Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
Kimsenin kimseye hava olsun diye bisey yaptigi yok zaten. Bu sahnede zaten elifciler icin koymuslardir .yediler senaristlerin basini. Cok gereksiz bir sahne. boyle devam ederse yakinda dizi biter. cunku gecmiste yasayanlarin onu kapanir. kv baska kvp baska hala anlamamaniza sasiriyorum ya. birakin olan olsun. hem inshallah ahu gelir de gozumuz gonlumuz acilir. Hem dun bir programda demis zaten donecek diye......:happy0064
aman eksık olsun dızıden nolur gercek oyuncularla dolu memleket ama bu ahu ısrarı nedır anlamıyorum elıf ahu polemıgınden degıl bu soyledıgım ahuyu elıfle kıyaslamam bıle ama yınede ahu donmesın:img-yes:
pana fılm mankenlere fena halde takmıs dıdem taslan ve nefıse karatay en buyuk ornek gercek oyuncu gerek vadıye:img-yes::img-yes:
abdullah_54 22-01-08, 18:21 Mezarlikta Ak sakalli bir dede cikar Polat'a hayır evladim yasamalisin der oda hastayane gider. :img-cool2
Şaka bir yana bence Polat'ı yüzde yüz Adem kurtaracak.Tüyoda da mezarlığa kadar onun arkasından geleceği söylenmişti başka mantıklı bir açıklaması yok polatın ordan kurtulmasının...
Seninki(:::) 22-01-08, 18:34 aman eksık olsun dızıden nolur gercek oyuncularla dolu memleket ama bu ahu ısrarı nedır anlamıyorum elıf ahu polemıgınden degıl bu soyledıgım ahuyu elıfle kıyaslamam bıle ama yınede ahu donmesın:img-yes:
pana fılm mankenlere fena halde takmıs dıdem taslan ve nefıse karatay en buyuk ornek gercek oyuncu gerek vadıye:img-yes::img-yes:
Ozgu namalda anasinin karnindan oyuncu dogmadi. KVnin baslarinda oyunculugunu begenmezdim. birak begenmeyi goz dolduran bir oyunculugu yoktu. Onu sevmemin nedeni guzel olmasiydi. sonradan kendini gelistirdi kendisi.
O etraf oyuncu kayniyor dedigiz kimse artik. egitimini alan anlamina geliyor sanirim. Ama egitimini alipta oyunculukta sifir olanlar da var.
Manken diye disliyorsaniz Ipek Tenolcayda mankendi. Ilk o da manken/oyuncu diye anilmistir. ama baki degme oyunculara tas cikariyor. Yargisiz infaz zaten almis basini gidiyor.:icon_shad
Hem bence her bolum 1 kere hatirlansa elif insanlarin gozunde o afsane askta yok olur. birde boyle denesinler bakalim seyircinin lafina uyup senaryoyu degistiren senaristler ne yapacak sonra.:icon_whis
Ozgu namalda anasinin karnindan oyuncu dogmadi. KVnin baslarinda oyunculugunu begenmezdim. birak begenmeyi goz dolduran bir oyunculugu yoktu. Onu sevmemin nedeni guzel olmasiydi. sonradan kendini gelistirdi kendisi.
O etraf oyuncu kayniyor dedigiz kimse artik. egitimini alan anlamina geliyor sanirim. Ama egitimini alipta oyunculukta sifir olanlar da var.
Manken diye disliyorsaniz Ipek Tenolcayda mankendi. Ilk o da manken/oyuncu diye anilmistir. ama baki degme oyunculara tas cikariyor. Yargisiz infaz zaten almis basini gidiyor.:icon_shad
Hem bence her bolum 1 kere hatirlansa elif insanlarin gozunde o afsane askta yok olur. birde boyle denesinler bakalim seyircinin lafina uyup senaryoyu degistiren senaristler ne yapacak sonra.:icon_whis
evet anasının karnından ole dogmadı en azından ısının geregı ne ısı onu yapıyor aglarken gulerken gercekmıs gıbı yansıtıyor:happy0064
ahunun aglama sahnelerı hala aklımızda nasıl hıckırmaksa artık hepımız yuttuk sıneye cektık
ıpek tenolcaya gelınce vadı oncesınde en azından denemesı var yetenegıde varmıs ahuda yetenek yok yaparken oynasakta bıtsede gıtsek gıbı dusunuyor bana oyle gelıyor ben boyle dusunuyorum:img-yes:
gereksiz sahne olduğu, ısrarlar neticesinde koyulduğu düşünülen elifin mezar sahnesi gerekliki koyulmuş, polat son nefesini illelebet seveceği kadının mezarında vermek istemiş, bundan doğal ne olabilir ki, gidip başka birinin yanında vericek hali yok ya
evet çok etkileyici bir sahne, dygusal, hatta bu fragmandan sonra diziye tekrar başlıyacak arkadaşlar var,
bu arada necatinin mezarlıkta ki mimikleri süper :good:
cyd_oth_cnsl 22-01-08, 21:07 Seninki(:::) tarafından gönderildi
Manken diye disliyorsaniz Ipek Tenolcayda mankendi. Ilk o da manken/oyuncu diye anilmistir. ama baki degme oyunculara tas cikariyor. Yargisiz infaz zaten almis basini gidiyor.
Hem bence her bolum 1 kere hatirlansa elif insanlarin gozunde o afsane askta yok olur. birde boyle denesinler bakalim seyircinin lafina uyup senaryoyu degistiren senaristler ne yapacak sonra.
kynin baslarında necati abininde oyunculugunu kimse begenmezdi,ama bak hala isliosun polat,ahu denilen yapmacık sinir bozucu şeyi asla sevmez , ahuya kendi soyledi seni sevmiyorum diye,elifin havası herşeyi bambaşkaydı
arkadaşlara katılıorum polat son nefesini sevdigi kadının yanında vermek istedi olmus olsa bile,demekki neymiş polat elifi seviomuş o olumsuz bi efsaneymiş nedenmiş cunku dizinin o zamnki raiyting oranlarını şimdikinden yuksekmişş
elif-polatın maşşallah o kadar cok sahnesi olduki bunları yad etmek bile gusel bis e&p'cılar için cunku biliyoruzki polat yanında kendisine yapışık olan bi hatuna ragmen elifi seviyo eger olu biri olamayn biri nasıl sevilirki derseniz polatın kendi ağzından çıkan ornekleri verebiliriz
ayrıca bu sahne gerekli hatt super bi sahne ayrıcada ahu gonderildi farkındaysanız siz onun yasını tutmaya şimdiden baslayın, bizimde biras goz zevkimis yerine gelsinn :img-yes:
Arkadaşlar..Fragmanı izlemekten öldüm..İnanılmaz duygusal...
Polat özleminden deliye döndüğü Elif’in yünüzü okşarcasına mezar taşında gezdiriyor kanlı ellerini..
Gecenin karanlığında ..Kara toprağa uzanıyor....Ölmek için Elif’in yanıbaşını seçmiş yüreği besbelli...
Eğer bir mucize olsaydı ve Elif yaşasaydı.....Herşey eskisine çok yaklaşacaktı...
Bence Elif’in mezar taşı bile bu rayting canavarını yutar...
Dilerim herşey çok güzel olur..Benim hayallerim madem gerçek olamayacak..Dilerim diğer arkadaşlarımın gönüllerinden geçenler olur...
fragmanı şimdi izledim olay bir bölüm gelecek muhteşem
polat elif dedim müziği eşliğinde yaralı bir şekilde elifin mezarına doğru gidiyo...
ve sonra mezar taşına sarılarak....
ölüm...
ölüm dediğin nedir ki gülüm...
ben senin için yaşamayı göze almışım...demiştim ya Elif'im...artık vazgeçtim...ölmeye geldim...sana geldim...
bu sözler yedi bitirdi beni çok etkiledi...
aklimda 4 isim var polati mezarliktan kurtara bilicek:
1.dogu bey (ceset yok ortada yasama sansi yüksek)
2.kiz kardesi
3.baskan
4.özgü namal(elif)belki baska bir kadin olarak diziye basliyabilir olmaz mi ?
ya aslinda elifi yine diziye alsalar baska biri olarak ve polat ona asik olcak elife benzio diye ne bilim böyle yapsalar cok güzel olur eski Kv ciler yine diziye bakmaya baslar ;)yani ben öyle düsünüyorum ...
nasıl heyecanlıyım polat elifinin mezarına gidiyor:):):img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
canım polat kızıyoruz ama böyle görünce gene onu çok sevesim geliyor:img-in_lo
dizinin konusunın yeni olduğunu biliyoruz ama polat yeni bir karakter değil.o yüzden geçmişinde hiçbir şey olmamış gibi davranmamızı bekleyenler boşuna bekliyorlar.ben unutamam elifle polatın yaşadıklarını.az önce haberler bölümünde okudum.bir haberde kahramanları sevdiğimiz yazılmış.sonrada onları neden sevdiğimiz anlatılmış.kararlı,tuttuğunu koparan,sabit,cesur,ne istediğini bilenlerden hoşlanıyormuşuz.evet aynen katılıyorum.polatda bir kahraman hiçbir zaman normal bir hayatı olmadı.dğer dizimizde aslan bey ona sen normal hayatı olan kişilerden değilsin demişti.yani polatın yanında birisinin olması gerekmez.polat büyük aşkı elife kavuşamamış ahuyla beraber olması kadar saçma,mantıksız,itici bir olay olamaz benim gözümde.ben polatın o ölümsüz aşkını sevdim,elifi sevmesini sevdim.polat çok kararlı bir insan ,sabit bir karakter ve elif benim ahirim dediyse elif onun ahiridir.böyle olmalı.yoksa polat polat olmaktan çıkar diyorum.diznin ana konusu zaten aşk değil.o yüzden aşkın olmaması çok farketmez.eliften sonra o aşka aşk denirse tabi.
mezarlığa kim gelebilir:
dediğiniz gibi doğu beyin cesedi gösterilmedi.o yüzden ölmemiş gibi gösterilebilir:img-yes:
adem olabilir.pişman olup onu hastaneye götürecektir.
özgü namal demişsiniz.illa aşk yazmak isterlerse en azından onun oynadığı yeni bir karakter daha iyi olur.genede elifin yerini tutamaz kimse.ama ahudan ve nefiseden çok daha iyidir.
kız kardeşi değilidr sanmıyorum.
bu arada bu son ikisinin mezarlığa gelme ihtimali yok.diziye katılabilirler anlamında olabilir.
merhaba arkadaşlar özetti okudum da acaba mezarlıkta polat neyle karşılacak ve tekrar yaşama dönücek bide polatın bi başka düşmanın eline düşcegi yazıyor özette acaba bu kim bu bide ekipte pusuya düşücekmiş bakalım nasıl kurtlacaklar...
merhaba arkadaşlar özetti okudum da acaba mezarlıkta polat neyle karşılacak ve tekrar yaşama dönücek bide polatın bi başka düşmanın eline düşcegi yazıyor özette acaba bu kim bu bide ekipte pusuya düşücekmiş bakalım nasıl kurtlacaklar...bu yeni düşman kim bende çok merak ediyorum.ama hiçbir fikrim yok.yeni bir düşman dediğine göre bizim şu ana kadar görmediğimiz biri olabilir.yoksa zaten polatın düşmanlarını biliyoruz.özet sizin dediğiniz gibi sürekli soru soracağına biraz da soru cevaplasa hiç olmazsa biraz ipucu verse iyi olacak:img-polic1 aylık ara beni diziden biraz soğuttu ama şimdi elif,bıçaklanma,yeni düşman falan deyince heyecan sardı:img-wink:
of ya nerdeyse elifi unutmasın diye polatın ölmesini isteyeceksiniz. elif tartışması çok sıktı artık. umarım bu bölümden sonra polat elifi hatırlamaz birdaha. bana bu bölüm çok daha karmaşık olayların başlangıcı olacak, gizemli olaylar başlayacak , bu kısır tartışmalarında bitecekmiş gibi geliyor.
of ya nerdeyse elifi unutmasın diye polatın ölmesini isteyeceksiniz. elif tartışması çok sıktı artık. umarım bu bölümden sonra polat elifi hatırlamaz birdaha. bana bu bölüm çok daha karmaşık olayların başlangıcı olacak, gizemli olaylar başlayacak , bu kısır tartışmalarında bitecekmiş gibi geliyor.ahu bu dizide olduğu ve polatla aşk durumları olduğu sürece elif tartışması bitmez.tabiki elifi hatırlayacak.hiç olmazsa arada sırada hatırlayacak.bundan normal birşey yok.beni de ahu çok sıktı.hemde felaket sıktı!ne bir oyunculuk ne güzel bir dizi karakteri var ortada!onun donuk,anlamsız bakışlarından içime fenalık geldi.bu kadar kötü bakar bir insan.bu kadar duygusuz olur!!ahuda ancak bu kadar gıcık olabilirdi!daha öte bir gıcıklık seviyesi olamaz.bir çıksa da bayram etsek artık.açıkçası eğer ahuyla olacaksa ölmesini tercih ederim.ben o kadar sene boşuna izlemedim belki dizi bittiğinde ölür.hem üzülür hem sevinirim.
aklimda 4 isim var polati mezarliktan kurtara bilicek:
2.kiz kardesi
3.baskan
ya aslinda elifi yine diziye alsalar baska biri olarak ve polat ona asik olcak elife benzio diye ne bilim böyle yapsalar cok güzel olur eski Kv ciler yine diziye bakmaya baslar ;)yani ben öyle düsünüyorum ...
bence başkan değildir.başkan sıradan olur gibi.sürpriz dediklerine göre tahmin etmesi daha zor birileri...nasıl kurtulacak çok merak ediyorumbye
abdullah_54 23-01-08, 10:59 Ahu 10 bölümdür dizide yok olduğu bölümlerde de zaten 2 dkdan fazla çıkmamış polatlada aralarında herhangi birşey olmamış siz diyorsunuzki ahuda ne bir oyunculuk yeteneği var ne de karakterin sıcaklığı ee eleştirmekten izin vermedinizki karakterin nasıl bir karakter olduğunu görelim kimse polatın elifi unutacağını söylemiyorki bir gülle ömür geçmez diyor sadece.
Sırf izleyici tepki gösterdi diye Ahu yurtdışına gönderildi bunun senaryoyla falan alakası yok madem seyirci tepkisiyle iş yapacaktı senaristler en başta ahu diye bir karakter yaratılmamalıydı pek hala polatın karşısında bir kadın olmadan da bu dizi geçerdi ama madem ahu diye bir karakter var öyle seyirci tepkisiyle onu yurtdışına göndermeyeceksiniz ilk başta çizdiğiniz senaryoda ilerleyeceksiniz doğru olan bu.
serkanmemati 23-01-08, 11:13 ah şu kızlar polatı mezar taşına mahkum ettiniz:)benim işime geldi artık babamla beraber diziyi izlerken kız kardeşimin söylenmesinden kurtulmuş olduk.ne abi dinliyor ne baba.rahat edeceğiz herhalde:Pama bende sizin gibi düşünüyorum.bence polat ahuyla aşk yaşamasın zaten hiç sempatik,iyi bir karakter olmamış.ben elifin sahneleri çok olduğu zaman da sıkılırdım bu diziye fazla aşk sahnesi gitmiyor ama en azından kabul etmem gerekir ki özgü namal çok iyi bir oyuncuydu ve hikaye çok sağlam bir hikayeydi.neyse bence bu nefisede iş yok.yeteneksiz olduğu belli.dizide aşk olmasın işte gerek yok.senaryo neden değişti yada değşti mi bilemem çünkü hiçbir zaman çok kesinlik olmadı ahu hakkında.daha çok ufak ufak seyirciyi deneme gibiydi.ama değiştiysede tutulmadığından değiştirilmiştir.aralarında birşey olmadı bu yüzden değiştirmek senaryoyu çok etkilemez diyorum.senaristler şu an neye karar verdiyse onun doğru olduğunu düşünmüşlerdir.
geleyim benim adamıma.memati bu diziyi sürüklüyen adam gibi oldu.süper bir karakter.o bakışları nasıl gerçekçi yapıyor inanılmaz.gürkan uygun tiyatrocu tabi ama insan bu kadar da psikopat bakmayı nasıl becerebilir?aşk konusuna gelince ben başta istemedim çünkü mematiye uymuyordu.yazılan ise tam mematiye göreydi.sevdim ben bu gamze-memati ilişkisini.sanırım kalıcı değil gamze ama olsun gittiği yere kadar:P
doğu bey ölmedi mi ya nasıl gelsin diziye??
serkanmemati 23-01-08, 11:32 aklimda 4 isim var polati mezarliktan kurtara bilicek:
2.kiz kardesi
3.baskan
ya aslinda elifi yine diziye alsalar baska biri olarak ve polat ona asik olcak elife benzio diye ne bilim böyle yapsalar cok güzel olur eski Kv ciler yine diziye bakmaya baslar ;)yani ben öyle düsünüyorum ...polatın bu kız kardeşine ne oldu??ölmedi ki o.ne olduğunu söylemediler.öyle kaldı kızcağız.oysa bir oynardı gözümüz gönlümüz açılırdı.iyide oynardı.baronun kızı.hem güzel hem zeki hem iyi oyuncu.off off safiye:P:P
son seçenek saçma geldi.elif yok özgü namal nasıl başka biri olarak girsin diziye?ikiz kardeşi mi çıkacak.tamam çok iyi bir oyuncuydu ama artık kvde yer almasına imkan yok.
başkan da değildir.doğu bey ise öldü nasıl girecek diziye?herhalde en mantıklı seçenek ademin pişmanlık yüzünden mezarlığa gelmesi.aslında o bile saçma oyle psikopat bir çcouk neden pişmanlık duysun ki?üstelik en psikopatı olarak seçilmişti.en psikopatı böyleyse...
Ahu 10 bölümdür dizide yok olduğu bölümlerde de zaten 2 dkdan fazla çıkmamış polatlada aralarında herhangi birşey olmamış siz diyorsunuzki ahuda ne bir oyunculuk yeteneği var ne de karakterin sıcaklığı ee eleştirmekten izin vermedinizki karakterin nasıl bir karakter olduğunu görelim kimse polatın elifi unutacağını söylemiyorki bir gülle ömür geçmez diyor sadece.
Sırf izleyici tepki gösterdi diye Ahu yurtdışına gönderildi bunun senaryoyla falan alakası yok madem seyirci tepkisiyle iş yapacaktı senaristler en başta ahu diye bir karakter yaratılmamalıydı pek hala polatın karşısında bir kadın olmadan da bu dizi geçerdi ama madem ahu diye bir karakter var öyle seyirci tepkisiyle onu yurtdışına göndermeyeceksiniz ilk başta çizdiğiniz senaryoda ilerleyeceksiniz doğru olan bu.
söylediklerine katılıyorum. tepkiyle baş rol oyuncusunu yurt dışına gönderip olayı kapatamazsın. dediğin gibi ahu karekterinide pek gördük sayılmaz. ahu karekterini çıkaracaklarsa bile bu şekilde olmamalı önce arlarında bir yakınlaşma olmalı ve ahu ölerek çıkmalı.
söylediklerine katılıyorum. tepkiyle baş rol oyuncusunu yurt dışına gönderip olayı kapatamazsın. dediğin gibi ahu karekterinide pek gördük sayılmaz. ahu karekterini çıkaracaklarsa bile bu şekilde olmamalı önce arlarında bir yakınlaşma olmalı ve ahu ölerek çıkmalı.
Ahu ölerek çıkarsa saçma olur bence,ya hiç çıkmamalı yada dönmemeli yurtdışından.
polatın bu kız kardeşine ne oldu??ölmedi ki o.ne olduğunu söylemediler.öyle kaldı kızcağız.oysa bir oynardı gözümüz gönlümüz açılırdı.iyide oynardı.baronun kızı.hem güzel hem zeki hem iyi oyuncu.off off safiye:P:P
son seçenek saçma geldi.elif yok özgü namal nasıl başka biri olarak girsin diziye?ikiz kardeşi mi çıkacak.tamam çok iyi bir oyuncuydu ama artık kvde yer almasına imkan yok.
başkan da değildir.doğu bey ise öldü nasıl girecek diziye?herhalde en mantıklı seçenek ademin pişmanlık yüzünden mezarlığa gelmesi.aslında o bile saçma oyle psikopat bir çcouk neden pişmanlık duysun ki?üstelik en psikopatı olarak seçilmişti.en psikopatı böyleyse...
Safiye nin kanadada okuduğunu terörün ilk bölümünde nazife anne söylemişti..
serkanmemati 23-01-08, 11:58 yakınlaşmadan bile böyle olduysa artık birde yakınlaşsalar ne olur:)boşverin takılmayın bu kadar.önceki aşktan sonra yenisinin kabul görmesi zor.sadece kv için değil her dizi için geçerli.adamlar sağlam aşk yazmışlar.eğer çıkacaksa yakınlaşma olmadan çıkar.mantıklı olan bu.adamlar yakınlaştıracaklarsa neden öldürüp çıkartsınlar diziden?o zaman daha kötü.hazır pek dahil olamamışken çıkacaksa çıksın diziden.
forumu biraz dolaşayım dedim o nedir bütün sayfalar mezar taşıyla dolmuş içimi açtınız yani:)
bu tüyo veren arkadaşın tüyolarının tuttuğunu duydum.nerden öğreniyor ki bunları?onun tüyosu ademin polatı takip edeceğini söylüyor.
istihbarat da tam zamanında topladı polatın adamlarını.bir tek memati alemde galiba:P
yalçınla memati sahneleri olur gene inşallah.memati-bulut sahneleri hep süper oldu.
serkanmemati 23-01-08, 12:00 Safiye nin kanadada okuduğunu terörün ilk bölümünde nazife anne söylemişti..
öyle mi?teşekkür ederim bilmiyordum aslında izledim terörün ilk bölümünü ama kaçırmışım demek ki:icon_whisolsun gene de gelsin geri.iyiydi safiye.:img-yes:
yani aslında doğru olduğunu pek sanmıyorum ama birisi daha tüyo vermiş. dediğine göre polatı kurtaran doğu beymiş. polat bu bölümde muroyu, yıldızı, hakanı, vuralı ve bulutu öldürüyormuş, sonra doğu beyle birlikte başkanıda alıp toplantıya gidiyorlarmış, bölümün sonuna doğruda alt yazı olarak mayıs sonlarında istanbulun fethi ile ilgili sinema filmi çekimlerine başlanacağı müjdesi veriliyormuş. biraz uçuk şeyler ama anlatan çok güzel anlatmış.doğru gibi gelmesede güzel senaryo olmuş
Fragmandan o kadar etkilendim ki, yeter artık dedim bu Polat'ın çektiklerine ..
Fragmanda " İşte Elif-Polat aşkı ne ölümsüz aşk, alın size aşk değil aksine bakın Polat'ın haline yeni bir aşka ve hayata tutunmak için bir kadına ihtiyaçı var demek istemiş resmen senaristler..Ben bu yaşananlardan sonra Polat'ın tekrar aşık olabileceği ihtimalini gördüm, onu mutlu edecek, Elif'i unutturacak bir aşkın hikayesi olacak dizide bence..
Dayanamıyorum Polat'ı aynı zamanda öyle görmeye..
Ve ayrıca herşeye de, bilhassa davası için yeni bir başlangıç olacak, mezarlıkta onu bekleyen süpriz nedir çok merak ediyorum, gerçek devlet denen şeye ait birşey mi göreceğiz acaba.?
Çok sıkı bir bölüm olacak..
cyd_oth_cnsl 23-01-08, 14:32 of ya nerdeyse elifi unutmasın diye polatın ölmesini isteyeceksiniz. elif tartışması çok sıktı artık. umarım bu bölümden sonra polat elifi hatırlamaz birdaha. bana bu bölüm çok daha karmaşık olayların başlangıcı olacak, gizemli olaylar başlayacak , bu kısır tartışmalarında bitecekmiş gibi geliyor.
Fragmandan o kadar etkilendim ki, yeter artık dedim bu Polat'ın çektiklerine ..
Fragmanda " İşte Elif-Polat aşkı ne ölümsüz aşk, alın size aşk değil aksine bakın Polat'ın haline yeni bir aşka ve hayata tutunmak için bir kadına ihtiyaçı var demek istemiş resmen senaristler..Ben bu yaşananlardan sonra Polat'ın tekrar aşık olabileceği ihtimalini gördüm, onu mutlu edecek, Elif'i unutturacak bir aşkın hikayesi olacak dizide bence..
Ve ayrıca herşeye de, bilhassa davası için yeni bir başlangıç olacak, mezarlıkta onu bekleyen süpriz nedir çok merak ediyorum, gerçek devlet denen şeye ait birşey mi göreceğiz acaba.?
arkadaşlar siz baska bi dizimi isliosunz? bu dizi 2003de basladı ilk bolumden en cok sahne kimindi polat-elif şimdi kimin polat-elif !!!
ahu diziye renk katmaya (o berbat aGlamaları,yapmacık tavırları ile gusel dizimizi katletmeye gelen en narin katil ) geldi sanıyodum,ama kız yuzsuz cıktı polat diyorki seni sevmiyorum guselsin hoşşunda boşşun demeye getiriyor bu kız bi türlü anlamıyor kendini elifle kıyaslıyor kimsinki sen ya nesin ki
ayrıcada bu kıza 'dişi kurt' diyolAR,bundan olsa olsa 'dişi 'kaniş olur' bi sıyrık aldı,ah polat korkuyorum yardım et diye kendini acındırdır
oysa elif namına yakışır bi 'dişi kurttu' şevkoya,hikmete,çakıra,polata kafa tuttu alnına silah dayanmışken bile sozunden geri donmedi , polat elifi unutmadı hemen hemen her bolumde onla ilgili bi sahne var ve elif olu :(
ahu yasıyo olmasına ragmen hemen hemen her bolumde var :)
aa pardon ya ahu yoktu dimi uzun zamandır kibarca şutlanmıştı çok pardon ya
_ZeynepSasmaz_ 23-01-08, 15:07 Fragmandan o kadar etkilendim ki, yeter artık dedim bu Polat'ın çektiklerine ..
Sezincim süper yorum yapmışsın, ben de öyle olacağını tahmin ediyorum..
Polat'ın acı çekmesine ben de yeter artık diyorum, bu Elif çok çektirdi bu adama..Artık yeni birisi gelsin, hayatında yeni bir sayfa açsın diyorum.. Polat'ı gerçekten seven birisi bunu ister..:img-yes:
Elifle kendini harap etmesini isteyecek kadar vicdansız değilim , seviyorum Polat'ımı..
Çağlacım bu tüyolar nerden ama zannetmiyorum, bir Bulut'u bir Yıldız'ı kolay harcayacaklarını sanmam..
cyd_oth_cnsl 23-01-08, 15:12 Sezincim süper yorum yapmışsın, ben de öyle olacağını tahmin ediyorum..
Polat'ın acı çekmesine ben de yeter artık diyorum, bu Elif çok çektirdi bu adama..Artık yeni birisi gelsin, hayatında yeni bir sayfa açsın diyorum.. Polat'ı gerçekten seven birisi bunu ister..
Elifle kendini harap etmesini isteyecek kadar vicdansız değilim , seviyorum Polat'ımı..
Çağlacım bu tüyolar nerden ama zannetmiyorum, bir Bulut'u bir Yıldız'ı kolay harcayacaklarını sanmam
polatı elbet seviyoruz,ama onu baska biriyle el ele goz geze dusunemeyis biz bu aşka gonul verdik,polatında dediği gibi 'ben yoktum yıllarca yoktum o beni sevmekten vazgeçmedi şimdi ne değiştide ben onu sevmekten vazgeçeyim bunu polat ahuya soyledi insaf artık
_ZeynepSasmaz_ 23-01-08, 15:18 polatı elbet seviyoruz,ama onu baska biriyle el ele goz geze dusunemeyis biz bu aşka gonul verdik,polatında dediği gibi 'ben yoktum yıllarca yoktum o beni sevmekten vazgeçmedi şimdi ne değiştide ben onu sevmekten vazgeçeyim bunu polat ahuya soyledi insaf artık
Polat'ı seviyorsan, onun özel hayatında mutlu olmasını istersin, mutlu olmasını istiyorsan, onu mutlu edecek başka bir kadın olmasını istersin, Elif mutlu edemiyor görüyorsunuz, acı çektirmekten başka birşey yaptığı yok, o yüzden yeni bir aşk girecek Polat'ın hayatına diye düşünüyorum..Bu sahneler yeni aşkın zemini olabilir..
Size Polat'ın acı çekmesi çok hoş geliyor galiba.. :(:(
Hoş geliyorsa saygım var, herkez bizim gibi sevecek diye bir kaide yok tabi..
Herkezin duyguları farklıdır.. Neyse arkadaşım ben bu konuyu fazla tartışmak istemiyorum. O sahneelrde tek bir gerçek var o da Polat'ın acı çektiği, artık sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum...Polat'ı da orda Elif'le başbaşa bırakamıcam, yoksa adam ölecek, yeni gelen süpriz ismi çok merak ediyorum..
Doğu Bey mi gerçekten acaba ama sanmam..
cyd_oth_cnsl 23-01-08, 15:28 ben acıkcası acı cektgini gormuyorum,bunların bi karşılıgı olur ayrıca aşk bazen acı ve fedakarlıktır ama bnde uzatmak istemiorm bnce dogu bey diğil
kesinlikle kendi eklbinden biridir
yanlış hatırlamıyorsam özette polatın başka bir düşmanının eline düşeceği yazıyordu..acaba bu düşman polatı ölümden kurtarabilirmi???ama pek sanmıyorum..sanki bir dost kurtarıyor havası yaratılmış özette,yeniden yaşama dönecek fln diyerekten..
Sezincim süper yorum yapmışsın, ben de öyle olacağını tahmin ediyorum..
Polat'ın acı çekmesine ben de yeter artık diyorum, bu Elif çok çektirdi bu adama..Artık yeni birisi gelsin, hayatında yeni bir sayfa açsın diyorum.. Polat'ı gerçekten seven birisi bunu ister..:img-yes:
Çağlacım bu tüyolar nerden ama zannetmiyorum, bir Bulut'u bir Yıldız'ı kolay harcayacaklarını sanmam..
bende inanmadım zaten ama öyle meraklandımki, sabahtan beri her forumu gezdim aldığım bilgileri aktarayım dedim. fanatikler doğu beyin dönmesini çok istedikleri işçin uyduruyorlar galiba. adam mefta oldu ama kimse inanmak istemiyor. gerçi elif geri dönsün diyenler bile var ona bakınca doğu beyin dönmesi daha mantıklı
bence polatı abdulhey kurtarabilir.
yanlış hatırlamıyorsam özette polatın başka bir düşmanının eline düşeceği yazıyordu..acaba bu düşman polatı ölümden kurtarabilirmi???ama pek sanmıyorum..sanki bir dost kurtarıyor havası yaratılmış özette,yeniden yaşama dönecek fln diyerekten..
bence dost biri kurtaracak ama hastanede düşmanın eline düşecek. tuncay falan istihbarat tarafından alıkonulduğuna göre polat hastanede korunmasız kalacak ve muhtemelen asununda yardımıyla kaçkarların eline düşecek diye tahmin ediyorum.
arkadaşlar ozeti buraya koyabilr yada lınk atabılırmısınız??
bölüm özetleri başlığına eklenmiş cnm..oraya bakabilirsin:)
çağla..dediğin çok mantıklı polatı koruyacak kimse olmadığına göre rahatlıkla kaçırılabilir..baya heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor..ama yıldızı,bulutu vs..toplu katliam şeklnde öldüreceğini sanmıyorum..en azından gamzenin numarasını öğrenince bulutu mematinin öldürmesi daha hoş olur diye düşünüyorum:)
arkadaşlar siz baska bi dizimi isliosunz? bu dizi 2003de basladı ilk bolumden en cok sahne kimindi polat-elif şimdi kimin polat-elif !!!
ahu diziye renk katmaya (o berbat aGlamaları,yapmacık tavırları ile gusel dizimizi katletmeye gelen en narin katil ) geldi sanıyodum,ama kız yuzsuz cıktı polat diyorki seni sevmiyorum guselsin hoşşunda boşşun demeye getiriyor bu kız bi türlü anlamıyor kendini elifle kıyaslıyor kimsinki sen ya nesin ki
ayrıcada bu kıza 'dişi kurt' diyolAR,bundan olsa olsa 'dişi 'kaniş olur' bi sıyrık aldı,ah polat korkuyorum yardım et diye kendini acındırdır
oysa elif namına yakışır bi 'dişi kurttu' şevkoya,hikmete,çakıra,polata kafa tuttu alnına silah dayanmışken bile sozunden geri donmedi , polat elifi unutmadı hemen hemen her bolumde onla ilgili bi sahne var ve elif olu :(
ahu yasıyo olmasına ragmen hemen hemen her bolumde var :)
aa pardon ya ahu yoktu dimi uzun zamandır kibarca şutlanmıştı çok pardon ya
ceydacım gene beni çok güldürdün ya:)senin yorumların renk kattı buraya.kvpde de seninle aynı şeyleri düşünüyoruz:)
o sahneyle ahunun ne alakası var yaa.adam elife aşık hep de elife aşık kalacak.adamın yeni bir aşka değil elife ihtiyacı var ona da bu dünyada kavuşamayacağına göre acısını içine atacak arada böyle duyguları açığa çıkacak işte.ayrıca o sahnenin kesinlikle ahu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.zaten ademden kaynaklı bir sahne o.yalçının dediğine göre konuşuyorum.genel olarak hayatıyla ilgili.umudumu yitirdim diyormuş.tabi elifsizliğin acısı da var.o umudu ahu mu ona verecek yok artık daha neler.benim için ahulu sahnelerden daha beter sahneler yok bu dizide!aklıma nerden geldiyse beter böcek geldi.bir zamanlar beter böcek vardı.o bile ahudan daha gururluydu.en azından 3 kez çağırılmadan gelmiyordu.bu ahu ahirette bile polatı rahat bırakmaz.yapıştı adama sinir şey.olmadık zamanlarda 10 kez söylenmesine rağmen gene kendi kafasına göre polatın dibinde bitiveriyor.beter böcek isim itibariyle ahuya uydu ama o bile çok daha sevimliydi bundan.polatın hayatı normal insan hayatı değil.öyle evlenecek de çoluk çocuğa karışacak da bu ne ya.polat elifle bunları yaşamamış ahuyla mı yaşayacak.polat böyle birşey de istemiyor zaten o sadece elifi istiyor.adamın işi başından aşmış.elife bile zaman ayıramayan adam ahuyu mu takacak.hiç işi yoktu sanki.
doğu beyi de mi söylediler tüyoda.olabilir bence bana çok hayal gibi gelmedi çünkü doğu beyin cesedi gösterilmemişti.yani dönüşü olabilir.inşallah olur doğu beyin gelmesini isterim.şu film konusunu da ilk defa duydum.ama artık yeni bir film çeksinler kv ırak filminin üstünden bayağı zaman geçti...
herkese iyi akşamlar arkadaşlar benim bi tahminim var polatı kimin kurtaracagı yönünde dizinin başından beri hep içimde buluta karşı hep bi bu adamdan gizli bi şey var diyorum bence polatı kurtarıp hastaneye getircek olan kişi bulut diye düşünüyorum yani bulutun istihbarat ajanı oldugunu düşünüyorum çünkü hatırlarsanız abdülhey başkana gidip polatı öldürmek için emirlerinizi bekliyorum dediginde hatırladıgım kadarıyla başkana bi ara tataroglulların da da adamı var demişti ama kim oldugu açıklanmadı belki abdülhey başkana yalan söyledi belki zaten başka söyledigi herşeyi polat söyletirmişti ama neden böyle bi şey dedi kim tataroglullarındaki adamı yani bulutun mematiyle düşman degilde dost gibi atışmasının alıtnda bence bi şeyler yattıgına inanıyorum...
cyd_oth_cnsl 23-01-08, 18:03 ceydacım gene beni çok güldürdün ya:)senin yorumların renk kattı buraya.kvpde de seninle aynı şeyleri düşünüyoruz:)
o sahneyle ahunun ne alakası var yaa.adam elife aşık hep de elife aşık kalacak.adamın yeni bir aşka değil elife ihtiyacı var ona da bu dünyada kavuşamayacağına göre yarasına tuz basacak arada böyle duyguları açığa çıkacak işte.ayrıca o sahnenin kesinlikle ahu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.zaten ademden kaynaklı bir sahne o.yalçının dediğine göre konuşuyorum.genel olarak hayatıyla ilgili.umudumu yitirdim diyormuş.tabi elifsizliğin acısı da var.o umudu ahu mu ona verecek yok artık daha neler.benim için ahulu sahnelerden daha beter sahneler yok bu dizide!aklıma nerden geldiyse beter böcek geldi.bir zamanlar beter böcek vardı.o bile ahudan daha gururluydu.en azından 3 kez çağırılmadan gelmiyordu.bu ahu ahirette bile polatı rahat bırakmaz.yapıştı adama sinir şey.olmadık zamanlarda 10 kez söylenmesine rağmen gene kendi kafasına göre polatın dibinde bitiveriyor.beter böcek isim itibariyle ahuya uydu ama o bile çok daha sevimliydi bundan.polatın hayatı normal insan hayatı değil.öyle evlenecek de çoluk çocuğa karışacak da bu ne ya.polat elifle bunları yaşamamış ahuyla mı yaşayacak.polat böyle birşey de istemiyor zaten o sadece elifi istiyor.adamın işi başından aşmış.elife bile zaman ayıramayan adam ahuyu mu takacak.hiç işi yoktu sanki.
doğu beyi de mi söylediler tüyoda.olabilir bence bana çok hayal gibi gelmedi çünkü doğu beyin cesedi gösterilmemişti.yani dönüşü olabilir.inşallah olur doğu beyin gelmesini isterim.şu film konusunu da ilk defa duydum.ama artık yeni bir film çeksinler kv ırak filminin üstünden bayağı zaman geçti...
canımcım sagol yorumun için 'ahirette peşini bırakmaz demişşin' unutmakı orda cadı elifimiss var bu papucumun sosyetesini yolar o :) hem elif-polat askı ahirette devam ederken ahu sadece oyle sut dokmus kedi gibi bakar :)
herkese iyi akşamlar arkadaşlar benim bi tahminim var polatı kimin kurtaracagı yönünde dizinin başından beri hep içimde buluta karşı hep bi bu adamdan gizli bi şey var diyorum bence polatı kurtarıp hastaneye getircek olan kişi bulut diye düşünüyorum yani bulutun istihbarat ajanı oldugunu düşünüyorum çünkü hatırlarsanız abdülhey başkana gidip polatı öldürmek için emirlerinizi bekliyorum dediginde hatırladıgım kadarıyla başkana bi ara tataroglulların da da adamı var demişti ama kim oldugu açıklanmadı belki abdülhey başkana yalan söyledi belki zaten başka söyledigi herşeyi polat söyletirmişti ama neden böyle bi şey dedi kim tataroglullarındaki adamı yani bulutun mematiyle düşman degilde dost gibi atışmasının alıtnda bence bi şeyler yattıgına inanıyorum...bence herkes olur ama bulut olmaz.ayrıca bulut kötü adam olmazsa özelliği kalmaz ki.o kötüyken güzel:)hem kendi başınayken yaptığı şeytani mimikler bu ismin kesinlikle bulutla alakalı olmadığını anlatıyor bence.o kişi sanırım adem olacak.adem kurtaracak polatı.ya da doğu bey olabilir gibi.:img-yes:bulut ve memati birbirleriyle uğraşmayı,restleşmeyi seviyorlar.:img-polic
Şu sürpriz ziyaretçiyi gittikçe merak etmeye başladım.
çok ilginç bir kişi olmalı,doğubey keşke gelse,helikopterden suya düşmüştü ama cesedini görmedik nede olsa her an karşımıza çıkarbilir aslında.
belkide diziye yeni giren hiç tanımadığımız biride olabilir:img-yes:
eliffpolattt 23-01-08, 18:34 Şu sürpriz ziyaretçiyi gittikçe merak etmeye başladım.
çok ilginç bir kişi olmalı,doğubey keşke gelse,helikopterden suya düşmüştü ama cesedini görmedik nede olsa her an karşımıza çıkarbilir aslında.
belkide diziye yeni giren hiç tanımadığımız biride olabilir:img-yes:
Bende yeni biri olabilir diye düşünmüyor değilim ..Ama bir yandan da bir resimde gülümsüyor kimi görüyorda öyle ya:img-wink: Çatlıcam varya of:P
Bence Polatı kurtarmaya bambaşka biri gelecek. Ama kim olacak? İşte bütün mesele bu.
Bende yeni biri olabilir diye düşünmüyor değilim ..Ama bir yandan da bir resimde gülümsüyor kimi görüyorda öyle ya:img-wink: Çatlıcam varya of:P
valla öyle baktığına göre elif diyeceğim ama pek sanmıyorum:icon_sorr
çok sevdiği biri olmalı bu kesin:img-yes:
yaralı ya belki elifin hayalini görüyordur neslicim...çünkü dediğin gibi çok sevdiği birine bakar gibi bakıyor.
kurtaracak kişi kim acaba ben onu merak ediyorum asıl.
ya benimde içimden hep öyle geçiyo.. çok saçma ama sanki elifin diziye tekrar girme ihtimali varmış gibi..
ne biliym işte,ben hala kabullenemedim bu ölümü.. aslında ahu olacak hanfendiyi yamamaya kalkmasalardı belki kabullenirdim ama olmuyo bu şekilde..
arkadaslar bugün pana filme telefon actim 2 soru sordum sizinle paylasmak istedim:)
bi aralar polatin hastaligi nedeniyle 4 hafta ara verdiler diziye denmisti sordum bu dogru degil telefondaki bayan ALLAH KORUSUN bu söylentiler dogru degil dedi....sonra nefise karatayi sordum diziye geri dönücek mi diye dediki senaryoyu bilmiyorum ama diziden ayrilmadi yani bu demektir ki geri gelicek nefise karatay (AHU).....
Elif in olduğu bölümleri özledim ya artık izlerken zevk almıorum..
Polat yine tek huzur bulduğu yere gitti..fragmanı izlerken eski bölümlere gitti aklıma..bilgisayarımda dizinin tamamı yüklü açıp izledim bikaç bölümü..eski tadı alamıorum şahsen..
Sinekli Bakkal'a sahip çıkmak Halide Edip Adıvar'a sahip çıkmaktır...
Ana sayfadaki Sinekli Bakkal Röportaj 1, 2'yi okumanızı rica ediyorum ve sonra da, bu konuda duyarsız kalmayacağınızı umuyorum... sizler de kendi dizinizin izleyicisi olarak benzer mailler yollayarak Halide Edip Adıvar'a sahip çıkabilirsiniz...
Ben bir "Hatırla Sevgili" izleyicisi olarak, kanalınızda yayınlanan "Sinekli Bakkal" uyarlamasını yeterli şans vermeden ve yeterli hiçbir gerekçe göstermeden kaldırmanızı şiddetle kınıyorum... başta dönem dizileri olmak üzere birçok dizinin ilk 8-10 bölümlerine kadar düşük gelen reytinglerinin kanalın yeterli çabasıyla yükseltildiğini biz seyirciler çok iyi biliyoruz... belki de bizden daha iyi bilin yoktur... asıl gerekçenin bu olmadığının da farkındayız... bundan dolayı duyarlı bir seyirci olarak kanalınızın Sinekli Bakkal uyarlamasına yaptığı haksızlığı ve baskıyı bu yazımla protesto ediyorum...
Saygılarımla... Sınır Tanımayan Hatırla Sevgili İzleyicisi...
Bu e-maili atv'nin Sinekli Bakkal "istek, öneri, beklenti, şikayet ve talepleriniz" kısmına gönderdim...
herkese günaydın arkadaşlar evet nihayet 1 aylık bi aradan sonra dizimiz bu akşam dönüyor özett adeta bi sır gibi mezarlıkta polatı kurtaracak olan kişi kim ben 2 isimden biri olabilcegini düşünüyorum 1 dogu bey helikopterle suya çakılmıştı ama cesedi bulunamaıştı digri ise bulut olabilir gibi içimde bi his var hala ama keşke dogu bey çıksa mezarlıkta ortaya aslında özett söylenen kişi polatı tekrar eski haline geticek olan kişi yani büyük bi kişi dogu bey olabilir ama belki eski bölümlerden bi başkası da olabilir bizim aklımıza gelemeyen süpriz bir diger yandan bu kişi polatı hastaneye götürüp orada polat bi başka düşmanın eline düşücek diger yandan ekipte pusuya düşücek bakalım nasıl kurtulacaklar izleyip görücegiz....
herkese günaydın arkadaşlar evet nihayet 1 aylık bi aradan sonra dizimiz bu akşam dönüyor özett adeta bi sır gibi mezarlıkta polatı kurtaracak olan kişi kim ben 2 isimden biri olabilcegini düşünüyorum 1 dogu bey helikopterle suya çakılmıştı ama cesedi bulunamaıştı digri ise bulut olabilir gibi içimde bi his var hala ama keşke dogu bey çıksa mezarlıkta ortaya aslında özett söylenen kişi polatı tekrar eski haline geticek olan kişi yani büyük bi kişi dogu bey olabilir ama belki eski bölümlerden bi başkası da olabilir bizim aklımıza gelemeyen süpriz bir diger yandan bu kişi polatı hastaneye götürüp orada polat bi başka düşmanın eline düşücek diger yandan ekipte pusuya düşücek bakalım nasıl kurtulacaklar izleyip görücegiz....
ikisinede ihtimal vermiyorum. doğu beyin cesedini göstermeselerde öldüğünü söylediler. bulut mümkün değil. bulutun şu anda polata karışmamasının tek sebebi tataroğlunun öyle istemesi, yoksa polata karşı iyi şeyler düşündüğünden değil.
bence abdulheyden başkası olamaz. gazileri gördükten sonra kendine gelmişti hastaneden çıkacak ve polatı bulacak. polatıda öyle gülümseten abdulheyi ayakta görmek olabilir.
ikisinede ihtimal vermiyorum. doğu beyin cesedini göstermeselerde öldüğünü söylediler. bulut mümkün değil. bulutun şu anda polata karışmamasının tek sebebi tataroğlunun öyle istemesi, yoksa polata karşı iyi şeyler düşündüğünden değil.
bence abdulheyden başkası olamaz. gazileri gördükten sonra kendine gelmişti hastaneden çıkacak ve polatı bulacak. polatıda öyle gülümseten abdulheyi ayakta görmek olabilir.
abdülhey de olabilir ama özette ısrarla süpriz kişiden bahsediyor dogu bey bence yüksek ihtimal giib görüyorum hala evet dedigin dogru polat mezara uzandıktan sonra gülümsüyor buda demekki tanıdıgı biri ama göstermiyorlar kim oldugnu buda hala gizem li kişinin varlıgının göstergesi...
_ZeynepSasmaz_ 24-01-08, 10:06 Vallahi haklsıınız Elif de olabilir, yaşamaktan Elif için vazgeçiyorsa, onu hayata döndüren kişi de Elif olabilir..:)
Tıpkı Ruhsar gibi olacak dizi boyut değiştirecek, her yağmur yağdığında Elif yeryüzüne inecek bir ruh olarak:img-hyste ve Elifle Polat'ın aşkı her daim sürecek, böylelikle Polat davasını da daha hırsla sürdürecek, hatta Ruhsar Elif sihirleriyle onu kötülüklerden de koruyabilir..:img-hyste
gülendam83 24-01-08, 11:32 Vallahi haklsıınız Elif de olabilir, yaşamaktan Elif için vazgeçiyorsa, onu hayata döndüren kişi de Elif olabilir..:)
Tıpkı Ruhsar gibi olacak dizi boyut değiştirecek, her yağmur yağdığında Elif yeryüzüne inecek bir ruh olarak:img-hyste ve Elifle Polat'ın aşkı her daim sürecek, böylelikle Polat davasını da daha hırsla sürdürecek, hatta Ruhsar Elif sihirleriyle onu kötülüklerden de koruyabilir..:img-hyste
biran özeti okuyunca elif olabilirmiki dedim. tabi bu imkansız ama ümit dünyası işte. o bölümleri ne kadar özlediğimiz ortada. :img-blush
kurtlar vadisini de özlemişim bu arada. polatın ölmiyeceği zaten bilinen birşey. yaşama döndürecek kişi ekibinin dışında biri gibi geliyor bana. ailesinden biri yada ne bileyim daha önce tanımadığı orada tanışacağı biri.
inşallah bu verilen ara dizimize iyi gelmiştir ve eski özlediğim vadi sahnelerini izlemeye devam ederim. çünkü kendi adıma son zamanlarda hep eski bölümlerin hatrına izliyordum diziyi...bye
ya benimde içimden hep öyle geçiyo.. çok saçma ama sanki elifin diziye tekrar girme ihtimali varmış gibi..
ne biliym işte,ben hala kabullenemedim bu ölümü.. aslında ahu olacak hanfendiyi yamamaya kalkmasalardı belki kabullenirdim ama olmuyo bu şekilde..
Bi an öyle hissediyor insan sanki Elif geriye gelecekmiş gibi gelirmiki o zaman boyut degişir veya ne bileyim ki:img-cool2
arkadaşlar kvnin eski bölümlerini izlediğimde hep böyle oluyorum ama sanki kvpde eski tat yok gibi,siz ne dersiniz?toparlanacaklarmı?
demek istediğim elifff :icon_sorr meğer diziye ne çok şey katıomuş,bide ahuyu çıkardılar başımıza,eski tat yok derken elifi kasttetim bide eskisi gibi aksiyon sahneleri göremiyorum ben
bu kadar merakla bekliyoruz ya sanki bana fos bir bölüm olcak gibi gelio..
ya bu süpriz dediğiniz gibi elifin hayali olabılır
2_babası yada anası olabılır
3_hanı bır ara polat mematıyı cakırın mezarı basında kurtatdıya mematı olabılır
4_yada eskı suratının gormus olabılır
yanı sımdı elıf donse sacma olmazmı elif herkezın gozu onunde efenı efendı oldu hem gerı donse dahı bu kızın bacakları kesılmıs bedenıde felç degılmıydı nasıl oluyoda oluyo kesın bırı takıp etmıstır
5_azraili gormus olabılır
6_çakırı gormus olabılır
deonse cok super olur
7_yada elife benzeyen aynı karakterdekı bır bayan olabılır
8_yayından kaldırılan bır bolumde babası olen bır cocuk vardıya o gelebılır
9_mezar bekçısı olabılır
yahu bu elıfın mezarı habıre yermı degıstırıyo yoksa bu kızın mezarı bogaz manzaralı bır yerde degılmıydı
_ZeynepSasmaz_ 24-01-08, 12:56 arkadaşlar kvnin eski bölümlerini izlediğimde hep böyle oluyorum ama sanki kvpde eski tat yok gibi,siz ne dersiniz?toparlanacaklarmı?
demek istediğim elifff :icon_sorr meğer diziye ne çok şey katıomuş,bide ahuyu çıkardılar başımıza,eski tat yok derken elifi kasttetim bide eskisi gibi aksiyon sahneleri göremiyorum ben
bu kadar merakla bekliyoruz ya sanki bana fos bir bölüm olcak gibi gelio..
Genelede sadece Elif-Polat aşkı için seyredenler eski tadı bulamıyor, çünkü Polat'ın bir aşkı yok.. Onun haricinde bomba bence, ben ve benim gibi beğenen çok, belki yeni konsept hitap etmiyor olabilir sana, ilk seriden farklı zaten..
Kurtlar Vadisi hep kendini yenileyen, yinelemeyen bir dizidir..
Bu yüzden yıllarca sürebiliyor zaten..Çünkü seyirciyi sıkmıyor..
En azından beni.. Kurtlar Vadisi'nden başka izlediğim bir dizi yok zaten..:img-yes:
esmer_-ezel 24-01-08, 13:23 ya arkadaşlar aslında şöyle bir süpriz olabilir mesela elıf felç kaldığı için kendını ölü göstermış olabilir yani buna benzzer bir süprizle elifi diziye geri alsalar süper olurdu yanı ne bilim ben bunu elıf polat aşkı için izliyodum ama elıf öldükten sonra izlemedim ama bu bölüdekı polatın elıfın mezarına gıdıp olmeye geldım demesı güzel de bir süpriz olup da elif ordan çıksa süper olur ama hayal işte bakalım neler olacak
Genelede sadece Elif-Polat aşkı için seyredenler eski tadı bulamıyor, çünkü Polat'ın bir aşkı yok.. Onun haricinde bomba bence, ben ve benim gibi beğenen çok, belki yeni konsept hitap etmiyor olabilir sana, ilk seriden farklı zaten..
Kurtlar Vadisi hep kendini yenileyen, yinelemeyen bir dizidir..
Bu yüzden yıllarca sürebiliyor zaten..Çünkü seyirciyi sıkmıyor..
En azından beni.. Kurtlar Vadisi'nden başka izlediğim bir dizi yok zaten..:img-yes:
ben sadece elif-polat aşkı için izlemiyodum,eski heyecanı bulamıyorum diorum ben,aksiyon sahnleri eskisi gibi değil,inşallah yeni bölümlerde toparlanırlar..
_ZeynepSasmaz_ 24-01-08, 13:30 ben sadece elif-polat aşkı için izlemiyodum,eski heyecanı bulamıyorum diorum ben,aksiyon sahnleri eskisi gibi değil,inşallah yeni bölümlerde toparlanırlar..
Olabilir, saygım var ama aksiyon sahneleri ilk seriden daha fazla ve profosyonelce çekiliyor, hiçbir masraftan da kaçınılmıyor.. Bence başka bir eksiklik seni rahatsız ediyor olabilrrr..:img-yes:
Bu arada Elif geri gelmez, Özgü Namal'ı da Pana Film tekrar Kurtlar vadisi'nde oynatmaz diye düşünüyorum, çünkü Elif'ten sonra çok karakter oynadı ve o karakterin imajını yıktı, çok taşın altından çıktı, axxess kızı vs, açıkçası inandırıcı değil..Özgü Namal da Kurtlar Vadisi'nde oynamaz, Kurtlar Vadisi'nde oynadığını unutturmaya , sanat camiasına kendini affettirmeye çalıştığı için o da oynamaz..:img-yes:
Zaten Kurtlar Vadisi'nde sadece para için oynadığını ağzından kaçırıp, büyük bir pot kırmıştı Özgü Namal, aralarınında çok iyi olduğunu sanmam Pana Filmle..
O yüzden Elif'i unutun..:)
Olabilir, saygım var ama aksiyon sahneleri ilk seriden daha fazla ve profosyonelce çekiliyor, hiçbir masraftan da kaçınılmıyor.. Bence başka bir eksiklik seni rahatsız ediyor olabilrrr..:img-yes:
Bu arada Elif geri gelmez, Özgü Namal'ı da Pana Film tekrar Kurtlar vadisi'nde oynatmaz diye düşünüyorum, çünkü Elif'ten sonra çok karakter oynadı ve o karakterin imajını yıktı, çok taşın altından çıktı, axxess kızı vs, açıkçası inandırıcı değil..Özgü Namal da Kurtlar Vadisi'nde oynamaz, Kurtlar Vadisi'nde oynadığını unutturmaya , sanat camiasına kendini affettirmeye çalıştığı için o da oynamaz..:img-yes:
Zaten Kurtlar Vadisi'nde sadece para için oynadığını ağzından kaçırıp, büyük bir pot kırmıştı Özgü Namal, aralarınında çok iyi olduğunu sanmam Pana Filmle..
O yüzden Elif'i unutun..:)
elifin gelmesi içn zaten kvnin fantastik bir film olması gerekir:img-wink: beni rahatsız eden sadece elifin olmaması veya aksiyon sahneleri değil,diziye bir bütün olaraka baktığımdada çok iyi ama bugün kvnin eski bi bölümünü izledim ve farkı anladım,heyecan yok heyecan,eski kvyi soluk soluğa izlerdim,yenisini de öyle ama sanki bişeyler eksik gibi,neyse bugün izleyip görücez..
Mezarlığa elif gelmez,çünkü panafilm özgü namalın konuk oyuncu olarak 1 bölüm oynayacağını açıklardı:icon_sorr
belkide Aliyi görmüştür,Alili olan günlerini özlüyordur:icon_sorr dizi başlayana kadar birsürü kişiyi sayacağız anlaşılan:icon_whis
eliffpolattt 24-01-08, 13:42 Özgü Namal öyle konuşmuş veya böyle konuşmuş umrumda değil açıkçası ..Ayrıca Özgü Namal" her zaman söylüyorum çok iyi şeyler yaptılar çok başarılılar" diyecek kadar da açık sözlüdür.Tabiki para kazanmak için oynadım diyecek ne desin doğru değil mi ? Her zaman bu diziyi savunamaz ki gitmiş , bitmiş onun için Özgü olarak onda bitti başak şeyler yapmak ,başka karakterler yaratmak zorundadır ama vadi hayranlarında Elif bitmedi .Eğer Pana ile sorun yaşasalardı emin olun pana adını dahi anmazdı bırakın adını resmi bile olmazdı .Şimdi deneck ki nasıl adı anılmazdı nasıl resmi olmazdı Elifçiler feryat etmese anmazlardı ama Terörün ilk bölümünde Elifin resmi masadaydı hatta şaşırmıştık beklemiyorduk...Özgü eminim ki sadece Oktay Kaynarca arada diye bu kadar soğuk kaldı Pana ya arada o olmasa daha farklı davranırdı bence haklı bir yanada sevgilisi diğer yanda çalışma arkadaşları .
_ZeynepSasmaz_ 24-01-08, 13:46 elifin gelmesi içn zaten kvnin fantastik bir film olması gerekir beni rahatsız eden sadece elifin olmaması veya aksiyon sahneleri değil,diziye bir bütün olaraka baktığımdada çok iyi ama bugün kvnin eski bi bölümünü izledim ve farkı anladım,heyecan yok heyecan,eski kvyi soluk soluğa izlerdim,yenisini de öyle ama sanki bişeyler eksik gibi,neyse bugün izleyip görücez..
Tabi psikolojiyle de alakalı bir durum bu, kişiden kişiye değişir, mesela ben de eski bölümleri izlediğimde, eski olduğu için sıkılmaya başladım, elbette ki muhteşem ama Pusu yeni bölüm, yeni macera olduğu için açıkçası Pusu'yu tercih ederim..Çünkü merak uyandırıyor..
Bir de ilk seri bittiği içn ona yapılan değerlendirmeler genel, ve bütüne has olduğu için eksikliği ve hataları göze batmıyor..
Kurtlar Vadisi Pusu bittiğinde ve dönüp arkaya baktığımızda daha objektif değerdireceğimizi sanıyorum ve Kurtlar Vadisi'ni ben bir bütün olarak değerlerlendiriyorum, bir seri bitti diğeri başladı, öteki bitti, şimdi Pusu başladı..
herşeye rağmen Kurtlar Vadisi bu..Hala devam ediyor.. Yaşayan Efsane..:)
Tabi psikolojiyle de alakalı bir durum bu, kişiden kişiye değişir, mesela ben de eski bölümleri izlediğimde, eski olduğu için sıkılmaya başladım, elbette ki muhteşem ama Pusu yeni bölüm, yeni macera olduğu için açıkçası Pusu'yu tercih ederim..Çünkü merak uyandırıyor..
Bir de ilk seri bittiği içn ona yapılan değerlendirmeler genel, ve bütüne has olduğu için eksikliği ve hataları göze batmıyor..
Kurtlar Vadisi Pusu bittiğinde ve dönüp arkaya baktığımızda daha objektif değerdireceğimizi sanıyorum ve Kurtlar Vadisi'ni ben bir bütün olarak değerlerlendiriyorum, bir seri bitti diğeri başladı, öteki bitti, şimdi Pusu başladı..
herşeye rağmen Kurtlar Vadisi bu..Hal devam ediyor.. Yaşayan Efsane..:)
Yanlış anlamanı istemem..Kvp yi bende çok seviyorum her serisini ama mesela şu an Kv terör olsa daha heyecanlı olmazmıydı?Terör bence eskisini aratmayacak kadar heyecanlıydı..mesele pusunun son bölümlerinde muro sayesinde treörü gördük ve ben dahada bağlandım diziye..
_ZeynepSasmaz_ 24-01-08, 13:54 Özgü Namal öyle konuşmuş veya böyle konuşmuş umrumda değil açıkçası ..Ayrıca Özgü Namal" her zaman söylüyorum çok iyi şeyler yaptılar çok başarılılar" diyecek kadar da açık sözlüdür.Tabiki para kazanmak için oynadım diyecek ne desin doğru değil mi ? Her zaman bu diziyi savunamaz ki gitmiş , bitmiş onun için Özgü olarak onda bitti başak şeyler yapmak ,başka karakterler yaratmak zorundadır ama vadi hayranlarında Elif bitmedi .Eğer Pana ile sorun yaşasalardı emin olun pana adını dahi anmazdı bırakın adını resmi bile olmazdı .Şimdi deneck ki nasıl adı anılmazdı nasıl resmi olmazdı Elifçiler feryat etmese anmazlardı ama Terörün ilk bölümünde Elifin resmi masadaydı hatta şaşırmıştık beklemiyorduk...Özgü eminim ki sadece Oktay Kaynarca arada diye bu kadar soğuk kaldı Pana ya arada o olmasa daha farklı davranırdı bence haklı bir yanada sevgilisi diğer yanda çalışma arkadaşları .
Tabi ki para için oynamış olabilir,ama bunu söylemesi ahlaklı bir davranış değil, niyeti beni ilgilendirmez ama ağzından çıkanlar ilgilendirir, çünkü Kurtlar Vadisi'nde oynadığı süreçte ben profosyonelim diziden ayrılmak profosyonelliğime aykırı derken, dizi bittikten sonra yani paraya ihtiyacı olmadıktan sonra bu dizide para için oynadım demek çok ayıp, ve hem onu bu kadar savunan hayranlarına hem de Kurtlar Vadisi yapımcılarına ayıp.. Nerede kaldı profosyonelliği??Mesela sen onun hayranısın galiba, sana bile ayıp etmiş bence.. Bu açıklamaları beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim ..
Yaptığı doğru değildi gerçekten, bu tartışılacak bir konu değil bence, görmezden gelincek birşey de değil..Ayıp etti bir defa, bir daha etmez inşallah..
Ayrıca Kurtlar Vadisi'nde Elif'İn resminin olması Özgü Namal'la aralarının çok iyi olduğu manasına gelmiyor, onlar zaten Özgü Namal'ın değil, Elif'İn fotoğrafları.. Zamanında KV'de oynadığı , parasını aldığı bölümlerden alınmış kareler..İstediği şekilde kullanabilir Pana o resimleri.. Ayrıca Elif'İn resmi tabi ki olucak Polat'ın yeni yaşayacak aşka için Elif bir araç, bir engel aracı olacağı için o resme ihtiyaç var, o resimde Pana'ya ait bir resim, Özgü Namal'a ait değil..Yani kendi yarattıkları Elif'in resmi, Özgü Namal zaten parasını almış o bölümlerden , şimdi ilişki yok yani, Özgü Namal ile bir alışverişlik sözkonusu değil..Gerekli olduğunda kullanırlar tabi, mesela Oktay Kaynarcayla da araları bozuk ama onun da 73. bölümde görüntüsü gerekmişti, kullanmışlardı..
Neyse zaten Panayla arası güllük gülistanlık olsa bile, diziye gelmesini çok isteselerde sağlayamazlar. Çünkü öldü hem de parçalanarak, ayağı vs kesildi..
Mervis arkadaşın da dediği gibi elifin gelmesi içn kvnin fantastik bir film olması gerekir.. Böyle bir saçmalığı kimse kurtlar Vadisi'ne yakıştırmaz, geri gelmesinin de mantıklı hiç bir izahı olamaz..
Elif'in hayalinin gelmesinin bile..
_ZeynepSasmaz_ 24-01-08, 13:56 Yanlış anlamanı istemem..Kvp yi bende çok seviyorum her serisini ama mesela şu an Kv terör olsa daha heyecanlı olmazmıydı?Terör bence eskisini aratmayacak kadar heyecanlıydı..mesele pusunun son bölümlerinde muro sayesinde treörü gördük ve ben dahada bağlandım diziye..
Haklısın ama KV-Terör yayından kaldırıldı biliyorsun, yapımcının bilerek kaldırıldığı bir dizi değildi, elbette onu izlemeyi çok isterdik..:(
Arkadaşlar Elif'in gelmesinin nasıl bir açıklaması olabilir sizce?Gelse bile bacağı kesildi onun:icon_sorr nasıl olabilir?Bence mezarlıkta bambaşka bir sürprizle karşılacak..İlk önce Adem'in gelmesi diye düşündüm ama sonra Adem'in gelmesi neden onu hayata bağlasın ki? diye düşündüm.Bu bölümdende anlaşıldığı gibi Polat'ın asıl amacı belirleniyor..İşte ben bunu istiyorum.:happy0064
_ZeynepSasmaz_ 24-01-08, 14:15 Arkadaşlar Elif'in gelmesinin nasıl bir açıklaması olabilir sizce?Gelse bile bacağı kesildi onun:icon_sorr nasıl olabilir?Bence mezarlıkta bambaşka bir sürprizle karşılacak..İlk önce Adem'in gelmesi diye düşündüm ama sonra Adem'in gelmesi neden onu hayata bağlasın ki? diye düşündüm.Bu bölümdende anlaşıldığı gibi Polat'ın asıl amacı belirleniyor..İşte ben bunu istiyorum.:happy0064
Açıkçası ben de bunu istiyorum ve yeni birisi gelicek diye tahmin ediyorum, aşkla ilgili bir kişi değil bence..
Ayrıca dediğin gibi Adem gelmiş olsa, niye süpriz olsun ki, zaten Adem'in yanından çıkıp geldi mezara.... Biraz tuhaf..Gerçi Adem Polat'ı takip edip mezara gelicek dediler ama süpriz o olmayabilir..
cyd_oth_cnsl 24-01-08, 14:24 bence, orda birine bakmıyo bişey düşünüyo ve buda elif olmalı,çünkü o ortamda durup da onu kurtaran kişiye oyle bakmass
ama kım acaba polatın uzun yıllardır gormedigi kımm??
Açıkçası ben de bunu istiyorum ve yeni birisi gelicek diye tahmin ediyorum, aşkla ilgili bir kişi değil bence..
Ayrıca dediğin gibi Adem gelmiş olsa, niye süpriz olsun ki, zaten Adem'in yanından çıkıp geldi mezara.... Biraz tuhaf..Gerçi Adem Polat'ı takip edip mezara gelicek dediler ama süpriz o olmayabilir..
Ben Adem'in pişman olup Polat'ı kurtaracağını sanmıştım ama yalçının verdiği tüyolara göre mezarlığa Polat'ı kurtarmak için değil,öldürmek için gidiyormuş vicdansız :icon_cry:
Evet yeni biri olabilir,kesinlikle aşkla ilgili değil.. :img-cool2
_ZeynepSasmaz_ 24-01-08, 14:28 Ben Adem'in pişman olup Polat'ı kurtaracağını sanmıştım ama yalçının verdiği tüyolara göre mezarlığa Polat'ı kurtarmak için değil,öldürmek için gidiyormuş vicdansız :icon_cry:
Evet yeni biri olabilir,kesinlikle aşkla ilgili değil.. :img-cool2
İşte, Adem tam Polat'ı öldüreceği hamleyi yapacağı sırada,
süpriz denen şey neyse, o peydah olucak galiba..:)
İşte, Adem tam Polat'ı öldüreceği hamleyi yapacağı sırada,
süpriz denen şey neyse, o peydah olucak galiba..:)
Aaa evet!Güzel bir tahmin..Tam öldüreceği sırada :img-wink: evet olabilir..
Bu arada Zeynepcim Memati'yle Gamzenin yalçının dediğine göre BASİT bir yatak sahnesi varmış,ne diyosun buna?Memati'nin karizma yerlerde bence:img-yes:
cidden çok merak ettim ya..akşam bir oluverse:):)
bende adem kurtarır herhalde vicdan yapıp diyordum ama değil gibi:SS
peki bu kurtarıcının mezarlıkta ne işi var ya??
_ZeynepSasmaz_ 24-01-08, 14:36 Aaa evet!Güzel bir tahmin..Tam öldüreceği sırada :img-wink: evet olabilir..
Bu arada Zeynepcim Memati'yle Gamzenin yalçının dediğine göre BASİT bir yatak sahnesi varmış,ne diyosun buna?Memati'nin karizma yerlerde bence:img-yes:
Bencede karizma yerlerde:),
Basit yatak sahnesi nasıl oluyor onu da merak ediyorum..:)
Umarım yatakta uyuduğu sırada, abisinin bıçaklandığı haberini alıp, şahlanıp yatağı ve Gamzeyi terkedeceği kısa bir sahne izlemiş oluruz, tamam 50 bölüm vs geçmiş olsa eyvallah diyeceğim ama böyle erkenden olmaz, gerçi komedi olacak tahminimce ama bakalım neler beklior bizi..:)
_ZeynepSasmaz_ 24-01-08, 14:38 cidden çok merak ettim ya..akşam bir oluverse:):)
bende adem kurtarır herhalde vicdan yapıp diyordum ama değil gibi:SS
peki bu kurtarıcının mezarlıkta ne işi var ya??
Irmakcım belki de uzun süredir Polat'ı adım adım seyreden, yaptığı herşeyden haberdar olan birisidir bu mezarlıktaki..:)
Ay var ya, düşünmediğimiz ihtimal kalmadı..:)
Irmakcım belki de uzun süredir Polat'ı adım adım seyreden, yaptığı herşeyden haberdar olan birisidir bu mezarlıktaki..:)
Acaba İstikbaratttan birimi?Aslan amcanın tanıdıklarından biri gözetliyor olamazmı?
valla deli beyin fırtınası yaptık:)ama akşam hiç düşünmediğimiz bir şey karşımıza çıkabilir..:img-pilot
cidden polatı mezarlıkta bulması için onu takip etmesi fln lazım herhalde..
mematiye gelince bence de çok gereksiz geliyor kulağa bu sahne..neyse izledikten sonra yorum yapsam daha sağlıklı olacak sanırım..
_ZeynepSasmaz_ 24-01-08, 14:47 Özette Polat'ın yeni bir düşmanın eline geçeceği söyleniyor..
Süpriz yeni düşman olabilir, bu öyle bir düşman ki Polat yeniden davası için hırs yaptıracak..
cyd_oth_cnsl 24-01-08, 15:30 bence elif digil,cunku elifin bir bacagı kesilmişti maalesef yuruyemes canım :(
ahu asla olmas dizinin içine edilmiş olur
dogu bey olabilir ama bilmiyorum ??
Mezarlıkta polatı bekleyen sürpriz isim Hüseyin olsa bu en çok bana sürpriz olurdu:img-in_lo
Sonuçta hüseyin'in ölümü öylesine geçiştirilmişti :img-wink:
bence elif digil,cunku elifin bir bacagı kesilmişti maalesef yuruyemes canım :(
ahu asla olmas dizinin içine edilmiş olur
dogu bey olabilir ama bilmiyorum ??
ahh elif olsun diye neler vermezdim..:img-in_lo
ahu olsa bi daha vadinin yüzüne bakmazdm:fighting2 ama böyle birşey yapmayacaklarına eminim ;)
doğu bey olsa süper olurda.. nasıl bi alaka kurabilirlerki?
bence en mantıklısı polatı takip eden birinin olması..ama en güzeli eskilerden birinin çıkması..:img-yes:
bakıyorumda herksin gönlünden mezarlıktaki kişi elifin olması geçiyor keşke olsa ama imkansız hüseyin evet onun öldürülmesi hemen geçiştirildi peki akla gelen soru şu hüseyin ölmediyse eger böyle bi şey olursa alper neden polata hüseyinin öldügünü söyledi eger hüseyin böyle bi oyun oynadıysa polata neden yalan söylendi hüseyin olabilir ama dogu bey ve bulut isiminde ben hala ısrarlıyım çünkü polatın mezarlıktaki bakışı onun çok sevdiig birini gördü gibi gözüküyor ama bana ama abdülheyinde olma ihtimali var hatta yüksek bi ihtimal polat tekrar onun ayagı kalktıgını görmüş olabilir ondaki gülümseme de onun bi işareti olabilir ben şöyle bi şey olucak hatırlarsanız abdülheyin doktoru onu gazilerin yanına götürmüştü oda belki geçen süre zarfında kendine gelmiş olabilir ve polatın durmunu bi yerden haber alıp nereye gidebilcegi konusunda tahmin etmiş olabilir gibime geliyor neyse dizimizin başlamasına az kaldı...
bence elifin hayali gelecek gözünün önüne..özgü namal misafir oyuncu olarak katılabilir..onun hayali polata yaşama gücü verecek..
saatler kala herkes mezarliga kim gelecegini tahmin etmis ben pek dusunmedim kim gelicek diye belli olmaz bizim senaristlere illa bir insan degil baska birseyde gelecek olabilir yani :D
ahh elif olsun diye neler vermezdim..:img-in_lo
ahu olsa bi daha vadinin yüzüne bakmazdm:fighting2 ama böyle birşey yapmayacaklarına eminim ;)
doğu bey olsa süper olurda.. nasıl bi alaka kurabilirlerki?
bence en mantıklısı polatı takip eden birinin olması..ama en güzeli eskilerden birinin çıkması..:img-yes:
bu diziyi takip etmiyorum ama
fragmanı görünce yani polatın mezarlığa gitmesini
yorumlara bakmak istedim
ve sana son derece katılıyorum
gerçekten elif olsun çok isterdim ve bunu görmek için ölürdüm ...
dediğin gibi ahu çıkmaz umarımbye
gülendam83 24-01-08, 20:38 mezarlığa gelen adem çıktı iyimi? elif olamazdı zaten ama flashbackler bile iyi geldi bana. bu yazdığım bir kaç kişiye saçma gelebilir ama ben elifi çok özledim. daha doğrusu elif ve polatlı sahneleri. çok güzeldi. o zamanları bir saniye bile kaçırmadan izlediğimden ilk bölümden beri olanları bildiğimden daha yoğun oluyor bu özlem...:img-blush bu akşam o günlere gittim geldim.. ahh ki ahh:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
denizkizi55 24-01-08, 20:41 Kurtlar Vadisi insani aglatabiliyor ya artik ne diyeyim..
Öylesine güzel, öylesine yerinde ve öylesine gerekli olan bir bölüm basi oldu ki anlatmak mümkün degil.
Eski görüntüleri, o anlari tekrardan Kurtlar Vadisinde görmek ne de harika bir duyguymus.
Böylesine sahneleri bir yapiyorlar pir yapiyorlar, her ne kadar Polat oraya gitmeyi nasil basardi diye düsünmeden edemesem de ilerleyen dakikalarda bunun telafisini yaptilar..
Bu bölüm böyle sürüp gideydi keske..
Ölümden 2 defa kurtuldu Polat bir üçüncüsü yaşanmaz heralde ama Mematiler nasıl serbest kalacaklar merak etmiyor değilim.
3. yok dedim ama 3. bir düşmanın eline düşecek yazıyor özette acaba Bulut'un falan mı?
efendim elifli flasbacklerle aragazı verdikden sonra komedi başladı resmen. küllüm flashback ağırlık bir bölüm izliyoruz.. gerçekten yazık..
hele hastaneye gelen ekibe ne desem boş.. demekki araçla gelip birde takım çektinmi alamayacağın isimde yok adamda... olay basit.... sadece istihbarattanım demen yetiyor.. karşıdaki çoçuk ya...
dünyanın neresinde gördünüz bunu?! ulem kimlik yokmu.. kimsin lem sen.. istihbarat.. oldu gözlerim doldu.. istihbarattanım alın bunları.. bir allah kulunda silah çekip kimsin birader ne ayaksın lem demiyor..gösterin lem kimlikleriniz diyen bir allah kulu yok..
hadi yedin çıkıpta var mı izin tarzından yada suç unsuru ne diye soran bir aklı evvel çıkmadı.. malum AB kriterleri var öyle adam alı koyma kolay değil.. neyse.
koridor boşatılmış bir allah kulu yok.. bırakın kulu canlı nesne yok.. gelen ekibin başındaki kazma.. güya istihbaratçı salak telefon açıyor temizledim artık polat senin.. gülermisin ağlarmısın. a salak madem amaç temizlemek kimse yok kayıt yok. istihbaratsın kaydıda alırsın istihbaratım diye nasılsa soran eden bir allahın kulu yok temizlesene orada.. olur muuuuu?! o zaman mantıklı olur.. ara telefonu polat senin.. bir ay ara sonunda bunu yazdınız diye sormazlar mı adama..
adam geliyor.. bir skandalda orada.. demekki beyaz önlüğü taktındamı doktor oluyorsun.. beyaz önlüğün altında cirlop gibi ütülü gömlek kimseleri uylandırmıyor.. yada altında göz alan jeans kimseleri huylandırmıyor o kadar hastane gördüm hastanede doktor gördüm böylesini görmedim.. hani adamı doktor kılıgına tam sokun bari...
bakalım daha bizleri neler bekliyor...
açılın istihbarat.. alın bunları..!!!! lem kimsin necisin hani kimliğin .neyse takım elbisen varya.. kravatta yerinde.. tamam istihbarattan bunlar.. hey gözünü sevdiğimin dünyası...
hekimoglu64 24-01-08, 21:43 güzel birbölüm ama cok sacmaliklar oldu
abdüldaha birkac daikaya kadar önce yürüyemiyordu hareketyoktu
baktim birden diriliverdi:)yani kurtlar vadisi pusu degildekurtlar vadisi komik oldu diinin adi resmen mematide arabadasn sapsaglam cikti.......ya nerde eski vadi nerde simdiki vadi tamam vadimizden vazgecmeyiz ama biraz inandirivilk gerceklik gerek yaw
vuralda artik son günlerini yasiyorsayiyior valla bu adami elime
gecirsem ne mematiye veririm nede abdüle kendim cig cog dograrim bu adami:)
yaw bu kadarmi iticilik olur resmen tv seyircisini sinir krizine sokuyor adam ya
saygilar......
Oha ya Muro'nun adamı çıktı görevli.Hadi bakalım buyrun bir pusuya dahaa.Memati falan yetişse bari.Muro tehlikesine önlem alınmalı.
polat polikliniğe geliyor arkadan kardeşim hopluyor abi bunca kepazelikten sonra orası kesin muronundur demez mi.?! hani battı mı, yerin taaaaa dibine kadar batırma özelliğimiz oldugundan bende heee dedim.. kesin.. kesin muronun..
telefonun ucundanki kim.?!.. muro... bingoooo... biz ne mi yaptık.?!. hiç. sadece güldük...!!! hey gidi vadi hey.. sana son bir sanşta haftaya veriyoruz.. düzeldin düzeldin yoksa sen sağa ben sola...yazık bir ay sonra olacağı bu mu?! ama ben diyordum değil mi.. bir görelim sonra konuşuruz demişti forum.. buyrun görünen köy uzak değilmiş..
Bence çok güzel bir bölümdü:good: soluksuz izledim diyebilirim,evet bazı tuhaf sahneler vardı ama heyecan olunca onları görmezlikten geliyorsun.
ya polikilinik muroya aitmiş bu kadar kadersizlik olamaz,sanırım son anda memati yetişecek.
hüsnü beye deli diyoruz ama içlerinde en akıllısı o çıktı,tuncay bey yatıp kalkıp dua etsin:icon_whis
eskiyi hatırlamalar, elife söylenen güzel sözler, ademin insafa gelmesi...çok hoşuma gitti
ama aklıma takılan bişey var gamze mematiye çay doldurmaya muftağa gitmişti, polatın ağır yaralı olduğunu nerden duydu?
sondakika doktor kot giyiyo en azından benim dokturum giyiyo :)
abdüle bende şaşırdım hatta kardeşimle güldük :) 10 dakika önce robot gibiydi şimdi koşuyo diye
başından sonuna kadar ağzım açık kalbim sürekli hop hop atarak
izledim...ben böyle müthiş bir bölüm görmedim şu ana kadarki
en heyecanlı bölümdü...
ademin polata acıması ve yardım etmesi onun yararınaydı...
vuralın artık ölme zamanı geldi, yoksa polat onun elinden sağ çıkamıyacak...
abdülheyin ayağa kalkması polatın yaşamasına sebeb oldu hayatını kurtardı...
anlamadığım hastaneye istihbarat nasıl elini kolunu sallaya sallaya girdi...birde polatın en iyi adamlarından oluşan bir çemberi nasıl paketlediler şaşkınlıkla izledim...
polikliniğin emin olmadığını bir an için abdülheyl düşündü ama mecburdu çünkü kan kaybediyordu...polatın abdülheyi seni ayakta görmek ne güzel demesi...ve o adamın muroyu araması ve muronunda son noktayı koyması 1 hafta nasıl sabredeceğimizi gösteriyor çünkü bir bu kadar daha heyecan dolu bir bölüm bekliyecek bizleri....
Bence çok güzel bir bölümdü:good: soluksuz izledim diyebilirim,evet bazı tuhaf sahneler vardı ama heyecan olunca onları görmezlikten geliyorsun.
ya polikilinik muroya aitmiş bu kadar kadersizlik olamaz,sanırım son anda memati yetişecek.
hüsnü beye deli diyoruz ama içlerinde en akıllısı o çıktı,tuncay bey yatıp kalkıp dua etsin:icon_whis
ay evet :) adam komedi :) aa ne biçim hastane burası, polatı kaçırırkenki halide çok komikti, insan bi başın sağolsun der :)
memati galiba kıza kapıldı :( kız dakka bir gol bir yapıp buluta polatın ağır yaralı olduğunu söyledi, ama nasıl duydu
yuhhh diyorum başka da bir şey demiyorum yani yuhhhh ....
bu neydi ya bu vadimiydi allah aşkına yaa birisi beni çimdikleyebilirmi ruyamı gördüm ben ...
başını kaçırdım ama gördüm ki hiç bir şey kaçırmamışım ... diziye genel bakış olarak bakılısa galiba eski bölümleri izledik diyebilirim ztn bir aydır eskileri vere vere yeterince ezberletmedilermi o bölümleri de tekrar tekrar ....
polatın adamlarını hastane önlerine dizili ğörünce dedim galiba formu duydular sonunda hayli olmadığını gösterdiler adamların ama ...adamlar hayaletten beter çıktı...adamların gelip istihbarat diyerek milleti toplaması tam komedi resmen güldüm yaww ne oluyor dedim anlamadım bu neydi dedim diyecek kelime bulamadım ...
ve kaçırma sahneleri .. kitlenen adam abdül 5 dk içinde toparlandı aslan kesildi aslan ...
dağ başında bir polikilinik o da muronun pes yani pes...
nereye gidiyor bu vadi nereye ... biri ban aanlatabilirmi ????
...
çoğunuz olumsuz yorumlar yapıyor, vadiye demedik laf bırakmıyosunuz ama bence gayette güzel bir bölümdü..babam flashback sahnelerinin maliyeti azaltmak için yapıldığını söylesede :img-grin2 bence duygusal açıdan çok hoş bir etki yapıyor ;)(tabi aşırıya kaçılmadıkça)..
kaza sahnesinde mematiye bişey olmamasına önce bende şaşırdım ama sonra olacağı bildiğinden başını koruyabildiğini farkettim..
ama hatırlarmısınız bilmem KV'de benzer bir durum polatın başına gelmişti ve polat önce sürücüyü değil yanındakileri halletmiş, daha sonra sürücüyü istediği yere götürtmüştü..daha zekice ama yapması zor..
kliniğin sahibinin muro çıkmasıda olmayacak bişey değil, sonuçta muro bir örgüt üyesi ve örgütün kolları birçok yere uzanabilir, abdülheyin kafasına yatmayan ama mecburen polatı yatırdıkları bu yer; muronun acil zamanlarda kullandığı gizli bir poliklinik olabilir..
bu bölüm yine hüsnü beyin aklına şaştım :img-grin2 adamda bulunmaz bir zeka var :img-icecr
vel hasıl güzel bölümdü..bakalım şimdi nolucak ?
eskiyi hatırlamalar, elife söylenen güzel sözler, ademin insafa gelmesi...çok hoşuma gitti
ama aklıma takılan bişey var gamze mematiye çay doldurmaya muftağa gitmişti, polatın ağır yaralı olduğunu nerden duydu?
sondakika doktor kot giyiyo en azından benim dokturum giyiyo :)
abdüle bende şaşırdım hatta kardeşimle güldük :) 10 dakika önce robot gibiydi şimdi koşuyo diye
gamze memati tlfda konuşurken birşeyler duydu,tam olarak memati ne dedi anlamadım,yada gamze tahmin etti:icon_whis
yani abdül iyi güzel hırslandın ama insan gerçekten bu kadar çabuk yürümez,biraz aksayabilirdi kanımca:icon_whis
acikcasi 1 ay sonra yazilan senaryo bumu yazmamak icin cok dusundum ama yazmadanda olmuyo yani hersey iyi hosta apdulhey kac haftadir yuruyemedi ne oldu bri anda kosar oldu 40 yillik memati gel bakalim bir opuselim diyo hopp ne oluyoz bu kadarmi basit yani bizim ekibi buyuk bir planla yerlestirdiler polati korumasi icin istihbaratciyiz diyen bir kac onsan haydi onca adami goturdu onlarida gectim bizim memati olmus adama bile silah SIKAN memati onca kisiye bir silah cekmis onuda aliyolar ama senaristler ginede butun ekibi aldirdik bari mematiyi aldirmayalim dediler herhalde memati eline bir kesici aldi hadi o kurtuldu digerleri nasil kurtulcak peki
herseye ragman ilk sahne izlenmeye degerdi simdi bu kadar elestiri yaptim diye kv den vazgectimmi hayir bunun 10 kati sacmalik olsa bile ben hala seyredicem ama ..
cok heyecanlı ıdı polatı ordan oraya tasıdıkca yerımde duramadım ademe ben de cakmak ıstıyorum en okkalı osmanlı tokatından sınır ettı benı adamı ne hallere dusurdu:dito
bıcak cıkarma sahnesı superdı kımın aklına geldıyse aferım ona yanı ben bır aydır hıc oyle dusunmuyordum cok gercekcı olmus bıcak gercekten saplanmıs gıbı cıktı ıcınden kanlı falan ayy cok kotu oldum:good:
polatın arabalara hastayım benı mest edıyor bınısı ınısı kullanısı cok hos polat hep araba kullansın dıyecem purmuze yazık olacak :img-in_lo
elıfı hatırlaması mazı cok guzeldı polat o zamanlar ne kadar mutlu mesutmus elıfsız hayatının buyuk kısmı bosalmıs eksık kalmıs mezar bası sahnesını cok begendım necatı sasmaz cok ıyı bayıldı cok:img-yes:
gamze mematı askı cok hızlı ılerlıyor masallah tercıhler konusu guzeldı mematının tercıhlerıde gormus olduk mematıde yanı gamzenın yanında nasılda konusuyor dılıne vurdu ask yemekler caylar bana cakır nesrın donemını hatırlattı:img-wink:
yesıl carsaf takımlarını hıc begenmedım lutfen renk mavı olsun :img-yes:
turkuler ve polat bır sahane:happy0064
hekimoglu64 24-01-08, 22:20 arkadaslar bu bölüm neydi ya sacmaliklari oldugu kadar
süperliklerie vardi ama inanin hic vadinin dizisi bu kadar heyecanla izlemedim izlerlekn resmen titredim hem cok dugusal hemde cok aksiyonlu birbölümdü
ama son sahneye asiri sinir oldum bula bula muronun yerini
buldular bakalim neler olacak,kesin memati muroyu vurur geleekbölümde abdülde hakani artik polat abimizde iyilesince vurali
aslinda birakin ya vurali ben bitireyim adam insani sinir ediyor ya o adar itici yani
saygilar.....
tvnin karşısında çırpındım,bağırıyorum,hüsnü bey abdül adem gidin şu hasta bakıcıyı takip edin,gerçekten doktoramı tlfn ediyor bir bakın,off heyecandan kafaları çalışmadı herhalde:icon_whis
çoğunuz olumsuz yorumlar yapıyor, vadiye demedik laf bırakmıyosunuz ama bence gayette güzel bir bölümdü..babam flashback sahnelerinin maliyeti azaltmak için yapıldığını söylesede :img-grin2 bence duygusal açıdan çok hoş bir etki yapıyor ;)(tabi aşırıya kaçılmadıkça)..
kaza sahnesinde mematiye bişey olmamasına önce bende şaşırdım ama sonra olacağı bildiğinden başını koruyabildiğini farkettim..
ama hatırlarmısınız bilmem KV'de benzer bir durum polatın başına gelmişti ve polat önce sürücüyü değil yanındakileri halletmiş, daha sonra sürücüyü istediği yere götürtmüştü..daha zekice ama yapması zor..
kliniğin sahibinin muro çıkmasıda olmayacak bişey değil, sonuçta muro bir örgüt üyesi ve örgütün kolları birçok yere uzanabilir, abdülheyin kafasına yatmayan ama mecburen polatı yatırdıkları bu yer; muronun acil zamanlarda kullandığı gizli bir poliklinik olabilir..
bu bölüm yine hüsnü beyin aklına şaştım :img-grin2 adamda bulunmaz bir zeka var :img-icecr
vel hasıl güzel bölümdü..bakalım şimdi nolucak ?
evet dediğinde haklı olabilrsin ama tesadüfün bukadarına da pes denilmez mi ... ev azından vadide böyle olmamalıydı haksızmıyım ... yada galiba ben fazla büyüttüm gözümde bu diziyi???
ya arkdaşlar allah için dürüst olun yahu.. yok süper bölümdü müthişti falan deyipte adamı güldürmeyin yahu... yapmayın.!!! ha bölümü beğendim demeniz normal.. süperdi deyip önceki bölümlere kıymayın..!!!!
bol bol flashback izledim bu mu süper?!.. desene eski vadi gibi bir bölüm izleseniz nutkunuz tutulacak foruma yazı bile yazamayacaksınız..
alırım içeri haaa ben istihbarattanım...!!! :) :) :)
flashbackler sayesinde elif ve polat aşkını izlemek çok keyifliydi özlem giderdik hiç değilse:img-in_lo
Bu bölümün kahramanı hüsnü bey diye düşünüyorum, kendileri tenzip buyurdular yine:img-cool2
Elif'i istiyorum ben off ya flashback yaptıkça benim gözlerim doldu,tüylerim diken diken oldu.
Sanırım senaristlerimizin Polat'ı mezarlığa götürmelerinin sebebi Elif öldü,yok artık anlayın bunu demeleriydi.
Ama iyi yapmadılar eminim hepimizin Elif aşkı depreşti Elif&Polat sahneleri,replikleri bambaşkaydı o sahnelerin büyüsü anlatılmaz ki.
Eski bölümleri gördükçe KVP daha tatsız gelmeye başladı Elif'i yazan senaristlerimiz yeni bir Elif yazamadılar ya da kalemleri el vermedi.
Off off Elif'li flashbackler hiç iyi olmadı hayır şimdi Polat kime aşık olursa olsun iyicene kabullenemeyeceğiz.
Tahminim tuttu Adem insafa gelip Polat'ın hayatını kurtarabilir demiştim ve öylede oldu ama ben kan vereceğini tahmin etmemiştim şimdi bu Adem Polat'ın has adamlarından olurmuş.:)
Memati'nin pat diye ameliyathaneye girmesi ayrı bir olay hadi girecek anladık ama öyle girilmez ki mikrop demek bari önlük falan giyseydi orası saçma olmuş.
Şu Memati lütfen bir daha büyük konuşmasın Asu Polat için istirahat etmesi lazım dediği zaman Memati edecek dedi ama dediği pek olmadı zaten şu Polat'a ne sağlamken ne hastayken rahat yok.:)
İstihbaratın gelip bizimkileri toplaması konusuna hiç değinmeyeceğim çünkü hayal kırıklığıydı biz daha iyilerini izlemiştik diyorum başkada bir şey demiyorum.
Abdülhey'in bir anda ayağa kalkması enterasan tabii neyse Polat'a olanların şokuyla ayağa kalktı diyelim bari ayıp olmasın.:)
Polat'ın götürüldüğü sağlık ocağı gibi yerdeki adamın Muro'nun adamı çıkmasına ne demeli.
Kesin haftaya doktor olarak Muro gelecek o sırada Memati'de gelecek.
Açıkcası daha heyecanlı bir bölüm bekliyordum ama ne yazık ki umduğum gibi olmadı sade ve sadece Polat'ın mezarlıktaki flashbackler güzeldi gerisi tatmin edici değildi.
Haftaya izleyeceğimiz bölüm için pek ümitli değilim nedense.
ya arkdaşlar allah için dürüst olun yahu.. yok süper bölümdü müthişti falan deyipte adamı güldürmeyin yahu... yapmayın.!!! ha bölümü beğendim demeniz normal.. süperdi deyip önceki bölümlere kıymayın..!!!!
bol bol flashback izledim bu mu süper?!.. desene eski vadi gibi bir bölüm izleseniz nutkunuz tutulacak foruma yazı bile yazamayacaksınız..
ayy benı alda nolur vuralın sonunu yazalım bu kadar ıtıcı bır tıp gormedım omrumde cıleden cıkıyorum ızlerken:img-yes:
ayrıca ben bolumu super harıka bulanlardanım:img-blush
hekimoglu64 24-01-08, 22:30 ya arkdaşlar allah için dürüst olun yahu.. yok süper bölümdü müthişti falan deyipte adamı güldürmeyin yahu... yapmayın.!!! ha bölümü beğendim demeniz normal.. süperdi deyip önceki bölümlere kıymayın..!!!!
arkadasim sen begenmeyebilirsin niye tartisma cikariyon hayret ya
tamam sacmaliklaroldukca coktu eski vadi havasida yoktu
süper den kastimiz kurtlar vadisi pusunun bölümlerinde en süper bitbölümdü yoksa eski vadi daha baska tabiki bende bu bölümde cok sacamalikla var dedim vardida zaten ama sacamalillarin yaninda heyecanda vardi yokmuydu sence?......
saygilar.....
bende çok özlüyorum eskiye ama hiç birşey eskisi gibi güzel olmayabilir,senaristler eski kvde ordu gibi adam öldürmeseydi pekala bu yeni vadide oynayabilirlerdi,elif gibi mesela(herneyse)
ya senide memnun etmek kolay değil,bende bazı saçmalıkları görmüyor değlim ama güzel taraflarıda var,hep eleştiri yapıyorsun kardeşim bir kerede güzel dediğini görmedim görsem ön dişimi kıracağım:img-hyste
arkadasim sen begenmeyebilirsin niye tartisma cikariyon hayret ya
tamam sacmaliklaroldukca coktu eski vadi havasida yoktu
süper den kastimiz kurtlar vadisi pusunun bölümlerinde en süper bitbölümdü yoksa eski vadi daha baska tabiki bende bu bölümde cok sacamalikla var dedim vardida zaten ama sacamalillarin yaninda heyecanda vardi yokmuydu sence?......
saygilar.....
kardeşim anlama sorunun mu var senin.. beğendiğini söyle.. buna lafım olmaz.. ama süperdi müthişti deme.. o sıfatların altını boşaltma.. !!! anladın mı.. hoş kardeşim sen ekranda polatıda görsen süper dersin.. pardon.!!!
iyi aksamlar arkadaslar
bu aksam yine kurtlar vadisi yine nefesleri kesti cok guzel bir bolumdu
polat iyilesicek insallah ama kotu yere dustuler yaa o poliklinik kotu oldu iste
allah yardimcilari olsun(biraz raciyle bahadirin elinde ya neyse:icon_whis)
kisacasi harikaydi
elifin mezarinin basindayken yine gozyaslarimi tutamadim :icon_sorr
istihbarat? sen de mi? :)
memati teslim olmaz, sıkar kafalarına dedim ama kime dedim, aldı neşteri eline, bide arabadaki oğlandan dirsek yedi, neyse o kurtuldu, diğerlerinin akibeti hiç belli değil, arabada gördük sonrası yok :img-pilot
sen herhalde vadiye şeref türübününden bakıyon, güldürmek mi çok ii biliosun o smn sen iyisini yapta izliyelim, hakkını vermek lazım yaptıkları kolay iş değil her yiğidin harcı da değil, neticede Türk televizyon tarihinin 1 numarasından bahsediyoruz...
hepsinden Allah razı olsun bizlere böyle bir bölüm izlettikleri için...
bende çok özlüyorum eskiye ama hiç birşey eskisi gibi güzel olmayabilir,senaristler eski kvde ordu gibi adam öldürmeseydi pekala bu yeni vadide oynayabilirlerdi,elif gibi mesela(herneyse)
ya senide memnun etmek kolay değil,bende bazı saçmalıkları görmüyor değlim ama güzel taraflarıda var,hep eleştiri yapıyorsun kardeşim bir kerede güzel dediğini görmedim görsem ön dişimi kıracağım:img-hyste
blue ivy sen istihbarattan değilsin değil mi.. :img-wink::icon_whis yahu sülayman demirel misali ekranda güzel şey oynadıda biz mi görmedik..!!!
hekimoglu64 24-01-08, 22:36 kardeşim anlama sorunun mu var senin.. beğendiğini söyle.. buna lafım olmaz.. ama süperdi müthişti deme.. o sıfatların altını boşaltma.. !!! anladın mı.. hoş kardeşim sen ekranda polatıda görsen süper dersin.. pardon.!!!
arkadasim sen git eski vadiyi izle bence
yeni vadi sana göre degilcünki begenmyorsun
sen ebgenmeyebilirsin sana süper gelmez ama bize süper gelyior biz
begeniyoruz......ayricada blue ivy........arkadasima katiliyorum hic olumlu yorumun yok hep elistiri hep elestiri elestireceksen izleme burda tartisma cikrtma bir zahmet ve herkesin yorumunada saygi duy olsun bitsin uzatmaya tartisma ciktamaya ne gerek var alla ic hos olmuyor ayip ediyorsun
saygilar,....
Efendim sıcağı sıcağına... şansız bedevinin bu kadarınada yuhh yani yuhhh...
yok artık demekten bi hal oldum ....
Herşey bi yana hiçç kusura bakmayın ama ölsü bile cümlesini cebinden çıkarır bu kızın.. o yüzden hiçç tadımız tuzumuz kaçmasın .....
ne yalan söyliyim ne Ademe bakışı , ne söyledikleri, ne mezarındaki söyledikleri..
Elifin mabedime dokunma demesi kadar içime dokunmadı...
Dans sahnelerine ayrı bi gözle baktım bu akşam.. tüm sahnelerine ayrı bi gözle baktım ... çok özlemişim çokkkk...:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
Mematinin Polatın yaralandığını duyduğundaki evden fırlaması... ( keza Gamze nasıl duydu telefon görüşmelerini onu anlamadım ama neyse)
Polatın uyandığında Mematiyi sorması ....
Hele Memati ameliyathaneye girdi.. ahh Çakırr ahh Çakırr ... ahh Elifff..ahhh
Bu adamlar paldur kuldur ameliyathaneye girmeyi adet edindiler kendilerine...
bi kere Mematinin ( tamam Polat onun herşeyi ama) bu halleri eski sahneleri hatırlattıgı için benim gözüme hoş görünmedi...
daha detaylı elbet yazarız sonra.. lakin bir umudum vardı o polikilinik ile ilgili ...
Apdül kapıda beklerken ... ahh ulaa ahh.. nerdesin doktor zeynep dedim .. (Aslım nerdesin ) ha geldi haa gelicek derken mura çıktı.. bahtın böylesine.. gece gece neyse... :)
Memati yetişiyor neyseki ....
arkadaslar simdi kim begeniyo kim begenmiyo kavgasinimi yapicaz ayrica HEKIMOGLU kusura bakma ama son dakika hakli ben normaldede son dakikanin yorumlarini herzaman takip ederim hicbrizaman kavga amacli eklestiri yazmadi dizinin gidisati yonunden yapti haklida 1 ay bekledik daha iyi bir bolum izleyebilirdik sadece sorun bu ama bu ah artik kvp bitti demek deyilki gine izlemeye devam edicem en azindan ben edicem
iyi geceler herkese..
valla tatilin ardından süper bölüm beklediğim için mi bilmiyorum ama bu bölüm beni hiç tatmin etmedi..hatta pek çok mantık hatalarıyla doluymuş gibi geldi..sanki senaryo biraz zorlama yazılmış gibiydi..bilemiyorum belkide değildi de benim beklentim çok büyüktü..
neyse en azından abdül yürümeye başladı,adem vicdane geldi,polat da ölmedi;)
arkadaslar bu bölüm neydi ya sacmaliklari oldugu kadar
süperliklerie vardi ama inanin hic vadinin dizisi bu kadar heyecanla izlemedim izlerlekn resmen titredim hem cok dugusal hemde cok aksiyonlu birbölümdü
ama son sahneye asiri sinir oldum bula bula muronun yerini
buldular bakalim neler olacak,kesin memati muroyu vurur geleekbölümde abdülde hakani artik polat abimizde iyilesince vurali
aslinda birakin ya vurali ben bitireyim adam insani sinir ediyor ya o adar itici yani
saygilar.....
aynen ya izlerken resmen buz kestim, bu yüzden bazı ufak tefek şeyler(saçmalık kelimesini kullanmak istemiyorum, başka dizi olsa neyse ama vadi için asla !)hiç gözüme batmadı..
yalnız son sahnede 2 şeye sinir oldum:
1. abdülhey ve hüsnünün aşırı derece tedbirsizlikleri..yani adam-hasta bakıcı mı kimse artık- içeri gidiyo kimdir nedir belli değil ne yapacağı hiç belli değil bi gidip yanına bakmak akıllarına nasıl gelmez ya..ekranda sinirden çırpındm o kadar yanına gidip bi bakın diye..
2. hekimoğlu'nunda dediği gibi o kişinin muro çıkması..
bide ya o vural ne itici pis bi adamdır öyle her gördüğümde midem kalkıyo :@
GÜL GÜZELİ 24-01-08, 22:45 arkadaşlarrr bişeyy sorabilirmiyimmm?Ahu geri döndümü ya az önce bi yorum okudumda asu yazıyodu sanırım arkadaş ahu demek istedi bilemiyorum asu diyince sevindimm yeni birimi geldi diye ama asu ahuda olabilir diye sormak istedimm asu yeni birimi yoksa bildigimiz ahumu?
dizinin ilk sahnelerinden sonra zaten diğer konularına pek odaklanamadım elifte kaldım:)çok güzeldi dizinin başı.elifle eski görüntülerinden tutun polatın mezarlıktaki konuşmalarına kadar çok iyiydi.tabi oraya kadar polat nasıl gelebildi orası biraz mantıksız gibi ama olsun artık.bir de bıçaklandığında ne kadar dik yürümüş polat özellikle otoparkta.yolda giderken gözlerini her kapattığında ben yerimden hopladım:img-in_lobu arada mezarlığa ademin geleceğini yalçın zaten bize söylemişti.umutla ilgili konuşmaları bile doğru çıktı.bu kadar da kelimesi kelimesine nerden buluyor bu tüyoları anlamadım ki:)bu arada haklısınız genel olarak flashbackler fazlaydı bu bölümde.sadece elifte değil diğer konularda da bayağı vardı.ama sonuçta polat bu bölüm aktif değildi.yatıp durdu canım öyle karga tulumba ordan oraya taşınıp durdu.o yüzden ben de nesli gibi o sahnelerin duygusallık kattığı görüşündeyim.fıstık yeşili de açmış polatı.başka renk mi kalmadı:Pademin merhameti de gözlerimi yaşarttı yani.bence gerek yoktu onu öyle melek yapmaya.bir de bu adam en psikopat diye seçildi.bunda ne arayacak merhametti,pişmanlıktı...
o kliniğin muronun kliniği çıkması bana da abartılı geldi.
istihbarat olayına girmiyorum o konuda size katılıyorum.ama mematinin kaçış sahnesi iyi olmuş.memati bu bölüm çok güzel oynamış.mimikler süperdi.polatın yaralandığı haberini aldığında verdiği tepki çok güzel olmuş.gamzeyle de bir öpüşemediler ya:img-policmematinin dünyası böyle bir dünya işte gamze merak etmişti...
abdülhey nasıl dirildi birden orayı ben de hiç anlamadım.polattan ötürü gaza geldi adam.
ömer baba kapıdaki adamların yanına gittiğinde beni gülme tuttu şimdi başlayacak konuşmaya bir daha hiç susmayacak diye.ben adamların yerinde olsam kaçardım ama neyseki ömer baba fazla uğraşmadı onlarla.uykusu gelmiştir ondan yoksa hayatta bırakmazdı onları vaaz vermeden:)bulut bile kaçırdığına kaçıracağına bin pişman olmuştu:)
bir de mematinin ameliyathanedeki laflarına ve tavırlarına güldüm. ben kimleri öldüreceğimi bile bilmiyorum demesi komikti.o anda bile dertlendiği şeye bak:Pama polata çok üzüldü ya o duyguyu da çok güzel vermiş gürkan uygun.
kısacası bir aydan sonra daha iyi bir bölüm beklerdim ama elifli jestler beni çok mutlu etti.bir de en sevdiğimiz sahneleri koymuşlar.
yalcinersonmez 24-01-08, 22:46 yani çoğu eleştirenlerin yorumuna katılıyorum artık 1. bölümden sonra en rezaleti bu bölümdü 3 hafta hiç değmedi...aksiyonu bol bi bölümdü ama saçmalık mantık hataları diz boyu...örn. istihbaratçıyım diyip adam tutuklamalar yada istanbulun herangi bir yerindeki polinikteki çalışan görevlinin muronun adamı çıması ve muroyu aradığında murunun onu hemen tanıması...daha o kadar çok warki...bu iş böyle olmuyo walla...
hayirdir arkadaslar yaa nolluyor burda burasi tartisma meydaniimi lutfen yapmayin kvp nin basligina yakismiyor boyle seyler....
herkes goruslerini yazabilir ama tartisma cikmasini kimse istemez lutfen tartismadan gorusleri yazalim yaa :img-wink:hic bizim basliga yakisiyor mu
sondakika:canim sende haklisin eski vadiye bakip birde buna bakinca insan tabii sey oluyor sacmalik gibi dusunuyor bazen bende boyle dusunuyorum
ama onlarada hak verelim ....zor bir iss naapsinlar artik yaa ellerinden gelen
bu ki bunu yapiolar...senin istedigin galiba polatin eskisi gibi catismada olmasi bilmem eskisi gibi bir kv yanii ama onu istiyorsan biraz zor canim ya......:img-wink:ama istedigin baska bir seyse kusura bakma seni yalnis anlamis olabilrim de:img-wink:
yalcinersonmez 24-01-08, 22:48 arkadaşlarrr bişeyy sorabilirmiyimmm?Ahu geri döndümü ya az önce bi yorum okudumda asu yazıyodu sanırım arkadaş ahu demek istedi bilemiyorum asu diyince sevindimm yeni birimi geldi diye ama asu ahuda olabilir diye sormak istedimm asu yeni birimi yoksa bildigimiz ahumu?
ark. doğru yazmış sen yanlış anlamışsın asu tuncayın yanındaki kız...ahu diil yani ark. doğru yazmış...
yahu yarısı eski bölümde flashback olan bölümü izlemiş gelmiş burada müthiş bölümdü derseniz bu işin hakkını teslim etmemk olur.. bu bölümü güzeldi demek emeğe saygı demek bize yazık olur..
hissiyata göre yazmayın. duygusal bakmayın.. neticede bu bir eser..bu bir dizi.. eğer izleyici iyice dikkate alınmıyorsa iş çığrından çıkar..
hiç olumlu bir mesajın yok.. soralım bu dizinin bu bölümünde olumlu ne var?! geçin olumlu yanını mantıklı ne var?! buyrun anlatın.. hepinizin mesajında eliflei kareler var.. işte bitim elif geldi ağladım sızladım.. başka? söyleyin başka ne var?!hele anlatın söyleyin ne var?!
varmı bir kurgu?! buyrun söyleyin..
varmı dişe dokunur bir sahne?! şöyle cazibesi olan.. buyrun söyleyin..
yahu koca forumda bile yazılan tüm mesajların alayı ya ahulu ya elifli.. bu sizin için bir ip ucu değil mi?!neden konuşacağınız başka konu yok.. ha birde memati var.. gerisi.. yok ki..!!sizin bile söyleyeceğiniz birşeylerinin yok kalkıp olumlu tek bir mesajın yok demek komik olmaz mı..
koca forumun konuşacağı konu yokki.. ne olumlu mesajı..
bir ahu
bir elif..
birde bulut memati dışında konuştugunuz ne var..!!! olumlu mesaj..!!!
ne zaman forumda mesajların içeriği dolar.. o zaman olumlu mesajda gelir merak etmeyin.. demekki koca vadi daha o seviyeye gelememiş..
arkadaşlarrr bişeyy sorabilirmiyimmm?Ahu geri döndümü ya az önce bi yorum okudumda asu yazıyodu sanırım arkadaş ahu demek istedi bilemiyorum asu diyince sevindimm yeni birimi geldi diye ama asu ahuda olabilir diye sormak istedimm asu yeni birimi yoksa bildigimiz ahumu?
yok canım asu tuncayın yanında çalışan kadın.bugün ameliyathanede de vardı hatta.ahuyla bir alakası yok yani:img-wink:
Herkese iyi akşamlar,
Bu akşam ki bölüm her ne kadar zorlama mantık hatalarıyla anılacaksa da bence güzel bir bölümdü...
Gayet heyecanlı idi...
Abdüleyh 10 dakikada taytay duruştan neredeyse hız denemesine geçti...Ama olsun..Belki derdi psilolojikti..Belki tıpta oluyordur böyle şeyler..Seyirci rekorları kıran şaşalı Amerikan filmlerin de de zaman zaman delirten tesadüfler ve hatalar oluyor sonuçta..
Ben ağbisi uğruna bir anda ayağa kalkabilen yüreğin düşüncesini çok sevdim.
Kurtlar Vadisini çok özlemişim...Mematinin arabadan kurtulma sahnesinde bu diziyi neden özlediğimi bir kez daha anladım..
Neyse Memati geliyorrr..Muro yada Muro lar....Geçmiş olsun size....
Bir de...
Elif-Polat kareleri .....Duygularımı anlatmaya kelimelerim kifayet etmez...
Bu akşam duygusallık zaman zaman bayağı kallaviydi..
hekimoglu64 24-01-08, 22:56 arkadaslar simdi kim begeniyo kim begenmiyo kavgasinimi yapicaz ayrica HEKIMOGLU kusura bakma ama son dakika hakli ben normaldede son dakikanin yorumlarini herzaman takip ederim hicbrizaman kavga amacli eklestiri yazmadi dizinin gidisati yonunden yapti haklida 1 ay bekledik daha iyi bir bolum izleyebilirdik sadece sorun bu ama bu ah artik kvp bitti demek deyilki gine izlemeye devam edicem en azindan ben edicem
yok mervecim niye kusura bakayim
ama aradasin komk demesine kiziyorum ben
nneyse konu uzmasin begenende oldu sacama bulanda ki bende casma sahnelinin oldugunu söyledim bunu inkar etmiyorum ama güzel sahnelerde vardi örnegin hüsnülü sahneler elifimin sahneleri bu sahneler simdi süper degilmiydi ben süper derken bu sahneleri kast ediyorum yoksa mematinin arabadan sapsaglam cikma sahnesini abdülün birden yürüme sahnesini polatin yarali araba kullanmasini istihbaratacilarin herkesi alma sanesini sahnelerini süper bulmuyorum neyse.....benden bu kadar sizlere iyi geceler iyi yorumlar
saygilar....
neyse arkadaşlar.. verdiğimiz kısa bir rahatsızlıktan ötürü özürler dilendikten sonra bir daha bu kısıma yazmam.. yazmayacamda.. rahat olun..tekrardan hepinize bol elifli.. bol ahulu bol mematili bölümler diyorum..
umarım ama umarım şu lanet ratingler düşerde o ne koysak izlenir diye düşünen ekib ağzının payını alır.. alırda birşeyler yaparlar..
ama yalcını bile deli etmişse bu bölüm.. fazla söze ne hacet.. yorumsuz diyorum..
tekrardan verilen parazitlikten ötürü özür..
evet vadi mükembeldi.. süperdi.. müthişti.. aynen böle devam vadi..!!! aynen böyle.. umarım senin açtıgın boşlugu.. pars narko terör bir parça doldurur..
hepinize iyi geceler.. tekrardan özürler..
bende losttuma döneyim..:img-polic
neden polemik yapıyosunuz ? lütfen ya hiç hoş değil..bana göre güzel bölümdü, başkasına göre değil ne farkeder? sen beğenmediysen eleştirini yap gerisine karışma, burda 'sen neden beğendin, sen niye beğenmedin' polemiğine kimse giremez, karşımızdakini sorgulama hakkına sahip değiliz çünkü..ben beğendim diyosam beğenmişimdir ve nedenini kimseye açıklamak zorunda değilim..sen beğenmediysen beğenmemişsindir, uzatmaya gerek yok..
vel hasıl kelam, ortamı germenin bi anlamı yok..zaten vadi bizi yeterince gerdi..;)
hekimoglu64 24-01-08, 23:04 neden polemik yapıyosunuz ? lütfen ya hiç hoş değil..bana göre güzel bölümdü, başkasına göre değil ne farkeder? sen beğenmediysen eleştirini yap gerisine karışma, burda 'sen neden beğendin, sen niye beğenmedin' polemiğine kimse giremez, karşımızdakini sorgulama hakkına sahip değiliz çünkü..ben beğendim diyosam beğenmişimdir ve nedenini kimseye açıklamak zorunda değilim..sen beğenmediysen beğenmemişsindir, uzatmaya gerek yok..
vel hasıl kelam, ortamı germenin bi anlamı yok..zaten vadi bizi yeterince gerdi..;)
arkadasim cokgüzel yazmissin tsk agzina saglik
inanin su an gülüyorum niye 3.5 yillikkurlar vadisini 1 haftalik parslakarsilastiranlar varya ya pars narkomudutr neyse iste
badiye ulasmasi icin daha kirkfirin ekmek yemesi gerekiyr ve ratingleride 5yada 6 olan bir dizi pars neyse ya ben vadiyi begeniyorum ama tabiki aksakliklar oluyor onlarda ins düzelecek ve bu konu kapansin artik bence neyse ben cikiyorum herkese iyi geceler......
3 hafta beklememiz bir şeyi değiştirmez biraz empati yapın yaptıklarının ne kadar zor bir iş olduğunu anlarsınız...çünkü beklentiler büyük ve stresleride buna oranla yine büyük...
herhalde çoğu kişilerin beğenmemesinin sebebi bu bölümü daha fazla bekledikleri yönde bir bölüm olmamasıydı...her ne kadar bu bölümde ne ararsak vardı eskilere bile gönderme yapılmış elifle polat gibisinden...
çok ağır eleştirilerde bulunmayın çünkü seven birisi ne olursa olursun bu kadar yüklenmez dizisine her zaman arkasında olur....
GÜL GÜZELİ 24-01-08, 23:13 yok canım asu tuncayın yanında çalışan kadın.bugün ameliyathanede de vardı hatta.ahuyla bir alakası yok yani:img-wink:
burçincim sorumu cevapladıgın için tşk ederim:)
QUOTE=yalcinersonmez;5900837]ark. doğru yazmış sen yanlış anlamışsın asu tuncayın yanındaki kız...ahu diil yani ark. doğru yazmış...[/QUOTE]
cnm soruma cevap verdigin için sana da tşk ederim:)
yanlız arkadaşlar asunun kim oldugunu anladım polatla bi ilgisi yokmuş o zaman anladıgım kadarıyla ahuda hala dönmedi gerçi resmi sitede hala adı var ama dizide olmadıgına göre hala polata yeni bi aşk olma durumu var bu güzel haber..
Üfff bence bu böLüm KurtLar Vadisi Pusu ´ nun en süper böLümüydü....
Harikaydi resmen...Tabi bazi yerlerde mantik hatalari felan vardi..MeseLa AbdüLhey´in hemen aktiv yürümeye baslamasi felan...
Ama bu normaL...Birde PoLat öLmek istiyordu resmen...Hastaneye fLn gitseydi..Memati yi arasaydi..Ama o ELif´e gitti...OraLarda gözLerim doLdu...
PoLat o kadar tatLiydiki bu böLüm..Yemin ederim yanimda oLsaydi varya yanaklarini öpmekten bitirmistim....:) Acayip tatliydi ya...
Birde PoLat´a baktigimda sürekli aglamam geliyordu..Zaten cogu yerinde agLadim da..
Memati yoLda bindigi arabaya son gaz biniyordu...Ama Memati uzundu felan komik görünüyordu..
Birde PoLat´i hastaneye götürdüklerinde felan....Ondan sonra Memati öyLe kosarak hastaneye girdi ya orasida süperdi..
Muro´yu aramis ikiyi o klinikte calisan adam...Yani eger istihbarati felan arasaydi cok kötü olurdu...
HerhaLde Muro geLir...Ama Memati , Muro´dan sonra gelicek...
PoLat bu hafta cok kötüydü ama ya...Insan bakinca otomatik agLiyordu ....
IyiLesir insaLLah....Dizi icabu biLe oLsa insanin ici yaniyor...:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
bu arada ben eski mahalleyimi gordum banami oyle geldi yani omer babalar eski mahalleyemi dondu acaba sanki hikmetin eski dukkani gordum
bu arada ben eski mahalleyimi gordum banami oyle geldi yani omer babalar eski mahalleyemi dondu acaba sanki hikmetin eski dukkani gordum
yok evleri yeni evleriydi merve ama her tarafı denetledi adamlar o yüzden hikmetin ve ömer babanın işyerine de baktılar:img-yes:
evet hikmetin dükkanıydı orası.
bakalım memati gamzenin ispiyonladığını anlayacakmı,anlarsa ne yapar bilmem ,sonuçta bulutun haberi olunca bütün istihbaratın haberi oldu,ele başı gamze yani
orasi eski mahalleydi sanirim yanlis gormediysem ozlemisim ama bide aydinlikta gosterseler :D ne iyi olur
gülendam83 24-01-08, 23:40 ben son dakikaya katılıyorum eleştirilerinde. öncelikle bunu söylemek istedim. ayrıca forumda yorumlara katılamadığım dönemlerdede onun yorumlarını zevkle okuyordum..
herkes beğendiğini ya da beğenmediğini dile getirmekte özgür...
bizim tam anlamıyla beğendik diyememizin nedeni eski bölümlerin süperliği bence. o kadar güzeldi ki o bölümler. şimdiki saçmalıkları görünce insanın siniri bozuluyor. bölümde yapılan mantık hataları çok fazlaydı bunları tekrar yazmıycam zaten arkadaşlar hepsini yazmış. ama ben bu durumda yapıcı olmak adına bölümü çok beğendim diyemem. sadece fena değildi diyebilirim. birde ara verildiği için özlemle dolu bir bölüm izledik. kendi adıma konuşuyorum bu arada. eğer çok süperdi muhteşemdi dersem hem şimdiye kadarki yani daha önceki eski bölümlere haksızlık etmiş olurum. hem hemen hemen her sahnede yapılmış olan mantık hatalarının üstünü örtmüş olurum. bu bir dizi diyip işin içinden çıkamam. bir arkadaşımız kv de değil kvp da en güzel bölümlerden biriydi demiş. buna itirazım olmaz. çünkü zaten sorun kvp da kv nde yaşadığım zevki yaşayamamam.
şimdi diyeceksiniz hiç mi güzel bişey yoktu. vardı tabiki... mantık hatalarını çıkarırsak yani görmezden gelemeyeceğimi belirttim ama görmezden geldiğimi düşünürsek.. ademin pişmanlığı çok güzeldi. sonuçta polat onun elinden tuttu belki kimsenin yapmadığı iyiliği yaptı. biranda bunları düşünüp pişman olması ve herşeyi göze alıp polatı kurtarmaya çalışması çok güzeldi.
elifli flashbackler zaten müthişti. elife her zaman zaafım var. çünkü polat ve elifin her anını çok iyi hatırlıyorum. unutulmaz sahnelerdi onlar...
polatın elifin mezarı başında söyledikleri de çok güzeldi...
hüsnü beyi herkes gibi bende tuttum hatta izlerken deli en akıllıları çıktı dedim..:img-yes:
bu arada o son gidilen poliklinik daha önce muro yaralıyken getirildiği ücra poliklinik değilmiydi. yani muronun yeri. öyle hatırladım birden. yanlış hatırlıyor da olabilirim ama....
legends_of 24-01-08, 23:44 herkese selamlar...
***polat ın elifin mezarındaki sahneleri çok güzeldiii...:good:...özlemişim elifle polatı...
***abdulhey in tekrar eski haline gelmiş olmasına da sevindim ayrıca....Bakalım bundan sonra neler yapacak abdulhey....ayrıca intikamının acı olacağı ortada...:)....yürü be abdulhey kim tutar seni.....:good:
eliffpolattt 24-01-08, 23:46 Benim efsane dizim ilk vadi kim ne derse desin .Karakterleriyle , konusuyla, ilk olmasıyla ve en önemlisi aşkıyla ilk vadi benim için çok özel hiçbir diziyle karşılaştırmam kv_pusu ile bile...O yüzden şu şöyle olmuş bu böyle olmuş demiyeceğim artık izliyorum eskisi gibi olmasada izliyorum vazgeçemiyorum ..Tek konu hakkında konuşur eleştiririm Elif , o aşkla ilgili bu dizi bitene kadar eleştiri getireceğim çünkü o aşk çok özel benim için değişmem kv_pusu dahi olsa olan olmuş giden gitmiş yok ..
Gelelim bölüme beklediğimin altında bir bölümdü ne yalan söyleyeyim ...Ama yinede güzeldi yazılanlar kadar kötü değildi ..
Polat çok başka ya mezar sahneleri harikaydı Polat ile Elifin en güzel anları sanırım artık son :img-blush
bence siz çok ağır eleştiri yapıyosunuz vadiye onlar bunları
haketmiyo...sonuçta daha önce dediğim gibi TÜRK TELEVİZYON TARİHİNİN 1 NUMARASI'ndan bahsediyoruz ve bu saltanat hala vadimizde onun için daha fazla ne beklentileriniz var anlayamadım...
Yaa keşke şu Elifi hayata döndürseler.zaten Ahu'da ortada yok.Ama bu bölüm nedense beklediğimi alamadım.Mematinin kuzu kuzu teslimiyeti kabul etmesi [ilk başında] bana tuhaf geldi.Abdule mi güvendi ne ?
Sanırım haftaya süper bir bölümle ortalıkta kasırga estirecekler
birde şunu söylemek istiyorum. türk tv tarihinin bir numarasıydı vadi. şuan bu ünvan yaprak dökümünde. ı
Yaprak Dökümü tarihin ilk 20 sine bile giremez.Tarihi karıştırırsak belirttiğin dizi rezil olur.
Bir dizinin reytingini 2496 kişi belirliyor.YDökümü de belki reytingde iyi,ama ben Perşembe geceleri hemen hem |