Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 1
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
forever_bim 21-10-06, 23:15 Değerli Üyelerimiz
Önceki başlık 1250 mesajı geçtiği için kilitlenmiştir. Lütfen yorumlara buradan devam ediniz. Chat ortamı oluşturmayınız.
Saygımla
forever_bim
DİZİFİLM MODERATÖRÜ
ewt yeni sayfamız da acılmıss.. hayırlı olsnn.. bol reytngler görürüz ins..=)) bu sayfaların yeni bölümün yorumlarıyla dolmasını isterdik ama malesef bu hafta yok :( eh artık bununla da yetinicez =) gelecek haftayı beklicez hepimize ii sabırlar arkdslarr :img-grin2
arkadaşlar elinde wideo olan muratlı zeynepli wideoları tekrar ekleyebilir mi??..diğer sayfalardakiler inmiyo da...lütfeeen......:img-help:
arkadaşlar bide iyi yanından bakalım yeni bölüm hakkında yorum yapmak için çook vaktimiz varr:img-grin2 :img-grin2 millet orda burda geziyo olucak bayramda reytingler düşerdi !!! bu arada yeni başlığımız izleyici kitlesi ve reytinglere hayırlı bol UĞURLU GAMZELİ olsunn!!! bol yorumlu ve sabırlı günlerrrr:img-grin2
Ya üzüldüm şimdi yeni bölümün olmamasına:img-sorry . Zaten hafta içi evde olamıyorum. Okullar açıldıktan sonra ilk defa salı günü arka sokaklar izliycektim ki bugün olmadığını öğrendim. Neyse 11. bölüm videolarını eklese birisi en azından onları izlesem. Yok mu video yapmayı bilen hayırsever birisi? Bayram günü sevindirin bizi yaa.
NecatiSasmaz 24-10-06, 11:18 malesef bu hafta yok...evt ya video ekleyecek hiç mi hayırsevr yok...necati şaşmazz cnmmmmm,,,,,,özgee bebişimmmmmm
canim benim video kac gündür hazirrr... videoyu indirdikden sonra hemen Zeynep&Murat sahnelerini yaptimm... ama hemenpaylas kapandii biliyorsunuzz.. rapidsharedende bazi arkadaslar acamiyorrr
üff yaa bu arka sokakları 2. izleyemeyisimiz..1.sinde yeni bölüm yerine gecen haftaki bölümü göstermislerdi.. okulların acılmasına az kalmıstı hatırlıyorum.. (( cok kızmıstımm bissürü msj yollamıstım kanald ye =))
simdi de bayram diye yok tvde.. off yaa 2 hafta arka sokakları izleyememis olucaz.. bağımlılık yaptı artık bende.. kacırdıım bi bölüm yokk ben izliyim diye bi yerdeysek ya saat 7.30 ta hemen kalkıp ewe gelioruz ya da bitene 10a kadar orda oturuyoruz.. bi sahnesni bile kacırmak büyük kayıp =)
video yapabilmek bile ayrı bi basarı ben daha indirmedim ama tesekkür aldığına göre eminim cok gsLdir.. =)) ah bi de ben video yapabilsem ..
arkadaşlar gecenin bi köründe yaptım inşallah beğenirsiniz resmi sitemize de gönderdim biraz acele yaptım ama http://img315.imageshack.us/img315/3696/p305narpf9.jpg (http://imageshack.us)
aslında bu diziyinin fragmanlarını görünce çok sinir oluyodum sevmiyodum sonra izledim çok güzel bir dizi olduğunu anladım ogünden beri izliyorum murat karakteri çok güzel uğur a yakışmış diye düşünüyorum bu arada dizi bu gün yoktu:sad53: :sad53:
free_spirit 25-10-06, 00:30 haftaya herkesi guzel bolum bekliyor ben sali saatinde izleyemiyorum ama tekrarni kacirmiyorum.
yaaa arkadaşlar eski bölümlerde ki murat zeynep sahnelerini tekrar yüklerseniz çoook sewincemm...çünkü eskiler indirilmiyoo artık....lütfeeeennnnnnn...elinde wideo olan eklesin....:):):)
NecatiSasmaz 25-10-06, 11:01 yaaa arkadaşlar eski bölümlerde ki murat zeynep sahnelerini tekrar yüklerseniz çoook sewincemm...çünkü eskiler indirilmiyoo artık....lütfeeeennnnnnn...elinde wideo olan eklesin....:):):)
cnm ben yüklüyemem malesef... hepsini sildimmm....!!!!
ben öyle tek sahneleri izlemiyorumm.. izlersemm bütün bölümleri izlerimm veya Sevket Coruh´un sahnelerini
önemli bişe yoktu zaten onun yerine animasyon gösterdiler....sanırım bayram olduğu için göstermediler. reytingler düşmesin diedir...sağır oda, kod adı bunlarında yeni, bölümünü vermediler...yüksek reyting alan dizileri göstermediler...bekliyelim cnm şunun şurasında ne kaldı salı gününe :P
arkadaslar sonunda pcm geldı:):) artık yıne full tıme forumdayım:) cok mutluyum walla adlcn rıza baba melıs hepınız saoln okudum ayzdklarınızı:) bnde ck ozledm yaw frumuzuzu): neyse artık burdayım..
bu hafta yenı bolumumuz yoktu malesef:(ama az kaldı:) ozetı fılan werseler bare..resmı sıteye abktm smdı resmlerdede hala 10. bolumde kalmıslar:(
Arkadaslar Selam Ben Öncelike bu dizifilm.com'a tesekür ediyorum ve yeni üye oldum antalya'da yasıyorum sitenizi çok hoş En çok sewdiğim dizi arka sokaklar Tesekürler
Arka sokaklar dizisinin sarkısını arıyorum bulabilen varsa özel mesaj gönderebilirmi tesekürler
ooozge canım hoş geldin kendini çok özletin
saol rıza baba bdne szlerı osledm wallah:) ozet hala gelmems tabıkı..cumartesı fln werseler bare::( o da olmadı resmı sıteyı guncellesn resm kysnlar ama olmuyo boyle:( cat dıye catlıycaz:)
Özgürlügüm 26-10-06, 15:39 SIze maalesef kötü bir haberim var fragmani gördünüz mü bilmiyorum ama bne gördüm ayyy cok kötü bisi oluyor
Anladigim kadar ile MURATI POLISLIKTEN ALIYORLAR bi silah olayi herhalde tek tanikta zeynep murat birisini mi vurmus ne
Özgürlügüm 26-10-06, 17:44 insallah yanlis görmüsümdür yada yanlis anlasilma olmusdur
bu hafta bayram oldugu icin oynamistir zaten bakilmazdi reytingler düsük olurdu bayramda
yasasınn =)) özge gelmiss özledik seni dee yorumlarını da yaa cok sewindim artık forumda olucaına walla tekrardan hosgeldin cnm=)
yaa hic olur mu muratsız bu dizi.. ya öyle olur ayrılıcak derler son anda kurtarırlar muratı aksiyon olsun die.. uğur pektaş hayranlarını da biraz uyuz etmek istemisler heralde =) ben muratın diziden ckıcaını hic zannetmiorm cünkü zeyneple we ekiple cok gsL sahneleri warr onsuz arka sokaklar olmazz.. fragmanını doğrudur yani heyecan olsn die ypmıslardır sonra rıza baba muratın sucsuz olduğunu ya da muratın cok ii bi komisr olduunu fln söyler ikna eder.. murat ta hic bi yere gitmezz :img-grin2 :img-grin2 yani insallah böle olur =))
ya ben fragmanı izlemedim ama muratı diziden çıkaracaklarını hiç sanmıyorum hatta aklımın ucundan bile geçiremiyorum bu da zeynebin vurulması gibi olcak bence bu bölümde heyecenı doruğa fırlatacaklar gitcek mi gitmicek mi diye sonra da rahatlatacaklar.Zaten muratla zeynep bi konuşmalalarında diyolardı ya üstümüzde bi bela dolaşıo diye o beladan murata da bulaştırıyolar işte yani bence sorun yok:good: :good: :good:
korkma uğurum bişe olamzz.....ama sen nie izlemion uğursuzda güsel bir dizi OLABİLİR...özet gelir yarın fln :P
...zühre nur... 26-10-06, 21:46 selam arkadaşlar...Nasılsınız???????arka sokaklarda son haberler neler??????? yeni gelişmeler war mı uğur ve gamze tarafından????ben yokken kaç başlık açıp kapadınız??????nesse herkes kendine ii baqsın.Siteye giremezsem bile diziyi hala takip ediorum........Yeni başlık herkese hayırlı olsun :-D
yeter artık kanal d de sıktı ama zaten bu hafta yeni bölüm vermediler bari acı da özet önceden ver di mi ama yoooook illa bizi çatlatacaklar ayrıca ben aranızdaki şanssız kısımdanım daha fragmanı göremedim ama çok merak ediyorum ya:img-sorry :img-sorry :img-sorry
melıscım sanda tesekkr ederm bnde szn yrmlaırnızı osledm:) ya arkadaslar fragman werılmıs ayrıntılı anlatabılcek bırı yokmu?bu arada ozet nıye hala gelmedı bu aksama dgru gelse barı:( fragmanın ozetten once gelmesıne sasrdm walla ne yalan solıyım:) resmı stedende artık bse beklemıyrm yanı dycek szo yok bu kdr tembellık olmaz..10. bolmde kaldılar yaa off:(
Murat, döviz bürosunu soyan Nazmi’yi polisten kaçarken vurur. Nazmi vurulduğunda silahsızdır. Olayın tek şahidi ise Zeynep’tir.
Murat hakkında, silahsız birini vurduğu için soruşturma açılır. Zeynep ise görgü tanığı olduğu için Murat aleyhinde ifade vermek zorunda kalır. İki aşık bu sefer zor bir durumla karşı karşıyadır. Zeynep yalan söyleyip Murat’ı bu işten kurtaracak mı, yoksa doğruyu söyleyip Murat aleyhinde şahitlik mi yapacak?
Yeşim’in cezası verilmiştir ve Kayseri cezaevine gönderilecektir. Tunç, gitmeden önce annesiyle son bir kez daha görüşür.
Ekipteki erkekler hep beraber ava çıkarlar. Hüsnü yine ön plandadır.
Gazeteci Ezgi ve Arda, “yabancı uyruklu hayat kadınları” ile ilgili bir olayın peşindedir. Adem ve Fikret adlı iki şahıs, yabancı uyruklu kadınların pasaportlarını alarak, onları zorla fuhuşa sürüklemektedir. Nina da bunlardan biridir. Nina iki gazeteci Ezgi ve Arda’nın da yardımıyla kaçmaya çalışır. Ancak bu girişiminin ardından bir tuvalette yüksek dozda eroinden ölü bulunur. Olayın bundan sonrası Rıza Baba ve ekibine sevk edilir.
ya gercekten de dizi su haliyle gsl bi kisi bile cıkarsa gsl olmazz basta zaten uğur abiyle gamze abla ve de ekip.. ya dediğim gibi ben uğur abinin diziden cıkıcaını hic zannetmiormm heyecan olsn konu olsn die yapmıslardırr.. :img-grin2
bölüm zevkli olcak...bence zeynep muratı korumaz(belkide korur) yani gerçekleri söler....avda Hüsnü baya güldürecek gibi bizi.....bu arada yabancı kadınların fuhuşuda Hüsnünün ilgi alanına girio ödül alırsa şaşırmam
ya zeynepten ben de emin deiLim aşk mı para mı sorularına döndü bu =) ask mı dürüstlük mü gibi bisey.. muratı gercekten cok sewiosa yalan söler askı secer amaa bana muratın vurduğunu sölicek gibi gelio ama bizi yanıltabilir.. o hüsnüye bence de cok gülücez ve ödül alıcak kesinn suat yine "yine mi hüsnüü" dicekk her seferinde adama böle olaylar raslıo yaa =)
hehehe aslında ciddi bir kavga etseler güsel olur,hüsnü ile karısı(suat)......zeynep aşkı seçmez eğer öle bir ikilemde kalırsa...sonuçta polis babasıda polisti dürüstlüğe ve adalete öncelik verir...ama murat zaten çıkar işin içinden
murat mı diziden ayrılmak mı ????????? dizinin tadı tuzu kalmaz vaLLa.
ya zeynep aslında murat'ı belli ettiği kadarından daha çoooook seviyo. ama onun için çok zor bi durum. ya yalan söylerse murata hiç bişey olmicak. doğru söylerse murat suçlu duruma düşer. bence yalan söylesin yalandan kim ölmüş yaa:img-grin2 ama ne biiliim belki dizide heyecan adrenalin artsın die zeynebime zorla yalan söyletebilirler. ama murat diziden ayrılırsa çoook kötü olur ya :img-sorry
bencede heyecan olsun die yapmışlardır..Murat ayrılmaz diziden bi şekilde kurtulur ama acaba zeynep ne yapcak bu konuda??
bu arada arka sokakların diğer diziler bölümündeki forumuna bakın. ordaki resimlere bakılırsa murat diziden çıkmıyor. büyk ihtimalle olay hallediliyor.(ben resm eklemeyi henüz bilmiorm o yzden resimler, buraya ekleyemedim)
evt çıkmaz murat yaw maksat şenlik olsun...rıza-baba sen yoksun yeni başlık fln açtık...özzde yok yaws..özz olmayınca pınarda az görünüo dizide....bu hafta hüsnü ile murata doyacaz gibi gelio....
http://img62.imageshack.us/img62/5730/arkasokaklar12blm7jpgpdky1.jpg (http://imageshack.us)
bu yeni bölümden bir resim diğer dizilerdeki arka sokaklar forumunda gördüm. buraya da ekliyim dedim eğer bu resim murat olayından sonra çekilmişse muratın olayı çözülmüş demektir..
az kaldı salı güne...bu arada ben hala fragmanı izleyemedim...gamze ablacım napacak bu hafta...çok gösterseler bari özledim onu....bu hafta en çok murat üstünde duracaklar....
gecen salı dızı yoktu degıl mı arkadaslar???coktandır forumdan uzak kaldım ama sız işi bayagı ılerletmıssınız herkesın ellerıne saglık:):)en son bolumde bolum sonunda ne oldugunu hatırlatabılır mısınız su mahkeme ye tanık cıkardılar adamın suclu oldugu anlasıldı falan fılan en son bolum oydu degıl mı??
yaw figen evren kaç yaşındadır acaba...çünkü bir demet tiyatrodad oynuo orda baya genç gibi...neyse bu hüsnünün dedesi kayboldu gitti yaws
ben az da olsa fragmanı gördüm zeynebe tek görgü tanığı sensin napcan diyodu hüsnü ya da mesut hatırlamıyorum zeynep de bilmiyorum dedi rıza baba murata o adamı vurduğunda polismiydin yoksa sevdiğin kadını kurtarmaya çalışan bir adammıydın diyodu. bi de ali sensiz devriye eskisi gibi değil dedi murata
Murat’ın başı dertte!
Murat, döviz bürosunu soyan Nazmi’yi polisten kaçarken vurur. Nazmi vurulduğunda silahsızdır. Olayın tek şahidi ise Zeynep’tir.
Murat hakkında, silahsız birini vurduğu için soruşturma açılır. Zeynep ise görgü tanığı olduğu için Murat aleyhinde ifade vermek zorunda kalır. İki aşık bu sefer zor bir durumla karşı karşıyadır. Zeynep yalan söyleyip Murat’ı bu işten kurtaracak mı, yoksa doğruyu söyleyip Murat aleyhinde şahitlik mi yapacak?
Yeşim’in cezası verilmiştir ve Kayseri cezaevine gönderilecektir. Tunç, gitmeden önce annesiyle son bir kez daha görüşür.
Ekipteki erkekler hep beraber ava çıkarlar. Hüsnü yine ön plandadır.
Gazeteci Ezgi ve Arda, “yabancı uyruklu hayat kadınları” ile ilgili bir olayın peşindedir. Adem ve Fikret adlı iki şahıs, yabancı uyruklu kadınların pasaportlarını alarak, onları zorla fuhuşa sürüklemektedir. Nina da bunlardan biridir. Nina iki gazeteci Ezgi ve Arda’nın da yardımıyla kaçmaya çalışır. Ancak bu girişiminin ardından bir tuvalette yüksek dozda eroinden ölü bulunur. Olayın bundan sonrası Rıza Baba ve ekibine sevk edilir.
Gene heyecanlı bölüm bizleri bekliyor:img-grin2 :img-grin2
hadi arkadaşlar biraz daha sabır. yarın yeni bölümümüz bizlerle buluşuyor.iki haftalık hasret sona eriyooor !! yalnız 1 güncük kaldı:img-grin2
oohhh be sonunda uzun zmndan beri uğruyamıyordum yarın arka sokaklar var acaba zeynep neyapçak çok merak ediyorum sewdiği adamı korur heralde yani inş :img-grin2
Sanırsam dizi bugündü ve ben kaçırdım neyse lafı uzatmayayım.Dizi gerçekten kaliteli bence oyuncuların seçimi uyumu ve her hafta sürükleyici bir konu olması diziyi kaliteli kılıyor .1 2 Bölümüne bakmıştım gece 12 den sonra kazandığım 2.dizi
gamze_1992 31-10-06, 01:16 yaa Bence Murat artik Komiser olmiyacak yani kowulacak...! bana öyle geliyor...!
fragmani bende gördüm yani Coban diyorki seni cok özlüyoruz yanimizda görmek...!
yaa Bence Murat artik Komiser olmiyacak yani kowulacak...! bana öyle geliyor...!
fragmani bende gördüm yani Coban diyorki seni cok özlüyoruz yanimizda görmek...!
ya öle deme ayrılırsa tadı olmaz dizinin bu dizide herkez başrol
gördüm gördüm fragmana çok dikatli baktım adamın elinde silah vardı zeynep adamın elinde silah olup olmadığını tam görememişti
arkadaşlar üzücü bir haberim var sizlere 7 kasımda salı günü yani hatırla sevgili başlıyor bizim dizimizin reytinglerinde düşüş olabilir hele birde saat 8 de olursa yandık
ya bence bizi etkilemez gibi geliyo benim zaten içime doğmuştu kesin denk gelicek die.Bide şu konu var hatırla sevgilide okan yalabık oynuyo ve gamze ablayla karşı kaşıya gelicekler...
Süper bi bölümdü !! neyse murata bişi olmadı rıza babanın ekip hakkında sözleri de çok güzeldii
bölüm süperdi reklam aralarında girip bakmadım foruma çünkü öle heycanlıydı ki kaçırırım diye korktum ekibinin inşaata gidip tekrar bakacakları aklıma gelmişti zeynep çok iyi düşündü ve silahı buldu müfetişin zeyneple muratın ayrı ekiplerde çalışması dediğinde korktum ama gene aynı ekipde kalırlar
gercekten cok heyecan dolu ve hareketli bir bolumdu arka sokakları cok beğenıyorum.butun oyuncuların sergıledıklerı performans ve ınsanı dızıye bağlayan konular ıslenıyo!!!murat ile zeynebı yakıstırmıyorum gercek hayattada ama rolllerını cok guzel yapıyorlar bunun altında gercek hayattakı ılıskılerıde var tıpkı tuba buyukustun-bulent ınal cıftının ı.a dakı performansları olsun boylece bızım ıcın dızı daha bı ızlenecek hale gelıyo asklar cok guzel yansılıtıyor!!!
evet arkadaşlar şu an arka sokaklar kırıtik bir noktada dizi 13 bölüm yayınlanacak diye anlaşılmış reytingler ii olurda 13. bölümden sonra devam eder dizimiz 13.bölüm çok önemli
Evet Arkadaşlar Gerçekten çok Güzel Bi Bölüm Izledik Bu Akşam Ki Bölümde Herşey Vardi Komediyle Başladi Sonra Gitgide Yerine Duygusaliga Birakti özelliklede Zeynep Ve Muratin Bütün Sahnelri Bence çok Güzeldi Bu Akşam Ama Ekibi De Unutmamk Lazim Başta Riza Baba Olmak üzere çok Iyi Di Bu Akşam Dizide Fazla Bi Rolü Olmamasina Ragmen Muratin Kardeşi Yavuz Un Performansida Iyi Di
KeremCem_Yasemi 31-10-06, 20:33 Arkadaslar süper bir bölümdü
Murata Cok yazikdi haa, ama Bence biraz daha Murat ve Zeynep sahneleri koyabilirlerdi bu bölüme nerdeyse hic ayni karede degillerdi:img-elvis
betü$_ozan 31-10-06, 21:34 cok güzeldi bu bölüm ya ...
muratin biran gercekten artik o masa basinda kalicagini sandim bir an ya...
ama gercektende zeyneple murat bu bölüm öyle pek yan yana gözükmediler yani gözüktülerde baslarda , ama sonlarda degil.. olsun yinede izliyorum ya...
gamze_1992 31-10-06, 21:48 arkadasalr ben bu bölüme bakamadim disarda Cadilar bayrami vardi ve arkadslarnan disariya gidik ama cok merak ediyorum vallayi...
arkadaşlar ben de cadılar bayramı dolayısıyla arkadaşlarımla buluştuğum için izleyemedim ama çok merak ediyorum yazılanlardan okuduğum kadarıyla murat kurtulmuş ama ayrı ekiplerde olma durumu ne ben onu anlamadım bu arada aslında biri bana neler olduğunu anlatabalirmi rica etsen hatta yalvarsam :(
Baktım ratingleri kimse koymamış, ben koyayım dedim. Ama gayet iyi ratingler, insallah böyle devam eder.
TELE - BAROMETRE
31 EKİM 2006 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 PSV EINDHOVEN-GALATASARAY [NET] STAR 14,20 40,20
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 10,50 27,00
3 STAR ANA HABER BULTENI STAR 6,20 18,60
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,10 17,20
5 ORGANIZE ISLER (T.S) [NET] ATV 6,10 15,50
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 16,40
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,40 15,50
8 SIRLAR DUNYASI [NET] STV 5,20 13,20
9 MAC BASLIYOR STAR 4,80 12,00
10 HAYATIN ICINDEN . STAR 4,70 15,00
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
31 EKİM 2006 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 PSV EINDHOVEN-GALATASARAY [NET] STAR 13,00 38,40
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,60 22,80
3 ORGANIZE ISLER (T.S) [NET] ATV 7,20 21,00
4 STAR ANA HABER BULTENI STAR 6,80 24,90
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 21,70
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 18,00
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,00 16,50
8 HAYATIN ICINDEN . STAR 4,90 20,50
9 SAMPIYONLAR LIGI OZEL PROG.(MAC SONU) STAR 4,40 21,20
10 GUZEL DEDEKTIF (Y.S) [NET] ATV 4,40 14,20
slm dünkü bölüm çok güzeldi hele zeynebin silahı bulduğu sahne güzeldi rıza babanın müdürle konuşup ekibi dağıtmamasını söylediği sahneler güzeldi ölmek bile ekip işidir bu söz etkiledi beni iyiki muratla zeynebi ayırmadılar yoksa bi anlamı kalmazdı bide şevket çoruh bu dizide süper oynuyo özgür de güzel oynuyo ama şevket çoruh diğerlerinden rıza babadan sonra en öne çıkan oyuncu oldu bence uğur ve gamze daha geri plandalar gibi bide keskin nişancı bayılıyorum ona çok yakışıklı bence bay
merhaba arkadaşlar buraya daha yeni uğruyorum ama arka sokakların sıkı takipçisiyim bundan sonrada burdayım:D:D
öncelikle genel bi yorum yapmak istiyorum
dizi umarım 13 bölümden uzun olur çünkü son yılların en başarılı dizilerinden biri bence.bunda oyuncuların katkısı çok büyük elbette zafer ergin şevket çoruh gibi çok sevdiğim oyunculuğunu kanıtlamış insanların olması büyük + sağlar diziye.(diğer oyuncularıda yabana atmamak lazım elbette)
gelelim bu bölüme dizinin en harika bölümlerinden bi tanesiydi diyebilirim dizimizin asi yakışıklısı muratın üzerine kurulmuş bi bölümdü zaten farettiniz mi bilmiyorum ama her bölüm birinin üzerine oluyo önce pınarın,sonra suatın,sonra mesutun(araba çalınmasından bahsediyorum ki o bölüm kadar hiç bir diziye gülmemiştim:D),zeynebin vurulmasıda vardı tabi ki şimdide bu olay bu dizinin daha da izlenir olmasını sağlıyo bence ben sırf başrol üzerine kurulan dizileri sevmem açıkçası
neyse bu olayın tatlıya bağlanması iyi oldu ki murat çocuk bölümündeki polislerimizin sağlığı açısından:D:D
bu dizide açıkcası en sevdiğim karakter MESUT.şevket çoruhun oyunculuğunun üstüne diyicek yok zaten...
birde normalde gamze özçeliği pek sevmesemde dizideki aşkları benim çok hoşuma gidiyo klasik aşk dizilerindeki gibi değil ee nede olsa iki asi polisimizin aşkı bu diy mi ama...
ya ne söyleyebilirim ki çok hoş bi bölümdü ya. en başından beri izleyicideki merakı kabartan sahneler vardı!!! zaten merak ediyodum nolcak ne gitcek derken... neyse şimdi bu bölümde gamze ablacım süper bişey yaptı ve muratı kurtaran kişi oldu. ( anti parantez bayılıyorum onaaa) zaten ana tema bu bölümde murat ve zeynebin söyleyecekleriydi. ama tekrardan inşaata gittiklerinde aradılar taradılar yine bişey çıkmadı ya tamam dedim artık bitti murat gitti !! ama son anda zeynebin silahı bulması çok süper oldu yaaa !!
vaLLa çok şey söylicem ama dönüp dolaşıp aynı yere çıkcak.çünkü bu bölümde yalnızca zeynebe ve murata yoğunlaştım :icon_ange ama farkettiniz mi arkadaşlaar her bölümü böyle stresle merakle ve heyecanla bekliyoruz. mesela 12. bölümde murat ayrılıyo mu endişersi. işte mesela pınar kaçırıldığında nolcak acaba gibi. zeynebin vurulmasında da ölücek mi falan die bekledik. eee geleneği bozmak olmaz tabi bu bölümde de acaba dizi 13. bölümde bitiyo mu die bekliycez !!! tabi dileklerimiz bitmemesi yönünde ama sonuç olarak bu diziye bayılıyorum. bu arada diziye iki izleyen daha kazandırdım. arkadaşlarıma tembih ettim iyice izleyin çok güzel 12. bölüm diye. biri izlemiş bayıldı ya anlattı bütün gün. diğeri de kendi izlemek istemiş ve o da çok beğenmiş artık her hafta izliceklermiş !! yuppi ne de olsa ARKA SOKAKLAR İZLEMEK BİR AYRICALIKTIR ?? dimi arkadaşlar
süperdi yaa...hüsnüye bayıldım çok komikti....gamze ablam çok duygusal ve aksiyon dolu sahneler yaşadı...inşaatta silahı arama sahnesi ve bulunca yüzündeki sevinç muhteşemdi
bu arada daha deminki mesajımda söylemeyi unutmuşum ilk baştaki av sahnesi harikaydı ya mesutun dalga geçişi falan ve hüsnünün en sonunda bi KOYUN vurması da tabi ayrı bi olaydı:D:D
bu arada birde şeyde çok güldüm ismini unuttum şimdi ama bu bölümdeki vurulan adamla beraber olan bir kız vardı hüsnünün tanıdığı bi kız orda hüsnüye bi ara "ama abi ben o parayı alnımın teriyle kazandım" demesi çok komiğime gitti doğrusu
evt çocuk bürosu amirliğine verildi...evt yaaa jale idi sanırım..ben paramı istiom alnımın teriyle kazandım demesinde bende acayip güldüm..kadın ne rahat sölüo sanki taş taşımışta kazanmış gibi...ama ben o kadını çok seviom çok sempatik..bir bölümde keskin nişancı Alinin bacağını okşuodu......yaaa Nina çok güsel bir kızdı hemde acayip(gamze abla kadar olmasada)....sonra hani haber muhaberi kız hastanedeyken sölüodu ya bundan sevgilimi die..orda zeynep'in muratı koluna takıp çıkması süperdi
evt çocuk bürosu amirliğine verildi...evt yaaa jale idi sanırım..ben paramı istiom alnımın teriyle kazandım demesinde bende acayip güldüm..kadın ne rahat sölüo sanki taş taşımışta kazanmış gibi...ama ben o kadını çok seviom çok sempatik..bir bölümde keskin nişancı Alinin bacağını okşuodu......yaaa Nina çok güsel bir kızdı hemde acayip(gamze abla kadar olmasada)....sonra hani haber muhaberi kız hastanedeyken sölüodu ya bundan sevgilimi die..orda zeynep'in muratı koluna takıp çıkması süperdi
evet arkadaşım ismi jaleydi galiba
ben kısaca bu bölümdeki bütün sahnelere hiç abartısız bütün sahnelere bayıldım çok güzellerdi(özellikle murat-zeynep sahneleri)
bu arada en sonu da çok güzeldi rıza babamız onlara bi iki şey söyledikten sonra hadi bakalım dedi ve hepsi yürümeye başladılar ya orda zaten hepsi dim dik birbirinden emin adımlarıyla çok karizmatik duruyorlardı
~ topiqq ~ 01-11-06, 16:56 süper bi bölümdüü çok güzeldi bayıldımm..bu arada murat'a dağınık saçlar çk yakışmıştı çk beyendimm
Arkadaşlar bilmiyorum siz başlattınızmı böyle bi kampanya ama madem dizimizin bitmesini istemiyoruz kanald yi mail bombardımanına tutabiliriz yani eğer onlara çok mail atarsak diziyi uzatabilirler bazı diziler bu şekilde bitmekten kurtuldu üstelik bu dizinin ratingleri de iyi bitmeyede bilir
daha tam belli değil dizinin biteceği reytinglere bağlı herşey 13.bölümde belli olacak ama ben sanmam arka sokakların biteceğini
Arkadaşlar bilmiyorum siz başlattınızmı böyle bi kampanya ama madem dizimizin bitmesini istemiyoruz kanald yi mail bombardımanına tutabiliriz yani eğer onlara çok mail atarsak diziyi uzatabilirler bazı diziler bu şekilde bitmekten kurtuldu üstelik bu dizinin ratingleri de iyi bitmeyede bilir
arkadaşım ne kampanyası,ne maili:) totalde 10.5 rating yüzde 28 share almış,silmiş süpürmüş ratingleri.:img-angel dizi tam gaz devam ediyor,siz keyfinize bakın
sevgili RODYA canım haklısın silmiş süpürmüş resmen de ben bu konudan uzak kaldım bi zamanlar böyle yüksek ratingli bi dizide de az kalsın kaldırıyolardı o da 15 bölümlüktü ve rating rekorları kıtıyordu ve kanaldnin bi dizisiydi fanları kanaldyi mail yağmuruna tuttular da ondan kaldırmaktan vazgeçtiler
böyle bi yapım ekranlara kolay kazandırılmıyo böyle bir ekip böyle bi seneryo bence su anda ekranların en güzel dizisi her bölümü ayrı bi tat bırakıyo hafızalarda ee ratinglere de diyecek yok zaten malum ikinci olmuşuz.
bunlar göz önünde bulundurulur umarım...
lady_dicaprio 01-11-06, 17:38 daha tam belli değil dizinin biteceği reytinglere bağlı herşey 13.bölümde belli olacak ama ben sanmam arka sokakların biteceğini
bencede arkadaslar bu dizi 13. bölümde bitmez, cünkü raitingler süüüüüüüüüüper ve bu kadar cok izleyeni varsa, bu dizi bitmez, bir sürü diziler var böyle, eyer raitingler iyiyse devam ediyor kötüyse bitiyor mesela asmali konak ilk basta 20 bölüm felan sürer demislerdi ama cok tutuldu ve devam etti... arka soklarda devam eder bence
ya arkadaşlar ben bu bölümü izleyemeyen o şanssızlardanım ve işin kötüsü başladığından beri ilk kaçırdığım bölümü ve herkkes çok güzel diyo ya rica etsem son bölümü jet hızıyla buraya koyabilir misiniz?
reytingler süper aliye bitti diye birinci oluruz diyoduk ama buseferde maç girdi araya herkez onu izlemiş ama biz genede 2 olmuşuz aliye varkende aliye ile burun buruna gidiyoduk ama ne yapıp edip aliye birinci oluyordu
ya arkadaşlar ben bu bölümü izleyemeyen o şanssızlardanım ve işin kötüsü başladığından beri ilk kaçırdığım bölümü ve herkkes çok güzel diyo ya rica etsem son bölümü jet hızıyla buraya koyabilir misiniz?
dizinin başında ava gttiler hüsnü yanlışlıkla koyun vurdu avdan snra ekip topluca ailelerle yemek yedi(bu bölümler çk komikti) yeşim kayseriye gnderildi cezaevine. ekip gazetecilerle işbirliği yaparak bi polisin başta olduğu bi ekibi çökerttiler.bu gazetecilerden biri muratı beğendi epe. ama zeynep her fırsatta belli etti kendini kızda en sonunda yavuza bunlar sevgililer mi ddi..murat konusundaysa murat ve zeynep aradıkları bi adamı buldular inşaatta murat adamı wurdu zeynepin tehlikese olduğunu düşündü ama adam uyanıklık yapıp slahi ordaki bi boşluktan attı. ilk başta bunu grmediler..zeynep silahı görmediğini söyledi(murat da ona gerçeği söylemesini söyledi ztn) muratı dolayısıyla emniyette çocuk bölümüne aldılar(masa başı işi) zeynep vicdan azabı hissetti en son bi dha inşaata gittiler ve zeynep olayı çözdü.. murat kurtuldu ama müfettiş murat we zeynep arasında duygusal yakınlaşma olduğu için aynı ekipte olmasalar dha ii ddi rıza babada ona ekibin ayrılamayacağını çok güzel bi biçimde söledi bölece her şey tatlıya bağlandı:img-clapp
bn aklımda kalanları anlattım atladığım noktalar vardır ama ben bu kadarını hatırlaybildimm
dizi büyük ihtimal bitmez çünkü Gamze ablam yurt dışından film teklifi almış ama dizi çekimleri yoğun olduğu için ve bir türk filminde oynayacağı için kabul etmemiş...arka sokaklar devam demekki....bu bölümün zeynep-murat sahnelerini eklersiniz değil mi? canım arkadaşlarım benim
ya maç nerden çıktıysa ne güsel uzun zman sonra birinci olcaktık...neyse haftaya artık...maç star tv de miydi? eğer öleyse doğan yayın yanlış yapıo yani en çok tutulan dizilerden birinin reytingini düşürdü arka sokakları bugün,yada daha geç saat verselerdi neysee
bakalım haftaya reytinglerimize hangi kara kedi gircek. ya önceden aliye var diye kaptırıyoduk birinciliği. tam aliye bitti artık şampiyon belli derken araya maç girdi. bu hafta da bişey olur gelir birinciliğimize konar. vaLLa ben bekliyorum ciddi ciddi artık :icon_roll :img-angel
Evet Arkadaşlar Dünkü Bölüme Güzel Desek Bence Yetmez Mükemmeldi Ben Inanin Gece Saat Yanilmiyorsam 04:30 Da Kalkip Tekrarini Izledim Euro D De
Her Ani çok Güzeldi Zeynep Ve Muratin Aşki Bu Bölüm Daha Da Büyüdü özelliklede Hastenede Gazeteci Kizin Muratin Kardeşi Yavuza Bunlar Sevgililermi Dedigin Zeynepin Muratin Koluna Girip Oradan Ayrilmalari Vede Zeynep In Sorguya Girmeden önce Muratla Konmuşmasi Muratin Zeynep E Eger Beni Kaybetmek Istemiyorsan Ne Gördünse Onu Söyle Dediginde Beni Seni Seviyorum Seni Kaybetmek Istemiyorum Dediginde Zeynep In Ve Muratin Gözyaşlarini Tutamamlari çok Etkileyiciydi Sonra Zeynep In Ve Ekibin Riza Babadan Tekrar Inşatta Bakmaya Gidelim Dediginde Riza Babanin Ali Ye Yolu Biliyorsun Dediginde Işte Ekip Bu Birbiri Için Yaşayanlar Vede Zeynep In Silahi Bulmasiyla Murat Ekibin Yanina Döndü Son Sahne Işte O Süperdi Riza Babanin Siz Varya Baş Belasi Müthiş Bi Ekipsiniz Dediginde Hadi Işemize Bakalim Dediginde Ekibin Büyük Bi Gururla Yürümesiyle Bitmesi En Güzel Sahnelerden Biriydi...
bence de dun cok guzel bolumdu hic izlemiyordum bu diziyi bir izlemeye basladim aliskanlik yati.
Uğur Pektaş'ın ''HÜLYA'' dergisindeki resimleri (Hülya Avşar konusuna puan vermeyi unutmayalım:))
http://img164.imageshack.us/img164/885/fg1tl3.png (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/2418/fghu2.png (http://imageshack.us)
tamer karadağlını böyle bir jest yapması bence müthiş. Arka sokakları zmn olduğu zmn izliyorum. Tamer karadağlının hicbir ücret talep etmeden oynaması bence cok süper bir davranış. Herkes bunu yapmaz.
Uğur Pektaş harbi hoş çıkmış fotolarda....vucudu benimkine benzio..yine de benimki kadar iyi deil :) .....bu tamer karadağlı olayını anlamadım konuk oyuncu fln mı olcak.....neyse bu arada Gamze ablamda Madame Figaro dergisinde kapak olmuş içindede röpörtaj ve fotoları var bilginiz olsun....
bir çalışma
http://h1078086.serverkompetenz.net/070210/ZDa_arka_sokaklar_duvar_kagidi_3.gif [/url][/IMG]
Meryemce90 02-11-06, 18:57 aynen bende dizimizi cok özledim ve bayildim bu haftaki bölüme yine cok heyecanli macerali ask doluydu....
bizim dizimiz süper ya bayiliyom, zeynep de helal olsun ne güzel de buldu silahi cok sevindim riza baba nasi dedi murat yoksa ekib de yoktur diye cok sevindim yane ondan sonra yine murat ekibe geri döndü süperdi yani....
RIZA_BABA calismam cok güzel olmus devamini bekleriz...
alp korkmaz a yani ali'ye daha çok yer werilse keşke :)
onada yer veriliyor her bölümde mutlaka sahnede oluyor bi bakmışın ali çatının tepesinde :):):):)
çalışman güsel olmuş eline sağlık rıza-baba....evt yaaa ÖZGE bebğim nerdesinnn......kıj melis sende yoksun??? off....bende diziyi özledim..özelliklede gamze ablamııııı
ya kac gündür giremiorum foruma.. we arka sokakların son bölümünü izlyemedim..! basını kacırdım, sonuna yetisebildim.. muratın kurtulduğunu filan gördüm nası kurtardıklarını fln.. sadece o kdr.. cok üzüldüm yaa bi türlü ewe gelemedik trafikten flnn uyuz oldm :( tekrarını izlicez artık baska care yokk bu ilk oluo sanırım kacırdığımm :( insallah son olur :(
ya arkadaşlar ooozge ve m€lis nerelerde yaa ! bu bölüm hakkında hiç yorum bırakmadılar vaLLa. canlarım nerdesiniz sizin yorumlarınızı da okuyalım kaybolup gittiniz vaLLa !
saolun ya sibel adilcan =) ben giremiorm fazla foruma artıkk dersler zorr =) haftaici bazen giriorm yazınki kdr sık yorum yapamıcam malesef yani.. ben de sizleri yorumları forumumuzu cook özlemisim walla :img-grin2 cok gsl bi bölüm kacırmısım walla hala düsündükce üzülüorm kshke kacırmasaydım diorm :img-grin2
=) doğru.. bu arada gelecek salının özeti daha konmadı deiL mi.. yada kondu mu?? bn göremedm de :img-grin2
kanald yayın akışıında pazar 17:00de tekrar olduğu yazıyor...
Merhaba arka sokaklar fanları. Uzun zamandır foruma yazamıyorum. Okulun açılması benim internetle bağımı kopardı. Daha önce de yazmıştım pek sık yazamıycam diye. Sadece hafta sonları girebiliyorum ve 3 bölümdür dizimi izleyemiyorum. Her hafta indirince de kota problem oluyo. Sağolsun video yapan arkadaşlar sayesinde ( Necati şaşmaz, benhermi, zeynep nazli çok saolun) bölümün önemli kısımlarını izleyebiliyorum. Ama tamamını izleyemediğim için de buraya pek yorum yazamadım. İnşallah okula gitmeden özet gelir de bu hafta ne olacağını öğrenirim.
[B]arka sokaklar 12.bölüm resimleri çok olduğu için tek tek upload etmeyi gözüm yemedi bende dosya halinde veriyorum
http://**********.com/files/1925622/ARKA_SOKAKLAR_12.B_L_M_RIZA_BABA_YAPIMI.rar.html
özet yine geç gelecek...fragman dönüo mu acaba...bu bölüm daha da güsel olcak çünkü her bölüm diğerinden güsel oluooo
kesinlikle öle.. saate bakıorm bitmesine az kalıo mesela yaa daha bitmesinn diormm.. cok gsL kendine bağlıo.. we bana cok cabuk bitiomus gibi gelio.. yetmio yani :img-grin2
Ben de aynı şekilde.Arka Sokaklar başlayınca zaman dursun istiorum.We son zamanlarda başka dizilerden bu keyfi alamıorum.Bi kaç dizi war sadece.Arka Sokaklar gerçekten başka ;)
ewt aynen böle sayılı sewdiğim diziler benim de.. walla sn bnim hislerime tercüman oluosun ( cok klasik kçtı ama =)) baska bi diisle aklımdan gecenleri okuosun yani :img-grin2
arkadaşlar tamamiyle aynı fikirdeyim diziyi izlerken saate bakmaya korkuyorum sonra bir bakıyorum saat 10 olmuş şaka gibi geliyo hiç bitmesin istiyorum ayrıca arkadaşlar okulların açılmasıyla bu forum katılım çok azaldı ya nerdeyse kimse gelmiyor olmuyor böyle .... :(
evet öyle oldu gercekten de.. ben de haftaici mesela öyle cok girip yormlar yapamıorm ama bu normal yani okul war dersler waar bi de sınavlar baslıo oo katılımın daha da azalmasından korkuorum benn
ben arka sokaklara bayilyiorum yaa cok süper bir dizi heleki operasyona felan cikinca cok heyecanli yaa hele o hüsnü yokmu acayip güldürüyor beni yaa
haklısın benim için de geçerli zaten :( bu arada benim aklıma reytingler takıldı birincilik için aliyenin bitimini ekliyoduk ama artık salı günleri kanal d 22.00 da binbir gece diye bi diziye atv de hatırla sevgili die bir dizi başlıo ve ikisi de iddalı yapımlar...
bence 1. oluruz gibi gelio ama yeni diziler de iddaalı.Onun için belli olmaz.Ama kötü bi rating de beklenmez ;)
olsun ben bakicam ve inaniyorum reytinglerin yüksek olacagina her ne kadar bnbir geceye de bakmayi düsünüyorum ama olsun insallah
hatırla sewgilide cansel elcin okan yalabık we beren saat gibi bir sürü ünlü oyuncu war we bu oyuncuların hayranları cok fazlaa.. o yüzden izleyeni de cok olabilir diye düsünüyorumm.. binbir gece.. bilmiyorum onun hakkında fazla bilgim yok ama o da reytng toplayabilir amaa arka sokaklardan fazla reytng toplamasınlarr cok fazla zannetmiorm da.. arka sokaklar uzun süredir war bu diziler daha yeni.. dağdan gelip bağdakini kowmaya benzio biraz arka sokaklar diğerlerinden daha az reytng alırsa ( ki zannetmiormm)) ...:img-grin2
genelde fragmanlara sabah rastladığım için sabahtan beri bi tv ye bakıyorum belki gösterirler diye bi yandan da annem ne diyo onu anlamaya çalışıyorum vaLLa bi ton azar işittim ama işin kötüsü fragmanı göremedim yaa:img-elvis .bugün mutlaka gösterickler ama ne zaman !!!! pusu kurdum artık tv başına !!:img-grin2 :img-grin2 merak ediyorum zaten ne olcak ne gitcek diye
purna bir kaç tane var ama hele bitanesi var çok hain bir site yani benim burda yaptığım çalışmaları onlar oraya koyup ben yaptım demişler sırf benimkini değil tüm çalışma yapan arkadaşlarımızn çalışmalarını çalıp ben yaptım diyip duruyolar
ya ewet ya neden bu özet yok ne resmi sitede ne kanaldde bulan varsa hemenn koysun lütfen
arkadaşlar şu anda arka sokakların tekrarı var altta da kucuk fragman gibi bşi çıkıyo ya orda arka sokakların yeni bölümünü verdiler bu da fragmanı yakında ileyebiliriz demek :)
tami tvyi kaparken son anda fragmanı gördüm ekip bi maç yapıyo we gaza geliyorrlar yenmek için 2 kişi ewleniodu muratla zeynep de nikah şahidiydi herhlde seda ewleniodur. bi de hüsnüyü gördüm ama tam göremedim o yzden anca bunları görebildim
oh be sonunda biri frangmanı görmüş yine süper bi blm bizi bekliyo (bir an önce salı gelsin Allahım )
su an arka sokakların tekrarını isliorum.. ((reklamda)) gsl bölümmüss kacırdığıma üzüldüm =) av kısmı fln cok komikti ewe gelip yediklerinde fln.. cok gsl bi bölümmüs beğendim wallaa =) ezgi (gazeteci kız) onun banyodaki hali.. muratın gelmesii we o dövüsme nefissti.. bu yorumları salı günü arka sokaklar bittiğinde yapsaydım daha ii olurdu =) nazminin kovalanması, zeyneple muratın konusması da cok gsldii.. murat istedi doğruyu sölemesini yoksa zeynep sewdiği icinn yalan sölicektii =) sonuna yetistim ztn silahın bulunmasına flnn.. gsl bölmmüs we herkes yine cok basarılıydıı..
daha demin frangmanı grdüm ewet bizimkiler maç yapıyo rıza babada gaz veriyo murat ve zeynep nikah şahidi bu buketede bişey olacak hüsnü yine çocuklarını azarlıyodu harika bi blm olacak (her zamanki gibi)
bende izleidm tekrarını! fragmanı da üç kez gördüm . vaLLa görmüyorum görmüyorum derken üç defa gördüm tv ye yapışıyodum az daha :img-grin2 ama yeni bölüm süper gibi gözüküyo. maç yapıyolar rıza baba amma da gaz veriyo haa. tabi mesut bi de kırmızı kart yiyince :img-grin2 :img-grin2 ya bu arada hüsnü'nün hali neydi öyle yaa. küvette köpükler güller ...:img-grin2 ama bence bu görev icabı gibi duruyo. sırf bizi meraklandırmak için öyle gösteriyolar fragmanda. ne de olsa hüsnü bu konuda tecrübeli yani.:img-grin2 :img-grin2 ya bide bidon gibi şeyler var tüm ekip onların arasından ateş ediyo orasını da merak ettim ben neyin nesi acaba ??? neyse izleyelim ve göreliimmmm
evet bu bölümde ben tinerciyim... ilk tunç un yanına gidip ne işin var lan bu saatte... felan diyoruz duvara itip paran varmı diye soruyoruz tunç hayır diyor.. bende yalan söyleme lan diyip tokat atıyorum...(eğer dikkat ederseniz benim üzerim pırılpırıl parlıyor, kolumda galatasaray bilekliği, ayağımda basketbol ayakkabısı vb.. yani sosyetik tinerciyim) sonra tunçun üzerindekileri çıkartırken buket geliyor.. sonra onunlada bayağı mücadele ediyoruz.. yere yatırıyoruz.. ben hırkasını çıkartıyorum.. sonra şarapçı adam üzerine atlıyor.. tam tecavüz edecekken.. mesut, beşir felan geliyor... sonra bi güzel dayak yiyoruz... işte böyle...
tabi o sahnede oynadığım için o sahneden fotoğraf çekemedim.. ama diğer sahneler...:
http://images.cjb.net/ef2b0.jpg
Ben (uykusuzluktan gözlerim şişmiş)-->
12.bölümü ındırmıstım bugun ızledım guzelbolummus gercektende cok begendım yıne bolumu!!!sılahın once polıs tarafından ılk ıncelemede bulunamaması cok sasırtıcı dogru!!!13.bölümün fragmanını sımdı ızledım rıza baba hırslı hırslı taktık verıyor takımına mac yapıyorlar sanırım baska bır bırımle cok eglencelı gıbı gozukuyordu!!!!mesut kırmızı kart goruyor tabıkıde saha karısıyor!!!çobanda kaleci bayagı bır gulecegız sanırım!!!sonra bırılerı evlenıyor muratla zeynepte sahıtlerı oluyor bukete tinerciler saldırıyor bayagı bır hırpalıyorlar gıbı.bır tek bunlar kalmıs aklımda çatısma sahnelerıde var tabi her zaman oldugu gibi!!!guzel bır bolum olacak gibi
Ekip’i yeni görevler bekliyor
Metin ve Tekin, bir kızın peşin peşine düşerler. Kızı takip edip evini bulurlar. Amaçları kızın dikkatini çekmektir ama yine başlarını derde sokarlar.
Tunç, Mesut’un evde olmadığı bir gece evden kaçar. Tunç’un tinerci çocuklarla başı belaya girer.
Türkiye’deki en büyük sorunlardan biri, hala töre cinayetleri!
Ailesinin namusunu temizlemek için henüz 16 yaşında olan Ufuk’a emir verilir. Ufuk, ablası Gülcihan’ı ne kadar çok sevse de öldürmek zorundadır.
Ekip, evden kaçan Burcu’nun peşinde
Baba Galip ne yapıp edip kızı Burcu’yu bulmaya kararlıdır. Galip kızını bulur, fakat iş işten çoktan geçmiştir. Burcu ve sevdiği adam Güven; Murat ve Zeynep’in şahitliğinde evlenmişlerdir.
:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 anlaşılan yine çok dolu bir bölüm bizi bekliyor:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
özet snunda gelmiş ama çk az şey anlatılmış. yani ekiple ilgili mesela o maçtan ya da muratla zeynepten bahsedilmemiş. bna mı öyle geldi yksa??
yaa çekimde gamze ablam nasıldı..napıodu neler söledi..nasıl davrandı çoook merak ediom lütfen anlat....bu arada fragmanı izledim komik olcak(maç fln ediolarmış)...süper aksiyon olcak orda çatışmayı gösteriolar.
http://www.medyakafe.com/detay.asp?id=17811
pazar günü tekrarımızın reyting sonucu....tekrar olmasına rağmen ve erken saatte verilmesine rağmen 7. olmuşuz.... o gün ki dizileri geçmişiz(selena,acemi cadı) coşmuşuz yaw
En büyük yanılgım: Gözyaşı Çetesi
ŞİMDİ tutup da, "Ben ekranda tutacak diziyi, gözünden tanırım" diyecek halim yok. Ama önsezilerim ve mesleki deneyimim bu konuda isabetli tahminler yapmamı sağlıyor. Bu sezon en büyük yanılgıyı (ve tabii hayal kırıklığını) atv'nin Gözyaşı Çetesi dizisinde yaşadım. İlk bölümün ardından beğenimi ifade eden bir yorum yazmıştım. Dizinin günü, saati değişip durdu ama mayası tutmadı. (Belki de tutmamasında bu değişikliklerin payı vardı.) Oysa içinde dolu dolu duygu, kent kadınına özgü gerçekler, abartısız, duru oyunculuklar, özenle yazılmış diyaloglar ve çokça hayat dersi vardı. Olmadı, tutmadı... Benim gibi bunun şaşkınlığını ve üzüntüsünü duyan izleyiciler bugüne kadar Türk Televizyon Tarihi'nde görülmemiş bir protesto eylemini sürdürüyorlar. Gözyaşı Çetesi'nin gözü yaşlı müdavimleri, atv'yi ve yapımcı firmayı gönderdikleri mendillerle protesto ediyorlar. Mendil protestosunu ilk olarak İspanya Futbol Ligi'nde görmüştüm. Tribünlere de iç savaştan miras kalmış. Kötü sonuçların ardından yönetimi ve futbolcuları protesto etmek isteyen taraftarlar, tribünde beyaz mendil sallıyorlar. Bu, onlara göre protesto etmenin, isyanın en sessiz ama en "iç acıtan" yöntemi. Peki bu protesto, diziyi geri getirir mi? Sanmıyorum... Ama dizilerin, kanal ya da yapımcı firmaların malı olmaktan çıkıp, seyircinin mülkiyetine girdiğinin açık ispatı olur. Umarım, giderek izleyici beklentilerinin uzağına savrulup, reytinge göbekten bağlı hale gelen köhne televizyon anlayışının arkasından mendil sallayacağımız günler de gelir
lütfen arkadaşlar kanalların reytingler yüzünden acımasızca dizileri yayından kaldırılmasına karşın yapılan bu protestoya hepimiz destek verelim.
bütün hafta bekliyorum arka sokakları,izliyorum,dizi bitince de ne çabuk bitti diye üzülüyorum:img-sorry
Arka Sokaklar mail grubunu açmış bulunmaktayım :D
Link için p.m atın.
Mail grubumuz ile her hafta bir önceki haftanın ratingleri we bulunduğumuz haftanın özeti mail olarak yollanıcaktır.Tek yapmanız gereken üye olmak :D
ben de büyük meraktayım.her zaman ki gibi çok güsel olucak :)
yakupoglu61 07-11-06, 20:48 her zamanki gibi güzel bitti suçluları yakaladılar son olayıda hallettiler. Bu dizide en çok beğendim adam mesut tam bir psikopat
yine muhteşem bi bölümdü.ufuk'un ablasını wurduğu sahnede çok kötü oldum.gündemi tam olarak yansıtmışlar.namusunu temizlemek isteyen cahil bi adam,hem oğlunun hayatını mahfetmesine,hem de kızının ölmesine sebep oluo.özellikle de "bizim de kanunlarımız war" sözüne sinir oldum ...
Ya bu dizi güzelde konular çok kısa hemen bi başka konuya geçiyorlar her bölümde 1 veya 2 konu olsa bi bölümde daha iyi olmaz mı?:icon_shad :icon_shad :img-nyam:
süper bir bölümdü. ufugun ablasini vurdugu sahnede bende cok kötü oldum ya. Bir insan kizini öldürtür mü hele kardesine. Iste hala böyle olaylar var ya ona üzülüyorum ben.
Ya bu bölüm her bölümü gibi harikaydi...cok güzel ve komikti ya...hele futbol macinda cok güldüm...ama bir o kadarda cok duyguluydu...helede ufukun ablasini vurdugu yer...acayip bi dizi bu ya...hayatin gercekleri iste...cok ama cok güzel...zeynep murat sahneleride cok güzeldi...Ya hele Mesuta bayiliyorum zaten dizide en cok onu seviyorum...hele kirmizi kart gördügü yer cok komikti...haftayi sabirsizlikla bekliyorum...
merhaba arkadaşlar dizinin son jenariğinde arka sokakların sözlü müziği var eger bu şarkı sizde varsa lütfen buraya koyabilirmisiniz hiç bir yerde bulamıyorummmmmmm:(
crn_fb_turkey 08-11-06, 00:08 arkadaşlar ben dizide sölenen bi müzik var onun adını ve kimin sölediini bilmiorum bilen varsa lütfen sölesin.şöle bişeydi;bambaşka bir hayat var arka sokalarda,bamabaşka bir şehir var arka sokaklarda..........başka bilmiom bilen var sölesin.çok sewinirim.
yıne eglencelı ve huzunlu bır bolumdu!!!!
mactan önce rıza baskomıserın ekıbe taktık verdıgı ve ekıbınhırsla bunu bır savasa donusturdugu kısımlarda gulmekten öldüm ayrıca hüsnünün karısının ruyası sonra ruya tabırlerı kıtabına bakıp sevınmesı ufaklıkların cam kırması zeyneple muratın sınemadakı hallerı yaslı teyze hepsı cok eglencelıydı ama o töre cınayetı kısmı cocugun ablası ıle olan anlarını hatırlaması ablasının yanagını oksaması hepsı aglattı benı arka sokaklar bu bolumki toplumsal mesajını töre cınayetlerınden yana kullandı anlayan anlar umarım!!!!
dizide begenmedıgım tek kısım buket neredeyse tecavuze ugrayacaktı ama mesut gelıp onu kurtardıktan sonraki soguk kanlılıgı benı sasırttı sankı olay hıc yasanmamıs gıbıydı ben buketın duygularının daha cok işlenmesini isterdım!!!!!
Ya bu dizi güzelde konular çok kısa hemen bi başka konuya geçiyorlar her bölümde 1 veya 2 konu olsa bi bölümde daha iyi olmaz mı?:icon_shad :icon_shad :img-nyam:
Ozelliği orda abi :)
Şimdi dizi her bolum mutlu bitiyor,olaylar hemencecik cozuluyor...
Bence bi devrim bi dizi için...
Diğerleri sundurdukce sunduruyor.
Hem yeni yuzler gormek guzel...
bu hüsnü öldürecek beni ya neler yaptı yine hele attığı gol harikaydı, du dizinin özelliği bence de olayları fazla uzatmadan o bölüm içinde bitmesi bu da izleyicilerin hoşuna gidiyor, zaten hiç kaçırmadan seyrettiğim bir dizi özellikle rıza baba harika.
bölüm süperdi....maç ettikleri sahne acayipti..ordaki müzik fln çok iyiydi...bu bölüm murta-zeynep hiç kavga etmedi süperdi yaw...hani Rıza baba toplantıda maç taktiği fln veriodu:)...sonra hüsnünün karısı riya görüpte hüsnüyü dövmesi bağırması çok komikti... Buket yürekli kızmış valla artık Mesutun oğluda sevio onu mesut tam mutlu olabilecek.... ahh ahh kaç gün kaldı diğer bölüme bu arada Sıla ile aynı saatteydik onu geçmişizdir umarım...
1 Arka Sokaklar [net] Kand 9,60 24,10
2 Sila (tkr) [net] Atv 7,30 18,30
3 Binbir Gece [net] Kand 7,10 20,70
4 Hatirla Sevgili [net]
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
7 Kasim 2006 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Arka Sokaklar [net] Kand 8,60 23,70
2 Binbir Gece [net] Kand 8,00 23,70
3 Hatirla Sevgili [net] Atv 7,90 22,60
4 Sila (tkr) [net]
süperrr reytinglere çok sevindim...açık sölemek gerekirse korkuyordum Sılayı geçemezyiz die...evt bizim dizi çok tutuluo ama...annemin dedikoducu komşularını ne zman dinlesem Sıla diolardı...ohhh neyse farkımız belli oldu korkum yersizmiş....süperiz
allah şimdi farkettim Sılanın tekrarıymış...:) neyse olsun zirve yine bizim..hep bizim çok matrak bölümdü...ya bişe sorcam ben mi kaçırdım yada unuttum mu bilmiom ama...fragmanda bir çatışma göstriolardı dizide yoktu o sahne
ya doğrusunu söylemek gerekirse bir önceki bölüm kadar beğenmedim ama yinede süperdi:D:D
zeynep murat sahnesi çok azdı bi tek sinema sahnesi vardı.:(:( ben onların özelini daha çok görmek istiyorum açıkcası
ilk baştaki buketin tunç için yaptıkları harikaydı.tuncunda demirlerini kırmaya yaradı sanıyorum bu olay
ay fragmanda hüsnünün o halini görünce hüsnü rüya görüyo sanıyodum ama suat rüya görüyomuş çok komikti:D:D
maçta olanlar süperdi ve gol kralı hüsnünün kaleden kaleye gol atışıda bi harikaydı tabi...:D:D
pınarı bu bölüm göremedim.oynamamış galiba bu bölüm
şevket çoruh ve uğur pektaş (dizideki favorilerim)her zamanki gibi harikalarda bunu eklemeden geçemicem(diğer oyuncuları da yabana atmamak lazım tabi...hepsi çok güzel bi bölüm sergilediler bizlere)
allah şimdi farkettim Sılanın tekrarıymış...:) neyse olsun zirve yine bizim..hep bizim çok matrak bölümdü...ya bişe sorcam ben mi kaçırdım yada unuttum mu bilmiom ama...fragmanda bir çatışma göstriolardı dizide yoktu o sahne
evet böyle yuvarlak boru gibi şeylerin içinden hepsi ateş ediyorlardı o sahne yoktu bu bölümde.herhalde bi dahaki bölüm sahnesi o karıştı araya:D:D
Pınar vardı...maç bölümde bağırıp duruodu..ama çok az...zaten Rıza babanın karısıda çok az görünür oldu...başralrda fazlaydı...ayw bende Hüsnü görüo sandım...ama karısı görüomuş süperdi yaaa....
sen yazmışsın bende dizideki favorilerimi yazım..GAMZE ÖZÇELİK :) :)...bi de Şevket Çoruh
evt yaa zeynep-murat çok azdı..sinir oluom ne güsel önceden dizi nerdeyse onların üstüne kuruluydu ama azaldı...hem en keyifli sahneler genel olarak onların...izleyicilerin çoğu onlardan hoşlanıo...umarım diğer bölüm daha çok görürüz...yaw uğur pektaş dizide çok sempatik...gamze ablamda öle popstarda ki havalı kız imajını sildi bence bu diziyle...hem zeynep karakteri gamze özçelik'e çok yakın
evet böyle yuvarlak boru gibi şeylerin içinden hepsi ateş ediyorlardı o sahne yoktu bu bölümde.herhalde bi dahaki bölüm sahnesi o karıştı araya:D:D
bazen yapıolar öyle mesela bir önceki bölümün fragmanında da hüsnünün ufaklıkları cam kırıodu ama biz o bölümü bu bölümde izledik:img-grin2
ayrıca bence yine müthiş bir bölümdü ayrıca arka sokakları kış sezonunda birinci görmek çok güzel oldu ben binbir geceden fln korkmuştum ama bir sorun çıkmadı:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
yok bea binbir gece bence geçemez bizi...gerçi ilk bölümüydü ama...yaw özge yine yok yaaa...iki bölümdür yorum yapmıo :( :(....ilgi çekici olsu die katıolar öle sahneleri...aslında hiç gerek yok yanii zaten yeterince ilgi çeken bir dizi
ewtt sonunda geldim foruma yorumlarımı yapmaya.. cok gsl bi bölümdü yaa .. cok güldümm o mesut cokk güldürüo beni yaa.. spr rol yapıo adamm.. zeyneple muratın sinemadaki halleri iste o teyzenin kızısı fln da gsldii.. zeynebin bu sana yeter fln demesi cok komikti=) ufuğa ben de üzüldüm walla genc yasında 2 cinayet bi de ablası.. ne kdr sewiomus onu yazık walla... gercekten de ülkemzde malesef yasanan olaylar ve bunların arka sokaklarda gündeme gelmesi gururlandırıo insanı.. herkesin birden bukete saldırması heycnlandırdı beni tvnin basında hadi mesut yetis artık gidio kız die bağırıorum ben böle =) tunc ta buketin onu ne kdr sewdiğini anladı.. mesut gercekten tepki wermedi o kızgın adamm.. mac kısmı gsldii yenmeleri flnn sonra cocukların cama tas atıp kırmaları gslldii.. bi de baslardaki o emine die bi kız wardı hastaa babası onun icin eczaneden ilac caldı flnn ben oralarda da cok üzüldümm parası olmayan insanlar hele bi de böle kızları anneleri babaları hasta olunca.. cok ic acıtıo yaa.. we bunlar türkiyenin gercekleri :( üzülüo insann.. bn o suatın rüyasını kacırdım yaaa.. o rüyayı görüp te suat hüsnüyü döwmüs falan oraları izleyemedim kardesimle boğusuodumm odamdan cık die flnn o sırada kacrdımm reklamlar girdi araya :( onu da tekrarında izleriz artık.. gsl bi bölümdü ic acıtan gercek olan seyleri anlatmıslarr.. rytinglerimiz de spr wallaa 1. ooh keyfimize dicek yookkk =))
sevgili adilcan dediğin gibi gamze özçeliğe bu rol çok yakışmış bence altından kalkmış.haklısın ya ben çoğunlukla onların o romantik-komedi(arada bi aksiyok da oluyo tabi:D)aşkları için ve tabi şevket çoruh için izliyorum diziyi yani onlar iki polisin asi aşklarını süper oynuyolar umarım bi dahaki bölümlerde onları daha sık görürüz.
sevgili benhermi
evet bazen fragman karışıklığı oluyo neyse canım fena mı oldu ilerki bölümden az da olsa bi parça gördük(gördüğümüze göre de aksiyon tavan yapıcak yine)
ay bide şeye çok güldüm bu bölüm.hani sinemaya gitmişlerdi ya zeynep ve murat orda ki teyzenin yaşı kemale ermiş ama hala romantik komedi sinemalarında :D:D
Arka Sokaklar 1.(hem tr'de hem ab'de)
TR
1 ARKA SOKAKLAR [NET] Serials Turkish KAND 19:54 9.6 24.1
2 SILA (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 19:58 7.3 18.3
3 BINBIR GECE [NET] Serials Turkish KAND 21:47 7.1 20.7
4 HATIRLA SEVGILI [NET] Serials Turkish ATV 21:32 6.7 18.3
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:58 5.4 15.4
AB:
1 ARKA SOKAKLAR [NET] Serials Turkish KAND 19:54 8.6 23.7
2 BINBIR GECE [NET] Serials Turkish KAND 21:47 8 23.7
3 HATIRLA SEVGILI [NET] Serials Turkish ATV 21:32 7.9 22.6
4 SILA (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 19:58 6 16.7
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:44 4.8 16.9
arkadaşlar sizi bayağıdır takip ediyorum ama yazamıyodum bence reytigler pek iç açıcı değil sıla tekrarda dördüncü olduysa yeni bölümünde kesin geçer bizi dua edelimde sılayı salı günlerine almasınlar
ama arka sokakların son bölümü gerçekten çok güzeldi muratın
- Romantik komedi bende bi yerden sonra korku etkisi yapıyo esprisi muhteşemdi ayrıca şu arka sokakların adreslerinin hepsini birden verir misiniz yer imlerine ekliycemde
oh be 1. olmuşuz yaşasın bu blmde süperdi ama zeynep murat sahnesi azdı
arkadaşlar bölümün tamamını ekliyecek bir hayırsever var mı aranızda?varsa çabucak ekleyebilir mi?:img-sorry :img-sorry :img-sorry
Arka Sokaklar 1.(hem tr'de hem ab'de)
TR
1 ARKA SOKAKLAR [NET] Serials Turkish KAND 19:54 9.6 24.1
2 SILA (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 19:58 7.3 18.3
3 BINBIR GECE [NET] Serials Turkish KAND 21:47 7.1 20.7
4 HATIRLA SEVGILI [NET] Serials Turkish ATV 21:32 6.7 18.3
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:58 5.4 15.4
AB:
1 ARKA SOKAKLAR [NET] Serials Turkish KAND 19:54 8.6 23.7
2 BINBIR GECE [NET] Serials Turkish KAND 21:47 8 23.7
3 HATIRLA SEVGILI [NET] Serials Turkish ATV 21:32 7.9 22.6
4 SILA (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 19:58 6 16.7
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:44 4.8 16.9
işte budur yıkıp geçmişiz ortalığı
evet grcekten de cok azdı zeyneple muratın sahneleri.. ben bi de pınarla yavuzun sahnelerini görmek istiorum yaa o ikisinin beraber olmasını flnn =) ne gsl olurr.. cok yakısıolarr.. geriye kalıo aliyle aylinn onlar da beraber olsun tam olsunn.. =) ikisi de cok seker, ikisi de yakısıo =) ama hepsinden önce muratla zeynebi artık daha sık görelim dee..
Ben gerçi dün akşam kısa bi yorum yaptım ama tekrar yorum yapıyım yine :)
Her zaman ki gibi mükemmel bi bölümdü.Hüsnü'nün iki oğluna bayılıyorum.Her bölümde bi etki bırakıyolar :) Zaten Hüsnü'nün ailesi çok eğlenceli.Suat ve Hüsnü kavga ettiler,çocukların cam kırma merasimi yine kaynadı :) Suat'ın gördüğü rüya,daha doğrusu kabusa koptumm :D :D
Murat'ın:Bende romantizm,5 dkdan sonra korkuya dönüşüo(gibi bişeydi :D)demesi çok komikti.Ayrıca sinemadaki yaşlı teyzeye;hep onun suçu demesi de...Yine mükemmel bi bölümdü... :)
ben arka sokakları izliorum ama hiç yorum yapmadım ilk defa yapiim dedim harika bi dizi yaaaa yılan hikayesini hatırlatıo bana sivil polis olaylar falan harika bi dizi şu andaki en güzel diizilerdn biri
dizi süperdi her sahnesi ile süperdi yani bence zeynep murat sahneleri yeteri kadar gösteriliyor filimde yanlış anlamayın sakın ancak bu sıralar pınar ile aylinin fazl sahneleri yok
2 tane yeni başlayan dizi 1 günde yayınlandı,buna ramen arka sokaklar 1. oldu.bu mükemmel bi başarı bence ...
ben arka sokakları izliorum ama hiç yorum yapmadım ilk defa yapiim dedim harika bi dizi yaaaa yılan hikayesini hatırlatıo bana sivil polis olaylar falan harika bi dizi şu andaki en güzel diizilerdn biri
haklsın yılan hikayesine benziyor hatta komser muratta memoliye beziyor saçına bi kutu jöle sürüo :img-grin2
lady_dicaprio 08-11-06, 16:30 arkaslar yaa bu raitingler ne böyle gercekten dizimiz yikip gecmis hepsini... bence bu dizi bitmez cok süper yaaaaaaa :)
her zamanki gib akşamki bölüm güzeldi.ama zeyneple murat sahnelerine çok az yer verdiler yaa.bu hoşuma gitmedi ama.... onun dışında hani gölün kıyısında çocuk tam kendini vurcakken ekip geldi ve zeynep ağlıyodu ya,tuhaf oldum yaa :icon_cry: :icon_cry: bence bu bölümde çok ii bi konuya değinmişler diye düşünüyorum. tabi zeyneple muratın sinema sahnelerine bittim. ne kadar fırsatçı yaww:img-grin2 nihayet bu hafta reytinglerimize bi çomak engel olmadan şampiyonluğu yakaladık. ( ya sılayı salıya alırlarsaaa:img-elvis ) hemde her iki grupta birdeeen :img-icecr :img-icecr bu çook güzeldiiii
ewt aliyi daha sık görmeye basladık bu ii =) burcumm sewinmissindir...:img-grin2 pınarı ve aylayı hic göremiyoruzz hadi bazen bi kac karede.. ama film simdi ekip üzerine kurulu.. onun icin olsa grek :img-grin2 ama yine de daha cok görsek ii olur
umarım Sılayı alamzlar..Salı günene..neyse güsel bölüm...evt ya tam bölümü ekleyin behnermi video yapacak..behnermi zeynepli yerleri yaparmısın lütfen?
şu ali ile telefonlara bakan kız var ya adı aylinmiydi ne işte ali ile aylini baş göz edebilsek bi :D :)
ya artık bu diznin kaderi mi diye düşünmeye başladım!!! sürekli bişey oluyo yani. sıla çok güçlü bi rakip olur ya . adamların tekrar bile ilk 5 te yani. aliye gitti başımıza bide sıla çıkrsa bilemiyorum artık !!
şu ali ile telefonlara bakan kız var ya adı aylinmiydi ne işte ali ile aylini baş göz edebilsek bi :D :)
ali benimdir kimseye kaptırmam :D
~ topiqq ~ 08-11-06, 18:04 çook güzel bi bölümdü...bu arada ali'yi daha fazla göstermeye başladılar bu hakkaten iyi çünkü hem yakışıklı hem de iyi oyuncu..onu görmek iyi oluyoo ;)
evet yine çoook güzel bir bölümdü.dediğiniz gibi çok az zeynep-murat sahnesi wardı. zaman kısıtlı olduğu için ve ekiptekilerin yaşamı dışında yaklaşık 2 konu işlenmesi gerektiği için diye düşünüyorum ben. bu arada dediğiniz gibi sinema sahnesi çok komikti bi de o gazeteci kız çiçek gönderince murat bişi yazmıyor kavga çıkaramicaksın dedi ya zeynepe o sahnede hani hüsnüyle mesut sen ağaç olan ben sarmaşık falan gibi bişi dedi ya oralar da komikti bu arada reytinger de çok iyi. iddialı yeni 2 dizi vardı ilk bölüm olmasına rağmen geçmişiz ama zaten 1. ci olmayı uzun zamandır hak ediyoruz...
ben bayılıyorum ali'yee :D :D
yaw ali'yi bende seviom ama kendisi hafif kilolu...hani bir sahne vardı...zeynp-rıza baba hastaneye geliodu sonra Ali'ye adamı soruyorlardı...orda farkettim..ama yinede iyi çocuk
sarp_manyagi 09-11-06, 19:08 valla sıla salı günü olursa kesin bittik ya yazık bize dderim yani tyekrarlar ilk 5 te falan yani çok zor onu geçmemiz nasıl dizi bu ya türkiye toplaşıp sırf bu diziyi mi izlio anlamadım valla bi hile falan var mı die düşünüom ama sanmam
Yeni aşıklar SUV baktı
Orhan SAAT
Manken ve oyuncu Gamze Özçelik, "Arka Sokaklar" adlı dizide gibi gerçek hayatta sevgilisi Uğur Pektaş ile SUV baktı. Ciple minübüs arasında modellere verilen isim olan SUV için pazarlık yapan ikili, test sürüşüne de çıktı.
Chevrolet'nin ciple minübüs arasındaki Trail Blazer SUV modeli için pazarlık yapan yeni aşıklar, bir işadamına ait olduğu öğrenilen cipi beğenerek test sürüşü yaptı. Daha sonra Göztepe Oto Sanayi'nde Pektaş'ın tamirci arkadaşına cipi kontrol ettiren ikili, galeriye döndü. Bu sırada gazetecilerin kendilerini görüntülediğini fark eden Özçelik, özel şoförünün kullandığı Peugeot 307 marka otomobile bindi. Gazetecilerin otomobili alıp almadığını sorması üzerine Özçelik, "Bakıyoruz" diyerek cevap verdi
adilcan fandaşım ankete kaldım oy da kullandım ama sonuçları görünce "yuh" dedim yani. ben hala çözemedim ne var sıla'da yaa.
arkadaşlar biliyosunuz bu hafta zeynep ile muratın ikili sahneleri çok azdı ben yine de onları alışkanlık olarak yaptım :img-grin2
şu anda upload oluyor bu bölümden başka istediğiniz video varsa söyleyin onları yapayim :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
okul çok yoğun ya ben bayadır izleyemiorum forumada giremiorum :(
bu bölümü izleyemeyenler ya da benim gibi tekrar izleyecek olanlar için söyliyim arka sokakların pazar saat 14.50de tekrar war(kanald resmi sitesinde yazıyo..)
resimler bölümüne 13.bölümden kendi çektiğim bir kaç resim koydum haberiniz olsun
fark ettinizmi arkadaşlar 13. bölüm fragmanında çatışma sahnesi vardı ama göstermediler
Her hafta severek izliyorum. Bazen şu Gamze Özçelik ile O genç komiserin tavırları yapmacık geliyor ama aldırmıyorum:img-elvis Ama diziyi dizi yapan Şevket Çoruh ve Zafer Ergin.
maç sırasında çalan müzik kopturdu beni orda rıza babanın hareketleri felan :D
evt müzik süperdi....genel olrak türkülü bir bölümdü....evt rıza-baba çatışma sahnesi yoktu...bu hafta gösterirler büyük ihtimal
evet ben de farkettim çatışma sahnesi yoktu bide şu hikayeleri biraz uzatsalar daha da güzel olacak
nynm evt çok haklısın ya uzutmıyorlar..sonra bir bölümde 1 kaç tane olay oluo...bari 1 tane olsun...hatta 1 hikayeyi 2,3 bölüme yaysalar daha iyi olcak
arkadaşlar ya etrafımda kii görsem sıla yı izliyo off delircem belemı ne bu dizi
neden bence cok güzel :) hem neden belaki catısmıyoki saatleri ve günnleride ayrı zaten...
~ topiqq ~ 11-11-06, 16:49 ahaha evt ya müzik çk komikti..ama o müzik sanırım maçlarda söylenen marşın türkü olmuş hali gibi bişiydi :)
evet ben de farkettim çatışma sahnesi yoktu bide şu hikayeleri biraz uzatsalar daha da güzel olacak
evet arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum.iyi olur diye geçiştirilecek bir şeyde değil,dizimizin temel sorunu bu bence.hikayeler uzun olmalı,ana hikayeyle eklemlenmeli,karakterler derinleştirilmeli.ab ratingimiz,neden totale göre düşük,işte bu yüzden.ab izleyicisi daha derin anlatım bekliyor izlediği diziden.bu kadar iyi bir kadrodan,başrol oyuncuları arasındaki bu güzel elektirikten çok daha iyi yararlanılmalı
ewt iyi bi konuya değinmişsiniz. dediğiniz gibi olsa iyi olur aslonda mesela muratın görevden alınması,zeynebin silahı bulması vs. iki-üç bölüme dağıtılsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ben de.
arkadaşlar hiç beklemediğim bi anda fragmanı gördüm ama çok azını. zeynep ve murat göreve gidiolardı zeynep adam da yakışıklıymış fln diodu murat da allah allah fln ddi hüsnüyle ilgili kısımlar da wardı . bi de mesutu gördüm ama o sırada herkes knuşuyodu evde pek bişi duyamadım açıkçası. bu arada özet de inş. yrn gelir.
arkadaşlar hiç beklemediğim bi anda fragmanı gördüm ama çok azını. zeynep ve murat göreve gidiolardı zeynep adam da yakışıklıymış fln diodu murat da allah allah fln ddi hüsnüyle ilgili kısımlar da wardı . bi de mesutu gördüm ama o sırada herkes knuşuyodu evde pek bişi duyamadım açıkçası. bu arada özet de inş. yrn gelir.
ewt ben de gördüm ayrıca tamer karadağlı da vardı bu çok hoşuma gitti ayrıca bir de kutlama sahnesi vardı hüsnü bir dönsözle fln göbek atıodu:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 fragmandan bu bölümün çok güzel olacağı anlaşılıo bir an önce özeti verseler de rahatlasak....
bende inşallah yarın yani bugün olmuş görücem tekrardan sonra.anlaşılan bu bölümde şenlik var
aaa tamer karadağlımı oynuyacak dizide çok sevindim acaba ne rolünde oynucak
vayyy vayy tamer karadağlıda geldi...kadromuz iyice coştu acaba konuk oyuncumu yoksa hep olcak mı? umarım temelli gelmiştir...RIZA-BABA imzan çok hoş....imzanda kullandığın resimler daha hoş....artık murat en yakışıklı benim diye hava atamıcak...kıskanma sırası muratta oleyyy
burdan yola çıkarak zeynebin yakışıklı adam dediği tamer karadağlı galiba:img-grin2 ohhhh sürekli zeynebin trip yapcak hali yok tabi biraz da murat çatlasın. ya bu bölüm hem oyuncular süper kadro zaten süperdi de tamer karadağlıyla tam oluyo vaLLa. hadi bakalım murat beyyyy:img-grin2 :img-grin2
Oyuncu kadrosu iyice güçlendi. artık tamerden sonra yakında patlar heralde:img-grin2 .Tamer karadağlı sürekli diildir gibi geldi bana. Öyle olsaydı önceden duyulurdu magazin vs. programlarında. Ama konuk oyuncu olarak gelmesi bile iyi. Bu arada adilcan rıza babaya izan çok hoş demişsin ama imzayı yapan kişi olarak ben üstüme alıp teşekkür ediyorum sana. özel çalışmalar başlığına kaç tane imza yapıp ekledim bi tek sibel yorum yaptı:icon_cry: . şevkim kırılcak bi daha yapamıycam sonra:icon_cry:
tamer karadağlı konuk oyuncu olabilir arkadaşlar
80 diziden bir tane Asmalı Konak çıkmadı
“Akşama dizi var gelemem, toplanıp dizi seyredelim mi?, Son bölüm acayipti.” Milyonları ekrana kilitleyen, fenomen haline dönüşen Asmalı Konak, İkinci Bahar, Kurtlar Vadisi, Aliye döneminde kurulan cümlelerdi bunlar
Diziler “olay” olurdu. Bugün reyting rekorları kıran, tek bir dizi yok. Nedeni ise bir değil birçok!
İkinci Bahar, Asmalı Konak, Kurtlar Vadisi, Aliye... Gösterildikleri yıllarda yüzde kırklara yaklaşan reyting ve yüzde elliyi geçen share’ler alan dizilerdi hepsi. Yani iki evden birinde açık olan televizyonların yarısından fazlasında onlar izlenirdi. Dizilere göre misafir kabul edilir, millet onlarla yatar, onlarla kalkardı. Sohbetlerin de ana konusuydu.
Ancak bu yıl bambaşka bir süreç yaşandı. Eskiden sezonu kalburüstü bir-iki diziyle geçiren kanallar, bu yıl daha yaz ortasında yeni dizilerle çıktılar izleyicinin karşısına. Çünkü televizyonların izlenme saatleri değişiyordu. Eskiden 21.00 ile 23.00 saatleri arasına sıkışan prime-time, bu sezonda ikiye hatta üçe bölünüyordu. Saat sekizde bir dizi başlıyor, onu saat 22.00’de başlayan bir başkası izliyor, hafta sonları buna bir de 24.00 ile 02.00 saatleri arasındaki yeni bir kuşak ekleniyordu. Artık büyük kanallara, geceyi tek bir diziyle kapatmak yetmiyordu.
Ekranlarda bu yıl yaşanan dizi furyası, gecenin reklam pastası açısından en değerli saatlerinin de, geçen yıllara oranla ikiye, üçe katlanmasıyla başladı. Artık her kanal, her gece en az iki dizi yayınlamak durumundaydı. Öyle de yaptılar... Hatta kış sezonunu bile beklemeden, yeni yapımlarını yazın ortasında görücüye çıkardılar.
Gençlerin tercihi Yalancı Yarim ve Gülpare
Gençlerin izlediği dizilerde iki yapım öne çıkıyor. İlki, Akademi Türkiye’nin birincisi Barış Akarsu ile Merve Sevi’nin dizisi Yalancı Yarim. Emre Altuğ’lu Gülpare de genç izleyici tarafından çok seviliyor. İlk bölümünden tutan bir başka dizi de Karagümrük Yanıyor. Deniz Feneri Derneği’nin kurucusu Uğur Aslan’ın başrolü oynadığı dizi, Karagümrük Yanıyor şiirinin öyküsünü ekrana taşıyor. Salı gecesi tanıştığımız Adnan Menderes’in hüzünlü hikâyesini konu alan Hatırla Sevgili bir dönem dizisi olmasına karşın, kostümünden setine, çekiminden oyuncu kadrosuna kadar her haliyle üzerinde çok çalışılmış bir yapım. Bu yüzden de uzun soluklu olacak. Peki bir görünüp, kaybolanlar? Onlar, her kanalın gecede en az iki dizi yayınlamasının kurbanı oldular. Sırça Köşk, İyi ki Varsın, Felek Ne Demek, Kız Babası, Gözyaşı Çetesi gibi güçlü yapımlar, karşılarındaki geçen sezondan devam eden dizilere dayanamadı. Kısa sürede kaldırıldılar. Oysa hepsinin seveni, izleyeni vardı. Hatta hayranları, dizileri sürsün diye kampanyalar bile başlattı. Kanal yöneticileri biraz bekleyebilselerdi, bu dizilerin de meyvesini yiyeceklerdi. Hatırlayın, Asmalı Konak’tan Hırsız Polis’e birçok ekran efsanesi de ilk bölümlerinden pek beğenilmemiş, istenilen reytingi getirmemişti. Ama azıcık sabırla seyirci mesajı almış, ilk bölümlerde yavaş seyreden reytingler, sonraları rekorlara imza atmıştı.
Sıla, Asmalı Konak’ın yolunda
Ve bugün ekranlarda 80’e yakın dizi boy gösteriyor. Yılın öne çıkan dizilerinin başında Sıla geliyor. Başrollerinde Cansu Dere’yle Mehmet Akif Alakurt’un yer aldığı dizi, izleyicisine Asmalı Konak’ın lezzetini veriyor. Ortada güçlü ve yakışıklı bir ağa, şehirde yetişmiş ama berdelle ağaya düşmüş güzel bir kız ve fonda da Mardin’in muhteşem tarihi dokusu olunca Sıla, Asmalı’nın kulvarını dolduracak gibi.
Polisiye kulvarındaysa iki dizi öne çıkıyor. Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş’lı Arka Sokaklar. Arka Sokaklar’ın avantajı, izleyecinin karşısına her hafta yeni bir macerayla çıkması. Sürekli takip etmeseniz de bir şey kaçırmıyorsunuz. Sağır Oda ise devletin derin dehlizlerinde dolaşan senaryosu ve giderek kahramanlaşan başrol oyuncusuyla seyirci topluyor. Ancak bu kahraman, Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ına benzemiyor. Dizi sağlam senaryosu yüzünden seyrediliyor. Çünkü artık kimse, adına cinayetler işlenen, gençleri yanlış yönlendiren, gümüş yüzük ve siyah takım elbise satışlarını patlatan dizilere prim vermiyor.
Ailelerin dizisi İki Aile
Bu Salı gecesi gösterime giren ve Aliye’nin yönetmeni Kudret Sabancı’yla, aynı dizinin Sinan’ı Halit Ergenç’i buluşturan Binbir Gece ilk bölümüyle ekranda uzun süre kalacağını ispatladı. Lösemi hastası evladı için çırpınan annenin dramı, bütün kadınları Binbir Gece’ye bağladı. Ve reyting rakamları da, Aliye’nin tahtına, bu sezonda Binbir Gece’nin oturacağını ispatladı. Yılın öne çıkan bir diğer dizisi, başrollerinde İclâl Aydın ile Emre Kınay’ın yer aldığı İki Aile. Eski Yeşilçam filmlerinin lezzetini taşıyan İki Aile, hem çocuk oyuncuları yüzünden minikler, hem de tam bir aile dizisi olması sebebiyle büyükler tarafından seviliyor.
Özellikle Karadenizliler’ce çok izlenen bir diğer yeni dizi de Fırtına. Bir türlü kavuşamayan iki sevgilinin hikâyesini ve Karadeniz insanının neşesini anlatan Fırtına, usta oyuncularıyla da beğeni topluyor. Ve zirveye oynuyor.
Reyting kâbusunu YAŞAMAYANLAR
1 - SILA
2 - ARKA SOKAKLAR
3 - SAĞIR ODA
4 - BİNBİR GECE
5 - İKİ AİLE
6 - FIRTINA
7 - YALANCI YARİM
8 - GÜLPARE
9 - HATIRLA SEVGİLİ
10 - KARAGÜMRÜK
YANIYOR
Reyting canavarına KURBAN OLANLAR
1 - GÖZYAŞI ÇETESİ
2 - SIRÇA KÖŞK
3 - KIZ BABASI
4 - İYİ Kİ VARSIN
5 - FELEK NE DEMEK
Burhan Ayeri (Akşam TV eleştirmeni)
KAVUŞAMAYAN AŞIKLARIN DRAMI REYTİNG ALIYOR
Dizilerin kaderini reytingler belirliyor. Hangi dizinin iyi, hangisinin kötü olduğuna reyting karar veriyor. “Gözyaşı Çetesi” benim gözlemlerimce çok konuşulan ve izlenen bir diziydi ama izlenmiyor diye kaldırıldı. Türk toplumu artık kavuşma özlemi çeken kişilerin dramlarını izlemek istiyor. Bir dizinin tutması için, oyuncuların ve senaryonun iyi olmasına gerek yok maalesef. Yazılı ve görsel basın tarafından, ayrıca reklamlarla desteklensin yeter.
Mevlüt Tezel (Hürriyet TV eleştirmeni)
YAYIN AKIŞI DOLSUN DİYE DİZİ YAPILIYOR
Tüm dünyada olmayan bir sistem var bizim ülkemizde. Yayın akışını doldurmak için her yere dizi sokuşturuyoruz. Zaten halk, televizyon ucuz bir eğlence aracı olduğu için, ona bağımlı yaşıyor. Her dizi birbirinin tekrarı ve şu an kaliteli dizi sayısı çok az. “Asmalı Konak” dizisinin bir taklidi yapılmaya çalışılıyor, “Kurtlar Vadisi”nin daha farklı bir versiyonu çıkıyor. Bu kadar çok dizinin olması, iyi olan dizileri de batırıyor. Yapılabilecek bir şey yok.
Osman Yağmurdereli (Yapımcı)
REKLAM VERENLE KANAL ARASINDA BİR KÖPRÜ
Türk insanı diziyi seviyor, sadece çok fazla dizi olduğunda kafası karışıyor ve doğru tercih yapamıyor. Şu an televizyonda üç dizim var. “Karınca Yuvası”, “Kara Gümrük Yanıyor” ve “Sev Kardeşim.” Üçü de çok başarılı ilerliyor ve her dizinin kendi izleyici kitlesi var. Diziler birbirine benzediği sürece doğru bir yolda olmayacağız, iyi dizi kendini gösterecektir bir süre sonra. Ancak kendini göstermesi için fırsat da verilmesi gerekiyor. Dizilerin azalması gibi bir şey söz konusu değil, çünkü reklam verenler dizileri kullanıyor, kanallar da haliyle reklam mecralarını kaybetmek istemiyor.
Murat Çiçek (Avşar Film Genel Koordinatör)
UCUZ DİZİ ÇEKENLER KİRLİLİĞE YOL AÇIYOR
Dizilerin çok olması ekran kirliliğine neden olsa da bu bir arz talep meselesi. Dizilerin çok olması da problem değil, ucuza dizi çekmeye çalışanlar hata yapıyor ve asıl kirliliği yaratıyorlar. İyi senaryo, iyi bir kast ve para harcanarak çekilen diziler zaten adından sıkça söz ettiriyor. Geri kalan dizilerin tümü çöplük. Dizi çekecekseniz para harcanmalı. O zaman gerçek standartta bir iş yakalayabilirsiniz.
12.11.2006
Haber: Memet Güler
bende frangmanı gördüm tamer karadağlı polis rolünde sanırım inş konuk oyuncu değildir yine süper bi blm bizi bekliyo
of inşalah tamer karadağlı kalıcıdır oda çok sevdiğim bir oyuncu bu bölümde süper olacak anlaşılan
bnde sibel arkadaşımız gibi tamer karadağlının fragmanda muratın kıskandığı kişi olduğunu düşünüyorum. ama kalıcı olursa elbette iyi olur bu arada rıza _baba arkadaşımızın eklediği yazıda gördüğümüz gibi arka sokakların kaldırılma tehlikesi yokmuş buna da çok sewindim.
yeni bölüme az kaldı buyuk ihtimalle bu gun olmadı yarın özet gelir ayrıca oh be biraz da murat kıskansın zeynep'i hatta çatlasın hahk edio :) bu arada umarım tamer karadağlı süreklidir sürekli olmasa bile tamer karadağlının bölümlük oynaması dizimizin kalitesini gösterir... :)
arkadaşlar şu an kanal d de bölümün tekrarı var izlemeyen ya da tekrar izlemek isteyenlere duyurulur... :)
arkadaşlar fragmanı bir kere daha gördüm ve deminki yorumumu geri alıyorum. çünkü fragmandan görüldüğü kadarıyla tamer karadağlı polis..
burcumania 12-11-06, 14:13 TAmer Karadağlı gelmiş. süper. bu ne demek ? salı günü 30 share bizim demek :)
süper oldu gerçekten. devamlı kalırsa binbir geceye dar ederiz salı günlerini...
burcumania 12-11-06, 14:16 Mehmet Güler yanlış demiş. Gülpare reyting kabusu yaşayan bir dizi hem de yayınlandığı ilk günden itibaren. her ne kadar çok sevsek de reytingler berbat...
fark ettnizmi suat dizide bişiler diyodu tam anlayamadım orayı kötü kötü bakıyordu
tamer karadağlıyı ben de sewerim cocuklar duymasından da tanıdığımız basarılı bi isimm.. insallah bnce de kalıcıdırr.. yine gsl bi bölüm bizleri bklio eminimm salıya az kaldı.. we ewtt muratın kıskandığını ilk defa görücezz =)=) cok gsl reytngler bekliorum artıkk önümüzde hic bi engel yokk bu arada ck az girebiliorum onun icin cok üzgünüm :( we rıza baba yazın icin ellerine sağlık saol eklediğin icin
Bende Tamer Karadagliyi Gordum Insallh Kalici Olur Cunkü Cok Iii Bir Oyuncu Bu Diziyede Yakisir Bence..
dizimiz gene harika binbir geceyi duman ederiz :)
CANPOLAT55 12-11-06, 22:59 tamer karadagaliyi fregman da bende gördüm gercek den güzel bir secim yapimislar duydugum kadariyla adak da bu hafta son yani arka sokaklarin önü acik
burcumania 12-11-06, 23:07 tamer karadagaliyi fregman da bende gördüm gercek den güzel bir secim yapimislar duydugum kadariyla adak da bu hafta son yani arka sokaklarin önü acik
arkadaşım "adak" dizisinin reytingleri berbat olduğu için kaldırılıyor. zaten arka sokaklar için bir engel teşkil etmiyor ki :)
arka sokaklara rakip 2 dizi var. binbir gece ve hatırla sevgili.
adak'ı arka sokaklara bir rakipmiş gibi ifade etmen komiğime gitti kusura bakma
hduff_fanz 13-11-06, 00:18 arkadaşım "adak" dizisinin reytingleri berbat olduğu için kaldırılıyor. zaten arka sokaklar için bir engel teşkil etmiyor ki :)
arka sokaklara rakip 2 dizi var. binbir gece ve hatırla sevgili.
adak'ı arka sokaklara bir rakipmiş gibi ifade etmen komiğime gitti kusura bakma
"Binbir Gece" ile "Arka Sokaklar" aynı kanalda ve aynı gün verilen iki dizi iken nasıl rakip olabilir ki?
Hatırla Sevgili'yi kafanıza takmayın derim "Arka Sokaklar"dan sonra "Binbir Gece" gelince sonu yakındır.
Arka Sokakları severek izliyorum ama Binbir Gece daha efsanevi bir şekilde gelecek sanki...
slm ya tamer karadağlıyı fargmanda izleyince şaşırdım acaba ekibe mi katıldı yada kısa rolü mü var tam bi karizmaya keşke ekibe katılsa ondan da iyi komiser olur rolün hakkını fazlasıyla verir inşallah kalıcıdır murat ta bazen zeynebi kıskandırıyo ama bu sefer o zeynebi kıskanacak gibi fargmanlarda öyle bi sahne gördüm neyse tamer karadağlı ve rıza baba ekibi süper olur yani tamer kalır inşallah:img-grin2
geçen bölümü tam izleyememiştim dün izledim maç sahnesi süperdi ya şevket çoruh süper ya çok seviyorum onu murat evgin de o hareketli sahnelere koyduğu müzikte süperdi ya bayıldım:img-nyam:
öncelikle belirtmek isterim ki tamer karadağlının gelmesine çooook sevindim.çok başarılı bi oyuncu bu tartışılmaz.umarım kalıcıdır ve dizimize renk katar.
gelelim özete.
Murat ve Zeynep’in aşkı doludizgin ilerlemektedir.
bu demektirdi bu bölüm dolu dolu aşk görücez ki buda bizim en çok istediğimiz şey d di mi?:D
Metin, Tekin ve Zeliha para kazanmak için korsan CD satarlar. Bu sırada da zabıtaya yakalanırlar.
burayı düşünmek istemiyorum ve sonunda hüsnü görür.tam komedi olucak yaa
Hüsnü ve Suat’ın evlilik yıldönümleridir. Hüsnü karısına sürpriz yapmak ister. Ama her zamanki gibi Hüsnü’nün yine para sıkıntısı vardır.
aman yeni bi işe girmesin de diğer para sıkıntısında taksici olmuştu ki sonucunu hepimiz biliyoruz:D:D
İtirafçı yasasından yaralanarak, dahil olduğu örgütten ayrılan Dicle’nin başı beladadır. Örgüt, polise her şeyi itiraf ettiği için Dicle’yi ortadan kaldıracaktır. Dicle polisten yardım ister. Ekip, Dicle’nin evine gelir. Mesut Dicle’yi tanır. Dicle’nin peşine düşen örgüt elemanları, Nizip yolunda Mesut ve Beşir’in arkadaşlarını da öldüren teröristlerdir.
burda mesutu düşünemiyorum eğer her zamanki mesutu görürsek o adamlar mesutun elinden kurtulamazlar şimdiden allah rahmet eylesin
Aylin erkek arkadaşı Servet’i düzenlediği bir yemekte ekip arkadaşları ile tanıştırır.
işte en çok beklediğim sahne düşünsenize ne komik bi sahne
bu hafta diziyi çok büyük merakla bekliyorum tahmin ediyorum ki dizinin en güzel bölümlerinden birini izlicez
öncelikle belirtmek isterim ki tamer karadağlının gelmesine çooook sevindim.çok başarılı bi oyuncu bu tartışılmaz.umarım kalıcıdır ve dizimize renk katar.
gelelim özete.
Murat ve Zeynep’in aşkı doludizgin ilerlemektedir.
bu demektirdi bu bölüm dolu dolu aşk görücez ki buda bizim en çok istediğimiz şey d di mi?:D
Metin, Tekin ve Zeliha para kazanmak için korsan CD satarlar. Bu sırada da zabıtaya yakalanırlar.
burayı düşünmek istemiyorum ve sonunda hüsnü görür.tam komedi olucak yaa
Hüsnü ve Suat’ın evlilik yıldönümleridir. Hüsnü karısına sürpriz yapmak ister. Ama her zamanki gibi Hüsnü’nün yine para sıkıntısı vardır.
aman yeni bi işe girmesin de diğer para sıkıntısında taksici olmuştu ki sonucunu hepimiz biliyoruz:D:D
İtirafçı yasasından yaralanarak, dahil olduğu örgütten ayrılan Dicle’nin başı beladadır. Örgüt, polise her şeyi itiraf ettiği için Dicle’yi ortadan kaldıracaktır. Dicle polisten yardım ister. Ekip, Dicle’nin evine gelir. Mesut Dicle’yi tanır. Dicle’nin peşine düşen örgüt elemanları, Nizip yolunda Mesut ve Beşir’in arkadaşlarını da öldüren teröristlerdir.
burda mesutu düşünemiyorum eğer her zamanki mesutu görürsek o adamlar mesutun elinden kurtulamazlar şimdiden allah rahmet eylesin
Aylin erkek arkadaşı Servet’i düzenlediği bir yemekte ekip arkadaşları ile tanıştırır.
işte en çok beklediğim sahne düşünsenize ne komik bi sahne
bu hafta diziyi çok büyük merakla bekliyorum tahmin ediyorum ki dizinin en güzel bölümlerinden birini izlicez
tamamen katılıyorum bende müthiş bir heyecenle bölümü bekliyorum zaten artık artık dizi tamamen oturdu izleyiciiyle fln o yuzden reyting sıkıntımız da yok :img-grin2 geriye sadece güzel bir bölüm izlemek kalıyo hadi artık ya çabucak yarın olsun da biz de bölümü izleyeli m ayrıca arkadaşlar nerdesiniz ya yarın yeni bölüm var ama yorum yapan kişi çok az hadi gelin artık......:img-sorry
tamamen katılıyorum bende müthiş bir heyecenle bölümü bekliyorum zaten artık artık dizi tamamen oturdu izleyiciiyle fln o yuzden reyting sıkıntımız da yok :img-grin2 geriye sadece güzel bir bölüm izlemek kalıyo hadi artık ya çabucak yarın olsun da biz de bölümü izleyeli m ayrıca arkadaşlar nerdesiniz ya yarın yeni bölüm var ama yorum yapan kişi çok az hadi gelin artık......:img-sorry
çok beklenen saatler gelmezmiş ya öyle oldu yarın gelmek bilmez artık.:D:D
ratinglerde de tavan yaparız ohh görsünler bakalım ekranların en iyi dizisini
arkadaşlar bu arada birşey dikkatimi çekti bizim formum yıldızı 4 ama arka sokaklar 5 yıldızı haketmiyormu hadi herkes 5 yıldıza oylaın arka sokakları dizimiz mükemmel forumumuz da mükemmel olsun ayrıca yarın reytingleri fln silip upururuz insallah ayrıca bizim için en buyuk şanlardan biri 20.00 da çok izlenen başka bir dizinin olmaması evet 22.00 da var ama iki tane ve reytingler 22.00 da ikiye ayrılıo ama bizde öyle değil zaten o yuzden geçen hafta birincitdik umarım bu hafta da öyle olur.... :)
bu forum neden bu kadar haraketsiz ya kimse uğramıyo mu:(:(
bu arada daha önce bi arkadaş yazmış kim hatırlamıyorum ama MURAT ZEYNEBİ İLK DEFA KISKANIYO diye.cidden ilk defa kıskanıyo görsün bakalım nasıl oluyomus...:D:D
fazla giremiyorum foruma sınav dolu bir gündü bu bölüm gene çok heycanlı olacak
anaaaaa aylinin sevgilisi mi oluyor oooo dizi iyice şenleniyor
olmuşta biz bilmiyomusuz iyi mi :D:D şubeyle tanıştırıcak bide gör makarayı artık bu bölümde:D:D
sakın bu aylinin sevgilisi tamer karadağlı olmasın :) makara lı olacak bu bölüm
sakın bu aylinin sevgilisi tamer karadağlı olmasın :) makara lı olacak bu bölüm
yok ya sanmam bence tamer karadağlı bi bölümlük gelicek(kalmasını çok isterim...) bence bu terörist operasyonun çözülmesi için başka şubeden gelen komiser
Geçen ayın en çok izlenen dizisi ATV’de yayınlanan Aliye. Onu Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi takip ediyor. En çok izlenen haber bülteni Star Ana Haber.
En çok izlenen dizilerin yanı sıra, en çok reklam alan televizyonlarda da ilginç bir durum söz konussu...
En çok reklam alan kanal STV...
İşte en çok izlenen tv progrramları ve adından en çok reklam alan tv kanalları...
EN ÇOK İZLENEN PROGRAMLAR
Program adı, Kanal, GRP
Aliye : ATV, 14.8
Arka Sokaklar : Kanal D, 8
Aliye (Özel) : ATV, 7.9
Star Ana Haber : Star, 6.3
Show TV Ana Haber : Show, 5.8
A1 Kickbox Şampiyonası : Show, 5.5
Kanal D Ana Haber : Kanal D, 5.3
Sev Kardeşim : Kanal D, 4.7
Yabancı Damat : Kanal D, 4.4
EN ÇOK REKLAM ALAN KANALLAR
Mecra ve Süre
STV : 551.936
ATV : 422.444
Show : 489.819
Kanal D : 481.860
Kanal 7 : 466.545
Star : 461.191
TGRT : 448.533
Flash : 422.206
CnBc-E : 421.741
Meltem TV : 417.747
Tüm Gün
Kanal D- 13.60
Show TV-13.30
Star TV- 12.70
ATV- 12.30
Prime Time
ATV- 15.60
Kanal D- 15.30
Show TV-14.80
Star TV- 12.90
(AB)
Tüm Gün
Kanal D- 14.50
ATV- 13.50
Star TV- 12.50
Show TV-11.90
Prime Time
ATV- 17.70
Kanal D- 16.40
Star TV- 13.60
Show TV-12.20
dizimizin aliyeden sonra en çok izlenen dizisi olması arka sokakların ne kadar güzel bir dizi olduğunu kanıtlıyor. bu arada tamer karadağlı ve özgür ozan çocuklar duymasından sonra tekrar birlikte bir dizide oynayacaklar (1 bölümlük mü devamlı mı bilmiyoruz) hep söylemeyi unutuyorum ama bence gamze özçelik'e gömlek çooook yakışıyor.yarın yine çoook gsel bi bölüm bizleri bekliyor anlaşılan...
arkadaşlar ben biraz önce farklı bir fragman gördüm yani hep döndürdüklerinden biraz daha farklıydı tamamen faklı deil ordada mesut aylin e kızım dikkatli ol adamı görünce kendinden geçtin gibisinden bişiler söylüyodu aylin de ederim amirim gibi bi şeyle karşılık veriyodu başka küçük şeyler de vardı ama hatırlamıyorum :(
arkadaşlar ben biraz önce farklı bir fragman gördüm yani hep döndürdüklerinden biraz daha farklıydı tamamen faklı deil ordada mesut aylin e kızım dikkatli ol adamı görünce kendinden geçtin gibisinden bişiler söylüyodu aylin de ederim amirim gibi bi şeyle karşılık veriyodu başka küçük şeyler de vardı ama hatırlamıyorum :(
evet evet değişikti mesela diğer fragmanda murat zeynebi öpüyodu bu fragmanda yok bence aylinin sevgilisi pek tekin biri değil
herşey yarın beli olacak arkadaşlar
yalin tamer karadağlıya aşık oluyorsa...tamer uzun süreli gelmiş demektir.... bekliyelim...ben hala fragmanı göremedim...off yaa...bu arada evt yine söleyim bende GAMZE ABLAMA gömlek harbi süper oluo
tamer karadağlı bölümlük oynuyo bence ama umarım kalıcıdır.aylinin aşık olduğu çocuğu gösterdiler sanki ama o olmayadabilir
Arka Sokakların "Binbir Gece"yi geçeceğini söyleyen arkadaşlara bu tablo cevap olsun. "Binbir Gece"nin tekrarlarının reyting değerleri "Binbir Gece" başlığında vardır. Bekleriz...
seninle polemiğe girmek seni mutlu etmek demek ve ben bunu yapmicam ama istersen sen bu foruma çarşamba gunu reytingler açıklanınca tekrar uğra...BEKLERİZ....
sinmaturk.com sitesinde dizilerle ilgili bir anket var. oy vermek isteyenlere...bu dizi de var. adaylar arasında.
bizim ankette oylar düşüo galiba ya geçenlerde %9 du şimdi 7 olmuş
Meryemce90 14-11-06, 07:39 bence herkes herkesin baktigi dizilere saygi duysun hem bi kere arka sokaklarin tekrariydi esas günü bugün onun icin önceden konusmaya gerek yok zaten bi arkimizin dedigi gibi carsamba günü baksalar iyi olur...
bencede yani herkez izlediği dizisine saygı duysun ve binbir gece izlyenleri çarşamba günü 1 dakikalarını ayırıp buraya baksınlar
vayyy vayyyy !!!!!! bol çatışma sahnesi var arkadaşlar aylinle mesut tartışıyolardı valaha baya heycanlı bir bölüm var arkadaşlar şimdi akşamı sabırsızlıkla bekliyorum
Dizi ile ilgili yorumlar
başarılar
çok hoşuma giden bir dizi, karakterlerin hepsi yerine oturmuş. birbirlerine yakışıyor ve güzel rol yapıyorlar. diyecek söz bulamıyorum.
staywithme | 26 Eylül 2006, Salı - 22:37:03
aksiyon zor bir tür
arka sokaklar'ı başladığı günden beri takip ediyorum. aksiyon zor bir tür ve burada aksiyon ile aile dizisi karışımı hedefleniyor. yani sanırım amaç insanların tv başında hoş bir saat geçirmelerini sağlamak. dedim ya zor bir tür aksiyon. insanı anlatıp, bir yandan seyirciyi hareketin içine sürüklemek sahiden zor.
bu hafta, televizyonun süper liginin başladığı hafta deniyor ya, bu hafta inadına, sanki ben burada kalacağım dercesine iyiydi. diğer haftaların önüne geçti yani. yayınlandığı günün olmasa da, yayınlandığı saatin birincisiydi. olay örgüsü sıkmadı.
objektif bakıp,ben uğur pektaş’ı takip eden biri olmasaydım da onun buradaki performansını izler miydim diye düşündüm de uğur pektaş diziyi izletiyor. tv. camiasında, ekranlarda onun yaydığı ışığı hiç kimsede göremiyorum.teyzemin dediğine göre kadir inanır ‘ı falan silip süpürmüş.iç geçire geçire “ne güzel çocuk ! allah sevenlerine bağışlasın “ diyen bir teyze hayal edin. ama sahiden allah sevenlerine bağışlasın.bizim sülalede uğur pektaş hassasiyeti genetikmiş demek.sanki bedeni kaya gibi sağlam,içi ise hayat dolu. güvenilir, şirin,duygusal, iyi dost,iyi kardeş,iyi polis murat.. bu “murada “ ersek dedirten bir murat..yankesiciler,tecavüzcüler,uyuşturucu kaçakçıları,bi de kızlar duygusal tsunamiler riskine karşı uzak dursun.
dizinin başladığı ilk haftalarda konuk oyuncular çok iyiydi. bu önemli bir artı.demir karahan,cem kurtoğlu gibi isimlerin karşımıza çıkması hoş sürprizlerdi. maliyet açısından nasıl olur bilmem ama,arada bir,bu gibi isimleri görmeye devam etmek hiç de fena olmazdı doğrusu.
zafer ergin ,şevket çoruh önemli isimler yine.dizide özgür ozan’ın canlandırdığı karakter herkes tarafından çok seviliyor.özellikle onun eski bir yankesicinin elini öptüğü sahne beni çok güldürdü. karısı rolündeki figen evren de ö. ozan da oyunculuk konusunda son derece başarılı. özgür ozan’ı hep eğlenceli tiplerde izlediğimiz için, bu dizide birkaç sahnede onun ciddi birkaç halini görmek etkiledi beni.
ama doğrusu bu dizide beni her seferinde tırmalayan şey,sahnelerde duygusal bir derinliğe tam girecekken, birden başka bir sahneye atlanması.biz o duyguyu yaşamadan başka bir olay ya da fikirle baş başa kalıveriyoruz.insanın,sahnenin arkasından koşup “ yav dur acele etme ! nereye gidiyorsun? “ diyesi geliyor.
aşk öyküleri her zaman pirim yapar.buradaki aşk öyküsündeki çekişme şimdilik güzel gidiyor.uzun sürmeli bu.sürtüşmeler devam etmeli.gerçeklikte de bu tip aşklar pek sağlıklı olmayabilir ama dizilerde filmlerde yani kurgusal anlamda seyirciyi sürükler.
okulda şiddet, adam kaçırma,cinayet,şimdi de mafya bağlantıları yani suç aleminde ne varsa tek tek çıktı karşımıza.ama sanırım ilk haftalarda, izlenme kaygısı ile bazı bölümler bu anlamda yoğundu |