Tüm Versiyonu Göster : Dudaktan Kalbe (Arşiv 1)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ECE...:)
27-07-07, 07:51
Ay Yapım, Yaprak Dökümü'nden sonra gene bir bir romanı diziye uyarlıyor.
Gene bir Reşat Nuri Güntekin'in romanı olan Dudaktan Kalbe, Yaprak Dökümü gibi günümüze uyarlanacak.Hikaye Büyükada'da çekilecek.Dizi Show TV'de olacak..

Bu da bugün Milliyet/Cafe'de Ali Eyüboğlu'nun yazısındaki haber:

http://img440.imageshack.us/img440/4185/kopyasdudaktankalbefm9.jpg

mxrxt
29-07-07, 10:40
Bu dizininde cok iyi olcagini düsünüyorum bir kere isim var Reşat Nuri Güntekin
bu arada asli tandogan da cok hos dicleden sonra bekliyordum yeni projolerde sonunda basliyor...

Kajol
29-07-07, 11:45
Umarim Dudaktan Kalbe, Yaprak dökümü gibi basarili bir proje olur.:happy0064
Ben simdiden cok merak ediyorum. Insallah bu dizide reytinge kurban olmaz. :img-lock:
Ve ayrica bu dizi icin Asli Tandogani basrol olarak yakistiriyorum. :good:
Sadece Diclede basarili oynadigindan degil, bence böyle bir ask hikayesini Özgü Namalin bu dönemlerde oynamasi, inandirici olmaz!!!!:img-fie:

sultansss
29-07-07, 12:34
ben tam bir yaprak dökümü fanıyım,asla kaçırmıyorum ve şu anda sezon finalinde olduğu için günlerim geçmiyor resmen...demek yine yaprak dökümünün yapımcılarından bir dizi ve yine Reşat Nuri Güntekin'in eserinden,umarım bunda da harikalar yaratırlar ve yaprak dökümü gibi muhteşem herkes tarafından konuşulan bir dizi daha ortaya çıkar...

_supermarried_
29-07-07, 13:52
romanlar moda oldu bu sene :) umarım y.d kadar başarılı olur :)
:img-yes:

bayan oyunculara bişey demicem daha iyileri olabilir bence.bunlardan iyisi canneste kayısı hehe :) nurgülü kastetmedim tabi..
:img-cool2
hayırlısı..

Asli21
29-07-07, 14:57
Dizi güzel olacak gibi. Insallah buda Yaprak Dökümü'nün elde ettigi basariyi buda eder. Bence Asli Tandogan oynarsa daha iyi olur. Özgü Namali sevmedigimden degil kendisini severim ama bu rol'e sanki Asli Tandogan daha uygun gibi. ama bakalim hangisi olacak.

ekin-sarp
29-07-07, 15:07
güzel bir diziye benziyor
yaprak dökümüne ara sira bakiyorum oda güzel bir dizi
resat nuri güntekin oldugundan buda herhalde güzel olur..
bence lamia hanim rolüne asli tandogan daha cok yakisiyor..

chaylack
29-07-07, 16:09
daha önce de tv filmi olarak çekilmişti trt ye ülkü erakalın tarafından şimdi dizi oluyor güzel hayırlısı olsun :)inşallah yaprak dökümü gibi reytingi bol olsun:)

OZKORKMAZ
29-07-07, 19:30
baslığı görünce sasırdım ben yaprak dökümü uyarlamasını sevmedim ama bu kitap bnm için özel gerci resta nuri güntekin bnm için özel özgü namal ideal bir oyuncu lamia karakteri için diğer adı gecen kişi nsl desem yüzü bebek gibi yani o karaktere narinlik yakşmazz gibi gelio bana daha asii olur özgü hem de onu görmek gzl olur

-özgü_namal-
29-07-07, 20:31
Yaprak dökümünden sonra bu dizi süper olacak..Basrolde tabiki özgünün olmasını isterim ama olmasa da sorun olmaz..çünkü zaten yeterince projede yer aldı dinlenmek onun da hakkı..:):)
aslı tandoğanın oyunculuğunu beyenmiyorum acıkcası...role yakışcagını sanmıyorum... gönlüm özgümden yana :)

krnca_
30-07-07, 15:45
Lamia karakterine herhalde en uygun isimlerden birisidir Özgü Namal, ama ben onu beyazperde de görmek istiyorum. Oynarsa da sorun olmaz tabii izleriz:happy0064

:::Tugce:::
30-07-07, 15:48
dizisi çekilmişti galiba,mahir günşıray oynamıştı die hatırlıyorum.
televizyon filmi de olabilir tabi.

ama güsel olacajk gibi geliyor.
çünkü yaprak dökümü çok başarılıydı.
umarım buda hak ettiği başarıyı gösterirr.

_BeRFiN_
30-07-07, 16:12
çok sevindim bu haberi okuyuncu edebiyat delisi biri olarak romanlarımızın diziye uyarlandığını görmek mutluluk verici inş. yaprak dökümü gibi kaliteli oyuncularla çekilir ve inş. en sevdiğim romanlardan olan mai ve siyah ta diziye uyarlanır ve ahmet cemil karakterini cansel elçin canlandırız

Gül Tuna
30-07-07, 17:24
bu habere cok sevindim tam bu siralarda dudaktan kalbenin romanini okuyordum ve bu dizi icin bir baslik acmayi düsünüyordum eski diziler bölümüne arama yaparken gördüm bu basligi harika cok sevindim tv filmi romanin yayinda bence cok basit kalmisti ama dizisini izleme sansin hic olmamisti simdi yeni cekilecek olan dizisini mutlaka izlerim , umarim calikusunuda yakinda yeniden cekerler

mliSrkan
30-07-07, 17:40
Bu dizi güzel olur gibime geliyor..Özgü'nün oynamasını hem çok istiyorum hem de istemiyorum...Çünkü ben Özgüyü sinemada görmek istiyorum yeni sezonda da...Gerçi Özgü okusa der yetmedi mi yılda 3 film diye ama :D Yetmio be Özgüm biz sana doyamıyoruz ki :) Diziyi de tabiki isterim ama film bi başka oluyor..Hele o mutluluktaki performansı izleyince..Özgü inandırıcı olmaz diye yazan kişi Mutluluğu izleseymiş bence..Ben o filmi ve Özgünün tiyatro oyununu izledikten sonra her rolü inandıracağına inanıyorum..hem komedi hem dram.. Meryem karakterini oynadı ya Lamia'yı da oynar ve büyüler eminim..Ama Özgüye kalmış bişey tabiki..Çok fazla projede yer aldı,bu proje hakkında ne düşünüyor bilmiyorum...

Aslı Tandoğan sadece gözlerini beğendiğim bir isim... oyunculuğu hakkında pek fikrim yok...ama bu dizide oynarsa onun için bir çıkış olabilir...çünkü dicle yayından kaldırılmıştı bu Aslı için iyi olur tutarsa.. Ama yapımcılar Özgüyü alırlarsa daha çok ilgi çeker projeleri bence :img-wink: bakalım bekliyoruz :)

30-07-07, 23:08
özgü bencede iyibir fikir olabilir.
çünkü şuanda kariyern zırvesinde bir isim.herkes tarafından da beğeniliyor.
daha önce özgü,sait faikin havada bulut isimli romanı dizi olarak çevrilmişti.
Trt-1de orda oynamıştı.
orda çok beğenmiştim.bencede özgü süper bir fikir:img-yes:

aslı tandoğanı,aşka sürgünün bir bölümünü islerken,gördüm oyunculuğunu genç bir isim ama ben özgü olsun diyorum.

peki,erkek oyuncu kımmiş:img-yes:

mliSrkan
31-07-07, 00:24
özgü bencede iyibir fikir olabilir.
çünkü şuanda kariyern zırvesinde bir isim.herkes tarafından da beğeniliyor.
daha önce özgü,sait faikin havada bulut isimli romanı dizi olarak çevrilmişti.
Trt-1de orda oynamıştı.
orda çok beğenmiştim.bencede özgü süper bir fikir:img-yes:

aslı tandoğanı,aşka sürgünün bir bölümünü islerken,gördüm oyunculuğunu genç bir isim ama ben özgü olsun diyorum.

peki,erkek oyuncu kımmiş:img-yes:

Evet bence de Özgü süper fikir..Erkek oyuncuyu ben de merak ediyorum..İnşallah Özgü oynar ve Özgüyle oynamasını çok istediğim isimlerden biriyle oynar..Okan Yalabık çok isterdim ama HS gelecek sezon devam edecek...Cansel için de öyle..Herhalde önce Lamia rolünü seçip sonra ona uygun partneri seçecekler...bir an önce haber çıksa..merak ediyorum..yalnız Özgü yeni sezonda 3 projede birden mi yer alacak bu dizi olursa...Koca kafalar devam edecek mi bilmiyorum ama reytingler çok iyi gidiyor...Güzel olur valla bir de dizide oynarsa :) tabi kendisi için çok zor..

31-07-07, 00:31
inşallah özgü olur.
erkek oyuncuda mehmet ali nuroğlu olursa kanımca tam süper olur:img-yes:
mali bu rollere yakışıyor

fenerli_kiz
31-07-07, 02:09
valla bu diziyi sabirsizlikla bekliycem galiba..
cok güzel bir yapima benziyo..
bende asli tandogandan yanayim.. bence o daha iyi olur..
özgüde olsa üzülmem ama..

sultansss
31-07-07, 19:35
bana da aslı tandoğan fikri daha iyi geldi.o karaktere göre daha bi yakışır sanki,daha bir safça,daha duru,özgü'yü de çok beğeniyorum ama ne bileyim bu role aslı daha iyi gider sanki,ama kim olursa olsun izleyeceğim ne de olsa Reşat Nuri'nin eseri olacak,yaprak dökümünden asla vazgeçemem...süper bir dizi,Dudaktan kalbe de Reşat Nuri'nin eseri harikalar yaratılacak bu dizide de tıpkı yaprak dökümünde olduğu gibi

LİSA
02-08-07, 11:13
eskilere nur yağdı yeni işler yapamıyorlar klasiklere yöneldiler yakında trt kalasiklerinden acımak,samanyolu,aşkı memnu ve buna benzer dizileri yeni versiyonlarıyla izleriz

gercek
02-08-07, 12:10
Bence de güzel bir dizi olacak gibi görünüyor. Dudaktan Kalbe severek okuduğum bir eser. Daha önce filmini de izlemiştim. Yaprak Dökümü'nü de severek izliyorum. Bu da aynı tatta güzel bir dizi olacak inşallah.

Bayan oyuncunun Aslı olması bana da daha yakın geliyor.
Geçen sezon severek izlemeye başladığım diziler raiting uğruna bir bir gitmişti. İnşallah bu sezon Yaprak Dökümü dışında izleyeceğim bir dizi de bu olacak gibi geliyor.

Yakında ayrıntılı bilgi gelir herhalde. Oyuncular, tanıtım filmi vs Bekleyip görücez.

ÜLGEN
02-08-07, 12:19
bununda suyunu çıkartıyorlar yaprak dmkümünden sonra sürekli romanlarımızdan uyarlamalar yapılıyor ama yaprak dökümü çok başarılı oldu diye digerlerinin olacagı anlamına gelmiyor

Heather
02-08-07, 16:56
Kitabı çok güzeldi, eminim dizisi de güzel olur. Yaprak Dökümü'nün reytinglerinden hareketle yapıyorlar bu diziyi sanırım. :img-wink:

Kitapta Lamia karakteri sarışındı, beyaza kaçan renkte sarı saçlı diye bir tasviri vardı sanırım.

mliSrkan
07-08-07, 15:48
inşallah özgü olur.
erkek oyuncuda mehmet ali nuroğlu olursa kanımca tam süper olur:img-yes:
mali bu rollere yakışıyor

Manu ve Özgü süper ikili olurlar gerçekten...Hala haberi gelmedi oyuncunun acaba kim olacak..Ben kitabı okumadığım için bilmiyorum karakterleri..Yaprak Dökümü kadar başarılı bi yapım olur inşallah..

pinarsayü85
07-08-07, 16:07
valla dizi çok başarılı da olabilir çok kötü de ...çok zor bir yapım süreci ister bu hikaye..iyi bir cast ve yönetmen vs.kitap ,okurların kafasında çok farklı bir yerde ve hayal kırıklığı yaratmaması için çok çalışılmalı bana kalırsa...umarım çok başarılı olur:good::good::good:

lamia ya gelirsek,bence aslı tandoğan daha çok yakışır tip olarak...

cihan-songül
07-08-07, 16:12
aslı tandoğan elveda rumeli de oynuyomuş galiba .özgünün de çok fazla projede yer aldığını düşünürsek başka biri olabailir mesela songül öden:happy0064

gercek
07-08-07, 20:31
Aldığım duyumlara göre bayan oyuncular Aslı Tandoğan ve Fadik Atasoy. Erkek oyuncumuz da Yiğit Özşener. Diğer oyuncuları henüz bilmiyorum. İnşallah güzel bir proje olur. Kitabı düşününce konu çok güzel. Güzel de işlenirse neden seyredilmesin. Yaprak Dökümü kadar başarılı olur inşallah.

gercek
10-08-07, 08:59
diziyle ilgili daha fazla ayrıntılı bilgisi olan var mı? Çalışmaya başladıklarını biliyorum Büyükada'da. Aslı Tandoğan'da karar vermeleri çok güzel olmuş. Lamia tipine uyuyor. Yiğit de Hüseyin Kenan'ın kitapta tasvir edilen fiziki özelliklerine sahip. Fadik Atasoy da prenses Cavian olucak herhalde. Ben daha fazla bilgi edinmeye çalışayım bari. Çünkü çok merak ediyorum.

10-08-07, 09:34
yiğit özşener,haa tamam.estafurallah yokuşunda oynamıştı.ruzgarlı bahçeden de hatırlıyorum.
fadik için islerim bu diziyi:good::happy0064

elmali-turta
10-08-07, 11:29
Roman uyarlamalarını severim...bu dizide güzel olucağa benziyor...Hemde Fulya Ceylan'la tadından yenmez artık:img-icecr Kesin izlerim:img-blush

naz özkul
10-08-07, 21:38
Roman uyarlamalarını severim...bu dizide güzel olucağa benziyor...Hemde Fulya Ceylan'la tadından yenmez artık:img-icecr Kesin izlerim:img-blush

Ekranlarda yine Fulya Ceylan fırtınası esecek olmasına sevindim. Acaba hangi rolle çıkacak karşımıza. Hangi rolle çıkarsa çıksın hakkını vereceğine eminim. Kendisinin oyunculuğunu çok iyi buluyorum. Ekrana yakışıyor. Harika bir seçim olmuş doğrusu. Bir an evvel başlasa da elma şekerimizi ekranlarda tekrar görsek.

Dizinin roman uyarlaması olması güzel. Konu olarak da hiç fena değil. Tabi bu nasıl devam ettirileceğine de bağlı. Umarım başarılı bir proje olur. Şimdilik öyle gözüküyor zaten.

hulyafan_88
11-08-07, 10:44
Fulya Ceylan kim arkadaşlar?Ben bu dizide Özgü Namal oynayacak diye duymuştum:icon_sorr Üzüldüm açıkçası:icon_sorr

elmali-turta
11-08-07, 10:49
Fulya Ceylan kim arkadaşlar?Ben bu dizide Özgü Namal oynayacak diye duymuştum:icon_sorr Üzüldüm açıkçası:icon_sorr

Bizim bahsettiğimiz Fulya Ceylan yan rollerden birinde oyniyacak zaten(ama bize farketmez her halükarda seyrederiz:))başrol büyük bir ihtimal Özgü Namal'mış:)Üzülmeyin yani:)
Fulya Ceylan Yalancı Yarim'in şirin Filiz'i:img-wink::img-blush

haluk_tolgahan
11-08-07, 13:59
evet yeni sezon için ay yapımın hazırladığı en iddialı projelerden biri olan dudaktan kalbenin kadın başrol oyuncusu aslı tandoğan erkek oyuncusu ise burak hakkı oldu. hepimize hayırlı olsun. ekimin başı gibi show tvde yayınlanacak dizi.

gercek
11-08-07, 14:25
Roller şöyle

Lamia : Aslı Tandoğan

Hüseyin Kenan : Yiğit Özşener

Vedat : Burak Hakkı

Cavidan : Fadik Atasoy

Bunlar benim bildiklerim. Hadi bakalım kolay gelsin.

hulyafan_88
11-08-07, 15:02
Özgü olsaydı keşke:icon_sorr Neyse Aslı'ya da başarılar dilerim.Kabadayı'yı dört gözle bekliorum:good:

Gül Tuna
12-08-07, 07:48
Roller şöyle

Bence burak hakki kenan rolünü oynamaliydi
asliyi sevdigimi söylemem ama laima karakterine cok uygun
umarim cabuk baslar fazla beklemek istemiyorum

ecr
12-08-07, 08:13
çekimler ha başladı ha başlayacak.keşke özgü olsaydı..demekki anlaşamamışlar özgü ile.. neyse olabilir canım..

diziyi izleyip izlemeyeceğim belli değil.

Kajol
12-08-07, 12:23
Roller şöyle

Ayyyyy cok sevindim. :happy0064:happy0064:happy0064
Bastan beri favorim zaten Asli Tandogandi! Onun bu diziye bakmamim en büyük sebebi olucakdi ama bide Cavidan rolünü Fadik Atasoy canlandircagini duyunca, dahada bi sevindim.:img-blush Bizim erkek fatma, rolünde kesin cok basarili olur.:good::good:
Insallah bu dizide reyting kurbani olmayip, en basarili projelerden birisi olur!:img-in_lo

ANİTA
13-08-07, 11:17
umarım bu dizide yaprak dökümü kadar başarılı olur ve reyting alır çünkü bence reşat nuri güntekinin eserleri türk edebiyatının en başarılı ve en gerçekçi eserleri bence günümüzdede hala geçerli:good:

OZKORKMAZ
13-08-07, 12:48
vayyyy yiğitt abii oynuyooo izlemem mi ben şimdi bi diziyi diğerleri pek ilgimi cekmez ama yiğit özşener özelll zaten kitabıı severim ama özgü oynasaydıı daha da mutlu olurdum

naz özkul
13-08-07, 13:08
Ben özellikle Fulya Ceylan oynuyor diye izleyecektim. Ama konusu da fena değilmiş. Fulya her role yakışır ama bakalım hangi rolde oynayacak. Benim duyduğuma göre Lamia'nın en yakın arkadaşını oynayacakmış. Benim ki sadece duyum kesin değil yani. Merakla bekliyorum.

kırmızı su
13-08-07, 22:24
umarım bu dizi de yaprak dökümü kadar başarılı, aslına mümkün olduğunca sadık olur. ve reytingi de bol olur izleyeceğim kesinlikle:img-yes:

semaSARİ
14-08-07, 08:15
gerçek arkadaşımızın rollerle ilgili verdiği bilgilerde birkaç düzeltme yapayım;

Hüseyin Kenan : Burak Hakkı
Cemil : Yiğit Özşener
Leyla : Fadik Atasoy
Cavidan : Özge Özder (Umarım soyadını doğru anlamışımdır)

Şimdi neredeler derseniz, ADA' dalar. Hummalı bir çalışma içinde yeni sezona hazırlanıyorlar:happy0064

Onlara kolay gelsin diyelim, umarım bizi fazla bekletmezler:img-yes:

gercek
14-08-07, 08:34
gerçek arkadaşımızın rollerle ilgili verdiği bilgilerde birkaç düzeltme yapayım;

Hüseyin Kenan : Burak Hakkı
Cemil : Yiğit Özşener
Leyla : Fadik Atasoy
Cavidan : Özge Özder (Umarım soyadını doğru anlamışımdır)

Şimdi neredeler derseniz, ADA' dalar. Hummalı bir çalışma içinde yeni sezona hazırlanıyorlar:happy0064

Onlara kolay gelsin diyelim, umarım bizi fazla bekletmezler:img-yes:

Düzeltmen için teşekkürler. Bana bilgi o şekilde ulaştığı için yazmıştım. Yanlışlık için kusura bakmayın.
Kim hangi rolde olursa olsun bu dizinin izlenmeye değer olacağı kesin. Sabırsızlıkla fragmanlarının dönmesini bekliyorum.

ceyda deniz
14-08-07, 14:25
ben bu hikayeyi biliyorum dizimiydi mfilmmiydi tam emin değilim ama yanlış hatırlamıyorsam kenen rolünü ediz hun mu oynuyordu ne ama çok güzeldi konusunu okuyunca hatırladım umarım çok değiştirmezler.fazla değişmezse izlerim

aleyna66
14-08-07, 16:20
bu diziyi dört gözle bekliyiorum resat nuri güntekinin romanlari cok güzell yaaaa
hemde burak hakki oynuyacak kesin bakcam kacirmam
konusuda cok güzellllll insallah yaprak dökümü gibi reytingide iyi gelirde uzun soluklu bir yapim olurrr

impresive
14-08-07, 18:08
Ekranlarda yine Fulya Ceylan fırtınası esecek olmasına sevindim. Acaba hangi rolle çıkacak karşımıza. Hangi rolle çıkarsa çıksın hakkını vereceğine eminim. Kendisinin oyunculuğunu çok iyi buluyorum. Ekrana yakışıyor. Harika bir seçim olmuş doğrusu. Bir an evvel başlasa da elma şekerimizi ekranlarda tekrar görsek.

Dizinin roman uyarlaması olması güzel. Konu olarak da hiç fena değil. Tabi bu nasıl devam ettirileceğine de bağlı. Umarım başarılı bir proje olur. Şimdilik öyle gözüküyor zaten.

kesinlikle sana katılıyorum.Fulya ceylanı ekran da görmek süper olucak.Cavitte yeni bir diziyle ekranlara gelicekmiş.Sabırsızlıkla bekliyorum dizileri

pekdeep
14-08-07, 18:57
valla fragmanını bugün gördüm ve beendim... zaten reşat nuri güntekin romanı... fulya ceylanı da çok severim.. umarım başarılı bir dizi olur...

sudemnaz
14-08-07, 22:28
bugün fragmanı gördüm güzel bir diziye benziyor...
hayırlısı olsun ne diyelim...
başrolde burak hakkı varmış sevindim :)

14-08-07, 23:26
Ay Yapım'ın roman uyarlama dizilerini bırak sadece fragmanları bile mükemmel oluyor !
Geçen yaz en çok ilgimi çeken fragman Yaprak Dökümü olmuştu, bu yaz Dudaktan Kalbe'ninki ! Fragmanından bile belli, bu dizi YD ile aynı kaliteyi yakalacak! Kesin izliyeceğim.. Umarım reyting kaygısı taşımayız.. keşke KanalD'de olsaydı..

hyoldas
15-08-07, 06:41
Dudaktan Kalbe: Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserini günümüze uyarlayan Ay Yapım, Aslı Tandoğan ile Burak Hakkı'ya rol verdi.
Çekimler Büyükada'da başladı.

http://www.milliyet.com.tr/2007/08/15/magazin/yazali.html

che_them
15-08-07, 07:13
Dizi güzel olcağa benziyo. Hikaye iyi kadro da fena değil. Aslı Tandoğanı çok beğenirim zaten ki Lamia karakterini de başarıyla canlandırır. Benim korkum Yiğit Özşenerle ilgili. Daha önce herhangi bir dizide izlemedim umarım sonuç iyi olur...

pelin-ce
15-08-07, 07:24
Günümüze uyarlanmış bir Kınalı Yapıncak masalı....

Fragmanlarından da anlaşılacağı üzere gerçekten başarılı bir yapım olacak tabi kanalın istediği politikaya ıyarsa ki yayınlandığı kanal reyting uğruna her an her şeyi yapıyor....
Aslı Tandoğan rolüne gerçekten renk katacakhatta o rolle yeniden doğacak...
Burak Hakkı yavaş yavaş iyi jönler arasına adını yazdırıyor. Kaybolan Yıllar da da başarılıydı fragmanda gördüğüm kadarıylada rolüne iyi adapte olabilmiş...

Bence yılın en iddaalı dizilerinden biri olacak bir yapım...

gercek
15-08-07, 10:30
Dizi güzel olcağa benziyo. Hikaye iyi kadro da fena değil. Aslı Tandoğanı çok beğenirim zaten ki Lamia karakterini de başarıyla canlandırır. Benim korkum Yiğit Özşenerle ilgili. Daha önce herhangi bir dizide izlemedim umarım sonuç iyi olur...

Sabırsızlıkla bekliyordum ama fragmanına denk gelmedim henüz. İnşallah bugün denk gelirim.
Yiğit Özşener'le ilgili kaygın hiç seyretmemiş olmandan olabilir. Çok iyi bir oyuncu. Oyuncular forum sayfasından hangi dizilerde rol aldığına bakabilirsin belki hatırlarsın. Hiç seyretmedim diyorsan bu akşam Show TV'de "Tombala" adlı televizyon filmi var.

Dudaktan Kalbe yazıldığı gibi yılın dizisi olabilir bence de. Aslı Tandoğan'ın oyunculuğunu beğeniyorum. Daha önce Aşka Sürgün'de izledim. Ben de Burak Hakkı'yı hiç izlemedim. Umarım senaryosunda falsolar oluşmaz. Ve umarım aslına sadık kalarak çekerler.

ecce16
15-08-07, 17:14
ben bişey sorcam bu dizi hangi kanalda yayınlanacak bende fragmanını çok merak ettim bir an önce izlemek istiyom eminim güzel bi dizi olcaktır çünkü oyuncular kaliteli senaryo iyi ee daha ne olsun:img-wink:

impresive
15-08-07, 17:15
ben bişey sorcam bu dizi hangi kanalda yayınlanacak bende fragmanını çok merak ettim bir an önce izlemek istiyom eminim güzel bi dizi olcaktır çünkü oyuncular kaliteli senaryo iyi ee daha ne olsun:img-wink:

Dizi yeni sezonda show tv de bağlayacak.Bencede güzel bir diziye benziyo :d

cerenimo_
15-08-07, 17:18
bence böylesine alaturka bi diziye özgü namal gitmez.. lamia rolü için aslı tandığan daha uygun..

impresive
15-08-07, 17:19
bence böylesine alaturka bi diziye özgü namal gitmez.. lamia rolü için aslı tandığan daha uygun..

Aslı tandoğan oynayacak zaten fragmanları başladı dizinin

sude9
15-08-07, 17:50
Fragman dönmeye başladı Burak Hakkı başrol..fragman sonunda isimler yazdı ama hızlı geçtiği için hepsini okuyamadım..Fulya Ceylan ismi varmıydı?

elmali-turta
15-08-07, 17:56
Fragman dönmeye başladı Burak Hakkı başrol..fragman sonunda isimler yazdı ama hızlı geçtiği için hepsini okuyamadım..Fulya Ceylan ismi varmıydı?

hayır yoktu o zaten yan rolerden birinde oynayacak rolü belli olduğunda detayları anlatırım demişti kendisi sanırım daha belli değil:img-wink:

yasecey
15-08-07, 17:56
bende gördüm fragmanını bu dizinin
sonda isimler yazdı
belki yanlış görmüş olabilirim ama Yiğit Özşenerde oynuyo galiba
işte buna çok sevindim umarım doğru görmüşümdür:img-yes:

impresive
15-08-07, 18:02
bende gördüm fragmanını bu dizinin
sonda isimler yazdı
belki yanlış görmüş olabilirim ama Yiğit Özşenerde oynuyo galiba
işte buna çok sevindim umarım doğru görmüşümdür:img-yes:

Evet Yiğit Özşener de oynuyor.Fulyanın oynaması da süper olucak.Sanki ailemden birileriymiş gibiler.Onları tekrar görücek olmak beni çok mutlu ediyo

OZKORKMAZ
15-08-07, 18:13
ben böyle saçma şey görmedim ya ne gzl sevinmiştim yiğit oynuyor kenan ı die allah aşkına burak hakkın oyuncu mu ki ya kaybolan yılları izlemiştim bgn annemle birlikte gördük fragmanıı o bile bu çocuk rol yapamıor dedi ne diyeyim bilemedim bu devirde oyuncu olmak için manken olmak gerekio galiba ya hadi olsun da bari yetenekli bi manken filan bul sevdiğim romanlarıı bitirmekte üstüne yok zaten bu yapımcıların yiğit özşener kenan karakteri için bçilmiş kaftandı yanii neyse kitba baglı kalırsa eger sonunda mutlu göreceğimiz kişi yigit abi olacak bu da benim tesellim olsun

aleyna66
15-08-07, 19:03
ya ayip etmeyin burak hakkida cok iyi bir oyuncu rolünü hakkini eminimki vercektirr
kaybolan yillarda cok iyi oynuyordu bence
fragman dönmeye baslamis ama ben hala göremedim showturk verdimi bile???

OZKORKMAZ
15-08-07, 20:02
ya ayip etmeyin burak hakkida cok iyi bir oyuncu rolünü hakkini eminimki vercektirr
kaybolan yillarda cok iyi oynuyordu bence
fragman dönmeye baslamis ama ben hala göremedim showturk verdimi bile???

yok ya ayıp etmekle ilgisi yok gayet de eşeltiriyorum bugün oyunculuktan anlayan kimi getirirsen getir burak hakkının bu işi yapabildiğni bırak kıvıramadığını bile söyler nitekim kaybolan yıllarda saruhan hünel in yanında nasıl kaldığını hepimiz gördük ben gercekten anlayamıorum olay yakışıklılıksa burak hakkı bence yakışıklı da değilyaniyiğit özşner yan yana geldikleri sahnelerde bunu bariz görürüz

aleyna66
15-08-07, 20:06
yok ya ayıp etmekle ilgisi yok gayet de eşeltiriyorum bugün oyunculuktan anlayan kimi getirirsen getir burak hakkının bu işi yapabildiğni bırak kıvıramadığını bile söyler nitekim kaybolan yıllarda saruhan hünel in yanında nasıl kaldığını hepimiz gördük ben gercekten anlayamıorum olay yakışıklılıksa burak hakkı bence yakışıklı da değilyaniyiğit özşner yan yana geldikleri sahnelerde bunu bariz görürüz

orada haklisin saruhan daha iyi oynuyor tabiki
ama burakda iyi bir oyuncu bana göre sana göre degil herkesin fikri kendinee
burak hakkida karizma var gözleri mavis ne güzell bence iyi bir oyuncu neyse fazla uzatmayalim
ya ben hala fragmana rastlayamadim malesef.............

Fener Bahçe
15-08-07, 20:10
selam tubiş burak hakkıyı görmek güzel ama ky de alışkanlık olmuştu 3 nü bir arda görmek fragman verilmedi sadece kısa bir özet gibi birşey geçildi çok kısaydı birşey anlaşılmadı

aleyna66
15-08-07, 20:12
selam tubiş burak hakkıyı görmek güzel ama ky de alışkanlık olmuştu 3 nü bir arda görmek fragman verilmedi sadece kısa bir özet gibi birşey geçildi çok kısaydı birşey anlaşılmadı

ah ildeniz sendemi burdasin seni yeniden bir forumda görmek ne güzel:happy0064:happy0064 evet 3 birarada muhtesem üclüydü ama napalim artik burakda burda oynuyacak
ya öylemi ozaman ilerki zamanda daha uzun bir fragman cikarr

Fener Bahçe
15-08-07, 20:19
tesadüfen gödüm kanal değiştiriken belki genco ile ilgili frgman verilir diye sende izliyormuusn

izlemiyorsan tavsiye derim

bazen bakıyorumda ky yeniden gerçekten çok özlemişim o bakşlar hele:happy0064

pelinSİ
15-08-07, 20:31
Yaprak Dökümü'nü gördükten sonra bunu heycanla beklemey başladım...
Hele hele fragman..İzlediğim en etkileyici fragmanlardan biri:good:

pinar juju
15-08-07, 21:05
dudaktan kalbe çok güzel bir kitaptı.ben okudum çok beğendim.eminim dizisi de kitaptaki kadar güzel olucaktır.yaprak dökümünden sonra bunu heyecanla bekliyorum...

15-08-07, 21:32
Dudaktan Kalbe başlamadan önce Yiğit'in filmini koymak pazarlama taktiği herhalde :)

Evet Burak Hakkı'dan daha iyi binlerce isim bulunabilirdi, ama napalım nazar boncuğu olsun.. Bir de önyargılı olmamak gerek tabi..

Ya ben uydurdum mu bilmiyorum ama Fulya Ceylan'ın adını okudum ben galiba :):)
Ben de seviyorum kendisini, çok rolü olmasada Atinalı Timon'da da izlemiştim, sahneye yakışıyor, ekranlardaki kızıl bayan eksikliği giderecek hoş bir yüzü var.

sultansss
15-08-07, 21:35
yaprak dökümünün yazarından muhteeşem bir yapıt daha ve eminim kitabın konusu kadar oyunculuklar da konuşturacaklar rollerini.başrol oyuncuları falan da kendilerini kanıtlamış kişilerden seçilmiş..

süper bir dizi olur inşallah,yaprak dökümü gibi reytingleri kırar:):)

gercek
15-08-07, 23:53
ben böyle saçma şey görmedim ya ne gzl sevinmiştim yiğit oynuyor kenan ı die allah aşkına burak hakkın oyuncu mu ki ya kaybolan yılları izlemiştim bgn annemle birlikte gördük fragmanıı o bile bu çocuk rol yapamıor dedi ne diyeyim bilemedim bu devirde oyuncu olmak için manken olmak gerekio galiba ya hadi olsun da bari yetenekli bi manken filan bul sevdiğim romanlarıı bitirmekte üstüne yok zaten bu yapımcıların yiğit özşener kenan karakteri için bçilmiş kaftandı yanii neyse kitba baglı kalırsa eger sonunda mutlu göreceğimiz kişi yigit abi olacak bu da benim tesellim olsun

Sana katılmadan edemiycem. Ben de Kenan'ı Yiğit oynayacak diye duymustum hatta rolleri yazarken de öyle yazmıştım ama yanlış bilgiymiş. Neyse inşallah iyi olur. Burak Hakkı'yı hiç seyretmediğim için oyunculuğu icin birşey diyemem umarım role yakışır.
Televizyonda gösterilen kısa tanıtım filmiydi yani fragman değil. Bugün gördüm nihayet. Asıl fragmanı sabırsızlıkla bekliyorum.

Rhapsody
16-08-07, 00:02
kaliteli bir yapıma benziyor, fragmanını izledim de.
ama kitabını okumadım ben.
genelde önce kitabını okuyorum.ama çok merak ettim izliycem bu sefer direk..:img-wink:

gülündikeni
16-08-07, 00:34
ben bu hikayeyi biliyorum dizimiydi mfilmmiydi tam emin değilim ama yanlış hatırlamıyorsam kenen rolünü ediz hun mu oynuyordu ne ama çok güzeldi konusunu okuyunca hatırladım umarım çok değiştirmezler.fazla değişmezse izlerim

Ediz Hun'un oynadigi yine bir Resat Nuri Güntekin romani olan ACIMAK dizisidir.Aysegül Aldinç ile oynamislardi.Dudaktan Kalbe dizisinde Kenan rolünü Tarik Tarcan oynamisti güzel diziydi.Umarim buda güzel birdizi olur.Izlemeyi düsünüyorum...

pelin-ce
16-08-07, 07:40
Burak Hakkı ile ilgili ön yargılarınız olmuş ama ben bir Kaybolan yıllar izleyicisi olarak şunu söyleyebilirim ki Burak kendini geliştirebilen ve iyi jön olma yolunda büyük adımlar atan bir oyuncumuz...
Ön yargılarınızdan önce onu bir kez izlemenizi tavsiye ederim bana hak vereceksiniz...

aleyna66
16-08-07, 12:18
Burak Hakkı ile ilgili ön yargılarınız olmuş ama ben bir Kaybolan yıllar izleyicisi olarak şunu söyleyebilirim ki Burak kendini geliştirebilen ve iyi jön olma yolunda büyük adımlar atan bir oyuncumuz...
Ön yargılarınızdan önce onu bir kez izlemenizi tavsiye ederim bana hak vereceksiniz...

evet pelin bencede kaybolan yilalrda gördük oyunculugunu
bence cok iyi. insanlar neden heb önyargili olurlarki bir firsat verin göstersin kendini sonra yorumlarsinizz benceeee

ANİTA
16-08-07, 14:37
dudaktan kalbe benim en sevdiğim reşat nuri g. eserlerindendir.öncelikle bu kadar başarılı bir romancının eserlerini izlemek bunların diziye dönüştürülmesi bence çok güzel
yaprak dökümü başladığı ilk tarihten beri takip eden biri olarak ne kadar başarılı olduğunu herkese gösterdi.umarım dudaktan kalbede en az yaprak dökümü kadar başarılı olur.bize ait hikayelerin ve romanların diziye dönüştürülmesi bence dizi sektöründe çok önemli bir olaydır.:good:

dağçiçeği_aslı
16-08-07, 16:31
ben mi yanlış okudum yoksa gerçekten fadik sevin atasoy mu yazıyordu??:img-yes:

kendisini çok severim diğer dizisinden inşallah bu projede başarılı olur:img-wink:

hoş gerçi reşat nuri güntekin olduktan sonra:happy0064:happy0064

en yakın zamanda başlar inşallah:happy0064:happy0064

Fener Bahçe
16-08-07, 16:38
güzel bir diziye benziyor birazdaha ayrıntılı verseler iyi olur birşey anlaşılmıyor

burak hakkıyı ali tiplemesi ile ky de bazen hoşuma giderdi banzen sinir olurdum ama iyi bir oyuncu ky de olsun diğer dizlerde olsun çok iyi oyunculuğu var

aleyna66
16-08-07, 16:38
evetya insallah baslarr hangi güne koycaklar cok merak ediyorum
aslinda showtv izlemem cünkü her diziyi aninda kaldiriyor
keske kanald yada star tv olsaymiss
onlar daha özenli davraniyorlar dizilerine atv veya show gibi degillerr
ama yinede izliyecegim insallah buda yaprak dökümü gibi güzel olur
yaprak dökümüde cok güzell tekararlarini bile yeniden izliyorumm okadar güzelki
insallah bunuda begenir izlerim..............
burak hakkiyla asli tandogan bakalim nasil oynuyacakalarr

Fener Bahçe
16-08-07, 16:41
aslı tandoğanda iyi bir oyuncu tubiş iyi bir dizi olcağına eminim

aslı tandoğan mahsunun dizisinde oynamıştı oldukçada başarılydı burda da olacağına eminim

impresive
16-08-07, 16:49
Ben yalancı yarim ve binbirgeceden başka dizi izlemedim hiç geçen sezon bu sezonda hayallerim o yöndeydi malum yalancı yarim acı bir şekilde bitti.ama baktım yalancı yarim oyuncuları 1 2 diziye dağılmış.Sırf onlar için seyredicem

http://www.televizyongazetesi.com/haberDetayMiddle.asp?ID=3007

aleyna66
16-08-07, 16:58
güzel bir diziye benziyor birazdaha ayrıntılı verseler iyi olur birşey anlaşılmıyor

burak hakkıyı ali tiplemesi ile ky de bazen hoşuma giderdi banzen sinir olurdum ama iyi bir oyuncu ky de olsun diğer dizlerde olsun çok iyi oyunculuğu var

evet ildenizcigiicm sana tamamen katiliyorum cok iyi bir oyuncu zaman zaman sinir etti bizi ama o bizim alimizdi nede olsa
ayy onu yeniden ekranda görmek cok güzel olcakkk:img-in_lo
bu haberi duyunca cok sevinmistimmmm:happy0064

Fener Bahçe
16-08-07, 17:02
evet ekranda yeniden görmek güzel olacak nede oolsa alışmıştık alişimize
bakalım nasıl karaker çizecek bu sefer saçımı başımızı yolcakmıyız yine ky de olduğu gibi

bide esmeri görsek yeni diziisinde

tabi yb de isterdim helede sh yb yi yine bir arada yeni dizile ile isterdim

hekimoglu64
16-08-07, 18:49
herkese merhabalar dudaktan kalbeyi asli tandogan icin izlerim ve en önemlisi RESAT NURI GÜNTEKININ eseri oldugu icin izlerim güzel bir dizi olacak umarim show tv dizisini bitirmek zorunda kalmaz diger dizileri gibi neyse burakla asli cok güzel bir cift olurlardaaa dasiiii aslinin bou ufacik tefecik nasil olcak acabaaa neyseee

saygilar............

aleyna66
16-08-07, 19:44
herkese merhabalar dudaktan kalbeyi asli tandogan icin izlerim ve en önemlisi RESAT NURI GÜNTEKININ eseri oldugu icin izlerim güzel bir dizi olacak umarim show tv dizisini bitirmek zorunda kalmaz diger dizileri gibi neyse burakla asli cok güzel bir cift olurlardaaa dasiiii aslinin bou ufacik tefecik nasil olcak acabaaa neyseee

saygilar............

aynen bende resat nuri güntekinin diye kesin izlicem ve burak hakki icin
aslinin boyu gercekten ufacik nasil bir cift olcaklar acaba ama yakisirlar aslida güzel bir kiz
boy farkalri var burak uzun boylu yakisikli.........

hekimoglu64
17-08-07, 00:23
aynen bende resat nuri güntekinin diye kesin izlicem ve burak hakki icin
aslinin boyu gercekten ufacik nasil bir cift olcaklar acaba ama yakisirlar aslida güzel bir kiz
boy farkalri var burak uzun boylu yakisikli.........

evet asli cok güzel bir kizz sanirimboy meselesi topuklu ayakabiyla cözümlenir belki ama gercekten hem güzel hembasarili merakla bekliyorum diziyi

saygilar......

17-08-07, 01:10
Her şey bitti buna mı taktınız :):)
Boy uyumundan önce oyunculuk anlamında uyum önemli bence..
Biri sahneyi götürür ilerler, diğeri çekmeye çalışırsa bilemiyorum...
Geçtiğimiz sezon böyle sahne görmekten içim dışıma çıktı :D:D:D

hekimoglu64
17-08-07, 01:18
Her şey bitti buna mı taktınız :):)
Boy uyumundan önce oyunculuk anlamında uyum önemli bence..
Biri sahneyi götürür ilerler, diğeri çekmeye çalışırsa bilemiyorum...
Geçtiğimiz sezon böyle sahne görmekten içim dışıma çıktı :D:D:D

valla sevgili ece arkadasim herseyden önce buna takmadim tabiki önce oyunculuk uyumu önemli ama boy uyumuda önemli bana göre aslicimufak tefek ya o bakimdan dedim tuhaf dururmu acaba diye yoksa asliya karsi hic birseyim yok yani cok severim hatta bu dizide asli oynasin diyenlerenimdir neyseeeiyi geceler arkadasim

saygilar.........

pelin-ce
17-08-07, 08:30
Sonuç olarak ikiside başarılı birer oyuncu boy sorunu ise arkadaşlar bu kınalı yapıncak masalı filmini hatırlıyorumda kınalı yapıncak çaresiz ezik bir kız karakterinde ve Aslı Tandoğan'ın boyu da bu rol için ideal küçük ufak tefek ve acınacak bir kız tabi sonunda roller değişiyordu ama:)

lindsay
17-08-07, 11:44
diziyi çok merak ediyorum iyi olucağını düşünüyorum izlerim kesin reşat nuri güntekin in romanlarını seviyorum

gercek
17-08-07, 23:22
Nihayet bi 20 dk. kadar önce fragmanı gördüm. Bu dizi hakikaten hoş olucak Görüntüler çok güzeldi. Kısa tanıtım filminden sonra daha fazla geciktirmeden vermeye başlamaları iyi olmuş. Uygun bir güne koyarlar umarım. Hoş ben her halukarda seyredecegim. Sadece Yiğit için bile bakarım bu diziye. Ama herşeyiyle iyi ve kaliteli bir yapım olacagı kesin.:good:

Fener Bahçe
18-08-07, 08:15
bende geç saatte yakalayabildim hoş bir diziye benziyor müziğide hoş burak hakkı ve bayan oyuncu adını hatırlayamadım aşka sürgünde çıkmıştı 2 de iyi iikili olmuş yakışmışlar

HG_GUMUS
18-08-07, 09:06
dizide Özge Özder'de oynuyor (haziran gecesindeki lale) yeni fragmanda o da vardı ata biniyordu :)
güzel bir dizi olacakk :img-yes:

prenses19
18-08-07, 14:33
gerçekten fregmanı çok etkileyici

ben başlarda kısa tanıtımı izlemiştim ama bu son çıkanla iyice beğendim

bakalım reşat nuri nin bu romanı nasıl çekilmiş

ki çok severim bu romanını o yüzden merakla bekliyorum

sezenbaşer
18-08-07, 14:42
çok güsel bi dizi olacağa benzio :happy0064

sabırsızlıkla bekliyorum :img-icecr

hangi tarihte başlıyacağını bilen var mı?:img-in_lo

GÜL GÜZELİ
18-08-07, 17:23
slm arkadaşlar ya yeni bi dizi başlıyomuş fragmanını gördüm buraya geldim bide baktımki başlıgı açılmış zaten hemen ilk sayfadan tanıtımı okudum fragmana ve tanıtıma bakılırsa güzel bi dizi kenanla kınalı yapıncagın aşkı amaa sonunu bilirken izlemek pek hoş olmucak yaa tanıtımda kınalı yapıncagın başkasıyla evlenecegini kenanında aşkının farkına varıp intihar edecegini yazmışlar yani bu dizide aşıkları hazin son bekliyoo o zaman ne anlamı var izlemenın daha şimdiden merakımızı gidermişler biz dizinin sonunda bu aşka ne olcak herşeye ragmen ayakta kalıp tüm engellere galip gelicekmi yaşıyabilicekmi diye düşünmeden izledikten sonra ne anlamı varkii gerçi bende izlemek istiyorum genede dikkatimi çekti izlemeden duramam kesin ama genede sonunu bilerek izlemek hoş olmucakk...

GÜL GÜZELİ
18-08-07, 17:32
ya çok pardon arkadaşlar ben karakterleri karıştırdım kenanı burak hakkı sanıyorum ben lamia ya zorla sahip olup sonra giden adam yani Allah allah bende şaşırdım burak hakkı böylesine bi rölde olsunn Allahtan yanılmışım burak hakkı vedatmış yani kınalı yapıncagın evlenecegi insanmışş tamam şimdi anladımm:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

GÜL GÜZELİ
18-08-07, 17:38
bu iyi bir haber gülgüzeli burak hakının ky deki gibi güzel oynuyacağını innaıyorum

evet bencede güzel oynucak ki fragmanlardanda belli hem bu sayede ali karakterindende kurtulmuş olur çünkü ali yüzünden çok tepki almıştı malum hatırlıyosan uyuz bi karakterdi şimdi vedat sayesinde yeniden dogucak inş zaten keman çok yakışmış eline yeni imajıda süper daha ne olsun geriye dizinin başlaması ve burak hakkının kendini göstermesi kalıyoo..

Fener Bahçe
18-08-07, 17:49
evet uyuz gıcık tı ama rolünü çok iyi yapıyordu uyuz ve gıcık olarak

çok iyi oyuncu sh ve yb gibi

ky deki gibi kendini gösterecektir ve tabiki uyuz ve gıcık olarak değil

yeni imaj yakışmış hoş olmuş partneride çok hoş aşka sürgünde çok beğeniyordum

GÜL GÜZELİ
18-08-07, 17:52
evet uyuz gıcık tı ama rolünü çok iyi yapıyordu uyuz ve gıcık olarak

çok iyi oyuncu sh ve yb gibi

ky deki gibi kendini gösterecektir ve tabiki uyuz ve gıcık olarak değil

yeni imaj yakışmış hoş olmuş partneride çok hoş aşka sürgünde çok beğeniyordum

evet haklısınn ya o kızı bende çok seviyorum hele gözleri süper yaa ayy inş burak hakkıyla aşk yaşarlar dizide yaaa ayrılmalarını istemem gerçi birleşeceklermi belli degil dizi kitaba göre olursa birleşirler ama senaryo degirşe yandık o zaman...

Fener Bahçe
18-08-07, 17:57
inşallah senaryo değişmiş

mutlu sonla biter ky de olduğu gibi

_ZeynepSasmaz_
18-08-07, 18:54
Oyuncular cuk oturmuş bence.. Kitabı okuduğumda da zihnimde de bu tipler gibi şekillendirmiştim karakterleri.Aslı Tandoğan çok iyi bir seçim olmuş Lamia için.. Burak Hakkı da çok uymuş.. Kenan Kalav tarzında birisi. Kenan Kalav'da Çalıkuşu'nda oynamıştı.. O tarza gitmiş Burak Hakkı..

sezenbaşer
18-08-07, 20:13
gerçekten etkileyici bi kadrosu we hikayesi var oyuncuları tek kelimeyle süper :happy0064

sanırım büyük adada çekilio:img-icecr

bu dizi kaçmaz :happy0064:happy0064:happy0064

HulyaGoker
18-08-07, 20:27
reşat nuri güntekinin uyarlama eserleri hep tutuyor. Dilerim Dudaktan Kalbe de başarılı olur.
bi de fragmanı görebilsem:sad53:

tugce&
18-08-07, 20:30
ben bu diziyi sabırsızlıkla bekliyorum yaprak dökümü süper bir dizi bence bu dizide tutar inş daha öncede filmi çekilmiş ama hiç haberim olmamıştı müziğinin sözleri var melodisi naıslmış acaba??

http://www.trt.net.tr/akistanitim/TV/421.jpg

Dudaktan Kalbe

Yönetmen: Ülkü Erakalın
Yapımcı: Videola TV Stüdyoları
Ülke: Türkiye
Yapım Yılı: 2004
Oyuncular: İpek Tuzcuoğlu(Lamia), Gökhan Arsoy (Bestekar Kenan), Derya Aslan(Prenses Cavidan), Murat Soydan(Kemal Bey), Vatan Şaşmaz(Doktor Ergun), Hülya Savaş (Nimet Hanım), Neslihan Acar (Mahmure, Süha Tanık(İsa Bey)
Program Ekibi: Ülkü Erakalın (Senaryo), Yaşar Kökdü(Genel Koordinatör), Murat Ceylan (Görüntü Yönetmeni), Gürol Minareci (Kurgu), Serkan Akgün (Müzik), Murat Erakalın (Yapım Sorumlusu), Ayşe Akıllıoğlu (Sanat Yönetmeni)

Ünlü yazarımız Reşat Nuri Güntekin’in en ünlü romanlarından biri olan “DUDAKTAN KALBE”; İzmir’in Bozyaka bağlarında yaşayan Lamia ile, müzik çalışmaları yapmak üzere her bağ bozumunda, Ege’ye amcasının yanına gelen bestekar Kenan’ın sonu acı ile biten hikayelerini anlatır…

Aşkın sadece dudakta kalıp kalbe inmemesi görüşüne dayanan bestekar Kenan; Lamia’dan hoşlanarak bir sevda oyunu oynar ve sonuçta amcasının zoru ile Prenses Cavidan ile evlenir…

Lamia da; bestekar Kenan’dan dünyaya getireceği bebeğin utancıyla ailesi tarafından Anadolu’daki akrabalarının yanına gönderilir…Çektiği çilelerle çocuğunu dünyaya getiren Lamia’nın acılarına karşı; Prenses Cavidan ile evlenen Kenan da, gerçek mutluluğu yakalayamaz…

Yıllar sonra “DUDAKTAN KALBE” romanındaki gurur dolu aşkımızın kahramanları Kenan ile Lamia; karşı karşıya gelirler ama, her ikisi için de mutluluk çok uzaklarda kalmıştır artık…

Lamia; Kenan’ın yıllar evvel istediğini yerine getirmiş, aşkı dudaktan kalbe indirmemiştir…Hikayesi ayrılık ile sona eren Kenan da, tüm acılarını ve mutsuzluğunu yeni bestelerine dökmek üzere tekrar Bozyaka bağlarına döner…

Ülkü Erakalın’ın geçmiş yıllarda çekmiş olduğu “10 ALTIN FİLM” projesi kapsamına giren 2004 DUDAKTAN KALBE filminin en büyük özelliklerinden birisi de; sözlerini Ülkü Erakalın’ın yazdığı ve müziğini Serkan Akgün’ün hazırladığı Dudaktan Kalbe adlı şarkı ile renklendirilmiş olmasıdır…

Ayrıca; filmin şarkısını da, eşsiz yorumu ile sanatçı ZARA hanımefendi seslendirmiştir…Özel hazırlanan bu şarkı, filmi izleyenlere ayrı bir müzik ziyafeti olacaktır…

DUDAKTAN KALBE

Sevgi gönülde açan
Mavi renkli bir çiçek,
Bazen de ipek tenli
Uçmayan bir kelebek…

Sevgi denilen duygu,
Hep dudakta kalmalı
Mutluluk denen zehir,
Dudaktan kalbe…
Dudaktan kalbe…
Dudaktan kalbe akmamalı… Hep dudakta kalmalı

pekdeep
18-08-07, 20:33
ikinci fragmanı gördüm daha da bi beendim gibi diziyi... oyuncular çok uyumlu olmuş... umarım dier izlemek istediim dizilerle çakışmaz...

tugce&
18-08-07, 20:49
eser ilk olarak 1965 yılında filme alınmış

Yönetmen
Ülkü Erakalın

Senaryo Yazarı
Bülent Oran

Tür
Dram, Duygusal

Oyuncu Filmdeki Karakteri
Hülya Koçyiğit
Cüneyt Arkın
Gönül Yazar
Muzaffer Tema
Esen Püsküllü
Erol Tezeren
Avni Dilligil
Gül Gülgün
Faik Coşkun
Rengin Arda

daha sonra 1988 yılında filme alınmış

Yönetmen
Okan Uysaler

Tarık Tarcan
Lale Kalyoncu
Efgan Efekan
Mahir Günşıray
Erol Demiröz
Orhan Çağman
Çiçek Dilligil

daha sonra 2004 yılında filme alınmış

Yönetmen
Ülkü Erakalın

Senaryo Yazarı
Ülkü Erakalın

Tür
Dram, Duygusal

İpek Tuzcuoğlu Lamia
Gökhan Arsoy Bestekar Kenan
Derya Aslan Prenses Cavidan
Murat Soydan Kemal Bey
Vatan Şaşmaz Doktor Ergun
Hülya Savaş Nimet Hanım
Neslihan Acar Mahmure
Süha Tanık İsa Bey
Bihter Özdemir

tuncun
19-08-07, 09:00
cuma günü büyükadada cekimelri vardı ama malesef oyuncuları göremedim cok gsl beyz bi evde cekim yapıyolardı

prenses19
19-08-07, 11:30
aynen yaa acaba kesin tarih açıklanır mı diye sürekli gözüm tvde showun sitesinde ama tık yok

süper bi roman

bunu daha öncede demiştim reşat nuri nin çalıkuşundan sonra en beğendim romanıdır

fregman çok hoşuma gitti ama ne kadar iyi bi iş çıkardıklarını ilk bölümden sonra kesin söyleyebiliriz

ilk fregmanda burak hakkı yı görmüştüm çok severim onu sonra bi baktım dudaktan kalbe

kenanı pek sevmmezdim okurken şan şöhret kazandıktan sonra maymun iştahlının teki olmuştu

onla yaşanılanlardan sonra lamianın başına gelenleri hiç saymıyorum

neyse bu kadar güzel bi roman çok iyi bi projeyi hakediyo inş öyle olmuştur

gercek
19-08-07, 12:25
evet bencede güzel oynucak ki fragmanlardanda belli hem bu sayede ali karakterindende kurtulmuş olur çünkü ali yüzünden çok tepki almıştı malum hatırlıyosan uyuz bi karakterdi şimdi vedat sayesinde yeniden dogucak inş zaten keman çok yakışmış eline yeni imajıda süper daha ne olsun geriye dizinin başlaması ve burak hakkının kendini göstermesi kalıyoo..

Gül Güzeli Burak Hakkı Kenan'I oynayacak Vedat'ı değil. Zaten fragmanda keman çalan da o.

Bu arada bir fragman daha çekildiğini duydum. Bakalım o nasıl olucak.

Fener Bahçe
19-08-07, 12:43
burk hakkınun vedat karakterini anlanadırması iyi olmuş yakışırda imajıda çok güzel olmuş aslı tandoğan ile yakışırlar müziği felan çok hoş merak ettim doğrusu

ANİTA
19-08-07, 13:13
ay yapım yaprak dökümü ile yakaladığı başarıyı dudaktan kalbe ile sürdürmek istiyor. bence çok iyi bir oyuncu kadrosu var.başarılı olacağını düşünüyorum.merakla bekliyorum fragmanlarıda dönmeye başladı:good:

HulyaGoker
19-08-07, 14:01
oyuncu kadrosu da uyumlu olmuş.
ama bende roman uyarlamaları genelde eksiklik bırakır
tıpatıp aynı olamadığından. umarım bu dizi başarılı olur.

prenses19
19-08-07, 14:03
oyuncu kadrosu da uyumlu olmuş.
ama bende roman uyarlamaları genelde eksiklik bırakır
tıpatıp aynı olamadığından. umarım bu dizi başarılı olur.

aslında ben de öyleyimdir

hele bi de sevdiğim bi romansa aklım romana takılır falan

ben yaprak dökümünü izlemedim çok üzücü diye gerçi bunun da ondan bi farkı yok ama dayanamayıp izlicem

yaprak dökümünde çok iyi bi iş çıkarmış dediler

bu da böyle olur inş

Heather
19-08-07, 14:58
Fragmanı gördüm, oldukça güzele benziyor. Burak Hakkı Kenan rolünde heralde çünkü keman çalıyordu bir sahnede.

duygusal
19-08-07, 15:19
dizi çok güzel olabilirde show tv nin dizi tutturmadaki başarısızlıgını bu yapım inş kırar çok başarılı dizileri show tv kaldırıyor reyting almadıgı için

dağçiçeği_aslı
19-08-07, 15:23
bencede çok güzel bir dizi olacak. kışın takip edebileceğim ender diziler arasında:img-wink:

lamia rolünü kim oynayacak? bilen var mı??

ben aslı tandoğan sanıyordum ama fragmanda fadik sevin atasoyun canlandırdığı karakter kalp içinde yazılmış olan K-L yazısına bakıyordu iç geçirerek:img-yes:(ama emin değilim)

ama ragmandan anladığım kadarıyla sevdiğim bir oyuncu kötü bir rolde oynayacak ama olsun ben yine severek izleyeceğimm:happy0064

19-08-07, 16:11
Lamia Aslı Tandoğan
Prenses Cavidan Fadik Sevin Atasoy

Uzun fragmanlar dönmeye başladı..
Çekimlerden de sahneler gösterdiler..
Merakla bekliyorum.

döndü
20-08-07, 07:53
:img-wink:dizinin müziği bir harika çok güzel ya birde burak hakkı keman çalıyor ya orada bittim zaten... bu arada günaydınlar hepinize nasılsınız

sezenbaşer
20-08-07, 09:56
bu dizinin aslında güsel müzikleri olmalı çünkü burak hakkı rol gereği keman çalıo we sanırım biras beste yapar bu da dizide birçok güsel müzik olacağını gösterio :happy0064

gamzem497
20-08-07, 17:24
arkadaşlar tam olarak ne zaman ve hangi kanalda başlayacak bu dizi yaprak dökümünden sonra bir romandan esinlenen film daha bence güzel olacağa benziyor

impresive
20-08-07, 17:33
arkadaşlar tam olarak ne zaman ve hangi kanalda başlayacak bu dizi yaprak dökümünden sonra bir romandan esinlenen film daha bence güzel olacağa benziyor

Başrol oyuncuları Burak Hakkı ve Aslı Tandoğan. Çekimler Büyükada’da devam ediyor.

Diğer Oyuncular:Ömer Akgül, Sadık Gürbüz, Köksal Ergür, Fadik Atasoy, Sevgi Onat, Yiğit Özşener fulya ceylan

Konusu: Reşat Nuri’nin romanından bugüne uyarlamadır.

Yönetmen Andaç Haznedaroğlu, yapım sorumlusu Nevin Saydamayaz. Yapımcı: Ay Yapım\ Kerem Çatay

Show Tv’de yayınlanacaktır.eylül ayında yayına girecek

Fener Bahçe
20-08-07, 17:41

burak hakkıyı vedat rolünde merak ediyorum ayrıca lamia ya aşık olacak galima lamia da ona ve evlenecekler

(BuRcUu)
20-08-07, 19:33
Fraqmanıı izLedim hoşuma qitti.. Kitaptan esinLenerek yapıLan bir proje.. GüzeL oLucağa benziyor.. izLemek istiyorum.. bakaLım.. ;)

merve_m
20-08-07, 20:33
Fraqmanıı izLedim hoşuma qitti.. Kitaptan esinLenerek yapıLan bir proje.. GüzeL oLucağa benziyor.. izLemek istiyorum.. bakaLım.. ;)

Bende fragmanı izledim ve benimde hoşuma gitti. İzlemeyi düşünüorum. Hele oradaki bayan oyuncu(adını bilmiorum) çok şeker bişey yaaa. Bayıldım ben ona.

ANİTA
20-08-07, 20:49

burak hakkıyı vedat rolünde merak ediyorum ayrıca lamia ya aşık olacak galima lamia da ona ve evlenecekler

burak hakkının vedat olduğundan eminmisiniz bence burak hakkı hüseyin kenan lamiaya aşık olacak ama bunu çok geç farkedecek prenses cavidanla evlenecek ama mutlu olmayacak ama lamia onun en yakın arkadaşı vedatla evlenecek vedat kenanın yakın arkadaşı:good:

OZKORKMAZ
20-08-07, 20:56
ya kenanı burak oynuor ne yazık ki vedat yiğit olacak ayrıca lamia kenanla filan evlenmeyecek vedatla evlenecek ilk başta üzülmüştüm kenan burak die ama sonunda yiğit mutlu bi karakter olarak kalacak kitabı okumanızı tavsiye ederim ama okumazsanızda yaprak dökümü gibi gzl bi dizi seyrettiğinizi sanabilirsiniz

ANİTA
20-08-07, 21:10
ya kenanı burak oynuor ne yazık ki vedat yiğit olacak ayrıca lamia kenanla filan evlenmeyecek vedatla evlenecek ilk başta üzülmüştüm kenan burak die ama sonunda yiğit mutlu bi karakter olarak kalacak kitabı okumanızı tavsiye ederim ama okumazsanızda yaprak dökümü gibi gzl bi dizi seyrettiğinizi sanabilirsiniz

kenanın roman sonundaki durumuna çok üzülmüştüm.çok hüzünlü bir sondu bu dizide en az yaprak dökümü kadar güzel olacak bence .bende lamianın kenanla değil vedatla evleneceğini yazmıştım. neyse izleyip görelim:good:

hekimoglu64
21-08-07, 05:19
iki tanede avi yaptim isteyen kullanabilir

http://i219.photobucket.com/albums/cc140/hekimoglu64/aslimmm.jpg

http://i219.photobucket.com/albums/cc140/hekimoglu64/dudaktankalbeeeeeeeeeeeeeeee.jpg

insallah begnirsiniz ...... bu arada kizin ismi asli tandogan............

burak hakkiylada gercekten cok yakismislar ben bu diziyi öncelikle RESAT NURI GÜNTEKIN esri oldugu icin sonrada güzel aslim icin izleyecem bu dizi tuttar herkese iyi günler ben öglene kadar yokum arkadaslar hepiniz ALLAHA emanetsiniz

saygilar.......................

HG_GUMUS
21-08-07, 08:40
hekimoglu64 fragman resimleri için çok tşkk avatarların da çok güzel ellerine sağlıkk

angels18
21-08-07, 11:25
herkese mrb fragmanı dönmeye basladığından beri diziyi merakla bekler oldum nasıl bir dizi olacak acaba dizi yaşadğımız zamana mı uyrlamalı yoksa kendi zamanında mı gececek merak ediyorum

neville
21-08-07, 11:35
bu diziyle merak ettiğim bir şey de var aslında. burak hakkı hep oynadığı dizilerde 2 erkek 1 kadın oldu, burda da öyle ve hep ikinci plana düştü,gerçi bu roman konusu belli ama acaba vedat mı halkça daha çok sevilecek yoksa kenan mı?

havinim_baranım
21-08-07, 11:45
Fragmanını gördüm bende ondan öncede seçilim haber verdi,oyuncuları süper özge özder var,ayrıca yönetmende andaç haznedaroğlu süper ya izlenmez mi bu dizi:)

hekimoglu64
21-08-07, 17:10
diler 1983 evet haklisin burak haki basarili oyuncu
ama ben resat nuri güntekin eseri ve asli oldugu icin izleyecem

saygilar..........

HG_GUMUS
22-08-07, 09:34
pelin-ce imzalar süper ellerine sağlıkk
bende fragmandan resimler çektim görüntüsü bozuk biraz ama en kısa zamanda ekleyeceğimm
diziyi çok merak ediyorum başlasın artık yaa :happy0064
acaba hangi gün olacak?? bence en iyi gün ptesi :good:

nefel
22-08-07, 15:40
Dudaktan kalbe benim en sevdiğim romanlardan biridir, kitabı hala evde ve her anı gözümün önünde,
Lamia'nın yaşadıkları, Kenan'a duyduğu aşk,
Trt'de yayınlanan eski diziyi izlemiştim baştan sona kadar ve bu yeni haliyle nasıl olacak çok merak ediyorum açıkçası. Oyuncular da çok iyi bence.
BAşarılı olmasını ve uzun soluklu olmasını diliyorum,
tabi heyecanlada bekliyorum :happy0064:happy0064

haluk_tolgahan
22-08-07, 16:20
valla yaprak dökümünün müziği tanıtım fragmanları çok etkileyiciydi ama dudaktan kalbeye neden bu kadar az ve kötü reklam yapıyorlar anlamadım. böyle giderse tutmayacak.

hekimoglu64
22-08-07, 16:32
valla yaprak dökümünün müziği tanıtım fragmanları çok etkileyiciydi ama dudaktan kalbeye neden bu kadar az ve kötü reklam yapıyorlar anlamadım. böyle giderse tutmayacak.

arkadsim yoruma saygi duyuyorumama katilmiyorumdudaktan kalbe ninde fragmani süper müzigide bence ve emin ol bu dizide tutucak neyse arkadaslar ben bir kac saat yokum sonra yep yeni calismalarla burdayim

saygilar......

haluk_tolgahan
22-08-07, 16:35
bence daha kaliteli olabilirdi. umarım tutar çünkü ben roman uyarlamalrına bayılırım. ayrıca oyuncular genç ama yetenekli onlara da yazık olmasın.

nalan-k
22-08-07, 16:36

sen en azindan denk gelmissin, ben maalesef hic birsey göremedim, burdan gördüklerim ve okuduklarimla yetiniyorum, eger senin dedigin gibi gercekten yetersiz ve kötü ise tanitimi, bunun sebebi show tv olabilir, show tv bayiliyor bazi dizileri harcamaya, sanki harcamak icin aliyormus gibime geliyor.

esra_15
22-08-07, 16:42
oh be sonunda fragmanı gördüm çok merak ediyodum bence hoş olmuş fragman reşat nuri güntekinin eserini izlemek çok hoş oluyo yaprak dökümü gibi güzel olur inş.

dalya
22-08-07, 16:59
Asli'nin böyle bi proje de yer alma ihtimali oldugunu biliyordum da tam olarak hangi dizi oldugunu bilmiyordum. Tesadüfen bu basliga tikladim ve gördüm..
Fragmani az önce izledim ve cok begendim umarim Yaprak Dökümü gibi tutan bir dizi olur.. Show TV kanalini sevmiyorum ama..
Mutlaka izlicem :)

ANİTA
22-08-07, 17:03
dudaktan kalbe yaprak dökümünden sonra en sevdiğim reşat nuri güntekin romanlarındandır.ay yapım yine idaalı bir diziyle geliyor. bence oyuncu kadrosuda çok iyi düzenlenmiş .fragman ve müziklerde etkileyiciydi bence dudaktan kalbe iyi bir başlangıç yaptı:good:

ayrılık_87
22-08-07, 17:22
Fragman ve müzikler bence de iyi. Güzel bir aşk hikayesi anlatılacak gibi. İzleyip göreceğiz...

nalan-k
22-08-07, 18:38
evet bende ilk defa izledim, yukarida bir yorum yapmistim ama:icon_sorr, izledim ve gördüm, fragmana bayildim, müzigi falan süper, insallah hersey cok güzel olur.

ünall
22-08-07, 21:28
ya fragmanın neresı kotu anlam veremdım valla fragman bence cok güzel muzıkte cok guzel bence muzıklerı yıne aynı kılser yapıcak ve daha muzıkler goruzczz burdanda bayagı hıt cıkıcak frgamn bence etkılyecı olmus ınsnaı merek ettıyorr

Chardonnay
22-08-07, 21:51
Dudaktan kalbe benim en sevdiğim romanlardan biridir, kitabı hala evde ve her anı gözümün önünde,
Lamia'nın yaşadıkları, Kenan'a duyduğu aşk,
Trt'de yayınlanan eski diziyi izlemiştim baştan sona kadar ve bu yeni haliyle nasıl olacak çok merak ediyorum açıkçası. Oyuncular da çok iyi bence.
BAşarılı olmasını ve uzun soluklu olmasını diliyorum,
tabi heyecanlada bekliyorum :happy0064:happy0064

Benimde lise zamanı okuduğum ve içinde altı fosforlu kalemle çizilicek,bazen sayfayı bile katlamama neden olucak kadar harika sözler barındıran kitap.lamia nın kenana duyduğu aşk ve yaşadıkları hala dün gibi gözümün önünde.umarım başarılı bir dizi olur.romanı çok güzeldi çünkü.

gercek
23-08-07, 10:09
Dudaktan kalbe galiba 3 Eylül'de başlıyor arkadaşlar. 3 Eylül'e baktım Pazartesi'ye geliyor. Saat konusunda henüz bir karar verememişler. Pazartesi güzel bir gün. Umarım uygun da bir saate koyarlar.

nefel
23-08-07, 10:32
Ben daha izleyemedim fragmanı ama iyi olacağını düşünüyorum, konu itibariyle artı bir puanı var, bu aralar kitap uyarlamaları da tutuluyor. sonra oyuncularda başarılı ve yetenekli, ben güzel olacağını düşünüyorum :img-wink:
arkadsim yoruma saygi duyuyorumama katilmiyorumdudaktan kalbe ninde fragmani süper müzigide bence ve emin ol bu dizide tutucak neyse arkadaslar ben bir kac saat yokum sonra yep yeni calismalarla burdayim

saygilar......
canım senin çalışmalarında çok güzel beklemedeyiz, dizi başladığında daha güzel yorumlar ve çalışmalar burada olacak eminim ben.
sen en azindan denk gelmissin, ben maalesef hic birsey göremedim, burdan gördüklerim ve okuduklarimla yetiniyorum, eger senin dedigin gibi gercekten yetersiz ve kötü ise tanitimi, bunun sebebi show tv olabilir, show tv bayiliyor bazi dizileri harcamaya, sanki harcamak icin aliyormus gibime geliyor.

ben de daha göremedim fragmanı ama kardeşim görmüş, güzel dedi bilmiyorum artık. Bakalım bizi neler bekliyor. Valla ben dudaktan kalbe'yi çok seviyorum, hem trt'de yayınlanan versiyonunuda izlemiştim. birde hikayeme ilham kaynağı olmuştur kendileri :icon_whis artık dizi başlayınca dizimiz içinde senaryo yazarız :img-wink:

computerhand
23-08-07, 10:34
bence çok güzel bir dizi olacağa benziyor müziği oyuncuları her şeyi çok iyi bi an önce kitabını da alıp okumayı düşünüyorum

nefel
23-08-07, 10:38
bence çok güzel bir dizi olacağa benziyor müziği oyuncuları her şeyi çok iyi bi an önce kitabını da alıp okumayı düşünüyorum

Kitabını mutlaka okumalısın bence. Ben okudum ve çok sevdim. Kitap hala evde durur valla. Birde acaba tam kitaba göremi ilerleyecek dizi. Gerçi daha fragmanı göremedim müzikler nasıldır bilmiyorum ama bekliyorum
Benim ilk önce ilgimi çeken konusudur. Konu cepte zaten
Sonra oyunculardır ki oyuncularıda çok sevdim benimsedim ben. Aslı tam Lamia'ya uymuş. Burak Hakkı'da Kenan. Çok uyumlu oldu bence.
Birde müzikler ilgimi çeker. Ama daha duyamadım bakalım nasıl olacak

computerhand
23-08-07, 10:51
Kitabını mutlaka okumalısın bence. Ben okudum ve çok sevdim. Kitap hala evde durur valla. Birde acaba tam kitaba göremi ilerleyecek dizi. Gerçi daha fragmanı göremedim müzikler nasıldır bilmiyorum ama bekliyorum
Benim ilk önce ilgimi çeken konusudur. Konu cepte zaten
Sonra oyunculardır ki oyuncularıda çok sevdim benimsedim ben. Aslı tam Lamia'ya uymuş. Burak Hakkı'da Kenan. Çok uyumlu oldu bence.
Birde müzikler ilgimi çeker. Ama daha duyamadım bakalım nasıl olacak

kitabı kesinlikle alıcam

dizi tam kitaba göre ilerlemez bence çünkü sonuçta bi dizi sanırım kitaba göre bi süre sonra burak hakkının diziden çıkması gerekiyo sanırım finali böyle olucak diziyide uzatmak için ellerinden geleni yapıcakları için çok kitaba bağlı kalmazlar bide günümüze uyarlanacaksa yaprak dökümü gibii oho
zaten burak hakkı bu tip dizilere yeniden çalıkuşundan alışkın olması lazım inş sonuda ona benzemez
benim çok sevdiğim bi kitaptı çalıkuşu gerçi okuyan herkes seviyodur ama...

HG_GUMUS
23-08-07, 10:55
yapımcı,senarist,yönetmen,oyuncular süperr
kanal pek iyi değil ama idare edeceğiz artık
3 Eylül ptesi başlıyormuşş ptesi olacağını tahmin etmiştim bence haberlerden sonra yayınlarlar :img-wink:

computerhand
23-08-07, 10:57
3 Eylül ptesi başlıyormuşş ptesi olacağını tahmin etmiştim bence haberlerden sonra yayınlarlar :img-wink:

3 eylül demi başlıyomuş
iyi pazartesi olması iyi bi gün belirlemişler bence

kanalında bence pek etkisi olmaz sonuçta dizi hangi kanalda olursa olsun iyi ise tutar

oyuncular gerçekten iyi seçilmiş

HG_GUMUS
23-08-07, 11:02
ptesi yayınlanan diziler final yaptı yeni dizilerden de bıçak sırtı dışında pek iddialı dizi göremedim onu ptesi koyarlarsa baya zorlanır

computerhand
23-08-07, 11:13
ptesi yayınlanan diziler final yaptı yeni dizilerden de bıçak sırtı dışında pek iddialı dizi göremedim onu ptesi koyarlarsa baya zorlanır

ya ben türk izleyicilerinin böyle bi diziye gereken ilgiyi göstereceklerine eminim yaprak dökümünden bahsedicem yine ama oda yıllardır süren bir diziyle aynı güne koyuldu ama başarısına hiç kimse bişi diyemedi bence aynı olay gerçekleşicek

nefel
23-08-07, 13:22
kitabı kesinlikle alıcam

dizi tam kitaba göre ilerlemez bence çünkü sonuçta bi dizi sanırım kitaba göre bi süre sonra burak hakkının diziden çıkması gerekiyo sanırım finali böyle olucak diziyide uzatmak için ellerinden geleni yapıcakları için çok kitaba bağlı kalmazlar bide günümüze uyarlanacaksa yaprak dökümü gibii oho
zaten burak hakkı bu tip dizilere yeniden çalıkuşundan alışkın olması lazım inş sonuda ona benzemez
benim çok sevdiğim bi kitaptı çalıkuşu gerçi okuyan herkes seviyodur ama...
Anlıyorum, tabi çok haklısın, yani günümüze uyarlanmış bir kitap olacak ve uzatmak içinden ellerinden geleni yapacaklar. inşallah güzel olur,

demek pazartesi başlıyor. ya o gün zoraki koca var sanırım, kız kardeşim ve annem ona bakıyorlar, bakalım izleyebilirim inşallah :img-yes:

nefel
23-08-07, 13:26
yaz dizilerinin günleri büyük ihtimalle değişir

valla değişsin değişmesin ben mutlaka izleyeceğim. büyük beğeni duyduğum kitabın dizisini kaçırmayı düşünmüyorum, zaten pek izlediğim dizi de yoktur, bu da onlardan biri olacaktır :)
fragmanı gören varsa anlatabilir mi acaba ?????

computerhand
23-08-07, 13:30
bn fragmanı gördüm
hem de her açtığımda tv yi görüyorum yani

keman çalıyo kenan lamia onu dinliyo

kenan diğer kadınla bi tepede di masanın üstüne isimlerinin baş harflerini yazmışlar orda duruyolar
kenanın bi albümü var lamia nın elinde o görünüyo bi gülle o albüme sarılıyo falan zaten sesli olmadığı için pek bişi yok

nefel
23-08-07, 13:32
bn fragmanı gördüm
hem de her açtığımda tv yi görüyorum yani

keman çalıyo kenan lamia onu dinliyo

kenan diğer kadınla bi tepede di masanın üstüne isimlerinin baş harflerini yazmışlar orda duruyolar
kenanın bi albümü var lamia nın elinde o görünüyo bi gülle o albüme sarılıyo falan zaten sesli olmadığı için pek bişi yok

hımmm, anladım teşekkürler,
ben çalıştığım için ve tv'den uzak olduğum için hiç göremiyorum direk diziyi izlicem sanırım.
birde buraya eklenen fragram resimleriydi sanırım onları gördüm bir tek.
Bilgi sahibi olanlar bize iletirlerse seviniriz açıkçası.
Bakalım kitaptaki gibi Lamia'nın o hüzünlü yüzünü yansıtacak mı?? Kitabı okumamış olanlara tüyo vermemek adına konudan bahsedemiyorum :icon_whis

computerhand
23-08-07, 13:40
hımmm, anladım teşekkürler,
ben çalıştığım için ve tv'den uzak olduğum için hiç göremiyorum direk diziyi izlicem sanırım.
birde buraya eklenen fragram resimleriydi sanırım onları gördüm bir tek.
Bilgi sahibi olanlar bize iletirlerse seviniriz açıkçası.
Bakalım kitaptaki gibi Lamia'nın o hüzünlü yüzünü yansıtacak mı?? Kitabı okumamış olanlara tüyo vermemek adına konudan bahsedemiyorum :icon_whis

lamianın hüzünlü yüzü mü

ya burdada kızı önce çirkin sonra güzel mi yapıcaklar nolucak yani bi değişim falan mı var dizide çünkü kenan başka birini seviomuş gibi de o yüzden

ANİTA
23-08-07, 13:54
lamianın hüzünlü yüzü mü

ya burdada kızı önce çirkin sonra güzel mi yapıcaklar nolucak yani bi değişim falan mı var dizide çünkü kenan başka birini seviomuş gibi de o yüzden

hayır böyle bir değişim olmayacak.okumadığın için tüyo vermiyorum dizi hakkında ama çok ilginç ve hüzünlü bir sonu var kitabın umarım bu son çok iyi yansıtılır.:good:

nefel
23-08-07, 14:17
hayır böyle bir değişim olmayacak.okumadığın için tüyo vermiyorum dizi hakkında ama çok ilginç ve hüzünlü bir sonu var kitabın umarım bu son çok iyi yansıtılır.:good:

anita'ya katılıyorum, tüyo vermemek için anlatamıyoruz tabi nasıl olaylar olduğunu, ama inşallah o hüzünlü anları çok iyi aktarırlar seyirciye, ben ilkinde o tadı almıştım inşallah bunda da öyle olur. heyecanla bekliyorum valla :img-wink:

YoShUn
23-08-07, 14:45
reşat nuri güntekinin romanları çok güzel oluyo bunu okumadım ama diziyi kesin izlicem.doğru güne koyarlarsa iyi reyting alır çünkü güzele benziyo.ama kendinimi diziye fazla bağlamıcam show tv ye gvnmiom dizi konusunda

computerhand
23-08-07, 15:19
iyi bakalım tiyo vermeyin zaten acayip merak ettim kitabı bi an önce almak istiyorum çok fazla bi merak uyandı içimde çok kalın mı bari kitap

diziden önce okuyup bitirsem

HG_GUMUS
23-08-07, 15:56
ya ben türk izleyicilerinin böyle bi diziye gereken ilgiyi göstereceklerine eminim yaprak dökümünden bahsedicem yine ama oda yıllardır süren bir diziyle aynı güne koyuldu ama başarısına hiç kimse bişi diyemedi bence aynı olay gerçekleşicek

aslında haklısın bende anneme,arkadaşlarıma söyledim dudaktan kalbe başlıyormuş diye hepsi reşat nurinin değil mi ne zaman başlayacak öğren bize dediler
romanı bende okumadım acaba alıp dizi ile birlikte mi gitsemm :)

ANİTA
23-08-07, 16:05
iyi bakalım tiyo vermeyin zaten acayip merak ettim kitabı bi an önce almak istiyorum çok fazla bi merak uyandı içimde çok kalın mı bari kitap

diziden önce okuyup bitirsem

çok kalın değil okuyabilirsin zaten başladıktan sonra elinden bırakamıyorsun bende öyle olmuştu gerçi ben reşat nuri g. in bütün romanlarını seviyorum ama yinede öykü hakkında tüyo istersen verebilirim:good:

yakamoz16
23-08-07, 16:33
Kitabı okumamış olsamda sıkı bir Reşat Nuri Gültekin hayranıyım kitapların diziye çevrilmesi güzel ama nedense beni çok bağlamıyorlar kendine.

Ama Dudaktan Kalbe fragmanı gerçekten çok güzel olmuş dizide fragman kadar güzelse yeterli.

Burak Hakkının başrolde olmasına çok sevindim çok başarılı dizide çok iyi olacağını düşünüyorum.
Daha öncede Çalıkuşu'nda oynamıştı ordada çok iyiydi dizide güzeldi ama reytinge kurban gitti umarım Dudaktan Kalbe iyi olur ve tutar.

computerhand
23-08-07, 16:38
zaten her zaman için tek sorun reyting bakalım ama bence tutacak
çünkü öykü güvenilir bi öykü

hekimoglu64
23-08-07, 16:39
Kitabı okumamış olsamda sıkı bir Reşat Nuri Gültekin hayranıyım kitapların diziye çevrilmesi güzel ama nedense beni çok bağlamıyorlar kendine.

Ama Dudaktan Kalbe fragmanı gerçekten çok güzel olmuş dizide fragman kadar güzelse yeterli.

Burak Hakkının başrolde olmasına çok sevindim çok başarılı dizide çok iyi olacağını düşünüyorum.
Daha öncede Çalıkuşu'nda oynamıştı ordada çok iyiydi dizide güzeldi ama reytinge kurban gitti umarım Dudaktan Kalbe iyi olur ve tutar.

evet arkadasim dudaktan kalbenin fragmanida cok güzel müzikleride burak hakkiya gelince evet iyi oyuncu esi sema hanimda cok iyi oyuncu kurtlarda görüyoruz zaten neyse aslicim zaten bir numara cok basarili ve cok güzel..........burakla asli inanin cok yakismislar bence su an ekranlarin en uyumlu cifti kendi adima konusuyorum ama gercekten öyle cok yakismislar neyse uzattim dizinin ratingine gelince .........bence kesin tutucak hic süphem yok ama keske baska bir kanal olsaymis neyse olan olmus baslasada izlesek artik dudaktan kalbe ratingleri alt üst edecek ......yayin tarihi olarak bence yaprak dökümüne rakip olacak ikiside ayni gün yayinlanirsa mmm orda iste biraz zor olabilir ama her iki diziyide cok seviyorum ve izliyorum

saygilar....

beyza41
23-08-07, 16:41
herkese merhaba
reşat nuri güntekin in dudaktan kalbe adlı eserini okudum çok güzel bi kitaptı.kesinlikle izliycem.yaprak dökümü gibi bu da çok kaliteli bi dizi olacak bana güvenebilirsiniz.

hekimoglu64
23-08-07, 16:43
herkese merhaba
reşat nuri güntekin in dudaktan kalbe adlı eserini okudum çok güzel bi kitaptı.kesinlikle izliycem.yaprak dökümü gibi bu da çok kaliteli bi dizi olacak bana güvenebilirsiniz.

arkadasimondan hic süphen olmasin zaten ben bu dizinin en büyük hayraniym valla resat nuri güntekinin dudaktan kalbe romanini okumadim ama yaprak dökümün biliyorum bu dizide yaprak dökümü gibi bomba olacak eeee koskoca reat nuri güntekin romani

saygilar....

yakamoz16
23-08-07, 16:48
Off inşallah Yaprak Dökümüyle aynı saatte olmaz..

İzlemiyor olsamda dizinin reytingleri çok güzel ve Reşat Nuri Gültekinin'in iki eserinin yarıştırılması hoş olmaz.

Bu arada Aslı ile ilgili şunu söyleyebilirimki kız çok güzel,çokda başarılı Aşka Sürgün'de izlemiştim harika oynuyor çokda güzel ağlıyor.

Bu arada dizinin müziği çok güzel.

HG_GUMUS
23-08-07, 16:51

İzlemiyor olsamda dizinin reytingleri çok güzel ve Reşat Nuri Gültekinin'in iki eserinin yarıştırılması hoş olmaz.

Bu arada Aslı ile ilgili şunu söyleyebilirimki kız çok güzel,çokda başarılı Aşka Sürgün'de izlemiştim harika oynuyor çokda güzel ağlıyor.

arkadaşım hiç merak etme yaprak dökümüyle aynı saatte değil dudaktan kalbe ptesi :img-wink:

hekimoglu64
23-08-07, 16:52

yorumunun her haline her noktasina her virgülüne katiliyorum
asli cok güzel evet cok güzel agliyor buraklada cok yakismislar
erci bu dizi özgü namalida sececeklerdi ama olmamis ben özgünün büyük hayrani oldugum halde valla aslicigimi istemisimdir cünki asli bu role cok yakisiyor gene söyleyeyim asliylaburak cok yakismislar bee

saygilr.....

hekimoglu64
23-08-07, 16:55
arkadaşım hiç merak etme yaprak dökümüyle aynı saatte değil dudaktan kalbe ptesi :img-wink:

arkadasimpazartesi olduguna eminmisin belli oldumu eger belli olduysa benim dünyadan haberim yok yaw neyse saol bilgilendirdigin icin pazartesi günü cok iyi olmus iyi secim

saygilar.....

yakamoz16
23-08-07, 16:55

Öylemi bizim evde Zoraki Koca izleniyor Pazartesi günü ama benim için Pazartesi boş:D

Bir şekilde izlerim.

Hekimoğlu bende Özgü'yü beğenirimama bencede Aslı bu role iyi uymuş Özgü bu role de Burak'a da bana göre yakışmazdı..

hekimoglu64
23-08-07, 16:59
Öylemi bizim evde Zoraki Koca izleniyor Pazartesi günü ama benim için Pazartesi boş:D

Bir şekilde izlerim.

Hekimoğlu bende Özgü'yü beğenirimama bencede Aslı bu role iyi uymuş Özgü bu role de Burak'a da bana göre yakışmazdı..

evet özgü buraka ve bu roleyakismazdi buni istemesemde söylyüyorum evet yakismazdi ama güzel aslim burakla harbi yakismislar ya, nazar degiricem aman masallah diyeyimde nazar degmesin asli cok güzel bu yilin en yakisan cifti bence

saygilar.....

HG_GUMUS
23-08-07, 17:05
ben dizinin eylül ayında başlayacağını gününün ptesi old okumuştum bu sitede ama başka bir sitede ekim ayında ekranlarda diyor show tv nin sitesinde ise hiçbir bilgi bulamadım :( benim de kafam karıştı
en iyisi kanalı aramak galiba

computerhand
24-08-07, 10:04
bence dizi ekim ayında başlamaz çünkü çok geç olur ekim ayı çünkü fragmanları baya baya dönmeye başladı sezonda başlıyo zaten bence eylülün ortasına bile kalmaz zaten 3 eylül diye biliyorum belki bu tarih biraz gerilere çekilebilir ama ekime de kalmaz

busdem_GS
24-08-07, 10:38
yaprak dökümü tutunca böle bi dizi yapmaları hoş tabi...yinede hep böle kaliteli yapımlar olsun...kim istemez aslı tandoğanı da çok beğeniorum onun için izliyeceğim e tabi bide reşat nuri olduğu için...

didem469
24-08-07, 10:42
ben o kitabı 2 sene önce okumuştum yine okudum.. kitaba göre çok şey değiştirmiş olmaları lazım çnkü 2007 yılına pek uymaz o kitabn aynısını senaryoya koymak inş güzel bir çalışma olmuştur

computerhand
24-08-07, 10:54
ben o kitabı 2 sene önce okumuştum yine okudum.. kitaba göre çok şey değiştirmiş olmaları lazım çnkü 2007 yılına pek uymaz o kitabn aynısını senaryoya koymak inş güzel bir çalışma olmuştur

o kadar da olsun artık kitabı aynen seneryoya çeviremezler

sadece konusu kitapla aynı olcak

aleyna66
24-08-07, 10:58
üctane dizi bekliyorum ücüncü bekledigim dizilerden birisi
ama ne yaziki showturkte hala fragmana rastlayamadim
zaten show da olmasi bence iyi degil
keske kanald yada startv olsaymis
ama yaprak dökümü zaten kanaldde bunuda baska bir kanala anlasmislar ama keske star olsaymis ama yinede izlicem
bruak haki icin ve asli icin cok güzel konusuda zaten kesin izlicem ama tarih nezaman
belli oldumu?

gercek
24-08-07, 16:16
Yapımcı kendi dizilerini birbirine rakip etmez arkadaşlar. Yaprak Dökümü ile aynı gün ve saatte olmayacak sanırım.

3 Eylül Pazartesi başlıyacağı kesin. Ve eğer değişmezse ikinci kuşakta yayımlanacak.

Show TV'nin sitesinde yeni başlayacak diziler hakkında bilgi ve fragmanlar olduğu halde Dudaktan kalbe ile ilgili hiçbirşey yok. Bunun nedenini bilen var mı. Hadi tamam kanal gıcık bunu biliyoruz da yalnızca bu diziye mi gıcıklığı var acaba.

Merviş
24-08-07, 19:25
bunun kitabını okumadım ama reşat nuri güntekin'in kitabından alındığına göre bence güzel bi dizi olucak..

ANİTA
24-08-07, 22:01
resimler için çok teşekkürler fragman resimleri harika artık ne zaman yayınlıyacaklarınıda söyleseler umarım izlediğimiz iyi dizilerle aynı güne konmaz.bu dudaktan kalbeye haksızlık olur.:good:

24-08-07, 23:49
Show'un yöneticisi değişsin artık ya :)
Bıçak Sırtı varken çok zor kimse kusura bakmasın..
Bir an önce bir şeyler yapılmalı..
Nereden çıktı bu haber ?

-Erten resimler için çok saol.. Devam edersen en azından bir kaç tane daha çok sevirim..

ünall
25-08-07, 10:31
ya cok altta kalmsı forum ya aynıu gun olurmu yaa ogun tam 4 guclu dızı olcak zorakı koca bıcak sırtı fesupanallah(ben ızlemıcem fesupanallahı) ve dudaktan kalbe ya baska gun olsun yaww salı falan 20.30 da

bigshark
25-08-07, 11:55
Yeni bir furya başladı sanırım, eskiye dönüş var sürekli. tüm dizi konuları hep bildiğimiz eski türk filmlerinden alınma yada romanlardan. Yaprak dökümü cok beğenildi ve izlendi diye karşısına yine benzer birsey koyalım düşüncesini ve bu geriye gitmeyi doğru bulmuyorum.
Ben cok severim Reşat Nuri Güntekin in tüm romanlarını. Umarım güzel bir iş olur. Ama yaprak dökümü kadar tutulacağını zannetmiyorum.

PAMUK_MELEGIM
25-08-07, 20:27
dizi ilgimi cekti resat nuri guntekin eseri oldunu duyuncaa, yaprak dokumu en sevdim dizilerden umarim buda guzel bir diizi olur:)

dalya
25-08-07, 20:37
Asli cok güzel :) Gözleri yok mu...
Falla hayranim bu kiza.. Partneri biraz olgun duruyor yaninda ama.. En azindan bana öyle geldi. Bir sürü tanidik yüz var. Artik tam olarak günü belirlense. Umarim pazartesi günü yayinlanmaz ;)

gercek
26-08-07, 11:22
İkinci fragman da çok güzel olmuş. :img-yes:Daha uzun ve ayrıntılı. Ama ben artık konuşmaları da duymak istiyorum. Oyuncuların hepsi de harika. Bu dizi gerçekten güzel olacak. Başlıyacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.

26-08-07, 12:52
Aslında ben daha etkileyici bir fragman beklerdim..
İlk tanıtıcı en kısa olan süperdi mesela..
Onun gibi etkileyici olabilir.
Mesela tek sahne gösterseler ve konuşma olsa süper olurdu, etkiliyici bir sahne..
Yaprak Dökümünün şuan dönenler gibi..

NiliWerda
26-08-07, 16:00
bu dizinin başlama günü belli oldumu?
ben başlığa çok fazla bakamıyorumda kusura bakmayın:D
diziyi izliycem inşallah...

computerhand
26-08-07, 17:52
kitabı aldım okumaya başladım hemen ama dikkatimi çeken kitapta kenanaın gözleri mavi olarak yazıyor ama burak hakkının gözleri mavi değil
zaten daha kitabın başlarındayım böyle ilgimi çeken bişi olursa yazacağım

acil bitirmeye çalışcam kitabı

Fener Bahçe
26-08-07, 18:22
burak hakının gözleri mavi yeşile çalan mavi

computerhand
26-08-07, 19:48
burak hakının gözleri mavi yeşile çalan mavi

tşkkürler bu bilgi için
ben resimlerde ve fragmanda kahverengi gibi gördüm çünkü gözleri o kadar ön plana çıkmıyo bana öyle gelmiş eğer maviyse iyiymiş

gercek
27-08-07, 19:53
Sonradan soran arkadaşlara bir daha bilgi amaçlı yazıyorum. Dizinin 3 Eylül'de Pazartesi günü başlıyacağı kesin arkadaşlar. Ama saatini kesin bilemiyorum.

gercek
27-08-07, 20:05
ŞXu anda fragmanı yayımlandı ve 3 Eylül Pazartesi akşamı Show TV'de dedi. Fragmanda farklı kareler vardı yine çok hoştu. Sadece bir hafta kaldı. Çok iyi olur umarım.

nalan-k
27-08-07, 20:38
demek pazartesi 3eylülde basliyor, cok sevindim, yalniz ufak bir sorun var benim icin. kanalD de pazartesi 21.45de bicak sirti oynuyacak, bayagi iddiali bir yapim, insallah saatleri cakismazda ikiside hakkini yer:img-yes:

hekimoglu64
27-08-07, 21:21
kitabı aldım okumaya başladım hemen ama dikkatimi çeken kitapta kenanaın gözleri mavi olarak yazıyor ama burak hakkının gözleri mavi değil
zaten daha kitabın başlarındayım böyle ilgimi çeken bişi olursa yazacağım

acil bitirmeye çalışcam kitabı

arkadasim biraz daha dikkatli bakarsan
burak hakkininda gözlerinin mavi oldugunu görürsün
yani gözleri mavi

saygilar.....

demek pazartesi 3eylülde basliyor, cok sevindim, yalniz ufak bir sorun var benim icin. kanalD de pazartesi 21.45de bicak sirti oynuyacak, bayagi iddiali bir yapim, insallah saatleri cakismazda ikiside hakkini yer:img-yes:

arkadasim sana hak veriyorum pazartesi yayinlanacagi hic hos olmamis
cünki o gün kanal d de bicak sirti var bakalim insallah saatleri ayni saatteolmaz yoksa iki sevdigim diziyi karisik kurusuk izlerim

bu arada avin konusuyor arkadasim bir kurtlar vadisi hayrani olman cok güzel
esas dizimiz kurtlarada az kaldi bakalim neler olacak neyseee

saygilar......

nalan-k
27-08-07, 21:32
evet haklisin hekimoglu, insallah dudaktan kalbe erken baslar ve cakismaz, öyle karisik kurusuk izlemem. ben her ikisinide izlemek istiyorum:img-yes:. avatarima gelince, kesinlikle hepimiz cok özledik:img-yes:

hekimoglu64
27-08-07, 21:46
sevkat arkadasim resimlerve haberler icin cok
tesekkürler

NALAN arkadasim amaher ikisde ayni saate yayinlanirsa ne yapayim
mecburen bir ona bir ona bakarim cünki iki diziyide sabirsizlikla bekliyorum ikiside süper bir yapip ............kurtlara gelince onu hic sorma arkadasim neleroldu hic bilmiyoruz öldümlermi kaldilarmi merak konusu gercekten sabirsizlila bekliyoruz

saygilar.....

prenses19
27-08-07, 21:50
demek dizimizin tarihi belli olmuş

3 eylül ....

yalnız ben de aynı konuya takıldım şu saat işi ...

inş uygun bi saatte olur

bu arada uçankuştan bi tanıdım konulmuş çok teşekkürler arkdslar

romanı okumuş biri olarak dizinin nasıl uyarlandığını çok merak ediyorum

ama ben fregmanı izlerken çok etkilendim

ilk bölümü merakla bekliyorum

sezenbaşer resimler için çok teşekkürler :img-wink:

hekimoglu64
27-08-07, 21:55
resimler icin cok tesekkürler arkadasm offf ya bu yil benim yilim
bütün diziler cok güzel benimdiziler basta favorimoldugum dizi

tabiki kurtlar vadisi pusu
bu yil izleyecegimdiziler
1kurtlar vadisi pusu
2.dudakatan kalbe
3.bicak sirti
4.yaprak dökümü
5fesubhanALLAh
6.belki pusatida izlerim ve kuzey rüzgarinida

saygilar.....

Güneş-07
27-08-07, 22:14
dizini fragmanını gördüm izlemek için bekliyordum özetinide okudum acıklı bir hikaye ama güzel ee sonuşta reşat nuri güntekin eseri mutlaka izlicem günüde 3 eylül beelli olmuş süper...

Güneş-07
27-08-07, 22:17
sezenbaşar haklısın umarım dediğin gibi olur.bu arada aslı tadoğan ve burak hakkı çok doğru bir şeçim karekterlere tam uymuşlar fizik olarak ve iyi oyuncular...
şefkat haber ve resimle riçin teşekkür ederim...sezenbaşlar senin ekeldiklerinde çok güzel saol...

zeyneps
27-08-07, 22:21
Dudaktan Kalbe'yi okumamıştım ama konusunu biliyorum güzel bir dizi olacağa benziyor izliyceğim :img-in_lo Umarım hayal kırıklığına uğramayız ama zaten konusu belli olduğu için güzel bir senaryoyla harika bir iş çıkar :img-in_lo

sezenbaşer
27-08-07, 22:21
sezen başar haklısın umarım dediğin gibi olur.bu arada aslı tadoğan ve burak hakkı çok doğru bir şeçim karekterlere tam uymuşlar fizik olarak ve iyi oyuncular...
şefkat haber ve resimle riçin teşekkür ederim...

ewt seçimler çok doğru aslı tandoğan o role cuk die oturmuş bnce o role zaten özgü namal olmazdı aslı tandoğan süper oldu burak hakkıya sölenecek bilşey yok

ama bn hikaye izmirde die biliodum ama sanırım büyük adada çekilio:icon_whis

hekimoglu64
27-08-07, 22:32
ewt seçimler çok doğru aslı tandoğan o role cuk die oturmuş bnce o role zaten özgü namal olmazdı aslı tandoğan süper oldu burak hakkıya sölenecek bilşey yok

ama bn hikaye izmirde die biliodum ama sanırım büyük adada çekilio:icon_whis

arkadasim evet haklisin güzeller güzeli aslim bu rolecok yakismis
ayrica buraklada cok yakismislar özgüyü cok sevmeme ragmen asli olsun istemistimiyikide asli olmus

burak ve asli bu yilin en yakisan cifttiiiii dizilerdeee

saygilar............

hekimoglu64
27-08-07, 22:40
dizi arka sokaklarla çakışıyor. umarım reyting kurbanı olmaz.

arkadasim merak etme arka sokaklarin ratingi biter bu dizinin karsisinda

ben size pazartesinin ratinglerini suraya yazivereyim

pazartesi ratingleri yeni yayin döneminde
1.bicak sirti
2.dudaktan kalbe.........ne kadar ratinglerde 1.olmasini istesemde ama sanmam bicak siti 1. olur ama bicak sirtininda 1. olmasini istiyorum yani keske sevdigi iki dizi ayni günde olasaydi
3.fesuphanALLAH
4.arka sokaklar
5. diger dizier

saygilar......

özzz
28-08-07, 01:04
ben kitabı okumamştm ama diziyi çok merak ediyorum :) gerçi arka sokakalrla çakışıyor izleyemem ama tekraralrı fln çıkar belki onları izlerm

hekimoglu64
28-08-07, 01:18
erten 07: ekledigin resimler icin saol

günes 07:calisman bomba cok güzel olmus ellerine saglik............ ve resimekleyen calisma yapan bütün arkadaslar hepinize tesekkürler

ben imza konusunda sizler kadar basarili degilimyavas yavas ögreniyorum

neyse dizimize 6 gün kaldi......

saygilar......

LeYLa 06
28-08-07, 10:14
Arkadaşlar sizleri Burak Hakkı'nın forumunada bekleriz...Resimleri orayada taşırsanız sewiniriz...Şimdiden tşkkürler..

ecr
28-08-07, 12:32
bilgi:
bıçak sırtı pazartesi 21.45
dudaktan kalbe pazartesi 20.30
arka sokaklar pazartesi 20.00

ben bunu çok merak ediyordum artık tekrarları çıkarsa izlerim.. keşke aynı güne konmasaydı. birçok rakibi var, ve bence çok zorlanacak..

rakipleri:
arka sokaklar
köprü
iki aile
bıçak sırtı

umarım iyi bir derece alır ve kaldırılmaz. ama umarım arka sokakları geçmez..

ayrılık_87
28-08-07, 12:38
Pazartesi çok zor bir gün olacak. Güçlü yapımlar. Dudaktan kalbe nin işi zor. Ama eğer beklediğimiz gibi iyi bir dizi ise rakiplari arasından sıyrılabilir...:img-yes:

Güneş-07
28-08-07, 13:48
iyi bir yapım bence sıyrılı ama başka güne alınsın perşembeye fln yada haftasonuna aynı saatte birçok dizi var herkes tümünü izleyemez ki...

elmali-turta
28-08-07, 14:05
Bir-iki haftadan sonra gününü değiştiricekler gibime geliyor...Pazartesi zorlu bir gün gerçekten...

gercek
28-08-07, 14:37
Hemen de olumsuz düşüncelere kapılmayın arkadaşlar. Pazartesi güzel bir gün. Herşey güzel olucak. Yapak Dökümü için de Avrupa Yakası'nı geçemez deniyordu ve daha başka diziler de ama görüntü ortada. İş senaryonun iyi olmasında. Ve sanırım o da çok güzel yazılmış zaten.

hekimoglu64
28-08-07, 15:16
bilgi:
bıçak sırtı pazartesi 21.45
arka sokaklar pazartesi 20.00

ben bunu çok merak ediyordum artık tekrarları çıkarsa izlerim.. keşke aynı güne konmasaydı. birçok rakibi var, ve bence çok zorlanacak..

rakipleri:
arka sokaklar
köprü
iki aile
bıçak sırtı

umarım iyi bir derece alır ve kaldırılmaz. ama umarım arka sokakları geçmez..

herkese iyi aksamlar.....

sunu demek istiroyrum arkadaslar ne arka sokaklar ne köprü nede iki aile
dudaktan kalbeyi gecemez ya gecemez arka sokaklar artik gün degistirsin bence köprünün ratingi gecen sezondan belli ya 3.oluyordu yada 4. iki aileye gelince oda ayni ya 4. ya 3. köprüyle hep yer deistiriyordu bir hafta o 3. bir hafta digeri neyseeeee gleleim eses konumaaa

pazartesi ratinglerde 1. olacak dizi bicak sirti arkadaslar bunu kabul edin görünen köy kilavuz istemez bende dudaktan kalbenin 1.olmasini isterim ama diger dizininde birinci olmasini istiyorum neyseee...........
bicak sirti dudaktan kalbeyle ayni saatte yayinlanmiyacak ama1.olur iste size pazartesinin ratinglerini veriyorum yeni yayin döneminde

1.bicak sirti
2dudaktan kalbe
3köprü
4fesupanALLAH
5iki aile yada arka sokaklar

saygilar...........

gercek
28-08-07, 15:20
herkese iyi aksamlar.....

sunu demek istiroyrum arkadaslar ne arka sokaklar ne köprü nede iki aile
dudaktan kalbeyi gecemez ya gecemez arka sokaklar artik gün degistirsin bence köprünün ratingi gecen sezondan belli ya 3.oluyordu yada 4. iki aileye gelince oda ayni ya 4. ya 3. köprüyle hep yer deistiriyordu bir hafta o 3. bir hafta digeri neyseeeee gleleim eses konumaaa

pazartesi ratinglerde 1. olacak dizi bicak sirti arkadaslar bunu kabul edin görünen köy kilavuz istemez bende dudaktan kalbenin 1.olmasini isterim ama diger dizininde birinci olmasini istiyorum neyseee...........
bicak sirti dudaktan kalbeyle ayni saatte yayinlanmiyacak ama1.olur iste size pazartesinin ratinglerini veriyorum yeni yayin döneminde

1.bicak sirti
2dudaktan kalbe
3köprü
4fesupanALLAH
5iki aile yada arka sokaklar

saygilar...........

Düşüncelerine katılıyorum ama ben biraz daha iyiniyetle 1 ve 2'nin yer değiştirebileceğini düşünüyorum. Dudaktan Kalbe benim favorim.

dağçiçeği_aslı
28-08-07, 15:23
ben arka sokakların 3 veya 4 olmasını bekliyorum. çünkü geçen sezon reytingleri oldukça iyiydi. bencede her ne kadar izlemeyecek olsamda bıçak sırtı geçer. ama tabi hepimiz kendi dizimizin geçmesini istiyoruz.:img-yes:

o yüzden reytingleri kötü olsa bile kaldırılacağını düşümüyorum. çünkü yaprak dökümü de böyle olmuştu. ilk günden oturmamıştı ilk sıraya:img-wink:

hekimoglu64
28-08-07, 15:32
ben arka sokakların 3 veya 4 olmasını bekliyorum. çünkü geçen sezon reytingleri oldukça iyiydi. bencede her ne kadar izlemeyecek olsamda bıçak sırtı geçer. ama tabi hepimiz kendi dizimizin geçmesini istiyoruz.:img-yes:

o yüzden reytingleri kötü olsa bile kaldırılacağını düşümüyorum. çünkü yaprak dökümü de böyle olmuştu. ilk günden oturmamıştı ilk sıraya:img-wink:

arkadasim kaldirilmaz ya merak etmeyin ben bir an önce baslasada diye dua ediyorum neysee yaprak dökümü ilkbölümüyle 2, yada 3olmustu sonraki bölüleriyle zirveye tasindi emin olun dudaktan kalbede aynisi olacak zirvede görecegiz dizimiz artik su yayindan kaldirilirsa sözünü lütfen yazmayin ya
dizi baslamad hemen olumsuz düsünüyorsunuz

saygilar........

asera
28-08-07, 15:36
ben 1.nin bıçak sırtı olacağından eminim 2.de bence dudaktan kalbe konusu beğenilirse olabilir gerçi konu belli ama ben daha okumadığım için kitabı bilmiyorum

hekimoglu64
28-08-07, 15:40
ben 1.nin bıçak sırtı olacağından eminim 2.de bence dudaktan kalbe konusu beğenilirse olabilir gerçi konu belli ama ben daha okumadığım için kitabı bilmiyorum

valla her iki dizide benimbegendigim dizidir fragmanlari cok etkileyici
ikidizide bu yilin bombasi ama 1. lik konusuna gelince ben her iki dizininde 1olmasini isterim ama bicak sirti sanki daha kuvetli geliyor bana

en iyisi bir hafta o 1 olsun bir haftada dudaktan kale negüzelolurdu sraylaaa

saygilar...........

asera
28-08-07, 15:43
dizinin hikayesini az önce ilk sayfadan okudum doğrusu beklediğimden güzelmiş ben zaten burak hakkı hayranıyım izliyicem ama bi taraftada mehmet günsür var inşallah aynı saatte olmazlar

hekimoglu64
28-08-07, 15:57
dizinin hikayesini az önce ilk sayfadan okudum doğrusu beklediğimden güzelmiş ben zaten burak hakkı hayranıyım izliyicem ama bi taraftada mehmet günsür var inşallah aynı saatte olmazlar

merak etme arkdasim ayni saatte yayninlanmayacaklar
dudaktan kalbe 1 kusakta yayinlanicak
bica sirti ikinci kusakta

saygilar......

HG_GUMUS
28-08-07, 16:09
merak etme arkdasim ayni saatte yayninlanmayacaklar
dudaktan kalbe 1 kusakta yayinlanicak
bica sirti ikinci kusakta

saygilar......

bu çok güzell iki diziyi de izleyebileceğimm :happy0064
reyting konusunda da katılıyorum bıçak sırtı 1.,dudaktan kalbe 2. olur

28-08-07, 19:08

Dizi sahiden de 20.30da mı yayınlanacak ???
Bu güzel haber işte.. PZt. zaten iddialı bir gün, bir de BS karşına konsaydı hiç sansı olmazdı.. iiyi ki 20.30 olmuş..

bakış
28-08-07, 19:13
arkadaşlar dizimiz haftaya mı yani 3 eylülde mi başlıyor? yoksa 10 eylülde mi?

LeYLa 06
28-08-07, 19:56
http://www.sabah.com.tr/2006/12/26/gny/im/EBE428BD8A005242BD27078Bb.jpg

İnsanda yetenek varsa oyuncu olması normal!

atv'nin sevilen dizisi Selena'nın genç ve güzel oyuncusu Sinem Kobal, yakışıklı manken-oyuncu Burak Hakkı'yla marie claire'in aralık sayısında bir araya geldi. Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu'nda rol alan ikili, oyunculuk kariyerlerini anlattı.

'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu'nda astronot Gökmen'i canlandıran Burak Hakkı:
* 14 yıldır bu piyasanın içindeyim. 6-7 yıldır oyunculuk yapıyorum. Ondan önce fotomodellik ve mankenlik yaptım.
* Oyunculuk anlamında eğitim almak hakikaten güzel bir şey ama bugün TV ya da sinema oyunculuğunun tam olarak eğitimi verilemiyor. Amerika'da TV için özel 'acting class' var. Tam gideceğim dönemde teklifler aldım. 'Gurbet Kadını' dizisinden teklif geldi. 'Meltem Cumbul ve Fatma Girik'le oynayacaksın, başrolde olacaksın' dediler. Bana bu teklif geliyorsa demek ki potansiyel görüyorlar.
* Çalıştığım yönetmenlerden çoğu şunu söylüyor; "4 sene tiyatro eğitimi alacaksın, sonra 4 seneyi de bu eğitimi unutmak için geçirmen gerekecek!" Çünkü oyunculuk belli kalıplara oturtuluyor. Tiyatrocular kızıyor ama gerçek böyle! Sonuçta insanın içinde yetenek varsa bunu kendi kendine keşfedebilir.
* Kendimi geliştirdiğime inanıyorum. İnsanları gözlemliyorum. Setlerdeki deneyimli oyuncular ve benden küçük ama daha yetenekli olanlar var. 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu'nda robot Bianca olarak karşımıza çıkan Sinem Kobal:
* 13 yaşından beri beni tanıyorsunuz, şu anda 19 yaşındayım. Altı yıl oldu. İlk 'Dadı'yla başladım. Ardından Dormen Tiyatrosu'na girdim. Sonra Uygur Tiyatrosu'nda oynadım. Arkasından 'Lise Defteri' geldi. 'Okul' filminden sonra 'Nefes Nefese' dizisinde rol aldım.
* Oyunculuk yaparken stresimi atıyor, kendimi yeniliyor ve kendimi bulabiliyorum. Benim umrumda olan tek şey, daha iyi olabilmek...
* Oyunculuk; yaptıkça, bir şeyleri gördükçe gelişiyor. Ben belli bir birikim aldım; geriye bunu yorumlamam, gözlemlemem ve çaba sarf etmem kaldı.
* Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi'nde okuyorum. Bu meslekte insan; yüzünü ve enerjisini kullanıyor. Bu yüzden insanın içinde varsa oluyor.
* Ben kendime her zaman kusur bulmak için bakıyorum. Her defasında eksiklerimi görmeye çalışıyorum. Hiçbir zaman 'Vay be süper olmuşum!' demiyorum. Oynayacağım karakteri anlamaya çalışıyorum.

Sabah

nalan-k
28-08-07, 20:00
dudaktan kalbenin 20.30da baslamasina cok sevindim, millet iki güzel yapimida izleyebilecek:img-yes:
bakis, 3eylülde basliyor dizimiz
leyla06 reportaj icin sagol canim

Güneş-07
28-08-07, 20:13
20.30 olm