ezgy*
22-05-08, 16:21
zeynepcm en heyecanlı yeriydi ya heyecanlı heyecanlı okuodm :img-cray:
devamı gelse biran önce spr olr:img-grin2
devamı gelse biran önce spr olr:img-grin2
|
Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri - Yorumlar (Senaryo, Replik, Izlenme Oranlari ve Haberlere Yorumlar) ezgy* 22-05-08, 16:21 zeynepcm en heyecanlı yeriydi ya heyecanlı heyecanlı okuodm :img-cray: devamı gelse biran önce spr olr:img-grin2 Zeynep- 22-05-08, 16:28 btn senaryolar çok gsl ama bn sadece ups! ismini bilmiorm ltfn kusura bakma gamzenin,zeynepnkini okuyabldm çok gsldi 3de gözlerm doldu okurken benimde okurken gözlerim doldu herkesinkini...hatta Adanın seneryonun bir yerinde baya bir ağladım...yorum için saol :) dediğim çıktı,indi deniz.. 2.bölüm de muhtesem olmus,ama hakikaten en heyecanlı yerinde kesmişsin yaa.... heyecanlı yerde kesiyorum ama değecek :D 3.bölüm çok güzel olacak :) peçeteleri hazırlayın :) Çiğdem bir şarkı önerdiki her adciyi etkileyecek cinsten :img-in_lo Zeynep'cimm senaryon süper olmuş :img-in_lo ..ellerine sağlık.. gerçekten de en heyecanlı yerinde kesmişsin..Aslı ne diyecek şimdi Deniz'e.. çok merak ediyorum devamını saol yorumun için Deniz'cim :) kavak yelleri saatinde ekliycem :) benim gibi izlemeyenler için :) zeynepcm en heyecanlı yeriydi ya heyecanlı heyecanlı okuodm devamı gelse biran önce spr olr saol yorum için :) şu an yazıyorum canım :) *Nesli*91 22-05-08, 16:55 Zeynopum ya harika yazmissin 2. bölümü bayildim cook güzel ifade etmissin Asli ve Deniz'in duygularini sarki ve siir'ede bayildim daha cook var ama ben yinede istegimi dile getirim n'olur sonunda Ask kazansin ve bir sürü Juniorlarimiz olsun :img-hyste 3. bölümü sabirsizlikla bekliyorum canim *SouLmate* 22-05-08, 17:04 Ah Zeynep ah.. Berbat olmuşmuş:hıh Ahh ahh vuruldum Allahım çok özledim bu aşkı ben çok:( Bakalım 3.bölüm nasıl olacak:( Zeynep- 22-05-08, 17:09 Zeynopum ya harika yazmissin 2. bölümü bayildim cook güzel ifade etmissin Asli ve Deniz'in duygularini sarki ve siir'ede bayildim daha cook var ama ben yinede istegimi dile getirim n'olur sonunda Ask kazansin ve bir sürü Juniorlarimiz olsun :img-hyste 3. bölümü sabirsizlikla bekliyorum canim saol neslim :) juniorlar gelcek bekleyin siz :D :D Ah Zeynep ah.. Berbat olmuşmuş:hıh Ahh ahh vuruldum Allahım çok özledim bu aşkı ben çok:( Bakalım 3.bölüm nasıl olacak:( Gamzem....bende çok özledim...3.bölümü ekledim ayrıca :) hem ağladım hem yazdım...daha uzun tutacaktım yeminle kalbim dayanmadı :img-cray: :img-cray: *SouLmate* 22-05-08, 17:10 saol neslim :) juniorlar gelcek bekleyin siz :D :D Gamzem....bende çok özledim...3.bölümü ekledim ayrıca :) hem ağladım hem yazdım...daha uzun tutacaktım yeminle kalbim dayanmadı :img-cray: :img-cray: Hiii Aslı:hıh Gıcık oluyorum bu aralar ona nedense:hıh Efeyle aşk yaşıcaklar diye olabilir:hıh DENİZİM:img-cray:Ölürüm ona ben ya:img-cray: Of Zeynep off devamını yaz senaryonun:img-cray: zeynep93 22-05-08, 17:17 ahh ahh adasım gamzem senaryolar bı harıka .. agla agla bı hal oldum .. hele bı de son askım -yalın .. arka fonda o .. ılk gamze snn senaryonda bı agla .. daa snra gc adasımın senaryoda bı posta daha agla .. off süpersnz grckten .. Zeynep- 22-05-08, 17:18 Hiii Aslı:hıh Gıcık oluyorum bu aralar ona nedense:hıh Efeyle aşk yaşıcaklar diye olabilir:hıh DENİZİM:img-cray:Ölürüm ona ben ya:img-cray: Of Zeynep off devamını yaz senaryonun:img-cray: Aslı :hıh valla kabul edemezki Gamzecim yüzümü var...kardeşiyle birlikte olduğunu öğrencek Deniz 2 bölüm sonra...ondan sonra görün siz acıyı :img-cray: devam edicem yarın eklerim :) Zeynep- 22-05-08, 17:23 ahh ahh adasım gamzem senaryolar bı harıka .. agla agla bı hal oldum .. hele bı de son askım -yalın .. arka fonda o .. ılk gamze snn senaryonda bı agla .. daa snra gc adasımın senaryoda bı posta daha agla .. off süpersnz grckten .. dünde ben son aşkımda baya bir gözyaşı döktüm dün :) bugün cumhuriteyi açtımda anca kendime geldim :D :D saol adaşım beğenmene sevindim :) bu aşktan vazgeç kolaysa....içime öyle işlemişimki zor :img-cray: Apple101 22-05-08, 17:29 yeni bölüm bitirdi beni Zeynep'cim :icon_sorr böyle olacağını tahmin etmiştim.. gelecek bölüm Deniz her şeyi öğrendiğinde çok kötü olacak..:icon_sorr PatriciK 22-05-08, 17:40 zeynepçim çok güzel canım en kısa zamanda devamını bekliyorum :):) gamzecim sen eklemiycek misin devamını :img-cray: Zeynep- 22-05-08, 18:04 yeni bölüm bitirdi beni Zeynep'cim :icon_sorr böyle olacağını tahmin etmiştim.. gelecek bölüm Deniz her şeyi öğrendiğinde çok kötü olacak..:icon_sorr evet hüzünlü oldu :img-cray: ama denizin acısını kısa tutucam yoksa yürek dayanmaz...yürek haini aslı efe :hıh zeynepçim çok güzel canım en kısa zamanda devamını bekliyorum :):) gamzecim sen eklemiycek misin devamını :img-cray: teşekkürler gizmom :) gamze devam canım :) PatriciK 22-05-08, 20:28 zeynom gamzem bari siz bizi mutlu edin yaa.. of offf bu senaristlerin .........:img-cray::img-cray::img-cray: Zeynep- 23-05-08, 10:54 zeynom gamzem bari siz bizi mutlu edin yaa.. of offf bu senaristlerin .........:img-cray::img-cray::img-cray: edicez canım şu acılar bir geçsin kucağınıza vercem ad peliboları :img-hyste 4.bölümü ekledim :) Mine düzeldi yaa valla :) bakın ispiyonlamadı Aslı Efeyi Denize sadece ima etti :img-pilot haftaya Denizin acısı var :img-cray: gece yazarım onuda :img-cray: güzel şarkılar seçmem lazım :img-cray: *Nesli*91 23-05-08, 11:07 Zeynepiim yine dösktürmüssün ya canim seninde dedigin gibi haftaya Denizden Efeye yumruk bekliyorum bende :img-hyste Mine Denize dedi ya DÜNYAN YIKILINCA yine bana döneceksin diye bence dünyasi yikilinca eminim Mineye dönmicektir tabi senarist sensin ama güveniyorum sana :) söylememe gerek yook herhalde devamini bekliyorum :) havincim 23-05-08, 11:26 ratingler yerlerde sürünüyor:)sevineceğimi düşünmezdim ama seviniyorum::)hemde çook:bella:bella anlasınlar diziyi ne hale getirdiklerini 5 ve 6 rating almışız...shareler hakkında ise hiç konuşmalayalım çünkü ortada share falan kalmamış:) Zeynep- 23-05-08, 13:17 Zeynepiim yine dösktürmüssün ya canim seninde dedigin gibi haftaya Denizden Efeye yumruk bekliyorum bende :img-hyste Mine Denize dedi ya DÜNYAN YIKILINCA yine bana döneceksin diye bence dünyasi yikilinca eminim Mineye dönmicektir tabi senarist sensin ama güveniyorum sana söylememe gerek yook herhalde devamini bekliyorum :) tabi dönmeyecek :img-hyste yalnız kalacak sadece kimseyi görmek istemeyecek arka fonoda hüzünlü bir parça buldum :img-cray: ayy şu an kendi kendime söylerken bile duygulandım yaa :img-cray: saol canım :( ahh ahh :( aed dostluğu en az yara alarak çıkmalı en azından bu seneryodan ama nasıl becercem onu :img-cray: havincim bende çok sevindim reytinglere :) düştükçe düşüyo allah daim kılsın bu düşüşü :img-hyste MIH'ın finalinidemi ben yassam acaba :img-cray: haliliiiim :img-cray: *Nesli*91 23-05-08, 13:32 Dönmesin ama sanki Mineyi biraz eski karakterine göre yazmissin :img-hyste neyse ama güzel olmus ne biliyim tuhaf geldi Mineyi simdi böyle kötü düsünen bi kiz olarak izlemedik bu yeni senaristler sayesinde tuhaf geldi o düsüncesi :img-hyste ahh canim ahh fonoda hüzünlü bi parca süper olur :img-cray::img-cray: Evet aed dostlugu en az yara alarak cikmali eskisi gibi olabilmek icin :img-cray: onlari eskisi gibi görmeyeli cook oldu :img-cray: ama sen yaparsin canim :) Valla bende cook sevindim reytinglerin düsmesine insallah daha da düser :img-hyste Bence MIH'in finalinide sen yaz canim :) Zeynep- 23-05-08, 13:38 Dönmesin ama sanki Mineyi biraz eski karakterine göre yazmissin :img-hyste neyse ama güzel olmus ne biliyim tuhaf geldi Mineyi simdi böyle kötü düsünen bi kiz olarak izlemedik bu yeni senaristler sayesinde tuhaf geldi o düsüncesi :img-hyste ahh canim ahh fonoda hüzünlü bi parca süper olur Evet aed dostlugu en az yara alarak cikmali eskisi gibi olabilmek icin :img-cray: onlari eskisi gibi görmeyeli cook oldu ama sen yaparsin canim Valla bende cook sevindim reytinglerin düsmesine insallah daha da düser :img-hyste Bence MIH'in finalinide sen yaz canim :) aman pırt :hıh kamil babasını öldürünce mine nasılsa şeytanlaşır :) deniz neler dedi mineye valla çok romantik :img-hyste eskisi gibi zor :( hem haketmiyolar bunu özelliklede kardeş katili efe :hıh ben yazcam yada gitcem mustafayı bıçaklıycam yetti be :img-cray: halilim ölüyo yaaa :img-cray: Zeynep- 23-05-08, 15:57 5.yide ekledim :img-cray: denizim nasılda diyo hala ümidim varmış diye :img-cray: orda bittim :img-cray: allahım şarkıya bak kurşun adres sormaz :img-cray: gamze beğencek o şarkıyı eminim :D şimdi deniz efeye patlatıyo yollarda ağlarken çalıyo o ağla yaralı kalbim :img-cray: peliboyu oynamaya ikna edemedik görsel desteği böyl anlatayım dedim :img-hyste emilie_claire 23-05-08, 16:11 oo yeni senaryo 4.bölüm de süpermiş.. ama nolur ya,a-d'yle bitsin,a-d'ye muhtacım..:img-cray: Zeynep- 23-05-08, 16:34 oo yeni senaryo 4.bölüm de süpermiş.. ama nolur ya,a-d'yle bitsin,a-d'ye muhtacım..:img-cray: deniz gidermi bilmiyorum ama ad ile bitecek :) hemde süper bir finalle :) *moonlight* 23-05-08, 16:37 ups! seneryon harika olmuş :love05: ups! 23-05-08, 17:22 ups! seneryon harika olmuş :love05: teşekkür ederim ,yorumun için saol! zeynebim çok güzel gidiyosun.özellikle 4.bölüm!deniz'le mine konuşması süper! Zeynep- 23-05-08, 17:50 teşekkür ederim ,yorumun için saol! zeynebim çok güzel gidiyosun.özellikle 4.bölüm!deniz'le mine konuşması süper! teşekkürler canım :) yazması çok keyifliydi :img-hyste hayallerim 23-05-08, 18:18 ben daha yenı ınt den ızledım bu bolum sperdı ama bastan efe ılı olsaYDI BELKI OLUR DERDIM AMA SIMDI DENIZI BILE BILE NASIL ASLIYA ASIK OLSUN KI BELLIKI SENARISTLERIN BASTAN BERI FIKIRLERI BUYDU AMA KESKE DENIZ LE YENIDEN OLSA TABI ASLIDAN BASKASI ILE DE EFE MUTLU OLAMAZ AMA ASLI EMINIM ASLA O GOZLE BAKMAZ SANMIYORUM sapsız 23-05-08, 19:18 zaynep'im çok hoş olmuş hayatım .. ben eminim yine onların aşkı galip gelecek .. ama bakalım bu ne zamn gerçekleşecek .. ellerine sağlık cnm .. gamzem sende devam etsene senaryona .. =) hayallerim 23-05-08, 19:48 arkadaslar kavak yellerının senaryo kısmına gırın ve ordakı sneryoları okuyun sper ups nın kını oncelıkle ups! 23-05-08, 19:59 arkadaslar kavak yellerının senaryo kısmına gırın ve ordakı sneryoları okuyun sper ups nın kını oncelıkle canım teşekkür ederim saol! emirdag_güzeli 23-05-08, 20:02 ups, zeynep soulmat ve ada, boyle asli-deniz replikleri bana cok iyi geliyor bu bolumlerde hepinizin emegini saglik ups! 23-05-08, 20:03 ups, zeynep soulmat ve ada, boyle asli-deniz replikleri bana cok iyi geliyor bu bolumlerde hepinizin emegini saglik ne demek,bizde zaten göremediğimiz için böyle sahneleri ,hemde bu aşkı özleyenler için nacizane bişeyler yazdık!beğendiyseniz ne mutlu bize! dlk_love 24-05-08, 12:12 alanur biraz uçmuşsun ama iyidir iyidir güzel olmuş inşallah böle güzel sahneler görürüz aşkalrını birbirlerine itiraf ettikleri sahneler apple-core 24-05-08, 13:05 alanur biraz uçmuşsun ama iyidir iyidir güzel olmuş inşallah böle güzel sahneler görürüz aşkalrını birbirlerine itiraf ettikleri sahneler ewet biraz hızlı omuş ama yine de güzel olmuş cnm ellerine sağlık:img-wink: Zeynep- 24-05-08, 17:23 ups, zeynep soulmat ve ada, boyle asli-deniz replikleri bana cok iyi geliyor bu bolumlerde hepinizin emegini saglik en heyecanlı yerde kalmıştı kafamı toplayıp devam edicem inşallah akşama :D :D saol nesrincim yorumun için :img-wink: yaaa şarkılarda kararsız kaldım :) 10 tane şarkı koyarsam hiç şaşırmayın :D :D fatmaaa- 24-05-08, 18:57 Aslında zeynep son yazdgn kısımda Denize oh olsun derken bi yanım bi yanımda ah cnm diyor wallahi :D ortada kalmak çok kötü :D Ala ellerine saglık her nekadar içerigi istedigim gibi olmasada yazamayı istemen bile güzel ayrıca EfeAslı yazlık olayında gülesim geldi zengin Efe Bey yazlıklarda :) Nursen 51.bölümdeymiş baştann başlamam lazım Nursen senin senaryona en kısa zamanda inşallah :) Bişeyler yazabilmek bile güzel içerigi ne olrsa olsun yazmak isteyen herkese başarılar :) Dogy 25-05-08, 22:48 sudecim, yeldacım walla mükemmel yazmışınız, çok gerçekçi olmuş, ben 4 yıl atlanması taraftarı değilim ama, eğer atlanırsa da böyle olur inş. ;) devamını bekliyorum! sude_burcu 25-05-08, 22:52 saol Duygucum:) vala gercekci olsun istedik... 4 sene sonrasından baslamak da ilginc geldi begendiysen ne mutlu:) hayallerim 29-05-08, 13:20 ya ınan mıyorum farmanı ızledım soke oldum resmen efe asık oldu kuzu ya :img-tomate ama denız gelecek o zaman ne olacak ve sanırım fragman da gordugum kadarı ıle salı da efenın onu sevdıgını anlıcak aman yarabbı bu fılm ıyıce cıgrından:img-cray: cıktı ne oluo ya ltfn yapmayın ya senarıstler remen ımkansız askları oynuolar:icon_sorr efe ıle aslı ımkansız olamaz cıksınlar aradan denız gelecek cunkı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onlar dost kalsın nolur ya onlar ole guzeldı ole kalsınlar:icon_sorr kdf_61_nalan 29-05-08, 15:33 Ya Cok Güzel Yaziyorsunuzda Asliyla efe olmaz beaaa Asliyla deniz süperdi yine Öyle Olmasini istiyorum Ben Kendi sahsima Önce deniz sonra efe olmasi cok yanlis asli Denizi Seviyor Öylede KaLsin Asli And Deniz Foreverrrrrrrrrrrr.... Sagolun Senaryolariniz icin emeginize saglik tea! 29-05-08, 17:34 deryakuzusu her ne kadar diziden bağımsız bir senaryo olsada çok güzel olmuş.!bizim masum ve güzel zamanlara sakladığımız aslı ve deniz'imizi hatırlattı bana!eline sağlık canım! deryakuzusu 29-05-08, 17:47 deryakuzusu her ne kadar diziden bağımsız bir senaryo olsada çok güzel olmuş.!bizim masum ve güzel zamanlara sakladığımız aslı ve deniz'imizi hatırlattı bana!eline sağlık canım! çok saol canım beğenmene çok sevindim. sapsız 05-06-08, 07:19 zeynep'im çok gzl olmuş hayatım senaryon .. keşke hiç bitmeseydi .. gamzecim sende devam etsen şu senaryona çok gzl olucak .. dizde a-d göremicez bari sizin mutlu sonlarınızda görelim .. =) mrwsh 07-06-08, 00:08 Ups cok güzel yine senaryon yaa...:img-cray: Ama aslı efe yapmayın icim kaldırmıyo cidden ikisinin birlikte olmasını .. :( ups! 07-06-08, 00:17 Ups cok güzel yine senaryon yaa...:img-cray: Ama aslı efe yapmayın icim kaldırmıyo cidden ikisinin birlikte olmasını .. :( saol canım!valla benimde içim kaldırmıyor ama dizi öyle ilerleyince yapacak birşey kalmıyor.ama tabi benim senaryomda sonuç nasıl olur görücez!:img-wink: yorumun için teşekkür!:img-wink: emilie_claire 07-06-08, 00:22 ups cnm senaryo müthismiş.. zaten doluyum bu gece(HS:img-cray:)arada gözlerim doldu okurken..a-d bitmez,bitmicek de bence..devam etmeni çok isterim senaryona cnm.. ups! 07-06-08, 00:29 ups cnm senaryo müthismiş.. zaten doluyum bu gece(HS:img-cray:)arada gözlerim doldu okurken..a-d bitmez,bitmicek de bence..devam etmeni çok isterim senaryona cnm.. saol bitanem!devam edicem!a-d bitermi hiç!o gönüllerin efsane aşkı!:img-in_lo sapsız 07-06-08, 01:23 çiğdemcim senaryon çok gzl olmuş cnm .. ellerine - kollarına - aklına sağlık .. valla gözlerim dolmadı desem yalan olur .. devamını bir an önce bekliorum =) ada-1903 07-06-08, 06:19 Cigdemcim cok guzel gidiyor eline saglik! :) Ah Denizim ah..nasilda yikildi! Hakli sozler soyledi..Aslinin bu sozler karsisinda icinin burkulmamasi imkansiz! :( Bizimkiler Imkansiz Asklar icin yaratilmis..elbet birgun kavusurlar!:img-in_lo Eline saglik devamini dort gozle bekliyorum canim bye asl.dnz 07-06-08, 09:07 ups senaryon çok güsel olmuş cnm ellerine sağlık devamını bekliyoruz ama keşke efe-aslı hiç sevgili olmasalardı ups! 07-06-08, 11:39 hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. onlar ada'nın dediği gibi imkansız aşklar için yaratılmış. akşama devam edicem.bana ilham denilen arkadaş akşamları uğruyor!:img-wink: sapsız 07-06-08, 23:53 devam çiğdemcim devam .. en gzl yerinde kestin valla .. ayy kendimizi bunlara hazırlamalıyız galiba .. ama olsun bnm hala bi umudum var .. bu arada mine-deniz sevgililiğinide pek açmadığın iyi olmuş .. aslı-efe yetiyo zaten .. ellerine sağlık hayatum .. =) Duygu$ 08-06-08, 01:05 ada-1903, aslı-denizci deilim ama senaryon gerçekten çok güzel ;) yeteneklisin, çok etkileyici yazmışsın ;) sapsız 08-06-08, 01:16 cnm ilk partı okudum .. muhteşem olmuş yaa .. ellerine sağlık bi tanem .. diziyi çok gzl anlatmışsın .. o masum aşkı çok gzl dile getirmişsin .. şimdi 2. partı okumaya başlıyorum .. ellerine sğlık adacım =) Apple101 08-06-08, 01:35 Ada'cım..:img-cray: senaryon bitirdi beni..:img-cray: okurken ben de o aşka bir daha aşık oldum.. gerçekten çok etkileyici yazıyorsun.. bir aşk ancak bu kadar güzel anlatılır! :img-in_lo ellerine, yüreğine sağlık canım! başka söylecek kelime bulamıyorum.. ups! 08-06-08, 01:49 adacım süper olmuş,eline sağlık! aslı-deniz-ege AKÇA!:img-in_lo inşallah bu sahneleri de görürüz!müthişti,gözlerim doldu okurken!:img-cray: sapsız 08-06-08, 01:49 ahh ada'm ahh .. bitirdin beni gece gece .. muhteşem bişi olmuş buya .. ayy hala etkisindeyim .. diziyi öle bi anlatmışsınki .. dicek bişi bulamıyorum valla .. böle gzl senaryoları bizle paylaşmaya devam et bnce .. :) çiğdemcim sennde senaryon çok gzl olmuş hayatım .. bakalım maslı ve denizin yolu nerede kesişicek .. devamı n zamn kuzum .. umarım bu gece gelir .. :img-in_lo ups! 08-06-08, 02:14 ahh ada'm ahh .. bitirdin beni gece gece .. muhteşem bişi olmuş buya .. ayy hala etkisindeyim .. diziyi öle bi anlatmışsınki .. dicek bişi bulamıyorum valla .. böle gzl senaryoları bizle paylaşmaya devam et bnce .. :) çiğdemcim sennde senaryon çok gzl olmuş hayatım .. bakalım maslı ve denizin yolu nerede kesişicek .. devamı n zamn kuzum .. umarım bu gece gelir .. :img-in_lo canımıniçi ada'nın senaryosunu okuyunca valla kendime gelemedim.onun etkisinden bir kurtulayım.yarın devam ederim. saol yorumun için!:img-wink: sapsız 08-06-08, 02:23 valla kuzum bnde öel çıkmadım etkisinden .. baksana ad olmayanlar bile etkilendi .. tamm cnm yarın bekliorum devamını .. bnce adacım bu senaryo çok ses getirecek .. =) mrwsh 08-06-08, 02:32 Ada ve Ups harikaa olmus yine senaryolar.Okurken gözlerim doldu.Umarım gercekte olur bi gün :( billur_beso 08-06-08, 03:48 Sevgili Adacım.. biraz önce daha yarım saat öncesine kadar yaaa bu ne kadar uzun birşey böyle hayatta okuyamam okusam bile iki-üç saat sürer dediğim bir öyküyü bitirdim..Ve inan bana başladığımda hiç böyle birşeyi tahmin etmiyordum açıkça belirtmem gerekirse.Bu gerçekten inanılmazdı..İşte benim tanıdığım deniz buydu!!Kelimelerin ne kadar da özenli,ne kadar da yerinde: Hayatinizda onsuz nefes alamiyacaginizi anladiginiz, cocuklugunuz, masumiyetiniz, elleri elinizdeyken cennete hissettiginiz, yaninizda yada bir baskasinin bakisinda yakaladiginizda kiskandiginiz, kalbinizin acidigi kadar sevebildiniz bir insani bulun. Onun icin herseyi ve herkesi karsiniza alin, aci cekin, mutlu olun, yasadiginiz her aski ona kiyaslayacak kadar derin isleyin onu kalbinize..hayal gucunuze ve kaleminize sadece kagitla bulusmak yetecektir..inanin Gozlerinde cocuklugunuzu, masumiyeti, mutlulugu, omrunuzun geri kalan derinldigini, dogmak uzere olan cocugunuzu gordugunuz kadini.." diyerek eli Aslinin yedi aylik hamile karnina gitti "Hayat her nereye savurursa savursun donmek istediginiz tek gonul kapisini bulun..cunku askin Asli varken surete gerek yoktur.." Gecmisim ve gelecegimin en onemli kadina..Asli Akcaya adanmistir tum cekilmis ve daha cekilmeyi bekleyen tum filmlerim. Ben pusulamin kuzeyini buldum..sizde birgun onu buldugunuzda bu sozlerimi daha iyi anlayacaginizdan eminim. Tekrar tesekkurler sevgilim, ve tabi sevgili juri uyeleri Telefonun cebinde titredigini hissederek "Alo? Efe? Ne agladinmi? Tamam tamam bir dahasina az konusurum! Hadi selam soyle ordakilere! Seni opuyoruz kardesim'' böyle bir aşkı bitirdiler,böyle bir kardeşliği bitrmek üzereler..Gerçekten üzücü,çok üzücü.. apple-core 08-06-08, 04:26 Alanurcuğum ve Duygucuğum muhteşem olmuş senaryolarınız yaa....Duygu seninkini okurken gözümde canlandı walla çok gerçekçi olmuş...Okurken bile heyecanlandım ve gözlerim doldu artık gerisini sen tahmin et...:img-wink: ilovekrmcm 08-06-08, 06:11 Herseyi ile muhtesem bir senaryo olmus ada-1903! Bastaki siirden son cumlesindeki verdigi duyguya kadar gercekten bu hikayeyi Denizin gozlerinden en mantikli ve duygusal bicimde anlattigin icin cok ama cok tesekkurler! :img-in_lo Ilk baktigim uzun gelsede okudukca hic bitmemesini diledim! Bir ask bu kadar guzeldi, bir dostluk bu fedakarliga degerdi dedim icimden! Umarim yazmaya devam edersin suanki diziden daha guzel daha mantikli ve bambaska anlatim olmus gercekten! Eline saglik :) Asli ve Deniz'e tekrar asik oldum sayende! Ve tabi Efenin dostlugunada..tipki olmasi gibi! bercis 08-06-08, 09:10 ada-1903 ; Sana nasıl tşk etsem ne desem bilmiyorum Uzun zamandır ekranlarda göremediğim, özlemini çektiğim AsLı&Deniz aşkını o kadar harika bi şekilde yazmışsın ki, gözlerim dolu dolu okudum. Süpersin, harikasın! Başka ne denebilir ki (?) ! emirdag_güzeli 08-06-08, 11:01 ada-1903, ismin herhalde ada..okudum senaryo, cidden H-A-R-I-K-A, senaristler senden ornek almalarilar.yok seni hemen yanlarini almalarilar..hayatimde bu kdar guzel birsey okumamistim, bi kitaptan bi filmden bi diziden daha guzeldi..asli&deniz sahneleri boyle onumdeydi sanki..buna senaryo bile deninmez muhtesem birsey, muhtesem bi ask, muhtesem bir duygu..seni gonulden tebrik ediyorum.emegine, ellerine saglik.. ada-1903 08-06-08, 17:08 ada-1903, aslı-denizci deilim ama senaryon gerçekten çok güzel ;) yeteneklisin, çok etkileyici yazmışsın Duyguscum bu yorumunu gormek beni cok mutlu etti! Evet seninle ciftler konusunda biraz karsi tarafta kaliyoruz ama bu guzel yorumun icin sana tesekkur ederim! Bende senin senaryonu okudum..ve verdigin emek icin eline saglik :) cnm ilk partı okudum .. muhteşem olmuş yaa .. ellerine sağlık bi tanem .. diziyi çok gzl anlatmışsın .. o masum aşkı çok gzl dile getirmişsin .. şimdi 2. partı okumaya başlıyorum .. ellerine sğlık adacım =) ahh ada'm ahh .. bitirdin beni gece gece .. muhteşem bişi olmuş buya .. ayy hala etkisindeyim .. diziyi öle bi anlatmışsınki .. dicek bişi bulamıyorum valla .. böle gzl senaryoları bizle paylaşmaya devam et bnce . valla kuzum bnde öel çıkmadım etkisinden .. baksana ad olmayanlar bile etkilendi .. tamm cnm yarın bekliorum devamını .. bnce adacım bu senaryo çok ses getirecek .. =) Gece gece bu sana yapmak istemezdim ama hosuna gitmesine cok ama cok sevindim! Evet Denizin gozlerinden gecmisi, simdiyi, ve gelecegi gormek cok kolaydi aslinda..ne guzel gunlerdi. Bende bunlari benim kelime oyunlarimla anlatabildiysem ne mutlu bana! Hosuna gitmesi ve bu guzel yorumlarin icin ayriyetten cok tesekkurler..umarim nice guzel senaryolarda bulusuruz tekrar! :) Ada'cım..:img-cray: senaryon bitirdi beni..:img-cray: okurken ben de o aşka bir daha aşık oldum.. gerçekten çok etkileyici yazıyorsun.. bir aşk ancak bu kadar güzel anlatılır! :img-in_lo ellerine, yüreğine sağlık canım! başka söylecek kelime bulamıyorum.. Denizim! Sen gitmeden yazayim dedim hosuna gitmesi beni mutlu etti artik rahat rahat gidebilirsin :) Bu aski anlatmaya kelimeler yetersiz kaliyor zaten bana bir tek benim icimdekilerle yazmak kaldi..begendigine sevindim Denizcim bu guzel yorumun icin cok sagol! adacım süper olmuş,eline sağlık! aslı-deniz-ege AKÇA!:img-in_lo inşallah bu sahneleri de görürüz!müthişti,gözlerim doldu okurken!:img-cray: inşallah bu sahneleri de görürüz!müthişti,gözlerim doldu okurken! canımıniçi ada'nın senaryosunu okuyunca valla kendime gelemedim.onun etkisinden bir kurtulayım.yarın devam ederim. saol yorumun için Cigdemcim oncelikle seninde ellerine saglik harika gidiyorsun ben inaniyorumki gercek ask bulacaktir birbirini! (: eveet Asli Deniz & Ege AKCAyi simdilik biraz uzak dussekte guzel bir surpriz olur dedim! Begendigine sevindim umarim yakindir bunlari yasamalari kendine gelicek bir baska senaryoda gorusuruz canim benim cok sagol! Ada ve Ups harikaa olmus yine senaryolar.Okurken gözlerim doldu.Umarım gercekte olur bi gün :( O kadar duygulandirabilmissem ne mutlu bana! :) Begenmene sevindim cok tesekkurler umarim gercek olur birgun.. :love05: ada-1903 08-06-08, 17:10 [CENTER]Sevgili Adacım.. biraz önce daha yarım saat öncesine kadar yaaa bu ne kadar uzun birşey böyle hayatta okuyamam okusam bile iki-üç saat sürer dediğim bir öyküyü bitirdim..Ve inan bana başladığımda hiç böyle birşeyi tahmin etmiyordum açıkça belirtmem gerekirse.Bu gerçekten inanılmazdı..İşte benim tanıdığım deniz buydu!!Kelimelerin ne kadar da özenli,ne kadar da yerinde: Hayatinizda onsuz nefes alamiyacaginizi anladiginiz, cocuklugunuz, masumiyetiniz, elleri elinizdeyken cennete hissettiginiz, yaninizda yada bir baskasinin bakisinda yakaladiginizda kiskandiginiz, kalbinizin acidigi kadar sevebildiniz bir insani bulun. Onun icin herseyi ve herkesi karsiniza alin, aci cekin, mutlu olun, yasadiginiz her aski ona kiyaslayacak kadar derin isleyin onu kalbinize..hayal gucunuze ve kaleminize sadece kagitla bulusmak yetecektir..inanin Gozlerinde cocuklugunuzu, masumiyeti, mutlulugu, omrunuzun geri kalan derinldigini, dogmak uzere olan cocugunuzu gordugunuz kadini.." diyerek eli Aslinin yedi aylik hamile karnina gitti "Hayat her nereye savurursa savursun donmek istediginiz tek gonul kapisini bulun..cunku askin Asli varken surete gerek yoktur.." Gecmisim ve gelecegimin en onemli kadina..Asli Akcaya adanmistir tum cekilmis ve daha cekilmeyi bekleyen tum filmlerim. Ben pusulamin kuzeyini buldum..sizde birgun onu buldugunuzda bu sozlerimi daha iyi anlayacaginizdan eminim. Tekrar tesekkurler sevgilim, ve tabi sevgili juri uyeleri Telefonun cebinde titredigini hissederek "Alo? Efe? Ne agladinmi? Tamam tamam bir dahasina az konusurum! Hadi selam soyle ordakilere! Seni opuyoruz kardesim'' böyle bir aşkı bitirdiler,böyle bir kardeşliği bitrmek üzereler..Gerçekten üzücü,çok üzücü.. Bestecim cok guzel bir yorum cok tesekkur ederim! Evet bilerek uzun yazmistim hic bir detayi atlamamak icin ve bu guzel yorumlarla karsilastim ne mutlu bana! Dizi niyetine size hayal gucume uzuuuun bir yolculugu bu kadar begenmeniz cok sasirtti ve sevindirdi beni! Deniz gercekten boyle sevdi, boyle bakti tekrar izleyip baktigimda kucuk bir bakis bile bunu ele veriyordu..Ben bu aska cok inandim ve eminim bu guzelliklerin kolay olmasada hala var olucagina inaniyorum! Begendigine ve alinti yaptiklarinin senin hosuna gitmesine cok ama cok sevindim ayriyetten! :) Herseyi ile muhtesem bir senaryo olmus ada-1903! Bastaki siirden son cumlesindeki verdigi duyguya kadar gercekten bu hikayeyi Denizin gozlerinden en mantikli ve duygusal bicimde anlattigin icin cok ama cok tesekkurler! :img-in_lo Ilk baktigim uzun gelsede okudukca hic bitmemesini diledim! Bir ask bu kadar guzeldi, bir dostluk bu fedakarliga degerdi dedim icimden! Umarim yazmaya devam edersin suanki diziden daha guzel daha mantikli ve bambaska anlatim olmus gercekten! Eline saglik :) Asli ve Deniz'e tekrar asik oldum sayende! Ve tabi Efenin dostlugunada..tipki olmasi gibi! Bende sana tesekkur ederim boyle guzel bir yorum icin! Bende inan yazarken tekrar tekrar bu aska asik oldum gercekten cok guzel bir hikaye paylasmislar! Bu dostluk ve aski harcamamalarini cok isterim umarim birgun buna yakin seyler izleyebiliriz! ada-1903 ; Sana nasıl tşk etsem ne desem bilmiyorum Uzun zamandır ekranlarda göremediğim, özlemini çektiğim AsLı&Deniz aşkını o kadar harika bi şekilde yazmışsın ki, gözlerim dolu dolu okudum. Süpersin, harikasın! Başka ne denebilir ki (?) ! Ah asil ben sana tesekkur ederim! Evet uzuuun bir zaman oldu bu aski izlemeyeli benden size kucuk bir hediye olsun ve umarim gercekten boyle sahneler izleyebiliriz cok yakinda! :) ada-1903, ismin herhalde ada..okudum senaryo, cidden H-A-R-I-K-A, senaristler senden ornek almalarilar.yok seni hemen yanlarini almalarilar..hayatimde bu kdar guzel birsey okumamistim, bi kitaptan bi filmden bi diziden daha guzeldi..asli&deniz sahneleri boyle onumdeydi sanki..buna senaryo bile deninmez muhtesem birsey, muhtesem bi ask, muhtesem bir duygu..seni gonulden tebrik ediyorum.emegine, ellerine saglik.. Oncelikle evet ben Ada :) Senaristlerin benden kopya cekmesini cok isterdim acikcasi cunku elimden geldigince dizinin eski bolumlerine bakarak gelecegi tahmin etmeye calistim ve sanirim guzelde oldu! Cirak olarak alirlarmi acaba? :D Bir kitaptan ve bir filmden guzel oldugunu dusunmen gercekten cok guzel sozler eger sayfalarca uzunlukta bir kitap ve izlenebilen bir film kadar kisa bir oykude bunca seyi yasatabildiysem ne mutlu bana! Bu cok guzel yorumun icin cok tesekkurler begendigine cok sevindim! :love05: emilie_claire 08-06-08, 17:17 adacım ancak yazabildim siteden dolayı,döktürmüşsün yine..o kadar etkileyiciydi ki..onlar kendilerine senarist diyorlarsa sen nesin acaba..:icon_whis... denizin askı,savasması,aslının masum sevgisi..beni bir kere daha hayran bıraktı..aslında yazıcak o kadar şey var ki..ama bu konuda gerçekten çok iyisin,yani okurken insanın gözlerinin dolmaması elde değil.. ada-1903 08-06-08, 19:44 adacım ancak yazabildim siteden dolayı,döktürmüşsün yine..o kadar etkileyiciydi ki..onlar kendilerine senarist diyorlarsa sen nesin acaba..:icon_whis... denizin askı,savasması,aslının masum sevgisi..beni bir kere daha hayran bıraktı..aslında yazıcak o kadar şey var ki..ama bu konuda gerçekten çok iyisin,yani okurken insanın gözlerinin dolmaması elde değil.. Umarim burayi senaristler okumuyordur cunku cok guzel seyler yazmissiniz! :img-hyste Beni alsalar yanlarina guzel hain planlarim var ama bakalim:icon_whis Tesekkur ederim bende yazarken hayran kaldim inan o duyguyu hissettirebildiysem ne mutlu bana! Cok sagol bu guzel yorumun icin! ezgy* 09-06-08, 16:45 nerde sorucamıı bilmiorm yanlıs yerse özür ama kavak yellerinde son haftalarda sonda cıkan müzii ö.m yada kim sölüo yazablrmisinz:icon_sorr sapsız 09-06-08, 23:19 çiğdem'im döktürmüşsün kzuum yine .. devam edersin inş. bu gece .. ellerine sağlık bebekim .. =) ada-1903 09-06-08, 23:59 Cigdemcim Semihi sevdim! Semihten bir surpriz bekliyorum! Hadi Semih yapiver su inatcilarin aralarini..Yaseminide gonderiyim istiyorsan Amerikadan yardima! :img-hyste Devamini dort gozle Poliklinikte bekliyorum..Asli eminim aynen benim gibi gelip yaralarini sarmayi bekliyordur! :) Eline saglik canim benim! ilovekrmcm 10-06-08, 03:18 ups! cok guzel olmus Denizin Mine icin hissettikleri dizide boyle bir sey olursa eminim tipa tip olacaktir! Ve Asliyi sevmesini soylemesi cok hostu! Poliklinikte ne olacak cok merak ediyorum! Eline saglik umarim yakinda devam edersin! :) ups! 10-06-08, 08:08 yorumlar için teşekkürler ,bu akşam devam edicem. valla adacım semih'i bende sevdim.bakalım yapar bişeyler heralde!:img-wink: hozcan 10-06-08, 09:41 bu dizi neden böyle oldu ya ne kadar güzel bir diziydi... ordan bir parça burdan bir parça derken dizi dizilikten çıkma noktasında...:img-cray: beğenerek izlediğim kavak yelleri nin eski sıcaklığını istiyorum... Nevzat_Ayşe 10-06-08, 09:59 Duygu$ çok güzel olmuş senaryon ellerine sağlık devamı ne zaman geliyo? Zeynep- 10-06-08, 13:19 Ada'cım sayende bir kutu peçete bitirdim.bir aşkı bu kadar güzel anlatabilir biri cidden harikalar yaratmışsın.ellerine yüreğine sağlık.:img-cray: :img-cray: Çiğdem yine süpersin :) Semihin arkasındayım :D cyd_oth_cnsl 10-06-08, 13:34 bu nee senaryosu,biri bna linki atabilirmi? aslı-denizse bile okuycam herkes beğendiğine göre yetenekli bir arkadaşımız yazmış,bende okumak istiyorum =) iremege 10-06-08, 17:05 Adacım senaryon harika ötesi!Okurken ne kadar duygulandığımı bilemezsin:img-cray: Sayende a&d aşını içimde bir daha hissettim ve senaryonun devamını sabırsızlıkla bekliyorum:) ups! senin senaryonu da takip ediyorum.Gerçekten çok güzel bi senaryo:)Semih'in arkasındayım:) ups! 10-06-08, 17:11 iremege ve zeynepçim teşekkür ederim yorumunuz için! bende arkasındayım semih'in!:img-wink: emilie_claire 10-06-08, 17:12 ups devamı da süper olmus cnm.. Ben de sevdim Semih'i,aralarını yapıcak gibi gözüküyor..:img-icecr..haydi hayırlısı:D.. Zaten onlar ayrılmayacak hiçbir zaman,ben biliyorum..:img-in_lo ups! 10-06-08, 18:01 ups devamı da süper olmus cnm.. Ben de sevdim Semih'i,aralarını yapıcak gibi gözüküyor..:img-icecr..haydi hayırlısı:D.. Zaten onlar ayrılmayacak hiçbir zaman,ben biliyorum..:img-in_lo saol cnm!onların bedenleri ayrılır ancak,kalpleri asla!:img-wink: semih sen bizim herşeyimizsin! mrwsh 10-06-08, 18:11 Ups ,senaryo yine müthis.(= Devamını yazmıcakmısın :img-blush ups! 10-06-08, 18:13 Ups ,senaryo yine müthis.(= Devamını yazmıcakmısın :img-blush birazdan ekleyecem!yorumun için saol canım!:img-wink: sapsız 10-06-08, 19:05 çiğdemm döktürmüşsün kuzum yine .. valla bu kısımda süper olmuş .. oo bu semih'e iice kanım kaynadı valla .. yapsa yapsa semih yapar bunların arasını .. ama denizim n kadar da özlemiş aslımı .. oyy kıyamm yaa .. :( ahh ad ahh .. <3 devam n zman bebekim .. çok heycanlı heycanlı ilerlio bölümler .. :) ups! 10-06-08, 19:37 çiğdemm döktürmüşsün kuzum yine .. valla bu kısımda süper olmuş .. oo bu semih'e iice kanım kaynadı valla .. yapsa yapsa semih yapar bunların arasını .. ama denizim n kadar da özlemiş aslımı .. oyy kıyamm yaa .. :( ahh ad ahh .. <3 devam n zman bebekim .. çok heycanlı heycanlı ilerlio bölümler .. :) valla eklemeye çalışacam bu akşam,bugün ekleyemezsem yarın kesin1 saol tatlım yorumun için!:img-wink: Duygu$ 11-06-08, 00:13 Duygu$ çok güzel olmuş senaryon ellerine sağlık devamı ne zaman geliyo? sağol cnm yeni gördüm yorumunu devamını ekledim :) daha gerçekçi olması açısından ilk başları kötü başladı ama devamı güzel olucak ;) ada-1903 11-06-08, 06:59 Ada'cım sayende bir kutu peçete bitirdim.bir aşkı bu kadar güzel anlatabilir biri cidden harikalar yaratmışsın.ellerine yüreğine sağlık.:img-cray: :img-cray: Çiğdem yine süpersin :) Semihin arkasındayım :D Sayin okurum seni transa sokabilmissem ne mutlu bana! :) Ah bu aski anlatmak hicte zor olmuyor :img-blush cok sagol begenmene sevindim! Adacım senaryon harika ötesi!Okurken ne kadar duygulandığımı bilemezsin:img-cray: Sayende a&d aşını içimde bir daha hissettim ve senaryonun devamını sabırsızlıkla bekliyorum:) ups! senin senaryonu da takip ediyorum.Gerçekten çok güzel bi senaryo Semih'in arkasındayım A&Dyi su son zamanlarda unuturmaya calisip yerine yamali sevdalar koymaya calissalarda benim icimdeki yerleri hep orada! Begenmedigine ve duygulandigina cok sevindim Iremcim :) devaminda Egeli yada bir dugun yapilmali degilmi? Cok sagol yorumun icin! bu nee senaryosu,biri bna linki atabilirmi? aslı-denizse bile okuycam herkes beğendiğine göre yetenekli bir arkadaşımız yazmış,bende okumak istiyorum =) Kimin senaryosunu istedin bilemedim canim ama sanirim Zeynepten sonra yazdigina gore benimkisiyse sayfanin ortasinda bulacaksin "Bu Bizim Hikayemiz" diye: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=24838&page=19 Onceden soliyeyim..ask ve duygu yuklu bir A&D hikayesi..iyi okumalar! :img-wink: *Bu arada Cigdemcim Semih nasilda kapiverdi olayi! Sevdim bu cocugu ben :img-wink: Denizin Aslinin elini alip kalbine goturmesi cok guzeldi..Efe ne kadar korkuyorsa artik mesajlari siliyor..gercekten sevse zaten kendi silerdi Asli..Ah Efe ah..neyse eline saglik canim benim..devamini dort gozle bekliyorum!* bye *SouLmate* 11-06-08, 13:06 Adaaaaaaaa sen ölme emi.. Off offf offf yalvarırım al şu senaryoyu şu beceriksizlerin elinden sen yaz. Senden birşeyler öğrensinler biraz! Oyyy ölürüm onlara.Bir kez daha aşık oldum bu aşka ben ya. A & D A & D Sonuna kadar!..Dizi nasıl biterse bitsin umurumda değil eğer dizi A & D bitmezse benim için dizinin finali senin bu senaryondur:img-hyste ada-1903 11-06-08, 17:04 Adaaaaaaaa sen ölme emi.. Off offf offf yalvarırım al şu senaryoyu şu beceriksizlerin elinden sen yaz. Senden birşeyler öğrensinler biraz! Oyyy ölürüm onlara.Bir kez daha aşık oldum bu aşka ben ya. A & D A & D Sonuna kadar!..Dizi nasıl biterse bitsin umurumda değil eğer dizi A & D bitmezse benim için dizinin finali senin bu senaryondur:img-hyste Gamzecimmm benim evet gidip seti basip bunu onlerine atmak fena olmazdi hani..bende bu aska asik oldum! Senaryonun finali neden olmasin? Bencede hic fena olmazdi boyle bir final yapsalar benim tek derdim Ege Akca zaten! :img-in_lo cok tesekkurler yorumun icin begendigine sevindim! Cok gecmis olsun sanada umarim ufacik moral olmustur! :) PatriciK 11-06-08, 17:39 adaaaa :)senaryonu baştan baştan bi kez daha baştan okuyorum.. bi aşk anca böyle anlatılır ne diyim ki helal sana:)her senaryon böyle senin yaa..canım devam et lütfen (: ada-1903 11-06-08, 18:04 adaaaa :)senaryonu baştan baştan bi kez daha baştan okuyorum.. bi aşk anca böyle anlatılır ne diyim ki helal sana:)her senaryon böyle senin yaa..canım devam et lütfen (: tesekkur ederim canim benim! :) maksat A&D kavussun..gonuller bir olsun begendiyseniz ne mutlu bana! :img-blush emirdag_güzeli 11-06-08, 18:21 Cok guzel bir senaryo daha!, ups senin senaryonda harika olmus, ada'kinin ilk okumustum senaryolar karismasin deyi, cok guzel olmus senin de yuregine saglik devamini bekliyorum..:) PatriciK 11-06-08, 18:28 tesekkur ederim canim benim! :) maksat A&D kavussun..gonuller bir olsun begendiyseniz ne mutlu bana! :img-blush =) gamzeye katılıyorum final adli bitmezse senin senaryonun finali benim için kynin finalidir :) emilie_claire 11-06-08, 18:32 ups senaryo devamı da çok güzel olmus,a-d dizideki gercek ask zaten.. ada senaryo devamı yok mu daha?ben bekliyorum merakla,daha Ege doğucak,onun torunlarını da görücez inş.:img-icecr iremege 11-06-08, 21:22 Ada senaryonun devamını sabırsızlıkla bekliyorum..:)Ege doğucak daha ups! senaryonda Semih'i çok sevdim.İnş. A&D en kısa zamanda bir araya gelir:img-blushAma Efe'yle olan kavgalarına çok üzüldüm:icon_sorr mrwsh 11-06-08, 21:42 Ups devam et ,tüyoyu okuduktan sonra cok bozuldu herkezin morali bari sen güzel biseyler yaz da birazcık mutlu olalım (= ups! 11-06-08, 22:01 emirdag_güzeli,emilie_claire,iremege,mrwsh yorumlar için çok teşekkür devamını birazdan ekliyorum sapsız 11-06-08, 23:26 çiğdemcim çok gzl ilerliosun bi'tnm .. bakalım bu kaçış onların hayatını nasıl etkiliycek .. cnm semih çok gzl bi karakter olmuş .. denizi bu zamanında yanlız bırakmadı onun yanında oldu .. bu semih karakterini biraz daha canlandırsana kuzum gözümüzde .. mesela onun bi resmini ekliyebilirsin .. =) periperisi 12-06-08, 00:34 Ups devam et ,tüyoyu okuduktan sonra cok bozuldu herkezin morali bari sen güzel biseyler yaz da birazcık mutlu olalım (= evet katılıyorum ada-1903 12-06-08, 03:41 =) gamzeye katılıyorum final adli bitmezse senin senaryonun finali benim için kynin finalidir :) bencede KYnin finalide boyle guzel bir final yakisir zaten :img-in_lo asagisi kurtarmaz! ups senaryo devamı da çok güzel olmus,a-d dizideki gercek ask zaten.. ada senaryo devamı yok mu daha?ben bekliyorum merakla,daha Ege doğucak,onun torunlarını da görücez inş.:img-icecr Ada senaryonun devamını sabırsızlıkla bekliyorum..:)Ege doğucak daha ups! senaryonda Semih'i çok sevdim.İnş. A&D en kısa zamanda bir araya gelir:img-blushAma Efe'yle olan kavgalarına çok üzüldüm:icon_sorr Haha :img-hyste Egeyi merak ediyor herkes..goremedigimiz dugun ve Egenin gelisiyle bir devam dusunuyorum yazmaya basladim..bakalim ne zaman bitiricem..en kisa zamanda yeni bolumlerde gorusmek uzere :img-blush Cigdemciiiiiimm harika olmus final! Bende boyle bir final bekliyordum..Efenin sozlerine bittim tabi Aslininkinede..ama bencede Deniz boyle senaryo yazmasin o guzel guzel filmlerini ceksin :img-in_lo:img-hyste eline saglik canim! Yeni senaryolarini dort gozle bekliyorum :love05: :good: ups! 12-06-08, 08:52 bencede KYnin finalide boyle guzel bir final yakisir zaten :img-in_lo asagisi kurtarmaz! Haha :img-hyste Egeyi merak ediyor herkes..goremedigimiz dugun ve Egenin gelisiyle bir devam dusunuyorum yazmaya basladim..bakalim ne zaman bitiricem..en kisa zamanda yeni bolumlerde gorusmek uzere :img-blush Cigdemciiiiiimm harika olmus final! Bende boyle bir final bekliyordum..Efenin sozlerine bittim tabi Aslininkinede..ama bencede Deniz boyle senaryo yazmasin o guzel guzel filmlerini ceksin :img-in_lo:img-hyste eline saglik canim! Yeni senaryolarini dort gozle bekliyorum :love05: :good: saol adacım.beğenmene sevindim.ben ege bebeği bekliyorum artık! sapsız 12-06-08, 08:55 çiğdemcim ellerine sağlık bi'tnm .. olan olayları çok gzl bir sonuca bağlamışsın .. umarım dizide de bu olayları düzeltemezlerse böle bir yola başvururlar .. tekrardan ellerine sağlık kuzum çok çok gzl olmuş .. okurken büyük zevk aldım .. =) avrupa-yakaizm 12-06-08, 13:29 Dizi Süper 1. Bölümden Beri Izliom Deniz Dönünce Işler Arap Saçina Döncek ups! 12-06-08, 13:48 çiğdemcim ellerine sağlık bi'tnm .. olan olayları çok gzl bir sonuca bağlamışsın .. umarım dizide de bu olayları düzeltemezlerse böle bir yola başvururlar .. tekrardan ellerine sağlık kuzum çok çok gzl olmuş .. okurken büyük zevk aldım .. =) saol cnm benim!:img-wink: mrwsh 12-06-08, 13:48 Ups herseferinde cok güzel diyorum ama gercekten süper bi final olmus.(= Keske gercekten böyle olsa ... ups! 12-06-08, 13:50 Ups herseferinde cok güzel diyorum ama gercekten süper bi final olmus.(= Keske gercekten böyle olsa ... çok teşekkür ederim.beğenmene sevindim. emilie_claire 12-06-08, 17:21 Ups herseferinde cok güzel diyorum ama gercekten süper bi final olmus.(= Keske gercekten böyle olsa ... Evet benim de çok hosuma gitti cnm..Final böyle en güzeli.. Keşke böyle birşey olsa da,yaşananlar film yada kabustan ibaret olsa..Çook isterdim ama.. iremege 13-06-08, 09:35 Çiğdemcim senaryonun finali çok güzel olmuş:)Ellerine sağlık. Keşke dizide de böyle bişi olsaydı.Ne Deniz Aslı'yı aldatmış olsaydı.Ne de Efe Aslı'ya aşık olsaydı.Bütün bu olanlar bi senaryo olsaydı:img-cray: Adacım artık adaşım Ege'yi çok merak ediyorum:img-in_loSenaryonu dört gözle bekliyorum.Bu olanlar arasında böyle güzel bi senaryoya ihtiyacımız var:img-blush ups! 13-06-08, 11:29 Çiğdemcim senaryonun finali çok güzel olmuş:)Ellerine sağlık. Keşke dizide de böyle bişi olsaydı.Ne Deniz Aslı'yı aldatmış olsaydı.Ne de Efe Aslı'ya aşık olsaydı.Bütün bu olanlar bi senaryo olsaydı:img-cray: Adacım artık adaşım Ege'yi çok merak ediyorum:img-in_loSenaryonu dört gözle bekliyorum.Bu olanlar arasında böyle güzel bi senaryoya ihtiyacımız var:img-blush beğenmene sevindim canım,emilie-claire keşke böyle olsa final!herşey bir senaryo olsa!:img-cray: cyd_oth_cnsl 13-06-08, 20:27 adacım,canım sıkılmıstı forumda,ky'nin senaryo kısmına baktım,ve senin senaryonu okudum,aslı-deniz'i sevmiyorum,bu aşkıda istemiyorum,ama mine karakteri hiç olmasaydı,dizinin senin senaryondaki gibi olmasını isterdim,daha doğrusu senin yazdıkların gibi,ama mine var =) neyse canım,gerçekten cok basarılısın,seni tebrik ediyorum,okuduğum en iyi ky senaryosuna sahipsin..=) apple-core 14-06-08, 00:31 duygucum cnm ya 1. bölümden sonra senaryonun devamını sabırsızlıkla bekliyordum ama geç görmüşüm.... mükemmel olmuş çok gerçekçiydi ya... okurken gözümde canlanıyor senin senaryoların... çok gerçekçi yazıyorsun... özellikle efenin balıklara olan konuşması süperdi... günlüğüne yazdıkları gibi olmuş... ve aslının tepkisi normalde de böyle sert olacak başlarda ama sonradam mükemmel bir şak izleyeceğiz... senin senaryolarında da öyle olucak eminim.... devamını 4 gözle bekliyorum:img-pilot biz aslı-efecileri bırakma cnm....:img-blush Duygu$ 14-06-08, 10:45 duygucum cnm ya 1. bölümden sonra senaryonun devamını sabırsızlıkla bekliyordum ama geç görmüşüm.... mükemmel olmuş çok gerçekçiydi ya... okurken gözümde canlanıyor senin senaryoların... çok gerçekçi yazıyorsun... özellikle efenin balıklara olan konuşması süperdi... günlüğüne yazdıkları gibi olmuş... ve aslının tepkisi normalde de böyle sert olacak başlarda ama sonradam mükemmel bir şak izleyeceğiz... senin senaryolarında da öyle olucak eminim.... devamını 4 gözle bekliyorum:img-pilot biz aslı-efecileri bırakma cnm....:img-blush ah canım benim sağol, beğenmene çok sevindim, devamını yazarım artık :) hiç bırakılır mı aslı efeciler :D efe-aslı aşkı ölümsüz, bu da öyle :D İLK 14-06-08, 14:36 Duygu$ ve Alanur_pelin senaryolarınız çok güzel olmuş elleriniz dert görmesin ....senaryolarınızın devamını bekliyorum:good: Nevzat_Ayşe 14-06-08, 17:15 Duygu$ yeni bölümü görünce çok sevindim hemen okudum:) çok güzel olmuş en kısa zamanda devamını bekliyorum Alanur_pelin senin senaryonda çok güzel ellerinize sağlık Duygu$ 14-06-08, 18:30 İLK, Nevzat_Ayşe teşekkürler, en yakın zamanda devamını eklemeye çalışırım :img-wink: ups! 15-06-08, 00:34 ''silaaşiği'' merhaba arkadasim....."ups" vallahi cok güzel senaryo yazmissinhepsini okudum yani daha dogrusu son gönderdiklerini cok hosuma gitti harika tek kelimeyle harika nasil böyle güzel yazabiliyorsun hayran kaldim cok tsk ederim emegine saglik hele sonu coooook hosuma gitti nasil böyle bir son aklina geldi... ama cok süper yani herseyin bir senaryo olduguna hersey icin tekrar tsk ederimharikasin sey arkadaslar cok özür dilerim burdan yazdigim icin ...özel mesaj gönderemedim,,niyese olmadi,...affedin.. sevcan (sılaşığı)sevcancım;yorumunu senaryolar kısmına yapmışsın ama olsun.yaptığın yorum için bende sana çooook teşekkür ederim.çok mutlu oldum!beğenmene sevindim!:img-wink: silaasigi 15-06-08, 15:34 ''silaaşiği'' merhaba arkadasim....."ups" vallahi cok güzel senaryo yazmissinhepsini okudum yani daha dogrusu son gönderdiklerini cok hosuma gitti harika tek kelimeyle harika nasil böyle güzel yazabiliyorsun hayran kaldim cok tsk ederim emegine saglik hele sonu coooook hosuma gitti nasil böyle bir son aklina geldi... ama cok süper yani herseyin bir senaryo olduguna hersey icin tekrar tsk ederimharikasin sey arkadaslar cok özür dilerim burdan yazdigim icin ...özel mesaj gönderemedim,,niyese olmadi,...affedin.. sevcan (sılaşığı)sevcancım;yorumunu senaryolar kısmına yapmışsın ama olsun.yaptığın yorum için bende sana çooook teşekkür ederim.çok mutlu oldum!beğenmene sevindim!:img-wink: birsey degil "ups" bende senin mutlu olduguna cok sevindim yorum icin birsey degil seve seve gercekten hep aklimda senaryon var cok harikaydi :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 :good::good::good: apple-core 15-06-08, 17:58 akanurcuğum ve duygucuğum yine döktürmüşsünüz walla:happy0064 alanur sende aşkın başlamış halini okuyoruz walla hiç değil yüzümüz gülüyor az da olsa... duygucum sen daha eş zamanlı gidiyorsun ama mükemmel oluyor.. dizi de her ne kdr efe kendi söylemese de duygularını, ilerki bölümlerde böyle şeyler yaşamaları yüksek bir ihtimal... okurken çok kötü oldum walla:icon_sorr bence de aslı efesiz yapamaz, efe de aslısız... ztn bunu anladıkları anda bir daha ayrılmamak üzere birleşecekler:img-blush Duygu$ 15-06-08, 18:58 akanurcuğum ve duygucuğum yine döktürmüşsünüz walla:happy0064 alanur sende aşkın başlamış halini okuyoruz walla hiç değil yüzümüz gülüyor az da olsa... duygucum sen daha eş zamanlı gidiyorsun ama mükemmel oluyor.. dizi de her ne kdr efe kendi söylemese de duygularını, ilerki bölümlerde böyle şeyler yaşamaları yüksek bir ihtimal... okurken çok kötü oldum walla:icon_sorr bence de aslı efesiz yapamaz, efe de aslısız... ztn bunu anladıkları anda bir daha ayrılmamak üzere birleşecekler:img-blush walla ikisinin birleşmesini ben de çok istiyorum ama onu yapınca konu kalmıcak die aynı senaristler gibi uzatıorum haha :D ama bence iki insan ayrıyken birbirlerini sevdikleri daha çok belli olur..aynı bu bölüm dizide olcağı gibi :D ayrıca çok sağol okuduğun ve yorum yaptığın için bi tanesin walla :D:happy0064 apple-core 15-06-08, 20:43 walla ikisinin birleşmesini ben de çok istiyorum ama onu yapınca konu kalmıcak die aynı senaristler gibi uzatıorum haha :D ama bence iki insan ayrıyken birbirlerini sevdikleri daha çok belli olur..aynı bu bölüm dizide olcağı gibi :D ayrıca çok sağol okuduğun ve yorum yaptığın için bi tanesin walla :D:happy0064 ne demek cnm ya görür göremz okudum walla:img-wink: mükemmeldi:good: Burcu_Aksu 19-06-08, 10:37 Duygu$ yeni bölümü görünce çok sevindim hemen okudum:) çok güzel olmuş en kısa zamanda devamını bekliyorum Alanur_pelin senin senaryonda çok güzel ellerinize sağlık Bende Duygu$ ve Alanur_pelin in senaryolarını Çok Seviyorum Arkadaşlar Devamlarını Çabuk Yazın Rica Ediyorum.HArika Gidiyorsunuz:img-wink: ezgisolennn 21-06-08, 16:54 spersnz yaa nediim.. ups! 27-06-08, 17:59 SARP_EKİN_SİNAN çok güzel canım,devam! içinde aslı-deniz aşkını barındıran her hikaye güzeldir!:img-in_lo ^Bade^ 27-06-08, 18:17 EsGy* teşekkürler yoRumun için...Ama keşke buraya yazsaydın :) uyarı alabilirsin...herneyse tekrar teşekkürler şimdi çıkmam qerek gelince devam edicem ;) SARP_EKIN_SINAN 28-06-08, 10:50 ups! tsk ederim canim... :) >>miray<< 28-06-08, 11:00 benim mine-denizcilerden veya mineci senaryo arkadaslarimdan istegim var....berk hakmanida oyuncu kadrosuna katsinlar lütfen :D ^Bade^ 28-06-08, 11:27 Meltem Abla ben onu dün gece düşündüm...Yatarken birden aklıma geldi. Sonra düşündüm ; Biraz yorumlar gelsin senaryoyu beğenenler olursa devam ederim ilerlerim die ama henüz yorum qelmedi :) Eğer beğenilirse ilerde Berk'i sokucam senaryoya...Hatta düşündüm BerkAslı'cılar çok sevincek diee=D=D >>miray<< 28-06-08, 11:58 napalim denizden zaten hayir yok, göründügü üzere yine ilk asliyi bulmaya gitti :D isin biraz sakasi berk ama keske öyle birsey olsaydi valla :D ^Bade^ 28-06-08, 12:02 Aynen :D... Ama çok şeyler varki kafamda..(: Çok muzurluklar olucak çook :img-blush sapsız 28-06-08, 19:26 SARP_EKİN_SİNAN senaryon gzl olmuş cnm .. aslı çok acı çekmiş anlaşılan sıra denizde sanırım birazda o acı çeksin bakalım biraz .. :P berfincim devam senaryon gzl olmuş ellerine sağlık .. ikinizinde devam etmesini bekliorum .. :img-icecr SARP_EKIN_SINAN 28-06-08, 21:41 tamam canim devam edicem :) 6123m 29-06-08, 23:19 şu yuksel aytuga yazan kız ne öyle yaa ... diziyi resmen karalamıs yuksel beye zaten oda (cavdarlı bır atasözumuz var dır hatırlayın =) aynen o piskolojıde yazmıs hemen gazetede ... tabı kavak yelelrı basarılı ve rakıp kanal dızısı yaa... bu adamlar böyle ıste ıyı kose yazarıyım der ler ama rakıp kanalı karalarlar... sapsız 01-07-08, 23:18 SARP_EKIN_SINAN cnm devam ne zamn gelicek .. bakalım neler olucak deniz açılabilicek mi aslı nedn amaerikaya gidio .?? :P:P SARP_EKIN_SINAN 02-07-08, 14:32 Deniz'in onu sevmemesinden biktigi icin gidiyor canim... Bugün devamini yaziyorum!!:img-wink: SARP_EKIN_SINAN 02-07-08, 15:28 Arkadaslar yakinda Türkiye'ye geliyorum. Bu yüzden yakinda hikayeme cok heycanli bir sezon finali yapicam! Özür dilerim 2 ay okuyamaycaksiniz hikayemi. Ama Türkiye'den geldigimde devam edicem hatta 1 hikaye daha yazicam... avrilkolik 04-07-08, 19:19 bnce kavak yellerinin sonu çok saçma bitti çünkü deniz aslı ile efeyi istanbulda olarak biliyordu ve onların o sahilde oldugunu nerden biliyordu karmarışık bitti ama heyecanlydı:good: pelin_eylül 05-07-08, 17:14 bnce kavak yellerinin sonu çok saçma bitti çünkü deniz aslı ile efeyi istanbulda olarak biliyordu ve onların o sahilde oldugunu nerden biliyordu karmarışık bitti ama heyecanlydı:good: Mine Deniz'i aramıştı ya arkadaşım,o söyledi bence:img-wink: Mine Aslı'nın Urla'ya gittiğini biliyodu, hatta uğurladı. Bence saçmalık yok. Ve ayrıca, daha neler söyledi acaba!? o'nu da çok merak ediyorum. ^Bade^ 05-07-08, 23:30 Arkadaşlar BölümYorumlarınızı BölümYorumları konusuna yapsanız daha ii olur kanımca...Uyarı alabilirsiniz aksi taktirde :) sapsız 06-07-08, 02:48 ada naptın sen yaa .. gece gece muhteşm geldi bu senaryo . off off senn senaryonu okudukça bi dizi bu kadar gzl olabilirken bu kadar mahvolabilir mi srusu gelio hep aklıma .. ama oluomuş malesef .. ellerine - yüreğine - aklına sağlık bi'tanesi .. bitirdin gene gece gece beni .. muhteşemsin sen yaa .. :P her efsane gibi onlarin hikayesindede bir son yoktu..onlarin aski sonsuzdu! mrwsh 06-07-08, 03:07 Ada ,,müthisti ,müthissin! Cokcok güzeldi ya..Of aileye bak güzelliğe bak! Ellerine sağlık.. sapsız 06-07-08, 05:32 deniz tam cesaretini topladı herşeyi sölicek derken bu seferde aslı teli kapadı i mi .. bakalım aslı bu sözcükleri ne zman duyabilicek . (: !_BuRcU_! 06-07-08, 08:13 kanal d de hafta içi hergün saat 7 de tekrarlarını vericekmişler :) çok güzelll hepsi_gizem 06-07-08, 12:38 Valla Saat 7'de Uyanabileceğimi Sanmıyorum.Zaten Tatildeyiz...En Erken 10:00'da Uyanıyorum :D ada-1903 06-07-08, 12:54 ada naptın sen yaa .. gece gece muhteşm geldi bu senaryo . off off senn senaryonu okudukça bi dizi bu kadar gzl olabilirken bu kadar mahvolabilir mi srusu gelio hep aklıma .. ama oluomuş malesef .. ellerine - yüreğine - aklına sağlık bi'tanesi .. bitirdin gene gece gece beni .. muhteşemsin sen yaa .. :P her efsane gibi onlarin hikayesindede bir son yoktu..onlarin aski sonsuzdu! Zeliscim begenmene sevindim uzun zamandir tanistirmak istiyordum sizlere Egeyi hatta karar veremedim resminde ve kiz-erkek olmasinda ama sanirim yakisti Deniz'in istedigi gibi bir kiz oldu kucuk Egemiz! :img-in_lo Cok tesekkur ediyorum guzel yorumun icin :love05: onlar efsane efsane gerisi bahane :img-blush Ada ,,müthisti ,müthissin! Cokcok güzeldi ya..Of aileye bak güzelliğe bak! Ellerine sağlık.. Cok sagol canim benim begendigine sevindim! :love05: Akca ailesi super :img-icecr Ege hanimla dahada bir harika oldular sanki :img-in_lo ezgy* 06-07-08, 13:00 adacmm yaa on hikaye ne öle bayıldım cnm bnmm seni kavak yellerine senarist olarak wersek çok ii olur bnce onlardan gsl yazıosnn:img-wink: ege hanımefendide katılmış aile tam mutlu aile tablosuu ayy çok gsl ya:img-in_lo ellerine sağlık cnm:img-icecr ada-1903 06-07-08, 13:21 adacmm yaa on hikaye ne öle bayıldım cnm bnmm seni kavak yellerine senarist olarak wersek çok ii olur bnce onlardan gsl yazıosnn:img-wink: ege hanımefendide katılmış aile tam mutlu aile tablosuu ayy çok gsl ya:img-in_lo ellerine sağlık cnm:img-icecr Bana uyar sahsen Ezgicim :)..eveeet Ege hanimda katildi aramiza tam mutlu aile tablosu oldu iste! Ah umarim uzun zaman beklemeyiz bunlari gormek icin..herkes mutlu mesut. :love05: begendigine sevindim guzel yorumun icinde cok tesekkurler! mrv_ky 06-07-08, 15:07 ada mükemmelsin supersin her senin senaryolarını her okuyusumda duygulanıyorum ya acayip guzel bi anlatıs tarzın var sanki senaryo degil de bi peri masalı yazıyomus gibisin cok etkileyici cumlelerin var sayende bu aska bi daha asık oldum egeyi oyle guzel anlatmıssın ki ne desem az yani supersin ne zamandır senin bu senaryonu bekliyodum bekledigime degdi cok guzel olmus baska senaryolarını da bekliyorum:img-in_lo sapsız 06-07-08, 15:14 Zeliscim begenmene sevindim uzun zamandir tanistirmak istiyordum sizlere Egeyi hatta karar veremedim resminde ve kiz-erkek olmasinda ama sanirim yakisti Deniz'in istedigi gibi bir kiz oldu kucuk Egemiz! :img-in_lo Cok tesekkur ediyorum guzel yorumun icin :love05: onlar efsane efsane gerisi bahane :img-blush iikide tanıştırmışsın bi'tanesi .. gerçekten anlattığına bakılırsa annesinn ve babasının karışımı çok gzl bi kız .. :img-in_lo bnde sana bu gzl senaryoyu bizimlen paylaştığın için çok teşekkür ederim .. :img-icecr onlar efsane gerisi bahane yeni senaryolarını dört gözle beklioruz cnm .. :happy0064 ada-1903 06-07-08, 15:24 ada mükemmelsin supersin her senin senaryolarını her okuyusumda duygulanıyorum ya acayip guzel bi anlatıs tarzın var sanki senaryo degil de bi peri masalı yazıyomus gibisin cok etkileyici cumlelerin var sayende bu aska bi daha asık oldum egeyi oyle guzel anlatmıssın ki ne desem az yani supersin ne zamandır senin bu senaryonu bekliyodum bekledigime degdi cok guzel olmus baska senaryolarını da bekliyorum:img-in_lo Mervecim (ve butun arkadaslar) iltifatlariniz icin tesekkur ederim! :) Sanirim biraz senaryoyu suslemeyi seviyorum..begenmene cok sevindim soz yeni senaryolar yakinda! Egeye ve bu aska asik olmak icin pek fazla bir sey yapmak gerekmiyor onlarin hikayesi zaten basli basina harika bence! Cok sagol tekrar yorumun icin canim! :love05: iikide tanıştırmışsın bi'tanesi .. gerçekten anlattığına bakılırsa annesinn ve babasının karışımı çok gzl bi kız .. :img-in_lo bnde sana bu gzl senaryoyu bizimlen paylaştığın için çok teşekkür ederim .. :img-icecr onlar efsane gerisi bahane yeni senaryolarını dört gözle beklioruz cnm .. :happy0064 Eee bizimkilerede boylesine guzel ve hikayesinde bir bagdem agaci olan bir bebis yakisirdi nede olsa :img-icecr Rica ederim Zeliscim :) ben asil mutlu oluyorum sizlerin bu guzel dusuncelerinizi okuyunca! Hayal dunyami ve fikirlerimi paylasan herkesin dusuncelerini okumak cok zevkli oluyor! Yenileri yolda merak etmeyin..bu ask sonsuzlasti artik yazmak hicte zor olmuyor nasil olsa :love05: tum yorum yapanlara tekrar tesekkurler bu arada! iremege 06-07-08, 15:25 Ada'cım sonunda senaryonun devamı geldi:happy0064Yine DESTANSI olmuş:img-in_loA&D efsanesi gibi var mı yaa??:img-in_loYeni senaryolarını 4 gözle bekliyoruz:img-icecr Keşke diziyi Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın elinden alabilseydin:) ada-1903 06-07-08, 21:07 Ada'cım sonunda senaryonun devamı geldi:happy0064Yine DESTANSI olmuş:img-in_loA&D efsanesi gibi var mı yaa??:img-in_loYeni senaryolarını 4 gözle bekliyoruz:img-icecr Keşke diziyi Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın elinden alabilseydin:) Ah Iremcim cok tesekkur ederim canim :love05: A&D efsanesi gibi yok kesinlikle yok! Yeni senaryolar yolda merak etmeyin :img-icecr haha iyi fikir bu konuda kucuk bir calisma yapalim okuyorlarsa burayi zaten benden pek hoslandiklarini sanmiyorum hep Asli ve Deniz askini, Egeyi ve dostluktan ve mutluluktan bahsediyorum benim senaryolarimi anlamiyorlardir onlar :img-hyste mutlulukmu? dostlukmu? masumiyetmi? askmi? bunlarin ne oldugunu bildiklerini sanmiyorum iki kardes bir kiz gorunce onlarin senaryosu hazir nede olsa :img-wink: emilie_claire 06-07-08, 21:28 Ada neydi o senaryo?... dedim ki içimden,takma ky'miş,e-a'ymış,işte gerçek aşk bu diye..uzun zamandır böyle birşeye ihtiyacım vardı çok sağol..:img-wink:.. Çok çok çok güzeldi,bu hikayede olmasını en çok istediğim kişi de dahildi,muhtesemdi...Ve final budur,ne olursa olsun umursamam artık... Ellerine sağlık cnm tekrar,bekliyorum devamını.. ada-1903 06-07-08, 22:43 Ada neydi o senaryo?... dedim ki içimden,takma ky'miş,e-a'ymış,işte gerçek aşk bu diye..uzun zamandır böyle birşeye ihtiyacım vardı çok sağol..:img-wink:.. Çok çok çok güzeldi,bu hikayede olmasını en çok istediğim kişi de dahildi,muhtesemdi...Ve final budur,ne olursa olsun umursamam artık... Ellerine sağlık cnm tekrar,bekliyorum devamını.. Derincim aynen seker takma KY (Kavak Yelleri bile degil :img-hyste) EAmi? Bosverrr biz biliyoruz gercek askin Asli ve Denizin icinde oldugunu..dostlugun bu uclude sakli oldugunu..gerisini bosver :) Ege hanimi herkes sevdi sanirsam Akca ailemizde tamamdir bu ask sonsuzlasti birde guzeller guzeli bir Ege bebisimiz oldu tam oldu! :img-icecr Guzel dusuncelerin ve yorumun icin cok tesekkurler :love05: final'i biz ilk bolumden biliyorduk Aslinin gozlerindeki Denizi ilk gordugumuz an Denizin Asliya dayanamadigi ilk andan itibaren bu aski sectik..final belli ask sonsuz :img-icecr daha ne olsun? iremege 06-07-08, 23:02 Derincim aynen seker takma KY (Kavak Yelleri bile degil :img-hyste) EAmi? Bosverrr biz biliyoruz gercek askin Asli ve Denizin icinde oldugunu..dostlugun bu uclude sakli oldugunu..gerisini bosver :) Ege hanimi herkes sevdi sanirsam Akca ailemizde tamamdir bu ask sonsuzlasti birde guzeller guzeli bir Ege bebisimiz oldu tam oldu! :img-icecr Guzel dusuncelerin ve yorumun icin cok tesekkurler :love05: final'i biz ilk bolumden biliyorduk Aslinin gozlerindeki Denizi ilk gordugumuz an Denizin Asliya dayanamadigi ilk andan itibaren bu aski sectik..final belli ask sonsuz :img-icecr daha ne olsun? Evet bencede final belli:img-in_lo Ege hanımı hepimiz çok sevdik:img-icecrayrıca bnm de adaşım:img-blush ups! 06-07-08, 23:28 ah ada'cım senaryo yazmış ben yeni gördüm ya!süper olmuş,hatta süper ötesi,senin eline kimse su dökemez valla bu konuda!:img-wink: yine gözlerimi doldurdun.aslı-deniz-ege!umarım böyle bir son izleriz,çok isterim ege,deniz ve aslı 3'lüsünü görmeyi!:img-in_lo *SouLmate* 07-07-08, 11:28 Adacım bu dizi AD ile bitse bile ben o sonu kabul etmiyorum:D Benim finalim senin yazdığın senaryodur yine söylüyorum:D Bunlar AD ile bitirse de bir yerlerde kulp takıp bırakır mutlaka:D Harikasın..Yine destansı olmuş çok güzel bayıldım bayıldım.Böyle ağzım beş karış açık okudum kalbim güm güm ede ede :D Çok sağol devamını bekliyorum 4 gözle:D ada-1903 07-07-08, 13:34 Evet bencede final belli Ege hanımı hepimiz çok sevdik:img-icecrayrıca bnm de adaşım Sansli seni! :) Gercekten Iremcim Ege hanimla adas olmak nasil bir duygu? :D Finalde Ege hanimi bir bagdem agacina dogru kosarak gormek cok istiyorum..doktor hanim ve yonetmen bey arkasindan izlerken onu..dusuncesi bile guzel :img-wink: ah ada'cım senaryo yazmış ben yeni gördüm ya!süper olmuş,hatta süper ötesi,senin eline kimse su dökemez valla bu konuda! yine gözlerimi doldurdun.aslı-deniz-ege!umarım böyle bir son izleriz,çok isterim ege,deniz ve aslı 3'lüsünü görmeyi! Rica ederim Cigdemcim sendende bekliyoruz senaryo bu konuda tek degilim :love05: Bencede bu ucluyu gormezsek gozlerimiz acik gidicek galiba..ah varmi Akca ailesi gibisi? Yorumun icin cok sagol birtanem! :) Adacım bu dizi AD ile bitse bile ben o sonu kabul etmiyorum:D Benim finalim senin yazdığın senaryodur yine söylüyorum Bunlar AD ile bitirse de bir yerlerde kulp takıp bırakır mutlaka Harikasın..Yine destansı olmuş çok güzel bayıldım bayıldım.Böyle ağzım beş karış açık okudum kalbim güm güm ede ede Çok sağol devamını bekliyorum 4 gözle Fundacim bana guvendigin ve bu guzel yorumunla benim senaryoyu final olarak sectigin icin tesekkur ederim canim benim! :love05: Saydiklarin A&D ve Pelibo etkisi malum carpiyor boyle bir ask olunca kalplerimiz! Begenmene sevindim Fundot! :) sanirim finalimiz belli ne diyelim Ege hanimi bir tek beklemek kaldi mutluluk ve ask zaten mevcut bu ikilide :img-in_lo __sevda__ 07-07-08, 16:12 süper hepsi yaa saolun bu arada bn pelin karahana bayılıyom.. Zeynep- 07-07-08, 16:36 Ada'cım bütün bir senaryoyu yüzümde bir gülümseme keyifle okudum.öncelikle bunun için daha sonra yarım yaşanmış o şeyi içimizde biraz telafi edecek kadar güzel yazdığın için Yiğit abi kadar özgün olup bu dostluğu bize gösterdiğin için teşekkür ederim ben sana... böyle devam et...:img-wink: Aslı-Deniz-Ege Akça :love05: ada-1903 07-07-08, 18:53 Ada'cım bütün bir senaryoyu yüzümde bir gülümseme keyifle okudum.öncelikle bunun için daha sonra yarım yaşanmış o şeyi içimizde biraz telafi edecek kadar güzel yazdığın için Yiğit abi kadar özgün olup bu dostluğu bize gösterdiğin için teşekkür ederim ben sana... böyle devam et...:img-wink: Aslı-Deniz-Ege Akça :love05: Keyifle ve bir gulumseyisle okumana sevindim Zeynepcim bende aynen dostluk, mutluluk ve ask dolu olsun istemistim begenmene sevindim! :) Yorumun icin tesekkur ederim canim benim :love05: birazda olsa yarim kalan bu aski anlatabilmissem ne mutlu bana! Asli-Deniz-Ege Akça = mutluluk :img-icecr Zeynep- 08-07-08, 00:10 Keyifle ve bir gulumseyisle okumana sevindim Zeynepcim bende aynen dostluk, mutluluk ve ask dolu olsun istemistim begenmene sevindim! :) Yorumun icin tesekkur ederim canim benim :love05: birazda olsa yarim kalan bu aski anlatabilmissem ne mutlu bana! Asli-Deniz-Ege Akça = mutluluk :img-icecr o zaman ne mutlu sana :img-icecr sen devam et böyle arkandayız :D Asli-Deniz-Ege Akça = mutluluk ada-1903 09-07-08, 00:55 o zaman ne mutlu sana :img-icecr sen devam et böyle arkandayız :D Asli-Deniz-Ege Akça = mutluluk sagol Zeynepcim :love05: mutlulugun formulu cok acik bir Asli bir Deniz birde Ege :) :img-in_lo Cigdemciiiiim tesekkur ederim ama o nasil sozdur oyle? Canim benim simdi cikmam gerek ama muhtesem oldugundan suphem yok gelince uzuuun uzuuun yorumlarimi yaparim eline saglik simdiden! :love05: sapsız 09-07-08, 03:53 özlemişim adam'la çiğdem'imn senaryolarını .. ne gzl art arda denk geldi .. adam'a yorumumu yapmıştım .. şimdide çiğdem'e değiniyim bari .. aslında yorum bile gerektirmeden sadece muhteşem desem yeridir .. ikinizde süpersini yaa .. ee ama olcak okadr koca tv'nin senaristi oldunuz .. :P devamını bekliorum çiğdem'cim .. ada senden de yeni senaryo bekliorum ona göre .. :D ups! 09-07-08, 07:15 özlemişim adam'la çiğdem'imn senaryolarını .. ne gzl art arda denk geldi .. adam'a yorumumu yapmıştım .. şimdide çiğdem'e değiniyim bari .. aslında yorum bile gerektirmeden sadece muhteşem desem yeridir .. ikinizde süpersini yaa .. ee ama olcak okadr koca tv'nin senaristi oldunuz .. :P devamını bekliorum çiğdem'cim .. ada senden de yeni senaryo bekliorum ona göre .. :D zelişçim saol canım!ne güzel sözler öyle!devamı gelecek!:img-wink: ada'cım saol.:img-wink: emilie_claire 09-07-08, 17:43 özlemişim adam'la çiğdem'imn senaryolarını .. ne gzl art arda denk geldi .. adam'a yorumumu yapmıştım .. şimdide çiğdem'e değiniyim bari .. aslında yorum bile gerektirmeden sadece muhteşem desem yeridir .. ikinizde süpersini yaa .. ee ama olcak okadr koca tv'nin senaristi oldunuz .. :P devamını bekliorum çiğdem'cim .. ada senden de yeni senaryo bekliorum ona göre .. :D evet ya,ikinizinki de muhtesemdi. ups cnm çok süperdi senaryo,zten bence de böyle gelisicek olaylar.ama m-d olucak gibi,o kazadan sonra.umarım olmaz..:img-cray: devamı gelir ins,ky'de aslı efe'yi seçti gibi,sen de denizi secer umarım:img-in_lo ups! 09-07-08, 20:33 evet ya,ikinizinki de muhtesemdi. ups cnm çok süperdi senaryo,zten bence de böyle gelisicek olaylar.ama m-d olucak gibi,o kazadan sonra.umarım olmaz..:img-cray: devamı gelir ins,ky'de aslı efe'yi seçti gibi,sen de denizi secer umarım:img-in_lo bugün devamını ekliycem ,saol yorumun için tatlım!:img-wink: iremege 10-07-08, 00:46 Çiğdemcim senaryon harika olmuss eline sağlık:good: Tam heycanlı yerinde kalmış devamını bekliyorum:)Bakalım Efe-Deniz arasında neler olacak.. Adacım senin daha senaryonun devamı olacak mı?? ups! 10-07-08, 00:50 Çiğdemcim senaryon harika olmuss eline sağlık:good: Tam heycanlı yerinde kalmış devamını bekliyorum:)Bakalım Efe-Deniz arasında neler olacak.. Adacım senin daha senaryonun devamı olacak mı?? teşekkür ederim canım.efe-deniz arasında hiç iyi şeyler olmayacak!:icon_sorr devamını ekliycem!:img-wink: ada-1903 10-07-08, 00:55 Zelisim, Derincim guzel yorumlariniz icin sagolun canlarim benim :) Iremcim Bu Bizim Hikayemiz son bulmustur adasinla *gerci onlar sonsuz ama..anladin seni onu* :) ama yeni senaryo geliyor merak etme bu sefer kucuk bir detayida paylasayim Aslinin gozlerinden olucak biraz daha acilicaz daha internasyonel calisicagiz..simdilik benden bu kadar merakla bekletiem sizi biraz daha! :) Cigdemcim bekledigime degdi! Favorim: deniz:o gün sana olan aşkımı anladığım günün ertesiydi.biliyormusun neden daha önce farkedemedim bu aşkı diye hep kendime kızdım durdum.mezuniyet gecesinde seni öyle beyazlar içinde görünce uzun zamandır içimde kopan fırtınalar anlam buldu bende! hep kendime soruyordum.alp'i neden kıskanıyorum,senin benle dargın olman beni nenden bu kadar üzüyor,senin söylediğin kırıcı sözler neden içimi bu kadar yakıyor,neden rüyalarıma giriyorsun,neden hep seni düşünüyorum.... bu sorular o geceyle cevabını bulmuştu aslı!ben sana aşıktım.küçüklükten beri,hala öyleyim. aslı deniz'i biraz üzgün,biraz kırgın,biraz öfkeli olarak dinliyordu.gözlerini doldurmuştu bu sözler! deniz devam ediyordu. deniz:o günlere dönmeyi o kadar çok isterim ki!herşeye yeniden başlamak! ve seni bir daha yaşamak isterim aslında! :love05::img-cray: eline saglik cok guzel olmus..demek mine ailesini kaybetti..iyimi kotumu acaba bu? Efeyede ne oluyorsa tam gicik oldu gitti eskiden cok sekerdi nerede benim Kunefem yahu? Denizim bir eseklik ettin ama oyle asksinki..Asli hanim siz baslatmistiniz bu aski..:kahve kisaca muhtesem olmus devamini dort gozle bekliyorum :love05: Deniz bir guzel Efeyi kendine getirsin benim yerime..ben orijinal Kunefemi istiyorum kardesim!:icon_sorr ups! 10-07-08, 01:01 Zelisim, Derincim guzel yorumlariniz icin sagolun canlarim benim :) Iremcim Bu Bizim Hikayemiz son bulmustur adasinla *gerci onlar sonsuz ama..anladin seni onu* :) ama yeni senaryo geliyor merak etme bu sefer kucuk bir detayida paylasayim Aslinin gozlerinden olucak biraz daha acilicaz daha internasyonel calisicagiz..simdilik benden bu kadar merakla bekletiem sizi biraz daha! :) Cigdemcim bekledigime degdi! Favorim: deniz:o gün sana olan aşkımı anladığım günün ertesiydi.biliyormusun neden daha önce farkedemedim bu aşkı diye hep kendime kızdım durdum.mezuniyet gecesinde seni öyle beyazlar içinde görünce uzun zamandır içimde kopan fırtınalar anlam buldu bende! hep kendime soruyordum.alp'i neden kıskanıyorum,senin benle dargın olman beni nenden bu kadar üzüyor,senin söylediğin kırıcı sözler neden içimi bu kadar yakıyor,neden rüyalarıma giriyorsun,neden hep seni düşünüyorum.... bu sorular o geceyle cevabını bulmuştu aslı!ben sana aşıktım.küçüklükten beri,hala öyleyim. aslı deniz'i biraz üzgün,biraz kırgın,biraz öfkeli olarak dinliyordu.gözlerini doldurmuştu bu sözler! deniz devam ediyordu. deniz:o günlere dönmeyi o kadar çok isterim ki!herşeye yeniden başlamak! ve seni bir daha yaşamak isterim aslında! :love05::img-cray: eline saglik cok guzel olmus..demek mine ailesini kaybetti..iyimi kotumu acaba bu? Efeyede ne oluyorsa tam gicik oldu gitti eskiden cok sekerdi nerede benim Kunefem yahu? Denizim bir eseklik ettin ama oyle asksinki..Asli hanim siz baslatmistiniz bu aski..:kahve kisaca muhtesem olmus devamini dort gozle bekliyorum :love05: Deniz bir guzel Efeyi kendine getirsin benim yerime..ben orijinal Kunefemi istiyorum kardesim!:icon_sorr ada'cım saol yorumun için!senin favorin benimde favorimdir!:img-wink::img-in_lo artı birde; deniz:aslı gözlerini öyle özledim ki!öyle muhtacım ki bana bir kereciik olsun sevgi dolu bakmana!senin gözlerinde kendimi görmeyi özledim aslı'm! deniz aslı'nın gözlerinde kendini görmeyi özlemiş.zaten bizimde aşk dediğimiz ''aslı'nın gözlerindeki deniz'' değilmi?:img-in_lo tekrar teşekkür ederim ada'm!:img-wink: ada-1903 10-07-08, 01:05 ada'cım saol yorumun için!senin favorin benimde favorimdir!:img-wink::img-in_lo artı birde; deniz:aslı gözlerini öyle özledim ki!öyle muhtacım ki bana bir kereciik olsun sevgi dolu bakmana!senin gözlerinde kendimi görmeyi özledim aslı'm! deniz aslı'nın gözlerinde kendini görmeyi özlemiş.zaten bizimde aşk dediğimiz ''aslı'nın gözlerindeki deniz'' değilmi?:img-in_lo tekrar teşekkür ederim ada'm!:img-wink: Cigdemcim kusura bakma o muhtesem ayrintiyi ve repligi atlamisim :icon_sorr evet o sahneyide cok begendim..sen zaten oradasin sonsuza kadar Deniz Oglan! Aslinin gozlerinde ve kalbindesin :img-in_lo Cigdemim tekrar eline saglik Efe kizdirdi beni o yuzden unutmusumdur ben bu sahneyi :img-hyste Deniz simdi dusup bayilir Aslida ona pansuman yapar.. neyse hadi sen yaz devamini :love05: :) mrwsh 10-07-08, 01:09 Ups ,cok güzel olmus.Deniz'in Aslı'yla konusması cokcok güzeldi..:img-cray: Ellerine sağlık. ups! 10-07-08, 01:12 Cigdemcim kusura bakma o muhtesem ayrintiyi ve repligi atlamisim :icon_sorr evet o sahneyide cok begendim..sen zaten oradasin sonsuza kadar Deniz Oglan! Aslinin gozlerinde ve kalbindesin :img-in_lo Cigdemim tekrar eline saglik Efe kizdirdi beni o yuzden unutmusumdur ben bu sahneyi :img-hyste Deniz simdi dusup bayilir Aslida ona pansuman yapar.. neyse hadi sen yaz devamini :love05: :) ay evet deniz hep orada!tabi tüm a-d ciler bunu bilir! efe hakikaten uyuzlaştı,bkalaım başına ne gelecek? mrwsh yorumun için çok saol tatlım!:img-wink: ada-1903 10-07-08, 01:17 ay evet deniz hep orada!tabi tüm a-d ciler bunu bilir! efe hakikaten uyuzlaştı,bkalaım başına ne gelecek? mrwsh yorumun için çok saol tatlım!:img-wink: :img-in_lo Inkar edilemiyecek bir gercek o gozlerdeki Deniz..ah Cigdemcim bu saatte translik yaptik tam bizi! Efenin sonu pek hayirli degil gibi :img-tomat sapsız 10-07-08, 03:20 çiğdem'im gece gece senaryon ilaç gibi geldi hayatım .. ellerine sağlık .. her zmanki gibi çok gzl olmuş yine .. seni bir daha yaşamak isterim aslında .. :img-blush bercis 10-07-08, 08:53 Çiğdemcimm ve Adacım; SenaryoLarınızz her zamanki gibi harika! Valla tebrikLer yani. :) Adanın senaryosunu bi öykü bi roman tadında okudum. Ancak bu kadar güzeL yazıLabiLirdi yanii. AsLıyLa Denizin evLenmesini, Egenin doğuşunu fLn hayaL ettim. Tüm bunLar senin senaryon sayesinde oLdu. Çok saoL Ada! Çiğdem ise sezon finaLinden sonra tam oLmasını istediğim şeyLeri aktarmış. Bu yüzden de çok büyük bi zevkLe, heyecanLa okudum. ÖzellikLe Efe'yLe Denizin kavga ettikLeri sahneyi soLuksuzz okudum. O kadar özLemişimki Deniz'in kıskançLıkLarını. Yani kısacası ikinizede çok teşekkürLer. Uzun zamandır ekranLarda görmek istediğim, özLemini çektiğim AsLı-Deniz aşkını, yeniden gözLerimin önüne getirdiğinizz için. Seviyorumm sizii!!! :) ada-1903 10-07-08, 11:00 Çiğdemcimm ve Adacım; SenaryoLarınızz her zamanki gibi harika! Valla tebrikLer yani. :) Adanın senaryosunu bi öykü bi roman tadında okudum. Ancak bu kadar güzeL yazıLabiLirdi yanii. AsLıyLa Denizin evLenmesini, Egenin doğuşunu fLn hayaL ettim. Tüm bunLar senin senaryon sayesinde oLdu. Çok saoL Ada! Çiğdem ise sezon finaLinden sonra tam oLmasını istediğim şeyLeri aktarmış. Bu yüzden de çok büyük bi zevkLe, heyecanLa okudum. ÖzellikLe Efe'yLe Denizin kavga ettikLeri sahneyi soLuksuzz okudum. O kadar özLemişimki Deniz'in kıskançLıkLarını. Yani kısacası ikinizede çok teşekkürLer. Uzun zamandır ekranLarda görmek istediğim, özLemini çektiğim AsLı-Deniz aşkını, yeniden gözLerimin önüne getirdiğinizz için. Seviyorumm sizii!!! :) Rica ederim canim benim :) begendiysen sevindim! Hayal guclerimizi calistirip bu guzel aileyi dusunmek gibisi yok :love05: gunde en az 1 kere yapilmali! Bende (bizde) seni ve tum guzel yorumlariyla bana (bize) destek olanlari seviyorum(z) :love05: Asli&Deniz&Ege Akca ebedi bir efsane! ada-1903 10-07-08, 12:15 Cigdemcim soz konusu Asli olunca Deniz'in yanina yaklasmayacaksin :) Efe boyle degildi eskiden dostuna boyle seyler soyliyecek kadar yuzsuz degildi..dostuna ve dostluklarina sahip cikandi..ne yazikki onuda degistirdiler :( Aslinin durumunda olmak istemezdim (gerci ben yinede Denizi secerdim her taraftan baktigimda o ayri :D) simdi bakalim kendisi nasil bir yolda ilerliyecek? Merak ediyorum Cigdemcim yazmaya devam et eline saglik her zamanki gibi cok guzel olmus :) ups! 10-07-08, 21:34 Çiğdemcimm ve Adacım; SenaryoLarınızz her zamanki gibi harika! Valla tebrikLer yani. :) Adanın senaryosunu bi öykü bi roman tadında okudum. Ancak bu kadar güzeL yazıLabiLirdi yanii. AsLıyLa Denizin evLenmesini, Egenin doğuşunu fLn hayaL ettim. Tüm bunLar senin senaryon sayesinde oLdu. Çok saoL Ada! Çiğdem ise sezon finaLinden sonra tam oLmasını istediğim şeyLeri aktarmış. Bu yüzden de çok büyük bi zevkLe, heyecanLa okudum. ÖzellikLe Efe'yLe Denizin kavga ettikLeri sahneyi soLuksuzz okudum. O kadar özLemişimki Deniz'in kıskançLıkLarını. Yani kısacası ikinizede çok teşekkürLer. Uzun zamandır ekranLarda görmek istediğim, özLemini çektiğim AsLı-Deniz aşkını, yeniden gözLerimin önüne getirdiğinizz için. Seviyorumm sizii!!! :) saol canım,bende özledim deniz'in kıskançlıklarını!:img-cray: ada'cım ve zeliş sizde saolun!öpüyorum sizi! bu gece ekliycem saat 24:00 vurunca!:img-wink: e napıyim?ilham denilen şahıs bana geceleri uğruyor! mrv_ky 10-07-08, 23:16 saol canım,bende özledim deniz'in kıskançlıklarını!:img-cray: ada'cım ve zeliş sizde saolun!öpüyorum sizi! bu gece ekliycem saat 24:00 vurunca!:img-wink: e napıyim?ilham denilen şahıs bana geceleri uğruyor! ya senaryonu ben de soluksuz okudum ve evet benim de gormek istedigim sahneler ozellikle o bebek sekeri hatıraları cok ozlemisim oyle seyleri bana yeniden yasattın saol cnm saat 24:00 ı gecti senaryonu bekliyorum :happy0064 ups! 10-07-08, 23:38 ya senaryonu ben de soluksuz okudum ve evet benim de gormek istedigim sahneler ozellikle o bebek sekeri hatıraları cok ozlemisim oyle seyleri bana yeniden yasattın saol cnm saat 24:00 ı gecti senaryonu bekliyorum :happy0064 saol canım.senaryo birazdan gelecek!:img-wink: ada-1903 11-07-08, 00:11 Cigdemcim saat 24:00 olunca ilham geliyor demek :D bekliyoruz her gece yarisi senin senaryonu merakla zaten :) benim tanidigim mine buydu geri dondu :D bence bu ask ucgeninden cikip dortgen falan oldu artik :( elmaşekerim 11-07-08, 00:21 ups!senaryon çok güzel olmuş ellerine sağlık:)bencede senin yazdığın gibi şeyler olacak yeni sezondan senaryondaki minenin bu öfkesi aşk üçgenine yansıyacak gibi,dizide deniz inadına mineyle olacak gibi geliyor bana bakalım senin senaryonda neler olacak merakla bekliyorum:) tekrar ellerine sağlık çok teşekkürler:good: ups! 11-07-08, 00:35 ups!senaryon çok güzel olmuş ellerine sağlık:)bencede senin yazdığın gibi şeyler olacak yeni sezondan senaryondaki minenin bu öfkesi aşk üçgenine yansıyacak gibi,dizide deniz inadına mineyle olacak gibi geliyor bana bakalım senin senaryonda neler olacak merakla bekliyorum:) tekrar ellerine sağlık çok teşekkürler:good: çok teşekkür ederim canım yorumun için! ada'cım mine'yi geri döndürdük bakalım ne olacak? saat 24 olunca ilham geliyorda sabah bide erken kalkınca çok güzel oluyor:blink: aynen böyle oluyorum. ada-1903 11-07-08, 00:41 Ya Cigdem tam yerinde bitirdin! Gazete kupurleri bence Denizden Deniz bu konularda pek orijinaldir yada el yazisi anlasilmasin diye kesip boyle bir orijinallik yapmistir diye tahminde bulunuyorum :) Ama Deniz cok iyi cocukta su Ayse hanim teyzede baska birisini bulamiyormu mineye bakmasi icin? Her seferinde ayni sey ama Denizi takdir ettim guzel seyler soyledi! Yarin 24:01de gorusuruz Cigdem :D eline saglik! ups! 11-07-08, 00:50 Ya Cigdem tam yerinde bitirdin! Gazete kupurleri bence Denizden Deniz bu konularda pek orijinaldir yada el yazisi anlasilmasin diye kesip boyle bir orijinallik yapmistir diye tahminde bulunuyorum :) Ama Deniz cok iyi cocukta su Ayse hanim teyzede baska birisini bulamiyormu mineye bakmasi icin? Her seferinde ayni sey ama Denizi takdir ettim guzel seyler soyledi! Yarin 24:01de gorusuruz Cigdem :D eline saglik! vallahi bende kendime kızdım tam yerinde bitirdim.:img-hyste ayşe teyze ne yapsın orunu için üzülüyor.mine'nin tek derdi de deniz!boşver etsin yardım deniz!bakalım neler olacak? ada'm benim yarın 24:01 de görüşürük!:img-wink: ada-1903 11-07-08, 00:55 vallahi bende kendime kızdım tam yerinde bitirdim.:img-hyste ayşe teyze ne yapsın orunu için üzülüyor.mine'nin tek derdi de deniz!boşver etsin yardım deniz!bakalım neler olacak? ada'm benim yarın 24:01 de görüşürük!:img-wink: hahaha Cigdemmm neden bitirdin tam yerinde? Bak vicdanin bile sana kizmis bizim halimizi dusun :img-hyste Ayse hanim teyze iyidir severim onu ama torunu belli Dallastan mezun..Deniz'i bir yanlis anlasilmaya kurban vermeyelim? :icon_whis Cigdemim tam 24:01de burdayim :) ups! 11-07-08, 01:01 hahaha Cigdemmm neden bitirdin tam yerinde? Bak vicdanin bile sana kizmis bizim halimizi dusun :img-hyste Ayse hanim teyze iyidir severim onu ama torunu belli Dallastan mezun..Deniz'i bir yanlis anlasilmaya kurban vermeyelim? :icon_whis Cigdemim tam 24:01de burdayim :) deniz'i ben kurban verirmiyim hiç?ama başkalrı verirmi bilmem? bekliyorum yarın!:img-wink: ada-1903 11-07-08, 01:21 deniz'i ben kurban verirmiyim hiç?ama başkalrı verirmi bilmem? bekliyorum yarın!:img-wink: Kurban verme verme Deniz Oglanimi herkes kurban veriyor zaten :icon_sorr tamam buradayim yirmidortsifirbirde bir dakika gecikme ona gore yeni bolumu istiyorum Cigdemcim su esrarengiz zarfin sahibini merak ettim :icon_whis ups! 11-07-08, 01:24 Kurban verme verme Deniz Oglanimi herkes kurban veriyor zaten :icon_sorr tamam buradayim yirmidortsifirbirde bir dakika gecikme ona gore yeni bolumu istiyorum Cigdemcim su esrarengiz zarfin sahibini merak ettim :icon_whis hakikaten garibim birdenbire deniz oğlanı mahvettiler ya!efe'yide göklere çıkardılar!of ne güzeldi herşey eski bölümleri yazınca içlendim yav!:img-cray: bende merak ettim o notu acaba kim?:img-wink: ada-1903 11-07-08, 01:29 hakikaten garibim birdenbire deniz oğlanı mahvettiler ya!efe'yide göklere çıkardılar!of ne güzeldi herşey eski bölümleri yazınca içlendim yav!:img-cray: bende merak ettim o notu acaba kim?:img-wink: Ohooo Cigdem sende bilmiyorsan isimiz var :img-hyste herseyide devletten bekleme! Aslinin kahramini kim? Deniz Gozlerinde ve kalbindeki? Deniz Kankasi kim? Efe bu kadar basit daha karakterleri tanimayanlar bile senaryo yaziyorlarsa ne demeli onlarin eksikligi :img-wink: ups! 11-07-08, 01:36 Ohooo Cigdem sende bilmiyorsan isimiz var :img-hyste herseyide devletten bekleme! Aslinin kahramini kim? Deniz Gozlerinde ve kalbindeki? Deniz Kankasi kim? Efe bu kadar basit daha karakterleri tanimayanlar bile senaryo yaziyorlarsa ne demeli onlarin eksikligi :img-wink: nerde bu devlet nerde bu millet?bir yardım eli! yok yok,ne yapacağımı biliyorum ben,görür onlar!:img-wink::img-hyste herkes relax olsun!:img-wink: ada-1903 11-07-08, 01:41 nerde bu devlet nerde bu millet?bir yardım eli! yok yok,ne yapacağımı biliyorum ben,görür onlar!:img-wink::img-hyste herkes relax olsun!:img-wink: tamam sana guveniyoruz Cigdemcim :good: simdiden eline saglik! 24:01 :love05: ups! 11-07-08, 01:45 tamam sana guveniyoruz Cigdemcim :good: simdiden eline saglik! 24:01 :love05: saol tatlım!iyi geceler!öpüldün!bye 24:01 mrv_ky 11-07-08, 10:38 saol tatlım!iyi geceler!öpüldün!bye 24:01 yani senaryo super olmus ben de merak ettim kim bekliycek acaba aslıyı sana guveniyoruz gercekten cok guzel ve cok heyecanlı devamını bekliyorum 24:01:happy0064 ups! 11-07-08, 13:34 yani senaryo super olmus ben de merak ettim kim bekliycek acaba aslıyı sana guveniyoruz gercekten cok guzel ve cok heyecanlı devamını bekliyorum 24:01:happy0064 saol beğenmene sevindim,görücez balaklım kimmiş?:img-wink: >>miray<< 11-07-08, 14:08 eger bu senaryolar insanlarin keyiflerine göre ilerliyorsa....dogal olarakta keyiflerine göre yaziyorlar demektir....bu durumda kimin kiminle kanki kimin kiminle sevgili oldugu önemli degildir adi üstünde senaryo ve herkez kendi senaryosunu yaziyor....bu kadar acimasizca elestirip görür onlar demekte neyin nesi.....yarisa mi girildi yine? neyin yarisi bu? ups! 11-07-08, 14:31 eger bu senaryolar insanlarin keyiflerine göre ilerliyorsa....dogal olarakta keyiflerine göre yaziyorlar demektir....bu durumda kimin kiminle kanki kimin kiminle sevgili oldugu önemli degildir adi üstünde senaryo ve herkez kendi senaryosunu yaziyor....bu kadar acimasizca elestirip görür onlar demekte neyin nesi.....yarisa mi girildi yine? neyin yarisi bu? of miray ya!muhabbeti anlamadan dinlemeden atlamasan,nasıl olur?cümlemin sonundaki gülme smile'ni görmüyormusun?herşeyi ciddiye alma! onlar herkesin izledği bir dizinin senaristleri tabiki eleştirecez!o zaman insanlara sunmasınlar!madem eleştiremiyeceksek!:img-wink: >>miray<< 11-07-08, 14:42 of miray ya!muhabbeti anlamadan dinlemeden atlamasan,nasıl olur?cümlemin sonundaki gülme smile'ni görmüyormusun?herşeyi ciddiye alma! onlar herkesin izledği bir dizinin senaristleri tabiki eleştirecez!o zaman insanlara sunmasınlar!madem eleştiremiyeceksek!:img-wink: ama benim anlamadigim nokta su eski senaristle ilerleseydide asli-deniz ayriligi olabilirdi ve baska insanlara asik olabilirlerdi....hatta bunlarin ihtimal olarak olma ihtimali cok yüksekti, simdik eski senaristte bu ayriligi yazsaydi ve baskalarina asik etseydi....yine ayni seyi konusucaktiniz.....bence sizin takildiginiz nokta asli-deniz ayriligi ve baskalarina asik olma ihtimalleri.....yani senaristlerden cok buna takmis durumdasiniz cünkü utku girdigindede diziye ayni tepkiler vardi cogunuz tarafindan, yani efenin asliya asik olmasi ikinci planda.....daha cok asli-deniz ayriligindan dolayi bu sekilde düsünüyorsunuz hatirlatirm senin bir sözün vardi: ayrilsinlar ama kalpleri hep bir olsun, biz onlarin dizinin sonunda biraraya geliceklerini bilelim vs. diye aslinda ayriliklarindan cok kalplerinin baska yönlerine kayma ihtimali (aslinin efeye) rahatsiz ediyor sizi neyse cok konustum ups! 11-07-08, 14:49 ama benim anlamadigim nokta su eski senaristle ilerleseydide asli-deniz ayriligi olabilirdi ve baska insanlara asik olabilirlerdi....hatta bunlarin ihtimal olarak olma ihtimali cok yüksekti, simdik eski senaristte bu ayriligi yazsaydi ve baskalarina asik etseydi....yine ayni seyi konusucaktiniz.....bence sizin takildiginiz nokta asli-deniz ayriligi ve baskalarina asik olma ihtimalleri.....yani senaristlerden cok buna takmis durumdasiniz cünkü utku girdigindede diziye ayni tepkiler vardi cogunuz tarafindan, yani efenin asliya asik olmasi ikinci planda.....daha cok asli-deniz ayriligindan dolayi bu sekilde düsünüyorsunuz hatirlatirm senin bir sözün vardi: ayrilsinlar ama kalpleri hep bir olsun, biz onlarin dizinin sonunda biraraya geliceklerini bilelim vs. diye aslinda ayriliklarindan cok kalplerinin baska yönlerine kayma ihtimali (aslinin efeye) rahatsiz ediyor sizi neyse cok konustum o sözümü hatırladıysan şunuda hatırlarsın! aslı efe'ye değilde başkasına olsaydı.ahmet'e,mehmet'e...vs.! evet yine üzülürdük,kahrolurduk!ama inan bana bu kadar değil.çünkü 3'lü dotluk bir daha asla düzelmemek üzere bozuldu.aslada düzelmez!eski senaristimizide zaman zaman eleştirdik.belki o zamanda eleştirirdik ama bu şekilde bir zorlama aşk olmazdı.tabiki dizi finaline kadar aslı-deniz hep bir arada olsa sıkıcı olurdu.bu bütün dizilerde böyledir.mutlaka arada bir problem olmalıydı.ama bu problem efe olmamalıydı. >>miray<< 11-07-08, 15:18 asli baska birine asik olsaydi x bir insana....ve iliskisi güzel gitseydi....o zaman o aski destekleme ihtimaliniz olurmuydu peki? yoksa yinede asli denize ikinci sans versin mi diye düsünürdünüz....yani burada problem aslinin efeye asik olma ihtimalimi.....yoksa gercekten baska birisine asik olma ihtimalimi (efe veya x bir insan farketmez), yani kisacasi denizi unutmasi ve gönlünü baska birine vermesimi ups! 11-07-08, 15:39 asli baska birine asik olsaydi x bir insana....ve iliskisi güzel gitseydi....o zaman o aski destekleme ihtimaliniz olurmuydu peki? yoksa yinede asli denize ikinci sans versin mi diye düsünürdünüz....yani burada problem aslinin efeye asik olma ihtimalimi.....yoksa gercekten baska birisine asik olma ihtimalimi (efe veya x bir insan farketmez), yani kisacasi denizi unutmasi ve gönlünü baska birine vermesimi ya tabiki desteklemezdik.biz bir kere gönlümüzü verdik a-d'ye!ama bu kadar öfke dolu olmazdık!en azından dostlukları tesellimiz olurdu.anlatabildim mi? sapsız 11-07-08, 15:45 çiğdemcim devamını daha yeni okuyabildim .. yine çok gzldi hayatım elerine sağlık .. devamını ne zamn eklicen yaa gene gece mi .. :P SARP_EKİN_SİNAN sennde devamını bekliorum .. :good: ups! 11-07-08, 15:54 çiğdemcim devamını daha yeni okuyabildim .. yine çok gzldi hayatım elerine sağlık .. devamını ne zamn eklicen yaa gene gece mi .. :P SARP_EKİN_SİNAN sennde devamını bekliorum .. :good: gecelerinizin senaristiyim ben!:img-hyste evet gece tam 24:01 'de. saol cnm yorumun için! mrv_ky 11-07-08, 22:35 gecelerinizin senaristiyim ben!:img-hyste evet gece tam 24:01 'de. saol cnm yorumun için! bu gece senaryo var mı bekleyim mi sırf senin icin :img-wink: ups! 11-07-08, 22:41 bu gece senaryo var mı bekleyim mi sırf senin icin :img-wink: ay canım benim!şu anda yazıyorum yarım saate biter heralde!ama uykun varsa istersen yarın okursun! mrv_ky 11-07-08, 22:44 ay canım benim!şu anda yazıyorum yarım saate biter heralde!ama uykun varsa istersen yarın okursun! tam 12 ye yetiscakse sorun yok da 12 den sonra baskılardan dolayı cıkmak zorunda kalıcam sen bi an once yaz cnm bekliyorum ben:good: ada-1903 11-07-08, 22:59 Saat tam 24:01 Cigdem hanim nerede bizim senaryo? :D Unuttunmu yoksa ilham gecmi geldi yoksa yine? :) mrv_ky 11-07-08, 23:06 Saat tam 24:01 Cigdem hanim nerede bizim senaryo? :D Unuttunmu yoksa ilham gecmi geldi yoksa yine? :) sorma ada ben de ne zamandır bekliyorum ama yok iste ilham gec kaldı heralde :img-wink: ups! 11-07-08, 23:08 kızlar çok az kaldı!herşey sizin için!:img-wink::img-hyste ada-1903 11-07-08, 23:18 Mervecim galiba :D Cigdem su mesaji kim gonderdi asil ben onu merak ediyorum..bari onu soyleseydin :) Hadi guzel yaz bekliyoruz bak hayranlarin senin icin burada ;) mrv_ky 11-07-08, 23:22 Mervecim galiba :D Cigdem su mesaji kim gonderdi asil ben onu merak ediyorum..bari onu soyleseydin :) Hadi guzel yaz bekliyoruz bak hayranlarin senin icin burada ;) evet adım merve ve ikinizin de hayranıyım emin olun gerek senaryo olsun gerek yorumlarda olsun sizde kendi inandıgm seyleri gormek cok guzel bi de bu gece senaryosuz uyursam cok uzulurum hadi çiğdem:happy0064 ups! 12-07-08, 00:12 evet adım merve ve ikinizin de hayranıyım emin olun gerek senaryo olsun gerek yorumlarda olsun sizde kendi inandıgm seyleri gormek cok guzel bi de bu gece senaryosuz uyursam cok uzulurum hadi çiğdem:happy0064 saol mervecim!valla tam yazdım.sanırım d.f koptu.allah'tan eklemiştim.inşalllah okuyabilmişsindir merve'cim! valla beğenecekmisiniz bakalım!bişeylr yazmaya çalıştım,umarım beğenirsiniz!:img-wink: ada-1903 12-07-08, 00:26 evet adım merve ve ikinizin de hayranıyım emin olun gerek senaryo olsun gerek yorumlarda olsun sizde kendi inandıgm seyleri gormek cok guzel bi de bu gece senaryosuz uyursam cok uzulurum hadi çiğdem:happy0064 Mervecim sagol canim :love05: bizede ne mutlu bizimle ayni fikirde olanlarin soylemek istediklerine tercuman olabiliyorsak! :) Cigdem 24:01de demistik :img-hyste saka saka degdi yani! Bence Aslinin boyle guzel bir hatirlaticiya ihtiyaci vardi :img-in_lo:img-wink: Cok guzel olmus ama kisaydi doyamadim ben bu guzel bolume..Efe yolunu keserse yada mine yine piskopata baglarsa bunlar kavusamazsa Urlayi basarim ona gore :img-hyste Eline saglik Cigdemcim! :love05: yarinmi ekliyeceksin devamini? 24 civarinda bulusalim nasil olsa senin ilham perileri gece kuslari :D ups! 12-07-08, 00:32 Mervecim |