Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 9)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

kubralim
10-10-07, 15:32
Kavak Yelleri'ne son 1 gün:happy0064
Ama hala sesli fragmanı göremedim:(:(
Neyse ben gerçek hayatta hepsini çok seviyorum Kavak Yelleri oyuncularının tabi Pelin biraz daha fazla:D
Ama dizide Mine'ye pek güvenemiyorum:img-in_lo
ya bende diğer fragmanları görmedim bu arda avatarında resmin aynısıydı galiba efeyle biyerdelerdi bi imzada acaba bu yeni fragmanlar damı yaw

serseri_mayın90
10-10-07, 15:35
bi de şu var bu dizinin dawson's creek ten uyarlandığını okumuştum eğer öyleyse aslı önce denizle sonra tıptan biriyle en sonda efeyle büyük aşk yaşıyomuş en sonunda deniz boşta kalıyomuş..mine başkasıyla beraber oluyomuş ve sonunda ölüyomuş..yani deniz kimseye yar olmuyomuş:) ama bizde bu son değişecektir diye düşünüyorum..
ayy böyle olursa..
aslı-denizciler tımarhaneye bi gider.
mine-denizci veya mine-efeciler pencereden yada köprü varsa köprüden atlarlar
minecilerde 40 gün yas tutar..

yok bunlara gerek yhaa..aslı tıptan biriyle olcakmışta sonra kuzusu olduğu dostu efeyle.. deniz boşta kalmaz bikere. hadi dc de kim oynuodu bilmem ama bizim denizi boş bırakmazlar.:D mine başkasıyla olabilir ama ölürse kötü olur:img-yes:

kuzucum nerde bnmm??

Ferny&Lety
10-10-07, 15:35
yaa arkdaşlarr okul yüzündenn ne fragmanları izleyebildim ne de tv açabildimm. birinde link varsa LÜTFEN atsınn.:sad53::sad53:

yoLLadm canım :img-yes:

Ya kusura bakmayın ben aşık insan sevdiğini mutLu görmek ister diyorum!!Mine resmen kendi mutLuLuğu içn Denizin mutLuLuğunu harcıyo!AsLı geceLer boyu ağLadı,zırLadı..v.s ama Denizin mutLu oLduğunu düşündüğü içn Mineye nasihat edip aradan çekiLdi çünkü denizi mutL ugörmek en istediği şeydi..kendinden biLe fazLa seviyo denizi..DENİZ DE ONU!!

İşte aşk bu..:img-in_lo

diloş2
10-10-07, 15:36
Benim amacım mine yi kötülemek değil ama sırf geçmişte yaşadıkları yüzünden dizideki karakteri gözardı etmenin doğru olacağını sanmıyorum.
Mezuniyet zamanında aslı daha deniz in kendisini sevdiğini bilmediğinden o zamanlar aslı nın savaş ilan etmesi yada ne bileyim elde etmek için uğraşması çok saçma ki aslı deniz e mine yle mutlu olun ben kötü kız olamam demişti aslı kabullendi zaten mine nin arkadaşı gamze yle yaptığı konuşmalara hiç değinmiyorum kız resmen mine ye sen bir erkek seninle uğraşınca pas vermezsin senden vazgeçerse sevmesen bile onu tekrar elde etmeye çalışırsın dedi.Tamam şimdi seviyor zaten ben şu sıralar gerçekten sevdiğine inanıyorum ama aşk olarak değil çünkü mine ye ilk defa biri bu kadar yardım etti ya resmen deniz herşeyi öğrendi hala yüzüne bakıyor mine yatsın kalksın dua etsin çünkü hiç bişey yapmıyor emek harcamıyor ama bir bakıyoruz deniz mine yle konuşuyor aşık olduğu için diyenler olabilir ama deniz zaten kendisi söyledi ben mine yi sevdiğimi sanmışım dedi yani sırf iyi bir insan olduğundanyardım etti yani bu kadar büyük söylenmiş sözlrden sonra deniz&mine daha da imkansızlaşıyor.Ayrıca bu saatten sonra deniz&mine olursa aslı&mine dostluğu hayal olur ve benim gözümde deniz tamamen dönek,ne yaptığını bilmeyen bir karakter olur.Sonuna kadar aslı&deniz:good:

HSVEKY
10-10-07, 15:39
öncelikle evan_fan a teşekkür ediyorum...aynı taraftayız demekki...aslının gururlu olduğunu o yüzden denizi mineye bıraktığını yazmışsınız..bu nasıl sevgidir sana gelmiş birinii sevdiğini bilerek başkasına bırakmak..mine kimsenin kabullenemeyeceği bişeyi yapıyo eskiden yalan dolanla yaptı ama şimdi gerçekten denizi seviyo ve sevdiğine sahip çıkıyo...aslı bukadarını yapıp deniz e aşkına sahip çıkmıyo en ufak şeyde tamam deniz deyip yarıyolda bırakıyo deniz için savaşmıyo herşey ayağına gelsin istiyo..şu unutulmamalı ki deniz mineye tamamen boş değil boş olsa her fırsatta minenin etrafında olmaz bunu farketse mine de denizde ısrarcı olmaz...nacizane görüşüm bu..

arkadaşım düşüncene saygı duyuyorum ama daha bölümü izlemedik ne yarıyolda bırakması aslının dediğini hatırla "Demek yine savaş istiyosun tamam sen bilirsin"bu ne demek savaşmaya hazır.Ayrıca aslı denizi yarıyolda bırakmadı deniz aslıyı yarıyolda bıraktı bunu dengesiz tavırlarıyla becerdi aslının denizin sevgisinden şüphe etmesi çok normal bi seviyorum diyo bi herşeyi unut diyo minenin denizde ısrarcı olmayacağından emin değilim ama aslıya düşman olmasına lüzum yoktu ki ama denizin sevmediği halde mineye gitmesi konusunda haklısın deniz bunu yapmamalı....

dilara-1905
10-10-07, 15:39
diloş adaşım :D çok güzel bi yorum cnm kesinlikle katılıyorum bnde bi örnek vermek istiyorum ilkk bölümlerden bi örnek vemrek istiyorum aslı deniiz çok seviyoır ve mineye gıcık oluyordu deniz aslınında sinemaya gelmesini istedi 2 erkekle giderse fln bleki anneannesi izin vermez diye aslı orda gelmicem mineyi sevmiyorum fln bisürü bahane sıralayabilirdi ama demedi deniz üzülmesin diye sinemaya gitmeyi kabul etti sırf deniz üüzlmesin diye bu bile aslının nasıl biri olduğunu gösteriyorr

Ferny&Lety
10-10-07, 15:40
Aynen DiLoş Picanım eğer bu saatten sonra Mine-Deniz oLursa ki oLacaını düşünmüyorum.. eğer oLursa Denizin kronik bi vak'a oLdğunu düşünürüm ve inanın anında anti-deniz bayrağını çekerim!!!
ne kadar İbo hayranı oLsam da Denz karakterinin antisi oLurum aynı AsLı enver isevmeme rağmen mineye gıcık oLmam gibi :img-yes:

Hatta diziyi bırakabiLirim de :img-yes::img-yes: bana bu diziyi izLettiren tek şey asL ı& denz aşkı ve efeyLe oLan dostLukLarı :img-yes: dostLar zaten uzakLaştı bi de a&d ayrıLırsa hiç oLur bu dizi!!
eminim çou kiş ibenim gibi düşünüyor:img-yes:

Ferny&Lety
10-10-07, 15:51
deniz mineye boş değil bunu mine de aslı da deniz de biliyo:)

O ne demek be??
İnan hiç kimseye olmadığı kadar boş Mineye karşı Deniz !!!
Aşktan sevgiden eser yok Mineye karşı..
Mineyi arkadaşı olarak görüyo..

Kendi kendine gelin güvey olma olayı var ya.:) 404 gibi yapışmak tabiri de uyar bu duruma farketmez:)
aynen o durumda mine:img-yes:

aslı iice emin olana kdr hiç bişe yapmadı artı kemin ve denizi kaybetmeye niyeti olduğunu düşünmüyorum

İki kişi birbirini severken üçüncüye onları tebrik edip mutluluklar dilemek düşer..(aslnda başka bişe düşer derler ama terbiyem işte:) )

serseri_mayın90
10-10-07, 15:51
of ya

ama o efe ile minenin sahnesi ne öle fragmanda yoktu öle bişeysanki yada benim kafammı durdu :icon_whis
cnm o fotolar fragmandan deil. kim buldu bilmiyorum bölüm resimlerinden. fragmanda göstermediler ama o fotoların olduğu bi sahne izlicez yani;)
efe-mine dertleşcekler heralde:D
demekki osman amca gittikten sonra. yoksa bi silah kargaşası daha yaşanabilir:)
bence aslı-deniz hakkında konuşabilirler. yada efe mineye su'yu anlatır. minede efeyi kıskanır ve aslında denizi değil efeyi sevdiğini anlar:img-pilot:img-hyste
tam olarak yazdığım son cümlede biraz uçtum saçmaladm.. ''minede'' ile başlayan cümle:img-pilot

YoShYÖzGe
10-10-07, 15:53
Kerem'i gördüm fragmanda:img-wink:
Daha önce hiçbir dizide görmemiştim:img-yes:
Deniz'imin eline su bile dökemez!:icon_whis

diloş2
10-10-07, 15:55
Funda picanım,Dilara(adaşım) picanım yorumumu desteklediğiniz için çok mutlu oldum bu saatten sonra deniz mine ye dönerse ben diziden soğurum çünkü başından beri bize bu aşkın sinyalleri verildi fundacım deniz mine ye dönerse bende iboshumu ne kadar sevsem de anti denizci olurum.
Deniz mine lere gittiğinde arkadan efe onları izliyor hatta sonra o da eve giriyor su da minelerin evine gelecek yani o kadar deniz&mine beeraber sahnesinin olacağını sanmıyorum yinede bekleyip görelim ama ne olusa olsun sonuna kadar aslı&deniz ve picanım:img-wink::happy0064

Ferny&Lety
10-10-07, 15:58
aslı neden mineyi hala kıskanıyo peki denizden eminse? deniz neden aslı olmayınca hala mineyle hep arkadaşca mı? ve mine neden vazgeçmiyo denizin ilgisinin farkında..deniz aslıyı sevebilir ama bizmanlar mineyi de sevmişti unutmayın..va hala mine karşı zaafı var.

Zaaf mı ??Ne zaafı ya:) bişey diycem normal ilişkilerde bile 3.bi kızdan kıskanlır erkek:)
ne yani:) deniz aslıyı kıskansa aslıdan emin deil demek mi olcak bu:)saçmalık:)

ayrıca aslı yokken de mineyle hep arkadaş deniz!!!

yani arkadaşça olan sahnelerle avunun aşık bu zaafı var hala deyip kendinizi kandırmış olursunu z böle bişe olmadıını sizde bizde biliyoruz:)

ayrıca deniz miney isevmedi sevdiğini sandı o hiç bi zaman aslı kdr özel ve güçlü olamadı:)

Bkz:Ne Minesi baba?Ben onu hiç sevmemişim ki sadece sevdiğimi sanmışım o öyle bi anlık bişeydi o hiç bi zaman Aslı kadar güçlü..Aslı kadar özel olamadı

:icon_whis:icon_whis:icon_whis

HSVEKY
10-10-07, 16:00
bu bölümle ilgili değildi yazdıklarım zaten:)deniz aslının onu sevdiğini öğreniyo unut gitsin diyo...veda gecesinde deniz aslının yanına gidiyo aslı yüz vermiyo yada mine yi seviyo diye düşünüp denize tavır yapıyo o fırsatları zamanında aslı iyi değerlendirse deniz baştan aslıylaydı ama aslı hep pes etti..denizdeki ufacık kıvılcımı farkedip üstüne gitmedi...şuan deniz aslıyı seviyo mine de bunu biliyo ama mine o denizde hissettiği o ufacık kıvılcımın peşinden gidiyo..deniz mineye boş değil bunu mine de aslı da deniz de biliyo:)

deniz aslının onu sevdiğini öğreniyo ama aslı denizin aşkından şüphe ettiği için unut gitsin diyo veda gecesinde deniz aslının yanına gidiyo aslı denizin dış görünüşe önem verdiğini düşünüyo ve denize tavır yapıyo deniz baştan mineyle ilgilendi bunu hepimiz biliyoruz aslı pes etmedi sadece denizle minenin birbirini sevdiğini düşündüğü için geri çekildi ki ztn minenin niyetini farkedince denizi biçok kez uyardı ama deniz dinlemedi mine ufak kıvılcımın peşinden gitmiyo denizi aslıdan ayırmaya çalışıyo deniz mineyi sevmediğini çoğu kez söyledi zaten ama aslı inandı mı bilmiyorum başka da bişi kalmadı....

yosh
10-10-07, 16:01
ne aşkı yaa mine ve deniz aslaaaaa birlikte olamazzzzz.

onlar aslıyla birbirini sevio.

mine ile efe dioduk ama efede sanırım birini buluo.mine yine evde kaldı.

diloş2
10-10-07, 16:05
Ya o sahnede zaten aslı kıskanmıyor ki düşünsenize aslı bütün gün deniz i arasın sonra deniz hiç cevap vermesin akşamm olsun bir bakmış deniz bey mine yle okula gitmiş birlikte eve geliyorlar ve mine lerde kalıyor yani merak etti ve ilk önce mine ye gittiği için darıldı neden bana gelmedi diye düşündü tabi işin asıl nedeninin deniz in kendisini üzmemek için böyle davrandığını öğrenince herşey değişir aslı nın o kızgın bakışlarından sonra denizle konuştuktan sonra yüzündeki tebessümü de görürüz tabi deniz i dinlemezse o da dizinin gidişatı ile alakalıdır

fatmaaa-
10-10-07, 16:26
üçüncü sesli fragmanı izlediiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar başlıgı böle yznca fragmanı koydum sndnzz ama gördümm aayy ya heycandn ölüyrmm

bu seferknde şiir felan yoktu metin gönüllere eve yemege gidiyo metin her kadın bunları yapmalı dio gönülümn anneside hayır metin efendi die barıyo ardndan efenin sahnesine geçiyolar kız efeye bişi dioo ama efe onu duymuyo kendi kendne konuşuyo sonra aslıyla denizimn hesap sorma sahnesi efe dioki siz birbrnze yıllarca aşıktınız şimdi haberinz oldu benmde mi şimdi haberm oldu gibi bişi dio srt şekilde sonrasıda işte aslı derse geç kalıyo :sad53:bzm keremle karşılaşıyo fragman bitiyoo

naz özkul
10-10-07, 16:29

bende izledim ama evde o kadar çok gürültü vardı ki pek anlamadım. Efe diyordu ki yani siz yıllardır birbirinizi seviyordunuz bunu yeni anladınız:) Onun dışında gönül-metin sahnesi çoktu. Su denilen kızın sesi duyuluyordu. Sesini pek sevmedim. Şu hoca kesin diyorum aslıya aşık olacak.Öyle bir bakıyordu ki. Ama çok tatlı bakıyordu ya:img-in_lo Ben alacağım bu keremi kararımı verdim:) Bu arada Ayşe'nin kardeşi (adı neydi unuttum) Hafizeye aşık oluyor:) Başka birşey anlayamadım dediğim gibi evde çok gürültü vardı.

Bu arada sesli fragmanlardan herhangi birini ilk defa görüyorum. 3 tane mi sesli fragman var yoksa bu 3. fragman mı? Ben çok şey kaçırdım galiba. 2. fragmanı görmedim. Sadece şiirli fragmanı görmüştüm daha önce.

_HaLe_
10-10-07, 16:55
slm arkadslar uzun zmndır giremedm en son girdiğimde önceki başlıktaydık wlla özlemişim ya iyi ilerlemişiz ama:img-yes::img-wink:
dizimize 1 gn kaldı yine herşeyiyle çok güzel, heycanlı reytingleri yıkacak bir bölümle karşılaşacağız:):)fragmanlar ve özet her zmnkisi gibi merakımızı yenerken bi yandan fraklı şeylere meraklandırıyor:icon_whis

malesef ben 2.sesli fragmanı izleyemedm yha:( eğer linki varsa yollayabilrmisinz:img-blushgerçi bn baktım bulamadım ama belki gözümden kaçmıştır:img-pilot

efe_unz
10-10-07, 16:58

arkadaşlar başlıgı böle yznca fragmanı koydum sndnzz ama gördümm aayy ya heycandn ölüyrmm

bu seferknde şiir felan yoktu metin gönüllere eve yemege gidiyo metin her kadın bunları yapmalı dio gönülümn anneside hayır metin efendi die barıyo ardndan efenin sahnesine geçiyolar kız efeye bişi dioo ama efe onu duymuyo kendi kendne konuşuyo sonra aslıyla denizimn hesap sorma sahnesi efe dioki siz birbrnze yıllarca aşıktınız şimdi haberinz oldu benmde mi şimdi haberm oldu gibi bişi dio srt şekilde sonrasıda işte aslı derse geç kalıyo :sad53:bzm keremle karşılaşıyo fragman bitiyoo

Deniz ve Mine ile ilgili hiç bir sahne yokmuydu?En son sahne Aslı'nın bunları gördüğü sahne felan ? ya bu fragmanlar nerde niçin bulamıyoruz:icon_sorr

kırmızı su
10-10-07, 17:03
bence aslı ve o hocasımı neyse onun arasında bişeyler olabilir sanki eğer deniz gene mineye falan giderse işlar karışır gene efenin de tepkisi beklediğim gibi oldu içerledi kuzu:icon_whis:icon_whisbu arada osman bey de çekip gitti napacak bakalım ayşe ve mine tek başlarına.Abisi olacak haşmette geenbe nelerin peşinde kimbilir ne planları var

ctcc
10-10-07, 17:06
kaç gündür giremiyorum :( çok yoğunum maalesef..:icon_sorr
bir de baktım ki 2. ve 3.fragman çıkmış:happy0064 ben anladığınız gibi ikisinede rastlayamadım..:icon_sorr

Efe ve Mine diyorum hala ben.. Su'yu pek gözüm tutmadı.. sindiremiycem ben bu kızı heralde :)

Aslı ve Deniz için her bölüm herşey dahada zorlaşıyor.. bide Kerem çıkıcak sanırım bu bölüm..

szg_sezgi
10-10-07, 17:12
bugün bi fragman daha izledim..

heyecenla bekliyorum yarın napıcamına bilmiyorum ama..:(:(

ya aslı okulda birini görüyo yoksa onla bişe olmucak dimi..öyle bişe olursa çok üzülürüm ben:(:(

aylince
10-10-07, 17:14
slmlar öncelikle herkese..:)forumun başka sayfalarına sıklıkla takılıyorum ama bu diziyi çok severek izlesem de bu sayfadaki ilk yazışım:)..bu sezon izlediğim şuana kadarki en güzel dizi bence..bu dizide ençok deniz ve mineyi seviyorum..aslıya karşısa nötrüm...dizi urlada çekilirken bikere çekime denk gelmiştim.ozaman da çekimler bitmiş topalanıyodu çekim efelerin evindeydi..kimseleri göremedim ama zaten şans eseri gördüm çekimleri..çünkü çekim yerlerini tam bilmiyodum urla güzelbahçe ve çevresi olduğunu duymuştum..nerede olabilecekleri tahmin edemedim..neyse zaten artık istanbuldalar..bana göre urla'da daha ayrı bir güzel ve sıcaktı dizimiz....
afaroz etmezseniz beni ben deniz-mine hayranıyım bu dizide..forum %90 aslı-deniz hayranıyken afaroz edilmek için iyi bir neden:)..mine kötü gösterilmeye çalışılan ama artık özünde iyi biri olduğunu gördüğümüz biri..hatalar yapmış olabilir ama deniz'i cidden seviyo ve bence fazlacaana albenisi var..sempatik ve sevimli buluyorum mine'yi..bu hafta efe ile arkadaş oldukları sahneleri zevkle izledim...
deniz ise çok sevimli ne denilebilir..efe'nin ben adam olurum yardıma ihtiyacım yok hallerini sevmiyorum ama genel olarak onu da seviyorum..su'yu görecekmişiz efe ile...gönül meselesi bitsin de efe'nin yaşına göre aşkı olsun sevinelim:)..
ve bu hafta için şunu demek sitiyorum efe aslı ve deniz'e ne kadar kızsa haklı aralarında okadar olay geçti deniz aslının sevdiğini öğrendi deniz aslıya aşık oldu filmler çekti efeye dost diyolar ama efenin hangisinden haberi var...olmaz böyle dostluk...
mine deniz in okula gitmesi için yardımcı olacakmış aslı nerde? neden sevgilisiyle ilgilenmiyo okula gitmediğinin farkında değil?
veee nerak ettim deniz kimden dayak yiyo acaabaa..
nayse görüşmek üzere tekrar:).........

yorumunu gorunce sevindim:) aramıza hoşgeldin:) çogunluk aslı-deniz dese de biz mine-denizciyiz.senaryo ne yaparsa yapsın gönlümüzde mine-deniz:)

sude_19
10-10-07, 17:44
aslı neden mineyi hala kıskanıyo peki denizden eminse? deniz neden aslı olmayınca hala mineyle hep arkadaşca mı? ve mine neden vazgeçmiyo denizin ilgisinin farkında..deniz aslıyı sevebilir ama bizmanlar mineyi de sevmişti unutmayın..va hala mine karşı zaafı var.

bu yoruma ancak gülerim :))))))))

arkadaş başka bir diziyi izlemiş besbelli.

zaafın ve sevginin gerçek kavramlarından bihaber olduğu kesin.

sevmemişti sıradan bir hoşlanmaydı, hepimize her zaman olduğu ve günler sonra geçtiği gibi.

aslı elbetteki kıskanır, kim kıskanmazki, mine çetrefilli bir kız, bin türlü oyunlar oynamış bir kız, herhalde kıskanır.

yorum yapmış olmak adına yorum yapıyorsunuz galiba, mantık lütfen.

Ferny&Lety
10-10-07, 17:48
bu yoruma ancak gülerim :))))))))

arkadaş başka bir diziyi izlemiş besbelli.

zaafın ve sevginin gerçek kavramlarından bihaber olduğu kesin.

sevmemişti sıradan bir hoşlanmaydı, hepimize her zaman olduğu ve günler sonra geçtiği gibi.

aslı elbetteki kıskanır, kim kıskanmazki, mine çetrefilli bir kız, bin türlü oyunlar oynamış bir kız, herhalde kıskanır.

yorum yapmış olmak adına yorum yapıyorsunuz galiba, mantık lütfen.

aLtına imzamı attığım bi yorum daha.. :)

kesinLklE sadece kendini kandırmadır bu başka bişey deiL..
avunuyo bu tür detayLarLa:)

river#nhr
10-10-07, 18:00
bende izledim ama evde o kadar çok gürültü vardı ki pek anlamadım. Efe diyordu ki yani siz yıllardır birbirinizi seviyordunuz bunu yeni anladınız Onun dışında gönül-metin sahnesi çoktu. Su denilen kızın sesi duyuluyordu. Sesini pek sevmedim. Şu hoca kesin diyorum aslıya aşık olacak.Öyle bir bakıyordu ki. Ama çok tatlı bakıyordu ya:img-in_lo Ben alacağım bu keremi kararımı verdim Bu arada Ayşe'nin kardeşi (adı neydi unuttum) Hafizeye aşık oluyor Başka birşey anlayamadım dediğim gibi evde çok gürültü vardı.

Bu arada sesli fragmanlardan herhangi birini ilk defa görüyorum. 3 tane mi sesli fragman var yoksa bu 3. fragman mı? Ben çok şey kaçırdım galiba. 2. fragmanı görmedim. Sadece şiirli fragmanı görmüştüm daha önce.

Bu arada Ayşe'nin kardeşi (adı neydi unuttum) Hafizeye aşık oluyor:)

haşmet hafizeye aşık mı oluyor :img-hyste:img-hystevalla içimden bişeyy demek geliyodu ayıp olur şimdi..adama bak ya:img-hyste ya aslında böle bişey olursa biraz rahat bırakır ev konusunda ama haşmete hayırrrr:hıh:hıh..

ya efe nin dediklerini anlamadım..(bu aralar hiç bişeyi anlamıyorum ya neyse:() anlamam için heral fragmanı izlemem gerekiyor..uuff efe haklı ama çok fazla kırılmasa ,efe,aslı ve denizin şöy sıkı sıkı birbirlerine sarılmalarını çok özledim yaa...ooof of:icon_sorr

fatma ve naz anlatım için çok teşekkürler..:img-wink:

serap23
10-10-07, 18:00
uludağ sözlükten birkaç yorum
çok eğlenceli:img-yes:

_osman amca'nın başrolü zorladığı dizidir:happy0064

_alp'i, koray'ı, koray'ın babişkosunu yasemin'in penceresi'ne bekliyoruz

_sevilen, her perşembenin iple çekilmesine neden olan, fragmanları görüldüğünde dahi sakın değiştirme lan deniz'i göreyim gözüm gönlüm bayram etsin, efe'yi göreyim iki güleyim diye tepkiler verdiren dizi

_o almanya'ya kaçanlar noldu diye merak ettiren dizi. mine'nin anası da halen ortada yok merak içersindeyiz

_uyuzlukta denizin annesi vs. gönül'ün annesi olarak yarışabilecekleri dizi.

_mine'nin ananesi ve dedesinin oyunculuklarına hayran kaldığım dizidir. ayrıca deniz gibi öğrenci bir adamın o ev neyinedir efem. bir de sarı 50 liralık banknotlarla (en az 1500 ytl verilmiştir kanımca) dolu harçlık verilip. bununla idare etmelisin derken bizimle dalga geçildiğini düşünmekteyim.

serseri_mayın90
10-10-07, 18:02
ya aslı-deniz
efe-mine olcaktı ne güzell. off illa entrikalar çıkcak:( şimdi su -efe olunca minefe ihtimali suya düşüo.. ee minede denizden vazgeçmezsee biz istediğimiz sahneleri anca rüyamızda görürüzz...

serseri_mayın90
10-10-07, 18:05
uludağ sözlükten birkaç yorum
çok eğlenceli:img-yes:

_osman amca'nın başrolü zorladığı dizidir:happy0064

_alp'i, koray'ı, koray'ın babişkosunu yasemin'in penceresi'ne bekliyoruz

_sevilen, her perşembenin iple çekilmesine neden olan, fragmanları görüldüğünde dahi sakın değiştirme lan deniz'i göreyim gözüm gönlüm bayram etsin, efe'yi göreyim iki güleyim diye tepkiler verdiren dizi

_o almanya'ya kaçanlar noldu diye merak ettiren dizi. mine'nin anası da halen ortada yok merak içersindeyiz

_uyuzlukta denizin annesi vs. gönül'ün annesi olarak yarışabilecekleri dizi.

_mine'nin ananesi ve dedesinin oyunculuklarına hayran kaldığım dizidir. ayrıca deniz gibi öğrenci bir adamın o ev neyinedir efem. bir de sarı 50 liralık banknotlarla (en az 1500 ytl verilmiştir kanımca) dolu harçlık verilip. bununla idare etmelisin derken bizimle dalga geçildiğini düşünmekteyim.

hehheee ayy koptum yaa süper yorumlar:img-hyste:D uyuzlukta bnce lemanı kimse geçemez ama gönülün anneside az değil:img-hyste tmm denize çok para verdiler bende bi şok oldum ama 5te birinide olsa efeye verdi. yazık nası geçincek şimdi:img-pilot

sude_19
10-10-07, 18:07
Bu arada Ayşe'nin kardeşi (adı neydi unuttum) Hafizeye aşık oluyor

neee ??????? :D :D :D :D :D inanmıyorum ya :D

boşuna değil aslının annesi onu bir güzel benzetmişti de kendinden utanmıştı geçen bölüm :D

çok komik ya, fragmandan mı anladınız bunu ?

<EyD@
10-10-07, 18:08
3.fragmandamı cıktı??bn haberlerden once ılk fragmanı gordum tvde...neyse okudumda bızı hıc ıyı bolum beklemıyor..:(ne dıye entrıkalar cıkarkı...bır yıgın ucuncu kısıler ıkıli ılıskılerın arasında..:(

mınefe olamıcak gıbı...ozaman denız mınenın onu acık gıbı...bıde keremımız geldı..of fragman bakıcak heves yok...:(

aylince
10-10-07, 18:11
serseri-mayın,mine-efe ihtimali suya düşüyor demen çok hoşuma gitti.suya düştü :)süper de oldu.ben onların dost kalmasını istemiştim umarım aşkla karışmaz demiştim.aslı-deniz dost kalsın diye hep savundugum gibi.mine-efenin de dostlugu çok tatlı:) neyseki o karışmadı çok sevindim.aşk başka dostluk başka:)

deniz mineyle konuşması gerek daha konuşmadı hiçbirşey soylemedi.madem aslıyı seviyor artık mineyle de konuşması gerek.oyle umurumda degil demekle olmaz.mineye de soylesin sevmiyorsa..minenin denize aşkı ortada..fotoyu falan gorür mü acaba deniz:) efe de orada galiba deniz geldiginde efe de orada bulunuyor..mineyle dertleşmeye geldi herhalde:) ne tatlı dostlar ya:)

bu arada aslı-kerem adları çok uymuş.acaba diyorum bu isim bilerek bulunan bir ad mı:) kerem-aslı:)

ecemsi
10-10-07, 18:22
bütün forumuma iyi akşamlarrr:D

sonunda gelmiş bulunmaktayımmm
kuzucummmm beni merak etmişsindir alel acele girdim foruma:D

fragmanlarımızın sayısı artmış herzamanki gibi linkler varsa biri bana yollarsa çok sevinirimmm
sanırım suyla ilgili gelişmeler var mervecim noluyor entrika falan yazmışın canım:D
suyla efenin daha değişik görüntülerimi var fragmanda yoksa:D

sude_19
10-10-07, 18:23
allah'ım o ne ya öyle,

röportajı izledim de şimdi Genç Magazinde yer alan,

İbrahim (namı diğer Deniz) maşallah hiç susmamış, aslı'ya yani pelin'e mikrofon bile uzatmamış, hatta bir ara çocuklar gibi aynı anda konuşmuyorlar mı öldüm gülmekten :happy0064:happy0064

vallahi çok şekersiniz, ama ibrahim de çene fena yani.

aslı'cım da çok tatlı çıkmış.

efe_unz
10-10-07, 18:56
En sonunda tv'de 3.fragmanı gördüm..!yanlız izleyen arkadaşlarım Su Efe için "yedim seni künEFE" mi diyor ?künEFE'yi hatırlıyorumda başını hatırlayamadım...
hep Efe mi lakap takacak birazda ona taksınlar KünEFE:img-hyste

ecemsi
10-10-07, 18:56
hoşgeldin kuzucum. evet merak ettim. bi mesajımda kuzucum nerde dmiştim:D

özet konusunda kargaşa çıkmış kaçırdım orayı:D olur böyle vakalar. bende bi kere yazmıştım ama özet sanmasınlar diye ne kadar gerçek özet değil dediğimi sayamam:D

heheheh bende o mesajını gördüm canım hemen yazdım ondan sonra:D:D

ayyy kuzucum hakkaten yaaa sen özet yazıyordun bende anket yapıyordum hiç hatırlatmasınız bana bu hafta anketi yav bak şimdi özet yazıyorum diyince aklıma geldiiiii......... keşke yapsaydıkkk yarın yeni bölüm geliyor ondan sonramı yapıcaz :img-blush:img-blush
buarada kuzucum bölüme kaç saat kaldı sen hesaplamışındır:D
efeyle sunun olayı meydana çıkıcak büyük gün yarın:D:D:D

serap23
10-10-07, 19:06
birkaç tane de İTÜ sözlükten:img-yes::img-hyste

_farklı kuvvetlerin bileşkesi her zaman 0'dan büyüktür" diyen bir adet müdüre sahip dizi. müdür umarım fizik öğretmeni değildir:img-hyste
:img-hyste
_baykuş müdüre ıslak zopayla dalmak istediğim dizi filmdir. "ben de oynarım" hem

_an itibariyle kibar feyzo filmini hatırlatmış dizidir. :img-hyste

-e artık kovarsın eyle mi maho agam? :img-hyste
+kovmirem lan kovmirem:img-hyste:img-hyste

_mine karakterini aşırı kederden, deniz karakterini de aşırı reddedilmişlikten öldürmeyi planlayan senaristlere sahip dizidir nezdimde.:img-hyste

_mine insanının bi cümlede 537 kere "ya" dediği dizi.
şöyle ki:"ya deniz ya vallahi ya bu sefer benim suçum yok ya!!!":img-hyste

ecemsi
10-10-07, 19:14
cnm sen bölümden 1 gün sonra fln yap anketi:img-wink:
saat hemen söliyim 22 saat 45 dk kaldı

bu arada mine bi ara hakkaten çok ya diodu:D

tamam kuzucum sen iste yeterki ozaman bölümden bi gün sonra yaparızz:D
hem araya fragman falan girmedende değerlendirirz fragman girince yarıda kesiliyor:img-blush:icon_whis

ooo 22 saatimiz kalmış bitmiş bişe kalmamış canım:D

mine hala acayip ya diyo zaten:D benim hala dikkatimi çekiyor anane yaaa aslı yaaaaa:D:D:D sürekli böyle konuşuyor:D:D

ecemsi
10-10-07, 19:42
arkadaşım çıktı ama ben birşey demek istiyorumm..
forumdaki birçok insan birbirinin görüşlerine saygılı arada bir ufak tefek sürtüşmeler yaşıyoruz buda çok normal..

merak ettim arkadaşımı bukadar kızdıran ne diye ve birkaç sayfa öncesindeki yazıları okudum:img-blush

ben her ne kadar mineyi sevmeye başlamış olsamda bende tepki gösterirdim
artık bazı şeyleride görmemiz lazım mine denizci görüşüne kimse birşey demiyor:good:

ama hala denizin mineye karşı zaafı var denizle mine arasında bağ var aslı neden onları kıskanıyor olmasa kıskanmaz ... artık bunlar garip kaçıyor:img-yes::img-wink:

6123m
10-10-07, 19:47
arkadaşım çıktı ama ben birşey demek istiyorumm..
forumdaki birçok insan birbirinin görüşlerine saygılı arada bir ufak tefek sürtüşmeler yaşıyoruz buda çok normal..

merak ettim arkadaşımı bukadar kızdıran ne diye ve birkaç sayfa öncesindeki yazıları okudum:img-blush

ben her ne kadar mineyi sevmeye başlamış olsamda bende tepki gösterirdim
artık bazı şeyleride görmemiz lazım mine denizci görüşüne kimse birşey demiyor:good:

ama hala denizin mineye karşı zaafı var denizle mine arasında bağ var aslı neden onları kıskanıyor olmasa kıskanmaz ... artık bunlar garip kaçıyor:img-yes::img-wink:

aslnda bunlar boss yanı seryodanda bellı mıne denız yok sadece artık denız erkeklık ıcgudulerını kullanarak aslıya koz olrak oynar mıneyı bundada mıne zararlı cıkar

hem denız mınecıler :D merak etmeyın mıne bulur bı tne unıde :d

ama bızım gonlumuz mıneefe:)

bu arada YİĞİT ABİ UNUTTU BİZİ :( ühüüü

ecemsi
10-10-07, 19:58
aslnda bunlar boss yanı seryodanda bellı mıne denız yok sadece artık denız erkeklık ıcgudulerını kullanarak aslıya koz olrak oynar mıneyı bundada mıne zararlı cıkar

hem denız mınecıler :D merak etmeyın mıne bulur bı tne unıde :d

ama bızım gonlumuz mıneefe:)

bu arada YİĞİT ABİ UNUTTU BİZİ :( ühüüü

yok gizemcim yaaa ben denizin öyle birşey yapacağını sanmıyorum

başta mineyi birazcık kullandı aslının yerini öğrenmek için ama erkeklik içgüdüleriyle mineyi kullanabilicek biri değil deniz:)

bencede mine bulur yav:D üniverstede onun çok hayranı çıkar şimdi:D

eee fıstık gibi kız mine:D efeylede olmıycak gibi artık üni den bulur denizide unutr:D

yiğit abi yok ortada hakkaten unuttu biziii:img-blush

dilara-1905
10-10-07, 20:23
aman mineye ya bi sal yani deniz ve aslı'yı rahat ver artık eskiden bilicektin değerini deniz onu severken(sevdiğini sanarken:icon_whis) bnce mine efe aşkı çok güzel olurdu ama bakalım bi su'ya merak ettim :D mine belki üniv.den bulur birini rahat durmaz o :D aslında ii oldu artık ama aslı deniz arasında entrika çevirmekten vazgeçsin artık !

serseri_mayın90
10-10-07, 20:34
3. fragmanı gördüm. metin-gönül çok tatlılar:D
sevdim seni künefe kaymaklısın yani dio su efeyee:img-pilot:img-pilot
ayy bu kızda esprili yhaa.. tencere yuvarlandı kapağını buldu olur umarım.efem bu kzı sevcekse bnmde alışmam lazım..:D

ecemsi
10-10-07, 20:39
tabıkı yazmak ıstemezsen saygı duyarız ama bu sıtede bu dızı topıcınde herkes herkese saygılı :)

dedıgın gıbı herkes herkesle aynı göruste olamıyacak olanlar var ama bunun ıcın tartısmaya gerek yok Zten bu bır dızı ve gerck deıl... o yuzden bu kdr kalp kırmaya topıce yazmıcam demeye gerek yok :)

tkkürler Gizem

ayrıca fundam Gelmıss :D (funda MErve Ece )

boşver gizemcim kimsenin artniyeti yok bu bilinsin yeter:)
bide röpörtajda ibrahim de dedi yani acayip ciddiye alanlar var biz bu diziye bayılsakta funları olsakta yorumlar yazsakta karakterleri tartışsakta gerçek değil bunu biliyoruz:good:

fundacımmm hoşgeldin canımm:) toplandık yine sanırsam kuzucum burda gizoşum burda fundamda gelmiş hasibemiz yok bi yaaa:img-blush

ayshe_yeshil
10-10-07, 20:40
slm canlarımm

bu okul denilen illet iice kopardı beni sizden...

2 fragman izledim
baya karışık gedli bana burdaki yorumlardan da habersiz olunca hiçbi şey anlayamafım haliyle

sadece yeni bi simayla karşılaştım aymaklı künefe:)

efemizin talibi mi acaba? kimdir kimlerdendir?
şu garip arkadaşınızı bilgilendrirseniz çoookkkk sevaba girersiniz:D

serap23
10-10-07, 20:42
Archshe fazla abartmadin mi sen? Sude ve Ferny'cigim sadece iclerinden geceni söylemisler, kalirsa yazik olurdu dimi?

Simdi yorumlarini okudum, sen Deniz'in Mine'den halen hoslandigini, ona karsi zaafi oldugunu nerden cikarttin? Biz göremedik, simdi biz niteliksizmi oluyoz yani??? Hakketten yaaa, nerden cikarttin sen bunlari? Nitelikli bir cevap bekliyorum, ona göreee?:img-grin2

Hayir yani, Deniz ve Mine isteyebilirsin tabi, ama kendi hayal dünyandaki senaryolari dizide oluyomus gibi gösterme bari.

başkası adına cevap vermek gibi olmazsa bende fikrimi söylemek isterim
dizilerde tek doğru yada tek gerçek yoktur
nerden baktığınızla nasıl baktığınızla alakalıdır
ayrıca çoğunluğun söylediğide her zaman doğru değildir
kavak yellerinde çoğunluk aslı deniz aşkını istiyor ve bunun tersine gelişen olaylara tepki gösteriyor
hatta yorumlara bile
isteyen çok başka düşünebilir kimsede neden böyle düşünüyorsun diye hesap soramaz

ecemsi
10-10-07, 20:45
slm canlarımm

bu okul denilen illet iice kopardı beni sizden...

2 fragman izledim
baya karışık gedli bana burdaki yorumlardan da habersiz olunca hiçbi şey anlayamafım haliyle

sadece yeni bi simayla karşılaştım aymaklı künefe:)

efemizin talibi mi acaba? kimdir kimlerdendir?
şu garip arkadaşınızı bilgilendrirseniz çoookkkk sevaba girersiniz:D

hoşgeldin canımm:)
valla diziye yeni biri girdi ama bizde daha kimdir neyin nesidir bilmiyoruz sadece bildiğimiz birkaç şey
isminin su olduğu
efeyle baya baya bi yakından ilgilendiği
ve efeyle yemeğe çıktıkları:D:D:img-blush

notumuzu yarın vericez canım ama mine efe işi yattı öyle duruyor:D:D

fragmanın linki varsa banada atınnnn lütfennnn!!:img-blush

Gülshen
10-10-07, 20:45
3. fragmanı gördüm. metin-gönül çok tatlılar:D
sevdim seni künefe kaymaklısın yani dio su efeyee:img-pilot:img-pilot
ayy bu kızda esprili yhaa.. tencere yuvarlandı kapağını buldu olur umarım.efem bu kzı sevcekse bnmde alışmam lazım..:D

Ya su 3. fragmani ben göremedin daha yaaa. Linkiii bulan bana pm atsin lütfennn, cok merak ediyorummm.

Su Efe'Ye demek KünEFE diyo???:img-hyste Acaip uymus yani, KünEFE ne güzel.:img-hyste
Kim ne derse desin, ben Su'yu cok sevdim. Efe&Su askini izlemek cok komik olcak.:happy0064

6123m
10-10-07, 20:50
Ya su 3. fragmani ben göremedin daha yaaa. Linkiii bulan bana pm atsin lütfennn, cok merak ediyorummm.

Su Efe'Ye demek KünEFE diyo???:img-hyste Acaip uymus yani, KünEFE ne güzel.:img-hyste
Kim ne derse desin, ben Su'yu cok sevdim. Efe&Su askini izlemek cok komik olcak.:happy0064

ohh kız hızlı cıktıı mervenın dedıgı gıbı efe severse bızde kabullenıcez artık :(

ayrıca kunefe falan cnm ıstedıı :D ohh Antakya Olsada kunefe yesek

Bu arada su ıle efe efe blık tutarken karsılasıyorlar:)

ayshe_yeshil
10-10-07, 20:51
hoşgeldin canımm:)
valla diziye yeni biri girdi ama bizde daha kimdir neyin nesidir bilmiyoruz sadece bildiğimiz birkaç şey
isminin su olduğu
efeyle baya baya bi yakından ilgilendiği
ve efeyle yemeğe çıktıkları:D:D:img-blush

notumuzu yarın vericez canım ama mine efe işi yattı öyle duruyor:D:D

fragmanın linki varsa banada atınnnn lütfennnn!!:img-blush

anladım güzelim..
aslında baya bi şeker duruyor bu hanım kızımız
bir içim SU yani:D

ama dediğin gibi notumuzu yarın vericez artık:D
Efe-Mine işinin yatmasına sevineyim üzüleyim mi bilemedim
ama bu ilişkinin başlamadan bitmesi olası bir kargaşayı önlemiş oluyor eh bu da kardır bize

ecemsi
10-10-07, 20:56
anladım güzelim..
aslında baya bi şeker duruyor bu hanım kızımız
bir içim SU yani:D

ama dediğin gibi notumuzu yarın vericez artık:D
Efe-Mine işinin yatmasına sevineyim üzüleyim mi bilemedim
ama bu ilişkinin başlamadan bitmesi olası bir kargaşayı önlemiş oluyor eh bu da kardır bize

evet canım yaa bana itici gelmedi öyle fazla bi gariplikte sezmedim fragmanda(efeyi herzaman kıskanırım o ayrı:D:D:D)

biraz deli dolu efeyede biraz fazla yakın biri gibi göründü bana:D
ya kızın kişiliği öyle samimi sıcak falan yada bizim efeyi görmüş beyenmiş sevmiş:D

biz su ya daldıkta efe bizim çifte kumruları affedicekmi bakalım yaaa:img-blush:img-blush

ayshe_yeshil
10-10-07, 20:57

katılıyorum cnm

bu Su baya baya çatlak birine benziyo:D

cıvıl cıvıll biri
tam efeye göre
bencede harika bi çift olacak
hemde çok uyumlu olacaklar artık espriler havada patlar tavaya düşer....

neyse ben çıkıyorum canlarım
size ii sohbetler...

serseri_mayın90
10-10-07, 21:00
bn çıkıom kuzular-picanlar:D
efe aslı-denize kızcak ama sonuçta denizin evinde kalıo. kamera olayında yrdm etcek.sonrasını bilmiom. heralde darılır biraz.mineye anlatır derdini:D fotolardan öle gözüküo..
nese dizimize 21 saat kalmışken yorumlarda yavaş yavaş bitio:D yrn akşam burdaym.. :img-wink: ii geceler herkesee.. ececm gizemcim ve ismini sayamadığım diğerleribyebye

ecemsi
10-10-07, 21:01
katılıyorum cnm

cıvıl cıvıll biri
tam efeye göre

size ii sohbetler...

hehehe yarın çıkıcak su hanımın mazisi ortaya bakalım neler olucak:D:D:D
şimdiden yapmış espri efe baksanıza künefe falan:D
artık ismi su ya kızın fundanın dün dediği gibi akarsu falan diye garip espriler çıkabilir efeden:D:D:D

forumumun güzel insanları hepinize iyi gecelerrr
yarın bomba gibi bi bölüm izliycez eminimmm
kuzucum gizoşumm öpüyorum dizi:)

kırmızı su
10-10-07, 21:03
efeyle o kız iyi olur ya çok iyi olur bence cıvıl cıvıl olur mineyle de iyi arkadaş olurlar bu da iyi olur bence ama aslı deniz ve efe arkadaşlığı artık nasıl bir yola girdi bilemiyorum umarım arkadaşlıkları yara almaz bu kadar olaydan.Gönülle de metin evlenecekler bence birbirlerini seviyolar çünkü gönülün annesi engel çıkarmazsa tabi

ecemsi
10-10-07, 21:04
bn çıkıom kuzular-picanlar:D
efe aslı-denize kızcak ama sonuçta denizin evinde kalıo. kamera olayında yrdm etcek.sonrasını bilmiom. heralde darılır biraz.mineye anlatır derdini:D fotolardan öle gözüküo..
nese dizimize 21 saat kalmışken yorumlarda yavaş yavaş bitio:D yrn akşam burdaym.. ii geceler herkesee.. ececm gizemcim ve ismini sayamadığım diğerleribyebye

ohhh dizimize 21 saat kalmışşş:D:D:D
evet benim için kamera olayına yarım edecek olması umut oldu valla kuzucummm:)
onlar fazla küs kalamazzz:D:D

sanada iyi geceler mervecimm bende kaçtımm:img-blush

Gülshen
10-10-07, 21:28
katılıyorum cnm

cıvıl cıvıll biri
tam efeye göre

size ii sohbetler...

Canim valla ben Su'yu cok sevdim. Ayni Efe gibi deli ve esprili. KünEFE, cok güzel yaaa.:img-hyste Benim notum 5 üzerinden 5 Su'ya, büyük iuhtimallede yarindan sonra degismez. Eminim Su'ya isinamayan arkilerimde cabuk isinacak ona.

Ben daha burdayim, cikan arkilerime bye bye.

Gülshen
10-10-07, 22:16
Simdi su ilk fragmani izledim yine. Su Mine varya su Mine ne kadar gicik bir kisilik öyle yaa. Olamaz yani bu kadar giciklik bi arada. Nasilda siritiyooo öyle. Sanki Deniz ona dönmüsde bizim haberimiz olmamis.

Mine'ye isinmaya baslamistin gercektende, ama i ii Mine degismemis.

Neyse bende ciktim, uykum geldi.:img-lazy:

picuska
10-10-07, 23:31
Tüm Kavak Yelleri Sevenler,

Bir süre sayfaya giremedim ancak bu sizleri unuttuğum anlamına gelmiyor...

Özetlerden mutsuz bir bölüm olacağı izlenimini nasıl çıkardınız bilmiyorum ama oldukça eğlenceli ve yeni gelişmelere yelken açan yine çok güzel bir bölüm olacağını size rahatlıkla söyleyebilirim... Ve bana sorarsanız bu Aslı - Denizciler / Mine - Denizciler gerginliğini fazlaca anlamsız bir şekilde uzatıp işi ayrımcılığa döndürdüğünüzü bile düşünüyorum... Ülkede yeterince ayrımcılık var bence buna bir yenisini eklemeyin derim... Tabii yine siz bilirsiniz:) Ben ne desem siz kavga etmekten vazgeçmiyorsunuz...

Bazı arkadaşlar şu şu olursa ben bu diziyi izlemem diyecek noktaya gelmişler... O onu severse izlemem... Bu bundan ayrılırsa izlemem... Bunu söyleyenlerin gerçek Kavak Yelleri izleyicileri olduklarına inanmam gerçekten çok güç... Yani onların kafasının içinde bir hayal var ve dizi o hayale bir gün uymazsa artık izlemeyecekler... Çok ilginç... Hanginizin kafalarının içindeki hayaller gerçek hayatla örtüşüyor ki... Ve sadece hayal kurarak yaşayan insanlar gerçek hayattan uzak ne kadar mutlu olabilirler ki... Hayat acısıyla tatlısıyla güzeldir... Kavak Yelleri de öyle... Adı üstünde delice esiyor işte... Ayrılığıyla, aşk acısıyla, mutlulukla, arkadaşlıkla... Herşey ve her duygu aslında göründüğü gibi midir diye sorguluyor bu dizi... Bazen mutluluğu da, yeri gelince arkadaşlığı da, aşkı da, ihaneti de...

Kavak Yelleri gerçek hayat tadında ilerliyor ve buna bazen gerçek hayatta olamayabilecek ufak tefek fantastik soslar ilave ediyor... E çünkü bu bir dizi birazda... Gerçek üstlüğü de olacak ki lezzeti tam olsun... Ama ondan zevk almak yerine mantık hatası avcılığı yaparak diziyi izleyenlerde var... Onlarıda gülümseyerek takip ediyoruz... Bu arkadaşlar her hafta 120 sayfa yazmanın, onu çekmenin, oynamanın, yayına yetiştirmenin ne demek olduğunu yani yoktan var etmenin hazırı tüketmekten çok daha zor bi iş olduğunu maalesef henüz bilmeyen arkadaşlar... İnsan şarkılı türkülü bir mekana gitse peçeteye bir kere istek yazıp gönderir, iki kere yazıp gönderir, üçüncüde sıkılır... E biz her hafta 120 sayfa yazıyoruz:) İşte o arkadaşlara o yüzden gülümseyip geçiyoruz... Keza işimiz hiç kolay değil...

Deniz ve Aslı bir ilişki yaşıyor şimdi ve onların ilişkilerinde de kıskançlıklar, anlaşmazlıklar ve sorunlar tabii ki olacak... Hanginizin ilişkisi tamamen tozpembe ki? Peki bir ilişkide bir sorun olunca o ilişki hemen bitecek demek mi bu? Tabii ki hayır... Herşey tüm doğallığıyla gereken süreçlerde yaşanacak ve o olaylar karakterlerimizi nereye doğru sürüklüyorsa ilişkilerde oralarda yolculuklarına devam edecek... Mine Deniz'e deliler gibi aşıkken o aşktan vazgeçmesi kolay mı? Bütün bunlara bakınca bizim dizimizde olanlarda hayatın içinden hayatın tuzu biberi gibi...

Dizinin finali demek o bölümün sonu demek... Dizinin bittiğini de nereden çıkardınız aklım hiç almıyor... Eğer bir gün SEZON FİNALİ dersek o dediğiniz o zaman olur... Türkçemizi güzel konuşursak, yine hangi kelimenin neyi anlattığını bilirsek böyle anlamsız polemikler yaşanmaz diyorum...

Size bu hafta sanki biraz sitemli bir mesaj yazmış gibi görünsemde yapmak istediğim sadece bazılarınızı daha bilinçli seyirciler olmaya davet etmek istemem... Bir dizinin aslında ne olduğunu ve siz ne düünürseniz düşünün bi yerden sonra ne olamayacağını anlatmaya çalıştığım bi mesaj oldu...

Hepinizi çok seviyor ve sevdiklerinizle, salıklı ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum...

Bayramlarınızı bilgisayar başında geçirmeyin... Bayramlarınızı birilerini mutlu ederek kendiniz de mutlu olmak için adayın... Bunlar güzel şeylerdir... Kavak Yelleri'ni böyle güzel şeyleride anlattığı için sevdiğinizi unuttunuz mı?

Sevgiler

Senaristiniz

_hasibe_
10-10-07, 23:50
Yiğit Abi hosgeldin:img-wink:
Söylediklerinde sonuna kadar haklısın..Ben ve eminim cogu seyirci diziyi sadece Aslı&Deniz icin izlemiyor..Kavak Yelleri Aslı'sıyla,Deniz'iyle,Efe'siyle,Mine'siyle bi bütündür..Ve biz ne olursa olsun dizimizi desteklemeye,izlemeye devam edicez..
Dediğin gibi Aslı ve Deniz arasında kıskançlıklar,anlaşmazlıklar vs..olucak..Zaten kusursuz bi ask da sanırım olmaz..Onlar atıştıkça birbirlerinin değerini anlayıp birbirlerine daha çok bağlanıcaklar..
Kavak Yelleri Ekibi'ne bu kadar iyi bi iş çıkardığı için teşekkür ediyoruz:)
Hepinize iyi çalışmalar:img-wink:

aylince
11-10-07, 08:23
yorumlara bakınca ne diyecegimi bilemedim.yine mine-denizcilere tepkiler var.o aşk degil,şu şoyle siz yanlış düşünüyorsunuz.archshe arkadaşımız mine-denizci olarak aramıza katıldı.ama tepkilerden sonra her mesajını silmiş.buraya yorum yapmama kararı almış.yigit bey senaristte yorum yapmış.aşkın kavramı ve yansıyanlar ve yansıttıkları ona gore aslı-deniz de olabilir.çoşkulu aslı-denizci arkadaşlarımız gibi diziyi bırakırım demedim.ama senaryo anlamında inandırıcılıgı olmaz dedim.ve gönlümde hep mine-deniz aşkı kalır.kavak yellerinde bu aşk olmalıydı derim.bu görüşümdür,duygumdur boyle düşünüyorum.aşksa yaşanan minenin denize duyguları ve denizin mineye duygularındaydı bence.ve hepsi mantık çerçevesinde yaptıgımız yorumlar,hiçbiri hayal degil.yazılanları zaten senarist yazdı.deniz aslıya "hiç boyle hissetmedim.sevdigim kişiyle mineyle iyi geçinmeni istiyorum" derken duyguları aşktı denizin.ve efenin soyledigi "aşk boyle birşeydir.hiç ummadıgın bir anda,hiç tanımadıgın birine aşık olursun" demişti denize.mine-deniz,efe-su ve aslı-kerem gibi.bence bu aşklar olsa süper olurdu.ama karar senaristindir.saygı duyuyorum.gönlümde kalacakları soyledim.galiba bundan sonra bizler de archsche arkadaşımız gibi burada yorum yapmaktan vazgeçmeliyiz.aslı-denizciler çoşarken tartışma oluşturan mine-denizciler gibi yansıyor.aslında mine-denizcilere daha fazla tepkiyle yorum yapan onlar..bazen düşünüyorum artık yapmayayım diye ama yine de eglenceli güzel bir dizi,oyuncular,ekip emek veriyor.birkaç yorumla katılmak ve duygularımızı soylemenin güzel oldugunu düşündügümden yapıyorum.yoksa zaten artık senaryonun gidişinden anlaşılan dizide aşk aslı-deniz etrafında ve herşey aslı-deniz etrafında..hep boyle olsaydı ve hep boyle yansısaydı bizler de inanırdık.ama mine-denizciler mine-deniz aşkına inandık.senaristin mesajı artık mine-deniz aşkının olmayacagı mesajı gibi.minenin denizi unutması kolay mı demiş haklı.peki denizin mineyi unutması kolay mı aşk bu mu..denizin duyguları aşk degildi diyecekler yine tartışmalar..devam..denizin duyguları aşktı.minenin duyguları da aşk..aşk ikisi arasındaydı bizce ve hep gönlümüzde boyle kalacaktır.ama anlaşılan şu ki aslı-deniz aşkı etrafında devam edecek bu dizi.sadece saygı duyuyorum..

ama gönlümüzdekiler hiç bir zaman hayal degildi.yaptıgımız yorumların hepsinin açıklamasını yaparak savundum mine-deniz aşkını ve yine savunuruz..herkesin aşka bakış açısı farklıdır.saygı duyulmalı diye düşünüyorum..

emekleriniz için tüm ekibe teşekkürler ve ben de herkese iyi bayramlar diyorum:)

ebru_cenk
11-10-07, 08:39
yorumlara bakınca ne diyecegimi bilemedim.yine mine-denizcilere tepkiler var.o aşk degil,şu şoyle siz yanlış düşünüyorsunuz.archshe arkadaşımız mine-denizci olarak aramıza katıldı.ama tepkilerden sonra her mesajını silmiş.buraya yorum yapmama kararı almış.yigit bey senaristte yorum yapmış.aşkın kavramı ve yansıyanlar ve yansıttıkları ona gore aslı-deniz de olabilir.çoşkulu aslı-denizci arkadaşlarımız gibi diziyi bırakırım demedim.ama senaryo anlamında inandırıcılıgı olmaz dedim.ve gönlümde hep mine-deniz aşkı kalır.kavak yellerinde bu aşk olmalıydı derim.bu görüşümdür,duygumdur boyle düşünüyorum.aşksa yaşanan minenin denize duyguları ve denizin mineye duygularındaydı bence.ve hepsi mantık çerçevesinde yaptıgımız yorumlar,hiçbiri hayal degil.yazılanları zaten senarist yazdı.deniz aslıya "hiç boyle hissetmedim.sevdigim kişiyle mineyle iyi geçinmeni istiyorum" derken duyguları aşktı denizin.ve efenin soyledigi "aşk boyle birşeydir.hiç ummadıgın bir anda,hiç tanımadıgın birine aşık olursun" demişti denize.mine-deniz,efe-su ve aslı-kerem gibi.bence bu aşklar olsa süper olurdu.ama karar senaristindir.saygı duyuyorum.gönlümde kalacakları soyledim.galiba bundan sonra bizler de archsche arkadaşımız gibi burada yorum yapmaktan vazgeçmeliyiz.aslı-denizciler çoşarken tartışma oluşturan mine-denizciler gibi yansıyor.aslında mine-denizcilere daha fazla tepkiyle yorum yapan onlar..bazen düşünüyorum artık yapmayayım diye ama yine de eglenceli güzel bir dizi,oyuncular,ekip emek veriyor.birkaç yorumla katılmak ve duygularımızı soylemenin güzel oldugunu düşündügümden yapıyorum.yoksa zaten artık senaryonun gidişinden anlaşılan dizide aşk aslı-deniz etrafında ve herşey aslı-deniz etrafında..hep boyle olsaydı ve hep boyle yansısaydı bizler de inanırdık.ama mine-denizciler mine-deniz aşkına inandık.senaristin mesajı artık mine-deniz aşkının olmayacagı mesajı gibi.minenin denizi unutması kolay mı demiş haklı.peki denizin mineyi unutması kolay mı aşk bu mu..denizin duyguları aşk degildi diyecekler yine tartışmalar..devam..denizin duyguları aşktı.minenin duyguları da aşk..aşk ikisi arasındaydı bizce ve hep gönlümüzde boyle kalacaktır.ama anlaşılan şu ki aslı-deniz aşkı etrafında devam edecek bu dizi.sadece saygı duyuyorum..

ama gönlümüzdekiler hiç bir zaman hayal degildi.yaptıgımız yorumların hepsinin açıklamasını yaparak savundum mine-deniz aşkını ve yine savunuruz..herkesin aşka bakış açısı farklıdır.saygı duyulmalı diye düşünüyorum..

emekleriniz için tüm ekibe teşekkürler ve ben de herkese iyi bayramlar diyorum:)
Sana katılıorum yanii dizinin herşeyi her köşesi deniz&aslı oldu.Deniz de kusura bakamyın ama dönek valla dizi beni açıkcaıs sıktı mine düseldi tek sevicem şey bu bide mine&efe dostlu diğerleri sıktı hrşe deniz&aslı oldu!

özocan
11-10-07, 08:44
Ablamm muhteşemsin yaa yorumlarının hepsine sonuna kadar katılıyorum ve inanın okurken çok duygulandım..Yani yanlış anlaşılmalar oluyor ve mine denizciler tepki alıyorlar..Tamam senaryo deniz aslı diye gidiyor ve belkide öyle devam edicek ama mine deniz aşkı bence bir ilkti ve öyle kalmalıydı..ama deniz hemen unutmamalıydı bence..Benim gönlümdeki aşk her zaman mine deniz olarak kalıcak onların aşkı ilk aşktı ve biz onların aşkını yaşatacağız inşallah..Ablamda demiş karar senaristin sonuna kadar saygılıyız sadece fikrimizi söylüyoruz :img-blush

Herkese iyi bayramlar diliyorum :P

efe_unz
11-10-07, 08:54

Merhaba,öncelikle şunu belirteyim ben Aslı&Deniz ilişkisini onaylıyorum ama Mine'yi de gerçekten çok seviyorum çok tatlı ve sempatik bir kız!Mine'nin ilk zamanlar Deniz'e aşık olduğunu düşünmüyorum ama şimdi onu gerçekten deliler gibi seviyor bunuda biliyorum!Bana kalırsa Deniz Mine'yi hala içinde narin biri olarak saklıyor bunu Aslı'da biliyor ve bu yüzden Deniz'e tam olarak güvendiğini sanmıyorum heran herşey olabilir Deniz Mine ilişkisi başlayabilir tabi bu bizim için yani Aslı'yı sevenler için üzücü olabilir ama Aslı kiminle mutlu olacaksa bu Kerem'de olabilir başka biride onunla olsun illa Deniz olacak diye birşey yok...ama Deniz tekrar Mine'ye dönersede saçma olur çünkü bu kadar kararsızlık olmaz sonuçta hepsinin bir takım duyguları var o yüzden herkes kiminle gerçek aşkı bulacaksa o şeklde olsun Aslı'da Mine'de Efe'de Deniz'de mutlu olsunlar....Ve birer gerçek dost...

aylince
11-10-07, 08:58
ebrucum,özlemcim sizler de süpersiniz:) yorumlarınız için teşekkürler:)

"denizin kalbinde narin bir mine" biz buna inandık ve gönlümüzde bu kalacaktır:)

efe_unz dörtlü dostluklarını ben de istiyorum:) aşk ise bakış açısıyla ilgili.herkes aslı-denize aşk demek zorunda degildir.bence degil.onlar dosttu ve oyle kalmalı bu bence boyle.bunların açıklamalarını birçok mesajda da yaptım.mine ve denizin duygusuna neden aşk diyorum birçok mesajda anlattım.hiçbiri hayal degil,duygularımız,mine-denize aşk diyenlerin duyguları..ben hep mine-deniz aşkını savundum ve bu aşkı istedim.ama senarist aslı-deniz etrafında yansıtıyor..sadece saygı duyuyorum..

efe_unz
11-10-07, 09:07
Ne olursa olsun gerçek dost olsunlar yeter! senaristler yazar bizler saygı duyarız! herkesin kendi düşüncesi fikri kimse kimseyi bir şeye inanması için zorlayamaz! sizlerde inanmak zorunda değilsiniz tabi... ortada gerçek olacak bişey varsa buda onların birer gerçek dost olacakları olsa gerek...Tabi buda zaman isteyecek ne zaman birbirlerine saygı duyarlar o zaman gerçek dost olurlar belki Deniz olmasa bunlar çoktan dost olmuştu yani Mine ve Aslı...

çağloş
11-10-07, 09:12
herkese günaydın ve iyi bayramlar

dizimizin bugün yeni bölümünü izlyeceğiz.aslı ve denizimin arası mine tarafından bozulmayacağına eminimin.sonuna kadar ASLI&DENİZ aralarının ise en kısa zamana kadar düzeleceğine eminim.gelelim şu aslının hocası kereme aslının oa aşık olabileceğini hiç mi hiç düşünmüyorum.ama farklı bir şey olursa yani hocası aslıya aşık olursa deniz eminimki çok kıskanır.hocasını bile dövmeye kalkar.mine dersek tek taraflı aşk yaşıyor.aslında onada üzülüyor.biran önce denizi kalbinden silip atmalı ve onu unutmalı çünkü deniz onu sevmiyor.zaten oda bunu anladı.efemize gelince kendine göre bir kız buldu.su'da onun gibi esprili birine benziyor hadi bakalım bu arkadaşlığın içinden bir aşk doğacak gibi.deniz&aslı efe&su veya efe&mine:)

ÇuGyAcIk
11-10-07, 09:25
Merhaba,öncelikle şunu belirteyim ben Aslı&Deniz ilişkisini onaylıyorum ama Mine'yi de gerçekten çok seviyorum çok tatlı ve sempatik bir kız!Mine'nin ilk zamanlar Deniz'e aşık olduğunu düşünmüyorum ama şimdi onu gerçekten deliler gibi seviyor bunuda biliyorum!Bana kalırsa Deniz Mine'yi hala içinde narin biri olarak saklıyor bunu Aslı'da biliyor ve bu yüzden Deniz'e tam olarak güvendiğini sanmıyorum heran herşey olabilir Deniz Mine ilişkisi başlayabilir tabi bu bizim için yani Aslı'yı sevenler için üzücü olabilir ama Aslı kiminle mutlu olacaksa bu Kerem'de olabilir başka biride onunla olsun illa Deniz olacak diye birşey yok...ama Deniz tekrar Mine'ye dönersede saçma olur çünkü bu kadar kararsızlık olmaz sonuçta hepsinin bir takım duyguları var o yüzden herkes kiminle gerçek aşkı bulacaksa o şeklde olsun Aslı'da Mine'de Efe'de Deniz'de mutlu olsunlar....Ve birer gerçek dost...

bencede cnm sana katılıyorum aslı ve deniz birbirine çok yakışıyolar gerçekten ama minede bi yandan çok tatlı çok güzel gülümseyen bi kız bence bu gidişle dediğin gi bi dörtlü bi dostluk kurucaklar:good:

ahumerve
11-10-07, 09:39
selam arkadaslar..
ben kavak yellerine bakmiyodum,
son 2 gün icinde tüm bölümlerini izledim sayilir..
Avatarlarinizdan etkilenerek izleme karari aldim,..
zaaten bir süredirde gelismelerini takip ediyodum..

ben kisaca Asli-Deniz'ciyim,.. birbirlerine cok yakisiyorlar,.. mine de aslinda sevmedigim biri olsada,..onun problemleri fln insani düsündürüyo..nede olsa herkesin basina gelebilir.
Mine ye lafim yok..yani.
Sizlerin de dedigi gibi, hepsi dost olacak sonunda :) ben böyle düsünüyorum! ..

Bu arada adim ahu.. kavak yelleri disinda zoraki koca,doktorlar ve iki aileye bakiyorum. Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim :) ..
Sevgiler & Saygilar

klgçaglar
11-10-07, 09:44
betül ablacım söylediklerine harfi harfine katılıyorum bunu 2.kez diorum biz ne olursa olsun m-d dioruz asdlıyla deniz evlense ve boy boy çocuklara olsa yine m-d derim ama tabi suan a-d üzerinde duruluyor bu dönemde m-e ye ilgi duymadım desem yalan olur ama bu fragmanla birlikte m-dciler için yeni bi umut kapısı oldu belki ask baslamıcak ama onları yanyana görebilme şartımız olcak a-d cilerde bilirki kaç bölümden beri m-d sahnesi yok ve yeniden olması beni mutlu ediyor bazı a-d cilere tesekkür ediorum efe_unz çuğyacık bizi anlıolar bizde sizin gibi düşünüoruz tek farkımız m-dci olmamız deniz mine için yaptıkları bize ask olarak geldi we bizde bi askın bu kdr çbk biticeğini sanmıyorum a-d ye gelince denizin asık olduunu düşünüyorum aslıya ama ben pek samimi bulmuorum yani deniz aslıya mineye baktığı gibi bakmıyor sankii yada m-dci olduum için bana böle geliyor gerçekten bazen çok kırılıyoruz yorumlarına yani artık benim takkatım kalmadı yorum yazmaya hep eleştiri alıyoruz nolur azcık bizide anlayın bizim görüşümüz budur bence bu hayal fln deil sadece bi istek çünkü biz böle bişiyi gördük ve buna inanıoruz ..herkese iyi bayramlar..

_HaLe_
11-10-07, 09:49
SLM herkese:)
sonunda perşebe günü geldii bu bölümde farklı karakterleri de tanımış olacağız su ve kerem gibi umarım dizimize ayrı bi renk katarlar...:P:img-wink:
deniz aslı aşkı ile ilgili düşüncelerimi artık tekrarlamama gerek yok yani:) her ne olursa sonuna kdr birlikte olurlar umarım..zaten çoğu kişi de bunu böyle istiyor bu nedenle senarstlern bu aşkı her zmn ön planda tutacaklarına inanıyorum :happy0064ve artık mine deniz aşkı diyenlere saygı duyuyorum ama biraz izlediklerine göre yorum yapmalarını isterm yani herkesn kalbnden geçen olcak deil hepimz görüyoruz minenin tek taraflı aşk yaşadığını ve istese denizi sadece arkadası olup görp mutlu olacağını...:img-yes:
efe nin aşkına gelince suyle belki tatlı bi çift olurlar , mineylede olabilrler ama bn her zmnın efenin mutlu ve şeker bi aşk yaşamasını isterim o nedenle farketmez yanii yeterki o gülen yüzü eksilmesn:):)

bnde herkese iyi bayramlar diliyorm...

ahucum aramıza hoşgeldn tabiiki burda herkse yer var ky severlerinin artması çok güzel:img-wink::good:

deren1970
11-10-07, 09:50
Herkese Merhabalar
Arkadaşlar aslında senaristiniz Yiğit ağbiniz o kadar güzel yazmışki yazısını, 2 kere okudum o yazıyı:good:
Farkındayım kiminiz Aslı-Deniz'ci, kiminiz Mine-Deniz'ci tabiki herkes gördüğü ve yaşadıklarından dolayı bir şekilde taraf tutuyor gönül istiyor ki bu taraf tutma olayı aranızda kavga ve tartışma durumu yaratmasın:img-yes: Ben yaşça burada yazanlardan bayağı büyük sayılırım ve eğer abla olarak kabul ederseniz beni çok sinirlendiğinizde filan lütfen Yiğit Ağbinizin yazısını bir daha okuyun
Sevgiler

NOT: Hepinizin bayramı kutlu olsun. Bu bayram umarım tüm sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçer:img-yes:

aylince
11-10-07, 09:54
ahu aramıza hoşgeldin:)

kavak yellerini hepimiz seviyoruz:) ama herkes aynı düşünmek zorunda degildir.senarist yansıtsa bile inanmak zorunda degiliz..

seni bir daha yaşamak isterim aslında diyor şarkı..sanki mine-denize uyarlanmış gibi.biz onların aşkını istiyoruz.sadece duygumuzu soyluyoruz.efe-aslı aşkını isteyenler bile var.o da onların duygusu.herkese saygı duyulmalı:)

dörtlü dostluk olacak bu hep anlaşılıyordu.nasıl mine-deniz aşkı dediysem hep dörtlü dostlukta dedim.bu hep yansıdı:)

arzucum yorumun süper:) mine-efe hep dost kalmalı dedim.sen mine-efeden etkilendin.ama onlarında dostlugu çok belliydi.karıştırılmadıgı için de çok sevindim.çunku dostluk başka aşk başka:) şu yorumuna çok gülüyorum:)aslı deniz evlense bile biz bu aşka inanmıyoruz.haklısın.inadırıcılıgı olmayan bir aşka inanamayız.sadece saygı duyarız..mine-denize inanmışız zaten sevdigimiz bir aşk var..

denizin mineye baktıgı gibi aslıya bakmadıgına ben de katılıyorum.bu oyunculukla ilgili birşey galiba.bakışlarda aşk anlatılamıyor..partner olduklarından dolayı birbirlerine karşılıklı yansıttıkları enerjiden yansıyan birşey..mine-deniz de süper yansıyordu:)

mine-deniz aşkına inanmasak neden boyle savunalım.inat degil ya da hayal degil.sadece duygularımız,aşka bakışımız ve boylesine sevmemiz bu aşkı:) gönlümüzde hep mine-deniz:)

hiç bir yoruma kızmıyorum.niye kızayım:)tatlı tatlı savunuyoruz:)sadece bizlerin duygularıyla dalga geçer tarzda yorum yapılırsa hemen yorum yapıyorum.çünkü kimsenin duygularıyla dalga geçilmez..

klgçaglar
11-10-07, 10:05
ahu aramıza hoşgeldin:)

kavak yellerini hepimiz seviyoruz:) ama herkes aynı düşünmek zorunda degildir.senarist yansıtsa bile inanmak zorunda degiliz..

seni bir daha yaşamak isterim aslında diyor şarkı..sanki mine-denize uyarlanmış gibi.biz onların aşkını istiyoruz.ama biz istiyoruz diye olacak diye birşey yok.sadece duygumuzu soyluyoruz.efe-aslı aşkını isteyenler bile var.o da onların duygusu.herkese saygı duyulmalı:)

dörtlü dostluk olacak bu hep anlaşılıyordu.nasıl mine-deniz aşkı dediysem hep dörtlü dostlukta dedim.bu hep yansıdı:)

arzucum yorumun süper:) evet sen mine-efeden etkilendin.ama onlarında dostlugu çok belliydi.karıştırılmadıgı için de çok sevindim.çunku dostluk başka aşk başka:) şu yorumuna çok gülüyorum:)aslı deniz evlense bile biz bu aşka inanmıyoruz.haklısın.inadırıcılıgı olmayan bir aşka inanamayız.sadece saygı duyarız..mine-denize inanmışız zaten sevdigimiz bir aşk var..

denizin mineye baktıgı gibi aslıya bakmadıgına ben de katılıyorum.bu oyunculukla ilgili birşey galiba.bakışlarda aşk anlatılamıyor..partner olduklarından dolayı birbirlerine karşılıklı yansıttıkları enerjiden yansıyan birşey..mine-deniz de süper yansıyordu:) zaten mine-deniz aşkına inanmasak neden boyle savunalım.inat degil ya da hayal degil.sadece duygularımız,aşka bakışımız ve boylesine sevmemiz bu aşkı:) gönlümüzde hep mine-deniz:)

hiç bir yoruma kızmıyorum.sadece bizlerin duygularıyla dalga geçer tarzda yorum yapılırsa hemen yorum yapıyorum.çünkü kimsenin duygularıyla dalga geçilmez..

betül ablacım bnm dişi kurtların en tatlı ablası ya süpersin ne diye bilirmki yani gerçekten inat için yapmıyoruz bizim sadece sizden istediğimiz biraz saygı şuan bizden sayıca üstünlüünüz war a-d konusunda ama artık ben minecilerinde aslıcılar kadar olmasada boy ölçüşecek kadar büyüdüğünü düşünüyorum wede daha çok büyüyüceğine inanıorum vede ben şahsen kyde kendimi sığıntı gibi hisediyorum sanki m-dcilerin burda söz hakkı yok gibi..bunu kaç kez söledim bilmiyorum aslıya karşı hiç bir sempatim sewgim bişeyim ok ama a-d ye saygı duyuyorum bizde sizden bunu beklioruz bi türlü çıkamadım ya yeni herkese iui bayramlar desem saçma olur ama neyse ben böyle her msj sonunda sölerim

_HaLe_
11-10-07, 10:12
betül ablacım bnm dişi kurtların en tatlı ablası ya süpersin ne diye bilirmki yani gerçekten inat için yapmıyoruz bizim sadece sizden istediğimiz biraz saygı şuan bizden sayıca üstünlüünüz war a-d konusunda ama artık ben minecilerinde aslıcılar kadar olmasada boy ölçüşecek kadar büyüdüğünü düşünüyorum wede daha çok büyüyüceğine inanıorum vede ben şahsen kyde kendimi sığıntı gibi hisediyorum sanki m-dcilerin burda söz hakkı yok gibi..bunu kaç kez söledim bilmiyorum aslıya karşı hiç bir sempatim sewgim bişeyim ok ama a-d ye saygı duyuyorum bizde sizden bunu beklioruz bi türlü çıkamadım ya yeni herkese iui bayramlar desem saçma olur ama neyse ben böyle her msj sonunda sölerim

kesnlkle öyle düşünme m-dcilern burda söz hakkı yokda ne dmek KYyi seven herkesn burda düşüncelerini söyleme hakkı var kimse buna engel olamaz tabiiki...
herkesn herkese saygısı var tabiki siznde dediğinz gibi aslı ve deniz var konuda ve bunu destekleyen m-d aşkını destekleyenden dha fazla ve gitgide artıyo bunu sizde kabul ediyosunz?
neyse uzatmaya gerk yok sonucta hepimz ky severleriyz dizide ne olursa olsun izlemeye devam edeceğz gönlümzden geçn olsada olmasada...:img-yes:

aylince
11-10-07, 10:14

arzucum sen de süpersin:) diş kurt demişsin çok tatlısın evet kvp'cu yanım dişi kurt yanım yorumumda da ortada:) ezdirmeyiz duygularımızı forumlarda:) mine-denizciler hayal kurmuyor.mine-denizciler aşkı savunuyor.gerçek aşkı:) inatta degil yaptıgımız inat olsa zaten bırakırdık.inadın peşinden neden gidelim:) ama biz ne dersek diyelim senaristin dedigi olacaktır.biz sadece saygı duyacagız..

dört karakterde tatlı ama en çok mine ve deniz karakterlerini seviyorum:) dedigin gibi aşk olmasa da onların beraber sahnede bulunması bizleri heyecanladırıyor:) çünkü seviyoruz..çünkü bu aşkı istiyoruz..çünkü biz mine-denizciyiz:) gönlümüzde mine-deniz:)

bu arada mine-denizciler de baya arttı bu da çok hoş bir gelişme arzucum:)

klgçaglar
11-10-07, 10:21
kesnlkle öyle düşünme m-dcilern burda söz hakkı yokda ne dmek KYyi seven herkesn burda düşüncelerini söyleme hakkı var kimse buna engel olamaz tabiiki...
herkesn herkese saygısı var tabiki siznde dediğinz gibi aslı ve deniz var konuda ve bunu destekleyen m-d aşkını destekleyenden dha fazla ve gitgide artıyo bunu sizde kabul ediyosunz?
neyse uzatmaya gerk yok sonucta hepimz ky severleriyz dizide ne olursa olsun izlemeye devam edeceğz gönlümzden geçn olsada olmasada...:img-yes:

cnm hep böle senin gibi a-d ciler yok yani basıları gerçekten beni sığıntı hisediyor örnein bişi sölesek tartısma dısında awide mineyi gördülerimi cwp vermedikleri oluo ama hepsi böle deil bir kaç tanesi saol cnm..

_hasibe_
11-10-07, 10:28
Betül'cüm..Evet herkesin düsüncesine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum ben de senin gibi..

Ben Aslı&Deniz'ciyim nasıl duygularımı acık acık söyleyebiliyorsam sen de aynı şekilde Mine&Deniz'ci olarak acık acık söyleyebilmelisin.Herkes aynı çifti sevicek diye bi kural yok sonucta:)

Sığıntılık kavramını düşünmeniz bile yanlış bu forum hepimizin ve hepimiz görüşümüzü açıkça söylemeden ne anlamı kalır?:img-wink:

_HaLe_
11-10-07, 10:35
cnm hep böle senin gibi a-d ciler yok yani basıları gerçekten beni sığıntı hisediyor örnein bişi sölesek tartısma dısında awide mineyi gördülerimi cwp vermedikleri oluo ama hepsi böle deil bir kaç tanesi saol cnm..
ne dmk cnm bncede herkesn böyle düşünmesi gerekr yani tartışma yartmaya gerk yok izleyp görüyorz istediğmz yorumuda yapıyorz yani bu herkes için geçerli...o kdr insanın aynı şeyi düşünmesi imkansız zaten.
_______

bu bölümde umarm aslı ve deniz sahnelerini bolca görürüz ya en çokda efe yi merak ediorm acaba su'yla aralarnda aşk anlmında bi yakınlaşma olcakmı yada efe mine arasındaki yaknlaşma ilerlermi :icon_whis bnce efe&su aşkını görceğiz gibi gelio ama bilemiorum görücez artk:img-pilot
neyse arkadslar bn kaçıyorm artık tekrar ii bayramlar :):):)bye

evan_fun
11-10-07, 10:45

arzucum aynen bende senin gibi düşünüorum bu arada betül ablacm yazdıklarınada aynen katılıorum süpersn:)

arzuunda dediği gibi ky forumuna bişi yazdığımda mine denizle ilgili aslı denizciler hemn bişiler yazıolar tersleyici kendimi aynen sığıntı gibi hissediorum bu foruma da zaten ara sıra yazıorum aslı denizciler çok olsa bile biz mine denizciler a-d ciler kadar fazzla olmasada bizimde a-dciler kadr mine deniz aşkına inancımz var ve senarist ne yaparsa yapsn aslı deniz aşkına inamayacağım arzu gibi bende aslıyı en başından beri hiç sevmedim ama ona bişide demedim ve deniz aslı arasındakilere de saygım var inanmasam bile bu böle:)

çağloş
11-10-07, 10:45
herkesin düşüncelerine saygı duymak gerek.ama ben sadece kendi düşüncemi savunmak için burada bulunuyorum.dizimizin bir çok fanatiği var bazıları deniz&aslı aşkını istiyor.bazılıları deniz&mine aşkını istiyor.ama dizidende anlaşıldığı gibi deniz aslıya aşık ve mineyi dost olarak görüyor.mine daha önceki yorumumda dediğim gibi tek taraflı aşk yaşıyor ve bunu bir türlü kaul etmiyor.gözüylede gördü aslı ve denizin birbirlerini sevdiklerini.ama bir türlü vazgeçmedi.ben diyorum sonuna kadar ASLI&DENİZ aşkı.:img-in_lo:img-in_lo

klgçaglar
11-10-07, 10:53
arzucum aynen bende senin gibi düşünüorum bu arada betül ablacm yazdıklarınada aynen katılıorum süpersn:)

arzuunda dediği gibi ky forumuna bişi yazdığımda mine denizle ilgili aslı denizciler hemn bişiler yazıolar tersleyici kendimi aynen sığıntı gibi hissediorum bu foruma da zaten ara sıra yazıorum aslı denizciler çok olsa bile biz mine denizciler a-d ciler kadar fazzla olmasada bizimde a-dciler kadr mine deniz aşkına inancımz var ve senarist ne yaparsa yapsn aslı deniz aşkına inamayacağım arzu gibi bende aslıyı en başından beri hiç sevmedim ama ona bişide demedim ve deniz aslı arasındakilere de saygım var inanmasam bile bu böle:)

eed bihtercim ama genelleme yapmayalım istersenn hepsi böle deil gerçekten çok anlayışlı olanları da warbuna inanaıorum eed a-dye saygımız war bu bukadar inanıcaımıda düşünmüom bihtercim nese ben çıkar herkese tekardan ii bayramlarrr

fatmaaa-
11-10-07, 11:14
Deniz ve Mine ile ilgili hiç bir sahne yokmuydu?En son sahne Aslı'nın bunları gördüğü sahne felan ? ya bu fragmanlar nerde niçin bulamıyoruz:icon_sorr

ben dün 4 defa izledim bugünde 3 defa bugün ztn sürekli verilir

evan_fun
11-10-07, 11:17
eed bihtercim ama genelleme yapmayalım istersenn hepsi böle deil gerçekten çok anlayışlı olanları da warbuna inanaıorum eed a-dye saygımız war bu bukadar inanıcaımıda düşünmüom bihtercim nese ben çıkar herkese tekardan ii bayramlarrr

evet cnm yanlış anlaşılmasın gerçkten mine denizcilere karşı çook anlayışlı olanlarda var yani gerçkten onlarada çook tşklerr sanada ii bayramlar cnm

Pamir
11-10-07, 11:26
fragmanda kerem'i gördüm... bazılarınız kerem bu mu? demiş.. ya ben kerem'i çok beğendim... hatta onu mine'ye almaya karar verdim... ama bazı arkadaşların da çok güzel ifade ettiği gibi dizi aslı&deniz üzerinde ilerliyor... kıskanmalari kavgalar, AŞKLAR, MUTLULUKLAR, hep bu ikisi arasında gerçekleşecek... mine hep gıcık kalacak, hep mutsuz olacak, örnek alınacak bir ilişkisi olmayacak...
ben hiçbir zaman mine&denizi istemedim çünkü deniz'i mine'ya yakıştıramadım... doğru düşündüğümü de bu son gelişmelerden çok iyi anladım... ha bundan sonra da deniz'in mine'ya dönerse saçmalığın saçması olur..

benim tek isteğim şu!!! şimdiye kadar izlediğimiz klasik diziler gibi konun başrol oyuncuları etrafında dönmemesi, mutluluğun, aşkın en güzelini onlar yaşıyor olmamasın... diğer karakterlerin de en az onlarla yarışabilecek kadar mutlu ilişkiler yaşaması benim istediğim... karşılaştırılmasından nefret ettiğiniz DC dizisinde öyleydi... diğer bütün yabancı dizilerde de öyleydi....
son olarak ceren moray'ı nefes nefese de çok beğenirdim ama fragmanda sesi çok acayip geldi... küçük çocuklar gibi geldi, canan gibi....

diloş2
11-10-07, 11:28
Yine bir kavak yelleri günündeyiz:img-wink:
Ben herkesin fikrine saygı duyuyorum sonuçta herkes aşka farklı bir bakış açısı getiriyor.Aslı&deniz aşkını başından beri destekliyorum ama aynı zamanda mine-denizcilere de saygı duyuyorum evet bu forumda çoğu kişi aslı&deniz ci ama mine&denizciler de var ben eğer desteklediğim aşk olmazsa diğer bölümü heyecanla beklemem sadece merakımdan dolayı izlerim demiştim ama izlemeyi de bırakmam benim gönlümde ne olursa olsun aslı&deniz var zaten hiçbir ilişki toz pembe yürümüyor tabiki arada anlaşmazlık lar olacak ama şu an dizide yaşanan desteklediğim aslı&deniz aşkı olduğu için ayrılmalarını istemem de oldukça doğal:good:

SBR
11-10-07, 11:34
merhaba forum sesli fragmanı daha yeni izliyorum herkes izlemiş sanırsam pek konuşulmuyor fragman :) sanki yeni sahnelerde vardı ama çok az tabii :img-wink: fragmanın en önemli sahnesi kuşkusuz son sahnedeki efe nin deniz ve aslı ya söyledikleri efe kolay kolay yelkenleri suya indirmeyecek gibi .herkese iyi yorumlar :img-wink:

bu arada fragmanı izlemeyen arkadaşlar profilime uğrasınlar :img-wink:

<GüMüŞ>
11-10-07, 11:35
Hepinize merhabalar arkadaşlar...
evet beklediğimiz bir kavak yelleri günü daha geldi...sabırsızlıkla bekledik bugün kavuşuyoruz dizimize...
fragmanda yeni kişilerin dizimize girdiğini gördüm...aslının yanındaki oğlan,efenin yanındaki kız...kafamızda bir çok soru işareti var(deniz kiminle dövüştü,efenin yanındaki kız nerden çıktı gibi...)kısacası akşamın olmasını iple çekiyorum...şunuda belirtmeden geçemeyeceğim bende sonuna kadar deniz aslı aşkını istiyorum!!! ve bu aşkı isteyenleride sonuna kadar destekliyorum...tabi mine ve deniz aşkını isteyenlerede saygımız var...
görüşmek üzere kavak yelleri ile kalın...

_hasibe_
11-10-07, 11:45
sbr sana çok teşekkür ediyorum sonunda izleyebildim fragmanı:)
Su arkadaşımızın:Dsesi bana bi acayip geldi çocuk sesi gibiydi.Bence biraz daha olgun bi ses tonu olabilirdi ama tabi bölümü izlemeden paçaları sıvamak doğru değil:)
Murat ilk defa doğru bişey yaptı Leman'ı ne için bilmiyorum ama engelledi:img-icecr
Dizimize artık saatler kaldı:P

ecemsi
11-10-07, 11:46
bütün forumuma merhabaaa:D
dün tam biz çıkmışız yiğit abi açıklama yapmış
böyle sitemize gelmesi yazı yazması bizi yanlız bırakmaması çok güzel gerçekten:)
gruplara ayrılmama konusunda sonuna kadar katılıyorum hepimiz aynı diziyi izliyoruz sonuçta:)

neyse 2. fragmanda çok güzel 1. sinideki şiiri çok beyeniyorum yaaa mervecim yazmıştı zaten o şiiri hakkaten çok güzel oturuyor:img-blush

kuzucum gelmemiş daha forumda tenhaa:img-blush

NiliWerda
11-10-07, 11:51
İkinci fragmanıda izledim :img-pilot

Bu Kerem zımbırtısını niye koyduklarını bu fragmöanda anlamış gibiyim:)
Aslı Denizi Mineden kıskanacak haliyle, Denizde Keremden kıskanacak Aslıyı:)
Ohh güzel bi bölüm olacak bu akşam :img-icecr

ecemsi
11-10-07, 11:52
sbr sana çok teşekkür ediyorum sonunda izleyebildim fragmanı
Su arkadaşımızın:Dsesi bana bi acayip geldi çocuk sesi gibiydi.Bence biraz daha olgun bi ses tonu olabilirdi ama tabi bölümü izlemeden paçaları sıvamak doğru değil
Murat ilk defa doğru bişey yaptı Leman'ı ne için bilmiyorum ama engelledi:img-icecr
Dizimize artık saatler kaldı:P

hasibecimmm merhaba canımm:)
katılıyorum canım sana yaaa lemana birinin dur demesi lazım

murat lemana göre pasif bir kişilik olsada denizin onunda oğlu olduğunu hatırlatması çok iyi oldu:good:

eğer o kamera ordan kalkarsa bu leman cadısı denize koruma bile tutar valla ben beklerim:D:D:D

su yun sesi banada garip geldi:D:D hatta izlerken güldüm belki orda öyle çıkmıştır:D bugün görücez bakalım:D

Ferny&Lety
11-10-07, 11:54
Ben herkesin fikrine saygı duyuyorum sonuçta herkes aşka farklı bir bakış açısı getiriyor.Aslı&deniz aşkını başından beri destekliyorum ama aynı zamanda mine-denizcilere de saygı duyuyorum evet bu forumda çoğu kişi aslı&deniz ci ama mine&denizciler de var ben eğer desteklediğim aşk olmazsa diğer bölümü heyecanla beklemem sadece merakımdan dolayı izlerim demiştim ama izlemeyi de bırakmam benim gönlümde ne olursa olsun aslı&deniz var zaten hiçbir ilişki toz pembe yürümüyor tabiki arada anlaşmazlık lar olacak ama şu an dizide yaşanan desteklediğim aslı&deniz aşkı olduğu için ayrılmalarını istemem de oldukça doğal:good:

seLam picanLar :)

bayram temizLiği diye diye koptu her bi tarafım başım dönmeye başLadı:):)

hömm DiLoş Picanm asLı&deniz ayrıLırsa izLerm yine de diziyi demiş..

Ama ben izLemeye tahammüLüm oLacağını sanmıyorum..yani dediğim gibi bana bu diziyi izLettiren asLı&deniz aşkı ve bitanecik çiftimin efeyLe oLan dostLukLarı..

şimdi su geLdi mine yaLnız kaLdı .. oLmaz!!su gitsin mineyLe efe oLsun..
ya gerçekten acaip yakıştırıyorum bir aradaLarken o kadar tatLıLar ki..aşık bi çift oLsaLar gerçekten çok güzeL oLur tadından yenmez bu çift :img-icecr

Mine-Denz diyenLere saygıLıyım ama tekrar söLüyorum bu ikisinin çift oLması imkansız artı kbenm nazarımda ama eğer oLursa denizin TEDAVİSİ OLMAYAN KRONİK BİR VAKA oLduğunu düşünüp anında anti deniz bayrağını çekerim..her ne kadar İboya manyak derecede hayran oLsam da Denz karakterinin antisi oLurum.aynı asLı enveri sevip mineye gıcık oLmam gibi..
ve beLki de diziyi bırakırım..

ecemsi
11-10-07, 11:55
İkinci fragmanıda izledim :img-pilot

Bu Kerem zımbırtısını niye koyduklarını bu fragmöanda anlamış gibiyim:)
Aslı Denizi Mineden kıskanacak haliyle, Denizde Keremden kıskanacak Aslıyı:)
Ohh güzel bi bölüm olacak bu akşam :img-icecr

hehehe herkes birbirini birilerinden kıskanıyor zaten:D:D
deniz aslıyı kıskansında artık aslı denizi kıskanmasın yav:D çok kıskandı zamanında mineden artık onların işi umutsuz vaka..:)
ama denizde alpten az kısknamamıştı aslıyı bu bölümde eski urla kıskançlık bölümlerine dönüyoruz galiba:D:D:D

sultansss
11-10-07, 12:02

ewet canım sana sonuna kadar katılıyorum:happy0064işte örnek kavak yelleri fanları:)bende aslı&deniz aşkkından yanayım ama mine'ye de artık son bölümlerde kızamıyorum bile...eskisi gibi değil,az da olsa değişme var mine de...o da aşık ve deniz'i tekrar kazanma savaşı veriyor,kendi çapında...

eskisi gibi aslı&deniz'e zarar vermediği süreçte de mine'ye kızmayacağım sanırım.ama eski mine olursa,fikirlerim değişir yine...

aslı&deniz'i destekliyorum,ama sankki aralarında yeniden kıskançlık krizleri başlayacak gibi..

deniz,handa kavga ettiği için aslı kızar diye,aslı'ya haber vermeden minelerde kalmaya gittiğinde aslı çok ama çok kızacak ,kıskaçlıktan ölecek:img-yes:

aynı zamanda da deniz aslı'yı ,kerem'den kıskanacak ve bu alp olayı gibi kolay atlatılmayacak,çünkü alp zararsızdı,ama kerem sanki alp'e göre biraz dişli bir rakip gibime geldi...fragmanda aslı'ya bakışlarını gördüm de,o nasıl bir bakıştır ALllah'ım...

_hasibe_
11-10-07, 12:02
Evet bu bölüm kıskançlık diz boyu:D
Herkes birilerini kıskanıcak ister misiniz Gönül de Efe'yi Su'dan kıskansın :img-hyste
Yanlız bu bölüm favorilerimin arasına giricek sahne belli ki Osman Bey'in kızını(arabayı:P)da alıp çekip gitmesi olucak..Ayşe Hanım da böyle bişey beklemiyordu nasıl olsa arabayı onlar ihbar etti dedim gider özür diler diyodu bakalım şimdi napıcak:)

sultansss
11-10-07, 12:07
Evet bu bölüm kıskançlık diz boyu:D
Herkes birilerini kıskanıcak ister misiniz Gönül de Efe'yi Su'dan kıskansın :img-hyste
Yanlız bu bölüm favorilerimin arasına giricek sahne belli ki Osman Bey'in kızını(arabayı:P)da alıp çekip gitmesi olucak..Ayşe Hanım da böyle bişey beklemiyordu nasıl olsa arabayı onlar ihbar etti dedim gider özür diler diyodu bakalım şimdi napıcak:)

ay aman öyle bişiy olursa kalpten giderim herhalde,:)gönül efe'yi kıskansın,vay be...o şimdi annesiyle metin arasında kalmaktan başka bişiy yapamıyor,garibim yA...:icon_sorr

osman bey,ne kadar da inatçı ya,baktı ayşee hanım'a söz geçiremeyecek çareyi paçaları sıvayıp kızıyla(arabasıyla)kaçmakta buldu..:img-cool2

*duygu*
11-10-07, 12:11

Özetlerden mutsuz bir bölüm olacağı izlenimini nasıl çıkardınız bilmiyorum ama oldukça eğlenceli ve yeni gelişmelere yelken açan yine çok güzel bir bölüm olacağını size rahatlıkla söyleyebilirim... Ve bana sorarsanız bu Aslı - Denizciler / Mine - Denizciler gerginliğini fazlaca anlamsız bir şekilde uzatıp işi ayrımcılığa döndürdüğünüzü bile düşünüyorum... Ülkede yeterince ayrımcılık var bence buna bir yenisini eklemeyin derim... Tabii yine siz bilirsiniz:) Ben ne desem siz kavga etmekten vazgeçmiyorsunuz...

Bazı arkadaşlar şu şu olursa ben bu diziyi izlemem diyecek noktaya gelmişler... O onu severse izlemem... Bu bundan ayrılırsa izlemem... Bunu söyleyenlerin gerçek Kavak Yelleri izleyicileri olduklarına inanmam gerçekten çok güç... Yani onların kafasının içinde bir hayal var ve dizi o hayale bir gün uymazsa artık izlemeyecekler... Çok ilginç... Hanginizin kafalarının içindeki hayaller gerçek hayatla örtüşüyor ki... Ve sadece hayal kurarak yaşayan insanlar gerçek hayattan uzak ne kadar mutlu olabilirler ki... Hayat acısıyla tatlısıyla güzeldir... Kavak Yelleri de öyle... Adı üstünde delice esiyor işte... Ayrılığıyla, aşk acısıyla, mutlulukla, arkadaşlıkla... Herşey ve her duygu aslında göründüğü gibi midir diye sorguluyor bu dizi... Bazen mutluluğu da, yeri gelince arkadaşlığı da, aşkı da, ihaneti de...

Kavak Yelleri gerçek hayat tadında ilerliyor ve buna bazen gerçek hayatta olamayabilecek ufak tefek fantastik soslar ilave ediyor... E çünkü bu bir dizi birazda... Gerçek üstlüğü de olacak ki lezzeti tam olsun... Ama ondan zevk almak yerine mantık hatası avcılığı yaparak diziyi izleyenlerde var... Onlarıda gülümseyerek takip ediyoruz... Bu arkadaşlar her hafta 120 sayfa yazmanın, onu çekmenin, oynamanın, yayına yetiştirmenin ne demek olduğunu yani yoktan var etmenin hazırı tüketmekten çok daha zor bi iş olduğunu maalesef henüz bilmeyen arkadaşlar... İnsan şarkılı türkülü bir mekana gitse peçeteye bir kere istek yazıp gönderir, iki kere yazıp gönderir, üçüncüde sıkılır... E biz her hafta 120 sayfa yazıyoruz:) İşte o arkadaşlara o yüzden gülümseyip geçiyoruz... Keza işimiz hiç kolay değil...

Deniz ve Aslı bir ilişki yaşıyor şimdi ve onların ilişkilerinde de kıskançlıklar, anlaşmazlıklar ve sorunlar tabii ki olacak... Hanginizin ilişkisi tamamen tozpembe ki? Peki bir ilişkide bir sorun olunca o ilişki hemen bitecek demek mi bu? Tabii ki hayır... Herşey tüm doğallığıyla gereken süreçlerde yaşanacak ve o olaylar karakterlerimizi nereye doğru sürüklüyorsa ilişkilerde oralarda yolculuklarına devam edecek... Mine Deniz'e deliler gibi aşıkken o aşktan vazgeçmesi kolay mı? Bütün bunlara bakınca bizim dizimizde olanlarda hayatın içinden hayatın tuzu biberi gibi...

Dizinin finali demek o bölümün sonu demek... Dizinin bittiğini de nereden çıkardınız aklım hiç almıyor... Eğer bir gün SEZON FİNALİ dersek o dediğiniz o zaman olur... Türkçemizi güzel konuşursak, yine hangi kelimenin neyi anlattığını bilirsek böyle anlamsız polemikler yaşanmaz diyorum...

Size bu hafta sanki biraz sitemli bir mesaj yazmış gibi görünsemde yapmak istediğim sadece bazılarınızı daha bilinçli seyirciler olmaya davet etmek istemem... Bir dizinin aslında ne olduğunu ve siz ne düünürseniz düşünün bi yerden sonra ne olamayacağını anlatmaya çalıştığım bi mesaj oldu...

Hepinizi çok seviyor ve sevdiklerinizle, salıklı ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum...

Bayramlarınızı bilgisayar başında geçirmeyin... Bayramlarınızı birilerini mutlu ederek kendiniz de mutlu olmak için adayın... Bunlar güzel şeylerdir... Kavak Yelleri'ni böyle güzel şeyleride anlattığı için sevdiğinizi unuttunuz mı?

Sevgiler

Senaristiniz

Öncelikle Yiğit Abi bize bu kadar zaman ayırıp böylesine bir yazı yazdığın için ve en önemlisi yorumlarımızı okuma nezaketinde bulunduğun için çok teşekkür ederim.

Bu yazıyı yazmanı hep bekliyorduk çünkü özet tam olarak hiçbirşeyi açıklamıyor.Biz de dizinin gidişatı hakkında bazen sinirli de olsak tatlı bir şüphe duyuyoruz...
Söylediğin herşeye katılıyorum ...Mine-Deniz/Aslı-Deniz kavgası sürer gider :)Tatlı bir atışma olarak giderse bir sorun yok...
Tabiki hepimizin ilişkisi mükemmel değil ama çıkan sorunlar o kişilerin başkalarına yönelmesine ve yanlış anlaşılmalara neden olabilir.
Ben yine de dizinin siz yazarlarının bunu en güzel şekilde ayarlayacağınızı düşünüyorum...
Umarım Kavak Yelleri farklılığını hep korur...
Herkese iyi seyirler bu arada bu akşam dizimiz var :) :happy0064

begummm
11-10-07, 12:13
Günlerdir okuldan fırsat bulup siteye yazamıyodum.
Fragmanları izledim ve özeti okudum değişik bir bölüm gibi duruyor. Çok merak ediyorum bu bölümü.

efe_unz
11-10-07, 12:24
seLam picanLar :)

bayram temizLiği diye diye koptu her bi tarafım başım dönmeye başLadı:):)

hömm DiLoş Picanm asLı&deniz ayrıLırsa izLerm yine de diziyi demiş..

Ama ben izLemeye tahammüLüm oLacağını sanmıyorum..yani dediğim gibi bana bu diziyi izLettiren asLı&deniz aşkı ve bitanecik çiftimin efeyLe oLan dostLukLarı..

şimdi su geLdi mine yaLnız kaLdı .. oLmaz!!su gitsin mineyLe efe oLsun..
ya gerçekten acaip yakıştırıyorum bir aradaLarken o kadar tatLıLar ki..aşık bi çift oLsaLar gerçekten çok güzeL oLur tadından yenmez bu çift :img-icecr

Mine-Denz diyenLere saygıLıyım ama tekrar söLüyorum bu ikisinin çift oLması imkansız artı kbenm nazarımda ama eğer oLursa denizin TEDAVİSİ OLMAYAN KRONİK BİR VAKA oLduğunu düşünüp anında anti deniz bayrağını çekerim..her ne kadar İboya manyak derecede hayran oLsam da Denz karakterinin antisi oLurum.aynı asLı enveri sevip mineye gıcık oLmam gibi..
ve beLki de diziyi bırakırım..

Evet haklısın eğer Deniz tekrar Mine'ye dönerse tedaviye ihtiyaç olduğu düşünülecek çünkü bir insan bu kadar kararsız ve tutumsuz olamaz bir Mine'ye bir Aslı'ya sonra tekrar Mine'ye insan bir daha güvenemez yani... Mine'ye kıyamam ben çünkü Deniz o zaman Mine'yi haketmez ona daha onun tipinde kararsız bir kişi bulsunlar...Sonuçta Mine çok güzel ve sempatik bir kız ne yaparsa yapsın Mine Böyle birini haketmiyor tabi canımız Aslı'mız da...
Deniz&Mine ilişkisini destekleyenleri kınamıyorum saygım sonsuzdur onlara karşı! herkes sevdiği kişilerin birlikte olmasını ister umarım herşey herkesin mutlu olacağı şekli alır ne olursa olsun hepsi mutlu olsunlar o zaman herkes yani onları sevenlerde mutlu olur....

yaprak.dökümü
11-10-07, 12:36
merhabalar,
ben de çoğunuz gibi fragmanları izledim,özeti okudu geriye bir tek yeni bölümü izlemek kaldı.yeni bölümün de güzel olacağından eminim.merakla saat sekizi bekliyorum:)

6123m
11-10-07, 12:39
yiğit abıcım öncelikle hosgeldin :)

bizi unuttun DIyenlerden en basta Ve daha dogrusu Tek dusunen Bndım :)

Zten öle bısı bılıyordm ama :D Caktırmadım :D hıhı :d

henreyse öncelıkle sana cok cok cok katılıyorum su konuda o cıkarsa dızıyı bırakırım o cıkarsa ızlemem Falan dıyenler hepsi boş insanlar Zten Bızde takmıyoruz:) Yanı Dedıgın gıbı K.y bı oyuncu bıraktı dıye Izlemem dıolarsa Güle Güle .....

ayrıca bırde seneryo set Ortamı yayın gerckten zor olsa grek :)

bırde bayramda pc basında durmayın konusunada takılıyorum sana:)

ayrıca YÜKSEL AYTUGGG gerçekten sinirlerimi BOzmaya Başladı K.y Hakkında İleri Geri SAcma Sapan seyler Yazıyorrr!!!

KıskananLar Catlasın Diyorum

sultansss
11-10-07, 12:39

Sevgiler

Senaristiniz

Yiğit Bey ,öncelikle her zamanki gibi zaman ayırıp bizlerle duygularınızı içtenlikle paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ediyorum...:img-yes:

Şahsen ben mutsuz bir bölüm olacağını hiç zannetmiyorum,çünkü kavak yelleri dizisi diyince içinde tüm duyguları barındıran,mutluluklar,hüzünler,aşklar,ayrılıklar, gençlik çılgınlıkları aklıma geliyor ve senaryolar o kadar güzel yazılıyor ve oyuncular o kadar güzel oynuyorlar ki izlerken çoğu zaman dizi olduğunu unutuyorum dizinin keyfine kendimi o kadar çok kaptırıyorum,izlerken o kadar zevk alıyorum ki,ister hüzün olsun,ister mutluluk ama ben Kavak Yelleri'nden asla ve asla vazgeçmeyeceğim:happy0064

ayrıca Aslı&Deniz aşkıını destekliyorum ben,ama asla ve asla ayrım yapamıyorum,tamam zaman zaman Mine'nin yaptıklarını görünce pes diyorum,bazen de biraz da olsa kızıyorum ama Mine'nin de Deniz'i sevdiğini ve Deniz'i geri kazanabilmek için elinden ne geliyorsa yapacağı aklıma geliyor ve Mine'ye de üzüldüğüm oluyor..Aslı&Deniz'i destekliyorum diye de asla ve asla Mine'ye karşı cephe almış da değilim sizin de söylediğiniz giibi sonuçta bu bir dizi ve delice esiyor,esmeye de devam edecek ki,değişik konular içerecek ki,herkes zevkle izlesin,hep mutluluk olursa o dizi olmaktan çıkar,zamanla da zevk vermemeye başlar,senaryolar o kadar muhteşem yazılıyor ki,bir sonraki bölüm hiç tahmin etmediğim olaylar karşıma çıkıyor...

Gerçek hayatta da Bizler hayal ederiz ama hiçbir olay hayallerimizdeki gibi olmaz ve mutlaka bir aksilik çıkar ve aslında...hayatın tadı tuzu da budur işte Kavak Yelleri'nin bu kadar izlenmesinin ve bizler gibi sıkı fanlarının olmasının sebebi de senaryoyu izleyicinin asla tahmin edememesi ve oyuncuların kaliteli oluşu...

Dizi her zaman tadında kaldı,hçbir abartı olmadan,hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan,diziyi her zaman zevkle izledim ve o akşamki bölümünü izlerken bile bir sonraki haftayı iple çekerek,aklımdaki soru işaretleri de şiddetle artarken izledim,her hafta acaip zevk alarak izliyorum ve böyle kaliteli senaryolar ve böylesine iyi oyunculuk sergileyen oyuncular yer aldıkça da asla ve asla dizimizden vazgeçmeyeceğim,ki bu kalitenin hiçbir şekilde son bulmayacağını da biliyorum,yani ilk bölümünden beri nasıl izliyorsam, Final bölümüne kadar da asla dizimizden vazgeçmeyeceğim !!!!:happy0064

Herkese Saygılar...

ecemsi
11-10-07, 13:03
birçoğunuzun söylediklerine katılıyorumm

biz bu diziye gönül verenlerdeniz ama şunuda ayırt ediyoruzki gerçekte olmuş şeyler değil bunlar sonuçta hepimiz dizi izliyoruz oyüzden aynı zmanda kendimizi fazla fazla kaptırmamamız aynı zamanda şöyle olursa diziyi izlemem böyle olursa izlemem dememiz gerekiyor bence:img-wink:

mine olayına gelince bende koyu bir aslı denizciyim ama artık mineyide sevmeye başıyorumm
yiğit abininde dediği gibi diziyi hiçbirzaman 2 guruba toplamamak gerekiyor:img-yes:

..::seren::.
11-10-07, 13:24
valla dizimize saatler kaldi bakalim:)

cok merk ediyorumm bakalim bu bölümde neler olucakk??
insallah bir kac asli deniz sahnesii görürüzz:)

bu arada bu keremde hic hosgelmemiss:(

cennex
11-10-07, 13:27
ben geldım .:img-wink:
artık buraya yazmıyorum bıle .
cunku bu haftadan ıtıbaren artık bu dızyı ızlememye karar verdım .
boyle bır sey yapacagımı aklımın ucundan bıle gecırmezdım ama yapıyorum ıste .
bu dızı bana artık urladakı tadı vermemeye basladı .
bır ara yıgıt abı buraya kavak yellerının baslarda dcye benzedıgını ama artık ozgun oldugunu yazmıstı.[COLOR="Red"]yok oyle bır sey.[COLOR="Black"]ozellıkle bunu bu bolumun frankamnı ızlerken anladım .
o hocayı gorunce . aynı seyler olacak yıne kalıbımı basabılrm.
neyse muhabbetınız bol olsun dıyorum .
hoscakalın .:img-wink:

ecemsi
11-10-07, 13:31
bır ara yıgıt abı buraya kavak yellerının baslarda dcye benzedıgını ama artık ozgun oldugunu yazmıstı.[COLOR="Red"]yok oyle bır sey.[COLOR="Black"]ozellıkle bunu bu bolumun frankamnı ızlerken anladım .

kübracım üzdün beni yaaaa
ne kadar güzel bölüm hakkında kkonuşuyorduk bazen uyarılar alıyorduk diziyi bırakacağını hiç dşünmemiştim canım hayal kırıklığına uğradım
tabi sana hitap etmesi önemli...
ben dc yi izlemedim oyüzden birşey söyleyemiyorum... hocayla ilgili birşey var sanırım herneyse keşke devam etsen izlemeye...

6123m
11-10-07, 13:38

kendi kararın biz Seni Kal kal Dıye yalvarıcak halımız yok kararını vermıssın :)

Biz k.y fanları Senı her Zmn ARamızda Görmek ısterız

Tekkürler Gizem

cennex
11-10-07, 13:39
kübracım üzdün beni yaaaa
ne kadar güzel bölüm hakkında kkonuşuyorduk bazen uyarılar alıyorduk diziyi bırakacağını hiç dşünmemiştim canım hayal kırıklığına uğradım
tabi sana hitap etmesi önemli...
ben dc yi izlemedim oyüzden birşey söyleyemiyorum... hocayla ilgili birşey var sanırım herneyse keşke devam etsen izlemeye...

ne bıleyım ececım yaw.:icon_whis
bırden boyle bır karar aldım buraya da yazayım dedım .
ama belkı de ızlerım tabıı buyuk konusmamak lazım . :img-wink:
:good:
EDIT: son bolumde mıneyı sevmeye basladıgımı farkettım . soylemeden gecemeyecegım . :img-wink:

cennex
11-10-07, 13:42
kendi kararın biz Seni Kal kal Dıye yalvarıcak halımız yok kararını vermıssın :)

Biz k.y fanları Senı her Zmn ARamızda Görmek ısterız

Tekkürler Gizem

:img-hyste
ıyı de ben kımse kal kal dıye yalvarsın dıye yazmadım kı.
sadece yorum yaptım hepsı bu .:img-wink::icon_whis
neyse ya
sımdı tartısma cıkmasın .
oluyor bazen ole.
hadı sıze ıyı yorumlar.

ecemsi
11-10-07, 13:44
EDIT: son bolumde mıneyı sevmeye basladıgımı farkettım . soylemeden gecemeyecegım . :img-wink:

tabii canım sen bilirsin..
ama yinede büyük konuşma:img-wink:

mineyi sevmeye başlayanlardan biride benim:img-wink:
başlarda gerçekten sinir olmama rağmen yavaş yavaş ısınıyorum...
mine değişmeye başlıyor belkide bu değişiminin sebebi almanyadaki günlerinden sonra buraya gelip bir aile ortamı görmüş olması olabilir...
diğer bir sebebide aslı deniz ve efeyi kaybetmemektir diye düşünüyorum..:img-yes:

sultansss
11-10-07, 13:45

yok yok sen dayanamaz izlersin yine :img-yes:

her ne kadar öyle söylesen de dizimizden kopamazsın sen canım ,benzediği söylenen yabancı olan versiyonunu(DC'i) izlemedim,ama izlesem de kavak yelleri'ni izlerdim çünkü hem bikaç farklılıklar mutlaka vardır hem de Türk versiyonunu izlemenin tadı bambaşka...

bu arada efe de aslı'ya aşık olacak denildi,ama efe'nin de karşısına Su çıktı,hatta bu bölüm Mine'nin odasında öpüşeceklermiş diye duydum...

6123m
11-10-07, 13:46
neyse Cnm :) yolun acık oldun :)

arkdaslar hersey bır yana cok az zmn kaldııı :S bn kesın bu blmden bısı anlamıcamm :S pufff aıle ymegı Var :S orda ne kdr ızlenırsE ARtık yaa:(

ayrıca cok merak edıyorum neler olucak :)

pelin_aslı
11-10-07, 13:49
dizi başlarda dc'nin kopyasıydı ve sonradan değişti ama değişiklik dc'den koptuğu anlamına gelmiyor maalesef.Geçende dc'nin bölümlerine baktım ve hala benzer taraflarının olduğunu gördüm.Kabul etmek lazım kavak yelleri uyarlama bi dizi.Yabancı versiyonunun ana hikayesine bağlı olarak diziyi bizim kültürümüze olabildiğince uyarlıyorlar.Şu da bir gerçek ki Kavak Yelleri bu güne kadar çekilmiş en iyi uyarlama dizi.

6123m
11-10-07, 14:00
ya arkdaslar günlerdir bişi demicem ama yeter artık ya :S dc dc NApalım taklamı Atsınlar ? seneryoo benzemesın dıye ? ne yani madem benzer yanlarıvar izlemeyin kolunuzdan tutup ızleyın diyen varmı ?

sıkıcı bulan İzlemesin serneryo benziyo diyen izlemesin !1

yeter artık yani yaaa Burası kavak yelleri topıcı D.c İle kıyaslama topıci deil

Lütfen bu Konu Kapansın

Tak etti K.bkmayın yeter yani yaa Bunu Tartısma Ortamı Cıksın dıye Söylemıyorum

archshe
11-10-07, 14:03

bu yazıyı görünce en azından bi teşekkür etmem gerektiğini düşündüm...beni anladığın için..başka forumlara da girdim yorumlar yaptım güzel arkadaşlar edindim ama burda bu ortamı bulamadım..yazdıklarıma karşı aldığım tepkiler cidden saygısızcaydı..arkadaş başka dizi izliyo galiba, ordan öyle mi anlaşılıyo gibisinden bana göre saygıdan yoksun cümlelerdi...kırıldım..ve bütün rahatsız eden msjlarımı sildim bazıları rahatsız oldu çünkü..çoğunluk aslı-deniz istiyo diye doğru olan bu diyemezseniz..herkes kendi açısından izler bize sunulan doğrudur mantığı yanlış..senaristimiz de aslı-deniz aşkına sinyal verse de bana çağrıştırdığı mine-deniz bunu değiştiremezsiniz dimi?dizinin sonunun az çok nasıl olacağını tahmin ediyorum bu yazdııklarım boşa konuşma gibi oluyo ama demek istediğim buzamana kadar mine-deniz e çaba harcansa çok güzel bir aşk çıkar ortaya mine hayranları da artar..minenin gözlerindeki aşkı gördüm ben denizde biraz mineyi dinlese olmayacak bir durum değil..neyse herkese iyi yorumlar ve iyi bayramlar dilerim..

tugchemre
11-10-07, 14:05
konu ne kaçırıverdim ama bugün dizi var herneyse tartışılan başka bi zamana atılabilir galiba bu hafta fragmanlarla ilgili hiç konuşamadım çünkü içime sinmeyen şeyler var denizle aslı olayından çok korkuyorum neyse akşam görücez neler olacağını...

YoShYÖzGe
11-10-07, 14:19
Ben de Mine'yi sevmeye başladım:img-wink:
Efe ile çok tatlı bir çift olurlardı nereden çıktı şu Su!!
Diziye 3,5 saat kadar kaldı:happy0064
Biricik 4 aşkımı çok özledim:(

NiliWerda
11-10-07, 14:44
hehehe herkes birbirini birilerinden kıskanıyor zaten:D:D
deniz aslıyı kıskansında artık aslı denizi kıskanmasın yav:D çok kıskandı zamanında mineden artık onların işi umutsuz vaka..:)
ama denizde alpten az kısknamamıştı aslıyı bu bölümde eski urla kıskançlık bölümlerine dönüyoruz galiba:D:D:D

Kıskanma deyince aklıma şey geldi;
hani aslıyı arı ısırmıştıda denzile efe kapıyı kırmışlardı ay kopmuştum o sahneye :img-hyste

Buakşamı heyecanla bekliyorum :img-pilot

-şEkEr-
11-10-07, 14:45
ben su yu hiç sevmedim
ama kesin zamanla kendini bize sevdircek
ben mineyi tercih ederim

ecemsi
11-10-07, 14:48
Kıskanma deyince aklıma şey geldi;
hani aslıyı arı ısırmıştıda denzile efe kapıyı kırmışlardı ay kopmuştum o sahneye :img-hyste

Buakşamı heyecanla bekliyorum :img-pilot

hehehehe haklısın çok güzel bir bölümdu yaaa
kapıyı kırıp düştüklerindeki halleri içerdide ikisini başbaşa düşünürken k