Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
Afranur neden gelsin. Dalyan bu aralar kendinde değil. Dalyan'ın kendine gelmesi gerekiyor.
Kemal geri gelsin de, şu an Salise ile beraber olsun. Safa ve Neva boşanırsa Yarım kalan aşk devam etsin.
şu an için Salise-Kemal fanıyım.
Müge, tabi uykun kaçsın istemem ama tam yorumlarda hızlanıyoruz, bir şekle şemale giriyoruz, çıkıveriyorsun:)
yalnız abdülle pembede tık yok bu sezon:) misketle rüzgar son hız devam ederken onları da bari devam ettirsinlerdi...
sayhanla peyaminin işsiz güçsüz halleri de sona ersin diliyorum kısa zamanda... yeniden yayınevi falan açsalar ne güzel olur aslında...
Afranur neden gelsin. Dalyan bu aralar kendinde değil. Dalyan'ın kendine gelmesi gerekiyor. :(
Kemal geri gelsin de:) şu an Salise ile beraber olsun. Safa ve Neva boşanırsa Yarım kalan aşk devam etsin. :)
şu an için Salise-Kemal fanıyım. :)
kısmetin deyimiyle o "güdük" ne zaman kendinde ki zaten:)
o kendi düzelir sevgili sezinti, boşver sen bırak ya, düriyesi düzeltsin dalyanım dur ay, yapma ay diyerek:) sen de o cadıyı çok anıyorsun bugünlerde, valla çatkapı gelivericek diye ödüm kopuyor:)
Biraz daha burdayım :) Aklıma Sezinti'nin yazdıkları geldide.
Kemal ve Salise ilişksi yani..Tamam Kemal gelsinde Salise ile değil de Neva ile olsun.Şadan hemen verir ona Neva'yı doktordur moktur diye:)
Bu arada Salise demişken Çağlar'da gelsin ama eli yüzü düzgün bir çocuktu..O da gitti..Salise'yede erkek dayanmıyor ya...Ama ona en tatlı yakışan sabah eski bölümlerde Ali :)
Pembe ve Abdül'e acil birer sevgili gerekiyor..Abdül azııck olsun yüzü gülsün aşkı yaşasın .Pembe'de ev işlerinden kurtulsun :) :cheer:
Ay yine ellerime hakim olamadım...Bizler burada iyi senaryo yazıyoruz ama..Yarın bugün aynı sahneleri izlermisiz bakarsınız :)
Afranur mu dediniz, geldim :)
Misket ve Rüzgar beraberliğine karşı gelenlerin başında geliyorum. Defalarca bu konuda ve bugünlerdede dile getirdim. Safa ve neva evlendiler diye yazmıyorum :(
Bu iki beraberlikte oturmamış br beraberlik. Her şey hızlı gelişti. Safa ve Neva olan olaylardan sonra birbirlerine saygısı kaldığına inanmıyorum. Ayrılmalılar diliyorum. Ayrılsınlar
Kemal geri gelsin :) Yarım kalan aşk yeniden başlasın :)
neva ile kemelın aşkı bu saatten sonre çok saçma olur sizede şadan gibi beğendiremedi kendini safa evlenmişler ne güzel hem neva safayı seviyor arkadaşlar kemel hem çocuklu birde nevanın bu günkü tavrını anlamadım arabayı gördü nasıl değişti yani demek istedim rüya gitti insan bu kadar çabuk unutamaz birde arkadaşlar rüyayı bu kadar sevdimi oyundan ayrılınca anladım ve dizinin bittiği kadar üzüldüm
Biraz daha burdayım :) Aklıma Sezinti'nin yazdıkları geldide.
Kemal ve Salise ilişksi yani..Tamam Kemal gelsinde Salise ile değil de Neva ile olsun.Şadan hemen verir ona Neva'yı doktordur moktur diye:)
Bu arada Salise demişken Çağlar'da gelsin ama eli yüzü düzgün bir çocuktu..O da gitti..Salise'yede erkek dayanmıyor ya...Ama ona en tatlı yakışan sabah eski bölümlerde Ali :)
Pembe ve Abdül'e acil birer sevgili gerekiyor..Abdül azııck olsun yüzü gülsün aşkı yaşasın .Pembe'de ev işlerinden kurtulsun :) :cheer:
Ay yine ellerime hakim olamadım...Bizler burada iyi senaryo yazıyoruz ama..Yarın bugün aynı sahneleri izlermisiz bakarsınız :)
kesinlikle katılıyorum sana kemal gelsin ve nevayla olsun:) nevaya en çok yakışan oydu çünkü.. birbirlerini tamamlıyorlardı sanki... hem dediğin gibi şadan bu sefer verir nevayı ona kızının en büyük aşkı gelmiş ne de olsa..
sally içinse evet ali yakışıklı şeker gibi bir çocuktu ama o da palyaçoydu be müge:) sallye yeni biri lazım yeni biri:) şu patron olabilir belki... o da çok acayip davranışlarda bulunuyor ama bakalım belki düzelirse olur:)
bugün eski bölümleri gördüm de civan çok iyiymiş ama gittiğine göre geçen sene bir tane mafya bozuntusunun yanından ayrılıp tövbelere gelmiş biri vardı adını unuttum şimdi o geri gelsin bari hem çok mert biriydi ve pembeye de aşıktı...:)
evet abdül daha fazla üzülmesin ya canım zaten kısmetten sonra yeterince üzüldü, aslında ben en çok misket-abdül beraberliğini doğru bulmuştum ama olmadı maalesef:(
biri gelecekse bence beril gelsin :) ama onuda eklemezler bu saatten sonra
peyami gerçekten top sakalı tekrar bıraksın farklı biri gibi geliyor bana :)
cihanı bence artık yedek kadrosundan çıkarıp oyuna sokmalılar onun sonuda rüya gibi olmasın ...üniversiteye gidiyordu orda bir şeyler olabilir bir sevgilisi olunca dizide konusu olsun diye düşünülüyorsa birisini bulsunlar :):)
kesinlikle katılıyorum sana kemal gelsin ve nevayla olsun:) nevaya en çok yakışan oydu çünkü.. birbirlerini tamamlıyorlardı sanki... hem dediğin gibi şadan bu sefer verir nevayı ona kızının en büyük aşkı gelmiş ne de olsa..
sally içinse evet ali yakışıklı şeker gibi bir çocuktu ama o da palyaçoydu be müge:) sallye yeni biri lazım yeni biri:) şu patron olabilir belki... o da çok acayip davranışlarda bulunuyor ama bakalım belki düzelirse olur:)
bugün eski bölümleri gördüm de civan çok iyiymiş ama gittiğine göre geçen sene bir tane mafya bozuntusunun yanından ayrılıp tövbelere gelmiş biri vardı adını unuttum şimdi o geri gelsin bari hem çok mert biriydi ve pembeye de aşıktı...:)
evet abdül daha fazla üzülmesin ya canım zaten kısmetten sonra yeterince üzüldü, aslında ben en çok misket-abdül beraberliğini doğru bulmuştum ama olmadı maalesef:(
hepsine katılıyorum tek ilk baştakinde ayrılıyoruz:) bence nevaya en çok yakışan gururdu çok tatlıydı ...peyaminin amcası mı dayısı mı neydi:cheer: o da gelsin :)
sinem*,
2 gündür biz o kadar çok kişiyi çağırdık ki, seni mi kıralım şimdi, gurur da gelsin bari gelmişken :)
peyaminin amcasıydı diye hatırlıyorum... nevanın ilk aşklarındandı...
bu arada düriyeyle dalyanın çocuk meselesini yine gündeme getirebilirler aslında... ya kendi çocukları olsun, ya da dilayı aldıkları gibi sayhanların, evlatlık alabilirler...
dila demişken, ona da bir açıklık getirseler iyi olacak...
Sally Ali için uygun gibiydi tip olarak ama sen palyoçoydu dedin ya şimdi .Dengeler değişirdi Sally için..Şu aralar zaten hafif soldan yemiş Sally
Patron'da azıcık şey gibi yazamam sen anla(Aydın) :) ceb telefonundaki kayıtta öyle bir ifade verdi bana :)
Misket Abdül olabikir bak :) Pembe'yede biz buluruz :)
Şimdi gerçekten çıkmam gerekiyor..Yarın devam ederim
bye
hmm anladım canım ben o cep görüntüsünü görmemiştim, eğer dediğin gibiyse olmaz o iş :)
yeni birinin çıkmasını bekleyeceğiz, mecbur:)
iyi geceler... sezinti de gitti, ben de çıkayım o zaman...
ellerinize sağlık:)
teşekkürler bizim evin halleri, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
sinem*,
2 gündür biz o kadar çok kişiyi çağırdık ki, seni mi kıralım şimdi, gurur da gelsin bari gelmişken :)
peyaminin amcasıydı diye hatırlıyorum... nevanın ilk aşklarındandı...
bu arada düriyeyle dalyanın çocuk meselesini yine gündeme getirebilirler aslında... ya kendi çocukları olsun, ya da dilayı aldıkları gibi sayhanların, evlatlık alabilirler...
dila demişken, ona da bir açıklık getirseler iyi olacak...
evet gururu hatırlıyorum peyaminin akrabasıydı nevaya aşık olmuştu bende çok yakıştırmıştım hatta bu diziye sırf bundan bakmaya başlaamıştım ozman size nostaji gurur nevaya gülünce çok güzel oluyorsun demişti navada aynada kendine baktı güldü ve dediki neresi güzel dedi gülünce gözlerim çizgi çizgi oluyor dedi ama gülünce gerçekten çok güzel oluyor birde bırakın şu kemal olaylarını
sevgili snake23
Lütfen, burada yazılan yorumlara saygı duyunuz. Herkes görüşlerini yazabilir. Sizlerde bu görüşlere, bırakın bu görüşleri gibi yorumlar yazmamaya özen göstermenizi, yorumlarınızı sevgi ve saygı cerçevesinde, kırıcı olmadan yazmaya özen gösteriniz. Bu bölümde yorumlarını paylaşan arkadaşlar Bizim Evin Halleri bölümünde emeği olan arkadaşlarımızdır. Kırıcı mesajlar yazmazsanız seviniriz.
arkadaslar ben bizim evin hallerine eskiden bakiyordum simdi bakamiyorum cünkü.. kanal 1 burda cekmiyor
acaba rica etsem misketin gecirdi kaza bölümünü ve ondan sonraki bölümü resim yada video olarak ekliye bilirmisiniz rica ediyorum lütfen
bu arada rüzgar degismis ve rüya gitmis......
eski rüzgar daha yakisikliydi ;)
_duygucuk_ 03-11-06, 14:48 rüya ayrıldı mı umarım ayrılmaz bu neva ile safanıın durumu ne olacak acaba???baklaım bu akşmöa neler olacak??:):):):)
sevgili sezinti ,müge ve rüzgar misket aşkına karşı çıkan arkadaşlar ama bak kalbimi kırıyosunuz:((ne istiyosunuz ki ne güzeller çok tatlılar hem abdülle misket olurmu hiç abdül kızın babası yşında yaaa...
ben misketle rüzgarı çok yakıştırıyorum özellikle yeni rüzgarla daha bi güzel yakışıyolar.bana kıza bilirsiniz ama bişey söylimmi ben oı kemalı hiç sevmiyodum ve nevaya da yakıştıramıyodum ama sallyle olabilirdi bak .
bırakalım sevenler birlikte mutlu kalsın safa ve neva da sonunçta aceleci davranmış olsalarda birbirlerini seviyolar ben onları yakıştıyorum mesela abdülle pembede olmaz ya ne o cesur ve güzel diye bi dizi vardı onda ki gibi olur ailede herkes birbiriyle evlenıyodu :))
pembeye yeni bir aşk lazım taze bı aşk yeni birileri girmeli diziye örneğin dul bir üst komşu olabilir dimi:)
umarım bana kızmadınız tabiki düşüncelerinize saygı duyuyorum ama misketle rüzgar ayrılsın falan diyenler olunca ben çok üzülüyorum :(
ayrılmasınlar dimi,zaten misket cihangir amcanın kızı çıkacak o zaman ayrılmış olacaklar ama sonradan herşey kaldığı yerden devam etsin bak ağlarım yoksa:))"]
Büyük Tiyatro (Opera ve Bale Sahnesi)
Oyun: Modigliani (Işığın ve Hüznün Ressamı)
Oynayanlar: Olcay Kavuzlu, Orhan Özyiğit
Yönetmen: Barış Eren
Yazar: Dennis McIntyre
Oyun Tarihi: 07.11.2006 10.11.2006 12.11.2006 14.11.2006 17.11.2006 19.11.2006
Adresi: Atatürk Bulvarı No:50
Opera
arkadaşlar aranızda belki berfunu oyununa gitmek isteyen olursa diye oyunun bu aykı sahne alacağı salonla ilgili bişeylar yazdım .bu arada biraz oyun yorumlarına baktım ve berfucumun çok beğenildiğini tavırları ve kıyafetleriyle adeta 1900 lü yıllardan gelmiş gibi olduğunu okudum zaten o, okadar yetenekli ve o kadar şekrki herşeyin altından başarıyla kalkıyo (keşke bende ankarada olsamda bu oyunu izlesem giden arkadaşlar benım yerimede alkışlayın olar mı:))) )
sevgili sezinti ,müge ve rüzgar misket aşkına karşı çıkan arkadaşlar ama bak kalbimi kırıyosunuz:((ne istiyosunuz ki ne güzeller çok tatlılar hem abdülle misket olurmu hiç abdül kızın babası yşında yaaa...
ben misketle rüzgarı çok yakıştırıyorum özellikle yeni rüzgarla daha bi güzel yakışıyolar.bana kıza bilirsiniz ama bişey söylimmi ben oı kemalı hiç sevmiyodum ve nevaya da yakıştıramıyodum ama sallyle olabilirdi bak .
bırakalım sevenler birlikte mutlu kalsın safa ve neva da sonunçta aceleci davranmış olsalarda birbirlerini seviyolar ben onları yakıştıyorum mesela abdülle pembede olmaz ya ne o cesur ve güzel diye bi dizi vardı onda ki gibi olur ailede herkes birbiriyle evlenıyodu :))
pembeye yeni bir aşk lazım taze bı aşk yeni birileri girmeli diziye örneğin dul bir üst komşu olabilir dimi:)
umarım bana kızmadınız tabiki düşüncelerinize saygı duyuyorum ama misketle rüzgar ayrılsın falan diyenler olunca ben çok üzülüyorum :(
ayrılmasınlar dimi,zaten misket cihangir amcanın kızı çıkacak o zaman ayrılmış olacaklar ama sonradan herşey kaldığı yerden devam etsin bak ağlarım yoksa:))"]
aslında bende bu ilişki taraftarı değilim hem de hiç...ama bu rüzgar değiştiği için bana farklı biiri gibi geliyor ondan geçen sezon karşı olduğum kadar değilim ...rüzgarı küçüklüğümüzden beri tanıyoruz belki hani vardır ya yakıştıramama bizdeki de o dur:img-grin2 ama kaç senedir izlediğim ve tanıdığımı düşündüğüm rüzgar bu tarz bir kızla birlikte olmaz (köylü falan dediğimi hiç sanmayın)
anfora's_angel 03-11-06, 19:21 :dito :img-help: arkadaşlar benim evde kanal1 çekmiyo:img-sorry o yüzden biçok şeyi kaçırmışım... ya ne zaman başladılar devam etmeye??? dünyadan bi haber kalmışım kanal çekmeyince öyle oluyo:icon_cry: halbuki trtye çok kızmıştım... ya biz ailecek o diziye müptelaydık yaaa...hayrına biri özet geçsin:img-grin2 ve kanal1in uydu ayarlarını yollsın ne olurrr:img-clapp
Sonun da beklenen şey oldu Misket ve Rikkat kardeş çıktı.Sevinsem mi?Üzülsem mi?Bu demek oluyor ki Rüzgar Misket aşkı bitti...
Çok güzel bir bölüm dü...Fincan ve Sadık Ali'nin kabusları çok komikti..Onlarda öğrendi Rüzgar Misket aşkını..
Peyami'nin uykusunda şiir yazması çok komikti... :)
İşler şimdi kızısacak heyecan dorukta..
ya bu dna testinde yanlışlık olmasın resmen kardeş çıktılar:) rüzgar ve misket ilişkisini öğrenen sadık amca ve fincan hala çok tatlılardı..fincan halanın vaşşş vışşş demeleri sonra eski filmlerden o sahne :):)
peyami şükür şiir yazdı ama o da çöpe gitti :) sonra hepsinin gidip aramaları geldiklerinde üstlerindeki pislikler çok komikti :)
Misket'in saçı diye dna testine verdikleri saçlar İsmet'in saçlarıydı arkadaşlar hatırladığım kadarıyla. O yüzden şu anda zaten kesin olan İsmet ve Rikkat kardeşliğini ispatlamış oldular :D
candancana 03-11-06, 20:29 aslında kardeş değiller ama sadık ali ismetin hırkasından aldı saçı o da ismetin saçıydı.inşallah en kısa zamanda gerçekler çıkar ortaya ben de berrak gibi misketle rüzgarı yakıştırıyorum.berfucuyum yani diğer arkadaşlar lütfen alınmasın.
Misket'in saçı diye dna testine verdikleri saçlar İsmet'in saçlarıydı arkadaşlar hatırladığım kadarıyla. O yüzden şu anda zaten kesin olan İsmet ve Rikkat kardeşliğini ispatlamış oldular :D
çok sağol valla..ben yarı izler durumda parçaları birleştirince sadık amcalar gibi kardeş ilan ettim ...
zaten ihtimal veremiyordum ama ne bileyim misketi oynayan oyuncuda belki gönderirlerse diye olabilir demiştim :img-grin2
Arkadaşlar unuttuğunuz bir nokta var..DNA testi (ya da Sadık amcanın deyimiyle testisi:) ) İçin saç örneğini bir Rikkat'ten aldılar bir de Misket'in sırtındaki hırkadan dökülmüş saçları topladılar..Ama o hırka İsmet'in hırkasıydı ve İsmet saçlarının döküldüğünden dert yanıyordu.Yani kardeş çıkmaları çok normal:) İsmet ve Rikkat'in:)
Bölümü genel olarak baya beğendim..Çok güzeldi bugünkü bölüm.Fakat erken başlamış sanırım, başını biraz kaçırdım.Konuk oyuncular içinde Mert Fırat'ın adını gördüm. Bölüm başını biri bana özetleyebilir mi? Açtığımda Sadık yataktan düşmüştü:)
Peyami şiiri noterden tastik ettirdiğine göre neden arama geregi duydu. noter'e gitmesi yeterliydi. Boşuna aradılar. Doktorun da ip takınısı varmış. Bugünkü bölümün ilk 5 dakikasını seyredemedim.
ay bende bir an gercekten kardes olduklarini sandim ödüm patladi .....
neyseki ismetin saciymis bu nasil düzelecek acaba cok merak ediyorum:img-grin2
Aaaa gerçekten öyle şimdi hatırladım:) Holeyyyyy kardeş değiller o zaman.Fincan ve Sadık Ali ne yapacak acaba?
Bölümü genel olarak baya beğendim..Çok güzeldi bugünkü bölüm.Fakat erken başlamış sanırım, başını biraz kaçırdım.Konuk oyuncular içinde Mert Fırat'ın adını gördüm. Bölüm başını biri bana özetleyebilir mi? Açtığımda Sadık yataktan düşmüştü
Mert Fırat sanırım DNA testi için hastahaneye geldiklerindeki görevliydi .Bölümün başında zaten dünkü bölümden iiki sahne gösterdiler..Misket ve Rüzgar'ın İsmetl'lerin evinde uyuması.Pek bir şey olmadı yani başında..Yeni bölüm Sadık Ali nin yataktan düşme sahnesi ,le başladı
Peyami şiiri noterden tastik ettirdiğine göre neden arama geregi duydu. noter'e gitmesi yeterliydi. Boşuna aradılar. Doktorun da ip takınısı varmış. Bugünkü bölümün ilk 5 dakikasını seyredemedim.
Çünkü şiiri onun değildi ,yazdığı şiir Dalyan'ın ki ile karışmıştı.Pembe Peyami'nin şiirinin üzerine hapşurup onu çöpe attı.
hobaaa:) misket rüzgarın teyzesiii:)
neyse zaten şimdi mecburi bir ayrılık yaşayacaklar... eee teyzeyle yeğen birlikte olamaz değil mi, çok abes olur... olur da bunu nasıl anlatacaklar bakalım sadık ali ve fincan ikilisi...
diye yazmıştım,
ama şimdi geçen hafta olanları okudum, meğerse rikkatin saç teliymiş:) misket sevenlere müjde olsun o halde, ne denir ki:)
bu arada bayılıyorum ben bu sadık ali-fincan ikilisine, özellikle de sadık aliye... zaten oyunculuğu tartışılmaz da tepkileri de çok güzel... rüzgar misketi öpünce anaaa öptiiii, vay boabam vayy dedi (bu lafı çok güzel söylüyor bayılıyorum):):) rüzgar misketi ikinci kez öptüğündeyse fincanın fiks cevabı gecikmedi VIŞŞŞŞŞŞ:):):)
Sevgili Müge
Peyami şiiri noterden tastik ettirdiğini söyledi, ben yanlış duymadıysam . Kaybolan şiir Peyami'nin şiiriyse, ev halkının şiiri aramasına gerek yok. Şiir noterden tastik ettirilmiş. Noterde şiirin örneği var. Şiirin kendisine ait olduğunuda ispat eder. Notere müracat eder şiiri görme şansı elde eder.
Sevgili Müge
Peyami şiiri noterden tastik ettirdiğini söyledi, ben yanlış duymadıysam . Kaybolan şiir Peyami'nin şiiriyse, ev halkının şiiri aramasına gerek yok. Şiir noterden tastik ettirilmiş. Noterde şiirin örneği var. Şiirin kendisine ait olduğunuda ispat eder. Notere müracat eder şiiri görme şansı elde eder.
ben de dizinin başını kaçırdım ama anladığım kadarıyla peyami yanlış şiiri tasdik ettirmiş..:)
Dalyan'ın şiirini noterden onaylatmış oldu.Hatta bir de şiire bakıp tüh rezil olduk gibi birşey dedi.
Sevgili Müge
Sevgili Sezinti noterden tastik edildi şiir ama taskitli şiir Dalyan'ın şiiri.Peyami'nin ki çöpe gitti.Yani elindeki şiir Dalyan'ın yazdığı şiir..
_duygucuk_ 03-11-06, 21:20 sadık ali ile fincan yanlış saç aldı demek vah işler sarpa saracak umarım kısa sürede anlaşılır :):)
rüya ayrıldı mı diziden keşke devam etselerdi borayla:):)
sevgili _duygucuk_,
evet maalesef ki rüya da ayrılanlar kervanına katıldı... umarım rüya dizimizden ayrılan son kişi olur...
İnşallah Sinem'cim inşallah.Zaten ayrılan oyuncular sayısı o kadar çoğaldiki.İstanbul'da Bizim Evin Halleri İstanbul versiyonunu çekebilirler ..:)
Arkadaşlar Rüya'nın ayrıldığı kanaatine erken vardığınızı düşünüyorum.Bence bir süre sonra geri dönecektir.İçimde öyle bir his var..Yani öyle birşey olsa baştan gitmiş olurdu diye düşünüyorum.Hadi sezon ortaları falan olsa neyse ama dizi başlayalı daha 1 ay bile olmadı.
_duygucuk_ 03-11-06, 21:52 şu ana kadar kimler ayrıldı sayarmısınız sıkı takipçiisyim bu dizinin ama oyuncu ayrıldıkça yenileir geliyor :):)
bölüm yine süperdi :):)
diziden ayrılanlar;
kısmet, haluk, civan, nusret, dr.kemal, carl gurur, anatolia, doğa, beril, abdülün babası, bora, şimdi de rüya...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
birkaç bölümlük konuk oyuncu olanları saymadım ama:)
_duygucuk_ 03-11-06, 22:06 saol sinemcim ama dizimizn bölümleri yeni dahil olanlarla çıkanlarla bugünkü yerine geldi bölümleri süper işliyor:):)
bölüm süper bakalım misket kimin kızı çıkacak??
valla dna testine gönderilen saç teli rikkate ait olduğuna göre misketin nemidelerle alakası olmayacağını biliyoruz artık :)
sevgili snake23
Lütfen, burada yazılan yorumlara saygı duyunuz. Herkes görüşlerini yazabilir. Sizlerde bu görüşlere, bırakın bu görüşleri gibi yorumlar yazmamaya özen göstermenizi, yorumlarınızı sevgi ve saygı cerçevesinde, kırıcı olmadan yazmaya özen gösteriniz. Bu bölümde yorumlarını paylaşan arkadaşlar Bizim Evin Halleri bölümünde emeği olan arkadaşlarımızdır. Kırıcı mesajlar yazmazsanız seviniriz.
amacım sizi kırmak değil ama yorum yaparken biraz mantıklı olursanız sevinirim demek istediğim doktor kemal diziden ayrılmış sırf bu adama sempati duyuyoruz diye diziye girmesi mantıklı değil hele sall ile birlikte olması hiç uygun değil bende isterim ki gurur dönsün ama imkansız neyse kusura bakma sezinti seni kırdıysam
Sevgili snake23
Benim kırgınlığım veya arkadaşlarımızın kırgınlığının fazla önemi yok. Bu bölümde sıcak bir ortamımız var. Sevgi ve saygı doluyuz. Diğer bölümlere oranla çok az kişiyiz ama burada çok sıcak ortam var. Bizleri burada bağlayan bu sıcak ve güzel ortam. Diğer dizi bölümlerde bu sevgi ve sıcaklık çok zor bulunur.
Yazdığınız mesajın şekline alışık değiliz. Kemal'in geri gelip gelmemesi önemli değil. Ama arkadaşlarımız bunu yazması Bizim Evin Halleri dizisine olan çok büyük sevgisini gösteriyor. Bu dizi uzun yıllar yayınlandıysa bu sevginin sonucudur. Bizler burada diziyi dönem dönem konuşmuyoruz. Kısmet de konuşulur, Haluk'ta, Civan'da konuşulur.
Yeterki aramızdaki sevgi ve saygıyı kaybetmeyelim.
Az önce uzunca bir cevap yazdım fakat gönderilemedi..Benim sorum şudur ki, Kemal'in diziye dönmesindeki mantıksızlık nedir? Neden mantıksız olsun ki? Kemal olayı bir neticeye bağlanmadığından dolayı çok da mantıklı bir şekilde diziye geri dönebilir. Bora'nın dönmesi neden mantıksız değil de Kemal'in dönmesi mantıksız? Ya da Kartal eski sevgilisine dönerek diziden ayrılmıştı fakat uzunca bir süre sonra geri döndü. Bu da mı mantıksız? Gayet de mantıklı dönüşlerdi.Bunca mantıklı dönüş yapabilen sevgili senaristlerimiz şimdi bunu mu başaramaz?
Bir ikincisi Kemal karakterinin dönmesini isteme nedenimiz, en azından kendi adıma, Tayfun Bey'e duyduğum sempatiyle alakalı değil. Bu dizide beni en ziyade heyecanlandıran iki aşk vardır, biri İsmet-Sayhan aşkı bir diğeri ise Kemal-Neva aşkı..Oyunculuklar muazzamdı..
Velhasılıkelam söylemek istediğim dilediğince sevin, zira gayet mantıklıyız.
çalıştım çabaladım...sakın sormayın...öğrendim...sonunda....işte peyaminin hayran olduğunuz...şiiri...Karşılıksız bir söz buldum;Git.Ne çok dinler....Ne kadar az söyler oldum...Karşılıksız bir söz gibi;gittin...Hangi sesi çıkarsam anlaşılmıyor şimdi..Duyulmaz bir hece oldum;Uzun suskularla doldu günler;Anladım;Gittin..Gidişin;Çiçeklere su vermemek,Çayı demlememek.Daha çok susmak,Daha az söylemek.Kapıyı açmamak senin tıkına,Bir günaydın eksik demek örneğin.Gittin;Okunmamış aşk,Görülmemiş er mektubu gidişin.Bir zayi,bir sessizlik,bir azlık...Her cepte söylenmemiş bir söz Bir düşün...:dito
Sevgili jale
Emeklerine, ellerinize sağlık, çok teşekkür ederiz. Peyami'nin okuduğu şiir çok güzeldi. Tekrar okuyunca diziye sevgim bir kat daha arttı. Bizim Evin Halleri dizisi iyiki varsınız
Sevgili jale, nasıl teşekkür etsem bilmem ki, gerçekten harika bir şiir.Mehmet Atay'ın dilinde de ayrı bir güzellik kazanıyor. Yazan da, okuyan da, buraya ekleyen de sağolsun..E bir de sevenler de sağolsun:)
valla jale çok sağol..:img-grin2
şiir mükemmel ama bir de peyaminin sesinden dinleseydik keşke ...
bu arada ben dalyanın şiirini de merak ediyorum onu da söyleselerdi
Az önce uzunca bir cevap yazdım fakat gönderilemedi..Benim sorum şudur ki, Kemal'in diziye dönmesindeki mantıksızlık nedir? Neden mantıksız olsun ki? Kemal olayı bir neticeye bağlanmadığından dolayı çok da mantıklı bir şekilde diziye geri dönebilir. Bora'nın dönmesi neden mantıksız değil de Kemal'in dönmesi mantıksız? Ya da Kartal eski sevgilisine dönerek diziden ayrılmıştı fakat uzunca bir süre sonra geri döndü. Bu da mı mantıksız? Gayet de mantıklı dönüşlerdi.Bunca mantıklı dönüş yapabilen sevgili senaristlerimiz şimdi bunu mu başaramaz?
Bir ikincisi Kemal karakterinin dönmesini isteme nedenimiz, en azından kendi adıma, Tayfun Bey'e duyduğum sempatiyle alakalı değil. Bu dizide beni en ziyade heyecanlandıran iki aşk vardır, biri İsmet-Sayhan aşkı bir diğeri ise Kemal-Neva aşkı..Oyunculuklar muazzamdı..
Velhasılıkelam söylemek istediğim dilediğince sevin, zira gayet mantıklıyız.
EVET ama arkadaşım bora ingilteredeydi ama şu neva ile safa nın arasına gelmesi yanlış ama neva yalnız kalmış olsa olabilir derdim ama şu anda bence olmaz bana kalırsa ismet ile sayhanın evlenmeside yanlış neden dersen ismet ile sayhan çok iyi arkadaştı
arkadaşlar inşallah bana kızmıyorsunuzdur ben kendi kanımca yorumlar yaptım berlkide benim size söylediklerim mantıksız gelebilir neyse arkadaşlar bu diziyi 45 dakida izliyorum geliyorum bide sizin yorumlarınzı 1.5 saat okuyorum okurken de büyük zevk alıyorum neyse kusur işlemişsek aff olaaaaaaa
sevgili jale,
ellerine sağlık arkadaşım, şiirin okunduğu bölümü izlememiştim, ama sevgili sezinti sayesinde 2-3 gündür bu şiiri çok merak ettim, hakikaten üstünde durduğu kadar varmış...
iyi ki bizlerle paylaştın...
bu arada birşeyler söylemek istiyorum;
yeniler kadar eskileri de konuşuyoruz, ne kadar güzel bir şey ki kaç sene önce gördüğümüz ufacık bir sahneden bir replik hatırlayıp izlediğimiz yeni bölümle bağdaştırabiliyoruz... karakterlerden de özlediklerimizi konuşuyoruz, bir daha gelmeyeceklerini bilsek dahi konuşmak güzel oluyor çünkü... sitede binlerce sayfada binlerce yorum yapılıyor, kırıcı olmak her zaman kolay, ama düşündüklerimizi birbirimize saygı duyarak dile getiriyoruz aynı paralelde düşünmediğimiz zamanlarda bile... ben bu yüzden çok seviyorum bizim evin hallerine yorum yapmayı, arkadaşlarımın yorumlarını sabırsızlıkla okuyup cevap yazmayı ve bunu kaybetmek istemiyorum...
ben sizleri çok seviyorum ya yorumlarınızı okumaya bayılıyorum :))bu kadar kişi aynı şeyi seviyoruz ama herkes ayrı bir parçasını daha çok seviyo ve aramızda bu bir sorun oluşturmuyo çünkü etrafında toplandığımız aile öyle güzelki o güzellik sizlerede bulaştığı için bizde burda çok güzel bir aile olduk:)) sizi seviyorum demişmiydim:(( (ben biraz sulugözümdürde valla duygulanıyorum bazen bu kadar içten olmanıza)
bu bölüme bayıldım canım misketim ve rüzgar ne tatlılardı dimi allah bozmasın senaristlerin kem gözlerinden sakınsın onları:)) bende başını kaçırdım erken başlamış varya misketle rüzgarı çok zor günler bekliyo ben artık hergün bir paket peçeteyle otururum tv nın başına siz bilmezsiniz ismet sayhan aşkının o açılamama kavuşamama bölümlerinin yayınlandığı dönem bizim bakkal 2. şubesini açtı sayemde peçete satışında patlama yaptı adam hatta beni yılın müsterisi seçmişti:))
ben bu bölüme doyamadım pazartesi sabahı kalkıp tekrarını izleyecem ,bide rüzgarla misketi yakıştıramayan canım arkadaşlarım nikah masasında ne tatlı duruyolardı ama, hala mı yakıştırmıyosunuz:( benim hatırım için birazcık yakıştırsanız hayır yanı forumun gizli kahramanları okuyor ya ondan korkuyorum aman bu forumdakiler onları yakıştırmıyo ayıralım şunları derlerse :((((
demezler dimi hem gizli kahramanlar ,onlar şaka yaptı şaka çok yakıştıyolar aslında :))
valla bugün diziyi izleyiş halımı görmenızı isterdim boyacı salonu boyuyor ben tv nın dibine girmişim adamın yanında izliyorum beynım uyuştu tiner kokusundan o yuzden bu akşam yazdıklarıma pek takılmayın olar mı haa unutmadan sizi çok seviyorum demiştim berfuyuda çok seviyorum ya onuda söyliyim belkı bir umut foruma gelirde okur ( umut fakirin ekmeee nede olsa:)))
armagan_60 04-11-06, 01:11 rüya bora tarafından terkedilip geri dönecek fragmandaki ismini çıkartmadıklarına göre bir kaç ay sonra geri döner aynı neva gibi
armagan_60 04-11-06, 01:12 bu arada kemal ile görüşlerinize saygı duyuyorum ancak istanbula giden bir oyuncunun geri dönmesi zordur tıpkı kısmet haluk civan gibi
armagan_60 04-11-06, 01:15 şaç ismetin orası kesinde küçük ayrıntı nasıl ortaya çıkacak yani sadık en saçı misketin üzerindeki hırkadan aldım nasıl diyecek miskette o benim hırkam değil mismetin hırkası nasıl diyecek muhtemelen sadık ile rüzgar misket rüzgar ilişkisini engelleyecek gibi görünüyor
Sevgili armagan_60
Kemal'i oynayan oyuncu Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Son oynadığı dizi Ankara'da çekilmektedir. Ankara Devlet Tiyatrosunda Ağaçlar Ayakta Ölür adlı tiyatro oyununda oynamaktadır.
banda rüya geri gelecekmiş gibi geliyo ayrıca misketin cihangir amcanın kızı olmadığını sarı zehra ortaya çıkaracak diye düşünüyorumçünkü bu olayda muallakta kalan bişeyler var ama nasıl olur ne zaman olur bilemem çok üzülecez misket rüzgar çaresizliğine :((( ( hele ben komaya girerim üzüntüden artık misketi çok seviyorum ya :(( )
summer___17 04-11-06, 11:16 son zaman lar beğenerk izlediğimm misket le rüzgar aşkı izlememe neden oldu ama çok yakışıyolarr
elinde misket ve rüzgar aavatarı banneri olanlar varsa ekleyebilirleermi?
aslında bende bu ilişki taraftarı değilim hem de hiç...ama bu rüzgar değiştiği için bana farklı biiri gibi geliyor ondan geçen sezon karşı olduğum kadar değilim ...rüzgarı küçüklüğümüzden beri tanıyoruz belki hani vardır ya yakıştıramama bizdeki de o dur:img-grin2 ama kaç senedir izlediğim ve tanıdığımı düşündüğüm rüzgar bu tarz bir kızla birlikte olmaz (köylü falan dediğimi hiç sanmayın)
Ben de Rüzgar'ı başlarda cok yadırgadım Davranışları kesinlikle çok farklı. O yüzden yeni Rüzgar'ı başka bir kişi gibi seyrediyorum Çok da beğeniyorum Rüzgar'ı geçen sene de Misketle yakıştıramıyordum Fakat yeni Rüzgar ve Misket yakışıyorlar
yeni imzam nasılş arkadaşlar volvox sağolsun ay öyle mutlu oldum ki allah razı olsun volvox:))
bakın bı ne kadar talılar ya ben ailemi çok seviyorum misketimi bı başka seviyorum böyle canımda birisiymiş gibi seviyorum tabi :))
iyiki varsınız herzaman orda olun emi cancağazlarım(nemide annem ,fincan halam, sadık amcam,rikkat, şadan, ismet,peyamı,saysay,sally,pemde,düriye,dalyan,ciha n,rüya, neva, safa, füsun,sakız teyze,abdül,zeynep, mert, rüzgar ve MİSKET iyiki varsınız sizi öyle çok öyle çok seviyorum,seviyoruz ki bu sevgi artık içime sığmıyo sizinle tanışmak için ölüyorum...
:))) :))) :))))
ay ya ne diziyi izleyebiliyorum ne de internete doğru dürüst girebiliyorum.sayenizde yazdıklarınızdan anlayabiliyorum neler olduğunu.
ama izlemeyi tercih ederdim o saatte ne yazık ki evde olamıyorum :img-sorry
öööööööffffffffffffffffff
:) berrakcım sağol ama bu durum çok canımı sıktı yaa. ben nasıl izlicem dizimiziiiiiiii
ben sana anlatırım canım ama izlemek bi başka güzel oluyo tabi sabahları kalkıp izlesen olmaz mı ?
bende 2-3 gündür evdekilerle yoğun bir tartışma içersindeyim kabloluyu kesip uydu almak istiyolar ozaman da benim odamdaki tv iptal olcak rahat rahat izleyemiycem :(((
ama bugün ikna ettim en güçlü silahımla saldırdım gözyaşı:))))
biliyorum çok düzen bazım ama napayım mecbur bıraktılar:))
meraba arkadaşlar misket konusunda gerçek ortaya çıkaçaktır şimdiye kadar hiç bir dizide gizli kalmamıştır böyle olaylar inşallah rüyada geri döner çünkü çok alışmıştık rüyaya rüyanın ismi dizide çıkıyormu ismi yazıyorsa dönebilir birde dizi neden bukadar reklam yapmıyor böyle güzel bir dizi varken artık bıktık gerçek dışı dizilerden
cok nadir izledigim diziler arasına girdi dizi eskiden trt1 de hiç bir bölümü kaçırmazdım ama şimdi ara sıra izliyorum rüzü[rüzgar]misi[misket teyze yigen çıktı heralde çok üzüldüm buna çok yakışıyorlar bence.
rüya diziden çıktı galiba çıkmasaydı gitmezdi eger cıktı ise yenı biri giricek diziye sarı zehra olabilir.burdan bir arkadaş berfunun Tiyatro suna gitmişti kim gitmişti tekrar gidebilme ihtimali varsa yine gidebilir ve ögrenebilir herşeyi neler olacagını tüyo alır bize olmazsa bir kaç arkadaş toplanır gider yine belki setin yerini ögrenip birde sete gidilir resim çekilir
ayrıca milliyet tv eki var dizimizle röportaj yapmalarını istiyelim bir sürü köşe var orda suan aklımda degil berfu ve rüzgar adını bilmiyorum onlarla röportaj yapmaalarını dizi oyuncuları ile roportaj yapmalarını istiyelim söz okurun köşesine bol bol mail atalım
ayrıca benim arkadaşım var o dizi ile ilgili bir site acıcak acıldıgı zaman size bildiririm
candancana 05-11-06, 19:57 Ayyy Bu Bölüm Süperdi En çok Da Misketle Rüzgara Bayildim.keşke Misket Değiştiği Zamandaki Gibi Saçini Yine Düz Yapsa.gerçi Bana Göre 2 Haliyle De Güzel Ama...değişiklik Olsun Diye Söledim.
arkadaşlar dizimizin saati yine değişmiş... 17.10a almışlar...
Sevgili anason
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Keşke kanal tekrar bölümü gece de verse, bölümü kaçıranlar için iyi olur.
Sevgili ena
İsmet ile ilgili güzel bir klip yapabilirmisiniz. İsmet ve Sayhan'ın ağırlıklı olduğu bir klip olursa daha güzel olur. Arkadaşlar sizlerde bu isteğime katılıyormusunuz.
Saat konusunda yorum yapmıyorum artık.Şu an için tüm saatler bana uygun ama sevgili sezinti'nin isteğine katılıyorum bende. İsmet - Sayhan klibi çok hoş olurdu.
candancana 06-11-06, 08:50 yaa yine olmadı saat yine uyuşmadı ne yapcam ben yaaaa.meraktan çatlarım şimdi ben.tam o saattte işten dönüyorum ne yapacam yaaa.üffff.keşke 18:00 yapsalardı tam olurdu.o zaman izleyebilirdim.üffffff.videoya çekip youtube ye ekler misiniz dedim ondan da ses çıkmadı.ya bana yardım edin,lütfen!!!!!!!
Ben de saat olarak18-18.30 gibi bir saat terch ederdim ama 17.10 da iyi..en azından haftada bir gün kaçıracağım sadece:)Bu arada sevgili sezinti ve sevgili volvox elimdeki görüntülerden bir klip hazırlamaya çalışırım.Ah keşke eski bölümlerin videoları da olsa elimizde.TRT'nin arşivinden edinme imkanımız var mıdır acep..Çünkü bir İsmet-Sayhan klibinde en çok kullanmak isteyeceğim sahneler birbirlerine deli gibi aşık olup açılamadıkları dönemdir.İki oyuncunun da üstün performansı bana çok güzel hissettirdi o aşkı..
çok kötü oldu benim için:(:( pazartesi hariç o saatlerde yüksek lisansta oluyorum maalesef izleyemeyeceğim yeni saatiyle...:(
sevgili sezinti inşallah dediğin gibi akşamları bari tekrarı olsun...
armagan_60 06-11-06, 13:12 Bizim Evin Halleri'nin bu bölümünde: DNA testi sonucu Misket'le Rüzgâr'ın teyze-yeğen olduklarını öğrenen Fincan ve Sadık, onları ayırmak için plan yapmaya başlarlar. Rüzgâr'sa gittikçe bağlandığı Misket'le yakınlaşabilmek için teyzesi İsmet'in evinde buluşma ayarlar. Emlakçılık yapmaktan ümidi kesen Sayhan ise evini satmak isteyen bir müşteriden haber alır.
Şu an saat 17:15 ve Bizim Evin Halleri var,tesadüfen açtım,şok oldum.Ama iyi olmuş.
ay bayılmak üzereyiimmm... bu sakızla füsun kadar sonradan görme, patavatsız ve de havalı teyyare insanlar görmedim...
ayy ayy iyi ki biraz paralandılar he, şunların hallerine bakın...
misket-rüzgar diyenlere gözünüz aydın diyorum :)
bu arada bir kere de vukuatsız olsun dizi yok, bugün de şadana çarptı safa:)
sadık ali ve fincana bayıldım gene... özellikle sadık alinin colombo tavırları çok komikti... telefonu ağzına doğru tutup anlaşıldı tamam deyişi müthişti...:):)
Misket Rüzgar sahneleri gerçekten komikti.Misket'in kaçmak için uydurduğu bahaneler çok iyiydi.:)
Kısacık bir sahneydi velakin İsmet-Rüzgar sahnesini çok beğendim ben. Teyze-yeğen ilişkisi ne kadar sıcak, ne kadar güzel.
Nemide'nin unutkanlığı abartılı ama komikti. Sadık Ali ile Fincan'ı iki kere bayıltmasına bittim:) Bir de sahura kalktım diyor... Normal olarak bu derece abartılı konuları sevmemekle birlikte Beyhan Saran'ın ustalığı ve dizinin doğallığı içinde güzel erimişti o abartı. İzlemesi de keyifliydi.
Sadık Ali'nin ya da Şadık Holmes'ün bu diziye çok şey kattığı muhakkak. Gerçekten çok gülüyorum onun sahnelerine. Muazzam bir oyunculuk..
Sayhan ise çok ama çok güldürdü beni bu bölüm. Kendi oturduğu evi satacak:) Hem de emlakçılık alanında kendisini İsmet'e kanıtlamayı o kadar kafaya takmış ki, evden çıkması gerekeceği aklına bile gelmedi:)Merakla bekliyorum gelişmeleri. Bu arada Son zamanlarda Sayhan-İsmet sahneleri daha ziyade komedi unsuru olarak yeralıyor hikayede. Gayet de başarılı gidiyor. Ama o eski duygusal sahneleri özlemiyor değilim. O sahnelerin benim için bambaşka bir tadı vardı. Yakın zamanda tekrar aynı duygu yoğunluğunda sahneler görebilmek dileğiyle...
Füsun ve Sakız içinse Neva'nın repliğini tekrarlamaktan başka bir şey yapamayacağım: "Size inanamıyorum yani!"
Neva, Rüya'nın gidişinden önce bencillikte ve gıcıklıkta had safhaya varmış bir karakterdi.Fakat son bölümlerde pişmanlığın etkisiyle biraz duruldu. Ve daha aklı başında görünüyor karakter. Bu Neva'yı sevmeye başladım. Lütfen bencil ve gıcık Neva'ya dönüş olmasın.
yaaa ben sonuna yetistim ve bu saate alındıgından haberim yoktu.nasıl yani misket rüzgarın gercekten teyzesımıymıs yaaa:(nasıl ortaya cıktı bu ve o ikisi bunu biliyomu.
LÜTFEN AMA LÜTFEN Bİ CEVAP YAZIN MERAKTAN CATLIYCAM YOKSA....
merhaba,
ben bugün başını kaçırdım ama izlediğim kısımda sadık ali ve fincan hala' ya yine çok güldüm. sadık ali' nin telefonu telsiz gibi kullanmasına bayıldım. şimdi aklıma geldi. acaba bu tür hareketleri ergun uçucu mu role ekliyor yoksa senaristler yada yönetmen mi acaba? merak işte.
sefa yine yaptı yapacağını. bu sefer şadan' ın elinden nasıl kurtulacak bakalım.
aslında sayhan' ın işsiz olmasına üzülüyorum ama işsizken daha çok görmeye başladık sayhan'ı.:img-grin2
füsun ve sakız' a ise iyice sinir olmaya başladım. şunların ağzının payını kim verecek sabırsızlıkla bekliyorum. hoş onlar anlar mı? bilmiyorum ama.
rüzgar ve misket ise yine çok tatlılardı. misket' in rüzgar' dan kaçma sahneleri çok doğal geldi.
şimdilik bu kadar yeter galiba.
sevgilerimle
yaaa ben sonuna yetistim ve bu saate alındıgından haberim yoktu.nasıl yani misket rüzgarın gercekten teyzesımıymıs yaaa:(nasıl ortaya cıktı bu ve o ikisi bunu biliyomu.
LÜTFEN AMA LÜTFEN Bİ CEVAP YAZIN MERAKTAN CATLIYCAM YOKSA....
sevgili burcu,
aslında tze - yeğen değiller. sadık ali ve fincan hala dna testi yaptırdılar. rikkat' in saçı ile misket' in saçı diye aldıkları saç aslında ismet' in sçıydı. dolayısıyla dna testinde kardeş çıktılar. tabii ki rüzgar ile mist' i teyze - yeğen sandıkları içinde ayırmaya çalışıyorlar.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
sevgilerimle
Misket Rüzgar sahneleri gerçekten komikti.Misket'in kaçmak için uydurduğu bahaneler çok iyiydi.:)
Kısacık bir sahneydi velakin İsmet-Rüzgar sahnesini çok beğendim ben. Teyze-yeğen ilişkisi ne kadar sıcak, ne kadar güzel.
Nemide'nin unutkanlığı abartılı ama komikti. Sadık Ali ile Fincan'ı iki kere bayıltmasına bittim:) Bir de sahura kalktım diyor... Normal olarak bu derece abartılı konuları sevmemekle birlikte Beyhan Saran'ın ustalığı ve dizinin doğallığı içinde güzel erimişti o abartı. İzlemesi de keyifliydi.
Sadık Ali'nin ya da Şadık Holmes'ün bu diziye çok şey kattığı muhakkak. Gerçekten çok gülüyorum onun sahnelerine. Muazzam bir oyunculuk..
Sayhan ise çok ama çok güldürdü beni bu bölüm. Kendi oturduğu evi satacak:) Hem de emlakçılık alanında kendisini İsmet'e kanıtlamayı o kadar kafaya takmış ki, evden çıkması gerekeceği aklına bile gelmedi:)Merakla bekliyorum gelişmeleri. Bu arada Son zamanlarda Sayhan-İsmet sahneleri daha ziyade komedi unsuru olarak yeralıyor hikayede. Gayet de başarılı gidiyor. Ama o eski duygusal sahneleri özlemiyor değilim. O sahnelerin benim için bambaşka bir tadı vardı. Yakın zamanda tekrar aynı duygu yoğunluğunda sahneler görebilmek dileğiyle...
Füsun ve Sakız içinse Neva'nın repliğini tekrarlamaktan başka bir şey yapamayacağım: "Size inanamıyorum yani!"
Neva, Rüya'nın gidişinden önce bencillikte ve gıcıklıkta had safhaya varmış bir karakterdi.Fakat son bölümlerde pişmanlığın etkisiyle biraz duruldu. Ve daha aklı başında görünüyor karakter. Bu Neva'yı sevmeye başladım. Lütfen bencil ve gıcık Neva'ya dönüş olmasın.
Olamaz bananee yaaa benim haberim yoktu :icon_cry: kaçırdım...Sabahtan beri hastahanedeydim eve beşte geldim ama haberim olmadığı için kaçırdım...Nasıl olur ya:icon_cry:
Allah razı olsun ena'cım özetini okuyunca izlemiş kadar oldum..:img-kiss:
İyi oldu iyi akılları başlarına geldi kanal 1'in :)
sevgili burcu,
aslında tze - yeğen değiller. sadık ali ve fincan hala dna testi yaptırdılar. rikkat' in saçı ile misket' in saçı diye aldıkları saç aslında ismet' in sçıydı. dolayısıyla dna testinde kardeş çıktılar. tabii ki rüzgar ile mist' i teyze - yeğen sandıkları içinde ayırmaya çalışıyorlar.
sevgilerimle
tesekkürler:) ya bi an panik oldum gercekten teyze yegen sandımda.ben onların birlikte olmasını destekleyenlerdenimdee:)hersey bu sadık ali amcanın basından cıkıyoo fincan halayıda alet ediyo planlarına
tekrar tesekkurler
Olamaz bananee yaaa benim haberim yoktu :icon_cry: kaçırdım...Sabahtan beri hastahanedeydim eve beşte geldim ama haberim olmadığı için kaçırdım...Nasıl olur ya:icon_cry:
Allah razı olsun ena'cım özetini okuyunca izlemiş kadar oldum..:img-kiss:
İyi oldu iyi akılları başlarına geldi kanal 1'in :)
Sevgili Müge,
gerçekten de bu bölüm çok güzeldi... sadık ali ve fincanın hallerini görmen lazımdı özellikle:):):) döktürdüler her zamanki gibi...
nemidenin kepçe elinde ben bu miskete sorarım değiştiriyor her şeyin yerini nerde bu kepçe tripleri çok komikti:)
şimdi kanal 1in yayın akışına baktım, sabah 07.20de tekrarlar var, ben artık geriden geriden izleyip yorum yapacağım mecbur:(
armagan_60 06-11-06, 19:17 anlamadığım şey miske rüzgardan kendisinii öpmek istediği için ayrıldı şimdide öptü bir garip durum
banane yaaa ben artık oynamıyorum ama:(( :(( :(( insAn bı haber verir dimi allahım nasıl kaçırırım ben bu bölümü :(((
hemde ne güzelmiş çarşamba günü sabah kalkıp izleyecem artıık.ya o kadar çok üzüldümki anlatamam:(( buyuk bir mutlulukla açtım tv yı geçtim karşısına bıde ne göreyim daha doğrusu ne görmeyeyim ödüm patladı be yayından kaldırıldı sandım :((((canım enacım sayende birazcıkta olsa rahatladım ama ben bu bölümü izleyemezsem içime dert olur valla:((
kalbimi kırdınınız eyyy kanal 1 sahipleri :((
yani insana bu yapılmaz ki :( :(( :((
Ben de saat olarak18-18.30 gibi bir saat terch ederdim ama 17.10 da iyi..en azından haftada bir gün kaçıracağım sadece:)Bu arada sevgili sezinti ve sevgili volvox elimdeki görüntülerden bir klip hazırlamaya çalışırım.Ah keşke eski bölümlerin videoları da olsa elimizde.TRT'nin arşivinden edinme imkanımız var mıdır acep..Çünkü bir İsmet-Sayhan klibinde en çok kullanmak isteyeceğim sahneler birbirlerine deli gibi aşık olup açılamadıkları dönemdir.İki oyuncunun da üstün performansı bana çok güzel hissettirdi o aşkı..
ena ya, hakikaten o görüntüleri bulabilirsek süper olur valla:) ama yine de elindekilerden de olsa bir klip isteği benden... şimdiden ellerine sağlık;)
Sevgili Müge,
gerçekten de bu bölüm çok güzeldi... sadık ali ve fincanın hallerini görmen lazımdı özellikle:):):) döktürdüler her zamanki gibi...
nemidenin kepçe elinde ben bu miskete sorarım değiştiriyor her şeyin yerini nerde bu kepçe tripleri çok komikti:)
şimdi kanal 1in yayın akışına baktım, sabah 07.20de tekrarlar var, ben artık geriden geriden izleyip yorum yapacağım mecbur:(
Sevgili Sinem;
Evet evet güzelmiş ya tüh kaçırdık hemde pis pisine .Kepçe tiripleri ha haha :) Ne yapalım izleyemedik işte aklımada geldi saati ile oynar yine dedim sevgili Kanal 1 ,yarın kaçırmam artık.. :)
Bu bölümün tekrarını yarın mı yoksa çarşamba günümü sabah 7:20'de ona göre yarın uykumdan feda edeyim ;)
hmm bölüm tekrarları bölümden ya 1 gün ya da 2 gün sonra veriliyor olması lazım... benim sabah nöbetlerim bu haftadan itibaren başlıyor maalesef:( ama ne yapalım bizim evin halleri için değer erken erken kalkmaya:) eskiden ne güzel sevgili ena ekliyordu her bölümü, bu sene o da olmuyor maalesef...:(
yaa oynamayın şu dizinin saatiyle nolur:(
O zaman Müge hergün erkenden kalkıp tv açacak ve bakacak..:fighting2
Hala akşamki tutukluğumu düşünüyorum..Eve geldim otur televizyonu açsana ..
Evet Sinem'in dediği gibi oynmayın yeter dizinin saatleri ile..:icon_cry:
armagan_60 07-11-06, 12:19 arkadaşlar bir önerim olacak limewire diye bir program var paylaşım programı dizi bölümlerini buraya koysak burdan herkes çekse daha rahat olur hem çektikçe çoğlan çoğaldıkça hızlanan bir download sistemi hem indirdiğin kadarını seyredebiliyorsun aklıza yatarsa çok güzel olur yorumlarınızı bekliyorum saygılar
Müge'cim benim mesajımdan önce iki adet "dizi kaldırıldı" şeklinde mesaj vardı; şimdi yok olmuş.:)
Dizinin başlamasına bir saat kala ödevimi yetiştirmek için çaba harcıyorum:)
Misket bugün nasıl davranacak bakalım. Merak içindeyim. Bir de Nemide yine neleri unutacak, kimlerin kafasında tava patlatacak:)
Yayından kalkacak türü mesajları ben sildim arkadaşlar.Haber doğru olmadığı için boşu boşuna heyecan yapmaya gerek yok değil mi :) Bir de tabi tek cümlelik mesaj yazmak da yasak o yüzden sildim. Nemide'nin unutkanlığı için aile artık birşeyler yapsa iyi olacak. Herkes farkında Nemide'deki tuhaflığın ama nedense kimse ilgilenmiyor. Herkes kendi derdinde bu aralar. Misket'in dünkü halleri çok komikti. Bakalım bu akşam neler olacak? Sayhan'ın evi satmaya çalıştığını öğrenince İsmet'in tepkisi ne olacak? Fincan ve Şadık Holmes'in Misket'le Rüzgar'ı ayırma çabaları.. Başlamasına az kaldı. Ben de biran evvel işlerimi halledip tv başına geçmeye hazırlansam iyi olacak :)
Aman allah korusun ena'cım.Onlar sanırım dün diziyi benim gibi kaçırdılar öyle yazdılar foruma..
Ben de unutmamak için şuan da Hugo'yu izliyorum..İyi dersler kolay gelsin ;)
Misket ve Fincan ne yapacak gerçekten merak ediyorum..
Son:50 dakika :)
candancana 07-11-06, 15:25 Ohhh Ne Güzel Siz Izleyin Biz Garibanlar Da Burda Meraktan çatlayalim.elimden Gelse Nerdeyse Trafikteki Arabalari Kenara çekcem Kendim Geçcem.ambulans Gibi Siren De Yokki.
Yine çok hoş bir bölümdü. İsmet-Sayhan sahnelerinde Sayhan'ın evi satınca evden çıkacak olmalarını idrak ettiği an harikaydı:) İsmet'in Misket'e yaptığı şaka süperdi. Yani bana da birisi bu kadar inandırıcı bi şaka yapsa ben de Misket gibi dağıtırdım herhalde:) Bu arada Misket'in "Öyle ufacık, minicik, küçücük" demesine bittim..
Nemide'nin unutkanlığı ve buna bağlı tavırları yine güldürdü. Sadık Ali ve Fincan yine yakalayamadılar Misket ve Rüzgar'ı.Sadık Ali'nin mimikleri insanı öldürüyor:) Bölüm başında Fincan'ın giyinmeye, Sadık Ali'nin yemek yemeye çalıştıkları kısım çok güzeldi. Sadık Ali'nin ekmeği düşürüşü çok doğaldı.:)
İpek Bey bayağı zeki bir insanmış. İki dakikada işi bağladı da, Sayhan ev sahibi ile görüşmeden, İpek fiyatı öğrenmeden oldu bittiye geldi satış işi.:)
Safa ve Şadan müthişlerdi. Safa'nın çabası tüm sakarlığına rağmen takdire şayan.:) Şadan'ın bir süre sonra bu çabalrı fark edip Safa'ya biraz anlayış göstermesini umuyorum.Bu haliyle Safa'ya üzülüyorum. Bunca çabanın sonuçsuz kalması... Kötü bir durum olsa gerek. Safa'nın Neva'yal son konuşması enfesti. Çok güldüm."Öyle bir bağ kurduk ki kırk yıl unutulmaz.":)
Sadık Ali ve Fincan'ın telaşlı hallerine çok güldüm. Sadık Ali yine midesini düşündü. Sayhan'ın emlakçı olma isteği devam ediyor. Ev sahibinin İsmet ve Sayhan'ların oturduğu evini satmasına aracılık isteğini Sayhan'ın önerisi üzerine İsmet tarafından tepkiyle karşılandı.
Salise ile Patronu arasında sahneler çok komikti. Patronu Sayhan'la işbirliği yaptılar.
Sayhan ve İsmet'lerin ev sahibinin ismini duyunca heyecan yaptım. Ev sahibi olduğunu öğrenince sevincim yerini üzüntüye bıraktı.:icon_cry:
Çok sevdiğimiz ismi bize hatırlatıkları için Bizim Evin Halleri ekibine çok teşekkür ediyorum. Keşke geri gelse, Salise ile çok güzel bir beraberliği olurdu.
armagan_60 07-11-06, 17:11 harika bir bölümdü rüzgar yavaş yavaş misketi yumuşatıyor şadan safadan bişey rica etmişti orada evdeki sesler bir anda yükseldi duyamadım :D bağ kur ma meselesini yazılacak gibiyse buraya yazın yoksa özele mesaj yazın bana
armagan_60 07-11-06, 17:51 Çok sevdiğimiz ismi bize hatırlatıkları için Bizim Evin Halleri ekibine çok teşekkür ediyorum. Keşke geri gelse
Salise ile çok güzel bir beraberliği olurdu.
pardon ama kim hatırladılar o kimse kim hatırladı nasıl hatırladı salise kiminle evlenmeliydi atladım hearalde teşekkürler
Sevgili armagan_60
Sayhan'ın ev sahibinin ismi Kemal'di. Farklı kişilerde olsa Bizim Evin Halleri izleyicilerinin sevdiği Doktor Kemal'le aynı ismi taşıyor. Kemal isminin geçmesi beni çok mutlu etti. Bizlere hatırlattıkları için dizi ekibine çok teşekkür ediyorum.
armagan_60 07-11-06, 17:55 Sevgili armagan_60
Sayhan'ın ev sahibinin ismi Kemal'di. Farklı kişilerde olsa Bizim Evin Halleri izleyicilerinin sevdiği Doktor Kemal'le aynı ismi taşıyor. Kemal isminin geçmesi beni çok mutlu etti. Bizlere hatırlattıkları için dizi ekibine çok teşekkür ediyorum.
oradan yakalayacağın hiç aklıma gelmemişti gerçekten tebrikler buda kemali unutamadığını gösteriyor teşekkürler
mozitekuto 07-11-06, 18:48 bugün anladım dizinin saatinin değiştiğini. çoook teşekkürler kanal 1 e...
mozitekuto 07-11-06, 18:51 bi de bugün tesadüfen trt de eski bölümünü izledim. nemide şadana akıl veriyordu. ne kadar güzel konuşuyordu. çok hoşuna gitti. bu bölümlerde ise nemide iyice zıvanadan pırttı. ben eski nemideyi isityorum...
Ben en çok Şadan ve Safa sahnelerine güldüm.Yazık Şadan'ın başına gelmeyen kalmadı bu bölümde.
İsmet'in Misket'e şakası çok komikti.Misket toy demeye başladılar hiç te hoş değil toy yerine saf deseler daha uygun olur..
Sadık Ali ve Fincan'ın sabah evden çıkarken yaşadıkları küçük kazalar çok hoştu ve komikti..
Sayhan Salise'nin patronu ile işe birliği yaptıya pes doğrusu :)Patronda tam showmen komedi :)
Nemide yine her zamanki gibi unutkanlığına devam ediyor..Çocuklarından hiç biriside demiyor ki annemizi doktora götürelim..,
Dizi bittiğinmde bir şey gözüme takıldı.Senaristlerden Merve Ateşoğlu'da ayrılmış...Hatırlarsanız Merve Ateşoğlu'da üç sene önce popstar yarışmacısı olarak dizide oynamıştı...
Yaprak dökümü devam ediyor hala :(
ayy ayy ayy herzamanki gibi harika bir bölümdü ...çok sevdim valla:))hele misketin "buramdan öptü "demesi çok şekerdi:))
fakat hala dünkü bölümü izleyememiş olmamın acısı içimde kaldı bugünde ne olur ne olmaz diye hugoyu bile seyrettim eşşeği sağlam kazığa bağlama olayı:))
izleyemeyen arkadaşlar üzülmeyin bu bölümün tekrarı perşenbe günü sabah saat 07:20 de kanal 1 de bende şimdi bölümün özetini yazacam gerçi pek özet sayılmaz baştan aşağa yazmaya çalışıyorum:))
bu arada misketçim herzaman ki gibi çok tatlıydı dimi ben bu berfucumla tanışmadan ölürsem gözlerim açık gidicem bak yaa:((
her hali her tav rı ,gülümseyişi ,duruşu baştan aşağa bayılıyorum kendisine :))
ya şaka gibi ya...hiç yakalayamıyorum ne zaman verdiler ya..hani saat 20.30da başlıyordu deli olabilirim sürekli değiştirirse nasıl izleyebilirizki:dito :dito
:(:(:( sizin yorumlarınızdan kafamda sahneleri canlandırıyorum, sevgili ena ve sevgili sezinti özetler gibi yazmışsınız, en azından kendimce anlama şansı verdiniz bana, ellerinize sağlık:)
ayy canım sadık aliye ölüyorum yaa keşke benim de çevremde öyle bir insan ne bileyim dedem falan olsa diye düşündürüyor beni.. her olaydan sonra mutlaka yemekten bahsediyor, aklı fikri gırtlak:) bugün de öyle bir şey olmuş sanırım kömbe dedi mi yine :)
bu arada mügecim bu gün sabah izledin mi, kaç gün önceden geliyor tekrarlar?
Sevgili sinem,
tekrarlar iki gün arayla geliyor. Bugün yayınlanan bölümün tekrarı perşembe sabahı olacak. Ben bir kere yanlış kalkıp uykumdan oldum da:) Ben çektim siz çekmeyin:)
Sadık Ali'nin sabah kahvaltı masasından kopamayışı çok güzeldi gerçekten:)
_duygucuk_ 07-11-06, 20:13 yayın saati ne güzel olmuş böyle erkenden olması:):) bölüm süperdi herzmanki gibi:):)
burarda rüyanın ismi geçiyor mu fragmanda:???:)
enacım teşekkür ederim cevapladığın için, o zaman perşembeden itibaren sabah nöbetlerim başlıyor...:)
bu arada yeniler olmasa da eski bölümleri ekliyorsun, iyi oluyor, ellerine sağlık;):img-lady:
yayın saati kaça aldın ya ??bölüm süperdi herzmanki gibi:):)
burarda rüyanın simi geçiyor mu fragmanda:???:)
sevgili _duygucuk_,
dizinin yeni yayın saati 17.10
:(:(:( sizin yorumlarınızdan kafamda sahneleri canlandırıyorum, sevgili ena ve sevgili sezinti özetler gibi yazmışsınız, en azından kendimce anlama şansı verdiniz bana, ellerinize sağlık:)
ayy canım sadık aliye ölüyorum yaa keşke benim de çevremde öyle bir insan ne bileyim dedem falan olsa diye düşündürüyor beni.. her olaydan sonra mutlaka yemekten bahsediyor, aklı fikri gırtlak:) bugün de öyle bir şey olmuş sanırım kömbe dedi mi yine :)
bu arada mügecim bu gün sabah izledin mi, kaç gün önceden geliyor tekrarlar?
Sevgili Sinem'cim yok valla bu sabah erken kalktım ama bakamadım evden erken çıkmam gerekiyordu yarın bakalım kalkabilirsem izleyeceğim..
Tekrarı çok erken kaçıranlar nasıl izler bilemiyorum?
Bu akşam ki bölümü gönül rahatlığı ile izledim :)
Sadık Ali benimde dedem gibi birisi ilk diziye katıldığı günden beri onu çok seviyorum dedem gibi görüyorum....O da benim gibi hobiri gırtlak bugün kü hali çok komikti...
Bu arada ben senaristlerden bir tanesi ayrıldı demiştim ama kimse bir şey demedi.Çok üzüldüm gerçekten :(
arkadaşlar normalde saat kaçta veriyorlar diziyi ...yakalasam kaçırmayacağım da bir türlü olmuyor :):)
ben bunu sorarken cevaplanmış ...ben yetişemem sabahta izleyemem ...bu kadar olur mu ama eski saatleri iyiydi en azından haftada bir gün izliyordum :fighting2
Sevgili Sinem'cim yok valla bu sabah erken kalktım ama bakamadım evden erken çıkmam gerekiyordu yarın bakalım kalkabilirsem izleyeceğim..
Tekrarı çok erken kaçıranlar nasıl izler bilemiyorum?
Bu akşam ki bölümü gönül rahatlığı ile izledim :)
Sadık Ali benimde dedem gibi birisi ilk diziye katıldığı günden beri onu çok seviyorum dedem gibi görüyorum....O da benim gibi hobiri gırtlak bugün kü hali çok komikti...
Bu arada ben senaristlerden bir tanesi ayrıldı demiştim ama kimse bir şey demedi.Çok üzüldüm gerçekten :(
teşekkür ederim mügecim ama sevgili ena da sağolsun cevaplamış, 2 gün sonradan geliyor tekrarlar...
o çok erken saatte izlemek zorunda olanlardan biri benim bu arada:)
senaristler içinse zaten birkaç senede baya bir değişiklik oldu onlarda... yönetmen de mihriban şahin, samet polat, altan yücel, o üçlü arasında gidip geliyor...
arkadaşlar normalde saat kaçta veriyorlar diziyi ...yakalasam kaçırmayacağım da bir türlü olmuyor :):)
ben bunu sorarken cevaplanmış ...ben yetişemem sabahta izleyemem ...bu kadar olur mu ama eski saatleri iyiydi en azından haftada bir gün izliyordum :fighting2
sevgili sinem*,
sorunun cevabı 2 veya 3 mesaj üstte cevaplamıştım ama herhalde göremedin...
yayın saati 17.10
Sevgili sinem'cim akşam üzeri saat 17:10 geçe Hugo'dan sonra veriyorlar canım ;)
teşekkür ederim mügecim ama sevgili ena da sağolsun cevaplamış, 2 gün sonradan geliyor tekrarlar...
o çok erken saatte izlemek zorunda olanlardan biri benim bu arada
senaristler içinse zaten birkaç senede baya bir değişiklik oldu onlarda... yönetmen de mihriban şahin, samet polat, altan yücel, o üçlü arasında gidip geliyor...
Bugün 22:33
Evet iki gün sonra demek yarın verecekler demek :) bu ne demek Müge sabah saatini kur uyan izle demek :)
Evet yönetmenleri pek takip edemesemde senaristlere çok dikkat ediyorum..Merve Ateşoğlu için üzüldüm..Gerçi hangi oyuncunun senaryosunu yazdığını bilmiyorum ama üzüldüm işte..
Bu arada sabahki TRT1 deki eski bölümlerde Kısmet ve Haluğu çok özledim...Bir kaç bölüm olsa bile geri gelseler..
Hemen bunu da söyliyim Fusün yılların eskitemediği oyuncu olmuş.Sabahki bölümlerde şaçı başı kilosu aynı akşamki yeni bölümlerdede aynı ...
Şadan'da sakalını,bıyığını keşke iyi olacak ..
Yine çok konuştum farkında olmadan :)
mügecim sana katılıyorum füsun bencede hiç değişmedi ayrıca sanırım yarın sabah bayabı kişi kalkıyo dizi izlemek için bende dünkü bölümü kaçırdığım için yarın kalkacam:)) yaa bu arada site işi ne oldu bilen var mı bide bi arkadaş rüyanın adının jenerikte olup olmadığını sormuştu halen jenerikte rüyanın adı yani dilara yalçın var canım
Bugün Salise ile İpek beyin sahnelerine çok güldüm. İpek Beyde müthişti. Safa yemek masasında otururken Sadan'dan korkusuna kafasına nasıl vuruyordu. Safa orada çok komikti. Şadan'a araba hızlı çarpmadı ama elleri sargılıydı.
Salise ile İpek bey çok güldürdü :klme
sevgili sinem*,
sorunun cevabı 2 veya 3 mesaj üstte cevaplamıştım ama herhalde göremedin...
yayın saati 17.10
Sevgili sinem'cim akşam üzeri saat 17:10 geçe Hugo'dan sonra veriyorlar canım ;)
teşekkürler söylediğiniz için...yazılmış ama görmemiştim :img-grin2 malesef o saatte dersteyim :icon_cry: ....ama ne yapalım artık bende bu yorumlardan anlamaya çalışacağım olmadı uygun saatim olunca sabah kalkarım yarın mesela uygun ,kalkıp izlerim :)
Bugün Salise ile İpek beyin sahnelerine çok güldüm. İpek Beyde müthişti. Safa yemek masasında otururken Sadan'dan korkusuna kafasına nasıl vuruyordu. Safa orada çok komikti. Şadan'a araba hızlı çarpmadı ama elleri sargılıydı.
Salise ile İpek bey çok güldürdü :klme
İpek bey sanırım Salise'nin patronu :) dizideki adını bilmiyordum..İyi oldu teşekkürler sezinti.
Tam güldürgeçlik bir patron umarım rolü çok olur.Diziye çok renk kattı çünkü :)
Şadan'ın iki kolununda kırılması komik ama hafızalarda soru bıraktırdı? :img-sorry
Yine de izlemekden büyük keyif alıyorum ;)
Bu arada sabahki TRT1 deki eski bölümlerde Kısmet ve Haluğu çok özledim...Bir kaç bölüm olsa bile geri gelseler..
Hemen bunu da söyliyim Fusün yılların eskitemediği oyuncu olmuş.Sabahki bölümlerde şaçı başı kilosu aynı akşamki yeni bölümlerdede aynı ...
Şadan'da sakalını,bıyığını keşke iyi olacak ..
Yine çok konuştum farkında olmadan :)
canım aah aaah o konudaki hassasiyetim çok fazla, keşke olabilse öyle bir şansımız keşke...:)
bu arada şadanın sakalları konusunda katılıyorum, eski bölümlerde çok daha fit gözüküyor... şimdiyse yaşlı bir dede görüntüsünde:)
Bugün tesadüfen annem yakaladıda izleyebildik.Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorum.Bu kadar sık saat değişmezki...Neyse yine güzel bölümlerden birini izledim bu akşam.Şadan ve sefanın sahneleri çok komikti.Sadece şadana araba o kadarda hızlı çarpmamıştı,iki elininde sarılı olması mantıklı değil.Sadıkali-peyami-sefa-neva-şadan ve rikkate bayılıyorum,çok tatlılar.
hehehe valla şu iki eli de sargılı meselesine çok zorlarsak bir açıklama buluruz ya.. Şadan o cüsseyle kendi ellerinin üstüne düştü:)O sebeple olabilir:)
merhaba arkadaşlar benim icin boylesine kotu gunlerde aranıza katılmak istemezdim... sabah 7:30 ta evden çıkıyorum aksam 6:30 7:00 arası dönüyorumm eee soyleyin bana ben ne zaman seyredicem bu diziyi :img-sorry :icon_cry: ne olup bitiyor diye girip okuyorum amaa kıskanıyorum ben seyredemiyorum diyee ilk saati ne kadar guzeldi aksam haberlerinden once sonraki dediğiniz gibi sakıncalı bir saatti tehlikeye atmıştılar diziyi amma bu sonuncu buldukları saat tam birrr felaket ben çok üzgünümmm sevinip durmayın ...:icon_cry:
candancana 08-11-06, 10:00 aynı durumdayız aykizi ne yazıkki.ben de özet yazarlarsa okuyup hiç yoktan merakımı gideriyorum saolsun ena ve berrakgöksu yazıyorlar da birazcık tatmin oluyorum.ama nereye kadar?!!!
armagan_60 08-11-06, 10:10 mügecim sana katılıyorum füsun bencede hiç değişmedi ayrıca sanırım yarın sabah bayabı kişi kalkıyo dizi izlemek için bende dünkü bölümü kaçırdığım için yarın kalkacam:)) yaa bu arada site işi ne oldu bilen var mı bide bi arkadaş rüyanın adının jenerikte olup olmadığını sormuştu halen jenerikte rüyanın adı yani dilara yalçın var canım
alaroak adlı kişiyle site için görüştüm sizlerden bilgi almak istiyor sitenin içeriği hakkında ona ulaşırsanız halledecek msn adresi yazıyor kişisel bilgilerinde görüşmek isteyen yazsın
bu sabah saat 07.00 da kalktım ve pazartesi günki bölümü izledim çok güzelmiş yaa:))
valla izleyemeyen arkadaşlar için çok üzülüyorum ben bir bölümü izleyemedim içime oturdu kaç gündür ya keşke elimizden sizin için bişeyler gelse:((
benim şöyle bir fikrim var tabi yapabilirmiyiz pek bilmiyorum ama inşaallah şu siteyi bir açabilirsek oraya bölüm videolarınıda koyalım izleyemeyen arkadaşlar ordan izlerler böyle bişey yapılabilirmi biri bi cevap yazarsa sevinirim teknik konulardan malesef hiç anlamıyorumda:img-sorry
ben elimden geldiği kadar özetlerle size yardımcı olmaya çalışıcam umarım memnun kalıyorsunuzdur sonuçta biz burada bir aileyiz ve ben sizileri çok seviyorum veüzülmenızıde hiç istemiyorummm:img-kiss:
armagan_60 08-11-06, 13:04 paylaşım programlarıyla dizi download etmeye nedersiniz.... eevet çok basit mutlaka hepimizde bearshare,livewire ares vb paylaşım programları vardır yapacağınız şey çok basit elinde videoları olan arkadaşlar videolarını bu programla paylaşıma açacaklar videolar çekildikçe çogalacak ve çoğaldıkça download hızıda artacak artı bir özelliği ise indirdiğin kadar videoyu bitmese bile izleyebiliyosun ben bi düşünün derim saygılar
aliyeaynalar 08-11-06, 13:30 şadan nevamda nevam diyip duruyor
neva gizli işler çevirmez diyip duruyor (rüyayı kastedek)
oysa safa ile evlendiğini duysa rüyanın kıymetini anlıycak ve rüyam hiç olmazsa bana açık açık evleneceğini söyledi diye..
nevayıda evlatlıktan retdecek ve rüyayı üzdüğüne üzülecek.
ve o sırada inşallah rüya borayla diziye dönecek.
:img-yes: valla super olur kayıt yapabilenler koyarsa bu tip paylaşımlara indirip seyredebiliriz çok da güzel olur bu şekilde seyrettiğim bir dizi var "lost" amerikada oynamasına rağmen ertesi gün indirebiliyoruz..
armagan_60 08-11-06, 17:09 ben tamamem bugün misket rüzgar için seyrettim ama sadık yapıştı ya kolay kolay bırakmaz daha safata eşantiyondan para kaptı ilerde bunları çğrenecek ve acısını çıkaracak şadan füsün abartmaya başladı 300 bin ytl dayanmaz bu harcamaya
Dizi Saat Kaçta Acaba Biri Yazarsa çok Sevinirim.
Sadık Ali yine kırdı geçirdi ortalığı bu bölümde."Onlar teyze yiğen yanlız kalamazlar" :)
Safa yavaş yavaş Şadan'ın gözüne giriyor galiba.Neva'da nasıl seviniyor hemen..
Misket,Sadık Ali ve Rüzgar sokakta kol kola gezerlerken Candan Erçetin'de Nar çiceğini çalmaları çok hoş olmuş..Candan Erçetin'in bütün şarkıları bu diziye yakılıyor :)
Peyami'nin şiir olayı bittimi bugünlerde hiç uğraşmıyorda ? ..
Sadık Ali bölümün yıldızıydı. Konuşmasa bile çok güldürüyor. Misket ve Rüzgar'a temsil misal siz kardeşsiniz demesi, peşlerinden ayrılmaması, Rüzgar ve Misket Sadık Ali'den kurtulduklarını zannetikleri anda Fincan gelmez mi. Onlar teyze yeğen :)
Bu aralar şansım yaver gidiyor:)Bugün dersim 5'te bittiği için izleyemeyecektim fakat hocamız dersi iptal edince izleme şansı buldum:)
Sadık Ali'nin mimikleri öldürüyor.:) Misket ile Rüzgar'a üzüldüm yahu..Fincan Hala'nın taksiden indiği yerde film koptu.:)
Safa'nın planları çok zekiceydi.Çok güldüm. Şadan'ı çözdü.Safa ne derse Şadan tersini istiyor:)
sevgili ayşenur dizi haftaiçi hergün 17.10'da başlıyor.
armagan_60 08-11-06, 19:09 şu misket işi düzelse rüzgara yaık olacak miskkette hakkatten düriyenin dediğ gibi yani:D yeni rüzgar bana git gide şirin gözükmeye başladı eski rüzgarın soğuk nevale olduğunu düşünüyorum şimdilerde :D tv kartımı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım muradıma erecekmiyim son turları atıyorum hadi hayırlısı
şu misket işi düzelse rüzgara yaık olacak miskkette hakkatten düriyenin dediğ gibi yani:D yeni rüzgar bana git gide şirin gözükmeye başladı eski rüzgarın soğuk nevale olduğunu düşünüyorum şimdilerde :D tv kartımı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım muradıma erecekmiyim son turları atıyorum hadi hayırlısı
eski rüzgara haksızlık ediyorsun armağan.o da sevimli ve tatlıydı.bu rolün hakkını da çok iyi veriyordu. bu rüzgar da iyi.birini severken diğerine haksızlık etmeyelim.sadece rolleri yorumlama tarzları farklı.
Twetytom'a katılıyorum Rüzgar'lar konusunda. Ben hala eski rüzgar'ı arıyorum. Cantuğ bey de çok iyi oynuyor fakat sürekli başka bir karaktermiş gibi düşünüyorum nedense. Bir türlü onun rüzgar olduğuna inandıramıyorum kendimi.
Bu arada twetytom, bu hafta itibariyle dizimiz 17.10 a alındı.
Burak Demir'in oynadığı Rüzgar karakteri ile Cantuğ beyin oynadığı Rüzgar karakteri arasında çok fark var. Burak Demir'in oynadığı Rüzgar karakterini seçerdim. Yeni Rüzgar karakterine alışamadım. :img-sorry
Twetytom'a katılıyorum Rüzgar'lar konusunda. Ben hala eski rüzgar'ı arıyorum. Cantuğ bey de çok iyi oynuyor fakat sürekli başka bir karaktermiş gibi düşünüyorum nedense. Bir türlü onun rüzgar olduğuna inandıramıyorum kendimi.
Bu arada twetytom, bu hafta itibariyle dizimiz 17.10 a alındı.
Ben de ben de :)
Sevgili ena gerçekten aynı şeyleri düşünüyorum seninle..Cantuğ sanki başka birisi gibi.Ben hep Misket'e sarılırken onu öperken :love05: sanki eski Rüzgar öpüyormuş,sarılıyormuş gibi geliyor..
Sabahki bölümlerde izlemekle yetiniyorum Burak Demir'i :icon_neut
armagan_60 08-11-06, 22:41 Ben de ben de :)
Sevgili ena gerçekten aynı şeyleri düşünüyorum seninle..Cantuğ sanki başka birisi gibi.Ben hep Misket'e sarılırken onu öperken :love05: sanki eski Rüzgar öpüyormuş,sarılıyormuş gibi geliyor..
Sabahki bölümlerde izlemekle yetiniyorum Burak Demir'i :icon_neut
banada şöyle geliyorki tamam eski rüzgar daha bi ciddiydi ama yeni rüzgar tam miskete göre eski rüzgar kesinlikle öpüyüm diye peşinde dolanmazdı maşallah yeni rüzgar 1 dk peşinden ayrılmıyor ve bu benim hoşuma gidiyor
banada şöyle geliyorki tamam eski rüzgar daha bi ciddiydi ama yeni rüzgar tam miskete göre eski rüzgar kesinlikle öpüyüm diye peşinde dolanmazdı maşallah yeni rüzgar 1 dk peşinden ayrılmıyor ve bu benim hoşuma gidiyor
Canım arkadaşım eski Rüzgar'da yani Burak Demir'de ayrılmasaydı oynasaydı şu anda dizide aynı şeyleri yapardı.Onun için yazılmış bir senaryo çünkü.İster Cantuğ ister Burak oynasın aynı ruh hali içinde olurlardı.
Umarım yanlış anlamazsın.. Cantuğ hakkındaki görüşlerine saygı duyarım ..
armagan_60 08-11-06, 23:09 Canım arkadaşım eski Rüzgar'da yani Burak Demir'de ayrılmasaydı oynasaydı şu anda dizide aynı şeyleri yapardı.Onun için yazılmış bir senaryo çünkü.İster Cantuğ ister Burak oynasın aynı ruh hali içinde olurlardı.
Umarım yanlış anlamazsın.. Cantuğ hakkındaki görüşlerine saygı duyarım ..
saygı duyuyorum ancak bu senaryo burak demir çıktığı için yazıldı yani cantığnun oynayacağı şekilde burak demirin çıkmasını itemezdim ama böyle misket rüzgar aşkı daha bi zevk veriyor ama hatırlarsan geçen senenin son bölümlerinde rüzgar miskete olan akını romantik bir biçim değilde daha çok bizleri ağlatan bir biçimde belirtmişti eski rüzgarı bu halde düşünemiyorum doğrusu saygılar
summer___17 09-11-06, 10:48 çok güsel bölümdü sefa çok kurnaz dı herzamnki gibi ama sonunda işe yaramadıı rüzgarla misketin en sondaki tlfn konuşması çok güsel di hapşırıken çocuklarımızla, anneannemle fln muhabbetii bugünkü bölümü haycanla bekliyorum
dün akşamın yıldızı yine sadık aliymiş anladığım kadarıyla, yaa izleyememek çok kötü oluyor, gerçi sizin yorumlarınıza bakarak izlemiş kadar oluyorum ama yine de oooff offf:(
sevgili burcu,
sevgilerimle
yani şimdi onlar teyze ve yegen degiller umarım öyledir.şimdi fincan ve sadik ali gerçegi söylediklerinde misket ve rüzgarın suratlarını merak ediyorum.rüzgar misketi seviyor anlaşılan.ayrıca belirtmek istedigim bir konu daha var eskiden rikkatleri hep birlikte görürdük ama şimdi aynı masada bile degiller yanyana bile göremiyoruz
Arkadaşlar dizimiz dün 47.olmuş. bu en iyi derece,son 3 haftada 2 kez ilk 80 e girmiştik.
Bölümün genel konusu Misket nerede ve bana Nemide De idi:)
Sayhan sadece kendinde kalan surete imza attı. İpek Beyin eve kalmasına gerek yokki. :(
İpek Bey'e çok güldüm. İpek Beyde aileden birisi oldu sanırım. İpek bey hoşgeldin.
Bugünkü bölümde İpek bey'e çok güldüm:) "Aşk olsun" kelimesi ile Sayhan'ın gözlerini nasıl da kapattırdı:) Bir de Sayhan "Aşk olsun! Aşk olsun!" demez mi:) çok güldüm..
Rekabet'in insana neler yaptırabileceği, kimi zaman sürtüşmelerin insanlara asıl amaçlarını unutturabileceğini gördüm bugünkü bölümde bir de:) Fincan nasıl da yolladı kızı:)
Neva'ya da çok güldüm bugün..Safa'ya bakışı nasıldı öyle:) Safa'nın da gaza gelişi, o yorgunlukla o eşyaları tek tek yeniden kaldırışı çok iyiydi.:)
Öncelikle bu akşam Mert'i ekranın içinden çıkıp yiyesim geldi..Nasıl bir çocukdur öyle uslu uslu oturuyor yerinde .En şeker en tatlı sahnesi Fusün'un kuçağında giderken ablasına "Hoşçakal" demesiydi.Allah nazarlardan korusun..
Gelelim bizim sevimli ailemize..Ah ah Safa ah aşkı uğruna neler yaptı bugün yine.O kadar ağır şeyleri kaldırdı bir şey olmadı..Bir ara Sakız ve Fusün'u kullanmak iş yapmamak istedi ama beceremedi :img-haha:
Nemide canım benim bu küçük alınganlıkları yokmu beni öldürüyor...Misket uğruna Sadık Ali'ye neler yaptı bu akşam..Fincan'ın en bomba lafı"Herkes kendi hastasına baskın :)...Baktılar ama Misket bir saat içinde kendine geldi ve kalktı Rüzgar'ına koştu....
Sayhan ve İpek bey konusuna gelince..Ah ah Sayhan ah insan bir okumaz mı canım konturatı öyle imzalarmı hemen? :)Başlarına tatlı hafif kaymış bir ev sahibi aldılar..İpek bey diziye gerçekten çok renk kattı...Hiç çıkmasın o evden :)
Bu akşam Neva gözüme çopk şirin geldi gözleri ifadeleri çok tatlıydı gerçekten...
Bütün dizinin oyuncuları hepsi çok tatlı geldiler..Zaten hep öylelerdi ama bu akşam daha farklılardı...
İyi ki varsınız canım ailem ve ekibi..Emeği geçen herkese yürekten .Teşekkürler...bye
Bizim Evin Halleri dizisinde oynayan tüm oyunculara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizlere tiyatroyu sevdirmede aracılık ettirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.
Sevgili ena, rengin değişmiş, çok sevindim. :)
summer___17 09-11-06, 16:47 çok güseldi özellikle fincanla nemide nin misket le sadık aliyi bosk maçına hazırlar gibi iyleştirmeleri ve fonda çaln şarkı
Sevgili sezinti, çok teşekkür ederim:)
Tiyatro ve Bizim Evin Halleri konusundaki görüşlerinize katılıyorum. Pekçok değerli tiyatrocuyu tanımamıza vesile olduğu için ve bizlerdeki tiyatro merakını kamçıladığı için ben de çok teşekkür ederim..
Şu da var ki, hergün yaklaşık 45 dakika süren bir diziyi yetiştirmek profesyonel tiyatroculardan oluşan bir kadro dışında pek kimsenin becerebileceği bir iş değil. Gerçekten tebrikler..
ya benim pc demi bir sorun var yoksa sitedemi anlamadım acayıp geç açılıyo sayfalar sinir oldum ya...
dünkü bölümde sadık amcam öldürdü beni ya :)) misketçim herzamanki gibi çok tatlıydı bugünde nevanın safaya bakışlarına çok güldüm :)) fincan halamda rekabet kurbanı oldu saldı misketi yaa sadık amca numara yapayım derken gerçekten hasta oldu yazıkk(bu arada yeni avtarım nasılresmi ben buldum armagan düzenledi sagolsun ) bu arada siteyi ciddi ciddi açmayı konuşmaya başladık alorak arkadaşımız bu konuda fikirlerinizi bekliyo hadi ya kuralım şu siteyide millet görsün bizim evin hallerinin sitesi nasıl olurmuş...
yalnız resim ve video koyamayacağını söylüyo artık bu konuıda ena ve volvox arkadaşlarımızdan bol destek bekliyoruz:))
Sevgili sezinti, çok teşekkür ederim:)
Tiyatro ve Bizim Evin Halleri konusundaki görüşlerinize katılıyorum. Pekçok değerli tiyatrocuyu tanımamıza vesile olduğu için ve bizlerdeki tiyatro merakını kamçıladığı için ben de çok teşekkür ederim..
Şu da var ki, hergün yaklaşık 45 dakika süren bir diziyi yetiştirmek profesyonel tiyatroculardan oluşan bir kadro dışında pek kimsenin becerebileceği bir iş değil. Gerçekten tebrikler..
Sevgili ena bu söylediklerinin son cümlesine kadar katılıyorum...Gerçekten onların yaptıkları iş çok güzel ve çok emek isteyen bir görev..Bütün oyuncuları ve emeği geçen herkesi bir kez daha alkışlamak istiyorum....
İyi ki varsınız Bizim Evin Halleri.
Not:Ena hayırlı olsun arkadaşım ;)
ben bu diziyi trt'deyken çok sıkı bi şekilde takip ediyordum ama bu sezon en azından şimdilik bu mümkün olmadı...ama geçen sabah okula gitmeden tekrarını yakaladım ve biraz baktım.eski tadından hiçbirşey kaybetmeden devam ediyor yine...
sadece Rüya'nın Bora ile birlikte İngiltere'ye gitmesi beni şaşırttı...Rüya diziden tamamen çıktı mı?yoksa bu kısa bi dönem için mi böyle olacak?benim en sevdiğim karakterlerden biriydi Rüya...lütfen beni bu konuda aydınlatın....şimdiden teşekkürler:)
Sevgili FBemel inşallah ayrılmamıştır diye düşünüyorum ben.Çünkü jenarikte hala görünüyor ,bir arkadaşımız ayrıldı İstanbul'da bir dizi çekecek o yüzden ayrıldı demişti .Şöyle olabilir mesala Dilara Yalçın şu anda başlayacak dizisi için İstanbul'da olabilir,allah korusun oynadığı dizi tutmazsa yayından kaldırılırsa o zaman Bizim Evin Halleri dizisine geri döner...Çünkü bir zamanlar Haluk'ta( Şahap Sayılgan ) öyle gelip gidiyordu ama sonradan tamamen ayrıldı :(
Hiç ayrılmasını istemem Rüya'nın diziden..
Sevgili ena
Ünlü bir şarkıcının en beğenilen tiyatro oyuncusu bölümünde ismi yazılıyorsa Bizim Evin Halleri dizisinde yer alan tüm oyuncuların önünde saygıyla eğiliyorum. Televizyon izleyicilerin bilmediği çok büyük oyuncular var. Oyuncular nerede diye soruluyor, çok uzaklarda değil, Devlet tiyatrolarında, çok uzaklarda değil.
Mesela, Fatma Öney'in oynadığı GÖZLERİN ARDINDAKİ ÇOCUK adlı oyunu seyredilmesi gereken bir tiyatro oyundur.
Gerçekten de bu oyuncuların önünde eğlmek lazım sevgili sezinti.
Kaç kere ankara'ya gidip bu insanları tiyatro sahnesinde görmeyi hayal ettim sayamadım. Hiçbir zaman da yapamadım:) Bu aralık ayında bir sınav için ankarada bulunacağım.Arkadaşlara şimdiden oyun araştırın demeye başladım:)
Sevgili FBemel inşallah ayrılmamıştır diye düşünüyorum ben.Çünkü jenarikte hala görünüyor ,bir arkadaşımız ayrıldı İstanbul'da bir dizi çekecek o yüzden ayrıldı demişti .Şöyle olabilir mesala Dilara Yalçın şu anda başlayacak dizisi için İstanbul'da olabilir,allah korusun oynadığı dizi tutmazsa yayından kaldırılırsa o zaman Bizim Evin Halleri dizisine geri döner...Çünkü bir zamanlar Haluk'ta( Şahap Sayılgan ) öyle gelip gidiyordu ama sonradan tamamen ayrıldı :(
Hiç ayrılmasını istemem Rüya'nın diziden..
çok teşekkür ederim sorumu cevapladığın için:)
bende Dilara'nın diziden ayrılmasını istemem.çünkü daha önce de dediğim gibi Rüya favori karakterlerimden biriydi...
bende sezintiye sonuna kadar katılıyorum malesef insanlar iyice şasırdılar kim gerçekten bir tiyatro oyuncusu kim ömrünü bu uğurda harcıyo evini tiyatro oyunlarından aldığı parayla geçiriyor:bilmim iyice bir anlatmak lazım. ben bizim evin halleri oyunculularının ayakta alışlanması gerektiğine inanıyorum . birçok kişiye ki bunlardan biride benim gerçek tiyotro sanatçısı nasıl oluru öyle güzel gösteriyolar ki hepsine çok büyük bir saygı ve sevgi duyuyorum iyiki varsınız sizi çok seviyoruz emeğinize yüreğinize sağlık....
bye
Sevgili ena
Tayfun Beyin oyunculuğunu görmek isteyen onun oyunculuğunu tiyatro sahnelerinde izlesin, Tayfun bey'in tiyatroda nasıl devleştiğini Sığıntı adlı oyunda görmesi lazımdı.
Yada Fatma Öney'i down sendromlu bir çocuğun annesi rolünü oynadığı Gözlerin Ardındaki Çocuk oyununda.
Ferhunde Hanımlar, Bizim Evin Halleri bu kadar yıl bizlerle birlikte olmasının başka nedeni varmı.
Dile kola kolay 1200 bölümü çekmek hemde hafta içi her gün. İyi ki varsınız Bizim Evin Halleri
Bizim Evin halleri dizisinde Kemal'in iki sene önce ayağının kırılmasına rağmen, oynadığını çok az kişi bilir. Kemal bir dönem devamlı oturuyordu. Sevgililer gününün olduğu dönemlerdi.
O bölümleri hatırlıyorum.:) Tiyatro oyununda ayağını kırmıştı.Ben bir süre göremeyiz diye düşünürken sürekli yakın çekimlerle yine gördük kendisini.:)
Keşke birkaç bölümlük de olsa tekrar gelse...
Gerçekten de bu oyuncuların önünde eğlmek lazım sevgili sezinti.
Kaç kere ankara'ya gidip bu insanları tiyatro sahnesinde görmeyi hayal ettim sayamadım. Hiçbir zaman da yapamadım:) Bu aralık ayında bir sınav için ankarada bulunacağım.Arkadaşlara şimdiden oyun araştırın demeye başladım:)
Ena'cım ben de hayal ediyorum ama malasef gidemiyorum..Sen ne güzel gidecekmisin.Benim yerimede izlersin.Umarım bir gün turne için İstanbul'a gelirlerde ben de giderim..
Sevgili sezinti Fatma Öney'in yani Duriye'nin Gözlerin Ardındaki Çocuk oyununuda sanırım Ankara'da ..Çok merak ediyorum daha önce ismini duymuştum ama Fatma Öney'in oynadığını bilmiyordum..
Ankara'nın yolları beni çağırır ama ben gidemiyorum...
Lütfen Ankara'daki arkadaşlar sizler mutlaka gidin izleyin...
sevgili sezinti, ena ve müge,
dediğiniz bölümleri ben de çok net hatırlıyorum, tayfun erarslan hakikaten de harikulade bir oyuncu...
ben istanbulda olduğum için ben de sürekli bir şey olsa da ankarada olabilsem, sete gitme şansım olsa, oyuncuları yakından izleyebilme şansım olsa diye düşünüyorum ama maalesef böyle bir şansım yok benim de:(
geçen sene abim askerliğini ankarada yaparken gitmiştim, ama yaz dönemi olduğu için herhangi bir oyun vs yoktu... ben yine de atakuledeyken falan gözlerimi 4 açıp bakındım oyunculardan birini görebilir miyim diye, ama o da olmadı:) hatırlarsınız şadanla füsun bir keresinde füsun atakule de atakule diye gezmek tutturmuştu, o zaman gitmişlerdi, çok komik bir bölümdü..:)
sevgili ena, ankaraya gidebileceğin için çok çok şanslısın, senden bir ricam var, hangisi olursa, oyuna gidersen, oyuncularla tanışırsan, resim çekip bizimle paylaşırsan çok iyi olur...;)
evet evt canım enacım lütfen bol bol resim çek bide oyununa gittiğin oyunculardan site için yardım al olur mu hani ouncular hakkında bilgiye ihtiyacımız varya o bakımda bide çok oluyorum biliyorum ama berfu öngörenin modigliani adlı oyununa gidersen eğer benim içinde şöyle kocaman bir sarılırmısın :)))
ben yapamıyorum bari ulaşabilen arkadaşlarım yapsın:((
bide acaba neden bu foruma hiçç ama hiççç bişey yazmıyolar okadar rica ediyoruz niye bu konuda bişey yapmıyolar diye sorarmısın canımcım :)))
purnacım sanırım yeni bir dizi için ayrılmış ,yanı biz öyle duyduk ama hala jenerikte adı geçiyo ne olacağı belli olmaz ayrıca aşk olsun sende ankaradasın sen niye oyunlara gidip bilgi toplamıyosun biz burda istanbulda olduğumuz için üzülüyoruz siz ne güzel ordasınız :((
Öncelikle ankara'da sadece sınav için bulunacağımdan tiyatroya gidip gitmeyeceğim kesin değil.Tek bildiğim elimde bir şans olduğu..O yüzden hiçbir şey için söz veremiyorum.
Bölüm yorumuma gelirsek,
Bugünkü bölümde de Sadık Ali'nin mektubu en komik sahnelerden biriydi. Çeşitli yemek türlerine benzetilen sevgili... Aşka yeni bir boyut kattı:) Aslında bağlantı güzel..Hayatın iki vazgeçilmezi:) Ama mektubun sonundaki "dolma en sevdiğim yemek olduğundan seni ona benzettim çünkü en çok seni seviyim." notuna bittim:)
İpek Bey giderek daha bir ağırlık kazanıyor. Sahneleri de epey eğlendirici.. :) Belki yanlış ve havada kalacak bir benzetme fakat İpek karakterini Avrupa Yakası'ndaki Burhan karakterinin daha bize yakın ve daha doğal haline benzettim. Bu arada İpek Bey'in pijaması harikaydı. :) Yemek konusunda epey maharetliymiş. Hani sadece yemek konusundaki yetenekleri için ben de İpek Bey'e bir oda verirdim herhalde:)
Peyami'nin yazdığının ne olduğunu merak eden ev ahalisi de oldukça komik görüntüler sergilediler. Peyami'nin onlara oynadığı oyun şahaneydi.:)
Ve yine benim sevdiğim bölüm sonlarından biriydi. Yemek masası etrafında güzel, sıcak, içte ve en güzeli bizden bir aile.:) Nemide çocukları yanına gelince daha mı bir iyi oluyor ne:)
Bu akşam ki bölüme yetişebilmek için yollarda nasıl koşturuyordum neyseki eve geldiğimde jenariği vardı..
Bu bölümdede Sadık Ali beni gülmekten kırıp geçirdi.Fincan ile yaptıkları Rüzgar'ı Misket'ten ayırma planının iş biri işe yaramıyor :) Yazdığı aşk mektubu bile hem yemek üzerineydi.İyi ki anlamadılar :)
İpek beyin pembe pijamaları ve sabahki jimlastik haraketleri çok komikti..Evi daha şimdiden sahiplendi..
Rikkat,Pembe ve Cihan'ın Peyami'nin odalarına girmek için verdikleri mücadele komikti.Sonun da aldılar şarkı sözlerini Peyami'den:img-haha:
Rikkat'in de İsmet'in evden gitmeleri annelerinin yanına gelmeleri çok duygusal ve güzeldi..Nemide nasılda sevindi...Hep böyle olsa hiç üzülmese ..
Sadık Ali'nin uyurkan kafasına taktığı takkeyede çok güldüm..Orada günün lafını söyledi Fincan'a..Ne oldu rüyandamı:img-haha: gördün Nemide'yi
Dün kü ve bu aşkam ki bölümden büyük bir keyif aldım kelimelerle anlatmam ve yazmam imkansız..Eski tadında yine dizimiz...Rüya'yı hala gözlerim arıyor ama inşallah geri döner diziye..
İyi ki varsınız AİLEM....bye
summer___17 10-11-06, 17:15 çok güsel bölümdü ya hele sadık alinin o mektupu okuması gülme krizlerine girdim yaa hala gülüyorum ya bi insan bu kadar mı şirin ve komik olur hem fincan hemde sadık ali çok tatlılar
Doktora kontrole gittiğim için bugün bölümü izleyemedim. Bölüm ile ilgili yorumlarınızı okudum. çok teşekkür ederim. Tekrar bölümü izlerim :(
Sevgili ena
Sadık Ali ve Fincan, İsmet ve Sayhan'lı özel çalışmanı çok beğendim.
Doktora kontrole gittiğim için bugün bölümü izleyemedim. Bölüm ile ilgili yorumlarınızı okudum. çok teşekkür ederim. Tekrar bölümü izlerim :(
Sevgili ena
Sadık Ali ve Fincan, İsmet ve Sayhan'lı özel çalışmanı çok beğendim.
Geçmiş olsun sezinti...O zaman sen de iki gün sonra sabah 7.10 uyanıp tekrarını izleyeceksin... ;)
İpek beyi çok dikkatli izle beni bugün gülmekten kırdı geçirdi.. :)
Bu akşam ki bölüme yetişebilmek için yollarda nasıl koşturuyordum neyseki eve geldiğimde jenariği vardı..
Bu bölümdede Sadık Ali beni gülmekten kırıp geçirdi.Fincan ile yaptıkları Rüzgar'ı Misket'ten ayırma planının iş biri işe yaramıyor :) Yazdığı aşk mektubu bile hem yemek üzerineydi.İyi ki anlamadılar :)
İpek beyin pembe pijamaları ve sabahki jimlastik haraketleri çok komikti..Evi daha şimdiden sahiplendi..
Rikkat,Pembe ve Cihan'ın Peyami'nin odalarına girmek için verdikleri mücadele komikti.Sonun da aldılar şarkı sözlerini Peyami'den:img-haha:
Rikkat'in de İsmet'in evden gitmeleri annelerinin yanına gelmeleri çok duygusal ve güzeldi..Nemide nasılda sevindi...Hep böyle olsa hiç üzülmese ..
Sadık Ali'nin uyurkan kafasına taktığı takkeyede çok güldüm..Orada günün lafını söyledi Fincan'a..Ne oldu rüyandamı:img-haha: gördün Nemide'yi
Dün kü ve bu aşkam ki bölümden büyük bir keyif aldım kelimelerle anlatmam ve yazmam imkansız..Eski tadında yine dizimiz...Rüya'yı hala gözlerim arıyor ama inşallah geri döner diziye..
İyi ki varsınız AİLEM....bye
Sevgili Müge, ellerine sağlık, izleyemesem de sayende gözümde canlandırdım bir kez daha:)
bu arada ben izleyemesem de yeni saatte ratinglerin yükselmiş olması gayet sevindirici...:) inşallah günden güne daha da iyi olacak..:)
Sevgili Sinem,
Eğer salı günü sabah imkanın olursa bu bölümü izlemeni şiddetle öneririm:) Çünkü biz burada ne kadar denesek de ne Sadık Ali'nin mektup okuyuşunu ne de İpek Bey'in hazırladığı kahvaltıya Sayhan, İsmet ve Sally'den gelen birbrinden farklı tepkileri anlatabiliriz:) Hele İpek Bey'in pembe pijaması...Ya da Sally'nin İpek Bey taklidi.. "Bu komikti ama":)
peki sevgili ena mutlaka izleyeceğim, bu hafta kalkamadım sabahları ama salı günü mutlaka izleyeceğim o kadar merak ettim ki sadık alinin hallerini:)
bayılıyorum onun konuşmasına, meraklılığına, konu ne olursa olsun yemek demesine, fincanına olan bağlılığına, baba gibi dede gibi oluşuna... her şeyine...
iyi ki varsın ergun uçucu...:)
Ağrılarıma mı yanayım. Bugünkü bölümü kaçırdığıma mı yanayım. Salı günü 7.30 'da bölümü seyredeceğim.
Sadık Ali'nin temsil misal dediğinde ve Kömbe dediğinde yüzümde gülümseme oluşuyor. Sadık Ali'nin varlığı yetiyor.
Dün, Fincan ile Nemide'nin kapıda konuşmalarına çok gülmüştüm. Fincan'ın her sözün sonunda Misket Nerede dedğinde çok gülmüştüm.
İpek bey'in popstar olma isteği devam ediyormu, Salise ile ortak şarkısı yine söylendi mi :)
İpek bey yemek konusunda maharetliyse, Sayhan çok sevinmiştir. :)
Sevgili Müge, ellerine sağlık, izleyemesem de sayende gözümde canlandırdım bir kez daha:)
bu arada ben izleyemesem de yeni saatte ratinglerin yükselmiş olması gayet sevindirici...:) inşallah günden güne daha da iyi olacak..:)
Sevgili Sinem Ena'nında dediği ibi mutlaka izle İpek beyin kahvaltısını özellikle pembe pijamalarını,Sadık Ali'nin mektubunu ve de Rikkat'lerin Peyami için yaptıklarını kaçırma :) Bi de Sadık Ali'nin uyuyurken kafasına taktığı takkeyi :)
Gerçekten dedem gibi gördüğüm ve çok sevdiğim bir oyuncu..İyi ki var ve varsınız..:)
Bugün İpek Bey şarkıcılık yerine sporculuğa merak sarmıştı:) Fizik kültür hareketleriyle gülgürdü bizi. Sayhan'ın kahvaltıyı gördüğü andaki tepkisini görmeliydiniz. Ve akşam eve döndüklerinde İsmet'ten gizli gizli İpek Bey'in yaptığı yemeği yiyişini:)
Bugün İpek Bey şarkıcılık yerine sporculuğa merak sarmıştı:) Fizik kültür hareketleriyle gülgürdü bizi. Sayhan'ın kahvaltıyı gördüğü andaki tepkisini görmeliydiniz. Ve akşam eve döndüklerinde İsmet'ten gizli gizli İpek Bey'in yaptığı yemeği yiyişini:)
Evet evet:img-nyam: akşam ki İsmet'ten gizli İpek bey ile yemek yemesi de çok komikti..İsmet gördü ve kızdı annesinin evine gitti..Ama o kadar da kızgın değildi sanırım..İpek beyin dediği gibi blörf yapıyordu :)
Ah ah bu adam yani İpek bey daha neler yapacak bizimkilere..
Bizimkiler demişken lütfen Dila'yı unutmasınlar ne zamandır ilgilenmiyorlar onunla..
İpek beyin iyi yemek yapması en çok Sadık Ali'yi de memnun edecektir. Kömbe, yapmasınıda biliyorsa İsmet'in evdeki halini düşünemiyorum. Yemekler İpek beyden Bulaşıkları yıkamak Sayhan'dan :)
evet mügecim ya dila demişken ben de merak ediyorum ne olduğunu ona, çıksın biraz da mert-zeynep'in yanısıra onu da görelim:)
özledim valla ya :)
Bugün ancak sonuna yetişebildim dizinin. Yetişemem diye üzülüyodum ama bir baktım. Kızlar Nemideye sarılmışlar. Çok hoşuma gitti o sahne. Bu diziyi izlerken çok mutlu oluyorum... :)
Bu arada aranızda Aydınlı var mı bilmiyorum?... 15 kasım günü Mert Fırat'ın (Bora) oynadığı Hırçın Kız oyunu Aydına geliyor...
selam arkadaşlar bu dizide rüyanın geri dönmesini istiyorum en azında senaristler iyi bir son yapabilirdi şadan rızası olabilirdi şimdi bakıyorum da herkez kendi havasında sanki rüya hiç yokmuş gibi davranıyorlar birde dizinin eski ssaatde yayınlanmasını istiyorum 18 .50 bu saatde en azından bakabiliyorduk zaten bunun içinde kanal 1 e email attım inşallah bir şeyler yaparlar
bugün birazcık izleyebildim ..ipek bey saysaylarla yaşıyor çok komikti:)
sadık amcada sally'e gidip rüzgarla flört etmesini istiyordu...ikide bir iyisin hoşsun hem de flörtçüsen :) başka laflar söylüyor flörtçüsün....sonra fincan halayla fican hiç antrikadan anlamıyorsun demesi :):) sadık amca dizinin vazgeçilmezi oldu resmen
ayy bugun sızle bulusamıycam dıye odum koptu mısarfırlıkteyımde evde ınternet yok bende aldım elıme laptopu oda oda gezındım sonunda bu baglantı yakaladı adamdan habersız ıbaglantısını kullanıyorum ama napayım sızın yazdıklarınızı yorumlarınızı okumadan uyyamıyorum:)
bolum çok güzeldi nemide teyze ne kadar mutlu oldu canım benim kıyamam ona:(
sadık amca kırdı geçirdi gene o ne güzel aşk mektubuydu elma yanaklım zeytin gözlum kiraz dudaklım dolmam oohh canım benim tonton sadık amcam :)
ipek beyin de hakkını vermek lazım garibim saysay nasıl gizli gizli yiyodu yemegi
bölüm sonundaki masa sahnesi ve kızların nemide teyzeye sarıldıgı sahne çok güzeldi ben ailemi çok seviyorum yaaa iyi varsınızzz canımcımlarım:)))
berfunun(misket) yeri ayrı tabi onu daha bi çok seviyorum :))
(hiç belli olmuyo dimi:))
Sadik Aliye Cok Guluyorum Ben Yaptiklarina Bir Gun Bu Yuzden Sandalyeden Dusecegim Diye Korkuyorum
arkadaşlar rica etsem dizinin saatlerini tekrarlarıyla beraber yazar mısınız? bu sene işimden dolayı eve geç geliyorum haliyle de kaçırıyorum. :bilmim
sayenizde neler olup bittiğini görebiliyorum. eksik olmayın sizi seviyoruuuum :)
Sevgili Twetytom
Dizinin yayın saati hafta içi hergün 17.10 ve her sabah 07.30 'da yayınlanıyor.
Pazartesi yayınlanan bölümü çarşamba günü izleyebiliyorsunuz. Gece de bölümlerin tekrarını verilirse çok iyi olur.
evet mügecim ya dila demişken ben de merak ediyorum ne olduğunu ona, çıksın biraz da mert-zeynep'in yanısıra onu da görelim:)
özledim valla ya :)
Ben de merak ediyorum Dila'yı.Hep çocuk kalmayacak malesef yarın bugün büyüyecek..Büyümeden o sevimli bilmiş hallerini görmek istiyorum ben :)
Mert ve Zeynep'te elimizde büyüyecek ne güzel.....
Bugün ancak sonuna yetişebildim dizinin. Yetişemem diye üzülüyodum ama bir baktım. Kızlar Nemideye sarılmışlar. Çok hoşuma gitti o sahne. Bu diziyi izlerken çok mutlu oluyorum...
Bu arada aranızda Aydınlı var mı bilmiyorum?... 15 kasım günü Mert Fırat'ın (Bora) oynadığı Hırçın Kız oyunu Aydına geliyor...
Bugün dün kü bölümün tekrarınımı verdiler yani..
Aydın'lı değilim ama gidip izlemeyi çok isterdim...Giden arkadailara iyi seyirler..
Bölüm sonundaki fonda çalan müzik harikaydı. Çok beğendim.
Bu bölümde Safa ve Rüzgar'a çok güldüm. Safa'nın Mert'i uyutma sahnelerinde Safa'ya, Rüzgar'ın Misket'î görmek için Nemide, Sadık Ali'nin evine gidip gelmesi, babasının evden kovmasndan sonra Rikkat'in evden kovması sonunda Neva'ların evine gelmesi ve Safa ile durumlarına çok güldüm.
İpek bey, bugün çok hüzünlendirdi beni. Meğer sıcak bir aile ortamı arıyormuş.
Abdül ile Dalyan, İpek bey'i evden çıkartmak için ne yapacaklar. :)
bu bölümde rüzgarla misketin yalnız kalma çabalarını gördük... rüzgarın tüm çabalarına rağmen sokakta kalması komikti:)
ipek beyin de asıl amacını öğrendik, içimi burktu:( yazık adamcağız meğer sıcak bir aile ortamı istediğinden böyle yapıyormuş...
füsunun yeni saç stili pek hoşuma gitmedi doğrusu, eski saçları daha güzeldi...
bölüm yine sevdiğim gibi güzel bir şarkıyla bitti...
ezginin günlüğü-eksik bir şey
"eksik bir şey mi var hayatımda
gözlerim neden sık sık dalıyor
eksik bir şey mi var hayatımda
gökyüzü bazen ciğerime doluyor
öyle bir şey ki bu, kolay anlatamam
atsan atılmaz, satsan satamam
eksik bir şey mi var, anlayamam
bak çayım sigaram, her şeyim tamam
kalksam duraktan dolmuş gibi
arka koltukta unutulmuş gibi
terliklerimle, gelsem sana
sonunda aşkı bulmuş gibi"
bu arada nemidenin herkes yanındaykenki sevinci benim de yüzümü güldürdü:) hele de sayhana aramızda kimseye söylememe kararı aldık deyip hemen ardından böyle böyle olmuş demesi çok iyiydi:)
Bugünkü bölümü yine çok beğendim.Klasik bir Bizim Evin Halleri bölümü idi, bütün aile fertlerinin işlerinin birbirine karıştığı:)
İlk önce hemen İpek Bey'e değinmek istiyorum. Bugün onca deli dolu "değişik" tavrının ardında yatan yalnızlığı gördük. İçim bir tuhaf oldu o gizlenmiş yalnızlığı görünce. Ve İpek Bey karakterini canlandıran oyuncu da çok başarılı gerçekten.
Bir yandan da Kısmet'e benzettim İpek Bey'i. Deli dolu tavırların ardındaki derin yalnızlık yönüyle...
Sayhan'ın "Ben karımı bırakmam" deyişi, yemekleri iştahla yiyişi çok şekerdi. Peyami biraz fazla sinirlendi.Rüzgar'ı nasıl dövdü öyle:)
Rüzgar'ın planları çok akıllıcaydı ama her şey mahvoldu. Sadık Ali ve Fincan'ın üstün çabalarıyla:) Çok üzüldüm Rüzgar'a.. Yazık yahu..
Safa yine çok güldürdü beni.Şadan'ları evden yollayışı çok komikti. Hele de baştaki panik halleri.."Tek umudum sensin Şadan abi. Bir umudum daha var o da sensin Sakız Teyze..Bir üçüncü umudum da sensin Füsun Abla" cümleleri harikaydı:)
Bir diğer çok güldüğüm cümleyi de Şadan söyledi. Romantizm anlayışına bittim:) "Peyami romantik çocuktur. Şiir yazar, çiçek alır, börtü böcek sever.":)
Kısacası bu akşamki bölüm her karesiyle Bizim Evin Halleri tadındaydı. Sonundaki şarkı ve görüntülerin uyumu harikaydı. "Terliklerimle gelsem sana, sonunda aşkı bulmuş gibi." sözleri kalmış aklımda.Bu şarkıyı nereden bulabileceğimi bilen varsa çok sevinirim:)
çok güzel bir bölümdü eski bölümlerin havası vardı..yani olaylar önce bir yerden çıkar sonra hızlı bir şekilde aile içinde yayılır :) gene gördük rikkat herhalde şiir yazdırmak için böyle bir şey planladı ama herkesin haberi oldu :)
rüzgar çok komikti m |