Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
11
hekimoglu64 31-01-08, 23:22 amcasını zaten öldürmek istiyorlardı da umudum ahuyu da araya katmaları.ondan pek emin olamıyoruz ne yazık ki...
nevzata yazık oldu.adem bir hata yaptı sinir olduk ama o yaptıklarından sonra yararı da dokunuyor.mematiyle karşılaştığı sahnede rol yaptı yapmasına da yardım amaçlı bile olsa bizim bildiğimiz memati o tokadın altında kalmaz:)mematinin bıçağı tuttuğunda yüzünün ifadesi çok hoştu.gürkan uygun süper oynuyor.özellikle bu son iki bölümde polat hasta olduğu için ağırlık ona verilmiş bu yüzden daha da coştu.rolünün hakkını veriyor:good:
ahuyuda öldürürler merak etmeyin
senaristleronuda yollarlar öbür tarafa zaten dizide fazlalik oyuncu
1.dakika görünüyor zaten birde basroldeydi 1.2 dakilaki icin ugrasmazlar yani ahuyuda tahtali köye yollarlar senaristler:):)
gürkan abi evet cok iyi oyunyuor hatta bütün oyuncular .....ahu haric:)
memati abi o tokatin altindan kalmaz sorusuna yok ya bence birsey yapmaz sadece elinde amma agirmis der o kadar neyse 25.bölüm anlaislan cok heyecanli bir bölüm olacak bu belli hadi hyrilisi bakalim (((((25.bölüm hakanin ölecegi bölüm olacak))))):img-yes::img-yes:neyse benden bu kadar hepinize iyi geceler arkadaslarbyebye....
saygilar.....
hekimoglu64 31-01-08, 23:25 haa doğru adamın adı iskender büyük:) ya herkes çok mrk edio ama nedense ben hiç mrk etmiorum ha çokta umrumda...ama bence bu iskender büyük doğu bey çıkabilir(böyle düşünmemin sebebi bölüm başlamadan internete sızan 24. blm tüyosuydu az sonra eklimde sizde görün...) inş. doğu beydir ya o adamı çok severdim ben:)
mrk etmeyin memati elinde kayışları kesince diğerlerinide kurtarcak o zaman anlatır güllüye ademin onlardan olduğunu...
dogu bey olabilirmi diye bizde tahmin ettik hatta dedik dogu bey dir
ama degil dogu beyde degil,iskender büyük baska biri gercek devletin basi
en büyükleri bence.....cünki herkes isini duyunca tirsiyor neyse ben kacar arkadaslarbyebye
saygilar.....
yalcinersonmez 31-01-08, 23:30 arkadaşlar şimdi bi düşündüm aklımda toparladımda mantıklı bişi buldum...
ya polat vuralı ararken teslim oluyorum buluşacağımız yeri ve saati ben sölicem dememişmiydi...böyle dediğine göre bunda bi iş var yani polatlar daha önce belirttikleri yere bişiler koymuşlardır heralde...
zaten polat vuralla aşağıya atlıyıp vuralı kendi elemiş oldu...buna göre eşleştirme yaparsak...
vural polatda
hakan abdülhey ve ademde
polatın ekibini memati kurtarıyo
hüsnü bey kendi kafasına göre takılıyo...:)
böylelikle hiç boşta düşman kalmamış oluyo...yani polat plansız programsız hareket etmez...
yalcinersonmez 01-02-08, 00:35 spoiller içinde ekliceğim resim resmi siteden alıntıdır...:)
http://img95.yukle.tc/images/307showpusu.jpg
bence bu resim herşeyi anlatmaya yetio...:)
aslanbey09 01-02-08, 00:52 vallahi polat bu biraz zorlanacak gibi bir yandan adamlarını topladılar öte yandan bulut mematinin yoklugunda tersaneyi ele geçirdi ama iyi bir tarafıda oldu belki muro ile birbirlerine düşerler......
bu arada ahu diziye ne zaman dönecek acaba
hekimoglu64 01-02-08, 01:13 vallahi polat bu biraz zorlanacak gibi bir yandan adamlarını topladılar öte yandan bulut mematinin yoklugunda tersaneyi ele geçirdi ama iyi bir tarafıda oldu belki muro ile birbirlerine düşerler......
bu arada ahu diziye ne zaman dönecek acaba
ahu hic bir zaman dönmeyecek :img-yes::img-yes::):)
yalcin ismin galiba evet o resim herseyi anlatiyor okamyonun icindedüsecekler
ama vuralölecek cünki alta kalyior polat abi biraz biyreyeleri kirili alt tarafi gerci daha iyilesemedi bile sirtindaki yara neyse polat abimiz kaharamanbunuda atlatir:)......bu arada papaty arkadasimi gördümalta ne zamandir yoktu hosgeldin ama ben cikyiorum:) herkese iyi geceler....bye
saygilar.....
aslanbey09 01-02-08, 01:36 ahu hic bir zaman dönmeyecek :img-yes::img-yes::):)
yalcin ismin galiba evet o resim herseyi anlatiyor okamyonun icindedüsecekler
ama vuralölecek cünki alta kalyior polat abi biraz biyreyeleri kirili alt tarafi gerci daha iyilesemedi bile sirtindaki yara neyse polat abimiz kaharamanbunuda atlatir:)......bu arada papaty arkadasimi gördümalta ne zamandir yoktu hosgeldin ama ben cikyiorum:) herkese iyi geceler....bye
saygilar.....
ahu dönecekmi dömiyecekmi bilmem :sad53::sad53::img-bye2::img-bye2:
ama şurada haklısın vuralla polat kamyonun üstüne düşecek vural atta kalıp ölecek ama polat ölmez ölürse dizi biter
gülendam83 01-02-08, 01:39 yorum yapmaya vakit bulamadım ancak geldim. yorumlarınızı da okumadım henüz ama...
ben bu akşamki bölümü çok beğendim. nihayet yani... oh be diyorum... pusu başlayalı beri bence en iyi en mantıklı en düzgün bölümdü... eleştirilerin de dikkate alındığını gördüm. geçen bölümde olan mantık hataları bu bölüm düzeltilmişti.. konu bütünlüğü yavaş yavaş sağlanmaya toparlanmaya çalışılıyor gibi geldi bana. çünkü fazlasıyla dağınık. aslında yapacak çok yorum var ama gecenin bu saatinde zor oluyor.
kısacası bu akşam başarılı bir bölümdü. emeği olan herkesi tebrik ediyorum... :img-wink:
cyd_oth_cnsl 01-02-08, 09:03 bolum oncelikle fena diildi ,ama birşey soylemek istiyorum son sahnede polatın ifadesi bana hiç inandırıcı gelmedi bilmiyorum düşerken bile agır abi bakısıı olmuyo :)
bu arada şu sürekli 'tenzip buyurursaız' diyen kişi bnm adamım mematiyle aralarında geçen konusmalara bittim ya :)
ayrıcada bncde kvp daha mantıklıydı,gündemdeki konulara yer verilmesi daha iyi olur
ahu geri donucek maalsef boyle bi hata olucak :(
o gelsinde dizide biras uyuz kadın efekti olsun :)
Günaydın,
Uzun bir aradan sonra, yeniden yorum yazayım dedim... son sayfada yazılanları okudum.... ne yazık ki, bir kaç ay önceki muhabbetlerin aynen devam ettiğini fark ettim...
Şu oyuncular hakkında ölsün... çıksın... kurtulalım demekten vazgeçseniz nasıl olur acaba... Senaristler, sırf Ahu'yu sevmeyenler için, yeni sezonun ilk bölümünü yapıp, bazı şeylerin değişmediğini, ama , hayatın devam ettiğini gösterdiler... Ahu gelse ne olur gelmese ne olur....
Dün akşamki bölüm, yine bazı noktalardan rahatsızlık versede, Pusu bölümünün en rayına oturan bölümüydü...( 24 haftadır ilk kez birşeyleri oturtabildim... kendimi mi senaristleri mi tebrik edeceğime karar veremedim...)
En çok rahatsız olduğum noktalar.... bu kadar insanın, bir eczane bile olsa, girmeden iki üç pansuman yapacak malzeme almadan dolanıp kanamalı hastayı sersefil etmesi....
Delimizin deliliği anlaşıldığında Memati'nin tırsması da çok keyif verdi... Deli deliden korktu :D
Adem konusunun tatlıya bağlanacağı mezarlık sahnesinden belliydi de, bu benim, hiç araştırılmadan yanlarına çaycı olarak almalarını affetmemi gerektirmiyor....
Halo dayımız ve aşkısını, zor günler bekliyor.... ibre Polat'dan yana dönmediği sürece işleri zor...Halo dayının, müstakbel kayınvalidesini de çok sevdim... sağlam kadın... işi de biliyor.... hiç birinin yapamadığını yaptı dün gece...
Şimdilik yeter, yine görüşürüz.... iyi haftalar....
Not: İskender Büyük kimdir nedir derdim değil ama.... Vural bu şekilde ölecekse beni mutlu etmez.... Polat'ın elinden ölümü demeyin... hızlı bir ölüm bu ( sadistim ben sadistim... :img-yes:)
Dün hem Polat Alemdar karakterine hemde Necati Şaşmaz'a tekrar hayran kaldım:)
Gülüşü duruşu çook başka,bambaşka:) Polat Vural ile beraber düşerken neydi öle yaa. Çok süperdi:)
Memati ve Hüsnü çok komiktiler sağcı ve solcu meselesi:)
Ya Polat'ın ekibi iyice köşeye sıkıştı off. Bir önce iyileşir:)
O uçuurumdan Polat kurtulur ksinlikle:)
serkanmemati 01-02-08, 09:42 günaydın:img-wink:
bende insanların yorumlarına karışmayı bıraksak nasıl olur diyordum..(her konuda).bırakın kim ne isterse yazsın.biri eleştiri yapar ne diye yapıyorsun denir,diğeri sevdiğini söyler neden sevdiğini söylüyorsun denir.kim neyi severse sevsin.sevmezsede sevmesin.unutmayın sizin sevdiğiniz yada pek önemsemediğiniz birşeyi başka biri sevmeyebilir.yada tersi olabilir.biz kendi yorumumuzu yapalım başkalarının yorumlarına neden bu kadar tepki gösterip tartışma yaratıyoruz anlamıyorum.
artık gelelim bölüme.bence güzeldi.heyecan vardı,espriiler yerindeydi güldürdü:Phele şu sağ-sol diyaloguna çok güldümhüsnü beyin ağırlığı çok fazlaydı.bence iyi olmuş.deli deliyi çekti.memati buldu yine belasını.polatla hüsnü hakkında konuşmalarıda süperdi.polatın tamam memati tamam benimle kalsın demesine karşılık mematinin kıvırma çabaları çok komikti.
iskender büyük kim acaba bende çok merak ettim.doğu bey değilde onun gibi biri olabilir.dizide böyle birinin eksikliği vardı bu kişinin katılması iyi olacak.bu doğu bey olayından bahsediyorsunuz ama adam öldü:icon_whisbu kişinin etkisi büyük olacağa benzer.izlenim öyleydi.
son sahne yapay olmuş neden yakın çekim yapmışlar ki.yakın çekimle iyice tuhaf görünmüş.dediğiniz gibi altta kamyon var galiba.ben dikkat etmemiştim ama polatın birşeyler hazırladığı belliydi zaten:)
muro-bulut konuşmalarınıda çok beğendim.ordada çok güldük.
geçen hafta dizi çok eleştirilmiş ama ben geçen haftaki bölümüde oldukça beğendim.bir iki yerde belki mantık hataları vardı ama kesinlikle güzel,çok heyecanlı bir bölümdü.
serkanmemati 01-02-08, 09:52 arkadaşlar şimdi bi düşündüm aklımda toparladımda mantıklı bişi buldum...
ya polat vuralı ararken teslim oluyorum buluşacağımız yeri ve saati ben sölicem dememişmiydi...böyle dediğine göre bunda bi iş var yani polatlar daha önce belirttikleri yere bişiler koymuşlardır heralde...
zaten polat vuralla aşağıya atlıyıp vuralı kendi elemiş oldu...buna göre eşleştirme yaparsak...
vural polatda
hakan abdülhey ve ademde
polatın ekibini memati kurtarıyo
hüsnü bey kendi kafasına göre takılıyo...:)
böylelikle hiç boşta düşman kalmamış oluyo...yani polat plansız programsız hareket etmez...evet polat yeride saatide kendi seçti.tabiki orda bir iş var.polat aptal değilki bilmiyor mu onun ayağına gittiğinde pazarlık yapamayacağını:img-wink:zaten yakalanmış olacak.ama olayları hazırladı polat.
memati adamlarını en azından iplerden kurtarır ama ordan çıkmak kolay değil.elleri çözüldü diye hemen kaçabileceğini hiç sanmıyorum.
hüsnü bey mematiye yardım edebilir.akıllı deli diye ona derler:img-wink:
MoOnDaNcE-11 01-02-08, 10:10 Dunku bolum acayip hosuma gitti . Kendimi eski kurtlar vadisini izliyorum sandim bir an...
Genel olarak cok guzel bir bolumdu ama final sahnesi tek kelimeyle muhtesemdi . Polat'in bir ucmadigi kalmisti , onu da yaptilar .
Bolumdeki espriler de cok komikti . Valla gerilim dizisinde egleniyoruz sagolsunlar . :img-wink: Adem de yaptigi hatayi telafi etmesini fazlasiyla bildi , ama memati kendisine atilan o tokadi unutmaz :img-polic
Tabii baska bir heyecan da iskender buyuk adli sahis oldu . Umarim super bir karakter goruruz . Simdiden buyuk bir beklenti icinde herkes . Buna benzer bir beklenti 4 sene once Yahya Reis icin olmustu ama adamin pek bir numarasini gorememistik . Saniyorum ki bu iskender derin devletin en ust kademesindeki hatta eski baskanin bahsettigi gizli olusumun tepesindeki adam bile olabilir . Oynayacak oyuncuyu da cok merak ediyorum ...
Emegi gecen ve izleyen herkese tesekkurler , forza kurtlar vadisi pusu :good:
burchincik 01-02-08, 10:28 dünkü bölüm esti yani...polat memati hepsi harikaydılar..mematinin deliden tırması çok acayipti mematinin tırtığı birini görmek çok şaşırtıcıydı..:) polat halo dayıya kız istedi gibi geldi ama neyse..ahunun dönmesi yakın yıldız yerlerini tespit ettik dedi demek ki bir iki hafta içinde görürüz ölmezlerse şayet..polat son sahnede bi onu yapmadı dediğimiz bişey yaptı uçtu kesin altta onları tutacak bişey var ama genede sahne etkileyici idi...:)bide hemşirenin annesi polata evli misin bekar mısın diyince polatın verdiği cevaba bayıldım tövbekarım...frakettiniz mi bilmiyorum bu bölümde çok elif dedim çalındı...ne güzel hep çalınsa bu kadar çok...:img-in_lo
valla bizim polatımız gladyatör--terminatör ve en sonunda süpermen oldu ne guel ya üçü bir arada
ya bişe sorcam hemşere kıme aşık bence polata asık demısya bıraz yaslı dayı baya bır yasslı
bişi sorcam ne finalı yanı bunlar bir kac hafta tatıle gırıyo o fınalmı yoksa tamamenmı bitio ayrıca ahu donmesın
genel olarak güzel bölümdü....sadece final sahnesinde şok oldum..ama mutlaka bir branda falan vardır aşağıda..eğer suya düşüyorlarsa, kurtulma ihtimalleri %50..çünkü belirli bir yükseklikten sonra su, beton etkisi yapar..buda parçalanmalarını sağlar...paraşüt var desem, üzerinde takım elbiseden başka bir şey yoktu..hem paraşüt kaba dururdu..bakalım haftaya bunu nasıl halledecekler..
memati hüsnünün deli olduğunu duyunca,:) nasılda tırstı öyle..:)deli falan ama işe yarıyor yine...:):img-pilotbirde bu iş bitince grup terapisi önermedi mi, koptum orada..:img-hyste:img-hyste tam mematiye göre birisi..:)
ademe helal olsun..nasıl hakanı kandırdı ve bıcağı mematiye verdi..mematiye vurdu ama olsun..nasıl olsa memati bunun acısını ondan çıkarır..:)
halo dayı çok acemilik yaptı..kızın başınıda durduk yere sıkıntıya soktu..aslında odada elvanla konuşmaları bile sakıncalı..çünkü istihbarat, odaya böcek yerleştirmiş olabilir..bunu anlaması lazımdı...:img-yes:
çocukları çok kötü dövdüler..özellikle nevzatı çok hırpaladılar..elleri kırılsın..:icon_sorr
hakanında sonu geldi..bir dahaki bölüme ele geçer..vural zaten artık polatın elinde..:img-wink:
bu iskender büyük kim!
bu adamdan vuralda tırstığına göre ve başkanında gözleri fal taşı gibi açıldığına göre çok büyük biri..gerçek devlet mi?yoksa oda polatın karşısındamı? çok merak ediyorum..bakalım zaman ne gösterecek..:img-yes:
hekimoglu64 01-02-08, 11:41 bu iskender büyük kim!
bu adamdan vuralda tırstığına göre ve başkanında gözleri fal taşı gibi açıldığına göre çok büyük biri..gerçek devlet mi?yoksa oda polatın karşısındamı? çok merak ediyorum..bakalım zaman ne gösterecek..:img-yes:
--------------------------------------------------------------------------
papatya arkadasim önceliklehosgedlin ne zamandir yoktun
bende bu iskender büyügü merak ediyorum.......bence gercek devletin en büyük basi:img-yes:acaba iskender büyügü oynayacak oyuncu kim onuda cokmerak edyiorum..............bence hauk bilginer olacak bu benim tahminim
ve...............iskender büygü merak etmiyorum diyen arkadaslarada inanmiyorum kusura bakmayin hepimiz merakediyoruz etmiyoruz demekle lütfen kendimizi kandirmayalim.bu yorumum icin bana kizmayin lütfen sadece demek istedigim herkes merak ediyor ettigi halde etmiyorum diyenler komik oluyor o yüzden......
ayrica su ahu meselsi uzadida uzdai yokyok bu ahu ölmdedikce bu konu kapanmaz yok gelecek yok gelmeyecek.....bence gelmeyecek ciktigi hic birprogramda vadiyle ilgili birsey demiyor hatta ne projeleriniz var dediklerindede simdi oyunculuk dersialiyorudm felan filan diyor iste o kadin filmim var diyor.........ama nedense vadiyle ilgili tek kelime yok........dizide oynamaya devam den biri neden demesin ben vadidede oyunuyorum diye.....yani ahuya byebye dedik bence kabul edilmeli artik:img-yes:gelirsede eger kim ilgilenecek ahuyla zaten topu topuna 2 dakika anca görünüyor:):):)ben aslinda...............nefise karatayi önceden seviyordum..........ama sonra bir olayindan sonra nefise karataydan acayip sogudum......o günden beride sevmiyorum:img-yes::img-yes:neyse........
saygilar......
işte Budur!!
Kurtlar Vadisi Pusu rayına oturmuştur, bu bölüm mükemmeldi, herşeye değinildi, herkeze değinildi, dizi boyut değiştiriyor, herşey yerli yerine oturuyor. Kare As faaliyetlerine odaklanılıyor, duygusallık var ve en önemlisi
BÜYÜK İSKENDER geliyor..
Son sahne neydi öyle ya, hiç ummuyordum ama düşünün Polat çok akıllıca davrandı, başka çaresi yoktu, madem ölmekten başka çaresi yok, onunla birlikte Vural neden ölmesin??
Kurtlar Vadisi mükemmelleşiyor, Nazar değmez inşallah..
Bir tek Ahum eksikti..:(
ilginç geçen bölümü yerden yere vurup beğenmeyenler bu bölümü beğenmişler . oysa geçen bölümde ,sadece mematinin sevgilisinin polatın ağır yaralı olduğunu söylemesi dışında mantık hatası yoktu.
bu bölüm genel olarak güzel olmakla birlikte mantık ve çekim hatalarının geçen bölümden fazlaydı. ama haklısınız kimlik gösterdiler mantık hataları bitti.
polat ademe seni kim dövdü diye sordu. nerden çıkardı dayak yediğini ki belki kaza yaptı. baskındaysa bizim ekibin bulunduğu yerde lamba yanıyor armut gibi görünüyorlar baskına gelenler vuramıyor oysa onlar dışarda karanlıktalar abdulhey hiç boş atmıyor. neyseki sonunda polat söyledide lambaları kapattılar. keşke abdulhey vurmaya başlamadan kapatsalardı o zaman mantıklı olurdu. polatın uçuş sahnesi uzaktan çekimde çok hoştu keşke yakın çekim yapmasalardı. yakın çekimde tam süperman olmuş. bunlar bu bölümün hataları
gelelim bu bölümün harikalarına. memati ile hüsnünüm muhabbetlerine bayıldım süperdi. birde muro çok süper, replikleri oyuncu yeteneği mükemmel. umarım biraz daha yaşar. karizması bulutu solladı diyebilirim.
hüsnü , muro ve bulut kvp nin yarattığı süper karekterler, eski oyuncular geri gelsin diyenlere cevap.
mematinin hakana verdiği cevap çok güzeldi " benim sana yapacaklarımı anlatacak yaşayan kimse yok :P) bu dizinin zaten en çok zekice repliklerini seviyorum. çok güzel düşünülmüş.
yalnız hakana dişbileyen o kadar çoğaldıki memati ile abdulhey ben öldürecem diye birbirlerine girebilirler.
uçuş sahnesine gelince bence altta brandalı bir kamyonet var ve onun üstüne düşecekler komyonettede abdulhey ve hüsnü var sürüp gidecekler.
ama vuralı öldüreceklerini sanmıyorum. daha iskender büyük kimse o gelecek.
ama hakanı öldürürler artıkın.
ayrıca ekibi kurtarma operasyonu zekiceydi. ademin bıçağı ceketin altından bırakması ve cuk diye mematinin eline düşmesi güzeldi.
ben ahunun dönmesini ve polatın aşk yaşamasını istesemde sanırım ahuda amcasında gigici. bari elvanı haloya yapmasalardıda elvanla polat arasında bir şeyler olsaydı. her ikiside yaralı nasılsa iyi anlaşırlardı.
iskender büyükte sanırım doğu bey tarzında bir karekter olacak. adını duyar duymaz herkesin eli ayağına dolaştı.
haklısın çağlacığım..ama mematinin telde konuşurken, gizemin her şeyi duymasında da mantıkhatası yok ..bunu özeti izlerken anladım..çünkü telefon polatındı..abi diye açtı..ademle konuşunca, sende abinin teli ne arıyor dedi..ve yaralı olduğunu duyuncada bizim hastaneye götürün dedi..şimdi gamzede o kadar aptal değil..tüm bunları toparlayarak, polatın yaralı olduğunu anlaması normal..bunda bir mantık hatası yok..
genel olarak güzel bölümdü....sadece final sahnesinde şok oldum..ama mutlaka bir branda falan vardır aşağıda..eğer suya düşüyorlarsa, kurtulma ihtimalleri %50..çünkü belirli bir yükseklikten sonra su, beton etkisi yapar..buda parçalanmalarını sağlar...paraşüt var desem, üzerinde takım elbiseden başka bir şey yoktu..hem paraşüt kaba dururdu..bakalım haftaya bunu nasıl halledecekler..
memati hüsnünün deli olduğunu duyunca,:) nasılda tırstı öyle..:)deli falan ama işe yarıyor yine...:):img-pilotbirde bu iş bitince grup terapisi önermedi mi, koptum orada..:img-hyste:img-hyste tam mematiye göre birisi..:)
ademe helal olsun..nasıl hakanı kandırdı ve bıcağı mematiye verdi..mematiye vurdu ama olsun..nasıl olsa memati bunun acısını ondan çıkarır..:)
halo dayı çok acemilik yaptı..kızın başınıda durduk yere sıkıntıya soktu..aslında odada elvanla konuşmaları bile sakıncalı..çünkü istihbarat, odaya böcek yerleştirmiş olabilir..bunu anlaması lazımdı...:img-yes:
çocukları çok kötü dövdüler..özellikle nevzatı çok hırpaladılar..elleri kırılsın..:icon_sorr
hakanında sonu geldi..bir dahaki bölüme ele geçer..vural zaten artık polatın elinde..:img-wink:
bu iskender büyük kim!
ay apaptyam o grup terapisi önerisinde bende gülmekten yerlere yattım, hani birde memati kızdı onu arabadan indirdiya, hüsnü memati bey beni solcu sandı galiba demesi öldürdü beni. abidini falan solladı bu hüsnü karekteri süper ya
Arkadaşlar bence bu bölüm, özellikle son 2 bölüm harikaydı. 3 haftalık tatil yaramış resmen.
İlk seri aklıma bile gelmiyor, ilkini yavaş yavaş unutturuyorlar.
hekimoglu64 01-02-08, 12:09 ilginç geçen bölümü yerden yere vurup beğenmeyenler bu bölümü beğenmişler . oysa geçen bölümde ,sadece mematinin sevgilisinin polatın ağır yaralı olduğunu söylemesi dışında mantık hatası yoktu.
bu bölüm genel olarak güzel olmakla birlikte mantık ve çekim hatalarının geçen bölümden fazlaydı. ama haklısınız kimlik gösterdiler mantık hataları bitti.
polat ademe seni kim dövdü diye sordu. nerden çıkardı dayak yediğini ki belki kaza yaptı. baskındaysa bizim ekibin bulunduğu yerde lamba yanıyor armut gibi görünüyorlar baskına gelenler vuramıyor oysa onlar dışarda karanlıktalar abdulhey hiç boş atmıyor. neyseki sonunda polat söyledide lambaları kapattılar. keşke abdulhey vurmaya başlamadan kapatsalardı o zaman mantıklı olurdu. polatın uçuş sahnesi uzaktan çekimde çok hoştu keşke yakın çekim yapmasalardı. yakın çekimde tam süperman olmuş. bunlar bu bölümün hataları
gelelim bu bölümün harikalarına. memati ile hüsnünüm muhabbetlerine bayıldım süperdi. birde muro çok süper, replikleri oyuncu yeteneği mükemmel. umarım biraz daha yaşar. karizması bulutu solladı diyebilirim.
hüsnü , muro ve bulut kvp nin yarattığı süper karekterler, eski oyuncular geri gelsin diyenlere cevap.
mematinin hakana verdiği cevap çok güzeldi " benim sana yapacaklarımı anlatacak yaşayan kimse yok :P) bu dizinin zaten en çok zekice repliklerini seviyorum. çok güzel düşünülmüş.
yalnız hakana dişbileyen o kadar çoğaldıki memati ile abdulhey ben öldürecem diye birbirlerine girebilirler.
uçuş sahnesine gelince bence altta brandalı bir kamyonet var ve onun üstüne düşecekler komyonettede abdulhey ve hüsnü var sürüp gidecekler.
ama vuralı öldüreceklerini sanmıyorum. daha iskender büyük kimse o gelecek.
ama hakanı öldürürler artıkın.
ayrıca ekibi kurtarma operasyonu zekiceydi. ademin bıçağı ceketin altından bırakması ve cuk diye mematinin eline düşmesi güzeldi.
ben ahunun dönmesini ve polatın aşk yaşamasını istesemde sanırım ahuda amcasında gigici. bari elvanı haloya yapmasalardıda elvanla polat arasında bir şeyler olsaydı. her ikiside yaralı nasılsa iyi anlaşırlardı.
iskender büyükte sanırım doğu bey tarzında bir karekter olacak. adını duyar duymaz herkesin eli ayağına dolaştı.
cok güzel yazmissin tek kelimeyle yazdiklarina katiliyorum,
su iskender büyük sanirim28.bölümlerde gelecekmis galiba..........kimacaba ya bu kim oynuyor bu rolü merak konusu oldu simdi.......vadi izleyiciler polatin nail kurtulacak sorusundan daha cok bu iskender konusunu konusuyor:)
ve......neco biliyorsunuz ayi ya dedi ya getir su kizini burda calisssin diye
o kiz hakkinda cok kkonusdular eger önemli bir karakte olmasa o kadar konusulmazdi.........bence polatin yeni aski olacak:):):)attim biliyorum.....neyse....
saygilar....
hekimoglu64 01-02-08, 12:14 ay apaptyam o grup terapisi önerisinde bende gülmekten yerlere yattım, hani birde memati kızdı onu arabadan indirdiya, hüsnü memati bey beni solcu sandı galiba demesi öldürdü beni. abidini falan solladı bu hüsnü karekteri süper ya
hüsnü bey bence daha iyi abidinden abidin de iyidide ama
hüsnü bey baska bence adinin yildizlarindan:good:ve tenzüp buyururmuunuz
konusmalari süper.......sagci solcu konusmalari biryereler yolldadilar
cünki vadiye ........fasist dizisi diyenler var bu cevap onlara.....gitti...:img-yes:
ya arkaadslar frgmanda polat abi mavi gömlegiyle telefonla konusuyordu
elvanlarin evinde,ama dizi boyunca o sahne yoktu enteresannnn.....
saygilar....
haklısın çağlacığım..ama mematinin telde konuşurken, gizemin her şeyi duymasında da mantıkhatası yok ..bunu özeti izlerken anladım..çünkü telefon polatındı..abi diye açtı..ademle konuşunca, sende abinin teli ne arıyor dedi..ve yaralı olduğunu duyuncada bizim hastaneye götürün dedi..şimdi gamzede o kadar aptal değil..tüm bunları toparlayarak, polatın yaralı olduğunu anlaması normal..bunda bir mantık hatası yok..
ya bencede anlayabilir ama yinede direk ağır yaralıymış diye söylemesi seyirciye tuhaf geldi. bana göre hata değil ama genel seyirciyi düşünerek söylüyorum. çünkü mematinin konuşmasının zaten gösterilen kadar olmadığı belli. çünkü ademe hastaneyi tarif etti. o aradada ağır yaralı olduğu ile ilgili bir şeyler söylemiş olabilir. ama bilirsin türk filmlerinde zehir şişesinin üstünde zehir yazar zira milleti aptal yerine koydukları, filmin seyrinden onun zehir olduğunu anlamayacaklarını düşündüklerinden böyle bir şey yaparlarya millette alıştı her ayrıntı ekranda görünsün hayal gücü kullanılmasın. görünmezse mantık hatası sayılır. adamlar eleştiri gelebilir düşüncesiyle polatın neden bıçak yarasından ölmediğini doktara uzun uzun anlattırdıkları halde yinede polat o halde mezarlığa nasıl gitti eleştirileri aldı başını gitti.
cünki vadiye ........fasist dizisi diyenler var bu cevap onlara.....gitti...:img-yes:
saygilar....
aliciğim o sahneyi bende merak ettim..gerçekten fragmandaki o sahne yoktu..biraz tırtıklanmış sanki..
saygilar....
hüsnü bey hakkındaki görüşlerine tenzip buyurursan bende katılmak istiyorum.:P
ayrıca gönderme konusunda da haklısın hem gönderme yaptılar hemde çok güzel espri.
telefonla konuşma sahnesini bende görmedim, ama ben kaçırdım sanmıştım. hakikaten yoktu dimi o sahne
Kare As'a odaklanma var. Sağ ve sol kollar daha çok gösterilmeye başlandı. Bir de Büyük İskender gelsin Polat'la meydan okusunlar şu 4 aileye.:)
ya bencede anlayabilir ama yinede direk ağır yaralıymış diye söylemesi seyirciye tuhaf geldi. bana göre hata değil ama genel seyirciyi düşünerek söylüyorum. çünkü mematinin konuşmasının zaten gösterilen kadar olmadığı belli. çünkü ademe hastaneyi tarif etti. o aradada ağır yaralı olduğu ile ilgili bir şeyler söylemiş olabilir. ama bilirsin türk filmlerinde zehir şişesinin üstünde zehir yazar zira milleti aptal yerine koydukları, filmin seyrinden onun zehir olduğunu anlamayacaklarını düşündüklerinden böyle bir şey yaparlarya millette alıştı her ayrıntı ekranda görünsün hayal gücü kullanılmasın. görünmezse mantık hatası sayılır. adamlar eleştiri gelebilir düşüncesiyle polatın neden bıçak yarasından ölmediğini doktara uzun uzun anlattırdıkları halde yinede polat o halde mezarlığa nasıl gitti eleştirileri aldı başını gitti.
evet haklısın canım..kurtlar vadisi izleyicisi diğerlerinden farklı olmalı..senaristler birazda bunu izleyicinin hayal gücüne bırkıyor ama bazı hayranlar nedense bunu mantık hatası olarak kabul ediyorlar..biraz beyin fırtınasıyla bu işi çözebilirler..her şeyi açık açık anlattıklarında burada ne konuşulacak o zaman..birazda hayal gücümüzü kullanma vaktidir..
izleyicinin anlayamadığı bu dizi normal bir dizi değil..bu dizi tıpkı bir satranç oyununa benziyor..yada bir labiret oyunu diyelim..çıkışı izleyici bulacak..
hekimoglu64 01-02-08, 12:23 aliciğim o sahneyi bende merak ettim..gerçekten fragmandaki o sahne yoktu..biraz tırtıklanmış sanki..
evet yoktu o sahne dedim polat abi mavi gömlegi giydi ama
halen telefonla konusmuyor dedim dedimne oluyor galiba o sahneyi kesmisler ama niye kestiler bu vdi sirlarla dolu yaw:):)
saygilar.....
hekimoglu64 01-02-08, 12:25 hüsnü bey hakkındaki görüşlerine tenzip buyurursan bende katılmak istiyorum.:P
ayrıca gönderme konusunda da haklısın hem gönderme yaptılar hemde çok güzel espri.
telefonla konuşma sahnesini bende görmedim, ama ben kaçırdım sanmıştım. hakikaten yoktu dimi o sahne
yoktu arkadasim o sahne dikktale izledim
yoktu ksmisler o sahneyi sanirim ama niye yani niye kesiliyor ne vardi o sahnede alamis degilm valla sirli vadi bu dizi:)
saygilar....
cok güzel yazmissin tek kelimeyle yazdiklarina katiliyorum,
su iskender büyük sanirim28.bölümlerde gelecekmis galiba..........kimacaba ya bu kim oynuyor bu rolü merak konusu oldu simdi.......vadi izleyiciler polatin nail kurtulacak sorusundan daha cok bu iskender konusunu konusuyor:)
ve......neco biliyorsunuz ayi ya dedi ya getir su kizini burda calisssin diye
o kiz hakkinda cok kkonusdular eger önemli bir karakte olmasa o kadar konusulmazdi.........bence polatin yeni aski olacak:):):)attim biliyorum.....neyse....
saygilar....
ayının kızı konusunda bende aynı fikre kapıldım , polata yeni sevgili diye düşünüyorum, olmasa bile önemli bir karekter olacak sanırım.
iskender büyüğü kimin oynayacağını bende çok merak ediyorum. zira oda çok önemli bir karekter olacak gibi. kim yapmıştı o tahmini haluk bilginer diye. bence yakışır. adamı pek sevmesemde bu role iyi gider.
iskender büyük haluk bilginerde olabilir ama bence çetin tekindorda bu role yakışır..yılan hikayesindeki kralı daha unutamadım..
birde polat inşattan vuralla uçarken, acaba çeketi paraşüt vazifesi görebilirmi..en azından hızını kesmek adına böyle bir şey olabilirmi...çünkü geçtiğimiz yıllarda bizim meşhur boğaz köprüsünden atlayan birisi..üzerindeki mont paraşüt vazifesi görmesinden dolayı, ölümden kurtulmuştu...montun paraşüt gibi şişmesi sonucu hızı kesilip, suya yumuşak iniş yapmıştı..ve burnu bile kanamadan kurtuldu..
Arkadaşlar bence bu bölüm, özellikle son 2 bölüm harikaydı. 3 haftalık tatil yaramış resmen.
İlk seri aklıma bile gelmiyor, ilkini yavaş yavaş unutturuyorlar.
ben pusu başlamadan önce kv cd lerini seyredip duruyordum hemde her fırsatta. ama pusu başladıktan sonra seyretmek içimden gelmiyor. kv yi çok seviyorum ama bence pusu daha kaliteli bir dizi. ikisini bir seyredince anlıyorsun bunu. yalnız pusunun konusu kv den çok daha ağır. anlamak zor o yüzden anlaması daha kolay olan kv insanlara daha çekici geliyor.
hekimoglu64 01-02-08, 12:40 ayının kızı konusunda bende aynı fikre kapıldım , polata yeni sevgili diye düşünüyorum, olmasa bile önemli bir karekter olacak sanırım.
iskender büyüğü kimin oynayacağını bende çok merak ediyorum. zira oda çok önemli bir karekter olacak gibi. kim yapmıştı o tahmini haluk bilginer diye. bence yakışır. adamı pek sevmesemde bu role iyi gider.
halukmbilginer olur diyen bendim......cünki herkesonu vadide gömek istiyor
senaristlerimzde bizleri dinlyiorlar sagolsunlar belki yine dinlediler ve haluk abiyi
vadiye getriddiler oabilir yani ama kimolur bilmiyorum tahminim halukbilginer
ayinin kizi bence yeni bas roloyuncusu olacak yoksa o kdar polat abinin derdine o konu niye üstüne basila basila konusldu bu kiz kim olacak acab budamerak konusu.........bence yeni biri geliyor diziye bayan oyunculardan sanirim basrol olacak cünki önemli olmasa bu kadar konusulmaz,bar iyi biri olsada gene sikayte etmesek........derler ya gelen gideni arartirmis eger bu kiz bakiyormussunuz ........birde ahuyu aratiyormus:)neyse....bakalim kimmik bu kiz ve iskender büyük ikide merak konusu oldu acikcasi........
saygilar....
hekimoglu64 01-02-08, 12:44 ben pusu başlamadan önce kv cd lerini seyredip duruyordum hemde her fırsatta. ama pusu başladıktan sonra seyretmek içimden gelmiyor. kv yi çok seviyorum ama bence pusu daha kaliteli bir dizi. ikisini bir seyredince anlıyorsun bunu. yalnız pusunun konusu kv den çok daha ağır. anlamak zor o yüzden anlaması daha kolay olan kv insanlara daha çekici geliyor.
arkadasim cok güzel yorumlar yaziyorsun ve cok mantikli gercekci yaziyorsun
bencede pusu kv den daha agir o yüzden anlasilmasi güc oluyor.....
papatya arkadasim......cetin tekondor abiyi bende istedim ama o tubamal
asi dizisinde basrolde basrolde olmsaydi belki gelebilirdi vadimize ama basrolde
ama süper olurdu ya cetin abiye agir roller yakisoyr bende unutmadim o kral rolünü süpedi bence asiden tubamla cetin abiyi vadiye almalyiiz:):) aman asiciler bna kizacak simdi saka saka:)))
saygilar.....
iskender büyük haluk bilginerde olabilir ama bence çetin tekindorda bu role yakışır..yılan hikayesindeki kralı daha unutamadım..
birde polat inşattan vuralla uçarken, acaba çeketi paraşüt vazifesi görebilirmi..en azından hızını kesmek adına böyle bir şey olabilirmi...çünkü geçtiğimiz yıllarda bizim meşhur boğaz köprüsünden atlayan birisi..üzerindeki mont paraşüt vazifesi görmesinden dolayı, ölümden kurtulmuştu...montun paraşüt gibi şişmesi sonucu hızı kesilip, suya yumuşak iniş yapmıştı..ve burnu bile kanamadan kurtuldu..
pek sanmıyorum. bence bu planlı bir operasyon ve tam onlar atladıkları sırada brandalı kamyonet altlarına gelecek zaten polatta uçan halıya biner gibi vurala bindi vural altta kalacağı için polat hasar görmez.zaten vuralın altta kaldığını polatın bu yüğzden polata bir şey olmayacağını göstermek için o yakın çekimi yaptılar. ama keşke yapmasalardı. varsın eleştiren , mantık hatası var diyende deseydi. uzak çekim daha iyiydi.
Polat'ın ne kadar zeki ve hızlı karar verebilen birisi olduğunu birkez daha gördük..
Vural'ın öldürün demesiyle birlikte, o saniye içinde Vural'ı kucaklayıp, onunla beraber kendisini aşağı atması çok akıllıcaydı..
Madem ben her halukarda ölücem, benle birlikte sen de ölüceksin diye düşünmesi çok manidar, aniden karar vermesi ve bunu birden akıl etmesi de zekasını ortaya koyuyor.
hekimoglu64 01-02-08, 12:53 Polat'ın ne kadar zeki ve hızlı karar verebilen birisi olduğunu birkez daha gördük..
Vural'ın öldürün demesiyle birlikte, o saniye içinde Vural'ı kucaklayıp, onunla beraber kendisini aşağı atması çok akıllıcaydı..
Madem ben her halukarda ölücem, benle birlikte sen de ölüceksin diye düşünmesi çok manidar, bunu aniden karar vermesi ve birden akıl etmesi de zekasını ortaya koyuyor.
onu o an dsünmediki daha önce planladilar
cünki vuralin nasil pis hain oldugunu biliyor
ama polat abimiz yinde akkili birisi ona lafim yok:img-yes:
saygilar....
halukmbilginer olur diyen bendim......cünki herkesonu vadide gömek istiyor
senaristlerimzde bizleri dinlyiorlar sagolsunlar belki yine dinlediler ve haluk abiyi
vadiye getriddiler oabilir yani ama kimolur bilmiyorum tahminim halukbilginer
ayinin kizi bence yeni bas roloyuncusu olacak yoksa o kdar polat abinin derdine o konu niye üstüne basila basila konusldu bu kiz kim olacak acab budamerak konusu.........bence yeni biri geliyor diziye bayan oyunculardan sanirim basrol olacak cünki önemli olmasa bu kadar konusulmaz,bar iyi biri olsada gene sikayte etmesek........derler ya gelen gideni arartirmis eger bu kiz bakiyormussunuz ........birde ahuyu aratiyormus:)neyse....bakalim kimmik bu kiz ve iskender büyük ikide merak konusu oldu acikcasi........
saygilar....
ayinin kızı kım yanı ayiii kim
onu o an dsünmediki daha önce planladilar
cünki vuralin nasil pis hain oldugunu biliyor
ama polat abimiz yinde akkili birisi ona lafim yok:img-yes:
saygilar....
Evet haklısın ama Vural'ın böyle bir pislik yapacağını nasıl tahmin ettiler . Plansa eğer, flashbacklerle gösterirler diye tahmin ediyorum, nasıl planladıklarını.
hekimoglu64 01-02-08, 12:56 ayinin kızı kım yanı ayiii kim
ayi hani muroyla konust ya
hani necoylada konustu ofiste necolarin adami ya
iste onun kizi hakkinda baya konusldu o kiz yeni basrol oyuncu tahmin ediyoruz
cünki önemli bir karakter olmasa o kadar konun icinde konusulmazdi
baya yer verildi o kizin hakkunda konusmaya
arkadasim cok güzel yorumlar yaziyorsun ve cok mantikli gercekci yaziyorsun
bencede pusu kv den daha agir o yüzden anlasilmasi güc oluyor.....
papatya arkadasim......cetin tekondor abiyi bende istedim ama o tubamal
asi dizisinde basrolde basrolde olmsaydi belki gelebilirdi vadimize ama basrolde
ama süper olurdu ya cetin abiye agir roller yakisoyr bende unutmadim o kral rolünü süpedi bence asiden tubamla cetin abiyi vadiye almalyiiz:):) aman asiciler bna kizacak simdi saka saka:)))
saygilar.....
teşekür ederim seninde yorumların çok güzel.
çetin tekindorda olabilir benim için farketmez önemli olan senaristlerin ona çizecekleri karekter. kimin oynadığını ( çok kıl olduğum biri olmadığı sürece) pek takmıyorum.
ayının kızı konusunda haklısın kesin bi şeyler var. aslına bakarsan onunda kim olduğu önemli değil. önemli olan anti propaganda grubunun faaliyete geçip senaristleride etki altında bırakmaması. nefise karatay bence kötü seçim değildi ama kötü propaganda yapılması senaristlerinde geri adım atması ve karekter oluşturmaması. ahu karekterini doğmadan öldürdü. yeni gelen kişi dünyanın bir numarasıda olsa aynı şeyler ona yapılır ve panada bu yorumlara bakarak yol alırsa tabiki aynı sonuç doğar. ben şundan eminimki senaristler isteselerdi ahu karekterini sevdirebilirlerdi ama istemediler.
örneğin hüsnüyü başta kimse istemedi, çünkü herkes abidini istiyordu ama senaristler öyle güzel bir karekter çizdiler, öyle replikler yazdılarki özellikle son iki bölüm hüsnü hayranları arttı.
dizilerin saatide çok uzun..haftada sinema filmi gibi bölüm çekiyorlar..bunun kısaltılması gerekli..en azından kaliteli şeylerin ortaya çıkması için..vadimiz için böyle bir sorun yok ama gerçekten çok yoruluyorlar..necati beyin geceleri sabaha kadar çekimlerde olduğunu biliyormusunuz..hadi o bekar diyelim..gece çalışır gündüz uyur..öylede oluyor zaten..ya evli olanlar ve çocuğu olan sanatcılar ne yapsın..sırf reyting derdine düşen kanallar ve rtük bu olaya çözüm bulmazsa, korkarım sanatcılarımızın verimleri düşecek ve hastalanacaklar..
birde bunun set gerisi var..vallahi mucize gibi bir şey yapıyorlar..zamanla yarışıyorlar..saat 18.00 gibi polatın ofisinde olduğumuz sırada, eşref saatinin montajı yapılıyordu ve o gün cumaydı..düşünün kurtlar vadisi nasıl bir koşturmaca içinde yapılıyordur..ALLAH YARDIMCILARI OLSUN..şu ana kadar gerçekten iyi götürdüler..bence çok güzel bir iş çıkardılar...ama zamanında kısıtlamaya giderlerse, bu herkes için iyi olacak..
teşekür ederim seninde yorumların çok güzel.
çetin tekindorda olabilir benim için farketmez önemli olan senaristlerin ona çizecekleri karekter. kimin oynadığını ( çok kıl olduğum biri olmadığı sürece) pek takmıyorum.
ayının kızı konusunda haklısın kesin bi şeyler var. aslına bakarsan onunda kim olduğu önemli değil. önemli olan anti propaganda grubunun faaliyete geçip senaristleride etki altında bırakmaması. nefise karatay bence kötü seçim değildi ama kötü propaganda yapılması senaristlerinde geri adım atması ve karekter oluşturmaması. ahu karekterini doğmadan öldürdü. yeni gelen kişi dünyanın bir numarasıda olsa aynı şeyler ona yapılır ve panada bu yorumlara bakarak yol alırsa tabiki aynı sonuç doğar. ben şundan eminimki senaristler isteselerdi ahu karekterini sevdirebilirlerdi ama istemediler.
örneğin hüsnüyü başta kimse istemedi, çünkü herkes abidini istiyordu ama senaristler öyle güzel bir karekter çizdiler, öyle replikler yazdılarki özellikle son iki bölüm hüsnü hayranları arttı.
Kesinlikle katılıyorum. Mesela Nefise Karatay'ın oyunculuğunu beğenmiyorla ama Hüsnü çok mu iyi oyuncu sanki, çok da iyi oynamıyor ama güldürüyor işte, çünkü çok güzel işliyorlar senaristler o karakteri, aynısı ahu için de olmalıydı ama maalesef senaristler Elifcilerin şerrine teslim oldular.. Keşke yapmasalardı.. İnşallah bunu da çok güzel telafi ederler. Onlar istedi mi harikalar yaratıyorlar..
Örneğin Hüsnü Abidi'ni solladı. İlk başlarda onu hiçkimse sevmiyor ve istemiyordu.
Bir de dikkatinizi çektiyse çok sık reklama girilmedi.. Reklama girme sıklığı azalmış ama reklamların süresi uzatılmış gibi geldi bana. Reklama bir girdi mi, diziyi bekle bekleyebilirsen..:)
Evet haklısın ama Vural'ın böyle bir pislik yapacağını nasıl tahmin ettiler . Plansa eğer, flashbacklerle gösterirler diye tahmin ediyorum, nasıl planladıklarını.
bence gerek yok. nasıl kurtulduklarını izlediğimizde muhtemelen planıda anlayacağız. dolaysıyla planlama safhasını göstermezler.
ahesti. ibrahim varya lakabı ayı necoların adamı. ayı dediğimiz o. neco ona bir kaç kez senin kızı getir burda çalışmaya başlasın, sonra dışarda kim bilir başına neler gelir falan deyip durdu. oda kabul etti yani gelecek bölüm yeni bir kız gelecek diziye
Bir de dikkatinizi çektiyse çok sık reklama girilmedi.. Reklama girme sıklığı azalmış ama reklamların süresi uzatılmış gibi geldi bana. Reklama bir girdi mi, diziyi bekle bekleyebilirsen..:)
sıklığı azalmışmıydı bilmem ama reklam süresi nerdeyse 2 katına çıkmıştı . geçen bölüm her reklam arasında bir sıgara içip gelemiyordum yarısında başlıyordu. dün ise sıgaramı bitirip bayabirde oturduktan sonra başladı ordan anladım
hekimoglu64 01-02-08, 13:06 teşekür ederim seninde yorumların çok güzel.
yine cok güzel yorum yapmissin arkadasim
ayrica güzelyorumn icinde tsk ederim sagol,yeni gelen kiz kim olur kim olmaz bilmiyorum ama eger polatin aski yani basrol icin secilmisse kesin onada elstiri gelecek bakalim nasil biri bilmiyoruzki eger oyunculugu yoksa seyirciye kendini sevdiremezse onada yni tepkiler olacak bu belli,hünsü konusunda haklisin sonuna kadar,..............ahu konusuna gelince.............vadi izleyicileri benim tahminim nefiseyi neden istemediler benc su sebeden dolayi bazi yerlerden duyurum aaa nefie mamagzinlerden inmeyen biri aaaaa nefise memhmet ali erbille verdigi bazi pozlar,aaa nefise buraya yakismaz polat abiye necati abiye böyle biri yaksimaz diye istemddiler acikcasi ben.....nefiseyi öneden seviyordum.amabazi olaylardan dolayi sogudum özel hayati beni ilgilendirmez aslinda yani hic kimseyi ilgilendirmez aslinda ama iste ilgilendiriyorki istemioruz demkki yani nefisenin yüzde90....özel hayatindan dolayi vadide istenilmedigini düsünüyorum:img-yes:snearistler sevdirebilirlemiydi bilmyiorum ama ben en bastan beri istemdim arkadasim kusura bakma seni üzmek isteme sonucta nefisenin fanisin hayranisin ama iste dedgim gibi biz türk halki gercekle gercek disini karistiriyoruz buna bende dahilim:img-yes::)ins anlatabilmismdir türkcemde zayfi:icon_sorr
saygilar....
muhteşem bir bölümdü ne diyeyim bir de maaile izleyin ce çok güzel oluyor veee memeti-hüsnü konuşmaları çok güzeldi
dizilerin saatide çok uzun..haftada sinema filmi gibi bölüm çekiyorlar..bunun kısaltılması gerekli..en azından kaliteli şeylerin ortaya çıkması için..vadimiz için böyle bir sorun yok ama gerçekten çok yoruluyorlar..necati beyin geceleri sabaha kadar çekimlerde olduğunu biliyormusunuz..hadi o bekar diyelim..gece çalışır gündüz uyur..öylede oluyor zaten..ya evli olanlar ve çocuğu olan sanatcılar ne yapsın..sırf reyting derdine düşen kanallar ve rtük bu olaya çözüm bulmazsa, korkarım sanatcılarımızın verimleri düşecek ve hastalanacaklar..
birde bunun set gerisi var..vallahi mucize gibi bir şey yapıyorlar..zamanla yarışıyorlar..saat 18.00 gibi polatın ofisinde olduğumuz sırada, eşref saatinin montajı yapılıyordu ve o gün cumaydı..düşünün kurtlar vadisi nasıl bir koşturmaca içinde yapılıyordur..ALLAH YARDIMCILARI OLSUN..şu ana kadar gerçekten iyi götürdüler..bence çok güzel bir iş çıkardılar...ama zamanında kısıtlamaya giderlerse, bu herkes için iyi olacak..
papatyam diğer diziler kısalsında kvp uzasın bittimi çok üzülüyorum. öyle kaptırıyorumki bana dizinin süresi 10 dakika gibi geliyor. birde kısalırsa başlamasıyla bitmesi bir oldu derim heralde. :P
tamam ekibede acıyorum ama galiba ben biraz bencilim. hatta haftanın iki günü olsa istiyorum.
Bilmiyorum ama senaristler bir tek bu önemli konuda geri adım attı diye beni hayal kırıklığına uğrattılar. Ben onlara tüm yüreğimle inanıyordum, başarıcaklar diye ama böyle yaparak kolayı seçtiler bence..Duygularıyla hareket eden, konuşanların sözlerine bakmıcaklardı..:(
İnşallah telafi ederler, güzel bir aşk yazarlar, bir şekilde..Hala güvenmek istiyorum, çünkü dizi nasıl ilerleme kaydetti ortada. İnşallah aşk olayında da hünerlerini gösterirler.
tama anladım pekı kv resmı sıresınde yenı oyuncular haknda bır bılgı varmı?
ayrıyetten elvanın nınesı polatta gözu kaldı bence nur yuzlu teyzem nıce bond kızlarına carlının meleklerıne tas cıkartırsın
buyuk ıskender polatın yanında olması gerek zaten adamın cok dusmanı var butun dunya karsısında bıde bunla urasmasın ibrahım kotuydu dıılmı ozaman kızı polatla nasıl tanısıp kaynasır
ayrıyetten elvanın nınesı polatta gözu kaldı bence nur yuzlu teyzem nıce bond kızlarına carlının meleklerıne tas cıkartırsın
buyuk ıskender polatın yanında olması gerek zaten adamın cok dusmanı var butun dunya karsısında bıde bunla urasmasın ibrahım kotuydu dıılmı ozaman kızı polatla nasıl tanısıp kaynasır
Aslında Halo Elvan'la değil onun annesiyle başgöz olmalıydı..:) En hayırlısı böyle olurdu bence..
Bilmiyorum ama senaristler bir tek bu önemli konuda geri adım attı diye beni hayal kırıklığına uğrattılar. Ben onlara tüm yüreğimle inanıyordum, başarıcaklar diye ama böyle yaparak kolayı seçtiler bence..Duygularıyla hareket eden, konuşanların sözlerine bakmıcaklardı..:(
İnşallah telafi ederler, güzel bir aşk yazarlar, bir şekilde..Hala güvenmek istiyorum, çünkü dizi nasıl ilerleme kaydetti ortada. İnşallah aşk olayında da hünerlerini gösterirler.
tatlım bundan sonra aşk zor gibi görünüyor..kurtlar vadisi erkek dizisi olma yolunda hızla ilerliyor..aşklsız bu kadar izlendiğine göre, işin içinde aşk olsaydı ne kadar çok izlenirdi..polattan başkasına aşk yakışmaz..ama bunu başında yapacklardı..eğer ahu karakteri olmadıysa, ellerini çabuk tutup, orta sınıftan bir kızı polata aşık etmeleri lazım..yada şöyle olabilir..ekibe bir kadın alabilirer..ve bu kadınla polat arasında güzel bir arkadaşlık başlayabilir..
yine cok güzel yorum yapmissin arkadasim
ayrica güzelyorumn icinde tsk ederim sagol,yeni gelen kiz kim olur kim olmaz bilmiyorum ama eger polatin aski yani basrol icin secilmisse kesin onada elstiri gelecek bakalim nasil biri bilmiyoruzki eger oyunculugu yoksa seyirciye kendini sevdiremezse onada yni tepkiler olacak bu belli,hünsü konusunda haklisin sonuna kadar,..............ahu konusuna gelince.............vadi izleyicileri benim tahminim nefiseyi neden istemediler benc su sebeden dolayi bazi yerlerden duyurum aaa nefie mamagzinlerden inmeyen biri aaaaa nefise memhmet ali erbille verdigi bazi pozlar,aaa nefise buraya yakismaz polat abiye necati abiye böyle biri yaksimaz diye istemddiler acikcasi ben.....nefiseyi öneden seviyordum.amabazi olaylardan dolayi sogudum özel hayati beni ilgilendirmez aslinda yani hic kimseyi ilgilendirmez aslinda ama iste ilgilendiriyorki istemioruz demkki yani nefisenin yüzde90....özel hayatindan dolayi vadide istenilmedigini düsünüyorum:img-yes:snearistler sevdirebilirlemiydi bilmyiorum ama ben en bastan beri istemdim arkadasim kusura bakma seni üzmek isteme sonucta nefisenin fanisin hayranisin ama iste dedgim gibi biz türk halki gercekle gercek disini karistiriyoruz buna bende dahilim:img-yes::)ins anlatabilmismdir türkcemde zayfi:icon_sorr
saygilar....
bence herşeyi iki kişi başlattı. isim vermeyim ama bunlardan biri forum üyeleri üzerinde çok etkisi olan biriydi. ben hatırlıyorum ilk başlarda senin gibi herkes çok aman aman bayılmasada olabilir diye bakarken sürekli bu ikilinin yaptığı karalamaların etkisiyle herkeste bir antipati oluştu.birde senaristlerde geri plana çekip saçma sapan replikler yazınca sevenlerde soğudu.
ama ben yeni gelecek birinde aynı şeylerin olacağını sanmıyorum çünkü, hem bu ikilinin üyeler üzerindeki etkileri azaldı hemde bu zafer onları tatmin etmiştir. o yüzden yeni gelecek kişi kim olursa olsun benimsenecektir. zaten sokaktan tuttuğunuda baş role koyacak halleri yok. birde polatın yeni aşkı diye baştan ilan etmezlerse daha iyi olur.
ya polatta az değil ha..:) çöpçatanlık işinde iyi..:P elvanı neredeyse anasından dayı için istedi..ahhh polatım..senin Yüzün ne zaman gülecek..seni ne zaman mutlu göreceğim..:icon_sorr
hekimoglu64 01-02-08, 13:42 tatlım bundan sonra aşk zor gibi görünüyor..kurtlar vadisi erkek dizisi olma yolunda hızla ilerliyor..aşklsız bu kadar izlendiğine göre, işin içinde aşk olsaydı ne kadar çok izlenirdi..polattan başkasına aşk yakışmaz..ama bunu başında yapacklardı..eğer ahu karakteri olmadıysa, ellerini çabuk tutup, orta sınıftan bir kızı polata aşık etmeleri lazım..yada şöyle olabilir..ekibe bir kadın alabilirer..ve bu kadınla polat arasında güzel bir arkadaşlık başlayabilir..
papatya arkadasim evet ask vadiye yaramiyor.......ahu cikinca nasilda düzeldi
ratingler:):)bu dizi bayanlarada baylara hitab ediyor ama cgunluk olarak erkek izleyicileri var siz baynalarda beyeniyosunuz buda güzel bi olay
cünki bazi byanlar vadiyi sevmiyorlar gerci bizim bayanlar yani annemler begeniyor,ama begenmeyenlerde var,
ahesti evet ibrahim kötü ama bu kiziyla polatin ask yasmasina engel degilki
eger böyle bir olay olursa tabiki biz simdiden senrayo yazdik:)bunun örnegi
deli yürekten kekn imirazlioglu zeynebi seviyordu babasida dosmaniydia
meshr agabeyy yani farketmez ask olursa baba kötü mötü farketmez....
ama su kesin ask olayi vadinin ratinglerini düsürüyor:) o yüzden bence ask olmasin........tek tubam yada berenim yada özlem yilmaz gelrise ask olsun bu üc isim haricinde kisiler gelirse olmasin:):):)hahaha neyse size saka yapayim dedim arkadaslar ben kacar size keyifli yorumlarbyebye
saygilar.....
valla bende sezine katılıyorum. elvanın anası haloya, elvanda polata yakışırdı.
yeni oyuncular hakkında bilgi yokta biz bu bölğmden çıkardık bunları. zaten merak edelim diye bilgi vermeyeceklerdir.
ibrahim kötülerden ama anladığım kadarı ile yani tavırlarından sezdiğim kızının orda çalışmasını pek istemiyor, ama necoya bir şey diyemedi. adam pis işlerle uğraşsada kızını bulaştırmak istemiyormuş gibi geldi bana. bence kız önce çalışmaya başlayacak ama sonra dönen pis işleri görünce uzaklaşmak isteyecek. polatlarlada böyle tanışacak.
nasıl ama senaryoyu yazdım bile:P
tatlım bundan sonra aşk zor gibi görünüyor..kurtlar vadisi erkek dizisi olma yolunda hızla ilerliyor..aşklsız bu kadar izlendiğine göre, işin içinde aşk olsaydı ne kadar çok izlenirdi..polattan başkasına aşk yakışmaz..ama bunu başında yapacklardı..eğer ahu karakteri olmadıysa, ellerini çabuk tutup, orta sınıftan bir kızı polata aşık etmeleri lazım..yada şöyle olabilir..ekibe bir kadın alabilirer..ve bu kadınla polat arasında güzel bir arkadaşlık başlayabilir..
polata aşkı tamamen defterden çıkarırlarsa bence hata ederler. diziyi aşk gemisinede çevirseler polatın dışındakilerin aşkı ancak yon konu olabilir. aşksız dizi her nekadar aşk istemezuk deselerde bir süre sonra erkekleride sıkacaktır.
hekimoglu64 01-02-08, 13:49 bence herşeyi iki kişi başlattı. isim vermeyim ama bunlardan biri forum üyeleri üzerinde çok etkisi olan biriydi. ben hatırlıyorum ilk başlarda senin gibi herkes çok aman aman bayılmasada olabilir diye bakarken sürekli bu ikilinin yaptığı karalamaların etkisiyle herkeste bir antipati oluştu.birde senaristlerde geri plana çekip saçma sapan replikler yazınca sevenlerde soğudu.
ama ben yeni gelecek birinde aynı şeylerin olacağını sanmıyorum çünkü, hem bu ikilinin üyeler üzerindeki etkileri azaldı hemde bu zafer onları tatmin etmiştir. o yüzden yeni gelecek kişi kim olursa olsun benimsenecektir. zaten sokaktan tuttuğunuda baş role koyacak halleri yok. birde polatın yeni aşkı diye baştan ilan etmezlerse daha iyi olur.
arkadasim valla eger bu haliln kizi gelirsede tepkiolacak bu belli
eger kiz iyi oynamyamiyorsa yada o gelen kiside cok medyatikse nefise gibi
o kizda istenilmeyeek,cünki vadi izleyicileri ya hic taninmamis birini yada fazala magazinsel olmayan birini istiyor ben böyle düsünüyorum......beren saatin dizisi yaklasik 1 yada 2 ay sonra bitecek acaba haliln kizi bereni dermsiim:):)
cagla.....son yorumundada güzel senaryo yazmissin:good:
saygilar.....
Bence Polat a Sezin Akbaşaoğulları yakışır yani Beyaz Gelincik teki Ceren Ahu çok donuk kalıyordu Ceren daha sıcak oyunculuğunada özel hayatınada söz yok
hekimoglu64 01-02-08, 13:52 polata aşkı tamamen defterden çıkarırlarsa bence hata ederler. diziyi aşk gemisinede çevirseler polatın dışındakilerin aşkı ancak yon konu olabilir. aşksız dizi her nekadar aşk istemezuk deselerde bir süre sonra erkekleride sıkacaktır.
cikyiordum güya arkadaslar:)neyse biraz daha durayim
ya eger gercek aski yasatacak biri gelmzese elif gibi biri gelmezse
yapmacik ask izleyecgime hic ask izlemeyelim daha iyi yani beni SIKMAZ....
saygilar.....
NOT:elif 28.bölümde konuk oyuncuymus öylemi bilgisi olan varmi?
haftanın ardından...
Giriş..
Efendim hep olumsuz yazıyoruz diye forumda eleştiri almadım değil.. efendim olumlu birşey var mı ki yazalım diyorum.. fanım ama fan olmam benim işin hakkı verilmeyen bölümlere alkış tutacağım anlamına gelmiyor.. evet fanım ben.. bölümleri ezbere bilecek kadar.. fanım ben bölümlerdeki replikleri ezbere bilecek kadar.. ama böyle olmam kötü geçen bir bölümü mükembel diyeceğim anlamına gelmiyor..işin likayetini vermesini bileceksin.. kötüyse kötü demesini bileceksiniz..!! eleştiri yapmaktan korkulmayacak.. olay bu.!!!
Diziye gelelim..
Kurtlar vadisinin 2. sezon bölümleri arasından en oturaklı olanlarından. Konu yoktu belki konudan kastımız dizinin ilk başlarda ortaya attıgı sav ve konsepti.. lakin bölümün kurgusu vardı.. iyi planlanmış bölümdü.. ki bu diyaloglarada yansımış. Geçen taban yapan bölüm ardından fevkelada bir bölümdü..
Finalden gelelim.. çekim olarak keşke uzak çekim olsaymış.. yakın çekim sahnenin cümle absürdlüğü ortaya çıkardı.. senaryo yerinde ama çekim teknikleri ve teknolojik eksiklik sahneyi kötüleştirdi.. uzak çekim daha iyiydi.. buda teknik olarak ne kadar geri kaldıgımızın göstergesi.. ama polat ölmeyecek diyede ortalıgı ayağa kaldırmanın bir anlamı yok.. yada polat süpermen oldu demen.. o kadar hollywood yapımından bu tarz sahneleri görmedik değil. Bunu uçurmakla yada böylesi söylemlere kendimizi küçük düşürmeninde anlamı yok.. ama diyorum uzak çekim olsaymış..
Polat ölmeyeceğine göre, ki buradan ölsün yada 99 canlı bu adam mantıgı değil, dizi bitmeyeceğine göre mutlaka bir plan yapılmış. Buda polatın adamlarını garantiye almak için birde vuralı konuşturmak için yaptığı bir hamle..planlanmış çünkü o çatı katından buluşulacağı söylenilmişti.. fakat belirtmek lazım dizi konusundan uzaklaşıp devletle şavaşa döndü bu kısmın uzaması diziyi itici kılabilir..
Teşkilatın en üstünde oldugu belli olan büyük iskender karakteri daha görülmedi lakin bu karakterin yapının en üstlerinde oldugu belli.. bu, ayrıca bizlere derin bir konsept sıkıntısına düşmüş vadinin teşkilat adlı 2000 yıllık devletin gerçek sahipilerinin oluşumlarını alattıldıgı iddea edilen kitaptan etkilendiklerini göstermekte... malum son zamanlarda erkenegon adlı yapının devletin başına ne menem bir bela oldugunu kısmen gördük ve duyduk.. bunun ilerki bölümlerde güncel olaylara paralel giden vadiye malzeme olacağı açık..ama o şahsı dogu beyle hiç bir şekilde ilişkilendirmemek lazım..
Bölümü bir toparlama bölümü olarakta görebiliriz.. dört cepheye savaş açmanın nasıl birboşluk ve nasıl bir kaos ortaya çıkardıgını ekipte farkında..dizide çiddi bir konsept sıkıntısı oldugundan bugünlere gelinilmişi.. en azından işe teker teker koyulup cephe daratlmasına gidilmekte.. aklıma baronun cepheni daralt anlamında cepheni büyütme necmi sözü geldi.. olay bu..
Dizinin müzikleri bu bölümde yerindeydi.. en azından alakasız yeşil ördek türküsünü duymamak bile bir lutuftur..kırdar bu hafta iyiydi.. kaldıki beni bu kadar uzun yazdırdıgına göre bölüm harbiden fena değilmiş..
Uzun aradan sonra ilk kez bu denli güzel espirilerin oldugu bölümdü.. tıpkı eski kurtlarda oldugu gibi.. zeka kokan ve ince espiriler.. özellik hüsnün abidinleştiği bir bölümdü..kaldıki bölümede damgasını vurdu... beni solcu mu sandı..!!! memati hüsnü ve polatla hemşirenin annesini diyalogları güzeldi..
Muronunda dört aile ile çatışma durumuna düşmesi ilginç..belki ileriki bölümlerde bu sürtüşme görülebilir..öte yandan muronunda suyu ısındı gibi.. tabiki kendi örgütü içinde..bu adamın rakiplerine yaptığı tanımlara ve sıfatlara hastayım..
Sonuç....
Pusuda nadir jenerikte görülen oyuncu bollugu bölüme yansır.. bu bölümde bunu gördük.. kaldıki eleştirilere dikkat kesilmiş.. halonun öyle zırt orada zırt burada olması pek mahkum havası olmaması,istihbaratçıların kimlik durumları, polatın sırtından yaralıyken yara üzerine yatması, gamzenin polatın yaralı oldugunu değil ağır yaralı oldugunu anlaması gibi.. vs vs..
Lakin düşünülüncede çok görmüyorum zira 90 dakika ve üzeri durumlarda, ne senaristi yazdıgını anlar nede yönetmeni ne çektiğini.. nede oyuncular ne oynadıgının..dana önceki mesajlarımda belirtmiştim.. 90 dakika normal bir film uzunlugu ve çekimi ayları almakta.. bizde bu süre bir hafta içine ki o kadarda değil işin montaj ve dublaj kısmıda var.. yazık.. gerçekten yazık.. sektörü kaosa ve bunalıma atacak bir sorun..ki zaten bunalımda.. gelen ve yayından kalkan dizilerin hatti hesabı değil..bir dönemin teksas olma durumlarında bizim kanal dünyamız.. rating kimi kurşunlarsa dizi yayın hayatına veda ediyor..
Ne kadar kral şoför olursanız olun uykulu araç kullanırsanız yamulmalardan kurtulmanız zor.. kurguda ve mantık hatalarının olması olağan.. hatta çekim hatalarının yüksek olmasıda olağan buda kaliteyi direkt etki etmekte.. kurtlar gibi pahalı bir produksiyonda bunun olması yüksektir.. peki mecburmuyuz ?! neden çare alınmaz.. dizi sektörü hızla bir çıkmaza girmekte.. çöküş yakın..!!!
Eksikler
Silah sıkıntısı çeken ekib çatışma oldugu yerlerdeki milletin silahını neden almaz?! Neyse sormayalım olayın heyacanıyla unuttular.. sağlık memuru olan hüsnü bey neden bu işe el atmazda gece vakti hemşire telaşına düşerler.. doğru kimsenin bilmediği kalacak yer sorunu diyelim.. yılların kurdu koca mabedin bile elinden kurtulup saklanmasını bilen halo nasıl o salaklıgı yapar.. neyse için acısına verelim.. 95 dakikalık dizi çekimi için bu detayların atlanılması normal değil mi.. uykusuz kral şoförün hali gibi..
Bence Polat a Sezin Akbaşaoğulları yakışır yani Beyaz Gelincik teki Ceren Ahu çok donuk kalıyordu Ceren daha sıcak oyunculuğunada özel hayatınada söz yok
ya ben ikisindende hiç hoşlanmıyorum. umarım onlar olmaz
ama beren saati beğeniyorum. yeni biri gelecekse umarım o olur.
hekimoğlu baştan polatın yeni aşkı diye ilan etmezlerse , olaylar yavaş yavaş gelişirse bence tepki olmaz. nefise karataya tepki birazda dizi başlamadan polatın yeni aşkı diye lanse edilmesinden kaynaklandı. bir daha aynı hatayı tekrarlamazlar umarım.
elif konuk oyuncu olacakmı olmayacakmı bilmem ama bence artık o defteri kapatmalılar önlerine bakmalılar
hekimoglu64 01-02-08, 14:03 ya ben ikisindende hiç hoşlanmıyorum. umarım onlar olmaz
ama beren saati beğeniyorum. yeni biri gelecekse umarım o olur.
hekimoğlu baştan polatın yeni aşkı diye ilan etmezlerse , olaylar yavaş yavaş gelişirse bence tepki olmaz. nefise karataya tepki birazda dizi başlamadan polatın yeni aşkı diye lanse edilmesinden kaynaklandı. bir daha aynı hatayı tekrarlamazlar umarım.
elif konuk oyuncu olacakmı olmayacakmı bilmem ama bence artık o defteri kapatmalılar önlerine bakmalılar
evet katiliyorum mesela ben cok kizmistim cünki koskoca 97
bölüm elfimiz vardi sonra pusu baslayinca iste nefise yeni aski denilince cok sinirlendi vadi izleyicleri bu erkek olsun bayan olsun yani bay abayan seyircileri cok kizdi bu söze,beren saat konusuna gelince..........ben asiri bir beren saat tuba büyüküstün,ve özlem yilmaz hayraniyim ücünüde seviyorum,ama tubamin su an dizisi var aside cetin tekondotrla basrolde yani tubam olmaz:icon_sorrberenimde hatirla sevgilide ama dizisi bitecek belki bir umut olabilir.......özlem yilmaz ise su an bosta yani dizisi bitti özlem yilmzada olabuilir...................(((((hatta benim soruma cevap vrdi özlemyilmaz ben dedim iste badide teklif gelirse kabul edermisniz diye oda evet demis yani benim yerime bi arkadas sordu oda iyi bir rol gelrise tabiki kabul ederim demis))))).....neyse hayirlisi......
saygilar.....
NOT:sezini severim ama sezinden önce daha aska oyuncular var yani .....sezin simdi bir kösede dura dursun....yedeke dursun:)
saygilar.....
evet katiliyorum mesela ben cok kizmistim cünki koskoca 97
bölüm elfimiz vardi sonra pusu baslayinca iste nefise yeni aski denilince cok sinirlendi vadi izleyicleri bu erkek olsun bayan olsun yani bay abayan seyircileri cok kizdi bu söze,beren saat konusuna gelince..........ben asiri bir beren saat tuba büyüküstün,ve özlem yilmaz hayraniyim ücünüde seviyorum,ama tubamin su an dizisi var aside cetin tekondotrla basrolde yani tubam olmaz:icon_sorrberenimde hatirla sevgilide ama dizisi bitecek belki bir umut olabilir.......özlem yilmaz ise su an bosta yani dizisi bitti özlem yilmzada olabuilir...................(((((hatta benim soruma cevap vrdi özlemyilmaz ben dedim iste badide teklif gelirse kabul edermisniz diye oda evet demis yani benim yerime bi arkadas sordu oda iyi bir rol gelrise tabiki kabul ederim demis))))).....neyse hayirlisi......
saygilar.....
NOT:sezini severim ama sezinden önce daha aska oyuncular var yani .....sezin simdi bir kösede dura dursun....yedeke dursun:)
saygilar.....
dereyi görmeden paçaları sıvadık ama bence olacaksa beren saat olsun onun olmayacaksa tanınmamış bir yüz olsun. ah keşke halo elvana sarkmasaydıda elvan olsaydı
hekimoglu64 01-02-08, 14:12 dereyi görmeden paçaları sıvadık ama bence olacaksa beren saat olsun onun olmayacaksa tanınmamış bir yüz olsun. ah keşke halo elvana sarkmasaydıda elvan olsaydı
evet biz dereyi görmeden pacalari sivadik:)
ahh kseke berenim olsa eger beren olsa aska sürgün dizisinden 3 kisi vadide olmus olyur1.bulutve muro ikiside aska sürgün dizisinde oynamilsardi ordada düsmanlardi mahun kirmizigüllle bernimin dizisiydi......bende beren icin izliyirdum
hatta muro o dizide berenin abisiydi:)simdi berende eger gelirse aska sürgün dizisidnen 3 kisi vadide olmus olacak tabi gelirse..........elvani ben begenmiyorum acikcasi.......beren olmazsa evet taninmamis biri olabilir
saygilar....
polatın sevgilisi olmasın...bence o kızla polatın bir ilgisi olmayacak.
bu arada ben muronun yanındaki adamla konuşmasını da çok sevdim.vallaha mı diyorsun biliyoruz herhalde beceremediklerini ama ben muro beceremedi dedirtmem satıldık diyecez:):)
gülendam83 01-02-08, 17:39 dereyi görmeden paçaları sıvadık ama bence olacaksa beren saat olsun onun olmayacaksa tanınmamış bir yüz olsun. ah keşke halo elvana sarkmasaydıda elvan olsaydı
açıkçası bu bölüm benim de gönlümden o geçti. tabi bu saatten sonra imkansız ama şu var. burdan anlaşılıyorki bir polatın aşık olmasına karşı değiliz. elvanı nasıl sevdik. yine öyle sevebileceğimiz biri olsun. itici bir tip olmasın. ama birazcık da cadı olsun elif gibi...:img-wink:
hekimoglu64 01-02-08, 17:45 polatın sevgilisi olmasın...bence o kızla polatın bir ilgisi olmayacak.
bu arada ben muronun yanındaki adamla konuşmasını da çok sevdim.vallaha mı diyorsun biliyoruz herhalde beceremediklerini ama ben muro beceremedi dedirtmem satıldık diyecez:):)
o kizin polatla alakasi olacak
yoksa o kizin hakkinda ne diye bu kadar konussunlar
o kizda olacak birseyler, hatta polatla baglantisi olacak,dedigim gibi yoksa ne diye üst üste o kizin hakkinda konussunlar önemli biri olmasa bir kere konusurlar giderlerdi ama üstüne düserek bir kac defa konusdular....
saygilar......
açıkçası bu bölüm benim de gönlümden o geçti. tabi bu saatten sonra imkansız ama şu var. burdan anlaşılıyorki bir polatın aşık olmasına karşı değiliz. elvanı nasıl sevdik. yine öyle sevebileceğimiz biri olsun. itici bir tip olmasın. ama birazcık da cadı olsun elif gibi...:img-wink:gülendam bir ara benim bile aklımdan geçmedi değil ama ben karşıyım polatın yeni bir sevgilisi olmasına...ilk başlarda pek böyle düşünmüyordum sonradan inandırıcı olmayacağını anladım.ama bir an böyle elvanla ikisini izlerken yakıştıklarını farkettim her açıdan.ve elvan cesur bir kız en azından:img-wink:ve sempatik.bu kızı 70 yaşında adama neden yazmışlar ki:img-policneyse bunun olabilirlik ihtimali sıfır zaten halo dayıdan sonra.
iyi akşamlar arkadaşlar mükemmel bi bölümdü herşeyile mükemmel polatın süper plannı haftaya işe yarayacakmı bakalım adem memayie verdigi bıçak sayesinde bütün ekip oradn çıkıp polatın yanına gelecegini düşünüyorum bu arada kafama takılan alperin başka gelip büyük iskender geliyor demesi bu kişinin kim oldugunu düşünmemize sebep oldu ama benim sabahtan beri düşündügüm bi tek isim var bu konuda uuzn zamandır kayıp olan nam-ı deger herodod cevdet hasan kaçan olacagını düşünüyorum...
cyd_oth_cnsl 01-02-08, 18:43 bir kere beren saatin tipi ve tavrı bu diziye uymaz,ve oyunculuguda tartışılır pek iyi diğil
ki diziye 10 tane oscar almş :) bi oyuncuda gelse elif-polatın yerini yani elifimzn yerini tutamaz her bolumde goruyoruz zathen bunu :)
Çok güzel bir bölümdü:good: son sahneyi ayakta izledim diyebilirim,o ne uçuştu öyle! müzikte uymuş süperdi:good:
Elvanın evindeki sahneler çok güzeldi,hele memati hüsnü replikleri süperdi:good: memati hüsnüden bayağı bir tırstı,şu hüsnüyede bayıldım ya,akıl yok ama zeka fışkırıyor:icon_whis
ademin bıçağı mematinin ensesinden ağağa salıvermesi süperdi:good:sonunda bu çocuk kurtardı onları:happy0064
Şu Elvanla haloyu birbirlerine hiç yakıştıramıyorum bir türlü,onların ilişkileri beni etkilemedi,halo onu kızı yerine koysaydı daha mantıklı olurdu gibime geliyor:img-yes: mematinin Elvana takdirle bakması güzeldi:img-in_lokeşke Elvanı ona yapsalardı çokyakışıyorlar:img-in_lo yada abdüle:icon_sorr
şimdi asıl soru şu,polat nereye düşecek?yalçınında resimde gösterdiği gibi kamyonun içine düşebilirler,yada polat vuralı kendine siper etti,öylede düşebilirler,sonuçta polata pek birşey olmaz:img-yes:
o ayının kızı niye gelecek meraklandım doğrusu,acaba polatın yanına casus olarakmı göndereckler kızı,bu kadar ısrar ettiğine göre.
şu iskender büyükte kim yahu?çok önemli biri olmalı,vural tırstığına göre:icon_whis
hekimoglu64 01-02-08, 19:05 o ayının kızı niye gelecek meraklandım doğrusu,acaba polatın yanına casus olarakmı göndereckler kızı,bu kadar ısrar ettiğine göre.
şu iskender büyükte kim yahu?çok önemli biri olmalı,vural tırstığına göre:icon_whis
------------------------------------------------------------------------
ayinin kizi evet bencede casus olara önce poltin yanina gönderilecek
sonra belki polatla aralarinda elektiklenmemi diyorsunuz iste ondan olur:)
iskender büyük bence ya haluk bilginer olacak yada arakadasin dedigi gibi......hasan kacan olabilir:img-yes:.................
cyd oth cnsl.......arkadasim bir kere beren saatin oyunculugu cok iyi
tamam begenmeyebilirsin ama kizin oyunculugu cokk iyi hatta su an dizideki bazi bayan oyunculardan süper daha iyi yani....keske beren gelse süper olurdu.......
saygilar.....
neyse ben kacarim tubamin dizisi basladi arkadaslar asiye bakamya giderim bendeniz:):)
merhabalar
foıruma bır gırdım sevgılı burcınnın ımzası gozume carptı tuba buyukustun ve necatı sasmaz cok hos cok goze hıtaben ıyı geldı bana uydu gıbı bakalım:img-wink::img-wink:
elvan hemsıre super ben vadıde en guzel onu buluyorum halo dayıya yakısmadı yas ıtıbarı ıle ama olsun gonuller bır olsun:img-in_lo:img-in_lo
dunku bolum superdi husnuyle memtinin konusmalari superdi super ya vallaha su husnuyu daha fazlak gorsek dizisi super olur mesela NECOyla ibrahim velidin sahnesi çok gereksizdi onun yerine yine memati husnu sahnesi olsaydi super oluru haftaya bulut memati ve memati husnu sahnesi olur insalah
polatın sevgilisi şu olsun yada bu olsun diye görüşler var...
bu kız işi diziyi bozar arkadaşlar...
geçen sezon oynayan elif karakteri epey baymıştı...
öldü de kurtulduk...
yönetmenimiz bu konuda çok başarılı... orantıyı çok iyi koyuyor...
sevgili işi olacaksa memati de ki gibi olmalı
sevgilisi şu olsun yada bu olsun diyen arkadaşlar başka dizi izlesinler...
binbirgece onlar için uygundur... (hepsi birbirini boynuzluyor)
kız olayı diziyi bozar...
kalpler değil.....
silahlar konuşmalı.....
herkeze saygılar...
hekimoglu64 02-02-08, 08:16 polatın sevgilisi şu olsun yada bu olsun diye görüşler var...
öldü de kurtulduk...
kalpler değil.....
silahlar konuşmalı.....
herkeze saygılar...
sinirle yazilsmi bir yorum galiba
baya sert:)yok baska dizi izlesinler sert bir yorum ama haklsini aslinda
gerci bende ask izlemek istemiyorum aslinda ama eger........gercek bir ask olacaksa bosver olsun usta,yapmacik bir ask olacaksa tabiki o zaman ask mesk olmasin...............ya arkadaslar bu ayinin kiziyla polatin bir baglantisi olacak ama kim bu kiz ve iskender büyük kim bari bir ipucu verselerdi....
saygi,lar....
kİşİsElbİşEy 02-02-08, 10:00 Bencede aşk olmasın, Elif öldü de kurtulduk. Eski bölümlere bakarken bile dayanamıyorum Elif 'li sahnelere. Dizi de şu an olan aşk olaylarının tamamı saçma. Hikmet'in ki, Memati'nin ki, Halo'nun ki hangisi akla yatkın geliyor. :img-yes:
merhaba arkadaşlar dizimiz çok süpriz bi sonla bitti şimdi haftaya neler olacka diye yorumlar yapıyoruz bence polat ve vural binanın altındaki kamyonun içine düşücekler sonra abdülhey polatın geldi yönden arkadan hakanı yakalyack diye düşünüyorum sonra ademin verdigi bıçak sayesinde memati ve adamları orada yine ademin yarımıyla çıkıcaklarıdır gelellim ajan ve büyük iskendirin kim olacagına ajan bence bazı arkadalarımızın dedigi gibisezin akbaşoglullar olabilir büyük iskender ise benim ekmek teknesinden aklıma gelen ve orada anlattıgı hikayelerle bizlerin çok sevgidigi ve dizi bittikten sonra ortalıktan kaybolan ve televzinlarda çıkıp kurtlar vadisinde oynak istiyorum diyen pana filmin senarist ekibinin mimarlarından hasan kaçan olacagını düşünüyorum çünkü başka bi isiminde olamayacagını tahmin ediyorum ama baklaım haftaya neler olacak...
polatın sevgilisi şu olsun yada bu olsun diye görüşler var...
öldü de kurtulduk...
kalpler değil.....
silahlar konuşmalı.....
herkeze saygılar...
kurtlar vadisinde aşk diğerlerindekinden farklı. dizinin ana teması aşk değil, siyaset ve ve aksiyondur, aşk yan konu olur. ama sırf silahlar konuşsun bombalar patlasın dersek dizi oyuncuları robot gibi gözükür ve sürekli aksiyon izlemekten insanlara gına gelir bir süre sonra sanki hep aynı sahneleri izliyormuş izlenimi verir ki bu bölüme kadarda böyle oldu. eleştirilerin çokluğu, of yinemi bomba patladı, of yine silahlı çatışma kimse ölmedi eleştirileri, dizinin duygudan yoksun sırf aksiyon dizisi olmasından , aşk diziye renk katacaktır, dizinin hareketini azaltmayacaktır. elif karekterinin şimarıklığını bende sevmesemde polat sevdiği için elifi sevdim üstelik her bölümdseki rolü en sazla 5 dakikaydı yani öyle bayacak kadar aşka yer vermediler.
yine bir aşk olursada aynı şekilde olacağını düşünüyorum.
açıkçası bu bölüm benim de gönlümden o geçti. tabi bu saatten sonra imkansız ama şu var. burdan anlaşılıyorki bir polatın aşık olmasına karşı değiliz. elvanı nasıl sevdik. yine öyle sevebileceğimiz biri olsun. itici bir tip olmasın. ama birazcık da cadı olsun elif gibi...:img-wink:
ya bütün kadınlar birazcık cadıdır. ama elif gibi olsun istemem , taklit olur. ayrıca elif cadı değil şimarıktı o kadar şimarık olsun istemem.elvan gibi biri olabilir. ah pana ah ne vardı haloyu elvana aşık edecek
arkadaşlar büyük iskender rolü dediğiniz gibi hasan kaçan olabilir. gerçi hasan kaçanı öyle ciddi rollerden çok komik rollerde görmeye alışığız ama neden olmasın
worlds_diamond 02-02-08, 19:00 yaa gercektende güzelim elvan hemşireyi haloya aşık ettıler..tam polata gore eger bırıne asık olacaksa akıllı zekı bırısı olmalı bu bıraz daha halka yakın bı kesımden olmalı ahu burjuvanın biri elifin en cok kızdıgı ve reddettıgı kesımden birisi..polata yakıstıramıyorum..dizide illaki aşk olması gerekmıyo ayrıca..ama olacaksa elvan gıbı bırı olmalı..hem polatın ne kadar cok ıhtıyacı var oyle hemsire yada doktor tıpine sürekli yaralanıyolar son bi kaç bölümdür:)))))):img-yes:
MoOnDaNcE-11 04-02-08, 00:43 Nefise karatay gercek hayatta necati sasmaz'in sevgilisiydi ve bunu da gizliyorlardi . Saniyorum ki ayrildiklari icin ahu karakterini diziden gonderdiler ama gene de bir acik kapi birakmayi ihmal etmediler...
Ben ahu karakterini ilk bastan sevmistim . Tabii elif'in yeri ayri . Ama onun asil asik oldugu aliydi , polat degil . Bunu buyuk bir cogunluk gozden kaciriyor...
Bir de dizinin ana temasindan kaymamak lazim . Sonucta bu hatirla sevgili gibi ilk planda aski isleyen bir dizi degil . Tamam onda politika ve tarih de cok yogun ama ask hep onde.Bizimkiyse tam tersi ...
Nefise karatay gercek hayatta necati sasmaz'in sevgilisiydi ve bunu da gizliyorlardi . Saniyorum ki ayrildiklari icin ahu karakterini diziden gonderdiler ama gene de bir acik kapi birakmayi ihmal etmediler...
Ben ahu karakterini ilk bastan sevmistim . Tabii elif'in yeri ayri . Ama onun asil asik oldugu aliydi , polat degil . Bunu buyuk bir cogunluk gozden kaciriyor...
Bir de dizinin ana temasindan kaymamak lazim . Sonucta bu hatirla sevgili gibi ilk planda aski isleyen bir dizi degil . Tamam onda politika ve tarih de cok yogun ama ask hep onde.Bizimkiyse tam tersi ...
Bende Ahu'yu ilk bölümlerinde çok sevmiştim.
Ama bu sezon 10.bölümde Ahu'ya o kadar aptal,o kadar saçma bir rol çizdiler
ki Polat'a yakıştıramadım onu,Elif dururken..
Benim Ahu karakteriyle problemim var..
Ve buda bence senaristlerin suçu..
Sevenler olabilir kınamıyorum dediğim gibi bende Ahu'yu ilk 9 bölümde
sevmiştim.
abdullah_54 04-02-08, 13:15 O zaman Ahu karakterini bizlere sevdirecekler.Nasıl yaparlar bilemem ama gıcık kaptırdıkları gibi yeniden sevdirecekler.Ahu yurtdışından gelecek ve polatla yine o son bölümlerdeki diyaloglar olacaksa(hele o bankta oturdukları sahneler) hiç dönmesin daha iyi.Daha bir 100 bölüm elif der dururuz öyle yaparlarsa.
Kurtlar Vadisi Pusu Ahu ile başladı,babası öldürüldü v.s.polat bu kıza yardım etmeliyim dedi v.s.o zaman görüldüki bir aşk başlayacak ama senaristler izleyici tepkisinden olsa gerek ahuyu antipatik bir karaktere dönüştürüp sürgüne gönderdiler.Bence senaristler kendi bilmedikleri yolda ilerlemeliydiler.
Sizlere katılıyorum. Eğer Ahu ilk 9 bölümde sevildiyse demek ki sevdirilebiliyormuş. Hüsnü gibi bir karakteri sevdirebilen senaristler Ahu'yu mu sevdiremicek?
Hem bu tepkler yüzünden, Ahu'yu sevmek istemeyen, onu sevmekten korkanlar yüzünden.
Keşke senaristler kendi bildiğini yapsa, yurtdışından döndüğünde umarım herşey daha güzel olur.
Bu arada fragman niye çıkmadı. Yoksa bu hafta KVP yok mu? Umarım öyle birşey olmaz..
eliffpolattt 05-02-08, 12:23 Vallahi kendi adıma söyleyeyim Ahu'yu ne 1.bölümde sevdim ne de 9. bölümde hiç sevemedim onu .Ne önyargılıydım ne de başka bişey ondan o elektiriği hiçbir zaman alamadım .Her zaman Polat ve Elif aşkını savundum her zaman da savunacağım...:img-wink:
Neyseee , fragman hala yok ya çıksa artık :img-wink:
Bu hafta yoksa eğer ben isyanlardayım. 3 hafta bekledik, bir ara daha vermezler inşallah.
Gerçi çok heyecanlı bitti, belki de fragman verip, heyecanı kaçırmak istemezler.
of hakikaten ya nerde kaldı bu fragman geçen hafta pazartesi sabahtan vermişlerdi salı öğleden sonra oldu hala ortada yok. çok meraklandım
ordan nasıl kurtulacaklarını çok merak ediyorum..aşağıda onları neler bekliyor,mematiler nasıl kutulacak acaba bi şu fragman gelsede merakımızı gidersek artık
ızledım fragmanı hemen
yıne ortalık toz duman hakanı yakaladılar mı ben anlamadım cok karısık oluyor vadının fragmanı ozetı:img-yes:
adem vuruluyor:icon_whis
mematı dehset yaa elvan hemsıre goturuluyor yaktın halo dayı kızı:img-blush:img-blush
Vurulan Adem galiba..
Büyük İskender iddialı bir karaktere benziyor.
Polat Büyük İskender kitabını eline alıyor.
Mematiler kurtuluyor..
yalcinersonmez 05-02-08, 22:58 ya fragmanda bi kaç bişi anlaşılıo ama çok karışık yaa aslında karışık diil ama sahneleri çok çbk atlamışlar onun için insanın kafası karışıo...
Hele şükür fragman çıktı:icon_whis
Bol aksiyon sahneler var tam bana göre.
polat sanırım kamyonun içine düştü,kamyoneti kullanan abdül,arkada polat,kamyonun arkasında istihbaratın adamları,büyük kovalamaca var.
Adem yazık vuruluyor,umarım ölmez,memati ve ekibi kurtuluyor bu arada.
sorguya çekilen sanırım vural,biraz ona benzettim.
ve son sahnede sanırım İskender büyük'ü görüyoruz,fakat ben bakışlarını beğenmedim,psikopat gibi birşey:img-hyste
polatın elindede İskender büyük isimli kitap,çok ilginç?:icon_whis
yalcinersonmez 05-02-08, 23:08 haa durdura durdura izleyince kavradım...Polatla Vuralın Abdülheyin kullandığı Kamyona düştüğüne eminiz ama vuralın yaşayıp yaşamadığından pek emin diilim frag.da hiç göstermiolar ama bilsek nolcak bimesek nolcak zaten ölsün vural herneyse abdül polatları kaçırıo kamyonla hakan peşlerine takılıo yolda çatışıolar arabanın içinden polat yola bişi döküo benzin filan heralde daha sonra yere attığı şeyi patlatıo böylece hakan önündeki alevden geçemiceğinden tuzağa düşüo yani polatların eline heralde karanlıkta yüzüne su dökülen hakandı ona benzettim sanki...su dökendi abdülheydi...Mematiler hapsoldukları yerden kurtulmayı başarıolar silahların nerden geldiği belirsiz...ademin elinde bi odun mematilere ateş etmek isteyen adamın kafaya geçirio ma daha sonra vuruluo...:( frag.ın sonlarına doğru polat Büyük İskender die bi kitap alıo eline ve frag.ın sonunda beyaz saçlı bi adam gözüküo büyük ihtimalle o kişi İskender Büyük..!
yakupoglu61 05-02-08, 23:25 ark. aşağıdaki kamyonu görmediniz mi bnde kamyonun kasasına düşecekler
polat üstde olduğu için kurtulacak vural öbür tarafa uzun tatile çıkacak...!
31.01.2008 tarihli yazımda böyle bir olayı belirtmiştim ancak kimse görmedi,
dediğim harfiyen çıktı, o kadar sitelere girip baktım kimse böyle bir olayın olacağını aklına getirmedi...!
yalçın vural yaşıyor abdülhey mi ne vuralın üstüne su döküyordu
fragman cikti sonunda
adem vuruluyo ama kim tarafindan belli degil umarim olmez sevmistim ademi :D
polat herkesin tahmini gibi kamyona dusuyo ama vural oldumu yasiyomu oldu sanirim
iskender buyukte en sonda gorulen kisiydi sanirim ben daha sanki karzimatik birisi bekliyodum ama neyse :D saka bir yana umarim oyunculugu iyidir
31.01.2008 tarihli yazımda böyle bir olayı belirtmiştim ancak kimse görmedi,
dediğim harfiyen çıktı, o kadar sitelere girip baktım kimse böyle bir olayın olacağını aklına getirmedi...!
yalçın vural yaşıyor abdülhey mi ne vuralın üstüne su döküyordu
yakupoğlu alemsin yahu.!!. kimse görmedi değil bir çok kişi aynı şeyi söyledi.. ya kamyona düşecektiler yada bir branda açılacaktı.. ilki oldu.. lakin sahne oldukça fantazi olmuş.. tamam güzel kurgulanmış ama sormazlar mı adamı vural'ın, hadi çatı katı tamamda, o noktada olacağını nereden bildiniz.?!.nasıl hesap ettiniz.?!. o noktada olmasaydı, şu plan geçersiz olacaktı..dahası polatta ölmüş(!) olacaktı.. keşke o ayrıntı iyi düşünülseydi.. gerçi kaçarkenki atılan benzin bidonları planın iyice düşünülüp tartıldıgının işareti... kaçış son derece güzel çekilmiş..
özet kelimenin tam anlamıyla facia olurken, ki harbiden facia özet demeye dil varmıyor.. daha çok meraklı bir veletin oldukça heyacanlı bir modda babasına sordugu sorular gibi.. harbi işin suyunu çıkardılar, şu özet noktasında.. nerede eski özetler.. sanki başka biri yazıyor özetleri..bu kadar değişilmez ki ama..
ama fragman süper olmuş gerçekten. bence izlediğim nadide güzel kurtlar vadisi pusu fragmanı..!! iskender büyük acep fragmanda görülen şahıs mı.?. olabilirde olmaya bilirde.. ademin vurulmasına ki büyük ihtimal ölecek.. gelde kızma.. biz ekibi yok polatın dağının ekip genişletmek lazım ofiste büyük dedikde bunlarda budama harekatı başladı.. hüseyinde öldürülmüştü hatırlayın. yeminli bunlar yeminli ilke şu 4 lü dışında ekibe biri katılmayacak.. olacak şey midir bu?!..inşallah ölmez adem..!!
neyse fragmana bakılırsa güzel bir bölüm bizi bekliyor.. teşkilat adlı roman darda kalmış, ki bu konsept anlamında, senaryo ekibine ilaç gibi gelmiş.. iskender büyükte o kitabın marifeti..!!
kısa sezon arası, harbi sezon arasıydı, dönüş bölümünde ipe un serselerde vadi dönüş bölümü sonrasında bir toparlanma gördük.. en azından bir konsept belirlemişler gibi.. umarız bu çizgide devam eder..
bu arada, pars narko terör dizide gerçekten fena değil.. ama gerçekten.. bir fenomen daha doğuyor gibi.. kurgusu ve sunduğu argümenlerle gerçekten adından uzun süre ses ettirecek gibi.. ekranda terörü irdeleyen diziler yok değil. keşke kalkamamış olsa dediğimiz kurtlar vadisi terör,ki hiç biri bu dizi gibi olamayacaktı, stv tek türkiye ve stardaki köprü.. ha atvdeki gaziyi unutmayalım lakin irdelediği konunun derinliğine bakarsak pars narko terör yayınlanan terör dizilerinin hepsin daha kaliteli gibi..!! düşen ratinglerin yeninden tırmanması bundan.. ne olacak ekranlar birtane daha kaliteli bir diziye sahip oldu..!!
diğer bir gerçeğimiz ise dizilerin süresi.. bir çok mesajda bunu dile getirmekteyim yazıktır.. kurtlar vadisi pusunun geçen bölümü tam 90 dakika jenerik hariç.. yazık ya.. ne kadar dişimizi sıksakta bundan ötesi olamaz gibi..!! kolay değil 90 dakikada ful aksiyon full heyacan full gerilim..nerede eski vadi zamanı 60-70 dakikalı bölümler.. 20 dakika kalitede ciddi bir fark eder.. bakınız adamların 35-40 dakikalık çekimleri bile haftalar almakta.. ne olacak şu dizi sektörünün hali anlamış değiliz..!!dedik ya ne senarist ne yazdıgını bilir nede oyuncular ne oynadıgını..
ulen 90 dakikada 20 dakika aralıklara reklam koyacağına 60 dakika olsun 15 dakikada bir koyun yeterki kaliteli olsunda reklama razıyım..
sonunda fragmanı görebildik, kurtuluş tahminlerimizde yanılmadık, iskender büyük te sanırım en sonda gösterdikleri adam. eğer oysa bakışlarından hiç iyi birine benzemiyor. sanırım yeni bir düşman geliyor, ama bana öyle herkesin tırstığı kadar korkulacak bir havası var gibi gelmedi, korkak korkak bakıyordu, kimbilir belkide o değildir. elvan hemşireyi götürüyorlar yazık oldu kıza, tabi ademede yazık oldu
yalcinersonmez 06-02-08, 13:40 Arkadaşlar dün akşam hepimiz fragmanı izliyip kamyona polat ile vuralın kamyona düşceğine emin olduk ama fazla kanıt göz çıkarmaz şu resimleride ekliim...keşke frag.dan önce karşılaşsaydım bu fotolarla...
yalcının ekledıgı resımlere ınanamadım bu fanlar cok yasasın emı:img-hyste:img-hyste
kolonlara kadar hesaplanmıs pusu gıbı her ayrıntı ıncelenıyor ne dıyeyım :happy0064
fragman cok ustanca hazırlanmıs ama gel gorkı son dakıkanın dedıgı gıbı ozet tam facıa anlamadım bu ozetcıyı habıre soru soruyor arada cevap vermıyor hıc ınsanı delırtıyor yahu kardesım fan olan bızız bız sorucaz sen cevap verıceksın dıyorum her hafta ama yıne soru yıne soru:hıh:hıh
ne dıyelım allahtan hayırlısı:icon_whis:icon_whis
yalcının ekledıgı resımlere ınanamadım bu fanlar cok yasasın emı
kolonlara kadar hesaplanmıs pusu gıbı her ayrıntı ıncelenıyor ne dıyeyım
fragman cok ustanca hazırlanmıs ama gel gorkı son dakıkanın dedıgı gıbı ozet tam facıa anlamadım bu ozetcıyı habıre soru soruyor arada cevap vermıyor hıc ınsanı delırtıyor yahu kardesım fan olan bızız bız sorucaz sen cevap verıceksın dıyorum her hafta ama yıne soru yıne soru:hıh:hıh
ne dıyelım allahtan hayırlısıcon_whisresmi silmişler ben göremedim.
o özet konusuna hiç girmiyorum alıştık artık.bir kere de soru işareti olmayan normal nokta ile biten cümle görsem şaşırıp kalacağım:)bir-ikisi normal gerisi soru.neyse kv bu konuda da farklı olmayı tercih etmiş.sürekli soru soran özet şekli:img-polic
ben fragmanı da görmedim. sadece bir programın arasında altta küçük boyuttaki reklamda biraz görebildim.gördüğüm kadarıyla da çok iyi sahneler vardı.memati nasıl ordan hemen kurtulacak hüsnü bey onu takip ediyordu galiba.artık orda da yardım ederse mematinin yeni kankisi hüsnü olur:)deli diye söyleniyor ama sanki kendi farklı mı?.bulut kıskanmasın da:img-icecr
bu arada şu bahsettiğiniz kitabın yazarı selman kayabaşıysa bence o yazar daha çok kvden etkileniyor olabilir.çünkü daha önce de bir kitabını okumuştum kurtlar vadisini izler gibi oldum:)hatta merak edip yayınlandığı yıla bakmıştım 2005 idi.zaten teşkilat kitabında da daha önce ömer lütfi meteyle falan çalıştığını yazmış o da kv ekibine çok yakın bir isim diye duymuştum.o adamı da bir türlü sevmedim.neyse yani belki arada sırada ortak çalışmaları oluyordur kv ekibiyle, benzerlik o yüzden olabilir.o da aynı kv gibi bu anlatılanların gerçekle hiç ilgisi yoktur falan filan diye başlıyor anlatmaya:)valla ne olduysa bilemem ama bence dizinin bu konsepti güzel oldu.daha heyecanlı ve sürekli diyalog şeklinde değil.başlarda neydi öyle habire konuşan yerinden kımıldamayan tipler.şimdi hem aksiyonu fazla,hem yeni karakterler baştakilere göre daha iyi,renkli.kvpnin başından beri dizide yer alan bazı karakterler de daha bir güzelleştirildi.hem de konular daha anlaşılır şekilde anlatılıyor.çok birbirne sokulmuyor.bir ara öyle abarttılar ki dizide polat başöğretmen havalarında aldı kalemi eline tahtaya oklar çizerek bağlantıları anlatmaya başladı seyirci anlasın diye:)çok gülmüştüm o sahneye.bu arada ömer babanın o tek kaşını kaldırıp o meşhur "geliyor şimdi papara "bakışını özleyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama özledim valla:)uzun zamandır yapmıyor.en son buluta yapmıştı.:img-polic
karafirtina 07-02-08, 17:19 merhabalar arkadaslar..
ciddeb yazik olmus vadiye..
ben bu siteye uye olali 1 sene oldu 3 ay oluyor avimi degistireli..polatinavatarini tasiyodum..cok seviyodum kurtlarvadisini..ama noldu bu diziye ya..ben eski tat alamiyorum ..keske terorle devam edilseydi..kurtlarvadisi degilde asiklar vadisine dondu ...nerdeyse 100 bolum kizlarla arasi olmayan hikmet deliler gibi asik oldu..90 bolum hijenkonusundakarsimiza cikan tuncay kantarci asik oluverdi..hadi nese bunlarin hepsini gectim bizim memati..polat elifle birlikteyken o bir zaaf diyen o..asla kizmeselesiyle gelmem diyen o..sen kalk bir barkizina asik ol ..olacaksey degil..herkesi bozdular bari mematiyi bozmasalardi.memati ozuyle sozuyle guzeldi..madem buluyosunuz bir kiz (ki bence bu kiz konuk degil ilerde mematiye asik olacak memati zaten asik) hic olmazsa adam gibi bir kiz bulun boyle disli tam mematiye gore bir kiz..misal simdi burdan oturdugum yerden yaziyim senaryoyu..bizim karadenzili reisin korkak oglu var..malumunuz aliosman..simdi bunun bir cesaretlimi cesaretli konuskanmi konuskan uyuzmu uyuz bir kizkardesi olsa..koyden gelse..mematiyle tanissa..iste boyle birsey tmm derim mematiye kiz bulmak istiyosunuz boyle bir kiza okey..ama barda bir kiz bulup begenme memati karakterine ters..
polat olayina hic girmiyorum ki ona son bolumlerde yazilmis sahneler acayyip uyumsuz..polata aglamak yakismiyor bunu seyircide soyluyor hala israr ediyor senarist duygutriplerine..asagiya ucmak ..nebu ya acemicadi ..selena izler gibi oldum:..yani asagiya atliyor tamam kardesim bitirin iste..yokkk ..olmaz..illlede nasil asagiya dusuyor gostericekler..hic kimildama yok abit asagiya dusuyor..gozlerinde en ufak bir korku bile yok polatin..insan nekadarda planli asagiya atlasa bile gene korkar biraz olsun..
yok arkadaslar bne cok seviyodum bu diziyi ama eski efsaneden eser kalmadi..ama ben gene umit ederek izlemeye dvm edicembye
saygilarimla
iyi akşamlar arkadaşlar dizimizn başlamısına çok kısa bi süre kaldı az sonra dizimizin özetti başlayacak yeni bölümün çok güzel olacagı fragmandan da belli polatın vurala kamyonun üstüne düşimesi çok normal gibi geldi bana zaten oraya düşücekleri düşüş esnasında belliydi neyse vuralı kaçıracaklar ve bi yerde saklayacaklar sonra polatın elilinde büyük iskenderin oldugu bi kitap ve yanında biri acaba büyük iskender o kişimi yoksa o kişi büyük iskenderin sag kolu mu bunların cevabını yeni bölümü başalayınca alacagız...
İyi geceler Vadi ahalisi...Vural'la Hakan için işler tersine gitmeye başladı.Adem'in ölmesine ise üzüldüm.
İlahi Tuncay,ağzına bağladıkları bezin mikrobunu düşünme,silahın mikrobunu düşün sen...:) Nevzat çok kötü durumda yalnız...:icon_sorr
yalcinersonmez 07-02-08, 20:26 off adem öldü ya çok özüldüm ölmesine ii bi karakterdi...(bu arada adem taksimde bi dönercide çalışıo bi ark. görmüş...) mematide bütün kurşunlardan süzüldü be..nevzata ölesiye işkence yapmışlar üstünde odun kırıp duruolardı.dışarda mematileri dürbünle izleyen bi adam var kim acaba hakanın adamımı...bakalım mematiler hakanı yakalayabilceklermi...(büyük ihtimal yakalicaklar çünkü arkadaş ademi dönercide görünce konuşmuş yeni blm hakkında tüyo almış dediğine göre hakanı çuvallıyolarmış...)
polatla vural kamyona düştüler ve hakandan kurtulmayı başardılar...polat kamyona düşerken gıcık kaptım ya tam o sırada altta kosla nın reklamını verdiler tam göremedim düşüş sahnesini...
Eeeee,İskender Büyük Hakan'ı kurtarttırdı!Sevmedim peşin peşin bu işi....:icon_evil Bi bela daha mı açılıyor bizimkilerin başına ne?!Ne gıcık tip bu!Tam psiko...
Bulut'la karşılaşanın espiri gücü artıyor yaa...:img-hyste:img-hyste Muro'nun zihni açıldı. :icon_whis Koptuuummm...
Tuncayın hijyen hastalığı geri gelmiş ... hayrolsun bişey mi düştü kel kafaya soğuklardan fazla dışarda kaldıda uşuttumu?
Yeni favorilerimiz MURO ve BULUT... :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
çok iyiydi yaaa...
Yanlız Buluta kırıldım.. öyle her önüne gelene Gülüm diyor.. olmazzzz. :icon_whis:icon_whis aaaa Gülüm sadece Mematiye diyebilir...
Ben bu İskenderi hem sevdim.. hem sevmedim..
yalcinersonmez 07-02-08, 20:55 evt ya tuncaya bende koptum eski huynu hatırladı sonunda...ah bide abidin dönse...aslında abidin gelse ve hüsnüyle beraber aralarında atışsalar filan güzel olur :)
Muroyla buluta bittim ya nede güzel anlşaşıolar:) saatinin markası ne gülüm alalım :) hele bulutun muronun arkasından çay dökmesine koptum:) aklıma aşka sürgün dizisindeki atışmaları geldi :)
bu İskiyi gözüm tutmadı pek artiz bişiye benziyo öle emir vermeler el öptürmeler ne ayak anlamadım...herneyse belki polata bi iyilik yaparda gözümüz tutar adamı gerçi hiç öle bişi yapcağını sanmıyorum baksanıza hakanı bizimkilerin elinden kurtardı...
Polatta pek sakin ya :) abdülhey önce sol elinin parmaklarını kırmaya başlaa:) ne güzel çıtlattı serçe parmağını iyi olsun o ***size...
Nazife annem,Ömer babam,Ali...Ne özlemişim...:img-in_lo
Bir kolonyalı mendil ve özlenen tablo!!!:img-hyste
Ve hain Cengiz...Başkan'ı da vurdu İskender..Dakka1 gol 1...:icon_evil
Anaaaaa... Herif tam psikopatın sek hali çıktı iyimi... hayır ciddi ciddi psikopat..
Başkanı öldürdükten sonraki ifadeler neydi öyle....
Bizde İskender iskender.. Polata yoldaş geliyo.. al sana yoldaş bu düşmanlar azalmıyo artıyo mübarek...
Yaaa noluyor ben ıskendere kıl oldum hıc olmamıs benım hayalımdekı ıskender hıc buna benzemıyordu daha olgun daha yaslı kurt beklıyordum bu pek genc geldı bana :icon_whis:icon_whis
polat kılo almıs:img-in_lo:img-in_lo
yalcinersonmez 07-02-08, 21:39 hımm anlaşılan bu İski başa bela bi karakter zaten örgüt başkanına dediğinden sonra polatla anlaşamicakları anlaşıldı...herneyse başkanda gitti İski vurdu... bu aşk tekrar çaldı...özlemişim...memati-gamze memati-bulut :) memati ne kadar sinirlendi gamze silahını alınca...bulutla konuşması güzeldi anlaştılar ve el sıkıştılar...
Bu İski tam Piskopat...
Vuralda zmanında Nizamettin nası öldüyse onun gibi ölücek...
tuncaya gul gul oldum ben ıslak mendıl reklamı gıbı ılanı ask ettı
bu husnu beyın aklı cok da fıkrı azıcık kıt geldı bana bılemeyecegım:good:
vuralı hemen oldurecekler olmaz kı hanı benım ıskence sahnelerım:icon_whis
"İhtiyarların elindeki kırmızı kitap bana lazım.Polat Alemdar'ın eline geçmeyecek..."
Ne demek bu şimdi?!
-Kırmızı kitap "Anayasa" mı?Değilse,nedir?
-"İhtiyarlar" kimler?
tuncaya gul gul oldum ben ıslak mendıl reklamı gıbı ılanı ask ettı
bu husnu beyın aklı cok da fıkrı azıcık kıt geldı bana bılemeyecegım:good:
vuralı hemen oldurecekler olmaz kı hanı benım ıskence sahnelerım:icon_whis
Pek bir vahşi gördüm siz :img-hyste:img-hyste
ne öyle işkence mişkence... :img-hyste:img-hyste yanlız Polat hesap sorarken ki bakışlar gözü dönmüşlük.. iyidi.. bi ara bakışlarından içine şeytan kaçtı falan sandım...
eeee Vural sana güle güle... sırada kim var ( hakan)
Bu İskender manyağı bize çok çektirecek te anlamadığım herkes iskenderi tanıyor ediyor.. ama KGT nin en iyi ajanı İskender kim diyor... noldu bu Polata... eskiden bu adam ajan değilmiydi.. Irakta bi şarapnel parçası yedide ajanlık bilgilerinimi kaybetti..
Edit: Hakkat banada kilo almış gibi geldi.. Bi ara evde salona geçerken nolmuş buna demedim desem yalan olur...
sanki BAŞKAN vurulacağını, öleceğini biliyormuş gibi çanakkale destanı adındaki
kitabın üstüne BÜYÜK İSKENDER kitabını koydu, polata mesaj olsun die...
kimler geldi kimler geçti polatın elinden Büyük İskenderde geldiği gibi gidecek
ama bu sefer polatı zorlayabilir çünkü adı bile korkunç geliyo...başkanda gidince polat yalnız kaldı destek verecek kimsede kalmadı alper dışında...oda ne yapabilirki zaten...
Polat'a destek birileri çıksın artık.İskender de Polat'ın karşısında e ne kaldı Polat'a yardım kim edecek?Ben hala şu 2000 yıllıklardan birini bekliyorum.
MoOnDaNcE-11 07-02-08, 21:51 Gene harika bir bolum izledik .
Once su yogurtlu 1.5 iskenderden baslayalim . Izlerken aklima nedense hep eski KV'den Kirve geldi . Herkese racon kesiyor , kimseden tirsmiyor , ters cikani olduruyor . Elemanin gelisi vadideki tum dengeleri alt ust edecek . Piskopatin baskani :img-wink:
Polat'i da belli iyi taniyor . Ozellikle ben onun kundaktaki halini de yetistireni de biliyorum derken Aslan Akbey'e de gonderilme yapildi . Demek ki bu adamin KGT'le de baglari vardi . Hatirlarsaniz Aslan Amca'nin karanlik odada rapor verdigi 3 kisi vardi , birisi mithatti . Bu adam da bence o diger ikisinden bir tanesi . Icraatleri korkunc buyuk . Uyusturucu , silah vbs , her iste var . He yol ona mubah...
Bu adam belli ki turkiye'yi bir noktaya getirip darbe yaptirip kontrolu eline almaya calisacak . Baskana da yazik oldu , kotu gitti . Ama polata kitapla polata gonderdigi mesaj superdi .
Kitap demisken , ihtiyarlarin elindeki kitap derken salcasi az iskender kesinlikle o onceden bahsettigimiz gizli olusumu elindeki kendisini fena halde yakabilecek bilgileri kastetti . Polat daha o olusumla tanisamadi , baskanin omru yetmedi .
Bence polat'in iskenderle tek basina basetmesi cok zor . Mutlaka bir yerden yardim almasi gerekiyor . Konsept olarak baktigimizda da bu iskender buyuk ihtimalle level boss'u yani bolum sonu canavari olacak , herhalde bu sezonun sonuna kadar yasar . Polat bu sure icinde bu adamla basa cikamaz , hele hele tek basina . Ya o 2000 yillik olusum buna arka cikacak , ya da bir aile kolkanat gerecek , gorecegiz...
Kisacasi biz bu bol pideli iskenderi daha cok gorecegiz :img-yes:
Iskenderi yiyen pardon oynayan aktoru de oldukca tuttum , kimdir bir bilen soylerse seviniriz...( Bir iskender tutturduk gidiyoruz kusura bakmayin ama en sevdigim yemektir kendisi :img-eat::img-eat::img-eat::img-eat: :good: )
Aksiyon sahneleri bu hafta da guzeldi . Gerci varil sahnelerini bir yerde daha gormustum ama hatirlamiyorum simdi ...
Muroyla bulutun isbirligi de ilginc olacak . Zaten simdiden guzelce kaynastilar :img-polic Bu bulut'un laf sokmalarina bayiliyorum...:good:
Eski tuncay kantarciyi da gordugume cok sevindim . Nihayet titizlikler basladi . Bu husnu de az degil , ama abidinimin yerini asla tutamaz...
Bence bu haftanin en guzel yanlarindan birisi de super repliklerdi . Ikili diyaloglar cok basariliydi . Muro - bulut , bulut -memati , husnu - tuncay vbs... Cok guldurduler bizi...:img-wink:
Bu guzel bolum icin emegi gecen ve izleyen herkese tesekkurler...
kİşİsElbİşEy 07-02-08, 21:52 Bir hafta bekledik sonuç, önceki haftadan daha çok soru var şimdi merak ettiğimiz.
Ben İskender'i çok beğendim. Hiç beklenmedik bir tip, tam psikopat. Daha önceki karakterlerin hiçbirine benzememesi çok mükemmel olmuş. Ses tonu ve bakışlar süper.
Polat'ın işi iyice zora girdi, Vural çok kolay sıyırdı gibi, bu kadar kolay ölmemeliydi. Tombalacının ki gibi birşey bekliyordum. Gerçi daha görmedik ama sadece asmazlar inşallah.
Kırmızı kitap ne?
Yaşlılar derken mabettekileri mi kastettiler?
Yanlış hatırlamıyorsam adı Musa Uzunlar
eliffpolattt 07-02-08, 21:55 Çok güzel bir bölümdü :img-wink:
Polat harikaydı her zaman ki gibi :img-in_lo
Ömer baba, nazife anne ve ali bebek ..Ali bebek çok tatlı ya
Büyük İskender ...Ay hiç sevmedim o bayık bayık konuşmaktır allah'ım kötü bir tipe benziyor yandık ..İstihbarat başkanını sevemedim gününden beri iyi ki çıktı diziden...Ama "Adem" ona çok üzüldüm işte ..
Hakan ne uyuz bir tip ya tez zamanda ölmeli :img-pilot
Veee ...Muro ....Allah'ım o nasıl bir kişiliktir ya hem başarısız başarızsızlığın verdiği birde agresiflik var beyimizde başkan mış hahaa :img-hyste Bulut ile diyalogları müthiş o saat muhabbeti ..Muro çok manyak bir tip çıkmasa dizizden uznca bir süre :img-hyste
ve dizimiz bitti... ben en cok Adem e uzuldum yaaa... neyseki olmeden once dogru insanla karsilastida oldu... ya karisti yine ortalik... polatin yanina cakir lazimdi simdi.. bide aslanbey e bence cok ihtiyaci olurdu simdi burda.. en azinda buyuk iskenderin kimdir neyin nesidir hemen ogrenirdi.. nedense bende eskilere gittim... yine ortalik temizlencek anlasilan.. yine operasyonlara hazirlikli olalim... actionnnnn.....
masal gibi 07-02-08, 21:58 Çok Güzel Bi Bölümdü
Ama Ben İskender Büyüğü Hiç Beenmedim:img-blush
Polata Eminki Bundanda Kurtulcaktır
Polat 9 Canlı Ya:img-yes:
Hftaya Görüşmek Üzerebye
hayret polat yuzu haric bir baska yuzde bitti bugun kvp :D yadirgadim biraz
neyse gelelim bolume her gecen gun biraz daha konu toparlaniyo gibi yalniz herkes olurken hakanin hala olmemis her seferinde kendine dayancak birileri bulmasi sinir bozucu guzelim huseyin pat diye oldu :D muro hala onun bunun pesinde hadi hayirlisi
muroyu hergecen gund aha cok seviyorum konusmasi filan suanki adamlardan benc ebizim ekib haric en delikanlisi daha simdiye kadar kimseye boyun egdigini gormedim kendi baskani haric bulutla konusmalari bir ayri alemdi zaten yalniz biraz fazla atip tutuyo :D mematiye oldurcem filan mematide onu beklyiodu gel beni oldur diye
bu hafta polati fazla goremedik gibi eskiden olsa 90 dakikalik bolumde 60 dakikasinda polati gorurduk diger dakikalarida diger oyuncular paylasirdi bu bolum fazla yoktu ama
ademin olmesine uzuldum daha yasamasi gerekiyo bence ama neyse bizden birilerininde olmesi iyi yok hep karsi taraf olmuyo
normalde elifle ilgili artik bu baslikta konusmamaya ozen gosteriyorum ama birsye dikatimi cekti her defasinda omer babaya elifi polati unutmasini saglamak icin replikler veriliyo bu benim tuhafima gitti unutturmak istiyolarsa bence omer babayi alet etmesinler 97 bolumluk omer babayi herkes biliyo bana sacma geldi
bu ask muzigini her gun dinliyorum ama tekrar dizide duyunca heyecanlandim ayri bir hava katti diziye eski muzikleri arada duymak iyi oluyo
memati bulutta eL SIkisti ya fazla soylencek soz yok :D bunlarin sonu neye varacak merak ediyorum
ve gelelim iskendere ben sevdim karakteri degisik bir tip hele konusmasi bitirdi beni :D polatida kundakligindan beri taniyomus eger eskiler acilirsa bu adamd abaya birsey varmis gibime geldi neyse izleyipte gorucez
MoOnDaNcE-11 07-02-08, 22:07 ark.lar showda şu anda az önceki bölümün özeti başladı!!!
Evet siyaset meydaninda bir gecikme oldu galiba , ondan ozeti koydular . Ama guzel oldu , bir daha bakiyoruz :img-wink:
maşallah ölende hain. gelende hain.. devlet devlet değil çıban yuvası.. başı hain sağı hain solu hain.. kurum hain dolu. bu nedir kardeşim... izledikten sonra insanın devlet kurumlarına bakış açısı komple değişmekte... herkes hain olabilir.. dikkat yani..!!! dedikten sonar akalım…
dizi habir karizmatik düşman üretiyor.. muro dedik.... zaten kendisini aştı.. bulut dedik.. karizma ve o biçim bir düşman idi.. idi.. velid ibrahim velid söze gerek yok oda ayının önde gideniydi.... bedri fincansı.. ortalık karizma düşman doluyor idi.. derken kurtlar vadisi pusu oynadı oynayalı en karizma düşmanı gördü..!! bulutu bile gölgeler karanlıgı.. harbiden bir hareket geldi diziye.. bunda malum kit |