(mia)
23-12-06, 20:24
ben msutla buket yüzünden izliyorum arka sokakları buket çok cesur bi kız tunç için kendi hayatıı tehlikeye attı. bence aliye de bir sevgili bulmalılar. ve aliyi çok geri planda bırakıolar haksızlık:good:
|
Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar-B.Yorumları/ Arşiv 1 (mia) 23-12-06, 20:24 ben msutla buket yüzünden izliyorum arka sokakları buket çok cesur bi kız tunç için kendi hayatıı tehlikeye attı. bence aliye de bir sevgili bulmalılar. ve aliyi çok geri planda bırakıolar haksızlık:good: burcuuu 23-12-06, 20:56 Bu hafta yine baya hareketLii bi böLüm bizii bekliyor.. ALi bnce de qeride kaLıyor ya.. :( ben asLında ona kız ark oLarak aYlin'i düşünmüştüm.. çok şekerler bnce.. iyide anLaşıyorLar.. bişiyLer oLabiLir.. =GaMzE= 23-12-06, 21:12 ewet aliyle aylini çok yakıştırıodum ben ama olmadı belki ileride olur ya da bi ara pınarın arkadaşıyla konuşuodu onnla ayarlasınlar. ugur1990 23-12-06, 22:13 süper süper ya hele hüsnü nün o teröristleri yakalaması tek başına muhteşemdi adilcan 24-12-06, 11:46 evt yaa pınarın arkadaşı ile ali iyi olur.... zaten aliye başka kız yok dizide....:).... böle yakışan çiftler süper oluo yaa.... murat-zeynep kadar olamasada yakışan çiftler göreceğiz inşlh... bostepeli 24-12-06, 13:51 süper süper ya hele hüsnü nün o teröristleri yakalaması tek başına muhteşemdi ya hakikaten dediğingibi muhteşemdi rıza babada dediya hüsnünün önlenemez yükselişi çok şanslı hep önemli adamları yakalamak ona düşüyo ama komikliktede üstüne yok pazarı zehir oldu sabahtan ama akşama para ödülüyle düzeldi suat bakalım o parayı nasıl harcıycak durmaz:img-hyste (mia) 24-12-06, 17:20 bence diziye yeni bir kız katılmadı o alinin sevgilisi olmalı diğer kızlarla yakıştıramıyorum.dizide yakışan kız yok bence yeni:good: biri gelmeli adilcan 24-12-06, 19:27 dizide kız sayısı az.. olanlarında sahibi var.... aliye yeni gelse fena olmaz evt.... purna 25-12-06, 09:10 mesutun karısı sanırım cezaevınde bıcaklanıyor vede oluyor sanırım bostepeli 25-12-06, 11:30 slm arkadaşalr dün bi magazin programında gamze ile uğurla röportaj yaptılar dizide düğün varmı diye sordular gamze bu yakınlarda yoktur dedi uğur dizide muratla zeynebin evlenmesini istemiyorum dedi herşey heyecan bitiyo evlenince dedi anlaşılan evlilik dizide uzakta bide antalyada bisiklet sürerken görüntülendilr tatil planları yapıyolardı dizide, belki bu diziyle ilgili olabilir emin değilim ama bununla ilgili röportajda vermediler bakalım görürmüyüz onları tatil yaparken dizide ama yarın akşam heyecan yine dorukta olucak heralde hüsnüde mesutla yeşimin yattığı cezaevine gidiyo öyle gördüm fragmanda bakalım:img-wink: adilcan 25-12-06, 15:50 ben fragmanı hala göremedim... ama ölme ihtimali yüksek.. yazık yaa tunç'a... banuş 25-12-06, 15:58 belliydi oun ölüceği tunç kesin sorun çıkartır banuş 25-12-06, 16:48 fragman süper izledi şimdi başa bir sitede muratın babası ortaya cıkıyor mesut ağlıyo falan galba yeşim öldü hüsnüyle suat hisse senetlerine bakıyolar ama zeyneple murat sahnesi yoktu galiba önceki fragmanı değiştirmişler adilcan 25-12-06, 18:15 farklı fragman yapmışlardır... yine o zeynep-murat sahnesi vardır... yaw hüsnü parayı hisse senediyle kaybetmese bari... kesin öle bişe olcak yanacak paraları... bu arada ben mesut'un ağladığı sahnelre bayılıom... şevket çoruh süper oynuo RIZA_BABA 25-12-06, 18:37 arkadaşlar çabuk show tv yi açın haberlerde kurtlar vadisi geri dönecek diyor eğer geri dönerse rıza baba umarım diziden ayrılmaz adilcan 25-12-06, 18:55 rıza-baba ben bakmadım shos tvye ama belki sinema filmidir... yani filmin ikincisi çekilecek diolardı... üstelik zafer ergin o dizi ile sorun yaşadı onlar istesede gitmez bostepeli 25-12-06, 19:06 farklı fragman yapmışlardır... yine o zeynep-murat sahnesi vardır... yaw hüsnü parayı hisse senediyle kaybetmese bari... kesin öle bişe olcak yanacak paraları... bu arada ben mesut'un ağladığı sahnelre bayılıom... şevket çoruh süper oynuo evet bende şimdi izledim ikinci fragmanı ya murat resmen deliriyo babası ortaya çıkıyo hüsnü ile suat inşallah paralarını iyi değerlendirirler gerçi suata para dayanmıyo:img-hyste neyse murat acaba niçin o arabayı tekmekliyo kimle alakası var o sanenin merak ettim izleyip görücez bide rıza bab çıkar diyolar diziden önceki dizisi gündemde ama o orda öldü geri dönmesi imkansız o zaman elif karakteride geri dönerdi bahadır elif için dönmiycek dedi rıza babada dönmez endişelenmeyin zaten problem yaşamışlardı o dizide biz dizimizi yıpratmayalım bunlarla ama o dizide çok tutulucak yine açıkçası o diziyide heyecanla bekliyorum:img-wink: adilcan 25-12-06, 19:20 aslında benb öle dizilere karşıyım ama neyse konumuz diel.... fragmanı merrak ettim yaa.... eğer mesut çok üzüldüyse belki hala seviodur yeşimi... uff:(.. zeynep murat ilişkisi nasıl olcak bakım... bu arada tatile gidebilirler geçenlerde zeynep öle bişe demişti benhermi 25-12-06, 23:20 evet bende şimdi izledim ikinci fragmanı ya murat resmen deliriyo babası ortaya çıkıyo hüsnü ile suat inşallah paralarını iyi değerlendirirler gerçi suata para dayanmıyo:img-hyste neyse murat acaba niçin o arabayı tekmekliyo kimle alakası var o sanenin merak ettim izleyip görücez bide rıza bab çıkar diyolar diziden önceki dizisi gündemde ama o orda öldü geri dönmesi imkansız o zaman elif karakteride geri dönerdi bahadır elif için dönmiycek dedi rıza babada dönmez endişelenmeyin zaten problem yaşamışlardı o dizide biz dizimizi yıpratmayalım bunlarla ama o dizide çok tutulucak yine açıkçası o diziyide heyecanla bekliyorum:img-wink: ikinci fragmanı ben de izledim ya mesut çok kotu ağlıodu ya herkes ne oldu diye başında toplanıodu fln sonra murat ın babasının çıkması meselesi waqr açıkcası daha önceden de dediğim gibi bu bölmde beklemiodum onu daha 1-2 bölüm sonra werirler diye duşunmuştum bence hemen olması da iyi olmadı neyse asıl bölümü izleyince anlcaz iyi mi kotu mu diye ayrıca murat ın yanan arabanın önunde katiller diye bağırdığı sahneye gelince bence orda yanan o lise arkadaşı mı ne tam hatırlamıyorum da o başı dertteymiş zaten sonuçta ordaki zeynep olamıcana göre murat ı çileden çıkartan diğerlerini ise uzen olay sadece o olabilir...... ayrıca ben kurtlar wadisini izlemeyenlerdenim ama arkadaşlarıma sorunca öğrendim ki orda zafer ergin in oynadığı karakter ölmüş we zaten dizi bitmeden ayrılmız o yuzden bence tehlike yok :img-wink: RIZA_BABA 26-12-06, 09:26 sözlü fragmanı gördüm arkadaşlar murat hayır katiler felan diyordu bi adam pınar benim t-shrt üm nerede diyodu pınar eve dönüyor daha sonra mesuta yeşimle ilgili haber geliyordu heralde öldü yeşim gene aksiyonlu bir bölüm izleyecez arana felan patlıyor baya aksyonlu olacak ortanca1 26-12-06, 13:22 mesutun karısı ölüyor demek üvey anne ellerine kaldı çocuk.pınarda evden ayrılmak istedi ayrıldı ama geri dönecek kim ayrıl dedi sana didemfener 26-12-06, 14:36 ewt bu bölümde pınar ewe dönüyo canım benim ya pınarı daha çok görmek istiyorum sesiyle olsun herşeyiyle bir tarz kız :happy0064 akin 27 26-12-06, 15:22 Yılbaşı geceside 21.bölüm yayınlanacak gözüküyor kanaldnin yayın akışında:img-wink: :img-yes: :icon_whis :img-help: banuş 26-12-06, 15:30 yaa ne bu20bölümü atlıycaklar mı acaba çok merak ettim şimdi olsun da niye 2.bölüm yazmışlar fragmanda değişk benhermi 26-12-06, 15:56 hyr 20. bölümü atlamicaklar da heralde bize yılbaşı hediyesi bölüm özetini erken werdiler :D:D:D:D bu akşam 20. bölümü hepberaber izlicez yani :D:D:D:D bnde fragmanı yeni gördüm... sanırım yeşim ölüyo...:( bn çok üzüldüm en fazlada tunç için...:sad53: benhermi 26-12-06, 15:59 arkadaşlar ben de şimdi öğrendim yukarda yazmışsınız ama pazar gecesi yani yılbaşı we bayramın ilk gunu olan gece :img-wink: saat 8 de arka sokaklar 21. bölümüyle war ...... hem de bir sonraki program olan beyaz saaat 22.30 da gözüküo eee uzunluğunu siz düşünün artık:img-wink: :img-wink: :img-wink: aslında gerçekten böyle yapmaları arka sokaklara werdikleri önemi gösterio ama şimdi benim aklımdaki diğer soru bir sonraki hafta salı arka sokaklar war mı yani bayramın 3. gunu olan sali eğer olursa duşunsenize haftada kaç tane yeni bölüm izlemiş olcaz:img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink: (tabii bir de daha önceden yapılan yılbaşı planlarını ne yapıcamız da düşünülmesi gereken bir konu ama şimdi çok mutluyum bunu hiç bozamam:img-wink: ) =GaMzE= 26-12-06, 16:11 ne güzel hiç bi plan yapmamıştım artık diziyi izlerim böle geçer zamn.bence artık önem versin arka sokaklar sayesinde ne kadar para kazanıolar RIZA_BABA 26-12-06, 17:49 ben 21. bl özetini görmedim yani pazartesi 21.bl mü mü izleyecez benhermi 26-12-06, 18:06 ben 21. bl özetini görmedim yani pazartesi 21.bl mü mü izleyecez hayır bu akşam 20. bölümü izlicez normal olarak ama pazar akşamı saat 8 de arka sokakların yeni bölümü war yani 21. bölüm özzel bölüm gibi bişi hem yılbaşını hem de bayramı kutlicaz işte daha önce de dediğim gibi bize hediye gibi bişi .... canannn53 26-12-06, 20:34 yeni bölüm süper gidio ama tunça çok üzülüyorumm. bu arada ne gsl yılbaşında yeni bölüm varmış yılbaşında bizim dizimizi koymaları gerçekten çok güzel. benherminin dediği gibi bize hediye ayrıca bi sonraki prog.22.30daysa demekki normalden daha uzun bi bölüm olcak hem programım da yoktu evde oturup dizimi izlerim mutlu mutlu.Ama ben salı gnü bölüm olcaını sanmıyorum açıkçası. *_GaMzE_* 26-12-06, 20:45 Bu bölüm gerçekten dramatikti Mesut'un halini gördükçe kendimi kötü hissettim ya:icon_sorr benhermi 26-12-06, 20:49 ya super bir bölümdü ya inanılmaz dramatikti aslına bakarsak şimdiye kadar en dramatik bölümdü zaten surekli herşey kötü gitti.... ayrıca ya ben anlamadım yeşim in kendini asmasını yani ir anne bunu nasıl yapar ki herşeyi geç oğlu için yaşamaya çalışması gerekiyodu ewet biliyorum durumu çok kötuydu ama çocuğunun bunu öğrenince yaşayacakları hiç mi aklına gelmedi bunu nasıl düşünemedi..... banuş 26-12-06, 21:00 gene süper bir bölümdü evt dram çok fazlaydı ama yılbaşı gecesi buların hepsi unutulucak ilk başlarda hüsnüye önem verildi ortalarda mesut en sonunda da murat gündeme geldi zm sahneleri azdı bence mesut çok iyi rol yaptı tek kelimeyle harikuladeydi benhermi 26-12-06, 21:10 gene süper bir bölümdü evt dram çok fazlaydı ama yılbaşı gecesi buların hepsi unutulucak ilk başlarda hüsnüye önem verildi ortalarda mesut en sonunda da murat gündeme geldi zm sahneleri azdı bence mesut çok iyi rol yaptı tek kelimeyle harikuladeydi zaten bu bölüm zeynep_murat olmayacağı belliydi zaten olmadı gibi de bişi ama banu kesinlikle haklısın mesut çok ama çok guzel oynadı yeşimin öldğünü öğrenince giderken fln tabiki muthişti ama özellikle tunç un karşısına geçip annesinin öldüğünü söylerken ben şevket çoruh a bir kez daha hayran kaldım walla canannn53 26-12-06, 21:17 evet dediğiniz gibi mesut yani şevket çoruh süperdi. tunça çok üzüldüm ya önce hapise gitti sonra öldü annesi. bu acıklı sahneler dışında yne aynı tempoda güzel bi bölümdüama banunun dediği gibi yılbaşında daha eğlenceli bi bölüm izlicez. bakalım murat nolcak. ayrıca tunç kimbilir kendini nasıl toparlayacak... RIZA_BABA 26-12-06, 21:20 süper bir bölümdü mesuta çok üzüldüm hüsnü döviz bürosunda süperdi yahu kendisine yapılan kamera şakasını gerçek sanıp yığdı adamları oraya :):) jikarinziku 26-12-06, 21:39 Süper bir bölümdü:good: Sevket Coruh süperdi ya rollünü süper oynamis;) ama o sahne cok acikliydi yaa insanin gözleri doluyor resmen.. bu bölümde zeyneple muratin pek fazla olmadigi iyi oldu diger bölümlere bakarak;) yakupoglu61 26-12-06, 21:56 çok güzel bir bölümdü bnde çok üzüldüm mesuta bana göre o kadının ölmesi çok doğru bir karar tunçda bundan sora biraz daha mesutun manitaya belki iyi anlaşır AMA tabiki bu durum epey süre sonra olacaktır bostepeli 26-12-06, 22:04 slm hepinize katılıyorum gerçektende güzel bölümdü ya muratın babasını tanıdık bi simadır diye düşündüm ama değilmiş az gösterdiler heralde gelecek bölümde işleyecekler mesuda ve tunca üzüldüm valla aşık veyselin parçası çaldı mesut ağladı bende ağladım valla dramatik bi bölümdü hüsnünün kamera şakasıda komikti ya ben ilk başta gördüğümde bu kadarda olmaz dedim para gitti ama şakaymış gerçi o polis o an onları yakalrdı bide bişe anladım polislerle ilgili polis istese bütün suçluları bulur selen cinayetini güzel ortay çıkardılar:img-wink: bölüm tek kelimeyle harikaydı ama dramatik yanı ağırdı bakalım neler olucak yeni bölümlerde pınarın eve dönmeside iyi oldu anlasın ailesinin kıymetini ama rıza babada pınarın arkadaşını görünceki yüz ifadesi komikti ya çok güldüm :img-hyste oda ayrı bi tipti ya:img-yes: banuş 26-12-06, 22:11 mesutun karısını kaybettiği anı pınarın geri dönüşü babam bile ağladı valla ailecek izler olduk benim sayemde:img-blush ssvshy 26-12-06, 22:18 tam izleyemedim ama bi sahnesine denk geldim oda mesutun sahnesi şevket çoruh oyunculuğunu yine konuşturmuş herzamanki gibi birde ali hakkında bilgiyi nerde bulabilirim sevgili kuzenim hayranı olduda paçiii_melos 26-12-06, 23:07 İyi geceler arkadaşlar; Bu bölüm gerçekten çok ama çok güzel ve de duygusaldı.Bu dizide ilk defa ağlamadığım kadar ağladım valla :) -Hüsnü ve ailesi çok komikler ,ne kadar da doğallar ,hele hele şu sapık oğlanlar yok mu bizi ailecek gülmekten kırıyorlar.Maşallah Çocukların hepsi çok tatlılar. -Avukat Seren'in ölmesine de üzüldüm,yazık oldu kadına. -Pınar'ın evine yapılan ani baskın ve de arkadaşının kuzeninin birden birde ortaya çıkması falan çok komikti ama Rıza Baba ne kadar da sinirlendi.İzlerken Benim Babacım da haklı adam diyordu,bence de tabiiki haklı ama zamane kızı işte :D:D -En çok ağladığım sahneler tabiki Mesut'un sahneleriydi.Çok da güzel rol yaptı abimiz ya harikaydı her zamanki gibi :) çok üzüldüm Yeşim'e hatta niye asmışki dedim yani olan Tunç' oldu ya off ... Hele hele Mesut kendi evinden çıktıktan sonra duvara yaslanıp ağladığında,yanına Hüsnü gelince sarılıp ağlaması beni mahvetti. Yoldalarken de konuşmaları, özellikle de Rahmetli Aşık Veysel'in Uzun İnce Bir Yoldayım Türküsü çalınca daha da kötü oldum.Gözlerimden pıtır pıtır yaşlar aktı. -Murat ve Zeynep de çok tatlılardı.Sonunda da babasının karşına çıkması hem ii hem de kötü ya,haftaya ne olcak bakalım.... A.Konak 26-12-06, 23:26 mesut'un hali çok etkileyiciydi. özellikle yolda gelirlerken "uzun ince bir yoldayım" çalınca içim bi tuhaf oldu. hüsnü'nün hemen arkadaşının yanına gelerek "arabada bi kişilik yer var mı" deyipte onu yalnız bırakmaması harikadydı. çok etkilendim bu bölüm. böyle arkadaşlıklar ne güzel yaa. nazlikiz 27-12-06, 00:28 bu bölüm cook güzeldi ya mesut nasil inandirici oynadi ya resmen acayip etkilendim süperdi bu bölümde ama ben acikcasi muratin babasinin bu kadar erken cikmasini beklemiyordum ama süperdi her zamanki gibi A.Konak 27-12-06, 01:08 pazar günü mü verecek bu bolumu? yoksa salı günü normal yayın akışında mı? purna 27-12-06, 08:56 cok bır bolumdu pınarın eve donmesıne cok sevındım.mesutada çok uzuldum RODYA 27-12-06, 12:26 Tele - Barometre 26 Aralik 2006 Sali No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%) 1 Binbir Gece [net] Kand 21,50 52,90 2 Arka Sokaklar [net] Kand 12,80 28,50 3 Ezo Gelin [net] Show 11,70 25,70 4 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 6,10 13,40 5 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 6,00 16,40 Hedef Kitle : A/b 26 Aralik 2006 Sali No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%) 1 Binbir Gece [net] Kand 25,10 61,90 2 Arka Sokaklar [net] Kand 9,80 24,20 3 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 8,80 21,50 4 Ezo Gelin [net] Show 8,40 20,40 5 Kinali Kuzular [net] Trt1 6,10 14,40 banuş 27-12-06, 12:40 reytingler yine süper artık diziler belirlendi her hafta böyle 2. oluruz inş binbirgeceyi boş verelim düşmesi imkansız gibi bir şey kime sorsam 1001 gece diyo arkasokakları sorsam evt o da güzel diyo neyse yılbaşı gecesini bizim dizimize verdikleri için teşekkür yazcam kanald ye zaten kanaldden de böyle güzel diziler beklenir ancak emine82 27-12-06, 13:07 dün yine çok güzel bir bölümdü eskiden ne kadar çok resim yüklenirdi şimdi uğrayan yok arkadaşlar lütfen biraz daha özen gösterelim resimler ,avatarlar ve imzalar bölümüne.. angelstone505 27-12-06, 13:51 Arka Sokaklar devamlı değilde arada fırsat buldukça izlediğim bir dizi:icon_sorr dün akşamda öyle oldu ama kim oynuyor,kim kimin ailesi biliyorum,dün gece iyiki izlemişim sevdiğim bir oyuncu Memduh rolüyle karşıma çıktı Gazanfer Ündüz:happy00 yıllarca başka bir dizide Altemur Bodoz olarak izlemiştik çok güzel oynadı ,onu görmek mutku etti beni Ümit Milli dizisi kalktığından beri ortalarda yoktu ama en önemlisi bugün bir arkadaşım söyledi Gazanfer beyin gerçek hayatta bir oğlu var adı Tarık 18 yaşında ve Konservatuarda okuyor,dizideki oğlunun adıda Tarık ,buraya kadar normalde dizideki oğlunun soyadı Gündüz gerçekte soyadlarıda Ündüz acaba senarist bilerekmi yazdı yoksa tesadüfmü çok hoşuma gitti:img-hyste :img-hyste :img-hyste bu ara dünkü bölüm çok güzeldi,bu konuya daldım :good: adilcan 27-12-06, 15:20 http://img300.imageshack.us/img300/9818/yujhk0.png (http://imageshack.us) ratingler çok iyi... ya bölüm çok güseldi özellikle bu haftanın konusu.. uzun bir olaydı ne güsel... rıza baba çok iyiyidi yaa...adam kızına sarılınca gözleriş doldu uff:( mesutta süperdi aslında ben şevket çoruhtan daha iyi bir ağlama sahnesi beklerdim... ama oğluyla konurken çok süperdi... karşıda buket fln ağlıo o an çok dramatikti.. yaa tek sevmediğim şey muratın babsının hemen çıkması.. bir bölüm önce ölmedi diolar sonra hemen ortaya çıkıo saçma yani... adilcan 27-12-06, 15:23 mesut'un hali çok etkileyiciydi. özellikle yolda gelirlerken "uzun ince bir yoldayım" çalınca içim bi tuhaf oldu. hüsnü'nün hemen arkadaşının yanına gelerek "arabada bi kişilik yer var mı" deyipte onu yalnız bırakmaması harikadydı. çok etkilendim bu bölüm. böyle arkadaşlıklar ne güzel yaa. bende çok sevdim o sahneyi... birde diziyi "uzun ince bir yoldayım" ile bitirdiler farklılık oldu.. hem o duygusal sahneyi bozmamış oldular... bu arada yeşimin ölmesine çook üzüldüm kadıncağız asmış kendini yaa... oğluna ve mesuta ördükleride çok şekerdiii... mesuta yazdığı mektup çok anlamlıydı.. duygus 27-12-06, 15:37 reytingler çok iyi keşke birde birinci olsak daha iyi olacak.dünkü bölümde hem agladım hem güldüm rızalar pınarlara gitti orası bir komikti hüsnüyü saymıyorum zaten onlar hep güldürür adamı.mesutun haline üzüldüm en çok onların sahnesnde agladım çok duygusaldı adilcan 27-12-06, 15:43 evt benimde gözlerim doldu... hüsnün kamera şakası olayı süperdi yaa.. hırsızlar girer girmez suata suç buldu:)... hüsnü ile dalga geçmeleri süper yaa uluşlar arası şöhret, yıldız fln süperdi:)... zeynep-murat sahnesi başbaşa azdı ama operasyonda baya aktiflerdi.. bu arada avukat kıza yazık oldu.. yaw adamlar kadını öldürüo araba yanarkende orda izliolar çok kötülerdi yaa... =GaMzE= 27-12-06, 16:37 ewet bende avukata üzüldüm ama en çok ta mesutun cenazeyi aldığı bölüme üzldüm bi de sonnda tunca söylerken içim çok kötü oldu RIZA_BABA 27-12-06, 17:30 süper bir bölüm gene yahu pınar rıza babayı tekin ve metin de hüsnüyü çıldırtacak gene :) Ateş 27-12-06, 17:40 süper bi bölümdü sonu çok kötüydü mesut haberi aldığında gözlerim doldu hatta şok oldum çok kötüydü ya ağlaması falan içim bi kötü oldu hüsnüye yapılan kamera şakası güzeldi ve muratı arayan babasıymış bakalım tepkisi ne olacak burrcu 27-12-06, 18:03 mesutun ağlaması çok duygulandırdı beni o sahne süperdi ve pınarın eve geri gelişi ay o gökçenini kuzeni de gerçekten mağara adamları gibi ne biçim biriydi o öyle:D:D zeynepin hediyesi de ayrı bi güzeldi tabi:D:D bi dahaki bölüm daha da zebkli olur yılbaşı eğlencesi var ne de olsa RIZA_BABA 27-12-06, 18:15 Arka Sokaklar'ın yılbaşında yayınlanması biraz kötü oldu çünki herkezin planı var gerçi benim bir planım yok izleyecem ama reytinglerde düşüş olabilir yani biyandan kötü oldu biyandan ii oldu erken izilicem A.S'yi vede baya uzun sürecek 1:30 saat sürebilir dizimiz pazar günü adilcan 27-12-06, 18:34 evt zeynepin doğum günü hediyesi süperdi.. herhalde murata verilecek en güsel hediyedir... bende izlicem tabi pazar günü... ratingler okadarda düşmez hatta birinci olabiliriz... çünkü 1001gece yok:).. benhermi 27-12-06, 19:01 Arka Sokaklar'ın yılbaşında yayınlanması biraz kötü oldu çünki herkezin planı var gerçi benim bir planım yok izleyecem ama reytinglerde düşüş olabilir yani biyandan kötü oldu biyandan ii oldu erken izilicem A.S'yi vede baya uzun sürecek 1:30 saat sürebilir dizimiz pazar günü ya ben aslında çok sewindim yayınlanmasına çünkü bu arka sokaklara werdikleri önemi gösterio ama mesela benim de planım wardı yılbaşı gecesi we dediiğin gibi birçok kişinin de planı olabilir işte ben anca başını izleyebilecem o da inşallah.... benhermi 27-12-06, 19:08 Tele - Barometre 26 Aralik 2006 Sali No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%) 1 Binbir Gece [net] Kand 21,50 52,90 2 Arka Sokaklar [net] Kand 12,80 28,50 3 Ezo Gelin [net] Show 11,70 25,70 4 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 6,10 13,40 5 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 6,00 16,40 Hedef Kitle : A/b 26 Aralik 2006 Sali No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%) 1 Binbir Gece [net] Kand 25,10 61,90 2 Arka Sokaklar [net] Kand 9,80 24,20 3 Bir Demet Tiyatro [net] Atv 8,80 21,50 4 Ezo Gelin [net] Show 8,40 20,40 5 Kinali Kuzular [net] Trt1 6,10 14,40 reytiinglerimiz de super gelmiş:happy0064 :happy0064 :happy0064 eee bizden de bu beklenirdi zaten arka sokakların dunku bölümü de müthişti.... ama tabii izlediğimiz en huzunlu bölümdü..... banuş 27-12-06, 19:19 bencede yılbaşında izleyen olmaz ama benim hiç bir planım olmıycağı için izleyebilecem inş erken verileceğ için çok mutluyum adilcan 27-12-06, 21:04 yılbaşı günü avrupa yakasıda var... çok zorlu rakip üstelik ajda pekkan, erkin korayı konuk etmişler... ben arka sokakları izlerim ama türk halkı yılbaşında polisiyemi, komedimi seçer bilemicem canannn53 27-12-06, 21:42 evet ya avrupa yakası çok zor bi rakip. ben de ne gzl 1. oluruz demiştim. ya ben büyük ihtimal izlicem ama izleyemeyenler için tekrarı verilir bence sonuçta yılbaşındaki dizileri herkes izleyemeyibiliyor.ama ynede kanaldnin bu güne arka sokakları koyması verdiği değeri gösteriyor. benhermi 27-12-06, 23:41 ewt avrupa yakası gerçekten çok zor bir rakip herşeyi geç biliyosunuz tiplemeleri herkesin ağzında zaten bu akşam da yeni bölüm wermemişler o yuzden millet buyuk ihtimal polisiye deil de komedi seçer.... ama bence bzim dizinin bu bölümü de acayip kopartır sonuçta özel bölüm yazıo zaten :D:D:D:D:D ya umarım yılbaşı fln die internette riplemeyi ihmal etmezler de ben de int. den izlerim artık...... :( adilcan 28-12-06, 15:31 evt zorlu...:(... ben bilmiomda saatleri aynımı biliosanız??? yaw bari polisiye fazla verm4eseler romantik-komedi olsa bu bölüm.. gerçi muratta 5.dk'den sonra korku efekti yapar ama olsun:)... zeynep761 28-12-06, 15:59 Walla uzun zaman oldu yine foruma yazamıyorum.. Ama yine burdayım. Bölümün yılbaşında verilmesi hele bir de avrupa yakasıyla verilmesi kötü olmuş. Ratinglerimiş düşer heralde. Ben yılbaşı akşamı tv izliyemicem ama izlicek olsam arka sokakları seçerdim kesinlikle.. Neyse bizi zorlıcak başka program yok heralde en kötü ihtimalle 2. oluruz. bununla yetinicez:( adilcan 28-12-06, 16:45 zaten hep ikinci oluoz yaw... alıştık:)... işin kötüsü avrupa yakasınıda çoks eviom izledim 3 diziden birisi.. ama gamze ablamın gül yüzü dururken gaffura kim bakar yaw:) purna 28-12-06, 18:48 yılbası özel 20 00 da baslıyormuş alışan varmış unluler varmış arkadas soyledı fragmanı gormuş lazkizz 28-12-06, 18:59 :icon_sorr Arka sokAklar ve Ezo Gelin ayni saatTe basladigi icin Hangisine bakcami sasiriyom. Arka sokaklari hep kaciriyom bye =GaMzE= 28-12-06, 18:59 ewet arka sokaklar saat 20.00 de ondan sonra beyaz show var ya bi de avrupa yakası var ne güzel ikisinide izlicektim ama şimdi arka sokakları izlicem kesin çok komik olucaktır adilcan 28-12-06, 18:59 bizim dizidemi alişan var...:( :(..uff baksanıza erkin koray ve ajda pakkana karşı alişan.. şansımız gittikçe azalıo... ve ben hiç sevmem elişanı napalim gamze ablamın hatırı için izlicem artık... RIZA_BABA 28-12-06, 19:04 yılbası özel 20 00 da baslıyormuş alışan varmış unluler varmış arkadas soyledı fragmanı gormuş ooo alişanda varsa dizimiz yıl başı günü komik olacak polisiyeden biraz uzak kalacak ama gene ekip işbaşında olacak adilcan 28-12-06, 19:07 yani.. biraz zuak kalsın komedi ağırlıklı olsun..ama ozmanda dizimiz formatini bozmuş olcak... neyse araya soksunlar bir kaç suçlu purna 29-12-06, 09:34 fragmanı gormedım ben ama arkadasım gormuş alışan varmıs öyle dedı banada bostepeli 29-12-06, 12:09 slm arkadaşlar pazar günü şenlik var dizide hüsnüye çok güldüm danslarına :img-hyste ama ekip bu seferde gecede hırsız kovalıycam zeynepte güzel giyinmişti yani pınar bi de şarkı söylerken rıza babanın hali çok komikti neyse izleyip gçrücez daha neler olucak dizide banuş 29-12-06, 13:50 bende fragmanı gördüm çok güzeldi değişik müzik kullanmışlar zeynep güzeldi ve galiba saçına ekleme yaptırmış çünkü saçı uzundu sonra murat mavi bi şey giymiş. pınar şarkı söylyodu çok güzeldi kırmızı giymiş. rızababa pınarı görünce çok şaşırıyo hüsnü sarhoş olmuş ona buna sarılıyo alişanı görmedim 10 9 8 7.. diye sayıyolardı çok kişi vardı ekibi bir türlü ayırt edemedim adilcan 29-12-06, 14:53 :) ayy gamze abalm bölümü damgasını veracak desenize:) :)... oh be yaw sonunda şöle eğlenceli bir bölüm gfelcek... aylinin nişanı bozuldu zeynep-murat nişanı bozuldu şimdi gamze ablam süslenecek oturcak yaw:)... hüsnüyüü çook merak ediom yaw.. suatla yine gülmekten karnımızı ağrıtacaklar... pınar kulak pasımızı alcak zeynep-murat romantizmin zirvesini çıkarcak zeynep göze hitap edecek ve tüm ekip bizi coşturacak.... purna 29-12-06, 15:11 gamze galıba sacını degıstırmış sıyahmı olmuş ne bana öyle geldi adilcan 29-12-06, 15:14 siyah mı:)... ciddi misin... kesein yeni sinema filmi için yapmıştır.. ya onun siytah saçlı fotolarını çok beğeniodum ben... eminim çççoookk güsel olmuştur... sarışın gamzeye alışmıştık ama ona her renk yakışıo... umarım siyaha boyatmıştır eğer güsel olmadıysa bile olsun biraz yenilesin kendini:P... gerçi bu imajı yeniydi ama olsun:) sibeel 29-12-06, 17:56 arka sokaklar yılbaşı özel fragmanını gördüm valla bu bölümde hiç öyle hırsız uğursuz katil fln olcakmış gibi görünmüyodu fragmandan gayet eğlencedli gırgır şamata fln. çok süper olucak gibime geliyo ya. dansözler yeni yıl kutlamaları ünlüler. ama mesut ve tunç yeni yıla pek iyi girecek gibi görünmüyo ya.birinin eski eşi,diğerinin annesi çok zor bi durum RIZA_BABA 29-12-06, 18:12 özete bakılırsa hırzılık olayı var bi yerden mücevher çalınıyormuş ekipte bunların peşine düşüyo gene polisiye var dizimizde adilcan 29-12-06, 18:30 evt azıcık olsun polisiye yolundan çıkmaması için... ama fazla olmasın yaw yılbaşında hırsız izlemek istemiom banuş 29-12-06, 19:54 ben gördüm partide bi kadının değerli bir şeyi çalınıyo rıza baba bişiler söylüyo zeynep yüzünü buruşturuyo benhermi 29-12-06, 20:09 ya bence bol eğlenceli bir bölüm olcak yani ana temamız eğlence olcak ama sonuçta arka sokaklar bir polisiye dizi we hiç polisiye bir olay olmazsa çok saçma olur... ama merak etmeyin yani bencede bol eğlence olcak yani bol hüsnülü bir bölüm olcak :D:D:D:D:D bu arada söylemeden geçemicem gamze özçelik bu bölüm çok guzel olcak :D saçlar fln da yakışmış yani :D:D:D yakupoglu61 29-12-06, 20:15 fragmanı gördüm yılbaşı özel olduğu için daaha da güzel bi bölüm olacak mesut mutsuz şekilde geliyo inş. durumu düzelirde eski neşesine döner adilcan 29-12-06, 20:27 mesutun durumu zaman alır... ama kurtulurlar... oğlu çok üzülür yaa... "bu arada söylemeden geçemicem gamze özçelik bu bölüm çok guzel olcak saçlar fln da yakışmış yani" yaa ben fragmanı göremedim.. ama eminim gamze ablam çok güsel olmuştur.. çok meak ediom yaa. saçlarınıı Amy_gıs 29-12-06, 20:32 hüsnü çok güzel oynuodu ben gördüm fragmanını :happy0064 burcumm 29-12-06, 20:34 KanalD'nin yıLbaşı özeL için Arka SokakLar'ı seçmesi harika bence,bu diziye değer werdiğini gösterir ;) Aynı saatte Awrupa Yakası war,büyük bi rekabet olucak ...Ama ben Arka Sokaklar'ı izLicem...;) dazzle 29-12-06, 21:14 ay ben hüsnünün çocuklarına bayılıyorum çok tatlılar ya öldürüyolar beni gülmekten hehehe bu bölümde güzele benziyo zeynep saçlarını boyatmış bence sarı çok güzeldi ama neyse canannn53 29-12-06, 21:34 fragmanı gördüm çok güzel bi bölüm izlicez.bol eğlenceli..:happy0064 bende gördüm gamze özçelikin saçlarını çok güzeldi. yakışmış.gerçi güzele ne yakışmaz adilcan 29-12-06, 21:36 evt güzele ne yakışmaz.... ya fragmandan resim fln çekebilir misniz.. yada neyse boşver ben tv karşısına geçiom şimdi... çok merak ediom gamze ablamın saçlarını yaaa... adilcan 30-12-06, 09:27 fragmanın sonunu görebildim.. hüsnü göbek atıodu:).... bu arada resimlerden gördüm yaa gamze ablamın saçları çook güsel olmuş... herşey olduğu gibi bu saç rengide çok yakışmış.... RIZA_BABA 30-12-06, 09:38 gamze özçlik ğin saçları çok yakışmış kendisine beğendim yani hoş bi kadın adilcan 30-12-06, 10:05 evt yakışmış ne kelime mükemmel olmuş... gerçi sarı saçlı daha ii oluor... ama böle tarz değiştirmesi ii olmuş.. kızcağız her dizi için bir şekle girio ve çok ii oluor mesela savcının kasırı:kızıl düşler ve gerçekler:kahküllü açık kızıl arka sokaklar:kısa sarı saç serseri:prenses gibi uzun sarı saçlar büyük ihtimal yeni projesi için: uzun kahverengi saçlar ee oyuncu dediğin böle olcak...her role bürünebilcek canannn53 30-12-06, 14:48 yayın akışında salı günü 20de arka sokaklar yılbaşı özel yazıyo. bence pazar günkü bölümün tekrarıdır. ama o hafta hiç bi dizi gösterilmiyor bütün dizilerin yerine film konulmuş. o yüzden emin değilim caso-ceze 30-12-06, 16:15 evet bu yılbaşı programı çok güzel olmuş kesin izleyeceğim ancak arkadaşlar ben birşey soracağım geçen hafta nın tekrarı yarın 17:00 da verilir mi sizce? bilgisi olanlar paylaşrsa sevinirim :D emirdag_güzeli 30-12-06, 17:36 TGRTeu arka sokaklar ilgilli bir ropartaj vardi...tesadufen dek geldi..gamze ozcelik konusuyordu..ve baska dizideki oyuncular da vardi..onlara da birsey sordular...ama yani hemen ceverdim..haber vermek istedim sadece... adilcan 30-12-06, 19:40 yaaa... ben ben nie göremedim.. allah kahretsin yaa.... ufff.... hemde gamze ablam konuşuormuş... neyse yaa haber verdiğin için saol... azıcık şansım olsa kız doğardım zaten Ateş 30-12-06, 20:17 arkadaşlar iyi bayramlar,iyi seneler. KoSiAr 30-12-06, 21:32 [I]slm arkadaslar ben bu hafta tv bakamadim hicc yani arka sokaklarida izleyemedim fragmanda gordum yilbasi ozel bir bolum yapiliyormus ama sali guni yeni bolumu basladimi basladiysa ozeti hangi gun ve saat kacta ve bu arada gamzenin sacin ne olmus ???? varsa resim gosterebilirmisiniz????:img-help: :img-help: RIZA_BABA 31-12-06, 07:14 yeni bölüm bugün başlıyo heycanlıyım bu arada herkezin yeni yılını ve mübare kurban bayramını kutlarım nynm 31-12-06, 07:22 süper bir blm bizi bekliyo herkese iyi bayramlar iyi seneler bu sene inş dizimizle birlikte bize başarı ,sağlık ve mutluluk getirir !!!! sibeel 31-12-06, 07:26 yeni yıl dizimize bol reytingli bölümler getirir umarım!.. bu akşam ekiple müthiş bi şenlik var hepinizi bekliyoruzzzz:happy0064 :happy0064 cerenimo_ 31-12-06, 08:14 Herkesin Mübarek Kurban Bayramı Kutlu OLsun.. Umarım Herkes İstediği Gibi Bir Yıl Geçirir... rihanna 31-12-06, 10:08 herkese iyi bayramlar mutlu yıllar:img-wink: =GaMzE= 31-12-06, 10:55 inş herkse için güzel bi yıl olur tabiki dizimiz içinde.akşam çok güzel olucak bayaa bi gülücez allah ağlatmasın erenalp_18 31-12-06, 11:25 arkadaşlar valla ben dizinin yılbaşı özel bölümünün çekilmesini doğru bulmadım çünkü sonuçta komedi dizisi değil tamam içinde komedi ögeleri var ama ana tema olarak değil KoSiAr 31-12-06, 15:07 arkadaşlar valla ben dizinin yılbaşı özel bölümünün çekilmesini doğru bulmadım çünkü sonuçta komedi dizisi değil tamam içinde komedi ögeleri var ama ana tema olarak değil bende sana katiliyorum,.,.,.. Islamin nurlu gunesi yuzunuze dogsun,, Yeni yiliniz hayirli,,, Kurban bayraminiz mubarek olsun,,, :img-wink: :img-wink: benhermi 31-12-06, 18:52 arkadaşlar birazdan arka sokaklar yılbaşı özel kanal d de başlıyor hepsini izlemeği gerçekten çok isterdim ama daha önceden başka plan yapmıştım... herneyse umarım bu bölümü izleyenler çok eğlenir we de hemen kayıdı yapılıp internete koyulur çünkü gerçekten merak ediyorum..... :D:D:D:D we tabiki herkesin kurban bayramı mubarek olsun we 2007 hepimiz için çok guzel we bol bol güldüğümüz bir yıl olsun :D:D:D:D Sorciere 31-12-06, 19:36 şu anda oynuyor ya şu çobanda ne acayip bir bela çeker var ya herşey buna geliyor RIZA_BABA 31-12-06, 20:22 yaw bende izliyorum ama bozuk bozuk izliyorum televizyon bozuk karıncalar oynuyor ara sıra:) siyah beyaz oluyor arada bir doğru dürüst izleyemiyorum yani artık upload edilince indirip güzel güzel izleyicem ama yılbaşında izlenmesi daha güzel dizi başladı benhermi 31-12-06, 22:24 dizinin yılbaşında yayınlanması müthişti her zamanki gibi polisiye wardı ama beklediğim gibi çok eğlenceli bir bölümdü özellikle hüsnü müthişti.... :D ayrıca dizinin son sahnesi yani zeynep_murat sahnesi müthişti .... TÜLIN 31-12-06, 23:13 Ya ben sadce fragmanini gördüm ve bu bölümün heycanli ve eglenceli olduguna inandim ama bakamadim.Neyseki bizim burda euro d de sabahin köründe tekrarini veriyorlar uyumicam icin yani yilbasi:happy0064 vanessa19 31-12-06, 23:15 cok hos bır bolumdu cok komıktı husnu oynadı durdu ıctı durdu muratı optu durdu heheh suat dur dedı o oynadı mesuta hastayım ne adam ama heheh pınar ıyı hesap verecek rıza komserın yuzu bır karıs oldu onu gorunce A.Konak 31-12-06, 23:52 tv de arka sokaklardan başka bişi yoktu. bide reklam aralarında avrupa yakası izledim. gerçekten güzel bölümdü. pek yılbaşı bölümü gibi değil normal bölüm gibiydi. bol atraksiyonlu yani :) tunç'un durumuna çok üzüldüm yaa. herkes eğlenirken nasıl masum ifadeyle izliyordu onları.. bostepeli 01-01-07, 09:23 slm dünkü bölüm gerçekten güzeldi hüsnü fena dağıttı :img-hyste ekip yinr görev başındaydı polislerinde:img-polic her gecelerin aksiyonlu olurhırsızları hüsnü yakalar dedim ama pek kafası yerinde değildi hele çocukları ya küçüğü gülmekten öldürd beni:img-hyste son sahne süperdi murat harika bi süpriz yaptı zeynebe çok tatlılardı bayıldım:img-in_lo heralde bu bölüm tekrar salı günü yayınlarlar yeni bölüm vermezler artık gelecek haftaya ama güzel bi süpriz oldu bize beklemiyodum dizinin yayınlanmasını tşk kanald:happy0064 RIZA_BABA 01-01-07, 10:49 süper bir bölümdü hüsnü içkinin dozunu kaçırınca komik oldu pınar nasıl ama rıza babayı görünce süpriz ayağına yattı tekin ve metin gene çok komikti hele küçük olan dansözle süperdi :D:) benhermi 01-01-07, 10:56 slm dünkü bölüm gerçekten güzeldi hüsnü fena dağıttı :img-hyste ekip yinr görev başındaydı polislerinde:img-polic her gecelerin aksiyonlu olurhırsızları hüsnü yakalar dedim ama pek kafası yerinde değildi hele çocukları ya küçüğü gülmekten öldürd beni:img-hyste son sahne süperdi murat harika bi süpriz yaptı zeynebe çok tatlılardı bayıldım:img-in_lo heralde bu bölüm tekrar salı günü yayınlarlar yeni bölüm vermezler artık gelecek haftaya ama güzel bi süpriz oldu bize beklemiyodum dizinin yayınlanmasını tşk kanald:happy0064 kesinlikle haklısın:img-wink: çok guzel bir bölümdü ben aslında öncelikle hangisini izleyeceğimi şaşırmıştım yani arka sokaklar mı avrupa yakası mı diye ama arka sokaklar bence kesinlikle muthişti yani doğru seçim yapmışım :img-wink: ayrıca kanald nini ansayfasında salı gunu dunku bölümün olacağı yazıo yani bizim için yeni bölüm haftaya kaldı :icon_sorr $ewim 01-01-07, 14:15 bende çok beğendim sonunda muratın zeynepe yaptığı jest çok hoştu:happy0064 inşallah hakkettiği reytingi alır erenalp_18 01-01-07, 15:16 arkadaşlar işte reytingler “TOTAL” 1-Avrupa Yakası (yılbaşı özel) ATV… 9.30 rating, 24.50 share... 2-Arkak Sokakla (özel) Kanal D... 7.20 rating, 19.60 share... 3-Star Ana Haber STAR TV... 6.60 rating, 21.10 share... 4-Popstar Alaturka (özel) STAR TV... 5.90 rating, 17.50 share... 5-Yılbaşı Özel İbrahim Tatlıses SHOW TV... 5.30 rating, 14.00 share... 6-Atv Ana Haber ATV... 5.20 rating, 14.40 share... 7-Yılbaşı Özel Sibel Can SHOW TV... 5.10 rating, 16.00 share... 8-Show Ana Haber SHOW TV... 4.90 rating, 16.50 share... 9-Beyaz Show (elveda 2006) Kanal D... 4.80 rating, 13.70 share... 10-Evde Tek Başın 3 Kanal D... 4.40 rating, 16.00 share... “AB” 1-Avrupa Yakası (yılbaşı özel) ATV… 10.30 rating, 31.50 share... 2-Popstar Alaturka (özel) STAR TV... 6.70 rating, 21.50 share... 3-Star Ana Haber STAR TV... 5.40 rating, 21.30 share... 4-Beyaz Show (elveda 2006) Kanal D... 5.40 rating, 16.50 share... 5-Yılbaşı Özel Sibel Can SHOW TV... 5.00 rating, 15.30 share... 6- Beyaz Show (hoşgeldin 2007) Kanal D... 4.90 rating, 17.30 share... 7-Yılbaşı Özel İbrahim Tatlıses SHOW TV... 4.70 rating, 16.40 share... 8-Atv Ana Haber ATV... 4.60 rating, 17.00 share... 9-Kanal D Ana Haber Kanal D... 4.40 rating, 13.90 share... 10-Arka Sokaklar (Özel) Kanal D...4.40 rating,13.70 share... total iyi ama ab berbat 10. olmuş ama ben dün demiştim insanlar yılbaşı akşamı komedi dışında bir şey izlemez diye $ewim 01-01-07, 16:03 keşke daha iyi olsaydı ya üzüldüm ab nin haline neyse ya bizim gönlümüzde birinciler sibeel 01-01-07, 16:19 ya arkadaşlar her zaman söylüyorum şu hüsnü'nün oğulları yıkıyo beni yaa. özellikle de küçük oğlu tekin. ne şeker ve komedi bi çocuk bu ya. hüsnü'nün ona küçük sapık demesi de ayrı bi olay zaten:img-hyste hepsi süper ya ama rıza baba her bölümde ayrı bi şaşkınlık yaşamasa şaşardım zaten:img-yes: ben bu bölümün en çok zeynep ve murat kısımlarını beğendim en sonunu hani sokak çocukları geliyo da güller fln veriyolar ya o bölümlerini ama bölümün geneli çok güzeldi. gamze ablanın yani zeynebin yeni imajı çok güzeldi uzun saç ona çok yakışmış her şeyde olduğu gibi !....ya arka sokaklarda bi polisin yılbaşı akşamı nasıl geçer hep birlikte görmüş olduk:happy0064 benhermi 01-01-07, 16:47 arkadaşlar zaten ab de 10. plmamız beklenir bişiydi o kadar eğlence programı yapıldı dun gece millet ona bakacaktı yani..... ama total bence gayet iyi hatta çok çok iyi zaten benim bildiğm total de alınan reytingler daha önemli di mi :D:D:D:D:D sezinti 01-01-07, 17:10 İşte 2006 Radyo Televizyon Ödülleri ! 2006 Radyo Televizoyn Oskar Ödülleri açıklandı. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneğinin (RTGD), 2006 yılı "29. Radyo Televizyon Oskar Ödüllerini" alanlar açıklandı. RTGD Başkanı Kenan Macit, Limak Ambassadore Otel’de basın toplantısı düzenledi. Macit, ödül alanların 25 kişiden oluşan bir jüri tarafından, binlerce program arasından seçildiğini bildirdi. Macit, ödüllerin 22 Şubat Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek törenle sahiplerine verileceğini kaydetti. Macit’in verdiği bilgiye göre, "Televizyon Oskarları" kapsamında, ATV’de yayınlanan "Avrupa Yakası" dizisinin oyuncuları Engin Günaydın ve Peker Açıkalın ile Kanal D’de yayınlanan "Binbir Gece" dizisinin oyuncusu Bergüzar Korel, RTGD’nin "TV Yıldızı" ödülünü kazandı. "Mehmet Ali Birand’la Kanal D Ana Haber", "Ana haber" dalında, farklı bir haber kuşağı deneyen "Mesut Yar’la Uyan Türkiye-Star TV" "Sabah Programı" dalında ödüle layık görüldü. Yılın spor programı, TRT’de Erdoğan Arıkan’ın sunduğu "Stadyum", ekonomi programı Yiğit Bulut’un CNNTÜRK’te sunduğu "Finans Analiz", magazin programı ise Kanal D’de Şenay Düdek ve Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu "Dobra Dobra" ve Show TV’de yayınlanan "Uçan Kuş" seçildi. Ödüle değer bulunan 2006 yılının diğer programları ve yayınlandıkları televizyon kanalları şöyle: "Haber-Tartışma: Can Dündar’ın hazırladığı "Neden" (NTV). Gece Bülteni: Gökmen Karadağ’ın sunduğu "Haber Aktif" (TV 8). Müzik-Eğlence: Funda Arar ve Kıraç’ın sunduğu "Gölgeler" (TRT). Haber-Yaşam: Cüneyt Özdemir’le Soner Yalçın’ın hazırlayıp sunduğu "5N 1K" (CNNTÜRK). Talk Show: Beyazıt Öztürk ve Kadir Çöpdemir’in sunduğu "Biri Bana Anlatsın" (NTV). Yarışma: Oktay Kaynarca’nın sunduğu "Hadi Anlat Bakalım" (TGRT). Kültür-Sanat: Doğan Hızlan ve İhsan Yılmaz’ın hazırladığı "Karalama Defteri" (CNNTÜRK). Haber-Aktüel: Nevzat Bingöl’ün hazırlayıp sunduğu "Duyan Var Mı?" (SKYTÜRK), Cevdet Cantürk’ün sunduğu "Haber Anadolu" (TRT 2), Bekir Develi ve Onur Sakar’ın sunduğu "Yola Düşenler" (STV). Belgesel: Kerime Şenyücel’in hazırladığı "Osmanoğlu’nun Sürgünü" ile "Dev Kanatlar" (TRT). Eğitim Programı: "Yaşasın Okulumuz" (Show TV). Çalışma ve Sosyal Güvenlik Programı: "Ali Tezel’le Çalışma Hayatı" (Kanaltürk). Apolitik: "Metin Özkan’la Siyaset Dışı" (SKYTÜRK). Öğlen Kuşağı: Oktay Aymelek’in sunduğu "Yeşil Elma" (STV). Hafta Sonu Haberleri: Hülya Seloni’nin sunduğu "Hafta Sonu Haberleri" (Kanal 7). "ÖZEL ÖDÜLLER" RTGD’nin ayrıca, "TV Oskarları" çerçevesinde bazı dallarda verdiği özel ödüllerin sahipleri de belirlendi. Buna göre, Ergun Babahan ve Yılmaz Özdil’in ATV’de hazırlayıp sunduğu "Son Baskı", Habertürk’te yayınlanan "Melih Meriç’le Basın Kulübü" ve Kral TV ödül almaya hak kazandı. "Köprü-Star TV", "Sıla-ATV", "Acı Hayat-Show TV", "Arka Sokaklar-Kanal D" ve "Kınalı Kuzular-TRT", yerli televizyon dizileri olarak ödüle layık görüldü. Cengiz Polatkan Ödülü’ne Banu Güven "24 Saat" (NTV), Yavuz Gökmen Ödülü’ne ise Hürriyet Gazetesi muhabiri Umut Erdem "Ali Baba’da Aryalı Reklam" haberiyle ödüle layık bulundu. SES TV ise yılın yerel kanalı seçildi. Uluslararası Dostluk ve Barış Ödülü’ne ise "23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği" ile TRT’ye layık görüldü. "RADYO OSKARLARI" "Radyo Oskarları" dalında ise ulusal yayın yapan TRT FM, yerli müzik yayını yapan Kral FM, yabancı müzik yayını yapan Power FM, spor radyosu Lig Radyo ödül almaya hak kazandı. RTGD Genç İletişimciler Ödülü’nü almaya ise Radyo İlef ve Radyo Gazi FM seçildi. Radyo programcıları arasında ise "Dj Hakan Gündüz (Radyo D)", "Rıza Esendemir-Arıza (Best FM)", "Matrax-Zeki Kayhan Coşkun (Alem FM)", "Michael Kuyucu-Michael Show (Süper FM)", "Füsun Alkan-Gönül Dostu Füsun (Süper FM)", "Raşit’le Muhabbet (Aşk FM)" ve "Şebnem Savaşçı (TRT)" ödül kazandı. kaynak: medyakafe.com sibeel 01-01-07, 17:27 :happy0064 hayırlı olsun arkadaşlar dizimiz (sanırım) ilk ödülünü aldı. bunların devam etmesi dileğiyle!:happy0064 benhermi 01-01-07, 20:46 waaaaay ödül almışız hayırlı olsun :):):) nice ödüllere inşallah :):):) canannn53 01-01-07, 23:50 evet ilk ödülümüz hayırlı olsun. salı arka sokakları yılbaşı özel varmış benim gibi yarım izleyenlere ya da izleyemeyenler için bi fırsat. totalde reytingler çok iyi. ab biraz kötü ama yılbaşında o kadar program wardı ki bence yne de iyi hem yarın binbirgece de olmadığı için 1. olabiliriz adilcan 02-01-07, 10:42 ewwttt ödül aldık süper yaa.... umarım devamı gelir... evt yarın 1001 gece yok kesin birinciyiz... valla yılbaşı gecesi ikinci olmamız bile çok iyi bnce.. ben bu kadar ii derece beklemiodum açıkcası.. ama bizim farkımız iştee kemik izleyicilerimiz oluştu.. yarın uzun süreden sonra tekrar 1. olcazz sibeel 02-01-07, 11:08 işte bu çok iyi bi fırsat umarım 1. oluruz hazır 1001 gece yokken. ama ne zaman böyle bişey olsa yani böyle bi fırsat olsa hep bi engel çıktı bi keresinde galatasaray maçı çıktı ve bunun gibi bi çok şey. ama bu sefer olucaz inş.:happy0064 RIZA_BABA 02-01-07, 12:57 evet ya nezaman bi fırsat çıksa önümüze hep bi engel çıkıyor maçtı felan derken birinci olamıyorduk yarında 1001 gece yok süper inş başka bi engel olmasda reytinglerin tozunu atırırız :D benhermi 02-01-07, 22:29 arkadaşlar ben izleyemeiştim yılbaşı gecesi özel bölümünü beu akşam izledim we doğal olarak koptum yani..... :) husnu we weletleri müthişti ya suat da tabii öyle giyinip nasıl çıktı hüsnünün karşısında aynı hızla da çıkardı tabii :) ayrıca pınar da iyi kıvırdı bence ama tabii koskoca rıza baba yer mi bu numarayı?... we tabii son sahne zeynep_murat sahnesi müthişti yani söylicek soz yok.... :):):):) canannn53 02-01-07, 23:00 evet bende bugün izleyebildim. çok güzel bi bölümdü hüsnünün sarhoş olması, metin ve tekinin hindi olayı çok komikti. tunça da çok üzüldüm.dediğiniz gibi son zeynep-murat sahnesi süperdiiiiii. umarım 1. oluruz RIZA_BABA 03-01-07, 08:30 arkadaşlar internette gazetelere göz atarken akşam gazetesinden BUrhan Ayerinin bi yazısına denk geldim...işte yazı... 2006’nın yerli diziler içerisinde en kötülerini kısa bir araştırma ile belirledim. İnanmayacaksınız ama birçok dizi 2000 kişinin evinde bulunan reyting ölçümlerine göre ilk ona girenlerden: ALTIN ZAKKUM ÖDÜLLERİ: 1. Acı Hayat ve Ihlamurlar Altında (Mafya, siyah takım elbiseli ve eli silahlı adamlar, nefret ve aşk, Acı Hayat filminin iki benzeri). 2. Gümüş (Cesur ve Güzel adlı dizinin hikayesinden beslenen ve uzadıkça izleyiciyi sıkan bir dizi). 3. Arka Sokaklar (70’li yıllardan kalma hikayesiyle ve adli olayların çok basit bir şekilde çözüldüğü tuhaf bir dizi yapım). 4. Cennet Mahallesi (Maymun Hüsnü’süyle akıllara zarar ve hikayeleri sürekli tekrarlanıyor). 5. Kırık Kanatlar (Kurtuluş Savaşı’nı anlatmak için yola çıkan ama pembe diziye dönüşen, dönemi iyi yansıtmayan yapım). 6. Sevda Çiçeği (Eski Türk filmlerinin en berbat örneği). 7. Selena ve Acemi Cadı (Sabrina’dan uyarlanan diziler). 8. Hırsız Polis ve Şöhret (Eski yerli filmlerin benzerleri ama hikayeleri bitmesine rağmen devam ediyor). 9. Yaprak Dökümü (Romanın benzeriyle hiçbir benzerlik taşımıyor). 10. Kaybolan Yıllar ve Sağır Oda (Kurtlar Vadisi’nin izinden giden ama onu taklit eden diziler). Gördüğünüz gibi bu yerli diziler reyting denilen ve sırrı hâlâ çözülemeyen bir sistemin ilk onunda. Ancak bu sistem gerçekleri yansıtmıyor. RTÜK o kadar tembel ki dört yıldır kendisi ölçüm yapacak. Ancak sansüre ve yasakçılığa gelince çok hızlı. Çevremde yaptığım araştırmalar bu sonucu gösterdi.” __________________ Şuraya bakın arkadaşlar adam dizmizi kötülemiş purna 03-01-07, 09:55 arka sıokaklar oscar almış yanı kanald ye 4 oscar verılmış bırı de arka sokajklar kanald haberde denılıyordu sibeel 03-01-07, 11:23 ewt ödül aldık ama adam diziyi kötülemiş resmen. her eleştiriye açığız ama madem diziler sürekli birbirinin aynı oluyor buyursunlar çok yeni bi proje sunsunlar önümüze de biz de görelim yani.hayret bişey! canannn53 03-01-07, 13:43 "TOTAL" 1-Arka Sokaklar Kanal D... 7.50 rating, 22.80 share... 2-Doktorlar Show... 6.70 rating, 20.20 share... 3-Show Haber Bülteni... 5.60 rating, 19.40 share... 4-Ezo Gelin SHOW TV... 5.20 rating, 15.60 share... 5-Star Ana Haber Bülteni... 4.90 rating, 16.20 share... “AB” 1-Doktorlar Show... 6.80 rating, 21.00 share... 2-Arka Sokaklar Kanal D... 6.20 rating, 19.20 share... 3-Star Ana Haber Bülteni... 5.60 rating, 20.00 share... 4-Atv Ana Haber Bülteni… 4.70 rating, 17.10 share... 5-Avrupa Yakası ATV… 4.60 rating, 19.40 share... arkadaşlar bu reytinglerin bi kısmı ya tam 1. olcaz dedik yine bi engel çıktı. totalde1. olmuşuz ama AB de 2.yiz. iyi tabii ki ama biz ikisinden de 1. bekliyorduk RIZA_BABA 03-01-07, 13:47 tozutmuşuz gene arkadaşlar ortalığı totalde bi engel yoktu o yüzden .olduk benhermi 03-01-07, 14:32 arkadaşlar internette gazetelere göz atarken akşam gazetesinden BUrhan Ayerinin bi yazısına denk geldim...işte yazı... 2006’nın yerli diziler içerisinde en kötülerini kısa bir araştırma ile belirledim. İnanmayacaksınız ama birçok dizi 2000 kişinin evinde bulunan reyting ölçümlerine göre ilk ona girenlerden: ALTIN ZAKKUM ÖDÜLLERİ: 1. Acı Hayat ve Ihlamurlar Altında (Mafya, siyah takım elbiseli ve eli silahlı adamlar, nefret ve aşk, Acı Hayat filminin iki benzeri). 2. Gümüş (Cesur ve Güzel adlı dizinin hikayesinden beslenen ve uzadıkça izleyiciyi sıkan bir dizi). 3. Arka Sokaklar (70’li yıllardan kalma hikayesiyle ve adli olayların çok basit bir şekilde çözüldüğü tuhaf bir dizi yapım). 4. Cennet Mahallesi (Maymun Hüsnü’süyle akıllara zarar ve hikayeleri sürekli tekrarlanıyor). 5. Kırık Kanatlar (Kurtuluş Savaşı’nı anlatmak için yola çıkan ama pembe diziye dönüşen, dönemi iyi yansıtmayan yapım). 6. Sevda Çiçeği (Eski Türk filmlerinin en berbat örneği). 7. Selena ve Acemi Cadı (Sabrina’dan uyarlanan diziler). 8. Hırsız Polis ve Şöhret (Eski yerli filmlerin benzerleri ama hikayeleri bitmesine rağmen devam ediyor). 9. Yaprak Dökümü (Romanın benzeriyle hiçbir benzerlik taşımıyor). 10. Kaybolan Yıllar ve Sağır Oda (Kurtlar Vadisi’nin izinden giden ama onu taklit eden diziler). Gördüğünüz gibi bu yerli diziler reyting denilen ve sırrı hâlâ çözülemeyen bir sistemin ilk onunda. Ancak bu sistem gerçekleri yansıtmıyor. RTÜK o kadar tembel ki dört yıldır kendisi ölçüm yapacak. Ancak sansüre ve yasakçılığa gelince çok hızlı. Çevremde yaptığım araştırmalar bu sonucu gösterdi.” __________________ Şuraya bakın arkadaşlar adam dizmizi kötülemiş ya bence bu yoruma takılmamak lazım adam zaten her diziye bir kulp takmış 70 li yıllardan kalmış hadi ya merak ediyorum hangi 70 li yıllar dizisinde temizlenmiş bir arabadan kan örneğni alıp tahlil ettirip belirli bir kişiye ait olup olmadığını anlayabiliyolar? tamam polisiye diziler 70 li yıllarda çok öne çıkmış eğer bundan bahsediyosa da hiç mi bir daha polisiye dizi çekilmesin ona bakılırsa hababam sınıfı da yapılmış 70 li yıllarda bu yuzden hiç okul içeren dizi yapılmasın...... tabii diğer merakım da tuhaf yollarla çözülüyomuş olaylar ama her sefereinde arka sokaklarda senaryo weya çözüm yontemleri için gerçekten polislere başvulduğu we uygun olmayan senaryonun değiştirildiği anlatılıo... ya zaten adam araştırmadan izlemedin bi suru yorum yapmış hepsinden öte merak ettiğim acaba bu dizilerden birini bil izlemiş mi? (yani araştırma yapıp yapmadığını sormuyorum bile) benhermi 03-01-07, 14:35 "TOTAL" 1-Arka Sokaklar Kanal D... 7.50 rating, 22.80 share... 2-Doktorlar Show... 6.70 rating, 20.20 share... 3-Show Haber Bülteni... 5.60 rating, 19.40 share... 4-Ezo Gelin SHOW TV... 5.20 rating, 15.60 share... 5-Star Ana Haber Bülteni... 4.90 rating, 16.20 share... “AB” 1-Doktorlar Show... 6.80 rating, 21.00 share... 2-Arka Sokaklar Kanal D... 6.20 rating, 19.20 share... 3-Star Ana Haber Bülteni... 5.60 rating, 20.00 share... 4-Atv Ana Haber Bülteni… 4.70 rating, 17.10 share... 5-Avrupa Yakası ATV… 4.60 rating, 19.40 share... arkadaşlar bu reytinglerin bi kısmı ya tam 1. olcaz dedik yine bi engel çıktı. totalde1. olmuşuz ama AB de 2.yiz. iyi tabii ki ama biz ikisinden de 1. bekliyorduk waaaaay toplamda birinci olmuşuz tekrar olmasına rağmen zaten önemli olan total deil mi?:happy0064 :happy0064 :happy0064 bostepeli 03-01-07, 15:05 slm arkadaşlar reytingler iyi güzel:happy0064 düzkü bölümü izlemiştim bi daha izledim ya çok güldüm şu hüznünün çocukları bela resmen olan garibim hindiye oldu:img-hyste yazık valla tepe üstü çakıldı yere hele hüznü ve ailesinin dansözle oynamaları süperdi ya ayrı komedi bunlar:img-hyste neyse yine ekip başarılı bi operasyonla geceyi tamamladı ama yılbaşıları zehir oldu hüsnü kafayı bulmasaydı olayı kesin o çözerdi hani bela mıknatısı gibiya hep önemli durumlarda devreye giriyo:img-hyste neyse bakalım yeni bölümde neler olucak:img-wink: banuş 04-01-07, 15:54 gerçekten süper bir bölümdü mesut turnç buket tablosu mz sahnesi hüsnünün sarhoşluğu yılbaşı akşamı diye fakir çocuklara yemek dağıtılması pınarın sahneye çıkması herşeyiyle süperdi firuzess 04-01-07, 16:17 arkadaşlar bende salı günü izledim ama son reklamdan sonrasını izleyemedim hani çocuklar ellerinde maytaplarla geliyorlar ya ondan sonra ne oldu izleyemedim biri bana anlatsın noldu???????:img-in_lo :img-in_lo RIZA_BABA 04-01-07, 17:45 of ya arkadaşlar özet daha gelmedi eskiden gelirdi merak ettim şimdi inş vardır A.S bu hafta sibeel 04-01-07, 18:00 maalesef bu hafta galatasaray maşından dolayı arka sokaklar gösterilmiycek sanırım burcuuu 05-01-07, 13:07 oOOOF.. bu hafta yok mu ya.. :( Şu diziLer eski haLLerine dönse çok iyi oLucak.. YıLbaşı özeL böLüm çok qüzeLdi.. 2 kere izLedim vaLLa =) sevda_cicegi_66 05-01-07, 15:43 arkadaslar siz arka sokaklarin web sitesini biliyormusunuz. eger biliyorsaniz banada yaza bilirmisiniz. ben bilmiyorum. simdiden tskler.......:img-wink: Meryemce90 05-01-07, 18:52 ya hep su maclarin yüzünden bende sinirlendim simdi ama olmaaaz ki böyle dimi aammma?!?!? RIZA_BABA 05-01-07, 18:59 kesnin bi kaynak göremedik daha arkadaşlar kanal d nin yayın akışınada bakamıyorum başka yerlerede bakmaya çalıştım ama 09/01/07 yayın akışı nı bulamadım =GaMzE= 05-01-07, 19:49 ewet hiç bi yayın akışında yazmıo.bide şimdi star tv de geniş zamnlar die bi dizi başlıo salı günü saat 20.00de Şımarık Cadı 05-01-07, 20:02 cok zewkli eğlenceli bi dizi ya arka sokaklar macera dolu izlerken cok zewk alıyorum ama bu haftaki fragman daha gösterilmedi heralde...merak ediyorum neler olcak!! benhermi 05-01-07, 20:05 19:00Ana Haber Bülteni 19:50Spor 20:00Futbol KarşılaşmasıEfes Pilsen Cup: Galatasaray & Feyenord 21:45Binbir Gece7. Bölüm 00:00Canlı Canlı arkadaşlr kanal d de salı akşamı yayın akışı böyle gösterilio .... :( yani kesinleşti salı gunu ark sokaklar yeni bölüm yok ama garip olan 1001 gecenin de yeni bölüm yokmuş tekrarı warmış.... benhermi 05-01-07, 20:16 of ya bekliyecez şimdi bi hafta daha özeti yollasalar bari umarım yollarlar ama benim hiç umudum yok açıkcası.....:icon_sorr ufff ya ne oldu bu kanal d ye bu hafta hiçbir dizinin yeni bölümünü wermio gıcık oldum ya..... işin yoksa bekle şimdi bir hafta daha..... canannn53 05-01-07, 23:43 offf ya bi hafta daha mı beklicez şimdi?!! evet ya kanald yılbaşı bayram fln derken dizi yerine devamlı film gösteriyo. ben de ne güzel yeni bölüm izlicez biz yine diye düşünmüştüm.. özeti de vermezler herhalde..offf banuş 06-01-07, 10:36 evt yılbaşı bayramda bütün kanallar ya önceden çekilmiş yeniyıl bölümünü koyuyolar yada eski bölümlerini sadece 1 2 dizi yeni bölüm gösterdi ...zühre nur... 06-01-07, 10:52 selam arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır siteye giremiyorum ama diziyi takip ediyorum... muratla zeynep in düğünü ne zaman???? pınarın murata olan aşkı bitti mi çünkü nişanlanacakları zaman pınar sahneye çıkacaktı. bi seven için sevdii kişinin nişanında şarkı söylemek çok zordur ondan soruyorum.bi de yeşim kendini neden astı o bölümü seyredememiştim de. mesut bunu duyunca neler yaşadı???? biri bana bunların cewabını verirse çok sevinirim bir de dizide başka gelişmeler warsa onları da bana anlatırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler... Herkese ii yıllar............ ezgi15 06-01-07, 11:34 Murat yaralandığı için nişan olmadı ve nişanı hastanede yaptılar cnm.Yeşim kendini astı çünkü hapisanede yaşamak istemiyordu.Mesut Tunca benim Yeşimin yattığı yeri unuttum işte tunca görevim çıktı dedi ve orya hüsnü ile birlikte gitti. Yeşimin tabutunu aldıktan sora istanbula döndüler ve tunca gerçeği anlattı. mesut bunu duyunca çok üzüldü:img-yes: benhermi 06-01-07, 12:38 selam arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır siteye giremiyorum ama diziyi takip ediyorum... muratla zeynep in düğünü ne zaman???? pınarın murata olan aşkı bitti mi çünkü nişanlanacakları zaman pınar sahneye çıkacaktı. bi seven için sevdii kişinin nişanında şarkı söylemek çok zordur ondan soruyorum.bi de yeşim kendini neden astı o bölümü seyredememiştim de. mesut bunu duyunca neler yaşadı???? biri bana bunların cewabını verirse çok sevinirim bir de dizide başka gelişmeler warsa onları da bana anlatırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler... Herkese ii yıllar............ murat ile zeynep zeynep in duğunune buyuk ihtimalle daha çok war yani hemen yapıcaklarını hiç sanmıyorum bu nişanlılık dönemini uzatırlar.... pınar ın murat a olan aşkı için bitti demiyelim de soğudu diyelim çünkü bu aralar hiç murat a sarkmadı yani daha doğrusu ikisi hiç gösterilmedi ama işte pınar aradabir zeynep e gıcıklık yapıo:) bi de nişana giderken pınar eskiyi hatırladı hani murat ın onu ewe bıraktığı ama rıza baba nın geldiği geceyi gözleri doldu fln... yeşim ise hapisaneye artık dayanamadığı için kendini astı sonuçta bu onun çin çok zordu dışarıdayken zengin bir hayat yşıodu onu da geç oğlu yanındaydı bunun daha 8 yıl böyle gideceğini dusunmek ona intahardan başka yol bırakmadı we tabii mesut bunu duyunca yıkıldı yani mesutun o hallerini izlemen lazım anlatılmaz.... adilcan 06-01-07, 14:38 sonunda forumdayım... arkadaşlar salı günü 1 olduk hhehehe.. http://img224.imageshack.us/img224/3185/21mu2.png (http://imageshack.us) bunu hak ediyoruz yaw... benhermi 06-01-07, 16:06 ondan sonra fala bişi olmadı cnm çoccuklar ellerinde maytap we gullerle yanlarına geldiler gulleri zetnep e werdiler zeynep teşekkur etti fln anlican mutluluk tablosu :):):) ayrıca videosunu izlemek istersen you tube a ekledim ordan izleyebilirsin bu we daha öncekileri.... canannn53 06-01-07, 21:55 arkadaşlar gündemdeki dizilerde2. sayfaya düştük nerdeyse. biliyorum bu hafta özet ya da fragman olmadığı için pek bişey yazamıyoruz ama.. bu arada pazartesi ve salı 20de kanaldde maç var dediğiniz gibi off nası beklicez bakalım o kadarr zeynep761 06-01-07, 22:05 arkadaşlar gündemdeki dizilerde2. sayfaya düştük nerdeyse. biliyorum bu hafta özet ya da fragman olmadığı için pek bişey yazamıyoruz ama.. bu arada pazartesi ve salı 20de kanaldde maç var dediğiniz gibi off nası beklicez bakalım o kadarr Walla haklısın cnm ya. Uzun zamandır ben de dikkat ediyorum. Ayrıca ramazan bayramından beri aynı başlığı kullanıyoruz. Forumun canlanması lazım. ana sayfaya tanışmamız için ama bu gidişle hayal olcak galiba.:( paçiii_melos 06-01-07, 22:51 İyi Geceler arkadaşlar bişiy sorucaktım salı günü yeni bölüm var mı yok mu bir ara burada yok yazdığını falan görmüştüm ama gene de merak ettim, benhermi 06-01-07, 22:56 İyi Geceler arkadaşlar bişiy sorucaktım salı günü yeni bölüm var mı yok mu bir ara burada yok yazdığını falan görmüştüm ama gene de merak ettim, ne yazık ki yok salı gunu kanal d nin yayın akışına göre arka sokakların yerine maç war sonra da 1001 gece ben belki 1001 geceyi vermezler de arka sokakları werirler diye umutlanmıştım :) ama boşa çıktı.... şimdi tek umudumuz bari özeti yollamaları (umudumuz da yok gibi bişi ama...) benhermi 06-01-07, 23:00 Walla haklısın cnm ya. Uzun zamandır ben de dikkat ediyorum. Ayrıca ramazan bayramından beri aynı başlığı kullanıyoruz. Forumun canlanması lazım. ana sayfaya tanışmamız için ama bu gidişle hayal olcak galiba.:( ewt arkadaşlar forumumuz geröekten sönük canlandırmamız lazım ama bu da bu hafta zor elimizde ne yeni fragman war ne de bölüm özeti .... "umarım ana sayfaya geçeriz" diye hep söyledim ama bu bu koşullarda imkansız görunuyo umarım bu foruma yazanların sayısı artar.... zeynep761 07-01-07, 09:11 ewt arkadaşlar forumumuz geröekten sönük canlandırmamız lazım ama bu da bu hafta zor elimizde ne yeni fragman war ne de bölüm özeti .... "umarım ana sayfaya geçeriz" diye hep söyledim ama bu bu koşullarda imkansız görunuyo umarım bu foruma yazanların sayısı artar.... Walla arka sokakların ratingleri iyi ama bu izleiyci kitlesinin ya forumlardan haberi yok (arka sokakların fan frmu dahil) ya da sadece diziyi izlemekle yetiniyolar. Eskiden oozge, özz, ugurum falan vardı baya iyiydi frm. O zamanlar ben pek bişi yazmıyodum ama onlar baya canlı tutuyolardı burayı. Uzun zamandır girmiyolar onlar da. ben de pek vakşt bulamıyorum. Şuraya devamlı yazan kişi sayısı çok az..:( benhermi 07-01-07, 12:24 Walla arka sokakların ratingleri iyi ama bu izleiyci kitlesinin ya forumlardan haberi yok (arka sokakların fan frmu dahil) ya da sadece diziyi izlemekle yetiniyolar. Eskiden oozge, özz, ugurum falan vardı baya iyiydi frm. O zamanlar ben pek bişi yazmıyodum ama onlar baya canlı tutuyolardı burayı. Uzun zamandır girmiyolar onlar da. ben de pek vakşt bulamıyorum. Şuraya devamlı yazan kişi sayısı çok az..:( mesela ben devamlı yazmaya çalışıyorum ama sonuçta okul fln benim de girmediğim zamanlar oluyor hepimizin oluyo yani ama o eskileri ben de izlerdim mesaj yazmadan :) onlardan biri birşey söylerdi hepsi cewaplar werirlerdi şimdi bize baksana hepimiz ayrı telden çalıyoruz konu bir özet gelince başlıyo sonra ...:icon_sorr firuzess 07-01-07, 13:16 ondan sonra fala bişi olmadı cnm çoccuklar ellerinde maytap we gullerle yanlarına geldiler gulleri zetnep e werdiler zeynep teşekkur etti fln anlican mutluluk tablosu :):):) ayrıca videosunu izlemek istersen you tube a ekledim ordan izleyebilirsin bu we daha öncekileri.... çok saol ya arkadaşlar bir iki hafta ayrı kalsabile 3. hafta büyük bir reytinge ulaşır i de iyi yanından düşünün:img-wink: banuş 07-01-07, 13:21 enbeğendiğiniz sahne neydi benim :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 muratın zeynebe koyle takması zeynebin sihirbamısın sen demesi ve dizinin son 5 dk sı süperdi en çok beğendiğim sahne bu siz de bu soruya cevap yazın :happy0064 benhermi 07-01-07, 13:27 enbeğendiğiniz sahne neydi benim :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 muratın zeynebe koyle takması zeynebin sihirbamısın sen demesi ve dizinin son 5 dk sı süperdi en çok beğendiğim sahne bu siz de bu soruya cevap yazın :happy0064 ewt ya madem yeni bolum yok eski bölümlerden konuşalım o zaman :) aslıında benim sewdiğim bir suru sahne war mesela 10. bölümde zeynep in murat ı kıskanması sahnesi war ya murat ın eski bir arkadaşından (kızın adını unuttum) sonra gelip merkezde kavga ediolardı ya o sahneyi çok sewiyorum asla izlemekten bıkmam sonra 11. bölümde murat ın zeynep i kucaklayıp o kız ile nişanlısının yanına getirio ya o sahneyi çok sewiyorum zaten arkada bi de murat ewgin in ben saba aşığım şarkısı çaliodu ya müthiş ya..... zeynep761 07-01-07, 14:37 Benim en sevdiğim sahneler; genelde operasyon sahneleri ve zeynep&murat sahneleri. Zeynep 'le muratın aşkları çok tatlı ve operasyon sahnelri de çok gzl bence. Adı üstünde arka sokaklar... Arka sokaklarda yaşananlar, türkiyenin kanayan yaraları hepsini seyirciye sunuyo. Bi keresinde konusu sokak çocuklarıydı, bi keresinde de taksici cinayetleri.. Aşk ve aile hayatları da bunların yanında diziyi etkileyici kılan diğer etkenler tabi. Neyse ben cştum, sözde en beğendiğim sahneleri yazıcaktım genelde dizinin her sahnesini beğeniyorum ama 5. bölümdeki zeynebin silahın özelliklerini saydığı kısmı hiç unutamıyorum. Repliklerinin tamamı aklımda kaç kere izlediğimi ben bile bilmem..:happy0064 adilcan 07-01-07, 15:33 evt zeynep silahın özelliklerini sayarken müthişti... zeynepin vurulma sahneside harikaydı.. murat zeynepi kurtarıyordu(travesti'Dendi galiba) orasıda süperdi... son bölümde ise en son sahne harikaydı... çocukalrın gelmesi, ve kolye takması banuş 07-01-07, 16:27 bende zeynebin ukala değişini özledim süperdi murata çok yakışıyodu o laf ama şimdi süper ikili oldular zeynebin o silahın özelliklerini syması elbette güzeldi muratın özür dilemeside daha büyük bir sorun çıkarmıştı çok güzel atışıyolardı ama hemen 4. bölümde öpüşmeleri birz hızlı oldu bence murat eskiden zeynebi gıcık ediyordu sevgilisi ikide bir onu çağrıyordu ilk bölümlerde ama ilk defa 7. bölümde ağladım ki ben hiç bir duygusal filimlerde ağlamam zeynebin vuruluşu çok içimi acıtmıştı süperdi muratın beni bırakma değişi o perişan halleri anlatılmıyo repliklerin hepsini ezberlemiştim bende yaa anlatçak çok şey var çok güzel bu dizi hiç bitmesin diğcem ama haziran ayında bitçekmiş çünkü haberde öyle diyo :icon_sorr uğurla gamze haziran ayında dizi-fliömlerin çekimlerinin bitmesinden sonra evlenceklermiş :happy0064 ama bu seneye yine başlamıycak anlamına gelmez umarım:butch: :img-cold: :img-swoon benhermi 07-01-07, 16:36 bende zeynebin ukala değişini özledim süperdi murata çok yakışıyodu o laf ama şimdi süper ikili oldular zeynebin o silahın özelliklerini syması elbette güzeldi muratın özür dilemeside daha büyük bir sorun çıkarmıştı çok güzel atışıyolardı ama hemen 4. bölümde öpüşmeleri birz hızlı oldu bence murat eskiden zeynebi gıcık ediyordu sevgilisi ikide bir onu çağrıyordu ilk bölümlerde ama ilk defa 7. bölümde ağladım ki ben hiç bir duygusal filimlerde ağlamam zeynebin vuruluşu çok içimi acıtmıştı süperdi muratın beni bırakma değişi o perişan halleri anlatılmıyo repliklerin hepsini ezberlemiştim bende yaa anlatçak çok şey var çok güzel bu dizi hiç bitmesin diğcem ama haziran ayında bitçekmiş çünkü haberde öyle diyo :icon_sorr uğurla gamze haziran ayında dizi-fliömlerin çekimlerinin bitmesinden sonra evlenceklermiş :happy0064 ama bu seneye yine başlamıycak anlamına gelmez umarım:butch: :img-cold: :img-swoon senin bu bitecek dediğin yaz arası di mi? yani böyle bir dizi 1 yılda bitmesin yaaaa....:icon_sorr ama zaten bir yaz arası wermeleri gerekiyor hiç arasız dewam etmesini beklemek olmaz di mi? bu arada ben de demiştim zaten her sahnesi birbirinden guzel... ama bencede biraz daha geç çıkmaya başlasalardı daha iyi olabilirdi onların komik çekişmelerini izlemek çok guzel oluyodu mesela murat zeynep i kıskandırrmıştı :) zeynep de kıskanabilirdi.... ayrıca kesinlikle zeynep in vurulma sahnesi muthişti murat ın çaresz onu hastaneye yetiştirmeye çalışması sonra hastanede beklemesi daha sonra gidip vuranı dövmesi :) fln .... $ewim 07-01-07, 16:37 ben de son bölümün son sahnesine bayıldım muratın evlenme teklifi de süperdi!!! banuş 07-01-07, 16:45 evlenme teklifi çok güzel ol bence muratın zeynebe deniz kıyısında soracağı belliydi çünkü gittikleri en romantik yer orası banuş 07-01-07, 16:46 senin bu bitecek dediğin yaz arası di mi? yani böyle bir dizi 1 yılda bitmesin yaaaa....:icon_sorr ama zaten bir yaz arası wermeleri gerekiyor hiç arasız dewam etmesini beklemek olmaz di mi? bu arada ben de demiştim zaten her sahnesi birbirinden guzel... ama bencede biraz daha geç çıkmaya başlasalardı daha iyi olabilirdi onların komik çekişmelerini izlemek çok guzel oluyodu mesela murat zeynep i kıskandırrmıştı :) zeynep de kıskanabilirdi.... ayrıca kesinlikle zeynep in vurulma sahnesi muthişti murat ın çaresz onu hastaneye yetiştirmeye çalışması sonra hastanede beklemesi daha sonra gidip vuranı dövmesi :) fln .... dövüş sahnesini bende çok beğen miştim süperdi hastanedeki konuşmalarıda çok romantikti benhermi 07-01-07, 17:18 ben de son bölümün son sahnesine bayıldım muratın evlenme teklifi de süperdi!!! ewt di mi ya murat ın ewlenme teklif ettiği sahne de çok guzeldi o bölümde çok az zeynep_murat wardı o da zaten ewlenme teklifiydi:):):) birden bire teklir etmişti.... weee tabiki son bölümün (21. bölüm) son sahnesi de muthişti.... banuş 07-01-07, 17:34 hemen 21. bölüme geçmeyelim 14. bölümü konuşalım mesela psikopat kadın zeynebi öldürmeye gelmişti murat onu kurtardıemel hanım onları görünce çok komik olmuştu ozaman çok süsülü görünüyordu AKUT MURAT:happy0064:img-hyste benhermi 07-01-07, 21:00 hemen 21. bölüme geçmeyelim 14. bölümü konuşalım mesela psikopat kadın zeynebi öldürmeye gelmişti murat onu kurtardıemel hanım onları görünce çok komik olmuştu ozaman çok süsülü görünüyordu AKUT MURAT:happy0064:img-hyste ewt ya o sahnede zeynep nası dövmüştü kadını...ama murat gelmese tabii kadın bıçağı saplıodu... ama dediğiin gibi husnu olayı çok guzel özetlemişti akut murat diye... :) zaten husnu ile mesut hep olayı çok guzel özetliyolar :):):) mesela nişan sahnesinde; hastanede nişan kurdeleye nester ikiside huysuz usta rastgider mi işler... :):):) benhermi 07-01-07, 21:02 evett ya orası da çok güzeldi :img-yes: böyle giderse biz bütün sahneleri sayıcaz :):):) ewt ama butun sahneler o kadar guzel ki walla ben dusuunuyorum dusunuyorum sewmediğim bir sahne bulamıyorum :):):) benhermi 07-01-07, 23:30 Gamze Özçelik, Gökhan Demirkol'a karşı sürdürdüğü hukuk savaşını kazanır kazanmaz sevgilisi Uğur Pektaş ile yeni yılı ve bayramı birlikte geçirmek için Amsterdam'a gitmişti. Sabah’ın haberine göre çift, gittikleri tatilden İstanbul'a nişanlanarak dönmüş. Pektaş, uzun zamandır evlenmek istediği sevgilisine, nişan yüzüğünü tatilde uzattı. Özçelik ise hiç tereddüt etmeden bu teklifi kabul etti. İstanbul'a dönen Pektaş, Özçelik'in ailesiyle tanıştıktan sonra onlarla birlikte yemek yedi. Nikâh için dizi film çekimlerinin tatile girdiği haziran ayı belirlendi. walla bize allah tamamını erdirsin demek duşer :):):) ama çok yakışıolar di mi?.... benhermi 08-01-07, 13:25 Gamze Özçelik, Gökhan Demirkol'a karşı sürdürdüğü hukuk savaşını kazanır kazanmaz sevgilisi Uğur Pektaş ile yeni yılı ve bayramı birlikte geçirmek için Amsterdam'a gitmişti. Sabah’ın haberine göre çift, gittikleri tatilden İstanbul'a nişanlanarak dönmüş. Pektaş, uzun zamandır evlenmek istediği sevgilisine, nişan yüzüğünü tatilde uzattı. Özçelik ise hiç tereddüt etmeden bu teklifi kabul etti. İstanbul'a dönen Pektaş, Özçelik'in ailesiyle tanıştıktan sonra onlarla birlikte yemek yedi. Nikâh için dizi film çekimlerinin tatile girdiği haziran ayı belirlendi. walla bize allah tamamını erdirsin demek duşer :):):) ama çok yakışıolar di mi?.... bencede çok yakısıyolar :) gamze özçelik in başından geçen olay gerçekten çok kotuydu ama allahtan onun haklı we mağdur olduğu anlaşıldı çok kotu gunler geçirdi ama şimdi çok mutluya benziyo...:) benhermi 08-01-07, 13:49 Benim en sevdiğim sahneler; genelde operasyon sahneleri ve zeynep&murat sahneleri. Zeynep 'le muratın aşkları çok tatlı ve operasyon sahnelri de çok gzl bence. Adı üstünde arka sokaklar... Arka sokaklarda yaşananlar, türkiyenin kanayan yaraları hepsini seyirciye sunuyo. Bi keresinde konusu sokak çocuklarıydı, bi keresinde de taksici cinayetleri.. Aşk ve aile hayatları da bunların yanında diziyi etkileyici kılan diğer etkenler tabi. Neyse ben cştum, sözde en beğendiğim sahneleri yazıcaktım genelde dizinin her sahnesini beğeniyorum ama 5. bölümdeki zeynebin silahın özelliklerini saydığı kısmı hiç unutamıyorum. Repliklerinin tamamı aklımda kaç kere izlediğimi ben bile bilmem..:happy0064 ewt adı üstünde aarka sokaklar bu dizi sadece aşkı we bunun etrafında donen olayları değil de hayatın gerçeklerini yani arka sokakları we bunun yanısıra aşkları anlatıyo... we 5. bölümde zeynep in silahın özelliklerini saydığı sahne çok guzeldi murat ı nasıl dumur ediyodu.... ama sanıım ben en çok nişan sahnesini seviyorum yani hastanedekini....ben de onu tekrar tekrar izledim.... :) muthiş..... adilcan 08-01-07, 18:31 haber yalan.... nişan fln yok.... gamze ablam açıklama yaptı... niaşnlansak amsterdamda ne işimiz var demiş.. ailelerimizin yanında oluruz fln demiş.. eğer nişan olursa zaten haberi olur herkesin ailelerden uzakta olamaz demiş... yaw hani zeynep şaka yapıodu... zeynep evde hastayken çöpçatanı geliodu sonra murat bozuluodu fln.. hatırlamışsınızdır... ertesi günü zeynep zoruodu kıskandın mı die.. murat başta hayr dedi ama sonra evt demişti.. ve sonra zeynepe mutlu oldunmu demişti.. zeynepte evt demiştii.. ya çok tatlıydı orda gamze ablam kadelen 08-01-07, 20:49 arkadaşlar bu hafta arka sokaklar yok mu ne fragmanını verdiler ne de özet var ortada:(:(:( biri sölerse sewinirimm... Meryemce90 08-01-07, 20:52 arkadaslar ne yalan söylim bende bütün sahnelerin hepsini cok begeniyorum cok seviyorum arka sokkaklari. gamze ablamizzz zaten süper yaaa. zaten bizim dizi degisik bir dizi komik, aksiyon, heyecan hersey var aglamak, gülmek. bende su yilbasi gecesi muratin yaptigi sürprisi cok begenmistim. cok düsünceli ve cok güzel bi sürprisdi. kimin aklina gelir ki böyle bisey.... Meryemce90 08-01-07, 20:54 arkadaşlar bu hafta arka sokaklar yok mu ne fragmanını verdiler ne de özet var ortada:(:(:( biri sölerse sewinirimm... ne yazik ki yok canim biz de ona zaten cok kizmistik cünkü ne yazik ki yine mac varda diye buu hafta da koymuyolar:(:sad53: banuş 08-01-07, 22:35 hepsi çok güzeldi farkındaysanız zeyneple muratın aşkı başka öteki diziler gibi deil farklı bunu gerçek hayattada birlikte olmalarına bağlamıyorum ben dizinin senaryosuna bağlıyorum bence bizim dizimiz en güzel dizi çünkü her dizide aynı aşk hikayeleri zm aşkı en güzeli benhermi 08-01-07, 23:40 hepsi çok güzeldi farkındaysanız zeyneple muratın aşkı başka öteki diziler gibi deil farklı bunu gerçek hayattada birlikte olmalarına bağlamıyorum ben dizinin senaryosuna bağlıyorum bence bizim dizimiz en güzel dizi çünkü her dizide aynı aşk hikayeleri zm aşkı en güzeli tabi ki öyle :):):) sonuçta bu dizi aşk uzerine kurulu deil dizinin genel özetinde ne yazıo "başrolunde istanbul olan" yani biz müthiş kovalamacalar gerçekten toplumsal anlam taşıyan olaylar izliyoruz tabi bunları polisler açısından izlediğimiz için polislerin bu kadar koşuşturma içinde yaşadıkları aşklarına tanık oluyoruz... zaten sadece z-m aşkı yo dizide bence suat we husnu de mukemmel bir çift mesel:img-hyste ya da rıza baba we ayla da o yaşlarına rağmen aşklarını yaşamaya dewam ediyolar..... banuş 08-01-07, 23:45 tabi ki öyle :):):) sonuçta bu dizi aşk uzerine kurulu deil dizinin genel özetinde ne yazıo "başrolunde istanbul olan" yani biz müthiş kovalamacalar gerçekten toplumsal anlam taşıyan olaylar izliyoruz tabi bunları polisler açısından izlediğimiz için polislerin bu kadar koşuşturma içinde yaşadıkları aşklarına tanık oluyoruz... zaten sadece z-m aşkı yo dizide bence suat we husnu de mukemmel bir çift mesel:img-hyste ya da rıza baba we ayla da o yaşlarına rağmen aşklarını yaşamaya dewam ediyolar..... evt bencede dizideki aile kavramı çok önemli ne olursa olsun birbirilerinden kopmuyorlar kopamıyorlar her çift birbiriyle uyumlu zm demiyorum çünkü onu zaten biliyorsunuz hüsnü suat gerçekten süper ikili komedi sevgi saflık herşey var banuş 08-01-07, 23:48 bu dizide olmasını istemediğiniz oyuncu varmı yoksa hangi oyuncunun ayrılmasına üzülürsünüz? cevap yazın benhermi 08-01-07, 23:51 bu dizide olmasını istemediğiniz oyuncu varmı yoksa hangi oyuncunun ayrılmasına üzülürsünüz? cevap yazın ya ben kimsenin ayrılmasını istemem cunku kesinlikle her oyuncu kendince muthiş zaten dizi hepsinin uzerine kurulu bence hiçbir oyuncu ayrılmasın... ayrıca herhangibiri ayrılsa uzulurdum ben yeşim de ayrıldı diye uzulmuştum sonuçta tunç çok kotu oldu.... :icon_sorr banuş 09-01-07, 00:01 dizi bu haliyle güzel muratı bıçaklıyana sinir olmuştum bide zynebi vurana tabi olnlar kalıcı deil hiçbiri gitmesin paçiii_melos 09-01-07, 09:50 Sinema filmi yolda ‘Arka Sokaklar’ dizisinde bir polisi canladıran Gamze Özçelik, oyunculuğuyla büyük beğeni topluyor. Dizinin reytinglerinin çok yüksek olması nedeniyle yapımcısı diziyi önümüzdeki sezon da devam ettirmek istiyor. Ancak birçok yapımcı da Özçelik’in peşinde. Özellikle yaz sezonu için teklifler alan oyuncu, sözleşmesi devam ettiği için henüz diğer tekliflere yanıt vermedi. Ancak bazı teklifler karşıında kararsız kaldı güzel oyuncu... Bu arada yaz aylarında çekilicek bir sinema filmi üzerinde yoğunlaşan Özçelik, şu aralar harıl harıl senaryo okuyor. kaynak : vatan tv benhermi 09-01-07, 14:34 bol olaylı br bölüm yine bizi bekliyo... murat ile zeynep arasında ciddi bir kavga olacağa benziyo.... :( çok merak ettim aylayı neden hastaneye kaldırıyolar...? ufff ya daha koskoca nir hafta war... RIZA_BABA 09-01-07, 14:57 ala ala aylaya ne oldu ki çok merak ettim bu dizidede hastaneye gitmeyen kalmadı :) speedy_03 09-01-07, 17:58 ya bu kanald nin sitesinede eklenmiyo bölümler sırayla 2 haftada 1 bölüm ya eskileride seyredemiorum adam gibi işin yoqsa bekle haftaya kadar benhermi 09-01-07, 20:44 arkadaşlar tamam bu hafta yeni bölümümüz yok ama özet geldi hani nerdesiniz ya bu forum neden bu kadar boş....... bir suru olay war bu bölümde ayrıca murat zeynep e fena kızacak sanırım bu hafta zaten murat daha önce zeynep e bu konuya karışma istemeden sana da zarar werebilirim demişti.... canannn53 09-01-07, 21:19 evet ya murat zeynepe kızcak anlaşılan.. acaba aylaya nolcak?? çok merak ettim. ayrıca mesut da bi rahatlayamıyor şimdi de başına leman(adını yanlış hatırlamıosam) çıktı. ya güzel bi bölüme benziyo ama daha 1 hafta var...:(:( bostepeli 09-01-07, 21:44 slm anlaşılan bu bölümde muratın sahneleri olucak babasıyla heralde bi açıklaması vardır gerçi durumu düzeltirmi orası şüpheli zeyneple murat bari kavga etmese bu yüzden ekip yine görev başında rıza babya üzüldüm arkadaşının cesediyle karşılaşmak çok kötü oldu hüsnü yine kahramanlık peşinde ilaç firmasına işçi olacak sızacak hadi bol şans ya bu mesut ne çekiyo şimde tek umudu oğlunu yeşimin halası almak istiyo aslında tunç açısından maddi açıdan iyi ama babasıyl auzak kalma durumları onu kötü etkiler bari çıkar bi yol bulsalar ya aylaya acaba ne oldu rıza babaçok üzülecek inşallah ciddi bişe değildir ya bu salı çok büyük bi boşluk oldu dizi olmayınca çok sıkıldım özledim diziyi:img-wink: benhermi 09-01-07, 22:10 evet ya murat zeynepe kızcak anlaşılan.. acaba aylaya nolcak?? çok merak ettim. ayrıca mesut da bi rahatlayamıyor şimdi de başına leman(adını yanlış hatırlamıosam) çıktı. ya güzel bi bölüme benziyo ama daha 1 hafta var...:(:( ewt ya şu mesut un başına hiç mi guzel bişi gelmez surekli olay surekli kotu şans.... bakalım bu olayı nasıl halledicek?... bir de ayla war tabi ne oluyo aylaya ya gerçekten çok merak ettim... adilcan 10-01-07, 15:31 evt yaa mesut biraz mutlu olsun.... mesela 5-6 bölüm sonra buketle evlensin.. yada oğlu annesini azda olsa unutsun ne bilim işte bişe olsun adam mutlu olsun... sonra zeynep-murat sahnesi daha çok olsun:).. murat olmasada olr aslında zeynep çok olsun yeter:) ezgi15 10-01-07, 16:03 Ama tek zeneple de olmzaki muratla iyi uyuşuyolar zati her bölümde en çok görüntelenen murat ve zeynep:img-yes: :happy0064 :happy0064 =GaMzE= 10-01-07, 16:13 AYNI dizide rol alan Gamze Özçelik ile usta oyuncu Zafer Ergin'in arasinin bozuk oldugu konusuluyor. Özçelik'in sete gec gelmesi ve karsisinda bacaklarini uzatmasina sinirlenen Zafer Ergin, bu nedenle Gamze Özçelik'e sette hayli soguk davraniyor ve is disinda Özçelik ile konusmuyormus. Kaynak : TAKVİM RIZA_BABA 10-01-07, 16:19 aaa yapmayın ya kavga etmesinler aman ha avrupa yakasındada ata demirel seteki anesiyle kavga etmişti daha sonrası dayanamayıp diziden ayrılmıştı sibeel 10-01-07, 17:00 umarım yalan haberdir.eğer varsa öyle bişey ikisinden biri dayanamayıp çeker gider de dizinin tadi tuzu kaçar.aLLah korusun yani ! speedy_03 10-01-07, 20:27 umarım yalan haberdir.eğer varsa öyle bişey ikisinden biri dayanamayıp çeker gider de dizinin tadi tuzu kaçar.aLLah korusun yani ! benim tahminim 2sinden biri gidecekse rıza babayı emekli ederler bence eğer ayrılmak isteyen o ise ... sarp_manyagi 10-01-07, 20:29 ya bu kavga olayını bende okudum ama sabrediomuş zafer ergin bence gamze abla biraz daha dikkatli davranmalı canannn53 10-01-07, 20:38 ya kimse gitmesin diziden.. bu diziden 1 kişi bile gitmemeli. biz yeşim de bile üzüldük. ki zafer ergin ve gamze özçelik başrol oyuncusu. adilcan 10-01-07, 20:39 yaa ne var ki... eğer haber doğruysa bence zafer ergin abartıo... kızcağız yorulmuştur ayağını uzatmıştır ne var sankii.. bende babamın,amcamın, halamın karşısında uzatıom..bence zafer ergin abartmamalı.. geç kalma olayına gelince eminim sizlerde okumuşsnunuzdur.. gamze ablamın ve onun rol arkadaşlarının yaptığı bir çok röpörtajda gamze ablamın sete erken gelmesi konuşuluor... hatta tiyatro oyunu provaları başladığında..sezai aydın şöle demiş: gamze iki dizide oynuor bir canlı yayın sunuordu buna rağmen sete hepimizden erken geliodu.. disiplininden dolayı oyunda gamze olsun istedik demiştii... eğer diziden biri gitmek zorunda kalırsa bu zafer ergin olmalı.. çünkü gamze ablam dizinin izlenmesinde ve beğenilmesinde çok büyük rol oynuor... genel olarak insanların beğendiği sahneler zeyp-murat sahnelerii CileK_KiZ 10-01-07, 21:06 bence bunu pek abartmamak lazim yawww bence öyle bisey olmaz ya hem zafer ergin ve gamze özcelik ayirlamaz.... yoksa dizi biter ki bi ise yaramaz yani. yani dizinin tadi kalmaz. bence. hem bence bu yalan haberdir... sanimca.....onlar coook iyi bir ekip ve bu ekip ayyyrilmmamali hic bi zaman!!!!!!!!!! RIZA_BABA 10-01-07, 21:13 yaa ne var ki... eğer haber doğruysa bence zafer ergin abartıo... kızcağız yorulmuştur ayağını uzatmıştır ne var sankii.. bende babamın,amcamın, halamın karşısında uzatıom..bence zafer ergin abartmamalı.. geç kalma olayına gelince eminim sizlerde okumuşsnunuzdur.. gamze ablamın ve onun rol arkadaşlarının yaptığı bir çok röpörtajda gamze ablamın sete erken gelmesi konuşuluor... hatta tiyatro oyunu provaları başladığında..sezai aydın şöle demiş: gamze iki dizide oynuor bir canlı yayın sunuordu buna rağmen sete hepimizden erken geliodu.. disiplininden dolayı oyunda gamze olsun istedik demiştii... eğer diziden biri gitmek zorunda kalırsa bu zafer ergin olmalı.. çünkü gamze ablam dizinin izlenmesinde ve beğenilmesinde çok büyük rol oynuor... genel olarak insanların beğendiği sahneler zeyp-murat sahnelerii bence öle değil adilcan izleyici kitlesi bu diziyi asksiyonlu ve maceralı diyede izliyolar yani zafer ergin olmasa dizinin tadı kaçabilir yani izleyici kitlesi sırf Z+M sahnelerini izlemiyor ki bu dizide aksiyon ve macera var ben aksiyon ve macera sahnelerini izleyenlerin daha çok olduğunu düşünüyorum benhermi 10-01-07, 21:21 adilcan bence dzi bir butun yani zeynep_murat gerçekten çok izleniyo we biliyosun ben de deli gibi onarın videosunu fln hazırlıyorum :) ama dizide aksiyon sahneleri olmasa ben bu diinin bu kadar tutacağını sanmıyorum zaten aşk hikayesi her yerde war ama burda önemli olan aşkın olaylar içinde geçmesi... ayrıca bence zafer ergin diziden ayrılmaz çunkü dizideki her oyuncu gibi o da dizi için buyuk bir şans ayrıca su da bir gerçrk gamze de zafer de birer profosyonel bu yuzden çok guzel giden bir diziden ayrılacaklarını sanmıyorum... canannn53 10-01-07, 21:34 adilcan bence dzi bir butun yani zeynep_murat gerçekten çok izleniyo we biliyosun ben de deli gibi onarın videosunu fln hazırlıyorum :) ama dizide aksiyon sahneleri olmasa ben bu diinin bu kadar tutacağını sanmıyorum zaten aşk hikayesi her yerde war ama burda önemli olan aşkın olaylar içinde geçmesi... ayrıca bence zafer ergin diziden ayrılmaz çunkü dizideki her oyuncu gibi o da dizi için buyuk bir şans ayrıca su da bir gerçrk gamze de zafer de birer profosyonel bu yuzden çok guzel giden bir diziden ayrılacaklarını sanmıyorum... katılıyorum.ben de hr ne kadar zeynep-murat sahnelerini sevsem de bu diziyi sırf onun için izlemiyorum. bu dizinin farkı da o zaten komedi ve aşk olayların içinde geçiyor. dolayısıyla ben ne zafer erginin ne de gamze özçelikin diziden ayrımasını istemem. bu kadar güzel bir diziye bişi olsun hiçç istemem sibeel 10-01-07, 21:54 ya bence gamze abla da diziden ayrılsa (ki asla istemem) zafer engin de diziden ayrılsa ikisi de hata yapmış olur. bence bu profesyonel oyunculuğa hiç yakışmaz.her ne olursa olsun iş başka. o olay senin o şahısla olan kişisel problemin. ne diye ayrılıyosun ki. ama bence biraz da şişirilmiş bi olay. kulaktan kulağa geçerken bire bin katılıyo ne de olsa ! adilcan 11-01-07, 15:33 evt dizide aksiyon fazla... peki söleyin dizide aksiyonlu sahnelerde daha çok zeynep mi... rıza mı var... hem ben zaten çıksın demedim.. dizi bir bütün ve rızada bunun önemli parçası yani çıkmak sorunda kalırsa dedim... dizide olayların başında genellikle zeynep ve mesut var.. aksiyonun doruğa çıkması mesut ve zeynepten dolayı... rıza baba genelde arkada duruo... yani eğer zorunluluk olursa dedim.. yoksa tabi ikiside çıkmasın... hem bencede haber yalandır zaten RIZA_BABA 11-01-07, 16:40 bence rıza babada sahnelerde gözküyor yani bi olayda ilk ekip gidiyo olabilir ama mutlaka o sahnede rıza var oluyor bence dizide aksiyonlu sahnelerin başında genelde zeyneple mesut olmuyor bunun aliside var muratı da var adilcan benim içimdeki ses diyorki bence sen gamze özliği çok sevdiğin için böle yorumlar yapıyosun yok işte aksiyonlu sahnelerin başında zeynep var falan diyerekten yani gamzeyi sevdiğin için böle diyosun adilcan 11-01-07, 16:48 evt gamzeyi sevdişiim için ayrıcalık var... ama aksiyonda tarafsız olarak sölüom mesut-zeynep... hüsnükomedi... murat manken edasında... ali ise varlığı yokluğu bence bir.... özlelikle ilk 10 bölümde olaylar zeynep üzerinden işleniodu.. sonradanda mesuta döndü... sibeel 11-01-07, 16:50 ya bi dk. tamam gamze abla sete geç gitmiş olabilir gayet de normal. bacaklarını da uzatmış olabilir. iyi de burda zafer engin'in müdahale etmesi gereken bi konu var mı. o da gamze abla gibi o dizinin bi oyuncusu.oranın yönetmeni yok mu yani.eğer bi uyarı yapılcak olsa bunu zafer engin değil dizinin yönetmeni ya da sorumlu kişi kimse o yapardı yani. ayrıca dizi zeynep ve murat sahnelerinden ibaret değil diyosunuz ama ne zaman fragmanı görsek ilk önce zayneple murat nolcak acaba işte evlencekler mi vs. ! dizide rıza baba'dan çok zeynep ve murat konuşuluyor yani bu da inkar edilemez bi gerçek! Meryemce90 11-01-07, 18:07 ya bi dk. tamam gamze abla sete geç gitmiş olabilir gayet de normal. bacaklarını da uzatmış olabilir. iyi de burda zafer engin'in müdahale etmesi gereken bi konu var mı. o da gamze abla gibi o dizinin bi oyuncusu.oranın yönetmeni yok mu yani.eğer bi uyarı yapılcak olsa bunu zafer engin değil dizinin yönetmeni ya da sorumlu kişi kimse o yapardı yani. ayrıca dizi zeynep ve murat sahnelerinden ibaret değil diyosunuz ama ne zaman fragmanı görsek ilk önce zayneple murat nolcak acaba işte evlencekler mi vs. ! dizide rıza baba'dan çok zeynep ve murat konuşuluyor yani bu da inkar edilemez bi gerçek! burda haklisin canim cok dogru konusmusun bu aslinda zafer ergini hic ilgilendirmez ama karismis iste. neyse evet zeynep ve murat nolcak diye bakiyoruz ama ben en cok da hangi konu islencek diye merak ediyorum. öbür dizilerde hep ask isleniyo yani bizim dizimizde tek öyle digil...:happy0064 adilcan 11-01-07, 19:38 yaw zaten sibeelde bende aşk yüzünden dizi tutuo demioz.. tabiki güncel olaylara değindiği için.... adilcan 12-01-07, 17:16 nasıl olur yaw ikinci sayfaya geççmişiz:( :(... uzun süreden sonra haftaya arka sokaklarımızı izleyebilcez... yaw bir maç için vermediler.. bence bir kaç bölüm içinde murat ile babasının arası düzelir... RIZA_BABA 12-01-07, 18:36 arkadaşlar yeni bölümün resimlerine baktım ayla okulda öğrencileriyle konuşurken bi resim vardı bide sokakta aylaya saldırıken resim vardı saldırganların gömleğinin yakasına baktımda aylanın gitiği okulun gömleyidi bence aylaya öğrencileri saldırıyor fotogaflara dikatle bakarsanız anlayabilirsiniz adilcan 12-01-07, 19:08 olabilir valla... ii dikkat etmişsin rıza-baba belki öğrencilere bişe yapmıştır ayla, kızmıştır fln oyuzden yapmış olabilirler... benhermi 13-01-07, 11:05 arkadaşlar bu hafta kanald d nin yayın akışında 16 ocak salı arka sokakların tekrarı oacagı yazıo 19:00Ana Haber Bülteni 19:50Spor 20:00Arka Sokaklartekrar 21:45Binbir Gece 00:00Canlı Canlı ya ama yeter artık ya yeni bölümün özeti çıktı fotoları çıktı kendisi nerde ya??? benhermi 13-01-07, 11:18 arkadaşlar yeni bölümün resimlerine baktım ayla okulda öğrencileriyle konuşurken bi resim vardı bide sokakta aylaya saldırıken resim vardı saldırganların gömleğinin yakasına baktımda aylanın gitiği okulun gömleyidi bence aylaya öğrencileri saldırıyor fotogaflara dikatle bakarsanız anlayabilirsiniz haklısın rıza_baba zaten resimlere dikkatli bakarsan daha önce çocularla olduğu yerin tavanında buyuk borular fln war we aynı buyuk borulardan aylanın boğazına bıcak dayandığı fotoda da war... bu çocukların bişi yapacağını gösterio... demek ki bu bölmde de okullardaki şddete deyinilecek hani bir okuldan görüntüler fln gündemdeydi ya bizimkiler de bunu vurgulicak sanırım... RIZA_BABA 13-01-07, 11:19 haydaaa amaçları ne bunların yahu diziyi bitirmeye çalışıyolar galiba nedir sizin yaptığını kırık kanatları bitirdiniz şikmdi sıra A.S demi yapmayın allah aşkına kanald bu dizi reytinglerde 2.oluyor bunu göz ardı etmeyın allah aşkına binbir gecenin tekrarı değil yeni bölümü var heralde kanal binbir geceden çok para kazanıyor malum reytingler ortada olmaz olsun böle kanal benhermi 13-01-07, 11:21 tekrar mı? yuh yaa ne zaman izleyecez biz bu diziyi? kaç hafta oldu! kesinlikler aynı fikiredyim ya abarttıkça abartıyo bu kanal d de 2 haftadır yeni bölüm izleyemedik yeter yani .....:icon_evil :icon_evil :icon_evil hayır bölüm yetişmese tatile çıksalar fln fln bir şekilde bunu bile kabul ederiz ama herşey hazırken ..... :icon_evil :icon_evil :icon_evil kanal d nin nsafına kaldık yani..... :icon_sorr RIZA_BABA 13-01-07, 11:30 kanald sizi analamakta güçlük çekiyoruz önce Kırık kanatları batırdınız sonra Hırsız Polisi nerdeyse 2 haftada bir yayınlayarak batırdınız şimdi sıra ARKA SOKAKLAR' damı buna izin vereceğimizi sanıyosunuz siz adilcan 13-01-07, 11:49 yaa dizi bitmez.. geçen okumuştum dizinin ratingleri ii olduğundan gelecek sezonda olacakmış... ama neden yeni bölüm yoksa anlamıyorum... belki yeni bir ayarlama yapıolardır.. yani yayın akışında oyuzdendir... allah korusun dizi fln bitmez yaa $ewim 13-01-07, 12:02 abarttı ama kanald işi... İyi ki bir jest yaptı da yılbaşında verdi, iki haftadır ne yapıyor ya....:icon_whis:icon_whis :icon_whis firuzess 13-01-07, 16:39 arkadaşlar haftaya önemli bir program falan koycaklar diğer kanallarda heralde çünkü arka sokakları bekletiyolar ki haftaya herkes izlesin de o kanallar izlenmesin sibeel 13-01-07, 21:37 :icon_sorr ya olamaz ne bu????? bi hafta daha bekle bekle... umarım önemli bi gerekçeleri vardır tekrarını vermeleri için. durup dururken bekletmiyolardır hearlde RIZA_BABA 13-01-07, 21:43 ancak arkadaşlar miliyet tv ekine baktığımda salı günü a.s yazıyor ancak yanında tekrar yazmıyor belki yeni bööümü vardır ancak dikat etiğim bi husus var cumartesi pazar fragman mutlaka çıkardı ben kanald de fragmanı göremedim nazlikiz 13-01-07, 21:55 e yok artik ya bir hafta zaten bekledik biraz daha bekliyemem ben kanald isi bu ya herseyi yapar diye düsünyorum sibeel 13-01-07, 22:27 ay yoksa bu haftadamı yok arka sokaklar var ama sanırım tekrarıymış.bizde bilmiyoruz kesin olarak. umarın vardır ve tekrar değildir !!! akin 27 13-01-07, 22:50 Kanald bize Şok yaşatmaya devam ediyor:img-blush haydi hayırlısı:icon_whis $ewim 14-01-07, 09:07 Fragmanı verdiler özel bölüm diye ...Nasıl bekliyeceğiz 1 hafta daha?!. adilcan 14-01-07, 10:12 neyse özel bölüm bari... yani yine yılbaşı deildir.. içim dışım yılbaşı bölümü oldu... neyse biraz pozitif bakalım.. hadi ratinglerimiz düşseydi..:) RIZA_BABA |