MardiGras
18-05-06, 21:11
Basliktaki mesaj sayisi 1250 sayisina ulastigi icin bir onceki baslik kapatilmistir. Dizi ile ilgili yorumlariniza acilan bu yeni baslikta devam edebilirsiniz.
Mardi Gras
Super Moderator
Mardi Gras
Super Moderator
|
Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 1) MardiGras 18-05-06, 21:11 Basliktaki mesaj sayisi 1250 sayisina ulastigi icin bir onceki baslik kapatilmistir. Dizi ile ilgili yorumlariniza acilan bu yeni baslikta devam edebilirsiniz. Mardi Gras Super Moderator twetytom 18-05-06, 21:20 artık o başlığa yazı yazamayacak mıyız?? az önce bir sürü şey yazdım ama kabul etmedi ve silindi.neyse yeni bir sayfa bizim için de iyi oldu. ben herkesin birbirinin işine karışma konusunu anlamadım.önceki bölümlerde nemide ve fincan herkesin işine burnunu sokardı,şimdi herkes herkesin işine burnunu sokmaya baaşladı.:fighting2 dizi de maaşallah herkes birini adam etmeye çalışıyor.ben sıkılmaya başladım.kendini tekrar etmesin durumlar. abdüle verdiği tepkiden dolayı ayrı bir sempati duymaya başladım.nili hiç sevmemiştim daha da sinir oluyorum. ah misket bir düzelse de abdül ona aşık olsa.o da abdüle...:love05: zaten abdül de bu aralar pek sık görünmez oldu dizi de.:img-sorry arkadaşlar rüya ile ahmet arasındaki durum ne oldu bilen var mı???:img-polic Müge 18-05-06, 23:39 Bu yeni başlık olayına çok sevindim gerçekten bu dizinin ne kadar çok sevildiği bir kez daha kanıtlandı..:img-nyam: sevgili twetytom "dizi de maaşallah herkes birini adam etmeye çalışıyor.ben sıkılmaya başladım.kendini tekrar etmesin durumlar. ." Bir şey fark ettim benim olumlu bulduğum şeylere sen olumsuz bakıyorsun :) ,pek tartışmayı sevmem konusunu açmamda :) ama yukarıda cümlende biraz düşün derim...Sence Sadık Ali Çağlar'ı adam edip Sally ile evlendirse çok güzel olmaz mı?;) ena 19-05-06, 00:10 Bugün istanbul'dan ailemin yanına gelecektim ve otobüsü kaçırma pahasına oturup izledim...Şanş bu ki erken başladı ve erken bitti:) Safa'nın kararlılığı süperdi.."Anlasana be kızım seviyoruz işte" derken ki kararlılığı süperdi...Füsun'un yüzüklerin efendisi nickli adam ile buluşması da çok hoştu.. Ama bölümün en koparıcı sahnesi Sadık Ali'nin arabayla birlikte geri geri giderken arabanın duvara çarpması sonucu Sadık Ali'nin camdan Çağlar'a "tamam durdurdum" deyişiydi...Harika bir sahneydi..:) aliyeaynalar 19-05-06, 08:48 bizim evin halleri II :) twetytom 19-05-06, 12:39 Bu yeni başlık olayına çok sevindim gerçekten bu dizinin ne kadar çok sevildiği bir kez daha kanıtlandı..:img-nyam: sevgili twetytom "dizi de maaşallah herkes birini adam etmeye çalışıyor.ben sıkılmaya başladım.kendini tekrar etmesin durumlar. ." Bir şey fark ettim benim olumlu bulduğum şeylere sen olumsuz bakıyorsun :) ,pek tartışmayı sevmem konusunu açmamda :) ama yukarıda cümlende biraz düşün derim...Sence Sadık Ali Çağlar'ı adam edip Sally ile evlendirse çok güzel olmaz mı?;) olumsuz mu bakıyorum :D aa ayıp ettin mügecim dediğinde haklısın çağlar adam olup sallyle evlense ne güzel olur.demek istediğim sally ie ismet misketi adam etmeye çalışıyo,aynı dönemde de sadık ali çağları.bundan dolayı tekrar etmesin dedim.hep aynoı konu etrafındda dönmesin diye.:img-icecr bu arada sanırım misketin abdülle olması konusunda hem fikiriz sanırım :img-grin2 armagan_60 19-05-06, 15:52 grçekten iyi oldu ama dün normal yayın saatinde açtım erken başlamış bende bişey anlamadım biraz anlıtıverin benim için irem135 19-05-06, 17:37 bugunku bolum cok hostu.. herkes kendi derdiyle . pembe safaya asik,kizin iyi bir kismeti ciksa Safa ise soyleyemiyor nevaya sevdigini Misket cok hos olmus, saclari falan..Nil iyice sinirime dokaniyor..Ayni elbiseyi sectiler… Aradaki sarkilar cok guzeldi… Safa cok komik ya..ben nevanin yerinde olsaydim, hic dusunmeden hemen onun arkadas teklifini kabul ederdim’. Kellik insana bu kadar mi yakisir ya…Safa cok yakisikli,cok sempatik ya.,..Hele o kapida aglamasi..erkeklerin bir kiz icin, ask icin aglamasi..ben cok isterdim bir erkegin benim icin, beni sevdigi icin gozyasi dokmesini… sanem12 19-05-06, 20:51 Bugünkü bölüme bayıldım ama Safa okadar itiraf etti yalvardı hepsi bir yanlış anlamadan boşa gitti.:icon_cry: Misket çok güzelleşmişti gerçekten. İsmet bile tanıyamadı ilk bakışta. Rüzgar'la Nil'in aynı dükkana gelmeleride kötü bir tesadüf oldu. İnşallah Misket pes etmez.:img-icecr Müge 19-05-06, 21:07 olumsuz mu bakıyorum :D aa ayıp ettin mügecim dediğinde haklısın çağlar adam olup sallyle evlense ne güzel olur.demek istediğim sally ie ismet misketi adam etmeye çalışıyo,aynı dönemde de sadık ali çağları.bundan dolayı tekrar etmesin dedim.hep aynoı konu etrafındda dönmesin diye.:img-icecr bu arada sanırım misketin abdülle olması konusunda hem fikiriz sanırım :img-grin2 Misket zaten bugün gerçeği anladı.Ben Rüzgar'a laik değilim dedi..Sally de bıraksa şu inadını hala güzelleştiricem diye uğraşıyor...Abdül ile uyumlu olurlar ama Abdül istemez ki ilk başlarda yanlış anladı ya biraz zor olur ama olursada iyi olur:)..Rüzgar'da atsın şu Nil cadısını başından...İyi ce sinir ediyor insanı.. Bu arada bugün Safa çok komikti çok güzel konuştu ama boşa gitti .Rüya bakalım söylecek mi ona seni çok seviyor diye? sezinti 19-05-06, 21:20 Safa, bugün Nevayı sevdiğini anlatıyordu, çok duygusaldı, ağlıyordu, Ama Yaptığı konuşma boşa gitti, odada uyuyan Rüya vardı. Rüyayı görünce, Rüya'ya da Nevayı sevdiğini söyledi. sonra Neva, Safa'nın Rüyaya sarıldığını görünce Safadan evden gitmesini istedi. Misket ve Rüzgar beraberliğini doğru bulmuyorum. Misket aileden biri, farklı biriyle beraberliği olmalı. Bu Abdül olabilir, bir başkası olabilir, fakat Rüzgar olmamalı. Bölüm yorumları II , Bizim Evin Halleri sevenleri için güzel oldu. İyi ki varsınız ve varız. £speranza 19-05-06, 23:51 Ya ben Sefa için üzüleceğimi hiç düşünmemiştim ama bu bölümde nerdeyse ağlıyordum. Misket fönlü hoş olmuştu O'nu öyle görünce umut tazeledim ne yalan söyleyeyim.İnş. şu Nil'den kurtarır Rüzgar'ı. Bide bir şey soracağım Misket Ne Seninle Ne Sensiz'de de oynamıştı değil mi izleyen var mı o diziyi?Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? BERNA 19-05-06, 23:57 ben de beş gündür TV'ye bakma şansım olmadığı için bugünkü bölümü ve TRT INT'ten çarşamba günkü bölümü arka arkaya seyretme sanşı buldum. Gerçekten de herkes aşk meşk işlerine hatta başkalarını sadece özel hayatını ilgilendirecek durumlara karışacağına şu Düriye ve Danyal'ın durumuna el atsalar iyi olacak. Düriye'nin durumu gerçekten vahim çünkü. Misket'e aslında çok üzülüyorum ama hala beni ben olduğum ve düşüncelerim için değil, sadece kıyafetim saçım başım ya da konuşma tarzım değişti diye beğenecek bir kişiyle nasıl mutlu olunabilir anlayamıyorum bir türlü. Biliyorum klasik bir konu ve de seyretmesi de çok zevkli ama bir türlü bunun hazmedilmesini çözemiyorum, herhalde çözemeyeceğim de :) Bence Misket'in tek başına kültürünü arttırma çabası daha takdire şayandı. Gerçi sanırım TV'de haber de izliyordu Misket ama nedense hep fiziksel değişimler üzerinde duruluyor. Belki erkeklerin bakış açısıyla bakmalıyım olaylara belki de aslında Sally'nin yaptığı doğrudur. Bilemiyorum gerçekten. Abdül'ü ben de Misket'e uygun görüyorum ama tam da bu nedenden Neva'nın kıyafetlerini giyip makyaj yaptığında ve Rüzgar'ı görmeye gittiğinde Abdül "önceki halin daha iyiydi" sözünü söylediği anda bu düşünce aklıma tam olarak yattı. sinem83 20-05-06, 12:22 dizinin bu kadar sevilmesine bayılıyorum baksanıza yeni sayfa bile açılmış :):) bu arada dün izleyemedim ne yazık ki ama yazılanlardan anladığım kadarıyla safa aşkını nevaya itiraf ettiğini sanırken rüyaya etmiş:):):) hay allah yaa neyse ama inşallah rüya en kısa zamanda söyler gerçeği... anlamadığım bir şey var, miskete ne oldu da herkes çok değişmiş diyor?? izleyen biri kısaca yazarsa çok sevinirim, bizim evin halleri 2 hayırlı olsuunnn:):):) sinem83 20-05-06, 12:27 bu arada füsunun chat olayında yeni gelişmeler oldu mu?? perşembe günkü bölümde sadık alinin kaza anındaki tavırlarına bayıldımmm:) sanem12 20-05-06, 14:00 Sevgili Sinem83 Misket'in saçları fönlendi , kaşları alındı , üzerine tepeden tırnağa onun yaşına uygun kıyafetler giydirildi , ehh konuşmasıda az buçuk düzeldi. Baya bir değişti sayılır... Füsun'da Neva'nın chatleştiği kişiyle buluştu yaşlı bir adam çıktı. Neva'da chatleştiğim kişi bugün bana cevap vermedi deyince buluştuğunu söyledi ve kızılca kıyamet koptu. Neva kapıyı vurduğu gibi evden çıkıp gitti.Füsun çok ağladı arkasından ben çocuklarıma iyi bir anne olamadım diye. sinem83 20-05-06, 15:24 çok teşekkür ederim sevgili sanem 12:) bence de füsun kızlarıyla arkadaş olabilme konusunda pek başarılı olamıyor, kantarın topuzunu kaçırıveriyor her defasında... bunu daha önce rüyada da görmüştük... nevaya gelince o da artık chati falan bırakıp safasına koşsun...:):) twetytom 20-05-06, 21:46 abdül beğenmedi mi misketi? ama nil boyalı bakımlı diye arkasından bayılmıştı.belki de alışır yeni haline ve beğenir. umarııım:img-nyam: ben de izleyemedim kaç gündür ttrt int ten takip ediyorum.Allah razı olsun trt int ten günde 3 öğün veriyor da diziyi,birine denk gelip izleyebiliyorum. keşke diğer kanallarda da bu şansımız olsa :D BERNA 20-05-06, 21:55 abdül beğenmedi mi misketi? ama nil boyalı bakımlı diye arkasından bayılmıştı.belki de alışır yeni haline ve beğenir. umarııım:img-nyam: ben de izleyemedim kaç gündür ttrt int ten takip ediyorum.Allah razı olsun trt int ten günde 3 öğün veriyor da diziyi,birine denk gelip izleyebiliyorum. keşke diğer kanallarda da bu şansımız olsa :D Hayır arkadaşım bu anlattığım olay yaklaşık üç ay önce Neva'ya "pasajda hoşlandığım biri var" deyip Neva'nın da onu biraz da fazla bir makyajl süsleyip giydirip pasaja getirdiği zaman olmuştu. Yoksa Misket'in şimdiki hali gerçekten çok daha hoş ve zarif. O zaman dediği sözü çok anlamlı bulmuştum, onu doğal haliyle beğeniyor anlamında. Karışıklık için kusura bakma arkadaşım. Ben de aynen senin gibi onları yakıştırıyorum bunun yanısıra Abdül'ün geçen sezonki müthiş performansından sonra onu böyle pasif görmek de üzüyor beni aslında. Valla Nil o kadar sevimsiz birşey oldu ki isterse dünya güzeli olsun ona Rüzgar'dan başka kimse bakmaz herhalde :) O da aptallığına doymasın ne diyeyim ki. Rüzgar kızların peşinde koşmayı seviyor, Misket'in bunu becerebileceğini sanmıyorum. ena 21-05-06, 01:25 Cuma günü sağlam bir bölüm kaçırmışım anlaşılan..Aile toplantısı kurbanı olduk..Aylar sonra ilk defa aile fertleri bir araya gelince kendimiz bizim evin halleri çevirdik:) Salı'ya kadar beklerim beklemesine de her salı unutuyorum ve uyuyorum 1.20deki tekrar gelene kadar:) aliyeaynalar 21-05-06, 08:10 nevaya sinir oluyorum annesine ne kadar kötü davrandı öyle.. benim öyle annem olsun başıma taç ederdim vallah... ged 21-05-06, 19:40 Safa, bugün Nevayı sevdiğini anlatıyordu, çok duygusaldı, ağlıyordu, Ama Yaptığı konuşma boşa gitti, odada uyuyan Rüya vardı. Rüyayı görünce, Rüya'ya da Nevayı sevdiğini söyledi. sonra Neva, Safa'nın Rüyaya sarıldığını görünce Safadan evden gitmesini istedi. Misket ve Rüzgar beraberliğini doğru bulmuyorum. Misket aileden biri, farklı biriyle beraberliği olmalı. Bu Abdül olabilir, bir başkası olabilir, fakat Rüzgar olmamalı. Bölüm yorumları II , Bizim Evin Halleri sevenleri için güzel oldu. İyi ki varsınız ve varız. sevgili sezinti genelde seninle hemen her konuda hemfikirizdir.. ama bu sefer sana katılamıyorum.. çünkü misket aileden biri değil.. köyden nemide'nin yanına gelmiş bir kızcağız.. ne var yani bunda.. olamaz mı? gerçekten akraba değil bir şey değil.. öyle bakarsan abdül ve misket'in olması daha yakışıksız, çünkü abdül eskiden kısmet'in kocasıydı. nemide açısından düşünsene bir.. ama bak, biim evin halleri ıı sayfası için ben de çok sevindim.. bu konuda hemfikiriz yine.. sevgiler.. sezinti 21-05-06, 19:55 sevgili ged Misket ve Rüzgar, bana biraz zorlama bir beraberlik gibi geliyor. Akraba olmayabilir ama dizideki beraberliklerin aile içerisinden olduğu izlenimini veriyor. Dizideki karakterlerin beraberlikleri aile dışından birileri olmasını ve dizide yeni yüzler olmasını, yeni aileler görmek istediğimden kaynaklanıyor. Aynı şekilde Neva - Safa beraberliğide öyle. Abdül konusunda ise bir ihtimal olarak düşüncemi söylemiştim. umarım derdimi anlatabilmişimdir. kimene 21-05-06, 22:09 valla ben de şimdiye kadar misketle rüzgarı pek yakıştıramıyordum ama artık birlikte olmalarını çok istiyorum. çünkü rüzgarı çok seviyor. rüzgarın nil gibi kendini beğenmiş kızlardansa gerçekten kendine değer verecek bir kızla birlikte olması lazım. bence misket başaracak değişmeyi.rüzgarda inşallah beğenir misketi de aralarında bir şey olur. misket abdül ilişkisine gelince, artık olmaz çünkü misket değişiyor. hem de burda bir arkadaşın dediği gibi. abdül nemidenin damadıydı. bu kez de misketle olursa yine damadı olacak. hoş olmaz. hadi misket yüzümü kara çıkarma görelim seni. ena 21-05-06, 22:20 Sürekli aklıma takılan bir nokta var..Sezonun başlarıydı sanırım, rüzgar misket'i dışarıya götürmüş ve arkadaşlarıyla tanıştırmıştı.. Arkadaşlarının misket ile dalga geçtiklerini görünce şöyle demişti onlara "siz onun doğalığıyla eğleniyorsunuz ama ben sizin yapmacıklığınızdan tiksiniyorum" Bunları söylemiş bir insan nasıl zamanla misket ile nasıl az da olsa dalga geçer diyorum kimi sahnelerde..Zannedersem senaristler daha önce yazmış oldukları o enfes sahneyi unutmuşlar diyorum kendi kendime. Misket değiştikten sonra rüzgar'ın onu sevmesi ya da sevmemesi beni çok ilgilendirmiyor aslında..Zira değiştikten sonra misket misket olmuyor artık ne de olsa... kimene 22-05-06, 01:26 rüzgar misketi o haliylede sevebilir tabiki. sevmeli de.arkadaşlarına karşıda korur tabi. ama iş sevgili olmaya gelince durum biraz değişiyor galiba. misketin değişmesi tamamen huyunun suyunun değişmesi gibi yapacaklarsa ben de istemem tabi. ama biraz daha oturmayı kalkmayı konuşmayı öğrenmesi gibi bir değişiklik olacaksa rüzgarın onu sevmesi için uygun olabilir bence. hem misketde çok istiyor daha düzgün konuşmayı daha kibar v.s olmayı. bunları öğrense fena mı olur..değişmez ki. sadece kendine çekidüzen vermiş olur. bence becerecek de. ena 22-05-06, 08:16 Elbette ki fena olmaz..Çok da güzel olur..Lakin benim sıkıntım misket'in bütün dünyasının bu değişime bağlanması...Değişim olmazsa misket olmazmış gib olması ve de en önemlisi bu değişimin kendini beğendirmek amacıyla olması..ELbette amaçlar arasında kendini geliştirmek de var ama değişiminin itici gücü kendini birilerine beğendirmek ve ben buna karşıyım..Yoksa değişim kaçınılmaz tabii, ve öyle de olmalı. BERNA 22-05-06, 14:23 Elbette ki fena olmaz..Çok da güzel olur..Lakin benim sıkıntım misket'in bütün dünyasının bu değişime bağlanması...Değişim olmazsa misket olmazmış gib olması ve de en önemlisi bu değişimin kendini beğendirmek amacıyla olması..ELbette amaçlar arasında kendini geliştirmek de var ama değişiminin itici gücü kendini birilerine beğendirmek ve ben buna karşıyım..Yoksa değişim kaçınılmaz tabii, ve öyle de olmalı. Sana katılıyorum sevgili ena son bölümde Misket Rüzgar'ın Nil'e bakışını görünce herşeyden vazgeçmeye kalktı. Tek amaç birilerine kendini beğendirmek olmuş ama önemli olan insanın kendine beğenmesi ve de güvenmesi. Bu durumda zaten insanın çevresine yaydığı enerjiyle zaten beğenilme de geliyor genelde. Ayrıca değişim son zamanlarda dış görünüş üstüne odaklanıyor. Gelişim sadece görünüşte olmamalı, gerçi kültürel konulara da değinildi ama birkaç bölümdür konuşma ve dış görünüşe biraz fazla gidilmeye başlandı bence. Gerçi dış görünüş de önemli ama bir bütün olarak değişim ve kendini geliştirme daha önemli bence. sezinti 22-05-06, 14:47 arkadaşlar forum ana sayfasında yer aldık. Forum yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizim evin halleri sevenlerine de çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız ve varız. Rüya ve Neva ne konuşacaklar bakalım, Safa'nın Neva'yı sevdiği konusunda Rüya Neva'ya olanları ve yanlış anlamayı açıklayacak mı ? yasden 22-05-06, 14:48 öncelikle dizimizi ana sayfaya taşımışlar :) hayırlı olsun :D misketteki değişim gerçekten güzel olmuştu... bence asla pes etmemesi gerekiyo çünkü rüzgar onu hep aşağılamıştı,bazı şeyleriyle dalga geçmişti... sırf bunlar için asla pes etmemeli... neva ve safaya gelinceee :) neva safayı hep yanlış anladı umarım rüya ona gerçeği anlatır... gerçi aralarında bişeyler olsa flört gibi rikkat/peyami/sakız engelleri var önlerinde öncelikle onları aşmaları gerek :) armagan_60 22-05-06, 14:53 öncelikle hepimizi temennisi oldu ve bizim evin halleri dizisi ana sayfaya taşındı ve dizi hakkında birikmiş yorumlarım var tabiki ilk önce safa konusu safa derbeder olmuş bir biçimde nevanın yanına geldi ama neva evde yoktu kapının önünde nevaya seranat yaptı ama o rüya idi ve safa nevaya sarılırken neva geldi büyük ihtimalle yanlış anladı rüya ne kadar anlatmak istesede neva onu dinlemez zaten kavga ettiler ayrıca füsünuda nevayıda tasfif etmiyorum ama nevanın bağırması biraz haklıydı fakat bir anne olduğu için yanlıştı o kadar sert çıkması füsun iş güzarlığı yüzünden başını drde sokabilirdi sanki neva heömen o adamla evlenecekte sanki kontrole gitti ikincisi pembenin davranışlarından hala neden kimse safaya aşık olduğunu anlamıyor apaçık ortada nil iyice tozuttu ama kızlar işte böyle ne yaparsa yapsın biz erkekler azının içine düşeriz:img-grin2 misketin diksiyon tamamda ohalde çok olgun duruyor rüzgarın tipi hiçbirzaman olamaz şimdilik aklıma gelenler bunlar saygılar ena 22-05-06, 15:34 Uzun yılllardır izlediğim bu diziyi ana sayfada görünce gerçekten çok sevindim..Bu forumun açılmasında emeği olanlara teşekkürler. Cuma günü diziyi kaçırdığım için neva-sefa-rüya olayları hakkında yorum yapamıyor ve tahminde bulunamıyorum. Ama merakla bekliyorum..Kısmetse bugün inşallah resim ekleyebileceğim:) mutluyum, gururluyum:) sez_111 22-05-06, 17:01 dizinin anasayfası taşınmasına çok sevindim.umarım yakında resimlerde konulmaya başlanır. ena 22-05-06, 17:52 sevgili sez_111 resimler upload da..Birkaç resim ekleyeceğim birazdan.. bugünkü bölüm ens evdiğim bölümlerden biriydi..Bence rüzgar oyunculukta aştı gitti bu bölümde..Çok güzeldi ses tonu ve mimikleri..nil olayının böylece nihayete ermesine çok sevindim..Lakin misket gitti gider..Sizce geri döner mi dersiniz? Safa ve neva çok tatlılardı:) Neva'nın "duydun mu?" deyişi süperdi...Safa nasıl da sevindi..Bakalım şimdi peyami ve şadan neler yapacaklar? irem135 22-05-06, 17:55 Bugunku bolume ba-yil-dim, bayildim.. Sukur rabbime Ruzgar ogrendi Nilin ne kiz oldugunu...Nilin kotu niyeti su yuzune cikti...Ruzgar umarim gec kalmaz ve Misketin otobusune yetisir. Ikinci ise , Neva ve Safanin asklari...ya ne guzel ya..insallah bu sefer Neva mutlu olur,insallah..ele ele tutustular..Safa cok iyi bir kisi ya, espirili, sempatik.. kimene 22-05-06, 18:20 Harika bir bölümdüüüüüüüüüüü:img-icecr Yaşasııııın!!!! sonunda neva ile Safa el ele tutuştular!!!!! Sevgili oldular!!!(Neva yine bir terslik yapmazsa) Yaşasııın! Nil gitti:img-haha: sonunda rüzgar onun ne olduğunu anladı..ama rüzgarla birlikte ben de ağladım..rüzgar çok iyi oynadı o sahnede. misket de gitti..o giderken de ağladım, şimdi ne olacak, geri dönecek mi: ( hepsi çok iyi oynadılar bu bölümde..düriye de çok iyi bir oyuncu onu da çok beğeniyorum. umarım durumu iyice kötüye gitmez. tüm oyuncuların yönetmenin senaristleri kutluyorum. :) yasden 22-05-06, 18:23 eveeettt sonunda nil cadısından kurtulduk :happy0064 rüzgar anladı nilin nasıl bir kız olduğunu miskete çok üzüldüm bu bölümde bence vazgeçmemeliydi neva ve safada çok tatlılardı dizide herkes mutlu bide misket olabilse :icon_sorr simal 22-05-06, 18:27 Cok güzel ve özlemle beklenen bir bölümdü :) Sonunda iyi birsey oldu yani! Neva ile Safa olayina sevindim ama Rüzgar`ìn Nil gercegini görmesine daha cok sevindim. Simdi Misket ne olucak onu merak ediyorum. Umarim diziden cikmamistir... sanem12 22-05-06, 18:28 Öncelikle bu diziyi anasayfada görünce çok mutlu olduğumu ifade edeyim.:img-icecr Bugünkü bölüme adeta bayıldım çok güzel , heyacanlı ve doluydu. Misket'in köye dönmesine üzüldüm tamda sırasıydı ama geri döner gibi geliyor bana. Rüzgar sonunda Nil'in gerçek yüzünü acı bir şekilde gördü. Ne yüzsüz kız yarabbim nasılda fırsattan istifade etmeye çalıştı. Şimdi neler olacak gerçekten merak ediyorum. Rüya Neva'ya gerçeği söyleyebildi ve beklediğim an geldi. Neva ve Safa'nın elele tutuştukları sahneyi tamamlayan fondaki müzikle harikaydı. Müge 22-05-06, 19:26 Bu diziyi anasayfaya taşıyan modaretör arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler inanın o kadar çok sevindim ki.....:img-nyam: Bu akşam baştan sona izleyemedim yorumlarınızdan anladığım kadarı ile harika bir bölüm olduğunu anladım.. Nil sonu geldi Rüzgar'ın ağlamasını gördüm .Misket'te köye gidiyor yazık oldu..Ve sonunda Safa ve Neva birlikleteler...Sezon sonuda geliyor yavaş yavaş:icon_cry: ... twetytom 22-05-06, 19:30 ve sonunda ana sayfadayız ve alt başlıklarımız varrr.... arkadaşlar ellerimize sağlık. bu sezonun en iyi bölümüydü.nil pisliği gitti.gözümüz aydın.rüzgarı kutluyorum harika bi iş çıkardı oyunculuk açısından. misket yollarda ama eminim geri döner.belki de yeni bir kısmetle.rüzgarla olmaması konusunda ısrarlıyım.hem arkadaşlar ben misketi çok da değişmiş görmedim.kaşı alınmış fön çekilmiş ama misket aynı misket.kızın hamuru öyle.daha fazla güzelleşemez.eğer diziye çirkin betty deki kız gibi facia şeklinde soksalardı değişimi farederdik ama çok da ilerleme kaydedilmedi.umarım en yakın zamanda birine aşık olur.rüzgarın bu olaydan sonra misketi değil dünya güzelini gözü görmez.kadınlardan nefret eder bence. safa ile neva ya gelince şükürler olsuuun şimdi şadan ,peyami ve rikkat neler yapacakki. sez_111 22-05-06, 19:46 ya ben bu akşamki bölümü izleyemedim. nil ne yaptı ki.biri kısaca özetleyebilir mi twetytom 22-05-06, 19:58 ya ben bu akşamki bölümü izleyemedim. nil ne yaptı ki.biri kısaca özetleyebilir mipeyami ve rikkat evde tartıştılar o sırada nil de vardı evde.peyami çıkıp atölyeye gitti.nilde arkasından gidip rikkati suçladı durdu.peyamiye benim kocam olsaydınız ben böyle yapmazdım dedi.peyami de sen ne diyorsun.oğlumla ber abersin dedi.o sırada rüzgar atölyeye geliyordu kapıda duydu konuşulamnları.nil de ben onunla sadece geziyorum asıl amacım size yakın olmaktı deyince rüzgar içeri girdi.nili kovdu. armagan_60 23-05-06, 00:09 eneya teşekkür ediyorum 2.bölümü seyredemeiştim saolsun uploadlarıyla bu derten kurtuldum rüzgar inanılmazdı neva-safa bilindiği gibi zaten bu arada misket rüzgara veda ettimi göremedimde ena 23-05-06, 00:19 sevgili armagan_60 misket rüzgar'a veda etmek için evine gidiyordu ki yolda nil ile rüzgar'ı sarmaş dolaş görünce üzüldü ve eve girmeden, onlara da görünmeden geri döndü. Veda etmeden ayrıldı. purna 23-05-06, 08:08 misketin konuşması duzelmiş galibA düzgün konusuyordu.ruzgar sımdı yanlıs anlamasın babası asılıyor zanneder kesın nıl oyle dıyebılır GamzeSedat 23-05-06, 08:45 Ya inanmiyorum... Dunku bolume bakamadim neler olmus.. Arkadaslar... Neva ile Sefa nasil baristilar..tuh ya... nasil sevgili oldular? Biri anlatabilirmi? Misket gercekten koye'mi donuyor? Ondan'mi Ruzgar'a veda etmek istedi? Oh..rahatladim..Nil'in gercek yuzu ortaya cikti :) Simdiden cevaplara tesekkurler!! armagan_60 23-05-06, 10:28 Ya inanmiyorum... Dunku bolume bakamadim neler olmus.. Arkadaslar... Neva ile Sefa nasil baristilar..tuh ya... nasil sevgili oldular? Biri anlatabilirmi? Misket gercekten koye'mi donuyor? Ondan'mi Ruzgar'a veda etmek istedi? Oh..rahatladim..Nil'in gercek yuzu ortaya cikti :) Simdiden cevaplara tesekkurler!! sevgili arkadaşım evet gerçekten dünkü bölümün 2. kısmı çok süperdi bende seyredememiştim ama imdadımıza ena karteşimin uploadları yetişti bence sende video klipleri bölümünden bu uploadları indirebilirsin herşey çok açık ortaya çıkıyor piper66 23-05-06, 12:09 dünkü bölüm cok güzeldi ya keske bir daha koysalar dicektim ama birazdan indiririm ena arkadasimiz saolsun.. ama aslinda hersey simdi basliyor.. 1. Rüzgar napacak bundan sonra? 2. Misket geri döncek mi? 3. dönerse rüzgarla beraber olcak mi? 4. Sefa ve Neva nasil beraberliklerini sürdürecekler.. (hatirlatirim Peyami cok karsi cikmisti o yüzden yalanci sevgili oyunu oynamisti Sefa!?) ve ya su Düriye nolcak ya? tamamen kafayi yedi bu kadin.. bi gülüyo bi agliyor bi iciyo bi siziyor nolcaksa :S HayatBilgisi 23-05-06, 12:19 Arkadaslar... ben ena arkadasimizin verdigi link'i dwonlaod edemiyorum.. Lutfen ena onalari ya hemenpaylas'a yada rapisdare'a aktara bilirmisin? Lutfen..cunku cok merak ediyorum. irem135 23-05-06, 17:37 Ay Neva ve Safa cok tatlilar ya...birbirlerine cok yakisiyorlar.. Ruzgar bence Misketi dusunecek ve onla dalga gectigine bin pisman olacak...onun ic guzelligini anlayacak... aliyeaynalar 23-05-06, 18:04 harika bi bölüm izledik diyebilirim. herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. sanırım cuma günü sezon finali var :( armagan_60 23-05-06, 18:05 ve misket geri döndü rüzgarın kafası dank etti ama misket aklına gelirmi bilmiyorum çünkü onu halk tabiriyle bacı olarak gördü misketin bişeyler yapması lazım bu aralar pek konu kalmadı safa-neva üzerinde yoğunlaşacaklarından eminim Müge 23-05-06, 18:20 Arkadaşlar bu lign dowlaod işini isterseniz sıcak oda başlığında tartışalım ve yorum başlığını bozmayalım ?? Benim Rüzgar konusunda düşündüklerimi bugün kendisi söyledi.."Ben sadece dış görünüşe öenem veriyorum içine bakmıyorum"ben de bir kaç hafta önce buradaki yorumlarından birinde Rüzgar sadece dış güzelliğe önem veriyor "güzel olsun bneim olsun"hesabı yapıyor diye ve sonunda olan oldu aklı başına geldi Misket ile olacak gibi ..Şimdi burada olmasın diyenler olacak ama ben artık bir şey demicem ister olsun ister olmasın Rüzgar bir kez Misket'i görsün.... Bu akşam Sally de çok tatlı ve hoştu Rüya'dan ayrıldıklarını duyunca verdiği tepkiye bittim...Bu dizide en çok sevdiğim oyunculardan birisidir İpek Çeken... Duriye'de iyice üsüttü kafayı sonu iyi değil o ağladıkça benimde içime sıkıntı geliyor... sanem12 23-05-06, 18:57 Safa ile Neva bugünkü halleri çok tatlıydı. Rüzgar'ın Rüya'ya olanları anlatması iyi oldu. Misket geri döndü bakalım şimdi durumlar ne olacak. Duriye iyice kafayı sıyırdı bu gidişat hiç iyi değil. Sadık'ta herkezin borcunu ödüycem diye kendi iflas edecek... piper66 23-05-06, 19:26 bence yine cok güzel bir bölümdü.. Sefa cok tatliydi, Neva da öyle.. Düriyeye sinir olmaya basladim yavas yavas.. ayni zamanda Pembe yede. tamam anladik Sefayi seviyor ama böyle herkesin ortasinda kiskanclik krizlerine girmesine neden yok.. neyse ben resim cektim sonra eklerim.. ena 23-05-06, 20:54 Sefa ve neva gerçekten pek bir şirinlerdi..Neva biraz durulsa iyi olacak. Rüya ile rüzgar'ın dertleşmesi çok güzeldi. Kuzenlerimi özledim onları izlerken.(geçen sene kuzenim yurtta olduğu için diziyi izleyemiyor,ve her akşam beni arayıp neler olduğunu soruyordu..Yazları da beraberce tekrarlarını izliyorduk) En hoşuma giden sahnelerden biri rüzgar ile peyami'nin konuşması oldu.Gerçekten çok tatlı bir sahneydi. Rüzgar'ın beklediğim tepkiyi vermemesine çok sevindim. Bir de rüzgar'ın annesi ile babasının problemini "çözdüğü" sahne çok hoştu.. Sefa ile rüzgar farklı duygular içinde aynı sonuca varan düşünceler içindeydiler..Doğru tek olsa bile yollar farklı olabilir:) Acı ya da mutluluk, aşkın değerini hatırlattı onlara. aslı06 24-05-06, 11:14 Sınavlardan dolayı iki gündür trt int den izleyebiliyorum.Öncelikle sefanın nevaya aşkını itiraf etmesini izlerken gözlerimin dolduğunu söylemeliyim.Acaip güzel oynamış,inşallah neva yaptığı hatayı anlar ve gidip sefaya aşkını itiraf eder diyecektimki bugün düşündüklerim oldu.Bence bu sabah izlediğim bölüm sezonun en iyi bölümlerinden biriydi , dizinin yazarını tebrik ederim.Rüzgar çok iyi yaptı o nil denen ........neyse rüzgar ile tanışmak istiyorum,sizce ne yapabilirim arkadaşlar?Bu arada sefanın top sakalını kesmesi hiç iyi olmadı,acaip yakışıyordu ona. sinem83 24-05-06, 12:30 birkaç gündür dizifilm.coma bakmamıştım, dolayısıyla şimdi gördüm bizim evin hallerinin kendine ait başlığının olduğunu ve çok sevindim, çok çok teşekkürleeeerrr:):) nilin foyasının ortaya çıktığı bölümü izleyemedim, ama yorumlarıdan anladım, iyi oldu daha fazla uzamadan rüzgarın kurtulduğu... sonunda neva ve safa birleştiler çok mutluyum bu konuda:):) dünkü halleri çok komikti aşkın belirtileri bunlar şimdi de bir dolu sorun bekliyor onları ama inanıyorum onlar bu kadar aşıkken her şeyin üstesinden gelirler...:):) bu arada neden kimse pembenin safaya aşık olduğunu anlayamıyor ve bu konuda konuşulmuyor anlamadım... misketin rüzgarla olabilmesi için ihtiyacı olan "değişim" fiziksel değişimden çok kendini geliştirmesi, biraz okuyup kültür kazanması, bu konularda rüzgara denk olması gerekirdi bence... çünkü bence asıl önemli olan bu yani rüzgar üniversite mezunu bir genç, ama misket köyde yetişmiş, rüzgarla denk olabilecek bir insan değil, bunu da birkaç ay önce rüzgarla bir cafeye gittiklerinde görmüştük... düriyenin sinirleri de iyice laçka olmuş durumda, allah hayırlara çıkarsın...:) BERNA 24-05-06, 15:34 Öncelikle Rüzgar'ın Nil'den kurtulmasına sevindim. Belki şeytanın avukatlığını yapıyorum ama bir kızın değişmek daha doğrusu gelişmek istemesinin tek nedeni kendini bir erkeğe beğendirmek olmamalı bence. Misket'in bu değişim işini sırf bu yüzden kabul etmiş olduğunu anlayabiliyorum ama bence bu süreç içinde bu hedef tek hedef olmaktan çıkıp birçok hedeften biri olmalıydı bence. Aşka ve erkekler tabi ki önemlidir ama daha önce de yazmıştım, insan önce kendini beğenmeli ki, başkaları (ve istediği kişi) de onu beğensin. Misket'i çok şirin buluyorum mutlu olmasını da isterim elbette ama bu şekilde olacaksa sevemedim ne yalan söyleyeyim. Neva ve Safa bence de çok tatlı bir çift olmaya aday. Bakalım aile engelini nasıl aşacaklar? Pembe'nin tavırlarını kimse anlamasa bile Safa nasıl anlamıyor ben de bunu anlamıyorum. Müge 24-05-06, 20:42 Bu Sadık Ali,Fincan ve Nemide bir gün beni ölderecekler :img-heh: Konya'ya doğru yol aldılar araba kullanmayı bilmeden nasıl kullanırki arabayı Sadık Ali?.Hele arabayı dantellerle süslemeleri yokmu koptum gerçekten... :img-heh: :) Çok güzel bir bölüm daha izledik bu akşam.. sinem83 24-05-06, 21:20 ayy evet sadık ali fincan ve nemidenin maceraları güldürüyor insanı:):) bu iki oldu sadık ali duvara taşa toslayıp ohh be durdurdum diyor:):) allah korudu da bir şey olmadı onlara ben bir ara kesin kaza yapacaklar dedim ama olmadı iyi ki:) bu bölümde safa ve nevayı çok az gördük, inşallah daha fazla görürüz artık aşklarını... FBemel 24-05-06, 21:29 millet ben bu diziyi uzun zamandır takip ediyorum.ve sanki tiyatroda bir oyun izliyomuş gibi zevk alıyorum.oyunculuklar harika. bu akşam ki bölümde bizde annemle gül gül öldük.sadık-nemide-fincan harikalar. rüzgar ve misketin bir arada olmasını çok isterim. ama rüyanın da artık eski deli dolu haline dönmesini,kendine ii bi sevgili bulmasını istiyorum.aslında geçen sezon ki bora iyiydi ama onu diziden çıkarttılar.üzüldüm.neyse.burayı buldum.artık bol bol yorum yaparım:) twetytom 24-05-06, 21:30 Araba yine olmadık bir yere çarpar ve sadık ali den o bilindik cümle duyulur. "aha da durdırdim" :D :) :img-heh: :img-kiss: :img-weigh süper adam ya... armagan_60 24-05-06, 23:02 bugünkü bölüm güzeldi ancak benim istediğim gibi olmadı daha çok neva ile misket konusuna yoğunlaşmalarını bekliyordum HayatBilgisi 24-05-06, 23:57 Sadik amca birgun beni gulmekten oldurecek.. Adam gercekten cok komik. Nemide, Fincan ve Sadik Ali uclusu gercekten super!! :) Keske daha cok Neva ile Sefa sahneleri olsa... ve Misket'e artik Ruzgar'a aciklasa duygularini... Gercekten bir gelisme olsa ne guzel olacak :) aliyeaynalar 25-05-06, 08:17 arkadaşlar istesinizde istemesinizde rüzgar-misket birlikteliği olacak dün nedemişti rüzgar " hep kendimin seçtiği kızlar kafadan kondak çıktı, bu sefer beni seçen ve beni sevenle birlikte olucam" bunu ismette duydu ve miskete sormaya gitti sevinçle ; miskette onu çok seviyorum dedi... Bu demek oluyorki misketle rüzgar işini olmuş diyebiliriz... :) kimene 25-05-06, 08:47 misketin sırf rüzgar için değişmesinden rahatsız olanlar var..peki değişmesine gerek olmayıp doğuştan "değişmiş" olanlar (üstüne başına oturup kalkmasına dikkat edenler) için ne diyeceksiniz merak ettim..onlar da misketin eski hali gibi olsunlar o zaman. ya arkadaşlar kız aşık! aşık! Zil zurna! deli divane! yapmasın mı yani oncacık şeyi. onun şimdi tek derdi rüzgarın kendisini sevmesi. belki o kendini sevdiğinde rüzgar onu sevmeyecek de rüzgar onu sevdiğinde o da kendini sevecek. siz aşık olsanız ne hissederdiniz. tek amacınız onun sizi beğenmesi olmaz mıydı (tabii ki misket gibi görmemiş geçirmemiş saf toy olduğunuzu düşüneceksiniz) kendisi için değişip gelişmesini anlamak iiçin daha bir yığın aşamadan geçmesi bir yığın şey yaşaması gerekiyor bence. eğer rüzgarla birlikte olurlarsa bunun bir hata olduğunu da düşünebilir belki kimbilir, o zaman anlar belki aslında kendi için değişmesi gerektiğini. ena 25-05-06, 09:12 Sevgili kimene, pekçok noktada sana katılmakla beraber, rahatsızlığını dile getirmiş olanlardan biri olarak bir de ufak dipnot düşmek isterim.Misket'in değişme isteği ilk başlarda Rüzgar ağırlıklı olmak üzere diğer bireylerin de Misket ile dalga geçmeleri ve Misket'in buna içerlemesi üzerine kurulu idi.Evet rüzgar da ağırlıklı bir biçimde bunun içinde yer alıyordu.Ama Hatırlarsanız misket özellikle Sakız hanım ve Füsun'un onun "ropörtaj" (bu kelimeyi yazamıyorum ben yahu) kelimesini yanlış telaffuz etmesi üzerine gülmeleri sebebiyle diksiyon dersi almak istemiş idi. Evet sana hak veriyorum,Misket aşık ve aşkı için kendinden vazgeçmesi, kendini değiştirmesi aşkının inkar edilemez bir delili. Lakin demem o ki Misket zaten özünde iyi bir insan, özünün güzelliğini de biliyor, benim içimde hiç kötülük yok ki diye birkaç defa tekrarladığını hatırlarım.Ama belki de iç güzelliğinin sınırlarını bilmiyor ve bu değişim yolculuğu onun bunu keşfetmesine olanak sağlayacak...O vakit eyvallah.. Benim takıldığım nokta Misket'in değişmesi değil, hikayenin içiyle ilgili değil..Benim takıldığım nokta Senaristlerin belli şeylere vurgu yapmadan sırf rüzgar odaklı bir değişim rüzgarı estiriyor olmaları. Keşke bir iki cümleyle de olsa bir şeyler anlatsalar konuyla ilgili. Çünkü Türkiye'de tv den etkilenen çok.Ama yine de zevkle izliyorum, bu ufak bir rahatsızlık bu.Antipati yaratacak kadar kuvvetli değil..Sadece ufak da olsa rahatsızlığı dile getirmek istemiştim..Umarım meramımı daha iyi anlatabilmişimdir. BERNA 25-05-06, 17:15 Benim takıldığım nokta Misket'in değişmesi değil, hikayenin içiyle ilgili değil..Benim takıldığım nokta Senaristlerin belli şeylere vurgu yapmadan sırf rüzgar odaklı bir değişim rüzgarı estiriyor olmaları. Keşke bir iki cümleyle de olsa bir şeyler anlatsalar konuyla ilgili. Çünkü Türkiye'de tv den etkilenen çok.Ama yine de zevkle izliyorum, bu ufak bir rahatsızlık bu.Antipati yaratacak kadar kuvvetli değil..Sadece ufak da olsa rahatsızlığı dile getirmek istemiştim..Umarım meramımı daha iyi anlatabilmişimdir. Bu paragrafı aynen ben yazmış gibi hissettim, o yüzden alıntı yaptım :) Misket benim de en sevdiğim karakterlerden biri ve güzel kalbi değişmeden; dış görünüşünün değişmesini, kültürünün artmasını ve istediği gibi şehre uyum sağlamış biri olmasını ben de çok istiyorum. Rahatsızlığım özellikle Rüzgar Nil'den ayrılmayacağını düşündüğü zaman bu işten vazgeçmesi oldu, Rüzgar olsa da olmasa da bu işe devam etseydi keşke. Bu arada dünkü bölümden sonra ben de Rüzgar ve Misket beraberliğinin olacağını düşünüyorum, çünkü Rüzgar söylediklerinde samimi gibiydi. En büyük engel Rüzgar'ın kendisini peşinden koşturan kızlara ilgi duymasıydı bence. ena 25-05-06, 17:50 Bugün ne Sadık Ali göründü ne de Misket..Hatta rüzgar, peyami, rikkat, ismet, sally, füsun da yoktu..çağlar da yoktu..Bu bölüm çok az karakter gördük... Ama sonunda hepimizin istediği evlatlık meselesine değindiler..Sanırım hepimiz bu dizide bu konuya değinilmesini neden istediğimizi bir kez daha hatırladık ve istemekte haklı olduğumuzu gördük..Yani ben kendi adıma böyle hissettim.Bu tür konularda doğru bilgiler veriyorlar..Bilgiyi de hikayenin içine çok güzel yediriyorlar. Bu meselede de böyle oldu. Gerek sayhan'ın arkadaşı gerekse yurt müdiresi yapmacık olmayan, hikayenin akışını bozmayan bir biçimde verdiler verilmesi gereken bilgileri..Bu sebeple bu güzel işi ortaya koyan bu güzel ekibi bir kez daha tebrik etmek istiyorum! sinem83 25-05-06, 18:00 bugün düriyeye hayran kaldımmm... :happy0064 süper kustu dalyana olan sinirini... iyi de oldu günlerdir çektiği sıkıntılar bununla birlikte bitti... dalyana da iyi oldu o kadar pisliği yaptı yaptı sonra unuttum deyip kredi kartı yüzünden boşamaya kalktı... düriyenin cinnet geçirmesi çok yerinde ve haklıydı... safanın para bulma çabaları bu uğurda küçük çocuklar tarafından kovalanması çok hoştu..:):) en güzel konu sayhanın arkadaşının vasıtasıyla aklına gelmiş olan koruyucu aile konusuydu... herhalde ismet ve sayhan da koruyucu anne-baba olacaklar yakın zamanda... sezinti 25-05-06, 18:03 Bizim evin halleri dizisinde, bugün Safa güldürdü beni, Neva ile buluşmak isteyen Safa'nin parasının olmaması, Safa'yı bir takım davranışlar yapmasını sağladı. Safa önce Cihangir'den para istedi, Cihangir oralı olmadı, Neva ile Safa'nın buluşacağını duyan Pembe'den para istedi Pembe'de oralı olmadı, Zeynep'in kumbarasını aldı ve evden çıktı. Kumbarada 1,5 YTL para olduğunu gördü. Önce çicekçiye gitti, çiceklerin fiyatlarını ögrenen Safa çicekçiyle tartıştı, Safa'nın kaçışını görmeliydiniz. Safa Neva'ya çicek aldı, Çiceği verdi. Çocukları görünce Neva'yı oradan gönderdi. Çocuklarla Safa'nın halleri çok güldürdü, Safa'nın kaçışı, çocukların Safa'yı kovalayışını gördük. :) Sayhan, bir arkadaşının koruyucu aile ile ilgili sözlerinden çok etkilendi. Koruyucu aile konusunda bilgi almak için ilgili kurumdan bilgi aldı. Senaristleri bu konudaki duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. Dalyan'ın hafıza'sına kavuştu. Duriye'nin sahneleri çok duygu yüklü ve etkileyiciydi. bölümle ilgili resimler varsa ekleyebilirmisiniz. ena 25-05-06, 18:15 Ben en çok Sefa'nın "Çiçekçi olmuşsun ama adam olamamışsın adam." dediği sahnede güldüm..Harika bir sahneydi.. (not:şu an videoları küçültüyorum..Resimleri ve videoları en kısa zamanda ekleyeceğim.) Müge 25-05-06, 18:44 Duriye bugün döktürdü kendini,sonunda hatırladı Dalyan..Sayhan bakalım ne yapacak İsmet kabul edicekmi koruyucu aile olmayı...Safa çok komikti,parktadaki çocuğun çiçeğini alıp kaçacağına bir işr girsede para kazansa öyle Neva'ya çiçekler ,hediyeler alsa çok olur diyorum.. twetytom 25-05-06, 20:14 bugün izleyemedim ama sayenizde izlemiş kadar oldum arkadaşlar sağolun.bu arada düriyenin içindekileri dışarı dökmesine ve sayhanın koruyucu aile fikrine bayıldım. sanem12 25-05-06, 21:10 Sefa'nın Neva'ya çiçek bulma operasyonuna bayıldım. Sonunda Sayhan ve İsmet'in çocuk özlemi bitecek inşallah evlatlık sayesinde. Düriye sonunda patladı ve Dalyan'ın kendine getirdi sanırım artık onlar içinde güzel günler gelecek. armagan_60 25-05-06, 23:18 arkadaşlar safanın çiçek olayı güzeldi ancak daha basıt bir çiceği alamıyorsa ilerleyen zamanlard yemeğiydi pastane hediye falan filanları nasıl alacak bence bu xixim ayları yakında biter baksanıza kemal otellere en lüx lokantaya götürüyodu kız mutlu oluyodu bence bu ilişki şadana gerek kalmadan kendiliğinden biter onun dışında dürüye mükemmel oynadı ve dalyan o ciddi halinden birden yalvaran hale geçmesi çok iyiydi ena 25-05-06, 23:35 Mantık hatalarında pembe konusuna değinilmişken tartışmayı buraya taşıyarak ben de birkaç kelam etmek istedim. Pembe'nin durumu gerçekten içler acısı. Ve trajikomik. Ayrıca bu kadar belli etmesine rağmen kimsenin anlamaması ilginç. demek ki kimse konduramıyor, böyle bir ilişkiyi tahayyül bile edemiyor. Pembe'yle ilgilenen birileri lazım bence diziye.Bir zamanlar hani şu eski mafya vardı, o geri dönse ne hoş olur. O adamı da severdim ben. Benim kafama takılan bugün neden bu kadar az karaktere yer verildiği Dönem dönem bazı karakterlerin üstüne gidilip bazılarının daha geri planda bırakıldığı oluyor akin bugün karakter sayısı gerçekten bayağı bir azdı. Gerçi bölüm yine güzeldi ama ne yalan söyleyeyim ben sadık ali'nin eksikliğini hissettim.Dün de izlememiştim bölümü, bayağı özledim sadık amcamı:) purna 26-05-06, 08:45 fıncan.nemide ve sadık aliye cok guldum gecen bölüm halleri çok komıktı ena 26-05-06, 09:49 Geçenlerde kaçırdığım bölümü izledim az önce, gerçekten ok müthişmiş..Nemide ve fincan döktürdüler..Ben izlerken fenalık geçirdim kimbilir sadık ali neler hissetti.Yandan geçen arabalara uzaktan geçin demeleri süperdi. Sadık ali "durdururum da durduracak ortam bulamadım" dediği yerde koptum..Ortamını bulunca da durdurdu zaten, kayaya çarparak..Hehehehe. Bence o araba sonunda ya çağlar'a geri döner ya da şadan'a verilir.:) Bir de misket "Bu iş olsa da olmasa da ben bu şehre ayak uydurmak istiyorum" dedi, hoşuma da gitti. İşte beklediğim böyle ufak ama anlamlı bir cümleydi bu değişim konusunda. Akşamı heyecanla bekliyorum.Lakin bilgisayarı bilgisayarcıya götüreceğim, o saate yetişir mi bilmiyorum ama kaydedemeyebilirim.. aslı06 26-05-06, 11:38 Çok komik bir bölümdü.Sefa gene inanılmazdı,neva yüzünden çok fena dayak yiyecek birgün.Çekirge bir zıplar iki zıplar ......Düriyeyide uzun zamandır beğenmiyordum , dünkü bölümde dalyana olan tavrı çok iyiydi,kutlarım.Acaba dizi ne zaman ara vericek?Sezon sonunda ne gibi bir sürprizle bitirecekler?Keşke bu dizininde yazlık bölümleri olsa ama günlük dizi olduğu için çok zordur herhalde. Müge 26-05-06, 19:24 Safa nereye kadar böyle davrancak acaba?Bir iş bulup çalışması gerekiyor.. Duriye numaramı yapıyor yoksa sahiden kafayımı üsüttü merak ediyorum.. İsmet'in koruyucu aile konusunda tepki vereceğini tahimn etmiştim inşallah kabul eder.. ged 27-05-06, 08:15 Bu paragrafı aynen ben yazmış gibi hissettim, o yüzden alıntı yaptım :) Misket benim de en sevdiğim karakterlerden biri ve güzel kalbi değişmeden; dış görünüşünün değişmesini, kültürünün artmasını ve istediği gibi şehre uyum sağlamış biri olmasını ben de çok istiyorum. Rahatsızlığım özellikle Rüzgar Nil'den ayrılmayacağını düşündüğü zaman bu işten vazgeçmesi oldu, Rüzgar olsa da olmasa da bu işe devam etseydi keşke. Bu arada dünkü bölümden sonra ben de Rüzgar ve Misket beraberliğinin olacağını düşünüyorum, çünkü Rüzgar söylediklerinde samimi gibiydi. En büyük engel Rüzgar'ın kendisini peşinden koşturan kızlara ilgi duymasıydı bence. Misket'in değişmeye başlamak istemesinin nedeni Rüzgar'dı. Tabii ki Füsun'ların ya da başka aşağılanmaların da etkisi oldu ama onlar sadece ana nedeni destekleyen şeylerdi. Dolayısıyla Rüzgar için değişmek isteyen birinin Rüzgar'ı tamamen kaybettiğini düşündüğü anda her şeyden vazgeçmesi çok normaldir. HAyal kırıklığını bir düşünsenize.. Ayrıca hatırlatırım sonra Misket geri geldi... "nereye aitim bilemedim" diyerek.. yani demek ki değişimi sadece Rüzgar için değilmiş, değişirken aslında kendisi için de değiştiğini fark etti Misket. (değişmekten kastım gelişmek.. bir dip not: Bir bölümde senaristlerin Sally'nin ağzından "sen değişmeyeceksin gelişeceksin!" dedirttiklerini çok net hatırlıyorum") fb_polat 27-05-06, 10:05 Bende zevkle seyrediyorum.Ama eğer sevgili olurlarsa misket rüzgara hiç yakışmaz.Çok komik durur.Kısmetin yerini kimse tutamaz.Ve de tutamıyor zaten.Bu arada Neva çok güzel.Rüya çok komik sinem* 29-05-06, 10:58 arkadaşlar bunu bilen varsa cevap versin çok merak ediyorum rüzgarın doğadan sonra nilden önceki sevgilisi yani berile ne oldu,rüzgarla nasıl ayrıldı ,berilin abiside rüyaya aşıktı daha yeni başalmıştı ilişkileri ama yeni sezonda onları göremedim bir de rüzgar dedi ya bundan sonra ben seçmiyecem diye berilide o seçmemişti hatta beril onun için neler yapmıştı kapısına notlar felan bırakmıştı gizli hayranı olarak misketin son hali ne olacak merak ediyorum ama ben niye bilmiyorum ama onu rüzgarla birlikte düşünemiyorum hem buna rikkatte izin vermez herhalde rikkat demişken onu gördüm gerçekten çok güzel bir bayan televizyonda göründüğü gibi değil,hala argo olacak ama taş gibi twetytom 29-05-06, 18:20 misket bence iyi olmuş ama çok kadınsı.zaten büyük görünüyordu iyice abla gibi olmuş rüzgara.o anca şadana uygun olur görüntü itibariyle.:Dhani şadanın bi sevgilisi vardı ona benzemiş giyinişi ve makyajıyla. zavallı hala eski saflığında adam yanlız mısınız diye sorunca yok beni sevenler var deyip nemideyi falan saymaya başladı ya. :img-haha: dalyanda düriyeyle yaşadıklarından sonra hala ona buna bakmaya sürdürüyor.zamparalığa devam.ama 2 türlü de bakılan kişinin misket oluşu tuhaf bir tesdüf. sally çağları affetmeyecek gibi görünüyor ama sezon sonuna yaklaşıyoruz.genelde mutlu sonu tercih ediyor senaristler.burdan yola çıkarak afferder gibi geliyor bana.ismetin bu çocuk konusunu bu kadar uzatması artık sıkmaya başladı.sayhan her konuda yanlız kalıyor ismetten dolayı ve onu anlamak zorunda kalıyor.artık sayhana acımaya başladım.adam ne zaman hevesle bişey yapmaya kalksa illa ismetten kaynaklanan bir sorun oluyor.:img-sorry genç_fb 29-05-06, 18:38 Misket epey değişmiş.Bu kadarını beklemiyordum doğrusu.Gerçekten de misket çok kadınsı olmuş.Rüzgarla onu düşünemiyorum.Çok komik olur yani birlikte olurlarsa. Offf Offff gözlerim hep Kısmet'i arıyor.Keşke diziye bir şekilde yeniden dahil olsa.Valla ya bende merak ediyorum şu Berille , berilin abisine ne oldu? Müge 29-05-06, 19:28 misket bence iyi olmuş ama çok kadınsı.zaten büyük görünüyordu iyice abla gibi olmuş rüzgara.o anca şadana uygun olur görüntü itibariyle Evet haklısın arkadaşım Misket'in yeni halini çok kadınsı olmuş bi de çok kokoş olmuş,hiç hosuma gitmedi...Rüzgar görünce çok gülecek gibime geliyor..:img-nyam: twetytom 29-05-06, 19:34 Evet haklısın arkadaşım Misket'in yeni halini çok kadınsı olmuş bi de çok kokoş olmuş,hiç hosuma gitmedi...Rüzgar görünce çok gülecek gibime geliyor..:img-nyam: bence de gülsün zaten öyle her gördüğü süslü kıza atlayacaksa zaten rüzgar kişşiliksiz bi karakter olur.misket hiç rüzgarın bakacağı gibi değil. armagan_60 29-05-06, 19:39 bende bilmiyordum başkasından öğrendim beril rüzgarı babasının yanında çalışmaya başladığı için onu küçümseemiş ve ayrılmışlar abisine gelince ona hiçbir açıklık getirmeden diziden çektiler büyük ihtimalle berilden dolayı kurunun yanında yaşda yandı misali bugünkü böüm güzeldi ancak konu bakımından çok azde misket sally arasında gitti geldi nevayı bekliyorduk ama adı bile geçmedi misket güzel olmuş ama çok büyük ya ayrıca rüzgarın rüya söylediği lafı unutmamak lazım önemli olan iç güzellik bundan onra dış görünüşe bakmayacam demişti ilgisini çekmeyebilir eski misketi özlüyebilir ayrıca saly rüzgar hemen aşık olsa bile miskete hemen kabul etmesini istemeyecektir kendisini naza çektirecetir tıpkı kadın isterse dizisinin il başlarında duygunun zafere sanki bir başkaasıyla beraber havasını verdirebilirler ayrıca dalyanın ne kadar pişman olduğunu abdüle anlatırken karşısında bir bayanı görünce abdüle nasıl taş gibi demesi çok güzeldi ena 29-05-06, 19:57 Misket hakkaten çok değişmiş...Ve dediğiniz gibi çok kadınsı duruyor... Bakalım neler olacak..Yalnız aklıma takılan Çağlar cidden dolandıracak mı Sadık Ali'yi? İsmet'in çocuk meselesini daha fazla uzatmazlar herhalde..Tez zamanda bu bunalım bir karara yol açacak.Umarım olumlu bir karar olur bu.. Ki örnek olsunlar. Not: Bu bölümün tamamını kaydetmeyi başardım. En kısa zamanda ekleyecem inşallah... sinem* 29-05-06, 19:59 bende bilmiyordum başkasından öğrendim beril rüzgarı babasının yanında çalışmaya başladığı için onu küçümseemiş ve ayrılmışlar abisine gelince ona hiçbir açıklık getirmeden diziden çektiler büyük ihtimalle berilden dolayı kurunun yanında yaşda yandı misali bugünkü böüm güzeldi ancak konu bakımından çok azde misket sally arasında gitti geldi nevayı bekliyorduk ama adı bile geçmedi misket güzel olmuş ama çok büyük ya ayrıca rüzgarın rüya söylediği lafı unutmamak lazım önemli olan iç güzellik bundan onra dış görünüşe bakmayacam demişti ilgisini çekmeyebilir eski misketi özlüyebilir ayrıca saly rüzgar hemen aşık olsa bile miskete hemen kabul etmesini istemeyecektir kendisini naza çektirecetir tıpkı kadın isterse dizisinin il başlarında duygunun zafere sanki bir başkaasıyla beraber havasını verdirebilirler ayrıca dalyanın ne kadar pişman olduğunu abdüle anlatırken karşısında bir bayanı görünce abdüle nasıl taş gibi demesi çok güzeldi teşekkürler merak ediyordum gerçekten ama bu hiç inandırıcı olmamış en azında doğaya yazılan gibi inandırıcı bir şey yazılabilirdi çünkü beriilin abisi rüyanın sevgilisiydi ve ona aşık olduğunu söyleyene kadar neler olmuştu bugünkü bölüme gelince misket çok büyük gösteriyor bu haliyle sally ve ismetin arkadaşı gibi olmuş tam bir kokoş daha genç işi şeyler giydirseler daha iyi olurdu ya ben berile gerçekten çok üzüldüm keşke geri dönse ayrıca kısmetin yokluğu hissediliyor nemidenin onu bir kalemde silmeside çok şaşırtıcı dalyana gelince eli işte gözü oynaşta derler ya hem yaptıklarını unutturmaya çalışıyor hem de kadınlara bakmaktan eksilmiyor abdül çok güzel cevap verdi armagan_60 29-05-06, 23:19 bişeydeğil arkadalım ama kısmet konusunu mwcburen böyle yapacaaklardı bu kadar bölüm oynamış kısmetin yerine başkasının geçmesi 2 karakterin arasında kıyaslamaya yol açardı diziye geri dönmeyeceği için konusunun geçmemesi normal eğer bu dizi başlarında ayrılsaydı kısmet o zaman yerine bir başka karakter sokabilirlerdi çünkü daha oturmamıştı ssanki şöyle bişey hatırlıyorum dizi ilk başdadığıda saly,rikkat,rüya karakterlerini başkası canlandırıyordu yanlışım vasra düzeltin Müge 29-05-06, 23:29 Hayır Sally,ve Rüya karekterlerini aynıdı ama bu dizinin ilk bölümleri o zamanlar sabah kadın kuşağının içinde 20 dakikalık veriliyormuş,ve Rikkat'in rolünü başka biri oynuyormuş ünlü bir tiyatro oyuncusu, Peyami'de Rikkat'in(şu andaki)olduğu halde sevgilisiymiş(adı başkaymış) sonradan bir den bire karısı yani Rikkat olmuş... ena 29-05-06, 23:39 Evet, Peyami'nin sevgilisi değil de ona aşık hafif kaçık bir kadın rolündeydi bugünkü rikkat, daha sonra birden rikkat oluverdi..Amacına mı ulaştı ne:) Bir de rüya dizinin başından beri aynı değildi, fakat Dilara Yalçın'dan önce Rüya'yı oynayan Fadik Sevin Atasoy sadece 6 ay rol aldı dizide.Yaklaşık 6 ay sonra onun yerine Dilara Yalçın geldi, ama önceki oyuncu çok da uzun süre oynamadığı için çok da göze batmadı bu. armagan_60 29-05-06, 23:51 Hayır Sally,ve Rüya karekterlerini aynıdı ama bu dizinin ilk bölümleri o zamanlar sabah kadın kuşağının içinde 20 dakikalık veriliyormuş,ve Rikkat'in rolünü başka biri oynuyormuş ünlü bir tiyatro oyuncusu, Peyami'de Rikkat'in(şu andaki)olduğu halde sevgilisiymiş(adı başkaymış) sonradan bir den bire karısı yani Rikkat olmuş... sanki ben saly de başkası oynuyo biliyodum hatta ilk denk geldiğim zaman salnın kocası vardı özgürmüydü neydi yoga yapıyolardı mama hiç yakışmamıştı saly karakterine hatta içimden şöyle demiştim keşke bu rolü ipek çeken oynasa ve 1-2 hafta sonra rastladığımda karşımda ipek çeken vardı sezinti 30-05-06, 00:01 Misket'in bugünkü değişimini gördüm. Rüzgar ve Misket beraberliğini onaylamıyorum. Rüzgar iç güzelliği olan birisini aradığını söylemişti. Misket bu değişimi ile Rüzgar'ın ilgisini çekebilir, ama Misket eski misket olmalıydı, değişimi dış güzelliği ile olmamalıydı. Bölümün en güzel sahnesi, Sadık Ali, Nemide ve Fincan'ın sahneleriydi. Sadık Ali durmasını bilmiyormusun, arabayı durdurmayı bilmiyorsun, iyilik yapmakta durmayı bilmiyorsun sözleri yüzümde gülümseme oluşturdu. yasden 30-05-06, 14:20 arkadaşlar ben ne zamandır izleyemiyorum bana rüzgar ve misket arasında olanları özetleyebilirmisiniz???? Müge 30-05-06, 17:06 arkadaşlar ben ne zamandır izleyemiyorum bana rüzgar ve misket arasında olanları özetleyebilirmisiniz???? Daha bir şey olmadı yasden'cim ama bu akşam olabilir yani Rüzgar,Misket'i görebilir... Müge 30-05-06, 17:47 Nemide ve Fincan'ın burnunu sokmadığı bir iş kalmadı valla ,Çağlar'ın iş yerine gidip hastaların dosyalarını karıştırdılar....Çağlar arabısını görünce çok şaşırdı he he:).Dalyan ve Misket sürekli karşılaşıyorlar bunun sonunu iyi görmüyorum ben...Şimdide yere düşen fılarını aldı kokladı Duriye görmesin..İsmet sonunda kimsesizler yurduna gitti, diğer çocukların gitmesine bakan küçük kızı evlat edincek sanırım...Misket az kalsın yakalanacaktı Rüzgar'a. Küçük kız İsmet'e tokasını verdi beni almayamı geldin dedi:icon_cry: Çok şeker bir kız maşallah..Sally Peyami'lerin atolyesinde biraz çıtlatı kız meselesini.."Köyden bir kız mesala" dedi,o sırada Dalyan atladı lafa..:)..Yurtaki küçük kız Dila ulusoy'muş gerçek adı..Acaba Mehmet Ulusoy'un yani Dalyan'ın gerçek kızı olmasın?? Dip not:Dila ulusoy..Yıllar önce Duriye komşusunun küçük kızına ,(o zamanlar bebekti)bakıyordu sanırım küçük bebek büyüdü ve şimdide başka bir rolle karşımıza çıktı.. twetytom 30-05-06, 19:01 müge maaşallah neler hatırlıyosun? bu arada neva ve safa karşılıklı oynarken her an öpüşeceklermiş gibi oynuyorlar fark ettiniz mi? ena 30-05-06, 19:18 hakketn müge ben de şok oldum ki genellikle bitiş jeneriklerini iyi takip ettiğimi düşünürdüm...:) maşallah sen benden de iyisin..tebrik ederim.. twetytom valla bi gösterseler ikisini dikkat edicez de artık göstermiyolar ne yazık ki..:) twetytom 30-05-06, 19:43 QUOTE=ena]hakketn müge ben de şok oldum ki genellikle bitiş jeneriklerini iyi takip ettiğimi düşünürdüm...:) maşallah sen benden de iyisin..tebrik ederim.. twetytom valla bi gösterseler ikisini dikkat edicez de artık göstermiyolar ne yazık ki..:)[/QUOTE] ben bugün trt inttekini izledim de oradan bu düşünceye vardım.:love05: armagan_60 31-05-06, 10:18 arkadaşlarneva safa olayı bence şu yüzden biraz askıya laındıneva ve safayı hergün buluşturamazlar ya sıkıcı olur değilmi sezonun sonuna gelindiği içinde şadanı şimdi öğrendirmezle bence artıkk bu nevanın son ilişkisi olmalıdır çünkü artık sıkar yani başını bağlamak lazım ama safanın bu iş meselesi ayrıca bilezik meselesini duyarsa ayrılabilirler annesinden hatıra kalması safayı üzdü bunu nEva duyarsa çok kızar bugün nevayı görmek istiyorum bence 1200 bölümde kapatacaklar sezonu istermisiniz son yzzın ama sürekli yeni olaylara girdiğinden bitirmezler armagan_60 31-05-06, 10:20 arkadaşlar fikir üretelim neva ile safa nasıl evlenir bence ilerleyen zamanlarda neva ile safa kaçarlar bunu duyan aileler ikisinede küser konuşmaz şadan ve peyami gerginliği olur kızlarını red ederler ena 31-05-06, 10:26 Valla bu dizi genellikle temmuzun ilk haftası da gösterilip cuma günleri sezon finali yapıyor.Yazın da tekrarları devam ediyor aynı saatte...O sebeple bu kadar erken bir sezon finali yapacaklarını sanmıyorum... Yani temmuz un ilk haftasının sonunda bitirdiklerini çok iyi hatırlıyorum, zira iki senedir o sıralar kuzenlerimin düğünleri oluyor ve ben dizi izleyeceğim diye geç kalıyorum:) Hele iki sene önce söyleyeyim tam 8 temmuzda bitti, 7 temmuzda ismet'in kına gecesi varken halamın kına gecesi vardı, 8 temmuzda kıyılamayan nikahta da halamın nikahı(bizimki kıyıldı çok şükür):) Bu sıralar biraz misket'e ve İsmet'e ağırlık verecekler sanırım..Bir de çağlar tabi:) nazlii1 31-05-06, 11:24 ya misket iyi kız hoş kızda niyeyse ben rüzgarla onu bi türlü yakıştıramıyorum armagan_60 31-05-06, 12:45 bencede misket yakışmaz nilin huyu düzgün olsa tam rüzgarlıktı misketin duyularını nile nakil etsek ne güzel olurdu demi sanem12 31-05-06, 14:34 Misket hakkikatende baya güzel oldu olmasına ama kart havalı Rüzgar'da çocuksu nasıl olur bu iş hiç bilemiyorum. İsmet'lerde o çocuğun koruyucu ailesi olacak galiba Müge arkadaşımızın dediği gibi acaba Dalyan'nın gerçek kızımı benimde dikkatimi çekti soyadı benzerliği ayrıca Düriye'nin baktığı çocuğuda hatırladım demek o büyümüşte yine oynuyor. Pembe Sefa'yı affetti affetmesine ama Sefa'nın hırsızlık yapması hiş hoş olmadı. Artık Rüya'nın da rolleri artsa birazda onunla ilgilenilse hiç fena olmayacak. Müge 31-05-06, 20:00 Neva tamam aşık ama son bir kaç gündür yaptıklarını çok çocuksu buluyorum..Rüya iyi katlanıyor valla ben olsam çoktan kavga etmiştim... Safa artık iş aramaya başlasın böyle liseli aşıklar gibi oradan buradan para bulmak,aşırıvermek hiç ona yakışmıyor.. Ben dün demiştim Dalyan Misket ile sürekli karşılaşıyor bugün de karşılaştı ve Duriye gördü onu allahtan ucuz atlatlı... Yetimhanedeki küçük kızın dizideki adıda Dila imiş..Çok benziyor Dalyan'a çok şeker bir çocuk iyi de rol yapıyor maşallah..:blush: sanem12 31-05-06, 20:22 İsmet'in fikrini Dila değiştirecek gibi... Safa çizmeyi aşmaya başladı kızı hem çağrıyor hemde para bulamıyınca savuyor bu nereye kadar böyle gidecek nasılsa Safa 'nın hiçbir zaman parası olmayacak. Misket'te teker teker herkeze görünmeye başladı Düriye'de öğrendi bu gidişle hepsi öğrenmeye başlıyacak. Sadık Ali Çağlar'a yardım etmek için kendini parçalıyor inşallah bir kazık yemez. sinem83 31-05-06, 20:50 dünkü bölümde pembeyi takdir ettim doğrusu... safayı ispiyonlamak yerine onu korudu... ama safanın da suratı görülmeye değerdi o bilezik annenden kalmıştı lafını duyunca çok kötü oldu... bugün de neva iş aramaya başladı safanın iş aramaya başlaması lazımken o halen kazı kazanlarda...:( biraz daha sorumluluk sahibi olması lazım bence... bence şadan işi kabul edecek sadık alinin baskılarıyla çağları da yanına alıp muhasebecilik yapacak... bu arada ben de gördüm yurttaki kızın ulusoy soyadında oldğunu ve dalyanın kızı olabileceğini düşündüm... misket konusunda ise hala fikrim değişmedi, rüzgarla olmaz. armagan_60 31-05-06, 22:29 safaya acıdım doğrusu bir yandan pembe bir yandan neva iyice parasız kaldı guruna dokundu nevaya söylemedi basit bir bahane böyle uydurmaya devam ederse neva başka birisi var zannedebilir bence ve bu ilişki duyulmadan kendiliğiden biter bence safa abisinden yardım isteyecek yanında çalışacak yoksa para bulamaz sürekli armagan_60 31-05-06, 22:31 ya arkadaşlaşlar sayfanın en altındaki hızlı cevap kusunu çalıştırmayı bilen varmı ben bilmiyorum veya yapamadım saygılar ayse 01-06-06, 07:40 ya arkadaşlaşlar sayfanın en altındaki hızlı cevap kusunu çalıştırmayı bilen varmı ben bilmiyorum veya yapamadım saygılar http://img101.imageshack.us/img101/8854/untitledg28up.jpg bu seferlik bu bölümde sormuş olduğunuz soruyu yanıtlıyorum fakat birdaha lütfen yorumlar bölümüne bu tür şeyler yazmayınız. Siteyle ilgili merak ettiğiniz hususları Öneri - İstek - Görüş - Yardım (http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=13) bölümüne yazınız.. Saygılar ayse gilmoregirls 01-06-06, 10:11 sizin yazdıklarınızı okudum da rüzgarla beril olayını unutmuştum anlattıklarınızdan hatırladım beril diziye geri dönse çok iyi olur o rüzgarın ona aşık olması için çok uğraşmıştı şimdi misket konusunda yazdıklarınıza katılmamak imkansız o ismetin arkadaşı gibi duruyor ismetin yeğeniyle yaşıt biri gibi durmuyor ki diziye rüzgar için birinin girmesi şart oldu ama bu gidişle olaylar misket-rüzgar üzerine yoğunlaşacak yasden 01-06-06, 13:44 ben ne zamandır izleyemiyorum ve çok merak ediyorum acaba msiket ile rüzgar arasında bişeyler oldu mu söylermisiniz bi de nil tamamen çıktı diziden dimi?? BERNA 01-06-06, 14:26 sizin yazdıklarınızı okudum da rüzgarla beril olayını unutmuştum anlattıklarınızdan hatırladım beril diziye geri dönse çok iyi olur o rüzgarın ona aşık olması için çok uğraşmıştı şimdi misket konusunda yazdıklarınıza katılmamak imkansız o ismetin arkadaşı gibi duruyor ismetin yeğeniyle yaşıt biri gibi durmuyor ki diziye rüzgar için birinin girmesi şart oldu ama bu gidişle olaylar misket-rüzgar üzerine yoğunlaşacak Bence birara eteği çıkarıp evde kot pantalonla dolaşıyordu ya işte o zaman Misket daha genç gözüküyordu. Şimdiki hali gerçekten de orta yaşa yaklaşmış gibi. Bu arada Dalyan'a diyecek söz bulamıyorum. Düriye hatırlamadığı için ona kızarken saçmalıyor diyordum ama az bile yapmış!! sinem83 01-06-06, 15:07 ben de berili rüzgara çok uygun bulmuştum hem rüzgarı da çok seviyordu... keşke gelse yine... ena 01-06-06, 17:11 rüzgar'ın ilişkileri içinde hikayesi itibariyle de en sevdiğim doğa olmuştu. hatta ayrılma nedenleri de saçma gelmişti bana. beril'den daha güzel buluyordum doğayı..tanışma hikayeleri de muhteşemdi.. bugünkü bölümün ilk on dakikasını kaçırdım trafik nedeniyle..pazartesiye kaldı artık... sinem83 01-06-06, 17:42 şadan kabul etti işi ama sally arayınca bozuldu bakalım şimdi neler olacak bence sally çağların hapse girmesine dayanamaz bunun olmaması için uğraşır nasıl kötü ağlamaklı oldu çağlar karakolun kapısından içeriye girerken... bu dalyan da ne sanıyor allah aşkına kendini canım aaaa yeter ama düriyeye yazık valla... neva da safanın bileziği öğrendi, artık safa bey de geçici çözümler yerine bir iş baksana kendine çok iyi olacak... armagan_60 01-06-06, 17:46 sadık ali sözünden dönmez bence bence saly arkasından koşar ve yetişir çağları safa duvara çarptı neva bence para bulup safaya yardım edecek misketin düriyeye söylemesi lazımdı o kadının kendisi olduğunu neyse dalyan kendinden vazgeçtide abdül ümitlendi bu seferde ena 01-06-06, 17:50 çağlar'ın sahnesi bence çok duygusaldı..ne bileyim, şadan bile kötü oldu.. neva bence safa'ya birlikte çalışabilecekleri bi iş bulmayı önerecek.. zaten bütün işaretler safa nın iş bulup adam olacağını gösteriyor..çok geçmez bunu görürüz bence.. sinem* 01-06-06, 17:53 dalyanda iyice yüzsüzlüğe vurdu hadi bir kere yaptı affedildi ama daha hala gözü dışarda cebinede koymuş öyle dolanıyor rüzgarında miskete aşık olacağını iyice belli ediyorlar dalyan diyoya görsen aşık olursun hep ilerde olacak bu iş hazırlanın der gibi ama nedense hala yakıştıramıyorum ben berili daha çok yakıştırıyordum ama berilde gitti rüzgara yeni biri gelsin misket gerçekten olmuyor sally de iyi yaptı ama affedecek oda bu belli giderken arkasından nasıl ağlıyordu nevada her şeyi öğrendi bence artık safa kendine çeki düzen versin yoksa bu iş yürümez adam yaptıklarını örtmek için dolu yol arıyor ama iş bulmak aklına gelmiyor bence o bir iş bulsun sezinti 01-06-06, 18:07 Dalyan Abdül'e gelen kişinin ( Misket'in ) Abdül için geldiğini söyledi. Abdül bundan sonra ne yapacak. Rüzgar ve Misket beraberliğini doğru bulmuyorum. Misket'in dış görünüşünde değişiklik oldu diye Rüzgar Misket beraberliğinin olmasını istemiyorum. Misket ve Rüzgar farklı karakterlerle birlikte olmalı. Misket Nemide'nin akrabası değil yine de aile içerisinden biri, bu beraberliğin olmasını doğru bulmuyorum. Diziye yeni ailelerin katılmasını istiyorum. gilmoregirls 01-06-06, 18:11 Bence birara eteği çıkarıp evde kot pantalonla dolaşıyordu ya işte o zaman Misket daha genç gözüküyordu. Şimdiki hali gerçekten de orta yaşa yaklaşmış gibi. Bu arada Dalyan'a diyecek söz bulamıyorum. Düriye hatırlamadığı için ona kızarken saçmalıyor diyordum ama az bile yapmış!! misketin kot pantolanla olduğu bölümleri seyretmedim bilmiyorum ama bi bölümde pasaja gittiği o kıyafet başında şapka falan tam ismetler gibi olmuş... diziyi düzenli seyretmediğim için olayların hepsini tam takip edemesem de misket olayınını yaz sezonu bitince çözerler herhalde :icon_whis ena 01-06-06, 18:21 Esasen ben Misket ve Rüzgar "muhtemel" ilişkisi üzerine bu kadar veri verdikten sonra senaristler acaba vazgeçer mi ya da bir ilişki olmaksızın bu olayı nasıl sonuçlandırırlar çok merak ediyorum...Bu hikayeyi bir ilişkiyle noktalandırmak kolay da asıl yaratıcılık gerektiren bir ilişki yaşanmaksızın bu hikayeyi sonlandırabilmek... Bakalım kolayı mı seçecekler yoksa zoru mu? sinem83 01-06-06, 18:30 sezintiye katılıyorum dış görüntüsü değişti diye rüzgara layık olduğu gibi bir durum söz konusu değil, olmamalı... çünkü zaten en baştan beri konuşulması gereken misketin fiziksel değil ne bileyim kültür bakımından görgü bakımından denk olmasıydı... evet misket kendini geliştriyor çataldı bıçaktı konuşmaydı falan ama yine de olmaz bence misket tam abdüle göre... zaten bugün dalyan anlatırken de şöyle bir göğsü kabardı misket olduğunu anlayınca da onunla birşeyler olmalı:):) Müge 01-06-06, 18:32 Çağlar gerçekten teslim oldumu acaba polise,yoksa bir numaramı yaptı yine... Sally affedecek sanırım onu.. Bu hafta yani yarın dizi tatile girer mi acaba? 1197 bölüm olmuş sezinti 01-06-06, 18:39 Çağlar gerçekten teslim oldumu acaba polise,yoksa bir numaramı yaptı yine... Sally affedecek sanırım onu.. Bu hafta yani yarın dizi tatile girer mi acaba? 1197 bölüm olmuş orada Sadık Ali olunca gerçekten teslim olduğuna inanmıyorum. Salise affedecek, Çağlar'ın peşinden gidecek gibime geliyor. Temmuz ayına girmeden sezon finaline girerler. Rüya karakterinin sahnelerinin çok olmasını diliyorum. bu yıl, var yok gibiydi. Kemal dönseydi, eşinden boşanmış olarak dönseydi, olmayacağını biliyorum. Yine de umut. sinem83 01-06-06, 18:51 bence de dizi bu hafta bitmez çünkü geçen senelerde hep geç bitirmişlerdi... sanem12 01-06-06, 20:28 Dizinin bu hafta biteceğini hiç sanmıyorum daha 1 ay falan izleriz gibime geliyor daha önceki senelerde Temmuz başında bitmişti. Safa bu sefer fena çuvalladı. Çağlar'ın oyunmu oynuyor gerçekmi yapıyor hiç anlayamadım. Dalyan'nın kendi Misket'e çarpıldığı yetmedi bide diğerlerini ayartıyor. Misket'te bu durumdan çok memnun. Antialiye 01-06-06, 21:42 ya bu dizi herhalde 15 senedir falan devam ediyor:img-grin2 Müge 01-06-06, 22:16 İnşallah girmez tatile..Daha aydınnlanacak çok şey var çünkü...:img-nyam: Misket'i kesinlikle görmeli Rüzgar.Safa ve Neva'nın aşklarını Şadan hariç herkes bilmeli,İsmet Dila'yı evine getirmeli,Duriye ve Dalyan'ın arası düzelmeli tamemen.Neva ve Safa iş bulmalı ve en önemlisi Sally Çağlar'ı affetmeli.. Bu dediklerim bu sezon olmazsa ben üç ay bekliyemem:icon_cry: gerçektende:img-sorry ena 01-06-06, 23:40 Mügecim hiç dert etme, benim gözlemlerime göre bu dizi hep temmuzun ilk haftasında bitti:) Ve eylül ün ikinci haftası başladı.Yani genelde tatilleri kısa sürüyor... Bence yukarıda saydıklarının hepsi bu sezon çözülemeyebilir..Rüzgar'ın misket'i görmesiyle bitebilir belki sezon.İsmet'in olayı çözülecek gibi..Safa ve Neva'yı birkaç kişi öğrenir belki ama herkes öğrenir mi bilemiyorum.Sally çağlar'ı önümüzdeki hafta içinde affedecek gibi.Düriye ile Dalyan'dan ise ümitsizim, araları pek kolay düzelmez gibi..Gerçi şu andaki de normal halleri :) gilmoregirls 02-06-06, 15:18 orada Sadık Ali olunca gerçekten teslim olduğuna inanmıyorum. Salise affedecek, Çağlar'ın peşinden gidecek gibime geliyor. Temmuz ayına girmeden sezon finaline girerler. Rüya karakterinin sahnelerinin çok olmasını diliyorum. bu yıl, var yok gibiydi. Kemal dönseydi, eşinden boşanmış olarak dönseydi, olmayacağını biliyorum. Yine de umut. kemal dönse bile nevayla aralarında hiçbir şey olmaz bence çünkü neva çok değişti ... konuyu biraz uzatmak için en fazla kemal rüyaya aşık olur rüyanın ona aşık olması için uğraşır falan en fazla o şekilde olur o da çok saçma olur bence Müge 02-06-06, 17:28 Pembe sonunda gördü Neva ve Safa'yı bakalım bundan sonra ne olacak?Sally'de pek inatçı çıktı ne zaman yumusuyacak?Bu bölümde pek haraket yokdu gibi?:img-sorry ena 02-06-06, 17:40 dalgınlığıma geldi, başını yine kaçırdım...Misket'in sally ile konuşması süperdi...Misket çağlar'ı en iyi anlayan kişi demek ki... Pembe'nin öğrenmesi kötü oldu..Yani pembe kötü oldu ama durum ne olur bekleyip göreceğiz. Başını kaçırdım biraz, dila çıkmış sanırım başında..Birisi bana anlatabilir mi acaba başını? sezinti 02-06-06, 17:47 sevgili ena Dila sahnesinin özeti, İsmet Dila ile olan birlikteliğini hatırladı. Sayhan ile İsmet yemek masasında idiler. Dila İsmet'e beni evine götürecekmisin dediği sahneydi. Misket'in devamlı olarak Rüzgar'a aşığım cümlesini kurmasını anlayamadım. Misket'in kendisi için değiştiğine inanmıyorum. Rüzgar için değiştiğine inanıyorum. Rüzgar ve Misket birlikteliğini doğru bulmuyorum. Müge 02-06-06, 17:49 Evet Dila çıktı.İsmet en son gittiği günü hatırladı Dila ile en son konuştuklarını düşündü ...Neva şaçlarını tararken Safa aradı telefona Rüya baktı Safa durup dinlemeden özür dileyecekti telefonu neva aldı... Benim hatırladıklarım bunlar kusura bakma ben de bugün biraz iyi değilim hoş gör;) ena 02-06-06, 17:56 çok teşekkürler sezinti ve müge..Yarınki finalime çalışırken dalmışım, saate bakınca bir telaşla açtım ki sormayın... Sonunda Dila o eve gelecek gibi...Çağlar'ın günlüğünden neler çıkacak bakalım...Bence sally i yumuşatacak olan bu günlük gibi... sanem12 02-06-06, 20:35 Ena bende seninle aynı düşüncedeyim Sally'i Çağların günlüğünde yazanlar yumuşatacak.Adam baya baya teslim oldu ya inanamadım. Safa ile Neva bugün sonunda çok tatlılardı ama Pembe'yede üzüldüm doğrusu artık Safa'nın sevgilisinin Neva olduğunu biliyor bakalım bundan sonraki tavırları ne olacak. sezinti 02-06-06, 20:46 Ben hala Çağlar'ın teslim olduğuna inanmıyorum. Sadık Ali'nin planı olduğu gibime geliyor. Sadık Ali'nin davranışları bunu gösteriyor. Sadık Ali'yi izlemek keyif veriyor Müge 02-06-06, 22:29 Ben de inanmıyorum....Biraz zor hele Sadık Ali gibi bir yandaşı varken... Sally günlüğü okuyunca yamuşar mı şimdi?İnşallah öyle olur... armagan_60 03-06-06, 00:43 bugünkü bölümde neva ile safanın telefon sahnesi güzeldi ayrıca pembenin öğenmesi onu şok etti şimdi nevaya tavı alacak ve safayı sevdiğini döyleyeck bunu duyan neva aradan çekilecek yada pembe fisiuna şadana ispiuonluyacak istermisiniz dizi tatiler girsin eylüle kadar çatla işin yoksa sanem12 03-06-06, 09:19 Sevgili armağan_60 Ben Pembe'nin birilerine ispiyonlayacağına veya aralarına girmeye çalışacağını hiç sanmıyorum aksine bu ilişkinin yürümesi için yardım edecek gibime geliyor.:img-icecr £speranza 03-06-06, 12:12 bugünkü bölümde neva ile safanın telefon sahnesi güzeldi ayrıca pembenin öğenmesi onu şok etti şimdi nevaya tavı alacak ve safayı sevdiğini döyleyeck bunu duyan neva aradan çekilecek yada pembe fisiuna şadana ispiuonluyacak istermisiniz dizi tatiler girsin eylüle kadar çatla işin yoksa Bence de Pembe araya girmek yerine destek olacak bu ilişkiye.Eğer Safa'nın ilişkisine engel olmak isteseydi bileziği aldığında Peyami ve Rikkat'e durumu anlatıp Safa'nın keyfini çok rahat kaçırırdı ama yapmadı.Yine yapmayacak Pembe karakteri fedakar bir karaker çünkü. armagan_60 03-06-06, 13:04 Bence de Pembe araya girmek yerine destek olacak bu ilişkiye.Eğer Safa'nın ilişkisine engel olmak isteseydi bileziği aldığında Peyami ve Rikkat'e durumu anlatıp Safa'nın keyfini çok rahat kaçırırdı ama yapmadı.Yine yapmayacak Pembe karakteri fedakar bir karaker çünkü. evet ama o zaman sevgilisinin neva olduğunu bilmiyordu şimdi ne yapacağı merak konusu hem bşr bölümde ozamanlar neva ve safa kapışıyorlardı ve ve kahvaltı sofrasında safa nevadan bir konuda yardım isteyeceğini söyledi(şimdi konuyu hatırlamıyorum) bunu duyan pembe çk sinirlenmişti aynısını bende yapabilirim gibilerinden bişey söylemişti ilk zamanlar aile bireyleri safayı nevadan uzaklaştırırken bunun içinde pembede vardı ve safanın artk görüşmüyorum demesiyle bu iş kapanmıştı ve safa sevgilisinin başka birisi olduğuna herkesi inandırmıştı ama şimdi pembe bunu öprendi ve kendisini aldatılmış hissettiti önceleri bu kisişiyi tanımadığı için ses çıkartmıyordu ama bunun neva olması insanı çileden çıkartır ben olsam çıldırıdım bence pembe dayamıyacak ve bu plotonik aşkı safaya söylecek bölüm öyle güzel bir yerde bittiki insallah sezon finali değildir bence bitiriler o saatlerde dünya kupası maçı başlıyacak bek fazla seyreden olmaz kwşkw bitmese ama en azından berilin olduğu bölümden yayınlamaya başlasalar en zevk aldığım bölümlerdi onlar çünkü twetytom 03-06-06, 22:25 pembeye çok üzülüyorum walla.zavallım öyle bişey diyemeden duruyor.ama bu fırtına öncesi sessizlik gibi bişey olabilir.ara ara patlamaları tümden gerçekleşirse fena olur.:fighting2 bu arada ben berili hiç beğenmiyordum.çok da yetenekli değildi.duyguları yapay duruyordu.rüzgar ile misket çok sırıtacak.umarım bu konu da senaristler bir sürpriz yaparlar.sezon sonu diye seyirciyi mutlu etmek için miskete mutlu son yapmazlar.rüzgara kötü son olur bu.:img-help: sally ile çağlar beraber olacaklar.sally nin yumuşamasından belli oldu bu durum.iyi de olur.zavallı çağlar çok süründü.:img-sorry sinem83 05-06-06, 13:15 bence de sally ve çağlar yakın zamanda barışacak ve barışsın da artık çağlar da düzeldiğine göre sallye uygun... pembenin safa ve nevaya karşı olumsuz bir tavır alacağını düşünmüyorum, öyle kötü biri değil o... sezon sonunda da ismetle sayhanın dilayı eve aldıklarını izleriz gibi geliyor bana... sinem* 05-06-06, 16:41 bence pembe önce nevaya sert davranacak kıskanacak ama sonra yumuşar herhalde safanın sevgilisi olduğunu öğrenince hatırlarsanız safaya nasıl davranmıştı ama birazdan izler görürüz bakalım ne yapacak sezinti 05-06-06, 17:24 Cihangir, Rüzgar'ın Abdül'e yaptığı şaka yüzümde gülümseme oluşturdu. Cihangir'in kılık değiştirmesi Abdül'e şaka yapmaları, Cihangir'in Abdül'le konuşması Abdül'ün verdiği cevab, konuştunuz, konuştunuz demesi yüzümde gülümseme oluşturdu. Müge 05-06-06, 17:24 Çok komikti ya Cihan'ın kadın kılığına girip Abdül'ü kandırması :) İsmet'e sonunda ulaştı günlük bakalım ne yapacak?Nemide ve Fincan da çok alemdi bugün..Rikkat kazanmasına rağmen iddayı çeyrek altın almayız ne gerek var diyim kaçtılar:) Misket güzelleşti ama Rüzgar için Abdül aşık oldu sanırım ikisi arasında bir şeyler olacak:) 1199 . bölümüde geride bıraktık hadi bakalım....;) ena 05-06-06, 17:28 Abdül'e yapılan şaka cidden çok iyiydi..Rüzgar yine sakal bırakmaya başlamış..Bir farklı oluyor o sakalla.. Bugün benim çok güldüğüm yerlerden biri de misket'in telefonu açtığı sahneydi.. sanem12 05-06-06, 17:47 Cihan'nın Abdül'le yaptığı şaka çok güzeldi Cihanda iyi rol kesti hani... Pembe'nin hiç keyfi yok Safa ile Neva'yı öğrendiği için bakalım ne tür davranışlar sergilemeye devam edecek. Sadık Ali'nin günlüğü verme yöntemi çok ilginçti. Sally dayanamayıp okuycak ve Çağlar'ı afedecek. Rikkat'te cin gibi hemen anladı annesi ile halasının karışmıyo görünüp işlerini ona yaptırmağa çalıştıklarını. Üstüne üstlük bide iddayı kaybedip yan çizdiler.:img-icecr sinem83 05-06-06, 17:49 eveeettt sonunda abdülün meçhul bayana yani miskete olan ilgisini iyice görmüş oldukkk:):) inşallah olur valla çok yakıştırıyorum tam denkler birbirlerine...:) twetytom 05-06-06, 17:50 :img-haha: süper sahneydi cihanın kadın olması.abdüle üzüldüm ama nasıl heyecanlandı.çok istiyorum abdülün misketle olmasını.abdül süslü kadından hoşlanmaz dedik ama etkilendi,hem de çoook... bi de misketi görse... abdül ve misket birbirleri için biçilmiş kaftan:love05: sinem* 05-06-06, 17:56 dalyan beni deli etti yani aldatan kişiyi affetmemeli gene aynı şeyi yapabilir cihanın abdüle yaptığı şaka çok güzeldi abdül diyor ya aaa siz konuşuyorsunuz diyince koptum hele cihanın verdiği cevap çok güzel oldu bence misket rüzgarla değilde abdülle olsun daha iyi olur nemide-fincan-sadık ali üçlüsü muhteşem üçlü gene çok harikalardı ,nemideyle fincan rikkati kandırmaya çalışmaları çok güzeldi bu sefer tüm karakterleri az da olsa hepsini gördük sezinti 05-06-06, 17:58 Abdül ile Cihangir arasında diyaloglar yüzümde gülümseme oluşturdu. Cihangir konuşunca, Abdül dedi ya konuştunuz, konuştunuz, Cihangir'de, Abdüş'üm dediğinde çok güldüm. :) çok keyif aldım. Abdül ve Misket beraberliği güzel olur. ben hala Çağlar'ın teslim olduğuna inanmıyorum. Sadık Ali işin içinde olunca Çağlar'ın teslim olduğuna inanmıyorum. sinem83 05-06-06, 18:18 dalyan beni deli etti yani aldatan kişiyi affetmemeli gene aynı şeyi yapabilir kesinlikle doğru... ben de uyuz oldum dalyanın o tavırlarına:( neyse ki artık herkes biliyor abdülün gözünün onda olduğunu da bundan sonra musallat olmaz... armagan_60 05-06-06, 18:56 şadan nevayı beklerken telefonla konuştuğunu öğrendi ve o telefon fatırası kaparık gelirse görüşürüz dedi büyük ihtimalle yüksek gelecek şadanda faturadan telefon noya bakacak ince bir araştırmadan sonra safanın olduğunu öğrenecek ve anlayacak küplere binecek beklediğimiz gibi pembe safaya gıcık oluyor halbuki sevgilisi neva olmadan çnce daha iyimserdi ama eminimki nevaylada karşılassa aynı gıcıklığı yapar şmdilik içine atıyor ama ilerde azından kaçırabilir misket biraz geri plana itildi rüzgarla lkarşılasması final olacak bence ama burda rüzgara haksızlık ediliyor bence eski filimlerde köylü kızının namusuyla oynayan zengin adam daha sonra başkasına gider bunu gruruna yediremeyen kız paraya kıyar ve değişir daha sonra karşılaştıklarında oğlan yeniden aşık olurdu mama burda böyle bir durum söz konusu değil bir dalga geçmekte yok hatta arkadaşları dalga geçtiği zaman onu rüzgar korumuştu bir ümit vermede söz konusu değililla miskete aşık olmak zorundamı canım bence değil ha misket baştan açılsaydı rüzgar tersleseydi o zaman misket haklı olurdu ama şimdi tamamem misket haksızdır aşık olabilir ama beni beğenmedi demesi yanlış pilotonik olan aşkı sanki kurtuluş savaşı zannnetti ve herkesi bu işin içine kattı twetytom 05-06-06, 19:30 sana katılıyorum.bu misket konusunun ana konu olması ve rüzgar diyip durması beni de sinir etmeye başladı. bu arada çağlrın hipishanede olduğuna bende inanmıyorum.öyle olsa çağların hapisteki halini ve neler yaşadığını da gösterirlerdi.işin içinde sadık ali var. BERNA 06-06-06, 07:45 Bence Dalyan sessiz kadından çok etkilendiği için kendi potansiyelinden korktu ve o yüzden de Abdül'ü (Abdüş'ü) iyice havaya soktu. Kendini bu şekilde ekarte edecek sanırım. Her neyse, Abdül'ün sade Misket'i beğenip bu havalı kadından etkilenmesi de ilginç ama ben de hepiniz gibi Abdül'ün Misket'i etkilemesini ve Rüzgar'ı unutturmasını isterim. Gerçi o iş biraz uzar ama belki gelecek sezona :) Bu bölüm Cihangir'in "oyunu", Fincan ve Nemide'nin "karışmamaları" beni çok güldürdü. Safa biran önce Pembe'nin bileziğini ödemeli ama nasıl? En azından bir çaba içinde olması güzel. Ben de Çağlar'ın teslim olduğuna inanmıyorum, aslında günlüğün bile sonradan yazıldığı konusunda şüphelerim çok (içindeki duygular samimi olsa bile). ena 06-06-06, 11:41 Obaaaaaaa!Muhteşem yahu...17.lik..Harika...teşekkürler kimene..Harika bir haber bu... sanem12 06-06-06, 13:32 Arkadaşlar Ratingleri görünce şok geçirdim muhteşem bir gelişme.:img-icecr sinem83 06-06-06, 17:28 nihayet pembenin bilezik olayı tatlıya bağlandı:):) umarım bu olay safaya ders olur da artık kendine iyi bir iş bulur... armagan_60 06-06-06, 17:43 nihayet pembenin bilezik olayı tatlıya bağlandı:):) umarım bu olay safaya ders olur da artık kendine iyi bir iş bulur... eğer pembe o bileziğin neva tarıfından alındığını öğrenirse bileziği geri verir ya bu rüzgar konusu neredeyse kapatıldı hiçbir işaret yok umarım sezon bitmeden karşılaştırırlar ikisini FBemel 06-06-06, 23:37 eğer pembe o bileziğin neva tarıfından alındığını öğrenirse bileziği geri verir ya bu rüzgar konusu neredeyse kapatıldı hiçbir işaret yok umarım sezon bitmeden karşılaştırırlar ikisini Rüzgar ile Misket'in bu sezon bitmeden karşılaşmasını bende çok istiyorum. Pembe-Neva-Safa üçgeninde neler olabileceğini kestiremiyorum... ve daha önceki mesajlarımda olduğu gibi bunda da bnm favori karakterlerimden olan Rüya'nın da artık mutlu olmasını ve eski çılgın haline dönmesini istediğimi belirteyim :) ena 07-06-06, 08:32 Ben bugünkü bölümü izleyemeyeceğim arkadaşlar, hatta cuma günü de izleyemeyeceğim, Bana bir kısa özet geçebilir misiniz acep gece eve dönünce okumam için? Müge 07-06-06, 15:55 Rüzgar ve Misket karşılaşacaklar ama nasıl artık uzatmasınlar diyorum .İsmet'te biran önce Dila'nın koruyucu ailesi olsun...;) sezinti 07-06-06, 17:21 Safa ve Neva'ya çok kızdım. Safa ve Neva birbirlerine aşık olabilir, Pembe'yi yalnız bırakmaları çok yanlıştı. Safa Pembe'ye bugün senin günün gibi sözler söylüyor, Pembe'yi yalnız bırakıyorlar. Pembe'ye çok üzüldüm. Safa'ya platonik aşk duysa da, Safa'ya para verdi. Sablambaç oynarken, Pembe çok iyi saklandım daha beni bulamadı diye kendi kendine konuşunca çok üzüldüm. İsmet koruyucu aile fikrine iyice ısınmaya başladı. Peyami, Rikkat ve Zeynep İsmet'lerdeydi. Misket ve Abdül ne zaman karşılacaklar, Misket ve Abdül beraberliğinin olmasını istiyorum. Salise Çağlar'ı unuttuğunu söylüyor, Çağlar'ın resmini duvardan indirmiyor :) Müge 07-06-06, 17:24 İsmet sabah yatağında yatarken Dila'nın hayalini kurdu.Dila yataklarına geliyordu ve Sayhan ve İsmet onu gıdıklıyordu.Neva Safa ile telefonda konuşurken Sadan odaya daldı Neva elindeki telefonu attı.Misket Sally günülüğü okuması için rica etti o sırada Nemide ve Fincanoraya geldi Misket saklandı.Pembenin moreli hala düzelemedi..Rikkat Pembe'ye Safa ile dışarıya çıkıp hava alması için teklif etti.İsmet Rikkat'ı aradı .Nemide ve Fincan günlük hakkında Sally'i sorguya tuttu.Misket kapıdan Nemide baktı ah geçirdi.Safa ve Pembe parkta beklerken Safa Rikkat'in Pembey'e verdiği parayı elinden aldı.Rikkat atolyeye geldi Peyami'ye İsmet'in meselesinden bahsetti.Pembe Safa ve Neva'nın arkasında dolaşmaktan sıkıldı.Nemide ve Fincan Sally'nin evinde dolaşırken mutfakta bir not buldular(Misket'in yazdığı yazıyı).Pembe ağlamaklı bir halde bütün gün Safa ve Neva'yı izledi.İsmet evde üzüntülü bir halde otururken Rikkat,Peyami ve Zeynep geldi..Peyami İsmet'e yapacağın şeyin sonuna kadar arkasındayım dedi.Safa Neva ve Pembe parkta saklanbaç oynadılar.Sally Nemideler gitikten sonra Miskete kızdı ama sonra dayanamadı ve affetti.Safa ve Neva Pembe'yi sakladnıdğı yerde unuttu ve eve döndü.Safa eve geldğinde hatılradı.Rikkatlet gittikten sonra İsmet çocuk meselesini açmak istedi ama tam olarak söyliyemedi..Pembe parkta ağlarken Safa geldi ve Pembe Neva'ya olan aşkını bildiğini söyledi ve kendi aşkını(Safa'ya) ölene kadar içimde saklıcam dedi(içinden geçirdi) ve kimseye söylemicem sizin aşkınızı dedi. Bu bölümnde Pembe'ye çok üzüldüm gerçekten hep kellere aşık oluyor..Nemide ve Fincan yine karıştıracaklar ortalığı bakalım ne olacak sonunda... sinem* 07-06-06, 17:25 pembeye çok üzüldüm saklanınca nasıl seviniyordu benle ilgileniyorlar diye sonra neler oldu misket çağların defterinin özetini yazmış ya çok komikti sanki sally uzun diye okumuyordu twetytom 07-06-06, 17:37 üzüldüm pembeye.sezon bitmeden mutlu olsa bari kız.bütün sezon hüzün yakasını bırakmadı. sinem83 07-06-06, 17:47 Safa ve Neva'ya çok kızdım. Safa ve Neva birbirlerine aşık olabilir, Pembe'yi yalnız bırakmaları çok yanlıştı. Safa Pembe'ye bugün senin günün gibi sözler söylüyor, Pembe'yi yalnız bırakıyorlar. Pembe'ye çok üzüldüm. Safa'ya platonik aşk duysa da, Safa'ya para verdi. Sablambaç oynarken, Pembe çok iyi saklandım daha beni bulamadı diye kendi kendine konuşunca çok üzüldüm. İsmet koruyucu aile fikrine iyice ısınmaya başladı. Peyami, Rikkat ve Zeynep İsmet'lerdeydi. Misket ve Abdül ne zaman karşılacaklar, Misket ve Abdül beraberliğinin olmasını istiyorum. Salise Çağlar'ı unuttuğunu söylüyor, Çağlar'ın resmini duvardan indirmiyor :) tüm yazdıklarına katılıyorum... nevayla safa çok çok ayıp ettiler pembeye zaten civandan sonra çok yıkılmıştı, şimdi safayı gördükçe daha çok kahroluyor... bu sezon geçti de artık inşallah seneye hayırlı bir kısmet dahil olur diziye:):) sezon finalinde ismetle sayhanın evinde dilayı da göreceğiz herhalde, bu onlar için çok güzel bir değişiklik, evlilikleri için yepyeni bir soluk olur:):) misketle abdül olacak umarım çok güzel olur ikisi:):) HayatBilgisi 07-06-06, 17:49 Arkadaslar.. sezon ne zaman bitiyor, bilen varmi? Pembe'ye cook uzuldum ya! Yazik! Insallah hersey yoluna girer!! FBemel 07-06-06, 17:55 bugün yayınlanan bölümde safa_neva ikilisine çok sinirlendim.(bu bi dizi ama yine de sinirlendim :))özellikle de safaya.hem Pembe'yi davet ettiler hem de kızı gezi boyunca yalnız bırakıyorlar.bide onu parkta unutup gidiyorlar.aaaaaa Salise_Nemide_Fincan'lı bölümler güseldi. ama en çok da Sayhan_İsmet cephesinde yaşananlara sevindim. Müge 07-06-06, 18:01 Arkadaslar.. sezon ne zaman bitiyor, bilen varmi? Pembe'ye cook uzuldum ya! Yazik! Insallah hersey yoluna girer!! Sanırım haziran ayının sonunda biter ben isterimki bitmesin yaz boyunca devam etsin... ena 07-06-06, 18:07 Sevgili müge çok teşekkür ederim özet için..Çünkü tekrarının yayınlanacağı cuma günü de sınavım olduğu için ne yeni bölümü ne tekrarını izleyemeyeceğim.(gece tekrarını da mütemadiyen unutuyorum) Ben iyi ki izlememişim dedim yazdıklarınızı okuyunca. Pembe'ye öyle içim acıdı ki yazdıklarınıza bakarken bile, kimbilir izlesem neler hissedecektim. İnşallah pembe en kısa zamanda mutluluğa kavuşur...Onun neşeli hallerini kaç zaman oldu görmedik... İsmet bir meseleyi açsa, sayhan'ın hayır diyeceğini hiç sanmam ama işte bu ikisi hep bundan kaybediyorlar. Her konuda birbirleriyle konuşmaya geç kalıyorlar:) aşklarını itiraf etmelerinin kaç yıl sürdüğünün hatırlarsak, herhalde dila üniversite'ye hazırlanırken evlerine ancak gelir:) BERNA 07-06-06, 23:45 Ben de tıpkı sevgili ena gibi diziyi izleyememiştim ve dün siteye de giremeyince yazamamıştım, teşekkürler Müge :) Pembe'yi çok seviyorum ve de bu fedakarlığı yapacağını tahmin ediyordum ama görmediğim iyi olmuş. Safa aslında kötü biri değil belki ama bazen çok düşüncesiz olabiliyor. İsmet ve Sayhan'ın acilen konuşması lazım, zaten bu diyalog eksikliği yüzünden hem aşklarını geç itiraf ettiler hem de neredeyse bir hiç yüzünden boşanma arifesine geldiler. Artık mutluluk da onların hakkı. Ayrıca şimdilik Çağlar'a takmış olsa da, Sadık Ali'ye de bir torun lazım değil mi? Şaka bir tarafa, koruyucu aile kavramının evlat edinme konusunda tereddüt yaşayan ailelere hatırlatılmasında dizimizin güzel bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Misket ve Abdül'ü çoğumuz gibi ben de yakıştırıyorum ama Misket Rüzgar saplantısından kurtulmadıkça bu iş olmasın bence. Abdül hep birilerinin gölgesinde kalmayı (Kısmet olayını da düşününce) haketmeyen bir karakter çünkü. Müge 08-06-06, 17:24 Dila'yı evlat edinmişler çok üzüldüm:icon_cry: Ne olacak şimdi.Acaba benim gördüğüm salıncakdaki oğlanımı alacaklar yoksa Dila geri gelecek mi? Şadan'a çok güldüm bugün aklı fikri muzurlukta:) ena 08-06-06, 17:27 Ben de dila'nın gittiğini duyunca çok üzüldüm.Çok tuhaf oldu içim. Şadan da enteresan adam, karısına hava basmak için çay fabrikası dedi yahu:) hehehehe Rüzgar ve Peyami süperlerdi.. Bakalım İsmet şimdi ne yapacak? Ben derim ki Dila diğer ailenin yanında yapamayacak ve geri gelecek... sinem83 08-06-06, 17:28 hoppalaaaa...:(:( dila gitmiş, ismet de epey heveslenmişti ne olacak şimdi?? şadanın tavırlarına çok güldüm hele abdüllerle konuşurken çok meşgulüm ama deyip istemem yan cebime tavırları süperdi:):) yalnız şimdi füsun çay fabrikasıyla anlaştığını zannedip havalara girer, gerçeği öğrenince de kötü olur:) sinem* 08-06-06, 17:31 dalyana gittikçe uyuz oluyorum ,adam halen konuşmayan kadın sayıklıyor abdül için diyo ama resmen kendi için istiyor,sally de rüzgara çalışıyor ama hiç ümiit yok gibi görünüyor rüzgar misket gittikten sonra adını bir kez bile anmadı nasıl olacak bu iş ya şadan çok komikti,şadan önceleri nevaya çok iyi davranırdı yani şimdi rüyaya davrandığı gibi ama kızlar ingiltereden geldikten sonra sanki kişilikleri yer değiştirmişti şadanda davranışını değiştirdi Müge 08-06-06, 17:35 Ben derim ki Dila diğer ailenin yanında yapamayacak ve geri gelecek... Yaramaz bir çocuk olsa bir şekilde geri gelirdi ama çok şeker çok uslu bir çocuk.Eğer İsmet'i istiyorum diye tutturursa geri gelebilir...Ben de çok isteri gelmesini :( sezinti 08-06-06, 17:36 Misket ve Rüzgar beraberliğinin olmasını hiç istemiyorum. Konuşmayan kadın değişimine uğradıktan sonra Misket'in tavırlarında çok değişiklik oldu. Duriye'nin Dalyan ve konuşmayan kadın hakkındaki konuşmalarına rağmen Misket'in tavırları hiç hoşuma gitmiyor. Misket Rüzgar beraberliği olmamalı. Misket kendisi için değişmeliydi. Rüzgar için değişmiş, Bu birlikteliğin olmasını doğru bulmuyorum. Abdül ile Misket beraberliğinin olmasını istiyorum. ena 08-06-06, 17:43 Kastım yaramazlık değil de mutsuzluk daha ziyade. Onu evlat edinen aile onun mutsuz olduğunu görürse belki nedenini sorabilir ve ben yuvaya gitmek istiyorum cevabını alınca geri getirebilirler. Müge 08-06-06, 17:54 Evet dediğin gibi olabilir ,bakalım izliyip göreceğiz.. Müge 09-06-06, 17:25 Arabayı herkesin kullanmak istemesi gerçekten çok komikti bu akşam....Sadık Ali Duriye'ye verdi arabayı sonundada kurtuldu...O kadar çok sevindim ki Dila'nın evlatlık edinmemelerine ama İsmet yine bir şey söylemedi Sayhan'a biraz kızdım açıkcası... sinem83 09-06-06, 17:49 ne kıymetli arabaymış ama..:):) ben de ismetin son anda sayhana söylemesini beklerdim ama o sürpriz yapmayı tercih ediyor belki de... misket de bir havalara girdi doğrusu iyi ki bir beğenilip de adı çıktı konuşmayan kadına... twetytom 09-06-06, 18:01 arkadaşlar bu ismetle sally işe gitmiyorlar mı? her zaman evdeler yada başka işlerle uğraşıyorlar.kaçırdığım bişey mi var???:fighting2 bu arada şadanın füsunla konuşma tarzı benim hiç hoşuma gitmiyor.hep bi sıkıntı ve bunalma var.tersliyor sürekli.bu hiç hoş değil. buarada herkesin arabaya üşüşmesi de fena oldu.meğer birinin arabası olsun da binelim diye bekliyorlarmış.:icon_evil misket hala rüzgar diyo.anladık aşık da iyice laçka oldu.rüzgardan başka bişey çıkmıo ağzından.ben hiç istemiyorum beraber olmalarını.abla ve kardeş :D dilaya çok sevindim.artık dila da ismetlerle olacak.ismet için söylemenin tam zamanıydı sayhana ama yine yapmadı.umarım daha fazla beklemez.:img-help: ena 09-06-06, 18:07 İsmet'in söyleyeceğini düşünmüştüm ben.Üstelik sayhan son günlerde çok anlayışlı..Dila'nın gitmeyişine ben de çok sevindim.Yahu Hülya G.Irmak çok güzel seviniyor ya.Nasıl gözlerinin içi parladı öyle.. araba meselesi enteresandı hakikaten.Misal ben Neva ve Sefa'nın yerinde olsam o ortamda söyleyemezdim her ne sebeple olursa olsun. Füsun ile Sakız'a da sinirlendim.Bir yandan Şadan'ın işi olsun işiyle uğraşsın diye adamın başının etini yiyolar diğer yandan ise ama işe gitmesin arabayı biz alalım diyorlar. Hem de sırf eğlenmek için..Enteresan.. eylül-emreAltuğ 09-06-06, 18:21 arkadaşlar bikaç bölümdür kaçırıyom araba meselesi de ne ya çok şey kaçırmışım haberim yok ya üfffff sinem* 09-06-06, 18:28 arkadaşlar bu ismetle sally işe gitmiyorlar mı? her zaman evdeler yada başka işlerle uğraşıyorlar.kaçırdığım bişey mi var???:fighting2 bu arada şadanın füsunla konuşma tarzı benim hiç hoşuma gitmiyor.hep bi sıkıntı ve bunalma var.tersliyor sürekli.bu hiç hoş değil. buarada herkesin arabaya üşüşmesi de fena oldu.meğer birinin arabası olsun da binelim diye bekliyorlarmış.:icon_evil misket hala rüzgar diyo.anladık aşık da iyice laçka oldu.rüzgardan başka bişey çıkmıo ağzından.ben hiç istemiyorum beraber olmalarını.abla ve kardeş :D dilaya çok sevindim.artık dila da ismetlerle olacak.ismet için söylemenin tam zamanıydı sayhana ama yine yapmadı.umarım daha fazla beklemez.:img-help: şadanın üslubu bu ,adam doğru konuşamıyor annesinin yanında karısını nasıl azarlamıştı,füsun boştan yere höthöt şadan demiyor ben misket olayından artık sıkıldım ya kız geldiğinden beri rüzgara aşık bir sezon bitti hala bir gelişme yok olmasında zaten ben istemiyorum:img-grin2 neva ailesinin orda olmasını bile bile nasıl istedi şaştım valla ben söyleyemez sanıyordum yani ingiltereye gitmeden önceki neva asla söyleyemezdi dilayı artık alsınlarda ismet olayıda kapansın diğer olaylar aydınlansın mesela çağlar nerde belli değil sanem12 09-06-06, 20:14 Bende İsmet'e çok kızdım Sayhan'a hala söylemedi bu sefer Dila evlat edinilmemiş ama bidaki sefere ne malum birilerinin yine ondan önce davranmayacağı... Arabayı paylaşamama işinede sinirlendim hiç hoş değildi bence. Hele Füsun ile Sakız nasıl yüzsüzler geziceklermişmiş... Neva'yada baya şaşırdım doğrusu ne cesaret var ama... Dalyan sırf kendi görmek için sezsiz kadını (Misket'i) Abdül'ün aklını karıştırırıyor. Müge 09-06-06, 20:21 arkadaşlar bu ismetle sally işe gitmiyorlar mı? her zaman evdeler yada başka işlerle uğraşıyorlar.kaçırdığım bişey mi var??? Benimde dikkatimi çekti kaç haftadır evdeler,İsmet çocuk,Sally'de Çağlar meselesi yüzünden mi gitmiyorlar acaba? kimene 10-06-06, 09:49 twetytom sonunda istediğin oluyor galiba:) abdül miskete iyice sardırdı gibi. sonunda gidip tanışacak bence. ama sonra neler olur bilinmez. gerçi ben abdülle misketi yakıştırmıyorum ama. dizi senden yana galiba.:) twetytom 10-06-06, 13:15 inşallah kimene ama baksana misket rüzgar diyo başka bişey demiyo. ena 10-06-06, 14:12 Valla ben bu işi nasıl sonlandıracaklarını çok merak ediyorum. Eğer Misket ile Abdül bir araya gelirse sonunda yine Kısmet benzeri bir senaryo olacak, ve Abdül hep aynı hayatı mı yaşayacak? Rüzgar ile Misket de pek olabilecek gibi değil..Bakalım senaristler marifetlerini nasıl gösterecekler? twetytom 10-06-06, 14:29 bu işin içinden eğer misketle abdülü veya rüzgarı bir araya getirmeden başka bir konuyla çıkarlarsa senaristleri ayakta alkışlamak lazım.yoksa kısa yoldan abdül yada rüzgarla yaparak kurtulabilirler.her ikisi de olacak gibi değil.bekleyelim bakalım bizi şaşırtacaklar mı? sinem83 10-06-06, 15:59 ama bu konuda baygınlık getirdiler misket misket misket bir sezondur aynı mevzu ve halen bir ilerleme yok bir an evvel ne olacaksa olsun artık.... Müge 10-06-06, 18:10 Valla ben bu işi nasıl sonlandıracaklarını çok merak ediyorum. Eğer Misket ile Abdül bir araya gelirse sonunda yine Kısmet benzeri bir senaryo olacak, ve Abdül hep aynı hayatı mı yaşayacak? Rüzgar ile Misket de pek olabilecek gibi değil..Bakalım senaristler marifetlerini nasıl gösterecekler? Haklısın ena'cım .Misket Abdül ile ilgilenmiyor ki aklı fikri Rüzgar'da.Abdül asıl konuşmayan kadının Misket olduğunu anlıyınca ne yapacak?Ortalık fena halde kızısacak. Mrve_ 11-06-06, 10:30 Bana Misket'in Rüzgar'la ilişkisi daha olurmuş gibi geliyor,çünkü Rüzgar artık sevdiğinden öte sevildiği kişi ile birlikte olacağını söylemişti.Birde Misket biraz değişince Rüzgar tarafından beğenilecek gibi geliyor bana...Ayrıca Sefa ile Neva Birlikte cok mutlular,bakalım aileler öğrenince ne olacak? sezinti 11-06-06, 11:09 Misket'in değişimi Rüzgar merkezli olduğu için bu beraberliği doğru bulmuyorum. Misket kendisi için değişmeliydi, bölümleri izledikçe Rüzgar için değiştiğini gördük. Konuşmayan kadın görünümü haliyle Misket'in davranışlarını ve Misket'in Duriye'ye davranışlarını gördükten sonra, bu değişimin Misket merkezli bir değişim olmadığını gördük. Rüzgar'in yeni isteğiyle Misket'in yeni değişiminden sonraki davranışlarını düşünüldüğünde Misket ve Rüzgar beraberliği olmaz, olmamalı. Misket aileden biri sayılır. Aile bireyleri arasında bir beraberliği çağrıştırıyor. Ayrıca neden Rüzgar, Misket Rüzgar beraberliği neden düşünüldü, Misket aşık, tamam da Misket başka bir karaktere aşık olmazmıydı. Diziye yeni bir karakter katılmazmıydı. Misket'in, mevcut karakterler içersinde Abdül ile beraberliğini doğru buluyorum. Rüzgar'da farklı bir karaktere aşık olsun, diziye yeni karakterler katılsın, yeni aileler katılması, daha güzel olmaz mı ? Rüzgar Misket'în ilk aşkı olarak kalsın ve bu beraberlik olmasın, Misket'in başka bir karakterle beraberliği olmalı. _duygucuk_ 11-06-06, 20:00 sıkıldık artık misekt rüzgar olayından zatewn birka. bölümdür bakamıyorummm BERNA 12-06-06, 13:25 Misket'in değişimi Rüzgar merkezli olduğu için bu beraberliği doğru bulmuyorum. Misket kendisi için değişmeliydi, bölümleri izledikçe Rüzgar için değiştiğini gördük. Konuşmayan kadın görünümü haliyle Misket'in davranışlarını ve Misket'in Duriye'ye davranışlarını gördükten sonra, bu değişimin Misket merkezli bir değişim olmadığını gördük. Rüzgar'in yeni isteğiyle Misket'in yeni değişiminden sonraki davranışlarını düşünüldüğünde Misket ve Rüzgar beraberliği olmaz, olmamalı. Misket aileden biri sayılır. Aile bireyleri arasında bir beraberliği çağrıştırıyor. Ayrıca neden Rüzgar, Misket Rüzgar beraberliği neden düşünüldü, Misket aşık, tamam da Misket başka bir karaktere aşık olmazmıydı. Diziye yeni bir karakter katılmazmıydı. Misket'in, mevcut karakterler içersinde Abdül ile beraberliğini doğru buluyorum. Rüzgar'da farklı bir karaktere aşık olsun, diziye yeni karakterler katılsın, yeni aileler katılması, daha güzel olmaz mı ? Rüzgar Misket'în ilk aşkı olarak kalsın ve bu beraberlik olmasın, Misket'in başka bir karakterle beraberliği olmalı. Yazdıklarının harfi harfine katılıyorum, mevcut karakterler içinde Abdül olması bana da daha doğru geliyor. Zaten karakter olarak birbirlerine de yakışıyorlar. Bütün bunlara rağmen Misket'in Rüzgar'ı tamamen kafasından atmadan Abdül'le yakınlaşmasını da istemem, yoksa sevgili ena'nın yazdığı gibi aynı senaryo tekrarlanacak ve hiçbir suçu günahı olmayan Abdül |