Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar-B. Yorumları/ Arşiv 4
ya ne oldu bize yaaaa.nerdesiniz fragmanı göremedik diye yakındık fragman geldi siz yoksunuz.heeeeeey unuttunuz mu forumu.
fragmanda tartışacağımız çok şey var halbuki.
örneğin zeynep'i bayıltan bir polisti ya da polis kıyafeti giymişti.bence önemli bir nokta burası.
hakikaten ya niye konuşmuyoz bence tartışacağımız bi çok konu var çünkü bu bölüm süper mesala zeynepi kaçırılmasını tartışalım:img-yes:
arkadaşlar bir sorum olacaktı ve cevabını bilenler söylerse çok sevinirim...
(utanarak soruyorum ama)...
Rıza SOYLU
Mesut GÜNERİ
Hüsnü ÇOBAN
Murat ATEŞ
peki zeynep in soyadı ne...?
eheh nerden aklına geldi,bak bende Ali'nin soyadını merak ettim şimdi :icon_sorr
Zeynep'i bayıltan kişi polis kılığına girmiş bi "kötü adam" bunda hemfikiriz galiba.. Acaba o kıyafetle orada ne işi var?? Belki polisim ayağına Zeynep'le beraber daldı oraya?? Ne dersiniz??
eheh nerden aklına geldi,bak bende Ali'nin soyadını merak ettim şimdi :icon_sorr
Zeynep'i bayıltan kişi polis kılığına girmiş bi "kötü adam" bunda hemfikiriz galiba.. Acaba o kıyafetle orada ne işi var?? Belki polisim ayağına Zeynep'le beraber daldı oraya?? Ne dersiniz??
kesinlikle doğru canım bence de.çünkü zeynep arkasından gelen adama baktı,yani onu gördü eğer polis olduğunu düşünmese hemen tedbirini alırdı.adam orada Zeynep'i de polis olduğuna inandırdı.(yani öyle tahmin ediyorum)
ben de aynen öyle düşündüm canım,yani göz göre göre baıltmazdı kendini..demek ki adam destek vsvs olaraktan Zeynep'le girdi içeri..Ya da Zeynep sonradan destek gönderdiklerini falan sandı..
canım işte benim de aklıma takıldı soyadları da...:icon_sorr
bir de benim takıldığım nokta var... evet büyük ihtimalle o adam polis kılığında zeynep ile sızmıştır içeri ama zeynep kendinden emin bir şekilde dışarısı polis kaynıyor diyorsa o zaman bizim ekip dışarda olmalı... ama adamlar zeynep i alıp çıkarken bizimiler nerede?...
buradan bir kez daha ne anlıyoruz:
1)öööööööööyle ulu-orta üniforma satılmamalı:img-polic
2)her polis üniforması giyeni polis sanmamalıyız.:img-polic
(bölümü salı günü izledikten sonra çıkardığımız derslere daha ayrıntılı yeni eklemeler yapma hakkımın saklı tutunmasını talep ediyorum: :D : )
(ayrıca arkadaşlar fotoğraflar bölümüne bizimkilerin ankara'daki fotolarını ekledim duyurulur)
Sizin dediğiniz gibi bence de üniforma giyen kötü adamdır ama belki kötülerle işbirlikçi polis de olabilir..Fikret komiseri hatırlayın...(bknz 12. bölüm:img-wink:)
Not:Öznr çıkardığın dersler süper:img-wink:
ben de Garip'in yani Kont'un fotolarını ekledim :) :) Tabi ekip de içinde..
Daha çıkaracak çok ders var diye düşünüyorum,hangisinden başlasak..Öncelikle Öznur'a katılmak en iyisi bence..
Bölümü izleyince ohhoo :)
Sizin dediğiniz gibi bence de üniforma giyen kötü adamdır ama belki kötülerle işbirlikçi polis de olabilir..Fikret komiseri hatırlayın...(bknz 12. bölüm:img-wink:)
Not:Öznr çıkardığın dersler süper:img-wink:
haklı olabilirsin...:img-yes: benim hiç aklıma gelmemişti açıkcası... yani direkt kötü adam rolunu yapıştırmıştım adama (tabii sonuçta adam polis de olsa yine de kötü...)
(not:öznurcum çıkardığın dersler süper ama diğer konuda da haklısın ne kadar ders çıkartsak yine de sonu gelmez... :img-yes: )
canım işte benim de aklıma takıldı soyadları da...:icon_sorr
bir de benim takıldığım nokta var... evet büyük ihtimalle o adam polis kılığında zeynep ile sızmıştır içeri ama zeynep kendinden emin bir şekilde dışarısı polis kaynıyor diyorsa o zaman bizim ekip dışarda olmalı... ama adamlar zeynep i alıp çıkarken bizimiler nerede?...
duygu doğru söylüyosun adamlar zeynepi kaçırırken nerdeydi acaba adamlar heralde zeynepi arka kapı veya yangın merdiveni filan varsa ordanmı kaçırdılar acaba ama bizimkilerin öyle yerlerdede durması gerekiyo :img-polic
arkadaslar fragmanı bugün daha yeni gördüm bi kanal d bi euro d geziom ama tık yok.you tube geldi demişsiniz forumda geldimi sahiden ona göre bi bakıım:kahve ((bide duygu die biri katılmıs sanırım bugün ilk kez girdiğim için yeni haberim oldu ona burdan hoşgeldin diorum))
arkdaslar fragmanı bidaha izledim ewet zeynep arkasına bakıo kesinlikle adam kendini polis die yutturmus.zeynep le geldiğinide anladım ki zeynep adamı ilk defa görse yani bi tepki verirdi nerden cıktın die faln demek ki önceden görmüş.yanlışmıyım???
hayır haklısın canan,ilginç olan da bu nokta zaten.. işbirlikçi polis fikri de baya mantıklı aslında..
PINAR lı sahnelerin bol olduğu bölümleri bekliyoruz!!! Senaristler duyun sesimizi...:img-yes:
korkarım ki, bu bölümde galiba PINAR yok...:img-wink:
yaaaaaaaaaaa ben bugünki tekrarı izleyemicem (saat 5 'e ing. vizem var).
bu bölüm en sevdiğim bölümlerden biriydi halbuki. hatta yılbaşı gecesini bizimkilerle değil de arka sokaklarla geçirmiştim.eeee boşuna 1. olmamıştık:) (yılbaşını nasıl geçirirsen 1 senen öyle geçer derler, acaba ben de onun için mi sürekli arka sokakları tekrar tekrar izliyorum :) FF1 ile kalacağımı bilmesem sınava girmek istemicem( ama asla kalmak istemem).
izlemeden de yorumunu yapayım baaaari bu bölümde en güldüğüm sahne hüsnü ile karısının otel odasındaki haliydi.garibim suat normal kıyafetiyle geceye katılmak zorunda kalmıştı.
yeni bölüm güzel olacak hüsnü tişörtü görünce ne dicek merak ediyorum bide pınar sahnesi bol olsun istiyorum ali ile ilişkileri havada kaldı inş bu bölümde bişeyler olur
Oooo Arkadaslar birkac gün girmedim masallah ucmuzsunuz böyle giderse kim bilir kac sayfa daha acarsiniz....
Bu arada özet süper cok güzel bir bölüm olacagina benziyor.
Ah bide fotolar gelse....
arkadaşlar lütfen tek cümlelik cevaplar yazmayalım sonra siliniyorlar ve sayfamız azalıyor.forumun iyiliği açısından daha dikkatli olalım lütfen.
ayrıca arka sokaklara oy kullanın bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!
arkadaşlar merhaba...:img-wink:
aslında şu anda ders anlatan hocamı dinlemem gerekir fakat ben elime bilgisayarı aldığımda hemen foruma damladım :img-hyste
bu akşam 21. bölümün tekrarı var:happy0064 yani yılbaşı özel bölümü herkesin eşit olarak gösterildiği... macera yönünden de eksik kalmayan bölüm yani:img-yes:
ben en çok bu bölümün sonunda murat ın zeynep e yaptığı sürprize bayılmıştım....:img-in_lo
arkadaşlar merhaba...:img-wink:
aslında şu anda ders anlatan hocamı dinlemem gerekir fakat ben elime bilgisayarı aldığımda hemen foruma damladım :img-hyste
bu akşam 21. bölümün tekrarı var:happy0064 yani yılbaşı özel bölümü herkesin eşit olarak gösterildiği... macera yönünden de eksik kalmayan bölüm yani:img-yes:
ben en çok bu bölümün sonunda murat ın zeynep e yaptığı sürprize bayılmıştım....:img-in_lo
evet bu bölüm çok güzel olucak.fazla aksiyon olmasada bu güzel bölüm.bende benhermiye katılıyorum.zeynep&murat sahneleri harika insanın izledikçe izleyesi geliyo.
böyle sahneler olunca izledikçe izleyesim geliyo.
evet bugün tekrarı olan bölüm yılbaşı bölümü
:happy0064 :happy0064
çok güzel bir bölümdü.özellikle dedğiniz gibi dizinin en sonunda muratın zeynepe yaştığı süpriz fln çok gzüeldi. hüsnüyle suat zaten çok komiklerdi o bölüm.suat nasıl hevesle bi elbie giymişti de hüsnü çıkarttırmıştı :img-hyste
evet bugün tekrarı olan bölüm yılbaşı bölümü
:happy0064 :happy0064
çok güzel bir bölümdü.özellikle dedğiniz gibi dizinin en sonunda muratın zeynepe yaştığı süpriz fln çok gzüeldi. hüsnüyle suat zaten çok komiklerdi o bölüm.suat nasıl hevesle bi elbie giymişti de hüsnü çıkarttırmıştı :img-hyste
evet ya hüsnü ile suat baştan komedilerdi zaten o bölümde...:img-yes: hüsnü nasıl sarhoş oluyodu ama:img-hyste dansözün yanından ayıramıyolatrdı onu sonra da mesut gördüğünde nasıl ""yakışıııır"" demişti ama:img-hyste ayrıca hırsızlık olayı olduğunda da hüsnü metin ve tekin e belki gerdanlık yere düşmüştür diye yerleri aratmıştı:img-hyste tabii kadınada belki elbisenden içeri düşmüştür bir bak demeyi de ihmal etmemişti:img-hyste
yaw yeni bölüme sadece 30 saat felan var zaman gecmek bilmiyoo ya acaiyp heyecanli olacak eminim(z) off bekle bekle nereye kadar simdi bile ebkleyemiyoruz kaldiki sezon finaline girdiginde patlariz herhalde
yaw yeni bölüme sadece 30 saat felan var zaman gecmek bilmiyoo ya acaiyp heyecanli olacak eminim(z) off bekle bekle nereye kadar simdi bile ebkleyemiyoruz kaldiki sezon finaline girdiginde patlariz herhalde
canım yani sezon finalinde ne yapacağımızı düşündüğümde içime darallar geliyo... ve kendime hemen saçmalama duygu aha birsürü bölüm var sezon finaline onları düşün izle nasıl olsa sezon finali oluncada forumcak bir plan yapar eski bölümleri izler izler yorum yaparız diyorum....:img-yes:
ayrıca bu bölüm sanırım ki arka sokaklar tarihinde en az bilgi ile izlediğimiz bölüm olacak (tolganın sayesinde:img-hyste) yani normalde en azından bölüm sıralaması yapardık, heyecanlı yerleri tartışırdık, komik olacak yerlere de önceden gülerdik ama bu bölüm kafamızda birsürü soru işareti var... (aslında böyle de heyecanlı oluyomuş...:img-wink: ) hadi artık salı olsuuuuuuuun....:img-yes:
Arkadaşlar biz yılbaşı bölümünü vericek sandık ama 22 bölümü veriyo.şu an pc nin başında dona kaldım.Ama olsun bu bölümde güzel zeynep babası konusunda muratla tartışıyolar.sonunda yine murat dayanamıyo ve zeynebin gönlünü alıyo.
ama baya bi tartışıyolar zeyneb aglarken murat geliyo ve özür diliyo sonra dayanamayıp barışıyolar.
yorumlar gelsin.
Arkadaşlar biz yılbaşı bölümünü vericek sandık ama 22 bölümü veriyo.şu an pc nin başında dona kaldım.Ama olsun bu bölümde güzel zeynep babası konusunda muratla tartışıyolar.sonunda yine murat dayanamıyo ve zeynebin gönlünü alıyo.
ama baya bi tartışıyolar zeyneb aglarken murat geliyo ve özür diliyo sonra dayanamayıp barışıyolar.
yorumlar gelsin.
evet ya sabahtan beri bende 21. bölümü izleriz diye düşünmüitüm...:icon_sorr eve gelip tv yi bir açtım 22.bölümden başladılar... hatta baş tarafını ta kesmişler yani rıza baba nın hüsnünün ehliyetini geri verdiği sahne yoktu...:icon_sorr ama olsun geri kalan bölüm de çok iyi zaten:happy0064 zeynep ile murat ın kavga sahnelerinde ben ilk izlediğimde çok şaşırmıştım...yani murat ın bırakıp gitmesine ama dayanamayıp tabii geri gelmişti....:img-yes:
yorumlar gelsin.
bu akşam yılbaşı bölümünümü veriyolar kaçta vercekler ben görmedim gerçekten o çok güzel bir bölümdü....
bu arada alp korkmaz ailesi için katılanlar varmı ezgisu canım kime yaptırcaz bunuda bulmak lazım...
yapan varsa biri yapsın yakışıklıkeskin nişancımız için...
evet ya bu 22. bölüm 21. bölüme nolduu??
epy de heveslenmiştik 21. bölümü izlicez die bnde heyecanla bekliodum bi tv.ye baktım 22.bölüm... duygu başını kesmeleri bnmde dikkatimi çekti cnm ehliyet kısmı yoktu. sizce yarn 21.bölümü verirlermi yksa böle devam mı edertlerr
evet ya bu 22. bölüm 21. bölüme nolduu??
epy de heveslenmiştik 21. bölümü izlicez die bnde heyecanla bekliodum bi tv.ye baktım 22.bölüm... duygu başını kesmeleri bnmde dikkatimi çekti cnm ehliyet kısmı yoktu. sizce yarn 21.bölümü verirlermi yksa böle devam mı edertlerr
bence yarın 23 bölümü verirler.aslında hiç şaşırmadım kanald'niin herzamanki yaptıgı iş bu da beni sinirlendiriyo eski bölümleri veririken hep bi bölüm keserler veya eksik verirler.
Bende dona kaldım 22.bölümü gördüm biren bu bölümde tunç leman la tanışıyor.... fark ettinzimi bilmem o hilmiyi öldüren adamı öldürürken can çekiştiği sahne vardı ama bu tekrarda göstermedi
metin ve tekinin hüsnünün gömlegine ruj sürmesi çok güzeldi.karısının hüsnüye evden kovması.pc başında kahkahalara boguldum.bu çocuklar tam fırlama ya ama
sonradan hüsnü anlıyo tabi
evet 22 bölümde bitti.alinin adamı hem elinden hemde bacagından vurması güzeldi.sonrasında mesutunda adamı yere yapıştırması ama hilmiye yazık oldu.ama
ekib borcunu hilmiye ödemiş oldu.ama sonuda kötü bitti ayla hocanın hastahanelik olması ve rıza babanın ve ekibin şaşkınlıgı.
Ali'nin keskin nişancılığı körelicek valla,neyse yarın akşamki bölümde onu görevinde izlicez sanırım..Son bölümlerde hep normal silahla operasyona gidiyordu..
Ayla'ya çok üzüldüm ya,öyle bi hocam olsa keşke.. :(
Ali gerçekten çok güzel keskin nişancılık yapıyor rıza babanın evinden adamı nasıl vurmuştu ama muhteşemdi bence arkadaşlar bu bölüm daha da gzl olacak özel timler var çünki
Evet olayın ciddiyeti çok fazla,Zeynep komiser için tüm teşkilat seferber olacak gibi..Ve bizde bol aksiyonlu sahneler izlicez..
sınavdan yeni geldim ve hemen yazdıklarınızı okudum.çooooooook şaşırdım 21.bölümü vermediklerine.
ben zeynep'le murat'ın kavgasını tekrar izlemek istiyordum tüh kaçırdım yaa.
neyse bu bölümden tek hatırladığım murat'ın zeynep'i yakasından çekmesiydi.izlediğim de zeynep'in murat'ı hemen affetmesine sinir olmuştum(murat orada çook kabaydı).
evet hakikaten kabaydı ama onu da anlamak lazım,babası konusunda çok hassas ve kendini kontrol edemedi.. hemen tatlıya bağlamaları iyi olmuş bence..
evet hakikaten kabaydı ama onu da anlamak lazım,babası konusunda çok hassas ve kendini kontrol edemedi.. hemen tatlıya bağlamaları iyi olmuş bence..
murat' anlamak istemiyoruum feminist damarım kabardı. zeynep şöööööööööööööyle murat'ı bir süründürseydi keşke,zaten dizide sürekli zeynep murat'ın peşinden koşuyor taaaa en baştan beri.murat'ın burnu sürtseydi biraz:icon_evil
arkadaşlar altın objektifte berbat durumdayız iyice düşüşe geçtik.ya lütfen asılın biraz.
günde bikaç oy atıyorum hem diziye,hem de şevket çoruh a ama yetmiyo işte.. özgür ozan da listede ama o iyice umutsuz vaka...
Hadi Arka Sokaklar Ailesi,nerdesiniz????
günde bikaç oy atıyorum hem diziye,hem de şevket çoruh a ama yetmiyo işte.. özgür ozan da listede ama o iyice umutsuz vaka...
Hadi Arka Sokaklar Ailesi,nerdesiniz????
canım senin oy attığını biliyorum lafım sana değildi.galiba biz bu işi pek ciddiye almadık.
oysaki sevdiğine sevdiğini belli etmenin en güzel yollarından birinin onu ödüllendirmek olduğunu anlamalıydık.
çok geç kaldık ama hiç olmazsa oyumuzu 0,bilmemne den kurtaralım arkadaşlar....
Magazin Gazeteci Derneği'nin sitesinde açılan ankete katılalım... Kısa bi üyelik işleminden sonra oy verilebiliyor..Farklı adreslerle birden fazla üyelik almanızı tavsiye ederim..
Arka Sokaklar bu desteği hakediyor!!!
çok geç kaldık ama hiç olmazsa oyumuzu 0,bilmemne den kurtaralım arkadaşlar....
Magazin Gazeteci Derneği'nin sitesinde açılan ankete katılalım... Kısa bi üyelik işleminden sonra oy verilebiliyor..Farklı adreslerle birden fazla üyelik almanızı tavsiye ederim..
Arka Sokaklar bu desteği hakediyor!!!
ayrıca her 24 saatte bir tekrar oy kullanabiliyorsunuz.birinci olamayacağımız belli ama bari elimizden geldiğince daha üst sıralarda bitirelim. son 3 arasından daha sonra tekrar oylama yapılacak.
Öznur haklı,birincilik imkansız ama varlığımızı kanıtlayalım..Günde bir oy hakkımız var,her kategori için ;)
Oylar Arka Sokaklar'a..
arkadaşlar yeni geldim eve... tabiiki de hemen foruma daldım:img-wink:
22. bölümde zeynep-murat kavgasından bahsetmişsiniz.... evet bencede gayet kabaydı murat orda feminist damarım kabarırsa ben de zeynep in murat ı hemen affetmemesini isterdim... ama ikisi çok şeker oldukları için....:img-blush
ayrıca o bölümde (22.bölüm) asıl kavga potansiyeli taşıyan sahne murat ın zeynep i babasının yanında gördüğü sahneydi.... yani ben murat ordada kavga çıkarır sanmıştım... ama yapmadı tabi....:img-wink:
(not:öznürcum sınavın umarım süper hatta ötesi geçmiştir...:img-wink: )
evet Duygucum o sahnede ben de kavga çıkmasını bekledim ama Murat şaşırtıcı bi biçimde sakin davrandı..
Keşke yılbaşı bölümünü verselerdi ya :(
evet Duygucum o sahnede ben de kavga çıkmasını bekledim ama Murat şaşırtıcı bi biçimde sakin davrandı..
Keşke yılbaşı bölümünü verselerdi ya :(
yani murat zeynep in amacını bildiği için kızmadı yani... zaten onlar böyle durumları aştılar artık:img-wink:
bir de ben bu bölümde murat ın zeyneple babası hakkında yaptığı konuşmayı çok beyenmiştim....:img-yes: aşk ve sevg arasındaki önemi ve farklılıklar süper açıklamıştı.....:img-yes:
ayrıca sonuçta 21. bölüm yılbaşı özel bölmü diye geçmişti ya sanırım o yüzden yayınlamadılar... ayrıca 21. bölüm diğer bölümmlerden çok daha uzundu...
roxelanna bana şu derneğin adresini veririmisin bende oy atıyım.<verirsen sevinirim>arkadslar bende kendimi 21.bölüme hazırladım 22. cıktı ama bu bölümde süperdi zeynep baya üzüldü murat ona bağırınca ama iki dkda barıstılar uzun süre küs kalamıolar!!!bide bu yeni bölümünde canım murat nasıl üzülmüüş öyle ya bulamassak falan die.
1)murat ve zeynep pınarın çıktığı barı kontrole gittiğinde murat zeynep'e birgün biz de gelelim eğlenmeye demiş,zeynep'te heveslenmiş hemen ardından da murat ekipce geliriz sen nasıl anladın ki demişti.
2) 2.bölümde murat'ın sevgilisi merali zeynep kıskanmıştı(hatta murat zeynep'e önce seni eve bırakıyım demiş kızı görünce de zeynep'i sap gibi ortada bırakıp meral'le gitmişti)
3) 4. bölümde zeynep ve muratla telefonda konuşurken pınarın sesini duymuştu ve çok bozulmuştu(ya da kıskanmıştı).
4) 5.bölümde zeynep uyuşturucu kaçakçısının sevgilisi feyza'yı murat'tan kıskanmıştı.
5) 7.bölümde zeynep evlilik konusunu açtı diye murat sinirlenmişti.
6) 9.bölümde zeynep murat'ı seda'dan kıskanmıştı.
7)zeynep nişanlanmaktan bahsetmiş murat sinirlenmişti.
8)zeynep murat'ı defiledeki mankenlerden kıskanmıştı.
9) zeynep murat'ı irina'dan kıskanmıştı.
ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey...
efenim şimdi sırf senaristler erkek diye kendi hemcinslerinin egosunu tatmin etmek zorunda mı? nerede görülmüş hep kız oğlanın peşinden koşup oğlanı(esas oğlanı) kıskansın.nerde o bolluk.ne bu böyle .
tamam siz yeterince tatmin olmuşsunuzdur.şimdi birazcıkta murat zeynep'in peşine düşsün onu kıskansın da biraz da biz tatmin olalım.
(şey galiba ben iyi değilim sınav pek yaramıyor bünyeme:img-blush )
Not:duygum sınav çok güzeldi.
Süpersin Öznr:good: :good: 10. ve 11. de benden olsun barii...
10.Gazeteci Ezgi'den kıskanmıştı...
11.Son bölümdeki kızdan kıskanmıştı(adını hatırlayamıom..)
Murat Zeynep'i bir defa kıskandı bnm hatırladığım kadarıyla...O da at çiftiliğinde gerçi ona da kıskanmak denirse...
(bu arada resmi site uyuyor yine fotolar yok!!!yarın bölüm var ama fotolar nerde....)
1)murat ve zeynep pınarın çıktığı barı kontrole gittiğinde murat zeynep'e birgün biz de gelelim eğlenmeye demiş,zeynep'te heveslenmiş hemen ardından da murat ekipce geliriz sen nasıl anladın ki demişti.
2) 2.bölümde murat'ın sevgilisi merali zeynep kıskanmıştı(hatta murat zeynep'e önce seni eve bırakıyım demiş kızı görünce de zeynep'i sap gibi ortada bırakıp meral'le gitmişti)
3) 4. bölümde zeynep ve muratla telefonda konuşurken pınarın sesini duymuştu ve çok bozulmuştu(ya da kıskanmıştı).
4) 5.bölümde zeynep uyuşturucu kaçakçısının sevgilisi feyza'yı murat'tan kıskanmıştı.
5) 7.bölümde zeynep evlilik konusunu açtı diye murat sinirlenmişti.
6) 9.bölümde zeynep murat'ı seda'dan kıskanmıştı.
7)zeynep nişanlanmaktan bahsetmiş murat sinirlenmişti.
8)zeynep murat'ı defiledeki mankenlerden kıskanmıştı.
9) zeynep murat'ı irina'dan kıskanmıştı.
ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey...
efenim şimdi sırf senaristler erkek diye kendi hemcinslerinin egosunu tatmin etmek zorunda mı? nerede görülmüş hep kız oğlanın peşinden koşup oğlanı(esas oğlanı) kıskansın.nerde o bolluk.ne bu böyle .
tamam siz yeterince tatmin olmuşsunuzdur.şimdi birazcıkta murat zeynep'in peşine düşsün onu kıskansın da biraz da biz tatmin olalım.
(şey galiba ben iyi değilim sınav pek yaramıyor bünyeme:img-blush )
Not:duygum sınav çok güzeldi.
valla canım emeğine sağlık nerdeyse zeynep-murat ilişkisinin özetini çıkartmışsın:img-hyste ama kısa bir hatırlatma... zeynep bunların hepsini ona çektirdi diye hatırlıyorum ben...:img-hyste özellikle seda olayında zeynep bayaa moral bozup murat a hiç yüz vermemişti hatta 11. bölüm ki en çok sevdiğim bölümlerdendir:img-wink: murat zeynep i evden kendine kendine kelepçeleyip resmen kaçırmıştı ve gerçeği anlatmıştı...
ben de murat ın zeynepi 4 kez kıskandığını hatırlıyorum...
1)10. bölümde zeynep görücü meselesinde murat ı kıskandırmıştı...
2)11. bölümde bizim ekip sayesinde murat zeynep e görücü gelecek diye murat ı kıskandırmıştı...
3)14. bölümde zeynep o at çftliğindeki binicilik kursu veren adamla murat ı kıskandırmıştı...
4)nişanlandıklarını açıkladığında 1.95 boyunda geniş omuzlu... :img-wink:
Süpersin Öznr:good: :good: 10. ve 11. de benden olsun barii...
10.Gazeteci Ezgi'den kıskanmıştı...
11.Son bölümdeki kızdan kıskanmıştı(adını hatırlayamıom..)
Murat Zeynep'i bir defa kıskandı bnm hatırladığım kadarıyla...O da at çiftiliğinde gerçi ona da kıskanmak denirse...
(bu arada resmi site uyuyor yine fotolar yok!!!yarın bölüm var ama fotolar nerde....)
evet bölüm için heyecan doruktayken, hepimiz bölümde neler olacağını ketirmeye çalışırken fotolar olsa aslında süper olurdu....
ama bizim biricik resmi sitemiz çalışmıyor....:icon_sorr
ayrıca murat ın zeynep i kıskandığı sahneler gerçekten çok kısa sürmüştü...:icon_sorr yani dediğin gibi kıskanma kıskanma değildi..:icon_sorr
söyle gerçekten 1.95 boyunda geniş ouzlu birileri gelse de murat kıskansa....:happy0064
Ben ne kadar unutkanmışım...Tebrikler Duygu...Ben de bekliom 1.95 boyunda geniş omuzlu birini...Senaristler duyun sesimizi....Murat'ın ben ilk bölümlerdeki sınavı Zeynep kazandıktan sonraki davranışlarını ve hayat kadınları operasyonuna giderken ki tavırlarını çok beeniyorum...
bende bu diziyi izledim birkac kez cok keyifi ve cok komik hos bir dizi
canım birkaç kez izlemek yetmez hep izle bak bize her bölümü en az 5 kere(en kötü ihtamalle) izledik ve hala hergün tekrarlarını izlemeye devam ediyoruz.biz de bir nevi saplantı halini aldı.umarım seni de sık sık burada görürüz.
duygum o dediğin sahneler çerez niyetine yaaa.sadece 2 replik sürüyordu devamı yoktu.zeynep'in kıskançlıkları neredeyse 2 bölüm devam ettiriliyor.
buradan yetkililere sesleniyorum kaybolmayan sakız ay pardon kıskanan murat istiyorummmmmm.
evet bölüm için heyecan doruktayken, hepimiz bölümde neler olacağını ketirmeye çalışırken fotolar olsa aslında süper olurdu....
ama bizim biricik resmi sitemiz çalışmıyor....:icon_sorr
ayrıca murat ın zeynep i kıskandığı sahneler gerçekten çok kısa sürmüştü...:icon_sorr yani dediğin gibi kıskanma kıskanma değildi..:icon_sorr
söyle gerçekten 1.95 boyunda geniş ouzlu birileri gelse de murat kıskansa....:happy0064
ahh keşke ama öle bişeler olur murat lşuana kdr zeynebi sanrm bir kez kıskandı oda şu atçıdan amailerde olur die düşünüorm ben buarda artık hafta içi bil. açamıcam:icon_sorr beni unutmaynnn belki annemler yokken açabilrmmm şuan annemler yok da
Ben ne kadar unutkanmışım...Tebrikler Duygu...Ben de bekliom 1.95 boyunda geniş omuzlu birini...Senaristler duyun sesimizi....Murat'ın ben ilk bölümlerdeki sınavı Zeynep kazandıktan sonraki davranışlarını ve hayat kadınları operasyonuna giderken ki tavırlarını çok beeniyorum...
evet sevimcim yani o murat gerçekten süperdi...:img-in_lo ama zaten murat karakteri zamanla çok değişti.... ilk önce uçarı aşık olmayan sadece gezip tozan biri olarak başlamıştı diziye... sonra zeynep e aşık oldu ama yüz vermedi gibi birşey oldu... sonra aşık ama kimseye bakmayan birisi oldu... zeynep i koruyan ona sürekli yakın olmaya çalışan bir adam oldu... sonra da ailesindeki sorunları izlemeye başladık... babasının olaylarını öğrendikçe murat ın hayata bakışını öğrendik...
yani murat çokdeğişti çooooook
merhaba arkadaslar ebn geldimm ee nbr nasilsiniz neyse 24 saat bile kalmaid ve ben meraktan ölüyom yaa bir an önce gelse su sali yani yarin off fotolarda yok ki azicik olsa idare edelim
Murat'ın bu değişimi iyi yönde oldu ama çok seviom Murat'ı ben:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo Yarın da sevdiği kadını kurtarmaya çalışan Murat izlicez galiba...Ezgi-su bnm için de zaman geçmio şu yeni bölüm bi gelse...Aksi gibi çarşambaya da 3 haftadır sınav koyuyorlar...Ama ben arka sokakları izliom yine de...
evet resmi siteden hala tık yok.beklemedeyiz.ayrıca bugünkü 22 bölümde zeynep&murat sahnaleri hoştu.murat kaba davrandı ama zeyneb nişanlısına
kıyamadı ve affetti yani sonuçta birbirlerini anladılar.offf salı olsada arka sokaklar
başlasa nefesler tutulsa ve yorumlar doluşsa ve forum şenlense.
gercekten yaa su anda forum bom bos yarin dolu olur ne güzel bakarsinzi yarin kapanir burasi yeni bi baslik acilir ki insallah
evet resmi siteden hala tık yok.beklemedeyiz.ayrıca bugünkü 22 bölümde zeynep&murat sahnaleri hoştu.murat kaba davrandı ama zeyneb nişanlısına
kıyamadı ve affetti yani sonuçta birbirlerini anladılar.offf salı olsada arka sokaklar
başlasa nefesler tutulsa ve yorumlar doluşsa ve forum şenlense.
tipik saf kadın örneği kıyamamışmış nişanlısına o ona kıyıyor ama yaka bağırını çekiştirerek.allah bilir yakasından tutunca bu bir sevgi gösterisidir dersiniz.2 tokat atınca da aşk oluyor herhalde.
Ooo Öznur ablamın feminist damarları kabarmış,sınav yaramış galiba.. ;)
Ya başlangıçta Z-M la ilgim yoktu ama beni de kendinize benzettiniz..Ben de Murat'ın kıskanmasını ister hale geldim.. Hatta bonus olarak Ali'nin bi şekilde Pınar'ı kıskandığı sahneleri de görelim :)
Resmi site hala uyumakta bu arada.. :(
Saf kadın deil bence evet Murat'ın orada yaptığı çok yanlıştı..Ama Zeynep'in de affetmesi ii oldu...Çünkü Murat Zeynep'e aşık(tabi burdan her aşık olan böyle davransın die bi sonuç çıkarmayalım...)Bi de Murat bu konuda hassas ve önceden uyarmıştı..Bi de hatasını çabuk anladı ve özürdiledi..Zeynep affetmeseydi hiç ii olmazdı..
arkadaşlar ben anladım resmi sitenin bize garezi var yani bu hafta forumda konuşma olmasın diye elinden gelenn her şeyi yapmış maşallah... özet zaten kısa bir de ortalıkta resimler yok... yani elimizdeki bilgilerle de ancak bu kadar yorum yapabiliyoruz...:icon_sorr
hadi bir konu belirleyelim o zaman yeni bölümle ilgili o zaman hadi bakalım herkes bu bölümde hüsnünün zelihanın resimlerini görünce ne yapacağını yazsın :img-wink:
iyi düşünmüşsün duygum.
bence hüsnü çocukların düşündüğü gibi kızı öldürmeye kalkmayacak.belki önce şoktan bir şeyler söyleyebilir ama sonra anlayışlı davranır.yani yani öyle olmasını ümit ediyorum
Ooo Öznur ablamın feminist damarları kabarmış,sınav yaramış galiba.. ;)
Ya başlangıçta Z-M la ilgim yoktu ama beni de kendinize benzettiniz..Ben de Murat'ın kıskanmasını ister hale geldim.. Hatta bonus olarak Ali'nin bi şekilde Pınar'ı kıskandığı sahneleri de görelim :)
Resmi site hala uyumakta bu arada.. :(
zaten ali pinar kiskanirsa otomatikman iliski tekrar baslar yani umairm ama öyle bisey olsa süper olurdu yaa zeynep murati cok kiskaniyor siizn gibi bende bundan sikayetciyim ama galiba muratin zeynebi kaskanacagi bölümler geliyor ki insallah
Hüsnü baştan kızıp köpürücek ve Zelişi üzücek..Sonra sakinleşince kızını karşısına alıp anlayışla konuşacak..Veletlere napcağını kestirmek zor :)
Ya sesimiz duyuluyo diyoruz ya ne bileyim bi umut Ali*Pınar olayını yazdım :)
hüsnü bence ciddi kızacak yani düşünsenize gülü bulunca ne kadar kızmıştı... artık bu resimleri görünce bayaa bir kızar yani... ama unutulmaması gereken bir nokta var o da o resimlerde şule de var.... yani şule burda hafifletici sebep olarak göz önünde tutulabilir.....:img-wink: (arka sokaklar izleye izleye artık konuşmalarımız da böyle oldu:img-hyste )
haklısın canım ya,sorgularız,ifadesini alırız falan demeye başladım ben de.. Şule hafifletici sebep olur,Zeliş'in gözyaşları da cezasını indirir.. Kız kurtulur :)
haklısın canım ya,sorgularız,ifadesini alırız falan demeye başladım ben de.. Şule hafifletici sebep olur,Zeliş'in gözyaşları da cezasını indirir.. Kız kurtulur :)
:img-hyste :img-hyste
artık heralde biz dizi bittiğinde türk ceza kanununun tüm maddelerini ezbere biliyo olup günlük hayatımızda sorgulama, baskın verme, ceza indirimi gibi kelimeleri kullanıyor olucaz....:img-wink:
ayrıca ben hüsnüden öyle abartı bir tepki beklemiyorum açıkcası... yani belki başta verebilir fakat sonra toparlar gibime geliyor...:img-yes:
eee arkadaşlar bu konuda yazılacaklar bu kadarsa sizler de birşeyler sunun ortaya...
arkadaşlar yarın 10 nisan.arka sokaklar ekibinin ankaraya tekrar gelip gelmeyeceğini bilen varsa aranızda bana öm ile bildirirse çok sevinirim.
ayrıca Roxelanne(gerçek adınla seslenmek isterdim ama bilmiyorum) canım sosyoloji sınavından da çıkmadım ama üzerimde uç noktada hatta pozitif ayrımcılığa giden bir feministlik hissediyorum.
hüsnü konusunda hala aynı şeyi düşünüyorum bence sonunda anlayışlı davranacak.
adım Kübra.. Benim de kazık mı kazık bir psikoloji sınavım vardı,etkisi sürüyor.. Ağır geliyor bize sınavlar sanırım...
sanırım hepimiz Hüsnü'nün baştan parlayacağı fakat sonra yumuşayacağı konusunda hemfikiriz..
Ankara konusunda bi bilgim yok malesef..
slm bencehüsü kızına kızmamalı çünkü bi keresinde metinle tekinin gözünü bi kız yüzünü moratmışlardı hüsnü sorunca çocuklar sevgilime asıldı demişti hüsnüde onlara o zaman başka aferin gibi şeyler söylemişti
bence de hüsnü ilk önce biraz kızcak ama sonra olay tatlıya bağlanır hemen.çok uzun sürmez hem hüsnü zelişi sever olay büyümez o kadar diye düşünüyorum
bu arda resmi siteyi kınıyorumm:icon_evil
valahi ben ortaya bisey sunamam benim tek derdim ali hepinizinde bildigi gibi ama bide ali pinar iliskisi söyle bi ne bilim daha derin alsalar (yani unutmadilarsa tabii) cok sinir bi durum oldu cünkü sadece bi taraf üzülüyoo öbür taraf güllük gülistanlik(gerci bunu aliden beklemezdimde ben ya neyse)
ali pınar ilişkisinden bahsetmek gerekirse bence bir yerde ya ali pınarı ya da pınar ali'yi kıskanarak rıza babayı şüphelendirebilirler.(garanti pınar kıskanır)
(kıskanmak dedim de aklıma geldi bak hakikaten senaristler burada da ali'yi pınara unutturmuyor,ali mübarek tıııııııııın.sanki ben ayrılmışım sevgilimden o kadar rahat yani,bu senaristlerin bayanlara bir gıcığı var).
ayrıca hakikaten hüsnü metinle tekin kavga ettiğinde aferin demişti,o zaman zelişe karşıda aynı tavrı sergilemeli(aferin demese de) yoksa adaletsizlik olur.
(bizim sonumuz hiç iyi değil söyleyim kullandığım kelimelerde ciddi değişmeler oldu,yoksa yoksa evrimimi mi tamamlıyorum?)
öznurcum çok güzel bir nokta...:good:
ama bana bu sefer ali pınarı kıskanırmış gibi geliyor.... bir de ali nin şekli var yani ortada:img-hyste ayrıca ayça da pınara yardım edebilir biliyosunuz ayçanın aklı böyle şeylere süper çalışıyor....:img-hyste pınara bunu önerebilir pınar da ali yi kıskandırmayı deneyebilir....
ayrıca çok merak ediyorum alinin kıskanma sahnesini.... ay böyle çatır çatır çatlasa (ezgicim kusura bakma senin aliciğine biraz acımasız davrandım sanırım....:img-blush )
öznurcum çok güzel bir nokta...:good:
ama bana bu sefer ali pınarı kıskanırmış gibi geliyor.... bir de ali nin şekli var yani ortada:img-hyste ayrıca ayça da pınara yardım edebilir biliyosunuz ayçanın aklı böyle şeylere süper çalışıyor....:img-hyste pınara bunu önerebilir pınar da ali yi kıskandırmayı deneyebilir....
ayrıca çok merak ediyorum alinin kıskanma sahnesini.... ay böyle çatır çatır çatlasa (ezgicim kusura bakma senin aliciğine biraz acımasız davrandım sanırım....:img-blush )
yok hak etti bunu ali nerde yazıyor hem ayrıl hem de yaşananları hiç yaşamamış gibi davran yok öyle.arkandayım duygum.
şimdi düşündüm de ali pınarı kıskanabilir.eeee biz de şöyle kıskanmış erkek izlemiş oluruz fena mı unutmuştuk zaten:icon_sad: .
tipik saf kadın örneği kıyamamışmış nişanlısına o ona kıyıyor ama yaka bağırını çekiştirerek.allah bilir yakasından tutunca bu bir sevgi gösterisidir dersiniz.2 tokat atınca da aşk oluyor herhalde.
sen baya uçmuşsun.sonuçtan zeyneb muratı deli gibi seviyo.murat zeynebi deli gibi seviyo bi kaba davrandı diye ayrılacak halleri yok.anlaşılan sana sınav yaramamış.murat&zeynep aşkı bitmez ve aradada küçük dargınlıklar olur.buna
niye bu kadar tepki verdin hala anlamış degilim.
sen baya uçmuşsun.sonuçtan zeyneb muratı deli gibi seviyo.murat zeynebi deli gibi seviyo bi kaba davrandı diye ayrılacak halleri yok.anlaşılan sana sınav yaramamış.murat&zeynep aşkı bitmez ve aradada küçük dargınlıklar olur.buna
niye bu kadar tepki verdin hala anlamış degilim.
anlamadığını ben de fark ettim ismail...
birbirimize karşı daha düzgün yaklaşırsak arada da anlaşmazlığın olacağını sanmıyorum.ben yazdığım her yanıtın altına yumuşak bir şeyler yazıyorum ki incitici olmayayım bunu sen de denemelisin...
ayrıca benim z-m aşkına dediğim hiçbir şey yok sadece biraz süründürseydi dedim.bunu hemen koşup senaryoya eklemeye de kalkmadım.fikrimi beyan ettim sadece umarım bir sakıncası yoktur.
bence hüsnü başta baya bi sinirlencek ama sonra affedecek ali ile pınara gelince onlar gene havada kalcaklarmış gibi geliyo inş dediğiniz gibi olur ali pınarı kıskansın ve bu ilişki tekrar başlasın
[QUOTE=benhermi;2927190]öznurcum çok güzel bir nokta...:good:
haklısın benhermı alı pınarı kıskansa guzel olur bence alı pınar ılışkısı havada kalmamalı yenıden beraber olmalılar rıza baba ogrendıgınde kı tepkısını ok merak ediyorum çok güzel olur bence
zelışin aşk hıkayesı de komık ama ben pınarla alının çıkmasını istıyorum onlar beraberken çok eglenıyorum
slm arkadaşlar ben buraya ilk denilebir evet ilkez yazıyorum kusura bakmayın cümle biraz devrik oldu neyse bundan sonra kısmetse hep yazıcam tabi benide aranıza kabul ederseniz....
bu bölüm zeynep kaçırılıyo murat deliye dönüyo tabi dediğiniz gibi belki bundan ötürü muratın zeynebi kıskanmasını izliyebiliriz yani inşallah hep zeynep kıskanıyo muratın kıskanma olayı pek olmadı omarım olur...
bide geçen hafta pınar hep aşk acısı çekti alim ise hiç bişey olmamış gibiydi mümkünse onunda aşk acısı çektüğini görelim dimi ama onuda kıskandıracak bişey olsun üzülsün falan sonra rıza baba sorarmış sevgilisini falan ayrıldığını söyler sonra bi konuşmada aylaya söylerken pınar duyar galiba fala uçtum ben ali pınar sahnelerini istiyorum özellikle alisahnesi olmasını....
anlamadığını ben de fark ettim ismail...
birbirimize karşı daha düzgün yaklaşırsak arada da anlaşmazlığın olacağını sanmıyorum.ben yazdığım her yanıtın altına yumuşak bir şeyler yazıyorum ki incitici olmayayım bunu sen de denemelisin...
ayrıca benim z-m aşkına dediğim hiçbir şey yok sadece biraz süründürseydi dedim.bunu hemen koşup senaryoya eklemeye de kalkmadım.fikrimi beyan ettim sadece umarım bir sakıncası yoktur.
Evet öznur haklısın biraz sert oldu kusura bakma.ben zeynep&murat konusunda çok hassasım.çünkü hem dizide hemde gerçekte onları çok seviyorum ve gerçekte tek amacım onları görmek onları görmeden gidersem gözleri açık gider.anlayacagın onları o kadar çok seviyorum.bencede pınar ve ali aşkında bi taraftan pınar acı çekerken ali hiç bişey olmamış gibi davranıyo.ama ilerii bölümlerde alinin pınarı kıskanacagına emini.
bu arada arka sokaklara saatler kaldı heyecan var mı.valla ben saatlerin geçmesi için eski bölümleri izliyorum.
arkadaşlar size bir haberim var burcu aradı ve bugün bizimkilerin saat 5-6 gibi tekrar ankamall le gelme ihtimali varmış.ben gitmeyi düşünüyorum.çoooook dua edin görebiliyim çünkü sizler için kameraya çekicem (ve bir sürü foto da) umarım fırsatım olur ve tek tek hepinizden selam söylerim.yaaaa inş. bu hayal olarak kalmaz.
not:bu ne sevgiymiş bee resmen 3 vizeden kalmayı göze aldım(vizeden de kalınırmıymış demeyin bizde finalden 100 de alsan vizeden düşük alınca kalıyorsun)
arkadaşlar ben geldim:happy0064
daha yaptığınız yorumları okumadım hemen onları da okuyup diğer yorumlarımı yaparım... ama dizimizin yeni bölümüne bikaç saat kala(7 saat yani:img-wink: ) ortada hala fotoların olmaması sinir bozucu:icon_evil
biz böyle bir resmi siteyle ne yapıcaz arkadaşlar sorarım size....:icon_sorr
ayrıca tekrar bölümün de başlamasına saatler var... bugunu çok seviyorum ben zaten bilgisayarımda sürekli arka sokaklar izlesem de tv de çifta arka sokaklar görmek müthiş:happy0064
arkadaşlar size bir haberim var burcu aradı ve bugün bizimkilerin saat 5-6 gibi tekrar ankamall le gelme ihtimali varmış.ben gitmeyi düşünüyorum.çoooook dua edin görebiliyim çünkü sizler için kameraya çekicem (ve bir sürü foto da) umarım fırsatım olur ve tek tek hepinizden selam söylerim.yaaaa inş. bu hayal olarak kalmaz.
not:bu ne sevgiymiş bee resmen 3 vizeden kalmayı göze aldım(vizeden de kalınırmıymış demeyin bizde finalden 100 de alsan vizeden düşük alınca kalıyorsun)
canım süpersin süpersin süpersin:happy0064 :happy0064
sana ne kadar teşekkür etsek az gelir... özellikle bizimm için yaptığın fedakarlığa çok saol... valla vizelerin için yapabileceğimiz birşey varasa hemen söyle emin ol biz forumcak birleşip sen çalıştırabiliriz bile:img-hyste sen yeterki bugunku o gelişlerine git bol bol foto çek video kayıt et...:img-in_lo
eee tabii bizden selam söylemeyi de unutma mesela onlara ""dizifilm.com da birsürü deli arka sokaklar ailesiyiz diye ortalıklarda dolaşıyor bir siteye girip onlara merhaba diyebilir misiniz"" diyebilirsin:img-hyste
ayrıca çok şanslısın valla öznur onların ilk önce gerçektelerini göreceksin(ne demekse bu cümle:img-hyste ) sonra da dizide iliceksin.... hem de arka arkaya bir zaman diliminde....:happy0064
ama bu arada sakın kalp krizi fln geçireyim deme öznurcum çünkü bugun sana ağır yükleme olacak:img-hyste hem gittiğin alışveriş merkezinde hem de bu akşam izleyeceğin süper arka sokaklar bölümünde...:happy0064
hadi artık hemen akşam olsun....:img-in_lo
slm arkadaşlar ben buraya ilk denilebir evet ilkez yazıyorum kusura bakmayın cümle biraz devrik oldu neyse bundan sonra kısmetse hep yazıcam tabi benide aranıza kabul ederseniz....
bu bölüm zeynep kaçırılıyo murat deliye dönüyo tabi dediğiniz gibi belki bundan ötürü muratın zeynebi kıskanmasını izliyebiliriz yani inşallah hep zeynep kıskanıyo muratın kıskanma olayı pek olmadı omarım olur...
bide geçen hafta pınar hep aşk acısı çekti alim ise hiç bişey olmamış gibiydi mümkünse onunda aşk acısı çektüğini görelim dimi ama onuda kıskandıracak bişey olsun üzülsün falan sonra rıza baba sorarmış sevgilisini falan ayrıldığını söyler sonra bi konuşmada aylaya söylerken pınar duyar galiba fala uçtum ben ali pınar sahnelerini istiyorum özellikle alisahnesi olmasını....
merhaba canım hoşgeldin aramıza....:happy0064 seni tabi kabul ederiz ...:img-wink:
evet şu zeynep-murat ilişkisinde biraz da murat zeynep i kıskansın... bu bölüm bence kıskanmaktan çok onsuzluğun acısını çekecek (ki bu aslında çok daha etkili...) sonra da bulduklarında elimizde olan azıcık fotodan anlayabildiğimiz kadarıyla zeynep e sürekli sarılacak.....:img-in_lo artık kıskanm sahnelerini de daha sonra izleriz...
pınar ali konusunda da ben hala umutluyum hep umutluyum yani arka sokaklar senaristlerinin kesinlikle bu durumu havada bırakacaklarını sanmıyorum... bence bikaç bölümlük beklemeye aldılar çünkü bildiğim kadarıyla zeynep-murat sahneleri çok azalınca biçok izleyici mailler atmış... onlar da biraz daha zeynep murat ilişkisine ağırlık vermeye başladılar....:img-in_lo
ama bence kesnlikle ali-pınar ilişkisini de haavada bırakmazlar....:img-yes:
merhabalar ben geldim arkadaslar nasilsiniz bakim neyse dizinin baslamasina saatler kaldi acayip heyecanliyim ve bir an önce zaman gecsin sityiroumki arka sokaklara bakim
aslında çok heveslenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramayım diye.
(bu forumcek bana ders çalıştırma fikri hiç fena değil,ama benim dersleri gördükten sonra beni bir daha foruma almazsınız.)
ya inş. gittiğime değer ve görürüm.
duygum kalbime inecek olan başka bir şey de alış-veriş yapmam olacak,eve boş dönersem annem hemen anlar.ben de iyice yalan rüzgarı çevirmeye başladım.
burcu bana alp korkmaza vermem için mektup bile verdi.musait olursa o da gelcek gerçi.
duygu çok haklıymıssın heyecanlanma konusunda , daha görüp göremeyeceğim bile belli değil ama şimdiden heyecanlandım ve uyum psikolojisi sınavı için okumam gereken "stresle başa çıkma" adlı kitabı başka gözle okumaya başladım hiç okumak istemezken.
bu arada nerdesiniz ya okadar kişi online görünüyor kimse bir şey yazmıyor.hadi çalıştırın parmakları akşama prova olur.
Not:ismail galiba ben de biraz sert çıktım.duygum bana gereken terapiyi yaptı.
kırdıysam özür dilerim.
Tamam ya olur böyle şeyler.dostlar arasında.şu ana heyecanlıym şimdiden hem eski bölüm için hemde yeni ölüm için kendimi zor tutuyorum.bakalım akşama neler olucak.
Tamam ya olur böyle şeyler.dostlar arasında.şu ana heyecanlıym şimdiden hem eski bölüm için hemde yeni ölüm için kendimi zor tutuyorum.bakalım akşama neler olucak.
evet heyecan şu anda hepimizde var...:img-yes:
ve bilmiyorum farkında mısınız normalde hep akşam yeni bölümde neler olacağını bilirdik ama bu sefer çok az bilgimiz var...:icon_sorr fotolar da hala ortada yok....
zaten benim kafamda o kadar soru var ki... hemen akşam olsun lütfen...:img-in_lo
yeni bölüme geri sayım:5 saat
ben 5 te evde olamayacağım için şimdiden yazıyım.
23. bölümde hüsnünün çocukları yine bir alemdi.zeynep'i adam rehin alınca zeynep'in yüz ifadesi çok hoştu ve yine zeynep'imizi murat kurtarmıştı.
zeynep de nilgün'ü iyi keklemişti ama.
şimdilik bu kadarını hatırlıyorum.daha sonra devam ederim(siz hatırlattıkça)
ben geldim :happy0064 :happy0064 :happy0064 evde tekim
1 saat sora eski bölümü ve daha sorada arka sokakların yeni bölümü baçlıcam heyacanlıyım bölüm çok güsel olcak iim herkese slm larrr birasdan yine gelcem annemi atlatabilrsm sora girmem
yaılalarım haftayaaa
arkadaşlar gidiyorum ben hadi dua edin bol foto ve video ile geliyim.
içimden bir ses karamsar konuşuyor ama...
öznur kalbimiz seninle inşallah bol resim ve video bekliyoruz.hem eski bölüme hemde yeni bölüme azkaldı.heyecanla beklemedeyiz.
ya arkadaslar bügün yani daha 5 dakika önce euro d yi actim bide ne görim arka sokakalrin eski bölümünden bi tane muratin dogum günü oldugu bölüm resmen havalara uctum yaa cok güzel iki bölüm birden zilyicem ebnde bugün
bu 23 bölüm de süper.mesutun adamın elini tavlaya sıkıştırması muratın kestirmeden çıkması ve adamı yakalaması.murat&zeyneb sahneleri yine güzel ama
gözlerimin doldugu sahne murat ve babasının sahneleri çok güzeldi.ayrıca ayla hocanın bilalı affetmesi de güzeldi.
Vay be öznur ablam göreve gitmiş,iyi haberlerle döner inşallah.. :) :) Valla ders çalıştırırız forumcak,sen hiç merak etme..
Bugünkü bölüm izlemediklerimdendi ve akşama da yeni bölüm var..Çifte yeni bölüm olcak benim için anlayacağınız..
Hee bundan sonra özet uzun,fotoğraf fazla falan demeyelim ya,çatladık bi hafta..
Salı günleri muhteşem oluyor yaw çifte arka sokaklar izliyoruz güzel oluyor hem nostalji yaşamaış oluyoruz ayrıca bu haftaki bölüm inanılmaz heycan dolu
Evet,özel tim falan devreye girecek galiba,müthiş aksiyon izlicez.. Az kaldı az :)
Soru işaretleriyle dolu bi bölüm geliyo.. Ne dersiniz??
ewt salı günleri çok güzel oluo ard ard arka sokaklar.bu bölümde bence süper olucak özel tim faln kapsamlı bişi yapıcaklar.inş reytinglerde güzel olur
Gerçekten çok güzel başladı bölüm süper yani Çatışma sahneleri gene güzeldi ilerleyen dakikalarda daha ayrıntılı yorumlar yaparım bizim aşıklar evliliğe doğru yol almışlar hesap yapıyorlar :)
Evet yine polis teşkilatında bir hain daha çıktı.zaten zeynebide bayıltan adam o polis.ama ilk baştaki zeyneb&murat ve hüsnü&mesut sahneleri güzeldi.hüsnünün 9
harfli bulmacası iç le başlayıp si yle biten iç güveysi olan ve si murat dogru söylemeleri güzeldi.
reklam oldu reklam olunca çok sinir oluyom.
süper süper süper daha 20 dakkalık bir bölüm bile izlemedik ama bukadarcığı bile süperdi....
ilk sahne zeynep-murat sahnesiyle başladı nasıl başlarsa öyle gider hesabı demek ki tüm bölüm zeynep-murat gidecek:happy0064 :happy0064
ayrıca o polis sanırım zeynep i kaçıran polis olacak... yani içerdeki ajanları... adı bekir miydi neydi...
neyse arkadaşlar birazdan başlıyo dizi....:happy0064 hepimize iyi seyirler..:happy0064
evet 2 reklam oldu metin ve tekin zelihaya yine yaptıklarını yaptı.özellikle hüsnünün zeyneb&muratın evlilik masraflarını karşılayacagına çok sevindim.özellikle koruma evindeki sahneler harikaydı.özellikle zeyneb&murat sahneleri harikaydı.
Gerçekten süper gidiyorr bölüm z+m nin konuşmaları güzeldi hayaler kuruyorlardı garip hemen anladı adamların geleceğini süper gidiyoruz ilerleyen sahnelerde dahada gzl olucak aslı merak ettiğimiz zeynebin kaçırılma sahneleri gelmedi onlar gelince dahada çok heycan olucak
bencede süper gdio reklam girdi damladım direk.ama baslayınca gitcem bidaha giremem cünkü yarın yazılım var ona calışmam lazım herkese ii aksamlar yarın okuldan gelince yorumlarınızı okurum.:img-wink:
arkadaşlar 2 büyük çatışma sahnesi izledik ikisi de süperdi:happy0064 :happy0064 bilmiyorum farkında mısınız ama artık çatışma sahneleri gittikçe mükemmelleşiyor...
tunç da çok kötü oldu telefonda babasına ateş edildiğini duyunca...zavallım benim ya...
zeynep ile murat da süperlerdi....:img-in_lo bu bölümü çok sevdim ya.... herşey muhteşem gidiyor....:img-yes:
evet arkadaşlar süper bir bölüm.zeynebin kaçırılması muratın ümitsiz olması ve zeynebi düşünmesi mesutun etkileyici konuşması .
muratın kendini suçlaması.ama rıza babanın onu uyarması .mesutla muartın zodyakla gelmesi bakalım daha neler olucak daha aklıma gelemeyen bir sürü şey.
heyecandan anca bu kadar yazabiliyorum.
İzlediğim en güzel arka sokaklar bölümü gerçi her hafta birbirinden daha güzel ama...Şimdi Zeynep'i nasıl kurtarcaklar onu izlicez...
evet süper bir bölüm bitti.orda zeyneble muratın şakaları güzeldi.tam zeynebe zarar vericekken geldi.sen nerde kaldın be trafik vardı.hiç gelmiceksin sandım olurmu ben seni yalnız bırakırmıyım sonuda çok güzel bitti.
Bi bölüm bu kadar mı süper olur ya sonunda nerdeyse ağlıcaktım çok duygulanıyorum şu şehit şarkısında..Zeynep'in nerde kaldın sorusuna Murat'ın cevabı süperdi...Suat koparttı beni dizinin başında...:img-hyste :img-hyste
operasyon süperdi .helikopterle inmeleri çok güzeldi.dalgıçlarda süperdi.muratve mesutun zodyakla gelmesi de harikaydı.sonunda ikiside birbirlerinin degerini daha iyi anlıcaklar artık.Çoban yıldızı dedektiflik orasıda baya komikti.
bölümün sonunu gerçekten süper bitirdiler:img-yes: ben daha önce de söylemiştim ben bu hafta olacağını beklemiyordum yani polis haftası kutlamalarının... ama yapmaları süper oldu... özellikle şehit şarkısı eşliğinde (zaten ben de bu yorumu bu şarkıyı dinlerken yazıyorum...)ayrıca mesut sonunda çok iyiydi... ama açıkcası ben polis haftası için hepsini görmek isterdim o da ayrı bir nokta...
ama bu da süperdi....
Bu izlediğim en spr bölümdü o helikopterrli sahnler filan zeynebin kurtrama sahnesi de güzeldi murat trafik vardı :img-hyste diyordu orası çok komikti yaw son sahnede acayip duygulandım ben ya mesut arkadaşlarını hatırladı ama polis haftasını hemen böle geçiştirmelerini istemezdim ben ama genede güzelddi tebrikler arka sokaklar :happy0064
Bi bölüm bu kadar mı süper olur ya sonunda nerdeyse ağlıcaktım çok duygulanıyorum şu şehit şarkısında..Zeynep'in nerde kaldın sorusuna Murat'ın cevabı süperdi...Suat koparttı beni dizinin başında...:img-hyste :img-hyste
evet ben sonunda çok duygulandım ve agladım.suta da baya güldürdü adamı ya.zeyneb hüsnüye evlilik hazırlıklarını soruya hüsnüde halledicez merak etme diyo ya orasıda hoştu ama sonuda güzeldi mesutun şehitarakadaşlarını hatırlaması ve çicek bırakması ve eski günleri hatırlaması.
yaa çok güseldi bu bölüm... hem komik..
hemde acayip aksiyon.. bence şimdiye kadar yapılmış en geniş operasyondu.. geniş derken yani büyük anlamında... askerler fln süperdi vallaaa..
ve gelelim herman ki gibi gamze ablama.. müthiş bi performans gösterdi..çok güseldi ve etkileyiciydi..
hüsnü yine yırtttıı:):).. ama zelihayada yazık oldu:)
süper süper süper süper bi bölümdü.:happy0064
operasyon sahneleri,zeynep-murat sahneleri,ekip sahneleri... herşeyiyle süper bi bölümdü. ayrıca zeynepi kurtarırkenki operasyon sahneleri ayrı bir güzeldi dalgıç polisler,helikopterler..çok heyecanlı ve çok güzel bir bölümdü. zeynepin murata nerde kaldın demes, fln da çk şekerdi
evt canan yaa muratta cvp olarak trafik vardı dedi:)..
çok tatlılardı.. yani öle bi ortamdan çıktıktan sonra bile böle tatlı olabiliyorlar:)..
ayrıca murat-zeynep sahneleri süperdi.. yani kurtarma sahneleri.. zeynep de nasıl çıkıştı murat a ""nerde kaldın"" diye:img-hyste ama tabii murat süper lafı yapıştırdı ""trafik vardı"" diye:img-hyste ayrıca bu arada murat ın sahneye girişi süperdi:happy0064 direkt bacaklarıyla adamın kafasına sardı sonra da yere aldı...:img-yes:
süperlerdi ya artık murat değerini unutmaz asla zeynep in....:img-in_lo
hani kadın aradı ya suata tarif ediyordu.. çeşmeden sola dön fln:).. sonrada alıştırarak söledim dedi:).. koptum yaw:).. bence bu miras olayından bişe çıkar.. yoksa çok zengin olurlar yaw.. apartmanlar, çay bahçeleri,fırın,dükkanlar fln... ooooo coşar hüsnü çoban:)
evet ya çok süperdi bu bölüm anlaşılan bu bölüm bizi haftaya kadar idare eder.
be izle izle doymam.zeynep&murat sahneleri ve ekip sahneleri operasyon sahneleri harikaydı.
şehit şarkısıda çok güzeldi.sonuda güzel bitti.
evet ya bide hüsnü diyo ya yok canım benim bitanecik karım var hiç rahatsız etmek olurmu?:img-hyste
zelihaya da nası tepki verdi.şule de iyice kızdırdı babasını.bizimkilere de laptop rüya oldu artık...
bi de çoban yıldızı dedektiflik bürosu var tabi....
ayrıca benim bölümlerde en sevdiğim sahnelerden biri de mesut v hüsnünün dalga geçmesi oluyor.yine murat ve zeyneple nasıl dalga geçtiler.iç-güvey-siii.süperlerdi yine
evt canan yaa muratta cvp olarak trafik vardı dedi:)..
çok tatlılardı.. yani öle bi ortamdan çıktıktan sonra bile böle tatlı olabiliyorlar:)..
ay evet ya bir de hani ilk önce onların sadece seslerini duyduk sonra da kendilerini gördük:happy0064 sarılırken tabiiki gerçekten süperlerdi:img-in_lo
ayrıca zeynep de süperdi... yani bıcağı alıp ellerindeki ipleri keserken..... ama o adam gıcık ya nasıl tokadı bastı...:icon_evil
hani kadın aradı ya suata tarif ediyordu.. çeşmeden sola dön fln:).. sonrada alıştırarak söledim dedi:).. koptum yaw:).. bence bu miras olayından bişe çıkar.. yoksa çok zengin olurlar yaw.. apartmanlar, çay bahçeleri,fırın,dükkanlar fln... ooooo coşar hüsnü çoban:)
inşallah sorun çıkmaz.çünkü zeynep&muratın evlilik masraflarını karşılıcak çok şanslılar böyle bir ekibde yer aldıgı için bu bölümü anlatmaya kelimler yetmez.
evet ya çok süperdi bu bölüm anlaşılan bu bölüm bizi haftaya kadar idare eder.
be izle izle doymam.zeynep&murat sahneleri ve ekip sahneleri operasyon sahneleri harikaydı.
şehit şarkısıda çok güzeldi.sonuda güzel bitti.
yaw sonu çok güseldi evt şarkı fln ama hani mesutun arkadaşlarının vurulma sahnesi sıktı artık.. yani dizinin başından beri aynı sahneyi kırk kez gösterdiler.. hani o dağda farklı sahneler çekselerdi yine bu kadar etkiyeici daha güsel olurdu... bu arada mesutun arkadaşı beşir nerelerde yaa giç görünmüyor.. sanırım çıktı diziden
Muhteşem,olağanüstü..... Daha ne söylenilebilinir ki..
Sadece ekibin maceralarını izledik bu hafta..Çoban ailesi de araya çok güzel işlenmişti..Senaristleri tebrik etmek lazım.. Ağır bi bölüm ( yani konunun öneminden bahsediyorum) olmasına rağmen espriler çok hoştu.. "Trafik vardı"olayında koptum zaten..
Gelelim finale..
Böyle bi final açıkçası beklemiyordum,gerçekten çok duygulandım..Ama polis haftası olayı bu kadar da kalmamalı..Bence balo yapılsın :)
Roxelanne, balo fikri süper valla.. ama olacağını pek sanmıyorum... nişanı kutlamadılar.. yılbaşında bile çalıştılar... balo çok zor hatta imkansız gibi görünüyor
Bişi çıkmasın ne de olsa bizimkilerin sponsoru oldu dedektif hüsnü çoban.:img-hyste O kadında harbiden süperdi....Bi de tişörtü gördüğünde Suat bunu ben ne zaman aldım gibi bişi deyince koptum:img-hyste :img-hyste
balo da boş durmaları gerektiğini kim söyledi canım,bulurlar onlar aksiyon.. Bela peşlerini bırakmıyor zaten..
Ali ve Pınar da karşılaşabilirdi ya.. (kuşun aklı darıdaaa :img-pilot :img-hyste )
Bişi çıkmasın ne de olsa bizimkilerin sponsoru oldu dedektif hüsnü çoban.:img-hyste O kadında harbiden süperdi....Bi de tişörtü gördüğünde Suat bunu ben ne zaman aldım gibi bişi deyince koptum:img-hyste :img-hyste
evt yaa suat orda bombaydı:)... ama hüsnü çoban sandığımdan daha az kızdı... çocuklar daha çok bağırmıştı ablalarına:)..
Evet dizinin başında suat beni kopardı yaw hele hüsnü canım karım cicim micim tabi katlar yatları duyunca cicim oldu hemen
suat acayiti bu bölümde ya...:img-hyste ayrıca o kadar arazi apartman dükkan para şimdi ciddi ciddi kahraman çoban lara mı kaldı....? yani eğer öyle olursa acayip komik olur ya:img-hyste
bence kesin bir olay çıkacak....
ayrıca da kadın vardıya heni suat ı arayıp""... sana kapıyo kim açar"" , ""kim"" ""haaa buyuk amcam açar"" , ""tabii açar açar"":img-hyste :img-hyste süperdi ya bir de alıştıra alıştıra söyledim demez mi...
O kadında süperdi yaw nede olsa karadenizli komik insalar yani bu arada garibim ali de dedektif bürasonu gerçek sandı isim de güzeldi ama çoban yıldızı dedektif bürosu :):):):):)
yaa bu dizi her açıdan faydalı.. mesela ben ev kurmanın gamze özçelik gibi bi kzıla bile olsa zor olacağını anladım:)... para para para...yaw koltuk takımı bile 2binYTL ben ona bir sürüüü kontör alırım:)
evet ya bide hüsnü diyo ya yok canım benim bitanecik karım var hiç rahatsız etmek olurmu?:img-hyste
zelihaya da nası tepki verdi.şule de iyice kızdırdı babasını.bizimkilere de laptop rüya oldu artık...
bi de çoban yıldızı dedektiflik bürosu var tabi....
ayrıca benim bölümlerde en sevdiğim sahnelerden biri de mesut v hüsnünün dalga geçmesi oluyor.yine murat ve zeyneple nasıl dalga geçtiler.iç-güvey-siii.süperlerdi yine
evet ya direkt yağ yakmaya başladı karısına...:img-hyste bir de normal şartlarda aramasın diye dua eden adam ""aaaa aşk olsun suat aramazsan alınırım yani"" ye nasıl döndü:img-hyste
inşallah hüsnü şu laptop ı açmaz.. yani açtığını düşünsenize :img-hyste artık veletlerin sonu diye dizimizin adı değişebilir...:img-hyste
evey ya mesut-hüsnü süperdi bu tabiiki her zamanki gibi... İÇ-GÜ-VEY-Sİİİİİ:img-hyste bide mesut diyodu ya ""soruyu yanlış sormuşlar onlara adam mı denir"" diye:img-hyste koptum ben orda ya
O kadında süperdi yaw nede olsa karadenizli komik insalar yani bu arada garibim ali de dedektif bürasonu gerçek sandı isim de güzeldi ama çoban yıldızı dedektif bürosu :):):):):)
ay ama gerçekten dedektiflik bürosu kanunu görüşülüyor bildiğim kadarıyla:img-yes: yani özel dedektiflik görüşülüyo...:img-wink:
ayrıca mesut cidden o sahnede süperdi...çoban yıldızı dedektiflik bürosu:img-hyste altına da aldığın ödülleri sıralarsın diye:img-hyste
ayrıca hüsnü de olmayan büroya herkesi alıyo ama aylin i almıyo:img-hyste
Çoban yıldızı dedektifliğe Aylin'i almadı ya aşkolsun çoban yıldızına:img-hyste bu bölüm pınar hiç görünmedi pınar fanları çok kızacak!!!
evt aylin dışarda kaldı... dedikodunun hazin sonu diye buna derler... çoban yıldızı dedektiflik bürasında çalışamadı yazık yaa:).. hep suatın yüzünden
Çoban yıldızı dedektifliğe Aylin'i almadı ya aşkolsun çoban yıldızına:img-hyste bu bölüm pınar hiç görünmedi pınar fanları çok kızacak!!!
özzz yakacak forumu... aslında gözlerim aradı pınarı azda olsa görmek güzel olurdu...neyse haftayada pınar kaçırılır:)
lady_dicaprio 10-04-07, 20:04 cok güzel bir bölümdü yaaa....harbi...hele muratin üzülmesi garibim dogru düzgün gülmedi bile.....neyse ya sondaki sarki tanidik geldi ama cikartamadim....kimin söyledigini ve sarkinin adini bilen var mi?? cvp icin simdiden tskler
Sadece Pınar değil Ayla'da yoktu.. Neredeyse bölümün tümünde aksiyon izledik..
Çobanyıldızı Dedektiflik Bürosu,ay düşünsenizee :) :) :) Dünyanın gelmiş geçmiş en matrak dedektifleri bi arada.. Ay süper..
Ama Aylin yok,bak olmadı şimdi,kız o kadar istihbarat sağlıyo ekibe,bide beğenmiyo Hüsnü'm Çoban'ım :)
balo da boş durmaları gerektiğini kim söyledi canım,bulurlar onlar aksiyon.. Bela peşlerini bırakmıyor zaten..
Ali ve Pınar da karşılaşabilirdi ya.. (kuşun aklı darıdaaa :img-pilot :img-hyste )
evet balo güzel fikir... artık baloda da boş durmazlar ama zaten... kesin murat zeynep i kıskandırır.. hüsnü yine içip etrafta dolaşmaya başlar:img-hyste veletler de gözetleyecek birilerini bulur her zamanki gibi:img-hyste
ya bu arada bu bölüm hiç pınar veya ayla yoktu di mi ya da benim mi kafam karıştı?...
cok güzel bir bölümdü yaaa....harbi...hele muratin üzülmesi garibim dogru düzgün gülmedi bile.....neyse ya sondaki sarki tanidik geldi ama cikartamadim....kimin söyledigini ve sarkinin adini bilen var mi?? cvp icin simdiden tskler
evet gerçekten murat kendini yedi bitirdi... ama bence kısa tuttular b u sahneleri ya hoş bölümün sonunu çok beyendim ama belki zeynep in kurtuluşu sonraki bölüme kalabilirdi... yani bizi biraz daha süründürebilirlerdi:img-hyste
sonda çalan şarkıyı murat evgin söylüyor...şarkının adı da şehit...:img-wink:
ben geldim arkadaşlar...
sakın sormayın geldiler mi diye o kadar berbat durumdayım ki buna cevap bile vermek istemiyorum.
bugünkü bölüme gelince çok güzel bir bölümdü ama bana sanki 5 dakika sürdü gibi geldi.gerçi bu bizim eve gelen misafirler yüzünden olabilir.sadece görüntü izledim.
birkaç gün girmeyeceğim.inş. o zamana kadar bu konu kapanır yenisini açarsınız.
Not:beni özleyin anacııııım.
ya ark.lar polis haftasının şerefine artık beyaz show,makina fln konuk etsin bence dizi oyuncularını yaw. kaç tane polis dizisi var yurdumun televizyonun da??? aaaaa sahip çıkılsan yaw.
neyse bölümü çok beğendim yaa baya iyi çekilmiş deniz,kara,hava fln.. harika her zamanki halimiz ama neyse:happy0064
öznr,özlemezmiyiz anacıım....
tekrarını verirler pazar günü ozman rahat rahat izlersin.. yada cumartesi verirler tam bilmiom onu
mükemmel bir bölümdü.
dizinin sonunda içim çok kötü oldu. hem müzik, hem mesutun üzgün hali çok dokunaklıydı. :(
onun dışında hüsnünün veletlere yine hayran oldum. ne güzel bir fikirdir o resmi t-shirtlere bastırmak puhahaha :)
ya ark.lar polis haftasının şerefine artık beyaz show,makina fln konuk etsin bence dizi oyuncularını yaw. kaç tane polis dizisi var yurdumun televizyonun da??? aaaaa sahip çıkılsan yaw.
neyse bölümü çok beğendim yaa baya iyi çekilmiş deniz,kara,hava fln.. harika her zamanki halimiz ama neyse:happy0064
fandaşım.. süper fikirrr yaa keşke beyazda akıl edebilse:)..inşlh katılırlar valla...
dizi oyunculaırnın hepsini konuk etsin ama:).. hepsinden kastım gamze özçelik mutlaka olsun die:)
Emel hanımın fazla etkilendiğini göstermediler böle daha ii oldu, Zeynep vurulduğunda Murat'a kötü davranmıştı ben yine kötü davranır sanıodum ..Gerçi Murat yakında damadı olacak..Kızamaz ki....
mükemmel bir bölümdü.
dizinin sonunda içim çok kötü oldu. hem müzik, hem mesutun üzgün hali çok dokunaklıydı. :(
onun dışında hüsnünün veletlere yine hayran oldum. ne güzel bir fikirdir o resmi t-shirtlere bastırmak puhahaha :)
t-shirtlere foto bastırmak güzel fikir... fandaşım sibel bende bugüğn bi arkadaştan öğrendim bizim burda bir yer yapıomuş öle... gamze ablanın bastıracam.. şöle arka sokaklardan sert bi zeynep komiser resmi güsel olur valla.. arkasınada silah resmi
evet sibel süper fikir...aartık hangi show varsa bu hafta arka sokakları davet etsin:happy0064 ddiğin gibi yurdum televizyonunda kaç tane polis var ki?....
çatışma sahneleri gerçekten süperdi zaten ilk defa üç tane mükemmel çatışma sahnesi vardı....:happy0064 ve hepsi virbirinden süperdi:happy0064 :happy0064
Bu hafta fazLa izLeyemedim.. MaLesef araara izLedim..
Mesut'un son sahnesii çok etkiLeyiciydi..
Tabii müzikte.. Murat Evqin saoLsn.. ;)
ÇocukLarın tişört baskıLarı süperdii de.. Bir de Hüsnü qörmeseydi..
asLında tepkisini tam qöremedim.. ZeLiş'E çok kızdı mı?
t-shirtlere foto bastırmak güzel fikir... fandaşım sibel bende bugüğn bi arkadaştan öğrendim bizim burda bir yer yapıomuş öle... gamze ablanın bastıracam.. şöle arka sokaklardan sert bi zeynep komiser resmi güsel olur valla.. arkasınada silah resmi
ben de iki tişörte bastırmayı düşünütorum burda çok iyi bi fotoğarafçı var birine gamze ablam diğerine de diziyi bastırabilirm maksat anı olsun.
şu hüsnü'nün çokcukları hem zeki hem düzenbaz ikisinin birleşimi felaket bişey oluşturuyo şekli A'da olduğu gibi:img-hyste
bölüm sonunda bende böyle bir sahne beklemiyordum açıkçası. ama güzel olmuş duygulandım ben. gerçi dedğiniz gibi bi balo yapabilirlerdi ama en azından bölüme koymaları bile iyi olmuş. ya dediğiniz gibi keçke arka sokaklar ekibi beyaz showa fln çıksa tam da haftası işte..
Bu hafta fazLa izLeyemedim.. MaLesef araara izLedim..
Mesut'un son sahnesii çok etkiLeyiciydi..
Tabii müzikte.. Murat Evqin saoLsn.. ;)
ÇocukLarın tişört baskıLarı süperdii de.. Bir de Hüsnü qörmeseydi..
asLında tepkisini tam qöremedim.. ZeLiş'E çok kızdı mı?
kızdı biraz.. ama hsünü çoban dahada çok kızabilirdi.. kıyamadı kızına galibaa... ama çoban şimdi kızmasın bakalım... ilerde dizini döver
mükemmel bir bölümdü.
valla ya şeytanın aklına gelmez ama bizim veletlerin aklına geliyo yani:img-hyste ama ben bu konuda en çok su döküldüğünde herkesin birden çıkarma çıkarma diye bağırmasına bayıldım.. tabii suat ve hüsnü hariç:img-hyste suat da zavallım ya anlamaya çalışıyo t-shirtü... aaa ben ne zaman sana böyle bir t-shirt almıştım diyo....:img-hyste
evet sibel süper fikir...aartık hangi show varsa bu hafta arka sokakları davet etsin:happy0064 ddiğin gibi yurdum televizyonunda kaç tane polis var ki?....
çatışma sahneleri gerçekten süperdi zaten ilk defa üç tane mükemmel çatışma sahnesi vardı....:happy0064 ve hepsi virbirinden süperdi:happy0064 :happy0064
orhan oğuz tv dünyasında vasat bi yönetmen olarak niteleniyo bu benim fikrim değil ama genel görüş böyle. vaLLa adamın günahını fln mı alıyolar dediğin gibi bu bölümde acayip güzel çatışma sahneleri vardı adam yönetmiş mis gibi.
şu show programı beni acayip sardı ama ne kadar saçma ki kimse aklı edemio güzelim dizi oyuncularını konuk etmeyi.açıkçası ben bekliycem bu hafta bizim rahat yaşamamızı sağlayan gerçek polislerin temsilcileri onlar. biraz ilgi gösterilmeli ya
arkadaşlar dizinin sonunda çalam şarkının adını bilen varmı bölüme gelince süper
murat evginin şehit şarkısı..
suat çok tatlı yaa.. saf, temiz kalpli.. çok seviom valla onu...
Tekin Zeliş'e ödevlerimi yap dediğinde lise 1 coğrafya kitabı getirdi bu arada dikkat ettiniz mi..Bizim Tekin mi yaşını göstermio,yoksa mantık hatası mı var?Kesin tekin yaşını göstermio:img-hyste:img-hyste
Tekin Zeliş'e ödevlerimi yap dediğinde lise 1 coğrafya kitabı getirdi bu arada dikkat ettiniz mi..Bizim Tekin mi yaşını göstermio,yoksa mantık hatası mı var?Kesin tekin yaşını göstermio:img-hyste:img-hyste
evt o benimde dikkatimi çekti... ama lise asla olamaz.. çünkü ablaları bile bu sene geçti liseye:).. bir mantık hatası.. yada başka kitap bulamadılar...
ablasının kitabıdır dicem ama Zeliş de fen lisesinde.. ama doğru bizden sonraki hazırlık okumayan nesilde coğrafya var,öyle bişidir neyse takılmayalım fazla :P
orhan oğuz tv dünyasında vasat bi yönetmen olarak niteleniyo bu benim fikrim değil ama genel görüş böyle. vaLLa adamın günahını fln mı alıyolar dediğin gibi bu bölümde acayip güzel çatışma sahneleri vardı adam yönetmiş mis gibi.
şu show programı beni acayip sardı ama ne kadar saçma ki kimse aklı edemio güzelim dizi oyuncularını konuk etmeyi.açıkçası ben bekliycem bu hafta bizim rahat yaşamamızı sağlayan gerçek polislerin temsilcileri onlar. biraz ilgi gösterilmeli ya
evet çatışma sahneleri çok kaliteliydi... ben de orhan oğuz hakkında o kadar süper yorumlar duymuş değilim ama adam kendni kanıtladı yani....:img-yes: en azından bizlere:img-hyste
ayrıca tv showlarına gelince onları bir araştırmak lazım bu hafta hangi programda kim var diye bakarsınız koyarlar da bizim haberimiz olmaz....:img-help:
aaa hiö dikkatmi çekmemişti... öyle olması için tekin in ablasıyla aynı yaşta olması gerekirdi can ın dediği gibi demekki başka kitap bulamadılar:img-hyste
ayrıca o sahnede zeliş e de acıdım ya zavallı hadi ödev yapmak neyse de ayakkabı boyattılar...:img-hyste
evet çatışma sahneleri çok kaliteliydi... ben de orhan oğuz hakkında o kadar süper yorumlar duymuş değilim ama adam kendni kanıtladı yani....:img-yes: en azından bizlere:img-hyste
ayrıca tv showlarına gelince onları bir araştırmak lazım bu hafta hangi programda kim var diye bakarsınız koyarlar da bizim haberimiz olmaz....:img-help:
makina zaten söylemio gece yarısına kadar bekletio insanı. beyaz desem hep perş. ya da cuma sölüo ikisinden birine çıksınlar ya onlar çok popüler:happy0064 işte ya ben ve çıkarcılık her şeyden bi pay çıkarıom:img-hyste
yaa makinaya çıkmasın, beyaza çıksın:)..(sanki çıktıda beğenmiom)
ismail görüşelim tabi süper olur.. ama böle siyah fln yaparız karizmatikte olur:)
zelişte boyasın ayakkabıları, çocukla gezerken iiydi dimi
aaa hiö dikkatmi çekmemişti... öyle olması için tekin in ablasıyla aynı yaşta olması gerekirdi can ın dediği gibi demekki başka kitap bulamadılar:img-hyste
ayrıca o sahnede zeliş e de acıdım ya zavallı hadi ödev yapmak neyse de ayakkabı boyattılar...:img-hyste
ya gerçekten tıpkı benim coğrafya kitabımdı üstelik ilk okulda öle coğrafya fln die de ayrılmıo dersler. fen bilgisi,sosyal bilgisi fln die ayrılıo. iki tane hata bulduk ii mi:img-hyste yazık ya geçen bölümde de çantalarını taşıtmışlardı:img-hyste
çıkmadan önce birkaç yorum yapayım.
hüsnünün küçük oğlu (hangisi metin hangisi tekin hatırlamıyorum) uzerine su döküldüğünde kusura bakma dedi(hüsnüydü herhalde misafirler sağolsun) k.oğlu da ne kusuru donuma kadar ıslandım dediğin de çok güldüm.
hüsnünün zeynep ve muratın hesap işlerini mesuta anlatırken de ders 1 matematiğe giriş demesi ve biz 20 yıldır o dersten çakıyoruz demesi bence komik ve bir o kadar da düşündürücüydü.
zeynepin adama başkalarının çocuklarının başına gelince iyi ama kendi çocuğun ......(cümleyi tam hatırlamıyorum) bence bu çooook öğretici bir cümleydi.umarım herkes kendine bir pay çıkarır.
diğerlerini siz söylemişsiniz zaten.
hepinizi çok çok öpüyorum.kib.
Az önce Orhan Oğuz'dan bahsettik...Yeni bi film yazıp yönetmiş,geçen gece galası olmuş Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Alp Korkmaz da katılmış..Basında çıkan haberlere ekledim...
bu arada arkadaşlar ben jeneriği izlerken dikkatimi çekti. buketin ismi halaa jenerikte yazıyor.ama jeneriğe fidan teyzeyi eklemişler yani jeneriğe dokunmuşlar ama buketin ismini silmemişler acaba kasıtlı mı yani dönücek mi ama pek sanmıyorum kaç bölümdür yok ortada.
(bu arada fidan teyze demişken,, tunçun babası için endişelenmesi kendine dikkat et söz mü demesi fln.. canım yaaa. /bu arada bu bölümü leman halayı görmedikkk:happy0064 ))
ben filmi hiç duymamıştım eklediğin ii olmuş sewim.... umarım başarılı bir film olur.. dizisi kadar başarılı olsun yeterde artar bile:)... evt zeynep'in söledi,kleri çok etkileciydi.. ama sonunda yediği tokat beni kahrediciydi:(
slm herkese maşallah siz fromu coşturmuşsunuz yorumlarınızı yapmışsınız bende kendi yorumumu yapayım bu bölüm süper ötesiydi her dakika çatışma vardı buda diziyi daha heyecanlı yapıyo o adam zeynepe nasıl tokat attı ya ohh polisi en son nasıl vurdular canıma değsin sonu çok güzel bitti sonunda polislerimizide unutmamışlar o kısımda nerdeyse ağlıcaktım nerdeyse valla:img-polic
bu arada arkadaşlar ben jeneriği izlerken dikkatimi çekti. buketin ismi halaa jenerikte yazıyor.ama jeneriğe fidan teyzeyi eklemişler yani jeneriğe dokunmuşlar ama buketin ismini silmemişler acaba kasıtlı mı yani dönücek mi ama pek sanmıyorum kaç bölümdür yok ortada.
(bu arada fidan teyze demişken,, tunçun babası için endişelenmesi kendine dikkat et söz mü demesi fln.. canım yaaa. /bu arada bu bölümü leman halayı görmedikkk:happy0064 ))
sanırım bu saatten sonra buket geri dönmez... yani çok bölüm geçti de ondan söylüyorum... ayrıca jenerik bayadır aynı zaten... eklenenler, çıkanlar oldu... sonra jenerikte geçenlerden çok daha güzel sahneler izledik ama jeneriğe koymadılar...
ve tabii leman halayı da hiç gözüm aramadı...ona aynen şu smiley i yolluyorum arkadaşlar izlinizle bye
(not: sevimcim haberi eklediğin için çok saol)
bu arada zeynep ve muratın evlilk adına konuşmaları çok şekerdi.hayallerini anlatmaları fln çok güzeldi.tabii evlilik hesapları da..:img-blush
(hadi arkadaşlar nerdesiniz yaa)
bu arada zeynep ve muratın evlilk adına konuşmaları çok şekerdi.hayallerini anlatmaları fln çok güzeldi.tabii evlilik hesapları da..:img-blush
(hadi arkadaşlar nerdesiniz yaa)
ay evet canım ya zeynep kaçırılmadan önceki son beraber sahneleri çok şirindi gerçekten :img-in_lo yani işte sarıldıkları sahne fln... bu blümde imza avatar yapacak o kadar sahne vardı ki yarın olsun da resimleri çekeyim sonra da imza avatarları yapmaya başliyim diye dua ediyorum :)
ama zeynep ile murat bayaa uğraşacaklar sanırım bu ev tutma, ev döşeme işileryle.... tabii pardon hüsnü karşılayacaktı di mi hepsini:img-hyste
(arkadaşlar hadi çalıştırın parmakları:happy0064 bu kadar güzel bir nölümden sonra bu kadarcık mı yorum var...)
ay evet canım ya zeynep kaçırılmadan önceki son beraber sahneleri çok şirindi gerçekten :img-in_lo yani işte sarıldıkları sahne fln... bu blümde imza avatar yapacak o kadar sahne vardı ki yarın olsun da resimleri çekeyim sonra da imza avatarları yapmaya başliyim diye dua ediyorum :)
ama zeynep ile murat bayaa uğraşacaklar sanırım bu ev tutma, ev döşeme işileryle.... tabii pardon hüsnü karşılayacaktı di mi hepsini:img-hyste
(arkadaşlar hadi çalıştırın parmakları:happy0064 bu kadar güzel bir nölümden sonra bu kadarcık mı yorum var...)
ee tabi koskoca hüsnü çoban var arkalarında artık
evet o sahneleri de çok şekerdi. mesut da dedi ya siz en iyisi bi tane tanık koruma evi alın hem aksiyonu da bol olur.katiller,hırsızlar..:img-hyste
daha önce dediğim gibi bugünkü operasyon sahneleri muhteşemdi ya. hele zeynepi kurtarırken yaptıklrı operasyon ne kadar büyük çaplıydı ve heycanlıydı
ee tabi koskoca hüsnü çoban var arkalarında artık
evet o sahneleri de çok şekerdi. mesut da dedi ya siz en iyisi bi tane tanık koruma evi alın hem aksiyonu da bol olur.katiller,hırsızlar..:img-hyste
daha önce dediğim gibi bugünkü operasyon sahneleri muhteşemdi ya. hele zeynepi kurtarırken yaptıklrı operasyon ne kadar büyük çaplıydı ve heycanlıydı
kesinlikle ben de operasyon sahnelereine bayıldım... daha önce de dediğim gibi birbiinden mükemmellerdi....:img-yes:
ama ben bir noktayı anlayamadım... yani hani kadın adamanyani kocasına gittiğinde bunların hepsini nasıl yaptın diye adama vurmaya başladı da çatışma başladı ya bunların hepsi bizimkiler tarafından ayarlanmıştı di mi?...
yani koca operasyonun çıkış noktası heralde öylesine başlamadı...
bencede ayarlanmıştı.evet bu bölümde bol aksiyon ve aşk vardı.özellikle zeynep&murat sahneleri harikaydı.ama unutmayın evlilik konusunda arkalarında koskoca çoban yıldızı var.
evlilik meseleside inşallah hal olur.daha çok anlatıcak şey var hala bölümün etkisinden kurtulamadım.
ya ben bu bölümün sonuna bakamadim daha dogrusu en zeynebin kacirildigi ni bile göremedim yaa misafir vardi oraya kadar bile zor izledim ama ondna önceki sahneler heleki murtala zeynepin sahneleri süperdi yaa basta nasilda ev beyza esya felan hüsnüyle mesut da nasil dalga gectiler yaa isgüveysi diye bayildim aritk devamini yarin yorumlarim ama acayip mrk ediyourm su operaasyon sahnesini yaa
evet ya zeynepi kurtarma operasyonu süperdi özel timm falan o sırada çaln müzlkte çok güzel tam operasyona uymuştu:img-polic
bak müzik dedin de aklıma geldi....
murat evgin süper çalışıyor gerçekten neredeyse her bölümde yeni ve süper müzikler yer alıyor... bu bölümde de yeni müzikler harikaydı...:good: ayrıca son da çalan müzik eskisi gibi bambaşka bir şehir değil de arka sokaklarda fonda kullanılan bir müziği bando versiyonuydu....:img-yes:
operasyona laf yoktu zaten ... bir de o kadar aksiyonun ortasında bile zeynep ile murat espri yapabiliyorlardı ya....:img-hyste trafik şıkışıktı....:img-hyste ay hala gülüyorum...
evet ordaki espriye koptum.sanki normal bişeymiş gibi karşıladılar.artık zeynepte alıştı muratın kurtarmasına ama muratında adamı alaşagı etmesi çok güzeldi.nerde
kaldın sen trafik sıkışıktı koptum ya.
bak müzik dedin de aklıma geldi....
murat evgin süper çalışıyor gerçekten neredeyse her bölümde yeni ve süper müzikler yer alıyor... bu bölümde de yeni müzikler harikaydı...:good: ayrıca son da çalan müzik eskisi gibi bambaşka bir şehir değil de arka sokaklarda fonda kullanılan bir müziği bando versiyonuydu....:img-yes:
operasyona laf yoktu zaten ... bir de o kadar aksiyonun ortasında bile zeynep ile murat espri yapabiliyorlardı ya....:img-hyste trafik şıkışıktı....:img-hyste ay hala gülüyorum...
müzik demişken en son olan operasyonun müziği harikaydı arada darbuka tımbırrtısı fln tam stresli gergin bi ortam aynı zamanda heyecanlı bi hava vermiş. ben çok bğenmiştim
evet ordaki espriye koptum.sanki normal bişeymiş gibi karşıladılar.artık zeynepte alıştı muratın kurtarmasına ama muratında adamı alaşagı etmesi çok güzeldi.nerde
kaldın sen trafik sıkışıktı koptum ya.
eee insan polis olunca mecbur alışıyor sanırım:img-hyste seninde dediğin gibi sanki günlük birşeymiş gii halleri vardı.. ama tabii murat zeynep in orada olmadığını öğrenince çok kötü oldu ya...
ayrıca zeynep de gayet soğukkanlıydı... eli kolu sandalyeye başlıyken bile o bekir denen polisi tehdit etti...:img-yes:
müzik demişken en son olan operasyonun müziği harikaydı arada darbuka tımbırrtısı fln tam stresli gergin bi ortam aynı zamanda heyecanlı bi hava vermiş. ben çok bğenmiştim
evet canım süperdi son dahnelerdeki müzik (yani son çatışma sahnesndeki müzik) darbuka zaten çok yakışmıştı oraya... murat evgin gerçekten çok iyi çalışıyor:happy0064
ya ben bu bölümün sonuna bakamadim daha dogrusu en zeynebin kacirildigi ni bile göremedim yaa misafir vardi oraya kadar bile zor izledim ama ondna önceki sahneler heleki murtala zeynepin sahneleri süperdi yaa basta nasilda ev beyza esya felan hüsnüyle mesut da nasil dalga gectiler yaa isgüveysi diye bayildim aritk devamini yarin yorumlarim ama acayip mrk ediyourm su operaasyon sahnesini yaa
evet başı gerçekten çok komikti...:img-hyste hüsnü ve mesut süper ikililiklerini gösterdiler yine:happy0064 ""söyle bakalım usta sağdan sola 9 harfli evlendikten sonra karısının yanına taşınan adam""(ya da bunun gibi bir cümle tam hatırlamıyorum):img-hyste zaten mesut ya da hüsnü birbirlerine söyle vakalım usta diye başlarlarsa ben gülmeye direkt başlıyorum... zaman kaybı olmasın diye:img-hyste
ayrıca canım son sahneler emin ol merak ettiğine değecek...:img-yes: daha detaylı bir şekilde anlatırdım aslında ama en iyisi yarın kendin izleyip görmen....:img-wink:
evet başı gerçekten çok komikti...:img-hyste hüsnü ve mesut süper ikililiklerini gösterdiler yine:happy0064 ""söyle bakalım usta sağdan sola 9 harfli evlendikten sonra karısının yanına taşınan adam""(ya da bunun gibi bir cümle tam hatırlamıyorum):img-hyste zaten mesut ya da hüsnü birbirlerine söyle vakalım usta diye başlarlarsa ben gülmeye direkt başlıyorum... zaman kaybı olmasın diye:img-hyste
ayrıca canım son sahneler emin ol merak ettiğine değecek...:img-yes: daha detaylı bir şekilde anlatırdım aslında ama en iyisi yarın kendin izleyip görmen....:img-wink:
bende son sahneden yorum yapyiorsunuz diye girip bakmyiorum girersem dayanama okurum ve heyecanli olmaz diye sunun surasinda sabaha ne kaldi yarin öglen hepsine en bastan bakmis olucam
Bugünkü bölümde Mesut'un Murat'a söyledikleri çok güzeldi."Kardeşimizi,arkadaşımızı kurtaramayacaksak söküp atalım bu rozetleri demesi çok güzeldi ".Bravo Mesut'a.İlk yarım saati kaçırdım.Artık netten indirip bakarım böyle.Seyrettiğim kadarıyla güzel bir bölümdü
ya bu bölüm harikaydı ama gene pınar ali işi havada eğer haftayada böle olursa bence mail atalım ya ne bileyim hiç olmassa eleştirileri ciddiye alırlar herhalde
Herkese günaydın arkadaşlar :img-wink:
hala bölümün etkisindeyim:img-yes: süper bir bölüm izledik...zeynep-murat sahneleri süperdi... bayaadır bu kadar zeynep-murat izlemiyorduk...yani sağolsun senaristler bikaç haftadır yüzümüze gülüyor:happy0064
ama bence bölülmde iki eksik vardı...:icon_sorr
birincisi bence en sonunda polis haftası için şehitleri ziyaret eden yalnızca mesut tu... evet belki ekip şihit olanları daha önce hiç görmedi ama polis haftasında ben tüm ekip i mesut un yanında görmek isterdim...:img-yes: ama sonuçta bunun önümüzdeki haftası da var....yani belki tüm ekip polis haftası için başka birşey yaparlar da gölnümü alırlar:img-wink:
ya bu bölüm harikaydı ama gene pınar ali işi havada eğer haftayada böle olursa bence mail atalım ya ne bileyim hiç olmassa eleştirileri ciddiye alırlar herhalde
ikinci eksikliğede sen değinmişsin canım... bence de küçücük bir sahne olsa bile ali-pınar ile ilgili birşeyler göstermelilerdi... yani ben önceki bölümde sadece ali-pınar muhabbeti devam ediyor diye ilişkiye hala şans veryordum bu bölümde değil lafı ilişkinin taraflarını bile göremedik neredeyse:icon_sorr umarım bu sadece bölümün yoğunluğundan gözden kaçırdıkları sahnelerdir... biliyorsunuz dzimizde çekimler sırayla yapılmıyor... zaten o yüzden bölümlerde dengesizlikler oluşabiliyor....
yalnız bana bakar mısınız... dizinin eksiği diye başladım ama yine de laf kondurmadım dizimize....:img-in_lo
evt bende bekliyorum belki haftaya gösteririler pınar ali ilişkisinin detaylarını inş umut ediyorum ama bu hafta harikaydı dediğim gibi sadece pınar ali konusu havada kaldı o biraz etkiliyo insanı ama aksiyon süper
duygu ve nizar 11-04-07, 09:11 arkadaşlar dün akşam ki bölüm çok güzeldi çok hoşuma gitti ama birşeye çok üzüldüm aylaymla pınarımın hiç sahnesi yoktu...çok üzüldüm ya....ama bölüm süperdi çok hoşuma gitti.....
Bölüm süperdi demek abes kaçra bence harikaydı.hatta harika ötesi bol zeynep&murat sahneleri bol operasyon vardı tam bizim istedigimiz gibi oldu.
arkadaslar slm dünkü bölümü bende izledi
ya zavali zelis ya canim benim ben iki tane canavar kardelerim olsaydi basima böyle birsey kesin gelirdi allahtan yok
ay hüsnü abinin yeni dedektiv bürosunda bende calismak isterim
bu arda miras kaldiya füsüna ne kadar böyle havalara ucdu
neyseki z&M yardim edicek
yine 2. olmuş iyi bi rhaber ileriki zamanlarda inş 1. de oluruz bu bölüm yine süperdi murat biraz durgundu bence mesut hele çok iyiydi çok beğendim ya gerçekten güzel bir bölümdü
evet reytingler gelmiş.2.yizzz.
artık yerimizi sarsamazlar zaten her geçen bölüm daha güzel oluyor.
bide dün siz söylemişsiniz bende söylemeden geçemicem müzikler gerçekten çok güzeldi dün operasyon sınrasında olanlar.. bide duygnun dediği gibi sonda çalan müzikte sözlü değldi o da bandoyla çalışnmış jenerik müziği gibi bişiydi..
ayrıca ben mesut ve hüsnünün sahnelerine baıylıyorum.herseferinde dalga geçicek enteresan bişi buluyolar ve ben kopuyorum orda.. bu bölümde pınar ve ali ilişkisinden hiç bahsedilmemesi benm de dikkatimi çekti ama bu bölümde o kadar çok heyecanlı aksiyon sahnesi izledik ki.ben bu yüzden verilmediğini umuyorum haftaya bundan mutlaka bahsedileceğini ümit ediyorum...
ayrıca dediğiniz gibi bu bölüm bol bol z-m sahnesi vardı ve çok şekerlrdi:img-in_lo bi ara başbaşa bir sahneleri bile olmuyordu ama son bikaç bölümdür bol bol gösteriyolarr..
bu arada tatil işi noldu.sizce tatile çıkarlarmı yoksa evlilik telaşı fln.. geçip gidermi o konu??
Bugünkü bölümde Mesut'un Murat'a söyledikleri çok güzeldi."Kardeşimizi,arkadaşımızı kurtaramayacaksak söküp atalım bu rozetleri demesi çok güzeldi ".Bravo Mesut'a.İlk yarım saati kaçırdım.Artık netten indirip bakarım böyle.Seyrettiğim kadarıyla güzel bir bölümdü
evet bu sözü bende çok beğendim.sen bize lazımsın topla kendini dedi mesut. bu sözü zaten fragmandan dolayı bekliyordum ama konuşmada tam oturmuş çok güzel söyledi mesut..
arkadaşlar dünkü bölümü tekrar izliyorum da mesut a bölüm boyunca çok güldüm ya... özellikle fatih vardı ya hani şu tanık koruma programına alınan adam... esut onu konuşturduktan sonra gerçekten üzülmüş yani...:img-hyste ""olmadı şimdi ben kollarımı boşuna mı sıvadım"":img-hyste bayılıyorum ya bu adama:img-yes:
(not:arkadaşlar yine 2. olmuşuz ama önemli olan nokta reytingde sağladığımız yükselme haftalık reytinglere bakarsanız sırada olmasa da reytingde gittikçe yükseliyoruz:happy0064 )
bu arada tatil işi noldu.sizce tatile çıkarlarmı yoksa evlilik telaşı fln.. geçip gidermi o konu??
bende o konuyu çok merak ediyorum ama sanırım o kaynar gider... çünkü şimdi evlilik muhabbeti açılmaya başladı bir de para konusunda sıkışıklar ya... tatil işi yattı yatar yani...:icon_sorr
ama olsun daha alış-veriş sahneleri izlicez :img-hyste valla murat bu sefer gerçekten intihar etmezse iyi...
bende tatil işi olmaz die düşünüyorum durumları sıkışıkken bide tatile gitmezler..
ay bu arada alışveriş sahnelerinde kim bilir ne kadar gülücezz:img-hyste
duygucum snin dediğin gibi ben mesuta bayılıyorum.hele şu gözaltında olanları konuşturuyo ya.hatta bi bölümde muratla zeynep bi adamı konuşturmaya çalşırken bağırıyodu mesut da arkadaşlar çok üstünde gidiyosunuz ama çocuğun demişti ve boğazına yapışmıştı:img-hyste
zaten rıza baba her göreve giderken sinirlerine hakim ol diyo ya haklı adam..
bende tatil işi olmaz die düşünüyorum durumları sıkışıkken bide tatile gitmezler..
ay bu arada alışveriş sahnelerinde kim bilir ne kadar gülücezz:img-hyste
duygucum snin dediğin gibi ben mesuta bayılıyorum.hele şu gözaltında olanları konuşturuyo ya.hatta bi bölümde muratla zeynep bi adamı konuşturmaya çalşırken bağırıyodu mesut da arkadaşlar çok üstünde gidiyosunuz ama çocuğun demişti ve boğazına yapışmıştı:img-hyste
zaten rıza baba her göreve giderken sinirlerine hakim ol diyo ya haklı adam..
evet di mi ... :img-hyste bir de hatırlıyosan 31. bölümde kardeşini bıçaklayan genci merkeze aldıklarında mesutun adamın yaptıklarına tepkisi ""bir de bana manyak derler"" gibi birşey diyordu :img-hyste hüsnü de ""aaa hiç olur mu kuru iftira"" diyordu :img-hyste bu ikili gerçekten süper....:img-yes:
bu bölümde de sürekli zirvedelerdi....:img-yes:
(benim şimdi okula gitmem lazım arkadaşlar bugun dersim öğleden sonraydı da... artık akşama görüşürüz... ben yokken bol bol mesaj yazın:img-kiss: )
cok sınırlıyım cok. aksamkı bolum genel anlamda ıyıydı ama bızler pınarı gormek ıstedıkce sızler nıye tek kare bıle gosremıyorsunuz bunu cozemıyorum .polıs haftasında herkes var pınar ve ayla hocam yok.cok ıyı nıyetle son bırkac bolumdur pınar ve ayla h. ılgılı yazılarımızıda gozonunde bulundurulmustur dıyerek dızeye basladım.mantıgım cak az belkıde hıc gostermezler derken duygu olarakta yok canım bu kadarda olmaz polıs haftası alıyle ılgılı olmasada bu sebeble 2 satırbısey yazmıslardır derken olmaz oldu ve tek satır bıle yoklardı.cok cok tesekurler aksamımızı mahvettıgınız ve bugunude sınırlı gecırmemızı sagladgınız ıcın.tuncu husnunun o ıkı bıtırım cocuklarını cok severek ızlıyorum ama onlar kadarda olsa pınar ve ayla h. bır bolumde yer almazmıya baskomıserın aılesı polıs haftasında tek kare yok.COK ONEMLI OLMADIGINI BILIYORUM AMA ARTIK DIZIYI IZLEMEYI BIRAKICAM CUNKU HAYATTA SIZE IYI GELEN VE MUTLU EDEN SEYLERI TERCIH ETMELISINIZ O NEDENLE BU KADAR SINIR MUTSUZLUK IYI DEGIL SADECE PINARI BIRAZ DAHA GORME ISTEGIMIZ GOZ ARDI EDILEBILYORKEN DEVAM ZOR .UMARIM DIZI BUNDAN SONRA COK COK DAHA BASARILI OLUR CUNKU PINAR ICINDE VAR.ONUN BASARILI OLMASINI COK ISTERIM AYRICA ZAFER BEY AYLA HOCAM UMARIM COK DAHA IYI YERLERE GELIR DIZI.PINARCIM SONSUZ BASARILAR DILIYORUM ARTIK KENDI SITENDEN TAKIP ETMEYE CALISACAGIM SENI.herkese sevgıler sızlerle olmak guzeldı
arkadsalar bencede süper bir bölümdü.bayıldım bittim her sahnesini heycanla izledim.su zeynebi kacırdıkları sahnede evde kriz gecirdim ya nasıl kacırırlar nasııl kimse anlamaz kafayı yedim ama süper bitti.su trafik vardı dediğinde gülmekten öldüm.kıymetini anladı sarılıp durdu kıza hiç bırakmadı farkındamısınz?(bence bu suata kalan miras para deil borç bıraktı onlara.ayrıva bu bölümde pınar ve ayla hoca yoktu.)
slm arkadaşlar bu bölüm genel olarak güzel bir bölümdü fakat pınarla ayla hoca yoktu buna biraz canım sıkıldı ben ali pınar aşkınıda görmek istiyodum hayalleri suya düştü neyse canancım adaşım benim adımda canan sana katılıyorum suata kalan miras bencede borç canım...
adamın zeynebe vurması kötü oldu ama zeynep murat aşkını bir daha görmüş olduk o köstebeğe de çok sinirlendim ama bölüm herzamanki gibi harikja ötesiydii:happy0064 :happy0064 :happy0064
cok sınırlıyım cok. aksamkı bolum genel anlamda ıyıydı ama bızler pınarı gormek ıstedıkce sızler nıye tek kare bıle gosremıyorsunuz bunu cozemıyorum .polıs haftasında herkes var pınar ve ayla hocam yok.cok ıyı nıyetle son bırkac bolumdur pınar ve ayla h. ılgılı yazılarımızıda gozonunde bulundurulmustur dıyerek dızeye basladım.mantıgım cak az belkıde hıc gostermezler derken duygu olarakta yok canım bu kadarda olmaz polıs haftası alıyle ılgılı olmasada bu sebeble 2 satırbısey yazmıslardır derken olmaz oldu ve tek satır bıle yoklardı.cok cok tesekurler aksamımızı mahvettıgınız ve bugunude sınırlı gecırmemızı sagladgınız ıcın.tuncu husnunun o ıkı bıtırım cocuklarını cok severek ızlıyorum ama onlar kadarda olsa pınar ve ayla h. bır bolumde yer almazmıya baskomıserın aılesı polıs haftasında tek kare yok.COK ONEMLI OLMADIGINI BILIYORUM AMA ARTIK DIZIYI IZLEMEYI BIRAKICAM CUNKU HAYATTA SIZE IYI GELEN VE MUTLU EDEN SEYLERI TERCIH ETMELISINIZ O NEDENLE BU KADAR SINIR MUTSUZLUK IYI DEGIL SADECE PINARI BIRAZ DAHA GORME ISTEGIMIZ GOZ ARDI EDILEBILYORKEN DEVAM ZOR .UMARIM DIZI BUNDAN SONRA COK COK DAHA BASARILI OLUR CUNKU PINAR ICINDE VAR.ONUN BASARILI OLMASINI COK ISTERIM AYRICA ZAFER BEY AYLA HOCAM UMARIM COK DAHA IYI YERLERE GELIR DIZI.PINARCIM SONSUZ BASARILAR DILIYORUM ARTIK KENDI SITENDEN TAKIP ETMEYE CALISACAGIM SENI.herkese sevgıler sızlerle olmak guzeldı
gercekten yazdıklarında haklısın bencede pınar ve ayla hocasız bır bolum sınırdı dızıyı bırakmayıda dusun derım belkı ılerkı bolumlerde pınarı daha cok ızlerız ıyı nıyet ıyıdır.umarım bırılerı bu yazıları gorur bol pınarlı bolumlere
simdi iddriiyorum ve izliycme birazdna allahim o mesut la hüsnünün hallerini görücem yaa acaiyp gülerim yine yaa bu arada reytinglerde yine 2. olmusuz insallah bigün 1. oluruz binbir geceyi geceriz
avona adas olduğumuza sevindimn ayrıca sadece adas deil bide aynı düşüncelere sahipiz resmi siteye fotolar gelmiş haberinniz var mı bilmiorum ama söyliim dedim bakın cok güzel
arkadsalar bencede süper bir bölümdü.bayıldım bittim her sahnesini heycanla izledim.su zeynebi kacırdıkları sahnede evde kriz gecirdim ya nasıl kacırırlar nasııl kimse anlamaz kafayı yedim ama süper bitti.su trafik vardı dediğinde gülmekten öldüm.kıymetini anladı sarılıp durdu kıza hiç bırakmadı farkındamısınz?(bence bu suata kalan miras para deil borç bıraktı onlara.ayrıva bu bölümde pınar ve ayla hoca yoktu.)
evet murat zeynep i bir an bile yalnız bırakmadı o sahneden sonra... dediğin gibi sürekli sarıldı....:img-in_lo ama zaten biz bunu gelen azıcık resimlerdeen de anlamıştık:img-yes: ve o mutluluğu önceden yaşamıştık...hatta ben evde tekrar izlerken farketmiştim (bölümü izlerken insanın heyecandan gözden kaçırdığı oluyor) zeynep rıza baba ile sarıldıktan sonra murat direkt onu çekiyo yanına doğru:img-hyste yani öyle kibarlık fln yok:img-hyste
ayrıca ben o miras konusunda düşündüm ve açıkcası dizinin devamlılığı için fakir hallerini koruması lazım... yani mesela çocuklar b |