Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar-B.Yorumları/ Arşiv 1
Arkadaşlar varmıydı gerçekten,ve daha sonrada yer alacakmı yoksa, bir bölüm mü oyndı.çatlıcam şimdi.bU bölümden resimler çeken var mı(Tamer karadağlı)özellikleee
bi bölümlük gelmiş zaten rolü çok kısaydı
Merhaba Arkadaşlar Bu Akşam Bu Aksiyonlu Ve Heyecanli Bi Bölüm Izledik Yine Bugünkü Bölümde Ekip Yine Iş Başindaydi Yine özelliklede Aylinin Nişanlancagi Herifi Yakalamalari Gerçekten çok Güzeldi Ama Ben Isterdimki Kelepçeleri Aylinin Takmasini Isterdim Bence Bu Onu Hakkiydi Ama Hüsnü Takti Neyse Sonuçta Mesut Hakli çikti Zeynep Le Muratin Sahneleri Yine Olagan üstüydü Bugün Kü Bölümde özelliklede Muratin Zeynep Kurtardigi Sahne Bence En Güzel Sahnelerde Bi Tanesiydi Neyse Bugünkü Bölüm Tam Anlamiyla Mükemmeligi Hak Etti Atrik Gersi Haftaya...
Ya bu bölüm yine her hafta oldugu gibi süperdi...özelliklede murat zeynep sahneleri cok hosuma gitti...bide ayline cok acidim yazik...ama bence aylin aliyle güzel yakisirdi...insallah aralarinda birseyler olur...ay suata cok güldüm ya...neyse öyle :img-grin2 ...neyse yine reytinglerde insallah birinci oluruz...bide mesuta bayiliyorum ya...orda en sevdigim karakter o...
bölüm süperdi ama gene sahne aladılar o deliklerden ateş atma sahnesi yoktu vede terör sahnesi yoktu var ya bu kanald de çok akılı bizi meraktan çatlatıp duruyolar tabi bizde haftayı bekliyoruz böylece diziyi izlyenler artıyo ve izlenme oranlarıda yükseliyor
evet evlilik yıldönümü sahnesi yoktu gene fazla özet verdiler
arka sokaklar çok kaliteli çok güzel bi dizi..kadro çok sağlamm.bu akşam şevket çoruh'a bayıldımm.tamer karadağlı da ayrı bi hava katmıştı.rolü kısaydı ama o bile yetti:)
ewt bu bölüm mesut bir başkaydı ben özellikle mesutun hüsnuye gulmesi var ya hani suat ın çakralarının açılması olayı var ya önce birşey demeyip sonra kopyu ya orda ben de koptum..... :)
arka sokakları izliyorum ama girip yorum yapmıodum bu sefer yapiim dedim valla süper bi dizi yaa ben biraz yılan hikayesine benzetiorum komserler olayları çözmek için çeşitli kılıklara giriolar yılan hikayesiyde böleydi ama bunda kan davası yok tabi diziyi çok seviorum ama hiç fragmanını falan göremiorum
Tamer Kradaglının rolü çok kısaydı daha uzun olabilirdi rolü açıkçası bu yönden hayal kırıklıgına ugradım ama dizinin bu bölümü yine çok güzeldi
Tele - Barometre
14 Kasim 2006 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Binbir Gece [net] Kand 12,00 32,60
2 Arka Sokaklar [net] Kand 11,30 28,20
3 Sila (tkr) [net] Atv 7,00 17,60
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,90 17,10
5 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,50 16,10
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
14 Kasim 2006 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 15,10 42,80
2 Arka Sokaklar [net] Kand 8,70 25,10
3 Sila (tkr) [net] Atv 6,70 19,30
4 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,50 19,70
5 Hatirla Sevgili [net] Atv 5,20 14,70
bu dizi hakkinda ilk kez yorum yapicam galiba..
onceleri ara sira izliyordum sonra gittikce zevk almaya basladim ve diziye baglandim acikcasi
heyecanli surukleyici bir dizi..
artik hic bir bolum kacirmiyorum:img-grin2
Dizide cogunlukla bir konu, bir iki bolum icinde isleniyor ve cozumleniyor ve sonradan diziyi izlemeye baslayanlar icin avantaj oluyor..tek bir konu uzerinde yogunlasssaydi belki bu kadar istekli olmazdim izlemek icin
olaylari toplamakta zorlanabilirdim
simdi reytingleride gorunce cok sevindim
umarim hep boyle devam eder.
Allahım yaa buyrum şimdi de binbir gece çıktı başımıza iyi mi ??:img-elvis :icon_cry: zaten reytinglerde geçmiş bizi. neyse şimdi yorumumu yapiim ben::img-grin2
akşamki bölümde ilk başta tamer karadağlı ne kadar az göründü diye sızlanmıştım ama az önce geçmiş sayfalara göz atarken bi de ne okuyayım meğerse tamer karadağlı öylesine ziyeret ederken kendisine teklif edilen küçük bi rolü kabul etmiş hemde hiç bi ücret almadan. ne büyük bir jest yaa.helal olsun:img-grin2 bu arada dediğim gibi çıkmadı zeynep yakışıklı diye tamer karadağlı'ya demiyomuş.ama o çiftlik sahibi kadın apartmanda zeynebin arkasından gelince kalbim durcaktı yaa eyvah dedim zeynebimi öldürcek şimdi. neyse ki hem zeynep bayağı bi mücadele etti hem de murat aşkına son anda yerdım etti. ya ben bu bölümde acayip heyecanlandım yaa biraz da üzüldüm tabi. aylin hayal kırıklığına uğradı yazık ona üzüldüm.Bu arada murat süper at kullanıyomuş yaa saçlar da uzun ya çok hoş bi görüntüydü.ben bu bölümü çok beğendim hatta haftaya salı gelse de baksak diye sabırsızlanmaya bile başladım yani.bu arada bu bölümde zeynebim bayağı bi sahnede göründü çok gördüm bu hafta onu Allah sesimi duydu tabi:img-grin2 :img-grin2
ya arkadaşlar binbir gece yi niye dert ediyosunuz o da kanald de değilmi aynı kanalda olan programlar rakip olmaz birbirine üzmeyin kendinizi bu arada bu bölümde zeyneple murat ne kadar çok birlikteydiler farkettiniz mi gamze özçelik geçenlerde uğur pektaşla araba bakarken görünmüş gamze kendine araba seçiyomuş yanında uğur da warmış yorum yok:love05: :love05: :love05: :love05:
ya aliye bitti derken bide binbir gece çıktı başımıza neyse ya ben dizinin başlarını izliyemedim malesef ama geri, kalanda süperdi ayline çok üzüldüm muratın zeynepi kurtarışıda çok güzeldi bide bişey dikkatimi çekti murat adamı yakalarken dağları tepeleri aşıyo masalardan fln atlıyo..........
şimdi ben binbir geceyi iyiye yormaya çalıştım. kendi kendime düşündüm de binbir gece sayesinde belki hatırla sevgili de güme gider.:img-grin2 :img-grin2 ne kadar sinsiyim yaa. bence hatırla sevgili binbir gecenin karşısında duramaz.bilmem siz nasıl düşünüyosunuz???
arkadslar bence cok haksızlık edıyorsunuz salı onmce arka sokalrı ızlıyorum ardından binbir geceyi ve hıcte basımazadert bır dızı degıl ıkısıde aynı kanalda sonucta ve bınbır gece cokda guzel ıkısnın yerı ayrı ama bence hıc uzatmayın konuyu...
ya süperdi gamze ablam çook iyiydi...yine bölüm eksikti sizin söylediğiniz gibi bir çok kısım kırpılmıştı....TAMER KARADAĞLI olayı komikti yaa 10 saniye görünmüşmüdür acaba :)....çok zevkliydi bayıldımmm
süpper ötesiydi gamze de burda çok tatlılardı bn zaten ikisine hayranımm...süper bi bölümdü
Meryemce90 15-11-06, 18:27 cok begendim bu bölümü cok süperdi yaw... muratin zeynepi kurtardigi sahne süperdi ya cok heyecanla seyrettim.. cok sevdim ben bu diziyi yawww.......
aylin e de cok üzüldüm mesut huylanmakla hakliydi. suat yine cok komikti ...
töbe töbe töbe .... :( al işte şimdide binbir gece belası çıktı karşımıza ama genede maşallah reytingler iyi
zaten ben o servet denen zibidinin iyi bir adam olmadığını anlamıştım bakışları iyi değildi
Iyi aksamlar,
dün ilk defa bastan sona kadar izledim Arka Sokaklari, önceden bir kac kez rastlamistim ama tam izleyememistim, gercekten cok begendim cok iyi bir yapim. Konular birbirlerini tekrarlamiyor, ask var, komedi var, heycan var hersey var. Cok begendim gercekten.
Raitinglere gelince, arkadaslar neden dert ediyorsunuzki, bende bir Binbir Gece izleyicisiyim, iki dizide ayni kanalin dizileri, rakip olayi falan yok. Bundan sonra Sali günleri Kanal D'ye ait gibi gözüküyor. :)
evt fragmanda anlamıştım bişe oldunu salaktı..ayline yazık valla çok mutluydu
bu bölümde yine süperdi.. özetteki birçok kısım haftaya kaldı . bu hafta sonunda zeynep-murat sahnesi görebildik geçen hafta çok az görmüştük reytinglerle ilgili olarak 1. olmayı hak ediyorduk ama bi arkadaşımızın dediği gbi aynı kanal olduğu için rakip olmuyoruz ama ben hatırla sevgilinin 5. olmasına şaşırdım çnkü çok iddialı bir diziydi hatta ben 1001 geceden daha çok korkuyodum ondan...
Iyi aksamlar,
dün ilk defa bastan sona kadar izledim Arka Sokaklari, önceden bir kac kez rastlamistim ama tam izleyememistim, gercekten cok begendim cok iyi bir yapim. Konular birbirlerini tekrarlamiyor, ask var, komedi var, heycan var hersey var. Cok begendim gercekten.
Raitinglere gelince, arkadaslar neden dert ediyorsunuzki, bende bir Binbir Gece izleyicisiyim, iki dizide ayni kanalin dizileri, rakip olayi falan yok. Bundan sonra Sali günleri Kanal D'ye ait gibi gözüküyor. :)
haklsın aslında her iki dizide aynı kanalın ama bizde okadar seviniyoduk aliye bitti her hafta birinci oluruz diye seviniyoduk bu hafta 2. olduk biraz şaşırdık yani
arkadaşlar farkımız çok az...ilerde o dizi tekrarlar kendini fln yine biz öne geçeriz
bencede reklamı çok yapıldı arka sokakların reklamı yapılmasa bile 1. oluyodu yada 2. oluyordu
Arkadaslar simdilik mudahale etmiyorum ama ratingte rakip bile olsalar diger dizilerin yorumlarinin yapilmasina yaklasan mesajlar okudum. Konu disina cikma tehlikesi gordum simdiden uyarayim dedim.
Saygilar
BERNA
uayarıldık :) arkadaşlar başta ben olmak üzere en iyisi konuyu kapayalım...uyarı için teşekürler
ewt artık konuyu kapatsak iyi olcak, uyarı için de çok teşekkürler...
tmm o zaman arkadaşlar bu arada neden bizim forumun sadece 4 yıldızı var hadi herkes puan versin de 5 yıldıza çıkalım sonuçta hak ediyoruz ayrıca 14. bölümün videosu hala eklenmemiş hemen ekleyin lutfeeeeeen...... bu arada 1. bölüm zeynep murat sahneleri istenmişti onu da ekledim bilginize hemen 14. bölümü de ekleyin de video yapiim bu bölümde zeynep murat çok vardı videosunu yapmak çok zevkli olucak.... :)
tamer karadağlı oynar die bekliyodum 2 dk göründü çıktı olamaz ya keşke sürekli oynasa ya polislik süper yakışıyo hele bir de ekipe falan girip çalışırısa süper olur ya
Evleneceğim kız Gamze'dir
Mutlu'nun ailesinin istenmeyen gelin ilan ettiği Gamze Özçelik'e yeni sevgilisi Uğur Pektaş'ın ailesi sahip çıktı.
Gamze çok güçlü bir kız
Eski nişanlısı Mehmet Mutlu'nun ailesi tarafından 'istenmeyen gelin' ilan edilen Gamze Özçelik aradığı mutluluğu 'Arka Sokaklar' dizisindeki rol arkadaşı Uğur Pektaş'ta buldu. Pektaş, bir süredir aşk yaşadığı Özçelik'i, 'hayatındaki iniş çıkışlara rağmen ayakta durabilmeyi başarmış güçlü biri' olarak tanımladı ve onun hırpalanmasına asla izin vermeyeceğini söyledi. Ailesinin Gamze'yi istemediği iddialarını da yalanlayan genç oyuncu, "Evlenmeye karar verirsem bu kişi Gamze olur" diye konuştu.
Gamze ile birbirimize aşığız
Ailesinin hiçbir zaman hayatına müdahale etmediğini belirten Uğur Pektaş şöyle devam etti: "Her aile Gamze gibi iyi kalpli, güzel ve başarılı bir gelin ister. O istenmeyecek bir kız değil." Gamze Özçelik'le birbirlerine aşık olduklarını berilten Pektaş, "Kimse olumsuz haberlere inanmasın biz çok mutluyuz. Hayat çok kısa anın tadını çıkarmak gerekli. Çünkü kimse bir daha o ana geri dönemeyecek" diyor.
BÜLENT İPEK - MAGAZİN
uzun zamandır gelemedim de buraya.gamze özçelikle uğur pektaşın beraber olmasına çok sevindim birbirlerine gerçekten çok yakışıyolar bence...
bide bişey sorucam arkadaslar hani o fragmanda çıkan yuvarlak yerlerden ateş atıyolardı ya onu bu bölümde göremedim ben kaçırdım mı acaba yoksa bu bölüm demi gösterilmedi:D:D
evet orayı göstermediler daha sonra terör olayını göstermediler daha sonra çobanın evlilik bölümünü göstermediler
yapıcılar iyi taktik uyguluyor o sahneleri özete verip dizi başladığında vermiyolar vede bidahaki haftayı iple çekmememizi sağlıyotlar
muratın bölümde "hazır gelmişken bizde bi imza atalım mı" diye demesini bekledim ama 14.bölümde ali buna bezer bişey söyledi hemen murat çıkıştı :bilmim
biraz önce 15. bölüm özetini gördüm ama zeynep ve murattan hiç bahsetmemişler
Rıza Baba ve ekibi, bir tecavüzcünün peşinde
Metin, Tekin ve Zeliha para kazanmak için korsan CD satarlar. Bu sırada da zabıtaya yakalanırlar.
Hüsnü ve Suat’ın evlilik yıldönümleridir. Hüsnü karısına sürpriz yapmak ister. Ancak asıl sürprizi Rıza Baba ve ekibi yapar.
İtirafçı yasasından yaralanarak, dahil olduğu örgütten ayrılan Dicle’nin başı beladadır. Örgüt, polise her şeyi itiraf ettiği için Dicle’yi ortadan kaldıracaktır.
Dicle polisten yardım ister. Ekip, Dicle’nin evine gelir. Mesut Dicle’yi tanır.
Dicle’nin peşine düşen örgüt elemanları, Nizip yolunda Mesut ve Beşir’in arkadaşlarını da öldüren teröristlerdir.
Lale, tecavüze uğrayıp da, sanki kendi ayıbıymış gibi utancından şikayetçi bile olamayan yüzlerce kadından birisidir. Birol hırsızlık için Lale’nin evine girer, Lale’ye tecavüz eder. Olay, Rıza Baba ve ekibi sayesinde aydınlanır. Ancak Lale, durumu, kocasına ve oğluna anlatıp anlatmamakta ve şikayette bulunup bulunmamakta kararsızdır. Acaba çoğu kadın gibi o da mı sessiz kalıp bu tecavüzü kabullenecektir?
:bilmim
çok güzel bir bölüm bizi bekliyor. ama son bir kaç özettir zeynep-murattan hiç bahsetmiyolar ya da 1 cümleyle bahsediolar. ama bölümde sahneleri oluyo. örneğin bu hafta bi önceki haftaya göre daha çoktu sahneleri.
bu arada salı günleri iyice kızışmaya başladı. aliye bitti derken 1001 gece ve hatırla sevgili başladı bi de şimdi ezo gelin başlayacakmışş
tabi ki başarısızlık demek deil...zaten olmazda başarımız ortada süperiz..ama reyting denen iğrenç şeyden bahsediom...yinede belli olmaz belki birinci oluruz yine...yaw fazla olsun zeynep-murat sahnesi herkes nerdeyse onları istio onları görmek istiozz yaaa
arkadaşlar eğer dizimiz tehlike altında kalırsa kanald de gününü veya saatini değiştirir merak etmeyin bu arada yeni bölüm güzelmiş özet erken geldi bu sefer
bende inşallah fragmanı pazar günü tekrardan sonra görücem:img-grin2 fark ettim deihç bir bölüm metin ve tekin'in yaramazlıkları olmadan geçmiyo ya. o iki çocuk acayip sempatik gelio bana.hele de saçları biraz uzun olan metin miydi.isimlerini karıştırıyorum.çocuk acayip fırlama ve tatlı yaa.büyümüş de küçülmüş sanki:img-grin2 :img-grin2
arkadaşlar size çooook kötü bi haberim war. demin reklamda gördüm 28 kasım salıdan itibaren her salı saat 20de bir demet tiyatro var. yeni bölümlerle eski kadro ekran başında yani...
hatrırla sevgili,1001 gece, ezogelin derken bnce en zor rakip bir demet tiyatro olacak. aliyeden kurtulduk derken... offff yaa
şimdi forumda gördüm başlığı atv deymiş. napalım artık bizde bu yarıştayız koşucaz sonuna kadar
Ya korkmayın artık arka sokaklar dizisine bişey olmaz çünkü artık bi belli seyircisi oluştu hiç bişey olmaz merak etmeyin:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
arkadaşlar hani bir cocuk okulda çocukları rehin alıyodu o kaçıncı bölümdü
bu arada arkadaşlar korkmayın arkak sokaklar dizisi belirli izleyici kitlesine ulaştı yani bişi olmaz
Durun bakalım arkadaşlar eğer reytinglerimiz aşırı derecede düşerse gün veya saat değişir
ya arkadaşlar bişey demeye çalışmıyorum ama benim çewremdeki arkadaşlarımın hiçbiri arka sokakları izlemiyo dersanede okulda otobüste sadece bende mi böyle yoksa sizin içinde geçerlimi bu reytingleri çok güzel ama çeewremdikiler izlemeyince tepem atıyo herkes sılayı izliyo kimse arka sokakları izlemiyoooo
aslında bu rakipler iyi oldu kemik izleyicelirimiz belli olur....fragmanı izleyemedim hala sanırım daha vermediler...belki vermişlerdir çünkü binbir gece ve yaprak dökümünü gördüm....bu bölüm şamata olcak özellikle hüsnü...acaba gamze ablamda onların evlilik yıldönümünde süslenecek mi..ya hep sert giyinio:( ben aylinin nişanında süslenir fln sandım ama omadı kızımız görevdeydi
fragmanı gördüm bi kutlama yapıyolar gamze ala kırmızı bi ruj sürmüş pek belli olmuyo ama siyah bi gömlek giymiş herhalde mesutla ilgili olaylar oluyo mesuta ateş filan ediyolar mesut alıyo galiba buket vuruluyo onun için alıyo zeynep murat dans ediyolar murat yine romantikl bişiler söylüyo ... borulardan ateş adiliyo ya bence bundan sonra her fragman da çıkar o boru sahnesi
ehehehehhehe evt bencede her fragmanda çıkar boru sahnesi :)....gamze ablam zaten fazla makyajı sevmez parlatıcım olsun yeter dio... ay ay o dans sahnesini çok merak ediom şöyle iyi bir romantizm hakettiler... gerçi bir kaç bölümdür araları çok iyi inşialah bozulmaz
bnde zeynep nasıl olcak merak ediorm görev dışında böle bi kutlamada nası giyincek bakalım... bu arada dans sahnelerinin olmasına çok sewindim çnkü bu bölümde bol bol zeynep-murat sahnesi görmek istiyoruz adilcan arkadaşımızn dediği gibi kaç bölümdür araları iyi inşallah bozulmaz hep böle devam eder..
benim çevremde arka sokakları izleyenler var. ben de bi kaç yakın arkadaşıma videoları göstererk alıştırdım.. dizi konusyla ilgili olarak eğer reytingler de düşüş olursa kanala mail atarız günü değişir. zaten kanald de böyle bi yapımı kaybetmek istemez
bnde fragmanı gördüm zeynep siyah bi gömlek gitmişti muratla dans ediyolardı murat da benim bu hayatta istediğim her şeyin içinde sn warsın ddi mesuta birileri ateş ediyodu yanında buket de wardı ve mesut fragmanın en sonunda ağladı buket yaralanmış olabilir bence..
tühhh fragmanı kaçırdım okada da baktım kanald ye çıkar diye sırf kaçırmayım diye karınca yuvasını bile izledim yahu bu orada oda fena değilmiş yani :)
tamer karadağlı oynar die bekliyodum 2 dk göründü çıktı olamaz ya keşke sürekli oynasa ya polislik süper yakışıyo hele bir de ekipe falan girip çalışırısa süper olur ya
slm katılıyorum sana bende çok bekledim aksiyonlu sahnelerde görelim onu diye ama nerde girmesiyle çıkması bir oldu neyse tamer karadağlı heralde özgürün hatırına bu küçük rolü kabul etti onun en yakın dostu bildiğim kadarıyla özgür ozan yoksa tamer karadağlı sanmam ki ufacık bi rolü kabul etsin :bilmim
ya bende frangmanı göremedim deli olcam cananın anlattıklarına göre süper bi blm olacak
bende fragmanı gördüm mesut ağlıyordu falan gene bi önceki bölüm gibi aksiyon dolu sahneler olacak
ya göremedim fragmanı!!!!!! sinir olcam gamze ablamı çok merak ediom..ona gömlek çok yakışıyor,aynı zmanda siyah renkte....arkadaşlar ben bölüm oynamadan söleyim o dans bölümünün videosunu yapın lütfen...:)...mesut yine üzülecek yaw her bölüm nerdeyse adama bişe oluo yada sevdiklerine.arabası çalıntı,bukete tinerciler saldırdı,yeşim,oğlu,yeşimin kocası fln adam bunaldı valla:)..... yaw onun yerine zeynep saldırıya uğrasın gamze ablam hem müthiş oyunculuğunu böyle zor sahnelerde tam oalrak göstersin..hemde onu çok görelim :)
Yarın saat 5'te dizimizin tekrarı var. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenlere..
ben bölümü tekrar izlemek isterim ama izlemeye kalktığımda abimler diyo kaç kere izlicen felan diyolar ama ben pc den 10 larca kez izliyorum :)
bende izleyemicem yani tam olarak...dersaneden 5te çıkıoz..5.30da evde olurum zilerim bayasını ama başını kaçırrım
evt ya çok geç....aslında eskiden ilk bölümlerinde çarşamba, pazartesi saat 20.00da yada 22.00da veriolardıo her hafta 3,4 tane özet veriolardı ve hepsi nerdeyse ilk 5e giriodu...şimdide verseler nolur acaba
hduff_fanz 18-11-06, 23:36 Arka sokaklar ile ilgili olarak bir daha söylüyorum Tamer Karadağlı'ya daha fazla rol vermeliler.
oh be dün gece frangmanı gördüm kesin bukete bişey olacak mesut ağlıyodu canım ya yazık zeyneple muratın konuşmasıda süperdi bu arada bugün saat 5te tekrar var izliyelim
bence çok güzel bi bölüm olacak.galiba bu bölümde mesut çok görülecek
zeynep yine gömlek giymiş keşke şöyle güzel bi elbise giyse .olsun ne giyse yakışıyo aynen zeyneple muratın birbirilerine yakıştığı gibi
benzetmen süper banuş katılıyorum gerçekten muratla zeynep birbirlerine çok yakışıyorlar
Ben de öyle düşündüm -öyleymiş zaten fırtına başlıyo- ama diğerini de yazmak istedim. Ufak da olsa bi ihtimal vardı benim yüzümden diziyi kaçırmalarını istemezdim.
ben görmeyeli dizinin fanları artmış sanki hep boyle artar işallah
Reyting kâbusunu YAŞAMAYANLAR
1 - SILA
2 - ARKA SOKAKLAR
3 - SAĞIR ODA
4 - BİNBİR GECE
5 - İKİ AİLE
6 - FIRTINA
7 - YALANCI YARİM
8 - GÜLPARE
9 - HATIRLA SEVGİLİ
10 - KARAGÜMRÜK YANIYOR
bunlar reyting değil ama yine ikinci sırada arkasokaklar öff. sılayı yenmemiz lazım aman nazar değmesin
BANUŞ imza sözün çok hoş...uğurum neredesin yaww..eskilerden kimse kalmadı özz ve özzgeede gitti :(....özledim valla seni...gamze ablam keşke elbise giyse ama gömlekte süper oluo...bence dizide dişi yönünü yansıtrmak istemio erkeksi bir karakter olduğu için
ben geldimmm=) ya bilgisayarım bozuldu yaa su an baska bi yerden giriorumm ama bi daha gremieceim bi yerden... arka sokaklar cok gsldii =) gecen haftanın yorumunu yapiim =)ayline cook üzüldm yazk kızaa nisanda we yemekte tanıyamadımm cook gsl kızmısss=) hic o polis ayline benzemiodu yemekte we nisanda o kadınınn (psikopat olan) zeyneplerin ewinde sigortaları kpatması sonra boğazını kesmeye calısması flnn cok hyecanlandrdı bnii zeynebe bisey olcak die yerimde zıp zıp zıpladım resmenn.. yoga fln da cok komikti o suat cok gldürüo bni ya hüsnü de tabii rytngler de fena deil de nerden cıktı bu sıla ya :( bi de arkadaslar bn anlayamadım tamer karadağlı bu salı mı oynick yoksa gecen bölüm oynadı bi sahnede de bn mi kacırdım ??
çok kısa oynadı :) 10saniye görünmedi galiba :).... evt sölediklerine katılıom aylin harbi güselmiş özellikle nişanda..bence yemekte abartılıydı gamze ablam çok haiff makyaj fln ondan daha güseldi....
arkadaşlar bugün dizinin tekrarını izlerken farkettim de hani çiftlik sahibi turguta başın sağolsun fln diyo sonra turgutta neyden bahsediyosun diyince kadın her şeyi gördüm diye cvp veriyo.en sonunda da böyle devam edersen o güzel burnuna yazık olur diyo ya. ben kadının neden öyle bişey dediğine anlam veremedim ya şimdi konuştuklarının turgutun burnuyla ne alakası var:img-elvis :img-elvis eğer o sahneyi hatırlayanınız varsa açıklayabilir mi acaba. bide yeni bölüm fragmanını gördüm ya o boruların içinden ateş edilen sahen son iki fragmanda hep çıktı acaba sürekli fragman görüntüsü mü yaptılar o sahneyi göstercekleri yok diye düşünmeye başladım vaLLa:img-grin2
arkadaşlar bugün dizinin tekrarını izlerken farkettim de hani çiftlik sahibi turguta başın sağolsun fln diyo sonra turgutta neyden bahsediyosun diyince kadın her şeyi gördüm diye cvp veriyo.en sonunda da böyle devam edersen o güzel burnuna yazık olur diyo ya. ben kadının neden öyle bişey dediğine anlam veremedim ya şimdi konuştuklarının turgutun burnuyla ne alakası var:img-elvis :img-elvis eğer o sahneyi hatırlayanınız varsa açıklayabilir mi acaba. bide yeni bölüm fragmanını gördüm ya o boruların içinden ateş edilen sahen son iki fragmanda hep çıktı acaba sürekli fragman görüntüsü mü yaptılar o sahneyi göstercekleri yok diye düşünmeye başladım vaLLa:img-grin2
adam kokain kullanıo..katil olan kadında dio ki kokain alınca ne yaptığını bilmiosun kızları sen öldürdün polise yakalanırsan burnun gider gibi bişeler sölüo... aslında kadın öldürüo ama böyle şeyler söyleyerek adamın beynini yıkıo
Türkiye gerçeği Arka Sokaklar’da
Büşra BOZOK
"Arka Sokaklar"ın beş kişilik polis ekibi, silaha ilk kez bu dizi setinde dokunduklarını itiraf etti.Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi "Arka Sokaklar"da her bölümde maceradan maceraya koşan oyuncular içlerini Kelebek'e döktü.
Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar’ın Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş’tan oluşan beş kişilik polis ekibi, dizinin başarısını gerçek olaylardan hareket etmesine bağlıyor. Şevket Çoruh, "Töre cinayetleri, organ mafyası, uyuşturucu ve insan ticareti gibi Türk toplumunun kanayan yaralarına seyircinin tanık olmasını istiyoruz" diyor.
n Töre cinayeti, organ mafyası ve uyuşturucu gibi toplumsal konulara değiniyorsunuz. Size ne gibi tepkiler geliyor?
- Zafer Ergin: Bunlara kötü bir tepki gelmesi imkansız. Biz dizi olarak senaristlerimizin yazdığı gibi ülkemizdeki birtakım sosyal konulara ve yaralara parmak basıyoruz.
- Özgür Ozan: Biz genelde üçüncü sayfa haberlerini yapmaya çalışıyoruz. Senaristlerimiz güncel olayları takip ediyorlar.
- Şevket Çoruh: Türkiye, suç işlenme oranının en yüksek olduğu ülkelerden biri. Biz üçüncü sayfa haberlerinin yanı sıra; töre cinayetleri, organ mafyası, uyuşturucu, insan ticareti gibi toplumsal kampanyalar isteyen olayları da dizide göstermeye çalışıyoruz. Bu kanayan yaralara seyircinin de tanık olmasını istiyoruz. Suç işlenme oranının bu kadar yüksek olduğu ülkede polisiye bir dizi olmaması zaten düşünülemez. Çok yerinde bir kararla başlayan bir dizi oldu...
- Gamze Özçelik: Biz topluma yararlı, doğru bir iş yapıyoruz. Suçluya da insan gibi davranıyoruz.
- Uğur Pektaş: Herkes çok güzel konuştu. Bana konuşacak birşey kalmadı...
n Çekimler sırasında emniyet birimlerinin teknolojisinden faydalanıyor musunuz? Nasıl yardım alıyorsunuz?
- G.Özçelik: Silahlarını kullanıyoruz. Danışmanımız var. Dizide sadece Türk polisinin yaşantılarını değil suçluları da gösteriyoruz. Neden suç işliyorlar? Töre cinayetinde bir çocuk ablasını öldürmek zorunda kaldı... Onu da anlatıyoruz.
- Z.Ergin: Oynadığımız rolle ilgili birtakım araştırmalar yapıyoruz. Diziye başlarken de yaptık araştırma. Olaylarla ilgili de bazı incelemeler yapıyoruz. Dizinin başarısı, uzun soluklu bir dizi olacağını gösteriyor. Emniyette çalışan arkadaşlarımız da bizi kendilerinden biri olarak görmeye başladılar. Bize çok yakınlık gösteriyorlar.
n Polisiye bir dizi çekmenin zorlukları nelerdir?
- Z.Ergin: İlk günler alışamamıştık tabii silah kullanmaya. Zaman zaman kaza da yaşadık. Düşen, belini inciten, ayağını burkan ve burnu yamulan arkadaşlarımız oldu. Toplu hücumda Şevket’i vurdum.
- Ş.Çoruh: Bizim yaptığımız iş drama, bir televizyon dizisi. Ama özellikle son günlerde polise yapılan saldırılar bu işin ne kadar hayati tehlike taşıdığını ve gerçekten idalist bir meslek olduğunu gösteriyor.
n Yıldırım ekip çok sıcak ve aileden... Gerçek hayatta emniyet güçlerinde böyle bir ekip var mı?
- Z.Ergin: Bu bir kurgu dizisi. Çok büyük yararı var. Aslında narkotiğin kendi bünyesinde böyle ekipler var. Ama bizi o kadar beğendiler ki, bütün görevleri bize yüklediler ve bizi özel bir ekip olarak kurdular. Şimdilik böyle çalışıyoruz. Yakın bir yerlere tayinimiz çıkmazsa devam edeceğiz.
- Ş.Çoruh: Gerçekte James Bond olmadığı gibi... Biz de o kadar gerçeğiz. Ama böyle bir ekip her zaman kurulabilir.
n En iyi reyting alan polisiye dizide yer almak neler hissetiyor?
- U.Pektaş: Başından beri biz bu işe inandık. İnandığımız için de dizi bu şekilde başarılı oldu ve insanlar tarafından sevildi. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Çok değerli bir meslek. Ben bu diziye başlamadan önce operasyonlara katıldım.
- Z.Ergin: Hepimizin hoşuna giden bir duygu bu. Kötü örnek olmayan bir polisiye dizisi. Olması gerekeni gösteriyoruz. Yüksek reyting alması bizi gururlandırıyor.
- G.Özçelik: Çok klasik polisiye bir dizi değil. Daha fazla özel yaşantıyı anlatan bir konu. Drama da var ama çok gerçek bir dizi.
- Ö.Ozan: Bu diziden sonra polis olmak isteyen çok insan var.
n Bu roller oyunculuk anlamında size neler katıyor?
- U.Pektaş: Tiyatrocularla çalışmak bana çok şey katıyor. Sürekli gözlem yapıyorum. Neler yaptıklarını gözlemliyorum. Rolden çok, çalıştığım insanlar bana çok şey katıyor.
- G.Özçelik: Yaptığım her yeni iş, oyunculuk adına bana çok şeyler katıyor. Yeni insanlarla tanışıyorum.
n Rolleriniz adına farklı çalışmalarınız oluyor mu?
- Ö.Ozan: Silah tutmayı öğrendik. Polislerin birbirlerine hitap şeklini öğrendik. Her yeni bölümde bir şeyler öğreniliyor. Hiçbirimiz bu zamana kadar silah tutmamışız.
n Light Selami rolünden sonra bu rolünüzü seyirciye çok çabuk sevdirdiniz...
- Ö.Ozan: Korkularım vardı, çünkü başarılı bir işte oynadım. Selami oradan kalan mirasım. Ama artık yeni dizimle anılıyorum.
n Dışardan tepkiler nasıl?
- G.Özçelik: Geçen gün bir yere gittik oturmaya, kapıdan girerken onlar emniyetten dediler. Türk halkında bu vardır çünkü çok çabuk sizi benimsiyorlar. Gelen tepkilerden çok memnunum.
Çok prova yapmıyoruz
n Orhan Bey, çekimler nasıl gidiyor?
- Senaryolar ve yapımcımız çok iyi. Oyuncularımız süper. Bana yapacak fazla bir şey kalmıyor. Bu heyecanlı duruma biraz daha heyecan kattık, çünkü sevdiğim bir proje oldu. Çok zevkli gidiyor. Oyuncularla çok iyi bir uyum içinde çalışıyoruz.
n Zorlandığınız anlar oluyor mu?
- 5 bölüm oyuncuları yönetme konusunda zorlandık... Hepsinin artık kişilikleri ve karakterleri belli. Sadece salıyorum meydana ve çekiyorum.
n Nelere dikkat ediyorsunuz?
- Bu diziye girerken daha hareketli şekilde çekmeyi düşündüm. Sanki bir polis kamerası takip ediyormuş gibi, bazen iki veya üç kamera da çalışabiliyoruz. Daha doğal hareketleri yakalamak için. Böylece oyuncuların iyi oyunlarını da yakalayabiliyoruz. Pek fazla prova yapmıyorum.
n Oyuncuların performansları nasıl?
- Benim için artık hepsi bir bütün oldular. Hepsini tek tek seviyorum. Gerçekten muhteşem oyunlar çıkarıyorlar. O da ekranlara yansıyor.
pazar günü raingler ab de 6,olmuşuz galiba
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
19 KASIM 2006 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI IRAK (T.S) [NET] KAND 17,60 44,50
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 8,00 23,00
3 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,70 20,20
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 16,00
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,20 15,50
6 STADYUM TRT1 5,10 12,40
7 SPOR GUNDEMI KAND 4,90 13,70
8 HAYATIN ICINDEN . STAR 4,50 14,60
9 GUNUN ICINDEN SHOW 4,40 14,20
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 12,00
11 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,90 13,90
12 STAR SPOR STAR 3,50 10,00
13 IBO SHOW [NET] ATV 3,40 11,50
14 BIR ERKEK 10 GUNDE NASIL KAYBEDILIR (Y.S SHOW 3,40 10,30
15 STADYUM (YORUM) [NET] TRT1 3,40 9,10
TELE - BAROMETRE
19 KASIM 2006 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI IRAK (T.S) [NET] KAND 18,20 42,40
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,50 17,50
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,40 17,60
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,10 16,90
5 SPOR GUNDEMI KAND 6,00 15,60
6 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,30 16,60
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,20 14,20
8 STADYUM TRT1 5,10 11,40
9 IBO SHOW [NET] ATV 4,70 15,70
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 12,60
gamze abla galiba saçını boyatmış tam olarak bilmiyorum bu akşam değşik görürseniz şaşırmayın belkide boyatmamıştır:bilmim
gamze abla dizi başlıyalı saçının şeklini değiştirmiş röportaj da çok güzel çıkmış...boyatıp boyatmadığını bu akşam görücez ah bi başlasa inş reytinglerde ii olur..binbir gecenin reklemını ii ce yaptılar bugün esra ceyhanda da bu konu işlendi neymiş binbir gece gibi bir çok hayat hikayesi varmış.var ya binbir gecenin reklamını yaptıkları kadar bizim dizinin reklamını yapmadılar.ama hani yeni başlıodur die de yapmış olabilirler
dizi güzeldi süperdi arkadaşlar yahu bunlar gene boru sahnesini göstermedi :) bide bence buket ölecek
gene süpe bi bölümdü bi ara uğur abi saçını toplamıştı bende kestirdi zannettim çok korktum ama gamze ablayla uğur abiyi az gösterdiler gibime geldi..reytinglerde güzel olur inş
bencede zeynep murat sahneleri azdı ama yine süper bi bölümdü değil mi ? hani murat toplantı odasına geçerken zeynebe bi kalp veriyo ya orası çok güzeldi
çok güzel bir bölümdü ama çok olay oldu bence. yani yok denecek kadar az zeynep-murat sahnesi izledik olayların biri bitti diğeri başladı. ama ynede güzel bir bölümdü
zeynep murat çok azdııı....özellikle murat yaw hadi zeynep bir kaç yerde yine fazlaydı ama murat yok gibiydi.... bu arada mesut ağırlıktaydı bu bölüm.... süperdi yaa aksiyon çoktu..komdedi fln azdı yada romantizm sırf gerilim ve aksiyon doluyduk
bencede buket ölcek belki mesutla hani bir kzı vardı kıvırcık saçlı canlı bomba fln olmuştu işte o kız bişe yaşar(fazla mı uçtum)..... hehehehe boru sahnesi yoktu valla fragmandada yoktu zaten gitti boru sahnemizzz
mesut bukata boş yere kızdı buket onu değiştirmek istemiyordu çok kaba davrandı üzüldüm bukete çok bu arada buketin gerçek adı ne?
evt fazla sert konuştu babasına daha yumuşak şekilde ifade edbilirdi..haklı durumdayken haksız gibi göründü
bence buket kurtulur hem mesut bu sırada onu sevdiğini daha iyi anlar ve üzülür. dediğiniz gibi bu bölüm çk aksiyon vardı. zeynep ve murat sahnesi çk azdı eskiden daha çok oluyodu. ben izlerken hep bekledim şimdi belki vardır komedi ya da zeynep-murat diye bekleye bekleye bölüm bitti zatenn:img-grin2
arkadaşlar güzel bir bölüm izledik ama bu sefer gerçekten polisiye dizisi gibiydi yan bol gerilim bol aksiyon ama az romantizm az komedi vardı ama yine de müthişti bir sonraki bölümde bu telafi edilir bence bir sonraki bölümde bol bol zeynep_murat sahnesi görürüz ama benim en çok uzulduğum nokta hüsnülerin yıldönümünü çok kısa geçtiler ben daha uzun bekliyodum...
ayrıca ben bukete bişi olcanı zannetmiyorum bu sadece mesutun onu ne kadar sevsiğini hatırlamasına yarayan bişi olcak...
bu arada umarım reytingler guzel gelir ama artık salı gunleri zor 1001gece ezogelin fln ama umarım bizim reytingler iyi gelir hatta umarım birincilik... :)
Güzel bir bölümdü yine. Bu bölümün süperleri Mesut ve Çoban dı tabii. Kutluyorum onları, çok başarılılar.
Ön plandaki olayların haricinde arka planda kalan biranlık görüntüsü dahi beni çok mutlu eden Pınar...
Gitarını elinde, seni sahnede görmek beni mutlu etti doğrusu. Seni, sana yakışan şekilde daha çok izlemek istiyorum.....Dilerim birileri biz Pınar severleri üzmez...senaristler sözüm size....
slm dünkü bölüm güzeldi ya şevket çoruha bayılıyorum oyunculuğu süper :good: buketin babası beni deli etti ama buketin vurulma olayından sonra hak verdim ona adamın içinemi doğdu ne kızını ankaraya götürmek istemesi bu olaya denk geldi heralde buket ankaraya gider ama mesut tabiki gitmez belki ayrılık olur belki herşeye rağmen mesutla kalmayı ister buket, bu olay onu etkileyebilr mesutu zor günler bekliyo:icon_sorr ya hüsnüde ayrı bi komedi ya onların sahneleri de güzeldi ama zeynep murat için fazla bişe diyemiycem pek fazla sahneleri yoktu bi dans sahnesi güzeldi:good: bakalım gelecek bölümler nasıl olacak yine hareketli bölümler izliycez galiba
Tele - Barometre
21 Kasim 2006 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 16,90 44,00
2 Ezo Gelin [net] Show 13,00 31,20
3 Arka Sokaklar [net] Kand 10,70 25,40
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,60 18,50
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,20 17,20
Tele - Barometre
21 Kasim 2006 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 21,10 55,00
2 Ezo Gelin [net] Show 10,30 29,30
3 Arka Sokaklar [net] Kand 7,10 19,90
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,40 21,30
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,40 18,00
3. olmuşuz ezo gelin ilk başladığı için böyledir inşaallah :icon_sorr binbir gece yine birinci. sınıftaki arkadaşlar öyle bi etkilemişim ki herkez arkasokaklar izlemiş
lady_dicaprio 22-11-06, 13:13 arkadaslar
bence cok üzülmeyelim cünkü ücüncü olmakda cok kötü bisey deyil - bence herkes ezogelini cok merak etti cünkü fragmanini (ezogelinin) cok abarttilar bence herkes düsündiki bi bakalim nasilmis su ezogelin cünkü gercekten günde 10dan fazla fragmanini verdiler ve cok abartilar belkide baktiktan sonra bazi kisiler vaz gecti bile bence haftaya bi bakalim belki gene arka sokaklar ikinci olur ama birinci artik bence olmaz cünkü binbir gece acayip tutuldu ama bence ücüncü bile cooook iyi
selamlar
reytingler çok kötü yaaa.ezo gelin çok güzel bi diziye benzemiyo ilk bölüm olduğundan böledir heralde.ama binbir gece için bişey diyemiycem gerçekten güzel bi dizi.bence arka sokakların birinciliğe çıkması biraz zor binbir gece daha ilk bölümüyle yıktı ortalığı.ikinci oluruz belki ama 1....?????
arkadaslar
bence cok üzülmeyelim cünkü ücüncü olmakda cok kötü bisey deyil - bence herkes ezogelini cok merak etti cünkü fragmanini (ezogelinin) cok abarttilar bence herkes düsündiki bi bakalim nasilmis su ezogelin cünkü gercekten günde 10dan fazla fragmanini verdiler ve cok abartilar belkide baktiktan sonra bazi kisiler vaz gecti bile bence haftaya bi bakalim belki gene arka sokaklar ikinci olur ama birinci artik bence olmaz cünkü binbir gece acayip tutuldu ama bence ücüncü bile cooook iyi
selamlar
Aynen katılıyorum...bende dün akşam biraz merak edip baktım Ezogelin'e ama pek beğendiğimi söyleyemeyceğim hatta hiç beğenmedim bile diyebilirim...o yüzden bu reytinglerin haftaya devam edeceğini sanmıyorum ayrıca haftaya salı saat 20:00 de Atv de Bir Demet Tiyatro başlıyor o da dengeleri altüst edecektir...bana göre endişelenmeyin Arka Sokaklar'ın reytingi çok ama çok iyi umarım hep bu çizgide devam eder...salı günü her zaman zor bir gündü ona rağmen bu dizi tutunmayı başardı ve kalıcı oldu hele ki birsürü dizi ardı ardına yayından kalkarken.
aslında birinci olmasının nedeni binbir gecenin senaryosunun iyi olması bence nebiliyim gizemli olaylar falan. arkasokaklar ise heyecan verici sürükleyici bir kitap gibi nasılsa kitabı elinden bırakamıyosun arkasokaklarıda izlemeye doyamıyosun yani binbir gecede bir konudan bahsedilirken arkasokaklarda hayatın içinden bir sürü olayla karşılaşıyoruz ezogelini ben anadoludan bahsettikleri için ve reklamı çok yapıldığı için izlediklerini düşünüyorum
arkadaşlar hepimiz 3. olmanın da iyi olduğunun farkındayız ama bizim bu forumda olmamız sonuçta hepimizin arka sokakların 1. olmasını dilediğimiz anlamına gelir :) ve bu yuzden de ben zaten herkese arka sokakları tanıtmaya çalışıyordum ama bunula beraer daha da hızlanıcam ayrıca şu andan itibaran yaptığım butun videoları youtube a eklemeye başladım sonuçta internet artık çok insana ulaşıyor ve bizim de internette doldurabldiğimiz kadar yeri arka sokaklar ile doldurmamız lazım sonuçta bizim 3. olmamızı diğer dizilere pek bağlamamız lazım olay tanıtımda biter aslınsa salı gunku diğer dizilerin magazin desteği gördüğü gerçek ama yanlış anlaşılmasın bunu kötülük olsun diye söylemiyorum ama biz magazini kullanmadık madem magazin yok(ki açıkçası ben böyle olmasından çok memnunum ) tanıtımları biz yapmaya çalışalım anlatabildiğiniz kadar kişiye arka sokakarı anlatalım biliyorum reyting denen şey belli bir kesimde ölçülüyor sonuçta kaynanalar vardı ya bir ara gelinler fln onları da baştacı yapan reytinglerdi ama ben arka sokaları 3. olarak görmek istemiyorum daha yuksekleri hak ediyoruz...
(bu arada gaza geldiğimin farkındayım bu halde yanlış birşey yazdıysam özür dilerim:) )
gazamız mübarek olsun arkadaşlar:icon_sorr neyse yaa eğer reytingler daha da düşerse kanal d tarihini değiştirir bence. ama bu bölümün konusu çok hoştu ya özellikle de nizip meselesi benim çok hoşuma gitti sonra hüsnü'nün dansözle karşılıklı dansı fln harikaydı bence:img-wink: gamze ablayla murat abinin dans ettiği sahnelerde çok güzeldi yaa. diziyi izlerken saate bakmaya korkuyorum vaLLa yaa hiç bitmesin istiyorum ama her güzel şey gibi bölümün de sonu geliyo maalesef. artık haftaa bakıcaz neler olucak. ben özellikle reytingleri çok merak ediicem bir demet tiyatro da başlıyo.
ya bencede her zaman ki gibi güzeldi.ben en çok tecavüzcüyü yakalıolar ve o zaman mesutun konuşmasını çok beğendim çok anlmlıydı
mesut arabada aglıyordu gLIba neden aglıyordu
sanırım buket vurlduğu için ağlıyodu mesut. buket de tam kalbinin üstünden vuruldu bişey olmaz inşallah.
ben hatırlıyorum ağlarken yalnızdı. buket vurulduğunda hemen bitti o yüzden arkadaşları için ağlıyordu
bencede reytingler dahada düşerse kanald ye mail atarız gününü falan değiştitiriz
bu haftanın reytinglerini gelince reytingler güzel çünkü kanallar kesnlikle ilk 3 ebakıyolardır bizde 3.sıradayız bu arada tanıtım konusuna gelince kanala mail atarak biraz daha tanıtımını verebilirler mesela bütün hafta fragmanlarını yayınlayabilir gerçi yapımcılar bizim dizimiz başlarken reklam yaptı iyi yaptı reytingde 3.olmamızın sebebi ise yeni başlayan ezo gelindi eee binbir gece vede ezo gelin idalı bir yapım olduğundan 3.olduk
mesut buket vurulmadan önce alıyordu arkadaşlar çünki mesut o dicle denilen kızın nizip yolunda arkadaşlarını buran örgüten olduğunu duyunca eski günler aklına geldi ve deniz kıyısında ağladı buket vurulduğunda ağlamadı bence buket ölebilir çünki kalbinin oradan vuruldu inş ölmez tunç ta ona alışmıştıı
bencede buket ölcek belki mesutla hani bir kzı vardı kıvırcık saçlı canlı bomba fln olmuştu işte o kız bişe yaşar(fazla mı uçtum)..... hehehehe boru sahnesi yoktu valla fragmandada yoktu zaten gitti boru sahnemizzz
evet ben boru sahnesini görmek istiom yahu :) bu arada adilcan uçtun sende yaniii ayrıca bu hafta fragmanında boru sahnesi vardı zaten yapımcılar bi özete nerdeyse 2 bölüm özeti veriyolar
sanırım boru sahnesi tanıtım için hazırlanan bişi yani dizide geçmicek çünkü geçseydi verirlerdi kaç fragmandır yayınlıyolar ama ben de dizide geçmesini isterim tabi :) bu arada artık resmi sitesinde bir güncelleme yapsınlar bi zahmet eskiden ne güzel bölümden çok önce fotoları görürdük ben o gunlari özledim.... :(
ya bz arka sokakları 1. ya da 2. görmeye alışıktık. ama dediğiniz gibi ezogelinin çok reklamı yapıldı benim asıl korktuğum haftaya bir demet tiyatro başlıyor. saat 8de 3 dizi olcak reytingler çok bölünecek... ama arka sokaklar çok beğenilen bir dizi olduğu için reytinglerin düşmesi halinde başka güne alınabileceğini düşünüyorum çnkü kanal böyle iyi bir yapımın bitmesine asla izin vermez...
ayrıca rıza_babanın dediği gibi mesut arkadaşları için ağlıyordu.. ayrıca umarım haftaya bol bol zeynep-murat sahnesi izlerizzzz
yaw bilmem yanılıom mu? hani gamze özçelik ve şevket çoruh "baba beni okula gönder" kampanyası için kanal d programına çıkmışlardı.oradada gamze ablamın makyajı,saçı,gömleği aynıydı demekki o programın gününde çekilmiş bu sahne yada aynı kıyafeti oradada giymiş... eğer öleyse dizinin kaldırılmayacağı çoktaann kararlaştırılmış...bizi kimse yıkamaz kemik izleyicimiz oluştu bile
ya off 3 olmuşuz ama haftayada bir demet tiyatro başlıyo bara onu geçelin neyse
murat zeynep sahneleri azdı daha çok murat zeynep sahnesi istiyoruz
ya dizimizin yapımcıları yönetmeni senaristi fln hiç kimse dikkat etmio mu bu foruma... herkes zeynep-murat istio onlar azaltıo..yaw gelecek bölüm çok olsun... önceden ne güsel her olayın başına zeynep geçiodu dizi resmen zeynep-murat etrafındaydı süperdi ama şimdi azaltıolar habire... tamam şevket çoruh süper oynuo onuda sevenler var ama zeynep-murat yada sadece zeynep sahnesi daha çok olsun yaw onlar daha komik daha romantik oluo
SİZDE BİZE DESTEK VERİN
Evet, bu gün birçok kaliteli yapımın raiting denilen şey yüzünden yayından kaldırıldığını ya da raiting kaygısı yüzünden senaryoların bozulduğunu görüyoruz.…. önümüzde bir sürü örnek var. Mesela birde yayından kaldırılan yapımlar var harcanan onca çaba, emek heba olup gidiyor birilerinin buna dur demesi lazım ya da bir şeyler yapması.. evet bu raitingler bizler yani halk tarafından seçiliyor ama Türkiye'de 2000 kişi değil 70.000.000 kişi var ve bende o 70.000.000 kişinin içindeyim.
Öncelikle yayından kalkan dizilere değinelim. Bir sürü dizi bir iki bölüm sonra yada dört bölüm sonra yayından kalktı; Esir Kalpler,Seher Vakti ,Rüzgarli Bahçe,Unutma Beni, Koçum Benim,bir sürü var ama benim(bizim) aklıma gelenler bunlar
Reyting uğruna senaryosu değişime uğrayan diziler;
Kırık Kanatlar: Kurtuluş Savaşı'nı konu alarak ölümsüz bir aşk destanını işlemişti başlarda. İnsanların inancını ve yürekliliğini sonraları yapılan bir analaşma sonucu Yunanistan da yaşayan Türklerin yurda geri dönmesini ve Yunanlı'larında Türkiye'den zorla ayrıldıklarını gördük oradaki dostluğu gördük, eğitim için neler yapıldığını ne zorluklara göğüs gelindiğini gördük.
Daha sonra ise bir yüzbaşı'nın ve bir öğretmen'in intiharını izledik, o savaşta galip gelen askerlerin dağda bir grup eşkıyayı yakalayamadığını, eski bir teğmen'i bir kaçak durumunda izledik, kanunları hukuku kabul etmeyen eski bir teğmen. Yaşlı bir kervancı'nın ağzından bu ülkede hukuk var kelimesinin duyulmasına karşın sürekli kötülerin kazandığı, evlerin yandığ…bir diziyi izler olurduk ve hiç birimiz bu durumdan memnun değiliz. Senaryoyla ilgili sorunları yapım şirketine bildirdik mail attık telefon açtık ama bu diziyi izleyen halkın sözüne kulak verilmedi. Her bölüm düzelecek umuduyla baktığımız dizi şimdi daha da kötüye gidiyor.
Ihlamurlar Altında: Başta ne güzel başlamıştı söz verilen aşklara diye. Delikanlı Yılmaz ve mahallenin en güzel kızı Elif’in aşk öyküsüydü.. Birde Elife âşık zengin oğlu Ömer'in aşkları. Yılmaz başta çok kıskançtı ve güvensizdi buda onu Elifi kaybettirdi. Ömer ise her zaman Elif'in yanında oldu ona güvendi ve onunla evlendi. Ama hiçbir zaman onun aşkına sahip olamadı. Yılmaz uğruna dayak yediği uğruna hapse girdiği kızdan vazgeçti intikam uğruna yaklaştığı Ömer'in kardeşi Filizi sevdi. Aslında benim(bizim) anlatmak istediğim bir süre sonra senaryodan uzaklaşılması bir işyerine bomba koyulması, Ömer'in ayağından vurulması, Ekrem'in vurulması, Kemal Bey'in vurulması ve ölmesi, Filizin babasına verdiği söz için Yılmaz'dan uzaklaşması ve aradan dört yıl geçmesi ve şimdide yeniden birlikte olmaları yani madem böyle bir şey yazacaksınız niye zaman atlaması yaptınız ki, yavru bir kedinin yüksekten inmesine yardım eden bir adamın bir anda kötü olması Yılmazı dövdürmesi, çocukluk arkadaşı olan Ömer i vurdurması ve tabiî ki birde Ömer in hala Elifi sevmesi ve düşünmesi, hatırlaması. Ama Yılmaz'ın ise Elif'i hiç düşünmemesi bu mu söz verilmiş aşklar hayır bu değişen bir senaryo, rayından çıkan ve benim artık izleyemediğim bir proje.
Gümüş: ilk başlarda sevdiği kadını kaybeden bir adam ve çocukluk'tan beri sevdiği adamla evlenme hayalleri kuran ve sonunda istediğine kavuşan bir kadın. Önceleri sevgisi karşılıksızdı ama sabretti ve sonunda ikisi de birbirini sevdi. Ama olmadı burada da senaryo bozulmaya başladı.. İlk önce gümüş düşük yaptı, enişte dedikleri onları sırtından vurdu şirketi dolandırdı, uyuşturucu kaçakçılığı bile işlendi, buda yetmedi ilk başta dost olan ama daha sonra paronayak olduğunu anladığımız bir adam çıktı ortaya. ,buda yetmedi öldüğünü sandığımız kız tekerlikli sandalyeyle karşımıza çıktı.
Gerçektende ağır bir kaza yapmıştı ama karnındaki çocuğa bir şey olmamıştı ameliyatta verilen narkoz ve de verilen ilaçlara rağmen çocuğu gayet sağlıklıydı. Şimdi ise eşini çocuğundan kıskanan bir eş ve eski sevgiliye olan ilgisi yüzünden bir ayrılığı daha izliyoruz.… daha mutluluğu yakalayamadılar.
Sıla: Aslında çok güzel bir dizi ama konusunda berdel'i ve töreyi anlatmak için başladı. Ama Sıla'nın çok zengin olması ve dik başlı olması ve Boran'a karşı bir şeyler hissetmesi.
Ama doğuda insanlar daha çocukken evlendiriliyor,kızlar neredeyse ilkokuldan sonra okula gönderilmiyor Hatta bu yüzden bir kampanya başlatıldı baba beni okula gönder diye
Ve insanlar sevmediği biriyle evlendiriliyorlar ve ayrılmaları demek ölmeleri demek töre bunu emrediyor. Son bölümdeki o örnek tecavüze uğrayan ve hamile kalan kadın ve zorla o kişiyle evlendirilmesi yani çaresizlik. Bu kişi köylü ve elinden hiç bir şey gelmeyecek birisi işte töre bence(bizce) bu.
Nerde o eski günler öyle değimli: ADİLE NAŞİT, MÜNÜR ÖZKUL,HALİT AKÇETEPE,KEMAL SUNAL,TARIK AKAN,TÜRKAN ŞORAY, FİLİZ AKIN,HÜLYA KOÇYİĞİT,GÜLŞEN BUBİKOĞLU,CÜNEYT ARKINLI Benim aralarında en çok sevdiğim Adile Naşit ve Münir Özkul'un oynadığı Neşeli Günüler O birbirine kilitlenmiş güzel insanlar kışın soğukta dışarıda kaldıklarında bile birbirine sımsıcak sarılan insanlar, o ayrı kalan kardeşlerin birbirlerini bulduklarındaki sarılmaları ve tabiî ki de en çok sevdiğim o mutlu biten hikâyeler her zaman içinde kahkahanın olduğu sahneler.
Birde mavi boncuk vardı hatırlarsanız Emel Sayını kaçıran beş altı kişinin komik hikayesi ve Emel Sayın'ın onların arasında kalırken o sıcaklığı, o sevgiyi, dostluğu aşkı bulduğu o güzel ,o komik hikayesi olan film. yani anlatmak istediğim şimdi bunlar yok sürekli kötü şeyler işleniyor ve sırf projenin ömrünü uzatmak için .
PEKİ HİÇ KONUSUNDAN SAPMAYAN YAPIMLAR OLMADIMI OLDU TABİ AMA ÇOK AZ
İŞTE BUNLARDAN BİR KAÇI
SICAK SAATLER, Sedat yalçın, Buket hazar, cehennem Cevdet, ve Bosnalı o çocuk tüm kadroyu hatırlamıyorum konusu ise gazetecilerin yaşadığı zorluklara rağmen gerçekleri halka duyurmak isteyen iki gazetecinin aşkı.
ÇALI KUŞU:bu aslında hepinizin bildiği bir hikâye bir muallimin aşkında kaçmak için Türkiye'yi gezmesi ve yaşadığı zorluklar yanında da bir kız.
SÜPER BABA: üç çocuğuyla birlikte yaşan Fikret’;in hikâyesi evet bu bence unutulmaz bir dizi birbirine sığınan bir aile ve bir babanın hayatı. çocuklarına örnek olmak için çabalayan bir babanın hikayesi.
HAYAT BİLGİSİ: Kir öğretmenin haksızlığa boyun eğmeden öğrencilere dostluğu ve arkadaşlığı ve öğretici konuşmaları benim için harikaydı.
ARKA SOKAKLAR: Polislerin hikayesi onların yaşadığı zorluklar aldığı tehditler görev başında yaşadığı zorluklar
GÜLBEYAZ: İki düşman ailenin konusunu anlatan bir yapım. Ama hiç kimsenin çocuklarının torunlarının bile bilmediği bir düşmanlık eski bir aşk hikayesi.
ÇEMBERİMDE GÜL OYA: O kadar güzel bir hikâyeye sahipti ki 1970 li yılların ki o kadar güzel bir aşk hikayesi izledik ki tekrarlarını hiç bıkmadan izleyebiliriz Yurdanur la Mehmet in hikayesi o güzel sımsıcacık hikaye. insanın içini ısıtan bir dizi. Bence en güzel dönem dizilerinden biriydi.
Evet umarım sizde bize destek verirsiniz ve medya sektöründe hala yapılacak bir şeyler vardır çünkü sizin yazdığınız bir yazıyı milyonlar okuyor desteklerinizi bekliyoruz ve umarım bize bir cevap verirsiniz teşekkürler
reyting kaygısı uğruna asla senaryomuzdan sapmadık..... ama bir çok dizi üstelik çoğu zaten tutulan diziler daha fazla reyting için kendilerini bozdu
bencede biz konumuzdan sapmadık eğer sapsaydık terörrist konusu vs onlar işlenmezdi
şimdiye kadar izlediğim en iyi en mükemmel dizi. iyikide böyle bi dizi var kanald'ye çok teşekkür ediyorum:happy0064
gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum ve neler olacağını merak ediyorum bu arada adilcan yazı için sağol kim yazdıysa güzel döktürmüş bu arada arkadaşlar pazartesi gününden itibaren foruma fazla giremiyeceğim hastaneye yatmam gerek tedavi göreceğim malesef bu süre zarfında arka sokakları izleyemiyeceğim ama önce sağlık
arkadaşlar binbir gece aldığı reytingler vede formundaki aktif kullanıcıların çok olma sebebi ila anasayfaya taşınmış
dizi ilk başladığı sırlarda çıkan bir haber
Emniyette Film Çekimi... - "Arka Sokaklar" Dizisi için İstanbul Emniyet Müdürlüğünde Çekim Yapıldı
''Arka Sokaklar'' adlı televizyon dizisi için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde çekim yapıldı.
Emniyet Müdürlüğünün yemekhanesinde ve bahçesinde gerçekleştirilen çekimlerde, öldürülen emekli bir başkomiser için düzenlenen törene ilişkin sahneler yer aldı.
Çekilen sahnelerde, oyunculardan oluşan polis bandosu, törene cenaze marşı çalarak eşlik etti. Yaklaşık 9 saat süren çekimleri emniyet personeli de izledi.
Bir TV kanalı için çekilen dizinin yapımcılığını Türker İnanoğlu, yönetmenliğini ise Orhan Oğuz yapıyor. Dizinin oyuncuları arasında Zafer Ergin, Uğur Pektaş, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve Gamze Özçelik de yer alıyor. (Anadolu Ajansı)
izleme olanagi buldukca izledigim bir dizi... toplumsal sorunlara egilmasi hosuma gidiyor... yani sadece polisiye olsun diye cekilmemis... ismiyle müsemmeha olmasi ve dizini icinin doldurulmasi gercekten güzel... Riza baba karakteri, riza babnin esi, coban ve digerleri gercekten iyi oyuncular... cizgisini bozmadan devam etmesini temenni ediyorum...
ilk başta adı devriye ondasonra yıldırım ekip olacakmış iyikide arkasokaklar olmuş bence adıyla dizi gerçekten uyumlu :img-polic bide videolardan görüntüyü nasıl resim gibi koyuyorsunuz ben beceremedim
Mesut ve arkadaşları Buket’i vuranların peşinde
Murat ile Zeynep arasındaki ilişkide ilginç gelişmeler yaşanır. Mesut’u hedef alan kurşunla vurulan Buket’in durumu ve Buket’in babası Selim’in Mesut’a nasıl bir tepki vereceği belirsizdir.
Başta Mesut olmak üzere bütün ekip, Buket’ i vuranların peşine düşer Mesut delirmiş gibi her yerde saldırganları arar.
Pınar yine Rıza Baba’yı çileden çıkartacak bir şeyler bulur. Metin ve Tekin ise yaramazlıklarının en üst seviyesindedirler. Hüsnü çıldırmak üzeredir.
Ayla’nın öğrencisi Fidan, babası yaşında bir adamla zorla evlendirilmek istenmektedir. Fidan bu yüzden okulu bırakmak zorunda kalır. Ayla ise sınıftaki en başarılı öğrencisini kaybetmemek için olaya müdahale eder.
"Murat ile Zeynep arasındaki ilişkide ilginç gelişmeler yaşanır."
diyo ya acaba murat zeynebe evlenme mi tekli etçek:img-wink:
bu dizide SUZAN SAYGINER in oynamasi beni heyecanlandiriyor... gercekten cok kaliteli bir oyuncu... Alev Oraloglundan bahsediyorum... Suzan Sayginer karakterini canlandiriken tanimistim TV ekranlarinda kendisini... aslinda cok basarili yapimlarda oynamis fakat... Suzan Saygner karakteri bir baskaydi...
Acimasiz bir cemiyet üyesiydi... Annesinin yanina yolluyoruz efendim...:happy0064 :happy0064 :happy0064
gelecek bölümde neler olacak acaba :icon_sorr .çok şey ietiyorum ama mratzeynep sahnelerini biriniz artık yapsa çok iyi olur ilk baştaki merkezdeki konuşmalar tabikide zeynep murat sahneleri vede hüsnünün evlilik yıl dönümü kutlama sahnesinin hepsini yaparsan seviniriz şimdiden teşekkürler
zeynep-murat arasında nolcak acaba inşallah kötü bişi deildir en azından bu bölüm zeynep-murat sahnesi geçen bölüme göre daha çok görücez galba. bu arada web sitesinde de resim olmadığı için özette eski resimleri koyuyorlar mesela bu özette koydukları muratın başının derde girdiği bölümdeki resimler...eskiden siteye bölüm öncesinde konuluyordu bizim de bölüm hakkında bi fikrimiz oluyordu..
evet ya şimdi geçmiş bölümlerini bile resimlerini bulamıyoruz .gelececek bölümde çıldıran çıldırana acaba nolucak
blm özetini okudum ya muratla zeynepe ne olacak inş kötü bişey değildir 15.blmün murat zeynep sahnelerini istiyoruz
yakupoglu61 24-11-06, 18:46 bu hafta izleyemedim kaçırdım ne yazıkki ne olduğunu bile öğrenemedim mesutun sevlisini kaçırmışlardı bi onu biliyorum acaba bişe oldumu?
15. bölümü izleyememiştim. Şimdi videoyu izledim. O nişan ve yıldönümü muhabbetlerinden sonra heralde zeynep-murat arasındaki ilginç gelişme evlilik teklifi falandır. İnşallah öledir yani ..
arkadaslar ya bisey soracam.. lütfen yanlis anlamayin... bir meseleye cok ciddi takmissiniz... Murat ve zeynebein evlenmesi... bence bir dizi iki insanin flörtlügüne evelenecekmi evlenmeyecekmilerine insa edilemez... siz dizinin asil vermek istedigi mesajlari niye anlatmiyorsunuz... mesala riza babayla esi arasindaki ask... coban esi Suat arasindaki komik gibi gözüksede ask... bence bunlar daha hos... ama sizler varsa yoksa murat zeynep diyorsunuz... dizide verilen toplumsal mesajlarana hic deginmiyorsunuz... acaba bu diziyi hangi gözele izliyorsunuz... unutmayin hersey magazin degildir... bu mesaji yazarken defaatle affiniza sigindigimi belirtmek isterim... her bölümde kapkac gibi... okuldaki ögrenci olaylari gibi... degisik toplumsal yaralara egilirken sizler bunlari anlatmadiginiz icin söyleyeim dedim... yani burda yorumlari okuyan biri bu dizi adinin ARKA SOKAKLAR degilde ASK SOKAKLARI diye düsünebilir...
arkadaslar ya bisey soracam.. lütfen yanlis anlamayin... bir meseleye cok ciddi takmissiniz... Murat ve zeynebein evlenmesi... bence bir dizi iki insanin flörtlügüne evelenecekmi evlenmeyecekmilerine insa edilemez... siz dizinin asil vermek istedigi mesajlari niye anlatmiyorsunuz... mesala riza babayla esi arasindaki ask... coban esi Suat arasindaki komik gibi gözüksede ask... bence bunlar daha hos... ama sizler varsa yoksa murat zeynep diyorsunuz... dizide verilen toplumsal mesajlarana hic deginmiyorsunuz... acaba bu diziyi hangi gözele izliyorsunuz... unutmayin hersey magazin degildir... bu mesaji yazarken defaatle affiniza sigindigimi belirtmek isterim... her bölümde kapkac gibi... okuldaki ögrenci olaylari gibi... degisik toplumsal yaralara egilirken sizler bunlari anlatmadiginiz icin söyleyeim dedim... yani burda yorumlari okuyan biri bu dizi adinin ARKA SOKAKLAR degilde ASK SOKAKLARI diye düsünebilir...
Arkadaşım biz sadece özette geçen ve fazla açıklayıcı olmayan bir cümle için yorum yaptık. Ayrıca sende aşktan bahsetmişsin (Rıza baba-Ayla ve Hüsnü-Suat). Dizi de verilmek istenen toplumsal mesajları tabii ki gözardı edemeyiz ama murat-zeynep ilişkisi dizide işlenen önemli bir tema. Senaristler her bölümde bu temaya ağırlık veriyorlar. -Her ne kadar 15. bölümde bu az olsa da- bu da murat-zeynep ilişkisini seyircinin tuttuğunu gösterir. Biz de bu başlıkta bunun hakkında konuşuyoruz. Senin de bildiğin gibi burada diziyle ilgili tüm konuları konuşmak serbest. Ben bunları konuşurum sen başka olayları konuşursun. Bu senin tercihin..
zeynep761 sana katılıyorum lafı ağzımdan almışsın benim için diğer karakterler de iyi mesela mesut,ali,aylin,pınar,yavuz,buket,semia,rıza,ayla, hüsnü,suat,zeliha,tekin,metin,tunç,beşir.. bence bu karakterler de iyi ama en çok zeynep ve murat arka sokakların resimlerinde oluşan bi defter bile yaptım
zeynep761 sana katılıyorum lafı ağzımdan almışsın benim için diğer karakterler de iyi mesela mesut,ali,aylin,pınar,yavuz,buket,semia,rıza,ayla, hüsnü,suat,zeliha,tekin,metin,tunç,beşir.. bence bu karakterler de iyi ama en çok zeynep ve murat arka sokakların resimlerinde oluşan bi defter bile yaptım
Sizinki Zeynep ve murat fanatikligi olmus... ben sadece hayatin murat ve zeyebin iliskisinden ibaret olmadigini söyledim... kanal d yada senaristler baktilar Muratla zeyenebin iliskisi reyting yapiyor... buna agirlik verdiler... Arka Sokaklar icinde asil temalar önemli olmali... oda toplumsal sorunlar... en azindan insanlar bazi dizilede magazin izlemekten kurtulsunlar yazmistim....
Ben ewleniceklerini sanmıorum.Murat ewlenmekten yana olabilir de olmayabilir de ama bence ewlenmezler bu aralar.
Çok karmaşık bi durum :D
arkadaşlar ama uzatınız ha dikkat ediyorumda son bi kaç günden beri bizim foruma gereksiz mesajlar yazılıyor ve sürekli mesaj sayımız düşüyor yapmayın arkadaşlar kurallara uyun
Sizinki Zeynep ve murat fanatikligi olmus... ben sadece hayatin murat ve zeyebin iliskisinden ibaret olmadigini söyledim... kanal d yada senaristler baktilar Muratla zeyenebin iliskisi reyting yapiyor... buna agirlik verdiler... Arka Sokaklar icinde asil temalar önemli olmali... oda toplumsal sorunlar... en azindan insanlar bazi dizilede magazin izlemekten kurtulsunlar yazmistim....
Arkadaşım biz hayat murat-zeynep ilişkisinden ibaret demedik ki..Sadece dizide ilgimizi çeken tema olduğunu söyledik. Dizimiz toplumsal sorunları ve hayatın bazı gerçeklerini gözler önüne seriyor ve bunlardan ders almamızı sağlıyor. biz bunu inkar etmiyoruz. Edilemez zaten.. Daha önce de söylediğim gibi burası dizi ile ilgii tüm konuları içerebilen bir forum. Sen istediğin yönler hakkında yorum yazabilirsin arkadaşım. Aynı hak bizim içinde geçerli.. Ben bu konuyu daha fazla derinleştirmeden ve uyarı almadan kapatmak istiyorum.
açıkçası ben bu bölümün temasını çok merak ediyorum geçen bölümde güneydoğu meselesi üzerinde duruldu biraz.bakalım bu hafta hangi terörist ya da hırsız uğursuz nerde nasıl yakalanıcak????? bye geçen hafta bölüm heyecanlıydı canlı bomba falan. dizi bence iyi kurgular üretiyo değindikelri konular zaten türkiyenin kanayan yaraları.
murat Evgin’den Yeni Klip !
Arka Sokaklar Dizisinin Muziklerini Yapan Murat Evgin Son Albumune Ismini Veren "dun Bugun Yarin" Sarkisina Klip Cekti.
1 Yil Once Album Kapak Resimlerini Cesme Alacati’da Bir Sahilde Gerceklestiren Murat Evgin 1 Yil Sonra Yeniden Ayni Sahile Giderek Dun Bugun Yarin Sarkisina Klip Cekti.
Dun Bugun Yarin’in Klibinde Murat Evgin’e Endonezyali Guzel Joyce Tanasale Eslik Etti.
Klip 6 Aralik Gunu (tv Kanallarindan Once) Ilk Kez Sitemizde Yer Alacak.
temin fragmanın sonunu gördüm başını kaçırdım üff ya rızababa zeynep bişeye şaşırmış halde bakınıyordu
fragmanı gördüm murat zeynebe... biraz meraklanın neyse mesutun çatışma bölgesinde bi patlama oluyo aliyle zeynep birbirine giriyo aksiyon var bu bölümde gene
murat zeynebe evlenme teklifi ediyor
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
fragman gerçekten çok güzeldi murat sahilde kulağına fısıldayarak benimle evlenirmisin diye sordu zeynepte çok şaşırmış gözüküyodu
slm ya fragmanı izledim sabah şimdi girdim nete mesutun hayatı tehlikede galiba kız arkadaşını vuran adamı buluyo ekip adamın elinde el bombası vardı mesut içeri girdi ve patlama oldu ya inşallah mesut bi şekilde kurtulmuştur arkadan falan kaçmış olsa, murat zeynebe evlenme teklif ediyo ama zeynebin yüz ifadesi ilginçti istemekle istememek gibi korkmuş gibi bana öyle geldi bence bu evlenme işi uzun sürer ya mesutta bayılıyorum:img-wink: inşallah bişe olmaz ama sevgilisini göstermedi hiç acaba durumu ne ama mesut çok sinirliydi heyecan :good: dolu bi bölüm bizi bekliyo
arkadaşlar merak edilen soru cevaplandı murat zeynebe evlenme teklif ediyor
ve mesut eve dalıyor
bu arada kadrolu sahnemiz olan boru sahnesi tekrar çıktıı :):):):):):)
ben de fragmanı izledim biraz önce ewt murat zeynep e evlenme teklif ediyor ama zeyenp in yuz ifadesi çok garip bence muratın ciddi olmadığını fln dusunuo ama zaten evlenme teklifini kabul etmezse garip olur çunkü son bölümde altı ustu 2 uzun zeynep murat sahnesi vardı her ikisinde de sonu evlenme konusunsa bağlandı ve zeynep de bu konuda çok istekli olduğunu belirtti yani kesin kabul etmeli :)
ayrıca buket hiç gösterilmedi ama mesut çok sinirliydi hatta ewe fln daldı ve ewde bomba patladı umarım kötü bişi olmaz mesut a;
anlamadığım nokta ise bir sahnede zeynep topla şunları fln dio ali ye ali de zeynep e senin borun bir tek murat a öter fln diyo sonra orda murat da ir cevap verio ama onu duyuamadım :( aranızda o sahneyi anlayan fln warsa bana anlatabilir misiniz acaba.....
ben de fragmanı izledim biraz önce
anlamadığım nokta ise bir sahnede zeynep topla şunları fln dio ali ye ali de zeynep e senin borun bir tek murat a öter fln diyo sonra orda murat da ir cevap verio ama onu duyuamadım :( aranızda o sahneyi anlayan fln warsa bana anlatabilir misiniz acaba.....
bence oradan bi kadın filan geçiyodur erkekler de bakıyodur zeynepte "toplayın şu salyalarınızı" diyo alide "senin boruların murata geçer" diyo muratta "hadi gidelim " gibi bişeyler söylüyo bende iki dk da seneryo yazdım ha
bide pınarın yanında ünlü birisi vardı "biz arkadaşız " diyodu
ben de fragmanı izledim biraz önce ewt murat zeynep e evlenme teklif ediyor ama zeyenp in yuz ifadesi çok garip bence muratın ciddi olmadığını fln dusunuo ama zaten evlenme teklifini kabul etmezse garip olur çunkü son bölümde altı ustu 2 uzun zeynep murat sahnesi vardı her ikisinde de sonu evlenme konusunsa bağlandı ve zeynep de bu konuda çok istekli olduğunu belirtti yani kesin kabul etmeli :)
ayrıca buket hiç gösterilmedi ama mesut çok sinirliydi hatta ewe fln daldı ve ewde bomba patladı umarım kötü bişi olmaz mesut a;
ordan bi kadın geçio sanırım...bunlarda bakıyo..zeynep toplayın salyalarınızı diyo...alide senin borun murata öter diyo...amaaa zeynep çoook sinirliydi nedense......sonra muratta hadi gidelim diyo...yani önemli bi durum yok bence...
arkadaşlar aslında ben su evlenme teklifinde kaldım sizin yorumlarınız neler? bence ewt demesi lazım çünkü şimdiye kadar olan senaryo onu gerektiriyo ama bilmiyorum yani?
bence oradan bi kadın filan geçiyodur erkekler de bakıyodur zeynepte "toplayın şu salyalarınızı" diyo alide "senin boruların murata geçer" diyo muratta "hadi gidelim " gibi bişeyler söylüyo bende iki dk da seneryo yazdım ha
Evet bende izledim fragmanı...yine çok güzel bir bölüm olacak :) Pınarın yanındaki soner arıcaydı sanırım...
arkadaşlar aslında ben su evlenme teklifinde kaldım sizin yorumlarınız neler? bence ewt demesi lazım çünkü şimdiye kadar olan senaryo onu gerektiriyo ama bilmiyorum yani?
Bencede evet demesi lazım ama bence muratın ciddiyetinden emin olmadığı için şaşırdı ve öyle bakıodu Murata...hemen kabul etmez gibi geldi bana..
Bence de ewt demesi lazım 15.bölüm sahneleri göz önüne alınınca.. Bence şaşırdığı için öle bakmıştır fragmanı izlemediğim için tam yorum yapamıycam. Peki bişi sorucam şaşkın bi şekilde bakarken murata mı bakıyodu yoksa başka bi yere mi? Hani belki birisini falan görmüştür?
murat 15. bölümde gamzeye nişan falan bana ters diyodu mutluluğun en cıvık anı diyodu nişan törenleri için gamze belki bunu göz önüne alarak belki biraz geç cevap verir
o pınarın yanındaki ünlü soner arıca'ydı. bence soner arıca'nın kulağında küpe var tipi de biraz uçuk kaçık olduğunda rıza baba'nın hoşuna gitmiycek seyler olabilir:happy0064
ebe pınar ebe pınar sen akılanmıyacakmısın yahu birgün de şu rıza babanın sözünü dinle adam koca teşkilata söz geçiriyor bi sana söz geçiremiyor :)
Bu bölüm, multimedya bölüm istek sorularınızın cevabının aranacağı bölüm değildir. Mesajlarınız silinmiştir ve bu tür mesajlarınız silinmeyede devam edilecektr
en çok arkadaşlar ben alinin zeyneple tartıştığı bölümü çok merak ediyom bide mesut eve giriyor vede patlama oluyor evde orayı merak ediyorum ve herkezin merak ettiği gibi zeynep evlenme teklifini kabul edecekmi onu merak ediyorum ancak ben hastanede yatıyor olacağımdan diziyi izleyemiyecem
arkadaşlar sizden bir ricam olucak ..
ya ben bu başlığı pek takip edemesmde arka sokakları beğenerk izliyorum we eğer özt eklendiyse ekleyebilirmisniz bide fragman çıkmış galiba ya neler oluo fragmanda iice meraklandım şimdi yardımcı olursanız çok sevinirm şimdiden çook teşekkürler...
benim bildiğim kadarıyla fragmanda ekip ve mesut buketi vuranların peşindeler mesut bir eve giriyor ve patlama oluyor ekip dışarıda öylece bakakalıyo pınar televizyona çıkıyo galiba ünlü birisiyle görüntüleniyo "biz arkadaşız" diyolar
kadın filan geçiyodur erkekler de bakıyodur zeynepte "toplayın şu salyalarınızı" diyo alide "senin boruların murata öter" diyo muratta "hadi gidelim " gibi bişeyler söylüyo...
:img-yes: murat zeynebe 11.bölümdeki gibi sarılmış sahilde kulağına "benimle evlenirmisin "diyo zeynebin yüzündeki şaşkınlık ifadesi bence :img-yes:
soner arıca konuk oyuncu sanırım bu bolumde pınarla bırlıkteler
bence zeynep çok hazırlıksız yakalanıo evlenme teklifine...aslında murata laf vuruyordu habire çocukta sonunda teklif etti işte... evt ya zeynep ali ile keşke kavga etse :)... ay süper olur.... bu bölüm zeynep-murat sahnesi fazla olacak gibi duruo hadi hayırlısı... bu arada pınar belki reklamı olsun die soner areıca ile aşk yaşama oyunu yapmıştır...rıza deli olcak deli
bencede zeynep hiç beklemediği bi anda teklif geldii içn şaşırdı. acaba aliyle zeynepin kavgası nasıl olcak . bu bölüm bol bol zeynep-murat sahnesi izlicez gibi ne güzell..:happy0064
yahu arkadaslar daha öncede yazdim... bu dizide hicmi toplumsal mesaj olmaz... birazda bunlari yazin... son 20 mesajdan kac tanesi toplumsal icerikli.... ya magazinde yazin ancak... birazda dizinin gercek iceriginden birseyler yazin...
yahu arkadaslar daha öncede yazdim... bu dizide hicmi toplumsal mesaj olmaz... birazda bunlari yazin... son 20 mesajdan kac tanesi toplumsal icerikli.... ya magazinde yazin ancak... birazda dizinin gercek iceriginden birseyler yazin...
Arkadaşım ben de daha önce söyledim. Bu forumda herkes diziyle ilgili istediği yorumu yazabilir. Sen istediğin konudan bahsedebilirsin. Biz bunlardan bahsediyoruz çünkü hakkımız var. Ve sen bizi eleştirsen de ben bu konular hakkında yorum yazmaya devam edicem. Sen de bizi eleştireceğine bizden nasıl mesaj yazmamızı istiyorsan öyle mesaj yaz. Bu konuyu kapatalım demiştim yoksa uyarı alıcaz..
sevda_cicegimm 26-11-06, 13:55 Bu diziyi bende cok begeniyorum.kardesim izledigi icin arada bende bakiyorum.kardesim bu diziye bayiliyor.bence bu dizi baya bir devam eder.basarilarinin devamini diliyorum.reytinglerinde tabi.bence reytingleri super.
arkadaşlar hepinize güzel haberlerim var dünün reytinglerine göre totalde 4. yüz!!!!!:happy0064 :happy0064 ama AB de ilk on içinde değiliz.tekrarımızda bayağı izleniyor yani:happy0064
evt ama bizim dizi genelde gençler ve erkekler tarafından izlenio.. eee tvde söz kadınların :(... başlarla dırdıra kaçar erkekler napsınlar.. ama gençler kazanıoz
evt ama bizim dizi genelde gençler ve erkekler tarafından izlenio.. eee tvde söz kadınların :(... başlarla dırdıra kaçar erkekler napsınlar.. ama gençler kazanıoz
bencede gençler çoğunlukta izliyo ben ilk gördüğümde :icon_sorr 2. bölümdeydi çok sevmiştim 1. bölümü izleyemedim hala. abim falan hep izliyorduk izlemeyede devam edicem gelecek bölüm için çok meraklanıyorum
bence zeynep çok hazırlıksız yakalanıo evlenme teklifine...aslında murata laf vuruyordu habire çocukta sonunda teklif etti işte... evt ya zeynep ali ile keşke kavga etse :)... ay süper olur.... bu bölüm zeynep-murat sahnesi fazla olacak gibi duruo hadi hayırlısı... bu arada pınar belki reklamı olsun die soner areıca ile aşk yaşama oyunu yapmıştır...rıza deli olcak deli
bu pınar uslu durmuyor vallaha pınar birgün rıza babayı kalpten yolucak öteki tarafa :img-wink:
slm arkadaslar.Bence cok guzel bı dızı zaten ben 2 dızı ızlıorum ondan 1 tanesıde bu dızı.Gercektende cok guzel konular ele alıyor.Başarılarının dewamını dılerım.Bizlerede iyi seyirler:good:
geçmez bugün valla bide özette hüsnünün çocuklar yine ortalığı karıştırıcakmış
ali napabilir ki !! kız meselesidir ama zeynep önceden kızmıodu mesela mesut bir ara şarkıcı bir kadına dürbünle bakmıştı bişe demedi ordaa
kesinlikle çok güzel bir dizi her ne kadar bu foruma uğrayamasamda arka sokakları çok beğeniyorum salı günleri izleyemediğimdede cumartesi günleri saat 17 de tekrarı çıkıyor o zaman izliyorum hatta ailece izliyoruz en çok mesut karekterini beğeniyorum çok güzel yazılmış bir karakter hele bide şevket çoruh oynayınca daha bi güzel olmuş oyunculuğuna hayranım....bugünkü bölümde yine çok güzel ama bir demet tiyatroyla aynı saatte olmaları üzücü hangisini izleyeceğime şaşırdım
evt yaa bir demet tiyatro fena gelio... dieğr taaftan ezo gelin... gerçi onun reytingi düşebilir... her neyse sonuçta bundan sonra diizmiz bitmez osla olsa günü değişir... yaww acaba zeynep murat ilişkisi nolcak çok merak ediom.. zeynep kabul edecek mi???
son bölümdü herhlade dün aksam kismende olsa bir 20 dakka izleyebildim... bazi arkadaslarl polemige girmeden... sadece toplumsa bazda verilmeye calisanlari yazmaya calisacagim... izledigim kisimda magazinlik birsey olmamasida güzel bir tevafuktu... burdaki yorumlari okuyunca dizinin sadece murat ve zeynepten ibaret oldugu hissine kapilmistim...
gelelim bu hafta izleyebildiklerime... cok güzel birsekilde kacak CD olayina degilnildi... Cobanin cocuklari iyi niyetle anneleriyle babalarinin 17. evlilik yil dönümü icin korsan CD cogaltip satmaya kalktilar... iki sey önemliydi... niyetiniz ne kadar iyi olursa olsun... yapilan is yanlissa... yapacaginiz hayir bir ise yaramiyor... bircok kisinin emegine tecavüz vede kul hakkina riayet edilmemezlik olan korsan CD ciligin cok veciz bir üslupla nasil kötü bir hal oldugu sunuldu... anlayana tabi...
ikincisi kumarin ne gibi kötülüklerin anasi, hatta babasi oldugu sunuldu... sirf kumar oynamak icin ev soyan, insanlarin irzina gecen bir varlik gördük... toplumsal yaalara deginilirken bunun yanindada insani yanlarimizida gördük...
sevdikleri arkadaslari icin kenetlenen insanimizi... insanlik duygularimizi... iste biz buyuz... biz ananelerimizde geleneklerimizde kültürümüzde ve dinizde olan seyi gördük... yardimlasmayi... aslinda bize cok yakin olupta... enayilik olarak addetigimiz karsiliksiz yardimlasmayi...
yazilacak daha cok insani yer varda... izleyebildigim 15-20 dakkadan ben bunlari cikardim...
polemik cikarmak degil niyetim... bastanda söyledim... ben bu tarz yorumlardan haz aliyorum... Murat ve Zeynep bu dizinin bir parcasi ancak dizinin önüne gecmemeliler... bu dizide anlatilacak cok sey var cünkü...
Allahin izniyle izledikce yazarim...
Bu bölümü çok merak ediorum
Ali we Zeynep tartışıolardı çok çok çok meraklıyım we biran önce saatin 8 olmasını istiorum =)
son bölümdü herhlade dün aksam kismende olsa bir 20 dakka izleyebildim... bazi arkadaslarl polemige girmeden... sadece toplumsa bazda verilmeye calisanlari yazmaya calisacagim... izledigim kisimda magazinlik birsey olmamasida güzel bir tevafuktu... burdaki yorumlari okuyunca dizinin sadece murat ve zeynepten ibaret oldugu hissine kapilmistim...
gelelim bu hafta izleyebildiklerime... cok güzel birsekilde kacak CD olayina degilnildi... Cobanin cocuklari iyi niyetle anneleriyle babalarinin 17. evlilik yil dönümü icin korsan CD cogaltip satmaya kalktilar... iki sey önemliydi... niyetiniz ne kadar iyi olursa olsun... yapilan is yanlissa... yapacaginiz hayir bir ise yaramiyor... bircok kisinin emegine tecavüz vede kul hakkina riayet edilmemezlik olan korsan CD ciligin cok veciz bir üslupla nasil kötü bir hal oldugu sunuldu... anlayana tabi...
ikincisi kumarin ne gibi kötülüklerin anasi, hatta babasi oldugu sunuldu... sirf kumar oynamak icin ev soyan, insanlarin irzina gecen bir varlik gördük... toplumsal yaalara deginilirken bunun yanindada insani yanlarimizida gördük...
sevdikleri arkadaslari icin kenetlenen insanimizi... insanlik duygularimizi... iste biz buyuz... biz ananelerimizde geleneklerimizde kültürümüzde ve dinizde olan seyi gördük... yardimlasmayi... aslinda bize cok yakin olupta... enayilik olarak addetigimiz karsiliksiz yardimlasmayi...
yazilacak daha cok insani yer varda... izleyebildigim 15-20 dakkadan ben bunlari cikardim...
polemik cikarmak degil niyetim... bastanda söyledim... ben bu tarz yorumlardan haz aliyorum... Murat ve Zeynep bu dizinin bir parcasi ancak dizinin önüne gecmemeliler... bu dizide anlatilacak cok sey var cünkü...
Allahin izniyle izledikce yazarim...
tebrikler teşekkürler ben uzun yazmayı sevmediğim için kısa konulara değiniyorum dizinin içindeki hayatın inceliklerinin çok önemli. bize heyecan, eğlence sevgiden önce hayatı anlatıyo
neyse uzatmayalım bu akşam ki bölümü hiç bukadar sabırsızlıkla beklememiştim
evt dizimizzzzz bugün hatta dakikalar kaldı çok büyük heyecanla bakliom.. yaw süper bölüm olcak bu bölüm özel hayat daha önplanda galiba.. yani öle pek operasyon yok.. sadece mesutun eve girdiği bir operasyon var o da süpere benzio.. hüsnünün çocukları naptı acaba yaa çok merak ediom.. vede zeynep-ali tartışmasını... zeynep toplayın salyalarınızı fln dedikten sonra muratta aliye yürü hadi gibi bişe diodu ay ayy çok merak ediom... TABİ, EVLENME TEKLİFİNİDE ama bence zeynep biraz süre ister çünkü evlilik konusunda murata güven olmaz
Yine harika bi bölümdü.Patlama sahnesinde heyecandan ölüodum...Bu bölümden çok etkilendim.Özellikle de Ceyda'nın Fidan'ı koruması gerçekten çok etkileyiciydi ...O intihar sahnesi mükemmeldi.Fidan'ı oynayan kız harika bi oyuncu olur bence.Mimikleri ses tonu herşeyi mükemmel.Yazdığı o mektup ailesine çok güsel bi cewap oldu ... Zaten Fidan'ı kurtardıkları sahnenin sonunda koptum :D :D Yapılan yorumlar filan mükemmeldi.Gülmekten öldüm yaa:D:D:D
Bence babası Pınar'a sinirlendi.Çünkü magazin programlarında böyle şeyler hep abartılır.
Ali we Zeynep'in kawga etmemesine çok sewindim.Tekin we Metin'in defiledeki durumları acaip komikti ! Ali we Murat'ın tawırları falan çok komikti yaa :D Yazık çocuklar 3 ay tw izleyemicekler ...
Buket we Mesut'un durumuna çok üzülüyorum.Umarım kawuşurlar...:img-wink:
arkadaşlar yina süper bir bölümdü çok aksiyon vardı ayrıca mesut üzerine kurulmuştu herşey yine de süperdi zeyneple alini kavgası okadar da büyüttüğümüz gibi bişi değilmiş
demeden geçemicem zeyneple murat sahneleri çok azdı en az bu bölümdeydi denilebilir:icon_sorr
cook harika bir bolumdu husnun cocuklarina yine gulmekten oldum hersey mukemmeldi fiddanda rolunu cok iyi oynadi da ben birseymi kacirdim acaba zeynep ile ali nerde kavga ettiler?????halbuki reklam arasindada hic kanal degistirmedim
ee yorum yok mu
aslında bu gece çok önemli bir konuya değinildi evden kaçıp kötüyola düşen kızlar ve başka birkişinin de hayatının sönmemesi için uğraşanlar (burada o adıneydi sarışın kızdan bahsediyorum)
ilayda solmas 28-11-06, 20:39 Fidanı beğenerek izledim tabiiki izlenmicek bir arkadaşımız değil bn geleceğini çok parlak görüyorummm çok iyi yerlere gelecek eminim rolünüü çok iyii oyynamışşş konuk oyuncu deel başrol yapmak lazım::good: Fidanncımmm seniii sefioooruzzzzz eeeeee neee de olsaa...Anladınnn sennn mujkaaaa cnmmm bnmmm :happy0064 :img-wink: ilayda:)
evet ılayda arkadasımız doru soluorrr bnede cok beeendım kısı....arkadaslar buarada o kıs benm arkdasımn arkdasıymıs adı gözde ymıs benm adasım yanı:)ama gercketne ooo kız cok ıı yerelere gelıcek...buarda resımı nı koysanıza ..
ya müthiş bir bölümdü yine gülmekten koptum yine acayip heyecanlandım yine toplumsal olaylar karşısında umarım derslerini alanlar vardır dedim yani herşey süperdi yalnız bu bölümle birlikte artık dikkatlerin daha çok toplumsal olaylar uzerinde yoğunlaştığını anladık eskiden bölümlerin yarısı zeynep_murat dı zaten ama artık gittikçe azalmakta hem zaten artık evlenme derecesine geldiler bakalım bu nasıl toparlanacak acaba gerçekten dugun sahnelerini görebilecek miyiz ?...
bu arada şu halka olayı çok güzeldi yani hani hüsnüler murat ve zeynep in yanında evliliğin simgesi için çiftlerin taktığı şey yukarıdan aşağıya 5 harfli diye sorarken murat ben takmam yuzuk fln karzmamı bozar dedi ya ben orda koptum asıl...müthişti tabii ben de içimden zeynep o yuzuğu sana öyle bir takar ki diye duşundum amaaaaa......... :)
cok guzel bir bolumdu, harikaydi..
hop oturtuyor hop kaldiriyor insani
korku, heyecan , komedi, aci ve tatli hersey var dizide
bir yerden gulduruyorlar bir yerden aglatiyorlar..
insanin yuregi agzina geliyor
zaten bu sebebten dolayida dizi hic bir zaman SIKICI gelmiyor..
bu bolumde bombanin patlamasinda cok korktum ya hic beklemedigim biranda gelisti ben baska seyler kurdum kafamda baska seyler oldu..
iste buna bayiliyorum
olacaklari kolay kolay tahmin edemiyorsun ama sonu mutlu bitince bir oh cekince(herzaman olmasada) dizinin keyfi bir baska oluyo valla :D
husnunun afacanlarda yine yaptilar yapacaklarini..onlarda ayri bir nese..:happy0064
fidani bende cok basarili buldum,cok iyi yerlere gelir umarim..
ya arkadaşlar hep söylüyorum şu hüsnü'nün çocukları dizide ayrı bir renk.bu bölümde öyle çok güldüm ki onlara aslında bi yandan onlara gülerken bi yandan da heyecan ve macera... bu bölüm de çok güzeldi bence. her hafta olduğu gibi ele aldıkları konular gerçek hayatla çok özdeş diyemiycem çünkü gerçek hayatla birebir. dizinin bu yanı çok izlenmesinin en büyük nedeni olabilir bence
bencede fidan iyi oynadı sanki yıllardır bu mslekte
arkadaslar dıkkatınızız cektımı....o fıdan ıkı aıledede oynadı efenın kız arkadası rolundee...:)demkkı tecrubelı
ya merak ediyorum. mesut'un yüzü hiç gülmicek mi ya. yazık... başına üst üste bir sürü şey geldi. çocuğunun annesiz kalması, sonra önceden yaşadığı nizip yolu meselesi, buketin vurulması ardından ayrı düşmeleri... gerçekten acıyorum bazen. ama bu bölümde süper bi cesaret gösterdi doğrusu. yüreğim azğzıma geldi o sahnelerde. dahası rıza babanın -zafer engin- oyunculuğu mükemmel aynı anda hep bir başkomiser hem de çok iyi bir kız babası. üstelik bu bölümdeki yüz ifadeleri,ses tonu falan iyice dikkatimi çekti. mesela mesut bombanın patladığı evden çıkınca yüzünde gerçekten yüreğine inmişçesine b,r ifade vardı sonra en sonda kızıyla konuşurken de çok duygusal bi ses tonu ve yüz ifadesi vardı. her şey çok güzel ya...
ya merak ediyorum. mesut'un yüzü hiç gülmicek mi ya. yazık... başına üst üste bir sürü şey geldi. çocuğunun annesiz kalması, sonra önceden yaşadığı nizip yolu meselesi, buketin vurulması ardından ayrı düşmeleri... gerçekten acıyorum bazen. ama bu bölümde süper bi cesaret gösterdi doğrusu. yüreğim azğzıma geldi o sahnelerde. dahası rıza babanın -zafer engin- oyunculuğu mükemmel aynı anda hep bir başkomiser hem de çok iyi bir kız babası. üstelik bu bölümdeki yüz ifadeleri,ses tonu falan iyice dikkatimi çekti. mesela mesut bombanın patladığı evden çıkınca yüzünde gerçekten yüreğine inmişçesine b,r ifade vardı sonra en sonda kızıyla konuşurken de çok duygusal bi ses tonu ve yüz ifadesi vardı. her şey çok güzel ya...
bunu ben de çok merak ediyorum aslında mesut için normal şartlar sağlandığında belki de dizinin en eğlenceli kişisi o ama bir turlu gerçek anlamda mutlu olduğunu göremedik nerdeys butun pislikler onun başına geliyor ama belki de en cesuru o aslında buna cesaret mi denir yoksa hayatın butun pisliğini gördüğü için kaybedecek birşeyi olmadığına mı inanıyor diyelim bilmiyorum..... ayrıca zafer engin gerçekten bu bölümde oyunculuğun sınırlarını zorladı haddim olmasa bile tebrik ederim ne ne diyiim...
arkadaslar öncelikle sizleri sonrada dizi oyuncularini tebrik etmek gerekiyor... yorumlarinizi okuyunca diziyi izlemeyen biri olarak kismen dizide ne gectigini özetlediginiz icin... demekki diziden kismen magazin cekilince dahada heyecanli sahneler girebiliyormus... bence yapimcilar bu haftaki reytinglere göre karar verirler nasil devam etmesi gerektigine... toplumsal sorumlulugun önpalanda olmasi gereken bir dizi bence... cünkü bu tarz diziler maaalesef diger kanallarda yok denecek kadar az...
zaten oyuncular diyecek bir söz bulamiyorum... size bu güzel yorumlari yazdirttiklarina göre onlarda islerinin haklarini vermislerdir demekki...
bu bölüm yine superdi zaten dizi diğer butun dizilerden daha farklı diye bu kadar izleniyo ama artık salı gunleri bayaa zorlaştı bir demet tiyatro binbirgece ezogelin fln bayaa zor olmasına reğmen umarım çok güzel bir reyting alırız tabii gönül birinci olmak isterm ama ....... tabii inşalllah....
evet ya reytingler inş güzel gelir bu sefer ki bölüm gerçekten tam olayların koptuğu anda çözümlendi süperdi
ya merak ediyorum. mesut'un yüzü hiç gülmicek mi ya. yazık... başına üst üste bir sürü şey geldi. çocuğunun annesiz kalması, sonra önceden yaşadığı nizip yolu meselesi, buketin vurulması ardından ayrı düşmeleri... gerçekten acıyorum bazen. ...
Kimseye kaldirmayacagindan fazla yük yüklemeyiz diyor yüce yaratici... herkese kaldiracagi kadar yük yüklenir... senaryodada mesutun bence bu yükleri kaldirabilecegi düsünülmüs... kendini alkole vermesi falan cözüm degil... insan icerek neyi unutmuski... yada neye cözüm bulmus... sadece gecici bir süre unutuyorsun... önemli olan olaylarin üzerine giderek cesaretle hareket edebilmek... ve dizimizdede bu yapilmis... demekki aklin yolu bir... bizlere örnek olmasi hasabiyle senaryoda iyi düsünülmüs bir ayrinti...
evet ya reytingler inş güzel gelir bu sefer ki bölüm gerçekten tam olayların koptuğu anda çözümlendi süperdi
kesinlikle bence bu bölüm tam kararındaydı hiç birşey abartılmamıştı verdği msjlar fln superdi umarım hak ettiğimiz reytingleri alırız...... :D
Sali Günüğ Seyredemedim Buket Iyileşti Mi Ve Mesut A Noldu Ewe Daldiğinda Bomba Patladi Diyolar Noldu Biri Bana Anlatsinn !!!
nedim_bahar 29-11-06, 10:20 Sali Günüğ Seyredemedim Buket Iyileşti Mi Ve Mesut A Noldu Ewe Daldiğinda Bomba Patladi Diyolar Noldu Biri Bana Anlatsinn !!!
buket iyileşti bombada patladığı sırada mesut bi duvarın yanına doğru kaçtı
ona bişey olmadı
dizinin sonuna doğru izleyemedim bende biri anlatsa çok makbule geçer valla...
reytingler....
tele - Barometre
28 Kasim 2006 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 18,60 48,70
2 Ezo Gelin [net] Show 11,40 27,20
3 Arka Sokaklar [net] Kand 10,60 24,90
4 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 6,20 17,30
5 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 6,00 14,10
6 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,80 15,90
7 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,50 15,50
8 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 5,30 17,90
9 Kinali Kuzular [net] Trt1 5,20 11,80
10 Hababam Sinifi (t.s) [net] Star 4,60 10,60
11 Spor Gundemi Kand 4,50 11,90
12 Sabahlarin Sultani [net] Kand 4,20 27,70
13 Hayatin Icinden . Star 4,00 12
tele - Barometre
28 Kasim 2006 Sali
1 Binbir Gece [net] Kand 22,80 59,60
2 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 8,70 23,30
3 Kinali Kuzular [net] Trt1 7,60 18,90
4 Arka Sokaklar [net] Kand 7,30 19,30
5 Ezo Gelin [net] Show 7,00 18,90
6 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,90 18,80
7 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,20 16,90
8 Canli Canli [net] Kand 5,00 30,10
9 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,00 16,20
10 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 5,00 15,90
11 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 4,70 20,00
12 Spor Gundemi Kand 4,70 14,0
bir demet tiyatro sorun olmadı ohh ama ezogelini fazha hafife almışız
mrh dünkü bölüm çok güzeldi bence mesut resmen hayatıyla oynadı neyse bişe olmadı ona sevindim ya kız arkadaşını babasıyla göndermekle hata yaptı neyseki hüsnü ona akıl verdi inşallah geri döner mesuda ya arkadaşlar ben diziyi izledim genel itibariyle ama bi sahneyi kaçırdım şu muratın evlenme teklif etme sahnesi zeynep ne cevep verdi ben açtığımda tv yi başlamıştı dizi bana o sahneyi anlatırmısınız nasıl gelişti olay ben kaçırdım da:img-wink:
Meryemce90 29-11-06, 13:55 mrh dünkü bölüm çok güzeldi bence mesut resmen hayatıyla oynadı neyse bişe olmadı ona sevindim ya kız arkadaşını babasıyla göndermekle hata yaptı neyseki hüsnü ona akıl verdi inşallah geri döner mesuda ya arkadaşlar ben diziyi izledim genel itibariyle ama bi sahneyi kaçırdım şu muratın evlenme teklif etme sahnesi zeynep ne cevep verdi ben açtığımda tv yi başlamıştı dizi bana o sahneyi anlatırmısınız nasıl gelişti olay ben kaçırdım da:img-wink:
murat zeynepe dedi ki benimle evlenir misin?, zeynepte dedi ki neden bugün teklif ediyorsun onca bomba dan catismadan sonra, murat dda cünkü seni kaybetmek istemiyorum (tam hatirlamasamda:img-wink: ) zeynepde evet hakklisin evet dedi ve kucaklasdilar bu sahne böle ydi ve süperdi.:happy0064
gençfenerli91 29-11-06, 14:47 arkadaşlar ben siteye yeni kayıt oldum.ve arka sokakalr dizisini çok ama çok seviyorum sizlere bir sorum olacaktır arka sokakalr dizisinin jenerik müziğini arıyorum ve bambaşka bir hayat var arka sokaklarda adlı şarkıyı arıyorum ama bulamadım:( lütfen yardım edin şimdiden tşkler
Reytingler ne olursa olsun ben bu diziyi zevkle seyrediyorum. Özellikle bu haftaki bölümü ayrı keyifliydi.
Çobanın oğulları, öldürdüler beni...:img-hyste
Mesut, sert ifadelerinin yanında sorguya girerkenki ifadesi, ne denirki :good:
Rıza baba, Ayla hanım ve Pınar ın aralarındaki diyalog çok tatlıydı, bayıldım valla.:good: Hep diyorum Pınara bu muzur ifadeler çoook yakışıyor.
Pınardaki gelişimi zevkle izledim. Bu kadar iyi bir kadro...tam bir okul olsa gerek.
çok güzel bi blmdü ya mesut artık mutlu olsun zeyneple murat sahneleride güzeldi ama azdı yine ya retingler fena sayılmaz ama ezo gelini gerçekten hafife almışız
inşallah bir erkek olarak dizi kolik oldum hayırlısı piyasaya okadar güzel diziler çıkıor ki hangisini izlicemizi şaşırdık ama benim favorilerim belii
Arka Sokaklar Bin birgece acı hayat ilhamurlar altında
ewt millett.. yine belki bi 10 dklığına ben geldim =) daa hic arka sokakların eskilerine rastlayamadımm noluoruss bıraktık mı forumuu :( özge ztn ortalarda yokk o da benim gibi giremiodur we cok üzülüodurr :( neysee ben hemen yorumlarıma geceyimm mesuta hayranım walla dizideki cesareti insanda korkutuo walla izlerken bu mesut deli,deli fln diodum =) cok gsl bi bölümdü.. zeynep aniden ewlenme teklifini alınca sok oldu.. kim olmaz ki :) hüsnünün cocukların yaptığı cok komikti o resimler flnn cok gsldi ya acaip güldüm. mankenler de "sen ne seker seysin öle" diyip durdular. aylinin sacları bu bölümde cok gsldi eskisi gibi (eskiden de gsldi de) atkuyruğu toplamamıs bu sefer acık bırakmıs, yakısmıs =) pınar gercekten de bi gün rıza babayı kalpten götürücek. adam kızıyla mı uğraşsın sokaklarla mı =) ama yine de kızın bi sucu yoktu yani.. ewtt fidan iki ailedeki efenin arkadaslarından biri, gsl kız.. orda bi kadın vardı hani fidanı ewine götürdü atlamaktan kurtardı ordaki kadın bbg deki(biri bizi gözetliyor) arzu deil mi? yoksa karıstırdım mı..? reytnglere gelince tam aliye bitti rahat nefes alalım derkeen binbir gece cıktı, ezogelin de.. ne zmn söyle reytnglerde zirveye yerlestiğimizi görücez acaba =) amaaa arka sokaklar böyle bomba gibi ilerlemeye dewam ederse cok gecmez görürüz =) bundan eminim..
murat zeynepe dedi ki benimle evlenir misin?, zeynepte dedi ki neden bugün teklif ediyorsun onca bomba dan catismadan sonra, murat dda cünkü seni kaybetmek istemiyorum (tam hatirlamasamda:img-wink: ) zeynepde evet hakklisin evet dedi ve kucaklasdilar bu sahne böle ydi ve süperdi.:happy0064
tşk bilgi için teklifini kabul etmiş zeynep muratın he inşallah evlenirler güzel olur:img-wink:
bu hafta hastanede yattığımdan arka sokakları izleyemedim arkadaşlar
1)buket öldümü
2)zeynep teklife ne cavap verdi
3)mesut evin içine girdiğinde yaralandımı
bu hafta hastanede yattığımdan arka sokakları izleyemedim arkadaşlar
1)buket öldümü
2)zeynep teklife ne cavap verdi
3)mesut evin içine girdiğinde yaralandımı
ya geçmiş olsun arkadaşım buket yaşıyo ve babasıyla ankaraya gitti mesut buna izin verdi ayrıldılar gibi ama mesut onu geri çağırıcak gibi,zeynep evlenme teklifi kabul etti evet dedi,mesut eve girdiğinde yaralanmadı sadece ilk başta bombanın etkisiyle geçici duyma kaybı yaşadı ama iyi o sahneye ben bayıldım süper çekilmiş bence:good:
Bu Haftaki Bölüm Cok Komik ve cok güzeldi...
Buket ile Mesuta cok üzüldüm,Bi türlü birle$emediler,
Hüsnünün i$ide zor valla o cocuklarla:img-hyste
Muratin Zeynebe söyledikleri cok duygulu izlerken cok duygulandm özellikle evlenme teklifi...
Ama en cok begendigim sahne Mesutun Bombaya kar$i yürümesiydi...Mükemmeldi orasi ya,ama Riza Babaninda dedigi gibi:"O bombaya karsi yürümedi,Mesut ztn bir BOMBA!"
Cok gzldi kisacasi...
ewt millett.. yine belki bi 10 dklığına ben geldim =) daa hic arka sokakların eskilerine rastlayamadımm noluoruss bıraktık mı forumuu :( özge ztn ortalarda yokk o da benim gibi giremiodur we cok üzülüodurr :( neysee ben hemen yorumlarıma geceyimm mesuta hayranım walla dizideki cesareti insanda korkutuo walla izlerken bu mesut deli,deli fln diodum =) cok gsl bi bölümdü.. zeynep aniden ewlenme teklifini alınca sok oldu.. kim olmaz ki :) hüsnünün cocukların yaptığı cok komikti o resimler flnn cok gsldi ya acaip güldüm. mankenler de "sen ne seker seysin öle" diyip durdular. aylinin sacları bu bölümde cok gsldi eskisi gibi (eskiden de gsldi de) atkuyruğu toplamamıs bu sefer acık bırakmıs, yakısmıs =) pınar gercekten de bi gün rıza babayı kalpten götürücek. adam kızıyla mı uğraşsın sokaklarla mı =) ama yine de kızın bi sucu yoktu yani.. ewtt fidan iki ailedeki efenin arkadaslarından biri, gsl kız.. orda bi kadın vardı hani fidanı ewine götürdü atlamaktan kurtardı ordaki kadın bbg deki(biri bizi gözetliyor) arzu deil mi? yoksa karıstırdım mı..? reytnglere gelince tam aliye bitti rahat nefes alalım derkeen binbir gece cıktı, ezogelin de.. ne zmn söyle reytnglerde zirveye yerlestiğimizi görücez acaba =) amaaa arka sokaklar böyle bomba gibi ilerlemeye dewam ederse cok gecmez görürüz =) bundan eminim..
Evet meliscim,ordaki kadın bbg'deki arzuydu.böyle konuk oyuncu oluo bazen dizilere...
süperdiii murat-zeynep evlenio oleyyyy... yüüzk muhabbeti fln yaptılar süperdi yaa... hüsnünün çocuklarına bayıldım... bu arada ali-zeynep tartışması ufacıkmış ben |