Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 9)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

BERNA
25-09-07, 21:15
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=33843

Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.

Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

serseri_mayın90
25-09-07, 21:15
açıldı sonunda başlığımız. hayırlı uğurlu olsun. :happy0064

bari ilk mesajda bu şiir bulunsun;)

Bir fincanın dibinde, yarım kalmış aşkımsın
Acı bir kahve gibi, uykumu kaçırmışsın
Gündüzüm gece oldu tüm düşlerim seninle
Sensizlikle son bulur her bir kabusum yine

Oysa kabus yalan, düş kısa ve hayat uzun sevgilim
Sende beni seversen yarım kalmaz hiç bi film

SBR
25-09-07, 21:20
yeni başlık hayırlı olsun 2. mesajda benden gelsin :happy0064 yani forumdan bir kaç gün uzak kaldık kanal 2 tane daha fragman yapmış 2. fragmanı gördüm artık 3 ü bekleme vakti onuda izleriz herhalde :img-wink: kanal da bana uyuzluğuna mı yaptı ne yaptı 3 tane fragman hazırladı :img-icecr neyse iyi yorumlar herkese .

dilara-1905
25-09-07, 21:27
ayy 3. fragmanıda şimi izledim harika harika harikaa :happy0064:

yaa ne efe aslı nede deniz mine imkansız artık hele bu bölümden sonra ;) valla içim rahatladı :) mine artık kabullenmeli deniz&aslı aşkını ya ama herşeyi efeye göstermeden alması çok iyi bi davranıştı ;) cd yi kırma dışında mine fragmanlarda hep iyiydi ya ama aslı deniz bitirdi bni ya süprler süpr süper :D

immortalf1
25-09-07, 21:28
Frangmanı gördüm gerçekten etkiLeyici gibi görünüyo.Denizin o öpücükten sonra saten başında Kavak Yelleri esmeye başladı:):)Mine Efe'yi görüyor Efeciim adınaa üsüLüyorum açıkçası çünkü o arakadaşlarına karşı mahçup olmak istemiyor umarım Mine hemen gidip DenizLe ASLıya söyLemez.Bide Mine AsLı'ya senin annen yüzünden sevdiğim erkek bu geLemiyor diyoo Mineyi biriLeri rüyasından uyandırsın yoksa kabuslarla karşı karşıya kaLmak zorunda olabiLir...

naz özkul
25-09-07, 21:29
3.fragmanı da gördüm. Eski görüntüler de vardı içinde. Minenin dedisi efeyi hırsız sanıp silah çekiyor:) Deniz efe için baksana bozuk paraları ancak denkleştirdi diyor. Aslı da canım benim ya bir de ekmek alıp gelmiş diyor. Mine alsana filmin devamı deyip cd yi makasla parçalara ayırıyor. Aslı bazen filmin devamını görmeye gerek kalmıyor diyor. Mine de defol git odamdan diyor. Efe abisine millet sevgilisine özel araba tahsis ettirir sen ekip arabasıyla toplatıryosun diyor:) Mine bütün kalemleri alıyor.Benim aldığımı bilmesin diyor. Hatırladıklarım bunlar. Diğerleri eski fragmandan görüntülerdi.

Gülshen
25-09-07, 21:41
Yeni bölümü merakla bekliyorum... Fragman mis gibi olmus... Ama Deniz ve Asli'nin aci calismalarini begenmedim... Madem öpüseceksiniz o elin ne isi var ki orda.. dimi ama?

diloş2
25-09-07, 21:44
oo yeni başlığımız açılmış:happy0064
Perşembe günü bizi süper bir bölüm bekliyor 3. fragmanı görmedim onu da görürüm artık bana bu bölümün muhteşem bir bölüm olacağını(aslı-deniz) ilk fragman göstermişti biran önce perşembe gelse :good:

kaan_ezgi
25-09-07, 22:02
izledim izledim yaşasın vay valla helal olsun 3fragman birden süper ya :Dya minenin iyi tarafıda var bak halile dio benim aldığımı bilmesin demekki efenin sattıklarından alıyo:D ya yazık şu efeyede ya ekmekte almış canım benim ya oh düper bölüm bizi bekliyo gel perşembe geel

sevimli.girl
25-09-07, 22:19
diğer iki fragmanda çok güzeldi. birinde minenin dedesi evde arkası dönükken efeyi hırsız sanıyodu, sonradan efe olduğunu anlıyodu. aslı ile deniz efeyi takip ediyordu, yaşadığı hanı görüyorlardı. efe bozuk paraları çıkarınca parası yok ekmek almış falan diyorlardı. efenin halille sahneleri vardı. metin ile gönül arabada yemek yiyorlardı. sanırım arabanın arkasında çalıgılar vardı. bi fragmanda aslı ile deniz fragmanda yazan şiiri okuyorlardı.

NiliWerda
25-09-07, 23:24
Bu ne ya böyle fragman fırtınası olmuş :img-hyste
Hepiciğini izledim ve çooook mutluyum çoook:happy0064
En acıdığımda Efe oldu ya:( Mine yetiştirdi tabi herzamanki gibi Aslıyla Denize, Aslıyla Denizde Efeyi takip edince gördü Efenin ne halde olduğunu:(
Çok acıdım Efeye ama bence öyle olması daha iyi, Burnu sürte sürte adam olacak o :img-yes:

girls
26-09-07, 06:40
günaydınlar
evet dün gece bende fragmanı gördüm özeti güzel olduğuna göre dizi kesin bu hafta çok güzel olacağına benziyor bakalım zaten dizinin izlenmesine bir gün kaldı bakalım efe'de bir deliğe karışmış ama haydi hayırlısı gönül ile metin aynı arabada çay falan içiyorlardı ama arkadada üç kişi vardı o arabada onları çıkartamadım kim olduğunu........

Ferny&Lety
26-09-07, 06:53
günaydınlar
evet dün gece bende fragmanı gördüm özeti güzel olduğuna göre dizi kesin bu hafta çok güzel olacağına benziyor bakalım zaten dizinin izlenmesine bir gün kaldı bakalım efe'de bir deliğe karışmış ama haydi hayırlısı gönül ile metin aynı arabada çay falan içiyorlardı ama arkadada üç kişi vardı o arabada onları çıkartamadım kim olduğunu........

ay evet onlar kim yaa bende anlamadım valla:img-yes::img-yes:

ya şu 2.fragmanda aslı banktan kalkıyo deniz sinirleniyo gidemezsin hiç bişey bilmiyosun tamam mı diyo ya sinirli
aslı da bırak lütfen diyo
deniz bırakamam anlamıyomusun bırakamam diyo
aslı nedne diyo
çünkü seni seviyorum tamam mı diyo
aslı şoke tabii
ay sar sar izle salak gibi oldum bayılıyorum bunlara yaa

neljan
26-09-07, 06:59
sesli fragmanda dikkatimi ceken Aslının Mineye "bazen filmin sonunu izlemeye gerek yoktur" (tam bu şekilde olmayabilir)cümlesi oldu..

demek Aslı cd hakkında birşeyler ögreniyor..buna sevindim acıkcası..çünkü Mine'yi ne kadar anlamaya cabalasam da yaptıgını yalnış buluyorum..

Ferny&Lety
26-09-07, 07:11
sesli fragmanda dikkatimi ceken Aslının Mineye "bazen filmin sonunu izlemeye gerek yoktur" (tam bu şekilde olmayabilir)cümlesi oldu..

demek Aslı cd hakkında birşeyler ögreniyor..buna sevindim acıkcası..çünkü Mine'yi ne kadar anlamaya cabalasam da yaptıgını yalnış buluyorum..

Evet yaa Aslı öğrendiğine göre sorun yok:)Ama izlemesini isterdim yaa:icon_sorr

Ya şu şiiri okumuyolar mı hele Deniz aslıya sevgilim demiyomu tüylerim tiken tiken oluyo..
yav ne aç kalmışız aslı deniz aşkına yaaa:img-in_lo

*duygu*
26-09-07, 07:33
Ben de izledim fragmanları.
Mine'ye hala uyuzum açıkçası.''Al sana filmin devamı'' deyip cd'yi kesiyor.
Aslı da güzel cevap vermiş ama ona :)
Aslı ve Deniz'in Efe'yi izlemeleri ne güzel ya,Urla'daki günleri hatırlattı bana.
Aslı-Deniz :)

Ferny&Lety
26-09-07, 07:34
Ben de izledim fragmanları.
Mine'ye hala uyuzum açıkçası.''Al sana filmin devamı'' deyip cd'yi kesiyor.
Aslı da güzel cevap vermiş ama ona :)
Aslı ve Deniz'in Efe'yi izlemeleri ne güzel ya,Urla'daki günleri hatırlattı bana.
Aslı-Deniz :)

Eveeet Aslı-Deniz sonuna kadaarrr:img-in_loayh çok seviyorum ben bunları yaa.Deniz sinirli sinirli hiç bi yere gitmiyosun diye bağırmıyo mu Aslıya..Maçom yaa:D

yaa doyamadım şu seni seviyorum sahnesine yaaa:img-in_lo
NEDEN HALA ANA SAYFAYA GEÇMİYORUZ?!

AnimetiK_93
26-09-07, 08:04
ben hiç bi yerde isleemedim son fragmanı hiç denk gemio yaa:icon_sorr bi de ya orda denizin annesi leman gerçekten hamilemi çünkü hiç karnı fln büyümüo belki murattan boşanmamak için fln yalan sölemiştir

girls
26-09-07, 08:11
ben hiç bi yerde isleemedim son fragmanı hiç denk gemio yaa:icon_sorr bi de ya orda denizin annesi leman gerçekten hamilemi çünkü hiç karnı fln büyümüo belki murattan boşanmamak için fln yalan sölemiştir

valla olabilir murata yalan söyleyebilir çünkü her bir ayrılıkta ''BEN HAMİLEYİM HAYATIM'' böylece boşanmaktan vazgeçiyorlar lemanın sağı solu belli olmaz......

kırmızı su
26-09-07, 10:41
arkadaşlar dizimizin bu haftaki bölümü gene çok güzel olacağa benziyor kavak yelleri gerçekten tam da bir gençlik dizisi bence bu arada arkadaşlar dizimizin reytingi nasıl acaba ben takip edemedim umarım iyidir düşme yoktur gelelim bölüme bence artık deniz ve aslı aşkının önünde kimse duramaz duramayacaklar onlar birbirlerini gerçekten seviyolar bu arad efe ve mine karşılaşması nasıl sonuçlanacak dersiniz bence bişeylerin başlangıcı olabilir :icon_whis:icon_whis efe artık zaten gönülden vazgeçmişe benziyor zaten gönül ve metin ilişki si de gayet umut verici bence ikisi çok güzüel bir çift oluşturmuşlar

göksu
26-09-07, 10:48
walla dün gece 3. fragmanıda gördüm (2yi de gördüm)... çok güzel walla... bu haftaki bölümün hepsinden güzel olacağıı şimdiden belliii... çnk ilk defa 3 fragman werildiiii:happy0064

gzmklc
26-09-07, 11:21
Yeni bölümü merakla bekliyorum... Fragman mis gibi olmus... Ama Deniz ve Asli'nin aci calismalarini begenmedim... Madem öpüseceksiniz o elin ne isi var ki orda.. dimi ama?

yeni başlık hayırlı olsun :D

2 fragman izleyebildm daha :(:( 3.su yok :(

Gülshen arkadaşım onlar bilerek isteyerek öpüşmmüyolarki efeden saklanmak için öpüşüyomuş gibi yapıyolar ve arada elde olması bence gayet doğal... :img-wink:

Gülshen
26-09-07, 11:24

Asli'nin bundan sonra CD hakkinda birseyler ögrenmesine ne gerek var ki... Deniz zaten askini itiraf ediyor... Eee cok normal yani, bazen filmin sonunu izlemeye gerek yok demesi... Mine'yi merak ediyorum ben... Sinirden kesin küp sekeri olmustur...

prenses19
26-09-07, 11:25
herkese smlarrrr

bu arada yeni başlık hayırlı olsun

tüm fregmanları izledim ah ahh diyorumyani

taksi sahnesinde yine yerlere yattım gülmekten denizin tepkisi bitirdi beni :img-hyste

mineye kızdım yine

denizin aslıyı sevmesi aslının suçu değil

ki bu bi suç değil yani :hıh

bu arada canlarım tüm fregmanlar youtube da var

haberiniz olsun

mathılda
26-09-07, 11:35
Asli'nin bundan sonra CD hakkinda birseyler ögrenmesine ne gerek var ki... Deniz zaten askini itiraf ediyor... Eee cok normal yani, bazen filmin sonunu izlemeye gerek yok demesi... Mine'yi merak ediyorum ben... Sinirden kesin küp sekeri olmustur

fragmanda hangisi önce belli değil ama önemli olan da Minenin başkasına ait birşeyi almış olması benim için.. ve benim tanıdıgım Aslı buna daha cok kızacaktır.

Gülshen
26-09-07, 11:41
yeni başlık hayırlı olsun :D

2 fragman izleyebildm daha :(:( 3.su yok :(

Gülshen arkadaşım onlar bilerek isteyerek öpüşmmüyolarki efeden saklanmak için öpüşüyomuş gibi yapıyolar ve arada elde olması bence gayet doğal... :img-wink:

Efe'den saklanmak icin demek öpüsüyomus gibi yapiyolar... Saklanmak icin baska bir numara bulamadilar mi ki ayol bunlar... Ikiside öpüsmek icin can atiyor resmen... Her hallerinden belli...

*duygu*
26-09-07, 11:43
Efe'den saklanmak icin demek öpüsüyomus gibi yapiyolar... Saklanmak icin baska bir numara bulamadilar mi ki ayol bunlar... Ikiside öpüsmek icin can atiyor resmen... Her hallerinden belli...

Daha önce Mert'ten saklanmak için Deniz yapmıştı aynısını.Bu sefer de Aslı yaptı.Deniz'in beklediği her halinden belli canım :img-hyste :img-in_lo

aslış
26-09-07, 11:56
oo yeni başlığımız açılmış hayırlı olsun nice başlıklara :) diğer başlıklardaki yorumlarınız okuyamadım o yüzden hemen kendi yorumuma geçyorum :)

son 2 fragmanıda dün akşam gördüm nihayet :) bir yerde aslı denize kendine iyi bak olur mu diyordu denizde olur dercesine kafasına sallıyordu işte o an sanırım bu bölümün ilk sahneleri olacak çünkü yanlış hatırlamıyorsam(umarım yanlış hatırlamıyorumdur :D) geçen bölümün sonundaki kıyafetleriyle aynı kıyafetleri... bence deniz giderken, aslı annesinin deniz hakkında dediklerine üzüldüğü için ve denizinde tüm olanları duyduğu için peşinden gitmiş olabilir :img-yes:
bu arada çok söyledim ama biranönce perşembenin gelmesini diliyorum :good:

Gülshen
26-09-07, 12:12
fragmanda hangisi önce belli değil ama önemli olan da Minenin başkasına ait birşeyi almış olması benim için.. ve benim tanıdıgım Aslı buna daha cok kızacaktır.

Canim sende yani simdi... Önemli olan netice, hatice degil dimi ama?... Deniz Asli'yi sectimi?... Secti... Deniz Asli'ya seni seviyorum dedi mi?... Dedi... Eee daha ne ister Asli ki... Filmin sonunu görmüs yada görmemis fazla önemi yok bundan sonra... Ama görse tabikide hos olur...
Mine'ye kizmasi baska tabi... Ama zaten kiziyor bence... "Bazen filimin sonunu izlemeye gerek yok" demesi yeterli bir cevap bence... Ama tabi anlayana... Bundan güzel nispet var mi?...

İLK AŞKIM_MERVE
26-09-07, 12:20
yha 2. fragmanda..

aslı en sonunda denize kendine ii bak fln dedii...orayı anlamadım...

ne demekti yhaa...???...

dulcemm
26-09-07, 12:33
selam arkadaşlar 2.ve 3.fragmanıda gördüm çok güzel ama en çok 3.fragmanda aslı'nın mine ye bazen filmin sonunu bilmek için filmin devamını izlemek gerekmez demesi çok güzel mine'de nasıl sinirlenip çık bu odadan ya defol diyo sinirden çatlıycak valla...

dilara-1905
26-09-07, 12:35
evet mine baya bi çatlicak ama artık kabullenmesi gerek deniz ve aslı birbirine aşıkkk !!! artık aslınında dediği gibi saygı duyup aradan çekilmesi gerekhem bnce efe ve mine güzel bi çift olabilirler ilerde :D

iloş_06
26-09-07, 12:49
ya az önce izledim diğer fragmanları da .sürekli başa sardım izledim...
süperdi ya...şu perşembe bi gelsede filmin tamamını izlesek artık...

İLK AŞKIM_MERVE
26-09-07, 12:56
yhaa...3.fragmanda..

mine GALİBA...EFENİN SATTGI ŞEYLERDEN ALIOO..ONA YARDIM İÇİN..

AFERİN KIZZ..

ama tabi birde..aslıma bagrıoo..bak o olmadı işte mine hanımm!!...

dulcemm
26-09-07, 13:03
yhaa...3.fragmanda..

mine GALİBA...EFENİN SATTGI ŞEYLERDEN ALIOO..ONA YARDIM İÇİN..

AFERİN KIZZ..

ama tabi birde..aslıma bagrıoo..bak o olmadı işte mine hanımm!!...

evet ya hiç sorma nasıl bağırıyo ama aslım da çok güzel söylüyo bazen bi filmin sonunu bilmek için devamını izlemek gerekmez diye,1 gün kaldı çabucak geçsin artık...

dulcemm
26-09-07, 13:14
3.fragmanda anlışılana göre efe aslı'larda kalıyo çünkü dedesi sabah onu yakalıyo ne işin var senin burda fln diyo..bide acaba deniz aslı ya efe'yi bulmadan öncemi sevdiğini söylüyo yoksa snr mı çok merak ediyorum..

bhtr
26-09-07, 13:25
3 fragmanda çok güzeldi sanırım bu bölüm çok güzel olcak inş. birbirlerini sevdiklerini söyledikten sonra bitirmezler bide şu lemenın planı umarım aralarını bozmaz giderken bile şeytanlık peşinde

dilara-1905
26-09-07, 13:26
ya 3. fragmanın başına koptum yaa osman arkadan silahı uzatmış efe ya yine burammı kaşınıyo bnm diyoo :img-hyste
bu bölüm HARİKA olcak yaaa :D:happy0064

CAGKAN_SİMGE
26-09-07, 13:28
evet mine baya bi çatlicak ama artık kabullenmesi gerek deniz ve aslı birbirine aşıkkk !!! artık aslınında dediği gibi saygı duyup aradan çekilmesi gerekhem bnce efe ve mine güzel bi çift olabilirler ilerde :D

eft katılıorm mine resmen aslıyla arkadaş olup aynı zamanda deniz ile aralarını bozmaya çalışıyor.fragman süperdi yhaa.en sonunda sarılış sahnelerine bittim.umarım burada bitirmezler...

6123m
26-09-07, 13:30
fragmanı ızledımm YAa bnce artık efe mne kesın olr Dıyorum Bnnn A:yy cok heycnalandım yaaa:) cok guzldıı mıne Tum kalemlerı alması cok hosuma gıttı:)

ayrıca aslı denız Spr gıdıorrr Ayy yorum yapıcm heycndan yapamadım ayy SOnuna KDr Efem mıne yaa Cok tatlılar:)

mıne dızının ılk Anlarında cıldırıoo Gene cdyı kırıo falan ama SAllayın onu ya :d gecr nası olsa efeye Asıq olcak :D

YoShYÖzGe
26-09-07, 13:41
3 fragmanı da izledim:D
Mine,Aslı'ma bağırıyordu:(Bağırma benim Aslı'ma!!
Ama Efe'ye yardım edecek galiba o zaman Mine'yi takdir ederim!!:)

selınnn
26-09-07, 13:52
fragmanı ızledımm YAa bnce artık efe mne kesın olr Dıyorum Bnnn A:yy cok heycnalandım yaaa:) cok guzldıı mıne Tum kalemlerı alması cok hosuma gıttı:)

ayrıca aslı denız Spr gıdıorrr Ayy yorum yapıcm heycndan yapamadım ayy SOnuna KDr Efem mıne yaa Cok tatlılar:)

mıne dızının ılk Anlarında cıldırıoo Gene cdyı kırıo falan ama SAllayın onu ya :d gecr nası olsa efeye Asıq olcak :D

gizem yaa Allah mı söletti acaba mübarek ramazan ayında:img-hystebende mine&efe olmasını çook isitorum onlar dizinin en sevimlileri:happy0064ama çok kaptrmayalım senarrts hiç bu konuyu bile başlatmassa ben çok üzülürüm yaa efem-minem olsunnn:happy0064

tugchemre
26-09-07, 13:59
ne 2 ne 3 hiçbirini seyredemedim kimse bloğuna eklemdimi ya yazık bize bulamıyoruz işte napalım mine bağırıyomuymuş neymiş boşyere bağırmasın nekadar bağırsada hiçbi işe yaramaz :img-icecr

yosh
26-09-07, 14:02
3.fragman çok güzelmiş.kavakyelleride ne çok fragman çıkarıo maşallah .bozulmasın .
şiirli fragman hepsinden daha güzel bayıldım aslı ve deniz beraber şiir okuo.

6123m
26-09-07, 14:13
3.fragman çok güzelmiş.kavakyelleride ne çok fragman çıkarıo maşallah .bozulmasın .
şiirli fragman hepsinden daha güzel bayıldım aslı ve deniz beraber şiir okuo.

aynene cnm allah bozmasın :) ayrıca Bncede sıırlı fragman hepsınden guzel

bu arada gunler cok cubuk Gecııoo yarın dızı var;)

tugchemre
26-09-07, 14:15
azmin elinden bişey kurtulamazmış 3ünüde buldum hepside birbirinden süper ama tabikide ilki en güzeli harika bi bölüm olacak en başlarını izleyemeyebilirim belki ama itiraf sahnesini iki elim kandada olsa izliycem

_hasibe_
26-09-07, 14:36
3.Fragmanı izleyememistim sonunda izleyebildim :happy0064
Her Fragman gibi bu da süperdi Mine'nin kalemlerden alması beni hem sasırttı hem sevindirdi ve yeni bir ask mı doguyor sorusunu getirdi :D O kalemleri alırken ben bi cıkar gözettigini sanmıyorum öyle bi hali yoktur insallah sandıgım gibidir..Deniz ve Aslı Efe'nin pesinden gidio ne yaptıgını fln ögrenip baskın yapıcaklar heralde (: Bundan baska sahneleri de zaten diger fragmanlarda da izlemistik..Bi an önce Persembe olsun acayip sabırsızlanıyorum:img-in_lo

serseri_mayın90
26-09-07, 14:56
sbrcim fragman sağlayıcım çok saol:img-wink: ilkaşkım_merve sende çok saol fragman için:img-wink:
yaa minenin bak benim aldığımı sakın söyleme tamammı dediği yerde bana mine gerçekten iilik olsun die yapıo. art niyeti yok bence.. artık güveniyorum ona bu fragmandan snra yani:img-wink:
ayrıca mine benim sölediğim gibi sadece defol git demiyor. defol git şu odadan dio.. oda aslının sölediği şeyden dolayı.

deniz:bırakamam çünkü seni seviyorum tamammı:D:img-icecr

BERNA
26-09-07, 15:00
Lütfen mesaj yazım kurallarına uyalım. Bu başlığın başında da aşağıdaki linkte de gerekli uyarılar yapılmıştır.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34469

Bundan sonra kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmaksızın silinecektir.

Bölüm Sorumlusu
BERNA

SBR
26-09-07, 15:03
forum genel olarak 3 fragmanı izlemiş olmanın rahatlığını yaşıyor :) hakkaten bu hafta çok değişik oldu kaç haftadır 2 fragmanla bölüme giriyorduk ama bu hafta 3 tane fragman yayınladılar ama bu konuda hiç kimsenin itirazı yok normal olarak :)

mine konusunda ise bende olumsuz düşünmüyorum aslı ile konuşmasında aslı ya bağırması bana antipatik gelmedi yani kızgınlık anında olabilir gibime geldi ama mine ile ilgili olarak genel düşüncem hala aynı şekilde herkese iyi yorumlar .

dulcemm
26-09-07, 15:10
bu bölüm mine'nin kıskançlıktan çatlıycağı bi bölüm cd'yi kırdığı yetmiyo makasla paramparça ediyo filmin devamıymış alın size filmin devamı diyo aslında onun yerinde olmayı hiç istemezdim..çok acı bi şekilde öğreniyo gerçekten,sevdiği çocuk başkasına aşkıma diye süper bi film hazırlıyo üzücü yani.bide 2.fragmanda gösterdiler galiba,mine anneannesi ile bişey konuşuyo aslı duyuo ve gülüyo acaba orda ne diyo..

_hasibe_
26-09-07, 15:10
Evet arkadaslar Mine'nin "Defol Git Su Odadan" demesi sinir bozucu gelmedi..
O an Aslı öyle deyince onun da dogal olarak tepesi attı her ne kadar Mine'yi sevmesem de bu yaptıgı bana dogal geldi :D
Sinirlendigimizde biz nasıl "Git isine" gibi bi kelime kullanıosak bu kelime de onla esdeger bisey gibi geldi..
Neyse..Persembe ola hayrola:img-icecr

zeytingozlu
26-09-07, 15:19
ayyy frgramlarr süperrr yaa deniz aslıı herzamnkii süperr aslı denize dioya kahretsin bnde seni dio we sarılıolarya bittim ya o sahneye bide bncee canan intihar etmk üzereyken yanına gelen adamla ewlencekk walla bizim kızların düşüncesii:)

dulcemm
26-09-07, 15:21
arkadaşlar dikkat ettinizmi bilmem ama 3.frgamanda aslı mine'ye filmin sonun bilmek için devamını izlemek gerekmez dediği yerde saçı fln aynı acaba deniz ona sevdiğini söyledikten snr mı gelip mine'ye öle sölüyo inş öle olur ztn yani sevdiklerini söyledikleri yerde bitirmezler bölümü devam etsin buluşup gezsinler fln.ayrıca inş annesi aralarını bozmaz hem sinir bi durum olur,hemde sıkıcı olur tkr başa dönerler..olmasın böyle bişey bence..

AnimetiK_93
26-09-07, 15:26
evet yaa inş anneleri aralarını bozmas o zmn çok gıcık olurum ayrıca muratla canan arasındaki durum nie denizle aslıyı ilgilendirsinki iki çiftte bağımsız bireylerden oluşuoo

dunya93
26-09-07, 15:27
fragmanların 3 de süper ya...aslının denize ben de seni seviyorum demesi fln çok hoşuma gitti.anlaşılan bu bölümde bol bol aslı ve deniz aşkı izleyecez(yupiiiiii:happy0064:happy0064)..mine de kıskançlığından çatlayacak....bide aslıya "defol git şurdan ya" diyo sen aslı ona çok meraklıda..böyle demesine çok kızdım ama bi yandan da efe için sattığı bütün şeyleri alması çok hoşuma gitti....dizideki bu huyunu çok taktir ettim....ama herşeye rağmen sonuna kadar DENİZ&ASLI diyorum.......

ÇuGyAcIk
26-09-07, 15:29
allahım ne bölüm ama iki fragmanda süperdi aklımda bazı sor işaretleri var ama onlarıda dizide görürüz herhal
aslı ile deniz sonunda kavuşuyolar ya çok mutluyum :happy0064
bu arada ilk defa asının bi şiir okuduğunu gördüm

olimbera
26-09-07, 15:33
arkadaşlar fragmanın linkini buldum.. yo..be'dan kavak yelleri 17 diye ararsanız çıkıyo
isimleri tam olarak bunlar:
Kavak Yelleri 17. Bölüm Fragmanı Müzikli
Kavak Yelleri 17. Bölüm 3. Fragman Sesli
Kavak Yelleri 17. Bölüm Fragmanı

ekleyen de etnicious

alaz_alaz
26-09-07, 15:53
merhabalar ben geldim!

fragmanları izledim.aslı-denizciler için acayip güzel bir bölüm olacak.valla herkes işini gücünü bırakıp izlesin derim.mineciler çok üzülecek bu bölüm.aynı zaman da mine'de üzülecek.üzülsün hakediyor.hep aslı mı üzülecek.hem de aslı'ya defol git demiş her ne sebeple derse desin ,ne hakkı var öyle demeye? hem kendi kaşınıyo kıza ,annen sevdiğim çocuğun gelmesini istemiyo diye söylüyor hem de defol git diyor.kız kıskançlıktan ne yapacağını şaşırıyor.:img-yes:

serseri_mayın90
26-09-07, 15:57
off
cok guzel bır bolum olacaga benzıyor acıkcası.
mıne hayranları ıcın fazla ıyı bır bolum olmayacak ama bz aslıcılar ıcın frankmanı ızlemek bıle mutlu olmamıza yetıyo.:img-icecr
hehee evet cnm. aslı-denizciler pazardan beri mutlu:D mine-denizcilerin durumu ümitsiz ama yeni yeni yeşeren mine-efecilerede bi umut gözüküyor sankii..:img-wink:

immortalf1
26-09-07, 15:59
3 frangmanda birbirinden güzel. Bu hafta AsLı ve Denizin haftası bencee hee tabi bide Metin ve Gönülün:):) Efecimee inanılmaz üzüldüm yhaa ama afaerim Mineye Efeye yardım etmeye çalışıyor kalemleri alarak.Ama hepinizin bildiği gibi Aslı Deniz aşkı böle dolu dizgin gidemiyecek çünkü onların önlerinde aşması gereken bir bebek meselesi var birininn babası bi dierinin ablası saçma bi ilişki sonucunda hiçte hoş olmayan durumlar oluştu ve malesef bunun cezasını yine ASlı ve DEniz ilişikisi çekecek bence vayy AsLıyLa Denizin haline yanii....

register00
26-09-07, 16:02
3 fragmanıda izledim süper ya bu bölüm aslı-denizcilerin bölümü olucak bnce mine-denizciler izlemesinler bu bölümü :)

aslı-deniz nihayet birbirlerine itiraf etti sevdiklerini süper oldu ayrıca :img-in_lo

minenin özünü kıskançlık bürüdü iyice artık aslıyla aralarıda papaz olur aslımızın mineyede ihtiyacı yok zatenn denizimiz var sonuçta

efede bir an önce denizin yanına gelsin olmuyo böylee :)

rokoss
26-09-07, 16:03
arkadaşları mine_efecilerin için yeni bir umut ddiniz ama mne bnce kalem alma falan işlerini siz iananmasanızda İYİ biri olduğu için yapıyor aşk olacağını düşünmüyorum!
bn de bi mine_denizci olarak aslı_denie başa gelen çekilir diyip minenin mutluluğu için bakmaya aşladım diziye! dniz mineyi anlamaya çalıştı çok çabaladı ama olmadı anlayamadı kalbimdeki narin mineyi kaybetti ama minemiz tüm narinliğiyle ortada bnce acı çekecekse denizi unutabilir! ama mine_efeyi istemiyorum!!! hala kalbimde mine_deniz var ama bnce mine artıq üzülmesn yeternce şey yaşadsı ve yaşıyor zaten! herkese iii akşamlarrrrr

rokoss
26-09-07, 16:06
3 fragmanıda izledim süper ya bu bölüm aslı-denizcilerin bölümü olucak bnce mine-denizciler izlemesinler bu bölümü :)

aslı-deniz nihayet birbirlerine itiraf etti sevdiklerini süper oldu ayrıca :img-in_lo

minenin özünü kıskançlık bürüdü iyice artık aslıyla aralarıda papaz olur aslımızın mineyede ihtiyacı yok zatenn denizimiz var sonuçta

efede bir an önce denizin yanına gelsin olmuyo böylee :)

bu kadar iyi niyetli olduğumuz için bende çok üzülüyorum ama napalım bizler saygılı ve mantıklı insanlarız sırf istediimiz olmadı (ya da olmadığı gösterldi) die kavak yellerinden vazgeçmiyoruz!

cennex
26-09-07, 16:08
hehee evet cnm. aslı-denizciler pazardan beri mutlu:D mine-denizcilerin durumu ümitsiz ama yeni yeni yeşeren mine-efecilerede bi umut gözüküyor sankii..:img-wink:

valla bn de mutlu oldum . :img-wink:
mıne nasıl da kızmıs ama....
acıdım mı ?
bılmıyorum acıkcası.
ama mıne onceden cok kotuluk yapmıstı , yapmaya d adevam edıyor.
o yuzden pek ılgılenememye calsıyorum ısın o kısmıyla.
bnı artık aslıyla denız ılgılendırıyor valla.:img-wink:

rokoss
26-09-07, 16:23
nasıl bri mi bnce mine böyle bi karakter;;

Siz aslıya çok şey yaşadı dediniz babası hapise girdi şu oldu bu oldu diye ama aslınn ailesi vardı onu sewen sewmeyi geçtim onunla İLGİLENEN ama Mine öyle büyümedi işte kendisinin de farkında olduğu acı bir gerçek var ki mine gerçektn bir gcelik bir hata! we bu psikolojiyle bütümüş bir insan ondan dolayı sewmiyo değil sewmeyi bilmiyo

aslıyla arkdaş olmak istiyor ama deniz i de çok sewiyor hatta o kadar sewiyor ki dost olmaya çalıştıı kişiden vazgeçebiliyor! kendisi bunu açıkça söylemedi mi_? efeeye iyilik yapıyor ama snuçta efe deniz le olan yaşamı için bir engel değil!

yani mine böyle bir karakter! sewmiyo değil insanları! sedece sewmeyi bilmiyor wwe farknda olmadan kötü şeyler yapabliyrr! her şeye rağmen mine anlaşıldığı zaman gerçekten çok iyi biri olabilior!!!!!

diloş2
26-09-07, 16:34
ya bence izlesinler mine-denizciler sonuçta biz kaç haftadır bas bas bağırdık deniz aslı yı seviyor diye onlar sevdiğini sanıyor diyorlardı ama demek ki onlara yansıyan duygunun sonu böyle bir şekilde bitti:img-yes:
Bende minefe olabilir diyorum mesela aslı&deniz oldu mine kabullenmedi(ama kabullenmek zorunda) metin&gönül oldu efe tek.Yani ikiside aynı duyguları yaşıyorlar aynı durumdalar mine nin efe nin kalemlerini alma konusunu da görünce (efe zaten mine nin bu hareketini görünce daha da yakınlaşırlar) bana hiç imkansız gibi görünmüyor en azından bazı mine-denizciler boş kalmasın diye aslı-efe diyorlar mine&efe mantıksız diyorlar o zaman aslı&efe bin kat daha mantıksız şu koşullar içerisinde yani ben şahsen boş kalmasınlar diye değil daha eğlenceli olur diye söylüyorum.Sanki bana aslı arasını efe sayesinde düzeltcek minefe olursa aslı daha kabullenir ve arkadaş olurlar her koşulda mine-deniz diye birşey artık olamaz ama başka fikirlere de sonsuz saygım var:happy0064Aslı&Deniz

serseri_mayın90
26-09-07, 16:51
arkadaşları mine_efecilerin için yeni bir umut ddiniz ama mne bnce kalem alma falan işlerini siz iananmasanızda İYİ biri olduğu için yapıyor aşk olacağını düşünmüyorum!
bn de bi mine_denizci olarak aslı_denie başa gelen çekilir diyip minenin mutluluğu için bakmaya aşladım diziye! dniz mineyi anlamaya çalıştı çok çabaladı ama olmadı anlayamadı kalbimdeki narin mineyi kaybetti ama minemiz tüm narinliğiyle ortada bnce acı çekecekse denizi unutabilir! ama mine_efeyi istemiyorum!!! hala kalbimde mine_deniz var ama bnce mine artıq üzülmesn yeternce şey yaşadsı ve yaşıyor zaten! herkese iii akşamlarrrrr
cnm bn umut var diyerek iyilik için yapmıo fln demedm. bende iilik için yaptığını düşünüyorum.. dün de yazmıştım bunu mesajlarımın birinde:img-wink: ama ne biliyim olabilir gibi geldi umut var dedm illa olcak da değil:img-wink:

kuzucum(ececm) gelmedi bgn. nese bnde biraz derslere bakıyım. arada bi yorumlarımla burda olcam:img-wink: size iyi yorumlar.:img-icecr

immortalf1
26-09-07, 16:53
Ben Mine Efe aşkına imkansız gibi bakıyorum bnce Efe'nin aşık olması için daha zaman var belki Aslı-Denizciler kızacaklar ama Efe'nin aşık olacağı kıslardan birinin ASlı olma ihtimali yok diil ASlı ona karşılık verirmi bilemem ama Efe Aslı'ya Denizle ilişki yaşamaya başladıktan sonra garipten kıskanabilir ve bunun artık sadece ark.lık olmadını anlayabilir.Yada Efe için diziye başka bi oyunucuda girebilrii yan rolde tabi bunlar sadece ihtimaller ama şimdilik Aslı ve Deniz için herşey yolunda görünüyor herkez keyfini çıkarsın bence bu durumun;)

ecemsi
26-09-07, 17:14
cnm bn umut var diyerek iyilik için yapmıo fln demedm. bende iilik için yaptığını düşünüyorum.. dün de yazmıştım bunu mesajlarımın birinde:img-wink: ama ne biliyim olabilir gibi geldi umut var dedm illa olcak da değil:img-wink:

kuzucum(ececm) gelmedi bgn. nese bnde biraz derslere bakıyım. arada bi yorumlarımla burda olcam:img-wink: size iyi yorumlar.:img-icecr

kuzucummm bitanem benim geldimm
bütün forumuma iyi akşamlarrr:happy0064
sonunda 3. fragmanı izleyebildim en çok sahnede bunda varmış bayıldım:D:D
mine kalemleri efeden gizli alıyormuş.... hayret doğrusu mine efeye ısınmış baya demek...yoksa ilan ederdi herkese (önceden olsa...)

efeyi durakta para denkleştirirken aslıyla denizin görmesi sonra parasının olmadığını öğrenmeleri bir bakıma iyi oldu belki artık deniz söyler efye bizde kal falan diye nekadar güzel olur:happy0064

serseri_mayın90
26-09-07, 17:19
kuzucummm bitanem benim geldimm
bütün forumuma iyi akşamlarrr:happy0064
sonunda 3. fragmanı izleyebildim en çok sahnede bunda varmış bayıldım:D:D
mine kalemleri efeden gizli alıyormuş.... hayret doğrusu mine efeye ısınmış baya demek...yoksa ilan ederdi herkese (önceden olsa...)

efeyi durakta para denkleştirirken aslıyla denizin görmesi sonra parasının olmadığını öğrenmeleri bir bakıma iyi oldu belki artık deniz söyler efye bizde kal falan diye nekadar güzel olur:happy0064
hoşgeldin kuzucum.evet yaa. efe denizde kalsın:D ama leman gitsin önce.. sinir eder efeyi:) sonra efe kabuslar görür kafasına klozet kapağı fln geçirir leman:img-pilot

_hasibe_
26-09-07, 17:25
Ay Efe Deniz'in evinde kalsa süper olur ya (:
Bol komedili bölümler izleriz..Deniz hem Efe'yle dertlesir Efe ona yol gösterir fln:img-in_lo
Ve Efe artık Deniz&Aslı iliskisini ögrensin sinir oluyorum bu duruma..Sözde en yakın arkadaslar ama Efe'ye hicbisey söyleyen yok!:icon_sorr

6123m
26-09-07, 17:31
Bol komedili bölümler izleriz..Deniz hem Efe'yle dertlesir Efe ona yol gösterir fln:img-in_lo
Ve Efe artık Deniz&Aslı iliskisini ögrensin sinir oluyorum bu duruma..Sözde en yakın arkadaslar ama Efe'ye hicbisey söyleyen yok!:icon_sorr

aynene hasıba katılıorm COk guzl olr yaa:) keske öyle olsa su cadı annesı gıtsınde Ozmn olr blkı ayrıcaa

Efe Mıne Efe Mıne Efe mıne Efem Mıne tum topıclerde bangır bangır bu konusuolur :D

diloş2
26-09-07, 17:36
Bende artık efe nin deniz&aslı ilişkisini öğrenmesini istiyorum.Artık çoğu kişi minEfe diyor genel olarak Aslı&Deniz zaten favori çiftimiz ki minefe olursa efe hayranlarının çoğu eğer güzel bir şekilde işlenirse minefe yi desteklerler.bende minefe olmasını da istiyorum:img-yes:

Aslı&Deniz :happy0064 minEfe

ecemsi
26-09-07, 17:39
aynene hasıba katılıorm COk guzl olr yaa:) keske öyle olsa su cadı annesı gıtsınde Ozmn olr blkı ayrıcaa

Efe Mıne Efe Mıne Efe mıne Efem Mıne tum topıclerde bangır bangır bu konusuolur :D

gizoşumm merhaba canımm:)
hasibecim bende sana katılıyorum
leman gtsin herkes rahat etsin yav:D:D
leman orda olduğu sürece huzursuzluk artıyor efe huzursuz oluyor aslıyı zaten huzursuz etti...
gitsin herkeste efeyle deniz kalsın aynı evde:D:D:D

6123m
26-09-07, 17:45
leman orda olduğu sürece huzursuzluk artıyor efe huzursuz oluyor aslıyı zaten huzursuz etti...

hosblduk cnmm yaa Bn krıze gırdım ala ala mıne efede mıne efe dıorm ala ala nolyuooo bı arada Su feyza denılen kızla yakıstırmıstım ayy :S kendıme ınanamıorm yaa :d

neyseee Mıne Efe YIgıt Abı duy Benı lutfen:happy0064:happy0064

ecemsi
26-09-07, 17:55
hosblduk cnmm yaa Bn krıze gırdım ala ala mıne efede mıne efe dıorm ala ala nolyuooo bı arada Su feyza denılen kızla yakıstırmıstım ayy :S kendıme ınanamıorm yaa :d

neyseee Mıne Efe YIgıt Abı duy Benı lutfen:happy0064:happy0064

valla mervede öyle diyor canım ama kendisi soru çözmekte sanıyorum:D
ben okadadar israrcı değilim ama eğer mine düzelmeye devam edecekse efeyi üzmeyecekse olabilir:)
efe çok daha mühim tabiki:D:D

_hasibe_
26-09-07, 17:59

Evet cnm..Bi insan nelere maloluyor :D
Leman orda durdukca daha cok olaylar olur Deniz ve Aslı'nın arasını bozar Efe'nin gururunu kırar Mine'ye bisey yapar mı onu bilemiyorum:icon_whis:D
Ama herkes İstanbul'a tasınacagına göre gitseler bile dönüsleri yakındır:img-cool2

6123m
26-09-07, 17:59
ben okadadar israrcı değilim ama eğer mine düzelmeye devam edecekse efeyi üzmeyecekse olabilir:)

ya bılmıorm belkı efe asksız dıye basıma vurdu herkes mutlu huzurlu ama efe yanlız Ve parasız Ve mutsuzz ondn Cnm skılıo :( mıne olrsa blkı mutlu olr yada ya bı kız bulsnda BAsgöz edelımde kım olrsa olsn :D

bEeN
26-09-07, 18:00
yeni fragmanı bnde izlediim nihayet...:img-yes:
mine efe konusunda ii davranış sergiledi ewet ama daha izlemedik arkadaşlar neler olcak bilmioruz yani...yarın ola hayrola...:P
aslı ve denize zaten sölicek kelime buamıorum..yarınki bölümün en güzl yanıı...:img-in_lo
mine aslıya defol git odadan die bağırıodu ya yanlış duymadım dimi hatta aslıda gerçekleri bilmem için filmin dewamını izlememe gerek yok buna benzer bişey dio..minede bunun üzerine bağırdı galiba..:img-hyste(dur bakalım daha neler görüceksiin ):P

AnimetiK_93
26-09-07, 18:00

evet katılıyorum aynı evde kalma meselesine hem deniz kocaman adam oldu orda anne babasına ne gerek var ? yani hem işler urla da hem de evleri denizin peşinden buralara gelmelerine hiç gerek yoktu hep o leman yüzünden keşke şöle bi araba fln çarpsa zaten ben onun hamile olduuna inanmıorum:img-beee:

ecemsi
26-09-07, 18:03
Evet cnm..Bi insan nelere maloluyor :D
Leman orda durdukca daha cok olaylar olur Deniz ve Aslı'nın arasını bozar Efe'nin gururunu kırar Mine'ye bisey yapar mı onu bilemiyorum:icon_whis:D
Ama herkes İstanbul'a tasınacagına göre gitseler bile dönüsleri yakındır:img-cool2

yaaaa valla taşınmasınlar canım yaaa
lemanın yeri urla olmalı istanbulda herkesi karıştırıyor:D:D:D
işin garibi aslıyada efeyede urlada bukadar tepkili olmamasına rağmen sanki istanbula gelince oğlunu kötü yola süreceklermiş gibi aşırı tepki aldı
bu kadını anlamak acayip zor murat napsın oda anlayamıyor:D:D:D:D

6123m
26-09-07, 18:04
yaaaa valla taşınmasınlar canım yaaa
lemanın yeri urla olmalı istanbulda herkesi karıştırıyor:D:D:D
işin garibi aslıyada efeyede urlada bukadar tepkili olmamasına rağmen sanki istanbula gelince oğlunu kötü yola süreceklermiş gibi aşırı tepki aldı
bu kadını anlamak acayip zor murat napsın oda anlayamıyor:D:D:D:D

bnce murat caanla sevgılı olmakta cok haklı yaa o kadın cekılırmı tum hayat boyunca en sevmedıgım ınsan tıpı baskalarına hukmedıorr :S at assagıya kısadn kurtul:happy0064:happy0064:happy0064

ecemsi
26-09-07, 18:07
bnce murat caanla sevgılı olmakta cok haklı yaa o kadın cekılırmı tum hayat boyunca en sevmedıgım ınsan tıpı baskalarına hukmedıorr :S at assagıya kısadn kurtul:happy0064:happy0064:happy0064

dimi gizoşum yaaa
cananla murata ne kadar kızsamda ikiside lemandan iyi yani:D:D
murat lemanı yıllarca çekmiş yürekmi dayanır bide bu hali lemanın düzelmiş hali:D:D:D

olimbera
26-09-07, 18:12
ya demin aklıma geldi.. lemanın psikolojik bir bozukluğu olabilir mi acaba cidden?? belki de bebeği de kendi kafasında yaratmıştır?? malum tam da boşanma arifesindelerdi kendini hamile olduğuna inandırmıştır belki de.. doktorda falan da hiç görmedik.. ya da bir ultrason resmi falan? karnını da hiç göstermediler. cananla yakın zamanlarda hamile kaldılar ama lemanda hiçbi değişiklik göremiyoruz(evet biraz saçma ama acaba lemanın bebeğini nasıl senaryodan çıkarırlar diye düşünürken aklıma geldi.. çünkü bana pek de o bebek doğacakmış gibi gelmiyor.)

_hasibe_
26-09-07, 18:15
Evet Canan'ın bebegi bence de yok,kendi kafasında yaratıyor..
Arkadasında dedigi gibi hic karnında bi belirti yok:icon_whis
Murat bunu duyunca iyice delirir (::D

6123m
26-09-07, 18:21
ya demin aklıma geldi.. lemanın psikolojik bir bozukluğu olabilir mi acaba cidden?? belki de bebeği de kendi kafasında yaratmıştır?? malum tam da boşanma arifesindelerdi kendini hamile olduğuna inandırmıştır belki de.. doktorda falan da hiç görmedik.. ya da bir ultrason resmi falan? karnını da hiç göstermediler. cananla yakın zamanlarda hamile kaldılar ama lemanda hiçbi değişiklik göremiyoruz(evet biraz saçma ama acaba lemanın bebeğini nasıl senaryodan çıkarırlar diye düşünürken aklıma geldi.. çünkü bana pek de o bebek doğacakmış gibi gelmiyor.)

ewt yaa aslnda olabılır yanı sallıyoda olabılır aslnda haklısın

ayrıca hasıbe sımdı aklıma tkıldıı yanı Canın karnı buyudude lemanın karnı Nıye buyumedı onu anlamadım

_hasibe_
26-09-07, 18:25
ewt yaa aslnda olabılır yanı sallıyoda olabılır aslnda haklısın

ayrıca hasıbe sımdı aklıma tkıldıı yanı Canın karnı buyudude lemanın karnı Nıye buyumedı onu anlamadım

Evet Gizem'cim ya..
Hamile oldugunu söyledikten sonra biz en ufak bi belirti görmedik..Canan'da en azından bi halsizlik-mide bulantısı fln oluyordu ama Leman'da bunlar da yok:icon_whis
Bence kesin hamile degil..Kontrollere gittiginde anlarız heralde..Belki gittigi doktora rüsvet verir hamile gibi göstermesi icin..
Leman bu,hersey yapabilir :)

İLK AŞKIM_MERVE
26-09-07, 18:30
Evet Canan'ın bebegi bence de yok,kendi kafasında yaratıyor..
Arkadasında dedigi gibi hic karnında bi belirti yok:icon_whis
Murat bunu duyunca iyice delirir (::D

olurmu cnm hiçç...nasıl belirti yok..var olmazmıı..

tabikide var...

ecemsi
26-09-07, 18:37
yok kızlar bu imkansız
leman böyle birşey yapamaz onun zaten bir oğlu var ve hamilelik belirtileride var bence
karnıda son bölümde bana şiş geldi diğerlerine göre..

serseri_mayın90
26-09-07, 18:37
evet kuzucm soru çözmekteym:icon_sorr gelip neler kaynatmış bzimkiler bakıyım dedm.. :)

leman hamiledir yhaa. karnı şişti bide bi kere doktorla konuşuodu. otelinin bahçesinde:img-wink: hatta ynnş hatırlamıosam yaşının doğum için fazla olmasıyla ilgili bişi konuşuoalrdı:) emin deilm ama öle bişidi snki:D

_hasibe_
26-09-07, 18:42
Bilmem ki:icon_whis
Bi an bana hamile degilmis gibi geldi..Ama haklısınız ya doktorlarla konusmalar fln..
Galiba hamile :D
Persembe bi an önce gelsin :img-in_lo

ecemsi
26-09-07, 18:43
evet kuzucm soru çözmekteym:icon_sorr gelip neler kaynatmış bzimkiler bakıyım dedm.. :)

leman hamiledir yhaa. karnı şişti bide bi kere doktorla konuşuodu. otelinin bahçesinde hatta ynnş hatırlamıosam yaşının doğum için fazla olmasıyla ilgili bişi konuşuoalrdı:) emin deilm ama öle bişidi snki

evet kuzucum anladım zaten:):D:D

bencede leman hamiledir... arada deniz varken böyle bir yalan söyleyebilirmi bilmiyorum...evet yaşı için dktora gitmişti hergün doktordan bilgi aldığını falan anlatıyordu hatta bunu anlatığı kişide mertti herhalde:D:D:D
salladımmı bilmiyorumda öyle birşeyler hatırladım:D:D:D

olimbera
26-09-07, 18:48
saçma olduğunu söylemiştim zaten=) sadece aklıma bir anda geliverdi.. ama bir şekilde bebek düşer müşer senaryodan çıkarırlar gibime geliyor

ctcc
26-09-07, 19:12
3.fragmanıda gördüm yuppi:happy0064:happy0064
çok güzel bi bölüm olucak:happy0064 Aslı'm Deniz'im çok şekerler:img-in_lo ayrıca Mine'nin Efe için bütün kalemleri alması:img-in_lo

Aslı&Deniz Mine&Efe:happy0064

(( bebek meselesini tarştışıyorsunuz sanırım :icon_whis Canan kesin hamile.. doktora gittiğini , testin doğru çıktığını , belirtilerini falan gördük.. karnı da şişti:img-yes: ama Leman bi psikopatlık yapıyor olabilir mi açıkçası bilmiyorum :) ))

BiMmaniac
26-09-07, 19:33
lemanın yaşına bakılırsa biraz tehlike var zaten hamileliğinde düşer herhalde bebek.. bi de onunla mı uğraşcaklar nyaa düşsün:D

pelin_aslı
26-09-07, 19:55
denizin bir kız kardeşi olacak.yani leman sahiden hamile.Bu gidişle aslının ablası da doğurucak galiba.Umarım öyle bir şey olmaz.Mine Efe ilişkisi şimdilik mümkün değil.Efe şu an mineye güvenmiyor,onun biraz olsun düzeldiğine inanmıyor bu olayla mine efenin güvenini kazanacaktır.Şu fotoğraf olayından sonra aslıyla minenin arasının yumuşaması gibi bir şey olacak
Mine şu an denize sırılsıklam aşık.Yani aslı ve deniz için hala büyük tehlike aslında en azından öyle olmalı.Sonuçta bu bir dizi ve dizinin bir şekilde entrikası da olmalı.Bu bölüm deniz ve aslının ilanı aşklarından sonra lemanın planını gösterip bölümü bitirirler diye düşünüyorum

_hasibe_
26-09-07, 19:59
Dogru arkadaslar Leman kesin bu bebegi doguruyor..
DC'den biseyler hatırladım cünkü bu bebek hakkında:img-pilot
Yanlız Canan'ın bebegi düsebilir diye düsünüyorum ben:img-yes:
2 bebekten biri gider bu diziden,bu da büyük ihtimal Canan'ın bebegi :)

serseri_mayın90
26-09-07, 20:34
Dogru arkadaslar Leman kesin bu bebegi doguruyor..
DC'den biseyler hatırladım cünkü bu bebek hakkında:img-pilot
Yanlız Canan'ın bebegi düsebilir diye düsünüyorum ben:img-yes:
2 bebekten biri gider bu diziden,bu da büyük ihtimal Canan'ın bebegi :)
yok canan düşürmez heralde artık.. ama bilemem tabii yiğit abi nası düşünürse:D bide lemanla canan aynı gün doğururlarmışş:img-pilot
bölümede 21-22 saat gibi bişi kaldı:D ben sorularla boğuştum çok yoruldum:) çıkıyorum artık. yrn akşam bölümden önce son yorumlara yetişirim:img-wink: hadi size ii geceler ii yorumlarbye

Gülshen
26-09-07, 20:40
Deniz'in babasini gördüm simdi Yaprak Dökümün'de... Masallah yani Kavak Yellerin'de Leman'la Canan'i idare etmiyomus gibi, simdide Yaprak Dökümün'de karisinla Leyla'yi idare edicek gibi.. Insallah Deniz babasina benzemez...:img-hyste:img-hyste:img-hyste

dilara-1905
26-09-07, 20:51
evet cananın bebeği düşcek bncede lemanın bebeği doğcak ama cananınki düşcek bnce ya ikisininde doğması saçma olurbnce öyle bişi olmasınn ya öle bişi olursa hernekadar aslının bundan haberi olmasada aslı denizin üvey teyzesi oluyo ve böyle bişi olması çok saçma üstelik böyle güzel bi aşk varken ortada bncede cananın bebek düşcek

pcd-bjk-03
26-09-07, 20:53
fragmanları bnde izledim...çok süper ya..aslı deniz yne çok tatlı ...e sonunda itiraf ettiler nihayet yani...bu arda bnce canan kesin hamile...lemandan şpheliyim ama...neyse zaten az kldı sayılır...e izleyip görcez artık.....

DENİZ&ASLI_FOREVER:happy0064:img-yes::good::P

serap23
26-09-07, 20:57
aslında sorun leman ın bebeği değil canan ın bebeği
canan ın çocuğu aslı deniz aşkını çok zora sokar
birinin kardeşi diğerinin yeğeni
tuhaf bir durum olur

pcd-bjk-03
26-09-07, 21:00
aslında sorun leman ın bebeği değil canan ın bebeği
canan ın çocuğu aslı deniz aşkını çok zora sokar
birinin kardeşi diğerinin yeğeni
tuhaf bir durum olur

aynen katılıyorum ve cananın bu kadar sorumsuz olması beni gerçkten snr ediyo...sanki çok olagan bişeymş gbi dvranıyo...ne bliyim hiç suçluluk dygusu felan yok içnde yada yansıtmıyo..herşeyin blincinde ve halen aslıya denizi bırakma felan dyo..bnce bu drumda yani cananın hmileligi devam edrse bizmkiler zor brleşrler gbime geliyo....

Ferny&Lety
27-09-07, 06:25
yaa dün gece kavak yeLLerinin yeni böLümünü veriyoLardı sonradan aydıLar ya Allah kahretsin:icon_sorr
Geç saatti kanald ye bakiim dedim bi açtım kavak yellerim başlıyo tekrar ıheralde dedim oturdum izlemeye başladım bi baktım 16.bölüm özetini veriyolar:icon_whis
Ana 17.bölümü yayınlıyolar..özeti verdiler biraz sonra reklam girdi daha da başlamadı..kafasızlar diyorum verseniz nolurdu ölürmüydünüz:icon_sorr

YoShYÖzGe
27-09-07, 08:37
Sonunda perşembe günü geldi:happy0064
Saatler kaldı:happy0064
Aslım ve Denizim kavuşuyor:img-in_lo
Ne zamandır bu bölümü bekliyordum:happy0064

aslış
27-09-07, 11:08
evet büyük gün geldi hele şükür çok az bir zaman kaldı yeni bölüme :)

bu arada tenefüslerde konu oldu kavak yellerinden bahsediyorduk işte fragmanı gördünüz mü soruları falan diye soruluyordu pek kimse görmemiş bende anlattım fragmanı,resmen eridiler aslıyla denizin birbirlerine ilan-ı aşk ediyorlar sözümden sonra:) ay kesin izleyeceğim kesin izleyeceğim sözleri söylenmeye başladı bir anda :D yani bence bu hafta büyük patlama yaşanacakreytinglerde :)

angels18
27-09-07, 11:15
büyük gün sonunda geldi 3fragmanın 3ünüde izledim cok güzel bir bölüm olacak mine efeye iyilik yapıyor şaşırtıcı ama gerçek efenin sattığı kalemlerden alıyor deniz ile aslı efenin peşinde acaba ne iş yaptığını bulabilecekler mi cananın bebeği bu saatten sonra düşer mi bilmiyorum en iyi ihtimal ölü doğması yaa off işler karışacak iyice bu arada aslı mineye ne güzel diyor öyle bazen bazı şeyleri görmek için filmin devamını izlemeye gerek yok off ne güzel laf bu

NiliWerda
27-09-07, 11:31
Offf ya kadermi bu? :icon_sorr Bu akşam bi misafirim geliyor iftara:( Diziyi izliyemicem sanıyorum, ama misafir tek kişi ve çokta yabancı değil :icon_whis acaba benimle birlikte izlermi? Annemlerde başka bi odada Kurtlar Vadisini izliycek, belki o KVyi izlerde bende öbür odada rahat rahat Dizimizi izlerim:)
Offf bu haftada heyecanlıydı, izlemezsem meraktan çatlarım:(

kırmızı su
27-09-07, 11:49
bu bölüm cana bebeğini düşürse aslında bayağ iyi olur çünkü bu bebek bayağ sorun yaratacak bence zaten osman bey de istemiyor bebekli kızı evde de sorunlar var aslıların işi zor nolacak halleri acaba umarım aslı bi yurda falan yerleşir sorun çözülür en azundan aslı için bu arada mine de aslıya bağırıyor tabi çekemiyor bu aşkı ama fayda yok artık denizden mineye bence. Denizle Aslının arası iyi olcak gittikçe ve bence arkadaşlar belki uzun zaman sonra ama mine ve efe arasında da bişeyler bekliyorum ama tabi bir öngörü sadece bilinmez:icon_whis:icon_whis bu arada leman da bana başından beri hamile değil gibi geliyor ama neyse bu kadar zaman geçtiğine göre hamile galiba muratla izmirde çocuklarınu büyütürlar deniz de rahat eder belkiş efeyle beraber bile kalabilirler çok iyi olur öyle olursa efe de kurtulsun o pis yerlerden bence zaten babası ya da abisi duysa çok kızarlar efeye bence abisinin yanı dururken başka yerde niye kalıyor bu kuzu dimi neyse abisiyle gönül evleni
rse ikisinin yanında kalır :img-yes:

picuska
27-09-07, 12:01
Öncelikle Kavak Yelleri forumunun diğer üyelerinden izin isteyerek bu mesajımı yazıyorum...

Haftalardır burda tüm üyelerin ANASAYFA'ya geçmekle ilgili belki binlerce mesajını okuduğumda çok da önemsememiş ve nedir allahaşkına bu ana sayfaya geçme muhabbeti demiştim... Sonuçta Kavak Yelleri ilk başladığında gün birincisi ve gün ikincisi iki dizinin üstelik final bölümleri olmasına rağmen zirvedeki yerlerini sarsan ya boyunca son 5 yılın en yüksek yazlık rating ve sharelerini alıp yılın en sevilen bir kaç tv dizisi arasına giren bir diziydi... Dizifilm.com yöneticileri bu gerçekten habersiz yaşıyorlarsa kendilerinin sorunuydu... Keza gerçeklerden uzak yaşayan herkes kendisi kaybederdi...

Dizimiz yeni yayın dönemine girdi... Ve hala haftanın en yüksek izlenme payını alan ilk 5 dizisinin içinde... Ve bugün ana sayfada YENİ DİZİLER başlığı altında 25 adet dizi gördüm... Ve bunların içinde Kavak Yelleri yoktu... Sonra Eski Diziler başlığına baktım... Orda ki dizilerin içinde de kavak yelleri yoktu...

Ve şu ana kadar bunu çok da önemsemeyen ben "burnuma gerçekten pis kokular gelerek ve midem bulanarak" bu durumun artık yazılı ve resmi bir açıklama gerektirdiğini düşünüyorum...

BU ÜYELER OLMAZSA BÖYLE Bİ SİTEDE OLMAZ... VE BİR SİTENİN SEBEB-İ MEVCUDİYETLERİNE SAYGILI OLUNMAK ZORUNDA...

24 saat içinde KAVAK YELLERİ'nin dizifilm.com sitesi altındaki bu pozisyonuyla ilgili yöneticilerden AKLA YATAN VE GERÇEKÇİ bir açıklama bekliyorum...

Aksi halde bu siteye yeniden girmyi ve üyeliğimi devam ettirmeyi düşünmüyorum

Yiğit Güralp

NiliWerda
27-09-07, 12:01
Canan bebeği düşürse tabiiki iyi olur, ama ben tahmin ediyorum ki o intihar edeceği sırada yanına gelen o adam ona yardım edecek:)
Cananla evlenir belki:) Minenin dedeside (ismini unuttum) Canana şüpheli şüpheli bakıp duruyor, Hamile olduğunu öğrense valla kapının önüne koyar :img-hyste
Aman Mine öğrenmesinde:)

hürriyetim
27-09-07, 12:21
Öncelikle Kavak Yelleri forumunun diğer üyelerinden izin isteyerek bu mesajımı yazıyorum...

Haftalardır burda tüm üyelerin ANASAYFA'ya geçmekle ilgili belki binlerce mesajını okuduğumda çok da önemsememiş ve nedir allahaşkına bu ana sayfaya geçme muhabbeti demiştim... Sonuçta Kavak Yelleri ilk başladığında gün birincisi ve gün ikincisi iki dizinin üstelik final bölümleri olmasına rağmen zirvedeki yerlerini sarsan ya boyunca son 5 yılın en yüksek yazlık rating ve sharelerini alıp yılın en sevilen bir kaç tv dizisi arasına giren bir diziydi... Dizifilm.com yöneticileri bu gerçekten habersiz yaşıyorlarsa kendilerinin sorunuydu... Keza gerçeklerden uzak yaşayan herkes kendisi kaybederdi...

Dizimiz yeni yayın dönemine girdi... Ve hala haftanın en yüksek izlenme payını alan ilk 5 dizisinin içinde... Ve bugün ana sayfada YENİ DİZİLER başlığı altında 25 adet dizi gördüm... Ve bunların içinde Kavak Yelleri yoktu... Sonra Eski Diziler başlığına baktım... Orda ki dizilerin içinde de kavak yelleri yoktu...

Ve şu ana kadar bunu çok da önemsemeyen ben "burnuma gerçekten pis kokular gelerek ve midem bulanarak" bu durumun artık yazılı ve resmi bir açıklama gerektirdiğini düşünüyorum...

BU ÜYELER OLMAZSA BÖYLE Bİ SİTEDE OLMAZ... VE BİR SİTENİN SEBEB-İ MEVCUDİYETLERİNE SAYGILI OLUNMAK ZORUNDA...

24 saat içinde KAVAK YELLERİ'nin dizifilm.com sitesi altındaki bu pozisyonuyla ilgili yöneticilerden AKLA YATAN VE GERÇEKÇİ bir açıklama bekliyorum...

Yiğit Güralp

bu sitede hangi dizinin ana sayfada hangi dizinin başka başlıklar altında toplanıldığının sanırım bi kriteri yok

klgçaglar
27-09-07, 12:23
ya fragmanı gördükçe sinir oluorum ya mine ne zmn yaptıkkları tamamen unutulcak hala cenemesini çekio aslı hnma noluo denis affetmiş o hale havalar 1500 aslının istedii hersey oldu sonunda deniside aldı maddi durum war gibi gözüküo ama bunun 100 kat beterlerini gördüm efesi war annesi war ablası war yeter yani insaf mine suan aslıdan daha kötü bi durumda ama duyan yok eer gerçekten kötü olsa efeye yaptıı yardımı 3 nünde gösüne gösüne sokarak yapardı e artı ne diim hala mine kötü diosanıs insaf tabikide suan hiçbirinisden aslıyı silip mineyi sewmemenisi beklemiom ama mineye olan tutumunusu biras deiştirin ltfn yaa

Pamir
27-09-07, 12:26
leman ve canan'ın bebeğı kıyaslandığında cananınki aslı ve deniz aşkını zora soktuğu için düşmesi gerektiğini söylüyorsunuz.... olur mu arkadaşlar biraz düşünün ya!!! bu ne deniz&aslı hayranlığıdır??? mine de engel onlara bi bakıma o da ölsün o zaman... başka engeller de varsa onlar da yok olsun hemen...
cananı düşünün biraz da... canan sevmiş adamı.. adam da seviyorum seni karımla mutlu değilim diye kandırmış kızı.. biz de öyle bilmiyor muyduk;?? yani evi boşaltırken cananla anılarını hayal etmesi, lemanın baskılarından nasıl sıkıldığını görünce ben en azından öyle düşündüm.. sonra leman biraz düzelince ilgi gösterince ben karımı seviyorum kusura bakma bay bay... öyle mi yani... ve forumda biz de canan bunu kardeşine nasıl yapar, deniz'i sevdiğini bile bile nasıl yapar... diye tartışıyoruz... sanki dizide bi tek deniz ve aslının hayatı var... ve diğer tüm insanlar kendi hayatlarını aslı ve deniz aşkını zora koşmayacak şekilde düzenlemek zorundalar.. olur mu ya???
canan kandırılmış, cocuüuyla ortada kalmış hiçbirimizin umrunda değil...

hürriyetim
27-09-07, 12:26
ana sayfaya geçme kriterleri acaba alınan reytinglermi yoksa forumu ziyaret eden üye sayısımı hatta ve hatta foruma yapılan yorumların içeriğimi belli değil

bunun herhangi bir açıklamasını site yönetiminden duymadık görmedik

önceki bir mesajımda daha dizi yayına girmeden ana sayfa alınan bir diziden duyduğum rahatsızlığı dile getirmiştim ama net bir cevap yine alamamıştım

umarım bu kez sesimiz duyulur daha ne deyim.

_HaLe_
27-09-07, 12:32
mrb arkadslar sonunda dizimizn günü geldii:happy0064gerek fragmnlar gerekse özettn sonra bnde bir çk sorular oluştu tabii bu sorularn cvplarını bulcaz inş..:):)hmn geçse zmn:img-yes:

anaayfa konusunda yiğit beye katılıyorum sonuna kdr haklı...ve böyle bi durumda site yöneticilrnde herhangi bi açıklama görmezsm site iyice gözümden düşer bunuda söliyim zaten kavak yellerinin böyle bi durumu hakettiğini düşünmediğim bu durumu yanlış buluyordum ve site yöneticileri ve ilgilisi gözmden düşmüştü Ama yinede mutlaka bir bildikleri vardır diye bekledk...

Hilo
27-09-07, 12:33
arkaslar bence anasayfaya gecme kriterleri yok,cünkü bicak sirti daha baslamadan önce ana sayfadaydi,reyting felan belli olmadigi halde,bu yüzden bence reytingle alakasi yok...

angels18
27-09-07, 12:41
arkaslar bence anasayfaya gecme kriterleri yok,cünkü bicak sirti daha baslamadan önce ana sayfadaydi,reyting felan belli olmadigi halde,bu yüzden bence reytingle alakasi yok...

anasayfaya geçmenin kriterleri var diye biliyorum bunlardan bazıları sayfanın görüntülenmesi uyarı alıp almaması ratinglerde etkiliyor tabi anasayfaya elbette geceriz sıkmayın canınızı modların bildiği bişey vardır herhalde

_HaLe_
27-09-07, 12:42
ya fragmanı gördükçe sinir oluorum ya mine ne zmn yaptıkkları tamamen unutulcak hala cenemesini çekio aslı hnma noluo denis affetmiş o hale havalar 1500 aslının istedii hersey oldu sonunda deniside aldı maddi durum war gibi gözüküo ama bunun 100 kat beterlerini gördüm efesi war annesi war ablası war yeter yani insaf mine suan aslıdan daha kötü bi durumda ama duyan yok eer gerçekten kötü olsa efeye yaptıı yardımı 3 nünde gösüne gösüne sokarak yapardı e artı ne diim hala mine kötü diosanıs insaf tabikide suan hiçbirinisden aslıyı silip mineyi sewmemenisi beklemiom ama mineye olan tutumunusu biras deiştirin ltfn yaa

yapılan o kdr kötülükler naıl unutulur ki??
ve mine hakettiğni yaşadı...
aslı ve deniz zaten birlikte olmayı hakenden tek çiftti çünkü gerçek aşktı olarınkisi.her ne kdr zorluklara rağmn başaracklar inş.
mineye biraz acıdık görüşmlerimz faln değişmişti iyi olmaya başladı faln die bile düşnmüştk hatta hepsi güzl bi grup olurdu ama minenin davranışlarındaki tutumdan gördkki hiç bi değişklik yokk o kdr şeyden sonra da mineye hak vermek çokk saçma olur...bu bnm fikrerm tabii:img-yes::good:
bye

Hilo
27-09-07, 12:50
anasayfaya geçmenin kriterleri var diye biliyorum bunlardan bazıları sayfanın görüntülenmesi uyarı alıp almaması ratinglerde etkiliyor tabi anasayfaya elbette geceriz sıkmayın canınızı modların bildiği bişey vardır herhalde

evet haklisin,bicak sirti sayfasini bilmiyorum belki uyari felan hic yoktu o yüzden almislardir...dogru cnm haklisin...:)

hürriyetim
27-09-07, 13:01
evet haklisin,bicak sirti sayfasini bilmiyorum belki uyari felan hic yoktu o yüzden almislardir...dogru cnm haklisin...:)

uyarımı ne uyarısı açıklayabilir misiniz?

benim bildiğim kadarıyla bıçak sırtına da epey uyarı yazıları yazıldı

yani sizce ana sayfaya geçme kriterleri almış olduğu uyarı yazılarının sayısımı?

Hilo
27-09-07, 13:26

yani sizce ana sayfaya geçme kriterleri almış olduğu uyarı yazılarının sayısımı?

arkada$im bilmiyorum,o zaman bicak sirtini neden ba$lamadan ana sayfaya ta$idilar? Anlamadim cidden:) Bakalim in$allah bizde gideriz yakinda Ana sayfaya..

eftelya61
27-09-07, 13:44

Hem Bıçak Sırtı hem de iyi bir Kavak Yelleri izleyicisi olarak Bıçak Sırtı anasayfaya taşındığında forumun belirli sayfalarında (dilek,öneri, şikayet başlığında) yöneticilerden bir açıklama istemiştim.. Neden henüz ilk bölümü dahi yayınlanmayan bir dizinin ana sayfaya geçmiş olduğunu, buna rağmen hergün hatırı sayılır sayıda görüntüleyeni olan, içlerinde emek harcayıp yorum yazan ve raytingleride gayet iyi gelen KAVAK YELLERİ ana sayfaya neden taşınmadı diye sormuştum.. Aynı soruları soran birkaç forumdaşım daha vardı.. Bu konuda sağolsun birkaç arkadaş cevap verdiler o tarihlerde ama hiç biri tatmin edici bir cevap değildi, en azından ben tatmin olmadım..

Eğer ana sayfaya geçmenin kriteri dizinin aldığı raytinglerse KAVAK YELLERİ'nin raytingleri ortada açıklama yapmaya gerek yok, yok kriter forumunu takip edenlerse ve görüntüleyen yorum yazanlar sayısıyla ana sayfadaki birçok diziden fazla görüntüleyeni ve yorum yazanı var.. Ben bu sayfanın yerinin ana sayfa olduğunu düşünenlerdenim ve tatmin edici bir cevap bekleyenlerdenim..

Ancak bu sayfaları takip eden biri olarak sayfada yorum yapan, dizi hakkındaki fikirlerini yazan arkadaşlardan birde ricam olacak.. İçi daha dolu, sorgulayan ya da sorgulatan yorumlarla ve kurallara uygun şekilde burada olursak KAVAK YELLERİ'nin dizifilm.com'daki yeri daha sağlam ve kalıcı olur.. Sevgilerimle..

Not: Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim..

cenup
27-09-07, 13:51

Anasayfa'ya yeni dizilerin geçebilmesi için siteye moderatör alımının yapılması gerekiyormuş "Site Geneli Üyeler Arası Bilgi Paylaşımı" bölümünde şöyle bir açıklama yapılmıştır;

Ana sayfaya alınacak diziler konusunda son bir kez açıklama yapayım...Gerekli mod alımı yapıldıktan sonra karar ereceğimiz diziler anasayfaya geçecektir...Zaten geçecek olan dizilerin de Diğer Diziler Bölümünde gerekli olan başlıkları olduğundan şu an için fazla bir karışıklık olduğunu sanmıyorum...Saygılarımla...

Eğer moderatör alımı gerçekleştirilirse Anasayfa'ya geçecek dizilerin en başında Kavak Yelleri gelir bence.:img-yes:

YoShYÖzGe
27-09-07, 13:51
Günler geçti:)
4 saat kaldı:happy0064
Çabuk gelse de akşam izlesek:(
Süper bir bölüm ve Aslı&Deniz'in süper sahneleri bizi bekliyor:happy0064

angels18
27-09-07, 13:52
arkadaslar modların koyduğu kriterler elbetteki vardır olmazsa bütün diziler anasayfaya tasınır ama bu kriterler nedir tam bilmiyorum benim bildiklerim emin olduklarımı yazdım sadece bu konuyu kapatalım bence nasıl olsa modlar alacaklardır diziyi biz ne dersek boş

fatmaaa-
27-09-07, 13:59
merhaba arkadaşlar bende üye oldum bunde buralıyım benide aranıza alırmısınız:happy0064:happy0064:happy0064:img-yes::good:bye

hürriyetim
27-09-07, 14:01
Ancak bu sayfaları takip eden biri olarak sayfada yorum yapan, dizi hakkındaki fikirlerini yazan arkadaşlardan birde ricam olacak.. İçi daha dolu, sorgulayan ya da sorgulatan yorumlarla ve kurallara uygun şekilde burada olursak KAVAK YELLERİ'nin dizifilm.com'daki yeri daha sağlam ve kalıcı olur.. Sevgilerimle..

Not: Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim..

ana sayfaya taşınma kriterleri arasında bunun etkisi eminim vardır

ben yazımı yazarken açıklama başka yerden gelmiş gerekli mod alımından sonra ana sayfaya geçecek dizilere karar verilecekmiş.
mod eksikliği site içinde bazı aksamalara neden olabilir ama genede bu kriterlerin neler olduğu sorusuna yanıt vermez

*duygu*
27-09-07, 14:07
Herkese merhaba,
Sonunda o büyük gün geldi,inanmak zor ama geldi :)
Ben şimdiden haftayı düşünüyorum,dizinin sonu yine öyle güzel bir yerde biticekki meraktan ölücez çünkü...

Yiğit abi açıklamasını yapmış anasayfa konusunda,sanırım bize birşey söylemek düşmez.O bile rahatsız olduysa sitede bu kadar vakit geçiren bizler neden rahatsız olmayalım?

Neyse forumun tadını kaçırmaya niyetim yok,herkese iyi yorumlar ;)

serseri_mayın90
27-09-07, 14:09

Yiğit Güralp

bu konuda arkandayız yiğit abi. bizde çok kez konuştuk bu konuyu hatta imzalar fln da yapıldı ama malesef hala geçemedk. bıçak sırtı daha yayınlanmadan alındı.dizinin reytingleri iyi, her hafta bi başlık eskitiyoruz. sorun kurallara uymaksa ben anasayfadakilerin bizden daha çok uyduğunu düşünmüyorum.

mod. alınımının neden gerektiğini anlamadm. bir diziyi anasayfaya geçirmek bu kadar zormu:icon_whis

bu konuyu çok uzatmak istemiyorum. dizimiz hakkında yorum yapabilceğimiz bi yer olsun yeter. ama tabi haksızlıklara da göz yumulmaz.

dizimize 4 saatten az kaldı:happy0064büyük bölüme son saatler:good:

serseri_mayın90
27-09-07, 14:15
fatmaaa- hoşgeldin aramıza:img-wink:. ama tek cümlelik mesajlar yasak. dikkat edersen sevinirim:img-wink:
ececm gelmedimi halaa:icon_whis artık son yorumlar:D akşam dizimizi ne güzel izlicez. sora yeni soru işaretleri vee bir hafta bekleme çilesii:icon_sorr

alaz_alaz
27-09-07, 14:32
merhaba arkadaşlar ben geldim.
yiğit beye sonuna kadar katılıyorum.gerçekten de kavak yelleri dizisine büyük bir haksızlık yapılıdığını düşünüyorum.belki baş sayfada olmak çok önemli gibi gözükmeyebilir ama,daha yeni başlamış dizilerin anasayfaya alınıpta kavak yellerinin hala başlığa alınmaması insanı düşündürüyor.bizde bir açıklama bekliyoruz.forum yönetiminden.

ama yiğit bey her ne olursa olsun sizin buradan ayrılmanızı hiç istemem.çünkü sizinle buluşabildiğimiz tek nokta burası!

ben bu olayı yönetimin vicdanına bırakıyorum!!!

dilekce
27-09-07, 14:38
Bu konu ile ilgili bir çok kez isteklerde buluduğumuz başka dizilerde oldu..
Neyin beklemesi, neyin ispatı veya neyin derecesine göre bir dizi ana sayfaya taşınmalı diye bir çok kez tartışıldı bu muhabbet....

Bir keresinde Kavak Yelleri ni bile örnekleyerek ana sayfaya alınamama nedenleri ile ilgili bir çok kez mesajlar yazdım..Biliyorum kii o sayfalar modlarca inceleniyor.Ama herhangi bir değişiklik olmadı..Bekleyelim dedik en sonunda dizi yayından kalktı.. İstediğimiz diger diziler ise halen daha beklemede..

Daha 1. bölümü yayınlanmadan ratinği bile belli olmayan bir dizi daha başlamadan ana sayfaya nasıl alınıyor peki? ...İnsanın aklına da bir sürü şey gelmez mi haliyle , neden olarak? Modlar mı seviyor bu diziyi,, üye profili şişkin arkadaşlarmı yazıyor..Veya senaristlerin diğer dizileri tuttu bu da tutar niyetiyle mi ilk etapta bir dizi anasayfaya alınıyor dersiniz..

Eksik olan ne veya fazla olan bişey mi vardı bu ana sayfaya taşınamayan dizilerde.

Hadi içi dolu mesajlar olsun diyoruz..Tek cümlelik mesaj olmasın diyoruz.Yazım kurallarına uyalım diyoruz, Tamam bunlar bir kıstas..

Peki forum sayfası sadece 3-4 üye tarafından ziyaret edilen bir başka dizi nasıl oluyorda anasayfaa taşınıyor ? Belki bir kez gün birincisi olmuştur..Geri sıralaması her zaman ya 3. ya 4. ya da taş çatlasın 5. olsun..

Hayır sayfasında 3-4 kişi oluyor,,,Nasıl oluyor da içi dolu mesajları bu 3 -4 kişi ile değerlendiriyolar....Veya imla kuralları hepsinde standart tarifede mi?

Bu konu ile ilgili her vakit destek vardır bizden arkadaşlar.. Yazamıyorsamda bu foruma ki bir iki mesajım mutlaka vardır, sonuna kadar dikkatle takip ettiğim bir kaç diziden biridir bu dizi.. Umarım bu anasayfa beklentisi boşa çıkmaz..

gönül: efe efe:gönül gönül:metin. :)

yok ben bu diziyi hakkaten seviyorum...

Hayır liseli de değilim ünivesiteli de..Yaş da onlardan büyük..
E peki beni Deniz e Asli ya Efe ye Mine ye Gönül e Metin e....çeken neeee?

Seviye ve kalite ,e haliyle yerinde, hepside şeker gibi güzelse, ötesinden beriye,, başka da dizi yoktur gününde saatinde..,.:good:

exzo
27-09-07, 14:38
pazartesi günü bu siteyi ziyaret ettim kavak yellerinin yeni bölümü çok merak ediyorum bende sizler gibi sizlerle tanışmak isterim
bence bu dizi kesinlikle ilk sayfaya alınmalı:good:

dulcemm
27-09-07, 14:47
selam arkadaşlar çok az kalıdı yeni bölüme sabırsızlıkla bekliyorum.ayrıca bende yiğit güralp'e katılıyorum yeni diziler arsında yok geçtim eski diziler de yok bu çok büyük bi ayıp sonuçta kavak yelleri yaz sezonu'nun en çok izlenen ve reyting alan dizisi yaz boyunca 1.sıradan inmedi gazetelerde fln yine kavak yelleri lider diye bi çok haber geçti ama anlaşılan bunların hiçbi önemi yokmuş bu form için hiç dikkate alınmamış..dizimize gereken önemin verilmesini istiyoruz..

YoShYÖzGe
27-09-07, 14:51
Bugün benim ilacım Kavak Yelleri:happy0064
Ve Aslı&Deniz aşkı...:)
Bence de anasayfaya alınmalı!!
Hak ediyor:D

naz özkul
27-09-07, 14:51
Yalancı Yarim dizisine de aynı şeyler yapılmıştı. Bir türlü anasayfaya alınmıyordu. Biz sonuna kadar isteğimizi dile getirtik. En sonunda anasayfaya alındık ama yorum başlığı bir süre kitli kaldı. Çok kızdırmıştık anlayacağınız:) Ama bazı dizilerin toleranslı olması hem de daha başlamadan bana çok da adil gelmiyor. Zaten eşitlik kavramı yeterince uygulanmıyor bari sitelerde adil davranışlar görelim ama nerde?

alaz_alaz
27-09-07, 14:53

arkadaşım biz mine'yi sevmek zorunda değiliz!sen nasıl aslı'yı sevemiyorsan.tam diyoruz mine iyi oldu bu sefer boyuna arıza çıkarıyor!bide o açıdan bak,o dizi gereği kötü bir karakterdi.ve doğal olarak kötüler sevilmez.:img-wink:

duffy_duff
27-09-07, 14:54
selam arkadaşlar....
ky nin çekildiği bazı yerler benim oturuduğum yere yakın yerlere benziyorla ve bende çekime gidip başarılarını yüz yüze kutlamak ve bu kadar güzel dizi yaptıkları için onlara tebrik etmek istiyorum ama tam olarak çekimlerin nerde yapıldığını ve hangi günler saatler çekim olduğunu bilmiyorum...bilen varsa yazabilir mi veya nerden öğrenebilirim?
yiğit bey yazdığınız yazıyıda sonuna kadar destekliyorum ... her türlü destekde arkanızdayım...

captainsparrow
27-09-07, 14:58
yiğit abiye kesinlikle katılıyorum ve onu alkışlıyorum:happy0064:happy0064(yalnız yiğit abi inşallah blöf yapıyosundur nolur üyeliğini bitirme ya!!!!!!!!)

herkes cananın bebeğini düşürmesini istiyo.(aslında ben de:img-wink:)ama bir dil bilgisi yanlışı yapıyosunuz.bebek bu saatten sonra düşemez anca anne karnında ölür.ki bu da düşüğe göre daha küçük bi ihtimal...bence hemen biriyle evlensin murat da izmire dönsün leman ve çocuğuyla yeni bi hayata başlasın.muratı anca yıllar sonra görür tekrar.o zaman da çocuğun kocasından olduğunu söyler bu defter de böylece kapanır.osman amcaya falan da uzun süre görünmezler aylar sonra yeniden görüştüklerinde ona da çocuğun kocasından olduğunu söyleyebilir.

deniz içinde aslı için de hafize için de canan için de murat için de leman için de bebek için de en ii çözüm bu bence canan hemen koca bulmaya baksın:img-wink:

_duygucuk_
27-09-07, 14:58
mrb..evet bugün büyük gün dizimize saatler kaldı yine dopdolu yine çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor...
Akşama bölüm süper olacak ama malesef hala anasayfaya geçemedik nedense...
Yiğit abi gibi bizde bu konuda çok üzgünüz umarım bu sorun kısa sürede hallolur...

bEeN
27-09-07, 15:04
yiğit abiii çok haklısın sonuna kadar hepimiz arkandayızz:img-yes:..ama üyeliğini iptal etme yaaa..:icon_sorr
bebek konusu bayağı sarmış galiba bencede captainsparrow ark.haklı en ii çözüm,deniz ve aslının en az yara alabileceği çözüm bu bncede..bu konuda aklıma başka bişey gelmio zatn.....:P

SBR
27-09-07, 15:31
herkese merhaba bu anasayfa konusunda ilgili yerlere çok mesaj yazdım bir mod alımı olacak dendi ama halen mod alımı yok ve normal olarakta anasayfa ile ilgili bir gelişme yok .zaten ben bu mod olayınıda çözmedim tamemen yılan hikayesi oldu beklemekten başka çare yok gibi .

diziye fazla bir şey kalmadı bu hafta bize yine 2 .lik gözüküyor gibi tabii ne olacağı belli olmaz ama muhtemelen 2 olacağız bekleyip görelim herkese iyi seyirler .

serseri_mayın90
27-09-07, 15:35
herkese merhaba bu anasayfa konusunda ilgili yerlere çok mesaj yazdım bir mod alımı olacak dendi ama halen mod alımı yok ve normal olarakta anasayfa ile ilgili bir gelişme yok .zaten ben bu mod olayınıda çözmedim tamemen yılan hikayesi oldu beklemekten başka çare yok gibi .

diziye fazla bir şey kalmadı bu hafta bize yine 2 .lik gözüküyor gibi tabii ne olacağı belli olmaz ama muhtemelen 2 olacağız bekleyip görelim herkese iyi seyirler .
merhaba fragman saplayıcımız:D
2 olma ihtimalimiz çok fazla ama 1 olursak süper olur:D
2-3 saat daha sabredeceğiz sonraa kavak yellerii:happy0064:happy0064
kuzucum nerde kaldınn:icon_sorr:img-icecr

SBR
27-09-07, 15:43
merhaba fragman saplayıcımız:D
2 olma ihtimalimiz çok fazla ama 1 olursak süper olur:D
2-3 saat daha sabredeceğiz sonraa kavak yellerii:happy0064:happy0064
kuzucum nerde kaldınn:icon_sorr:img-icecr

sanada merhaba :) olsun yahu 2.likde iyidir yeterki arada fazla fark olmasın 1.lik zor gibi :img-wink: zaten o kadar sabredelim bence 3 fragman gördük bu hafta gerçi çok fazla farklılık yoktu ama bir çok sahne hakkında fikir sahibi olduk :happy0064 iyi yorumlar .

_eylul_
27-09-07, 16:27
Dizimize 2 buçuk saatten az kalmış bulunmakta.:happy0064:happy0064
Bu arada yiğit güralpe sonuna kadar katılıyorum.Buraya pek yorum yazmasam da sürekli dizifilmdeyim.Ve sıkı bir kavakyelleri izleyicisiyim .ve burda benim gibi niceleri var.Bu bize haksızlık deyil mi yaa:icon_sorr
neyse ben şimdi netten çıkıyorum .malum iftar hazırlıkları.sonra da KAVAK YELLERi:happy0064

yaprak.dökümü
27-09-07, 16:41
yeni bölüme saatler kaldı(aslında saat bile diyebiliriz:))
dizimizi ben de merakla bekliyorum.fragmanları izledim hepsi de çok güzel:)
eminim yine harika bi bölüm olacak:)

rokoss
27-09-07, 16:45
herkese selam!! evet dizinin anasayfaya geçmesi ögerçekten önmli ama bn önce karakterlerin oturmasını bkliyorum... yani mine&dnz aşkına bn ve birçok kişiyi aşık edip sonra 18 yıldır birbirlerinin farkına varamamış (dnz için sylüyorum) 2 kişiyi aşıkmış gbi gösteren dizi kısmıyla ilgileniyorum! bi bölümde mineyi iyi yapabilen bi bölümde de kötü mide bulandıran biri yapabillen dizi kısmıyla ilgileniyorum... diziyi ilk başladığı gnden beri izliyorum ama bu kısımlar bna dizinn cilveleri değilde belirsizlik gbi geliyor

herkesn yorumuna saygım var sdece anlamadığım noktaları söyledm__!!!

herkese süper akşamlar diliyorummm

sude_19
27-09-07, 16:51
herkese selam!! evet dizinin anasayfaya geçmesi ögerçekten önmli ama bn önce karakterlerin oturmasını bkliyorum... yani mine&dnz aşkına bn ve birçok kişiyi aşık edip sonra 18 yıldır birbirlerinin farkına varamamış (dnz için sylüyorum) 2 kişiyi aşıkmış gbi gösteren dizi kısmıyla ilgileniyorum! bi bölümde mineyi iyi yapabilen bi bölümde de kötü mide bulandıran biri yapabillen dizi kısmıyla ilgileniyorum... diziyi ilk başladığı gnden beri izliyorum ama bu kısımlar bna dizinn cilveleri değilde belirsizlik gbi geliyor

diziyi nasıl izlediğini de ben anlamadım arkadaşım, MİNE & DENİZ aşkı ne zaman oldu bana anlatır mısın, ben görmedim de, sadece DENİZ hoşlandı, MİNE KULLANDI, ötesi berisi hiç mi hiç olmadı

aşkla basit bir hoşlanma arasındaki farkı daha bilmeyen çok kişi var, bende birinden hoşlanıyorum yatıp kalkıp onu düşünüyorum günlerce bir kaç hafta bir bakıyorum uçmuş gitmiş, bunlar sıradan şeyler

aşk başkadır, bunu anlamak lazım,

MİNE & DENİZ aşkı hiçbir zaman olmadı, nesine tutuldunuz ki.

DENİZ İLE ASLI nın aşkı gerçektir işte bak tüm olanlara rağmen savaş veriyorlar. Onlar birbirlerine 2günde bağlanmadılar 18 yıl kendin demişsin, insanlar yakınlarındaki kişilerinin kıymetini bazen anlayamazlar, önce kaybetmeleri gerekir bulmaları için,

deniz içinde böyle olmuştur, onun için çok değerli olan bir insanın kendisi için ne ifade ettiğini gerçekte kavrayamamıştır, ta ki bir insan çıkıpta onu kaybetme korkusunu yaşayıncaya kadar.

BUNU ANLAYIN ARTIK YAAAAAAAAAA.

rockstar_17
27-09-07, 16:56
bu bölümü sabırsızlıkla bekleyenlerden birisi olarak ve koyu ky ci olarak aslı ve deniz açısından bende mutluluktan kabıma sığamıyorum diyebilirim... benim için kavak yelleri perşembe akşamlarına damgasını vuran tek dizi.... harika bir bölüm olacak ve ben yine bir sonraki bölümünü heycanla ve kafamda soru işretleriyle beklicem... inşallah dizimizin sonu da kötü bir olumsuzlukla bitmez bu forumda bulunup düşüncelerimi sizlerle paylaşmaktanda çok mutluyum ayrıca şimdiden keyifli seyirler bol aslı ve denizli aşk kokan bölümler dilerim...

Gülshen
27-09-07, 17:08

Oldu gözlerim doldu.
Deniz - Asli askini izlemek istemiyorsan o zaman sana bye bye canim... Bundan sonra bol bol Deniz - Asli askini izleyecegiz, sen üzülmüsün ne yazar...
Mine kendini yigip bitirse, binlerce kez intihara tesebbüs etse bile Deniz Asli'dan vazgecmez artik... Her hatanin bir bedeli vardir, Mine'de Deniz'i kullanmanin bedelini sika sika ödeyecek... Artik kiskanclik krizlerini bol bol izleriz Mine'nin... Sen üzüleceksin demek... Ach yazik sana... Bende keyiften dört köse olcam... Hatta 4 az 8,12, 16... köse bile olabilirim...:img-hyste

diloş2
27-09-07, 17:12
sude_19 aslı-deniz mine-deniz hakkında yaptığın yoruma katılıyorum.Ya allah aşkına mine-deniz aşk mı yaşadı ya mine kullandı mine deniz e çok farklı geldi yani bir el ele tutuştular ne bilim onların yaşadıkları gerçek aşk olamaz bakın aslı- deniz 17. bölüme kadar ne öyle elele tutuştular nede öpüştüler ama hiçbir zaman birbirlerini sevmekten vazgeçmediler tamam deniz ilk başta sevmiyordu hatta öyle demeyelim de aslı nın farkına varamamıştı çünkü aslı her zaman onundu.Ayrıca bazı mine-denizciler ay çok güzel aşk sahneleri vardı mine-denizin falan diyorlar valla Asslı&Denizciler daha aslı-deniz çıkmadan en güzel aşk diyorlarsa yani onların ilk önce gözlerindeki aşkı görüp öyle destekliyorlar hele aslı-deniz sevgili olunca asıl aşk sahnelerini o zaman herkes görecek:happy0064
Yine de söyleyeyim herkesin fikrine sonsuz saygı duyuyorum ve mine yi de seviyorum sadece mine-deniz aşkını desteklemiyorum.
SONUNA KADAR Aslı&Deniz

rockstar_17
27-09-07, 17:20
sude_19 aslı-deniz mine-deniz hakkında yaptığın yoruma katılıyorum.Ya allah aşkına mine-deniz aşk mı yaşadı ya mine kullandı mine deniz e çok farklı geldi yani bir el ele tutuştular ne bilim onların yaşadıkları gerçek aşk olamaz bakın aslı- deniz 17. bölüme kadar ne öyle elele tutuştular nede öpüştüler ama hiçbir zaman birbirlerini sevmekten vazgeçmediler tamam deniz ilk başta sevmiyordu hatta öyle demeyelim de aslı nın farkına varamamıştı çünkü aslı her zaman onundu.Ayrıca bazı mine-denizciler ay çok güzel aşk sahneleri vardı mine-denizin falan diyorlar valla Asslı&Denizciler daha aslı-deniz çıkmadan en güzel aşk diyorlarsa yani onların ilk önce gözlerindeki aşkı görüp öyle destekliyorlar hele aslı-deniz sevgili olunca asıl aşk sahnelerini o zaman herkes görecek:happy0064
Yine de söyleyeyim herkesin fikrine sonsuz saygı duyuyorum ve mine yi de seviyorum sadece mine-deniz aşkını desteklemiyorum.
SONUNA KADAR Aslı&Deniz

evet çok haklııdın düşüncelerine hemfikrim bende sonuna kadar aslı ve deniz aşkına destekteyim ve minede artık denizden ümidi kessin denizin AŞKI sadece ASLI olacak...

bercis
27-09-07, 17:22
yanii bazı arkadaşları hiç anlamıyorumm.
tamam fikirlerine de saygı göstermek istiyorum ama rahat durmuyolarkii.:icon_whis
allah aşkına mine-deniz aşkı die bişey mi vardı? bir hayranlık olayı bu kadar mı büyütülürr yaa??:img-yes:
siz hiç ömrünüzde kimseye hayran olmadınızz mıı?? çok güzel bi kıza, veya çok yakışıklı bir erkeğe...:img-icecr
işte denizinki de buydu. anlayın bunu artık!!
ama insanlar elindekinin değerini kaybedince anlıyo. denizinkide böyle bişeydi işte.:img-yes:
ayrıca artık bn kesin bi sonuca vardım. hala mine-deniz aşkı vardı dienler, ya aşktan anlamıolarr ya da kör flnlar herhaldee.başka bi açıklaması yok bunun yani..
bu arada dizimizin başlamasına da az bi süre kaldıı :happy0064 :happy0064

sonuna kadar
ASLI&DENİZ!!:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

serseri_mayın90
27-09-07, 17:28
herkese iyi seyirler... insallah en cok deniz'i gösterirler... ay lütfen amin diyin icinizden... simdilik bye bye hepinize...
:D hehe cnm bence bol deniz aslı efeli bi bölüm olcak:D
aslıyla denizin efeyi takip etme sahnesini sabırsızlıkla bekliyorum yaa. çok güzel olcak:happy0064

GÜL GÜZELİ
27-09-07, 17:29
slm arkadaşlar ben buraya yorum yapmıyorum ama sıkı bi kavak yelleri izleyenınımm çok seviyorum fovori çiftim deniz aslıydı öylede oldu ama benımki aslıdan yana oldu hep ona baktıkça keşke denizle olsalar dedim durdum deniz mineye yaklaştıgında bütün ümidim bitti ama sonra herşey aslıdan yana oldu istedigim aşk yavaş ve sıcacık adımlarla dogdu ama hala korkuyorum gerçekler su üstüne çıkınca bu aşk bi daha devam etmemek üzere bitebilir aslı muratla canın ilişkisini bilmiyo ögrenınce nasıl tepki vericegi belli degil o yüzden korkuyorum mine deniz aşkı olmaz artık bundan emınım de aslı deniz aşkıda başlıcak olmasına ragmen sürermi bilmiyorum korkuyorumm sadece ümit ediyorum inş bozulmazlarrr:(:(:(

yağğğmur
27-09-07, 17:33
ayy dizinin başlamasına az kaldıııı:D:D içimde valla oksye girdiğim günkü heycan var:D:D:D
nese baya olay olmuş burdada rokossun yorumu için cevap yazan sude_19a harfi harfine katılıyorum mine ve deniz aslı olmadı ve bundan sonrada olmıyacak:D:D sonuna kadar aslı deniz.... ayrıca deniz mineyi severken mine arkadaşına onun hakkında KÖYLÜ ÇOCUĞU diye bahsediyodu insan sevdiğine böyle bi lafı yakıştırır mı sence?? Neyse buda senin kendi görüşün rokoss görüşlere saygı :D:D:D:D

serseri_mayın90
27-09-07, 18:09
canan ve yanındaki adam çok komikler yaa:img-hyste:img-hyste

aslı denizde çok tatlıydıı:img-in_lodenizin aslının yüzünü okşaması fln:img-icecr

rokoss
27-09-07, 18:18
bu aslı&deniz aşkı istemyrsan güle güle diyen arkadaşa sözüm;;

bizler kibar insanlarız sırf istediğimiz olmadı diye diziyi izlemeyecek değiliz heralde kafamz bnun bi dizi olduğunu farkederek çalışıyor....

kmse bna aslı&dnz aşkını sewdirmek zorunda diil bn size mne&dnizi sewdirmye çalşmıyorm! her yaptıım yorumda deniz mineye aşık olmadı o aslıyı sewiyor diyorsunuz o SİZİN düşünceniz bnse öyle olmadığını kendi yorumumla dile getiriyorum burada insanlar düşüncelerini yazıyor fikirlerini deiştirmek için seansa gelmiyorlar

yağğğmur yorumuma saygı duyabldiğin için teşekkr ederim;)

herkesee süpper akşamlar

serseri_mayın90
27-09-07, 18:21
bu aslı&deniz aşkı istemyrsan güle güle diyen arkadaşa sözüm;;

bizler kibar insanlarız sırf istediğimiz olmadı diye diziyi izlemeyecek değiliz heralde kafamz bnun bi dizi olduğunu farkederek çalışıyor....

kmse bna aslı&dnz aşkını sewdirmek zorunda diil bn size mne&dnizi sewdirmye çalşmıyorm! her yaptıım yorumda deniz mineye aşık olmadı o aslıyı sewiyor diyorsunuz o SİZİN düşünceniz bnse öyle olmadığını kendi yorumumla dile getiriyorum burada insanlar düşüncelerini yazıyor fikirlerini deiştirmek için seansa gelmiyorlar

yağğğmur yorumuma saygı duyabldiğin için teşekkr ederim;)

herkesee süpper akşamlar
ilk önce güzel yorumun için teşekkür ederim. ben bu başlıkta tartışmaların olmasını istemiyorum. birbirimizin düşüncelerine saygıyla yaklaşmamız gerekiyor. isteyen aslı-deniz isteyen mine-deniz isteyen mine efe diyebilir:)

bEeN
27-09-07, 18:22
ayy allah ım ya yine süper başladı dizimiz...
deniz e çok üzüldüm oyy ama naslda teselli etti aslıyı..:img-in_lo
gönül ve metinnin kavuştular nihayeeettt...:P
bilal le canan a çok güldüm yaa...:img-hyste:img-hyste
mine ewe gelen şu kiracı genç varya onunla yakınlaşır kessiinn..
lemanda bişeyler karıştırıo yaa bilg.la hemde..uyuuuzzz cadıı..

aslı harfin dewamını tamamladı...hahaha:img-grin2:img-grin2

hürriyetim
27-09-07, 18:28
Yanık Bilalle Cananın konuşmalarına bayıldım.Bilalin 2.denemesi ne de olsa Canana tecrübelerini anlatıyor.Askerde paraşütçüymüş ama pek işe yaramamış nasılda habercilerden yardım istediler.Cananın konsantrasyonu da bozuldu atlayamaz tabi:img-wink: aralarındaki en güzel replik 'sen beni görmemiş ol bacı senide şeyettik':img-hyste

Habercilerin kafasınada kocaman bir taş atıldı .Köprüde atlamak üzere olan iki insan ve insandan önce haber derdine düşenleri görünce üzüldüm.Ama aradaki diyaloglar çok güzel olunca bu da gümbürtüye gitti.

hürriyetim
27-09-07, 18:35
Gönülün elinde neden kelepçeler vardı geçen bölümde arabası durduruldu ve odada tutuldu başkada bişey görmedik arada başka şeyler oldu,göz altına mı alındı da kelepçeler takıldı.Bu kısmı bana mantıksız geldi

Pamir
27-09-07, 18:50
Oldu gözlerim doldu.
Deniz - Asli askini izlemek istemiyorsan o zaman sana bye bye canim... Bundan sonra bol bol Deniz - Asli askini izleyecegiz, sen üzülmüsün ne yazar...
Mine kendini yigip bitirse, binlerce kez intihara tesebbüs etse bile Deniz Asli'dan vazgecmez artik... Her hatanin bir bedeli vardir, Mine'de Deniz'i kullanmanin bedelini sika sika ödeyecek... Artik kiskanclik krizlerini bol bol izleriz Mine'nin... Sen üzüleceksin demek... Ach yazik sana... Bende keyiften dört köse olcam... Hatta 4 az 8,12, 16... köse bile olabilirim...:img-hyste

ya arkadaşım kusura bakma ama ne biçim konuşuyorsun sen ya?? bu forumdaki kişiler birbiriyle saygılı konuşmalı.. deniz&aslı'cıların sitesi mi bu?? biz mutluyuz, sana bay bay, ah yazık sana... ne biçim cümleler ya!! aslı&deniz isteyen (bende dahilim buna, daha doğrusu farketmez benim için deniz&aslı olsa da olur olmasa da...) kişilerin de yanlış anlaşılmasına sebep oluyorsun. ben rahatsız oldum en azından diğerlerini bilemem ama ben oldum... ben aslı&deniz istiyorum, aaa sen uzuluyo musun buna vah vah sana yazık oooo güle güle sana güzelim... diyemem asla!!! bana uymaz....
dizi bu arkadaşlar dizi!!!!! ne çok ciddiye alıp birbirinizi kırıp bu sözleri sarfediyorsunuz!!!!! yazık ya!!!! dikkat edelim lütfen sözlerimize... mine severler bu kadar kötü konuşmuyorlar, lütfen bir dizi için kalp kırmayalım, yakışmaz....

serseri_mayın90
27-09-07, 19:11
ayy efe ilk mine söledi sandı ama sonra metinin sölediği ortaya çıktı. çok sevindim. efede kızıodu efeye. artık özür diler. mine baya iyiydi o sahnelerde. efe cebimde 20 lira vardı diyince mine ohh ii bari vermiş dedi:D
süper takip sahneleri gelio:D taksiyede bindiler:img-icecr

bEeN
27-09-07, 19:14
aslı: (efe için)kesin yalan sölüyo kesiin
deniz aslıya:kızınca çok güzel oluyosun:img-in_lo..ayy yeriim ben sizii çook şekerleer yaa..:P:happy0064
.. ya ark.lar lütfen tartışmayalım:img-yes: herkes başkalarını kırmadan istediğini söylemekte özgür....:P ben aslı&deniz diorum.. ama mine&deniz diyen başka bi arkadaşada saygı duyuyorum ve beni rahatsız etmiyoo..gerçektende sonuçta bi dizi kırmayalım birbirimzi..:img-yes:

dawson'S creek
27-09-07, 19:35
arkada$im bilmiyorum,o zaman bicak sirtini neden ba$lamadan ana sayfaya ta$idilar? Anlamadim cidden:) Bakalim in$allah bizde gideriz yakinda Ana sayfaya..

canım nik resmin kavak yelleri güzelde yazı biraz komik olmuş bu dizinin dawson's creekten olduğunu alındığını yada ç.... herkes biliyo o yüzden yazı komik olmuş kavak creek yapsan daha mantıklı

dawson'S creek
27-09-07, 19:42
bide aslı deniz aşkını istemeyenlere güle güle diyen kişiye yakında aslı efe aşkı olucak o zamanda sana güle güle efe mineyle yakınlaşıcak sonrada aslıyı sevicek o zamanda sen izlemezsin bu kdar deniz aslıcı olma final aslı efe diye bitiyo ve sonunda da joey aslı ruh ikizi olarak kalıyo san orjinalinde deniz in aslıya efeye git dediği konuşma

Joey: Selam. Konuşman çok güzeldi.
Dawson: Teşekkür ederim.
Joey: Söylediklerinde ciddi miydin Dawson?
Dawson: Her kelimesinde. Bu yüzden şimdi dönüp gitmelisin. Pacey' ye.
Joey: Ne?
Dawson: Geçen yıl Paris' e gidip okuma fırsatın vardı ama benim yüzümden gitmedin.
Joey: Dawson, bu senin suçun değildi.
Dawson: Evet, benim suçumdu çünkü seni göndermeliydim ama bencillik ettim ve gitmeni istemedim. Burada benimle kalmanı istedim. Bu hatayı bir daha yapmayacağım.
Joey: Ya bu benim seçimimse? Ya ben kalmak istiyorsam?
Dawson: Joey, yapma. Ben bile görebiliyorum. Pacey bu yıl ki Paris ve bu sefer gitmek zorundasın. Gidip kendin görmelisin, bunun ne çok büyük bir hata olduğunu ve bütün yolların bana çıktığını söyleyebilirim ama bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Kelimeler ve konuşmalar çok güzel ama sonuçta bir şey olmuyor. Şuan da önemli olan tek şey senin isteğin.
Joey: Ne istediğimi bilmiyorum bile. (Joey' nin gözleri dolar...)
Dawson: Evet, biliyorsun. Onu istiyorsun. Benim seni istediğim gibi, sen de onu istiyorsun. Benim seni sevdiğim gibi, sen de onu seviyorsun. Tek fark, onun da seni sevmesi ve bunu hakediyorsun. (Dawson' ın gözleri dolar ve Joey ağlamaya başlar...) Buna ulaşman için sana engel olan kişi olmayacağım. Özgürsün. İstediğini yapabilirsin.
Joey: Ama Dawson, yine de dost olmamızı istiyorum. Benden nefret etmediğini bilmek istiyorum.
Dawson: Bunlar laf Joey. Sadece kelimeler çünkü burada ki hoş sohbetlerimiz bitince, arkanı dönüp benden uzaklaşacaksın. Öyle değil mi?
Joey: Mecburum. Yoksa hiç bilemeyeceğim.
Dawson: Git.
Joey: Dawson---
Dawson: Joey sözlerimi geri almadan git. Git! Git!

ve son bölümde aşık olmadıklarını dost olduklarını kabul ettikleri konuşma

Joey: Nasılsın?
Dawson: Ayaktayım. Sen?
Joey: Uzun bir gün oldu.
Dawson: Evet.
Joey: Yazıyor musun?
Dawson: Hayır. Yazılmamış sonun laneti.
Joey: Mutlu bir son olsun lütfen.Daha fazla üzücü sonlara katlanamayacağım. Ölüm ve yaşam meselelerinden uzak dur.
Dawson: İnsanların bu deyimi kullanması çok tuhaf. Ölüm ve yaşam. Sanki ölüm yaşamın karşıtıymış gibi ama ölümün karşıtı doğumdur. Yaşamın karşıtı yoktur.
Joey: Hiç bu açıdan düşünmemiştim.
Dawson: Bunları düşünmeyi bana bırak.
Joey: Yazar olan sensin.
Dawson: Evet, öyle. Bu yazar sonun önemli olmadığına karar verdi. Çünkü kurgu kurgudur. Uzun süredir ilk defa hayatım gerçeklik kazandı.
(Dawson Joey' e bakar..) Kimin kimle olacağı önemli değil. ÇÜNKÜ DOĞA ÜSTÜ BİR ŞEKİLDE HER ZAMAN SEN VE BEN OLACAĞIZ.
(Joey gözleri dolarak başını sallar..)
Joey: RUH EŞLERİ.
Dawson: Sahip olduğumuz şey; dostluktan öteye uzanıyor. Sevgililikten. SONSUZA DEK SÜRECEK.
Joey: Evet, öyle. SENİ SEVİYORUM DAWSON.
Dawson: Ben de SENİ SEVİYORUM JOEY.
(O sırada Dawson' ın küçük kız kardeşi Lilly ve Joey' nin yiğeni Alexander, Dawson' ın penceresinin önünde oynuyorlardır.. Alexander Dawson' ın penceresinin önünde ki merdivenden yukarı çıkmaya çalışıyordur. Lilly ise ona pencereden sesiyle yardım ediyordur.. Dawson ve Joey bu sesleri duyunca dönüp pencereye bakarlar ve kendi küçüklükleri akıllarına gelir..)
Lilly: Hadi, Alexander. Sadece bir kaç adım kaldı. Bunu yapabilirsin.
(Dawson ve Joey gülümserler ve birbirlerine bakıp...)
Joey: SEN VE BEN EBEDİYEN.
Dawson: EBEDİYEN.

bEeN
27-09-07, 19:42
ayy inanmıyorum yaa leman cadısı ewe kamera koymuuşş...ay ben bu kadını boğazlarım walla yaa..:icon_evil

serseri_mayın90
27-09-07, 19:43
ne bu leman yaa. al saçlarını yol ne şeytan :D
mine-efe arası düzelcek heralde. aslı-deniz zaten süper:D
ama osman beye çok kızdım. keşke o kadar tepki göstermeseydi. yazık nasl üzüldüler. ayşe hanımda sonunda bağırdı..

İLK AŞKIM_MERVE
27-09-07, 19:43
ayy denizin annesigil gttiginde..

aslı sevgilim özgürüm..efe oglum özgürüm deyişi süperdi...

Nil_fuN
27-09-07, 19:44
Dedenin tepkisi çok fenaydı ya :)
tamda efenin kalıcağı akşam çok kötü şeyler oldu ama anlamadım efe kaldımı orda :?
hemen sabah yaptılar

Lovegood
O dede ne diyo öyle ya çok ayıp etti yani Aslılar Denizlere taşınacak galiba.

sezenbaşer
ayy inanmıyorum yaa leman cadısı ewe kamera koymuuşş...ay ben bu kadını boğazlarım walla yaa..:icon_evil

aynen sana katılıyorum cnm ya bu kadın gerçekten cadı

minenin dedesi de çok ağır konuştu aslılar ordan gitse nerde kalcaklar ki?:img-in_lo

çok mutlu bi bölüm olur die düşünmüştüm ama aslı we deniz için ii oldu diğerleri için kötü :icon_sorr

neljan
27-09-07, 19:45
dizinin en güzel bölümüydü bence bu.. :)

Canan karakterini cok seven birisi olarak yine hayran kaldım Münire Apaydın'a..

birde Deniz'in evimi değişmiş.. girişi falan farklıydı şimdi farklı..

mertfirat
27-09-07, 19:46
sonunda aslı&deniz olayı çözüldü yani..
veeeeeeee sanırsam efe&mine aşkı gözüküo kıyıda tahminler öle gösterio :)

ecemsi
27-09-07, 19:47
merhaba fragman saplayıcımız
2 olma ihtimalimiz çok fazla ama 1 olursak süper olu
2-3 saat daha sabredeceğiz sonraa kavak yellerii:happy0064
kuzucum nerde kaldınn:icon_sorr

kuzucummm geldimmm:happy0064
bu mesajı baya önce yazmışın ama olsun:D:D
metinle gönül sahnlerinden itibaren izleyebildim başınıd yarın artık... seni seviyorum kısmını göremedim ölüyorum meraktan:D:D

leman yine yaptı şeytanlığını yaaa nediyim ben artık gizli kamera takmış yaaa ayyy deli oldum:D:D
ama bana efe farkeder onu gibi geliyor:D:D:D

(= JesLice =)
ayyy efe mine bakışlar süperdiiii yaa...aslı denize diyecek söz bulamıyorum zatenn...harikaa bi bölümmmmmmmmm=)

sezenbaşer
O dede ne diyo öyle ya çok ayıp etti yani Aslılar Denizlere taşınacak galiba.

taşınamaz heralde çünkü leman onu an be an izlio

yazık denizimize :icon_sorr

Billush
Ne bölüm ya :) Bayıla bayıla izledim desem yeridir :)
Aslı'yla Deniz'e yorum yapamıyorum artık zaten.Ne desem boş.O kadar tatlılar ki :)
Osman Bey'e gerçekten çok kızdım.Yani bi çocuğa o kelimeyi her ne olursa olsun söylememesi gerekirdi.Eğer bu şekilde düşünüyorsa Mine de öyle demektir.E o zaman kendileri de pek iffetli bi aile sayılmıyorlar...
Leman'a inanamıyorum ya.Kadını boğmak istiyorum.Resmen şeytan gerçekten.Çocuğun evine gizli kamera taktırmış.Bu çocuğun b özel hayatı olayacak mı?O çocuk sizin odanıza kamera takıyor mu :)

gülll
27-09-07, 19:48
aslı deniz süğperler ya çok sefindimmm:happy0064
ama ayşe hanımın kocası(adını unuttum yaaa) çok ağır konuştu..bn zaten orda oturmalarını istemiyorum sürekli laf sokmalar ama gidecek yer yok ya..çok kötü konuştu adam... bide efe ordaydı..
ayyy bu bölüm mine çok tatlıydı aslı ile kavgaları değil...efeye para vermesi...konuşması.....istediğim mine olacka galiba...
ben aslı deniz isteyenlerdenim ama hep dediğim tek şey ponların dördünü beraber...özellikle aslı mine.... ve bu iki kız bir erkek üçgeniyle olmaz biliyorum..bri vazgeçecek ama kim?onu merak ediyorum ya...
ama çok güsel izliyo nese tv başınna gidim...

Nil_fuN
27-09-07, 19:48
sonunda aslı&deniz olayı çözüldü yani..
veeeeeeee sanırsam efe&mine aşkı gözüküo kıyıda tahminler öle gösterio :)

Ya efenin gönül meselesi bence daha kapanmadı gibime geliyo
mine efe olmasın ya :icon_whis mine deniz olsun bu saatten sonra çok geç gibi :sad53:

serseri_mayın90
27-09-07, 19:49
canım nik resmin kavak yelleri güzelde yazı biraz komik olmuş bu dizinin dawson's creekten olduğunu alındığını yada ç.... herkes biliyo o yüzden yazı komik olmuş kavak creek yapsan daha mantıklı
arkadaşım niye kavak yellerinin d.c den esinlenerek yapıldığına bu kadar taktın anlamıyorum. ayrıca bırası k.y başlığı. d.c repliklerini ekleme lütfen.
kavak yelleri d.c den esinlenmiş olsada türk dizisi. eğer dc ile aynı gitcek olsaydı senariste gerek olmazdı. konuların aynı olcağını sanmıyorum. lütfen dizimize saygı duy:img-wink:
kavak yelleri Mine Aslı Deniz Efe :D

sezenbaşer
27-09-07, 19:50
1.oluruz heralde kesin reytinglrde

çünkü bunu çok çok çok çok hakediyoruz:happy0064:happy0064

acaba sonu nsl biticek?:img-in_lo

(= JesLice =)
bence mine efe aşkı olucak..böylelikle herkesin arası düzelicekk....Bana göree..

bEeN
aynen sana katılıyorum cnm ya bu kadın gerçekten cadı

minenin dedesi de çok ağır konuştu aslılar ordan gitse nerde kalcaklar ki?:img-in_lo

çok mutlu bi bölüm olur die düşünmüştüm ama aslı we deniz için ii oldu diğerleri için kötü :icon_sorr

aa ewet ya bide o war tabii gerçekten çook ağır konuştu..aslının annesine kızıodum denize karıştığı için ama üzüldüm kadına ya hele canana çok daha üzüldüm..yeter ya die bağırdı zaten...:img-yes:

hürriyetim
27-09-07, 19:51
Elektrik kesme durumunda yaşa beee dedem derken şimdi ettiği onca lafla diyecek söz bulamadım.Hafizenin başından kaynar sular dökülmüştür eminim.

Dedem dinine,gelenek ve göreneklerine zaten sıkı sıkı bağlı bir adam kendi kızına,torununa müsamaha göstermezken Canana göstermesi beklenemez.Keşke keşke başka şekilde öğrenseydi onca insanın arasında karnını doldurmuş çok ağır bir laf oldu

dawson'S creek
27-09-07, 19:53
arkadaşım niye kavak yellerinin d.c den esinlenerek yapıldığına bu kadar taktın anlamıyorum. ayrıca bırası k.y başlığı. d.c repliklerini ekleme lütfen.
kavak yelleri d.c den esinlenmiş olsada türk dizisi. eğer dc ile aynı gitcek olsaydı senariste gerek olma