Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri - Yorumlar (Senaryo, Replik, Izlenme Oranlari ve Haberlere Yorumlar)
İLK AŞKIM_MERVE 09-06-07, 12:15 2. bölüm sonu 3. bölüm...
Aslı deniz ve mineyi öpüşürlerken görmüş ve şok olmuştur.Ağlamaya başlar ama daha sonra kendini taparlar ve Aslı ile Denizin yanına gider.
Denize kavga çıktığını anlatır ve üçü birlikte eve giderler.Bu sırada da Denizin annesiyle babası arabayı koyup eve gelirler bu sırada da kavga hala devam etmektedir ve deniz evin halini nasıl açıklayacağını düşünmektedir.Annesi ve babası eve gelince şok olurlar annesi evin halini görünce dayanamaz ve evi boşaltır B arada Denizden de açıklama beklemektedir Deniz tam bir açıklama yapamayınca 3 gün dışarı çıkma yasağı verirler.
Efe gönülden hala daha vazgeçememektedir .Okul bahçesinde onunla konuşmak için yanına gider.
_ Hocam eve baktınız mı güzelse ayarlayalım
_Sağol efe ama ben sana hala daha kızgınım
_Neden hocam valla kötü bi niyetim yoktu sadece gelmenizi istediğim için...
_Tamam ama gelmem için böyle bi yalan söylemene gerek yoktu ayrıca unutma ben senin öğretmeninim ve bir öğretmene yalan söylemek çok kötü birşeydir.
Der ve gider.Efe ise üzgündür.Bu sırada aslı yanına gelir ve üzgün olduğunu görünce onu neşelendirmek için uğraşır.Zil çalar ve içeriye girerler.
cnm senaryon çok gzl..ama senaryolar bölümüne koy...
sarp_manyagi 09-06-07, 15:02 yaa süper olmuş ya efeyle aslının sarılma sahnelerine bayıldım:happy0064 süperdi yaa çok tşk cnm ama devam etttir lütfenn
İLK AŞKIM_MERVE senaryo çok güzell:) saol:img-wink:
sarp_manyagi 09-06-07, 16:18 İLK AŞKIM_MERVe harika olmuş cnm ama sne bunu sizin senaryolarınız diye bir bölüm var orda yazsan daha da ii olurrr
merak etmeyin senaryolarıma devam edicem merve sen de devam ettirirsen sevinirim seninkiler de gzl olmuş...
çıkıyorum şimdi devamı yarınn...
esen_pashan 15-06-07, 23:33 arkadaşlar gerçekten güzel tebrikler..
G-O-T-H-İ-K-A 17-06-07, 08:14 deniziin mine sen bu kadar kötü olmamassın dedii sahne ii
İLK AŞKIM_MERVE 17-06-07, 08:44 deniziin mine sen bu kadar kötü olmamassın dedii sahne ii
tşk..cnm devm edicemm..ztn..bakalım daha neler olcak...
ya vala süperr bir senaryo olmuss..emeğinize sağlık:)
emeğine sağlık güsel olmus:happy0064
/\/azz__(IL* 21-06-07, 09:33 bütün yasan arkadaşlar hepinis çok güsel yasmışsınız ellerinize sağlık
çok gzl olmuş saol ama bence deniz minenin yanında olcak çünkü intihar edcek çünkü bu intihardan kendini suçlu görcek bence
ya pardon kavak yellerinin senaryosunusu sizmi yazıosunuz çok gzl olmuş saol paylasımından dolayı
ya herkes istediği gibi aklından seneryo yazıyo
!!!melike!!! 26-06-07, 07:03 bütün senaryo yazan arkadaşları tebrik ediorum lütfen senaryolarınızın devamını getirin
assi_yılllar 27-06-07, 21:46 evt çok süper senaryolar yazmışsınız evmlarını merakla bkliyorum..
serseri_mayın90 01-07-07, 20:46 dilacım güzel gidiyor devamınıda bekleriz. aslı&alp olsunda iyice krize girsin deniz:img-hyste
angeLcereN 01-07-07, 20:53 tamam mervecim yeterki sen iste:)
efe tek kaldı ama ya .. ona da bakcaz bişiler ayarlicaz:)
serseri_mayın90 01-07-07, 22:07 dilacm gayet güzel gidiyor.sonunda aslı&alp buluşması gerçekleşcek:happy0064 tabi devamı için bende biraz bilgi var ama devamını beklioz:D
angeLcereN 01-07-07, 22:11 heheh evet mervecim yardımında dokundu şimdiki bölüm için yaziyim hemen yenisini canım:)
serseri_mayın90 01-07-07, 22:54 ohh gerilim anları:D çok güzel cnm ben artık çıkıom. devamı gelirse sonra okur yorum yaparım. bye emeğine sağlık:img-wink:
angeLcereN 01-07-07, 22:55 :):) saol mervecim.uzun bi süre giremiceksin ama ben senin yorumlarını beklicem canım.
angeLcereN adını bilmiyorum:icon_whis
Senaryon çok güzel ve ileriki bölümlerde göebileceğimiz sahneler var!:) Ama Efe Gönül'den bu kadar kolay vazgeçmez bence:icon_whis
Devamını bekliyorum:img-wink:
angeLcereN 02-07-07, 10:44 angeLcereN adını bilmiyorum:icon_whis
Senaryon çok güzel ve ileriki bölümlerde göebileceğimiz sahneler var!:) Ama Efe Gönül'den bu kadar kolay vazgeçmez bence:icon_whis
Devamını bekliyorum:img-wink:
saol canım.biliyorum vazgeçmiceğini ama artık Efe'ninde gerçek bi aşk yaşaması lazım dimii=)
bu arada adım dila
death angel 02-07-07, 14:01 ya süper yazıyorsun devamını dört gözle bekliyorum:good:
angeLcereN 02-07-07, 14:47 saol canım hemen yeni bi tane yazıorum
ya angelceren çok güzel gidiyosun adın galiba dila o kavga sırasında alpe noldu ayy çok merak ettim şşimdi devamını ya
angeLcereN 02-07-07, 16:24 evet canım adım dila
yorum içinde sağol devamı hemen geliyo!
angelCerenn ismin dila heralde d,ila süper yazıosunnn
angeLcereN 02-07-07, 16:56 evet ismim dila sende dilara galiba:)
yorum için çok saol
dilacım çok güzel efenin gördüğünün ne olduğunu çok merak ediyorum ya bu arada efenin tanıştığı o kız pınara noldu
angeLcereN 02-07-07, 17:47 hepsi birbiriyle bağlantılı canım:)
görürsün bugün içerisinde yeni bölüm eklicem
İLK AŞKIM_MERVE 02-07-07, 19:55 cnm hariklasın ama DAHA ÇOK ALP&ASLI sahneleri istiom..lütfeeeennn:img-yes:
angeLcereN 02-07-07, 19:57 tamam canım tabikide
yorum için de sağol
dilacım valla tam içimden efenin şaşırdığı şeyin pınarın onların sınıfa gelmesini geçiriyordum çok güzel olmuş senaryon ya devamını bekliyorum snde tam yeni bölüm gibi en heyecanlı yerinde bırakıyon yaf
süper olmuş dila bende alp aslıyı daha çok sitiorumm
Süper olmuş AngelCeren:img-wink:
angeLcereN 02-07-07, 20:18 dilacım valla tam içimden efenin şaşırdığı şeyin pınarın onların sınıfa gelmesini geçiriyordum çok güzel olmuş senaryon ya devamını bekliyorum snde tam yeni bölüm gibi en heyecanlı yerinde bırakıyon yaf
ee napalım canım senaryomu da dzi tadında okumanızı istiyorum
angeLcereN 02-07-07, 20:21 süper olmuş dila bende alp aslıyı daha çok sitiorumm
saol canm yeterki siz isteyin bnden size bol bol aslı&alp
angeLcereN 02-07-07, 20:27 saol Özge!
angeLcereN 02-07-07, 20:58 eğer yorum yaaparsnız vea fikir verirseniz senaryomun nasıl olduğunu anlicam ve ona göre devam edicem!:/
!!!melike!!! 02-07-07, 21:17 senaryon süper gidio tebrikler:happy0064 :happy0064
angeLcereN 02-07-07, 21:25 sağol melike:)
İLK AŞKIM_MERVE 03-07-07, 06:51 cnm harikasın yhaa...HELEDE ASLININ ALP'İ ÖPMESİNE BAYILDIM :happy0064
dvmını büyük bir sabırsızlıkla bekliorm...:img-yes:
angeLcereN 03-07-07, 09:41 saol canım devamını bugün içerisinde foruma eklicem(:
angeLcereN senaryon muhteşem olmuş devamını bekliyoruz...
dilacım senaryon süper ya ohh minenin deniz ne durumda diye merak etmemisine hiç şaşırmdım ztn denizde süper bozuldu ohh
angeLcereN 03-07-07, 10:21 saol canım!(:
bakalım yeni bölümde neler olucak(:
angeLcereN 03-07-07, 10:24 angeLcereN senaryon muhteşem olmuş devamını bekliyoruz...
saol Defne_92(:
süper hade ya devam nolur hemen devamını yaz hemen
ellerine sağlık angelceren cok güzel olmus devamınıda yazsana cok heyecanlı yerde kesmişsin
angeLcereN 03-07-07, 13:21 özlemcim ve angels18 yorumlar için sağolun yarım saat içerisinde yeni bölümle karşınızdayım(:
evt yarım saat olmasına az kaldı merakla bekliyorum
dilacım döktürmüşsün yine süper ya
angeLcereN 03-07-07, 14:23 sağol özlemcim
severek yazıyorumm(:
yazarken bende heyecanlanıyorum o derece(:
angeLcereN 03-07-07, 14:41 hayır canım kendine haksızlık etme güzel olmuş!
sende benim kaldıpım yerden alternatif bi devam yapmışsın(:
çok teşekkürler dilacım ya bana cesaret verdin
angeLcereN 03-07-07, 14:46 ne demek canım ben sana inanıyorum sende çok güzel senaryolar çıkarırsın
bu senaryoyu kim yazarsa yazsın ama çabuk yazsın çok güzel olmuş dila heralde sen senarist olcan ee bizide oynatırsın artık :good: :img-heh:
angeLcereN 03-07-07, 14:58 saol cnmm!(:
ee sanada bi rol veririz artık :)
bende bu kadar yetenek olduğunu hiç sanmıyodum.
beni cesaretlendiren hep sizsiniz.
sağolun arkadaşlar ve hemen bi senaryo daha yazıorum(:
angeLcereN 03-07-07, 16:10 1hafta senaryo yazamayabilirim çünkü istanbul dışında olucam!bi sonraki bölümü merakla bekleyin bakalım(:
1hafta senaryo yazamayabilirim çünkü istanbul dışında olucam!bi sonraki bölümü merakla bekleyin bakalım(:
yaaaaaaaaaaa bu haksızlık yapılırmı bari yaz yaaaaaaaaaa off bi düşünüüm minenin sewgilisi olabilirmi yokk niçin olsun aslının yakın arkisi yok o zmn niçin bardak düşsün offf kim onu söle bari yawwww
dilacım ya bizi bu kdr bekletemezsin kabul etmiyorum süpersin evt misafir kim olabilir ya minenin erkek arkdaşı olabilir bi tek aklıma o geldi
İLK AŞKIM_MERVE 03-07-07, 20:47 yha en heyecanlı yerde kesmişsin..KZM SEN SENAARİST FLN OLSANA YHA SÜPERSİN..
yha ben nasıl 1 hafta bekliycem..AYY YENİ BÖLÜM GİBİ OLDU...hehehe...:img-yes:
acemicadi_selim 03-07-07, 21:07 1hafta senaryo yazamayabilirim çünkü istanbul dışında olucam!bi sonraki bölümü merakla bekleyin bakalım(:
ayyy senaryon super yaa ben bi hafta nasil beklicem meraktan catlarim yaa lutfen dewamm ett ufff kim acaba o gelenn?????
dilaa dün yoktum hepsinii okudum süper olmuş ama misafri kim??? ve alp yaşıcak dimii
angeLcereN 05-07-07, 19:55 canlarım sağolun ben yaziim hemen yeni bölüm(:
Mine=Mert!?
Den=Mert mi?Kim bu Mine?
Mine=Şey Deniz.O..
Mert=Merba.Ben Mine'nin sevgilisi.
Herkes=Sevgilisi mi?
Mine=Hayır canım ya.
Mert=Utanıyo musun benden.
Mine=Gelsene buraya bi.
Mine&Mert bi köşeye geçerler.
Mine=Niye eski sevgilim olduğunu söylemedin.
Mert=Şu çocuk öyle bi telaş oldu ki eğleniyim biraz dedim.
Mine=Aferin çok mu eğlendin.
Mert=Heheheh evet.
Mine=Ne işin var peki burda.
Mert=Almanya polisi seni arıyo.
Mine=Polis mi?Şaka yapmayı kes.
Mert=Valla.1sene önce ölen çocuk yüzünden.
Mine=Allah Kahretsin.
Mert=Napmayı düşünüyosun.
Mine=Bilmiyorum Mert.Gel gidelim de ilgi çekmeyelim.
Çocukların yanına gelirler.
Mine=Bu Mert.Eski sevgilim.
Den=Bende Deniz.
Deniz,Mert'e çok kötü bakar.
Efe bunu anlar.
Efe=Bırakın şimdi tanışmayı yeri değil arkadaşlar.Gel Deniz biz gidelim.Aslı bişey olursa bize haber verirsin.
Den=Geliyo musun Mine?
Mine=Ev..
Mert=Ben bırakırım Mine'yi.Hem dedenlerede bi meraba diim dimi.
Mine=Şey tamam.
Den=Ben seni bi bırakıcam ama..
Mert=Efendim.Bişey mi dedin?
Den=İyi geceler dedim.
Mert=Hee..Sanada iyi geceler.
Efelerin evinin önüne gelmişlerdir.
Efe=Gel bize istersen.
Den=Tamam da..
Efe=Noldu?
Den=Şu sizin bahçedeki Pınar değil mi?
Efe=Pınar?Evet oğlum bu o.
Den=Ne işi varki.
cnm süpersin yine
angeLcereN 05-07-07, 23:18 saol canım benim(:
!!!melike!!! 06-07-07, 08:52 angelceren devamı nı ne zaman yazacaksın?
senaryon süper oluo :happy0064
angeLcereN 06-07-07, 09:48 Melikecim sağol canım!
En kısa zamanda eklicem merak etme
angeLcereN 09-07-07, 16:09 Artık senaryolarım eskisi gibi beğenilmiyo galiba :(
Eğer yorum yaparsanız nasıl olduğunu anlicam ve ona göre kesicem ya da devam edicem arkadaşlar:(
dila beğenilmez olurmu süperr yaa muhteşemm senaryolarınn
!!!melike!!! 10-07-07, 09:00 pazartesi günü ekliycem demiştin ama eklemedin senaryonu merakla bekliorum
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
kız senin senaryoların hiç kötü olurmu ben şahsen beğeniyorum fazla nazlanma kız yaz işte meraktan çatladım orada neler oluo?:img-cool2
angeLcereN 10-07-07, 16:10 Hepinize teşekkürler canlarım..
Bi an hiç kimse yorum yapmayınca üzüldüm!
Yeni bölüm bu akşam veya yarın..
*asi*melek* 11-07-07, 20:37 rosemarry;bnmkinden çok çok çok daha güzeL oLmuş ve süper uydurmuşsun bnce kesin bu repLikLer oLucak kahinmsn ne:icon_whis
acemicadi_selim 11-07-07, 23:19 rosemarry;bnmkinden çok çok çok daha güzeL oLmuş ve süper uydurmuşsun bnce kesin bu repLikLer oLucak kahinmsn ne:icon_whis
bence ikinizinkide supper olmusss
rosemarry;bnmkinden çok çok çok daha güzeL oLmuş ve süper uydurmuşsun bnce kesin bu repLikLer oLucak kahinmsn ne:icon_whis
:):)Allah iyiliği versin ne kahini fragmana göre bişiler uydurdum işte;)
teşekkürler beğendiğine sevindim...seninkinide okudum seninki de çok çok güzell bakarsın ikisinin karışımı bişiler çıkar:img-wink:
bakalım bu akşam görcez gerçek replikleri...
acemicadı_selim çok teşekkürler beğendiğine sevindim...
*asi*melek* bizim senaryolar tutmadı ya:)baya değişikti replikler
olsun bi daha ki sefere inşallah:)
GULBEYAZ76 13-07-07, 09:35 Neden senaryolarınızı bu başlığa eklediniz arkadaşlar bu başlık yorum başlığı.Senaryolar kendi başlığına eklenmeli.Burdada senaryolar hakkkında yorum ve teşekkür yazıları yazılır.Senaryo yorumlarında senaryo olacağı kimsenin aklına gelmiyeceği için daha az kişiye ulaşır.Senaryolar bölümüne eklerseniz daha çok okuyan ve yorumlayan olur.
Senaryo ekleyen ve emek harcayan herkesin ellerine ve klavyelerine sağlık.
Kolay gelsin.
bye
GULBEYAZ76 13-07-07, 09:46 Başlığa daha dikkatli baktım senaryolar ve yorumları diyor ikisi bir arada olmaz.Yorumların içinden senaryo ayıklamak zor oluyor.Gerçi senaryolar için ayrı bir başlık daha açılmış ama o zaman bu bölümün adı değişsin.Kafa karıştırıyor.
!!!melike!!! 14-07-07, 17:50 arkadaşlar nie hiç kimse senaryolarına devam etmio?
senaryolar ve yorumları derken hem seneryo yazımı hem de yorumlarının bu başlıkta yapılması için dedim yani ayrı ayrı başlık açmamak için yanii senaryolarınıza devam edebilirsiniz hepsi de çok güzel...
!!!melike!!! 20-07-07, 15:54 nie kimse senaryosuna devam etmio ya
üff ya bu seneryoları bu kadar gzl ve heycenlı bitirmek zorundamısın anlamıommm
cnm senaryon süper olmuş eline sağlık ama çok yavaş gidiyon be kızım biraz daha fazla yaz lütfen ayrıca diğer senaryolarda çok yavaş aman siz yazında yavaş hızlı farketmez beklemek bile heyecanlandırıo beni hepsi süper valla:img-yes: :img-wink:
punk princess 23-07-07, 18:58 angeLcereN senaryon çok gzl olmuş merak ettim aslı'nın kararsızlığının sonunu...:icon_whis
!!!melike!!! 26-07-07, 23:21 devamı ne zaman gelcek?
angeLcereN 27-07-07, 18:02 Yorumlar için herkese çok çok çok teşekkür ediyorum!
!!!melike!!! 28-07-07, 11:03 dila ve punk princess(adını bilmiorum) senaryolarınıza ne zaman devam ediceksiniz
mervecim bakıyorum burda da yazmaya başlamışsun
çok şeker olmuş bayıldım denizin bu hallerine
merakla devamını bekliytorum
merve olmadı yaa tam aslı geldi deniz yıldızlar gece romantizm derken kestin
en kısa zamanda devam beklerimmm
aman mine de ne bekliyosa evet sen kimsinki hesap soruyosun:hıh
ooooo merveee süper olmuş
aslıya aferin lafı yapıştırdı
deizcim ister pes et ister etme bilmiyoruz artık
ama hayal kırıklığı neymiş öğren
acemicadi_selim 28-07-07, 13:05 ilk askim merve super yazmissin dewamm :):):)
merve senaryon çok güzel olmuş devamını merakla bekliyoruz...
!!!melike!!! 28-07-07, 15:21 senaryon süper oluo devamını bir an önce yazar mısın
dier senaryo yazan ark.larda bir an önce sensaryolarını yazsa çok güsel olcak
Merve senaryon çok güzel olmuş, ellerine sağlık
Deniz ve Alp, Aslıyı kollarından çeke çeke kaldılar :P yazık kıza
burasını yeni keşfettim gerçekten çok güzel bu senaryolar bayıldım resmen devamını sabırsızlıkla bekliyorum
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 19:34 hepinize..yorumlarınız için tşkkk....:img-yes:
assi_yılllar 28-07-07, 21:22 ilk aşkım_merve süper olmuş senaryon jnm en kısa sürede dvmını bekliyorum ..
lanetly_girl 29-07-07, 17:16 devamını bekliyoruz cnm harika olmuş:happy0064
!!!melike!!! 29-07-07, 21:40 merve senaryona ne zaman devam edeceksin
ssenaryon manyak olmuş. Devamını bekliyoruz;)
punk princess 01-08-07, 12:31 ilkaşkım_merve senaryon çok gzl olmuş
bnm senaryomun devamını soran arkadaşlardan da özür dilerim 5 gndür yoktum en kısa zamanda devamını yazacağım:img-yes:
Ya Arkadaslar Konuya Biraz Alakasız Bi Soru Olucak Ama Bişey İsticem:)
Hani Aslı, Denis, Efe, Mine Bi Partiye Gidiyolar Ya Orda Bi Şarkı Çalıyo Ya O Şarkının Adını Bilen Varmı??
Bilenn Varsa Lütfen Bana Söylesinn....
Ya Arkadaslar Konuya Biraz Alakasız Bi Soru Olucak Ama Bişey İsticem:)
Hani Aslı, Denis, Efe, Mine Bi Partiye Gidiyolar Ya Orda Bi Şarkı Çalıyo Ya O Şarkının Adını Bilen Varmı??
Bilenn Varsa Lütfen Bana Söylesinn....
ya bunu her yere yazıp durma kardeşim..bilen olsa sölerdi..forumda bi sürü kirlilik oluyo böle..
Nevzat_Ayşe 03-08-07, 10:41 ekin_gulendam senoryon çok güzel olmuş devam et..sabırsızlıkla bekliyorum plaj sahnelerini
ekin_gülendam senaryon çok gsl olmuş devamını heycanla bekliyorum...
esra's senaryon çok gerçekçi olmuş. dewamını bekleriz.bnce dizinin yeni bölümü de senaryona çok yakın gelişcek.
!!!melike!!! 03-08-07, 19:52 punk princess , esra's,ekin_gülendam senaryolarınıza bir an önce devam eder msiniz hepiniziki süper oluo:happy0064
!!!melike!!! 03-08-07, 20:18 punk princess çok güselde bi denizle aslıyı birleştiriversen merak ediorum devamını ne zaman yazacan devamını hemen ekler misin
punk princess 03-08-07, 21:13 punk princess çok güselde bi denizle aslıyı birleştiriversen merak ediorum devamını ne zaman yazacan devamını hemen ekler misin
tşkler,en kısa zamanda devamını ekleyeceğim fakat biraz toparlamam gerekior:img-wink:
ekin_gulendam 03-08-07, 21:22 punk prensesim :happy0064süperr olmuş arkadaşlar bende artık sonra devam edeirm yorumlarınız için saolun
assi_yılllar 03-08-07, 23:53 süpper olmuş senaryolar arkadaşlar emepğinize sağlık en kısa zmaanda bekliyorum .. devamını
Nevzat_Ayşe 04-08-07, 10:28 ekin_gulendam bence devam et çok güzel gidiyo ellerine sağlık
punk princess 04-08-07, 12:05 ekin_gülendam adın ekin sanırım bence de senaryon çok gzl devamını bekliyorum,bu arada senaryoma yaptığın yorum için de teşekkürler...
punk princess süper olmuş senaryoların harika ...:happy0064
punk princess 04-08-07, 22:15 punk princess süper olmuş senaryoların harika ...:happy0064
yorumun için tşk. ederim,beğenmene çok sevindim
assi_yılllar 04-08-07, 23:29 punk princess çookkk süpper olmuş jnm en kısa zmnda dvmını bkliyorum ...
Nevzat_Ayşe 06-08-07, 11:49 senaryon çok güzel punk princess devamını bekliyorum
***ekin&sarp*** 06-08-07, 14:14 çok güzel olmuş
muggle_dilos 06-08-07, 14:23 çok güzel olmuş canım
bncede senaryo süper olmuş devamını sabırsızlıkla bekliyorum
assi_yılllar 06-08-07, 21:12 jnm hmn yaz yaa süppper olmuş valla :)
punk princess 06-08-07, 21:29 jnm hmn yaz yaa süppper olmuş valla :)
ne yazık ki bn de çok yazmak istiodm ama yarına kaldı :sad53:
bu arada yorumun için teşekkürler...
çok güzel yazıyorsun yaa ama tadı damağımda kaldı devamını bekliyorum
assi_yılllar 08-08-07, 21:04 süpper tk keliöeyle süppper omluş jnm dvmm isterim ama ben!
!!!melike!!! 11-08-07, 07:34 senaryolarınızın devamını ne zaman yazacaksınız
!!!melike!!! 12-08-07, 09:00 ay çok güsel olmuş devamını sabırsızlıkla bekliorum :happy0064 :happy0064
bencede çok güzel ellerine sağlık
!!!melike!!! 14-08-07, 21:00 ark. nie kimse senaryolarına devam etmio lütfen devam edin lütfen çok güsel yazıosunuz
ark. nie kimse senaryolarına devam etmio lütfen devam edin lütfen çok güsel yazıosunuz
e sen başla ben devam ediyim.sonra bize katılırlar.:P:good:
şenizzzzzz 19-08-07, 14:11 senaryon çok güzel olmuş devamını beklerim:img-yes:
süper yazıosun gerçekten çok güzel olmuş
!!!melike!!! 19-08-07, 16:10 dilara-1905 çok güzel olmuş senaryon ellerine sağlık devamınını ne zaman yazacaksın
dilara-1905 19-08-07, 18:18 çok teşekkürler yorumlar için devamını birazdan getirrim :good: cnm siniz senaryoda süper valla :good:
!!!melike!!! 19-08-07, 18:44 dilara-1905,serseri_mayın90 ve _hale_ çok güsel olmuş senaryolarınız ellerinize sağlık devamını en kısa zamanda bekliorum
gokcecik_447 22-08-07, 12:24 dewamı...
aslı eve gider ve çok şaşkındır hemen odasına girer denizde aynı şeyi yapar
deniz:ne dedim ben ya... ama olması gerekende buydu artık bilmesi gerekiyor... ama neden tepki vermedi of ya yarın nası bakçam yüzüne ne dicem aslı ya ama artık anladım aslı benim tek ve gerçek aşkım aslında bunun arkasında durmalıyım nası böyle kör olabilirdim ve aslıyı üzdüysem bu yüzden şimdide ne olursa olsun telafi etmeliyim utanmak yok deniz ! evet...
------
aslı: off ya ne dicem ben şimdi denize
canan gelir
canan:küçük fare ? nerdeydin sen ?
aslı:şuan hiç bişi konuşcak halde değilim abla ya
canan:yine deniz mi ? nolde gene?
aslı:bana bu mektubu verdi
canan:ne ne yazıyor ?
aslı:bilmiyorum okumadım
canan:okumadın mı aslı inanmıyorum sana 5 dk veriyorum sana okuman için çabuk
aslı:abla anlamıyorsun güvenemiyorum işte deniz'e her başı sıkıştığında benim yanımda oluyor ya yine giderse üstelik iş aşka binmişken
canan:pess eer bunca yıl bu çocuğu tanıyamadıysan deniz yapmaz böyle bişi
aslı:herşey çok değişti abla ya tamam okicam ama çıkarmısın lütfen
canan:sen bay etkilenmişsin fare ya
aslı üsgün üzgün bakar canan gider...
aslı mektubu bitirir aslı varken surete yok sözüne çok takılır mektup çok hoşuna gitmiştir denizi aramak ister ama çekinir aslının kafsı çok karışıktır...
ertesi sabah
deniz:naber efe bu gün uyumuyosun ballar ayılar diye
efe:ya dur birader daha afyonum patlamamış
deniz:ii ii(diye güler) hadi kamerayı verde takalım
efE:ahh o kamere zaten
deniz:ne
efe:yok bişi dur takiiim
aslı gelir
aslı:napıyosunuz bakalım...
deniz:kamerayı yerleştiriyoruz aslı konuşalımmı biraz
aslı:tamam gel şöyle
-----
deniz:okudun mu ?
aslı:denizz ciddimisin yani bunları gerçekten hissediomusun ?
deniz:aslı tabiiki biraz geç olduğunu biliyorum ama anladım artık
aslı:aslında mektup çok hoşuma gitti deniz...
deniz aslıyı öper...
aslı:ama yinede
deniz:zaman istiyorsun dimi
aslı:deniz biliyosun mine hiçte küçümsencek bi pürüz değildi
deniz:tamamyeterki dargın olma küs olma
aslı:değilim...
dewamı sonra...
umarım beğenirsiniz...
yaaa çok güsel dewamını istiyorummmmm cidden harika yaaa tabi aslı&deniz ci olduum için daa çok sewdim:img-wink:
muggle_dilos 22-08-07, 12:35 süper olmuş biran önce devamını bekliyorum umarım benzeri bişi olur =)
ewet gercekten cok güsel olmuş senaryon dewamını en kısa sürede bekliyorum..:img-grin2
pelin_hayrani 22-08-07, 16:44 cok gusel olmus yhaw
ateş_kıvılcımı 22-08-07, 18:30 çook çook çook tşk ederim yorumlar için çok mutlu oldum....:happy0064
Dewamm...
aslı ve deniz için herşey yolunda gidiyordur aslı bütün bu konuşmaları ve mektubu canan'a anlatır canan da çok sevinir ama şimdi kendi soruna da çözüm bulması gerekiyordur bebek için muratla birkez daha konuşur
canan:murat bak ben bu çocuğu tek başıma yapmadım tamam mı ? ortada bi hata var ewet ama bu ikimizin ortak suçu herşeyi benim üstüme yıkamazsın !
efe onları konuşurken görünce yine dellenir ve hemen yanlarına gider
efe:murat amca canan abla hayrola kavgamı ediyosunuz siz
murat:hayır efe nerden çıkardın sadece konuşuyorduk
efE:hmm ne hakkında ?
murat:niye soruyosunki
efe:merak işte cnm nie olcak
canan:ya ben murat abiye aslı'yı sormuştumda odur yani
efe:sizi bi kere daha böyle kavgalı gibi görmüştümde ondan sordum yani dedim ya merak neyse ben gidiyim..(içinden:bide abi diyo bide abi diyo)
murat:görüyomusunb canan çok dikkat çekiyoruz bak ben lemanla ewliliğimi sürdürcem lemanı o halde bırakamam üstelik deniz bunları örenirse nolur sanıyorsun
canan:onu bu çocuk olmadan önce düşüncekdin murat (der ve hızlıca gider)
murat efe'nin sinirlice kendisine baktığını görünce yanına gider
murat:bi sorun mu war efe
efe:yoo nolabilir ki
murat:öyle bakıyosun ya ondan sordum
efe:yok ya öyle dalmışım ben deniz'e bakiim
deniz otelin sahilinde aslıyla konuştuklarını düşünüyordur
efe:oo deniz oğlan dalmışsın noluyo ?
deinZ:hiiç nerdesin sen ya bu arada kayboluyosun ikidebi çoktan sinirlisin bi olaymı war
efe: denize bi an gerçeği söylemeyi düşünür ama hemen vazgeçer ve aklına ilk metin gelir
efe:ya abim tutturmuş gönülü isticem diye ona takıldım birader ya
deniz:ne ?? yani şimdi onlar ewlenirse
efe:ewlenirse fln yoookk ewlenemezler izin vermem
deinz:he gönül metin benimle evlenirmisin diye gönül hocaya sormak yerine sana sormayımı seçti yanii
efe:annemimn zoruyla işte yaa
deniz:ne diceksin
efe:olmaz o iş olmaz yani
deniz:efe nereye kadar gidicek bu durum gönül hoca senle evlenmez e abinede belliki bişiler
efE:denizzz !
deniz:ii abicim tamam sustum...
efe:bak bakim sen ne düşünüosun böyle aslı ile çok bi yanyanasınız bu sıralar noldu mineye
deniz:yalan çıktı mine ya
efe:nası yalan çıktı
deniz:herşey yalan ya kızın bana sölediği herşey pişman filan diodum ama ders fln almamış işte...
efe: o otel olayı ne?
deniz:onu hiç sorma bi ton azar yedim ama mert atıldı otelden beni haklı çıkardı annem olanları anlattım fln işte o konu kapandı foltoar halledildi mineye wetmeye gitcem şimdi zaten
efe: e güzelmiş bundan sonra mine yok mu şimdi yaw
deniz:warda yok işte ya bnmde kafam karışık ama bnm asıl düşündüğüm aslı
efe:üz üz sonra asıl düşündüğüm aslı
deniz:bu sefer harbi söylüyorum oğlum ya walla pişmanım neyse ben şu foto olayını tamamen kapatıp geliyorum
efe:koş hadi koş bunlarında kuzuyla aralarında bişiler dönüo ama hadi hayırlısı...
mine:hoşgeldin deniz aslında bizede gelebilirdin hem konuşurduk
deniz:ne konuşcaz mine bu sefet ne uydur... of neyse ya fotoları getirdim aslı iel beraber aldık
mine:aslı derken ?
deniz:aslı işte beraber kurtardık mertin elinden o olmasa yapazdım
mine:aslı bana yardım mı etti
deniz:ewt mine ne war bunda her zamanki melek kalpli aslı işte
mine: ((bi garip olur)) teşekkür ederim deniz beni nasıl bi beladan kurtardığını bilemezsiz
deniz:sorun değil herneyse mine sonra görüşürüz....(ve gider...)
mine aslının ewine gider
mine:selam
aslı:bidee yüzsüz yüzsüz geldin mi ? ne war ???
mine:kötü bi niyetim yok
aslı:bu kapıdan bu sözlerle girdiğinde bana mektubu vermiştin ama ne hikmetse mektuıp denizin çantasından çıktı
mine:tamam bu sefer kötü bi niyetim yok diyelim
aslı:ne diceksen de mine hadi işim gücüm var...
mine:ben teşekkür etmek istemiştim
aslı:önemli değill
mine:önemli...yani böyle geçiştirme benim için çok önemli başım büyük belaya girerdi eğer sen ve deniz bana yardım etmeseydiniz
aslı:bak ben kendimi senin yerine kıoydum ve ne kadar zor durumda olduğumu hissettim sen hernekadar bnm kaçırılmamı başıma gelenleri umursamasanda bende öyle davranamadım diyelim mine tamam mı ve sorun değil gerçekten önemli değil
mine:ben ya bak içten dawranıyorum gerçekten üzgünüm ve teşekkür ederim söyliceklerim bunlar aslı ne derece öenmsersin veya ciddiye alırsın bilmem ama teşekkür etmek istedim
aslı: aslıda şaşırır mineden böyle tepkiler beklemezdi bu sefer oda içten bi şekilde sorun değil der ve mine gider...
benden bu kadar :) en azından 13. bölümün sonu :D
çok güzel ama heycanlı bi olayla bitirseydin keşke
:img-wink:
muggle_dilos 22-08-07, 18:30 yaa bitmesin süper lütfen devam çok kısa ya yetmez bu bana en azından yarına kadar bu senaryo yetmez =)
dilara-1905 22-08-07, 18:32 tamam dewam etmeye çalışırım :)
gokcecik_447 22-08-07, 18:42 çook çook çook tşk ederim yorumlar için çok mutlu oldum....:happy0064
Dewamm...
aslı ve deniz için herşey yolunda gidiyordur aslı bütün bu konuşmaları ve mektubu canan'a anlatır canan da çok sevinir ama şimdi kendi soruna da çözüm bulması gerekiyordur bebek için muratla birkez daha konuşur
canan:murat bak ben bu çocuğu tek başıma yapmadım tamam mı ? ortada bi hata var ewet ama bu ikimizin ortak suçu herşeyi benim üstüme yıkamazsın !
efe onları konuşurken görünce yine dellenir ve hemen yanlarına gider
efe:murat amca canan abla hayrola kavgamı ediyosunuz siz
murat:hayır efe nerden çıkardın sadece konuşuyorduk
efE:hmm ne hakkında ?
murat:niye soruyosunki
efe:merak işte cnm nie olcak
canan:ya ben murat abiye aslı'yı sormuştumda odur yani
efe:sizi bi kere daha böyle kavgalı gibi görmüştümde ondan sordum yani dedim ya merak neyse ben gidiyim..(içinden:bide abi diyo bide abi diyo)
murat:görüyomusunb canan çok dikkat çekiyoruz bak ben lemanla ewliliğimi sürdürcem lemanı o halde bırakamam üstelik deniz bunları örenirse nolur sanıyorsun
canan:onu bu çocuk olmadan önce düşüncekdin murat (der ve hızlıca gider)
murat efe'nin sinirlice kendisine baktığını görünce yanına gider
murat:bi sorun mu war efe
efe:yoo nolabilir ki
murat:öyle bakıyosun ya ondan sordum
efe:yok ya öyle dalmışım ben deniz'e bakiim
deniz otelin sahilinde aslıyla konuştuklarını düşünüyordur
efe:oo deniz oğlan dalmışsın noluyo ?
deinZ:hiiç nerdesin sen ya bu arada kayboluyosun ikidebi çoktan sinirlisin bi olaymı war
efe: denize bi an gerçeği söylemeyi düşünür ama hemen vazgeçer ve aklına ilk metin gelir
efe:ya abim tutturmuş gönülü isticem diye ona takıldım birader ya
deniz:ne ?? yani şimdi onlar ewlenirse
efe:ewlenirse fln yoookk ewlenemezler izin vermem
deinz:he gönül metin benimle evlenirmisin diye gönül hocaya sormak yerine sana sormayımı seçti yanii
efe:annemimn zoruyla işte yaa
deniz:ne diceksin
efe:olmaz o iş olmaz yani
deniz:efe nereye kadar gidicek bu durum gönül hoca senle evlenmez e abinede belliki bişiler
efE:denizzz !
deniz:ii abicim tamam sustum...
efe:bak bakim sen ne düşünüosun böyle aslı ile çok bi yanyanasınız bu sıralar noldu mineye
deniz:yalan çıktı mine ya
efe:nası yalan çıktı
deniz:herşey yalan ya kızın bana sölediği herşey pişman filan diodum ama ders fln almamış işte...
efe: o otel olayı ne?
deniz:onu hiç sorma bi ton azar yedim ama mert atıldı otelden beni haklı çıkardı annem olanları anlattım fln işte o konu kapandı foltoar halledildi mineye wetmeye gitcem şimdi zaten
efe: e güzelmiş bundan sonra mine yok mu şimdi yaw
deniz:warda yok işte ya bnmde kafam karışık ama bnm asıl düşündüğüm aslı
efe:üz üz sonra asıl düşündüğüm aslı
deniz:bu sefer harbi söylüyorum oğlum ya walla pişmanım neyse ben şu foto olayını tamamen kapatıp geliyorum
efe:koş hadi koş bunlarında kuzuyla aralarında bişiler dönüo ama hadi hayırlısı...
mine:hoşgeldin deniz aslında bizede gelebilirdin hem konuşurduk
deniz:ne konuşcaz mine bu sefet ne uydur... of neyse ya fotoları getirdim aslı iel beraber aldık
mine:aslı derken ?
deniz:aslı işte beraber kurtardık mertin elinden o olmasa yapazdım
mine:aslı bana yardım mı etti
deniz:ewt mine ne war bunda her zamanki melek kalpli aslı işte
mine: ((bi garip olur)) teşekkür ederim deniz beni nasıl bi beladan kurtardığını bilemezsiz
deniz:sorun değil herneyse mine sonra görüşürüz....(ve gider...)
mine aslının ewine gider
mine:selam
aslı:bidee yüzsüz yüzsüz geldin mi ? ne war ???
mine:kötü bi niyetim yok
aslı:bu kapıdan bu sözlerle girdiğinde bana mektubu vermiştin ama ne hikmetse mektuıp denizin çantasından çıktı
mine:tamam bu sefer kötü bi niyetim yok diyelim
aslı:ne diceksen de mine hadi işim gücüm var...
mine:ben teşekkür etmek istemiştim
aslı:önemli değill
mine:önemli...yani böyle geçiştirme benim için çok önemli başım büyük belaya girerdi eğer sen ve deniz bana yardım etmeseydiniz
aslı:bak ben kendimi senin yerine kıoydum ve ne kadar zor durumda olduğumu hissettim sen hernekadar bnm kaçırılmamı başıma gelenleri umursamasanda bende öyle davranamadım diyelim mine tamam mı ve sorun değil gerçekten önemli değil
mine:ben ya bak içten dawranıyorum gerçekten üzgünüm ve teşekkür ederim söyliceklerim bunlar aslı ne derece öenmsersin veya ciddiye alırsın bilmem ama teşekkür etmek istedim
aslı: aslıda şaşırır mineden böyle tepkiler beklemezdi bu sefer oda içten bi şekilde sorun değil der ve mine gider...
benden bu kadar :) en azından 13. bölümün sonu :D
yaa çok güsel dewamını beklioruz dört gözle ona göre:img-wink:
Nevzat_Ayşe 22-08-07, 19:50 çok güzel yazmışsın devamını çabuk yazman dileğiyle...:good:
sarı_şeker 23-08-07, 08:20 ewet çok güzel
gokcecik_447 25-08-07, 16:41 oyuncuların hakimiyeti..
herkez çekim yerinde toplanmış..hazırlıklar tamamlanmıştı..yeni bölümü çekmek için yerlerini almışlardı..
yönetmen:pelin şimdi sen bunun tamamını izlemeden off beni burda bıraktınız de ve git..
pelin:nedenmiş o...hıh..ben gitmicem
yönetmen:ya sana git diyorum pelin...
pelin:ya walla çok merak ediyorum dur ya nasıl yapmış bir bakıyım
yönetmen:off pelin çabuk ayrılıyosun ordan...
pelin:ay tmm ne bağırıyorsunuz yaa..
pelin ordan ayrılr..
yönetmen:heh şöyle şimdi ibrahimlerin yanına git.
pelin:off oraya kadar yürücemmi
yönetmen:evet sen aslısın ve denize hesap sorucaksın...
pelin:niye ki ben manyak mıyım...deniz aslıyı seviyo..aslı da denizi
yönetmen:offf niye orda beni yanlız bıraktın diye hesap sorucaksın..
pelin:çocuk ilanı aşk ediyo o da mı gelseydi..ay bi r insanın gururu olur yaniii...
yönetmen:off sen karışma dediğimi yap peliiiiiin.
pelin:ayy tmmm..bali bir taksi çağır da öle gidiyim
yönetmen:işim yok taksi çağırıcam..off hadi git pelin ..
pelin:off tamam..
pelin onların yanına gider...
pelin:selaaam
yönetmen:sen selam demiceksin....deniiiiz diceksin..
pelin:niyee bağırıyorum ...oıfff be yeter ben bağırmak falan istemiyorum yetti canıma sen bir karışma ben yapıcağımı yapıcam..
aslı:deniiiz.
deniz:aslı..
yakınlaşırlar..yakınlaşırlar...ve dudakları birbirine değer..
alllkıııış...alkıııış....alkııııışşşşş...
tüm herkez alkışlar...ekran başındakilerden tut..ekibe kadar..bravo işte aşk bu dur..
DENİZ VE ASLI AŞKIIII...
arkdaşlar 1 bölümlük bir yazı azdım..inş beyenirsiniz...
çok güsel olmuş eline sağlık:img-wink:
çok güsel olmuş eline sağlık:img-wink:
çok teşekkürler beyenmene çok secindim yakında yeni bir senaryo yazmayı düşünüyorum...
şenizzzzzz 25-08-07, 17:04 çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık :) devamını bekliyorum:img-wink:
dilara-1905 25-08-07, 19:12 ewt çok güzel bencede :) dewam :D
çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık :) devamını bekliyorum:img-wink:
cnm eğer bana diyorsanız 1 bölümlüktü ama yeni bir senaryo yazıcam..
ewt çok güzel bencede :) dewam :D
cnm eğer bana diyorsanız 1 bölümlüktü ama yeni bir senaryo yazıcam..
şenizzzzzz 26-08-07, 18:00 cnm eğer bana diyorsanız 1 bölümlüktü ama yeni bir senaryo yazıcam..
ewt sana dedim cnm o zaman yeni senaryoyu bekliyorum:):)
şenizzzzzz 27-08-07, 20:01 çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık:)
dilara-1905 27-08-07, 20:03 çook tşk ederim :D
şenizzzzzz 27-08-07, 20:07 çook tşk ederim :D
bişi diil cnm sen böle güzel yazmışsın keşke yeni bölümde de böle olsa :):)
şenizzzzzz 28-08-07, 15:10 çok güzel olmuş nedim devamını heyecanla bekliyorum:) :)
nedim_bahar 28-08-07, 15:12 çok güzel olmuş nedim devamını heyecanla bekliyorum:) :)
çok tşkler devamını da yarına yazarım artık
şenizzzzzz 28-08-07, 15:16 çok tşkler devamını da yarına yazarım artık
tamam oldu anlaştık:)
şenizzzzzz 29-08-07, 15:58 dizi gibi olmuş valla tam heyecanlı yerde kesmişsin yarın devamını bekliyorum:):)
dilara-1905 01-09-07, 14:46 arkadaşlar sizin senaryonuz bölümüne bu yazdığım 14. bölümün başını ekledim orda dewam etcem yorum yaparsanız çok sevinirim :) :img-blush
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=32509
dilara-1905 01-09-07, 16:38 dewamınıda getirdim oraya sizinde senaryolarınız varsa yazabilirsiniz veya dewam etirebilrisiniz....
gokcecik_447 24-09-07, 17:48 yaa çok güsel ama aslı deniz hüngür şakırt ağlama süper yaaa:happy0064
devamını beKLiyoruMm sabırsızLıkLa =)
çok güzel olmuş ellerine ve yüreğine sağlık canım :img-wink::img-wink::img-yes:
aslı ve deniz birbirine gercekten çok yakışıyor :happy0064:img-yes::happy0064:img-yes:
beğenmenize sevindim.gerçi bunu 15.bölümün dvamı için yazmıştım üzerinden baya bi geçti.şimdi ise 17.bölümün sarhoşluğu içindeyim ,biraz toparlanınca 18'e uygun bişeyler yazıcam.yorumlar için saolun.:img-wink:
arkadaşlar izlenme oranlarına,basında çıkan haberlere ve repliklere yorumlarımızı buradan yapalım.
canım pelincim ya kas spazmı geçirmiş.çekimlere bi hafta ara vermiş.disk kayması olma riski varmış...:sad53:
evet ya çekimlere bi hafta ara verilnce inş..bölümler aksamaz
yeni böLüm çekiLdi zaten..
eğer hastaLığı disk kayması oLmadığı takdirde bence böLümLer aksamaz..
Ki inş. disk kayması değiLdir ... çoq kötü oLur peLin için =(
reytingler coşmuş tebrikler 1. olmuşuz :D
daha nice 1.liklere inşallah :)
Kurtlar Vadisi ve Kavak Yelleri aynı saatte olunca korkmuştum gerilerde kalırız diye ama tahmin ettiğim gibi olmamış ve Kurtlar Vadisi 'ni geçmişiz bu çok iyi olmuş.
verycool91 06-10-07, 10:55 senaryo ilk başta iyiydi ama artık iyice kötü olmaya başladı
genç magazinde kavak yelleri röportajı var arkadaşlarr şu an reklamda ama az sonra yayınlayacaklar
deadly_angel 08-10-07, 21:42 Reytinglerin her geçen bölümde dahada yükselmesi beni çok sevindiriyor.Gerçekten çok başarılı ve keyifli bir yapım Kavak yelleri.Umarımbu kalitesinden hiçbirşey kaybetmez.
masterofquenu 14-10-07, 12:20 :icon_whisDenizle aslıdan başta pek umudum olduğu söylenemez ama şimdi tam aşık moduna geçtiler
ben bu haftaki reytingleri çok merak ediyorum
yeni bir dizi başlıyor, baya iddialı görünüyor ama bilemeyeceğim artık...
umarım gene çok başarılı olur reytinglerde dizimiz :good:
Ferny&Lety 18-10-07, 08:02 Batı TV'lerindeki dizilerde aşk ve seks bu sezonun iki teması. Amerikan Showtime kanalında gösterilen "Californication" dizisi ("The X-Files" dizisinin yakışıklı ajanı David Duchovny başrolde) yazmak için ilham gelmeyen bir yazarın, çözümü seksin uç noktalarında bulmaya çalışmasını anlatılıyor. İngiletere Channel 4 kanalında oynayan "Skins" ise bildik bir konuyu işliyor; aileleri ile sorunları olan, uyuşturucu kullanan ve seksi keşfetmeye çalışan gençler... Bu diziler çok izlenen kanallarda yayınlandığına göre pornoya girmiyordur tabii ki! Bizim gençlik dizilerinde de "seks"in "s"si yer almaz. "Kavak Yelleri" ve "Arka Sıradakiler" farklı yaklaşımlarda da olsa ortak noktaları; gençlerin hiç bir kız - erkek durumunda birbirlerine dokunmamaları. Büyüklerde de durum farklı değil; "Binbir Gece"ye bakın. Ortada ahlaksız bir teklif oldu. O kadar. Bütün "seks" olayı bu replikte. Ve dizide daha sonra kimse kimseye dokunmadı. Bizde zaten değmeden çocuk yapılır, biz görmeyiz; onlar bir şekilde işi bitirirler...
Sinan Koloğlu / Milliyet
N'apsın bizim gençler yatağa mı düşsünler anında?Aseksüelmiş hayret bişey ya.Hayır yani seksapelite arıyosan dizide git başka diziler iizle kardeşim ..Türk kültürüne,Türk anlayışına aykırı böyle olaylar.
Laga lugadan başka bişey değil bunlar
Boş edebiyat boş..
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
18 EKİM 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI TEROR [NET] SHOW 11,50 30,10
2 ANNEM [NET] KAND 10,50 29,60
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 10,30 25,70
4 ESREF SAATI [NET] SHOW 8,40 21,40
TOTAL
18 EKİM 2007 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI TEROR [NET] SHOW 12,70 35,70
2 ESREF SAATI [NET] SHOW 8,30 21,40
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,20 20,90
4 ANNEM [NET] KAND 7,70 24,20
geçen haftaya göre oranlar yükselmiş hele A/B'de 10.30 rating çok iyi kılpayı 3. olmuşuz 2.de olabilirdik yani :D ama sıralamada düştük ve de yeni başlayan dizi daha ilk bölümden bizi geçmiş:hıh ama acaip reklamı yapılmıştı o dizinin neyse haftaya çok daha iyi olur inşallah :)
ya of ya ne bu reytingler ya kurtlar vadisinin geliri terör mağdurlarına bağışlanacak ona üzülmedim ama eşref saati ve annem dizisi nasıl geçer ya ooooof.ama olsun kavak yelleri gönüllein birincisi:img-yes::img-yes:
ya of ya ne bu reytingler ya kurtlar vadisinin geliri terör mağdurlarına bağışlanacak ona üzülmedim ama eşref saati ve annem dizisi nasıl geçer ya ooooof.ama olsun kavak yelleri gönüllein birincisi:img-yes::img-yes:
Kavak yellerinin tekrarı garanti ama eşref saati yada kurtlar vadisinin tekrarı yok izleyici bunu bilio...Aslında Kanal D nin bu politikası olmasına rağmen kavak yelleri normal saatinde bu kadar reyting alması bile mucize...:img-pilot
bence reytingler süper.. ben hiç bir zaman sıraya bakmam... önemli olan gün geçtikçe oranın yükselmesi e 10 küsürlere geldiysek bu büyük başarı.. tahmin ettiğim gibi aslında reytingler,çünkü eşref saati yeni bi dizi ve merak edilen bi dizi, kurtlar vadisi terörde çok güzel bi amaç için verilde.."destek" kampanyası için, onun birinci olması bizim bu konulara duyarlı olduğumuzu gösterirm hem kv de çok izlenen bir dizi kavak yelleri böyle diziler karşısında dimkim ayakta yoluna devam ediyor..:img-wink:
cemre esra 21-10-07, 19:35 yollayanlara teşekkür
yaa inşaLKLah kavak yellerinin arada yerLeri behnzesede o diziye sonu inş. behnzemez yani :S
yaa inşaLKLah kavak yellerinin arada yerLeri behnzesede o diziye sonu inş. behnzemez yani :S
ay insallah :icon_sorr sonu benzerse kaldiramam hearlde ben:icon_sorr
neyse iyi dusunelim iyi olsun:img-yes:
bu arada senaryo yazan herkese cok tesekkur:img-wink:
Reytingler gelmiş. 4. ve 5.sırada. Şimdi Galatasaray maçının 1.olması normaldir. Çünkü hergün maç yayınlanmıyor. Üstelik de Uefa maçı.
KV'nin bizi geçmesi de normaldir. Ama Annem dizisinin bizi geçmesine çok şaşırdım.
4. sıra o kadar iyi değil. 2 haftadır reytingler istenilen şekilde gelmiyor. Umarım haftaya düzelir.
Diğer grubta Atv haberlerinin bizi geçmesine sinir oldum. Bu grupta 5.olmuş.
Reytingler eski reytingler değil. Sanırım dizi İstanbul'a gidince kan kaybetmiş oldu. Bakalım nolacak ?!
ya süperdi ya hele makarna bölümü..Kızlarda süperdi[o blüm yane]ayrıca ya kerem hocanın gerçek adı ne?
Reytingler gelmiş. 4. ve 5.sırada. Şimdi Galatasaray maçının 1.olması normaldir. Çünkü hergün maç yayınlanmıyor. Üstelik de Uefa maçı.
KV'nin bizi geçmesi de normaldir. Ama Annem dizisinin bizi geçmesine çok şaşırdım.
4. sıra o kadar iyi değil. 2 haftadır reytingler istenilen şekilde gelmiyor. Umarım haftaya düzelir.
Diğer grubta Atv haberlerinin bizi geçmesine sinir oldum. Bu grupta 5.olmuş.
Reytingler eski reytingler değil. Sanırım dizi İstanbul'a gidince kan kaybetmiş oldu. Bakalım nolacak ?!
kavak yellerinin reytingleri bence çok düşük bu hafta..
ama dizi seti istanbula taşındıktan sonra eski havasını sıcaklığını ve samimiyetini yitirdiği Su götürmez bir gerçek..
her ne kadar hala seviliyor olsada çoğu insanın gözünde urla başka bir yerdeydi ve hala da öle..
şahsen ben eski sıcaklığı özlüyorum..
Diziye yeni katılan karakterlerinin bir kısmınında bu bozulan büyüde bir etkisi var..
yalnız hepsinin demiyorum Bİr kısmının yanlış anlaşılmasın..
reytingler berbat değil..İyi ama kavak yellerinin sürdürdüğü başarıyı gölgelemiş..
ayrıca annem dizisin kv yi geçmesine şaşmamalı..
gerek oyuncu kadrosu gerekse konusu bak9ımından kaliteli Bİr dizi..
önceden dakikasını kaçırmadıkları halde eski büyüsün olmadığını söleyip izlemeyen arkadaşlarım var..
çoğuda karakterlerde bir dikiş tutturamadıklarından şikayetçi..
inşallah sekteye uğramaz...
Aslı:Deniz acaba diyorum ..
Deniz:Yok Aslı balo için bu beyazlar daha iyi bir daha fikir değiştirme kuzucuğum değiştirecek vakit te yok zaten..Efe ağaç olmuş konakta..
Aslı:Hımm tamam çok yakışıklı oldun birtanem..
Deniz:Sende canım..Ahh birtanem zamanında nasıl baktım ben o Minenin yüzüne..
Aslı:Çocuktun Deniz..Affettim ben seni hem..Unutalım geçmişi..
Deniz:Tamam birtanem..
--------------
Efe:Ya nerde kaldı bunlar..Öpüşmekten kabağa binemediler heralde..
Su:Efe merhaba..
Efe::hıh
Su:Efe lütfen böyle yapma..Bak sırf senin için geldim bu gece..Hem eşin de yok..
Efe:Kim söylemiş eşim yok diye..Bir ıslık çaldı mı bütün bu kızlar kölem olur..
Su:
------------------
Süüha:Hafize kuzum gel inelim vardık ..
Hafize:Geliyorum birtanem..
Süüüha:Dikkat et bir yerin acımasın..
Hafize :
-----------------
Aslı:Deniz herkes kabakla gidiyor baloya..Biz niye limuzinle?
Deniz:Ya kuzum bu senaryoyu yazan var ya Funda..Aklından zoru var bu kızın..Herkesi kabağa bindirdi bizi limuzine..Biz buralara layığız ya..Merak etme yakında senaryo düzelir..
Aslı:Hıı anlıyorum..Peki bu kız niye böyle irşey yapmış ki?
Deniz:Bilmiyorum birtanem..İkimizin aşkını isteyen biri işte..Doktor kendi haline bırakın 3 aylık ömrü kaldı en fazla 3 ay daha çekersiniz bu deliyi dedi..
Aslı:Hıı tamam öyle olsun bakalım..
-------------------
Mine:Ya sesimi duyan kimse yok mu....
İYİLİK PERİSİ:Ne zırlıyosun be?bi konken oynayamadım senin yüzünden
Mine:Sen de kimsin?
İYİLİK PERİSİ:Senin yakınından bile geçmediğin bişeyin perisiyim ben.İyilik Perisiyim iyilik.Allah cezanı versin.Zır zır zır tepemde..milletle uğraştığın yetmedi şimdi benden ne istiyosun zurnanın son deliği..
Mine:Baloya gitmek istiyorum..Bi kabak böyle güze lbi elbise camdan pabuçlar güzel bi makyaj atlar at sürücüleri güz..
İYİLİK PERİSİ:Ne yardım etçem ben sana..ben ki iyilerin dostu kötülerin düşmanı..
Mine:Bu ne demek?
İYİLİK PERİSİ:Aman yarabbi bu kız hem kötü hem de beni anlamıyo ne yaptım ben snaa
Mine:Ya lütfen mümkünse 12 de süre dolsun ben camdan pabucumu konakta unutayım ve Deniz bana aşık olsun..
İYİLİK PERİSİ: Tamam öyle olsun hadi bakalım
Mine: :
İYİLİK PERİSİ:GÖRÜRSÜN SEEEN BU FUNDA SANA NELER EDECEK DAHA NELER
:img-hyste:img-hyste:dance: çok güzel olmuş fundacım
valla süper olmuş bu hikayenin bu versiyonu ancak bir insana bu kadar güzel yakışır.. :) biz bu senaryo işini picanlar olarak geliştirelim fundacım bence..sende mesela büyük yetenek var zaten picanlar olarak komik bir insan olduğğu için -ne şanslıyım ki matrak bir oortim var :) hepimiz böyle senaryoları geliştirelim .. hatta içine kendimizi de koyalım ben seve seve rol alabilirim mesela.. :icon_whis hatta dediğim gibi resimleştirelim ben varım hatta :)
+ repler sana feda olsun bu arada
Ferny&Lety 29-10-07, 17:41 :img-hyste:img-hyste:dance: çok güzel olmuş fundacım
valla süper olmuş bu hikayenin bu versiyonu ancak bir insana bu kadar güzel yakışır.. :) biz bu senaryo işini picanlar olarak geliştirelim fundacım bence..sende mesela büyük yetenek var zaten picanlar olarak komik bir insan olduğğu için -ne şanslıyım ki matrak bir oortim var hepimiz böyle senaryoları geliştirelim .. hatta içine kendimizi de koyalım ben seve seve rol alabilirim mesela.. :icon_whis hatta dediğim gibi resimleştirelim ben varım hatta :)
+ repler sana feda olsun bu arada
katmaz olur muyum sizi ben:)Mesela 2 türlü senaryo yazmayı planlıyorum ..birinin adı
PİCANLAR İŞ BAŞINDA olacak:)
bir diğeri ise bu olacak:) PİCANLAR İŞ BAŞINDA İBRAHİM PELİN DAĞHAN ASLI VE PİCANLAR ETRAFINDA GELİŞECEK..BU SENARYO DİZİYLE ALAKALI KOMPLO TEORİLERİMLE BİRLİKTE PİCANLARDAN DEMETLER KATACAĞIM BİRŞEY OLACAK:)
Yrim ben seni ..yorumun yeter reep vermesende olur cnm ortim :img-icecr
ehh yazmada ben resimde sen..yine bu konudada orti olduk ha :img-cool2
katmaz olur muyum sizi ben:)Mesela 2 türlü senaryo yazmayı planlıyorum ..birinin adı
PİCANLAR İŞ BAŞINDA olacak:)
bir diğeri ise bu olacak:) PİCANLAR İŞ BAŞINDA İBRAHİM PELİN DAĞHAN ASLI VE PİCANLAR ETRAFINDA GELİŞECEK..BU SENARYO DİZİYLE ALAKALI KOMPLO TEORİLERİMLE BİRLİKTE PİCANLARDAN DEMETLER KATACAĞIM BİRŞEY OLACAK:)
Yrim ben seni ..yorumun yeter reep vermesende olur cnm ortim :img-icecr
ehh yazmada ben resimde sen..yine bu konudada orti olduk ha :img-cool2
zaten veremedim rep tekrar veremezsiniz diyo :( ama söz verecem müsait bi zamanda :)
bu arada istiyosan resimleri sen yapsan da olur e nasıl olsa artık o konularda da tecrübeli sayılırsın canım :icon_whis
çok iyi olur valla süper bizi de yazarsın hatta bir ara Peloş&İboş 4 ever projesi vardı ondan da bişiler katarız :)
neyse canım yorum olsun tekrar söylüyom iki senaryon da muhteşem neler olacağını çok merak ediyom orticim :) devamını da istyiyom :)
Ferny&Lety 29-10-07, 17:49 zaten veremedim rep tekrar veremezsiniz diyo :( ama söz verecem müsait bi zamanda :)
bu arada istiyosan resimleri sen yapsan da olur e nasıl olsa artık o konularda da tecrübeli sayılırsın canım :icon_whis
çok iyi olur valla süper bizi de yazarsın hatta bir ara Peloş&İboş 4 ever projesi vardı ondan da bişiler katarız :)
neyse canım yorum olsun tekrar söylüyom iki senaryon da muhteşem neler olacağını çok merak ediyom orticim :) devamını da istyiyom :)
Bitanem senin ellerine su dökemem hem ortiysek işleri paylaşmayı öneriyorum sana:)
Evet haklısın İboş&Peloş 4 ever operationlarımız temelini oluşturacak senaryonun zaten :img-polic
fundacım harikaısn canım ellerine sağlıkkk iiyiki yükledin:D
bak sayemde gaza gelmiş oldun:D:D
hemen kendime pay çıkardım:D:D:D:D
devamını bekliyoruzzzz:img-blush
:img-hyste:img-hystefunda picanım kaçak girmiştim foruma.. senin yüzünden yakalandım:img-hyste..
annem ; sen yine mi girdinnnn:icon_evil ne gülüyon yineee
ben ;:img-blush:img-blush
(sonra annem avileri görüyor)
annem; bunları seviyodum (ky, iboş ve dağhan) senin yüzünden nefret ettim artık...
ben;:img-hyste:img-hyste:img-hyste( kadın her pc ekranına baktığımda dizifilm forumunu avileri,imzaları görüyo bıktı artık:D)
fundacım seneryoya katıla katıla gülüm,,harikasın ..devamını bekliyorum...
valla muhteşem olmuş,bidenem!tam benim istediğim senaryo!elin sağlık!repini verdim hemen!:img-wink:
Funca'cim senaryonn supeyinde supeyi
olmuss, ne diim sen bir dahisin .. bayildim
devamini cabucak yaz emi bizi
merakta birakmaa (:
ayy funda canım harikasın yahh ..
çok süPer oLmuş ..
devam et valla en kısa zamanda ..
merakla bekliom devamını =)
deadly_angel 02-11-07, 12:06 Perşembe günü ilk üç sıra çoğu zaman değişmiyor, yalnızca o gün maç olursa değişiklik olabiliyor.Dizinin reytinglerinden memnunum, ama daha iyi izlenme oranlarını hakettiğini düşünüyorum.Çünkü çok kaliteli ve son derece gerçek.
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
1 KASIM 2007 PERŞEMBE
1 ANNEM [NET] KAND 11,90 33,50
2 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 10,20 27,00
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 9,30 22,40
TOTAL
1 KASIM 2007 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 10,90 32,10
2 ANNEM [NET] KAND 8,40 26,50
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,40 20,50
reytingler çok iyi 3. olmuşuz ama diğer dizilerle oranlar birbirine çok yakın pek fark yok, ayrıca kendi saatimizdede 1.yiz :img-wink:
gokcecik_447 06-11-07, 19:48 bence reytingler pek de iç açıcı diil dizinin kalitesi iyice düştü yani baştaki heyecanı kalmadı eskisi gibi perşembeleri iple çekmioruz artık yani çoğu arkadaşım we ben bence k.y bir an önce eski heyecanını yakalamalı yoksa reytingler iyice düşecek BENCE:img-yes::img-wink:
Her şey “gizli” şu dünyada
Kaba kuvvet “gizli”
İyi niyet “gizli”
Art niyet “gizli”
Geceler gündüzlerin,
Gerçekler yeminlerin,
Ve korkular ümitlerin,
Arkasında gizli…
Canım yanıyor bazen…
Büyümek diyorlar buna…
Söylenmeyen ne varsa,
Gözyaşlarımda gizli…
Oysa iki genç yürek bizimki
Ve dünyalar kadar büyük
İçinde hayallerimiz de,
Günahlarımız da gizli…
Sevmek günah mı oysa?
Saklanacak yanı yok…
Ama bir sır gibi artık,
Sevdamız bile gizli…
YİĞİT GÜRALP
yiğit abinin harika şiiri çok güzel tam aslımızla denizinmizin gizli aşkını anlatmış eklemek istedim burayada:)
iste mesut yar yaa:) canımbenım her zaman kı gıbı cok dogru Ve Gercklerı yazmıssS:)
Tum koşe yazarları Karaladıgı ıcın kavak yellerını arada böyle haberler görmek cok ıı :)
KALBİM EGE'DE KALDI
Cigaramı sardım karşı sahile
Yaktım ucunda acıları
Ağları attım anılar doldu
Ağlar hasretimin kıyıları
Yareme tuz diye
Yakamoz bastım
Tek şahidim aydı
Aman aman
Bir elimde defne
Bir elimde sevdan
Kalbim Ege'de kaldı
Kadehimi vurdum
Karşı yakaya
Efeler kalktı şerefe
Sevgimi attım dostlarım tuttu
Bir ağıt yaktım kadere
Aman efendim
Ayrılık ölümden beter
Canım efendim
Yeter bu hasretlik yeter
Aman efendim
Bana bir merhaba gönder
Canım efendim
Canım efendim
SEZEN AKSU
bu şarkı dizimize uyuyor bence en sevdiğim şarkılardan biri anı zamanda dizimizlede bağdaştırınca eklemek istedim buraya:)
bizdde urlayı özledikkk kalbimiz egede kaldıııı:img-blush
her zaman '1' numara olacak dizi zaten süper en aşağı 5.rekora düşüyor arkadaşlar hiç bitmesin istiyorum ama ne yazıkki bitiyor (yani bölümü) neyse ben kaçim bye bye
Her şey “gizli” şu dünyada
Kaba kuvvet “gizli”
İyi niyet “gizli”
Art niyet “gizli”
Geceler gündüzlerin,
Gerçekler yeminlerin,
Ve korkular ümitlerin,
Arkasında gizli…
Canım yanıyor bazen…
Büyümek diyorlar buna…
Söylenmeyen ne varsa,
Gözyaşlarımda gizli…
Oysa iki genç yürek bizimki
Ve dünyalar kadar büyük
İçinde hayallerimiz de,
Günahlarımız da gizli…
Sevmek günah mı oysa?
Saklanacak yanı yok…
Ama bir sır gibi artık,
Sevdamız bile gizli…
YİĞİT GÜRALP
yiğit abinin harika şiiri çok güzel tam aslımızla denizinmizin gizli aşkını anlatmış eklemek istedim burayada:)
sağol ecemsi bende bunu arıyordum ne kadar iyi oldu bilemezsin teşekkürler
gerçekten müthiş olmuş çok beğendim.özelliklede aslı-deniz kısımları hep duymak istediğim sözler.gözümde canlandırdım.gerçekten harika olmuş.yani devamını da görmeyi isterim..tabi yiğit bey harika yazıyor ama kopya alsa buradan :img-wink:
İLK AŞKIM_MERVE 10-11-07, 18:35 pelın_88;
senaryon muhtşem olmuş..
resmen 24. bölümün aynısı..ellerine saglık..
hiç sıkılmadan sonuna kadar okudum!!..:)
DEniz:öldün oğlum sen
Efe:Ben anneni makyajsız gördüğümde öldüm oğlum :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Saol mervecim beğenmene çok sevındım:):img-wink:
serseri_mayın90 11-11-07, 13:59 nehirgözlü replik süper. saol:)
reytingler bu hafta gayet iyi gelmiş totalde oranlarda ufak bir düşüş var ama olsun
A/B grubunda 9,90 rating harika umarım hep böyle başarıyla devam eder dizimiz :)
gokcecik_447 16-11-07, 16:13 hakan: hah biz de seni beklioduk
efe: ne demek seni beklioduk okeye 4. mü bekliosun?:img-hyste:img-hyste:img-hyste (çok güldüm buaraya yau)
SU: alooooo söylesene kimi bekliyorsunn
EFE: üfff tamam kzıım yaaa allah allah urladaki belediye anonsları gibi tekrar edip duyma duyduk anladık
SU: ee cevap ver ozaman
EFE: ya ne cevap veriyim yaa allah allah burası kamuya açık bir park alan yani bende havadar havadar birini bekliyorum yani ne var:img-hyste
SU: efeeee bak açık açık söyle dün hakanla olan konuşmamı dinledin kıskanıp buraya geldin değilmi
EFE: nee hakanmı ben hakanın neyini kıskanıyım yaa allah allah benim kıskandığım bi halan var oda hakan şükür ki ikili pozisyonlarda ben bile ondan daha iyiyim
SU: ikili pozisyon derken aşk meşk durumlarındanmı bahsediyorsun
EFE: yaa kızım sana yüz kere söyledim ben o konuları kapadım bırak peşimi yaa allah allah:img-hyste
SU: yani burda oluşunun benimle zerre kadar ilgisi yok öylemi
EFE: ha şunu bileydin
SU: peki sana kolay gelsinn hakanda gelmiş iştee hakaaaaannnnn hee denize söyle ben bu akşam gelmiycem iyi günler künefecimm:img-hyste
| SeCReT | 17-11-07, 15:58 reytingler bu hafta gayet iyi gelmiş totalde oranlarda ufak bir düşüş var ama olsun
A/B grubunda 9,90 rating harika umarım hep böyle başarıyla devam eder dizimiz :)
umarımmm:happy0064
22 Kasım 2007 Reyting sONuçları
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 13,70 31,40
2 ANNEM [NET] KAND 11,50 32,10
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 9,50 21,30
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,60 24,40
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,10 20,40
6 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 6,80 15,60
7 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,70 15,70
8 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 6,10 22,30
9 KELEBEK CIKMAZI [NET] ATV 4,60 10,20
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,10 11,80
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 14,00 34,70
2 ANNEM [NET] KAND 8,40 25,30
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,10 19,30
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,10 19,80
5 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 6,80 22,10
6 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 6,80 16,30
7 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,30 15,40
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,70 16,20
9 TEK TURKIYE [NET] STV 5,50 13,50
10 BESIKTEN MEZARA (Y.S) [NET] STAR 4,70 13,40
Bu haftanın rating leri her zamankine yakın gelmiş
bir bölümde 2. birinde 3. olmuşuz ama iyi
batuhan_gumus 30-11-07, 16:43 meraba arkadaslar izlenme oranlari icin bisey yazacaktim
oranlar güzel bence :) insallah dahada düzelecek tir
kurtlar vadisi yle cakismasi tabii hic ho deil :(
”hepimiz birimiz için”
En ateşli maceramızdı, fitili tutuşmuş bir kız kaçıran
Ve ne çok şarkı bilirdik, bilmediğimiz tek şeydi yalan
En büyük aşk sorularını hipotenüsle çözmüştüm
Bir badem ağacının altında beni nasıl da öpmüştün
Köşeli jetonlarımızı bozdurup, yerine pembe yalanlarımızı seçtik
İzmir’den İstanbul’a tam bir saatte geçtik
Gizli gizli görüştük yine, açık açık öpüştük
Bütün havuz problemlerini, artık çoktan çözmüştük
En yalnız anlarımızda süper kahramanlar olduk
Filmin devamı geldiğinde doğru cevapları da bulduk
Ve anladık artık yoktu,
Çok döndük, çok dolaştık yok
En güzeli bizim dostluğumuz
Bundan öte bir şey yok
Günler, haftalar aylar
Bizi hiç değiştirmeyecek
Boyumuz büyüse de yüreğimiz hep
Hepimiz birimiz için diyecek
yiğit güralp
Love_Girl_! 03-12-07, 13:29 Tşkler Emek Werenlere
*bahar* haberler bölümündeki yazı için çok teşekkürler.Büyük bir zevkle okudum çok hoş kaleme almış Nilay Örnek Kavak Yelleri'ni ve de Pinhani'yi tabiî ki.:good:Efe'nin "büyük adam olma" derdine düştüğü bölümlerde dizide sürekli çalmasını beklediğim şarkıydı "Ben Nası Büyük Adam Olucam?" hem Efe'nin durumuna hem de dizinin ruhuna fazlasıyla uyduğunu düşünüyordum ama olmadı.Yine de bu şarkıyı her dinleğimde aklımın bir yerlerinden Kavak Yelleri geçiyor ya o bana yeter sanırım.
Bu haftaki izlenme oranlarımız da her zamanki gibi gelmiş.
Biz geçemeyecekmiyiz bu Kurtlar Vadisini hiç offf. 1. olmamızı istiyorum.
ba$i_belalim 07-12-07, 20:44 *bahar* haberler bölümündeki yazı için çok teşekkürler.Büyük bir zevkle okudum çok hoş kaleme almış Nilay Örnek Kavak Yelleri'ni ve de Pinhani'yi tabiî ki.:good:Efe'nin "büyük adam olma" derdine düştüğü bölümlerde dizide sürekli çalmasını beklediğim şarkıydı "Ben Nası Büyük Adam Olucam?" hem Efe'nin durumuna hem de dizinin ruhuna fazlasıyla uyduğunu düşünüyordum ama olmadı.Yine de bu şarkıyı her dinleğimde aklımın bir yerlerinden Kavak Yelleri geçiyor ya o bana yeter sanırım.
evet ya! :/ bende bi bölümde o sarki calsin isterim ya, bende diziye uydugunu düsünüyorum hemde efeye cok. cok güzel bir sarki. <3
çok güzel olmuş,tebrik ederim keşke bu senaryo gerçekleşse yeterki barışsınlar nasıl olursa olsun hiç önemli değil.ama barışmaları uzun zaman alacak gibi..........
yorum için saol!bu benim gönlümden geçen.ama dediğin gibi barışsınlarda nasıl olursa olsun!:img-wink:
alazcım gercekten muhtesem bir senaryo olmus yaaa..Ellerine saglık..:img-blush
Bende dügünde barısmalarını cok isterim ama neyse barıssınlarda nasıl olursa olsun :):)
teşekkür edrim canım!tüm dileğimiz zaten yeniden barışmaları!:img-yes:
Gaf Kürsüsü
Okurumuz Erkin Metin Erol soruyor: Kavak Yelleri dizisinde Metin ile Gönül günlerce düğün davetiyesi dağıttılar. Daha sonra düğünün Büyükada'da mı yoksa polis evinde mi olacağı konusunda tartıştılar. Peki o zaman davetiyelerde ne yazıyordu?
Yüksel Aytuğ/Sabah
:img-cool2:img-cool2:img-cool2:img-cool2
aynı şeyi bende düşündüm ama daha sonra unutmuşum :S:Dgerçekten orası biraz kötü olmuş..ama bu bölümde yazılırken senaristimiz kötü bir durum içerisinde olduğundan çokda takmamak gerek diye düşünüyorum ..bu halde bile ortaya muhteşem bi bölüm çıkarmış bunuda düşünmeliyiz ..
bence yüksel abinin elestirisi iyi niyetli,
zaten bunu bakiyor olmasindanda anliyoruz :) yani o bile kurtlar vadisi varkene kavak yellerini tercih ediyorki, izlerkene ilgisini ceken mantik hatalarini paylasiyor....bence bunu bu sekilde algilamak en güzeli :) mantik hatalari herzaman olucaktir muhakkak....senaryo yazmak cok zor is....yigit abiyi kutluyorum :) ah birde deniz-mine aski olsaydi süper olucakti da belki ilerde olur diye kendimi avutuyorum (asli ve efede aslinda cok güzel olurdu ama onlarin dostluklarini sevdigim icin, bilmiyorum ama ilk baslarda hep asli efe olucak diye düsünmüsümdür)
27 aralık perşembe reytinglerinde 4.olmuşuzz
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 14,10 32,10
2 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 8,70 22,30
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,60 22,60
4 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,00 17,80
tahmin etmişti diyebilirm parmaklıklar ardında benimde sevdigim bi diziydi ama keşke geçmeseydi
arkadaşlar eklediğiniz replikler için çok teşekkür ederim 10. sayfada herkese rep verdim acaba biri intihar sahnesinin repliğini yazabilirmi? çok güzeldii :happy0064 kimse yazmazsa ben yazarım
Ratinglerimiz çok düşmüş yaa.
Parmaklıklar altındanın başlaması bizi etkiledi
NOT: replik şimdi geliyor
Metin ve Gönül günlerce davetiye dağıttılar????
O sahneleri lütfen bana yollar mısınız ben öyle bir sahne izlemedim...
İzleyen mi var?????
Metin ve Gönül'ün davetiye ve düğün işinde en ufak bir mantıksızlık yoktur...
Bu eleştirilerinde iyi niyetlı olmadığı artık aşikar ve apaçık ortadadır...
Yüksel Bey birebir kendi fikrini yazdığında kızmıyorum... Düşüncesine saygı duyuyorum...
Ama seyircinin mesajları üzerinden bunu yapmaya kalktığında hele ki bir de seyircinin mesajı arkası araştırılmamış doğruluğu kontrol edilmemiş bir mesajsa orda bir art niyet aramak lazım... Sonuçta eleştiri başka bir şey hedef gösterip tespitle iftira atmak olmayan bir şeyi öyleymiş gibi göstermek başka birşey...
:img-cool2:img-cool2:img-cool2:img-cool2
haberin saçmalıgına verdigim bi tepkiydi simgeyle anlatamamış olabilirim
yanlış anlaşıldıgım için üzüldügümü belirtmek isterim
Metin ve Gönül günlerce davetiye dağıttılar????
O sahneleri lütfen bana yollar mısınız ben öyle bir sahne izlemedim...
İzleyen mi var?????
Metin ve Gönül'ün davetiye ve düğün işinde en ufak bir mantıksızlık yoktur...
Bu eleştirilerinde iyi niyetlı olmadığı artık aşikar ve apaçık ortadadır...
Yüksel Bey birebir kendi fikrini yazdığında kızmıyorum... Düşüncesine saygı duyuyorum...
Ama seyircinin mesajları üzerinden bunu yapmaya kalktığında hele ki bir de seyircinin mesajı arkası araştırılmamış doğruluğu kontrol edilmemiş bir mesajsa orda bir art niyet aramak lazım... Sonuçta eleştiri başka bir şey hedef gösterip tespitle iftira atmak olmayan bir şeyi öyleymiş gibi göstermek başka birşey...
işte yiğit abi ben diyorum sana çekemiyor bu yuksel aytug... işi gücü hata bulmak...hiç sevmiyorum yüksel aytugu eskiden kendı fıkrı saygı duyardım ama simdi saygıda duymuyorum...
Efe: abi napıyosun in ordan bak 18 yaşından küçük çocuklar için olumsuz davranışlarda bulunuyosun in!!
Şükran: gitti abin oğlum şu kadarcık aklı vardı onu da bu kız yüzünden yedi. Gözünü seveyim bişey yap oğlum (efeye söylüyor)
Efe: Tamam anne tamam sen dur, ben ona napacağımı biliyorum.
Deniz: Nereye gidiyorsun?
Efe: Siz durun abi ben geliyorum.
Metin: Hiç kimse gelmesin! hiç kimse gelmesin! anne bak şakam yok atlarım diyorum. Gönül' ü çağırın atlarım bak!
Salih: İn ulan aşağı eşşek sıpası in! kolaymı yetiştirdik getirdik biz bu günlere seni, bunun için mi?
Polis: Metin kardeşim bunlar yakışıyor mu sana? in aşağı konuşalım.
Metin: yaa benim Günül' den başka konuşacak kimsem yok, Gönülle konuşmam lazım. Gönül' ü çağırın
Aslı: Yaa gönül hoca burda mı biz gidip alalım mı? (şükran ' söylüyor)
Şükran: Aradık kızım aradık geliyor. Mahfetti oğlumu.
Su: Aaa Efe o ne zaman çıktı yukarıya???
Şükran: Ayy birken iki oldular!
Efe: hadi abi atla
Metin: in lan aşağı!
Şükran: ay bana bişeyler oluyor salih
Efe: hadi atlada görelim, atla atla. Ama şunu bil ki sen atlarsan ben de atlarım
Metin: senin herşeyin sahta be atlayamazsın sen! Ben atlıcam Gönül sana kalıcak dimi akıllı
Efe: Yuh sana be abi demek benim herşeyim sahte haa öylemi tamam o zaman atla aşağı ben de senle geliyomuyum gelmiyomuyum o zaman görürsün. Sen atlarsan asıl ben vicdan azabından ölürüm, atıyorum lan kendimi aşağı
Metin: İn lan aşağı in aşağı
Su: Efe atlarsa biz de atlarız Metin abi hiç kusura bakma!
Efe: kuzu,su siz ne zaman geldiniz buraya?
Aslı: Biz de atlarız Efe. yaa siz bizim canımızsınız yaa nasıl yaparsınız böyle bişeyi.
Deniz: Yaa noluyo be tut şunu (elindeki suyu mineye verir)
Mine: Sen nereye gidiyosun
Deniz: yukarı
Mine: dur ben de geliyorum.
Canan: yaa bu işlerde bu uzman ararsınız herhelde. Bilal 1 numaradır
Polis: sen kimsin(bilale sorar)
Bilal: zerzavatçıyım
Polis: yaa şunu alın başımdan.
Hafize: Aslı gözün kör olmasın in kız aşağı!sana bişi olursa babana ne diycem ben.
Aslı: anne sen karışma bu arkadaşlarımla bizim aramızda.
Efe: evet
Deniz: Metin abi Aslı atlarsa ben de atlarım.
Mine: Deniz atlarsa ben haydi haydi atlarım
Ayşe: Mine Mine in aşağı! Aklınızımı kaçırdınız siz in!
Efe: hadi bakalım birader herkes burda herkes atlamaya hazır. Hadi atlada görelim hadi bakalım.
Metin: yaa hepiniz gidin başımdan yaa. Gönül'ü çağırın bana.
Gönül: yaa metin delirdin mi sen? ne işin var orda in çabuk aşağıya.
Sevgi: bırak kızım bırak atlasın, herşeyi gibi intiharıda taklitir inanma.
Şükran: delirdin mi sen kadın benm aslan gibi ğlum gidio.
Metin: Ayşe teyze siz napıyosunuz burda yaa.
Ayşe: Mine nolur in sana bişey olursa yaşayamam ben
Osman: Ayşe insene aşağı yürğimemi indireceksin benim
Ayşe: İnmiycem sen huysuzluklarından vazgeçmedikçe.
Osman: ben sensiz naparım, kurban olurum in.
Metin: yaa yeter yaa yeter. Gönül beni duyuyomusun.
Gönül: duyuyorum metin. Yalvarırım in aşağı
Metin: bir tek şartla inerim yoksa yaşamanın bi anlamı yok benim için benimle evlenirmisin?
Sevgi: hayır gönül kabul etmiceksin.
gönül: anne sus allah aşkına.
Metin: bak 3 e kadar sayıyorum. benimle evlenirmisin?,
Sevgi: Hayır
Gönül: Yaa anne sus sus
Metin: gönül 1
Efe: Gönül et artık hepimiz donucaz.
Metin:2
Şükran: Kurban olayım kabul et oğlum seni çok seviyor.
metin: benden günah gitti 3 ve atlar...
+rep i hak ettim sanırım ellerim koptu resmen
Sweet HiLary 28-12-07, 15:51 begummm replikler icin saol +repini verdm :)
3 ocak perşembe
oo birinci olmuşuzz harika =)
Uzun zamandır 1. olamıyorduk sonunda 1. olmuşuz.
Çok sevindim.
yahh cnm gerçekten çok gzl olmuş şiirlerin ..
çok anlamlı ve uyumlu .. özelliklede denizin aslıya .. efeninse deniz ve aslıya yazdığı şiiri çok beğendim ..
tam onları anlatmışsın yani ..
tebrik ederim süpersin .. =)=)
rocker-gril cnm şiirlerin çok gzl olmuş ellerine sağlık ..
özellikle denizin aslıya - efeninde kuzusuyla deniz oğlanına yazdığı şiirlere bayıldım ..
şiirlerinde tam onları anlatmışsın valla ..
tebrik ederim seni bu gzl yeteneğinden dolayı =)=)
rocker-girl 06-01-08, 00:57 rocker-gril cnm şiirlerin çok gzl olmuş ellerine sağlık ..
özellikle denizin aslıya - efeninde kuzusuyla deniz oğlanına yazdığı şiirlere bayıldım ..
şiirlerinde tam onları anlatmışsın valla ..
tebrik ederim seni bu gzl yeteneğinden dolayı =)=)
saol tşk ederim cnm desteği de sizden alıyoruz siz de saolun
Ferny&Lety 10-01-08, 08:11 Hariçten gazel atan okurlar
Değerli okurumuz Semih Büyü'nün Kavak Yelleri analiziyle devam edelim: "Bu dizide herkes birbirine yalan söylüyor. Aslı okulda kızlara Efe'yi 'Sevgilim' diyerek tanıtıyor. Su, annesi ve babasına kızlarla ev tutup oturduğunu söylüyor. Efe ağabeyini ve yengesini balayına götürerek onların evini Su, Mine ve Aslı'nın evi olarak gösteriyor! Eve gelen Deniz'i de bakkalın çırağı olarak tanıtıyorlar. Durumdan şüphelenen Efe ve Metin'in annesiyle babası eve bakmaya geliyorlar, onları da ev sahipleri olarak tanıtıyorlar. Sorunları yalanla çözmenin yanlış olduğunu anlatması gereken bir gençlik dizisine bunca yalanı hiç yakıştıramıyorum. Her başı sıkışan yalan atsın o zaman. Ne kadar yanlış... Bir de 'klakson çalmak yasak' yazan hastanenin önünde davullu zurnalı göbek atılmasına anlam veremiyorum. Hastaları da düşünmek lâzım. Daha bir gün önce doğmuş olan prematüre bir bebeğe dışarıdan gelen onca insanın rahatça sevmesi de son derece yanlış. Hemşirelerin bundan haberi yok galiba..." Hep söylüyorum: Yakından Kumanda okurları dikkat ve seçicilikleriyle, sektörü özen ve kaliteye zorluyorlar. Onlar sayesinde hepimizin işi giderek zorlaşıyor. Ama ben bu durumdan hiç de şikayetçi değilim...
Yüksel Aytuğ/Sabah
AY BAYILICAM anlamıyorum bu Yükseli ben yemin ediyorum böyle kaliteli dizi bulmuş ta karala babam karala yapıyo.
bu izleyici de yazmış babam yazmış madem rahatsız oluyon izleme bilader biz izleriz sanki yüksel de bu izleyici de melaike sanar gören hiç yalan sölemiyolar.
kardeşim sne ekrn başında yeri geldiğine sinirleniyomusun?gülüyomusun?yerinde tepinip ağladığın oluyo mu?
o zaman senarist te oyuncular da başarılı demektir!
ay ayrıca müzikli bir zaman atlama yapmadılar mı bikaç gün dizide hemen ertesi günmüş çok sinirlendiriyolar çok!
dizide bişey bulamıyolar amaç eleştiri ya habire yıkıcı eleştiriler yaparlar.
yapıcı olmazlar hiç
ben yüksel aytugu severim, haksiz oldugu yönlerde vardir muhakkak hakli oldugu yönlerde...zaten tv elestirmeni oldugu icin elestiriyor olmasi gayet dogal bence, fazla takili kalmamak lazim, ama bu sayede bence dizimiz konusuluyor, cünkü yüksel aytugun kösesini okuyanda cok okur var :)
örnegin erken dogan bebegin bir gün sonra kucaga alinmis olmasi benide sasirtmisti dogruya dogru, hastane önündeki eglenceyede annemle demistim düsünsenize almanyada bunu yaptiginizi falan diye :D bebek olayi mantik hatasi bana göre....digeri ise eglence olsun diye yazilmis ve oynanmis, ama hastane önünde pekte yapilabilicek birsey olmadigida bir gercek :)
herneyse bence önemli olan yapici elestirilerinde olmasi, fazla takilmamak lazim bunlara :)
bu arada iki de iki yapmisiz
nefret ediyorum yüksel aytugdan !!! aslında severdım ama KAVAK YELLERİ KARALAMA kanpanyası başlattıgından berı gıcık alıyorum.(LÜTFEN MSJIM SILINMESIN KENDI GÖRUSUM!!!!!!!!!!!!!!!).SÜREKLİ İYİ MAİLLERMİ GELİYOR YANİ okadar bnde mail atıyorum ? neden bnm yazdıklarımı orda cıkarmıyor.sürekli kötü saçma sapan insanların eleştirilerini yazıyor..
bırakın yaa boş iş bunlar SEDA SAYANI HÜLYA AVŞARI YAZAGINA BİRAZ dizyi izlesin!!!!!!!!!
*KumralGüzeli* bence gzl olmuş .. cnm devam etmelisin (=
|