Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
11
abdullah_54 26-12-07, 17:38 Başkanla Polat aynı arabada ama patlayan araba onların arabası değil ki servetin bulunduğu araba patlayacak ve bu patlamanın etkisiyle de polat ve başkanın bulunduğu araba devriliyor bencede bu final sahnesi olamaz orada önemli bir tehlike yok gibi...
GÜL GÜZELİ 26-12-07, 19:32 arkadaşlar sizin polatın yeni aşkı bu haftaki bölümden sonra çıkabilir piyasaya neden dersenizz ortada patlayan bi bomba bide bıçaklanma tüyosu var yani bi şekilde polat hastanelik olcak bu arada hastanede doktor yada hastasını ziyarete gelmiş bi bayan olabilir yada şöyle olur bomba patlar arabadan biri uçuyomuş sanırım bu polat olur öyle bi yere düşerki yeni aşkı bulur ve iyileştirmeye çalışır bu aradada polatla tanışır yada bıcaklanır bıcaklanıncada bıcaklayan adamı öldürüp ordan uzaklaşırr kan kaybettigi için yavaş yavaş gücü tükenir yere yıgılır o sırada aşkıyla karşılaşırr bence bu yaralanma iyi bi fırsat polatın aşkını bulması için ama senaristler benım gibi düşünüyomudur orası meçul...
Fragmanı izledim ama pek birşey anlamadım desem yeridir.
aslım güzel yorumlamışsın senaryoyu,ama patlama sahnesi bence son sahne olacak,iddiaya girelimmi?:img-grin2
şu hakanda ölmedi gitti,umarım bu bölüm iyi bir oh çekeriz,polat artık birilerini haklasın bu bölüm.
bu arada dizimiz 1 ay tatile giriyor:icon_sorrgeçmez şimdi bu 1 ay:icon_sorr
yalcinersonmez 26-12-07, 22:53 walla ya bu 1 ay nasıl geçicek millet ya koca 1 ay...4hafta demek yani 4 blm KVP demek:icon_whis:icon_sorr Off ya niye böyle bi saçmalık yapıolar onlar öğrencimiki sömestır tatili yapıo halla halla ya:icon_sorr Ama kanal değiştiredebilirler ama medyaya sızardı bu olay...Kanal değişiosa da mutlaka kanal D'ye geçer başka kanal yok ama Kanal D'ye geçerse kısıtlama gelir çünkü Davut T.'nun Gerçekte kimi Canlandırdığını hepimiz ii bilioruz...:icon_whis
eliffpolattt 26-12-07, 23:01 Ya çok şaşırdım nerden çıktı bu ara anlamıyorum 1 ay az değil kanal ile sorunlar var sanırım anlamadım ya da senaryo tıkandı baksanıza Polat yine Pusu'ya düştü ........Pana film kısa sürede bir açıklama getirir umarım !
yalcinersonmez 26-12-07, 23:09 Arkadaşlar Bakın ne Geldi Aklıma; KV Irak'ın Başlarında Hani Sam Türk Karargahını Basıyo Adamları Teker Teker Karargahtan Askerleri Topluyo, ve Çatıda Elinde Makinalı Tüfek Olan bi Adam vardı hani...Bakalım Kimmiş bu Adam??!:)
http://www.resim-yukle.net/upload/2c87ba_servet(kv_irak).jpg
evet tahmin ettiğiniz gibi Bu adam Pusuda Oynayan Servetin ta kendisi...Nasıl Ama:) Saç Sakalı Kestirmiş ve Bu halde...Iraktaki ses tonuyla Pusudaki ses tonu bile aynı, kendi sesi...
MoOnDaNcE-11 27-12-07, 00:20 Offf . Show TV gene yapti yapacagini kurtlar vadimizsiz nasil duracagiz simdi ? Neyse insallah en kisa zamanda pars narko teror baslar da en azindan hasret birazcik azalir :img-wink:
Fragmandan da guzel bir bolum izleyecegimiz anlasiliyor . Haydi bakalim ...
Offf . Show TV gene yapti yapacagini kurtlar vadimizsiz nasil duracagiz simdi ? Neyse insallah en kisa zamanda pars narko teror baslar da en azindan hasret birazcik azalir :img-wink:
Fragmandan da guzel bir bolum izleyecegimiz anlasiliyor . Haydi bakalim ...
yapma allah aşkına moondance... bu vadi, bu hal ile olsa ne olur olmasa ne.. olmadığı hafta açarsın playerini izlersin eski vadini.. hem nostalji yaparsın hemde hey gidi vadi hey dersin.. hemde farkı fiyatıyla görürsün..
netekim, ben, bu aradan oldukça mutluyum.. hemde ne haz.. şimdi birde show tv, bu arada, eski vadinin unutulmaz sahnelerini birleştirir kurtlar vadisi efsanesi deyu ekrana getirirse daha bir şekil olur...
vee gelelim sözün özüne.. hasılı önceki mesajımdada dediysemde yeniden diyeyim; bu ara değil bir ay bence iki ay olmalı.. iyice bir düşünsünler.. başlarının ellerinin arasına alıp ulem biz ne yapıyoruz, nerelere geldik, ne anlatıyoruz, ne anlatalım deyu iyice bir düşünüp toparlansınlar.. aynı eski vadi, aynı kurtlar vadisi terör gibi sağlam kurguyu görelim.. sağlam konsepti görelim..
kare as, köşe as, pas rest anlamam ben birader.... :P
koca kalemleri aciz gördüm... o kadar ki, sahnede tecrübesiz sanatçının çırpınışları durumundalar.. hani nasıl yapsakta anı kurtarsak derdi.. bir orada bir buradalar ama neticede olarak hiç bir yerdeler.. maalesef.... umarız bu ara kendilerini bulma fırsatı olur.. hiç olmazsa eski vadiyi tekrar gözden geçirip haaaaa desinler..
Açıkcası ben bu verilecek olan 1 ay araya sevindim.
Belki 1 ay sonra daha bir toparlanmış,özlediğimiz KV'ye kavuşuruz.
Bana kalırsa bu arayı ekip konuları toparlamak için veriyor.
Büyük ihtimal bu akşam ki bölümü seyirciyi merakta bırakmak için kilit bir noktada bitireceklerdir ve öyle de olmalı.
Bakalım 1 ay sonra vadidekileri nasıl bulacağız.
Büyük ihtimal Ahu yurtdışından dönmüş,Memati Gamze'yi çoktan bırakmış,Hikmet ve Gönül arasında bazı gelişmeler yaşanmış olacaktır diye düşünüyorum.
Ama Vadi'nin asıl mevzusu memleket meseleleri ve patronlar ne durumda olur bu konuda bir şey diyemeyeceğim.
Gerçeği söylemek gerekirse ben gözünü budaktan sakınmayan,gerçekleri dosdoğru anlatmaya çalılşan Vadi'yi geri istiyorum.
Ha şu ana kadar gerçekleri kendilerince anlatmaya çalışmadılar mı evet anlattılar ama şu da bir gerçek ki eski Vadi'nin tadında anlatmadılar.
Bu kısa arada ekip takkeyi önlerine koyup,hatalarını görüp senaryoda değişiklikler yapabilirler gibime geliyor.
Arkadaşlar ara vermenin sebebi,her sene ocak ayı başında olduğu gibi reklam veren şirketlerin bilanço-bütçe oluşturması nedeniyle reklamı kısmaları.Daha başka dizlerde de sanırım bu ara verilecektir.
Melal,murat size katılmamak ne mümkün?Diziyi toparlamaları için önlerinde ki son fırsat bu.Yoksa cepten ye,cepten ye nereye kadar?
Fragmanı izledim ama pek birşey anlamadım desem yeridir.
aslım güzel yorumlamışsın senaryoyu,ama patlama sahnesi bence son sahne olacak,iddiaya girelimmi?:img-grin2
şu hakanda ölmedi gitti,umarım bu bölüm iyi bir oh çekeriz,polat artık birilerini haklasın bu bölüm.
bu arada dizimiz 1 ay tatile giriyor:icon_sorrgeçmez şimdi bu 1 ay:icon_sorr
Hee girelim ablam
O sahne ortalarda olacak:DAlıcam repini geçen haftada aldım zati:D:D
Ya bu arada hani benim Ahu repim bakın 2 bölüm oldu kız yok:D
Ama tabi ben 2 bölüm sonra gelir demiştim oda ayrı..
Hakan'da ölmez..Bu bölüm.Ne de olsa o Abdülheyin hakkı.Eee bizimkide daha iyileşemediki..:(
Melal abla 1 ay koca 1 ay:(
Ya tamam kendini toparlar ama 1 ayda çok uzun:(
Ahu bence Polat bıçaklanınca onu duyup döner yoksa kızın dönmesi için bir sebeb yok..Bu sebeb olacaktır..
Hee girelim ablam
O sahne ortalarda olacak:DAlıcam repini geçen haftada aldım zati:D:D
Ya bu arada hani benim Ahu repim bakın 2 bölüm oldu kız yok:D
Ama tabi ben 2 bölüm sonra gelir demiştim oda ayrı..
Hakan'da ölmez..Bu bölüm.Ne de olsa o Abdülheyin hakkı.Eee bizimkide daha iyileşemediki..:(
Melal abla 1 ay koca 1 ay:(
Ya tamam kendini toparlar ama 1 ayda çok uzun:(
Ahu bence Polat bıçaklanınca onu duyup döner yoksa kızın dönmesi için bir sebeb yok..Bu sebeb olacaktır..
aslıcım dönmesi için bir sebep olmaz olur mu polat var daha ne olsun.gerçi ahu korkaktır şimdi öldürüleceğim diye dönmekten korkar ama...çok zararlı çookk yani yazık kıza dönerse ölecek yüreğim kaldırmaz valla dönmesin bulunduğu yerden daha uzaklara gitsin kendine bir yuva kursun yaşasın gitsin:)polat onu koruyamaz korusa elifi korurdu elif bile mezara girdi.zaten düşmanları baktılar ki polat ahuyu takmıyor ahunun peşini yurtdışında bırakırlar uğraşmazlar.
1 ay ara çook uzun.dizi tam da düzelmeye başlamıştı.heyecanı artmıştı bu ara bence çok kötü oldu.1 hafta ara bile beni diziden kopardı son bölümde neler olduğunu pek hatırlamıyorum.senaryoyu daha güzel hale getirmek adına onlar için iyi bir fırsat ama bizim için pek güzel bir dönem olmayacak.
rodya galiba ara nedeninde haklı olabilirsin.ben daha önce dizilerin böyle sezon arası verdiklerini duymadım demiştim ama galiba birkaç dizi ara vermişti de hatta yüksel aytuğ bunun nedenini açıklamıştı.bütçelerle,reklamlarla ilgili bir durumdu.
memati ve gamzeyi merak ediyorum.eğlenceli bir çift ama çoğu insan mematiyi aşık görmek istemiyor galiba.neyse aşk olsa da mematiyi çok romantik sahnelerde izlemeyeceğimiz belli oldu yani karizmasının pek sarsılacağını sanmıyorum.
hakan daha yaşar. onu abdülheyin çok kötü bir şekilde öldürmesini bekliyoruz.intikamı acı olsun.abdülheyi ilk defa böyle çaresiz,ruh hastası gibi gördüm.ne hale getirdiler adamı.hüseyini de öldürdü.
fragmanı hala izlemedim.zaten ara verilecek diye hevesim kaçtı.bu bölüm sonunda 1 ay bekleyeceğiz.:(
kim gelirse gelsin kim giderse gitsin yeterki 1 ay sonra tekar donduklerinde hersey gine ayni olmasin bu sefer hicbirsey senaryoyu duzeltemez cunku
umarim bugun guzel bir bolum izleriz
hekimoglu64 27-12-07, 20:02 arkadaslar az sonra dizi basliyor ya bu 1 ay sonra baslayacaklar iddiasina malesef pek güvenemiyorum ya hic baslamaszlarsa birde ne yapariz bence baska bir sorunlari var aa ciklama gelmiyor ara vermelerinin sebeblerini aciklamalari gerekiyor panafilmin neyse ins ocak ayindan sonra daha iyi kvp yle karsilasiriz
bakin aklima ne geldi yoksa bunlar bu arayi bir sinemafilmi cekmek icin mi veriyorlar ne me lazim olurmu olur:)cok hayalciyim ya neyse
saygilar....
Allah Allah..
Bu bir ay ara meselesini ben de hiç anlamadım.Ancak sonu güzel olacaksa bekleriz ne diyeyim.
Güzel kağıtbebekler ile umduklarını bulamayan dizi ekibine samimi ve izleyiciyi zamk gibi ekrana bağlayan sıcak yeni yüzler bulmalarını diliyorum.
Keşke..Keşke...Elif geri dönebilse..
Mesela ölmemiş miş...Herkes öldü zannederken derin gizli karanlıktakiler onu kaçırmış olsalar ve umulmadık bir anda Elif ile Polat'a şantaj yapmaya kalkacak olsa birileri...
Polat'ın Elif'in yaşadığını ilk duyduğu andaki görüntüsü için bir ay değil bir yüzyıl bile bekleyebilirim inanın.
Ve masal prensesini kurtarışı...Ona bu oyunu oynayanları duman edişini seyretmek..Allah Allah...
Hayalde kurmak parayla pulla değil ya...Bir mucize olsa da Elif Polat'a Polat da Elif'e kavuş sa..
Maç gibi reytingler gene tavana vururdu ...
Neyse hayırlısı olur inşallah...
Hainlerin korkulu rüyası Polat Alemdar ve arkadaşlarını daha da güçlenmiş görecek isek....
hekimoglu64 27-12-07, 20:31 Allah Allah..
Bu bir ay ara meselesini ben de hiç anlamadım.Ancak sonu güzel olacaksa bekleriz ne diyeyim.
Güzel kağıtbebekler ile umduklarını bulamayan dizi ekibine samimi ve izleyiciyi zamk gibi ekrana bağlayan sıcak yeni yüzler bulmalarını diliyorum.
Keşke..Keşke...Elif geri dönebilse..
Mesela ölmemiş miş...Herkes öldü zannederken derin gizli karanlıktakiler onu kaçırmış olsalar ve umulmadık bir anda Elif ile Polat'a şantaj yapmaya kalkacak olsa birileri...
Polat'ın Elif'in yaşadığını öğrendiğini anladığı andaki görüntüsü için bir ay değil bir yüzyıl bile bekleyebilirim inanın.
Ve masal prensesini kurtarışı...Ona bu oyunu oynayanları duman edişini seyretmek..Allah Allah...
Hayalde kurmak parayla pulla değil ya...Bir mucize olsa da Elif Polat'a Polat da Elif'e kavuş sa..
Maç gibi reytingler gene tavana vururdu ...
Neyse hayırlısı olur inşallah...
Hainlerin korkulu rüyası Polat Alemdar ve arkadaşlarını daha da güçlenmiş görecek isek....
arkadasim sen bendende daha hayalciymissin yaw:)keske elif dönse
ama imkansiz hep diyordum.............beren saat diziye girse süper olurdu
vadi 1 ay dinlenecek...........hatirla sevgilide yaklasik 1 yada 2 ay sonra bitecek yani beren saat dizisi bitmis olacak valla bu firsati bence kacirmamalri gerekiyor pananin en azindan nefiseden daha iyi oyuncu berenim beren saat hem masum hem güzel hem elif gibi citi piti valla olur hem bu buyük sans olur tesadüfmüdür nedir bir aysonra dizi yine balsayacak berenin diziside bitecek ins beren vadiye gelir..........tuba büyüküstünüde isterdim ama tubamin dizisi var üstelik basrolde oynuyor tubamlada ins baska projede görürüz necati abiyi bir sinemafilminde görsek tubamla necati abiyi süpeer olur neye..............su vural valla tam sinir ya psiko adam ya polat iyi sabrediyor tv den girip vurali bogasim geldi:img-pilothakani abdüle birakiyoruz:)
saygilar........
hekimoglu64 27-12-07, 20:52 ya bu elvan hemsireye sinir oluyorum
cok yapmacik ya bu kizida cikartsinlar diziden ya
kisaca 1 ay sonra baslayacak olan vadimizde hic bayan olmasin mümükünse
olursada lütfen söyle oyunculugu iyi olan birileri olsun 1ay sonraki
vadide ne nefise karatayi ne elvan hemsireyi ne jülideyi ne digerlerini
göremk bile istemiyorum acikcasi valla inanin ratingler daha iyi olur
saygilar.....
yine saçımla mı oynadım?
iyide tuncay bey sizin saçınız yok ki
:img-hyste:img-hyste
ilk sahneye bayıldım, polatın hareketleri saldırılara verdiği karşılık...hakana da dedi abdüle söz verdim (abdülün gazileri görünce doktora söylediği sözleri de beğendim :))
terör iyi anlatılıyo, çocukların evden alınmaları, dağdan siyasete inmeleri... gibi konular var bugün
galiba araba patlaması yine final yani yine pusu :img-pilot
neden erken başlıyo bu dizi artık :img-pilot
hekimoglu64 27-12-07, 21:52 jüldeninde kime calistigini
ögrendik erken oldu ya ama sanirim 1 ay sonraki vadidede jülidede olmayacak ins ya ins 1 ay sonra bomba gibi daha güzel bir vadi gelecek inaniyorum
daha iyi yeni oyuncular olacak süper
ve memati bulut
nerdesin adadmim ali osman
memati...burdayim elma yiyorum süper ya
yine gülümlü mülümlü
kabugunu soymadan yeme
bütün vitamini kabuguna be gülüm
tek kelimeyle süperler ya
avrupa yakasindan daha komik ya
saygilar......
bulut-memati öldürdü beni :img-hyste
yıldız bence jülidenin parası için bu arkadaşlığı kurmuş, aklı şirketteki paralarda
arabadan kurtuldularda şu bıçak işi nolucak :img-pilot erhanla ilgili olabilir çocuğa takipteyim dedi ama...
bizimkilerin aşk durumları pek iç açıcı deil
hikmet-gönül ortada
halo kız evet dediği halde nazlanıyo
memati kendini evli zannediyo galiba, yemekte ne var
g:günün nasıl geçti
m:sanane
:img-hyste
hekimoglu64 27-12-07, 22:00 hakanda ölmedi gitti
9canli ya isterse ölürürdü polat hakanida
iste abdül ölürecek ya artik uzuyorda uzuyor
valla bu hakan cok pis ölmei ya öyle böyle degil
cok pis ölmeli adam insani sinir ediyor ya
bakalim acemi cayci ölürecbilecekmi polati
güya en gözü karaymis:):)
oooo mematide gamzeye emir vermeye basladi
gercekten memati cok baska ya ne yemek var süper ya hahahahah
saygilar.....
yalcinersonmez 27-12-07, 22:06 Evt Tahminimiz gibi olmadı patlamada bitirmediler bölümü zaten orda bitirselerdi yazık olurdu 4 hafta öle saçma bi sahne içinmi beklemiş olcaktık...Murat bak senin dediğin gibi olmadı bu hafta:)
Bu blm espiriler harika yine...
Tuncay:Yoksa yine saçımlamı oynadım:)
Polat: iide Tuncay Bey sizin saçınız yokki
Bu replik süperdi...
Sonunda Jülideninde gizli Aşkını öğrendik meğerse bizim Pısırık Yıldız efendiymiş:)
Resimlerini çekende ya Şekerimdir yada Polatın adamlarındandır...
Bu blmün süprizi Memati-Bulut Sahnesi oldu bi gülüm meselesi vardı onun içine bide elma grdi...:)
ve blmün sonu...Bnm hiç beklemediğim tüyo doğru çıkıo Adem Polatı bıçaklicak ve Blm bitcek...:icon_whis
hekimoglu64 27-12-07, 22:12 Evt Tahminimiz gibi olmadı patlamada bitirmediler bölümü zaten orda bitirselerdi yazık olurdu 4 hafta öle saçma bi sahne içinmi beklemiş olcaktık...Murat bak senin dediğin gibi olmadı bu hafta:)
Bu blm espiriler harika yine...
Tuncay:Yoksa yine saçımlamı oynadım:)
Polat: iide Tuncay Bey sizin saçınız yokki
Bu replik süperdi...
Sonunda Jülideninde gizli Aşkını öğrendik meğerse bizim Pısırık Yıldız efendiymiş:)
Resimlerini çekende ya Şekerimdir yada Polatın adamlarındandır...
Bu blmün süprizi Memati-Bulut Sahnesi oldu bi gülüm meselesi vardı onun içine bide elma grdi...:)
ve blmün sonu...Bnm hiç beklemediğim tüyo doğru çıkıo Adem Polatı bıçaklicak ve Blm bitcek...:icon_whis
süper tahmin artik bir ay boyunca
polat öldümü ne olacak diye bekeleriz
ölmeyecei kesinde birde sürpriz olur ölürse inanin vadinin tadi tuzu kalmazpolat abisiz bu hakan cok pis ölmeli
yani domuzalarda atilmamali ne bileyim ya cok pis ölmeli
iskence ceke ceke yani önce kulaklarini kesecekler sonra gözelrini oyacaklar daha yazacamda mideniz bulanmasin
saygilar......
ele güne karşı tüyosuz böylede olmaz ki
nasıda bitirdiniz senaristler böylede olmaz ki
olmaz böyle şey yoksa kabus mu tam kurtuldu derken yıktın bütün dünyamızı
tamam kısa süreli saçmalama ve tekrar kendini toparlama evresi :)
şimdi o ahlaksız, ekmeksiz, çocuk varya polatı bıçakladı umarım daha ileriye gitmez gelecek bölüm :( ben erhandan umutluyum, erhan gözüm üstünde dedi :icon_sorr hadi be erhan, mematiden umudumu kestim o gamzesiyle yemeğini yesin, abdül hastanesinde :icon_sorr
böylede bitirilmez ki ama bi hafta da değil 3-4 hafta :icon_sorr
olurmu ya boyle sonmu olur ben kendimi bombada bitecek diye ayarlamistim ama yalcinin tuyosu tuttu gine :)
yalniz polat bicalanirken sanki bicak bana geliyomus gibi bir an egildigimi farkettim yani
hekimoglu64 27-12-07, 22:17 ele güne karşı tüyosuz böylede olmaz ki
nasıda bitirdiniz senaristler böylede olmaz ki
olmaz böyle şey yoksa kabus mu tam kurtuldu derken yıktın bütün dünyamızı
tamam kısa süreli saçmalama ve tekrar kendini toparlama evresi :)
şimdi o ahlaksız, ekmeksiz, çocuk varya polatı bıçakladı umarım daha ileriye gitmez gelecek bölüm :( ben erhandan umutluyum, erhan gözüm üstünde dedi :icon_sorr hadi be erhan, mematiden umudumu kestim o gamzesiyle yemeğini yesin, abdül hastanesinde :icon_sorr
böylede bitirilmez ki ama bi hafta da değil 3-4 hafta :icon_sorr
polat abimiz ölmez merak etme
ama cok heycanli bitti orasi dogru
bu cocugu bence yine mamti öldürür
koskoca ofistede kimsenin olmamasi ilgin her zaman olurlar simdi
kimseler yoktu artik olacak ya neyse ben su hakanin sonunu cok merak ediyorum acaba abdül nasil verecek cezasini
saygilar......
yalniz bana oyle geliyoki sanki adem polati kurtaracakmis gibi cunku polat en son cok tuhaf bakti ademe o bakisa kim olursa olsun yardim eder di
eger ademden brisey cikmazsa gullu gorecek te olabilir
ben dedim ki o an bi can havli ile bıçağı çıkarıp çocuğa batırsın ama olmadı :icon_sorr
acaba bu çocuk insafa gelir mi? (gerçi bu kalpsizden beklemem ama....)
polatın çocuğa öyle bi bakışı vardı ki
ali ölmiyeceğini biliyorum ama insan yinede heycanlanıyo
Ya ben şimdi ne yazayım.... Aşıklar Vadisinde Pusu , dedim, tüm aşklar sarpa sardı.... Bulut-Memati ve Polat-Tuncay sahneleri, değme komedilere taş çıkarttı.... aaa nasıl unuttum... patlayan araba sahneside gayet komikti... araba yan devrilmese ne olacaktı?
Ara, diziye iyi gelecek gerçekten... bir çok şeyin toparlanması gerek. Bu aradan istifade edip, son sezonu baştan sona tekrar izleyeceğim... inşallah, algılamam kuvvetlenir.... ya bende bir sorun var ya dizide.... olayları yakalayamaz oldum... mafya mı? derin devlet mi? pusu mu derken, aşk meşk ve komedi dizisi izlediğim hissine kapılıyorum artık.... ( yukarıda yazdığım komedi sahnelerine lafım yok :img-wink:)
yalcinersonmez 27-12-07, 22:21 evt blm bitti dediğim gibi polat bıçağı yedi.Ama çok kötü sapladı bıçağı ben şöyle ucundan azcık saplat sıyırır geçer diodum adam köküne kadar soktu bıçağı...:) hemde sırtından her tarafa kan bulaştı be...yani polata bıçak saplanıcağını kaç gün önceden biliodumda bu sahnenin nasıl olcağını hiç tahmin etmedim...off şimdi uzun bir maraton bizi beklio...Tam 4 hafta: 1 AY!!!!!
Bu arada Ocağın sonu dediklerine göre 23 Bölümü ya Ocağın son Perşembesi yani 31 Ocak Perşembe güni yayınlayacaklar ya da Şubatın İlk Perşembesi yani 7 Şubat Perşembe günü yayınlayacaklar...
herseyi gectim
bu bolumun yildizi gine mematiydi nasil birisi bu memati ya bulutla konusmasi bir baska gamzeyle konusmasi bri baska :)
bu arada gecen hafta ben baya mematiye bu olmaz daha duygusal birseyler olsun filan diyodum ama dusununce bide bu bolumu seyredince benc eboyle bir ilsiki daha iyi olabilir diye dusundum daha ilgi cekici sanki yalniz tek sorun var gamze podyuma cikiyomus gibi giyinmesin artik
bu aada bizim hikmette polata ozendi galiba :) (herkes ozeniyo ya bu aralar )
eve girisi superdi yalniz ben gonelle hikmetin halini merak ediyorum gonulde hicbirsey yapmiyoki biraz caba sarfetmesi gerekiyo hikmet icin aglamakla olmaz
herkese merhabalar!!!
öncelikle arkadaşlar dizimiz 1 ay tatile mi girecek ve girecekse neden
zaten geçen hafta yoktu zor sabrettik bir de bu kadar beklenir mi offf
bölüme gelince beğendiğim sahneler mematinin buluta elma yedirdiği ve
mematinin gamzeyle konuşma tarzı...
polatla başkan o arabadan nasıl sağ çıktı anlamadım ama çok heyecanlandım orda hakan zor yırttı...
en beğendim sahne ise polatın hakanı ayaklarının altında ezmesi çok mutlu oldum daha az bile ona
sonunu göremedim ama herhalde bıçakladı o çocuk polatı eğer öyleyse ben eren ve arkadaşından umutluyum eğer o yerden tel açabilirlerse erhan kurtarabilir ya da memati gelebilir...
yalcinersonmez 27-12-07, 22:27 olurmu ya boyle sonmu olur ben kendimi bombada bitecek diye ayarlamistim ama yalcinin tuyosu tuttu gine :)
yalniz polat bicalanirken sanki bicak bana geliyomus gibi bir an egildigimi farkettim yani
demek sanada aynı şey oldu:) genetik heralde bütün fanlarda olyo:) bnm hem sırtıma bıçak sağlanmış gibi oldu hem kalbim hızlı hızlı atmaya başladı dedim noluyo az daha kalp krizinden gidiodum bölüm bitmeden :)
hım hım evt eh her zamanki gibi tüyom tuttu zaten bende tutmayan tüyo yokta...:) Tşklerinizi sonra edersinizi:)
Herneyse bnm hemen ders çalışmam lazım yoksa....:icon_whis herkese ii geceler...bye
Polat çok içli baktı Adem'e,bana nasıl ihanet edersin gibi bir bakıştı o,ben sana acımışım,inanmışım yanımda iş vermişim sen beni sırtımdan vurdun bakışıydı.
güllü bitirecek Ademin işini,nede olsa gözüm üzerinde demişti.
Bak sen Jülideyle Yıldıza,hiç tahmin etmezdim,şekerimden beklerdimde,yıldız,o ciddi adam neler çeviriyormuş,tabii kendi menfaatine.
Servet geberdi ya içim az buçuk rahatladı,bu bölüm birileri ölmeseydi yuh çekerdim artık.
Memati Bulut yine süperdi,replikleri kaçırmamak için gülmemi zor tuttum:img-hystehele mematinin elma yiyişine bittim,haşur huşur nasılda özendiriyor,bulutada yedirdiya elmayı helal olsun:img-hyste
gamze memati repliklerine yine güldüm,henüz romantiklikten eser yok,sadece komedi gibi izliyorum onları:img-hystegaliba memati evlilik hayatına özendi,bakalım nasıl oluyormuş diye kendine bir test yapıyor herhalde:img-hyste evde ne yemek var?:img-hystetam kadınına sordun.
Gamze:bugün sen neler yaptın?
Memati:sana ne:img-hyste:img-hyste:img-hyste
B u sefer iddiayı kaybettim,aslım repin geliyor:img-blush
onları vural aldı, vural zaten hakanın polatı bıçaklattırdığını öğrenince hiç çıkartmaz bence erenle gürhanı
erhan olur gibime geliyo
demek sizdede oldu, bende elimi birden sırtıma götürüp sırtımı kontrol ettim :)
ne iddasıymış bu neslihan abla hıı?
tuncay kıza gönlünü kaptırdı, onların sonu nolucak merak ediyorum
yalçın abi demek tiyo verdin yine, ben kaçırmışım :)
neyse herkese iyi yorumlar byebyebye (ama bu 4 hafta geçmez)
halo dayıyla elvan hemşirenin ilişkileri bana çok tuhaf geliyor,be adam kızın yaşında birine nasıl aşık olursun pek anlamış değilim,orta yaşlı birini koysalardı bari.
busecim biz aslıyla iddiaya girdik,şu bombalı sahne en son sahnede olacak dedim aslıda ortalarda olacak nitekim öyle oldu eh bizde bir repçik verecez:icon_whis
şu bıçaklama sahnesinde bende şaşırdım,Adem saplayı verince aaa diye kaldım beklemediğim için bir kaç saniye dondum tv karşısında:img-pilot
sonu çok kötü bitti yani ölmeyeceğini tabiki biliyoruz ama yine de polat nelerden kurtuldu gitti şeyi kırık bir psikopata yenildi.ben ademi anlamıştır diye düşünmüştüm ama gerçekten anlamamış.gürhan de hatırlaya hatırlaya ademi nerede hatırladı o da ayrı bir tip.necati şaşmaz bence bıçaklandığı sahnede çok iyi oynamış.adem neden o kadar uzun baktı ben de anlamadım öyle pişman olacak bir tip değil özellikle en psikopatı o olduğu için seçilmişti.polat artık bu kadar da şanslı olamaz:img-policağır yaralı olarak son anda hastaneye kaldırılır ahunun da döneceği zaten kesinleşti polaattt diye cırlayarak koştura koştura hastaneye gider adamın bunalımlı anında durumu kendi lehine kullanmaya çalışır.fırsattan istifade.yapmacık yapmacık da ağlar tam olur.gıcık ahu kurtulamadık bir türlü.
bu hakanın öleceği günü beklemek dizinin tekrar yayınlanmasını beklemekten de zor.polattan önce davrandı.bu istihbarat başkanı da birşeyi doğru yapsa şaşıracağım.herşeyi olup bittikten sonra anlıyor.aslan bey bile bundan çok daha iyiydi.gerçi onun gibisi gelmedi:img-in_lopolatın ayarı sinirlenince feci bozuluyor.ağzı da bozuluyor.ben seni o koltukta oturtmam vural keyfini sür seni oturtacağım yeri ben iyi bilirim:img-pilotasabiyet yakışıyor canım bu adama.ama öyle 10 kişiyi aynı anda haklaması da biraz komik olmadı değil.her ne kadar alışık olsak da hala komik geliyor bana.bir de etrafındakiler de ayı gibiler.
bu arada fragmanı gören arkadaşlar erken yorum yapmışlar.bomba sahnesiyle bitmedi dizi.
halo dayının elvan hemşireyle konuşması fazla romantik gereksiz geldi.yani aralarında büyük aşk olmasına gerek yok bence.öyle tatlı tatlı cilveleşiyorlardı işte.
muronun tripleri yine güzeldi.oyuncu çok başarılı.polat hakanla uğraşırken muroyu da unutmasın.4 aileyi soruyordunuz bu bölümde onları da gördük .davut hala polatı öldürmek istemiyor.onun küçük işlerle meşgul ettiğini düşünüyor ama ufaktan ufaktan tüm işlerini bozuyor polat diğer ailelerin.eninde sonunda sabırları taşacak.polatın da düşmanları say say bitmiyor yani.
selam kurtlar vadisinin cici izleyicileri
Maalesefki dizimizin Memati ile ilgili olan kismini izleme sansim oldu:icon_sorr
Bu siyahlarin prensi bu gece beni gulmekten oldurdu.
Memati supersin.Manken sevgilisine nasilda oyle posta koyuyordu
resmen koptum sen cok yasa emi Siyahlarin prensi Memati
Haa julidenin yedigi haltta cikti ortaya(bula bula buldugu adama 0 ustu 0)
zevksizlik ornegi:img-pilot
Napalyonun disi versiyonu jULIDE DIYORUM.
Sevgilerimle
Polat çok içli baktı Adem'e,bana nasıl ihanet edersin gibi bir bakıştı o,ben sana acımışım,inanmışım yanımda iş vermişim sen beni sırtımdan vurdun bakışıydı.
güllü bitirecek Ademin işini,nede olsa gözüm üzerinde demişti.
Bak sen Jülideyle Yıldıza,hiç tahmin etmezdim,şekerimden beklerdimde,yıldız,o ciddi adam neler çeviriyormuş,tabii kendi menfaatine.
Servet geberdi ya içim az buçuk rahatladı,bu bölüm birileri ölmeseydi yuh çekerdim artık.
Memati Bulut yine süperdi,replikleri kaçırmamak için gülmemi zor tuttum:img-hystehele mematinin elma yiyişine bittim,haşur huşur nasılda özendiriyor,bulutada yedirdiya elmayı helal olsun:img-hyste
gamze memati repliklerine yine güldüm,henüz romantiklikten eser yok,sadece komedi gibi izliyorum onları:img-hystegaliba memati evlilik hayatına özendi,bakalım nasıl oluyormuş diye kendine bir test yapıyor herhalde:img-hyste evde ne yemek var?:img-hystetam kadınına sordun.
Gamze:bugün sen neler yaptın?
Memati:sana ne:img-hyste:img-hyste:img-hyste
B u sefer iddiayı kaybettim,aslım repin geliyor:img-blushnesli bulut ve mematinin sahneleri hep komik oluyor zaten.bulutun eve ilk girdiğinde ali osmanın sesi yerine mematinin sesini duyduğunda verdiği tepki çok iyiydi.
gamze güzel bir renk kattı bence diziye.mematiyi asla çok romantik göremeyiz.hödük gelmiş hödük gidecek:)galiba bizim gamze de hoşlanmaya başladı mematinin bu kaba davranışlarından.zaten sevgilisi olmayı kabul etmiş gibi ilk andaki gibi çok tepki vermiyor alışmış:img-polic
polat da bıçaklandığı anda neleri düşünüyor yahu ölüyor orda düşündüğü şeye bak.ölürken bile düşünmeyi bırakamıyor adam ne yapsın rahat edemedi bir türlü hep dert hep dert:img-policya da bizim gibi kendi de ölmeyeceğinden son derece emin olabilir.
bir sahne vardı şimdi aklıma geldi.hani alper misyoneri öldürmeye çalışan çocukları sorgularken o çocuklardan biri tvde gördüm polat alemdara özendim kahraman olmak istedim dedi.tvde polatı nerde görüyor polat tvde dizi mi çeviriyor?çok tanınan biri mi değil mi zaten dizinin başından beri şüpheli.bir bakıyorsunuz herkes tanıyor gibi geliyor bir bakıyorsunuz bazılarının da polattan hiç haberi yok mafya sanıyorlar adamı.sonra ne olursa olsun polat sürekli medyada olan biri değil ki.
hekimoglu64 27-12-07, 22:58 sonu çok kötü bitti yani ölmeyeceğini tabiki biliyoruz ama yine de polat nelerden kurtuldu gitti şeyi kırık bir psikopata yenildi.ben ademi anlamıştır diye düşünmüştüm ama gerçekten anlamamış.gürhan de hatırlaya hatırlaya ademi nerede hatırladı o da ayrı bir tip.necati şaşmaz bence bıçaklandığı sahnede çok iyi oynamış.adem neden o kadar uzun baktı ben de anlamadım öyle pişman olacak bir tip değil özellikle en psikopatı o olduğu için seçilmişti.polat artık bu kadar da şanslı olamaz:img-policağır yaralı olarak son anda hastaneye kaldırılır ahunun da döneceği zaten kesinleşti polaattt diye cırlayarak koştura koştura hastaneye gider adamın bunalımlı anında durumu kendi lehine kullanmaya çalışır.fırsattan istifade.yapmacık yapmacık da ağlar tam olur.gıcık ahu kurtulamadık bir türlü.
bu hakanın öleceği günü beklemek dizinin tekrar yayınlanmasını beklemekten de zor.polattan önce davrandı.bu istihbarat başkanı da birşeyi doğru yapsa şaşıracağım.herşeyi olup bittikten sonra anlıyor.aslan bey bile bundan çok daha iyiydi.gerçi onun gibisi gelmedi:img-in_lopolatın ayarı sinirlenince feci bozuluyor.ağzı da bozuluyor.ben seni o koltukta oturtmam vural keyfini sür seni oturtacağım yeri ben iyi bilirim:img-pilotasabiyet yakışıyor canım bu adama.ama öyle 10 kişiyi aynı anda haklaması da biraz komik olmadı değil.her ne kadar alışık olsak da hala komik geliyor bana.bir de etrafındakiler de ayı gibiler.
bu arada fragmanı gören arkadaşlar erken yorum yapmışlar.bomba sahnesiyle bitmedi dizi.
halo dayının elvan hemşireyle konuşması fazla romantik gereksiz geldi.yani aralarında büyük aşk olmasına gerek yok bence.öyle tatlı tatlı cilveleşiyorlardı işte.
muronun tripleri yine güzeldi.oyuncu çok başarılı.polat hakanla uğraşırken muroyu da unutmasın.4 aileyi soruyordunuz bu bölümde onları da gördük .davut hala polatı öldürmek istemiyor.onun küçük işlerle meşgul ettiğini düşünüyor ama ufaktan ufaktan tüm işlerini bozuyor polat diğer ailelerin.eninde sonunda sabırları taşacak.polatın da düşmanları say say bitmiyor yani.
ya polat ölmez basrolde ama bizlere büyük bir sürpriz olursa hadi öldüdiyelim ne olur valla tahminim bütün fanlar vadiyi izlemeyi birakir:)
polat agir yarali sekilde hastahaneye kaldirilir erhan gelecek bence
adem piskosunuda memati öldürür gibime geliyor polat abisinin yaralndigini duyunca kimseye birakmaz ademi................ahu meselesine gelince merak etmeyin 1 ay sonraki kurtlar vadisinde ahu karakteri yok
cünki daha kesin belli degil diziye geri döndügü
sanirim ahu temelli cikti diziden yani kurtulduk gibi
ahuyu zaten kimse istemiyor..........sanirim bu olaylarin üstüne nefise karatayi vadiye geri almazlar...............1 ay sonra hatirla sevgilide bitecekmis galiba
beren saati vadide görmek istiyorum en bastan beri neyse benden bu kadar herkese iyi gecelerbyebye
saygilar......
ya polat ölmez basrolde ama bizlere büyük bir sürpriz olursa hadi öldüdiyelim ne olur valla tahminim bütün fanlar vadiyi izlemeyi birakir:)
polat agir yarali sekilde hastahaneye kaldirilir erhan gelecek bence
adem piskosunuda memati öldürür gibime geliyor polat abisinin yaralndigini duyunca kimseye birakmaz ademi................ahu meselesine gelince merak etmeyin 1 ay sonraki kurtlar vadisinde ahu karakteri yok
cünki daha kesin belli degil diziye geri döndügü
sanirim ahu temelli cikti diziden yani kurtulduk gibi
ahuyu zaten kimse istemiyor..........sanirim bu olaylarin üstüne nefise karatayi vadiye geri almazlar...............1 ay sonra hatirla sevgilide bitecekmis galiba
beren saati vadide görmek istiyorum en bastan beri neyse benden bu kadar herkese iyi gecelerbyebye
saygilar......polatın ölmesi gibi bir ihtimal yok öyle birşey olamaz dizi biter:img-policzaten kendileri de demişti bu dizide polat hariç herkes ölebilir diye.
sen illa da beren diyorsun yani.ben kimse olmasın polatın hayatında diyorum.bu arada hatırla sevgili erken mi bitecekmiş ilk defa senden duydum
.neyse şimdi bekle bir ay yeni bölümü izlemek için:(
nesli bulut ve mematinin sahneleri hep komik oluyor zaten.bulutun eve ilk girdiğinde ali osmanın sesi yerine mematinin sesini duyduğunda verdiği tepki çok iyiydi.
gamze güzel bir renk kattı bence diziye.mematiyi asla çok romantik göremeyiz.hödük gelmiş hödük gidecek:)galiba bizim gamze de hoşlanmaya başladı mematinin bu kaba davranışlarından.zaten sevgilisi olmayı kabul etmiş gibi ilk andaki gibi çok tepki vermiyor alışmış:img-polic
polat da bıçaklandığı anda neleri düşünüyor yahu ölüyor orda düşündüğü şeye bak.ölürken bile düşünmeyi bırakamıyor adam ne yapsın rahat edemedi bir türlü hep dert hep dert:img-policya da bizim gibi kendi de ölmeyeceğinden son derece emin olabilir.
bir sahne vardı şimdi aklıma geldi.hani alper misyoneri öldürmeye çalışan çocukları sorgularken o çocuklardan biri tvde gördüm polat alemdara özendim kahraman olmak istedim dedi.tvde polatı nerde görüyor polat tvde dizi mi çeviriyor?çok tanınan biri mi değil mi zaten dizinin başından beri şüpheli.bir bakıyorsunuz herkes tanıyor gibi geliyor bir bakıyorsunuz bazılarının da polattan hiç haberi yok mafya sanıyorlar adamı.sonra ne olursa olsun polat sürekli medyada olan biri değil ki.
sorma burçin aklıma geldikçe hala gülüyorum mematiye,ne yapıyor ediyor lafı buluta yediriyor.
bencede gamze mematiden ufak ufak hoşlanmaya başladı,ya aslında çok tatlılar.
o çocuklar sanırım polatı arada haberlerde görüyorlardı,böyle tanıyorlar onu sanırım.
vuslat ablam hoşgeldin özlettin kendini:img-wink:
hekimoglu64 27-12-07, 23:15 polatın ölmesi gibi bir ihtimal yok öyle birşey olamaz dizi biter:img-policzaten kendileri de demişti bu dizide polat hariç herkes ölebilir diye.
sen illa da beren diyorsun yani.ben kimse olmasın polatın hayatında diyorum.bu arada hatırla sevgili erken mi bitecekmiş ilk defa senden duydum
.neyse şimdi bekle bir ay yeni bölümü izlemek için:(
polat ölmeyecek bilirum heralde sadece saka yaptim:)
hatirla sevgilide subatin ortalarindami ne bitecek
hatirla sevgilinin basligina yada oyncularin basligina gir
orda yaziyor arkadasim hatirla sevgilinin bitecegini
yani 60.bölümlerde felan bitecek bu da demek oluyrki
subatin sonlarina dogru demekoluyor zaten dizi 46.bölümde su an
yani beren saat girse süper olur acikcasi kimsede olmazsa iyi olmaz ahu olmasinda kim olursa olsun neyse iyi geceler
saygilar.....
sorma burçin aklıma geldikçe hala gülüyorum mematiye,ne yapıyor ediyor lafı buluta yediriyor.
bencede gamze mematiden ufak ufak hoşlanmaya başladı,ya aslında çok tatlılar.
o çocuklar sanırım polatı arada haberlerde görüyorlardı,böyle tanıyorlar onu sanırım.
vuslat ablam hoşgeldin özlettin kendini:img-wink:
diğer dizide haberlerden eksik olmazdı polat hep de hain ve suçlu olarak gösterilirdi doğal olarak.ama mahkeme sahnesinden sonra polatın neler yaptığını insanlar biliyor mu orası tam net değil.terör dizisinde mezarlıktaki çocuğa göre insanlar biliyor.ama pusuya göre polatı hala mafya sananlar da var.gerçi gerçekte de böyle kimisine göre kahraman olan ötekine göre haydut olabiliyor.ama medyanın polatı pek de kahraman ilan ettiğini sanmam özellikle de ipler davutun elindeyse.
evet gamze ve memati iyi bir çift olacak gibi.herkese iyi geceler...
_ZeynepSasmaz_ 28-12-07, 10:14 Polat'ın bıçaklanacağına dair söylentiler vardı, tiyolar verilmişti ama ben inanmamıştım, böylesini hiç tahmin etmiyordum..Öyle şok oldum ki, o çaycıyı görsem boğacağım..Polat'ı ilk defa bu halde gördük, neydi o ya.. Nasıl içim burkuldu, o ne bakıştı öyle, çaycıya sen nasıl ihanet edersin, hiç beklemezdim der gibiydi, sitem gibi mi desem çok tuhaf ama çok gerçekçi bir tepkiydi.. O kadar parçalandım ki.. Ah Polat'ım ah....Sanki hayatımda var olan gerçek bir insan ve ona kıydılar hissine kapıldım, nasıl kıydı o vicdansız Polat'ıma...Gel de1 ayı bekle şimdi, neler olucak çok merak ediyorum.. Of Polat off..
Bölüm yorumuma geçeyim.. Bence çok güzel bir bölümdü.. KareAs'ın yoplantısına bayıldım, çok etkileyiciydi, bir çok sorunun cevabı da verildi..Polat Alemdar 6 ay önce mabede girmeye çalışırken, şimdi sokaklarsan hap topluyor repliği çok manidardı, seyirciye müthiş bir göndermeydi, yine bizi ters köşeye yatırdılar.. Çok seviyorum ya Kurtlar Vadisi'ni, senaristlerimizi..:):)
Ayrıca çok özel ve harika sahneler vardı..
Muro-İbrahim Velid sahnesi, ayı muhabbeti.:)
Muro'nun üssüyle yaptığı toplantı..
Memati-Bulut sahnesi, al gülüm ver gülüm muhabbeti..
Veeee en büyük şok Jülide-Yıldız ilişkisi.. Hiç beklemiyordum, çok şaşırdım, meğer Yıldız ne malın gözüymüş, bu arada Ahu'da sanırım dönecek yakında, Toros şirketi gündeme geliyor, bu durum Ahu Toros demek, Polat'la ortaklık demek vss
Ama Ahu dedimde gerçekten yokluğu öyle hissediliyor ki, aşktan yana ne yapacaklarını şaşırdı senaristler..
Kimse kusura bakmasın ama Hikmet'in ve Memati'nin aşk hikayeleri o kadar abartı ve yapmacık ki Polat'ın aşk hayatını arar oldum.. Hadi Memati'yi geçiyorum, her ne kadar ona bu tavırlar, bu haller yakışmasa da dizinin komedi unusurunu oluştırıyor onun aşk muhabbetleri ama Hikmet'in aşkı tam bir saçmalık..Güya kavuşamayan aşıklar, bence hiçbir etkileyiciliği yok, Türk Filmlerini tiye alan Şener Şen-Müjde Ar'ın filmi "Arabesk"den farksız.. O kadar komik ki, allah aşkına Hikmet'in aşk hikayesini daha mantıklı hale getirsinler, tek sorun o bence.. Bir de dizi resmen pembe diziye döndü, en olmaz kişiler Hikmet ve Memati aşık oluyor, kadınlardan nefret eden bu insanlar bu kadar basitçe aşık oluyorlar.. Hatta ve hatta Halo gibi yaşını başını almış bir kart horoz bile, aşık oluyor, bizim Polat 'ın bir aşk hikayesi yok, ne kadar saçmaaaaaa!!
Üstelik esas oğlanımız bizim.. Ahu biran önce dönmeli, yoksa aşk konusunda dizi çok komik bir hal almaya başladı...
Ama geri kalan herşey harika bence...
hiçbiri polatın eliften sonra tekrar aşık olmasından daha saçma olamaz.en azından memati ve hikmetin daha önceden yaşadıkları bir ilişki,bir bağlılıkları yoktu.hikmet ilk kez aşık oldu.kadınlardan nefret eden biri de değildi sadece aşka inanmıyordu.memati de öyle pek aşık sayılmaz.duyan da kadının peşinde köle oldu sanır.polatın özelliği,elif aşkının sevilmesinin en büyük nedeni o aşkı yanında olsa da olmasa da,senede 1 kere görüşseler de görüşmeseler de hayatının sonuna kadar tek bir kişiyi sevebilecek olmasıydı,sadakatiydi.vay be ne büyük aşk deditmesi bu yüzdendi.başka birini sevebilecekse boşuna üzülmüşüz yıllardır polat için o konuda.bir de neden herşeyi yani mematinin ya da hikmetin aşkı olmasını ahunun gitmesine bağlıyorsunuz.bu dizi ahuya mı bağlı ya.herşey ahuya misillleme olsun diye isteniyor,herşey ona göre ayarlanıyor sanki.ahu varken hikmetin aşkı çıkmıştı.başrol karakterlerinden başka karakterler de var bu dizide.onların da hikayeleri var.daha önceki dizide de vardı.bir tek halo dayı gereksiz geldi bana.kaç yaşında adam yani.ne yazarlarsa yazsınlar bu dizide ahu ve polat kadar yapmacık ve saçma olmayacak.
_ZeynepSasmaz_ 28-12-07, 10:30 hiçbiri polatın eliften sonra tekrar aşık olmasından daha saçma olamaz.en azından memati ve hikmetin daha önceden yaşadıkları bir ilişki,bir bağlılıkları yoktu.hikmet ilk kez aşık oldu.kadınlardan nefret eden biri de değildi sadece aşka inanmıyordu.memati de öyle pek aşık sayılmaz.duyan da kadının peşinde köle oldu sanır.polatın özelliği,elif aşkının sevilmesinin en büyük nedeni o aşkı yanında olsa da olmasa da,senede 1 kere görüşseler de görüşmeseler de hayatının sonuna kadar tek bir kişiyi sevebilecek olmasıydı,sadakatiydi.vay be ne büyük aşk deditmesi bu yüzdendi.başka birini sevebilecekse boşuna üzülmüşüz yıllardır polat için o konuda.bir de neden herşeyi yani mematinin ya da hikmetin aşkı olmasını ahunun gitmesine bağlıyorsunuz.bu dizi ahuya mı bağlı ya.herşey ahuya misillleme olsun diye isteniyor,herşey ona göre ayarlanıyor sanki.ahu varken hikmetin aşkı çıkmıştı.başrol karakterlerinden başka karakterler de var bu dizide.onların da hikayeleri var.daha önceki dizide de vardı.bir tek halo dayı gereksiz geldi bana.kaç yaşında adam yani.ne yazarlarsa yazsınlar bu dizide ahu ve polat kadar yapmacık ve saçma olmayacak.
Burçincim bu konuyu tartışmak istemiyorum, çünkü benim söylediklerime hak verdiğini biliyorum.. Sadece Ahu'ya gıcık olduğun için bu aşkı istemiyorsun, bu mazeret olamaz..Beni kandıramazsın..:)
Hikmet aşkı gerçekten çok komik, ben işlenişinden bahsediyorum..
Sen Halo'nun bile aşık olmasını Polat gibi aşk adamının, esas adamın aşık olmasından daha mantıklı görüyorsan, ben konuyu sizinle artık tartışmam bile, çünkü değmez, en iyisi bekleyelim görelim diyorum..
Burçincim bu konuyu tartışmak istemiyorum, çünkü benim söylediklerime hak verdiğini biliyorum.. Sadece Ahu'ya gıcık olduğun için bu aşkı istemiyorsun, bu bahane olamaz..Beni kandıramazsın..:)
Hikmet aşkı gerçekten çok komik, ben işlenişinden bahsediyorum..
Sen Halo'nun bile aşık olmasını Polat gibi aşk adamının, esas adamın aşık olmasından daha mantıklı görüyorsan, ben konuyu sizinle artık tartışmam bile, çünkü değmez, en iyisi bekleyelim görelim diyorum..zeynepcim mesajımı dikkatli okumamışsın herhalde.ben halo dayıyı gereksiz bulduğumu söyledim.kaç yaşında adam ne gerek var bu kadar romantikliğe.
ben herşeyin ahuya bağlanmasına kızıyorum.asıl karakter dışında diğer karakterlerin aşık olması tuhaf değil.olamaz mı yani bu dizide bir tek polat mı aşık olabilir.ayrıca polat zaten aşık.aşkı elif:happy0064bu dizi pusuyla başlamadı sizinle anlaşamadığımız nokta burası bence.polatın ve kvnin 4-5 sene öncesi var.polatın şimdi aşık olmasını çok saçma buluyorum.evet ahuya da gıcık oluyorum.onun da etkisi var.sevmiyorum senin söylediklerini de haklı bulmuyorum.herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.başlarda ben de acaba elifsiz nasıl olacak zor ama yeni biri olabilir mi diye düşünmüştüm.ama izledikten sonra hiç olamayacağını gördüm.bu benim görüşüm bence olmaz.polatın eliften sonra birine aşık olması inandırıcı gelmiyor.ahu da olsa başkası da olsa olmaz.eğer bu dizi yeni başlamış olsaydı tabiki esas karakterin aşık olmaması saçma olurdu.ama seyirci daha önce polatı 5 sene izledi.neyse evet tartışmaya gerek yok bir de çok tartıştık zaten şimdiye kadar.artık bekleyelim.ahunun dönmesi kesin bence.ama aşk yaşarlar mı bilmiyorum.
_ZeynepSasmaz_ 28-12-07, 10:48 zeynepcim mesajımı dikkatli okumamışsın herhalde.ben halo dayıyı gereksiz bulduğumu söyledim.kaç yaşında adam ne gerek var bu kadar romantikliğe.
ben herşeyin ahuya bağlanmasına kızıyorum.asıl karakter dışında diğer karakterlerin aşık olması tuhaf değil.olamaz mı yani bu dizide bir tek polat mı aşık olabilir.ayrıca polat zaten aşık.aşkı elif:happy0064bu dizi pusuyla başlamadı sizinle anlaşamadığımız nokta burası bence.polatın ve kvnin 4-5 sene öncesi var.polatın şimdi aşık olmasını çok saçma buluyorum.evet ahuya da gıcık oluyorum.onun da etkisi var.sevmiyorum senin söylediklerini de haklı bulmuyorum.herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.başlarda ben de acaba elifsiz nasıl olacak zor ama yeni biri olabilir mi diye düşünmüştüm.ama izledikten sonra hiç olamayacağını gördüm.bu benim görüşüm bence olmaz.polatın eliften sonra birine aşık olması inandırıcı gelmiyor.ahu da olsa başkası da olsa olmaz.eğer bu dizi yeni başlamış olsaydı tabiki esas karakterin aşık olmaması saçma olurdu.ama seyirci daha önce polatı 5 sene izledi.neyse evet tartışmaya gerek yok bir de çok tartıştık zaten şimdiye kadar.artık bekleyelim.ahunun dönmesi kesin bence.ama aşk yaşarlar mı bilmiyorum.
Ya tamam farzedelim Ahu-Polat aşkı olmayacak, Ahu Polat'ı tenzi ederek konuşuyorum ki, Hikmet'in aşkı çok komik ve zoraki...Hikmet'e yakışmıyor bence..Ağlamalar fln çok yapmacık geldi bana, kavuşamıyorlar güya.. Dün 1 bugün 2, Leyla ile Mecnun aşkı oldu sanki, mantıklı bir yere bağlarlar umarım , bu aşk hikayesinin bir sebebi olmalı..
O yüzden zaten Ahu-Polat'ı örnek verdim, dizide en yaşlısından tut, en imkansız kişisine kadar herkez aşk yaşıyor, esas oğlan yaşamıyor, bence mantıksız ve dengesiz.. Hadi Polat aşk yaşamasın ama en azından Halo-Memati ya da Hikmet üçlüsünden birisinin hatta ikisi aşk yaşamamalı..
Bunları da Polat aşk yaşaamdığı için o boşluğu doldurmak için yapıldığı çok belli olduğu için Ahu-Polat başlasın dedim.. Çünkü dizide 10 kişiyi toplasan 1 Polat'ın aşkı edemez, Polat kimle aşk yaşıyor olursa olsun, ya da kimin üstüne aşk yaşıyor olursa olsun, ya da nasıl bir aşk yaşıyor olursa olsun, Polat esas oğlan olduğu için hiçkimsenin aşkı Polatınkinin yerini tutamaz..
Bu belli..
En azından Halo-Elvan aşkına bir nokta koysunlar.. Ya da Hikmet Gönül'ü kaçırsın evlensinler, bitsin:):)
Halo Elvan aşkı ancak Halo hapisten çıkarsa biter, zaten dizide de dem vurdular:) Polat ilk fırsatta Halo'yu yine kaçırsın cezaevinden..:)
Ya tamam farzedelim Ahu-Polat aşkı olmayacak, Ahu Polat'ı tenzi ederek konuşuyorum ki, Hikmet'in aşkı çok komik ve zoraki...Hikmet'e yakışmıyor bence..Ağlamalar fln çok yapmacık geldi bana, kavuşamıyorlar güya.. Dün 1 bugün 2, Leyla ile Mecnun aşkı oldu sanki, mantıklı bir yere bağlarlar umarım , bu aşk hikayesinin bir sebebi olmalı..
O yüzden zaten Ahu-Polat'ı örnek verdim, dizide en yaşlısından tut, en imkansız kişisine kadar herkez aşk yaşıyor, esas oğlan yaşamıyor, bence mantıksız ve dengesiz.. Hadi Polat aşk yaşamasın ama en azından Halo-Memati ya da Hikmet üçlüsünden birisinin hatta ikisi aşk yaşamamalı..
Bunları da Polat aşk yaşaamdığı için o boşluğu doldurmak için yapıldığı çok belli olduğu için Ahu-Polat başlasın dedim.. Çünkü dizide 10 kişiyi toplasan 1 Polat'ın aşkı edemez, Polat kimle aşk yaşıyor olursa olsun, ya da kimin üstüne aşk yaşıyor olursa olsun, ya da nasıl bir aşk yaşıyor olursa olsun, Polat esas oğlan olduğu için hiçkimsenin aşkı Polatınkinin yerini tutamaz..
Bu belli..
En azından Halo-Elvan aşkına bir nokta koysunlar.. Ya da Hikmet Gönül'ü kaçırsın evlensinler, bitsin:):)
Halo Elvan aşkı ancak Halo hapisten çıkarsa biter, zaten dizide de dem vurdular:) Polat ilk fırsatta Halo'yu yine kaçırsın cezaevinden..:)yani bence de halo dayının elvan hemşireyle ilişkisinin büyük boyutlara ulaşmasına gerek yok.en fazla hani erhan nasıl kızlarla vakit geçiriyor halo dayı için elvan hemşire öyle küçük bir çapkınlık olarak kalsın.
hikmetin gönülle aşkını aslında sevdim.ama mesela öyle kapılara gidip bağırıp çağırmasını sevmedim zaten bölüm yorumu yaparken hikmet hakkında yorum yapmamıştım.hikayesi güzel ama 2 günlük bir ilişki için biraz fazla.hele gönül çok çabuk aşık oldu.yani aslında güzel ama çok çabuk gelişti herşey.en fazla 2 sahne yayınlanıyor o kadar da gözüme batmadı.
bence herşey ahuya bağlı değil ama tabi dizide biraz aşk teması olsun istedikleri için yapıyorlardır.ahuyla polatın duygusallık yaratamadığı ve yaratamayacağı belli.ama onlar birlikte olsa da bence yan karakterlere bu tip olaylar yazılması garip değil.eğer ki dizide aşkın eksikliği olduğunu farkettikleri için böyle yapıyorlar diyorsak o zaman o eksikliği ahunun eksikliği olarak değil elifin doldurulamayacak eksikliği olarak görmemiz lazım.bir ahunun elifin hikayesine yaklaşması bile mümkün değil.mematinin zaten çok duygusal bir bağı yok bence olmayacak da.böyle eğlenceliler zaten.
neyse bence bu tip sahneler biraz dizinin ciddi havasını dağıtmak için güzel ama abartılmaması iyi olur.yani bu bölüm değil ama geçen bölümde çok sahne vardı.son cümlene katılıyorum hiç kimsenin aşkı polatın aşkının yerini tutamaz.(yani elifin:) ) elifin üstüne yaşadığı hiçbir şey zaten aşk gibi görünmez bana.o yüzden ahu ile olan her sahnesinden, diğerlerinin sahnesi daha iyidir.beğenmediklerimin bile.zaten çok büyük aşk beklentimiz yok ki diziden artık.yani benim yok. o yüzden öyle büyük bir hikmet-gönül aşkı, memati-gamze aşkı bilmem kimin aşkı benim gözüme çok batmıyor sadece eğlencelik birkaç sahne.olmasaydı da çok birşey değişmezdi.
eee biz şimdi ocak ayının sonuna kadar nasıl duracağız ben meraktan çatlıyacam valaha neden böyle bir karar aldılar ki dizi zaten çok yavaş ilerliyor bide bu araların girmesi kötü oldu
polatın ölmiyeceği kesin ama sırtının çok önemli yerinden bıçaklandı hastaneye falan kaldırılır sanırım bence 23.bölümde son sahneden devam edilecek ve erhan gelcek birden ya silahla vuracak yada öldürmeyecekler sorgulayacaklar kim yolladı seni diye gerçi polat bıçaklandığı an bile anlamıştır bunun kimin yaptırdığını
erhan ile gürhan bir an önce kurtulur umarım o zindandan vuralında başı belada idam fermanı yazıldı polat tarafından geber inşallah emi vural
_ZeynepSasmaz_ 28-12-07, 11:20 Dediğim gibi göreceğiz... Asıl Polat haricinde yaşanan zoraki aşklarla olmadığını anlayacak senaristler bence, sanırım Ahu da dönüyor bir kaç bölüme(umarım)..
Bu tip abartılardan kurtulmuş oluruz, boşluğu doldurmak adına.. Ahu-Polat'ı özledim açıkçası, çünkü dizide manası olan bir ilşki, Ahu'nun bile bir manası var dizide..Diğer aşklar seyirci istedi diye yapılıyor ama Ahu-Polat zaten önceden düşünlmüş, yapılmaya karar verilmiş bir proje olduğu için, yani zoraki olmadığı için daha orjinal, ve de yaşanmasının bir sebebi var, ve de bolca malzemesi... Herşeyi bir kenara bırakıyorum, Ahu'yu bile, en azından Polat'ın, yani esas oğlanın aşkı.. Hiçbir kadın-erkek ilşkisi , içinde Polat'ın olduğu bir ilşki kadar etkilemez beni Kurtlar Vadisi'de.. Çünkü aşk birtek Polat'a yakışıyor, gerçekçi olan ve doğal olan budur...Polat'a zaten saplık yakışmıyor..
Bakalım göreceğiz, hayırlısı...
Bu arada Jülide-Yıldız ilşkisi hakkında neler düşünüyorsunuz?? Ben şoke oldum.. Ama Yıldız iyi bir fikir olmuş.. Fotoğrafını çekende Polat'ın ekibinden birisi olmalı.. Çünkü Selçuk Jülide'yi Polat'a emanet etmişti, Polat bu işe elbette el atmalı, yoksa boşuna Selçuk'u yurtdışına göndermiş olur..
_ZeynepSasmaz_ 28-12-07, 11:24 eee biz şimdi ocak ayının sonuna kadar nasıl duracağız ben meraktan çatlıyacam valaha neden böyle bir karar aldılar ki dizi zaten çok yavaş ilerliyor bide bu araların girmesi kötü oldu
polatın ölmiyeceği kesin ama sırtının çok önemli yerinden bıçaklandı hastaneye falan kaldırılır sanırım bence 23.bölümde son sahneden devam edilecek ve erhan gelcek birden ya silahla vuracak yada öldürmeyecekler sorgulayacaklar kim yolladı seni diye gerçi polat bıçaklandığı an bile anlamıştır bunun kimin yaptırdığını
erhan ile gürhan bir an önce kurtulur umarım o zindandan vuralında başı belada idam fermanı yazıldı polat tarafından geber inşallah emi vural
Ara 3 hafta bile değil 4 hafta, nasıl geçicek bilmiyorum.. Bence diziyi çok güzel oturttular.. Bu ara iyi mi olucak görücez..
Dediğim gibi göreceğiz... Asıl Polat haricinde yaşanan zoraki aşklarla olmadığını anlayacak senaristler bence, sanırım Ahu da dönüyor bir kaç bölüme(umarım)..
Bu tip abartılardan kurtulmuş oluruz, boşluğu doldurmak adına.. Ahu-Polat'ı özledim açıkçası, çünkü dizide manası olan bir ilşki, Ahu'nun bile bir manası var dizide..Diğer aşklar seyirci istedi diye yapılıyor ama Ahu-Polat zaten önceden düşünlmüş, yapılmaya karar verilmiş bir proje olduğu için, yani zoraki olmadığı için daha orjinal, ve de yaşanmasının bir sebebi var, ve de bolca malzemesi... Herşeyi bir kenara bırakıyorum, Ahu'yu bile, en azından Polat'ın, yani esas oğlanın aşkı.. Hiçbir kadın-erkek ilşkisi , içinde Polat'ın olduğu bir ilşki kadar etkilemez beni Kurtlar Vadisi'de.. Çünkü aşk birtek Polat'a yakışıyor, gerçekçi olan ve doğal olan budur...Polat'a zaten saplık yakışmıyor..
Bakalım göreceğiz, hayırlısı...
Bu arada Jülide-Yıldız ilşkisi hakkında neler düşünüyorsunuz?? Ben şoke oldum.. Ama Yıldız iyi bir fikir olmuş.. Fotoğrafını çekende Polat'ın ekibinden birisi olmalı.. Çünkü Selçuk Jülide'yi Polat'a emanet etmişti, Polat bu işe elbette el atmalı, yoksa boşuna Selçuk'u yurtdışına göndermiş olur..jülide çok zevksizmiş ne diyeceğiz:) düşünce olarak evet güzel.o kadar kemal diye düşünmüştük daha önce geçen senenin finalinde.birinin olduğu kesindi bu bölümde ortaya çıktı.iyice karışacak ortalık.bu tataroğlu ailesi de ne aileymiş ya.kimin eli kimin cebinde belli değil.kız ister misin ahunun kalbini bu fuat da çalsın.yıldız bile jülidenin gönlünü çaldıysa:)gerçi gönlünü mü çaldı orası belli değil.jülideye para de gaffur zengin olsa onu da kabul eder.bari bulut olsaymış hiç olmazsa karizması var.:img-policbu arada umulacak birşey kalmadı o sahnede yıldız ve jülide konuşurlarken ahu ve selçuk dönsün holdingi tasfiye etsin muhabbeti oldu.yani bu da döneceği kesin demek.
_ZeynepSasmaz_ 28-12-07, 11:37 jülide çok zevksizmiş ne diyeceğiz:) düşünce olarak evet güzel.o kadar kemal diye düşünmüştük daha önce geçen senenin finalinde.birinin olduğu kesindi bu bölümde ortaya çıktı.iyice karışacak ortalık.bu tataroğlu ailesi de ne aileymiş ya.kimin eli kimin cebinde belli değil.kız ister misin ahunun kalbini bu fuat da çalsın.yıldız bile jülidenin gönlünü çaldıysa:)gerçi gönlünü mü çaldı orası belli değil.jülideye para de gaffur zengin olsa onu da kabul eder.bari bulut olsaymış hiç olmazsa karizması var.:img-polic
Aa niye Yıldız da karizmatik bence..:) Hatta Jülide'ye fazla .. :) Ama bunların önemi yok, neticede onlar çıkarları için birlikteler..
Dediğin gibi Tataroğlu ailesi çok fena... Düşün , Yıldız , Selçuk'ın karısı Jülide'yi ayartmış, Kemal de Fuat'ın rahmetli karısını..:) Tatroğlu ailesi demiyelim de, Yıldız ailesi az malın gözü değilmiş , baksana abi-kardeşin maşallahı var..:):)
Fuat'ın rahmetli karısı dedim de, Kemal hemen İnci'ye yetiştirdi fırsat bilip, tehdit etti , Yıldız söyledi ya Kemal'e.. O da hemen, İnci'nin Fuat'ın karısını vuruken görüntü kayıtlarını şantaj unsuru olarak kullanabileceğinin sinyalini verdi İnci'ye..:)Ağzında bakla ıslanmıyor..:) Bu Kemal de komik adam bence ya, güldürüyor beni..:)
dün yine nefesimi tuturak izledim.hahay :happy0064en çok ta mematili bölümler hoşuma gitti yani demedi demeyin ama bu bulutu oynayan adam cidden çok süper oynuyo:good: gamze ye gelince ben hala anlamış değilim gamze mi sevgi mi? yani gerçeği ne kadar saklayabilecek ve memeti den nasıl kurtulacak
sonunda fuatı görebildik valla ben bu fuata bayılıyorum :happy0064 dizi ilk başladığında ben ahunun fuata gitmesini tercih ederdim yani gitmekten kasıt aslında ilgilenmek polat ın kıskanması :img-in_lo ama yani hala öyle düşünüyorum böylece polat ın gerçekten ahu ya karşı bişiler hissettiğini anlardık ama tabi senarist abi ne yaparsa bahtımıza:icon_whis
gelelim polata ah adem ah yaktın beni:sad53:
nasıl bi ay beklerim nasıl geçer bu uzun geceler
ama ben diyom ki bence bu adem polatı kendi eliyle hasteneye götürecek zaten kim olsa o güzel bakışlar karşısın da :img-in_lo erir biter ve tükenirdi
ama ademe ne olur ne yaparlar onu bilemem ama bence polatın ekibi öldürmez diye tahmin ediyorum yine yapsa yapsa ( adını unuttum)o belalın adam yapar inşallah adem onu ispiyonlar ve polatla ekibi.........:img-cool2
neyse ama bu parmaklıklar ardına dikkat etmesi lazım sevgili senaristlerin yönetmenin show tv nin eğer burayı okuyosanız diziyi biraz daha öne alın bence :img-yes::img-yes:
herkese merhabalar
Off off ne bölümdü ya bitirdi beni..
İlk sahne mükemmeldi Polat nasıl hepsini hakladı ..Hakan'ın o halleri unutulmaz zaten içimin yağları eridi..
Seni ben değil Abdülhey öldürecek demeside iyi oldu..İçi içini yesin.. :img-hyste
İstihbarat bürosundan çıkışı süper Polat'ın ..Ağır çekimle yürüyüşleri süper oluyor..
Ya biz Servete Muro'dan daha cesaretli dedik o tam dönek çıktı.
Muro'yu Polat'a Polat'ıda Hakan'a sattı..
Eee sonundada belasını buldu..
Muro'da ne pislik ya.Ailelerden çocuklarını böyle alıyorlar işte.
Ama dağdan şehire inildi mesajı güzeldi.
Ayrıca çocukta dünden razı gibi nasılda hemen heycan yaptı uyuşturucu işini alınca...
Polat-Başkan konuşmaları çok güzeldi.
Gerçek Devlet işi inşallah yeni bölümlerde yine konuşulur..
Jülide ve Yalçın beni çok şaşırttı ben Kemal'le düşünmüştüm onu.
Ama adamın Jülide'nin parası için yaptığı çok belli ama kafama takılan bunların fotolarını kim çekti...
Büyük ihtimal Polat çektirmiştir gibi geliyor..Bu arada Jülide bu bölümde çok güzel geldi gözüme..
Geçen bölümlerdeki aşırı makyajı yoktu böyle daha güzel olmuş.
Kemal nasılda tekrar havalara girdi..Artık içi rahat nasıl olsa.
Bu bölümde İnciyi görmek güzel oldu..Hamile hali çok yakışıyor ..Ayrıca oyunculukda harika Kemal'e son bakışı çok güzeldi..
4 As'ın konuşmaları dikat çekti Polat yine en büyük konularıydı.
Hepsinin düşmanı o;)
Ama sanki gelecek bölümlerde aileler arası çatırdamalar olacak gibi.
Bu bölümün gülü yine Memati'ydi.
Ali Osman'a nasılda yemi attı..Bulut'la sanheleride süperdi.Bulut'un Memati'nin sesini duyduğu andaki yüz hali özellikle :img-hyste
Mematinin elma yiyişine ne demeli..Acayip canım çekti :img-hyste
Memati:Eee hayat sana öten banada öter''
Bulut:ee şimdi ben onu öldürürüm.''
Memati:Zamanınnda öldürecektin.Hesap kitap işi yaptın vitaminini kaçırdın.Artık benim adamım öldüremessin''
Bulut:Söyle bakalım nasıl anlaşıcaz
Memati:Sen benim limanıma mazot işlerime karışmayacaksın anlaşmış olucaz
Bulut:Böyle anlaşmamı olur gülüm hani al gülüm ver gülümdüMematinin elmayı verip ''Al gülüm'' demesi harikaydı :img-hyste
Bomba sahnesi çok güzel çekilmişti.Arabanın patlaması Polat'ın olduğu arabanın yan yatması Polatın içinden çıkıp Hakan'ı ateşlemesi..
Hakan Polat'ı görünce beyninden vurulmuş gibi oldu:haha Kurtulamayacakmıyım hiç der gibiydi.
Tabi baktı olacağı yok hemen Adem'e haber verdi.
Bu arada hani bu Adem en psikopatıydı adamların arasında.Hani bıçağı çok güzel kullanırdı ben pek bir özellik göremedim banada bıçağı versele bende rahatça saplarım arkası dönük adama.
Polat'ın bıçağı yediği anda sanki bende yüreğime yedim .
Pis hain,insafsız,yediğin ekmek boğazında dizilsin emi Adem...
Polat istese silahını çıkarıp onu vurabilir ama bunu yapacağını sanmıyorum.
_ZeynepSasmaz_ 28-12-07, 12:21 Polat'ın bıçağı yediği anda sanki bende yüreğime yedim .
Pis hain,insafsız,yediğin ekmek boğazında dizilsin emi Adem...
Aslıcım içimden geçenleri söylemişsin...
Nasıl sinirim o çocuğa anlatamam, kıydı ya Polat'ımıza..
Vicdansız..!!
Polat'ın o bakışları yok mu.......
O çehrenin bana ifade ettirdikleri karşısında lisanın bir hiçç olduğunu anladım..!!
Zeynepcim bir bilsen daha neler söylemek istiyorumda tutuyorum kendimi..
Ya sende benim içimi okumuşsun şimdi Necati başlığına Necati yorumumu yaptım..
O gözler varya herşeyi anlatıyor.Hayran bıraktırıyor insanı..
Hiçbirşeye gerek yok gözler yeter..
Bu arada sinekkaydıda acayip yakışmıştı:img-in_lo
Nesli abla bir zahmet repimi alabilirmiyim:img-icecr:img-icecr
Üzgünüm yine kaybettin iddeayı:img-icecr
merhabalar
oncelıkle aksamkı bolumde ara verılecegı bellı edılmıs geldı bana yanı sekerım fuatı ıncıyı ve dengesız kocasını epeydır gormuyorduk ara verılcegı ıcın hatırlanmıs ee ne dıyelım gozumuzle gorduk:img-blush
mematı ve gamze mıdır sevgı mıdır onların asklarını beklıyorum ama acıkcası bekledıgım sahnelerı goremıyorum ya ben acele edıyorum yada mematı agır dan alıyor :love09:
julıde hanım hakkında konusma yasagı koyuyorum kendıme yıldızıda sevmem artık basıt olan her hareket benı malesef sogutuyor oyunculardan:cheer:
polata ask yakısıyor ama yanına yakısanla yasadıgı ask yakısıyor ahusuzluk benı mutlu edıyor acıkcası donmesını ıstemıyorum asık olacaksa dolu oyuncu var yenı bıtane bulsunlar ama nefıse donmesın pana fılm mankenlere takmıs durumda yenısı manken degıl gercek bır oyuncu olsun lutfen eger olacaksa tabıı:good:
polat bu aralar acaba daha mı yakısıklı bana mı oyle gelıyor uzerındekı takımlar sacları bakısları daha bır sahane gelıyor gozume:img-in_lo
bıcaklanma bana basıt geldı yanı koca ofısın bos olacagı gun varmıs ademıde hıc sevmedım ayrıca tanımadan etmeden hemen caycıyı canım cıcım ettı bızım ekıp hata ıste bıcaklanacagını bellı ettıler
bye
hekimoglu64 28-12-07, 15:20 Polat'ın bıçaklanacağına dair söylentiler vardı, tiyolar verilmişti ama ben inanmamıştım, böylesini hiç tahmin etmiyordum..Öyle şok oldum ki, o çaycıyı görsem boğacağım..Polat'ı ilk defa bu halde gördük, neydi o ya.. Nasıl içim burkuldu, o ne bakıştı öyle, çaycıya sen nasıl ihanet edersin, hiç beklemezdim der gibiydi, sitem gibi mi desem çok tuhaf ama çok gerçekçi bir tepkiydi.. O kadar parçalandım ki.. Ah Polat'ım ah....Sanki hayatımda var olan gerçek bir insan ve ona kıydılar hissine kapıldım, nasıl kıydı o vicdansız Polat'ıma...Gel de1 ayı bekle şimdi, neler olucak çok merak ediyorum.. Of Polat off..
Bölüm yorumuma geçeyim.. Bence çok güzel bir bölümdü.. KareAs'ın yoplantısına bayıldım, çok etkileyiciydi, bir çok sorunun cevabı da verildi..Polat Alemdar 6 ay önce mabede girmeye çalışırken, şimdi sokaklarsan hap topluyor repliği çok manidardı, seyirciye müthiş bir göndermeydi, yine bizi ters köşeye yatırdılar.. Çok seviyorum ya Kurtlar Vadisi'ni, senaristlerimizi..:):)
Veeee en büyük şok Jülide-Yıldız ilişkisi.. Hiç beklemiyordum, çok şaşırdım, meğer Yıldız ne malın gözüymüş, bu arada Ahu'da sanırım dönecek yakında, Toros şirketi gündeme geliyor, bu durum Ahu Toros demek, Polat'la ortaklık demek vss
Ama Ahu dedimde gerçekten yokluğu öyle hissediliyor ki, aşktan yana ne yapacaklarını şaşırdı senaristler..
Kimse kusura bakmasın ama Hikmet'in ve Memati'nin aşk hikayeleri o kadar abartı ve yapmacık ki Polat'ın aşk hayatını arar oldum.. Hadi Memati'yi geçiyorum, her ne kadar ona bu tavırlar, bu haller yakışmasa da dizinin komedi unusurunu oluştırıyor onun aşk muhabbetleri ama Hikmet'in aşkı tam bir saçmalık..Güya kavuşamayan aşıklar, bence hiçbir etkileyiciliği yok, Türk Filmlerini tiye alan Şener Şen-Müjde Ar'ın filmi "Arabesk"den farksız.. O kadar komik ki, allah aşkına Hikmet'in aşk hikayesini daha mantıklı hale getirsinler, tek sorun o bence.. Bir de dizi resmen pembe diziye döndü, en olmaz kişiler Hikmet ve Memati aşık oluyor, kadınlardan nefret eden bu insanlar bu kadar basitçe aşık oluyorlar.. Hatta ve hatta Halo gibi yaşını başını almış bir kart horoz bile, aşık oluyor, bizim Polat 'ın bir aşk hikayesi yok, ne kadar saçmaaaaaa!!
Üstelik esas oğlanımız bizim.. Ahu biran önce dönmeli, yoksa aşk konusunda dizi çok komik bir hal almaya başladı...
valla zeynep sasmaz arkadasim...........dizideki bütün asklar komik olabilir ama en azindan gercek hikmet gönül aski bence gercekk hadi digerleri komik olsun
ama yapma lütfen ahu dönsünde gercek ask olsun molsun daha cok komik
bir kere ahu polat aski en komikleri yapmacik yani............1 ay sonraki kurtlarda ahu yokmus galiba cünki diziye girip girmedigi daha henüz net degil
zaten nefise karatayda bir aciklama yapmadi bu konuda neyse......
arkadaslar biliyorsunuz dizimiz 1 ay ara verecek sizce bu ratingleri etkilermi sonucta 1 yoklar..........ve rakibi parmakliklar ardindada cok iyi bir rating almis 1 ay sonra yoksa parmakliklar ardinda vadiyi gecermi ratinglerde:)umarim vadi simdki bölümlerden daha iyi bir sekilde döner ratingleri eski bölümerinde oldugu gibi patlatir....ve hep dedim vadideki bazi oyuncular ratingeri düsürdü bana göre benim tahminim bence 1 ay sonraki vadide jülede karakteri ahu karakteri sekerim karakteri vural karakteri hakan karkteri olmamali sayamadigim daha cok var
vadiye yeni oyuncular girmeli ama öyle böyle oyuncular degil gercekten usta oyuncular girmeli bu saydigim kisilerin yerine neyse.....
saygilar........
NOT:1 ay sonraki vadide beren saati göremk istiyorumm
hatirla sevgili bitiyorda o yüzden:)
Polat'ın bıçaklanacağına dair söylentiler vardı, tiyolar verilmişti ama ben inanmamıştım, böylesini hiç tahmin etmiyordum..Öyle şok oldum ki, o çaycıyı görsem boğacağım..Polat'ı ilk defa bu halde gördük, neydi o ya.. Nasıl içim burkuldu, o ne bakıştı öyle, çaycıya sen nasıl ihanet edersin, hiç beklemezdim der gibiydi, sitem gibi mi desem çok tuhaf ama çok gerçekçi bir tepkiydi.. O kadar parçalandım ki.. Ah Polat'ım ah....Sanki hayatımda var olan gerçek bir insan ve ona kıydılar hissine kapıldım, nasıl kıydı o vicdansız Polat'ıma...Gel de1 ayı bekle şimdi, neler olucak çok merak ediyorum.. Of Polat off..
zeynep abla senin dedigin bir cumle icin ben ahu karakterinden bu forumda soz etmeme karari aldim
o soyledigin sozde pana film ne yazarsa yazsin ben ona inanirim onlarin kalemine her zaman guvenim var gibi bir seydi cumleni tam hatirlayamiyorum
ama simdi gine onlarin yazdigi bir aski sacma buluyosun
demekki bazi sacmaliklarda oluyomsu ndizide senaristlerimiz hep dogru yazmiyomus demi
sana himet gonul iliskisi nasil yapmacik geliyosa banada polat ahu arasidna artik ne olacaksa o sacma geliyo hatta iki kati arti orjinal dedigin ask ahu polat degil dir cunku ikinciler orjinal olmaz orjinal olan brisey varsa oda memati nin askidir bana gore tabiki
polatin bir ask hikayesi yok demissin sanirim 97 bolumu yok sayiyosun sanirim eger o aski yok sayiyosan fazla soylencek birsey yok demektir
hekimoglu64 28-12-07, 15:35 zeynep abla senin dedigin bir cumle icin ben ahu karakterinden bu forumda soz etmeme karari aldim
o soyledigin sozde pana film ne yazarsa yazsin ben ona inanirim onlarin kalemine her zaman guvenim var gibi bir seydi cumleni tam hatirlayamiyorum
demekki bazi sacmaliklarda oluyomsu ndizide senaristlerimiz hep dogru yazmiyomus demi
sana himet gonul iliskisi nasil yapmacik geliyosa banada polat ahu arasidna artik ne olacaksa o sacma geliyo hatta iki kati arti orjinal dedigin ask ahu polat degil dir cunku ikinciler orjinal olmaz orjinal olan brisey varsa oda memati nin askidir bana gore tabiki
polatin bir ask hikayesi yok demissin sanirim 97 bolumu yok sayiyosun sanirim eger o aski yok sayoyosan fazla soylencek birsye yok demektir
arkadasim cok güzel yazmissin sonuna kadar
katiliyorum polat abimiz gercek aski yasadi
bunun örnegide belli elifiyle yasadi
ahu kimmis ya banada ahu karakteri cok yapmacik
cok komik geliyor umarim 1 ay sonraki vadide olmaz
panafilm bence oyuncu degisikligi yapmali.....
saygilar......
_ZeynepSasmaz_ 28-12-07, 15:42 zeynep abla senin dedigin bir cumle icin ben ahu karakterinden bu forumda soz etmeme karari aldim
polatin bir ask hikayesi yok demissin sanirim 97 bolumu yok sayiyosun sanirim eger o aski yok sayiyosan fazla soylencek birsey yok demektir
Ee tatlım Hikmet aşkı projede olan bir aşk değildi, senaristlerin düşüncesi değildi, seyircinin isteğiyle yaratıldı o aşk hikayesi, o yüzden bir orjinalliği yok..
Ama Ahu-Polat zaten dizi başlamadan düşünülmüş, proje aşaması geçirmiş, orjinal bir hikaye, Hikmetinkiyle kıyaslanamaz bile.. O yüzden senaristin yazdığı bir hikayeye asla karşı çıkmam, ama seyircinin talebiyle yaratılan , şekillenen bir hikayeye, senaryoya karşı çıkarım..
Normal şartlarda Hikmetîn Polatın yanında çalışan bir eleman olması lazımdı, seyircinin Hikmet mahalleye dönsün tepkisi onu aşık Hikmet' çevirdi, orjinal olmayan bir hikaye yani, bence Polat'ın yanındaki hikmet daha iyiydi, ben ona asla karşı çıkmadım, çıkmam da..Çünkü senaristlerin asıl düşüncesi oydu...;)
Aynı şekilde Memati de seyirci isteğiyle kadınla-kızla uğraşıyor..
Halo zaten seyirci isteğiyle yaşıyor, dolayısıyla aşkı da zoraki....;)
hikmetin aski projede olan bir ask deyil demissin sanirim pana filmle bir ilgin var yoksa kim bilebilirki onlarin ne yazacagini
ayrica madem seyircinin isteigini yapiyolar bence ilk yapcaklari sey ahu cikartmak olmasi gerekiyodu o zaman seyirceye gore oluyosa eger ahu hala cikmadiysa diziden demekki senaristler hicbirseyi seyirciye gore yapmiyorlar en iyi ornek bu
ayrica himet hicbirzaman polatin yanidna calsian bir eleman degildi kardesiydi
ben hikmeti olatin yanidnma calisan biri olarak degilde gine esi mahallesinde tamirci olarak gormeyi daha cok seviyorum hem himet hicbrizaman kadinlardan nefret ediliyo gibi gosterilmedi sadece kendi kuralalrina gore kiz istiyodu ve buldu bunun neresinde yapmaciklik var anlayamadim
ahu ve polatin arasinda ne olacaksa artik eminim onceden dusunulmus birsey degil nefise karatay bile onceden dusunulmedi cunki ki kvp pusu bile onceden dusunulmus bir proje degil belki 2 belki 3 ay icinde olustu yani ne memati ne hikmet ne polat ilikisi uzun uzun dusunulmus birsey degil:img-wink:
hekimoglu64 28-12-07, 16:05 arkadaslar bende duymustum demek yalan degilmis
resmi sitede ahunun kesin ayrildigi yaziyiyor bir baslikta
yani neise karatay necati sasmazla anlasamiyormuyumsu neymis
diziden cikarilmis setten ayrilmis valla resmi sitede bir baslikta yaziyor
zaten nefise bir programda bu konu hakkinda hic konusmadi
projeleriniz nelre dedi o da o kadin filmi var felan filan dedi iste yani kurtlar vadisi pusuyla ilgili birsey demedi ayrilmis
saygilar.....
NOT:yasasin ya vadi 1 ay sonra daha iyi ratingler alir bazi oyuncular cikmis
gibi haberler var:happy0064:happy0064:happy0064
hekimoglu64 28-12-07, 16:40 arkadaslar resmi sitede ahu selcuk toros yoksa gitmedimi basliginda yaziyor
nefise diziden ayrilmis hatta bir gazetedede yazmis ayrilacagini yani necati abiyle anlasamiyorlarmis nefise kesin ayrilmis diyor ordaki arkadas bende öyle duydum
yakinda panafilm net aciklama yapar
saygilar......
_ZeynepSasmaz_ 28-12-07, 16:44 hikmetin aski projede olan bir ask deyil demissin sanirim pana filmle bir ilgin var yoksa kim bilebilirki onlarin ne yazacagini
ayrica madem seyircinin isteigini yapiyolar bence ilk yapcaklari sey ahu cikartmak olmasi gerekiyodu o zaman seyirceye gore oluyosa eger ahu hala cikmadiysa diziden demekki senaristler hicbirseyi seyirciye gore yapmiyorlar en iyi ornek bu
ayrica himet hicbirzaman polatin yanidna calsian bir eleman degildi kardesiydi
ben hikmeti olatin yanidnma calisan biri olarak degilde gine esi mahallesinde tamirci olarak gormeyi daha cok seviyorum hem himet hicbrizaman kadinlardan nefret ediliyo gibi gosterilmedi sadece kendi kuralalrina gore kiz istiyodu ve buldu bunun neresinde yapmaciklik var anlayamadim
ahu ve polatin arasinda ne olacaksa artik eminim onceden dusunulmus birsey degil nefise karatay bile onceden dusunulmedi cunki ki kvp pusu bile onceden dusunulmus bir proje degil belki 2 belki 3 ay icinde olustu yani ne memati ne hikmet ne polat ilikisi uzun uzun dusunulmus birsey degil:img-wink:
Tatlım yapma allah aşkına:)
Hikmet Pusu'nun ilk bölümlerinde Polat'ın yanında çalışan bir eleman değil miydi? Tamer'in yanında dinleme cihazları vs ile uğraşıyordu.. Seyircinin mahalleye dönsün isteği ile gönderildi ve zoraki bir aşk hikayesi yazıldı.. Halbuki Polat'ın yanındaki hali çok daha iyi idi. Çünkü olması gereken, planlanan konum oydu Hikmet için bu bir..;)
İkincisi Memati aşk yaşasın diye özellikle bu forum çalkalanmadı mı? Memati'ye de aşk hikayesi yazma kararı aldılar, seyirci talebi üzerine ama ona hikmet kadar karşı değilim en azından komedi ama Memati tuhaf tavırlara büründüğü için gereksiz geldi bana, hiç bir gerekliliği yok..
Kvp elbette uzun süre proje aşamasında olan bir dizi değildi ama dizi başlamadan Ahu-Polat aşkı olacak diye planları vardı senaristlerin.. Yani Polat'a yeni bir aşk yaşatma düşüncesi vardı başından beri, Ahu'yu kim oynarsa oynasın, böyle bir düşünce vardı... Dolayısyla, senaristlerin planladığı, orjinal, olması gereken, bir hikayeydi.. Diğerleri zoraki ve seyirci istediği için yazılmış aşklar bu herkez tarafından biliniyor..
Sen sordun ya bana neden Hikmet'in yada Mematinin aşkını kabul etmiyorsun, onu da senaristler yazıyor,hani onların yazdığına karşı çıkmazdın dedin diye??
Benim de cevabım bu işte, sonra yazılan aşkla senaristlerin düşünüp, planladığı hikayeler olmadığı, seyircinin isteğine göre yaratılmış hikayeler olduğu için karşı çıkıyorum.. Ahu-Polat onların planlamış olduğu, seyirci etkisinde kalmadıkları, kendi istekleriyle yaratmış oldukları bir hşkaye olduğu için de ona karşı çıkmıyorum..
Nitekim Asu-Tuncay'a da karşı çıkmıyorum, çünkü onlarda seyirci istedi diye değil, senaryoda olması geren,hikayeler..Zaten güzelde..
Orjinal olan, zaten kendini hemen belli ediyor..
Ahu-Polat ve de Tuncay- Asu...Çünkü bunlar esas hikayeye ait olayları işliyor.;)
hekimoğlu evet.. Dizide Ahu'nun geri döneceği sinyalleri verildi ama geri döndüğünde onu Nefise canlandırmıcak, Beren Saat canlandırıcak galiba..:)
İstersin di mi??:)
hekimoglu64 28-12-07, 16:52 Tatlım yapma allah aşkına:)
Hikmet Pusu'nun ilk bölümlerinde Polat'ın yanında çalışan bir eleman değil miydi? Tamer'in yanında dinleme cihazları vs ile uğraşıyordu.. Seyircinin mahalleye dönsün isteği ile gönderildi ve zoraki bir aşk hikayesi yazıldı.. Halbuki Polat'ın yanındaki hali çok daha iyi idi. Çünkü olması gereken, planlanan konum oydu Hikmet için bu bir..;)
İkincisi Memati aşk yaşasın diye özellikle bu forum çalkalanmadı mı? Memati'ye de aşk hikayesi yazma kararı aldılar, seyirci talebi üzerine ama ona hikmet kadar karşı değilim en azından komedi ama Memati tuhaf tavırlara büründüğü için gereksiz geldi bana, hiç bir gerekliliği yok..
Kvp elbette uzun süre proje aşamasında olan bir dizi değildi ama dizi başlamadan Ahu-Polat aşkı olacak diye planları vardı senaristlerin.. Yani Polat'a yeni bir aşk yaşatma düşüncesi vardı başından beri, Ahu'yu kim oynarsa oynasın, böyle bir düşünce vardı... Dolayısyla, senaristlerin planladığı, orjinal, olması gereken, bir hikayeydi.. Diğerleri zoraki ve seyirci istediği için yazılmış aşklar bu herkez tarafından biliniyor..
Sen sordun ya bana neden Hikmet'in yada Mematinin aşkını kabul etmiyorsun, onu da senaristler yazıyor,hani onların yazdığına karşı çıkmazdın dedin diye??
Benim de cevabım bu işte, sonra yazılan aşkla senaristlerin düşünüp, planladığı hikayeler olmadığı, seyircinin isteğine göre yaratılmış hikayeler olduğu için karşı çıkıyorum.. Ahu-Polat onların planlamış olduğu, seyirci etkisinde kalmadıkları, kendi istekleriyle yaratmış oldukları bir hşkaye olduğu için de ona karşı çıkmıyorum..
Nitekim Asu-Tuncay'a da karşı çıkmıyorum, çünkü onlarda seyirci istedi diye değil, senaryoda olması geren,hikayeler..Zaten güzelde..
Orjinal olan, zaten kendini hemen belli ediyor..
Ahu-Polat ve de Tuncay- Asu...Çünkü bunlar esas hikayeye ait olayları işliyor.;)
hekimoğlu evet.. Dizide Ahu'nun geri döneceği sinyalleri verildi ama geri döndüğünde onu Nefise canlandırmıcak, Beren Saat canlandırıcak galiba..:)
İstersin di mi??:)
hayir berenin ahu gibi zayif karakteri canladirmasini hic
istemm beren o rolleri istemez zaten beren elif gibi
sert dedigim dedik rollerde oynar eger diziyede girerse bir umut
bence elif gibi olmali ahuyudabyebye demek üzereyiz:):)
saygilar......
bzeynep abla ben hikmet polatin yaninda calismiyo demedim hicbrizaman polatin elemani degildi dedim kardesi gibiydi bu hususu unutmayalim
ayrica suan kvpde olan hicbri ask gercekci degil bunu kabulleneli ve uzun zamandada gercekci brisey olacagini dusunmuyorum
tabi senaristler beni sasirtmazssa ama hicbirzaman bu senaryoyla ahu ve polat iliskisi benim icin gercekci olmaz gerecekci olmasi icin oyuncu gerek MANKEN deyil:img-wink:
_ZeynepSasmaz_ 28-12-07, 16:59 hayir berenin ahu gibi zayif karakteri canladirmasini hic
istemm beren o rolleri istemez zaten beren elif gibi
sert dedigim dedik rollerde oynar eger diziyede girerse bir umut
bence elif gibi olmali ahuyuda demek üzereyiz
AA yakışmaz Beren'e Elif taklidi bir rol.. Elif'ten sonraki gelecek karakter Elif'e tamamen zıt bir rolde oynamalı, Ahu gibi.. Elif gibi rolün hiç hayalini kurma...
Mervecim mevzu Ahu'yu canlandıransa ona diyecek birşeyim yok, beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez, ben beğeniyorum mesela..Ben Nefise'yi kasdetmemiştim, senaristin yazmış olduğu Ahu-Polat'ı kasdettim..
Bu arada Mervecim, sen Ahu'dan konuşmama kararı almıştım, ben bu kuralını bozdum senin, çok özür dilerim, konuyu değiştirelim bari..
En beğendiğin sahneler neydi KVP'nin son bölümünde canım.. Zaten bölüme damgasını vuran Polat'ın bıçaklanma sahnesiydi:(:(
hekimoglu64 28-12-07, 17:05 bzeynep abla ben hikmet polatin yaninda calismiyo demedim hicbrizaman polatin elemani degildi dedim kardesi gibiydi bu hususu unutmayalim
ayrica suan kvpde olan hicbri ask gercekci degil bunu kabulleneli ve uzun zamandada gercekci brisey olacagini dusunmuyorum
tabi senaristler beni sasirtmazssa ama hicbirzaman bu senaryoyla ahu ve polat iliskisi benim icin gercekci olmaz gerecekci olmasi icin oyuncu gerek MANKEN deyil:img-wink:
mervecim cok haklisin polat abimiz ask yasamali tabiki ama gercek bir ask yasamali seninde degigin gibi gercek bir oyunculya mankenle degil
ya ahu karakteri................toplam 16l.yada 17.bölüme kadarmiydi neyse iste
oynadi ama her rolü iki dakikaydi yani 16bölüme kadar toplam 36 dakika görünmüstür ancak:):)yani hem nefiseye yazik hemde bize koskoca 16 bölüme kadar sadece 36 dakika görünüyor cünki nerdeyse 2 dakika felan görülüyordu benim bildigim ynadgi sahnelerde............
belki beren saat gelse onada ahuya oldugu gibi tepki olabilir
bir ihtmal ama sanmiyorumki ahuya tepki oldugu kadar olsun ahuya oldugu kadar olmaz yani neden beren saat diyorum cünki özgü namal gibi citi piti
polat abimizede citi piti bayanlar yakisiyor ahu gibi uzunlar degil gerci ahuda uzun degilde iste necati abi biraz kisa :)kizmayin yaw saka saka
saygilar....
zeynep abla nefiseye ne ayri sevgim var nede antipatim ben sadece bir mankenin bana guzel bir ask yasatacagini dusunmuyorum##herneyse
bicaklanma sahnesinde sanki bicak bana geliyomsu gibi bir an egldim artik iciem nasil islemisse :) ozelikle polatin bakislari superdi bana oyle geliyo bu baksitan sonra bence adem bicagi cikaricak polati kurtacak
hekimoglu64 28-12-07, 17:10 AA yakışmaz Beren'e Elif taklidi bir rol.. Elif'ten sonraki gelecek karakter Elif'e tamamen zıt bir rolde oynamalı, Ahu gibi.. Elif gibi rolün hiç hayalini kurma...
Mervecim mevzu Ahu'yu canlandıransa ona diyecek birşeyim yok, beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez, ben beğeniyorum mesela..Ben Nefise'yi kasdetmemiştim, senaristin yazış olduğu Ahu-Polat'ı kasdettim..
Bu aarda Mervecim, sen Ahu'dan konuşmama kararı almıştım, ben bu kuralını bozdum senin, çok özür dilerim, konuyu değiştirelim bari..
En beğendiğin sahneler neydi KVP'nin son bölümünde canım.. Zaten bölüme damgasını vuran Polat'ın buçaklanma sahnesiydi:(:(
valla berenle nefiseyi bir kere kiyaslama
cünki beren oyuncu nefise manken
ben eminim beren gelse ahudan bin kat iyi oynar ne rolde olursa olsun
güzel oynar hem berene ahuya oldugu kadarda tepki olmaz gör bak
yeterki panafilm berene teklif götürsün simdi kvp de olmayan biri icin tartisilmaz
ben bereninde bu dizide olmasini isterim diyorum ama simdi beren bu dizide degil
eger diziye gelirse o zaman konusuruz bu konulari zeynep sasmaz arkadasim:img-wink:
saygilar......
hekimoglu64 28-12-07, 17:12 valla ademnecati abyii kurtarmaz ya
bence kacar ordan ama kesin kacmaya calistigi an erhan yaklar onu
bence polat abiyide erhan yardim edecek gelde bekle artik koskoca 1 ayi
saygilar....
kv izliyorum uzun zamandır ama yorum yapmak kısmet olmadı
gercekden güzel bir dizi gerek oyuncuları gerek konusu ile Türkiyenin gerçekleri Türkiyeni üzerinde dönen oyunları gösteriyorlar
aşk konusuna gelirsek ahu ile polat yakısmıyor bence o büyük aşka başka biri girmemeli seyirci aşk görmek istiyorsa bunu diğer karakterlerden yapsınlar ki zaten su sıralar olmaya basladı halo dayı memati hikmet cephesinde bir şeyler basladı ama mematinin karşısındaki davranısları hiç hoşuma gitmiyor bence bu ilişkiyi replikleri daha güzel kurgulayabilirlerdi mematini kendi uslubu denilsede kabaca birde bir sorum olacak son kısma dikkatli bakamadım bomba patlama sahnesinde izleyemedim daha dogrusu patlamadan nasıl krutuluyor ir arkadas belirtirse sevinirim ayrıca kv bu hali cok ilerlerlemeden bir aylıkk ara vermesi iyi olmadı
MoOnDaNcE-11 29-12-07, 01:45 Genel olarak cok guzel bir bolumdu . En cok memati bulut diyaloglarini begendim . Ergenekon adli gizli olusumundan da dizide ilk kez bahsedildi :img-wink:
yapma allah aşkına moondance... bu vadi, bu hal ile olsa ne olur olmasa ne.. olmadığı hafta açarsın playerini izlersin eski vadini.. hem nostalji yaparsın hemde hey gidi vadi hey dersin.. hemde farkı fiyatıyla görürsün..
netekim, ben, bu aradan oldukça mutluyum.. hemde ne haz.. şimdi birde show tv, bu arada, eski vadinin unutulmaz sahnelerini birleştirir kurtlar vadisi efsanesi deyu ekrana getirirse daha bir şekil olur...
Sevgili sondakika kardesim ,
Eski vadiyle KVP arasindaki farki zaten ortada , ama insan kv'siz de duramiyor :img-wink: Bu bir ay boyunca artik dedigin gibi eski kv'i izleyecegim...Testereler kiliclar laz ziyalar :img-polic
Kurtlar Vadisi Pusu'ya bir ay ara verdiler hemde nası bir Finalle ara verdiler off ..
Ne olcak şimdi Polat'ın sonu çook heyecanlandım sonunda yaa..
Gene kurtlar vadisi'ne yakışır bir bölümdü..
Memati ve bulut yine döktürdüler çook seviyoorum şu bulutu İnş. hiç ölmz:D
yalcinersonmez 29-12-07, 12:15 Arkadaşlar Bugün Size Birşey İfade Etti mi??! Durun Ben Sölim Belki Hatırlayanlarınız Olmuştur Ama Bugün İlk Kurtlar Vadisi'nin Yayına Veda Edişinin 2. Senesi!!! Yani 97. Bölüm Bundan 2 Sene Önce Bugün Yayınlanmıştı...
29.12.2005
29.12.2007
son sahne tarzı sahneler bence ilgi cekmiyor artık çünkü polat esas oglan ve onun ölmeyeceği kesin ya cocuk kaçacak erhan yakalayacak ya cocuk insafa gelip özürdiliyip polata yardım edecek daha sonra hakanın yanına gidip işi yaptım diyip hakanı tuzağa düşürebilirler yani kesin olan bir şey varki polat ölmeyecek başka bir karakter tehlike girseydi bence daha iyiydi
Şu kadarını söyleyeyim bizi bayağı heyecanlı hastane sahneleri bekliyor :)
Size ufak bir tiyo olsun :)
yalcinersonmez 31-12-07, 00:00 Şu kadarını söyleyeyim bizi bayağı heyecanlı hastane sahneleri bekliyor :)
Size ufak bir tiyo olsun :)
yapma yaa walla dee...hiç aklıma gelmemişti bu:)
Arkadaşlar bugün okulda ne maceralar yaşadım:).Bizim bi Hoca var KV Hakkında benden Daha Fanatik. Adam Perş. Bölümü İzlio Cuma Netten Tekrarını İzlio.2 Ayda birde genel tekrar yapıo:) Ayriyetten okuldada derste kv müziklerini açıo.Bazen Cendereyi Şiirin Fon Müziği olarakta bulabiliyoruz:) Herneyse bugün o Hocanın Dersini Projectörlü bi sınıfta işledik tabii Projectörde...Herneyse Slaytlar eşliğinde Ders İşledik(Slaytlar Hocanın Flas Discinde...) Dersin bitimine 5 dk. kala baktım hoca Flaşın içindeki dosyaları açmış gözüme bi dosya çarptı dosyanın adı get_video.Baktım Hoca Onu Media Playerde Açıo Açtı...Projectöre Baktım bide Ne Görüm KVP nin son bölümü:) Hoca Youtubeden indirmiş Memati-Bulut tan Finale kadar...açtı işte bizde Projectörde izledik.:) Manyaq oldu ama yha kızlı erkekli herkes izledi Sınıfta Sanki At Yarışı oynanıyodu:) Herkes Bağrıyo Polat Sık Hakanın Kafasına Diye...:) Herneyse bugün bnm için güzel bi macera oldu walla:)
LEVOO tiyoyu nerden aldin merak ettim ayrica heyecanli derken ne anlamda heyecanli :)
yalcin sizin hoca asmis masallah zaten en iyi hoca boyle hocadir :)
4 hafta nasil gecicek
Kaliteli bir dizi,özellikle de Gürkan Uygun'un oyunculuğunu oldukça çok beğendim.Umarım ekibin bu başarısı ve kaliteli işi devamlılık arz eder.Uzun soluklu olması dileğiyle.Kaliteli yapımlar olacak ki,diğerlerinden ayrılsın.KVP de bu yapımlardan biri.
Zeynep Hikmet Pusu ilk başladığında Polatın yanında çalışan bir elemandı evet.Ama bu hatadan hemen dönüldü çünkü Hikmet Polatın can dostuydu..Hikmet yeni yenikendini buldu.
Ben o bölümlerde eski dizimizi hissetmedim ama şimdi yine eskiyi hissediyorum.
Artık yine eski 2 dostlar..
Ayrıca neden Hikmet-Gönül aşkına bu kadar karşısınki başroller dışında kimseye aşk olamazmı?Bence bu düşünce bir hata.
Ayrıca Hikmet ve Gönül aşkı neden izleyici isteğiyle yazılmış olsunki.Bizler onlara bir aşk yazın diye Panaya baskımı yaptık:img-wink:
Ahu hakkında yorum yapmıyorum bu yüzden birşey demiycem ama tek diyeceğim asıl Ahu ve Polat aşkı! izleyici isteğiyle aşk eksikliği hissedenler için yazılıyor ve bence asıl mecburiyet bu aşkda..
LEVOO tüyo için sağol.Zaten tahmin edilen birşey.Ama eğer başka tüyo varsa alalım..
Yalçın yaa sizin hocadan bende istiyorum..:img-icecr
Ay ne hoş hocaymış Allah herkese nasip etsin..:img-icecr:img-icecr
Kurtlar vadisi son 5 bölümdür çok farklı bir çizgide gidiyor..mesela benim tandığım polat öldürcem öldürcem dediği hakan,muro ve vural üçlüsünü çoktan öldürmüştü..son bölümlerde hep kurban oldular..inşallah bu bir aylık süre sonunda "dönüşleri muhteşem" olurrrr inşallah...
Zeynep Hikmet Pusu ilk başladığında Polatın yanında çalışan bir elemandı evet.Ama bu hatadan hemen dönüldü çünkü Hikmet Polatın can dostuydu..Hikmet yeni yenikendini buldu.
Ben o bölümlerde eski dizimizi hissetmedim ama şimdi yine eskiyi hissediyorum.
Artık yine eski 2 dostlar..
Ayrıca neden Hikmet-Gönül aşkına bu kadar karşısınki başroller dışında kimseye aşk olamazmı?Bence bu düşünce bir hata.
Ayrıca Hikmet ve Gönül aşkı neden izleyici isteğiyle yazılmış olsunki.Bizler onlara bir aşk yazın diye Panaya baskımı yaptık:img-wink:
Ahu hakkında yorum yapmıyorum bu yüzden birşey demiycem ama tek diyeceğim asıl Ahu ve Polat aşkı! izleyici isteğiyle aşk eksikliği hissedenler için yazılıyor ve bence asıl mecburiyet bu aşkda..
LEVOO tüyo için sağol.Zaten tahmin edilen birşey.Ama eğer başka tüyo varsa alalım..
Yalçın yaa sizin hocadan bende istiyorum..:img-icecr
Ay ne hoş hocaymış Allah herkese nasip etsin..:img-icecr:img-icecr
Ben kendi fikrimi belirtmek gerekirse;
hikmet-gönül aşkını çoook sevdim.
Gerek Hikmet'in açıkı sözlülüğü ve bildiğini okuması gerekse gönül'ün mütevazılığı çook güzel bir aşk bnce..
Heyecanlı derken şu an o sahneler çekilmiş eğer bu 3 hafta içinde değiştirmezseler Polat'ı zor anların beklediğini söyleyebilirim.Heyecan olsun diye ne yapabileceklerini siz tahmin edin :D
Bu arada bu tüyo ile doğru orantılı olarak o çocuğun ordan kaçacağını,Polat'ın orda biri gelene kadar yalnız başına kalıp çok kan kaybedebileceğini de düşünmemiz gerek....
oh ya hocaya bak valla bize rastlamaz böyle hocalar zaten.bizim hocalar ancak laf sokarlar popüler kültür öğelerine:img-polic
aslı yorumuna katılıyorum:img-yes:
spaceman eninde sonunda polat hepsini öldürecek ama herkesi de o kadar çabuk öldürürse ve öldürebilirse işin tadı kaçar.onlar da polatı arada tuzağa düşürecekler tabi.gerçi geçen diziye göre kıyaslarsan haklısın polat o diziye göre daha saf davranıyor.son olarak adem olayında olduğu gibi.
ben polatın çok ağır yaralanacağını sanmıyorum.yani yaralansa bile toparlanması uzun sürmez çünkü o hastaneye düşerse dizide hareket de düşer.hani elif olsaydı onun polatın başucunda beklemesi,onun için üzülmesi bile benim için heyecan olurdu ama neyse.polatı memati kurtaracak bence.adem de o arada mematiye görünmesin yoksa polatı bıçaklamakla kahraman mı yoksa mefta mı olacağını anlar.ölürken son göreceğim gözlerin mematininki olmasını hiç istemezdim.ölümden beter:img-polic(öldüren oysa tabi)
yalcinersonmez 01-01-08, 20:51 Arkadaşlar Bu Perşembe Günü KVP nin saatinde Show TV de ne var biliomusunuz?? Ben Sitesinden Yayın Akışına Baktım Kuzey Rüzgarının Tekrarı yazıodu...Ama Geçen Hafta Yazarlardan biri 4 Hafta Kolaj Bölümü yayınlanıcak demişti...İnş. Özel Bölümü yayınlanır ya hem izlemeyenler izlemiş olur hemde tekrar izlemek isteyenler izler...
aslanbey09 02-01-08, 03:27 neden yeni bölümleri ocak sonuna attılar bien biri varsa bana anlatsın lütfen
acemicadi_selim 02-01-08, 06:43 mrb arkadaslar bende kv faniyim ama buraya ilk defa yaziorum :D
yalcinersonmez senin hoca kim yha supermis ahh ahh keske bizimde ole hocalarimiz olsa ama nerdeee... :( walla bende izlerkene polat oldur su hakani desemde bi yandanda oldurme onu abdulhey oldurcek filan die die bi hal oldum...:D
cok gicik bitti ama polat olmez olemez yani yoksa dizi biter...
memati ve bulutun sahnelerine bayiliorum yha komedi resmen... bakalim memari ne zmn bulutun kafasina sIkicak...:icon_whis
4 hafta olmamasinada cok sinir oldum yha of simdi bekle bekle olmaz yha sabir tasina doncez resmen neyse...
bye
Ahhh Ahhhh...
29.12.2005
29.12.2007...
ne ağlamıştım yaaa...
Bi yandan saçmalama kısım .. dizi bu diyorum ..Bi yandan gül yüzlü Elif .. bi yandan Polatın vedası ...
bi yanda Tanrıdan diledim...
direk ağlatma üzerine kurulu bi sahne... şahsen kendi tarihime geçen bi ağlamayla noktalandı.. İlk ve sondu ... Bundan sonra hiç kimseye böyle üzülmem diye düşünüyorum , şimdilik...
Heyy gidi günler heyy... :sad53::sad53::sad53::sad53:
Kurtlar vadisinin ilk bölümünü bile hatırlıyorum... kaç sene geçmiş üstünden....
Ne iştirki ilk bölümdede çok hüzünlüydü... Alinin sözde ölümü, Elifin telefonları Ali diye açısı, Polatın acı çekişi...
Madem ara verdik ... maden yıl dönümü ... hadi eskileri yad edelim...
Arslan Bey
Baronu
Kılıçı
Hüsrevi
Laz Ziyayı
Testere
Tombalacı
....
Bir ay boyunca hiç olmazsa pusunun ilk bölümünden itibaren kolaj bölümler yayınlansa :img-wink:
tombalacı ve palayı anmayalım da:)en sinir olduğum iki karakterdi.valla ayşe tam 2 yıl olmuş hala aklıma geldikçe hüzünleniyorum bizde de bir anormallik olabilir mi diye şüpheliyim ya da gerçekten insanların gözünde çok inandrıcı ve güzel bir aşk yaratmışlar ki unutulmuyor.valla dizi mizi salya sümük ağlamıştım,mezarında artık otlar çiçekler büyüdü ben hala yok yok şimdi çıkacak bir yerden diye bekliyordum.(üzüntüden mantık eksilerde) şimdiye kadar bu kadar çok üzüldüğüm tek çiftti dizilerde.tanrıdan diledim şarkısıyla da iyice vurmuşlardı.zaten yüzleşememeleri çok içimde kaldı hala sinir oluyorum.
bu ara da çok uzun ya.artık zaman zaman eskileri falan anarız.gerçi genelde de anıyoruz ama neyse.
Son bölümün yorumunu bir türlü yapamadım hoş son bölümde ne olduğunu da unutmaya başladım neyse hatırladığım kadarıyla yorum yapayım bari.:)
Hikmet'in Gönül'ün kapısına dayanması güzeldi bir an Hikmet'te Polat'a özendi galiba dedim.:)
Halo dayı ve Elvan'ın konuşmaları çok hoştu ve tabii sonrasında Polat&Halo dayı diyaloğu ayrı güzeldi.:)
Memati'nin Gamze'nin evine gelmesi,konuştukları ve yemek istemesine koptum diyebilirim.
Arkadaşlar ben laflarımın hepsini geri alıyorum senaristlerimiz bizi Memati'ye aşk istediğimize pişman etmeye kararlılar sanırım.:)
Bulut'la Memati sahnesi için söze gerek yok karşılıklı her sahneleri ayrı lezzette zaten.:)
Ama Memati'nin elma yemesine bittim valla izlerken özenmedim desem yalan olur.
İnşallah geçen bölümü hamile bir bayan izlememiştir izleyen olmuşsa kesin canı elma çekmiştir.:img-hyste
Bu gidşle KVP Bulut ve Memati sayesinde elma satışları patlatacak.:)
Jülide'nin sevgilisini görünce baya bir şaşırdım açıkcası ben Kemal diye bekliyordum ama şansımıza Yıldız çıktı.:)
Kesin bu adam Jülide'yi kullanıyor ee tabii işin içinde koca bir şirket var.
Ayrıca Ahu ve amcası dizide de dendiği gibi belki yurtdışına gitmemişlerdir Türkiye'de kimsenin aklına bile gelmeyecek bir yerde olabilirler.:icon_whis
Erhan ve Gürhan'ın zorla alıkonulmasının sonu ne olacak merak ediyorum bakalım onları oradan kim çıkaracak.
Gürhan'ın Adem'in kim olduğunu tıkıldıkları yerde hatırlaması da ayrı olay zaten seyrederken ahh be oğlum daha önce aklın neredeydi demedim değil.
Polat iyileşip onları kurtarana kadar baya zaman geçer belki onları oradan Alper veya Memati kurtarabilir gibime geliyor.
Abdülhey'de artık normale dönsün onun bu bunalım halleri baymaya başladı.
Umarım 1 ay sonra eski Abdülhey'i görürüz ve dahası Hakan'ın işini bitirdiğini görmeyi diliyorum.
Adem büyük ihtimal olay mahalinden kaçacak Polat'ı kim hastaneye götürecek yoksa Polat bir süre orada kalıp kan mı kaybedecek hani heyecan dozu yüksek olsun diye böyle bir şey de olabilir.
Polat hastaneye götürüldükten sonra ortalık fena karışacak gibi Memati o Adem'i hangi deliğe girse bulur yani bulmak için ortalığı ayağa kaldırır gibime geliyor.
İnşallah 1 ay sonra özlediğimiz KV'ye kavuşmuş oluruz.
Kopuklukların olmadığı,eski heyecanın geri geldiği,yine bize beyin fırtınası yaptıran KV'yi görmeyi diliyorum.
Kesinlikle Adem ordan kaçacak ve Polat bayağı kan kaybedecek bence de ki hastane sahneleri heyecan yaratsın :D
ben polatin hastahaneye gitcegini dusunmuyorum ama gidersede oyle ahim sahim bir ameliyat olmaz bence
Elbette hastane sahneleri olacak bu zaten belli,malum ekip şu aralar hastaneden çıkmıyor,polat kötü bir yerden yara aldı,muro yada hakan duymasın kesin hastaneyi basar,ben şahsen hakanın hastaneyi basmasını isterim ki polatta birşey yaptığı an abdülheyle karşılaşsın,böylelikle abdül intikamını almış olur:img-yes:
bu akşam sanırım kvpyi koymayacaklar,bari eski bölümler konulsaydıda hasretimizi giderseydik:icon_sorr
kurtlar vadisinin son bölümleri çok güzel ilerliyor.son bölüm pek olmasada ondan önceki birkaç bölüm çok iyiydi.mematinin gamzeyi iyi bulmuşlar.manken-oyuncu galiba ama iyi oynuyor.mematiyle ikisini sevdim.onları izlerken gülüyoruz:img-wink:
ahunun döneceği kesin mi bilmiyoruz ama dönmemesini canı gönülden istiyorum.onunla vadi pek çekilmiyor.polatla aşk yaşayacak olması moralimi bozuyor.tek bir yönden bile yakışmıyorlar.bence ahu kvye göre bir karakter ve oyuncu değil.ne yapacaklarını bekliyoruz ama belirsizlik daha kötü oluyor.ben çok keyifliydim o yokken.yalvarıyoruzz dönmee ahuuu:P
haberler bölümünde gene saçma haberler gördüm.neymiş polat ayrılacakmış.yok artık daha neler.insan madem bir haberi uyduracak bari biraz mantıklı sallar.bu ne ya.hiç sevmiyorum böyle haberleri.polat çıkarsa dizi mi kalır?konu kurtlar vadisi olunca bu habercilerimizin ne yazacakları belli olmuyor.herşeyi yazabiliyorlar.neden bu diziye bu kadar taktılar...
neyse en kötüsü bu bir aylık ara nerden çıktı tam dizi gaza gelmişti tüm olayları ve bir de ahusuzluğuyla çok keyif veriyorlardı.bekle bekle 1 ay geçmez ki:(
ben polatin hastahaneye gitcegini dusunmuyorum ama gidersede oyle ahim sahim bir ameliyat olmaz bence
Kanka Denizin senaryosunumu okudun Fan'da:DOrda hastaneye gitmiyor ama nereye gidiyor duysan pek bir sevinirsin:img-icecr:img-icecr:img-icecr
Nesli abla valla süper olur..Hasteneye operasyon istiyorum bende:D
Melal ablacım bende Abdülheyin yeni bölümlerde eskisi gibi olacağını umuyorum ve umarım ilk bölümle güzel bir çıkış yapar ve Hakan'ı hakkettiği şekilde temizler:D
Kanka Denizin senaryosunumu okudun Fan'da:DOrda hastaneye gitmiyor ama nereye gidiyor duysan pek bir sevinirsin:img-icecr:img-icecr:img-icecr
Nesli abla valla süper olur..Hasteneye operasyon istiyorum bende:D
Melal ablacım bende Abdülheyin yeni bölümlerde eskisi gibi olacağını umuyorum ve umarım ilk bölümle güzel bir çıkış yapar ve Hakan'ı hakkettiği şekilde temizler:D
Aslı yivrum sende benim gibi olmuşsun..bu diziyi izlediğimden pek bi cani oldum.:icon_whis
ya ahu diziden çıkıomu çıkmıo mu?ben anlamadım.pana film çelişkili ifadeler kullanıyor..
ya nefise karatay diziye dönecek mi.arapsaçına döndü bu iş.bir bilen varsa yazsın.dizi ne zaman başlayacak.hande ataizi sev kardeşimden çıktığında da dönecek falan demişlerdi ama ölerek çıktığı için inandırıcı gelmemişti.nefise ölerek çıkmadı diziden.üstelik jenerikte adı yazmaya devam ediyor.galiba ger. dönecek.
ya ne tatili bu kafayimi yemis bunlar okul cocuklari gibi semester tatilimi yapiyorlar. Sacmaladilar iyice. Isten kaytarmak icin yer ariyorlar. Ah benim elimde olsalar direk isten kovardim bu ekibi bu ne ya?????
hekimoglu64 10-01-08, 17:14 arkadaslar biliyorsunuz son bölümde
polat abimiz adem tarafindan bicajkladi
haberlere göre necatia bi yeni bölümlerde ya hic olmayackmis
yada sezon bölümüne kadar olmayacakmsi
eger böyle birsey olursa vadimiz izlenmezki
polat abisiz bir vadi düsünemiyorum
saygilar.....
arkadaslar biliyorsunuz son bölümde
polat abimiz adem tarafindan bicajkladi
haberlere göre necatia bi yeni bölümlerde ya hic olmayackmis
yada sezon bölümüne kadar olmayacakmsi
eger böyle birsey olursa vadimiz izlenmezki
polat abisiz bir vadi düsünemiyorum
saygilar.....
o nedekmıs yahuu ben anlamadım basrol oyuncusu olmadan dızı mı olurmus vadının artık uzerınde sımarıklık oldugunu dusunuyorum yanı kac dızı boyle bır ay ara verıyor yada ne bıleyım kac kısı kadın basroldekı tutarsızlıgı yasıyor
bıgun bırısı bana vadıyı bırakacagımı solese delırme der cekılırdım kenara ama eger polat oynamazsa ıcınde onun olmadıgı tek bır bolum dahı olursa ızlemem
vadı defterını kapatırım
hekimoglu64 10-01-08, 19:17 o nedekmıs yahuu ben anlamadım basrol oyuncusu olmadan dızı mı olurmus vadının artık uzerınde sımarıklık oldugunu dusunuyorum yanı kac dızı boyle bır ay ara verıyor yada ne bıleyım kac kısı kadın basroldekı tutarsızlıgı yasıyor
bıgun bırısı bana vadıyı bırakacagımı solese delırme der cekılırdım kenara ama eger polat oynamazsa ıcınde onun olmadıgı tek bır bolum dahı olursa ızlemem
vadı defterını kapatırım
necati abi dizi yüzünden saglik problemler yasiyormus
herhalde o yüzden ayrilacak diziden yani sezon bölümüne kadar olmayacakmis herhalde haberler bölümünde yaziyor haber isterseniz okuyabilirsiniz
yoksa panafilm ne diye necati abiyi bicaklatsinlarki
bende diyorum necati abi kac olaylardan gecti yani polat abi
bir ademin bicagina yenidldimi yani diyordum .........megersem rahatsizlik yasiyormus saglik problermleri varmis
eger öyleyse gecmis olsun deriz burdan necati abiye o zaman biz izleyicilerde sabr etmek düsüyor sebebsiz yere ciksaydi izlemeyeektim ama saglik problemleri varmis o zaman tabiki sabr edip necati ai vadiye geri dönene kadar sabr ederek izlemeliyiz bence burdan acil sifalar diliyoruz.....
saygilae.....
yalcinersonmez 10-01-08, 21:28 Arkadaşlar Necati Şaşmaz'ın diziden ayrılacağı hakkındaki yalan haberlere kesinlikle inanmayın.Çünkü böyle birşey yok.Resmi Site Admin ve Modları tarafından cevaplandı bu haberler hepsi kesinlikle böyle bişey yok Necati Şaşmaz çok sağlıklı diziye devam edecek dediler.Ayrıntılı cevapları buraya eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.Ama az sonra haberler bölümüne ekleyeceğim...
Bu arada Pusunun Özel bölümü başladı...Ondan sonra fırsatım olursa eklerim haberi...bye
yalcinersonmez 12-01-08, 21:03 Slm Millet...Belki çoğunuz görmüşsünüzdür; resmi sitenin forumunda yebi bir yarışma başlattılar kv ile ilgili 10 soru var hepsini doğru cevaplayanlar arasında çekiliş yapılacak ve kazananlara ödüller verilecek...Cevaplar Admine özelden yollanıyo birkaç ödül var örn. kv 56-97 blm seti gibi...sorularda bi hayli kazık...
Sabahtan beri soruları cevaplamaya uğraşıyorum 10 sorudan 9'unu cevapladım ve doğru olduğundanda eminim...sadece 1. soruda takıldım...Sizden ricam ise o soruyu cevaplamanız...Gerçekten çok düşündüm ama bulamadım...
Soru şu;
"Ali Askeriyi hangi aile kaçırmak istiyordu, amacı neydi?"
Lütfen cevaplayın şu soruyu...sadece 1 soru için 9 cvp boşa gitmesin...Herkese şimdiden tşkler...
Bu arada hazır msj yazmışken belirtim.Bildiğiniz gibi pusunun 1 ve 2. bölümlerinin DVD si çıktı ve gitgide yaygınlaşıo...Mesela dün Carrefour da gördüm ben Alışveriş bölümünde CD reyonuna koymuşlar.Malesef fiyatını öğrenemedim üstünde etiketi yoktu...bayada getirmişler ama sadece 1 ve 2. bölümünü...bir cd kapağında 2 cd. halinde satıyolarr...İlgilenenlere duyurulur...
necati bey ntv de bu hafta çekimlere başlayacaklarını söyledi ama perşembeye yetişmez sanırım..haftaya 24 ocağa yetişir artık yeni bölüm..
Seninki(:::) 13-01-08, 17:35 hepinize selamlar. bende umuyorum ki dizimiz 24 ocakta baslar. persembe gunu cok vasat gecoyor benim icin. tabi bundan dolayinda tum haftamda. hepsini cok ozledim. :sad53:
ozledik artik ya baslasin artik ve birdaha ara filan vermesinler:D yeterince dinledinler sanirim ve ayrica BU KADAR TATILDEN SONRA umarim konu toplanmistir
Seninki(:::) 13-01-08, 21:23 ozledik artik ya baslasin artik ve birdaha ara filan vermesinler:D yeterince dinledinler sanirim ve ayrica BU KADAR TATILDEN SONRA umarim konu toplanmistir
konunun toplanmasiyla bir alakasi yok bence. hersey cok guzel ilerliyor. umarim ask konularinida en guzel sekilde duzenlemislerdir. senin polat/elif yandasi oldugunu biliyorum.
eminimki benim gibi hepiniz dizimizin uzun sure devam etmesini istiyorsunuz.ve bununda polatin asksiz gecirmesi cok kotu olur. bir sure sonra izleyicininde gozune batar ve canlarini sikar.
ben sahsen nefise hanimin oyunculugunu begeniyorum. gerci kvp de fazla sahnesi olmadi daha ** sinema filmindeki rolundende bunu gordum ben. bence cogu kisi cok onyargili.
ama ben altina imzami atarim ki senaristler cok guzel bir ask yazacaklar:img-blush gerceklesmesi uzun sure alacak zor ama guzel bir ask.:img-wink:
:::Tugce::: 13-01-08, 22:52 Kvv pusu,çok ii reytiing alan bır dızı neden yayınlanmadı ii haftadır.babamla
bekliyoruz.dört gözle:img-yes:
son bölümde,ahunun yerıne kım gırdı diziye:img-yes:
:::Tugce::: 3 hafta ara verdiler sanirim bu ayin 24 unde yeni bolum olucak:img-wink: ahunun cikip cikmadigi daha belli degil ayrica acikcasi o kadar onemli bir karakter olmadigi icin pek onemsemiyorum :D
:::Tugce::: 13-01-08, 22:59 :::Tugce::: 3 hafta ara verdiler sanirim bu ayin 24 unde yeni bolum olucak:img-wink: ahunun cikip cikmadigi daha belli degil ayrica acikcasi o kadar onemli bir karakter olmadigi icin pek onemsemiyorum :D
ayynen mervecim aynen bende bencede gereksız bir karakter burada tugce diyebilirsin.....off necatiyi gecen hafta hıç bunları kendıne dert etmeye değermıde isledim çok tatlı konuşuyodu
elif-polatt:img-yes:
|