Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakasi - Replikler

Sayfalar : 1 [2]

aysa-17310
29-05-08, 14:29
Şahika: bende derim ki: Allah belanı versin. Oda derki: asıl senin belanı versin...
laf lafı açar konu bir yere gelir, bağlanır...:img-hyste

Burhan: bu dünyada gözlerini doldurabilen tek erkeksin Dursun...:img-hyste

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Melek: Ben şimdi hemen Anıtlar Kurulu'na haber vericem.
İfot: (Gülümseyerek)Veremiycen kızım.
Melek: Aaa, neden?!
İfot: (Yine gülümseyerek)Ben seni paralarım da ondan.
Melek: Ne demek bu?
İfot: Şu demek (Birden değişiyor burda yüzü:img-hyste) Yolarım seeniiiii!!! Yolaarıııım!!!:img-hyste

Şahika: Naber?
Sacit: Haberler sende.
Şahika: Haberler de mi bende?
Sacit: ?!
Şahika: Top bendeydi, haberler de mi bende?

Burhan: Benim şimdi bu sizin yaşadığınız sıkıntının ve felaketin iki mislini yaşamam gerekiyiiii!!!! Anam! Makbıle'yle mi evlensem? Böylece her şey dengelenmiş olur...

Burhan: Hani böyle James Bond filmlerinde oluyi ya, James Bond içeri girince ışıklar yanıyi kendiliğinden onu yapabilir misin?
Dursun: Garanti.
Burhan: Peki şey, James Bond kapıdan girince bi band kaydı otomatik açıliyiii, ''Hoşgeldin James ne ediyon lan günün nası geçti?'' falan diye soriyiii ya, onu yapabilir misiiin?
Dursun: Garanti...:img-hyste

Burhan: Açın kapıyıııı!!! Dağ gibi Burhan Altıntop sıvı kaybından gidiyiiii!!!:img-hyste

Hoca: Tekvando konusunda önceden bildiğiniz bir teknik falan yok muydu Şahika Hanım?
Şahika: Yooo... Yani, ilkokulda herkesi döverdim ama tekniksiz. Serbest stil.:img-hyste

kod adı yağmur
29-05-08, 16:43
osman : yavv şu makbuleyi evlendirin :img-hyste
osmanım bile anlamı yani hele şu son blmleri toplasan 10 dk yok :img-cray:

ipod nano
31-05-08, 13:22
burhan:hamdi beyle konuşabilirmiyim acun bey
acun:hamdi beyle konuşamazsınız ama baan söyleyin ben iletirim
burhan:tamam o zaman hamdi beyin 144 binlik teklifini kabul ediyorum
acun:burhan iki ay geçti programın üstünden ne teklifi
burhan:hadi ya 72 binde olur
acun:olmaz burhan
burhan:hadi 52 bin olsun bak son teklifim acun
acun:ha biz dururken sen mi yapıcaksın teklifi
burhan:18 bin de olur türkiye şartlarında iyi para
acun:olmaz
burhan:10 bin olsun bari
acun:arkadaşlar burhanı yayından alır mısınız
burhan:hadi be hacı on bin olmadı kutuyu bana gönderin dikiş kutusu yapıyım
acun:burhanı alırmısınız yayından

ipod nano
31-05-08, 13:26
burhan varmısın yokmusun yarışmacısı mevlütün annesi naciyeyle sohbet eder

burhan:offfffffff buraları çok sıcak acaba konyayamı gitsem naciye teyze beni ağırlar herhalde
naciye:gel gel burhan buraları çok güzel oluyo yazın gözlemeler yaparım sana
burhan:naciye teyze sığabileceğim küvet var mı
naciye:sen gel burhan buluruz
burhan:ben nereye gitsen küvette yıkanmayı çok seviyorum içinde buruş buruş olana kadar
naciye:sen gel burhan leğen var bizde mevlütü yıkardım sen yıkanırsın temiz havlu falanda veririm

boncuk-girl
01-06-08, 06:57
burhan varmısın yokmusun yarışmacısı mevlütün annesi naciyeyle sohbet eder

burhan:offfffffff buraları çok sıcak acaba konyayamı gitsem naciye teyze beni ağırlar herhalde
naciye:gel gel burhan buraları çok güzel oluyo yazın gözlemeler yaparım sana
burhan:naciye teyze sığabileceğim küvet var mı
naciye:sen gel burhan buluruz
burhan:ben nereye gitsen küvette yıkanmayı çok seviyorum içinde buruş buruş olana kadar
naciye:sen gel burhan leğen var bizde mevlütü yıkardım sen yıkanırsın temiz havlu falanda veririm

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

burhan&aslı(hatırla sevgili)

--------------------------------------------------------------------------------

HATIRLA SEVGİLİ ÇEKİMİ

Aslı kapıyı zorlayarak içeri girer.
Aslı : ayyy, kapınız açılmıyo bozulmuş.
Burhan : ıııy noli ya burada
Nurbanu : evet figürasyon henüz gelmediği için onların laflarını ben söylicem
Necdet : tmm hazır
Onlar orda prova yaparken…
Nurbanu : 2. arkadaş Ahmet mişelle evleniyor
Aslı : aaa ne diyosun hadi yaa
Nurbanu : niye provada konuşuyosunuz
Burhan : o konuştu ben konuşmadım
Aslı : nurbanuuu
Nurbanu : efendim ayyy olamaz yine mi sen
Aslı : evet ay nasılsın ohh ne var ne yok hatırla sevgiliyi mi çekiyosunuz ay biz bayılıyoruz gerçekten bak ailece seyrettiğimiz tek dizi diyebilirim senaryosu olsun ondan sonra değil mi oyunculukları olsun Necdet karakteri olsun ben bayılıyorum.
Burhan : güzel bir set kurmuşsunuz detaylar çok ilginç, detaylarla çok ilgileniyorum… onun için çok ilginç buldum güzel
Nurbanu : yoksa o 1. ve 2. arkadaş sizmisiniz
Burhan : aa yok biz arkadaş değiliz aslında bu şimdi şey kahve almaya gelicekti…
Aaa aslında biz evlenicezde eğer soran olursa bir beyaz eşyacı felan tanıdığınız olursa ona söyleyin biz evlenicez yani aslında
Aslı : bi Dakka burhan bey
Burhan : heee
Aslı : nurbanu evet 1. ve 2. arkadaş biziz evet
Nurbanu : hadi yaaa, kostümler bumu
Aslı,burhan: hııı
Nurbanu : yok yok olmaz gidin biraz değiştirsinler off çokta geç kaldık yaaa ama neyse değiştirsinler.
Burhan : noliii yaaa
Aslı : burhan bey çaktırmayın hs de oynicaz galiba
Burhan : aa gerçektenmi filintoo aaa bendeki star ışığını bence gördü onun için hemen üzerimize atladılar.
Aslı : ne alakası var burhan bey kız çok eski tanıdığım ondan
Burhan : ayyyy kalbim böyle hopp diye atladı biliyomusun ben zaten gösteri sanatlarına karşı her zaman ilgili olmuşumdur o kumaş bende var biliyomusun oofff Adnan menderesi ben oynasaydım keşke
Aslı : ay burhan bey delimisiniz menderes rolünü size mi verecekler yaa
Burhan : niye olsun arkadaşın değilmi ona söylesen bir çıtlatıversen hadi yaıııvrumm
Aslı : delimisiniz siz burhan bey ufak rollerle başlanır bu işe adım adım bu piyasada öyledir
Burhan : haııı öylemi öylee oli demekki işler
Aslı : ıhm ıhm bize makyaj yapılacak mı
Burhana döner aslı: böyle çekimlerde cazgın olucaksın hani oyuncu tavrında yoksa itip kakıyolar
Burhan : haa anladım hosst bize makyaj yapılacakmıı yaa burada adamın tafasını attırmayın burada kafamın tasını attırmayın yanlış söylettirdiniz adamın sinirini bozmayın burada Allahım yarabbim

Yönetmen gelir…
Sıtkı hoca nurbanu ile konuşurken
Aslı : ayyy Sıtkı hoca
Yönetmen: aman Allahım yine aynı halisülasyonlar
Nurbanu : maalesef halisülasyon değil hocam
Aslı : ay hocam görüşemiyoruz nasılsınız ayy nasıl özledim
………….
Çekime başlarlar.
Yönetmen : evet iki numarayı biraz açın
Burhan : ehh ben gayet açığım hocam bütün çakralarımla şuanda role hazırım hissediyorum yani alttan gelii
Yönetmen : bu kim
Nurbanu : 2 numaralı arkadaş
Nurbanu : beyefendi 2 numaralı kameradan bahsediyoruz sizden değil
Aslı : bişiyi anlamayınca sorun burhan bey rezil ediyosunuz yaa çok önemli bir dizideyiz tv nin en şahane draması 70 milyon bizi seyredicek
Burhan : sen özellikle beni germek ve rol çalmak için yapıyosun ama yemezler ben gayet rahat ve konsantıreyimm ben yeteneğe bürünmüşüm gızımmm gayet rahatım sen bak keyfineee
-----------------------------------

Çekime geçerler
Aslılar oynarken
Yasemin : şimdiye kadar gördüğüm en güzel pasta
Aslı : (koşarak gelir, elini kolunu sallayarak): bu pasayıda insan kesmeye kıyamıyor
Burhan : (necdetin omzuna kolunu atarak): bırava nejidett … ben iii çok iyi bir şey başardığını düşünüyorum.uzun yıllar beiin pariste galdımm . böyle böyük bir pasta görmedim. BIRAVA
Necdet : nurbanu ne diyo bu, laf bu değil pardon
Nurbanu : senaryodaki laf sadece Necdet bravo
Yönetmen : niye uzatıyosun lafı kardeşim
Aslı : bu böyledir ama hocam siz bide bana alışıksınız tecrübe felan bunla yandınız.
Burhan :iii ben doğaçlama katkıda bulunuyorum acaba sakıncası mı var
Yönetmen: katma kardeşim hiç bişey katma sen kendinden hadi geri çekilin şöyle biraz
Herkes yerine geçer
Yönetmen: evet oyun
Aslı : (koşarak gelir, elini kolunu sallayarak): bu pastayıda insan kesmeye kıyamıyor
Yönetmen: kesssss
Aslı : amaa kesmeye kıyamıy… haa noldu hocam
Yönetmen: 1. arkadaş niye kameraya bakıyosun
Aslı :kameraya bakmadım hocam
Yönetmen: baktın kardeşim görüyorum ben burada körmüyüm
Aslı : hayır siz yanlış görmüşsünüz
Yönetmen: Allahım yarabbim yaa off pastaya bak sen konuşurken pastaya bak bnm için yeterli
Aslı : (kendi kendine söylenerek):ben bakmadım ya yanlış şeyler…

-----------------------------

Çekimdeler:
Aslı ve burhan komik komik oynarken
Yönetmen: kestikkkk
Necdet : pardon bizdenmi
Yönetmen : yok canım sizle ne alakası var … siz arkadaki iki gerizekalı tam olarak napıyosunuz siz orda
Burhan : bu nasıl bir hitap tarzı böyle yaaa
Aslı : yönetmenler böyledir…(yönetmene döner) hocam dans edin dediği için senaryoda biraz sahneye aksiyon katma açısından …
Yönetmen: e kardeşim 60 lı yıllarda böyle mi dans ediliyomuş
Burhan : aa bizim yaşımız tutmiki nerden bilelim
Yönetmen: siz dans dersi almadınız mı
Burhan : ders mii
Aslı : aaaldık tabi dans dersi aldık ya
Burhan : nerden aldık
Aslı : çaktırma tmm boşver idare et.

------------------------------

Tekrar oyuna geçerler
Yönetmen: evet nerde kalmıştık.
Necdet : pardon ben bi pudra alabilirmiyim önce
Burhan : bende bi podra alabilir miyim
Yönetmen: sen alma kardeşim sana gerek yok kardeşim hadi
Burhan : niye bağa gerek yok yaa ayyy resmen bu insan ayırt etmek Avrupa birliğine giricez ama insan ayırt ediyosunuz yanlış bir sıtrateejii bende sanatçıyım burdaa
Aslı : biz parlayalım onlar ne güzel mattt

----------------------------------

Yasemin : artık başlıyomuyuz
Yönetmen: evet necdetten alıyoruz … oyun
Necdet : o zaman bu akşam iki kutlama yapıyoruz
Yasemin : ikinci kutlama nedir
Burhan : Ahmet mişelle evlenii
Yönetmen: nurbanu ben artık bakamicam
Yasemin : ben biraz hava almak istiyorum
Aslı : (yine elini kolunu sallayarak): ne oldu yasemin! Solgun görünüyorsun
Yönetmen: kestikkkkk
Aslı : nasıldım hocam
Yönetmen : berencim şuu yüzündeki şok ve üzüntüyü biraz büyütelimmi
Yasemin : tmm hocam
Yasemin(necdete dönerek): şunlar yüzünden bütün enerjim gitti bir kere daha hayatımda gördüğüm en güzel pasta dersem düşüp bayılıcam
Necdet : tmm tmm
Aslı ve burhan kendi aralarında konuşurlar…
Yönetmen : necdetten alıyoruz… kamera…oyun
Necdet : olsun sen üfle nasıl olsa gelir
Aslı kollarını yukardan aşağıya indirerek): ahhhhhh,Ahmet bu gece gelemeyeceğkk
Burhan : evet oda başga bir gutlamada
Necdet : o zaman bugün iki kutlama yapıyoruz
Yasemin : ikinci kutlama nedir
Burhan yere eğilip kalkarak): ahhhhhhhhh anammmmmmm Ahmet mişelle evleniyyy yaaa
Yesemin : ben biraz hava aliym
Aslı : (bağırarak): ne oldu yasemin! Solgun görünü-yorsunn
Burhan : trajedi,trajedi
Necdet : hocam biz napıyoruz burada
Yönetmen fenalaşır. Herkes başına toplanır.
Burhan : ne oldu buna yaa
Aslı : aman bunun bünyesi zayıftır ben tanıyorum bunu
Burhan: (ağlayarak): ıhh anam duygular geldi ya bağa hıııı ben çıkamicammı acaba bundan rol üzerime yapıştı yaa
---------------- SON-------------------

aysa-17310
05-06-08, 16:54
Burhan: Pandora'nın kutusu açıldı hanıııııııııııım!:img-hyste

YaPrAk_92
07-06-08, 09:34
Volkan: İyi akşamlar..
Tahsin: Hıhh geldi bizim hayta.
Volkan: Anne size bir dedikodu vereyim mi?Bülent Amca var ya onu kaçak et keserken yakaladım.
İfot: Ayy.Nasıl yani kurban eti gibi bir şey mi bu?
Aslı: Ya tamam Volkan,uzatmayalım.
Burhan: Yok İfot abla.Başka kadınlarla aşna fişne yaparken yakaladım diyiii.:img-hyste

hazell
09-06-08, 10:32
MakbuLe: bülent amca bence komşuLarınızLa iyi geçinin..
BüLent: Niye embesil..
MakbuLe: Yarın birgün koku çıktığında kim poLise haber vercek..
BüLent: Ne kokusu.
MakbuLe: öLdüqünüzde tek başınıza kimse oLmucak kokunuz çıkar mazallah:img-hyste:img-hyste

NeHiR_92
09-06-08, 11:09
Burhan:ya arkadaşlar...o kadar pastırmalı kuru fasulye günü organize ettik,pilav günü organize ettik...bedava hem de..kaynaşalım,muhabbet edelim,sohbet edelim diye..ama hiçbiriniz gelmediniz..
Şesut:ya Burhan abi biraz bana dokunuyo da gaz yapıyo...o açıdan yani..yoksa ayıpsın...
Burhan:yaa şehsuvar...'benim param yok,ben zam istiyorum' diye gık gık ötmüyon mu?gelip şöyle bedava garnını doyursaydın fena mı olurdu?
Yaprak:şey..ben de vejeteryanım o yüzden pastırma yemiyorum zaten.
Fatoş:ayrıca Burhan bey hepimizin çok iyi arkadaş olmasına da gerek yok..
Burhan:(gülerek) başka şeyler de olalım diyosun.sıkma kendini..o günler de gelir:img-hyste
Fatoş:ay ben çıldırıcam yaa
Burhan:ahahhahhh...onu da biliyorum...neyse arkadaşlar bu kadar sohbet yeter..doğru muyum?bu adamın da parası boşa gitmesin ya..öyle mi?su değil ya..hadi gorüşüruk...:img-hyste:img-hyste

avrupa-yakaizm
09-06-08, 11:18
hepsi süper saolun :D

avrupa-yakaizm
09-06-08, 12:21
Şahika-Cümle biraz uzayınca özneyi kaybettim bebeğim :D

kod adı yağmur
09-06-08, 18:51
buhran: ben aslunda yoğum sen beni aklundan uyduruyorsun onunla savaşıyorsun ben aslunda yoğum yoğum ben senin aklundayum yoğum ben yoğum yoğum (adam gider ve tekrar arkasına bakar ciddileşerek biraz) yoğum lann
adam içeri girince
sen daha durr ben sana neler yapacağımm :img-hyste
net olmasada bole bişeylerdi :D

cnm_denizugur
10-06-08, 09:46
burhan: offff ya benim dikkatimi çeken bi konu oldu bu ülke insanı iyca manyaklaştı haaa
tanrıverdi: noldu abi
burhan: ya alışverişimi yaptım taksiye binicem böyle atlaya atlaya insanların üzerinden taksiye bindim. arabayı o kadar hızlı kullanıyı ki aletler bozulicek. çocuğa diyorum ki ya o kadar hızlı kullanma bak diyorum sakin ol abi bişi olmaz abi diyi aletler sarsılmadan bozilicak diyorum sakin ol abi diyi. dedim burası niyork mu lan (orda bişi daha diyo da anlamadım)
tanrıverdi: eeee
burhan: taksiyle geldik buraya ondan sonra herkesin yapacağı gibi bn de dedim ki taksi şöförüne ivladım dedim tarifenin dedim yarı parasını veriyim dedim geri kalan parası dedim aletler bozulicek nasıl olsa onarıma gidicek bakıma gidicek oda onun oda oraya gider dedim yani
kubilay: yok artık cnm
burhan: o zatan bağa bi kızdı sinirlendi delü mü ne orda kavga çıktı da zor ayırdılar bizi yoksa bn onun böyle ağzını burnunu dağıtmasını çok iyi biliyodum da paralamıyım dedim koşup geldim buraya :img-hyste ben size bişi söylüyüm mü ortam çok bozulmuş

YaPrAk_92
10-06-08, 14:20
Sezen Aksu: Gel Volkan.Şarkı söyleyeceğiz.Bak, sevdiğin tüm kadınlar orda.
Volkan: Ee Aslı'nın ne işi var orda?
Sezen Aksu: Aman ne bileyim.Yazmış kendini, bişey de diyemedim.:img-hyste:img-hyste

%½razy½%
10-06-08, 18:06
burhanın bu sezon finalinde komşusuna bak gommşuuuu uuuuu
sende hiç komsuluk kalmamış demesine cok güldüm süperdi ya:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

avrupa-yakaizm
12-06-08, 12:51
-153.bölüm-(BURHAN İZZET VE ÇOÇUKLARININ SÜTÇÜOĞLU REZİDANSINDA OTURMASINDAN RAHATSIZDIR VE...)
BURHAN:eski nişanlım eski nişanlımın gocası viyak viyak bağıran çoçukları hiç saymıyorum bile susın leen(çoçuklara bagırır)
İZZETt:3 tane
BURHAN:ney
İZZET:viyak viyak bagıran çoçukları saymıyom dedin yha 3 tane
BURHAN:onu mu dedük gerüzekalı

:D :D

avrupa-yakaizm
12-06-08, 12:56
burhan & Şesu

burhan: sabah temizlik yaptın mı?

şesu: işte yaptım abi ben şöyle her tarafı şöyle bi daha gözden geçirdim, takım elbise de giydim.

burhan: giyeceksin tabii yılışık! gözüm üstünde köylü çocuğu. bu filtreleri nerden alıyon sen?

şesu: aşşa dükkanda şey var hemen alt sokakta tükkan var ordan alıyorum ben

burhan: ne?! savurgan mahluk. sen kave filitrelerini nişantaşından mı alıyon? sen kimin parasıyla hovardalık yapıyosun ya?

şesu: hovardalık değil zaten bu her yerde bulunan bişi...

burhan: bana martaval okuma! it! bana martaval okumayacaksın. bundan sonra toptancısını bulucaksın, ordan alacaksın. anlaşıldı mı? ok mi?

şesu: abi ok ama makina yabancı. yani her yerde bulamam ki toptancıyı nerden bulayım?

burhan: ya sen bana itiraz mı ediyon? vallahi senin saçını yolarım ha. benim beni beni delirtme! beni delirttiğin vakit, seni var ya öldürürüm burda! gebertirim! her sabah zaten o meymenetsiz suratını, nursuz suratını görüyorum benim çarpıntım artıyor, panikatak başlıyor bende. anladın mı?

şesu: abi sen panikatak diilsin yaa...

burhan: lan seni! gebertirim lan seni! gebertirim lan seni! yolarım lan senin saçını! lan beni niye oyalayıp duruyon sen? niye oyalayıp duruyon? öldürürüm lan seni! öldürürüm! öldürürüm lan!

şesu: burhan abi!

şesu: abi sende panik atak yok ya, allah korusun ya.

burhan: gebertirim lan seni! vallaha seni öldürürüm elimde kalırsın ha! panikatak yok derken sen bana kültürsüz cahil odun kafalı mı demek istiyosun? senin ben laflarının altındaki kötü niyeti çok iyi biliyom! serseri! terbiyesiz! iblis! şeytan! seni bi yolunu bulup burdan attıracam. attırıcam seni bu işyerinden! göreceksin sen!

:D :D :D

avrupa-yakaizm
12-06-08, 12:58
burhan & Şesu bir tane daha burhan şehsu diyaloğu :D

şesu: centilmen...

burhan: ya yine mi karşıma çıktın sen ya? tu senin suratına ya!

şesu: ya burhan abi ben bişeyi çok merak ediyorum. senin bi çiftliğin filan mı var?

Burhan: annemlerin tokatta var sana ne acaba? tasası sana mı düştü? niye cevap veriyom ki ben sana... lan bilgisayarda bana tuzak mı kurdun yoksa sen? ha? internette chat yapan sen miydin yoksa?

şesu: ya abi afedersin senin neren gurme? ha? allahaşkına neren gurme? kimi kandırıyosun sen?

Burhan: bilgisayardaki esmer bomba sensin di mi? ahhh! iblis... iblissin sen, serseri! o halıcı kız, erotik mesajlar yazan halıcı kız da sensin di mi? ah... iblis. nası moralimi bozdun ama. şu anda iç dünyam çökmüş durumda. terbiyesiz! sanal ortamda da mı rahat yok ya bana? neden bana sanal ortamda rahat bırakmıyon? sanal sapık! terbiyesiz! gebertirim lan seni!

şesu: ya benim ne kabahatim var?

Burhan: gebertirim lan seni!

şesu: ya ben bişey yapmadım. okudum ben...

Burhan: oğlum seni parça parçalarım. karşıma çıkma demedim mi lan? bilgisayar virüsü! bilgisayar virüsü karşıma çıkma demedim mi? ha? karşıma çıkma demedim mi? öldürürüm...

avrupa-yakaizm
12-06-08, 13:08
YETKİN DİKİNCİLERİN KONUK OYUNCU OLARAK KATILDIGI BÖLÜM SANIRIM 81. BÖLÜM :D

Burhan: Arkadaşlar, bu gelecek Amerikalı arkadaşın ismi neymiş? Hayır ismiyle hitap edelim ki hani bir sıcaklık olsun.
Yaprak: Adı John' mış.
Burhan: John, yea yea okey okey.
Cem: Yani görüyorum ki siz şimdiden böyle bir samimi olma niyetindesiniz Burhan Bey. Hiç İngilizceniz olmadığı halde he.
Burhan: Yoookk canım. Yani benim ki sadece konukseverlik. Yoksa benim hiç kimseden korkum yoktur. (Şesu' ya doğru) Yani görünmeyen işsizler çekinsin.
(Can Bey gelir. Herkese gülümseyerek başıyla selam verir.)
Aslı: Hello. Eee John, right?
Can: Yes.
Aslı: Hi, have are you?
Can: Thanks.
Burhan: Hello. Eee have are you, fine, okey eee dark eee let right is windows ice eee what is you talking about you? Fine eee please sit down, eee stand up, eee sit com. Neyse lafi uzatmiyim. Eee my name is eee Altintop, Burhan Altintop. Yea okey.(kafasını çarpar) oovv.
(Can şaşırarak ona bakar)
Şesu: Anam bu mu bizim dallama?
(başıyla Can' a selam verir, Can ona gülümseyerek karşılık verir)
Fatoş: Çocuklar çaktırmayın ama hii bu çok yakışıklı herif ayol.
(Can ona bakar)
Selin: Midesiz seni. Amerikan futbolundan iyice şişmiş yalnız farkında mısınız? Kas yapayım derken patlangaç olmuş ya, sırıtmaç.
(Can ona bakar)
Burhan: Amerika' da herşey hormonlu, bizdeki gibi naturel değil. Onun içinde Amerikan erkeklerinin çoğunun memeleri aha böyle. (iki elini birbirine kenetleyerek sallar) Yani başıma gelsin hiç istemem yaa.
(Can ona bakarak gülümser)
Yaprak: Meme değilde yani omuzlar süper. Hatta bıyıkları kesse bence çok iyi.
Cem: Arkadaşlar belli belli bu Amerikan kırosu. Amerika' nın bağrından kopup gelmiş işte bu kesmez bıyıklarını.
(Can ona da gülümseyerek bakar)
Aslı: Çocuklar tamam artık. Adamın hakkında konuştuğumuz çok belli oluyor, bakıyor buraya sürekli.
(Can büyük bir ilgiyle)
Can: Ahh, siz Türk müsünüz?
Fatoş: Aaaayyy.
(ofistekiler dumur haldedir)
Aslı: Daha ziyade siz Türk müsünüz?
(Can gülümseyerek başını olumlu anlamda sallar.)

arkadaşlar bunlardn bazıları sitede olabilir kontro etmedim

avrupa-yakaizm
12-06-08, 13:11
BURHAN TANRIVERDİ DİYALOĞU :D :D

Tanrıverdi: Buyur Fatoş abla istediğin kalemleri aldım
Fatoş: Çok teşekkürler cnm ne kdr tuttu?
Tanrıverdi : 7,5
Burhan: Fişi nerde??
Tanrıverdi: Ne fişi??
Burhan: Hayır nerden bilelim ne kdr tuttuğunu.Ne fişiymiş elektrik fişi.Bak senin seviyende espriler yapıyorum ki seninle ilişki kurabileyim diye
Tanrıverdi: Bak burhan bey ateşle oynuyosun Anadolu rockçı böyle şerefi bozuk lafların altında kalmaz.Doğasında isyan vardır başkaldırı vardır.
Burhan: Ben ezerim o başı ben daha onu küçükken vıırrtt ezerim o başı canımı sıkma benim cvp virme baaa
Tanrıverdi: Sırf Fatoş ablanın hatrı için burda ayaküstü skandal çıkartmıycam ama sana bi güftemle seslenecem
Bozkırda dolaşır çiçek açarım ben
Böğrüm yanar kanarım ben
Zincire vurulamam asla
Bulaşana çok pis dalarım ben
aldın sen mesajı
Burhan: Çok korktum yaa korkudan zangır zangır titriyirim yaa meğer ben titremiyimışımda cep telefonum titriyimış yaa.Baa sakın cvp verme senden mi korkacam çiçek açarmış kabak çiçeği gibi açtın sayenizde.Çaycı tanrıverdi yükseklerde çok güzell gooooodd,okumuş eğitimli profisör derecede bir insan yani burhan altintop tüüü vay anasını vayyy
burhan çıkar gider,sonra geri gelir.
Burhan: Niye senin odan bu katta demiyisunuzda benim çıkmama izin veriyusunuz..sunuzzz.Neden böyle bişeye uyarmıyisunuz Burhan bey burası sizin odanız diye adamı böyle cırlattıriyısunuz sonraa
Fatoş: ayy ayy bu felaketi unutmaya çalışıyoruz da ondan

avrupa-yakaizm
12-06-08, 13:17
5 TANE DİYALOG VE LAFLAR :D :D
Burhan: Çaycı,köylü,Tanrıverdi yükseklerde gooooodd koskoca okumuş profisör derecede bi insan Burhan Altıntop tüü

Burhan: Satanisstt uzak dur kediledeeen ben çok seviyurum kedileri
Tanrıverdi: Bak beni kızdırıyosun sana çok pis dalacam Burhan Bey
Burhan: Dal,dal,dal aa ben çok korktum şimdi korkudan zangır zangır titriyurum aa meğer ben titremiyimişımda cep tilefonum titriyumuş
Sacit: Vay sen haa
Tanrıverdi: Abi sen beni o gün yanlış anladın ya bana kadınlara iltifat et fln dediler yoksa benim başka bi amacım yoktu senin bacın benimde ablam sayılır abi
Sacit: Tamam tamam aslıda bunun gibi bişeyler geveledi zaten geç otur
Tanrıverdi: Ne yiyeyim
Sacit: Bilmem canın ne ister ne çabuk kanka olduk lan ne istiyosan onu ye
Tanrıverdi: En ucuz neeee??
Sacit: öfff Mahmut şuna bi su muhallebisi ver
Tanrıverdi: Bi dk noluyo öyle ŞU fln emir kipiyle ben Anadolu Rockçıyım baş kaldırıya meyilliyim.İsmimle hitap edin bana Tanrıverdi
Sacit: Aman iyiki vermiş

Bülent: İyi akşamlar canım
Makbule: İyi akşamlır ımca
Bülent: Nee amcası be embesil çık git hadi çık git

sweeneytodd
14-06-08, 20:06
burhan bülentle elinde sarapla gayet kültürel bir konusma yaptıktan sonra içeride hayvanca mac izleyenlerin yanına gelir ve orası avrupa birliği burası ayılar birliği arada 200 yıl (yanlıs hatırlıyor olabilirim) fark var der:img-hyste

verycool91
15-06-08, 15:48
152. bölümden:img-wink:

tahsin:gülmekten yorgun düştüm vallahi.off.ay.bu ne biçim bahar yorgunluğu ordan kalkıp oraya yatıyoruz.

burhan:bu laf bahamı tahsin bey amca?

tahsin:he?

burhan:ben bu evde fazlalık mıyım?Ordan oraya yatıp hacimmi kaplıyorum yoksa ben?bunu mu demek istiyorsunuz?lafı döndürüp dolşatırıp biyerime tıkmaya mı çalışıon tahsin bey amca.

tahsin:haydaa!ne alakası var şimdi be burhan?

iffet:ay son zamanlarda çok alıngan oldun sen burhan yani bütün gün böyle arpacık kumrusu gibi düşünüp duruyorsun.kendine bi meşgale bulsan,bi oyalasan kendini,he?

burhan:temebelmiyim?tembel tenekenin tekiyim dimi bunu mu demek istiyosun ifot baha?

tahsin:bak şimdi(esner).kusura bakmayın şu kanepeye uzanıp yatayım biraz.

iffet:ayol yeni kalktık daha tahsin?

tahsin:öyle deme bitkinim ben ifo valalhi.biz adam akıllı yaşlandık heralde.ay ay ay.(kalkar)aman aman.

burhan:(aslıya dönerek)çok kalpsizsin.

aslı:kim?

burhan:sen.

aslı:noldu burhan bey?

burhan:(üzülerek)içine siniyomu?

aslı:ne içime siniyomu burhan bey?

burhan:bu gece rahat uyuyabilecekmisin?

aslı:naptım ben ya?

burhan:yaa kaymağı kendine alıyorsun,ve hiç sormuyorsun burhan abi sende alırmısın diye ya?niye böyle oluyo? sürekli üzerime basıp geçiosunuz.gülmedi şu güleç yüzüm:img-hyste

aslı:kaymak alırmısınız burhan bey?

burhan:istemem.istemem.bu tatsız anıdan bu tatsız travmadan sonra kaymak maymak istemem.senden hayat boyu bir daha kaymak alabileceğimi mi sanıyorsun?(ağlar):img-hyste

dilosh98
16-06-08, 18:59
Arkadaşlar sanırım Burhan bir defasında hatırlamıyorum birisine hem suçlu hem Abbas Güçlü demişti.Ondan sonrada bir köşe yazarı Engin GÜNAYDIN ı eleştirdi.
Pardon sen neden eleştiriyorsun ki ?bu dizi sit-com bir dizi komik ya Gülse BİRSEL akıllı bir kadın ne yapacağını bilir

kod adı yağmur
21-06-08, 19:14
buran: ben senin beni sevebilme ihtimallerini sevdim
izzet: yok lan öyle bir ihtimal

b_r_k
21-06-08, 22:37
Sezon fınalınde burhanın su laflarına hasta oldumm ya:
Gonşuuu gelıon mu laaan gelme laan gelmee.karına ole demek ıstemedım laan.hem ne demısler yemegın salçalısı kadının da salcalısı mı neydı ole bışeydıı :img-hyste

cnm_denizugur
23-06-08, 11:06
burhan:gömleği gösteren ütüsüdür, kadını gösteren o gömleğe yaptığı ütüdür ya da öyle bişeydi yani:img-hyste

cousin
24-06-08, 19:26
burhan balkonda yırtınır. İDİPSİİİZ,İDİİİİPSİZ.

bi de yine balkondan AYY DURSUN OLSIYDI DA BENİM PORUBLİMİM DİİL DİSİYDİİİ

cousin
24-06-08, 19:27
burhan:yani tokatta dometis bahçelerinde elele goşamayacağuz yani

tuna kiremitçi: o zaten düşük bi ihtimaldi

[asi]
25-06-08, 15:49
bnde sezon finalinde;
gonşuu ben sinin süper egonum
gonşuuuu gelion mu lan gelme gelme tam hatırlamıoruım ama çok güldüm o balkon sahnelerinde:D

jetgiltooh
27-06-08, 01:15
http://img134.imageshack.us/img134/4245/bscap0000yt6.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 09:49
http://www.thewallpapers.us/data/media/599/avrupa_yakas.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 09:51
http://www.diziler.com/gallery/46fbef298ca66667059d0d5ba94b0a547cf48bf0m.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 09:53
http://img219.imageshack.us/img219/8924/normalavrupayakasi66op1.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 09:54
http://www.dizifilm.com/galeri/albums/ftp_resimleri/normal_avrupa_yakasi_96B_98.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 09:56
http://img517.imageshack.us/img517/442/134ls9yp7.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 09:58
http://www.guzel-resimler.org/data/media/217/Avrupa_Yakas_Aileler.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:00
http://www.guzel-resimler.org/data/media/217/Avrupa_Yakas_Asl_ve_Sacit_Resimi.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:02
http://img140.imageshack.us/img140/291/bscap003ii0.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:03
http://www.birikiuc.org/wp-content/uploads/2007/09/avrupa_yakasi.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:05
http://www.diziler.com/gallery/46fbeb433c3436a6a6b2205526a181c90e08c316m.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:07
http://img431.imageshack.us/img431/9586/avrupa1tq.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:08
http://img149.imageshack.us/img149/96/1su0.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:10
http://img1.blogcu.com/images/d/i/z/dizifilmizle/avrupa-yakasi-146.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:12
http://img92.imageshack.us/img92/3201/bscap0004dh9.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:14
http://www.loadtr.com/b-20180-avrupa_yakası.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:18
Avrupa Yakası dizisini çok beğenerek ve severek izlediğim muhteşem bir komedi dizisidir.En çok beğendiğim karakter Burhan Altıntop'tur.Avrupa Yakası dizisinin her bir bölümünü çok beğeniyorum.

jetgiltooh
27-06-08, 10:20
http://www.atv.com.tr/im/avrupa_yakasi/avrupa_yakasi_1024_2.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:21
http://img166.imageshack.us/img166/8530/225ic6.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:23
http://sweetmoments.typepad.com/sweet_moments/images/avrupa_yakasi.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:25
http://www.guzelresimler.net/data/media/297/avrupa_yakasi%20(7).jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:27
http://www.salgit.com/resimler/uc/46431424avrupa_yakasi_1024_6.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:29
http://www.dizifilm.com/galeri/albums/ftp_resimleri/normal_avrupa-yakasi-IMG_4644.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:31
http://img187.imageshack.us/img187/9826/bscap0001ib9do8.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:33
http://www.harikayaa.com/wp-content/uploads/2006/10/cakkidi2.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:34
http://img231.imageshack.us/img231/503/69270565je1.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:37
http://www.turkboard.com/files/avrupa_yakasi_563.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:39
http://img517.imageshack.us/img517/2935/bscap001cn0.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:41
http://img529.imageshack.us/img529/4400/bscap0003uk4.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:44
http://img235.imageshack.us/img235/3188/screenshot10oq2.png

jetgiltooh
27-06-08, 10:45
http://img512.imageshack.us/img512/8058/96557464jv3.png

jetgiltooh
27-06-08, 10:47
http://img142.imageshack.us/img142/2134/9tls88ba7.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:50
http://img150.imageshack.us/img150/6223/avrupayakasi1513ny6.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:51
http://img1.blogcu.com/images/a/y/s/aysedrmz/normal_a_yakasi_146_6nf.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:53
http://img356.imageshack.us/img356/4364/medyatb1.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:56
http://static.guncel.net/archive/7579/iaKyeKCBBNz.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 10:58
http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/15708/500/r_59bt0orhuw2aqyvixv5e.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 11:00
http://www.resimvadisi.com/data/media/478/gaffur-avrupa-yakas-dizisi-resimleri-resimvadisi.com_9.jpg

jetgiltooh
27-06-08, 11:02
http://www.dizifilm.com/modules/Reviews/cover.php?coverid=723

jetgiltooh
27-06-08, 11:04
http://img238.imageshack.us/img238/1191/vlcsnap233612gm5.png

kod adı yağmur
27-06-08, 17:07
jetgiltooh cnmm burası replik bölümü sen altına replikte yazmıyorsun onun için bence multimedya bölümünden bölüm resimlerine ekle :img-wink:

avrupa-yakaizm
27-06-08, 21:40
Bncede

06_haziran_15
03-07-08, 21:40
-Burhan bey öldünüz mü burhan beeeyy!!!

-Ne vuruyosun beee yüz felci olccam burdaaaa! GERİİİİİİİİİİİİ zati ellerinde gocaman kurek kibi...

:D

06_haziran_15
03-07-08, 21:42
(ç)alıntıdıırr !! :)

Gaffur: Kiminle konuşuyorsun?
Hacer: Okuldan arkadaşımla.
Hacet: Öff Hatice' yle
Gaffur: Kız mı erkek mi?
Hacer: İnanamıyorum abim tek hücreli.
Gaffur: Ha?
Hacer: Terliksi hayvan.
---------------------------
Gaffur: Nasılım?
Hacer: Tanımlanamaz birşeysin.
Gaffur: Sağol.
---------------------------------------
Hacer: Manyak manyak dansetme abi ya.
Babası: Kızım abinin tarzı o kendini böyle ifade ediyor.
----------------------------------------------------
Gaffur: Kapıya bak kız.
Hacer: Sen daha iyi bakıyorsun.
Gaffur: Sağol.
------------------------------------
Cem: Ne oluyor ya?
İfo: Yok birşey Cemciğim, beyaz saç vardı onu aldım.
Cem: İyi de efendim bilmiyor musunuz bir beyaz saç telini koparırsanız ne olur?
İfo: Ne olur?
Cem: Arkasından 5 tanesi cenazeye gelir.
-------------------------------------------
Sacit: Sen Makbule' ye geri mi dedin?
Burhan: Yo yo Sacit Beyciğim olur mu hiç öyle şey. O bizim aramızda bir espri ben ona 'hey geary whats going on' diyorum, sonra o da bana ee o da bana, o bana birşey demiy zaten şaka orada bitiiiy.

06_haziran_15
03-07-08, 21:46
burhan - niye sizin gizli ainleriniz yok mu ......napıcaktınız kedi yerine beni mi kesicektiniz o inandığını şeyeee
tanrıverdi -bak çok pis dalıcam pişşman olucan burhan bey
burhan - DAL dal dal pabucumun satanisti...... (h-man efekti)

------------------------------------------------------------

Burhan-plazmaya fıstık atıysın..
gaffur-bi sagıncası mı var..

Güzel böle devam..

----------------------------------------------------------

İşin gücün geyik muhabbeti işin gücün geyik muhabbeti...
İşimi yapacam diyosun yapmıyosun...

Bak seni yıpratırım seni yıpratırımmm
Senin üstüne giderim ileri gitmeni engellerimm....

Sirseriiiii

----------------------------------------------------------------

bülent tahsin'lere iftara gider. tam kapıyı çalacak diğer kapıdan makbule çıkar

Bülent: İyi akşamlar Hanfendi
Makbule: İyi akşamlar amca
Bülent: Amca mı? (fransız aksanıyla) Embesil

NeHiR_92
04-07-08, 13:17
Gülenay'ın evi terk eden Volkan için söylediği şarkı:

Ey koca şişman Volkan dost
Yersiz mi kaldın dünyada?
Aç mısın tok musun söyle
Hadi kalkıp söyle bana:img-hyste:img-hyste

NeHiR_92
06-07-08, 12:05
İfot:sen de bu dergide yazalar gibi 'seni seviyorum' deme özürlü erkeklerdensin Tahsin
Ehtiyar:özürlü mü?:img-hyste:img-hyste

verycool91
06-07-08, 16:15
Burhan: Açın kapıyıııı!!! Dağ gibi Burhan Altıntop sıvı kaybından gidiyiiii!!!:img-hyste

HARİKA:D:D

maria clara
06-07-08, 19:17
aslı yivrum ayuu o ne gız öle angut kızım ben var ya senin oturduğun mahalleyi satınlarım anladın mı paçoz :img-hyste

avrupa-yakaizm
08-07-08, 21:55
HARİKA:D:D

evt yha o lafını gercktn cok sevıorum hala daha gülüom :D

(açın kapıyı dağ gibi burhan altıntop sıvı kaybından gidiyii:D)

_AyGüSh_[YY]
12-07-08, 21:23
makbuLe:heh ben simdi siyah vatkalı bi bluz...die sayıyıo
şahika:ahhh senin moda anlayışın benim kan şekerimi düşürüyo beee

burhan:anaaam
asLı:noLdu burhan bey
burhan:ısırdıya ya buu
asLı:köpek mi ısısrDı burhan bey
burhan:yok biLqisayar ıssrDı :D
böyLe qaLiba

burhan:acun bey bir yardımcı olabilir misin acaba
acun:yani yardımcı ol derken bende bilmedğim için en fazla moral verebilirim sana
burhan:ayy çok borcum var benim çok içeriye girdim :D ben o bahımdan ama :D diyorum yardımcı oLbiLirmisiiz
...
biDe müziKaLin sözLerini çok seviyorum ((: repLik sayıLmz ama xD

YaPrAk_92
12-07-08, 22:44
Burhan: Yaa Gaffur.Sağa diyorum ki doktor yapmak istediğin her şeyi yap dedi.Yani başka ne demek olabilir ki bu?
Gaffur:Tamam kanka.Ama kesin değildir.Doktorlar bu tür konularda karışıklık yapabilir kanımca.Mesela ben doğduğumda karıştırmışlar beni.
Burhan:Senin neyini karıştırdılar da böyle oldun ki acaba?:img-hyste

mrwsh
12-07-08, 23:52
Burhan:Noldu beni bulamadınmı ?Ara tara tırım tırıs yok dimi ?:img-hyste
Komsu:Nerde oturuyosun lan sen ,ismin ne senin ?
Burhan:Beni bulamazsın gülüm ,ben aslında yoğum:img-hyste
Komsu:Ne diyosun sen ya?
Burhan:Ben aslında yasamıyorum.Ben senin süper egonum.Anladın mı egoist?:img-hyste
Komsu:Hastamısın sen ya?
Burhan:Ben aslında yoğum.Bence sen ruh hastasısın.Sizofrensin.Kendi hayalindeki yarattığın bi kahramanla kavga ediyosun.Bilmediğin tanımadığın bir adamla ,hayalindeki adamla muhabbet ediyosun.Ben aslında yooğuum.Yoğğuuumm.Yoğum lan.Yokki.(adam iceri girince.)Ben daha sana neler edicem ama sen bana böyle yakın olursan.Ben sana kafayı yedittürücem ama kendini bağa bırakırsan.:img-hyste

bur_ça[K]
13-07-08, 00:27
Burhan Ofiste Tanrıverdiye;

"Sacit beyin sayesinde türlü katakülliylele evime giriyosunnnn tisadüfe bak,tisadüfe bak,tisadüfe bak beni akrep sokiyaaaa
Dev anası, dev anası bastııı yeri inletiiii (Bunu Makbule'ye söylüyor)
* Ööğğ şu giydii gıyafete bak insanı rezil ediii Geriii, geriii, Garryy heey, what's going on ? (Bu da Makbule'ye )
* Ayııı, Ayııı, Ayuu, are youuu readyy , dıf dıf dıf dıfff
* Noliii ki Kibilay bey lütfen kim ki bu amaaaa
* Yetmedi mi bağaa yaptıklarııınn (Tanrıverdi'ye söylüyor )
* Makbule: Issız bi adaya düşseniz yanınızda götüreceğiniz üç şey ne olur ?
Burhan: Niye adaya düşüyorum ki ben yaa, ben kara insanıyıımm:img-hyste:img-hyste
* Geriii ne yapıyosun senin hiç ayarın yok mu yaaa
* Şesu: Burhan Altıntop diyorum bak bırak şu kadını bıraak...
Burhan: Sen bırak terbiyesiz, terbiyesiz, terbiyesiz, 3 tane terbiyesiz...
* Şesut bak sakın beni kestirip atma, kestirip atarım seni...

mrwsh
13-07-08, 01:31
Burhan:Anam ,ne sıkıcı bi rüya bu ya.Noldu bi ,bi ısık mı var ya?Nasıl bi kütle buraya doğru yaklasiyi.Anam!Makbile sen nerden cıktın ya.:img-hyste
Makbule:Ben sizi heryerden bulurum Burhan bey.:img-hyste
Burhan:Offf..Ben ne yedim de böyle bi kabus görüyorum şo anda.:img-hyste
Makbule:Kıymalı börek.:img-hyste
Burhan:Hahh doğru ya.
Makbule:Bide hava sıcak ya ondan.
Burhan:Ha onu ben hesap edemedim.Odada klima yok ya hic parada yok bende.:img-hyste

sybell
22-07-08, 18:02
Burhan:Ben aslında yasamıyorum.Ben senin süper egonum.Anladın mı egoist?:img-hyste
Burhan:Ben aslında yoğum.Bence sen ruh hastasısın.Sizofrensin.Kendi hayalindeki yarattığın bi kahramanla kavga ediyosun.Bilmediğin tanımadığın bir adamla ,hayalindeki adamla muhabbet ediyosun.Ben aslında yooğuum.Yoğğuuumm.Yoğum lan.Yokki.(adam iceri girince.)Ben daha sana neler edicem ama sen bana böyle yakın olursan.Ben sana kafayı yedittürücem ama kendini bağa bırakırsan.:img-hyste

:) harika ya.. süper bir bölümdü. gülmekten bir hal olmuştum .ilaç gibi gelmişti bu bölüm. burhan her -ben aslında ''yoğumm''- deyişinde kopmuştum.

eser_bkm-çghb
23-07-08, 11:54
merhaba arkadaşlar ben yeniyim.burhana bayılıyorum
gaffur beyaz showa konuk olduğunda bi şarkı vardıya ben ona bayılıyorum
bide acunun programında müthişti.
burhan:sacıt hissediyorum bunda 500 var,benim alnımda keriz mi yazıyi
süper ya

cnm_denizugur
25-07-08, 14:40
volkan:geliyo mu
aslı: kim
volkan: ilham
aslı: ilham kim arkadaşımız mı?:img-hyste niye gülmüyosun volkan sen beni pek espiritüel bulmuyosun galiba
volkan: yok ya olur mu öyle şey şakacı seni ha ilham o manada:img-hyste (orda gülmeye başlar)

volkan: aslı cem kardeşimiz niye geldiler acaba? hani biz senle baş başa kalacaktık
aslı: ilham veriyo bana ya allah allah
volkan: ilham kim arkadaşımız mı (orda güler)
aslı: komik mi şimdi bu:img-hyste
volkan: senin espirin ya bu
aslı: tamam da 50 kere yapılmaz artık bi şaka

kod adı yağmur
26-07-08, 17:48
ifot: ayy tahsin yine geliyorlar bana soldan soldan

kubi: biri bizi durdursun canım
kubi: çok havalı gördüm seni

selin: olduu gözlerim dolduu
selin: oha falan oldum yanii

burhan: aslı bebişimmm

volkan: allah belanı versin sertaç
volkan: ne yani selin sen bu durum karşısında oha falan olmadın mı
selin: oha falan olmak mı onlar dilimize hiç olmuyor volkan (böle bişeydi selininki)

seineb
26-07-08, 19:14

süper yaa :img-hyste
burhan bi numarasın sennn:img-in_lo

verycool91
27-07-08, 13:47
141. bölümden..

burhan:ayyy..lilililili..ayyy ölüyorum ben.ay çok fenayım ölüyorum ben..ay ölüyorum ben çok fenayım.kurtarın beni aa dostlar.

aslı:noluyo burhan bey niye bağrıyosunuz annemler uyanacak ya..

burhan:off çok fenayım yevrum.

aslı:noldu yine?

burhan:klastrofobi geldi baha.

aslı:klastrofobi mi geldi?

burhan:evet.böyle yatıyordum.birden uyandım hücre gibi geldi baha,küçük odam varya benim ondan heralde.daraldım,bunaldım.onun için attım kendimi buraya.

aslı: ee yani?

burhan: ben burda yatıcam.

aslı:yapma ya.

burhan:senin yanında değil gerüzekalı.sende git benim küçük,şirin odamda yat,hadi.

aslı:hani hücreydi?

burhan:aa olurmu canım çok kuizi bi oda.sen git orda yat ne kadar kuizi olduğunu anlarsın.

aslı:uff burhan bey gidin odanıza yatın ya.saat 4 hadi.

burhan:aa ben burda yatıcam ferah ferah..

aslı:ya burhan bey niye bana böyle işkence yapıyosun gidin yatın odanıza lütfen ya..

burhan:aa..yoo..aa..yoo..ben burda yatıcam şimdi..

aslı:aa abarttınız ama ha..ya burhan bey ben nasıl gidip sizin odanızda uyuyayım.ıyy çarşaflar falan değişmeden..

burhan:ay değiştiriversene evladım,eline mi yapışır?

aslı:bu saattemi?

burhan: ya..(uyur:D)..

aslı:çarşaf mı değiştireyim bu saatte.burhan bey

(burhan horlamaya başlar)

aslı: ya siz ne rezil,ne kepaze bi insansınız ya,ne pis bi insansınız siz ya:img-hyste

burhan:baha bak.benim çok üzerime gelindiği zaman ben çok saldırganlaşıyorum.ben de çünkü klostrofobi var ve önüme kim çıkarsa hırtlağını sıkıyorum.inanmıyosan git eski kocana sor.git nerde yatıosan yat.benim burda ferah ferah,mışıl mışıl.(esner)ayy cümlenin ortasında uykum geldi.(uyur)

(aslı dolaptan çarşaflarını alırken ses çıkarır,bunun üzerine)

burhan:ya senin uyuyana bi saygın yokmu.ne bu takır tukur.bi uyuyana saygın yokmu senin.

aslı:burhan bey sayenizde yastıkla battaniye aldım gidicem salonda kanepede böyle uyumaya çalışıcam sabaha kadar.

burhan:iyi geceler hacı,iyi uykular:D

(ve burhan uyur,aslı gider,bu replikte burda biter:))

maria clara
28-07-08, 11:41
şu aralar atv avrupada türkiye saati ile 15:30 da volkanlı bölümler yayınlanıyor çok şekerler ya
volkan uzun uğursuz sarı kekim benim
aslı doğru konuş benimle volkan iyi geçin benimle elimdesin
selin sen beni anlamıyosun fatoş ben meramımı elemimi dağlara taşlara anlattım ama sana anlatamadım anlamıyosun fatoş
fatoş ya vah vah öyle mi canım hay allah yazık bu kıza

cem_re
03-08-08, 00:20
Hacer: Okuldan arkadaşımla.
Hacet: Öff Hatice' yle
Gaffur: Kız mı erkek mi?
Hacer: İnanamıyorum abim tek hücreli.
Gaffur: Ha?
Hacer: Terliksi hayvan:img-hyste

Cem: Ne oluyor ya?
İfo: Yok birşey Cemciğim, beyaz saç vardı onu aldım.
Cem: İyi de efendim bilmiyor musunuz bir beyaz saç telini koparırsanız ne olur?
İfo: Ne olur?
Cem: Arkasından 5 tanesi cenazeye gelir.:img-hyste

Sacit: Sen Makbule' ye geri mi dedin?
Burhan: Yo yo Sacit Beyciğim olur mu hiç öyle şey. O bizim aramızda bir espri ben ona 'hey geary whats going on' diyorum, sonra o da bana ee o da bana, o bana birşey demiy zaten şaka orada bitiiiy:img-haha:

burhan - niye sizin gizli ainleriniz yok mu öyle şeyler......napıcaktınız kedi yerine beni mi kesicektiniz beni mi kurban ediciktiniz o inandığınız şeyeee
tanrıverdi -bak çok pis dalıcam pişşman olucan burhan bey
burhan - DAL dal dal pabucumun satanisti......:img-hyste

bülent tahsin'lere iftara gider. tam kapıyı çalacak diğer kapıdan makbule çıkar

Bülent: İyi akşamlar Hanfendi
Makbule: İyi akşamlar amca
Bülent: Amca mı? (fransız aksanıyla) Embesil:img-hyste

burhan: Herşey karşılıklı sen benim sırtımı kaşı ben senin sırtını kaşiyim :img-hyste:img-hyste:img-hyste

_AyGüSh_[YY]
06-08-08, 13:54
Gaffur: Nasılım?
Hacer: Tanımlanamaz birşeysin.
Gaffur: Sağol.:D
:D:D
Cem:Gaffur senin adın canıtın
Gaffur:Benim adım canatan
Cem:İngilizce soyle
GAffur:Mas yimne Canatan :D:D

denizimsi
08-08-08, 00:42
Makbule:Burhaaan beey size karışım yaptım alın bunu için sesinize iyi gelir.

Burhan karışımı koklar.

Burhan:Bu ni ya ? Makbule hanım ayak parmaklarınızla mı karıştırdınız ne yaptınız ? :img-hyste

_Cloudd
08-08-08, 13:05
burhan:naber gonşu?senide davet etmek isterdik ama çok daha entin(sanırım böyleydi)bir grubuz şu anda
komşu:sesi biraz kısabilirmiyiz saat 12
burhan:tavukmusunuz siz ya yaz günü ne bu saatte dimi dursun ya?:img-hyste
komşu:lütfen beyefendi. bakın beyefendi diyorum.
burhan:başka ne dicektin,beyefendi demicektinde başka ne dicektin?:img-hysteben şu anda eğlenmeye çalışıyorum canımı sıkma. kulağına tıpa tık pamuk tık yat zıbar şimdi orda
komşu:terbiyesizleşme be
burhan:asıl sen terbiyesizleşme benim misafirlerimin karşısında bi defa sen nasıl pijamayla duruyosun? altınıda göremiyorum altında bişeymi yok donmu var kilotmu var boxermı bilmiyorum yatakhanemi burası:img-hyste
komşu:kim misafir bu mu?
dursun:beğenemedinmi la
komşu: ne zaman biter bu gürültü?
burhan:bas dursun!:img-hyste
dursun:yarım saate bitti bitti,bitmedi en az iki saat,olmadı 3 saat,bilemedin en kötü ihtimal sabaha kadar devam edicek noldi?:img-hyste
komşu:ne diyo bu ya?
burhan:amaan pırt diyii,saane lan diyii,hasta etme lan diyii,giri içeri gir,hadi gir gonşuuuu adamı hasta etme kaptan şu anda demir alıyii:img-hyste

_Cloudd
08-08-08, 13:19
burhan:naber concon iyi geçtimi gecen?:D
komşu:ya kardeşim sende hiçmi utanma yok ya hadi güneşleniyosun bari mayoyu kıvırma:img-hyste
burhan:yaa gonşuu biyle yandığım zaman mayo izi oluyo yarın öbür gün slip mlip giydüğüm zaman buralar beyaz oliyi ondan dolayı şık olmiyii yani:img-hyste
komşu:banane ya banane buna tahammül etmek zorundamıyım şuraya bak resmen görüntü kirliliği:img-hyste
burhan:aa yok yaa senin karın yanlarından pırtlayan etleriyle yağlarıyla mini gece elbisesiyle yatak odasında dolaşırken ayıp olmiyi amaa:img-hyste
komşu:nann nerden gördün sen onu
burhan:tülün arkasından gözüküyo bi dürbüne bakıyi bi kameraya bakiyi valla bi çekerim "bilgisaray"da gösteririm haa:img-hyste
komşu:bittin lan sen bekle geliyorum oraya ağzını burnunu kırıcam senin(gider)
burhan:geliyimi lan yoksa?!? yaa gonşuuu ayıp oliyi yaa gilme gilme lan!yok yok bişi demedim.gonşuuuu!!ya bak karın hakkında öyle şeyler demek istemezdim sonuçta yemeğin salçalısı karının salçalısımıydı neyse gonşuuu!! makbilee!!makbilee!!:img-hyste

maria clara
09-08-08, 12:22
Burhan: Anammm....

Çiko sen yine mi ağlıyon yaaaa, ama yapma büle benide üzüyosun

bak burhan abi cok pis dalacam haa

Burhan bey öldünüzmü burhan beeeyyy!!!
-Ne vuruyosun beee yüz felci olccam burdaaaa!
GERİİİİİİİİİİİİ zati ellerinde gocaman
kurek kibi...

Gaffur kan kardeş olalım diyor

Burhan: Ölümsüzleştirmek derken ne demek istiyusun ne anlamda konuşiyusun niye çakıyı çıkardın niye elim ayağım titriy bi ipucu virebilirmisin bağa gaffur litfen ammaaa..

böyle şeylere özenme kurtlar vadisi sadece bi dizi ordaki herşey hayal ürünü amaaaa....

C&E&N&K
09-08-08, 23:30
Süperler .. :)
Çok sağolun.. :)
-İnanmıyorum abim tek hücreli.. :D Koptum buna ya.. :D

avrupa-yakaizm
12-08-08, 10:39
93.bölüm 2006-2007 nin ilk bölümü

Burhan: Sen kimsin yaa?
Gaffur: Ben yeni kapıcınızın oğluyum.Gaffur.
Burhan: Ben seni nereden hatırlıyorum?
Gaffur: Piknikteeen.
Burhan: Haa kavga çıktıydı dimi.
Gaffur: Heee. Hani ailecek biz sizi dövmüştük ya, işte o beniiim. :D :D :D

avrupa-yakaizm
12-08-08, 10:42
93.bölüm 2006-2007 nin ilk bölümü

Çaycı gitti ortalığı pislik götüriyi… Üç tane at gibi kadın, biri balayında öbür ikisi poposunu kaldırıp da bi toz aliym demiyiiiiiiii yaaaa bu nası bi mantilite yaaaaaaaaa bunların evleri de pistir kokar bunların evleri bunların evinde bi, bardak çay içemezsiiin içemezsiiin sin siiin siniiiiir
O sırada Fatoş la Yaprak girerler
Fatoş:Burhan bey, siz bu temizlik olayını ne kadar abarttınız böyle yakında masaların üstünde mantı açmaya da başlarsınız
Burhanok komiik bakmayın böle poker suratlı goründüğüme aslında için için gulüyorum.Bakalım burayı böcekler bastığında karafatmalar cirit attığında fareler güreş attığında bakalım o anda da böyle sipiritüel(espiritüel demeye çalışıyo heralde ) olabilicik misiniiiz???
Yaprak:office boyluk için başvuranlardan hiçbirini beğenmediniz biz napalım burhan bey?
Fatoş:evet burhan bey bu işe ben el koyuyorum bundan sonra iş görüşmelerini ben yapıcam ve uygun birini işe alıcam siz karışmayın lütfen
Burhan:benim canıma minnet ben akademik kariyeri olan üst düzey bi yöneticiyim temizlikçisiylen çaycısıylan mı uğraşıcam allahaşkına lütfeyn ama!.. Ben o kadar eğitim kariyer bunun için mi yaptım?Benim zaten aile içi temaslarım var bunlarla uğraşıcak hiiç takatim yok gidiyorum ve arkama da bakmıycam oofff oofff oooof
Burhan:Ama bak ayakkabılarınızı çıkartmıyosunuz ortakığı toz bulamaç yapıyosunuuz her yer çamur içersinde bi kendinize bi dikkat edin yaaaaaa bu ofisi kim temizliyo acabaaa bu alın teri kimin acabaaaa adamı bağarttırıyosunuuuuuuuuuz sonra kavga ediyoruz ama beni bağarttırıyosunuz ses tellerimde çatlaklar oluşuyoooooo

şu 3 tane at gbi kadın lafına bitiom :D :D

avrupa-yakaizm
12-08-08, 10:53
yetkin dikincilerin olduğu bölüm sanırım 80 yada 81.bölüm

Burhan: Arkadaşlar, bu gelecek Amerikalı arkadaşın ismi neymiş? Hayır ismiyle hitap edelim ki hani bir sıcaklık olsun.
Yaprak: Adı John' mış.
Burhan: John, yea yea okey okey.
Cem: Yani görüyorum ki siz şimdiden böyle bir samimi olma niyetindesiniz Burhan Bey. Hiç İngilizceniz olmadığı halde he.
Burhan: Yoookk canım. Yani benim ki sadece konukseverlik. Yoksa benim hiç kimseden korkum yoktur. (Şesu' ya doğru) Yani görünmeyen işsizler çekinsin.
(Can Bey gelir. Herkese gülümseyerek başıyla selam verir.)
Aslı: Hello. Eee John, right?
Can: Yes.
Aslı: Hi, have are you?
Can: Thanks.
Burhan: Hello. Eee have are you, fine, okey eee dark eee let right is windows ice eee what is you talking about you? Fine eee please sit down, eee stand up, eee sit com. Neyse lafi uzatmiyim. Eee my name is eee Altintop, Burhan Altintop. Yea okey.(kafasını çarpar) oovv.
(Can şaşırarak ona bakar)
Şesu: Anam bu mu bizim dallama?
(başıyla Can' a selam verir, Can ona gülümseyerek karşılık verir)
Fatoş: Çocuklar çaktırmayın ama hii bu çok yakışıklı herif ayol.
(Can ona bakar)
Selin: Midesiz seni. Amerikan futbolundan iyice şişmiş yalnız farkında mısınız? Kas yapayım derken patlangaç olmuş ya, sırıtmaç.
(Can ona bakar)
Burhan: Amerika' da herşey hormonlu, bizdeki gibi naturel değil. Onun içinde Amerikan erkeklerinin çoğunun memeleri aha böyle. (iki elini birbirine kenetleyerek sallar) Yani başıma gelsin hiç istemem yaa.
(Can ona bakarak gülümser)
Yaprak: Meme değilde yani omuzlar süper. Hatta bıyıkları kesse bence çok iyi.
Cem: Arkadaşlar belli belli bu Amerikan kırosu. Amerika' nın bağrından kopup gelmiş işte bu kesmez bıyıklarını.
(Can ona da gülümseyerek bakar)
Aslı: Çocuklar tamam artık. Adamın hakkında konuştuğumuz çok belli oluyor, bakıyor buraya sürekli.
(Can büyük bir ilgiyle)
Can: Ahh, siz Türk müsünüz?
Fatoş: Aaaayyy.
(ofistekiler dumur haldedir)
Aslı: Daha ziyade siz Türk müsünüz?
(Can gülümseyerek başını olumlu anlamda sallar.)

bn artık bişe demiyorum :D :D :D

KEREMCEMHAYRANI
12-08-08, 13:06
müzikal tanrıverdi-burhan
tanrıverdi şarkıya başlar:
burhan abi
borcun varmış
veresiye yok dediler

ekmeğimizzzle oynuyoo
gelsin ödeeesin dediler

burhan:beni görmek için böyle yalanlar söylemesinler
yoksa ekmekleri pasta ve...muffle yesinler

NeHiR_92
13-08-08, 14:27
Makbule'nin eve kapatıp karşısında dans ettiği Burhan:
-Allah'ım beni kotü emellerine alet edicek diye çok korkuyorum..Galiba bağa ticaviz edicek bu...Niye iyi insanların başına geliyi böyle kotü şeyler?Kader mi bu?Midem de bulandı yağlı yağlı kurabiyelerinden...Elleri de pis midir temiz midir belli değil...Pis midir temiz midir belli değil...Anammm:img-hyste:img-hyste:img-hyste

<simay>
13-08-08, 16:09
gülmekten gözümden yaş gelen burhanın sezon finali replikleri (bazıları yarım olabilir yada eksik kusura bakmayın)
burhan gonşusunu delirtiyordur
burhan:naber concon ara tara tırım tırıs yok değmi ben aslında yoğuum ben senin kendi yarattığın egonum egoist sen kendi yarattığın bir hayalle konuşuosun sen kafayı yimişsin ben yoğuuuuuuuum yoğuuum .......... yoğum lan
ben sağa daha neler yapcam sen kendini bağa bırakırsan:img-hyste

burhan:bas dursun
dursun:2 saate bittu bittu bitmedu 3saat olmadu 5 saat en fazla zabaha kadar sürer noldu
gonşu:ne diyo bu
burhan:tırıt diyi sağane lan diyi gir içeri gonşu adam hasta etme diyii:img-hyste

Lolly~eBj
14-08-08, 22:03
Burhan'ın elini akrep sokmuştu ondan sonraki gün ofise geldiğinde :D

Tanrıverdi : İyimisiniz Burhan bey ?
Burhan : İyi olsam sevinecekmisin üzilücekmisin sirseri
Tanrıverdi : Ayp ediyosun ama ya dün gece kim götürdü sizi sırtında hastaneye ?
Burhan : Akrebi senin cebime koymadığın ne malum ?!
Tanrıverdi : Ne ?!
Burhan : Sacit beyin aklına girip türlü kategorilerle evime geliyosun ondan sonra tesadüfe bak tesadüfe bak tesadüfe bak beni o gece akrep sokii tesadüfr bak !
Tanrıverdi : Ya arkadaşım sen manyakmısın senin elini akrep soksa benim elime ne geçecek yani
Burhan : Niye bilmem sizin gizli ayinleriniz yokmu öyle şeyler
Tanrıverdi : Ayimi ?
Burhan : hea ne yapacaktınız kedi yerine benimi kesicektiniz ! Kedileri bırakıp benimi kesicektiniz ! Benimi kurban etcektiniz o inandığınız şeyeeee
Tanrıverdi : Bak sabrımı çok taşırıyosun Burhan bey sana çok pis dalacam pişman olacaksın bak !
Burhan : Dal dol dal dal dal dal ! Papucumun satanisti ! Sanatisti ! Papucumun satanisti ! Sanatanisti , satanisti ! Papucumun satanisti papucumun ! ..

Ve Tanrıverdi Burhana vurur :D:img-hyste:img-hyste

maria clara
23-08-08, 22:44
selin:bu ohayı, çüşü geçti resmen bu buububu büürüüüssst artık yanee kubilaylaylay iffooo anneaaaam! tahsin babiiiişş volkeeaan aaa öle demee canıım arkadaş için pişmiş tavuğun başına neler gelmezmiş ohoo dur bakalım daha o köprünün altından ne arabalar geçer ekmek mustafa çarpsın

bsrakn
24-08-08, 04:00
süper süper süper btn replikler harika((((:

ceza_cı
24-08-08, 16:21
burhan:ileri git burhan geri git burhan yana git burhan sola git burhan burhan burhan

ençok bu replikte koptum

YaPrAk_92
25-08-08, 10:07
Tahsin: Yapma be oğlum, rica ederim sen de yangına körükle gitme.

Burhan: Bittim, bittim ben şimdi.Arada mı kaldım ben şimdi?

Aslı: Niye?

Burhan: Yani bir tarafta can arkadaşım Selin. Bir tarafta nerdeyse akraba olduğum bir aile. Dostum İfot.:img-hysteEeee abla.:img-hysteYani öbür tarafta dostum, yakın dostum Kibilay bey.:DYani gel de bu işin içinden çık.

İfot: :img-cray:

Burhan: Ahh Volkan ahh! Ahh!

İfot: Volkan kim?

Burhan: Volkan değil miydi ki ismi?:img-hyste

İfot: Benim öyle bir oğlum yok!

Tahsin: İfo'cum ikide bir bu lafı söyleme.Nolursun? Yarın gelirler, elini öperler affedersin.

İfot: Hayır efendim, onlar bu eve gelemezler!

Aslı: Eeee, o zaman ben Volkan'ın odasına bir kaç parça eşya taşıyabilir miyim ya? Benim odam çok sıkışık.:img-hyste

Burhan: İfot isterseniz bir süre sizde kalayım. Hani oğlunun acısını yaşama diye.Bak beni de bir evlat olarak gorebilirsiniz.:img-hyste

Tahsin: Yok canım Burhan, olur mu öyle şey? Zaten anayla oğul ayrılmaz.

Burhan: O zaman sık sık gelirim.:img-hysteYazık bu kadına yaa.Vallaha yazık!:DYani şu gencecik, filiz gibi haliyle yaşadığı acılara bakar mısınız?:img-hysteLitfin ama. Biraz bakın yani. Acılara bakın yaa. Suratından belli! İfot, bir gün ben seni alayım şöyle gidelim, bara gidelim.Dağıtırız. Kafaları bir çekelim.Ha ne dersin?:img-hysteYani öz ablam olsa bu kadar sevmem.:img-hyste

DeFnE_92
25-08-08, 12:09
diğer başlığa eklemişim ben bunu

Burhan:Şesut şinci sen bağa panik atak değilsin demekle goylüsün,odun gibi adamsın,gabasın, gültürzüs ökuzun tekisin mi demek istiyon ha?
Şesu:yok Burhan abi nerden çıkarıyosun anam sen panik atah değilsin kalp çarpntın varmış dohtor demişti
Burhan:hayırrr panih atağım lan ben işte.panih atah sadece benim gibi çok hassas insanlarda olii işte sanatçı hastalağıdır o bikere cağil herif

DeFnE_92
25-08-08, 14:46
Makbule:aaa Burhan bey bu ne hal ya naptınız kendinize ahaha
Burhan:sanane ya.saçlarımı hep sarıya boyatmak istemişimdir aldım sarıya boyadım.hep iskoç erkeklerinin eteklerinden giymek istemişimdir aldım giydim.ohhh şimdi alttan böyle yellene yellene ese ese dolaşıyorum keyfimin kahyasımsın?
Makbule:diğilimde o zaman niye bana göstermeye geldiniz Allah Allah?
Burhan:Allah Allah ben sana göstermeye mi geldim ben başka bişey için geldim
Makbule:ne için?
Burhan:şimdi niye geldiğimin sebebini ben sağa göstericem (makbule'nin suratına tokat atar)
Makbule:ahhh
Burhan:pislik hep beni aldattın ya beni aldattın ya.

DeFnE_92
26-08-08, 12:21
Bilal resimler için sağol.benden bir replik :):)

Şesu:ya ne diyosun Burhan abi ya Allah aşkına git Allah'ın aşkına ne stand upı ne diyosun abi.stand up dediğin şey çok zor bir iştir.kurban oluyim ya.ayrıca kendinide rezil ediceksin bizide
Burhan:ya senin espri anlayışın gafan ğadar gıssaysa ben nepiim gıfayetsiz muttekt.senin gultür seviyen fındık kadar beynin benim Nasrettin hocaya gonderme yaptığımı anlamıyosa benim suçum mu gerizekalu.
Şesu:
ya bi kişisel olma.herkes kendini komik zanneder.ama aslında her yüz insanın sadece biri komiktir.
Burhan:ya gultür özümde herkes benim esprilerime bayılıyo bağa çok guliyi çok guliyiler bağa.daha dün deneme gösterisi yaptım.orda herkes gülmekten böyle burunlarından sümükleri aktı ya
Aslı:dikkat edrseniz dün gece ben hiç gülmedim.
Burhan:üç kişiden ikisi garnını tuta tuta gülmüyo muydu?sende şahitsin.bu ne demek hemen hesaplıyalım.seyircinin %66'sını ben bığından yağalamışım.bunu zaten hesaplayabilecek matematik zekaya sahaip olduğum için böyle ince espriler yapabiliyorum.mutfak robotuda benim plazma tv de benim onların hepsi benim.anlaşıldımı şesut.görüşuruk

avrupa-yakaizm
26-08-08, 12:29
cemin eski sevgilisi victoria,cemden bebek sahibi olmayı ister;

burhan: eger cem teklifinizi kabul etmezse ve benden cocuk isterseniz bu konuyu konusabiliriz.hani bir faydam olacaksa ben bunu yapmaya hazırım dna larım iyidir yani.

victoria:.... :D :D

avrupa-yakaizm
26-08-08, 12:34
Bilal resimler için sağol.benden bir replik :):)

Şesu:ya ne diyosun Burhan abi ya Allah aşkına git Allah'ın aşkına ne stand upı ne diyosun abi.stand up dediğin şey çok zor bir iştir.kurban oluyim ya.ayrıca kendinide rezil ediceksin bizide
Burhan:ya senin espri anlayışın gafan ğadar gıssaysa ben nepiim gıfayetsiz muttekt.senin gultür seviyen fındık kadar beynin benim Nasrettin hocaya gonderme yaptığımı anlamıyosa benim suçum mu gerizekalu.
Şesu:
ya bi kişisel olma.herkes kendini komik zanneder.ama aslında her yüz insanın sadece biri komiktir.
Burhan:ya gultür özümde herkes benim esprilerime bayılıyo bağa çok guliyi çok guliyiler bağa.daha dün deneme gösterisi yaptım.orda herkes gülmekten böyle burunlarından sümükleri aktı ya
Aslı:dikkat edrseniz dün gece ben hiç gülmedim.
Burhan:üç kişiden ikisi garnını tuta tuta gülmüyo muydu?sende şahitsin.bu ne demek hemen hesaplıyalım.seyircinin %66'sını ben bığından yağalamışım.bunu zaten hesaplayabilecek matematik zekaya sahaip olduğum için böyle ince espriler yapabiliyorum.mutfak robotuda benim plazma tv de benim onların hepsi benim.anlaşıldımı şesut.görüşuruk

süper :D :D sanırım 81 yada 84. bölümdü...

avrupa-yakaizm
26-08-08, 12:41
BU REPLİĞİ OKUMADN GEÇMEYN xxD

burhan & Şesu

şesu: ya burhan abi ben bişeyi çok merak ediyorum. senin bi çiftliğin filan mı var?

Burhan: annemlerin tokatta var sana ne acaba? tasası sana mı düştü? niye cevap veriyom ki ben sana... lan bilgisayarda bana tuzak mı kurdun yoksa sen? ha? internette chat yapan sen miydin yoksa?

şesu: ya abi afedersin senin neren gurme? ha? allahaşkına neren gurme? kimi kandırıyosun sen?

Burhan: bilgisayardaki esmer bomba sensin di mi? ahhh! iblis... iblissin sen, serseri! o halıcı kız, erotik mesajlar yazan halıcı kız da sensin di mi? ah... iblis. nası moralimi bozdun ama. şu anda iç dünyam çökmüş durumda. terbiyesiz! sanal ortamda da mı rahat yok ya bana? neden bana sanal ortamda rahat bırakmıyon? sanal sapık! terbiyesiz! gebertirim lan seni!

Burhan: oğlum seni parça parçalarım. karşıma çıkma demedim mi lan? bilgisayar virüsü! bilgisayar virüsü karşıma çıkma demedim mi? ha? karşıma çıkma demedim mi? öldürürüm... :D :D :D :D xxD

maria clara
26-08-08, 23:43
volkan bir abi olarak tepkim büyük olur aslı
iffet hanım tahsin geliyorlar bana soldan soldan
aslı volkan adam beni işten çıkardı çünkü bizi kardeş sanıyo tabi
selin kubilaylaylay
volkan kılpaçino
volkan selin fındık kurdum benim
kubilay kubiyim ama para bende

_Cloudd
27-08-08, 08:34
BU REPLİĞİ OKUMADN GEÇMEYN xxD

burhan & Şesu

Burhan: oğlum seni parça parçalarım. karşıma çıkma demedim mi lan? bilgisayar virüsü! bilgisayar virüsü karşıma çıkma demedim mi? ha? karşıma çıkma demedim mi? öldürürüm... :D :D :D :D xxD
süperdi bu replik ya:img-hyste paylaştığın için saol:D:D

avrupa-yakaizm
27-08-08, 17:29
süperdi bu replik ya:img-hyste paylaştığın için saol:D:D

görevimz :img-wink: :D

avrupa-yakaizm
27-08-08, 17:44
AVRUPA YAKASI:24 EYLÜL
yaprak dökümü:3 eylül

arada 21 gün fark var yani 3 hafta eger hedef tekrardn birincilk koltugunu almaksa biraz daha erken olmalydı

DeFnE_92
27-08-08, 20:44
Burhan:bu yuharda şey varya hani 6 numara
İfot:hıı Güzin hanımlar
Burhan:Güzin hanımlar değillermiş işte
İfot:kimlermiş ayol?
Burhan:Güzin hanımla yanındakinide dostuymuş diyolar
İfot:aaa ayol onlar evli değillermiymiş?
Burhan:adamın Ankara'da öz be öz hakiki hanımı varmış
İfot:aa deme ayol.ayol kaç yıldır burdalar
Burhan:valla ben öyle duydum gerisini bilemem yani
İfot:e bi yaşıma daha girdim
Burhan:Aslı hanımda nişanlısından ayrılmış.ay nasıl üzüldüm ben buna
İfot:ya nerden duydun?
Burhan:Selin bahsetti ama her işte belkide bi hayır var demi
İfot:doğru yani böyle her işte bir hayır var ama insan böyle evliliğin ucuna kadar gelipte olmayınca üzülüyo vallahi yani
Burhan:yanlız sizin eski damadın babası yazıh oldu kalem müdürü demiş
İfot:yaa öyle mi demiş?

avrupa-yakaizm
27-08-08, 21:11
İfot:doğru yani böyle her işte bir hayır var ama insan böyle evliliğin ucuna kadar gelipte olmayınca üzülüyo vallahi yani

allahm dedikoduculr :D :D :D

_Cloudd
27-08-08, 21:50
Burhan zencefiliyle sütçüoğlu rezidansına girer:
Burhan:Anaaaeeeemmmm Anaaeeeemm Anaaaaaaaeemmmm!!!! Nası kıydılar bağa ya nası kıydılar! Böyle iş olur mu yaa!!
Sacit:Noldu oğlum?
Burhan:Çantamı kaptılaaar! Kapkaç yaptılar bağaaa!! Böyle tarlabaşında gidiyodum iki tane genç çocuk bağa yaklaştılar böylee çantımı çaldılaar beniiimmm!!!
Makbule:A "zerdaçalın" üstündeyken mi?:)
Burhan:Zincefil ya ziincefilll yanlış söylüyosuun!:)Çok hızlı koşuyolardıı! Bi türlü yetişemedim!!!
Sacit: Allah Allah zencefilin hızına rağmen!:):D
Burhan:Evet usta olmuşlar Ben johnson gibileeer!!:)
Tahsin:Evladım gece gece sen de niye yürüyerek çıkıyorsun??
Burhan:Yürüyerek değil zencefille. Cesarite bakar mısnız! Ya üstlerine sürseydim? Ayaklarını cıyır cıyır bi kırsaydım şuğunla!:)
Tahsin:Neyin gitti peki?
Burhan:Çantam işte, özel eşyalarım Bi de söylemesi ayıp böyle 723 ytl küçük bir servet yani..
Tahsin:Şükret ucuz atlatmışsın..
İffet:Evet zencefili çalmamışlar işte!
Sacit:Zencefille gitmeye kalksalar bu onlara koşarak yetişirdi zaten.:)
Burhan:Allah Allahh yetişsem nolacak? İki kişiydi.. Hadi birine çalışsam böyle ağız burun girsem bi tanesi boşta kaliyii yanii.:)

_Cloudd
27-08-08, 21:59
burhan = ne gulüyon koylu cocuğu acıkta bişeymi gördün bi bak ya acıkta bişeymi gordun
tanrıverdi =Terbiyeni bozma sana cok pis dalarım haa
fatoş= Tanrıverdi hayır
Burhan = hadi ya gel gel hadi gel bi durdun pir durdun bakıyom
Tanrıverdi = Fatoş ablanın hatrı için durdum
Burhan = boş tehditlerle bu iş yurumez Delüğanlı laf laf laf hep laf bi aksiyon göremiyoz kedi kesmeye benzemez adam dövmek
Tanrıverdi = kedi diyip durma lan bana ben satanist değilim naparım seni biliyomusun
Burhan= ( bağırarak) ya ni yapiciksan yap artık be merakla bekliyorum burda bene yapiciksen yap artıık
Kubilay= Tanrıverdi tamam canım sen git biraz hava al anlayamıyorum ama nedense burhan bugun tersinden kalmış canım
Tanrıverdi = Adamın düz tarafı yokki ruhu erik Kubilay abi neyse sizin güzel hatırınız için yoksa ( parmağıyla tehdit eder ve gider)
Burhan = Hep bu boş sözler yalan sözler daha niler (dans ederek) PALAVRA PALAVRA PALAVRA palavre palovre palovre palovre palovre palavre aman palavre hepsi pa-looooooovvv-reeeee:):img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

YaPrAk_92
28-08-08, 08:21
Şesu ve Yaprak muabbet ederken Burhan ofise dalar;

Burhan: Ne öyle çan çan çan burda konuşuyon lan? Çalışsana sirsiri!

Şesu: Ya Burhan abi, sen de bu Selin'in evlenme olayından sonra kafayı iyice bağa taktın ha.

Burhan: Ah! Selin'in evlenme olayı mı?
(Zoraki bir gülüş...)
Bir iş arkadaşımızın, patronun kızının evlenme olayından bağa ne canım? Ayrıca bu gizli bilgi değil mi?:img-hysteNe ortalık yerde söylüyon? Muhbir!:img-hyste

Yaprak: Yok yok, ben biliyorum Burhan bey.

Burhan: Kesin bu kader kurbanı, bu işe yaramaz serseri söylemiştir. Bunun işi gücü yalan dolan. Öt öt öt, lak lak lak, çan çan çan! İşi gucü böyle şeyler yani.:D Niye böyle giyiniyon sen?:img-hyste

Şesu: Nasıl giyiniyom ya?

Burhan: Böyle spor malzemeleri.:img-hyste Genç kızları tavlamak için mi böyle giyiniyon? He? İç dünyanı ben senin anlıyom. Terbiyesiz! Bundan sonra takım elbiseni giyiciksin, öyle geliciksin iş yerine. Yılışık!

Şesu: Takım elbise mi?

Burhan: Evet, itirazın mı var? Hı? İtirazın mı var? Gel bağa söyle. Hadi! Gel bağa söyle.

Şesu: Abi zaten ben sağa söylüyom.:D

Burhan: Terbiyesiz, küstah! Terbiyesiz, Küstah! Bende panik atak var. Gozüm üzerinde. Bi daha böyle gelmiyiciksin. Görmiyeyim. Geldiğin zaman bozuluyorum. Sinirlerim bozuluyo. Gözlerim flaaşş diye açılıyo. Anlaşıldı mı? Bende panik atak var. Bunu unutma! Herkes duysun. Bende panik atak var!:img-hyste

avrupa-yakaizm
28-08-08, 19:39
Şesu ve Yaprak muabbet ederken Burhan ofise dalar;

Burhan: Ne öyle çan çan çan burda konuşuyon lan? Çalışsana sirsiri!

Şesu: Ya Burhan abi, sen de bu Selin'in evlenme olayından sonra kafayı iyice bağa taktın ha.

Burhan: Ah! Selin'in evlenme olayı mı?
(Zoraki bir gülüş...)
Bir iş arkadaşımızın, patronun kızının evlenme olayından bağa ne canım? Ayrıca bu gizli bilgi değil mi?:img-hysteNe ortalık yerde söylüyon? Muhbir!:img-hyste

Yaprak: Yok yok, ben biliyorum Burhan bey.

Burhan: Kesin bu kader kurbanı, bu işe yaramaz serseri söylemiştir. Bunun işi gücü yalan dolan. Öt öt öt, lak lak lak, çan çan çan! İşi gucü böyle şeyler yani.:D Niye böyle giyiniyon sen?:img-hyste

Şesu: Nasıl giyiniyom ya?

Burhan: Böyle spor malzemeleri.:img-hyste Genç kızları tavlamak için mi böyle giyiniyon? He? İç dünyanı ben senin anlıyom. Terbiyesiz! Bundan sonra takım elbiseni giyiciksin, öyle geliciksin iş yerine. Yılışık!

Şesu: Takım elbise mi?

Burhan: Evet, itirazın mı var? Hı? İtirazın mı var? Gel bağa söyle. Hadi! Gel bağa söyle.

Şesu: Abi zaten ben sağa söylüyom.:D

Burhan: Terbiyesiz, küstah! Terbiyesiz, Küstah! Bende panik atak var. Gozüm üzerinde. Bi daha böyle gelmiyiciksin. Görmiyeyim. Geldiğin zaman bozuluyorum. Sinirlerim bozuluyo. Gözlerim flaaşş diye açılıyo. Anlaşıldı mı? Bende panik atak var. Bunu unutma! Herkes duysun. Bende panik atak var!:img-hyste

YİNE SÜPER Bİ REPLİK BURHAN ABİYLE ŞEHŞU YİNE SÜPER :img-hyste:img-hyste

cnm_denizugur
29-08-08, 08:04

süpermiş ya burhan-ifo dedikodu yapıyo:happy0064
ifom diziden ayrılacağı için göremiycez artık dedikodularını:img-cray::img-cray:

YaPrAk_92
29-08-08, 10:32
Selin: Meraba.

İfo: Ne işiniz var sizin burda?!

Selin: Elinizi öpmeye geldik.

İfo: Benim öpülecek bir elim yok!Hadi güle güle!

Burhan: Selin, bebiş, çok üzdünüz ama İfot Abla'yı.:img-hyste

İfo: (Bağırarak)Konuşma onlarla Burhan!

Volkan: Sana noluyo Burhan Bey? Sen ne zaman girdin ailenin içine. Dış kapının dış mandalı.

Burhan: Aşk olsun ama yani. Aşk olsun.

İfo: (Burhan'a Volkan'ı kastederek)Hem suçlu hem güçlü.

Burhan: Sinirine veriyom ben İfot.Yoksa Burhan Abi'sine hayatta böyle şeyler konuşmaz yani.:img-hyste

Volkan: Ne Burhan Abi'si lan? Aaaaa!:D

Selin: Bi dakka bi dakka.Ben şimdi izah edeyim size, İfo annem. Şahsen kendimin de haberi yoktu. Volkan beni çağırdı, bir baktım evlilik içinmiş. Otur dedi, evet de dedi bana. E ben de yani emirlen, vakiylen oldu.

İfo: Gidin evimden, çıkın evimden. Çıkıııın!

Volkan: Annecim yapmayın nolur. İlerde çocuklarımız olunca-

İfo: Neeeeeeee?! Duydun mu bir de çocuk yapacaklarmış.

Burhan: Biraz yaşınız kuçük değil mi sizin?Biraz erken değil mi?:D

İfo: Ne erkeni Burhan, ne erkeni? Bu evlilik bu hafta bitecek.

Volkan: Biz ölene kadar ayrılmıycaz.

İfo: Defolun o zaman.Defoluuun!

Selin ve Volkan evlerine gider.

Aslı: Anne, dikkat ettiyseniz ben ikisiyle de konuşmadım.:D

Burhan: Volkan yalnız beni çok üzdü.Çok ayıp etti bağa. Ben de ona kustüm şu anda. Dikkat ettiyseniz artık butün yakınları Volkan'a tek tek, tek tek sırtını döniyii.:img-hyste

YaPrAk_92
29-08-08, 10:35
Tahsin: Yapma be oğlum, rica ederim sen de yangına körükle gitme.

Burhan: Bittim, bittim ben şimdi.Arada mı kaldım ben şimdi?

Aslı: Niye?

Burhan: Yani bir tarafta can arkadaşım Selin. Bir tarafta nerdeyse akraba olduğum bir aile. Dostum İfot.Eeee abla. Yani öbür tarafta dostum, yakın dostum Kibilay bey. Yani gel de bu işin içinden çık.:img-hyste

İfot: :img-cray:

Burhan: Ahh Volkan ahh! Ahh!

İfot: Volkan kim?:img-hyste

Burhan: Volkan değil miydi ki ismi? :img-hyste

İfot: Benim öyle bir oğlum yok!

Tahsin: İfo'cum ikide bir bu lafı söyleme.Nolursun? Yarın gelirler, elini öperler affedersin.

İfot: Hayır efendim, onlar bu eve gelemezler!

Aslı: Eeee, o zaman ben Volkan'ın odasına bir kaç parça eşya taşıyabilir miyim ya? Benim odam çok sıkışık.

Burhan: İfot isterseniz bir süre sizde kalayım. Hani oğlunun acısını yaşama diye.Bak beni de bir evlat olarak gorebilirsiniz. :img-hyste

Tahsin: Yok canım Burhan, olur mu öyle şey? Zaten anayla oğul ayrılmaz.

Burhan: O zaman sık sık gelirim. Yazık bu kadına yaa.Vallaha yazık! Yani şu gencecik, filiz gibi haliyle yaşadığı acılara bakar mısınız? Litfin ama. Biraz bakın yani. Acılara bakın yaa. Suratından belli! İfot, bir gün ben seni alayım şöyle gidelim, bara gidelim.Dağıtırız. Kafaları bir çekelim.Ha ne dersin? Yani öz ablam olsa bu kadar sevmem. :img-hyste

GFBusra
29-08-08, 12:47
Burhan: İfot isterseniz bir süre sizde kalayım. Hani oğlunun acısını yaşama diye.Bak beni de bir evlat olarak gorebilirsiniz. :img-hyste
Burhan: O zaman sık sık gelirim. Yazık bu kadına yaa.Vallaha yazık! Yani şu gencecik, filiz gibi haliyle yaşadığı acılara bakar mısınız? Litfin ama. Biraz bakın yani. Acılara bakın yaa. Suratından belli! İfot, bir gün ben seni alayım şöyle gidelim, bara gidelim.Dağıtırız. Kafaları bir çekelim.Ha ne dersin? Yani öz ablam olsa bu kadar sevmem. :img-hyste
Süper ya :img-hyste

DeFnE_92
29-08-08, 16:07
şesu:ya Burhan abi ben bişeyi çok merak ediyorum senin bi çiftliğin felan mı var?
burhan:annemlerin Tohat'ta var saane acaba.tasası sağa mı düştü?nie cevap veriyomki ben sağa.lan bilgisayarda bağa tuzah mı kurdun bağa sen hee internette chat yapan sen miydin yohsa?
şesu:ya abi afedersin senin neren gurme kimi kandırıyosun sen?
burhan:bilgisayardaki esmer bomba sensin demi ahha iblis :img-hyste iblissin sen sirsiri.iblis nası moralii bozdun ama.şu anda iç dünyam çökmüş durumda terbiyesiz.neden beni sanal dünyada rahat bırakmıyon terbiyesiz

ysmn_94
29-08-08, 23:38
Sertaç: Yaaa tırnağım kırıldıııı.
Taco: Ay şimdi çok acır o.
Sertaç: Ya bu hafta kaçıncı, üçtür kırılıyoo.
Taco: Vitaminli krem sür kardeşim geçer.
Sacit: Ne diyorsunuz siz be.
Sertaç: Ben geceleri yatarken ellerime krem sürüp eldiven takıyorum, sabah kalkınca yumuşacık oluyor.
Sacit: Ne oluyor ya.
Sertaç: Abi burda böyle. Burası Nişantaşı burada biraz metroseksüel olacaksın.
Sacit: Yalnız bu başka bir seksüelliğe doğru gidiyor.
:):):):):):):happy0064:img-hyste
--------------------------------------------
Gülenay' ın muhteşem Ramazan manisi
Pilavı akşamdan pişirdim
Yine karnımı şişirdim
Daha çok mani bilecektim ama
Defterimi yolda düşürdüm
----------------------------------

Burhan' ın Ramazan manisi:
Camiye direk ister
Bunu demek yürek ister
Ben istemem ama
Arkadaşım börek ister
Makbule: Börek mi? Hemen açıvereyim:)
--------------------------------------------------
Sacit: Ooo yine mi sen?
Tanrıverdi: Ya abi sen beni yanlış anladın. Ben ablanıza sayıgısızlık etmek istemedim. Nişantaşı' nda hanımlara iltifat edilir dediler, ondan öyle..
Sacit: Tamam, tamam Aslı da buna benzer birşeyler geveledi zaten. Otur otur napalım müşteri velinimettir.
Tanrıveri: Ne yiyeyim abi?
Sacit: Ne istersen ye tövbe tövbe.
Tanrıverdi: En ucuz ne var?:)
Sacit: Öff Mahmut şuna bir su muhallebisi getir.
Tanrıverdi: Şu derken. Ben Anadolu Rockçıyım, başkaldırıya yatkınım. Benim bir adım var Tanrıverdi.
Sacit: Aman iyi ki vermiş:)
----------------------------------------------------

Gaffur kapının önündeki sarmaşıklara sarılır ve kapıyı çalar:

Gaffur:Bilin bakalım ben kimimmim?
Burhan kapıyı açar:
Gaffurun yanına gider boyunu ölçmeye

Gaffur:Ne ayak kanka?
Burhan:Bu terlikler topuklu mu?
Gaffur:buyir(düz durur)
Burhan:Yok bişiy...
Gaffur:ee iyi o zaman(içeriye geçer)
Gaffur:Kankaa çekinme gel içeri
Burhan:Sağol canim eksik olma
Gaffur:Evde ne yemek var?
Burhan:off gaffur çok moralim bozuk cnm çok sıkkın litfen üstüme gelme
Gaffur:gelmiyorum kanımca
Burhan:off burası çok sıcak ya pencereyi mi açsak içimde böyle bir sıkıntı var stres sanki

Gaffuren menapoza mı girdin?
Burhan:çok anlayışsızsın ama gaffur orda angut angut oturuyosun iç dünyamı çözmeye hiç çalışmıyosun

Gaffur:Burhen var ya ben senin o iç dünyanı tenhada kıstırırım
Burhan:hee o açıdan mı bakiyosun hee bişey sorcam sana..şimdi beni böyle tepeden tırnağa incele bakim ne görüyosun bende?

Gaffur:Burhanı
Burhan:yaa öyle düşinme daha objektif bak
Gaffur:buyir
Burhan:yaa mesela sen bir kadınsın...yolda karşılaştık beni görüyosun ne düşünürsün
-------------------------------------------