purna
16-03-07, 18:35
Bu Gece Tekrari Olurmu Yada Pazartesi Tekrar Olurmu Dizinin
|
Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 2) purna 16-03-07, 18:35 Bu Gece Tekrari Olurmu Yada Pazartesi Tekrar Olurmu Dizinin burcuuu 16-03-07, 18:42 Bu Gece Tekrari Olurmu Yada Pazartesi Tekrar Olurmu Dizinin GeceLerii artık tekrar yok sanırım.. Ama pzt sabahı tekrar veriLebiLir.. şüpheli 16-03-07, 19:28 yaaa inanmıyorum annemde eve misafir çağıracak zamanı bulmuş yani ağlamak istiyorum böyle fevkaladenin fevkinde bi bölüm kaçırmışım ama anlatan arkadaşlara sonsuz teşekkürler sayelerinde izlemiş kadar oldum ama biri yinede o sahneleri malum siteye koyarsa çok iyi olur valla lütfen yapın şu gariban için bi iyilik yaa:img-help: .zeynomm. 16-03-07, 19:38 arkadaşlar bir kez daha söylemek istiyorum rüzgarın miskete evlenme teklif ettiği sahneyi izlemek isteyen arkadaşalr bana özelden msj atarsanız bende linkini yollarım size ve izleye bilirsiniz şuan için başka turlu izlemenızın ımkanı yok.. çünkü dediğiniz yerde henuz açılmadı bulamzsınız.. ben size linkini yollayacam tamammı canlarım:)) isterse 1000 kişi istesin yollayacam.. çünkü çok mutluyum bugun.. heralde o sahneyi 30 defa izledim:) ay bidaha izliyım bari :) purna 16-03-07, 19:42 diger sahnelerı yokmukı bolumun ceken ben daha bakamıyorumda ses kısık bı sekılde bakmaktayım çünkü misafır geldıde şüpheli 16-03-07, 19:52 saolsun az önce BERRAKGÖKSU sayesinde izledim o olağanüstü miüthiş sahneyi ve o an rikkat ve şeydayı görünce aklıma şu şarkı sözleri geldi BELKİ BİRAZCIK BOZULDUN RUHUN BELKİ CAN ÇEKİŞİYOR BELKİ BİRAZDA KIZARDIN AMA SANA KIRMIZI ÇO YAKIŞIYOR:img-hyste Müge 16-03-07, 20:24 Derin bir nefes alarak yorum yazmaya başlıyorum ..Herkes bu bölümü çok beğenmiş ben de beğendim ama ne diyeceğimi bilemiyorum....Bu yüzden Rüzgar-Misket için yorum yapmayacağım Allah mesut etsin...Rikkat çok üzüldü herkesin önünde küçük düştü bunun içinde yorum yazmacağım...Çünkü Rikkat’ime karşı olan sevgimi ve saygımı yitirmek istemiyorum...Bu yüzden Rikkat ve Rüzgar’ın aralarının açılmamasını diliyorum....Senaristlere güveniyorum...:img-wink: Bugün Sayhan’ın halleri gerçekten çok komikti...İsmet görmesin diye gizli gizli konuştu Ceylan’la..Sadık Ali yine güldürdü beni....Bir sürü renkli renkli kalem almış ben ilk önce Ceylan’a aldı sandım ama meğerse kendisine almış bi de kokulu pembe silgiyi yemek istedi ya orada çok güldüm ...Keşke benim de Sadık Ali gibi bir dedem olsaydı ...Allah uzun ömürler versin Ergun Uçucu’ya....Ceylan Fincan’nın isimi ile habire dalga geçti ..Sinir etti onu da....Derse başlamadan önce Sadık Ali ve Fincan’ında derse katılmak istemeleri ellerine defter alıp masaya oturmaları çok komikti...Bir de aynı anda konuşmaları...Sayhan çok sinirlendi ama bir şey yapamadı..Heheee...Fakat geçen gün de demiştim Ceylan kardeş artık lütfen yalvarıyorum “Çüş” deme...Sana hiç yakışmıyor ...:img-wink: Dünyalar tatlıları Zeynep ve Mert’te vardı bugün...Zeynep yürerek Rikkat’in yanına geldi kemaralar aşayığa doğru indi ay çok şeker bir sahneydi maşallah Allah nazarlardan korusun...Mert’te Füsun’un kucağında dolaştı durdu....Ama Zeynep ve Mert yine bir araya gelemedi....Füsun ve Sakız hanım son anda gitmekten vazgeçti Firuze için...Ah Sakız hanım ah cin gibisin korkulur senden....Nasıl da plan yaptı gider gibi yapıp geri döndüler...:img-hyste Bugün uzun bir aradan sonra Rüzgar için bütün aile bir araya toplandı ...Kömbe yemediler ama bir aradaydılar...Bu toplanmaları daha sık yapsalar daha çok mutlu olurum ama sonunda böyle şeyler olmasın...Rüzgar umarım mutlu olursun Misket ile anneni fazla üzmezsin....Rikkat’cim sen de hayatı akışına bırak lütfen ...Yazıları kağıtlarını okumayı unutma seni seviyorum...:img-yes: Yorgunluk,kırgınlık hepsi gelip geçer Her şeye rağmen yaşamak güzel..... Emeği geçen herkese teşekkürler...bye innocent_85 16-03-07, 21:06 Bu bölüm çok güzeldiya.Bir an rüzgara gıcık olduysamda gerçi ondan böyle bir süprüz bekliyordum ama nebileyi durum onu sandırdı.Kızında rüzgarda gözü var geldi bana.Dizi bir ara saçmalar gibiydi ama düzeldi.Fincana sadık aliye gülmekden öldümya mütişler ya.Bu arada sayhanla , ismetin önceden ne güzel aşkları vardı şimdi hiç güzel değil çok moloton.İnşallah rüzgarla misket kavuşuncada sıradanlaşmazlar. armagan_60 16-03-07, 21:48 eklemekmi istediğniz sahneler varsa özel mesaj atın ekeyeyim busracantuğ06 17-03-07, 12:55 canıma deysin rikkat abla iyi oldu sana ve gıcık şeydaya çok komikti fincan halam ve sadık ali amcam iki tatlı yaramaz ilkokul öğrencileri gibi çok şekerdiler.ve mutlu bir sonla bitti dizi rahatladım...inşallah büyü yapmazlar..yoksa yazık olur..misket ablaya kına gecesi yapılacak mı?bakalım..çok mutluyum...yapılırsa nemide annem biraz ağlasın.zaten bölümde ağladı.ee nede olsa kız annesi bence nemide anneme zor gelicek misket evlenince çünkü tek bekar kız olduğundan ve ev işlerini yaptığından.bence ağlar nemide annem..evdeki tek canyoldaşı oydu...nemide annemin..allah tamamına erdirsin..amin.SORU:MİSKETİN KINA GECESİ OLUR MU? şüpheli 17-03-07, 13:06 canıma deysin rikkat abla iyi oldu sana ve gıcık şeydaya çok komikti fincan halam ve sadık ali amcam iki tatlı yaramaz ilkokul öğrencileri gibi çok şekerdiler.ve mutlu bir sonla bitti dizi rahatladım...inşallah büyü yapmazlar..yoksa yazık olur..misket ablaya kına gecesi yapılacak mı?bakalım..çok mutluyum...yapılırsa nemide annem biraz ağlasın.zaten bölümde ağladı.ee nede olsa kız annesi bence nemide anneme zor gelicek misket evlenince çünkü tek bekar kız olduğundan ve ev işlerini yaptığından.bence ağlar nemide annem..evdeki tek canyoldaşı oydu...nemide annemin..allah tamamına erdirsin..amin.SORU:MİSKETİN KINA GECESİ OLUR MU? bence mutlaka olur olmalıda zaten o ailede rikket hariç herkes çok sevindi bu işe mutlaka yaparlar kimse yapmazsa nemide anne yapar zaten tabi bence:img-wink: aliyeaynalar 17-03-07, 14:34 ben rikkate hande yenerden sana kırmızı çok yakışıyor şarkısını hediye etmek istiyorum :) şüpheli 17-03-07, 14:46 ben rikkate hande yenerden sana kırmızı çok yakışıyor şarkısını hediye etmek istiyorum :) kusura bakma canım ben onu hediye ettim artık sen kendine başka şarkı bul mesela aşkın nur yengi olabilir OLDUN MU OLDUN MU ŞİMDİ MOSMOR OLDUN MU... şarkısıda bu duruma gayet uygun:img-wink: aliyeaynalar 17-03-07, 14:50 kusura bakma canım ben onu hediye ettim artık sen kendine başka şarkı bul mesela aşkın nur yengi olabilir OLDUN MU OLDUN MU ŞİMDİ MOSMOR OLDUN MU... şarkısıda bu duruma gayet uygun:img-wink: o zamann bende iki aile dizisinin jenerik şarkısını hediye edeyim :) olur olurr bal gibi olur.. kalplerimiz yolları bulur.. olur olurr bal gibi olur.. akan sular sularda durur :) burcuuu 17-03-07, 15:01 Dünkü böLümde oLan iki çocuk vardı ya.. Zeynep ve Mert onLar kim? aliyeaynalar 17-03-07, 15:10 hani arkadaşlar sormuştunuz yaa bunlar niye böyle şık giyinmişler kız istemeyemi gidiyorlar diye büyük ihtimal kız istiycekler hele o evlenme teklifinden sonra ona göreki 2.seçenek oluyor yaa rikkat misketi kabul edecek yada misket ile rüzgarı ayırmak için elinden geleni yapacak hatta dahada küçülüp miskete misketin hayatında başka erkek var diye miskete iftira edecek yada rüzgarı uyutup şeydayıda çağıracak şeydada yanında soyunup yatacak bu aradada rikkat misketi çağıracak ve miskette ikisini yatakda yarı çıplak yatarken görecek. BENDE anma yazdım şimdi.. (entiracı aliyeaynalar ehehehe) ama şu bi gerçekki rikkat misketi kolay kolay kabullenmez. .zeynomm. 17-03-07, 15:33 hani arkadaşlar sormuştunuz yaa bunlar niye böyle şık giyinmişler kız istemeyemi gidiyorlar diye büyük ihtimal kız istiycekler hele o evlenme teklifinden sonra ona göreki 2.seçenek oluyor yaa rikkat misketi kabul edecek yada misket ile rüzgarı ayırmak için elinden geleni yapacak hatta dahada küçülüp miskete misketin hayatında başka erkek var diye miskete iftira edecek yada rüzgarı uyutup şeydayıda çağıracak şeydada yanında soyunup yatacak bu aradada rikkat misketi çağıracak ve miskette ikisini yatakda yarı çıplak yatarken görecek. BENDE anma yazdım şimdi.. (entiracı aliyeaynalar ehehehe) ama şu bi gerçekki rikkat misketi kolay kolay kabullenmez. aman canım ne diyosun sen .. amma yazdım hakkaten.. rikkatın o kadarda küçülşeceğini sanmıyorum.. en fazla miskete onu istemediğini söyler.. yada isteme günü ortalığı karıştırır.. bence bu aşamadan sonra çöp bacaklı sırnaşık miymiyin diziden çıkması lazım.. bu olanlardan sonrada rüzgarın peşini bırakmazsa ben artık yolacam o mısır puskulu saçlarını ama aaa yeter be bı huzur verin ..çek çek nere kadar yazık valla benım misketimle onun rüzgarına :)) aliyeaynalar 17-03-07, 15:37 entrikacı senaristim ben entrikacı zuhahaha :) aliyeaynalar 17-03-07, 15:43 ayrıca ben rikkatden herşeyi beklerim artık, umarım bu yazdığım senaryoyu senaristler ele geçirip dizide uygulamaya başlamaz inşallah :) purna 17-03-07, 16:42 o bolumu ızledım rıkkatın suratı cok komıktı.bence ya bu olaydan sonra rıkkatın ve o seydanın bos durucagını sanmam bıseyler yaparlar kız ısteme olayı olacak bıde bu hafta olur heralde nisanlanırlar Müge 17-03-07, 17:27 Arkadaşlar biraz ayıp olmuyor mu? Dizinin senaristleri ve oyuncuları burayı takip ediyorlarsa.....Lütfen kızgınlığımızı haddini aşmadan belirtelim...Her şeyin bir sınırı vardır....Sınırları geçmeyelim...LÜTFEN.... Saygılarımla.... EFTALYAGUL 17-03-07, 17:33 Arkadaşlar biraz ayıp olmuyor mu? Dizinin senaristleri ve oyuncuları burayı takip ediyorlarsa.....Lütfen kızgınlığımızı haddini aşmadan belirtelim...Her şeyin bir sınırı vardır....Sınırları geçmeyelim...LÜTFEN.... Saygılarımla.... sevgili müge bence senaristler burayı okuyorsa bile biraz daha ona göre davranıp diziyi şekillendirirler.onlar oyuncuları komik duruma düşüruyorlarsa ve bu kadar abartıyorlarsa seyircilerin de onları eleştirmesi normal bence.hem kimse abartı bi eleştiri yapmıyor kı herkez memnuniyetsiz oldugu halleri dile getiriyor tıpkı sevindiklerinde ve çok beğendikleri bölümler oldugunda bunu dile getirdikleri gibi. Müge 17-03-07, 17:42 Sevgili EFTALYAGUL evet senaristler burayı okuyorsa ona göre kendilerine çeki düzen versinler istiyoruz bunun ben de farkındayım..Ve her yorumumda bunu defalarca yazdım ...Ben de Rikkat'teki değişimin farkındayım ama ne olursa olsun ona "mos mor oldun mu" şarkısını göndermeye ve sınırları zorlamaya hiç gerek yok..Misket bir gün hata yapsa biz ona şarkı göndersek iyi mi olur?Senaristlere olan tavrımızı daha tatlı bir dilde anlatabiliriz...Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır... Saygılarımla..... EFTALYAGUL 17-03-07, 18:23 Dünkü böLümde oLan iki çocuk vardı ya.. Zeynep ve Mert onLar kim? sanırım yeni ilzeyicilerdensin.hoşgeldin öyleyse:)mert şadan ve füsün varya onların oğulları.zeynep ise rikkat ve peyaminin kızları. AnnKaRaLıı 18-03-07, 11:52 rüzgara çok kızdım ben ilk başta ya ama sonra çok sevindim birde replikleri yazarmısınız rüzgar ve misket repliklerini aslında şöyle olsaydı nasıl olurdu rüzgar o yüzügü şeydaya verir misket çok kötü olur. ve mutfaga giderdi orda aglardı misket ismet ve neva onu sakinleştirmeye çalışırlardı ikisi ismet bravo rüzgara yani der.sonra rüzgar yanına gelir ismet de bravo rüzgar aferin naptın sen gibi laflar ederdi rüzgar yüzügü çıkartıp misketin önüne egilipo evlenme teklifi ederdi bu evlenme teklifi biraz sade ya şüpheli 18-03-07, 12:48 Sevgili EFTALYAGUL evet senaristler burayı okuyorsa ona göre kendilerine çeki düzen versinler istiyoruz bunun ben de farkındayım..Ve her yorumumda bunu defalarca yazdım ...Ben de Rikkat'teki değişimin farkındayım ama ne olursa olsun ona "mos mor oldun mu" şarkısını göndermeye ve sınırları zorlamaya hiç gerek yok..Misket bir gün hata yapsa biz ona şarkı göndersek iyi mi olur?Senaristlere olan tavrımızı daha tatlı bir dilde anlatabiliriz...Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır... Saygılarımla..... ben o şarkı sözlerini şaka amaçlı yazmıştım haddimi aştıysam özür dilerim Bundan sonraki yorumlarımda daha dikkatli olmaya çalışıcam üzgünüm... aliyeaynalar 18-03-07, 18:33 bazen diyorumki bu dizi iyiki ankarada çekiliyor zaten bu dizinin özelliği ankarada çekiliyor olması yoksa istanbulda dizi çekmek kolay. önemli olan farklı olmak... bugün mesela gittiğim tiyatro oyununda sayhan,ismet ve füsun vardı. performansları harikaydı.. burcuuu 18-03-07, 18:45 sanırım yeni ilzeyicilerdensin.hoşgeldin öyleyse:)mert şadan ve füsün varya onların oğulları.zeynep ise rikkat ve peyaminin kızları. evt yenii izLeyiciLerdenim.. =)) onLarın çocukLarıı derken.. nasıL yani.? onLarın torunLarı qibi.. :img-wink: Müge 18-03-07, 19:54 evt yenii izLeyiciLerdenim.. =)) onLarın çocukLarıı derken.. nasıL yani.? onLarın torunLarı qibi.. :img-wink: Merhaba Burcu; Füsun ve Rikkat uzun bir aradan sonra doğum yaptılar ikisininde üçüncü çocuğudu, eğer o sahneleri izlemek yani hamile hallerini görmek istersen sabahları saat 12:00 'de TRT1'de eksi bölümleri izleyebilirsin... Sevgiler... burcuuu 18-03-07, 22:30 Merhaba Burcu; Füsun ve Rikkat uzun bir aradan sonra doğum yaptılar ikisininde üçüncü çocuğudu, eğer o sahneleri izlemek yani hamile hallerini görmek istersen sabahları saat 12:00 'de TRT1'de eksi bölümleri izleyebilirsin... Sevgiler... Şaşırdım doğrusu.. =)) OnLarın çocukLarı ise çok az qösteriyorLar ya.. O yüzden anLamadm sanırım.. nyse tşkLer.. evde oLduğum sürece izLiycem.. ;) purna 19-03-07, 07:59 RIKKAT DUGUNU SABOTE EDECEK sayhan ceylana ders vermeye devam eder ama karısına yakalanma korkusu ıcını kemırır.ceylan ve sadık anlasmıs genc kız yaslı adamın ıcındekı cocugu ortaya cıkarmıştır.öte yandan mısket ve ruzgarın dugun hazırlıgı baslamıstır.ama rıkkat onları ayırmaya kararlıdır aliyeaynalar 19-03-07, 08:02 RIKKAT DUGUNU SABOTE EDECEK sayhan ceylana ders vermeye devam eder ama karısına yakalanma korkusu ıcını kemırır.ceylan ve sadık anlasmıs genc kız yaslı adamın ıcındekı cocugu ortaya cıkarmıştır.öte yandan mısket ve ruzgarın dugun hazırlıgı baslamıstır.ama rıkkat onları ayırmaya kararlıdır hay allahım rikkat pes etmiycek :icon_mad: :fighting2 sirinkis 19-03-07, 08:07 Rikkat ve Şeyda aralarında olmasa Rüzgar ve Misket daha mutlu olacaklar ama maalesef ikiside onların mutlu olmasını istemiyorlar. Rikkat br an önce düşüncelerini değiştirmeli yoksa cidden yanlız kalıcak yanında Şeydadan başka destek çıkan olmayacak. Şadan da Safayı istemiyordu. ama Neva sevdiği adamı tercih etti Rüzgar da öle yapar. Tercih yapmak zorunda bırakırsa Rikkat. ena 19-03-07, 08:27 Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısına ulaştığı için kilitlenmiştir. Yorumlarımıza buradan devam edelim arkadaşlar.. Birkaç hatırlatma; Tek cümlelik, anlamsız mesajlar yazmak yasaktır. Yorumlarımızı yazarken izlediğimizin bir dizi olduğunu unutmayıp karşımızdakiler dizi karakteri bile olsa eleştirilerimizde ölçülü ve saygılı davranmayı unutmayalım.Eleştiri ile hakaret arasındaki çizgiyi iyi tespit edelim. Video paylaşımı ile ilgili her türlü mesaj da tespit edildiği an silinecektir. İyi seyirler, keyifli yorumlar... sanart27 19-03-07, 08:50 sevgili arkadaşlar yeni yorum başlığımız hayırlı olsun. bu sabah, cuma günkü bölümün tekrarını izledim. gerçekten de dediğiniz kadar varmış. çok güzeldi. misketle rüzgar inşallah evlenir en kısa zamanda ama rikkat biraz daha zorlayacak gibi. evlenme teklifi sonrası özellikle rikkatin yüzündeki ifade inanılmazdı. o kızgınlık, üzüntü, hayal kırıklığı ile hafif tebessüm etmeye çalışır hali.. gerçekten muhteşemdi! tugchemre 19-03-07, 11:54 öncelikle yepyeni başlığımız hayırlı olsun arkadaşlarım özeti okudum ve moralim bozuldu bukadar mutlu olaylar ii değil arkadaşlar rikkat kesin ayıracak bunları nezmn farkına varacak herşeyin ne zmn.bıraksın kendi haline herşeyi hmn farkedecek nekadarda mutlu olduklarını ama nafile... AnnKaRaLıı 19-03-07, 12:10 rüzgar büyüdü de evleniyor ha vay be ayrılmazlar umarım artık ayrılırlarsa artık fincan ve sadık ali gibi 40 yıl sonra kavuşurlar. tugchemre 19-03-07, 13:55 off be rikkat nolur bırak şu inadını yazık değilmi oğluna hem niye mutsuz olsunlar be insan sevdikten sonra gerisi boşya sadık amca yine harikaydı dans edişi tişörtü başındaki her zamanki gibi günün adamı yaptı onu bayıldım cnm benim ya sirinkis 19-03-07, 13:56 Öncelikle yeni yorum sayfamız hayırlı olsun. Rikkat gene Şeyda vaatler verdi ikiside Misket ve Rüzgarın birlikte olmamaları içn ellerinden geleni yapacklarına benziyor. Ama her kes onlardan yana hemde ikisi birbirlerini çok seviyorlar kimse ayıramaz artıkın bence onları. Füsunun kıyafeti her zaman ki gibi abartılıydı. Fakat Şadanın davranışlarınıda hiç beğenmiyorum. Ceylanın konuşmaları bana çok fazla abartılı geliyor Sadık amcayı amma değiştirdi. Sadık amcada meraklı öle şeylere :img-hyste Nemide annem canım ya misket için çeyizleri açmıştı. Neyi beğeniyosan al diye Misketimiz de her zaman ki gibi mütevazı. Rikkat Nemide anne ile Fincan halaya siz herşeye niye karışıyordunuz diye karşı çıktı tersledi. Çok ayıp yaptı tamam hadi istemiyorsun en azından büyüklerine güzel bir dille benim düşüncelerim böle diyebilirdi. Rikkate hiç yakıştıramadım. Rikkat bu sıralar Şeydadan başka kimse ile kızmadan konuşmuyor. Ne varsa Şeydada. Pembe bile düşüncelerini rahatça söyleyemiyor Rikkatin yanında. Ben eski rikkoşu istiyorum İnsanları anlayan Sevgiye saygı duyan kimseyi kırmayan. burcuuu 19-03-07, 14:13 Yenii başLığımız hayırLı oLsn.. Buqünküü böLümü asLında pek beğenmedm.. Çok boşmuş qibi qeLdi.. Füsun'un haLLLerii değişikti ama Şadan beğensin diye neLer yapıyor ya.. Ama bnce o haLLeri pek hoş değiL.. Firuze varken Füsun'un işi zor bnce.. Rikkat haLa neyin peşide.. Ya Şeyda'ya ne demeLi.. AnLamıyor mu haLa.. seviyor çocuk işte evLencek.. Çık qit artık ya.. zaten nasıL doktor anLamadm ki.. SürekLii RikkatLerde.. nuru4207 19-03-07, 14:33 inanmıyorum ya rikkatin bu tavrına. rikkat lütfen eski haline dönsün ben onu öyle seviyordum yaa karakter olarak ne kadar da değişti... başka bir şey yazmak istemiyorum..sadece rikkatin eski haline dönmesini rica ediyorum:img-yes: selin_20 19-03-07, 14:36 yeni başlığımız herkeze hayırlı olsun...:img-wink: bugünkü bölümü çok beğendim özelliklede sadık amca ve ceylan kız kopardılar beni ikisininde halleri çok şekerdi .. füsun yine abartı olayı şadan iyice belli ediyor artık füsunu beğenmediğini ... zavallı misket nevaya nasılda bizi herkez onaylıyo dimi falan diye anlatıyordu... bu şeyda ne yüzsüz ya artık açık açık söylüyo rüzgara aşık olduğunu ve bu sefer onu kimselere yar etmiyeceğini.. rikkat hanım bölümün sonunda yaptı yine yapacağını... EFTALYAGUL 19-03-07, 14:47 keyifliydiii ama rüzgarla misket i birarada göreceğimi umuyordum evlilik teklifinden sonra.bugun olmadı.herkez onlar için için hazrılıklara başladı. nemide annesi çeyiz sandıgını açtı ve bunların içinden beğendiklerini seç dedi misket e.öteki tarafta fincan da eşya fiyatlarını araştırmaya dışarı çıktı.nede olsa eşyalar sadık ali ve fincandan hediye olacak.füsün da rikkat e arkasında zengin dayısı var herşeylerini alır onların.kızlarına yapamadı yeğenini evlendirsin barii dedi.füsünün her zamanki halleri işte:) herkez bunca hazırlık içindeyken rikkat hala şeydaya bu geçici bi durum o kız hiçbirzaman olmayacak gibi tlkinlerde bulunuyor.şeyda bile anlamış da rikkat anlamıyor.siz beni böyle umutlandırdıkça bende rüzgarsız yapamayacagımı anlıyorum diyor.bide nemideye fincan a herkez bağırması hiç hoş degildi rikkatın.onlar senin büyüklerin ve sizlere ne oluyor da karşıyorsunuz size ne bundan demesi çok ayıptııı gerçekten.insanlar iyi niyetleriyle gelmişler dügün eşya hazırlıklar a başlasak diye hiç yakışıyor mu böyle tepki vermesi. bunca olayın içinde bizi güldüren ceylan dı:)sadık amcasıyla dans ettiler sadık ali ye baskılı tişört almışlar.üzerinde HARPA HAYIR HASBAHAL E EVET gibi bişeyler yazıyordu:)çok tatlılardı dogrusu.sevimli kız ceylan bence.onca garip hallerine karşı içinde fesatlık yok,herşey i dilinde.evet biraz patavatsız ama yakışıyor ona,biraz da yaşına ve şımartılmışlığına vermek gerek:)ee bide güzel oluncaaaa:) sihir 19-03-07, 14:51 rikkatin inadından vazgeçmeyeceğinden emindim. ama annesi, halası ve kızkardeşine karşı tavırları çok bayağıydı. rikkate haddini bildirmeli birileri biran önce. şeydaya daha önce üzülüyordum çünkü o da rikkatin kurbanı diye düşünüyordum. hala da öyle düşünüyorum ama bugün çok kızdım. doktor olacak kadar okumuş akıllı bir kız , nasıl olur da rüzgarın sevgisine ve ilişkisine saygı duymaz. nasıl olur da rikkatin gerçek derdinin ne olduğunu anlayamaz. daha önce bir umudu vardı bir yere kadar anlayabiliyorum ama evlenme teklifinden sonra ona da pes diyorum. bu klız daha çok canımızı sıkacak arkadaşlar. EFTALYAGUL 19-03-07, 15:13 aşk ve HIRS birleşince üstleikte rikkat hocasının destegini bu kadar alıncaa şeyda vazgeçmeyecek elbette.taa lise yıllarından kalma bi aşkmış üstelık vede platonik.platonık aşklar her zaman çok güçlüdür.ama aşktan ziyade hırs var gibi bu kızda. sevimli.girl 19-03-07, 15:27 bugün yine güzeldi fakat can sıkızı sahneler yine vardı. rikkatte şeydada vazgeçmiyo ve vazgeçmeye de niyetleri yok. rüzgarla misketin birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini bilmelerine ve görmelerine rağmen hala ayırma derdindeler. bu uğurda rikkat ailesini kırcak kadar sinirli ve öfkeli. ne yapcağını nereye saldırcağını bilmemiş halde dolanıyo. misket ise herkesin bu evliliğe razı olduğunu düşünüp hiç bir sorun çıkmayacağına inanıyo. ev ahalisi ise düğün hazırlıklarına başladılar bile. nemide çeyiz hazırlıyo, fincan fiyat araştırması yapıyo, ismet alıncakları sayhanla ödeyeceklerini söylüyo. rikkat ise herşeye ısrarla karşı çıkıyo. bugünkü bölüm her zamankinden fazla reklam aldı ve reklamlarda baya uzun sürdü denilebilir. buda iyiye işaret sanırım. .zeynomm. 19-03-07, 15:38 düşündüm düşündüm düşündüm .. ve anladım ki rikkatın mutsuz olması benı mutlu etmiyor.. o tam 7 yıl boyunca çok sevdiğim beğendiğim teyzelerimden birisiymiş gibi benimsediğim anlayışlı sevecen rikkoş sonuçta.. şu aralar senaristlerimizin kurbanı oluyor.. ben çok üzülüyorum ... gözlerinde herzaman sevgi görmeye alıştığım rikkoşumun gözlerinde artık sadece nefret ve öfke görüyorum ve bu beni gerçekten mutsuz ediyor.. ve kendimce birşey yapmaya karar verdim.. kımse onaylamak zorunda değil.. ve sizlere mantıksızda gelebilir.. madem senaristler dizi yapımcıları oyuncuları bu forumu biliyo okuyolar.. ve okumalarına rağmen bizim isteklerimizi ricalarımızı umursamıyolar.. bende artık birşey yazmayacağım bu foruma sadece burayada değil dizimizle alakalı hiç bir yere.. takiii.. rikkat yeniden benım canım rikkoşum olana kadar.. hadı arkadaşlar hoşça kalın... EFTALYAGUL 19-03-07, 15:48 sevgili BERRAKGÖKSÜ dizi senaristleri burayı okuyor diye bi kesinlik yokkki.okuyorlar diye ümit edıyoruz.hem sırf onlar rikkat karakterini düzeltene kadar niye yazmama kararı aldın kı.sadece onun için izlemıyoruz ki diziyii,hem keyifli bi şekılde bölümleri yorumuluyoruz hepberaber.bence sende bizimle buna devam etmelisin. tugchemre 19-03-07, 16:11 düşündüm düşündüm düşündüm .. ve anladım ki rikkatın mutsuz olması benı mutlu etmiyor.. o tam 7 yıl boyunca çok sevdiğim beğendiğim teyzelerimden birisiymiş gibi benimsediğim anlayışlı sevecen rikkoş sonuçta.. şu aralar senaristlerimizin kurbanı oluyor.. ben çok üzülüyorum ... gözlerinde herzaman sevgi görmeye alıştığım rikkoşumun gözlerinde artık sadece nefret ve öfke görüyorum ve bu beni gerçekten mutsuz ediyor.. ve kendimce birşey yapmaya karar verdim.. kımse onaylamak zorunda değil.. ve sizlere mantıksızda gelebilir.. madem senaristler dizi yapımcıları oyuncuları bu forumu biliyo okuyolar.. ve okumalarına rağmen bizim isteklerimizi ricalarımızı umursamıyolar.. bende artık birşey yazmayacağım bu foruma sadece burayada değil dizimizle alakalı hiç bir yere.. takiii.. rikkat yeniden benım canım rikkoşum olana kadar.. hadı arkadaşlar hoşça kalın... bitanem rikkatle ilgili düşüncelerine tamamen katılıyorum çok haklısın ama yorum yapmama kararın beni çok üzdü dizimiz bizlerin sayesinde yeni yeni tanınmaya ve farkedilmeye başlandı ve yine bizlerin sayesinde fanatikleride büyümeye devam edecek sen böyle yaparsan yarın bigün bakası böyle yaparsa hiç hoş olmaz cnm öyle değilmi bence sen bu kararından vazgeç biz sevenler olarak misket ve rüzgar aşkını burda destekleyip gerekli yerlere gönderdiğimiz maillerde belirtirsek zaten oınları ne olursa olsun tepki alacakları için ayırmazlar ve ben kendi adıma rikkat karakterine biran önce çekidüzen vermeleri içinde mücadeleye ve maillere kaldığım yerden devam edicem onur29 19-03-07, 17:47 bu gün okuldan erken geldim ve uzun bi aradan sonra diziyi ilk de3fa izledim. Ama hiçbişi değişmemiş. Rikkat aynı. Şeyda aynı. Ben de sıkıldım bu rikkatin hallerinden. Bu arada Sadık dede ve Fincanın Hasbahal sahneleri beni çok rahatsız etti. Sanırım uzun süredir bu hasbahal konusu işleniyo bence bu akar uzatılmamalı. Ayrıca Füsunda çokkomikti bu gün. busracantuğ06 19-03-07, 17:58 SEVGİLİ ARKADAŞLAR YENİ SAYFAMIZ HAYIRLI OLSUN..BU GÜN YİNE RİKKAT ABLANIN DAVRANIŞLARI İYİ DEĞİLDİ..HERŞEY HAYIRLISIYLA DÜZELCEK İNŞALLAH.MİSKET BUGÜN ÇOK MUTLUYDU..NEMİDE ANNEM ÇEYİZ SANDIĞINI AÇTI HOŞUNA GİDEN DANTELLERİ AL DEDİ.O BÖLÜMDE BİRAZ DUYGULANDIMM.MİSKET NEVA ABLAYA BEN ANNESİZ VE BABASIZ BÜYÜDÜĞÜMDEN HİÇBİR HAZIRLIĞIM YOKTU..DEDİĞİ ZAMAN BURUKLUK YAŞADIM..NEMİDE ANNEMDE MİSKET BENİM SENDEN BAŞKA EVLENDİRCEK KIZIM YOKKİ DEDİ.ORASIDA BİRAZ DUYGULUYDU...ŞEYDA YAKIN BİR ZAMANDA DİZİDEN AYRILCAK GİBİ GELİYORR..SADIK ALİ AMCAM VE CEYLAN ABLAM BUGÜN ÇOK KOMİKTİLER...YAA GÜLMEKTEN KIRILDIMM..VALLAHH..BENCE RİKKAT ABLA BÜYÜKLERİNE KARŞI ÇOK BÜYÜK AYIP ETTİ...ÖZÜR DİLEMESİ LAZIMM..TEZ VAKİTTE HERŞEY DÜZELCEKK..UMARIMM..YORUMLARA GÜZEL GÜZEL DEVAM EDİCEZ.İNŞALLAH.. SORU:misket evlenirse,nemide annem ve misket ağlar mı?yoksa nemide anneme zor mu?gelicek?evlenmesi busracantuğ06 19-03-07, 18:09 soru misket evlenirse nemide annemle misket ağıt yakar ağlar mı?nemide anneme zor mu gelir?evlenirse....misketin çeyizi evde serilir mi?? burcuuu 19-03-07, 18:43 Artık Rikkat değişsin bnce de.. SürekLii aynı şey aynı şey... Sıktı!!! vazqeçsn daha iyi oLucak.. kaç haftadır aynı şey.. ayırmaya çaLışıyor fLn.. Bunu bırakıpta artık Rikkat'in Misket'i kabuLLenmesinii izLesek.. ;) m-i-n-a 19-03-07, 18:59 öfff ne bu yaa önce peyami gıcık bir insan oldu (neyse ki son bölümlerde düzeldi) sonra şadan, şimdi de rikkat, sıkıldım yaa, bende rikkati çok severdim, hatta en beğendiğim karakterdi, ne hale getirdiler kadını yaa (senaristler) berrakgöksu arkadaşın dediği gibi gözünden öfke akıyor birde bir konuyu uzattıkça uzatıyorlar, tamam günlük yayınlanan bir dizi belki konu bulmakta zorlanıyor olabilirler ama izleyiciyide çok sıkıyorlar EFTALYAGUL 19-03-07, 19:39 haksızın belki konu uzadıkça uzuyor ama sende takdir edersin ki hergün 1 er saatlik bi diizi çekebilmek üstelık te uzun yıllardır bu kadar kolay degil.arada tıkanıklıklar yaşanması ve tekraralr olması dogal.her ne kadar ben senin gibi düşünmesem de ben her bölümü zevkle izlıyorumiçokta sürükleyici gelıyorr:)yine de herkezin fikri farklıdır tabiii:) m-i-n-a 19-03-07, 20:03 yok zaten bende biliyorum günlük yayınlanıyor, zaten belirttim zorlanıyor olabilirler dedim ama beni bir müddet sonra sıkıyor, tabii herkesin düşüncesi farklı :img-wink: AnnKaRaLıı 19-03-07, 20:13 bugün kimse yok pek.ya aslında ben diyorumki şu köşe yazarlarına dergilerdeki köşe yazarlarına gazetedeki köşe yazarlarına mail atalım ne dersiniz belki okurlar belki gazetede çıkınca Müge 19-03-07, 20:41 Arkadaşlar merhaba…Sevgili Berrak sevgili kardeşim hiçbir yere gitmiyorsun bir ablan olarak sana bunu diyorum zaten msn de konuştuk hallettik durumu ona göre….Her gün düzenli olarak yorumlarını yazacaksın buraya….Ablanını kızdırma bakıyım…Sen yazmazsan ben de yazmam ona göre…. Evet gelelim bugünkü yorumlara…Fena bir bölüm değildi herkesin ortak sorunu Rikkat için ben çok az şeyler yazacağım ve ne suya ne sabuna dokunacağım….Senaristlere zaten kızıyorum buradan o kadar tepki vermemize rağmen en ufak bir değişimde bulunmadılar….Şeytan diyor ki bas git Ankara’ya bul o senaristleri saçlarını başlarını yol ellerine ver:)….Nerde o eski senaristler …Merve Ateşoğlu mesela …sabahki eski bölümlerde Yudum karakterini oynayan oyuncu…Onun ayrılması dizide çok şeyin değişmesine yol açtı….Eski tadını alamıyoruz dizimizin….Neyse bugün yüzümü güldüren insanlardan bir tanesi Sevgili Sadık Ali’ydi. Ve de Ceylan …İkisi bir bütün oldular…. İsmet’in gördüğü kabus gerçekten çok abartılıydı …Ama güldü yüzümü…Firuze’nin loliş demesi biraz yapmacık geliyor artık bana ….Ellerini havaya kaldırarak konuşması da tabi ki…Diziye renk kattı diye düşünüyordum ama artık yapmacık geliyor bana… Füsun’un bugünkü kıyafetine çok ama çok güldüm abartıların en abartısı olmuş ama komikti….Cadı gibi olmuştu günün en komik repliği Şadan’dan Füsun’a geldi…. Şadan-Cenazeye giden assolistler gibi..Olmuşun dedi..:)(Bravo Şadan)…:good: Zaten bugün Rikkat,Neva ve Sakız Hanımda siyah giyinmişti…Acaba bir şey mi oldu diye merak ettim….Sakız Hanım yine boş durmadı dedikodu etti ya pes doğrusu…. Nemide’cim senin için ne yazsam az gelir inan bana…Seni bir meleksin gerçekten de….Bugün yine iyilik yaptın Misket’e ….Seni o kadar çok seviyorum ki. Hep bizimle ol…Ve Sadık Ali sen de bir meleksin….Bugün Ceylan ile ettiğin danslar gerçekten çok komikti ve giydiğin üzerinde “Harp etme,Hasbıhal et” t-shörtün gerçekten çok güzeldi ..Barış kolyesini de takmışın Ceylan’a iyice uyum sağlamısın…Gerçekten de çok tatlısın hep bizimle ol…Allahın bütün duaları sizleri korusun… Evet bugün bu kadar yorum yazmak istiyorum elim klavyenin tuşlarına gitmiyor yazmıyorum moralim bozuk….Rikkat’imi öyle görmek beni derinden üzüyor….Onun açısından düşünmeye çalışıyorum bugün dediği şeyde “evlenince mutsuz olacaklar ve boşanacaklar” hak verir gibi oluyorum ama yine de emin değilim….Bence evlensinler ona göre olanlar olsun..Kim haklıysa çıksın ortaya….Bu konuyu uzatmaya ve bizleri germeye gerek kalmasın…..Ben bütün oyuncuları çok seviyorum …Senaristler LÜTFEN…artık özünüze geri dönün….. Sevgilerimle…. Müge.... zarpandit34 20-03-07, 11:05 Bende eskiden beri bizim evin hallerinin sadık izleyicilerindenim.Hatta öncesinde Ferhunde hanımları da izlerdim.Ama artık son haftalardaki değişim gerçekten çok üzmeye başladı beni.Sürekli gerdek,hasbıhal hele İsmetin kabusu falan biraz fazla belaltı konular işlenmeye başladı özellikle böyle sımsıcak bir aile dizisi için çok fazla.Ceylana gülen varmı aranızda bana çok zorlama ve abartılı geliyor.Firuze meselesi de öyle.Herkes Rikkat hakkında birşeyler yazmış.Ben Rikkati çok iyi anlıyorum ama hak veremiyorum ne yazıkki.Ama daha çok yeni öğrendi birazcık zamana ihtiyacı var sadece.Dizinin biran önce eski tadına kavuşması dileğiyle EFTALYAGUL 20-03-07, 13:43 firuze füsün yine komiklerdi.füsün kokteyl n yiyecekelrini de beleş e getirdi füsün a yaptırarark:)safa da eski çalıştıgı çiçekciden çelenkler yaptırmış açılış için ama yine her zamanki gibi abartarak.yok karliçe elizabetten gelmiş yok devlet büyüklernden diye:)herkez kokteyl de peyami bile.şadan hoşgeldin dedi peyamiye bakalım aradakı buzlar eriyecek mi.bitek neva evde ağlıyor,bakalım gidecek mi son reklam arası.bu arada epey fazla reklam alıyor iki gündür bu da sevindiriciiii gerçekten:) gocensalih 20-03-07, 14:02 Çelenklerin çok abartılı olduğunu yazmadan geçmeyeyim ilk olarak kimseler inanmaz böyle bişeye olmamış.. Safanın sondaki konuşması sanki bir holding patronu olmuşcasınaydı bunuda anlamak zor alt tarafı muhasebe bürosunda bi oda sahibi oldular hemde hile hurdayla para sağlayarak.. Sadık Alinin dans sahneleride konu sıkıntısı çekilerek yazılmış şeyler belli ki.. çünkü ceylanın ismetle kapışmaları bitti şimdide sadık aliyle dans olayları başladı... Nevanın evde ağlarken fonda küçüğüm şarkısının çalması çok etkileyiciydi.... sirinkis 20-03-07, 14:18 Nevanın iki arada kalması çok üzücü. Şadan Safayı beğenmiyor da kendi davranışlarına düşüncelerine bakılırsa. Füsuna çok kaba davranıyo tamam Füsunun hakettiği yerler olmuyo değil ama bezen çok aşırı kaba, Evliykende başka birisini sevmek buda başka davranış. Şeyda burayada gelmiş hiçbir yerden eksik kalacağı yok. Şeyda herşeyi kopartır dedi Rikkat rüzgarıda Misketten koparacak dedi. Şunu düşünemedi sanırım Rüzgar kopartılacak bir şey değil ki! Rikkat İsmete de Şeyda ile Rüzgar olcak diye Misketin giyiminin çok güzel olmasına rağmen burayada kot ile gelmiş dedi ismete Şeydada bir elbise giymişti Şahsen bana göre Misketin giyimi daha hoştu. Peyami her zamanki gibi ağırbaşlı bir adam. Safanın kokteyline Şadan ile aralarında ne olursa olsun gitti. Herzamanki gibi saygılı bir Bey Efendi. Neva Safanın kokteyline katılıp eşine destek olmaya son anda karar verdi fakat Şadan biraz daha sabredemedi Safaya saldırdı ve bitti. Neva çok üzüleceğe benziyor. armagan_60 20-03-07, 14:20 so ahneyi izleyebildim sadece herkes safadan özür beklerken o üste çıktı halbuki affet bizi deseydi hem artık parası içinde olmayacaktı çünkü artık eşitler şadan belki affedebilirdi zarpandit34 20-03-07, 14:25 Ben Füsuna gerçekten üzülüyorum.Böyle birşeyi hiç kimse haketmez.Rüya gitti neva gitti şimdide Şadan başkasından hoşlanıyor.Durumu gerçekten çok acı ama o hiçbirşeyin farkında değil. busracantuğ06 20-03-07, 14:28 bu günkü bölümde çok güzeldii..ama rikkat abla yine sıktı beniii..safa açılış kokteyli verdi..bakalım sonunda gerçekler ortaya çıkacak mı???misketle rüzgar nabacak ...üzülüyorumm..offffffff..herşey umarım düzelcekkk..yakın zamandaaa..tüm aile ordaydı...rikkat abla çok ayıp ediyorr...miskete..safa şadana öyle davranmamalıydı...şeyda gitse iyi olucakkk....rikkat affedr mi?sizce ...ben yorum yapamıcamm..rikkat affedene kadar ve kabul edene kadar ben yokumm.bye...affedince görüşürüzz...kendinize iyi bakınn.... tugchemre 20-03-07, 14:28 çok kötü bi bölümdü rikkat rüzgarla miskete karşı safa sonunda dayağı yedi peyamiyle şadan barışmadı sallyle ipek beyin şeydayı sevmesi kötü bi durum ne biliyim pek hoşuma giden bi bölüm olmadı ben çok özledim o sıcacık birbirine kenetlenmiş aile dizisini...:sad53: zarpandit34 20-03-07, 14:31 Bu bölüm Safa etrafında dönüyordu.O yüzden Misket-Rüzgar konusunda pek bir gelişme olmadı.Sadece kokteylde Rikkat İsmete Rüzgarla şeyda olacak dedi.İsmette abla sen nediyorsun falan dedi. armagan_60 20-03-07, 14:36 şunu unutmamak lazım her zaman iyiler kazanır sonuçta rüzgar misket kavuşacaktır merak etmeyin selin_20 20-03-07, 14:37 aslında güzel bir bölümdü çünkü bütün ekip biraradaydı sadece düriye eksikti .. yine ceylan kız ve sadık amcanın sahnelerinde koptum desem yeridir ya iyiki ceylan katıldı bu kadroya çok şeker bide çuş muş gibi kelimeler kullanmazsa daha iyi olacak.. rikkat hanım yine takmış koluna şeydayı gelmiş bide herkeze med ediyor misket için ise daha nerde ne giyeceğini bile bilmiyor diye aşalıyor.. ben aslında sonunun güzel biteceğini ummuştum ama olmadı nemide anne bile inşallah bu kokteyil güzel şeylere vesile olur ve ailemiz toparlanır demişti ama ne onun istediği oldu nede bizlerin... bütün herkez oradayken elbirliği ile hem peyami ve şadanın hemde şadan ve safanın barışacağını bekliyordum gerçi burda suç safanındı herkeze teşekür etti ama şadanın üstüne gitti olan arada nevaya oldu bi yanda babası bi yanda kocası ortada kaldı kızcağız.. armagan_60 20-03-07, 14:38 Bu bölüm Safa etrafında dönüyordu.O yüzden Misket-Rüzgar konusunda pek bir gelişme olmadı.Sadece kokteylde Rikkat İsmete Rüzgarla şeyda olacak dedi.İsmette abla sen nediyorsun falan dedi. teşekkürler arkadaşım bende çekemediğim için üzülüyordum ama rikkat hatasını anlayıp doğru yolu bulacaktır hem şuda var şeydanın ailesine kimse sormuyo belki oda rüzgarı istemez nbelli olmaz zarpandit34 20-03-07, 14:42 teşekkürler arkadaşım bende çekemediğim için üzülüyordum ama rikkat hatasını anlayıp doğru yolu bulacaktır hem şuda var şeydanın ailesine kimse sormuyo belki oda rüzgarı istemez nbelli olmaz Evet Şeydanın ailesiyle ilgili hiçbirşey bilmiyoruz gerçekten.Ama bence oraya kadar varmadan bu iş hallolucak inşallah:img-wink: sevimli.girl 20-03-07, 14:58 güzel bi bölümdü. safanın açılış kokteyli vardı. peyami dahil herkes oradaydı. nevada en sonda olsa geldi. rikkat koluna şeydayı takmış gelmiş, herkese de metediyordu. onu överken misketi de küçüksüyordu. rüzgarda şeydadan sıkılmış durumda ne yapacağını bilmiyordu. ismete herkesin önünde evlenme teklifi ettim hala geliyo gibisinden bişeyler söyledi. annesinin onu desteklediğinin ve kendisiyle misketin evlenmeseni istemediğinin farkında, bunu engellemeye çalşıyo, kendince bişeylerde yapmaya çalışıyo ama pek başarılı olamıyo. en azından annesine karşı. safada şirkete millete firuzenin bir sürü zengin dostu var sansınlar diye çelenkler göndertmöiş. biri kraliçe elizabethten biri krallardan falan filan. ama ordakilerde bunların hepsini yedi tabi. firuzenin asıl yüzü ortaya çıkınca ne olcak acaba çok merak ediyorum. mümtaz beyde sakızın ısrarlarıyla firuzyede bi hediye aldı ve peyaminin yazdığı şiirlerden birini okudu. ama peyami ordaydı ve bu şiiri ben yazdım diyince mümtaz herkesin içinde rezil oldu. firuzede kırıldım gibisinden bir sürü laf ett. ceylan sadık aliye eminemden şarkılar dinlettirdi ve dans etmeyi öğretti. sayhanla ikisi baş başa kalıncada romantik bir ortam hazırladı; mum ışıkları şarap karanlık ortam. fakat sayhan ders çalışılması gerektiğini eğer çalışmazsa dersi bırakacağını söyleyince kız mecburen ders çalışmak zorunda kaldı. en sonunda safa şadan hariç tüm aile üyelerine teşekkür ett. en sonunda şadanada laf soktu. şadanda safaya doğru girişti ve orda bitti. EFTALYAGUL 20-03-07, 15:15 nevaya üzüldüm bi yandan bi yandan da bu kendi kararıydııı o yüzden sonuçlarına katlanmalı diye düşünuyorum.ama yine de kimsenin başına gelmesin böyle bi durum.iki sevdigim insanın arasında kalmaktan yoruldum diyip duruyr nevacık.iki tarafta dikbaşlı ve intikam derdinde.şadan safa yı affetmez safa da geri adım atmaz görünüyor. sihir 20-03-07, 15:31 nevaya çok üzüldüm. onun da hataları oldu tabii ailesine karşı bugüne kadar ama yine de bu bölümde haline çok acıdıdım. sefa kendini bilmez bir tip bence. şadan da öyle. naciyenin ne olduğu ne zaman çıkacak ortaya acaba? rikkat devam. ama kabul edin herşey sütliman olsaydı zevki kalır mıydı hiç. 2000 bölümü geçti belşki de dile kolay. ve bir sorum daha olacak. bir ara göremediğim bölümlerde oldu bitti. arada kanal değişti. ismetle sayhan bir çocuk almışlardı . ne oldu küçük kıza. kanal 1de hiç konusu olmadı sanki. EFTALYAGUL 20-03-07, 15:43 evet dila küçük kız.onun koruyucu ailesi oldular sanırım.kanal 1 deyken de geldi, geçenlerde bi haftasonu onlarda kaldı.aslında her haftasonu alsalar hoş olurdu.ilerleyen bölümlerde ona da sıra gelcektir elbette:) mavisu 20-03-07, 16:43 bu diziyi daha yeni izlemeye başladım ne yazıkki, ama çok güzel ya... rüzgar ve misket çok şirinler ama rikkatın onları ayırmak için yanında habire şeydayı taşımasına uyuz oluyorum kızı sürekli övüyor misketide sövüyor.. aslında bir baksa misket ondan daha iyi. hem normalde kayıvalideler ev işlerini iyi yapan yemekde başarılı gelin ister ama rikkat tam tersi. şeyda da gerçekten çok yüzsüz rüzgarın onu sevmediğini bildiği halde hep peşlerinde... sadık aliydi galiba adı o amcaya bayılıyorum ya çok tonton eminem şarkısında dans etmeye çalışması harikaydı öldüm orda ya o seyhana asılan kıza da uyuz oluyorum o çıkınca tvyi kapatasım geliyor çok yapmacık ya.. şadan ayrı bir sinir firuzeyi dağlara taşlara sığdıramıyor ama karısını yerden yere vuruyor. karısı da çok şeker sırf firuze gibi olacam diye neler neler yapıyor. sefa da uyuz intikam için nevayı da üzüyor bide bilmiş bilmiş hareket ediyor. ayrıca ben firuzeyi yani naciyeyi çok seviyorum ya çok hoş birisi hareketleri felan loliş işte ya EFTALYAGUL 20-03-07, 17:31 hoşgeldin MAVİSU aramıza:) yeni izlemeye başlamışsın ve beğenmişsin.sevindim.yeni izleyiciler kazanması güzel dizimizin.seyrettikçe yorumlara da katıl zevkli oluyor:) busracantuğ06 20-03-07, 19:40 Aramiza Hoşgeldin Mavi Suuu Nasilsinn.çok Güzel Tartişmalar Bekliyorr.seni Ve Bizlerii...izleyici Ve Yorumcular Arttikça Bizlerde Seviniyoruzz..ben Ferhunde Hanimlar Ve Trtden Itibaren Takipteyimm...kismet şimdi Olduu..üyeliğeme..tekrarr Hoşgeldinn..canimm Benim dilekk54 20-03-07, 21:04 teşekkürler arkadaşım bende çekemediğim için üzülüyordum ama rikkat hatasını anlayıp doğru yolu bulacaktır hem şuda var şeydanın ailesine kimse sormuyo belki oda rüzgarı istemez nbelli olmaz isterler belki belli olmaz ailece tanışıyor olabilirler şeydanın nesi güzel ya eger rüzgar ve misket ayrılır rüzgar şeyda ile birlikte olursa şeydanın gerçek yüzünü merak ederim ben rikkata nasıl davranır falan ayrılınca misket bunalıma girsin vede CEYLAN VE MİSKET KANKA OLSALAR NASIL OLUR CEYLAN MİSKETİDE KENDİNE BENZETİRMİŞ neden kimse yok sitede hiç kimse bile yok. resimler bölümündeki bölümde kız isteme durumumu var ya ne zaman istiyecekler misketi yada böyle bişey olmayacakmı yada olacakmı o bölüm bi gelse ne zaman olacak bu iş ya çatlıcam keşke şebnem hanım yeni resimler yollasa bu resimlerden ne iyi olur valla çok iyi olurdu Müge 20-03-07, 21:45 Bu bölümde de yüzümü güldüren yine Sadık Ali ve Ceylan oldu.Firuze yine bir yolunu bulup Füsun’u kandırdı (Kısır,dolma,sigara böreği ) yaptırdı…Neva ve Safa’nın bu bölümde de kavgaları devam etti.İnanın artık ben bıktım ikisinin kavgalarından ….Neva’nın ağlamalarından..Füsun’un bir sözü beni çok güldürdü….Firuze giydiği kıyafetleri beğenmedi ve çok şık giyinmesini istedi….Füsun’da Firuze gittikten sonra Sakız hanıma bakarak… Füsun-Ben şık olmaya gidiyorum…:img-hyste Ceylan yine ders için Sadık Ali’nin evine geldi …Ceylan ve Sadık Ali gerçekten iyi bir çift oldular ama Fincan nereye kadar dayanacak Ceylan’a bilemiyorum…. Pembe ,Abdül ve Dalyan’ın bugünkü kıyafetleri çok komikti…Canım Nemide’m çok güzel konuştu bugün İsmet ile…. Mümtaz’ın şirkete yolladığı çelenk şeklindeki çiçeğin üzerinde yazı çok komikti… “Kraliçe Elizabeth” he he..Sonra şiir okurken şiirleri kendi yazmadığı nasılda çıktı ortaya..Peyami tebrik ediyorum:good: açılışa o da gitti ve Nemide’nin sayesinde yan yana gelen Şadan ve Peyami az olsa birbirleri ile konuştular… Ceylan Sayhan’a yaptığı süprizi İsmet görmesin aman…..Sayhan ile Ceylan arasında geçen bir cümlede çok güldürdü beni…Sayhan Ceylan’a sordu… Sayhan-Gizli öznesini bulmak için ne yaparız? Ceylan-Dedektif tutarız….(Ha ha ha çok yaşa Ceylan çok yaşa):img-hyste Açılış sayesinde yine bütün aile bir aradaydı…Bir ara ufakta gerginlikte olsa bile bir aradaydılar…Şu na eminim hislerime güveniyorum..yakında…. “ Her şey çok güzel olacak”….. Seni yine de çok seviyorum….:img-wink: Finale doğru Safa’nın konuşmaları güzeldi ama Şadan’a dedikleri pek hoş değildi….Şadan’da ayıp etti bu kadar kavga diziye hiç yakışmıyor…. Dizinin eski tadına dönmesi dileği ile emeği geçenlere teşekkürler…bye shekercool 20-03-07, 22:10 selam arkadaşlar yazmıyorum uzun zamandır diye dizimizi izlemiyorum zannetmeyin :) yaa ben bu şeydaya gıcık oluyorum çıksın gitsin yaa..nerde o sımsıcacık dizimiz yüreğimizi ısıtan entrika istemiyoruz purna 21-03-07, 07:37 neva kokteyl acılısına gelınce safa ıle arası duzelır.ancak kokteyl bıtımınde sadan ıle yasananlar yuzunden karı kocanın arası eskısınden daha kötu oluR. DİGER YANDAN aılenın buyuklerı MISKET VE RUZGAR ARASINDA BIR SOZ KESme torenı yapmaya karar verırler. tugchemre 21-03-07, 11:18 allahım yine süper bi bölüm olacak ve ben yine seyredemiycem arkadaşlar nolur bol bol her sahneden özelliklede söz sahnesinden resim çekin en azından resimlerle idare deyim işallah şeydayıda davet ederler törene rikkat napacak acaba off çok heyecanlı bi bölüm olacak dizi biter bitmez nolur en ince ayrıntısına kadar yazın candancana 21-03-07, 11:37 ayyy canım demek sen de benim gibi resimler ve bölüm yorumlarıyla idare edeceksin...ya bu işe bir çözüm bulmamız gerek.niye kanal1 gönderdiğimiz mailleri dikkate almıyor anlamıyorum.sayelerinde ailemi izleyemiyorum...arkadaşlar bir çözüm bulalım.bu böyle gitmez....acaba sezgin beyin falan yardımı olmaz mı? nihale 21-03-07, 11:58 arkadaşlar bende sizdenim:) saat 16:00 olsunda yorumlar gelsin diye bekliyorum. ben izleyemediğim için bir yorum yapamıyorum malesef. ama arkadaşlar (özellikle Müge) çok güzel yorumluyor ve özetliyorlar. izlemiş kadar oluyorum. herkese teşekkürler. duygus 21-03-07, 12:05 şeyda gelmese eksik olur.evet bugünkü bölümün resimlerini mutlaka çekin o söz kesilirken falan nuru4207 21-03-07, 12:07 nihale aramıza hoşgeldin.evet mügenin yorumlarını ben de çok seviyorum.öyle içten yazıyorki..izleyemesem de izlemiş kadar oluyorum.bütün olanlar gözümde canlanıyor.bu güzel yorumların için teşekkürler müge ya ben dün izleyemedim... bugün çok merak ediyorum ne olacak. rikkat o kadar çok değişti ki. bu tavırlar rikkate hiç yakışmıyo canım yaaa..misketin dünyadan haberi yok.bir de dizi de en çok neye kızıyorum biliyomusunuz.pembeyi çok gıcık bir tip yaptılar.daha önce çok modern giyiniyodu.hatta bi ara mankenlik falan yapmıştı. o zaman konuşmaları çok düzgündü...birden bire pembeyi köylüleştirdiler..kköylüleri küçümsemek değil amacım.ben de köyde doğdum..benim kızdığım daha önce çok modern olması..niye sonradan bu karaktere soktular pembeyi yaa.çok sinir oluyorum nihale 21-03-07, 12:20 merhaba. hoşbuldum. evet pembeyi çok değiştirmişler. baştan beri böyle olsa yadırgamazdık. trtdeki bölümlerde gayet hoş bir bayan. selin_20 21-03-07, 12:39 evet arkadaşlar bende pembe konusunda tamamen sizlere katılıyorum... trt de yayınlanan bölümlerine saçı başı açık yapılı , modern giyimli , düşünceleriylede daha aydın bir insandı şimdi ise tam tersi saçı başı herzaman danık , herşeyden utanan , özensiz giyinen abartılı hareketlerde bulnan birine dönüştürüldü... EFTALYAGUL 21-03-07, 14:02 MİSKET i istemeye gittiler bugun.peyami rüzgar safa neva ve cihan hepsi gittiler de bi rikkat gitmedii.madem annsiz de oluyomuş bu iş o zaman yapsınlar da görelım dedi pembeye.canım rüzgar ya çok üzüldü içi buruk gitti kız istemeye.ama annesini karşısına aldı tatlı dillee söyledi fikirlerini.rikkat hala da mutlu olamassınız da ısrar edince babasına dönüp.baba o zmaan sen misket i istermisin benim için oğlun için dedi.o da tabii oğlum dedi.kapıdan çıkarken rikkat e böyle mi olsun istemıştık rikkat,ilk evladımıza kız istemeye giderken elimde cicek ve cikolatayla ben sensiz mi gidecektim diye....haklı olarak sitemlini dile getirdi. bölüm sonunda rikkat evde ayaklandı ve düşünceli düşünceli bakıyorken bittiii...acaba gidecek mi misket i istemeye onu yarın göreceğiz.yada herkezin içinde ben bu işe onay vermıyorum mu diyecek acaba.misket çok üzülür öyle bişey olmaz inşallah.sanıırım asıl heyecanlı ve güzel bölüm yarın veya cumaya geliyor. zarpandit34 21-03-07, 14:21 Rikkat gelicek çünkü set fotoğraflarında var.Ama gelince ne yapacak önemli olan bu.Maalesef Şeydada vardı set fotoğraflarında. nihale 21-03-07, 14:25 tüh ya. rikkat nasıl böyle kötü düşünceli bir anne olabildi. füsundan beklerdim rikkatten beklemezdim. misketin üvey kardeşi olduğunu sandığı günlerde bile böyle olmamıştı. miskete daha sıcaktı. ismet misketi üvey kardeşi olarak kabul edemediği günlerde bile rikkat ismetten daha mantıklıydı. rikkat, misketi kardeş olarak kabul edebildi de gelin olarak neden kabul edemiyor. birde rüzgarın o dönemde ne kadar keyifsiz mutsuz olduğunu görüyordu. şimdi rüzgarı böyle mutlu görünce onunda çok mutlu olması lazım. ama aksine oğlunu daha çok üzüyor. nuru4207 21-03-07, 14:39 çok güzel bir bölümdü yaa.ben bayıldım bu bölüme.ama safa şadanın üstüne çok gidiyor gibi.arada kalan neva oluyor.rikkate çok kızdım yaa.peyami öyle güzel konuştu ki ilk çocuğumuzun en mutlu gününde böylemi olacaktık ,böyle mi hayal kurmuştuk dedi.bu sözüne bayıldım.belki biran rikkat yumuşar dedim ama yumuşamadı.bakalım yarın neler olacak sirinkis 21-03-07, 14:46 Ahh Rikkat ahh! Niye hem kendine hemde herkesi üzüyosun. Misketle Rüzgar birbirlerini çok seviyorlar ve mutlu olacaklar. Sen böyle yaparsan mutluluklarına sadece engel olursun bence Rikkat dayanamayacak ve kız istemeye gidicek ilk oğlu biricik oğlu.. Misketten iyisini de bulamaz Rikkat gelin olarak. Peyami yanlız kaldı oda üzülüyor ama napsın oğlu mutlu olacaksa yapar herşeyi. Yarınki bölümü çok merak ediyorum. Bu arada Cihanın sölediği birkaç söz vardı çok yerindeydi. Kız isteme nasıl olacak acaba? Safadan Şadanda abartıyorlar biraz bence. Şadanın düşüncesi Firuze kızı falan değil rüyasını bile gördü ama belki de kendine bile itiraf edemediği kızına duyduğu sevgidir. Misket çok güzel olmuştu bugün. h.eren 21-03-07, 15:50 Ben Nevaya cok üzülüyorum. Babasıyla Safa arasında kaldı. Devamlı ağlıyor ve çok mutsuz. Şadana çok kızıyorum Firuze kadar kızının hatırı yok, Füsuna da çok kötü davranıyor. Bu gün Neva evlerine giderek, babasından kocasının namına özür diledi Şadan kızının suratına kapı kapattı. Füsun kim geldi diye sordu. Hiç Kimse dedi. Füsun kapıyı açınca Nevayla karşılaştı. Füsunla Nevanın karşılaşma sahnesi beni de ağlattı. Nevanın yüzü gülsün, güzel bir iş bulsun, onlara da yardım etsinler evleri olsun artık lütfen..:happy0064 demet2007 21-03-07, 15:52 sanırım rikkat türk filmlerindeki nikah sahneleri gibi isteme olayını son anda engelleyecek.safaya baktıkça intikam duygusunun insana neler yaptırabileceğini görüyorum.ahh şadan,bu yaştan sonra nasıl geçmiş muhasebesi yapamıyor dedirtiyor insana. reyyan88 21-03-07, 17:00 arkadaşlar ben diziyi izleyemiyorum malesef , sizin yorumlarınızla idare ediyorum ellerinize sağlık çok teşekkürler misketi istedilar mi? yoksa yarına mı kaldı? tugchemre 21-03-07, 17:15 okuduğum kadarıyla rikkat yine kaldığı yerden devam etmiş yazık ya bi anne nasıl oğlunun mutsuzluğu için elinden geleni yapar peyamiyede asıl rüzgarımada çok üzüldüm ama ben rikkatin istemeye falan gideceğini sanmam gitse bile bi cinlik düşünmüştür mutlaka ii şeyler olmayacak bence yarın ADA :) 21-03-07, 17:56 Of Rikkat yapmış yine bir şeyler...ben sizlerin sayesin de izlemiş kadar oluyorum arkadaşlar..keşke izleyebilseydim diziyi ama nerde? sihir 21-03-07, 20:46 Rikkat gelicek çünkü set fotoğraflarında var.Ama gelince ne yapacak önemli olan bu.Maalesef Şeydada vardı set fotoğraflarında. şu söz konusu set fotoğraflarını nereden görebiliyorsun acaba? yardım edersen sevinirim. Müge 21-03-07, 20:56 şu söz konusu set fotoğraflarını nereden görebiliyorsun acaba? yardım edersen sevinirim. http://dizifilm.com/forum/showthread.php?t=4538&page=63 Buradan bakabilirsin arkadaşım :img-wink: Hoş geldin.. Müge 21-03-07, 21:49 Merhaba arkadaşlar herkesin morali yine iyi değildir sanırım..Derin bir nefes alarak yoruma başlıyorum….Bu arada hoş geldin Nihale aramıza elimden geldiği kadar yazmaya çalışacağım… Dizinin en başında Şadan’ın gördüğü kabus çok komikti..Zaten bir tek kabusları komik oluyor ailedeki tüm fertlerin gerisi hep gerilimli… “Aynı Yalan Rüzgarı” gibi… Artık dizinin eski jenariğindeki sözlerinde… “ Bazen hüzün,bazense hep neşe Bizim Evin Hallerinde”, artık hep hüzün ağırlıklı maalesef…Neyse bu bölüm de Sadık Ali biraz güldürdü biraz kızdırdı beni…İstemeye gittiklerinde çenesi hiç susmadı sağ olsun..Gereksizdi konuşmaları çünkü sonunda Nemide dayanamadı ve susturdu…Sadık Ali baba amcam valla kusura bakma bugün bana da daral geldi:)…Seni yine de seviyorum….:img-wink: Gelelim İsmet’e ..Hatırlarsanız Misket’in teyze-yeğen zamanında ..Misket’in kardeşi olduğunu öğrenince nasılda kıyamet koparmıştı…Kardeşi olarak istememişti Misket’i..Ama Rikkat bağrına basmıştı ona sımsıkı sarılmıştı…Şimdi ne oldu İsmet bir anda değişti ve Misket’e karşı…Annemle konuşurken Misket’in kariyeri olmadığı için ,eğer Şeyda ile evlenseydi kariyeri ondan yüksek olacaktı kıskançlıklar başlayacaktı .. ama umarım annemin düşündükleri doğru değildir… Gelelim şimdi de Rikkat’e..Rikkat’te İsmet gibi oldu.. Ben yine de Rikkat için hayatı akışına bıraksın diyorum…Misket ve Rüzgar evlensin ….Mutlu olacaklarsa olurlar olamayacaklarsa olamazlar ayrılırlar….Rüzgar hatasını anlar annesine hak verir ya da tam tersi Rikkat oğlunun ne kadar mutlu olduğunu görür ve kendisinin hata yaptığını anlar Misket’i kızı gibi bağrına basar….Bizim dizimizde bu kadar tartışmaya kavgaya huzuru bozmaya hiç gerek yok….Şimdi son iki gün de neler olacak Rikkat Nemide’lere gidecek mi?...Ortam daha da çok gerilecek mi?.Bugün Cihan’a da kızdım annesine laf gönderdi….Pembe’de çok kararsızdı gidip gitmemekle….Ama bugün beni mutlu eden şeylerden bir tanesi de Mert ve Zeynep’ti …Mert Füsun’un kucağında uyuya kaldı Zeynep’te Pembe’nin yanında oturmuş Rikkat’e bakıyordu :) yine bir araya gelemediler ya neyse…:) Gelelim Peyami’ye böyle bir baba zor bulunur ….Hayranım ondaki sakince duran sabrına….Rüzgar ile Misket’i istemeye giderken yolda ne güzel konuştu onunla…. Şimdi de sıra Sakız Hanım da …Bugün hemen Rikkat’in gelmediğini görünce Peyami’ye sordu dedikoduya hazırdı …Yarın bugün mutlaka Füsun’la yapacak bol bol dedikodu eline koz geçti…Peyami iyi idare etti durumu orada ama yine de olacak bir şeyler… Bir bölüm de böyle bitti yine de emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum haftanın beş günü bizlerlesiniz .bye sihir 21-03-07, 22:25 http://dizifilm.com/forum/showthread.php?t=4538&page=63 Buradan bakabilirsin arkadaşım :img-wink: Hoş geldin.. teşekkür ederim. diziyi neredeyse ilk günden beridir izliyorum (dönem dönem kaçırdıklarım olsa bile) ama foruma sizin kadar sık giremiyorum. tekrardan teşekkür ederim. zarpandit34 22-03-07, 09:15 Dünkü bölümde Rüzgarı bir kez daha takdir ettim.Demekki saygısızlık etmeden tavır konulabiliyormuş.Gerçekten çok sabırlı,kararlı ve düşünceli biri.Ama sanki Burak Demir oynadığı zamanlardaki Rüzgar böyle değildi.Eski Rüzgar daha espirili daha rahat biriydi.Ya büyüdüğü için böyle bir karakter haline getirdiler senaristler yada oyuncu değişikliğinin sonucu böyle oldu.Her ne olmuşsa güzel olmuş bence.Ben bu Rüzgarı daha çok sevdim. sihir 22-03-07, 10:44 dün gece eski sahneleri izledim . eski rüzgar ve misketi...tatil sahneleriydi. eski rüzgarı özlediğimi anladım. ancak yeni rüzgara da çok alıştım. oyuncu değiştiğinde üzülmüştüm . şimdi eski rüzgar geri gelse yine üzülürüm. çünkü yenisini de sevdim. sanırım her ikisi de başarılı genç oyuncular. biri hala kendini hatırlatıyor, biri de neredeyse 2000 bölümdür var olan karakteri bir başkasından devralıyor ve kendini sevdiriyor. sevimli.girl 22-03-07, 12:03 rüzgara sarı rengi haricinde 5-6 renk kravat alcam nihale 22-03-07, 13:09 şuan izleyebilen arkadaşlara iyi seyirler. yorumlarınızı bekliyoruz.:) sirinkis 22-03-07, 14:11 Rikkat bu bölümdede yaptı yapacağını. Misketimizi çok gzel bir şekilde üzdü. Seni istemiyorum rüzgarla mutlu olamazsın dedi. Kız veriliyordu kendisi misketle mutfakta yanlızdı. Sonra Fİncan hala geldi . İçeri girip Yüzüğü taktılar. Misket üzgündü ama sevincini bile yaşayamadı oysaki neler düşünüyodu Rikkat hakkında annem olacak diye.Sanırım misketimizin annelerden yana şansı yok. Rikkat gelmemekte direniyordu hala herkes Nemide annenin evinde hazırdı Peyami Rikkatin işi uzun sürer nasıl olsa herkes biliyor işimizi halledelim diyodu herkes olurmu öle şey sabaha kadar da olsa bekleriz dediler. Adam ne kadar zor durumda kaldı. Füsunun da eline koz geçti ya ne meraklı kadınmış habire birşeyler soruyo ben bu kadar merak görmedim. İsmet işim var diyerek Rikkatin yanına gitti ikna etmek iin ama onun ısrar larıylada gelmedi Pembede yazık anlatmaya çalışıyor ama Rikkat anlamak istemediği için. Rikkat baktı gördü ki İsmetin söylediği gibi oğlunu kaybedecek gitmeye kadar verdi. Geldi ama Miskete de yukarıda yazdıklarımı söyledi. Rüzgarın yanına oturduğundada herşey senin için dedi oğlunu kaybetmekten orktuğu için geldi Rüzgarın kararlı olduğunu anlayıncada Misketi vazgeçirmeye çalışacak sanırım. Şadan Nevanın yanına odaya gelmişti. Şöyle dedi " bak Neva halan olmadan hiçbirşey yapılamadı anne baba ne kadr önemliymiş gördünmü dedi. Bizde bunları yaşayabilirdin ama şimdi başkalarının mutluluğuna seviniyoruz onların yanında oluyoruz beraber ağlarız gibi şeyler dedi" İkiside birbirini çok seviyo bir baba evladını sevmezmi hiç her ne olursa olsun. zarpandit34 22-03-07, 14:16 Gerçekten çok heyecanlı bir bölümdü.Nemide Rikkat gelmeden yüzükleri takmak istemedi.Peyami ile Rüzgar ne yapacaklarını şaşırdılar.Sonra Rüzgar İsmetle konuşup olanları anlattı.İsmette Rikkati ikna etmeye gitti.İsmet Rikkate Rüzgar ile Misket farklı olsalarda birbirlerini sevdikleri için ayakta kalırlar.Sen Rüzgarı kaybedersin böyle yaparsan falan dedi.İsmet gittikten sonra Rikkat birşeyler yapmam lazım dedi ve Nemidelere gitti.Tam Peyami Misketi istediği sırada Rikkat Miskete onu istemediğini söyledi mutfakta.Misket çok şaşırdı ve üzüldü.Sonra Sadık ali yüzükleri taktı ve orada bitti. busracantuğ06 22-03-07, 14:23 merhaba..arkadaşlar güzel bir bölümdü..rikkat sonunda gitti..ama yine yaptı.yapacağını miskete senle rüzgar mutlu olmuyacaksınız.inanmam ve inanmayacağımm dedi.miskette canım yaa çok üzüldü..sevinemedi.bile..böyle günde yapılır mı?bee rikkat bir gün misketin kıymetini anlıyacaktır.umarımm.2 gündür şeyda yok rahatladımm.doğrusu şadan nevanın yanına gitti.ama barışmadı..bakalımm misket napıcak rikkat herkes mutlu olmasına rağmen hala istemiyorr.biri rikkate anlatsa iyi olur..misket nasıl sevinçliydi..canım ama rikkat üzdü ve kalbini çok kırdı miskette demek beni istemiyorsun.dedi rikkatta evett dedi..doğrusu son sahne üzücü geçti..misket açısından.herşey hayırlısıyla düzelecektir..inşallahhh.füsun yine çok konuştu.şadanda kızdı..füsuna..bakalım yarın neler olucakk..SORU:RİKKAT NİYE MİSKETİ İSTEMİYOR? EFTALYAGUL 22-03-07, 14:27 yüzükler takıldı sonunda ama misket için çok kötü oldu çok üzgündü... herkez birarada toplanmış rikkat in gelmesini beklıyordu.her ne kadar neva ismet ve rüzgar misket i rikkat olmadan da yüzüklerin takılabilecği konusunda ikna etmeye kalktılarsa da misket annen olmadan olmaz dedi.olmassa yarın takılır yüzükler,eğer ilerde bi gün annen karşıma dikilir de beni beklemeden sözlendiniz derse ben ne derim ona dedi.işte bu kadar da iyi niyetli bizim misketimiz. peyami evdekileri rikkat olmadan da yüzükler takma konusunda ikna etmeye çalıştı ama nafile.nemide annesı olmadan olur mu gerekirse geceyarısına kadar bekleriz dedi.nemide sultan rikkat i aradı gelmıyormusun diye sormak için.rikkat de işlerim bitmedi siz yapılması gerken neyse yapın diye oyaladı telefonda. sonra olmadı ismet rikkat le konşumaya gittii tabii o da payını aldı rikkatten.şimdi de sen mi akıl vereceksin bana diye ismet e söylendi. nemide rikkat ın gelmeyeceğini düşünüp fincan la sadık aliyi mutfaga çekip konuştuuu inşallah gelır filan dedi. sonunda rikkat hazırlan pembe gidiyoruz annemgilwe dedi ve gittiler nemidelere. kahveler içildi tam peyami söz e başladı rikkat mutfaga su içmeye kalktı ve olan oldu.misket e mutlu musun dedi.misket te tabiiii hemde çok dedi gayet iyi niyetle ve o ana kadar hala istenmedigini anlamadı.sonunda istedigini elde ettin mutlumusun misket dedi.misket afalladı tabii efendim filan diye.ben sizin mutlu olacagınıza inanmıyorum misket dedi.ne senin nede rüzgarın.ama bunu sen bari görseydin dedi.ben bu işe inanmıyorum dedi.onca laftan sonra misket beni istemıyormusun sen dedi.rikkat yine o kaşları kalkık bakışıyla baktı miskete.o anda fincan hala geldi hadi yüzükler takılacak diye.büyüyklerin elleri öpüldü.tabii rikkatin de .resim çekıldı ama misket şaşkın ve şoktaydı rikkat e baktı rikat ters ters ona baktı ve bugunku bölümde böylece bitti. hayırlı olsun demek gelıyor içimden ama böyle bi taraf mutsuzken ne denlı hayırlı olabilir bunun sonu onu kestiremıyorum. nuru4207 22-03-07, 14:29 ahh rikkat ahhh!nasılda üzdün misketimizi yaaa...canım yüzük takılırken güleceği yerde ağladı...bir an misket sanki yüzüğü takmayacak dedim ama taktı helal olsun misket sana.. şadan ve neva...ne kadar da üzülüyorlar öyle yaaaa..ama şadanın eski kötü karakteri kalmadı gibi.sanırsam zamanla affedecek nevayı .inşallah da öyle olur busracantuğ06 22-03-07, 14:30 Rikkat Niye Misketi Istemiyor?daha önce Seviyordu Ama şimdi Niye Istemiyor??yeterrrrrrrrrrr Beeeeeeeeeeee Rikkkkkkkkkkkkkkkkkatt Neler Oluyor???rikkate Niye Böyle Davraniyor???? sevimli.girl 22-03-07, 14:32 rikkat son anda ortalığı karıştırıp misketi üzmeyi ve onu istemediğini söylemeyi başardı. kızın mutluluğunu gölgeledi. misketin söz yüzükleri takılırken mutlu olması gerekirken rikkatin söyledikleri yüzünden gözleri dolmuş, yüzü beş karış asıktı. şadan aslında sert filan ama biraz da haklı. o da kızını istesinler, telli duvaklı gelinliğiyle görmek istedi her baba gibi. ama kızının yaptıkları onu da nevayı da mutsuz etti. şimdi misketi isterlerken ne kadar çok özendi ama iş işten geçmişti. umarım misketin rikkatin düşüncelerine aldanıp yüzüğü atmaz. ve tekrar hem misketi hem rüzgarı mutsuz günler beklemez. purna 22-03-07, 14:49 rıkkatte bunu yapıcak zamanı buldu ha gelmeseydı ondan ıyıydı yanı h.eren 22-03-07, 14:50 Bugün Mutluluk filminde Fincan Halayı görmek sürpriz oldu. Özgü Namal':ın Bibi si yani ninesi rolündeydi. Mutlaka görün derim.:img-yes: selin_20 22-03-07, 15:00 valla ne yazıcağımı bilemedim şoklardayım rikkat nasıl yapar böyle şeyi kızcağızı en mutlu olacağı anda üzdü şimdilik yüzükler takıldı ama ben böyle süreceğini düşünmüyorum misket rikkatin söylediklerinden sonra rüzgarı kendinden uzaklaştırmaya çalışacaktır...:sad53: tugchemre 22-03-07, 15:00 helal olsun rikkate nediyimki başka kızcağızın en mutlu gününü en mutlu anını zehir etti son anda misket vazgeçerse diye çok korktum yüreğim ağzımda izledim resmen çok şükür atlattık çok üzüldüm ya asıl bundan sonra başlıyo helede fisununda diline düşerlerse mahfolurlar gulseven 22-03-07, 15:05 rikkat gidicekti yok gitmiycekti diye beklerken gitmez olsaydı keşke nasıl üzdü kızı. misket annesi ortaya çıkınca bi gün rüzgara sen sakın anneni üzme,onun istemediği bi şey yapma falan gibisinden bişey demişti.hep aklıma o sözü geliyor.rikkat yüzünden ayrılıcak galiba rüzgardan. resmen seni istemiyorum dedi ya:((( zarpandit34 22-03-07, 15:07 Ben bundan sonra daha kararlı ve mücadeleci bir Misket görmek istiyorum.Tabiki istenmemek hoş birşey değil.Fakat çok fazla dağılmamalı ve dimdik durmalı.Şeyda bile hiçbir umut ışığı olmamasına rağmen kendince mücadele ediyor.Rikkatte inandığı şeyi yapıyor.Sonuçta Rikkat kötü niyetli değil.Oğlunun mutlu olmasını istiyor sadece.Rüzgarda annesine rağmen aşkına sahip çıkmaya çalışıyor.Şimdi Misketten de böyle bir tavır bekliyorum.Safa kadar abarttmasın tabi:img-wink: Hem bu kararlılığı Rikkat Misketin gözlerinde görürse geri adım atabilir.Lütfen Misket dna olayındaki gibi davranmasın.Hatırlarsanız Rüzgar o kadar ısrar etmesine rağmen bir daha test yaptırmamıştı. EFTALYAGUL 22-03-07, 15:10 sally neden yoktu acaba söz kesilirken.halbukı onun payı çok misket rüzgar olayında.düşünseniz ya misket i değiştirmek için hep o yardımcı oldu zamanda ona dersler verdi evinde misafir etti onca zaman.hepsi rüzgar a onu begendirmek içindii.bence onunda sözde olması gerektiiiiii yaaa.tabii düriye de baştan beri biliyordu ve misket e hep destekti.onları da görseydik iyi olacaktııı. sihir 22-03-07, 15:21 rikkatin bugün yaptığı terbiyesizlikti. istemiyor olabilir. ama kızı bu kadar asağılamak hiçbiryere sığmaz. rikkate kızıyorduk ama affedilebilecek kredisi vardı bizde. geçmişte çok tatlıydı çünkü. ama bugün yaptığı ve sanırım yapmaya devam edecekleri o krediyi tüketiyor. öyle yada böyle yüzükler takıldı. ama bundan sonra canımız daha da sıkılacak bence. eski türk filmlerine dönemyiz umarım. misket rüzgardan uzaklaşmaya çalışırsa sırf rikkat yüzünden izlemem artık ben. bana bu kadar sinir yeter. ama bundan böyle soğuk rüzgarlar daha da artarak devem edecek. zarpandit34 22-03-07, 15:33 Evet bencede Misket Rüzgarı uzaklaştırmaya çalışacak.Misket bir ara Şadana ben Neva gibi yapmazdım,ailem istemiyorsa onların sözünü dinlerdim türünden birşeyler söylemişti.Yani bundan sonra nasıl davranacağını açıklıyor bu sözler.Misketin hiçbir zaman ailesi olmadığı için büyüklerinin sözünü dinleyecektir.Ailesi gibi görüyor çünkü.Ama kendi duygularınıda hesaba katmalı mücadele etmeli EFTALYAGUL 22-03-07, 16:58 ben bugun bile o laflardan sonraa yüzügü takmaz misket diyordum ama o a apar topar oldu takıldı yüzükler.ama her an atabilir bence yüzügü.rüzgardan da vazgeçemez ama rikkat razı olmassa da kabul etmesi zor olur.belki rikkat ın isteyecegi biri olmak icin dershane üniversite eğitimine filan devam eder,belkı doktor olamaz şeyda gibi ama en azından eğitmli ve ilerde karıyer sahibi olur.misketin rüzgar için yapamayacagı şey yok .gerekirse bunları da yapacak güç var o kızda... reyyan88 22-03-07, 16:58 heycanla beklenen bölümlerden biriydi kız istendi yüzükler takıldı her kez çok mutluydu tabiki rikkat miskete seni istemiyorum diyene kadar canım misket ne kadarda üzldü ben yeni rikkati hiç sevmedim eski rikkat geri gelsin artık misket bundan sonra nasıl davranıcak çok merak ediyorum fibulamim 22-03-07, 17:44 ben yine izleyemedim.izleyemicem hiç.ama olaylar oldukça gelişmiş.Rikkat annelik iç üdüsüyle ama öğretmenlik mesleğine hiç siğmayacak şekilde misketi oğlundan uzaklaştirmaya çalişiyormuş.biraz düşünürsek belkiilerde mutsuzo labilirler tamam ama neden bunun aksininde olabileceğini düşünmüyor.o bir öğretmen üstelik.sinif eşitsizliğinin farkinda .yani öğrencilerine öyle anlatiyor.aramizda üstünlük yok,herkes insandir mesaji veriyor minicik beyinlerine okulda.ama kendi hayatinda rikkatimiz bunu uyguluamiyor.öğretmenlik görevini unutuyor.senaristlerimiz böyle bir mantik hatsini umarim yakin izamanda düzeltirler.gerçekten bir insanin aşağilanmasi kötü birşey.ki o kişi zaten kendini oldukça geliştirmiş.ya rikkat misketi köylü diye aşağilarken;herzaman onun destekçisi,en yakin yaridmcisi pembenin yüzüne nasil bakiyor.onu anlayabilmiş değilim.sonuç.ta pembe misketten daha köylü duruyor.konuşmasi,giyinişi ile.'kizim sana ssöylüyorum,gelinim seni şin 'durumlari olmuyor mu??pembe rikkatin bu davranişlarindan alinmiyormu?? gazi 22-03-07, 17:46 arkadaşlar sizden ricada bulunabilirmiyim B.E.H yarısını izleyemedim en son rüzgar,neva misket e söz möz bunlar formalite annemsizde olur diyolardı misket ise olur mu öyle şey diye itiraz ediyordu ondan gerisini bana ayrıntılı bir biçimde anlatırmısınız lütfennnn çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler armagan_60 22-03-07, 17:53 bence misket rüzgara söylememyecek annesinin dediklerini ve yavaş yavaş kendinden soğutmaya çalışacak rüzgarı yani kendini kötü gösterip rüzgarın annesiyle arası bozulmasın diye kendini feda edecek EFTALYAGUL 22-03-07, 18:08 arkadaşlar sizden ricada bulunabilirmiyim B.E.H yarısını izleyemedim en son rüzgar,neva misket e söz möz bunlar formalite annemsizde olur diyolardı misket ise olur mu öyle şey diye itiraz ediyordu ondan gerisini bana ayrıntılı bir biçimde anlatırmısınız lütfennnn çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler Buruk Söz... -------------------------------------------------------------------------------- yüzükler takıldı sonunda ama misket için çok kötü oldu çok üzgündü... herkez birarada toplanmış rikkat in gelmesini beklıyordu.her ne kadar neva ismet ve rüzgar misket i rikkat olmadan da yüzüklerin takılabilecği konusunda ikna etmeye kalktılarsa da misket annen olmadan olmaz dedi.olmassa yarın takılır yüzükler,eğer ilerde bi gün annen karşıma dikilir de beni beklemeden sözlendiniz derse ben ne derim ona dedi.işte bu kadar da iyi niyetli bizim misketimiz. peyami evdekileri rikkat olmadan da yüzükler takma konusunda ikna etmeye çalıştı ama nafile.nemide annesı olmadan olur mu gerekirse geceyarısına kadar bekleriz dedi.nemide sultan rikkat i aradı gelmıyormusun diye sormak için.rikkat de işlerim bitmedi siz yapılması gerken neyse yapın diye oyaladı telefonda. sonra olmadı ismet rikkat le konşumaya gittii tabii o da payını aldı rikkatten.şimdi de sen mi akıl vereceksin bana diye ismet e söylendi. nemide rikkat ın gelmeyeceğini düşünüp fincan la sadık aliyi mutfaga çekip konuştuuu inşallah gelır filan dedi. sonunda rikkat hazırlan pembe gidiyoruz annemgilwe dedi ve gittiler nemidelere. kahveler içildi tam peyami söz e başladı rikkat mutfaga su içmeye kalktı ve olan oldu.misket e mutlu musun dedi.misket te tabiiii hemde çok dedi gayet iyi niyetle ve o ana kadar hala istenmedigini anlamadı.sonunda istedigini elde ettin mutlumusun misket dedi.misket afalladı tabii efendim filan diye.ben sizin mutlu olacagınıza inanmıyorum misket dedi.ne senin nede rüzgarın.ama bunu sen bari görseydin dedi.ben bu işe inanmıyorum dedi.onca laftan sonra misket beni istemıyormusun sen dedi.rikkat yine o kaşları kalkık bakışıyla baktı miskete.o anda fincan hala geldi hadi yüzükler takılacak diye.büyüyklerin elleri öpüldü.tabii rikkatin de .resim çekıldı ama misket şaşkın ve şoktaydı rikkat e baktı rikat ters ters ona baktı ve bugunku bölümde böylece bitti. hayırlı olsun demek gelıyor içimden ama böyle bi taraf mutsuzken ne denlı hayırlı olabilir bunun sonu onu kestiremıyorum. gazi 22-03-07, 18:18 eftalyagül çok teşekkür ediyorum çok sağol...Bende bundan sonra Misket'in Rüzgar'ı bırakabileceğini düşünüyorum Rikkat'e tamamen kızamıyorum bazı yerlerde haklı ama takındığı tavır çok yanlış onun gibi birinin bu yaptıklarıyla asıl yapması gerekenler çok ters...Arkadaşlar herşeyi çok güzel anlatmışlar benim düşüncelerimi yazmam tekrar olur umarım Misket o çok değer verdiği büyükleri bir kez olsun çiğner ve Rüzgar'ı bırakmaz umarım Rikkat eski haline geri döner çünkü onun aşağlamalarını duydukça içim eziliyor,köylü,cahil bir insan değilim okuyorum çok şükür ama köy kökenliyim ve oldum olsası köylüyü hakir gören insanlara sinir olurum...Aslında Rikkat'in amacının bu oolmadığını biliyorum ama kullandığı kelimeler çok yanlış.Neyse umarım senaristler bu yanlışlardan döner umarım... burcuuu 22-03-07, 18:19 Buqünkü böLümü izLeyebiLdim.. Ooh be.. =)) Kaç qündür izLeyemiyordum.. Buqün okuLdan erken qeLdim ve izLedim.. Ama yarın yine izLeyemiycem.. :( GeLeLim buqünküü böLüme.. Rikkat neden bu kdr inat ediyor anLamıyorum... Hiçbir yumuşama yok.. Neden bu kdr katı.. Şeyda bu böLümde yoktu.. OoH BE.. ;) Bütün aiLe biraradaydı.. Çok qüzeLdi.. Füsun'a diyecek bişii buLamıyorum vaLLa.. Ne kdr çok konuştu öyLe.. barii bir işe yarasa dedikLerii.. Hep böyLemiydi Füsun.. Buqün hiç hoşuma qitmedii vaLLa.. ortaLığı karıştırmaya çok merakLı qördüm onu.. En azından buqün bekLenen oLdu.. YüzükLer herşeye rağmen takıLdı.. =)) İnş bundan snra bir sorun çıkmaz ve çok mutLu oLurLar.. Rikkat'in Misket'e söyLedikLerii ve Misket'in durumu kafamı karıştırıyor ya nyse.. ADA :) 22-03-07, 21:01 Bugün yine çok şey olmuş.yorumlarınızı okudumda rikkat misketi üzmüş.of ya ne olacak diziyi eski saatinede almıyorlar. purna 22-03-07, 21:04 misket heralde bu olanlardan sonra aradan çekilmeye karar verir.belki yada rüzgarlara gittiginde rikkatle birlikte iken rikkat tekrar söyler bunu dedıgını sihir 22-03-07, 21:05 arkadaşlar bu dizinin web sitesi falan yok mu? kanal 1 sadece diziyle ilgili sabit bir ayrıntı veriyor. bu arada, rikkatin sonunda misketi kabul edeceğini düşünüyorum. bizleri biraz üzseler de sonunda mutlu son olacaktır. hangi olumsuz durum sonunda tatlıya bağlanmadı ki...ama ne olacak da misketi kabul edecek? soru bu... belki okumuş, kültürlü, çevre sahibi şeydanın bir kötülüğünü görecek. (senaristler yazar artık bir kötülük ona) belki misketin rüzgardan uzaklaşmasıyla , rüzgarın ve misketin ama özellikle rüzgarın düşeceği (ki herhalde düşer (ler)) bunalımdan (veya hastalıktan) etkilenir ve kabullenir. belki rikkkatin düşeceği bir kötü durumda misketin yardımı sebep olur. yani üretmek kolay. senaristlerin daha da iyisini bulacağına eminim. yani şimdi sinir oluyoruz ama bu işin sonu selamettir. eğer yanılıyorsam dizinin gidişatından korkar olacağım. duygus 22-03-07, 21:16 evet biz bir web sitesi kuralım dizi ile ilgili olmazmı.bu arada dizifilm.com dergisi çıkıyormuş dergi röportaj falanda yapıyormuş bizim dizinin oyuncuları ilede röportaj yapılsa nasıl güzel olurmu acaba herşey güzeldi ama sonunda rikkat yapacagını yaptı.tamam bir yerde hak veriyorum ama şimdi bu ikisi yine ayrılacak bunlar hepimizin iyi günleri yanyana görecegimiz son günler olabilir ikisini yani misket kendinden sogutur falan git istemiyorum seni der.rüzgar da miskete misilleme yapmıyormuymuş şeyda ile birlikte oluyormuş Müge 22-03-07, 21:39 Yine gerilimli ve bizlerde yan teshir yapan bir bölümdü..Bugün yorumumu tek tek karakterler üzerine yapacağım…İlk önce Füsun’dan başlıyorum… Füsun: Füsun da bu bölüm de boş durmadı ..Ben şunu anlamıyorum kocasının Firuze’ye aşık olduğunu anlamayan o anda dünyanın en saf insanı olan Füsun dedikoduya gelince nasıl da bir anda değişiyor…Bugün de Nemide’ye mutfakta Rikkat hakkında demediğini bırakmadı..Ama Nemide iyi susturdu onu orada…Hiç hoş olmuyor Füsun’un iki karakterli halleri…. Nemide: Bu bölüm de yine üzüldü olan bitenden gerçekten rahatsız olmuştu…Mutfağın yolunu şaşırdı…Füsun orada da laf etti….Çok sinirlendim …Neyse Nemide’ye geri dönelim….Rikkat’e telefon etti bir ara işte orada o kadar güzel konuştu ki hayran kaldım….Anneliğini ortaya koydu…Nemide’m yerin ayrı kalbimde seni kimsenin üzmesine izin vermem… İsmet: Bu bölüm de ne yapmak istediğini anlayamadım…Asıl amacı ne?Gerçekten Misket ve Rüzgar’ın mutlu olması mı? Yoksa Misket’i ileride Füsun yaptığı gibi küçümsemek mi? Bana pek içten gelmiyor davranışları o kardeş meselesinden sonra….Eğer gerçekten mutlu olmaları içinse yanaklarından öper sevgilerimi gönderirim… Peyami: Bu bölümde de melekti…Adabı uslu bu ile Misket’i istedi…Gerginliğe yol açacak en ufak bir kelime söylemedi…Bravo Peyami bravo… Şadan: İlk önce herkesin ortasında Neva için dediği şeye kızdım ama sonradan Neva’nın odasına kadar gidip onunla konuşması çok hoşuma gitti…Diziyi izleyen büyüğünden küçüğüne iyi bir ders verdi…… Sayhan: Ne sesi vardı ne görüntüsü pek anlaşılmamıştı çıktığı bu bölüm de..Bir ara İsmet’e bir şey dedi onu dürtü anlamadım ama çok güldüm…. Safa: Aynı şekilde o da bugün çok sessizdi…. Fincan ve Sadık Ali: Ortamı sakinleştirmek ve huzurun bozulmaması için ellerinden geleni yaptılar ve başardılar da…Teşekkürler … Cihan:Biraz abartılı konuştu Pembe ile sınırları zorladı ama korkulan bir şey olmadı çok şükür…. Pembe:Bu bölümde de kararsızdı gidip gitmemekle …Çok gergindi…Zeynep ile ilgilenmeyi de ihmal etmedi he he….. Rüzgar: Mutluluğu nasılda yüzünden okunuyordu…Onla olaylardan sonra ilk defa bu kadar mutluydu…Annesi için üzülüyordu.. Misket: Mutluydu evet gün boyunca ama Rikkat’in finalde mutfakta ona dediklerinden sonra bir anda yüzü değişti ağlamaklı gibi oldu kimseye belli etmedi…Ben bu kıza acımaya başladım…Ne gerçek annesinden ne de sevdiği insanın annesinden yüzü güldü…Onu canı gibi seven bir tek Nemide bence…Yeter artık güldürün şu kızın yüzünü… Rikkat: Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum….Şokların şokundayım…Rikkat’imden inanın bunları beklemezdim….Bugün gazetedeki haber gibi ben de Rikkat’teki değişimin farkındayım….Yeri geliyor acaba haklı mı diyorum ama dediklerinde ….Artık yeter bizlere Rikkat’ten soğutmaya hakları yok…Kendi adıma söylemek istiyorum olmuyor Rikkat olmuyor….Ama şunu eklemek istiyorum sana yazılı kağıdı okumak çok yakışıyor….Gözlüklerini takıp masanın başına oturunca… Son olarak Rikkat’i canlandıran Sevgili “Şebnem Gürsoy” gerçekten çok iyi bir oyuncu bizlere bu kadar hissi siniri yaşatıyorsa ben ne diyebilirim başka…..Tebrik ediyorum sizi….Umarım en kısa sürede eski haline döner Rikkat…. Müge 22-03-07, 21:51 Yine ne gerilimli ve bizlerde yan teshir yapan bir bölümdü..Bugün yorumumu tek tek karakterler üzerine yapacağım…İlk önce Füsun’dan başlıyorum… Füsun: Füsun da bu bölüm de boş durmadı ..Ben şunu anlamıyorum kocasının Firuze’ye aşık olduğunu anlamayan o anda dünyanın en saf insanı olan Füsun dedikoduya gelince nasıl da bir anda değişiyor…Bugün de Nemide’ye mutfakta Rikkat hakkında demediğini bırakmadı..Ama Nemide iyi susturdu onu orada…Hiç hoş olmuyor Füsun’un iki karakterli halleri…. Nemide: Bu bölüm de yine üzüldü olan bitenden gerçekten rahatsız olmuştu…Mutfağın yolunu şaşırdı…Füsun orada da laf etti….Çok sinirlendim …Neyse Nemide’ye geri dönelim….Rikkat’e telefon etti bir ara işte orada o kadar güzel konuştu ki hayran kaldım….Anneliğini ortaya koydu…Nemide’m yerin ayrı kalbimde seni kimsenin üzmesine izin vermem… İsmet: Bu bölüm de ne yapmak istediğini anlayamadım…Asıl amacı ne?Gerçekten Misket ve Rüzgar’ın mutlu olması mı? Yoksa Misket’i ileride Füsun yaptığı gibi küçümsemek mi? Bana pek içten gelmiyor davranışları o kardeş meselesinden sonra….Eğer gerçekten mutlu olmaları içinse yanaklarından öper sevgilerimi gönderirim… Peyami: Bu bölümde de melekti…Adabı uslu bu ile Misket’i istedi…Gerginliğe yol açacak en ufak bir kelime söylemedi…Bravo Peyami bravo… Şadan: İlk önce herkesin ortasında Neva için dediği şeye kızdım ama sonradan Neva’nın odasına kadar gidip onunla konuşması çok hoşuma gitti…Diziyi izleyen büyüğünden küçüğüne iyi bir ders verdi…… Sayhan: Ne sesi vardı ne görüntüsü pek anlaşılmamıştı çıktığı bu bölüm de..Bir ara İsmet’e bir şey dedi onu dürtü anlamadım ama çok güldüm…. Safa: Aynı şekilde o da bugün çok sessizdi…. Fincan ve Sadık Ali: Ortamı sakinleştirmek ve huzurun bozulmaması için ellerinden geleni yaptılar ve başardılar da…Teşekkürler … Cihan:Biraz abartılı konuştu Pembe ile sınırları zorladı ama korkulan bir şey olmadı çok şükür…. Pembe:Bu bölümde de kararsızdı gidip gitmemekle …Çok gergindi…Zeynep ile ilgilenmeyi de ihmal etmedi he he….. Rüzgar: Mutluluğu nasılda yüzünden okunuyordu…Onla olaylardan sonra ilk defa bu kadar mutluydu…Annesi için üzülüyordu.. Misket: Mutluydu evet gün boyunca ama Rikkat’in finalde mutfakta ona dediklerinden sonra bir anda yüzü değişti ağlamaklı gibi oldu kimseye belli etmedi…Ben bu kıza acımaya başladım…Ne gerçek annesinden ne de sevdiği insanın annesinden yüzü güldü…Onu canı gibi seven bir tek Nemide bence…Yeter artık güldürün şu kızın yüzünü… Rikkat: Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum….Şokların şokundayım…Rikkat’imden inanın bunları beklemezdim….Bugün gazetedeki haber gibi ben de Rikkat’teki değişimin farkındayım….Yeri geliyor acaba haklı mı diyorum ama dediklerinde ….Artık yeter bizlere Rikkat’ten soğutmaya hakları yok…Kendi adıma söylemek istiyorum olmuyor Rikkat olmuyor….Ama şunu eklemek istiyorum sana yazılı kağıdı okumak çok yakışıyor….Gözlüklerini takıp masanın başına oturunca… Son olarak Rikkat’i canlandıran Sevgili “Şebnem Gürsoy” gerçekten çok iyi bir oyuncu bizlere bu kadar hissi siniri yaşatıyorsa ben ne diyebilirim başka…..Tebrik ediyorum sizi….Umarım en kısa sürede eski haline döner Rikkat….:img-wink: .zeynomm. 22-03-07, 21:54 off rikkat offf armagan_60 22-03-07, 22:19 aslına başlık açmaya çalıştım ama açamadım birinizi dizini saati değişmeli diye bi başlık açsın dikkat çekmemiz lazım Müge 22-03-07, 22:56 Yine gerilimli ve bizlerde yan teshir yapan bir bölümdü..Bugün yorumumu tek tek karakterler üzerine yapacağım…İlk önce Füsun’dan başlıyorum… Füsun:Füsun da bu bölüm de boş durmadı ..Ben şunu anlamıyorum kocasının Firuze’ye aşık olduğunu anlamayan o anda dünyanın en saf insanı olan Füsun dedikoduya gelince nasıl da bir anda değişiyor…Bugün de Nemide’ye mutfakta Rikkat hakkında demediğini bırakmadı..Ama Nemide iyi susturdu onu orada…Hiç hoş olmuyor Füsun’un iki karakterli halleri…. Nemide:Bu bölüm de yine üzüldü olan bitenden gerçekten rahatsız olmuştu…Mutfağın yolunu şaşırdı…Füsun orada da laf etti….Çok sinirlendim …Neyse Nemide’ye geri dönelim….Rikkat’e telefon etti bir ara işte orada o kadar güzel konuştu ki hayran kaldım….Anneliğini ortaya koydu…Nemide’m yerin ayrı kalbimde seni kimsenin üzmesine izin vermem… İsmet:Bu bölüm de ne yapmak istediğini anlayamadım…Asıl amacı ne?Gerçekten Misket ve Rüzgar’ın mutlu olması mı? Yoksa Misket’i ileride Füsun yaptığı gibi küçümsemek mi? Bana pek içten gelmiyor davranışları o kardeş meselesinden sonra….Eğer gerçekten mutlu olmaları içinse yanaklarından öper sevgilerimi gönderirim… Peyami:Bu bölümde de melekti…Adabı uslu bu ile Misket’i istedi…Gerginliğe yol açacak en ufak bir kelime söylemedi…Bravo Peyami bravo… Şadan:ilk önce herkesin ortasında Neva için dediği şeye kızdım ama sonradan Neva’nın odasına kadar gidip onunla konuşması çok hoşuma gitti…Diziyi izleyen büyüğünden küçüğüne iyi bir ders verdi…… Sayhan:Ne sesi vardı ne görüntüsü pek anlaşılmamıştı çıktığı bu bölüm de..Bir ara İsmet’e bir şey dedi onu dürtü anlamadım ama çok güldüm…. :) Safa:Aynı şekilde o da bugün çok sessizdi…. Fincan ve Sadık Ali: Ortamı sakinleştirmek ve huzurun bozulmaması için ellerinden geleni yaptılar ve başardılar da…Teşekkürler … Cihan:Biraz abartılı konuştu Pembe ile sınırları zorladı ama korkulan bir şey olmadı çok şükür…. Pembe:Bu bölümde de kararsızdı gidip gitmemekle …Çok gergindi…Zeynep ile ilgilenmeyi de ihmal etmedi he he….. Rüzgar:Mutluluğu nasılda yüzünden okunuyordu…Onca olaylardan sonra ilk defa bu kadar mutluydu…Annesi için üzülüyordu.. Misket: Mutluydu evet gün boyunca ama Rikkat’in finalde mutfakta ona dediklerinden sonra bir anda yüzü değişti ağlamaklı gibi oldu kimseye belli etmedi…Ben bu kıza acımaya başladım…Ne gerçek annesinden ne de sevdiği insanın annesinden yüzü güldü…Onu canı gibi seven bir tek Nemide bence…Yeter artık güldürün şu kızın yüzünü… Rikkat:Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum….Şokların şokundayım…Rikkat’imden inanın bunları beklemezdim….Bugün gazetedeki haber gibi ben de Rikkat’teki değişimin farkındayım….Yeri geliyor acaba haklı mı diyorum ama dediklerinde ….Artık yeter bizlere Rikkat’ten soğutmaya hakları yok…Kendi adıma söylemek istiyorum olmuyor Rikkat olmuyor….Ama şunu eklemek istiyorum sana yazılı kağıdı okumak çok yakışıyor….Gözlüklerini takıp masanın başına oturunca… Son olarak Rikkat’i canlandıran Sevgili “Şebnem Gürsoy” gerçekten çok iyi bir oyuncu bizlere bu kadar hissi siniri yaşatıyorsa ben ne diyebilirim başka…..Tebrik ediyorum…. *Umarım en kısa sürede eski haline döner Rikkat*….:img-wink: ébruli 23-03-07, 01:55 bence rikkate o misyonu zorla yuklenmiş gibi duruyor çok oturmadı ustune halbukı bız rıkkatı yıllardı iyi huylu her ortama uyum saglaya bılen bır ınsan olarak tanıdık bence konu nedenıyle bu kadar zorlamasınlar bu aslında bı bızım evın hallerı gelenegı oldu kımse rahat rahat kavuşamadı zarpandit34 23-03-07, 05:41 Müge Rikkatin durumunun düzeleceğine eminim Misket ve Rüzgara bir engel çıkarmaları gerekiyordu senaristler Rikkati seçtiler hepsi bu.İsmete gelince davranışları kesinlikle içten hatasını anladı ve Misketten özür diledi şimdide telafi etmeye çalışıyor.Zaten Misket-Rüzgarın mutluluğunu istemese dna raporunuda vermezdi nikahı basıp.İsmete hakikaten helal olsun elinden gelen tüm desteği veriyor.Eminim Rikkatte bir süre sonra aynı şeyi yapacaktır.Sonuçta bir anneden daha çok kim oğlunun mutluluğunu ister.Mutlu olacağına inanırsa en büyük desteği zaten Rikkat verir.Rikkatte hala güveniyorum. elvanyıldız01 23-03-07, 08:51 Bir insan sevdiği kişiye duygularını açıklıyor ve ona onu ilk gördüğü günden beri aşık olduğunu söylüyor,karşıdan hiç bir beklentisi olmadan tabi bunu yapan ve cesaret eden misket ve bunun karşısında rüzgarda miskete karşı duygularını farkediyor ve birlikte mutlu olmak için bir ilişkiye başlıyorlar.Tabi gerçekte bunu yapmak bir kız için ne kadar zor,hiç karşılık beklemeden birine sevdiğini açıklamak ama bunu yapıp sonunda misketciğimiz tam mutlu oldu diyoduk.Böylece miskete birazcık daha sevdik,çünkü o gerçek hayatta çoğumuzun cesaret edemediğini yaptı ve sonunda mutluluğu hak etti. Daha sonra bu saçma dna olayları ve bir sürü şey ve ayrılıklar... Ama rüzgar ve misket birbirini çok seviyodu ve kader de bu kadar acımasız davranmadı ve sevnler tekrar birleşti ve evlilik kararı aldılar ve çok da iyi yaptılar. Bundan sonra oğlan annelesinin devreye girmei ve oğlunu evlenmek istediği kıza yakıştıramaması ve bu kıza köylü,cahil demesi ve oğluyla mutlu olamayacağını iddia etmesi.Halbuki rikkat nasıl böyle at gözlüğü takıyo bir de eğitimci olcak,resmen sınıf ayrımı yapıyo ve oğlunu mutsuz ediyo,ama dün yaptığı hiç affedilir değil,yazık miskete en mutlu olması gerektiği gün neler yaşadı.Bence misket rikkate karşı direnmeli ve rikkate,rüzgarla evlendikten sonra nasıl mutlu olduğunu göstermeli,ya bu ikisi birbirine aşık bunun ötesi varmı onlar birbirini böyle kabul etmiş ve mutlu bu nasıl görülmüyo ve sevenlerin arasına giriliyo anlamıyorum bu noktada dizinin senaristlerinin artık rikkati yumuşatması gerekiyor. Son olarak misket ne kadar köylü,cahil denilse de çok gururlu bir kız ve istenmediğini bile bile bence bu evliliğe yanaşmıycak ve ömrü boyunca rüzgarı unutmamak ve bailkasıyla da evlenmemek üzere rüzgardan ayrılcak gibime geliyo ama bunun olmamasını diliyorum.Bakalım eğer böyle bir şey olursarikkat oğlunun her geçen gün oğlunun gözünün önünde erimesini görerek nasıl mutlu olcak bir anne nasıl bu kadar gaddar oluyor... levell 23-03-07, 09:06 arkadaşlar bizim evin halleri adlı dizimiz anlaşılan çok seviliyo.. ama ne tuhaftırki ben dizimizi daha hiç seyretmedim bile. anladığım kadarı ile yayın saaati geç . bazen tv'de zapping yaparken denk gelir diyorum ama o da kısmet olmadı. bunlar bahane tabi:))) benim öğrenmek istediğim. bu dizimizde kim neci ne iş yapar.az çok baktım yorumlara sanki dallas dizisinemi benziyo ne:) her türlü aşk entrika ihanet var galiba:):) belki çok geç kaldım seyretmek için ama; yinede az çok topmaya çalışıyorum kafamda dizinin konusunu ve gidişatını. dizideki karakterlerin ismide ilginç geldi bana:) misket:) bunun yanında eğlenceli bir diziyede benziyo gibi .karakterlerin ismi bile ilginç ve güzel olduktan sonra . bence öle. belki dizi hakkında araştırma yapıp daha çok bilgi edinebilirdim ama ; en iyisi sanırım izleyici arkdaşlardan fikir ve yorum almak... busracantuğ06 23-03-07, 12:06 arkadaşlar ben diyorum ki.rikkat abla misketi sevicek.ve ondan özür dileyecektir..rüzgarla misket mutlu olucaklar onları gördükçe daha bir affetme çabasına girecektir.inşallah.zavallı misket ne kadar sevinçliydi..dün ama son sahnede yıkıldı..oysa rikkati anne bağrına bastı..annesi saydı..annem olmadan olmaz dedi..rüzgara bence şeydayla olmaz biri müdür biri ise doktor ikisi kariyer ve para yüzünden mutsuz olurlar..ama misket daha tatlı ve hoş,saygılı hamarat, sessiz, cana yakın, insanları seven biri,terbiyeli,şeydadan daha kültürlü.yaa şeyda bir kere ellerini öptü mü?saygı olur insanda,ama misket tam rüzgara yakışan bir yapıda eş ve gelin rikkatte bulmuşta buluyo yaniii.yapma rikkat bence rikkat şeyda hakkında bazı bilmediği kötü söz veya onun kötülüğünü duyacaktır..çevresinden bellki onu bir adamla elele görücek nerden bilio:önemli:(((rikkat birde şunu çok düşünsün.ODA BİR KIZ ANNESİ,ONUNDA BİR KIZI VAR.BELKİ ODA OKUMAYACAK.EV KIZI OLUCAK.ODA BÖYLE BİR DURUMA GELİCEK.ODA SEVİCEK RÜZGAR GİBİ AMA SEVDİĞİ ADAMINDA ANNESİ TIPKI MİSKET GİBİ ONU AŞAĞILIYACAK.SENİ İSTEMİYORUM.DİYECEK..ÜZÜLMEZ Mİ?YIKILIR.O ZAMANDA MİSKET AKLINA GELİCEK AMA ..ÇOK GEÇ OLUCAK.))BUNLARI VE EVLATLARINI DÜŞÜNSÜN...AKILLANSIN ARTIKK.YAPMA RİKKAT EDEN BULUR.SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZZ..bence ibretlik bir konuda yer almaktadır.dizimizde bir annenin evladının sonuca bakılırsa.göz önünde erimesi,çökmesi.hayattan zevk almaması,mutsuz,olmasıda çok örnek bir yapıdadır.inşallah miskete bir şey olmaz yoksa.başta nemide annem,rüzgar ve tüm aile yıkılır.nemide annem ve rüzgarın içi parçalanır.umarım .misket kötü birşey yapmaz.zaten onu yapıcak bir kızda değil.ama o sözlerden sonra misket değişebilir.ama onlarda neva ve safa gibi aşkları için herşeye karşı direnirler...ve sonundada mutlu bir son ve umutlara ulaşırlar..inşallah..YAZIMA YORUMARINIZI BEKLERİM.SAĞOLUN.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.TABİİ DİZİ EKİBİNİDE..BYE.UMARIM.HERŞEY DÜZELİP.ESKİSİ GİBİ HERŞEY YOLUNA GİRECEK ŞADANDA KIZLARINI VE DAMATLARINI AFFEDECEKTİR...HERKES MUTLU OLUCAKTIR.BELKİ MİSKET DIŞARDAN LİSEYİ OKUYUP BİR MESLEK VE KARİYER SAHİBİ OLABİLİR...YORUMLARINIZI BEKLERİM..TATLI VE GÜZEL YORUMLAR DİLEĞİYLE BÜŞRADAN BYE İYİ SEYİRLER DİLERİMM... sihir 23-03-07, 12:21 arkadaşlar bizim evin halleri adlı dizimiz anlaşılan çok seviliyo.. ama ne tuhaftırki ben dizimizi daha hiç seyretmedim bile. anladığım kadarı ile yayın saaati geç . bazen tv'de zapping yaparken denk gelir diyorum ama o da kısmet olmadı. bunlar bahane tabi:))) benim öğrenmek istediğim. bu dizimizde kim neci ne iş yapar.az çok baktım yorumlara sanki dallas dizisinemi benziyo ne:) her türlü aşk entrika ihanet var galiba:):) belki çok geç kaldım seyretmek için ama; yinede az çok topmaya çalışıyorum kafamda dizinin konusunu ve gidişatını. dizideki karakterlerin ismide ilginç geldi bana:) misket:) bunun yanında eğlenceli bir diziyede benziyo gibi .karakterlerin ismi bile ilginç ve güzel olduktan sonra . bence öle. belki dizi hakkında araştırma yapıp daha çok bilgi edinebilirdim ama ; en iyisi sanırım izleyici arkdaşlardan fikir ve yorum almak... dallas benzetmesine güldüm. değil arkadaşım. hiç de benzemiyor aslında. bu dizi de pek fazla entrika görmezsin. olanlarda tatlı bir şekilde resmediliyor. aşk konusuna gelince; aşk burada da var heryerde olduğu gibi. (ama kimin eli kimin cebinde belli değil şeklinde değil. aşklar çok masum yaşanıyor) dizimiz bir aile dizisi. sıcak bir aile var ortada ama şu sıralar biraz tatsızlıklar yaşanıyor. birileri birilerine biraz kızgın biraz kırgın olduğundan tatsız ve duygusal sahneler yaşanıyor. dizmizle hem gülebilirsin hem de ağlayabilirsin. bazen snir de olabilirsin. her üç duygu da bol bol var. karakterleri tek tek tanıman için forumları okuman yeterli. hepsinin (şu an bilincini yitirmiş şekilde olanlar bile) çok tatlı. çok seveceğine eminim. sihir 23-03-07, 12:32 [QUOTE= İsmet:Bu bölüm de ne yapmak istediğini anlayamadım…Asıl amacı ne?Gerçekten Misket ve Rüzgar’ın mutlu olması mı? Yoksa Misket’i ileride Füsun yaptığı gibi küçümsemek mi? Bana pek içten gelmiyor davranışları o kardeş meselesinden sonra….Eğer gerçekten mutlu olmaları içinse yanaklarından öper sevgilerimi gönderirim… [/QUOTE] ismetin içtenliğine inanıyorum. kardeş meselesinde çok tatsız davranıyordu, miskete haksızlık ediyordu ama sinirlenmesinde haklıydı. düşünsene onun o inadı olmasaydı gerçekler ortaya çıkar mıydı? o inanmadığı birşeye sinirleniyor ve bu sinirini de misketten çıkarıyordu. ama şimdi pişman yaptıklarına.samimiyetine inanıyorum ben. nihale 23-03-07, 12:57 iyi seyiler arkadaşlar. ne olur iyi haberlerle gelin. :D tugchemre 23-03-07, 13:59 off be en sonunda olacağı buydu işte bütün bağlar koptu aman be rikkat senin yüzünden bu çocuklarında arası açılacak amacına ulaşacak sonunda çok üzüldüm miskete cnm benim kabul edilmeyecek :sad53: sihir 23-03-07, 14:05 misket'in rüzgara açılmasına sevindim. iplerin birn önce koptuğuna da sevindim. çünkü herşeyin düzelmesi daha da çabuklaşır. benim korkum misketin rikkatin söylediklerini rüzgara söylememesi ve ondan uzaklaşmaya çalışmasıydı ama artık bu tehlike ortadan kalktı gibi. rüzgar artık misketi kesinlikle bırakmaz, misketin de uzaklaşmasına izin vermez. artık rikkate yumuşamak düşer. zavallı misket rüzgarla annesinin arasını bozulmasını istemiyor ama rüzgar miskete fedekarlık yapma şansı tanımayacak. ilişkilerinden ödün verditmeyecek rüzgar. üstelik tüm ailenin de desteği üzerlerinde olacağı için daha kolay başa çıkacaklardır. ama bir ihtimal var ki, misket rüzgarla annesinin arasına girmemek için herkesten habersiz köyüne dönmeyekarar verebilir hatta bunu yapabilir. ama her ne olacaksa olsun sonu iyi bitecektir. nihale 23-03-07, 14:18 off be en sonunda olacağı buydu işte bütün bağlar koptu aman be rikkat senin yüzünden bu çocuklarında arası açılacak amacına ulaşacak sonunda çok üzüldüm miskete cnm benim kabul edilmeyecek :sad53: arkadaşlar detaylı yazarmısınız? neler oldu. çok merak ediyorum. anlaşılan iyi şeyler olmamaış yine:( lütfen yazın aliyeaynalar 23-03-07, 14:22 rüzgar annesine resti çekmekle çok iyi yaptı.. hakediyordu rikkat bunu.. purna 23-03-07, 14:26 çok iyi yaptı rüzgar bence aferin rüzgara. rikkatede bu ders olur hiç üzülmesin boş yere kendi istedi istedı sihir 23-03-07, 14:37 başka arkadaşlar da ayrıntılarıyla anlatacaktır ama bir özet geçeyim heyecanla bekleyenler için; rüzgar filmin başında çok mutlu hatta annesine minnettardı. misket ise yataktan çıkmayarak hala bir gece önce rikkatin söylediklerini düşünüyordu ve de ağlıyordu. kız sözlendiğine sevinemedi bir türlü. sonra rüzgar misketi almaya gitti. annemlere el öpmeye gideceğiz diyince misket ne yapacağını şaşırdı. rikkatin karşısına çıkmamak için binbir bahane uydurdu. daha büyükler var diyerek önce fincanlara sonra da şadanın evine gittiler. sıra rikkatlere gelince misket şadan dayını göremedik iş yerine gidelim, ya da ismete gidelim ayıp olur ona diyerek bahanelerine devam etti. bu kadar bahaneden ve misketin tedirginliğinden sonra rüzgar bir terslik olduğunu anladı. zorla misketin ağızından neler olduğunu aldı. çok sinirlendi ve mislete sıkı sıkı sarıldı. rüzgar miskete , annesinin durumunu çok önceden bildiğini itiraf etti ve kimsenin aralarını bozamayacağına dair şeyler söyledi. sora da zorla onu eve götürdü. rikkat miskete soğuk bir hoşgeldin dedi ama elini öptürmedi. çay koymak bahanesiyle de salona geçmedi. rüzgar annesinin yanına gitti. tartışmaya başlayacakları belli olunca yatak odasına geçtiler. ama nafile. bağrışmaları salondan duyuldu. neva, cihan ve pembe ellerinden geleni yaptılar ama misketin duymasını engelleyemediler. misket yanlarına gitmek istedi ama pembenin engellemesiyle ancak kapıda kalakaldı ve konuşulanları daha net duydu. ikkat yakışmadıklarını , hayatıjı mahvettiğini tekrar tekrar söylüyordu rüzgara. misket çok bozuldu ve ağlamaya başladı tabii. rüzgar annesine rest çekti ve ben diye bişey yok artık dedi. misket ve rüzgar var dedi. kabul ediyormusun diye sordu annesine. etmiyorsan beni kaybedersin dedi. rikkat hayır deyince de rüzgar elveda dedi annesie. misketi de alıp çıktılar evden. msiket biraz tereddütteydi çünkü rüzgarla annesinin arasının bozulmasını istemiyor ama rüzxgar misketi konuşturtmadı ve evbden çıktılar. kapıda peyamiyle karşılaştılar. zavallı peyami ne olduğunu anlayamadı bile. aklıma gelenler bunlar. safa-şadan-naciye ve diğerleri çok ilgimi çekmedi bugün benim. msiketle rüzgara odaklandım sadece. onları da başka arkadaşlar anlatacaktır sanırım. sevimli.girl 23-03-07, 14:38 valla rüzgar dayandı dayandı sonunda çatladı ve annesine resti çekti. misketle beraber aile gezmesine gidelim büyüklerimizin ellerinden öpelim diye kızı aldı ve asıl niyeti annesine götürüp elini öptürmekti. ama kız ilk halamlara gidelim şadan abilere gidelim diye rikkate gitme işini geciktirmek istedi ama kaçarı da yoktu. en sonunda rüzgar misketteki durgunluğun ve gitmek istemeyişinin sebebini öğrenmek istedi ve kız söyledi rikkatin kendisine söylediklerini. rüzgar alttan alıp anneler böyledir diye kıvırmaya çalıştıysa da olmadı. en sonunda eve gittiler. rikkat elini öptürmedi ve misketin yanında oturmadı. rüzgarda annemle bişey konuşayım deyip rikkatin yanına gitti. ikisi beraber rikkatin odasında konuşmaya başladılar. kadın istemediğini durmadan tekrarladı. ve en sonunda sesleride yükselmeye başladı. rüzgar misketi sevdiğini ondan ayrılmayacağını söyledi ve o yoksa kendisinin de olmayacağını söyledi. annesine istiyor musun diye sordu. rikkatte istemiyorum dedi ve rüzgar misketi alıp evi terk etti. yani aşkına sahip çıktı. artık rikkat oğlunu özler ve hatasının farkına varırda olanları kabullenir. tabi işler daha da karışmazsa. Müge 23-03-07, 14:46 ismetin içtenliğine inanıyorum. kardeş meselesinde çok tatsız davranıyordu, miskete haksızlık ediyordu ama sinirlenmesinde haklıydı. düşünsene onun o inadı olmasaydı gerçekler ortaya çıkar mıydı? o inanmadığı birşeye sinirleniyor ve bu sinirini de misketten çıkarıyordu. ama şimdi pişman yaptıklarına.samimiyetine inanıyorum ben. Sevgili Sihir dediklerinde haklı olabilirsin evet ..Ama ben kararsızım özellikle annemle konuştuktan sonra İsmet hakkında biraz farklı düşünmeye başladım..Umarım senin dediğin gibi içten ve samimidir...Eğer öylese İsmet'i bağrıma basarım gerçekten de...:) EFTALYAGUL 23-03-07, 14:56 bende ismet konusunda sevgili SİHİR gibi düşünuyorum.ismet kendisi de dedi evet belkı tam denk degiller ama hangımız dört dörtluk dengız kı diye.bak sayhanla biz hergün didişiyoruz ama sevgimiz bizi ayakta tutuyor diye.bence ismet aşk ı iyi anladıgı için desteklıyor onları ve yanlarında.üstelık onların secimi oldugu için karşımıyor.doğrı yada yanlış yaşayıp görmelerınden yanaa zarpandit34 23-03-07, 15:00 Ben Rikkate üzüldüm.Rikkat kendince oğlunun mutluluğu için oğlumu bile karşıma alırım diye düşünüyor.Yaptıklarında tabiki haksız Rüzgarın kararına saygı duymalıydı ama herşey o kadar ani gelişti ki Rikkat için.Biz bu sezonun başından beri ilişkilerini biliyoruz Rüzgarla Misketin ama Rikkat daha yeni öğrendi.Ve bunca yıl emek verdiği evladının onu terk etmesi falan bunlar kolay kaldırılabilecek şeyler değil.Ben anne değilim ama eminim bu çok büyük bir acıdır.Ben Rüzgarın hemen gemileri yakmamasını isterdim keşke biraz daha zaman tanısaydı annesine.Sonuçta bu şekilde Rüzgarında Misketinde içi rahat olmayacak. purna 23-03-07, 15:01 soyle olabılır mesela rıkkat bunu seydaya söyler seyda da gıder mıskete onunla konuşur EFTALYAGUL 23-03-07, 15:02 bu bölüm hakkında söylenecekler başta rüzgar konusunda sanırım.rüzgar ı tebirk etmek gerekiyor cünkü ne olursa olsun sevdigini sahiplendi ve kimsenin onları ayıramayacagını analttıııı herkeze.bu kimse annesi de olsa.evet o da isterdi annesinin ilişkisini ve misket i kabullenmesini ve bu zamana kadar çokta anlayışlı davrandı annesine karşı.sinirinin geçmesini bekledi hep ama olmuyor işte rikkat oyle kararlı kıııı. bugun izlerken annem bile rikkat e çok kızdı.annem bile diyorum cünkü ilk başlarda annem ister istemez oda bi anne oldugu için rikkat e hakveriyordu bazı konularda ve benimde bi oğlum var aynı durum başıma gelirse ne yaparım diye düşünüyorum diyordu.ama bugunku hareketınden sonra artık rikkat e tepki göstermeye başladı.ne olursa olsun o bir eğitimci anne dedi ve oğlunun o kızla mutlu olup olamayacagını bilemez yaşayıp görmeden dedi.ve yine başka bi kızla evlense ve bu kız eğitimli kültürlü de olsa uyuşacaklarının garantisi yokkı dedi.ben baştan beri böyle düşünüyordum zaten.bişeylerden emin olmak icin onu yaşamak gerek cünkü kimse yaşamadan neler olacagını bilemez.sevgi o kadar çok şey i aşıyorken üstelık... bugun yorumlar uzun uzun geldigi için ben yorum yerine böyle fikirlerimi dile getirmek istedim.sevgiler... zarpandit34 23-03-07, 15:12 Dizide küslükler giderek artıyor.Artık izlerken çok geriliyorum.Eskiden de tartışmalar olurdu ama güzel barışmalarda olurdu.Gerginlikler kısa sürede tatlıya bağlanırdı.Tabi artık reyting kaygısı var ve hikayenin devam etmesi için çatışmaların olması gerekiyor bunu anlıyorum ama güzel olan şeylerde kaybedilmesin.Mesela İsmet ve Sally dostluğu çok güzel işlenirdi eskiden yada Rüzgar-Cihanın kardeşliği.Biraz sevgi dolu şeyler olsa çok güzel olurdu.Sonuçta bunlar reytingin önünde engel değil diye düşünüyorum. EFTALYAGUL 23-03-07, 15:20 rüzgar ve cihan ın kardeşılıgınde güzel şeyler oluyor zaten.dünkü ve ondan öncekı bolumleri izleme şansın olduysa eger cihan ın abisinin arkadsında nasıl durdugunuuu ve annesine nasıl laf söyedigini görmüşsündür.biricik abimiz |