jujum
27-09-07, 22:55
mantık hatalarını burada paylaşalım:img-wink:
|
Tüm Versiyonu Göster : Yemin Mantık Hataları... jujum 27-09-07, 22:55 mantık hatalarını burada paylaşalım:img-wink: gsg 30-09-07, 20:45 süper bi dizi mantık hatası yok :P ya aslında şu menderresin annesinin sık sık ortalıktan kaybolmasının nedenini anlamış değilim Nebula 02-10-07, 01:18 Sanırım annesi rolündeki oyuncu hasta... En son dizide oynadığı zaman kaşlarının kalemle çizildiğini farketmiştim.Kirpikleri de yoktu!!!Gerçekten hastaysa acil şifalar dilerimm...:img-wink: @ly 02-10-07, 07:30 Mantık hatası değil ama, buraya yazmak istedim. Bu bölümde seslendirme iyi değildi. 1-2 yerde ses ile görüntü birbirini tutmadı... hayalzeyno 03-10-07, 15:09 menderes leylayı kaçıracağı zaman ilhanı aradı ve arabasını istedi nikah dairesinin önüne ilhan mavi bi arabayla geldi (modelini hatırlamıyorum ) fakat daha sonra menders mavi bir peugeot kullanıyordu bakış 03-10-07, 20:22 nursel @ 01 Ekim 2007, 23:50 23. bölüm yeni bitti.Bu bölüm fazla karamsar olmuş. Polisi çok fazla beceriksiz göstermişler.Tüm aile bireylerinin içinde telefon dinleniyor, ve parmak izinin olmaması profesyonelliğe bağlanıyor, Mahir ne kadar akıllıca sorgulanıyor? Böyle bir kaçırma olayına aynı arabada sadece 4 tane polis gidiyor. Telefon her şekilde dinleniyor deniliyor, ama polis menderesin buluşmaya gidecegini Cihandan ögreniyor.Bizim polis gerçekten böyle olsa, hiçbir olay aydınlanmaz...Ya güvenlik şirketi?Adamları yaralanıyor, güvenlik şirketi hiçbirşekilde ortada yok.Ve hala Mahirden güvenlik şirketinin haberi yok, Menderes hiç mi güvenlik şirketini aramıyor? bebek kaçırma olayından güvenlik şirketinin nasıl haberi olmuyor? bu nasıl iş anlamak mümkün değil. bu kısmın senaryosu açıkçası üzerinde çalışılmadan uyarlanmış gibi. iyi ki arada Gazeli koymuşsunuz,kız arada 2 cift laf ediyor, Cihanın habire sırıttıgını sadece o biliyor, Toprak'ın o gece eve geldigini bilmeliler diye sadece o konuşuyor, Leyla ile Menderes Toprak'ı almaya gittiklerinde sadece o Cihan nerde diye soruyor.Bir de aklına, o gece aniden Cihanın Toprakı Menderese götürüyoruz demesi filan da gelseydi de biraz daha Gazelin kafasında birşeyler canlansaydı Artık şu Cihan meselesini yavaş yavaş ortaya çıkarsanız iyi olur.Cihanın her istedigini yaptığını izlemek, dizi keyfi açısından pek tat vermiyor, ve Leylanın Cihan konusunda önceki bölümlerde, fazla sessiz kalması. Ya da Leylanın babasının.. o kadar polis geldi, Cihan orda görülmücek mi? Cihanın dürbünü var ama polisin yok, polisi fazla hafife almışsınız...Façalı ve Mahir insanlıklı gibi gözüküyor, ama insanlık adına söyledikleri kadar yaptıkları birşeyler de olsaydı.Güya Mahir kitabımızda yazmaz diyor, sonra her denileni kuzu kuzu yapıyor.. Mahir ilk çıktığı bölümlerde Cihana gıcık olmuştu ama onlar hep mazide kaldı sanki.Menderesin ona yaptıgı iyiliklere karşı vicdanı nasıl sızlamıyor ki? bir de delikanlılık taslıyordu.Bu bölüm gerçekten abartı derecede karmsar olmuuş,izlerken zevk almadım. Umarım gelecek bölümlerde daha profesyonel ve daha iyimser bölümler çıkar ortaya. dizinin resmi sitesinden alınmış bir yazıdır mxrxt 09-10-07, 16:37 nursel @ 01 Ekim 2007, 23:50 23. bölüm yeni bitti.Bu bölüm fazla karamsar olmuş. Polisi çok fazla beceriksiz göstermişler.Tüm aile bireylerinin içinde telefon dinleniyor, ve parmak izinin olmaması profesyonelliğe bağlanıyor, Mahir ne kadar akıllıca sorgulanıyor? Böyle bir kaçırma olayına aynı arabada sadece 4 tane polis gidiyor. Telefon her şekilde dinleniyor deniliyor, ama polis menderesin buluşmaya gidecegini Cihandan ögreniyor.Bizim polis gerçekten böyle olsa, hiçbir olay aydınlanmaz...Ya güvenlik şirketi?Adamları yaralanıyor, güvenlik şirketi hiçbirşekilde ortada yok.Ve hala Mahirden güvenlik şirketinin haberi yok, Menderes hiç mi güvenlik şirketini aramıyor? bebek kaçırma olayından güvenlik şirketinin nasıl haberi olmuyor? bu nasıl iş anlamak mümkün değil. bu kısmın senaryosu açıkçası üzerinde çalışılmadan uyarlanmış gibi. iyi ki arada Gazeli koymuşsunuz,kız arada 2 cift laf ediyor, Cihanın habire sırıttıgını sadece o biliyor, Toprak'ın o gece eve geldigini bilmeliler diye sadece o konuşuyor, Leyla ile Menderes Toprak'ı almaya gittiklerinde sadece o Cihan nerde diye soruyor.Bir de aklına, o gece aniden Cihanın Toprakı Menderese götürüyoruz demesi filan da gelseydi de biraz daha Gazelin kafasında birşeyler canlansaydı Artık şu Cihan meselesini yavaş yavaş ortaya çıkarsanız iyi olur.Cihanın her istedigini yaptığını izlemek, dizi keyfi açısından pek tat vermiyor, ve Leylanın Cihan konusunda önceki bölümlerde, fazla sessiz kalması. Ya da Leylanın babasının.. o kadar polis geldi, Cihan orda görülmücek mi? Cihanın dürbünü var ama polisin yok, polisi fazla hafife almışsınız...Façalı ve Mahir insanlıklı gibi gözüküyor, ama insanlık adına söyledikleri kadar yaptıkları birşeyler de olsaydı.Güya Mahir kitabımızda yazmaz diyor, sonra her denileni kuzu kuzu yapıyor.. Mahir ilk çıktığı bölümlerde Cihana gıcık olmuştu ama onlar hep mazide kaldı sanki.Menderesin ona yaptıgı iyiliklere karşı vicdanı nasıl sızlamıyor ki? bir de delikanlılık taslıyordu.Bu bölüm gerçekten abartı derecede karmsar olmuuş,izlerken zevk almadım. Umarım gelecek bölümlerde daha profesyonel ve daha iyimser bölümler çıkar ortaya. dizinin resmi sitesinden alınmış bir yazıdır Kesinlikle dogrulari siralamis nursel bunlarin üstüne eklicek faza bisey yok özellikle polis kosusunda cok gerceksi olmamisti dizide ve sonuna kadar katiliyorum ben yazilanlara bu düsüncelerini siralayan nursel´i tebrik ediyorum iyi bir yemin izlecisi oldugu cok acik ortada... Bakis editi : yaziyi ekleridigin icin tsk ederim.. jujum 22-10-07, 21:37 Menderesingazı aldıktan sonra ilk önce Cihan ve Leyla’nın oturduğu eve ışınlanmasını beklerdim olmadı… Minderes nerden biliyordu onların orda olduğunu bir yemek daveti üzerine Baki babanın evine gidildi, ve Cihanın yakasına yapışmak için Menderesin uğraması gereken ilk yer onların ikamet ettiği yer olmalıydı bence, ama neyse artık bir bildikleri var ve sahneyi uzatmak istememişlerdir diye de polyannacılık yapıveririz olur biter:) Aslına bakılırsa çok büyük bir mantık hatası değil ama izleyince bu şekilde düşündüm nedense:icon_whis peloş_sezin 22-10-07, 21:46 Menderesingazı aldıktan sonra ilk önce Cihan ve Leyla’nın oturduğu eve ışınlanmasını beklerdim olmadı… Minderes nerden biliyordu onların orda olduğunu bir yemek daveti üzerine Baki babanın evine gidildi, ve Cihanın yakasına yapışmak için Menderesin uğraması gereken ilk yer onların ikamet ettiği yer olmalıydı bence, ama neyse artık bir bildikleri var ve sahneyi uzatmak istememişlerdir diye de polyannacılık yapıveririz olur biter:) Aslına bakılırsa çok büyük bir mantık hatası değil ama izleyince bu şekilde düşündüm nedense:icon_whis bence onu şöle düşündü o kesin ordadır die.zaten hiç çıkmıyoya ordan ondan olabilir. sevilucok 13-11-07, 10:08 Yeşim karakterinin neden bu kadar çabuk değiştiğini anlamadım.Dizilerde değişen oyunculara alışmak gerçekten zor oluyor:img-blush BirTanEguL 13-11-07, 11:14 walla bana saçma geLen en ba$ta ye$imin seLime hiç bi kadına böLe baktıgını görmedim feLan dedi.gerçekten bi aşk wardı bence ozaman son anda senaryoda yapıLan deği$ikLik sanırım sELimin karanLık yüzü.her$ey ii gidersE zaten dizinin tadı oLmaz die düşüLdü sanırım. esmacengiz 20-11-07, 18:27 walla bana saçma geLen en ba$ta ye$imin seLime hiç bi kadına böLe baktıgını görmedim feLan dedi.gerçekten bi aşk wardı bence ozaman son anda senaryoda yapıLan deği$ikLik sanırım sELimin karanLık yüzü.her$ey ii gidersE zaten dizinin tadı oLmaz die düşüLdü sanırım. ay evet bencede çok saçma olmuş o sonradan olan bi değişikllik BONCUGUM 29-11-07, 17:20 Bence bu dizi sona geldi de senaristimiz ya da başka kişiler uzatmaya çalışıyor. Adı üstünde Yemin bütün yeminler bozulduğuna göre bitmeli artık. Ayrıca başka hikayelere girmeye de gerek yok. Konu belli. gsg 08-12-07, 11:40 bitmesin ama yaaa çok üzülürümmm:sad53: KirmiziGul 13-12-07, 20:50 Tamamda, boylesine guzel bir diziyi ben olsam, bende bitirmem, yani bunda hic bi sacmalik yok bence. Cogu dizilerde var bi hikaye degisikligi, yani Yeminleri ortaya cikti diye guzelim diziye sonmu versinler? KirmiziGul 22-01-08, 15:00 Benim aklima takilan bir soru var, simdi gecenki bolumde Leyla bayildiginda, Cihan hastaneyi aramis, ve ambulans oyle gelmisti, peki Leyla'nin babasi, veya Sadakat abla'cik hicmi dusunmedi, kim aradi diye, yani once gecti aralarinda oyle bir konusma, ama sonradan ustelemediler, insan bi oturup dusunur acaba kim aradi diye, cunki sonucta birisi aradi hastaneyi... Yani, belki onemli bisey degil, ama yinede aklima geldi iste...:icon_sorr Gümüş Hastası 16-05-08, 14:26 Leyla bölümlerdir kullandığı telefon modelini daha da altta bir modele çevirmişti. Leyla'nın final bölümdeki 6 ay sonra yazısından sonraki Asuman'ın açılışındaki karnının büyüklüğüyle bir sonraki günkü Menderes'e hamile olduğunu söylediği zamanki karnının arasında çok büyük bir fark vardı. |