Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

MELENA
23-01-07, 17:53
sadık ali muhteşemdii bugün o beyaz pijamalarıyla,başındaki takkesiyle.safanında inşaat yerindeki türküsü,konuşması,hareketleri kısacası herşeyi ile muhteşem bir sahne olmuştu.benim diziden zevk aldığım sahneler ne yazık ki sadece bunlarla sınırlı.sayhanın yanındaki o avrupa yakasından bozma kız bana hiç eğlenceli gelmedi.rüzgar ve misketin sahnelerinden hiç bahsetmiyorum bile:img-fie:

reyyan88
23-01-07, 18:03
2 gündür izliyemiyorum ama soğolsunlar yorum yazan arkadaşlar sayesinde izlemiş kadar oldum ellerinize sağılık
anlaşılan herşey yine aynı değişen bişey yok.abdül dönmedimi daha ben onun dönüşünü çok merak ediyorum misketle rüzgar olayıda artık çözülsün çok uzattılar başlarda güzeldi ama gittikçe sıkmaya başladı o sıcak,saf misket rüzgar aşkını özledim!!!misket daha fazla üzülmesin o yeni gelen kız cihana aşık olsun,artık biraz cihana yönelinsin.
emeği geçen herkeze teşekkürler!

armagan_60
23-01-07, 18:13
şimdi hatırladımda rüzgar efendi hiç ağlamasın zamanında sudan bir sebep uğruna misketi terk etmişti miskette dalgınlık sonucunda araba kazası geçirmişti tabi şimdi kıymete bindi demi:D

tugchemre
23-01-07, 18:24
yine çok kızgınım ya bu nedir anlamadım herkes bi garip oldu bu sezon bütün evlerde bi dert bi hüzün aldı başını gidiyo kimisinin para sıkıntısı kimisinin aşk acısı kimisinin evlat acısı ne zmn düzlüğe çıkacaklar merakla bekliyorum

.zeynomm.
23-01-07, 19:42
enacım ikimizde aynı şeyi zannetmiş olamıycamıza göre sanıyorum zehranın gözlerinde gördüğümüz doğru şeydi... kendi adıma söylim ben artık alıştırdım kendimi .misket ve rüzgar hıkayesı her geçen gün kötüye gidiyor,elbet bi yerlerde birileri dur diyecek diye umuyorum...fakat biliyoruzkı diziye rüzgarın sevgilisi rolunde bir arkadaş katılacak ve bu iş daha çok uzun sürecek,bence misketin o niyazıyle evlenmemesi gerekiyor şayet evlendikten sonra gerçeklerin ortaya çıkması beni pek mutlu etmeyecek çünkü hiç bir şey eskısı gibi olamayacak .. tabi bu benim düşüncem ,bu arada diziye girecek olan yenı arkadaşı sanırım rüzgar miskete nispet yapmak için kullanacak,bugun ki cümleden böyle anlaşılıyodu "sende benim yanımda başka birinin olmasına dayanamazsın "...görücez bakalım kim daha dayanıklı çıkacak."canıma kıyarım rüzgar" sevmedim ben bu cümleyi yakışmadı misketimin ağzına ..ömrünü canını yoluna adamış bı adama senın yüzünden canıma kıyarım da ne demek valla bence bu durumda bu cümleyi kurması muhtemel şahsın rüzgar olması gerekiyodu.
eger misket o niyazıyle evlenmekte israr ederse ve artık düğün hazırlıkları falan başlarsa rüzgara yakışan çekip gitmektir.. tabi gitmiycekte giderim ayağı yapacak. mesela ingiltereye rüyanın yanına gitme kararı alabilir ..."ben buna dayanamam misket, alırım başı giderim efeler gibi heyy !!!!" nidasında bir replik hazırlanmalı rüzgara. sağolsun senarıstlerimiz acı çektirme hususunda maşaallahları var ben bekliyorum yanı, dedim ya biz kanser olmadan kavuşturmayacaklar zavallıları . ama varya hep sizin yüzün üzden oldu dediniz yok bu dizide aşklar eskiden daha zordu yok ismetle sayhan bilmem kaç bölümde anca kavuştu artık öyle değil hemen kavuşuyolar ..bastınız damarlarına onlarda sağolsun vur dedik öldürdüler hatta 40ını bile çıkartılar:))
son bişey ben size dememişmiydim ismet onları başbaşa bırakmaz kadın milleti öyle kocalarının genç kadınlarla yalnız başlarına kalmalarına tahammül edemez diye :)) sayhan ceylanı ufacık kız diye görüyo ama ismete görede baya çıtır kalıyo ismet buna nasıl dayansın canım:)) yalnız ben o ceylanın söylediklerinin yarısını anlamıyorum :)) böyler pür dikkat dinlemeye çalışıyorum anlamak için :))ya bide peyamı bugun o parayı nerden buldu ben anlamadım orda beklemediki gitti sonra bekledimi yoksa ben mı kaçırdım o sahneyi ??

shekercool
23-01-07, 20:12
arkadaşlar daha ne kadar ayrı sürecek böyle misketle rüzgar sıkmaya başladı beni. hepinize de ayrı ayrı katılıyorum. ceylan gibi karakteri sevgilimle bile başbaşa bırakmayı bırak, tanıştırmam bile ;) o ne yaa gencecik bence cihana aşık olsun.rüzgarla miskette evlensin artık evleneceklerse. bugün gene mükemmeldi bölüm. sıkmaya başladı derken şunu diyorum sayhan ismetin evindedi ki gibi hareketlenmeler başlasın rüzgar ve miskette :) ama yii yönde devam etsin artık

sirinkis
23-01-07, 20:24
çok güzel özetlemişsiniz arkadaslar hepinize tesekkür ederim. Keşke misketin oyunu eskişehirede gelseydi :( Umarım bigün oda olur. :)

dilekk54
23-01-07, 21:21
misket evlenecegini açıkladı tamamdır artık.rüzgar iyice kendini alkole verecektir

purna
23-01-07, 21:24
75 bölüm özeti yeni bölümmmm

MİSKET, Niyazi ile Evlenmekten Kurtulabilecekmi

Beklenen gün gelir ve Niyazi, Allah’ın emri Peygamber’in kavliyle Misket’i, Sadık ile Fincan’dan istemeye gelir. Peki Rüzgar, bu evlilğe karşı koyabilecek midir? Bu izdivaca gönlü razı olmayan Fincan ne yapacaktır? Safa ile Neva’ya göz kulak olması için görevlendirilen Pembe’nin bir anlık gafleti nelere yol açacaktır? Peyami’nin işsizliği nedeniyle Zeynep’in kreş parasını gizlice Şadan’ın ödediğini öğrenen Peyami, Rikkat’i affedecek midir?

dilekk54
23-01-07, 22:03
az önce video izliyordum rüzgar ve misket videosu.misket rüzgara aşkını itiraf ediyor ve ardındanda sevval sam sarkısı çalıyor ben seni sevdigimi bende düşündümde diyorumki aranızda video yapmayı bilen arkadaşlar var ise rüzgar ve misket resimlerinden video yapabilirmi müzikli sevval sam sarkısı ben seni sevdigimi adlı müzik eşliginde

elvanyıldız01
23-01-07, 22:28
Bugünkü bölümü izledikten sonra rüzgar ve misketin herşeyi ortaya çıkarıp tekrar biraraya gelme ihtimalinin ne kadar azalmaya başladığını gördüm.Eğer misket o adamla evlenir ve evlendikten sonra gerçekler ortaya çıkarsa misket çok fazla vicdan azabı çeker.Ayrıca artık misket evlenip herşey ortaya çıktıktan sonra misketin o adamdan boşanması durumu ortaya çıkacaktır ve bu durumdada niyazi denen o adamın bu boşanmayı pek kabullenceğini sanmıyorum.Bu durumdada senaristler misketi büyük bir duruma sokmuş olurlar.Rüzgarın durumundan hiç bahsetmemek gerekir.Çünkü çocuk aşkını göz göre göre kaptırmış durumdadır.Ayrıca böyle bir şeye dolaylı olarak sebep olan fincan hala ve sadık amcanın üzüntülerinin de çok fazla olacağı malumdur.Ama umarım en son dakikada misket nikah masasına otursa dahi rüzgarın herşeyi ortaya çıkarıp bu evliliği engellemesi ve rüzgarla misketin aşklarına devam etmesini ve hiç ayrılmamasını diliyorum.

sinem83
23-01-07, 23:09
bugünkü bölüm...rikkatin bir anda söyleyiverdiği cümle ve ardından... söylediği doğru da olsa pişmanlığı... peyami ve safanın halleri... safa those were the days'i mi söylüyordu ne:) işçiler de şaşkın... abi ne bu sabahtan beri.. türkçe söylesene isyanlarında..:) çok alem... çok...

peyami zeynoyu kreşten aldı... haklı olarak... şadanın yeğenine sahip çıkmasına da bravo!! onun delikanlı hallerini unutmuştum epeydir... o kadar paranın esiri oldu ki...

zehra... hanım amirim... biraz biraz "insani" görüntüler vermeye başladı, devamı da gelir inşallah... insan kızına böyle yapar mı canım..!!

aa nasıl da unuturum... "cici" kızdan bahsedeceğim... "ayy sayhhaannn... niyeee faaalaaannnn...." tam kabuuss... tam..:) hey allahım ya... sayhana da çok sevimli geldi... şaka gibi... ismet nasıl da sinir oldu ama onları öyle görünce.... sayhaaaaaannnnnn!!!!!! bi daha bensiz ders yokkkkk!!!:):)

emeği geçen herkese... teşekkürler...

Müge
23-01-07, 23:37
Sevgili Sinem'cim evet Zehra biraz insanca davrandı bu akşam ama sanırım gerçekleri ortaya Niyazi çıkaracak gibi..Nedense içime doğuyor...

Ben hala Zeynep'i düşünüyorum ona nasıl rol yaptırmadan konuştuyorlar...:)
Mert'te konuşsa çok iyi olacak... :)

sahil09
24-01-07, 07:11
ceylana bayıldım."konsentıreşınım kalmadı,bööö geeeeellldııııı...:img-hyste bence doğal bir kız ve çok tatlı.diziye renk katacağı ortada.diğer sitede nesliş arkadaş ceylanla rüzgarın tanışacağını,rüzgerın ona yüz vermeyeceğini,ilerki durumların ise sürpriz olduğunu söylemiş.çok merak ediyorum yaa.
peyami ve safa elindeki paraları rikkate verirken çok kötü oldum.:icon_sorr
ama rikkate de hak vermek lazım yani.
rüzgar miskete evlenemezsin derken saçından sinirle iki tel koparacak sandım dna testi için.ne var bidaha yapsalar sanki.
abdül nerelerde görünmez oldu onunda dayılanmalarına,"senin başka işin yokmu olum " demesine bayılıyorum
ben bu diziyi çok seviyorum

shekercool
24-01-07, 08:47
arkadaşlar benim aklıma ne geldi şimdi bu ceylan çatlak ya bakarsınız çirkefliğiyle o ortaya çıkarır rüzgarla misketin akraba olmadığını ne biliyim ayyy bu dizide hiç birşey belli olmuyor sahil sana katılıyorum bende dizide ki herkesi çok seviyorum ;)

paçiii_melos
24-01-07, 12:12
Merhaba arkadaşlar ben de valla devamlı seyrediyorum ama bu Ceylan geldiğinden beri onun gibi bana da ondan böööööö geldıııııı amaa bu kız deli mi nee ya, İsmet evde kız varken ben evde olmayınca çalışın diyordu. Ben de bu sefer hep İsmet ' e kızdım ama o da en sonunda Bundan sonra ben evde olamadan ders yok dedi ya ohhhhhhhh sevindim .

Ben şahsen böyle bir olay olucaktı o kızı saç baş yolardım diye düşünüyorum :D :D :D

Bugün kü bölümü de merak ediyorum. Misket belki nikahtan döner diye düşünüyorum. İkisini de yazık ama ne kadra da kötü durum. Bugün kü bölümün özetini göremedim ama saatler sonra ki bölümü merakla bekliyorum ;)

tugchemre
24-01-07, 13:28
özete bakılırsa bugünde yerlerinde sayacaklar gibi işallah fincan hala misketin evlenmemesi için bi dümen yapar rüzgara gerçekten çok üzülüyorum gerçekten teyze yeğen olsalar içim yanmayacak bide boşuboşuna off ya çıksın herşey ortaya

.zeynomm.
24-01-07, 14:13
valla ne yalan söylim ban bu işi fincanla halayla sadık amca çözer gibi geliyo ..nede olsa onlar karıştırmışlardı . şöyle zehranın en ufak açığında bu işin üstüne atlayacaklar yada safa ve nevada bu durumu biliyolardı misketin o yaşta bır adamla durup dururken evlenme kararı alması gayet dikkat çekici bir durum hayrına bi el atın kardeşim ya :))rüzgar ve ceylanın ilişki boyutunu merak etmekteyim bakalım bu kız sayhana bunları yaptığına göre rüzgara neler yapacak .
aaa bak şimdi aklıma geldi eger b ı aksılık olurda misket o adamla evlenmekten vazgeçerse ve bunda zehranın da azcık etkısı olursa o zaman niyazı her bir şeyi anlatır dimi? ortalık baya kızışır yanı çüşşşş falan olırız canıem ))
yok yok bu niyazı haytta boşamaz misketi evlenırlerse hatta işler acayıp çıkmaza girer .neyse en azından ilerleyen günlerde ismet huzura erecek kocası ceylandan kurtulacak ahh gitti caanım rüzgar:))

Müge
24-01-07, 14:47
arkadaşlar benim aklıma ne geldi şimdi bu ceylan çatlak ya bakarsınız çirkefliğiyle o ortaya çıkarır rüzgarla misketin akraba olmadığını ne biliyim ayyy bu dizide hiç birşey belli olmuyor sahil sana katılıyorum bende dizide ki herkesi çok seviyorum ;)

Olabilir aslınsda ama ben Niyazi beyden yanayım gerçekleri o ortya çıkacak gibi duruyor....Bu hafta çıkmazsa ortaya ben ne hale gelirim bilemiyorum...:)

reyyan88
24-01-07, 17:05
az önce video izliyordum rüzgar ve misket videosu.misket rüzgara aşkını itiraf ediyor ve ardındanda sevval sam sarkısı çalıyor ben seni sevdigimi bende düşündümde diyorumki aranızda video yapmayı bilen arkadaşlar var ise rüzgar ve misket resimlerinden video yapabilirmi müzikli sevval sam sarkısı ben seni sevdigimi adlı müzik eşliginde

dilekcim evet ben video yapa bilirim ama elimde misket ve rüzgar resimleri az vede bu sitede sanırım video yayınlamak yasak. videoların olduğu sitede video yayınlanıyorsa oraya veryim en kısa zamanda video hazır

tugchemre
24-01-07, 17:06
neyse allahım çok şükür şimdilik misketi kurtardık nolurdu sanki bi test daha yaptırsa en baştaki rüyada süperdi ah gerçek olsaydı o rüya.safada uyudu kaldı nası güldüm ya:img-hyste

cerenömer
24-01-07, 17:14

rüzgar dediğiniz kişi sezin akbaşoğulları mı ? eğer öyeyse dilekk 54 o videoyu ömyle bizimle paylaşırmısın lütfen ben okul dolayısıyla BEH'i izleyemiyorum ...ama sezin akbaşoğullarını çok izlemek istiyorum bu dizide... eğer yardımcı olursan çok sevinirim ...birde yarın izleme şansım var hangi kanalda çıkıyordu kanal 1 mi?

Müge
24-01-07, 17:22
dilekcim evet ben video yapa bilirim ama elimde misket ve rüzgar resimleri az vede bu sitede sanırım video yayınlamak yasak. videoların olduğu sitede video yayınlanıyorsa oraya veryim en kısa zamanda video hazır

Sevgili reyyan88 video eklemek tamamen yasak sitede canım ..Ama sen yine de videoyu yapıp yüklediğin sitenin linkini özel mesaj ile belirtebilirsin...ben de isterim tabiki...Sevgiler...

Sevgili cerenömer Doğa'nın (Sezin Akbaşoğlları)yer aldığı bölümler Trt1'de saat 12:00'de canım...

vanessa19
24-01-07, 17:22
rüzgar dediğiniz kişi sezin akbaşoğulları mı ? eğer öyeyse dilekk 54 o videoyu ömyle bizimle paylaşırmısın lütfen ben okul dolayısıyla BEH'i izleyemiyorum ...ama sezin akbaşoğullarını çok izlemek istiyorum bu dizide... eğer yardımcı olursan çok sevinirim ...birde yarın izleme şansım var hangi kanalda çıkıyordu kanal 1 mi?

hayır arkadasım ruzgar erkek
sezın hanım eskı bolumlerde vardı
doga ısımlı bır genc kızdı rolu de ruzgarın sevdıgı kızdı sevgılısıydı
kanal 1 de cıkıyor ama sezın hanım yok yenılerde
o eskı bolumlerde var o da trt1 de

vanessa19
24-01-07, 17:25
muge hanım sızden bısı ısteyebılırmıyım acaba
bugun neler oldu ozetlermısınız
malesef yedı numarayı ızlıyorum o saatlerde ve yetısemıyorum
kusuruma bakmayın

Müge
24-01-07, 17:35
Sevgili Elif için...

Misket çok güzel bir rüya gördü…Rüyasında her şey ortaya çıkmıştı..Rikkat Misket'e bakarak...

Rikkat-Ben seniRüzgara’a alacaktım dedi…

Pembe Safa ve neva’yı yatakta sarmaş dolaş uyurken görünce deliye döndü…Yakışıklı damat adayı Niyazi Zehra’ya geldi Misket’i istemesini istedi Zehra’dan ..Pembe Safa ve Neva ‘ya bakarak oldu mu olmadı mı diye düşündü…

(Ay ben bu Zeynep’i yerim yer maşallah…)Yine Rikkat’in kucağındaydı Peyami işe gitmek için kapıya geldi…Peyami kızını öptü ne istersin dedi..Zeynep bir şey dedi ama anlamadım…Peyami gidince Rikkat Zeynep’e bakarak ..

Rikkat-Kızım baba nereye gitti?
Zeynep-Çikolata almaya…..( kamera arkasını çok merak ediyorum valla ??) :)

Rüzgar Misket’i telefon ile aradı ve özür diledi evlenmesini istemedi ama Misket dinlemedi…Sadık Ali’de Misket’in evlenmesinden yana değildi…

Nemide Rikkat’lere geldi Pembe Nemide’nin korkusundan dışarıya gitmek istedi ama Nemide
Bırakmadı Neva içerden gelip Nemide’nin elini öptü..(Beni çok güldüren replik1)..

Neva-Hoş geldin babaanne ..Merak ettim neden geldin?

Nemide-Pekte merak edilecek bir şeyin kalmamış… :)

Niyazi ve Zehra Fincan’lara geldi ve kapıyı Misket açtı…Misket Niyazi’yi bir an Rüzgar gibi gördü…

Nemide hesap sormaya devam etti.Bir çeyiz meselesi açıldı…Rikkat çok merak etti sordu…(Beni güldüren replik2)..

Rikkat-Annecim ne çeyizi??

Nemide-Erininkörü çeyizi…:img-hyste

Nemide çeyiz konusunu Safa ve Neva birlikte yatmasın diye söyleyince…(Rikkat’ten onunla özdeşleşmiş söz geldi…)

Rikkat-Bravo Pembe bravo….(:)) (bayılıyorum bu repliğe):good:

Füsun Nemide’yi aradı şey meselsini sordu….Nemide geçmiş olsun dedi..Füsun bu sefer Neva’yı aradı…(Beni güldüren replik3)

Füsun-Allah cezasını versin….Tuhhhh (telefona tükürdü) -Sakız'a uzattı telefonu
Sakız Hanım-Tuh.. :)

Fincan’lara gelen Rüzgar Sadık Ali tarafından çok güzel bir şekilde içeriye alınmadı…Niyazi Misket’i istedi ama Fincan ve Sadık ali yetkimiz yok dedi ve vermedi…Nemide yetkilidir dedi…

Safa ve Neva karı koca olmaya kara verdiler..Safa çok sevindi bu habere..Neva giyinip gelince Safa’nın yanına Safa çoktan uykuya dalmıştı…:)

Misket Niyazi ve Zehra gidince Sadık Ali ve Fincan’a beni bu adama vermezseniz canıma kıyayım dedi…
...Bölüm sonu…

Umarım yeterli olmuştur Elif'cim?? …. :)

....Gelelim yorumlara…..

Çok keyifli ve komik bir bölümdü …Nemide beni çok güldürdü bu bölümde…Oldu olmadı meselesini çeyiz ile bir tutması komikti…Pembe’nin Nemide’den çok korktu ve Rikkat iki kez aynı şeyi söyledi ona..Ah Pembe ah….Zeynep kısada olsa çıktı yine çok tatlıydı … :)

Niyazi ve Zehra Fincan’lara gelince her geçen saniyede gerçekleri söyleyecek diye düşündüm ama söylemedi…Kesin yarın ve öbür yarın bir şeyler olacak..Zehra ve Niyazi birbirine girecek Misket için Misket için…Beklemek ne kadar zor bir şey yaa..Az kaldı az fırtınadan önceki sessizlik bu…Dayan Misket dayan …

Peyami için çok üzülüyorum ya iki gündür inşaatte çalışıp eve para getiriyor ve hala alınganlıkları devam ediyor….İnşallah en kısa sürede iş bulur….

Sadık Ali Rüzgar’ı çok kibar bir dilde içeriye almadı demiştim ya yukarıda ..Kapıya dayanan Rüzgar’a kapıyı açtı yarım olarak…Fincan ile anlarsında diyip Rüzgar’ı göndermesi çok komikti…Fincan çok utandı ama bir faciayı önlemiş oldu… :) (Son olarak Misket'te iki de bir canıma kıyayım demesin hiç yakışmıyor ona bu cümle...)

Yarın acaba neler olacak??….Ben belki izleyemicem ama belli olmaz belki de gitmem….Dizi en heyecanlı yerlerinde…:)

Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler….İyi ki varsınız…bye

cerenömer
24-01-07, 18:17
hayır arkadasım ruzgar erkek
sezın hanım eskı bolumlerde vardı
doga ısımlı bır genc kızdı rolu de ruzgarın sevdıgı kızdı sevgılısıydı
kanal 1 de cıkıyor ama sezın hanım yok yenılerde
o eskı bolumlerde var o da trt1 de

teşekkür ederim yanıtın için:) rüzgarla doğayı karıştırdım ben niyeyse izlemediğim için kusuruma bakmayın :) ..yarın izlemeye çalışıcam bu arada noolur çok rica ediyorum video ekleyebilern arkadaş varsa bize haber versin lütfen :(

cagkan_asn
24-01-07, 18:52
ewd arkadaslar rüzgar erkk we bizim hocamızz bizi liseler arası tiyatro yarışmasına hazrlıoo :D:D:D allah herkese nasip etsin :D:D

.zeynomm.
24-01-07, 19:04
ben buıgün ki bölümü çok beğendim valla azcık gülmeye ihtiyacımız vardı kaç gündür gerilmekten bı hal olmuştuk .baştakı misketin rüyası çok güzeldi miskette çok güzel görünüyodu rikkatın "ayy sen evleniyomusun ben senı rüzgara alacaktım ama " cümlesinin ardından misketin verdiği tepki çok güzeldi "nee rüzzgar mı :(((((
sadık amca ve fincan halada döktürdüler canımmm:))
garibim safanında canı çıkmıştı sızdı kaldı bu fırsat bi daha ele geçmez sanırım :))

dilekk54
24-01-07, 19:10
ewd arkadaslar rüzgar erkk we bizim hocamızz bizi liseler arası tiyatro yarışmasına hazrlıoo :D:D:D allah herkese nasip etsin :D:D

ciddimisin sen ne güzel biraz dizi ile ilgili tüyolar ögrensen söylermi acaba az da olsa

purna
24-01-07, 19:32
yeni bölümü gördüm kanal1 de bugun dizi baslamadan önce sally hamur yapıyor sanırım yuzunde hamur vardı yanındada misket zaten bugun gosterdıler bazılarını ama bu bıolumu gostermedıler sobnra rıkkat vardı yanındada misket vardı toplu halde

elvanyıldız01
24-01-07, 22:00
Bence misketi bir de nemide annesinden istemek zorunda kalan niyazi kzı istemeye tek gitmek istemeyip zerrin (zehra)yanında götürmek isterse nemidede zerrinin aslında zehra olduğunu söylerse yanlışlıklar çözülmeye başlar.Ama kendi çıkarlarını düşünen zehra nemideden misketi istemeye gitmeyip herşeyin ortaya çıkma ihtimalini ortadan kaldıracaktır.Bugün misketin rüyasında rikkatin ben seni rüzgara alacaktım demesi çok hoştu.Ayrıca misketin kafası iyice karışmaya başladı;rüzgarın dna testini tekrar yaptırma fikrini düşünüyo,sonra bu eziyet bitsin bir an önce niyaziyle evleniyim diyor,ve kapıyı açınca elinde çiçeklerle rüzgarın karşısında olduğunu hayal ediyor...

sirinkis
24-01-07, 22:10
Bugün gene izleyemedim fakat çok güzel yorumlamıssınız siz olmasaydınız bizler ne yapardık. Misketin rüyasını kafamda canlandırdımda gerçekten güzelmiş. Rüyalar hayatın yansıması değil midir zaten !! :img-yes:

Müge
24-01-07, 23:22
Umarım gerçekler yarın ki bölümde ortaya çıkmaz yani ben izleyemiceğim de Niyazi bey ya da gerçekleri ortaya çıkacak kişi bir gün daha bekleyebilirsiniz???

İzleyecek olan arkadaşlar sizlere güveniyorum :img-wink:

ena
24-01-07, 23:31
Yorumlarımıza buradan devam edelim arkadaşlar...

Tek cümlelik mesajlar yazmamaya özen göstermenizi rica ediyorum..

İyi seyirler...

Bir önceki başlığa ulaşmak için:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10842

sahil09
25-01-07, 08:23
artık dizimiz eski monotonluğundan çıkmak üzere.karakterlerdeki değişimlerde düzeliyor.hani diyordum;peyami çok mızmız oldu diye artık peyami eski dolu dolu peyami oluyor yavaş yavaş.
fincan ve sadık ali misketleri karıştırdılar ama gerçekleri ortaya onlar çıkarmayacak bence.shekercool sana katılıyorum bu çatlak kız patavatsızca döktürüverecek gibi öğrenince.yada benim favori açıklayıcım niyazi.aslan niyazi hadi kim tutar seni arkandayım sen çıkar gerçekleri ortaya.hadi artık hadi.
türk sinemalarında da böyle olur hep bi yanlış anlaşılmadan ötürü adam karşısındakini hiç dinlemez ve yıllarca sevdiğinden uzak yaşar,çocuğunu yalnız büyütür olan aşka olur hep.yıllara heba olur.nedir bu senaristlerden çektiğimiz.artık ortaya çıkarın yakında fıtık olacağım yaa.

summer___17
25-01-07, 09:15
ya o ilk başlarken sadık ali geldi siz karındaş değilmişsiniz fln dedi ya ben sevinçden uçdum sora baktım rüyamışş . ya ben rüzgarla misket tlf konuşurken orada tv gittii bozuldu izleyemedim hepsini

aliyeaynalar
25-01-07, 10:21
bu misket iyice beni sinir etmeye başladı o ne öyle yaa sürekli intihar edecem diyor.
artık bi an önce gerçekler ortaya çıksa iyi olur.
yoksa misketle o adam evlenmiş olacak ve iş işten geçmiş olacak..

Müge
25-01-07, 17:12
Gerçekler ortaya çıkacak diye bugün erken geldim eve ama bugün de çıkmadı ortaya..:img-in_lo Keyifli bir bölümdü yine de…

Sally’i hırsız sanan Nemide tava ile nasılda kafasına vurduya çok güldüm .Sally ‘de çok alem ama Nemide’nin bulduğu koca adayının fotoğrafını nasılda merak ederek arıyordu.

Şadan rüyası daha doğrusu kabusu çok komikti…Neva şarkıcı olmuştu barda şarkı söylüyordu..Safa paraları götürüyordu sayesinde . Neva’nın söylediği şarkı çok güzel gerçekten (sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar.)

Pembe yine çok alemdi bu bölümde mutfakta Safa ve Neva’yı dinlerken olmadı meselesini öğrendi ve Rikkat’te gizlice söyledi ama bu sefer onları duyan Peyami yine alındı… :( Of Peyami bırak artık bu alınganlıklarını...

İpek bey kendini padişah gibi zannetmeye devam etti bu bölümde de..Kafasındanki mavi boncuklu kavuk çok yakışmıştı ona...Olayı o kadar abarrtı ki bir ara Sayhan’dan elindeki yelpaze ile Sayhan’a bakarak..

İpek bey- Gelde beni bir yelle
Sayhan-Şimdi seni bir yellerim… :img-hyste

Şadan jipi ile Rikkat’lerin kapısına geldi arka koltukta oturan Mert tek başınaydı ama burada keşke olmasaydı dediğim bir şey oldu.. Mert’in emniyet kemeri yoktu ..ve kameralara görünmeyen birisi vardı yanında onun ve Mert’in konuşma sesleri geliyordu..Sesler önemli değil ama Mert'in arka kolktukra tek başına eminiyet kemeri takılı olmadan oturması pek hoş değildi..Umarım bir daha olmaz Fakat Mert’inde ilk lafını duyduk bugün..

Şadan –Ne istiyorsun oğlum?
Mert-Siiiimmiiiittt…. :)
Arkadan Şadan'a bakışları çok tatlıydı maşallah :)

Zehra’ya iyice sinir olmaya başladım Niyazi’yi çok kötü dolduruyor..Niyazi hadi artık kendine gel ve git söyle gerçekleri....

Nemide ve Sally İsmet’lere geldi …Sally tuzlu kahve yaptı İpek beye…:) Fakat Nemide yakışıklı damat adayı fotoğrafını gösterince Sally nasılda değişti...:img-hyste

Nemide fal baktı İpek beye..O sırada Sally’nin yere düşen meyvesini alırken arkadan hali çok komikti.. :)

Şadan yine yaptı yapacağını inşaate Mert ile gidip Safa’yı oradan da kovdurdu ..Çok ayıp ediyor ve haddini aşıyor artık Şadan gerçekleri kabullenmesi gerekiyor…

Şadan hariç bu akşam yaşanana olaylara çok güldüm…Ayrıca Safa’nın Şadan’ın telefonunda çalan Fenerbahçe marşını taklit etmesi de ve de en büyük Cimbombom demesi de çok hoşuma gitti yani….:good:

Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler….iyi ki varsınız…bye

nuru4207
26-01-07, 16:14
öfff yaaa bu şadan beni bugün iyice kızdırdı.cihanın da dediği gibi tam bir erol taş oldu yaaa..
ama peyamiler nasılda kenetlendiler birbirlerine.gözlerim doldu yaaa

ceylan ve ipek beye gülmekten öldüm yaa

sevimli.girl
26-01-07, 16:25
bugünkü bölümde şadanın yaptıkları iyice sinir etmeye başladı. başkasını küçük göstereyim derken kendi küçüldü. bir an önce düzelmesi lazım. ayrıca bu misket ile rüzgar olayı iyica uzadı insanı iyiden iyiye sinir etmeye başladı. bu gidişle bunların teyze yiğen olmadığını sezon sonunda göstercekler insanı iyice delirtcekler.

ena
26-01-07, 17:03
İki günlük aradan sonra nihayet ben de izleyebildim bu akşamki bölümü. İyi ki izlemişim. Benim sahnem kesinlikle Nemide ve Sadık Ali'nin Şadan'a çıkıştıkları sahne idi. Ama Şadan bey'e davul zurna az geldi. Ya da o öyle görünmesini istedi. O sahne replikleriyle değil oyunculuğuyla da enfesti. Sadık Ali oraya bile esprisini kattı ya.. "Senin yemeğini ben bile yemem."
Şadan, Peyami için nasıl "Beter olsun" dediyse ben de aynısını söyledim Şadan için. Yalnızlığıyla başbaşa kaldığında, gözleri dolduğunda bile.. Acıyamadım. Bir tek öfke kalıyor içimde. Peyami'nin etrafında sevgileriyle toplanan bir aile, ve ailesini mutsuzluklara, ayrılıklara mahkum eden bir Şadan.

Çalışmak ayıp değil. Peyami'nin dik duruşu enfes... Şadan'ın yaptığı ayıp... Cebindeki paranın çokluğu ile adamlığın doğru orantılı olduğu iddiasını, sadece bir iddiayı, sadece bir inanışı genelgeçer gerçekmiş gibi insanların zihnine yerleştirmek aslında ayıp olan. Şadan bir örnek sadece. Küçücük bir örnek. Bize bunun yanlışlığını gösteren... O yüzden Şadan önemli...

Sayhan ve İsmet sahneleri yine çok keyifli. Sayhan-İsmet-İpek Bey arasında gelişmekte olan dostluk harika. İpek Bey ile Ceylan'ın atışmalarına bittim.:) İsmet'in Ceylan taklitlerine de...

Safa'nın "Ev ol deseler ev olacağım ama sevgili baban kaçak yapı diye onu da yıktırır." cümlesi çok güzeldi:)

Rüzgar'ı haftalardır gördüğümüzden farklı görmek ne kadar güzel. En az Rikkat kadar sevindim ve mutlu oldum...

Bugünkü bölümün konusu fikrimce "gurur"du. "Gurur nedir?" diye sordular. Şık takım elbiseler giyip cebindeki parayı şık otellerde hava atarak harcamak ve o para uğruna ailesini parçalamak mı yoksa ailesini bir arada tutmak için kimsenin küçümsemelerine aldırmadan dimdik çalışmak mı? Cevap? Cevabı da izleyen versin.. Benim cevabım belli...

Müge
26-01-07, 17:17
Şadan'a olan sinirim hala geçmedi için yorum yazacağım birazdan....derin derin nefes aldım izlerken...

Müge
26-01-07, 17:28
Söze nerden başlayacağımı bilemiyorum….Şadan’a o kadar sinirlendim ki bu bölümde biraz sakinleşmem gerekiyor yazabilmek için…Şadan hariç bugünkü bölüm güzeldi…Sally;Ceylan ve Cihan’a çok güldüm….

Sally elindeki fotoğrafa bakıyordu yani İsmail’e …Ama ileride hayal kırıklığına yaşayacak o fotoğrafın gerçek damat adayı olmadığını öğrenince…

.İsmet ‘te çok kıskançtı bu bölüm de eline kalem almış sabah sabah Sayhan’ı çiziyordu .Ceylan’a Zeyna demesi iki de bir çok komikti… :)

İpek beyimde kendi ile bir bütün olmuş pembe pijaması ile ve elindeki pengueni Cavit ile sabah Sayhan’ı ve İsmet’i mutfakta sarılırken yakaladı ..orada bir alınganlık gösterdi üzüldüm..

Sabah kahvaltı eden Aslan ailesi Peyami’nin elindeki siyah poşeti çok merak etti tabi ben de….(Keşke etmeseydim diyorum ama ileride baya üzücü şeyler oldu)

Kırmızılı Ceylan babası ile Şadan ‘lara geldi bir lafı beni çok güldürdü ve düşündürdü…

Ceylan-Şadan amca sana baba diyebilir miyim?
Şadan-De kızım dee…

Ceylan-Baba ..Nasıl olsa sana baba diyen kaçıyor…

(aslında komik ama altında başka şeyler olan bir cümleydi bu)..Aslında kendini hep tepeden bakan ve küçümseyen insanlara böyle şaka yolu ile laflar söylemek lazım ki karşındaki hem şok olsun hem de oturup düşünsün…Aferin Ceylan..:good:

Ceylan daha sonra Sayhan’lara geldi (Galatasaraylı oley) :) İsmet’e bacım dedi ya çok güldüm orada…Maça götürmek istedi Sayhan’ı ama İsmet izin vermedi…O sırada gelen Cihan doğal olarak Ceylan’dan hoşlandı….(her zaman ki hali Cihan’ın)..

.Sally yine İsmail için evde çalıştı durdu hamur açması çok komikti..Misket ve Rüzgar çok sakinlerdi bu bölümde…(fırtınadan önceki sessizlik bu).. Minik Zeynep kısada olsa göründü yine… :)

Kırmızılı ile Yeşilli ilk defa bir araya geldi…Yani Ceylan ve İpek bey eee malum kavga ettiler.İpek beyin Ceylan’a dedikleri çok komikti…Ama çok yakıştılar birbirlerine tamamen bir birine zıt karakterler…(senaristler daha çok üzerlerinde durdun ikisinin birlikte olduğu sahne daha çok olsun…:img-yes: )

Dizinin bu yarısına kadar güldük eğlendik ama Şadan ve arkadaşı yani Ceylan’ın babası otele gelene kadar….Otele geldiler ve kapıda kimi gördüler..Peyami’yi…Meğerse Peyami otelde kapı görevlisiymiş…:(

Şadan onu gördü ve plan yaptı…Füsun’ı, Nemide’yi otele çağırdı….Peyami küçük düşürmek için.(Çok sinirlendim çokkkk)…Ama tebrik ediyorum Nemide’yi ve Sadık Ali’yi o kadar güzel konuştular ki Şadan’a karşı..Umarım bu konuşma iyi bir ders olur Şadan ve ailesine…Füsun’ada çok kızdım hala ne yapacağız diyor…Bu kadarı da olmaz bir insanın gururu ile bu kadar oynanmaz…her çıkısın bir inişi vardır..Elbet bir günde sen de çıktığın merdivenleri ineceksin Şadan bey haberin olsun….Ama sonradan Füsun’da anladı nende oraya çağırdığını ve Şadan’a kızdı…Şadan Füsun ve Sakız Hanımı da evden kovdu kaldı yalnız başına…İyi oldu ama aklı başına gelir inşallah…Sinirim hala devam ediyor...

Güzel ve keyifli bir bölümdü…Niyazi ve akıl hocası yoktu bu bölümde bu haftada gerçekelr ortaya çıkmadı…Haftaya neler olacak acaba merak ediyorum….Emeği geçen herkse yürekten teşekkürler….Not:Peyami artık yormayın üzmeyin lütfen…….

Son olarak Para Her şeyi Satın Alamaz....

.zeynomm.
26-01-07, 17:59
ben şadana hepten sinir oldum ya nedir bu böyle kendini ne sanıyosa ne çabuk unuttu işsiz parasız olduğu günleri hatta o zamanlar yurt dışındaydı nevayla rüya onlara bile sakız teyze para yolluyodu...insan anca bu kadar sonradan görme olabilir heralde şadanın üstüne tanımıyorum ...
şadan harıç bölüm çok güzeldi :))ceylanda baya baya sarkıyo canım sayhana ismet haklı :)) bugün ismetlerde ceylan sayhana ısrar ederken kapı çaldığında aha !işte rüzgar geldi dedim hatta çokta emindim ama gelen cihanmış :)))
rüzgar ve misket konusunda tam bir fırtına öncesi sessizlık hakımdı (mügecim cümleni çalmış gibi oldum ama napayım cük oturuyo bu duruma)ben zaten bu hafta bişey olmayacağını biliyodum çünkü yaklaşıık 10 gün önce bize diziyle ilgili tuyolar veren nesliş şuanda 79.bölümü çekiyolar demişti bende ona peki misketle rüzgarın kavuşma sahneleri çekildimi demiştim ,hayır daha onlara çok var ama ben senaryoda okudum demişti.yanı biz 69. bölümdeyken onlar 79.bömlümdeydiler ...aradan bi 10 bölüm daha geçti acaba bu bölümlerde gelişme varmıdır.gerçi daha rüzgar ceylanla tanışacak misketi artık onla ilgilenmediğine inandırmak için ceylanla ilgilenecek oooo daha çok var çok...
ayrıca bugün rüzgarı eskı halınde yanı kendinde ve sağlıklı ayık bir şekilde görmek ve özellikle peyamıyle olan konuşmasındakı hali tavrı çok iyi geldi bana tabiki bide peyamının ailesinin birbirine kenetlenmiş mutlu halleri:))

reyyan88
26-01-07, 22:45
şadan peyamiyi küçük düşürmek isterken kendi küçük düştü oh olsun ona paryla pulla insanlık olmucağını anlasın.
cihan ile ceylan çok komiklerdi birde sely.fincan hala bi türlü söyleyemedi misketin evlenmek istediğini nemideye.rüzgar yavaş yavaş düzeliyor.inşallah herşey açıklığa kavuşur artık

shekercool
26-01-07, 23:29
Söze nerden başlayacağımı bilemiyorum….Şadan’a o kadar sinirlendim ki bu bölümde biraz sakinleşmem gerekiyor yazabilmek için…Şadan hariç bugünkü bölüm güzeldi…Sally;Ceylan ve Cihan’a çok güldüm….

Sally elindeki fotoğrafa bakıyordu yani İsmail’e …Ama ileride hayal kırıklığına yaşayacak o fotoğrafın gerçek damat adayı olmadığını öğrenince…

.İsmet ‘te çok kıskançtı bu bölüm de eline kalem almış sabah sabah Sayhan’ı çiziyordu .Ceylan’a Zeyna demesi iki de bir çok komikti… :)

İpek beyimde kendi ile bir bütün olmuş pembe pijaması ile ve elindeki pengueni Cavit ile sabah Sayhan’ı ve İsmet’i mutfakta sarılırken yakaladı ..orada bir alınganlık gösterdi üzüldüm..

Sabah kahvaltı eden Aslan ailesi Peyami’nin elindeki siyah poşeti çok merak etti tabi ben de….(Keşke etmeseydim diyorum ama ileride baya üzücü şeyler oldu)

Kırmızılı Ceylan babası ile Şadan ‘lara geldi bir lafı beni çok güldürdü ve düşündürdü…

Ceylan-Şadan amca sana baba diyebilir miyim?
Şadan-De kızım dee…

Ceylan-Baba ..Nasıl olsa sana baba diyen kaçıyor…

(aslında komik ama altında başka şeyler olan bir cümleydi bu)..Aslında kendini hep tepeden bakan ve küçümseyen insanlara böyle şaka yolu ile laflar söylemek lazım ki karşındaki hem şok olsun hem de oturup düşünsün…Aferin Ceylan..:good:

Ceylan daha sonra Sayhan’lara geldi (Galatasaraylı oley) :) İsmet’e bacım dedi ya çok güldüm orada…Maça götürmek istedi Sayhan’ı ama İsmet izin vermedi…O sırada gelen Cihan doğal olarak Ceylan’dan hoşlandı….(her zaman ki hali Cihan’ın)..

.Sally yine İsmail için evde çalıştı durdu hamur açması çok komikti..Misket ve Rüzgar çok sakinlerdi bu bölümde…(fırtınadan önceki sessizlik bu).. Minik Zeynep kısada olsa göründü yine… :)

Kırmızılı ile Yeşilli ilk defa bir araya geldi…Yani Ceylan ve İpek bey eee malum kavga ettiler.İpek beyin Ceylan’a dedikleri çok komikti…Ama çok yakıştılar birbirlerine tamamen bir birine zıt karakterler…(senaristler daha çok üzerlerinde durdun ikisinin birlikte olduğu sahne daha çok olsun…:img-yes: )

Dizinin bu yarısına kadar güldük eğlendik ama Şadan ve arkadaşı yani Ceylan’ın babası otele gelene kadar….Otele geldiler ve kapıda kimi gördüler..Peyami’yi…Meğerse Peyami otelde kapı görevlisiymiş…:(

Şadan onu gördü ve plan yaptı…Füsun’ı, Nemide’yi otele çağırdı….Peyami küçük düşürmek için.(Çok sinirlendim çokkkk)…Ama tebrik ediyorum Nemide’yi ve Sadık Ali’yi o kadar güzel konuştular ki Şadan’a karşı..Umarım bu konuşma iyi bir ders olur Şadan ve ailesine…Füsun’ada çok kızdım hala ne yapacağız diyor…Bu kadarı da olmaz bir insanın gururu ile bu kadar oynanmaz…her çıkısın bir inişi vardır..Elbet bir günde sen de çıktığın merdivenleri ineceksin Şadan bey haberin olsun….Ama sonradan Füsun’da anladı nende oraya çağırdığını ve Şadan’a kızdı…Şadan Füsun ve Sakız Hanımı da evden kovdu kaldı yalnız başına…İyi oldu ama aklı başına gelir inşallah…Sinirim hala devam ediyor...

Güzel ve keyifli bir bölümdü…Niyazi ve akıl hocası yoktu bu bölümde bu haftada gerçekelr ortaya çıkmadı…Haftaya neler olacak acaba merak ediyorum….Emeği geçen herkse yürekten teşekkürler….Not:Peyami artık yormayın üzmeyin lütfen…….

Son olarak Para Her şeyi Satın Alamaz....
CANIM SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM ÖZELLİKLE İPEKLE CEYLANIN SAHNELERİNİN ÜZERLERİNDE DURULMALI.RÜZGARLA MİSKETİN O KASVETLİ NE OLACAK ACABA DÜŞÜNCELERİNDEN SIYRILIYORUZ BİR ANDA OLSA İKİLİ KAVGA EDERLERKEN (İPEK-CEYLAN) ŞADAN YANİ BİR BABA KIZININ MUTLU OLMASINDAN BAŞKA NE İSTER Kİ?

aliyeaynalar
27-01-07, 07:01
dün sayhanın tiyatro oyununa gittiğim için izleyemedim.
bayağa şey kaçırmışım galiba :(
ama bazende şöyle düşünüyorum
hadi ben bi günlüğünü izleyemiyorum
peki dizinin olduğu sahnelerde tiyatroda temsili olan oyuncular hiç izleyemiyorlar :(

elvanyıldız01
27-01-07, 08:49
Cuma günkü bölümde tek bir olayla değil,birçok olayla ilgili olması güzeldi.Bence şadan iyice yalnız kalmaya başlayınca yaptığı hataları tek tek düşünecek.Bu arada diğer sitede neslişin yazdığı gibi misket niyziyle evlenecek,tabii evlenene kadar gerçekler ortaya çıkmayacağı için misket yanlış bir evlilik yapmış olacak.Onun için yanlış anlamaların çözümlenmesi sezon sonunu bulacak gibi.Ayrıca misketin evlilik kararını almasını hızlandıran etkenlerden biride,yine neslişin yazdığı gibi ismetlerde misketin rüzgarla ceylanı birlikte görüp yanlış anlaması olacak.Yani herşey tam bir arapsaçına dönecek.Eee tabi böylece senaristlerin istediği gibi gerilim artmış olup tüm izleyicilerin beklentisi sezon sonuna kalmış olacak gibi.Bu arada neslişe tekrardan teşekkürler acı olsada bize tüyolar verdiği için...

elvanyıldız01
27-01-07, 12:16
Cuma günkü bölümde görüldüğü üzre rüzgar misketi artık rahat bırakacağını ama yeterki misketin yanlış bir evlilik yapmaması gerektiğini söyledi.Bundan sonra misket niyaziyle evlenirse ve daha sonra herşey ortaya çıkınca pişman olunca yinee rüzgarın yanına gidecektir.Ama rüzgar kaç haftadır sen benim teyzem olamazsın bir daha dna testi yaptıralım diyor.Misket ise sen benim yiğenimsin diyor ve dna testini yaptırmayı kabul etmiyor.Ve görüldüğü üzre rüzgarı o kadar çok seven misket rüzgarın kalbinin sesiyle istediği bir şeyi kabul etmiyor.Bundan sonra birazcık kendi düşen ağlamaz olacak gibi,çünkü rüzgar elinden geleni yaptı ve hep kalbinin sesini dinledi.Ayrıca cuma günü sally çok şirin olmuştu,özellikle hamur işlerinde ve ipek beyle de çok yakışcaklarını düşünüyorum.Çünkü,her ikisininde hafifi uçuk bir tarafları var.

sieren
28-01-07, 10:57
bence diziyi abarttılar....

sirinkis
28-01-07, 11:38
bence cuma günü peyaminin sözleri çok güzeldi ben ailem için her şeyi yaparım yanımda olun yeter.

penyezim
28-01-07, 13:00
şadan'ın uslubu beni de çileden çıkarıyor... sölemesi ayıp, bazen "şadan" karakterini candıran "nusret çetinel'i" ankara sokaklarında gördüğüm, zaman üstüne atlayasım geliyo valla:img-yes:

penyezim
28-01-07, 13:16
Sieren kardeşim, "bence diziyi abarttılar" demişsin... Bu diziyi abatmak ne kelibe göklere çıkarmak lazım... Gerek verdiği mesajlar, gerek oyuncuları, gerekse mizah yönü, kısacası her şeyiyle muhteşem bir dizi... Kaliteden ödün vermeyenlerin dizisi...

candancana
28-01-07, 19:08
artık misketle rüzgar meselesi çözülsün istiyorum ayyy rüyalarıma giriyolar yaaa.

pekhüm
28-01-07, 23:45
Arkadaşlar Merhaba,

KONU: ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASI
Kimse seyretmediğinde bile televizyonların açık olduğu bu ülkede televizyon eğlenceden daha fazla anlam taşıyor. Pek çok yayının zamanla ve sinsi bir şekilde toplum üzerinde yaşattığı yozlaşmanın bedeli ve vebali çok büyüktür. Siz de buna inanıyorsanız ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASI’na destek verin.

Desteğinizi;

• Bu maile yanıt vererek; (ad-soyad, yaş, meslek gibi bilgileri ekleyerek temizekran@hotmail.com adresine ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASINI DESTEKLİYORUM. İfadesi ile ileti yaparak) ve
• Bu maili adres defterinizdeki isimlere göndererek verebilirsiniz.

İzleyici olarak hak ettiğimiz kalite, ilgi ve saygıya ulaşmak temennisi ile…

dizifilm.com ‘ERKEKLER AĞLAMAZ DESTEK KAMPANYASI GRUBU’

.zeynomm.
29-01-07, 16:36
canım arkadaşlarım sevgili mügecim ben bugün dizimizi izleyemedim çünkü bnerfucumun oyunana bilet almak için şişliye gitmiştim geldiğimde bitmişti:)))
ne olur beni merakata bırakmayın sabırsızlıkla özetlerinizi bekliyorum:))

purna
29-01-07, 16:41
rüzgar azerbaycana gidiyor[du sanırım] calışmıya veya okumaya.sadık alı ve fıncan nemıdeye söyledıler nemıde genc bırı zannettı nıyazıyı ama sonra ogrendı.sonra nemide sadanı cagırdı gelsın dıye sadan eve geldı durumu ögrndı bıseyler soyleyıp gıttı. sonra rüzgar sadanın yanına geldı durumu sadandan ögrendı dırekt nemıdelere misket kahve verır herkesr dısarı cıkar tam o sırada kapı calar gelen ruzgar ve bıter

armagan_60
29-01-07, 17:03
canım arkadaşlarım sevgili mügecim ben bugün dizimizi izleyemedim çünkü bnerfucumun oyunana bilet almak için şişliye gitmiştim geldiğimde bitmişti:)))
ne olur beni merakata bırakmayın sabırsızlıkla özetlerinizi bekliyorum:))

şimdi berrakcım dizide bir isteme mevzusu vardı niyazi ile kötü kadın zerrin fincanlara gittiler hadi nemidelere gidelim diye ilk önce olmaz falan dediler sadık aliler ama zerrin o zaman ben giderim diyince mecburen ok dediler sonra nemidelere gidip durumu anlattılar nemide yanaşmadı tabi sonradan ikna oldu ama yaş mevzusu girince hemen geri adım attı neyse niyazi elince nemide şaşkına döndü ahiret soruları somaya başladı kanaitimce vermez ilk başta şadanıda çağırmıştı büyük olsun isterken diye ama şadan gelipte durumu öğrenince benim kızlarım beni dinlemeden evlendiler ben kimimki benden yardım istiyonuz diyip misketede allah mesut etsin ben karışmam dedi safa ile nevada pek bi gelişme yok sadece füsün evi bastı kızının safa ile birlikte olduğu sanıyodu kızı durumu anlatınca sevidi ama safa fazla sevinme nasıl olsa bir gün olacak dedi devamı az sonra babam geldi:D

Müge
29-01-07, 17:10
Tabiki Berrak'cım :img-wink:

Güzel bir bölümdü.Zehra’nın yine aceleci planları vardı…Sadık Ali’lere geldi Niyazi ile…Zehra’nın bir sözü karşılığında Sadık Ali’den gelen cevap beni çok güldürdü..

Zehra- Gençler evlenmek istiyor
Sadık Ali-Külahımın genci :img-hyste

Zeynep kısada olsa Peyami’nin kucağında otuyordu ve çok tatlıydı…Rikkat’in bile çok hoşuna gitti bu halleri.. :)

Sally çok tatlı olmuş kıyafeti çok yakışmış ona…Örgü örmeye bile başlamış valla şahane teşekkürler Nemide….:happy0064

Füsun ve Sakız hanım Pembe’den Safa’nın yemeğine şap atmasını istedi..Zavallı Pembe korkudan kabul etti…Nerde bir sinir iş olsa hep Pembe’ye yaptırıyorlar ya bu işi ben de sinir oluyorum…

İpek bey ve Sayhan ofise geldi..Sally örgü örerken gören İpek bey

İpek bey-Kağıt versekte konken oynasaydın…. :)

Sally’nin ördüğü şeyi beğenmedi… :)

Yurt dışına gitmek isteyen Rüzgar akıl almak için Sayhan ve İsmet’in yanına geldi .Sayhan gitmesini,İsmet gitmemesini istiyordu ve tartıştılar..

Sadık Ali’nin Nemide’ye Niyazi hakkında armuta benzetip anlatması çok komikti…Misket’ten on beş yaş büyük olduğunu öğrenen Nemide çok üzüldü..Niyazi gören Nemide çok şaşırdı…

Bu arada bir montaj hatası yakaladım…İsmet ve Sayhan’a koyu yeşil bir atkı ile gelen Rüzgar oradan çıkıp Şadan’ın yanına gelince atkısı açık yeşildi..Neyse :) Şadan’dan Misket’e görücü geleceğini öğrenen Rüzgar soluğu Nemide’lerde aldı ve Misket kapıyı açınca bölüm sonu oldu

Tamda heyecanlı yerinde bitti dizi..Yarın dananın kuyruğu kopacak mı acaba?:img-in_lo Rüzgar ne yapacak…Gerçeklerin ortaya çıkmasına az kaldı az…Bu hafta çıksın artık ama beklemekten sıkıldım…

Emeği geçen herkese teşekkürler…bye

sevimli.girl
29-01-07, 17:27
bugünkü bölüm güzeldi ama artık misket ile rüzgar olayı insanı iyice germeye başladı. gerçekten rüzgar yurt dışına gidecek mi yoksa yurt dışına gitmeden gerçekleri öğrenebilecekler mi çok merak ediyorum. umarım bu olayı çok fazla uzatmazlarda biran önce işler yoluna girer. ayrıca bugünkü bölüm güzel yerde bitti. yarın ki bölümde rüzgar misketin evlenmek istediği adamı görebilecek mi,görürse nasıl tepki verecek ve miskete azerbaycana gideceğini söylecek mi. umarım yarın bu soruların cevabını bulabilirim.

elvanyıldız01
29-01-07, 18:36
Bugünkü bölümde en aklı başında davranan kişi nemide anneleri oldu.Misketin istemeye istemeye görücüyü kabul ettiğini anladı ve isterse misketin vazgeçebileceğini onu anlatmaya çalıştı.Niyaziye sorduğu sorular da çok güzeldi.Rüzgarın azerbaycana gitme durumu ortaya çıktı.Ancak ben bunun gerçekleşmeyeceğini ve misketin de evlenmeyeceğini düşünüyorum.Eğer böyle bir durum olursa rügarla misketin kavuşması 6 ay filan ertelenir.Ayrıca sallynin örgüsünü ipek beyin alıp örmesi çok komikti. Yarınki bölümde rüzgar salona girip nizyaziyle karşılaşır ve daha sonra miskete dönüp ben azerbaycana gidiyorum sana mutlulklar dilerim gibi manidar birşeyler söyler söyleyebilir.Ya da artık herkesin beklediği gibi rüzgar misketten azerbaycana gitmeden önce son bir istekde bulunup tekrar dna testi yaptırmak istemesi ve miskette bunu kabul sonunda kabul etmesi şeklinde olaylar gelişebilir.Yarın çok heycanlı bir bölüm bizleri bekliyor,umarım sarı zehranın maskesi artık düşer.

.zeynomm.
29-01-07, 20:02
sevgili armagan ve müge çok teşekkür ederim sayenızde izlemiş kadar oldum tabı gene çarşamba sabahı 06.00 dakalkıp izleyecmde şimdilik idare edeceğim :))
yanı ben senaryolar bölümüne yazmıştım inanmayan baksın rüzgar yurt dışına çıkacağım diyecek çıkmayacak ama çıkacağım ayağı yapacak diye:)) hatta ben senın evlenmene dayanamam misket alırım başımı giderim efeler gibi hey !! şeklinde bişey olacak demiştim.kaptım ben bu senaristliği yaw:))
bu arada şuanda elimde berfucumun oyun biletleri var ya biletleri alırken bile o kadar mutluydum ki o gün ne yapacağım bilemiyorum:))
saat 12.00 gibi gidip pusuya yatmayı planlıyorum .oyun 15.00 da prova falan için belki erken gelirler öyle dikilip bekliycem kameram ve fotoraf makinemi bile hazırladım :))
umarım hayal kırıklığına uğramam !!
bide hiç görüşemeden geliyomuşum düşünsenıze :((

Müge
29-01-07, 20:39
Yolun açık olsun Berrak'cım umarım hayal ettiğinde güzel bir gün olur ...Ben maalesef gelemiyceğim o gün 10 Şubat Candan Erçetin'in doğum günü biz belki kutlama yaparız fanclub olarak ..Sana iyi eğlenceler canım....:img-wink:

Gelelim diziye yarın baya bir şey olacak..

1.Rüzgar zorlada olsa içeriye girecek Niyazi ile kavga edecek...??
2.Misket içeriye almayacak onu Rüzgar kapıda bağıracak olaylar olacak..??
3.Ya da Sadık Ali gelip yine Fincan ile fanfirifon yapıyoruz diyecek..:img-hyste

Çok merak ediyorum valla yaırn neler olacak??

armagan_60
30-01-07, 07:30
Yolun açık olsun Berrak'cım umarım hayal ettiğinde güzel bir gün olur ...Ben maalesef gelemiyceğim o gün 10 Şubat Candan Erçetin'in doğum günü biz belki kutlama yaparız fanclub olarak ..Sana iyi eğlenceler canım....:img-wink:

Gelelim diziye yarın baya bir şey olacak..

1.Rüzgar zorlada olsa içeriye girecek Niyazi ile kavga edecek...??
2.Misket içeriye almayacak onu Rüzgar kapıda bağıracak olaylar olacak..??
3.Ya da Sadık Ali gelip yine Fincan ile fanfirifon yapıyoruz diyecek..:img-hyste

Çok merak ediyorum valla yaırn neler olacak??

sevgili müge bence 1. ihtimal daha yakın nedenmi misketin öyle bir rüzgar diyişi vardıki gelde beni kurtar der gibiydi içeri almama gibi bir durum olamaz çünkü rüzgar bağırır falan nemide içeri alır onu ayrıca zora gelip tüm gerçekleri söyler ve nemide bunun olmadığını söyler bence o kızı yani misketi cihangirle beraber büyüttüler köyde yani zehranın kızı olduğunu biliyodur babasının kim olduğunuda belki ozaman herşey açığa kavuşur ama sanmam herşe açıga çıkınca ne olacak misketle rüzgar evlenekmi yoksa rikkat layık görmeyecekmi ama o durumda olunca rüzgar dinlemez kaçırır kızı büyük ihtimalle evlenekler evlendikten sonra ortaya çıkacak sonra boşanacak bu arada sanki niyazinin bir sürü kirli çamaşırı var bence ana babasının yaşlı olmaları gelmemelerine sebep değil bence ya niyazinin köyde birsürü karısı var imam nikahlı bunların ortaya çıkmasından korkuyor olabilir yoksa koca mütahit bu yaşa kadar evleniirdi 2 nemde işi yokuşa sürer rüzgar ortalığı karıştırır bence artık çözülsün ya evleniyolarmı rüzgarla yoksa ayrılıyolarmı bilmiyom artık eğer sezon sonuna kadar sürerse yandık desenize

purna
30-01-07, 08:34
Ruzgardan Buyuk Atak

Sadandan Miskete Gorucu Geldigini ögrenen Ruzgar Solugu Nemidenin Evinde Alir.beklemedigi Anda Asik Oldugu Adami Karsisinda Goren Misket Ne Yapacagini Sasirir.acaba Genc Adam Bu Izdivaca Engel Olabilecekmidir.

Rikkatlerin Evinde Herkes Is Aramaya Baslar Bu Kervana Peyamide Katilir

onur29
30-01-07, 10:47
bencede rüzgar içeri giricek. Ama olay çıkartmıyacak sanırım. Misketle niayzide nişanlanıcak. Bnece gerçeklerin ortaya çıkması için. Zerrinin zor durumdakalıp herşeyi anlatmas lazım Bu arada bencede niayzinni sakladığı bişeyler var

misket
30-01-07, 13:27
Bence de Rüzgar içeri girecek fakat Misket in kararlı tutumu karşısında problem çıkartamayacak..Bakalım bu akşam göreceğiz...
Sevgiler..

Müge
30-01-07, 14:35
Bence de Rüzgar içeri girecek fakat Misket in kararlı tutumu karşısında problem çıkartamayacak..Bakalım bu akşam göreceğiz...
Sevgiler..

Sevgili Misket;

Bence de içeriye girecek ama problem çıkarmayacak demisin keşke çıkarsa da bitse bu iş…Hem Rüzgar’a hem de Misket’e yazık oluyor….Bu kadar aşk acısı ikisine de fazla….Bir an önce şu Zehra’yı ve Niyazi’yi postalasınlar…

Son:30 dakika hadi bakalım…:img-wink:

Sevgiler..

sevimli.girl
30-01-07, 16:07
bugünkü bölüm çok güzeldi çok duygulandım diyebilirim. özellikle rüzgarın o halleri sanki gerçek bişeymiş gibi beni üzdü. tepkisi, davranışları, üzüntüsü o kadar gerçekçiydiki onun o hallerine çok üzüldüm diyebilirim. hele son sahnelere doğru nemidenin verdim demesiyle birbirlerine bakıp ağlamaları ve sonrasında rüzgarın sokaktaki o halleri çok kötüydü. valla fincanla sadık aliye ve misketin o annesine helal olsun gençlere boş yere bu kadar acı çektirdikleri. artık bir an önce bu olay düzelsin yoksa ha düzeldi ha düzelicek diye beklemekten çatlıcam.
ayrıca pembenin sadece safaya şap yedirmeye çalışayım derken bütün ev erkeklerine şap yedirmeside pek hoştu.

sinem83
30-01-07, 16:19
abdülün "zeyno"su.. açıklayabilmek için kendini paralaması.. herkesin yanlış anlaması... pembenin "bol tahinli" çörekleri... karışan çörekler yüzünden iptal olan randevular... bölüme neşe katan sahnelerdi..:)

diğer yanda da rüzgarın tüm çabalarına rağmen... nemide misketi verdi... nemide "verdim gitti" dediğinde rüzgarın yüzünün aldığı hal ve ağlayışı... nemidenin duygulanışı vardı...

keyifli bir bölümdü.... emeği geçen herkese teşekkürler...:)

dilekk54
30-01-07, 16:23
misket acaba o hödük niyazi ile evlenecekmiki ciddi ciddi harika bir bölümdü.ya bu arada dizin gece tekrarları varmış ama ben gece kalkıp bakıyım dedim hiç bişey yok

onur29
30-01-07, 16:24
Ben izleyemedim. demek nemidemisketi verdi. ya miskette uyuzluk ediyo.ne gerek varki evlenmeye. git köye işte. yazık ya çok acı çekiyo rüzgar.

reyyan88
30-01-07, 16:35
nerden başlıcağımı bilemiyorum,iki göz iki çeşme izledim.
misketin rüzgarın gözünün içine baka baka 'birbirimizi beyendik evlenmek istiyoruz' sonra 'RÜZGAR ABİ,SEN BENİM ABİM SAYILIRSIN' demesi ve nemidenin misketi verdiği anda rüzgarın ağlayışı,misketin buğulu gözlerle buruk buruk bakışları; içimden bişeler koptu sanki en sonda seval sam ile kazım koyuncunun şarkısı 'kimse almasun seni yine bana kalasun 'şarkısı çok anlamlıydı ama artık üzülmesinler...
emeyi geçen herkeze yürekten teşekkürler

purna
30-01-07, 17:02
son bolumu izlemedım bıttı dıye reklam gırerken. ama sonuna yetıştım çok hepsi çok üzgundu

Müge
30-01-07, 17:06
Yorumlara başlamadan önce bir şeyi belirtmek istiyorum…Bizim Evin Halleri dizisinden önce ki dizi yani "Yalnız Kalpler" hiç çekilmiyor keşke arka arkaya vermeseler bu dizinin saatini değiştirsinler valla Bizim Evin Halleri dizisini kaçırmayım diye yirmi dakika önceden açıyorum içime fenalık geliyor…Kısacası olmuyor bizim diziden önce….:img-yes:

Gelelim yorumlara..

Rüzgar beklediğim seçeneklerden ilkini yaptı ama gerçekler ortaya bu bölümde de çıkmadı..Baya bir laf söyledi Niyazi’ye ama hep Nemide,Sadık Ali ve Fincan engel oldu…Keşke olmasaydı dediğim şey oldu…Nemide Misket’i Niyazi’ye verdi…Şimdi olaydan sonra ben şöyle düşünüyorum…Bu gerçekler Türk Filmlerinde olduğu gibi Misket ve Niyazi’nin nikah günü ortaya çıkacak..Ama nasıl orasını daha çözemedim…Kesinlikle evlenmeyecek Misket ve Niyazi…Yazık ama çıksın artık ortaya teyze –yeğen meselesinin gerçekleri….

Misket’i ve Rüzgar’ı bir kenara bırakıp gelelim dizinin en komik yerlerine… Yani Abdül ve Pembe olayına…

Abdül köyden gelince herkese köyden erzak getiriyordu Rikkat’lere geldi Pembe ona Zeyno meselesinden sonra soğuk davrandı…Hatta bu olaya Rikkat ve Cihan ‘da dahil oldu…. Cihan ‘da güldürdü beni Pembe’ye habire takıldı….

Pembe’ye Abdül’cüğün gelmiş dedi. :)

Bu Zeyno meselesi baya bir güldürdü beni….Her zaman ki söz Rikkat’ten bu seferde Abdül’e geldi….

Rikkat-Bravo Abdül bravo!!!!! :)

Pembe’nin söyledikleri beni çok güldürdü… :)

Pembe-Biz burada hepimiz ineğiz Peyami abi sen öküz….:img-hyste

Neyse ki Zeyno’nun inek olduğunu öğrenince herkes normale döndü…Zeynep’te kucaktan kucağa dolaştı… :)

Füsun Pembe’ye Safa’nın yemeğine şap atmasını istedi…İşe olaylar bundan sonra çok komik bir hal aldı..Pembe bol tahinli çörek yaptı Safa için özel…Safa dahil ,Peyami ve Sayhan’da yedi bu bol tahinli çörekten…..Safa’da Pembe’nin çayına ilaç attı uyusun bir an önce diye….(Sahiden çok komikti bu sahneler)….Pembe uykuya daldı.Bu durumu gören Neva Safa’ya koştu ama Safa yediği şaplı çöreklerden bir tuhaf olmuştu hatta Peyami’de ..İkisi de gazetede bilim ile ilgili haberler okumak istedi….(ay çok güldüm yine):img-hyste Pembe rüyasında Abdül’ü sayıklıyordu……Bu çöreklerden Sayhan’da nasbini aldı….

Zavallı aşıklar Misket ve Rüzgar’ın finaldeki halleri çok üzücüydü…Nemide ,Sadık Ali ve Fincan bile çok üzgündü bu duruma…. :(

Sanırım yarında bir şey olmayacak…Sabır sabır ya sabır…Beklemeye devam….:icon_sorr

Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler….bye

.zeynomm.
30-01-07, 18:11
yaaaaaa !!!!!! ben bugünde izleyemedim misafır geldi :((((( tv açıktı bazı sahneleri gördüm rüzgar içeri girdi sanırımn bişeyler söylerken nemide anne saduık amca ve fincan hala susturmaya çalışıyolardı :(( sonra odada komidine tekme falan attı sanırım ... tv nın sesi kısık olduğu için duyamadım çok üzgünüm:((( hatta üzgünüm yetersiz kalıyo çöktüm resmen demek nemide teyze verdı ha misketi demek sen benim abim sayılırsın rüzgar abi ha!! :
bu arada nesliş dediki misketle nıyazı evlenıyo cuma günü düğün sahneleri çekilecekmiş:((((
hayır ya!! hayır !!! hayır!!!
bişey söyliycem yarın dünkü bölümün tekrarı var dımı sabah kalkıp izleyecem.
bi arkadaş dizinin gece tekrarı varmış ama ben göremedim demiş tekrar saat 06.00 da canımcımların

bvenim tansiyonum mu düştüne bi fena oluyorum :(((((

tugchemre
30-01-07, 18:26
inek ve şap olayı çok komikti ya bakalım safa ve diğerleri napacak?:img-hyste
ama ama ama misketi parça parça edesim gelmedide değil hani çocuk gidiyo işte evlenme rüzgarım cnm okadar üzüldümki o haline kendi ellerimle hayırlı bi kısmet bulucam ona işallah yurtdışlarınada gitmeye kalkmaz

elvanyıldız01
30-01-07, 20:51
Gerçekten hepimizin yüreklerini sızlatan,oturduğumuz yerden artık yeter bu kadarda olmamalı dedirten sahneler izledik.Ama berrağında yazdığı gibi misketle niyazini düğün sahneleri cuma günü çekilecekmiş.Artık bu düğünü izlemeye dayanabilecekmiyiz.Ben umudu kestim galiba misket niyaziyle evlenecek,rüzgarda misketin aşkıyla eriyip gidecek.Hele bugün rüzgarın misketi verilmesi sırasında gözlerinden akan yaşlar ve dışarıya çıktığında kaldırıma oturduğunda çalan müzik çok etkileyiciydi.Sanırım hepimiz gözlerimiz dolarak izleyip,düşüncelere dalmışızdır.Ben artık rüzgar misket ilişkisinden umudu kesmeye başladım.Artık senaristler nerden ne çözüm bulup ikisinin biraraya getirecek bilmiyorum.Ama bu gidişle sonsuza kadar ayrılacaklara benziyor,aslında gerçek hayatta kim sevdiğiyle mutlu oluyor(çok zor)senaristlerde gerçek hayatı anlatmaya çalışıyorlar kendilerince.Son olarak şunu da eklemek isterim;ismet ve sayhan rüzgarla misketin bir sebepten dolayı zorunlu kaldıkları için ayrıldıklarını değil her ikiside istediği için ayrıldığını sanıyodu,bu durumu öğrendiler belki burdan bir çıkış yolu bulunur.Gerçi misket evlendikten sonra biraz iş işten geçmiş olacak...

sirinkis
30-01-07, 21:22
bugünkü bölümde misket&rüzgarın üzülmesine bende çok üzüldüm halbuki ikisininde mutluluğu birkere daha DNA testi yaptırmalarına bağlı Bukadar zor olmamalı bir test yaptırmak öel olsaydı sadık ali ve fincanda yaptıramazlardı. Umarım rüzgar düğünü basar ve DNA testlerini gösterir. DNA testleri konusunda bence İsmet&Sayhan ona yardımcı edecek inş inş inş :img-cray: :img-help: :img-yes:

Bugün Misket ile Rüzgara üzülmemin yanı sıra cihanda çok komikti :D

ezgo
30-01-07, 23:35
misket & rüzgar sahnesinin çok olmasına sevindim :happy0064 ama sahnenin içeriği kötüydü :icon_sorr ne yapayım ben böyle sahneyi yaaa:img-help:
ayrıca rikkat ve pembenin abdül ile yaptığı şu inek -zeyno muhabbeti çok çocukcaydı...bi aptal bile anlar zeynonun bir hayvan olduğunu ..kendilerini aşağaladılar bence...bak hala çok sinirliyim...ama bu misket - rüzgar cephesi çok kötü bi gidişatta sıktı artık yani...
şu aralar zaten en çok neva - safa sahnelerine gülüyorum:img-hyste :img-hyste :img-hyste

.zeynomm.
31-01-07, 04:23
sabahın köründe size daha güzel haberler vermek isterdim ama malesef dahad kötü haberlerim var:(((
1.si dizimizin tekrarı 06.00 değil 07.10 muş bende şimdi onu beklıyorum beklerken nevar neyok bı bakayım dedim ve neslişin yazdığı o acı şeyle kaşılastım....evet arkadaşlar misker niyazıyle evlenıyo ve bu sahneler cuma çekiliyo vede rüzgar şehri terk diyoyor....rüzgar yurt dışına çıkıyomuş ve uzun bir sürede gelmiycekmış dizide:(((
benım aklıma şöyle bir senaryo geliverdi şimdi...
rüzgar misketin düğün günü gider misket evlenır ve evlendiği o gün niyazının köydeki diğer karılarını öğrenır niyazıyı boşar ama rüzgar çoktan gitmiştir.))))

paçiii_melos
31-01-07, 09:40
Herkese Merhabalar Arkadaşlar
Ben de annemle baştan sona kadar dünkü bölümü seyrettik.

- Bizi en çok güldüren tabiiki Pembe oldu. Hem inek hem de şap sahneleri çok komikti. Pembe 'nin o mimikleri , tavırları ne kadar da tatlıydı.

- Safa ile Peyami de sanki hiç çörek yememişlerdi de saldırıverdiler :D

- Rüzgar ile Misket de ne çileli şaıklarmış yahu , bence belki nikaha kadar Misket inat eder, amaa nikah ta Rüzgarı görünce hayır der...

- Şadan Efendi sanki bu bölüm de çok fazla yoktu ya da hiç bi yoktu ben hatırlamıyorum.

- Neyse şimdilik bu kadar yazıyım da sonra dewam ederim ;)

.zeynomm.
31-01-07, 16:04
ooffffff!! ooofffff!!! veremin eşiğindeyim ya:(((
sevgili senaristler yanı izleyiciye bu kadarda zulum edilmezki ...bizde tukendik misketle rüzgarda:(((
ismet ve sallynın işe el koyması fıncan halanın köye gitmesi bizarcık unutlandıracak beni ama biliyorum kı (nesliş söylediği için biliyoruz)misket nıyazıyle evlenecek ve o bölümler cuma günü çekilecek...ayrıca rüzgarda zaerbeycana gidecek ve uzun bir sürede dönmeyecek :(((
yanı bu kadar uzatmasak ismetle sally misketi konuştursalar bişey yapsalar gerçeği öğrenseler yada fincan hala köye gidiyoya o öğrense bişeyler lütfen ya çökerttiniz bizi canım :((
sayhanla ismetide geçti bunların derdi:((
yanı ismet sally sayhan safa neva cihan düriye hepsi biliyolarkı misketle rüzgar birbirini çok seviyodu ve görüyolarkı rüzgar çok acı çekiyo ve misket babası yasında bi adamla evlenmeye kalkıyo yanı hiç kimse hiç bişey yapmayacak mı??
göz göre göre hayatlarını mahfedecekler :((( çok üzülüyorum hatta üzülüyorum yetersiz kalıyo resmen içim acıyo hallerine :((
bu bölümün en sevdiğim yanı sevgili elvin hanımı görmek oldu çok severim kendisini,ayrıca ne senınle ne sensizde misket yanı berfuyla birlikte oynodu.

nuru4207
31-01-07, 16:08
of yaaa...bu aileye neler oluyo böylee.yeter artık misketle rüzgar kavuşsun.

bu arada firuze hanım diziye yeni bir renk kattı.daha önce ne seninle ne sensiz diye bi dizide oynuyodu şirin rolünde..orda çok beğenirdim...inşallah her zaman görürüz onu..
bu gün rikkate çok üzüldüm yaa.ben bi anne olarak kendimi onun yerine koydum.çok kötü birşey oğlunun derdini bilmiyo.gözünün önünde eriyip gidiyo.nolur kavuşsun onlar artık

sevimli.girl
31-01-07, 16:09
bu bölüm yine çok güzeldi. özellikle de rikkatin rüzgarla konuştuğu sahnele çok etkileyici ve duygusaldı. gözlerim dolu dolu oldu diyebilirim. ya artık by kadar üzüntü her ikisine de yeter. bir an önce düzelmeli ama biraz zor sanırım.

nemidenin fincana söylediklerinin çoğu doğruydu. çünkü yetze- yiğensiniz diye ortalığı karıştıran ve çocukları ayıran onlardı. her ikisinin de üzülmesine ve yanlış şeyler yapmasına sebep olmalarında çok büyük rolleri var.

elvin beşikçioğlunun diziye girmesi çok güzel olmuş. umarım kalıcı olur ve çıkmaz. çok tatlı bir kadın ve burdaki rolünide çok güzel canlandıracağından eminim.

dilekk54
31-01-07, 16:23
arkadaşlar ben sezgin akgündüzün mail adresini buldum bugun mail attım siz bizim evin hallerinde sezgin akgündüzmüsünüz demiştim yapım ekibinden oda bana evet Ben yapım ekibindenim dedi. merak ettiginiz bişeyler varsa sorabilirim

elvanyıldız01
31-01-07, 16:26
Bugünkü bölüm için sadece bir kendini bilmez(sarı zehra)bir kuyuya taş attı,bin akıllı onu çıkarmaya çalışıyo diyebiliriz.Bütün ailenin bu şekilde perişan olması biz izleyicileri çok üzüyor.Evet nesliş bize acı gerçekleri haber verdi ama bende ismet ve sally den gerçekleri ortaya çıkarması konusunda yine de umutluyum veya ne biliyim belki de fincan hala köyde misketle ilgili gerçekler öğrenip ankaraya gelip herşeyi ortaya çıkarır.Çünkü,bu durumun oluşmasında rüzgarla misketin ayrılmasında fincan hala ve sadık alinin payları hiçde azımsancak gibi değil,ve belkide böylece fincan hala vicdan azabı çekmez.Bugün nemidenin fincana söylediği sözler ağır olmakla birlikte haklılık payı da vardı.Ayrıca aklıma takılan bi noktada cihan,neva ve sefanın rüzgar ve misketin önceden sevgili olduklarını bildiğine göre bunu rikkate söylememesi.Sonuçta o bir anne ve çocuğu için endişeleniyo...

elvanyıldız01
31-01-07, 16:29
Dilek sezgin akgündüzden tüm izleyiciler adına rüzgar ve misketin ilişkisinin geleceğini öğrenebilirsin.Misketin evlenmesini ve rüzgarın yurt dışına gitmesini sorabilir ve bunların gerçekleşmesi durumunda ikisinin nasıl tekrar biraraya gelebileceğini sorabilirsin.Ayrıca biz izleyicileri bu kadar çok niye üzdüklerini de sorabilirsin...

reyyan88
31-01-07, 17:31
bügün izleyenedim,tvyi açtığımda bitmek üzereydi fincan hala köye gitmek için hazırlanıyordu
'Fincan hala köye gider.Misket evlenme işlemlerinin hızlanmasını ister,bunun üzerine rüzgarda azerbeycana gider.Fincan hala köyden büyük süprizlerle döner misketin cihangirin kızı değilde başka birinin kızı olduğunu duyar ve hemen ankaraya döner misket evlenmeden tekrar dna testi yaptırırlar ama rüzgar çoktan gitmiştir....'

sinem83
31-01-07, 17:33
ne bölümdü... aa içim katlandı amaa...

bölüm başından sonuna kadar... hüzün... hüzün...

rüzgarın içburkan halleri... rikkatin oğluna ulaşma çabaları... ama sonuçsuz kalışı... nemidenin fincanın tepkisine söyledikleri... fincanın misketle konuşması... kendini suçlu hissetmesi... herkesin buluştuğu tek doğru misketin yanlış yapıyor olması... ama elden bir şey gelmeyişi... zaten en kötüsü de bu değil midir... ne söylenirse söylensin... bazen fayda etmez... bakalım bundan sonraki gelişmeler ne yönde olacak...

ena
31-01-07, 17:43
Kaç gündür izlediğim halde yazamadım bir türlü yorum. Bugün ise yarım yamalak izleyebildim ancak, küçücük bir ekrandan dona dona..

Ama yine de Rikkat'in oğlunun haline ağladığı sahnede duygulanmamak elde değildi.. O küçücük ekrandan, o donup duran görüntülerde ve boğuk çıkan seslerden bile duygular aktarıldı yani...

Dediğim gibi çok bölük pörçük izledim ama aile Misket olayına kilitlendi. Bakalım nasıl çözülecek. Sıradan bir hayatın anlatıldığı bir dizi için Misket-Rüzgar olayının fazla karmaşıklaştığını düşünüyorum. Bir an önce çözülür umarım..

Sayhan'ın müşterisini, yeni komşu adayını ekranda seçememiştim, demek Elvin Beşikçioğlu.. Çok ama çok sevindim buna. Yeni karakterler, taze kanlar... Yeni yeni hikayeler.. Harika...

Yarın, tam ekran, tam zaman izleyebilmek umuduyla...

Müge
31-01-07, 18:09
Arkadaşlar ben bu akşam maalesef izleyemedim diziyi...Ama yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....İzlemis kadar oldum....Sevgili Berrak yazdıklarına gerçekten inanamdım..Misket demekki evleniyor....Rüzgar gidiyor ..Hiç tahmin ettiğim şeyler olmayacak...Sinirlerim bozuldu şimdi...Bugüne kadar şöylemek istediğim bir şeyi söylemek istiyorum..."Böyle olamaz neden bu senaristler böyle bir senaryo yazdılar?"....Neden hep bize hüzün ağırlıklı bir bölüm izletiyorlar?Nerde bizim neşeli ailemiz....???

Lütfen bizim gülmeye ihtiyacımız var ağlamaya değil...Misket'i ve Rüzgar'ı mutlu edin....Diğer konulara geçin...

Sevgi ve saygılarımla.....

nuru4207
31-01-07, 18:35
evet yaa ben de burdan senaristlere sitem ediyorum.artık gülmeye ihtiyacımız var.biraz da eğlenceli bölümler izleyelim.misket ve rüzgar kavuşsun şadan artık kendine gelsin eski şadan olsun.nooolur yaaa.sesimi duyan varsa rica ediyorum lütfeeeenn:(

purna
31-01-07, 21:39
ismetler kesin bu işi çozerler

yeni bölüm özetii

Fincan Yaşadıklarına Dayanamaz

Fincan yaşadıklarına dayanamaz ve herşeyden uzaklaşmak için köye gider. Nemide ise ahretliğini kırdığı için üzgündür ama elinden bir şey gelmez. Peyami, bankadan Zeynep’in okulu için biriktirdiği tüm parayı çeker ve Şadan’a ödemesi için Rikkat’e verir. Acaba bu durum karşısında Şadan ne yapacaktır? Safa nihayet Şadan’dan geçmiş haklarını istemeye karar verir. Ancak öfkeli baba, müstakbel damadını nasıl karşılayacaktır? Rüzgar son sürat sevdiğinin evliliğine engel olmak için çabalamaya devam eder. Öte yandan İsmet, bir anda ortaya çıkan Misket’in evlilik kararının arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya karar verir.

dilekk54
31-01-07, 21:47
Dilek sezgin akgündüzden tüm izleyiciler adına rüzgar ve misketin ilişkisinin geleceğini öğrenebilirsin.Misketin evlenmesini ve rüzgarın yurt dışına gitmesini sorabilir ve bunların gerçekleşmesi durumunda ikisinin nasıl tekrar biraraya gelebileceğini sorabilirsin.Ayrıca biz izleyicileri bu kadar çok niye üzdüklerini de sorabilirsin...

o zaman herkes bana özel mesaj atsın duygu ve düşüncelerini söylesin istiyen bende bunu iletiyim

umarım bişeyler olur yazık olacak yoksa bu gidişle bu ikisinede keşke rüzgar bugün annesine deme gafletinde bulunsaydı ya

RODYA
31-01-07, 22:43
evet yaa ben de burdan senaristlere sitem ediyorum.artık gülmeye ihtiyacımız var.biraz da eğlenceli bölümler izleyelim.misket ve rüzgar kavuşsun şadan artık kendine gelsin eski şadan olsun.nooolur yaaa.sesimi duyan varsa rica ediyorum lütfeeeenn:(

Evet arkadaşım ,bu dizi sit-com değil,tamam kabul ama sanki komedi kısmı biraz geride kaldı son zamanlarda.Daha dengeli olsun ,lütfen.:img-yes: :img-wink:

.zeynomm.
01-02-07, 11:07
bütün gece uyuyamadım aklımda hep aynı şey "şu zehra benim elime bi düşse ne güzel olurdu" ....
aklım bır türlü almıyor ya bu nasıl bir anneliği geçtim insanlıktır..sadece misketi doğurdu diye ona bu kadar acı çektirmeye haytını zehir etmeye hakkı varmı bu kadının??
önce çocukluğunu ve genç kızlığını mahfetti şimdide geleceğini mahfediyor...
benim aklım bunu malesef almıyo arkadaşlar göz göre göre kızının umutlarını aşkını herşeyini ezip geçen bir kadın var ve kımse bunu durdurmayacak ..öylemi? ee ne oldu bizim evin hallerinin o kocaman o birbirine kenetlenmiş her konunun üzerinden gelen her kötü olayı çözen üyeleri nerde nerde onlar ya ... yarın misketle niyazının düğün sahneleri çekilecek ...
ben kendi adıma senaristlerin durumu çok abartığını düşünm eye başladım hanı bu dizi bizim evimin halleriydi bu kadar karmaşık hale getirmeye içinden çıkılmaz bır duruma sokmaya ne gerek vardı kı?
biz azda olsa mutlu olacağımız yüzümüzde ve gönlümüzde koca bır gülümseme oluşturan dizimizi geri istiyoruz .. artık diziyi seyrederken öyle geriliyorum kı hergün ağla ağla tükendik ya:((
lütfen artık biri buna dur desin ...anlıyoruz heyacan oluşturmaya diziyi sürükleyi yapmaya çalışıyosunuz ama ben artık sürüklenemez hale geldim söylim.. belkıde "geldiysen geldin kardeşim bi senmisin senin için senaryoyumu değiştircez "diyosunuz .tabi diye bilirsiniz en doğol hakkınız ama benımde en doğal hakkım artık ailemi mutlu ve birbirine kenetlenmiş halde görmeyi istemek...
yine sizleri çok seviyorum ve meği geçen herkese gerçekten çok çok teşekkür ediyorum ..iyi vardınız iyiki varsınız...
(ama artık rüzgar ve misket olayı açığa kavuşsun kurban olayım ya ömrümü yediniz sadece benim olsa neyse bütün izleyiciler apranax kullanmaya başlacacaz (aklıma gelen en etkili sinir ilaci bu )

onur29
01-02-07, 11:55
Ewert ay bu dizi sade bizim içimizden karakterlerin olduğu, Normal ve komik olayları anlatan bi diziydi. hala öyle ama dizi kanal 1 e geçtikten sonra ben eski tadını alamaım. Karakterler değişmiş (saly, şadan ilk başlarda nemide) Ne bileyim Yani ben eskiyi istiyorum. Berrak göksunun da dediğigibi. Şu misket rüzgar olayı fazla uzadı ve abartıldı. Diziye hiç yakışmıyo bu olay tadında kalmalıydı. u kadar üzüntü yeter bencede senaristler biran önc ebu olayı bitirmeliler.Artık gülmek istiyorum.

candancana
01-02-07, 12:06
bütün gece uyuyamadım aklımda hep aynı şey "şu zehra benim elime bi düşse ne güzel olurdu" ....
aklım bır türlü almıyor ya bu nasıl bir anneliği geçtim insanlıktır..sadece misketi doğurdu diye ona bu kadar acı çektirmeye haytını zehir etmeye hakkı varmı bu kadının??
önce çocukluğunu ve genç kızlığını mahfetti şimdide geleceğini mahfediyor...
benim aklım bunu malesef almıyo arkadaşlar göz göre göre kızının umutlarını aşkını herşeyini ezip geçen bir kadın var ve kımse bunu durdurmayacak ..öylemi? ee ne oldu bizim evin hallerinin o kocaman o birbirine kenetlenmiş her konunun üzerinden gelen her kötü olayı çözen üyeleri nerde nerde onlar ya ... yarın misketle niyazının düğün sahneleri çekilecek ...
ben kendi adıma senaristlerin durumu çok abartığını düşünm eye başladım hanı bu dizi bizim evimin halleriydi bu kadar karmaşık hale getirmeye içinden çıkılmaz bır duruma sokmaya ne gerek vardı kı?
biz azda olsa mutlu olacağımız yüzümüzde ve gönlümüzde koca bır gülümseme oluşturan dizimizi geri istiyoruz .. artık diziyi seyrederken öyle geriliyorum kı hergün ağla ağla tükendik ya:((
lütfen artık biri buna dur desin ...anlıyoruz heyacan oluşturmaya diziyi sürükleyi yapmaya çalışıyosunuz ama ben artık sürüklenemez hale geldim söylim.. belkıde "geldiysen geldin kardeşim bi senmisin senin için senaryoyumu değiştircez "diyosunuz .tabi diye bilirsiniz en doğol hakkınız ama benımde en doğal hakkım artık ailemi mutlu ve birbirine kenetlenmiş halde görmeyi istemek...
yine sizleri çok seviyorum ve meği geçen herkese gerçekten çok çok teşekkür ediyorum ..iyi vardınız iyiki varsınız...
(ama artık rüzgar ve misket olayı açığa kavuşsun kurban olayım ya ömrümü yediniz sadece benim olsa neyse bütün izleyiciler apranax kullanmaya başlacacaz (aklıma gelen en etkili sinir ilaci bu )berrakcığım duygularımızı o kadar güzel anlatmışsınki ekliyecek birşey bulamıyorum.duygularımızı inşallah en kısa zamanda anlar da yanlış bir senaryodan dönerler.önce sloganımız bizim evin halleri bitmesindi.şimdi ise yeni bir slogan buldum SENARİSTLER UYANIN MİSKETLE RÜZGARI RAHAT BIRAKIN nasıl ama?başka konulara geçilsin bu olay çözülsün artık.lütfen senaristler duyun sesimizi,yoksa yakın bir zamanda rüzgarla birlikte depresyona gireceğim-gireceğiz.

midwifeyasemin
01-02-07, 13:58
ya lütfen duyun sesimiziiii.yeter artık bu kadar hüzün... ne yapmamız gerekiyo yalvarmaksa yalvardık işte lütfen artık normale dönsün dizimiz LÜTFEN!!!!

tugchemre
01-02-07, 14:53
of ya resmen mahvediyolar güzelim diziyi herkeste bi dert bi hüzün sıkıldım artık hiç haketmiyor böyle bi dizi tüm bu yaşanan saçmalıkları fincan geri gelir umarım şadan böyle gelmiş böyle gider hiç ama hiç umudum yok ama işallah ismet rüzgarla misket olayını çözer hele hele onları izledikçe tümden kafaları bozmak üzereyim biz bnlar içinmi dizimizin devam etmesi için kendimizi parçaladık

izzie_alex
01-02-07, 15:59
evet bu misket rüzgar olayı çok uzadı kaç aydır onları izliyoruz ya barışsınlar ya da ayrılsınlar artık.ki gönlüm gerçeklerin ortaya çıkıp barışmasından yana.
rüyada geri dönsün.borayla evlenmişler madem onları da evli bir çift olarak izlemek güzel olur.
hakikaten yeter bu üzüntü.sadık amcanın bile eski komiklikleri kalmadı.

sevimli.girl
01-02-07, 16:13
bende rüzgarla misket olayının çok uzadığını ve biran önce düzelmesini istiyorum. çünkü bu yaşadıkları yüzünden saçma sapan işler olmakta ve buda izleyenleri acayip sinirlendirmektedir.

bugünkü bölüm yine güzeldi fakat ben bu miskete iyiden iyiye sinir olmaya başladım. kendinin hiç dengi olmayan ve hiç sevmediği bir adamla sadece rüzgara kendisini unutturabilmek için evlenmesi çok saçma. hem kendini kandırıyo hem de çevresinde olan tüm insanları. kendini ve rüzgarı üzüp harap etmekle kalmıyo ailesinde herkesi üzüyor ve herkes bişeyler için çabaladıkça yalanına devam ediyo. artık bu meselenin biran önce çözülmesi lazım. umarım artık daha fazla uzamaz ve izleyenlerde daha fazla gerilmez.

000garfield000
01-02-07, 16:26
rüzgar misket olayı çok sıktı ya.misketi parçalayasım geliyor.senaristler resmen diziyi bitiriyor.ben bu diziyi stresten uzak tam bir aile dizisi oldugu için yıllardır izliyorum.şimdi aşk,entrika ihtiras var nerdeyse.esiden günlük hayatta yaşadıgımız olayları anlatırlardı ve çok komik olurdu.
ben böyle bir olayı 10 bölüm uzatan dizileri sevmem.ve bu yüzden birçok diziyi izlemeyi bıraktım.bu olay 4 aydır devam ediyor.
hadi senaristler "reyting" uğruna böyle bir şey yapıyor oyuncularda mı demiyor "yeter sıktı artık bu olay.dizimize yakışmıyor"
demek ki senaristler de artık ticari açıdan bakıyor.hani içinde aşk, entrika olan diziler izleniyorya.bu da belki daha çak izlenir.ya da yazacak konu bulamıyor.
ben 5 yıldır severek izlediğim diziyi istiyorum.şimdi sinir krizleri geçirdiğim diziyi istemiyorum.ben sevmiyorum böyle dizileri.
arkadaşlar sesimizi duyurabileceğimiz bir site varsa mailler atalım bitsin bu işkence.ben eski komik,duygusal ve bizden olan diziyi istiyorum.

elvanyıldız01
01-02-07, 16:32
Senaristler gerçekten mizketle rüzgarı rahat bırakın artık kavuşsunlar.Bugün rüzgar niyaziye yumruk atınca içimin yağları eridi,hiç yoktan o adama haddi bildirildi.Ben bu misketi anlamıyorum artık ,bu hali hiç hoş değil hele niyaziye sakızlı muhallebi yedirme sahnesi gerçekten söze gerek yok...İsmetle rikkat(bilmeden oğlunun iyiliği için çalışıyo) çok şekerdi.Özellikle ismetin rüzgara yardımı çok iyiydi.Ayrıca bugün niyazi gerçek yüzünü ortaya koydu.Misketin niyaziyle evlendikten sonra evden dışarı çıkamayacağı anlaşılıyo.Artık rüzgarla misket kavuşsunnnnnnn lütfennn,biz onların teyze yiğen olmadığını biliyoruz bu konuyu daha fazla uzatmayın,rüzgar diziden uzun bir süre ayrılıp yurt dışına çıkmasın biz onu dizide görmek istiyoruz değerli senaristler ve yapımcılar ve oyuncular...

sirinkis
01-02-07, 16:37
İsmet bu işi çözücek gibi.. herkesi üzdükleri yeter Zehranın Dublexx evi yüzüne aieldeki herkes mutsuz üzgün Kendi kızına insan böyle bir hainliği nasıl yaparsa artık kimbilir belki misket zehranın kızıda değildir bu zehradan herşey beklenir!! Gerçeklerin bir an önce açığa çıkması dileğiyle tabiiki misket niyazi ile evlenmeden önce!!!!!!!!!!!! ( misket gecen sezonki bölümlerde tatildeyken rüzgara ben seni hiç üzmem hep yanında olurum demişti eğer Niyazi ile evlenirse asıl rüzgarı o zaman üzmüş olur) Misketinde evlenmedeki niyeti rüzgar onu unutsun diye iyilik yapmak istiyor rüzgar daha fazla üzülmesindiye ama gönül bu sevmiş bir kere unutmak ne mümkün !!

000garfield000
01-02-07, 16:42
arkadaşlar şimdi ögrendim misketle niyazinin dügün sahnelerini çekiyorlarmış. inşallah evlenmez ve her şey ortaya çıkar. bence fincan ortaya çıkaracak her şeyi.o köye gitti ya oradan misketin cihangir kızı olmadıgını ögrenecek inşallah

000garfield000
01-02-07, 16:47
hatta misket evlenecekmiş niyaziyle.onlar bir çok bölümü çekmişler.misket rüzgarı seviyor ve sürekli gel gitler yaşayacakmış.
inşallah duyduklarım yanlıştır.senaristler değiştirmiştir

Müge
01-02-07, 17:27
Genel olarak pek gelişmeli bir bölüm değildi..

Misket’e olan yoğunluk devam etti…Sadık Ali’nin halleri komikti…Peyami ve Zeynep ‘in sahnesi güzeldi….Peyami bankadan çektiği paraları Zeynep’e verdi ve…

Peyami-Al kızım şunu dayına ver

Zeynep-Tamam(Çok şeker bir çocuk valla maşallah)

Rikkat’ten sonra bu seferde İsmet dedi Sayhan’a kullandı o güzel sözü…

İsmet-Bravo Sayhan bravo!!!

Bu bölümün en ajanları İsmet ve Rikkat’ti..Misket ve Niyazi’yi nasılda takip ettiler…Fakat Misket takip ettiklerini anlayınca rol yaptı…Rüzgar olayı biraz abartı yumruk atmasına gerek yoktu….Hala Misket’in evlenmesin yana değilim….Senaristler olayı biraz abarttıklarına inanıyorum…Şu an yazacak yorum bulamıyorum.çünkü sinirliyim artı TEPKİLİYİM ama artık YETER biri senaristleri durdursun..
....Son olarak.....

Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler.....

sirinkis
01-02-07, 17:32
bugün maalesef izleyemedim:( rüzgar niyaziye yumruk atmıs sanırım niyazinin gerçek yüzü bir an önce açığa çıksa Mİsket de görse gerçekleri Öğrense rüzgarının teyzesi olmadığını ahhh ahhh

000garfield000 umarım senaristler son anda değiştirerek bize süpriz yaparlar ve onların mutlu olması ile bizde mutlu oluruz Misket ve Rüzgar mutlu olsun bütün ailede mutlu olacak herşey yoluna girecek bence

paçiii_melos
01-02-07, 17:49
Merhaba arkadaşlar
Bugünkü bölüm de gene güzeldi. Ben de bazı arkadaşlara katılıyorum. Misket olayı çok uzadı, yani ben de iyice sinir olmaya başladım. Bu durumda beni en çok üzen de tabiiki Rüzgar....

Bugünkü bölümde en çok üzüldüğüm ve de ardından beni kahkahalara boğan kişi Sadık Aliydi... Bir yandan Fincan Halanın yemenisini almış kokluyor ve üzüle üzüle türkü çağrıyor. Sonra da Misket gelince de hemen değiştirip oynamaya başlıyor valla inanın o sırada annemle gülmekten özellikle de ben çatlamak üzereydim..... İlahi Sadık Amca ne komiksin sen ya, gerçekten çok büyük bir oyuncu kendisini çok seviyorum ve de tebrik ediyorum...

Ne kadar çok sewiyorki arkasından nasıl da üzüldü tabiiki herşey Misket hn. mın yüzünden.

Şadan da gene sinir bozucuydu. Ayy bir de hizmetçi tutalım demez mi yaa Nemide de bir güzel lafı yapıştırdı,helal olsun....

Sally de sabah kalkar kalmaz İsmail falan diye tutturması, kocayla kafayı bozdu :D O resimdeki bence Ali Güvendi....
Bİr de onu ilk de fa makyajsız gördüm, çok garibime gittii, ama gene de güzeldi.

İsmetimiz bence herşeyi ortaya çıkaracaktır.
Rüzgarın da ellerine sağlık, ne gğzel yapıştırdı adama :D

İnş Fincan hala yarın ki bölüm de olur, çok fazla ayrı kalmasın kendini özletiyor ;)

Kısacası bugünkü bölüm de gene çok doğaldı, çok tatlıydı....

reyyan88
01-02-07, 17:50
yyeeettteerrrrr

gerçek hayatta izin vemiyrsunuz sevenler

kavuşsun bırakın

dizide kavuşsunlar bari o kadar mutluluğuda çok

görmeyin.Misket canım nasılda mutsuzdu içim

parçalandıartık birileri gerçeyi ortaya çıkarsın

dizinin tadı

kaçmaya başladı hep aynı sorunlar inşallah düzelir

artık .

.zeynomm.
01-02-07, 18:04
yok yok benım hiç umudum kalmadı söylim ...hatta bence hepimiz gidip birer kutu sinir ilacı alalım bizde rahat edelim senaristlerde!!!
yanı sevgili canım biricik senaristlerimiz aynur ulusoy ve sevda erel bize kastınız ne ben anlamadım kı ... biz burda yırtınıyoruz bu sahneleri istemediğimiz artık diziyi izlerken huzur bulmak istediğimizi söylüyoruz ama siz bizi hiç sallamıyosunuzz yaa olmaz kı böyle ...sinirlerimiz gerim gerim gerilmekten helak oldu ..yanı kas kas nereye kadar artık tv nın içine dalıp misketi tutup şöyle bir sarstıktan sonra (ki ben misketi o kadar çok seven bir hatun kişi olmama rağmen yanı artık ne kıvama geldiğimizi anlayın)
yeeeteeerrr siz akraba değilsiniz yürüyün dna testi yaptırmaya gidiyopruz diye haykırmak istiyorum :((((
oooofffff!! offfff! yapmayın bunu bize ya lütfen yanı eskiden akşam oldumu geçerdik tv nın başına oohh butun sıkıntıları bı kenara bırakırdık azcık da olsa huzuru aşkı mutluluğu aile bağlarını görüp bu hayatta unut etmeye yaşamaya değer şeyler varmış derdik en üzgün zamanlarda bile..ama şimdi ben hergün 2 paket peçeteyle oturuyorum tv nın başına zaten çok sürmez sinir ilaçlarımızla oturmaya başlarız....
bunu bize yaşatmayın ne olur biz sizleri geri kazanabilmek için onca çaba sarfetmiştik sırf o huzuru o mutluluğu yeniden yaşamak aile sıcaklığımızı yeniden hissetmek için ama artık bazen öyle şeyler oluyokı dizimizde içimiz buz tutuyo kalbımız üşüyo ıo sıcacıık ailemizin bu hallerini gördükçe ... çok konuştum artık bişey yazamıyorum ama inanınkı kelimeler boğazımda düğümlenmiş durumda sadece sizleri çok sevdiğim için emeğinize saygısızlık etmekten korktuğum için susuyorum....
lütfen lütfen lütfen artık buna bir son verin...
bizim evin hallerinde emeği geçen herkes iyiki vardınız iyiki varsınız sizleri çok seviyorum ve sonsuz teşekkürler ediyorum ..bide bizi böyle veremin eşiğine getirmesenız dadınızdan yenmiyceksiniz canım :)))

tugchemre
01-02-07, 18:33
yarısından sonra izleyemedim ama gördümki hiçbişey olmamış valla rüzgara tek denecek şey gitsin gitmesini hiç istemiyodum ama yok yazık bari o hayatını kurtarsın yol yakınken ay sinirlerim zıplamış durumda gözgöre göre katlediyolar dizimizi

dilekk54
01-02-07, 19:11
rüzgar misket olayı çok sıktı ya.misketi parçalayasım geliyor.senaristler resmen diziyi bitiriyor.ben bu diziyi stresten uzak tam bir aile dizisi oldugu için yıllardır izliyorum.şimdi aşk,entrika ihtiras var nerdeyse.esiden günlük hayatta yaşadıgımız olayları anlatırlardı ve çok komik olurdu.
ben böyle bir olayı 10 bölüm uzatan dizileri sevmem.ve bu yüzden birçok diziyi izlemeyi bıraktım.bu olay 4 aydır devam ediyor.
hadi senaristler "reyting" uğruna böyle bir şey yapıyor oyuncularda mı demiyor "yeter sıktı artık bu olay.dizimize yakışmıyor"
demek ki senaristler de artık ticari açıdan bakıyor.hani içinde aşk, entrika olan diziler izleniyorya.bu da belki daha çak izlenir.ya da yazacak konu bulamıyor.
ben 5 yıldır severek izlediğim diziyi istiyorum.şimdi sinir krizleri geçirdiğim diziyi istemiyorum.ben sevmiyorum böyle dizileri.
arkadaşlar sesimizi duyurabileceğimiz bir site varsa mailler atalım bitsin bu işkence.ben eski komik,duygusal ve bizden olan diziyi istiyorum.

bende sezgin akgündüzün var verebilirim mail atabilirsiniz hepiniz

Müge
01-02-07, 22:23
Olmaz bir tanem ,olmaz sevdiğim ,olmaz inan bana olmaz aşk böyle olmaz……

Bu şarkıyı Misket’e yolluyorum…Misket’i yazan senaristlere daha doğrusu….Hiç düşündünüz mü sizler bu senaryoyu yazarken izleyici ne tepki gösterir diye..Gerçekten bu sezon bizleri ne kadar güldürdünüz?? Ve Ne kadar ağlattınız….??Ne kadar kızdırdınız?Ne kadar düşündürdünüz? Biz “Bizim Evin Halleri” izleyicisi olarak tam altı yıldır keyifle izliyorduk dizimizi…Geçen yıl Trt’te yanına son verildi dizimiz ne kadar üzüldüğümüzü ve dizinin devamı için attığımız mailleri sizler daha iyi bilirsiniz…Çok geçmeden dizimizin Kanal1’de devam edeceğini duyunca sevinçten havalara uçtuk….Dizimiz için gün saydık aylar öncesinden…Fakata daha yayına başlamadan önce bir baktık Rüzgar’ı oynayan Burak Demir değişmiş Cantuğ Turan gelmiş….Biraz yadırgadık,sonra bağrımıza bastık…Misket’i modern birisi olarak gördük..Rüzgar-Misket aşkına önce eleştiriler yaptık .Sonradan gözlerimiz bu aşka alıştı tam bunlar olurken Rüya’mızı (Dilara Yalçın) sevgilisi ile yurt dışına yolladık…Tamam Rüya’nın kendi seçimiydi bu kararını verdi ve gitti…Çok geçmeden Şadan zengin oldu herkese tepeden bakmaya başladı…Peyami-Şadan dostluğu bitti…Sally kişilik bulanıma girdi…Kılıktan kılığa girdi…Tamam biz bunlara da olur böyle şeyler dedik…Neva ve Safa aşkına bizlerde sevindik…Onları destekledik..Aile içinde olan kavgalara kızdık ..Peyami’yi kardeşi Safa’ya destek çıktığı ve ona sahip çıktığı için tebrik ettik…İşsiz oldukları ve boş oturdukları için ayıpladık….Peyami’nin otelde kapı görevlisi olduğunu çalışıp eve para getirdiğini görünce taktir ettik….Evet bunlar benim kişisel görüşüme ters düşmeyen şeylerdi….Ta ki Zehra ve Niyazi ortaya çıkana kadar.Önceleri Niyazi’ye güveniyordum…Gerçekleri ortaya çıkacak adam diyordum….Zehra’nın işine son verecek adam…Ama sevgili Berrak’ın son yazdığını okuyunca kan beynime sıçradı ve bu yazıyı yazmaya karar verdim..Gerçekten inanmak istemiyorum….Bu yarın çekilecek nikah sahnesini eğer yapabilirsem izlememeyi düşünüyorum…Bu Misket ve Rüzgar için yazılmış senaryo hiç beğenmedim…Tepkim ve sinirim hala devam ediyor…Bizim Evin Halleri dizisi böyle değil di…Ailemiz bizi güldürür,güldürürken düşündür dü…Ama şimdi sürekli sinirlerimizi bozuyor ve ağlatıyor…Tamam bir dizi bile diyemiyoruz….Sevgili senaristlerimiz bizler size ne yaptık ve neden bulara kadar geldiniz…Misket’i ön plana çıkardınız sesimiz çıkmadı sizce bu evlendirme olayı biraz fazla değil mi?

Sevgi ve saygılarımla….

ena
01-02-07, 22:53
Sevgili arkadaşlar,
Bir süredir buradaki gelişmeleri sadece uzaktan takip ettim ve müdahale etmek istemedim. Fakat bu noktada hatırlatmak istediğim birkaç şey olacak izninizle.

Öncelikle, set ekibinden veyahut başka bir yerden almış olduğunuz tüyoları burada paylaşıma sunmak sizce ne kadar doğru? Olayların gelişimini önceden bilmek istemeyenler de olduğunu unutmadan herkesin haklarına saygı göstererek paylaşımda bulunmaya lütfen özen gösterelim. Bu işin izleyici kısmı. Diğer taraftan tüyoları aldığınız arkadaş bu tüyoları "siz"inle paylaşmış. Dizifilm.com gibi 80bin'e yakın üyesi ve kimbilir bunun kaç katı ziyaretçisi olan bir sitede dizideki gelişmelerin önceden duyurulması muhtemelen bunları sizinle paylaşan arkadaşın da hoşuna gitmeyecektir. Birey olarak onun hoşune gitse dahi muhtemelen değil, kesinlikle dizi ekibinin hoşuna gitmeyecektir bu. Orada harcanan emeğin zayi olmasından başka bir şey değil çünkü. Sevdiklerinize hazırladığınız sürprizin birisi tarafından zamanından önce ona iletilmesi sizi ne kadar memnun edecekse, bu tüyoların burada paylaşılması da dizi ekibini ancak o kadar memnun edebilir. Yani orada bizler için emek harcayan insanları üzmemeye özen gösterelim lütfen.

Elinize geçen tüyoları paylaşmak istiyorsanız, bunları bilmek isteyenlere özel mesaj veya sohbet programları aracılığı ile gönderirseniz sanırım hem sizler paylaşımınızı gerçekleştirerek mutlu olursunuz, hem de bu bilgileri bilmek istemeyenler ve dizi ekibimiz mutlu olur.

Bir diğer nokta ise şu;
Evet, son bölümlerde seyircinin isyan etmesine yol açan gelişmeler oldu dizimizde. Fakat lütfen eleştiri ve isyanlarımızı dile getirirken lütfen üslubumuza dikkat edelim. Hikayenin gidişatını beğenmemek ve bu memnuniyetsizliği dile getirmek elbette izleyici olarak en doğal hakkımız. Ama bunu yaparken ekibin emeklerine saygısızlık ve de özellikle senaristlerin yaratıcılığına müdahele etmemeye dikkat etmekte fayda olduğunu düşünüyorum.

Yorumlarınızı yazarken, eleştirilerinizi dile getirirken bu ince ayarı tutturmaya özen gösterirseniz forumumuz çok daha takip edilesi bir forum olacak kanaatindeyim.

Saygılarımla...

Müge
01-02-07, 23:13
Sevgili Ena’cım ben de görüşlerine ve yazdıklarına katılıyorum…Eğer yukarıda yazdığım yazıda bir yanlışlık varsa özür diliyorum….İstemeden yazdım kurallara ve saygı seviyesine uyarak..

Bu verilen tüyolar gerçekten hoş olmadı…Ena’nın şu cümlesi gerçekten çok doğru..

"Sevdiklerinize hazırladığınız sürprizin birisi tarafından zamanından önce ona iletilmesi sizi ne kadar memnun edecekse, bu tüyoların burada paylaşılması da dizi ekibini ancak o kadar memnun edebilir.” "

Ben ne güzel hayaller kurmuştum ama şimdi hiç biri olmayacak…Neyse daha fazla yazmak forumun tadını kaçırmak istemiyorum…

Sevgi ve Saygılarımla…

armagan_60
02-02-07, 06:42
enacım sana kaılıyorum bizler bilmek istemiyoruz önceden olayları heycanı kalmıyo demi kitap değilki bu dizi böyle olmaya devam ederse dizimiz reyting kaybına uğrayacak lüyfen arkadaşlar tiuolarımızı burada paylaşmayalım

purna
02-02-07, 06:56
nemıde bın pışman

mısket ve ruzgar arasında sular henuz durulmamıştır.ısmet ıkı asıgın ayrılış sebebını arastırmayabaslar.nemıde ıle fıncan ın arasına kara kedı gırer yaslı kadın fıncanınj ansızın koye gıtmesıu ınden kendını suclar.nemıde mısketı ve sadık alıyı evıne alır

armagan_60
02-02-07, 07:19
Arlkadaşlar bildiğimiz üzere geçen sene dizimiz trt tarafından son bulmuştu ve bütün olaylar 10 bölüm içerisine sıkıştırılıp sonuçlanmıştı bizlerin sayesinde dizimiz yeniden başladı ama mutlu sonla bittiği için yeniden bir düzene oturtmak için mecburen mantık hatalarına başvuldu ve bence bazı değişiklere başvruldu ilk önce geçtiğimiz sezona dönelim

1)Bildiğimiz üzere geçen sene köylü misket rüzgara aşık olmuştu ve aşkı uğruna değişti ve değişmesine yardımcı olan ise saly ile ismetti aslında rüzgarın karşısına çıkartmayacaklardı ama aniden rüzgarın doğum günü partisi oldu misket söz dinlemedi ve karşısına çıktı ama rüzgar için pek bişey değişmedi sadece miskete kendini geliştirdiği için bravo dedi daha sonra hekes bir şekilde yalıkavağa gitti orada misket aşkını söyledi daha sonrada ben bugüne kaar niye görmedim sanki dedi yani kendini zorla aşık etti gibi bişey oldu birisi sana aşık diye sende olmak zorunda değilsinki ve orada bakıştılar olay son buldu
2)Safa ile neva olayı aha vahim aslında geçen sene evlenmeye niyetleri yoktu sadece gezip tozuyoolardı daha önce safanın evlenme teklif edicek havasıda yoktu ama ne olduysa yalıkavakta neyine güvenerek evlenme teklif etti nevanında kabul edip etmediği sürümcemede kalmıştı
3)Boranın aniden çıkıp gelmesi ayrıca hapisteki osmanın çıkıp gelmesi sizce bir tesadüfmü çağları hiiç affetmeyeceğini söyleyen saly birden affediverdi borayı unutan rüya birden karşıssına çıknca yelkenleri suya indirdi
Kısacası geçen sezon dizi biteceği için mutlu sona bağlandı aniden PEki ya bu sezon? diziye yeniden başlama kararı alınınca yukarıdada söylediğim gimi bazı değişiklikler ve mantık hasası oldu Bunları sıralıyalım,

1)Misket olayı mutlu sona bağlanmıştı yeniden alevlendirmek kolay olmayacaktı elbette hekesi diziyi yalıkavakta bitirmişti ama misket ile fincanın köyden dönüşleriyle başladılar köyde fincanın kafasına girmişler misketin cihangirin kızı olduğu peki bu nasıl oldu ben pek anlayamadım 1. bölümden beri fincanın kafası karışıktı ve yeni bir yola başlandi ve bu yolda dizinin başından beri oynayan burak demirden vazgeçildi dizinin akan senaryosuna bakarsak bu olaylar eski rüzgarın üzerine hiç ama hiç yakışmazdı çünkü eski rüzgarın vurgun duymaz bir yapısı vardı bu olaylar onun başından geçse unuturdu ayrıca misketten baya bi büyük duruyodu ve nece yeni rüzgar bu olaylara daha yatkın birbirlerine daha uygun ve bundan dolayı rüzgar karakterine cantuğ tuğray getirildi bazı arkadaşlar ayrılmasının sebebinin yeni bir diziye başlamasını gösterebilirler ama leyle okay ve pervin ünalp ve nusret çetinel bir düre istanbul dizilerinde aynı anda rol alabildiler ve sırf olayları karıştırmak için küçük bir tesadüf ve küçücük bir yanlışlık(ismetin aniden saçının dökülmesi ve ismetin saçları olan hırkayı misketin giymesi ve bu hırkadanda sadı alinin saçını alması) hem ismetrin saçları sarı değil mi? misket ise kızıl buradan far edemediler mi? hani aldılar fark etmediler dna testi yaptırmak o kada kolay mı? adamlar mahkemelerle dava açıyorda öyle yapıyolar hadi onuda yaptılar diyelim kağıt parçasına inanan misket ve rüzgar bir dna testi yaptırmadılar oysaki sayhanı deli raporuna gerçek olduğu halde kimse inanmadı onada kimse inamaya bilirdi

armagan_60
02-02-07, 07:27
devamı...

2)-Sfa nevanın aniden evlenmesi mantıklı olabilir hadi bir nevze ama sırf zenginlik fakirlik olyaı gösterilmek içiin peyami dükkanını kapattı ilk başta ve sudan bir sebeple şadan aniden zengin olup çevreindeki insanları ezmaye başladı ayriyeten geçen sezonda penbe safaya aşıktı ve neva ile safayı kıskanıyodu ayrıca geçen sene bir şekide para bulan safa bu sene tek kuruş bulamıyor
3)-Saly aniden karakter değiştirdi otoraklı saly gitti
4)-misket ve safanın diziyi ağırlıklı olarak götürmesi dilara yalçının diziden uzaklaşmasına sebep olabilir.
Şimdilik aklıma gelen bunlar görüşme üzere

armagan_60
02-02-07, 07:31
Dün dizinin başlamasını beklerken yanlız kalplerden önce bizim evin hallerinin fragmanını gördüm anlatan adam şunları dedi yeni kirayıcı göstererek bir kadın ortaya çıkacak ortalık karışacak ve fincan misketin şaşkın halleirini göstererek bütün dolaplar ortaya çıkacak diyodu yakındır herşeyin çözülmesi merak etmeyin ama deminki yazınmdada dediğim gibi bu karışıklıklar trt tarafıdan olmuştur

elvanyıldız01
02-02-07, 08:04
Arkadaşlar hepinizin yazdığına katılıyorum,tabiiki olayları önceden öğrenmek senaristlerin emeğine saygısızlık oluyor ama onlarda umarım bizi üzmezler ve olayları olması gerektiği hale sokarlar.Ayrıca ben yinede bizim dizimizde herşeyin doğru şekilde geliceği umudumu sürdürüyorum.Bu bahsedilen evliliğin de olmasını hala daha çok zor görmek istiyorum.Ve eğer böyle bir evlilikle olaylar gelişirse senaristlere fikir vermek için söylemek isterim bari rüzgarı da ona uygun bir kızla evlendirin de diimizin heyacanı bir kat daha artsın.Şaka bir yana umarım herşey ortaya çıkar ve dizimizde özlediğimiz ve görmek istediğimiz görüntüleri görürüz.

h.eren
02-02-07, 09:30
Sezgin bey kanal 1 geçmemişti. O yüzden ne kadar yardım edebilir bilmiyorum. Ben Müge'nin yazdıklarının tümüne katılıyorum. Son bir haftadır farkında olmadan diziyi geç açıyorum. Seyretmek içimden gelmiyor. Senaryoyu önceden öğrenmek bizi oyundan düşürdü ama ben nikahın sonuçlanacağına inanmıyorum. Eski türk filmleri gibi son dakika müdahale olacak diyorum.

armagan_60
02-02-07, 09:38
arkadaşlar lütfen ama lütfen senoryoyu yazmayın buraya dizimize yazık ediyorsunuz

onur29
02-02-07, 13:19
armagan_60 dizideki bu beğenmediğimizolayların trt yüzünden gerçekleştiğini yazmışsın. Aslında yazdıklarına hak vermedim değil. Ama senaristler diziyi yıllardır ayzan senaristler değil mi?, Profesyonel değil mi? Bu kadar entrika ve hüzünü diziye katmayabilirlerdi. Diziyi yalıkavaktan sonra daha iyi götürebilirlerdi. mesela ilk başlarda. Neva ve safanın evlenmesini yadırgamadım ben. Çünkü ikiside deli dolu. Ama misket ve rüzgar olayı çok saçmaydı.i Zaten dizi başlar başlamaz bu olay belli etti kendini. Yani buna ne gerek vardı ki. Hadi böyle bişey oldu. Bu akdar uzamamalıydı. Sonuçta bu dizi farklı. Yani 3 5 bölümde bu olay bitebilirdi. mesela bu niyazi ve zerrin diziye hiç girmemeliydi. Ayrıca bende salynin değişmesini çok yadırgadım. Birde pembenin. Abdülle yakınlaşmasını hiç hazmedemedim. Pembe nasıl olduda safayı unuttu birden. nasıl olduda yıllardır Abdülü farkedemedi. bence gereksiz bi yakınlaşma ben pembenin dışardan yeni bi karakterle birlikte olmasını tercih edrdim. Ayrıca pembe trt deki bölümlerde bu kadar köylü gibi davranmıyodu. Kana 1 de konuşması giyinişi tamamen köylü gibi olmuş. Buda bana absürd geliyo. Ayrıca bencede rüya diziye geri gelmeli.

.zeynomm.
02-02-07, 13:32
çok çok çok özür dilerim arkadaşlar ben bu açıdan bakamamıştım çünkü olacakları okuduğumda çok kızıyodum ve sizlerinde bunları bilmeye hakkınız olduğunu düşünüyodum :(((
enacım ve mügecim gerçekten çok haklısınız biz kez daha özür dilerim ve merak etmeyin bı daha asla bişey yazmıycam foruma ... diğer arkadaşlardanda çok öüzr dilerim sevgiyle kalın...

Müge
02-02-07, 14:24
Sorun değil Berrak'cım herkes hata yapabilir,hatanı anlayıp özür dilemen bile çok güzel...Üzme o tatlı canını ...B.e.h'li günler...

Saygılar,Sevgiler..

armagan_60
02-02-07, 14:45
çok çok çok özür dilerim arkadaşlar ben bu açıdan bakamamıştım çünkü olacakları okuduğumda çok kızıyodum ve sizlerinde bunları bilmeye hakkınız olduğunu düşünüyodum :(((
enacım ve mügecim gerçekten çok haklısınız biz kez daha özür dilerim ve merak etmeyin bı daha asla bişey yazmıycam foruma ... diğer arkadaşlardanda çok öüzr dilerim sevgiyle kalın...
önemli değil berrak biz sana bişey demedik zaten bizim tek korkumuz dizinin reyting kaybına uğraması senaristlerin bu yazılanları görmesi onların şevkini kırabilir değilmi

arkadaşlar bu akşamki bölümü bi aksilik olmazsa çekebilecem resim falan koyabilirim

sevimli.girl
02-02-07, 17:12
bugünkü bölüm geçen bölümer kadar duygusal değildi;fakat komikti. pembeyle safanın nevaya krem hazırlamaya çalışmaları ve sonunda nevanın alerji olması komikti.

bu bölümde sadık ali benim biraz sinirimi bozdu diyebilirim. kendi karısının yokluğuna bikaç gün bile tahammül edemezken, durmadan üzüntülü üzüntülü dolaşırken misketle rüzgardan birbirlerini unutmalarını ve sevmemelerini bekliyor. hemde onların ayrılmasına sebep olan onlarken. bu yanlış anlaşılma eğer düzelirse misketin ve rüzgarın sadık aliye ve fincana olan tepkilerinin nasıl olacağını çok merak ediyorum. (tabi bu baya bir zaman alacak gibi gözüküyo) ve tabi misketin annesine olan tepkilerini de çok merak ediyoru. inşallah bu bölümler en kısa zamanda gerçekleşir de izleyenler sıkıntıdan çatlamazlar.

onur29
02-02-07, 17:29
Evet bende gerçekler ortaya çıkınca misketin annesine olan tepkisini merak ediyorum.

Müge
02-02-07, 18:54
Öncelikle Füsun’un Füsun’dan da görgüsüz komşusu hayırlı olsun…Adı neydi dur bakıyım Furize….Gerçekten renkli bir kişilik ….Mümtaz beyde aşık oldu hemen ona he he he….Füsun’a taktı valla…Yok bahçevanın evi de aynı renkmiş adı da Füsun’muş….

Sadık Ali çok tatlıydı bu bölüm de…Çocuk parkına gitmiş ve kaydıraktan kaymış….Bir de Silvestirli t-shörtü çok atmış omzuna eve gelmiş.Nemide’nin Sadık Ali’ye bir sözü çok güldürdü beni…

Nemide-Kaydırağa da binseydin?

Sadık Ali-Bindim zaten……:img-hyste

Bu dizinin en çok sevdiğim şeyi bütün ailenin bir olup aynı anda bir araya gelmesi….Bu akşamki bölümde Sadık Ali’ye hep beraber toplaşıp yemek getirmeleri gibi….

Sally hala Nemide tarafında sıkı bir eğitim de…Saçlarını lüle lüle yapıyor ya çok hoşuma gidiyor….Bakalım ileride

Neler olacak..????

Safa ah ah yaptı yine yapacağını huylu huyundan vazgeçmezmiş ki …Neva’ya krem yaptı olanlar oldu …Fakat Pembe’ye krem yapmak için anlattıkları ve Pembe’nin ilk başta yanlış anlaması çok komikti……

Rikkat,İsmet;Sayhan Peyami’nin sahneleri çok kısaydı hiç bir şey anlamadım….

Emeği geçen herkese teşekkürler….

rüzgarr
02-02-07, 18:55
Ayy bugün dizi süperdi...Yine kırdı geçirdi hele bir de o Füsunun: ''Bizim eve bak Ahhırr Ahhhhııırrrrrrrrr '' :img-hyste :img-hyste diyişi yokmu öldürdü beni.Safa ile Pembe'nin salatalıktan Neva'ya krem yapmaları..herşey çok güzeldi.Ahh bir de şu Misket ile Rüzgar derdi olmasa ne güzel olur.Dünkü bölümde Niyazi bey miskete ''ne güzel işte ev her yeri görüyor,evlendikten sonra dışarıya çıkmana gerek kalmayacak..Hem...sen bakmasan bile sana bakan olur'' diyişinden çıkardığım nacizane sonuç;bence evlendikten sonra niyazi bey miskete gün yüzü göstermeyecek gibi..Ayrıca Rikkat herşeyden habersiz hem misket'in hem de rüzgar'ın derdine çare bulmaya çalışıyor ismetle birlikte.inşallah muvaffak olurlar...

misket
02-02-07, 19:47
Sanırım öğlenleri trt de eski tekrarları izleyen arkadaşlar şu andaki kanal 1de devam eden bölümlerdeki konu ve karakter farklılıklarını daha iyi gözlemleyebilirler...
Eleştirilere bende buradan katılıyorum. Yeni bölümlerde birçok karakter nerdeyse tamamen değişti...Sally koca delisi bir tip oldu örneğin...Pembe hakikaten çok fazla aksanla konuşmaya başladı..kılık kıyafeti tamamen değişti. Bunlar nispeten kabul edilebilir şeyler...Ama hepinizin dediği gibi asıl can sıkıcı değişim..-.ki Kanal 1 e geçtiğinde en çok bundan korkmuştum gizli gizli..-senaryoda,dizinin içeriğinde yaşanıyor... ..bu da özel kanalda olmanın bir cilvesi sanırım;tabi bu olmalımıydı tartışılır..Yani özel bir kanalda olmanın böyle bir zorunluluğu mu var dizi film piyasasında bilmiyorum.Ya da var ise zaten asıl farkı "piyasa işi dizilerde farklı olmak "olan bu dizinin buna ihtiyacı varmıydı bunu tartışmak ve kanal yönetilcierine yada senaristlere sormak lazım..
Oyuncu kadrosundan ,senaristlere ve konu itibari ile deBizin Evin Halleri ne çok benzeyen Ferhunde Hanımlar Star televizyonuna geçtikten sonra reyting denen sisteme kurban edilerek yayından kaldırıldı hatırlarsınız ..
Bizim Evin Hallerinin yukarıda da dediğim gibi en özel yanı, en çok korunması gereken yanı ve hepimizin sevme nedeni iddiasız olması..Bizler ve aslında bu foruma katılamayan onbinler bu diziyi ;
hayatın tamda içinden geçtiği için sevdi..
..Bizlere aile olmanın ,birarada olmanın ne denli iyi bir şey olduğunu ılık ılık anlattığı için sevdi...Bir ekşi sözlük yazarının dediği gibi bizleri huzur delisi yaptığı için sevdi...Örnekler uzatılabilir...Hepimizin bir nedeni var bu diziyi ve aileyi yüreklerimizin en özel yerinde tutmamızın..
Senaristleri bu anlamda dizinin formatını tekrar eski haline çağırmaya davet ediyorum.Hoşgörüsüzlüğün ..kavganın...kirliliğin hergün oluk oluk aktığı ekranlarda Bizim Evin Halleri bambaşa bir renk..bambaşka bir soluk şüphesiz..
Küçükken kendimi mutsuz hissetiğimde anneme koşardım....Annem başımı dizlerine yaslar ,saçlarımı okşayarak birşeyler anlatırdı..yumuşak..sıcak..
Aradan geçen onca yıldan sonra ben yine ;
Hergün vakti geldiğinde...her ne işim olursa olsun ekran başında olmakve Başımı Nemide Anne nin dizlerine yaslamak ve anlatacaklarını dinlemek istiyorum ..yumuşak..sıcak...Ya siz...??

ena
02-02-07, 20:22
Sevgili Misket,
Eleştirilerine aynen katıldığımı belirtmek ve teşekkür etmek istedim. İnsanlara bir şeyler sunmanın iki yolu vardır gibi geliyor bana. Birincisi güzel olanı göstermek.. Aynen dediğin gibi ılık ılık... İçimize bir şeyler akıtarak. Bir diğer yol ise insanlara kötüyü/çirkini göstermek... Siyah ve soğuk... İkisi de benzer bir şeye hizmer eder aslında.. Normal ve anormal arasındaki ayrım...
Bu sene bu ayrımı belirginleştirmek adına biraz anormal kısmı gösterilmeye başlandı işin. Sanırım çoğumuzu rahatsız eden de bu. Çok uzun zamandır normal ve bizden olanı görmekten duyduğumuz keyif, anormal olana karşı bir öfkeye dönüşüyor ve burada patlıyor. Alışkanlıklardan vazgeçmenin kolay olmaması ile ilgili bir durum bu... Bunun ardında yatan neden nedir, izleyici olarak tam anlamıyla bilmememize rağmen çeşitli tahminler yürütüyoruz. Özel kanala geçiş sanırım en büyük etkenlerden biri... Devlet kanalının ciddiyetinin ardından özel kanalda daha geniş bir alan bulundu ve elbet kullanılmak istenecek bu. Fakat belirtmeden geçemeyeceğim ki, bu süreçte beni en fazla rahatsız eden şey cinsel çağrışımlara ve göndermelere dayalı esprilerin çokça fazlalaşması oldu.TRT döneminde de zaman zaman bu tarz espriler olmakla birlikte çok dozunda idi ve insana hoş geliyordu. Bu sıralar özellikle Safa-Neva hikayesi üzerinde bu tür esprilerin tadı kaçtı diye düşünüyorum.

Bu sezonun kesinlikle en beğe