Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

gocensalih
10-04-07, 14:06
Bu dizi artık izlenmeyi hak etmiyor.. Çünkü çok yakışıksız ve dizinin yıllardır var olan dokusuyla uyuşmayan şeyler oluyor, hiç bi artı özelliği kalmadı.. Uzatmak için saçma sapan şeyler yapmaya başladılar!! Trt'deki bölümleri mumla aratıyolar.. Üzülerek söylüyorum ama artık izlemiycem, eskiden çoook severek izlediğim bu diziyi..!!! Yazık çok yazık oldu Efsaneye :( Trt & Bizim Evin Halleri...

tutkum79
10-04-07, 14:10
Ben bu Miskete çok kızıyorum.Artık Rüzgar için mücndaadele et.
Git eşyalarını gerile gerile beğen kimseyi takma ya..Rikkat ve Şeyda
sinsi planlarını başarıyla yürüttüler.Rikkate artık pes diyorum.
Şadanda bu Firuzenin gerçek yüzünü öğrenince karısının
değerini inşallah anlar diyorum.Bu dizide mantıklı davrananlardan
biriside Sayhandı ama senaristler onuda halletti yani...
:icon_whis

EFTALYAGUL
10-04-07, 14:13
artık pesssssssss.tamam şeydanın ve rikkat ın hallerine alıştık ta bi sayhan ı bu hale getirmemışlerdi o da oldu.karısının yüzügünü çaldı resmen takı kutusundan.yok ya bunlar bütün karakterlerı bozmaya çalışyorlar ve bu gidişle iyi kimse kalmayacak.oldu olacak nemide anneyi de o hale getirin de hiç izleyici bulamayın bundan sonra.

sevimli.girl
10-04-07, 14:14
rikkat ile şeyda iş başındaydı. başkalarına iyi gözüküp alttan alttan rüzxgarla misketi ayırmak için plan yaptılar ve başarıyorlarda. aslında bunların yapılmasına izin veren biraz da misket. rikkatin her dediğini çok kafaya takıyo ve hayatını rüzgara göre değil rikkate göre yaşıyor.eğer misket biraz dirense herşeye boyun eğmeden savaşşa hem rüzgarı üzmeyecek hem de rikkatin bunlrı yapmasına az daha olsa izin vermeyecek.

şadan ise iyice itici ve soğuk bir tip oldu benim gözümde. karısına keşke olmasaydın diyor ve onun yerinde firuzeyi hayal ediyor. ama onun bu kadar senedir kahrını çekenin ona yoldaş olanın füsun olduğunu unutuyor ve kadına kötü davranıyor. umarım safa tehditlerini daha da artırır ve şadana gerektiği dersi verir. çünkü füsunun bu saflıkla bişey anlıyacağı yok.

bugünkü bölümde en çok hoşuma giden yer ise ceylanla sayhan arasında geçen konuşmaydı. ceyla gizli özne saklanmış dedi sayhanda peki o zaman biz de sobe diyelim dedi. ve cihanda amcası gibi eniştesini tehdit etmeye ve ceylana vermek için ondan bir yüzük almasını eğer almazsa teyzesine konuşcağını söyledi.

yarınki bölümde üç gün dolmuş olacak ve herşey açıklığa kavuşacak. misketin kararı olumsuz olursada bu şeyda fırsattan yararlanıp rüzgara daha yanaşcak ve belki de misketin anca aklı başına gelecek.

kelebek_01
10-04-07, 14:16
Bu dizi artık izlenmeyi hak etmiyor.. Çünkü çok yakışıksız ve dizinin yıllardır var olan dokusuyla uyuşmayan şeyler oluyor, hiç bi artı özelliği kalmadı.. Uzatmak için saçma sapan şeyler yapmaya başladılar!! Trt'deki bölümleri mumla aratıyolar.. Üzülerek söylüyorum ama artık izlemiycem, eskiden çoook severek izlediğim bu diziyi..!!! Yazık çok yazık oldu Efsaneye :( Trt & Bizim Evin Halleri...

haklısın canım benim için en güzel son TRT deki idi burada iyice saçmaladılar ben eski bölümleri izliyorum da şimdiki bölümlerden daha da kaliteli imiş.

MİSKET RÜZGAR'ı hak etmiyoooooooorrrrrrrrrrrrrrrr
MİSKET RÜZGAR'ı hak etmiyoooooooorrrrrrrrrrrrrrrr

levell
10-04-07, 14:27
diziyi eski bölümlerinden izleyemediğimden olsa gerek ben bu dizinin gidişatını hiç sevmemeye başladım... ilk seyrettiğimdede rüzgar misket birleşememişlerdi.
ve ne yazıkki dahada kötü bi hale geliyo...
özelikle yorumlara baktığımda dizinin eski bölümlerle uzaktan yakından alakasının kalmadığı söyleniyo.. dizi karakterleri olsun , sahneler olsun gayet doğal bir izlenim veriyo o ki bu günki misketin surat ifadesi bile beni kötü etkiledi.. çok kötü bi sahneydi
bu arada yarın ne cevap verecek bu misket hanım?
fazla seyredemediğimden kaçırdım. ne kararı veriyo yada veremiyo..
böyle giderse rüzgarı kaybedecek.
ve kanal 1 yönetimi de izleyicilerini kaybedicek. artık onlarda bir çözüm bulsunlar .. gerek senaryo , gerek dizi saatleri yönünde.

armagan_60
10-04-07, 14:49
tamam rikkat ayırmak için planlar yapıyo gizli gizli işler çeviriyo ikilii oynuyo ama misketle son konuşmasında ve daha önceki konuşmada miskete hiçbirşey demiyoki sadece ben seni istemiyorum ama oğlum istediği için burdayım oğlumu mutlu et yoksa karışmam diyo sen arıl demiyo direk ama misket hiçbişey söylemeden rüzgardan soğı-uyo soğutuyo bari annesinin dediklerini dese oda yok rüzgar şeydaya kaymak üzere dert ortağı yakında hayat ortağı olacak misketin aşkına sahip çıkması lazım valla artık koyacak bi sahne bulamıyorum hep dert hep keder kanal 1 kendine dikkat et dizimize sahip çık yoksa kötü olacak:D aynı rikkat gibi konuştum bende

sihir
10-04-07, 15:01
heyyyy senarist kardeşler okuyun azıcık.....

alkış alkış alkış size.
mahvettiniz güzelim rikkati. trtdeki bölümleri görüyorum da...sizi ceylan karakterine havale ediyorum. size bol tarafından oha, çüş desin benim yerime. trtdeki rikkati inceledim bol bol son bir haftadır. melek ya kadın melek. kusura bakmayın ama bir insan bu kadar değişemez. saçmaladınız artık. bravo. size "yılın en saçma karakter yaratısı" ödülünü versinler. kadın bir anda cadı oldu ki inanmak güç hattaimkansız. misketi istememesine birşeydemiyorum ben. olabilir de uygun görmeyebilir. onun düşüncesi saygıduyarım. yine de gözden düşmezdi bu kadar. ama misketi (sonuçta o da bir insan) aşağılamaları, ikiyüzlülüğü, oyunbazlığı ve (misketi bir yana bıraktım) oğlunun günden güne sararıp solmasına göz yuman bir anne ve insan olmasına inanmak imkansız. 180 derece de dönülmez ki kardeşim. alçaktan atsaydınız bari.

ne şeyda canımı sıkıyor benim, ne şadan ne de naciye. onların öyle olmaları gayet doğal. şeyda yeni bir tip zaten dizide. herkes de iyi olacak değil ya. şeyda da böyle işte, onu kabul ettim. şadan zaten hep höt hötdü. o yüzden şimdi de şaşırmıyorum. olabilir. naciye zaten belliydi diziye girerken de. sayhana da diyeceğim bişey yok. yaptığı hoş değil ismete karşı ama o durum da senaryoyu saçmalatmıyor. miskete kızıyorum hala neden rikkati dikkate alıyor diye. ikiyüzlülüğünü görünce rizgara anlatmalıydı diye sinirleniyorum ama o da olabilir. rikkatbu kadar saçma sapan şekilde değişirse herşey olabilir... . bir kez daha tebrik ederim.
not: 3 günlük sürenin sonunda farklı şeyler olacak gibime geliyor. ya misket karar değiştirecek ve rüzgara dönecek, ya da rüzgar kuma gömdüğü kafasını kaldırıp annesiyle şeydanın çevirdiklerini anlayacak. ama sanıırm iyi şeyler olacak. yine de fazla ümitlenmeyin.

tugchemre
10-04-07, 15:05
hepimizin morali bozulmuş bu durum nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ama bu şekilde yakında izlemeyi bırakıcam eskiden kafam dağılsın eğleniyim diye izlediğim diziyi öfleyerek izliyorum ne üzücü...

purna
10-04-07, 15:11
rıkkate ceylan gıbı bır gelın lazım ılallah ettıren sınır krızlerıne sokturan senmısın mısketı ıstemeyen

burcuuu
10-04-07, 15:15
Misket'i artık beğenmiyorum.. Yanii ona yapıLanLar bu kdrı qereçkten
fazLa.. Rikkat'i de qeçtm artık.. Misket'in bu haLi nedir..
Hiçbişiye tepki vermiyor.. Rikkat'e ağzını açıp iki keLime etmiyor..
Rikkat diyo oĞlumu mutLu etmeLisiin.. onun için eLinden qeLenii
yapmaLısın.. Misket Hanım Rüzqar'a ayrıLaLım diyor.. Son qünLerde oLanLarı beğenmiyorum..

Şeyda zaten çok sinir.. Gıcık oLuyorum o kıza..
Rüzqar'Da amacını anLasa da atsa şu kızı başından..
Bu kdr fırsat yeter ona..

İsmet'in uzun saçLarı hoş oLmuş.. ;)

elvanyıldız01
10-04-07, 15:19
Bugünkü bölümün kahramanları çevirdikleri dolaplarla insanların hayatlarını bozan şeyda ve rikkatdir.Her ikisinide tam anlamıyla al birini vur ötekine.O şeyda nasıl ümitleniyo rüzgar için rüzgar başkasına aşıkken,hele o rikkat nasıl annesine bile bin türlü yalanlar uydurup alttan alttan iş çeviriyo,rikkati de şeydayı da hiç sevmiyorum ve özelliklede şeydanın dizide çok gereksiz bir karakter olduğunu düşünüyorum ve artık diziden ayrılmasını istiyorum.Bu arada daha önce rikkat misketin ve bütün ailenin yanında miskete mayası bozuk demişti,bence rikkat ve şeydanın mayası bozuk zaten böyle bir durumda rikkatde tam kendine göre favori bir gelin adayı olan iki yüzli şeydayı seçiyor.Şeyda bir de rüzgara misket seni sevmiyo gibi şeyler söyleyip rüzgarı dolduruyo sonra da cici kızı oynayıp ben sizin için misketle konuşup ikna ederim diyor,yani şeyda tam pabucumun iyilik meleği oluyor.Ama bu gidişle ne derler kötülük yapan kötülük bulur veya yaptığının bedelini öder derler ve umarım rikkat veşeydada ikiside bunu yaşar ve bence bunu en güzel misket rüzgara olumlu cevap verip evlenirlerse yaşar.Gerçi bu gidişle yarın misket rüzgara olumsuz cevap verecek ve rüzgar cici kız şeydayla takılmaya başlayacak.Ve eğer yarın misket ayrılık kararı alırsa bunun nedeni olarak da rikkatin kendisine söylediklerini rüzgara söyler ve bu sefer rüzgar evi gerçekten terk eder ve rikkat da dersini almış olur,bence bu bile rikkate az olur ama bu gidişle misket ayrılık kararına bir sebep gösteremeyacek ve şeyda ve rikkatin yaptıkları da yanına kalacağa benziyor.Keşke yarın rüzgar ve misket tekrar elele verip yollarına kaldıkları yerden devam etme kararı verseler.

levell
10-04-07, 15:19
rıkkate ceylan gıbı bır gelın lazım ılallah ettıren sınır krızlerıne sokturan senmısın mısketı ıstemeyen

nede olsa dinsizin hakkından imansız gelir demişler...
sanmıyorumki rikkat şeydayı rüzgarla evlendirebilse mutlu olcak..
rikkatede aslında şeyda gibi gelin lazım...
ancak o zaaman anlar misketin değerini...

aliyeaynalar
10-04-07, 15:27
benimki sadistçe bi düşünce ama sizlerle paylaşayım
dizinin yarın ki bölümünde misket intihar etse ve intihar mektupu yazsa
aslında o mektupda herşeyi yazmış olsa..,,

tamam diycem olay budur
ve rüzgar mektupu okuyup gerçekleri öğrenip misketi hastaneye götürüp misketin hayatını kurtarsa ve rikkate ateş püskürse rüzgar keşkem...

sirinkis
10-04-07, 15:33
Önceden dizimizi izlerken eğlenird, zevk alırdım diziden ama şu sıralar daha çok sinir oluyorum değişen karakterlere davranışlara sözüm oyunculara değil senaristlere belki oyuncularda rahatsız oluyolardır dizinin bu denli gidişatından. Dizimizde önceden birlik beraberlik saygı sevgi vardı şimdi kavga iğneleyici laflar alaylar söz konusu. Bundan da hepimiz rahatsızız. Önceden dizimizde elbette herşey olumlu gitmiyordu hayatta zaten herşey olumlu gitse herkes mutlu olur ama hep kötü de gitmiyordu bizim hayatımıza benziyordu. Şimdi ise senaristlerin reyting kaygısı uğruna diziye yapmadıkları kalmadı. Senaristlerin anlayamadığı tek şey biz izleyiciler bunları görmek istemiyoruz dizinin saatini de değiştirdiler oda ayrı konu bunları yaparak daha çok izleyicileri kendilerinden soğutmayı amaçlıyorlar bence. Umarım Şu forumdaki yazdığımız yazıları biraz okurlar ve akılları başlarına gelir...
umarım yarın Rüzgarın yanına gider beni bırakma falan der Şeyda ile Rİkkate karşı bir olmuş olurlar.

onur29
10-04-07, 16:03
Arakdaşlar ben okul nedeniyle sadecepazartesi izleyebiliyorum. Bu gün bu sayhan olayı nedirçok merak ettim. Biri açıklayabilir mi. bua rada bende artık diziyi eskisi gibi zevkle izleyemiyorum. Eskiden akşamları uzanıp keyifle içimizi ısıtan dizimiz. Şimdi hepimizin sinirini bozuyo. Senaristlerin artık bu duruma bi son vermeleri lazım. Güzelim dizimiz elden gidiyo. Bua rada bende miskete gitgide uyuz olmaya başladım. Gerçektende işin kolayına kaçıyo. Ve aşkı için hiç savaşmıyto. Tamam rikkat istemiyo olabilir. Ama sen seviyosun ve mutlu olacağına inanıyosun. neden vazgeçesin ki. Bu arada düriye ne oldu yaa.

selin_20
10-04-07, 17:52
Arakdaşlar ben okul nedeniyle sadecepazartesi izleyebiliyorum. Bu gün bu sayhan olayı nedirçok merak ettim. Biri açıklayabilir mi. bua rada bende artık diziyi eskisi gibi zevkle izleyemiyorum. Eskiden akşamları uzanıp keyifle içimizi ısıtan dizimiz. Şimdi hepimizin sinirini bozuyo. Senaristlerin artık bu duruma bi son vermeleri lazım. Güzelim dizimiz elden gidiyo. Bua rada bende miskete gitgide uyuz olmaya başladım. Gerçektende işin kolayına kaçıyo. Ve aşkı için hiç savaşmıyto. Tamam rikkat istemiyo olabilir. Ama sen seviyosun ve mutlu olacağına inanıyosun. neden vazgeçesin ki. Bu arada düriye ne oldu yaa.

cihan sayhanla ceylanın sadık amcaların evinde ismetten gizli ders çalıştıklarını öğrenince sayhana şantajlar yapmaya başladı bugünde ceylan "bana tek taş takanın her istediğini yaparım" diyince cihanda sayhana tek taş yüzük almasını ve kendisinin ceylana hediye etmek istediğini söyledi sayhanda ismetin tek taşını aldı.....

EFTALYAGUL
10-04-07, 18:03
Arkadaslar,
Belki yardimci olucaksiniz belki olmicaksiniz, ama lutfen en azindan dusunun “aynisi sizin basiniza gelse” siz ne yapardiniz?
Hirsiz Polis severler sizin desteginize ihiyaci var.. Maalesef cok sevdigimiz dizimizi KANAL D’ye kurban verdik, normalde reytinge kurban gider bi dizi ama biz yayinlandigi kanala kurban verdik, cok ugrastik, belki sizinde yaptiginiz gibi bi cok kampanyalar duzenledik ama maalesef hic biri ise yaramadi dizimiz 50 bolumunde bizlere veda etti..
Artik onu geri getiremeyiz, gucumuz yetmez ama en azindan dizimizi bastan izliyebiliriz, bunun icin birlik olup kurban verdigimiz kanaldan bunu istememiz lazim.. Sizden ricamiz sadece asagida verilen adreslere kucuk bisey yazip ornk “Hirsiz Polisin tekrarlarini istiyoruz” gondermeniz.. Cok bisey diil ama karsiligi bizim icin cok buyuk olucak..
Adresler:

To (kime): bizeyazin@kanald.com.tr,

Cc (Bilgi): erolavci@tmc.com.tr, mtelevizyon@milliyet.com.tr, mguler@gazetevatan.com

Bcc (Gizli): alice_flame@yahoo.com

Bu verilen adreslerin hepsine ayni anda yazabilirsiniz, verilen sekilde yeni mail’a tiklayin ve bu sekilde doldurmaniz yeterli..

Lutfen desteklerinizi bizden esirgemeyin, siz bize yardimci olun gun gelir sizinde bizim destegimize ihtiyaciniz olur..

Sevgiler
HP severler

sevgili arkadaşım destek olmasına olalım da zannetmem geri başlatacaklarını.biz o kadar uğraş verdik ama bizimki 7 yıllık bi diziii.trt bütçesiyle başlayıp sonra özel kanal kurbanı olan bi dizi ne yazıkkı.bence bittigi gibi kalsın aklınızda.cünkü bizim dizimiz özel kanala geçtikten sonra çok değiştirildi ve bizde zaman zaman keşke oyle bitseydi diyou<z

elvanyıldız01
10-04-07, 18:50
Rikkat ve şeyda şöyle muhteşem ikili olarak dizide uzun bir tatile çıksa ne güzel olur,bir süre ikisinide görmeyiz ve böylece eskiden sevdiğimiz rikkatin bu hallere gelmesine katlanmamış oluruz.Zaten o şeydayı hiç hesaba katmıyorum,o rikkat ne derse onu yapıyo ve o da rikkatin oyunlarına ortak oluyo.Dizimizin bu hale gelmesi çok üzücü,belli başlı karakterlerde bu kadar değişiminn yaşanması çok yanlış bence.Ve bugün şadanda çok sinir bozucuydu,kaç yıllık eşini ona 3 tane çocuk vermiş olan eşini firuze uğruna boşamayı düşünüyo,şadan artık çizmeyi aşmaya başladı,yaptığı davranışlar çık saçma ve eşinin kıymetini anladığında iş işten geçmişe benziyecek.Abi kardeş ,rikkat ve şadan girmişler bir yola kendi istekleri doğrultusunda etraftaki kişilerin hayatlarını mahvediyorlar.Böyle giderse her ikiside yalnızlığa mahkum olacak...Ayrıca bu şeydaya olan sinirimde geçmedi,rüzgara simit falan yediriyo,misket gelirken rüzgarın koluna giriyor,bu ne biçim insanlık rüzgarın başkasını sevdiğini bildiği halde nasıl bir mayası bozukluktur ki rüzgarı kendisine doğru yönlendirmek istiyor,tabi akıl hocası muhteşem fikirli rikkat olunca bunların olması çok normal...

SELXX
10-04-07, 20:40
Ben gerçekten artık Rikkat'e de, Misket'e de söyleyecek söz bulamıyorum. Rikkat'in bu kadar ısrarla kötü eşyler yapamsı,Misket'e böylesine düşmanca davranması,Misket'in de, Rüzgar'a olan bütün aşkına ve Rüzgar'ın bunca çabasına rağmen, Rikkat istemiyor diye herşeyden vazgeçmesi, hiç mantıklı gelmiyor. Olan zavallı Rüzgar'a oluyor.
Gerçekten ben bir izleyici olarak bu durumdan çok rahatsızım.Tabii konun devam etmesi için çeşitli zorlukların, sorunların,engellerin de çıkması gerekir; bu sonuçta bir dizi, yeni konular çıktığı sürece devam edecek.
Ama sevenlerin arasına böyle bir engel koyarak ve karakterleri böylesine değiştirecek, mantıklı olmayan şeyler yaptıracak bir senaryoyla devam edileceğine, başka şeyler yapılsa. Örneğin Rüzgar'la Misket evlenirler, ama başka sorunlar çıkar, mesela daha önceden hiç hesaba katmadıkları kişilik farkları, sosyal ve kültürel farklar evliliğn sarsılmasına neden olabilir. Bu arada biz de yine epeyce üzülürüz. Ama sonunda birbirlerine olan sevgileri galip gelir ve sorunların üstesinden gelirler. Böyle şeyler olsa, daha mantıklı olur bence.

EFTALYAGUL
10-04-07, 20:50
galıba bu yaz tatiline kadar böyle oyalayacaklar bizi.misket şeyda rüzgar üçlüsüyle.pardon rikkatle beraber muhteşem dörtlu oluyorlar.zaten ikisi aşkını yaşayamıyor digerleri yüzünden.yazın da artık ya final olur yada böyle bi senee dahaa sürer gider oyalamalar.

burcuuu
10-04-07, 20:58
Düşünüyorum da acaba yazıcak bişiLer mi buLamıyorLar..
SürekLii aynı şeyi izLiyoruz.. Rikkat bir türLü inadından vazqeçmiyordu..
Şimdi inatLara Misket başLadı.. OLan hep Rüzqar'a oLuyor..

Dizinin eski haLii qerçekten çok qüzeLmiş..
Arkadaşım uzun bir süre önce.. Bana söyLemişti..
Bizim evin haLLeri var trt'de iZLe mutLaka qerçekten çok qüzeL dizi diye..
O zamanLar hiç düşünmemiştim bunu keşke izLeseymişim..

Nyse şimdii tekrarLarıyLa idare ediyorum.. ;)

aliyeaynalar
10-04-07, 21:07
yaaa misket bi bölümlüğüne intihar etsin
ve gerçekleri mektupa yazsın
intihardan rüzgar kurtarsın
ve gerçekleri mektupdan öğrensin

güzel bi öneri değilmi bu arkadaşlar...

zarpandit34
11-04-07, 07:41
Yani sonunda bunuda yaptılar.Zaten sezonun başından beri Sayhanın kişiliğini değiştirip durdular.Akıl hastahanesine düştü,tuhaf tuhaf tikler oluştu.Yeter artık... Sürekli karakterlerle oynuyorlar.Sayhan gibi Üniversitede hocalık yapan biri bir Ceylana tavır koyamıyor.İki tane çocuğun elinde oyuncak oldu resmen.Bundan sonra herhalde Sayhanı kumarbaz,alkolik yada ne bileyim dolandırıcı gibi çeşitli şekilllerde görmemiz mümkün.
Dün izleyemediğim için bu sabah izledim izlemez olaydım, güne sinir içinde başladım bu yüzden

sirinkis
11-04-07, 08:08
Yani sonunda bunuda yaptılar.Zaten sezonun başından beri Sayhanın kişiliğini değiştirip durdular.Akıl hastahanesine düştü,tuhaf tuhaf tikler oluştu.Yeter artık... Sürekli karakterlerle oynuyorlar.Sayhan gibi Üniversitede hocalık yapan biri bir Ceylana tavır koyamıyor.İki tane çocuğun elinde oyuncak oldu resmen.Bundan sonra herhalde Sayhanı kumarbaz,alkolik yada ne bileyim dolandırıcı gibi çeşitli şekilllerde görmemiz mümkün.
Dün izleyemediğim için bu sabah izledim izlemez olaydım, güne sinir içinde başladım bu yüzden

çok haklısın bence eski sayhan olsa daha farklı davranırdı. Dizideki karakterler ile o kadar çok oynadılarki artık kişilerin davranışları beni eskisi kadar şaşırtmıyor.

purna
11-04-07, 08:48
mısketın 3 gunluk surenın bıtımınde sureklı uzerıne gelen seyda ve rıkkat karsısında dırenecek gucu kalmamıştır.ve ruzgar a ılıskılerını bıtırme konusunda kı kararından vazgecmedıgını soyler

zarpandit34
11-04-07, 09:02
Özette misketin direnme gücü kalmamışyazıyor ya Misket direndimi ki gücü kalmasın.Gerçekten uğraşan,çaba gösteren insanların bir süre sonra gücü kalmaz ama Misket daha başından pes dedi.Burada direnme gücü kalmayan biri varsa o da Rüzgardır.Misket kuzu kuzu dinliyor sadece.
Bugünkü bölümde Misket Rüzgara ayrılma sebebi olarak neyi gösterecek çok merak ediyorum.

genç_fb
11-04-07, 10:27
rüzgarda o ana varken bu iş olmaz , misket rüzgarla evlense rikkat onu 3 günde yer bitirir

sirinkis
11-04-07, 11:43
mısketın 3 gunluk surenın bıtımınde sureklı uzerıne gelen seyda ve rıkkat karsısında dırenecek gucu kalmamıştır.ve ruzgar a ılıskılerını bıtırme konusunda kı kararından vazgecmedıgını soyler

özettende anlaşılıyorki misket rüzgardan ayrılacak bizi gene üzüntülü bir bölüm bekliyor. Misket bari ayrılırken annesin istemediği bir gelin olarak evlenmek istemiyorum falan der rüzgara rüzgarda bir şeylerin üzerine gider yoksa misket herşeyi olduğu gibi kabulleniryor hiç uğraşmadan savaşmadan...

sevimli.girl
11-04-07, 11:57
bence kızın ayrılma kararı yanlış ama rüzgarıda bu kadar süründürceğine onu bırakması daha iyi. en azından rüzgarda artık ne yapacağını nasıl davranacağına karar verir ve hayatını yoluna koyar. miskette hatasını er geç anlar ama iş işten geçmiş olur. çünkü bence bu saatten sonra artık rüzgarda karşısında kendisi kadar savaşmayan birini görünce eskisi kadar uğraşmaz ve haklı olarak pes eder.

tng
11-04-07, 12:56
ya reytinfg için rüzgar-misket olayının sündürülmesini anlarım,rikkatin abartılı karakter değişimini de bir ölçüde kabul ederim,ama cihan da sayhana şantaj yapmaya başlarsa bu nasıl aile dizisi demeye başlarım artık.
herkesin herkese şantaj yapmaya başlaması artık sıkmaya başladı.ben bu diziyi rahatlamak için izliyordum,şimdi geriyor artık...

levell
11-04-07, 13:01
ya reytinfg için rüzgar-misket olayının sündürülmesini anlarım,rikkatin abartılı karakter değişimini de bir ölçüde kabul ederim,ama cihan da sayhana şantaj yapmaya başlarsa bu nasıl aile dizisi demeye başlarım artık.
herkesin herkese şantaj yapmaya başlaması artık sıkmaya başladı.ben bu diziyi rahatlamak için izliyordum,şimdi geriyor artık...

evet haklısın dizi defalarca söylediğim gibi dallas dizine döndü..
aile dizisimi.. her türlü aşk entrika dönmeye başladı...

idilLAMİN
11-04-07, 13:32
ya ben bıktım bu rikkat ve şeyda cadılarından.ya ne bu böle işin suyunu çıkardılar.çok kötü bir hale geldi bu dizi.izlerken içim parçalanıyor valla.aman allahım şeydayla rüzgar evleniyo mu aman aman ne hale geldiler.

sirinkis
11-04-07, 13:38
Rüzgar Şeydaya evlenme teklif etti olamaz ve şuan evlenicez dedi Şeyda tabiki kabul etti. Rüzgar benim yanımda olan beni sevecek birine ihtiyacım var dedi. .misket ayrıldı ama pişman olacak gibi .nemide anne bende zamanın da kaynanamdan çok çektim başta sonradan çok iyi olduk falan dedi Pişman olacak ama çok geç olcak Rüzgar ile Şeyda evlemiş olacaklar.
Şeyda bugün misketle konuşmaya geldi ilk defa bu kadar doğru konuştu ben olsam sevdiğim için savaşırdım pasif kalmazdım dedi Annesi sevmezse sevmesin sende onu sevme böylece intikamını almış olursun gibi sözler söyledi ama misket anlamadı.
Tam evlenirlerken Misket pişman olur ararmıs rüzgarı ama Rüzgar geri döner mi bilmem.

tutkum79
11-04-07, 13:38
İnanamıyorum yaa....Rüzgar bir anlık sinirle Şeydaya evlenme teklifi
etti. Bakalım gıcık Şeydanın cevabı ne olacak.Misketin hareketleri beni
hasta etti artık.Bütün gerçekleri açıklasa Rüzgara.Meraktan çatlıcam yaa..
Bunların aşkı nereye varacak....

levell
11-04-07, 13:47
İnanamıyorum yaa....Rüzgar bir anlık sinirle Şeydaya evlenme teklifi
etti. Bakalım gıcık Şeydanın cevabı ne olacak.Misketin hareketleri beni
hasta etti artık.Bütün gerçekleri açıklasa Rüzgara.Meraktan çatlıcam yaa..
Bunların aşkı nereye varacak....

şeydanın istediği oldu zaten.. bu karardan piman olcak tek kişi rüzgar olcaktır.. bu arada büyükanne ne kadar güzel konuşuyo ne kadar güzel nasihatler veriyo miskte... evet insan bazen istemediği şeyleri yapabiliyo... sonradan pişman olsa bile...
bu arada..şeyda verdi kararını bile seninle herşye varım diyo oooooo... bitttiii....

genç_fb
11-04-07, 13:51
nemide teyzem ne güzel konuştu , misket bence nemide teyzenin konuşması sonrasında fikirleri değişti gibi :img-yes:

ya bu gıcık şeydayla evlenirse bu mevzu bitmez , senaristler bunu bize yapamaz :sad53: :icon_sorr

purna
11-04-07, 13:51
mısket hatasını anladı sanırım ama gec oldu artık.ruzgar gıttı o kızla evlencek ınanamıyorum ya ayaklarım ellerım tıtremeye basladı aglamsktan

sirinkis
11-04-07, 13:53
Nmeide annemiz çok güzel konuştu miskete. geçmişini anlattı. Miskette hakverdi nemide anneye kararını değiştirdi bence ama rüzgarda değiştirdi Şeyda ile evlenmeye gidiyor:img-fie: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: Ahh nemide annem keşke bunları bir gün yada bir saat öncesind anlatsaydın miskete belki aklını başına alırdı o zaman...Misketin yetişip evlenmelerine engel olması lazım bu dizinin sonu böyle olmalı Misketle Rüzgarı kaçıncıya ayırıyo bu senaristler yeter artık...:img-fie: :icon_evil :icon_evil :icon_evil

Müge
11-04-07, 13:54
Arkadaşlar lütfen sohbet içerikli mesajlar yazmayınız...Forum kirliliği yapmayın rica ediyorum...Tek cümlelik mesajlarda yazmayın...

Saygılarımla..

tutkum79
11-04-07, 13:54
Nemide annenin konuşmaları ne kadar güzeldi.Keşke
Miskete bunları daha önce anlatsaydı ozaman belki Misket
daha çok aşkı için çabalardı.
Ya bu Şeydanın fırsattan yararlanacağı zaten belliydi.
Rüzgarın Misketi sevdiğini bile bile evet dedi.Bir kız ancak
bu kadar yüzsüz olur yani.Bide niye Rikkatin telefonuna cevap
vermedi.Bence Rüzgarı artık elde ettim düşüncesiyle Rikkatin
yüzüne bakmaz gibi geliyo.
Belki Rikkat Misketin değerini anlar o zaman.
Offf....Rüzgar ne yaptın sen....

zarpandit34
11-04-07, 14:01
Bence kendinizi üzmeyin arkadaşlar.Yarından itibaren herşey düzelicek.Benim kafamda iki tane senaryo oluştu.Ya Misket, Rüzgarla Şeyda evlenmeden önce gidip Rüzgara fikrini değiştirdiğini söyleyecek ve Rikkatte eğer Misket durdurmasaydı Şeyda-Rüzgarın kendisinden habersiz evleneceğini öğrenip Şeydadan nefret edecek.
İkinci senaryo ise Şeyda-Rüzgar evlenecek.Şeyda Rikkate kötü davranınca Rikkat Misketle rüzgarı birleştirmeye çalışacak.Bu ikincisi olursa çok saçma ama ben bu senaristlerden herşeyi beklerim.

sevimli.girl
11-04-07, 14:02
misket hatasını anladı ama hayır cevabını verdikten sonra. bence şeydada rüzgarda miskete söyledikleri bakımından haklı. şeyda miskete doğru ve güzel şeyler söyledi ama kız inadından vazgeçmedi. rüzgarda cevabı almak üzereyken ona gerekli olan herşeyi söyledi ve bunun üzerine yine de hayır cevabını alınca bir anlık sinirle şeydaya evlenme teklifi etti. ben rüzgarın yerinde olsam belki aynı şeyi yapmazdım ama aynı şeyi düşünürdüö. karşısındaki insanın kendisini sevmediğini ve onun için savaşmadığını.

yalnız şeyda gibi kendisini akıllı zanneden bi kızın bu evlenme teklifinin sadece bir inat uğruna yapıldığını anlaması ve evlenmeyi kabul etmemesi gerekirdi. ama aşk onun gözünü öyle kör etmişki ne yaptığını bilmiyor. aynı şekilde rüzgarın sinirden gözü kör olmuş ve ne yapacağını bilmiyor.

misket desen jetonu anca düştü. nemide annesi konuşmadanda onun bazı şeyleri anlaması ve aşkına sahip çıkması gerekirdi. ama o anca iş işten geçtikten sonra anladı ne yapması gerektiğini. umarım yarınki bölümde rüzgar evlenme işinden vazgeçerde bu iş iyice uzamaz.ama senaristler uzatmek için bu ikisini evlendirebilirlerde.

ismet ise bugünkü bölümde herşeyi anladı. sayhanın ceylana hala ders verdiğini, yüzüğü sayhanın aldığını ve cihana ceylana vermesi için aldığını. ismetin tam olarak tepkisi yarını kaldı. sayhana ne yapacağı meçhul.

anlaşılan yarınki bölüm baya bi heyecanlı ve düğümlerin sonuçlanacağı bir bölüm olacak.

zarpandit34
11-04-07, 14:13
Ben bundan sonra Rikkatin eski haline döneceğine inanıyorum:happy0064
Umarım öyle olur eski Rikkati çok özledik.Yanlız Rüzgar annesini nasıl affedecek bilemiyorum.Rüzgara söylenecek tek söz "öfkeyle kalkan zararla oturur"
Tabi herkesin bir sabrı var,Rüzgarda annesinin Miskete söylediklerini bilmediği için Misketin kendisini sevmediğini düşündü ve intikam almak istedi.Umarım hatasını imza attıktan sonra anlamaz.Bu arada Şeydanın Miskete söylediği şeyler çok doğruydu ama bunu söylemekteki amacını anlamadım.

Müge
11-04-07, 14:14
Bence kendinizi üzmeyin arkadaşlar.Yarından itibaren herşey düzelicek.Benim kafamda iki tane senaryo oluştu.Ya Misket, Rüzgarla Şeyda evlenmeden önce gidip Rüzgara fikrini değiştirdiğini söyleyecek ve Rikkatte eğer Misket durdurmasaydı Şeyda-Rüzgarın kendisinden habersiz evleneceğini öğrenip Şeydadan nefret edecek.
İkinci senaryo ise Şeyda-Rüzgar evlenecek.Şeyda Rikkate kötü davranınca Rikkat Misketle rüzgarı birleştirmeye çalışacak.Bu ikincisi olursa çok saçma ama ben bu senaristlerden herşeyi beklerim.

Sevgili zarpandit34 yazdıklarına ben de katılıyorum.Ama ikinci senaryon sanırım biraz hayal gibi..Ama birinci olumlu gibi...Sonunda kavuşacaklar ama bizleri ne hale getirdiler geriğinden fazla uzatıldı bu konu...Senaristlerin hayal gücü tükendimi acaba?

Valla ne olursa olsun artık gerçekten bıktım televizyonu açıp izlemek bile gelmiyor içimden...

İyi ki İsmet vardı bugün yüzümü güldüren başımı döndüren tek kişiydi..Kırmızı kalpli kolyesinide takmıştı..:)

Ceylan ve Cihan arasında olanlar bile sıkmaya başladı beni..Cihan hiç yakışmıyor Ceylan'a..

Dizimizin eski tadı yok artık ...

sihir
11-04-07, 14:18
misket: umarım son pişmanlık fayda eder kızım. umarım geç kalmamızsın. ve umarım gerçekten sandığımız gibi aklın başına gelmiştir.

rüzgar: çok mu safsın yoksa hala zonanın etkisinde misin oğlum. misket seni deli gibi severken eğer bu kadar değişebiliyorsa vardır bir sebebi...ve senin tecrübelerinden dolayı bunun rikkatden kaynaklandığını anlaman gerekirdi. ama sen ne yaptın. basit olanı seçtin. 3 günün var misket dedin. hayır cevabını da alınca hemen inat uğuruna seni çok seven ama senin zerre kadar sevmediğin bir kıza evlenme teklifi etmeye gittin. bu saflığı da geçti bence. biz şeydanın ne olduğunu biliyoruz ama sen bilmiyorsun, o yüzden de masum bir kızı sevgisiz bir evliliğe mahkum edecek kadar bencil davranıyorsun.

şeyda: sana da pes doğrusu. çok ikiyüzlüsün. eğer olur da evlenirseniz ben tahmin ediyorum rikkte yapacaklarını senin. çok da gurursuzsun. başkasına deli gibi aşık olan bir kişiyle evlenecek kadar gurursuzsun. ayrıca doktor olmuşsun ama bunun bir inat teklifi olduğunu anlamayacak kadar da aptalsın. ayrıca rikkat siz habersiz evlenince, evlendik diye karşlısına çıkınca, şimdi gelinim diye seni bağrına basacak mı o da belirsiz.

rikkat: sen bundan böyle misketi mumla arayacaksın eğer oğlun şeydayla evelenecekse. bu kadar ikiyüzlü biri seni de arkadan vurur zaten. hoş senin de bu evliliğe ne kadar mutlu olacağın muamma. sen sadece rüzgarı misketten ayırmak için şeydayı istiyordun. acaba şimdi istiyor musun onu da göreceğiz. misket senin anneliğine değer vermişti ama şeyda buna değer veremeyecek kadar bencil bence.

senarist kardeşler: karakterlere yazdıklarım aslında sizlere. onları sizler yarattınız, sizler mahvettiniz. bravo...

zarpandit34
11-04-07, 14:24
Ceylan olayı kabak tadı vermeye başlamıştı ki, nihayet bugün herşey ortaya çıktı.Ama İsmet olayı nasıl algıladı orasını bilemiyorum.Yani Sayhanın Cihan için yüzüğü çaldığını anladımı yoksa Sayhanın kendisinin Ceylana verdiğini mi zannetti?
Ama İsmetin tepkisini hafif buldum ben.Yani ben böyle bir durumda çıldırırdım çünkü :icon_whis Belkide esas tepkisini yarın görürüz.Çünkü Sayhan yüzde yüz haksız.Neyse bu olay ancak yazın çözülür sanıyordum.Senaristlere teşekkürler,en azından bu konuyu uzatmadılar.Sayhana hiç yakışmıyordu bu davranışlar.Darısı Firuze olayının başına.

ilkaay
11-04-07, 14:27
Atalar boşuna söylememiş. Yuva yıkanın yuvası olmazmış. Şeyda da onu yaptı. Düşünceleri ile Misketim'i doldurdu. Demek oluyor ki rikkoş eğer misketi değilde Şeyda yı gelini olarak benimsemeseydi Rikkat'e Miskete dediklerini aynen uygulayacaktı. Kimseyi takmayacaktı. Hep kalbi kin ile dolu olacaktı. Vallaha ağlamaktan canım çıktı Misketimin yüzü gülsün. Bugünün alkışı Ceylan kıza...

purna
11-04-07, 14:29
ruzgar ıle seydanın evlendiginiduyunca ailenin ve özelliklede misketin halini merak ediyorum ben asıl

ama ruzgarda hemen evlenme teklıfı yaptı cıkarmısın desene mısketı kıskandır bıraz

candancana
11-04-07, 14:36
ya yapmayın ya nasıl rüzgarla şeyda evlenir ya?hani niyaziyle misket evlenecekken yüreğimiz ağzımızda izlemiştik yine mi o günlere döncez?gerçi o günlerden hiç çıkamadıkki :( arkadaşlar ben sadece sizin yorumlarınızla takip edebiliyorum biliyorsunuz izleyemiyorum acaba aranızda çeken biri var mı?off offff offff

levell
11-04-07, 14:41
ya yapmayın ya nasıl rüzgarla şeyda evlenir ya?hani niyaziyle misket evlenecekken yüreğimiz ağzımızda izlemiştik yine mi o günlere döncez?gerçi o günlerden hiç çıkamadıkki :( arkadaşlar ben sadece sizin yorumlarınızla takip edebiliyorum biliyorsunuz izleyemiyorum acaba aranızda çeken biri var mı?off offff offff
ne yazıkki senin gibi izleyemeyen benim gibide parça pinçik izleyebilen nice kişi var sevgili candacana.. bazen izleyemeyenler için seviniyorumda .. yanlış anlamayın ama hakikaten bazı üzücü sahneleri görünce insan etkileniyo.. her ne kadar bir dizi olsa bile...

onur29
11-04-07, 14:52
ya bugün ne oldu öyle. Rüzgarın yaptığı çok saömaydı.
Tamam bende rüzgarın zamanla şeydaya yakınlaşmasını bekliyodum.
Ama çok ani oldu.
Rüzgar bence şeydayı sevmiyo.
Dha önce misketesöylediğini şimdi kendisi yapıyo.
Tamam rüzgarda artık yoruldu ama. Bu şeydayla evlenmesini gerektirmez. Miskette yüzüğü verip sıyrıldı işin içinden. Allahım ayrabbim. Gerçektende çok sııktı isket. Rüzgara sıkı sıkı tutunup. Onu sevdiğini göstermesi gerekitrken. Ondan ayrılıyo. Nemide annenin söyledikleri misketin aklını başına getirecek bence. Bu bölümde Cihan, sayhan ve ceylan üçlüsü harikaydıı. Bu yüzzük olayı.Çok hoşuma gitti. Diziye renk kattı bu kasvetli dönemde. Sayhanın emekliyerek odaan çıkmaya çalışması çok komikti. Rikkat yine formundaydı. GICIK şey. Pembeyi görünce yine uyuz oldıuum. Nedense eski pembeyi görünce bu pembe bana çok itici geliyo.

zarpandit34
11-04-07, 15:12
Ben aslında Misketin, Nemidenin sözlerini duyunca kendine gelmesi yerine,Aşkına yenik düşerek Rüzgardan ayrılmayı becerememesini isterdim.Rüzgar günlerdir dil döküyor onun söylediklerini umursamadı da Nemidenin sözleriyle nasıl kendine geldi hayret doğrusu.Dediğim dibi bu şekilde kendine gelmesi iyi olmadı.Çünkü Nemidenin iki lafıyla devam etmeye karar veren biri Rikkatin iki lafıyla yine ayrılmaya karar verir.Oysa Misket kendi duygularına ve kişiliğine saygı duysa ve Rikkatin dediği gibi biraz dik durmaya kendiliğinden karar verip aşkına sahip çıksa daha hoş olurdu.Ama neyse bunada şükür ya hiç anlamasaydı

nuru4207
11-04-07, 15:37
maalesef dizimizin klasik brezilya dizilerinden hiç bir farkı kalmadı...dün izlemek içimden gelmedi.bugünde sadece sonunu izledim...
ahh ah güzelim dizi ne hale geldi:(

carmen_6891
11-04-07, 15:40
kesinlikle katılıyorum,insanın içi daralıyor artık bakarken,rikkat'in bu hale gelmesi bana hiç inandırıcı gelmiyor

onur29
11-04-07, 16:03
bence de aynı pembe dizilerdeki gibi. Bi taraf istiyo. Öteki taraf aşkın karşılık vermiyo. Ayrışlıyolar. Sonra öteki istiyo. Diperi bu sefer karşılık vermiyo. Yine ayrılıyolar. Sıktı artık. Misket ve Rüzgaraşkını izlemek istemiyoruma rtık. Yeter yaa. Dizi sadece onların üzerineymiş gibi oldu.Bencebir an evvel tatlıya bağlasınlar. Rikkatide düzeltsinler. Dizimizi berbat ediyolar.

burcuuu
11-04-07, 16:19
NasıL yanii ya... Rüzqar Şeyda'ya evLenme tekLifi mi yaptı..
Bu kdr çabuk he.. BöyLe bişii oLucağı beLLiydi ama biraz
erken oLmuş sanki..

Misket'in hiç mi duyquLarı yok.. Rikkat'in Lafı ile dağıLıyor..
Nemide'nin Lafı ile kendine qeLiyor..
Ne oLucak bu böyLe..

Yarın kesinLikLe izLemem qerek.. ;)

elvanyıldız01
11-04-07, 16:22
Yuva yıkan ve rüzgar ve misketiayıran şeydanın tabi hocası rikkatin yuvası olmaz.Bu ne yaa dizi ne oldu,bence yarın ve cuma günü rüzgar ve misket olayı tamamen çözülecek.Ah be nemide anne sen niye önce konuşmadın misketle ,kızın aklı yeni yeni başına gelecek gibi,o da kendince onuru ve gururu çok kırıldığı için rüzgara evet diyemedi ve hata yaptı ama rüzgar da tam saçmaladı şeydayla yıldırım nikahı yapmaya kalktı.Hiç yakıştımı sana rüzgar,bir öfke uğruna neler yaptı.Hem nasıl unutuyo rüzgar aşkını ilk defa misket ona söylemişti ve daha sonra rüzgar düşünmüş ve miskete gözleriyle ben de seni seviyorum demişti,şimdi rüzgar misketin kendisini sevmediğini düşünüyor.Misketin niyaziyle evlenmeye kalkması ne kadar saçmaysa rüzgarın şeydayla yapmak istediği evlilikte o kadar saçma olacak.Yarın olabilecekler;
1-Misket kararının yanlış olduğunu anlar ve rüzgara telefon açar tam o sırada rüzgar nikah masasındadır ve nikah memuru ona evlenmeyi kabul edip etmediğini sorar.Şeyda zaten dünden razı olduğu için evet diyecektir,Bu şeydanın mayası tam bozuk hem sevenleri ayırıyor hem de rüzgar için artık yanında evlendiği kızın kim olduğu farketmediği için şeydaya evlenme teklif etti.Şeyda doktor olmasına rağmen bunu düşünemiyor.Evet nerde kalmıştık tam rüzgar evet deyip dememeyi düşünürken misketin aradığını görüp telefonunu açar ve misket hata yaptığını ve rüzgarı çok sevdiğini söyler ve rüzgar evlilikten vazgeçer ve şeyda ve rikkat avcunu yalar.Tabi bu bizim dizimi için çok çok çok olumlu bir senaryo olurdu.
2-Rüzgar ve şeyda evlenir ve misket telefonla yetişemez.Bundan sonra bu evliliği öğrenen misket çok üzülür ve rüzgarı siler atar.Şeydada evlendikten sonra rikkate kötü davranır ve rikkat pişman olur.Bu arada rüzgar bir şekilde annesinin miskete söylediklerini ve şeydanın bunda nasıl bir payı olduğunu şeyda ve rikkat konuşurken öğrenir ve hatasının büyüklüğünü anlar.Ama iş işten geçmiştir.Bir süre sonrada rikkat şeydadan şikayete başlar ve hem rikkat hem de şeyda mutsuz olurlar ve rikkat misketin değerini anlar.Rüzgarda yaptıklarının bedelini yani yaptığı evliliğin bedeli olan şeydayla yaşamak zorunda kalarak aslında en büyük cezaya çarptırılmış olur çünkü her sabah onun mıy mıy hallerini çeker ve rüzgarında hayatı mutsuz olur.
3-Misket bu evlilikten dolayı çok mutsuz zamanlar geçirir ve rikkat hariç ailenin diğer fertleri miskete bu zor günlerinde destek olur özelliklede nemide annesi.Aile fertleri şeydayı istemezler.Misket de bu kötü günlerin ardından toparlanamya karar veriri ve bir güzellik salonu açar ve rüzgar dışında başka birine aşık olur ve o kişide miskete aşık olur ve o kişinin annesi de misketi bağrına basar ve misket onunla evlenir ve mutlu olur.Rikkat de oğluun mutsuz evliliğin izleyerek her gün vicdan azabı çeker.
4-Eğer 1.durumun dışındaki durumlar gerçekleşirse rüzgar şeydayla evlenirse bu dizi bitmiştir demek,bizi bu kadar zaman boşuna oyaladılar ne çok sevinmiştik rüzgarla misket kavuşunc hava alanında...Artık evelenirlerse misketin yüzü uzun süre gülmez ağlayarak günlerini geçeirir.Ama en çok mutlu olmay misket hak ediyor.Ve son aolarak eğer rüzgarla şeyda evlenirlerse misket ve rüzgar sonsuza dek ayrılırlar belki de senaristlerin isteği budur.Ve bu evlilik olursa bence miskette kendine değer veren ve seveceği biriyle evlilik yapsın ve mutlu olsun.Çünkü,rüzgar herşeyi silip evlendiğine göre ömrünün sonuna kadar miskette rüzgarı beklemesin ve başkasıyla evlensin.Bu bia izleyicileri her gün gerilim filmi gibi diziyi izlemektende alıkoyar.Ve bu evlikiler gerçekleşirse rüzgarın evliliği mutsuz olur ve misketin evliliğininde mutlu olmasını isterim...

EFTALYAGUL
11-04-07, 16:31
artık yazacak yorum bulmaıyorum.saçmalamaın da ötesine gittiler cünkü.ne yani misketle olmadı hemen şeydayla mı evleneceksin rüzgar?senin sevginden de şüphe ederim o zaman.sırf inat uğruna evlilik mi yapılır.şeydanın yüzssüzlüğüne zaten diyecek bi söz yok.ama sinsice istedigini elde etti ya helal olsun.
aile dizisinden çok dallas kıvamında bi dizi izlemekten hoşnut degilim.helede yıllarca acaba yarın ne olacak diye heyecanla bekldigim bi dizi olunca.

gazi
11-04-07, 17:25
Bugün dizinin yine olumsuz şeyler yumurtlayacağını biliyordum o yüzden başını biraz izledim sonra misket-Şeyda konuşmasından sonra tv yi kapattım öyle boş boş kanala baktım ne iyi yapmışım bir dizi için bu kadar kafa patlatmaya değer mi?Ama yorumlarınızı okuyunca dayanamadıjm keşke izleseymişim yerimde kudurdukça kuduracaktım ama olsun neyse artık yarın sabah izlerim artık şu Rikkat ve Şeyda'yı görünce tüylerim diken diken oluyor ya görmek istemiyorum onların hiç birini,nefret ediyorum ikisindende düzeleceklerinide sanmıyorum bakalım ne olacak

unwanted
11-04-07, 17:38
Uzun bir süredir buradaki birçok arkadaş dizinin formatından mutlu olmadığını bildirse de çok bilmiş senaristler yine bildiğini okumaya devam ediyor. Dizinin kırılma noktalarını yalanlar, şantajlar, kıskançlıklar ve ayrılmalar oluşturuyor. Bu haline bir kaç mafya teması da eklense hiç fena olmayacak ama daha senaristlerimiz bunu düşünemediler herhalde. Dizi bu haliyle bizi germeyi ve sinirlerimizi bozmayı başarıyor.
Daha önceki bölümleri izlerken bundan kötüsü olamaz derken bugünkü bölüm tüm fikrimi değiştirdi. Anladım ki senaristleri çok küçümsemişim. Özür dilerim! Dizinin karakterleri gerçekten çok bozuldu. Rikkat ve Misket'ten sonra Sayhan'ı da kaybettik. Hepimizin başı sağolsun! Ama yine de umudum var, yanlız tepkilerimizi biraz daha arttıralım.

elvanyıldız01
11-04-07, 18:08
Eğer yarınki bölümde rüzgar şeydayla evlenirse,bu durumda misket üzülcek çok fazla ama bence rüzgar bu evliliği yaparsa misketi hak etmiyodur demektir.Rikkat miskete demişti sen buunmaz hint kumaşımısın diye asıl rüzgar bulunmaz hint kumaşı değil.Misket daha iyilerine layık.Misket onu üzmeyecek ve sonsuza dek mutlu edecek birilerine layık.Evet rüzgar ve misket aşkı vardı ama bunu bugün misket değil rüzgar bitirdi.Çünkü,misketin kafası karışıktı hayır dedi rüzgar azcık misketi anlasa biraz daha bekleseydi keşke ama o tüm gemileri yakıp misketin tırnağı bile olamayacak mayası bozuk şeydayla evlenmeyi seçti.Bu nedenlede,rikkat,şeyda ve rüzgarın mutsuz olmasını ve yaptıklarından dolayı ilerde vicdan azabı çekmesini ve misketin de kendisini gerçekten çok seven ve misketinde sevdiği ve mutlu olacağı biriylr evlenip mutlu mesut yaşamasını istiyoum

turba
11-04-07, 19:06
bugün ekran karşısında hop oturup hop kalktım aglamaktan gözlerim şişti ya misket hatasını anlamıştır işallah umarım ya.rüzgar karşıma çıkmasın benim mümkünse yaptıklarını hazmedemiyorum sen git mıymıy şeyda ile evlen

bunlar kesin yarınki bölümde evlenecek şimdi rüzgar başkasına sarılcak başkası ile öpüşecek [misketle bir türlü yapamamışlardı].başkası ile elele tutuşucak başkası ile aynı yatakta yatıcak ve belki bir çocukları bile olur şeyda ile

aliyeaynalar
11-04-07, 20:12
Ben bu rüzgara inanamıyorum
şoka uğrattı beni resmen bugün yaaa 8O
şimdi bugün misket yüzüğü çıkarıp rüzgara verdi.
o da rikkatin yüzünden, rikkat sürekli misketin burnundan getiriyor
misketde zavallım , rüzgara annesinin gerçek yüzünü anlatamıyor..

misketin burda suçu ne biliyomusunuz arkadaşlar
bencil olmaması, kız kendisinden başka herkesi düşünüyor
daha doğrusu herkesin huzurlu ve mutlu olmasını istiyor
ama rikkat hanım bunu bildiği için misketi eziyor..

rüzgar misket tarafından reddildiğini öğrenince
gider sümüklü şeydaya evlenme teklifi ediyor
çok sinirlendim çok !!!
demekki miskete sevgisi bu kadarmış
eğer misketle evli olsaydı ve bi konuda kavga etselerdi,
hemen misket sen beni sevmiyormuşsun diye boşarmış.
yazıklar olsun rüzgara sevgisi bu kadarmış..

hemde şeydaya hemen gidip evlenelim dedi 8O
bu şeydada misketin tam tersi
çok bencil bi kız
ama umarım inşallah şeyda rüzgarla evlendikten sonra 180 derece döner ve rikkatin burnundan getirir, ve rikkat misketi mumla arar

unwanted
11-04-07, 21:04
Öncelikle şunu söylemek istiyorum; Hem Berfu Öngören hem de Cantuğ Turay gerçekten çok başarılı bir performans gösteriyorlar, inşallah bu ikliyi ilerleyen yıllarda başka yapımlarda da görürüz. Ancak çarşamba günkü bölüm benim için hayal kırıklığı oldu. Eğer Rüzgar'la Şeyda evlenirse ki ( bunun düşüncesi bile kalbimi sıkıştırmaya yetiyor) dizi iyice keyifsiz bir hal alacak. Umarım böyle bir şey gerekleşmez. Belli ki bu ikili kavuşacak ama senaristler işi uzattıkça uzatıyor. Tamam böyle bayağı vakit kazanıyorlar ama bizi de kaybetmek üzereler.

En son olarak, hayatın kendisi zaten yeterince kötü ve zor. Günün ortasındaki bu dizi bizim için bir terapi saati gibiydi.( di'li geçmiş zaman ) Artık ne yapalım, hani meşhur replikte dediği gibi:" Ağla yavrum açılırsın."

sirinkis
11-04-07, 21:05
Rüzgar umarım Şeyda ile evlenip yanlış bir karar vermez.( rüzgar kalın giyin üşütürsün yemeğini yedinmi rüzgar terli terli su içme rüzgar hastalanırsın... bunun gibi neleri diyecek şeyda evlenirler ise tabi) Düşünmesi bile kötü. Misket umarım son anda yetişir de kurtarır rüzgarını şeydanın elinden. Rüzgarı misket arasa ve sölese seni çok seviyorum diye rüzgarda dayanamayıp yanına geliyorum kınalıkuzum falan dese şeyda da dayanamayıp nasıl olur yapamasın derken kıskancından Rikkat ile yaptıklarını anlatsa farkında olmadan gerçek yüzü ortaya çıksa... artık mutlu olsalar yeter ama Bİz onca bölüm ikisinin kavuşması için bekledik Şeyda ile evlensin diye değil!!!

fibulamim
11-04-07, 21:22
çok sıkıldım.izlemiyorum.ama yorumlardan bile bunaldim.rüzgar diğer tüm sevgilerindeo lduğu gibi şeyda'yida sever.misket artik çekilsin.denedilero lmuyo işte.hiç değilse seyircilerde rahat eder.bizim evin haleride eski haline döner.
rüzgar bundan önce Beril'e Misket'e nasil aşik olabilmişse(ikisinde de kizlar çok uğraşmişlardi.burda da yine Şeyda çok uğraşiyo Rüzgar için)Şeyda'ya da aşik olabilir bizim esas oğlan.evlensinler mutlu olsunlar.bunu istiyorum artik.misketede başka sevgili bulsunlar.herkes ilk aşkiyla evlenecek değil ya..ayy baydi arrtik yeter ya...

innocent_85
11-04-07, 21:34
Bu gün misketle rüzgara çok üzüldüm.
Misketde ne yapsın garibim istenmdiğini bildiği için anne çocuk arasında kırgınlık olmasın diye vazgeçti.Ama rüzgar çok aceleci davrandı.Birden gidip evlenmek ne ya.Eğer bunu yaparsa gerçekten sevmemiştir .O misketin sevgisinden şüpe etmeyecekti misketin annesinden dolayı bunu yaptığını bilmeliydi.Bu diziyi ben yılarca izlemişimdir.İsmetle sayhanda kavuşmadan önce çok şeyler yaşadılar ama şimdi mutlular.Bu durumda misketle rüzgar içinde geçerli onlarda çok şey yaşayacak ama sonunda kavuşacaklar.İnşallah onların ilişkilerinde heycan bitmesz sayhanla ismetinki gibi ben onlarda eski sevgiyi tutkuyu göremiyorum acaba kavuşunca birşeylermi değişiyor.Rüzgar inşallah öfkeyle kalkıp zarar oturmaz.Yarını iple çekiyorum.

Müge
11-04-07, 21:37
Arkadaşlar ben bir şey söylemek istiyorum...Bizler neden hep Misket-Rüzgar hakkında yorumlar yazıp , onların hakkında konuşuyoruz...Rikkat'e neden sitemler ediyoruz ,Şeyda'ya bazı arkadaşların "ağır sözleri" ile seyler söylüyoruz?

Şunu unutmayın ki bizler ne kadar Misket ve Rüzgar'ın üstüne düşersek senaristler o kadar çok onlar için senaryolar yazarlar...Bizleri takip ettiğini yani okuduklarını sakın unutmayın!

Bence bir son verin ve dizide diğer güzel olan şeylere bakın...Mesala İpek bey ve Sallyi,Abdül ve Pembe aşkına.Cihan'ın Ceylan için çıldırmalarına...İsmet'in Ceylan'ı gördüğünde ne kadar sinir olduğuna....Evet benim yüzümü güldüren başımı döndüren insanlar..Bu arada Rikkat düzelecek eminim...Ve ayakta alkışlamak istiyorum "Sevgili Şebnem Gürsoy'u bizlere bu kadar derinden hissler yaşattığı için".... :good:

Sevgiler..

sezinti
11-04-07, 22:02
Lütfen, bölümde kullandığınız kelimeleri ve cümleleri özenli seçiniz. Bölümün okunabilirliği sizlerin elinizdedir. Aksi takdirde bölümde önlemler alınacaktır. Lütfen, özenli olunuz ve forum kurallarına uyunuz.

shake_it
11-04-07, 23:15
ya sayhanla ismet 500 bölümde evlenmişlerdi.. misket rüzgarda öyle olacak heralde... ama anlamadıgım ruzgar o kızla evlenirse oo işler çok karışacak çookk.. içinden çıkılmaz olur ve saçmalaşır bence... eger yarın yani bugun tam nikah kıyılacakken misket ararsa ve ruzgar vazgecerse izlemeye devam edicem.. yok olmazsa tadı tamamen yok olur zaten izlemeye gerek de yok.. madem uzatmak gerekiyo diziyi şadana, ipeke hatta ceylana hikaye yazsınlar ama yetr ruzgar misket artık evlensinler çok sıktı kaç bölüm oldu yahu..

onurcan
11-04-07, 23:30
Çok uzun süreden beri ilk kez yazıyorum ve yazacaklarım bir çoğunuzun hoşuna gitmeyebilir,ama içimi dökmek zorundayım.

Dizimiz geçen sene bitirildiğinde çok üzülmüş ve yeniden başlaması için günlerce mail yollamıştım,Bizim evin halleri bitmemeliydi,çünkü özel bir diziydi.Neydi dizimizi özel yapan?doğallığı,içtenliği,bizden olması,sıcaklığı vb...Ve sonra dizim kanal 1 e geçti,havalara uçtum duyunca,ama boşuna sevindiğimi haftalar geçtikçe anlamaya başladım,zamanla erezyona uğradığını farkettim ama düzelir diye hep sustum,ta ki bugüne kadar.Bugün Rüzgar Şeydaya benimle evlenirmisin dediğinde sabır taşım çatladı ve kanalı değiştirdim.Bu artık benim dizim değil,sıradan bir dizi.Senaristlere yazıklar olsun diyorum,mahvettiniz dizimi,ayıptır ya,bir gerdek konusu bile haftalarca sürdü,Rüzgar Misket e inat anında Şeyda ya evlenme teklif etti,şimdi soruyorum öbür dizilerle ne fark var?Konular uzatıldıkça uzatılıyor,karakterleri tanıyamıyorum,her yerden yapmacıklık akıyor...

Ben Şadan ı iyi aile babası biliyordum,şimdi nasıl?O melek Rikkat gitti,yerine şeytan gibi bir kadın geldi,bari öğretmenlikten istifa ettirin de bu kutsal mesleği daha fazla lekelemeyin.Siz İsmet Sayhan aşkına bile gölge düşürdünüz ey senaristler.O tonton Sadık amcamı bile bozdunuz.Nemide teyzemi bir ara bunak,Sayhan ı deli,Salise yi de sapık yaptınız.Bu dizi bir dönem turk dilini en iyi kullanan dizi ödülünü almıştı yanlış hatırlamıyorsam,şimdi bir daha soruyorum,bu Ceylan ın konuştuğıu dil ne?Kızın konuşmasına tahammül edemiyorum.

Bir dizi ancak bu kadar bozulur,oyunculara bir sözüm yok,onlar yine çok iyi oynuyorlar.Lafım senaristlere,TEBRİKLER.

Daha söylenecek çok şey var da yazdıkça sinirleniyorum.

Biliyorum biraz ağır oldu arkadaşlar ama benim görüşlerim bunlar.

puleri
11-04-07, 23:36
ben bu diziyi eskiden beri izliyorum ama bi kere felan yorum yaptım

artık çatlıcam ya bu gün deli oldum rüzgara misketede sinir oldum ayrıca adam gitti kız pişman oldu hemen ya madem pişman olucaktın neden hayır dedin beş dakika bile geçmemişti oysa rüzgar zaten ayrı bir dert sanki onunla mutlu olacak inat yüzünden evlenme teklif etti ama şeydadada var biraz acayiplik adamın misketi sevdigini bile bile gitti kabul etti şimdi bunlar evlenirlerse eger ben pesss derim yani ya sinir oldum

shake_it
12-04-07, 00:05
sonuna kadar destekliyorum seni.. hatta ekleme yapayım.. füsun viagra alır kudurur.. sonra o kadın o kadar salak degildi, rikkat ve şadan kötü değildi.. aynen dediğin gibi.. ya daha çok şey var sıralanacak.. evli adamlar sürekli karı kız peşinde koşar.. o dalyanı iyice sapık yaptılar.. sonra pembe civanla evliydi.. kısmet te abdülle.. bu nasıl mantıktır.. ikiside arkadaslarıydı.. yani şimdi ikisini yapıyolar falan.. gercek anlamda artık cılkı çıktı..

onurcan
12-04-07, 00:08
Sağol arkadaşım,ya aklım almıyor,Sadık amcamın bile aklı başka yerde.

Ya eski haline dönsün dizimiz,yada bitsin.

ebgü
12-04-07, 04:54
Sağol arkadaşım,ya aklım almıyor,Sadık amcamın bile aklı başka yerde.

Ya eski haline dönsün dizimiz,yada bitsin.

kesinlikle öyle bencede yeter artık ya ne bu böyle ? allah allah ya ...bu arada müge hanım'a katılıyorum belki başka konulardan söz edersek onlarda (senaristler) bu konunun bu kadar üstünde durmaktan vazgeçerler belki...

elvanyıldız01
12-04-07, 07:44
Rüzgar Şeyda mıymıyıyla evlenirse daha öncede yazdığım gibi misket rüzgarı silsin.Bence asıl rüzgar misketi sevmiyomuş ki bunu aypıyor.Umarım senaristler miskete yeni bir aşk bulurlar ve onu da evlendirirler.Ve bu kişi sevdiğini yani misketi ortada bırakıp bir kişi olmaz,onun her ne olursa olsun yanında olur ve onu hiç üzmez.Bundan sonra rüzgar ve şeyda evliliği olursa ben şeyda ve rüzgarın evliliğinin hep mutsuz sürmesini ve rikkat ve rüzgarın ömür boyu mutsuz ve vicdan azabıyla yaşamasını isterim,hgerçi bu üçünde o insanlık yoktur.Misketinde yeni aşkıyla evlenip çoluk çocuğuyla mutlu mesut bir evde birlikte yaşamlarını isterim.Bugün bu gidişle rüzgar evlenecek ve misket yetişemeyecek gibi ve bizi misketin perişan halde ağladığı nice bölümler bekleyecek gibi ama eğer böyle olursa da misketin bir an önce toplanıp gözyaşlarını silip hayatına devam etmesini ve bir güzellik salonu açıp çalışmaya başlamasını isterim,çünkü dökeceği gözyaşları rüzgar için değmez...

zarpandit34
12-04-07, 07:51
ONURCAN yazına sonuna kadar katılıyorum.
Ne olur artık dizimiz eski haline dönsün.Eskiden öyle huzur doluydu ki mesela bazı bölümler hiçbir gelişme olmuyordu, sadece herkes oturup sohbet ediyordu.Önceden kötü birşey oldumu hemen geçeceğine, düzeleceğine olan inancım tamdı.Ama şimdi...
Karakterler artık bizim içimizden birileri değil.Hatta ben bunları tanımıyorum bile benim ailem böyle değildi.Artık hiçbir karaktere güvenemiyorum biri aldatır,biri yalan söyler,biri entrika çevirir.Bizim evde böyle şeyler olmaz ,Bizim evin hallerni anlatmıyor bu yeni dizi.Madem öyle adınıda değiştirselerdi.O eski jenerik müzüğini değiştirmelerinden belliydi zaten.Çünkü ne diyordu o şarkıda.İşte sevgi saati...

zarpandit34
12-04-07, 08:24
Buradaki bazı arkadaşlar Misketinde hata yaptığını görmek istemiyorlar nedense.Arkadaşlar, Misket bu ilişkiyi kendi bitirmiştir.Ortada bir yuva yok benim bildiğim kadarıyla ama varsada bunu Misket kendi elleriyle yıktı.Rüzgarın son yaptığı bir hataydı evet,ama aynı hatayı daha önce Miskette yapmıştı Niyazi olayında.Herkes Rüzgara yükleniyor daha Rüzgar ne yapsın.Rüzgar Misketin Teyzesi olduğunu zannettiği zamanlarda bile peşini bırakmadı.Günlerce yalvardı, ne olur test yaptıralım diye.Misket tutturdu evleneceğim diye.Sonra Rüzgar annesini sildi,süreler verdi.Rüzgar daha ne yapsın sabır taşı çatladı.Sürekli Rüzgar çaba gösterdi,zorladı.Misket Rikkati bile karşısına alamadı.Sürekli depresif, yok ben lanetliyim,herkesi mutsuz ediyorum.Bana hiç inandırıcı gelmiyor.Resmen bunalttı yani.Rüzgar dışında herkes önemli Misket için.Rüzgar kolundan tutup nikah dairesine götürdü yinede suçlu Rüzgar oluyor.Ne yapsın Rüzgarda bir insan,peygamber değilki.Böyle bir zamanda kim kimin için bu kadar uğraşır.

levell
12-04-07, 09:06
sevgili zarpandit doğru söylüyosun belkide ama ben bu diziyi çok az izlememe rağmen rüzgarın miskete göre daha çok suçlu oldugunu düşünüyorum.
evet misket işi hep yokuşa sürdü.. rüzgar çabaladı durdu .. lakin bu şeydaya evlenme tekli etmesini gerektirmiyodu... çok acele davrandı... yani suçun büyüğü rüzgarda..tabi son bölüme istinaden söylüyorum bunu..

zarpandit34
12-04-07, 09:11
Evet Sevgili Levell, Rüzgar çok büyük bir hata son bölümde.Ama canı çok yandı ve Misketin canını yakmak için yaptı.Çünkü Rüzgar bilmiyor annesinin Misketle konuşmalarını.Misket hiçbir sebep göstermeden eline yüzüğü verince kendisini sevmediğini düşündü.Rüzgarın çok uğraştığını yazmamın sebebi forumdaki bazı arkadaşların Rüzgar üzülsün,kahrolsun şeklinde yazılar yazmalarıdır.Rüzgar bundan daha fazla üzülemez üzüntüden zona oldu.

levell
12-04-07, 09:33
Evet Sevgili Levell, Rüzgar çok büyük bir hata son bölümde.Ama canı çok yandı ve Misketin canını yakmak için yaptı.Çünkü Rüzgar bilmiyor annesinin Misketle konuşmalarını.Misket hiçbir sebep göstermeden eline yüzüğü verince kendisini sevmediğini düşündü.Rüzgarın çok uğraştığını yazmamın sebebi forumdaki bazı arkadaşların Rüzgar üzülsün,kahrolsun şeklinde yazılar yazmalarıdır.Rüzgar bundan daha fazla üzülemez üzüntüden zona oldu.

evet rüzgar çok büyük hata yaptı... verdiği karardan her ikiside pişman olacaktır.sonuçta bu bir dizi ve senaristlerin istediği yönde gelişiyo olaylar. bazen tepkiler veriyoruz karakterlere.. o da dizinin bizleri yansıtmasından kaynaklanıyo. gerçek hayattaki olaylar gözler önüne seriliyo.kendimizi bazen onların yerine koyuyoruz.. kendimizden bişeyler buluyoruz. kızıyoruz , gülüyoruz ve bazende ağlayabiliyoruz.. rüzgar ve misket taraftarlığı yapmanın şu an hiç bi anlamı yok bence... her iki tarafta suçlu. ben inanıyorumki bu dizi bitsede mutlu bi sonla bitecektir...

gazikentli
12-04-07, 10:12
bizim evin halleri izleyicileri:
bu dizideki tek hata yapımcı ve senaristlerin.dizinin bu halini yani bu derece berbat bir şekle gireceğini düşünemezdim.trtde iken mükemmel bir AİLE DİZİSİ idi.şimdi pembe diziye döndü.misket rüzgar aşkından başka bişey yok.
umarım en kısa zamanda biter.şu an trtdeki eski bölümlerinden birini izliyorum:ne kadar sıcak ne kadar samimi.
kanal 1e geçti laçkalaştı dizi.
bu sezon sonu biteceği yolunda söylentiler var.söylenti değil gerçek olur umarım.

purna
12-04-07, 10:17
az önce fragmanı gördum kanal1de safa peyamıye para verıyor peyamı kızıyor.

daha evlenmıyorlar gıbı ruzgar ve seyda ama bellı degıl bası kacırdım

ve MİSKET RIKKATLERDE RIKKAT ILE KONUSUYOR

duygus
12-04-07, 10:40

bende gördüm fragmanı misket rikkat ile konuşacak sanırım aklı başına geldi gibi ne konuşacaklar acaba rüzgar ve şeydanın durumuda bellı degil evlenmezler işallah konuşuyorlardı çünkü

sirinkis
12-04-07, 11:40

Umarım purna Şeyda ile Rüzgar evlenmezler rüzgar hayatının hatasını yapmaz umarım Misket bence pişman oldu inş rüzgar şeydanın miskete ne gibi planlar ile yaklaştığını öğrenir annesi ile beraber misketin niye bu kadar üzgün olduğunuda anlamış olur. Umarım hiçbir şey için geç olmaz.

gazikentli
12-04-07, 12:53
ya siz bu misket ilişkisine AŞK mı diyorsunuz?senaristler de şaşırdı.uzatacaklar ya iyice saçmalamaya devam ediyorlar.bu ikilinin ki aşk değil belki daha öncelerde aşktı,ama artık değil.
forumda onca üye "yeter artık bizim sesimizi duyun senaristler,yeter artık bizi gerdiğiniz,bu böyle gidemez...." diyor.ama bazıları da hala aaaah rüzgar aaahh misket diye yana yakıla sevgilerini ifade ediyorlar.
güzelim dizimizin hali içler acısı.yazık bu kaliteli oyunculara,böyle saçma sapan rollere büründükleri için.

levell
12-04-07, 13:02
ya dizi başlar başlamaz nedime annenin nasihatleri yine dolduruyı insanın gözleriniii..
misket koş yetişşş... yıldırım nikahı kıyılıyoooooo...

levell
12-04-07, 13:16
Ne? Evleniyolar mı hakkten ya.Misket haberi duydu mu?

yok daha duymadı şu an reklamlardayız.. nolcak herkes merakla bekliyo bakalımm..
olmuyacak merak etme ... rüzgar şeyda ile evlenmez...

gazikentli
12-04-07, 13:37
neden bu kadar heyecanlanıyorsunuz ya evet mşsket rikkatle konuştu annemsin sen falan diye,rüzgarla şeyda safı nikah odasına girdileeeeeer.ama bu son değil reklamlardan sonra göreceğiz

tutkum79
12-04-07, 13:41
Offf....valla kalbim sıkıştı.Yapma rüzgar sakın evlenme.
Misketin kafası şimdi çalışmaya başladı yani.Böyle davranmaya
geç kalmadınmı Misket hanım.İnşallah Rüzgar Son anda vazgeçtim
der bu yüzsüz Şeydaya.Abdül ve Dalyana da çok kızdımş şahit
olmayı kabül etmemeliydiler.Bakalım neler olacak......

levell
12-04-07, 13:43
evt reklam arası girdiğine göre fedakar bir arkadaşımız olanları yazabilir mi?kurdeşen döküyorum burda

2. reklam arası.. çok hızlı gelişmeye başladı olaylar .. ya bu dizi hakketten her şeyi yaşatıyo insana.. bak bu seferde misket ile rikkat konuşuyo.. tıpkı nedime annenin miskete verdiği nasihatler misali miskette çok güzel bi konuşma yapıyo ..
rikkate sen benim annemsin dedi .. dedi demesinede nikah hazırlıkları son aşamasına geldi... bekliyoruz bakalım nolcak merakla...? misket geç kaldı belki ama en azından mücadele etmeye başladı ..

tutkum79
12-04-07, 13:56
Evlendiler işte.Ne yazacağımı bilemiyorum.Aslında bu
Miskete yapılmamalıydı.Galiba Rikkat Misketin bugünkü
konuşmalarından sonra vicdan azabı çekecek.Çünkü misket
Rikkatin tavırlrından dolayı ayrıldı.Rüzgar da ne kadar
rahat söyledi evlendiklerini.Safanın hareketleride çok sinir
oldu artık.
Misket sevgini belli etmeye geç kaldın ve sonuç böyle
oldu.Ama ben bunların aşkı bitmez diyorum Rüzgar hatasını
anlayacak.....Bakalım yarın neler olacak?

demet2007
12-04-07, 13:56
bu ne ya,fazla naz aşık usandırır misali.boşuna dememişler sevgi ve nefret uç ucadır,zaman zaman yer değiştirir.belki miket açısından üzücü bir durum fakat rikkatin vicdan azabı çekmesi için gerekli diye düşünüyorum.helede son sözler nedeniyle.mutsuz bir evlilik görmeli oğlunda ki kendi eliyle neden olduğu bu duruma çare bulamamalı ve uzaktan acı çekerek seyretmeli.

yesilimim
12-04-07, 13:58
İnanmıyorum ya ben bu bölüm nikah masasında biter diye tahmin etmiştim.O son sözler neydi?

zarpandit34
12-04-07, 14:04
Ben bugün Misket-Rüzgar konusunda yorum yapmayacağım iyice saçmaladılar.
Hem Mügenin de dediği gibi belki onlar hakkında yorum yapmazsak bu konuyu uzatmazlar.
Öncellikle bugün Sayhana çok kızdım.Sözde bu sahneler gülmemiz için yazılmış ama sinirden delirdim yani.Sayhan nasıl bu hale geldi.Ne kadar umursamaz.Onca zaman karısının gözünün içine baka baka yalan söyledi.Hırsızlık bile yaptı insan bir özür bile dilemezmi.Sayhan gibi prensipli birini ne hale getirdiler inanamıyorum.
Sayhan-İsmet ilşkisi bu dizide en çok hoşuma giden ilişkiydi,mahvettiller.

sevimli.girl
12-04-07, 14:06
valla misketin jeton düştü ama biraz geç düştü. ben rüzgar son anda evlenmekten vazgeçer diyordum ama öyle olmadı ve evlendiler. bunlar evlendiği sırada misket rikkat annesine gitti, tüm söyleyeceklerine razıyım, herşeyi unuttum, rüzgarı çok seviyorum onu çok mutlu edicem gibi bir sürü şey söyledi ama rikkat hala inatçıydı. son sahnede rüzgar şeydayla geldi, misketi görünce biraz duraksadı, miskette şeydaya güler yüzlü hoşgeldin dedi ve rüzgar evlendiğini söyledi, bu sırada şeyda da evlilik züdanını gösterdi. rikkatte miskette çok kötü oldular. rüzgar pişman olacak burası kesin ama iş işten geçti.

ismette sayhana eve gelme dedi ama sayhan hiçbirşey olmamaış gibi ismetten önce evdeydi. ve ceylan aradığında ona artık dersleri kendi evinde vereceğini söyledi. tabi ismet sinirden kudurdu ve sayhanın üzerine fırladı.

safada bütün aileye para dağıttı. nevayada akşama yemeğe çıkacaklarını ve çok şık olmasını söyledi. tabi yemeğe firuzede gelsi. safa hep firuzeyle ilgilendi ve kız yalnız kaldı. nevada sinirlenip yanlarından ayrıldı. safa peşinden bile gitmedi ve firuzenin yanında kaldı. kız çok üzüldü.

bugün olanlar bu kadardı. bundan sonra artık rüzgarın ve rikkatin son pişmanlıklarını ve rikkatin vicdan azabını izleriz herhalde. rikkat rüzgarın mutsuz olduğunu görünce belki o zaman miskete yaptıklarını dediklerini anlatır ve anca sezon sonunda aşıklar tekrar kavuşur.

barbiekelebek
12-04-07, 14:08
yazık oldu miskete hele ki ewlendiklerinini söylerken rikkat çok sewindi mimikleri değişti sinir şeyda da ewet duydunuz biz karı kocayız dedi ya iyice sinir etti beni nasıl oluyoda ogün ayrılmış biriyle hiç hesapsız ewleniyo o şeyda ben olsam asla ewet demezdim aşkımdan ölsem bilem çünkü şeyda rikkatin yaptıklarını gördü beraber planlar yapıp parklarda tesadüfmüş gibi karşılaşmalar çoooooooooooooooook yazık bi keresinde şeyda kapıda ismete misket rüzgarı rüzgarın onu sewdiği kadar sewmiyo demişti asıl o sewseydi bunları yapmazdı rüzgarında sewgisi yalanmış demekki kınıyorum rüzgarı we şeydayı mutlu olamacakları kesin bide herşey yolundaymış gibi şeyda hanım balayı planı yapıyo yazıııııııık bu dizi trtdeyken böyle değildi

Müge
12-04-07, 14:10
Lütfen tek cümlelik mesajlar ve saygı sınırlarını zorlayacak masajlar yazmayalım...Çok ciddi söylüyorum uyarı alıp siteden uzaklaştırabiilirsiniz...

saygılarımla..

zarpandit34
12-04-07, 14:22
Dizide her evli adamın başka yanında bir kadın var ve eşleride kıskançlık krizlerinde(füsun hariç o farkında değil) Bu durum böyle sürüp gidiyor.Bugün Nevada bu kervana katıldı maalesef.Sezonun başından beri hep aynı kıskançlık mevzusu.

elvanyıldız01
12-04-07, 14:32
Yazıklar olsun rüzgar sen misketi zerre kadar sevmemişsin,yazık çok yazık ama sen layını budun o da şeyda umarım ömür boyu mutsuz olursunuz.O şeyda da miskete yaptıklarının cezasını çeksin.Rüzgar nasıl bu kadar rahat ve vurdumduymaz şekilde misketin gözünün içine bakıp biz şeydayla yarım saat önce evlendik dedi,söyleyecek söz yazacak yorum bulamıyorum,çok sinirlendim ve ağlamamak için kendimi zor tuttum,hele o misketin son sahnedeki hali gözümün önünden gitmiyor.Ama misketin rikkatle yaptığı konuşmada çok güzeldi tabi geç oldu ama rikkatde yumuşama gösterecek gibiydi,çok duygusal bir konuşmaydı ama son sahnede boğazıma bir yumruk oturdu sanki,misket yıkıldı artık kızcağız ne yapsın sevdiği başkasıyla evlendi.Rikkat de vicdan azabı çekeceğe benziyor son sahnede o da şok oldu.Şeydaya ne diyim umarım mutlu olmazsın ve umarım iki günde boşanırsın ve sevincin kursağında kalır,hele o rüzgara aşkım demesi yok mu çok mıymıy,bir insanın mayası ancak şeydanınki kadar bozuk olur,nasıl başka birini seven bir adamla evleniyosun üstelik bu ilişkiyi bitirip nasıl evlilik kuruyorsun,umarım yuva yıkanın yuvası olmaz sözü doğru çıkar.Yarın hepimizin ağlayarak izleyeceğini düşündüğüm sahneler olacak özellikle misketin sahneleri öyle olacak,ama misket bu rüzgar için daha fazla üzülmez.Çünkü,rüzgar misketi hak etmiyor,misket daha iyilerine layık ve daha iyisini bulcağını biliyorum.Ama misket rikkate söylediği gibi ya rüzgar olur ya da kimse olmaz dediği gibi ömrü boyunca başkasıyla olmaz.Bugün nikah dairesinde dalyan veya abdülün birilerini arayıp nikahı haber vermesini bekledim ve belkide misket duyup nikha yetişecek diye bekledim ama olmadı.Bundan sonra rüzgar ve misket yok,ilişkileri tamamen bitti.Yazık senaristler bizi bunca zaman boşuna oyalıyıp boşuna ümitlendirdiler,yazık çok yazık...

elvanyıldız01
12-04-07, 14:38
Birgün eğer rüzgar yaptıklarının hata olduğunu anlar ve misketten özür dilemeye kalkarsa,umarım misket onu affetmez çünkü,rüzgar bunu hakediyor,şeyda misketin tırnağı olamaz.Rüzgar nasıl böyle saçma bir şey yapıyor,yazık çok yazık.Umarım misket yeni birisiyle tanışır ve mutlu bir evlilik yapar hemde isteyerek evlenir.Rüzgar da bunu görüp sinirden deliye döner ve asla miskete kavuşamaz,çünkü o misketin saçının telini hak etmiyor.Rikkat ve şeyda ve rüzgarın hergünün vicdan azabıyla geçmesini diliyorum...

barbiekelebek
12-04-07, 14:39
Yazıklar olsun rüzgar sen misketi zerre kadar sevmemişsin,yazık çok yazık ama sen layını budun o da şeyda umarım ömür boyu mutsuz olursunuz.O şeyda da miskete yaptıklarının cezasını çeksin.Rüzgar nasıl bu kadar rahat ve vurdumduymaz şekilde misketin gözünün içine bakıp biz şeydayla yarım saat önce evlendik dedi,söyleyecek söz yazacak yorum bulamıyorum,çok sinirlendim ve ağlamamak için kendimi zor tuttum,hele o misketin son sahnedeki hali gözümün önünden gitmiyor.Ama misketin rikkatle yaptığı konuşmada çok güzeldi tabi geç oldu ama rikkatde yumuşama gösterecek gibiydi,çok duygusal bir konuşmaydı ama son sahnede boğazıma bir yumruk oturdu sanki,misket yıkıldı artık kızcağız ne yapsın sevdiği başkasıyla evlendi.Rikkat de vicdan azabı çekeceğe benziyor son sahnede o da şok oldu.Şeydaya ne diyim umarım mutlu olmazsın ve umarım iki günde boşanırsın ve sevincin kursağında kalır,hele o rüzgara aşkım demesi yok mu çok mıymıy,bir insanın mayası ancak şeydanınki kadar bozuk olur,nasıl başka birini seven bir adamla evleniyosun üstelik bu ilişkiyi bitirip nasıl evlilik kuruyorsun,umarım yuva yıkanın yuvası olmaz sözü doğru çıkar.Yarın hepimizin ağlayarak izleyeceğini düşündüğüm sahneler olacak özellikle misketin sahneleri öyle olacak,ama misket bu rüzgar için daha fazla üzülmez.Çünkü,rüzgar misketi hak etmiyor,misket daha iyilerine layık ve daha iyisini bulcağını biliyorum.Ama misket rikkate söylediği gibi ya rüzgar olur ya da kimse olmaz dediği gibi ömrü boyunca başkasıyla olmaz.Bugün nikah dairesinde dalyan veya abdülün birilerini arayıp nikahı haber vermesini bekledim ve belkide misket duyup nikha yetişecek diye bekledim ama olmadı.Bundan sonra rüzgar ve misket yok,ilişkileri tamamen bitti.Yazık senaristler bizi bunca zaman boşuna oyalıyıp boşuna ümitlendirdiler,yazık çok yazık...

çok haklısın abdülün hiç olmazsa pembeye weya peyamiye haber wermesini beklerdim kesinlikle bu iş bitti we misketin karakteri asla rüzgarı affetmez affedemez gururlu bi kız çünkü

onur29
12-04-07, 14:43
İnanmıyorum yaa demek evlendiler. Valla başından beri builişkide misketi suçluyodum ayni davranışlarından ötürü. Hiç savaşmıyo. İşin kolayına kaöçıyo die. Ama demek ki bugün aklı başına gelmiş. Damdan düşer gibide olsa gelmi. Ama rüzgar bunu yapmamalıydı. İnat için şeydayla evlenmemeliydi. Ayrılsaydı olup bitseydi. bence suyunu çıkardılarişin. Yazık miskete. Eee artık bence işi daha fazla uzatmasınlar. Şeyda ve rüzgar mutlu olsun. Miskette köyüne gitsin. Eeğer zaten rüzgar miskete dömnmeye karar verirse şeyda buna izin vermez. Yani nanlamıyorum nasıl evlenir yaa. Yazık nemide teyzeye hiç bi torununun mürüvetini göremedi doğru düzgün. Bu dizide telli nduvaklı bi düğün olmıycak herhalde önce rüya, sonra neva, şimdide rüzgar. Yeter yaa. Ben çok sıkılıdm bu kadar entrika olmaz ki. Ahh rikkat ahh mutlu ol şimdi.

armagan_60
12-04-07, 14:46
ya rikkat sanki üzüldü gibime geldi birden köttü oldu diye hissttim ama rüzgar kötü oldu miskette kötü oldu ama boşanırlar bi şekilde ya bu şeydanın anası babası yokmu ya pat diye kabul etti sonunda mutlu olacaklar ama nasıçl olacaklar bilemiyom anlasşılan dizi bitmeyecek devam edecek yine yüzdük yüzdük başa döndürdüler

sevimli.girl
12-04-07, 14:49
ben rüzgarın misketi sevmediğine inanmıyorum. rüzgar misket için herşeyi yaptı, evi terk etti, annesini karşısına aldı, kızı nikah dairesine götürdü; yapabileceği herşeyi fazlasını yaptı. çok savaştı, direndi ama beceremedi. hiç birşey tek taraflı olmuyor hele de mücadeleler. şu an rüzgara yaptırdıkları çok yanlış. madem misketi üzmek istiyorsun hemen evlenme başka birşeyler yap git şeydayla görün onu kıskandır ama bu evlilik çok acele oldu. bunda da büyük pay annesinin dışında miskette. eğer o rüzgara karşı biraz daha anlayışlı olsaydı ve sadece onu düşünseydi bunların hiçbiri olmazdı. bir anlık sinirle yapılmış şeyler yüzünden kesin yargılara varmak çok yanlış bence.

onur29
12-04-07, 14:49
Peki şimdi nerde yaşıycaklar. Rikkatlerde mi? Basıl sığıcaklaro eve bilmiyorum. Belki şeydanın evi vardır. Artık gerçekten Rüzgarın bu yaptığından sonra Misketi haketmediğini düşünüyorum. Tamam çok savaştı belki ama. Yinede evlenmemeliydi şeydayla.İnşallah mutsuz olurlar. Miskette bence daha fazla acı çekmesin ya birini bulup mutlu bi yuva kursun. Rüzgar defterini kapatsın. Yada köyüne dönsün.

tutkum79
12-04-07, 14:59
Ark adaşlar bence Misket başka birini bulup evlenmesin.
Rikkat artık bir büyüklük yapsın.Miskete gizli gizli söylediklerini anlatsın
Rüzgara Şeydayla yaptıklarınıda anlatsın Rüzgarda görsün gıcık Şeydanın
iç yüzünü.Rikkat bir büyüklük yapıp anlat yaptığın kötülükleri artık.
Off be..sıkıldım artık bu kadar heyecan yeter..................
O zaman Rüzgar anlayacak herşeyi.

onur29
12-04-07, 15:06
Arkadaşlar aklıma şöyle bişey geldi. Rikkat hani şeydayı çok istyiodu ya. Şimdi evlenince şeydanın gerçek yüzünü görse. Ne bileyim şeyda rikkate kötü davransa. Rikkatte misketin değerini anlasa. Ama iş işten geçmiş olsa. Ne güzel olur dimi. Valla ne sevinirim. Şeyda kötü gelin olsa.

nuru4207
12-04-07, 15:20
aman allahım neler olmuş öyle.bugün eşimle çarşıya çıktım.diziyi izleyemedim..gelir gelmez alt komşumun kapısını çaldım diziyi anlat diye...duyduklarıma inanamadım...offffffffff....nasıl evlenir rüzgar yaaaa...inanamıyorum yaa.kimbilir bundan sonra neler olacak

vozer
12-04-07, 15:32
Ben şahsen Rüzgar'a kızmıyorum. Son derece net ve açık biçimde Misket'e "3 gün süren dolduğunda fikrin değişmezse geri dönülmesi imkansız şeyler olacak" benzeri bir cümle kurdu. O da insan ve bir sabrı var nihayetinde. Olayı biraz abartırsak neredeyse Rüzgar esti yüzük at..... Kar yağdı yüzük at....... bu şarkıyı sevmedim ayrılalım....... Fenerbahçe yenilmiş birlikte olamayız ..... v.b.

Rikkat evlilik haberini ilk duyduğu an gülümsedi biraz fakat final sahnesinde sanki yüzü asıldı, içinden "Ne yaptın sen oğlum" der gibiydi. Zaten Misket ile Rüzgar aşkına karşı olmasının sebebi hatırladığım kadarıyla gizli kapaklı iş çevirmeleri değil miydi? Şimdi yine aynısı oldu, bir nevi Rikkat'i çiğneyerek evlendiler. Sanki Rikkat yine karşı çıkacak ve bu evliliği en azından içinden onaylamayacak gibi geliyor bana.

Rüzgar konusuna da yine değinmek gerekirse bir insan sırf bir başkasına kızdığı için hiç sevmediği biriyle neden evlenir anlayamıyorum. Sözlerimde bir çelişki var gibi dursa da aslında yok. Misket'ten kaçsa (Alıp başını yurtdışına filan gitse ve kimse kendisinden haber alamasa) anlardım belki ama sevmediğim birisiyle evlenerek hayatı zehir etmenin de anlamı olmamalı diye düşünüyorum.

Şuanda en merak ettiğim konu ise Rikkat'in bu evlilik karşısındaki tavrı. Bakalım ne olacak yarın. Şeyda ile Rüzgar'a ne söyleyeceğinden ziyade Rikkat'in ne hissedeceği, vijdanının ne diyeceğini merak ediyorum.

sihir
12-04-07, 16:01
öncelikle bu bölümde en fazla sinir bozucu olan şeyi yazayım.
sefa!!!! niye.
çünkü eline para geçince ukala ukala herkese dağıtmaya başladı. "iyiysin yine" diyerek herkesin onun parasına ihtiyacı varmış gibi pişmiş pişmiş saçmaladı. peyamiyi sinir etti.
çünkü nevayı yemeğe çıkardı ama naciyeyi de çağırararak , çağırmayı bırakın, neva yokmuş gibi davranarak, kızın yanında babasını çekiştirerek, naciyeyle gereksiz ve fazlasıyla ilgilenerek, nevayı kırarak çok ama çok can sıktı. bence neva böyle bir tip için ailesini terkatmekle suçludur. sefa nevayı haketmiyor.
hayırlısı nur topu gibi yeni evli bir çiftimiz var artık. ama dün de yazdığım gibi rikkat misketi mumla arayacak ve bugün misketin söyledikleri içine işleyecek. yani kısaca pişamn oılacak. rüzgar da olacak tabii ama bakalım şeyda hanım rikkat ve rüzgara neler yaşatacak bundan sonra. ama rikkat hayatının hatasını yaptığını anlayacak ve pişmanları oynayacak bir süre.
misket bir harikaydı aklı başına geldikten sonra. rikkate karşı tavırları süperdi. ama rüzgarın evlendiğini duyunca yıkıldı. yarın daha çok göreceğiz bu yıkımı..
bu evlilik herşeyin çözümü olabilir. belki bir süre canımızı sıkmaya devam edecek doktor hanım kızımız ama bence bu evliklik herkesin aklını başına getirecek ve bitince de herşey çözülecek. tabii senarist kardeşler başka mızırlıklar düşünmeyeceklerse.
yarına kadar sabretmek zor olacak...

zarpandit34
12-04-07, 16:01
Arkadaşlar dizinin gidişatı hakkında ciddi ciddi endişelenmeye başladım.Ben bu bölümden çok umutluydum ama yine hayalkırıklığına uğradım.Daha önce pembe dizi izlemiş olanlar bilir,bu taktik bütün pembe dizilerde kullanılır.O taktik sürekli araya bir kadın koyarak çeşitli geometrik şekiller yaratmaktır mesela aşk üçgeni.Şimdi bizim evin hallerinde de bu taktik çok fazla var bu durum üzüyor beni.Bkz. Füsun-Firuze-Şadan,Neva-Firuze-Safa,İsmet-Ceylan-Sayhan,Misket-Şeyda-Rüzgar.Herhalde yakında Peyami-Rikkat,Fincan-Sadık ali onların arasına birer kadın meselesi girerse kadro tamamlanmış olur.
Gerçekten mail atarak bu dizinin devam etmesine katkıda bulunan arkadaşların içi yanıyor olmalı.Ne diyelim hala inanıyor ve sabırla bekliyoruz dizinin eski günlerdeki haline dönmesini...

gülll
12-04-07, 16:42
ya şok geçirdim sadece... nasıl evlendiler ya senaristler biraz daha iyimser yaklaşsa fena olmaz misketin evliliği kurtuldu derken rüzgar cidden evlendi bundan sonrası klasik diziler gibi mi olacak oysa bizim evin halleri bambaşkaydıııı:icon_cry: ..... ve eskisi gibi kalmasını diliyorum..........

sezinti
12-04-07, 16:45
Lütfen, bu bölümde kullandığınız kelimeleri ve cümleleri özenli seçiniz. Bölümde, yazılan her görüşe saygı duyulması gerekir. Beğenmediğiniz bir görüş karşısında oyuncunun akrabasımısınız gibi ifadeler kullanmayınız.

Bu uyarıdan sonra, kelimelerin ve cümlelerin özenli seçilmemesi durumunda uzaklaştırma cezası dahil önlemler alınacaktır.

Lütfen, özenli olunuz ve forum kurallarına uyunuz.

burcuuu
12-04-07, 17:08
YAşanıLanLar neden bu kdr çabuk oLdu aNLamadım..
Bir an da evLendiLer.. Misket'in akLı başına qeLdii ama qeç qeLdi..
AsLında bu durumda Rüzqar'a pek kızamıyorum ki..
Şeyda iLe bir anLık öfkeyLe evLendii.. akLı.. kaLbii zaten Misket'te..
Misket oLayLara o kdr tepkisizdii ki.. Son anda bişiLer yapmaya
çaLıştı ama qeç kaLdı.. Yarında duydukLarı karşısında ağLayarak
çekip qider herhaLde.. FazLa bişii bekLeyemiyorum ondan..
Rikkat'te evLiLik mevzusunda biraz şaşırdı pekte sevinmedii sanki..

Safa buqün neydi öyLe.. Peyami'ye yaptığı hareket.. Para mevzusu fLn..
snra Neva'ya süsLen fLn yemeke qidiyoruz dedi..
Firuze nerden çıktı ki.. KarısıyLa hiç iLqiLenmedii zaten..
buna ne qerek vardıı anLamadım..

kelebek_01
12-04-07, 17:20
misket bunu hak ediyordu ama bu kadar da ağır olmamalıydı yani şeyda ile çıkabilirdi ama bunlar direk gidip evlendiler ben şeyda nın yerinde olsam rüzgarla evlenmezdim çünkü rüzgar misketi seviyor bu çok ama çok açık
acaba rüzgar o kızla mutlu olabilecek mii??
orası muamma yarınki bölümü iple çekiyorum
bugünkü bölümün sonunda bence misket çantasını alıp gidecekti ve şarkı o arada başlayacaktı

sezinti
12-04-07, 17:24
Uzun yıllardır, Bizim Evin Halleri dizisini izleyen biri olarak, Bizim Evin Halleri dizisi Rüzgar ve Misket merkezli bir dizi değildir. Bizim Evin Halleri dizisinde sadece Rüzgar ve Misket karakteri yok. Bizim Evin Halleri dizisinde Nemide, Sadık Ali, Fincan, Şadan Füsün, Rikkat,ismet, Sayhan, Salise, Dalyan, Duriye, Abdül, Neva, Safa, Cihan, Mert, Zeynep gibi karakterlerin olduğu dizidir. Bizim Evin Halleri dizisi konusunun Rüzgar ve Misket ağırlıklı olması, ilginç olsa gerek.

zarpandit34
12-04-07, 17:32
Bugün Safanın Peyamiye söylediği laflar ve parayı eline tutuşturması gerçekten çirkin bir hareketti.Kendini ispat etmeye o kadar takılmış ki insanları ne kadar kırdığının farkında değil maalesef.Oysa ki Peyami onu rencide etmemek için ne kadar ince davranmıştı.Bu arada Neva neden iş aramayı bıraktı sürekli evde oturuyor.Artık onun dizideki rolü sadece Safanın eşi yada Şadanın kızı gibi birşey oldu.Peyaminin de kendine ait bir hikayesi yok.O da sadece Rüzgarın babası oldu.
Bu bölümde Fincanın "bak gördünmü bizi kınadı bende seni kınıycam Sadık Ali" demesine çok güldüm :img-hyste

burcuuu
12-04-07, 17:35
Dizi şu an için Misket - Rüzqar aşkını..
Ya da RikkaT'in onLarı ayırma çabaLarını anLatıyordu..
Eskiden oLduğu qibi sürekLii farkLı şeyLer yok..
Her böLümde farkLı bişi qösteriLiyor ama dizinin konusu direk
aşk mevzusu oLdu.. DüzeLmesii qerek..

Düşünüyorum da acaba Firuze Safa'dan hoşLanıyor mu..
Buqünkü haLi pek hoşuna qitmişti.. Safa çok aYıp etti..
Karısı orda misafir qibiydi..

gazi
12-04-07, 17:38
RÜZGAR Ah Rüzgar ah sen ne yaptığının farkındamısın Şeyda sana sarılırken aşkım derken hiç vicdanın acımıyor mu?Kalbin sızlamıyor mu?Yapma Rüzgar evlilik öyle bir sinirle alınacak basit bir karar değildir Rüzgar,birçok kişinin aynı anda hayatını etkiliyorsun sen ama tabi senin kim umrunda ki...Hep derler ya artık günümüzde evlilik eski değerini görmüyor sağol sende bunu gözümüze gözümüze sokmayı başardın ne olacak canım olmadı 2-3 gün sonra ayrılırız dersin artık...Çok kırdın Misket'i hiç değilse bekleseydin 1 gün olsun bekleseydin sinirinin yatışmasını,baktın olmadı hala aynı hisler içindesin işte o zaman yapardın yapacağını ama sen bunu yapmadın

MİSKET Saf iyi niyetli kardeşim benim kendimi o kadar çok sana benzetiyorum ki biri bana olumsuz davransa beni sevmese sanki dünya başıma yıkılmış gibi oluyorum,o ve onun çevresinden kaçıyorum...Değişik çok değişik bir duygu anlatılamaz ama inan senin davranışlarınla ben bu yanlışımı düzelttim,sende düzelttin sayılır,üzerine gittin meselenin ve işe yarıyormuş gördün ama geç kaldın be kardeşim,keşke biraz daha cesaretin olsaydı da daha önce gideydin Rikkat'e

RİKKAT Bir an gözlerinde Mikket'in sözlerinden sonra sıcaklık gördüm,Misket'e karşı duyduğun ve bir yerelere sakladığın o anne sevgisini bir an gözünden geçti.Haydi itiraf et etkilendin Misket'ten,tavrından,hareketlerinden.Seni sevmiyordum hem de hiç,inan Misket'e karşı duruşundan değil,bir anne olarak oğluna herkesi beğenmeyebilirsin ama içten pazarlıkların ve dalaverelerin insanı senden soğuttu,keşke yapmasaydın Rikkat karşı dursaydın ama yapmasadaydın Misket'e suçsuz bir insana türlü türlü hakaretler ediyorsun,aşağılıyorsun ve onun arkasından oyunlar oynuyorsun,işte bu seni kötü en kötü yapıyor.Sende dönüyor görünüyorsun,galiba birşeyleri anlayacaksın geçte olsa

ŞEYDA Sana öyle nefret,kin kusmayacağım sevmiyorum seni ama öyle.Seviyorsun sanıyorsun kendini ama inan sen Rüzgar'ı gerçek bir aşk ile sevmiyorsun sevsen Rüzgar sana derdini anlattığında sen bunu gidip hemen Rikkat'e yetiştirmezdin,asla yapmazdın ona söz vermene rağmen ama yaptın.Sen de işgüzarsın,içten pazarlıklısın ama bunların hepsini aşkından yapıyorsun değil mi?Hiç inanma mutlu olacağına çünkü sen hakettiğin cezayı Rüzgarla evlenmekle aldın zaten.Rüzgarla evlenmek ödül değil,ceza sana çünkü seni sevmeyen bir adamla evlendin ve kendini mutsuzluğa mahkum ettin sen o yüzden sana diyecek fazla lafım yok hem de hiç yok.Balayınızda mutluluklar dilerim sana,tabi mutlu olabilirsen:icon_whis

SEFA VE NEVA 'YA gelince pek umurumda değilsiniz kusura bakmayın,Sefa görsüzlüğünü abarttıkça abarttın,Neva sende saflıkta Misket'i bile geçersin

İyi Günler Dilerim Herkese

SELXX
12-04-07, 17:38
Dönem dönem bazı karakterlerin ve onların etrafında gelişen olayların ağırlık kazanması normal bence. Bu uzun soluklu bir dizi. Her karaktere sıra geliyor diye düşünüyorum. Şimdi Misket'le Rüzgar ilişkisi biraz ön planda. Bir süre sonra başka bir karakteri ve onun sorunlarını daha fazla izleriz.
Bugünle ilgili yorum yaparsak, Rüzgar'ın bir anlık öfkeyle bçyle birşey yapamsı bence hiç doğru değil.Sevdiğinden olumsuz cev ap aldı diye,kendisini çok seven,aam kendisinin aşık olmadığı,arkadşça birşeyler hissettiği Ceyda'yla evlenmesi bence haksızlık.Herkese karşı yaptığı bir haksızlık.Başta Ceyda'ya karşı haksızlık.Misket'e karşı haksızlık,kendisine karşı da haksızca bir davranış bu.
Ancak, o anda doğru düşünemeyen birinin yapabileceği birşey.
Ceyda'yla evlenerek ona haksızlık yapmış oldu. Çünkü onu sevmiyor. Ceyda çok mutlu oldu. Rüzgar'ı o kadar çok seviyor ki, Rüzgar'ın onu zamanla sevebileceğini zannediyor. Ama bunu gerçelkeşmediğini görünce çok mutsuz olacak bence.
Misket'e de bunu yapamaya hakkı yoktu Rüzgar'ın. Onu bu kadar çok severken, öfkesyle gidip başka biriyle evlenmek. Bunu yapmamalıydı.
Sevmediği biriyle evlenerek kendini de mutsuzluğa sürüklemiş oldu Rüzgar. Hata yaptığını kısa sürede farkedecek bence.

EFTALYAGUL
12-04-07, 17:51
ne olursa olsun...sevdigin seni artık sevmese bilee....bu kadar aşıkken ve bu kadar sevıyorken,sırf o istemıyor diyee bu kadar çabuk evlenmeye karar verilmez.verilirse şüphe duyarım bende rüzgar ın sevgisinden.o zaman aklıma şu gelıyor rüzgar için evlenmış olmak olsun da ha misket ha şeyda hiç farketmez durumu olurdu.yok misket ten intikam almak icinse(ki insan sevdigine kıyabilir mi,ne yaparsa yapsın onu böylesine derinden yaralayabilir mi=?)
bundan sonra ne mi olacak?sanırım rikkat pişman olacak misket e yaptıklarından ve bu defa şeydayla arası bozulacak.cünkü misket in konuşmaları etkili olmuştur diye düşünuyorum.tabiii rikkat karakterini taş kalpli biri halıne cevirmesse senaristler.
misket bundan sonra ne yapar,rüzgar ne yapar onu hiç bilmıyorum..bildigim rüzgarın da bu kararından pişman olacagı ve şeydanın onu kolay kolay bırakmayacagı.olan yine misket e olacak.nemide annenin dedigi gibi misket çok hassas bi kız.bunu kaldırabilr mi hiç bilmıyorum.
evet hakettigi bişeyler elbet vardı kendını geri çekerek...ama bu kadarını haketmedi.hadi şeydayla çıkmaya karar verseydi rüzgar ve onları el ele filan görseydi bi parça rüzgara da hak verebiliridim.ama olmadı rüzgar.....yakışmadı bu kadarı.......

zarpandit34
12-04-07, 17:51
İpek bey yine yoktu.Valla her bölümün başında konuk oyuncular kısmında gözlerim arıyor Nejat Armutçuyu ama haftada bir bölüm falan çıkıyor.Sally geçen gün İsmetin zoruylada olsa kabul etti İpek beyin kendisinden hoşlandığını.Yani artık Sally de biliyor.
Son birkaç bölümdür Şadanda yok açıkçası böylesi daha iyi bunca sinir bozucu olay içinde birde onun Firuze aşkı ve Füsunu aşağılamaları çekilmezdi.Firuzenin kolu her yere uzanıyor maşallah.Şadan olmayınca Neva-Safa ilişkisini bozdu bu sefer canı sıkılmamış oldu böylece :img-wink: Firuzeye kızamıyorum aslında çünkü sorumluluk hissetmesi gereken taraf evli olan kişidir yani Şadan.

Müge
12-04-07, 18:23
Sevgili zarpandit34 evet İpek bey bugün yoktu...İpek beyi yani sevgili Nejat Armutçu'yu izlemek bana büyük bir keyif veriyor:good: ...Konuk oyuncular arasında görmek beni de üzüyor ama oyuna gittiğim gün kendisine sorduğumda bu konuyu ile hiç üzülmediğini söylemişti...Bu sezon sonuna kadar bizimle olur inşallah...

Sally'ye gelince bence elini sıkı tutsun ve İpek beyi kaçırmasın...:) İpek beyin pembe pijamalı halini bile özledim hazır aklıma gelmişken söyleyeyim ..

Ah bir de Duriye'yi görebilsek ?Çok yoğun çalışmaları olduğunu biliyorum ama çok özledim "Ay aman ay"larını....

Peki İsmet'in yeni saçları? Evet çok yakışmış ben beğendim.Hele kırmızı kalpli kolyesi(O gizemli bir kolye) kırmızı küpeleri ve kırmızı ruju sarı saçları ile en büyük cimbombom diyor gibi .:)

Sadık Ali'nin ortalığı karıştırması ama bu sefer İsmet'ten kurtalamadılar yakalandılar..:)İsmet'in hepsini sorguya tutmasıda yüzümü güldüren başka güzel bir olaydı..:)

zarpandit34
12-04-07, 18:29
Evet Müge, İsmetin tepkisi mükemmeldi.Tabii saçlarıda.İsmetin tepkisinden Ceylan bile korktu.Sallyi İsmet ve Sayhanın çekiştirmeside çok komikti,Tabi Cihanda nasibini aldı bu durumdan:img-hyste
Bakalım bundan sonra ne olacak dersler devam edecekmi? Ama ben Sayhanın yinede özür dilemesini beklerdim yaptıkları çok kırıcıydı,yakışmadı.

zarpandit34
12-04-07, 18:36
Bu arada İsmet ve Sayhanı, duygu dolu sahnelerde görmeye alışmış olduğumdan olsa gerek,komik sahnelerde hala yadırdıyorum.Her iki oyuncuda çok başarılı oynuyorlar duygu dolu sahneleride komik sahneleride tabi ama benim tercihim birincisidir her zaman...

EFTALYAGUL
12-04-07, 19:07
ismet le sayhan da duygu dolu haller geride kaldı cünkü bence aşk bittiii onun yerini sevgi yada alışkanlık aldı.oo yüzden onları artık komık hallerde görecez sanırım.amaa mutlu olsunlar da boylesi de güzel:)

onur29
12-04-07, 19:33
Bence de zaten onlar bence dizinin en iyi çifti. En azından hayatlarında entrika yok. Bu arada bende artık safaya sinir olmaya başladım. Naciyeyle çok içli dışlı. Sizinde yazığınıza göre bugün nevaya ters bişey yapmış. Yazık nevaya bence safayı hiç haketmiyo. Bide onun için ailesini karşısına aldı. Zaten ben nevanın nasıl böyle bi karar verdiğini anlamamıştım. Valla daha önce yazdığım doğru galiba. Nemide teyze hiç bir torununun doğru düzgün mürüvetini göremedi ayzık hya. Şimdide rüzgar aniden evlendi. Eh geriye bitek cihan kaldı.

gazi
12-04-07, 19:35
Arkadaşlar şimdi gezirnirken nette gördüm ya bu dizide Cİvan diye biri vardı pemne ile birşeylerdi ne oldu ona ya biri bana anlatabilirmi eskileri düşünüyorum düşünüyorum ama çıkaramıyorum

selin_20
12-04-07, 19:46
Arkadaşlar şimdi gezirnirken nette gördüm ya bu dizide Cİvan diye biri vardı pemne ile birşeylerdi ne oldu ona ya biri bana anlatabilirmi eskileri düşünüyorum düşünüyorum ama çıkaramıyorum

pembe ile civan evlenmişlerdi civan daha sonra popstar oldu istanbula gitti orda pembeyi kadınlarla aldattı ankaraya dönmedi ve pembe ile boşandılar...

Müge
12-04-07, 19:50
Tekrardan merhaba...

Evet zarpandit34 Sayhan ve İsmet'in duygu dolu sahnelerini ben de özledim sabahki eski bölümler sayesinde tekrardan hatırlamış oluyorum ama bu halleride çok komik :)...Sayhan çocuk gibi oldu bu aralar yüz ifadesi mimikleri tamamen değişti ama Sevgili Okan Şenozan gerçekten çok iyi bir oyuncu bize iki farklı karakteri göstermiş oluyor :good: tabi Sevgili Hülya Gülşen Irmak'da evin ikinci küçük çocuğu..Çocuk demişken...

Evet bu iki çocuk Dila'yı yuvada unuttular...İsmet iki hafta önce yine kırmızı kalpli kolyesini takdığı gün buzdolabını açarken Dila'yı yarın gidip alacağız..demişti ama hala gitmediler ...Neden???:icon_cry:

Lüften gidip alın yuvadan bir günlüğüne olsa bile...:img-in_lo

levell
12-04-07, 19:53
evet bu günki bölüm hepimizin hiç ummadığı şekilde bitti.o ki yorum sayıları bu bölümde bi hayli fazlaydı.. yine etkiledi beni .o ki ne diyceğimi bile bilemedimm.
yine farklı duygularda yüzerken bi anda şok olduk tabiki rüzgarın şeyda ile evlenmesine... halbuki misketin her şeye rağmen rikkate sen benim annem demesi.. onun sözlerine aldırış etmemesi gocunmaması sevindirmişti.. hatta rikkatin bile inatçı tavırları sanki yok oluyo izlenimleri veriyodu.. inanmıştım rikkatin eskisi gibi olmayacağına misketi seveceğine.. ama ne yazıkki o sahne..rüzgarın yarım saat önce evlendik şeyda ile demesi.. misketin ve rikkatin o tarifsiz surat ifadeeleri çok üzdü gerçekten ya.. miskete kızardım geç kaldı diye ama rüzgar bunu yapmamalıydı... bu nasıl sevgi .. gurur meselesi yaptı ama gurur olmuyo rüzgarcım aşkta.... sende emnimki pişman olacaksın bu karardan.. parkta şeydaya sarılırken bile kafanın başka yerlerde oldugu belliydi.. ama sen gururuna yenildinn...
üzücü bi bölümdü.. artık her bölümün nasıl biteceğini bilemez hale geldikk...
halada umudumu yitirmediimm... mutlu sonla bitecektir..
haa unutmadan safayada afedersiniz ama yuh yanii eşinle beraber yemek yerken firuuzede kim oluyo aranıza giriyo ..ayıpppp..

purna
12-04-07, 20:05
eger ruzgar ayrılmak ıstese seyda ben hamıleyım dıye ortayada cıkabılır tabı bu gercekte olabılır mısket hepten yıkılır

Madenci67
12-04-07, 20:07
Yazık oldu miskete geç kaldı anlaşılan rikkat biraz gerçekleri görmesi için bu yola gidildi.Dizi harika gidiyor bu gün posta gazetesinde TV sayfasında mesut yar ın dizimizle ilgili yazısını okudum. Neymiş efendim dizinin yeni bölümlerini birkez seyretmiş 100 e yakın Email almış arkadaşlar diziyle ilgili şikayetlerini yazmışlar. TV eleştirmeni olacaksın bu kadar kaliteli bir diziyi izlemeyeceksi
n tiyatrocuların oynadığı bu işe yıllarını vermiş çok değerli oyuncuların oynadığı bu diziyi izlemeyeceksin ama çoğu mankenleri şarkıcıların veya sansasyon yaratarak meşhur olanların dandik dizilerini yorumlayacaksın. Gerçekten ülkem adına çok üzülüyorum bukadar sanata ve sanatçıya duyarsız bir toplum olduk biz bunu haketmiyoruz.Zaten kanal yönetimi de diziyi anlaşılmaz bir şekilde kimsenin evinde olmadığı bir saatte yayınlıyor buna rağmen dizimiz AB gurubunda her gün ilk 50 ye giriyor. herkese selamlar.

sihir
12-04-07, 20:09
eger ruzgar ayrılmak ıstese seyda ben hamıleyım dıye ortayada cıkabılır tabı bu gercekte olabılır mısket hepten yıkılır

aman Allah'ım ne diyorsun sen...o zaman tam eski türk filmlerine benzer. ayrıca o dediğinin olması için onların karı-koca hayatı yaşamaları gerekir. ve ben buna dayanamam. ben rüzgarın biran evvel pişman olmasını istiyorum. ama misketi ikna etmesi daha da zor olacaktır.

aliyeaynalar
12-04-07, 20:09
yarınki bölümde misket intihar etmese iyi :(
ama aile rüzgarın evlendiğini öğrenince ;
rüzgara çok kızıcak
özellikle nemide...

rüzgar ile şeydanın evliliği
sava ile nevanın evliliği gibi olcak. (onlarda gizlice evlenmişti yaa o bakımdan)
yanlız arada bi fark var
biri aşk evliliği
diğeri gurur evliliği...

turba
12-04-07, 20:15
aman Allah'ım ne diyorsun sen...o zaman tam eski türk filmlerine benzer. ayrıca o dediğinin olması için onların karı-koca hayatı yaşamaları gerekir. ve ben buna dayanamam. ben rüzgarın biran evvel pişman olmasını istiyorum. ama misketi ikna etmesi daha da zor olacaktır.

bunların yuzunden kanser olucam ya.ee bunlar artık evli malum ismi lazım degil ama o kızla evlendi bacım olurmu olur vallahi. rüzgar misketi seviyor bence hala ama miskete yazık oldu offffffffffffffff

birde bu bölümün resimlerini çeken varmı

armagan_60
12-04-07, 20:30
arkadaşlar merak etmeyin rüzgar şeydaya yanaşmaz hele rikkatle misketi yan yana görünce hele rikkat tam ısınmaya başlamışken o son sahneyi göxünüxde canlandırın rüzgar tüh dedi ama iş işten geçti

purna
12-04-07, 20:36
son sahnede bende şimdi izledim rıkkat bence sevındı bu işe ruzgarda mısketı gordugu için sasırdı

Secil_1986
12-04-07, 20:37
Artik isler iyice sarpa sardi. Acaba durumu nasil düzeltecek senaristler cok merak ediyorum. Evlilik bu ya, cocuk oyuncagi degil ki........Yazik, Rüzgarin bu kadar gururlu ve kalpsiz olacagini düsünmezdim. Insan birazda askinin pesinden yas tutar. Olan yine Miskete oldu, kimseyi kirmayayim, herkes icin en iyisi olsun, herkes mutlu olsun diye kendi mutlulugundan vaz gecti ve karsiliginda ne aldi - bir hic, bol bol aci. Offf Rüzgar offff dönüsü olmayan bir yola girdin haberin yok........

armagan_60
12-04-07, 20:44
son sahnede bende şimdi izledim rıkkat bence sevındı bu işe ruzgarda mısketı gordugu için sasırdı

ama rüzgar konusunda haklı olabilirsinde rikkat ilk önce şaşırdı sonrada üzülerek yan gözle miskete baktı gibime geldi benim ayrıca artık rikkatin tavrını değiştirip olayı başka yöne çekeceklerini düşünüyorum yani artık rikkatin misyonu bu evliilikten sonra bitmiştir

EFTALYAGUL
12-04-07, 20:49
rikkat bence pişman olacak.vicdan azabı cekecek gibime gelıyor.senaristlerden ben bunu beklıyorum artık.rikkat ı 180 degil 360 derece bile döndürebilirler.bu defa şeydaya da tepki gösterirde ayırmaya kalkarsa şaşırmam dogrusu.....misket e çok kötü oldu ama.kimsenin başına boyle bi durum gelmesin yaaaa.sevdigin başka biriyle evlenıyor...üstelık ayrılık daha 24 saat ı doldurmamışken......çok üzücü:icon_sorr

sirinkis
12-04-07, 20:50
Rüzgarın üzülmesini anlarım ama Şeyda ile evlenmelerini kabul edemem. Miskete önceden sorunlardan kaçıyo demiştik ayrıldığı için. Rüzgarın Şeyda ile evlilik kararı alması hayatının hatasıydı bence hemen birinden ayrılınca kızdığın için evlenilir mi onunla.. Şeydanın hiç mi ailesi falan yok kızın umuru değil. Rüzgarla konuşurken ne kadar yapmacık davranıyodu aşkım şunu bunu yaparız demi diye:( Misket geç kaldı off off!!! biraz önce olsaydı keşke.. Misket hayatının en büyük üzüntüsünü aldı bugün en çok sevdiği kişi başkası ile evlenmiş bu üzüntüyü epey üzerinden kaldıramayacak misket rüzgara hesap sorucak hani beni seviyodun sevgin bu kadar mıydı diye haklıda. Şeydayada sorabilir hani siz arkadaştınız dosttunuz benimle gelip niye konuştun o zaman diye Şeydada onların hepsi orda kaldı hepsi rüzgar içindi diye itiraf etse rüzgarda duysa hemen boşanma işlemlerine başlar nasıl yıldırım nikahı ile evlenmişler ise yine aynı hızda yıldırım nikahı ile boşanırlar inşallah. Rüzgar şimdiden mutlu değil miskete nasıl bakıyodu bugün. ŞEydaya asla öle bakamaz rüzgar. Bugün abdül pembeyi arar söler diye o kadarçok bekledim ki ama maalesef umarım dizi eski düzenine dönmeye çalışır az da olsa ama hiç umudum yokk:(:(:(

EFTALYAGUL
12-04-07, 20:52
abdülle dalyan ın bu durmu kimseye haber vermemesi şaşaırtıcı gerçekten.insan en azından birilerini arar da durum böyle der yaa.başka zaman olsa helee dalyan herşeyee burunu sokmayıı çok sever ama bu defa nolduysaaa.

levell
12-04-07, 20:56
arkadaşlar merak etmeyin rüzgar şeydaya yanaşmaz hele rikkatle misketi yan yana görünce hele rikkat tam ısınmaya başlamışken o son sahneyi göxünüxde canlandırın rüzgar tüh dedi ama iş işten geçtievet haklısın bende hiç zannetmiyorumkii şeyda ile evli kalcaktır..rüzgar annesinin biraz daha ılımlı davranışlarını görünce bu evlilikten mutlak bi şekilde kurtulacaktır.. en azından bunu yapmalı.. çok acele karar verdi yanlış yaptı ama ben hala sevdiğine inanıyorum misketi..
sadece bu kadar çabanın sonunda misketi evlenme konusunda ikna edememesi gurur duygusunu ön plana çıkardı..
kimbilir belkide o da burcunun özelliğinden kaynaklanıyodur... acelecidir sabırsızdır anlık tepkiler verir. saman alevi gibi öfkesi vardır belkide .. kimbilir o da bi koç burcudur..
o sahne hala herkesin gözünde... misketin dona kalması... üzücüydü..

sihir
12-04-07, 20:56
ama rüzgar konusunda haklı olabilirsinde rikkat ilk önce şaşırdı sonrada üzülerek yan gözle miskete baktı gibime geldi benim ayrıca artık rikkatin tavrını değiştirip olayı başka yöne çekeceklerini düşünüyorum yani artık rikkatin misyonu bu evliilikten sonra bitmiştir

bence de...rikkatin tavrını aynen ben de öyle anladım. bence ilk şaşkınlıktan gülümsedi ama sonra daha ayrıntılı düşünme zamanı buldu birkaç sanite içinde. bence de sevinmeyecek.

aliyeaynalar
12-04-07, 21:04
ben rikkatin şaşkınlıktan gülümsediğine inanmıyorum.
nasıl sevindiğini görmediniz mi..
çünkü şeydanın gelini olmasını çok istiyordu.
umarım şeydadan çok çeker ve şeyda rikkati rüzgara hasret bırakır..

elvanyıldız01
12-04-07, 21:11
Şeyda bir zafer kazandığını zannediyor ve misketin yanında rüzgara bakıp evlilik cüzdanını gösterip biz artık karı kocayız derken bu açıkca gözüküyor.Ama zannettiği zaferi kazanırken bir birlikteliği yıkıp yani bir yuvayı yıkıp bunu yaptı ve bu karşılıksıız kalmayacaktır ve bence yuva yıkanın yuvası da yıkılır derler ve bu gerçekleşecektir.Ayrıca bugün son sahnede rüzgarın pişmanlığı başladı bile ve bence bu evlilik sadece kağıt üstünde sürecek ve rüzgar durumu görüp bir an önce boşanmaya kalkacak.Misket bence bu olaydan sonra asla rüzgarı affetmesin,çünkü rüzgar misketi ortada bıraktı,hani son sahnede hep çalan bir şarkı çalıyoya ''Koyverdin gittin beni,koyverdin gittin,kimse almasın seni yine bana varasın'' aynen bu şarkıdaki gibi yaptı rüzgar miskete.Oysa misket rüzgara sevgisini dünyalara bildirmişti,yazık çok yazık.Bence rüzgar kesinlikle misketi haketmiyor,bundan sonra rüzgar ağzıyla kuş tutsa dahi miskete olan aşkı inandırıcılığını kaybetti,çünkü böyle aşk olmaz,çünkü gerçekten sevenler sevdiğinin gözünün içine bakıp ben yarım saat önce yanımdaki kişi olan şeydayla evlendim demez.Misketcim yıkıldı,uzun süre onun toparlanması sürer ve misket gururlu bir kızdır asla rüzgarın kendisine yaptığını affetmez ve böylece iyide yapar ve günün birinde rüzgar beni affet diye kapısına dayansa bile affetmez zaten etmesinde.Burda gerçek olan misketin aşkıymış herşey ortaya çıktı yani rüzgarın aşkı yalanmış.Bundan sonra şeyda ve rikkat gelin kaynana oldu ama rikkat misketi mumla arayacak ve hem rüzgar hem de rikkat için son pişmanlık fayda etmyecek.Son olarak senaristlerden misketin hayatını düzene sokmalarını,misketin güzellik uzmanlığı mesleğini yapacağı yerde çalışmaya başlmasını ve rüzgardan yüz kat daha iyi ve misketi gerçeten seven ve misketin deseveceği biriyle evlenip misketin mutlu olmasını istiyorum...

Secil_1986
12-04-07, 21:16
Rüzgar Seydadan ayrilip Miskete dönsün istiyorum ama Seydayada yazik degil mi sizce. Eminim ki o Rüzgari cok seviyor ve bütün bunlari onun askini kazanabilmek icin yasiyor. Simdi Rüzgar ondan ayrilirsa kiz ne hallere düser düsünmek bile istemiyorum. Bence Rüzgarin yaptigi cok cok büyük bir hata, kapanmasi cok zor olacak yaralar acti ve dahada acacak bence. Hem Seyda hemde Misket bir erkek yüzünden ne hallere düsüyorlar.

sihir
12-04-07, 21:23
elvanyıldız01, hissettiklerinde haklısın ama bence misket-rüzgar aşkı yarım kalmayacaktır. ama bayağı işkence çekeceyik taa ki birleşsinler. artık olayların seyri değişecektir bence.
misket bence de hayatını yoluna koymalı artık. boşuna mı gitti güzellik uzmanı oldu. çalışmalı bence. zaten bu dizide çalışmayan çok var. saçma geliyor bana. neva da oturuyor, peyami de, misket de...oysa hepsi de okumuş insanlar ya da misket gibi meslek sahibi olmuş insanlar. çalışsalar daha şık durur. hem nevanın durumu da can sıkmaya başladı. eskiden daha hoştular ya bekarken. daha ne istediğini bilen tiplerdiler. ama şimdi...
bu arada, düriye yok ve gelsin artık diyorum.

ayrıca, Secil_1986, bence şeydaya üzülme. hiç de yazık değil. o rüzgarın miskete aşkını bile bile evlendi rüzgarla. ve ikiyüzlüğü hakediyor herşeyi.

armagan_60
12-04-07, 21:33
Arkadaşlar burada bazılarınız miskei masum yapmış rüzgarı hiç affetmeyecek falan buraa misket kendi ettiğini buldu rüzgar o kadar kkedi kimse umrumuzda olmamalı sadece ikimiimiz diye oda olmaz dedi rüzgarda inat yaptı tıpkı misketin niyaziyle evleneceği gibi tuttu şeydayla evlendi yani birazda miskette var fazla naz aşık usandırır

unwanted
12-04-07, 21:35
Dizinin sabahki eski bölümlerini(TRT 11:50) izliyorumda, Sayhan'la İsmet sanki farklı bir dizide oynuyormuşlar gibi sabah romantik öğleden sonra komik bir haldeler. Gerçekten bu ikiliyi tebrik etmek lazım. Bizim her iki duyguya da ihtiyacımız var. Bu ikilinin Ankarada oynayan "Şahane Düğün" adlı oyun hala devam ediyor. Eğer imkanınız varsa muhakkak orada da seyredin. Sahnede bir başka güzeller. ( Küçük Tiyatro - Ulus)

Secil_1986
12-04-07, 21:35
elvanyıldız01, hissettiklerinde haklısın ama bence misket-rüzgar aşkı yarım kalmayacaktır. ama bayağı işkence çekeceyik taa ki birleşsinler. artık olayların seyri değişecektir bence.
misket bence de hayatını yoluna koymalı artık. boşuna mı gitti güzellik uzmanı oldu. çalışmalı bence. zaten bu dizide çalışmayan çok var. saçma geliyor bana. neva da oturuyor, peyami de, misket de...oysa hepsi de okumuş insanlar ya da misket gibi meslek sahibi olmuş insanlar. çalışsalar daha şık durur. hem nevanın durumu da can sıkmaya başladı. eskiden daha hoştular ya bekarken. daha ne istediğini bilen tiplerdiler. ama şimdi...
bu arada, düriye yok ve gelsin artık diyorum.

ayrıca, Secil_1986, bence şeydaya üzülme. hiç de yazık değil. o rüzgarın miskete aşkını bile bile evlendi rüzgarla. ve ikiyüzlüğü hakediyor herşeyi.

Tamam Seyda bir cezayi ve aci cekmeyi hak ediyor olabilir sence ama bence hic bir insan aci cekmeyi hak etmez. Hele hele bence hic bir kadin böyle bir duruma düsmeyi hak etmez. Bence burda tek suclu Rüzgar, bu kadar düsüncesiz, gururlu ve sabirsiz oldugu icin. Belki herseyi zamana biraksaydi annesi Miskete karsi daha yumusak davranacakti ve belki bir gün birleseceklerdi. Ama o ne yapti, cok aceleci davranip Miskete sadece, sadece 3 gün süre verdi ve bunu yaparak kendi basini yakti.

Müge
12-04-07, 21:42
Dizinin sabahki eski bölümlerini(TRT 11:50) izliyorumda, Sayhan'la İsmet sanki farklı bir dizide oynuyormuşlar gibi sabah romantik öğleden sonra komik bir haldeler. Gerçekten bu ikiliyi tebrik etmek lazım. Bizim her iki duyguya da ihtiyacımız var. Bu ikilinin Ankarada oynayan "Şahane Düğün" adlı oyun hala devam ediyor. Eğer imkanınız varsa muhakkak orada da seyredin. Sahnede bir başka güzeller. ( Küçük Tiyatro - Ulus)

Sevgili unwanted keşke gelip izleyebilseydim Ankara'da oyunlarını...Acaba turnesi olacak mı? Haberin olursa bize de haber verebilirmisin?

Sevgiler...

armagan_60
12-04-07, 21:46
Tamam Seyda bir cezayi ve aci cekmeyi hak ediyor olabilir sence ama bence hic bir insan aci cekmeyi hak etmez. Hele hele bence hic bir kadin böyle bir duruma düsmeyi hak etmez. Bence burda tek suclu Rüzgar, bu kadar düsüncesiz, gururlu ve sabirsiz oldugu icin. Belki herseyi zamana biraksaydi annesi Miskete karsi daha yumusak davranacakti ve belki bir gün birleseceklerdi. Ama o ne yapti, cok aceleci davranip Miskete sadece, sadece 3 gün süre verdi ve bunu yaparak kendi basini yakti.

ama arkadaşım eğer annesinin saman altından su yürütüğünü bilseydi miskete böyle süre vermezdi şeyda ile konuşmalarında annem bil değişti misket niye böyle davranıyor sorusunu soruyor eğer rikkatin miskete son dediklerini duysa cok değişik şeyler olurdu ama merak etmeyin rikkat yakında pişman olacak ve bütün yaptıklarını itiraf edecek

SELXX
12-04-07, 21:48
Elvanyıldız, bence de Rüzgar pişman oldu bile. Bana göre de bu evlilik kağıt üzerinde kalacak. Rüzgar bir anlık öfkeyle yaptı bunu. Misket'i bu kadar severken, başka biriyle evli olamayacağını anlayacak bence de. Ama umarım geç kalmaz. Umarım bu evlilikten bir an önce kurtulabilir ve Misket'e kendini affettirebilir.

EFTALYAGUL
12-04-07, 21:48
herkez bi parçaaa suçluu ben