Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
_ZeynepSasmaz_ 23-11-07, 11:46 bana daha çok uyuyan kene gibi geldi valla:img-icecr
ahu gibi ceylancıkla falan da ilgisi yok bence dediğin polat genel olarak bir suçluluk duygusu duyuyor ayrıca fuat adam gibi adam olmadığı için yakıştırıyorum zaten çünkü ahu da kadın gibi kadın değil...polatın aşka falan ihtiyacı yok olsa da bu ahu olmamalıydı.ahuyla olacaklar sonunda öyle yazılmış belli ki ama bu kadar yakışmayan bir çifti yarattıkları içim senaristlere sitemler içindeyim...
evet polatın ahuyu korumasına gelince polat bu lafları elif için de söyledi.eğer bir vicdan azabı çekecekse elif için çeksin!!!neden mi?çünkü polat elife olan büyük aşkı yüzünden çok istese de ondan uzak olamadı ve kendine tekrar aşık etmeye çalıştı.elif onun yanında çok tehlikelere düştü.ahuyu da koruyacaksa ondan uzak olsun hatta mümkünse kuzey kutbuna falan yollasın hem oranın havasıyla kendi havası birebir uyar zorluk çekmez hem de polattan uzak ve güvende olur bekliyoruz yanibye
Sen varya Hakan'dan betersin..:) Ahu gibi masum bir ceylancığa, masum bir meleğe işkenceyi reva görüyorsun ya.. ZALİM!!..:) Ahu ile Polat çok yakışıyor kardeşim, çok güzel bir aşk yaşıcaklarr.. sen de çatla patlaa...:):):)
İşte sana çok büyük bir işkence..:) Bundan daha büyük işkence olmaz sana heralde.. O yüzden Ahu'yu kolayca işkenceyi reva görüyorsun.. belli ki çok işkence yapıyor sana Ahu..:):)
sinopem... Diyim sana bu adam tez zamanda pisikopatın HASI olarak çıkacak karşımıza.. bela olacak.. o zaman da aynısını düşünecekmisin bakalım...
Nolur toplu kıyım yapsalar.. aman kıyım demişim temizlik diycektim.. o ve etradının hepsi... Bulut hariç... o Mematinin ... :) :) :) Memati kimin.....
Bu arada Gönül ilk kez bu kadar yakından gördüm.. çok cici bi kız çok tatlı ... gözleri çok güzel... çok sade... güzelliği desen .. saç baş desen ..
işte bazen yanlış tercihler gerçek güzelleri böyle arka plana atıyor.. malesef.... :( :(
dayanamadım bi edit diyim dedim .....
elcince alemsin sen yaaaa :) :) :)
:)ben zaten keşke barigönül polatın sevgilisi olsaymış diyorum.birincisi ahudan daha güzel ikincisi daha ağır ve karizmatik bir duruşu var.üçüncüsü de kadın körü canlandırmasına rağmen ahudan daha anlamlı ve güzel bakıyor.oyuncu iyi yani.artık pes demek istiyorum bu kadarına da...
evet evet yetenek önemli derken tabiki eğitimi de boşa atmayalım önemli tabiki eğitim.hem eğitimli hem yetenekli olunca oyunculuğun tadından geçilmiyor.ama eğtimli değilse yetenek varsa ve çokçabalıyorsa onlardan da iyi oyuncu olunabiliyor.örnek:necati şaşmaz,kenan çoban!
Tabi canım .. ne "tıp" hariç hemen hemen her meslek için kafan basıyorsa, yeteneğin varsa yaparsın.. öylede yaparsın böyle de yaparsın...
Ama kilit nokta yetenek... yetenek yoksa, yatkınlık yoksa.. yoktur.. bunun öteside yoktur...
Necati'dede , Kenan'dada, hatta Erhan bile ... yaww en güzel örnek çapsız Abidin... bakın onaa... hepimizi hayran bırakmadımı.. okul mu okudu peki..
hadi geçelim Kenan İmirzalıoğlu .. manken değilmiydi o adam ... okulmu okudu... kimileri beğenir kimileri beğenmez.. ama şuanki oyunculuğuna kimse laf edemez.. OYNUYOMU ... AĞALAR , PAŞALAR GİBİ....
keza osman Sınav gibi bi adamla çalışacaksın ..ne gerek varki okumaya .. oda ayrı tabi... ama yetenek olmasa zaten Osman sınav yanına yaklaştırmazdı..
ve Necatidede yetenek olmasaydı Osman sınav hiç bu işe kol sıvamazdı...
Gönül gerçekten çok güzel..
Keşke Necati'nin partneri olsaydı.
Hikmet çok şanslı..
Ya Gönül'den konu açılmışken ben bu kıza ve Hikmet'e ne zamandır çalışma yapıcam ama bir türlü adını öğrenemedim yazayım..
Jenerikdede göremedim..Bilen varmı?
Sen varya Hakan'dan betersin..:) Ahu gibi masum bir ceylancığa, masum bir meleğe işkenceyi reva görüyorsun ya.. ZALİM!!..:) Ahu ile Polat çok yakışıyor kardeşim, çok güzel bir aşk yaşıcaklarr.. sen de çatla patlaa...:):):)
İşte sana çok büyük bir işkence..:) Bundan daha büyük işkence olmaz sana heralde.. O yüzden Ahu'yu kolayca işkenceyi reva görüyorsun.. belli ki çok işkence yapıyor sana Ahu..:):)
inkar etmiyorum ki evet çok işkence ediyor bana hani bir bulsam bir yakalasam saçını başını yolacağım.:)ölümünü bile normal istemiyorum inşallah bir gün doğru yolu bulur bu kadını öldürmeye karar verirlerse normal bir şekilde öldürmemeliler.en büyük işkenceleri yapsınlar ona.çatlamak olayına gelince ahu gibi bir kadınla polatı birlikte yaparlarsa kendi karakterlerini küçültürler.kahramanmış da sevdi mi tam severmiş pehpehpeh...yemişim kahramanlığını.yarın ahu ölsün başka bir mankeni soksunlar ona da aşık olsun polat.önceki sevgisinin ve söylediklerinin hiçbir anlamı kalmasın.bak ama birini sevecekse gönül gibi birini sevsin ona hiç lafım olmaz yine eliften biraz burkulurum ama hiç olmazsa ağır-iyi birini sevmiş olur polat.:img-polic
hakana ne istiyorsam ahuya da onu istiyorum:happy0064
_ZeynepSasmaz_ 23-11-07, 11:55 Gönül gerçekten çok güzel..
Hikmet çok şanslı..
Ya Gönül'den konu açılmışken ben bu kıza ve Hikmet'e ne zamandır çalışma yapıcam ama bir türlü adını öğrenemedim yazayım..
Ben Gönül'ü Safiye'ye benzettim.. Çok benziyor bence.. Ama Ahu'dan güzel değil..Elif'ten ve Safiye'den güzel olduğu kesin ama..
Hikmet bencede çok şanslı, ama bakalım kör olduğunu öğrenince ne yapacak..
hekimoglu64 23-11-07, 11:57 Gönül gerçekten çok güzel..
Hikmet çok şanslı..
sana katiliyorum gönül ahudan yüzbin kat daha güzel
keske evet neco abinin partneri o olsaydi bu arada ratingler bu hafta süper gelmis baya iyi rating almisiz.....
polatin ensesine silah dayayan kisi hakan yada vural pisiokosu
ama bu hakanla vuralin ölümünü cok merak ediyorum acaba nasil ölecekler
yine polat abimiz domuzalarami atacak yoksa aslanlara mi yoksa elekrtik koltuguna oturturuo iskence mi yapacak ama cok agir bedelödeyecekler hakanin gözü dönmüs piskopat ......bu hakan masa ya vuralresmen kullaniyor ama pisiko hakan anlamiyor malesef........ahulu sahneler cok amatörceydi kiz hic iyi oynayamiyor.......
saygilar......
_ZeynepSasmaz_ 23-11-07, 11:59 inkar etmiyorum ki evet çok işkence ediyor bana hani bir bulsam bir yakalasam saçını başını yolacağım.:)ölümünü bile normal istemiyorum inşallah bir gün doğru yolu bulur bu kadını öldürmeye karar verirlerse normal bir şekilde öldürmemeliler.en büyük işkenceleri yapsınlar ona.çatlamak olayına gelince ahu gibi bir kadınla polatı birlikte yaparlarsa kendi karakterlerini küçültürler.kahramanmış da sevdi mi tam severmiş pehpehpeh...yemişim kahramanlığını.yarın ahu ölsün başka bir mankeni soksunlar ona da aşık olsun polat.önceki sevgisinin ve söylediklerinin hiçbir anlamı kalmasın.bak ama birini sevecekse gönül gibi birini sevsin ona hiç lafım olmaz yine eliften biraz burkulurum ama hiç olmazsa ağır-iyi birini sevmiş olur polat.:img-polic
hakana ne istiyorsam ahuya da onu istiyorum:happy0064
Necati ŞAŞMAZ son röportajında söyledi.. Polat'ın kıskanılma durumu var.. O yüzden mükemmel bir kadın da olsa zorla kusur bulmaya çalışıyorlar, Polat'a yakıştırmamk için bahaneler üretiyorlar demişti. Çok haklı.. Bizdeki de aynı durum.. Ahu mesela çok temiz, aşık olunmaya müsait, tatlı , güzel, masum bir profil çizmesine rağmen böyle tepki alması, Necati Şaşmaz'ın iddiasını doğruluyor.. Kendimizi kandırmayalım.. Ahu'nun kayda değer bir kusru yok gerçekten.. Boşuna tartışmayalım.. Aksi takdirde, her tepkimiz s kıskançlık olarak algılanacak..:) Ne kadar yırtsak da kendimizi..:)
sana katiliyorum gönül ahudan yüzbin kat daha güzel
keske evet neco abinin partneri o olsaydi bu arada ratingler bu hafta süper gelmis baya iyi rating almisiz.....
polatin ensesine silah dayayan kisi hakan yada vural pisiokosu
ama bu hakanla vuralin ölümünü cok merak ediyorum acaba nasil ölecekler
yine polat abimiz domuzalarami atacak yoksa aslanlara mi yoksa elekrtik koltuguna oturturuo iskence mi yapacak ama cok agir bedelödeyecekler hakanin gözü dönmüs piskopat ......bu hakan masa ya vuralresmen kullaniyor ama pisiko hakan anlamiyor malesef........ahulu sahneler cok amatörceydi kiz hic iyi oynayamiyor.......
saygilar......
göz var nizam var gönül ahudan çok daha güzel ve çekici:)ağır ve asil duruyor.aslında bakıyorsunuz soğuk bir karakter ama soğuk karakteri oynayıp kendini sevdirenler de çıkabiliyor.ayrıca safiye de ahudan güzeldi zaten!safiyenin karizması basar:Pona da ne oldu yaw bir türlü anlatmadılar ne olduğunu buhar oldu uçtu.
hekimoglu64 23-11-07, 12:01 Ben Gönül'ü Safiye'ye benzettim.. Çok benziyor bence.. Ama Ahu'dan güzel değil..Elif'ten ve Safiye'den güzel olduğu kesin ama..
Hikmet bencede çok şanslı, ama bakalım kör olduğunu öğrenince ne yapacak..
sen öylesan ya birde nasil söylüyorsun eliften ve sayfiyeden güzel ama
ahudan degil diyorsun.................bir kere sayfiye olsun elifimiz olsun gönül
olsun hepsi dogal güzzelikleri var..........ama ahuda estetik sanirim nefise karatay estetikli cünki bi 10 yil önceki haline hic benzemiyor bu yorumuna cok gülüyorum biliyormusun ahudan güzel degilmis hahahahahahahaha ahu kim ya
oyunculugun o sunu bilmiyor hele polat ahunun yanina geldiginde bir gülmedigi kalmisti inan cok yapmacik oynyor gercekten bir kurtulamadim bu ahudan.....silah yanlis yere isabet etti malesef kafaya gelecektiki yada karnina güllünün yerine ahu can cekiyor olmaliydi bir omzuna vurulan kusunla bile viy viy vyi ötüyor kusura bakma ahudan gercekten hic hoslanmiyorum.......
saygilar......
haftanın ardından......
Muvakkat çözümlerin, bir eserin ilerisini açan itici güç olduğu sanısı külliyen hatadır.. ki bu durum oldukça nadirdir... dün akşam vadide şahit oldugumuz tek gerçekte buydu... gerek güçlerin gerekse güzelliklerin en temel zaafları; aslında onları diğerlerin ayıran etkin unsurlarıdır. Bu unsurlar gel zaman git zaman mevcut failin en yıkıcı zaafı olurlar.. kurtlarında duçar olduğu dert aynı.. kurtlar vadisi başındandır süregelen ve bizlere arzı endam ettiği o güzide niteliklerinden uzaklaşma yolunda emin adımlarla ilermekte...
Sinema eserini tadından yenmez kılan niteliklerde, nicelikleder pekte müphem değildir... sıradan insanevladının bildiği, üzerine düşünceler savurduğu unsurlardır.. senaryo, yönetim ve müzikler.. bu temalar, bir topata eritilip izleyeciye takdimi aynı hünerli ellerden çıkmış damak tadı olarak yemede yanda yat durumunda ki iştah acıcı besinlerin hazırlanışındaki intimamdan aşağı kalır yanı yoktur.. aksini tasavvur etmek bulutsuz gökten yağmura benzer.. malum katkıların birindeki dejenere, talip olanların gözünden kaçması pek olası değildir.. kurtlarında en tali yönü bu.. onu talihli kılan ve diğerlerinden seçen salim senaryosunun selim fakötürleriniden alabildiğince uzaklaşması; onun eski müdavimlerinin nazarı itibariyesindeki değerini huncarça car cur etmektedir.. vadi bu hususta alabildiğinde müsrif davranmaktadır. Hoş değil tabi, eserden bütünüyle onu var eden faktörleri ekarte etmek.. hele kahramanı, almış oldugu tecrübesinden tutunda niteklerine kadar sahip oldugu meziyetlerden iskarte etmeye ne demeli?! Pek olurlu bir davranış değil.. uzun lazın kısası Müdevimlerin içinde bulunduğu tablo çöldeki abı hayata dair serap gören mazlum ve mazbut bedevin halinden pekte farkı yok.. misalen ben...
Günümüz dizi dünyasına meledonin etkisi yadsınamayacak hale gelmiştir.. iddea edilirki melodisi kulağa sevimli gelen eser izlenmektidir.. kurtların son bölümlerdeki sunulan müzikler izleyicinin bırakın kulağının pasını almasını, o pası katmerlemekte..
sondakika
:)ben zaten keşke barigönül polatın sevgilisi olsaymış diyorum.birincisi ahudan daha güzel ikincisi daha ağır ve karizmatik bir duruşu var.üçüncüsü de kadın körü canlandırmasına rağmen ahudan daha anlamlı ve güzel bakıyor.oyuncu iyi yani.artık pes demek istiyorum bu kadarına da...
Kesinlikle... daha ağır , daha sade, daha duru bi güzellik.. inandırıcı , yapmacık durmayan .. daha temiz bi yüz..
belliki hem yetenikli, hemide mektepli.. sonuçta bir körü canlandırmak kolay değil.. bunu iyi beceriyor..
Bir dakika ama ben Nefise'den daha güzel demedim...
Yanlış anlaşma olmasın ben Nefise'yi çok güzel buluyorum..
Ama Zeynep Özgü'nün hakkını yem çok güzel kız..
Ama benim için Özgü'den önce Elif gelir.
Zaten güzellik çokda önemli değil yüzüne bakılacak kadar güzel ol yeter.
Önemli olan yetenek,karakter malesef Ahuda bunlar yok ama güzellik var..
Bu yüzden ben Gönül'ü değil ama Elif'i Ahu'Dan daha güzel görüyorum.
Ama Gönül'ü de çok seviyorum.
Polat'ında yanında karakter ve Ahu'dan çok çok daha iyi olan performansıyla görebilseydik keşke..
_ZeynepSasmaz_ 23-11-07, 12:04 OO şimdi Polat'ı Ahu'dan, başka birilerine yakıştıranlar,onun Polat'la bir araya gelmeyeceğini, asla ve asla diziye dahil olmayacağını kesinlikle bildikleri için rahatlıkla yakıştırabiliyor Polat'a.. Ahu'ya missileme amaçlı..:)
Halbuki Polat'ın partneri şimdi Ahu değil de Gönül ya da önerdiğimiz başka birisi olsaydı gerçekten, kimbilir onun ne kusrularını bulma çabasına giricektik.. Polat'la yakışmıyor diye yakarıcaktık.. Polat'ın partneri olan herkez aynı kaderi yaşıcaktı maalesef..:):)
Kıskançlık işte.. Ahh Polatt ahhhhh..:) Yaktın bizi, kül ettin..:)
Necati ŞAŞMAZ son röportajında söyledi.. Polat'ın kıskanılma durumu var.. O yüzden mükemmel bir kadın da olsa zorla kusur bulmaya çalışıyorlar, Polat'a yakıştırmamk için bahaneler üretiyorlar demişti. Çok haklı.. Bizdeki de aynı durum.. Ahu mesela çok temiz, aşık olunmaya müsait, tatlı , güzel, masum bir profil çizmesine rağmen böyle tepki alması, Necati Şaşmaz'ın iddiasını doğruluyor.. Kendimizi kandırmayalım.. Ahu'nun kayda değer bir kusru yok gerçekten.. Boşuna tartışmayalım.. Aksi takdirde, her tepkimiz s kıskançlık olarak algılanacak..:) Ne kadar yırtsak da kendimizi..:)
ben buna sadece gülerim:) :) necati şaşmazın öyle demesi öyle olduğu anlamına gelmez çünkü zaten tersini söylese nefiseyi kötülemiş olur.o da ne yapsın böyle diyor.demiş ki sharona bile laf attılar neden tokat atmadı diye!!!ee pes yani be polatım biz neden senin sharonu öpmeni alkışlayalım ki bizim 97 bölümlük dizimizde senin sevgilin elifti ve sen o kadınla öpüşürken elif can çekişiyordu.polatın sevgilisi elifken onu neden isteyelim.yani böyle şeylere ne bakıyorsun savunuyor işte aman üzülmesin nefise sonra!bak sinirlendim gene...sonra tabiki kendi oyuncularını biraz savunma ihtiyacı hissediyorlar ama merak etme kendileri çok zeki insanlar neyin neolduğunu çok iyi farkındalar.
ahunun her tarafı faul canım bana göre.baştan aşağı falso.ama bu benim görüşüm sen seviyorsan seversin birşey demem ama ben hiç sevmiyorum.bye
ben de bir edit yapayım dedim aklıma geldi çünkü.bahadır özdener o zamanlar demişti ki bizim seyircimiz sharonı değil elifle polat aşkını seviyor en çok izlenen sahnelerden de bu anlaşılıyor.onlar sadece renkti.yoksa bizim hikayemiz ilgi çekti yabancı oyuncular değil demişti.yani necati boşuna savunmasın nefiseyi gören görüyor gerçeği:img-polic
yalcinersonmez 23-11-07, 12:09 Arkadaşlar Çakı Olayından Umudu kesin...:(
Resmi Siteye Finali koymuşlar izledim...Polat Çakyla İpleri Kesio Son İpi Keserken Abdülhey Abi dio ve Polat Son ipi kesio ve Çakıyı yere atıo Attıktan Hemen Sonra ise Adam Silahı Enseye Dayıyo...:(
Silahı Polatın Ensesine Dayayan Adamın ellerini Görünce Hakana Benzettim...
Eh Artık Bi çare Kalmadı ama benim aklıma bişiler gelio.Mesela Polat Hiç kıpırdamıyıp ayağıyla Adamın Münasip bir yerenie tekme sallicak Adam Silahı yere düşürecek Polat Abdülheyi ellerinden Bırakp Adamla Kapışıcak ve Adamı Öldürecek...Eh tek umudum buda değilse Akşamki 2. Seçenek Kalıo geriye YoksaPolatın Dediği Gibi Sonrası Musalla Taşı...!!!
_ZeynepSasmaz_ 23-11-07, 12:11 Arkadaşlar Çakı Olayından Umudu kesin...:(
Resmi Siteye Finali koymuşlar izledim...Polat Çakyla İpleri Kesio Son İpi Keserken Abdülhey Abi dio ve Polat Son ipi kesio ve Çakıyı yere atıo Attıktan Hemen Sonra ise Adam Silahı Enseye Dayıyo...:(
Eh Artık Bi çare Kalmadı ama benim aklıma bişiler gelio.Mesela Polat Hiç kıpırdamıyıp ayağıyla Adamın Münasip bir yerenie tekme sallicak Adam Silahı yere düşürecek Polat Abdülheyi ellerinden Bırakp Adamla Kapışıcak ve Adamı Öldürecek...Eh tek umudum buda değilse Akşamki 2. Seçenek Kalıo geriye YoksaPolatın Dediği Gibi Sonrası Musalla Taşı...!!!
Polat'ın belinde silah var.. Abdülde deman varsa silahı alır adamı haklar.. Ama Polat'ın arkasındaki adam süpriz bir isim de olabilir.. Bakıcaz..
Elçince haklısın..
Eğer öyle olsa Elif diye niye tutturalım...Aşkk diyoruz biz..Gerçek aşk.
Neyse ya takılmayalım yine aynı konulara..
Ben gidip süper sahnelerimizden çalışma yapayım.
Memati'ye mutlaka yapmalıyım bayıldım ona bu bölüm..
Abdülhey'e elim varmaz yapmaya ama belki...
Polat'a kesin...
Ya şu Gönül'ün adını bilen yokmu?
Valla ya şimdi Ahu'yla eşitledik diye karşı atak sanmayın zaten kaç haftadır ona çalışma yapmak istiyordum çok sevdim kızı ama adı yok:D:D
hekimoglu64 23-11-07, 12:12 ben buna sadece gülerim:) :) necati şaşmazın öyle demesi öyle olduğu anlamına gelmez çünkü zaten tersini söylese nefiseyi kötülemiş olur.o da ne yapsın böyle diyor.demiş ki sharona bile laf attılar neden tokat atmadı diye!!!ee pes yani be polatım biz neden senin sharonu öpmeni alkışlayalım ki bizim 97 bölümlük dizimizde senin sevgilin elifti ve sen o kadınla öpüşürken elif can çekişiyordu.polatın sevgilisi elifken onu neden isteyelim.yani böyle şeylere ne bakıyorsun savunuyor işte aman üzülmesin nefise sonra!bak sinirlendim gene...sonra tabiki kendi oyuncularını biraz savunma ihtiyacı hissediyorlar ama merak etme kendileri çok zeki insanlar neyin neolduğunu çok iyi farkındalar.
ahunun her tarafı faul canım bana göre.baştan aşağı falso.ama bu benim görüşüm sen seviyorsan seversin birşey demem ama ben hiç sevmiyorum.bye
sana katiliorum bende hic amahic sevmiyorum
sankikoskocatürkiyede baska oyuncu yoksta gittiler bu ahuyu buldular
valla ben ahu cikinca kapatiyorumtv baskakanala geeciyorum bu ahu pisikosounun yüzünden:)ahu tam sekerim fuata yakisoyr ikisdie miy myi tam birbirlerine layikler.......polat abimizin yakasina ken gibi yapisti ......
saygilar.....
_ZeynepSasmaz_ 23-11-07, 12:13 ben buna sadece gülerim:) :) necati şaşmazın öyle demesi öyle olduğu anlamına gelmez çünkü zaten tersini söylese nefiseyi kötülemiş olur.o da ne yapsın böyle diyor.demiş ki sharona bile laf attılar neden tokat atmadı diye!!!ee pes yani be polatım biz neden senin sharonu öpmeni alkışlayalım ki bizim 97 bölümlük dizimizde senin sevgilin elifti ve sen o kadınla öpüşürken elif can çekişiyordu.polatın sevgilisi elifken onu neden isteyelim.yani böyle şeylere ne bakıyorsun savunuyor işte aman üzülmesin nefise sonra!bak sinirlendim gene...sonra tabiki kendi oyuncularını biraz savunma ihtiyacı hissediyorlar ama merak etme kendileri çok zeki insanlar neyin neolduğunu çok iyi farkındalar.
ben de bir edit yapayım dedim aklıma geldi çünkü.bahadır özdener o zamanlar demişti ki bizim seyircimiz sharonı değil elifle polat aşkını seviyor en çok izlenen sahnelerden de bu anlaşılıyor.onlar sadece renkti.yoksa bizim hikayemiz ilgi çekti yabancı oyuncular değil demişti.yani necati boşuna savunmasın nefiseyi gören görüyor gerçeği:img-polic
Yav sinirlerine hakim ol ya. :).Korktum şimdi Necati Şaşmaz'a hakaret ediceksin nerdeyse..:) Aman sakın ha.. Bu arada yakında resmi siteye Necati şaşmaz gelicekmiş. Ona bir sorun varsa sorabilirsin.. Soruları yazmak için başlık da açıldı.. İstersen bu konudaki düşüncelerini ve sorularını yazabilirsin..;)
hekimoglu64 23-11-07, 12:14 Elçince haklısın..
Polat'a kesin...
Valla ya şimdi Ahu'yla eşitledik diye karşı atak sanmayın zaten kaç haftadır ona çalışma yapmak istiyordum çok sevdim kızı ama adı yok:D:D
arkadasim gönül simdilik konuk oyuncu oldugu icin
ismi gecmiyor dizide ama ilerde belki diziye tamoyuncu olarak girerse
ismi o zaman dizide gecer
saygilar.....
eğer o son kare için zerrre heyacan taşıyorsam bende abd başkanı olayım.. ne olacağı belli.. o mayından sarsılmadan ayağa kalkan adam oradan kurtulur..
abdül belinden silah alır vurur kurtulur.. polat geri döner adamın dikkati dağıtacak bir hamle yapar yine kurtulur.. polat adamı oyalar abdül bıcakla bir savurur.. herşey olur.. o kareyi zerre merak etmeyin derim...
ahu-polat aşkı başlamıştır.. meladodiler artık itici olmaya başladı... valla ahirim sensin türküsünden nefret eder hale geldim.. yeni çalınan türkü diziye pek gitmedi gibi.. yeşil ördek falan.. ne o ya.. hele işkence sahnesinde çaldıya hepten koptum.. bu kırdar neyin peşinde.. bırakın yuhu eski parçalar çalsın...
OO şimdi Polat'ı Ahu'dan, başka birilerine yakıştıranlar,onun Polat'la bir araya gelmeyeceğini, asla ve asla diziye dahil olmayacağını kesinlikle bildikleri için rahatlıkla yakıştırabiliyor Polat'a.. Ahu'ya missileme amaçlı..:)
Halbuki Polat'ın partneri şimdi Ahu değil de Gönül ya da önerdiğimiz başka birisi olsaydı gerçekten, kimbilir onun ne kusrularını bulma çabasına giricektik.. Polat'la yakışmıyor diye yakarıcaktık.. Polat'ın partneri olan herkez aynı kaderi yaşıcaktı maalesef..:):)
Kıskançlık işte.. Ahh Polatt ahhhhh..:) Yaktın bizi, kül ettin..:)bu yazının birazına katılıyorum tepkiler sadece ahudan değil tabiki eliften de kaynaklı.bak bunu kabul ederim.çünkü polat hayatta sadece elifi sever.normal şartlarda.zaten ben de gönülü yakıştırırken eliften dolayı biraz burkulurum ama çok da yakışırlardı dedim.ama kusura bakmayın nefise karatayın canlandırdığı bir ahu karakteri polata hiç gitmiyor.gitmiyor işte.bir kere ahu karakterini de yansıtması gerektiği gibi yansıtamıyor nefise karatay.ben anlıyorum senaristlerin yaratmak istedikleri karakteri ama diyoruz ya oyuncu önemli diye olmuyor işte yansıtamıyor yakışmıyor.durması gerektiği gibi durmuyor o karakter nefise karatayın üstünde o yüzden de sevmiyorum ahu karakterini.eliften sonra başkası olsaydı neyse diyoruz.yoksa elifi tercih ederdik zaten.ama biz daha çok bir tercih yapıyoruz.neyse sonuçta senaristler inşallah bu yanlışlarından dönerler:img-polic
_ZeynepSasmaz_ 23-11-07, 12:16 Elçince haklısın..
Polat'a kesin...
Aslıcım , Polat'tan yaparsan Ömer Baba'lı olan sahneden lütfen. Yine orda acıyı müthiş yansıtışı vardı.. Ağzını büküşü, gözlerine anlamlar yüklemesi vs..Ya da havaalndırma boşluğundaki faaliyetlerinden vs..
Bu arada Abdül'e çalışma yaparken dayanabilecek misin??:(:(
hekimoglu64 23-11-07, 12:18 Yav sinirlerine hakim ol ya. :).Korktum şimdi Necati Şaşmaz'a hakaret ediceksin nerdeyse..:) Aman sakın ha.. Bu arada yakında resmi siteye Necati şaşmaz gelicekmiş. Ona bir sorun varsa sorabilirsin.. Soruları yazmak için başlık da açıldı.. İstersen bu konudaki düşüncelerini ve sorularını yazabilirsin..;)
zeynepcim biliyormusun su an baslikta bir sen ahuyu savunuyorsun
hepmizi elifi savunanlariz cokkomik ya:)bence sende pes eet elifci ol saka yapiyorum merak etme saygi duyarim tabiki sevdigin sanatciyi yakistirabilirsin bu cok dogal mesela bende dizide bir beren saati yada bir tuba büyüküsünü göresm bende ask yasamalini isterdim biz sadece gercek ask izlemek istiyoruz buda malesef ahucukta yok:img-yes:
saygilar.....
_ZeynepSasmaz_ 23-11-07, 12:19 bu yazının birazına katılıyorum tepkiler sadece ahudan değil tabiki eliften de kaynaklı.bak bunu kabul ederim.çünkü polat hayatta sadece elifi sever.normal şartlarda.zaten ben de gönülü yakıştırırken eliften dolayı biraz burkulurum ama çok da yakışırlardı dedim.ama kusura bakmayın nefise karatayın canlandırdığı bir ahu karakteri polata hiç gitmiyor.gitmiyor işte.bir kere ahu karakterini de yansıtması gerektiği gibi yansıtamıyor nefise karatay.ben anlıyorum senaristlerin yaratmak istedikleri karakteri ama diyoruz ya oyuncu önemli diye olmuyor işte yansıtamıyor yakışmıyor.durması gerektiği gibi durmuyor o karakter nefise karatayın üstünde o yüzden de sevmiyorum ahu karakterini.eliften sonra başkası olsaydı neyse diyoruz.yoksa elifi tercih ederdik zaten.ama biz daha çok bir tercih yapıyoruz.neyse sonuçta senaristler inşallah bu yanlışlarından dönerler:img-polic
Ben Ahu'yu çok seviyorum, onu beğeniyorum.. Nefise'nin perfromansını da beğeniyorum.. Sorun bende mi şimdi yani.. :)Beğenmeyenlerin yanında , beğenenler de varsa sorun Nefise'de değildir..Başka birşeyde canım..;)
Yav sinirlerine hakim ol ya. :).Korktum şimdi Necati Şaşmaz'a hakaret ediceksin nerdeyse..:) Aman sakın ha.. Bu arada yakında resmi siteye Necati şaşmaz gelicekmiş. Ona bir sorun varsa sorabilirsin.. Soruları yazmak için başlık da açıldı.. İstersen bu konudaki düşüncelerini ve sorularını yazabilirsin..;)
yok yok etmem hakaret merak etme:)ama biraz kızıyorum açıkçası inkar edemem yani.evet duydum ben de burda sizlerden öğrendim bir de doğumgünüiçin birşeyler hazırlanıyormuş.inşallah güzel olur:)
Arkadaşlar Çakı Olayından Umudu kesin...:(
ee Apdülün elindeki ipleri kesti ise Apdülün el boşta polatın belinde silah...
hem Polat gibi özel yetiştirilmiş bir öyle bi mekanda o adamı öldürebilecek 1001 çeşit alet bulabilir..
Polat esir düşmiycek ... yardım alabilir yada almayabilir .. ama esir düşmiycek.. Apdülle ikisi çıkacak ordan...
bu arada bi edit: UZUN SÜREDİR TÜM yazılanları okuyunca yazın bazı arkadaşların Kurtlar vadisi , Kurtlar vadisi terör ve kurtlar vadisi pusu forumlarını yaz tatili aralarında, dizi başlamadığı ama projenin duyurulduğu aşamada ve bittiği aşamada takip etmediğini anladım... ve ben burdayken ( yazmasamda )yazılanlara 100 temiz örnek çıkarılabilecekken ....yazdıklarıyla burda olmadıklarını belli etmelerine çok ama çok sevindim ... Demekki herkes Kurtlar vadisi fanı olamazmış...
arkadasim gönül simdilik konuk oyuncu oldugu icin
ismi gecmiyor dizide ama ilerde belki diziye tamoyuncu olarak girerse
ismi o zaman dizide gecer
saygilar.....
Ya aslında ben bölüm oyuncular bölümüne bakayım ordaki bayan isimlerinden biri kesin odur..
Bu arada Yalçın bende tekrra izledim evet Polat çakıyı yere atıyor..
Ama bakın bu fotoyu çektim fikir kurabilirisiniz.Kim diye çünkü gömleği görülüyor:D
Ama en iyi fikir ya Abdülhey silahı çekecek yada arkadaki adam tanıdık yada adam insafa gelecek bırakacak bizimkileri ki bu olmaz..Yada adam Polat'ın dönmesine izin verecek o sırada Polat saldıracak yada Polat dönmeden direk saldıracak:D
Foto...
http://img69.imageshack.us/img69/6460/1122213142frame163548ex8.th.png (http://img69.imageshack.us/my.php?image=1122213142frame163548ex8.png)
Ben Ahu'yu çok seviyorum, onu beğeniyorum.. Nefise'nin perfromansını da beğeniyorum.. Sorun bende mi şimdi yani.. :)Beğenmeyenlerin yanında , beğenenler de varsa sorun Nefise'de değildir..Başka birşeyde canım..;)
yoo herşeyin herkesin beğeneni olduğu kadar beğenmeyeni de vardır zeynepcim.her olayın bir tarafı bir de karşı tarafı vardır.herkesin zevki,beğenisi farklı.ben elif gibi bir karakterden ve özgü namal gibi bir oyuncudan sonra nefiseyi sevemiyorum ve beğenemiyorum.ajdarın da seveni vardı unutma ki:img-wink:sonuçta genele bakmak gerekir.
_ZeynepSasmaz_ 23-11-07, 12:23 Geçenlerde Polat neden Hikmetle konuşmuyor felan deniliyordu.. Aslında Polat'la Hikmet bir araya gelip Gönül meselesini konuşabilirler.. Hikmet'in eş konusunda kriterleri vardı;kız oğlan kız olucak, bikini giyinmicek, ondan önce, ondan sonra kimse olmıcak vs..:):)
Polat kriterlerine uyup uymadığını sorabilir. zaten Memati de öğrenmiş Gönül mevzunu, Polatda yakında öğrenir..:)
Aslıcım , Polat'tan yaparsan Ömer Baba'lı olan sahneden lütfen. Yine orda acıyı müthiş yansıtışı vardı.. Ağzını büküşü, gözlerine anlamlar yüklemesi vs..Ya da havaalndırma boşluğundaki faaliyetlerinden vs..
Bu arada Abdül'e çalışma yaparken dayanabilecek misin??:(:(
İnanırmısın şu an o sahnenin fotolarını çekiyorum:D
Dün izlerken daha bu shaneden mutlaka çalışma yapmalıyım diye geçirdim içimden:DSüper sahneydiaslında bu bölümün her sahnesi süperdi..
Hele Necatililer..
Ayşe abla şu editinde bahsettiğin şeyi anlayamadım ya:( Bunlar Kv ilgilenmeyip yorum yazanlarmı?Saçmaladım belki ama anlayamadım ya ondan:)
Daha önceki basligin mesaj sayisi 1250'yi astigi için yorumlariniza bu baslikta devam ediniz. Bir önceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34821
Lütfen forum kurallara uyunuz.
Saygilarimla
Bölüm Sorumlusu
gzm
yalcinersonmez 23-11-07, 12:33 Way Yeni Başlığı Açtık gzm sağol...İlk msj benden...
Tam Diğer Foruma Mesaj Yazıodum Kitlendi...:)
Herneyse Buraya Yazim...
Aslı Hazır Sen Bölümü Kaydetmişken Şu Abdülheye İşkence Yapan CIA Ajanının Gömleğiyle Resimdeki Gömleği Karşılaştırsana Renkleri Filan Tutuomu? Bakalım Aynı Kişimi???
Herkese selamlar sevgiler,
Dün geceki bölüm harika bir bölümdü...
Kurtlar Vadisi hükümranlığına geri döndü.
Raytingler de süper.
İzlerken öldüm bittim..Mahfoldum...
Abdüleyh inledikçe...İçin yandı..Hala içim yanıyor.Ahu ‘ya bile razı olacağım anlar geldi..Yeterki işkence bitsin..Şu çocuğun acıları dinsin diye....
Ancak görülüyor ki..Bölüm güzel olunca Aşka meşke gerek yok....Yapışılıyor efsunlanmış gibi ekrana...
Aşk isteyenler için yanlış anlamayın ricam ile bayağı güzel diziler var bu konu ağırlıklı....Ama Canım Vadiciğim de....Polat’ın Elif’ten başkasına aşkı..Kalbimi Abdüley’in çektiği işkencelere sürüklüyor....
Ahu çıktıkça...ki....kendisini güzel de buluyorum..Ama... Polat’a ....Allah korusun...
Gene de Abdüleyh’cim..Polat’cım...Memati’cim....Solan Güllüm işkence görüp inleyecekler ise ben Kız kulesi fonunda Ahu ve Polat’ı izlemeye hııııııı derim...
O nasıl bir oyundu...Ahhhh..Abdüleyh....Ah....
Can Polat .. :good: Canım kardeşim...Sen ensene yaslanmış silahtan tırsacak...Korkacak..Bundan kurtulamayacak , adam değilsin...
Sen tek başına bir orduya yetersin.....
O silahı ensene dayayana dünyayı dar et..Ne olur....Sizleri sessiz yaralılar kervanına çevirenlere Vadinin karanlığında kaybolmak ne demek..Yaşat güzel kardeşim....
yahu ne illettir bilinmez istisnasız hemen hemen her mesajda bir ahu geçer.. deli olmamak elde değil. sanırsın vadi ahudan ibaret.. yahu kadının olduğu sahneleri toplasan bir saaat yirmi dakikalı dizi bölümünde 2 dakika bile değil ama mecut yorumların alayında ahu var..
ne oluyor?! neden?! dizide ahun zerre ağırlıgı yokken mesajlarda bu denli olması düşündürücü.. açıkcası arkadaşlar kurtulun derim şu ahu illetinden vallaha baydı..
yada vadide uzun uzadıya konuşulacak konu yok... içerik yok her mesajda bu şu kadın geçer.. şimdi gelde inan milletin şu kadını umursamadıgını.. sevgi bazen nefretle başlıyor..
o abdülden nefret edenlerin alayı şimdi vah vah demekte.. hakanla hüseyin hakkındaki yorumlarda oldukça değişik.. neden?!
Yeni başlığımız hayırlı olsun nice güzel başlıklara güzel bölümlerle..
Aslı Hazır Sen Bölümü Kaydetmişken Şu Abdülheye İşkence Yapan CIA Ajanının Gömleğiyle Resimdeki Gömleği Karşılaştırsana Renkleri Filan Tutuomu? Bakalım Aynı Kişimi???
Hemen bakıyorum...
Fotoda çekerim sizde bakın..
Bu arada bürokrat hakkında hiç konuşmadık..
İşine ne sadık bir adamdı ama pis Hakan onuda öldürdü .
Hakan sadece bizimkilere hainlik yapmadı.
Ülkesinede hainlik yapıyor..
Ama Hüseyin bunu ona sorar.
_ZeynepSasmaz_ 23-11-07, 12:46 Geçenlerde Polat neden Hikmetle konuşmuyor felan deniliyordu.. Aslında Polat'la Hikmet bir araya gelip Gönül meselesini konuşabilirler.. Hikmet'in eş konusunda kriterleri vardı;kız oğlan kız olucak, bikini giyinmicek, ondan önce, ondan sonra kimse olmıcak vs..
Polat kriterlerine uyup uymadığını sorabilir. zaten Memati de öğrenmiş Gönül mevzunu, Polatda yakında öğrenir..
son dakika haklısın gerçekten. Ama öyle menem bir karakter işte, Bol reytingli.. Güya eleştirenler umursamıyormuşş..:) Bu arada boşver, kız milletiyiz biz işte..:)
_ZeynepSasmaz_ 23-11-07, 12:48 Yeni başlığımız hayırlı olsun nice güzel başlıklara güzel bölümlerle..
Hemen bakıyorum...
Fotoda çekerim sizde bakın..
Bu arada bürokrat hakkında hiç konuşmadık..
İşine ne sadık bir adamdı ama pis Hakan onuda öldürdü .
Hakan sadece bizimkilere hainlik yapmadı.
Ülkesinede hainlik yapıyor..
Ama Hüseyin bunu ona sorar.
Aslıcım çok haklısın.. Birilerinin taşeronları olmuş bunlar, para için vatan satıyorlar..Sözde devlet görevlileri.. Devletin adamı, devletin bürokratını öldürüyor.. Hüseyi'nin fena gözü döndü.. KV tarihinin en psikopatlarının arasına girdi bence..:img-yes:
hakanla hüseyin hakkındaki yorumlarda oldukça değişik.. neden?!
Ahhh ahhhh .... Münencim değilimki nerden biliyim Hakanın böyle ciğeri beş para etmez biri olacagını... nerden bilirdim .. Zaferi vatan millet sakarya ile kandırıp Hakan kandırmak için buna gerek bile olmayacağını....
İkinci Memati dedik bağrımıza bastık.. adamın yaptığı hiç bi halta sığmaz...
Hüseyin dedim durdum.. ama korkuyon artık Hüseyin demeyede...
yine bi Edit :Ama yapmaz yaa Hüseyin ... Hüseyin hakan gibi değil... ne olur mahşerin 5 atlısı olsa ... 1 kişi göz mu çıkarır.. hem saydım o masada 10 sandalye var... dolması lazım
Bence biz daltonlar + Nevzat+Pürmüz dışında kimseye güvnmeyelim..
Hüseyindende birşey çıkacak diye korkuyorum bende.
Ama Hakan battıkça o güzel gösteriliyor..
Ama Hakan'a da zamanında gerçekten 2. Memati der durumdaydık şimdi nasılız.
Bu yüzden temkinli olalım...
Evet kötü haber..
Polat'ın kafasına silah tutan Abdülhey'e işkence yapan Cıa ajanı:(
Fotolar,kanıtlar..
Gömleğe dikkat..
http://img69.imageshack.us/img69/6460/1122213142frame163548ex8.th.png (http://img69.imageshack.us/my.php?image=1122213142frame163548ex8.png)
http://img207.imageshack.us/img207/5214/1122213142frame134492sz9.th.png (http://img207.imageshack.us/my.php?image=1122213142frame134492sz9.png)
http://img207.imageshack.us/img207/3688/1122213142frame134770ea4.th.png (http://img207.imageshack.us/my.php?image=1122213142frame134770ea4.png)
Şimdi ne diyorsunuz:(
ahu-polat konusunda yorumlarla çoşulmuş.yine ahuya laflar var.hatta ahuya deger veriyor diye polata bile kızılmış:img-wink:ben de hemen yorum yapıp,ahumu polatımı savunayım:img-wink:
polatın ahuya duygularına şefkat denilmiş bazı yorumlarda.duyguları şefkat,yardım sadece bunlar mı..hayır degil..tabiiki de polat ahuyu begeniyor ve duyguları var.aşk deyince ortalık karışıyor diye fazla birşey demiyorum.ama bence aşık (kızmayın ama bu duygum boyle :img-wink:)
necati de soyledi.polat ahuya karşı boş degil tam dolu da degil diye.cevap olarak boyle demezdi.ahuya sadece yardım ediyor.onun için elif var derdi.ama hayır polatın ahuya duyguları var.kendi soyledi röportajda.ahuya boş degil polat.sadece şefkat degil.bence bu daha net anlaşılmalı.zaten şefkat olsa sonradan aşkta olmazdı.çünkü aşk ilk zamanlardaki etkileşimdir.polatın ahuyla karşılaştıgı zamanki halini unuttuk mu ne bakışlardı :img-wink:
kızkulesinde "bir gönülde iki sevda olur mu" diye sordu ahuya.ahu olmaz dedi.kızıyorsunuz ya ahuya ne güzel işte istediginizi soyledi olmaz dedi.ama polat fıkra anlatıp olur olur dedi.vazgeçmesini istiyor mu ahunun.bırakıyor mu ahuyu.seviyor mu sevmiyor mu.bence herkes bir daha düşünmeli diyorum :wink: ayrıca zaten esas bayan ahu esas adam polat.karakterler bunlar ve bu aşkın olacagı net.boyutu,duyguların anlatımı nasıl olur bilemeyiz.ama aşk onların aşkı :)
hikmet gönül aşkını ne kadar sevmişsiniz.bence de duygusal,zor bir hikaye onların ki ve oradaki duyguda aşk.o aşk nasıl oldu yıllar mı geçti hayır hemen.çünkü aşk boyledir bence.ahuya kızılıyor ama onun aşkı da oyle oldu.polat evini satın aldı,ortagı yaptı.ihalede paralar sayarak ihaleyi kazandırdı.hayatını kurtardı.bir gönülde iki sevda olmaz dedi polat.bu sadece eliften başkasını sevemem anlamında degil,aslında ahuyu da sevdası yaptıgı anlamındaydı.aslında ahuyu hep sevdi.çok ta seviyor.aşık polat ahuya.ama hikmetin ki gibi yapamaz.çünkü onun duyguları başka.elif..elifle yaşadıkları..elife yaşattıkları ve kavuşamadıgı aşkı elif..ondan başka kimseyi sevemeyecegini düşündügü elif..elif polat için çok degerli.sadece elifi sevecegini düşünmüş ona ihanet edecegini düşünüyor..ömer babaya gitti sordu oradada anlatmak istedigi buydu.ben eliften başkasını sevemem ama sanki ahuyu seviyorum garip duygulardayım gibi demeye çalıştı.ama ahu demedi ve hiç belli etmedi tabi omer babaya:img-wink:herkesin kendi bakışı ve duyguları anlaması tabi ben boyle anladım.bence ahu polat aşkı var.ama zor çok zor bir aşk.boyle olması da daha da heyecanlandırıyor:)
Eee herkes fotoları görünce dilinimi yuttu yoksa parmaklarınızmı dondu:)
Ağlayacağıma gülüyorum.
Ama Polat'ın kafasına silah dayayan adamın işkence yapan olması iyi.
Hemen olay yerinde Polat intikamını alır sonradan uğraşmaya gerek kalmaz.
Memati'de Vural'ı haklar geriye Hakan kalır.
Onuda sindire sindire yerler:D
yalcinersonmez 23-11-07, 13:23 Aslı Fotolar İçin Sağol...
En Azından Polatın Ensesine Silahı dayayan kim onu bilioruz artık...
Rica ederim..
Evet en azından artık bunu biliyoruz..
Polat direk o elektirik tellerini ona tutsun tamamdır:D
Ya Memati Vural'ı nasıl haklayacak onu çok merak ediyorum.
Polat Abdülhey'i kurtaracakda Memati Vural'ı öldürmeden gelirmi.
Ölümü göze aldılar artık..
MoOnDaNcE-11 23-11-07, 13:34 Fotograflar icin cok tesekkurler . O igrenc cia ajani cikti polat'a silah dayayan . Neyse bizimkiler onun hakkindan guzelce gelir :img-wink:
Yeni basligimiz da hayirli olsun . :good:
Bence biz daltonlar + Nevzat+Pürmüz dışında kimseye güvnmeyelim..
Hüseyindende birşey çıkacak diye korkuyorum bende.
Ama Hakan battıkça o güzel gösteriliyor..
Ama Hakan'a da zamanında gerçekten 2. Memati der durumdaydık şimdi nasılız.
Bu yüzden temkinli olalım...
Evet kötü haber..
Polat'ın kafasına silah tutan Abdülhey'e işkence yapan Cıa ajanı:(
Fotolar,kanıtlar..
Gömleğe dikkat..
http://img207.imageshack.us/img207/5214/1122213142frame134492sz9.th.png (http://img207.imageshack.us/my.php?image=1122213142frame134492sz9.png)
http://img207.imageshack.us/img207/3688/1122213142frame134770ea4.th.png (http://img207.imageshack.us/my.php?image=1122213142frame134770ea4.png)
Şimdi ne diyorsunuz:(
Hüseyin Hakan kadar sütü bozuk olmaz diyorum..
Hüseyin hakan gibi olsa -ki asla değil... hapisten çıktıktan sonra aklında onunda soru işaretleri olur bocalar öyle karar verirdi..
Hüseyin doğruyu yanlışı biliyor....
Hapisten çıkar çıkmaz Polatın yanına gitti.. bence Hüseyinin safı belli...
o yüzden temkinli olmayı elden bırakmayarak Hüseyin yapmaz diyorum... hatta bence Mematiye Vural baskınında yardımını bile bekliyorum ....
Alperde Polata yardım etsee ... üfff ne ekippp olur ama...
Ayşe abla bende zaten Hüseyin'i karakter olarak çok beğeniyorum ama Hakan yüzünden dilimiz yandı..
Ama gerçekten Hüseyin sağlam karakter.
Dediğin gibi bunu hapisten çıktıklarında gördük.
Hakan hemen sırt döndü ama o öyle değil.
Birde bürokrat onun arkadaşıydı onun ölmesiyle dahada Polat'lara yakın olur ..
Hakan'ı o bile öldürebilir:P
Yalçın'ın getirdiği tüyolara göre zaten Hakan operasyonunda bizimkilere Hüseyin yardım edecek...
MoOnDaNcE-11 23-11-07, 13:48 Bu arada simdiden bir haber vermek istiyorum ...
Gelecek hafta persembe gunu Panionios - Galatasaray UEFA maci var , Turkiye Saatiyle 21.00'da .
Bakalim Show TV nasil bir ayarlama yapacak ?
Ben gene de kendilerine guveniyorum cunku bugune kadar bir cok kez persembe gunleri mac oldu ve Show TV Kurtlar Vadimizi mac saatine gore ayarlayarak bir guzel yayinladi . Hatirladigim kadariyla hic bir KV bolumu mac yuzunden ertelenmedi.
Mac da 21.00-23.00 arasi ; once verirlerse show haberi yayinlayamazlar , muhtemelen mactan sonra yayinlanacak dizimiz ...
Oyle atv filan gibi yayinlamamazlik etmezler insallah
MoOnDaNcE-11 off maçmı var haftaya inanmıyorum:(
Ama maç tam saatler arası.
Show ne yapsada diziyi yayınlayamazki.. maç 22:00 gibi olsaydı olurdu da 21 çok sınırda..
Ne biçim sahnelerdi ya..içim acıdı Abdülhey'e.Hainlik konusunda bu bölüm tam bir açıklık getirdiler..
Bulut-Fuat sahnelerinde çok güldüm gene :img-yes:
Gayrimüslim gazetecinin kim olduğunu benim gibi siz de anlamışsınızdır:img-wink:
Muro ve sevgilisini hiç sevmiyorum,zavallı adamı öldürdüler.:icon_sorr
Ayşe abla bende zaten Hüseyin'i karakter olarak çok beğeniyorum ama Hakan yüzünden dilimiz yandı..
Ama gerçekten Hüseyin sağlam karakter.
Dediğin gibi bunu hapisten çıktıklarında gördük.
Hakan hemen sırt döndü ama o öyle değil.
Birde bürokrat onun arkadaşıydı onun ölmesiyle dahada Polat'lara yakın olur ..
Hakan'ı o bile öldürebilir:P
Yalçın'ın getirdiği tüyolara göre zaten Hakan operasyonunda bizimkilere Hüseyin yardım edecek...
Mümkünse Hakan'ı Memati halletsin .. nolurr ...nolur.....lütfennnn...
Ahh Memati ahhh.. bi adama siyah bu kadar mı yakışır.. Yakıştı işte ... Yanına bide güzel yüzlü ,güzel huylu, kara kaşlı, kara boncuk gözlü .. azcık asi , Mematiye kök söktürecek bide birini bulduk mu? ohhh tamam .. everelim gitsin...
Mematiya aşk hortladı haberiniz olsun..... Hele hele Hikmete söylediklerinden sonra .. Şart oldu bu aşk...
Edit : bazılarınız bu aşk dizisimi diye kızabilir.. mümkündür... lakin aşkta bi kişinin tekelinde değildir... Mematimin neyi eksik ona aşk istiyoz.. Deli hikmet güzelin gacıyı aldı ... bizimki kelmi ... değil Allaha şükür :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
MoOnDaNcE-11 23-11-07, 14:02 Yakamoz16'cim benim de ufak bir suphem var ama bugune kadar da yayinlamama diye bir problem olmadi , bundan sonra da boyle bir sey olacagini sanmiyorum . :img-wink: Show TV bu konuda en takdir ettigim kanal . :good:
Bence gene de birimiz pana filmi arayip sorabilirse daha iyi ogreniriz diye dusunuyorum...
Ya Yalçın kusura bakma gerçekten sen burdayken..Yapılacak şeymiydi bu.
Sen şimdi cevabı şıp diye bulursun:)
Ayşe abla haklısın ya yakışıklı çocuk görende kimse beğenmiyor sanacak ama biizmki bakmıyorki kimseye:D
Ama artık gerçekten şart oldu...Ben öncelikle kızın oyuncu olmasını ve kesinlikle asi ve kokusuz olmasını isterimki zaten asi olan korkusuzdur:)
Ya Yalçın kusura bakma gerçekten sen burdayken..Yapılacak şeymiydi bu.
Sen şimdi cevabı şıp diye bulursun:)
Ayşe abla haklısın ya yakışıklı çocuk görende kimse beğenmiyor sanacak ama biizmki bakmıyorki kimseye:D
Ama artık gerçekten şart oldu...Ben öncelikle kızın oyuncu olmasını ve kesinlikle asi ve kokusuz olmasını isterimki zaten asi olan korkusuzdur:)
canım zaten Memati gibi bi adama öyle pısırık.. korkak ödlek biri lazım değil.. dizi zaten ördekler aman ödlekler var mümkünse bi tane daha olmasın...
Elifim gibi yürekli olsun..
yaa bak yine aklıma cesaret diyince ne geldi...
Kumarhane tarandıgında.. hatırlıyormusunuz polatın üstünde beyaz takım vardı...
polat Elifi bi masanın altına soktu onu korumak için... tam o sırada Polat vuruldu önce omzundan ... yere yığıldı.. Elif Polatı görünce .. Polat diye bğırıp üzerine atladı.. Kurşun yağmuruna rağmen saklandıgı yerden Polat vuruldu diye çıktı.. Kurşunlara hedef oldu.. Ahh Elifim ahhh ... bi kere gıkk demedi... Hakkaten başkaymış..
NEYSE.....
Mematiyede böyle bi kız Pls... ( gerçek hayatta siparişle olmuyo ... dizide olsun bari yaaaa)
Ayşe abla fan sitesinde sabah bende aynı sahneyi anlattım:)
İşte bu diyorum ...aman fazla sayma kıza:):) anladın...
Elif gerçekten cesaretliydi hadi onu atla Çakır'ın karşısına sırf mahalleli için çıkmıştı..
Hatta Çakır kafana sıkarım gibi bişey demişti oda sıkmassan adam değilsin demişti varmı böyle birşey o bölümde Çakır bile hayran olmuştu ona...
Memati için şu gazeteci kız vardıya onu yakıştırmıştım ama bari o olmadı onun gibi gazeteci biri gelirse hoş olur gazeteci karakterlere sempatim var:D
canım zaten Memati gibi bi adama öyle pısırık.. korkak ödlek biri lazım değil.. dizi zaten ördekler aman ödlekler var mümkünse bi tane daha olmasın...
Elifim gibi yürekli olsun..
yaa bak yine aklıma cesaret diyince ne geldi...
Kumarhane tarandıgında.. hatırlıyormusunuz polatın üstünde beyaz takım vardı...
polat Elifi bi masanın altına soktu onu korumak için... tam o sırada Polat vuruldu önce omzundan ... yere yığıldı.. Elif Polatı görünce .. Polat diye bğırıp üzerine atladı.. Kurşun yağmuruna rağmen saklandıgı yerden Polat vuruldu diye çıktı.. Kurşunlara hedef oldu.. Ahh Elifim ahhh ... bi kere gıkk demedi... Hakkaten başkaymış..
NEYSE.....
Mematiyede böyle bi kız Pls... ( gerçek hayatta siparişle olmuyo ... dizide olsun bari yaaaa)
Aysem can bacim
oyy neler ettin sen bana boyle
Aslimla ikiniz oyyy benim kanayan yarama nester vurdunuz:icon_sorr
kumarhane baskinin unutmak mumkunmudur?
Elifimiz kendi hayatini hice umursamadan polatin uzeruiine kendini o yagli kursunlara nasilda siper etmisti( hele polatin ustune yigilisi)
bir kez bile sesini cikartmamisti
allahim nerde o bizim guzel dizimiz
NERDE?
Ah elifim ahhh
Senin eline kimseler su dokemez:good:
Erkek yurekli, cesur elifim benim
Elif gerçekten cesaretliydi hadi onu atla Çakır'ın karşısına sırf mahalleli için çıkmıştı..
Hatta Çakır kafana sıkarım gibi bişey demişti oda sıkmassan adam değilsin demişti varmı böyle birşey o bölümde Çakır bile hayran olmuştu ona...
Memati için şu gazeteci kız vardıya onu yakıştırmıştım ama bari o olmadı onun gibi gazeteci biri gelirse hoş olur gazeteci karakterlere sempatim var:D
eeee Elif bu hayran olunmuycak gibi değil ki ...
"Sıkmassan adam değilsin" canım benim ... canım canım...
hem ne kadar güçlü korkusuz... hem ne kadar, nerin kırılgan, korkak...
Mematiye kesinlikle böyle bi kız lazım ... yanar döner olmamalı.. Elif gibi masaya yumrugunu vurmalı.. o gazeteci kız tamam inatçı, ama bişeyler eksik.. Mematinin karşısında nerdeyse ha ağladı ha ağlıycaktı... Memati makinayı aldı .. dedim kız şimdi ya bayılır ya oturur ağlar.. Hırslıda bi kız ama .. yok yaaa..
yeni biri lazım ... Niye bayanlardan ajan yada mit görevlisi olmuyo....
mutlaka vardırda bu dizide böyle derin şeyler niye hep erkeklere mahsus.. birçok olayda bayanlar kullanılırken burda niye yoklar...
ahh ahh Nina vardı bi aralar Erhana ....
Canan gibi biri vardı.. bak yaaa Canan bile onca yaşanılana rağmen yinede hakikatli kızdı ....
Kurtlar vadisi dişileri hakkaten Kurttular yani...
Aslim canimin ici
Cakirin karsisina dikilisinde cakirin ona hayran bakislari
veeee polatin iste O benim kadinim BUDUR diye bakislarini unutmak ne mumkundur?
Heleki dayimizin kadin milleti icin soylegi sozleri super otesiydi:good:
Aysem can bacim
oyy neler ettin sen bana boyle
Aslimla ikiniz oyyy benim kanayan yarama nester vurdunuz:icon_sorr
kumarhane baskinin unutmak mumkunmudur?
Elifimiz kendi hayatini hice umursamadan polatin uzeruiine kendini o yagli kursunlara nasilda siper etmisti( hele polatin ustune yigilisi)
bir kez bile sesini cikartmamisti
allahim nerde o bizim guzel dizimiz
NERDE?
Ah elifim ahhh
Senin eline kimseler su dokemez:good:
Erkek yurekli, cesur elifim benim
İşte Vuslatım ... Mematiye böyle kız lazım .... bari ondan yana yüzümüz gülsün.. Hakikatli bi kız gelsinde .. doya doya izleyelim ....
Aslı ... Mematinin Hikmete söylediği ( son bölümdeki) replikler varmı? varsa koysana...
dursun arşivimizde.. Memati aşık oldugunda ısıp ısıtıp veririz...
Bi insan evladına siyah bu kadarmı güzel yakışır yaww....
Lakin kızlar bi korkum var... böyle bi ikili bizi komaya sokar diyim sizi.. hiç bi hastane kabul etmez bizi....
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
yalcinersonmez 23-11-07, 15:21 Az Önce Maç Haberi İçin Pana Film'i Aradım Arkadaşlar.Çıkan Kadına Durumu Anlattım Beni Biraz Bekletti daha Sonra Maçın Perşembe Günü Showda Olduğana Eminmisiniz Diye Sordu Bende Emin Değilim ATV'dede Yayınlanacak olabilir dedim. Bayanda Şu anda Yayın Akışımız Devam Edio Yani Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe Akşamı Kendi Saatinde Yayınlanacak Dedi....:happy0064 Bu Nedenle Korkulacak Bişey Yok Ark.lar Dizimiz Perş. Akşamı Kaldığı Yerden Aynen Devam...:good:
Yalçın çok sağol ya rahatladım valla.
İnşallah maç Atv'dedir..
Ayşe abla ben şimdi o sahneyi açar replikleri yazarım..
O sahne çok güzeldi.
Yazık Hikmet'e Memati'nin diline düştü .
Memati'nin de Hikmet'in diline düşeceği bölümler gelir inşallah:D
Vuslat abla ya Elif'in Polatın üzerine yığılışından sonra Polat'ın elifi eliyle sarışı:icon_sorr Off ne bölümlerdi ya..Yok böyle bir aşk..
Ayşe abla birazdan kullanacağım imza için hazırlıklı ol..Karizma geliyor..
Aslim canimin ici
Cakirin karsisina dikilisinde cakirin ona hayran bakislari
veeee polatin iste O benim kadinim BUDUR diye bakislarini unutmak ne mumkundur?
Heleki dayimizin kadin milleti icin soylegi sozleri super otesiydi:good:
Çakır gibi bi adama böyle bir cevap verebilecek bir yürekli aranıyor....
Çakır: Avukat hanım, istifa dilekçemi mi almaya geldin??
Elif Eylül: Gariban pilavcı-nohutçu, mafya babası oldu. Birileri ona halen nohutçu muamelesi yapıyor, onun gariban olmadığını ve sadece kurban olduğunu savunmaya geldim.
Elif: Ben bu gün davayı bırakmaya karar verdim
Polat: Sevindim
Elif: Sevinecek bişey yok savcıyı öldüren kişinin avukatı olmaz
Polat: Ben avukat aramıyorum sadece bana inanacak kişi
Elif: Sana bir kez daha inanmak istemiyorum polat
O sırada polis arabasını gören polat elifin dudaklarına yapışır
Elif: DGM ye lütfen
Polat: Tarif edersiniz acemiyim de
Elif: Ne yapıyorsun burada polisler var.
Polat: Tokat atıp bağırmazsan fark etmezler
Mematiye böyle pabucunu ters giydirip lafını sakınmıycak yüzümüzü güldürecek....
Elif: Dün gece beni büyük sıkıntıya soktun. Yardım yataklıktan sorgulanmam sürpriz olmaz.
Polat: Birincisi hiç te yardımcı olmadın. İkincisi orda yatak matak yoktu laf çıkarma.
Elif: aaa sağa çeker misin ineceğim.
Polat: 12 milyon
Elif: çok para neyse al. Taksicileri soyup, öldürüyorlar. Ortalıkta gezinme. Kendine de dikkat et
Polat: sen de…
çok mu zor yaaa...
hayır değil.. Mematiyle ne güzel anlaşırlar varya... onlar aşık biz gülmekten yüz felci geçirmiş bi halde....:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
[QUOTE=KARAMAY;5400374]İşte Vuslatım ... Mematiye böyle kız lazım .... bari ondan yana yüzümüz gülsün.. Hakikatli bi kız gelsinde .. doya doya izleyelim ....
Aslı ... Mematinin Hikmete söylediği ( son bölümdeki) replikler varmı? varsa koysana...
dursun arşivimizde.. Memati aşık oldugunda ısıp ısıtıp veririz...
Bi insan evladına siyah bu kadarmı güzel yakışır yaww....
Lakin kızlar bi korkum var... böyle bi ikili bizi komaya sokar diyim sizi.. hiç bi hastane kabul etmez bizi....
Aysecigim can bacim
Bencede kesinlikle mematimize boyle bir kiz lazim
Evet zaten kadin oyuncular yuzunden diziden sogur durumuna geldik.
Bari pasamizin golnu hos olsun
Ask neymis
BizlereUnutturulmaya calisilan (simdi ise lapa kivaminda bir ask hazirlanmaya calisiliyor,Ama ben o aski izlemektense
Siyahlarin Prensinin askini izlemeyi tercih ederim.
Anammm Deli Hikmet bile asik olduki
Bizim Sahin bakislimizin basi tabiki KEL degil
valla tez zamanda Mematimize uygun,soyle gercekmi GERCEK tuttugunu koparan,tek kursun sesiyle ortaligi ayaga kaldirmiyacak
Tam Disi bir KURT istiyoruz(Yakisir Pasamiza)
Valla Mematinin askini izlemek bana ilac gibi gelir bacim( en azindan bazi sahneleri zaplamaya gerek kalmaz):img-icecr
Sevgilerimle
yeni başlık hayırlı olsun:happy0064
Yalçın haber için çok teşekkürler sende olmasan halimiz harap valla:good:
bugün ne çok kaynatmışsınız,oku oku zor bitirdim:icon_whis
gönülden bahsedilmiş,bende pek sevdim kızcağızı ama nedense hikmete pek yakıştıramamaya başladım,ya şu kızı mematiye yapsalardıya ne hoş olurdu.
aslında bakarsanız mantık olarak gönülün polat gibi birine ihtiyacı var,hani polat kadınların halinden anlıyorya,memati sadece fizik olarak kızla yakışabilir,kafa dengi olarak değil maalesef cünkü kız pek bir kibar,herneyse bakarsınız hikmet gönülle başa çıkabilir yada gönül hikmetle başa çıkar hiç belli olmaz:icon_whis
Yalçın demek polat çakıyı düşürmüş,bak o kısma dikkat etmemişim,seninde dediğin gibi ya 2.seçenek olacak yada abdülün gücü varsa polat silahını alıp adama sıkacak:img-polic
aslım fotolar için teşekkürler,şu cia ajanı sanırım abdüle işkence yapıldığında pis pis sırıtan adam olsa gerek,bencede benziyor ona,umarım haftaya polat tarafından son nefesini verir:icon_twis
Çakır gibi bi adama böyle bir cevap verebilecek bir yürekli aranıyor....
Çakır: Avukat hanım, istifa dilekçemi mi almaya geldin??
Elif Eylül: Gariban pilavcı-nohutçu, mafya babası oldu. Birileri ona halen nohutçu muamelesi yapıyor, onun gariban olmadığını ve sadece kurban olduğunu savunmaya geldim.
Elif: Ben bu gün davayı bırakmaya karar verdim
Polat: Sevindim
Elif: Sevinecek bişey yok savcıyı öldüren kişinin avukatı olmaz
Polat: Ben avukat aramıyorum sadece bana inanacak kişi
Elif: Sana bir kez daha inanmak istemiyorum polat
O sırada polis arabasını gören polat elifin dudaklarına yapışır
Elif: DGM ye lütfen
Polat: Tarif edersiniz acemiyim de
Elif: Ne yapıyorsun burada polisler var.
Polat: Tokat atıp bağırmazsan fark etmezler
Mematiye böyle pabucunu ters giydirip lafını sakınmıycak yüzümüzü güldürecek....
Elif: Dün gece beni büyük sıkıntıya soktun. Yardım yataklıktan sorgulanmam sürpriz olmaz.
Polat: Birincisi hiç te yardımcı olmadın. İkincisi orda yatak matak yoktu laf çıkarma.
Elif: aaa sağa çeker misin ineceğim.
Polat: 12 milyon
Elif: çok para neyse al. Taksicileri soyup, öldürüyorlar. Ortalıkta gezinme. Kendine de dikkat et
Polat: sen de…
çok mu zor yaaa...
hayır değil.. Mematiyle ne güzel anlaşırlar varya... onlar aşık biz gülmekten yüz felci geçirmiş bi halde....:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
[BAslim offf tatlim offfB]
Aysem can bacim
Nerden buldun simdi yine bu replikleri(sordugum soruya bak)
sanki bende yokta(((
OYYY bacim oyyy ahh bu replikleri okudukca zaten iyice kafayi yiyorum.:icon_sorr
Cok zor degil
Aslinda hicde zor degil
Valla yazsinlar Pasamiza soyle misler gibi buram buram kokan ask
varsin olsun
Biz yuz felcide gecirmeye raziyiz:img-yes:
yeterki yazsinlar
Hazir ve Nazir beklemekteyim:good:
üff aslım ne yaptın ya böyle imza yapılırmı yaktın ortalığı,insana siyah bu kadar güzel yakışırmı,bu adamın kesin aşık olması lazım bu karizmayla,emeğine sağlık ya izninle bende kullanacağım yoksa çatlarım:good::img-wink:
[BAslim offf tatlim offfB]
Aysem can bacim
Nerden buldun simdi yine bu replikleri(sordugum soruya bak)
sanki bende yokta(((
OYYY bacim oyyy ahh bu replikleri okudukca zaten iyice kafayi yiyorum.:icon_sorr
Cok zor degil
Aslinda hicde zor degil
Valla yazsinlar Pasamiza soyle misler gibi buram buram kokan ask
varsin olsun
Biz yuz felcide gecirmeye raziyiz:img-yes:
yeterki yazsinlar
Hazir ve Nazir beklemekteyim:good:
orda yatak matak yoktu laf çıkarma.
bu repliğe bayılırım Vuslatım .. hep güldürür beni hep... yaww bunun gibi muhteşem replikler var hangisini yazayım.. Hakkaten adam gibi bi aşk izleyelim.. ADAM GİBİ ....
Ahh memati ahhh güldürse güldürse yüzümü sen güldürürsün... hadi kurban gözünü seven ...
postu deldirme...
siyahları çıkarma..
Elif gibi birine aşık olda cümlemizin yüzünü güldür..
Aslıcım benim server kaynaklı göremiyorum imza neyim... lakin meraktan kudurdum desem .. eve gidince ilk ona bakıcam..
çıktım ben bir iki saat sonra görüşmek üzere... :) mesai bitti de :icon_whis:icon_whis
bu repliğe bayılırım Vuslatım .. hep güldürür beni hep... yaww bunun gibi muhteşem replikler var hangisini yazayım.. Hakkaten adam gibi bi aşk izleyelim.. ADAM GİBİ ....
Ahh memati ahhh güldürse güldürse yüzümü sen güldürürsün... hadi kurban gözünü seven ...
postu deldirme...
siyahları çıkarma..
Elif gibi birine aşık olda cümlemizin yüzünü güldür..
Aslıcım benim server kaynaklı göremiyorum imza neyim... lakin meraktan kudurdum desem .. eve gidince ilk ona bakıcam..
çıktım ben bir iki saat sonra görüşmek üzere... :) mesai bitti de :icon_whis:icon_whis
Aysem
Ahh bu replikler benim omrumu yedi bitirdide zaten:icon_sorr
aHH bacim bu replige bende hep guldum,halada guluyorum:good:
tek umudumuz pasamiz Siyahlarin prensi
yuzuuu guldurecek tek kisi su an:good:
Bizden bizim senaristler bunu esirgemiyeceklerdir.:img-yes:
Neslisim selam:img-wink:
Aslimmmm:img-in_lo
o imzanin asaleti tatlim yahu?
elllerine saglik diyorum.
Arkadaslar iyi aksamlar bende cikiyorumbye
Rica ederim Nesli abla..Gürkan'ın başlığında bir değişiğinide ekledim:D
Güle güle Ayşe abla..Tamam evde bakarsın..Ama haberin olsun Gürkan var siyahlı siyahlı..Ona göre:D
Offf bu ne böyle yaa.
Ayşe abla çok fena replikler eklemişin ya bende şu orda yatak matak yoktu laf çıkarma. repliğini çok seviyorum.
Onların atışmaları çok güzeldi ya..
Kim Polatla böyle atışabilir.
Memati'ye böyle biri şart..
Sen böyle süper replikler ekleyip gözümü gönlümü açtın ya bende unutmam Hikmet&Memati repliğini mutlaka eklerim:img-icecr
Vuslat ablam sağol.Böyle bir karizmaya çalışma yapılmazmı bu az:)
Polatla olanıda var ama daha bitmedi:)
Herkese selamlar sevgiler,
Aşk isteyenler için yanlış anlamayın ricam ile bayağı güzel diziler var bu konu ağırlıklı....Ama Canım Vadiciğim de....Polat’ın Elif’ten başkasına aşkı..Kalbimi Abdüley’in çektiği işkencelere sürüklüyor....
biz başka dizi başka aşk istemiyoruzki kv ve polatın aşkını istiyoruz. zaten aşk filmi delisi olsak kvp yi izlemezdik. asıl elif polat aşkı diye tutturanlar başka aşk dizisi seyredip başaka esfane aşk bulsunlar.
dün geceki bölüm gerçekten harikaydı , evet bende abdulheye kızanlardandım hatta o zaman dünkü işkenceleri ben yapmak isterdim ama abdulhey dizi karekteri diziye göre hainken kızacağız değilken seveceğiz bu çok normal. aynı şekilde hakanıda başlarda çok seviyorduk ama şimdi herkesin hakanı boğası geliyor. dizide kimin ne olacağı pek belli olmuyor ne yani ilerde hüseyinde hain çıkabilir diye şimdiden kıl olmakmı gerekir.
abdulheye işkence sahneleri bizi yedi bitirdi. helede polatımızın ensesine dayanan silah kalbimizden vurdu. ama bu arada bulut neşemizi getirdi. oda olmasa biraz gevşeyemeyecektik.
ahuda nihayet şekerimle inciyi kovdu sinir oluyordum onlarla muhabbetine
MoOnDaNcE-11 23-11-07, 16:43 Yalcin'cim ilgilendigin icin tesekkurler . :good:
Ben de yeni ogrendim , Galatasarayimizin macini ntv verecekmis :happy0064 yorumcu da ridvan olacakmis :img-polic
Bu yuzden de Kurtlar Vadisi Pusu her zamanki gibi gununde/saatinde yayinlanacak :img-yes:
Sizleri birazcik paniklettiysem ozur dilerim ama bizim uefadaki deplasman maclarimizin yayin hakki show'da ondan oyle yazmistim hazirlikli olun diye. Biliyorsunuz ki mac-dizi cakismasi oldugunda genelde mac yayinlaniyor , her milli mac carsambasinda da ben sirf bu yuzden Avrupa Yakasini yayinlamadigi icin atv'e icimden saydiririm yani...
eeee Elif bu hayran olunmuycak gibi değil ki ...
"Sıkmassan adam değilsin" canım benim ... canım canım...
hem ne kadar güçlü korkusuz... hem ne kadar, nerin kırılgan, korkak...
Mematiye kesinlikle böyle bi kız lazım ... yanar döner olmamalı.. Elif gibi masaya yumrugunu vurmalı.. o gazeteci kız tamam inatçı, ama bişeyler eksik.. Mematinin karşısında nerdeyse ha ağladı ha ağlıycaktı... Memati makinayı aldı .. dedim kız şimdi ya bayılır ya oturur ağlar.. Hırslıda bi kız ama .. yok yaaa..
yeni biri lazım ... Niye bayanlardan ajan yada mit görevlisi olmuyo....
mutlaka vardırda bu dizide böyle derin şeyler niye hep erkeklere mahsus.. birçok olayda bayanlar kullanılırken burda niye yoklar...
ahh ahh Nina vardı bi aralar Erhana ....
Canan gibi biri vardı.. bak yaaa Canan bile onca yaşanılana rağmen yinede hakikatli kızdı ....
Kurtlar vadisi dişileri hakkaten Kurttular yani...
Ayşe'cim sana katılıyorum canım Mematimize böyle bir kız lazım.
Ama bana öyle geliyor ki diziye böyle bir kadın karakter koymazlar o zaman Ahu gölgede kalır.:icon_whis
Bayan gizli servis görevlisi vardır gizli servisten olmasada mesela doktor olabilir ya da polis olabilir olma mı:icon_whis
Doktor olsa mesela bizimkilerin hastahanede çalışsa Memati'yle öyle karşılaşsalar.
Bu hatun Memati'yi haşlasa mesela off Memati dellenir o zaman sıkamazda karşısında ki kadın diye.:img-hyste
Polis olsa kızımı mesela Hüseyin veya Alper sayesinde ya da ne bileyim polis ya bir şekilde karşılaşsalar.
Valla senaristlerimizin canları istese öyle bir güzel güçlü kadın karakter yazarlar ki canları istemiyor.:)
Elif'i,Nesrin'i,Nazife anayı kim yazdı onlar değil mi elbette Memati'ye göre bir aşk yazarlar ama istemiyorlar.
Halbuki öyle bir aşk olsa diziye her anlamda hareket gelir ya aşık bir Memati görsek hatta aşk acısı çeken,kıskanan bir Memati görsek fena mı olur.
Müstakbel yenge doktor olabilir deyince aklıma bir dolu senaryo geldi ya.:)
Mesela Polat yaralanmış hastanedeler ama Polat'ın yarası ağır değil.
Memati telaşelenmiş bu kızımız ise biraz ağırdan alıyor tabii bu durumda Memati çıkışıyor elini çabuk tutsana diye ama bizim kız hiç öyle altta kalacak gibi değil merak etmeyin beyefendi bu yarayla insan ölmez diyor.
Memati susmaya niyetli değil o zaman çabuk güzel pansuman yapın diyor hatun yine lafını esirgemiyor çok iyi biliyorsanız buyrun siz yapın.:img-hyste
Memati ya sabır çekiyor ve sen doktor olmasan bir de kadın olmasan var ya sıkardım kafana.:img-hyste
Tabi ben hemen şu anda aklıma gelen bir şeyi yazdım.
Ama buna benzer bir şey olabilir.
Off o zaman KV iyicene dadından yinmez olur.:)
Bir yanda Bulut&Memati atışması bir yanda memati&x kızımızın.:)
Tabii Erhan'ın,Polat'ın,Hikmet'in ve hatta belki Bulut'un diline düşen aşık bir Memati.:):)
yakupoglu61 23-11-07, 17:30 memati birine aşık olacağını hiç bir zaman düşünmüyorum ki hiç de iyi olmaz yakışmaz,
seyfo dayının dediği gibi bu alem karının kızın olacağı bir alem deildir...!
memati birine aşık olacağını hiç bir zaman düşünmüyorum ki hiç de iyi olmaz yakışmaz,
seyfo dayının dediği gibi bu alem karının kızın olacağı bir alem deildir...!
Vallahi ne yalan söyleyeyim...Ben de Memati'cim aşık olsun istiyorum.
Tabi o aşkı kendine de konduramaz..Duygularına isim koyamaz..Bizde bu gerginlikte bir rahatlarız.
Memati'ye delikanlı bir kız gerek.Güzel olmalı.Attığını vurmalı..Espirili olmalı ama az konuşan espirili bir hatun.
Aslında Seyfo dayı haklı bu alem karının kızın olacağı bir alem değil...
Babalar dünyasına ancak bir ANA olabilir...Bakışıyla Mematiyi yere çakan..
Valli hemen gene daldık gönül işlerine...Bu son bölüm süperdi..Aklımdan çıkmıyor..Hala yüreğim titriyor..
Senaryonun gidişatı nasıl bilemem ama..Polat'a silah doğrultan o elin çatırtısını duymak için resmen deli oluyorum.
Polat o adamı molekküllerine ayırsın.
Abdüleyh Polatın tabancasını alıp haklasın diyeceğim ama..Adamın nefes almaya mecali kalmadı.
Offf çok heyecanlı bir bölümdü.
Ama artık kurtulsunlar....
Aysem
Ahh bu replikler benim omrumu yedi bitirdide zaten:icon_sorr
aHH bacim bu replige bende hep guldum,halada guluyorum:good:
tek umudumuz pasamiz Siyahlarin prensi
yuzuuu guldurecek tek kisi su an:good:
Bizden bizim senaristler bunu esirgemiyeceklerdir.:img-yes:
Neslisim selam:img-wink:
Aslimmmm:img-in_lo
o imzanin asaleti tatlim yahu?
elllerine saglik diyorum.
Arkadaslar iyi aksamlar bende cikiyorumbye
slm vuslat ablam.
Siyahların prensi,bence bu lakap çok yakıştı mematiye:img-in_lo
melal ve karamayında dediği gibi sert bir hatun lazım mematiye,içimden hep bu bir hemşire olacak diyor,herhalde bizim daltonlar sık sık hastaneleri ziyaret ettiği için böyle aklıma geliyor.
Hakikaten yaa.Hikmet'e bile kız buldular,Memati de iş yok.
Bence ekibe bir kadın katılsın,asi ve korkusuz...Memati'yle aralarında birşeyler olsun.Hatta Ahu Polat ile aralarında birşey olduğunu zannedip kıskanabilir.:img-blush Memati geçen sezonun son bölümünde "bir gül bile vermedik"türünde şeyler söylemişti.Bende nihayet Memati'yede kız gelicek diye sevinmiştim.Ama yeni sezon gireli nerdeyse 10 bölüm oldu,bir numara yok,belkide şu Abdülhey işini bitirdikten sonra aşk meşk konularına gircekler..
hemşire halo dayının:)
herkese merhaba çok uzun süredir yazamıyordum ama dünkü bölüme yorum yapmayayım da ne yapayım yani süperdi süperdi süperdi:happy0064
baştan aşağı(pardon baştan aşağı değil yüzde 5lik bölümünü çıkartmam gerekiyor) çok güzeldi,çok heyecanlıydı.abdülheyi öyle görmek çok kötüydü.bu arada abdüle nefret kusanlar şimdi seviyorlar demşleer ama bir şeyi atlıyorsunuz abdülhey büyük bir kesim tarafından hain sanıldığı için kötülendi yoksa normalde her zaman sevilen bir karakterdi.hatta kimse toz kondurmak bile istemedi ona.aa canım ah neler yaşadı konuşmamak için.aklımıza hain olacağı geldi ya tüh bize ah ah vicdan azabı çekiyorum:img-pilotbu arada hala sağlam yani dimi hani cinsel organından elektrik verildi ya öyle olunca birşey olmuyor dimi?olur da ona da kız gerekir dizide falan:)ay gülümsediğime bakmayın akşam hiç de gülümsemiyordum.dağıttı beni görüntüler.çekimler ve oyunculuk süperdi.polat canım benim arada kızsam da dünkü üzüntülü halleri mematiyle ölüme gider gibi vedalaşması çok kötüydü.vay be necati sen neymişsin döktürüyorsun son zamanlarda hakkını vermemk elde değil.gerçekten şu anda böyle güzel üzülen az sayıda oyuncu vardır herhalde.çok etkili,çok güzel çok beğendim:happy0064
mematiye ne demeli?o ne karizma öyle bir yavaş git memati:)siyahtan başka birşey giymesin bence memati.yakupoğlu ya ben de mematiye bir aşk güzel olur derim.aşk derken tabi öle abartılı birşey değil mematiye uygun bir aşk.
bulut ve fuat dizinin en komik anlarını oluşturdular dün.bu bulut nasıl başedecek bu fuatla onun da işi zor vallahi:)fuat halleder bu işi halleder ahuyu elde edecektir umarım.olmadı kaçırsın...bu arada fuatın adamı vurması sonra hiçbirşey olamamış gibi oradan gitmesi hemen sonrasında vurulan adama bulutun memati başın saldırısına uğradık demesi çok komikti.ya gene mematiye attı suçu bulut!:)bayılıyorum bu bulut-memati çekişmesine!tabi fuata da.ah şekerim seviyoruz seni aynen devam:good:
ee bol reytingli denilen karakter için reklamın iyisi kötüsü olmaz tabi diyorum.aslında kendisini sevmeyen çok kişi olduğu için ondan çok bahsediliyor.ve sonuçta ne olursa olsun dizinin başrol karakterinin sevgilisi olacak ileride.bu yüzden ondan bahsediliyor.yoksa polattan uzak olsun pembe panjurlu evi,(pardon sarayı),dokuz tane çocuğu,10 tane jipi olsun mutlu mesut olsun hiç önemli değil.polattan uzak olsun yeter.yüzde beşlik kötü bölümü benim için o oluşturuyor.yüzde 95 çok iyi olup yüzde beş çok kötü olunca haliyle göze batan o oluyor.zaten bu kadar kötü oyunculukla istese de istemese de göze batar üzgünüm...neyse devam ediyorum yorumlarıma dünkü bölümden çok keyif aldım yine keyifli sürdüreyim yorumumu:
gönül gerçekten çok güzel ve iyi bir kız.şeytan mı dolduruyor ne şimdi yorumlarınızı biraz okudum(çok yazmışsınız hepsine bakamadım:) ) demek ki yalnız değilmişim dedim.evet ahudan daha güzel ve daha iyi bir oyuncu.polatla da daha çok yakışıyor.bunu gece izlerken ben de düşünmüştüm baktım siz de aynı şeyleri yazmışsınız:)fakat tabi o hikmetin sevgilisi.bunların aşkı nasıl olacak acaba?annesi de çok tatlıydı.gönül hikmete inanamıyor.ama alışacaktır hikmete.bu nazife anne fazla dırdırlanıyor torun torun diye al işte buldun aliyi daha ne istiyorsun canım oyalan dur işte.ya da sana bir adet hikmet-gönül çocuğu verelim.
memati vural konusunda endişelenmiyorum.bana o konuyu memati rahat halleder gibi geldi.ama polatla abdülheye ne olacak bilinmez.bu sefer ne yapacak polat kurtulmak için?abdülheyin yürüyecek hali yok.hem adamlardan kurtulmaya çalışacak hem de abdülheyi taşıyacak.işleri çok zor.
offf bu maçlardan sıkıntı geldi artık.avrupa yakası iki haftada bir maç yüzünden yayınlanmıyor.kvnin ara ara saatleri değişiyor.sıkıldım ama neyseki maç showda değilmiş.:P
Melal abla senaryo süper:D:D
Ya illa asi şart değil tabi Canan kriterleride bana uyar.
Aslında ikisi arasında bir etkileşim vardı zamanında çokda hoşuma giderdi keşke bişeyler olsaydı.
Yakışıyorlardı.
Canan'da güzel,korkusuz,asil bir kızdı..Elifimizinde can dostu...
Geçen bölümlerde Bulut ve sevgilisiyle Memati'ye kız bulma konusunda bir konuşma geçmişti.Bence Bulut Memati'yi tavlayıp casusluk yapması için bir kadın gönderecek ona.Bir süre bilgi sızdırır,daha sonra iş anlaşılınca Memati kızı dehler.Sonra kız pişman olur(Memati'ye gerçekten aşık olmuş farz-ı mual)Peşinde dolanır falan filan.
Melal'in dediği daha mantıklı.Elif'ten sonra kaybettiğimiz neşeyi buluruz biraz..
biz başka dizi başka aşk istemiyoruzki kv ve polatın aşkını istiyoruz. zaten aşk filmi delisi olsak kvp yi izlemezdik. asıl elif polat aşkı diye tutturanlar başka aşk dizisi seyredip başaka esfane aşk bulsunlar.
ya pardon ama susayim susayim dedim senin dediklerine ama bu kadarida gercekten fazla her firsatta elife laf ediliyo sacma sacma konusuluyo simdide bizlere laf ediliyo
efsane dedigin iyle sak diye bulunmuyo aa ben dur su diziyi seyredeyimde su aski kendime efsane yapayim da denmez boyle dusundugune gore sen boyle seyler yapiyosun sanirim
ama emin ol elif ve polat aski senin suanaka kadar efsane diye dusundugun butun asklardan daha efsaneydi
yani lutfen burdaki elif polat arkadaslarima gidinde baska ask dizisi seyredin
kendine baska efsane bulun diye bir cumle kullanma lutfen tskrler..........
eğer o kadar kolay efsane aşk bulunsaydı her dizideki aşk efsaneleşir, ortalık efsaneden geçilmezdi...halk arasında çok az sayıda aşk bu kadar sevilir ve benimsenir bu yüzden efsane olur, tek kişinin bi aşkı benimsemesi onu efsaneleştirmez
hiç kimsenin burdaki üyeleri görüşlerinden dolayı bu üslubla eleştirmesi doğru değil hatta böyle bi hakkı yok...
siyahların prensi gerçekten süpermiş :good: mematiye siyah çok yakışıyor tabii siyahın yakıştığı kadar yanına kızda yakışıyodur ;) nerde bizim sevgimiz bulutun ayarlıyacağı sevgiyi hala göremedik:img-icecr
melal senaryolar çok hoş ben seçtim gelin kızımızın mesleğini doktor olsun :) zaten bu aralar doktora çok ihtiyaçları var :)
ya pardon ama susayim susayim dedim senin dediklerine ama bu kadarida gercekten fazla her firsatta elife laf ediliyo sacma sacma konusuluyo simdide bizlere laf ediliyo
efsane dedigin iyle sak diye bulunmuyo aa ben dur su diziyi seyredeyimde su aski kendime efsane yapayim da denmez boyle dusundugune gore sen boyle seyler yapiyosun sanirim
ama emin ol elif ve polat aski senin suanaka kadar efsane diye dusundugun butun asklardan daha efsaneydi
yani lutfen burdaki elif polat arkadaslarima gidinde baska ask dizisi seyredin
kendine baska efsane bulun diye bir cumle kullanma lutfen tskrler..........mervecim valla kızmakta haklısın hele de senin kızmak için çok nedenin var.çünkü sen normalde ahuyu sevenler üzülmesin diye bile aslında ahuya çok sinir olmana rağmen fazla eleştiri yapmamaya çalışan birisin.aslına bakarsan dizi karakterlerine olan eleştiriler çok önemli değil.elifi sevmeyen olabilir,ona laf eden de olabilir biz de savunuruz.ya da tam tersi biz laf ederiz savunmak isteyen savunur.sonuçta sanal karakterler bunlar.ama iş sevenlere,izleyenlere gelince işin rengi değişiyor.ya bu dizinin esas aşkı elifle polat olduğuna göre neyi tartışıyoruz ki zaten.şu anda ölü bir karakter bu kadar savunuluyorsa zaten elif seyirci için hala ölmemiş demektir.o olmasa bile benim için bu dizinin aşkı her zaman elif-polat aşkı olarak kalır.efsane aşk aradığım yok o aşkı biz zaten bulduk bulamayanlar ya da yenisini arayanlar aramaya devam etsinler.bir dizide efsane aşk (o da olursa tabi çünkü her dizide yaşanan aşk seyirci tarafından efsane oarak nitelendirilmez)sadece bir kez olur.başkası olursa önceki efsane aşk olmaz zaten.dolayısıyla kvnin efsane aşkı da bellidir.gerisi yalandır faso fiso işte...kendi senaristlerinin bir deyişi vardı aynen yazıyorum:biz öyle bir aşk yarattık ki bir daha kendimiz bile bunun gibi bir aşkı tekrar yaratamayız.elif-polat bambaşka,çok farklı bir aşktır!!yazıyla "nokta"!
Geçen bölümlerde Bulut ve sevgilisiyle Memati'ye kız bulma konusunda bir konuşma geçmişti.Bence Bulut Memati'yi tavlayıp casusluk yapması için bir kadın gönderecek ona.Bir süre bilgi sızdırır,daha sonra iş anlaşılınca Memati kızı dehler.Sonra kız pişman olur(Memati'ye gerçekten aşık olmuş farz-ı mual)Peşinde dolanır falan filan.
Melal'in dediği daha mantıklı.Elif'ten sonra kaybettiğimiz neşeyi buluruz biraz..
mematiye yeni bir sevgili bulmaları aslında eğlenceli-komik olurdu ama ben sanmıyorum.bence öyle bir düşünceleri yok.galiba memati çok sert ve kadınlara düşman bir karakter olduğu için onu bozmak istemeyebilirler.ya biz biraz bayanlar açısından bakıyoruz ama erkeklerin pek mematiye sevgili isteyeceklerini sanmıyorum.zaten tepkilerden de belli.biz aşk olsun diyoruz,erkek izleyicilerin çoğunluğu mematiyi bozar sevgili olayı diyorlar.pek umut yok gibi yani...
Ayşe'cim sana katılıyorum canım Mematimize böyle bir kız lazım.
Ama bana öyle geliyor ki diziye böyle bir kadın karakter koymazlar o zaman Ahu gölgede kalır.:icon_whis
Bayan gizli servis görevlisi vardır gizli servisten olmasada mesela doktor olabilir ya da polis olabilir olma mı:icon_whis
Doktor olsa mesela bizimkilerin hastahanede çalışsa Memati'yle öyle karşılaşsalar.
Bu hatun Memati'yi haşlasa mesela off Memati dellenir o zaman sıkamazda karşısında ki kadın diye.:img-hyste
Polis olsa kızımı mesela Hüseyin veya Alper sayesinde ya da ne bileyim polis ya bir şekilde karşılaşsalar.
Valla senaristlerimizin canları istese öyle bir güzel güçlü kadın karakter yazarlar ki canları istemiyor.
Elif'i,Nesrin'i,Nazife anayı kim yazdı onlar değil mi elbette Memati'ye göre bir aşk yazarlar ama istemiyorlar.
Halbuki öyle bir aşk olsa diziye her anlamda hareket gelir ya aşık bir Memati görsek hatta aşk acısı çeken,kıskanan bir Memati görsek fena mı olur.
Melalcim.. Kalp kalbe bu kadar mı yaa... bende içimden doktor olsun diye geçiriyodum varya... Sonra bi ara asker olsun dedim....
Sonra bi ara öğretmen olsun adıda Zeynep olsun dedim.. bizde "Zeynebim zeynebim allı zeynebim 5 köyün içinde şanlı zeynebimi " dinleriz..
Anemmm gördün mü .. kızı bulduk adını bile koyduk.. kendime söylenebilecek hiç bi söz bulamıyorum...
Polis olmaz be Melalcim... gröv aşkı maşkı tutar .. kız aklı yakar valla Mematiyi...
Aşık bir Memati... bi gün kırmızı kar yağarmı ????
Aşk acısı çekmez Memati... sıkıldıgı yerde kıza sıkar alim allah... :icon_whis:icon_whis
Müstakbel yenge doktor olabilir deyince aklıma bir dolu senaryo geldi ya.
Mesela Polat yaralanmış hastanedeler ama Polat'ın yarası ağır değil.
Memati telaşelenmiş bu kızımız ise biraz ağırdan alıyor tabii bu durumda Memati çıkışıyor elini çabuk tutsana diye ama bizim kız hiç öyle altta kalacak gibi değil merak etmeyin beyefendi bu yarayla insan ölmez diyor.
Memati susmaya niyetli değil o zaman çabuk güzel pansuman yapın diyor hatun yine lafını esirgemiyor çok iyi biliyorsanız buyrun siz yapın.:img-hyste
Memati ya sabır çekiyor ve sen doktor olmasan bir de kadın olmasan var ya sıkardım kafana.:img-hyste
Tabi ben hemen şu anda aklıma gelen bir şeyi yazdım.
Ama buna benzer bir şey olabilir.
Off o zaman KV iyicene dadından yinmez olur.
Bir yanda Bulut&Memati atışması bir yanda memati&x kızımızın.
Tabii Erhan'ın,Polat'ın,Hikmet'in ve hatta belki Bulut'un diline düşen aşık bir Memati.
iyide .. bu doktor Polata pansuman yaparken maşallah ikisinde dil pabuç birbirine laf yetiştiriyorda polat napıyo o sıra .. onları izliyo deme... adam gülme krizinden gitmiştir bence.... . :img-hyste.:img-hyste.:img-hyste
dur şimdi madem yazdın benim aklımdan geçenide diyim...
Kız doğuda görev yapan bi vali neyim gibi birinin kızı okumuş tahsilli doktor... tek çocuk.. demir gibi sağlam.. pamuk gibi narin ...
yurt dışından geliyo.. babası doğuda bi ilde görevli .. ama görev süresi bitmeye az kalıyo... kızın bi nişanlısı var oda asker.. subay..
neyse .. öyle oluyo böyle oluyo .. nişanlısı bi pusuda ölüyo.. :( kız çok sarsılıyo.. bunalıma falan giriyo .. hafizasından belli başlı şeyler siliniyo...
şokun etkisiyle .. çünkü pusu oldugunda kızda orda.. nişanlısı gözünün önünde ölüyo...
neysemmmm...
Babasıda o dönem bölgede çok büyük bi kaçakçılığı yakalıyo açıklıyo.. terörüstler tarafından adam hakkında vur emri çıkmış.. ama gizli güçlerde var tabi...
Ailesi kızın gözünün önünde vahşice öldürülüyo ... :(
kız şokta oldugu için bu katliamda adamlar bunu görmüyo ama sonradan yaşadıgını öğrenip konuşmasın diye peşine düşüyolar..
bu vali neyim bizim başkanın eski arkadaşı .. başkan bu kızı korusa korusa Polat korur diyip kızı Polata teslim ediyo..
Kız bişey hatırlamadıgı için sürekli kederli ama normal hayatına devam ediyor... arada bir rüya falan görür.. o rüyaların birinde çok korkar.. Mematinin yanından ayrılmaz.. kötü adamlar peşine düşer.. Memati onu kurtarmaya çalışır...
ooo
bırakın beini sabah kadar yazarım artık....
biri bana dur desinnnn....
Ayşe'cim sen benden beter uçmuşsun ya.:img-hyste
Gerçi benimn aklımda ne senaryolar var ama yazamam valla forum ahalisi sıyırmış bu der diye korkarım.:img-hyste
Gel ikimizinde istediği olsun doktor Zeynep olsun.:)
Bak türküsüde hazır Zeynep'in.:)
Müstakbel yenge ajan olmasında neci olursa olsun.
Bir çoğumuzun dediği gibi aşık bir Memati diye neşe getirir.:img-yes:
Ayşe'cim aşk acısı çekmez belki ama erkek sinekten bile kıskanır Mematimiz.
Kıza yüreğinden geçenleri söyleyemez zavallı kız bu adam niye böyle anormal der.:)
Kesin Memati aşık olsa ilk Polat fark eder nede olsa efsane bir aşk deneyimi var abimizin.:)
Aslıcım nettin sen... o ne biçim imza...
şarkıyı değiştiriyorum...
"nede güzel olmuuşsun siyahlar içinde sennnnn" ( beyazlar içindeydi şarkının aslı kim söylüyo bilmiyom unuttum. keza sadece burasını hatırladım)
eline sağlık... başka başka Metilerde bekliyoz yanlız önce haber ver.. nolur nolmaz...
begüm herhalde... yanlıyorsan kusuruma bakmayın..
Bence Apdülden umudu keselim biz... o ..olsa olsa görev adamı olur artık... :(
Ne varsa Mematide .. Esas oğlan yüzümüzü güldüremiycek Bari Memati güldürsün...
Evet Melal'ınde dediği gibi diziye renk gelir bencede.. işlenicek tamam bi dünya konu var.. Bu dizi aşk diziside değil onada eyvallah...
(YERİ GELMİŞKEN zaten kimse merak buyurmasın .. bu diziyi izleyen hiç kimse aşk izleyelim diye izlemiyor.. izleyenlerde Elif öldükten sonra zaten diziyi izlememeye başladır.. o yüzden içiniz rahat olsun.. ve şuanki izliyicinin neyi izleyip neyi izlemeyeceğine karışma cürretini göstermeyiz.. haddiniz değildir.. özgür bir platformdasınız bunu ASLA unutmayın..)
Neyse .. aşk dizisi değil dedik .. ama kabul edilmesi bir gerçekki Elif öldükten sonra ciddi anlamda bi boşluk var.. aşk olmasa bile Polat Elif kapışmalarını .. birbirlerine laf yetiştirmeye çalışmalrını... munzurlukları özlemedim değil.. arada bir diziye renk verdi bu unsurlar...
bu diğerleri içinde geçerli Mizah içeren sahneler arttırılmalı..
haa bu demek değildir.. Apdül işkence görürken diğer yerde espiri yapılsın.. Aslaa.. hepsi bir olsun masanın etrafına toplasın hepsinin güldüğünü görelim.. bizde gülelim...
Polat eskisi kadar gülmüyor .. hep sıkıntılı hep üzgün.. ( Elifim olsa öylemi olurdu.. ağzı bantlı bir fotorafı bile en sıkıntılı anında Polatı güldürmeye yetmişti... Ofiste kaktüs bulamadımda bu replikte süperdi... ) Aslıcım anladın sennn
Elif diyince ne yazacağımı unutuyorum... ne diyodum ben...
amannn unutuum .. Mematiye aşk olsun.. abartmasınlar.. lakin gülelim yaww...
Bu hayatta acılar kadar mutluluklarda yaşanmalı... her gecenin bi sabahı vardır... ağlamak kadar gülmekte hakkımız..
ama hep ağla hep ağlaa nereye kadar..
Ayşe'cim sen benden beter uçmuşsun ya.:img-hyste
Gerçi benimn aklımda ne senaryolar var ama yazamam valla forum ahalisi sıyırmış bu der diye korkarım.:img-hyste
Gel ikimizinde istediği olsun doktor Zeynep olsun.:)
Bak türküsüde hazır Zeynep'in.:)
Müstakbel yenge ajan olmasında neci olursa olsun.
Bir çoğumuzun dediği gibi aşık bir Memati diye neşe getirir.:img-yes:
Ayşe'cim aşk acısı çekmez belki ama erkek sinekten bile kıskanır Mematimiz.
Kıza yüreğinden geçenleri söyleyemez zavallı kız bu adam niye böyle anormal der.:)
Kesin Memati aşık olsa ilk Polat fark eder nede olsa efsane bir aşk deneyimi var abimizin.:)
hemide nasıl uçtum ..nasıl uçtum.. bu gün baya konuştuk .. neler yazdım neler... biri yüzümüzü güldürmedi.. ama arkasında bi efsane bıraktı .. barı siyahların prensi yüzümüzü güldürsün dedik...
Tamam bende onu diyorum doktor olsun .. Zeynep olsun...
( Zeynep ve Mematinin düğün törenlerinde sizde aramızda görmekten mutluluk duyarız.... iç sess : yavaş Ayşe yavaş.. ilerde duvar var.. dur kzuum yavaş.. nikahmış.. daha neler. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ajan olmasınm evet.. Memati güvenmez kıza sıkar kafasına.. ayda yılla bi kız bulduk onuda 2-3 bölümde vermeyelim toprağa...
Polat Mematinin aşık oldugunu anlarsa zaten asıl cümbüş o zaman başlıyor kuzum.. işte o zaman çalsın davullar.. Hele hele Erhan duyunca... Mematiyi kim alıcak Erhanın dilinden merak ediyorum.. Allah v erede sıkmasa çocugun kafasına...
yada bizimkilere kızar gider kıza bişey yapar...
ama bi yandan diyorumki.. Erhanı o halde görmeye bile dayanamadı Mematimin yüreği... bide aşık olursa .... bide o duyguyu tadıpta kıza bişey olursa... toparlayamaz vallah ..
Polat Mematiye bi liste vericekti son bölümde verdimi....
BU benim yaptıgımada daldan dala denir ama... neysemmm:img-wink:
diamantparis 23-11-07, 22:51 yaaa dizi cok guzelde herkes burda ask konusuyor biri asik olmak zorunda mi bu dizide
ne polat ne memati nede digerleri
bence ask diye bir konu olmasin
olmasın .. tamam .. HİÇ BİRİNDE aşk neyim olmasın .. zaten biz Kurtlar Vadisi izliyicileri olarak muhteşem güzel bir aşk izledik.. Şu saatten sonra başka aşkta olmasın diyenlerdeniz.....
peki salt bir konu ne kadar izliyici toplar...
Kan uykusu .. çok severek izledim.. kelimesi kelimesine yaşanmış.. onun anlattıkları bu ülkenin gerçekleriydi... Peki yayınlandıgında reytingleri neydi.. niye bu ülkenin bir gerçeği bir milli maç kadar reyting alması gerkirken .. erkek bayan oturup izlememiz gerekirken.. alt sıralardaydı..
KVP bu bir belgesel değil.. keza olsa bile insan yaşanmışlıklarını anlatacağı için içinde mutlaka bir tutamda olsa gönül işleri olur..
Bugün hangi diziye bakarsanız bakın .. konusu ne olursa olsun aşk vardır...
Ve bu ne oldugu kimse tarafından net olarak adlandırılamayan hissiyat, insanlar için belki yaşayamadıkları ,yada yaşamak istedikleri gibi yaşayamadıkları için veya bir çok farklı nedenden dolayı önemli...
Aşkka inanın yada inanmayın.. eminim birçok kişi gerçek anlamda rolunun hakkını veren iki aşıgı Tv de izlediğinde ..yaşadıgı dünyanın sorunlarından yükünden sıyrılıp kısa sürede olsa, bence bir başka insan ihtiyacı olan hayal kurmaya çalışıyor,istediği şeyler için umud ediyor..
Ne kadar bazı gerçekleri anlatsada bunun bir dizi oldugunu unutmayın...
ve diziler maddi kaygılar taşır ... duygu yoğunlugundan yoksun bir dizide melesef bu işten ekmek kazanmaya çalışanları pek memnun etmez..
Ve evet.. bu gün gibi kendi şahsım adına abarttığımız durumlarda olabilir....
Lakin kimse lütfen herkesin her yazısında ülke gerçeklerini irdeleyen derin yorumlar beklemesin...
Yapanlar var Allah razı olsun.. kimilerinn yazılarındanda bal damlıyor... Biliyolarki yazıyolar..Helal olsun ..
Ama bunu herkesten, HERAN bekleyemessiniz..
İnsan hayatında gerçekler oldugu kadar hayallerde vardır.. Gerçekleri yaşarken Hayaller denizinde boğulmamk lazım.. yada tersi... o yüzden bu denge önemli..
edit : yaa ama şimdi Memati aşık olsa .. Polat bi yandan Erhan bi yandan yüklense.. bizde gülsek.. fenamı olur... ( Sırf gülmek için Memati aşık olsun istiyom .. ne fenayım ben ) :icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis
abdullah_54 24-11-07, 00:07 Abdülheyin işkence sahneleri çok etkileyiciydi.
Biz adam az derken birde yaralılar eklenince kala kala bi köroğlu bi ayvaz kaldılar valla :img-cool2
Şaka bi yana ekibin içine biraz figuran ekleyip Polatların yanına koymaları lazım.
Mesela bombadan kurtulup hastaneye gittiklerinde Polat Mematiye dedi ki;
çocuklara söyle elbise ayarlasınlar..!
Hangi çocuklar Polat‚ dizide Eren ve Deli Hikmet dışında size yardımcı olabilecek başka kimse yokki‚ onlarda bu bölümde (Eren yoktu) Deli de "gönül" ilişkilerine dalmıştı...
Her bölüm sonu acaba ölücekmi? ya da nasıl kurtulacak? diye beklemekten gına geldi.
Biraz daha güçlendirmeleri lazım bence Polat ve ekibini...
İstihbaratın başı çok pasif gösteriliyo‚ sanki Vural yönetiyo istihbaratı.İstihbarat Başkanı Amerikanın emrinde değil onu anladıkta hiç ortalıklarda yok belkide Polatı o kurtarır.
diamantparis 24-11-07, 00:42 oncellikle iyi aksamlar KARAMAY arkadasim
yazdiklarina dusuncelerine saygi duyuyorum
ama malesef katilmiyorum
mesela kurtlar vadisi irak filminde ask yoktu kurtlar vadisi teror de de yoktu simdi onlar rayting toplamadimi
evet bence kurtlar vadisi romantik bir dizi degil kahramanlari da romantik insanlar degil
bu dizide ask olmazsa da izlenir daha guzel olur bence
bu dusuncem aska inanip inanmamakla alakasi yok
hem bir dizi icinde sirf ask yok diye reyting i dusukse o dizi nin kalitesinde bir sorun vardir ama sunu bilki asla asla kurtlar vadisinin reytingleri dusmez cunki hem senaristleri hem oyunculari hemde konulari cok kaliteli
tabiki bu dediklerim sadece benim dusuncem
oncellikle iyi aksamlar KARAMAY arkadasim
yazdiklarina dusuncelerine saygi duyuyorum
ama malesef katilmiyorum
mesela kurtlar vadisi irak filminde ask yoktu kurtlar vadisi teror de de yoktu simdi onlar rayting toplamadimi
evet bence kurtlar vadisi romantik bir dizi degil kahramanlari da romantik insanlar degil
bu dizide ask olmazsa da izlenir daha guzel olur bence
bu dusuncem aska inanip inanmamakla alakasi yok
hem bir dizi icinde sirf ask yok diye reyting i dusukse o dizi nin kalitesinde bir sorun vardir ama sunu bilki asla asla kurtlar vadisinin reytingleri dusmez cunki hem senaristleri hem oyunculari hemde konulari cok kaliteli
tabiki bu dediklerim sadece benim dusuncem
Günaydınlar Kurtlar Vadisi severler :)
Günaydınlar Elifçiler :)
Günaydınlar Mematiciler :)
Günaydınlar diamantparis :) :)
Forumdaşlarım nasılsınız bu gün...
bende seninle aynı görüşteyim şu saatten sonra aşk olmasın .. irdelenecek o kadar çok konu varki...
18 bölümdür aşk yok ve reytinglerimiz buysa .. bundan sonrasınıda hallederiz..
Daha önce demiştim zaten bunlar görev adamı ne işleri var gönül işlerinde...
90-120 dk sığmıyor anlatmak istedikleri.. her ne kadar 10-15 saiyede olsa gereksizleri çıkaralım diye ama....
Kurtlar vadisi PUSU daki karakterlerin romantik olmadıgına sonuna kadar katılıyorum.. ve mümkünse bundan sonra gönül adamı değil görev adamı olsunlar BENDE istiyorum... ama malesef senin benim dememle olmuyo...
Evet bu bir aşk dizisi değil.. olmadı .. ama geçmişte , diğer bir çok dizideki bol bol Brezilya pembe dizisi kokan , bol bol entirikalı dizilere nazaran... muhteşem bir aşk yaşandığı yine çok güzel bir dille aktarıldı.. o defter madem kahramanı öldü kapansa dedik .. Ama bizim dememizle olmuyo ....
ihtiyaçmış efem bu ... hava gibi, su gibi , yemek gibi....
bu tür adamların belirli bir süre sonra yaşadıgı olaylar nedeniyle kalpleri taşlaşıyormuş.. kalplerine azcık aşk meşk neyim tohumu atalımki taşlaşmayı , duygusuzlaşmayı önlesin diyeymiş.. Hiç üzülmeyen duygusul robot insanlar izlemeyelim diyeymiş.. oda yani bu gönüş işleride hayatın bir gerçeğiymiş ... İnsanı bir duyguymuş, yaşanması lazımmış, inandırıcı olmazmış yoksa...
öyle diyolar ...( şahsen ben bilmem .. anlamam)
verdiğin örneklerden biri sinema filmi -ki orda Leylanın kocasına olan aşkı vardı.. Kocasının Leylaya hançeri verdiği sahneyi hiç unutamam mesela .. kocasının ölümü sonrası mücadelesi vardı.. ve baştada dediğim gibi sinema filmiydi..
Terör ise eğer devamı gelseydi kesin ondada olurdu malesef.. :( Polat efendiye illa kız bulup aşık edicez yaa...
Ve sana katıldıgım bir başka konu ; hem senaristleri hem oyunculari ( olmasaydı iyi olurdu ama istisnalar kaideyi bozmaz )hemde konulari cok kaliteli.. bende buna bikaç şey ekliyeyim farklı , öğretici , çarpıcı, heyecanlı... vs vs
bi çok konuda hem fikiriz... ama gel görki bizim hem fikir olmamız senaryoyu değiştirmiyo...
Birileri bunu uygun görüyo.... Madem öyle ... Memati kel mi ?
Mematiye aşk istiyoz.. Vuslatım... Melalcim , Aslım.. başka kim vardı...
( yok yok ben iflah olmam :) )
Aslıcım nettin sen... o ne biçim imza...
şarkıyı değiştiriyorum...
"nede güzel olmuuşsun siyahlar içinde sennnnn" ( beyazlar içindeydi şarkının aslı kim söylüyo bilmiyom unuttum. keza sadece burasını hatırladım)
eline sağlık... başka başka Metilerde bekliyoz yanlız önce haber ver.. nolur nolmaz...
Polat eskisi kadar gülmüyor .. hep sıkıntılı hep üzgün.. ( Elifim olsa öylemi olurdu.. ağzı bantlı bir fotorafı bile en sıkıntılı anında Polatı güldürmeye yetmişti... Ofiste kaktüs bulamadımda bu replikte süperdi... ) Aslıcım anladın sennn
Elif diyince ne yazacağımı unutuyorum... ne diyodum ben...
amannn unutuum .. Mematiye aşk olsun.. abartmasınlar.. lakin gülelim yaww...
Bu hayatta acılar kadar mutluluklarda yaşanmalı... her gecenin bi sabahı vardır... ağlamak kadar gülmekte hakkımız..
ama hep ağla hep ağlaa nereye kadar..
Herkese Günaydın..
Günaydın Ayşe abla..
Ablam ben bişey yapmadımtüm maharet siyahlar prensinde:D
Beğendiğine sevindim...Bir tane daha var eklemedim ama daha oda Polatlı:DDevam gelir merak etme...Haberde veririm...
O şarkı kimin bende bilmiyorum:) Ben nostalji dinlerimde hep:Dunları bilmiyorum ama merak ettim bakayım kiminmiş..
Ama çok güzel değişmişin böyle daha iyi olmuş...
Abla ya senaryon ne hoş olmuş öyle bayıldım valla.
Melal ablayla seni tutana aşk olsun.
Kızın adı kesinlikle Zeynep olsun türkümüzde var dizide bu isimde kullanılmadı..
Çok haklısın artık Polat çok fazla gülmüyor Elif olsa..Ahh en beklemediği anda güldürürdü ki gülmekde Polat'a ne yakışır.
Zaten bir Polat bir Memati gülmek acayip yakışıyor.
Bari bundan sonra Memati 'nin yüzü gülsün...
Bizim kızlarda aşk istiyor.
Buse,Merve sanırım Kübra'da istiyor:D Zamanında az aşk diye dolanmamıştık forumda...
Çok iyi anladım ablacım:)
Ofiste kaktüs bulamadımda bu replik gerçekten çok hoşdu..
Polatında Elif'e ''Boyun kadar dilin var'' repliğini çok severim..O sahnede çok tatlılardı bir Polat elif'in çenesinden tutuyordu bir Polat Elif'in:D
Kanka ve Buse nickini hatırlamadığım arkadaşa gereken cevabı vermişiniz bana gerek kalmadı..
Biz rahatız en azından rahat olmaya çalışıyoruz.Kendini iyi hissetmeyen gitsin başka dizi izlesin..
Elif&Polat'ın efsane olmadığını düşünüp aynı zamanda her dizide efsane aşk olabileeğini düşünmekde zor iş olsa gerek:D:D
Edit: Sözler Rober Hatemonun Beyaz ve Sen şarkısınınmış...:D:D
Diyelimde şarkının sözlerini değişip yeniden yayınlasınlar daha iyi tutar klipdede Memati:img-in_lo
Herkese Günaydın..
Günaydın Ayşe abla..
Ablam ben bişey yapmadımtüm maharet siyahlar prensinde
Beğendiğine sevindim...Bir tane daha var eklemedim ama daha oda Polatlı:DDevam gelir merak etme...Haberde veririm...
O şarkı kimin bende bilmiyorum Ben nostalji dinlerimde hep:Dunları bilmiyorum ama merak ettim bakayım kiminmiş..
Ama çok güzel değişmişin böyle daha iyi olmuş...
Abla ya senaryon ne hoş olmuş öyle bayıldım valla.
Melal ablayla seni tutana aşk olsun.
Kızın adı kesinlikle Zeynep olsun türkümüzde var dizide bu isimde kullanılmadı..
Çok haklısın artık Polat çok fazla gülmüyor Elif olsa..Ahh en beklemediği anda güldürürdü ki gülmekde Polat'a ne yakışır.
Zaten bir Polat bir Memati gülmek acayip yakışıyor.
Bari bundan sonra Memati 'nin yüzü gülsün...
Bizim kızlarda aşk istiyor.
Buse,Merve sanırım Kübra'da istiyor:D Zamanında az aşk diye dolanmamıştık forumda...
Çok iyi anladım ablacım
Ofiste kaktüs bulamadımda bu replik gerçekten çok hoşdu..
Polatında Elif'e ''Boyun kadar dilin var'' repliğini çok severim..O sahnede çok tatlılardı bir Polat elif'in çenesinden tutuyordu bir Polat Elif'in:D
Kanka ve Buse nickini hatırlamadığım arkadaşa gereken cevabı vermişiniz bana gerek kalmadı..
Biz rahatız en azından rahat olmaya çalışıyoruz.Kendini iyi hissetmeyen gitsin başka dizi izlesin..
Elif&Polat'ın efsane olmadığını düşünüp aynı zamanda her dizide efsane aşk olabileeğini düşünmekde zor iş olsa gerek:D
Edit: Sözler Rober Hatemonun Beyaz ve Sen şarkısınınmış...:D
Diyelimde şarkının sözlerini değişip yeniden yayınlasınlar daha iyi tutar klipdede Memati:img-in_lo
Aslıcım ellerine sağlık ...
Hani Memati az gülüyorya .. o az güldüğü anladan olsun yeni imzalar.. Gülmekte , kızmak kadar yakışıyor adama canım ..
Hatta acayip bi imza var aklımdada beremiyon ki ben bu işleri... neyse...
malzeme güzel kardeşim. tabiki her imza güzel olur..
Yaa Aşkam Melal coşturdu beni..
bak yaa nasılda yazdım iki dakkada .. lakin hep aklımı kurcalıyodu.. böyle bi hikaye olsa hem gönül hem vatan işleri bir güzel karışsa... Lakin Kurtlar vadisindeki kurguya hala hayranım o ayrı .....
wayy ilk bölümdeki rüya bilmem kaçıncı bölümde ortaya çıktı .. o nasıl kurguydu öyle...
doktor Zeynep hanım ... ahh ahh .. kıyamam Mematime vurulmasını istemem.. lakin tanışmak lazım .. yanlız bunuda trafikte yapsak arabasına çarpsa memati... :happy0064:happy0064:happy0064
bak işte a'dan Z'ye tamamdır herşey... şimdi sıra geldi çekmeye .. sonrada izlemeye...
sonrada "Zeynebim zeynebim allı Zeynebim .. 5 köyün içinde şanlı zeynebim...
Zeynep bu güzellik varmı soyunda .. Zeynep bu güzellik varmı soyunda .. "
oyy oyyy oyy.. Mematiyi yanlız başına araba sürerken bu türküyü mırıldandıgını düşünemiyorum bile....
çok uçtum yine... :icon_whis:icon_whis durdurun...
Memati&Zeynep....
Aslım imza yap Memati Zeynep diye ... memtinin gülen yüzü ile..
bence de aşk olmasın gerek yok kvnin aşkı var zaten:img-wink:memati konusunda şüpheliyim komik olabilir ama mematiyi bozar mı bilinmez.gönül ve hikmet olur.belki de memati.polatın aşkı zaten var elif.kendisine aşık olan tiplere acıyıp,her başlarını belaya soktuklarında vicdan azabı çekmesine gerek yok.şımarıklarına doymasınlar.o yüzden kvnin bence aşka hiç ihtiyacı yok.
bu arada şu sanırım azınlıklarla ilgili yapılan konuşmayı ben dinleyemedim.hani ofiste röportaj yapacaklardı ya o kısmı.eğer elinde olan varsa bir ara repliklere ekleyebilirse çok sevinirim...
eliffpolattt 24-11-07, 12:08 bence de aşk olmasın gerek yok kvnin aşkı var zaten:img-wink:memati konusunda şüpheliyim komik olabilir ama mematiyi bozar mı bilinmez.gönül ve hikmet olur.belki de memati.polatın aşkı zaten var elif.kendisine aşık olan tiplere acıyıp,her başlarını belaya soktuklarında vicdan azabı çekmesine gerek yok.şımarıklarına doymasınlar.o yüzden kvnin bence aşka hiç ihtiyacı yok.
bu arada şu azınlıklarla ilgili yapılan konuşmayı ben dinleyemedim.hani ofiste röportaj yapacaklardı ya o kısmı.eğer elinde olan varsa bir ara repliklere ekleyebilirse çok sevinirim...
Eee napsınlar canım baktılar ikisini yakınlaştıramıyorlar basit ve kolay mantık benim yüzümden zarar gören acınası kadına yardım siz daha durun Polat çok acıyacak Ahu'ya çünkü öyle bir karakter haline soktular ki kızı acındırıp duruyorlar Ahu bir 3 bölüm daha çok korkuyorum Polat diyecek daha kaçırılacak nasıl olsa biliyoruz 97 bölüm izlediğimiz şeylerin 2007 versiyonu yazık ya daha yaratıcı bişeyler beklerdim senaristlerden Elif ve Polat aşkının izlerinden bişeyler benimsetmeye çalışıyorlar tabi yiyenlere :icon_whis Ama tabiki Ahu ve pOLAT severlere saygımız var onların bize olmasada bizim var onlar bize izleme o zaman git başka efsaneler bul diyorlar ama kusura bakmasınlar ben izlemeye ve sonuna kadar elif ve polat aşkını savunmaya devam edeceğim çünkü gerçekten çok sevmiştim ikisini ama bizi çok kırdılar ne yazık ki, gerçekten haftaya Polat 'tan Ahu'ya "ben senin için yaşamayı göze almışım " cümlesini duymak istiyorum birde anlından öptümü varya deymeyin bu aşkın tadına!!!
evet elifpolat haklısın hatta ben daha sonraları kayalıklarda polatın ahu hanıma evlilik teklif etmesini bekliyorum.daha sonra ben herşeyi senin için yapıyorum benim için herşey yalan bir tek sen gerçeksin der.(sonra ömer baba çıkıp polatcım fazla konuşma aslında ahu da mecazdı zaten falan demesin vallahi darılırız)
bu arada ben ahu ve polat sahnesini de izleyemedim bu hafta yanak okşama sahnelerinden haberim yok ev kalabalıktı tam izleyemedim bölümü diye üzüldüm ama ahu-polat repliklerine gerek yok kalsın zaten tahmin edebiliyorum.kesin elif-polat repliklerinden biri olmuştur gene...özeti uzun tutmaları iyi oldu artık haftaya özetten tekrar izlerim bölümü...
eliffpolattt 24-11-07, 12:48 evet elifpolat haklısın hatta ben daha sonraları kayalıklarda polatın ahu hanıma evlilik teklif etmesini bekliyorum.daha sonra ben herşeyi senin için yapıyorum benim için herşey yalan bir tek sen gerçeksin der.(sonra ömer baba çıkıp polatcım fazla konuşma aslında ahu da mecazdı zaten falan demesin vallahi darılırız)
bu arada ben ahu ve polat sahnesini de izleyemedim bu hafta yanak okşama sahnelerinden haberim yok ev kalabalıktı tam izleyemedim bölümü diye üzüldüm ama ahu-polat repliklerine gerek yok kalsın zaten tahmin edebiliyorum.kesin elif-polat repliklerinden biri olmuştur gene...özeti uzun tutmaları iyi oldu artık haftaya özetten tekrar izlerim bölümü...
Ya iki kelime ettiler karşılıklı Ahu canım acıyo dedi uyudu , Polat'ta emrah moduna girdi "bir daha benim yüzümden zarar görmene izin vermeyeceğim" dedi hafif.e yanağını okşadı çıktı o kadar dediğim gibi bu söz boşuna edilmedi daha muro Ahuyu kaçıracak Polat daha bir sorumluluk duyacak fln filan klasik bilindik hikayeler işte.......
"benim yüzümden zarar görmiyeceksin"
bende diyosum bu repliği bi yerden hatırlıyodum ama nerden ...
Neyse... İŞİN ŞAKASINI Bİ YANA BIRAKIP AZCIKTA CİDDİ KONUŞALIM...
Ama Mematiye aşktan vazgeçtiğimi sanmayın... :D
Azınlıklar ve gazeteciyle yapılan söyleşi
bu gazetecide Hrant Dink bu arada....
Dizideki gazetecimizde Ermeni .. ve onunla Türk devletinin Ermenilere karşı tutumunda bahseden bi söyleşi yapmak istiyor. Adam gazetecinin Türklerini kötülemesini beklerken.. bizim gazeteci biz biriz , mutlu mesut yaşıyoruz. bazı yabancı güçler yalan yanlış haberler ve huzursuzluk çıkararak iki milletin arasını açmaya çalışıyor gbi sözler söyleyince adam teyibi kapatıyor.. aman abi sen ne diyon diyor.. Adamda gerçekleri diyor..
hemen akabinde hangi aileden olduklarını hatırlamadığım adamların konuşmasına geçiyor.. Gazeteci noldu diye bi diyalog geçiyor.. sonra onun ağzından halkı kışkırtacak haberler yapılması , gazetecinin hedef gösterilmesi için haberler yapın diyor ..
tabi tam replikler böyle değil...
malesef işte ülkemizde .. gündemin büyük gazete sahipleri tarafından nasıl değiştirildini izlemiştik daha önce... burdada ellerindeki kalemi nasıl silah olarak kullanıp , bi tetikçi tutmadan bi insana nasıl suikast düzenlenir onu gördük...
repliklerin bire birleri konusunda yardımcı olamadıgım için üzgünüm :(
--------------------------------------------------
EEE.. BİRAZDA GÜLELİM...... :happy0064
Seyfo: Ne edecen yiyeğini mi, kesecen mi?
Elif: Yok ben avukatım. Kasap değilim sizin gibi!!
Seyfo: Öğlen vakti top patladı..
Seyfo: Yav kızım derdin neyse bize niye söylemiyorsun? Ramazan günü şişiriyorsun. Ne maden suyu içe biliyorum ne bi cigara tüttüre biliyorum.
Elif: Örgütün başı o ya, ona söylicem sözümü.
Seyfo: Öyle sağda solda örgüttü, baştı laflar etme. Yanlış anlaşılır.
Elif: Ne olur, dilimi mi kesersiniz?
Seyfo: Kızım hiçte fena olmaz ya. Bu sefer parmaklarınla konuşursun. Ne dediğini de anlamayız. Iyice şişeriz.
Çok basit replik belkide.. ama bu kadarmı güzel olur..
Elifim Elifim .. Seyfo dayım ..
Ayşe abla Memati Hikmet'le olan sahnelerinde güldü galiba artık ordan yaparım..
Yoksa bu bölümde gülemedi garibim:(
Ya bak senaryo şimdi tas tamam oldu..Arabada Zeynebim şarkısını söylüyor haa pek romantik:)
Ya benimde aslında kafamda Polat için aşık olunabilecek bir bayan karakter hikayesi var ama:)
Neyse sen şu düşündüğün imzayı istersen bana anlat ben yerine yaparım::)
Zeynebim şarkılı imzayıda yaparım ama keşke yaına resmini koyabileceğimiz gerçek bir Zeynebimiz olsaydı..
Ayşe abla yine 12 'den vurmuşsun..
Elif'in sadece Polat'la değil Çakır'la Seyfo dayıyla hepsiyle replikleri sahneleri süperdi.
Memati'nin ona yenge demesini özledim:icon_sorr
Ayşe abla Memati Hikmet'le olan sahnelerinde güldü galiba artık ordan yaparım..
Yoksa bu bölümde gülemedi garibim:(
Ya bak senaryo şimdi tas tamam oldu..Arabada Zeynebim şarkısını söylüyor haa pek romantik:)
Ya benimde aslında kafamda Polat için aşık olunabilecek bir bayan karakter hikayesi var ama:)
Neyse sen şu düşündüğün imzayı istersen bana anlat ben yerine yaparım::)
Zeynebim şarkılı imzayıda yaparım ama keşke yaına resmini koyabileceğimiz gerçek bir Zeynebimiz olsaydı..
Ayşe abla yine 12 'den vurmuşsun..
Elif'in sadece Polat'la değil Çakır'la Seyfo dayıyla hepsiyle replikleri sahneleri süperdi.
Memati'nin ona yenge demesini özledim:icon_sorr
Bazen Mematiden bahsetmeyi .....onu bu kadar dillendirmeye korkuyorum..
cidden korkuyorum..
İşin aslı malesef Mematiye böyle bir anlı şanlı aşk yazmazlar.. yass |