Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 2
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
11
bu seferde ben geldim millet evet duygu bence de zeynep&murat dans sahneleri olabilir.ev konusuna gelincede evet ikisninde ailesi evi görmediler evet duygu bende katılıyorum sana bencede bu bölüm böyle olursa güzel olur.:img-hyste
Evet Evet kabul ediyorum çok uçtum Muratla Zeynep yapsa yapsa HipHop dansı yapar düşünsene Duygu yok yani Murat takım elbise ıııhı olmadı yuakışmaz
yok öyle deme 21. bölümün arada kaynayan repliklerinden biri yani müzik çalarken söylendiği için az tepki alan replklerinden biri de zeynep in murat a ""biz seninle tango mu yapsak"" dı...:img-hyste ama gerçekten düşünsene inanılmaz komik olurdu gerçekten ikisini tango yaparken izlemek...:img-hyste
bu arada bişey sorucam biz murat ı hiç kravatla görmedik di mi niana giderken de sadece takım elbisesi vardı kravat yine yoktu...
selam ozetı okuyunca sevındımya umarım sevıncımız kursagımızda kalmaz cunku dıyokı pınar yıne belaya karısır bıraz degısık yanı neyse pınarlı bır bolum olmasına cok sevındım tabı ayla h. da olacak tesekkur ederız bır parcada olsa ısteklerımıze cevap verdıgınız ıcın umudumuz kalmamıstı sevındık yanı gecen arkadaslardan bırı bahsetmıstı kardesı gormustu galıba un kapanında pınarı demmekkı bu sahneler cekılıyormus bol bol pınarı ızlerız bugun bıraz ızledık y.elma programında cok tatlıydı
yok öyle deme 21. bölümün arada kaynayan repliklerinden biri yani müzik çalarken söylendiği için az tepki alan replklerinden biri de zeynep in murat a ""biz seninle tango mu yapsak"" dı...:img-hyste ama gerçekten düşünsene inanılmaz komik olurdu gerçekten ikisini tango yaparken izlemek...:img-hyste
bu arada bişey sorucam biz murat ı hiç kravatla görmedik di mi niana giderken de sadece takım elbisesi vardı kravat yine yoktu...
Evet duygucuğum yanlış hatırlamıyorsun Muratı kravatlı göremedik gerçi bir an hatırlayamadım acaba nişanları olcakları gece bıçaklandığında Muratın üstünde ne vardı hatırlayamadım
yada kaçıncı bölümde hemen bakayım
ya aksam ruyamda ozet gelmıs pınarda ozette var. artık ozet bıle ruyalarımıza gırıyoya neyse benım ruyalarımın tersı cıkar umutsuz bır sekılde gelmıstım ama ozette pınar var ılkez ruyam aynı cıktı.pınarlı bır bolum super ozlemıstıkya.aylayıda ızlerız bazı arkadaslar zeynep-*murat ıcın yorum yapmıslar arkadaslar mutlaka varlardır onlarsız bır bolum olmaz ama goruyosunuz ınsan hemen etkılenıyo ozette olmadıklarını gordugu zaman umarım pınarcıları bıraz anlamıstırsınız umarım bol bol hepsını ızlerız
özet heleşükür gelmiş ama fotolar yine yokda neyse. sonunda beklenen pınar sahneleri geliyo herhalde. ama zeynep we mruat hakkında tek kelime bile yok çok şaşırdım walla herşey doludizgin giderken inş zeynepsiz we muratsız bi bölüm izlemeyiz. eğlenceyide çok mrk ediyorum acaba nsl olcak inş yrn fragmanı görembilirizde mrkımız azda olsa giderilrir.
ya dızıdekı kımseyı husnu harıc o tum odul aldıgı bolumlerde gıydı cunku takımlı gormedık galıba ayrıca dugun yakın smokın gıyermıs murat hos olurdu ama mutlaka sıkılırdı smokınle pınarı ızleyemedım yemek programı degılmı cıktıgı
Evet duygucuğum yanlış hatırlamıyorsun Muratı kravatlı göremedik gerçi bir an hatırlayamadım acaba nişanları olcakları gece bıçaklandığında Muratın üstünde ne vardı hatırlayamadım
yada kaçıncı bölümde hemen bakayım
yok canım nişan bölümünde de kravat yoktu.... yani 17.ci bölümde... mesut u kravatla gördük... hüsnü zaten arada takıyodur... rıza baba desen o zaten ara sıra takıyor... ama murat ı hiç kravatla görmedik ayrıca zeynep i de nişan hariç etekle hiç görmedik... hatta nişanda da elbise giymişti:img-wink:
ya dızıdekı kımseyı husnu harıc o tum odul aldıgı bolumlerde gıydı cunku takımlı gormedık galıba ayrıca dugun yakın smokın gıyermıs murat hos olurdu ama mutlaka sıkılırdı smokınle pınarı ızleyemedım yemek programı degılmı cıktıgı
yanlış hatırlıyosun canım rıza baba basın toplantısı yapacakken ve de mahkemede konuşma yapacakken kravat takmıştı... aynı şekilde mesut da oğlunun davasında kravat takmıştı... ayrıca murat da nişana giderken papyon yaka gömlek giymişti yani büyük ihtimalle papyonu fln da arabada duruyordur ama bıçaklandığı için göremedik...
arkadaşlar bu arada saat 5 e yaklaşıyor... bakalım kanalm d ne yayınlayacak...? umarım 21. bölümü ya da farketmez herhangi bir arka sokaklar bölümü verirler... br kez daha izlemiş oluruz fena mı...?:img-wink:
ya aksam ruyamda ozet gelmıs pınarda ozette var. artık ozet bıle ruyalarımıza gırıyoya neyse benım ruyalarımın tersı cıkar umutsuz bır sekılde gelmıstım ama ozette pınar var ılkez ruyam aynı cıktı.pınarlı bır bolum super ozlemıstıkya.aylayıda ızlerız bazı arkadaslar zeynep-*murat ıcın yorum yapmıslar arkadaslar mutlaka varlardır onlarsız bır bolum olmaz ama goruyosunuz ınsan hemen etkılenıyo ozette olmadıklarını gordugu zaman umarım pınarcıları bıraz anlamıstırsınız umarım bol bol hepsını ızlerız
canım, benim yazdığım msjda kullandığım cümleler size tanıdık gelmiştir herhalde.
ben zeynep ve muratın adı özette yazmıyor diye diziyi izlememeye kalmayacak kadar bilinçli bir arka sokaklar izleyicisiyim.
evet özette onlara hiç yer vermemiş olabilirler ya da bölüm boyunca onlarla ilgili tek bir sahne olmayabilir ama ben sırf bir bölüm yer almayacaklar diye(ki böyle bir şey daha önce olmuştu) diziye ve diğer oyunculara haksızlık etmem.
(duygum zekana hayranım biliyorsun dimi:img-wink: )
canım, benim yazdığım msjda kullandığım cümleler size tanıdık gelmiştir herhalde.
ben zeynep ve muratın adı özette yazmıyor diye diziyi izlememeye kalmayacak kadar bilinçli bir arka sokaklar izleyicisiyim.
evet özette onlara hiç yer vermemiş olabilirler ya da bölüm boyunca onlarla ilgili tek bir sahne olmayabilir ama ben sırf bir bölüm yer almayacaklar diye(ki böyle bir şey daha önce olmuştu) diziye ve diğer oyunculara haksızlık etmem.
tabıkı ızlememe konusunda bende aynı seylerı belırtmıstım ayrıca oncede yazdım onlar mutlaka vardır.oyunculara hıcbır elestrı getırmedım onların hepsı cok basarılı emegı gecen herkese basarılar.
herkese transa geçt sanırım foruma sessizlik çöktü
slm ben merakla bekliyorum bakalım bu bölüm neler olcak bu arada hala web sitesi fotoları vermemiş sanırsam
yok canım nişan bölümünde de kravat yoktu.... yani 17.ci bölümde... mesut u kravatla gördük... hüsnü zaten arada takıyodur... rıza baba desen o zaten ara sıra takıyor... ama murat ı hiç kravatla görmedik ayrıca zeynep i de nişan hariç etekle hiç görmedik... hatta nişanda da elbise giymişti:img-wink:
duygu zeynebi gördük etekle ya.hani yaşlı adamları oyuna getirip parasına alan kadınla adam vardı ya hatta murat barmenlik yapmıştı ya.rıza baba hatta bu rol için uygun görülmüştü ya.
arkadaşlar neden nasıl blmiyorum ama bugun kanal d de 19. bölümü veriyorlar... ama ne demişler üzümünü ye bağını sorma...:img-wink: ama tabii 18. böülm olsaydı daha da güzel olurdu ama dediğim gibi farketmez...:img-wink:
evet canım içinde hiç zeynep-murat sahnesi olmayan bölümlerde izledik... :icon_sorr ama hala izliyoruz ve izlicezde...:happy0064 belki bu böülmde de olmayabilir... (ki bence olacak:img-wink: ) ama biz yine de izlicez...:img-yes: (canım ben de senin espri anlayışına:img-wink: )
duygu zeynebi gördük etekle ya.hani yaşlı adamları oyuna getirip parasına alan kadınla adam vardı ya hatta murat barmenlik yapmıştı ya.rıza baba hatta bu rol için uygun görülmüştü ya.
evet evet onu biliyorum operasyon sahnelerinde genelde hep etek giyiyo... yani kılık değiştirdikleri ben normal olarak demek istemiştim... yani günlük yaşantısında... hatırlarsan 21. bölümde bile pantolon giymişti...(yıllbaşı özel bölümü yani)
nedim_bahar 27-04-07, 15:48 dün son bölümde kaçırdığım sahneleri izledimde hani leman hanım vuruldu ya aslında o vurulmasa mesut vurulacaktı çünkü leman mesutun önündeydi
ohhh be rahatladım ya ama hüsnünün mesutu ali murat&zeynebi ve aliyi kıskandırması ne güzeldi.ya.çıkarım sahile tutarım balıgımı akşama cız bız ooooooo
ulan çoban ulan çoban nazar etmeyin.:img-hyste
Zelişşşşşşşşş dikkat et kardeşine kızım sudan toplamayalım çocuğu:img-hyste :img-hyste Niye bu bölümü verdiklerini anlamadım ama neyse sonuçta arka sokaklar verildi özet gelmiş yine güzel bir bölüm bizi bekliyor muratla zeynep dediğiniz gibi özette yok ama ben onlardan da güzel sahneler bekliyorum zaten resimlerde Zeynep yoğunluğu var sanki... (http://www.dizifilm.com/galeri/thumbnails.php?album=283&page=1)
süper bi bölüm daha bitti.hele hüsnünün ödül aldıgı sahne harikaydı.çoban yıldızı mrs.çoban ayrıcada teksas muhabbeti çok güzeldi.hüsnü çobanın önlenemz yükseliş.ver odunu ver küsküyü.:img-hyste
arkadaşlar özeti yeni başlığımızda okuyalım dedik ama farketmez aslında okuyalım da....:img-wink:
iki dakka okulda bir bakiyim dedim mbelki koymuşlardır özeti diye... şanslı günümdeymişim...:happy0064
gittikçe özeti daha da kısaltıyorlar..... yani böyle giderse bikaç cümle ancak okuyabilicez sanırım...:icon_sorr yani tolga ben sana yorum yapmıyorum artık... heyecan heyecan dedin al sana heyecan çatlicaz şimdi salı gününe kadar...
pınarcılar yaşa(dınız)(dık)...:happy0064 :happy0064 (tabii ben de çok mutlu oldum:img-wink: :happy0064 ) bol bol pınar olacak bu bölümde... zaten dediğim gibi artık sanırım bir hafta pınar var (pınar dediysem yani ayla ve pınar) diğer hafta yok politikası uygulayacaklar... ama bu hafta bayaa afilli olacak sanırım pınar sahneleri rehin alma fln... nasıl olsa ekip kurtarır bizimkileri de ben o rehin alanlara acıyorum rıxa babanın biricik kızını rehin alma gafletyinde bulunan o zavallı insanlara bakalım rıza baba ne yapacak....:img-hyste
bu arada kutlama varmış..:happy0064 bunu konuşmuştuk arkadaşlar hatırlıyorsanız.. yani bir kutlama süper olurdu hepsini yiner beraber görürdük diye... eee senaristler bizi seviyor canım:img-in_lo
bu arada şimdi de ben başlıyorum arkadaşlar özette neden hiç zeynep-murat gewçmiyor arkadaşlar:icon_sorr acaba yine geçen haftaki gibi sürpriz ve bomba sahneler mi izlicez....
pınarın kaçırılması iyi oldu yanıi ali pınar ilişkisi bakımından inş pınarı ali kurtırır :happy0064 evet ya zeynep murat yok yani özette ama supriz yapmaları daha iyi oluyo hiç bilmeden bir anda çok güzel oluyo öyle ve bişey daha bugün de arka sokaklar vardı acaba devam mı etcekler tekrarlara
bence devam etmicekler tekrarlara bugün haftanın son günü die öyle kafalarına göre bi bölüm verdiler pazartesi baska bişi verirler..özet süper ama ÇOK KISA vermişler gittikce kısıolar.gecen hafta yalvardık o kadar uzun yapsılar die ama dahada kısaltmıslar. zeynep ve murattan bahsetmemişler yine mi süpriz ya:icon_sorr .özetde aslında bol bol z+m den bahsetseler sü per olur.sizinde dediğiniz gibi pınarı ali kurtarsa süper olur belki yeniden....:img-blush
kanal d nin yayın akışına baktım pzt itibaren acemi cadıyı veriyolar yani hayallerim suya düştü gerci bazı arkadaşlar tekrarların bitmesini istiyolardı insanlar sıkılmasın diye haklılar tabi başkaları sıkılabilir ama biz sıkılmazdık yanii :happy0064 nolurdu verseler :sad53:
nedim_bahar 27-04-07, 16:59 pınar gene başına bela almış ama bizimkiler yine kurtarırlar onu ama ali kurtarsa tam süper olurdu
oh ne güzel rıza baba emniyet amiri olmuş:happy0064 :happy0064
zaten metinle tekine söyleyecek bişey bulamıyorum eşşek sıpaları bide gaz veriyolar annelerine anneleri de hemen kanıyor onlara bu hafta her zamanki gibi baya heyecanlı ve komik geçecek:img-hyste :img-hyste
Herkese merhaba,ben gazetede Arka Sokaklar ın olduğunu okuyunca tv başına geçtim ve (niye özel bölüm yerine bunu verdiklerini anlamasam da) büyük bi keyifle izledim... "Çoban'ın önlenemez yükselişi" "Mr.Çoban" ve "Çobanyıldızı" replikleri süperdi elbette.. Özet gelmiş,yorumlamasam ayıp olacak dimi :)
Rıza baba artık Emniyet Amiri Herkes mutlu, sürpriz bir kutlama yapılır.
Bu konuyu unutmamıştık,yeniden gündeme getirilmesi iyi oldu.. Ailelerin katıldığı bi kutlama olursa hepsini bir arada gözlemleyebileceğiz... (senaristler bizi dinliyor :) )
Leman iyileşiyor. Mesut ve Leman ın arası bu olaydan sonra yavaş yavaş düzelmeye başlar.Nihayetinde iki taraf da Tunç'u çok seviyor ve onun iyiliği için çaba gösteriyorlar.
İşte görmek istediğimiz tablo.. Leman belki Amerika'ya gitmez,araları bu kadar düzelmişken.. Ama belli de olmaz..
Pınar ve arkadaşları bir plakçıyla görüşmeye giderler.Görüşme esnasında plakçının kazık attığı İlyas ve Ferhat çıkar gelir.Plakçıda bulunan herkesi rehin alırlar.İşler karışır.Pınar yeniden başını derde sokar.
Pınar birer hafta arayla gündeme oturmayı başarıyor..Çok büyük çaplı bi rehine olayı olacağını zannetmiyorum ama Rıza Baba ve Ali duyunca deliricekler..Ali sancısını Rıza babanın yanında belli edemeyeceğinden baya bi sıkıntıya düşecek gibi geliyor bana.. Umarım Pınar'ı kurtaran kişi de o olacak.. (Benim rüya işe yaradı mı dersiniz,yok yok senaristler bizi gözetliyor!)
Bir ceset bulunur.Ekip öldürülen işadamını araştırmaktadır.İhsan'ın oğlu Oğuz'un verdiği ifade sonucunda işadamını, sevgilisi Bahar'ın öldürdüğü düşünülmektedir, tüm deliller bu kadının katil olduğunu göstermektedir.Ekip gerekeni yapar.
Ekibimizin rutin işlerinden biri,ipuçlarını topladıktan sonra pek fazla bi işleri kalmayacak gibi görünüyor..
Suat araba kullanmaya heveslenir. Metin ve Tekin ise annelerine bu konuda gaz veririler.Suat direksiyonun başına geçer heyecanla.
Motorize Çoban'ın eşi rahat durmaz tabi..Zavallı arabanın başına gelmeyen kalmadı..Şimdi Suat faktörüyle başı belaya girecek..Metin ve Tekin de annelerine gaz verince Çobanyıldızı yine delirecek..
İşlek bir otobüs durağına iki kişi bomba bırakır.Kadın son anda ekip tarafından yakalanır.Bomba imha edilir.
Bugüne kadar fazla konu edilmedi böyle bi hadise... Bol gerilimli,aksiyonlu dakikalar bizleri bekliyor...
acemi cadının şimdiye kadar en az 3 kez tekrarı verildi,bu demek oluyor ki bizim dizimiz de tekrar tekrar verilebilir.ama hakikaten çok verince insan bıkabiliyor,mesela ben acemi cadıdan bıkmıştım.tabii bunu başkaları için söylüyorum çünkü ben 40 kez izlesem yine bıkmam .)
arka sokaklar bi kac bölüm geriye atladı (tekrarlarda) aman olsn arka sokaklar olsn da tekrar bölüm özel bölüm artık ne olursa olsun.. hem okuldan gelip bazen izleyemediğim kacırdığm tekrar bölümleri de wardı bölece onları da izlemis olurum :img-wink: arka sokaklar yerine baska dizi koymasınlar da.. böylece sadece salı günleri deil hergün Aliyi görebiliors =) we de diğer arka sokaklar ekibini tabii!!
acemi cadının şimdiye kadar en az 3 kez tekrarı verildi,bu demek oluyor ki bizim dizimiz de tekrar tekrar verilebilir.ama hakikaten çok verince insan bıkabiliyor,mesela ben acemi cadıdan bıkmıştım.tabii bunu başkaları için söylüyorum çünkü ben 40 kez izlesem yine bıkmam .)
evet yani dediğim gibi belki biz bıkmayız ama herkes biz değil ki...:icon_sorr aman yani şimdi en azından hafta içleri yeni bölümleri izliyoruz... yazın onu da yapamicaz...:icon_sorr o yüzden bence biz diğer tekrar hakkımızı yazın kullanalım...:img-yes:
(bu arada arkadaşlar kusura bakmayın yeni fotolar tam gelmeden imza avatar çalışmalarını yapayim diyorum da o yüzden konuşmalara fazla katılamayabilirim...:icon_sorr ama siz bol bol konuşun ben aralarda katılırım işte bunun gibi :img-wink: )
evet yani dediğim gibi belki biz bıkmayız ama herkes biz değil ki...:icon_sorr aman yani şimdi en azından hafta içleri yeni bölümleri izliyoruz... yazın onu da yapamicaz...:icon_sorr o yüzden bence biz diğer tekrar hakkımızı yazın kullanalım...:img-yes:
(bu arada arkadaşlar kusura bakmayın yeni fotolar tam gelmeden imza avatar çalışmalarını yapayim diyorum da o yüzden konuşmalara fazla katılamayabilirim...:icon_sorr ama siz bol bol konuşun ben aralarda katılırım işte bunun gibi :img-wink: )
bence de.. eğer böyle bi hakkımız varsa yaza saklayalım o zaman daha çok ihtiyacımız olacak.. hem insanlar diziden bıkmasınlar,yüzümüz eskimesin :)
(hadi Duygu çalışmalara kuvvet,yettim bende ;) )
[oo ii siz çalışma yapın ne gsll:happy0064 :happy0064 ]
ve ewt bencede acemicadı gbi diziden bııkmasınlar ben yılbaşı bölümünü istiormm bakalım sezon finaline kdr m. z. evleneckmi??
senaristler bizim tahminlerimize paralel götürüyor bölümleri.:img-hyste . sezon finali düğünle olacak diyorum ben :)
yılbaşı bölümünü izlemeyi ben de isterdim ama malesef acemi cadı başlicak..
bence acemi cadı başlamasss yawww
canım öncelikle tek cümlelik mesaj yazma,siliniyor..
Acemi Cadı pazartesi günkü yayın akışında zaten görünüyor..Ayrıca daha önce de belirttiğim gibi bizim dizinin ikinci kez tekrarlanması bizim gibiler dışındaki insanlarda ters tepki yaratabilir..İnsanlar diziden soğuyup izlemeyebilirr.. Hiçbirimiz bunu istemeyiz öyle değil mi??
merhaba arkadaşlarrrr
o kadar yoğun bi haftaydı çok az foruma girebildim.şimdi girdim ve yazdığınız bütün yorumları okudumm..
öncelikle özetimiz gelmiş..pınarı bu bölüm görücez hem de bol aksiyonlu dakikalarda.ama ben de özette zeynep ve murattan bahsedilmeyince içime bi an bi kurt düştü ama bu kadar konular yoğunken böyle bi hata yapcaklarını hiç sanmam.hem dediğiniz gibi daha evi ailelere göstercekler evin düzenlenmesi fln.. bence yine geçen hftaki gibi bize süpriz yapıp bol bol zynep murat sahnesi izlicez yani umuyorum.ayrıca bu haftaki konular da çok güzel çok heyecanlı ve eğlenceli(çoban ailesi)bir bölüm izliceğimiz kesin...
Merhaba arkadaşlar ben geldim
Arkadaşlar özeti geçte olsa okudum gerçekten güzel bir bölüm olacak rıza babamız sonunda emniyet amiri oluyor resmen yani pınar gene başını belaya sokuyor rahat dursa şaşarım zaten bizim weletler suata gaz verip direksiyon başına geçirtiyorlar :) acaba kimin araba :)
valla özeti yorumladık.resimlerin gelmesini bekliyoruz.tabi yarının olmasını bekliyoruzki pc nin başına kamp kuralım.valla bütün yorumları yaptık .
(bu arada duygu hem imzanı hemde avatarını kullanıyorum.teşekkürler.)tabi iznin olursa yok dersen kullanmanı istemem dersen hemen silerim.
nedim_bahar 27-04-07, 20:50 Merhaba arkadaşlar ben geldim
Arkadaşlar özeti geçte olsa okudum gerçekten güzel bir bölüm olacak rıza babamız sonunda emniyet amiri oluyor resmen yani pınar gene başını belaya sokuyor rahat dursa şaşarım zaten bizim weletler suata gaz verip direksiyon başına geçirtiyorlar :) acaba kimin araba :)
araba çobanın değil mi çobanın galiba ya çünkü geçen bölümde satamamıştı arabayı
araba çobanın değil mi çobanın galiba ya çünkü geçen bölümde satamamıştı arabayı
araba Çoban'larındır ya,zaten mirası reddettiler hemen araba alcak halleri yok.. Ellerindekini de kolay satamayacaklar zaten :) Tabi Suat kullandıktan sonra araba ne hale gelecek bilmiyorum :):img-hyste
araba Çoban'larındır ya,zaten mirası reddettiler hemen araba alcak halleri yok.. Ellerindekini de kolay satamayacaklar zaten :) Tabi Suat kullandıktan sonra araba ne hale gelecek bilmiyorum :):img-hyste
evet evet araba şu meşhur 94 model sahin..:img-wink: yani çoban ailesinin satmaya çalışytığı arabadır... bu araba bence biran önce satılmalı yoksa sonunda sanırım arabayı biryere çarpmayan tek çoban küçük şule olacak...:img-hyste
evet evet araba şu meşhur 94 model sahin..:img-wink: yani çoban ailesinin satmaya çalışytığı arabadır... bu araba bence biran önce satılmalı yoksa sonunda sanırım arabayı biryere çarpmayan tek çoban küçük şule olacak...:img-hyste
aa şahin değil o,renault :) valla aklımdan o geçti,arabayı toslamayan bi Şule bide Zeliha kalıcak gibi... Bir an önce satsınlar :img-hyste
nedim_bahar 27-04-07, 22:08 aa şahin değil o,renault :) valla aklımdan o geçti,arabayı toslamayan bi Şule bide Zeliha kalıcak gibi... Bir an önce satsınlar :img-hyste
arabanın sonu geliyor
hüsnü yetiş araba elden gidiyorr çabuk sata arabayı:img-hyste :img-hyste
aa şahin değil o,renault :) valla aklımdan o geçti,arabayı toslamayan bi Şule bide Zeliha kalıcak gibi... Bir an önce satsınlar :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
arabalardan anlamadığım ne kadar belli oluyor di mi...:img-hyste sadece 94 model olduğunu biliyorum o da konuşma arasında geçiyor zaten...:img-hyste
ayrıca böyle giderse artık suat kızına da sürdürür arabayı... :img-hyste ""zelişiiim ahu ceylanım... bak çok kolay hadi sen de sür"" :img-hyste
zaten şule yaştan kurtarıyor yani onun da normalde kaçarı yok:img-hyste
arkadaşlar birçok kişi foruma giriyo ve yorum yapmadan çıkıyor... çünkü üzerinde konuştuğumuz ortak bir konu yok... ama çalışkan arka sokaklarcı duygu buna da bir çare buldu....:img-hyste (ne kadar alçakgönüllüyüm di mi:img-hyste )
biliyosunuz genelde fragmanda özette olmayansahneler oluyor yani sürpriz sahneler... eee yarın fragman günü olduğuna göre sizce yarınki fragmanda sürprüz sahne ne olacak?...
(hadi millet çalıştıralım parmakları...:happy0064 özeti yeni başlıkta okuyamadık bari fragmanı yeni başlıkta yorumlayalım...:img-yes: )
tamam ilk cevabı ben yazayim o zaman...
bence sürpriz sahne zeynep-murat olmaz yani onlardan sadece 1 sahne geçerler o da hızlıca... biliyosunuz genelde z-m sürprizlerini bölüme saklıyorlar....:happy0064
bence yarınki fragmanda sürpriz sahne ali-pınar olur... yani aslında biz her ne kadar böyle bir sahne beklesek de özette böyle birşeyden bahsedilmiyor....:img-yes: ama sahnenin içeriğini tam olarak tahmin edemiyorum açıkcası... sonuçta pınar rehin kalıyor biryerde... artık ali iyice değerini anlar pınar ın düye düşünüyorum:img-yes: (yani inşallah tabii)
(arkadaşlar bu arada konuyu beyenmeyenleriniz varsa szlerde yeni konular üretin.. yeterki hepberaber konuşalım... :))
nedim_bahar 27-04-07, 23:05 tamam ilk cevabı ben yazayim o zaman...
bence sürpriz sahne zeynep-murat olmaz yani onlardan sadece 1 sahne geçerler o da hızlıca... biliyosunuz genelde z-m sürprizlerini bölüme saklıyorlar....:happy0064
bence yarınki fragmanda sürpriz sahne ali-pınar olur... yani aslında biz her ne kadar böyle bir sahne beklesek de özette böyle birşeyden bahsedilmiyor....:img-yes: ama sahnenin içeriğini tam olarak tahmin edemiyorum açıkcası... sonuçta pınar rehin kalıyor biryerde... artık ali iyice değerini anlar pınar ın düye düşünüyorum:img-yes: (yani inşallah tabii)
(arkadaşlar bu arada konuyu beyenmeyenleriniz varsa szlerde yeni konular üretin.. yeterki hepberaber konuşalım... :))
bence de sürpriz konu ali-pınar olur ali pınarı kurtarsa ne güzel olurdu ya
zaten diğer sahneleri az çok biliyoz çatışmalarda ipuçları ortaya çıkarırlar ondan sonra sonra pat çatışmaya
zaten şu suat'ın araba merakının olduğu sahneyide biliyoz çok eğlenceli geçeceği kesin
tamam ilk cevabı ben yazayim o zaman...
bencede ali çok hıslı olacaktır die düşünüorm bide sizce arka sokaklar sezon finalinde zeyneple murat evlenirmi yoksa 2. yarıya mı kalır yoksa finalde mi evlenir??:icon_whis
bence süprizsahne (yani umarım böyle olur) ali pınarı kurtarcak pınar kurtulduktan sonra aliye sarılcak bunu gören rıza baba sasırcakkk:img-hyste
bence sarılmaz ama bakışırlar gibi gelor bana haa bide bence sezon finalinde evlenirler sanrm kübra da böle demişti ama hatırlamıomm
Fragmanda bence de ali-pınar-rıza baba üçgeni gibi bişi olcak...Zaten normalde fragmanı verdikleri gibi verirlerse 10-15 dk içinde fragman çıkar ben bir yarım saat tvde kamp kurmaya gidiyorum....
arkadaşlar birçok kişi foruma giriyo ve yorum yapmadan çıkıyor... çünkü üzerinde konuştuğumuz ortak bir konu yok... ama çalışkan arka sokaklarcı duygu buna da bir çare buldu....:img-hyste (ne kadar alçakgönüllüyüm di mi:img-hyste )
biliyosunuz genelde fragmanda özette olmayansahneler oluyor yani sürpriz sahneler... eee yarın fragman günü olduğuna göre sizce yarınki fragmanda sürprüz sahne ne olacak?...
(hadi millet çalıştıralım parmakları...:happy0064 özeti yeni başlıkta okuyamadık bari fragmanı yeni başlıkta yorumlayalım...:img-yes: )
hımmm.. senaristler sözümü dinlemeye devam ederse,Pınar & Ali sahnelerini görebiliriz.. Sürprizlere gebe bir olay.. Fragmanda detayı verilmez.. Özette olmadığı için Z&M sahnesi fragmanda geçecek gibi geliyor bana :good:
walla ben bu fragmanı ayarlayanlara akılsıra erdiremiyorum özette yazanalrı göstermiyolar yazmayanları gösteriyolr mesela geçen bölümde özette zeynep murat hakkında bişiler ayzarken fragmanda tek kare bile yoktu bu sefer olur gibi geliyo bana hıı bide bu pınar olayı fln olur walla 40 snye ne kdrını sığdırabilcekler bilmiyorum ama şu eğlencede olabilr görcez bakalım yrn
slm ben geldim :)
walla ben bu fragmanı ayarlayanlara akılsıra erdiremiyorum özette yazanalrı göstermiyolar yazmayanları gösteriyolr mesela geçen bölümde özette zeynep murat hakkında bişiler ayzarken fragmanda tek kare bile yoktu bu sefer olur gibi geliyo bana hıı bide bu pınar olayı fln olur walla 40 snye ne kdrını sığdırabilcekler bilmiyorum ama şu eğlencede olabilr görcez bakalım yrn
canım bence özet ve fragmanın ayrı olaması çok daha güzel... yani zaten herşeyi aynı anda öğrenirsek cuma ile salı arasında ne yaparız biz forumda...:img-hyste şaka bir yana bence böyle daha iyi mesela elimizdeki özet gerçekten çok kısa ve sadece bu özete paralel bir fragman çıkarsa (ağzımdan yel alsın tabii) bilgimize birşey kayılmış olmaz... elimizde o kısacık özetle kalakalırız...
dediğim gibi ben de ali-pınar sahnesi bekliyorum sürpriz sahne olarak... ama eğlence sahnesi izlersek o pek sürpriz olmaz.. zaten bekliyoruz onu ama o sahnede sürpriz tabii pınar ile alinin herkesin içinde dans etmesi olurdu...:img-in_lo
(not: arkadaşlar benbakamadım tv ye sabah... eskisi gibi saat 11 gibi vermemişler anladığım kadarıyla... ama gören hemen anlatsın:img-wink: )
evde kafayı yiyorum saat 9 dan beri kanal d aık bi kanal d bi euro d bvide bilgisayar arasında mekik dokuyorum..ama yok yok yok.vermiolar fragmanı cıldırdım ya fırtınayı ya gümüşü yada yaprak dökümünü veriolar.sinir oldum carsamba günün dizilerinin reklamını veriolar salı gününkülerivermiolar:icon_sorr
slm ben geldim :)
canım bence özet ve fragmanın ayrı olaması çok daha güzel... yani zaten herşeyi aynı anda öğrenirsek cuma ile salı arasında ne yaparız biz forumda...:img-hyste şaka bir yana bence böyle daha iyi mesela elimizdeki özet gerçekten çok kısa ve sadece bu özete paralel bir fragman çıkarsa (ağzımdan yel alsın tabii) bilgimize birşey kayılmış olmaz... elimizde o kısacık özetle kalakalırız...
dediğim gibi ben de ali-pınar sahnesi bekliyorum sürpriz sahne olarak... ama eğlence sahnesi izlersek o pek sürpriz olmaz.. zaten bekliyoruz onu ama o sahnede sürpriz tabii pınar ile alinin herkesin içinde dans etmesi olurdu...:img-in_lo
(not: arkadaşlar benbakamadım tv ye sabah... eskisi gibi saat 11 gibi vermemişler anladığım kadarıyla... ama gören hemen anlatsın:img-wink: )
ağzından yel alsınnn :img-hyste
eğer dediğin gibi bi dans sahnesi olursa ekip Ali'yle baya bi dalga geçebilir sonradan.. ya da anlayışla karşılarlar sağı solu belli olmuyor ekibin ne de olsa.. Ama Rıza Baba nın yanında Pınar'la dans etmeye cesaret edemez gibime geliyor bizim keskin nişancı :)
ağzından yel alsınnn :img-hyste
eğer dediğin gibi bi dans sahnesi olursa ekip Ali'yle baya bi dalga geçebilir sonradan.. ya da anlayışla karşılarlar sağı solu belli olmuyor ekibin ne de olsa.. Ama Rıza Baba nın yanında Pınar'la dans etmeye cesaret edemez gibime geliyor bizim keskin nişancı :)
nedense ben birden olabilirliğine inandım... yani sonuçta rıza baba ikisiyle ilgili hiçirşey bilmiyor... çok arkadaşca karşılyablir bunu... ya da bizimkiler bunun böyle akrşılanacağını tahmin edip dans etmeye başlamış olabilirler....:img-in_lo ayrıca ekip de o anda dalga geçmez bence... yani sonuçta rıza babanın anlama tehlikesi var ali yi bu kadar zor duruma sokmazlar ama daha sonra ""nasıl dans ettiniz öyle "" ya da ""kaptın oğlum kızı.. laleee"" gibi replikler çıkabilir bizimkilerin ağızından....:img-hyste
nedense ben birden olabilirliğine inandım... yani sonuçta rıza baba ikisiyle ilgili hiçirşey bilmiyor... çok arkadaşca karşılyablir bunu... ya da bizimkiler bunun böyle akrşılanacağını tahmin edip dans etmeye başlamış olabilirler....:img-in_lo ayrıca ekip de o anda dalga geçmez bence... yani sonuçta rıza babanın anlama tehlikesi var ali yi bu kadar zor duruma sokmazlar ama daha sonra ""nasıl dans ettiniz öyle "" ya da ""kaptın oğlum kızı.. laleee"" gibi replikler çıkabilir bizimkilerin ağızından....:img-hyste
yok zaten sonradan dalga geçerler,Rıza Baba olmadığı bi zaman :) laleee replikleri havada uçuşur..
ama böyle bi sahne olsa süper olurdu yani..:img-blush
yok zaten sonradan dalga geçerler,Rıza Baba olmadığı bi zaman :) laleee replikleri havada uçuşur..
ama böyle bi sahne olsa süper olurdu yani..:img-blush
evet işte bencede....:img-wink: ayrıca dans sahnesi olmasa bile şöyle biz ali-pınar sarılma sahnesi görseydik fragmanda süper olurdu... aman aman taman şimdilik rıza babanın yanında sarılmasalar da olur... bari bakışsalar...:img-in_lo
arkadaşlar saat 1 oldu ama fragman hala ortada yok... :icon_sorr :icon_sorr bu arada bu başlığın kapanmasına bu kadar az kalmışken her zaman dediğim gibi parmaklara kuvvet arkadaşlar...:img-yes:
evet işte bencede....:img-wink: ayrıca dans sahnesi olmasa bile şöyle biz ali-pınar sarılma sahnesi görseydik fragmanda süper olurdu... aman aman taman şimdilik rıza babanın yanında sarılmasalar da olur... bari bakışsalar...:img-in_lo
arkadaşlar saat 1 oldu ama fragman hala ortada yok... :icon_sorr :icon_sorr bu arada bu başlığın kapanmasına bu kadar az kalmışken her zaman dediğim gibi parmaklara kuvvet arkadaşlar...:img-yes:
bakışmalar banko zaten.. ama abartmasınlar yanii :) Rıza Baba fena yapar valla :img-in_lo
bu başlığın kapanmasına da dediğin gibi az kaldı,yeni bölümü yeni başlığımızla karşılayacağımızdan eminim ben..
bu arada Arka Sokaklar fena halde giyim tarzıma yansıdı.. Normalde yüzüne bakmadığım asker yeşili spor bi gömleğim var.. Aldım bayıla bayıla onu giydim dersaneye gitmeden önce.. Zeynep gibi gördüm kendimi :img-hyste
alllahım saat kac oldu fragman ortada YOK sinir olmamak elde değil su pınarı rehin alma sahnesi hakkında o kadar cok konustuk ki iice merak etmeye basladım..acaba ali ne yapcak ,rıza babanın tepkisi ne olcak ???aslında vermeleri lazımdı ama hala vermediler fragmanı bi sorun mu cıktı hazırlayamadılarmı dublajımı bekliolar ne bi ses nede bi haber var.zaten magazin programlarında da hiç adımız gecmedi(arka sokakların adı) versinler artık
(fragmanı gören duyan olursa hemen gelip en nce ayrıntısına kadar anlatsın nolur:icon_sorr )
arkadaşlar bu konu konuşuldumu bilmiorum eğer konuşulduysada şimdiden özür dilerim.arka sokakların çekimleri erler filmin binasında yapılıo yani kavacıkta ve çoğu çekimlerde beykoz tarafında yapılıo.emmniyet müdürlüğünn orada şuanda hiç bir inşaat çalışması yok ama ofis kısımlarında aylinn oturduğu yerden inşaat çalışması görünüor
Başından beri öyle mi acaba çünkü ilk bölümlerde emniyet müdürlüğünün önünden sahneler vardı erler film binasının numarasını buldum arayıp sorsam mı sanki vatan caddesinde de inşaat vardı tam emin değilim dikkat ederim akşama söylerim benim dershanemin karşısı emniyet müdürlüğü...
Başından beri öyle mi acaba çünkü ilk bölümlerde emniyet müdürlüğünün önünden sahneler vardı erler film binasının numarasını buldum arayıp sorsam mı sanki vatan caddesinde de inşaat vardı tam emin değilim dikkat ederim akşama söylerim benim dershanemin karşısı emniyet müdürlüğü...
sevimcim ya bakarsan süper olur aslında... yani ben de şüpheye dütüm şimdi... bazı bölümlerde emniyet müdürlüğünün bahçesinde çekilmişti... hatta o kadar haber yapıldı ya biliyosunuz emniyet müdürlüğü alanında çekim yapmak zor... ama arka sokaklar bunun iznini almıştı ve bu bayaa bir konu olmuştu... ayrıca da oyuncu açıklamalarında gerçek polislerin yanında çalıştıkça onları daha iyi anlıyoruz gibi sözler de vardı... ama daha sonra erler film çalışma alanlarına da geçmiş olablirler tabii
sevimcim bir bakarsın di mi o zaman?...
Bunu öğrenirseniz güzel olur yani her bölüm meniyet müdürlüğü binasını gösteriyorlar ama içi emniyet biansımı bilinmiyor öğrenmek lazım ama bi süre sonra kendi çalışma yerlerine geçmiş olabilirler sürekli emniyete çekim yapmak sorun yaratabilir
ya demiştik ki özeti yeni baslıkta konusuruz demiştik olmadı,fragmanı konusuruz yeni başlıkta konusuruz dedik ortada konuscak ne fragman var nede salı günü yorum yapılcak bi bölüm(hakkını yemiyelim 35. bölümde süperdi ama o bölüm hakkında yeterince yorum yapmıstık sanırım.)...
Neyse bari ben size emniyet müdürlüğünün oradaki inşaattan söz ediyim emiyet müdürlüğünün yanında vergi dairesi başkanlığı ek binası var büyük bir bina yanında da fatih belediyesinin tiyatro inşaatı var gamze ablanın başlığında birisi sete arkadaşını göndermiş
benimde sete giden bir tanıdığım var eğer msnde görüşebilirsem nerde olduğunu sorucam...
canım benim kafam karıştı... (yeni bölüm yok ya o yüzden olabilir ...:icon_sorr ) şimdi emniyet müdürlüğünün yanında bir inşaat var... yani çekimler orada mı yapılıyor şimdi... yani emniyet müdürlüğünde...
ayrıca canım süpersin umarım msn de karşılaşırsın o arkadaşınla da madem bir arkadaşın vardı zaten şimdiye kadar neden bize tüyo almadın....:img-wink:
O sete gitmiş ama uğur abiyle gamze abla varmış uğur abiyi görememiş makyaj odasındaymış gamze abla da ters davranmış bana öyle anlattı ben de çıkamadım işin içinden set nerde erler filmin orda da inşaat varmış emniyet müdürlüğünün orda da..O alıntı yaptığımın arkadaşı pazartesi tekrar gidecekmiş sete galiba pazartesi eğer görebilirse erler filmin binasındadır göremezse emniyet müdürlüğnde olabilir...
O sete gitmiş ama uğur abiyle gamze abla varmış uğur abiyi görememiş makyaj odasındaymış gamze abla da ters davranmış bana öyle anlattı ben de çıkamadım işin içinden set nerde erler filmin orda da inşaat varmış emniyet müdürlüğünün orda da..O alıntı yaptığımın arkadaşı pazartesi tekrar gidecekmiş sete galiba pazartesi eğer görebilirse erler filmin binasındadır göremezse emniyet müdürlüğnde olabilir...
hmm yani olay daha çözümlenmiş değil yani... neyse umarım öğreniriz tam olarak nerde diye... ayrıca gamze abla nasıl ters davranmış anlamadım ben..:icon_sorr
bu arada erler filmin binası nerede ki...?
Kavacıktaymış.. Binanın numarasını bile buldum intenette ama arayacak cesaretim yok çekimler burda derlerse dayanamam çekimlerin emniyet müdürlüğünün orada olmasını istiyorum bizim buralarda olduğu için benim rastlama şansım yüksek bana çok yakın çekilip karşılaşmadığım çok sahne var şimdiye kadar...
Ya Duygu olamaz demek bu hafta Arka Sokaklar yok ha ya olmaz olamaz:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: böyle bir şeyi yapamazlar bize neden yayınlamıyorlar gerçi bildiğim kadarıyla sizlerde bilmiyormuşsunuz ne olcak ya bir Salı Arka Sokaklar'sız geçermi yaaaa
Kavacıktaymış.. Binanın numarasını bile buldum intenette ama arayacak cesaretim yok çekimler burda derlerse dayanamam çekimlerin emniyet müdürlüğünün orada olmasını istiyorum bizim buralarda olduğu için benim rastlama şansım yüksek bana çok yakın çekilip karşılaşmadığım çok sahne var şimdiye kadar...
benimde bana çok yakın olup göremedim sahne var ya hemde 35.bölümde ve bu bölümü verdikce ben kahrımdan ölüyorum yaa bu göremedim sahneyi de ben okuldayken cekmişler yaa şimdi bi kere daha izleyip bi kere daha kahrolcam (bu bölümü izlemekten şikayetci degilim 100 kere verseler yine izlerim cünkü zeynep murat sahneleri cok güzeldi tabi diger sahnelerin de hakkını yememek lazım)
Tek cümlelik ve renkli harf kullanılan mesaj yazmak yasaktır. Bu kurallara uymanız dileğiyle.
hayırlı olsun yeni başlık önce meryem91 ben de kahroluyorum kaçırdığım sahneleri görünce süper olur kübra tabiki düşünsene sette hepimiz beraberiz birimiz aliyle biriimiz zeyneple birimiz muratla foto çekilioruz duygu senden bişi istesem eminim dizide ya da kanalda görevli olan birileri giriyordur foruma bir imza yapsan bu hafta arka sokakların tekrarını değil yeni bölümünü görmek istiyoruz gibi bişi olur mu hepimiz kullansak belki bir işe yarar:img-blush
Arka Sokaklar17 28-04-07, 19:26 Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ,
Bu dizi gerçekten çok güzel diğer diziler gibi değil yani sürekli aynı konuyu işlemiyorlar her hafta değişik bir konu bol aksiyon bol heycan bol aşk oluyor
arkadaşlar yeni başlığımız hayırlı olsun.. fragman orumlarını yeni başlıkta yaparız umarım dedim kanal d de bizi üzmemek için fragmanı yayınlamadı...:icon_sorr
maillere standart yanıtlar gelir hep,ben de attım ama tık yok... maksat sinir etmek atmaya devam edicem..
ya kavacıktaymış demek... uzak bana aslında ama bigün şöyle buluşup bi keşif yapsak ne süper olur değil mi :) hayale bakk
başlık kapandı kapanacak :happy0064
evet bencede her zamanki gibi standart maili atacaklar... ama işte maksat onları rahatsız etmek...:img-yes: yani iyiki bir teşekkür ettik kanal d ye tekrarları yayınlıyosunuz diye eğer bizi daha da mutlu etmek için tekrar veriyorlarsa hiç mutlu etmesinler bizi yani...
hayırlı olsun yeni başlık önce meryem91 ben de kahroluyorum kaçırdığım sahneleri görünce süper olur kübra tabiki düşünsene sette hepimiz beraberiz birimiz aliyle biriimiz zeyneple birimiz muratla foto çekilioruz duygu senden bişi istesem eminim dizide ya da kanalda görevli olan birileri giriyordur foruma bir imza yapsan bu hafta arka sokakların tekrarını değil yeni bölümünü görmek istiyoruz gibi bişi olur mu hepimiz kullansak belki bir işe yarar:img-blush
süper fikir,Duygu da onaylarsa ben de yardımcı olur farklı versiyonlar bile çıkarırım :img-cool2 etkisi olur mu tartışılır ama en azından tepkimizi dile getirmiş oluruz.. eminim biri bizi gözetliyor çünkü :img-pilot
ArkaSokaklar 17 hoşgeldin,ismini de söylersen çok seviniriz böyle nickle zor oluyor.. ben Kübra.. :img-wink:
tamam canım yapmaz mıyım... tabiiki yaparım...:img-wink: eminim kübra da yardım eder bana irsürü versiyonlar yaparız...:happy0064 :happy0064
ayrıca Arka Sokaklar17 hoşgeldin arkadaşım.. kübranın da dediği gibi nickle zor oluyor... ben de duygu :)
ayıpsın usta hallederiz evelallah.. hatta benim tanıdığım Duygu başlamıştır bile.. benim biraz işim var,arkadan yetişirim sana..
evet Nedim yaa,fragmanı tartışmak vardı şimdi :( Niye böyle yapıyolar ki bi anlam verebilsemm :(
yeni başlığımızz hayırlı olsun nice arka sokaklı başlıklara dicem ama fragmanı vermeleri gerekir bunun için bu arda arka sokaklar17 aramıza hoşgeldin
yeni başlığımız hayırlı olsun..
bu başlıkta yeni bölümü konuşmak isterdim aslındaa..kanal d ye kızgınlığım dinmiyo zaten..
arkasokaklar17 hoşgeldin..
off keşke bi mucize olsa da arka sokakların yeni bölümü olsa ama eğer dediğiniz gibi reklamda bir kez daha sizinle fln dediyse frgmanı yanlışlıkl fln yayınlamaları imkansızz
ayıpsın usta hallederiz evelallah.. hatta benim tanıdığım Duygu başlamıştır bile.. benim biraz işim var,arkadan yetişirim sana..
evet Nedim yaa,fragmanı tartışmak vardı şimdi :( Niye böyle yapıyolar ki bi anlam verebilsemm :(
valla mesajını okuyunca şok oldum ustaaa, beni ancak bu kadar tanıyabilirsin... ilk yaptığım bitmek üzere... :)
evet nedim haklısın... keşke bu hafta yen bölümümüz olsaydı... :icon_sorr biz de mutlu mutlu onu tartışıyor olurduk şimdi...
(ayrıca ustaaa konumun süper:img-hyste :img-hyste )
Arkadaşlar şu an gerçekten buruk bir sevinçteyim bu hafta dizimiz yok ama malum dizinin yeni bölümü var ama bu beni acayip şekilde sinir ediyor inşallah bu hafta yayınlanmama nedeni ile ratinglerde bi sorun olmaz
yeni başlığımız hayırlı olsun..
bu başlıkta yeni bölümü konuşmak isterdim aslındaa..kanal d ye kızgınlığım dinmiyo zaten..
arkasokaklar17 hoşgeldin..
off keşke bi mucize olsa da arka sokakların yeni bölümü olsa ama eğer dediğiniz gibi reklamda bir kez daha sizinle fln dediyse frgmanı yanlışlıkl fln yayınlamaları imkansızz
yok canım dedi gerçekten o fragmanda sesi duyulan adam (acaba onu linç etmeye gitsek mi...:img-hyste ) ben e fragmanı ilk gördüğümde bir yanlışlı olabilir diye düşündüm ama direkt eski fragmanı değil üstüne o tekrar lafını koyarak yayınlamışlar... bir de işin kötüsü benim haa umudum varken bizdn bir sonraki dizinin fragmanında yeni bölümüyle diye bastıra bastıra söyleyince umudum fln kalmadı:icon_sorr
valla mesajını okuyunca şok oldum ustaaa, beni ancak bu kadar tanıyabilirsin... ilk yaptığım bitmek üzere... :)
evet nedim haklısın... keşke bu hafta yen bölümümüz olsaydı... :icon_sorr biz de mutlu mutlu onu tartışıyor olurduk şimdi...
(ayrıca ustaaa konumun süper:img-hyste :img-hyste )
ee "ustaa" diyoruz dimi :) konumumu beğendiğiniz hatta koptuğunuz için saolun :) biraz neşelendirebildiysem ortamı :D ne diyim yani:img-hyste
bekliyorum imzanı,ben de ona göre şekillendireyim düşüncelerimi...
hem de nasıl mutlu tartışırdık değil mi,acaba sebebi ne yaa,özet bile geldi :(
Resimler geldi özet geldi günahını almak istemiyorum ama bence sorun kanalda hani yaklaştık ya 1. olan diziye bizim reytingler düşsün aradaki fark açılsın 3. olsak da bişi olmaz nasıl olsa arka sokaklar 2.liğe geri çıkar diye mi düşünüolar bilemiorum(Bilmiolar ki o reyting toparlanması sırasında bizim canımız çıkıo kıvranıoruz burda forum ahalisi olarak)
EDİT:Başlığımıza oy verelim:img-wink:
selam arkadaşlar beni anmışsınız:) kusura bakmayın zamanında giremedim kardeşimin bahsettiği çekimler bu hafta içinde oldu şöle bi mesajlara baktımda sanırım bu hafta dizi yok doğrumu anladım
selam arkadaşlar beni anmışsınız:) kusura bakmayın zamanında giremedim kardeşimin bahsettiği çekimler bu hafta içinde oldu şöle bi mesajlara baktımda sanırım bu hafta dizi yok doğrumu anladım
evet ne yazıkki doğru anladın....:icon_sorr demekki çekimlerde geç kalmışlar...:icon_sorr yani ben sen söylediğinde 2 hafta fln sonra izleriz diye düşünmüştüm... hatta :icon_sorr zaten özette yazdığında şaşırmamız lazımdı...
benim hala umudum var diye şarkı söylemek geliyor içimden...
varya bugün yolda düşündüm,çekimler bitiyor,dublaj yapılıyor,müzikler döşeniyor.. acaba nasıl yetişiyor diye.. al işte :(
varya bugün yolda düşündüm,çekimler bitiyor,dublaj yapılıyor,müzikler döşeniyor.. acaba nasıl yetişiyor diye.. al işte :(
Benim de aklıma o şarkı geldi ne tesadüf hatta multimedya bölümündeki arka sokaklarla ilgili şiir ve şarkı sözleri bölümüne eklesem mi diye aklımdan geçirdim sonra modlar siler ne de olsa şarkı diziden çok bizi anlatıyor şu an..
Çok kötü oldu bu tekrar işi çookk...Reytingler düşecek inş. 3.lüğe düşmeyiz haketmiyoruz çünkü...
Not:İmzan süper olmuş:happy0064:happy0064
walla arkadşlar sizin gibi bende sinir krizlerindeyim nasl böyle bişi yaparlar hala anlamıyorum walla içimden bi his o tkrr yüzünden 3.lüğe düşcez dio ama inş yanılıyorumdur. kanaldye msj attım ama bizi tınlayan yok
canım her ne kadar bende aynı şeyi düşünmüş olsam da bu sabah tekar gördüm fragmanı ve yine bir değişiklik yoktu... yani ""arka sokaklar yeniden kanal d de"" diyodu yani...
yani ne yazıkki artık benim umudum yok:icon_sorr eee o zaman biz de birbirimizi avuturuz... başka çare yok....:icon_sorr
Aslında sitem etmemek gerekir sanırım onlarda okadar yoruluyorlar yani ufa bi sahneyi bile 1 saate 2 saate çektikleri oluyor yani yetiştirememiş olabilirler bunuda düşünmek gerek
ama ne güzel düşünüyorduk yani fragmanda ne olur falan diye özeti yorumluyoduk hayal kırıklığına uğradık ama umarım ratinglerde bişi olmaz daha yeni toparladık çünki
canım her ne kadar bende aynı şeyi düşünmüş olsam da bu sabah tekar gördüm fragmanı ve yine bir değişiklik yoktu... yani ""arka sokaklar yeniden kanal d de"" diyodu yani...
yani ne yazıkki artık benim umudum yok:icon_sorr eee o zaman biz de birbirimizi avuturuz... başka çare yok....:icon_sorr
avutucaz usta,yok başka çare.. ben kanald yi izlemiyorum fragmanı görüp de kahrolmayayım diye...
Haklılar çok yoruluyorlar,çekimler uzun sürüyor falan ama özet varken,resimler varken bu değişiklik neden?? İsyanım bunadır.. Aynı bölümü değil 3,103 kere verseler yine izleriz biz,ama herkes biz değil.. Umarım reytinglerde problem olmaz.. :icon_sorr
ya ark.lar noluyo ben anlamadım hiçbişey uzun zamandır foruma uğrayamadığım için gelişmelerden de bi haber kaldım. şimdi nolmuş yoksa yeni bölüm yok um haftaya yine takrar mı var. umarım önceki msjlardan yanlış anlamışımddır ama hepiniz üzgünsünüz ee imzalar da konuşuyo maşaLLah!
neler oluyor yineeee:sad53:
Özette geçen Pınar sahneleri bu hafta çekilmiş alişşş'in kardeşi görmüş bölümü yetiştiremiş olabilirler...Yetiştiremeseler özet ve resimler gelmezdi diye düşünüyorum ben ama bilmiyoruz asıl sebebi
fragmanı sabah yeniden gördüğümde bütün umutlarım yıkıldı.hatta o mkadar sinirlendim ki oturup ağladım:icon_sorr.. ya bunu bize yapamazlar ya nasıl olur elimizde özet var fotolar var ama yeni bölüm yok. gerecekten çok sinir bozucu bi durum. ya görmedik mi 21. bölümde reytinglerin düştüğünü niye böyle bişiyi bi daha yapıolar ki hala evde sinir krizleri geciriorum biraz buraya gelip kafamı dağıtıyım dedim görüyorum ki hepiniz aynı durumdasınız...:sad53:
evet arkadaşlar ben geldim.yazmama kararı almıştım.özellikle duygu kübra ve sevime çok teşekkürler bana destek oldukları için bi daha teşekkürler.bu arada arka sokakları vermiyolar biz şoktayız berkide yeni bölüm çekiyolar.arkadaşlar ben ciddiden ne diyecegimi bilmiyorum.bakalım salı günü ne olucak.
arkadaşlar en sonunda foruma kavuştum... sabah çıkmadan önce çalışma fln eklemitim sonra da gitmek zorunda kalmıştım şimdi ece girer girmez yine buradyım...:happy0064
ama fazla muhabbet dönmemiş arkadaşlar:icon_sorr haklısınız yani yeni bölüm fragman veya resimlerin bütünü ortada olmayınca konuşacak fazla birşey yok... o zaman tak çare esi bölümleri hatırlamak ama o zaman bu işi planlı yapalım bence... yani 1 bölüm seçelim hepmiz onun hakkında konuşalım.... ne dersiniz...?
ayrıca ne kadar umudum olmasa da belki fragmanı değiştirmişlerdir dedim ama sanırım bu konuda hala bir hareket yok...:icon_sorr
Ben de dersaneye gidip geldim Duygucum ama dediğin gibi pek bi hareket yok... Fragmanı görenler olmuş ve bi değişiklik de yok anladığım kadarıyla.. Tekrar bölümünü izlicez gibi..
buyur usta söz sende..
hayırlısı olsun bakalım bir hafta daha beklemek kaldı bize ama bencede çekimler geç oluştu sanırsam fazla resimde yok zaten geçen pınar yeşil elmaya çıktığı günün akşamı çekimlerdeymiş duyduğuma göre
duygu ben geldim yaa bi hoşgeldin yokmu bu arada benim hala yeni bölüm için umudum var.
ay ben yokken birsürü öm gelmiş bana onlara bakarken forum dolmuş....:happy0064 :happy0064 hoşgeldin canım.... heoşgeldin..:happy0064
duygucum bi değişiklik yok fragmanı az önce gördüm we ilk defa arka sokakların fragmanını gördüüme üzüldüm
canım benim de umudum fln yok artık...:icon_sorr kanal d yi kapattım bile... normalde haftasonu fragmanı görücem diye kanal değiştirmezdim şimdi kanal d yi açmıyorum :icon_sorr :icon_sorr
Benimde umudum yok arkadaşlar eski bölüm fragmanı verdikten sonra yeni bölüm fragmanı vermezler heralde artık haftayı beklicez inşallah ratinglere zararı olmaz
tolga belki sıra olrak düşmeyiz ama kesin oranlarda bir oynama olur.... :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr yani reytinglerin eskisi gibi kalması olasılığı bence yeni bölüm yayınlanma olasılığından daha az....:icon_sorr
eğer hçbirimizin umudu yoksa (ki yok) ve hipimiz kafalarımız dağıtmak için forumdaysak ve ana paydamız arka sokaklarsa hidi bir eski bölüm seçelim ve onun hakkında konuşalım...:happy0064
cok sinir oldum kanal d ye nasıl yayınlamazlar yeni bölümü neyse bencede artık olan olmuş en iyiisi eski bölümlerden konuşup moralleri düzeltmek(ki moralimizi düzeltmek biraz zor olcak:sad53: )
ya arkadaslar benim kafam karisti bu hafta arka sokaklar yokmuu duygunun imzasindan öyle bi kani cikardimda nolyuoruz bi bilgi verseniz lütfenn
evet canım bu hafta yeni bölümü bir kez daha yayınlamıyorlar....
aslında işin kötüsü şunun şurasında sezon finaline en fazla kaç bölüm kaldı ki... bir de böyle yeni bölüm yayınlamadıkları zamanlar daha da az bölümler izliyoruz...:icon_sorr :icon_sorr
yok cnm 1 hafta önceden çeklior bölümüü hem biraz düşünürsek özet geldiğine göre bölümde çekilmiş fotolar fln
ezgicim özet gelmeden önce ya çarşamba ya da perşembe günü alişşş nickli arkadaşımız bize kardeşinin daha yeni imç önündeki çekimleri gördüğünü anlatmıştı... bi de süper bir tüyo dedik 1-2 hafta sonra izleriz diye bile düşünmüştük ama cuma özet direkt geldi... yani imç li özet... demekki gerçekten yeetiştiremediler...:icon_sorr
tolga belki sıra olrak düşmeyiz ama kesin oranlarda bir oynama olur.... :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr yani reytinglerin eskisi gibi kalması olasılığı bence yeni bölüm yayınlanma olasılığından daha az....:icon_sorr
ikinci sırada kalırız belki bi umut.. en kötü ihtimal 3 veya dördüncü oluruz.. o da en kötü yani,gündüzleri evde olmayıp da geçen hafta 35. bölümü kaçıranlar izler yine de.. E tabi bizler de varız ;)
ya off olamaz benim sali günü bi arka sokaklar moralimi düzeltiyordu ama bi nevide iyi olmus benim icin o günü izliyemiycektim bi gün fazladan bekliycektimde ya off ne bilim iste kafam karistii yani bihafta fazladan ebkliycez yani öylemi aman yaa
bence reytingler kesinlikle düşcek(fazla kötümser olabilirim.)cünkü yeni bi dizi baslıo atvde ona bakar bazı insanlar (bzim için gecerli değil) showdaki diziye bakarlar hazır tekrarından istifade ederekten yani moreller zaten bozuk daha cok bozmak gibi olmasın ama 2. lik gidici gibi.
(ya ben o kadar plan yapmıstım mutfaktan mı yoksa içerden mi salona hızlı giderim die ama bütün hayallerim,planlarım çöktü.((bilgisayar salonda televizyonalarda mutfakta ve içerde olduğu için plan yapmıstım))ne güzel her reklamda gelip yorum yapcaktık ama yapamıcaaz:icon_sorr )
sonuçta bölüm bütün halinde değil,parça parça çekiliyor.. bi taraf aksadıysa tüm bölüm yanar.. ayrıca gelen resimler tek bi sahneden..
hem belki de bizim bilmediğimiz bi sorun vardır?!?
evet canım haklsın sadece tek sahneden farklı açılarda resimler yollamışlar... :icon_sorr zaten belki şu anda önümüzdeki bölümden bikaç sahne hazırdır ama işte dediğin gibi bir sahne eksikse tüm bölüm yanar...:icon_sorr
ayrıca zaten son bölümlerde belliydi az çok bir aksaklık olduğu... fragmanlar bile güz bela dublajsız yayınlanıyordu..
nedim_bahar 29-04-07, 21:18 mrblar ben geldim bugün fragmanı gördüm hatta kaç defa gördüm geçen haftaki bölümün tekrarıymış bende artık umudumu kestim yeni bölüm bu hafta yok şimdi nasıl geçecek bi hafta ya
haklısın aslında,ama işin bu derece ciddi olduğunu hiçbirimiz tahmin edemezdik.. problemin ne olduğunu öğrenmek için nelerimi vermezdim :( umarım ciddi biş yoktur ve Arka Sokaklar bomba gibi döner..
evet yani gerçekten... umarım tek haftalık eksimeyle atlatırız yani bunu... zaten sezon finali de yaklaştı...:icon_sorr her bölüm bizim için o kadar değerli ki... ayrıca umarım yeni fragmanımızı cumartesi gününden daha önce yayınlarlar... mesela bu salı tekrar bölümünde yeni bölümün fragmanını verebilirler... tabii bu onları affetmemize yetmez :img-beee: ama yardımcı olur...:img-wink:
Tek cümlelik mesajlar yazmayınız.Bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacak.Her seferinde yeni bölüm var mı fragmanı gören var mı gibi sorular forum kalitesini bozuyor.Sohbet icerikli konusmalar yapmayınız.Oyuncu hayranlıgınızı oyuncu yorum baslıgına yapınız.Lütfen daha dikkatli olunuz
Bölüm Sorumlusu
gzm
evet yani gerçekten... umarım tek haftalık eksimeyle atlatırız yani bunu... zaten sezon finali de yaklaştı...:icon_sorr her bölüm bizim için o kadar değerli ki... ayrıca umarım yeni fragmanımızı cumartesi gününden daha önce yayınlarlar... mesela bu salı tekrar bölümünde yeni bölümün fragmanını verebilirler... tabii bu onları affetmemize yetmez :img-beee: ama yardımcı olur...:img-wink:
fragman belki erken döner,resimler fazla olur :P... bölüm geç geldiğine göre zaten bol aksiyonludur.. ben basit olabilir diyordum ama Pınar'ın rehin alındığı sahneler baya heyecanlı geçecek gibi.. Gözlemlemek için sabırsızlandığımız Ali-Pınar olayı sadece bir hafta ilerimizde bizi bekliyor..
iyi geceler...
selam yenıyım.oncekı yazım sılınmıs .neyse hafta sonu hayal kırıklıgı yasayanlardanım yenı bolum yokmus sınır bır durum.pınar hayranıyım tamda pınarlı bır bolum derken onu ızlemeyelı 2 hafta olacak.arkadaslardan bırısı yazmıstı galıba umudumuz bosa cıkmasa barı dıye oldu valla. yenı dızı baslıyomus galıba dıger kanalda onlar ıcın sans olmus olabılır belkı ama oturmus bır ızleyıcısı var arka sokaklarında daha sonrakı haftalarda hersey ıyı gıdecektır.herkese sevgıler zor gecıcek bır hafta
Merhabalar arkadaşlar haftasonu yoktum ve forumda bayağı bir karışıklıklar olmuş Arka Sokakların yayınlanmayacağına hepimiz çok üzgünüz ama lütfen birbirimizi kırmayalım ayrıca bende sizlerle aynı fikirdeyim kesinlikle yetişmemiş olmalı çünkü bir çok dizide çekimler bir iki hafta evvelden yapılıyor ancak hafta içi Alişşş arkadaşın verdiği tiyoda o hafta çekilen sahnenin aynı hafta yayınlanması zaten zordu ama ne yalan söyliyeyim ben yetiştirebileceklerini düşünüyordum ama olmadı yetişmedi nasıl olsa bir hafta gecikmelide olsa o bölümü izleyeceğiz böylece her şey yoluna girecek ve yine dizimiz haftalık periyodlarla yayınlanacaktır merak etmeyin arkadaşlar çünkü bu hafta tekrar bölüm olmasına rağmen çekimler sürecektir ve bu hafta çekilen sahneler 2 hafta sonra yayınlanacaktır:img-polic :img-polic
Arkadaşlar yeni bölüm yok diye formumuzu bu kadar boşlamıyalım lütfen ayrıca 3. lüğe düşme konusunda da kafanıza takmayın bu haftalık biraz düşer tabiki ama yeni bölümle birlikte tekrar ikinciliğe otururuz çünkü daha kalitelisi yok düşünün 17'de yayınlanan tekrar bölümleri bile 14 falan oluyor akşam saatlerinde ilk 6 nın falan içinde oluruz ama dediğim gibi tek haftalık yeni haftayla beraber imzalarımıza yeni bölüm 8 Mayıs Salı saat 20:00'de Kanal D'de diye not düşüp diğer formlardada bir kaç mesaj yazarsak herkes yeni bölümden haberdar olur en azından bu forumdakiler dizifilmdekileri haberdar edip çevremizdekileride uyarırsak yeni bölümde eski reytingimize kavuşuruz hatta Duygucuğum imza işini sen yapsan senin imzaların çok güzel can alıcı bir imzayla kendimizce reytinglere bir katkıda bulunabiliriz:good: :img-polic :img-polic
Herkes neden susukun kimseler yok forumda lütfen boşlamayalım formumuzu sizlerki gecesini gündüzünü bu forum sayfalarında geçiren sevgili forumdaşlarım lütfen Arka Sokakları yanlız bırakmayalım
kesinlikle haklısın canım duygu hiç böyle yapmazdı ama o bile yazmadı:sad53:
çünkü bi konu yok bikonu açalım
mesut'a yeni bir sevgilimi gelir yoksa buket geri mi döner??
bence buket geri dönmez dönse bile mesut af etmez bence yeni biri gelsinnnnn
ama hala ismini gösteriolr
bencede yeni biri gelmeli çünkü Buket Mesutu seviyor tamam ama yaşananlardan sonra Buket Mesutu mutlu edemez hem Buketin sinir babasıda rahat vermez onlara:img-yes:
orası öle zaten bende gelmez die düşünüyorum yani o kadar zaman geçmiş aradan yeni birine aşık olsun mesut
ewt ya sevmiom o admanı hemde hiçç
Ah canım senmi benmi hatırlıyorumda bir bölümde Mesutumuzu başka bir şehre sürdürmeye kalkmıştı nefret ediyorum o adamdan ee Bukette kızı herşeyi Buket için yaptığını sanıyor Buketle Mesut en çok bu nedenle olmaz olmamalıda çünkü senaristlerin bugüne kadar biz Arka Sokaklar fanlarına izlettikleri Mesutun karakterinde geriye dönüş pek yok yani biten bitmiştir oğlu ile ilgili konular dışında mantalitesi hep böyle olmuştu bu karakterle tezat oluşturacak bir hamlede bulunmamalıdır Mesut:img-polic
mesut için gelecek yeni biri bence kendisi gibi biri olmalı buket çok sakin biriydi mesutun en buhranlı sorunlu döneminde onu dinlendiren bir liman gibiydi ama şimdi ona onunla çekişecek inatlaşacak biri lazım bence gayet zevkli olur böylesi hatta savcı yada avukat olsun
mesut için gelecek yeni biri bence kendisi gibi biri olmalı buket çok sakin biriydi mesutun en buhranlı sorunlu döneminde onu dinlendiren bir liman gibiydi ama şimdi ona onunla çekişecek inatlaşacak biri lazım bence gayet zevkli olur böylesi hatta savcı yada avukat olsun
Bu konuda kesinlikle haklısın alişşş çünkü Buket seninde söylediğin gibi çok naif kendi halinde sakin bir deniz gibiydi oysaki Mesutun hayatı fırtınalı yani birbirlerini tamamladıkları bir yere kadar doğru ancak ben şahsım adına Mesutun hayatında seninde söylemiş olduğun gibi çılgın birini isterim yani atışmalılar yeri gelince tartışmalılar ama Buket her şeye evet diyordu belkide sırf bu nedenle Mesut Bukete sevgisini hiç bir zaman tam olarak gösteremedi ama eğerki karşısına ondan daha çılgın daha deli dolu biri çıkarsa ona sevdiğini belli eder Mesut bakın Murat-Zeynep aşkına hangimiz onların aşkında en sevdiğimiz yerin o tatlı atışmaları olduğunu inkar edebiliriz ki Murat ne kadar hayatı dolu dolu yaşamaya çalışan biriyse ne kadar kendinden çok emin ama bir o kadarda çocuk gibiyse Zeynepte tam tersi hayatı ciddiye alan olgunlaşmış çocukluk yıllarını çoktan geride bırakmış(bazı hareketleri için demiyorum tabii) bir bayan düşünüyorumda Murat gibi çapkınlıktan hoşlanan biri Zeynep gibi ağırbaşlı tabir-i caizse erkek gibi kızda ne bulur gerçi biz Arka Sokaklar izleyicisi çözdük sanırım Murat'ta onun o doğallığını seviyor sanırım naturalliğini realliğini seviyor değilmi arkadaşlar hepinize sonzsuz sevgiler iyi akşamlar
Arkadaşlar modumuz gzm çok sık uyarıyor,ne olur tek cümlelik mesaj yazmaktan vazgeçelim... Başlığımızın uyarı almasını istemiyoruz değil mi!!
Arkadaşlar bi yanlış anlamaolmuş ve benim dedigim forumun paşası lafını duygu kendine söylendigi sonucunu çıkartmış ve foruma bi dah girmeyecegini söylüyo.
Duygu buraya geri dönene kadar ben de fazla aktif olmayacağım... Ne olursa olsun böylre bi laf ortaya atılmamalı,söyleniyorsa da derdi olan kişiyle muhattap olunmalıydı... Ben o gün sana durumun ne olduğunu pmle sordum,açık bişi söylemedin.. Ama böyle ortaya laf çarparsan herkes üzerine alınabilir.. Hiç tahmin etmediklerin bile.. Forumda çok fazla aktif olan belli başlı kişiler var zaten,o gün önemsemedim ama o lafın adresi ben de olabilirdim.. Bence sözcüklerini daha dikkatli seç bundan sonra.. ve Duygunun dönmesi için elinden geleni ardına koyma derim ben...Buradaki hiçkimse onun hakkını ödeyemez çünkü.Şimdiden kolay gelsin...
Diziyle ilgili olsun diye,açılan konuya da bir yorum bırakayım...
Bence bu saatten sonra Buket geri dönmesin,çünkü Mesut'a üzüntüden başka birşey getirmeyecek.. Tam da herşey yoluna girmeye başlamışken Mesut'un birdaha dağılmasını istemem çünkü.. Kendi gibi çatlak bi polisle yolunun kesişmesini isterdim.. :img-polic
yaa.. arka sokakların hergün olan 5teki tekrarı kalkmıs.. yerine acemi cadıyı koymuslar :( ne güzel gecinip gidioduk biz öyle yaa.. neyse.. =) yine hala fragmanı izleyemedim, diziye 1 gün kalıo ben hala fragmana rastlayamıorum, neysse yine süpriz olsun bakalım ;)
senaykurt bu konuda sana tamamen katılıyorum hepimiz muratla zeynepin atışmalarını cok seviyoruz gerçektende mesutada böyle biri lazımm buket çok sakindi mesuta ona karşı gelecek birileri lazıımm ileriki zamanlarda da bulur heralde öyle birinii
senaykurt bu konuda sana tamamen katılıyorum hepimiz muratla zeynepin atışmalarını cok seviyoruz gerçektende mesutada böyle biri lazımm buket çok sakindi mesuta ona karşı gelecek birileri lazıımm ileriki zamanlarda da bulur heralde öyle birinii
Meryemciğim (ismin bu sanırım) sağol kesinlikle bulur bulmalıdır da düşünsene Mesutun espirirli kişiliğini hepimiz takdir ediyoruz ve merkeze atanacak yeni bir polis memuru yada komser ondan daha cin fikirli daha ince espiriler yapsa ilk etapta Mesut ona deli olsa kızsa hatta nefret etse sonra bu atışmalarda büyük bir aşk doğsa ne kadar güzel olur izlemeye doyulmaz sahneler bizleri bekliyor olur
evet adım meryem bencede super olurdu mesut ona yardım etse alışmasına falan ondan sonra aralarında bir etkileşimm daha ne isteriz ki mesut da mutlu olursa artık yazık yani mesutunda biraz mutlulluga ihtiyacı var
bbuket döner mi acaba yani çıktı mı acaba diziden tamamen
ewt.. malesef o kara haberi pm le aldım =) cok üzüldüm yaa.. foruma da giremediğim icin ve fragmanı da daha izlemediğim icin bisiden haberim yok öyle kuzu kuzu yeni bölümü bekliorum heyecanla.. 1 hafta daha mı beklicez yani :( neyse tekrar bölümlerle de avunmasını biliriz :img-yes:
ben bu foruma yeni katıldım ama katıldıgım zamandan beri senin yaptıkların oldukca fazla bi de bunnun ben katılmadan önceki zamanları var sen bu forum icin gercekten önemlisin istenmedigin gibi bişey de yok sen burda isteniyosun en azından ben öyle düşünüyorum(eminim benden başka kişiler de böyle düşünüyodur)
lütfen olanları (neler oldu bilmiyorum tabi ama)unut ve foruma geri gel ben seni burda görmekten çok mutluyum:happy0064
sana nasıl bi yakıştırma yapıldıgını da bilmiyorum ama unut sen bu foruma lazımsın :img-yes:
niye kimse konuşmuyo tamam yeni bölüm olmıyabilir ama olsun 35 bölüm var onlardan konuşalımm
ya arkadaslar duygu gitmiş mi bi daha gelmicek mi okuduklarıma inanamadım :img-blush ya niye gitmiş ya cok ii konular buluyodu konuscak,cok güzel imzalar avatarlar yapıodu,en önemlisi forumumuza nese katıodu...geri gelsin kalbini her kim kırdıysa bir an önce gönlünü alsın...geri dön lütfennn!!!:icon_sorr
ya arkadaslar duygu gitmiş mi bi daha gelmicek mi okuduklarıma inanamadım :img-blush ya niye gitmiş ya cok ii konular buluyodu konuscak,cok güzel imzalar avatarlar yapıodu,en önemlisi forumumuza nese katıodu...geri gelsin kalbini her kim kırdıysa bir an önce gönlünü alsın...geri dön lütfennn!!!:icon_sorr
evet malesef gitmiş niye gitmiş bilmiyorum ama kalbi gerçekten kırılmış bencede hemen gönlünü alsınn ve duygu lütfen bizi senin konuşmalarından imza ve avatarlarından mahrum bırakma lütfen geri dönnn sana bu forumda ihtiyacımız var
:sad53: :sad53:
arkadaşlar merhaba... :)
yine bir hışımla döndüm foruma... forumumzda birdaha böyle konular konuşmamak dileğiyle...
hadi kim sitede açıksa toplansın buraya... o zaman bir konu atalım ortaya da hepberaber onu konuşalım.. madem yarım 35. bölümü izlicez... hazırlık gibi, sanki daha önce 35. bölümü izlememiş gibi 34. bölümü yorumlayalım dyorum ben...
ne dersiniz... :img-wink:
arkadaşlar duygu benim dedigim bi lafı ona demedigim halde ona dedigim sanmış dün gece suçlu olmadıgım halde o kadar özür diledim ama nuh diyo peygamber demiyo şimdi bi daha özür mesajı attım ama cevap bekliyorum .inanın bende çok üzgünüm herşeyden önce bana çok faydası dokunan ve en sevdigim arkadaşların başında gelirdi ama o kadar özüre ragmen gelmiyecegini söylüyo.
ohhhhh be çok rahatladım gelmene bi daha böyle konular konuşmuyacagıma yemin ederim.duygu senden bir istegim olucak sanki bu olanlar olmamışcasına yine benle eski dost olucakmısın yoksa benle küsmü kalıcaksın.bu benim için çok önemli seni kaybebetmek için herşeye yaparım emin ol lütfen beni affet.:icon_whis
hadi kim sitede açıksa toplansın buraya... o zaman bir konu atalım ortaya da hepberaber onu konuşalım.. madem yarım 35. bölümü izlicez... hazırlık gibi, sanki daha önce 35. bölümü izlememiş gibi 34. bölümü yorumlayalım dyorum ben...
ne dersiniz... :img-wink:
döndük usta he :)
34. bölüm Pınar ve Ali hayranları için muhteşem oldu bence.. Çok eğlendim ben.. Azzzz sonralar müthişti.. Ali'nin Rıza Baba sinirliyken arkasında duruşu ve o mimikleri... çok iyiydi ya... Mesut'un kopuş sahneleri avatarlara konu olacak derecede güzeldi... İzlerken kendimi tutamayıp kahkaha krizine giriyorum her seferinde... Vee tabi son bomba.. "Eşşekk sıpalarıııı"
devamı sizin...buyrun misafirler,davranın bizimkiler:img-hyste
en iyi sahne rıza baba kızarken arkada alinin gülüşleriydi çokk superdi gerçekten pınarın az sonraları bi o kadar güzeldi:happy0064 eşşşek sıpalarına diyecek söz yok zatenn:happy0064
evet ya süperdi ne kadar da izlesem benim için farketmez bi daha izlerim 35 bölümü hiç izlememiş gibi yapıcaz.
evet 34.bölüm izlediğimiz çok eğlenceli bölümlerdendi. özellikle ali rıza baba pınar hüsnü ve ailesii çok komikti.hüsnünün eşşek sıpalarııı diye bağırması hala kulağımdaaa.. ayrıca 34.bölümdelki rıza baba konuşurken alinin tepkileri fln çok güzeldi tabii pınarın az sonraları da..:img-hyste
evet az sonraa lar süperdi... :) pınar 34. bölümde daha bir şirindi zaten... ayrıca rıza babanın konuşmaları da süperdi... yani aylayla görücü meselesi hakkında olanlar....:img-hyste :img-hyste
ama çoban ailsinin 34. ölümde tavan yaptığını unutmamak lazım.. veletlerin arabayı gördüklerinde verdiği tepki...:img-hyste tüm bölüm boynca suat:img-hyste yapılan kaza:img-hyste ve eşşek sıpalarııııııı:img-hyste :img-hyste
süper bir bölümdü her zamanki gibi :img-wink:
34. bölüm hee güzeeeelll...harika bi bölümdü aliye bayılmıstım süper yapmıstı.rıza babnın arkasında o güldükçe bende gülmüştüm pınarda obölümde cok iidi.mesuta zaten hastaydım bu bölümden sonra idolüm oldu diyebilirim...
bu arada mesuta cılgın bi kız bulalaım demişşiniz:bence mesut murat gibi deil o kaldıramaz öyle kızları.düşünsenize durmadan mesutu kadınlaradn kıskanan bi baayan polis ben dşüşünemiorum yorum sizinnn
(NOT:duygu dönmene cok sevindim umarım bi daha gitmessin)
((((ARKADASLAR usta benim soyadım lütfen yanlış anlasılmasın:img-blush .))))
evet az sonraa lar süperdi... :) pınar 34. bölümde daha bir şirindi zaten... ayrıca rıza babanın konuşmaları da süperdi... yani aylayla görücü meselesi hakkında olanlar....:img-hyste :img-hyste
ama çoban ailsinin 34. ölümde tavan yaptığını unutmamak lazım.. veletlerin arabayı gördüklerinde verdiği tepki...:img-hyste tüm bölüm boynca suat:img-hyste yapılan kaza:img-hyste ve eşşek sıpalarııııııı:img-hyste :img-hyste
süper bir bölümdü her zamanki gibi :img-wink:
evet haklısın ali ermanı kıskanıcakmı az sonra süperdi yaaa.evet hüsnü ve ailesi 34 bölümde süperdi yaaa.şek sıpalarıııı başka bi güzeldi zaten:img-hyste
(duygu imzanı kullanıyorum izninle inşallah beni affetmişsindir sen beni affetmesende gelmene çok sevindim inşallah affedersin.:good: )
Benim 34. bölüm deyince aklıma 3 sahne geldi
1. Kübranın deyimiyle şapırt sahnesi
2.Hüsnünün eşek sıpaları diye bağırışı
3.Tunç'un kaçırılması:icon_sorr
4.Ali'nin Rıza Babanın arkasındaki halleri
Pardon 4 olmuş:img-hyste 35. bölümü çok merak ediorum.Kaptırdım kendimi izlememiş gibi davranmaya başladım iyice:img-hyste
Benim 34. bölüm deyince aklıma 3 sahne geldi
1. Kübranın deyimiyle şapırt sahnesi
2.Hüsnünün eşek sıpaları diye bağırışı
3.Tunç'un kaçırılması:icon_sorr
4.Ali'nin Rıza Babanın arkasındaki halleri
Pardon 4 olmuş:img-hyste 35. bölümü çok merak ediorum.Kaptırdım kendimi izlememiş gibi davranmaya başladım iyice:img-hyste
ay evet şapırt bölümünü unutmuştum birden:img-hyste :img-hyste çok şirinlerdi di mi...:img-in_lo murat da zeynep de kendi annelerinin evlerini savundular... ama tabii sonra bizim olgun çift bu işi çözmüşlerdi...
bu arada arkadaşlar ben de çok heyecanlandım... bakalım yarın 35. bölümde neler olacak:img-hyste :img-hyste
34. bölüm hee güzeeeelll...harika bi bölümdü aliye bayılmıstım süper yapmıstı.rıza babnın arkasında o güldükçe bende gülmüştüm pınarda obölümde cok iidi.mesuta zaten hastaydım bu bölümden sonra idolüm oldu diyebilirim...
bu arada mesuta cılgın bi kız bulalaım demişşiniz:bence mesut murat gibi deil o kaldıramaz öyle kızları.düşünsenize durmadan mesutu kadınlaradn kıskanan bi baayan polis ben dşüşünemiorum yorum sizinnn
(NOT:duygu dönmene cok sevindim umarım bi daha gitmessin)
((((ARKADASLAR usta benim soyadım lütfen yanlış anlasılmasın:img-blush .))))
ya kıskanç demedim ben,onun gibi çatlak olsun.. illa sevgili olmaları da gerekmez ama ekibe böyle biri gelirse çok gırgır olur...
ayrıca Sevimcim "şapırt" olayını nası unutmuşum bilmemm :img-hyste
tamam ben yanlış anlamısım aslında ii fikir ekibe birinin gelemsi ama bizimkiler garipseyebilir bide bayan yani zeynep cıldırabilir...:img-hyste
ama biri gelcekse pat diye ekibe katılmamalı... şöyle kuralım senaryoyu..
Zeynep'in gelişini anımsayın.. Onun gibi üniformalı,hoş bi bayan.. Ama sert duruyor.. Teşkilatta göreve başlyor.. İlk başlarda pek varlık göstermiyor ama sonra bir operasyon sırasında yıldızı parlıyor ve Rıza Baba'nın ekibine katılyor..
(Mesut'la atışmalar gırla tabii)
Nasıl :(
supersin yaa iyi bi senaryo kız güzel olsun zeynep birraz kıskansın zeyneple kız arasında küçük bir kavga iyice ortam gerilsin falann eglenceli olurr :happy0064 ben senin gibi iyi bi senaryo yazamadım ama :img-blush
hayır arkadaşlar bence ekibe yeni birileri gelmesin.... yani yeni birisine gelmesine karşı değilim ama gelen ekibe katılmasın...başka bir yerden fln olsun...
ayrıca ben mesut u ilk önce sakn göremk istiyorum dertsiz tasasız... ancak o zman başkası girsin hayatına... ama bu giren ekie girmesin... ekip olduğu gibi kalsın...:img-yes:
biliyosunuz 35. bölümü daha izlemedik... bakalım tunç nasıl kurtulacak...:img-hyste :img-hyste
tamam ekibe katılmasın,ama böyle gırgır bi tip olsun isterdim ben (oyuncu düşünüyorum şimdi ama henüz bulamadım,siz bu tipe uygun,çatlak bi bayan polis olarak hangi oyuncuyu düşünürdünüz??)
Tunç'un kurtarılma operasyonu olaylı olcak.. Leman Hala ne şekil vuruldu bilmiyorum,kan falan yok ortada (bkz fragman) :) bi de Ali niye o kadar telaşlı??
supersin yaa iyi bi senaryo kız güzel olsun zeynep birraz kıskansın zeyneple kız arasında küçük bir kavga iyice ortam gerilsin falann eglenceli olurr :happy0064 ben senin gibi iyi bi senaryo yazamadım ama :img-blush
kızlar siz ne diyorsunuz yaa,zeynepime acı çektirmek hoşunuza gidiyor herhalde.ben ekibe kadın veya erkek hiç kimsenin katılmasını istemem.illa biri gelsin diyorsanız mesuta polis olmayan bir sevgili gelebilir.bak benden izin çıktı koş mesutcum kendine sevgili bul:img-hyste .(sanki o da benden izin bekliyordu:img-blush )
bu forumun var olmasını sağlayan,forumda emeği çooook büyük olan,bizi birbirimizle tanıştıran,canım duygum iyi ki varsın ve iyi ki bizimlesin.seni çoooook seviyorum.:icon_sorr
mesuta çatlak bir sevgili mi arıyorsunuz hemen söyleyim asuman dabak.tabii ki o olsun demiyorum yaş uymaz ama sanki huyları bir gibi.
tamam ekibe katılmasın,ama böyle gırgır bi tip olsun isterdim ben (oyuncu düşünüyorum şimdi ama henüz bulamadım,siz bu tipe uygun,çatlak bi bayan polis olarak hangi oyuncuyu düşünürdünüz??)
Tunç'un kurtarılma operasyonu olaylı olcak.. Leman Hala ne şekil vuruldu bilmiyorum,kan falan yok ortada (bkz fragman) :) bi de Ali niye o kadar telaşlı??
benim de aklıma daha bir oyuncu gelmiyor... ama zaten çok abartı ünlü bürünü getirmezler sanırım buketi oynayan kızı ben daha önce görmemiştim mesela...
evet resimlere göre de leman hala vurulmuş gibi ama neresinden olduğu belli değil... acaba çok mu kötü yaralandı ki... hastaneye yatırlar mı acaba yoksa sadece pansuman yapa yollarlar mı...?
bir de fotolarda mesut ramizin kafasına silah dayamıştı... inşallah vurmuyordur.. başına bir defa daha bela alam umarım...
kızlar siz ne diyorsunuz yaa,zeynepime acı çektirmek hoşunuza gidiyor herhalde.ben ekibe kadın veya erkek hiç kimsenin katılmasını istemem.illa biri gelsin diyorsanız mesuta polis olmayan bir sevgili gelebilir.bak benden izin çıktı koş mesutcum kendine sevgili bul:img-hyste .(sanki o da benden izin bekliyordu:img-blush )
bu forumun var olmasını sağlayan,forumda emeği çooook büyük olan,bizi birbirimizle tanıştıran,canım duygum iyi ki varsın ve iyi ki bizimlesin.seni çoooook seviyorum.:icon_sorr
zeynepe acı çektirmek heralde hoşumuza gitmiyo benim hoşuma gidden zeynepin kıskanırken muratla olan konuşmaları sonra o zamanki mimikleri falan çok güzel oluyo örnegin son bölümdeki son sahne superdii
bencede iyi ki varsın duygu yeni olmama ragmen seni bende çokk seviyorum
:img-blush
mesuta çatlak bir sevgili mi arıyorsunuz hemen söyleyim asuman dabak.tabii ki o olsun demiyorum yaş uymaz ama sanki huyları bir gibi.
yaş faktörü olmasa süper fikir ama bu dizi o kadar komediyi kaldıramayabilir :)
benim de aklıma daha bir oyuncu gelmiyor... ama zaten çok abartı ünlü bürünü getirmezler sanırım buketi oynayan kızı ben daha önce görmemiştim mesela...
evet resimlere göre de leman hala vurulmuş gibi ama neresinden olduğu belli değil... acaba çok mu kötü yaralandı ki... hastaneye yatırlar mı acaba yoksa sadece pansuman yapa yollarlar mı...?
bir de fotolarda mesut ramizin kafasına silah dayamıştı... inşallah vurmuyordur.. başına bir defa daha bela alam umarım...
almaz Duygucum.. senaristler nasıl düşündü bilemem ama (:P) Rıza Baba başlarında fotolarda..Yani bi şeklide Mesut'a engel olur,herzamanki gibi.. Herif (çok pardon ama) zaten vurulmuş,aslında operasyonda ölü geçirildi ayağına öldürebilir ama hiç sanmıyorum yani..:img-polic
evet bende aynısını söylüyorum zaten mesut bir polisle beraer olamaz ki... birbirlerini yer dururlar.... ayrıca evde birden fazla silah kullanmayı bilen olur o zaman... allah korusun sonu ne olur....:img-hyste :img-hyste
farkındaysanız dizimizde sürekli olarak yanlarında dolaşan birsürü karakter var ama br avukat yok... bak mesela avukatlar daha sakin olup haklarını ararlar... mesut da ise sakinliğin s si yok o zaman biz mesut a avukat birilerini yartlayalım... tanıdığı olan var mı...?:img-hyste
canıııım çok saol:img-in_lo :img-in_lo bende seni çok seviyorum... foruma tekrar dönmemi sağlayan sana kübrama sevimime cananıma ve tolgama tekrar teşekkürler burdan...:img-in_lo hiç yalnız bırakmadınız beni
evet katılmasın ekip böyle güzel.evet bende düşünüyorum kim ama aklıma biri gelmedi daha evet leman hala acaba çelik yelek giydimi bakalım evet ali telaşlı bakalım neler olucak.
zeynepe acı çektirmek heralde hoşumuza gitmiyo benim hoşuma gidden zeynepin kıskanırken muratla olan konuşmaları sonra o zamanki mimikleri falan çok güzel oluyo örnegin son bölümdeki son sahne superdii
bencede iyi ki varsın duygu yeni olmama ragmen seni bende çokk seviyorum
:img-blush
evet zzeynepin mimikleri gerçekten çok şirin oluyor fakat bizim izlediğimiz sonn bölüm 34. blüm değil mi daha 35. bölümü izlemedik ya yarın izlicez... :img-hyste :img-hyste son bölümde son sahne mesut ile ramiz arasında geçiyordu...:img-wink:
canııım çok saol:img-in_lo geçmiş yorumları okudum da sen de foruma çok güzel şeyler yazmışsın...:img-in_lo çok saol canım...
evet anlaşıldı bu forumda ben istenmiyorum herkese iyi forumlar duygu özür dilerim ister affet ister affetme sen bilirsin bu foruma bi şartla dönerim seni çok kırdıgımı biliyorum.eger gerçekten yürekten dönmemi istersen dönerim ama gerçekten bi daha görüşebeyebiliriz herkese iyi forumlar.
bende cok merak ediorum lemana nolucak die..ya kadın fotolarda rsmen vrurulmus ama ne fotolarda ne fragmanda kan falan yok demekkiş hafif bi yara.iki bölüm sonra toparlanır bide parti falan yaparlarmıs hah hah hah:img-hyste :img-hyste :img-hyste
(ya duygu ne güzel oldu böyle 35. bölümü izlememiş gibi davranmak komedi oluyo ya))
evet mesuta birisi gelebilir ama bence de bu kişi bi polis olmasın..fazla tehlikeli olabilirr:img-hyste .. dediğiniz gibi bi avukat fln olabilir bence de yada komik birisi.. bakalım mesutun hayatındaki şeytan leman faktörü de sona erdi(gitmse bile bi sprun yaratmaz diye ümit ediyorum)şimdi mesuta ilgili nasıl bi konu işlenebilir..onun hayatında bakalım neler olcak??(duygucm bu foruma dönmene çok sevindiğimi bilmiyorum tekrar sölememe gerek var mı :img-in_lo :happy0064 )
bu arada 34.bölüm fragmanda hiç zm sahnesi yoktu acaba bu bölüm olcak mı??(aslında en alası olcak ama çaktırmayınn:img-hyste )
bende cok merak ediorum lemana nolucak die..ya kadın fotolarda rsmen vrurulmus ama ne fotolarda ne fragmanda kan falan yok demekkiş hafif bi yara.iki bölüm sonra toparlanır bide parti falan yaparlarmıs hah hah hah:img-hyste :img-hyste :img-hyste
(ya duygu ne güzel oldu böyle 35. bölümü izlememiş gibi davranmak komedi oluyo ya))
hah düşünsenize ohohohoh çekiyo hüsnü leman ın karşısına geçmiş...:img-hyste mesut bakalım tam olarak ne tapki verecek.. yani tunç büyük ihtimal halasını hala hevecek... bir de nasıl vurulacak ki bu kadın anlamıyorum.. birde çelik yeleksiz.. yani bence bu ancak bizimkiler atlatmaya çalışır da olay yerine yalnız gitmeye kalkarsa olur gibi geliyor:img-hyste :img-hyste
(ay ben de bayıldım 35. bölümü izlememiş gibi davranmaya:img-hyste )
evet mesuta birisi gelebilir ama bence de bu kişi bi polis olmasın..fazla tehlikeli olabilirr:img-hyste .. dediğiniz gibi bi avukat fln olabilir bence de yada komik birisi.. bakalım mesutun hayatındaki şeytan leman faktörü de sona erdi(gitmse bile bi sprun yaratmaz diye ümit ediyorum)şimdi mesuta ilgili nasıl bi konu işlenebilir..onun hayatında bakalım neler olcak??(duygucm bu foruma dönmene çok sevindiğimi bilmiyorum tekrar sölememe gerek var mı :img-in_lo :happy0064 )
bu arada 34.bölüm fragmanda hiç zm sahnesi yoktu acaba bu bölüm olcak mı??(aslında en alası olcak ama çaktırmayınn:img-hyste )
evet yani bizim fragman ve resimlerden anladığımız kadarıyla leman vurulacak.. bundan sonra umarım akıllanır... böylece mesut ile aralarında sorun kalmaz... hem böylece tunç da aartık iki arada bir derede kalmaz...
ya evet fragmanda tek bit z-m yoktu... ev tutuyodu bizimkiler ne oldu...?(:img-hyste )
((canıım çok saol... aslında söylemene bile gerek yok... p kadar zaman sonunda artık insan söylemeden anlıyo:img-in_lo ))
Merhaba kızlar geldim beynim döndü ne olduğunu anlamaya çalışıyorum bu arada Duygucuğum dönmene çok sevindim canım tekrardan aramıza hoşgeldin anladığım kadarıyla 35.Bölümü yayınlanmamış olarak sayıp yeni baştan yorumluyorsunuz iyi fikir vallahi kim çıkardıysa tebrik ederim birde tartışılan konulardan biride dün benim çıkmadan önce ortaya attığım merkeze gelecek yeni bir bayanın Mesutla birlikteliği konusu bu konuda bir çoğunuz benimle aynı düşüncede değil yanlız dikkatiniz çekmek istiyorum ekipe yeni biri değil Aylin gibi merkezde kalacak bir memur yani sürekli birlikte olmayacaklar süreklilik Murat-Zeynep ikilisine özgü bir şey:img-hyste ayrıca ben bu konuda malesef sizlerle aynı fikirde olamıycağım avukat yavan kalır gibime geliyor çünkü avukatlar ciddi olur ama ben şahsım adına Mesutun yanında ciddi birinden ziyade deli dolu birini görmek isterim tabi bu benim fikrim hepiniz fikirlerinede sonsuz saygı duyuyorum:img-pilot :img-polic
Yeni oyuncu da (hani şu Mesutun hayatına girecek oyuncu) bir düşüneyim bakayım hımmm mesela Özlem Düvencioğluna ne dersiniz çokmu genç olur
Merhaba kızlar geldim beynim döndü ne olduğunu anlamaya çalışıyorum bu arada Duygucuğum dönmene çok sevindim canım tekrardan aramıza hoşgeldin anladığım kadarıyla 35.Bölümü yayınlanmamış olarak sayıp yeni baştan yorumluyorsunuz iyi fikir vallahi kim çıkardıysa tebrik ederim birde tartışılan konulardan biride dün benim çıkmadan önce ortaya attığım merkeze gelecek yeni bir bayanın Mesutla birlikteliği konusu bu konuda bir çoğunuz benimle aynı düşüncede değil yanlız dikkatiniz çekmek istiyorum ekipe yeni biri değil Aylin gibi merkezde kalacak bir memur yani sürekli birlikte olmayacaklar süreklilik Murat-Zeynep ikilisine özgü bir şey:img-hyste ayrıca ben bu konuda malesef sizlerle aynı fikirde olamıycağım avukat yavan kalır gibime geliyor çünkü avukatlar ciddi olur ama ben şahsım adına Mesutun yanında ciddi birinden ziyade deli dolu birini görmek isterim tabi bu benim fikrim hepiniz fikirlerinede sonsuz saygı duyuyorum:img-pilot :img-polic
merhaba canım ayrıca saol:img-in_lo
evet zaten dün akşam forumda olmayanlar birden girerse bayaa bir şaşıracaklar...:img-hyste fikri ortaya ben attım herkesin de hoşuna gitti... yani kanal d bizi ne hallere düşürdü... zorla kendimize heyecan yaratmaya çalışıyoruz..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
eee o zaman bu akşam yeni bölümü izlicez...(daha önce tv de 2 kez verilmiş olmasını çaktırmayalaım arkadaşlar:img-hyste ) bakalım neler olacak... bizim leman çelik yelek giyecek mi... mesut ile arışacaklar mı... gitmekten vazgeçecek mi... fragmanda hiç ali-zeynep sahnesi yoktu bakalım bölümde olacak mı... yani en azından bikaç sahne versinler di mi ama (:img-hyste )
evet zaten dün akşam forumda olmayanlar birden girerse bayaa bir şaşıracaklar...:img-hyste fikri ortaya ben attım herkesin de hoşuna gitti... yani kanal d bizi ne hallere düşürdü... zorla kendimize heyecan yaratmaya çalışıyoruz..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
eee o zaman bu akşam yeni bölümü izlicez...(daha önce tv de 2 kez verilmiş olmasını çaktırmayalaım arkadaşlar:img-hyste ) bakalım neler olacak... bizim leman çelik yelek giyecek mi... mesut ile arışacaklar mı... gitmekten vazgeçecek mi... fragmanda hiç ali-zeynep sahnesi yoktu bakalım bölümde olacak mı... yani en azından bikaç sahne versinler di mi ama (:img-hyste )
Evet canım haklısın yeni bir bölüm Leman vuruluyor demişsiniz demekki Tunçu kurtarmaya gidiyor yada acaba adam Tunçu vuracakken önüne falan atlıyor olabilirmi:img-hyste :img-hyste
Yeni oyuncu da (hani şu Mesutun hayatına girecek oyuncu) bir düşüneyim bakayım hımmm mesela Özlem Düvencioğluna ne dersiniz çokmu genç olur
yok yok bence süper olur... ama canım ne biliyim ben sanırım merkezde başka birini daha istemiyorum.... neden bu konuda bu kadar dar görüşlüyüm onu da bilmiyorum aslında.. haaa ben anladım ben mesut u paylaşamıyorum...:img-hyste
avukat meselesini bne açmıştım... aslında düşününce haklı da olabilirsin ama avukat yavan kalır demişsin... zaten mesut a öyle normal bir avukat olmaz ki....:img-hyste
ama açıkcası ben eğer mesut yine bukete davrandığı gibi davranmaa devam edecekse yanında kimse olmaması taraftarıyım... mesut a bayıldığıı biliyorsunuz ama buket e ciddi acı çektirmişti... sürekli ""sana söz veremem"" ""sana güvence veremem"" fln diyip diyip durmuştu... ayrıca son kavgalarında ""sennle mi uğraşıyım"" gibi bir laf da söylemişti... yani mesutu bence operasyonlarda, sorgularda ve oğlunun yanında izleyelim bence:img-yes:
evet düşdügümüz hallere bak yaa neler olucagını merak ediyoruz.ayrıca frgamanda zeynep&murat sahnesi yoktun bakalım ne süprizler bekliyo bu foruma yazmama kararı almıştım ama bunun saçma bi karar olduguna karar verdim.
yok yok bence süper olur... ama canım ne biliyim ben sanırım merkezde başka birini daha istemiyorum.... neden bu konuda bu kadar dar görüşlüyüm onu da bilmiyorum aslında.. haaa ben anladım ben mesut u paylaşamıyorum...:img-hyste
avukat meselesini bne açmıştım... aslında düşününce haklı da olabilirsin ama avukat yavan kalır demişsin... zaten mesut a öyle normal bir avukat olmaz ki....:img-hyste
ama açıkcası ben eğer mesut yine bukete davrandığı gibi davranmaa devam edecekse yanında kimse olmaması taraftarıyım... mesut a bayıldığıı biliyorsunuz ama buket e ciddi acı çektirmişti... sürekli ""sana söz veremem"" ""sana güvence veremem"" fln diyip diyip durmuştu... ayrıca son kavgalarında ""sennle mi uğraşıyım"" gibi bir laf da söylemişti... yani mesutu bence operasyonlarda, sorgularda ve oğlunun yanında izleyelim bence:img-yes:
Haklısın canım ancak bir avukat ne derece çılgın olaiblir onu kestiremiyorum yani gerçekliğini yitirir gibi geldi bana gördüğümüz tüm avukat modelleri çok ciddi yada en fazla bir iki ufak espiri yapan tipler benim istediğim tip daha eğlenceli komik espirili çıldın ven Mesutla yeri geldiğide dişe diş tartışacak biri Buket her şeye evet diyordu be nedenle bence Mesut Buket için çok da fazla uğraşmadı düşünsene Mesut Buket kalsın diye ne tür çaba harcadı ben pek bir hamle göremedim yani oluruna bıraktı buna karşın Buket çok uğraştı ama başaramadı tam olarak kalbini kazanamadı belkide Mesutun
Senin Mesutu paylaşamama olayın tamamen doğru bence:img-hyste seni sıkı bir Mesutçu olduğunu biliyorum canım Özlem Düvencioğlu her geçen dakika daha da aklıma yatıyor aslında:img-polic :img-polic oyunculuk olarakta bizimkilerin yanında çokda yavan kalmaz HP'deki oyunculuğu göze alınırsa ee daha da tecrübe kazandığıda düşünülse iyi bir seçim olabilir gibi:img-polic :happy0064 :img-hyste :img-hyste :img-polic
evet düşdügümüz hallere bak yaa neler olucagını merak ediyoruz.ayrıca frgamanda zeynep&murat sahnesi yoktun bakalım ne süprizler bekliyo bu foruma yazmama kararı almıştım ama bunun saçma bi karar olduguna karar verdim.
Seninde tekrardan foruma dönmene sevindim İsmail hoşgeldin sende Murat Zeynep sahnelerini 40 defa izlesem bıkmam o nedenle bu akşam hepiniz gibi tvnin karşısında Arka Sokakları izliyor olacağım:img-polic
Evet canım haklısın yeni bir bölüm Leman vuruluyor demişsiniz demekki Tunçu kurtarmaya gidiyor yada acaba adam Tunçu vuracakken önüne falan atlıyor olabilirmi:img-hyste :img-hyste
ay cnm hiç bilmiyorum... zaten fotolardan anlıyoruz leman ın vurulduğunu ama fragmanda tam kan fln belli olmuyor... belki öyle hastanelik bir durum olmaz...
ayrıca fotolara göre ali tunç u kapıp saklıyo.. acaba nerden buluyor ki onu?...
ay cnm hiç bilmiyorum... zaten fotolardan anlıyoruz leman ın vurulduğunu ama fragmanda tam kan fln belli olmuyor... belki öyle hastanelik bir durum olmaz...
ayrıca fotolara göre ali tunç u kapıp saklıyo.. acaba nerden buluyor ki onu?...
Ayyyy çok merak ettim doğru fragmanda Ali Tunçu araba bagajı gibi bir yerden çıkarıyordu ama madem ekip orda Leman neden nasıl vuruluyor yaa:img-polic :img-hyste :img-pilot :img-pilot
Seninde tekrardan foruma dönmene sevindim İsmail hoşgeldin sende Murat Zeynep sahnelerini 40 defa izlesem bıkmam o nedenle bu akşam hepiniz gibi tvnin karşısında Arka Sokakları izliyor olacağım:img-polic
Öncelikle çok teşekkür ederim sadece sen hoşgeldin dedin onun için ayrıca çok teşekkür ederim.evet bende bugün izlicem özellikle zeynep&murat sahnelerini
bi an önce akşam gelsede izlesek ya sabırsızlanıyorum.:img-hyste
Haklısın canım ancak bir avukat ne derece çılgın olaiblir onu kestiremiyorum yani gerçekliğini yitirir gibi geldi bana gördüğümüz tüm avukat modelleri çok ciddi yada en fazla bir iki ufak espiri yapan tipler benim istediğim tip daha eğlenceli komik espirili çıldın ven Mesutla yeri geldiğide dişe diş tartışacak biri Buket her şeye evet diyordu be nedenle bence Mesut Buket için çok da fazla uğraşmadı düşünsene Mesut Buket kalsın diye ne tür çaba harcadı ben pek bir hamle göremedim yani oluruna bıraktı buna karşın Buket çok uğraştı ama başaramadı tam olarak kalbini kazanamadı belkide Mesutun
Senin Mesutu paylaşamama olayın tamamen doğru bence:img-hyste seni sıkı bir Mesutçu olduğunu biliyorum canım Özlem Düvencioğlu her geçen dakika daha da aklıma yatıyor aslında:img-polic :img-polic oyunculuk olarakta bizimkilerin yanında çokda yavan kalmaz HP'deki oyunculuğu göze alınırsa ee daha da tecrübe kazandığıda düşünülse iyi bir seçim olabilir gibi:img-polic :happy0064 :img-hyste
evetaslında şöyle dişli biri çıkabilir ... ayrıca bunu gerçekten özlem düvencioğlu süper oynayabilir... ama işte ben bu konuda fazla yorum yapmasam daha iyi aslında...yani yorumlarımın sonu başka yerlere kayabliyor da:img-hyste :img-hyste
bu arada ben de merak ediyorum.. ekip de oradaysa nasıl leman vuruluyor... yani bunun için sadece leman ın ekipi atlatması ve oraya yalnız gitmeye çalışması gerekiyor gibi geliyor...:img-hyste ama ekip de yemez onu takip ediyodur... yani benim yazdığım senaryo bu... ama bu da nasıl olsun ki.... (:img-hyste :img-hyste )
(not:arkadaşlar fırtına dizisini bitiriyorlarda o yüzden bu ara fırtına imza avatarı kullanıyorum ama as imza avatarları yapmaya devam edicem merak etmeyin:img-wink: ...)
evetaslında şöyle dişli biri çıkabilir ... ayrıca bunu gerçekten özlem düvencioğlu süper oynayabilir... ama işte ben bu konuda fazla yorum yapmasam daha iyi aslında...yani yorumlarımın sonu başka yerlere kayabliyor da:img-hyste :img-hyste
bu arada ben de merak ediyorum.. ekip de oradaysa nasıl leman vuruluyor... yani bunun için sadece leman ın ekipi atlatması ve oraya yalnız gitmeye çalışması gerekiyor gibi geliyor...:img-hyste ama ekip de yemez onu takip ediyodur... yani benim yazdığım senaryo bu... ama bu da nasıl olsun ki.... (:img-hyste :img-hyste )
(not:arkadaşlar fırtına dizisini bitiriyorlarda o yüzden bu ara fırtına imza avatarı kullanıyorum ama as imza avatarları yapmaya devam edicem merak etmeyin:img-wink: ...)
Tamam canım teşekkür ederim bu arada canım dün söylediğim imza işinide bir düşün istersen hani şu yeni bölümle ilgili olan:img-hyste :img-polic :img-polic
Öncelikle çok teşekkür ederim sadece sen hoşgeldin dedin onun için ayrıca çok teşekkür ederim.evet bende bugün izlicem özellikle zeynep&murat sahnelerini
bi an önce akşam gelsede izlesek ya sabırsızlanıyorum.:img-hyste
Önemli değil bu forumda ki herkesle aynı kulvardayız öyle değilmi ama bir knouda haddim olmayarak sana bir telkinde bulunmak isterim Duygu bu formun kilometre taşlarından birdir lütfen onun gönlünü al
arkadaşlar hani özette z ve m kötü bir sürpriz bekliyo gibi bir şey deniliyordu ya,işte emlakçı onların evine sarı saçlı romen bir kız atmış olmasın sakın.
ben de iyice saçmaladım,nereden aklıma geliyor böyle şeyler anlamıyorum
sonra bir de hüsnü arabayı pazara götürüp satmaya kalkıyormuş satamayınca da geri biniyorlarmış arabaya sonra araba çalışmıyormuş ve inip itmek zorunda kalıyorlarmış.
ya ben de iyice saçmaladım olacak iş mi
ilahi öznurcuğum sende yani Zeynep kesin çıldırı öyle birşeyde adamı acayip döver yani ayrıca o kadar ahlaksız emlakçılardamı var:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-polic
ay canım yani burası istanbul... yani herşey olabilir.... ayrıca düşünsenize zeynep in o halini... artık neler yapar kim biliri....:img-hyste yani murat bile durduramaz...:img-hyste
ayrıca tabii zeynep büyük ihtimalle kızı ayrı adamı ayrı döver....:img-hyste
geç oldu ama yine de görüşümü belirteyim leman bence çelik yelek giymemiştir,çünkü göleği beyazdı çelik yelek olsa görünürdü (yani fotolardan anladığımız kadarıyla).
allah allah ben bu yorumu sanki daha önce yapmıştım acaba, acaba reankarnasyon diye bir şey mi var(tövbe tövbe)
VAlalhi haklısın canım kesinlikle kızı ayrı emlakçı bozuntusunu ayrı döver Murat zavallım onu tutamazki:happy0064 :img-hyste :img-polic
hatta bir de murat bir espiri patlatıyormuş emlakçı içeri girerken ne güleriz ama hatta imza bile yapabiliriz o espiriden.
biz de bayağı senaryo yazdık ha
hatta bir de murat bir espiri patlatıyormuş emlakçı içeri girerken ne güleriz ama hatta imza bile yapabiliriz o espiriden.
biz de bayağı senaryo yazdık ha
Öznurcuğum uçtukmu ne ya Murat espiri patlatırsa gülmekten karınlarımıza ağrılar falan girer ya düşünsene Murat bu durumda sırıtarak adam lafı oturturuyor çok komiksin valla öznurcuğum ellerin dert görmesin:img-hyste :img-polic
ya ben en çok imzamda yer alan z-m sahnesi bölümde var mı yok mu onu merak ediyorum.yani acaba özel olarak mı çekildi yoksa dizinin bir sahnesinde mi yer alıyor.akşama kadar nasıl dayanacam yaaaaaa üffff.
Harikasın canım vallahi diycek söz bulamıyorum peki sence Ali ne yapar bu bölümde ekipe Tunçu kurtarmada bir yararı olurmu:img-hyste :img-polic :happy0064
aa olmaz mı bence tuncu araba bagajı gibi bir yerden ali çıkartacak hatta diğer bir operasyonda ali heyecan yapıp kıpkırmızı olacak:img-hyste .galiba ben bunları rüyamda gördüm ama farz edin ki gerçek. güzel di mi?
|