Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar-B.Yorumları/ Arşiv 4
evet bencede murat ın babasının yatığı iş değil... yani evet aşk diye bir şey var murat ın dediği gibi ama birçok noktada aşkın önüne geçenler olmalı... zaten ben muratın babası ile annesinin zorla evlendiklerini fln zannetmiyorum...
ama her insan da ikinci şansı haketmeli... zaten murat da belli etmese de baba özlemi çekiyormuş... ki bu çok normal... evet başta tepki göstermesi de daha sonra affetmesi de bence çok normal...
(canım iyi geçen sınavların için çok sevindim:happy0064 kötü geçen içinde üzülme sen yapamadıysan kimse yapamamıştır:img-wink: )
duygum canımsın moralimi yükselttin(kötü geçen ders 2 kredilikti,iyi geçenler de4 kredilik derslerdi onun için biraz teselli buluyorum)
ya ben kızıyorum aşık oldum gittim diyenlere,yani yazık değil mi karısına çocuklarına.insan çok düşünmeli bir şeyler yaparken geride bıraktıkları daha mı değersiz.(sana kızarak söylemiyorum yanlış anlama,genelleme yapıyorum)
evet haklısın canım gerçekten sıraya girmeleri gerek.pınarımızla alimizi de bir baş göz edelim( ne demekse :) ) sonra diğerlerine bakarız.
daha çoooook a+p izleyeceğiz merak etmeyinnn.
abla senaristi kafaladın herhalde,baya emin konuştun..
operasyon sahneleri iyi güzel de,özel hayat da izlesek biraz dimi?? yani bence böyle..
abla senaristi kafaladın herhalde,baya emin konuştun..
operasyon sahneleri iyi güzel de,özel hayat da izlesek biraz dimi?? yani bence böyle..
aahhhh nerde ablacım kim bizim senaristi kaybetmiş ki ben bulayım.
huyumuz kurusun onun bunun özel hayatını izlemeden duramıyoruz. son bölüm operasyonla geçti bu bölüm biraz daha özel hayata girerler bence yani bütçe yetmez o kadar operasyona (figüran olayı) onlarda ellerindekileri kullanmak zorunda kalırlar.innnnnnnşallah bol bol aşk sahneleri izleriz tabii suyunu çıkartmadan.
aahhhh nerde ablacım kim bizim senaristi kaybetmiş ki ben bulayım.
huyumuz kurusun onun bunun özel hayatını izlemeden duramıyoruz. son bölüm operasyonla geçti bu bölüm biraz daha özel hayata girerler bence yani bütçe yetmez o kadar operasyona (figüran olayı) onlarda ellerindekileri kullanmak zorunda kalırlar.innnnnnnşallah bol bol aşk sahneleri izleriz tabii suyunu çıkartmadan.
yalnız farkettiyseniz son bölülmlerde süper operasyon sahneleri izliyoruz ki her biri ayrı ayrı müthiş bütçe demek... aslında başlarda da operasyonlar vardı ama son zamanlardakiler tam anlamlarıyla mükemmel...:img-yes: :img-yes:
evet baya kaliteli sahneler,nazar değmesin..
ama biraz kemer sıksınlar böyle herhafta olmaz aa,biraz özel hayata girip tasaruf yapsınlar :img-polic
imzaaaaa!!!!
eklenecek hiçbişi yok aslında,yahu bi operayona da figüran olarak bizi alsalar..bi düşünsenize :)
bizleri figüran olarak almak istemezler,çünkü şahsen ben ağzımı açıp hayran hayran bizimkilere bakmaktan rol falan yapamazdım.
bugün dizide bir şey fark ettim mesela,hüsnü küçük kızına eve gelince ne yapıyorsun diye sordu kızıda karşısına bakıp birine sessizce ben mi ben mi diye sordu.tabii kızdan sorunun cevabı gelmeyince artık kızın ağızı oynamadan resim yapıyorum cevabı geldi.
ama ne yapsın garibim daha küçük ben onu da yapamazdım ya.
eklenecek hiçbişi yok aslında,yahu bi operayona da figüran olarak bizi alsalar..bi düşünsenize :)
Yazdığını okuduğum anda yüzümde aptal bi gülümseme oluştu..Ne süper olur figüran olsak...Gerçi ben orada figüran mı olurum,fotoğrafçı mı bilinmez..Ben şimdi yatıncaya kadar bunu hayal ederim...
E hayalimizi kelimelere dökelim o halde,valla ne özet var ne foto,zaman geçmez böyle..
Öznur ablacım beni bi düşünsene Ali'ye bakmaktan açık hedef,anında vurulurdum. :) . yaa burnumun dibinde operasyon yaptılar karşılaşamadık ona yanarım yahu!!
E hayalimizi kelimelere dökelim o halde,valla ne özet var ne foto,zaman geçmez böyle..
Öznur ablacım beni bi düşünsene Ali'ye bakmaktan açık hedef,anında vurulurdum. :) . yaa burnumun dibinde operasyon yaptılar karşılaşamadık ona yanarım yahu!!
aynen canım ben hangisine bakacağımı şaşırırım.tabii gönül baş rol olmayı da ister ama uçmayalım şimdi değil mi?
ama hani fena fikir de değil insanın sevdiği dizide küçük bir rol alması.yok ki şöyle yönetmen bir dayımız ,amcamız bize birer rol versin ailecek oynasak.
ya bende bi kere tekrarını izlerken farketmiştim bir sahneyi bizim bir kaç sokak aşağımızda çektiklerini görmüştüm de çok üzülmüştüm.göremedim diyee.
bu arada ben düşünemiyorum figuran olduğumuzu.dediğin gbi kübra biz bakmaktan ekpe açık hedef halinde:img-hyste
bir de beni figüran olarak düşünsenize....:img-hyste
haftalardır hatta aylardır arka sokaklar diye kafasını bozan ben bırakın ekiple aynı kerede rol almayı onlardan birini sokakt tesadüfen görsem kalp krizi geçirdiğimin resmidir sanırım:img-hyste
eee o kadar polis rolü oynuyolar beni bir hastneye yetiştirirler di mi...:img-yes: ....aaaa arkadaşlar yen stratejimizi açıklıyorum arka sokaklardan birine rastlarsak direkt bayılma taklidi yapıyoruz....:img-hyste en azından daha yakın oluruz...
arkadaşlar benim bi önerim var. özet gelene kadar ortaya bir soru atalım yani mini anket gibi böylece forum canlılığını yitirmez.daha önce duygu hüsnüyle ilgili bi soru sormuştu.onun gibi..
mesela bu haftaki bölümde en beğendiğiniz sahne neydi bi de neden?(umarım saçma bi soru olmamıştır,beğenmezseniz siz başka soru sorun.en azından forum canlı kalır özet gelene kadar)
benhermiye katılıorum süper olur birine raslasak direk bayılalım.ahh düşünsenize yürüosunuz birden karsınızda ekipden biri felç geçirir kalırdım heralde.ya ben arka sokaklarla ilgilendiğim onu izlediğim kadarda ders calışsam oks de kesin birinciyim.arkadaslar bide ben bizim ekibin arabasına(düldüle)benzeyen bütün arabalara bakıom içinde bizim ekipden biri varsa falan die.ah ah bi rasgelsem nerde bende o sans:img-blush yarın aksam özet gelio heycandan ölcem ya su yarın gelse biran önce aksam olsa ne güzel olur
arkadaşlar benim bi önerim var. özet gelene kadar ortaya bir soru atalım yani mini anket gibi böylece forum canlılığını yitirmez.daha önce duygu hüsnüyle ilgili bi soru sormuştu.onun gibi..
mesela bu haftaki bölümde en beğendiğiniz sahne neydi bi de neden?(umarım saçma bi soru olmamıştır,beğenmezseniz siz başka soru sorun.en azından forum canlı kalır özet gelene kadar)
beyenmez olur muyuz... (en azından ben bayıldım:happy0064 )
ama bu kadar güzel bölüm için tek bir sahne söylemek zor.... ama kendimi zorlarsam bence bu bölümde en güzel sahne ilk sahneydi... yani iiçinde herşey vardı zaten... murat-zeynep vardı:img-in_lo ... hüsnü-mesut vardı...:happy0064
ayrıca hüsnü nün ""ders bir matematiğe giriş"" ve ""oo kolay mı o öyle biz yirmi senedir çakıyoruz bu dersten"" demesi süperdi:img-hyste
haftalardır hatta aylardır arka sokaklar diye kafasını bozan ben bırakın ekiple aynı kerede rol almayı onlardan birini sokakt tesadüfen görsem kalp krizi geçirdiğimin resmidir sanırım:img-hyste
eee o kadar polis rolü oynuyolar beni bir hastneye yetiştirirler di mi...:img-yes: ....aaaa arkadaşlar yen stratejimizi açıklıyorum arka sokaklardan birine rastlarsak direkt bayılma taklidi yapıyoruz....:img-hyste en azından daha yakın oluruz...
süpersin ya,tırlattık iyice.. :img-pilot günlük hayatta sorguya çekelim,alırım ifadeni lafları dilime pelesenk oldu zaten..
ya bide yolda gördüğüm her beyaz minibüsü incelemekten helak oldum,sabah-akşam gözüm yollarda.. malum sabahları ve akşam okul çıkışı o tür servis araçlarının fink attığı en civcivli saatler...bizim okuldaki servislerden biri çok benziyodu,geçen akşam ders sersemi dibim düştü arabayı görünce,bide tesadüfen okula bi polis ekibi,hatta bonus olarak iki de motorize ekip gelmişti.. valla fenalaştım :)
beğendiğim sahneler Çoban Ailesi ne ait bu bölümde.. süperdiler..
bende en çok ekipin toplu olduğu yani ilk sahneleri beğendim.içgüveysi muhabbetti yani.e bide çoban ailesi tabii..:img-hyste
ben geldim.valla bende her gördügüm minübüse bakıyom acab abizim ekibbi diye ama degil.mesala bugünmahalleye beyaz minübüs yakalştı ama onlar degilmiş.artık plakayı ezberledim ordan bakıyom.plaka:34 ZH 1792 ydi dimi yanlışsa düzeltin.
arkadaşlar bu arada geçen gördügüm rüyamı size anlatmak istiyorum.yorumlarınızı bekliyorum.
geçen rüyamda zeyen&muratla oturmuş bi cafede kahve içiyomuşuz.bol bol foto foto çektiriyodum rüyamda.hatta ilk gördügümde böyle çıglıklar atmışım.
çünkü annem bana gece niye bagrıyon demişti.böyle bir rüyaydı.keşke gerçek olsaydı.
yorumlarınızı bekliyorum.
ismail rüyan süpermiş...:img-hyste zaten hepimiz sırayla rüyamızda görüyoruz arka sokaklar ekibini.... :img-yes: düşünün artık ne kadar içimize işlemiş...
arabalara ben de her seferinde bakıyorum.. özellikle bir gün eminönüne yakın bir yerde bizim murat ın arabasıyla aynı modelde bir araba gördüm (merkez de eminönünde ya) acayip heyecan yapmıştım... neredeyse belimin yarısına kadar pencereden sarkıp çinde kim vaar onu görmeye çalışmıştım:img-hyste sergilediğim görüntüyü hayal edebiliyor musunuz....?:img-hyste
(eeee arkadaşlar hadi herkes soruya cevap versin 33.bölümde en sevdiğiniz sahne ve nedeni... hadi çalıştıralım bakalım parmakları ...:happy0064 )
ismail rüyan süpermiş...:img-hyste zaten hepimiz sırayla rüyamızda görüyoruz arka sokaklar ekibini.... :img-yes: düşünün artık ne kadar içimize işlemiş...
arabalara ben de her seferinde bakıyorum.. özellikle bir gün eminönüne yakın bir yerde bizim murat ın arabasıyla aynı modelde bir araba gördüm (merkez de eminönünde ya) acayip heyecan yapmıştım... neredeyse belimin yarısına kadar pencereden sarkıp çinde kim vaar onu görmeye çalışmıştım:img-hyste sergilediğim görüntüyü hayal edebiliyor musunuz....?:img-hyste
(eeee arkadaşlar hadi herkes soruya cevap versin 33.bölümde en sevdiğiniz sahne ve nedeni... hadi çalıştıralım bakalım parmakları ...:happy0064 )
bir sürü sahne var ama.en çok hoşuma giden zeynep&murat sahneleri hüsnü ve mustun içüveysi olayı ve trafik espirisi bide muratın zeynebin degerini daha iyi anlaması.daha aklıma gelemyen bir sürü sahne.bu arada duygu msn ye hiç girmiyosun.imza yapımı için seni bekliyorum.
arkadaşlar ben senaristlere güveniyorum.ve önümüzdeki haftalarda pınar&ali ilişkisine yer verilicegine eminim.
duygu ne güzel düşünmüşsün valla hakkaten bayılalım ya bende hergün okulumun önünde bi araba var aynı muratınkinden rengide kırmızı arabayı görünce keşke burda olsalar diyorum :img-yes:
iismail valla bende aynı rüyalardan görüyorum ben hemde onların ekibindeymişim rüyamda çok güzel valla özetede az kaldı şırda inş verirler özeti bu arda benim en beğendim yer mesutların iç güveysi konuşmaları ve zeyepi kutatma operasyonu:img-polic
ben geldim.valla bende her gördügüm minübüse bakıyom acab abizim ekibbi diye ama degil.mesala bugünmahalleye beyaz minübüs yakalştı ama onlar degilmiş.artık plakayı ezberledim ordan bakıyom.plaka:34 ZH 1792 ydi dimi yanlışsa düzeltin.
arkadaşlar bu arada geçen gördügüm rüyamı size anlatmak istiyorum.yorumlarınızı bekliyorum.
geçen rüyamda zeyen&muratla oturmuş bi cafede kahve içiyomuşuz.bol bol foto foto çektiriyodum rüyamda.hatta ilk gördügümde böyle çıglıklar atmışım.
çünkü annem bana gece niye bagrıyon demişti.böyle bir rüyaydı.keşke gerçek olsaydı.
yorumlarınızı bekliyorum.
ismail rüya süpermiş.. benim de müthiş rüyalarım var,bi tanesini Duygucum biliyo.. böyle çekim mi yoksa filmin içindemiyim bilmiyorum.. hava karanlık,tüm ekip,aileleri bi tepedeyiz.. İstanbul manzaralı.. Ne hikmetse Ali'nin o meşhur tüfeği bende.. (ayrıntıları pek hatırlamıyorum,sadede geliyim) Rüyanın sonunda Ali tüfeği istiyo,kutusuna mı çantasına mı ne koycak.. Götürüyorum,sen beceremezsin şimdi yerleştirmeyi deyip elimden alıyo ama ters koyuyo o da.. Ben de aynen "Ver şunu SALAK (!)" deyip alıyorum ve yerine doğru yerleştiriyorum..Başta ekip olmak üzere herkes gülmekten yerlerde..
Ve ben sırıtarak uyanıyorum :happy0064 :img-pilot :img-polic
(hakkaten salak dedim ama ya,niyeyse :img-hyste )
duygu ve nizar 13-04-07, 12:10 arkadaşlar dizimiz çok güzel çok başarılı ama ben pınar&ali sahnesi ve de benim için ayla&rıza sahneleri görmek istiyoruz....
merhaba arkadaşlar ... ben geldim...:img-wink:
bugun özet günü yani akşama yani yaklaşık 5 saat fln sonra özeti okuyor olabiliriz:happy0064 (yani inşallah) umarı bu hafta da tembellik yapmazlar ve özeti bugun yayınlarlar....
geçen hafta bayaa kısa bir özetle karı karşıya kalmıştık... yani özet sadece bölümde olacakların anabaşlıklarını veriyordu... normalde özette direkt bölümü anlatmış olurlardı... bakalım bu hafta özet nasıl gelecek...?
(arkadaşlar hadi yorum yazın biraz....)
evet bugün özet gelicek :happy0064
inşallah bu hafta uzun olur özet gerçi kısa olunca daha heycanlı oluyo ama diğer türlü de meraktan çatlıyoruzz
evet bugün özet gelicek :happy0064
inşallah bu hafta uzun olur özet gerçi kısa olunca daha heycanlı oluyo ama diğer türlü de meraktan çatlıyoruzz
evet işte o yüzden ben de bir türlü karara veremiyorum...
geçen hafta özet çok kısaydı (yani arka sokaklar özetlerine göre) evet hepberaber meraktan çatladık ama bölümü izlerken çok heyecanlı şekilde izledik... mesela ben zeynep in kaçırılışının nasıl olduğunu anlatmadıkları için her operasyonu zeynep i kaçırma ihtimallerini bulmaya çalışarak izledim.... ha şimdi kaçırcaklar.. yok olmadı o zaman şimdi diye diye:img-hyste bu da bayaa eğlenceli ve heyecanlı hale getiriyor bölümü...
ama özet uzun olunca da ne olacağını biliyoruz... bölüme kadar konuları tartışıyoruz bir sonuca bağlıyoruz sonra da bölümü başka bir keyifle izliyoruz...
aslında özet bugün gelsin de zaten uzun da olsa kısa da olsa bölüm süper gidiyo:happy0064
Arkadaşlar özet geldi,görmediniz mi ben resmi sitede rastladım bi saattir eklemeye çalışıyorum ama forum açılmadı.. sanırım purna eklemiş özeti..
Pınar'cılar müjde,baya komik sahneler görücez gibi..
arkadaşlar ben özet geldi mi gelecek mi diye yazarken özet çoktan gelmiş bile:happy0064 :happy0064 (purna cım eklediğin için saol:img-wink: )
özet genel olarak uzun ama uzun anlatılan konular işlenen suçlar... ama özel hayat konuları gayet kısa anlatılmış ki bence böyle de güzel olmuş:img-wink:
neyse birazdan uzuuun yorumumu yaparım ama söylemeden geçemicem... murat ve zeynep in ev bakarken ki hallerini birden gözümün önüne getirdim de :img-hyste bu bölüm o sahnelerde çok gülücez sanırım:img-yes:
evet,bi de ben Rıza Baba nın Pınar'a talip çıktığındaki hallerini görmek için sabırsızlanıyorum..
Seyreyleyin gümbürtüyü :)
Mesut Ve Tunç oldukça mutlu.Tunç babası ile yaşamayı seçti.Leman üzgün. Olay basına yansır.Basından haberi okuyan Ramiz ve Doğan trilyonerlik hala Leman dan para koparmaya çalışacak! Bunun için iki suçlu yapılabilecek şeyler üzerinde kafa yormakta!
benim burdan anladığım (tabii hayal gücümü de zorlarsam) bu iki suçlunun tunç u kaçırıp leman dan para sızdırmaya çalışacağı... yada leman ile konuşup tunç u ona getirmelri karşılığında leman ın onlara para vermesini isteyebilecekleri...
benim aklıma başka birşey gelmiyor peki sizin?
Suat ve Hüsnü mirası beklerken alışverişe başlamışlar bile...Nasıl olsa miras geliyor, bari bir araba satın alalım diyorlar.Hüsnü araba bakıyor.Aile mutluluk içinde, bu mirasla resmen sınıf atlayacaklar.
şaka maka bu miras cdden geliyor mu ne?... ama ben hala tezimin arkasındayım.. bu işin içinde başka birşey var... umarım fazla açılmazlar da hayal kırıkları büyük olmaz... amaaaaan boşver aslında nasıl olsa kahraman çobanlardan bri daha bir ödül alır:img-hyste
Zeynep ve Murat ev aramaya başlamıştır.İki kayınvalide de çiftin yanlarında oturmasını teklif eder.Ortalık karışacak gibi!
bu sahneler zaten bolca yorum yaparız... :img-hyste izlemek için sabırsızlanıyorum gerçekten:img-yes: ama anlamadığım nokta acaba burda ortalık karışacak derken acaba emel ile sema birbirerine düşmesinler yok bende yok sende kalacaklar diye.....:img-hyste
İnşaat işçisi Malik , çalışırken inşaat alanında büyük bir kaza geçirir. Taşeron firma tarafından burada kaçak işçiler çalıştırılmaktadır.Kazadan sonra olay polise yansır.Rıza baba ve ekibi kaçak işçiler ve bu işçileri hiçbir sosyal hak vermeden,cüzi ücretlerle çalıştıranların peşine düşer.
yine müthiş bir noktaya parmak basıyorlar... bak tolga uyuşturucudan başka bir olay bulsunlar demiştin bizde olay booool...ama farkettiyseniz bulmayı başarırlar yazmamışlar pesine düşer yazmışlar .... (tabii şimdiye kadar bizim ekipin elinden kim kurtulmuş ki....:img-wink: )
Selvi taşradan gelmiş ve bir memleketlisine sığınmıştır İstanbul’da…Memleketlisi Halil kıza tecavüz etmiş ve kız hamile kalmıştır.Selvi ,tek başına bebeğini dünyaya getirmek zorunda kalmıştır.Ama bebeğine bakacak durumda ve güçte değildir. Yeni doğmuş bebeğini cami avlusuna bırakıp, kendisini bu hale düşüren Halil in peşine düşer.Adamı öldürmeye kararlıdır Selvi. Rıza baba ve ekibi Selvi’ yi son anda, hayatının en büyük hatasını yapmaktan kurtarır.
buna benzer bir konu işlemiştik ama biliyosunuz bu da ülkemizde çok sık rastlanan sorunlardan biri o yüzden ders alması gereken öyle çok insan var ki... iyiki kurtarmış rıza baba ve bizim ekip...
Ayça’nın kuzeni Erman, Pınar ‘ a talip çıkar. Erman Pınar’ın evine annesini yollar.Rıza baba delirir.
pınarcılar yaşadınız(ve yaşadık):happy0064 bu bölüm bol bol pınar görücez bence... bir de düşünsenize rıza baba bu olayı merkezde anlatırsa ali de duyar sonra da ali dayanamaz ve pınar ile tekrar görüşmek ister belki....:img-wink:
İstanbul’da öğrenci olarak yaşayan iki genç kız bir sapığın saldırısına uğrar. Son anda ekibin yetişmesi ile kızlardan Melek kurtulur.
bu da bu haftaki 3. olay... birçok olay izlicez demekki bu hafta... ama ne yazık kı bu sefer sadece birinikurtalabiliyorlarmış.. :icon_sorr
özet gelmiş çooook mutlu oldum yaşasın:)
tuncun halasından para kopartmak styen biri var dye yazıyordu belki tunç kaçırılır.
hüsnünün miras işi foooos çıkacak kendilerini çok kaptırılar
özette pınar adı gördüğüme çok sevindim yani pınarı istemiye geleceklerini duyunca alinin hali nası olcak belkğde dayanamaz söyler. valla özellikle pınarlı bölüme çok sevindimm
Özet gelmis baya olayli bir bölüme benziyor.
Ben en cok zeyneple muratin ev bakmalarini merak ediyorum.
O sahne simdiden gözlerimin önünde.
Galiba ben bu bölümde gülme krizine girerim.
Duygucum tezine katılıyorum,bu olay merkezde duyulacak ve Ali çıldıracak :)
Leman'dan para sızdırmak için Tunç kaçırılacak ve Mesut & Leman biraraya gelmek zorunda kalacaklar Tunç için. bence..
Duygucum tezine katılıyorum,bu olay merkezde duyulacak ve Ali çıldıracak :)
kübracım umarım dediğin yani dediğimiz gibi olur... yani öyle olursa gerçekten bu kadar belediğimize de değer hem....:img-yes: ali nin kıskanmış hallerini görmek için gerçekten sabırsızlanıyorum...
ayrıca bence pınar ali yi biraz süründürsün.. kıskandırsın fln... böylece hem hiç acı çektiğini izlemediğimiz ali nin acı çektiğini görürüz (çok kötüyüm di mi:img-wink: ) hem de ali pınarı ne kadar çok sevdiğini ve kaybetmek istemediğini anlar... biz de bu arada ali-pınar sahnelerine doyarız:happy0064
(ama zeynep-murat da ihmal edilmemeli tabii:img-yes: )
arkadaşlar bu arada şaştım kaldım kanal d ye de özeti eklemişler ben de umutlanmıştım azıcık resmi site resimleri ekemedi en azından 2 resimm görürüz kanal d nin sitesinden diye ama onlar da eski resimlerden koymuşlar...:icon_sorr
acaba şimdi bu daha resimler hazır değil o yüzden resmi siteye de çok gç mi koyulcak demek... ufff şu resim işini de bir düzene oturtamadılar ya....:icon_sorr
ama şmdi haklarınıda yememek lazım salı izliyoz cuma özet geliyo en geç pazara frankman dönüyo bazı dizilerin frankmanları izlemnek için dziden 1 gün önce çıkıyoo
arkadaslar özet süper bol bol kahkaha atıcaz gibime gelio.ayrıca rüyalarınızdan bahsetmişsiniz.bende bi rüyamı anlatıım:yolda yürüRken muratın arabasında zeynepi görüorum.sonra kosuorum diorum ki bi fotoğraf cekiim yok dio sonra murat gelio onada diorum oda yok dio gidiolar peslerinden gidiom ekip falan hepsi orda sonra onlar cekime baslıo beni dısarı çıkarıolar falan kafayı yemiştim ogün rüya aklıma geldikçe dalıp gitmiştim bayaa üzlmüştüm.kendimi toparlamam uzun sürmüştü...(bide bence su pınarı isteme olayını ali öğrenince belki yeniden cıkarlar.tabi eğer ali kıskanırsA.)
rıza baba bunu ekipte söylerse bayağı bozulur ve mesut ve hüsnüden duyacağı lafff:) bilmiyorum artıkk:P
ama şmdi haklarınıda yememek lazım salı izliyoz cuma özet geliyo en geç pazara frankman dönüyo bazı dizilerin frankmanları izlemnek için dziden 1 gün önce çıkıyoo
haklısın canım ama tabii gönül hemen çıkmasını istiyor...:happy0064 yarında fragman günü geçen hafta pazar gelmişti fragman umarım bu hafta yarın çıkar.....:img-yes:
bide bence su pınarı isteme olayını ali öğrenince belki yeniden cıkarlar.tabi eğer ali kıskanırsA.
yani artık o kadarını da yapsın canım di mi ama.... yani ayrıldılar ama biz ali yi bir tek pınarın yanından ayrılırken üzgün gördük neredeyse... ama kıskanma meselesinde bence kıskanıcak...(yani umarım)
merhaba arkadşlar..özet gelmiş:happy0064 :happy0064
duygu dedğin gibi özet uzun gözüküo ama aslında uzun olan olaylar dier özel hayatla ilgili olanlar daha konu gibi, verilmiş.bu bölüm benimde en beklediğim sahnelerden biri şu murat ve zeynepin ev aramalaırı fln..
bu arada pınar fanlarına demiştik mutlaka haftaya gösterirler diye senaristler yüzümüzü kara çıkartmadı.çok merak ediyorm bu isteme olayı.o da ne kadar komik olur.bde ali kıskansın demişsiniz.ben de katılıyorum bence rıza baba bu isteme olayından sonra sinirli glir bizimkilernoldu diye sorar rıza baba anlatır tabii alide çatlar artkk.. bnce yine çok güzel bir bölm bekliyor her zamanki gibi.bde şu leman meselesi nolcak acaba?? tunç ve mesut ne güzel mutlular işt.bırakın rahat artık onlarıı.kaçırma falan olabilir dediğiniz gibi ama keşke böyle baba-oğulu mutlu bıraksalarr
özet gelmiş çok güzel .demek pınarı istemeye geliyolar eger ali duyarsa çıldırır.rıza babaysa hiç düşünemiyorum.ben özellikle zeynep&murat sahnelerini merak ediyom.valla gülmekten bayılabiliriz.özellikle zeynep&murat sahneleri harika olucak.
z-m habire didişiyorlarya o bölümler çok komik oluyo ev bakma olayındada zeynebim beğendiğini murat beğenmiyecek tabi komik görüntüler çıkacak
Çoban ailesi alşverişe başlamış bide miras gelmezse yandılar :) pınara yazık yaw daha o aliyi seviyor aliyle ayrılmasından dolayı bunalımda yani rıza babanın o sahnedeki yüz ifadesi çookk merak ediyorum
(Çoban ailesi alşverişe başlamış bide miras gelmezse yandılar :) demişsin
bencede yandılar bide şöyle üçük bişi de dğil araba alıolar ama sanırım bakadaki paraları duruo miras gelmesse onla öderler artık.murat ve zeynepin sahnelerini çok merak ediorum :love04: artık annelerimi kapısır muratla zeynep mi blemicem!!!
arkadaşlar ben resimleri eklemek ile uğraşırken bayaa bir muhabbet dönmüş burda süüpersiniz....:happy0064
ay evet ben de pınar ın istenme sahnesini düşünemiyorum yani yani hüsnü zeliha yı istemeye gelenleri silah ile kovmuştu artık düşünün rıza baba neler yapar....:img-hyste
ayrıca bir noktayı kaçırıyoruz sanki... pınar ı istemeye gelen daha doğrusu annesini gönderten çocuk ayça nın kuzeniymiş.... artık ayça bişe engel olamamışsa bu olacaklara demek çocuk ciddi aşık pınar a bu da bayaa iyi birşey sonuçta çocuk pınar a ne kadar aşık olursa ali de o kadar kıskanır (yani bizim bildiğimiz ali, yani inşallah)
ayrıca ben de zeynep murat ikilisini bu bölümde çok merak ediyorum... ikisi de ayrı evde sadece kendilerine ait bir hayat kurmak isterken ailelerden birini seçmek zorunda kalmasınlar ya....
aaa bu arada hani bizim çoban yardım edecekti murat lara...?
eyvah suat ve hüsnü alisverise baslamislar bile bu isin icinde bi is var kesin alamiycaklar mirasi zeynep murat arada kalacaklar ikiside yandi ev meselesindne yaww yeni bölüm anlasilan baya bi heyecanli olacag benziyor fragman hal yok ben göremeidm göreniniz varmi acaba
arkadaslar 7 dk sonra arka sokakların 26. bölümü baslıcak.haber veriim dedim ayrıca fragmanı gören gelip hemen burda anltsın(en ince ayrıntısına kadar):img-wink:
Özet gelmiş...Ne güzel...Bayaa bereketli bi bölüm olacak herkese değinmişler...3 olay,zeynep-murat ev beğenme,pınarın talipleri,mesut-leman-tunç üçgeni ve çoban yıldızı...Fragman da geldin erkenden!!Ayrıntılı yorumlar yapılmış güzel güzel...Bende hepinize katılıorum...
(Duygu avatarın süper olmuş...)
arkadaşlar kanal d de 26. bölüm başladı:happy0064 bir umut belki bu bölümün reklam arasında yeni bölümün fragmanını verirler:happy0064 .... o yüzden herkes tam dikkat izlesin tekrar bölümü:img-yes:
bugun özeti sabahtan verdiler belki fragmanı da erkenden verirler....
(sevimcim avatarı beyenmene çok sevindim:img-kiss: )
Özet gelmiş...Ne güzel...Bayaa bereketli bi bölüm olacak herkese değinmişler...3 olay,zeynep-murat ev beğenme,pınarın talipleri,mesut-leman-tunç üçgeni ve çoban yıldızı...Fragman da geldin erkenden!!Ayrıntılı yorumlar yapılmış güzel güzel...Bende hepinize katılıorum...
(Duygu avatarın süper olmuş...)
banda öle gelio zeynep ve muratın anne durmları fln ama bence kacal olsalar zeynebin annesinde kalılar o zmn da hüsnü ile mesut un dilne düşerler
ya şu fragman bi gelseeeeeeeeeeeeee
katılorm suygunu avtr süper:img-wink:
bence bugün fragmanı vermeleri biraz zor.ama bu aksam kanl d de olan dizilerden sonra yada reklam aralarında verebilir gören hemn cekip you tube yollasın lütfen göremeyenler orda izler(mesela ben)
arkadaşlar tekrar bölümü bitti ama fragman ortalarda yok:icon_sorr zaten bizimkisi bir umuttu o da gerçekleşmedi... ama yarın fragman günü :happy0064 umarım geciktirmezler fragmanı....
tekrar bölümü konuşmaya gelirsek... bu bölümde genel olarak tüm bölümlerde de en sevdiğim sahnelerden biri olan ferit sahnesi vardı aaa pardon feri feri lady yani :img-hyste
hani mesut sorgudan feri ağlayınca ""ağlama ağlama"" diyo sonra da bişey içmek istiyip istemediğini sorunca da feri "capuccino" "yoksa bitki çayı da olur" dediğinde musutun yüzünün aldığı şekil süperdi:img-hyste
tabii bir de murat barda ilk defa feri ye yaklaşırken de hepsinin hali ayrı komediydi:img-hyste ama mesut un murat a ""baksana tam senin kalemin"" demes ayrıkomikti tabii:img-hyste
arkadaslar şu mdg magazinde hem arka sokaklar hem şevket çoruh hemde yönetmenimiz orhan oğuz yerlerde lütfen biraz destek verelim çok kötü gidioruz şu foruma üye olan herkes her gün bi oy atsa gayet ii sonuçlar alabiliriz ama yapmıoruz ypanlara tesekkür ederiz yapmayanlarada biran önce yapmalarını öneririz.(yani ben öneririm ama benimle aynı düşüncede olan insanlar vardır die ben öneririz dedim yanlış anlmayın.)
özet gelmiş acaba yeni bölümde hüsnülerin miras konusu nolocak çok merak ediyorum ekibide biçok görev bekliyo inş fragmanı bu akşam verirlerr:happy0064
arkadaşlar özeti yeni okudum.
diğer sayfalara bakarsanız eğer daha önce
1)daha çook pınarlı sahneler izleyeceğiz merak etmeyin,
2)pınar veya ali ilişkisinde bir kıskanma olabilir(ya pınar ali'yi ya da ali pınar'ı kıskanır) ve rıza baba durumdan şüphe edebilir demiştim.
eeeee artık benim farkıma varmışsınızdır değil mi?
var ben de bir şey var da,işte farkıma varan yok.kader utansın:)
hüsnü'nün miras konusun da hiç heveslenmeyelim,bence miras değil borç kalabilir.garibim suat zengin oldum derken aldığı 5 milyarı da kaybetmezse iyi.
hüsnü de amma coşmuş yani.dereyi görmeden paçayı sıramak deyimi buna karşılık geliyor herhalde :)
hüsnü'nün miras konusun da hiç heveslenmeyelim,bence miras değil borç kalabilir.garibim suat zengin oldum derken aldığı 5 milyarı da kaybetmezse iyi.
hüsnü de amma coşmuş yani.dereyi görmeden paçayı sıramak deyimi buna karşılık geliyor herhalde :)
ay ama adam da ne yapsın bir umut sonuçta zengin olduklarını zannediyolar... ama ben gerçekten bu olayı nasıl bağlayacaklarını merak ediyorum... sonuçta suat bütün akrabalarından bilgi aldı ve heres adamın çok zengin olduğunu söyledi... ben bile izlerken nasıl yani şimdi ciddi ciddi zengin mi oldular demekten kendmi alamamıştım ... ayrıca her izleyişimde bunun başka bir açıklaması olabileceğini anlatan bir ipucu arıyorum ama hala da arıyorum....:img-hyste
ama hala tezimden vazgeçmiş değilim bu işin içinde başka birşey var:img-yes:
(not:canım seni burda görmek çok güzel:happy0064 )
öznur doğru söylüyosun insan ilk önce parayı görür sonra harcama yapar kşmbilir bu mirasın içinden ne çıkcak :img-hyste bu arda duygu sana söylediğim imza ne alemde
ne yalan söyleyeyim lemana hiç üzülmedim(kötüyüm ben kötüyüm:) ).başka birisi olsa çok üzülürdüm ama leman başka...
şöööööyle biraz yenik hallerini izleyelim bakalım kendinden çok emindi hanfündü.
ne yalan söyleyeyim lemana hiç üzülmedim(kötüyüm ben kötüyüm:) ).başka birisi olsa çok üzülürdüm ama leman başka...
şöööööyle biraz yenik hallerini izleyelim bakalım kendinden çok emindi hanfündü.
geçen haftaki bölümde hiç leman hanımı grmemiştik acısını izlemek artık bu bölümde..:img-wink: tabiiki bende üzülmedim leman halaya ama hiç de bırakacakmış gibi değildi tunç un peşini... hatta özete bakarsak leman tunç u bırakmak istese bir şekilde ilgileri kuruluyor... hatta kötü bir şekilde....
artık şu mesut rahat bir nefes asın gerçekten ya... adam fazla birşey istemiyor ki oğluyla huzurlu (arrık bir polis olarak ne kadar huzurlu olabiliyorsa) bir hayat geçirmek...
geçen bölümde lemen hala yoktu valla onun yokluğunu hiç farketmemiştim siz söyleyince farkına vardım bende hiç acımadım leman halaya tabiki yani çocuk babasında durcak yani ta çocuğun annesinin halası çok saçma bikere yani:img-yes:
arkadaşlar bugünkü tekrar kaçıncı bölümdü,malesef izleyemedim.. şimdi bakacam ;)
26. bölümdü canım.. yani feri feri lady bölümü....:img-hyste daha da açarsam pınar ın evden kaçıp (:)) bara arkadaşının doğumgününe gitmesiyle bir cinayetin tek görgü tanığı olduğu bölüm....
arkadaşlar özet gelmesine rağmen forum yine durgunlaştı.... o zaman ben de ortaya bir konu atayim barii ama hepimiz cevap yazalım ki forum hareketlensin:happy0064 :happy0064
eveeet konumuz gelsin o zaman...
hep beraber çoban ailesine gelen mirası konuşalım... sizce miras karşısında bu bölümde aile fertlerinde ne değişiklikler olacak?... kim ne yapacak?... olay nasıl sonlanacak?...
(çok şımaracaklar, borç çıkacak gibi kısa cümleler yazmayalım arkadaşlar uzun uzun bu konuda aklımızdan geçenleri anlatalım... hadi forum çalıştıralım parmakları:img-yes: )
iyi düşünmüşsün duygum.
şimcik bence miras olayı doğruysa (ki değil galiba) suat acayip şımarır.5 milyar ödül aldığında kadın otobüse binmeyip taksiye binmişti.yani bu kadar çok mal kalırsa herhalde iki semt arası uçağa binmeye kalkabilir galiba sanırsam
ben de cevap vereyim.... :img-wink:
bence ilk önce herkes mutluluğun dıruklarında olacak... yani hüsnü araba bakmaya başlar... suat biraz zengin semtlerde dolaşabilir belki parayı bir alayim hemen buralardan ev alıcam gibi:img-hyste veletler de arkadaşlarına hava atmaya başlar mahalle arkadaşlarına fln yani:img-yes: zelişi de belki dergi karıştırırken görebiliriz... pahalı kıyafetlere fln bakar:img-wink:
ama sonra akrabalardan bir şekilde olaylarda bir yanlışlık olduğunu ve suat ın büyük amcasının ölmeden önce herşeyini sattığını öğrenirler...
eski kahraman çoban ailesi haline geri dönerler:happy0064
ya belki de ortada gerçekten bir miras vardır, ama mirasçı sayısı çok olabilir ve bizimkilerin eline bir sakız parası kadar bir şey anca geçer.yani çok yönlü düşünmek lazım değil mi?
Metinle Tekin coşar en azından coşmaya çalışır...Zeliş de pek bişi olmaz onun gözünü bu aralar Kerem'den başkası görmüo...Küçük kız da oyuncak peşinde 2 bebek olsa susar...
Geleyim büyüklere...Suat direkt alışverişe gider...Hüsnü iyilik meleği zeyneple muratın düğünlerini yapacak bi de kendine dedektiflik bürosu açar..:img-hyste
Ben eğer doğru deilse Hüsnü'nün öğrenince suratındaki ifadeyi çok merak ediorum..
yalnız bir insanın "para" kelimesini duyunca ne kadar değiştiğini hüsnü bize bizzat gösterdi.sus suat,ne var suat,abartma suat diyen adam parayı duyunca hemen nasıl değişti (yani bayağı değişti hatta evrim değiştirdi)
konunun biraz dışında kaldı ama kusura bakmayın,daha önce söyleyememiştim içimde kalmasın.
arkadaşlar beyaz showun konukları biz değiliz hiç heveslenmeyelim. hande subaşı ve kayahan varmış. zor geldi heralde yılda bigün olsun polislere hak ettikleri ilgiyi göstermek,bi kez olsun rating kaygısı güdmeden program yapmak. bişey diyemiyorum başka.
umarım makina bizi hayal kırıklığına uğratmaz
bence suat kuaförden çıkmaz daha okadar paraları yokken bile kaç defa kuaföre gitti şimdi hep gider hüsnü hep açılmayalım diyodu oda maşallah açıldı araba filan bakmalar bide heralde kendilerine saray yavrusu bi ev bakar suat:img-hyste
Bilmiorum ama içimde makinaya gelmezler die bi his var...Umarım yanılıorumdur...Özet geldi arkadaşlar forum çok hareketsiz...Bi soru da benden yayınlanan 33 bölüm içinde en beğendiniz ve en beğenmediğiniz bölüm hangisi???
evet tabii bir de miras işinin gerçek olma olasılığı var ama ben o olasılığı kafamdan attım gibi bişey... yani çoban ailesini bu kadar komik yapan en önemli faktörlerden biri zor hayat şartlarına sahip olmalarına rağmen hayatlarına ödül vs. ile devam ediyor olmaları... veletlerin bazen para için yaptıkları fln da var... tabii zengim olurlarsa sınıf atlamalarını izlemek de gayet komik olabilir aslında:img-hyste
evet beyaz show a çıkmıyoruz bu hafta bence de büyük ihtimalle makinaya da çıkmayız... biçok konuda duyarsız olunduğu gibi bu konuda da duyarsızlıklar var....:icon_sorr
Özet geldi arkadaşlar forum çok hareketsiz...Bi soru da benden yayınlanan 33 bölüm içinde en beğendiniz ve en beğenmediğiniz bölüm hangisi???
evet arkadaşlar hadi ama nerdesiniz.....?
ilk cevabı en cereyim canım.... :img-wink:
33 koca bölümde en sevilen bir sahne söylemek açıkcası zor:img-yes:... ama sanırım benim en çok sevdiğim bölüm 8. bölüm... aslında tabii bir de 18. bölüm var sanırım bu ikisi arasında karar vermek benim için zor...
bölümleri hatırlatmak gerekirse.. (ki hatırlıyorsunuzdur) 8. bölüm zeynep in vurulduğu bölümden bir sonraki bölüm... o ölümü çok seviyorum çünkü murat zeynep e gerçekten aşık olduğunu tam olarak gösteriyordu... sonra sahildeki sahneleri de süperdi... hani zeynep in tekerlekli sandalyede olduğu....:img-hyste
18. bölüm zaten malum nişan bölümü:happy0064 yani hastanede olan nişan... o bölümde de zeynep ile mrat ın birbirlerine olan gerçek aşklarını görüyoduk... ayrıca çok da şirinlerdi... yani junior muhabbeti de bu bölümde geçiyordu...
en sevmediğim bölüm diye de bir bölüm yok açıkcası yani her bölümü çok seviyorum...:img-yes: ama sanırım en az şimdiye kadar en az izlediğim bölüm 30. bölüm... zaten o bölümde hiç z-m sahnesi de yok.... (ama dikkatinizi çekerim evmiyorum demedim şimdiye dek en az izlediğim dedim:img-wink: )
Benim sevmediğim bi bölüm yok...Soruyu biraz saçma sormuşum galiba...Duygu ben de senin gibi 8. bölüm ve 18. bölümün hastasıyım...Bi de ben 4. bölümle son yayınlanan 33. bölümü çok beeniom..
Benim sevmediğim bi bölüm yok...Soruyu biraz saçma sormuşum galiba...Duygu ben de senin gibi 8. bölüm ve 18. bölümün hastasıyım...Bi de ben 4. bölümle son yayınlanan 33. bölümü çok beeniom..
evet aynen (ama beyendiğim bölüm sayısını azaltmak zorunda olduğum için iki tanesni seçmiştim:img-blush ) zaten arka sokakların bende takıntı haline gelmesini sağlayan bölüm 4. bölümdür...:img-wink: ayrıca 33. bölüm zaten başlı başına süperdi.. bir de ben 11. bölümü çok seviyorum mesela... :img-wink: murat ın zeynep i kendine kelepçeleyip götürdüğü bölüm yani:img-yes:
ayrıca 27. ve 28. bölümlerin zeynep-ömurat sahnelerini de çok seviyorum:happy0064 operasyon sahnelerinden de en çok 25. ve 23. bölümler:img-wink:
Arka Sokaklar Ailesi'nin okumasını istedim.. Yüksel Aytuğ'un köşesinden alıntıdır..
Bir polis memurunun feryadı
DÜN bu sütunlarda "Polisin makus talihini kim değiştirecek?" diye yazmıştım. Emniyet mensuplarından çok sayıda teşekkür mesajı geldi. Ama içlerinde biri vardı ki, yüreğimi dağladı. Adı bende saklı olan bu memurun satırlarını sizlerle paylaşmak istedim: "Ben bir POLİSİM. Belki de 16 yıllık meslek hayatımda genel bir fikrimizi bizim ağzımızdan yazan sayılı insandan birisiniz, çok teşekkür ediyorum. Evimin bir duvarında Atam'ın fotoğrafının altında diploma, teşekkür ve takdir belgelerinin altına çerçeveletip astım o yazınızı. Eşim okudu ve ağladı, evet ağladı. Ben artık o duyguyu unuttum. Yıllar içerisinde bir çok mesai arkadaşımı kendi ellerimle taşıdım veya cenazesine katıldım ve hep ardından kalanlarına ağladım, ağladık. Polisin sahibi de yok, dostu da. Yıllarca ağzınla kuş tut, vatan de, millet de, namus de, ama sakın ama sakın ölme. Ölüm, ölen için yeni bir kapı, kurtuluş. Ama arkada bıraktığın her bir sevdiğin için dünyada cehennem. Zaten kıt kanaat bir geçimin ardından bir de eve ekmek getiren insanın yokluğu ikinciye, aileye sıkılan bir kurşun veya patlayan bir bomba. Çoluk çocuk sahipsiz, üç kuruş maaş, ilk bir kaç gün gelen giden sonra unutulmuşluk veya 10 Nisan'dan 10 Nisan'a kapını çalan senin kim olduğunu, ne çektiğini bilmeyen bir kaç üniformalı adamın elinde çiçek ve pasta ile ziyareti, işte o zaman insan haykırmak istiyor..." Dertli polis memuru, daha sonra haykırışlarını sıralamış. Bildiğimiz, bildiğimiz şeyler. Yüreği olanın dayanamayacağı ayıplarımız... Tekrarlamaya gerek yok. Ama öyle bir final yapmış ki... "İnanın sayma ile ve anlatma ile bitmez yaşamak lâzım diyeceğim ama Allah sizlere yaşatmasın. Bir örneğe dikkat çekmek istiyorum BİR ÜLKEDE BİR MAÇ SONRASI BİR POLİS MEMURU ÖLDÜ. O ÜLKENİN BAŞBAKANI ÇIKTI LİGİ İPTAL ETTİ. BENİM POLİSİM DEDİ VE POLİSİNE VERDİĞİ DEĞERİ TÜM DÜNYAYA HİSSETTİRDİ. Ben böyle bir yönetimin POLİS'i olmak isterdim ama yine de canımdan çok sevdiğim bu ülke için de sonuna kadar namusum ve şerefim ile bu mesleği sürdüreceğim ve sürdüreceğiz. Size ve sizin gibilere sonsuz teşekkürler. ALLAH ŞEHİT OLMA MERTEBESİNİ GÖREVİMİZİN BAŞINDA Bİ- ZE DE NASİP ETSİN DE, DEVLETİMİZ BİZE VE ARKADA BIRAKTIKLARIMIZA SAHİP ÇIKMASA DA OLUR. BİZ BİRİLERİ İÇİN DEĞİL, BU ÜLKENİN HER NAMUSLU FERDİ VE BİR ÇAKIL TAŞI İÇİN, BAYRAK VE EZAN İÇİN CANIMIZI HER ZAMAN VERİRİZ."
bana sorucak olursanız tüm zeynep&murat sahnelerinin oldugu bölümler.galiba baya net oldu.duygu nerelerdesin msn de hiç gözükmüyon.bana daha imza yapmayı ögreticen.
oo ben girmeyeli azicik cosmus burasi ama simdi kimsecikler yok neyse ya beyaz show a cikmyiorlar anladik umarim makina hayla kirikligina ugratmaz yaa nolur makinaya ciksalar cikartsalar ölürlermi göbegimzi catliycak burda sesimizi kimseye duyuramyioruz diye
oo ben girmeyeli azicik cosmus burasi ama simdi kimsecikler yok neyse ya beyaz show a cikmyiorlar anladik umarim makina hayla kirikligina ugratmaz yaa nolur makinaya ciksalar cikartsalar ölürlermi göbegimzi catliycak burda sesimizi kimseye duyuramyioruz diye
evet şu anda fazla kimse yok ama ben her zamanki gibi bekçi olarak buradayım:img-hyste ben de en başlarda makineye çıkarız belki demiştim zaten bu hafta bildiğimiz gibi polisler haftası ama umudumu kestşm ben... ama yinede c.tesi gecesi yani yarın gece ben tv başına geçer bir bakarım makineye başlarken sayıyorlar ya eğer bizimkiler konuk olursa süper olur tabii:happy0064 :happy0064
(bu arada ezgicim den yokken 2 konu açıldı bir zahmet onlara cevap ver istersen... herkes fikirlerini yazıyor da :img-wink: )
yeni konumu allah nerde yaw gidim bi ariyim bari
konu dediysem burda hepberaber konuştuk onları diyorum:img-wink:
1_sizce çobanların herbiri zengin olma olma hayalleri ile neler yapacaklar ve bu miras işinin sonu nereye varacak...?
2_33 bölüm içerisinde en sevdiğiniz bölüm hangisiydi neden? (soruda en sevmedemidiğimiz de vardı ama sevim nasıl olsa hepsini seviyoruz diyerek iptal etti:img-yes: )
konu dediysem burda hepberaber konuştuk onları diyorum:img-wink:
1_sizce çobanların herbiri zengin olma olma hayalleri ile neler yapacaklar ve bu miras işinin sonu nereye varacak...?
2_33 bölüm içerisinde en sevdiğiniz bölüm hangisiydi neden? (soruda en sevmedemidiğimiz de vardı ama sevim nasıl olsa hepsini seviyoruz diyerek iptal etti:img-yes: )
hee pardon o zaman ben yanlis anladim dur bakim
vallahi coban ailesi alisveris yerilerinde en var ne yoksa götürecekler nasilsa zengin oldular ama bende sonu hüsran bitecek
en sevdigim bölümmü dur bakim aklima gelmyioo vallahi aslinda hepsi ama ali en cok hangi bölümde ciktiysa onu:img-hyste saka canim ama benim en cok etkilendigim bölüm hani sokaktaki cocuklari öldürüp organalrini alyiorlardi da parayla satiyorlardi ya hangi bölümü hatirlayamadim iste o bölüm resmen aglamsitim onda oturup yaa
en sevdigim bölümmü dur bakim aklima gelmyioo vallahi aslinda hepsi ama ali en cok hangi bölümde ciktiysa onu:img-hyste saka canim ama benim en cok etkilendigim bölüm hani sokaktaki cocuklari öldürüp organalrini alyiorlardi da parayla satiyorlardi ya hangi bölümü hatirlayamadim iste o bölüm resmen aglamsitim onda oturup yaa
17. bölümdü... evet gerçekten çok etkileyici bir bölümdü.. özellikle ilk çocuğun cesetini buldukları an çok kötüydü dicem ama buldukları ceset bile değildi sanki.... hiçbir organı bulunmuyordu.....:img-swoon
ama tabii o bölümün sonunda da yani sokaktaki çocuklar için çalıştığı günün sonunda (özellikle nişan öncesi) başka bir sokak çocuğu tarafından bıçaklanması da çok kötüydü....
valla canım emeğine sağlık nerdeyse zeynep-murat ilişkisinin özetini çıkartmışsın:img-hyste ama kısa bir hatırlatma... zeynep bunların hepsini ona çektirdi diye hatırlıyorum ben...:img-hyste özellikle seda olayında zeynep bayaa moral bozup murat a hiç yüz vermemişti hatta 11. bölüm ki en çok sevdiğim bölümlerdendir:img-wink: murat zeynep i evden kendine kendine kelepçeleyip resmen kaçırmıştı ve gerçeği anlatmıştı...
ben de murat ın zeynepi 4 kez kıskandığını hatırlıyorum...
1)10. bölümde zeynep görücü meselesinde murat ı kıskandırmıştı...
2)11. bölümde bizim ekip sayesinde murat zeynep e görücü gelecek diye murat ı kıskandırmıştı...
3)14. bölümde zeynep o at çftliğindeki binicilik kursu veren adamla murat ı kıskandırmıştı...
4)nişanlandıklarını açıkladığında 1.95 boyunda geniş omuzlu... :img-wink:
arkadaşlar en sevdiğimiz bölümler diyince ben de biraz nostalji yapayım dedim....:img-wink: 28. bölümü tekrar izlerken daha önce yaptığım murat ın zeynep i kıskandığı sahneler listesinde unuttuğum bir sık varmış...
5)28. bölüm zeynepin ""bende bir dövme yaptırsam mı "" diye sormasıyla başlayan sahne... :img-yes: murat dövmecinin boynunu kırma planlarını bile yapmıştı hatta zeynep de ona hapiste bakacaktı:img-hyste
vallahi ben her bölümde zeynep murat sahnelerie bayilyiroum birbirleriyle atismalair sahane bide her bölümün basinda polis merkezinde olyuorlar yaa hüsnüyle mesut bir araya gelince iyice bi civitiyorlar orasi sahane yaa gülmekten yerlere giriyorum
vallahi ben her bölümde zeynep murat sahnelerie bayilyiroum birbirleriyle atismalair sahane bide her bölümün basinda polis merkezinde olyuorlar yaa hüsnüyle mesut bir araya gelince iyice bi civitiyorlar orasi sahane yaa gülmekten yerlere giriyorum
ben zaman oldukca izliyorum
ve husnu ve ailesinin sahnelerine
bayiliyorum zaten mesuta sozum yok
muhtesem cocuk oyuncular cok basarili
Daha önceki basligin mesaj sayisi 1250'yi astigi için yorumlariniza bu baslikta devam ediniz.
Bir önceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=17781
Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.
Saygilarimla
Bölüm Sorumlusu
gzm
Arkadaşlar başlık hayırlı olsun ilk önce
Bu bölüm özete bakılırsa baya bi güüzel geçicek hele suatı merak ediyorum pınarın istenme sahnelerinide merak ediyorum yani baya bi eğlenceli olacak
arkadaşlar başlık hayırlı olsun yeni başlığımızda açıldı daha yeni başlıklara:img-wink:
yeni bölümü çok merak ediyorum gerçekten bakalım pınarı istemeye geldikleirnde rıza babanın ve pınarın tepkisi nolacak zeynep ve murat ne yapacaklarr?? :img-yes:
slm ben meryem ben arka sokakları çok seviyorum ben polisiye dizilere bayılıyorum ama arka sokakları hiç izlememiştim tekrarlarıyla izlemeye başladım ve hiç kaçırmıyorum artık
Yeni başlığımız hayırlı ve uğurlu olsun önce..(Kendimi bi alışveriş merkezi açıomuş gibi hissettim)
Ben tv başında deilim normalde fragmanı şimdi vermeleri gerekir..(Magazin arasında veriolar)Fragmanı gören var mı?
slm ben meryem ben arka sokakları çok seviyorum ben polisiye dizilere bayılıyorum ama arka sokakları hiç izlememiştim tekrarlarıyla izlemeye başladım ve hiç kaçırmıyorum artık
ve ailemize bir kişi daha latıldı hoşgeldin cnm:img-wink:
Yeni başlığımız hayırlı ve uğurlu olsun önce..(Kendimi bi alışveriş merkezi açıomuş gibi hissettim)
Ben tv başında deilim normalde fragmanı şimdi vermeleri gerekir..(Magazin arasında veriolar)Fragmanı gören var mı?
:img-hyste :img-hyste sen devam et alışveriş merkezini açmaya (şaka tbi)
ben şimdi tv nin başına gidiorm belki görürüm fragamnı birş şeyle atıştırcam bende görmedim şu ana kdr kimse görmedi sanrm
yeni baslığımız hayırlı olsun...hala fragmanı izleyen yokmu ya vermiolarmı yoksa veriolarda biz mi göremioz ya binbirgecenin reklamını sabahtan beri kaç kere verdiler sinir oldum ikiside salı günü ama arka oskkları vermiolar.arkadaslar fragmanı gören olursa direk gelip burda anltsın lütfennnn:icon_sorr
Az önce genç magazini izliodum polis haftası için defile varmış galiba yorum yapan adam gözümüz arka sokakların güzel polisi gamze özçelik'i aradı yoktu gibi bişi dedi aradan 15 saniye falan geçti alttan küçük reklam gösterdiler Tunç'u bi kız minübüse doğru itiodu ve fidan abla bakınıodu tunç için...Murat zeynep'i öpüodu bu kadarcıktı...
Edit:Aradan 3 dk geçti tamer karadağlı haberi çıktı yorumcu Zafer Erginle Arka Sokaklara da gitseniz magazincilerden kaçmazsınız gibi bişi dedi...Yorumcu arka sokaklar hayranı mı anlayamadım gitti...
Aman alahaım sakın tuncu kaçırmasınlar işte ozaman mesut perişan olur yani mesudun ilk aklına gelecek olan şey lemanın yapmış olabileceğini düşnebilir bence
arkadaşlar merhabaler ben geldim :happy0064
ilk önce yeni başlığımız hayırlı olsun:happy0064 fragman günü olmasına rağmen görünen tek fragman altta küçücük bir ekranda çıkan görüntücükler sanırım:icon_sorr
ben de kampa yeni başladım (tv kampından bahsediyorum:img-hyste ) umarım fragmanı en kısa zamanda görürüz...
bu arada sevimcim ya ben şu küçük ekranda çıkan fragmanı anlayamadım ya tunç u itiyor fln demişsin ama.... yani kızın bir amacı varmış gibi mi gözüküyodu?(bir de özette 2 adam diyolardı ya nerden çıktı bu kız bir rahat bırakmadılar ya mesut&tunç u:icon_sorr )
(not:meryem91 aramıza hoşgeldin canım:happy0064 )
yeni başlık hayırlı olsun buradaki konuşmaları duymuşlar galiba ali pınarı kıskanmaya başlıcak sanırım çok merak etmeye başladım bölümü
Bilmem minübüse doğru hafif ittirerek bindiriodu kızın zaten yüzünü göstermediler gibi arkadan zayıf uzun saçlı kız gibi bişiydi..Sonradan düşündüm leman halanın yardımcısı bi kız var ya o mu diye ama bilmiorum küçük reklam olduğu için pek yorum da yapamadım...
Bilmem minübüse doğru hafif ittirerek bindiriodu kızın zaten yüzünü göstermediler gibi arkadan zayıf uzun saçlı kız gibi bişiydi..Sonradan düşündüm leman halanın yardımcısı bi kız var ya o mu diye ama bilmiorum küçük reklam olduğu için pek yorum da yapamadım...
haklısın küçücük ekrandan en fazla ne anlaşılabilir ki...:icon_sorr ama sanırım tahminlerimiz doğru amaç tunç u kaçırmak olmalı... ama şimdi bundan sonra iki şık var acaba bu kaçırma olayında leman hanım ne tarafta.... yani acaba leman hanım mı para vererek kaçırttı yoksa adamlar sadece leman hanımdan para kopartmak için ondan da bhebersiz mi kaçırttı....?
sabah ber bekliyorum yok yok ben küçük görüntüyü bile göremedim.
belki akşam üstü çıkar.
bu arada yeni sayfamız açılmış hayırlı olsun
Bu benim aklıma gelmemişti leman gazeteye çıkmışdı bi kaç adamda şunu bi yolalım gibisinden bişiler demişti belki onlar yapmış olabilir
merhaba arkadaşlarr
yeni başlık hayırlı olsun öncelikle.
ya ben de fragmanı göremedim ama çok merak ediyorum bu bölümü.
şu fragmanın normailini bi görebilsekk
bu arada tunçu kaçırmasınlar.rahat bıraksınlar artık mesutu da tunçudaa
arkadaslar yarın euro d de saat 22:00 da arka sokaklar var baktım.hangi bölümü olduğunu nbilmiom ama ilgilenenlere duyrulur.
duygu ve nizar 14-04-07, 14:37 merhaba arkadaşlar benim bilgisayar bozuldu onun için giremedim...özete baklırsa bu hafta süper bir bölüm bizi bekliyor....aile imzanız da çok güzel olmuş ama beni de aranıza almadığınız için biraz bozuldum ama neyse...yine de ellerinize sağlık çok güzel olmuş...pınarı istemeye geliyorlarmış rıza babanın o halini görmek çok isterim ya.....
Herkese selam evet fragmanı izledim.pınarı istemeye geliyolar rıza baba telefonda bagırıyo.lemanla mesut konuşuyodu.ondan sonra murat zeynebi öpüyodu .tunçu kaçırıyolar.çoban araba alıyo .ondan sonra arabayla geziyolar .hüsnü ve karısı yatarken metin ve tekin arabayla kaza yapıyolar.zeliha kazayı görüyo annesi ve babasına haber veriyo en sonundada hüsnü eşek sıpaları diye bagrıyo.
yorumları alalım.
Bak gene kaçırdım fragmanı yaw uf neyse
Bölüm güzele benziyor muhteşem weletler iş başında gene kim bilir hüsnü ne yapacak onlara tahminmiz doğru çıktı tuncu lemandan para almak için kaçırıyorlardır kesin
yine deseneze harika bir bölüm olucak.bu arada yine fragmanı ilk ben gördüm övünmek gibi olmasın.
Herkese selam evet fragmanı izledim.pınarı istemeye geliyolar rıza baba telefonda bagırıyo.lemanla mesut konuşuyodu.ondan sonra murat zeynebi öpüyodu .tunçu kaçırıyolar.çoban araba alıyo .ondan sonra arabayla geziyolar .hüsnü ve karısı yatarken metin ve tekin arabayla kaza yapıyolar.zeliha kazayı görüyo annesi ve babasına haber veriyo en sonundada hüsnü eşek sıpaları diye bagrıyo.
yorumları alalım.
bende gördüm frgmanı.ama ismailin dediğinden başka hiçbşi hatırlmıorum bende.tunçu kaçırırken bi kız itiyodu ama içerde 2 adam vardı.bide sonunda hüsnü acaip sinirlerniyordu..
Ben bütün gördüklerimi yazdım.bide şunu anladım ki.kanald fragmanı vermemek için herşeyi yaptı.bi fırtınaveriyo bir gümüşü veriyo ama azmin elinden kaçanadı ve gösterdi bizde yazdık .bugün forumu çok durdun gördüm ya.
tv ve bilgisayar kampına biraz yemek molası vereyim deim tam da bu sırada mı verildi fragman....:icon_sorr
olsn fragman verilsin de ben görmeyeyim farketmez... ama ismail ve canan da görmüşler... ve de ismail anlatmış....:happy0064 bizim veletler yine iş başında sanırım zaten ne zaman boş durdular ki:img-hyste ama bu sefer başları dertte sanırım...
ayrıca artık umarım miras gelir yoksa çoban boşuna araba aldığıyla kalacak.. tabii bir de onun tamir masrafı var eee zaten çarpanlar da veletler olunca:img-hyste
(arkadaşlar gerçekten forum bugün bomboş nerelerdesiniz....?)
yeni başlığımız hayırlı olsun öncelikle. .. :)
fragman verildi mi arkadaşlar..ben tvde rastlayamadım.. Pınar'ı istemeye geldikleri sahneyi merak ediyorum en çok ve bu olayın ekibe nasıl yansıyacağını...
tekinle metin ortalığı yine birbirine katcaklar bu sefer acaba hüsnünün elinden kurtulabilceklermi eee adam daha arabasının hayrını görmemiş haklı yani tuncada çok üzüldüm mesut kimbilir kaçıranlara napcak
arkadaşlar fragmanı izleyenlere sorularım var (ben hala izleyemedm de:icon_sorr )
1_hiç fragmanda rıza baba nın pınarı istemeye geldiklernde verdiği tepki var mı_
2_rıza_baba ekibin yanında bu konuyu hiç dile getirdi mi
3_murat ın zeynep i öptüğü sahnenin daha öncesi var mı yani kavga fln var mı hiç fragmanda...? (z-m kavga sahnesinden bahsediyorum tabiki:img-wink: )
bende fragmanı izledim benhermi sorularını cevaplıyım:
1.evet odasında telefonla bağırıo gelmesinler die(merkezdeki odasında)
2.yok ekipi yanında böle bi konu konumuo.(ekibi zaten birlikte hiç göstermedi)
3.hayır ne öncesi nede sonrası var sadece murat zeynepi yanandan öpüo gülküolar o kadar.
ayrıca arkdaslar farkındamısınız(fragmanı izleenler) hiç operasyon falan gösterilmedi hep özel hayat rıza baba tunç hüsnü leman mesut zeynep murat yani operasyon sahnelerini göstermediler.
3.hayır ne öncesi nede sonrası var sadece murat zeynepi yanandan öpüo gülküolar o kadar.
ayrıca arkdaslar farkındamısınız(fragmanı izleenler) hiç operasyon falan gösterilmedi hep özel hayat rıza baba tunç hüsnü leman mesut zeynep murat yani operasyon sahnelerini göstermediler.
canancım cevabın pardon cevapların için çok saol:happy0064
demek fragmanda operasyon yok aslında bu iyi çünkü özette neredeyse yalnızca operasyonlar vardı... fragmanda da bunun tam tersi olması daha çok bilgi sahibi olmamızı sağlıyor:img-yes:
ayrıca rıza-baba nın o hallerini çok merak ediyorum....bakalım neler yapacak istemeye gelenlere:img-hyste
evet cnm bnde farkettim.özette 3 tane olay yazmasına rağmen fragmanda hiç operasyon sahnesi yoktu.özel hayatlarla ilgili vardı sahneler.bu arada mesşhur boru sahnemizde vardı yanlış hatırlamıyorsam..
arkdaslar kanal d de15 dakika sonra baslıcak olan dizin reklam arasında yada baslarken yada biterken arka sokakların reklamını verebilirler fragmanı izleyemeyenler izleyipte bi daha izlemek isteyenlere duyurulurr...
arkadaslar yarın euro d de saat 22:00 da arka sokaklar var baktım.hangi bölümü olduğunu nbilmiom ama ilgilenenlere duyrulur.
33. bölümün tekrarıymış diye duydum ben.Ben de o küçük fragmandan başka bişi göremedim...İnş. reklamlarda görürüm....
33. bölümün tekrarıymış diye duydum ben.Ben de o küçük fragmandan başka bişi göremedim...İnş. reklamlarda görürüm....
bende hala takipteyim... geöen sefer kaçırdım bu sefer kaçırmaya niyetim yok...
işin kötüsü hiç çekip internete koyan da olmamış...:icon_sorr tv den başka şansımız yok yani... umarım fırtına nın reklam arasında verirler (şidi kanal d de fırtına var da..)
arkadaşlar bu arada ortalıklarda resimler yok daha önce bizim resmi sitede çıkmasa da dizifilm de 5-6 resim yayınlanıyordu... ama bu sefer o da yok:icon_sorr
en azından fragmanı görenler var aramızda zaten ben onu da göremedim.... hala da vermediler sanırım bundan sonra ancak yarın yayınlarlar...:icon_sorr
mrb arkadşlar aranıza yeni katıldım site süper tek kelimeyle muhteşem arka sokakların hiç bölümünü kaçırmam aynı sizin gibi:img-wink: yeni bölümün özetini okudum ama hala fragmanı göremedim yaprak dökümünün fragmnını bile gördüm ama bzmkini halka göremedim galiba sizde göremedinz?
hoşgeldin gözdejik:img-wink:2-3 arkadaşımız var fragmanı gören dierleri pusuda ben de çarşamba gecesi 24.00 de yayınlancak bi programın fragmanını 2 defa gördüm ama arka sokakları maalesef...
arkadaşlar ben geldimmmmmmmm.
oooooo yeni başlığı da açmışsınız.
umarım yokluğumu fark etmişsinizdir(şimdi siz vizelerden dolayı giremediğimi düşünüyorsunuz ama hayırrrrrrr misafir dolu bizim ev ve ders çalışamıyorum).
fragmanın sadece minicik olanını gördüm ne yazık ki. bu arada geçen salı binbir gece bittikten sonra gelecek haftaki bölümün fragmanı verildi.bu haksızlık biz de istiyoruzzzzzzzzzzz.
bize yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.
bu sabah magazin programında bizim diziyle ilgili ilk defa bir şey yayınladılar.
murat evgin ile pınar aydını dizinin müziklerini yaparken ziyaret etmişler.pınar aydına özgür ile ilgili bir şeyler sordular.
yavaş yavaş e-maillerimin karşılığını alıyorum galiba(bir sürü e-mail atmıştım magazin programlarınızda dizimize de yer verin ne bu böyle hep binbir gece hep binbir gece diye.2 magazin programında azıcık da olsa bahsettiler daha çok görürüz innnnnnnnnnnnşallah.
arkadaşlar dizi ile ilgili izlediğiniz haberleri lütfen bizlerle paylaşın (özellikle magazin programlarındakileri :) huyumuz kurusun çok meraklıyızdır forumcek bizimkilerin özel hayatına :) )
evet felaket meraklıyız Öznur ablacım,çok haklısın..
yahu sırf fragman için oturdum fırtına ve gümüş ü izledim ama çıkmadı ben de pes ettim,yarın magazin aralarında çıkar mı dersiniz??
evet felaket meraklıyız Öznur ablacım,çok haklısın..
yahu sırf fragman için oturdum fırtına ve gümüş ü izledim ama çıkmadı ben de pes ettim,yarın magazin aralarında çıkar mı dersiniz??
vallahi ben umutluyum ablacım yarın daha fazla yayınlarlar fragmanı.bu arada kanal d de ratingi götürüyor bizim sayemizde fragmanı görücez diye hiç kanal değiştirmiyoruz artık kanal d den bir ödül alırız herhalde (pes etmeyen izleyici ödülü).
ortalıkta resimler yok... üstelik ben hala küçük bir parçası da olsa fragmanı göremedim... tamamen umutsuz vakka durumundayım anlayacağınız...:icon_sorr
ayrıca gözdejik aramıza hoşgeldin arkadaşım ve tabii öznurcum senin de misafirlerden kurtulup foruma girmene çok sevindim
vallahi ben umutluyum ablacım yarın daha fazla yayınlarlar fragmanı.bu arada kanal d de ratingi götürüyor bizim sayemizde fragmanı görücez diye hiç kanal değiştirmiyoruz artık kanal d den bir ödül alırız herhalde (pes etmeyen izleyici ödülü).
ben zaten fırtına yı izliyodum ama bu sefer reklamlarda bile tv baçından kalkmadım... şimdi de gümüş açık tv de ama bende pek umut kalmadı...:icon_sorr tabii yine de bekliyorum bakalım verecekler mi...
gerçekten pes etmeyen izleyici ödülünü forumcak hakediyoruz arkadaşlar...
ayrıca sakın unutmayalım tam olarak bilmesek de hatta benim umudum olmasa da polis haftası nedeniyle bu akşam bizimkiler makineye çıkabilir ama biliyosunuz okan bayülgen konukları bölüme kadar açıklamıyor... yani tamamiyle kanal d bağımlı yaşıyoruz bu gece....
gözdejik ve öznur hoşgeldin.arkadaşlar merak etmeyin yarın fragmanı izlemeyne kalmaz herhalde o zaman forum daha şen şakrak olur.bende valla kanaldnin başına oturdum anca fragmanı 16:40 da verdi
ortalıkta resimler yok... üstelik ben hala küçük bir parçası da olsa fragmanı göremedim... tamamen umutsuz vakka durumundayım anlayacağınız...:icon_sorr
ayrıca gözdejik aramıza hoşgeldin arkadaşım ve tabii öznurcum senin de misafirlerden kurtulup foruma girmene çok sevindim
yahu duygum sen bu hallere düşecek kızmıydın sen ki fragmanı hep ilk görenlerden olurdun.vah vah kanal d seni de bu hale getirdi ya.
şimcik o fragmanıcığı gördüm diye kendimi şanslı mı hissetmeliyim yani.
yahu duygum sen bu hallere düşecek kızmıydın sen ki fragmanı hep ilk görenlerden olurdun.vah vah kanal d seni de bu hale getirdi ya.
şimcik o fragmanıcığı gördüm diye kendimi şanslı mı hissetmeliyim yani.
evet canım kesinlikle şanslısın.. aslında ben de güne kanal d de kamp kurarak başladım ama bir ara yemek molası vermiiştim... tak o zaman yayınlamışlar fragmanı....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
ayrıca ben dediğim gibi umudum olmasa da makineye bakıcam... benimkisi umut işte... ayrıca kübracım merak ettim bildiğin konuk kim?...
söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama Armağan Çağlayan..
fragmancığı görebilsem gam yemicektim ama.. Pınar'ı istemeye geldiklerinde nolcak acaba,çatlicamm
söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama Armağan Çağlayan..
fragmancığı görebilsem gam yemicektim ama.. Pınar'ı istemeye geldiklerinde nolcak acaba,çatlicamm
aynen ben de çok merak ediyorum rıza babanın vereceği tepkileri....:img-hyste dediğim gibi hüsnü zeliş için silah çekmişti artık rıza baba neler yapar biz düşünelim...:img-hyste
tabii bir de pınar ın ne yapacağı durumu var eee ne de olsa başkomiser aman pardon emniyet amiri kızı....:img-wink:
bu arada emniyet amiri demişken ne oldu o iş hani rıza-baba kursa fln gidecekti....
(bu arada kübracım çok saol:img-wink: )
rica ederim Duygucum..
Rıza Baba'nın vereceği tepkiyi az çok hepimiz tahmin edebiliyoruz ama önemli olan işin ekibe yansıyıp yansımayacağı.. Ne dersiniz??
rica ederim Duygucum..
Rıza Baba'nın vereceği tepkiyi az çok hepimiz tahmin edebiliyoruz ama önemli olan işin ekibe yansıyıp yansımayacağı.. Ne dersiniz??
bence kesinlikle yansıyacak... yani en azından yansımalı... çünkü bir şekilde işlerin ali ye yansıması lazım ki o da ancak rıza-baba nın ekip in yanında konuşması lazım....
zaten şöyle bir şeyde var ki... ekip herşekilde herşeylerini paylaşıyor... yani bence nasıl hüsnü ile suat ın komedilerini ekip de biliyorsa bunu da ekip öğrenecektir:img-wink:
Evet,yansısın ki bizde Pınar & Ali ilişkisinin boyutunu görelim,havada kalmasın..
Bana da ekibin kulağına gidecek gibi geliyo,hatta vay Ali'nin haline diyorum..
Evet,yansısın ki bizde Pınar & Ali ilişkisinin boyutunu görelim,havada kalmasın..
Bana da ekibin kulağına gidecek gibi geliyo,hatta vay Ali'nin haline diyorum..
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
evet di mi hüsnü ve mesut ali ile bayaa bir dalga geçecek sanırım... tanii zeynep ve murat bilmiyor ali-pınar ilişkisini ama artık ali nin vereceği tepkilerden anlayabilirler....:img-yes:
ama belki de düşündüğümüzün tersi olur ve mesut ile hüsnü ali ye sahip çıkarlar....
(not:arkadaşlar aşağıda online sayısı sürekli değişior... hadi okuyan yorumlarını yazsın hepberaber konuşalım:happy0064 )
Adam gibi karşılarına alıp konuştular,tabi biraz dalga geçerler ona şüphe yok ama sahip çıkarlar yani..
hoşbuldk arkadşlar.fragmanı deil ama hani aşşağıda küçük kutu halinde gösteriyolarya orda gördüm tunç kaçırılıyodu fidan teyze acayip panikti.bide murat we zeynepi gördüm murat zeynepi öpüyodu fln onlar mutluydu ama bide leman rıza babanın odasında mesutla fln konuşuyodu anck bunları görebildm.
arkadaşlar e sonunda boyutu küçük de olsa fragmanın birazı da olsa arka sokakların yeni bölümüne ait görüntü izledim sonunda...
murat zeynep i parkta bir bankta otururken öpüyodu:img-in_lo çok şirinlerdi... demek bayaa bir z-m sahnesi izlicez...
tunç u o kadın kaçırıyordu ama bizim leman halanın çalışanlarından biri değildi en azından bizim tanıdıklarımızdan ...
ay küçücük fragmanı görmek bile beni mutlu etti sabahtan beri göremedim diye kendi kendimi yiyodum valla...
hangi kadın kaçırıyo Tunç'u Duygucum.. "o kadın" derken yani??
yok canım sabah konuşmuştuk da o kadın kim olabilir acaba diye... belki leman ın çalışanlarından biridir diye ama değilmiş....
benhermi cnm bende aynı şekilde gördüm az we küçükte olsa insan mutlu oluyo ya:img-yes:
canım bana duygu diyebilirsin adım duygu da:img-wink: kesinlikle... sabahtan beri fragmanı bekliyodum da küçücük de olsa gördüm ya en azından yatarım artık yoksa sabaha kadar fragmanı bekleme tehlikem vardı:img-hyste
arkadaşlar hani bazen küçük boy reklamı verdikten sonraki reklamda gerçek fragmanı da veriyolar ya o yüzden şimdi dkkatle izleyelim reklamları belki şimdi verirler :)
edit: ne yazık ki vermediler:icon_sorr
bencede tunçun kaçırılması kötü hep leman hala yüzünden ama bu mesutu çok üzücek.bide bol bol zeynep&murat sahnesi izlemek beni acayip heyecanlandırıyo.ali bide pınarı istemeye geldiklerini duyarsa kıskançlıktan ne yapacagını bilmez.tabi dogal olarak bizim iki kafadar hüsnü&mesut yine dalgasını geçer rıza babanın tepkisi fragmanda gördügüm kadar baya kızmıştı .
beni en çok heyecanlandıran ise zeynep&murat sahneleri bol bol zeynep&murat sahnesi izleyecegimiz için heyecandan ne yapacagımı bilmiyom.
ikide bir eski bölümleri izliyorum.
Başardım!!!! büyük,kocaman,dev,işte öyle fragmanı İZ-LE-DİMMMM!!!
1- Rıza Baba tahmin ettiğimizden çoook daha sinirli,gelmesinler diyo (daha doğrusu bağırıyo ve telefonu çarparak kapatıyo) İşler karışacak..
2- Leman ve Mesut birarada... Ne dediklerini tam anlayamadım,olayın Tunç'un kaçırılmasından önce mi sonra mı olduğu kestirilmiyor.. Kaçırılma olayı üzerine biraraya geldiklerini düşünebiliriz ancak..
3-Tunç'u kaçıran kadın daha önce görülmemiş bir karakter.. Leman ile alakası olduğuna ihtimal vermiyorum.. Fidan Teyze perişan görünüyor.. Anladığım kadarıyla Tunç'u Beyoğlu'nda kaybediyor.. Çünkü etraf kalabalık..
4- Metin ve Tekin yeni arabalarıyla kaza yapıyorlar.. Olayı camdan gören Zeliş çığlık çığlığa uyuyan Suat ve Hüsnü'yü kaldırıyor.. Büyük bi panikle yataktan fırlıyorlar hatta Hüsnü'nün elinde silah var.. Olayı görünce "eşek sıpalarıııııııııııııı!!!!!!" diye bağırması ile akıllara zarar...
Fragman anlatımı bu kadar arkadaşlar.. Umarım izlemeyenleri için yararlı olur :)
Ben de alttan geçen küçük fragmanda görmüştüm o sahneyi süpersin kübra şapırt:img-hyste:img-hyste Ama daha normal fragmanı göremedim:img-blush
ehehehe saol canım :) napim "şapırt" diye öpüyo resmen..
fragmanı gördümm.hüsnünün eşek sıparları die bağırması süper ya gene çok gülücez onlara
e artık o sahneden bi "eşek sıpalarııııı" imzası çıkarırırız di mi Duygucum ne dersin??
Ali-Pınar olayını merakla bekliyorum,4x4 gözle hatta...
Başardım!!!! büyük,kocaman,dev,işte öyle fragmanı İZ-LE-DİMMMM!!!
1- Rıza Baba tahmin ettiğimizden çoook daha sinirli,gelmesinler diyo (daha doğrusu bağırıyo ve telefonu çarparak kapatıyo) İşler karışacak..
2- Leman ve Mesut birarada... Ne dediklerini tam anlayamadım,olayın Tunç'un kaçırılmasından önce mi sonra mı olduğu kestirilmiyor.. Kaçırılma olayı üzerine biraraya geldiklerini düşünebiliriz ancak..
3-Tunç'u kaçıran kadın daha önce görülmemiş bir karakter.. Leman ile alakası olduğuna ihtimal vermiyorum.. Fidan Teyze perişan görünüyor.. Anladığım kadarıyla Tunç'u Beyoğlu'nda kaybediyor.. Çünkü etraf kalabalık..
4- Metin ve Tekin yeni arabalarıyla kaza yapıyorlar.. Olayı camdan gören Zeliş çığlık çığlığa uyuyan Suat ve Hüsnü'yü kaldırıyor.. Büyük bi panikle yataktan fırlıyorlar hatta Hüsnü'nün elinde silah var.. Olayı görünce "eşek sıpalarıııııııııııııı!!!!!!" diye bağırması ile akıllara zarar...
Fragman anlatımı bu kadar arkadaşlar.. Umarım izlemeyenleri için yararlı olur :)
canım çok saol süprsin anlattığın için saol...benim bugun erkenden dışarda işim olduğu için ancak geldim eve... daha fragmanı görmedim açıkcası...:icon_sorr internetten de araştırdım ama yok sanırım...:icon_sorr
demek rıza-baba çok sinirli ha...:img-hyste çok merak ediyorum o sahneleri peki olay nerde oluyo yani rıza baba telefonla nerede konuşuyo merkezde mi...? eğer merkezde konuşursa tahminlerimiz doğru çıkar arkadaşlar :happy0064 ali pınar ı kıskanır:img-yes:
Rıza Baba merkezdeydi Duygucum.. :)
(merak ettim seni sabahtan beri sesin çıkmayınca..)
Az evvel flash tvde bi magazin programında Arka Sokaklar vardı,ama oyuncularla röportaj vsvs değildi,yalnızca bikaç sahne.. Mesela Tülin olayı,bi de Tekin'le Metin'in Zeliş'e resimlerle şantaj yaptığı sahneler..
ehehehe saol canım :) napim "şapırt" diye öpüyo resmen..
e artık o sahneden bi "eşek sıpalarııııı" imzası çıkarırırız di mi Duygucum ne dersin??
Ali-Pınar olayını merakla bekliyorum,4x4 gözle hatta...
ben sadece o minicik fragmanı görmüştüm ama orda da gerçekten şapırt diye öpüyo yani:img-hyste (süpersin şapırt:img-hyste )
ayrıca daha hüsnünün eşşek sıpaları diyişini duymadım ama çıkmaz mı....:img-wink: bayılıyorum onlara ben ya... artık hüsnü ne ceza verir acaba....:img-hyste
Rıza Baba merkezdeydi Duygucum.. :)
(merak ettim seni sabahtan beri sesin çıkmayınca..)
Az evvel flash tvde bi magazin programında Arka Sokaklar vardı,ama oyuncularla röportaj vsvs değildi,yalnızca bikaç sahne.. Mesela Tülin olayı,bi de Tekin'le Metin'in Zeliş'e resimlerle şantaj yaptığı sahneler..
süper o zaman rıza baba o kadar bağırıyosa ekip mecbur sorar ne oldu diye...:happy0064 ondan sonra da ali istemeye gelenlere dalmasa iyi:img-hyste ama yok yani çocuk keskin nişancı hiç öyle dövmeye fln tenezzül etmez sanırım işini kısa yoldan halleder:img-hyste (rıza babanın kızmasına bile gerek kalmadı yani)
ayrıca başka kanallarda da adımızın geçmesi süper ...:good:
(not: canım eve ancak gelebildim daha yemek bile yemeden foruma girdim düşün yani sabahtan beri aklım buradaydı....:img-yes: )
keskin nişancı iş başında! hadi bakalım inşallah.. resimler gelse daha ayrıntılı konuşabilirdik aslında..
(ps: yokluğunu hissettim duygucum,çok sessizdi forum)
ya bana yardım edermisiniz şu arka sokakların sonunda çalan şarkının tam adı yada kimin sölediğini bilen varmıı
Bambaşka Bir Şehir - Murat Evgin
dizinin tüm müzikleri Murat Evgin'e ait..
keskin nişancı iş başında! hadi bakalım inşallah.. resimler gelse daha ayrıntılı konuşabilirdik aslında..
(ps: yokluğunu hissettim duygucum,çok sessizdi forum)
evet ya resimler yok ortalıkta... en azından her hafta bu sitenin resim galerisinde 5-6 foto yayınlarlardı... bu sefer o bile yok:icon_sorr yani kısacası olay izleyemediğimiz fragmana kaldı.....
(bir görebilsem resimlerini çeker eklerim merak etmeyin:img-wink: )
(not:işte geldim burdayım canım hareketlendririz forumu şimdi:happy0064 hadi arka sokakcılar pamuk eller klavyeye kampanyası:img-hyste )
sürekli bakınıyorum ama resim yok ortada,fragman da açık değil çok,inan anlattıklarım dışında bişi görünmüyor :(
kim yazmıştı özet çok geniş,fragmanlardan herşeyi anlayabiliyoruz falan diye?!?!?!? bi elime geçirirsemm :P
ya bizim her dediğimiz de olmasın ama dimi..
sürekli bakınıyorum ama resim yok ortada,fragman da açık değil çok,inan anlattıklarım dışında bişi görünmüyor :(
kim yazmıştı özet çok geniş,fragmanlardan herşeyi anlayabiliyoruz falan diye?!?!?!? bi elime geçirirsemm :P
ya bizim her dediğimiz de olmasın ama dimi..
tolga demişti canım öyle tolga...... zaten ne isterse oluyo o... şu iki haftadır en az bilgiyle arka sokaklar izliyoruz... aslında önceden de gerçekten herşeyi öğreniyoduk ne ne olacak diye yani şimdi heyecan arttı bu da güzel ama biz altı üstü heyecanı biraz arttırın dedik bizi ortadan çatlatın demedik ki:img-yes:
ayrıca sen en azından fragmanı gördün onu da göremeyenler var:icon_sorr
sabah annemler veli toplantısına gittikleri için ben de erken uyandım ve gözlerim yarı açık tv başına kamp kurdum,fazla da beklemedim zaten :)
darısı herkesin başına..
(bizi izleyenlere not : Duygu haklı,çatlatın demedik!! :) )
ay gördüm valla gördüm billa gördüm:happy0064 :happy0064 :happy0064 bri beni çimdiklesin bu rüya değil di mi....
ama fragman aynı anlattığınız gibiymiş geröekten tekrar fragmanı tüm anlatanlara teşekkürler:img-yes:
ayrıca rıza baba gerçekten çok sinirleniyo o bağırtıları ekip in duymaması imkansız.... ay çok merak ediyorum al ne yapacak....?
meraba arkadaşlar
duygucum frgamanı gördüğüne sevindim.ama kübranın dediği gibi özet de fragman da hiç açıklayıcı değil.hep resmi siteye konulmasa bile kanald de 2 resim olurdu bu sefer o resimler bile eski.yeni bölümden değil.ben pınarın isteme işini ve hüsnülerin şu miras olayını merak ediyorum.murat ve zeynepin evlilik alışverşini söylemeye gerek yok.kaç bölümdr bekliorz onu.
Tebrikler Duygu'cum :)
Soru işaretleri çok bu hafta,beklediğimiz sahneler de aynı..
Bu arada salı günü 28. bölümü yani Ali&Pınar ilişkisinin başladığı bölümü izlicez..
Rüzgar gibi geçti ne diyim..
meraba arkadaşlar
duygucum frgamanı gördüğüne sevindim.ama kübranın dediği gibi özet de fragman da hiç açıklayıcı değil.hep resmi siteye konulmasa bile kanald de 2 resim olurdu bu sefer o resimler bile eski.yeni bölümden değil.ben pınarın isteme işini ve hüsnülerin şu miras olayını merak ediyorum.murat ve zeynepin evlilik alışverşini söylemeye gerek yok.kaç bölümdr bekliorz onu.
ben de gördüğümde kendime bile inanamadım canım umudu kesmiştim aslında.... yan, bu haftam şanssız ancak yarın görürüm artık derken tv de görünce kalakaldım:happy0064
ayrıca kesinlie haklısın canım zeynep ile murat ın evlilik alış-veriş olayını bayaadır bekliyoruz ve en sonunda onları sadece bu olay hakkında konuşurken değil alış-veriş yapmaya çalışırken görücez:happy0064
ayrıca fragmanda hüsnü süperdi...:happy0064 o bağırıştan imza olmaz mi hiç:img-hyste
gece bende sans eseri gördüm ya frgamani uykulu uykulu gecenin ücünde resmen sok oldum metin tekin yien kafayi yedirtcekler hüsnüye yeni alinan araba gidiyoo ama heyecnali bir bölüm olacaga benziyor zaten pek fazlada ahtirlamyiorum frgamani ama görsdügüme o kadar sevindimki bu arada biraz gec oldu ama yeni abslik hayirli olsun daha nice basliklara insallah
bende ben fragmanı gördüm happy0064 sanırım zeyneple murat kavga etmiyolar çünkü ikiside mutluydu heralde evlilik planlarını konuşup seviniyolardı rıza babada nasıl bağırıyodu öyle
evet evet murat ile zeynep kavga etmiyorlardı... tam tersine....:img-in_lo
ayrıca murat ın elinde simit vardı... demek ki alış-veriş sırasında yoruldular fln parkta simit yediler....:img-wink: ama araları gayet iyi gibiydi...
arkadaşlar bu arada forum bir ara dalgalandı,canlandı ama şimdi duruldu...:icon_sorr biliyorum elimizde konuşmak için fazla veri yok ama böyle de boş bırakmayalım forumu....:img-yes:
ya benim bugün işim vardı dısardaydım. ama kafam sürekli forumdaydı.ne yazdılar resimler geldimi falan die şimdi geldim okudum hepsini hala fragmanı izleen az kişi var acaba bu kanal d nin arka sokakları izleenlere bi garezimi var .ama yarın bol bol verirler(UMARIM):sad53:
yarın tekrar bölümü var ya normalde pazartesi ve salı neredeyse her reklamda arka sokakların yeni bölümünün reklamını veriyolardı... bence yarın bol bol izleyebliriz....:happy0064 :happy0064
ewet bencede bol bol verirler..bide bişi sorcam yarınki tekrar bölümü 26. mı 27. mi yani cuma günü kacıncı bölümüydü. 25. gibiydi gibime gelio ama bilemiorum bi söylerseniz sevinirim....
ewet bencede bol bol verirler..bide bişi sorcam yarınki tekrar bölümü 26. mı 27. mi yani cuma günü kacıncı bölümüydü. 25. gibiydi gibime gelio ama bilemiorum bi söylerseniz sevinirim....
hayır canım cuma günü 26. bölümü vermişlerdi şimdi 27. bölümü verecekler... bu bölümde zeynep ile murat ın dövmeci olayı var:happy0064 tabii bir de murat ın bekarlığa veda partisine gidişi:img-hyste
hayır canım cuma günü 26. bölümü vermişlerdi şimdi 27. bölümü verecekler... bu bölümde zeynep ile murat ın dövmeci olayı var:happy0064 tabii bir de murat ın bekarlığa veda partisine gidişi:img-hyste
hele o bekarlığa veda partisi yüzünden kavga etmeleri(o bi sonraki bölüm sanırım) çok komikti.mesutla hüsnü yine dalga geçmişti komiser kadın senin sevgili namuslu diye..:img-hyste
bide zeynep murata bi tekme atmıştı orda:img-hyste
hele o bekarlığa veda partisi yüzünden kavga etmeleri(o bi sonraki bölüm sanırım) çok komikti.mesutla hüsnü yine dalga geçmişti komiser kadın senin sevgili namuslu diye..:img-hyste
bide zeynep murata bi tekme atmıştı orda:img-hyste
evet o kavga bölümü süperdi gerçekten....:img-hyste ayrıca zeynep o bölümde tekmeyi sadece murat a atmıştı ama 27. bölümde de murat telefonunu pantolonunun cebinde unuttuğunu, pantolununu da sandalyeye astığını söyleyince merkezde ettiği toplu kavgada hüsnünün de ayağına başmıştı:img-hyste ben çok gülmüştüm orda:img-yes:
ayrıca 28. bölümden mesut un ""aaa komiser kadın"" repliği de aklımdan hiç çıkmaz:img-hyste
ben geldimm (ders arasında mola verdim)
fragmanı sonunda öğlen gördüm.tolga sağolsun sayesinde artık fragmandan da bir şey anlamıyoruz yaa!
forum bayağı durgunlaşmış nazar deydirdik herhalde.neyse şu sınavlar perşembe günü bir bitsin forumdan hiç çıkmıcam :) .
evet o kavga bölümü süperdi gerçekten....:img-hyste ayrıca zeynep o bölümde tekmeyi sadece murat a atmıştı ama 27. bölümde de murat telefonunu pantolonunun cebinde unuttuğunu, pantolununu da sandalyeye astığını söyleyince merkezde ettiği toplu kavgada hüsnünün de ayağına başmıştı:img-hyste ben çok gülmüştüm orda:img-yes:
ayrıca 28. bölümden mesut un ""aaa komiser kadın"" repliği de aklımdan hiç çıkmaz:img-hyste
evet evet bende hatırladım hüsnü mesut murat savununca hüsnünün ayağına basmıştı.murat da ah zeynep ah demişti..ben o kısımlara çok gülmüştüm.murat da telefonda ceket yerine pantalon diyince zeynepin sinirleri iyice zıplamıştı..:img-hyste
bencede süperdi... bu arada arkadaslar farkındamısınız?:bi soru sordum konu nerden nereye gelmiş işte böle sorular soralım ki forum canlansın hareketlensin dimi ama ????????
evet evet bende hatırladım hüsnü mesut murat savununca hüsnünün ayağına basmıştı.murat da ah zeynep ah demişti..ben o kısımlara çok gülmüştüm.murat da telefonda ceket yerine pantalon diyince zeynepin sinirleri iyice zıplamıştı..:img-hyste
ama yani kimin olsa zıplamaz mı?... yani zeynep yine iyi affetti yani o olay muratı süründürmeye yeterdi:img-hyste
ayrıca murat da nasıl pantolon demişti şaşırmıştım valla yani pantolon ile ceket ne alaka...? eee zeynep aklını alıyo işte çocuğun murat ne yapsın:img-hyste
(not1:öznurcum perşembeyi iple çekiyorum canım:img-yes: )
(not2:canancım(wcananw) valla soru nereye geldi di mi:happy0064 )
Ben ne küçük fragman ne de böyük fragman gördüm hiçbirini göremedim ama anlatığınıza göre gene güzel bölüm olacak sanırım welwtler komk gebe bu bölümde
Veletlerin yaratacağı komediden (trajediye dönüşecek gibi ama..) hiç şüphen olmasın Tolga..
Şu pantolon-ceket olayı ne? ben kaçırdım galiba..
ayyy yarın dövmeci bölümümü o bölüm en çok sevdiklerim arasında gerçi her bölümü seviyorumda murat hakkaten nasıl pantolon demişti bende olafı duyunca ağzım iki karış açık kalmıştı bide arkadaşlar yeni bölümle ilgili sizinde dediğiniz gibi pek bilgi yok o yüzden fazla düşüncelerimizi paylaşamıyoz keşke bira daha uzun verseler
ben geldiiiimm!! =)=) yeni bölüm yine yaklasıo yine heyecan doruktaa.. bn de fragmanı hala göremedim bi kosusturmanın icindeim ki televizyonu bile doğru düzgün takip edemiormm sadece 8dn sonra :):) özeti bile okumadım en iisi gidip bi özeti okuyp geliyim bn :img-wink:
draco-pansy 15-04-07, 21:47 arkadaşlar sürekli ali duyarsa pınarı kıskanır diye yazmışsınız ama ya kıskanmazsa sonuç olarak ayrıldıklarından beri hiçbir üzüntü belirtisi görmediğimiz bir insandan bahsediyoruz..:icon_whis olabilir yani ( inaşallah olamz):img-in_lo
ayrıca ali kıskanırsa da pınar bence biraz süründürsün aliyi kızcağız o kadar acı çekti yani...:img-hyste
arkadaşlar sürekli ali duyarsa pınarı kıskanır diye yazmışsınız ama ya kıskanmazsa sonuç olarak ayrıldıklarından beri hiçbir üzüntü belirtisi görmediğimiz bir insandan bahsediyoruz..:icon_whis olabilir yani ( inaşallah olamz):img-in_lo
ayrıca ali kıskanırsa da pınar bence biraz süründürsün aliyi kızcağız o kadar acı çekti yani...:img-hyste
aslında aynı korku bendede var işte ama beynimin arka taraflarna ittirdim o korkuyu :img-hyste işte bazen böyle konusu açılınca ortaya çıkıyor... ama kıskansın ya ... tamam yani acı çekmedi burdan yuuuuuuuh nasıl acı çkmez diye bağırdık ama olmadı...:icon_sorr ama bence kıskanma işinde sorun çıkartmaz (yani umarım)
kıskandırma konusuna gelince kesinlikle aynı fikirdeyim:img-yes: ali nin hiç acı çekerkenki halini görmedik bir de onu izleyelim..... hadi pınar sıra sende :img-hyste
Ya valaha yaw ali ile pınar ayrıldıktan sonra hep pınar acı çekti bunalıma felan girdi ama alide tık yok insan bi üzülür dimi yaw
inş ali pınarı kıskanır yani yoksa yuhh bu hiç pınarı sevmemiş dicem göstermelikmiş sevgisi 2 bölümlük aşk mı olur ya senaristlerde biraz duyarlı olmalı bence
gece frgmanı gordum ama unuttum uyku sersemlıgı ıle
duygu ve nizar 16-04-07, 12:42 arkadaşlar haklısınız inşallah ali pınarı kıskanır ya ya seviiyorsa kıskanması lazım...çok güzel bir bölüm bizi bekliyo ya....
gkhnözn&selin 16-04-07, 13:01 yaa mrb millet bnn selinn yenii üyeymm
yaa bu diziye baylıyormm çünküü polisler varrr inş. bnddee pols olcamm
ayrıcada alii çokk tatlııı
Selam arkadaşlar Özeti yeni okuyabildim harika bir bölüm olacak yarın özellikle Muratın:img-in_lo annesi ile Zeynepin:img-in_lo annesinin sahnelerini büyük merakla bekliyorum bakalım neler olacak ayrıca yine hepimizin merak ettiği gibi Pınar - Ali cephesindede olayalar ne yönde gelişecek acayip merak ettim kıskanma olayı olacaktır daha doğrusu kıskanma değilde bana sanki Ali üzülecek umutsuzluğa kapılacak ve Pınarla konuşma ihtiyacı hissedecek gibi geliyor Pınarda olayı anlatınca Ali düşünüp Pınarla olan ilişkisini Pınar'ın da onayını alarak Rıza Babaya söyleyecektir tabi bunlar bir bölümde olacak şeyler değil zamanla Pınar Ali ilişkisi günyüzüne çıkacaktır açıkcası ben Rıza Babanın kati bir dille karşı çıkacağını düşünmüyorum ama hemende onay vermez önce kızacaktır Ali ye arkamdan iş çevirdin diye tabi Pınara da ama eminim affedecektir Rıza Baba o ekibinide kızınıda çok sever çünkü
Ayrıca Hüsnü Suat cephesinde ise o mirasın altında kesinlikle bir şeyler çıkacak :img-hyste öyle hissediyorum ve düşünüyorum çünkü bana özette Hüsnülerden bahsederken özellikle miras konusunda imalı gibi geldi bekleyip göreceğiz arkadaşlar:happy0064
uğurböceğim 16-04-07, 14:26 arka sokaklar dizisi çok kaliteli oyuncularıda öğle ..Pınar Aydın oynadığı için seyrediyorum:happy0064 ama çook az çıkıyor,daha çok görmek istiyorumm.. her salı Pınar günü diyorummm:happy0064
senaykurt ali ve pınar ilişkisi içişn söylediklerine kesinlikle katılıorum çünkü rıza baba senin de dediğin gibi ekibini ve kızını çok sever...ayrıca arkadaslar fotolar daha yüklenmedimi nerde bu resimler ya yüklesinler artık...resmi sitede de YYOOKK...kafay yedimn zaten elimizde yeterince az bilgi var bide fotolar yok iice merak edioruzzzz
walla bu hafta unuttular fotoları dahada mrklandırdılar bizi ztn özetlerdede tam anlamıyla anlatmıyolar neyse ya sizde farkettdinzmi bilmiyorum ama fragmanda lemanın we rıza babanın sesi fln kendi sesiydi yankılanıyodu fln dublajlanmamıştı herhalde mesela muratın zeynepi öpmesi fln ordaki seste çok acayipti:img-hyste
herkese mrb ben aranıza yeni katıldım bence bu dizi süpey bi polis kızı olarak tabi benimde hoşuma gidiyo özellikle de alp(ali) ye bayılıyom çok tatlı
draco-pansy 16-04-07, 16:27 bence ali düşünüp pınarla da konuşup ,ilişkilerine devam edebilirler ama rıza babadan çekiniyorlar.:img-hyste ve bunu oturup da onla konuşmazlar. rıza baba ancak onların hal ve hareketlerinden anlar. sonra da kızabilir ve karşı çıkar ama kızının kötü insanlarla olmasını istemediğğinden ve alidende daha uygun DAMAT ADAYI bulamayacağından kabul eder ama kabul ettikten sonrada biraz aliyi süründürür :img-hyste bana ööle geliyo...:good:
sonuna kadar ALİ :img-in_lo PINAR
Aslında ali ile pınar ekibe çaktırmadan çok dikkatli davranarak aşklarını devam etirebilirler ogün ali tuvalete parfümünü unutmasaydı bunlar olmazdı :)
draco-pansy 16-04-07, 17:30 Aslında ali ile pınar ekibe çaktırmadan çok dikkatli davranarak aşklarını devam etirebilirler ogün ali tuvalete parfümünü unutmasaydı bunlar olmazdı :)
EWT hep ali yüzünden snra acıyı pınarcım çekiyo :icon_sorr ama nereye kadar sakalayabilirlerdi ki ilişkilerini mesutlar sürekli soruyolardı...dedktif gibi çocuğun peşindeler:img-polic
27. tekrar bölümünün ardından selamlar.. Ben 28. bölümden itibaren bu forumdayım,yani tam anlamıyla izlemediğim son bölümdü... Espriler havada uçuştu,dün sorduğum pantolon-ceket olayını da öğrenmiş oldum..
Bölümün başındaki "Radyo Çoban" Türkü Saati esprisinde yemek boğazımda kaldı,çok güldüm :) Mesut'un Dövmeci zanlıya "bana bak sen dövmeciysen ben de dövmeciyim,aşkla yaparım işimi,göstereyim mi marifetimi" dediğinde benim kahkahalar baya bi arttı..
Hayrullah Ormancı apayrı bi olaydı zaten.. Ya bide Ali'yi itip kakıyolar hep,Mesut'un bölüm sonunda Ali'nin ağzını kapayıp susturması çok komikti.. Safım benim yahu :)
Resimler gelmemiş galiba,kocaman bi alkış!!!!!!
merhaba arkadaşlar ben geldim:happy0064
fragman resimlerini de ekledikten sonra yorumlarımı yazabilirim artık...:img-wink:
ben pazartesi günleri okuldan geç geldiğim için tekrara bölümü izleyemiyorum ama bu gün yayınlanan bölüm favori bölümlerimden olduğu için neredeyse repliklerini bile ezbere biliyorum:img-hyste
ayrıca ali-pınar aşkının ekipten gizli sürdürülebileceğni konuşmuşsunuz fakat zaten onların ayrılmalarının amacı (her ne kadar bence gereksz de olsa) ilişkilerine başkalarından gizli devam etmek istememeleri.... ve bşakalarının yüzüne bakarken utanmamaları içindi... daha doğrusu ali öyle demişti...
Fragmanı duygu sayesinde izledim ve bölüm süper olacak
kübranın dediği gibi weletlerin arabayı çarpaması trajedi ile bitebilir fragman sonunda meşhur boru sahneside vardı :)
Fragmanı duygu sayesinde izledim ve bölüm süper olacak
kübranın dediği gibi weletlerin arabayı çarpaması trajedi ile bitebilir fragman sonunda meşhur boru sahneside vardı :)
ben o boru sahnesini de çok seviyorum aslında ya...:happy0064 ama orda ben bir türlü zeynep i göremedim acaba yok mu...?:img-help:
ayrıca artık fragmanların başında da tren garında yürüyüşleri ile başlıyor... o da köklü ir sahne haline geldi sanırım....
köklü demişken aranızda bu hafta 34. bölümün yayınlanacak olmasına rağmen neden eski başlangıç jeneriği dönüyo:icon_sorr şuna da bir el atsınlar di mi ama... mesela bu hafta bize sürpriz şeklinde yeni bir jenerikle başlasalar...
ayroıca tolga fragmanı izlemişsin:img-wink: eeee fragmanın sonunda hüsnü nün eşşek sıpalarııııııııııııııııı diye bağırması nasıldı:img-hyste :img-hyste
Orda ben koptum resmen yaw elinde silah geliiiiiiiinnnnnnnnn buraya eşek ssıpalarııııııı:img-hyste :img-hyste
o boru sahnesi ne alakadır ben çözemedim,hava mı yapıyolar yani ????? :) :)
ya yeni jenerik olsun bari,resimler yok,affettirsinler kendilerini..
bu arada dikkatimden kaçmadı,fragmanda dublaj yok ;) :) :)
arkadaşlar bu siteye bi kaç tane resim gelmiş bari onlara bakalım gerçi pek bişey belli olmuyo ama olsun
eklenen bütün fotoğraflar neredeyse özetteki inşaat olayına dayanıyor... pek birşey belli olmuyor yani...:icon_sorr keşke daha belirgin yani daha çok anlam çıkarabileceğimiz resimler konulsaydı.....
ayrıca resimler karışmış sanırım bir de avrupa yakasından bir resim koymuşlar gördüm kahkaha krizine girdim hal gülüyorum:img-hyste
benim o boru bölümü çok hoşuma gidiyo ama bende hiç zeyneği göremedim o boru sahnelerinde
o boru sahnesi ne alakadır ben çözemedim,hava mı yapıyolar yani ????? :) :)
ya yeni jenerik olsun bari,resimler yok,affettirsinler kendilerini..
bu arada dikkatimden kaçmadı,fragmanda dublaj yok ;) :) :)
evet o benim de bayaa dikkatimi çekti bakalım bölümde dublaj yapılmış olacak mı....? belki fragman için yetiştirememişlerdir... ama ölüme yaparlar sanırım....
ayrıca resimler olayını da artık bir düzene bağlamaları gerekir... her hafta strese giriyoruz acaba bu hafta gelecek mi diye....
bence de fragmana yetiştirememişlerdir dublajı.. bugünkü tekrar bölümünde de dublaj hatası vardı... suat ın şenaay hocanın yanına gittiği sahnede önce normal ses duyuldu ardından dublaja bağladı :)
bişey sorcam ben bugün arka sokakların tekrarını izleyenlere yarım mı verildi yani o bölüm resimlerine bakıyorum galiba bazı sahneler eksik yetişmedi heralde diye düşündüm cevaplar için şimdiden teşekkürlerr:img-wink:
bana da havada kaldı gibi geldi,ama olay 28. bölümde de devam edecek..
Duygucum ne der acaba??
canımben bugun tekrarı tv de izleyemedim...:icon_sorr pazartesi günleri okulum geç bitiyor ya... sizce hangi olay havada kaldı bana bir soruverin ben de cevabınızı yazmaya çalışayım....
ayrıca dublaj yanlışlıkları oluyo bizde bayaa özellikle merkezde ekip dışındaki polislerin konuşmalarına dublaj yapma gereği duymuyorlar bazen:img-hyste
iyi oldu,Suat ın kendi sesi olduğunu öğrendik.. Pınar dublaj kullanıyo dimi,Ali'de yok sanırım ama..
son 23 saat kaldi ve ben meraktan catliycam yaa umarim bu bölümde ali pinari kiskanir yoksa yuh diycem diyebilirim hicmi sevmemis diye kuskuya düsücem yani
aarkadaslar ortaya konu atalım forum canlansın...mesela hep oyunculardan falan konusuoz...onların baska özelliklerinden konusalım mesela kıyafetleri tarzları sacları ne bilim baska seyleri hakkında dimi ama... zaten yeni bölüm hakkında fazla bilgi olmadığı için hep susuyoruz konusalım biraz forum canlansın
:img-blush
aarkadaslar ortaya konu atalım forum canlansın...mesela hep oyunculardan falan konusuoz...onların baska özelliklerinden konusalım mesela kıyafetleri tarzları sacları ne bilim baska seyleri hakkında dimi ama... zaten yeni bölüm hakkında fazla bilgi olmadığı için hep susuyoruz konusalım biraz forum canlansın
:img-blush
haklısın çok sıkıldım ben de..
mesela ilk Arka Sokaklar ı izlemeye başladığımda Zeynep'in rahat kıyafetlerine vs alışamadım.. Şimdi dizi dışındaki halini görünce tuhaaf geliyo bana.. Ne bileyim Gamze'den çok Zeynep'i seviyorum ben,daha sıcak geliyo..
bencede zeynep hatırlarsanız serseride daha cocuksuydu bide burda kendi sessi falan cuk oturmus rolüne. ayrıca zeynep ve murat o gi |