Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları/4
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[ 11]
bende genellikle tabi en başta oğuz eda konuşmalarını ailece topluca konuşup eğlendikleri sahneyi seviyorum bide efe ile oğuzun konuştukları sahne güzel oluyor ya:happy0064
bide arkadaşlar 93. bölüm final diye bi dedikodu var duydunuzmu gerçi ben daha yeni yazmaya başladım konuştuysanız bilmiyorum ama 93. bölüm final diyorlar inşallah olmaz:icon_sorr
nar cicegi 30-05-08, 16:25 Merhabalar,İki Aile Ailesi...
Sınavlarımda bitmişken hazır forumun tadını çıkarayım.Artık rahatladım her an foruma girebilirim.Tabi forumda bir sorun olmadığı müddetçe.Nerde kalmıştım Bölüm En'leri...
İKİ AİLE 90.BÖLÜM EN'LERİ…
1-En Beğendiğiniz Sahne...?...
Bir sahne dışında bütün sahneleri beğendim hepsi birbirinden güzeldi.
2-EN Beğenmediğiniz Sahne…?...
Tahir Ağa'nın Emrah'a olan tavrına hiç anlam veremedim.Sonuçta Melahat'i seviyorsan oğlunu yok sayamazsın.Sevmesen bile hiç olmazsa saygı duyması gerekir.
3-EN Güldüğünüz Sahne…?...
Efe'nin dövmeyi Eda'ya gösterdikten sonra Eda'nın bahçede çığlık çığlığa Efe'yi kovalamasına çok güldüm.Bunun dışında aralarda güldüğüm sahneler oldu.
4-En Duygulandığınız Sahne...?...
Duygulandığım sahne hiç hatırlamıyorum.
5-Haftanın Mesajı…?...
Düşünmeden kararlar almamalıyız.Efe burada hiç düşünmedi.
6-Haftanın Repliği...?...
Eda:İlk tanıştığımızda benim üzerimde ne vardı?
Oğuz:Hiç birşey...
Özetimiz gelmiş dün okuyup çok heyecanlandım hemen yorum yapayım dedim ama malesef iki sınavım vardı.Bu akşam onuda aradan çıkarırım.Son bölümler beni inanılmaz mutlu ediyor.Hikayeler ayrı bir güzel oyuncularımızın performansı en üst seviyede daha ne olsun.
Kliplerimiz gelmiş.Buğra saolsun binbir emekle hazırladığın kliplerle zaman geliyor bizi eskilere götürüp duygulandırıyor zaman geliyor eğlendiriyor.Bu kliplerde dizimizin ayrılmaz bir parçası oldu.Bu hafta klibimiz pazar gününü beklemeden gelmiş.İyiki de gelmiş.Emin ol Buğra senin montajta eğlendiğin kadar bende izlerken çok eğlendim.Hani derler ya Köşkümüzün bahçesinin dili olsa da konuşsa.O kadar çok anıya şahit olduki o bahçemizden yaz-kış vazgeçemedik.Geçen haftaki klipte ayrı bir güzeldi.Eski yeni harmanlaması çok güzel olmuş.Teknik açıdan konuşmaya bile gerek yok.Bu kilpleri yapması eminim ki çok zahmetlidir ama Buğra'nın severek yaptığı her karede kendini gösteriyor.Tekrar teşekkürler...
Herkese İyi Akşamlar...:img-wink:
:icon_shad:kahve:icon_shadAKŞAM AJANSI...:icon_shad:kahve:icon_shad
Haftanın son gününde keyfimiz yerinde,sınavlarını atlatan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun,umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız arkadaşlarım...İş güç hafta boyunca koşturanlara da iki günlük tatil ilaç gibi gelecektir...Ben her iki gruba da dahil olduğuma göre bu tatil banada çok iyi gelecek...:img-ok:
Dün gece Burcu,bugün de Burçin...Büyük bir keyifle hazırladığım klibimize çok güzel yorumlar yazmışlar,beni asıl sevindirende zaten birşeyler hissetmiş olabilmeleri...Burcu ne kadar güzel söylemişsin...Aile içinde ki düğün kasetlerimiz,klibi montajlarken bende sürekli aynı şeyi düşündüm,o yüzden de el kamerasından çekilen görüntüleri aralarda kullandım,benim anlatmak istediğim,daha doğrusu bana birşeyler hissettiren detayların,duyguların sizlere de geçebilmesi beni çok mutlu ediyor...Burçin'in de klibi izlerken en az benim kadar eğlenebilmesi gibi...
Bunları sizlerden duyunca diyorum ki demek birşeyleri tutturabiliyorum,çünkü emin olun tüm bu klipleri önce kendime beğendirmeye çalışıyorum,ondan sonra en keyifli aşama olarak sizlerle paylaşıyorum,sizlerde hayalime ortak oluyorsunuz,birşeyler hissediyorsunuz,eğleniyorsunuz veya duygulanıyorsunuz,tüm bunlar gerçekten çok güzel ve benim için çok kıymetli...Bu klipler sizler için,ufakta olsa bir hayaliniz olabilsin diye...
Sağolun arkadaşlarım...:img-wink:
Neyse başlığımızın,dolayısı ile Berna'nın sınırlarını daha fazla zorlamadan,uzun zamandır yapmadığımız birşeyi yapalım ve özetimizi konuşalım...:img-clapp
Oğuz’u takip eden Eda,onun masaj salonuna girdiğini zannedip olay çıkarttır.Salonun müşterileri Eda’dan canlarını zor kurtarır.Ancak üst kattaki doktorda olan Oğuz’un sonunda foyası ortaya çıkar.Oğuz’un da dövme yaptırdığını öğrenen Eda iyice çıldırır.Başına gelecekleri düşündükçe fenalaşan Oğuz acil barışma planları planları yapar.
Köşkte ki dövme krizi tüm şiddeti ile devam edecek belli oldu,ayrıca bende sizler gibi Eda'nın dövmeden bir ihtimal ( Tamam küçük bir ihtimal ) memnun olabileceğini düşünüyordum,fakat belli ki Çaça Eda sınır tanımayacak ve masaj salonunun gazıyla birlikte müşterilere hayatları boyunca unutamayacakları bir gösteri yapacak...Ve yeniden roller yerine oturacak,bir kez daha kaçan Eda,kovalayan Oğuz olacak...Tamam kabul ediyoruz Oğuz organizasyon konusunda çok daha yaratıcı,bir çoğu hezimete uğrasa bile en azından bir ışık var,bu hafta ki bahçede ki yazlık sinema harekatı ise Eda'nın gönül yaylarını titretecektir,çünkü her ne kadar Oğuz kadar belli etmese de Eda'nın da geçmişe dair hassasiyeti var,daha öncede ramazanda kurulan uzun sofraları ne kadar özlediğini dile getirmişti,onun çocukluğu ve ailesi hakkında pek tüyo almasakta,Edirne de maneviyat dolu bir çocukluk geçirdiği belli oluyor,en azından kendi gibi çocuklarının üzerine titreyen bir annesi olduğu kesin,Oğuz'da da sukuneti,güveni buldu,muhtemelen babasıyla beraber kaybettiği bir duyguydu...
Yaman da Efe’ye tavırlıdır,Oğuz’la birlikte yaptırdığı için dövmeyi sildirmeden barışmayacağını söyler.
Yaman ile Eda farklı sebeplerden de olsa yeniden aynı safhı tutuyorlar...İşte ne kadar ayrılmış olurlarsa olsunlar,onların tek ortak paydası,çocukları...Bu gerçeği hiç bir güç değiştiremez...Yaman'ın bu tavrını anlayabiliyorum,fakat sildirmesini istedikten sonra,kendi de durumu sindirdikten sonra,oturup bir düşünmesinin vakti geldi...Neden ben değil de Oğuz...Hatayı veya yanlışı yalnızca Efe'de veya Oğuz'da değil,birazda kendinde araması gerektiğine inanıyorum...Geçen gün bu konu üzerinde ziyadesiyle konuştuğum için kalan üç bölümde Yaman'dan beklentilerimin bunlar olduğunu söyleyebilirim...Bugüne kadar Yaman'ın en büyük cezayı,dizinin sonunda çocuklarını kaybederek alacağına inanıyordum,ta ki Yaman,Köşke komşu gelene kadar,birşeylerin daha erken farkında olduğu için artık böyle düşünmüyorum,daha iyimser bakıyorum...
Sabutay ile olduğunu öğrenen Arda kendini kaybeder ve olay çıkartır.Olanlara çok üzlen Sabutay kendince bir çözüm yolu bulur.
Efe ile ne kadar benzerlik gösterse de Arda'nın durumu daha doğrusu Şule'nin hikayesi çok belirgin bir farklılık taşıyor...O da Şule'nin bugüne kadar bir çok kez yanlış insanları hayatına sokması ve hep kaybedip,üzülenin kendisi ve Arda'nın olması...Hâl böyle olunca Şule kredisini Arda'nın gözünde tüketti,tek farkla,bu kez Sabutay ile Arda'nın bir geçmişi var ve Arda,Sabutay'ı tıpkı Efe'nin Oğuz'u sevdiği gibi bir abisi olarak seviyor ve güveniyor...Ne yazık ki arkasından dönen oyunlara bozulması da çok normal,tıpkı daha önce Efe'ye de hak verdiğimiz gibi...Bu yüzden her ne kadar durumlar ve geçmişler farklı olsa da bende Berna gibi düşünüyor ve Arda'nın Efe ile konuşmasını bekliyorum...Şuan onu anlayabilecek tek insan Efe...:good:
Safiye ve Rukiye’nin kıskançlık yarışı fena biter,60’ından sonra araba kullanmaya çalışan iki kadın sonunda mahallede kaza yaparlar.
Demek ki Rukiye,arabayı da aldırıyor Numan'a...Valla pes diyorum,Rukiye ince ve derinden hedefine ulaşıyor,60'ından sonra amiyane tabirle kuduran iki hanım efendinin maceralarında çok eğleneceğiz belli oldu,tabi bu kaza,Numan ile Muhtar başta olmak üzere " Kriz Masasının " toplanmasına sebep olabilir,olsunda...
Oğlu Emrah için Tahir Ağa ile kavga eden Melahat ise Eda’ların köşke sığınır.Numan ve Rukiye ile tartışan Niyazi ve Filiz da Oğuz’lara gelince kadro tamamlanır.
Köşk zaten mahalleli başta olmak üzere herkesin sığınma evi durumunu aldı,bende kadronun tamamlandığı sahnelerden büyük keyif aldığım için bu sahnelerde çok eğleneceğim...
Tahir Ağa’nın ise önemli bir sağlık problemi vardır.
İşte biz insanlar hiçbir şeyin sonu yokmuş gibi yaşarız,yeri geldiğinde kırar dökeriz,ağlarız,ağlatırız,severiz,sevindiririz ama herşeyin illaki bir sonu olduğunu görmeyiz,hayatta ölümün de olduğunu unuturuz,belki de işimize öyle gelir...Ta ki bir gün,bir şekilde biri bize hatırlatana kadar...O zaman ki anlarız bu hayat üzmek içinde,üzülmek içinde çok kısa...Muhtemelen Tahir ağa'da sağlık problemi yaşayınca,bazı şeyleri çok daha net görecek ve kalp kırmanın beyhude olduğunun farkına varacak,sonuç olarakta yapacağı ilk şeyin gönül almak olduğunu anlayıp harekete geçecek...Melahat ve Emrah'la helalleşecek ve sağlığını onlarla yakalamaya çalışacak...
Eveet Özet yorumuna benzedi değil mi,arada şaşmalar,kaymalar ve konudan bolca taşmalar olabilir,zaten mühim olanda sohbet etmek,gerisi bahane...
Hadi kalın sağlıcakla...
biraz geç oldu ama buğra abiye teşekkür etmeden geçmek istemedim.çok eğlenceli,cıvıl cıvıl,harika bir klip olmuş.bayıldım.ama şunu da söylemek istedim.keşke damla'mızın ve FERİT'İMİZİN de düğün gelişini ekleseydin.damla'yı da o klipte gelinlikle görürürüm diye UMUT ettim son ana kadar.umarım yanılmıyorumdur.yoktu dimi?:img-blush .ama yinede tabiki emeğine sağlık abicim,çok çok teşekkürler...
ya birde dün birden ferit geldi aklıma videoyu izlerken.ne kadar da şekerdi,ne kadar da bizdendi,sadece bir bakışı ile beni nasıl da gülme krizine sokabilirdi!ve gidişiyle bu kadar çok kişiye birden üzüp,benide ağlatabildi!keşke olsaydı dedim sonra.olsaydı nasıl olurdu diye uzun uzun düşündüm.onsuz her bölüme onu ekledim dikkatle,karakterin tüm özelliklerini düşünerek.umut kaçırılınca nasıl da uğraşırdı,nasıl da ciddileşirdi,arabayla giderken (oğuz kovaladığındaki gibi :img-hyste )arkasından koşardı,ne kadar üzülürdü.
sonra sizin(kimin düşündüğünü hatırlayamıyorum şimdi) bir fikriniz vardı.sezon finalindeki melek'i alıp köşke getirseler''babacım ne kadar da hızlısınız''der ve yine bizi gülmekten yerlere yatırır diye.ben o fikre bayılmıştım,çok gülmüştüm.tam feritlik bir cümle :img-hyste .umut'u alıp getirdiklerinde olsaydı öyle birşey bekliyordum açıkçası ama yoktu maalesef.offf...
bu dövme olayında eda'yı ''ablacım,ablacım''falan gibi sakinleştirmeye,efeMi korumaya ve kaçırmaya çalışırdı.canım benim ya.keşke finalde(arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama sezon finalinde yazdım sonra sildim ya..of...)onu ve şu ana kadar az yada çok oynayan bütün oyuncuları bir kerecik daha görebilsek.serpil'in geldiğini düşünsenize,sonra kavga edince eda'nın falan rüyasına girip onları barıştıran bahar olsa?serpil'i sevmezdim falan ama bizim şimdiki bu mutlu aile tablosu(birde bebek)olayını görsün de çatlasın istiyorum :happy0064 .sonra oya ve ergin karşılaşması...ay harika olur.tabiki füsun ve oya karşılaşmasını da unutmamak lazım.oya eda ve oğuz'u bir de umut'u görünce ne kadr da çok sevinir ya...sonra ferit son kez güldürse bizi.ne biliyim kaçsa,izni olsa falan.seda abla ve yüksel enişte daha umut'u görmediler bile gelip bir sevseler...
bu ve bunlar gibi sayamadığım ama dizimizi renklendiren tüm oyuncuları finalde yada şimdilerde bir kerecik daha görsek diye düşündüm.ben çoo..k isterim...bir de finalde bizi de bu emeklerimize karşılık gelebilecek,onure edebilecek bir şeyler söyleseler hiç mi hiç fena olmaz tabi :img-wink: .
neyse şimdilik hepinize bye arkadaşar.sizi seviyorum.ne dizimiz bitecek ne de biz ayrılacağız.önemli olan kalbimizde bitmemesi ve tabiki bitmeyecek.size daha sonra finalde başıma gelecek olan (her düşündüğümde ağladığım off)talihsizlikten ve mesleğimden sonra en büyük hayalim olan iki aile den bahsedicem.belki bu son değildir.istediğimiz gibi tekrar karşımıza çıkar ve tekrar yorum yapar,buluşuruz.KİM BİLİR?:img-wink:
HADİ NEYSE YİNE UZADI.BU SEFER SON KEZ bye ...
Selammlarr:)
Miray'cimm fragmanı görememiş yaa:img-cray: eğer kimse göremediysee ben dün gece birazınaa rastlamıştımm ama tam hatırlamıyorum böle hem çok kısaydıı hem de karışıktı birazz...Yanii bölee çok replik hatırlayamıyorumm kusuraa bakmayın olur muu???:icon_whis
Şimdii valla ilk aklımda kalan orayı göstermiyo ama sanırım Arda Sabutay'a yumruk atıyo,Sabutay yere düşüyo,düştüğü yerde Şule de varr....Yanlış hatırlamıyorsam yanii ehe:img-wink:
Bir de Eda'Nın masaj salonunaa dalıpp cıngar çıkardığını hatırlıyorumm ama bişey söylemiyo sanırımm...Masaj salonundaki kızlar çığlık atınca o da kınarcasınaa "Aaaaaaa!" diyo sadece hatırlaadığım kadarıylaa...=)
Bir de Safiş'le Rukiyee kaza yapmışlarr Numan onlara kızıyoduu ama ne dediğinii hatırlayamıyorumm:icon_sorr
Hatırladıklarım bu kadarr...Keşkee dün gece gelseydimm yaa ufff kardeşimm bilg. den kalktığındaa çok geç saatti yanii beynimin durcağını bilsem o saatte bilee girerdimm ama ehuehue:img-wink:
Neysee bu seferlik böle olsunn umarım intten görebilirizzz fragmanı:img-icecr
Bu arada ben özet yorumu da yapmamışım yaa...Durr özet yorumu yapıyım o zman bugün benn...Ama şimdii çıkmam lazımm hadii hoşçakalın görüşürüzzz bye
Not: Bi de bugünn saat 16,40 ta İki Aile'nin tekrarı varmışş muhtemelen o zman verirlerr fragmanıı:D
nar cicegi 31-05-08, 15:12 Merhabalar....
Son 3 bölüm kaldı diye sabah erken kalktım fragmanı yakalıyım çekiyim diye ama malesef göremedim.Bahçede yazlık sinema sahneleri uzun sürdü galiba.Yazlık sinema sahneleri demişken fragmanda kesinlikle olması gereken sahnelerden biri.Bugün fragmanı benim görebilme olasılığım pek yok nete düşer inşallah.Gerçi Nuray birazını görmüş ama.(bu arada ben hep abla diyordum ama fazla yaş farkı yokmuş aramızda) Neyse tekrarı varmış kesin gösterirler fragmanı.
91.Bölüm Özeti Yorumu
Oğuz’u takip eden Eda,onun masaj salonuna girdiğini zannedip olay çıkarttır.Salonun müşterileri Eda’dan canlarını zor kurtarır.Ancak üst kattaki doktorda olan Oğuz’un sonunda foyası ortaya çıkar.Oğuz’un da dövme yaptırdığını öğrenen Eda iyice çıldırır.Başına gelecekleri düşündükçe fenalaşan Oğuz acil barışma planları planları yapar.
Eda zaten o masaj salonunu basmasaydı sürpriz olurdu.Gerçekten masaj salonunda çalışanlara ve müşterilere acıdım.Eda zaten dövme olayını eninde sonunda öğrenecekti.Oğuz da boş durmamış Eda'yı yumuşakmak için hemen harekete geçmiş.
Yaman da Efe’ye tavırlıdır,Oğuz’la birlikte yaptırdığı için dövmeyi sildirmeden barışmayacağını söyler.
Yaman'da haklı olabilir ama madem böyle bir tavır koyacaktı önceden koysaydı.Efe'nin dövmesi zaten silinecekti Yaman'da Eda'ya yardımcı olacak anlaşılan.
Sabutay ile olduğunu öğrenen Arda kendini kaybeder ve olay çıkartır.Olanlara çok üzülen Sabutay kendince bir çözüm yolu bulur.
Arda'nın hemen kabullenmesini beklemeyezdik zaten.Fragmanda Sabutay'a yumrak atmaya kadar ilerletmiş.Arda hemen kabullensin demiyorum ama bu hikayeninde yoğun işlenmesini bu son bölümlerde istemiyorum.Gerçi Sabutay çözüm yolu bulmuş ama çözüm yolu hakkında aklıma birşey gelmiyor.
Safiye ve Rukiye’nin kıskançlık yarışı fena biter,60’ından sonra araba kullanmaya çalışan iki kadın sonunda mahallede kaza yaparlar.
Ne diyim valla korkulur bu kadınlardan.Bu kazadan sonra artık Muhtar ve Numan bu olayda ağırlıları koyarlar.
Oğlu Emrah için Tahir Ağa ile kavga eden Melahat ise Eda’ların köşke sığınır.Numan ve Rukiye ile tartışan Niyazi ve Filiz da Oğuz’lara gelince kadro tamamlanır.
Melahat'in bu köşke ilk sığınışı değil zaten.Niyazi ve Filiz de gelince tam cümbüş.Bu bölümm çok eğlenecekmişim gibi görünüyor valla.
Eda’ya şirinlik yapmaya çalışan Oğuz bahçeye yazlık sinema kurmuştur.Hep birlikte eski bir Türk filmi olan Süt Kardeşleri izlerler. Herkes evinin yolunu tuttuğunda ise elektirik kesilir.Köşkte yanlız kalan çocuklar tedirgin olur.Üstelik bahçede Gulyabani dolaşmaktadır. Köşkte ortalık bir anda karışır.
Bu sahneyi sabırsızlıkla bekliyorum.Bu Oğuz'un planlaına bayılıyorum valla.Filmde film hani.Süt kardeşleri buradaki herkez gibi bende çok severim.Benim anlayamadığım birşey burada.Özette herkes evinin yolunu tuttuğunda çocuklar yalnız kalır diyor.Eda ve Oğuz nerede acaba?Bu gulyabani de kim ya merak ettim valla keşke fragmanda bir ipucu verse.İzleyip göreceğiz.
Tahir Ağa’nın ise önemli bir sağlık problemi vardır.
Normal yani.Tahir Ağa maşallah yaşına başına bakmadan ne sofrayı donattırıyor ne varsa yiyor.Tahir Ağa'nın saplık problemi Melahatle aralarını düzeltecektir.Tahir Ağa'da her zaman yanında olan Melahat'in kıymetini anlar oğlunada iyi davranır umarım.
begümbegüm:) 31-05-08, 15:37 Herkese Merhabalar;
Güzel ama çok sıcak bir Cumartesi günü şu anda hem İki Ailenin tekrarını izliyorum hem de buraya yazıyorum.Ama itiraf etmeliyim ki bu kadar komik ve güzel bir bölümü izlerken dahi üzerimde bir hüzün yok değil.Tabi bölümün eğlencesi birazcık bu hüznü dağıtıyor.
Ben de fragmanın bir bölümüne yetişebildim.Odamda ders çalışırken annem içerinden 'Begüüüm koş İki Aile fragmanıııı' diye seslendi.Tabi ben bu lafı duyunca çita hızına ulaşarak salona koştum.Neyse sizi daha fazla meraklandırmadan yetişebildiğim kadarını anlatayım.
Ben salona geldiğimde Eda Oğuzu mutfakta sandalyeye oturtmuş birşeyler söylüyordu.Sanırım bu dövme olayıyla ilgili kızıyordu.Daha sonra Emrah ile Damlanın konuştuğu bir sahne vardı.Emrah Damlaya 'Benim annemin şimdi bir evi yok biliyor musun' diyordu.Bu da Tahir Melahat kavgasının bir sonucu olsa gerek.Sonra başka bir sahnede Yaman Efeden sanırım Ceren'in telefon numarasını istiyordu.Başka bir sahnede de Ergin köşke elinde bir perde ile geliyordu yaz sinemasıyla ilgili sanırım Efe Ergin'e 'Abi biz şimdi bunu nereye koyalım.Çatı katına mı?' diye soruyordu.Son olarak da Eda ile Oğuz bahçede salıncağa oturmuşlar.Eda böyle nazlı nazlı bakıyor.Oğuz da diyorki 'Ne yapayım kalbimde yazanı tüm dünya alem duysun istedim.Fena mı yaptım?' diyordu.
Fragmanın bu kadarına yetişebildim arkadaşlar ama eğlenceli bir bölüm olacak gibi.Az oldu biraz kusura bakmayın inşallah uzun fragmanla da karşılaşabiliriz.Umarım ünite sorularıyla tekrar görüşebiliriz.Bu arada Buğra'nın klibi bu sınav yoğunluğunda ilaç gibi geldi.Ellerine sağlık Buğracım.
Herkese İyi Hafta Sonları Diliyorum..:img-wink:
begümbegüm:) 31-05-08, 15:51 Yine ben yine ben yine ben...
Arkadaşlar tam bir önceki mesajı yolladım ve televizyonda fragman çıktı.Hem de benim sabah gördüğümden farklıydı.Herhalde İki Ailenin tekrarını izleyen çoğu kişi fragmanı görmüştür.Onu da izlemeyenler için anlatayım o zaman...
Arkadaşlar fragmanın başında Eda masaj salonunnu basıyor.Kocam nerde kocam nerde diye bir odaya giriyor.Orada havluya sarılı uzanmış bir bayan görünce şaşırarak geri çıkıyor.Daha sonra oradaki görevlilerle tartışıyor.Ben gayet uyumlu bir insanım diyor.O arada Oğuz geliyor 'Eda ne oldu ne arıyorsun burada diyor' Eda Oğuza 'Ben yeni geldim sen ne arıyorsun burda' diyor.Oğuz 'Ben de yeni geldim' diyor.Sonraki sahnede Safiye ile Rukiyenin kaza yaptığı sahneyi gösteriyor.Sonra çocukları gösteriyor.Ceren efeye 'Hepsi senin dövmen yüzünden oldu' diyor.Efe de 'Ya bırak zaten Eda ile kavga ettim' diyor. Arda Sabutaya yumruk atıyor.Sonra köşkü gösteriyor.Herkes toplanmış film izliyorlar.En sonunda da Filiz Rukiyeye 'Biz bu akşam Niyaziyle ağaç evde kalcaz' diyor ve fragmanımız bitiyor.
Hepinize tekrar İyi Cumartesiler..
|
|