Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Bölüm Yorumları 5

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

gzm
28-09-07, 11:54
Daha önceki basligin mesaj sayisi 1250'yi astigi için yorumlariniza bu baslikta devam ediniz. Bir önceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=32434

Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.

Saygilarimla
Bölüm Sorumlusu
gzm

RIZA_BABA
28-09-07, 11:56
Bana zahid akman demeyin o adamın ismini duydukça sinir oluyorum dün gene uyarı verilmiş dizimize taaaa nisan ayında yayınlaln bi bölüm için şimdi akılkarına geldi uyarı vermek daha önce neredeydiniz aradan 6 ay geçmiş neredeyse

Melal
28-09-07, 12:04
Sevgili Gzm yeni başlık için teşekkürler.

Yalçın boşver uğraşsınlar dursunlar KV ile ama bu kadar seveni varken biraz zor KV'yi silmek.:)
Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır.
Çok beğendiğim bir sözdür sanırım KV'ye uyuyor.:)

Bengisu sanırım hatlar karıştı biz zaten ana sayfadayız.
Galiba Kavak Yelleri forumuna yazacaktın bunu.:)

Melal
28-09-07, 12:37
Aslı'cığım dün gece Bahadır hem güzel konuştu hemde biraz uçtu.:)
Necati için dediklerine koptum gece gece.:img-hyste
Ama programda show tv'ye dokundurmaları süperdi.
Özellikle Cüneyt bey kaç kere kanal sahiplenmedi deyip durdu.
Ayrılık dizisi için kanal arkasında dursa bu senenin en popüler dizisiydi dediler ki bence haklılar.

abdullah_54
28-09-07, 14:25
Tamer kendini ele vermiş.

Polat : "o çiçeği ofise koyan kimse o"

Tamer : "aslında çiçeğin üstünde zarf vardı‚ zannedersem sizde o‚ el yazısından belki bir yere ulaşırız diye düşündüm"

Polat : "yırttım attım Tamer‚ kağıdı da içerde yazacak hali yok ya adamların"

Polat çiçeği ilk gördüğünde‚ masanın etrafındakiler arasında Tamer yoktu. Tamer bu konuşması ile çiçeği daha önce gördüğünü belli etti. Polat mevzuyu çaktı ve hemen "yırttım attım Tamer" diyerek zarf attı.

Bu sahne boşuna çekilmiş bir sahne değil. İlerleyen bölümlerde Polat‚ Tamer´in hain olduğunu açıklarken‚ bu konuşmanın geçtiği sahne flashbackle gösterilmezse ben de bir şey bilmiyorum.

blue ivy
28-09-07, 14:59

Tamer : "aslında çiçeğin üstünde zarf vardı‚ zannedersem sizde o‚ el yazısından belki bir yere ulaşırız diye düşündüm"

Polat çiçeği ilk gördüğünde‚ masanın etrafındakiler arasında Tamer yoktu. Tamer bu konuşması ile çiçeği daha önce gördüğünü belli etti. Polat mevzuyu çaktı ve hemen "yırttım attım Tamer" diyerek zarf attı.

Bu sahne boşuna çekilmiş bir sahne değil. İlerleyen bölümlerde Polat‚ Tamer´in hain olduğunu açıklarken‚ bu konuşmanın geçtiği sahne flashbackle gösterilmezse ben de bir şey bilmiyorum.

doğru olabilir,polat kağıdı yırttım attım deyince banada tuhaf gelmedi değil,aklıma takılan bir konu daha var,sanırım polat henüz tamerden şüphelenmiyor çünkü silah sevkiyatı hakkındaki konuşmasını tamerin önünde söyledi,tamer istese bunu çalıştığı kişilere anında söyleyebilirdi,ama belkide yanılıyorumdur belki tameri denemek içinde söylemiş olabilir,düşünecek o kadar çok ayrıntı varki:img-yes:

_sEz!N_
28-09-07, 15:08
KVP süperdi. Eski forumuna iyice kavuştu. Bulut'a olan hayranlığım hergeçen hafta daha da artıyor. Umarım rolü daha da fazlalaşır. Gündeme göndermeler çok iyiydi. Abdülhey ihaneti konusuna ara verildi gibi, ileriki bölümlerde neler olacak merak ediyorum.. Kare as 'ın içine yavaş yavaş giriyorlar artık, çok iyi olur, o kadar çok karakter var ki tanıyalım hepsini artık. Oturuyor galiba sanryo.. Ahucum da çok tatlıydı, azıcık gözüktü ama o bakışa bittim ben, çok gerçekçiydi Polat'a tav olan bakışları..:)

Jülide de süperdi bence. Onunda daha işlevsel olmasını isterim.. İlgi çekici bir unsuru bence KVP'nin..
Dünkü programda süperdi.. Bahadır Özdener'in Necati Şaşmaz hakkında söylediklerini abartılı bulmuyorum. Çok doğru söyledi bence. Yanlış anlaşılmış olabilir. Polat Alemdar karakteri anlamında söyledi bana kalırsa. Gerçekten de o karakteri oynayacak dünyada tek kişi Necati Şaşmaz'dır.. Özellikle geçen zamanla bunu daha iyi anlıyor insan.. Çünkü Polat Alemdar karakteri çok özel bir karakter. Ona birebir uyan ise Necati Şaşmaz dünyada tek bana kalırsa da..;);)

Bahadır Özdener'i çok iyi anlıyorum..:)

Princess-Sila
28-09-07, 15:39
bencede öyle olucak Polat´in kafasina dank etcek ama pir etcek Tamer kendi kendini ele verdi Abdül´e cok kizginim ya ustasini nasil satabiliyo inanilmaz birsey Abdül´ün degeride Polat´in gözünde bicilcek sonunda zaten bu Alem´de herkesin gözü Polat´in koltugunda Abdülheyn basta olmak üzere

kaptan80
28-09-07, 15:54
merhaba arkadaşlar dün kü bölüm yine süperid özelliklede memati süperi benec polat abdülheyin hain oldugunu ögrendi yakında polat abülhey için bii karar vericek mematide abdülheye ve sinir olmaya başladı sanki memati bana polatın gözünün için bakıyor gibi geldi bana abdülheyi öldürmek için ama bence polat abdülheyi öldürmek ve ilk önce sorgulayacak istihbarat başkanına naler anlattıgı konusunda ama bu ne zaman olur bilemem memati adamları fena harcadı mematide artık iş sahibi oldu polat bile ona takılmaya başladı dün yaptıkları tran opersyonu çok güzeldi ama bana çook sade geldi biraz daha aksiyonlu olması daha güzel olurdu bence son sahnedeki araba acaba nereyi hava uçaracak bunu ancak haftaya ögerenebiliriz polat arabayı yakalamak için bi opersyon planlıyor yine ama neler olacagını haftaya ögerebiliriz

Melal
28-09-07, 16:54
nezaman ya? reportajmi yaptilar?

Dün gece Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan skytürk'te araf programındaydı.
Program saat 01:00'da başladı 02:30'da bitti çok güzeldi bir programdı.
Sahuru bekleyenler izlemiştir herhalde.:)

Abdullah sana katılıyorum.
Polat Tamer'in köstebek olduğunu anladı ve güzelce Tamer'i sınadı.:)
Artık Polat tetikte hem Tamer'den hemde Abdülhey'den gelebilecek belalara karşı hazır durumda bekleyecektir.
Sanıyorum ki Polat ve Abdülhey hesaplaşması olacaktır.
Yani Polat Abdül'e nedenini soracaktır işte o sahneleri merakla bekliyorum.

aylince
28-09-07, 18:53
[I]KVP süperdi. Eski forumuna iyice kavuştu. Bulut'a olan hayranlığım hergeçen hafta daha da artıyor. Umarım rolü daha da fazlalaşır. Gündeme göndermeler çok iyiydi. Abdülhey ihaneti konusuna ara verildi gibi, ileriki bölümlerde neler olacak merak ediyorum.. Kare as 'ın içine yavaş yavaş giriyorlar artık, çok iyi olur, o kadar çok karakter var ki tanıyalım hepsini artık. Oturuyor galiba sanryo.. Ahucum da çok tatlıydı, azıcık gözüktü ama o bakışa bittim ben, çok gerçekçiydi Polat'a tav olan bakışları..:)

sezincim yorumun süper:)

ahu-polat süperdi ya:)çok azdı sahne ama yine de duygu yansıdı.umarım daha çok sahneler olur.tekrar tekrar baktım:) ahunun polatı gordugunde o bakışı muhteşem ne guzel yansıtmış sevgisini polata:) ama polatta işim var haberleşiriz havalarında:) polatta çok güzel bakmış ahuya.tekrar bakınca farkettim polatın bakışını:) çook tatlılar:) kvpye aşk çok yakışacak.konular süper gidiyor,heyecanlı aşkta olunca daha da süper olacak bence:)

polatın alperle ve zaferle diyaloglarını çok begendim..abdülheyin ne yapmak istedigi tam anlaşılmıyor hem ihanet ediyor,hem etmiyor gibi..polat dostlarım bana ihanet etmez deyince daha da ihanet etmiyor gibi düşündürtüyor..

julide bir işler peşinde..zaten julidenin bir işler çevirecegi anlaşılıyordu..güvenilir biri degil jülide hep boyle yansıyordu sahnelerinde..

burçinn
28-09-07, 21:13
ahunun bakışı anladık zaten her zaman polatı yiyecekmiş gibi bakıyor ama polatın öyle bir bakışını görmedim yoktu çünkü.kız içeri girer girmez işim var dedi çıktı gitti.dizilerde gördüğüm en yakışmayan çiftlerden biri tabi çift olurlarsa umarım olmazlar.çok sinir bozucular bence...bu arada ahuyu amcası da pek tınmadı.hiç cevap vermeden çıktı gitti.demek ki herkese bir negatiflik yayıyor:img-icecr
ya ben abdülhey konusunda takıldım kaldım.bence hain değil abdülhey.bana hala oyun olabilirmiş gibi geliyor.ama polat alpere çok şaşırarak karşılık verdi orda sanki bu konudan haberi yokmuş gibi göründü bana.bahadırla cüneyt de tüyo vermediler.birkaçbölüm sürer bu olay herhalde.çatlarız biz de bekleye bekleye:icon_whis

mc_merve
28-09-07, 21:27
ahu hakkinda konusmayim konusmayim diyorum ama sunu soylemeden edemicem :) bazi arkadaslar bakistilar filan dediler evet bir bakisma vardi ama tek tarafli birseydi ben sadece ahunun bakisini gordum polatta bir bakis filan gormedim polatin bakisini gormemissiniz siz daha

burçinn
28-09-07, 21:32
ahu hakkinda konusmayim konusmayim diyorum ama sunu soylemeden edemicem :) bazi arkadaslar bakistilar filan dediler evet bir bakisma vardi ama tek tarafli birseydi ben sadece ahunun bakisini gordum polatta bir bakis filan gormedim polatin bakisini gormemissiniz siz daha

evet biz polatın elife bakışlarını 97 bölüm boyunca izlemişiz o bakışlardan sonra ahuya bakışı devede kulak bile değil devede pire kalır:img-wink:zaten adam ahuya bakmadı bile ortada bir bakış da yok.arkasını dönecek hali yoktu ya kız işin var mı diye sordu o da şöyle bir saniye cevap vermek için yüzüne baktı evet var haberleşiriz dedi çıktı gitti.:img-icecr

mc_merve
28-09-07, 21:37
burcin gine elif damarimi kabarttin :)

uzun suredir pek yorum yapimiyodum belki arada

ama birazda sanirim ahuyu sevenlerin bizim konusmamiza kiskanclik olayi gormesi dolayi olabilir
ama sunu soyleyim 11 bolumdur kvpyi izliyoruz ve nefise yada ahu hep ayni hep ayni sogukluk hep ayni yuz ifadesi oyle gozune tepeye dogru cikarrak bakilinca disi kurt olunmuyo
ve birazda simariklik gerci simariklik o kadar oenmli degil ama ahu benc esimarikligi bile iyi yapamiyo biliyorum bazen agir elestiri yapiyorum ama duusncelerim boyle kimsnein kalbini kirmak istemem eger bir ask olursada bu ask nasil ekranlara yansicak bunu merak ediyorum uamrim ahu severler hayal krikligi yasamazlar

aylince
28-09-07, 21:43

mervecim o bazı arkadaşlar benim galiba:) ahu polata sevgiyle baktı.polatta ahuya çok güzel baktı.elif-polat aşkını bilmiyorum.ahu-polat aşkını bekliyorum ve bence süper gidiyor.sadece biraz daha fazla sahne istiyorum:)bence kvpye bu aşk çok yakışacak.necati de soyledi röportajında polatta boş degil ama tam dolu da degil dedi.zamanla çok güzel bir aşk olacaktır:) istemeyebilirsiniz saygı duyuyorum ama isteyenler de var:)

burçinn
28-09-07, 21:46
burcin gine elif damarimi kabarttin :)

uzun suredir pek yorum yapimiyodum belki arada

ama birazda sanirim ahuyu sevenlerin bizim konusmamiza kiskanclik olayi gormesi dolayi olabilir
ama sunu soyleyim 11 bolumdur kvpyi izliyoruz ve nefise yada ahu hep ayni hep ayni sogukluk hep ayni yuz ifadesi oyle gozune tepeye dogru cikarrak bakilinca disi kurt olunmuyo
ve birazda simariklik gerci simariklik o kadar oenmli degil ama ahu benc esimarikligi bile iyi yapamiyo biliyorum bazen agir elestiri yapiyorum ama duusncelerim boyle kimsnein kalbini kirmak istemem eger bir ask olursada bu ask nasil ekranlara yansicak bunu merak ediyorum uamrim ahu severler hayal krikligi yasamazlar
mervecim sana katılıyorum ama kimsenin ne düşündüğü benim pek umrumda değil.ister elifi sevenler kıskançlık yapıyor desinler ister başka şeyler söylesinler.ben bu ahuyu ve nefise karatayı neden sevmediğimi gayet iyi biliyorum ve bunun adı kesinlikle kıskançlık değil.zaten ona gelene kadar türkiyede ne insanlar var kıskanılacak kadar başarılı ve güzel olan.onları kıskanmıyoruz da ahuyu mu kıskanıyoruz.ben böyle düşünenleri savunma için başka birşey bulamayanlar olarak değerlendiriyorum ve pek umrumda da olmuyor canım.biz sevmeme nedenlerimizi söylüyoruz.inanıp inanmama ya da çarpıtıp çarpıtmama onlara kalmış.tabiki sevenleri de vardır onlar kendi yorumlarını yaparlar biz de kendi yorumumuzu yaparız.kimsenin kalbini kırma gibi bir durum söz konusu değil biz onları sevenlere birşey demiyoruz.burası da bir forum olduğuna göre herkesin fikrini söyleme özgürlüğü var:img-wink:

mc_merve
28-09-07, 21:47
aylince bazi arkadaslar ahu severler sanirim :)

senin cok bakmaktan anlayisin nedir tam olarak bilmiyorum onun icin bu konuda brisey demicem

ahu polat askini bekliyo olabilirsin bende buna saygi duyarim ama biz istemedigimiz zaman elestiri aliyoruz senden bahsetmiyorum
kvpye evet ask cok yaksiri ama bu ahu polat aski deyil

mesala memati aski olabir hatta super olur

Melal
28-09-07, 22:06
Merve'ciğim Memati'ye aşk yakışır ama senaristlerimiz pek niyeti ona aşk yazmaya.
Ahu&Polat aşkı bu diziye duygu falan katmaz,katamaz çünkü birşey hissetmiyoruz.:)
Valla Memati'nin final bölümünde 'ne bir gül goncası verdik,ne bir gül goncası aldık' demesi bana daha bir duygulu geldiydi.:)
Demek ki neymiş iş karakteri seyirciye gösteren de,oynayandaymış.:)

eliffpolattt
28-09-07, 22:18
sezincim yorumun süper:)

ahu-polat süperdi ya:)çok azdı sahne ama yine de duygu yansıdı.umarım daha çok sahneler olur.tekrar tekrar baktım:) ahunun polatı gordugunde o bakışı muhteşem ne guzel yansıtmış sevgisini polata:) ama polatta işim var haberleşiriz havalarında:) polatta çok güzel bakmış ahuya.tekrar bakınca farkettim polatın bakışını:) çook tatlılar:) kvpye aşk çok yakışacak.konular süper gidiyor,heyecanlı aşkta olunca daha da süper olacak bence:)

polatın alperle ve zaferle diyaloglarını çok begendim..abdülheyin ne yapmak istedigi tam anlaşılmıyor hem ihanet ediyor,hem etmiyor gibi..polat dostlarım bana ihanet etmez deyince daha da ihanet etmiyor gibi düşündürtüyor..

julide bir işler peşinde..zaten julidenin bir işler çevirecegi anlaşılıyordu..güvenilir biri degil jülide hep boyle yansıyordu sahnelerinde..

Canım sen bide keşke Polat ve Elif aşkını izleseydin....Polat Elif'e öyle bir bakıyordu ki ama ne bakış gerçekten aşıkmış gibi......O yüzden sen izlemediğin için Ahu 'ya nasıl bakarsa baksın sana çok güzel geliyor.....Ama bizim için öyle değil senide anlıyorum ama:img-wink:

mc_merve
28-09-07, 22:27
meral cidden ya oysa gecen sezonda baya bri hayaller kurmustuk ama bizim senaristler son mematinin laflarini hic replik olarak yazmamislar gibi davraniyolrar :)

ayrica duygu konusunda katiliyorum ahu polat iliskisinden daha cok duygulu geldi ama mematinin soz lafllari (cok ciddi soyluyorum )

Melal
28-09-07, 22:31
Merve'ciğim Memati'yi aşık ederlerse ve arada bir böyle özlü sözler ettirirlerse biz çook duygulanacağız demektir.
Yani illa aşkı hissetmek için iki kişi olması gerekmez bazen bir bakış,bir söz bile onu hissettirebilir.

arkan61
28-09-07, 22:44
her hafta mest oluyorum kurtlar vadisine, mafya dizi diyen cok büyük bir hakaret etmis olur kurtlar vadisine! cünkü sadece mafya degil devlet meselerine kadar konu ediliyor bunu dünde acik bir sekilde gördük, gündemi bukadar sicak takip eden bir baska dizi yok türkiyede! vallah yok böyle bir dizi türkiyede bir ilk ve tek kalacak kurtlar vadisi gercekci anlatimiyla güncel konulari i$leyi$leri süper ötesi ya...

bencede ahu polat aski olmaz yada olmamasini isterim, sadece ahu polata asik olur polat`da ahuya sadece sahip cikar aralarinda büyük bir ask olmaz gibime geliyor... abdülhey`de gidici gibime geliyor onun yerine abdülhey`den daha aktif bir rol yani ayni cakir ve polatin aralarinda olan dostluk gibi bir karakterin olmasinida isterim.

mc_merve
29-09-07, 14:08
Merve'ciğim Memati'yi aşık ederlerse ve arada bir böyle özlü sözler ettirirlerse biz çook duygulanacağız demektir.
Yani illa aşkı hissetmek için iki kişi olması gerekmez bazen bir bakış,bir söz bile onu hissettirebilir.

melal benimde anlatmak istedigim bu illa ask birine cicim sevgilim diyerek yansitilmaz
ayni elif polatta oldugu gibi birbiriyle kavga ettikleri anda bile ben o aski hissediyomdur boyle birseyde ahu tarafindan biraz zor hissedilir

mematiye bence ileriki zamanlarda bir ask yapacaklar

yakamoz16
29-09-07, 14:43
Polat Ahu'yamı bakmış ne zaman baktı ben niye görmedim:)
Ya o bakışmıydıki siz bir de Elif2e bakışını görün.

Polat'ın Ahu'ya karşı en güzel davranışı eskiden gülümserdi(herkese yaptığı gibi)Ama artık o da yok kızı görünce tüm havası kaçıyor:D

Ben bundan gayet memnunum ama bizim senaristler ne planlıyorlar anlamış değilim ama böle giderse Ahu'yu benimsemeye başlayanlar bile aşırı soğuyacaklar:img-icecr

yakamoz16
29-09-07, 14:47
Aslı'cığım dün gece Bahadır hem güzel konuştu hemde biraz uçtu.:)
Necati için dediklerine koptum gece gece.:img-hyste
Ama programda show tv'ye dokundurmaları süperdi.
Özellikle Cüneyt bey kaç kere kanal sahiplenmedi deyip durdu.
Ayrılık dizisi için kanal arkasında dursa bu senenin en popüler dizisiydi dediler ki bence haklılar.

Proğramın linklerini Papatya ablam verdi izliycem inşallah.
Ama seni neye koptuğunu biliyorum ama niye kopuyorsunki :icon_sorrbence çok haklı Bahadır Necati hakkında söylediklerinde:):)

Necati bu kadar zamanda kendini çok iyi geliştirdi uzun yıllardır oyunculuk yapan eğitimini bile almış kişilerden çok daha iyi ve hala kendini eksik görüp ilerlemeye devam ediyor.

Ayrıca oyunculuğu bir tarafa kişiliğiyle herkesi sollar:D
Hangi yapım şirketi onunla çalışmak istemezki ama ne yazıkki hepsi baştan kaybetti...

Ayrılık'a gerçekten büyük haksızlık yapıldı.
Eğer Show destek çıksaydı kesin yıla damgasını vurardı ama kanal sanki zorla yayınlıyormuş gibi bitirmeye uğraştı.

mc_merve
29-09-07, 15:15
Polat Ahu'yamı bakmış ne zaman baktı ben niye görmedim:)
Ya o bakışmıydıki siz bir de Elif2e bakışını görün.

Polat'ın Ahu'ya karşı en güzel davranışı eskiden gülümserdi(herkese yaptığı gibi)Ama artık o da yok kızı görünce tüm havası kaçıyor:D

Ben bundan gayet memnunum ama bizim senaristler ne planlıyorlar anlamış değilim ama böle giderse Ahu'yu benimsemeye başlayanlar bile aşırı soğuyacaklar:img-icecr

valla asli ne bakisi oldu bende anblayamdim bari resim filan cekilse bzid egorsek o bakisi :) ama elif konusunda haklisin birak elifi elifin resmine bakisi bile etkileyiciydi sanirim herkes gormustur polatin elifin resmine nasil baktigina :img-wink:

_sEz!N_
29-09-07, 15:50
Aman arkadaşlar, 1 saniyelik Ahu'ya bile tahammül edemiyorsunuz.:) Demek ne menem bir kızmış. Aşk olunca kriz geçirirsiniz, eminim..:)
Vallahi Polat baktı. Kimse Elif'e olan bakışıyla kıyaslamadı zaten. Necati Şaşmaz da Polat'ın Ahu'ya ilgisi olduğunu tam dolu olmadığını ama boş ta olmadığını söyledi. Artık ona ne kadar doluysa o derece de baktı ona.. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Necati Şaşmaz'dan daha iyi bilcek halimizi yok.:) O dediyse doğrudur..

Ahu'ya tahammülsüzlüğünüz beni çok güldürüyor..:):). Bakalım onun haketmediği ne gibi kötü yorumlar duyacağız sizden..:):)..

blue ivy
29-09-07, 16:34
aşkla bakışmak karşılıklı olur zaten,evet ahu polattan gerçekten hoşlanıyor bunu ona bakışlarından gördük,ancak bunu polatta göremedik,daha doğrusu ben göremedim,polat bayanlara karşı kibar olduğu için nezaketen ahuya bakıp gülümsedi,aşkla değil:img-yes:

Melal
29-09-07, 18:49
Aa neden kriz geçirelim Ahu bize aşkı hissettirsin de ona aferin diyelim ama nerdeee.:icon_whis

Aslı'cığım neresi doğru o lafın ya seyret bir anlayacaksın ne demek istediğimi.:)
Canım Necati iyi oyuncu ama çok iyi değil daha alması gereken çok yolu var.:img-yes:

aylince
29-09-07, 19:45
sezincim yorumun çok tatlı:)

ahu zaten çok az göründü.bakalım boyle devam ederse bunun nedenini soracagım mail atmayı düşünüyorum panafilme.tamam az görünsün sevmiyoruz deyip istemeyenler,hatta görünme dakikasıyla dalga geçenler bile olabilir.ama isteyenler de var.ve herşeyden once nefise başrolde ve boyle birşeyi haketmiyor,başroldeki her oyuncu gibi onun da sahneleri olmalı ve gösterilmeli.bu kvp farkıdır.burada herkes az gosterilir derlerse bilemem.ama anlayamadım ben bunun nedenini.elifin de hiç gösterilmedigi sahneler var diye yorumlar vardı.tam bilemem eski diziye bakmadım.geçen hafta da çok degildi.bu hafta çok azdı.ama boyle devam ederse diger hafta mail atmayı düşünüyorum.nedenini soracagım.umarım mail atmam gerekmez.ahu sahneleri bol olur.geçen bölümlere tekrar baktım.ahu-polat yemek sahnesi,ihale sahnesi hepsi çok güzel.ahu-polat uyumu ve her sahnede yansıttıkları çok güzel bir enerji var.boyle sahneler istiyorum.bunların devamını istiyorum.aşk yapmıyoruz diyebilirler.ahuyu polata aşık polatı hep elife aşık yapabilirler.bence uygun degil.polatta sevmeli.o da mutlu olmalı.ama biz boyle yapacagız diyorlarsa bilemem.ama ahuyu gostermeliler.onun sahnelerine de bakmalıyız.onun da bir hikayesi var ve anlatılmalı..

ayrıca polatın peşinden niye koşturuyorlar anlamış degilim.hep ahu arıyor soruyor.tamam polat ararsa elifi unuttu diyecekler tepkilerden dolayı yapıyorlar ama bunu dengelemeliler.bu sefer de zaten ahuyu sevmeyenler,ahu polata yapıştı gibi yorumlar yapıyorlar..bunların hiçbirini ahu haketmiyor..ahu elif degil,ahu çok başka bir karakter..onun yaşadıkları onun gülümsemesini saglayamayabilir.ama gülümsemesini saglayan bir kişi var ve o da polat.gülmesine bile ne garip yorumlar yapılmış.insan sevdigi insanı görünce mutlu olur.bunu yansıttı ahu da..geçen bölüm de polata çok kabasın dedi.aslında kırgındı.ama polatı görünce gülümsedi ve o kırgınlıgını unutmuş gibiydi.gerçi onun da yanlışı vardı orada.polatı çok seviyor ama fuatı sevmiyorum diye ispat etmek için daha uygun bir saat bulabilirdi.ama yine de kabasın demişti bu gülümseme polatı ne kadar sevdigini gösteriyor..polata kırılamıyor..yine de işin var mı buluşabilir miyiz diyor..senaristler ne yapıyor bilmiyorum ama ahu-polatın aşkının ahu tarafından kalsa da dengelemek gerektigini düşünüyorum.ama bence polatta sevecek.güzel bir hikaye olacak.ama zaman gerek galiba..dogru olan da bu.efsane aşk unutulmaz..zamanla güzel bir geçiş yapacaklardır..hepsine saygı duyuyorum.ama ahunun az gösterilmesine anlam veremem.bunun nedenini sormayı düşünüyorum.cevap verirler mi ya da bu yorumlarımı,sorularımı dikkate alıpta ahu sahnelerini arttırırlar mı bilmem.umarım gerekmez sormaya.çünkü zaten boyle yapmalılar.istedigim sadece duygularıma özel birşey degil.başrol oyuncuya verilmesi gereken deger zaten.umarım ahu sahneleri çok güzel dengelenir.zamanlama olarak başrol oyuncuya verilen degerde gösterilir.ahu karakterinin hikayesini de,ahu-polat arasındaki duygu da çok güzel anlatılır..ahu başrol onu hep göstersinler demiyorum yanlış anlaşılmasın.zaten ahunun hemen çok gösterilmesini de bekleyemeyiz.çünkü daha izleyici alışacak,tanıyacak ahuyu zamanla.ama geçen bölümdeki gibi az görünmesini de bekleyemeyiz..bunu dengelemeliler..

nefiseyi çok seviyorum.ama bu duygum ayrıdır.bu nedenle ahuyu savunmuyorum.nefise ahu rolune yakıştıgı,ahuyu sevdigim ve ahu-polat uyumunu sevdigim için bu yorumları yaptım.sizler yakıştırmayabilirsiniz.hatta sevmiyorum,oyunculugunu begenmiyorum deyip her sahnesine gülebilir,dalga geçebilir ya da istemiyorum diyebilirsiniz.ama nefisenin oyunculugunu begenenler,ahu karakterini sevenler ve ahu-polat aşkını bekleyenler de var..ben de kendi duygularımda yorum yaptım.herkes her yorumu yapmakta özgürdür.ahunun az gösterilmesi ve polatın peşinden koşturulmasına anlam veremedigimden bu yorumu yaptım..umarım kimse yanlış anlamaz..

Denizlaboss
29-09-07, 19:49
Bencede arkadaslar hakli :img-yes:

Ahu askla bakti cunku Polattan hoslaniyor ama Polat sadece hafif gulumsedi ve bunu belki herkese degil ama sevdigi insanlara hep yapar yani kimseye ozellik yok.

Bence hemen Polatta Ahu'ya asik diyemeyiz cunku daha ortada bisey yok tamam ona karsi bos degil ama asikda degil daha neler gormemiz lazim onlara iki asik diye hitap etmek icin :img-yes:

Hem zaten Polatin Elife bakisini ve Ahuya bakisini kiyaslamaya gerek bile yok biz eski KV'ciler cok iyi biliyoruz Polatin Elife nasil baktigini o yuzden o konuyu acmaya bile gerek yok cunku bu en basindan beri boyleydi Ahu ayri Elif ayri, kimse Elifin yerini alamaz Ahu Polat icin bambaska birsey olucak ama Elif kadar degil bunu zaten isteyemeyiz onlar bir efsane :img-yes

Denizlaboss
29-09-07, 19:55
sezincim yorumun çok tatlı:)

ahu zaten çok az göründü.bakalım boyle devam ederse bunun nedenini soracagım mail atmayı düşünüyorum panafilme.tamam az görünsün sevmiyoruz deyip istemeyenler,hatta görünme dakikasıyla dalga geçenler bile olabilir.ama isteyenler de var.ve herşeyden once nefise başrolde ve boyle birşeyi haketmiyor,başroldeki her oyuncu gibi onun da sahneleri olmalı ve gösterilmeli.bu kvp farkıdır.burada herkes az gosterilir derlerse bilemem.ama anlayamadım ben bunun nedenini.elifin de hiç gösterilmedigi sahneler var diye yorumlar vardı.tam bilemem eski diziye bakmadım.geçen hafta da çok degildi.bu hafta çok azdı.ama boyle devam ederse diger hafta mail atmayı düşünüyorum.nedenini soracagım.umarım mail atmam gerekmez.ahu sahneleri bol olur.geçen bölümlere tekrar baktım.ahu-polat yemek sahnesi,ihale sahnesi hepsi çok güzel.ahu-polat uyumu ve her sahnede yansıttıkları çok güzel bir enerji var.boyle sahneler istiyorum.bunların devamını istiyorum.aşk yapmıyoruz diyebilirler.ahuyu polata aşık polatı hep elife aşık yapabilirler.bence uygun degil.polatta sevmeli.o da mutlu olmalı.ama biz boyle yapacagız diyorlarsa bilemem.ama ahuyu gostermeliler.onun sahnelerine de bakmalıyız.onun da bir hikayesi var ve anlatılmalı..

ayrıca polatın peşinden niye koşturuyorlar anlamış degilim.hep ahu arıyor soruyor.tamam polat ararsa elifi unuttu diyecekler tepkilerden dolayı yapıyorlar ama bunu dengelemeliler.bu sefer de zaten ahuyu sevmeyenler,ahu polata yapıştı gibi yorumlar yapıyorlar..bunların hiçbirini ahu haketmiyor..ahu elif degil,ahu çok başka bir karakter..onun yaşadıkları onun gülümsemesini saglayamayabilir.ama gülümsemesini saglayan bir kişi var ve o da polat.gülmesine bile ne garip yorumlar yapılmış.insan sevdigi insanı görünce mutlu olur.bunu yansıttı ahu da..geçen bölüm de polata çok kabasın dedi.aslında kırgındı.ama polatı görünce gülümsedi ve o kırgınlıgını unutmuş gibiydi.gerçi onun da yanlışı vardı orada.polatı çok seviyor ama fuatı sevmiyorum diye ispat etmek için daha uygun bir saat bulabilirdi.ama yine de kabasın demişti bu gülümseme polatı ne kadar sevdigini gösteriyor..polata kırılamıyor..yine de işin var mı buluşabilir miyiz diyor..senaristler ne yapıyor bilmiyorum ama ahu-polatın aşkının ahu tarafından kalsa da dengelemek gerektigini düşünüyorum.ama bence polatta sevecek.güzel bir hikaye olacak.ama zaman gerek galiba..dogru olan da bu.efsane aşk unutulmaz..zamanla güzel bir geçiş yapacaklardır..hepsine saygı duyuyorum.ama ahunun az gösterilmesine anlam veremem.bunun nedenini sormayı düşünüyorum.cevap verirler mi ya da bu yorumlarımı,sorularımı dikkate alıpta ahu sahnelerini arttırırlar mı bilmem.umarım gerekmez sormaya.çünkü zaten boyle yapmalılar.istedigim duygularıma özel birşey degil.başrol oyuncuya verilmesi gereken deger zaten.umarım ahu sahneleri çok güzel dengelenir.zamanlama olarak başrol oyuncuya verilen degerde gösterilir.ahu karakterinin hikayesini de,ahu-polat arasındaki duygu da çok güzel anlatılır..ahu başrol onu hep göstersinler demiyorum yanlış anlaşılmasın.zaten ahunun hemen çok gösterilmesini de bekleyemeyiz.çünkü daha izleyici alışacak,tanıyacak ahuyu zamanla.ama geçen bölümdeki gibi az görünmesini de bekleyemeyiz..bunu dengelemeliler..

nefiseyi çok seviyorum.ama bu duygum ayrıdır.bu nedenle ahuyu savunmuyorum.nefise ahu rolune yakıştıgı,ahuyu sevdigim ve ahu-polat uyumunu sevdigim için bu yorumları yaptım.sizler yakıştırmayabilirsiniz.hatta sevmiyorum,oyunculugunu begenmiyorum deyip her sahnesine gülebilir,dalga geçebilir ya da istemiyorum diyebilirsiniz.ama nefisenin oyunculugunu begenenler,ahu karakterini sevenler ve ahu-polat aşkını bekleyenler de var..sizlerin yorumlarına tepki olarak bu yorumu yapmadım yanlış anlaşılmasın.herkes her yorumu yapmakta özgürdür.ben sadece az gösterilmesi ve polatın peşinden koşturulmasına anlam veremedigimden bu yorumu yaptım..umarım kimse yanlış anlamaz..

Betul ablacim gercekten harikasin super bir yorum:good:

Bu aralar Ahucu tarafim pek gozukmese bile her dedigine 100de100 katiliyorum iste zaten bu yuzden Ahu'nun ustene variyorum cunku bunlar sinirime gidiyor, neden Ahu bu kadar yapisiyor, neden Polat bisey yapmiyor tepkilerimin tek nedeni bunlar ve sen bunu cok iyi anlatmissin seni tebrik ediyorum ablacim :good:

Umarim senaristler acilen bisey yapmaya karar verirler gercekten ben Ahuyu birinci sezonda cok seviyordum birden nasilda soguttular anlamis degilim :icon_sorr

aylince
29-09-07, 20:21
denizcim yorumun için teşekkürler:)

sen bu aralar ahudan vazgeçiyor gibiyim diyordun biliyorum.bu yorumumun seni olumlu anlamda etkilemesine sevindim:)ama ben anlıyordum senin ahudan vazgeçiyorum deme nedeninin bunlara baglı oldugunu anlamıştım.bakalım bu hafta ahu ve ahu-polat sahnelerinde neler var.sonra mail atmayı düşünüyorum.nedenini soracagım.anlam veremedim.belki açıklama yaparlar..ahudan vazgeçmem gibi bir durumum olmaz.zaten ahu var diye diziye bakmaya başladım.ahu vadide ben de vadide:) benim için çok özel bir karakter ahu.ve boylesine savunmam,herkesden ayrı bir duyguyla savunmam da çok dogal denizcim:) ama yine de nefise başarılı olmasa,ahu karakterine yakışmasa,ya da ahu-polat yakışmasa boylesine savunmazdım..ben de yanlış gordugum ya da begenmedigim yanları soylerim..

ahunun polata aşık olması çok güzel bence.ben hep aşkın ilk görüşte olduguna inanırım.ahunun hemen etkilenmesi,ona baglanması güzel duygular.ama dengelemeliler..polatın ters davranma nedenini ahudan hoşlanmasına ama kendi içinde hayır olmamalı bu aşk demesine baglıyorum.aslında o çok ters gelmiyor bana:) bazı yorumlardaki gibi polatta hiç ilgilenmiyor..ahu yapıştı yorumlarına katılmıyorum..ahu polata aşık oldu,polatta etkilendi ahudan:) ama yine de ahu aramasın hep.dengelesinler boyle istiyorum..umarım dengelerler..

burçinn
29-09-07, 22:06
Aman arkadaşlar, 1 saniyelik Ahu'ya bile tahammül edemiyorsunuz.:) Demek ne menem bir kızmış. Aşk olunca kriz geçirirsiniz, eminim..:)
Vallahi Polat baktı. Kimse Elif'e olan bakışıyla kıyaslamadı zaten. Necati Şaşmaz da Polat'ın Ahu'ya ilgisi olduğunu tam dolu olmadığını ama boş ta olmadığını söyledi. Artık ona ne kadar doluysa o derece de baktı ona.. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Necati Şaşmaz'dan daha iyi bilcek halimizi yok.:) O dediyse doğrudur..

Ahu'ya tahammülsüzlüğünüz beni çok güldürüyor..:):). Bakalım onun haketmediği ne gibi kötü yorumlar duyacağız sizden..:):)..necati şaşmazın yaptığı yorumdan yola çıkarak zaten ufak bir ilgisinin olduğunu kabul ediyoruz.onun açıklaması olmasaydı da kabul ederdik çünkü başlardaki görüntü öyleydi zaten.ama sonuçta gene necati şaşmazın söylediğinden yola çıkarak şu anda anlatılan şeyin ahunun tek taraflı aşkı olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliyoruz.bunu izliyoruz da aynı zamanda.necati şaşmazdan iyi mi bileceğiz değil mi:img-icecrarkadaşlar herhalde ilgiyi,hoşlanmayı,sevgiyi ve aşkı birbirinden ayırabiliyoruz?umarım öyledir.bizim anlamadığımız sanki ordaki 1 saniyelik bakışmada(ki gerçekten polatın herhangi bir bakışı yok çok normal şekilde baktı) sanki çok büyük bir aşk bakışması olmuş gibi yorumlar görmemiz.herkesin yorumu farklı olur ama öyle bir sahnede de yorum farkı olabildiğine biraz şaşırdım açıkçası.eleştirileri hakedip haketmediği herkese göre değişir.sen onu sevdiğin için haketmediğini düşünebilirsin ben az bile söylüyoruz diyorum.eğer bir saniyelik görüntüsüne bile tahammül edemiyorsak bence ne kadar nefretlik bir karakter olduğunu gösteriyor.(en azından benim gibi düşünenler için).ve de başarısız tabiki.o derece nefret ettirmiş kendinden işte.ama ben razıyım yani böyle bir saniye görünmesinin bir zararı yok bana göre...yok bir de polat mı koşacaktı ahunun peşinden işi gücü yok da.en saçma yolu bu olurdu herhalde.ahu da yapışmasın ayrı ayrı dursunlar işte ne güzel ben de onu diyorum:img-polic

burçinn
29-09-07, 22:12
aşkla bakışmak karşılıklı olur zaten,evet ahu polattan gerçekten hoşlanıyor bunu ona bakışlarından gördük,ancak bunu polatta göremedik,daha doğrusu ben göremedim,polat bayanlara karşı kibar olduğu için nezaketen ahuya bakıp gülümsedi,aşkla değil:img-yes:polat bırak elife bakışını meral ve deryaya bile ahudan güzel bakıyordu bence neslicim:img-wink:

KARAMAY
29-09-07, 22:18
Ahhh vuslat ahhh ...
gece gece yaktın beniiii...
nerden çıktı bu Hekimoğlu....

o ne güzel bi müzikkk..... o ne güzel zurna.. çalgılar çalgı olalı bu kadar coşmamıştır herhalde....

Ahh Çakırım.. nasılda yakıştı bu türkiye.. sanki onun için yazılmış...

konaklar yaptırdım
mermer direklii
hekimoğlu dediğin narınım
arslan yürekli
konaklar yaptırdım
döşedemedim
ünye fatsa bir orduda kuruldu narinim....
baş edemedim

off yaaaa
Çakır yaaaa... Polat yaaa.. Elif Yaaaa.. Memati yaaa.. Arslan amca.. Seyfo dayı....

Pınarcım ... Tüm kurtlara armağan ettiğin o güzel parça için çooookkkk teşekkürler....

Elife gitsin buuu..

evvelim sen oldun ahirim sen.... Polattan .. anladınız siz onu..:happy0064:happy0064

kinslayer
29-09-07, 22:40
hakan ve hüseyin zafer denen herifin tuzağına düşecek diye korkuyorum aslında hüseyin polata danışmak istiyor ama hakan yüzünden tereddütte kaldı .. hakan'ın sabırsızlığı yüzünden başlarına kötü bişey gelmese bari .. :(

sinope
29-09-07, 22:43
Ahhh vuslat ahhh ...
gece gece yaktın beniiii...
nerden çıktı bu Hekimoğlu....

o ne güzel bi müzikkk..... o ne güzel zurna.. çalgılar çalgı olalı bu kadar coşmamıştır herhalde....

Ahh Çakırım.. nasılda yakıştı bu türkiye.. sanki onun için yazılmış...

konaklar yaptırdım
mermer direklii
hekimoğlu dediğin narınım
arslan yürekli
konaklar yaptırdım
döşedemedim
ünye fatsa bir orduda kuruldu narinim....
baş edemedim

off yaaaa
Çakır yaaaa... Polat yaaa.. Elif Yaaaa.. Memati yaaa.. Arslan amca.. Seyfo dayı....

Pınarcım ... Tüm kurtlara armağan ettiğin o güzel parça için çooookkkk teşekkürler....

Elife gitsin buuu..

evvelim sen oldun ahirim sen.... Polattan .. anladınız siz onu..:happy0064:happy0064

Karamayim
bilirsin eser bana oyle arada
hey gidi eski kurtlar vadisi diyip icim sizladi
basladim isteklere
ilk etapta ilk istegim Elif turkusu oldu
sonrasi Tanridan diledim derken,halo dayim aklima geldi Halil Ibrahim turkusu oyy anam oyy derken dizimizde yayinlanan can alici turkuleri bastan sona saolsun dj abim hepsini ard arda caldi.
Evvelim sen oldun,ahirim sen....polatimizdan elifimize hediye olarak gitti zaten(anlamazmiyiz hic?):happy0064:happy0064
oyyy zahidem oyy(oyyy elifimm) senin icin dinliyoruz su an turkuyude)
Sevgilerimle

KARAMAY
29-09-07, 22:50
Karamayim
bilirsin eser bana oyle arada
hey gidi eski kurtlar vadisi diyip icim sizladi
basladim isteklere
ilk etapta ilk istegim Elif turkusu oldu
sonrasi Tanridan diledim derken,halo dayim aklima geldi Halil Ibrahim turkusu oyy anam oyy derken dizimizde yayinlanan can alici turkuleri bastan sona saolsun dj abim hepsini ard arda caldi.
Evvelim sen oldun,ahirim sen....polatimizdan elifimize hediye olarak gitti zaten(anlamazmiyiz hic?):happy0064:happy0064
oyyy zahidem oyy(oyyy elifimm) senin icin dinliyoruz su an turkuyude)
Sevgilerimle

Yediniz bu akşam beni yaaaa.. seyfo dayının tabiriyle...
"şiştimmm evladım"....

açtım eski replikleri okuyom...
Elif dedim...
Acem kızı ....
Allah sonumuz hayretsin .. bide toplaşmıssınız dört bir koldan saldırınıyoz...

Polatın Ahiri Elif... Süper yaaaa...

eee beyimiz zamanında o kadar büyük konuşmıycaktı.. dimi ama...

sinope
29-09-07, 23:02
Yediniz bu akşam beni yaaaa.. seyfo dayının tabiriyle...
"şiştimmm evladım"....

açtım eski replikleri okuyom...
Elif dedim...
Acem kızı ....
Allah sonumuz hayretsin .. bide toplaşmıssınız dört bir koldan saldırınıyoz...

Polatın Ahiri Elif... Süper yaaaa...

eee beyimiz zamanında o kadar büyük konuşmıycaktı.. dimi ama...

Karamayim
saatlerdir eski turkuleri buyuk keyifle dinliyorum
Ahh bacim bu gece bizim gecemiz :happy0064
ee sonuna kadar dizimize,polatimiza,o tertemiz masum aska sahip cikiyoruz:img-in_lo
Polat kendi konustu( polat gibi bir karakterden soz agizdan 1 kez cikar oyle degilmi?):img-wink:
Polatin ahiri elif:img-in_lo:img-in_lo

KARAMAY
29-09-07, 23:07
Karamayim bacim
ahh bacim ahh saatlerdir eski turkuleri buyuk keyifle dinliyorum
Ahh bacim bu gece bizim gecemiz :happy0064
ee sonuna kadar dizimize,polatimiza,o tertemiz masum aska sahip cikiyoruz:img-in_lo
Polat kendi konustu( polat gibi bir karakterden soz agizdan 1 kez cikar oyle degilmi?):img-wink:
Polatin ahiri elif:img-in_lo:img-in_lo

Çok güzel slagon oldu bu sinopem ...

POLATIN AHİRİ ELİF...

imza yapalım hemen bundan... çok özledim yaaa...

bu yeni geçicekleri yerde yine Elifin remi olucakmı masada onu merak ediyorum..
kıyameti koparırım varyaaa.. Elifsiz.. onun resmini görelim barii.. Polatın öyle içten , sevgiyle, özlemle resme bakıp gülmesi izleyelim bari...

bunuda çok görmesinler...

sinope
29-09-07, 23:27
Çok güzel slagon oldu bu sinopem ...

POLATIN AHİRİ ELİF...

imza yapalım hemen bundan... çok özledim yaaa...

bu yeni geçicekleri yerde yine Elifin remi olucakmı masada onu merak ediyorum..
kıyameti koparırım varyaaa.. Elifsiz.. onun resmini görelim barii.. Polatın öyle içten , sevgiyle, özlemle resme bakıp gülmesi izleyelim bari...

bunuda çok görmesinler...

Karamayim
Sloganimiz super:good:
Tabikii imza yapalim:img-wink:
Yeni gececekleri yerde tabiki elifin resmini calisma masasina koyar polatimiz:img-cool2
Senaristlerimiz kesinlikle boyle bir detayi atlamazlar.Helede resim olayi:img-in_lo
Polat eskisi gibi yine simsicak,sevgiyle,ozlemle bakacak biricik yegane tek sevdicegine:good::good:
yokk bacim cok gormezler senaristlerimiz bunu bize:img-wink:
Ahirim sensin yine caliyor(allahim ya ne guzel repliklerdir onlar):good:

elcince
30-09-07, 07:21
selamlar herkese uzun bir süredir girmemiştim.bence dizi bomba gibi sezona başladı.bombayla başladı zaten:img-wink:geçen sezona göre çok daha iyi bölümler izliyoruz.hele ilk bölüm çok güzeldi.bayıldım:good:ikinci bölüm de aslında çok güzeldi ama izlerken biraz yoruldum.çok dikkatli izlemeye çalışıyoruz bölümde biraz diyalog ağırlıklı olunca sürekli olayları çözmeye çalışmaktan yorgun düştüm.şu abdülhey hain mi değil mi hala karar veremedim.bunların hepsi bir oyun olabilir.abdülhey polatın dava arkadaşıydı.polatın her davasında onun yanında oldu.onu satabilir mi aklım almıyor.polat tameri çözdü gibi görünüyor.onun hain olduğunu biliyor.polat dedi ki benim dava arkadaşlarım arasında yol ayrımına gidecek olan çıkabilir ama hain olmaz dedi.bencede...
ah abdülhey ah sen de mi hain çıkacaktın.yok ben inanamam buna.oyundur bu.halo dayı hapisten çıkacak gibi durmuyor.garip olan polatın da halo dayıyı unutmuş olması.farkettiniz mi polat halodan hiç bahsetmiyor.şu anda çok işi var ama bildiğimiz polat halo dayı için canını verir onun için uğraşırdı.polat adını bile geçirmiyor halo dayının:icon_whis
ahu ise her zamanki gibi komik davranışlar içinde.bu diziye gitmediği düşüncesindeydim hala bu fikrim değişmedi.ısınmaya çalışıyorum,alışmaya çalışıyorum ama olmuyor.daha fazla sinir oluyorum.ben inkar etmiyorum galiba onlar birlikte olurlarsa ben kriz geçireceğim:)bu kadar bölümü ahu ve polat için mi izledim ben.yeni izlemeye başlayanları anlıyorum onlar için farketmiyor fakat eski diziyi izleyenler için alışmak hiç kolay değil.alışanlarda vardır ama ben alışamadım.çünkü ahu hem polata yakışma açısından hem de nefise karatay oyunculuk bakımından elife ve özgüye göre çok hafif kaldı.gerçek bu yani ortada herşey.polatla ahunun hiç alakası yok.ahu polatın hoşlanabileceği bir tip değil.fiziksel olarak demiyorum.tarzları uymuyor.aşk olmasını istiyorlarsa keşke ya hiç elifi öldürmeselerdi yada yeni sevgili hiç olmazsa polata daha uygun,bizim daha çok sevebileceğimiz biri olsaydı.o kişiyi de şöyle rolünün hakkını verebilecek,işiyle başarıları ile anılan biri oynasaydı süper olurdu.ahu neden böyle daha antipatik hale getirildi diyoruz aslına bakarsanız başta bende anlamadım .normalde zaten sevilmiyor bu halleri daha da beter ediyor.fakat sonradan anladım gibi.böyle olmak zorunda şimdilik.çünkü eğer ahu yapışmazsa polat ve ahu hiçbir şekilde görüşmezler.(nerde o günler:img-in_lo) polatın ahunun peşinden koşması mantıklı olmaz.polatın eliften sonra birini sevmesi bile mantıklı değil.97 bölüm neler söyledi bu konuda.demeyecekti o zaman o lafları.:img-blushne diyordum polat ve ahu alakalı olan insanlar da değiller.polat bir tek görünüşte iş adamı yoksa çalışma koşulları çok farklı ahudan.kısa keseyim görüşmeleri için ahunun asılması şart gibi görünüyor.polat işleri arasında elifi bile ihmal ediyordu şimdi ahuyu arayıp sorması yada daha ileriye gidip ona asılması benim gözüme çok fazla batar.hem ne güzel tersliyor iyi oluyor ahuya:img-wink:başrol olayına çok duygusal bakmayın bence.bunun saygıyla falan bir igisi yok hande subaşı başrol gibi görünsede çok az rol var diye kabul etmemişti.belliydi bunu biliyordur nefise karatay.sonra kvde elif hariç hiçbir kadın karakterin ağırlıklı rolü olmadı.ayrıca ahu pek tutmadı.tutmayan bir karakteride 30 dakika gösterecek halleri yok.3 dakika yeterde artar.ayrıca saygıdan söz açılırsa benim gözüme batan çok daha önemli şeyler var.bir gürkan uygun,bir kenan çoban,bir erdem güney gibi yıllardır bu dizide olan oyuncuların ve bunların yanında hüseyin avni danyal gibi tiyatrodan gelme insanların isimleri diziye yeni katılan bir mankenin adından sonra yazılıyor.bence saygı burda daha çok tartışılmalı!!!polatın birlikte olacağı kadın olarak diziye girdiği için başrol olarak geçiyor yoksa rol ağırlığı olarak değil.

elcince
30-09-07, 07:34
Karamayim
Sloganimiz super:good:
Tabikii imza yapalim:img-wink:
Yeni gececekleri yerde tabiki elifin resmini calisma masasina koyar polatimiz:img-cool2
Senaristlerimiz kesinlikle boyle bir detayi atlamazlar.Helede resim olayi:img-in_lo
Polat eskisi gibi yine simsicak,sevgiyle,ozlemle bakacak biricik yegane tek sevdicegine:good::good:
yokk bacim cok gormezler senaristlerimiz bunu bize:img-wink:
Ahirim sensin yine caliyor(allahim ya ne guzel repliklerdir onlar):good:bbende çok merak ediyorum acaba elifin resmini koyacak mı masaya?bu hafta zzaferle görüşürken bile masanın üstüne baktım adam daha ofisine yerleşmeden ben göz hapsine aldım onu:)çok göreceklerini sanmam.bir tek resimle mutlu oluyoruz be canım onuda esirgemesinler artık bizden.zaten ahuyla aşk yaşatacaklar o zaman geldiğinde biz kahrolacağız.evlendirirler bile kimbilir:sad53:hiç olmazsa resim o masada kalsın.efsane aşkın sonu böyle olacakmış.elif mezarda ahu polatın yatağında.gelde içlenme.
ayıptır sorması iyi birşey olduğunu anladım ama ahiri ne demek:)

elcince
30-09-07, 07:56

evet ama orda bomba patladıktan sonra odaya geldiler ve kartı polat alemdar eline aldı.tamer de o sırada merdivenlerde onları izliyordu.ayrıca o karta polatın ismini tamer yazmamış mıydı?el yazısından çıkarın diye nasıl dikleniyor ki polata;?o an için güven sağlama amacı olabilir ama polat el yazısından bulabilirdi.ama zaten bunlara gerek yok polat bence çok iyi anladı hainin tamer olduğunu.şu abdülhey konusu nolcak onu bilemiyorum.oyun mu acaba diye düşünüyorum.
bu arada rtük başkanının yargılanmasına ne diyelim bilemiyorum.alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye bu duruma uygun düşebilecek bir laf var.kvtyi kaldıran gerçek kişi o değil ama yinede üzülmedim.

aylince
30-09-07, 09:58
yaşasın okulumuz etkinlik programının kamera arkasında,nefiseye röportajda ahuyla polat aşkını sordular:)yakınlaşma olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum dedi.ondan duymak hoşuma gitti.zaman gösterecek galiba:)

kvp süper dizi.çok seviyorum.konular çok güzel anlatılıyor ve çok heyecanlı:)ahu ve ahu-polat sahneleri umarım daha fazla olur:)

derslerim başlıyor artık sık giremem herkese iyi yorumlar:)

ahu-polat:)

yalcinersonmez
30-09-07, 11:27
Arkadaslar Ben Su Abdulhey Hain Olayinda Son Bi Fikir Paylasmak Istiyorum. Bende Abdulhey Hain Diyenlerden Biriydim Hele Su 11 Bolumden SOnra FIkrim Kesinlesmisdide Ama SOnradan Bolumu BI Kez Daha Izledikden Sonra Sunu Dusunuyorum Bencede Abdulhey Hain DIyil Kaynak Derseniz Yok sadece Bu Bi Fikir Belki Bazilariniz Fark etmisdir Belki Bazilariniz Diyil Diye Paylasmak istedim..SImdi 11 Bolumde Polatin Abdulhey Ve Tanerin Gorusmesi Var.. Polat Orda Abdulheye Ben belki DIsardan Birilerine Ulasmak Istemiyorum Belki Icerde Birileri Var Biseyler diyor Bunlar ozle seyler Boyle Seyleri abdulheyle ozel Gorusup Orda Soyleye Bilirdi Tamerin O Masada ne Isi Vardi Ama Polat Sirf Bu Kelimeleri Tamerin duymasini istedi.Onunde konusdular hele Abdulheyin Polata Soyledigi Seyler: Abi Benmi Tamermi Kim abi Kim Laflarinin Tamerinde Duymasida Polatin Planinin bi parcasi Bence Tamerin Kuskulanmasini istedi Burdan Anlamiyormuyuz ki? Polat Tamerden Supelenmis Ve Plani Sirf Tamerin Hain Oldugunu Ispatlamak icin Abdulheyide bu islere soktu benim dicegim bu kadar Yorum sizlerin...

burçinn
30-09-07, 11:34
evet yalçın ben de bunu yorumumda yazmıştım bence tamere karşı oynuyorlar demiştim.ama benim aklımı tek karıştıran olay alpere karşı polatın verdiği ilk tepki.orda çok şaşırarak baktı polat.hain var ekipte deyince.bir tek orası aklımı karıştırıyor yoksa ben bunun bir oyun olduğunu düşünüyorum:img-yes:

hekimoglu64
30-09-07, 15:02
arkadaslar abdül hain degil sadeceoyun oynuyor bu bölümde biran sandimki eski kurtlarami döndükdiye yine cete olaylari girince ama süperbir bölümdü
ahulu yerler haric bu ahuda cok yapiskan cikti yaw polat tersledikce üstüne gidiyor

saygilar....

sesiila
30-09-07, 19:01
ya arkadaşlar ben geçen gün aşağı yukarı 20 dklık yayını kaçırdım.en son polatla zaferin konuşmasında kalmıştım.bana o dklardan sonra ne olduğunu anlatırmısınız.yada replikler bölümüne o dkdan sonraki replikleri eklebilirmisinz lütfen:icon_sorr

MoOnDaNcE-11
30-09-07, 23:26
Ahu'ya laf yok . :img-wink:

Kız cok güzel latif şirin hem kitap kurdu hem bir AHU

Venüs mü desem afrodit mi eli yüzü düzgün bir içim su

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

abdullah_54
30-09-07, 23:31
Ahuya laf yok bence de oyunda kaldığı sürelerin artmasını istiyoruz şöyle 1 saatcik kadar.
Asu şimdi durdukyere neden gelip Tuncay'a bu kadar önemli belgeler verdi turan kaçgar onu kullanıp bir paçavra gibi attı desem :icon_whis tuncayın güvenini kazanıp köstebekliğe devammı desem...

begümm888
01-10-07, 15:13
papatya ablacım ben de şimdi fragman ya da özet çıktı mı diye buraya gelmiştim sen hemen mutlu haberi vermişsin:happy0064
ahu güzel(öyle bir içim su olmasa da güzel yani:img-yes:) tamam ama şirin ve kitap kurdu kısmı ilginç olmuş:img-wink:önyargılı olmamak lazım ama sanmıyorum.bir de takıldı şarkı dilime şu anda sürekli onu mırıldanıyorum.of moondance-11 off:)

kimler geldi sorma sakın kimler geçti
hiçbirisi hasretini gidermedi
en güzeli senin kadar sevilmedi
kimler geldi kimler geçtiiii
bu da benden elif'e gelsin o zamanbye

MoOnDaNcE-11
01-10-07, 15:56
begümm888 ,

Forza MFO ve Ali Desidero , anlayan anladi diyorum :img-wink:

Eveeet fragmanimiz da cikti :happy0064 :img-yes:

Omer Baba'yi nihayet goruyoruz .

Bizimkiler yoldan gecen kamyonu tuzaga dusuruyorlar , cakirin ilk bolumde onder zulfu kosar'a yaptigi gibi yola tel orgu koyuyorlar

Abdulhey ve memati'nin pesine polisler takiliyor , bence ikisi bombayi etkisiz hale getiriyor veya calisirlarken polis oraya geliyor.Bu bahsettigim sahne bir otoparkta geciyor

Zafer Abi dedikleri adam kampta resmen komando egitiyor.Sonra istihbaratcilar birisine bir kagit veriyor , ben yeni hedef diye dusunuyorum cunku zafer kampta egittigi timi kendi etrafina topluyor sanki briefing verecekmis gibi bir havasi var . Ve Zafer kendisine verilen dosyalari karistiriyor

Inci kemal savci kapisinda beklesiyorlar

Halo'yu tekrar goruyoruz.

Yalcin Bulut protestocularin arasindan bir yere gidiyor , limandi galiba...

Sonra limanda birisini vince asilmis goruyoruz

Tuncay'in sag kolu husnu kacgarlarin depolarindan birisini soyle bir gozetliyor , sonra galiba orasi patlatiliyor

Bizimkiler sakalli bir adami ele geciriyorlar ve konusturmaya calisiyorlar .

Vuralla polat telefonda konusuyorlar.Gene bir restlesme soz konusu

Kisacasi muhtesem bir bolum daha bizi bekliyor :img-yes: :good:

Not : Kurtlar Vadisinin resmi sitesinde fragmani zar zor izleyebildik cok zor aciyor ... :icon_sorr ben mozilla firefox'cuyum explorer pek sevmem bir turlu acmadi ondan istemeye istemeye explorerla actim o zaman daha hizli acildi yani bir 5 dakika farketti , aklinizda bulunsun :img-wink:

papatya67
01-10-07, 15:56
çok hareketli ve güzel bir bölüm daha bizi bekliyor...ben ilk izlediğimde oldu fakat sonra sitede sorun oluştu galiba..çok hızlı geçiyor fragman..gece karanlıkta birileri, tırların geçeceği yola tuzak kuruyor..çakırın araba lastiklerini patlattığı sivri zincirleri yola döşüyorlar..sanırım polat ve ekibi bu..limanda kargaşa çıkıyor..birini vinçle asmışlar..zafer birilerini açık arazi ormanlık bir yerde eğitim yaptırıyor..istihbaratcı biri makamında birinden bir kagıt alıyor..birisi bilgi veriyor anlaşılan..bu kişilerin yüzleri görünmüyor..inci ve kocası kemal cumhuriyet savcığında sorulanıyor galiba..mavi minübüs bir yere gidiyor..limanda kargaşa varken bulutta limanda ve limandaki adamlar ayaklanıyor..

arkadaşlar aklıma geldikçe yazıyorum. kusura bakmayın..bu kadarını bir kere izlemeyle anlayabşildim..çok hızlı olduğu için belki bazı yerlerini yanlış anlamışta olabilirim..:img-wink:

yalcinersonmez
01-10-07, 16:10
evt yeni frag. gelmiş 2 saiittir izlemeye çalıorum sonunda adam gibi izleyebildim her neyse karma karışık bir frag. olmuş ama anlaşılan tarafları vardı yine çoğu kişiyi gösteriolar polis mavi minübüse baskın yapıo polatlar dil bide bi kamyonu durdurmaya çalışıolar sonrada abdül şöförü öldürüo sonunda beklediğimiz ömer babanın hikayeleri geri gelio galiba:) Merve bu arada bu bölüm senin fincancıda gözüküo:)

begümm888
01-10-07, 16:17
begümm888 ,

Forza MFO ve Ali Desidero , anlayan anladi diyorum :img-wink:

Eveeet fragmanimiz da cikti :happy0064 ( Ama fragmani resmi sitede zar zor izleyebildik cok zor aciyor ... :icon_sorr )

Neyse efendim , acildigi kadarini soyleyeyim

Omer Baba'yi nihayet goruyoruz .

Bizimkiler yoldan gecen kamyonu tuzaga dusuruyorlar , cakirin ilk bolumde onder zulfu kosar'a yaptigi gibi yola tel orgu koyuyorlar

Abdulhey ve memati'nin pesine polisler takiliyor , bence ikisi bombayi etkisiz hale getiriyor veya calisirlarken polis oraya geliyor.Bu bahsettigim sahne bir otoparkta geciyor

Zafer Abi dedikleri adam kampta resmen komando egitiyor.Sonra istihbaratcilar birisine bir kagit veriyor , ben yeni hedef diye dusunuyorum cunku zafer kampta egittigi timi kendi etrafina topluyor sanki briefing verecekmis gibi bir havasi var . Ve Zafer kendisine verilen dosyalari karistiriyor

Inci kemal savci kapisinda beklesiyorlar

Halo'yu tekrar goruyoruz.

Yalcin Bulut protestocularin arasindan bir yere gidiyor , limandi galiba...

Sonra limanda birisini vince asilmis goruyoruz

Tuncay'in sag kolu husnu kacgarlarin depolarindan birisini soyle bir gozetliyor , sonra galiba orasi patlatiliyor

Bizimkiler sakalli bir adami ele geciriyorlar ve konusturmaya calisiyorlar .

Vuralla polat telefonda konusuyorlar.Gene bir restlesme soz konusu

Kisacasi muhtesem bir bolum daha bizi bekliyor :img-yes:

Not : Kurtlar Vadisinin resmi sitesini internet explorer'la acarsaniz fragmani daha hizli gorursunuz , ben mozilla firefox'cuyum en az 5 dakika farketti aklinizda olsun :img-wink:

teşekkür ederim ayrıntılı ve güzel anlatımın için hem sana hem papatya ablaya:)
bilmez miyim biliyorum onların şarkısı olduğunu işte o şarkı dilime dolandı diyorum zaten:img-wink:ama şarkının bir kısmı bence ahuya olmuyor demek istedim.ben çok severdim o şarkıyı bir de yanlış yanlış söylerdim hep:img-icecr
yalçın bulutu çok daha fazla görmek istiyorum ben.ayrıca ömer baba hiç görünmüyordu.onu özleyeceğim aklıma gelmezdi ben onun sahnelerinden biraz sıkılırdım ama demek ki benimsemişim ki yokluğunu hissediyorum.
hareketli bir bölüm gibi yine bir sürü olay var herhalde.vince asılan adam kim acaba.o sahneyi çok merak ettim.zaferden kaynaklı çok olay olacak dizide öyle gibi görünüyor.eski kurtlar vadisindeki bazı sahneleri görebiliriz:img-yes:zaferin yeni hedefi polat olabilir mi?yoksa başka biri de polat onu mu kurtarmaya çalışacak göreceğiz.
sorma ya acayip zor açılıyor daha doğrusu açılmıyor fragman.

sondakika
01-10-07, 20:20
eski havasına dönmüş izlenimi vermesi güzel.. yine basına ve haberlere konu oluyor vadi.. ne ala.. gündemi belirleyen özelliğine yeninde bürünüyor... bu yönden sevindirici.. fragmana bakılırsa son derece akşın kokan bir bölüm bizleri beklemekte....

fragmanda tek kelime söz yok.. habire görüntü ve müzik eşliğinde.. dizide çok karakter var.. çogunu göremiyoruz bile... umarız göstermelik vitirin malı gibi sunmazlar... mesala bir haloyu.. bir ömer babayı.. vs..

sondakika

blue ivy
01-10-07, 21:11
gerçekten muhteşem bir bölüm bizi bekliyor,tam istediğim gibi aksiyon sahneleri süper:good:bu bölüm şiddet sahneleri daha fazla gibi,birini asıyorlar,benim için bir sorun yok tabii,ama inş rtükten zılgıtı yemeyiz:dito

bu arada fragmanda ahu yoktu merak ederim ben şimdi:img-hyste

MoOnDaNcE-11
01-10-07, 21:42
Sondakika kardesimle cok guzel tespitler yapmistik , ne yazik ki silinmis . Neyse saglik olsun . Amacimiz iste biz ne kadar bilgiliyiz demek degil , insanimizin turkiye'de kapali kapilar ardindaki gercekleri gormesinde yardimci olmakti...

Bu zafer karakteri gitgide kurtlar vadisindeki palaya benziyor , ama onun karizmasina asla erisemez :img-wink:

burçinn
01-10-07, 22:02
Sondakika kardesimle cok guzel tespitler yapmistik , ne yazik ki silinmis . Neyse saglik olsun . Amacimiz iste biz ne kadar bilgiliyiz demek degil , insanimizin turkiye'de kapali kapilar ardindaki gercekleri gormesinde yardimci olmakti...

Bu zafer karakteri gitgide kurtlar vadisindeki palaya benziyor , ama onun karizmasina asla erisemez :img-wink:evet palaya benziyor belli olmaz belki onun gibi karizmatik çıkar bu da.ama onun gibi kara gözlükleri yok.betona gömülüp de öleceğini de sanmıyorum.adamın ölümü bile karizmatikti:)

grimace_88
01-10-07, 22:03
fragman çıktı haberi geldiğinden beri izlemeye çalışıyorum en sonunda yüklendi de izleyebildim.karışık bir fragman olmuş biraz ama ikinci kez izleyince işte budur diyor insan..işte kurtlar vadisi budur:img-wink: bol bol aksiyon izleyeceğiz yine bu bölümde..
Bu zafer karakteri gitgide kurtlar vadisindeki palaya benziyor , ama onun karizmasina asla erisemez :img-wink:
arkadaşım ne yalan söyleyeyim fragmanda zaferi gördüm tepkim aynen bu:aa ama bu pala yaw:) gerçekten çok benziyor..
bir adamı bizimkiler sanırım limana asmışlar.. orayı görünce de aklıma nizamettin geldi valla:img-wink:
tır gibi bişi yoldan çıkıo bi de baktım bizimkilere doğru gelioo nasıl yani derken bir iki sahne sonra baktım bizimkiler alıyorlar adamların ifadesini...
fragman geldi ah bir de özet gelse...:img-wink:

MoOnDaNcE-11
01-10-07, 22:09
evet palaya benziyor belli olmaz belki onun gibi karizmatik çıkar bu da.ama onun gibi kara gözlükleri yok.betona gömülüp de öleceğini de sanmıyorum.adamın ölümü bile karizmatikti:)

Cakir gidince KV'deki heyecan azalmisti . Pala gelince dinamizm tekrar doruga cikti . Adamin inanilmaz psikopat icraatlari vardi . Bir tek seyfo dayiyi vurduklari icn affetmem , gerisinde yanindayim ehehe :img-yes:

Bir insanoglu sabah kalkinca kumese girip , gordugu ilk tavugu eliyle tutup soyle yana sallayip , altinda cikan yumurtayi eliyle kirip nasil cig cig huuup diye tek hamlede yutar ya :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Yuksel Arici'ya hayran olmamak elde degildi bu rolde :good:

yakupoglu61
01-10-07, 22:10
her bölüm heyecan artıyor, herşeyin gerçekte yaşanılan olayların aynısı olması bu konuda bizleri bilgilendirmeleri gerçekten harika bir olay...!

aksiyonun artması AHU yu görmemizi engelliyor bu dahada sevindirici durum...!

burçinn
01-10-07, 22:13
Cakir gidince KV'deki heyecan azalmisti . Pala gelince dinamizm tekrar doruga cikti . Adamin inanilmaz psikopat icraatlari vardi . Bir tek seyfo dayiyi vurduklari icn affetmem , gerisinde yanindayim ehehe :img-yes:

Bir insanoglu sabah kalkinca kumese girip , gordugu ilk tavugu eliyle tutup soyle yana sallayip , altinda cikan yumurtayi eliyle kirip nasil cig cig huuup diye tek hamlede yutar ya :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Yuksel Arici'ya hayran olmamak elde degildi bu rolde :good:gerçekten süper bir karakterdi ama ben palaya sinir oldum çünkü en sevdiğim karakterlerden birini öldürdü!ASLAN beyi...bir de seyfo var tabi...:img-yes:
çok deliydi ya anmamız iyi oldu:img-wink:tutturmuştu bir de benim gözlerimi görecek olan ölecek olandır diye:)

burçinn
01-10-07, 22:16
her bölüm heyecan artıyor, herşeyin gerçekte yaşanılan olayların aynısı olması bu konuda bizleri bilgilendirmeleri gerçekten harika bir olay...!

aksiyonun artması AHU yu görmemizi engelliyor bu dahada sevindirici durum...!

vallahi lafı ağzımdan aldın.aksiyon arttıkça ve polatın yapacak işleri çoğaldıkça ahuyu iyice görmemeye başlıyoruz.zaten polat boş oturacak adam mı değil mi ama?durmak yok ona,vatan beklemez öyle ahu falan da dinlemez:img-wink:

MoOnDaNcE-11
01-10-07, 22:33
Aksiyonun artmasi ahu'yu gormemizi engelliyor yorumuna katiliyorum , ama romantik konularin islenmesi diziyi bence daha da cekici hale getirecektir .( Kurtlar Vadisinden ne yazik ki bayanlar cok sogudu o karalama kampanyasindan sonra...:icon_sorr )

Ahu kizimiz da nasil degismis:happy0064 Ilk tanidigimizda erkekler hakkinda cekingen bir tipe benziyordu polat'imizi gorunce acildi saciliverdi birden . Aksam ne yapiyorsunlar vbs...:img-yes: Resmen yaziyor polat'a :img-polic Yakinda omer baba'lardan istemeye gelirse sasirmayin :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Benim asil baska bir fikrim var . Elif'i baska sekillerde KV'de gorebilsek diyorum . Mesela boyle Polat'in ruyalarina girecek ve onunla konusacak vbs...Ahu konusu da acilacak tabii . Hatta bunlara Raci Sasmaz'i da Ali candan olarak ekleyebiliriz :img-wink:

Ozgu Namal su an bosta , koca kafalarin o kadar vaktini aldigini da sanmiyorum . Ustelik bildigim kadariyla diziden bir zafer ergin gibi kavgali da ayrilmadi...

sezinti
02-10-07, 09:34
Forumda, canlandırılan karakterlerin kimler olabileceği üzerine yapılacak tüm yorumlar silenecek ve silinmeye de devam edilecektir. Bu uyarıdan sonra ilgili mesajları ekleyen üyeler, forum kuralları gereğince uzaklaştırma cezaları alacaklardır.

Lütfen, yapılan uyarıları dikkate alınız ve forum kurallarına uyunuz.

gzm
02-10-07, 10:53
Baslık acılmıstır.Lütfen uyarıyı dikkate alınız.Dizide canlandırılan karakterleri gercek hayatla özdeslestirmeyiniz.

Forum kurallarına uyunuz

Bölüm Sorumlusu
gzm

Melal
02-10-07, 11:29
Sonunda fragmanı seyredebildim.
Yine çok heyecanlı,kafa yoracağımız bir bölüm olacağa benziyor.
Memati sanırım bir yerde sıkışıp kalıyor yani aradaba ki halinden onu anladım.
Hakan ve Hüseyin hapisten çıkıyor.
Zafer'in kampından görüntüler var.
Acaba Hakan ve Hüseyin direkt oraya mı gidecek merak ettim.
İnci ve kocası mahkemede büyük ihtimal Fuat'ın karısının ölmesindne dolayıdır.
Tabii boşanma durumları da olabilir.
Limanda sallandırılan adam kim acaba bana geçen bölüm şu Memati'nin kolunu kırdığı adamın yanında çalışan adammış gibi geldi.

hekimoglu64
02-10-07, 12:05
herkese merhabalar ya ben diyorum eski kurtlara döndük
ben fragmandan bunu sezdim amadaha iyi yani daha tempolu daha heycanli
bende diziye beren satin girmesi araftariyim insallah olur

saygilar.....

Melal
02-10-07, 13:26
Bölüm Özeti de gelmiş.:)

Polat Alemdar ve ekibinin derin çetelerle kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Memati ve Abdülhey bomba yüklü mavi minibüsün sırrını çözmeye çalışırken karşı karşıya gelecek. Polat’ın bu iki adamının arasına, ateşlenmeye hazır bir silah girecek.

Anlaşılan Memati ve Abdülhey'in arası bu bölümde biraz daha açılacak.
Neler yaşanacak merakla bekliyorum.

Zafer ise derin çetenin faaliyetleri için bir yandan adam yetiştirip bir yandan para ararken, karşısında yine Polat Alemdar’ı bulacak.

Belli ki Polat Zafer'in yoluna taş koyacak.
Acaba fragmanda gördüğümüz limanda sallandırılan adam Zafer'in adamı mıydı?

Polat Alemdar’dan bir ders daha alan Zafer, bu kez intikam kartını devreye sokacak.

Zafer'in neler yapacağını merak ediyorum.
Acaba Hakan ve Hüseyin'i kullanarak mı intikam alacak.

yalcinersonmez
02-10-07, 18:27
resmi sitede ilk resimler çıkmış baktımda bizim depoda abdülhey memati ye silah uzatıo gergin bakışlar içersinde(hadi vur beni anlamında) sonra polat memati ve abdül masada oturuolar polat 2sinide masaya vura vura nasihat verio....

MoOnDaNcE-11
03-10-07, 02:30
Abdulhey onemli bir kozunu one suruyor ve memati'ye iste inanmiyorsan guvenmiyorsan beni oldur diye silahi verir gibi bir havasi var . Sonra da polat ikisini de hizaya cekiyor .

Hey gidi abdulhey hey . Sen bu durumlara dusecek adam miydin ? Sen daha cop toplarken menemen pisirirken isinmistik sana :img-yes::icon_whis

m.alara
03-10-07, 15:55
ya neden ahuya bu kadar karşısınız anlamıyorum yok ,işte romantizm olmayınca naparlarsa yapsınlar dizinin eski tadı yok. aksiyonun artması demek romantizmin azalmasını gerektirmez kv nin en romantik bölümleri 78-79 du hemde çok hareketli bölümlerdi. umarım bu senaristler artık elif fanlarını dinlemekten vazgeçerde kvp daha çok izleyicisini kaybetmez. aşk olmayan hiç bir yapımın ayakta durma şansı yok arkadaşlar bunu kabul edin siz elif elif diye tutturdukça senaristlerde aşk mevzuuna girmekten çekinecek ve sonuç malum dizimiz kaybedecek. söylemedi demeyin

burçinn
03-10-07, 16:04
ya neden ahuya bu kadar karşısınız anlamıyorum yok ,işte romantizm olmayınca naparlarsa yapsınlar dizinin eski tadı yok. aksiyonun artması demek romantizmin azalmasını gerektirmez kv nin en romantik bölümleri 78-79 du hemde çok hareketli bölümlerdi. umarım bu senaristler artık elif fanlarını dinlemekten vazgeçerde kvp daha çok izleyicisini kaybetmez. aşk olmayan hiç bir yapımın ayakta durma şansı yok arkadaşlar bunu kabul edin siz elif elif diye tutturdukça senaristlerde aşk mevzuuna girmekten çekinecek ve sonuç malum dizimiz kaybedecek. söylemedi demeyin
bence tam tersi sevecek olsak aşk olsun deriz alara.sevmeyen sevemedi ısınamadı demek ki.ama bu dizide sonunda bir aşk olabilir.olmayacak diye birşey yok.tepki olsa da olabilir olmayacak şey değil.ama umarım olmaz.elif ahudan 3 gömlek üstündü.bir yere çıtayı koyuyorsan bir sonraki çıtayı ya ona yakın koyacaksın,ya onunla aynı yere koyacaksın,ya da en zoru ondan daha yukarıya koyacaksın.bana göre yeni çıta eski çıtaya göre çok çok aşağılarda.sevmeme nedenim bu.ben de isterdim elif ölmesin,aşk olsun ama ahuyu sevmiyorum.başkasıyla olacağına da pek inanmıyorum ya neyse.ama en azından ahudan daha iyisi olabilirdi:img-wink:ben senin düşündüğünün tersini düşünüyorum ahu olursa çok daha fazla kaybeder.çünkü kendi adıma diyeyim ahuyu gördükçe acayip soğuyorum diziden.benim düşüncem böyle ama bilemem ileride ne olur.beklemek lazımbyesonuçta verilen tepki kasıtlı olarak,inat olsun diye verilmiyor.sevmediğimiz için sevmiyoruz diyoruz.beni heyecanlandırmıyor aksine sinir ediyor.eski romantizm zaten asla olmaz.çünkü polatın gerçek aşkı elifti sevilen aşk o aşktı...bu değil.

burçinn
03-10-07, 16:14
Abdulhey onemli bir kozunu one suruyor ve memati'ye iste inanmiyorsan guvenmiyorsan beni oldur diye silahi verir gibi bir havasi var . Sonra da polat ikisini de hizaya cekiyor .

Hey gidi abdulhey hey . Sen bu durumlara dusecek adam miydin ? Sen daha cop toplarken menemen pisirirken isinmistik sana :img-yes::icon_whis

ben hala inanmıyorum abdülheyin hain olduğuna:)abarttın diyebilirsiniz ama bence hain değil.ne zaman polatın kafasına silahı dayar ve tetiği çeker o zaman inanacağım galiba:)abdül hain değildir ya...

eliffpolattt
03-10-07, 16:41
bence tam tersi sevecek olsak aşk olsun deriz alara.sevmeyen sevemedi ısınamadı demek ki.ama bu dizide sonunda bir aşk olabilir.olmayacak diye birşey yok.tepki olsa da olabilir olmayacak şey değil.ama umarım olmaz.elif ahudan 3 gömlek üstündü.bir yere çıtayı koyuyorsan bir sonraki çıtayı ya ona yakın koyacaksın,ya onunla aynı yere koyacaksın,ya da en zoru ondan daha yukarıya koyacaksın.bana göre yeni çıta eski çıtaya göre çok çok aşağılarda.sevmeme nedenim bu.ben de isterdim elif ölmesin,aşk olsun ama ahuyu sevmiyorum.başkasıyla olacağına da pek inanmıyorum ya neyse.ama en azından ahudan daha iyisi olabilirdi:img-wink:ben senin düşündüğünün tersini düşünüyorum ahu olursa çok daha fazla kaybeder.çünkü kendi adıma diyeyim ahuyu gördükçe acayip soğuyorum diziden.benim düşüncem böyle ama bilemem ileride ne olur.beklemek lazımbyesonuçta verilen tepki kasıtlı olarak,inat olsun diye verilmiyor.sevmediğimiz için sevmiyoruz diyoruz.beni heyecanlandırmıyor aksine sinir ediyor.eski romantizm zaten asla olmaz.çünkü polatın gerçek aşkı elifti sevilen aşk o aşktı...bu değil.

Sana katılıyorum........Aşk olunca bu diziye nasıl bir duygusallık gelecek acaba merak ediyorum yani Ahu ve Polat aşk yaşar olay biter nerde bunun duygusallığı, zaten senaristler olaya yanlış girdiler Polat ve Ahu karakterlerini öyle yanlış bir şekilde tanıştırdılar ki şahsen ben izlerken ilk başından bu aşkın soğuk bizden olmadığını anladım yani tanışmaları bile soğuk ve zorlamaydı belki daha farklı şekilde yazılsaydı senaryo Ahu zengin değilde daha sade yaşantısı olan bir kız olsaydı ve Polat onunla daha şaşırtıcı ve duygusal bir şekilde tanışsaydı insanlara daha çekici ve duygusal gelirdi ama daha ilk bölümden ikiside birbirine kur yapmaya başladı böyle oluncada insanlar noluyo Polata demeye başladı haklı olarak Elif ile Ahu kıyaslandı her yorumda Elif karakterinin daha bizden Ahu'nun soğuk olduğu söylenmeye başlandı ee böylede olunca insanlar sevmedikleri istemedikleri şeyleri eleştirmekte ve senaristlere sunmak zorunda kaldılar ve haklılarda.......Bu dizinin kan kaybetmesini dizide aşkın olmamasına bağlamak bana komik geliyor ......Dizide yaşanacak Polat ve Ahu aşkının reytingi ve eksikliği gidericağinie sanmıyorum ayrıca.......Ben Polat ve Ahu ikilisini zorlama bir aşk olarak izliyorum ve tat alamıyorum şahsen ve göremedğim şeyinde arkasında dururumve eleştiririm en doğal hakkım da bu......(ya da hakkımız)

aras_j15
03-10-07, 16:44
Bu bölümde çok süper Polat Alemdar dan Ömer Baba konuşuyolar 2 bölümden sonra Ömer Babayı görebildik..

Zafer Adamlarını yetiştiriyo galiba...

Polisler plakası değiştirilen mavi minübüsü buluyo...

Bu bölümde Çok heycanlı geçeceğe benziyor 1 gün kaldı bekleyip görücez...

mc_merve
03-10-07, 21:28

alara abla herkesin dusuncesien saygi suyarim seninkine duydugum gibi

yalniz yanlis dusundugun bir konu var yada ben yanlis dusundugunu dusunuyorum
oncelikle kvp senaristlerinin sadece elif seveler istemiyo diye diziye ask yapmadiklarinu dusunmek yanlis cunku ben eminim kvp izleyicisin 100 de 90 ni bile ahuyu istemese bile eger senaryo bunu gerektiriyosa ahu ve polat arasindA BIRask yaparlar (cakirin olumunu hatirlatirim kimse istemiyodu ama senaryo geregi )
ayrica zaten ileriki bolumlerde kesinlikle bir iliski olacak ahuyu sus niyetine koymadilar
yakin zaman da ahu ve polat iliskisini izlediginiz zaman bizim ne demek istedigimiz bunc aydir neyi savundugumuzu zaten o zaman butun ahuyu seveler anlicak onun icin artik ben bu iliskiyi istemiyorum gibi laflar soylemiyorum

sondakika
03-10-07, 22:22
dizi oldukça kabuk değiştirdi.. bakılınca istihbarat içindeki kamplaşmalar ve derinde çetelere mücadele yöne saptı.. iş adamları ve onların kirli bağlantılar şimdilik askıda gibi.. hoş buda diziye heyacan getirdi.. bakalım nasıl süreç bizileri bekliyor..

ahu, ileride bir yerde, mutlaka polatla yolları duygusal bağlamda kesisecektir.. bu kaçınılmaz zaten.. elif fanları olmaz desede bu olacak.. zaten ahunun hislerini bizlere fazlasıyla yansıttılar.. kız deli derecesinde polata tutkun. bunu hangi arada hangi derede yaptı bilinmez.. nasıl bu derece hisleri oldu bilinmez.. polat dolu değil belki ama boşta değil.. kızın hislerini gördü... dizinin duygu ayağı eksik ne kelime. hiç yok.. sadece duygu değil ömer baba gibi birleştirici yönü olan sevecen karakter bile az görünmekte... dahası, bir gerçek var.. senarist takımı, skytürktdeki araf programında kadınlar noktasında ketum olduklarını itiraf ettiler.. ketummuş..fazla ketumler ama.. sonuçu kabir mezar olan bir denkleme sahipler.. sivil hayatlarındaki durumu senaryoya yansıtıyor gibi bir hisse kapıldım.. geyik yahu...

şimdi sıkı durun.. hani sağır odayı bilirsiniz.. oranın bitirim kahramanı aras son bölümde cümle eşrafı dumur eden bir işe imza atmıştı.. rüya.. gördüğü herşey rüya.. kabız olmamak elde mi.?!. şimdi tutacaksın polatı herşeyi rüya gördüğünü varsayıp, ağır komadan uyandıracaksın.. nereye mi gideceğiz.. taaaa kv bölüm 54.. eski kv nin yani.. ulan geyik oldu gece gece ama ne sarardı beee... bir elifin eksikliği adama gece gece neler düşündürüyor.. fakat elde mi?! neyse gelsin ahu... hoş gelsin... burası vadi.. burada herşey standart .. yapacak birşey yok..!!

mc_merve
03-10-07, 22:31
şimdi sıkı durun.. hani sağır odayı bilirsiniz.. oranın bitirim kahramanı aras son bölümde cümle eşrafı dumur eden bir işe imza atmıştı.. rüya.. gördüğü herşey rüya.. kabız olmamak elde mi.?!. şimdi tutacaksın polatı herşeyi rüya gördüğünü varsayıp, ağır komadan uyandıracaksın.. nereye mi gideceğiz.. taaaa kv bölüm 54.. eski kv nin yani.. ulan geyik oldu gece gece ama ne sarardı beee... bir elifin eksikliği adama gece gece neler düşündürüyor.. fakat elde mi?! neyse gelsin ahu... hoş gelsin... burası vadi.. burada herşey standart .. yapacak birşey yok..!!

bak bu son dediklerin super olurdu diyomusum :)
hersey bir yana ben zaten artik sIkildim ask mask iliskilerinden
illa bir ask olacaksa bund apolata olmaz zorunlulugu yok sanirim dizide sadece polatta yok ayrica dusunsenize mematiye bir ask olacak
bence bu herkesin daha cok ilgisini ceker arti diziye yeni kan gelir yeni bir oyuncu mesala tabi o oyuncu tanindik ve manken olmazsa seviniriz
birazda duygu olsun yani tabi yeni gelen kizda tam memati tarzinda filan bence bu olay daha cok ilgi ceker

burçinn
03-10-07, 22:37
dizi oldukça kabuk değiştirdi.. bakılınca istihbarat içindeki kamplaşmalar ve derinde çetelere mücadele yöne saptı.. iş adamları ve onların kirli bağlantılar şimdilik askıda gibi.. hoş buda diziye heyacan getirdi.. bakalım nasıl süreç bizileri bekliyor..

ahu, ileride bir yerde, mutlaka polatla yolları duygusal bağlamda kesisecektir.. bu kaçınılmaz zaten.. elif fanları olmaz desede bu olacak.. zaten ahunun hislerini bizlere fazlasıyla yansıttılar.. kız deli derecesinde polata tutkun. bunu hangi arada hangi derede yaptı bilinmez.. nasıl bu derece hisleri oldu bilinmez.. polat dolu değil belki ama boşta değil.. kızın hislerini gördü... dizinin duygu ayağı eksik ne kelime. hiç yok.. sadece duygu değil ömer baba gibi birleştirici yönü olan sevecen karakter bile az görünmekte... dahası, bir gerçek var.. senarist takımı, skytürktdeki araf programında kadınlar noktasında ketum olduklarını itiraf ettiler.. ketummuş..fazla ketumler ama.. sonuçu kabir mezar olan bir denkleme sahipler.. sivil hayatlarındaki durumu senaryoya yansıtıyor gibi bir hisse kapıldım.. geyik yahu...

şimdi sıkı durun.. hani sağır odayı bilirsiniz.. oranın bitirim kahramanı aras son bölümde cümle eşrafı dumur eden bir işe imza atmıştı.. rüya.. gördüğü herşey rüya.. kabız olmamak elde mi.?!. şimdi tutacaksın polatı herşeyi rüya gördüğünü varsayıp, ağır komadan uyandıracaksın.. nereye mi gideceğiz.. taaaa kv bölüm 54.. eski kv nin yani.. ulan geyik oldu gece gece ama ne sarardı beee... bir elifin eksikliği adama gece gece neler düşündürüyor.. fakat elde mi?! neyse gelsin ahu... hoş gelsin... burası vadi.. burada herşey standart .. yapacak birşey yok..!!ben sağır odayı izlememiş olmama rağmen ara ara bakıyordum ve sonuna sürekli izleyenler adına bayağı üzüldüm.çok sinir bozucu bir sondu.biz sizi kekledik kehkehkeh gibi olmuştu:)ama şu 54.bölüm olayı iyi olurdu yani. elifle beraber bir iki karakteri de kurtarırdık belki.misal aslan bey.o da 55.bölümde ölmüştü ya.onu da çıkartırdık aradan elifle beraber.seyfo dayı da olabilirdi.geyik meyik arada insan düşünmüyor değil oluyor böyle şeyler:img-icecr

sondakika
03-10-07, 22:38
yahu merve etme.. tamada aşık olacak adamı buldun... ismi bile konsepte ters.. memati.. ölüm veren.. öldüren.. hiç unutmam kv nin 24. bölümde polat ile aralarında geçen diyaloglar.. dur buraya vereyim.. 24. bölüm bizimkiler araçta gidiyor..

polat- memati var mı biri..

memati- nasıl biri..

polat- uzun saçlı biri...

memati - var bir iki çitlediğim..

polat gülüyor..

memati- sen avukat kıza aşıkmısın..

polat- sence...

memati- ben anlamam o işlerden......

yani abimizin olaya bakış açısı bir filim.. son nokta koyaması ise ayrı bir film.. sonuç bu adam son derece umarsız, bir o kadarda tahta.. tok tok tok.. ses var ruh yok.. olmaz memati olmaz.. hemde hiç...

mc_merve
03-10-07, 22:43
son dakika iste anlatmak isteidigmd etam olarak bu onca zamandir mematiyi izliyoruz sanirim kvde en son asik olacak kisi memati
AMA son sezon finalinde dediklerinide yabana atmamak gerek bence artik mematide kendine bir ask istiyo :) yada ben oyle dusunuyom yani tam ilgi cekici bir olay

ayrica bir ruya durumu olcaksa :) aslan beyin oldugu bolumden itibaren ruya olsun aslan amcayida kurtaralim :)

sondakika
03-10-07, 22:57
burçin, o sebeble 54.bölüm demiştim.. bir çok karakter hala hayatta.. tek aslan akbey değil.. ha o durumda hüsrev ağa için yapacak birşey olunmazdı diyeceğim ama o durum olduktan sonra onada bir kulp takılırdı.. (((: işte hayal sınır tanımıyor..

merve, sezon finalindeki mematinin o sözleri hatırımda (: gonca gül tutmayan eller.... biraz öz eleştiri, birazda sitem var gibiydi.. bekleyip görürüz.. dizide kadın karakterler şimdilik gölge mahiyetinde.. bir varlar bir yoklar.. olanda etkisiz.. ya kocasının derdinde, ya ihalenin.... ilginç ilişkiler yumağı.. gece 4 de eve gelmeler gibi enterasan tavırlar.. dengesi yerinde bir kadın yok.. 4 gelmiş bir daha gelsin sahur yaparlar.. konuşmalar ilginç bu arada..

polat, ahuyla son derece nezih ortamda yemek yemekteler.. konu derin... elit hırsız takımın iş gücü konuşulmakta... milletin pis işleri yani... o romantik ortama ne de gitti, o muhabbet..!! gerçi her karşılaşmasında ya ihale yada ölüm üzerine bir sohbet.. bir ara nasıl olduysa 3 yada 5 cümle elif hakkında geçti.. son derece banal.. son derece kısa.. demek, elit(!) kesimde, tepelerde duygu ayağı anca bu kadar.. yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar o zaman... ne alakaysa ((:

mc_merve
03-10-07, 23:02
yani benim bu isten anladigim ahuyla polati yan yana koy hicbir anlam cikmiyo alaka cikmiyo : ))

bence senaristler benim dedigime gelsin mematiye yapsinlar bir ask :) bak o zaman nasil daha cok ilgi cekiyo dizi ( tabi daha ne kadar cok ilgi cekilebilrise suana kadar en cok konusulan dizi : )) )

MoOnDaNcE-11
04-10-07, 09:30
Cok sanslisiniz hem de cok :img-yes:

Siz bu aksam evlerinizde mis gibi Kurtlar Vadisi Pusu'muzu izlerken , bu arkadasiniz sirtinda Moondance yazili 11 numarali formasiyla Ali Sami Yen ust numaralida cok kritik ve heyecanli , hele olasi yenilecek erken bir golde sinir krizleri gecirmesi pek muhtemel bir mac izleyecek :img-hyste :img-wink:

Yillardir KV'nin yayinlandigi persembe aksamlarina is koymam , ama boyle istisnai durumlar sozkonusu olunca dayanamiyoruz iste :king: :good:

Fenerbahcemizle gerektigi gibi sevinemedik, ne yazik ki Besiktasimizla uzulduk , insallah bu aksam Galatasarayimizla ve Kurtlar Vadimizle sevinecegiz :happy0064

sondakika arkadasimiz da derin devlet mafya istihbarat politika derken cok renkli konulari da nasil islemesi gerektigini pek iyi biliyor :good: Memati'yi de asik yaptin ya bir sey demiyorum sana :img-wink:

Melal
04-10-07, 10:44
Moondance senin yerinde olsam evde oturur KVP izlerim.:img-wink:
GS'nin sağı solu belli olmaz bence KVP maçtan daha heyecanlı olur.:)
GS'ye bu akşam başarılar umarım sinir krizi geçirmeden maçı izlersin Moondance.:img-yes:

Murat'cım şu Memati'yi bir aşık etseler deve keseceğim.:img-hyste
Diziye şöyle tuttuğunu koparan,zeki,güzel bir hatun girse valla dizi daha bir hareketlenecek.:img-yes:
Hele birde o hatuna Memati aşık olursa dizi dadından yinmez olacak.
Haksız mıyım ahali.:img-icecr

eliffpolattt
04-10-07, 11:46
Moondance senin yerinde olsam evde oturur KVP izlerim.:img-wink:
GS'nin sağı solu belli olmaz bence KVP maçtan daha heyecanlı olur.:)
GS'ye bu akşam başarılar umarım sinir krizi geçirmeden maçı izlersin Moondance.:img-yes:

Murat'cım şu Memati'yi bir aşık etseler deve keseceğim.:img-hyste
Diziye şöyle tuttuğunu koparan,zeki,güzel bir hatun girse valla dizi daha bir hareketlenecek.:img-yes:
Hele birde o hatuna Memati aşık olursa dizi dadından yinmez olacak.
Haksız mıyım ahali.:img-icecr

Mematiye aşk mevzusunu uzun zamandır söylüyoruz ama senaristler bundan yana değil......Dediğin gibi şöyle tuttuğunu koparan,güzel tam mematiye yakışır bir kız koysalar süper olur memati aşık olur ama kendine yediremez süper olur......Hani diyorlarya aşk lazım hep Polat mı aşk yaşayacak sıra diğerlerinde o zaman Polat 'ın zorlama aşk hikayesinden daha heyecanlı ve güzel olacaktır eminim.....

mc_merve
04-10-07, 11:47
melal sonuna kadar haklisin

illa ask olsun isteyen arkadaslar neden polata istiyoki israrla tamma polat esas kahraman ama birde mematimiz var ki mematinin aski bence herkesin daha cok ilgisini cekecegini dusunuyorum birde mematiye uygun yeni bir kisi girdimi diziye bak o zaman kim tutar kvp yi :)

Melal
04-10-07, 12:53
Senaristlerimizin Memati'ye aşk yazmama sebebi sanırım Polat&Ahu ikilisini gölgede bırakmasından korkmalarıdır.
Eğer eğitimli bir oyuncu diziye girerse şöyle Memati'ye kök söktürecek bir karakter olursa valla KVP uçar.:)
Tabii o zaman diğer bayan oyuncular baya bir gölgede kalır.:icon_whis
Tamam bu dizi Polat'ın üzerinde dönüyor ama yan karakterler olmasa bu dizinin zevki olmaz.
Bence seyirciye kulak versinler ve Memati'yi aşık edip,diziye de bir-iki tane yeni karakter soksunlar.
O zaman KVP dahada hareketlenecek.:)

blue ivy
04-10-07, 15:52
öyle hep polat aşkını izleyecek değiliz tabii,sanki polatın kalbi varda öbürlerinin yokmu?

sondakika arkadaşım adın murat sanırım,o polat memati repliklerini hatırlıyorum,memati o zaman platonik aşk yaşıyordu,çakırın kardeşi deryaya karşı boş değildi,karşılıksızda olsa ondan hoşlanıyordu ama ağabeyine saygısı olduğu için deryadanda karşılık almadığı için sesini çıkartmıyordu zavallım.
aradan çok uzun bir zaman geçti,bence mematinin aşık olması tam sırası,oda değişti,önceleri sormadan kafaya sıkıyordu,ama şimdi daha olgun ve birazda olsa daha sabırlı,lafı uzattım biliyorum ama bence mematiyi biraz kibar görmek hoş olur,delikanlıyı asla bozmaz bu aşk,polatın bozulmadıda mematininmi bozulacak:icon_whis

Melal
04-10-07, 16:03
Nesli'ciğim katılıyorum sana.
Aşk Polat'ı bozmadı Memati'yi mi bozacak.:hıh
Memati aşık olsa daha bir değişecek bence ahh ahh aşık bir Memati göremeden ya dizi bitecek yada benim ömrüm yetmeyecek.:icon_sorr

mc_merve
04-10-07, 17:21
Senaristlerimizin Memati'ye aşk yazmama sebebi sanırım Polat&Ahu ikilisini gölgede bırakmasından korkmalarıdır.
Eğer eğitimli bir oyuncu diziye girerse şöyle Memati'ye kök söktürecek bir karakter olursa valla KVP uçar.:)
Tabii o zaman diğer bayan oyuncular baya bir gölgede kalır.:icon_whis
Tamam bu dizi Polat'ın üzerinde dönüyor ama yan karakterler olmasa bu dizinin zevki olmaz.
Bence seyirciye kulak versinler ve Memati'yi aşık edip,diziye de bir-iki tane yeni karakter soksunlar.
O zaman KVP dahada hareketlenecek.:)

iste tam anlatmak istedigim eger mematiye ask yaparlarsa birde bunu guzel repliklerle suslerlerse:)

ahu ve polat iliskisi (olmayan iliskisi :) ) golgede kalir

bide diziye yeni oyuncu olarak katilan oyuncu egitimli ve manken olmazsa :) fdiger kadin oyuncular melalin dedigi gibi baya bir golgede kalir
bence senarislet bize kulak versinler mematiye ask yapsinlar

pofuduk&kero
04-10-07, 19:52
bu başlığa daha önce hiç yazmadım ama şimdi rastgele kanalları dolaşınca ve
polatın kızkulesi sahnesini ve de ELİFİMİ görünce buraya yazak istedim
kurtlar vadisini güzelleştiren bana göre elif-polat aşkıydı ben elifimi geri istiyorum ve şimdi polatın hatırladığı sahneleri izleyince eksikliğini daha iyi hissettim
elif-polat efsane olmuş bir aşkken bize o kadar derin gösterilmişken şimdi nasıl ahu polat ilişkisine dönecek anlamıyorum ben sonuna kadar antiahu diyorum ve
eski kurtlar vadisini istiyorum!!:icon_sorr

pinar15
04-10-07, 19:56
offff yaaa elifi gösterdilr yine aglattilar benii :icon_sorr:icon_sorrolurmu boyle sey yaa ahh ahh polat eski gunleri hayal etti offf ne kadar guzeldi nasil kotu opolatim gozleri doldu canim benim o orda o haldeydi bende burda aglaya aglaya oldum yaaaaa:img-cray::img-cray:

hekimoglu64
04-10-07, 19:58
polat abi elifi hatirladigi sanhe yokmu yaw nasil bir sahneydi
cok etkilendimkeske elif yani özgümtekrar diziye girse süper olurdu gercek bir aski izlemis olurduk doldurmuslar ittan zittan kisileri sözümmeclisten disayriya tbiki herkes icin yani bütün oyuncular icin gecerli degil yani

saygilar......

nazlii1
04-10-07, 20:02
Bende daha önce pek yazmadım.. Tekrar Elif'i görünce yazmak istedimn...Bu dizi bence Elif-Polat aşkıyla daha güzeldi....Elif'li sahneleri gördükçe içim bi tuhaf oluyor...Bende ANTİAHUcuyum..Gerçekten Elif-Polat aşkı gibisi Yok....

kv__kvp
04-10-07, 20:02
polatımız küçük sevgilisini unutmadı :img-in_lo

o sahne çok güzeldi hele ömer babaya dedikleri tek gerçeğim falan :img-in_lo

tamerle abdül beni uyuz ediyo hele tamer çok üzülüyomuş yardım edemiyo diye beni kalpten götürecekler :(

bu arada ömer babanın konuşmaları manidardı ''daha çok mecaz yaşıyacaksın'' üzülerek söylüyorum galiba bu bölüm ahuya zemin hazırlıyo :icon_sorr:icon_sorr

hekimoglu64
04-10-07, 20:03
ne yani ömer baba ne demek istedi yani simdi polat abimiz ahuya mi asik olacak nayiiiiiiiir nolamazzzzz kesinlikleee olamazzzzzz

saygilar.....

kv__kvp
04-10-07, 20:05
ne yani ömer baba ne demek istedi yani simdi polat abimiz ahuya mi asik olacak nayiiiiiiiir nolamazzzzz kesinlikleee olamazzzzzz

saygilar.....

benim aklıma o geldi polat elif tekti başkası olmaz dedikçe büyük konuşma daha çok mecaz yaşıyacaksın diyince ömer baba:icon_sorr

KARAMAY
04-10-07, 20:09
Ömer Baba eceline susadı...

En son Halo böyle konuştugunda Bulut hakkından geldi .. Hakkın rahmetine kavuşuyordu nerdeyse...

O sahnelerin ardına böyle bir muhabbet.. böyle iç karartan bir muhabbet....

Olmaz yaaa....

Bize hep böyle hayalde olsa o günleri göstersinler... bize yeterde artar bile ...

Eger sizin bize öğrettiğiniz aşk ise... o bir GERÇEKTİR...
MECAZ İSE.. BİZİ BAŞINDAN BERİ KANDIRIYORMUŞSUNUZ HELAL OLSUN SİZE...

hekimoglu64
04-10-07, 20:13
Ömer Baba eceline susadı...

En son Halo böyle konuştugunda Bulut hakkından geldi .. Hakkın rahmetine kavuşuyordu nerdeyse...

O sahnelerin ardına böyle bir muhabbet.. böyle iç karartan bir muhabbet....

Olmaz yaaa....

Bize hep böyle hayalde olsa o günleri göstersinler... bize yeterde artar bile ...

Eger sizin bize öğrettiğiniz aşk ise... o bir GERÇEKTİR...
MECAZ İSE.. BİZİ BAŞINDAN BERİ KANDIRIYORMUŞSUNUZ HELAL OLSUN SİZE...

yazdigina aynen katiliyorum arkadasim biz elif polat aski izlemek istiyruz hayalde olsa elif olsun dizide yani polat abimiz elifimizi elifini hayalt etsin ama sala kesinlikle ahu polat askin iizlemkek istemiyoruz ahuyaaa hayiriiiiii

elif polat evet ahu polat asla ama asla hayirrrrr

saygilar.....

kv__kvp
04-10-07, 20:33
bu abdülün benim hayatıma kastı var başlangıçta nasılda severdim beyefendiyi şimdi :icon_evil

zafer beyde silah almak için para arıyodu bahaneside hazır

farkettiniz mi ahu yine yok :icon_whis valla kim eceline susadı bilmem ama bana zemin hazırlıyolar gibi geldi :img-yes:

hakan bey sizede teessüf ederim avukat beyle gittini hüseyin polata gidicek ama polat ofiste değil ki depoda

yalcinersonmez
04-10-07, 20:33
evt 2. reklamada girdik bölüm çok güsel ilerlio polatı nedense bu bölüm agrasif gördüm ömer baba hariç herkesi tersledi...polat bankta otururken flash backleri koyup ii yapmışlar nostalji oldu polat 8800ada atmış resimleri...:)mematiler minübüs peşinde bombaları yüklediler ve garaja gönderdiler ama abdül yine rahat duramadı gitti polise ihbar etti ama böle olması gerekiodu yoksa gerçeğe göre mantık hatası olcaktı...bu arada mematininde bu bölüm laflarını sevdim bu bölüm birilerinin kafasına sıkamassa patlicak artık...:)

Luckdown
04-10-07, 20:35
Ömer babanın dediklerini yanlış anlamışsınız.. Asla değişmeyecek ve sonuna dek sürecek aşk, sevgi sadece yaradana olandır diyor.. Senin benle olan münasebetin.. Benim Nazife annenle olanı yada onun senle olanı hepsi mecaz diyor.. Daha çok mecaz yaşarsın demekle daha çok faniyi seversin benimsersin.. Sana bunları yaşatandır tek hakikat diyor.. Bunda eleştircek bişey yok süper bir konuşma.. Ahuya zemin hazırladığı kısmen doğru olsada söylenenlerde doğru..

kv__kvp
04-10-07, 20:35
evt 2. reklamada girdik bölüm çok güsel ilerlio polatı nedense bu bölüm agrasif gördüm ömer baba hariç herkesi tersledi...polat bankta otururken flash backleri koyup ii yapmışlar nostalji oldu polat 8800ada atmış resimleri...:)mematiler minübüs peşinde bombaları yüklediler ve garaja gönderdiler ama abdül yine rahat duramadı gitti polise ihbar etti ama böle olması gerekiodu yoksa gerçeğe göre mantık hatası olcaktı...bu arada mematininde bu bölüm laflarını sevdim bu bölüm birilerinin kafasına sıkamassa patlicak artık...:)

yalçın abi kriz geçiricek :)

git bak sen istihbaratçınız dayanamam lşmdş sıkarım abşye mahcup oluruz :)

galiba böyleydi :img-yes:

bulutda süpersi horoz takip et beni:img-wink:

luckdow bilmiyorum sıcağı sıcağına gelip yorum yapınca o kadar çıkıyo :img-blush haklısın aslında düşününce öyle

yalcinersonmez
04-10-07, 20:36
bu arada millet heralde atvde maç yok ama bi yerde maç var çünkü sokaktan gooolll sesleri eksik olmuo:) 4 keredir atvye bakıorum 4. kezde reklam var...

he bide bu Eşref Saatinin tarihi belli olmuş 18 ekim perşembe yazıodu yani o tarihten itibaren uzun özet yok bölümde saat 22:00de başlar heralde....

mc_merve
04-10-07, 20:38
normalde dizinin sonuna kadar birsey yazmamayi dusunuyodum :)

deli hikmeti gine tamir yaparken gordum o an buraya yazasim geldi :) ama reklami bekledim valla cok sevindim bizim deliyi tamir yaparken gormeyi acaba eski mahalaleye mi tasindilar tam anlamadim

ve en onemli sahne ben haftalardir bekledigim sahne gerci bu sahne bile ahuya zemin hazirlama sahnesiydi ama artik pek benim icin farketmiyo elifi gordum ya o yeter flasbackler bile cok iyi geldi polatin resimlere bakerken ki yuz ifadesini hicbirseye degismem

ve omer babinin soyledikelri gine gine cok dusunulecek sozlerdi

eliffpolattt
04-10-07, 20:38
bu abdülün benim hayatıma kastı var başlangıçta nasılda severdim beyefendiyi şimdi :icon_evil

farkettiniz mi ahu yine yok :icon_whis acaba diziden başrol oyuncu ücreti mi alıyo :icon_whis

valla kim eceline susadı bilmem ama bana zemin hazırlıyolar gibi geldi :img-yes:

hakan bey sizede teessüf ederim avukat beyle gittini hüseyin polata gidicek ama polat ofiste değil ki depoda

Arkadaşım haklısın basbayağı zemin hazırlandı....Tam sevinmiştim Elif gösterildi diye .....Ömer Baba'nın "daha çok mecaz yaşayacaksın" "büyük konuşma" resmen Ahu sinyalleri geldi artık arkadaşlar çok üzgünüm yaaa:img-in_lo

hekimoglu64
04-10-07, 20:50

farkettiniz mi ahu yine yok :icon_whis acaba diziden başrol oyuncu ücreti mi alıyo :icon_whis

valla kim eceline susadı bilmem ama bana zemin hazırlıyolar gibi geldi :img-yes:

evet haklisin simdiye kadar ahu cikmadi daha aman cikmasin daha iyi ama malesef bizi yavas yavas ahu polat askina hazirliyorlar ama inanin gercekten yakismiyorlar ya ya nefisenin oyunculugu vasatin vasati ya baska oyuncumu yoktu eger polat ahu aski yasanirsa lütfen arkadaslar anket yapalim istemiyoruz diye bana katilanlar olur sanirim ahuyaaaaa hayiriiiii elifi istiyoruz yaada bir baskasi ama ahuyu asla ama asla istemiyoruz

saygilar.....

hekimoglu64
04-10-07, 20:53
bu abdül iyce ciyrindan cikti sanirim bunu er yada gecmemati kafasina sikacak
gidisat böylegibi neyse

saygilar......

bu arada kurtar sanki eski bölümlere döndü ya

bu oyun büyük oyun memati

kv__kvp
04-10-07, 21:00
valla kvp çok güzel bi hal aldı özellikle yeni sezondan itibaren daha da bi güzelleşti :good:

paraları alalım derken az kalsın polatla memati gidiyodu :img-yes: ama ucuz kurtuldular :) acaba zafer napıcak bu 2 oldu :)

yakamoz16
04-10-07, 21:03
Bu bölüm süper gidiyor geçen bölümde sıkan sahneler vardı ama bu bölümde hiç sıkıcılık olmadı.

İlk sahnede Polatın kızkulesi önünde Elif'i hatırlaması çok güzeldi ama sanki biraz Elif izleyicilerini susturmak için yapılmış gibiydi ama yinede çok güzeldi.
Polat'ın cep telefonunda bile fotosu var:img-in_lo:icon_sorr

Ama Ömer babanın söyledikleri hiç hoş değildi yani doğruydu ama Ahu olasılığını düşününce hoş gelmiyor.Yoksa Polat'ın yeniden aşık olmasına karşı değilim sadece Ahu'ya aşık olmasına bu karşıtlığım.

Luckdown
04-10-07, 21:06
Begüm'ün olmamasının nedeni biten bir aşk sanırsam.. Hani ayrılan kişiler dost kalamazlar ya böyle bişey sanırsam :D

mc_merve
04-10-07, 21:07
vay vayy vay bizim polat costu valla :) paraya atis sahnesi superdi :) ozlemisim boyle sahneleri :) mematininde bakislari super

gulluyle nevzat sahneleri cok komik

yalcinersonmez
04-10-07, 21:08
ooo dizi iice kendini eskiye yönlendirio hikmet mahallesine gitmiş tamircilik yapıo eskisi gibi eren kahve köşelirinde çifte dnüo:) ömer baba yine ebru sanatı yapıo hikayeler anlatıo eliften flashbackler konuldu adı geçti...dizide rol alan herkes büyük çoğlukla görüldü bi kabil kaçgar bide emre karayel filan yoktu heralde devamı aklıma gelmio...

haloda içede hastalık hastası olmuş herlade en küçük ağrıya bile kalp krizi dio:) bizim avukat nası kandırdı piskolog için:) ama nedense halo hiç polatın aklına gelmio bi ara konuya değinmesi lazım...

bu arada 10. bölümden sonra eren ve hikmeti bi daha göstermemişlerdsi acaba erenin kulağı nası iileşti anlamadım...

yakamoz16
04-10-07, 21:09
Kanka ya ne zaman Deli Hikmeti gösterdiler.Gözümü kırpmadan izledim aam görmedim:(

Ömer abayı yine Ebru yaparken görmek gerçekten güzeldi eski tadı aldım.
Erenide Polatın adamı olarak değilde mahalle genci olarak oyun salonunda görmekde hoş oldu.
Böyle seviyorum ama inşallah başını yakmaz.

Ayrılık'daki Yunus'u gördüğüme çok sevindim çok iyi başarılı ve oynadığı karakterin hakkını verecektir.

Bu bölüm gerçekten eski Kv tadındaydı.

Son sahne süperdi.
Polat Memati'ye aaba yakın dediysede Memati iyidir dedi ama Tır'ın kasası çok yakınlarına düşünce Memati'nin yüz hali süperdi:P:P

Operasyonda mükemmel oldu.
Erhan yine çok komikti:)

Luckdown
04-10-07, 21:11
Haha Zafer'e selam vermesi özelliklede tam göstermesede parmak işareti güzeldi.. :D Zafer kaldı ölece :D Orta parmaktı resmen ya Polat'ın yaptığı :D

mc_merve
04-10-07, 21:11
yalcin o sagirlik bir anlik birseydi yani ayrintiya girmemisler ama
bir konuda kizdim o avukatin haloyu kandirmasina cok sacmaydi hemd epolati kullanarak halo dayiya cidden acidim ki bunun yapilmamasi gerekiyodu

pinar15
04-10-07, 21:12
evveettt iste gercek kurtlar vadisi buu biz boyle macera aksiyon istiyoruz senaristlerimizzzz oyle kirmizi hali da fln yurumelerini istemiyoruzz

su ahu nasil mors olduuu ohhh canima deysinnn polatta guzideye oy ver mis canima deysin cok guzel olduu yaa su abdulle mematinin restlesmeside harikaydi yaaa :happy0064:img-cool2

mc_merve
04-10-07, 21:15
Kanka ya ne zaman Deli Hikmeti gösterdiler.Gözümü kırpmadan izledim aam görmedim:(

Ömer abayı yine Ebru yaparken görmek gerçekten güzeldi eski tadı aldım.
Erenide Polatın adamı olarak değilde mahalle genci olarak oyun salonunda görmekde hoş oldu.
Böyle seviyorum ama inşallah başını yakmaz.

Ayrılık'daki Yunus'u gördüğüme çok sevindim çok iyi başarılı ve oynadığı karakterin hakkını verecektir.

Bu bölüm gerçekten eski Kv tadındaydı.

Son sahne süperdi.
Polat Memati'ye aaba yakın dediysede Memati iyidir dedi ama Tır'ın kasası çok yakınlarına düşünce Memati'nin yüz hali süperdi:P:P

Operasyonda mükemmel oldu.
Erhan yine çok komikti:)

oo kanka nasil goz kirpmadan izledin ya deli hikmet sahnesi en az 5 dakika surdu :) ama ben acayip sevindim bizim deliyi gine tamir yaparken gormeyi

bu arada sen deyinc eaklima geldi bend ediyorum kahvedeki cocugu briisne benzetiyom ama kiem cikaramadim simdi sendne aklima geldi yunusdu demi o bend esevindim simdi ama baya degisikti

bu arada Luckdown sen yanlis gormussun eger olanagim olsaydi o sahneyi cekerdim polat o dedigin hareketi yapmadi ki oyle birseyde yapmaz:img-wink:

hekimoglu64
04-10-07, 21:16
evveettt iste gercek kurtlar vadisi buu biz boyle macera aksiyon istiyoruz senaristlerimizzzz oyle kirmizi hali da fln yurumelerini istemiyoruzz

su ahu nasil mors olduuu ohhh canima deysinnn polatta guzideye oy ver mis canima deysin cok guzel olduu yaa su abdulle mematinin restlesmeside harikaydi yaaa :happy0064:img-cool2

valla bende ahuya ohh olsun dedim evet kurtlar eskiye dönüyor hatta gecen öümde döndüler keske elifimizde olsaydi
bu arada
laz ziyanin kiszi nesrin.polatin kardesi asiye.avukat canan tilki andrey bu isimler mutlaka kurtlarda olmali o azman bakin siz kurtlara tam kadro olur o zaman

yeni oyunculardan ben emre karayi nerdeyse hic bir bölümde görmedim bir 1.bölümde birkere görüldü

saygilar.....

yakamoz16
04-10-07, 21:23
oo kanka nasil goz kirpmadan izledin ya deli hikmet sahnesi en az 5 dakika surdu :) ama ben acayip sevindim bizim deliyi gine tamir yaparken gormeyi

bu arada sen deyinc eaklima geldi bend ediyorum kahvedeki cocugu briisne benzetiyom ama kiem cikaramadim simdi sendne aklima geldi yunusdu demi o bend esevindim simdi ama baya degisikti

bu arada Luckdown sen yanlis gormussun eger olanagim olsaydi o sahneyi cekerdim polat o dedigin hareketi yapmadi ki oyle birseyde yapmaz:img-wink:

hadi yaa desene ben kör oldum.
Merak ettim ne zaman verdilerrr aaaa evet ya hatırladım:):)
Bir ara zorunlu olarak mutfağa gitmem gerekti o sırada oldu galiba o sahne olsun kaydettim ben bölümü dizi bitsin açar izlerim.
Hikmetim deli olarak döndü yaa oh çok şükür.

Ali Polatın kızkardeşi Asiye değil Safiye:D:D

Luckdown bencede öyle bir hareket yapmadı yapmazda ama tekrar izliycem o sahneyide.

Ya hemen imzamı değişeyim.Bu bölümde verilen Elif&Polat sahnesinden imzamı kullanayım Elif'i gördüm ya çok mutluyum.
Bu bölüm herşeyiyle eski Kv...

seyma_BJK
04-10-07, 21:29
deli hikmet te halaa tarihi eser 50 kilo televizyonları tamir ediyo işleri genişletsin artık şöyle beyaz eşya dükkanı fln açsın:)pardon yaa ne zamandır yapmıyomuydu tamir???

KARAMAY
04-10-07, 21:32
Şu dizideki cümle alem.... ( polat - elif hariç) sana kurban olsun emi Memati... :happy0064:happy0064

Ahh Apdül fıtık ameliyatı olcam senin yüzünden bu akşam ... yok yok ....

Mannda amannn siyahlar nasılda yakışmışş....:icon_whis:icon_whis:icon_whis

hakkaten sevmediğim ... hiçte hoşlanmadıgım bir diyalog geçsede... yinede süper... yinede çok iyi...

o gülüş... o burnundan öptüğündeki bakışlar... Polatın yüzündeki gülümseme....:img-in_lo:img-blush:img-blush:img-blush

kv__kvp
erhan gene yaptı yapacağını :)

hele polat! allahım o nasıl bi para atmadır öyle o nasıl bir harekettir:img-dirol

zafer fazla oldu!!! yok polatı öldürme şerefi senindir, silahımı paramı topla gel :img-meeti

abdül bu sefer yoktu operasyonda :img-yes:(yanlış görmediysem)

tuncayın yardımcısı da işi kökten halletti :good:

yalcinersonmez
evt bir reklam arasıyla daha karşınızdayız nedense bugün dizide espirilerden ve olaylar gülmekten yarıldım resmen komedi dizisi izlio gibiyim:) ya o nevzatın elindeki taramalı neydi öle yaa:) hele hele şu kalem müdürünün tinerle mekanı yakıp sonrada çokca medeni bi şekilde tuncaya anlatmasına nedemeli:)
......

Fuat: Kalaşnikof ne zamandan beri bireysel bir silah...:)

yalcinersonmez
04-10-07, 21:35
alper kötü bi tuzağa düştü kötü oldu ben bölümü bitirirler die düşündüm ama olaylar hızla gelişio polatın zaferin önüne para atıp aynı otelde kameraya slm verdiği gibi slm vermesi çok güseldi...:)

bide güllü....:) zuladaki paraları hazerbeyoğullarının bankasına yatırıo ve aynı zamanda görevli bayanı tavlamaya çalışıo:) 24 saat hizmet...:)

kv__kvp
04-10-07, 21:35
Şu dizideki cümle alem.... ( polat - elif hariç) sana kurban olsun emi Memati... :happy0064:happy0064

Ahh Apdül fıtık ameliyatı olcam senin yüzünden bu akşam ... yok yok ....

Mannda amannn siyahlar nasılda yakışmışş....:icon_whis

hakkaten sevmediğim ... hiçte hoşlanmadıgım bir diyalog geçsede... yinede süper... yinede çok iyi...

o gülüş... o burnundan öptüğündeki bakışlar... Polatın yüzündeki gülümseme....:img-in_lo:img-blush:img-blush:img-blush

aaa ben onu unutmuştum :)

memati siyahları çekmiş yakışmış ama ben uzaktan tanıyamadım takım elbiseden öyle bi kıyafete geçince :icon_whis

alperide tanıyamadım bu kim diyodum kendi kendime:img-blush

fuat hala şekerimli konuşuyo :) hani bu oğlan değişmişti

yakamoz16
04-10-07, 21:38
Polatın parayı fırlatışı off be neydi öyle:img-in_lo

Zafer deli eder insanı adamına Polatı öldürme şerefini verdiği adam korkarımki Polata yem olacak..

Her ne kadar karakterini sevmediysemde Yunus'u dizide görmek isterim .

Yalçın Fuat'ın o repliği benimde çok hoşuma gitti bu bölümde bütün repliklerde ayrı bir hoşluk vardı zaten önceki bölümlerden farklı olaak hem bölümde komedide çok olunca bölüm daha eğlenceli geldi.

yakamoz16
04-10-07, 21:40
Yaa Polat ofiste nasıldı Buse.Gri renkti sanırım takımı ama acayip yakışmıştı birde ayağa kalkıp bir eliyle kemerini yandan tutuşu:img-in_lo

Abdül Tır'ın operasyonunda vardı ...Ama bu operasyonda yokmu?

mc_merve
04-10-07, 21:42
hadi yaa desene ben kör oldum.
Merak ettim ne zaman verdilerrr aaaa evet ya hatırladım:):)
Bir ara zorunlu olarak mutfağa gitmem gerekti o sırada oldu galiba o sahne olsun kaydettim ben bölümü dizi bitsin açar izlerim.
Hikmetim deli olarak döndü yaa oh çok şükür.

Ali Polatın kızkardeşi Asiye değil Safiye:D:D

Luckdown bencede öyle bir hareket yapmadı yapmazda ama tekrar izliycem o sahneyide.

Ya hemen imzamı değişeyim.Bu bölümde verilen Elif&Polat sahnesinden imzamı kullanayım Elif'i gördüm ya çok mutluyum.
Bu bölüm herşeyiyle eski Kv...

ahh ahh asli simdi photohop olcakti ben ne calismalar yapardim ama neyse bebn gien zaman gecse bile bu sahnelerden kare kare yaparim calisma imza degistirme konusundada haklisin bir ara hangi imzayi kullanma kosunda konusalim :)

son reklamda girdi mematiye siyahlar coik yakisiyo ya valla kim ne derse desin memati olmazsa olmaz :) bu arada ben aldulu operasyonda goremedimmi banami oyle geliyo

bu arada bu zafer iyice cigrindan cikti neler yapacak mrak ediyorum

ve en oenmlisi su kalem muduru gittikce antipatilesiyo benim gozumde sevemedim bir turlu ayrica orayi niye yakti onuda anlamis deyilim

kv__kvp
04-10-07, 21:44
abdül bey polata silah doğrulttu :(

bu adam ne biçim bi adam ya sabah yanında akşam karşısında, artık hain olduğuna kesin kannaat ettim :icon_sorr

blue ivy
04-10-07, 21:45
vay anam vay ağzım resmen açık kaldı,ama arkadaşlar bence buda yanıltmaca,abdülhey son anda zaferi vuracak.

polatın kafa kırma sahnesi süperdi:good:

yani yine öyle bir yerde bitirdilerki:img-pilot

yalcinersonmez
04-10-07, 21:47
off nası bitti blm yaa abdülün eline sniper verilirmi polat ya... resmen knedini öldürmek isitio bu adam ya... abdülde tam nişanı aldı tetiğe basıcak inş. kaydırma yaparda zaferi vurur yoksa işler vahim...:( bunu şakası bile olmaz abdül...

Yanlız polat adamn boynunu kırdıktan sonra "Zafer manyakmısın sen bi kamyon silahla geldim ne üst taraması" koptum yaw...:)

grimace_88
04-10-07, 21:47
Ay ne güzel sahneler izledikk Polatımız Elifimizi andı en güzel sahnelerle yine Kız Kulesi karşısında:img-in_lo:img-in_lo Ama ne oldu sonunda yine şok yaw:img-swoon ay bu abdülhey beni her bölüm biraz daha şok ediyor en sonunda sinir krizi geçircem şu ekran karşısında yaw:img-pilot zafer için bişi demicem az ömrü kaldı nasılsa:img-pilot

kv__kvp
04-10-07, 21:48
Yaa Polat ofiste nasıldı Buse.Gri renkti sanırım takımı ama acayip yakışmıştı birde ayağa kalkıp bir eliyle kemerini yandan tutuşu:img-in_lo

Abdül Tır'ın operasyonunda vardı ...Ama bu operasyonda yokmu?

evet ablacım süperdi :img-in_lo:good:

ya bize bu yapılır mı??

kolaysa bir hafta bekle!!!

ben önce polat yerleştirdi sandım zafere doğrultunca sonra bi baktım polata doğrultmuş :img-fear2

polat ne güzelde kırdı kafasını ohhh canıma değsin :)

mc_merve
04-10-07, 21