Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

komiser
20-02-07, 07:43
arkadaşlar bu ara fazla uğrayamıyorum derslerim çok yoğun:icon_sorr

ama fragmanı ben de gördum rıza_baba seninkine benzer bir mesaj bana da geldi :) hatta fragmanı erkenden wermeye de başladılar.... demekki bizi dikkate alıyolar:happy0064

fragmanı ben de gördum diğer fragmanlardan daha uzundu... zaten bunlar sizler de yazmışsınız hatta fragman hakkında yorumlarınızı yazmışsınız...ama ben bir fragman daha çıkar diyorum çunku bu fragmanda fazla söz yoktu... bir defa daha böyle bir fragman yayınlamışlardı sonra daha çok replik içeren ama daha kısa olan bir fragman daha çıkarmşlardı... :)

ayrıca söylemeden geçemicem fragmanın sonunda murat ile zeynep çok şirinlerdi:icon_whis
çok haklısın benhermi fazla konuşma olmayanları uzun oluyor ama budan sonra inş çok fragman yayımlanır ayrıca zeyneple murat çok tatlılardı hatta resimlerini çekicem die fragmanı izleyemedim çok yakışıyorlar

_AŞkım_FB_1907_
20-02-07, 11:44
aranıza yeni katıldım evet bu dizi harika bir dizi ya.Bu akşam bakalım neler olacak.hüsnü,mesut ve pınar favorilerim.hüsnünün çocukları çok komik ya eşşek sıpaları.ailece komikler.:img-wink:

bahar_90
20-02-07, 11:48
mesutla hüsnün esprileri olmassa olur mu bea murat la zeynebin nişanında söylediği de güzeldi be:) bu arada hangi sabah verdiler eski bölümü ya ben niye görmedimmm :(

tekrari vardi euro d de cumartesiydi galiba ben son bölümü izleyememistim allahtanki tekrar verdiler ohhhhh bu aksam var yasasin:happy0064 bu gün insallah kesin izlicem yeni bölüm hic bitmesin bu dizi arka sokaklari izledikce polis olasim geliyo

ezgi15
20-02-07, 13:50
ewt insanın polis olası gelio

komiser
20-02-07, 15:00
ewt insanın polis olası gelio

ben bir ara polis olucam die anneme falan söyledim sonra vazgeçtim insanın canıı çekiyor

benhermi
20-02-07, 15:44
bu gun buyuk gun:happy0064

walla zaten buraya gircek kadar zamanım yok (şimdilik tabii :)) saatleri sayıyo insan... :)

bu hafta bol aksiyonlu...:img-polic fragmanın sonuna bakılırsa da romantik...:img-in_lo bizim veletlere bakılınca da (husnunun çocukları yani :)) komik bir bölüm bizi bekliyo....

her zamanki gibi herşeyi içeriyo yani....:happy0064

walla salı oldu da saat 8 nası olcak bekliyorum...

benhermi
20-02-07, 16:02
arkadaşlar bu arada bizim multimedya bölümüne giren nie olmuyo o kadar resim imza avaatar eklenio yorum yok:icon_sorr walla insanın şevki kırılıo....

http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=197

aramıza yeni katılanlar we bilmeyenler warsa buyrun linki :img-wink:

M€LİS
20-02-07, 16:25
bu aksam dizimiz waar.. sanırım girip yorum yapamam.. artık haftasonuna.. fragmanını gördümm heyecanlı bi bölüme benzio.. bakalım neler olacak =)

RIZA_BABA
20-02-07, 16:38
o bölüme zeynep murat imzasından başka imzalar eklenesiye kadar uğramayacağım varsa yoksa z+m

bahar_90
20-02-07, 16:45
arkasalar git gide dizinin baslama vakti yaklasiyo cok heycanlandim az kaldi sabrin sonu selamet ama haftaya kadar nasil beklicem birde o var ama olsun yenibölümüde güzel onlarin sayesin de galiba burdakilerin yaridan cogu dizi bitene kadar polis cikacak bur dan

benhermi
20-02-07, 16:55
o bölüme zeynep murat imzasından başka imzalar eklenesiye kadar uğramayacağım varsa yoksa z+m

merak etme sadece zeynep_murat eklenmio... mesela ben olabildiğince diğerlerin de yapmaya çalışıorum...

bir baksan iyi olur yani...

adilcan
20-02-07, 17:09

rıza-baba bence artık sende çok büyük ön yargı olmuş, az olsa bile onlar gözüne batıo... ya haklısın en çok zeynep murat var çünkü dizide en çok sevilenler onlar... hem onların çok çalışması olması.. diğer oyuncular kötü anlamına gelmio.. eğer sende diğer oyunculardan çok seviosan onların çalışmasını yap.. herkes isteği oyuncun çalışmasını yapar bu çok doğal bişe

=GaMzE=
20-02-07, 17:25
bende cana sonuna kadar katılıorum.sen istiosan diğer oyunucuların yapabilirsin.çoğunluk onlar die diğer oyunucular sewilmio deil heralde sadece onlar daha çok ön plana çıkıolar

RIZA_BABA
20-02-07, 17:31
rıza-baba bence artık sende çok büyük ön yargı olmuş, az olsa bile onlar gözüne batıo... ya haklısın en çok zeynep murat var çünkü dizide en çok sevilenler onlar... hem onların çok çalışması olması.. diğer oyuncular kötü anlamına gelmio.. eğer sende diğer oyunculardan çok seviosan onların çalışmasını yap.. herkes isteği oyuncun çalışmasını yapar bu çok doğal bişe

Ben oyuncular kötü demedim ki ayrıca bir dizide en ön plandan kimler varsa hep onlarınmı çalışması yapılır yani girip bi bakayım diyorum zeynep imzası görmekten gına geldi yani girmiyordum ama sağolsun benhermi yapmış bi rıza baba imzası hemen ekledim onu ayrıca imza yapmasını bilmiyorum yapmayı bilsem burda yazmazdım zaten tek ricam sırf z+m seviliyor die aksatmayın onları bi avatar imzda diğer oyunculardan yapın ne olacak ki yani

adilcan
20-02-07, 17:34
yani bişe olmaz tabide.. bende diğer oyuncuların pek resmi yok hatta hi,ç yok... ama genelde kullananlar z-m imzası kullandığı için onlar yapılıo.. dieğr oyunculardan isteyenler özel istek yapıo ve hemen arklar yapıolar.. pınar-alp-mesut-rıza imzası hepsi var başlıkta

kaptan80
20-02-07, 19:54
merhaba arkadaşalar bugün kü bölümün konusuna geçmeden kanald nin ne yapmak istedigini anlamadım dizi daha bitmeden bölümü bitirdiler...bölüm aslında güzel başlamıştı mesutun evdeki halleri gerçekten çok komikti ondan sonra zeynep murat hüsnü ve suat ın mesutun evine geldikleri belkide dizinin en güzel sahnelerinden biriydi ama yine dizimizde bu hafta bolca aksiyon vardı ama sanki bu haftaki bölüm bana biraz yavaş geldi sanki yada artık arka sokakları izmeleye doyamadıgımızdan kaynaklanan bi doyumuzluk mu var bilmiyorum ama yine güzel bi bölüm dü...

$ewim
20-02-07, 19:57
Güzel bi bölümdü,ama sonunu beğenmedim biraz bugün...Hüsnü'nün öğretmene tavırları güzeldi...İşlenen konular da iyiydi..Ben mi göremedim bilmiom fragmandaki Zeynep-Murat sahnelerini....

canannn53
20-02-07, 20:02
hayır sevimcim o sahneler yoktu. zeyneple muratın o sahnesi ve zeynepin fragmanda hızlı koştuğu sahneler yoktu. bende onlar var diye nasıl olsa daha var dedm ama bi baktım bitti..

benhermi
20-02-07, 21:06
bir suru dersimin arasında walla gelip yorum yapmazsam sinirden uyuyamazdım heralde... felaket kızgınım çunku...

ben bittiğinde inanamadım...:icon_evil

eskiden de fragmanı uzun tuttukları olurdu ama fragmada olup da izlemediğimiz sahne ya 1 ya da 2 olurdu.... ama bizim bu hafta izlediğimiz böölümle fragmanda ortak olan sahneler fragmanın yarısı bile etmez nerdeyse...:icon_evil

zaten kısa surdu reklamlar fln çok uzundu...

bu yazdıklarımı saymazsak ben yine her zamanki gibi nöbetçi arka sokaklar seweni olarak beyendim...mesut a we husnuye de bayaa bir guldum... veletlere de tabii ama su anda kanal d ye sinir olmakla meşgul olduğum için aklıma bölümün guzel yanları deil sinir olduğum anları geliyo...

benhermi
20-02-07, 21:09
bu arada pınar sewenler mutlu olabilirler.... bu aralar fazla gözukmuyodu ama önümüzdeki bölümde bol bol izleyeceğimiz belli oldu... :)

hani adamla göz göze geldiler ya polisler bunun peşine duştuklerinde o da pınar ın peşine duşebilir...

ama oyle olmasa da en önemli görgu tanığı o olduğu için pınar ın bol bol göruneceği kesin....

purna
20-02-07, 22:00
daha fazla gozukse pınar cok az gozukuyor

bigbrothertr
20-02-07, 22:13
evet pınarı daha fazla izlemek istiyorum pınar için bu diziyi izliyorum

A.Konak
20-02-07, 22:20
pınarın da şansına. ne zaman dışarı çıksa bi vukuat oluyor ve babasına yakalanıyor.

evet bencede önümüzdeki hafta onunla gözgöze gelen adamla pınarın başı derde girecek gibi. rıza baba iyice çıldırır herhalde.

burcuuu
20-02-07, 23:17
Eve qeLen Fidan Hanım'dı sanırım.. Onun qeLmesiine işLerii fLn
yapmasına çok sevindim vaLLa.. Hem Tunç yaLnız kaLmamış oLucak.. =)
Ee bide yanii inş Leman'dan birazcıkta oLsa uzak durur.. kadın çok sinir ya..

Pınar'da ne kdr şanssız.. Ne zaman dışarı çıksa bir oLay..
Ve babasına yakaLanıyor.. GeLecek böLümde onu daha
fazLa izLiycez..

Metin - Tekin yine çok eğLenceLiydi.. Hoca'nın qeLdiğii anlar..
Hüsnü'nün çıpLak ayak dışarıda oLmasıı süperdii ya .. =))

komiser
21-02-07, 11:20
arkadaşlar bu bölüm süperdi mz sahnaesi yoktu ama hüsnü çok komikti mesutun hali neydi öyle sonra temizlikçi kadın tuncu adam edeceğe benziyor pınarın o olaya şahit olmasıda bambaşka birşey olmuş herşeyden katmışlar gene pınar daha çok görünse iyi olur tabi

bahar_90
21-02-07, 13:57
cokkkk güzeldii acayipti hüsnü cokk komikti ögretmene asilmasi :img-hystehelede gömlegine diyecek laf bulamiyorum yani mesut cok sempatik ev islerini nede güzl beceriyo dermisimm :img-hyste harikaydi

RIZA_BABA
21-02-07, 14:02
Tebrikler kanald dizimiz 3. lüğe düştü siz böle devam edin daha çok düşer reytingler

Bölüm süperdi reklam arasında fiş reklamıda verdiler bu güzel bişidi daha sonra ilk defa allta reklam çıktı arka sokaklar jenerik müziği için şuna mesaj yolayın diye buda güzeldi

suat kısançlığından patladı valaha bizim welwt televizyonu kırdı

ama televizyon kırılnca hüsnün kzması lazımdı gene çok sahne vermediler uzun zamandır yapmıyolardı şimdi başladılar gene

$ewim
21-02-07, 14:26
Tebrikler kanald dizimiz 3. lüğe düştü siz böle devam edin daha çok düşer reytingler

Bu konuda hem Kanald'nin hem de senaristlerin daha çok çalışması lazım...Biz a.s fanı olarak her zaman izliyoruz.Ama görüyoruz ki biz yetmiyoruz!!!Herkesin ilgisini çekecek senaryolar bekliyoruz senaristlerden....Kanald geçen haftalara göre daha iyi reklam yapmıştı ama fragmandakileri görseydik daha iyi olurdu.....

sibeel
21-02-07, 15:03
dizi 3.lüğe transfer oldu yani. ne bu ya. üstelik fragmanda verilen sahnelerin toplasan yarısı yoktu yani. biraz reklamını yapın şu dizinin ya. olmaz ki böyle. nerdeyse ana haber bültenlerinde bile binbir gece'den bahsediliyo bazen. kendi kanalı da ezo gelin'i ii destekliyo. olmaz böyle ya !!!

sibeel
21-02-07, 15:31
aslında dizimiz oldukça iyi ama reklamı yeterince yapılmıyo.
akşamki bölüm de çok güzeldi. hüsnü'nün çocukları ve öğretmen bölümleri harikaydı bence:img-hyste :happy0064 . pınar'ın yaptığını hiç sormayalım. o neydi ya kaçtı evden.mesut'un evine gelen kadın da leman hanım'a ii laf soktu yaa. "senin hiç çocuğun var mı?":happy0064

canannn53
21-02-07, 17:29
off 3.lüğe düşmüşüz.kanald arka sokaklarla daha fazla ilgilenmeli ya.bi zamanlar 1. olan bi diziyi 3.hale getirdiler(binbirgece kanald tamam ama ezzogelin nerden çktı yaa)ayrıca fragmanın yarısı bölümde yoktu.bde rıza babanın dediği gibi reklamda fişlerle ilgili bişi verdiler o da gseldi.ama kanadnin ve belki seanaristlerin biras dha çalışması gerekio. bölümün de böe yarıda biter gbi bitesine sinir oldum.

KoSiAr
21-02-07, 18:24
Yine her zamanki gibi harika bir bolumdu husnun cocuklarina gulmekten oldumm yaa herseey cook guzelldi guzel olmasinada mesut buketi cabuk unutmus bakiyorum bu benim hosuma gitmedi yani buket geri gelecekmi yoksa gelmeyecekmi yaa bence buket ile mesut cok yakisiyorlarr buket geri gelsinn illede mesuta aci cektirmek istiyorlarsaa tuncun hala var iste simdilik o basina yeterince dert olurr
been buketii geri istiyorumm yaa :sad53:

adilcan
21-02-07, 19:56
yaa finalde çok şaşrıdım hemencik bitti:).. öle final mi olur yaw:).. neyse bnölüğm çok güseldi.. hüsnü müthişti yaaa... bu arada çocuklarda şanslı ne güsel öğretmen geldi:)... hani hüsnü suatı hemencik gevşetti yaa orası çok komikti yaa:)... bu arada 17 yaşında ki kıza yazık oldu.. daha o yaşta kendini satıo:(.. hayat çok kötü:(... allahtan diğer kız bulaşmadı akıllı çıktı..

handeozbek
21-02-07, 20:40
Ben izleyemedim tekrarı ne zaman bilen var mı? Tekrarı yoksa biri bana özetleyebilir mi neler olduğunu:img-in_lo

komiser
22-02-07, 10:52
cumartesi tekrarı oluyor genellikle pazar günüde eurod de oluyor galiba

Meryemce90
22-02-07, 11:15
ya evet arkadaslar bende baktim dediginiz gibi bu bölümde güzeldi. ama artik su kanald de arka sokaklarin reklamini daha fazla yapmasi gerekiyo yaw. olmaz ki böyle. binbir gece bile 10 defa gösteriliyo. ama bizimkisi en az 3-4 defa yani.

m-z sahneleri yoktu bu sefer. ama hüsnü cok komikti yaw. mesutu ne dedi öyle bide güzel olsa bari. tabii kendisi beyendi:D mesut da iyi yapti hizmetci tutmakla iyi kadina benziyo hadi bakalim belkide daha cok neselencek dizimiz. bakalim su kiralin tv ye ne diycek hüsnü. yandi bu cocuklar..

bahar_90
22-02-07, 13:05
cumartesi tekrarı oluyor genellikle pazar günüde eurod de oluyor galiba

euro dede ben galiba cumartesi izlemistim gecen hafta pazar degildi galiba mam olsun ben ben cumartesi beklerim olmazsa pazar günü beklerim baslamasini

RIZA_BABA
22-02-07, 15:00
müjdemi isterim millet dizimiz bir ödül daha aldı ödül bugün ankarada törenle verilecek

purna
22-02-07, 15:24
müjdemi isterim millet dizimiz bir ödül daha aldı ödül bugün ankarada törenle verilecek

pınar ve zafer ergın torene gidiyorlar.saat 7 de toren yapılıyormuş

bylm
22-02-07, 15:44
yaşassınnnnnnnnnnnn:happy0064 :good: :happy0064

$ewim
22-02-07, 15:55
çok sevindim....:happy0064 :happy0064 :happy0064 reytinlerden sonra iyi geldi....:img-polic

avrupali guzel
22-02-07, 15:57
Arka Sokaklar cok guzel . Ben gamze ozcelik icin izliyorum bence o cok guzel oynuyo

Meryemce90
22-02-07, 17:04
çok sevindim....:happy0064 :happy0064 :happy0064 reytinlerden sonra iyi geldi....:img-polic

bende cok sevindim aynen ya. ya süperrrr dedigin gibi raytingler iyi geldi :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

RIZA_BABA
22-02-07, 17:15
Şu tanıtım ve reyting durumu'na çok üzülüyorum

isterseniz gene bi mail yağmuruna tutabiliriz

komiser
22-02-07, 17:47
bence yine mesaj yağmuruna tutalım

nazlikiz
22-02-07, 21:50
gecen bölüm süperdi ondna önceki bölümden daha güzeldi bayildim heyecanla izledim bu arada ödül almis dizmiz cok sevindim

pınarca
23-02-07, 09:10
dizinin ödül alması ve ödül törenine Zafer Ergin ve PINAR AYDIN ın katılması ne güzel..............tebrikler !!!:good:

A.Konak
23-02-07, 10:36
yakışır ödül. çok sevindim gerçekten. tamamen hakedilmiş bir ödül. bakalım yeni bölümde neler olacak. pınarın başı derde girecekmi şu katille?

komiser
23-02-07, 11:14
hakediyordu zaten bu ödülü

-fatoşşş-
23-02-07, 14:11
beğenerek izlediğim 2-3- diziden birisi. gerçekten diğer dizilerde hiç göremediğimiz bi temposu var ve seyirciyi çekende bu bence. öyle bi olayın üç bölümde çözülemediği mıy mıy dizilerden değil. ve şevket çoruh a bayılıoum. her dizisini izledm bugüne kadar çooook başarılı bi oyuncu role de acaip uygun düşmüş. tek kelimeyle mükemmell......:good:

$ewim
23-02-07, 15:00
Bölüm özeti geldi arkadaşlar....Yarın 16.50'de arka sokakların tekrarı varmış....

komiser
23-02-07, 15:33
arkadaşlar frgmanı gördüm süper ötesiydi çok güzeldi zm sahneleri galiba bu bölüm çok olucak şu irina yüzünden kavga çıkacak ya galiba irina muratın kucağındaydı ben böyle gördüm o yüzden kavga çıkmış olabilir murat zeynebe çiçek uzatıyordu arabanın içindeydi zeynep muratta dışındaydı çoooook güzel bir bölüm olacak özlediğimiz zm sahneleri çok olucak süüüüüppeeeer heyecandan napıcağımı bilemiyorum bayılacak gibiyim ayyyyyyyyyy şu salı ne zaman gelicek çok güzeldi yaa birde mesut hüsnüyle yine alay ediyordu

adilcan
23-02-07, 15:42
Arka Sokaklar cok guzel . Ben gamze ozcelik icin izliyorum bence o cok guzel oynuyo

dimi:)... çok çok güsel oynuo...

evt fragman olayı çok kötü... ama 3. olmamız çok çok daha kötü yaa olmaz ki ama...

ödülümüz hayrlı olsuunn:)... bu ikinci ödülümüz bildiğim kadarıyla

adilcan
23-02-07, 15:44
arkadaşlar frgmanı gördüm süper ötesiydi çok güzeldi zm sahneleri galiba bu bölüm çok olucak şu irina yüzünden kavga çıkacak ya galiba irina muratın kucağındaydı ben böyle gördüm o yüzden kavga çıkmış olabilir murat zeynebe çiçek uzatıyordu arabanın içindeydi zeynep muratta dışındaydı çoooook güzel bir bölüm olacak özlediğimiz zm sahneleri çok olucak süüüüüppeeeer heyecandan napıcağımı bilemiyorum bayılacak gibiyim ayyyyyyyyyy şu salı ne zaman gelicek çok güzeldi yaa birde mesut hüsnüyle yine alay ediyordu

oleyyyy ** sahnesi çooookkk... zeynepimi görcem bol bol.. gerçi tartışmışlar ama olsun.. rol gereği öle:).... irina kim???

benhermi
23-02-07, 17:05
waaaay ödul almışız...:happy0064 hakediyoduk zaten her kanal da bu kadar dizi kaynarken bizim ödul almamız muthiş belki bu biraz kanal d nin aklını başına getirir diye dusunurken özet yayınlanmış bile:happy0064 hatta (ben göremesemde:icon_sorr ) fragmanı gören arkadaşlar bile war :):):)

bayadır zeynep_murat sahnesi izlemiyorduk.... ama bu hafta bol bol izlicez sanırım... :):):) kavga ediyolarmış daha guzel yani heyecan olur :)

sibeel
23-02-07, 17:41
ark.lar en iyi tv dizisi olarak aldığımız ödül hayırlı uğurlu olsun:happy0064 reytinglerimiz düşmüş olabilir ama en iyi tv dizisi olarak ismimizi ilk sıraya yazdırdık. umarım bunların devamı da gelir:happy0064

M€LİS
23-02-07, 18:36
ödül almısızz coook sewindim walla :img-yes: ehh hak edioduk =) hem de fazlasıyla.. fragmanı görmedim =) doğal olarak.. hic göremiorum süpriz oluo izlerkenn.. yeni bölümde neler olucak bakalımm =) cok güzel olucakk

RIZA_BABA
23-02-07, 20:46
Ödül törenini kanald'de izledim en iyi yerli dizi demesi beni baya bir heycanlandırdı afferim size arka sokaklar ekibi

RIZA_BABA
23-02-07, 20:48
Bu arada fark etinizmi bilmem arka sokakların resmi sitesi biraz değişmiş ben mail atarken bunuda sölemiştim dikate almışlar

RIZA_BABA
24-02-07, 08:48
fragmanı gördüm mesut hüsnü ile dalga geçiyordu radyo taklidi yapıyordu :) hüsnü çocuklara bu televizyona 10 metre uzaklıkta duracaksınız diyo küçük welete baba zaten salon 5 metre nasıl olacak o iş diyordu komikti yaw murat birden arabasının önüne atlıyordu içinde zeynep vardı muratın elinde çiçekler ler felan baya güzel olucak

$ewim
24-02-07, 09:18
Ben de gördüm fragmanı...Bu bölüm geçen bölümden daha güzel olcak ben geçen bölümü dier bölümlere göre beenmemiştim.Hele dizinin sonunda yaptıkları...Bıçaklama olayı falan bu bölümde çözülüo...Ben bu bölüm Tunç'a çok üzülcem galiba...Araba çarpıyo çocuğa.....:icon_sorr

benhermi
24-02-07, 09:36
ben de gördum fragmanı....:happy0064 (bu hafta bayaa goren war :) bu diziye werdikleri onem yavaş da olsa artıyor demek :))

tunç a araba çarpıodu... halanın eline önemli bir koz bu çocukla ilgilenmiyor bahnesiyle kolayca alailir aslında tunçu:icon_sorr

murat fragmanda kucağında bir kızla otururken gözukuo ama 2 sn fln :) damek zeynep buna sinirlenicek ama fragmanda bile bayaa z_m wardı :) demek bölümde bayaa izlicez :)

ayrıca mesut u çok sewdim ben fragmanda husnu ile dalga geçiyodu 657 radyo çoban diye :):):)

tabii çoban da veletlerle çok komikti :)

A.Konak
24-02-07, 10:33
hadi yaa tunca araba mı çarpıyor? işte bu kötü olacak. pınar hakkında bi gelişme var mıydı? şu katille ilgili

purna
24-02-07, 10:59
onunla ılgılı pek bısey yok özette pınar ve katılle ılgılı bısey yazmıyor

paçiii_melos
24-02-07, 14:42
Merhaba Arkadaşlar
Ben de fragmanı gördüm. Çok güzel ve de komik bir fragmandı.
Mesut gene Hüsnü ile uğraşıyordu. Bir ara Murat'ın kucağında bir kadın vardı, galiba gene bir iş içindi :)
En sonundsa Tunç'a araba çarpıyordu inş bişiy olmaz, belki de bilerek böyle bir sahne yaratılar ki, Leman hn. Mesut'un üstüne daha da çok gitsin, çocuğu alabilsin diye belli mi olur......

paçiii_melos
24-02-07, 14:43
Bu arada Arkadaşlar tekrardan izlemek isteyenler ya da benim gibi kaçıranlar varsa birazdan Kanal D'de dizimizin tekrarı vardır....
Sakın kaçırmayın!!!!!!!!!!!

RIZA_BABA
24-02-07, 15:04
Tekrarı başladı arkadaşlar

benhermi
24-02-07, 16:27
kanal d com hızlandı orası super de bu hafta da gen.tr çalışmayı kesti reimler hala yok resimleri geçtim bölüm özetlerinde bile guncelleme yapmamışlar....:icon_sorr

umarım resimler hemen gelir... merak ediyorum çok...

RIZA_BABA
24-02-07, 16:56
resmi site son 2 haftadan beri hareketliydi bu hafta gene yok resimler :d

komiser
24-02-07, 18:24
haklısın resimler bu hafta gecikti tek bir yerde var oda arkasokaklar.gen.ms biliyorsunuzdur herhalde bu sitede 27. bölüm resimleri var

M€LİS
24-02-07, 18:26
bgn tekrarını izledim dizide bazı bölümlerini (istemeden kacırmıstım) simdi hersey tam tamına yerli yerine oturdu.. o bardaki mesele kötüydü pınar fln cok zor durumda kaldı mükemmel bi bölümdüü (bunu salı aksamı da söyledim amaa..))

xyzq
24-02-07, 19:34
ben de fragmanı izledim yine harika bir bölüm bizi bekliyor.

komiser
24-02-07, 20:59
ilk ben gördüm çok güzel deil mi

_Gül_30
25-02-07, 17:09
valla arkadaslar ben daha fragmani görmedim cok merak ediyorum

allemalle42
25-02-07, 21:32
ben de fragmanı izledim yine harika bir bölüm bizi bekliyor.

Pff bende hala göremedim fragmanı :(

burcuuu
25-02-07, 22:20
Bnde haLa fraqmanı qöremedim..

Neler oLcak bakaLım..

merak ediyorum vaLLa..

allemalle42
26-02-07, 12:00
Bnde haLa fraqmanı qöremedim..

Neler oLcak bakaLım..

merak ediyorum vaLLa..

Bende cok merak ediyorum ama kesin super bi bölum...

RIZA_BABA
26-02-07, 16:42
büyük gün yaklaşıyoooor

Meryemce90
26-02-07, 18:47
anlasilan herkes görmüs fragmani ne güzel bu sefer galiba cok gösterilmis fragman.... ne güzel ilerleme var:D..... zeynep&murat hüsnü mesut hepsini özledim yaw hele o sakalasmalari süper ya herseferindde gülmekten catliyom:D.. ha bide metin ve tekin var onlar daha da komik

$ewim
26-02-07, 18:53
Fragmanı göremeyenler için youtube'de var

nazlikiz
26-02-07, 18:53
ya ne zama gelicek yaa son 24 saat bile kalmadi iple cekiyorum off bir an önce gelse sali yai yarin

komiser
26-02-07, 19:43
evt süper bir bölüm olacak

rüzgar_64
27-02-07, 12:21
evet arkadaslar bu gün kü bölümü süper olacak. bu dizi herkesi büyülemeye devam ediyor.polisi ye icinde ki ask da gün gectikce alevleniyor.

nazlikiz
27-02-07, 16:58
iyi iyi son bi saat felan kaldi bir an önce eglsin catliyorum emraktna noalcak ne bitecek diyee

benhermi
27-02-07, 17:20
arkadaşlar geç de olsa yeni fotolar gelmiş :)

walla zeynep ile murat o kız yuzunden bayaa kavga etcek gibi :) we tabii husnu ile mesut onlarla bayaa dalga geçecekler sanırım...

bir de ben son resimlerin hangi operasyona ait olduğunu merak ediyorum...hepsi simsiyah...

RIZA_BABA
27-02-07, 17:45
arkadaşlar geç de olsa yeni fotolar gelmiş :)

walla zeynep ile murat o kız yuzunden bayaa kavga etcek gibi :) we tabii husnu ile mesut onlarla bayaa dalga geçecekler sanırım...

bir de ben son resimlerin hangi operasyona ait olduğunu merak ediyorum...hepsi simsiyah...

Evet duygu onları bende çok merak ediyorum hele bi resimde muratın sadece kafası gözküyor ben o resimlerle çok güzel şimşek çalışmalar yaparım

benhermi
27-02-07, 17:52
Evet duygu onları bende çok merak ediyorum hele bi resimde muratın sadece kafası gözküyor ben o resimlerle çok güzel şimşek çalışmalar yaparım

:) ewt tam şimşek çalışmalar yapılacak fotolar...zaten çekim super oluyodu her seferinde fotolarda bu sefer daha guel olmuş... ayrıca o fotolarda rıza baba da çok karizma çıkmış takma sakallar fln....

neyse bu arada dizimiz en sonunda başlıyo ben de tv başına gidiorum.... :)

hepimize iyi seyirler :)

RIZA_BABA
27-02-07, 18:20
Bölüm süper geçiyor yaw mesuda çok güldüm adamı sorgularken hüsnün suatı değilde hocayı telefona istemesi akşama gürültü olacağına işaretiir

Buarada arkadaşlar fark ettnizmi acaba kaç kere alt yazı geçti binbir gece arka sokaklardan sonra diye adamlar birinci oluyor hala reklam yapıyorlar

RIZA_BABA
27-02-07, 19:27
Gene eksik yahu murat arabanın önünde çiçekle beliriverecekti ne oldu uff gene başladılar yaw fazla özet vermeye

benhermi
27-02-07, 19:29
ya niye bitti şimdi ya.... daha bir suru sahne wardı... murat arabanın önunde çiçekle beliricekti.... bir kadın merkeze gelecekti....

pat diye bitirdiler ya....

benhermi
27-02-07, 19:32
biz fragmanı fazla yayınlayın bir sonraki bölümün fragmanını erken yayınlamaya başlayın dedik onlar yanlış anlayıp yine iki bölümün özetini we fragmanını birarada vermeye başladılar...

yani bunun dışında bölüm superdi bence böyle yapmasınlar daha bu sahne var şu sahne var derken br bakmaşım bölüm bitmiş....

hiç hoş olmuyo yani......:icon_evil :icon_evil :icon_evil

$ewim
27-02-07, 19:34
Haklısın sonuna kadar katılıom...

komiser
27-02-07, 19:35
bencede fragmanda veriyorlar sonra vazgaçiyorlar gıcık ettiler yaa

her saniyesiyle süperdi çok güzeldi ama zeyneple murat sahnelerinin yarısı yoktu o iğrenç kız merkeze gelmedi kavga tam olarak çıkmadı demekki 28. bölümde büyük bir kavga olacak fragmanda görülen zm sahnesi yok tu olamaz muratın vede partisi ise iğrençti bence hele o kız saçını başını yolcam yaa

$ewim
27-02-07, 19:38
Ben çocukların hocasına koptum.. :img-grin2 :img-grin2 z+m sahnelerini özlemişim...

burcuuu
27-02-07, 19:41
ÇocukLarın yenii hocasıı süper ya..

O kadından snra bu adam.. =))

Hüsnü baya bozuLdu.. Pasta fLn.. Boşa qitti..

Tunç için çok korktum ya.. O araba sahneLerinde..
nYse kii kötü bişii oLmadı..

LeMan haLa çocuk'un peşinde.. artık qitsin bu kadın ya..
Çok sinir etti.. !

benhermi
27-02-07, 19:42
ewt uzun zamandır zeynep_murat sahnesi izlemiyoduk aslında....bu bölüm onun adına bayaa yol katetti ama fragmandaki z_m sahnesi yoktu...

sonra gece baskını olması gerekiyodu o yoktu....

bir hayat kadınının merkeze gelmesi gerekiyordu o yoktu...

murat kendini affettirmeye çalışmadı...

$ewim
27-02-07, 19:45
Herşeyden kesmişler...Anlamıom ki kimin suçu Kanald'nin mi fragman hazırlayanların mı özet yazanların mı

=GaMzE=
27-02-07, 19:45
hüsnü ve hocası çok güzeldiler.rıza baba hastanedeyken aklımızı yitirmeden gidelim faln dedi orasıda güzeldi.zeynep murat sahneleri zaten başlı başına çok güzeldi.iki haftadan beri böle kesiolar ne yapmaya çalıştıklarını bi türlü anlayamadım

RIZA_BABA
27-02-07, 19:46
arkadaşlar tuncun kaza yapması kötü oldu lemanın eline koz oldu ayrıca tuncun babasının ametemde yattığını sölemesi büyüük büyüüük koz oldu şu mesut bi kurtulamadı belalardan şu lemanın bi kılı tüyü çıksada diziden ayrılsa iyi olacak

benhermi
27-02-07, 19:49
ama olan sahnelerden bahsedersek....

olan zeyenp_murat sahneleri çok guzeldi...:) 23 cevapsız arama...:img-hyste

husnu nun yeni öğretmenle olan sahnesi muthişti...adam husnu nun elini sıktığında bile parçalıyodu....:img-hyste

fazla pınar sahnesi yoktu rıza_baba we evi sahnesi de diyebiliriz tabii... açıkcası ben daha fazla pınar sahnesi dusunmustum...

musut da çok iyiydi bu bölümde... ben en çok ""657 çoban fm"" de koptum...:img-hyste bayılıyorum mesut ve husnu ye... :img-wink:

$ewim
27-02-07, 19:50
Bi de eski yerimize 2.liğe otursak süper olacak.....

RIZA_BABA
27-02-07, 19:54
Rıza baba sakal makal takacaktı bi operasyondaha olacaktııufff ya benhermi haklsın yaw biz onlara fragmanları daha çok yayınlıyın dedik erken yayınlayık dedik bunlar hepsini yayınlıyolar

benhermi
27-02-07, 20:01
bu fragman olayları olmasaydı yani bölüme göre fragman yayınlasalardı hiçbir sorun kalmazdı bence...

ben bayadır izlediğim en guzel arka sokaklar bölümünü izledim...

zeynep_murat sahneleri tam dozundaydı.... ekip sahneleri tam dozundaydı..... operasyon sahneleri tam dozundaydı.....

ben bu bölümü gerçekten çok beyendim :):):)

$ewim
27-02-07, 20:04
Neden bizim forum böle yaw dizi bitti 6 kişicik var bazı dizilerde bittikten sonra 100 kişiyi geçiyolar?!?!

benhermi
27-02-07, 20:08
Neden bizim forum böle yaw dizi bitti 6 kişicik var bazı dizilerde bittikten sonra 100 kişiyi geçiyolar?!?!

ewt ya dizi bitti forumda hiçkimse yok....! arkadaşlar hadi ya gelin artık....

bu arada murat nasıl ceket yerine pantalon dedi....walla zeynep iin murat ı affetmesi zor insan ceketimi çıkarttım yerine pantolonumu çıkarttım der mi....:img-hyste

$ewim
27-02-07, 20:09
ewt ya koptum orda...:img-hyste foto falan da çekti kız Murat'ın işi zor...

benhermi
27-02-07, 20:11
ewt ya koptum orda...:img-hyste foto falan da çekti kız Murat'ın işi zor...

ewt o fotonun bir şekilde zzeynep in eline geçmesi gerekiyo...yoksa zaten bozu boşuna çekmezdi o kadın....:img-hyste

ama nasıl geçicek acaba?

$ewim
27-02-07, 20:18
Zeynep'in eline geçmesin ya.Kız sinirden kudurur.Gerçi hangi kız kudurmaz?!?!

benhermi
27-02-07, 20:21
ayrıca murat ın içinde nasıl tipik turk erkeği warmış oyle... dövme yaptırmasına izin vermiyo... :):):)

ama o sahne de çok guzeldi... ""....ben de adamın boynunu kırmak zorunda kalırım sonra sen de hapiste bana bakmak zorunda kalırsın uzun iş yani"" ... :):):) (tam replik bu olmasada idare edin:))

kaptan80
27-02-07, 20:27
merhaba arkadaşlar dizimiz bitti ama forumu da yine fazla kimse hadi arkadaşlar herkes foruma bu akşam ki bölüm yine olagan üstüydü ama yine dizi bitmeden kestiller bence bu akşam ki bölümün yıldızı zeynep ve muratı zeynep kıskançlık krizleri bu akşam ki bölüme damgasını vurdu bence diger yandan ekip yine harikaydı özelliklede hüsnü ve ali bugün baya komiktiler özelliklede hüsnün çocuklarının hocasın yüzünden bütün ekibin alay konusu oldu en sonunda da yeni gelen hoca hüsnün keyfini kaçırmaya yetti haftaya yine süper bi bölüm olacagı belli fragmanda gösterilen opersayon sahnesi bu akşam ki bölümde yoktu haftaya yayınlana bölümün ilk konusu olacagı kesin şimdilik bende bu kadar arkadaşlar yorumları devam edicek herkese iyi akşamlar...

$ewim
27-02-07, 20:29
Bugün vatan tvde uğur abinin röportajı vardı.Dizide ne gibi sürprizler bizi beklio die sormuşlar.Annem ve babam da soruyor.Onlara da sölemiorum.Sürpriz bekleyin demiş....

RIZA_BABA
27-02-07, 20:34
Bugün vatan tvde uğur abinin röportajı vardı.Dizide ne gibi sürprizler bizi beklio die sormuşlar.Annem ve babam da soruyor.Onlara da sölemiorum.Sürpriz bekleyin demiş....

Ne diyormuş ropörtajda yaw kaçırdık bak gördünmü

$ewim
27-02-07, 20:36
Birazını ekledim yerli oyuncular bölümünde uğur abinin yerine 2 sayfaydı yoruldum yarın eklemeye dwm etçem....

$ewim
27-02-07, 20:37
İsterseniz basında çıkan haberlere de ekliyim.....

benhermi
27-02-07, 20:39

hadi ya o roportajı internette bulabilirmiyiz acaba...
buraya eklesek çok guzel olur aslında..
eee başka ne demiş...? anlatsana:img-wink: hiç mi ipucu yok....:icon_sorr

benhermi
27-02-07, 20:46
İsterseniz basında çıkan haberlere de ekliyim.....

walla eklersen super olur :)

$ewim
27-02-07, 20:46
İnternette baktım ama bulamadım elimle gazeteden bakıp geçirdim...Diziyle bağlantılı şeyler var ama ipucu yok...dizide nişanlanmışsınız gerçek hayatta evlilik planları yapıyor musunuz die sormuşlar biz birbirimizi çok sevioruz ailem de Gamze'yi çok seviyor gerisi önemli deil demiş...Hayatı anlık yaşarım demiş....Gamze ablanın oyunculuğunu iyi bulduğunu söylemiş.Kötü olsayd uzun süre kalamazdı gibi bişi demiş...

$ewim
27-02-07, 20:50
Murat karakteriyle benzer yönünüz var mı demişler oynadığım her karakterle benzer bi yönüm var demiş...Bu diziyi polisleri anlattığı için ve aksiyon olduğu için kabul etmiş...Yarın ayrıntılı bir şekilde eklerim:img-wink:

benhermi
27-02-07, 20:51
Murat karakteriyle benzer yönünüz var mı demişler oynadığım her karakterle benzer bi yönüm var demiş...Bu diziyi polisleri anlattığı için ve aksiyon olduğu için kabul etmiş...Yarın ayrıntılı bir şekilde eklerim:img-wink:

çok saol ya seni de bayaa yormuş olucaz o kadar şeyi elle yazmak kolay deil....

çok saol walla:happy0064

$ewim
27-02-07, 20:55
Önemli deil:img-wink: Bugün eklediğim bölümü basında çıkan haberlere ekledim bile...:img-wink:

A.Konak
27-02-07, 21:55
bugün çok durgundu dizi. sadece operasyon peşinde koştular. özel hayatları yansıtılmadı pek. azıcık hüsnünün ailesini gösterdiler hepsi bu. bide şu halaya gıcık oluyorum yahu. ne itici bir tip öyle.

nazlikiz
27-02-07, 21:58
ayy haladan nefret ediyorum yaa sen boraz zor alirsin velayeti neyse aslanda ben bu bölümü begendim ya güzeldi operasyon aksiyon felan vardi tam bana göre aslinda

benhermi
27-02-07, 22:04
ewt hala gerçekten çok gıcık bir tip aslında mesut a biraz daha iyi bir şekilde yaklaşsaydı....en azından aşağılamasaydı belki bize o kadar da gıcık gözukmezdi sonuçta tunç u çok seviyor...(ama aslında yapacak bişi yok çunku kadının tipinde gıcık insanlık akıo... :))

şu alkol işinin ustune gitmeye karar verdi.... aslında tam da ona göre bir koz ama biişey çıkacağını zannetmiyorum çunku olmuş bitmiiş birşey.... mesut un artık alkol kullanmadığını, ağzına bile surmediğini herkes biliyo....

burcuuu
27-02-07, 22:04
Bu böLüm daha çok operasyonLa qeçti.. Ekip süperdiii yine =))

YaLnız dizi bittikten snra diğer forumLar dopdoLu..

BizimkiLer nerde??

snm_b
28-02-07, 12:25
arka sokaklar güzel bir dizi her hafta farlı bir konu izlerken insanın içi daralmıyo uzatma konularla

$ewim
28-02-07, 13:47
A\bde 2.liğe çıkmışız...:happy0064 Çok sevindim walla...

sibeel
28-02-07, 14:23
sewim eklediğin röportaj için çok tşk.ler öncelikle. uğur abi'yi de yavaş yavaş tanımaya başladı medya. reyting durumuna gelince 2.olmuşuz birinde yine de iyi. iki grupta da üçüncü olmaktansa... sevindim vaLLa:happy0064

sibeel
28-02-07, 14:29
akşamki bölüm her zamanki gibi yine güzeldi ama benim en eğlendiğin sahneler zeynep ve murat sahneleri oldu. murat'ın bekarlığa veda partisi,sonra telefonu pantolonuda unutmuşum demesi,zeynep'in pantolonunun sandalyede ne işi var die tepki göstermesi en eğlendiğim bölümler oldu açıkçası.
hüsnü'nün şenay öğretmen yerine çam yarması gibi bi adamla karşılaşması da ayrı bi olay..
ama dizide operasyon sahnelerine geniş yer verilmesi de iyi oluyo. araya sıkıştırılan böyle komik ve eğlenceli bölümler diziye ayrı bi hava veriyo. dünya gözüyle bide birinci oluversek tam olucak:happy0064

benhermi
28-02-07, 17:10
$ewim çok saol walla tum roportajı elinle yazdın...ellerine sağlık :)

reytingler de yukselme olması iyi zaten önemli olan a/b grubu reytingleri biliyosunuz diziler reklamları ona göre alıyolar ve biz a/b de ezogelinle arayı bayaa bir açmışız.....:)

$ewim
28-02-07, 17:15
Önemli deil...:img-wink: Keşke gazetelerde daha çok yer alsalar da yazsam....

adilcan
28-02-07, 18:30
genel olarak güsel bi bölümdü.. her bölüm olduğu gibi yne suçlular yakalandı.. gerçi son kişi daha yakalanmadı ama olsun....
,
bu hafta iki operasyonu aynı anda götürdüler bu dikkatimi çekti

gamze ablam adamı kovalerken süpğerdi yaa:).. sonra bide adama tekme attı:).. adam ambulans çağırın ben gidemem fln dedi:).. cnm yaa ii tekme atıo:).. birde zeynep-murat tartışması çok güseldi..:) yaa gamze ablam örgülü saçlarıyla çok şekerdi...

benhermi
01-03-07, 11:18
bu arada arkadaşlar farkettniz mi bu bölümede yeni muzikler vardı :) walla bayaa iyiydi muzikler de böyle deişiklikler çok guzel oluyo :)

anahim_furkan
01-03-07, 12:13
arkadaslar murat abimle gamze ablam birbirlerine o kadar yakısıyorlarki evlenseler sevinirim hemde ablama yakışır yürü be gamze abla

ezgi15
01-03-07, 15:02
arkadaşlar öbür bölümde irina merkeze gelcek murata sarılcak zeynep onu böle kızgın kızgın ayırıyo fln çok güsel olcak öbür bölümm

ezgi15
01-03-07, 15:07
$ewim (http://www.dizifilm.com/forum/member.php?u=75235) ya gaztede resim varmıydı???:img-help:

$ewim
01-03-07, 15:10
Kapağında ve röportaj sayfasında vardı...

özzz
01-03-07, 16:00
yani Gene Sadece Dizinin Başinda Görebildk Pinari Ya...daha çok Görmek Istiyoruz

adilcan
01-03-07, 16:14
evt yaa az göründü pınar.. keşke daha çok görünse yaa...

bu arada anahim_furkan sonuna kadar katılıorum sana.. yürü bea gamze abla

KoSiAr
01-03-07, 17:02
arkadaslar ben fazla girtip yorum yapmasam bile diziyi cook begenerek izliyorum cok guzel bir dizi ve bu bolumude yine superdii husnuye koptum yaa eve gidince bide karsisindaa o erkek ogretmeni gorunce neye ugradigini sasirdi adam:img-hyste

ben birsey soracagim gamze abla bu dizide kendi saesinimi kullaniyor yoksa dublajmi cunki bildiginiz gibi gamze abla buzda dansida sunuyor ve bana orda sesi daha degisik gibi geldi?
bide rreyting durumlari ne kacinci siradayi yani??

adilcan
01-03-07, 17:28
arkadaslar ben fazla girtip yorum yapmasam bile diziyi cook begenerek izliyorum cok guzel bir dizi ve bu bolumude yine superdii husnuye koptum yaa eve gidince bide karsisindaa o erkek ogretmeni gorunce neye ugradigini sasirdi adam:img-hyste

ben birsey soracagim gamze abla bu dizide kendi saesinimi kullaniyor yoksa dublajmi cunki bildiginiz gibi gamze abla buzda dansida sunuyor ve bana orda sesi daha degisik gibi geldi?
bide rreyting durumlari ne kacinci siradayi yani??

kendi sesini kullanıyor... ama dizi için tonlamalarında fln kendisi değişiklik yapmış olabilir.. daha erkeksi ve sert bi ses tonu ayarlamıştır dizi için... ama sonuçta kendi sesini kullanıo

2-3 olarak sıralanımışız.... sanırm ab de 2. olmuştuk... ama ratingler başlığına bakabilirsin

_Gül_30
02-03-07, 14:15
Arkadaslar özet gelmis yine süper bir bölüm bizi bekliyor.

$ewim
02-03-07, 14:22
Bizim her bölümümüz süper..:img-wink: Pınarla Ali arasında yakınlaşma oluyormuşş...

paçiii_melos
02-03-07, 14:37
Ben Salı günü Gs maçına gittiğim için dizimizi seyredemedim . Ama Cumartesi günü gündüz tekrarını verdikleri için mutlaka seyrederim. Demin yeni Özeti okudum, $ewimcim özeti eklediğim çok teşekkürler ;)
_____

Rıza Baba, emniyet amiri olmazsa ekibin başına başka bir amirin gelme ihtimali vardır. Rıza Baba “Emniyet Amiri” olmak için sınava girmek zorundadır. Rıza Baba’yı ekibi ve ailesi el birliğiyle sınava hazırlar. Rıza Baba ise, bu yaştan sonra çocuk gibi sınava girecek olmanın sıkıntısı içindedir.
Buradan anladığım kadarı ile Rıza Babanın sınava giricek olması ile komik anlar yaşayacağız stresten dolayı :D Bu sınavdan nerden çıktı valla adam haklı hem d o yaştan sonra, lisedekiler ünidekiler bile çekemezken :D :D
Ama Rıza Babamızın sınavı kazanıp Emniyet amiri olacağına inanıyorum ;)

Memleketinden kaçıp gelen Hacer’in İstanbul’da başına beklenmedik olaylar gelir. Kadın tacirleri ile başı derde giren Hacer çaresizdir. Rıza Baba Hacer’i kurtarmak için elinden geleni yapar.
Birinci olayımız belli oldu. Hacerin kaçması sonucu başına gelenler, böyle olaylar gerçekten herkese ibretlik olsun. Hergün tvde görüyoruz, ama dizide anlatılması herkesi dahada akıllandırır inş. Ekibimizde zaten elinden geleni yapıcak ;)

Metin ve Tekin hala televizyonsuzdur. Hüsnü televizyon almamakta kararlıdır. Fakat Metin ve Tekin ne yapıp edip, eve bir televizyon almayı başarırılar.
Ayy ya bu çocuklara bayılıyorum ben, eve tv alıyorlarmış. Belkide hani bu küçük tvler var ya onlardan alabilirler. Bu haftada onlardan mahrum kalmıyacağımız için sevindim. Sıpalar ya bizi gülmekten kırıyorlar :D :D

Ali ile Pınar arasındaki kıvılcımlar giderek artmaktadır. Ekip bu konuda Ali’yi sıkıştırır. Ali’nin gizli gizli konuştuğu kız acaba kimdir?
Özette en çok şaşırdığım yer bu kısım oldu. Geçen hafta seyretmediğim için galiba geride kaldım. Geçen bölümde bişiy mi oldu ya, yoksa ilk bu bölümdemi kıvılcımlar başlıyor. Pınar ya ALi ile ya da Yavuz ile diyorduk. Ama Ali ile başlıcak demekki. Demekki Alicik bardaki kızdan ayrılmış, en iisini yapmış, helal olsun. Ali ile Pınarın arasındaki kıvılcımlara sevindim ;)

Leman, Tunç’un velayetini almak için dava açar. Mesut’un da sinirleri bozulur.
Bu kadın acaba Mesut ile Tunçtan uğraşmaktan ne zaman bıkacakj gerçekten çok merak ediyorum. Ne hakla almayada çalışıyor çok saçma. Ne de olsa Tunç'un öz babası hala yaşıyor. ;Ama kesin dava açılıyormuş. Mesutumuzu zor günler bekliyor, ama alamıyacaktır.

İki oto faresi Harun ve Yılmaz, bir araba çalmaya karar verirler. Oto fareleri beklenmedik olaylarla karşılaşırlar. Başları büyük belaya girer.
İkinci olay da gene oto fareleri, ne kadar kötü bir şey ya. Böyle insanları zaten hapisten hiç çıkartmamak lazım. Dizimiz gene her haftaki iki güzel konulara değiniyor, tebrik ediyorum. :happy0064

RIZA_BABA
02-03-07, 15:35
"Ali ile Pınar arasındaki kıvılcımlar giderek artmaktadır."
sanırım tahminlerimiz doğru çıktı bi ara böle tahminlerde bulunmuştukbu demek oluyor ki a+p sahneleri çoğalacak ancak rıza babanın bu duruma tepkisi ne oplur bilmem biliyorsunuz bi ara rıza bab muratla pınarı sahilde görüp yanlış anlamış ve küplere binmişti

canannn53
02-03-07, 15:59
bende özette en çok ali ve pınarın yakınlaşmasına şaşırdım.ayrıca bölümün değindiği konular da her zamanki gibi güzel. hemen salı gelsin de diziyi izleyelm. bakalım ne zmn fragman çıkcak

dizim_gümüş
02-03-07, 16:58
ARKADAŞLAR FRAGMANI GÖRDÜM YİNE HEYECANLIYDI MURAT İNTAHAR ETMEK İSTEYEN BİR ADAMA KENDİNİ KELEPÇELİYORDU ADAMDA MURATLA BERABER AŞAĞIYA ATLADI:happy0064 :happy0064

$ewim
02-03-07, 17:25
Neeee???? Ben kaldım ekran başında....Murat atladı adamın biriyle...Biri bana yanlış okumuşsun desin..Fragmanı görmem lazım...Murat nasıl atlar ya...Zeynep ne yapar Muratsız...

özzz
02-03-07, 17:32
yuppiii :D :) bol pınarlı bi bölüm olucak anlaşılan ali pınar yakınlaşmasına çok sewndm :)

adilcan
02-03-07, 17:39
ali ve pınar mı:)... süper yaa.. inlh mutlu olurlar... alinin sevgilisi vardi.. o nolacak

benhermi
02-03-07, 17:44
Arkadaslar özet gelmis yine süper bir bölüm bizi bekliyor.

waaay özetimiz erken gelmiş :):):)

özeti okudum we kala kaldım... bol pınar lı sahneler izleyeceğimiz için mutluyum ama daha 2 bölüm önce ali deertlerden bahsedilince kız arkadaşının bir rock bar da çalıştığını gece geç çıktığı için dertle olduğunu fln anlatmıyo muydu?... aslında ben pınar-yavuz isterdim ama ....

olaylar da çok guzel :) bu hafta zeynep-murat da çok olacak sanırım çünkü bir önceki bölümün resimlerinde o murat ın kucağına oturan kadın gelecek yani bir de onların kavgalarını izlicez... :)

walla ben şimdiden heyecanlandım :) hemen salı gelsin :) lutfeeeeeeeeeen

adilcan
02-03-07, 17:47
evt zeynep-murat ve ali-pınar sahnesi çok olacak.. aslında bende yavuz-pınar isterdim.. yavuz bi aralar seviodu pınarı unutturdular.. ama olsun alide ii çocuk... bakalım rıza-baba bu işe ne diyecek

benhermi
02-03-07, 17:50
ARKADAŞLAR FRAGMANI GÖRDÜM YİNE HEYECANLIYDI MURAT İNTAHAR ETMEK İSTEYEN BİR ADAMA KENDİNİ KELEPÇELİYORDU ADAMDA MURATLA BERABER AŞAĞIYA ATLADI:happy0064 :happy0064

şok olmuş durumdayım...bunun iki nedeni war

1 fragmanı erkenden wermeleri super umarım bol bol gösterirler de erkenden yayınlamalarının bi değeri olur... :)

2 murat nasıl atlar ya öyle intihar eden birinin ardından....:img-swoon
buyuk ihtimalle yanıltmadır hatırlarsanız bir defsında da adamı atladı sanmıştık ama bölümn sonunda murat ile muset un onu tuttuğu anlaşılmıştı....(bkz. 10.bölüm) :)

benhermi
02-03-07, 17:53
evt zeynep-murat ve ali-pınar sahnesi çok olacak.. aslında bende yavuz-pınar isterdim.. yavuz bi aralar seviodu pınarı unutturdular.. ama olsun alide ii çocuk... bakalım rıza-baba bu işe ne diyecek

tabii ali de iyi çocuk cnm lafımız yok:img-cool2

bence bu bölümlük pek rıza baba tepki veremicek baksana çocuklar gibi sınawa hazırlanıyomuş :img-hyste walla senaristleri burdan ayakta alkışlıyorum:good: bizi iyi guldurecekler bence bu bölüm....

koskoca rıza baba ya bak çoluk-çocuğun maskarası olacak:img-hyste

adilcan
02-03-07, 17:56
evt yaw mesutun intihari gibi olur::)... yani atlayişi gibi yani murata bişe olmaz:)..

yaw mutlu bir çiftte çıkaxcak karşımıza:):.. bu arada gamze ablamın kizgin sahnelerini merakla bekliom

$ewim
02-03-07, 17:57
İnş.yanıltmadır..Benim okuyunca kalbim kıpır kıpır oldu...Eğer öyle bi sahne görürsem benim yorum yazmamı beklemeyin.Bilin ki öbür tarafa gitmişimdir..Bu bölüm de süper olacak....Bu bölüm inş. iki haftadır yaptıkları gibi kesmezler...

benhermi
02-03-07, 18:01
evt yaw mesutun intihari gibi olur::)... yani atlayişi gibi yani murata bişe olmaz:)..

yaw mutlu bir çiftte çıkaxcak karşımıza:):.. bu arada gamze ablamın kizgin sahnelerini merakla bekliom

ewet ben de bu bölümdeki zeynep-murat sahnelerini merakla bekliyorum.... zeynep şöyle buyuk bir kıyamet koparır artık :) murat da yalvar yakar affettirsin kendini...

benhermi
02-03-07, 18:05
İnş.yanıltmadır..Benim okuyunca kalbim kıpır kıpır oldu...Eğer öyle bi sahne görürsem benim yorum yazmamı beklemeyin.Bilin ki öbür tarafa gitmişimdir..Bu bölüm de süper olacak....Bu bölüm inş. iki haftadır yaptıkları gibi kesmezler...

ewt inşallah kesmezler 2 haftadır abarttılar...hatta bir de geçen hafta utamnayıp erken bitirdiler.....:icon_evil

bence yanıltmadır murat olayı... yanıltma olmasa da kesin bir açıklaması wardır yani...en kotu hastaneye kaldırırlar bir heyecan daha....zaten polislerin hayatı hep böyle geçmiyo mu?...

adilcan
02-03-07, 18:07
belki ordayken yani intehar anında zeynep üzülür ve affeder... yoksa zeynep böle bişeyi asla affetmez gibi gelio:).. delikanli kızlar affetmez:P

$ewim
02-03-07, 18:08
Ben önlemimi alcam walla kanaldye mail atçam....Kesmeyin die...İnş. dikkate alırlar...

RIZA_BABA
03-03-07, 06:04
Arkadaşlar bende fragmanı dün bi ara gördüm sanki tamdam aklımda değil rüyamdamı gördüm hatırlamıyorum dizi artık ruyalarıma giriyor:)

RIZA_BABA
03-03-07, 06:13
yuppiii :D :) bol pınarlı bi bölüm olucak anlaşılan ali pınar yakınlaşmasına çok sewndm :)

en çok sana yarayacak zaten ali ile pınarın birleşmesi:) arkadaşlar dikkat etiiyseniz uzun zamandırda konuşuyorlarmış ekib aliyi kıstırıp öğreniyorlarmış

$ewim
03-03-07, 09:14
Önce bi operasyondalar.Sonra hüsnülerin evini gösteriolar..Hüsnü,çocuklar,karısı falan var evde...Sonra Pınarla Aylayı gösteriolar..İkisi de çok gülüo.(Rıza babanın haline olsa gerek)Sonra Metinle Tekin'i gösteriolar..Sonra Mesut Leman Hala'nın otaline gitmiş galiba..Çok sinirliydi...Sonunda bi inşaattalar..Adamın biri suçlu ya da intihar etmeye kalkıo..Murat onu kelepçelio..Sonra Murat adamı kendine doğru çekerken adamla beraber inş. düşüolar..Ekiptekiler aşağıda herkes gözünü kapatıo...Fragmanda hiç ses yok...

RIZA_BABA
03-03-07, 09:31
Önce bi operasyondalar.Sonra hüsnülerin evini gösteriolar..Hüsnü,çocuklar,karısı falan var evde...Sonra Pınarla Aylayı gösteriolar..İkisi de çok gülüo.(Rıza babanın haline olsa gerek)Sonra Metinle Tekin'i gösteriolar..Sonra Mesut Leman Hala'nın otaline gitmiş galiba..Çok sinirliydi...Sonunda bi inşaattalar..Adamın biri suçlu ya da intihar etmeye kalkıo..Murat onu kelepçelio..Sonra Murat adamı kendine doğru çekerken adamla beraber inş. düşüolar..Ekiptekiler aşağıda herkes gözünü kapatıo...Fragmanda hiç ses yok...

Her bölüm diğer bölümden daha güzel ve aksiyonlu oluyor sanırım en çok aksiyon arka sokaklarda murat inşallah inşaatan düşmez yaw bu arada fragmanda hiçmi ses yok diğer fragmanlarda müzikde çalardı bu bölümde odamı yok

$ewim
03-03-07, 09:36
Jenerik müziği var...Ses derken konuşmayı kastetmiştim...

benhermi
03-03-07, 09:54

ben hala fragmanı göremedim:icon_sorr

ama açtım tv yi başındayım :) o kadar çok anlatıldı ki fragman hemen görmezsem çatlarım walla...

gun geçtikçe dizimiz daha da heyecanlı bir hal aliyo :) şu fargmanı da bir görebilseydim....:icon_sorr

RIZA_BABA
03-03-07, 10:22
Gün geçtikçe dizimiz dahada heycanlanıyor ama bide şu diziyi yarıda kesmeseler iyi olacak

paçiii_melos
03-03-07, 10:43
Benhermi ben de hala fragmanı göremedim. Geçen bölümü izleyemediğim gibi fragmanıda çok merak ediyorum. Ama bugün tekrarını verirlerse mutlaka seyrediceğim.

Bu bölümde de Metin- Tekin ikilisine artı Rıza ,Babaya çok gülüceğiz anlaşılan :D

$ewim
03-03-07, 11:27
Bugün 16.50'de tekrarı varmış.....

A.Konak
03-03-07, 11:48
hadi yaa murat düşüyor mu inşaattan? son anda tutunur heralde. çünkü hastaneden çıkalı kısa bir süre oldu. yeniden göndermezler hastaneye :)

..::EmMy::..
03-03-07, 12:59
aa inşaattan mı düşüo düşmez sanırım ya bnce de yapmazlar..

komiser
03-03-07, 13:23
ya çok yüksekse of yine acı dolu suratlar görcez

özzz
03-03-07, 16:59
zaten ali galiba yanılmıyosam bi bölümde demişti kız arkadaşım barda çıkıyomu ne demişti böyle bişiy demişti tam hatırlayamayrm şimdi

canannn53
03-03-07, 18:48
ya ben daha fragmanı göremedim ama söylediğinize göre çok güzel bir bölüm bizi bekliyo.. hemen salı gelse de dizimizi izlesek.

mesut komiser
04-03-07, 07:18
ya süper bir dizi ama gü<el olmuş rıza baba....

RIZA_BABA
04-03-07, 07:19
Sanırım yakın ali ve pınarında imzaları boll boll yapılacak

benhermi
04-03-07, 09:28
arkadaşlar ben dikkat ettim de fragmanın son sahnesinde zeynep in önunde hafalarında ışıklık bulunan adamlar war....onlar buyuk ihtimalle itfaiyedir...

bence aşağıda branda fln gerilmiştir...yani en azından bence öyle bir açıklaması olması gerekiyo...yani yoksa bence özette bahsederlerdi...

yani özette hiç murat a beklenmedik birşey olacağı yazılı fln değil...

benhermi
04-03-07, 09:38
Sanırım yakın ali ve pınarında imzaları boll boll yapılacak

walla sanırım yayınlanacak bölümde birçok imza avatar yapılacak sahne olcak:img-yes: zeynep-murat sahneleri çok guzel olca:img-wink: ali-pınar sahneleri çıkacak:img-wink:

ya arkadaşlar bir de benim anşamadığım birşey war bu ikisi(ali-pınar) hakkında daha önce hiç yakınlık hissettirmediler bize... bunları birden bire mi birleştirdiler yani?..

yoksa sizce daha önce de konuşuyolar mıydı?....

RIZA_BABA
04-03-07, 10:25
walla sanırım yayınlanacak bölümde birçok imza avatar yapılacak sahne olcak:img-yes: zeynep-murat sahneleri çok guzel olca:img-wink: ali-pınar sahneleri çıkacak:img-wink:

ya arkadaşlar bir de benim anşamadığım birşey war bu ikisi(ali-pınar) hakkında daha önce hiç yakınlık hissettirmediler bize... bunları birden bire mi birleştirdiler yani?..

bence daha öncede konuşuyorlardı yoksa birden olması saçma olurdu ekip aliyi kıstıryorlamış alide konuşuyo yani bence dicek uzun zamandır konuşuyoruz diye felan pınarın barda cinayete tanıklık yaptığında ali pınara biraz yakınlık gösyerdi dikkat edin

A.Konak
04-03-07, 10:44
arkadaşlar ben dikkat ettim de fragmanın son sahnesinde zeynep in önunde hafalarında ışıklık bulunan adamlar war....onlar buyuk ihtimalle itfaiyedir...

öyledir muhtemelen. çünkü muratı hemen yeniden hastanelik yapmazlar. sırasını savdı o :img-wink:

ali ile pınar hangi arada yakınlaştı bende anlamadım. ali'nin gizliden bi sevgilisi olduğunu biliyorduk ama hiç pınarla birlikte görmedik. hadi hayırlısı bakalım. :happy0064

$ewim
04-03-07, 11:08

bence aşağıda branda fln gerilmiştir...yani en azından bence öyle bir açıklaması olması gerekiyo...yani yoksa bence özette bahsederlerdi...

yani özette hiç murat a beklenmedik birşey olacağı yazılı fln değil...

Ben adamları görmedim ama kendim itfaiye gelir die tahmin etmiştim.İnş. itfaiyedir..Ben inşaatın yakınından uçan helikopter görmüştüm....Murat helikoptere falan atlıomuş....

özzz
04-03-07, 11:23

zaten ali galiba yanılmıyosam bi bölümde demişti kız arkadaşım barda çıkıyomu ne demişti böyle bişiy demişti tam hatırlayamayrm şimdi

RIZA_BABA
04-03-07, 11:23
Ben adamları görmedim ama kendim itfaiye gelir die tahmin etmiştim.İnş. itfaiyedir..Ben inşaatın yakınından uçan helikopter görmüştüm....Murat helikoptere falan atlıomuş....

Helikopteri ben görmedim helikopter heee vay be baya aksiyonlu olacak yapımcılarını ve senaristleri tebrik ederim

RIZA_BABA
04-03-07, 11:24

Pınar ara sıra barlara çıkıyordu barda çıkıyor derken pınarı kast etmiş olabilir ali

özzz
04-03-07, 11:27
ewet neyse artık bol bol pınarı görücez :) çok sewndm kaç haftadır çok az çıkıyodu

RIZA_BABA
04-03-07, 11:30
27.bölümü izleyemeyenler youtubeye son bölüm parçalar halinde konmuş

bahar_90
04-03-07, 12:46
arkadaslar simdi suan avrupa saatiyle 13:47 ve euro dede arkak sokaklar var bilmeyenlere ilanen duyrulur

adilcan
04-03-07, 12:52
ewet neyse artık bol bol pınarı görücez :) çok sewndm kaç haftadır çok az çıkıyodu

evt özzz iyisin yine... bol bol pinar görcez.. ne güsel

sibeel
04-03-07, 13:37
ark.lar fragmanı ben de gördüm ama sonu korkunçtu yaa. murat bi adamla inşaattan aşağıya düşüyodu tam o anda rıza baba,zeynep,ali mesut fLn hepsi başını tutup gözlerini fln yumuyodu. özellikle zeynep çok korkmuş gibiydi. nolcak acaba yaa. düşücekler mi aşağıya. çok merak ettim doğrusu

komiser
04-03-07, 13:41
ben hala göremedim inş görürüm ayrıca pınarı da göreceğimden çok mutluyum

KoSiAr
04-03-07, 13:55
Farkettinizmi bilmiyorum ama eski bolumlerinde yavuz pinara abayi yakmisti herhalde yani ben yavuz ve pinar olur diye dusunuyordum ama simdide alimi olmus
Olsun aliyede severim pinarida ayy ben bu habere cok sevindim ali ile pinar :happy0064 :happy0064 cok guzel olacak :D:D acaba riza babanin tepkisi ne olur cok merak ediyorum dogrusu fragmani gordum husnu ve ailesi yine guldurek bizi :happy0064

bigbrothertr
04-03-07, 13:58
ali ve pınar çok iyi olacak gerçekten süper bir haber umarım aşklarını düzgünce izleriz :)

purna
04-03-07, 15:52
ali ve pınar mı bırlıkte olacaklar yavuz daha ıyı gıbıydı ya ama alıda cok tatlı bırı

benhermi
04-03-07, 16:29
Pınar ara sıra barlara çıkıyordu barda çıkıyor derken pınarı kast etmiş olabilir ali

bence ali orda pınar ı kastetmiş olamaz.... orda ali sevgilisinin bir rock bar da ıktığını... programının çok geç saatlerde bittiğini..... eee sevgilisinin de o saatlde dışarda yalnız kalmasından dertli olduğunu söylemiişti....

sizce rıza baba pınarı o saatte dışarda yalnız bırakır mı? arkadaşlarıyla bara eğlenmeye gitmesine bile izin vermezken.....

ezgi15
04-03-07, 16:41
bence ali orda pınar ı kastetmiş olamaz.... orda ali sevgilisinin bir rock bar da ıktığını... programının çok geç saatlerde bittiğini..... eee sevgilisinin de o saatlde dışarda yalnız kalmasından dertli olduğunu söylemiişti....

sizce rıza baba pınarı o saatte dışarda yalnız bırakır mı? arkadaşlarıyla bara eğlenmeye gitmesine bile izin vermezken.....

ewt katılıyorum benhermi' ye

bence ali ve pınar olmassss bence yanlış yazmışlar hiç yakışmazlar gibi gelio yaw bence o yazvuz la olsun yawwwwwwwww

çünkü Ali ve Pınar arasındaki kıvılcımlar giderek çoğalmaktadır yazmışlar hiç yoktuki çoğalsın. bence başka biri onlar ama bakcaz ve görcezzzz

pınarca
04-03-07, 21:04
bol PINAR lı sahneler olsun...o bunu çok hakkediyor, dolayısıyla bizlerde daha fazla görmeyi...:img-yes:

nazlikiz
04-03-07, 22:55
ya gecen bölüme belkide 5 defa bakmisimdir süperdi yaa hele alinin riza babayya estafirullah riza baba diyisi felan bayildim ya kac kere baktim o sahneye güle güle bi oldum yaa

TÜLIN
05-03-07, 10:53
Ya bence Yavuz daha iyi ama ali de iyi cocuk bakalim olaylar nasil gelisicek

Ben bu haberi nereye eklicegimi sasirdim neyse buraya koyayim

Haber uzunlama oldugu icin parcalar halinde yapabildim

http://img376.imageshack.us/img376/4285/scan0001cj0.jpg (http://imageshack.us)
http://img465.imageshack.us/img465/9386/scan0002jg6.jpg (http://imageshack.us)
http://img465.imageshack.us/img465/751/scan0003fh2.jpg (http://imageshack.us)

özzz
05-03-07, 15:33
yawuzla hiç olmaz hiç yakışmıyorlar en iyisi ali pınar için

adilcan
05-03-07, 17:17
evt ali ile daha çok yakişio pinar.. bu arada dizimiz yarin ve ben hala göremedim fragmanı:)

<gumus><mehmet>
05-03-07, 17:25
of ben daha cumartesi günü izledim frangmanı çok sık çıkıyo sen daha göremedinmi bu arada murata ne olucak acaba ama bir kere daha böyle olmuştu o tutunmuştu bu yüzden bu bölüm düşebilir bişey olabilir(allah korusun)!!!

adilcan
05-03-07, 17:34
pek tv izlemiom göremiom oyzuden.. uamrım görebilirim:)

RIZA_BABA
05-03-07, 18:04
Frgaman youtubede arkadaşlar izleyemeyenler oradan izlyebilir

adilcan
05-03-07, 18:06
oke saol rıza-baba bakacam oraya...

=GaMzE=
06-03-07, 12:11
bencede ali daha çok yakışıo.bu arada muratın annesi fox tvde bi dizide oynuo

nazlikiz
06-03-07, 12:50
ya banane ben alimi kimseye vermicem o benimmm:D saka bi yana abeir duyunca cok sasirdim riza baba duyarsa nolucak acaba mrk ettigim aralari naisl olucak yaa aksama az kaldi dayanamyiom sabredemyiom ben yaa

bahar_90
06-03-07, 13:14
arkadaslar bu gün büyük gün bu aksam cok güzel olucak bir de ali cok tatli yaaaaa en sevimlileri cok sevecen bence dizide onunda bir aski olmasi lazim hatta ona daha cok rol vermeleri lazim

benhermi
06-03-07, 15:34
arkadaşlar u akşamki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...

her şeyiyle super olacağa benziyo :)

bu arada dizi bitince hepberaber burda toplanalım arkadaşlar geöen hafta en fazla 4 kişi toplanmıştık... halimiz vasattı walla birsuru dizinin forumlarında dizinin yayınlandığı akşam sayıları 100 ü geçiyo .....

RIZA_BABA
06-03-07, 16:22
arkadaşlar u akşamki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...

her şeyiyle super olacağa benziyo :)

bu arada dizi bitince hepberaber burda toplanalım arkadaşlar geöen hafta en fazla 4 kişi toplanmıştık... halimiz vasattı walla birsuru dizinin forumlarında dizinin yayınlandığı akşam sayıları 100 ü geçiyo .....

Benim gelmem imkansız çünkü pc de abim oturuyor neyse

bu bölümü çok heycanla seyredecem ve aksiyon bol olacak sanırım helikopterler filan güzel olacağa benziyor ayrıca

gen.tr bu hafta resimleri unutuu

=GaMzE=
06-03-07, 16:38
ewet rıza baba resimleri bu hafta koymadılar bence çok düzensiz götürüolar siteyi

burcuuu
06-03-07, 18:07
başLadı.. =))

ALi ve Pınar.. Ya araLarında bişii oLucak beLLi..
Ben ALi'yi AyLin'Le yakıştırıyordum ya.. 2sinde de bişiLer var qibi...
Nyse artık hayırLısı =))

RIZA_BABA
06-03-07, 18:58
Bölüm süper gidiyor mesudun rıza babya ayla abla seni dersine çalıştırır demesi komikti metin ve tekin ikiliside muhteşemdi

RIZA_BABA
06-03-07, 19:23
beklenen sahne reklamlardan sonra çok heycanlı olacak yaw

RIZA_BABA
06-03-07, 19:24
ali ne yaptı yaw öle ayçaya atladı hemen pınar bozuk attı tabi ama pınar sonradan canım naber? die meseaj attı mercimek fırına verildi arkadaşlar

benhermi
06-03-07, 19:32
ali ne yaptı yaw öle ayçaya atladı hemen pınar bozuk attı tabi ama pınar sonradan canım naber? die meseaj attı mercimek fırına verildi arkadaşlar

ama ali o mesajı okicam diye arkadan adamın kaçmasına izin werdi...

ama rıza baba çok komikti ben ölene kadar pınar ın yanına erkek sinek bile yanaşmicak dedi ya:img-hyste ali yi nasıl darallar bastı:img-hyste

benhermi
06-03-07, 19:38
ya çok ama çok güzel bir bölümdü... :)

her hafta aynı şeyi söylüyorum aslında ama en güzel bölüm bu bölülm diyorum :) ama gerçekten öyle her bölüm bir öncekinden daha güzel oluyor... :)

benhermi
06-03-07, 19:39
yalnız fark ettiniz mi bölüm çok uzundu ewet erken bitti ama reklama çok az girdi zaten reklamlar da o kadar uzun değildi....

2 haftalık kesilmeyi böyle toparladılar :)

ben bayıldım bu bölüme walla :) en sonunu zeynep-murat ile bitirmeleri çok güzeldi...

zeynep de en sonda superdi nasıl kızdı murat a .... :)

$ewim
06-03-07, 19:41
Bu bölüm gerçekten güzeldi süperdi ya fragmanlarda da sorun yoktu :happy0064 :happy0064 :happy0064

benhermi
06-03-07, 19:42
en başı da çok iyiydi... :) ama ben kadın işleri bayaa bir bozar daha sonra düzelir araları sanıyodum... ama bayaa oturaklı bir zeynep-murat ilişkisi war artık karşımızda....

ayrıca zeynep-murat sahnesi de bayaa fazlaydı bu bölümde... :)

nazlikiz
06-03-07, 19:43
ya bu bölüm süperdi yaa hele riza babanin pianrin yanina erkek sinek bile yaklasamaz dediginde ali nasilda surati asildi yazik ya agraibim bi atne kiz buldu oda tam riza babanin kizi kendi kasindi gercek sahne reklamlardan sonra iple cekiyorum yaa orda biter kesinde

$ewim
06-03-07, 19:43
Aliyle Pınar süper olmuş ya ikisinden de bu kadar performans beklemiodum..Baştan beri Yavuzla olsun istiodum ama böle de süperler..

benhermi
06-03-07, 19:45
Bu bölüm gerçekten güzeldi süperdi ya fragmanlarda da sorun yoktu :happy0064 :happy0064 :happy0064

ewet 2 haftanın sorununu toparlamışlardı bu hafta :)

fragmanda özet de tam yerindeydi... herşey oldu...:)

ay çok mutluyum ya....

hadi arkadaşlar gelin biraz şenlensin forum....

nazlikiz
06-03-07, 19:47
pinarla ali acayip sevimli duruyorlar ama yaa (her ne kadar icim kan aglasadabunu söylerken) napicam artik dayanicam:)

benhermi
06-03-07, 19:47
Aliyle Pınar süper olmuş ya ikisinden de bu kadar performans beklemiodum..Baştan beri Yavuzla olsun istiodum ama böle de süperler..

benim de eski mesajlarıma bakarsan ben de pınar_yavuz cuydum... ama aliyle tencere_kapak olayını gerçeklerştirdiler walla...

arabada fln çok tatlılardı...

pınar da az değil walla hemen canım naber diye msj yolladı....:img-yes:

benhermi
06-03-07, 19:48
pinarla ali acayip sevimli duruyorlar ama yaa (her ne kadar icim kan aglasadabunu söylerken) napicam artik dayanicam:)

ewt bu senin için hem iyi oldu hem de kötü....

iyi oldu çünkü ali yi daha faza göreceksin...

kötü oldu çünkü alinin yanında pınar olacak:img-hyste

nazlikiz
06-03-07, 19:49
benim de eski mesajlarıma bakarsan ben de pınar_yavuz cuydum... ama aliyle tencere_kapak olayını gerçeklerştirdiler walla...

arabada fln çok tatlılardı...

pınar da az değil walla hemen canım naber diye msj yolladı....:img-yes:

ona sinir oldum zaten yaa canim cicim icim kan agliyoo yaa gitti alim gitti :img-hyste :happy0064 ama cook yakisiyorlar yaa bende basta yavuz pinarciydim ama degistim

nazlikiz
06-03-07, 19:50
ewt bu senin için hem iyi oldu hem de kötü....

iyi oldu çünkü ali yi daha faza göreceksin...

kötü oldu çünkü alinin yanında pınar olacak:img-hyste

cook kötüsün yaa iste gercek sahne geldi arkadaslar ekran absina

benhermi
06-03-07, 19:51
cook kötüsün yaa iste gercek sahne geldi arkadaslar ekran absina

nasıl ya sen hala izliyo musun diziyi? bitmedi mi bende bitti....:sad53:

nazlikiz
06-03-07, 19:52
nasıl ya sen hala izliyo musun diziyi? bitmedi mi bende bitti....:sad53:

burdada yeni bitti sonu cook güzeldi az daha gidiyodum heyecandan amaa

$ewim
06-03-07, 19:52
Rus kızı İrina'ya tebrikler:good: Ondan açıklama beklemiodum.Murat'ın açıklayıncaya kadar canı çıkar die düşünüodum..

benhermi
06-03-07, 19:54
burdada yeni bitti sonu cook güzeldi az daha gidiyodum heyecandan amaa

zeynep ile murat çok iyiydi ya... zeynep acayip korktu... ama dediğim gibi çıktı o adamlar itfaiyeymiş... gerçekten branda germişler aşağıya....

bu arada uçaklar fln muthişti...prodüksüyon gittikçe büyüyo... walla tebrik ettim:good:

nazlikiz
06-03-07, 19:54
Rus kızı İrina'ya tebrikler:good: Ondan açıklama beklemiodum.Murat'ın açıklayıncaya kadar canı çıkar die düşünüodum..

basta bende öyle saniyordum ama neyseki öyle olmadi ayy kac kere söyledim bilyiorum ama aliyle pinar cook tatlilardi(icim yaniyorrr.........)

benhermi
06-03-07, 19:56

aynen ben de murat a bayaa bir şektirir sanıyodum zeynep ama herşey ortaya çıktı....

ama hüsnüyle mesut süperlerdi ya... "senin sevgili namuslu çok"derken hüsnüye koptum ben ya:img-hyste

$ewim
06-03-07, 20:03
Süperdi orası ya:img-grin2 Hüsnünün çocuklar nasıl tv aldılar ama...

benhermi
06-03-07, 20:09
Süperdi orası ya:img-grin2 Hüsnünün çocuklar nasıl tv aldılar ama...

ewt ya ne hırs ama di mi:img-hyste o şule de (hüsnü nün küçük kızı) bozuk paraları getirdi ya abi bunları da alın diye :)

ayrıca ufaklığın abisine söledikleri superdi:img-hyste sen bu yaşta başladın kadınlara para yedirmeye adam olmazsın sen fln süperdi ya:img-hyste

benhermi
06-03-07, 20:10
walla bölüm süperdi foto çekmek çin sabırsızlanıyorum.... artık bol bol foto çeker eklerim tabii tam imzalık fotolar oldu bu hafta :):):)

$ewim
06-03-07, 20:11
Çok sevdim bu bölümü ya:img-polic Bu kadar güzel bi bölüm izlemişken nie kimse yorum yazmıo???

benhermi
06-03-07, 20:13
Çok sevdim bu bölümü ya:img-polic Bu kadar güzel bi bölüm izlemişken nie kimse yorum yazmıo???

walla bu mesajla sırf bu sayfada 5 mesajım olacak:img-hyste olabildiğince yazmaya çalışıyorum ben ama kimse yok ya:icon_sorr

bölüm süperdi.... bol çatışma wardı...bol aşk wardı .... ama forumda kimse yok...:icon_sorr

$ewim
06-03-07, 20:16
walla bu mesajla sırf bu sayfada 5 mesajım olacak:img-hyste olabildiğince yazmaya çalışıyorum ben ama kimse yok ya:icon_sorr

bölüm süperdi.... bol çatışma wardı...bol aşk wardı .... ama forumda kimse yok...:icon_sorr

Neyse bari biz konuşalım reytinglerde inş. 2.liği alırız...

benhermi
06-03-07, 20:20
Neyse bari biz konuşalım reytinglerde inş. 2.liği alırız...

walla ya biz bize yateriz:img-yes:

bölüm süperdi gerçekten bence 2. liği kesin almalıyız... aslına bakarsan 1.liği hakediyoruz ama bu konuya girmeyelim......

ama 2.lik umarım bu hafta bizim olur:img-wink:

ki bence olur çünkü çok heyecanlı bir fragman wermişlerdi... herkes enn azından murat nasıl atlicak öyle fln diye bakmıştır yani.....:img-yes:

$ewim
06-03-07, 20:24
Jenerikte dikkatimi çekti Buket'i silmemişler,ama Tunç'un bakıcısını eklemişler..Acaba Buket geri mi gelcek?!?

benhermi
06-03-07, 20:26
bir de ben ilk çatışma sahnesine bayıldım.... bayadır izlediğimiz olaylar kaçma-kovalamaydı.... bayaa bir aradan sonra böyle kapsamlı bir çatışma sahnesi izledik....

kurşunlar vızır_vızırdı... bizimkilerin hepsi simsiyah superdi bir de çatışmadan sonra hepsinin beraber yürümesi wardı ya... çok iyiydi orası ya....

ayrıca şehit ailelerini de duşunmüşler bayaa şehitlrimi de andılar....

müthişti...

benhermi
06-03-07, 20:28
Jenerikte dikkatimi çekti Buket'i silmemişler,ama Tunç'un bakıcısını eklemişler..Acaba Buket geri mi gelcek?!?

aaa ben hiç dikkat etmedim buket jenerikte hala war mıydı?... ben buketin bir daha geleceğini sanmıyorum....yani daha doğrusu mesut un da onu getirmek gibi bir çabası yok... bence gelmemesi hem kendisi hem de mesut için daha iyi olur zaten....

$ewim
06-03-07, 20:28
Evet geçen hafta fragmanda olup da göstermedikleri sahne süperdi ya bana kalsa da herşey süper ama neyse...

benhermi
06-03-07, 20:29
ayrıca arkadaşlar şu anda 6 üye izliyo bu forumu diye yazıo aşağıda...

hadi arkadaşlar yorum yazın hepiniz... ne kadar çok kişi yorum yazarsa o kadar çok konuşulur....:)

MAİ
06-03-07, 20:31
Son derece keyifle yazıyorum, doğrusu ağzım kulaklarımda seyrettim bu bölümü.:happy0064
Pınar ve Ali ye bayıldım, güzel bir ikili oldular.:good:
Pınar güzelliğiyle bu bölüm göz kamaştırıyordu. Çok çok beğendim.
Alinin Rıza babanın ve ekipin karşısındaki tedirginliklerine çok güldüm, iyi bir espiri yakalamışlar.
Çobanın oğlanlar felakettiler, herzamanki gibi.
Daha çok Pınar lı bölümlere diyorum...

benhermi
06-03-07, 20:32
Evet geçen hafta fragmanda olup da göstermedikleri sahne süperdi ya bana kalsa da herşey süper ama neyse...

ewt rıza baba takma sakal bıyıkla fln bayaa karizmatikti:img-wink:

ayrıca nasıl rezil oldu rıza baba:img-hyste pınar ile ayla bayaa bir dalga geçti rıza babayla:img-hyste

zavallım size bunu çok kötu ödeticem diye diye odasına gidip uslu uslu dersini çalıştı:img-hyste

nazlikiz
06-03-07, 20:32
bu bölüm muhtesemdi yaa indiricem kac kere bakarim kim bilir ya benhermi cok olucam ama bana aliyle pinarin imzasini yapabilirmisin (aklima her geldiginde canim yaniyorr bide imzasini tasiycam:img-hyste :icon_sorr :happy0064 )

benhermi
06-03-07, 20:34
Son derece keyifle yazıyorum, doğrusu ağzım kulaklarımda seyrettim bu bölümü.:happy0064
Pınar ve Ali ye bayıldım, güzel bir ikili oldular.:good:
Pınar güzelliğiyle bu bölüm göz kamaştırıyordu. Çok çok beğendim.
Alinin Rıza babanın ve ekipin karşısındaki tedirginliklerine çok güldüm, iyi bir espiri yakalamışlar.
Çobanın oğlanlar felakettiler, herzamanki gibi.
Daha çok Pınar lı bölümlere diyorum...

ewt pınar a çok yer vermeleri güzel oldu.... özellikle son bölümlerde fazla olkuyodu ama acısını fena çıkarıcaklar sanırım:img-hyste

ben bi de bunlar (ali-pınar-ayça) kafede otururken zeynepler bastı ya kafeyi:img-hyste superdi ali nasıl da korkup ayça nın yanına geçti... pınar da çok komikti... direkt ne yapıyosun sen diye çıkıstı:img-hyste

$ewim
06-03-07, 20:36
Bi de 2 hafta kursa falan gitcekmiş..Bu mesele bence bi dahaki hafta da sürer..Rıza Baba okunmuş pirinçlerle sınva giriomuş:img-grin2

benhermi
06-03-07, 20:37
bu bölüm muhtesemdi yaa indiricem kac kere bakarim kim bilir ya benhermi cok olucam ama bana aliyle pinarin imzasini yapabilirmisin (aklima her geldiginde canim yaniyorr bide imzasini tasiycam:img-hyste :icon_sorr :happy0064 )

merak etme canım bu bölüm tam imza hazırlamalık bir bölümdü.... böyle kozlar elimize kolay geçmiyo artık bol bol imza avatar yaparım :img-hyste

walla biliyorum canın yanıcak ama ben ali ile pınar ın bu kadar yakışacaklarını düşünmemştim... çok şirinlerdi:img-in_lo