Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar-B.Yorumları/ Arşiv 1

Sayfalar : 1 2 [3] 4

adilcan
04-12-06, 19:29
kim bilir napıodur pınar..... evt ya heyecanlı bölüm olcak hem mutlu olcaz ama sonra üzülcezz.. içimiz acıyacak, bilinçleneceğiz

KoSiAr
05-12-06, 17:21
Aslinda ben bi foruma pek ugramasamda arka sokaklar dizisinin siki takipcisiyip cok severek izliyorumm:img-yes: .,.,.,.bir saat sonra dizimiz baslayacak bakalim ne olacak,..,.,..,. cok merak ediyorum,acab buket mesuta geri donecekmi.,..neyse izleyip gorecez:img-wink: :img-yes: :P,.,.,.

nazlikiz
05-12-06, 19:04
yaa simdiden icim gitti bu ne yaa acayip igrencler ya icim gitti cocuklari nasil öldürüyorlar yaa hicmi insaflari yok dizide olsa cok kötü bir durum gercekleri gösteriyor dizi

yakupoglu61
05-12-06, 19:53
murat bi tinerci tarafından bıçaklandı we gidemedi bakalım nasıl bulacaklar muratı bu arada dizide vurulmayan kalmayacak gibi zeynep şimdi de murat

benhermi
05-12-06, 19:54
ya müthiş bir bölüm sona erdi bu bölümde değndikleri konu muthişti, organ mafyası konusunu çok iyi işlediler tek kelimeyle müthişti ayrıca bu bölümdei zeynep_murat sahneleri de tam yerindeydi aslında murat bıçaklanmasaydı çok daha uzun zeynep_murat sahneleri izleyebilirdik ama :D

bu arada çok pisi pisine oldu ya aslında osman abi nin öldürülm olayına çok benzedi bu o tam emekli olduğunda yani karısı we çocuğuyla rahat bir hayata başlicakken yine tinerci sayabileceğimiz bir çocuk tarafından öldürülmüştü tabii murat ölmicek burası kesin sonuçta bu sadece heyecen unsuru oluşturmak adına yapılan bişi ama bence en kötüsü sen git o kadar pislike uğraş sonra da altı ustu bir tinerci tarafından 1 sigara için bıcaklan..... :(

bu arada eğer biraz da magazin konuşursak zeynep in kıyafeti müthişti kesinlilkle muthişti we tabiki de çok yakışmıştı... :) .....tabii muratı da hatırladığım kadarıyla ilk defa takım elbise ile gördük ona da çok yakışmıştı ama benim en şaşırdığım mesut oldu :D beyaz gömlek ceket fln bayaa yakışmıştı .... bi de nişana gideken hüsnü ve ailesinin ewdeki halleri we fotoğraf çektirmeleri müthişti :D

benhermi
05-12-06, 19:56
murat bi tinerci tarafından bıçaklandı we gidemedi bakalım nasıl bulacaklar muratı bu arada dizide vurulmayan kalmayacak gibi zeynep şimdi de murat

ewt ama sonuçta bu bir polis dizisi we acı ama hayatında hiç yaralanmamış bir asayiş polisi yoktur buyuk ihtimalle :(

burcumm
05-12-06, 20:00
Harika bi bölümdü.Tüm oyuncular,yine oyunculuklarını konuşturdular.Yani bu bölümde herkese hayran kaldım.Her hafta önemli konulara değinilio.Bu hafta ki organ mafyası denilince,insanın içi kalkıo tabi.İzlerken bile miğdem bulandı.Yüreği olan bi insan minicik çocuklara nasıl kıyar,anlamıorum.Ama gerçi bu bölümde değinilmesi ii oldu.Zaten hastane sahnelerinde telewizyona bakamadım.Sokaktaki bayan we telefonu ii düşünülmüş.
Pınar we arkadaşlarının afiş yapıştırma olayı harikaydı.Kantinde oturuken konuşmaları we Pınar'ın izin almaya takmamasına,tawrına çok güldüm :)
Pasta olayı harikaydı.Gülmekten bi hal olduk.Çocukların,sensiz boğazımızdan geçmedi baba,demeleri acaip komikti.Zaten ben çok sewiorum o çocukları,çok şekerler :) Pasta önce bütün halinde,bi kare sonra yarısı yok:)Maaile birlikte pasta yapıolar.Acaip komikti,koptum o sahnelerde.Baba bare biz yatalım demeleri,küçük kızlarının Hüsnü'nün saçını çekmesi,Suat'ın pastaaaa die bağırması... çok komik şeylerdi.We çok orjinal sahnelerdi.Yani tam Türk aile modeli :)
Mesut bara gidince içkiye yeniden başlıo sanmıştım.Ama yanılmışım :) Her zamankinden dedi,içki şişelerine baktı we limonlu sodasından bi yudum aldı :)
Gelelim nişana...
Farkettiniz mi?Ali,Pınar'ın arkadaşı Ayça'yla sohbet ediodu ;) Hadi hayırlısı :)
Yapılan muhabbetler,Zeynep'in kıyafeti,saçları,makyajı herşey harikaydı.Ama son Murat'ın bıçaklanması,yere yığılması falan çok kötü oldum.Gülü elinden düşüo.Orası çok kötü yaptı beni.Zeynep,doktorun sesini duyunca bozuldu tabi:)Umarım herşey düzelir,şansları ii gider we nişanlanırlar.
Ama çok güsel bi bölümdü en başında dediğim gibi.Yine güsel bi bölüm bizleri beklio,her zamanki gibi ;) ...

kaptan80
05-12-06, 20:08
herkese iyi akşamlar
bu akşam ki bölüm arka sokakların yayınlanmış en güzel bölümlerinden biriydi yine özelliklede işledikleir konu organ mafyası ben bile izlerken içim çok kötü oldu ekip yine formunun zirvesindeydi özelliklede doktora yapılan opresyonda rıza baba yine klasını konuşturdu doktora attıgı kafa gerçekten müthişti gelelim zeynep ve murat cephesine evlilik kararını rıza baba ya açıkladıklarında ikiside baya korkutu gibi geldi bana ama rıza baba yine babalıgını gösterip çocuklarımın yüzüklerini tabiyki benden başka kimse takamaz dedi iyi başlayan bölümün snu hiç te istedigimiz gibi bitmedi ve murat tam nişanın oldugu mekana giderken bıçaklandı inşallah bi şey olmaz dizide herkese bi şey olmuştu şimdi sıra murata geldi anlaşılan haftaya yine hastane sahnesi izleyecegiz...

canannn53
05-12-06, 20:11
bende katılıyorum. her zamanki gibi süper bi bölümdü. Organ mafyası konusunu çok gerçekçi bi şekilde işlenmişti. Burcu'nun dedii gibi Hüsnünün pasta yapması çocuklar herşey çok komikti o kızımda.rıza babanın gençliğinde yaptığını aylanın anlatması fln da komikti.bu arada fragmanda rıza baba zeyneplere sert tepki verio gibi cevap wermiş gibiydi ama dedi ya çocukalrma bnden başka kim takıcak zaten yüzkleri fln..nişanda da zeynep çoooook güzeldi ama muratın bıçaklanmasına çok üzüldüm bi sigara yzünden...off şimdiden haftaya olacak bölümü merak ediorm....

Özgürlügüm
05-12-06, 20:20
ya n e bölümdü süperdi insallah murata bisi olmaz yaa ne güzel nisanlanaacaklardi keske su tinerciye biraz para verip salsaydi basindan

burcumm
05-12-06, 20:21
Aslında zeynep we murat'ın aşklarının bu kdr ii oynanmasının bi sebebi de gerçekten birbirlerine aşık olmaları :)
bence bunun da bi nebze olsun etkisi wardır;)

Gülcan
05-12-06, 20:54
Müthis bir bölümdü, soluksuz izledim denilebilir. Öyle önemli bir konuya degindilerki tebrik ediyorum dizi ekibini. Izlerken o kadar kötü oldumki anlatamam.
O Sekerci'de Allahindan buldu ya en cok ona sevindim, Mesutun carpan arabaya dedigi gibi ah bide 5 dk sonra gelseydin, hakliydi valla.
Bide Mesut cezaevindeki o adamla yapan konusmasinda nasil güldüm, sizi tanistirayimmi demesi harikaydi ya. Sevket Coruha cok ama cok yakismis rolü :happy0064

benhermi
05-12-06, 20:56
gerçekten bölüm çok güzeldi ayrıca pınar beklediğimiz gibi rıza baba yı çileden çıkarıcak bişi yapmadı hatta rza babanın geçmişinden bir bölüm öğrenmemizi bile sağladı :D o sahne superdi ya hani ayla acımışmıydı kafan diyince rıza baba acıdaı tabii o zamanlar polislerin kocaman copları wardı fln dedi ya müthişti :D:D:D:D

ya ben önümüzdeki haftayı beklemeye başladım bile ya hadi hemen yeni bölümü izleyelim :):):):):):)

RIZA_BABA
06-12-06, 05:19
gene süper ötesi bir dizi idi şahane idi muhteşem idi yaw başka söylenecek bişi bulamıyorum

delfin23
06-12-06, 06:09
Bu bölüm çok güzeldi çocuklara yapılanları izliyince tüylerim diken diken oldu

amigoo28
06-12-06, 06:26
Bu bölüm çok güzeldi çocuklara yapılanları izliyince tüylerim diken diken oldu

ben tam o arada yemek yiyordum... istahim kacti. gecede ac ac yattim...!!! gercekten böyle birileri varmidir türkiyede !??

RODYA
06-12-06, 13:15
Tele - Barometre
5 Aralik 2006 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Galatasaray-liverpool [net] Star 13,9 34,8
2 Arka Sokaklar [net] Kand 11,1 26,5
3 Binbir Gece (ozel) [net] Kand 10,2 26,5
4 Ezo Gelin [net] Show 10,0 23,5

Hedef Kitle : A/b
5 Aralik 2006 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Galatasaray-liverpool [net] Star 14,20 36,20
2 Binbir Gece (ozel) [net] Kand 10,50 27,70
3 Arka Sokaklar [net] Kand 8,40 23,10
4 Kinali Kuzular [net] Trt1 7,40 18,50
5 Ezo Gelin [net] Show 6,40 17,00

sibeel
06-12-06, 14:39
ya ne kadar anlamlı bi bölümdü yine. reytinglerimiz de süper dağıtmışız yine:happy0064 :happy0064 ya zeynep ne kadar güzeldi ama muratın bıçaklandığını duyunca yüzündeki ifade çok acınasıydı. dediğim gibi bu bölüm fazlasıyla anlamlıydı organ mafyaları,kaçırılan çocuklar... aldığı reytingi her zamanki gibi hak etti.

nynm
06-12-06, 15:16
çok güzel bir blmdü ohbe 2. olmuşuz sonunda yaşasın

banuş
06-12-06, 15:53
evt yaa çok güzel bir bölümdü tüm konuları içine alıyodu

M€LİS
06-12-06, 15:57
ewt bence de her zamanki gibi cok gsl we anlamlıydı bu bölüm de.. farkındaysanız türkiyenin, sokakların fazla bilinmeyen yüzünü gösterio bize hep arka sokaklar.. bu yönünü cok seviyorum. gercekleri görüoruz ne kadar acı olsalar da.. bu bölümde de organ mafyalarını kacırılan cocukları gördük icim acıdı, ne insanlar varr!! iyi niyetli gibi görünen yaslı amcacıklara da inanmıcakmısız demek ki dısarda.. (sekerciden bahsediorum..) zeyneple murata gelincee cok gsl gelismeler oldu.. evlenmeleri bile mütiss biseyy, murat bıcaklanırken bile zeynep diodu =) zeynep we dierleri (ekip annesi yavuz pınar) beklerken zeynebin öfkesi cok hosuma gitti doğal geldi. aklıma aylinin o hali geldi o da ekibin gelmesini bekliodu (olmayan) nişanında. ve söylemeden gecemicem zeynep bu bölümde de cok güzeldi.. hele sonunda giydiği o siyah kıyafett cok yakısmıss :img-wink: ne giyse yakısıo ztn =)

sibeel
06-12-06, 16:11
melise %100 katılıyorum sanki o sert kadın polis gitmiş de yerine narin, polislikle hiç alakası olmayan bi hanım gelmişti. üstelik de çok zarif görünüyodu:img-in_lo :img-in_lo

benhermi
06-12-06, 16:20
hepinize katılıyorum :)
zeynep müthişti biz onu yani zeynep i hiç bu kadar guzel giyinmiş süslenmiş görmemiştik :) ayrıca daha da önce söylemiştim nişanda herkes çok iyiydi mesela biz mesut u da hiç öyle görmemiştik veya murat ı yani takım elbiseli olarak (tabii k kravat yok eeee karizmaya ters :D)

sibeel
06-12-06, 16:21
bu arada akşamki bölümde sokakların halini bir kez daha görmüş olduk ve o gerçek ama bir o kadar da iğrenç organ mafyalarını. insanları nasıl kesip doğradıklarını...hayatın gerçeklerini yansıtıyo dizi sanırım yüksek reyting alması da bundan. ya merak ediyorum acaba murata nolcak

banuş
06-12-06, 16:28
kesin ölmez ama .. zynep o tatlı haliyle hastanelerde sürünücek yazık çok güzeldi

benhermi
06-12-06, 16:33
murat a buyuk ihtimal bişi olmaz zaten bu bu bıcak olayı heyecan artsın diye yaptılar ama önümüzdeki bölümde uzun bir hastane sahnesi izliyeceğimiz we zeynep i bol bol ağlarken göreceğimiz kesin... tabii bu arada aslında zeynep in annesinin eline bir koz geçti yani zaten bu ewliliğe sadece murat polis diye gönülsüz bence bu olay sonucunda zeynep e böyle bir ömür mü geçirmek mi istiyosun fln diyecek ya da 180 derece dönüp oğlum fln diyip onlara yardımcı olmaya çalışacak :D

bostepeli
06-12-06, 17:33
slm arkadaşlar dünkü bölüm güzeldi ya organ mafyasının çocuklara yaptıkları tüylerimi diken diken etti ne yazıkki gerçektede bunlar var allh bizi korusun bu organ hırsızlarından ya muratı bıçaklandı çok üzüldüm gülüde elinden düştü en azından zeynep haberi öğrendi ben öğrenmeden bitirirler dedim ama yanıldım heralde murat iyleştiğinde bu nişan hatahanede yapılır yüzükleri orda takarlar moral açısından inşallah murata bişe olmaz yeni bölümü merakla bekliyorum:img-wink:

banuş
06-12-06, 18:03
murat a buyuk ihtimal bişi olmaz zaten bu bu bıcak olayı heyecan artsın diye yaptılar ama önümüzdeki bölümde uzun bir hastane sahnesi izliyeceğimiz we zeynep i bol bol ağlarken göreceğimiz kesin... tabii bu arada aslında zeynep in annesinin eline bir koz geçti yani zaten bu ewliliğe sadece murat polis diye gönülsüz bence bu olay sonucunda zeynep e böyle bir ömür mü geçirmek mi istiyosun fln diyecek ya da 180 derece dönüp oğlum fln diyip onlara yardımcı olmaya çalışacak :D

bence bıçaklanmanın polislikle alakası olmadığı için bişi demez zeynep üzülmesin diye ama yinede bir iki kelime konuşur

canannn53
06-12-06, 18:06
reytingleri yeni gördüm hem ezo gelini hemde bir demet tiyatroyu geçmişiz. süper bi bölümdü kesinlikle 2. hak ediyoruz. bu arada ben bölümle ilgili yorumumu yapmıştm bişi eklicem sadece. pınarı severim ama çok dğil ama bu bölüm çk beğendim o afiş olayında ve nişandan önce hani hazırlanırken muratın sözlerini hatırladı ve gülümsedi fln... ya önemli bşi diil ama barda mesutn yanındaki kadın bi not yazmıştı ne yazıodu o notta merak ettm sadece..

RIZA_BABA
06-12-06, 18:12
muratın bıçaklanması çok kötü oldu çocuk bıçaklandığında yere bile yatmak istemedi farkındamısınız dağ gibi adam kendini yere bırakmamak için zor tutu ama sonunda bıraktı kendini bu arada yere yığılır yığlmaz ilk sözü ZEYNEP oldu ben burda helal olsun ben dedim yani adam ölürken bile sevgilisinin ismimiini söylüyo ben aşk diye buna derim

lazkizz
06-12-06, 23:15
Sirf gamze ozcElik IciN BakIYom,, Super oynuYor :img-in_lo Gamze OzCelik :happy0064

Arka Sokaklar,, Yilan Hikayesinden Sonra en cok Tutulan Film bence!! Hep boyle devam edin

gozde28
06-12-06, 23:28
bence umarim oyle seyler olmaz ,ama sakatlanma filan olur diye dusunuyorum
cunku hani sirtindan bicaklandi ya murat.
bende hani felc kalma tekerlekli sandalye olayi filan olur diye de cok korkuyorum yani
sonra murat kizar herseye zeynepi kendinden uzaklastirmaya calisir

benhermi
06-12-06, 23:47
bence umarim oyle seyler olmaz ,ama sakatlanma filan olur diye dusunuyorum
cunku hani sirtindan bicaklandi ya murat.
bende hani felc kalma tekerlekli sandalye olayi filan olur diye de cok korkuyorum yani
sonra murat kizar herseye zeynepi kendinden uzaklastirmaya calisir

açıkcası ben oyle olacağını zannetmiyorum ne kadar genel olarak senaristlere güvenemesem de sonuçta arka sokaklar bence öyle bir dizi değil ayrıca bu polisiye dizi sınıfına da girdiği için arada bir mecbur birilerine bişeyler olmak zorunda zaten ne kadar kotu de olsa yaralanmamış polis yoktur sanırım :( bence bize hem bunu göstermek hem de (doğal olarak) heyecen unsuru yaratmak için yaptılar ayrıca sonuçta bu bir dizi ve zeynep_murat aşkında biraz sorun oluşması gerekiodu bu ara herşey mukemmel gidiodu ya.... :D

merve_buse16
07-12-06, 08:46
of ya çok kritik bi yerde bitti çok merak ediyorum dier bolümde nelr olck acaba yaa:img-pilot

cakiroglu
07-12-06, 10:25
Bu hafta izleyemedigime yaniyorum... bu diziyi nerden indirp izleyebilirim...
Bu arada dizin tematik konulari cok hosuma gidiyor... Organ mafyasiyla alakali neler oldu... yorumlarda pek göremedimde...
Muratada üzüldüm yani... son kelimesi Zeyneb mi olmus...
yahu arkadaslar nerden iner bu dizi... heyecanladim yahu...

Meryemce90
07-12-06, 13:49
cok harikaydi ya dizimiz bayildim dogrusu cok sevdim ben bu diziyi ya. nasil bu doktor cocuklari kesip biciyor ya doktor olmus ne bicim böyle de var demekki hayatta ne kötü ya.... o sekerci amca ya gelince onu mafya lar tir la carpti hakketti o onca cocuga nasil ezyet verdi o. ha bide suat ve hüsnü cok komikler ya nasil suat hüsnüye pasta yaptirdi orda var ya cok güldüm:img-hyste . zeynepimizede cok üzüldüm ya nasil da güzel olmustu o kiyafetle ve simdi hastenelerde sürüncek o kiyafetle. murata da cok acidim ya ne tatli ya nasil dedi zeynep diye. adam nerdeyse ölcek zeynepi düsünüyo ne tatli ya:good:.

merve_buse16
07-12-06, 14:55
aynen ya olceği zaman bile hala zeynebi düşünüyo ne romantik

nynm
07-12-06, 15:35
murata bişey olmaz yaşarda ya sakat falan kalmasın demeyin öyle şeyler

adilcan
07-12-06, 15:36
ratingler süperrr... bence organ mafyası ve nişan dan dolayı bu kadar yüksek aldık... umarım bu böle devam eder... ezo gelini geçimişizz... bölüm hakkında yorum yapmıyacağım siz tüm düşüncelerimi yazmışsınız... sadece bir isim yazacağım

GAMZE ÖZÇELİK

burrcu
07-12-06, 16:10
yok ya sakat falan kalmaz hem öyle olsa dizi bozulur.Bence bu bıçaklanma olayı onların aşkını daha da güçlendirir.Zeynep hastahanede muratın yanında falan kalır.Çıkınca da tekrar bi nişan...

bu bölümde tek beğenmediğim yer mesut-ceyda yeriydi.Ne bu şimdi sakın buketten sonra ceydayla beraber yazmasınlar.eğer öyle yazmazlarsa bile kesin mesut bişey için ceydayı arıycak.

RIZA_BABA
07-12-06, 16:22
aman allah korusun ya mesut ceyda ile ha düşünmek bile istemem bu arada arkadaşlar burcunun dediği gibi muratın bıçaklanması zeynep murat aşkını güçlendirir

banuş
07-12-06, 17:50
gelecek bölümde sizce buket gider mi yani baksanıza babası alıyo ankaraya götürüyo belkide diziden ayrılıyodur (inş olmaz) mesutta o kızla görüşüyo

melis-dikkaya
07-12-06, 17:58
Arkadaşlar.Bugün dizide eski bölümlerde hatırlarsanız 1 sahne vardı Aile kızlarını okuldan alıp 40 yaşındaki bir adama veriyordu.Kız evden kaçıyordu.Daha snra tam kötü yola düşecekken polisler kurtarıyordu.Dizinin yeni bölümlerinde Hüsnü'nün (mahrem yerinden vurdu:))vurduğu adam iyileşecek ve öcünü alacak.Ben bunu nerdenmi biliyorum...O vurulan adamla bugün çay içtimde ondan:img-yes:

RIZA_BABA
07-12-06, 18:14
Arkadaşlar.Bugün dizide eski bölümlerde hatırlarsanız 1 sahne vardı Aile kızlarını okuldan alıp 40 yaşındaki bir adama veriyordu.Kız evden kaçıyordu.Daha snra tam kötü yola düşecekken polisler kurtarıyordu.Dizinin yeni bölümlerinde Hüsnü'nün (mahrem yerinden vurdu:))vurduğu adam iyileşecek ve öcünü alacak.Ben bunu nerdenmi biliyorum...O vurulan adamla bugün çay içtimde ondan:img-yes:

vurduğu iyi oldu adamı :) da intikam alması güzel olmadı işte dizide hastaneye yatmayan kalmadı eee neden olsa polisiye dizi

adilcan
07-12-06, 18:19
bencede sakat olabilir..... ya nie ki Ceyda iyi kız tamam Buket daha uygun ama olsun... mesut ceydayı düzeltir çivi çiviyi söker hesabı... hem bir konuk oyuncu iki bölüm çıktıysa ve numara bıraktıysa ceyda mesutun aklını baya bir karıştıracak

melis-dikkaya
07-12-06, 19:09
vurduğu iyi oldu adamı :) da intikam alması güzel olmadı işte dizide hastaneye yatmayan kalmadı eee neden olsa polisiye dizi

O kadarını bilemiycem kardeş.Adamı Kafeteryada gördüm..Bizim tanış oda amasyalı.Onu görünce zaten koptum:) ahahaha:img-hyste Dizinin ilerleyen bölümlerinde alıcakmış intikamını öyle dedi

adilcan
07-12-06, 19:12
:) sorsaydın ya ona gamze ablam sette nasılmış. neler yapıomuş. nasıl konuşuomuş. ne içiomuş, ne yiyomuş.. :)..... o adamdan hayır gelmez artık intikam alamaz

melis-dikkaya
07-12-06, 19:25
Cok profösyönelmiş...Uğur'un yanından ayrılmıyor diyordu.Mutlularmış Ve ezberi çok kuvvetliymiş
Kendi makyajinida kendi yaparmış herzaman çok canayakınmış:img-in_lo

adilcan
07-12-06, 19:42
ayy cnm yaa öledir... herkes havalı ukala sanıo ama çok samimi birisiiii.... makyajını yapar tabi annesi güzellik uzamanı.... bahçecik kuaför ortaklık bile teklif etti ama kabul etmedi... ezberide kuvvetlki tam oyuncu yaa allahım allahım... uğuruda sevio oh deme keyfine

M€LİS
07-12-06, 19:58
buket daha iyi yaa.. bence buket geri dönerr.. ceyda mesuttn hoslanmıstır ama buket dönünce mesut onu sewdiği icin bence ceyda da havasını alır :img-wink: evett o muratın bıcaklanmasının cok yararı olucaak bağlanıcaklar birbirlerine.. zeynebin vurulmasındaki gibi =)

adilcan
07-12-06, 20:03
evt baya bağlanırlar zeynep çok üzülür yaaa.... zaten tlf açtığında bile hemnecik gözleri dolmuştu... uff görüdünüz dimi orada haberi alınca koşuodu çok merak ediom yaaa.... ama keşke olmasaydı vurulmasaydı... çok güzel olurdu nişan ufff

RIZA_BABA
07-12-06, 20:14
ama vurulması bi yandan iyi oldu polisiye dizi bu yani heycan kazanması için böle şeyler olması zorunda

benhermi
07-12-06, 20:18
evet ya şöyle güzel bir nişan izlicektik zaten aylin in nişan olayı çok kotuydu bu daha da kotu oldu oysa ki hepsi ne guzeldi zeynep murat mesut....
bu arada ben eskiyi hatırlamalarını çok sewdim pınar da da murat da da oldu ya çok hoştu :)
bakalım önümüzdeki bölümde ne olcak? umarım bu bölümde zeynep in hastane sahnesi gibi kısa geçmezler madem hastaneye yatcak bari guzel hastane sahneleri izleyelim ustun körü değil....

Meryemce90
07-12-06, 20:30
bence murata hic bisey olmaz iylesir öyle umuyorumki yane senaristlerin ne yapacagi belli olmaz ama yinede öyle düsünyorum. su hastane shnesi bence uzun sürer ayy haftaya neler olacak bakalim cok merak ediyom...

007 LAZ CADI
07-12-06, 20:35
bencede iyileşir :) yaa her şey yolunda giderken olmazki ama yaa.. üsüldüm bende

banuş
08-12-06, 12:05
belkide bu sefer zeynep muratı ziyarete gider

ileriki bölümde sizce hangi konu bu sefer yer alır

burrcu
08-12-06, 13:00
acaba üçüncü olarak kimin nişanı bozulucak bence mesutun.Ceyda ona numarasını verdiya onlarda nişanlanırlar artık bu arada ceydanıjn patronu gelir oda nişanı bozar.Of ya en çok oraya takıldım nerden çıktı şimdi bu ceydanın numara vermesi.Mesutla hayatta düşünemiorum ikisini.

Bi arkadas yazmıstı hüsnünün alt ettiği adam hüsnüden intikam alıcak diye dilerim hüsnünükü kadar sert olmaz intikamı:D:D:D:D

muratın sakat kalmasından bahsediyosunuz.Bence sakat kalmaz.Sakat kalsa iyileşme süresi çok uzun olur.E murat ta bi başrol olduğu için sakat bırakmazlar.Ama bana öyle geliyoki bi dahaki bölüm çekilecek hastahane sahneleri çok romantik olucakççç

adilcan
08-12-06, 15:18
liselerde şiddete daha önce ufak olarak değinmişlerdi ama dediğim gibi ufaktı... yada şu tecavüz(hırsızın kadına yaptığı gibi deil) hani minicik bebeğe bile yapmışlardı o pisliği ne bilim bunlara değinebilirler.... yada benzeri bişe işte :)... evt yaa hastane uzun olsun buketinde,zeynepinde kısaydı öle çok gıcık oluo bari tam olsun

deniz123
08-12-06, 15:52
arkadaşlar bilmiyorum kondu mu ama buyrun yeni bölümün özeti

Ekip, bir seri katilin peşinde

Murat ameliyata alınır. Herkes tedirgin bir bekleyiş içindedir. Zeynep üzüntüden kahrolmuştur. Çiftin en mutlu gününde Murat’ın başına gelen bu olay aileleri de çok üzer. Murat’ı bıçaklayan çocuğun peşine düşerler. Ekip, bir seri katilin peşindedir. Aradıkları adam ise paranoyak ve tehlikelidir. Karısının kendisini aldattığını zanneden seri katil, şüphelendiği kişileri öldürür. İstanbul’un bitmek bilmeyen soyguncuları da yine iş başındadır. Ekip, bir kuyumcu soygununu da aydınlatır. Sokakta dayak yiyen Metin ile Tekin, Hüsnü’nün canını yine sıkarlar.

RIZA_BABA
08-12-06, 15:59
arkadaşlar yeni bölüm gene çok heycanlı yazık ya zeynep çok üzlmüş yazık yani ekip gene gündemde olan bi olaya değinmiş SERİ KATİLER soygun olayları zaten hemen hemen her bölümde oluyor bu arada metin ile tekin gene rahat durmamış vede hayret ettşm pınar busefer rızababa yı sinirlendirecek bişi yapmamış galiba bu bölümde oynamıyacak

canannn53
08-12-06, 16:52
yeni bölüm her zamaki gibi yine süper olcak.. ama sitede yine eski resim koymuşlar o yzden fragmanı görene kadar özetle yetincez. dediğiniz gibi inş. doğrudürüst hastahane sahnesi izleyebiliriz.

sibeel
08-12-06, 16:54
vay demek ki yine heyecan dolu bi bölüm izlicez seri katiller falan.

benhermi
08-12-06, 17:30
özet gelmiş buyuk ihtimalle yarın da fragmanı görürüz :D
umarım guzel bir bölüm olur yorumların girmicem çünkü zaten her bölüm çok güzel ama bu daha bir guzel olacağa benzio hem seri katiller hırızlar ve muratı bıçaklayan tinerci çocuk bir yandan da murat için ailesinin ekipin ve en önemlisi zeynep in çektiği acıyı izlicez umarım fragmanı hemen görürüm çünkü çok merak ediyorum.....

sibeel
08-12-06, 19:08
ya umarım muratın ameliyat tedavi sahneleri de zeynebinkiler gibi olmaz. o neydi öyle ya şu ana dek beğenmediğim tek bölümdü arka sokakların. biraz daha gerçekçi olabilirdi diye düşünüyorum. inş muratta daha ii olur.

ugur1990
08-12-06, 21:14
izlediiim 3 muhteşem diziden birisi yaw murat ın bıçak yemesi çok kötü oldu

sem(a+ih)
08-12-06, 23:47
ya umarım muratın ameliyat tedavi sahneleri de zeynebinkiler gibi olmaz. o neydi öyle ya şu ana dek beğenmediğim tek bölümdü arka sokakların. biraz daha gerçekçi olabilirdi diye düşünüyorum. inş muratta daha ii olur.

bende bi o bölümü izleyememiştim iyi içimi rahatlattın salı günü gelsinde izleyelim ya cvidden en mutlu günlerinde ne oldu neyse dizi tam gaz devam etsnde

RIZA_BABA
09-12-06, 06:24
ya arkadaşlar anlamadığım bişi var neden hastane sahnelerin çok olmasını istiyosunuz anlayamadım

benhermi
09-12-06, 11:18
ya arkadaşlar anlamadığım bişi var neden hastane sahnelerin çok olmasını istiyosunuz anlayamadım

istediğimiz daha doğrusu benim istediğim uzun olması deil yani uzun da olabilir ama ustunkoru olmasın zeynep in vurulmasını hatırlamıomusun bi baktık ameliyatta bir baktık yoğun bakımda bir baktık murat la konuşuo yani olmaz ki oyle biraz uzun olsun heyecan fln olsun sonuçta bir oncaki bölümün sonu vurulmaydı ama toplasan hastane sahnesi 5 dk war ya da yok....

nazlikiz
09-12-06, 11:48
gene her zamanki gibi heyecanli bir bölüm olacaga benziyorr ama cok kötü yaa umarim zeynepinki gibi bir bölümde olsun bitsin demezler su ameliyat isini off cabuk gelse su sali sabirsizlaniyorum yaa

benhermi
09-12-06, 12:44
arkadaşlar yaşasııııın fragmanı izledim süper walla super...
şu seri katil i oynayan hani bir ara konuşmuştuk asmalı konak taki haydar dizide konuk oyuncu olcak diye işte o hayraı oynayan adam muratı bıçaklayan tinerciyi de yakalıyolar zaten ayrıca buket de istenbula gelio iyileşmiş saçları fln yapılı şekilde mesut a ama mesut ta da ceyda war.....
ama asıl önemli olan fragmanın ekip arabadyken başlıo zeynep bir sinir krizi gibi bişiyin içinde gitti yok fln diye ağlıo ama mesut da o kendiine gelsin diye tokat fln atıo sonra hastanede gösteriyolar zeynep we annesi yan yana heyecanlı bir şekilde oturmuşlar ama fragmanın sonunda murat we zeynep birbirlerine sarılıolar :D
ama fragmanını ekip hepberaber yururken bitirmişler ağır çekimle süperdi...
walla fragman böyleyse ben salı yı düşünemiyorum bile
hadi artık hemen salı olsum..... :D

banuş
09-12-06, 12:59
evt yaa süper
fragman zeynep çok şokta görünüyo yazık

sibeel
09-12-06, 13:02

hastane sahnelerinin çok olmasını istemiyoruz. yalnızca o sahnelerin de zeynepte olduğu gibi çok yapmacık olması konusunda endişe ettim o zamanda çok tartışmıştık bu konuyu zeynebin yarası hemen 2 dk. da ameliyat edildi üstelik bütün kurşunların çııktığını da görmedik. muratta da böyle olmasın dedim yalnızca.

burrcu
09-12-06, 13:51
fragman bayağı güzele benziyo görmedim ama anlattıklarınıza göre okuması bile heyecanlı.Dediğiniz gibi hastahane olayı yapmacık olmasın dizide biçok mantık hatasını beraberinde getiriyo.
Benim hala kafamda bi soru var ya neden CEYDA neden onu sokrular ki diziye boşu boşuna yaww..

canannn53
09-12-06, 14:26
fragman bayağı güzele benziyo görmedim ama anlattıklarınıza göre okuması bile heyecanlı.Dediğiniz gibi hastahane olayı yapmacık olmasın dizide biçok mantık hatasını beraberinde getiriyo.
Benim hala kafamda bi soru var ya neden CEYDA neden onu sokrular ki diziye boşu boşuna yaww..

ewt ya bu ceyda nerden çıktı.. bu arada anlattıklarınıza gre süper bi fragman salı gelsin hemen..

RIZA_BABA
09-12-06, 15:20
zeynep şoka girmiş mesut ona bir tokat atıo yazık nasıl ağlıyodu bu arada o bi kız vardı hani o buketmi tam göremedimde

Amy_gıs
09-12-06, 15:41
aa buket geliyor :happy0064
bakalım mesut mutlu olcak mı? inşallah ceyda yüzünden bi anlaşmazlık çıkmaz (ama bence o ceydayı buketle mesutun arasını bozsun diye soktular o diziye :icon_sorr

=GaMzE=
09-12-06, 18:53
ya fragmanın sonlarında zeyneple murat falan gözüküolar ve buda muratın hastane bölümlerinin kısa geçiceğini gösterio yani ben öle tahmin ediorum

adilcan
09-12-06, 21:40
evt önceden paylaşım yapıodun ama çook önceden... bencede sohbet yazma... yaa bu hafta ki bölümde hemencik bitmesin muratın vurulması uzasın diğer bölüme sarksın.... yaw bu hafta seri katiller var aksiyon dorukta.. zeynep bu sinirle ve üzüntüyle yakar katilleri

sibeel
09-12-06, 22:55
yine zeynepteki gibi iki dk. da bitircekler muratın bıçaklanma olayını.bu arada fragmanı gördüm yazık ya zeynep şoka girmişti bağırıp çağırıyodu tabi mesut bi tokat atana kadar. bide fragmanın en sonunda zeyneple muratın birlikte göründüğü 1-2 sn.lik bi görüntü geçti tahmin ettiğimizz gibi murat iki gün sonra hoop ayaklanıcak yaa:img-elvis :img-elvis

bostepeli
10-12-06, 08:52
slm arkadaşlar dün fragmanı gördümde ya bu murat ne çabuk iyileşiyo gerçi hastahane sahnelerini sevmiyorum fazla görmememiz iyi olucak da bari bi kaç gün hastahanede yatsın zeynepte bile bişe anlamadık ki o en zoruydu onunki neyse ya buket geliyo acaba mesutu o eskort kızla görünce ne yapıcak üzülecek be ama zeynebin hastahanede muratı bekleyişteki hali kötüydü kız mahvoldu acaba nişan olayı ne olucak e artık nişanı hastahanede yaparlar:img-yes: ya bu hüsnünün çocuklarına bayılıyorum hüsnü deliricek yine:img-hyste

RIZA_BABA
10-12-06, 09:03
buket eve geldiğinde evde o eskort kız var olduğundan mesutu şaşkınlık içersinde kalıyo

adilcan
10-12-06, 10:54
buket meseutu yakalıyor mu:) :) :).... ama kız mesut için gelecekse eskort kız gitsin diziden bari... ayyy mesut zeynepçiime vuracakmış:( ufff rol gereğide olsa gamze ablama vurmasınlar yaaa:(.... evt bencede nişanı hastanede tamamlasınlar süper olur hehehehe...... bende hüsnünün çocuklarının sahnesini bekliom.. özellikle küçük oğlu ve küçük kızı çok şekerler yaa

adilcan
10-12-06, 13:06
evt belki sadece fragmanlar için çekmişlerdir... çok havalı ve aksiyon sahnesi dizinin simgesidir... belki hiç bir blümde olmayacak boru sahnesi

burcumm
10-12-06, 13:37
Ya fragmanda ali bi yere koşuuodu acaba nereye koşuodu.
bence murat iyileşmedi.zeynep beraber geçirdikleri anları hatırladı çünkü hmn ardından zeynepwe muratın annesini gösterdi...

M€LİS
10-12-06, 18:45
ewt burcunun dedikleri gercekten de mantıklı... bence de öyle olur. bence ceyda gitsin ztnn buketciğim warkenn.. yine sokak cocukları vardıı bakalım bu bölümde neler olucak =)

=GaMzE=
10-12-06, 19:04
bencede hemn iileşir ...oo eskort kız herşeyi bozucak buket taa ankaralardan kalkmış gelmiş bide karşısında kimi görüo

benhermi
10-12-06, 19:28
arkadaşlar artık anlaşıldı ki şu fragmanda gösterdikleri borulardan ateş sahnesi sadece fragmanlarda kullanılmak için hazırlanmış.....
ama ben görüntüde ateş edenlerin arasında zeynep i göremedim acaba yok mu yoksa ben mi göremiyorum...

adilcan
10-12-06, 20:15
buket bayada süslenmiş kızcağız hayalleri yıkılcakkkk.... gamze ablam yine oyunculuğunu konuşturuodu fragmanın anlık görüntüsünde bile çok içtendi yaaa

benhermi
10-12-06, 20:48
ewt ya gamze özçelik gerçekten çok iyiydi fragmanda bu hafta bayaa izlicez sanırım gamze özçeliği bir de ben nişanı merak ediyorum ne yapcaklar yani ...

speedy_03
11-12-06, 02:37
acaba üçüncü olarak kimin nişanı bozulucak bence mesutun.Ceyda ona numarasını verdiya onlarda nişanlanırlar artık bu arada ceydanıjn patronu gelir oda nişanı bozar.Of ya en çok oraya takıldım nerden çıktı şimdi bu ceydanın numara vermesi.Mesutla hayatta düşünemiorum ikisini.

Bi arkadas yazmıstı hüsnünün alt ettiği adam hüsnüden intikam alıcak diye dilerim hüsnünükü kadar sert olmaz intikamı:D:D:D:D

muratın sakat kalmasından bahsediyosunuz.Bence sakat kalmaz.Sakat kalsa iyileşme süresi çok uzun olur.E murat ta bi başrol olduğu için sakat bırakmazlar.Ama bana öyle geliyoki bi dahaki bölüm çekilecek hastahane sahneleri çok romantik olucakççç

FRAGMANI SEYREDENN VARSA CEYDA MESUT İLE BERABERKEN BUKET GELİYODU NE OLACAK MESUT NASIL İŞİN İÇİNDEN ÇIKACAK O DA MERAK KONUSU

adilcan
11-12-06, 15:34
kapının önünde duran buketti... buketin saçları daha kısa.... ya evt gamze ablamı bol bol bolbol göreceğizz ay süper valla... gamze ablam süper ağlıyordu(Allah gerçekte ağlatmasın) yürü bea ablam kim tutar seni... günümüzün en popüler oyuncularındansın, geleceğın tv,sinema starı olacaksınn!!!

adilcan
11-12-06, 15:35
yaa nişanda gamze ablam koşarak çıkıyordu ekip arabaıyla hastaneye gidiolar... orada kapanır nişan olayı sonra hastanede ağlaşırlar:)... sabah olur murat iyileşir:)

adilcan
11-12-06, 15:41
arkadaşlar artık anlaşıldı ki şu fragmanda gösterdikleri borulardan ateş sahnesi sadece fragmanlarda kullanılmak için hazırlanmış.....
ama ben görüntüde ateş edenlerin arasında zeynep i göremedim acaba yok mu yoksa ben mi göremiyorum...

ben yanılmıyorsam gördüm... altta kenarda ama orası karanlık oyuzden çok açık belli olmuo.. yinede tam incelemedim olmaya da bilir

benhermi
12-12-06, 07:04
en sonunda salı akşamı geldi ama ben izliyemicem ya .......
sen o kadar heyecana yap, yorumlar yaz, çiz, oku son anda oluşan ödew yuzunden bu akşam izliyemicem ya..... bir de grup çalışması olduğu için bu gunu uygun buldular :( allahım yalvarırım bişiler olsun we ben bu akşam izleyebiliyim ya....

bu arada fragmanda şevket çoruh diyp ya masallar çocular içindir tunç buyuyunce masalarını kaybedersin diye o söz de tam mesut a yakışır cinsten walla .....

BjkGirl
12-12-06, 11:07
Bu bölüm yine süper olacak...ay aksami iple cekiyorum...cok heyecanli yerde bitmisti...ama murata birsey olmaz...of ben cok seviyorum bu diziyi ya...özeliklede mesutu...buket geri dönüyo acaba ne olacak...cok merak ediyorum...

=GaMzE=
12-12-06, 15:43
hüsnüye ekibi bigün toplayalım kurşun döktürelim diodu.ben metinle tekinin sahneleriniçok beğeniorum ya oo küçük olanı da çok tatlı.

keje
12-12-06, 18:30
uffff çok kötü ya.iğrenç öldürme şekli çok kanlı mozaiklenmiş ama ezmiş kafasını midem bulandı sofradaki yiyeceklerin üstüne ketçap sıkar gibiii.. bunlar toplumsal mesajdan uzaklaştırıyor.dizinin consepti çökmüş yanii.siz birde eksi onsekize bakın toplumsal mesaj çok daha yoğun

canannn53
12-12-06, 19:48
her zamanki gibi süper bi bölümdü. aksiyon tavandaydı. murat da hastahanede çok kalmadı dayanamadı.. zeynep-muratın hastahanedeki konuşmaları mesut çoban suat çocuklar fln bütün bölüm çok güzeldi ayrıca baştaki hastahane sahnelerinde her zamanki gibi gamze abla oyunculuğunu konuştumuş.ama ben buketin geldiğini görmedim ben mi kaçırdım yoksa bu bölüm yokmuydu??

banuş
12-12-06, 19:52
ben tahmin etmiştim zaten muratın dayanamıycağını buket yoktu mesutun o tunca söylediği masal filan o da yoktu.çok güzel bir bölümdü hüsnüyle suat fazla göründü zeynep-murat sahneleri gene azdı bize az geliyo da olabiliryine süperdi yine süper olacak

RIZA_BABA
12-12-06, 19:53
süper bir bölümdü her saniyesini nefes nefese izledim bide arkadaşlar farketinizmi dizimiz sponsor almış

zeynep muratın merkezde olduğunu duyunca nasıl kızdı ama bide diyo şu tarzanlığı bi bıraksan diyo çok komikti orası :)

canannn53
12-12-06, 19:59
ewt orası çk komikti... banuşun dediği gibi o masal kısmı da buket de yoktu. bence de zeynep murat az wardı. ayrıca zeynep ve muratın tartışmaları mesut ve hüsnünün her zmanki gibi onlarla dalga geçmesi de çok komikti..umarım retingler iyidir zaten bir demet tiyatronun özel bölümmüş bugün.

adilcan
12-12-06, 20:18
evt bencede yok... arkadaşlar şimdi çıkcam acele bişeler yazım... süperdi çok komikti hüsnünün çocukları.... yaaa hastane sahnesi bu muydu yani:)... gamze ablamın gözleir yine duygu yüklüydü çok içten oynadı yaaa.... evt fazla özet..nerde buket:)

KoSiAr
12-12-06, 20:48
Harika bir bolumdu yine herzamankigibi,.,.,.,. yanliz ben fragmanda bir boru sahnesi gormustum bide buket gelecekti oda yokk,.,., :S

RIZA_BABA
12-12-06, 20:56
o boru sahnesi 7 bölümden berş fragmanda gösteriyolar ama dizide çıkmıyor :D:) bukete gelmedi o haftaya

nazlikiz
12-12-06, 22:51
gercekten o boru sahnesi kac haftadir fragmanda cikiyor bi sonu yayinlamadilar 8bu arada ben sonunu kacirdim noldu acaba) ama süperdi hele hastanede niasanlandilar yaa orasi süperdii

bostepeli
13-12-06, 10:17
slm dünkü bölüm çok güzeldi muratın hemen iyileşmesi beni şaşırttı nedense hemen iyi oluyolar gerçi uzatmamaları iyi ya zeynep muratın bıçaklandığı haberini alınca şoktan mesut ne güzel çıkardı onu hakikaten osmanlı tokatıydı:img-wink: geneldede yarım kalan nişanlar hastahanelik bi durum varsa orda olur ya kurdeleyi kesmek için makas yerine neşter veren doktora çok güldüm rıza bab kömikti orda sanki ameliyat yapmış:img-hyste zeynep o sinir harbiyle annesine fana bağırdı üzüldüm kadına muratı bıçaklayan çocuğun annesine sinir oldum rıza baba güzel dedi ona senin gibilerede anne deniliyo diye hakikaten çocuğunu sokağa attı bide kızıyo çocuğa çocuğunu o hale o getirdi valla çocuğa kızmıştım ama üzüldüm ona:sad53: ya şu hüsnün çocuklarına bayılıyorum hele küçük oğlu ya ayrı komikler gözlüklü halleri çok tatlıydı en çek hoşuma giden kuyumcu soygunlarıı soyguncuların taktiğiyle bozmaları ama soyguncularda iyi numara buldu valla ya bide suatın hüsnüyü bi çeyrek altın al demesi ya bari hediye diye verselerdi akibe birer altın:img-hyste

gzd_gzd
13-12-06, 10:50
reytingler...

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
12 ARALIK 2006 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE [NET] KAND 25,00 63,60
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 10,60 26,60
3 EZO GELIN [NET] SHOW 7,60 18,90
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,60 17,90
5 HABABAM SINIFI TATILDE (T.S) [NET] STAR 5,50 13,60
6 BIR DEMET TIYATRO (OZEL) [NET] ATV 5,00 12,60
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 4,90 21,10
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 14,90
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,30 14,00
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,20 17,30
11 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,20 13,60
12 SPOR GUNDEMI KAND 4,20 12,70
13 CANLI CANLI [NET] KAND 4,10 26,20

TELE - BAROMETRE
12 ARALIK 2006 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 21,40 53,40
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 14,00 31,60
3 EZO GELIN [NET] SHOW 10,90 24,40
4 HABABAM SINIFI TATILDE (T.S) [NET] STAR 6,30 14,10
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,00 16,60
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,00 16,50
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,60 19,10
8 SPOR GUNDEMI KAND 5,00 13,10
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,90 13,50
10 HABER SAATI [NET] KAN7 4,80 13,70
11 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,40 12,20
12 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,10 13,30
13 TEYP (TV FILMI) [NET] STV 4,00 12,30

A.Konak
13-12-06, 11:03
çok güzel bir dizi. her hafta da farklı konu işledikleri için hiç sıkmıyor. dizide de en çok rıza baba ve mesut'un rollerini beğeniyorum. eski bölümleri netten izledim ve çok beğendim. dün de tv den izledim.

adilcan
13-12-06, 15:16
ratingler çok iyi artık ikincilik garanti oldu... ezo gelini iki haftadır geçioz... herhalşde insanlar bizim dizimizin güzelliğini anladı başta kafaları karıştı acaba başka dizimi izlesem die ama doğru yolu buldular:)... boru sahnesi bence hiç gelmeyecek:D

benhermi
13-12-06, 15:22
ewt reytingler çok iyi bence de artık 2. liği garantiledik :D umarım hep böyle gider :D ben dun bölümü izleyemediğim için yorum yapamıyorum ama izler izlemez (walla arıyorum ama ekleyen de olmamış :( ) yorumlarımı yazıcam yine ama walla çok merak ediyorum herkes çok guzel diye konuşuo orası zaten bellydi tabii ama çatlicam yani..... :D

adilcan
13-12-06, 15:25
hehehehe kaçırdın behnermi çok zevkliydi... bu arada ya o deli adam nasıl parçalıodu adamöların kafasını ıyyy

nazlikiz
13-12-06, 15:31
biz bu gidise boru sahnesini cook bekleriz aman iyi iyi reytigler cok iyi egmis masallah binbir gece yede akyiroum cok güzel her ikiside de faza reklam veriyorlar ona sinri olyuom ben ama olsun bakmsa cok zevkli hüsnünün cocuklarina bayiliyorum yaa cok güzel rol yapyiorlar zeyneple muratin nisanina bayildim zaten her haftada gercektne baska konu isledikeri icin hic sikilmiyoruz diziden süperdi yaa bu böüm

RIZA_BABA
13-12-06, 15:31
reytingler...

TELE - BAROMETRE
12 ARALIK 2006 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 25,00 63,60
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 10,60 26,60
3 EZO GELIN [NET] SHOW 7,60 18,90
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,60 17,90
5 HABABAM SINIFI TATILDE (T.S) [NET] STAR 5,50 13,60
6 BIR DEMET TIYATRO (OZEL) [NET] ATV 5,00 12,60
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 4,90 21,10
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 14,90
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,30 14,00
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,20 17,30
11 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,20 13,60
12 SPOR GUNDEMI KAND 4,20 12,70
13 CANLI CANLI [NET] KAND 4,10 26,20

TELE - BAROMETRE
12 ARALIK 2006 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 21,40 53,40
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 14,00 31,60
3 EZO GELIN [NET] SHOW 10,90 24,40
4 HABABAM SINIFI TATILDE (T.S) [NET] STAR 6,30 14,10
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,00 16,60
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,00 16,50
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,60 19,10
8 SPOR GUNDEMI KAND 5,00 13,10
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,90 13,50
10 HABER SAATI [NET] KAN7 4,80 13,70
11 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,40 12,20
12 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,10 13,30
13 TEYP (TV FILMI) [NET] STV 4,00 12,30

reytingler spüper bence 2.liği garantiledik

burcumm
13-12-06, 15:54
dün başını kaçırdım ama tekrar cumartesi 17.00'de sanırım.izlerim kesin çok merak ediorum ;)

adilcan
13-12-06, 15:58
evt 2.lik garanti yaw artık.. share oranlarında büyük fark var.... gamze ablam müthiş oynadı yaa çok içtendi ağlama sahneleri... murat-zeynep, ve hüsnünün çocukları yine yardı beni süperlerdiiii......

purna
13-12-06, 16:06
buketın geldıgı bolumu gostermedıler onu haftaya gostercekler sanırım

adilcan
13-12-06, 16:18
evt bir kaç bölümdür böle yapmıyolardı.... yine başladılar fazla sahne göstermeye... belki böylelikle izleyicinin ilgini çekmeye çalışıolar yani daha heyecanlı göstermek i,çin.. gelecek bölümde gösterirler buketi...

=GaMzE=
13-12-06, 16:28
bende hüsnünün küçük oğluna bitiorum ya bide nişan sahnesi çok güzeldiii.

zeynepppaliii
13-12-06, 16:37
bnde izlemeye başladım bu diziyi. önceddende takip ediodum ama foruma yazmamıştım...ama artık hiç kaçırmadan izlerim herhalde...:)çok tatlılar ya zynple murat...
bn bide hüsnü-suat ikilisine bayıldım...konuşmaları çok güzel ya...:)
ama en sonunu izleyemedim...tam operasyon yapıyolardı sonrası yok...biri anlatabilirmi???

essma_
13-12-06, 17:51
gercekten o boru sahnesi kac haftadir fragmanda cikiyor bi sonu yayinlamadilar 8bu arada ben sonunu kacirdim noldu acaba) ama süperdi hele hastanede niasanlandilar yaa orasi süperdii

evet ya sabırsızlıkla o bölümü bekliom..acaba kim kime ateş ediyo? kaç bölümdür merekla bekliom:) :good:

canannn53
13-12-06, 18:35
ewt reytingler çok iyi. adilcanın dediği gibi herkes bi ezogeline baktı ama yne doğru yolu buldu.. çok gzel bi bölümdü ben zaten yorumumu yapmıştım.gamze abla gerçekten başında çok gerçekçiydi zaten her zaman gzel oynuo ama orda ayrı bi beğendim. hep özeti fazla veriyolardı bu sefer fragmanıda fazla werdiler demekki haftaya gelcek buket bakalım haftaya nolcak şimdiden sabırsızlanıorm..

adilcan
13-12-06, 20:57
o boru sahnesini bence beklemeyin..... buketle mesut umarım birlşir yaa... aslında içimden geçeni sorarsanız ceydayla olmasını istiom birbirini tamamlıo buketten daha iyi yaw saçmada olsa öle istiom işte napim:)... ama bukette iyi kız

benhermi
14-12-06, 09:09
her ne kadar zor olsa da en sonunda bölümü izleyebildim gerçekten supermiş... :D
murat ın bıçaklanması sonucu hastaneye gidiş müthişti hepsindeki heyecan ali bile ağlıyodu ya orayı çok iyi yapmışlar...
zeynep in annesine bağırması ise zaten beklendik bişeydi o olmak zorundaydı yani annesinin böyle bişeye ihtiyacı wardı bence...
naşanları çok guzeldi rıza baba ewde karısın fln dio ya onların nesi düzgün oldu ki nişanları da hastanede oluversin diyo ya çok iyiydi yani :)...
turp seçiyorum esprisi zaten sizin de söylediğiniz gibi çok iyiydi ama ondan sonra mesutlar gelip bunların çocukları olduğunu düsünsene usta dio ya o daha guzeldi.... :D ... kitle imha silahı....ewlerden ırak :D...
neyse daha yazacağım war ama onu da akşam online sayısı artınca yazarım ... arkadaşlar biraz insan çekelim bu foruma ya biz bize kaldık artalım biraz :D

benhermi
14-12-06, 09:41
durumu en iyi mesut ile husnu çıklamış :D

hastanede nişan
makas yerine neşter
ikiside huysuz usta
rast gider mi işler... :D

adilcan
14-12-06, 10:16
evt behnermi yazdığın yorumalra katılıom:)... turp seçiom :)... gerçekten yaa evlenme teklifleri düzgün oldu bir tek... bu arada keşke yüzük seçme olayı fln olsaydı böle baya masrafa soksaydı muratı.... hani zeynep şey demişti"benimde pırlantalarda" aklım kaldı mı ne öle bişe... orda murata aldırsaydı bi tane:P

kadirdemiroglu
14-12-06, 16:31
bu dizide en çok şevket çoruh kısacası mesutu cok seviyorum cok komik ve cok harika performansı varr

=GaMzE=
14-12-06, 18:11
aslında ben artık bütün oyuncuları sewiorum ama gamze ablanın yeri ayrı.
hastanede nişan
makas yerine neşter
ikiside huysuz usta
rast gider mi işler...
bende bu söze bittim ya.

adilcan
14-12-06, 18:59
evt pınarda, şevket çoruhta çok iyi... özellikle şevket çoruh hem aksiyon sahnelerinde süper hemde komedide... gamze ablamda aynı şekilde hem dramda süper hemde aksiyonda... pınarın sesine bitiom abiii

sibeel
14-12-06, 20:07
ya arkadaşlar diziyi 7 yaş ve üstü yapmaları ne kadar yerinde bi karar geçen bölümde adamın kafasını resmen parçaladı psikopat ya. hatta masanın üstündeki yemeklerin üstüne falan da sıçradı kan. çok mide bulandırıcıydı. ayrıca şaşıyorum yani her bölüm için nasıl bu kadar farklı konular buluyorlar ama doğrusunu söylemek gerekirse bi gün canlandıracak hiç bi olay kalmazsa dizi sürekli kendini tekrarlamaya başlar bu da hiç hoş olmaz bence. umarın hep aynı tazeliğiyle kalır ya:img-in_lo

benhermi
14-12-06, 20:19
ya arkadaşlar diziyi 7 yaş ve üstü yapmaları ne kadar yerinde bi karar geçen bölümde adamın kafasını resmen parçaladı psikopat ya. hatta masanın üstündeki yemeklerin üstüne falan da sıçradı kan. çok mide bulandırıcıydı. ayrıca şaşıyorum yani her bölüm için nasıl bu kadar farklı konular buluyorlar ama doğrusunu söylemek gerekirse bi gün canlandıracak hiç bi olay kalmazsa dizi sürekli kendini tekrarlamaya başlar bu da hiç hoş olmaz bence. umarın hep aynı tazeliğiyle kalır ya:img-in_lo

aslında ben diziyi ilk başlarda sadece rastlarsam izliyodum we aklımdaki düşünce surekli kendini ekrar edecek olan hep aynı konularda dönüp duracak olan bir dizi gibi gelmişti sonuçta polis hayatı .... diye dusunmuştum ama buyuk bir mutlulukla yanıldığımı fark ettim zaten bu dizini en sevdiğim yanlarından biri de başrolunun İSTANBUL olması biliyosunuzdur genel özet diye kanald nin werdiği özette de başrol un istanbul olduğu yazıyodu bu da konuların hiç bitmiceğini gösteriyo:img-wink:

zaten bir bölümde hüsnü kızına diyodu ya şehir buyuk adam kuçuk yapcak çok iş war diye :img-wink: :img-wink: :img-wink:

burrcu
15-12-06, 12:27
bu bölüm yine çok güzeldi.Ben anca vakit bulp pcyi açtığım için anca yazabildim arkadaslar ya bişey sorucam ben bi yermi kaçırdım acaba die düşünüyorum.buket geldi mi bu bölümde ben görmedim ama
bide şu fragmanda yuvarlak yerlerin içinden ateş edildiğini görmekten sıkıldım ben ya gösterceklerse göstersinler artık göstermiceklerse de koymasınlar

banuş
15-12-06, 14:15
bu bölüm yine çok güzeldi.Ben anca vakit bulp pcyi açtığım için anca yazabildim arkadaslar ya bişey sorucam ben bi yermi kaçırdım acaba die düşünüyorum.buket geldi mi bu bölümde ben görmedim ama
bide şu fragmanda yuvarlak yerlerin içinden ateş edildiğini görmekten sıkıldım ben ya gösterceklerse göstersinler artık göstermiceklerse de koymasınlar

hayır gerçekten göstermediler buketi

şey az sonra bomba gibi bir senaryo geliyooo

gümüş style
15-12-06, 16:44
evet arkadaşlar ya bende bişey kaçırdım falan diye düşünüyordum.buketi hiç görmedim.mesutu çok seviyorum ya özellikle hüsnüye takılmasını:)

canannn53
15-12-06, 17:18
arkadaşlar yeni bölüm özeti gelmiş. çok gsel bi bölüm olcağa benziyor. ama zeynep doumgnüyle ilgili naptı da muratın yarasını deşti acaba çok merak ediyorum. bu arada hüsnü uluslararası kahraman oluyormuş.:happy0064 ayrıca yayın akışında bi değişiklik olmazsa bu haftasonu tekrar yok.:icon_cry: bu kötü oldu çünkü ben tekrarını da izlemek istiyordum...fragmanı da umarım bugün yarın gösterirler.

benhermi
15-12-06, 17:31
arkadaşlar yeni bölüm özeti gelmiş. çok gsel bi bölüm olcağa benziyor. ama zeynep doumgnüyle ilgili naptı da muratın yarasını deşti acaba çok merak ediyorum. bu arada hüsnü uluslararası kahraman oluyormuş.:happy0064 ayrıca yayın akışında bi değişiklik olmazsa bu haftasonu tekrar yok.:icon_cry: bu kötü oldu çünkü ben tekrarını da izlemek istiyordum...fragmanı da umarım bugün yarın gösterirler.

:happy0064 :happy0064 :happy0064 inanmıyorum özet bu sefer erken gelmiş :happy0064 :happy0064 :happy0064

ben de çok merak ettim zeynep in yapacağı surprizi ama aslında murat ın yarası daha ilgi çekici yani daha önce bununla ilgili hiçbirşey konuşulmadı inanılmaz merak ediyorum....

ayrıca husnu artık iyice aştı bi bölümde mesut diyodu ya "bir düş be
gündemden usta bir düş be!!:img-wink: " ama bu sefer daha farklymış uluslararsı kahraman:img-hyste

fragmanı ben de merakla bekliyorum buyuk ihtimalle yarın fragman gelir :happy0064 :happy0064

RIZA_BABA
15-12-06, 18:24
bizim hüsnü kendini aştı vallaha arkadaşlar uluslar arası çalışıyor artık vallha adama helal olsun madalya alıp duruyo maşallah :)

banuş
15-12-06, 18:49
çok güzel bir bölüm bizi bekliyo muratın doğum gününü merak ediyorum çoook

=GaMzE=
15-12-06, 19:26
arkadaşlar euro d de fragmanı gösterdiler ama böle hiç konuşma falan yoktu.istasyondalardı suat hüsnü die bağırdı o kadarını anlayabildim çok hızlıydı

adilcan
15-12-06, 19:32
hüznü yine ödül alıo :) :)..... yaa bu bölüm ki operasyon çok geniş çaplı merak ettim... gamze ablam ve uğur abi bu operasyonun başında galiba.... Hüsnüye nolu yaa:( suat barıyordu:(

RIZA_BABA
15-12-06, 20:22
suat bağırıomu fragmanı göremedim ben aman hüsnüye bşi olmasın bide o buçaklanmasın ama ben tahmin ediyorum o fidanı kaçran adamı vurduydu ya hüsnü o adam hüsnün başını bırakmıyacak hatta burda bi kişide sölemişti

adilcan
15-12-06, 20:30
evt bir arakadaş sölemişti.. benimde aklıma ilk o adam geldi... yaa Suat yanında çocuklarda vardı galiba Hüsnüüüü die bağırmıştı... anlamadım:S

zeynep761
15-12-06, 20:58
Ya dizinin sitesindeki fotoğraflardan anladığım kadarıyla hüsnü çocuklarla balık tutmaya gidiyo suat falan da var. Sonra orda hüsnüye bi şi oluyo çocuklar suata sarılmışlar falan. sonra başka resimlerde de bi gemide operasyon sahnesi vardı. ne oldu bilemicem artk.

nazlikiz
15-12-06, 21:16
hüsnü genemi ödül aliyoo yaa adama bak ödül al al bikmiyor bu arada fragmanmi cikti yaa ciktiysa anlata bilirmi biri lütfen acaba ama süper bir dizi yaa cok sveiyorum ben bu diziyi

KoSiAr
15-12-06, 21:24
hüsnü genemi ödül aliyoo yaa adama bak ödül al al bikmiyor bu arada fragmanmi cikti yaa ciktiysa anlata bilirmi biri lütfen acaba ama süper bir dizi yaa cok sveiyorum ben bu diziyi

Evt ya bir suru odul aldi adam,.,., bende cook seviyorum bu diziyi supeer ve bende alp korkmazi cok begeniyorum:img-wink: fragmani goren anlatabilirmi ne oldugunu??:img-blush

RIZA_BABA
16-12-06, 09:44
fragmanı gördüm sonunda süperdi fragman gene heycanlı ve bol aksiyonlu bölüm bizleri beklyor murat zeynep mesut hüsnü bi tren istasyonunda görev alıyolar acaba ne görevi bu suat bağırıyodu hüsnü diye sonra resimlere baktım ekip geliodu suatın yanına hüsnüye ne oldu acaba çok merak ediyorum

CileK_KiZ
16-12-06, 12:04
ayyy bende cok merak ettim simdi insalllah hüsnüye bisey olmaz bu arada arkadaslar biz neden ana sayfada digiliz. aslinda raytingler falan cok iyi

RIZA_BABA
16-12-06, 12:28
ayyy bende cok merak ettim simdi insalllah hüsnüye bisey olmaz bu arada arkadaslar biz neden ana sayfada digiliz. aslinda raytingler falan cok iyi

bunu yetkililer duyurmuştuk ancak sadece diğer diziler bölümüne bir bölüm açtılar oysaki binbir gece 2 günde ana sayfaya taşındı ama bizimki taşınmadı ayrımcılık var bu forumda

Meryemce90
16-12-06, 12:35
evet gercektende haksizlik ama napalim bunada sükür..

adilcan
16-12-06, 12:38
yaniii belki birgün bizimde taşınır:).... yaa gelsin şu salı artık... gamze abalm neler yapcak... Bu arada bişeyi daha merak ettim..özette diyor ki Murtaın geçmişene ait bişeyi hatırlatıomuş zeynep...acaba neyi?? bu arada yine eğlenecez gibi muratın doğum günüüüü

burcumm
16-12-06, 14:32
ya tekrarı bu akşam 17.00'de olması gerekio ama yokmuş teletexten baktım sew kardeşimin tekrarı war uff yaa !!!

canannn53
16-12-06, 14:54
ben yayın akışına baktım yarın da yok. ama belki son anda koyarlar yani inş.

kış sabahı
16-12-06, 15:14
:happy0064 arka sokakları bu hafta izleyemedim neler oldu bileniniz war mı?:happy0064

sibeel
16-12-06, 15:28
kış sabahı sana tekrarına bak bu hafta sonu derdim ama bu haftaki yayın akışında yok tekrarı sev kardeşim var diye görünüyor.

sibeel
16-12-06, 15:30
arkadaşlar bu arada çok dikkatimi çeken ve beni mutlu eden bi şey söylemek istiyorum. hatırlıyo musunuz eskiden yani 2-3 ay evvel arka sokaklar forumuna aynı kişiler gelip yorum bırakıyodu 5-6 kişi diziniin sürekli takipçisiydi ama son haftalarda gördüğüm kadarıyla foruma yeni yeni isimler geliyor yorum bırakıyor. bence bu çok iyi sanırım arka sokaklar izleyicisi gün geçtikçe artmakta:happy0064 :happy0064

benhermi
16-12-06, 16:00
arkadaşlar bu arada çok dikkatimi çeken ve beni mutlu eden bi şey söylemek istiyorum. hatırlıyo musunuz eskiden yani 2-3 ay evvel arka sokaklar forumuna aynı kişiler gelip yorum bırakıyodu 5-6 kişi diziniin sürekli takipçisiydi ama son haftalarda gördüğüm kadarıyla foruma yeni yeni isimler geliyor yorum bırakıyor. bence bu çok iyi sanırım arka sokaklar izleyicisi gün geçtikçe artmakta:happy0064 :happy0064

eweeeeet bundan ne kadar mutluyum tahmin bile edemezsin zaten bunun için uğraşıyoruz dizimizin fan ları artsın çok çok izlensin çok çok yorum yapılsın diye :img-wink: özellikle paylaşım yapan arkadaşlar arttı çok ama çok mutlyum:happy0064 :happy0064 :happy0064

burcumm
16-12-06, 16:07
ya ben en son yayınlananı pek izleyemedim tekrarını kesinlkle izlemem gerekio çok merak ediorum ;)

M€LİS
16-12-06, 18:27
ben de bugün bekledim bekledim.. oynıcak diye.. sev kardesim cıktı.. kötü oldu =) ve evet ne zaman girsem yeni isimler görüyorum, bu gsl bisey =)

adilcan
16-12-06, 19:05
evt yeni arkadaşlar süper oldu hatırlıomda bir ara bu foruma sadece ben,ööözge,özz,uğurum yazardık.. hatta çoğu zman ööözge tek başına yazardı ben bile vakit bulamazdım girmeye... ama yeni arkadaşlar süper oldu kocaman aile olduk

Amy_gıs
16-12-06, 19:07
ya arkadaslar benim aklıma takılan bi soru var
muratın babası ölmüş mü öldüyse nasıl ölmüş?

=GaMzE=
16-12-06, 19:35
ben üye olmadan önce bakıodum foruma sırf ööözge yazıodu ama artık yazmıo.muratı babası ölmüştü de asıl öldüğünü sölemediler galiba

burcumm
16-12-06, 20:09
Amerikan bakan yardımcısı Patrick Nelson İstanbul’da… Nelson militanlar tarafından kaçırılır. Hüsnü Patrick Nelson’u tek başına kurtarır. Yabancı basın Hüsnü’den Türk Kahraman olarak bahsediyor. Hüsnü bu sefer dünya çapında bir kahraman olarak karşımızda…
ya hüsnü nasıl bi insandır ki böyle medyatik oldu :D artık şaşırıorum onun bu olaylarına.hüsnü artık uluslararası çalışıo :D

benhermi
16-12-06, 20:32
özz hoş geldin nerelerdesin yaw özledik:)

işte özet

Murat’ın doğum günü…Zeynep sürpriz doğum günü partisi hazırlar fakat Murat bundan hiç hoşlanmaz.Zeynep bu sürprizle, bilmeden Murat’ın geçmişine ait yarasının üzerine basar …

Ekip , Refik ve ailesini rehin alan ve Refik’in kasasını soyan hırsızların peşinde…Refik ve ailesi bu adamların elinde kurtulabilecek mi?

Buket ve Mesut’un ilişkisi, Buket’in babası Selim tarafından sürekli takip altında…Selim bu birlikteliği hiç tasvip etmiyor.

Pınar evden ayrılmak istiyor , acaba Rıza baba bu duruma ne diyecek?

Amerikan bakan yardımcısı Patrick Nelson İstanbul’da… Nelson militanlar tarafından kaçırılır. Hüsnü Patrick Nelson’u tek başına kurtarır. Yabancı basın Hüsnü’den Türk Kahraman olarak bahsediyor. Hüsnü bu sefer dünya çapında bir kahraman olarak karşımızda…

pınar yaramazlık yapıor yine:)

ewt ya fragmanda gösterdiklerine göre pınar gitmeye bayaa bir niyetli hem ayla da ağlıyodu buyuk ihtimalle pınar a ağlıyodu yani bu bölüm pınar bayaa bir olay yaratcak....:img-yes: :img-wink:

speedy_03
17-12-06, 03:11
Hüsnü Yine Rahat Duramio Ha :) Gündemden Düşün Be Kardeşiim :)

ewt ya fragmanda gösterdiklerine göre pınar gitmeye bayaa bir niyetli hem ayla da ağlıyodu buyuk ihtimalle pınar a ağlıyodu yani bu bölüm pınar bayaa bir olay yaratcak....:img-yes: :img-wink:

PINAR ZTN BAŞLICA Bİ SORUN HER BÖLÜMDE MUTLAKA Bİ SORUN ÇIKARTIO

purna
17-12-06, 08:01
pınar evden mi gidiyor muş bu bolum rıza baba bı gun kalp krızı gecırcek pınar dan dolayı

canannn53
17-12-06, 10:25
sonunda fragmanı gördüm. ama sözlü deil müzikliydi. operasyon sahneleri vardı bi de hüsnüye sanırım bişi oluodu çünkü suat hüsnü diye bağırıyordu. ayrıca muratın doumgnüyle ilgili bişi görmedim acaba muratn geçmişteki yarası ne ve hüsnüye noluyo.. salı gelse arrtkk

benhermi
17-12-06, 11:32
ewt ya artık salı gelsin bu seferki fragman da "HUSNUUUU" den başka söz yoktu ama maşallah özet bayaa geniş werilmişti bakalım ne olcak salı gunu murat ın geçmişteki yarasın ne ve ne kadar güçlü ayrıca rıza baba we ayla pınar ın ewden gitmesine nasıl izin werio....... ufffff bir suru soru war ya

merve_buse16
17-12-06, 12:07
evt yha fragmn karışıktı bişi anlamadım yannıs hüsnü bu bölümde ön planda olcakk:happy0064

burrcu
17-12-06, 14:38
ay bwn çıldırıcamo yuvarlarkların içinden ateş edilen yeri beş bölümdür fragmanlarda gçrüyoruz artık ya gçstersinler ya da kaldırsınlar aaa

banuş
17-12-06, 16:54
o kısım reklam iin çekilmiştir bence dizinin poliseye olduğunu ispat etmek için yada çekmişlerdir beğenmemişlerdir oraya öylesine koyuyorlardır ayrıca muratın doğum günündeki şeyi yavuz biliyo galiba resimlerden öyle anladım ben

benhermi
17-12-06, 17:06
bencede yavuz biliyo yani fotolarda yuzu bayaa asık ama anlamadığım neden o zaman zeynep e söylemio yapma fln die?
ayrıca murat ın yuzu bayaa bozuk fotolarda....

dazzle
17-12-06, 17:11
fragmanı gören varmı arkadaslar ben bi film izlerken altta bişeler gösterdi ama bişey anlamadım?

adilcan
17-12-06, 17:38
evt.hüsnü olaylarda baya önde olcak.... zeynep-muratta operasyonda... yaw çok merak ettim doğum gününde nolcak... şu senaristte bir mutlu etmedi murat-zeynepi nişanda bıçaklandı doğum gününde de mutsuzluk olcak:(

adilcan
17-12-06, 17:38
fragmanı gördüm.. ama öle sözlü pek bişe yok... hüsnü ödül alıo... sonra hüsnüye bişe oluo(kötü bişe).... ve çok geniş bir operasyon yapılıo.. bunları gösterio fragman

burrcu
17-12-06, 17:40
bence yavuzda bilmiyod bilseydi söylerdi herkese.Ama muratı bu kadar üzücek şey ne acaba doğum gününde bi sevdiği insanı falan mı kaybetti

benhermi
17-12-06, 18:58
arkadaşlar biraz önce yeni fragmanı gördüm artık seslisini de çıkartmışlar aslında tum honuşmalar operasyonlarla ilgili ama zeynep_murat konuşması wardı bir tane o da doğal olarak doğumgunu surprizi ile ilgiliydi zeynep murat a "seninle ilgili bu kadar önemli bir sırrı bilmeye hakkım yok mu" diyodu murat da "peki benim bunu unutmaya hakkım yok mu?" diyodu...

nazlikiz
17-12-06, 20:47
bölüm özetinide okudum fragmanida gördüm gene heyecanli bir bölüm bizi bekliyor bir an önce eglsin yaw su sali hem tatilede giriyor bizim okuar ohh rahat rahat bakarim artik

ooozge
17-12-06, 20:59
geri döndün demek ha:img-wink: hep burda olmana da çok sewindim walla özledik bu ara da bayaa adın geçmişti iyi insan lafının ustune gelir derler ya bilseydik daha önce konuşurduk :img-wink: :img-wink: :img-wink:

hehe tam özledgnz zaman donmusum demekkı:) ayy saol benhermı:) salı gelsnde ızleyelım artık yaa:) bn hala sözlu fgragmanı gremedm bu arada:( otekı hep kacma kovalamacaydı..

benhermi
17-12-06, 21:06
ewt öburu sadece muzikti yani ama sözlüsünü yarın fln çok çok wermeye başlarlar artık :D

ayrıca ne fragmanda ne de özette murat ın şu eskiye dayanan yarasının ne olduğunu söylemiyolar eskiden ya fragmandan öğrenirdi ne olduğunu ya da özetten we meraktan çatlamazdık yani :D:D:D:D:D

kesinlikle hemencicik salı olsun...

aysem_
18-12-06, 08:50
merhaba arkadaşlar. Bu diziyi beğeniyle izliyorum ama dizinin senaryosunda Ali karakterinin yeteri kadar yer almadığını düşünenlerdenim. Hemen hemen bütün karakterlerdi hayatı ile ilgili bir çok bilgi ve görüşümüz var ama Ali 'nin yaşamını sorunlarını, sıkıntılarını bilmiyoruz. Bence bu karakteride senaryoda işlemeleri lazım. Dizide neredeyse herkesin başına bişiyler geldi ama Ali gayet sağlam... bu küçük bir eleştiridir bunun dışında diziyi seviyorum.....

firuzess
18-12-06, 14:29
arkadaşlar ya siz zeynebin nişanlısından ayrıldığını biliyor muydunuz murat deyince ben çok şaşırdım bir nişanlısı varmış v ayrılmış:icon_whis :icon_whis

banuş
18-12-06, 14:54
arkadaşlar ya siz zeynebin nişanlısından ayrıldığını biliyor muydunuz murat deyince ben çok şaşırdım bir nişanlısı varmış v ayrılmış:icon_whis :icon_whis

2. bölümde söylemişti zeynep ne beni anladı nede bizim besleği demişti
ayrıca gerçekten bütün ekip sırayla gündeme geliyo sadece ali kaldı
ama zaten onlar baş rolde deil yani

TÜLIN
18-12-06, 14:55
Ya bende cok merak ettim Murat`in gecmise ait yarasinin ne oldugunu.

Aklima bisey geldi ama olabilirmi bilmiyorum.
Murat`in babasiyla ilgili bisey olabilir mi onun hakkinda bisey bilmiyoruz öldü mü kaldi mi.

burcumm
18-12-06, 15:09
bence muratın babasıyla alakalı bişey olabilir
ama ben de çok merak ediorum

banuş
18-12-06, 15:12
ben pek merak etmiyorum çünkü biliyorum

şaka şaka ben herkezden merak ediyorum çünkü senaryo yazıyorum ve aklıma bişi gelmiyo

TÜLIN
18-12-06, 15:19
ya aklima binbirtürlü senaryo geldi...

Mesela Murat`in kücükken dogum günü vardi babasi o gece onlari terketti yani gelmedi, yada kaza gecirdi ve öldü.

ya cok güzel senaryolar dimi masallah benim aklima hep böyle salkca seyler gelir ama yinede siz bi degerlendirin

Meryemce90
18-12-06, 15:20
bende simdi cok merak ettim yaw acaba ne bence de babasiyla ilgiilii olabilir yada cocukluguyla da ilgili olabilir....

banuş
18-12-06, 15:30
ya aklima binbirtürlü senaryo geldi...

Mesela Murat`in kücükken dogum günü vardi babasi o gece onlari terketti yani gelmedi, yada kaza gecirdi ve öldü.

ya cok güzel senaryolar dimi masallah benim aklima hep böyle salkca seyler gelir ama yinede siz bi degerlendirin

niye öyle diyosun bence iyi bir senaryo
arka sokaklar senaryo&replik&özetler kısmına bak benim orda senaryolarım var

adilcan
18-12-06, 17:29
yavuzda bildiğine göre babası ile ilgili.. eğer özel olsa büyük ihtimal yavuz bilmezdi... yaa çok merak ettim....

Meryemce90
18-12-06, 17:39
neyseki az kaldi ya cok merak edici babasi yla iligiilii demek belkide onlaari birakipta gitmisdir babasi veyahut da aci bi ölümle babasini kaybetmis olabilirler. babasini vurulmus da olabilir. zeynepin babasi olsa polis diycem bi hirsiz ve ya bi katil öldürmüs diycem ama muratin babasi polis degildi dimi????

ooozge
18-12-06, 17:44
bnce muratne skı nısanlısı fln olamaz o zeynepın konusu onu snra ıslıyceklerdr muhtemelen bnce babsıyla fln ılgılı bse olabılır gbıme gelıyo walla

canannn53
18-12-06, 18:44
şimdi fragmanın sözlüsünü gördüm. zeynep murata senin hayatınla ilgili böyle önemli bişiyi bilmeye hakkım yok mu diodu murat da peki benim unutmaya hakkım yok mu diyodu. mesut bukete sakın konuşma ağzını açma gibi bişi sölüodu onun dışında operasyonla ilgili şeyler vardı bde suat hüsnü die bağrıyodu. bu arada özge gelmiş. ben o zamanlar sadece forumu takip ediyordum yorum yapmıyordum daha ama o zamanlar forumla en çok ilgilenen kişilerdendi.ayrıca bence de muratın babasıyla ilgili bişi olabilir bakalım yarın görcez.

benhermi
18-12-06, 21:41
ya herkes murat ın babasıyla ilgili bişi olabilir diyo ama bana hiç de öyle bişeymiş gibi gelmiyo açıkcası, ya zaten olsa zeynep e söylememesi gibi bir durum neden olsun? ama çok kötü bişi o belli çünkü resimlerde fln yuzu çok asıktı ayrıca zeynep e de söylerken böyle bişey i unutmya hakkım yok mu diyo yani murat gibi birçok şeyi hafife alan bir adam bu kadar kesin tepki weriyosa önemini de siz düşünün...

uff walla çatlicam allahtan çok azıcık kaldı en sonunda izleyebilecez...

benhermi
19-12-06, 08:27
arkadaşlar buyuk gun geldi çatti:happy0064 :happy0064 :happy0064

en sonundabu gun öğrenicez murat ın sırrını yalnız ilk defa böyle ne özette ne de fragmanlarda öğrenemediğimiz bir bilgi war yani heyecan yaptım ben hakkında en az bilgiye sahip olduğumuz bir bölüm bu.... (genelde arka sokaklar böyle yapmazdı ya....)

neyse artık şimdi salı oldu ama akşam olmaz artık walla hepimize sabır diliyorum...:img-wink: :img-wink: :img-wink:

purna
19-12-06, 08:46
Belki Murati O Gun Sevgilisi Terk Etmiştir

banuş
19-12-06, 15:51
ay çok az kaldı dicem diyemiyorum çünkü 2 sa falan var ızdırap çekiyorum

RIZA_BABA
19-12-06, 16:14
en çok merak ettiğim konu suat hüsnüye sahilde neden bağırıyodu çocuklar felan alıyordu neden acaba?

daisy58
19-12-06, 16:33
Arkadaşlar,

Dizinin ana sayfaya taşınmasıyla ilgili sürekli özel mesajlar almaktayım. İsteğinizi ilgilelere en kısa sürede ileteceğim (ki sanıyorum onlar da bu durumdan haberdarlardır), bunu özel mesaj atan arkadaşlara da söyledim. Ancak özel mesajların ardı arkası kesilmiyor. Özel mesajlarınızı atarken bu bölümden sorumlu arkadaşlarıma atmaya dikkat ederseniz sevinirim. Sevgiler...

CileK_KiZ
19-12-06, 18:27
simdi yeni bülümü var ben izleyicem cok güzel olucak bence

burcuuu
19-12-06, 19:43
bu böLüm yine çok qüzeL.. =) Çoban aLdı başını qidiyor vaLLa..
Ne bu böyLe süreklİ ödüL sürekLi ödüL :D Pınar'ın evden ayrıLmasıı
kötü oLdu ya.. Arkadaşa bak.. ! sankii eve hizmetçi aLmış.. bULaşıkLar fLn onlar partide kızLar buLaşık yıkıyor.. inş evine qeri döner ya..
Murat'ın doğum qünü.. OLayın öyLe bişi oLduğunu tahmin
etmiştim vaLLa.. Babası öLmemiş kayıp.. ! Diğer böLümLerde
ortaya çıkıcak ya da işte bi şekiLde buLucakLar qibime qeLiyor.. =)

RIZA_BABA
19-12-06, 19:46
bölüm süperdi muratın morali baya bi bolzuldu yahu hüsnü 10 bin doları aldığını duyunca çok sevindi valaha hüsnüü "bi düş be gündemden":)

yakupoglu61
19-12-06, 19:54
bu bölüm oldukça güzeldi...
muratın babasının neden öldüğünü anlamadım bilen warmı?
adamım psikopat mesut gene döktürdü

burrcu
19-12-06, 19:54
çok güzeldi ya her bölüm ayrı bi zevkli oluyo ama murat zeynep'in romantik komedi tadındaki sahneleri ayrı bi hava katıyodu bu bölüm göremedik malesef:(
muratın babasıyla alakalı olduğu aklıma gelmişti ama öldüğü gün sanmıştım kaybolduğu gün değil.
hüsnü de aldı başını gidiyo valla bugün 10 bin dolar yarın 100 bin dolar olur.artık o parayla neler yapar kim bilir
pınarla olan sahneler çok duygulandırdı beni ya rıza baba eridi gitti

benhermi
19-12-06, 19:55
arkadaşlar bölüm tam anlamıyla superdi super şimdiii nerden başlayalım....

ben murat ın sorunu babasıyla ilgili değildir demiştim ama öyleymiş ayrıca bu bölüm uğur pektaş da çok iyi oynamış yani murat ın bayaa bir uzulduğunu hissettim walla ayrıca babasının yaptığı da çok kötu hem de doğumgununde....

ama yavuz müthişti bu bölüm ben ona hayram kaldım zeynep e anlatmaya çalışması da güzeldi ama annesiyle konuşması müthişti canım benim ya biz birbirimize yeteriz bak hem buyuyoruz zaen zeynep de katılıo fln dedi ya annesine olan swgisini gösterdi walla bu arada torun hikayesini de sıkıştırdı çok ama çok iyiydi yani.....

benhermi
19-12-06, 19:56
bu bölüm oldukça güzeldi...
muratın babasının neden öldüğünü anlamadım bilen warmı?
adamım psikopat mesut gene döktürdü

murat ın babası ölmemiş murat ın doğumgununde onları bırakıp kaçmış...... (bi de beni affet ve anlamaya çalış oğlum bundan sonra ewin erkeği sensin gibisinden bir metup yazmış murat a)

RIZA_BABA
19-12-06, 20:03
Arkadaşlar,

Dizinin ana sayfaya taşınmasıyla ilgili sürekli özel mesajlar almaktayım. İsteğinizi ilgilelere en kısa sürede ileteceğim (ki sanıyorum onlar da bu durumdan haberdarlardır), bunu özel mesaj atan arkadaşlara da söyledim. Ancak özel mesajların ardı arkası kesilmiyor. Özel mesajlarınızı atarken bu bölümden sorumlu arkadaşlarıma atmaya dikkat ederseniz sevinirim. Sevgiler...

ilgilendiğiniz için teşekkürler uyarınızı dikatte alacağız

benhermi
19-12-06, 20:03
yorumlarıma dewam ediyorum.... ;)

bu bölüm romantik zeynep_murat sahnesi görmedik gibi bişey bence zeynep murat ın babası konusunda çok ustune gitti ole yapmaması gerekirdi yani tabii destek oldu ama...

ayrıca deniz kenarına gidelim sahnesi muthişti zeynep yine günübirlik diyince murat ın umutları yine suya duştu :D:D:D

weee tabiki ben rıza babanın pınar a izin vermesine çok şaşırdım yani ben bir şekilde yollamaz diye duşunurdum ama zaten haftaya bence pınar döner hiç hoşuna gitmedi yani pınar ın bence bu yeni ew meselesi ayrıca özgürlük anlayışına da hayran kaldım "mutfak kuşları" :D:D:D:D

banuş
19-12-06, 20:15
gerçekten çok güzel bir bölümdü zaten çirkin olması beklenemez murat gerçekten güzel oynadı hafta geçtikçe daha profesyonel oluyorlar fark ettiniz mi zm sahneleri azdı ama idare etçez artık hayre bu sefa ceydayı mesutla görmedik buket geri döndü kadınında bukalemun gibi kılık değiştirmesi iyiydi son halini ilk gördüğümde anlayamamıştım bide zili çalarken murat kapı önünde çaktırmadan zeynebe biraz sarılıyordu anlat anlat bitmez bu dizi son olarak şu gündemden bi düş be hüsnü

paçiii_melos
19-12-06, 21:37
Bende hem severek,hem gülerek hem de hüzünlenerek seyretiim.Kısaca çok güzel bir bölümdü.Başından ilk sahneleri kaçırdım ne yazıkki ama olsun sonra yetiştim,anladım olanları...
- Murat'ın babasının çekip gitmesine çok üzüldüm ,ne kadar çok acı verici bir durum :(
- Hüsnü harika ya,ne polismiş amma her seferin de sırf o ödül alıyor,diğerlerine ayıp oluyorr ama !!!! :D :D
- Ben koyu bir Mesut seveniyim,rolünü hakkyla ve de hakkından fazlasıyla veriyor , Kız arkadaşının da ayyy adını unuttum ya o da babasına sanki arasını daha da kötü yapmak için söylüyor...Mesutta ağzının payını verdi ama hehehe
-En çok da hüzünlendiğim sahneler tabiiki Rıza babanın sahneleri oldu.Bence sırf şımarıklık yaparak gitti ve de okuduğuma göre partide bulaşık falan yıkıyorlarmış,ben görmedim orayı ama yakında evine de döner inş.
-Kılıktan kılığa giren sekreteer de ilk defa gördük galiba :D o da gördü sonunu amaaa !!
-Birde şu gelen bilmem nerenin başkan yardımcısıydı galiba ya o ve de yanında ki koruması çok tatlılardı,ama bizim kahraman Çoban Hüsnümüz onu da kurtardı ;)

Neyse tparlamak gerekirse gerçekten hoş,doğal,güzel bir bölümdü.Reytingler de iyi gelir inş. :)

benhermi
19-12-06, 22:13
Bende hem severek,hem gülerek hem de hüzünlenerek seyretiim.Kısaca çok güzel bir bölümdü.Başından ilk sahneleri kaçırdım ne yazıkki ama olsun sonra yetiştim,anladım olanları...
- Murat'ın babasının çekip gitmesine çok üzüldüm ,ne kadar çok acı verici bir durum :(
- Hüsnü harika ya,ne polismiş amma her seferin de sırf o ödül alıyor,diğerlerine ayıp oluyorr ama !!!! :D :D
- Ben koyu bir Mesut seveniyim,rolünü hakkyla ve de hakkından fazlasıyla veriyor , Kız arkadaşının da ayyy adını unuttum ya o da babasına sanki arasını daha da kötü yapmak için söylüyor...Mesutta ağzının payını verdi ama hehehe
-En çok da hüzünlendiğim sahneler tabiiki Rıza babanın sahneleri oldu.Bence sırf şımarıklık yaparak gitti ve de okuduğuma göre partide bulaşık falan yıkıyorlarmış,ben görmedim orayı ama yakında evine de döner inş.
-Kılıktan kılığa giren sekreteer de ilk defa gördük galiba :D o da gördü sonunu amaaa !!
-Birde şu gelen bilmem nerenin başkan yardımcısıydı galiba ya o ve de yanında ki koruması çok tatlılardı,ama bizim kahraman Çoban Hüsnümüz onu da kurtardı ;)

Neyse tparlamak gerekirse gerçekten hoş,doğal,güzel bir bölümdü.Reytingler de iyi gelir inş. :)

ewt dedikleribe katılıyorum her şey olan müthiş bir bölümdü ayrıca ben de reytingleri çok merak ediyorum çk guzel bir bölümdü umarım iyi reytig alırız yine....

ama ben de müthiş mesut hayranı olmama rağmen bu bölüm keşke buket e oyle davranmasaydı yani buket onu sewiyo bu belli mesut da bir karar versin bence ya kıza ciddi ciddi git istemiyorum desin ya da bu kadar ağır konuşmasın yani hem sen bilirsin deyip hem de ben sadece oğluma ilgi gösterebilirim bundan sonra demesin yani....

RIZA_BABA
20-12-06, 05:23
hüsnü durdurak bilmiyor zaten :) ancak kbak tadı vermeye başladı hüsnüm ödül olması bence yeter

purna
20-12-06, 07:47
pınmarın evden ayrılmasına aılesı neden bu kadar tepkı gosterıyor anlamadım zaten o yakında eve doner yanı sankı kızları uzak bır yere gıdıyor yada evlenıyor abartmamaları lazım yanı enınde sonunda gıdecektı evden.husnu onada bravoo adamın kacıncı oduluu oldu bu

bostepeli
20-12-06, 09:28
slm arkadaşlar dün yine güzel bi bölüm izledik bence ya muratın babasını ben öldü biliyodum demek terk etmiş onları çok üzüldüm hüsnü ne kadar şanslı güzel bi para ödülüde aldı ya rıza babanın deyişiyle hüsnünün önlenemez yükselişi:good: çocuklarından küçük oğlu çok komik ya çok güldüm ona balık aşırıyodu:img-hyste neyse zeyneple murat tatil yapmayı düşünüyolar gelecek hafta onları izliycez gibi tabi ekibin maceralarınıda:img-wink:

gzd_gzd
20-12-06, 10:40
reytinglerr

TELE - BAROMETRE
19 ARALIK 2006 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 20,90 52,40
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 12,00 28,10
3 EZO GELIN [NET] SHOW 11,70 27,10
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,00 17,00
5 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,90 20,60
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,60 15,70
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,60 15,60
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,20 14,70
9 HABER SAATI [NET] KAN7 4,60 13,80
10 FIKRALARLA TURKIYE [NET] KAN7 4,40 10,80
11 BIR DEMET TIYATRO [NET] ATV 4,40 10,20
12 SPOR GUNDEMI KAND 4,00 10,60
13 EJDERIN OGLU (Y.S) [NET] STAR 4,00 9,50
14 CANLI CANLI [NET] KAND 3,90 23,40

TELE - BAROMETRE
19 ARALIK 2006 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 26,10 67,10
2 EZO GELIN [NET] SHOW 8,00 20,80
3 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,70 20,40
4 BIR DEMET TIYATRO [NET] ATV 7,30 19,30
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,40 21,60
6 CANLI CANLI [NET] KAND 5,10 27,90
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,70 15,70
8 KINALI KUZULAR [NET] TRT1 4,40 11,30
9 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 4,30 18,80
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,20 14,40
11 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,80 16,20
12 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,80 11,50
13 SPOR GUNDEMI KAND 3,60 11,00

sibeel
20-12-06, 15:04
ya çok ii bi bölümdü bence. ee tabi her zamanki gibi. ama bölümün en iyi yanı bence murat hakkında yeni bişey öğrenmiş olmamız. meğer babası ölmemiş.Gerçekte onları bırakıp gitmiş bence bi çocuğun başına gelebilcek en kötü şey ya. onun haricinde hüsnü bi balık yakalamış olmaz böyle bişey yaa:happy0064

=GaMzE=
20-12-06, 15:51
gene güzel bi bölümdü pınarın annesi saçının şeklini falan değiştirmişti,dizi başlarken gamze özçelik komiser muavini yazdı ben onu farkettim şevket çoruh tada aynı şey yazıodu.bide çok sinir oldum tam dizi başlıo bi dakika aralarla altta binbir gecenin tanıtımı aradan bi dakika geçio gene çok kötü oldum ya

benhermi
20-12-06, 16:00
gene güzel bi bölümdü pınarın annesi saçının şeklini falan değiştirmişti,dizi başlarken gamze özçelik komiser muavini yazdı ben onu farkettim şevket çoruh tada aynı şey yazıodu.bide çok sinir oldum tam dizi başlıo bi dakika aralarla altta binbir gecenin tanıtımı aradan bi dakika geçio gene çok kötü oldum ya

ben dun hiç dikkat edemedim nasıl yani aslında ilk bölümde zeynep i komser muavini diye tanıtıodu rıza baba ama başka her yerde mesela diğer polisler fln hep komserim diyodu zaten tanıtımlarda da hep komiser yazıodu peki dun komiser muavii mi yazdılr? hadi onu anladım da mesut un kesinlikle komiser olması lazım....

=GaMzE=
20-12-06, 16:05
ya mesuta dikkat etmedim de gamze özçelik altındada komiser muavini yazıodu bundan eminim

sibeel
20-12-06, 16:07
ya ben rıza_baba ya ve eşine çok üzüldüm bu bölümde yaa. pınar evden ayrılıp arkadaşıyla yaşamaya karar veryodu ya rıza_baba nın sık sık gözleri falan doluyodu eee tabi sesi falan da titriyodu. ben de çok duygulandım.ama bence pınar çok geçmeden evine geri döner ya. o evdeki parti neydi ev resmen serseri kaynıodu.:img-yes: bide pınarla ayça hizmetçi gibiydi yazık ya. ee tabi nerde o evdeki rahat:img-yes: bide sınavı varmış 300 sayfadan sorumlularmış. ders olsun öyle anne baba yanındaki rahat nerdeee. akıllanır inşaLLah:img-yes:

adilcan
20-12-06, 16:20
rıza baba bence kız babası rolünü daha iyi yapıo çok güseldi yaaa... evt gamzer ablam ile hüsnüde komiser muavini... diğerlerinde başkomiser ve komiser yazdı... pınar bence haklı bencede ayrı yaşamak iyi... ama becremicek ve eve dönecek... ayla ve rıza bence bölümün yıldızıydı.... zeynep ve suat yine favorim:)... murata üzüldüm yaa tamda doğum gününde gitmiş... arkadaşlar bence ilerki böloümlerde muratın babası suçlu olarak karşımıza çıkacak... ve eskidende polise yakalanmamak için kaçmış olcak

adilcan
20-12-06, 16:21
evt burcu bende ona sinir olduym... birde alt yazı vardı dizide.. tam okuyacakken reklam çıkıodu yaaa

didemfener
20-12-06, 16:27
ewt çok güzel bir bölümdü ya en çok pınarı çok sevdiğim için onu görünce seviniyorum pınarda kendini oyunculuk konuusnda değiştirdi bence:img-cool2

benhermi
20-12-06, 16:28
ewt ya surekli reklam reklam benim de içim bayıldı dun ama aynı zamanda sponsor da almışız ona sevindim mesela... :D

ayrıca bencede murat ın babası bencede bir şekilde karşımıza çıkacak suçlu mu suçsuz mu bilmiyorum ama bence bu konuyu boşuna açmamışlardır çünkü bize hep öldü diye gösterildi muratın babası hatta zeynep in annesine bile ilk bölümlerde tanışırken fln babam öldü demişti yani şimdi bunu değiştirdilerse boşu boşuna olmaz....

RIZA_BABA
20-12-06, 16:49
reytingler süper hak ettiği yerde birincilik de yakındır inşallah

Meryemce90
20-12-06, 17:57
ya bende dün baktim dizimiz süperdi bence ben bayildim yaw. cok güzeldi yalniz pinar hata yapti bence ayri eve cikmak annesi ne kadar iyi herseyeni yapiyomus iste pinar simdi ayri eve cikti ya büsürü is ders onu bekliyo... bence.. murata bende cok üzüldüm yazik ona yaw. bence cok kötü bisey. dün cobanimiz nasil bi kahraman di öyle ama ben cok güldüm :). mesut nasill buketin babasina laflari sokusturdu. benim sevgilim bu biz istiyoruz diye bu iliski var diye süper di ya. riza baba ve ayla ya cok üzüldüm nasil üzüldüler yazik onlara :(

adilcan
20-12-06, 18:31
1. olak zor binbir gece ratinglerde uçmuş durumda.... ama hak ettiğimiz konusunda katılıyorum sana.. aliye biti şimdide binbir gece

benhermi
20-12-06, 18:57
ewt ne yazıkki 1. olmamız çok zor ama ben de 1. olmayı gerçekten hak ettiğimizi dusunuyorum açıkcası 1001 gece ile ilgili yorum yapmak istemem ama bilirsiniz hiç belli olmaz we grçekten ya aliye nin son 5 bölümünü aliye sewerler değil biz saymıştık 1. olmak için :D sonra da başımıza 1001 gece çıktı.....

RIZA_BABA
20-12-06, 19:09
1001 geceyi geçemeyeceğimiz kesin bu arada reklam konusunda haklısınız tam alt yazı geçicek ana bi bakmışın 1001 fragmanı sponsor aldığımıza sevindim çünkü reklamı olur dizinin

adilcan
20-12-06, 19:36
evt yaa.... gamze ablamın ilk kez bir di,zisinde sponsoru oluo(benim bildiğim kadarıyla).... aslında pahalı bir dizi sponsor olayı iyi oldu....

ooozge
20-12-06, 19:53
yaa arkdslar bn ızleymedım ve ölucem nerdeyse meraktan ayzdkalrınızı okudum smdıde daha bı ktu oldm yaa ılk kez kacrdm dızımın bı bolumunu yaa:(:( bzm apartmann elektrık tesısatı patladı 2 gndr elektrgmz yok yaa olucem smdı buldm nette ındrıom ızlıcem ıns:(:(

speedy_03
20-12-06, 23:42
ya mesuta dikkat etmedim de gamze özçelik altındada komiser muavini yazıodu bundan eminim

zeynep oraya komser yardımcısı olarak gelmişti ya muratla ilk uyuşturucu operasyonundan sonra rıza baba aradığında ayla sölemişti yeni gelen komser yardımcısı die zeynepten için

banuş
21-12-06, 11:33
bence zeynep komiser oldu ama orada öyle yazıyo yani başlarken değiştirmediler sonradan zeynep komiser oldu yardımcı olarak gelmişti

benhermi
21-12-06, 15:56
bence zeynep komiser oldu ama orada öyle yazıyo yani başlarken değiştirmediler sonradan zeynep komiser oldu yardımcı olarak gelmişti

ilk önce bölüm başlarında zeynep için komiser yazıyodu... tabii hüsnü için de öyle ama ben de indirdiğimde gördüm ki son bölümün başlama jeneriğinde zeynep we husnu için komiser muavini yazıo....

ya bence bu buyuk hata başlarda zeynep komiser muavini diye tanıtmışlardı ama sonra herkes ona komiserim diyince ben de sonra terfi etti sanırım diye duşunmuştum ama şimdi ne alaka komiser muavini yazmaları anlamadım....

ayrıca hadi zeynep e tamam diyelim hüsnü neden komiser muavini?????

=GaMzE=
21-12-06, 16:33
vallah bende anlamış deilim.bide bayram da acaba göstericeklermi diziyi onu merak ediorumm

banuş
21-12-06, 17:45
ilk bölümlerinde öyle yazıyodu ben hatırlıyorum 1.2. bölümlerine komiser muavini yazıyodu ama son bölümde eski başlama şeyini koymuşlar

adilcan
21-12-06, 19:16
geçen bayramda tatil olmuştu büyük ihtimal bu bayramdada olmaz... hem uğur abi ve gamze ablam antalyaya gitmişler... eğer bölüm çekimlerinde çok ileride değilllerse yine olmayabilir.... evt komiser muavini yazıolardı.. zaten yardımcı olarak geldi zeynep ama hüsnünün yardımcı oldunu bilmiodum

burcumm
21-12-06, 19:25
jenerikte komiser muawini yazıodu ben de gördüm.anneme sordum :) dedi ki önce komiser muawini olunur sonra komiser...
ama kafam karıştı.zeynep we hüsnünün adlarının altında daha önce de komiser yazmıo muydu ? :S

kmnç2
21-12-06, 21:16
20.bölüm(kendi sitesinden alıntıdır)
Hüsnü ve ailesi sevinç içinde...10.00 dolarla ne yapacaklar?

Murat takip edilmekte, sessiz telefonlar almakta...Herkes merak ediyor, en çok da Zeynep...Acaba kim?

Pınar yeni evinde sefil bir hayat yaşamakta, kız evden ayrıldığına bin pişman ; ama büyük söz söylemiş eve de geri dönemiyor. Rıza kızından ayrı mutsuz ve huzursuz...

Murat liseden arkadaşı Selen’le karşılaşır ...Kötü bir karşılaşma... Selen’in bir inşaat firması ile başı dertte, ekip bu firmanın sürdürdüğü illegal işlerin peşinde...Ortada iki ceset var.

Yeşim’in yattığı Kayseri cezaevinden kötü bir haber gelir. Mesut, Kayseri ‘ye gitmek zorunda kalır.

banuş
22-12-06, 14:51
yeşim bence diziden ayrıldı ve öldü süsü vercekler onlar da

=GaMzE=
22-12-06, 15:18
bencede öldü süsü vericeklerdir ama mesutta üzülür die tahmin ediorum.

bostepeli
22-12-06, 15:54
slm arkadaşlar anlaşılan heyecanlı ve süprizli bi bölüm olucak mırata gelen sesiz tlf ve takip edilmesi belki babası olabilir geri dönmüştür ama karşılarına çıkacak yüzü yoktur bence telikeli bi durum değil geçen bölümde bundan bahsedilmesi böyle bi sonucu doğurabilir ya bu yeşime ne oldu acaba ama diziden ayrılmıştır bencede pınar akıllandı çok iyi oldu inşallah evine döner rıza babaya çok üzüldüm :sad53: hüsnü yine şanslı gerçekten önlenemez yükselişi :img-polic ve bu selen muratın başına bela açmasa zeynep çok kıskanıcak bu kızı:img-yes:

pelin32
22-12-06, 16:06
bence ooo MURATIN BABASI geri dönmek istiooo ama yüzüyok

RIZA_BABA
22-12-06, 16:08
slm arkadaşlar anlaşılan heyecanlı ve süprizli bi bölüm olucak mırata gelen sesiz tlf ve takip edilmesi belki babası olabilir geri dönmüştür ama karşılarına çıkacak yüzü yoktur bence telikeli bi durum değil geçen bölümde bundan bahsedilmesi böyle bi sonucu doğurabilir ya bu yeşime ne oldu acaba ama diziden ayrılmıştır bencede pınar akıllandı çok iyi oldu inşallah evine döner rıza babaya çok üzüldüm :sad53: hüsnü yine şanslı gerçekten önlenemez yükselişi :img-polic ve bu selen muratın başına bela açmasa zeynep çok kıskanıcak bu kızı:img-yes:

bak olabilir belki biyerden muratı herzaman izliyordu sonra telefonunu bulunca aramaya başlamıştır ancak bizimkiler o telefonun kime ait olduğunu bulabilirler

bostepeli
22-12-06, 16:18
bak olabilir belki biyerden muratı herzaman izliyordu sonra telefonunu bulunca aramaya başlamıştır ancak bizimkiler o telefonun kime ait olduğunu bulabilirler

evet tabiki bulabilirler belkide bulucaklardır son sahnelerde falan genelde öyle oluyoya dizilerde muratın babası polismiydi belki ortaya çıkarsa ondada bi numara vardır zorunlu olarak onları terketmiştir her ihtimal olabilir ama babası suçsuz gibi bilerek değil mecbur kaldığı için onları terketmiş olabilir bakalım eğer diziye girerse kim olduğunu merak ediyorum bakalım kim oynıycak muratın babasını geçen bölümde o kadar üzerinde durulduğuna göre girer belki o karakter diziye izliyip görücez:img-wink:

sibeel
22-12-06, 16:28
ohh olsun pınara var mı be anne baba yanı gibi rahat bi yer bence anlayıp geri dönücek. bu arada acaba muratla ilgili nolucak ya. her bölüm bişey gelio başına.hüsnüyü zaten merak etmiyorum adam döndü köşeyi. dile kolay tam 10.000 $ !!! umarım dizi bayram nedeniyle tatil olmaz dicem ama aslında tatil olması bi yandan iyi. millet bi yerlere gider. kim izler ki tv falan.

sibeel
22-12-06, 16:30
ya bu arada duyduğuma göre reyting evleri değişiyomuş yani reytingler tamamen değişebilir ve reytinglere bakanların %15 i eğitimli kesimken bu eğitimli kesim %8 e düşürülüyomuş bi bakıma halkın otoritesi artıyo. bu değişim bizim reytinglerimizi de değiştirir mi marak ediyorum doğrusu !!!!

canannn53
22-12-06, 18:43
özet çok güzel bakalım neler olcak özellikle murat konusu.. bence de babsı fln olabilir onu arayan.fragmanı da umarım en yakın zamanda görürüz.şimdiden salıyı iple çekiyorum.

bostepeli
23-12-06, 15:05
slm arkadaşlar fragmanı gösterdi ya mesut çok üzgündü cezaevinde heralde kötü şeyler oldu bakalım, ekip yine görevde heyecanlı bi bölüm olucak galiba pınar evine dönüyo galiba valizlerini arkadaşıyla almış heralde dayanamadılar akıllandılar ailenin yerini hiç birşey tutamaz zeyneple muratın güzel sahneleri var arabada bir birlerini öpüyolar:img-blush bakalım murata sessiz tlf gelen takip eden kim bu bölümde belki ortaya çıkar ama muratın babası olsa ve ailesini terketmesi için önemli bi sebebi vardır diye düşünüyorum:sad53: izleyip görücez

adilcan
23-12-06, 16:04
yaaa kızmayın ama inşlh muratın babası deildir.. yani gııcık olur bir bölüm önce ölmediği ortaya çıkıo sonra hemen ortaya çıkacak... bir kaç bölüm sonra olsun... sessiz tlflarda eski bir sevgilisiden olsun nişanlandığını duyunca aramış olsun.... kesin yeşime bişe oldu ölmüş olabailr çünkü iyi bir oyuncuydu yoksa diziden çıkarmazlardı...

bostepeli
23-12-06, 16:24
yaaa kızmayın ama inşlh muratın babası deildir.. yani gııcık olur bir bölüm önce ölmediği ortaya çıkıo sonra hemen ortaya çıkacak... bir kaç bölüm sonra olsun... sessiz tlflarda eski bir sevgilisiden olsun nişanlandığını duyunca aramış olsun.... kesin yeşime bişe oldu ölmüş olabailr çünkü iyi bir oyuncuydu yoksa diziden çıkarmazlardı...

bence dediğinde olabilir oda bi ihtimal eski sevgili ama değildir gibi muratla zaynebin arası fena bozulur:sad53: bakıcaz gerçi eğer babasıysa durdu durdu herşey yolunda giderken duygusal anlamda muratı zora sokucak çıkarsa ,yeşimin fazla rolü yoktu ayrılmış olabilir diziden zaten onun iki üç sahnesi falan vardı oyunculuğu bence yeşimin iyiydi onun izlediğim bi dizisi vardı orda hep aynı rolle uzun bölümler devam etti bu benim görüşüm:img-wink: bakalım nasıl olucak bu sahneler ama hüsnü ve ailesi bizi güldürecek parayı suat bulunca seyredin sinemayı:img-hyste

adilcan
23-12-06, 17:48
evt ya coşar yine suat... ben zaten suat ve küçük oğluna bayılıom çok matraklar yaa... ben fragmanı görmedim mesut çok üzülmüş demek:(... yaw bence mesut yeşimden kopamıo çocuk yüzünden bile olsa ne bilim yaa yeşimin yeri ayrı.... murat-zeynep diyaloglarını merakla bekliom böle sert sert imalı lafları çok hoş yaa