Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

$ewim
21-04-07, 20:03
Ben iyimser davranarak Gümüş'ün reklam aralarında fragman verilir diyorum..
Zeynep ve Murat'ın problemi bence evle ilgili değil emlakçıyla ilgili o adamdan hiç elektrik alamadım bu emlakçıyla ilgili senaryo yazardım ama varsayımlar üstüne konuşmak istemiom.Bu bölümde Zeynep ve Muratla ilgili tek beklentim fotolara benzer sahnelerin olması:img-in_lo :img-in_lo

benhermi
21-04-07, 20:16
ay hahahaha o maç süperdi,fonda pınar başı,kalede Hüsnü... müthişti yaa.. Mesut falan çok komikti,o tehditlerde kopmuştum ben :) Garip de saha kenarında coşmuştu yanlış hatırlamıyosamm..

Hüsnü!! İmkansızların adamı .. Yahu o sahneden resimler olsa keşke müthiş bi imza fikrim gelmiştii :icon_sorr

evet o bölüm gerçekten çok güzeldi... gülmekten ölmüştüm ben..:img-hyste ayrıca eski bölümlerden foto çekmeyi bende çok istiyorum zaten yani ben foto çekmeye 21. bölümden sonra balamıştım da... o yüzden öncesiyle ilgili hiç resim eklemedim... ama planım o eksikleri yazın tamamlamak :) nasıl olsa yazın arka sokakların yeni bölüm olmadan koca zamanımız olacak... bende o zamanlar bitirmeyi düşünüyordum bunları...

zaten şimdi sırayı da bozmayalım foto sayfamızdaki... şimdi sırayla süper resimler ekli resimlerim bölümünde...:img-wink:

ayrıca sevimcim çok haklısın canım bende inanılmaz istiyorum öyle süper romantik sahneleri izlemeyi....:img-yes: zeynepi ile murat ı öyle izlemeyi gerçekten çok istiyorum:img-in_lo :img-in_lo

RIZA_BABA
21-04-07, 20:19
ay o bölüm süperdi ya özellikle aç sahnesi süperdi....:img-hyste arkada ""pınar başı"" çalarken bizimkilerin maçı süperdi.. özellikle yabancılar şubesine olan gıcıklarını çıkartmaya çalışmılardı ya...:img-hyste

mesut oyundan atılırken çok komikti... izleyicilerin hepsi "yuuuuuuh" diye bağırırken mesut da yabancılar şubesini tehdit ediyodu ya...:img-hyste ""bu iş burda bitmez"" diye...

hüsnü nün golü de zaten izle izle bitmez ya... zaten btün imkansız şeyler benim çobanımı bulur...:img-hyste kuzuyu vuran o tek başına o kadar adamı yakalayıp ödül alan o bir kaleden diğerine gol atan yine o...:img-hyste

aslanım hüsnüm benim.....:img-hyste eee çobanın önlenemez yükselişi...:img-wink: :img-hyste

Duygu o bölüm gerçekten süperdi yani hele maç sahnesi:img-hyste baya hırs yapmışdı bizimkiler maç başlaerken bi şarkı çalmıştı adını untum ama süperdi mesutun maçtan atılışı v ertesi gün merkezde haberi gazeteden de okuldar :img-hyste :img-hyste

benhermi
21-04-07, 20:32
Duygu o bölüm gerçekten süperdi yani hele maç sahnesi:img-hyste baya hırs yapmışdı bizimkiler maç başlaerken bi şarkı çalmıştı adını untum ama süperdi mesutun maçtan atılışı v ertesi gün merkezde haberi gazeteden de okuldar :img-hyste :img-hyste

evet kesinlikle inanılmaz komikti... o şarkı murat evgin in yorumuylaydı yine... her zamanki gibi yani:img-wink: ama eski bir türkü yani o adı da yanlış hatırlamıyorsan pınar başı gibi birşey olmalı...

ay o gazete haberi de süperdi:img-hyste mesut diyodu ya ""seni milli takıma alacaklarmış hüsnüüüü"" diye..

bayılıyorum mesut a ya...:img-hyste

Roxelanne
21-04-07, 20:55
evet canım,resimlerden de anladığımız kadarıyla Leman vuruluyor.. ama nasıl olduğu ve Leman'a ne olacağı tam bi muamma....

Roxelanne
21-04-07, 21:15
biz ölmeyeceğini düşündük çünkü resimlerden birinde Leman yarı oturur halde,ayrıca onu operasyonun ortasına çelik yeleksiz atmazlar herhalde dedik.. yani tam bi muamma..

gözdejik
21-04-07, 22:54
walla arkadşlar murat we zeynepin reismlerdeki gibi olmasını çok isteriz ama bana öle bişi olmıcak gibi geliyo çnkü başka bi resimde ali zeynep murat bi ölüyemi ne bakıyolardi işte orda arka taraf böle yeşildi büyk ihtimalle o yeşilliği görünce orda foto çekildiler gibi geliyo ama inş yanılıyorumdur. ew meselesine gelince hani başka bir resimdede murat we zeynep merdiwendelerdi ya o ew kendi ewleri olablrmi yani komşuları iş çıkarmış olabilirmi?? çokmu uçtum kii:img-blush

ismail200
21-04-07, 23:21
walla arkadşlar murat we zeynepin reismlerdeki gibi olmasını çok isteriz ama bana öle bişi olmıcak gibi geliyo çnkü başka bi resimde ali zeynep murat bi ölüyemi ne bakıyolardi işte orda arka taraf böle yeşildi büyk ihtimalle o yeşilliği görünce orda foto çekildiler gibi geliyo ama inş yanılıyorumdur. ew meselesine gelince hani başka bir resimdede murat we zeynep merdiwendelerdi ya o ew kendi ewleri olablrmi yani komşuları iş çıkarmış olabilirmi?? çokmu uçtum kii:img-blush

bende sanmıyom bu bölümde böyle resimler olmaz.ama buda şunu gösterir.zeyenep&murat hemd izde hemde gerçekte Gamze Özçelik&Ugur Pektaş çok mutlular bunu düşünce bana yetiyo zaten.41 kere MAŞALLAH NAZAR DEYMEZ İNŞALLAH.dedigin gibi olabilir evlerinin orda olabilir fotograf.

gözdejik
22-04-07, 00:11
iice mrklandım artık fragmanıda göremedim salı günü nasl gelcek bilmiyorum ama operasyon sahneleri fazla olcak herhalde keşke özel hayatları daha fazla olsa ztn 1ssat 45 dklık dizi yarım saat gibi geliyo bize

benhermi
22-04-07, 01:19

hayır o operasyonda kullandıkları bir ev canım.. dikkat edersen hepsinin silahla bir yere döndükleri ve de bir adamın kadını rehin aldığı gibi bir fototada aynı apartman içindeler...

ayrıca o apartman yılan hikayesinin de çekildiği apartman anladığım kadarıyla :)

canannn53
22-04-07, 01:22
hayır o operasyonda kullandıkları bir ev canım.. dikkat edersen hepsinin silahla bir yere döndükleri ve de bir adamın kadını rehin aldığı gibi bir fototada aynı apartman içindeler...

ayrıca o apartman yılan hikayesinin de çekildiği apartman anladığım kadarıyla :)

evet benimde dikkatimi çekti.o apartmanda çekilmişti yılan hikayesi bu arada bugün frgamnı göremeyenlerdenim.umarım fragmanı gördüğümde daha çok yorum yaparm..

benhermi
22-04-07, 01:24
bende sanmıyom bu bölümde böyle resimler olmaz.ama buda şunu gösterir.zeyenep&murat hemd izde hemde gerçekte Gamze Özçelik&Ugur Pektaş çok mutlular bunu düşünce bana yetiyo zaten.41 kere MAŞALLAH NAZAR DEYMEZ İNŞALLAH.dedigin gibi olabilir evlerinin orda olabilir fotograf.

evet evet kesinlike çok yakışıyorlar birbirlerine... hem de çok... ayrıldıkları dedikoduları çıktığında hepimiz çok üzülmüştük ama gerçeği öğrendiğimizde bayaa rahatlamıştık...:img-yes:

zaten uğur abi ile gamze ablanın birlikte olması diziyi de süper etkiliyor... kesinlikle son bölümlerde ilk bölümlerden çok daha inandırıcılar... uğur abi ile gamze abla çıkmıyoken de çok şirinlerdi gerçi ama....:img-in_lo böyle çok daha süper olduşar...

dediğin gibi ismail umarım nazar deymez....:img-wink: :img-yes:

benhermi
22-04-07, 01:29
evet benimde dikkatimi çekti.o apartmanda çekilmişti yılan hikayesi bu arada bugün frgamnı göremeyenlerdenim.umarım fragmanı gördüğümde daha çok yorum yaparm..

evet bende fragmanı göremeyenlerdenim....:icon_sorr o yüzden benim de yorumsayım az.. (nasıl azlıksa bu bir de fragmanı izleseymişim neler yazarmışım artık:img-hyste ) umarım yarın görebilirim fragmanı yani görebiliriz...

aslında fragmanı anlatanlar sayesinde gördük gibi birşey....:img-yes: tekrar sağolun arkadaşlar... ama benim merak ettiğim bir diğer şey de murat ın sesi.. yani uğurun asıl sesi... fragman dublajsız olduu için uğur abinin gerçek sesini duyuyormuşuz fragmanda...

(not:aarkadaşlar 70 sayfa hayal oldu...:icon_sorr oysa ben yeni bölümden sonra bu başlığı kilitleriz diye düşünmüştüm yni en geç çarşamba...:icon_sorr )

Roxelanne
22-04-07, 09:35
Brn Uğur'un gerçek sesini bi magazin programında duymuştum o kadar da fena değil ama dublajlı olunca daha bi karizmatik oluyo :)

zeynep761
22-04-07, 09:35
uzun bi aradan sonra yine ben. bu sefer cidden uzn bi ara oldu galiba..:img-wink: Her zmnki gibi yeni bölümleri izleyemiyorum ama yakında imzalar ve avatarlar gelicek . özel isteği olan varsa söylemeniz yeterli hemncecik yaparım;) bu arada forum eskiden bu kadar canlı değildi sürekli yazan bi kaç kişi vardı.ama şmdi yeni yeni arkadaşlar gelmiş hepsine hg dyrm. ama ben unutulmuşum galiba:icon_sorr

=GaMzE=
22-04-07, 10:45
sonunda fragmanı gördüm.bol operasyon sahnesi vardı.fragman dublajsız ama uğur abinin sesi fazla anlaşılmıodu.hüsnülerin miras işide çok komik olucak

benhermi
22-04-07, 10:46
uzun bi aradan sonra yine ben. bu sefer cidden uzn bi ara oldu galiba..:img-wink: Her zmnki gibi yeni bölümleri izleyemiyorum ama yakında imzalar ve avatarlar gelicek . özel isteği olan varsa söylemeniz yeterli hemncecik yaparım;) bu arada forum eskiden bu kadar canlı değildi sürekli yazan bi kaç kişi vardı.ama şmdi yeni yeni arkadaşlar gelmiş hepsine hg dyrm. ama ben unutulmuşum galiba:icon_sorr

zeynepcim gerçekten bayaadır yoktun:icon_sorr özlettin kendini yani....:img-yes:

evet forumumuz bayaa br canlandı eskiden 3 günde ancak 1 sayfa ilerlerken artık günde 10-15 sayfa arası ilerliyoruz söylemesi ayıp....:happy0064 :happy0064

gelir gelmez hemen imza avatar yapıp eklemeişsin zaten canım ellerine sağlık.... hala mı yni bölümleri izleyemiyorsun....:img-hyste eee akşamki tekrarları izleyebiliyor musun peki canım...?

eee artık buralardasın di mi yani öyle uzun aralar fln verme bir daha:icon_sorr

Roxelanne
22-04-07, 10:48
tekrar ben!!

yahu hala fragmanı izleyemedim,deliricem.. kimse ekledi mi nete acaba???

operasyon sahnelerini çok merak ettm :(

(Duygu yeni imza ve avatarın SÜPERRRR)

benhermi
22-04-07, 10:49
sonunda fragmanı gördüm.bol operasyon sahnesi vardı.fragman dublajsız ama uğur abinin sesi fazla anlaşılmıodu.hüsnülerin miras işide çok komik olucak

ay ben atıcam kendimi artık... belki gelip kurtarır beni ekip de fragman yolu gözlememe gerek kalmaz...:img-hyste neden hala fragmanı göremedim ben ya... hep ilk görenler arasında olurdum 2 haftadır fragmanı en son görenlerdenim....:icon_sorr

internete ekleyen var mı peki arkadaşlar baktınız mı... bulan var mı?... :icon_sorr

benhermi
22-04-07, 10:53
tekrar ben!!

yahu hala fragmanı izleyemedim,deliricem.. kimse ekledi mi nete acaba???

operasyon sahnelerini çok merak ettm :(

(Duygu yeni imza ve avatarın SÜPERRRR)

canım aynen hala göremedim fragmanı... tv başında kukuman kuşu gibi bekliyorum ama ortalıkta fragman fln yok:icon_sorr acaba tam ben tv başından kalkınca mı veriyolar fragmanı....

ben de operasyon sahnelerini çok merk ediyorum özellikle leman halanın vurulm sahnesini yani... nedense benim içimden hala hastanelik bir durum olmadığı geçiyor... (resimlerden olabilir tabii:img-hyste ) ama işte sahneyi izlemeden de fazla yorum yapamıyorum....:icon_sorr

tabii br de hüsnünün halini çok merak ediyorum....:img-hyste

(çok saol canım beyenmene çok sevindim... bu sahneye bayılmıştık hepimiz imza avatarı olmasaydı içimde kalrdı valla:img-hyste )

(not:internete de koymamışlar daha fragmanı...:icon_sorr )

benhermi
22-04-07, 10:58
Duygucum beraber atlayalım o halde... Ya ben de izlerdim hemencecik ama off ya,kanald ye mail falan atalım,hatta yağdıralımm...

canım kanal d ye ne kadar mail atarsak atalım her seferinde aynı cevabı yollayıp bizi başından atıyo biliyosun.. aman aman tekrarlarımızı veriyor ya en azından... ben o yüzden fazla kızamıyorum kanal d ye artık tüm hıncımı tekrar serisi bittikten sonra çıkartırım....:img-hyste

(arkadaşlar dun 70 sayfa amacımıza ulaşamadık hatta yaklaşamadık bile... bugunun sayfa amazı ne olsun diyosunuz... benim içimden geçen en geç çarşambaya bu başlığı kapatıp yenisine geçmek:img-yes: )

$ewim
22-04-07, 11:02
Ben sabah izledim fragmanı anlatan arkadaşlara teşekkürler eksiksiz noksansız anlatmışlar bence yeni bölümü yeni başlıkla açalım biraz zor ama neyse leman arkasından vuruluo sonra da resimdeki sahne mesutun üstüne düşüyor gibi olguğu....

benhermi
22-04-07, 11:12
Ben sabah izledim fragmanı anlatan arkadaşlara teşekkürler eksiksiz noksansız anlatmışlar bence yeni bölümü yeni başlıkla açalım biraz zor ama neyse leman arkasından vuruluo sonra da resimdeki sahne mesutun üstüne düşüyor gibi olguğu....

sevimcim aslında benim de isteğim o ama fazla zorlarım diye yazmamıştım...:img-blush yani aslında hepmizi aynı fikirde olsak zor bişey ğil yani şimdi 65. sayfadayız 125. sayfada bu başlık dolmuş olur yani salı gününe kadar 600 mesaj geldimi bu iş tamamdır...:img-yes: (:img-hyste )

ben fragmanı göremesemde anlatan arkadaşlara güvenim tam...:img-yes: eksiksiz anlattıklarına eminim ama insan kendiside görmek istiyor ..:img-yes:
zaten bugün akşama kadar kesin gösterirler bir-iki defa görürüz bizde.. hiç olmadı zaten yarın tekrar bölümün her reklam arasında veriyorlar fragmanı...:happy0064

benhermi
22-04-07, 11:15
Tabi canım.. eee KAnal D ye saygımız sonsuz,hörrmetlerr :)

şimdi gidiyorum ama akşam döndüğümde şöyle bi 70 olsa hiç fena olmaz.. ve umarım fragman da eklenmiş olur bu sefer..

ben de fragmanı beklemedeyim canım hadi çabucak gel....:img-yes:

eee arkadaşlar bisürü kişi buradayken bir konu belirleyelim bari yeni bölümle ilgili herşeyi konuştuk sanırım... o zaman 34. bölümü yani son yayınlanan bölümü bir kez daha ele alalım diyorum ben... (başka bir fikri olan da söyleyebilir mi aklıma başka birşey gelmedi çünkü :icon_sorr )

benhermi
22-04-07, 11:48
arkadaşlar hadi ama aşağıda birsürü kişi online gözüküyo... çalıştıralım parmakları...

mesela şöyle birşey yapabiliriz... şimdiye kadar arka sokakların tüm bölümlerinde birçok olay işlendi... operasyon olarak yani... izlemekten en çok zevk aldığımız operasyon sahnesini yazalım... (ya da sahneleri :)) ama herkes uun uzun anlatsın arkadaşlar öyle şu bölümdeki gibi kestirmek yok... (not her mesajınızda tek bir olay anlatırsanız hem operasyonu daha iyi anlatırsınız hem de mesaj sayımız artmış olur...:img-wink: )

RIZA_BABA
22-04-07, 11:58
a.s de en çok beğendiğim operasyon sahneleri

ekibin irandan gelen bi uyuşturucu mafyasını çökertirken eski bi fabrikada rıza baba kılık değiştirmiş o operasyon sahnesi mütişti bol aksiyon vardı vede insanı heycanlandıran sahneyi hele alinin uzaktan mesutu kurtardığı sahneye bitmiştim ben tam 12 den vurmuştu :)

Pınarı kurtarma operasyonu

bildiğiniz gibi pınarı kerim bafralı kaçırmıştı onu kurtarma sahnesinde birazdaha geç kalınsaydı pınar ölebilirdi burda gene bol aksiyon vardı senaristler mütiş kurgulamış o sahneyi

benhermi
22-04-07, 11:59
arkadaşlar konuya ara verip iki dakika sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.....:happy0064 sonunda fragmanı gördüm.. umarım bugun bol bol verirlerde bende bol bol izlerim...

ayrıca evet ediğnz gibi UP ın sesi fazla duyulmuyo yani sadece farklı bir ses geldiğini anlıyorsunuz o kadar...

ve ben leman da kan göremedim.... yani vurulduğunda bence o konuda birşey çıkacak arkadaşlar.. iş uzamicak... sadece mesut ve leman daha da yakınlaşacak o kadar....:img-wink:

benhermi
22-04-07, 12:08
bende uyuşturucu kaçakçılarını yakaladıkları sahneye bayılmıştım.. aksiyn sahneleri süperdi... patlayan silahların gerçekçiliği süperdi gerçekten....:img-yes: ayrıca ali her zamanki gibi son noktayı koyan olmuştu zaten ali ni en önemli özelliklerinden biri de o... son hamleyi yapıp olayı bitiriyo...:img-wink:

ayrıca 5. bölümdeki operasyon sahneleri de süperdi bence... zeynep in silahın içinin boş olduğunu anlayıp murat a ateş etmesi.. muratın bunu anlamayıp zeynep e kızması fln süperdi...

hatta tüm arka sokaklar bölümlerinde en beyendiğim sahnelerden biri hala zeynep in murat a silahın özelliklerini saydığı sahnedir...:img-yes: :img-yes:

benhermi
22-04-07, 12:15
ayrıca 25. bölümün operasyon sahneleri de süperdi...:img-yes: yani otel sahneleri... rıza babanın kadını etkilemeye çalışması süperdi...:img-hyste zeynep ile murat da bar da barmenlik yapıyolardı.... :img-hyste

ayrıca zeynep in rıza babalarının odasına girmesiyle başlaan aktif operasyon sahneleri de süperdi... adamı kovalamaları yani. yine hüsnü yakalıyodu adamı hatırlıyorsanız... mesut da her zamanki gibi ""ver odunu hüsnüü ver odunu...."":img-hyste

RIZA_BABA
22-04-07, 12:24
ayrıca 25. bölümün operasyon sahneleri de süperdi...:img-yes: yani otel sahneleri... rıza babanın kadını etkilemeye çalışması süperdi...:img-hyste zeynep ile murat da bar da barmenlik yapıyolardı.... :img-hyste

ayrıca zeynep in rıza babalarının odasına girmesiyle başlaan aktif operasyon sahneleri de süperdi... adamı kovalamaları yani. yine hüsnü yakalıyodu adamı hatırlıyorsanız... mesut da her zamanki gibi ""ver odunu hüsnüü ver odunu...."":img-hyste

Duygu evet 25.bölüm operasyon sahneleri süperdi ayla rıza babayı hafiften kıskanıyordu:img-hyste

Ayla:Hayır rıza benim aldığım parfümle elin kadınlarıyla kırıştırmaya gidemezsin:img-hyste

Rıza Baba:Ne kırıştırması ayla aaaaaa bak şimdi ayıp oluyor ayla :img-hyste :img-hyste

Bu konuşmalarda süperdi

sumchen
22-04-07, 15:28
ewt ewt son bölüm kesinlikle süperdi:good: dün yeni bölümün fragmanini izledimde,gene acaip heyecanli olacaga benziyor,neyse 2 gün kaldi,iple cekiyorum :happy0064

$ewim
22-04-07, 15:40
Dersaneden yeni geldim en beğendimiz operasyonları sayıyoruz galiba...Az önce saydıklarınız benimde favorilerimden...Ben 4. bölümdeki seri katil olayını(hüsnü ve zeynep'in kılık değiştirmesi sonunda muratın zeynepi kurtarması) ve 24. bölümdeki operasyonu (mesut'un çocuğu kurtarmasını) çok beğenmiştim...

nedim_bahar
22-04-07, 16:54
buraya pek fazla yorum yazmıyorum ama diziyi seviyorum hemde çok
gerçi 2-3 haftadır yeni bölümlerini izleyemiyorum hep aksilik çıkıyor ama tekrarlarını hiç kaçırmıyorum izlemekten keyif alıyorum

canannn53
22-04-07, 17:05
tekrar yazmiyim ama bende en çok sizin yazdığınız operasyonları seviyorum.bi de operasyon dğil ama hani ilaç yolsuzluğuyla ilgili bi olayda rıza babayı öldürmek istemişlerdi de bütün ekip rıza babanın evinin ordaydı fln orası çok güzeldi.ali rıza babaların evinden fln ateş ediyodu.birden bütün teşkilat çıkıvermişti ortaya.bide zeynepi kurtardıkları operasyon çok güzeldi çok büyük bi operasyondu..

benhermi
22-04-07, 17:07
arkadaşlar eve daha yeni geldim irazdan yine çıımam gerekecek ama zaten burda da yazan kimse yok gibi birşey....:icon_sorr hala benim mesaj yazdığım sayfadayız.....:icon_sorr hadi arkadaşlar çalışalım biraz bu kadar çalışkan bir ekipin fanları olarak bu kadar tembel olmayalım lütfen..:img-yes:

evet sevimcim 4. bölümün operasyon sahneleri süperdi.. hüsnü gerçekten çok komikti...:img-hyste kırıta kırıta yürürken özellikle....:img-wink: ayrıca organ mafyasına düzenledikleri operasyon da çok güzeldi... hani kimsesiz çocukarın organlarını alıp yurtdışına yollayanları...

ama tabii sokak çocukları için bu kadar çalıştıkları günün sonunda murat ın başka bir sokak çocuğu tarafından sigara için bıçaklanması da farklı bir trajediydi....:icon_sorr

Roxelanne
22-04-07, 18:02
a.s de en çok beğendiğim operasyon sahneleri

ekibin irandan gelen bi uyuşturucu mafyasını çökertirken eski bi fabrikada rıza baba kılık değiştirmiş o operasyon sahnesi mütişti bol aksiyon vardı vede insanı heycanlandıran sahneyi hele alinin uzaktan mesutu kurtardığı sahneye bitmiştim ben tam 12 den vurmuştu :)

Pınarı kurtarma operasyonu

bildiğiniz gibi pınarı kerim bafralı kaçırmıştı onu kurtarma sahnesinde birazdaha geç kalınsaydı pınar ölebilirdi burda gene bol aksiyon vardı senaristler mütiş kurgulamış o sahneyi

selam ekip!!
Pınar'ın kurtarılma sahnesi gerçekten heyecan vericiydi,yanlış hatırlamıyorsam son anda biri ateş edip Pınar'ı vurmaya hazırlanan adamı etkisiz hale getirmişti.. Peki biz o adamı görmüş müydük??? :img-blush :img-polic

Derya_Can
22-04-07, 19:18
arkadaslar mesutun oynadigi reklami gördünüzmü gözlüklü felan cok güzel olmus gözlük cok yakisiyor

duygu ve nizar
22-04-07, 19:21
arkadaşlar evde yoktum yazamadım....fragmanı gördüm ama aylamı hiç göremedim onun için üzüldüm...ama yine bizi çok güzel bir bölüm bekliyor...

Derya_Can
22-04-07, 19:32
dsmart ın reklamından mı bahsediyosun,orda acayip komikler :)

evet o reklam
ya arkadaslar muratin doktor kardesi ilk baslarda pinardan hoslaniyordu galiba
yilbasi geceside aylinle flört ediyor
yani capkin abini capkin kardesi

Roxelanne
22-04-07, 20:02
Evet Pınarla hoşlaşmışlardı ilk başlarda,yılbaşı bölümünde Aylin'le yakınlaştılar ama devamı gelmedi.. Bu konuyu baya tartışmıştık daha önce..

Ben işi Ali-Pınar-Yavuz üçgeni hatta + Aylin dörtgenine kadar bağlamıştım :)

benhermi
22-04-07, 20:23
arkadaşlar merhaba yine ben :):):)

fragmanı bir defa daha gördüm ama hala internette yayınlamamışlar...:icon_sorr biliyosunuz bizim gibi as fanlarına bir defa fragmanı görmek yetmiyo...:img-wink: bayaa bir sindirmemiz gerekyor....:img-yes:

arkadaslar mesutun oynadigi reklami gördünüzmü gözlüklü felan cok güzel olmus gözlük cok yakisiyor

izlemez miyim izlemey miyim... canım benim ya bayılıyorum şevket çoruh a hani fragmanda modemi atınca ""eeeee ne yapıcaz şimdi"" diyo ya....:img-hyste süper orda ya süper...:happy0064

(not:arkadaşlar online olanlar buraya toplanalım hemen bugun fazla bulunamadım ben burda...:icon_sorr hazır gelmişken coşturalım forumu sayfa sayfa ilerleyelim..:img-yes: )

Roxelanne
22-04-07, 20:43
Ooo Duygucum hoşgeldin,utanç duyuyorum çünkü fragmanı hala göremedim :( Yarın tüm gün evdeyim,tv başında kamp kurucam vallahi..

3 sayfa yazarmıyız bugün,70 yapmazsak uyuyamamm !!!!!

Canım ben Pınar'ın kurtarılmasında aklımı kurcalayan bişi sormuştum,yanıtlarsan sevinirim.. Hani o adamı vuranı gördük mü demiştim??

RIZA_BABA
22-04-07, 20:58
Ooo Duygucum hoşgeldin,utanç duyuyorum çünkü fragmanı hala göremedim :( Yarın tüm gün evdeyim,tv başında kamp kurucam vallahi..

Canım ben Pınar'ın kurtarılmasında aklımı kurcalayan bişi sormuştum,yanıtlarsan sevinirim.. Hani o adamı vuranı gördük mü demiştim??

Hayır kübra görmedik ama büyük ihtimale polisti çünki adama gelen ateş açısından sürü ile polis çıkmıştı :)

Roxelanne
22-04-07, 21:00
Hayır kübra görmedik ama büyük ihtimale polisti çünki adama gelen ateş açısından sürü ile polis çıkmıştı :)

teşekkürler Tolga,keşke o adamı vuran bizim keskin nişancı olsaydı diye düşündüm,daha manidar olurdu :) :) :)

nerden aklıma takıldıysa,çatladım yahu :)

benhermi
22-04-07, 21:05

evet canım bencede 70 yapalım... ben de uyuyamam çünkü..... ayrıca yarın tüm gün evdeysen ki ben de evdeyim bu tüm gün nettesinde demek di mi ... yarın ansıl olsa tatil lduğu için arkadaşlar sayfamızı boş bırakmayalım ben haftasonu diye umutlanmıştım ama hafta içi daha fazla yazıyormuşuz meğer...:img-yes:

ayrıca evet tolganın da dediği gibi tam kimin vurduğunu göremeyioruz ama o açıda bir sürü polisin yanı sıra zzeeynep ve rıza baba duruyor... yani onlardan biri de olmuş olabilir...

ali olamaz çünkü o daha arka taraftaydı... o kaçmaya çalışanları yakalayanlardandı....:img-yes:

Roxelanne
22-04-07, 21:07
evet canım bencede 70 yapalım... ben de uyuyamam çünkü..... ayrıca yarın tüm gün evdeysen ki ben de evdeyim bu tüm gün nettesinde demek di mi ... yarın ansıl olsa tatil lduğu için arkadaşlar sayfamızı boş bırakmayalım ben haftasonu diye umutlanmıştım ama hafta içi daha fazla yazıyormuşuz meğer...:img-yes:

ayrıca evet tolganın da dediği gibi tam kimin vurduğunu göremeyioruz ama o açıda bir sürü polisin yanı sıra zzeeynep ve rıza baba duruyor... yani onlardan biri de olmuş olabilir...

ali olamaz çünkü o daha arka taraftaydı... o kaçmaya çalışanları yakalayanlardandı....:img-yes:

hımm anlıyorum canım,teşekkürler.. :img-polic

bi konu bulmaya kaldı işimiz o halde.. sen fragmanı da izledin (gerçi "gerçek Arka Sokaklar ekibi mensubu"na bikere yetmez ama..:img-blush ilgini çeken,acayip,ilginç yada öyle bişi var mıydı??

ismail200
22-04-07, 21:11

pınarın kafasına silah dayayan adamı vuran murat olabilir büyük ihtimal bende 70 yapmadan uyumak istemiyorum ama degişebilir.duygu gelicekmisin beklemedeyim şu imzaişini halledelim

benhermi
22-04-07, 21:18
hımm anlıyorum canım,teşekkürler.. :img-polic

bi konu bulmaya kaldı işimiz o halde.. sen fragmanı da izledin (gerçi "gerçek Arka Sokaklar ekibi mensubu"na bikere yetmez ama..:img-blush ilgini çeken,acayip,ilginç yada öyle bişi var mıydı??

canım fagman ile ilgili herşey konuşuldu ve bitti :icon_sorr daha başka konuşulacak birşey kalmadı sanırım...

aslında resim ve özetin erken gelmesi hepimizin çok hoşuna gidiyor ama işte o zamanda herşey bir anda konuşulup bitiyor...:icon_sorr

(not:ismail seninle konuşurken zaten benim msn yine gitti... yani kimseden ileti fln gelmiyo bana msn açılıyor ama bende herkes offline görülüyor yani bozuk....:icon_sorr )

benhermi
22-04-07, 21:28
Hadi arkadaşlar konu bulalım 70 sayfa yapmadan uyumak yok benden biraz değişik bir konu arka sokakları izlerken hiç ağladınız mı???

süpersin sevim yine hızır gibi yetiştin... ben arka sokakları izlerken hüngür hüngür ağladığımı hatırlamıyorum ama 7. bölümün sonunda zeynep vurulduğunda yani murat ın onu hastaneye yetiştirmeye çalışırkenki halinde gözlerim dolmuştu diye hatırlıyorum.. bir de o zamanlar hani daha aşkları çok yerleşmemişti... murat ın seni seviyorum zeynep demesi bile farklı gelmişti bana....:img-yes:

(not:kübracım ben sürekli kontrolediyorum canım ama hala yayınlanmamış fragman nette)

Roxelanne
22-04-07, 21:32
benim de hüngür hüngür ağladığım bi yer yok ama duygulandığım sahneler var tabi..

mesela Suat'ın bebeğini kaybettiğini öğrendiği sahne,Yeşim'in ölümünün ardından yaşananlar,Murat bıçaklandığında Zeynep'in yaşadıkları,Pınar kaçırıldığında Ayla'nın üzülmesi...

örnekler çoğaltılabilinir..

benhermi
22-04-07, 21:37
benim de hüngür hüngür ağladığım bi yer yok ama duygulandığım sahneler var tabi..

mesela Suat'ın bebeğini kaybettiğini öğrendiği sahne,Yeşim'in ölümünün ardından yaşananlar,Murat bıçaklandığında Zeynep'in yaşadıkları,Pınar kaçırıldığında Ayla'nın üzülmesi...

örnekler çoğaltılabilinir..

evet kesinlikle.. özellikle murat bıçaklandığında zeynep in ekip ile beraber hastaneye gidişi çok süperdi... ayrıca pınar kaırıldığında ayla ve rıza nın hareketleri de süperdi... bize o duyguyu gerçekten çok güzel vermişlerdi..

ayrıca ben mahkeme tunç un ben babamla kalmak istiyorum diyişindede çok duygulanmıştım... yani o konuşmanın tamamı süperdi.. her akşam babamı pencere beklerim fln....

(not:kübracım çoğaltalım o örnekleri çoğaltalım... 70 sayfa yapmadan uyumak yok....:img-wink: )

gzm
22-04-07, 21:40
Arkadaslar önemli olan sayfa sayısı degil bence kaliteli yorumlar 1250 mesajı sizler yazdıgınızda bunlar tekrar gözden gecirilip gereksiz ve kural dısı mesajlar siliniyor

forum aralarında hadi sayfa sayımız arttıralım ya da pınarı görmek istiyoruz gibi tek cümlelik mesajlar bu kaliteyi bozuyor daha özenli olursa cok daha iyi bir forum olur

$ewim
22-04-07, 21:47
Ben de Mesut'un Erzurum'a giderken Buket ve ekiple vedalaşmasında,33. bölümün sonunda,bazı işlenen konularda(7. bölümde sibel'in annesiz kalması,zeyneplerde annem öldü biliyorum kimse söylemiyor falan demesi,organ mafyası)duygulandığımı biliyorum...

RIZA_BABA
22-04-07, 21:52
Ben suat bebeğini kaybetiğinde hüsnü ile aralarında geçen konuşmada gözlerim dolmuştu o sahneyi asla unutamıyorum vede suat kapçaka uğradığında kadın yere düşüyor ve etraftan herkez izliyor ama yardım eden olmamıştı suata orda çok kızmıştım o vatandaşlara

Roxelanne
22-04-07, 22:02
Ben suat bebeğini kaybetiğinde hüsnü ile aralarında geçen konuşmada gözlerim dolmuştu o sahneyi asla unutamıyorum vede suat kapçaka uğradığında kadın yere düşüyor ve etraftan herkez izliyor ama yardım eden olmamıştı suata orda çok kızmıştım o vatandaşlara

evet ya,kimse yardım etmiyodu.. :icon_sorr :icon_sorr

şöyle bişi de var,Hüsnü ve Mesut Zeynep ve Murat'a kapkaç şakası yaparken Hüsnü'nün başından geçen ve çocuğunu kaybetmesine neden olan bu talihsiz olay hiç mi akıllarına gelmedi..Tama diziye espri kattı ama ben senaristlerin bu konuda daha hassas olmaların beklerdim.... :icon_sorr

benhermi
22-04-07, 22:08
evet tolga öylece bakmıştı oradaki herkes... bir de daha da korkunç olan o kapkaççıların suat ın herşeyini almak için karnına karnına vurmaları... yani hamile olduğu gayet belliydi o zamanlar... ama tabii hiç umurlarında bile olmamıştı onların... ve tabii oradaki halktan da isteyenler olsaydı yani zahöet eden olsaydo kapkaççıları gayet rahat yakalayabilirlerdi... eğer o sahneleri tekrar izlerseniz farkedersiniz... adamlar çantayı alıp birz uzaklaştıktan sonra kapkaçcılardan biri inip koşup geri kalan çantaları alıp tekrar motosiklete biniyorlar...

yani arada bayaa bir zaman geçiyor.. ama tabii diğerlerine ne di mi....:icon_sorr :icon_sorr

Roxelanne
22-04-07, 22:20
halk bu tip olaylara müdahele edebilse ya da en azından o gücü kendinde bulabilse,sokakların temizlenmesi daha kolay olurdu öyle değil mi?? ama öylesine sindirilmişiz ki,yanıbaşımızda adam öldürülüyor,gıkımız çıkmıyor..

her dara düşenin başına Rıza Baba ve ekibi koşamıyor bu ülkede malesef :(

benhermi
22-04-07, 22:23
gerçekten öyle... mesela o çocukların organlarının alınıp satıldıı böölümde çocukları kandırıp götüren adam şekerciydi... hani anneler çocuklarına derler ya aman sana şeker vericem diyenlerin sakın yanına gitme diye... biz de güleriz... ama gerçekten şu anda öyle bir haldeyiz...

bir de sahipsiz diye çocukları paramparça ediyorlardı tamamen deneme yanılma yöntemiyle bunun hiçir organı kimseye uymuyor mu amaaaan boşver hadi başkasını keselim gibi korkunç bir yaklaşım vardı...

Roxelanne
22-04-07, 22:26
evet o bölümde içler acısıydı..

şekerci adam ne kadar masum görünüyordu oysa değil mi,Hüsnü ve Mesut'u bile inandırmıştı..

Yarabbim ne günlere kaldık,artık yolda gördüğüm yaşlı başlı insanlara,o tonton güzellklere bile şüpheyle yaklaşır oldum,annem hep uyarıyor bu tip insanlar çok tehlikeli diye.. Eskiden yaşlılara yardım edin derlerdi değil mi,heh boşverin gitsin!!

benhermi
22-04-07, 22:32
evet o bölümde içler acısıydı..

şekerci adam ne kadar masum görünüyordu oysa değil mi,Hüsnü ve Mesut'u bile inandırmıştı..

Yarabbim ne günlere kaldık,artık yolda gördüğüm yaşlı başlı insanlara,o tonton güzellklere bile şüpheyle yaklaşır oldum,annem hep uyarıyor bu tip insanlar çok tehlikeli diye.. Eskiden yaşlılara yardım edin derlerdi değil mi,heh boşverin gitsin!!

kesinlike canım kesinlikle....

şimdi böyle konuşunca aklıma yeni bir konu geldi.. şimdiye kadar izlediğimizbölmlerde en iğrendiğiniz yani nefret ettiğiniz olay... o kadar kötü olaylarla yüzleştirdi ki aslında bizi arka sokaklar sadece bu yüzden tüm türkiyenin izleyip ders alması geerekiyor gerçekten...

mesela ben başlayayım konuştuklarımızın dışında 18. bölümdeki kadınını kıskanıp etraftaki insanları öldüren pardon parçalayan adam vardı... gerçekten berbattı ya evdeki heykelciklerden birtanesiyle adamın kafasını parçalamıştı.....:img-swoon gerçekten korkunçtu... karısını da kömürlük gibi biryere kilitlemiş bağlamıştı....

ismail200
22-04-07, 22:52

şimdi böyle konuşunca aklıma yeni bir konu geldi.. şimdiye kadar izlediğimizbölmlerde en iğrendiğiniz yani nefret ettiğiniz olay... o kadar kötü olaylarla yüzleştirdi ki aslında bizi arka sokaklar sadece bu yüzden tüm türkiyenin izleyip ders alması geerekiyor gerçekten...

mesela ben başlayayım konuştuklarımızın dışında 18. bölümdeki kadınını kıskanıp etraftaki insanları öldüren pardon parçalayan adam vardı... gerçekten berbattı ya evdeki heykelciklerden birtanesiyle adamın kafasını parçalamıştı.....:img-swoon gerçekten korkunçtu... karısını da kömürlük gibi biryere kilitlemiş bağlamıştı....

evet böyle pskopatlar çıkıyo.napıcaksın ama çok kötü berbat bişey ama bu bölümde murat sahneden çıkıyodu zeynep&murat sahneleri harikaydı.

benhermi
22-04-07, 23:04
evet böyle pskopatlar çıkıyo.napıcaksın ama çok kötü berbat bişey ama bu bölümde murat sahneden çıkıyodu zeynep&murat sahneleri harikaydı.

evet kesinlikle özellikle hastaneye dikişlerini tekrar attırmak için giitiğinde asansördeki sahneleri murat ın ""bu aşkın öldürecek beni valla öldürecek"" demesi bir de merkezdeki junior konuşması fln süperdi...

hatta mesut un ""allah bağışlasın, allah analı babalı büyütsün, allah murivetini de gösterir inşallah"" replikleri süperdi...:happy0064 :happy0064 (daha biraz önce tekrar açıp izledim de o yüzden bu kadar aklımda kaldı...:img-wink: )

ismail200
23-04-07, 00:32
şu an 20 bölümü izledim çok matrak ya.hüsnü hani döviz yaptırmaya gidiyo ya buna şaka yapıyolar.hüsnüde adamları dövüyo .ondan sonra hüsnü tv ye çıkıyo.evde herkes heyecanlanıyo.hüsnüde çok sakin sakin olun ya herzaman çıkıtgımız yer orda koptum.bide adamı sorgularken çok güzel kollarını sıvıyo şu ellerime buz koyucam sızıyı alıyo diyo hüsnüde sende çok çalışıyon ya mesut napim işimi seviyom adam ondan sonra konuşucak mesut buz gelsin ondan sonra adam sonra konuşuyo bu sahnede harika.

Roxelanne
23-04-07, 05:58

gerçekten de nefret edilecek bi olaydı o... bi de kaçıncı bölüm hatırlamıyorum,hayat kadınlarını öldüren travesti vardı ya,o da iğrençti.. Süslü'yü de öldürmüştü,Zeynep de zor kurtulmuştu elinden...

Bi de son yayınlanan tekrar bölümünde Utkan'ı esir alıp küçücük biyere tıkan adam vardı ya,kapısını açıp su atıyodu üzerine falan... İğrençti..

Roxelanne
23-04-07, 06:47
ki onlar kolay kolay yemezler yalanları.. demek ki adam öylesine inandırıcı rol yapıyomuş ki bizimkileri bile kandırdı.. bu da tehlikenin büyüklüğünü ortaya koyuyor zaten...

(bu arada Günaydın ekip!,sosyal mesajlar içeren bir başlığımız var artık,gurur duydum!!:good: )

senaykurt
23-04-07, 09:39
ki onlar kolay kolay yemezler yalanları.. demek ki adam öylesine inandırıcı rol yapıyomuş ki bizimkileri bile kandırdı.. bu da tehlikenin büyüklüğünü ortaya koyuyor zaten...

(bu arada Günaydın ekip!,sosyal mesajlar içeren bir başlığımız var artık,gurur duydum!!:good: )

Kübracığım haftasonu yoktum vallahi burası coşmuş herkese benden bir :happy0064 :happy0064 :happy0064 en son konunuz beğendiğiniz sahneydi benim de en beğendiğim sahne Muratın zeyneple olan sahnesiydi yani şu Murat'ın zeynepe ekip otosunda kızdığı manyakmısın az daha beni vuracaktın falan demesi ve buna karşılık zeynepin silahın bütün özelliklerini sayması buna karşılık muratın dumur olması çok hoşuma gitmişti:img-hyste :img-polic

Roxelanne
23-04-07, 10:47
veeeeeeeeeeeeeeeeeee nihayet!!!! sakat kalıcaktım az kalsın ama fragmanı izlemeyi başardımmm :) su gibi aktı,o yüzden hemen koşup aklımda kalan detayları yazayım dedim...

beklediğimiz gibi Ramiz'e para kaptırmadan Tunç'u kurtarmak için operasyon düzenliyorlar..Leman para çantasını bi çöp konteynırının içine bırakıyor.. Sonra (büyük bi ihtimal) bizimkiler ortaya çıkınca Ramiz Leman'ı boynundan yakalıyor..
Sonrasını varsayımlarımla birlikte anlatayım..

Leman bi fırsatını bulup kaçıyor ama Ramiz onu arkadan vuruyor..bildiğimiz gibi Mesut'un kucağına düşüyor..Ortada kan yok,daha önce konuşulduğu gibi çelik yelek olayı var sanırsam..Çünkü Leman çok şiddetli sarsılıyor..Ali'yi 2 saniye kadar görebiliyoruz,onda da birine nişan alıyor,yani her zamanki gibi hazırlıklı...Ama aşırı telaşlı bu sefer,daha önceki operasyonlarda bi yere gizlendiği zaman daha sakin olurdu..

burada antiparantez: Ramiz'i indirenin Ali olduğu ihtimali aklıma geldi bian,ama fotoğraflarda Tunç'un yanında da gördüğümüz için bişi diyemicem..Bi de normal silahıyla operasyondaydı çünkü..

Murat birini "gırtlaklıyor" ama sebebini çözemedim...

Çoban ailesinin arabası yolda kalmış,itiyolardı...Ekip minibüsünde de Hüsnü "al sana miras"diyodu..Mesut gülüyordu.. Demek ki miras işinde baştan beri aklımızda olan dalavere yeni yeni ortaya çıkmaya başlicak..Bu sahnelerde kopacağız gibime geliyor..

Şimdilik aklımda kalan minik detaylar bunlar ;)

benhermi
23-04-07, 11:04
arkadaşlar merabalar ben geldim...:happy0064 :happy0064 (en sonunda...)

kübracım fragmanı izlemişsin en sonunda... biraz daha fazla yayınlasalar hiç böyle sorunlar çıkmayacak aslında ama yapabileceğimiz birşey yok...:icon_sorr olsun en azından görüyoruz yani fragmanı bazı dizilerin fragmanları sadece yayınlanmadan 2 gün önce fragmanı veriyorlar... yine halimize şükredelim yani...

fotolardan ve fragmandan anlayabildiğimiz kadarıyla bayaa uzun bir operasyon izlicez...bu süreçte ali gibi hızlı bir nişancı hem ramizi vurabilir hem de tunç u yakalayıp kaçırabilir...:img-yes: yani tabii bence...:img-wink:

ayrıca murat ın kimin gırtlağına neden çöktüğünü ben de anlamış değilim... artık mecbur yarına kaldı o da.....

(not:arkadaşlar hadi tüm online olanlar toplanalım....:happy0064 hazır çoğu kişi buradayken:img-wink: )

Roxelanne
23-04-07, 11:13
o yorumu yazdıktan sonra ben de öyle düşündüm Duygucum.. Bizim Ali ve Tunç u beraber gördüğümüz sahne Ramiz ve Leman'ın vurulmalarından sonra geçiyor olabilir.. Yani Ali'nin de sap gibi beklicek hali yok ya :)

şimdi dolaşırken kanaldnin mutfakta geçen tanıtım reklamlarına rastladım.. Bizimkiler çok komik ya,Huysuz Virjin içeri girince Mesut satırla ayağa fırlıyo...Halleri çok komik hepsinin:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

benhermi
23-04-07, 11:24
o yorumu yazdıktan sonra ben de öyle düşündüm Duygucum.. Bizim Ali ve Tunç u beraber gördüğümüz sahne Ramiz ve Leman'ın vurulmalarından sonra geçiyor olabilir.. Yani Ali'nin de sap gibi beklicek hali yok ya :)

şimdi dolaşırken kanaldnin mutfakta geçen tanıtım reklamlarına rastladım.. Bizimkiler çok komik ya,Huysuz Virjin içeri girince Mesut satırla ayağa fırlıyo...Halleri çok komik hepsinin:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ay evet o reklam süperdi gerçekten...:img-hyste uğur pektaşın gerçek sesini orda duymuştuk zaten...:img-yes: ben de tüm haftasonu uğur pektaşın sesini duyucam diye kendimi hırpalamıştım..:img-hyste zaten duymuştum yani...:img-hyste

bir de o reklamda elinde unla içeri çoban giriyor ya pardon amirim diye....:img-hyste orası çok süperdi... birde mesut telsizden istetelim mi amirim unu diyodu ya rıza baba da telsizden un istendiği nerede görülmüş diyo...:img-hyste

$ewim
23-04-07, 11:28
Huysuz Virjin'e kopmuştum izlerken zaten:img-hyste Hüsnü'ye çekim var etin çekilsin deyince...Rıza baba 'Telsizden un mu istenir':img-hyste :img-hyste Süper bir tanıtımdı gerçekten...Duygu 1-2 tane foto çekebilir misin:img-wink:

benhermi
23-04-07, 11:34
Huysuz Virjin'e kopmuştum izlerken zaten:img-hyste Hüsnü'ye çekim var etin çekilsin deyince...Rıza baba 'Telsizden un mu istenir':img-hyste :img-hyste Süper bir tanıtımdı gerçekten...Duygu 1-2 tane foto çekebilir misin:img-wink:

evet süperdi hatta huysuz virjin murat ile zeynep in kafalarını biririne tokuşturuyodu...:img-hyste

zaten içeriye bir girişi vardı ki....:img-hyste mesut un yüz ifadesini hayatım boyunca unutmam sanırım...:img-hyste

istediğin foto olsun canımm bana yarım saat verirsen çeker eklerim....:img-wink:

Roxelanne
23-04-07, 11:39
evet süperdi hatta huysuz virjin murat ile zeynep in kafalarını biririne tokuşturuyodu...:img-hyste

zaten içeriye bir girişi vardı ki....:img-hyste mesut un yüz ifadesini hayatım boyunca unutmam sanırım...:img-hyste

istediğin foto olsun canımm bana yarım saat verirsen çeker eklerim....:img-wink:

mesut un tipi kaymış bi vaziyetteydi zaten,huysuz virjin de içeri girince müthiş oldu.. Hüsnü apayrı bi alem zaten,elinde unla nasıl daldı içeri..

Duygucum resim demişken,benim de bi sipariş vardı ama,28. bölümden???

benhermi
23-04-07, 11:45
mesut un tipi kaymış bi vaziyetteydi zaten,huysuz virjin de içeri girince müthiş oldu.. Hüsnü apayrı bi alem zaten,elinde unla nasıl daldı içeri..

Duygucum resim demişken,benim de bi sipariş vardı ama,28. bölümden???

ay bir de güneri civaoğlunun içeri giririşi vardı... rıza baba neye uğradığını şaşırmıştı hatırlarsanız.... tabii mesut da... bir de murat ın börek için tek yumurtayı gösterişi vardı tabii....:img-hyste

canım ben senin siparişini toptan unutmuşum... çok pardon bişey sorucam tam olarak nereyi istediğini söyleyebilir misin acaba...?(canım çok özür dilerim ya...:icon_sorr )

ismail200
23-04-07, 11:47

Evet huysuz virjinin içeriye girmesi güzeldi.zaten zeynep&muratın kaflarını tokuştarması başlı başına süperdi.evet bende unutamam.fotoları eklersen bende sevinirim.
duygu çözebildinmi bari sorunu.

Roxelanne
23-04-07, 11:48
Rıza Baba zavallım ya un yok yumurta yok,elinde merdaneyle börek açmayı bekliyo :) Olsun,Rıza Baba'ya o bile yakışıyor valla..

Canım 28. bölümde operasyon sahnesinden bi kare istiyorum.. Bi yerde Mesut'un arkası dönükken biri onu vurmaya hazırlanıyo ama Ali'den kaçamıyor..Sonra Mesut dönüp Ali'ye bakıyo,Ali de gözünü tüfekten ayırıp şöyle bi bakış atıyo..

heh işte o bakış,valla içim gitmişti o ana.. :)

$ewim
23-04-07, 11:55
Bunların ikisi figüran kalacak deyip saçlarını çekince Zeynep dayanamayıp çığlık atmıştı Rıza Baba da börek yapmayı çok iyi biliyor galiba bütün malzemelerden haberi vardı:img-hyste :img-hyste saol duygu :img-wink:

Roxelanne
23-04-07, 12:13
Ay bugün Arka Sokaklar'a ne güldüm yaa,az evvel Ali ve Pınar'ın sinemada basıldıkları sahneyi izledim :) :) Offf Allah'ım karnıma ağrılar girdi gülmekten..

"Bak Suat tuvalette ne buldum.. LALEE!"

"Aa bunlar şimdi şey mi Hüsnü,filmdeki gibii.."

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Dikkat ettim de Pınar Hüsnü ve Suat'ı gördüğü sahnede çok başarılı oynamış... :good:

benhermi
23-04-07, 12:25
Ay bugün Arka Sokaklar'a ne güldüm yaa,az evvel Ali ve Pınar'ın sinemada basıldıkları sahneyi izledim :) Offf Allah'ım karnıma ağrılar girdi gülmekten..

"Bak Suat tuvalette ne buldum.. LALEE!"

"Aa bunlar şimdi şey mi Hüsnü,filmdeki gibii.."

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Dikkat ettim de Pınar Hüsnü ve Suat'ı gördüğü sahnede çok başarılı oynamış... :good:

ay evet o sahne inanılmaz komedydi...:img-hyste ama dikkat edersen izlerken pınarı ali nin ele verdiğini anlarsın...:img-yes: yani aslında hüsnü sadece ali yi buluyor... ali yi getirdiğinde ali pınarı ın olduğu tarafa bakınca hüsnü pınarı farkediyor.. ynai ali biraz daha akıllıca davransaydı orda pınar farkedilmicekti....:img-yes:

hoş ali zekasını parfumu dışarda bırakmasıyla gösterdi ama..:img-hyste (bu arada şaka yapıyorum adam aşık yani nasıl düşünsün:img-in_lo :img-wink: )

ping_pong
23-04-07, 12:40
benimde en sevdigim bölümlerden birisidir 30 bölüm çokk komikti aslında bence biraz böle aliyle pınar kaçamak çıksalardı hemen yakalanmasalardı halleri çokk komik oluyordu
gecen hafta anladık ki ali pınar ilişkisi devam edecek o kadar çok sevindim ki anlatamam umarm pınarı yarın bol görürüz

Roxelanne
23-04-07, 12:42
ay evet o sahne inanılmaz komedydi...:img-hyste ama dikkat edersen izlerken pınarı ali nin ele verdiğini anlarsın...:img-yes: yani aslında hüsnü sadece ali yi buluyor... ali yi getirdiğinde ali pınarı ın olduğu tarafa bakınca hüsnü pınarı farkediyor.. ynai ali biraz daha akıllıca davransaydı orda pınar farkedilmicekti....:img-yes:

hoş ali zekasını parfumu dışarda bırakmasıyla gösterdi ama..:img-hyste (bu arada şaka yapıyorum adam aşık yani nasıl düşünsün:img-in_lo :img-wink: )

canım dikkat etmeye gerek yok,herşey kabak gibi ortada zaten... Ali bön bön bakınca Hüsnü'de anladı haliyle.. :img-pilot :img-hyste

Ali'ye LALE diyolar ya,çok hoşuma gidiyo yaa,bi de az evvel izledim,ilk bölümlerden birinde Ali "ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız" diye şarkı söylüyodu,sesi fena değilmiş:img-hyste

wcananw
23-04-07, 12:43
bencede duygu haklısın...kesinlikle ali eğer o tarafa bakmasaydı pınarı fark etmiceklerdi.ayrıca orda hüsnünün yüz ifadesine bakarsanız ali pınara doğru bakarken nereye bakıyo die hüsnüde baktı yoksa pınar orda fark edilmicekti..:img-yes:

wcananw
23-04-07, 12:47
arkadaslar biz burda o kadar yorum yaptık ya ayrılmasınlar die onlarda bu ilişkinin devamının olduğunu bize göstermek için pınarı isteme olayını yaptılar
(ayrıca o bölümde pınarın aycaya söylediği su söz cok hoşuma gitmişti:kuzenin değil ama ali fena halde umrumda...cok güzeldi ya)

benhermi
23-04-07, 13:09
canım dikkat etmeye gerek yok,herşey kabak gibi ortada zaten... Ali bön bön bakınca Hüsnü'de anladı haliyle.. :img-pilot :img-hyste

Ali'ye LALE diyolar ya,çok hoşuma gidiyo yaa,bi de az evvel izledim,ilk bölümlerden birinde Ali "ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız" diye şarkı söylüyodu,sesi fena değilmiş:img-hyste

ay o şarkıyı zeynep ile murat a söylüyordu di mi....:img-hyste :img-hyste

ama sanırım ben en çok aliyi 30. bölümü başında seyretmeyi seviyorum... hani ayakkabısını milletin içinde temizliyo.. pınar ile konuşurken de rıza baba ya yakalanıyor ya...:img-hyste :img-hyste

bir de 34. bölümde tabii ben şimdi nerelere saldırayım mesut abi repliği güzeldi...:good: orda çok hoşuma gitmişti o kadar hafta ali nin üzülmesini ekledikten sonra özellikle ayrı bir hoşuma gitmişti.....

meryem91
23-04-07, 13:11
bişey sormak istiyorum kanal d nin reklamlarından bahsetmişsiniz ya hatırlıyorum ama tam olarak gözümün önüne getiremedim nerden izleyebilecemi söyleyebilirmisiniz çokkk teşekkürler şimdidenn

benhermi
23-04-07, 13:13
arkadaslar biz burda o kadar yorum yaptık ya ayrılmasınlar die onlarda bu ilişkinin devamının olduğunu bize göstermek için pınarı isteme olayını yaptılar
(ayrıca o bölümde pınarın aycaya söylediği su söz cok hoşuma gitmişti:kuzenin değil ama ali fena halde umrumda...cok güzeldi ya)

zaten bir şekilde bize pınar ile ali nin ilişkisinin sürdüğünü anlatmak zorundalardı...:img-yes: yoksa çatlicaktık burda her sahneden anlam çıkarmaya çalışıyorduk hatırlarsanız... bu bölüm pınar böyle dedi devamı var yok bu bölüm birşey geçmedi demek burda kestiler diye...

ayrıca pınar ın ben bir alizedeyim lafı ve ali fena halde umurumda lafı gerçekten süperdi....:good: alinin ben şimdi nereye saldırayım abi de gayet güzeldi..:good:

devamını izlicez, izlicez... ama yavaş yavaş sanırım....

RIZA_BABA
23-04-07, 13:18

OoOoOo arkadaşlar bakıyorum nostalji yapmışınız törenden yeni geldim bende

evet kübra aki o sahneden çok komikti sesi de güzeldi sanırım zeyneple murat kavga etmişlerdi merkezde ona sölüyordular hatta murat malzeme etin bizi diyordu zeynebe:img-hyste

özzz
23-04-07, 13:30
özette yine pınarın ismi yokk yaa :( çok sinir bi durum ne yapılmaya çalışılıyor eminim yine bir kez bile pınarın yüzünü göremicez :(

M€LİS
23-04-07, 14:09
ewt.. bn de cok gülmüstüm o sahneye.. eyvah yazık düstü hüsnünün eline bi de mesut duyarsa artık allahh dedim.. sonra hersey deisti tabi mesut duyunca aliyi bi silkeledi we hersey malesef bitti..

MoOnDaNcE-11
23-04-07, 14:12
Ilk bolumden beri takip ettigim nadir dizilerden bir tanesi Arka Sokaklar . Her seyden once 3 tane cok sevdigim oyuncu ki bunlar Zafer Ergin , Ozgur Ozan ve Sevket Coruh , bir dizide oynayacaklar da ben kaciracagim , yok ya :img-wink: Cekimler kaliteli , senaryo da guzel , araya serpistirilen komiklikler de epey insani eglendiriyor .

Son bolumde kasap ciraginin sokaktaki genc kizlara bakarak kiymayi yogurmasi da hayatim boyunca aklima gelmemisti , iyi bir fikir :img-wink:

Roxelanne
23-04-07, 15:24
Ağlamak istiyorum yaaa!!!!

Şuan yemin ederim hırsımdan,sinirimden titriyorum..

Tekrar bölümünde ilk başta Tunç'un hastaneye kaldırıldığını öğrenince bi göbekten geri dönüyolar ya,abi benim her sabah ve her akşam düzenli olarak etrafında döndüğüm bi göbektir kendisi..Ve o konvoyun geçtiği güzergah da hergün kullandığım yol...Nasıl rastlamam ya,off yaa offfffffffff!!!!!

İçip içip ateş eden adamların sahnesinde etrafa dikkat ettim,farklı yerlerde çekilmiş,o çok agresif olanının arkaplanında minibüs yolunu e5 e bağlayan yol görünürken diğerinin arka planında az önce bahsettiğim göbeğin (minibüsün dönme sahnesinden yola çıkarsak) sol tarafından devam eden yol vardı...O evlendirme dairesi de Küçükyalı'da,okulumuzun hemen alt kısmında,10-15 dklık yol..Vurulan kızın evinin önünde geçen sahne de yine o göbeğin bulunduğu caddenin üzerindeki binalardan biri yanımıyorsam,oooooff Allah'ım offffffffffff :(

benhermi
23-04-07, 15:29
Son bolumde kasap ciraginin sokaktaki genc kizlara bakarak kiymayi yogurmasi da hayatim boyunca aklima gelmemisti , iyi bir fikir :img-wink:

dün gece en iğrenç olayları konuşurken bunu unutmuştuk sanırım... gerekten çok berbat bir adamdı o ya... zaten görüntüsü bile korkmak için yeterliydi aslında... o saçlar... kirli sakal fln...:img-swoon

benhermi
23-04-07, 15:36
Ağlamak istiyorum yaaa!!!!

Şuan yemin ederim hırsımdan,sinirimden titriyorum..

Tekrar bölümünde ilk başta Tunç'un hastaneye kaldırıldığını öğrenince bi göbekten geri dönüyolar ya,abi benim her sabah ve her akşam düzenli olarak etrafında döndüğüm bi göbektir kendisi..Ve o konvoyun geçtiği güzergah da hergün kullandığım yol...Nasıl rastlamam ya,off yaa offfffffffff!!!!!

İçip içip ateş eden adamların sahnesinde etrafa dikkat ettim,farklı yerlerde çekilmiş,o çok agresif olanının arkaplanında minibüs yolunu e5 e bağlayan yol görünürken diğerinin arka planında az önce bahsettiğim göbeğin (minibüsün dönme sahnesinden yola çıkarsak) sol tarafından devam eden yol vardı...O evlendirme dairesi de Küçükyalı'da,okulumuzun hemen alt kısmında,10-15 dklık yol..Vurulan kızın evinin önünde geçen sahne de yine o göbeğin bulunduğu caddenin üzerindeki binalardan biri yanımıyorsam,oooooff Allah'ım offffffffffff :(

gerçekten senin de şanşsızlığın üzerindeymiş ya...

ben de şimdi indirdiğim bölümden yani 34. bölümden zeynep ile murat ın evinin yerini anlamaya çalışıyorum... yani beşiktaştan bahsediyorlarya ... ben de beşiktaşta oturuyorum... aslında benim oturduum bölülmde öyle bir yer bilmiyorum ben (bilirsiniz beşiktşın türlü türlü yeri var) ama bir anlayabilsem neresi olduğunu artık kapıda mı yatarım bişeyler düşünürüm....:img-hyste

ama tabii bahsettikleri ev beşiktaşta olmayabilir de... sonuçta en başa zeynep in evi için bebekte demişlerdi şişmdi sarıyerde diyorlar...

benhermi
23-04-07, 16:04
Duygucuğum o tür insanlara ruh hastası denir adam kafayı sıyırmış yani :D

Arkadaşlar şimdi fragmanı izledim tv de bi adamı bagaja koyuyorlar acaba o bizden birimi tam seçemedimde

evet gerçekten adam delinin de delisi... kızı motoskletin üstünde hayal ettiği sahnede onu zaten anlamıştık....:img-swoon ama gerçekten korkunçtu yani...

ben dikkatlice izledim de tolga o bagaja sokulan tunç....

ismail200
23-04-07, 16:12
Evet bagja konulan tunç offf salı olsada izlesek ya duygu bu arada naptın halledemedinmi sorunu.benim bi önerim olucak forumca senin sorununa bi çare bulalım.

benhermi
23-04-07, 16:17
arkadaşlar birşey sorucam biaz önce kanal d de bu akşam eğitim gönüllülerinin yaptığı bir buluşma olacağının reklemı yapıldı da ben ancak sonuna yetişrbildim... kanal d nin birçok dizisinden oyuncu da katılacakmış bu geceye... acaba bizimkilerden kimse var mı?....

yani bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı....?

RIZA_BABA
23-04-07, 16:19
evet gerçekten adam delinin de delisi... kızı motoskletin üstünde hayal ettiği sahnede onu zaten anlamıştık....:img-swoon ama gerçekten korkunçtu yani...

ben dikkatlice izledim de tolga o bagaja sokulan tunç....

of ya garibimin başına gelmeyen kalmadı baya bi eziyet çekti annesi öldü daha sonra mesutun tayin olayı başına kum torbası çarpması şimdide kaçırıldı rahat bırakın bi ya

benhermi
23-04-07, 16:21
Evet bagja konulan tunç offf salı olsada izlesek ya duygu bu arada naptın halledemedinmi sorunu.benim bi önerim olucak forumca senin sorununa bi çare bulalım.

evet salı günü olsun hemen de izleyelim bizde.... diğer dizilerde genel olarak yeni bölüm hakkında bilgi edinildikçe heyecan azalır... bizimkinde tam tersi oluyor... gittikçe daha da heyecanlanıyoruz...

(yok ismail ya çözemedim bir türlü açamadım yani açılıyor da bağlantıda mı bir sorun var ne anlayamadım yani herkes offline gözüküyo yani... nasıl çözücez ki keşke çözebilsem...:icon_sorr )

ismail200
23-04-07, 16:42
şu an 32 bölümde bitti.özellikle zeynep&murat sahneleri harikaydı.zeynepin murat kıskanması ve tabikide son sahne.tunçun konuşması bu sahneyi ne zaman izlesem kendimi tutamayıp aglıyorum insan bisahneyi herdefasında izleyipte aglarmı demekki aglarmış diziye kendimi öyle kaptırorum ki sanki o olanları ben yaşıyomuş gibi oluyo.

meryem91
23-04-07, 16:49
tuncun sahnesine bende dayanamıyorum küçücük çocuk neler yaşadı yaa yazıkk daha bu yaşında zeynep murat sahhneleri zaten beni bitiriyor cok tatlılar yaa ama en komik yer dolandırılan adam adama dolandırıldın diyolar o hala tülin sözlüm diyoo:happy0064 :happy0064

RIZA_BABA
23-04-07, 17:03
32.bölüm bitti

Mahkeme sahnesi süperdi hele mahkeme çıkışı tunç ile mesutun sevinci muhteşemdi gerçektenn lemanın yüz halnide görmeğe değerdi :)

wcananw
23-04-07, 17:16
bencede o sahneyi çok çok ii cekmişler...ben ilk izlediğimde cok duygulanmıstım.güzel bi bölümdü....ama murat bu bölüm biraz fazla ucmustu.ayrıca bişi söylemek istiorum:zeynep hiç bi erkeğe gidip yapısmıo tanıdık bile olsa naber canım demeler,sarılmalar falan yapmıo.ama MURAT öylemi direk yapısıo naber canım ,güzelim falan sade bu bölüm için deil genel olarak bööyle bu gidişle zeyneple murat cok kavga eder(((hos bizde böyle sahneleri izlemekten zevk alıoruz cünkü çok güzel oynuolar)))

Roxelanne
23-04-07, 17:16
32. bölümün ardından buradayım.. Hala şansıma lanet etmekle meşgulüm o ayrı..

Son mahkeme sahnesini yine gözlerim dolarak izledim.Mesut kazandık dediğinde bi baktım ki ekiple beraber ben de kahkaha atıyorumm...

Ağlasalar ağlıyor,gülseler gülüyoruz.. Yahu nasıl girdi bunlar bizim hayatımıza?? Bi fikri olan.... :)

benhermi
23-04-07, 17:22
birsüre çıkmak zorunda kaldım ama herzamanki gibi yine ben:happy0064 :happy0064

32. bölümün tekrarı da bitti artık tekrar bölümleri de olmicak akşamları ne yapıcam bilmiyorum gerçekten...:icon_sorr gerçekten ismail haklı her izleyişimde ben de çok duygulanıyorum (ağlamasam da) tuç un sözleri vgerçekten çok güzeldi.. babasına olan sevgisini ancak bu kadar güzel anlatabilirdi...

ama bu tunç gerçekten çok şanşsız...daha 12 yaşında ama başına gelmeyen kalmadı... hep dediğim gibi dayanması gerçekten bir mucize....:img-yes:

wcananw
23-04-07, 17:23
bu arada arkadaslar hafta içi tekrar bölümleri bitio.yarın 33.,carsamba 34. cuma 35. oluyo ve bitio...off off alışmıstık ne güzel gidiodu ya..(arka sokakların yeni bölümünün baslamasına 29 saat 22 dakika kaldı.)

benhermi
23-04-07, 17:26
32. bölümün ardından buradayım.. Hala şansıma lanet etmekle meşgulüm o ayrı..

Son mahkeme sahnesini yine gözlerim dolarak izledim.Mesut kazandık dediğinde bi baktım ki ekiple beraber ben de kahkaha atıyorumm...

Ağlasalar ağlıyor,gülseler gülüyoruz.. Yahu nasıl girdi bunlar bizim hayatımıza?? Bi fikri olan.... :)

aynen kübra.... ekipin sevinç anını kaç defa başa alıp izlediğimi bilmiyorum yani... süperler... insan gerçekte gülmekten kendini alamıyor... aynı mutluluğu hepberaber yaşıyoruz...

ayrıca bilen varsa aslında bana da cevap versin gerçekten biz nasıl bu kadar fanatk olduk.... (mesela ben...?)

ama benim şimdiye kadar snırım en çok güldüğüm arka sokaklar sahnesi avatarımdaki sahne..:img-hyste her defasında ama her defasında gülmekten karnıma ağrılar giriyor...

Roxelanne
23-04-07, 17:26
hayır yarınki bölüm zerynepin kacırıldığı bölüm gecen hafta tunc kacırıldı bu arada arkadaslar farkında mısınz??hafta içi tekrar bölümleri bitio.yarın 33.,carsamba 34. cuma 35. oluyo ve bitio...off off alışmıstık ne güzel gidiodu ya..(arka sokakların yeni bölümünün baslamasına 29 saat 22 dakika kaldı.)

evet,bitiyo malesef.. ya ben çok alıştım her akşam okuldan gelip tv karşısına oturmaya.. çok kötü olacak bitince... 35. bölümle beraber tekrar serisini kapatıcaz yani :sad53:

Roxelanne
23-04-07, 17:29
aynen kübra.... ekipin sevinç anını kaç defa başa alıp izlediğimi bilmiyorum yani... süperler... insan gerçekte gülmekten kendini alamıyor... aynı mutluluğu hepberaber yaşıyoruz...

ayrıca bilen varsa aslında bana da cevap versin gerçekten biz nasıl bu kadar fanatk olduk.... (mesela ben...?)

ama benim şimdiye kadar snırım en çok güldüğüm arka sokaklar sahnesi avatarımdaki sahne..:img-hyste her defasında ama her defasında gülmekten karnıma ağrılar giriyor...

valla öyle Duygucum avatarına baktıkça kopuyorum.... O gece sandalyeden düşüyodum zaten gülmekten.. Bugün de fragmana koşarken bacağımı çarptım,sivri biyere geldi,hafif bi kan kaybı :( Sakat kalıcam valla :img-cool2

meryem91
23-04-07, 17:33
perşembeye kadar var tekrarlar ama cuma bitiyo acaba en baş bölümden bi daha verirler mi tekrarları verseler ne güzel olur ben çok alışmıştım böyle her gün okuldan gelince arka sokakları izlemeye zaten boş buldugum her vakti arka sokaklarla ilgili şeylerle geciriyorum nasıl fanatik olduk diye soruyosunuz valla ben de anlamadım eski bölümlerini izledigim andan beri arka sokaklar dışında bişey düşünemiyorum beni bu diziye bağlayan zeynep murat oldu e tabi bi bölümünü izleyip bırakmak kolay mı iyice bağlandım şimdi hiç kacırmıyorum inşallah ta kaçırmam inşallah bu dizi hiç bitmez :happy0064 :img-polic

benhermi
23-04-07, 17:37
valla öyle Duygucum avatarına baktıkça kopuyorum.... O gece sandalyeden düşüyodum zaten gülmekten.. Bugün de fragmana koşarken bacağımı çarptım,sivri biyere geldi,hafif bi kan kaybı :( Sakat kalıcam valla :img-cool2

evet aynen.... zaten bir benim kullandığım avatar bir de senin ve tolganın kullandığı avatar sahneleri ciddi süperdi..:img-hyste yani hüsnü nün de bir yerdeki kerem e bir de haşat olmuşa arabasına bakıp ikisinin arasında gidip gelip kiminle ilgileneceğini bilmeyen hali... ama sonra ikisini de boşverip eşşek sıpalarııııııııı diye bağırışı süperdi..:img-hyste

(ben de geçen hafta fragmana yetişicem diye mutfakta su içerken fragmanın sesini duydum diye odama çıkmaya çalışırken bardağı elimden düşürmüştüm...:img-hyste benimki kan kaybı olmasa da kayıp souçta... akanl d biraz daha fazla yayınlasa fragmanı ilk günlerde bunlar başımıza gelmez aslında....)

Roxelanne
23-04-07, 17:38
Valla ben Arka Sokaklar'ı izlemeye (tam anlamıyla) 28. bölümde başladım..Buradaki herkes diziye yapışma sebebimin Alp olduğunu biliyo..Ardından buraya yazmaya başladım,sizlerle tanıştım ve tekrar bölümleri geldi...

İşte ben bu aileye (ekibe mi demeliyim artık) böyle dahil oldum.. Şikayetçi de değilim :)

meryem91
23-04-07, 17:42
bende şikayetçi degilim bilakis çok ama çok memnunm bende tekrarlardan 14.bölümle başladım eski bölümlerini izleyemedim diye çok üzülüyorum keşke bu cumadan itibaren 1.bölümden tekrar verseler inşallah yaa çok dua etcem tekrrar bölümlerini versinler diye inş da verirler :img-wink:

benhermi
23-04-07, 17:43
perşembeye kadar var tekrarlar ama cuma bitiyo acaba en baş bölümden bi daha verirler mi tekrarları verseler ne güzel olur ben çok alışmıştım böyle her gün okuldan gelince arka sokakları izlemeye zaten boş buldugum her vakti arka sokaklarla ilgili şeylerle geciriyorum nasıl fanatik olduk diye soruyosunuz valla ben de anlamadım eski bölümlerini izledigim andan beri arka sokaklar dışında bişey düşünemiyorum beni bu diziye bağlayan zeynep murat oldu e tabi bi bölümünü izleyip bırakmak kolay mı iyice bağlandım şimdi hiç kacırmıyorum inşallah ta kaçırmam inşallah bu dizi hiç bitmez :happy0064 :img-polic

ben fanatkliğe 4. bölümle beraber başlamıştım...:img-yes: daha önce polisiye dizi diye izliyodum (polisiye film ve dizilere ayrı bir ilgim vardır da...:img-yes: )ama sadece izliyodum yani... ama 4 bölümde zeynep-murat ilişkisi süper bir hal alınca ben de ultra bir fanatik haline geldim....:happy0064 :happy0064 tabii bunda bu sitenin de etkisi var:img-wink:

tekrar bölümlerini de bitirirler artık yani bence en baştan tekrar başlamazlar...:icon_sorr

RIZA_BABA
23-04-07, 17:44

geçmiş olsun kübracığım ah ah kanald şu halimizi görsede böle yaralanmalar olmasa fragmanı izlemek için

Tekrar bölümlere bende alışmıştım okuldan geldiğimde izlemek ve nosy,talji yapmak ben bu tekrarları izlerken daha önce farkedemediğim sahneleri farkettim ayrıntılı ve dikkatli izledim yanii

Roxelanne
23-04-07, 17:45
yeniden başlatmazlar bence de.. çünkü seyirci (asla biz değil) sıkılır bi süre sonra bu da dizimizin imajı açısından kötü olur..

kendimle gurur duyuyorum çünkü az evvel Alp'in biyografisini kendi başlığına ekledim,sonunda yaa :)

$ewim
23-04-07, 17:45
Ben yazın arka sokaklara gıcık oluodum her reklamdan sonra yakında diye ya arka sokaklar çıkıyordu ya da ah polis olsam.Kendime deyip duruyordum.Ben bu dizi başlayınca inadına izlemiycem diye..Bir gün misafirlikte 2. bölümü açmışlar arka sokakların ben o gün hastası oldum şimdi de biliyorsunuz halimi kar demem sınav demem izlerim:img-wink:

Derya_Can
23-04-07, 17:48
ooo bakiyorumda herkes buralarda ;)

saatler bile hesaplanmis benhermi imzan cok seker olmus cok
euro d sadece pazartesi ve sali günleri arkasokaklari yayinliyor cok sinir oldum ya

herneyse yarin büyük gün
ya lemana cok mu kötü davraniyoruz nede olsa sonunda tuncu kurtaricak
hemde vurulucak yani kim apar bunlari tabi bizimkilerden baska

benhermi
23-04-07, 17:48
tekrar ölümlerinin olması zaten birçok kişiyi arka sokaklar müptelası yaptı....:img-yes: zaten reytiglerde de müthiş bir artma oldu farkederseniz.... yani tekrarlardan önce 3.lükteydik ve artık 2 olalım tekrar diye sürünürken tekrarlarla 2. yükselip 3. ile arayı bayaa açıp 1.yle arayı bayaa kapadık...:img-wink: ve tabii birsürü de arkadaş kazandık foruma:img-yes:

Valla ben Arka Sokaklar'ı izlemeye (tam anlamıyla) 28. bölümde başladım..Buradaki herkes diziye yapışma sebebimin Alp olduğunu biliyo..Ardından buraya yazmaya başladım,sizlerle tanıştım ve tekrar bölümleri geldi...

İşte ben bu aileye (ekibe mi demeliyim artık) böyle dahil oldum.. Şikayetçi de değilim :)

evet canım tam bir ali fanatiği olarak başlamıştın sen ama şimdi imza ve avatarına da bakınca aynı zamanda arka sokaklar fan ı oolduğun hemen anlaşılıyor...:happy0064 :happy0064

benhermi
23-04-07, 17:54
ooo bakiyorumda herkes buralarda ;)

saatler bile hesaplanmis benhermi imzan cok seker olmus cok
euro d sadece pazartesi ve sali günleri arkasokaklari yayinliyor cok sinir oldum ya

herneyse yarin büyük gün
ya lemana cok mu kötü davraniyoruz nede olsa sonunda tuncu kurtaricak
hemde vurulucak yani kim apar bunlari tabi bizimkilerden baska

evet canım forum şuanda süper...:happy0064

aslında leman hanıma bence kötü davranmıyoru da dengesiz davranıyoruz... ama bunun nedeni de kendisinin çok dengesiz davranması.... en başlarda, yani leman ın ilk çıkış zamanlarında biz lemanı tutup mesut u suçlamıştık... çünkü mesut birden çok sert çıkmışyı leman a tabii bunun nedeni tunç u kaybetme korkusuydu... ama daha sonra iş inada bindikçe leman da kendini kaybetti yani çok hırslandı ve yapmaması gereken çok şey yaptı biz de o zaman ona kızmaya başladık...

ama şimdi herşey yavaş yavaş yoluna girmeye başladı... leman gttikçe kendine gelmeye başladı... biz de onun çin iyi düşünmeye...:img-yes: (yani en azından ben:img-wink: )

(not: bu arada imzayı beyenmene çok sevindim canım saol... :img-in_lo )

Roxelanne
23-04-07, 17:57
geçmiş olsun kübracığım ah ah kanald şu halimizi görsede böle yaralanmalar olmasa fragmanı izlemek için

Tekrar bölümlere bende alışmıştım okuldan geldiğimde izlemek ve nosy,talji yapmak ben bu tekrarları izlerken daha önce farkedemediğim sahneleri farkettim ayrıntılı ve dikkatli izledim yanii

saol Tolgacım valla kanadığını farketmedim,eşofmanım gri,ona bulaşmış,ordan farkettim..

tekrar bölümlerini ilk baştan çook dikkatli izledim.. arada bildiğim bölümler olsa bile gözümü ayırmadan ayrıntıları inceledim..28.bölümden sonrasını 4x4 gözle didik didik ettim :)

Roxelanne
23-04-07, 18:02
evet canım tam bir ali fanatiği olarak başlamıştın sen ama şimdi imza ve avatarına da bakınca aynı zamanda arka sokaklar fan ı oolduğun hemen anlaşılıyor...:happy0064 :happy0064

Oyuncuların tümünü seviyorum ben (tamam kabul Alp başka :img-blush ) Alp'e bu kadar hayranlık duymam dizideki diğer oyuncuları görmemi engellemiyor ama... Mesut ve Hüsnü adamlarım yaa,bunun yanında Alp'e ölüyorum,ayrıca Rıza Baba'nın kişiliğine bayılıyorum,Suat ve eşşek sıpalarına gülmekten kırılıyorum,Ayla gibi bi edebiyat hocam olsa diyorum........................................... .............

diyorum da diyorum..Bence bi dizinin gerçekten amacına ulaşmış olması bu demek!! :good:

benhermi
23-04-07, 18:34
Oyuncuların tümünü seviyorum ben (tamam kabul Alp başka :img-blush ) Alp'e bu kadar hayranlık duymam dizideki diğer oyuncuları görmemi engellemiyor ama... Mesut ve Hüsnü adamlarım yaa,bunun yanında Alp'e ölüyorum,ayrıca Rıza Baba'nın kişiliğine bayılıyorum,Suat ve eşşek sıpalarına gülmekten kırılıyorum,Ayla gibi bi edebiyat hocam olsa diyorum........................................... .............

diyorum da diyorum..Bence bi dizinin gerçekten amacına ulaşmış olması bu demek!! :good:

evet canım işte bende de arka sokaklar murat-zeynep ile beraber hastalık haline gelmeye başlamıştı ama sonradan her oyuncuyu teker teker daha da çok sevmeye başladım özellikle mesut u ... ki ben şevket çoruh u aslında severdim ama arka sokaklar ile birlikte daha da sevdim....:happy0064 :happy0064

bakalım tekrarlar bitince ne yapıcaz... ki bir de bunun yazın sezon arası var... asıl yazın neler yapıcaz...

(arkadaşlar forum çok süper gidiyor dedim nazar değdirdim sanırım....nerdesiniz.....?)

Derya_Can
23-04-07, 18:43
ya 8 bölümde bir sahne vardi hüsnü ve mesutun ay cok komikya yazamiyorum bile birtane zelisin arkadasi vardi okan ismi galiba hüsnü cocugu kücük boyle birsey zanediyordu sonra oglan deve cikiyor

hüsnü mesutu ariyor arastirma etsin diye okan hakinda okan tertemiz cikiyor
ama mesut hüsnüye yalan söylüyor
hüsnü oglani tutukluyor sonra gercegi ögrendinde küfür etmeye basliyor
o kismi tabi cok komik ne dedigini anlamiyorum

bu gecenin sabahi hüsnü mesutu kosturuyor ay cok komik ya :)

duygu ve nizar
23-04-07, 18:48
roxelanne cim canım benim hislerimin tercümanı olmuşsun canım kadromuzun hepsi muhteşem....hele ki benim aylamla rızam ikisine bayılıyorum...her insanın zevki aynı değildir....bazıları zeyneple muratı seviyor.....bazıları pınarla aliyi sever....bende aylayla rızayı onların aşkı da beni çok etkiliyor....keşke ikisini daha fazla görebilsem......

Roxelanne
23-04-07, 18:55
evet canım işte bende de arka sokaklar murat-zeynep ile beraber hastalık haline gelmeye başlamıştı ama sonradan her oyuncuyu teker teker daha da çok sevmeye başladım özellikle mesut u ... ki ben şevket çoruh u aslında severdim ama arka sokaklar ile birlikte daha da sevdim....:happy0064 :happy0064

bakalım tekrarlar bitince ne yapıcaz... ki bir de bunun yazın sezon arası var... asıl yazın neler yapıcaz...

(arkadaşlar forum çok süper gidiyor dedim nazar değdirdim sanırım....nerdesiniz.....?)

burdayım burdayım,yemek molası verdim.. cvp vermekte gecikebilirim çünkü yarın çifte arka sokaklar olacağı için çarşamba günkü mat sınavına çalışmam gerek şimdiden.. :) konu tekrarı yapıyorum...

sezon finalinden sonra burada birbirimizle ve eski videolarla avutucaz birbirimizi.. :)

Roxelanne
23-04-07, 18:56
roxelanne cim canım benim hislerimin tercümanı olmuşsun canım kadromuzun hepsi muhteşem....hele ki benim aylamla rızam ikisine bayılıyorum...her insanın zevki aynı değildir....bazıları zeyneple muratı seviyor.....bazıları pınarla aliyi sever....bende aylayla rızayı onların aşkı da beni çok etkiliyor....keşke ikisini daha fazla görebilsem......

işte bu forumu ve bu diziyi bu nedenle seviyorum.. düşünce yapılarımız,sevdiklerimiz,kişiliğimiz farklı farklı olsa da tüm yollarımız Arka Sokaklar'da kesişiyor :good:

RIZA_BABA
23-04-07, 19:00
Arkadaşlar şimdi fragmanı izledim bişiye takıldım

Bi kadın

"Çık evimden kimsin sen aaaaaaaaaa" diye bağırıyor ya işte o kadın bana tanıdık geldi bir yerden hatırlayacam ama gelmiyor aklıma bilen birisi varsa sölermi bazı dizilerde oynamıştı sanırım

meryem91
23-04-07, 19:01
benimde carşamba mat yazılısı var bende arka sokakları izleyebilmek icin(gerçi calışmasam da izlerdim ama)bugünde okulların tatil olmasını fırsat bilerek calıştım :happy0064 :happy0064

wcananw
23-04-07, 19:03
bende 3. bölkümünden itibAREn tekrarlarınnı izlemeye baslamıstım(o zaman haftasonu tekrarını veriodu bende hep tekrarına raslıyodum.)6.bbölümden itibaren zayneple muratı ve ekibi görünce basladım.hiç sikayetci değilim.su anda türkiyedeki hatta dünyadaki bana göre en güzel dizi...tekrar ve tekrar böyle bi senaryo yazdıkları için senaristlere yönettiği içinde ORHAN OĞUZa cok tesekkür ederim(hatta ederiz dimi arkadaslar):img-yes:
(((arkadaslar bu arada muratın babası rolünü canlandıran adam bugün acı hayatın yeni bölümünde oynayacak reklamda gördüm.)))

Roxelanne
23-04-07, 19:04
benimde carşamba mat yazılısı var bende arka sokakları izleyebilmek icin(gerçi calışmasam da izlerdim ama)bugünde okulların tatil olmasını fırsat bilerek calıştım :happy0064 :happy0064

aynen,saat 5e kadar belli aralıklarla çalıştım (bu arada kime sorsam çarş mat yazılım var diyo hayırdır inşallah.)

Tolgacım ya ben o kadına dikkat etmedim,nerden tanıdık geldi acaba?? Belki de Murat'ın gırtlağına çöktüğü adam onunla alakalıdır... ??

RIZA_BABA
23-04-07, 19:13
aynen,saat 5e kadar belli aralıklarla çalıştım (bu arada kime sorsam çarş mat yazılım var diyo hayırdır inşallah.)

Tolgacım ya ben o kadına dikkat etmedim,nerden tanıdık geldi acaba?? Belki de Murat'ın gırtlağına çöktüğü adam onunla alakalıdır... ??

pek tahmin etmiyorum yani onu ben tvde çok görmüştüm ayrıca o adamlada alakası yoktur çünki sanırım o kadının eve hırsız giriyor sanırım

ismail200
23-04-07, 19:15
burdayım burdayım,yemek molası verdim.. cvp vermekte gecikebilirim çünkü yarın çifte arka sokaklar olacağı için çarşamba günkü mat sınavına çalışmam gerek şimdiden.. :) konu tekrarı yapıyorum...

sezon finalinden sonra burada birbirimizle ve eski videolarla avutucaz birbirimizi.. :)

zeynep&murat sezon finaline kadar evlensinde biz eski vieolarla avuturuz kendimizi yeter ki evlilik gerçekleşsin.:happy0064

Roxelanne
23-04-07, 19:18
kadın evde yalnız.. evine tanımadığı bi adam giriyor.. o zaman kadının yalnız olduğunu bilen biri bu.. amacı hırsızlık da olabilir,başka bişi de.

benhermi
23-04-07, 19:21

canım ayla ile rıza nın aşkına hayran olmayan yoktur... hiç merak etme bilmiyoru haytırlıyor musun 3. bölümün sonunda rıza ayla yı ve sınıfını silahlı öğrenciden kurtardıktan sonra ekip arabasında ikisi sarılarak oturuyordu murat da zeynep e bir dakka diyip ayla ve rıza yı gösteriyordu... ""böyle yaşlanmak ne kadar güzel di mi?"" diyordu ya aslında bu bile yetmez kisine ama süper bir sahneydi....

o sahnede belki murat zeynep e sormuştu fikrini ama bence o sahneyi ileyen herkes hiç düşünmeden murat ın sorusuna ya kafasını sallayarak ya da evet diyerek cevap vermiiştir....:img-yes: :img-yes: :img-in_lo

Roxelanne
23-04-07, 19:23
zeynep&murat sezon finaline kadar evlensinde biz eski vieolarla avuturuz kendimizi yeter ki evlilik gerçekleşsin.:happy0064

valla ben hala düğün sahnesinde sürpriz bir final olacağı kanaatindeyim.. zaten olaysız bi düğün olmayacağı kesin..

sahnede de kesin Pınar olur,dizinin kadrolu şarkıcısı :)

RIZA_BABA
23-04-07, 19:23

onu pek tahmin etmiyorum tam sezon finalinin olduğu bölüm evlenirken bişiler çıkıp diğer sezona aktarabilirler heycan ve merak bol olsun diye öle tahmin ediyorum ben

bizde burda meraktan çatlarız artık

benhermi
23-04-07, 19:24
ya 8 bölümde bir sahne vardi hüsnü ve mesutun ay cok komikya yazamiyorum bile birtane zelisin arkadasi vardi okan ismi galiba hüsnü cocugu kücük boyle birsey zanediyordu sonra oglan deve cikiyor

o ola gerçekten süperdi ya...:img-hyste özellikle hüsnü nün zelişin arkadaşını görünce ilk verdiği tepki ve mesut buna şaka yaptıktan sonra heyecanla çocuğu tutuklamaya çalışması inanılmaz komediydi...:img-hyste

ve tabii sonra mesut a küfürleri saydırması... mesutun da bunn üstüne birşey yapamayıp abartı komik bir yüz ifadesiyle yemeğine geri dönerken aylin e ""ne sen sor ne de ben söyleyim "" demesi de süperdi:img-hyste

benhermi
23-04-07, 19:26

evet canım nasıl olsa ben her bölümü youtube a ekliyorum :img-wink: artık hepberaber bir bölüm elirler onu izler tekrar yorumlarımızı yaparız...:happy0064 :happy0064

ama tabii daha en az 5-6 bölüm var sanırım sezon finaline.... şimdi yeni bölümlerin tadını çıkarma zamanı....:img-wink:

(bu arada şimdiden iyi sınavlar canım:img-wink: )

benhermi
23-04-07, 19:30
bende 3. bölkümünden itibAREn tekrarlarınnı izlemeye baslamıstım(o zaman haftasonu tekrarını veriodu bende hep tekrarına raslıyodum.)6.bbölümden itibaren zayneple muratı ve ekibi görünce basladım.hiç sikayetci değilim.su anda türkiyedeki hatta dünyadaki bana göre en güzel dizi...tekrar ve tekrar böyle bi senaryo yazdıkları için senaristlere yönettiği içinde ORHAN OĞUZa cok tesekkür ederim(hatta ederiz dimi arkadaslar):img-yes:
(((arkadaslar bu arada muratın babası rolünü canlandıran adam bugün acı hayatın yeni bölümünde oynayacak reklamda gördüm.)))

kesinlikle canım... bu başarıdan dolayı tüm ekibi tek tek bir lez daha tebrik etmek lazım.... ayrıca bizim dizimizin en önemli özelliklerinden biri de senaryosunun bize ait olması biçok konuda da insanlara yol gösteriyo ve bilinçlendiriyo... bir kadının gazetelere arka sokakları izlediğim için kapkaçta hayatım kurtuldu demesini unutmamalıyız mesela (basında çıkmış haberlerde ekli...)

evet canım murat ın ababasını canlandıran oyuncuyu reklamda ben de farkettim... yanlış anlamadıysam orda da br denizciyi oynuyor... arka sokaklarda da eskiden denizciydi ya...:img-wink:

benhermi
23-04-07, 19:32

ay ben gerçekten çok merak ediyorum onların düğün sahnelerini.....:img-yes: özellikle zeynep i gelinlikle hayal ediyorum da bazen korkuyorum kolaylık olsun diye operasyona giderken giydiği botlardan birini giyer diye....:img-hyste

şaka bir yana dizimiz sadece aşk dizisi olmadığı için kesin düğüne de bir belki birkaç olay katacaklardır... bakalım ne olacak bu olaylar....?

RIZA_BABA
23-04-07, 19:32

evet orası gerçekten çok komikti hatta hüsnü küfür etmeye başladıklarında sesi biraz hızlandırmışlar garibim suat çocuklarını kulaklarını tıkayacam diye elleri bi tekinin bi zelişin bi metinin şaşırdı garibim :img-hyste ertesi sabah merkezde hüsnün mesutu kovalaması da süperdi kağıtlar havada uçuşuyordu

daha sonra aylinde bi resim veriyor hüsnüye 3 aylık bi yeğeni aylinin aylin diyor şunun gb sine bakarmısın işte orada çok güldüm yaw şu ekip matrak bi ekip yaw:img-hyste :img-hyste a

RIZA_BABA
23-04-07, 19:36
ay ben gerçekten çok merak ediyorum onların düğün sahnelerini.....:img-yes: özellikle zeynep i gelinlikle hayal ediyorum da bazen korkuyorum kolaylık olsun diye operasyona giderken giydiği botlardan birini giyer diye....:img-hyste

şaka bir yana dizimiz sadece aşk dizisi olmadığı için kesin düğüne de bir belki birkaç olay katacaklardır... bakalım ne olacak bu olaylar....?

kanal d nin diğer eski polsiye dizisi yılan hikayesinde polis balosunda salona bomba yerleştirmişlerdi belki murat ile zeynebin düğününde de böle bişi olabilir duygucuğum aksiyon olsun diye ben bunu tahmin ettim yada başka bişi olailirde

benhermi
23-04-07, 19:40
Arkadaşlar şimdi fragmanı izledim bişiye takıldım

Bi kadın

"Çık evimden kimsin sen aaaaaaaaaa" diye bağırıyor ya işte o kadın bana tanıdık geldi bir yerden hatırlayacam ama gelmiyor aklıma bilen birisi varsa sölermi bazı dizilerde oynamıştı sanırım

tolga özette nlatılan konularda bir yaşlı kadının başına gelen birşey anlatılmıyor... sanırım o bir olayla ilgili kısa bir görüntü... ya da özette anlatılmayan bir ayrıntı... zaten sayende özetler o kadar açık değil artık:img-hyste

ama kadın bana tanıdık gelmedi açıkçası... acaba sana nerden tanıdık gelmiş olabilir ki....?

Roxelanne
23-04-07, 19:42
evet canım nasıl olsa ben her bölümü youtube a ekliyorum :img-wink: artık hepberaber bir bölüm elirler onu izler tekrar yorumlarımızı yaparız...:happy0064 :happy0064

ama tabii daha en az 5-6 bölüm var sanırım sezon finaline.... şimdi yeni bölümlerin tadını çıkarma zamanı....:img-wink:

(bu arada şimdiden iyi sınavlar canım:img-wink: )

saol canım,avatar imza yapmaya benzemiyo,babalar gibi geliyo sınav..

düğünde gelinliğin altına bot giymeye kalkabilir Zeynep hakikaten.. Ya da onu topuklu ayakkabılarla zor anlar yaşarken izleyebiliriz..

koskoca Rıza Baba nın ekibinden biri evlenecek de aksiyo olmicak,pehee... Artık bomba mı koyarlar yoksa teröristler mi saldırır (töbeee) bilemem..

bi de bakıyomuşuz "durun bu nikah kıyılamaz" diye eski nişanlı ortaya çıkıyomuş :):img-hyste

RIZA_BABA
23-04-07, 19:44
tolga özette nlatılan konularda bir yaşlı kadının başına gelen birşey anlatılmıyor... sanırım o bir olayla ilgili kısa bir görüntü... ya da özette anlatılmayan bir ayrıntı... zaten sayende özetler o kadar açık değil artık:img-hyste

ama kadın bana tanıdık gelmedi açıkçası... acaba sana nerden tanıdık gelmiş olabilir ki....?

duygu kötümü oldu:img-hyste ne güzel açık vermiyorlar ki bölümü heycanla izleyebiliyoruz diğer türlü uzun uzun verseler diziyi heycanla izleyemiyorum ama böle olunca merakla izliyorum

benhermi
23-04-07, 19:45
kanal d nin diğer eski polsiye dizisi yılan hikayesinde polis balosunda salona bomba yerleştirmişlerdi belki murat ile zeynebin düğününde de böle bişi olabilir duygucuğum aksiyon olsun diye ben bunu tahmin ettim yada başka bişi olailirde

aslında karma bir diziydi... tam polisiye diyemeyiz sanırım.. ama tabii bomba hikayesi ço klasiktir... olabilir o yüzden tabii bu olayın bir klasik olması olmicak anlaı da taşıyabilir...:img-yes: belki çok daha orjinal bişey olur... bilemeyiz tabii

mesela murat ın nişan öncesi sabah ekip olarak çocukları korumaya çalıştıkları bir günün akşamı başka bir sokak çocuğu tarafından bıçaklanmasıydı süper bir ayrıntıydı... ben yine böyle ince birşey bekliyorum açıkcası...:img-yes:

benhermi
23-04-07, 19:52
ah Tolga ah,ne geldiyse senin yüzünden geldi başımıza...

tamam heyecan iyi de,burdan yetkililere sesleniyorum,özeti kısmayınnn!!! :happy0064

yok kübracım yok senin seslenmenle olmaz... bu tamimiyle tolga ya ait bir özellik....:img-hyste :img-hyste yani toga sana ne desem bilmiyorum ki tamam yani kessinler özetten braz heyecan yapıyoruz haklısın ama çatlatmasınlar yani... özeti neredeyse hiç yayınlamayackar(allah korusun tabi...:img-yes: )... o kadar kısa ki...

Roxelanne
23-04-07, 19:56
yok kübracım yok senin seslenmenle olmaz... bu tamimiyle tolga ya ait bir özellik....:img-hyste :img-hyste yani toga sana ne desem bilmiyorum ki tamam yani kessinler özetten braz heyecan yapıyoruz haklısın ama çatlatmasınlar yani... özeti neredeyse hiç yayınlamayackar(allah korusun tabi...:img-yes: )... o kadar kısa ki...

haklısın aslında,benim nazım senaristlere geçiyor.. Ali ve Pınar'a istediğimi yaptırıyorum :P özet hakikaten baya kısaldı,Tolgacım senden yetkililere sesleniş bekliyoruz bu konuda..

(Duygucum özel mesajlarını bi kontrol eder misin??)

benhermi
23-04-07, 19:58
saol canım,avatar imza yapmaya benzemiyo,babalar gibi geliyo sınav..

düğünde gelinliğin altına bot giymeye kalkabilir Zeynep hakikaten.. Ya da onu topuklu ayakkabılarla zor anlar yaşarken izleyebiliriz..

koskoca Rıza Baba nın ekibinden biri evlenecek de aksiyo olmicak,pehee... Artık bomba mı koyarlar yoksa teröristler mi saldırır (töbeee) bilemem..

bi de bakıyomuşuz "durun bu nikah kıyılamaz" diye eski nişanlı ortaya çıkıyomuş :):img-hyste

eski nişanlı demişken o bir ara geliversin bence ya... zeynep ile ilişkilerinin fln boutlarını öğreneleim bi... nasıl nişanlanacak durum glmişler... neden kimin yüzünden ayrılmışlar... adam zeynep i hala seviyo mu...?

ama düğünde gelmesin tabii ya düğünden daha önce ya da düğünden daha sonra... (düğünlerinde sadece düğünü ve olabilecek aksiyonu dseyretmek istiyorum da:img-yes: )

benhermi
23-04-07, 20:02
Sanırım arka sokaklar ekibi bana böle bi özelik verdi :img-hyste

Arkadaşlar umarım şu tekrar bölümlere bölümler ilerledikçe 20 bölüm oldumu tekrar yayınlamaya başlarlar umarım inşallah yaparlar

aslında ben yazında bir posta tekrar bekliyorum....:img-yes: yani zaten yazın neredeyse tüm dizilerin tekrarı oluyor ya....:img-wink:

ayrıca arkadaşlar öğrendiğime göre yazın başlayan iki aile dizisi bu yaz sezon arası vermicekmiş... seyircilerden gelen yoğun istek üzerine yazın da devam edecekmiş.. acaba bizim dizi için de böyle birşey geçerli olabilir mi?....

meryem91
23-04-07, 20:06
nişanlı mutlaka bi ara gelir yoksa nişanlı olayını hiç açmazlardı bence gelse biraz murat kıskansa falan ne güzel olur gelmesi heyecan katar diziye gerci yeterince heyecan var ama buu özel hayatla iligili bi heyecan olur ama bence mutlaka bi ara getircekler o eski nişanlıyı ama kim bilir ne zaman

benhermi
23-04-07, 20:08
hımm,ama bizim dizi iki aile ye göre daha aksiyonlu,yani ekip baya yorgundur.. ben bu nedenle tatil yapmama konusunda umutsuzum..

devam etse tam süper olur o ayrı!!

evet canım açıkcası bende çok umutsuzum.... zaten her tarafı morluk içindeymiş bizim ekibin... o kadar atlama zıplama kolay iş değil yani...:img-yes: aslında dinlenkem hakları ama benimki bir umut işte...

zaten yaz dizisi olarak başladığımız için bayaadır da çalışıyorlar...:img-yes:

RIZA_BABA
23-04-07, 20:12
aslında ben yazında bir posta tekrar bekliyorum....:img-yes: yani zaten yazın neredeyse tüm dizilerin tekrarı oluyor ya....:img-wink:

ayrıca arkadaşlar öğrendiğime göre yazın başlayan iki aile dizisi bu yaz sezon arası vermicekmiş... seyircilerden gelen yoğun istek üzerine yazın da devam edecekmiş.. acaba bizim dizi için de böyle birşey geçerli olabilir mi?....

Sanmıyorum iki aile öle yorucu bi dizi diil hoş çekimler insanı yorar ama arka sokaklar aksiyonlu bi dizi olduğu için ekibi baya yoruyor ben yaz tatili yapmalarını isterim ki 2.sezona dinç gelsinler ayrıca yaz tatili diyoruz ama onlar yazın belirli günlerde çekim yapıyorlar

Roxelanne
23-04-07, 20:13
evet canım açıkcası bende çok umutsuzum.... zaten her tarafı morluk içindeymiş bizim ekibin... o kadar atlama zıplama kolay iş değil yani...:img-yes: aslında dinlenkem hakları ama benimki bir umut işte...

zaten yaz dizisi olarak başladığımız için bayaadır da çalışıyorlar...:img-yes:

evet ya,yazık onlara da.. onlar sette hoplayıp zıplarken biz de fragmanlara koşarken morardı her yanımız :(

bu arada forum halkına duyuru,az önce farkettik ki usta falan filan derken Hüsnü ve Mesut gibi olmuşuzz Duygucumla :img-hyste :img-hyste

benhermi
23-04-07, 20:13
nişanlı mutlaka bi ara gelir yoksa nişanlı olayını hiç açmazlardı bence gelse biraz murat kıskansa falan ne güzel olur gelmesi heyecan katar diziye gerci yeterince heyecan var ama buu özel hayatla iligili bi heyecan olur ama bence mutlaka bi ara getircekler o eski nişanlıyı ama kim bilir ne zaman

evet zaten dizinin 2. bölümünde zeynep kendisini murat a anlatırken ""birkeresinde neredeyse nişanlanıyodum "" demişti ama daha sonra o konnuya nişanlanmıştım olarak devam ettiler... bizim senarist ekibimizin bir hatası olduğunu zannetmiyorum bunu bence daha sonra ortaya nişanlı konuunu atmak için yaptılar....:img-wink:

ama dediğin gibi bakalım ne zaman?....

benhermi
23-04-07, 20:17
Sanmıyorum iki aile öle yorucu bi dizi diil hoş çekimler insanı yorar ama arka sokaklar aksiyonlu bi dizi olduğu için ekibi baya yoruyor ben yaz tatili yapmalarını isterim ki 2.sezona dinç gelsinler ayrıca yaz tatili diyoruz ama onlar yazın belirli günlerde çekim yapıyorlar

evet bildiğim kadarıyla eylüde yayınlanmaya başlayacak diziler ağustosun ortasında çekimlere başlıyor.. ama bizimkiler sanırım daha da erken başlarlar... eee çekimler bayaa zor biliyorsunuz...

(bu arada canancım aşağıda online gözüküyosun ama yazmıyoun ne oldu?:icon_sorr )

meryem91
23-04-07, 20:19
biz istiyoruz dizimiz devam etsin ama oyunculara yazık o yüzden yazın tatillerini yapsınlar (bunu sölerken içim çoook acıyoo:sad53: :sad53:) dediginiz gibi bi dahaki sezona dinç gelsinler onlar tatil yapsınlar yazın da dizinin hep tekrarları olsun

benhermi
23-04-07, 20:21
evet ya,yazık onlara da.. onlar sette hoplayıp zıplarken biz de fragmanlara koşarken morardı her yanımız :(

bu arada forum halkına duyuru,az önce farkettik ki usta falan filan derken Hüsnü ve Mesut gibi olmuşuzz Duygucumla :img-hyste :img-hyste

evet işte dizi genel olarak zor bir dizi... onlar çekerken zorlanıyorlar biz izlerken....:img-hyste ama olsun böyle olunca her iki taraf trafından da dizi çok daha değerli oluyor:img-yes: :img-yes:

(not:ustaaa forumcak süper gidiyoruz... artık yarın bu başlığı kapatırız :img-wink: )

Roxelanne
23-04-07, 20:23
bacağımdaki kesiğin etrafına arka sokaklar hatırası yazcam (tersten :P) hatta oyunculardan birini görürsem imzalatayım ben :) bileğimin üzerinde tam :)

bak usta Allah'ın sopası yok,sen Z&Mci ben Ali'ci olarak başladık,Hüsnü'yle Mesut olup çıktık...Arka Sokaklar böyle çarpıyo adamı.. İzlemesi keyifli ama zahmetli :) :) :)

benhermi
23-04-07, 20:38
bacağımdaki kesiğin etrafına arka sokaklar hatırası yazcam (tersten :P) hatta oyunculardan birini görürsem imzalatayım ben :) bileğimin üzerinde tam :)

bak usta Allah'ın sopası yok,sen Z&Mci ben Ali'ci olarak başladık,Hüsnü'yle Mesut olup çıktık...Arka Sokaklar böyle çarpıyo adamı.. İzlemesi keyifli ama zahmetli :) :) :)

gerçekten usta... yani bizim dizimiz böyle işte diziye başlama amacımız çok başka oluyo ama sonra o kadar kanın kayıyo ki diziye... dediğin gibi zeynep murat diye dakdım diziye şimdi....:img-wink:

eee arkadaşlar nerelerdsiniz yine sustuk..:icon_sorr konuşacak başka konumuz kalmadı mı?

meryem91
23-04-07, 20:49
bencede çok farklı sebeplerle başlanıyor mesela ben zeynep murat için izliyodum şimdi bütün ekibin hastasıyımm

benhermi
23-04-07, 20:50
bi konu ortaya at da konuşalım yaa böyle boş boş durmayalım barii konuşalımm vakti boşa harcamayalımm :happy0064

canım zayen bende düşünüyorum da konu gelmedi aklıma... bak yolga özet bu kadar kısıtlı ounca konuşulacak bişey kalmıyor....

bencede zaman boş geçmesin... bişeyler ulalım ama benim pilim bitti sanırım....

((bu arada tolga yaz tabii yaz tabiiki yazacaksın...:img-wink: ))

RIZA_BABA
23-04-07, 21:10
yettim,sayfa 80 olmuşuz..

bişi sorcam,ben hatırlayamadım da.. Mesut'un Amatem e yattığı sahneleri izlemiş miydik biz???içkiden uzak durmaya çalıştığını hatırlıyorum ama...

evet kübra izlemiştik hatta orda osman nın öldüğünü öğrenip televizyona tekme atmıştı vede orda bi hasta kadınla kavga etmişti

benhermi
23-04-07, 21:13
yettim,sayfa 80 olmuşuz..

bişi sorcam,ben hatırlayamadım da.. Mesut'un Amatem e yattığı sahneleri izlemiş miydik biz???içkiden uzak durmaya çalıştığını hatırlıyorum ama...

evet usta 80.sayfaya geldik :happy0064

evet amatemde mesut u izlemiştik.... hatta rıza baba tunç u getirmişti amatem e de mesut o yüzden bırakmıştı tamamen içkiyi...:img-yes: o yüzden sürekli ""oğluma söz verdim ve içmedim diyor"" (2. bölümdeydi bu sahne :img-wink: )

benhermi
23-04-07, 21:14
evet kübra izlemiştik hatta orda osman nın öldüğünü öğrenip televizyona tekme atmıştı vede orda bi hasta kadınla kavga etmişti

zaten mesut un tam olarak geçmişini o bölümlerde öğrenmiştik... şark görevinde başına neler geldiğini, neden bu kadar çok içki içtiğini, karısıyla arasında olanları(eski karısıyla) ve tabii oğluna bağlılığını:img-yes:

Roxelanne
23-04-07, 21:15

evet usta 80.sayfaya geldik :happy0064

evet amatemde mesut u izlemiştik.... hatta rıza baba tunç u getirmişti amatem e de mesut o yüzden bırakmıştı tamamen içkiyi...:img-yes: o yüzden sürekli ""oğluma söz verdim ve içmedim diyor"" (2. bölümdeydi bu sahne :img-wink: )

saolun..ben de ne balık hafızalıyım ya,izledim ama hatırlamıyorum.. doğru..sürekli oğluma söz verdim diyo,hatta kıyısından döndüğü anlar da olmuştu

bu arada yeni arkadaşlar görüyorum başlıkta,yorumlarını bekleriz :)

RIZA_BABA
23-04-07, 21:18
Arkadaşlar Lütfen sohbet içerikli mesaj yazmayınız yeni gelen arkadaşlara duyrulur .... tek kelimelik cümleler yazmayınız başlıkla alakası olmayan cümleler yazmayınız

MoOnDaNcE-11
24-04-07, 06:22
Bu aksamki bolum konusu itibariyle guzel olacaga benziyor . Bakalim adami nasil yakalayacaklar.Sevket Coruh'dan da harika bir oyunculuk gorecegimize inaniyorum

wcananw
24-04-07, 08:51
arkadaslar arkasokakların ilk bölümünde aylin zeynepe ekipi tanıtırken mesut için bi kaç ay önce ekibe katıldı demişti...ama dünkü bölümünde (yani tekrar bölümünde) ''15 yıldır mesutu tanırım''demişti rıza baba..ayrıca su pınarı kacıran adam eskiyi hatırlarken de mesut vardı o kadar yıllık olay ama aylin bi kaç ay önce katıldı demişti heralde ilk bölümün heycanıydı...
(((arka sokakların baslamasına 9 saat 5 dk kaldı..)))

ismail200
24-04-07, 09:38
arkadaslar arkasokakların ilk bölümünde aylin zeynepe ekipi tanıtırken mesut için bi kaç ay önce ekibe katıldı demişti...ama dünkü bölümünde (yani tekrar bölümünde) ''15 yıldır mesutu tanırım''demişti rıza baba..ayrıca su pınarı kacıran adam eskiyi hatırlarken de mesut vardı o kadar yıllık olay ama aylin bi kaç ay önce katıldı demişti heralde ilk bölümün heycanıydı...

Evet orayı bende farkettim.ama büyük ihtimal şöyledir.mesut eskiden ekipte yer almıştır ve dogudaki göreve gitmek zorunda kalmıştır.yaşadıgı kötü olayları ögrenen rıza baba mesutu tekrar hiç ayrılmamak üzere ekibe almıştır.aylinde onun için 2 aydan beri birlikte demiştir büyük ihtimal benim tahminim bu.:happy0064

Roxelanne
24-04-07, 09:42
Ya ekip kurulmadan önce de tanıyor olabilir Mesut'u.. Sonuçta meslekdaşlar.. İsmail de haklı olabilir.. Devamlılık hatası gibi gelmedi bana pek..

ismail200
24-04-07, 09:44
bu arada mesutun amatemdeki sahneleri harikaydı.osman komiserin öldügünü ögrenince televizyona tekme atıyodu ve kadınla kavga ediyodu güvenligi tartaklayıp kaçıyodu ondan sonra tekelden bir içki çalıyodu ve içmeye başlıyodu.
ekibe haber verip ekipte mesutu buluyodu.ondan sonra işte rıza baba tunçla beraber gelip mesut ve tunç hasret gideriyodu.ondan sonra ordaki doktorlarla konuşurken doktorlar bile şaşırmıştı bu büyük bir tranma ondan sonra dotorlar mesuta şöyle bi soru sormuşlardı.

buraya gelmenizde en büyük faktör neydi diye?mesutta ben ogluma söz verdim demişti.ondan sonra doktorla konuşup çıkmıştı ben kendim devam etmek istiyorum demişti.

benhermi
24-04-07, 10:05

canancım ...hatırlarsan kerim bafralı olayıında bize gösterilen flashbacklerde de rıza babanın yanında sadece mesut vardı.. yanibence olay şöyle..ilk önce mesutrıza baba nın yanında çalışmaya başladı ve rıza babanın en önemli adamlarından biri oldu...:img-yes: ama sonra doğuya tayiniçıktıverıza baba o zamanlar bukadar önemliolmadığı için bunu engelleyemedi ve mesut doğuya gitti... sonra orada olanlar oldu ve mesut orada ilk bölümdekihaliyle ekibe geridöndü..aslında orada herkesten eskiolmasına rağmen tekrardan katıldığıiçin yeni gibi oldu ....

(not:arkadaşlar okulun bilgisayarından giriyorum foruma 1 sdaatlikaramıda burada değerlendiriyorum yani kıymetinizi bilin...:img-wink: hadidoluşun hepiniz buraya:happy0064 )

benhermi
24-04-07, 10:13
eveeeetarkadaşlar bugun salı olduğuna göre ""bugun büyük gün"":happy0064 :happy0064 mesajını atıyorum...

aynı zamanda bugun ne yazıkki çifte arka sokaklar günü olarak da son gün...:icon_sorr büyük ihtimalle bu haftayla beraber tekrar bölümleri biter... biz de artık mecbur foruma vetv de tek gün arka sokaklara bağımlı olarak yaşarız... ama sanırım eskisi gibi olur yine tekrar sistemi... yani hafta içi tekrar bölümleri olduğu için bayaadır haftasonu tekrarı yayınlamıyorlardı..artık tekrardan haftasınu, yayınlanan son bölümün tekrarına başlarlar...:img-wink:

süper bir bölüm yine bizi bekliyor...:happy0064 tüm haftasonu nostalji yapıp en duygulandığımız sahneleri ve en heyecanl ıoperasyon sahnelerini yazdık...:img-yes: eminim bu akşamki tunçu kurtarma operasyonu en heyecanlı operasyonlarda...mesut un tunça duğduğu bağllık ve onu ger ialmak için gösterdiği çaba da en duygusal sahneler arasında yerini alacak....:img-yes:

geri sayım:6saat 50 dakika

meryem91
24-04-07, 12:38
yeni bölümün başlamasına bu kadar az zaman varken niye kimse yok yaaa:sad53: çokk superr bi bölüm izlicez gerçekten bu akşam özellikle mesutu çok görcez heralde inş zeynep murat sahneleri de çokk olurr

nazlikiz
24-04-07, 12:49
merhaba arkadaslar kac gündür foruma giremedim nasilsiniz bakim neyse ben bügünü ´cook seviyorum hem haberlerden önce arka sokaklar var hemde haberlerden sonra yeni bölüm cook güzel bi bölüm olacak gerci siz fragamn hakkinda konusmussunuzdur ama olsun ali bu seferde herhalde ekskin nisanciligini konusturacak

senaykurt
24-04-07, 13:44
Merhabalar arkadaşlar bölümün başlamasına 4 saat 12 dakika kaldı ve bende heyecan her saniye artıyor bu bölüm diğer bölümler gibi süper olacak eminim onlar her şeyin en iyisini yapıyorlar Mesut adamları epey bir tartaklıycaktır yani ekibin izin verdiği kadarıyla çünkü biliyorum bırakmazlarki şöyle eşek sudan gelinceye kadar bir güzel dövsün ama olsun o kadarına bile razıyım Pınarlı sahnwe pek olmayacak gibi bu akşam hatta onu Ayla Öğretmeni göremeyebiliriz buna hazırlayalım kendimizi Murat ve Zeynep aşkınıda bu bölüm pek göremeyebiliriz ama bu bölümde adrenalin üst düzeyde olacak aksiyon müthiş olacak bol aksiyonlu bir bölüm bizleri bekliyor arkadaşlar kendimizi hazırlayalım bu bölüm de pek duygusallık olmayacaktır tahminen sadece Mesutun Tunç'u bulduğu zamanki ona sarılmalarında biraz duygu dozu artabilir.bye :img-polic :img-hyste

senaykurt
24-04-07, 13:50
merhaba a