğini Andaç Hazneroğlu'nun yapacağı dizinin çekimleri haftasonu tatil kaçamağı yapılan Büyükada'da yapılacak. Dizideki en önemli rol olan 'Lamia' karakterini canlandırması için hem Özgü Namal'a hem de Aslı Tandoğan'a teklif **ürüldü. Hangisiyle anlaşma sağlanırsa 'Lamia'yı o oynayacak.
Özgü Aslı'nın büyük çekişmesi
Özgü Aslı'nın büyük çekişmesi Yeni dönemde ekrana gelecek olan "Dudaktan Kalbe" dizisinin yapımcıları başrol için hem Özgü Namal'a, hem de Aslı Tandoğan'a teklif **ürdü. Bakalım rolü kim kapacak.
Kaynak: http://www.ozgurhaber.com/ozgu-ye-ozel-davet-1164188/[/quote]
eymen_gonca 22-10-07, 11:32 alinti
http://www.bugun.com.tr/staticfiles/images/newsimages/HaberResmi/951decb6-7105-4afb-9668-acfa34b1e1ea.jpg
Özgü Aslı'nın büyük çekişmesi
Yeni dönemde ekrana gelecek olan "Dudaktan Kalbe" dizisinin yapımcıları başrol için hem Özgü Namal'a, hem de Aslı Tandoğan'a teklif **ürdü. Bakalım rolü kim kapacak.
Türk Edebiyatı'nın ünlü yazarlarından Reşat Nuri Güntekin'in "Yaprak Dökümü" isimli romanından televizyona uyarlanan dizi büyük ilgi gördü. Yapımcı şirket bunun üzerine, aynı yazarın "Dudaktan Kalbe" isimli eserini de TV'ye uyarlamak için düğmeye bastı.
ÇEKİMLER BÜYÜKADA’DA
Ekim ayında yayınlanması planlanan dizinin oyuncu kadrosu tamamlanmak üzere. Yönetmenliğini Andaç Hazneroğlu'nun yapacağı dizinin çekimleri Büyükada'da yapılacak. Dizideki en önemli rol olan "Lamia" karakterini canlandırması için hem Özgü Namal'a hem de Aslı Tandoğan'a teklif **ürüldü. Hangisiyle anlaşma sağlanırsa "Lamia"yı o oynayacak.
BAŞARI DOLU KARİYER
Özgü Namal son yıllarda tiyatronun, sinemanın, dizilerin ve reklamlarının parlayan yıldızı. Aslı Tandoğan ise "Çınaraltı", "Aşka Sürgün", "Ahh İstanbul" ve "Dicle" dizileriyle kendisini ispat etmiş yetenekli bir isim. Şener Şen'in henüz vizyona girmeyen "Kabadayı" isimli sinema filminde başrol için tercih ettiği bir oyuncu.
Bugün[/quote]
------------------
Elimde sözlüklerle rolüme hazırlandım
Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından beyazcama uyarlanan Dudaktan Kalbe izleyiciyle buluşuyor. Başrol oyuncusu Burak Hakkı rolüne elinde Osmanlıca ve Arapça sözlüklerle hazırlanmış
AYSEL YASA
Pazartesi günü Show ekranlarında yepyeni bir dizi izleyiciyle buluşuyor. Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Dudaktan Kalbe'de Burak Hakkı ve Aslı Tandoğan başrolde. Dizide, yaşadığı kötü tecrübeler sonucunda aşka inancını kaybeden bestekar Kenan'ın Lamia ile tanışması ve sonrasında yaşadığı büyük aşk anlatılıyor. Çekimlerin devam ettiği Büyükada'da dizi setine konuk olduk ve dizinin başrol oyuncularıyla konuştuk.
ALMAN HOCADAN KEMAN DERSİ
Mankenlikten oyunculuğa süratli bir geçiş yapan Burak Hakkı geçtiğimiz dönem Kaybolan Yıllar dizisinde rol almıştı. Hakkı, dizisi bittikten sonra bu seneyi boş geçirmeyi planlasa da yapımcılar onu rahat bırıkmamış ve oyuncuya beş adet dizi teklifi **ürmüşler. İçine en çok sinen projenin Dudaktan Kalbe olduğunu söyleyen Hakkı "Bu rolü kabul etmemde birçok etken var. Daha önce hep polisiye türü dizilerde rol aldım. Ama artık kendimi biraz daha duygusal bir rolde görmek istedim. Bugüne kadar oynadığım roller üzerime yapışmasın diye bu rolü kabul ettim" diyor. Dizide bir keman virtüözünü canlandıracak olan Hakkı kemanı tutuş şekilleri ve çalma teknikleri için Alman bir hocadan da ders aldığını dile getiriyor.
Diziye hazırlanmadan önce romanı baştan sona dikkatle okuduğunu anlatan oyuncu romanın dilinin ağır olduğunu, çoğunluğu Osmanlıca ve Arapça olan sözcükleri anlamak için ellerinde sözlüklerle dolaştıklarını anlatıyor. Romanın senaryolaştırılmış halinin çok daha güzel olduğunu belirten Hakkı, dizilerinin daha çok kadın izleyicilerin ilgisini çekeceğini düşünüyor. Genç oyuncu "Dizide fazlaca romantizm var. Öykümüz kadınların sözünün geçtiği evlerde kesinlikle izlenecektir" diyor. Dizide Aslı Tandoğan ise ailesini kaybetmiş, akrabalarının yanında kalan ve keman virtüözü Kenan'a aşık olan Lamia'yı canlandırıyor. Tandoğan rolüne hazırlık adına hiçbir şey yapmadığını, bunun pek de gerekli olmadığını ifade ediyor. Rolünü sorduğumuz Tandoğan, Lamia ile ortak yönleri olduğunu belirterek, "Ben de Lamia gibi aşkı dudakta değil kalpte yaşamaya çalışan biriyim” diyor.
01.09.2007 Yeni şafak Gazetesi..
ben hala frgamnı göremedim yah bu haftaki bölüm heyecanlı olucak lamia bence hamile kaldığını örenicek kenan evlenelim dicek ama lamiş o sözleri duyduktan sonra kabul etmicek tabi ama bundan sonra çok kötü olaylar olccak lamiş daha çok üzülcek nasıl izlicez bakalım...
Ceydacım ve eymen_gonca çalışmalrınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
SedefHP tabi kullan cnm beğenmene çok sevindim...
artık 1,2 güne multimedya bölümümüz açılır inş ama kurallara dikkat edelim arkadaşlar...
CEYLANGOZLUM 22-10-07, 13:09 arkadaşlar haberiniz var mı bilmiyoprum ama dizimizin avi ve imza bölümü açılmış yaşasın sonunda:)
YA BU FILM IYICE dikkatimi cekiyor cook guzel
bizde ne yazikki show yok ama internet sag olsun bakiyoz!!!!!!
arkadaslar aklima bir sey takildi LAMIA kac yasinda bileniz varmi cok merak ettimde??
cnm dizide lamia 18 yaşında eğer onu soruyorsan
CEYLANGOZLUM 22-10-07, 13:19 cnm dizide lamia 18 yaşında eğer onu soruyorsan
tamam sag ol canim
yok lamia icin film cocuk diyorlarda onun icin iyi 18 okadar kucuk degil yani?
eymen_gonca 22-10-07, 13:25 alinti
DİKKAT!... BU DİZİ ÇOK KONUŞULUR!... AŞK DUDAKTA MI KALPTE Mİ? SHOW TV’NİN YENİ YAYIN DÖNEMİNDEKİ İDDİALI DİZİLERİNDEN “DUDAKTAN KALBE”NİN HİKAYESİ VE FOTOĞRAFLARI BİR TIK ÖTEDE!...[/b]
27/8/2007 18:25
Dudakta aşk, kalpte acı…
Aşka inanmayan bir adamın hazin sonu…
Reşat Nuri Güntekin’in unutulmaz eseri 'Dudaktan Kalbe' Show TV ekranlarında başlıyor. Burak Hakkı ile Aslı Tandoğan'ın rol alacağı dizide birbirinden ünlü isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yaptığı, senaryo yazarlığını Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun üstlendiği günümüze uyarlanan 'Dudaktan Kalbe ' romanı izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Unutulmayan bir aşk hikâyesinin canlandırıldığı 'Dudaktan Kalbe' de aşka inanmayan, aşkın dudaktan kalbe inmeyeceğine inanan bir erkek ile aşk olmadan asla diyen bir kadının öyküsü anlatılıyor. Bu dizide kendinizi bulacak, derinlerinizde sakladığınız gerçekler ile yüzleşeceksiniz.
http://img174.imageshack.us/img174/7767/dudaktankalbebpo0.jpg
Günümüz kadın ve erkeğinden çok uzak, özlenen bir aşk hikâyesi ile 'Dudaktan Kalbe' vazgeçilmeziniz olacak ve hiç kaçırmadan izleyeceksiniz. Bir kadının sevdiği adamı, sevilmediğine inanarak terk ederken yüreğindeki acıyı siz de yaşayacak, adeta Lamia ile birlikte gözyaşı dökeceksiniz. Ve bir adamın 'Aşk yok' diye inat ettiği hayatını nasıl mahvettiğine tanık olacaksınız. Siz de kendinizi sorgulayacaksınız. 'Aşk dudakta mı kalpte mi?' bu soruyu çok kez kendinize soracak ve cevabını arayacaksınız.
http://img508.imageshack.us/img508/5214/dudaktankalbeb1xl1.jpg
Kaynak : Uçankuş[/quote]
Yaaa fragmanı gördüm dee acayip meraklandım yaa Nazım mıdır ne o geliyor, Kenan ağlıyor Lamia zaten ağlıyor, bir garipdi fragman hadi hayırlısı offf.. Kenan hem Lamia'yı çocuk görüyor, hemde yapmadığını bırakmıyor olmaz yanii neyse aşık oluyor yavaş yavaş zaten görücek gününü....
arkadaşlar bu arada nazımı biryerlerden tanıyorum diye düşünürken birden çıkardım nazım galiba beyaz gelincikte de oynuyordu zaten sevmediğim bir karakterdi şimdi iyice sevmiyorum ordada kötü roldeydi
BeyazGelincik21 22-10-07, 14:15 Resim,imza ve avatarların multimedya başlığı açılmış hepimize hayırlı olsun.
ZEN_NURE'ciğim Nazım Beyaz Gelincikte oynuyordu doğru hatırlamışsın.Ordada kötü biriydi ismide Mecitti.Sonu kötü oldu ama öldü.
sena-haticee 22-10-07, 14:20 ya arkadaslar fragman cikti mi ben bakmadim hala youtube da yok ya biri bana göndere bilirmi cok iyiligi gecmis olur tsk ler
ya ins dizi iyi biter lamiaya cok yazik ya canim yaaa her bölümde kiz aglio yazik garibim ne annne si var ne babasi ya bisey daha sorucam lamianin annnesi öldü galiba ama babasina ne oldu bilen varmiii:img-pilot
Değerli üyelerimiz
Dudaktan Kalbe dizisi için bir multimedya klasörü açılmıştır ve linki aşağıda verilmiştir.
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=369
Bundan sonra dizi ile ilgili resimler, imza ve avatarlar, özel çalışmalar, senaryolar ve replikler ve bunlara ait yorumlar ve istekler bu klasördeki başlıklarda paylaşılacaktır. Bu başlıkta ve geçmiş başlıktaki çalışmalarınız kademeli olarak da olsa ilgili başlıklara taşınacaktır. O yüzden bu klasöre sadece yeni çalışmaları ekleyiniz ya da eski çalışmaları ekleyecekseniz bunu bölüm yöneticilerine özel mesaj yoluyla haber veriniz.
Saygılarımla
Dizi Film Moderatör
BERNA
Burak Hakkı'nın büyük sorunu!
Show TV'de yayınlanan Dudaktan Kalbe dizisinin yakışıklı aktörü Burak Hakkı'nın en büyük sorunu kollarının uzun olması...
>Çok yakında baba olacak olan Burak Hakkı, kollarının uzun olması nedeniyle kendisine uygun takım elbise bulmakta zorlanıyor.
Türkiye'de üretilen hiçbir takım elbisenin kendisine uymadığını söyleyen Hakkı, "Çekimlerde en çok takım elbilesi sahnelerde sorun çıkıyor. Çünkü kollarım çok uzun ve bu nedenle de özel dikim sert" dedi.
Milliyet/Televizyon
Arkadaşlar fragman nette var.
Cemil Lamia'ya nişanlı adamla birlikte olurken düşünecektin diyor.
Kenan Lamiayı ortada bırakamam, bırakırsam intihar eder, onunla evlenicem diyor. Paşaya nişanı bozacağını söylüyor ama paşa izin vermem diyor. Cavidan ben gidiyorum diyor.
Lamia ölürüm de seninle evlenmem diyor. Leyla Cemil'e bütün bu olanların nedenin sen biliyorsun di mi gibi bişeyler söylüyor, Cemil de saçmalama diyor. Saip paşa lamia'yı merasim köşkünden çıkarken yakalıyor. En son Lamia Kenan'ın odasında birine yakalanıyo ben amcasının sesine benzettim ama bekleyip görücez. Neyse böyle kesik kesik oldu ama çok güzel ve hareketli bir bölüm bizi bekliyor.
multimedya hayırlı olsun.
fragmana bakılırsa güzel 1 bölüm olacak.
en son lamia odaya giriyor ve biri sesleniyor ya o eski nişanlısı olabilir mi?
lamiayı takip ediyordu,ağacın arkasından bakıyordu.
Lamia’nın mutluluğu çok kısa sürer.
Kenan zor seçimini yapar.
Kenan ve Lamia’nın ilişkisini öğrenen Cemil’in her ikisi için de planları vardır.
Leyla da durumun farkına varır. Kenan’ı seven iki kadın aynı acıyı paylaşırlar ve bu acılı aşk onları yakınlaştırır.
Kenan’dan yüz bulamayan Nimet ise Lamia’dan intikam almak için uğraşmaktadır.
Şimdi karar verme sırası Lamia’dadır.
Kenan Lamia’daki büyük değişimi şaşkınlıkla izlemektedir.
Bu arada Lamia’nın peşindeki gizli tehlike adım adım yaklaşmaktadır.
Dudaktan kalbe 23-10-07, 12:19 bölüm özeti için tesekkurler
ne degısıklıgı acaba yha
oo bölüm özeti baya bi karışık neler olcak acaba beni forumda pek göremişsnzdir tak die yorumum yaptım ama bende dudaktan kalbe fanlarındanım:img-wink::img-yes:
Özet için teşekkürler Gamze.
Fragman ve özete bakılırsa, yine çok güzel bir bölüm bizi bekliyor. Laima'daki değişiklik derken, onun eskisi gibi, çocuk olmaması, yetişkin biri gibi davranması, kendinden emin durmasından bahsediliyor bence.
Arkadaşlar fragman malum siteye düşmüş bulunmakta ben izledşm çok süper bir bölüm olacak kenan lamiş ile evlenmek istiyor ama lamiş ölsemde evlenmem falan diyor.Çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064:happy0064
Simdi seyrettim fragmani, icim cok kotu oldu. Acayip huzunlendim. Kenan Lamiaya sana bir sey biraktim Merasim Koskunde, veda icin diyordu. Iste o beni kotu yapti. Sanki artik birbirlerine veda ediyorlar gibi. Yani simdi hic onlari bir arada goremiyecekmiyiz? Cunku kitaba gore hic kavusamiyanlar olduklarina gore. Okumadigim icin bilmiyorum, aslinda bilmekde istemiyorum. Seyredelimde gorelim. Insallah mutlu, kavusmali bir son olur. Simdiden sonunu dusunuyorum.
Arkadaşlar ben geldim sizleri çok özledim valla.sesli fragman hakkında ki yorumlarımı hemen yapıyorum.
kenan nişanlanmak istemediğini dayısına söylüyor zaten dayısı olumsuz birseye hemen karşı çıkıyor sanki kendisine alıyorlar cavıdanı:)
kenan leylaya lamia ile evlenmek istediğini söylüyor bence bu konuda leyla kenan'a yardım edebilir.kenan leyla'nın kendisine yardım edeceğini düşünüyordur belkide.
Tahmin ettiğim şey doğru çıktı kenan lamiaya evlenme teklifi edecek ve lamiada kabul etmeyecek dedim.umarım kenan kendisine birsey yapmaz.
Nazım ise adaya geliyor lamianın yengesi ile amcasıyla konuşuyor duygularımla oynadı diyor sanki lamia seviyorduda böyle bir konuşma yapıyor.Son sahnede kenan'ın odasına biri geliyor ve lamia şok oluyor bu kişi nazım olabilir.
judithtimoz 23-10-07, 14:09 Bence kitaba uymayaklar. Çünkü eğer uyarlarsa bundan sonra hiç bir zaman bir araya gelemeyecekler. Ama Kenan gidip Cavidanla evlenecek. Aslında Cavidan'ın hiç bir suçu yok ki. Hepsi kenanda bitiyor. Kaç kadına birden umut veriyor.
İlk başlarda Nimet'i sevmiştim Lamia'yı koruyor diye ama iyice gıcık olmaya başladım. Yarın Lamia'dan intikam alıcak mış. :sad53:
BeyazGelincik21 23-10-07, 14:27 Ben sesli fragmanı hala izleyemedim ya.Anlattıklarınza bakılırsa oldukça heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor.Demek Kenana Lamiaya evlenme teklifi ediyor Lamişte kabul etmiyor en doğrusunu yapıyor bence Lamişimiz.
Bencede kitaba uymayacaklar Kenan ve Lamiayı mutlu bir sonla kavuşturacaklar.
Bencede kitabi birebir uygulamazlar cunku bizim birdaha Kenanla Lamiayi bir daha beraber gormemeye tahammulumuz olmaz. Kesin arada bir yollari kesisir gibi geliyor bana.
BeyazGelincik21 23-10-07, 15:08 Beni fragmanda en çok rahatsız eden şey Kenan'ın Nimet'in elini tutuyor olmasıydı.Lamiaya da görüyor Kenanla Nimeti elele tutuşurken yazık ya.Lamiayacık çok üzülecek bu bölüm çok.
Kitabın sonlarına doğru geldim anlatsam şok olursunuz çok güzel ve heyecanlı gerçekten okumanızı tavsiye ederim.Diziyle hemen hemen aynı gitmiyor ama benzer şeylerde var tabi.
Bu arada multimedya bölümü açılmış hepimize hayırlı olsun diyorum.
Dudaktan kalbe 23-10-07, 16:36 tv de seslı fragmanını gördum
kenan lamıaya evlenme teklıfı edıyo lamıa kabul etmıyorum dıo
kenan leylaya lamıaya evlenme teklıfı ettıgını söyluyor
leyla ıle lamıa konusuo
kenan gıdıo sanırım lamıaya koskte sana bısey bıraktım sıo sanırım mektub lamıa okurken sanırım gene nazım lamıa dıe seslenıo sonra orda bıtıo
Benim gordugum fragmanda (netde olan) Nime yoktu, Kenanin Nimetin elini tuttugunu filan gostermedi, sanirim iki farkli fragman dolasiyor. Benim gordugum cok huzunluydu ya.:icon_sorr
Simdiden aglamaya basladiysak, bu dizi bitene kadar evdeki butun mendiller, hatta carsaflar bile bitecek.
Benim gordugum fragmanda (netde olan) Nime yoktu, Kenanin Nimetin elini tuttugunu filan gostermedi, sanirim iki farkli fragman dolasiyor. Benim gordugum cok huzunluydu ya.:icon_sorr
Simdiden aglamaya basladiysak, bu dizi bitene kadar evdeki butun mendiller, hatta carsaflar bile bitecek.
İki fragman gösterildi ilk fragmanda kenan nimet'in elini tutmuştu nasılda sinirlendim nimet lamiayı kıskanıyor kenan'dan birseyler bekliyor ama daha çok bekler.Dediğin gibi şimdiden ağlamaya başlayacağız yarın büyük ama acı birgün olacak.Bende bu yaşanan acıyı şiirle ölümsüzleştireceğim ilham gelsinde.
Leylaninda Lamia ve Kenan askina hic yardim edicegini tahmin etmezdim, ama gercekten iyi birisine benziyor. Belki ikisininde bulusma noktasi o olur, yani ikisininde dert ortagi olur, kavusmalarina filan yardim eder.
gercekten aci ve hüzün dolu bir bölüm bekliyor yine bizi. lamia yüreginin degil de gururunun pesinden gidecek ve cok ta dogru yapacak. aksi takdirde kenan ona olan askini nasil anlayabilirdi ki.:icon_whis
leyla aslinda özünde iyi bi insan, ayni duygulari yasadigi icin lamia ya destek olmasi cok güzel. bu kalp agrisini ondan iyi kim bilebilir ki.. nimet gibi pesinden kuyu kazmiyor o yüzden leylayi seviyorum.
yarini sabirsizlikla bekliyorum, fragmandan bile bu kadar etkilendiysek, diziyi izledikten sonra ne hale geliriz tahmin bile edemiyom :icon_sorr
Benimde gercekten en cok etkilendigim fragmandi. Hic bukadar icim sizlamamisti bir fragmani izlerken. Sanki sezon sonu gibi bir bolum olucak galiba. Birde insallah su Nimet Lamiayinin oyle bir damarina basarki, Lamiada agzini acar. Suratsizda hicmi korku yok, Lamia gorduklerini Nimetin ona soylediklerini oda baskalarini soyliycek diye. Ama senaristlerede cok buyuk tebrikler, nasilda Nimeti iyi gosterdiler bize, ve ayyy nekadar iyilik sever melek gibi kadin dedirttiler bize. Bravo.
iLk böLümLerii takip edemediğim için biLmiyorum.. LeyLa - Kenan arasındakii mevzu nedir.. LeyLa ona aşık pekii ya Kenan.. Yanii önceden araLarında bişii oLdu mu??
sena-haticee 23-10-07, 19:40 ay fragmani gördüm ay canim lamia yine hüngür hüngür agliyo kendini kenana layik bulmuyo ...bide kenan ona evlenme teklifi gibi bisey yapio lamia ise .....................ölürüm de seninle evlenmem demesi.......................
bunu derken gözlerindeki hüznü gördüm insanin agliyasi gelio kalbi kirildi bu ap acak ortada anlasilan hepimiz yarin aglicaz cok hüzünlü olucak gibi mendilleri unutmayin arkadaslar diziyi seyrederkennn:icon_sorr
iLk böLümLerii takip edemediğim için biLmiyorum.. LeyLa - Kenan arasındakii mevzu nedir.. LeyLa ona aşık pekii ya Kenan.. Yanii önceden araLarında bişii oLdu mu??
Leyla ile kenan eskiden sevgiliymişler ama kenan leylaya sen bana yıldızlar kadar uzaksın diyerek bırakmış.sonrada leylayı kenan'ın kuzeni cemil kapmış şimdi cemil ile evli ama kenan'a olan sevgisi hiç bitmedi.Cemilde zamanında kenan ile olan ilişkisini biliyor leyla kenan'ı severken cemilde leylayı sevmiş uzaktan zaten sonundada leylayı elde etmiş evlenmişler.Zaman zaman kavga etselerde kenan'ın annesının ölümünde birbirleriyle olan ilişkileri düzeldi. cemil ile leyla şuan bir bebek bekliyor.
eymen_gonca 23-10-07, 19:42 ay fragmani gördüm ay canim lamia yine hüngür hüngür agliyo kendini kenana layik bulmuyo ...bide kenan ona evlenme teklifi gibi bisey yapio lamia ise .....................ölürüm de seninle evlenmem demesi.......................
bunu derken gözlerindeki hüznü gördüm insanin agliyasi gelio kalbi kirildi bu ap acak ortada anlasilan hepimiz yarin aglicaz cok hüzünlü olucak gibi mendilleri unutmayin arkadaslar diziyi seyrederkennn:icon_sorr
evet ya hep o kenan yüzünde ooffffff kenan ha kenan lamia canim ya çok güzel ve şiirin kiz
asker çocuk bir şey yapacak galiba
Acaba Kenanin Lamiaya biraktigi, o veda armagini ne? Bir fikri olan varmi? Sanki kagitta birsey gibi. Bu arada Kenanin surai ifadeside cok huzunluydu. Gecenin huznu tam uymus.
Kenana kizamiyorum, oda asik olduna inaniyor bana gore, ama kendine itiraf edemiyor. Acaba o Leyla ile olan iliskisinden cok aci cekti diyemi?
Acaba Kenanin Lamiaya biraktigi, o veda armagini ne? Bir fikri olan varmi? Sanki kagitta birsey gibi. Bu arada Kenanin surai ifadeside cok huzunluydu. Gecenin huznu tam uymus.
kitapta mektubu cavıdana yazıyor lamiada odasında bulup dayanamayıp okuyordu.Umarım mektup cavıdana değil lamiaya yazılmıştır.Tabi bu sıradada içeriye giren kişi merak konusu.
sena-haticee 23-10-07, 19:58 eger iyi dinlerseniz ses cok tanidik bence amcasi sesleri karsilastirin vark edersiniz sesler tipatip ayni ama emin deyilim siz de bi deneyin bence olur mu olur:img-wink:
sena-haticee 23-10-07, 20:01 evet ya hep o kenan yüzünde ooffffff kenan ha kenan lamia canim ya çok güzel ve şiirin kiz
asker çocuk bir şey yapacak galiba
olabilir valla ben sevmedim su asker cocugu bende olsam onunla evlenmek istemezdim cok soguk birkerede lamiayi zorla öpmüstü ne mallll oldugu ortaya cikti kenan iyi biri ama eger lamiayi birakip giderse istanbula cavdan in yanina ozaman onunda o asker cocuktan varki kalmaz benceeeee
eger iyi dinlerseniz ses cok tanidik bence amcasi sesleri karsilastirin vark edersiniz sesler tipatip ayni ama emin deyilim siz de bi deneyin bence olur mu olur:img-wink:
Ben de amcasının sesine çok benzettim. Nazım takip ediyordu fragmanda Lamiayı. Köşke girdiğini görüp amcasına haber vermiş olabilir.
Zaten neden Cavidanin evlenme teklifini kabul ettigini anlamis degilim. Unlu sanatci, paraya, une ihtiyaci yok. Asik degil. Ehh oyle ise neden hemen iyi evlenelim ozaman dedi. Acaba oyle diktator bir kadina ihtiyaci oldugnumu dusundu.
Gercekten amcasimi acaba odaya giren. Neden birakmiyorlar su kizin pesini? Kizi evinizde ismediniz, tamam gitti. Simdi ne isterse yapar, 6 yasinda degilya. Hem hicmi kanun yok, boyle kizin suratini morarip, burnunu kanatacak kadar doveceksin, ve herkes oyle eli kolu bagli seyredecek.
Gercekten amcasimi acaba odaya giren. Neden birakmiyorlar su kizin pesini? Kizi evinizde ismediniz, tamam gitti. Simdi ne isterse yapar, 6 yasinda degilya. Hem hicmi kanun yok, boyle kizin suratini morarip, burnunu kanatacak kadar doveceksin, ve herkes oyle eli kolu bagli seyredecek.
Eve tbencede amcasıydı çünkü amcasınız sesiydi.Acaba ne yapacak Lamiş.Kesin orda bitirirler heyecan olsun diye.Zaten heyecanlı daha da heyecanlı olucak.
Bana gorede kesin orada bitirirler. Boyle fragmanlarda son sahneleri gosterince sinir oluyorum. En heyecanli bolumunu bastan gosteriyormus gibi.
Birde Kenanin dayisi, Pasa Bey. Ne gicik adam ya. Hayir Nisani bozamazsin, buna izin vermem. Sen kimsin. Adam utanmasa kendi evlenecek Demorcilerin Prensesi Cavidanla.
Birde Kenanin dayisi, Pasa Bey. Ne gicik adam ya. Hayir Nisani bozamazsin, buna izin vermem. Sen kimsin. Adam utanmasa kendi evlenecek Demorcilerin Prensesi Cavidanla.
ayy gece gece güldürdün beni canim :) :) :)
haklisin adamin derdi zaten san söhret ün. kenani yoksa bu kadar sahiplenirmiydi :)
celik prensesini demircilerin prensesi yapmissin :)
ama yakismis valla :) :)
BeyazGelincik21 23-10-07, 23:51 Evet ya Kenanın dayısı ne kadar şan şöhret düşkünü bir adam.Kenan'a tatili bile zehir etti adam gazetecileri toplayıp röportaj röportaj üzerine :img-wink:
Pardonya, ha, ha, ha, bende gercekten Demirciyle Celikcileri karistirdim. Celiklerin Prensesi tam olarak ne anlama geliyor anlamadim zaten. Babasi celikmi satiyor?
galiba celik fabrikalari var bilmem
ama uymus celik, celik gibi kadin, aslinda dökme demir de olabilir :)
ayy az kaldi iyice heyecanlandim
BeyazGelincik21 24-10-07, 00:43 galiba celik fabrikalari var bilmem
ama uymus celik, celik gibi kadin, aslinda dökme demir de olabilir :)
ayy az kaldi iyice heyecanlandim
Arkadaşlar gece gece güldürdünüz beni vallahi :img-hyste :img-hyste süpersiniz.Ha çelik ha demir bence Cavidan çelikten demirden daha donuk buz gibi bir kadın ayyy dondum :bırr :bırr
Bende acayip heyecan yaptım ya şafak 19 bekle dur şimdi.
Az kaldi vallahi iple cekiyorum bu bolumu, cok heyecanli ve duygu dolu olucak. Kesin. Nimetle ne konusuyor acaba Kenan. Nimet kesin Lamiayi kotuluycektir ona. Baska ne ise yariyorki.
Dudaktan kalbe 24-10-07, 04:53 kitapta mektubu cavıdana yazıyor lamiada odasında bulup dayanamayıp okuyordu.Umarım mektup cavıdana değil lamiaya yazılmıştır.Tabi bu sıradada içeriye giren kişi merak konusu.
evet yha kım acaba o yha daysı ya nazım yhada lamıanın o amcası
off ne yazıo acaba mektupta kesın fılmıde orda bıtırırler zaten heycanlı olsun dıe
Dudaktan Kalbe”nin Leyla’sı Fadik Sevin Atasoy, yakında diziden ayrılacağını açıkladı.
Bu dizide sadece uzun soluklu bir misafir oyuncu olduğunu belirten Atasoy, babası Sönmez Atasoy'un New York'taki tiyatroda sahnelenecek "Kanlı Nigar" oyununda rol almak için "Dudaktan Kalbe" dizisinden ayrılacağını açıklayan Fadik Sevin Atasoy, çok heyecanlı oldugunu söyledi. Genç oyuncu, kasım ayında Amerika'ya gidecek.
"Dudaktan Kalbe"nin Leyla’sı Fadik Sevin Atasoy, diziden ayrılacağını açıkladı. Dizide sadece misafir oyuncu olduğunu belirten Atasoy, mayıs ayında sahneye konacak "Kanlı Nigar" müzikalinin provaları için Amerika’ya gidecek.
n Türk Sineması’nın yetenekli isimlerinden biri olduğunuz söyleniyor. Peki hiç olumsuz bir şey duydunuz mu kendinizle ilgili?
- Olmaz olur mu? Hak etmediğin yargılarla karşılaşabiliyorsun. Bu sadece benim değil, dünyadaki bütün oyuncuların başına gelen bir şey. Canın yanıyor, dikenler hep sana batıyor. Ama Nietzche’nin dediği gibi: "Beni öldürmeyen şey kuvvetlendirir." Gerçekten de eleştiriler beni kuvvetlendirdi. Maalesef oyunculuk bizim ülkemizde bir kavram olarak oturmadı henüz. Oyunculuk bir sanat dalıdır. İnsanlar bunun üzerinden değerlendirme yaparlarsa hem bizler incinmeyiz, hem de güzel olanla olmayanı daha rahat ayırt edebilirler.
n Anneniz ve babanız da tiyatro oyuncusu. Bu durum, maça 1-0 önde başlamanıza neden oldu mu?
- Gözümü açtığımda tiyatro sahnesindeydim. Disiplini, prova sessizliğini küçük yaşta öğrendim. Beni oturturlarmış provaya; oyuncu repliğini unuturmuş, ben sufle verirmişim. Yönetmen de dermiş ki: "4 yaşındaki velet söylüyor. Sen nasıl hatırlamıyorsun!" Annem "En korkulan yönetmenlerin provalarına giriyordun. Senin orada bulunmandan çok büyük keyif duyuyorlardı" diyor. Prova bitermiş, ben kendimi sahneye atıp bütün oyunu oynarmışım. Zaten ilk sahneye çıkışım da 4 yaşında, "Teneke" adlı oyunla oldu. Ailemin bana öğrettiği şudur; oyunculuk hiçbir şekilde başkasına devredilebilecek bir şey değildir.
n Hayallerinizin kaçta kaçı gerçekleşti oyunculukla ilgili?
- Sinema yapmak en büyük hayalimdi. "O Şimdi Mahkum"la bu hayalimi gerçekleştirmiş oldum. Ama hálá hayal kurmaya devam ediyorum.
n Şimdiki hedefiniz ne?
- Her rolü oynamak istiyorum. Mesela "Zeynep’in 8 Günü" bana geldiğinde, üslup olarak çok farklı bir senaryoydu ve kabul ettim. Farklı üslupları denemenin, farklı tarzda sinemaların içinde olmanın peşindeyim.
n "Zeynep’in 8 Günü" vizyona girmeden, sevişme sahnesiyle gündeme geldi...
- Ang Lee, "Brokeback Mountain" filmi gösterime girdikten sonra, hatta Oscar’ı kucakladıktan sonra şöyle söyledi: "Gördüğünüz gibi bu sadece gay kovboyların filmi değil." Sitemini ve ne kadar alındığını bu şekilde dile getirdi. Film vizyona girdikten sonra Zeynep zaten kendi derdini sinemada anlatacak.
n "Dudaktan Kalbe" dizisine "Evet" deme sebebiniz neydi?
- Andaç Haznedaroğlu yakın bir arkadaşım. Aslında benim canlandırdığım Leyla karakteri Reşat Nuri’nin orijinal kitabında tek cümleliktir. Ama Ece ile Melek "Biz bir hoşluk yaptık. Bu kadının kim olduğunu göstermek istiyoruz. Ona can verelim. Kenan’la onu bir daha karşılaştıralım" dediler. "Ben varım" dedim. Fakat benim takvimim kasım ayı için doluydu. Ekibe, uzun soluklu bir konuk oyunculuk olursa kabul edeceğimi söyledim. Onlar da kabul ettiler. Kasım ayında ayrılacağım.
n Yeni bir dizi mi başlıyor?
- Hayır. Babam New York’ta Türk tiyatrosu kurdu. Orada bir müzikalde oynayacağım. Dolayısıyla kasım ayı gibi Amerika’ya gidip, provaları başlatmam gerekiyor.
Lale Mansur sorumu zor buldu
n 3. Avrasya Uluslararası Film Festivali’nin sunuculuğunu yaptınız. Konuklara tanıtmak üzere yabancı film jürisini sahneye davet ettiğiniz sırada ise Lale Mansur ile aranızda bir gerginlik yaşandı.
- Ben sadece "Türk Sineması’ndaki estetik nedir" diye sordum. Lale Mansur ise soruyu son derece zor bulduğunu söyledi.
n Neden soruyu zor bulmuş?
- Ben de anlayamadım, seyirci de.
n Siz, Mansur’a "Balenin zarafeti içinde, sinemada da önemli yerlere geldiniz. Türk sinemasını estetik açıdan nasıl değerlendiriyorsunuz" diye bir soru sordunuz. Mansur, "Kitabın bu tarafına çalışamamışım. Benim balerin olmamla Türk sineması estetik olmuyor" diye karşılık verdi.
- Ben Lale Hanım’ı elimden geldiğince onore ettim. Sanırım soruyu tam olarak anlamadı. Bu nedenle tepkili davrandı.
"Dudaktan Kalbe"de Leyla karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy, önümüzdeki günlerde bu diziden ayrılarak Amerika’ya gideceğini söyledi.
Hürriyet / Kelebek
Şu forumun ikinci sayfaya atlamasına gönlüm razı olmuyor nedense bir türlü.
Fadik'i diziden nasıl ayıracaklar acaba. Doğum yaparken ölür kesin. Ama daha karnı bile yok ortada. Yani Kasım ayında ayrılacaksa eğer neyse biraz zaman atlaması yapıp, sonra da erken doğum filan. Melek Leyla Cemil'in kucağına gelir:icon_whis Hani Saib Paşa torunum kız olursa adı Melek olacak dedi ya. E Leyla ölürse bi de onun adını koyarlar. İşte bu Melek Leyla. Neyse bu bi tahmin bakalım bekleyip görücez.
Ya da belki ölmez ailesinin yanına gider bi süreliğine diyeceğim ama diziden ayrılacağım. ben misafir oyuncuyum dediğine göre bu ihtimal olmaz herhalde.
Akşama az kaldı. :happy0064
kitaba göre giderlerse artık adada olmıcaklar biriki haftaya kdr oyüzden belki öle deiştir dicem ama yine kitabıjn sonuna doğru adaya gidiliyordu bilmiyom valla zaten kitapta leylanın bu kdr rolü yoktu dizide de en fazla ne kdr yapabilirler ki neyse görücez artık...
sena-haticee 24-10-07, 14:28 Ben de amcasının sesine çok benzettim. Nazım takip ediyordu fragmanda Lamiayı. Köşke girdiğini görüp amcasına haber vermiş olabilir.
ay ne yaparlar sizce cok merak ediorum ins dövmezler kizin her yeri mor yazik lamiaya yaaa
sakin kizi zorla evlendirmesinler.....
sezenbaşer 24-10-07, 14:44 ay ne yaparlar sizce cok merak ediorum ins dövmezler kizin her yeri mor yazik lamiaya yaaa
sakin kizi zorla evlendirmesinler.....
herkses slmmm:img-wink:
bugün dizimizin yeni bölümü var saatler sora lamiamızı görüces:happy0064
lamianın nişanlısı çok kötü ya umarım lamiaya zarar verici bişey yapmaz
dediğiniz gibi zaten kızın heryerini morarttılar:icon_evil:icon_evil
sena-haticee 24-10-07, 14:54 herkses slmmm:img-wink:
bugün dizimizin yeni bölümü var saatler sora lamiamızı görüces:happy0064
lamianın nişanlısı çok kötü ya umarım lamiaya zarar verici bişey yapmaz
dediğiniz gibi zaten kızın heryerini morarttılar:icon_evil:icon_evil
evet ya yazik kiza bende hic sevmedim su cocugu lamia ya zara verir gibi görünüyo ...........
bende vallah sabah saat 6.30da kalkiom okul var ama yinede bakicam yoksa orta yerimden catlarim valaaa isteyen zaten ertesi gün diziizleden baka bilir koyuyolar hemen cikcumartsiyi beklemene gerek yok günes-07
ALIMLIveCEKICI 24-10-07, 15:26 aksamki bolumu bende buyuk bir heycanla seyredicim. sanirim huseyin kenan lamiaya bi hayli aciyor ve bunun icinde evlenmekten baska care bulamiyor..
ama lamia bunu gururuna yediremiyor tabiki. kim olsa onun yerinde kabul etmezdi evlenmeyi
Dudaktan kalbe 24-10-07, 15:47 kım gururuna yedırrkı
ama kenanda sevıyo ve kendıne bunu söyleyemıyor ay ölcem sımdı yha baslasın artık
özet içinde tesekkurler
vakit yaklastikca sanirim zaman hic gecmiyor :icon_whis
su an hersey muallakta, dogru düzgün bi tahmin yürütemiyoruz fragmanlardan. yani izleyip görecegiz kisacasi. ama aci bir bölüm olacagi kesin. yine de o aciyi yasamak istiyorum mazosistmiyim ne :)
yaklasik son 3 saat hadi bakalim
BeyazGelincik21 24-10-07, 16:51 Dizimizin başlamasına çok az kaldı ben acayip heyecanlıyım ya.Çok güzel bir o kadarda hüzünlü bir bölüm izleyeceğiz bu akşam mendilleri şimdiden hazırlasak iyi olacak :img-cray: :img-cray:
Bu arada Fadik Sevin Atasoy Leyla ayrılıyormuş diziden hangi sebeple ayıracaklar bakalım Leylayı merak ettim şimdi.
burchincik 24-10-07, 18:40 evet cok meraklandım yha
bu arada leyla ayrılıomus dızıdenn
nasıl bıtırcekler acaba leylanın rolunu
kitapta zaten leyla ve cemilden bahsetmiyoki...onlarla ilgili sadece kim olduklarını söylüyor...bence konu için iyi bir adam...kitabını okumuş biri olarak konun bazen kitaptan çok ayrı noktalar gittiğini söylemek istiyorum bu bence hikayenin can alıcılığını bozuyo..umarım kitaba daha çok uyarlar..
ne bölümdü ama, bölüm durgundu da sonu felaket sürükledi beni :D
iki kanal arasında koşuşturmaktan yoruldum off ya.
bu hafta LAMİA'mız oldukça olgunlaşmış gördüm :D boyundan büyük sözler ederek hem bizi hem Kenan'ı şaşırttı
valla HÜSEYİN KENAN bey düne kadar böyle düşünmüyordum ama görüyorum ki LAMİA'Ya AŞIK OLUYORSUNUZ :D
sürekli onu düşünen, ona dokunmak isteyen, kokusunu içine çeken, her gördüğünde ilk yaptığı saçlarını okşamak olan, onu gördüğünde erircesine bakan gözleri, aniden değişen yüz ifadesi, ohh be artık üzerimden yük kalktı derken bile kendini kandırmaya çalışması
sana dokunduğum zaman kendime engel olamıyorum :D
evet evet HÜSEYİN KENAN AŞIKSIN, AŞIKSIN, AŞIKSIN, SEN AŞIKSIN ARKADAŞ.
GULE_HAVIN 24-10-07, 22:43 super bir bolumdu hep agladim yaaa superlerdi
ah kenan ah
kenan balgi asik oldu hemde deli divane
durmadan lamie yanina gitmesi ona dokunmak istemesi gozleri yanagiyor.
cok cok guzel bir bolumdu
lamie ve kenan cok yakisiyor
ikisde asik
bu dizi bana biraz haziran gecésini hatirlatiyor yonetmen ayni oldugu icindir ordada harika bir ask vardi o bakislar.
icim ciz etti
leylada cok seviyor okadar cok seviyorki kiskanamiyor bille
benim en sevdiklerim dizide
kenan lamie ve leyla
ucunde cok basarili
butun oyuncular harika
çok güzel bir bölüm daha ama cevat a çok kızgınım:D
lamişe söylediği sözlere .
leyla yı birkez daha taktir ettim bu bölümde çok güzel oynuyor ya
keşke hiç ayrılmasa diziden ama ayrılacakmış:(
umarım bu bölüm resimlerinden bol bol çalışmalarımız olur diğer bölümden olduğu gibi:D
BeyazGelincik21 24-10-07, 23:08 Nasıl güzel bir bölümdü ya soluksuz izledim.Lamişimiz çok ağladı ama çok sarsıldı.Kenana pes dedim yani pes seviyor besbelli seviyor Lamiayı ama kendine bile itiraf edemiyor anlayamıyor aşka tutulduğunu.Ancak aşık bir adam onun Lamiaya baktığı gibi bakabilir.Lamiayı görünce sanki içinden birşeyler eriyor gözlerinin içi parlıyor kendi dudaklarından dökülen bu sözleri sana dokunduğum zaman kendime engel olamıyorum sözünü bile hiçe sayıyor.
Gururudan ödün vermeyen ayakları yere dimdik basan bir Lamia izledik bu bölüm.Kenanın yanında nasıl dimdikti nasıl kararlıydı ölürümde sizinle evlenmem sözünü söylerken.Belki kalbinle yüreğinle söylemedi bu sözü söylerken çok acı çekti ama büyüdüğünü artık bambaşka bir Lamia olduğunu gösterdi Kenana.
inanılmaz güzel bi bölümdü...lamianın kenana size seven kalbimden başka verecek bişeyim yok dediya koptum orda....kendimi daha fazla tutamadım...:img-sorry:img-sorry:img-sorry
bu dizi kendini bana iyice bağladı...ilk bölümler bu kadar heyecanlı seğretmiyordum...hatta aynı saatte başka severek izlediğim bir dizi var ,fakat artık zap bile yapamıyorum bi bakıyorum diğer dizi bitmiş..ben lamia ve hüseyin kenanın aşkını izlemekten diğerini unutmuşum...:img-fear2:img-fear2:img-fear2
haftaya çok merak ediyorum ne olacak...umarım kıza bi kötülük yapmaz ...zaten çok üzgün ve yıkılmış durumda...ama kenanın lamşiş sevdiğine artık eminiz...onu kıskandırmak için nasılda hemen söyleyiverdi cavidanla evleneceğini...sanki ısrar etse lamia evlenmeyi kabul edecekti sanki...nasılda yıkıldı kenanın evlenmekten vazgeçmediğini duyduğunda..:img-cold::img-cold::img-cold:.
bal gibide aşık lamaiaya ama kendine bunu itiraf etmeye cesareti yok...sonra buna çok pişman olacağı kesin...:img-yes::img-yes:
hekimoglu64 24-10-07, 23:10 arkadaslar bu basliga yaklasik iki aya yakin girmiyordum dizininde 1.bölümünden sonra hic izlemedim ilk bugün izledim 1.bölümden sonra amabeni acmadi bu dizi ya yaprak dökümü gibi ses getirmedi halbuki dizi baslamadn önce nekadarda hefesliydim bu dizi kesin ratingleri tavan ypar diyordum malesef dizi itedgi ratingi haala alamadi iki aydir, neyse yolu acik olsun bugünkü bölümde fena degildi birde yayin saati cok gec avrupada cok gec yayinlaniyor ve gec bitiyor 20 dakika önce bitti dizi
ve toygar isikli keske yapmasaymid dizinin müzigini cünki her dizide müzikleri birbirine cok benziyor mesela yaprak dökümündeki ve menekse ile halil dizisindek müziklerine cok benziyordu neyse yinede basarilar dilerimbye
saygilar....
merhaba arkadaslar bende diziye basindan beri bakiyorum ve cok beyeniyorum :happy0064 cok güzel hikayesi oyuncularda cok iyi,bügünkü bölümü cok güzeldi biraz hüsünlüydü ama yinede güzeldi özelikle lamia ve kenan sahneleri, tek gicik olduklarim yenge ve nimet hanim kendilerini dev aynasinda görüyorlar öyle lamiyayi kötülediler giciklar,bu bölümde leylayi cok iyidi öyle lamiyaya destek oldu,benim anlamadiyim simdi kenan lamiyayi seviyormu yada zadece vicdanini rahtlatmak icinmi evlenmek istiyordu lamiyayla cünkü seven insan neolursa olsun sevdiginin yaninda olur bence daha kenan beyimizin kavasina dank etmedi :img-yes:simdi lamiya onu semediyi icinmi gitti pek anliyamadim, olan yine lamiyaya olacak sanki derdi yetmiyormus gibi simdide nazim cikti ortaya bakalim lamiyaya neler yapacak
BeyazGelincik21 24-10-07, 23:18 Kenan ve Lamianın Kenanın odasında konuştukları sahne ne kadar hüzünlüydü ya acayip oldum o sahnede sanki içimden birşeyler koptu.
Yenge ve Nimet ne gıcıktılar Lamia için söylemedikleri laf kalmadı.Paşayı dolduruşa getirmeye çalıştılar ama Paşa gelmedi onların dolduruşuna oh olsun onlara.
Bu Nazımda nerden çıktı ya Lamianın başına çok işler açacak belli ki.
Kenanın gidiş sahnesi nasıl kötüydü Lamiş arkasından bakacakmı diye sağa sola bakarken gördü Lamiayı Kenanda çok kötü oldu o orda Lamiacığım dayanamadı yine ağladı.
yine cok etkileyici bir bölümdü. kenanin da artik lamiaya asik oldugu asikar, fakat kahrolasi gururu bunu ona söyletemedi. bu benim görevim dedi, istedigin bu degil mi dedi. yani resmen kendimi mecbur hissediyorum demek istedi. lamia da cok dogal olarak evlenmeyecegim dedi, takdir ettim dogrusu, bu bölüm lamia daha bi güclüydü. bakalim kenan gitti de, geride biraktiklarini nasil unutacak.. ki asla aklindan cikmayacagi belli..
su nazima asiri derecede sinir oldum. dikkat ettiniz mi, sofra da nimetin gögüslerine bakti, bu adam resmen sapik ya ve tahminim lamia ya kötü biseyler yapacak :icon_sorr
keske kenan köskte biseyini unuttugunu farketse ve geri dönse, nazimi o halde görüp bi güzel agzini burnunu dagitsa :) uctum galiba :)
ayy git gide daha da heyecanlaniyor dizi, acaba neler olacak :icon_whis
BeyazGelincik21 25-10-07, 00:08 kenan Lamiayla yapacağı evliliği bir görev gibi görüyor bu ne kadar acı birşey ya lamia açısından.ben kenanın bu bakış açısındaki mantığını bir türlü anlayamadım anlamakta istemiyorum galiba.bunları acıma duygusu yüzünden yaptığını sanıyor ama yanılıyor.mecburiyet yüzünden bir evlilik yapılır mı hiç sevgi üzerine kurulmayan evlilik olur mu?
kenan lamianın odasına gitmeden önce lamiayla yaşadıklarını bir film şeridi gibi geçirdi gözlerinin önünden ağladı.sevmiyorda neden lamiayı düşünüyor neden onun için ağlıyor.neden onunla yanyana geldiğinde reflekslerinle hareket ettiğini söylesede lamiaya karşı koyamıyor.seviyor bal gibide seviyor lamiayı kıskandırmak isteyecek kadar seviyor cavidanla evlenmekten vazgeçmediğini lamianın yanında söyleyerek onu kıskandırmak istiyor.belki inadını kırar belki bana kal der umudunu taşıyor içinde ama kalbinden geçirdiklerini bir türlü diline dökemiyor.aşk dudaklardan kalbe indi bile ama kenan bunun farkına bile varamıyor.
bu arada kenanın odasında kemanıyla çaldığı parça ne kadar güzel daha öncede duymuştum bu parçayı her duyduğumda acayip hissediyorum kendimi ağlayasım geliyor.
kitapta zaten leyla ve cemilden bahsetmiyoki...onlarla ilgili sadece kim olduklarını söylüyor...bence konu için iyi bir adam...kitabını okumuş biri olarak konun bazen kitaptan çok ayrı noktalar gittiğini söylemek istiyorum bu bence hikayenin can alıcılığını bozuyo..umarım kitaba daha çok uyarlar..
Kitabtan esinlenenerek yapildiysada kitaba bagli kalinmayacak diye bir yerde okumustum.Dizinin uzamasi icin oyle olmasi gerekli.Cunku kitaba gore olmus olsa Kenanin sadece bir gece lamia ile birlikte olup ertesi sabahta lamiayi gormeden gitmesi gerekliki bir daha karsilasmiyorlar kenan neydi adi prenses dedikleri kadinla evleniyor ve lamia ise kenanda hamile kaliyor ve cocugu oluyor tabi kenanin bundan haberi yok sonra kenanla lamia bir doktorda karsilasiyorlar oda da kenan yeniden lamiaya evlenme teklif ediyor ama lamia kabul etmiyor doktorla evleniyor kenanda intihar ediyor yani ben sanmiyorum kitaba uyacaklarini simdiden kenan lamiaya abayi yakti sonrasini dusunemiyoorum artik .Kenan ist. kacar kacar lamiayi gormek icin adaya gelir yakindir olmasi bunlarin :img-yes::happy0064:img-wink:
harika bir bölümdü..her sahnesi ayrı bir güzeldi..lamia ve kenan aşkının sonu iyi bitmedi..ikisi içinde çok üzücü oldu..kenan lamia yı çok seviyor ama bunu bir türlü açıklayamıyor..ama aşık olduğu her halinden belli..lamia yı düşünmeden edemiyor..kenan'ın son olarak hediye bıraktığı kolye lamia için iyi olmayacak gibi geliyor bana..yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş lamianın hapse gireceğinden bahsetmişti..bu kolyeyi gören dayı bey yada bir başkası onu hırsızlıkla suçlayabilir..ve böylelikle lamia içinde zor günler başlar..inş böyle bişey olmaz ama olacak gibide duruyor..lamia kimseyi inandıramaz o kolyeyi hüseyin kenan'ın verdiğine..ancak kenan'ın kendisi açıklarsa buna inanırlar..bakalım ilerki bölümlerde neler olacak..
Cemil de olmasa bu bölüm hepten ağlak bişey olucaktı. içim ezildi sonuna kadar.
Cemil'den inciler :
Kalkmasaydınız oturuyorduk ne güzel altın günü gibi oldu:img-hyste
Kenan, bu düğün için babam çok para harcadı ama kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez, di mi baba:img-hyste
Kenan'a, Otursana yalı kazığı gibi ne dikiliyosun:img-hyste
Valla tam gözyaşlarım akıcak derken çok güldüm ben bu sahnelerde.
Niğmet gittikçe iğrenç olmaya başladı.
Enise de ona alet oluyor ya sinir oluyorum ikisine.
eymen_gonca 25-10-07, 10:03 ya şu cemil olmaz çok komik biri
kenan herkesin yaptığin yapyo çekip gidiyo hem hatalı hemde gidiyo buda güzelmiş
Yine çok güzel bir bölümdü. Yine zevk alarak izledim.
Aşk hikayelerini okumak, izlemek ne kadar hoşumuza gidiyor değil mi? Özellikle imkansız aşklar, bol acılı aşklar...
Kenan ile Lamianın aşkı da böyle, zor bir aşk, vuslatın imkansız gibi göründüğü bir aşk...
Lamia, Kenan'ı seviyor ve onun, görev bilinciyle ettiği evlenme teklifini reddediyor.
Kenan da Lamia'yı seviyor, ama bunu kendisine bile itiraf edemiyor henüz. Eski acılar onu aşka, sadece aşka değil, duygularını açıkça ifade etmeye de küstürmüş.
Duygularını açmanın tek yolu onun için, müzik. Şimdi gidip, herkesin imreneceği bir mantık evliliği yapacak. Ama, duygulardan yoksun bir evlilik, onun meslek hayatını, müziğini ne kadar besleyecek? Lamia'yla evlenerek hayatını mahvedeceğini, tüm meslek hayatını feda edeceğini düşünüyordu, ama asıl böyle mahvediyor. İçinde duygusal açıdan tatmin taşımayan bir hayat süren bir insan, mesleki olarak da, ne kadar başarılı olabilir ki, özellikle bu kişi bir sanatçıysa...
Kenan verdiği bu yanlış kararla, içinde, kaçırdığı mutluluğun acısını taşıyarak, asla huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayamayacak. Böyle yaparak, kendisini, Lamia'yı ve Cavidan'ı mutsuzluğa mahkum etmiş oldu...
Ama aralarında en büyük acıyı çeken, Lamia olacak. Zaten, şartları çok zor bir hayat sürüyor. Şimdi de, aşk acısı, sevilmemiş, tercih edilmemiş olma duygusu ve bundan sonra oluşacak gelişmeler, yani hamilelik ve onun sonrasında yaşayacağı şeyler...
BeyazGelincik21 25-10-07, 10:42 Aşk mı?
Gurur mu?
Cevabı ne kadar zor bir soru.Lamia kendi için doğru olanı yaptığını düşünüyor şuan gururunu tercih ediyor.Kim suçlu bu aşkta gururundan ödün vermeyen Lamia mı?Aşka kapılarını tamamiyle kapamış aşka tutulduğunu kendine bile itiraf edemeyen Kenan mı?
Acayip sarstı beni bu bölüm ya aklımdan çıkmadı biran bile Kananla Lamianın durumu SELXX arkadaşımında dediği gibi biz aşk hikayelerini okumayı izlemeyi seviyoruz galiba içinde acı ve hüzün olsada.
çok çok güzel bir bölümdü izlerken gözyaşlarıma hakim olamadım aslı tandoğan duygularını inanılmaz güzel aktarıyor çok başarılı bence..
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
24 Ekim 2007 çarşamba
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Yaprak Dokumu [net] Kand 17,70 44,20
2 Besiktas-liverpool [net] Star 16,00 40,10
3 Avrupa Yakasi [net] Atv 10,70 26,60
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 7,80 23,80
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 7,10 21,40
6 Spor Gundemi Kand 7,00 20,50
7 Elveda Derken [net] Kand 6,50 17,10
8 Dudaktan Kalbe [net] Show 4,60 13,60
Tele - Barometre
24 Ekim 2007 çarşamba
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Yaprak Dokumu [net] Kand 16,70 41,50
2 Besiktas-liverpool [net] Star 15,40 40,40
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,70 19,90
4 Avrupa Yakasi [net] Atv 6,40 15,90
5 Spor Gundemi Kand 6,30 18,00
6 Elveda Derken [net] Kand 5,80 16,10
7 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 5,70 17,00
8 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 5,00 17,10
9 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 4,50 13,40
10 Kurtlar Vadisi Pusu (tkr) [net] Show 4,00 10,00
11 Dudaktan Kalbe [net] Show 3,90 12,60
Dudaktan kalbe 25-10-07, 10:55 çok süper bı bölumdu bayıldım yha
lamıa kenan gene muhtesemdı
lamıanın sözlerı cok guseldı agladım resmen yha
Karakterlerden ve onlara can veren oyunculardan da bahsetmek istiyorum. Leyla, zaten sevdiğim bir karakter, bu bölümde daha da çok sevdim. Kendisinin de hala sevdiği, için için sevdiği erkeği seven, ve bu aşk yüzünden çok acı çeken Lamia'ya duyduğu yakınlık, acıma hissi ve verdiği manevi destek yerindeydi. Kenan'a kızgın bir şekilde, onunla konuşmaya gidişi, ona söylediği şeyler... 'Sen hala kompleksleriyle kıvranan Hüseyin Kenan'sın' sözü çok etkileyiciydi. Kenan'ın, Lamia'yla evleneceğini söylediğinde, Leyla'nın yüzünün aldığı ifade çok güzeldi, çok başarılıydı. Lamia için üzülmüştü, Kenan'a hesap sormaya gitti, ama onunla evleneceğini söylemesi, onu hala seven bir kadın olarak Leyla'ya, fazla geldi tabii ki...
Fadik Sevin Atasoy, bu bölümde de, yine her zamanki gibi çok başarılıydı. Leyla'yı bize bu kadar sevdirdiği için, teşekkürler. Diziden ayrılacağı yazılmış burada. Leyla karakterinin hikayesi bitiyor mu burada, yoksa, oyuncu mu ayrılıyor, her ne sebeple olursa olsun, üzülürüm.
Leyla, derin, güzel bir karakter ve Fadik Sevin Atasoy, çok güzel can veriyor bu karaktere. Bence dizide olmaya devam etse, çok daha iyi olurdu.
Cemil karakteri ve Yiğit Özşener, müthiş....
Dünkü bölümde de harikaydı. Kenan'la Lamia'yı izlemesi, onların her davranışını, bakışını dikkatle takip edip imalı bakışlarla ve sözlerle onları sıkıştırmaya çalışması. Söylediği alaycı sözler...Hem kötü hem komik bir çocuk, hissi bırakıyor insanda...
Cemil'e kızamıyorum ben; bütün o kıskançlıklarına, sinsiliklerine, haince davranışlarına, patavatsızlıklarına rağmen, seviyorum ben Cemil'i.
Sevildiğini hissetmeden, sevilmeye değer biri olduğuna inanmadan yetişmek, yaşamak, insanı böyle biri haline getirir işte...Babasından sevgi ve taktir görmeden, üstelik annessiz büyümüş, sevecen halasının gösterdiği sevgiyle yetinmeye çalışmış, yetişkinliğinde de, kendisini sevmediğini bildiği biriyle evlenmiş olan bir adamın; bu kadar öfkeli, bu kadar tetikte, her an sinsilik, hainlik yapmaya hazır bir ruh halinde olması normal bence.
Dizinin en sinsi karakterlerinden biri olmasına rağmen, en çok güldüren kişilerinden biri olabilmesi de, bununla ilişkili bana kalırsa. Hepimiz, her ne kadar kızsak da, bir taraftan da için için mazur görüyoruz Cemil'i. Bunun için, bir taraftan kızdırırken, bir taraftan da sevimli geliyor bize. Tabii bunda, Cemil'i canlandıran Yiğit Özşener'in oyununun da payı büyük. Çok güzel bir oyunculuk, kaliteli bir oyunculuk. Yiğit Özşener'in oyunculuğu, ilk kez bu dizide dikkatimi çekti. Bundan sonra kendisini, tüm projelerinde dikkatle takip etmeye çalışacağım.
reytingler sahi neden bu kadar düşük....umarım dizinin başına kötü birşey gelmez..:(
bu arada vedat rolünü kimin oynayacağı belli mi yazıldı mı daha önce...o karakterde önemli anladığım kadarıyla
Cok güzel bi bölümdü yaa:D:D
Ya bu lamianin nisanlisi ne istiyo ki halaa, hani bu is artik olmaz diyoduu??
Bence evlenecekler lamiayla, kenanda cavidan hanimla:( sonra cok pisman olacaklar...
Leyla diziden ayrilacakmis:( neden acabaa???
Böyle guzel bir dizi nasil 8ci siralarda yer alir bilmiyorum :(..
Konusu cok guzel degisik bir konusu var, muzigini de cok
beyeniyorum ama raytingler bir turlu yuksek gelmiyor!
eymen_gonca 25-10-07, 11:24 evet ya leyla ççok başarlı olur özellikle cemil konusuda çünkü lamia çok sikiyor cemil leyla lamia koruryor çok iyi de yapyo bence
İzlenme oranında(Share) düşüş var. 15'den aşağı olması pek iyi değil. Ama telaşa gerek yok. Haftaya düzelir bence.
Düşüşün, yayın saatiyle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Geç başladı ve geç bitti. Ve süresi biraz daha uzundu galiba dün akşam. Yanılmıyorsam, 1'e 20 kala gibi bitti. Bu da genel izleyici kitlesine yönelik bir dizi için oldukça geç bir saat.
BeyazGelincik21 25-10-07, 11:38 Leyla çok iyi bir karakter gerçekten Lamiaya karşı ne kadar içten ne kadar iyi niyetli.Kenana hesap sormaya bile kalktı.Leylanın Lamiaya karşı bu kadar içten bu kadar iyi niyetli olmasının bir diğer sebebi yıllar önce kendi yaşadıkları hala Kenana karşı aşkından birşeyler kaybetmemiş olan Leyla kendi çektiği acıların aynılarını Lamianın da çekmesini istemiyor.
Cemil acayip uyanık biri Kenan ve Lamianın her hareketini her bakışmalarını dikkatli bir şekilde izleyip şifreleri çözmeye çalışıyor.Buna rağmen yaptıklarına rağmen seviyorum galiba Cemili özellikle suratının aldığı şaşkın bir o kadarda komik ifadeyi.
denk geldikce izlemeye çalışıyorum cok güzel ve cok duygusal bi dizi
Lamia Hüseyin Kenan'ı cok seviyo ama Hüseyin Kenan Lamia'yı seviyomu ben pek anlayamadım..
!!SévNuR!! 25-10-07, 11:56 Dudaktan Kalbe bence çok güzel bir dizi..Pazartesi günleri olduğu zaman hiç kaçırmadan izliyordum..
ama malesef Çarşamba gününe alındığı için izleyemiyoru..sadece ed nin reklam aralarında bakabiliyorum..:icon_sorr inşallah gününü değiştirirler..:)
bu dizi yayindan kalkarsa cok üzülürüm ya, Ekranlarin bence tek Sirin dizisi ben cok begeniyorum ilk kez buraya yazmama ragmen, ara sira show tv den arasira net`den hep takip ederim bu diziyi... Duygulu acikli bir drama oyuncularda hepsi gayet iyi oynuyor özlikle bu diziden sonra asli tandogan ve burak hakki yi cok begendim ... ratinglere $a$iyorum ya hayret.. carsamba günü cok uygun bi gün aslinda tek rakip elveda derken de oda fazla rating alamiyor ben burdan sunu cikariyorum demekki carsamba günleri ikinci kusakda dizi izlenmiyorum ne ?
Arkadaşlar reytinglere bu kadar üzülmeyin çünkü dün hem maç vardı hem de güçlü yapımlar vardı.Ben Kitabını okumuş biri olarak dün izlemeye başladım,bu dizi yayından kaldırılmaz içiniz rahat olsun.Çok güzel bir uyarlama yapmışlar çok beğendim.
Karakterlerden ve onları canlandıran oyunculardan bahsetmeye devam...
Saip Paşa da oğlu Cemil gibi, hem kızdığım, hem sevimli bulduğum bir karakter. Bu kadar bencil olması, tüm ilişkilerinde, insanlara değil de, onların toplum içinde taşıdıkları değere ve kendisine sağlayacakları faydaya önem vermesi beni çok kızdırıyor. Ama bir taraftan da, ona acıyorum; böyle biri olmak, çok tatsız birşey olurdu, herhalde. İnsanlar tarafından sevilmek sayılmak yerine, korku, çekinme ve bazı çıkar beklentileri yüzünden saygı ve itibar görmek, çok kötü birşey olmalı. Üstelik, bunun farkında bile olmamak... Arkasından dalga geçen kişilerin, kendisine gösterdiği itibardan mutlu ve memnun olmak. Bu acınılacak birşey...
Köksal Engür, yılların tecrübesiyle, Saip Paşa karakterine çok başarılı bir şekilde can veriyor...Kendisini izlemekten büyük zevk alıyorum...
Cavidan, yakın bulmadığım, ama kızmadığım başka bir karakter. Güçlü, çalışkan, mesafeli, kontrol tutkunu biri. Çelik Prensesi ünvanına layık olmak için, çelik gibi olmayı, duygularını göstermemeyi alışkanlık edinmiş biri. Aşkını da gayet mantıklı, sınırlar içinde, kontrol altında tutarak yaşayan birisi. Bu bölümde de yine soğuk, iş delisi, güç tutkunu ve biraz da aşık bir kadını çok güzel yansıttı.
Özge Özder'i, ilk kez bu dizide izliyorum. Oyunculuğunu gayet iyi buluyorum. Çelik Prensesi Cavidan rolünde gayet başarılı...
Gelelim Nimet'e...Herkes gibi, son birkaç bölümdür ben de çok kızıyorum Nimet'e...Mutsuz, tatmin etmeyen bir evliliği olan, kadınlığını, çekiciliğini kullanarak, gizli maceralar yaşayarak mutlu olmak isteyen, bencil, sadece kendi ihtiyaçlarını, memnuniyetini önemseyen bir kadın.
İstediği macerayı kendisine yaşatmadığı için de Kenan'a öfkeli. Lamia'yla uğraşmasını sebebi de, bu. Küçük gördüğü, acıdığı kimsesiz bir kız olarak, onun yapamadığı şeyi yaptığı, Hüseyin Kenan'a yakın olabildiği için Lamia'ya kin duyuyor, canını acıtmak, acıttırmak için elinden geleni yapıyor...Ve bu sırada bizim öfkemizi kazanıyor...
Gözde Kansu'yu, Nimet rolünde gayet başarılı buluyorum. Bu bölümde de bizi epeyce kızdırmayı başardı. Ve, bölümün sonlarına doğru, masada Nazım ile olan bakışmalarından sonra, Nimet'le Nazım arasında yasak birşeyler yaşanabilir, diye düşündüm.
Enise, Lamia'nın kötü yürekli, acımasız yengesi. Masallardaki 'kötü kalpli üvey anneleri, cadı üvey anneleri' anımsatan bir karakter adeta. Ama gerçek hayatta yok mu böyleleri? Elbette ki var. Keşke olmasalar...
Enise, bu bölümde de sınırlarını zorladı. Yine kötüydü...Yine kızdırdı bizi. Sırf Lamia'yı kötülemek için, Nimet'le birlikte Saip Paşa'lara gitmesi, tam ondan beklenecek bir davranıştı.
Enise'yi canlandıran oyuncunun adını bilmiyorum maalesef. Ama, kendisini çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim...
KübraYasemin 25-10-07, 12:09 retingler pek ii gelmemis gibi.
Yinede bence bu dizi daha reting yapacak.
Suan biraz taze bende daha gecen hafta izlemeye basladIm mesela.
Konusu sanki yeni yeni acIyor insanI bence.
Birde biraz gec bitti birde gec basladI gibi oldu dün.
Yani belki retnglerde bu yüzdende fark yapmIs olabilir neden olmasIn..
eren arkadasImIza katilyiorum yazdIklarIn güzel..
İyi ki bu dizi çarşmabaya alındı çünkü Pazartesi çok iddialı bir Yapım olan Kara Yılan başlayacak ve çarşamba doğru deçim.
Ben bu diziyi dün izlemeye başladım ve gerçekten çok beğendim.Kitabını okurken bu kadar etkilenmemiştim.Çok duygulandım,bunu bize yansıtabilmeleri çok güzel.
Dün gece çok önemli bir maç vardı ve bu reyting pastasında Dudaktan Kalbenin payını aldı diye düşünüyorum.Hatta düne göre bu reytingi gerçekten başarılı buluyorum,kitabını okuyan biri olarak dizinin şimdi başladığını düşünüyorum,asıl bundan sonra mükemmel bir konuya geçilecek.Bence bu dizi kesinlikle kaldırılımaz.
BeyazGelincik21 25-10-07, 12:30 İyi ki bu dizi çarşmabaya alındı çünkü Pazartesi çok iddialı bir Yapım olan Kara Yılan başlayacak ve çarşamba doğru deçim.
Ben bu diziyi dün izlemeye başladım ve gerçekten çok beğendim.Kitabını okurken bu kadar etkilenmemiştim.Çok duygulandım,bunu bize yansıtabilmeleri çok güzel.
Dün gece çok önemli bir maç vardı ve bu reyting pastasında Dudaktan Kalbenin payını aldı diye düşünüyorum.Hatta düne göre bu reytingi gerçekten başarılı buluyorum,kitabını okuyan biri olarak dizinin şimdi başladığını düşünüyorum,asıl bundan sonra mükemmel bir konuya geçilecek.Bence bu dizi kesinlikle kaldırılımaz.
İnşallah ya inşallah söylediğin gibi olur.Dudaktan Kalbe gibi güzel kaliteli bir yapımın ekrandan kaldırılmasına dayanamam.Mafya tarzı vurdulu kırdılı diziler kol kanat gezerken izlenirken.
Yorumlarıma devam...Hikayemizin baş kahramanları Lamia ve Hüseyin Kenan'ı ve onları canlandıran oyuncuları sona bıraktım.
Lamia, birçok yaşıtına göre daha talihsiz biri...Anne ve babasını küçük yaşta kaybe |