Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar-B. Yorumları/ Arşiv 4

Sayfalar : 1 2 3 [4]

duygu ve nizar
17-04-07, 16:12
arkadaşlar 1 saat 45 dakika kaldı dizimizin başlamasına of bir an önce başlasada izlesek...sabırsızlıkla başlamasını bekliyorum.....

draco-pansy
17-04-07, 16:27
Arka Sokaklar'a başlama bölümüm bugünkü tekrar.. :) Ali'nin yüreğine indi ya,Rıza Baba Pınar ın yanına ben ölene kadar kimse yaklaşamaz diye,canım benim,daral geldi çıktı gitti...

İmkanım olsa resim çekerdim bu bölümden yine.. :(

Sonradan edit:

Ben senarist olsam bu bölümden sonra olayları Pınar-Ali-Yavuz üçgenine bağlardım :img-pilot Harika olurdu bence,yani çok uçtum mu bilmiyorum ama öyle işte :img-polic

benimde başlama nedenim bugünkü bölümdü...:happy0064 çok şekerlerdi...ayrıca benimde aklımdan ööle yavuz pınar ve ali üçgeni geçti...
ama şu hale bak biz üçgenlerden bahsederken onlar 2 bölümde ayrıldı..

umarım bu bölümde ali pınarın kıymetini anlar ve kıskanır..:img-hyste

çok heyecanlıyım yeni bölüme çok az kaldı..:happy0064 :happy0064

Roxelanne
17-04-07, 16:53
Evvet son 1 saat 5 dakika :)

Forum biraz kalabalık olsa,zaman su gibi geçiyor valla.. İki bölümün arasına reklam girmiş gibi oluyor salı günleri..

Bu arada Resmi Siteyi Kınıyorum!!!!!

meryem91
17-04-07, 17:09
herkes heyecanlıı heralde meraktan çatlicamm yaa bir an önce başlasın yaa çok merak ediyorumm alinin tepkisini herkes gibi bende ama en çokta zeynep muratın ev işini merak ediyorumm inş ali biraz kıskanır hatta murat aracılıyla pınar konusu yavuza iletilir biz de yavuzun hala sevip sevmedini anlarız:img-wink:

draco-pansy
17-04-07, 17:09
ewt son 50 dakka ..ve heyecan dorukta....

arkadaşlar resmi site neydi bana yazar mısınız? yanlış yere mi giriyorum yoksa gerçekten açılmıyo mu?

bi de başta çalan müzik murat evgin-????? söyler misiniz

şimdiden teşekkürler:img-wink:

benhermi
17-04-07, 17:18
herkes heyecanlıı heralde meraktan çatlicamm yaa bir an önce başlasın yaa çok merak ediyorumm alinin tepkisini herkes gibi bende ama en çokta zeynep muratın ev işini merak ediyorumm inş ali biraz kıskanır hatta murat aracılıyla pınar konusu yavuza iletilir biz de yavuzun hala sevip sevmedini anlarız:img-wink:

çok haklısın canım... heyecan dorukta... ali nin ne yapaileceğini bir türlü kestiremedik... ya aslında bu konuda iddaya girebilirdik ama sanırım artık geç kaldık...:icon_sorr neyse dizi hemen başlasın da iddaya girecek bol konu çıkar bize de zaten...:img-wink: ama ben hala ali kıskanacak diyenlerdenim... tabii daha önce de dediğim gibi eğer kıskanmazsa gözüe gözükmesin o da ayrı mesele....

yavuz meelesini de bence bundan sonra aylin e bağlarlar ama daha zaman var:img-wink:

geri sayım: 35 dakika:happy0064

$ewim
17-04-07, 17:25
Nasıl olsa bizi duyuyorlar tolga bi de sen söle en çok senin dediklerini yapıolar:img-hyste arkadaşlar diziden sonra burdayız di mi elimizde az bilgi olunca sayfalar yavaş ilerledi bu hafta parmaklara kuvvet hep beraber:img-wink:
evet draco-pansy müzikler murat evgine ait...

ÖZGÜRCÜ
17-04-07, 17:27
slm arkadaşlar çok merak ediyorum bakalım neler olcak inş güzel bir bölüm olur bol pınarlı ve alili inş ali kıskanırda bizde hayal kırıklığı oluşmaz bu arada bakalım neler olcak izleyip göreceğiz

son 30 dk kaldı

meryem91
17-04-07, 17:31
aylin aliye göre biraz fazla büyük gösteriyo mesutada pek yakışmıyo mesutla buket de çok yakışmıyo mesuta hiç kimseyi de yakıştıramıyorum bence mesuta taş kalpli bi kız gerekir onun hayatına uyum sağlamak için:img-wink:

RIZA_BABA
17-04-07, 17:31
Heycan dorukta yeni bölümü bekliyoruz.Bide fotolar olsaydı ahh ahhh daha çok yorum yapardık en çok şu veletlere gülücem bugün

Bu tejrar bölümde süperdi yanlız televizyonu ablalarına göstermiyorlar felan :)

suat da hemen hüsnün bonkörlüğünden yararlanarak kopardı dip boyası parasını :):):):)

RIZA_BABA
17-04-07, 17:33
Bidakika aylinle ali nereden çıktı yaw aylin büyük gösteriyor bence olmaz yani.tuhaf düşüyor biraz

benhermi
17-04-07, 17:34
Nasıl olsa bizi duyuyorlar tolga bi de sen söle en çok senin dediklerini yapıolar:img-hyste arkadaşlar diziden sonra burdayız di mi elimizde az bilgi olunca sayfalar yavaş ilerledi bu hafta parmaklara kuvvet hep beraber:img-wink:
evet draco-pansy müzikler murat evgine ait...

evet aslında herşeyi tolga söyletmek lazım bir defa özet kısalsın dedi ikincisin söyletmeden hemen uyguladılar... biz urda neler için yalvarıyoruz (resimler mesela) ama tık yok:img-hyste

ayrıca evet arkadaşlar sevim haklı diziden sonra hepimiz burdayız di mi... bol bol yorum yapıcaz zaten böyle tadı daha çok çıkıyor....

geri sayım:20 dakika:happy0064

duygu ve nizar
17-04-07, 17:36
arkadaşlar dizimizin başlamasına 20 dakika kaldı of ya çok heyecanlandım bir an önce başlasa da izlesek.....

KoSiAr
17-04-07, 17:36
çok haklısın canım... heyecan dorukta... ali nin ne yapaileceğini bir türlü kestiremedik... ya aslında bu konuda iddaya girebilirdik ama sanırım artık geç kaldık...:icon_sorr neyse dizi hemen başlasın da iddaya girecek bol konu çıkar bize de zaten...:img-wink: ama ben hala ali kıskanacak diyenlerdenim... tabii daha önce de dediğim gibi eğer kıskanmazsa gözüe gözükmesin o da ayrı mesele....

yavuz meelesini de bence bundan sonra aylin e bağlarlar ama daha zaman var:img-wink:

geri sayım: 35 dakika:happy0064

dogru soyluyorsun eger ali bu bolumde kiskanmassa benimde gozume gorunmesin artik hayir birak kiskanmayi bir kere pinari dusundugu sahne bile olmadi ayrildiktan sonra bide bugun eurodede yilbasinda yayinlanan bolum vardi orta hani otele gittiler ya orda yavuz ile aylin yanyana oturuyorlardi pek bi siki fikiydilar zeynep ayline yanima gel dedi aylin gitmedi.... yani herhalde birseyler olur bunlarinda arasinda ama dedigin gibi daha zaman var ona belki onu ikinci sezonda yaparlar

bu arada avatarin cok guzel bende kullanabirmiyim

Son 20 dakika

benhermi
17-04-07, 17:38
bu arada arkadaşlar sanırım daha önce yazmayı unuttum bizim veletler arabayı çarpıyorlar ya inşallah onlara da zarar gelmiştir... yanlış anlamayın ben ikisini de çok severim bilirsiniz zaten o yüzden başlarına bişey gelir umarım diyorum yoksa onları hüsnünın elinden kimse alamaz:img-hyste :img-hyste

dizi de olsa ilk defa sevdiğim biri için kötü bir dilekte bulunuyorum....:img-hyste

veeee zeynep&murat sahnelerini de sabırsızlıkla bekliyorum....:img-yes:

geri sayım: 15 dakika:happy0064

RIZA_BABA
17-04-07, 17:39
evet aslında herşeyi tolga söyletmek lazım bir defa özet kısalsın dedi ikincisin söyletmeden hemen uyguladılar... biz urda neler için yalvarıyoruz (resimler mesela) ama tık yok:img-hyste

ayrıca evet arkadaşlar sevim haklı diziden sonra hepimiz burdayız di mi... bol bol yorum yapıcaz zaten böyle tadı daha çok çıkıyor....

geri sayım:20 dakika:happy0064

Siz bana neler sölüceksiniz liste yapın ben sizin yerine sölerim :img-hyste

Gerçekten heycan dorukta son dakikalar süper heycanlı bi bölüm bekliyor bizi resimleri heralde yarın verirler dizi bttikten sonra :img-hyste

benhermi
17-04-07, 17:41
dogru soyluyorsun eger ali bu bolumde kiskanmassa benimde gozume gorunmesin artik hayir birak kiskanmayi bir kere pinari dusundugu sahne bile olmadi ayrildiktan sonra bide bugun eurodede yilbasinda yayinlanan bolum vardi orta hani otele gittiler ya orda yavuz ile aylin yanyana oturuyorlardi pek bi siki fikiydilar zeynep ayline yanima gel dedi aylin gitmedi.... yani herhalde birseyler olur bunlarinda arasinda ama dedigin gibi daha zaman var ona belki onu ikinci sezonda yaparlar

bu arada avatarin cok guzel bende kullanabirmiyim

Son 20 dakika

zaten yavuz-aylin de bizim aklımıza 21. bölümde (yılbaşı özel bölümü yani) düşmüştü:img-yes: bence çok da yakışıolar zaten:img-in_lo dans fln etmişlerdi 21. bölülmde....

ayrıca evet gerçekten ali üzülmeyi bırak pınar ismini bir daha ağzına bile almadı neredeyse... ama bu bölümde artık alır diyorum ben ama pınar valla fırsatı eline geçitmişken süründürsün derim ben:img-hyste

ve canım tabiki de kullanabilirsin... zaten multimedya bölümüne eklediğim her imza ve avatar kullanıma açık:img-wink:

Roxelanne
17-04-07, 17:44
Pınar süründürsün Ali haketti !!
Duygucum bi ara senden bi foto isticem 28. bölümden,daha önce çekmemişsin o kareyi,müsait olduğunda tamam mı canım..

Tolga ilk önce şu özet ve foto işini düzelt nolur ya,biz süründük.. :)

(son 13 dakika!!)

benhermi
17-04-07, 17:44
Siz bana neler sölüceksiniz liste yapın ben sizin yerine sölerim :img-hyste

Gerçekten heycan dorukta son dakikalar süper heycanlı bi bölüm bekliyor bizi resimleri heralde yarın verirler dizi bttikten sonra :img-hyste

tamamdır tolga bundan sonra biz sana özel mesajla bildirelim sen burada yaz... sanırım nickin rıza baba olduğundan senin dediklerin onlar için emir haline geliyor:img-hyste :img-hyste

ay evet di mi geçen hafta öyle yapmışlardı ne sinir olmuştum... ama olsun resimler gelsin de ne yapalım.. bundan sonra sana söyleriz sen buraya yazarsan resimleri erken yollayin diye resimler yarın sitede olur heralde:img-hyste

arkadaşlar bölüm başlamadan burası süper oldu... bu hareketliliğe bayıldım... bölüm sonunda da burada hepberaber buluşalım:happy0064

geri sayım: 10 dakika:happy0064

wcananw
17-04-07, 17:45
son 13 dk yasasın sonunda baslıo:happy0064 . ya arkadaslar biz bu kadar bekliemioz ama tatilde nasıl beklicez bilmiorum ben tvnin basına gidiorum baslamasını beklicem herkese selam(diziden sonra eğer girebilirsem bölüm hakkında yorumlarınızı okurum)

benhermi
17-04-07, 17:49
Pınar süründürsün Ali haketti !!
Duygucum bi ara senden bi foto isticem 28. bölümden,daha önce çekmemişsin o kareyi,müsait olduğunda tamam mı canım..

Tolga ilk önce şu özet ve foto işini düzelt nolur ya,biz süründük.. :)

(son 13 dakika!!)

kesinlikle ali sürünmeyi haketti hem sen de bu sayede bol bol alp sahnesi izlersin artık:img-wink: ama pınar kesinlikle hemen kollarına atlamasın ali nin... bir de umarım bu ayça nın kuzeni yani pınarı istetmeye yollayan umarım yakışıklıdır... ali iyice kıskanır:img-hyste

canım foto işini de ne zaman istersen hallederiz:img-yes: söylemen yeter :img-wink:

geri sayım: 5 dakika:happy0064

KoSiAr
17-04-07, 17:50
evet baslamak uzere ben tvnin basina gidip bekliyecegim eger abim gelmesse bolumden sonra gelirim
herkeze iyi seyirler

Roxelanne
17-04-07, 17:53
Had arkadaşlar.. Çaylar kahveler hazırlansın,tv başında yerler alınsınn!!

Duygucum! Canım bugünkü bölümde bi operasyon sahnesi vardı hani,orada Alp yani Ali Mesut'u vurmaya hazırlanan adamı arkadan indiriyodu..Mesut da ona bakınca gözünü tüfekten ayırıp şöööyle bi baktı ya,o anı istiyorum..

çok teşekkürler..

bölüm sonu burdayız ona göreee

RIZA_BABA
17-04-07, 18:14
İlk reklam arası ben ilk sahnelerdem pek heycan alamadım ama ilerleyen dakikalar güzel olacaktır kesin.inşaataki adama üzüldüm yaw

Roxelanne
17-04-07, 18:16
İlk reklam arası!!

Bomba gibi başladı bölüm..Herşey çok iyi,Z&M çok eğlendirecek gibi bizi bu hafta..Leman insafa gelmiş,umarım samimidir..Söylediklerinde haklılık payı vardı,yeğenine çok değer veriyordu,o hırsla yapmış olabilir..

Ali dellendi son anda,çook hoşuma gitti.. Duygucum bol resim bekliyorum bu hafta..

Hadi şimdilik bu kadar!!

(kuzen de süpermiş beee!! Ama benim keskin nişancım bitaneee!! :) )

canannn53
17-04-07, 18:18
İlk reklam arası!!

Bomba gibi başladı bölüm..Herşey çok iyi,Z&M çok eğlendirecek gibi bizi bu hafta..Leman insafa gelmiş,umarım samimidir..Söylediklerinde haklılık payı vardı,yeğenine çok değer veriyordu,o hırsla yapmış olabilir..

Ali dellendi son anda,çook hoşuma gitti.. Duygucum bol resim bekliyorum bu hafta..

Hadi şimdilik bu kadar!!

(kuzen de süpermiş beee!! Ama benim keskin nişancım bitaneee!! :) )

evet ali reklam arasından hemen önce sinrlendi epey.adama da çok üzüldüm.leman inş. samimidir..zeynep-murat ev bakmaya gitceklerr:happy0064

wcananw
17-04-07, 18:18
güzel basladı daha da ii gider inşallah..ayy canım ya ev arıolar yazık hersey ateş pahası.paralarıda kısıtlı ev de alamıolar.gelsinler bizim evde kalsınlar ben odamı onlara veririim.yeterki gelsinler...ayrıca su aycanın kuzeni öyle böyle yakısıklı değil cok çirkinde değil ama ali ona bin basar...:img-yes:

Roxelanne
17-04-07, 18:21
kuzen süpermiş dedim ya harbi jilet gibi çocuk ama yani Ali'nin yanında...:img-in_lo

cık olmaz,yani esamesi okunmaz:img-polic :img-pilot

benhermi
17-04-07, 18:24
ilk reklam arası ben de bişeyler yazayim bari:img-wink:

adamın düşüşüne çok üzüldüm ya ne kötüydü öyle nefesimi tuttum yani... ama ben adam götürür biryere atar artık diye düşünmüştüm... allahtan iryere atmadı... hoş adam yine kurtulamadı ama:icon_sorr

ayrıca kaadın zavallı ya çocuğunu bırakırken çok kötü oldu....:icon_sorr

neyse hadi başlıyo artık... herkese iyi seyirler:img-yes:

benhermi
17-04-07, 18:44
evet evet evet tahmin ettiğimiz gibi zaten pınar ın da amacı ali yi kıskandırmakmış....:happy0064 :happy0064 ama zavallım ali yi bayaa düşünüyo bir de ali nin ağzından pınar lafı duyabilseydik...:img-yes:

ayrıca pınar bütün rollerde çok şirindi.... ""bakalım ali kıskanacak mı az sonraaaaa"" :img-hyste süperlerdi ya

wcananw
17-04-07, 18:45
2. reklam arası süper gidio...pınar direk aliyi kıskandırma planına flan girdi sok sok as sonra falan manyaktı... ayrıca zeyneplerin baktığı ev berbat görünüodu aslında bi kadın eli değse güzel olcağından eminim ama işte simdilik kötü gibi:icon_sorr

Roxelanne
17-04-07, 18:46
İkinci reklam arası!!!

"Motorize Çoban" harika espriydi!! :img-hyste Yazık nası da titriyolar arabalarının üzerine,Allah vere de bişi çıkmasa miras işinde..

Tunç'un kaçırılmasında o kaçakçının parmağı olduğunu kırk yıl düşünsek akıl edemezdik herhalde,çok iyi kurgulanmış,senaristleri tebrik etmeliyiz.. :img-polic

Alkışlar Pınar'a... :happy0064 :good: :happy0064 Nasıl da sözümüzü dinledi.. Hehe biliyoduk işte Ali'yi kıskandıracağını,iyi yapıyo aferin :) :) Ben bi Alizede'yim dedi ya,orda film koptu bende:img-hyste

benhermi
17-04-07, 18:48
ay canım ya hüsnü de çok şirindi almış 94 model arbayı sürekli temizliyo siliyo...:img-yes: bayaa sevdi arabasını... ayrıca araba sahnesinde her iki lafından biri ""kızım basma şu kornaya""ydı:img-hyste suat da kurban kesmek lazım dedi ya... koptum ben orda ya:img-hyste

ayrıca veletlerin verdiği tepk süperdi... öne cd çalıyo mu diye sordular sonra da radyo bile çekmeyeceğini düşündüler ya...:img-hyste ayrıca bisikletli espri de gerçekten süperd....:img-hyste

ama zavallım hüsnü nün içinde kaldı ya araba sevinci...

Roxelanne
17-04-07, 18:50
Hüsnü başına gelcekleri bi bilse... :(

Ya maşallah reklam arasında bile başlık coşuyo,bölüm sonu koparalım burayı!!! :)

benhermi
17-04-07, 18:52
İkinci reklam arası!!!

"Motorize Çoban" harika espriydi!! :img-hyste Yazık nası da titriyolar arabalarının üzerine,Allah vere de bişi çıkmasa miras işinde..

Tunç'un kaçırılmasında o kaçakçının parmağı olduğunu kırk yıl düşünsek akıl edemezdik herhalde,çok iyi kurgulanmış,senaristleri tebrik etmeliyiz..

Alkışlar Pınar'a... :happy0064 :good: :happy0064 Nasıl da sözümüzü dinledi.. Hehe biliyoduk işte Ali'yi kıskandıracağını,iyi yapıyo aferin :) :) Ben bi Alizede'yim dedi ya,orda film koptu bende:img-hyste

evet di mi ya süper kurgu yani o adamın kaçırtması...:img-yes: açıkcası ben adamı ilk gördüğümde bu 11. bölümde oynamıştı oyuncu mu kalmadı ya olmamalıydı böyle bir hata dedim ama sonra oraya bağlamaları süperdi:img-yes:

ayrıca pınar süperdi alizede lafında ben de koptum:img-hyste

neyse reklam bitiyor:happy0064 iyi seyirler......:happy0064

wcananw
17-04-07, 19:22
3. reklam....süper gidio her zamanki gibi.tunçu kacırdılar ya sinir oldum ya yazık cama nasıl vuruodu hiç bi allhın kulu da görmedi ayrıca ali süperdi hani rıza baba konusurken arkasında gülüodu falan sonra murat bozdu onu dediya'sana hiç vermez'verir verir inşallah m+z a+p çi
fte düğün ohhhhhhh..

Roxelanne
17-04-07, 19:22
Üçüncü reklam arası!! (bölüm yorumu çıktı böylece iyi oldu)

Z&M kavgayı tatlıya bağladıklarında süperlerdi.. Veletler sahneye çıkınca eyvah dedim,valla yazık oldu Kerem'e..Ama Hüsnü haklarından geldi,gelecek de..

Farkında mısınız bilmem,Ali-Pınar olayı tam istediğimiz gibi gidiyo..Günahını aldınız çocuğun,bak nası da seviyomuş,bu bölüm yıldızlaştı valla...Rıza Baba durumu ekibe anlatırken arkadaki hali müthişti.. (Duygucum bol bol foto gelir dimi :) ) Pınar'a sahip çıktı,ama Rıza Baba sana terliğini vermez dediklerinde çok komikti...

Unutmadan... Mesut kahkahalarla merkeze girince ben de koptum yaa,zor sustum valla.. İyi oyuncu olup duyguyu izleyiciye geçirmek böyle bişi olmalı.. ALKIŞŞŞŞ!!!

$ewim
17-04-07, 19:26
Pınar da az deilmiş..Ali nasıl da sevindi Rıza Baba karşı çıkınca..Gerçi bizimkiler moralini bozdu ama....Çoban yıldızları süperdi...Z&M çok tatlıydı...
Olaylarda ilk ölen adama üzüldüm.2.sinde anne de hatalıydı çocuğun babası da..3. de o adamı boğasım geldi...Yazık Tunç'a...Ordaki genç kıza da çok kızdım..
Bölüm bitmiş gibi yorum yaptım olsun az sonra yine geliom ben...

benhermi
17-04-07, 19:27
mesut süüper bu bölüm ya kahkahalarla girdi ya merkeze ben orda kendimi kaybettim resmen...:img-hyste ama zavallı çobanım ya adam birşeyin keyfini çıkaramıyor.. bir de bizim dediğimiz gibi miras gelmezse çok kötü olur ya :icon_sorr açıkcası bana o mirasta bir problem çıkacakmış gibi geliyor hala ama umarım çıkmaz demekten başka çeremiz yok....

ayrıca kübracımm valla boşuna günahını almışız ali nin bayaa bir üzüldü yani... ayrıca hani rıza baba anlattı ya vermem kızımı diye orda ali nin mimikleri süperdi... arkada mutluluktan ölecekti çocuk:img-hyste istediğiniz foto olsun bol bol çekerim .....:img-yes:

Roxelanne
17-04-07, 19:28
Hee unutmadan,

Tunç müthiş bi operasyonla kurtulacak gibime geliyo,

hadi ben tv başındayım..

wcananw
17-04-07, 19:33
34. bölümü de bitirdik herkese hayırlı oılsun bencede tunc güzel bi operasyonla kurtarılıcak.nabemin yolcu pasaportum tune(ne kadar doğru yazdım bilmiorum)o söze hastaydım ama simdi uyuz oldum o adamı mesut bi eline gecirse mahvetcek hadi bölümle ilgili yorumlar gelsin

Roxelanne
17-04-07, 19:35
çabuk bitti,ve havada bıraktılar konuyu,Tolga süpersin valla,gizem katsınlar falan dedin,olayları bölümlere ayırdılar.. :)

üç reklam arasında baya yorum yazdım,ama ne yalan söyleyeyim tadı damağımda kaldı..

az evvel bahsettiğim müthiş operasyon bir dahaki bölümde gerçekleşecek bence...

$ewim
17-04-07, 19:39
Son kalan kısmı izleyip geldim Mesut'un o halini görünce ben de yarıldım gülmekten:img-hyste :img-hyste Yazık Hüsnü'me 6,5 milyara araba 2 milyar masraf:img-hyste
Şu Tunç da çok şanssız çocuk...Önca babasıyla annesi ayrıydı.Sonra annesi hapishaneye girdi.Sonra öldü..Bi de geçirdiği tehlikeler var..İlk bölümlerde silahı gözüne dayamıştı..Trafik kazası geçirdi...Üvey babası dövdü..Kum torbası çarptı..Şu Tunç'un başına gelenler bizim veletlerin başına gelseydi onlar bile akıllanırdı...

sibeel
17-04-07, 19:39
ya ark.lar ben bi bölümünü izleyemedim dizinin. hani kızın arkadaşı gitti ya ondan sonrasını kaçırdım maalesef ya benim kaderim heralde bir ev dolusu misafir geldi. bana ne olduğunu söyleyebilir misiniz

benhermi
17-04-07, 19:40
çok çabuk bitmedi mi ya ben doyamadım....:icon_sorr

bölümde 3 reklam arasında 2 sayfayı bitirmişiz arkadaşlar artık bölüm bittiğine göre daha iyi bir performans bekliyorum hepimizden...:happy0064 :happy0064

bölüm herzamanki gibi yine süper yine süperdi...zavallım tunç da iyilik yapıcam derken kaçırıldı....:icon_sorr ben o adama 11. bölümde de çok gıcık olmuştum zaten... nasıl tekrar geldi dikildi başımıza di mi:icon_sorr

ayrıca ben de süper bir operasyon bekliyorum.. şöyle mesut komiserin oğluna yakışır bir kurtarma yaparlar artık:img-polic

gewweze
17-04-07, 19:40
yine ben :)
buraya ara ara yazıyorum ama diziyi çok seviyorum :img-blush

ya ben pınara koptumm yaww ii plan:)

ali çok iidi yaa yani durarak mimikleriyle filan çok iidi tel. dede rıza babnın arkasındada tebrikler yaani ii işte

ayy nasılda kıskandıı mesutla hüsnüde ne gıcık yaww çocuğun sevincini kursağında bıraktılarr

hüsnünün veletler yine harikaydı zaten :)

bakalım tunç nasıl bi operasyonla kurtarılacak

inş. pınar-ali olayı haftayada işlenirr ben çok seviyom onlarıı

ali çok şirin yaww :img-blush

sibeel
17-04-07, 19:42
dizi bana da acayip kısa geldi zaten büyük bi bölümünü izleyemedim ALLAHTAN TEKRARLAR VAR DA ORDAN TELAFİ EDİCEZ ARTIK AMA EĞER TAMAMINI DA İZLESEYDİM KISA GELİCEKTİ YA NEYSEEE

benhermi
17-04-07, 19:43
Şu Tunç da çok şanssız çocuk...Önca babasıyla annesi ayrıydı.Sonra annesi hapishaneye girdi.Sonra öldü..Bi de geçirdiği tehlikeler var..İlk bölümlerde silahı gözüne dayamıştı..Trafik kazası geçirdi...Üvey babası dövdü..Kum torbası çarptı..Şu Tunç'un başına gelenler bizim veletlerin başına gelseydi onlar bile akıllanırdı...

böyle sen tunç unn başına gelenleri arka arkaya yazınca anladım ben neler gelmiş tunçun başına.....gerçekten ama ya o çocuk hala bu kadar sağlam dimdik ayakta kalıyorsa müthiş di mi.... eee mesut komiserin oğlu...

sadece annesini kaybetmesi bile inanılmaz kötü bir olayken başına gelenler.....:icon_sorr

sibeel
17-04-07, 19:47
böyle sen tunç unn başına gelenleri arka arkaya yazınca anladım ben neler gelmiş tunçun başına.....gerçekten ama ya o çocuk hala bu kadar sağlam dimdik ayakta kalıyorsa müthiş di mi.... eee mesut komiserin oğlu...

sadece annesini kaybetmesi bile inanılmaz kötü bir olayken başına gelenler.....:icon_sorr

ayrıca ben bişey fark ettim mesutla tunç dizide benze karakterlere özelliklere fln sahip ama mesutla tunçun mimkleri yüz hareketleri fln da acaip benziyo birbirine yaa. özellikle de mesutun konuşurken ağzının aldığı şekil ve ağız hareketleri fln çok benziyo. diğer bölümlere dikkat edin bence çok benziolar

wcananw
17-04-07, 19:49
arkadaslar foruma üye olanların çoğu burda ama hala yorumlar az az gelio biraz hızlanalım bölüm kısaydı demişsiniz ya aslında değildi aynı saatinde bitti ama operasyonların hepsini basa koymuslar hemen onlar bitti sonrasında özel yasamlar olduğu için biraz kısa gelmmiş olabilir:img-blush

$ewim
17-04-07, 19:49

Hatırlamadıklarım da vardır...Bi bölümde de Tunç'a bişi oluodu Buket kurtarıodu..Gerçekten çok güçlü bi çocuk..Fidan Abla'nın haline de üzüldüm...Leman Hanım da akıllanmış keşke böle bi olay olmasaydı..Ama senaristleri tebrik ediorum olayı iyi bağlamışlar..

benhermi
17-04-07, 19:50
bu pınar da az değilmiş ya.... valla ali nin dikkatini çekmeyi çok iyi başardı da asıl bundan sonrası önemli... ali şimdi ne yapacak....?

bence ayrılamaları çok aceleye gelmişti yani biz ne zaman sevgili oldular ne zaman kaynaştılar ne zaman ayrılmaya karar verdiler bir türlü anlayamadık.... ama şimdi de küt diye birleştrmeleri bize garip gelecek sanırım... da olsun yani birleşsinlerde:img-yes:

ayrıca şu pınar ın ""biliosun ben bir alizedeyim"" repliği hala kulağımdan gitmiyor... süperdi hem de süper:happy0064

$ewim
17-04-07, 19:52
Evet alizede çok güzeldi!!Emel Hanım Murat hakkında biricik kızımın ..... nişanlısı demişti ya...Orada ne dedi??Ben bayaa koptum orada..Hatırlayan varsa yazabilir mi??

sibeel
17-04-07, 19:52
ya biri bana kızın arkadaşı gittikten sonra neler olduğunu tunç'un kaçırıldığı bölüme kadar anlatabilir mi lütfen. kaçırdım toplasan 45 dk. anca izleyebildim diziyi

benhermi
17-04-07, 19:55
arkadaslar foruma üye olanların çoğu burda ama hala yorumlar az az gelio biraz hızlanalım bölüm kısaydı demişsiniz ya aslında değildi aynı saatinde bitti ama operasyonların hepsini basa koymuslar hemen onlar bitti sonrasında özel yasamlar olduğu için biraz kısa gelmmiş olabilir:img-blush

tabii orası öyle... yani zaman olara herhangibir kısalma yoktu ama bölüm geneliyle süper olduğu için ben bölüme doyamadım... saaha kadar olsaydı sabaha kadar izlerdim yani:img-yes: :img-yes:

ayrıca evet aşağıda online listesinde birsürü kullanıcı var hadi arkadaşlar yazalım birşeyler.... böyle daha eğlenceli oluyor...:happy0064

ÖZGÜRCÜ
17-04-07, 19:57
beklediğim gibi harika bir bölümdü ali ile pınar çok şekerdi pınarın planı müthişti hele rıza babanın arkasında nasılda gülüyodu bitanem

benhermi
17-04-07, 19:59
Evet alizede çok güzeldi!!Emel Hanım Murat hakkında biricik kızımın ..... nişanlısı demişti ya...Orada ne dedi??Ben bayaa koptum orada..Hatırlayan varsa yazabilir mi??

tam hatırlamıyorum ama ya hıpır ya da zıpr demişti...:img-hyste

evet çok iyi hatırlattın o sahne süperdi bir de ikisi de anneneleriyle aynı konuşmayı yaptılar ya....

ayrıca murat ın annesinin de dublajı değişmişti... (gözümden kaçmadı:img-wink: kaçacak birşey değildi de aslında bayaa belliydi:img-hyste)

murat-zeynep sahneleri de süperdi zaten...:img-yes: bayaa vardı aslında... hem de süper sahneler... ayrıca şimdi onlar gerçekten o gösterilen evi mi tuttular....?

bu arada gittikçe nikah yaklaşıyor sanırım:happy0064

$ewim
17-04-07, 20:04
Orası da çok haraptı gerçi zeynepler temizler temizleyemezlerse ben yardıma giderim onlara:img-hyste siz de gelirsiniz di mi:img-hyste yaklaşsın yaklaşsın ben en yakın zamanda onların nikahını görmek istiyorum gerçi önce tatil geliodu ama onu kaynattılar bugünkü tekrar bölümünde geçiodu tatil lafı bi de Rıza baba'nın Ankara'daki kurs işi kaynadı...Araya sıkıştırsalar fena olmaz aslında..

benhermi
17-04-07, 20:08
ya biri bana kızın arkadaşı gittikten sonra neler olduğunu tunç'un kaçırıldığı bölüme kadar anlatabilir mi lütfen. kaçırdım toplasan 45 dk. anca izleyebildim diziyi

canım kısa bir özet geçeyim sana hemen :img-wink:

kız gittikten sonra bu sapık daha fazla yüz buldu eve girebilmek için.... işte bir gün dükkandan öğlen izin aldı bu aradada kasapın devamlı müşterilerinden biri sapığın sokakta robot resmini görüp tanıdı... sonra da merkeze haber verdi bizimkiler kasapa bakmaya gittiler orda o günün gazetesinin sapık haberinde kızın resiminin karalanmış olduğunu görünce şüphelenip kkıza bakmaya gittiler bu arada da sapık tırmanıp eve girmişti... yani kızın yanına ... bıçağı da boğazına dayadı... bizimkiler kapıyı çaldılar içeriden kapıyı kimse açmayınca kulaklarını dayadılar tv sesini duyunca murat dışardan eve tırmanda bizimkiler de kapıyı kırıp içeri girdiler ve kızı kurtardılar:happy0064

operasyon dışında zeynep ve murat ev baktılar... o evi kiralamaya karar verdiler... hüsnünün veletleri hem rabaya çarpıp parçaladılar hem de keremin bacağında çatlağa yol açtılar:img-hyste

olay sırasını tam hatırlamadığım anlatmadığım yerler olabilir canım... kusura bakma:img-blush

reyhan16
17-04-07, 20:10
bu bölüm yine süperdi zeynep murat sahnelerine bayıldım nasıl kavga ettier ama sonra hemen barıştılr orası çok güzeldi yine tekinle metine çok güldüm küçük olan evde saklanalım babamın aklına gelmez demesine çok güldüm ya ayrıca bu bölümde hiç operasyon yoktu keşke olsaydı geçen bölüm sırf operasyon olduğu için bu hafta yapmamışlar

canannn53
17-04-07, 20:10
evet çok güzel bir bölümdü.bana da kısa geldi ama.
pınarı çok beğendim bu bölümde nasıl aliyi kıskandırdı.ali de çok şekerdi olayları duyduğunda canım benim..zeynep-murat sahneleri de çok güzeldi.anneleriyle konuşmaları falan da komikti.evin durumu hiç iyi gözükmüyor ama onlar akıl ederler orayı.konuşmaları falan da çok şekerdi.hüsnünün veletleri ayrı bir olay zaten.gül gül öldüm.bi de hüsnü mesuta anlatınca mesut gülmekten öldü ya ben de orda koptumm...:img-hyste

Roxelanne
17-04-07, 20:11
pınar ve ali ilişkisini murat ve zeynep biliyorlarmı yav

onu dicektim yav ne ara öğrendiler :good: ama iyi olmuş bence :)

Tunç'un başına gelenlere o yaştaki kaç çocuk dayanabilir ki :( Siz sıralayınca benim yüreğim burkuldu burada..

O sapığı yakalamalarına çok sevindim,adamın tipinde meymenet yoktu zaten :hıh :img-fear2 :mad72: Ali'nin çelik kapıyı omuzlayarak açtığı sahnede "woow" dedim,maşallah :)

benhermi
17-04-07, 20:11
Orası da çok haraptı gerçi zeynepler temizler temizleyemezlerse ben yardıma giderim onlara:img-hyste siz de gelirsiniz di mi:img-hyste yaklaşsın yaklaşsın ben en yakın zamanda onların nikahını görmek istiyorum gerçi önce tatil geliodu ama onu kaynattılar bugünkü tekrar bölümünde geçiodu tatil lafı bi de Rıza baba'nın Ankara'daki kurs işi kaynadı...Araya sıkıştırsalar fena olmaz aslında..

tatil işi daha açılmaz bence... yani bir de bu kadar para sıkıntısı çekerken hiç sanmıyorum... artık balaylarına inşallah:img-in_lo :img-yes:

evet rıza babanın ankarada kurs işi de kaynadı... ama mesela resmi sitede artık rıza baba emniyet amiri diye yazıyor yani emniyet amiri oldu ama kurs meselesi yok ortalıklarda...

ay ben zeynep ile murat ı evlerini fln temizlerken görmek stiyorum br de aliş-verişte fln:img-hyste

nilsu23
17-04-07, 20:12
arkadaşlar ben bölümün başını kaçırdımda pınarla ilgili neler oldu. erman nasıl biri? bu arada zeyneple muratta biliyorlar alinin aşkını:good: pınarla ali konusu hala kapanmadıgına göre birkaç bölüm sonra birleşebilirler...

benhermi
17-04-07, 20:14
pınar ve ali ilişkisini murat ve zeynep biliyorlarmı yav

evet ben de odan bahsedecektim tam... ne ara öğrendiler... bunu bir tek mesut hüsnü bir de suat sayesinde aylin bilmiyor muydu...?

ama olsun yani öğrenmelerinde tabiiki bir sakınca yok...:img-wink:

aaaa bir de ben ali murat ve zeynep e ""ev için getir-götr işlerinde çalışacak adam lazımsa çağırın "" dedi ya canım benim ya...

ay kübra senin yüzünden ben de ali nin her hareketine dikkat ediyorum artık ya....:img-hyste :img-hyste

ismail200
17-04-07, 20:19
tatil işi daha açılmaz bence... yani bir de bu kadar para sıkıntısı çekerken hiç sanmıyorum... artık balaylarına inşallah:img-in_lo :img-yes:

evet rıza babanın ankarada kurs işi de kaynadı... ama mesela resmi sitede artık rıza baba emniyet amiri diye yazıyor yani emniyet amiri oldu ama kurs meselesi yok ortalıklarda...

ay ben zeynep ile murat ı evlerini fln temizlerken görmek stiyorum br de aliş-verişte fln:img-hyste

Bende görmek istiyorum.ama o günler yakın gibi.bölüm yorumu yapıcak olursak harika bir bölümdü.özellikle zeynep&murat sahneleri bir başka güzeldi.mesutunda yine içgüveysi demesi ondan sonra kavga edip hemen barışmaları zeynebin annesi ile muratın annesinin ikisininde aynı fikirde olması çok güzeldi.

bide şu eski sahneleri göstermeleri dahada güzeldi yolcu pasaporta tune :happy0064
ayrıca da leman yola geldi pınar&ali sahneleride çok güzeldi.alinin telefonu aldıktan sonra kıpkırmızı olması garibim ya çok üzüldüm.ama sonra rıza baba onu rahatllattı ama demekki zeynep&murat pınra&ali ilişkisini hüsnü ve mesuttan ögrendi.ayrıca metin tekin yine bölüme damgasını vurdu.gülmekten kırıldım ya kömürlükteki halleri ve madenciye benziyodular .çok konuştum galiba.

özetle süper bir bölüm daha .:happy0064

$ewim
17-04-07, 20:20

Ben dikkat etmedim resmi siteye yazmış mı emniyet amiri diye resmi site neyse bu konuyu kapatayım yoksa fotolar yok die başlarım susmam bu güzel bölümün ardından evet olay çoktu ama aksiyon yoktu doğru düzgün ama kötü de deildi..Murat son olayda yine tarzanlığını gösterdi..Bi de zeynep'i öptüğü sahnede kübra aklıma geldin ve koptum şapırt:img-hyste

sibeel
17-04-07, 20:20
canım kısa bir özet geçeyim sana hemen :img-wink:

kız gittikten sonra bu sapık daha fazla yüz buldu eve girebilmek için.... işte bir gün dükkandan öğlen izin aldı bu aradada kasapın devamlı müşterilerinden biri sapığın sokakta robot resmini görüp tanıdı... sonra da merkeze haber verdi bizimkiler kasapa bakmaya gittiler orda o günün gazetesinin sapık haberinde kızın resiminin karalanmış olduğunu görünce şüphelenip kkıza bakmaya gittiler bu arada da sapık tırmanıp eve girmişti... yani kızın yanına ... bıçağı da boğazına dayadı... bizimkiler kapıyı çaldılar içeriden kapıyı kimse açmayınca kulaklarını dayadılar tv sesini duyunca murat dışardan eve tırmanda bizimkiler de kapıyı kırıp içeri girdiler ve kızı kurtardılar:happy0064

operasyon dışında zeynep ve murat ev baktılar... o evi kiralamaya karar verdiler... hüsnünün veletleri hem rabaya çarpıp parçaladılar hem de keremin bacağında çatlağa yol açtılar:img-hyste

olay sırasını tam hatırlamadığım anlatmadığım yerler olabilir canım... kusura bakma:img-blush

duygucum her zamanki gibi yetiştin hızır acil servisim:img-wink: çok tşk. ederim cnm. hüsnü'nün veletlerini izlemiştim zavallı kerem bacapını da alçıya aldılar. hüsnü hangine baksın sakatlanan çocuğa mı yoksa tamamen hurdalaşan arabasına mı:img-hyste " eşek sıpalarııııııııııııııııııııı" die bağırışı da kopardı beni:img-hyste

RIZA_BABA
17-04-07, 20:21
Arkadaşlar en heycanlı yerinde bitirdiler

İnanırmısınız içimden derdim hep bişiyide yarıda bıraksınlarda haftaya heycan olsun dedim oda oldu :):):):):):):):)

Gerçeken güzel bir bölümdü gene gündemde olan bi konuyu ele aldılar taciz yani

o kaçakçıyı geri getirmeleri güzel olmuş senaristler güzel düşünmüş yani

Roxelanne
17-04-07, 20:22
Duygucum :) :) anladın sen onu!!

ayrıca Ali varken Z&M a yardıma gitmek bize düşmez,ne de yardımsevermiş.. Şaka bi yana düşünsenize biz ev temizlemedeyiz,amaan :)

sibeel
17-04-07, 20:23

İnanırmısınız içimden derdim hep bişiyide yarıda bıraksınlarda haftaya heycan olsun dedim oda oldu :):):):):):):):)

son günlerde hem senaristler hem de yönetmen harika çalışıyo bence. en sonra fidan hanım tunç'u ararken kalabalıktaki sahne güzeldi böyle alttan çekim yapmışlar her şey karmaşık fln görünmüş. fidan hanımın elleriyle başını avuçlaması fln güzeldi. şu fidan hanım da fena değilmiş hani. hakkını verio rölünün:img-wink:

nazlikiz
17-04-07, 20:24
ayy abicim yaa neydi bu böyle bayildim bu bölüme resmen süperdi yaa her saniyesi komedi nheyecan dolyudu cook güzeldi yaa her zamanki gibi yanliz ben alinin daha cok kiskanmasini isterdim ama bu bölümde en güzel güldü canim yaa bu sefer ayri bi bayildim onada zaten

sibeel
17-04-07, 20:26

ayrıca Ali varken Z&M a yardıma gitmek bize düşmez,ne de yardımsevermiş.. Şaka bi yana düşünsenize biz ev temizlemedeyiz,amaan :)

düşünüyorum vaLLa böyle zzeynep bi sandalyeye çıkmış camları siliyo arada bi elinin tersiyle alnındaki terleri kuruluyo sonra murat eli yüzü boya içinde badana yapmya uğraşıo tam o anda ekip geliyo ve dalgaya başlıyolar özellikle mesut ve hüsnü suat da mutfakta tabak çanakla fln uğraşıo ordan uğraşmayn çocuklarla fln die. murat'ın yüzü turşu satıo...... vs. çok matrak olur yaa

$ewim

Tolga isteklerimizi sana iletmek konusunda ciddiyim artık yazdıklarını geçtiler düşündüklerini bile yapıolar...Tolga fragmanlarda bu hafta dublaj yoktu bi daha dublajsız fragman vermesinler diye düşün eminim vermezler:img-hyste :img-hyste

nazlikiz
yanlzi bisey dikkatimi cekti hani fidan hanım tunç'u ararken kalabalıktaki sahne varya orda bi tane oglan kis ksi güldü yaa resmen kameranin karisinda ona sinir oldum

benhermi
17-04-07, 20:27
duygucum her zamanki gibi yetiştin hızır acil servisim:img-wink: çok tşk. ederim cnm. hüsnü'nün veletlerini izlemiştim zavallı kerem bacapını da alçıya aldılar. hüsnü hangine baksın sakatlanan çocuğa mı yoksa tamamen hurdalaşan arabasına mı:img-hyste " eşek sıpalarııııııııııııııııııııı" die bağırışı da kopardı beni:img-hyste

ay hüsnü bölüm boyunca süperdi ya direkt silahına sarıldı kalkarker ya.... bir de öyle pijamalarla attı kendini dışarı:img-hyste ayrıca hüsnünün o ayrımı müthişti br arabaya bakıyo bir çocuğa dayanamıyo yine arabaya bakıyo sonra tekrar çocuğa:img-hyste yazık adama ama ya bir türlü düzgün güne başlayamadı garibim....:img-hyste

bir de ben hüsnünün mesutla merkezdeyken birden ""aaaaa"" diye bağırıp sonra da mesut a ""abicim bugün beni suat aramadı"" demesine bayıldım:img-hyste süperler ya

sibeel
17-04-07, 20:29
ay hüsnü bölüm boyunca süperdi ya direkt silahına sarıldı kalkarker ya.... bir de öyle pijamalarla attı kendini dışarı:img-hyste ayrıca hüsnünün o ayrımı müthişti br arabaya bakıyo bir çocuğa dayanamıyo yine arabaya bakıyo sonra tekrar çocuğa:img-hyste yazık adama ama ya bir türlü düzgün güne başlayamadı garibim....:img-hyste

bir de ben hüsnünün mesutla merkezdeyken birden ""aaaaa"" diye bağırıp sonra da mesut a ""abicim bugün beni suat aramadı"" demesine bayıldım:img-hyste süperler ya

işte bak o "aaaa" die başlayan bölümü kaçırmışım ama tahmin edebiliyorum bu tahminlerimi hafta içi tekrarıyla da pekiştiricem tabi orası ayrı ama kaçırmışım komediyi yaa bak görüyo musun:img-hyste

benhermi
17-04-07, 20:30

İnanırmısınız içimden derdim hep bişiyide yarıda bıraksınlarda haftaya heycan olsun dedim oda oldu :):):):):):):)

ben bilirim senin o içinden geçenleri ... ayrıca az baçımınn etini yemedin olaylar tekrarlamıyor mu sanki diye.... bak bugunki olaylar daha önce yaşanmamıştı.. yani bir isteğin daha oldu... yok arkadaşlar ben ciddiyim bundan sonra arka sokaklarla ilgili ne isteğimiz varsa olduğu gibi tolgaya iletiyoruz:img-hyste eee sen de bize bir güzellik yaparsın artık di mi tolga:img-hyste

şaka bir yana heyecanlı yerde bitirmeleri bence de gayet güzeldi....:img-yes: ama bakalım şimdi ne olacak... tunç u müthiş bir operasyonla kurtarırlar ama ali ne yapacak... alsın bence pınarım gönlünü en kısa yolundan:img-wink: :img-in_lo

purna
17-04-07, 20:31
mesela bı ara bebegı bomba sanmışlardı bı haber cııkmştı hatta patlayacakkende cocuk aglamıs aynen bu bolumdede bu oldı

nazlikiz
17-04-07, 20:31
bügün bide ayri bi güzeldi vallahi hem haberlerden önce hemde haberlerden sonra baktim arka sokaklara haberlerden önceki bölüm yilbasi bölümüydü süperdi tabiikide

benhermi
17-04-07, 20:34

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

anladım canımcım merak etme:img-hyste

ay bizi geç (türküye bizi ne yapsın:img-hyste ) ekip i topyan ev temizlerken hayal etsene:img-hyste mesut camları siliyo, rıza baba ali fln boya yapıyo.....:img-hyste

ay onları o halde çok görmek istiyorum.. tolgaaa hadi düşünsene böyle bir sahne de çeksinler:img-hyste

tabii bir de bunun sonrası var daha ev alış-verişi yapılacak:img-hyste

$ewim
17-04-07, 20:35
Bizimkilerden biri kaçırılınca onların kurtarılmasını izlemek de ayrı bi güzel oluo..Önce Pınar sonra Zeynep şimdi de Tunç...Tunç da güzel bi operasyonla kurtarılacak kesin...Tolga senaristlere söyler misin bundan bi sonra tekini kaçırsınlar yok yok vazgeçtim o kendi kurtulur sonra bi ödül falan daha gelir:img-hyste :img-hyste

ÖZGÜRCÜ
17-04-07, 20:35
evt sibel öyle oluyoruzz

ayy harikaydı ya beklediğim gibi bi bölümdü çok süperdi duygununda dediği gibi hüsnünün aaaa suat bugün beni aramadı lafı çok güzeldi

benhermi
17-04-07, 20:37
bu arada ezgi-su roxelanne vediğer ali sevenler siz şimdi "alizedeler" oluyosunuz dime:img-hyste

aaaa sibel süpersin...:img-hyste kızlar yani ali sevenler diğer adıyla alizedeler siz böyle bir imza kullansanıza:img-hyste (ben yapmaya gönüllüyüm:img-hyste )

keşke ayça-ali konuşmasını da izleyebilseydik.. sadece kısa kısa aliyi arkadan gördük o kadar... ben alinin ayçaya ne tepki verdiğini çok merak ediyorum... bir de pınar ve ayça o sahnenin öncesinde süperlerdi:img-hyste telefonlaarı birbirlerine uzatıp ara aramicam derken yani :img-hyste

reyhan16
17-04-07, 20:38
Bizimkilerden biri kaçırılınca onların kurtarılmasını izlemek de ayrı bi güzel oluo..Önce Pınar sonra Zeynep şimdi de Tunç...Tunç da güzel bi operasyonla kurtarılacak kesin...Tolga senaristlere söyler misin bundan bi sonra tekini kaçırsınlar yok yok vazgeçtim o kendi kurtulur sonra bi ödül falan daha gelir:img-hyste :img-hyste

evet ya kendi arkadaşlarını kurtarmaları ayrı bi güzel oluyo valla mesut adamı eline geçirirse öldürecek met.n. kaçırırlarsa zaten yarım saat geçmez bırakırlar

sibeel
17-04-07, 20:40
hadi bakiim duygucum atom karıncam bu işte üstüne göremiyorum eğer bigün zeyneple murat arasında da bu türbi konuşma geçerse çalarım kapını ona göre. ama bu isim acayip oldu "cuk oturdu yane" alizedeler:happy0064

benhermi
17-04-07, 20:40

ay bence tekin i kaçıranlar tekini gerisingeri yollarlar:img-hyste hatta üstüne bir de para verirler:img-hyste

evet kurtarma sahneleri bizde süper oluyor:happy0064 tunç da süper bir operasyonla kurtulur buna eminim... bizimkilerin elinden hangi olay kurtulmuş ki....?

ama son sahnede mesut çok kötü oldu ya....:icon_sorr o adamın kaçırttığını öğrenince yani:icon_sorr

nazlikiz
17-04-07, 20:43
bu arada ezgi-su roxelanne vediğer ali sevenler siz şimdi "alizedeler" oluyosunuz dime:img-hyste

yaa cok kötüsün vallahi yaa duygu sende tabii:icon_sorr :icon_sorr ama gercekten öyle alizedeleriz ama simdi yalanlamiylaim :img-hyste duygu sen imzayi yap ben kullanicam bak söz ama sadece bi kac gün yüregim daha fazlasini kaldiramaz valahi

benhermi
17-04-07, 20:44
hadi bakiim duygucum atom karıncam bu işte üstüne göremiyorum eğer bigün zeyneple murat arasında da bu türbi konuşma geçerse çalarım kapını ona göre. ama bu isim acayip oldu "cuk oturdu yane" alizedeler:happy0064

evet ya süperdi o alizede lafı .... zaten pınar da söylerken süperdi...:img-yes: yalnı kızın aklındann ali çıkmıyo ali sadece yumurta kapıya dayanınca düşünmeye başlıyo....

çok sol canım zaten ben böyle okmedi imzaları yapmayı daha çok seviyorum (bakınız kullandığım imza:img-hyste ) ayrıca zeynep ile murat la da ilgili imza fikirim geldi bu bölüde:img-hyste ama daha imzaarı yapmay başlamama var önce videoları ve resimleri halletmem gerekiyo biliyosun slı günü benim arka sokaklar mesayim başıyo.... aslında erler film in bizi maaşa bağlaması gerek onlardan daha çok tanıtım yapıyoruz:img-hyste

Roxelanne
17-04-07, 20:47
Evet,biraz "Alizede" oluyoruz bu durumda :)

Bomba-bebek ikilisi gündeme paralel bi olaydı,dziye renk kattı.. Hayatın içinden olması bu diziyi sevmemizin en büyük nedeni değil mi zaten..

Gelelim temizliğe...
Düşünsenize Duygu'nun yazdıklarını.. Mesut cam siliyo,birimiz ona bez uzatıyoruz.. Ali,ben falan yüzümüz gözümüz boya olmuş bi vaziyette badana yapıyoruz.. Rıza Baba ve Tolga tamirat işindeler... Z&M ciler onlarla beraber dört dönüyo...

Tolgaa,bunu hemen yaz,diziye dahil olalım,bi dediğin iki olmuyo nasolsaa :)

ismail200
17-04-07, 20:49
bencede duygu haklısın diziyi çok ön plana çıkarıyoruz tabi çok çok çok sevdigimiz için bide pasaporta tune sahnesi de harikaydı eskileri götürdü.yolcu psaporto tune sonu kötü bitti .ama olsun bol bol zeynep&murat sahneleri vardı bu da bana yeter.

nazlikiz
17-04-07, 20:50
su bebek konusuna bende deginim bari orda ben resmen yerimden oynadim arkadaslar bana salak salak bakyiorlar ben susun sakin konusmaiyn diyorum onlar bana sen kendin konusuyon ya kizim felan dediler acayip süperdi yaa

sibeel
17-04-07, 20:52
evet ya süperdi o alizede lafı .... zaten pınar da söylerken süperdi...:img-yes: yalnı kızın aklındann ali çıkmıyo ali sadece yumurta kapıya dayanınca düşünmeye başlıyo....

çok sol canım zaten ben böyle okmedi imzaları yapmayı daha çok seviyorum (bakınız kullandığım imza:img-hyste ) ayrıca zeynep ile murat la da ilgili imza fikirim geldi bu bölüde:img-hyste ama daha imzaarı yapmay başlamama var önce videoları ve resimleri halletmem gerekiyo biliyosun slı günü benim arka sokaklar mesayim başıyo.... aslında erler film in bizi maaşa bağlaması gerek onlardan daha çok tanıtım yapıyoruz:img-hyste

resimler imzalar videolar fln dizinin sevilmesinde çooook büyük etki yapıo bu konuda yerden göğe haklsın yaa. erler filmin sana maaş bağlaası şart. dizi tanıtımı açısından yane:img-wink: üstelik gece saat 22:00 dan sonra çifte tarife uygulaması şart. ne de olsa sen okula giden bir kızsın vaktini arka sokaklar için harcıyorsun. yanlışsan söyleyin yane:happy0064

benhermi
17-04-07, 20:53
bencede duygu haklısın diziyi çok ön plana çıkarıyoruz tabi çok çok çok sevdigimiz için bide pasaporta tune sahnesi de harikaydı eskileri götürdü.yolcu psaporto tune sonu kötü bitti .ama olsun bol bol zeynep&murat sahneleri vardı bu da bana yeter.

evet kesinlikle flashback ler süperdi:good: ben en başta o adamı yanlışlıkla oynattılar diye düşündüm yani başka biri olarak hatta kızdım yani neden böyle yapıyolar diye ama işte olayı bağlayınca süper dedim yani... kübra nın da dedği gibi biz hayatta düşünemezdik...:img-yes:

evet ismail z-m sahneleri süperdi:happy0064 onları böyle izlemeye bayılıyorum ya:img-in_lo ayrıca barıştıkları sürece kavgaları da süper oluyo:happy0064

benhermi
17-04-07, 20:55
resimler imzalar videolar fln dizinin sevilmesinde çooook büyük etki yapıo bu konuda yerden göğe haklsın yaa. erler filmin sana maaş bağlaası şart. dizi tanıtımı açısından yane:img-wink: üstelik gece saat 10:00 dan sonra çifte tarife uygulaması şart. ne de olsa sen okula giden bir kızsın vaktini arka sokaklar için harcıyorsun. yanlışsan söyleyin yane:happy0064

eee canım bana boşuna atom karınca demiyosun:img-wink:

arıca ben halimden çok memnunum... arka sokaklar olmasaydı her birinizle naıl tanışırdım... hem dizimiz de uzun soluklu olacağına göre artık biz burda yıllarca kaynatırız....:img-yes: :happy0064

nazlikiz
17-04-07, 20:57
yaa duygu gercekten ebn bile bi reim cekip koymayi denedim saatleirmi aldi naisl bas ediyorsun sen yaa

$ewim
17-04-07, 20:57
evet ismail z-m sahneleri süperdi:happy0064 onları böyle izlemeye bayılıyorum ya:img-in_lo ayrıca barıştıkları sürece kavgaları da süper oluyo:happy0064

Bence de çok şekerler ya:img-in_lo Murat bugün dedi ya daha evlenmeden kavgaya başladık gibisinden bişi orayı çok beendim düğün yakın arkadaşlar her iki tarafın da yakınları olarak hazırlığımızı yapalım Zeynep'in kına gecesi falan oluomuş...Murat'ın bekarlığa veda partisi...

sibeel
17-04-07, 20:58
arkadaşlar bu arada ben hala tolga-senaristler ikilemini anlayamadım şimdi tolga'nın senaristlerle bi bağlantısı mı varmış.yani isteklerimizi mi iletiyomuş.vallahi çözemedim kopukluk var bende:img-hyste biri açıklarsa sevinirim gerçekten
duyguuuuuuuuuuuuuuuu:img-hyste :img-wink:

benhermi
17-04-07, 20:58
su bebek konusuna bende deginim bari orda ben resmen yerimden oynadim arkadaslar bana salak salak bakyiorlar ben susun sakin konusmaiyn diyorum onlar bana sen kendin konusuyon ya kizim felan dediler acayip süperdi yaa

ay o bebek konusu çok kötüydü ya bizmkiler biraz daha geç kalsalardı...... gerçekten zeynep in dediği gibi düşünmesi bile korkunç...

ayrıca o sahnede hani rıza baba dedi ya o şöfere gereken ilgiyi gösterin diye mesut da hemen atlayıp ""anladım amirim tabii başüstüne"" diye... süperdi mesut yine ya...:img-hyste ama bu bölüm sorgu sahnesinde izleyemedik mesut u geçen bölümde bol bol sorguda adam terletmişti biz de gülmekten koltuklarımızda ter dökmüştük:img-hyste

benhermi
17-04-07, 21:01
arkadaşlar bu arada ben hala tolga-senaristler ikilemini anlayamadım şimdi tolga'nın senaristlerle bi bağlantısı mı varmış.yani isteklerimizi mi iletiyomuş.vallahi çözemedim kopukluk var bende:img-hyste biri açıklarsa sevinirim gerçekten
duyguuuuuuuuuuuuuuuu:img-hyste :img-wink:

canım ben hemen açıkliyim (evet yine ben:img-hyste ) aslında tolga ile senarstler arasında tolga nın dediğine göre hiçbir görünür bağ yok akrabalık fln da yok yani ama aralarında müthiş bir çekim olduğu kesin:img-hyste çünkü tolga burda birşeey istediğini yazarsa birdaha yazmasına gerek kalmadan pat diye gerçekleşiyo:img-hyste mesela işte özet kısalsın dedi özetlet 2 haftadır kısa geliyo... ya da bana msn de de söylemişti olayları heyecanlı yerlerde bıraksınlar mesela diye bakınız bu hafta heyecanlı yerde bitti...

yani canımm senin de bir isteğin varsa bence çekinmeden söyle tolga bizim yerimize dile getirir:img-hyste

benhermi
17-04-07, 21:03
Bence de çok şekerler ya:img-in_lo Murat bugün dedi ya daha evlenmeden kavgaya başladık gibisinden bişi orayı çok beendim düğün yakın arkadaşlar her iki tarafın da yakınları olarak hazırlığımızı yapalım Zeynep'in kına gecesi falan oluomuş...Murat'ın bekarlığa veda partisi...

aslında düğün yakın derken sezon sonu da yaklaşıyor arkadaşlar...:icon_sorr sanırım en fazla 6-7 bölümümüz kaldı sezon finaline... ama yazın da böyle idare edersek nasl olsa seneye takrar balıyoruz:happy0064 :happy0064

ay zeynep in kına gecesi var di mi mesela...:img-hyste bir de onu ağlatmaya çalışırlar ağlamaz zeynep...:img-hyste murat ın bekarlığa veda partisi yapıp yapmayacağına emin değilim açıkcası daha doğrusu acaba zeynep izin verecek mi vermeyecek mi:img-hyste :img-hyste

Roxelanne
17-04-07, 21:06
Tolga ve senaristler arasında görünmez ama çok kuvvetli bi bağ var.. :) :)

Ya Duygucum sana maaş bağlamaları fikrine katılıyorum..Hazırlayacağın resimleri dört gözle bekliyorum..Herşey yolunda giderse esprik avatar & imzalar benden de gelecek :)

Mesut'un kahkahalarla merkeze girdiği bölümde gülmekten kendinden geçen yalnızca ben miydim?? yalnız değildim dimi,adam bi kahkahayla beni kopardı ya,sandalyeden düşüyodum :) :)

nazlikiz
17-04-07, 21:07
aslında düğün yakın derken sezon sonu da yaklaşıyor arkadaşlar...:icon_sorr sanırım en fazla 6-7 bölümümüz kaldı sezon finaline... ama yazın da böyle idare edersek nasl olsa seneye takrar balıyoruz:happy0064 :happy0064

ay zeynep in kına gecesi var di mi mesela...:img-hyste bir de onu ağlatmaya çalışırlar ağlamaz zeynep...:img-hyste murat ın bekarlığa veda partisi yapıp yapmayacağına emin değilim açıkcası daha doğrusu acaba zeynep izin verecek mi vermeyecek mi:img-hyste :img-hyste

ayy ne kina gecesini nede muratin bekarliga veda partisini düsünemiyorum gerci dedigin gibi zeynep izin veririse bekarliga veda partisine :img-hyste tas catalasan 8 bölümüz kalmistir ya naisl gecicek gerci iki ayi türkiyede tatil yapior olucamda daha sonraa nasil gecicek

benhermi
17-04-07, 21:08
yaa duygu gercekten ebn bile bi reim cekip koymayi denedim saatleirmi aldi naisl bas ediyorsun sen yaa

aslında sizin de bildiğiniz gibi zor oluyor ama teşekkürler gelince değdiğini anlıyorum valla:img-in_lo :img-in_lo

arkadaşlar hadş nerdesiniz ya yine tüm yorumları ben yazmaya başladım.... bu gece forum süper başladı bozmayalım yani....:img-yes: :img-yes:

Roxelanne
17-04-07, 21:09

ohoo kesin izin vermicek,verse bile 5 dkda bi arar kontrol eder..hatırlarsanız Murat'ın arkadaşının partisinde 23 kez aramıştı :) :) :img-hyste

Sezon finali burada konuştuğumuz gibi olacak bence.. Düğün günü hatta düğün anında bişi olacak ve..

"Bambaşka bir şehir vaarr... Arka Sokaklar'daaa" :img-blush

sibeel
17-04-07, 21:12
arkadaşlar msn de gördüm tolga okulların kapanması için şafak sayıyo :img-hyste şu anda şafak:64 acaba bizde yazın dizimizin yeni sezonu için şafak mı saysak:img-hyste yoksa arka sokaklarsız zaman geçer mi yaa. her salı bi boşluk olur gerçi benim yazın tarih ve gün hakkında pek bi fikrim olmuyo ama... salı günlerini de hatırlarm artık:img-hyste

benhermi
17-04-07, 21:12
Tolga ve senaristler arasında görünmez ama çok kuvvetli bi bağ var.. :) :)

Ya Duygucum sana maaş bağlamaları fikrine katılıyorum..Hazırlayacağın resimleri dört gözle bekliyorum..Herşey yolunda giderse esprik avatar & imzalar benden de gelecek :)

Mesut'un kahkahalarla merkeze girdiği bölümde gülmekten kendinden geçen yalnızca ben miydim?? yalnız değildim dimi,adam bi kahkahayla beni kopardı ya,sandalyeden düşüyodum :) :)

yok canım hiç yalnız olur musun ben de bu akşam ilk defa annemle izledim de bölümü genlde tek başm aizlemeyi severim arka sokakları neyse anne zaten bölüm boyunca bana acıklı gözlerle baktı.... birden kahkaha atıp bölüm reklama girer girmez de laptop ı kucağıma alınca gayet normal tabii:img-hyste

ayrıca o sahnede zaten bizim evde direkt kahkaha tufanı koptu... ayrıca orada musut a gülmeyen yoktur eminim...

bu arada iç-gü-vey-siiii olayına rıza baba da katıldı ya pes:img-hyste ben bir de orada çok güldüm:img-hyste

nazlikiz
17-04-07, 21:15
arkadaşlar msn de gördüm tolga okulların kapanması için şafak sayıyo :img-hyste şu anda şafak:64 acaba bizde yazın dizimizin yeni sezonu için şafak mı saysak:img-hyste yoksa arka sokaklarsız zaman geçer mi yaa. her salı bi boşluk olur gerçi benim yazın tarih ve gün hakkında pek bi fikrim olmuyo ama... salı günlerini de hatırlarm artık:img-hyste

vallahi benim ecelimin gelmesine safak 10 kaldi sinavda bittim cok önemli 3 sinav ama ben hicbisey bilmyiorum yani anlyicaniz bittim ben bittim:img-hyste

bu arada söylememe bile gerek yok ama alim yine süperdii bu bölümdee yaa

Roxelanne
17-04-07, 21:16
annem mutfaktaydı benim,geldi tuhaf tuhaf bakıyo ne bu kahkaha diye.. ortada olay yokken koptum :)

ben odam ve salon arasında mekik dokudum,reklam girer girmez koşarak (benimki biraz yuvarlanarak oluyo genelde ama düşe kalka yani) odama girip pc başına geçtim.. reklam arası youm yazınca daha taze bilgilerle daha sağlıklı şeyler yazabiliyorum..Az biraz balık hafızalıyım da :)

içgüveysiii süperdi zaten :) Rıza Baba da onlara uydu :)

reyhan16
17-04-07, 21:31
ay arkadaşlar gerçekten sadece 6-7 bölümmü kalmıştır içim karardı valla şimdi naapcaz biz salı günleri inşallah yazın yine tkraraları verirler zaten tekrarlarda bitiyo oooooffffff yaaaaa

Roxelanne
17-04-07, 21:32
evet,tekrar bölümlerini baya hızlı tükettik..haftaya çarşamba yada 35. bölümü verirlerse perşembe tekrarlar biticek..

edit:

ya söz bitti mi?? fena durgunlaştık :(

benhermi
17-04-07, 21:54
evet,tekrar bölümlerini baya hızlı tükettik..haftaya çarşamba yada 35. bölümü verirlerse perşembe tekrarlar biticek..

edit:

ya söz bitti mi?? fena durgunlaştık :(

haklısınız tekrarlar bitti bitecek.. hatta dediğimiz gibi yeni bölümler de sezon arasına girecek... ama yazın biz yine konuşacak konular buluruz yani:img-wink:

çok durgunlaştık evet ya ben kendi kendime bugun sanırım forumda 40. sayfaya kadar geliriz diye düşünmüştüm... ama olmadı:icon_sorr evet ya söz bitti mi hadi konuşulacak konu vardır yani....

alişşş
17-04-07, 22:23
öğlen eski bölümlerde alinin rıza babanın pınarla ilgili söylediklerinde alinin yüz ifadesi çok tatlıydı aliyle ilgili nette fazla bilgi yok yani ben bulamadım aynı şekilde dizidede çok etkili sahneleri yok daha doğrusu bir olayı yok annesi babası kardeşi vs yokmu ona dair hiçbirşey gösterilmiyor hiç bir olayı yok tek olayı pınarla ilişkisi ayrılması oldu ben daha fazla ali görmek istiyorum:)

unique_e
17-04-07, 22:33
merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım bi arkadaşımın sayesinde yorumlarınıza biraz göz attım da bencede içgüveysi muhabbeti çok güzeldi zaten mesutla hüsnünün konuşmalarına bayılıyorum bence hayattaki onca sıkıntılarına rağmen gülebilicek bişeyler bulabiliyorlar herzaman
bende alinin yüz ifadesini çok beyendim hatta rıza babadan çok ona baktım diyebilirim ''öyle adama kız vermiyosa sana hiç vermez!'' dediklerinden sonraki hali de çok komikti !..
bence ali daha fazla dayanamaz yine pınarla birleşir ( inşallah!)
siz ne dersinizzzz?

avona
18-04-07, 07:30
dün gerçekten çok güzeldi ya bayıldım içgüveysi süperdiya mesutun kahkaları beni yerimden etti zaten bide çocukların arabayı haşat etmeleri kereme çarpmaları falan güzeldi ya...

pınar aliyi kıskandırmak için yaptığı gerçek oldu güzel oldu alinin kıskanmalarını beyendim sonra rıza baba kızınca isteme için nasıl sevindi tabi sonra sevinci kursağında kaldı canım benim sanada vermez denilince....

bide o kaçak işçi çalıştıranlara bağırmıştı doğruları söyledi ordada çok beyendim alim benim...

esema
18-04-07, 08:01
doğru dürüst seyredemedim kumanday kaptırınca:) ama güzel boool olaylı bir bölümdü. birçok bölümü kaçırdım ama çook güzeldi

o sapık adama sinir oldum ya iğrençti yani kız annesini araryıp iyim demesi çok etkledi beni.

işçinin ölmesi olayının sonunu seyredemedim ama kesin işi çözmüşlerdir.

pınar bu bölüm çok göründü çok mutlu oldum ne zaman pınar çıksa babam değiştirdi kanalı ama görmek güzeldi rıza babanın bağırırken ali nası gülüyordu.
bu arada z-m da öğrenmişler ne ara onu göremedikk

ronaldinho10
18-04-07, 08:23
ya gercekten yine harika bir bolumdu bence...evet o sapik adama bende cok sinir oldum ama kizdada suc var bence hem bir kere madem basina geldi evde yalniz durma bide kapilari felan iyi kapatsana....husnunun cocuklari bi duramiyorlar valla her sefere bir is karistiriyorlar hehe...tuncun kacirilmasinada uzuldum ama birazda sevindim aslnda adamlar dusunemedilermi yakalanirsak basimiza neler gelebilir diye haha mesut onlari iyi bir dover haha orasini gercekten gormek icin sabirsizlaniyorum:):):)

SYILMAZ
18-04-07, 09:17
Bence de haklısın arkadaşım Mesut kimbiler neler yapacak adamlara yandılar.Hüsnünün çocuklar mükemmel ya hele ufaklık süper :img-hyste öldürüyor gülmekten beni, bakalım ne miras çıkacak bizimkilere gerçi büyük hüsrana uğrayacaklar ama olsun.

Ali nasıl sinir oldu istemeye geldiklerini duyunca neyseki Rıza babanın söylediklerinden sonra rahatladı.

Haftaya bizi güzel bir bölüm bekliyor başlığıda belli

Mesutun gazabı:img-hyste :happy0064 :good: :img-help:

ozlem05
18-04-07, 09:17
Dün akşamki bölümü yine çok güzeldi Zeyneple Muratın ev derdi normaldede olan kaynana içgüveysi durumu? biri kaynanamın yanında oturmam diyo öbürü içgüveysi gelmem diyo çok tatlılar yaa Tabi Hüsnünün oğulları yine iş başındaydılar arabayı çalıp kaza yapacaklarını tahmin ediyodum yine olayları bizim ekip en güzel şekilde hallettiler ben bu ekibe bayılıyorum ya çok güzel bi dizi inşallah yeni sezondada devam eder

ÖZGÜRCÜ
18-04-07, 09:47
ya dün ahrikaydı ben hala etkisindeyim bakalım haftaya neler olcak ya ali ile pınarı birleştirseler ne güzel olcak off ya bakalım sabırsızlıkla haftayı bekliyorum

benhermi
18-04-07, 10:18
tuncun kacirilmasinada uzuldum ama birazda sevindim aslnda adamlar dusunemedilermi yakalanirsak basimiza neler gelebilir diye haha mesut onlari iyi bir dover haha orasini gercekten gormek icin sabirsizlaniyorum:):):)

sadece dövmek mi.... hiç sanmıyorum mesut onları parçalar valla parçalar... bir de zaten adama eskiden gıcıklığı var... süper bir operasyonla tunç u kurtardıktan sonra o ramiz ve yanındakiler umarım ölü ele geçirilir çünkü aksi taktirde zaten şiddet ve korku uyarısı yapılan dizimizde şiddet boyutlarını arttırabilir:img-hyste

ayrıca arkadaşım ozlem05 hiç merak etme dizimizin önimizdeki sezon da devam edeceği yetkililer tarafından onaylandı.....:happy0064 nice nice sezonlara inşallah:img-yes:

KoSiAr
18-04-07, 10:22
dun girip yorum yapamadim onun icin simdi yapacagim bolum hakkindaki yorumumu
tek kelimeyle SUPER SUPER SUPER bir bolumdu
husnu ve ailesine gulmekten koptum superdiler
z-m cook iyidiler bu bolum tuttuklari ev cok kotuydu yaa ama onlar o evi adam ederler hani disarda simit yerken konusuyordu ya orda ikiside cook tatliydi
mesutta iyi basladi ama bolumun sonunda cok uzuldu lemanda insafa gelmis sonunda

KoSiAr
18-04-07, 10:28
Gelelim pinar ile aliye
yaa aliye ne yapti oyle duyunca deliye dondu cocuk ee oylede olmasi gerekiyordu ya ne yapacam ben simdi mesut abi felan diyordu dogrusu bunu beklememistim aliden pinar az degilmis hani bile bile yapmis aliyi kiskandirmak icin ikiside cook tatliydilarr yaa hele pinarin az sonralarina bayildimm hani riza baba olmaz felan diyordu ya alide arkada nasil seviniyordu guluyordu felan iste orda cook tatliydii yazik cocuk biraz sevindi sevincini kursaginda biraktilar okumus cocuuga vermiyor sana hic vvermez felan dediler

ozlem05
18-04-07, 10:33
sadece dövmek mi.... hiç sanmıyorum mesut onları parçalar valla parçalar... bir de zaten adama eskiden gıcıklığı var... süper bir operasyonla tunç u kurtardıktan sonra o ramiz ve yanındakiler umarım ölü ele geçirilir çünkü aksi taktirde zaten şiddet ve korku uyarısı yapılan dizimizde şiddet boyutlarını arttırabilir:img-hyste

ayrıca arkadaşım ozlem05 hiç merak etme dizimizin önimizdeki sezon da devam edeceği yetkililer tarafından onaylandı.....:happy0064 nice nice sezonlara inşallah:img-yes:

Öylemi çok sevindim çünkü vakit ayırıp izmeye değer bi dizi bir bölümün içinde sadece bir konuyla geçiştirme yapmıyolar çok akıcı gidiyo her sahnesinde merakla ve keyifle izleniliyo önümüzdeki sezonda daha sonraki sezonlardada devam eder ilk başlarda bu dizi pek reyting almıyodu geç saatte yayınlanıyodu hep derdim böyle güzel bi diziyi bu millet nasıl izlemez diye ama sonunda fark edildi :img-yes:

duygu ve nizar
18-04-07, 11:47
dün akşam dizimiz çok güzeldi arkadaşlar...hele ki aylayla pınarın sahnelerine bayıldım....rıza baba da nasılsı süperdi ya....ama en çokta pınarın ayla ya şu sözünü çok beğendim....eeee ayla hanım bunca yıllık edebiyat öğretmenisiniz buna da bir çare bulursunuz bayıldım oraya ya.....

senaykurt
18-04-07, 12:04
Merhabalar arkadaşlar dünkü bölüm mükemmeldi ya ben nayıldım çok güzeldi hele bir çoğunuzun dediği gibi Hüsnü ve ailesi çok komikti Çoban ailesinini olduğu sahnelerde en çok Tekinin elini ocaktaki çorbaya daldırmasına güldüm nasıl bağırdı ama sonra Alinin sahneleride harikaydı yine hele Rıza Baba telefonda Ayla ile konuşurken arkadan yaptığı jest-mimiklere bayıldım çok tatlıydı ama sonra Mesutla üzdüler çocuğu yaaaa:sad53: Murat-Zeynep aşkı ise bambaşka harika bir çift oluşturuyorlar gerçek hayatta da birlikte olmalarına çok seviniyorum çok yakışıyorlar hele Zeynepin o erkeksi tavırlarına bayılıyorum ne kadar tatlı oluyor yaa:happy0064 :img-hyste ama dün bir sahne eksik gibi geldi bana benim en merak ettiğim sahne Ali'nin Pınar dan hoşlanan birinin varlığından haberdar olduğu sahneleri sesli dinlemek ve izlemek isterdim yani anlayacağınız telefonda Ayça söyledikten sonra kelimelerini çok merak etmiştim ama olmadı ama bu kadar kusur kadı kızındada olur değilmi arkadaşlar:good: :img-hyste :img-pilot :happy0064 bye :img-yes:

benhermi
18-04-07, 12:19
ama dün bir sahne eksik gibi geldi bana benim en merak ettiğim sahne Ali'nin Pınar dan hoşlanan birinin varlığından haberdar olduğu sahneleri sesli dinlemek ve izlemek isterdim yani anlayacağınız telefonda Ayça söyledikten sonra kelimelerini çok merak etmiştim ama olmadı ama bu kadar kusur kadı kızındada olur değilmi arkadaşlar:good: :img-hyste :img-pilot :happy0064 bye :img-yes:

kesinlikle canım zaten dün ben de yazdım neden o sahneyi izleyemedik diye....:img-yes: aslında işte o sırada rıza baba toplantı yaparken camın arka tarafında ali ara ara görünüyodu ama ordan de peki birşey anlaşılmıyordu....

ama ali nin içeri girip mesut la konuşması da süperdi....:img-yes: yani ""ben şimdi nereye saldırıyım abi"" dedi ya orası gerçekten olması gerektiği gibiydi... öyle bir sahne olmasaydı ben ali ye daha fazla güvenmezdim sanırım pınar aşkı konusunda ama ali de tam bizi istediğimiz gibi davrandı sağolsun:happy0064

benhermi
18-04-07, 12:23
dün akşam dizimiz çok güzeldi arkadaşlar...hele ki aylayla pınarın sahnelerine bayıldım....rıza baba da nasılsı süperdi ya....ama en çokta pınarın ayla ya şu sözünü çok beğendim....eeee ayla hanım bunca yıllık edebiyat öğretmenisiniz buna da bir çare bulursunuz bayıldım oraya ya.....

evet dün akşamki bölüm tam ayla ve pınarcılar için bir bölümdü...:img-yes: bir önceki bölümde hiç gösterilmemelerini affettinz sanırım artık:img-wink:

ayrıca aylayla o çocuğun annesinin konuşmaları neydi öyle ya kadın bayaa bayaa soyluydu sanırım... konuştuğu kelimeler günümüz türkçesine ait değildi.. allahtan ayla yılların edebiyat öğretmeni ki kadını anlayabildi yoksa zordu yani işi...:img-hyste

uğurhastası
18-04-07, 12:41
evet dün akşamki bölüm tam ayla ve pınarcılar için bir bölümdü...:img-yes: bir önceki bölümde hiç gösterilmemelerini affettinz sanırım artık:img-wink:

ayrıca aylayla o çocuğun annesinin konuşmaları neydi öyle ya kadın bayaa bayaa soyluydu sanırım... konuştuğu kelimeler günümüz türkçesine ait değildi.. allahtan ayla yılların edebiyat öğretmeni ki kadını anlayabildi yoksa zordu yani işi...:img-hyste

evt haklsın:img-yes:

tansel.g
18-04-07, 13:28
Selam Dun Oncelikle Tesekkurler Pinari Daha Fazla Izlettiginiz Icin.34.bolume Gelince Yine Herseyi Pinar Yapti Olmuyo Ya Askindan Olen Aliydi Bu Tezat Acele Giderilmeli.aliye Gelince Tam Alicim Senden Ne Koy Olur Ne Kasaba Diyordumki Tepki Verdin Sasirttin Valla Azda Olsa Iyiydi Yani.pinardaki Degisikleri Yazmistinizya Daha Once Bence En Onemli Gelisim Oyunculugunda Aksam Superdiya Az Sonralari Ayla Hocamla Konusmalari Superdi Ayla Hocamida Gormek Guzeldi.ermana Gelince Hic Fena Degilmis Ama Ben Annesinin Eve Kadar Gelip Aksam Icin Izin Istemesine Bittim Buna Zarefet Ve Saygi Cok Iyiydi Cok Asil Davranisti.eee Pinarimizda Bunu Hakediyo Ali Bunu Yapamasada .kusura Bakmayin Ama Aliye Sinirimiz Acisini Alincaya Kadar Devam Edecek.pinarcim Superdin Umarim Seni Ve Soylu Ailesini Devamli Guzel Ve Daha Cok Izleriz.

RIZA_BABA
18-04-07, 13:59
Arkadaşlar dün bölümde pınarda az değildi hee kısakandırmak için neler yaptı :):):) rıza babada çok feci kızdı ama bu pınar evde kalacak bence

$ewim
18-04-07, 14:21
ben geldim nasılsınız arkadaşlar 2. olmuşuz her zamanki gibi çok başarılıyız 1. olmamız gerekio ama:img-polic Resmi siteye fotolar gelmiş keşke bölümden önce verselerdi gerçi böle olunca da merakla izlioz:img-polic

benhermi
18-04-07, 14:28
ben geldim nasılsınız arkadaşlar 2. olmuşuz her zamanki gibi çok başarılıyız 1. olmamız gerekio ama:img-polic Resmi siteye fotolar gelmiş keşke bölümden önce verselerdi gerçi böle olunca da merakla izlioz:img-polic

merhaba canım...:img-wink:

evet ikinci olmuşuz... zaten artık düşme ihtimalimiz olacağını sanmıyorum... yani 3. dizi ile arayı bayaa bir açmışız... eee artık hedef birincilik...

resimler konusu da hep ayakta kaldı... şu işi bir düzene bağlasalar süper olur aslında....:img-yes:

Roxelanne
18-04-07, 14:36
Ben geldimm..

2. olduğumuza sevindim,e zaten ikincilik garanti artık.. birinci olduğumuz günü de görürüz inşallah..

Resimler gelmiş ama baya az bu hafta,Tolga burada sen devreye gir artık bence...

Tekrar bölümüne az kaldı :) Sinemaya gidicek Ali ve Pınar.. :)

Bu arada Duygucum ben bi Alizede olaraktan imzada yer almayı çoktan hakettim dimi.. Yani ismimi yazman için sormaya bile ihtiyaç duyma :)

ismail200
18-04-07, 14:39
Evet bu bölüm harikaydı özellikle zeynep&murat sahneleri pınarın aliyi kıskandırması alinin haberi aldıktan sonra kıpkırmızı oldu ama rıza babanın sayesinde rahatladı.metin ve tekin harikaydı hüsnünün eşek sıpaları diye bagırması.

ondan sonra dizide olan flashback yolcu pasaporte tune o sahneleri de çok güzeldi bizimkiler vei tuttu ve rahatlıyacaklar .ayrıca polisiye diziler çok sezon sürer.misal yılan hikayesi 140 küsür bölümdü.bizim dizimizde inşallah bu kadar uzun soluklu olur.

senaykurt
18-04-07, 14:47
kesinlikle canım zaten dün ben de yazdım neden o sahneyi izleyemedik diye....:img-yes: aslında işte o sırada rıza baba toplantı yaparken camın arka tarafında ali ara ara görünüyodu ama ordan de peki birşey anlaşılmıyordu....

ama ali nin içeri girip mesut la konuşması da süperdi....:img-yes: yani ""ben şimdi nereye saldırıyım abi"" dedi ya orası gerçekten olması gerektiği gibiydi... öyle bir sahne olmasaydı ben ali ye daha fazla güvenmezdim sanırım pınar aşkı konusunda ama ali de tam bizi istediğimiz gibi davrandı sağolsun:happy0064

Haklısın canım Ali arkadan görünüyorduda ne biliyim bana biraz yavan kaldı gibi geldi anlatabiliyormuyum yani daha fazla tepki bekliyordum umduğum kadar tepki göstermedi mesela aynı şey Murat la Zeynep ilişkisinde olsa Murat kafayı yerdi hemen yanına gidip neler olduğunu anlamaya çalışırdı

senaykurt
18-04-07, 14:49
Bende dizimizin birinci olmasını isterim tabide çok zor Binbirgeceyi geçmemiz şimdilik imkansız gibi birşey ama ikinciliğide kaptırmayacağımızı düşünüyorum:img-wink: :happy0064

RIZA_BABA
18-04-07, 14:50
Arkadaşlar yaa bu rıza babanın emniyet amirliği için gitmesi gereken kurs arada kaynadı sanırım ilerleyen bölümlerde ortaya çıkar eğer kaynarsa saçma olur bence

senaykurt
18-04-07, 14:53
Arkadaşlar yaa bu rıza babanın emniyet amirliği için gitmesi gereken kurs arada kaynadı sanırım ilerleyen bölümlerde ortaya çıkar eğer kaynarsa saçma olur bence

Evet doğru kurs olayını es geçmemeleri lazım yoksa mantık hatası yapmış olurlarki bu biz izleyicilerin gözünden kaçmaz:D:img-hyste :happy0064 napıp edip bu işi bir yere bağlamaları gerek havada kalması

benhermi
18-04-07, 14:59
merhaba arkadaşlar bikaç dakikalığına çıkmıştım ki herkes gelmiş foruma:happy0064

dünkü bölüm dediğimiz gibi çok ama çok güzeldi...:img-yes: ama işte yeni bölümlerin tek kötü yanları bitmeleri....

resimler de ancak bugun gelebildiler hem de çok azlardı... bence de tolga artık bir dilek yazarsın buraya:img-hyste

tekrar bölüm de başlamak üzere... :happy0064 bu bölüm o komikti.. hüsnü ve suat ali ile pınarı sinemada basıyodu...:img-hyste

hatta tekrar bölümü şu anda başlıyor arkadaşlar....:img-wink:

benhermi
18-04-07, 15:05
Haklısın canım Ali arkadan görünüyorduda ne biliyim bana biraz yavan kaldı gibi geldi anlatabiliyormuyum yani daha fazla tepki bekliyordum umduğum kadar tepki göstermedi mesela aynı şey Murat la Zeynep ilişkisinde olsa Murat kafayı yerdi hemen yanına gidip neler olduğunu anlamaya çalışırdı

yok yok bence murat hiç zeynep ile uğraşmaz gider ilk önce o çocuğu parçalar daha sonra zeynep in yanında kim var kim yok onlara bulaşır ancak zeynep e sıra gelir:img-hyste

ama ben ali nin tepki göstermeyeceğine kendimi haırladığım için bu tepki bile bana iyi geldi:img-hyste

RIZA_BABA
18-04-07, 15:05
Arka Sokaklar Resmi Site Yönetimi

Biraz daha çok foto veriniz:img-hyste

Evet arkadaşlar bugünkü tekrar bölümde güzel rıza babamız sınava giriyor murata tarzan demeleride hoştu

senaykurt
18-04-07, 15:09
yok yok bence murat hiç zeynep ile uğraşmaz gider ilk önce o çocuğu parçalar daha sonra zeynep in yanında kim var kim yok onlara bulaşır ancak zeynep e sıra gelir:img-hyste

ama ben ali nin tepki göstermeyeceğine kendimi haırladığım için bu tepki bile bana iyi geldi:img-hyste

benhermi ne diyim sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün demek önce o çocuğu gebertirdi haaaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste gerçi haklısın ama çok hoş olurdu değilmi ama Ali konusuna gelince formda geçtiğimiz hafta yorum yaparken herkesin Ali ile ilgili bir umutsuzluğa kapıldığını hissetmiştim ama en azında biraz da olsa tepki vererek bizleri şaşırttı bu iyi bir gelişme değilmi ama?:img-pilot :img-hyste

$ewim
18-04-07, 15:11

bence sen hiç zeynep ve muratla kıyaslama onlar artık olgun bi çift:img-hyste :img-hyste Zeynepe görücüler gelecek diye murat kudurmuştu (izlynz 10. bölüm)

senaykurt
18-04-07, 15:17
bence sen hiç zeynep ve muratla kıyaslama onlar artık olgun bi çift:img-hyste :img-hyste Zeynepe görücüler gelecek diye murat kudurmuştu (izlynz 10. bölüm)

Aaa tabi doğru şimdi hatırladım Murat yanlış hatırlamıyorsam kapısına falan dayanmıştı Zeynepinyine güzel bir sahneydi gerçi onların olduğu her sahne bana harika geliyorya neyseeee:img-yes: :img-wink:

benhermi
18-04-07, 15:17
benhermi ne diyim sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün demek önce o çocuğu gebertirdi haaaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste gerçi haklısın ama çok hoş olurdu değilmi ama Ali konusuna gelince formda geçtiğimiz hafta yorum yaparken herkesin Ali ile ilgili bir umutsuzluğa kapıldığını hissetmiştim ama en azında biraz da olsa tepki vererek bizleri şaşırttı bu iyi bir gelişme değilmi ama?:img-pilot :img-hyste

evet hepimiz gayet umutsuzduk... her ne kadar kübra yüklenmeyelim bence kıskanır dese de ki ben de böyle diyodum aslında ama korkumu bir ben bilirim yani:img-yes: allahtan ali biraz da olsa kıskançlık belirtisi gösterdi.. artık önümüzdeki bölümde tam belli olacak ali yani dayanamayıp pınar ile konuşmaya giderse o zaman benden yıldızlı pekiyiyi alır artık:img-hyste

bu arada canım bana kısaca duygu de :img-hyste adım duygu da:img-wink: (benhermi uzun oluyo:img-yes: )

uğurhastası
18-04-07, 15:22
evt giderse bi de gittiğinde ayçanın kuzenini yanında görürse acayip kötü olur yaaa.buarada duygu beni hatırladınmı?

benhermi
18-04-07, 15:23

sevim süpersin :img-hyste :img-hyste olgun bir çift örneği olarak artık başka kimse aklımıza gelsin bu sırada murat ve zeynep 1 numara... ama tabii unutmamız gereken bikaç sahne olacak sanırım..:img-hyste mesela murat ın zeynep e kelepçe takıp arkadaşınınn yanına götürmesini yada zeynep in görücüler gelecek diye murat ı tehdit ettiğini saymazsak:img-wink: :img-hyste

Roxelanne
18-04-07, 15:25
evet hepimiz gayet umutsuzduk... her ne kadar kübra yüklenmeyelim bence kıskanır dese de ki ben de böyle diyodum aslında ama korkumu bir ben bilirim yani:img-yes: allahtan ali biraz da olsa kıskançlık belirtisi gösterdi.. artık önümüzdeki bölümde tam belli olacak ali yani dayanamayıp pınar ile konuşmaya giderse o zaman benden yıldızlı pekiyiyi alır artık:img-hyste

bu arada canım bana kısaca duygu de :img-hyste adım duygu da:img-wink: (benhermi uzun oluyo:img-yes: )

az uğraşmadım dimi :img-hyste

ee ekip tolgayı Ali de beni dinliyo işte,ne dediysem yaptı :) Tekrar bölümünü izlesem mi izlemesem mi diye düşünüyorum..Başladım izlemeye ama ne bileyim,herşey daha yeni ya..Ara ara bakıcam artık..

benhermi
18-04-07, 15:29
Arka Sokaklar Resmi Site Yönetimi

Biraz daha çok foto veriniz:img-hyste

Evet arkadaşlar bugünkü tekrar bölümde güzel rıza babamız sınava giriyor murata tarzan demeleride hoştu

tamam arkadaşlar tolga isteğini yaptı.... artık ya verilen fotolar sayfalara sığmazsa hiç şaşırmam:img-hyste

ay o tarzan olayı çok komikti gerçekten ""tarzaaaan bugun nereden atlıyosun kısmetse"":img-hyste

Roxelanne
18-04-07, 15:29
ismim Kübra..

ama böyle sohbet içerikli kısa mesaj yazmazsan seviniriz,çünkü başlığımıza zarar veriyor.. bölüm yetkilimiz gzm kızar sonra..

Zeynep'e görücü gelicek şakası yaptıklarında Ali'nin "ohaa" deyişine baya bi gülmüştüm ben,niyeyse aklıma geldi.. :)

senaykurt
18-04-07, 15:30

Eee birazcık uzun oluyor benim adımda Şenay canım tanıştığıma memnun oldum Alinin yeni bölümde gidip Pınarla konuşmasını istiyorum konuşmalı gerçi bence konuşmayacaktır şimdi sözüm ona ayrılarya ee Rıza Babanın tepkisinide biliyor gidip konuşmaz ama konuşsa bendende yıldızlıpekiyi alır doğrusu hatta Pınar birazda bende istiyorum gibi kıskandırma dozunu artırırsa dahada iyi olur

senaykurt
18-04-07, 15:35

Murat+Zeynep=Olgunluk bence bu işte bir yanlışlık var onlar hala çocuk gibiler ve itiraf edeyimki benide en çok bu yanları etkiliyor o ufak atışmaları falan bayılıyorum kaldı ki Hüsnü ve Suat bile olgun değillerki ilişkileri konusunda onlarda atışmaları çok hoş:happy0064 :img-help:

benhermi
18-04-07, 15:39
DUYGU BENİ HATIRLADINMI??????

aşkolsun canım hatırlamaz mıyım....?:img-wink: ama kübra doğru söylüyor... kısa mesajlar siliniyor da....:icon_sorr

tam şu anda zeynep-murat sahnesi var arkadaşlar tost sahnesi yani... zeynep de murat da çok tatlılardı di mi bu sahnede....:img-in_lo ayrıca tatil konusu açılıyodu bu bölümde ama son kez...:icon_sorr başka açmicaklar bu konuyu. ama daha süper bir konu açılıyo tabii eynep-murat evliliği...:img-in_lo :happy0064

benhermi
18-04-07, 15:45
Eee birazcık uzun oluyor benim adımda Şenay canım tanıştığıma memnun oldum Alinin yeni bölümde gidip Pınarla konuşmasını istiyorum konuşmalı gerçi bence konuşmayacaktır şimdi sözüm ona ayrılarya ee Rıza Babanın tepkisinide biliyor gidip konuşmaz ama konuşsa bendende yıldızlıpekiyi alır doğrusu hatta Pınar birazda bende istiyorum gibi kıskandırma dozunu artırırsa dahada iyi olur

kıskandırma değil, kıskandırma değil.. bence süründürsün pınar onu...ali hakediyor yani...:img-yes: zaten pınar bu bölümde ali yi ne kadar süründüreileceğini ıspatladı...:happy0064 açıkcası ben böyle bir hareket beklemiyodum pınardan ama süperdi yani...

ayrıca bana da ali- gidip pınar ile konuşmazmış gibi geliyor ama pınar ali ye sınırları zorlatabilir....:img-hyste belki de ali dayanamayıp dayanır pınarın kapısına:img-hyste

(not:şenaycım ben de çok memnun oldum:img-wink: )

senaykurt
18-04-07, 15:45
Ufff ya şimdi evde olmak vardı Arka Sokakları izlemek vardı yaaaa mesai saatleri lütfen geriye alınsınnnnnnn burdan tüm yetkililere duyrulur:img-hyste :happy0064 Arka Sokakları kaçırmak istemiyorum eski bölümleri bile olsa izlenmeye değer yaaa:sad53: Tatil konusundada sizlere sonuna kadar katılıyorum çıksın tatile şöyle gerçi bu gidişte balayını bile merkezde geçircekler ya neyse:img-wink:

senaykurt
18-04-07, 15:49
kıskandırma değil, kıskandırma değil.. bence süründürsün pınar onu...ali hakediyor yani...:img-yes: zaten pınar bu bölümde ali yi ne kadar süründüreileceğini ıspatladı...:happy0064 açıkcası ben böyle bir hareket beklemiyodum pınardan ama süperdi yani...

ayrıca bana da ali- gidip pınar ile konuşmazmış gibi geliyor ama pınar ali ye sınırları zorlatabilir....:img-hyste belki de ali dayanamayıp dayanır pınarın kapısına:img-hyste

Haklısın duygu Pınar süründürme harekatını bu bölümde başlatmıştı zaten ama yetmez Ali ye az gerçi Aliden evvel süründürülcek kişiler var keşke elinde fırsat olsada Mesutada bir şey ler yapsa birde Hüsnüye aralarını bozan bir nebzede olsa onlar çünkü Ali ne güzel devam ediyordu Hüsnü karıştırdı ortalığıgerçi onlarıda çok severim ama yapmayacaklardı ALi-Pınar aşkına bariyer kurmayacaklardı ne güzel mutlu mesut yaşıyorduk Ali-pınar ve bizler:D:img-hyste

Roxelanne
18-04-07, 15:50

bence süründürecek.. :happy0064 :img-hyste

umarım kuzen işi ileriki bikaç bölüm de devam eder.. olaylar şöyle gelişir diye tahmin ediyorum..

Pınar Ali'yi süründürmek için kuzen işini uzatır da uzatır..Ama aşık kuzen gün gelir başına bela olur bu sefer Pınar kafasını dduvardan duvara vurmaya başlar..Bu süre zarfında Ali de beklenilen atılımlaraı gerçekleştirir... :good:

senaykurt
18-04-07, 15:53

umarım kuzen işi ileriki bikaç bölüm de devam eder.. olaylar şöyle gelişir diye tahmin ediyorum..

Pınar Ali'yi süründürmek için kuzen işini uzatır da uzatır..Ama aşık kuzen gün gelir başına bela olur bu sefer Pınar kafasını dduvardan duvara vurmaya başlar..Bu süre zarfında Ali de beklenilen atılımlaraı gerçekleştirir... :good:

Ahbe Kübracım(sanırım ismin bu) nerde ogünlerrrr kuzen işi uzar gibi geliyor banada bakalım hayırlısı izleyip göreceğiz

meryem91
18-04-07, 15:54
dün akşam giremedim çok üzüldüm ben de hemen telafi ediyim dedim:img-wink: süper bi bölümdü zeynep murat bölümü azdı beni cok tatmin etmedi ama ali çok tatlıydı rıza babanın vermiceni ögrenince cok rahatladı pınar biraz süründürsün de görsün gününü insan ayrılınca acı çeker ama pınar iyi cektirir ona hazır eline böle bi koz gecmişken hüsnünün cocuklar superlerdi aferin daha hiç binemeden hallettiler arabayı zeliş icin iyi oldu aslında sevdigi yanında benden bu kadar biraz uzun oldu ama :happy0064

Roxelanne
18-04-07, 15:55
evet ismim Kübra..

merak etme Ali ve Pınar ben ne dersem yapmaya başladılar :) Olanları tahmin etmek pek de zor olmuyor..Ama 35. bölümde Tunç'u kurtarma operasyonu izleyeceğimizden Ali&Pınar işi kısa kesilebilir..

ya da bilmiyorum işte..

benhermi
18-04-07, 15:58
Haklısın duygu Pınar süründürme harekatını bu bölümde başlatmıştı zaten ama yetmez Ali ye az gerçi Aliden evvel süründürülcek kişiler var keşke elinde fırsat olsada Mesutada bir şey ler yapsa birde Hüsnüye aralarını bozan bir nebzede olsa onlar çünkü Ali ne güzel devam ediyordu Hüsnü karıştırdı ortalığıgerçi onlarıda çok severim ama yapmayacaklardı ALi-Pınar aşkına bariyer kurmayacaklardı ne güzel mutlu mesut yaşıyorduk Ali-pınar ve bizler:D:img-hyste

aslında mesut un o konuşmada kullandığı cümleler süperdi:img-yes: ama ali ile pınar ın ayrılmaları olduğu gibi saçmalık olduğu için (bana göre yani) mesut un konuşması bile durumu kurtaramadı bence..... ayrıca süper şirinlerdi yani ali ve pınar... ama ben birleşecekleri yönünde umutluyum... yani ali beyefendi pınar ı kıskanmak dışında hatırlarsa tabii

ve inanılmaz derecede ali nin o sürünme sahnelerini izlemek istiyorum:happy0064 :happy0064

senaykurt
18-04-07, 16:00
:happy0064 evet ismim Kübra..

merak etme Ali ve Pınar ben ne dersem yapmaya başladılar :) Olanları tahmin etmek pek de zor olmuyor..Ama 35. bölümde Tunç'u kurtarma operasyonu izleyeceğimizden Ali&Pınar işi kısa kesilebilir..

ya da bilmiyorum işte..

Ozaman Kübracım söyle onlara aşklarına sahip çıksınlar özellikle Aliye hatta kulaklarını çek birazda:img-hyste ama çok acıtma gelecek bölümle ilgili söylediğine katılıyorum ne Murat-Zaynep aşkını nede Ali-Pınar aşkını pek fazla izleyemiyeceğiz çünkü Tunç bulunana kadar onları izleyeceğiz aa tabi bulununcada iş bitmez ondan sonra Mesutun adamları bir güzel pataklamasını izliycez gerçi bir arkadaşın dediği gibi ölü ele geçirirlerse adamlar için daha hayırlı yoksa ölmekten beter edecektir benim tanıdığım kadarıyla Mesut:img-hyste

meryem91
18-04-07, 16:01
alinin o hallerinii bende çok merak ediyorum cıldırmasını ama en fazla muratın kıskanınca nasıl olcanı merak ediyorum yani pek kıskancık krizlerine gircek biri deil ama belli olmaz tabi şöyle zeynepin eski nişanlısı gelse de olaylar biraz kızışsaaa

senaykurt
18-04-07, 16:01
tamam saol bi bakıyım yardım için teşekkür

rica ederim canım umarım yardımım olmuştur
Neyse arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar bu hoş sohbet içinde teşekkürler

senaykurt
18-04-07, 16:03
aslında mesut un o konuşmada kullandığı cümleler süperdi:img-yes: ama ali ile pınar ın ayrılmaları olduğu gibi saçmalık olduğu için (bana göre yani) mesut un konuşması bile durumu kurtaramadı bence..... ayrıca süper şirinlerdi yani ali ve pınar... ama ben birleşecekleri yönünde umutluyum... yani ali beyefendi pınar ı kıskanmak dışında hatırlarsa tabii

ve inanılmaz derecede ali nin o sürünme sahnelerini izlemek istiyorum:happy0064 :happy0064

ahh Duygucum senmi benmi sürünsün biraz aklı başına gelsin Pınarın kıymetini anlasın yoksa işler kötü bu kafayla Ali Pınar ı kaybeder

Roxelanne
18-04-07, 16:03
:happy0064

Ozaman Kübracım söyle onlara aşklarına sahip çıksınlar özellikle Aliye hatta kulaklarını çek birazda:img-hyste ama çok acıtma gelecek bölümle ilgili söylediğine katılıyorum ne Murat-Zaynep aşkını nede Ali-Pınar aşkını pek fazla izleyemiyeceğiz çünkü Tunç bulunana kadar onları izleyeceğiz aa tabi bulununcada iş bitmez ondan sonra Mesutun adamları bir güzel pataklamasını izliycez gerçi bir arkadaşın dediği gibi ölü ele geçirirlerse adamlar için daha hayırlı yoksa ölmekten beter edecektir benim tanıdığım kadarıyla Mesut:img-hyste

tabi tabi,halledicem ben merak etmeyin siz :img-polic

bu arada sizlere katılıyorum,umarım o kaçakçı adam ölü ele geçirilir.. hayır Mesut öldürmekten beter eder onu yani..

şiddet & korku sahneleri tavan yapar işte o zaman :good:

benhermi
18-04-07, 16:09

bana o kuzen işi fazla uzamaz gibi geliyor.... yani çocuk fazla asil annesnin dediklerini hatırlasanıza ""biz oğlumuzun kızınızla gönül eğlendirmesne zin vermeyiz "" fln diye... böyle bir annenin oğlu ile en fazla nereye kadar yani:img-hyste

ama pınar bu bence bir yolunu bulur:img-yes:

benhermi
18-04-07, 16:18
ahh Duygucum senmi benmi sürünsün biraz aklı başına gelsin Pınarın kıymetini anlasın yoksa işler kötü bu kafayla Ali Pınar ı kaybeder

evet ama bence ali nin aklı başına gelir.. pınarı kaçırmaz.. aslında sürünen ne ali oluyo valla ne de pınar biz sürünüyoruz buralarda:img-hyste

ayrıca bölüm tekrarında ali-pınar sinema sahnesi yaklaıyor arkadaşlar...:happy0064

benhermi
18-04-07, 16:31
dün akşam giremedim çok üzüldüm ben de hemen telafi ediyim dedim:img-wink: süper bi bölümdü zeynep murat bölümü azdı beni cok tatmin etmedi ama ali çok tatlıydı rıza babanın vermiceni ögrenince cok rahatladı pınar biraz süründürsün de görsün gününü insan ayrılınca acı çeker ama pınar iyi cektirir ona hazır eline böle bi koz gecmişken hüsnünün cocuklar superlerdi aferin daha hiç binemeden hallettiler arabayı zeliş icin iyi oldu aslında sevdigi yanında benden bu kadar biraz uzun oldu ama :happy0064

evet daha uzun zeynep murat sahneleri izledğimiz omuştu canım ama ben bu bölümde de çok sevdim zeynep-murat sahnelerini..:img-yes: ama şu ev işi garip geldi bana... yani her kisininde ailesi süper evlerde yaşıyor... ama biziimkiler para sıkıntısı içinde...

hepimiz ali nin sürünmesi konusunda hemfikiriz sanırım... şimdi sıra tolgada o da isterse tam olacak...:img-hyste

araba haşat olunca suat ın verdiği tepki süperdi bu arada.....:img-hyste ""daha bir boğaz sefası yapamadan gitti caanım araba"" diye... bir de arabayı çekici alırken nasıl sevdi böyle arabayı at sever gibi:img-hyste

wcananw
18-04-07, 16:54
arkadaslar dünden beri ilk kez giriorum süpersiniz doldurmusunuz forumu bölümün tüm sahnelerini konu etmişiniz daha ne diiim cok ii calışıonuz bu bölüm hakkında iki gün daha yorum yapalım cuma yeni bölüm gelir onun hakında yorum yaparız(inşallah gelir)

benhermi
18-04-07, 17:07
arkadaslar dünden beri ilk kez giriorum süpersiniz doldurmusunuz forumu bölümün tüm sahnelerini konu etmişiniz daha ne diiim cok ii calışıonuz bu bölüm hakkında iki gün daha yorum yapalım cuma yeni bölüm gelir onun hakında yorum yaparız(inşallah gelir)

evet canım bayaa yorum yapıldı ama daha bitmedi tabii....:img-wink: iki gün daha dün izledüğümüz bölüm hakkında yorum yaparız... yani saha ortaya birsürü konu atar konuşuruz:img-yes: :img-yes:

cuma günü özeti bende bekliyorum... inşallah gelir:img-yes:

Roxelanne
18-04-07, 17:08
evet canım bayaa yorum yapıldı ama daha bitmedi tabii....:img-wink: iki gün daha dün izledüğümüz bölüm hakkında yorum yaparız... yani saha ortaya birsürü konu atar konuşuruz:img-yes: :img-yes:

cuma günü özeti bende bekliyorum... inşallah gelir:img-yes:

olmadı Moda Polisliği yaparız yine,ama bizde yorum bitmez..

bu kadar aktifliğe özeti hakettik ama bence.. her reklam arası+bölüm sonu baya konuştuk ya :good:

gözdejik
18-04-07, 17:09
arkadaşlar doldurmuşsunuz walla hepsini okuyamadım neler yazdınz neler yazmadınz okuyamadm ama ben düşüncelerimi yazıyım bari::img-wink:
süper bi bölümdü muhteşmedi her zmnki gibi:good:
herkes wardı yani alipınar zeynep murat hüsnü çocukalr mesut tunç herkese yer wermişlerdi ilkdefa böle oldu eskiden aliyle pına rolduğunda zeynep murat çokçok az oluyodu bu bölüm hepsini ayarlmışlar.
zeynep-murat sahneleri muhteşemdi sahilde konuşmalrı fln:good: :happy0064
zeynepin kıyafetleri çok gzeldi mavi gömlek o yeşil kolsuz badi fln..
hüsnünün sıpaları süperdi:img-hyste
herşeyiyle muhteşemdii

benhermi
18-04-07, 17:10
olmadı Moda Polisliği yaparız yine,ama bizde yorum bitmez..

bu kadar aktifliğe özeti hakettik ama bence.. her reklam arası+bölüm sonu baya konuştuk ya :good:

evet canım çok haklısın.... o zaman şöyle yapalım... herkes yazacağı ayrı birşey varsa tabii onu da yazsın ama ben 34. bölümden en sevdiğimiz 3 sahneyi yazalım konusunu ortaya atıyorum...:img-wink: tek sahne derdim ama dünk bölüme haksızlık olurdu...

hadi o kadar yorum yaptık şimdi de bunları toparlayalım bakalım:img-wink: (nasıl fikir?)

sonradan edit: bu arada sahnelerin sadece adını yazıp bırakmayalım... o sahnenin de en çok neresine bayıldığımızı da yazalım ki muhabbet gittikçe uzasın.....:happy0064

Roxelanne
18-04-07, 17:14
o kadar çok ki,üçe indirgemem zor olacak.. şöyle diyeyim..

1-Mesut'un koptuğu sahne
2-"Eşşeeek sıpalarııııııııı" :) :)
3-Ali'nin Rıza Baba sinirliykenki hali :)

benhermi
18-04-07, 17:14
eveeet ben de cevap vereyim .....:img-wink:

en beyendiğim birinci sahne zeynep-murat sahnesydi tabiki:img-yes: yani parkta yaptıkları ""evlenmeden kavga etmeye başladık, hayat bizim değil mi istediğimiz gibi yaşayalım"" sahnesiydi:img-in_lo :img-in_lo çok tatlılardı orda... böylece her bölümde biraz daha aralarındaki aşkı anlıyoruz..... ayrıca ben o sahnede murat ın ""ben evde nasıl bornozlu dolaşıcam"" repliğine de çok gülmüştüm zaten:img-hyste

ikinci en beyendiimm sahne araba alımı sonrası çoban malikanesinde sabah...:img-hyste o sahnenin her karesine bayıldım ya... hüsnü nün silahıyla yataktan fırlaması bizim veletlerin arabayı alıp, kaçıp, üstüne bir de çarpması, sonra da çartığının kerem olduğunu öğrenmemiz... sonra da bizim hüsnü nün ""eşşek sıpalarııııııııııııııııııı"" diye bağırışı süperdi gerçekten süperdi:img-hyste :img-hyste

üçüncü en beyendiğim sahnede merkezde rıza baba nın ekiple pınar meselesini konuştukları sahne.... orda rıza baba nın kızgınlığı süperdi... alinin mimikleri de:img-yes: ayrıca rıza baba gidince ali nin acı gerçekle karşılaştığı an süperdi:img-hyste yani mesut un ""rıza baba kızını o çocuğa vermezse sana hiç vermez"" konuşması.....:img-hyste ali zavallım nasıl şok oldu...

wcananw
18-04-07, 17:23
benim bölşümde en beyendiğim sahne çok ama en çok beğendiğim üç:
1.murat+zeynep sahil konusmaları muratın'ben bornozla nasıl dolaşcam'demezssi zeynepin'ya ben yavuz var'die cevzp vermesi sonraki konusmaları falan...
2.mesutun koparak merkeze girdiği sahne(nedenini tahmin ettiğim için mesut güldüğü zaman bende gülmeye baslamıstım adam komediydi orda)
3.pınarın 'ali pınarı kıskanıo as sonra 'falan dediği sahne
(aslında bütün bölüm harikaydı)

Meryemce90
18-04-07, 17:26
merhabalar arkaadaslar bayadir giremiyorum, sinavlarim oldugundan dolayi..,,
amaaa arka sokaklari hic bi zaman kacirmiyorum, forumu dooldurmussunuz, cok güzel...

bölüm yorumuna gelince dünkü bölüm cok harikaydi, hele hüsnünün ve o iki essek sipalarin sahnesi bi ayriydi ..... hüsnünün o bagirmasi acayip komikti ya gülmekten gözümden yas akti yani:) arabaya üzüldüm yani yazik bi doya doya gezemediler...galiba miras falan yok ortada baksaniza arayan soran yok...
muratla zeynnep de cok acayip ti.....nasilda benim evime tasinalim yok benim evime tasinalim diye tartisdilar... cok siirinlerdiler...
riza baba ya ne demeli nasil da kizdi... yani o yasta olur öyle seyler riza baba...:D(ben öyle düsündüm icimden, ama dogal ollarak kizini hemen ilk gördügü insana vermek istemiyo)
en cok da ayla ya yazik bütün azari o isitti sonra gene aileyi arayip kbul etmiyceklerini söyledi:D
pinaar da en iyisini yapti ohhhh ne güzel kiskandirmak icin dha sen coook kiskanirsin ali bey:D
mesut da nasil güldü orda hüsnü durumu anlattirkene süper di sahnesi yaaaa...
cakir oglaan da insallah biran önce bulunur yazik mesuta...:(
bu arada olaylar gercekten bu haftada bi ayri heycan katti ve güzeldi...
yani gercektende böyle hayret vereci seyler oluyo. o bi tane sapik olan adam kiza nasil bica sürterek üstünü soymaya kalkisti allahtan bizim murat arkasindan vurdu da kurtuldu o kizzz... yyazzzik yaaa...:(:(:(:(

$ewim
18-04-07, 17:34
1-Murat-Zeynep'in anneleriyle konuşmaları ve sahildeki halleri
2-Hüsnü'nün araba alma muhabbeti arabanın alınması ve arabanın mefta olması
3-Pınar'ın az sonraları ve Ali'nin kuzene tepkisi
Not:İyi ki 3 sahne demişsiniz ben 7 sahne yazdım gibi bişi oldu:img-wink:

duygu ve nizar
18-04-07, 17:45
meryemce90 cım ne kadar güzel söylemişsin hep ayla rıza baba dan azarı işitiyo ya...yine ayla ya düştü herşey....ya aslında ben biraz da aylayla rıza baba arasında biraz aşk görmek istiyorum ya onlara bayılıyorum....

sibeel
18-04-07, 17:48
1-Murat-Zeynep'in anneleriyle konuşmaları ve sahildeki halleri
2-Hüsnü'nün araba alma muhabbeti arabanın alınması ve arabanın mefta olması
3-Pınar'ın az sonraları ve Ali'nin kuzene tepkisi
Not:İyi ki 3 sahne demişsiniz ben 7 sahne yazdım gibi bişi oldu:img-wink:

şu arabanın mefta olması bölümü müthiş hatta ötesiydi yaa. özellikle en son hüsnü'nün saç baş dağılmış şekilde "eşek sıpalarıııııııııııııııııı" die bağırması. koptum ya :img-hyste

RIZA_BABA
18-04-07, 17:51
Valaha ben bu bölüm pınara güldüm aliyi kıskandırmaya çalışıyordu ki oldu yanii ali çatladı kıskançlıktan bakalım pınar ne yapacak az sonraaaa :):):):)

sibeel
18-04-07, 17:53
ya bu aşk bitmemeli. ikisi de ne yapıyosa birbiri için yapıyo sonuçta. mesela pınar:img-hyste ali'de mesut'a "şimdi ben başımı nereye vurayım abi" fln diodu. E, çocuk da kendi isteğiyle ayrılmadı zaten ya:sad53:

meryem91
18-04-07, 18:39
3 sahne
zeynep murat (heryerde ve herzamanki halleri)
masada rıza baba pınarı vermiceni söylerkenki alinin yüzündeki gülümseyişş:img-yes:
hüsnünnü eşşekk sıpaları diye bağırışı

canannn53
18-04-07, 18:41
merhaba arkadaşlar..foruma ancak girdim ve bütün sayfaları okudum.bölüm yorumumu yapmıştım.en sevdiğim 3 kısmı söliyim..:
1)zeynep ve muratın sahildeki konuşmaları.
2)hüsnü ve çocukların araba olayı ve mesutun merkezdeki o gülüşü:img-hyste
3)pınar ve alinin kıskanmayla ilgili bütün sahneleri...

reyhan16
18-04-07, 18:47
benim sevdiğim üç sahne
1-zeyneple muratın bornoz meselesi
2-hüsnünün yataktan fırlayışı
3-hüsnünün eşek sıpaları diye bağırması

öznr
18-04-07, 19:02
arkadaşlar 2 sınav arası mola vermek için mesajlarınızı okuyum dedim ve bu saate kadar anca bitirdim okumayı.maşallah bayağı hızlanmışız.
ben de bari 3 sahne sayayım.
1.z+m ın sahildeki konuşmaları
2.eşşek sıpalarıııııııı(harikaydı)
3.hüsnünün küçük kızının anneeeeee mutfakta öcü var demesi.

(bugün sınavda tylor,kültürü yeniden inşa etmede yapışanlar dediği kültürel tamamlayıcı parçalar arasında bağlantılar kurdu ve arta kalanlar dediği kültürel kalıntılarlada geçmişe ilişkin ipuçları aradı.demem gerekirken arta kalanlar yerine arka sokaklar yazdım.tam kağıdı verirken gözüme çarptı ve hemen düzelttim,gülsem mi ağlasam mı bilemedim,hoca kopya çekip yanlış yazdığımı düşünürdü,yani bu şey gibi kitaptan kopya çekip bkz:sayfa 53 'ü de yazmak gibi bir şey. ne bilsin hoca arka sokaklar manyağı olduğu mu değil mi)

öznr
18-04-0