Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 2
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
mesut ve hüsnün teyze pardon ablamızla yaptığı konuşma da çok komikti.teyze anlata anlata bitiremedi bi de mesut teyze dediğinde aaa terbiyesz fln ddi ya orda da çok güldüm.:img-hyste ...
son sahneleri söylememe geek yok herhalde süperdi yaa..özete göre hiç bu kdar zm sahnesi beklemiyordum nası mutlu olsum anlatamamm
zeynep gerçekten komikti agladı canım ya o da ögrenemedi mi murat yapar mı hiç öyle şeyy benim demesi gerçekten superdi ben koptum orda mesut ve hüsnün teyzeyle konuşmaları da bi o kadar komikti yaa super bi bölümmmdü
herkes yorumlarını yapmış bende yapıyım yine süperbi bölümdü hırsız olayını süper kurgulamışlar mesut parmak izi yok diyince ben anlamıştım kadında psikolojik bişey olduğunu valla arka sokakları izleye izleye ipuçlarını çözüyorum eee nede olsa arka sokaklar izleyicisiyiz zaten sonuna bitim ya çok güzel kavga ettiler zeyneple muratla :img-hyste hele zeynepin bittim diyişi süperdi çok güldüm ya oraya:img-hyste
evet..
repliklerdeki esprilerin kalitesi her geçen gün artıyo.. Hüsnü ve Mesut sahneleri tavan yapmaya başladı artık..
evet usta ya özellikle teyze pardon mesut gibi dilim sürçtü... (:img-hyste ) abla dicektim... :img-hyste işte o sahnede ben kendimi nereye atacağımı bilemedim yani:img-hyste
zaaten bir ara hüsnü uzaklaşmaya çalıştı ya kadının yanıdan... kadın hemen görüp ""şşşşt oğlum gel bakayim buraya"" dedi ya... mesut un dediği gibi zehir gibi valla:img-wink:
Bölüm gerçekten süperdi çoban ailesi z+m süperdi hele ev sahnesi muhteşemdi emlakçıya bay diyorum ben :):) gamzede kıp kırmızı oldu bu arada kübranın dediği gibi ali şu kıza bıçak dayan adama silah tutarken baya bi kızardı fazla zormalmış kendini :):)
son 3-4 bölümdür senaryo çoook güzel ve zekice gidiyo bence. bu bölümde en beğendiim noktalar çöp meselesi ve şizofren kadın. harika kurgu yapmışlar o neydi yaa. sonra miras işinin boş çıkması benim adam senin adam olayı:img-hyste nasıl başladı nasıl bitti anlayamadım yaaa 10'a kadar uzatsalar mı diziyi acep:img-hyste
10 kesmez beni valla 11e kadar olsun tolga bunu söyler misin senaristlere :img-hyste bölümün güzelliğinden doru düzgün yorum bile yapamıorum ben biraz sakinleşiyim en iisi
ayrıca zeynep kadına anlat çabuk dediğinde kadının her şeyimi diyip anlatmaya başlaması çook komikti zeynep daha fazla dinleyemedi.kadın da az değilmiş hani hemen anlatmaya başladı.
son 3-4 bölümdür senaryo çoook güzel ve zekice gidiyo bence. bu bölümde en beğendiim noktalar çöp meselesi ve şizofren kadın. harika kurgu yapmışlar o neydi yaa. sonra miras işinin boş çıkması benim adam senin adam olayı:img-hyste nasıl başladı nasıl bitti anlayamadım yaaa 10'a kadar uzatsalar mı diziyi acep:img-hyste
ahhh ah bna sorsanız hiö bitmesin derim tabii ama...:icon_sorr dediğin gibi hepimiz soluksuz izledik olayları... bölüm nerede başladı nerede bitti bilemedik... bir baktık elerinde silah ordan oraya ekip ayrı ayrı koşuşturuyodu... bir baktık zeynep murat komedisi...:img-hyste
ayrıca dediğim gibi ekipin ayrı ayrı işleri devralması ve olaylara iki koldan saldırmaları daha da bi heyecanlı oluyor...:img-yes:
vaLLa ben çok gurur duydum izmir'den bahsedilmesine hiç değilse ismini duyuyorum:img-hyste belki bigün bölüm çekmeye gelirler yaa.ama sizin durmunuz kötü :sad53:
ya Sibelcim günde iki kere o kavşakta dön dolaş,bizimkiler orda bölüm çeksin haberim olmasın.. Nası koyuyo anlatamam!!
Tolgacım hadi canım,bi zahmet senaristlere mesaj geç..En azıından bölüm tam 2 saat olsun :img-polic Hadi bakiim :img-hyste
ayrıca zeynep kadına anlat çabuk dediğinde kadının her şeyimi diyip anlatmaya başlaması çook komikti zeynep daha fazla dinleyemedi.kadın da az değilmiş hani hemen anlatmaya başladı.
kadının işi işlevi fln belli zaten:img-hyste dedi ya benim iş belli sen kiminle çalışıyoun fln diye...:img-hyste ....
zaten zeynep ağladı ağlayacak duruma geldi ya.... murat da ne kadar korktu ya zeynep i öyle görünce....:icon_whis
ya Sibelcim günde iki kere o kavşakta dön dolaş,bizimkiler orda bölüm çeksin haberim olmasın.. Nası koyuyo anlatamam!!
Tolgacım hadi canım,bi zahmet senaristlere mesaj geç..En azıından bölüm tam 2 saat olsun :img-polic Hadi bakiim :img-hyste
bizde tolgayla bi umut belki izmir'e şöyle bi uğrarlar die ama hiç olmazsa ismi geçio be:img-hyste vaLLa ben o kavşaktan döncem dolaşıcam sonra bizikiler bölüm çekicek ben göremiycem. ağlarım yaaa ben buna ağlarım işte:sad53: vaLLa koyar hem de ne biçim bea.
bu arada öğrendik ki yalnızca hüsnü'nün değil suat'ın sülalesinde de varmış bööle abukluk adam yaş 80 dememiş gitmiş kumar oynamış mirasından çok borç getirmiş yaa:img-hyste
mesut ve hüsnün teyze pardon ablamızla yaptığı konuşma da çok komikti.teyze anlata anlata bitiremedi bi de mesut teyze dediğinde aaa terbiyesz fln ddi ya orda da çok güldüm.:img-hyste ...
son sahneleri söylememe geek yok herhalde süperdi yaa..özete göre hiç bu kdar zm sahnesi beklemiyordum nası mutlu olsum anlatamamm
ayne canım ya özette sadece tek cümleyle geçiyodu zeynep ile murat bir de ilk reklama kadar hiç zeynep murat göremedik ya ben artık ya 2 ya da 3 dakika anca görürüz sanırm onları diye düşünmüştüm...:icon_sorr
ama sağolsunlar süperdi zeynep murat sahneleri....:happy0064 :happy0064
arkadaslar asağıda bir sürü onlina var hadi hızlı yazalım daha 100 sayfaya coık var yazalım yorumları hızlı hızlı...zeynepin kadına tamam sus kapa ceneni demesi muratın eve geldikten sonra ki konusmaları harikaydı..
z:nerdesin
m:ben burdayım
z:sen herkesi buraya mı getiriosun
bideee
m: ben napabilirim bu kızla falan demesi cok komikti
hüsnü ve mesutla konuşan teyze pardon abla pardon kardişş turkcell reklamında oynamıştı.
psikoloğu anlatmak için misafirliğe gittiği kadını nerden tanıdığını anlatmasına bittim.mesutun yüz ifadesi çok komikti yaaa.
ayne canım ya özette sadece tek cümleyle geçiyodu zeynep ile murat bir de ilk reklama kadar hiç zeynep murat göremedik ya ben artık ya 2 ya da 3 dakika anca görürüz sanırm onları diye düşünmüştüm...:icon_sorr
ama sağolsunlar süperdi zeynep murat sahneleri....:happy0064 :happy0064
bombayı sona saklamak buna denir işte.. :img-hyste :img-hyste :happy0064
Sibelcim kahredip duruyorum kendimi:..Son bilgilere göre Ali ve Mesut en son Bağdat cd. nde görülmüş (bize pek uzak deil) ve foto falan çekilmiş emmax diye bi üye :sad53: ben ağlamayayım da kimler ağlasın..zaten daha msnde sahte Alp ile karşılaşamadım,nerde kaldı gerçeği..Birini kafama koydum mu öyle böyle ulaşırım aslında,tecrübeliyim ama..bakalım kaderimin oyunu nereye kadar..
bizde tolgayla bi umut belki izmir'e şöyle bi uğrarlar die ama hiç olmazsa ismi geçio be:img-hyste vaLLa ben o kavşaktan döncem dolaşıcam sonra bizikiler bölüm çekicek ben göremiycem. ağlarım yaaa ben buna ağlarım işte:sad53: vaLLa koyar hem de ne biçim bea.
bu arada öğrendik ki yalnızca hüsnü'nün değil suat'ın sülalesinde de varmış bööle abukluk adam yaş 80 dememiş gitmiş kumar oynamış mirasından çok borç getirmiş yaa:img-hyste
ay evet ya gerçekten... adam o yaşta nasıl olmuş da hem dost tutmuş hem de o kadar paralık borç yapmış... yani bir de amcası da değil suat ın büyük amcası babasının amcası yani o adam nasıl çapkınlık yapsın ki....:img-hyste :img-hyste üstelik o yaşta...:img-hyste birde o ne borç öyle ya birisine 200 diğerine 250 milyar....:blink:
nehirgözlü 24-04-07, 19:58 mesutla leman arasındaki buzların erimeside iyi oldu nihayet barıştılar bir hafta nasıl geçecek şimdi biraz daha uzun olsaydıda zeynebimle muratımı biraz daha görseydim
Çoban ailesinin pazar sahnelerine güldüm cümbür cemaat :)
ayrıca ekip artık şu hastane sahnelerinden bıksın yaw :)
leman mesutla barıştı ve amerikaya gidecek ama sanırım o bi gözünü burda bırakır
( nor arkadaşlar kimya ödevi yapıyorum fazla yazamam )
vallahi senaristleri tebrik ediyorum harika espiri anlayışları var.o espirileri nereden buluyorlar.ben haalaa muratın gel yavrum gel demesine gülüyorum.senaristleri ayakta alkışlıyorum.saygı ve hürmetler....
arkadaslar ben kacar ((sabahcıyımda ondan)).yarın yorumlarınızı okurum insallah 100 yaparsınız...size kolay gelsin.bye
(bu arada dizinin saatinin uzatılmasını konusmussunuz bencede uzatılsın bunu yapsa yapsa tolga yapar bi rica etsin belki uzatırlar:happy0064 )
Çoban ailesinin pazar sahnelerine güldüm cümbür cemaat :)
ayrıca ekip artık şu hastane sahnelerinden bıksın yaw :)
leman mesutla barıştı ve amerikaya gidecek ama sanırım o bi gözünü burda bırakır
( nor arkadaşlar kimya ödevi yapıyorum fazla yazamam )
ay evet ya bir de suat piknik gbi oldu işte fena mı dedi ya... süperdi ya...:img-hyste arabaya bakmaya gelen adamlara da hüsnünün birtek dayılanmadığı kalmıştı..:img-hyste
arabaya da nasıl havalı bindeiler de çalışmadı arabaları...:img-hyste sonra inip cümbür-cemaat ittiler :img-hyste
belliydi hüsnülere mirasın kalmayacağı.mirası 300 milyar borcu 450 milyar. allahtan mirası reddetme hakları varmış.gariplerim aldıklarını geri iade etmek zorunda kaldılar.
vallahi senaristleri tebrik ediyorum harika espiri anlayışları var.o espirileri nereden buluyorlar.ben haalaa muratın gel yavrum gel demesine gülüyorum.senaristleri ayakta alkışlıyorum.saygı ve hürmetler....
kesinlikle canım.... eskiden de espri anlayışları süperdi ama bu aralar daha da bir güzelleşti....:happy0064 :happy0064 gerçekten hepsi ayrı kaliteliydi....
ben de zeynep in ""ben alırım bu adamın sorgusunu sen bırak bana"" demesine hala gülüyorum:img-hyste :img-hyste zeynep süperdi ya... tabii ""senin yüzünden nişanlımla kavga ediyodum"" demesi de ayrı komediydi...:img-hyste
Yazık oldu Çobanlara ya,bi yüzleri gülemedi tam anlamıyla.. Miras 300,borç 450 milyar,peeh :( Ne amcaymış ama..
ben çıkmak zorundayım,yarına önemli bi sınavım var fazla bile kaldım,kolay gelsin size.. :(
suat bir de diyor ya benim amcam müslüman adamdı koptum orda.müslüman adam dediğinin kırmadığı ceviz kalmamış.öbür adam da biz müslüman değilmiyiz diyo:)yaaaa tekrar izlemek istiyorum hem de hemen.
şimdi leman hala ciddi ciddi çıktı mı diziden ben tam anlayamadım.. yani madem çıkacaktı neden arasını düzlettiler ki...? madem artık leman ın heerkesle arası iyi o zaman neden gitmek zorunda....?
ne güzel hayatta kalan tek akrabasıyla geçirsin kadın günlerini...:img-yes:
bu arada duygucum sende yazmışsın ekibin kollara ayrılarak çalışmasıyla daha fazla olay çözüldü ama özel hayata da zaman kaldı.bu arada dediğiniz gibi son birkaç bölümdür olaylar çok daha güzel kurgulanıyor.. nası beklicez bz şimdi 1 hafta??
şimdi leman hala ciddi ciddi çıktı mı diziden ben tam anlayamadım.. yani madem çıkacaktı neden arasını düzlettiler ki...? madem artık leman ın heerkesle arası iyi o zaman neden gitmek zorunda....?
hakikaten yaa.önce nefret ettirdiler şimdi sevdirip gönderiyorlar.bari gitmeseydi.aman neyse bizimkilerden biri gitmesin de kim giderse gitsin.yalnız fidan hanımın emniyetteki sahnesi çok başarılıydı öyleeee boş boş bakmalar falan,rolunu çok güzel yaptı.
suat bir de diyor ya benim amcam müslüman adamdı koptum orda.müslüman adam dediğinin kırmadığı ceviz kalmamış.öbür adam da biz müslüman değilmiyiz diyo:)yaaaa tekrar izlemek istiyorum hem de hemen.
ay evet ya benim amcam müslüman adamdı diye savundu bir de....:img-hyste sanki gelenler müslüman değilmiş gibi... zaten adam ayıp oluyo yenge biz neyiz dedi ya....:img-hyste birde bu kadar şaşılacak birşey miydi ben anlamadım yani o kadaryıldır hüsnü lerin bayaa bir anlaması gerekmezmiydi bu büyük amca beyi ...?
ayrıca aynen canım her sahnesini ne kadar da izlesem doymam ben... artık hemen yarı eklemeye çalışıım videoları siz de izlersini....:img-wink:
bu arada duygucum sende yazmışsın ekibin kollara ayrılarak çalışmasıyla daha fazla olay çözüldü ama özel hayata da zaman kaldı.bu arada dediğiniz gibi son birkaç bölümdür olaylar çok daha güzel kurgulanıyor.. nası beklicez bz şimdi 1 hafta??
evet di mi yani eskiden de olay kurgusu çok iyiydi ama bu aralar daha da bir ayrı güzel ve hayecanlı... işte gelişen ekip böyle oluyor arkadaşlar...:happy0064 :happy0064 özel hayat dengesi de çok iyi kuruluyor bayaadır... işte sadece ali-pınar gösteremiyorlar....
hakikaten yaa.önce nefret ettirdiler şimdi sevdirip gönderiyorlar.bari gitmeseydi.aman neyse bizimkilerden biri gitmesin de kim giderse gitsin.yalnız fidan hanımın emniyetteki sahnesi çok başarılıydı öyleeee boş boş bakmalar falan,rolunu çok güzel yaptı.
kesinlikle fidan hanım çok iyi oynadı rolunu...:img-yes: inanılmaz inandırıcıydı...
ayrıca eminim dikkatinizi çekmiştir... en başta ramiz tunç u ilk gördüğünde o kara yolcudan bu çakır oğlan olacaktı ha dediğinde ben çok güldüm ya... o kadar ciddi hatta bize korkutucu gösterilmesi gereken yerlerde bile espri yapmaları gerçekten çok inceydi....:img-yes:
sağol duygucum sen de olmasan.
ben tekrar tekrar zeynep murat sahnesi izlemek istiyorum.bayıldım bu bölüm,diğer sahneleri hatırlamakta güçlük çekiyorum o kadar çok z+m sahnesine odaklandım ki...
senaristlere tekrar teşekkür ederim bu bölüm bize izlettikleri z+m sahneleri için.
kadına biri saldırmış gibi gösterdikleri sahnede kadın çığlık atınca resmen ben de korktum ve irkildim.o sahne acayip etkileyiciydi.altından böyle bir şey çıkacağını hiç tahmin etmedim.ben garanti kocası yaptırmıştır falan dedim,ama bambaşka bir şey çıktı.şimdiye kadar izlediğim en farklı kurgulamaydı (nacizane ben de az buçuk bu konudan anlarım ve gerçekten şizofreninin bir türü bunun gibi sonuçlar doğuruyor).
paçiii_melos 24-04-07, 20:27 Herkese İyi Akşamlar Arka Sokaklar Ailesi ;) ;)
Bu akşam baştan sona kadar ailecek bizde seyretik. Gene çok güzel ve de bazı sahneleriyle ibretlik bir bölümdü. Buraya gelmek için de bugün nete erken girdim...
Öncelikle Leman Hn. vuruluşunu falan ben daha da ağır olur diye düşünüyordum, o sahneler çok basit kaçmış gibi geldi bana... Neyse artık bişiy sorucağım. Ayla ile Pınar'ı gören oldu mu?? Ya da ben mi sahnelerini kaçırdım ya, onları göremeyince üzüldüm. Anne - Kız da çok güzel oynuyorlar. Zeynep ile Murat da gerçekten çok komikler, çok tatlılar yahu :D :D Hele o son sahneler valla kim olsa hatta Zeynep'den daha da beteriini yapardı... Mesela Ben... :D :D :D Çoban Hüsnü ve Ailesi de çok komiklerdi. Bu hafta üzüntülerinden bizleri çoooook güldüremeselerde gene de çok iyilerdi. Ali ile ilgili hiç bir olay yaşanmadı. Gene 2 olay.... Biri çok önemli olan uyuşturucu, diğeride Şizofreni.... Ben Doktor ortaya çıkmadan önce Kadının kendi kendine yaptığını düşünmüştüm. Ama belki kocası tarafından çok ilgilenilsin diye yapmıştır diye düşünmüştüm. Tabiiki çok farklı sonuç karşımıza çıktı...
Neyse Arkadaşlar dediğim gibi bu bölümde Ayla ile Pınar'ı gören oldu mu???
Bi sorun var orda da Tunç'un tek akrabası değil ki...Yeşim ölmeden önce Yeşim'in annesi vardı hatta gösterdiler o kadını sonra Yeşim ablasının yanına gidecekti İzmir'e biletleri falan almıştı ama Leman geldiğinden beri Tunç'un sadece babası ve halası varmış gibi gösterdiler onu da bir şekilde düzeltmeleri lazım...
kadına biri saldırmış gibi gösterdikleri sahnede kadın çığlık atınca resmen ben de korktum ve irkildim.o sahne acayip etkileyiciydi.altından böyle bir şey çıkacağını hiç tahmin etmedim.ben garanti kocası yaptırmıştır falan dedim,ama bambaşka bir şey çıktı.şimdiye kadar izlediğim en farklı kurgulamaydı (nacizane ben de az buçuk bu konudan anlarım ve gerçekten şizofreninin bir türü bunun gibi sonuçlar doğuruyor).
evet gerçekten süper kaliteli bir çekimdi...:img-yes: zaten ben o sahneden sonra gerçekten birileri fln girdi sandım ben.... ancak mesut bu işte bişeyler var diyince şüphelendim acaba ne olabilir diye...? ama şizoreni hayatta aklıma gelmezdi sanırım... ama kardeşim hemen bence bu kadın deli teşhisini koydu... kesin kendi kendine yapmıştır bunları demişti... ama zavallı kadın şizofreni çıktı...:icon_sorr birde onu terkeder diye korktuğundan kocasına söyleyememiş...:icon_sorr
(not:arkadaşlar nerelerdesiniz... yine cevaplar kesildi:icon_sorr )
Bi sorun var orda da Tunç'un tek akrabası değil ki...Yeşim ölmeden önce Yeşim'in annesi vardı hatta gösterdiler o kadını sonra Yeşim ablasının yanına gidecekti İzmir'e biletleri falan almıştı ama Leman geldiğinden beri Tunç'un sadece babası ve halası varmış gibi gösterdiler onu da bir şekilde düzeltmeleri lazım...
evet orada bir kopukluk yaşandı... ama ben en son tunç un anneannesinden bahsedildiği olayın yeşimin ölümünden sonra olduğunu hatırlıyorum... tunç anneannesinin yanına gitmek istemişti, mesut da yollamamıştı.. o kadar ağlayan var orda senin kötü etkilenmeni istemiyorum diye...
ayrıca sanırım leman ın tunç a bu kadar yüklenmesinin nedeni kadının soyunu yani o kadar parasını idare edecek olanın tunç olması...
Ben o sahnede Mesut gibi kocası bir şey yapmıştır diye düşündüm bizimkiler bilgi almaya çalışırken kocasının tavırları bir acayip gelmişti bana ama ters köşeye yatırdılar beni:img-yes:
şizofren kadın olayı gerçekten degişik ve etkileyiciydi hiç düşünmemiştim böyle bi konuyu ele alcaklarını zeynep murat super ötesiydiler bizi hayal kırıklına ugratmadılar sonunda kısa ama cook güzel zeynep murat sahneleri izledikk cook komikti ama zeynep e çok üzüldüm ya kız aglıcaktı resmen kıpkırmızı oldu kıpkırmızı derken ali niye öyle kızardı kızı kurtarırken bi de yanlış görmemişsem tuncu kurtarırken de kızardı niye acabaa
aaa unutmadan.. hoş unutulacak bir sahne de değildi ya...:img-hyste murat son sahnede eve gelirken evin ışığını açık görünce ""ay canım nasıl da erken gelmiş benden önce eee yuvayı dişi kuş yaparmış di mi"" dedi ya süperdi orası ya... gülemkten öldüm..:img-hyste
bir de murat ın yürüyüşü vardı ya.... kendine güzenli kasıla kasıla zeynep in o haldeki yüzünü görünce nasıl da şok oldu zavallı...:img-hyste
Bana Zeynep Murat demeyin son sahne gelio aklıma kopuom:img-hyste :img-hyste Zeynep'in hem de bizim battaniyemizle demesine koptum ya:img-hyste :img-hyste
ya suat alış verişten geldikten sonra zelişe veda gecesinde giymesi için elbise aldık dedi.zeliş lise 1 e yeni geçmemiş miydi?yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?hatta fen lisesi kazanmıştı(o zaman hazırlık okuyor olması lazım) yazın dersane parasından falan bahsediyorlardı.
Bana Zeynep Murat demeyin son sahne gelio aklıma kopuom:img-hyste :img-hyste Zeynep'in hem de bizim battaniyemizle demesine koptum ya:img-hyste :img-hyste
ay evet o çıkmış aklıdan.... nasıl bizim evimize getirirsin demiyo da hem de bizim battaniyemizde diyor...:img-hyste :img-hyste
ama ben gerçekten murat ın o yüzünde şapşal bir ifadeyle ""ya ne yapıcam ki ben bu kızla burda"" demesi geliyor aklıma... ay süper br sahneydi ya... yeni evlerindeki ilk sahneleri süperdi....:happy0064 eee nasıl başlarsa öyle gider derler di mi:img-wink:
Bu haftakii çekim bizim burda yapıLmış.. Diziyi izLerken fark ettim.. Gitti qüzeLim çekim.. Orda oLmak vardı ya nyse..
Leman sonunda qidiyor.. Çok sevindim vaLLa..
dizi ne zaman cekiliyo bilen var mı haftasonu mu haftaiçimi yada ne kadar önceden bilen ya da tahmin eden varsa söyleres çok memnun olurum :happy0064
ya suat alış verişten geldikten sonra zelişe veda gecesinde giymesi için elbise aldık dedi.zeliş lise 1 e yeni geçmemiş miydi?yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?hatta fen lisesi kazanmıştı(o zaman hazırlık okuyor olması lazım) yazın dersane parasından falan bahsediyorlardı.
evet şu an lise 1 e gidiyor hatta kereme demişti lise bir e gidiyorum diye burda bi hata yaptılar dediğin gibi fen lisesini kazanmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam zelişi istemeye geldiklerinde :img-hyste suat kızmız fen lisesini kazandı demişti
evet evet oraası öyle... hatta bunu kanıtlamak için de o kadar geriye gitmeye gerek yok... kerem ile ilk tanıştığında sen 1. sınıftasın di mi demişti kerem zelişe o da evet demişti....:img-yes: hatta kerem de son sınıfta olduğunu söylemişti....:img-yes:
Bu bölüm çok güldüm ben ya:img-hyste Hüsnü'nün devriyede al sana miras derken mimik ve vücudunu kullanışı süperdi:img-hyste O 60 yaşındaki abladan da kaçamadı:img-hyste Helal olsun ablama da Mesut'un dediği gibi zehir...
Bu bölüm çok güldüm ben ya:img-hyste Hüsnü'nün devriyede al sana miras derken mimik ve vücudunu kullanışı süperdi:img-hyste O 60 yaşındaki abladan da kaçamadı:img-hyste Helal olsun ablama da Mesut'un dediği gibi zehir...
zehir ki hem de ne zehir...:img-hyste sen o kadar adam kovala... o kadar şuçlu yakala yaşlı bir kadının karşısında ağzını açama....:img-hyste
kadın ciddi süperdi ama yani....:img-wink: mesut unn da eli ayağına dolaştı gerçekten...:img-hyste
hüsnü de tamamiyle komediydi ""al sana miras al sana miras "" derken:img-hyste
evet hüsnünün mimikleri konuşmaları falan superdi yaaa insan bu kadar mı komik olur çoban ailesinin hepsi komik zatenn hele suat onu gördükce gülme krizine giriyorum zaten hava degişikligi olsun diye gelmişş:happy0064 super bi kadınn rolunu çokk iyi yapıyo ya şu ali pınar işi noldu bıraktılar öyle gerçi bu bölümde yer yoktu inş haftaya bu konuyu ele alırlar
Şöyle beni koparan 2 konuk oyuncu vardı
1.suatın o köydeki akrabası
2.Tülin'in nişanlısı(daha doğrusu kendini nişanlı zanneden ahmak)
zehir abla da geldi 3 oldu
vallahi bu bölüm süperdi bayildim bayildim hele son sahne zeynep nasilda kiskanclik krizine girdi ama allahtan kiz sonradan dogruyu söyledi vallahi tekrar izledikten sonra daha detayli yorumumu yapicam tuncu kurtarma operasyonlarida süperdi ayricaa
suat başlı başına bir komedi zaten.arabaya bakan adama 5 milyar oda sana ama demesi...
sanki domates satıyordu da 10 kuruş indirip yaptı resmen 1 milyar indirim yaptı.
garibim hüsnü karısını uyarmaktan doğru düzgün adamlarla ilgilenemedi.
evet hüsnünün mimikleri konuşmaları falan superdi yaaa insan bu kadar mı komik olur çoban ailesinin hepsi komik zatenn hele suat onu gördükce gülme krizine giriyorum zaten hava degişikligi olsun diye gelmişş:happy0064 super bi kadınn rolunu çokk iyi yapıyo ya şu ali pınar işi noldu bıraktılar öyle gerçi bu bölümde yer yoktu inş haftaya bu konuyu ele alırlar
evet suar gerçekten süperdi... o kadar para kaybeden onlar değil sanki.... suat hala ""bırak hüsnücüm rahat ol olmuşla ölmüşe çare yok"" diyo ya.... gerçekten şaka gibi...:img-hyste tabii hava değişiklii ne güzel işte pknik gibi hüsnü demesini hatırlatmıyorum bile.... piknik dedi ya:img-hyste :img-hyste
(not: arkadaşlar sayfamızın yıldız sayısı 4 e düşmüş... lütfen oy vermeyenler oy versiner tekrar çıkartalım yıldızımızı 5 e:img-yes: )
Şöyle beni koparan 2 konuk oyuncu vardı
1.suatın o köydeki akrabası
2.Tülin'in nişanlısı(daha doğrusu kendini nişanlı zanneden ahmak)
zehir abla da geldi 3 oldu
süpersin sevim....:img-yes: altına imzamı atıyorum yani....:img-yes:
ben her ne kadar zaten sahneye gülmüş olsam da hüsnü ve mesut un zeynep e yaptıkları şakada kullandıkları mesut un shake it up şekerim dediği adam da şaka gibiydi....:img-hyste
bence bitmemiştir ya o kadar kuzenini getirdiler mutlaka koyarlar ama ara vermeleri kötü oldu böyle gerci demin dedigim gibi bu bölümde yer yoktu haftaya inş aliyi sürünürken görürüz:img-hyste
aaa unutmadan.. hoş unutulacak bir sahne de değildi ya...:img-hyste murat son sahnede eve gelirken evin ışığını açık görünce ""ay canım nasıl da erken gelmiş benden önce eee yuvayı dişi kuş yaparmış di mi"" dedi ya süperdi orası ya... gülemkten öldüm..:img-hyste
bir de murat ın yürüyüşü vardı ya.... kendine güzenli kasıla kasıla zeynep in o haldeki yüzünü görünce nasıl da şok oldu zavallı...:img-hyste
Duygu ben yazmıştım ama demekki dikkatli okuyamadın.evet bu sahne süperdi ya dişkuş hesabı bu bölüm harikaydı ya.zeynep&murat sahneleri özellikle ayrıca yaşlı teyzeninde hüsnü&mesutu azarlaması hoştu.
ya arkadaşlar siz bu diziyi izleyenler olarak hala fark edemediniz mi?en önemli operasyon sahnelerinin arasında hala pınar-ali diyorsunuz.ben eminim ki diğer bölüm tekrar ali ve pınar ön plana çıkacak,sürekli bunları tekrar ediyoruz ama...
bende onu dedim bu bölümde yer olmadını söyledim ama sadece gecen bölümde verdikten sonra olay daha bitmeden bu bölümde hiç vermemeleri biraz kötü olmuş dedim ama bu bölümde operasyonlardan vakit yoktu ali pınara bundan(operasyonlardan) şikayetci de degilim
ama öznur bu konu çok havda kaldı bi hafta veriyolar bizi umutlandırıyolar daha sonra bi ay göstermiyolar mesala geçen hafta pınar ali meselesi ortaya çıktı bu hafta ise sanki hiç yaşanmamış gibiydi
ya hakikaten hüsnügil arabaya yerleştikten sonra geri inip arabayı itmeleri çooook komikti.bu bölüm gerçekten çok güzeldi.ciddi ciddi düşünmeye başladım galiba benim favori bölümüm artık bu.
bence bitmemiştir ya o kadar kuzenini getirdiler mutlaka koyarlar ama ara vermeleri kötü oldu böyle gerci demin dedigim gibi bu bölümde yer yoktu haftaya inş aliyi sürünürken görürüz:img-hyste
yok yok bencede bitirmediler ali-pınar ilişkisini... yani evet bu bölüm yoktu ama çok dolu bir bölüm izledeik.... ali-pınar ilişkisi de genelde 1 hafta oluyor bir hafta olmuyor zaten.... yani önümüzdeki hafta bol bol izleriz bence....:img-wink:
hakli olabilirsin ama bu konunun üstü örtüldü gibi vallahi ben pek umutlu degilim bu konuda
yok canım bende öznurla aynı fikirdeyim... yani onun mesajını okumadan yazdım biraz önceki mesajımı ama genelde aynı fikirde oluyoruz zaten....
bence bölümün doluluğundan yer verilmedi bu ölüm ali ile pınar a ben senaristlerin bu konuyu unutucaklarını hiç sanmıyorum...
daha pınar ali yi süründürecek hem:img-wink:
bencede bu bölüm superdi 100 kere izlesem de sıkıılmyacagım bi bölüm gerçi arka sokakların hiç bi bölümünden sıkılınmaz böyle muhteşem bi ekibin oldugu böyle güzel ve gerçek olaylların işlendigi diziden sıkılınır mı hiç :happy0064
ya hakikaten hüsnügil arabaya yerleştikten sonra geri inip arabayı itmeleri çooook komikti.bu bölüm gerçekten çok güzeldi.ciddi ciddi düşünmeye başladım galiba benim favori bölümüm artık bu.
evet gerçekten gülmekten öldüm ben o sahnede..:img-hyste zaten hçbiri olmasaydı sadece suat bile insanı gülmekten öldürür...:img-hyste
ayrıca canım bence bir sonraki bölümü izlemeden bu bölümün en favori bölümün olduğunu söyleme biliyosun bizim özelliğimiz bu...:img-wink: her bölülm nasıl oluyor bilmiyorum ama bir önceki bölümden daha da güzel oluyor....:happy0064 :happy0064
bencede bu bölüm superdi 100 kere izlesem de sıkıılmyacagım bi bölüm gerçi arka sokakların hiç bi bölümünden sıkılınmaz böyle muhteşem bi ekibin oldugu böyle güzel ve gerçek olaylların işlendigi diziden sıkılınır mı hiç :happy0064
canım şmdiye kadar duyduğum en kolay soruyu sordun... tabiki de sıkılınmaz....:happy0064 her şekilde dört-dörtlük bir diziyiz...:img-wink: herşeyimiz tam ... yani hem sosyal dersler içerikli hem komedi hem de dram içerikli bir dizi... hem aksiyonu hem de dnginliği aynı anda içeren belki de tek dizi...:happy0064
zaten hepimiz bu nedenler yüzünden sevmiyor muyuz arka sokakları....
doğru söylüyorsun duygum,ben arka sokakların 35 bölümünün 35 ini de bıkmadan tekrar tekrar izlerim (ki izledim zaten),işte biraz bölüm heyecanından.
ya hala zeynepin kız senin mi dediğinde "benim" demesini ,sonra muratın gel yavrum gel demesini düşündükçe krizlere giriyorum.fragmanda bunlara niye yer vermediler ki?
doğru söylüyorsun duygum,ben arka sokakların 35 bölümünün 35 ini de bıkmadan tekrar tekrar izlerim (ki izledim zaten),işte biraz bölüm heyecanından.
ya hala zeynepin kız senin mi dediğinde "benim" demesini ,sonra muratın gel yavrum gel demesini düşündükçe krizlere giriyorum.fragmanda bunlara niye yer vermediler ki?
ayne n canım aynen zaten izledikten sonra bayaa bir kendime gelemedim ben.... kardeşime fln gel yavrum gel demeye başladım... bire de burda yorumları okudukça krizlere girdikçe kardeşim benim deli olduğumu fln sandı sanırım...:img-hyste
ayrıca sırf sen değil canım hepimiz 35 bölümün 35 ini de seviyoruz...:happy0064
(bu arada arkadaşlar bir sürü arka sokaklar ailesi imzası yapmıştım ama sanırım şimdi daha çok inandım bir aile olduğumuza ... sadece bir defa dkkat çekmemle hepimiz sayfamızın 4 yıldızlı olmasına dayanamayıp bir gayterle 5 yıldıza çıkarttık.... süpersiniz arkadaşlar.... )
mesut (yani şevket çoruh) yüz mimiklerini çok iyi kulanıyor o yaşlı teyzeyle pardon ablayla pardon kardişşle konuşurkenki mimikleri taktire şayandı.resmen rolünü yaşıyor.
ablamızda hüsnü gidince hemen öğretmen edasıyla onu geri çağırdı,onlarda nasıl korktular ama...
mesut (yani şevket çoruh) yüz mimiklerini çok iyi kulanıyor o yaşlı teyzeyle pardon ablayla pardon kardişşle konuşurkenki mimikleri taktire şayandı.resmen rolünü yaşıyor.
ablamızda hüsnü gidince hemen öğretmen edasıyla onu geri çağırdı,onlarda nasıl korktular ama...
canım her oyuncumuz tüm jest ve mimiklerini süper kullanıyor zaten....:img-yes: ama bu mimikler mesut a ayrı bir yakışıyor... bayılıyorum zaten ben imzamdan da belli olduğu gibi:img-yes: özellikle imzamdaki soldan 3. resme bakıp bakıp gülüyorum:img-hyste
eee arkadaşlar nerelerdesiniz forum iyice boşaldı...:icon_sorr
ali bu bölüm fazla telaşlıydı ve apartman sahnesinde onu her gösterdiklerinde daha da kırmızılaşıyordu.bayağı hareketliydi ali.yalnız adamı zeynep vurdu dimi?çünkü onun silahından ateş çıktı.
ali bu bölüm fazla telaşlıydı ve apartman sahnesinde onu her gösterdiklerinde daha da kırmızılaşıyordu.bayağı hareketliydi ali.yalnız adamı zeynep vurdu dimi?çünkü onun silahından ateş çıktı.
evet ali bu bölüm bayaa sıcak anlar içinde ön plandaydı... onu ayrı göremedik fazla ama sanırım buradaki ali ye operasyonlarda önemli rol verin dedik ve bu bölümde operasyonlardaki kilit adamlardandı.... o yüzden o kadar heyecan yapması normal...:img-yes:
canım soruna cevabı ancak bölümü tekrar izlediğimde cevap verebilirim (yani yarın:img-wink: ) çünkü çok hızı ve karmaşık bir sahneydi...
son sahneye bayıldım. koptum orda gülmekten. bu arada halanın vurulması da iyi oldu. acayip sinir oluyodum ona. bizim ekip olmasaydı ölecekti haberi yok. hüsnünün ufaklıkları fazla göstermedi bu bölüm. oysa ben hüsnünün ailesini izlemeyi çok seviyorum. hele de ufaklıklar süperler..
Duygu ben yazmıştım ama demekki dikkatli okuyamadın.evet bu sahne süperdi ya dişkuş hesabı bu bölüm harikaydı ya.zeynep&murat sahneleri özellikle ayrıca yaşlı teyzeninde hüsnü&mesutu azarlaması hoştu.
kusura bakma ismail yani son sahnenin de verdiği heyecanla bugun yaptığım yorumları saymıyorum zaten asıl yorumarı yarın yaparız... cevap yazmadığım o kadar yorum var ki... ama yarın kendime gelirim sanırım...:img-wink:
bu bölümdeki zeynep-murat sahnelerine bayıldım... unutulmazlarım arasında çoktaaan yerini aldı yani:img-wink:
son sahneye bayıldım. koptum orda gülmekten. bu arada halanın vurulması da iyi oldu. acayip sinir oluyodum ona. bizim ekip olmasaydı ölecekti haberi yok. hüsnünün ufaklıkları fazla göstermedi bu bölüm. oysa ben hüsnünün ailesini izlemeyi çok seviyorum. hele de ufaklıklar süperler..
zaten leman halanınn bencillik ruhunda var ama tunç a olan sevgisi de etkindi tabii bu durumda ama yaptığı tek kelimeyle aptallıktı bence... yani ekibi birazcık tanıyan biri olsaydı sadece onların dediğini yapardı.. ayrıca telefonunun dinlendiğini de düşünmesi gerekirdi yani...:img-yes:
evet bu bölümde fazla gözükmedi çobanlar ama gözüktüğü anlar bile bizim gülmekten karnımıza ağrılar girmesine yetti:img-yes: :img-wink:
tunç'a olan sevgisini çok yanlış gösteriyor. birazcık içinde insanlık olsa tunç'a iyi bir hala olurdu. mesutu kızdırmasa, mesut onu herhafta seve seve gönderirdi halasına. ayrıca halanın bir çok masrafı karşılamasına da izin verirdi.
ama leman hiçbir zaman mesutu kabullenmedi. onu tunçun babası olarak değil bakıcısı olarak gördü. böylece de olan kendisine oldu. tunçtan mahrum kaldı. biraz akıllı olsaydı hem kendisi için, hem tunç için, hem de mesut için varlığı iyi olacaktı.
yine ben :)
yaa ben bu dzi seviyom
son kısımda koptumm
zeynep öldürdü beni
"benimm" "bizim battaniyemiz" :img-hyste
çobanların olayının böyle olacağı belliydi zaten yazık oldu valla
bu aileyi seviyorum :)
alicim o apartmanda niye o kadar telaşlıydı kızarmıştı yaww
heç böyle olmazdı ama
ne olcak pınarla ali yafff
o kadının olayını bildimmm yaww :img-yes:
mesutta adamını nasıl biliyo:img-wink:
oo yaşlı teyzeye pardon ablaya :img-hyste koptum yaaa çok hoştuu
tunçu güzel bi operasyonla kurtardılar valla ben halaya üzüldüm
ama ii oldu amerikaya dönüyoo :)
tüm oyuncuları çok ii bu dzinin
ama ali favarim yaww:img-blush çok tatlı :img-blush
evet orası öyle yani leman tunç un ve yeşimin başına gelen herşeyden mesut u suçlu tutmuştu.. o yüzden olabildiğince nefret etti mesut tan işin kötüsü tunç u da babasından soğutmaya çalıştı... tabiikide bu o kadar kolay değil zaten bunu en iyi mahkeme sahnesinde anladı....
eğer tunç a da sahip olduğu birçok mal gibi sahip olmaya kalkmasaydı... mesut a çok daha yakın yakını da geçtim birazcık sıcak davransaydı işler bu noktaya gelmezdi... zaten mesut tunç konusunda çok hassas... bu onu leman halaya daha da kışkırttı...
kusura bakma ismail yani son sahnenin de verdiği heyecanla bugun yaptığım yorumları saymıyorum zaten asıl yorumarı yarın yaparız... cevap yazmadığım o kadar yorum var ki... ama yarın kendime gelirim sanırım...:img-wink:
bu bölümdeki zeynep-murat sahnelerine bayıldım... unutulmazlarım arasında çoktaaan yerini aldı yani:img-wink:
önemli degil duygucum sen benim msn de o kadar kahrımı çektin lafımı olur bu arada msn noldu ya bi gelişme yokmu ya .zeynep&murat sahneleri harikaydı.zaten şu an arka sokakları download ediyorum.:img-hyste :happy0064
[arka sokaklar] 25-04-07, 07:55 ewt ya zeynep - murta sahnesine bende koptummm harikaydııı murat a zeynep güvenmio deil kıskanıoo
ronaldinho10 25-04-07, 07:58 ayy valaa harika bir bolumdu yine ya coban ailesi yine iyice guldurdu haha:) mesutta artik leman ile iyi anlasio haha zeynep murat sahnesi yok muydu en sonunda cok guzeldi yaaa:):)
nedim_bahar 25-04-07, 08:33 ohh be nihayet yeni bölümünü izleyebildim dizinin başından biraz kaçırdım gene ama zor yetiştm eve
çok güzel bi bölümdü çoban ailesi çok komikti baya bi güldürdüler beni zeyneple muratta ço komiktiler dizinin son sahnelerinde dakka bi annelerinden telefon geliyordu
Arkadaşlar tahm,nlerimiz tuttu ve yine Pınarsız Aylasız ama güzel bir bölüm izledik yani Pınarla Aylanın olmayışı üzüyor ama dizinin her yeni bölümde daha güçlü olması beni sevindiriyor her hafta kendine yeniden bağlıyor harikaydılar yine hepsini yürekten alkışlıyorum tebrikler ayrıca hepinizin dediğinin altına imzamı atarım zeynep Murat çekişmeleri çok tatlıtydılar özellikle son sahneden gülme krizine girdim hele o kadının Murat için ee buda fena değilmiş dediğinde Muratın Zeynepe bakışı çok hoştu
Leman ın vurulma sahneside iyiydi ama bir şey olmamasına sevindim ve ben bu konuda sizlerle aynı fikirde değilim Leman Amerikaya gitmesin bence kalsın ve Mesutlada anlaşsın Tunç arasıra onda kalsın yani Amerikaya gidip diziden çıkmasını istemem doğrusu
Arkadaşlar tahm,nlerimiz tuttu ve yine Pınarsız Aylasız ama güzel bir bölüm izledik yani Pınarla Aylanın olmayışı üzüyor ama dizinin her yeni bölümde daha güçlü olması beni sevindiriyor her hafta kendine yeniden bağlıyor harikaydılar yine hepsini yürekten alkışlıyorum tebrikler ayrıca hepinizin dediğinin altına imzamı atarım zeynep Murat çekişmeleri çok tatlıtydılar özellikle son sahneden gülme krizine girdim hele o kadının Murat için ee buda fena değilmiş dediğinde Muratın Zeynepe bakışı çok hoştu
evet bu bölümde pınar ve ayla yoktu... ama bölümün her sahnesinden o kadar zevk aldık ki...:img-yes: ayla ve pınar ın bu bölümde operasyonlar sırasında ikinci planda kalması hepimizi üzdü ama yinede ben bütün bölümü yüzümde sırıtmayla izledim...:img-yes:
son sahne yani murat-zeynep-emlakçı-rus kız dörtlüsü arasında geçen sahnenin her saniyesi süperdi... zeynep in yüz ifadesi hala aklımda...:img-hyste
Leman ın vurulma sahneside iyiydi ama bir şey olmamasına sevindim ve ben bu konuda sizlerle aynı fikirde değilim Leman Amerikaya gitmesin bence kalsın ve Mesutlada anlaşsın Tunç arasıra onda kalsın yani Amerikaya gidip diziden çıkmasını istemem doğrusu
aslında leman mesut u o kadar aşağıladı ki... ben hiç düşünmeden gitsin bizde kurtulalım mesut da diyebilirdim... ama son bölümde başlarda her ne kadar yaptığı aptallık ve bencillikten başka birşey olmasa da tunç için vurulmayı hatta ölmeyi göze alması tunç a olan sevgisini ve bağlılığını göstermeye yeterdi gerçekten... keşke en baştan leman hala bu şekilde yaklaşmamış olsaydı da herşey bu noktaya gelmeseydi...
irde ben dün de sordum yani madem leman ı illa göndereceklerdi diziden neden mesut ile aralarını düzelttiler ki.... belki de bu yüzden fikrini değiştirebilir..:icon_whis
nedim_bahar 25-04-07, 09:57 Leman ın vurulma sahneside iyiydi ama bir şey olmamasına sevindim ve ben bu konuda sizlerle aynı fikirde değilim Leman Amerikaya gitmesin bence kalsın ve Mesutlada anlaşsın Tunç arasıra onda kalsın yani Amerikaya gidip diziden çıkmasını istemem doğrusu
vurulma sahnesi dizinin başındaydı haliba o yüzden ben göremedim
hakkaten mesutla iyi anlaşıyolar artık bencede amerikaya gitmesin
Arkadaşlar nolucak bizim bu arka sokaklar sevgimiz ya.daha yeni uyandım ve çok mutluyum.nedeni ise rüyamda.mesut vezeynep&muratı gördüm.rüyamı anlatım.
şimdi ben yolda yürüyodum.bi baktım ki mesut abi ve zeynep&murat çekim bitmiş yolda yürüyolardı.mesut abiyi gördüm ben aynen aaaa mesut abi ondan sonra kafa kafaya verip baya çok foto çektirdim ama oda beni çok sevdi.ondan sonra dizifilmdeki forumdan bahsettim.zeynep&murat bana gerçekten ciddimisin bende siteye girerse görebilecegini söyledim özellikle dizide ve gerçek hayatta evlnemlerini çok istedigini söyledim.ikiside bana inşallah olucak dedi.:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064
duygu ve nizar 25-04-07, 10:02 arkadaşlar dünkü bölüm çok güzeldi.hüsnülerin miras davasına çok güldüm.hüsnülerin arabayı satarken ki halleri de çok güzeldi.mesut tunç a kavuştuğu için çok sevindim.messutun ramizin kafasına silahı dayarken söyledikleri çok güzeldi.lemanın vuruluşuna üzüldüm ama iyileşti ama amerikaya dönecekmiş.murat ve zeynebin yine başlarına gelmiyen kalmadı.hele ki zeynebin evde kadını gördükten sonraki haline ne demeli.ama yine ben aylamla pınarımı görmedim.geçen bölümde de sadece iki sahnede vardı.artık aylamı daha çok görmek istiyorum.inşallah bol aylalı sahneler olur.artık aylayla rızayı beraber görmek istiyorum.....
paçiii_meloş canım çok haklısın ya aylayla pınarı göremedik yine.....
nedim_bahar 25-04-07, 10:06 ayrıca mesutla hüsnünün şu yaşlı kadınla dedikoduları çok komikti ya dakka bi mesut teyze diyor yaşlı kadında terbiyesiz diyordu orda gülmekten karnıma ağrılar girdi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
vurulma sahnesi dizinin başındaydı haliba o yüzden ben göremedim
hakkaten mesutla iyi anlaşıyolar artık bencede amerikaya gitmesin
Amerika gitmesi saçma olur ya Tunç için canından vazgeçen bir kadın nasıl olurdu ondan aylarca uzak kalmayı göze alabilirki yanılıyormuyum arkadaşlar yani Leman Tunç için vurulmadımı ayrıca yüklü miktarda bir parayıda gözden çıkarmıştı yani onu ne kadar sevdiğini bu bölümde gösterdi bence ve bunlara rağmen diziden çıkarsa yani Amerikaya giderse inandırıcılığını kaybeder onun yerine kalıp Mesutun gönlünü yapmalı zaten barışmışlardı ama yinede Mesutta ufak şüpheler olacaktır bunları silmeli kötü kadın imajını silmeli ve Tunç onunlada kalmalı yani elbette aslolan babasıyla kalması ama mesela haftasonları gidebilir Tunç halasınıda görür hem bu Tunç içinde iyi olur hayattaki babasından sonra arasında kan bağı olan tek kişi Leman tabiki ekipte artık akraba sayılır ama kan bağı olarak Leman başka yok:img-polic :happy0064 :img-hyste
ayrıca mesutla hüsnünün şu yaşlı kadınla dedikoduları çok komikti ya dakka bi mesut teyze diyor yaşlı kadında terbiyesiz diyordu orda gülmekten karnıma ağrılar girdi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Evet dün akşamki en beğendiğim sahnelerden biride Mesut ve Hüsünün yaşlı tayzeyle pardon kızıyordu değilmi ablamızla konuşmaları çok matraktı ya gerçi ablamız dedikten sonra olayı çaktım ben yani kadının kendi kendine zarar verdiğini gerçi bunu hepimiz farketmişizdir:img-polic :happy0064 :img-hyste
Arkadaşlar reytingler gelmiş yine ikinciyiz
A/B
1 BINBIR GECE [NET] KAND 21,90 55,90
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 8,90 26,20
1 BINBIR GECE [NET] KAND 18,10 46,10
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,10 29,50
nedim_bahar 25-04-07, 10:48 Amerika gitmesi saçma olur ya Tunç için canından vazgeçen bir kadın nasıl olurdu ondan aylarca uzak kalmayı göze alabilirki yanılıyormuyum arkadaşlar yani Leman Tunç için vurulmadımı ayrıca yüklü miktarda bir parayıda gözden çıkarmıştı yani onu ne kadar sevdiğini bu bölümde gösterdi bence ve bunlara rağmen diziden çıkarsa yani Amerikaya giderse inandırıcılığını kaybeder onun yerine kalıp Mesutun gönlünü yapmalı zaten barışmışlardı ama yinede Mesutta ufak şüpheler olacaktır bunları silmeli kötü kadın imajını silmeli ve Tunç onunlada kalmalı yani elbette aslolan babasıyla kalması ama mesela haftasonları gidebilir Tunç halasınıda görür hem bu Tunç içinde iyi olur hayattaki babasından sonra arasında kan bağı olan tek kişi Leman tabiki ekipte artık akraba sayılır ama kan bağı olarak Leman başka yok:img-polic :happy0064 :img-hyste
kadın kafasına takmış gitmeyi madem gidecekti o zaman mesutla hiç düzelmeseydi keşke o zaman gitmek için bi bahanesi olurdu şimdi tunçtan ayrılmak ayrılmak zor gelmicek mi?? bence gelecek
Amerika gitmesi saçma olur ya Tunç için canından vazgeçen bir kadın nasıl olurdu ondan aylarca uzak kalmayı göze alabilirki yanılıyormuyum arkadaşlar yani Leman Tunç için vurulmadımı ayrıca yüklü miktarda bir parayıda gözden çıkarmıştı yani onu ne kadar sevdiğini bu bölümde gösterdi bence ve bunlara rağmen diziden çıkarsa yani Amerikaya giderse inandırıcılığını kaybeder onun yerine kalıp Mesutun gönlünü yapmalı zaten barışmışlardı ama yinede Mesutta ufak şüpheler olacaktır bunları silmeli kötü kadın imajını silmeli ve Tunç onunlada kalmalı yani elbette aslolan babasıyla kalması ama mesela haftasonları gidebilir Tunç halasınıda görür hem bu Tunç içinde iyi olur hayattaki babasından sonra arasında kan bağı olan tek kişi Leman tabiki ekipte artık akraba sayılır ama kan bağı olarak Leman başka yok:img-polic :happy0064 :img-hyste
ben zaten bu amerika işinden pek emin değilim ama hatırlarsanız br önceki bölümde (34. bölümde yani) amerikada onu bekleyen işlerin iyice biritiğini konuşuyorlardı... zaten leman ın ilk amacı tunç un velayetini alıp tunç ile beraber amerikaya dönmekti.... ama tabii hesapları tutmadı....
ama benhala fikrimi değiştirmedim yani illa göndereceklerse leman ı araları bozukken de yollayabilirlerdi...
ayrıca evet ekipte artık tunç un akrabası sayılır ama tunç un istanbulda bir anneannesi izmirde de annesinin (yeşimin) akrabaları var yani tek kan bağı leman ile değil ama onlarla fazla görüşmorlar sanırım.... (ama anladığımız kadarıyla aralarında da bir dargınlık yok)
ben zaten bu amerika işinden pek emin değilim ama hatırlarsanız br önceki bölümde (34. bölümde yani) amerikada onu bekleyen işlerin iyice biritiğini konuşuyorlardı... zaten leman ın ilk amacı tunç un velayetini alıp tunç ile beraber amerikaya dönmekti.... ama tabii hesapları tutmadı....
ama benhala fikrimi değiştirmedim yani illa göndereceklerse leman ı araları bozukken de yollayabilirlerdi...
ayrıca evet ekipte artık tunç un akrabası sayılır ama tunç un istanbulda bir anneannesi izmirde de annesinin (yeşimin) akrabaları var yani tek kan bağı leman ile değil ama onlarla fazla görüşmorlar sanırım.... (ama anladığımız kadarıyla aralarında da bir dargınlık yok)
Haklısın Duygucum araları bozukken gitseydi hepimiz arkasından zil takıp oynardık ama şimdi durum öyle değil yani hele son bölümde Tunç için yaptıklarından sonra gitmesini istemem:img-polic
Haklısın Duygucum araları bozukken gitseydi hepimiz arkasından zil takıp oynardık ama şimdi durum öyle değil yani hele son bölümde Tunç için yaptıklarından sonra gitmesini istemem:img-polic
bende karşk duygular içersindeymm:icon_whis
işte canım ben de onu anlatıyorum... yani tam bir mesut sever olarak aralarında hiç böyle bir olay geçmeden leman çekip gitseydi ilk göbek atan ben olurdum....:img-hyste ama şimdi durum değişti....
ama ben yine de gitsin ya da gitmesin diyemiyorum... bu konuda hala kararsızım...
ama bunun nedeni benim kararsız olmama dayanmıyor... daha önce de söylediğim gibi leman ın tutarsızlığından böyle... yani dünkü bölümde ben leman a acıyım mı yoksa gitmesine sevineyim mi karar veremedim.... tunç için o kadar parayı gözden çıkarması(hoş onun için fazla bir para değil ama maksat o değil zaten) ve ölüme gözü kapalı gitmesi hem tunç a olan sevgisinin hem de akılsızlığının göstergesi bence... yani ben hala mesut lara haber vermeden tunç u kendi kendine kurtarmaya çalışmasını affedemiyorum... her ne kadar bunu kendi kafasında tunç için yapsada tunç ölebilirdi de...:icon_sorr
bende karşk duygular içersindeymm:icon_whis
Leman öyle bir şey yaptıki tüm Arka Sokkalar izleyicilerini muallakta bıraktı yani gider ayak kendini sevdirir gibi oldu gerçi yinede hiç birimiz onun Mesuta yaptıklarını unutmadık Tunçu almaya kalkmasını on u babasında ayırmasını ama yine giderse içim burkulacak:sad53:
Leman öyle bir şey yaptıki tüm Arka Sokkalar izleyicilerini muallakta bıraktı yani gider ayak kendini sevdirir gibi oldu gerçi yinede hiç birimiz onun Mesuta yaptıklarını unutmadık Tunçu almaya kalkmasını on u babasında ayırmasını ama yine giderse içim burkulacak:sad53:
EWT YAA AMA bzm ekibi dinlemesi sinirlendirdi beni hep kendi bildiğini okuyorr
ama bunun nedeni benim kararsız olmama dayanmıyor... daha önce de söylediğim gibi leman ın tutarsızlığından böyle... yani dünkü bölümde ben leman a acıyım mı yoksa gitmesine sevineyim mi karar veremedim.... tunç için o kadar parayı gözden çıkarması(hoş onun için fazla bir para değil ama maksat o değil zaten) ve ölüme gözü kapalı gitmesi hem tunç a olan sevgisinin hem de akılsızlığının göstergesi bence... yani ben hala mesut lara haber vermeden tunç u kendi kendine kurtarmaya çalışmasını affedemiyorum... her ne kadar bunu kendi kafasında tunç için yapsada tunç ölebilirdi de...:icon_sorr
Evet yine herzamanki gibi haklısın canım Leman tutarsız davrandı ama ben gitmemesi konusunda ısrarcıyım ha bu demek değilki Mesutların hayatına karışsın sadece Tunçun halası olarak kalsın yani görüşsünler o kadar yoksa hiç birimiz Mesutun hayatını tekrar mehfetmeye kalkışsın istemeyiz çünkü Mesutu çok seviyoruz üzülmesini istemeyiz özellikle Lemanın akılsızlığı konusunda sonuna kadar katılıyorum canım Mesutlara güvenmeliydi hiç bir fidyeci arkasında görgü tanığı yada şikayetçi olabilecek kimse bırakmaz yani ben görmedim duymadım:img-hyste
Evet yine herzamanki gibi haklısın canım Leman tutarsız davrandı ama ben gitmemesi konusunda ısrarcıyım ha bu demek değilki Mesutların hayatına karışsın sadece Tunçun halası olarak kalsın yani görüşsünler o kadar yoksa hiç birimiz Mesutun hayatını tekrar mehfetmeye kalkışsın istemeyiz çünkü Mesutu çok seviyoruz üzülmesini istemeyiz özellikle Lemanın akılsızlığı konusunda sonuna kadar katılıyorum canım Mesutlara güvenmeliydi hiç bir fidyeci arkasında görgü tanığı yada şikayetçi olabilecek kimse bırakmaz yani ben görmedim duymadım:img-hyste
eee kadın bayaadır burda yaşamıyor ya bilmiyor tabi türkiye de işlerin işleyişini...:img-hyste
mesut da tunç da o kadar zor bir hayat yaşıyolar ki... yani özellikle tunç daha bu yaşında o kadar olay yaşadı ki... onu mutlu edecek daha doğrusu kisini de mutlu edecek herşeye benden onay çıkar...:img-yes: (sanki senaristler benim onayımı bekliyorlar da :img-hyste ) yeter ki leman bir daha hayatlarını zindana çevirmeye çalışmasın...
eee kadın bayaadır burda yaşamıyor ya bilmiyor tabi türkiye de işlerin işleyişini...:img-hyste
mesut da tunç da o kadar zor bir hayat yaşıyolar ki... yani özellikle tunç daha bu yaşında o kadar olay yaşadı ki... onu mutlu edecek daha doğrusu kisini de mutlu edecek herşeye benden onay çıkar...:img-yes: (sanki senaristler benim onayımı bekliyorlar da :img-hyste ) yeter ki leman bir daha hayatlarını zindana çevirmeye çalışmasın...
Ay sen çok yaşa emi duygucum demek burda yaşamadığı için bilmiyor :img-hyste :img-hyste :happy0064 gerçi doğru yurt dışındaki aile düzeni ile burdaki bir değil
Ay sen çok yaşa emi duygucum demek burda yaşamadığı için bilmiyor :img-hyste :img-hyste :happy0064 gerçi doğru yurt dışındaki aile düzeni ile burdaki bir değil
:img-hyste :img-hyste
eee burası türkiye öyle alışması o kadar kolay değil...:img-yes: (:img-hyste ) bu arada o kadar konuştuk leman da çelik yelek ver çelik yelek var diye... ama dizimizin özellikleriinden biri de bu zaten hiç tahmin etediğimiz birşey çıkması...
:img-hyste :img-hyste
eee burası türkiye öyle alışması o kadar kolay değil...:img-yes: (:img-hyste ) bu arada o kadar konuştuk leman da çelik yelek ver çelik yelek var diye... ama dizimizin özellikleriinden biri de bu zaten hiç tahmin etediğimiz birşey çıkması...
Eee Mesuttan gizli kaçarsa olcağı oydu Leman Hanım eğer Mesutun haberi olsaydı ve yine operasyon gereği Leman Hanım parayı bırakacak olsa mutlaka çelik yelek giydirirdiler çünkü her şeyden önce Mesut ve ekip polisler yani tanıdık olsun olmasın karşısındakini sevsin sevmesin hayatlarını korumak zorundalar öyle dğilmi canım:happy0064 :img-polic :img-hyste
ya acayip bi dizi çok komik gülmekten ölüyorum ama en çokta hüsnü ve suat çok komikler dünkü bölümde çok güzeldi
arkiler haftai içi de yaklaştı acep nolcak?
Eee Mesuttan gizli kaçarsa olcağı oydu Leman Hanım eğer Mesutun haberi olsaydı ve yine operasyon gereği Leman Hanım parayı bırakacak olsa mutlaka çelik yelek giydirirdiler çünkü her şeyden önce Mesut ve ekip polisler yani tanıdık olsun olmasın karşısındakini sevsin sevmesin hayatlarını korumak zorundalar öyle dğilmi canım:happy0064 :img-polic :img-hyste
zaten leman ın telefonunun dinlenmediğini düşünmesi ve bizimkilerin onu takip etmeyeceğini düşünmesi kesinlikle saçmalıktı... yani mesut oğlunu herşeyinden daha çok seviyor... tabiki her ihtimali değerlendireceklerdir... zaten dediğin gibi hagi fidyecilik olayında parayı aldıktan sonra rehineyei serbest bırakmışlar ki....
ayrıca zaten bizim ekipin çözemediği bir olay var mı...? bunu leman bilmiyo mu sanki... illa neden kendi başına bitirmeye çalışıyor ki...
MoOnDaNcE-11 25-04-07, 11:53 Bu bolumu ne yazik ki cok tutmadim . Tunc'un kurtarilma operasyonu daha iyi senaryolanmaliydi ve cekilmeliydi . Heyecan yeterli duzeyde degildi...
güzel bir bölümdü alinin at bıçağı derken duraksaması yüzünün pancar gibi kızarması sanki bu bölüm ali daha bi ön plandaydı operasyonda daha belirgin bir ali gördüm ben
şu pınarın isteme olayının olmasını istiyorum ve o gün ali devriyede olsun aklı pınarda o sırada çatışmada yaralansın ama kolundan sıyrık tam o sırada rıza babanın evine telefon gelsin rıza koşsun hastaneye pınar evde deliye dönsün ve herkesten gizli hastaneye gitsin ali uyurken(ama uyanık) pınar onu sevdiğini sölesin bunu yavuz görsün duysun onu aylin teselli etsin
sora mesut ve çoban pınarın kulağını çeksin aliye yaptığından dolayı kıskandırma çocuğu diye ve son olarak pınar aliye şarkı sölesin
şarkı demişken dün unkapanı imç bloklarında çekim yapılmış kardeşim görmüş pınarı sanırım kaset olayları olacak önümüzdeki haftalarda
zaten leman ın telefonunun dinlenmediğini düşünmesi ve bizimkilerin onu takip etmeyeceğini düşünmesi kesinlikle saçmalıktı... yani mesut oğlunu herşeyinden daha çok seviyor... tabiki her ihtimali değerlendireceklerdir... zaten dediğin gibi hagi fidyecilik olayında parayı aldıktan sonra rehineyei serbest bırakmışlar ki....
ayrıca zaten bizim ekipin çözemediği bir olay var mı...? bunu leman bilmiyo mu sanki... illa neden kendi başına bitirmeye çalışıyor ki...
Yani bugüne kadar fidye veripte kurtulan görülmüşmü ya ölmüştür yada fidyeciler yakalanmıştır ötesi yok yani dediğinde doğru duygu yani Mesut gibi zeki bir adamın böyle ufak detayları gözden kaçırcağını düşünmesi çok saçma Lermanın:img-polic :img-cool2
güzel bir bölümdü alinin at bıçağı derken duraksaması yüzünün pancar gibi kızarması sanki bu bölüm ali daha bi ön plandaydı operasyonda daha belirgin bir ali gördüm ben
şu pınarın isteme olayının olmasını istiyorum ve o gün ali devriyede olsun aklı pınarda o sırada çatışmada yaralansın ama kolundan sıyrık tam o sırada rıza babanın evine telefon gelsin rıza koşsun hastaneye pınar evde deliye dönsün ve herkesten gizli hastaneye gitsin ali uyurken(ama uyanık) pınar onu sevdiğini sölesin bunu yavuz görsün duysun onu aylin teselli etsin
sora mesut ve çoban pınarın kulağını çeksin aliye yaptığından dolayı kıskandırma çocuğu diye ve son olarak pınar aliye şarkı sölesin
şarkı demişken dün unkapanı imç bloklarında çekim yapılmış kardeşim görmüş pınarı sanırım kaset olayları olacak önümüzdeki haftalarda
ben hüsnü ve messut un pınar ın kulağını çekeceğini sanmıyorum ama tabii olabilir de...:img-hyste yeter ki pınar ali yi kıskandırsın....:img-hyste ali yi pınar ı düşünürken görmek istiyorum bende artık... ama umutluyum yani bu konunun tamamen kapandığını sanmıyorum...
bu arada verdiğin haber süper..:happy0064 çok şanslı bir kardeşin varmış ayrıca bazı çekimler bizim gözümüzün önünde yapılıyor ama biz farkedemiyoruz bile... senin kardeşin gördü için biz de sen bize söyledin diye şanslıyız...:happy0064
ayrıca kaset meselesi ha...:img-hyste bakalım rıza baba bakalım pınar a nasıl bir karşılık verecek....? (pınar ın dediği gibi az sonraaaa:img-hyste )
Yani bugüne kadar fidye veripte kurtulan görülmüşmü ya ölmüştür yada fidyeciler yakalanmıştır ötesi yok yani dediğinde doğru duygu yani Mesut gibi zeki bir adamın böyle ufak detayları gözden kaçırcağını düşünmesi çok saçma Lermanın:img-polic :img-cool2
evet canım ne yazık ki bu işlerin kuralları var ve bu değişemiyor...:icon_sorr
ilk bölümden beri mesut gerçekten hiç yüm bir bölüm boyunca rahat edemedi... görünüşe göre leman gidiyor... (her ne kadar tam işler düzelmişken de olsa) bakalım şimdi nasıl bir olay gelecek...?
ben hüsnü ve messut un pınar ın kulağını çekeceğini sanmıyorum ama tabii olabilir de...:img-hyste yeter ki pınar ali yi kıskandırsın....:img-hyste ali yi pınar ı düşünürken görmek istiyorum bende artık... ama umutluyum yani bu konunun tamamen kapandığını sanmıyorum...
bu arada verdiğin haber süper..:happy0064 çok şanslı bir kardeşin varmış ayrıca bazı çekimler bizim gözümüzün önünde yapılıyor ama biz farkedemiyoruz bile... senin kardeşin gördü için biz de sen bize söyledin diye şanslıyız...:happy0064
ayrıca kaset meselesi ha...:img-hyste bakalım rıza baba bakalım pınar a nasıl bir karşılık verecek....? (pınar ın dediği gibi az sonraaaa:img-hyste )
bizim burası dizi çekimleri için semt olarak çok müsait zaten kanald bir çok dizisinde bu bölgeyi kullanıyor balat cerrahpaşa fatih falan yalnız kaset olayından tam emin değilim orda gördüğü için biz öyle yorduk
buarada alinin 30 yaşında olduğu doğrumu
evet canım ne yazık ki bu işlerin kuralları var ve bu değişemiyor...:icon_sorr
ilk bölümden beri mesut gerçekten hiç yüm bir bölüm boyunca rahat edemedi... görünüşe göre leman gidiyor... (her ne kadar tam işler düzelmişken de olsa) bakalım şimdi nasıl bir olay gelecek...?
Evet canım doğru Mesutun hayatında dalgalanmalar hep var oldu önce dağda yaşadığı o korkunç trajedi psikolojisinin bozulması nedeniyle alkol bağımlısı olması sonra eski eşi Yeşimin başkasıyla evlenmesi ve çok sevdiği oğlunun kendisine pekde gösterilmemesi bunlarlada sınırlı değil Mesutun hayatındaki travmalar Yeşimin kocasının Yeşime yaptıkları oğluına yaptıkları hayatını kabusa çevirdi sonra oğlunu bir şekilde kurtardı ama oğlunda derin izler bıraktı bu yaşananlar ama bu kadarda değil sonra Yeşim kocasını kendisine kötü davrandığı ve boşanmayı kabul etmediği için öldürdü hapse girdi bu acıyıda oğluyla beraber yaşadı oğlunun atlattığı her travma onuda etkiledi üstüne üstlük bir çok operasyondada aktif olarak rol aldı bunların bir çoğunda başına bela aldı ama yılmadı bu operasyonlardan birinde ülkeye yasa dışı yollardan insanları balık istifi gibi sokmaya çalışan insan tacirleri ile mücadele etti onları hapse tıktı bu süreçte hapis yatmakta olan karısının intiharıda sarstı çünkü oğlunu acısı onun acısıydı onun üzülmesine dayanamazdı onu çok seviyordu bu kadarda değil gönül ilişkilerindede bir türlü istikrar sağlayamadı karşısına çıkan Buket'e aşık oldu ama kendine bile itiraf edemedi ama yinede tam mutluluğu yakaladım derken Buketin babası çıktı ortaya ve yıllarca hiç bir sorumluluğunu almadığı kızından Mesutu uzaklaştırmak istedi ama olmadı başaramadı çünkü Buket Mesutu çok seviyordu ondan ayrılmak istemiyordu ama babası inatla uğraştı ve Mesutu başka bir şehre sürdürdü ama buna Rıza Baba hatta Mesutun Rıza Babası engel oldu gerekirse istifa ederim dedi Mesutun görevindeki başarısıda gözardı ediliyemiyince bu sürgün engellendi aynı dönemde Yeşimin halası çıka geldi Leman Hanım çok zengindi ama bir babanın oğlundan ayrılamayacağını bilemeyecek kadarda gaddardı ilk önceleri Tunçunda o ihtişama kendini kaptırdığını görmek Mesutu yıktı bununlada yetinmeyip Mesuta velayet davası açtı ama başaramadı baba-oğul arasına giremedi nasıl girebilirdiki onlar birbirlerini çok seviyorlar hatasını anlamış ama artık çok geçti Mesutun hayatındaki fırtınalar bu kadarmı tabiki hayır son olarak eskiden hapise tıktığı bir suçlu canından çok sevdiği oğlunu kaçırma gafletinde bulundu gafletinde diyorum çünkü eminim başına gelecekleri bilmiyordu bilseydi cesaret edemezdi:img-hyste yılmadı Mesut yılmayacakta o ne badireler atlattı herşeyi alt edebilecek güçte tebrikler Mesut ve :happy0064 :happy0064 Şevket Çoruh bize bu karakteri yaşattığın için :good: :img-polic :happy0064 :happy0064
Evet canım doğru Mesutun hayatında dalgalanmalar hep var oldu önce dağda yaşadığı o korkunç trajedi psikolojisinin bozulması nedeniyle alkol bağımlısı olması sonra eski eşi Yeşimin başkasıyla evlenmesi ve çok sevdiği oğlunun kendisine pekde gösterilmemesi bunlarlada sınırlı değil Mesutun hayatındaki travmalar Yeşimin kocasının Yeşime yaptıkları oğluına yaptıkları hayatını kabusa çevirdi sonra oğlunu bir şekilde kurtardı ama oğlunda derin izler bıraktı bu yaşananlar ama bu kadarda değil sonra Yeşim kocasını kendisine kötü davrandığı ve boşanmayı kabul etmediği için öldürdü hapse girdi bu acıyıda oğluyla beraber yaşadı oğlunun atlattığı her travma onuda etkiledi üstüne üstlük bir çok operasyondada aktif olarak rol aldı bunların bir çoğunda başına bela aldı ama yılmadı bu operasyonlardan birinde ülkeye yasa dışı yollardan insanları balık istifi gibi sokmaya çalışan insan tacirleri ile mücadele etti onları hapse tıktı bu süreçte hapis yatmakta olan karısının intiharıda sarstı çünkü oğlunu acısı onun acısıydı onun üzülmesine dayanamazdı onu çok seviyordu bu kadarda değil gönül ilişkilerindede bir türlü istikrar sağlayamadı karşısına çıkan Buket'e aşık oldu ama kendine bile itiraf edemedi ama yinede tam mutluluğu yakaladım derken Buketin babası çıktı ortaya ve yıllarca hiç bir sorumluluğunu almadığı kızından Mesutu uzaklaştırmak istedi ama olmadı başaramadı çünkü Buket Mesutu çok seviyordu ondan ayrılmak istemiyordu ama babası inatla uğraştı ve Mesutu başka bir şehre sürdürdü ama buna Rıza Baba hatta Mesutun Rıza Babası engel oldu gerekirse istifa ederim dedi Mesutun görevindeki başarısıda gözardı ediliyemiyince bu sürgün engellendi aynı dönemde Yeşimin halası çıka geldi Leman Hanım çok zengindi ama bir babanın oğlundan ayrılamayacağını bilemeyecek kadarda gaddardı ilk önceleri Tunçunda o ihtişama kendini kaptırdığını görmek Mesutu yıktı bununlada yetinmeyip Mesuta velayet davası açtı ama başaramadı baba-oğul arasına giremedi nasıl girebilirdiki onlar birbirlerini çok seviyorlar hatasını anlamış ama artık çok geçti Mesutun hayatındaki fırtınalar bu kadarmı tabiki hayır son olarak eskiden hapise tıktığı bir suçlu canından çok sevdiği oğlunu kaçırma gafletinde bulundu gafletinde diyorum çünkü eminim başına gelecekleri bilmiyordu bilseydi cesaret edemezdi:img-hyste yılmadı Mesut yılmayacakta o ne badireler atlattı herşeyi alt edebilecek güçte tebrikler Mesut ve :happy0064 :happy0064 Şevket Çoruh bize bu karakteri yaşattığın için :good: :img-polic :happy0064 :happy0064
canım gerçekten çok güzel anlatmışsın herşeyi... şimdi böyle yazınca hepimize çok uzun geliyor bunlar ama bu belki de özetiydi... mesut u hiç bir tam bölüm boyunca mutlu göremedik ki tam bir sorun kapandı diğeri açıldı... sokakta o kadar adamla uğraşması başka hayatında olan çalkanmalar onu başka yöne sürükledi... ve yaşadığı o kadar tramvanın sadece birini bile normal bir insan kaldıramazken mesut hepsinin üstesinden gelmeyi başardı ve dediğin gibi yılmadı...
ama başına bu kadar berbat şeyin gelmesi de onun ekibn en renkli... esprileri en güzel karakterlrinden biri haline gelmesine engel olmadı... hangmizz mesut u o üzgün hali dışında gördüğümüzde kendimizi gülmekten alabiliyoruz ki...
mesut karakteri çok ustaca yaratılmış bir karakter... ve şevket çoruh da bu karakteri süper canlandırmış... hem senaristleri hem de şevket çoruh u bir kez daha ayakta alkışlıyorum....:happy0064 :happy0064
ben geldimmm.
ya dün fark ettim de leman hanım makyajsız daha güzelmiş yahu.
ayrıca gitmesi saçma oldu bu kadın tunç için ölmüyor muydu şimdi nasıl bırakıp gidecek?
hoşgeldin canım tam da benim ders için evden çıkmaya hazırlandığım zamanda geldin...:icon_sorr
makyaj insanı geçekten çok değiştiriyormuş di mi ama... hastanede yatarken çok farklı bir leman hanım vardı karşımızda... tunç a sarılması fln da çok içten geldi bana... ama o kadar yaptığı şeyden sonra bu onu ne kadar affedilir kılar bilmiyorum tabii...
(neyse arkadaşlar benim artık derse gitmem lazım size iyi yorumlar :img-wink: artık akşam geline konuşmaya tekrar katılırım bende:img-wink: akşam burada olmayı unutmayalım bu arada...:img-yes: :img-wink: )
canım gerçekten çok güzel anlatmışsın herşeyi... şimdi böyle yazınca hepimize çok uzun geliyor bunlar ama bu belki de özetiydi... mesut u hiç bir tam bölüm boyunca mutlu göremedik ki tam bir sorun kapandı diğeri açıldı... sokakta o kadar adamla uğraşması başka hayatında olan çalkanmalar onu başka yöne sürükledi... ve yaşadığı o kadar tramvanın sadece birini bile normal bir insan kaldıramazken mesut hepsinin üstesinden gelmeyi başardı ve dediğin gibi yılmadı...
ama başına bu kadar berbat şeyin gelmesi de onun ekibn en renkli... esprileri en güzel karakterlrinden biri haline gelmesine engel olmadı... hangmizz mesut u o üzgün hali dışında gördüğümüzde kendimizi gülmekten alabiliyoruz ki...
mesut karakteri çok ustaca yaratılmış bir karakter... ve şevket çoruh da bu karakteri süper canlandırmış... hem senaristleri hem de şevket çoruh u bir kez daha ayakta alkışlıyorum....:happy0064 :happy0064
Haklısın Mesutun yaşadıklarının sadece özeti bunlar ve özellikle söylediğin bir şey çok güzeldi bütün bu yaşananlara rağmen hala espiri yapabilmek bu çok önemli işte Şevket Çoruh'ada işte en çok bu noktada hayranlık duyuyorum hem çok iyi üzülen birini hemde çok iyi hayatı ciddiye almayan sempatik ve espirili birini becermek kolay şey değil tebrikler senaristleride ayrıca tebrik ederim gerçekten harikasınız ekip olarak harikasınız çünkü dizinin bir iki kişiyle yürümediğini yürüyemeyeceğini bilecek kadar sıkı izleyiciyiz ve senaristinden oyuncusuna ışıkçısından yönetmenine kadar hepsine bravoooooooo:happy0064 :happy0064 :img-polic
ben geldim arkadaslar yorumlariniz okumadan ben yazayim dedim
ve hemen atliyorum
bölüm süperdi ya süper hele su son sahne zeynep vallah icimden ellerine saglik dedim
ya ben leman halayi sevmeye basladim acaba cok mu kiziyoruz ona
Hoş geldin tam bizde onu konuşuyorduk Leman Halanın olumlu değişiminden sonra AMerikaya gitmesini istemeyenler formda arttı sen ne düşünüyorsun bu konuda??
ya vallah ben de istemiyorum gitmesini kalip mesut ve tunca yardim etmesini daha cok isterim iki erkek basedemezler aslinda bas ederlerde hazir iyi kalpli leman hanimi bulmusken kaybetmek istemiyorum
ya vallah ben de istemiyorum gitmesini kalip mesut ve tunca yardim etmesini daha cok isterim iki erkek basedemezler aslinda bas ederlerde hazir iyi kalpli leman hanimi bulmusken kaybetmek istemiyorum
Haklısın hazır katı kalbi yumaşımışkken Leman Hanım kalsın hem Mesuta Tunçun eğitimi konusunda yardım etsin malum zaten Mesutun aldığı para geçimlerini zor sağlar kalsın ve Tunç a çok iyi şartlarda eğitim görmesi için tardımda bulunsun:happy0064
makyaj insanı geçekten çok değiştiriyormuş di mi ama... hastanede yatarken çok farklı bir leman hanım vardı karşımızda... tunç a sarılması fln da çok içten geldi bana... ama o kadar yaptığı şeyden sonra bu onu ne kadar affedilir kılar bilmiyorum tabii...
bi yerden dalmak lazım 99. sayfaya :P
Leman dün makyajsızken bambaşka biri gibiydi..Saçları bozuk,yüzü solgun..Garipsedim haliyle..Kendisini sevmeye başladım ama o bakımlı olmaya devam etsin bence ;)
bi yerden dalmak lazım 99. sayfaya :P
Leman dün makyajsızken bambaşka biri gibiydi..Saçları bozuk,yüzü solgun..Garipsedim haliyle..Kendisini sevmeye başladım ama o bakımlı olmaya devam etsin bence ;)
Tabiki makyaj insanı çok değiştiriyor ama dediğiniz gibi bencede o bakımlı olmaya devam etsin ama hastane sahnesinde o bitkin yüz halini çok iyi yansıtmış tebrik etmek lazım
yaralansın dediysek de komaya girsin demedik canım.. hafif bi sıyrık belki.. kesin Yavuz'un çalıştığı hastaneye götürürler.. O üçlünün bir arada olmasıyla çok rahat gözlem yapabiliriz durumları hakkında..
dün gece rüyamda Ali ve Pınar'ı gördüm ama öyle böyle değil,müthiş aksiyondu,anlatırım bi ara..
yaralansın dediysek de komaya girsin demedik canım.. hafif bi sıyrık belki.. kesin Yavuz'un çalıştığı hastaneye götürürler.. O üçlünün bir arada olmasıyla çok rahat gözlem yapabiliriz durumları hakkında..
dün gece rüyamda Ali ve Pınar'ı gördüm ama öyle böyle değil,müthiş aksiyondu,anlatırım bi ara..
aa bak o olabilir işte gözlem konusunda haklısın hem Yavuzda Pınarla ilgili ümit besliyorsa kesmiş ümidini olur böylece hem daha önce bir arkadaşın dediği gibi Pınar ALi uyuyorken odaya girip seni seviyorum gibi laflar ederken Yavuz duysun ve onuda Aylin avutsun böylece aralarında bir aşk doğar ve bizlerin uzun süredir istediği aşk da olur böylece hem bu tür bir durumda belki Rıza Baba bile öğrenebilir bizde tepkisini öğrenmiş oluruz birazda olsa:happy0064 :img-polic :img-hyste
"kuşun aklı darıda" olayı benim için geçerli o halde.. Ama bu konu ele alınmalı,hem zaten yaralanmayan,başına bişi gelmeyen bi Ali kaldı,bi de Hüsnü galiba.. Olmuyo böyle :P
ya arkadaşlar siz bu diziyi izleyenler olarak hala fark edemediniz mi?en önemli operasyon sahnelerinin arasında hala pınar-ali diyorsunuz.ben eminim ki diğer bölüm tekrar ali ve pınar ön plana çıkacak,sürekli bunları tekrar ediyoruz ama...
yahu tabi,dizimizin konsepti belli.. operasyon ağırlıklı geçen bölümlerde özel hayatlara pek yer verilmiyor..sadece Çoban ailesi her hafta banko.. olay yaratıyorlar yani.. :img-hyste Beklentiler bu gerçeğe göre olmalı bence..
"kuşun aklı darıda" olayı benim için geçerli o halde.. Ama bu konu ele alınmalı,hem zaten yaralanmayan,başına bişi gelmeyen bi Ali kaldı,bi de Hüsnü galiba.. Olmuyo böyle :P
Ee hala sağlıklılarsa bunu çok fazla aktif görev almamalarına bağlayabiliriz Hüsnü genelde araba kullanıyor ve bazı operasyonlarda olayın içine dahil oluyor Ali desen zaten keskin nişancı olduğu için oda aktif olmuyor genelde operasyondan sonra çıkıyor ve tutukluları topluyor:img-hyste :img-hyste ama bak şöyle bir şey olsun mesela Pınar kapkaça uğrasın kapkaçcılarla çatışma anında bıçaklansın mesela yada Pınar bir şekilde bir olaya dahil olsun ve tam Pınara bir şey olcakken Ali önüne atlasın kurtarsın onu yani ne olursa olsun ama Pınarla ilgili olsun bence:img-polic
bölüm her yönüyle müthişti doya doya zeynep murat sahensi izleyebildik sonunda zeyneple muratıne wlrindeki konuşmalrına biitim hele o son sahneler müthişti muratın gel yawrum diyişi snra o kadının snnmi deyişi fln:img-hyste süperdi.
mesutla hüsünün yaşlı teyzeyle konuşmalrı müthişti izlerken gülmekten öldm walla:img-hyste ..
bu arada duygucum hatırlıyosan snele ewleri hakkında konuşmuştk sen o ew memolilerin ewi dmeiştin geçen hafta belli olmuyodu ama bu hafta belli oldu farkındaysan o ewmiş:img-wink: inş bu konuyu daha önceden konuşmamışsınızdır çnkü eski sayfaları okuyamadım:img-blush
hah işte rüyam da böyle bişi,ama farklı olan yanları çok.. olay tatlıya bağlanıyor.. şöyle ki..
Pınar kaçırılmış,adam silahı başına dayamış etrafındakileri uzaklaştırmaya çalışıyor.. (Rıza baba ekip falan işte..) Ali pusuda.. Pınar bi an Ali'yi farkediyo (iyi saklanamamış :P ) gözgöze geliyorlar ve tam hatırlamıyorum bi şekilde işaretleşiyorlar.. Sonra Pınar ani bi hareketle adamı çeviriyor,Ali'de adamı indiriyor.. (çeviriyor derken,yani arkasını dönmesini sağlıyor) Operasyondan sonra işte ekiptekiler şakayla karışık nası becerdiniz bunu yapmayı falan diyolar,Rıza baba hariç durumu herkes biliyo ya,millet kopuyor..Pınar "eee ben Rıza babanın kızıyım" falan diye lafı çeviriyo..Rıza Baba da sevinçten olanlara bi anlam veremiyor.. Mutlu mesut uyandım :)
Senaryolaştırayım ben bu olayı :)
bende rüyamda mesut ve zeynep&muratı gördüm.çok güzeldi.gelelim rüyama.şimdi mesut ve zeynep&murat ı gördüm çekimleri bitirmiş gidiyolardı bende mesutun arkasından seslendim.sonra fotograf çektirdim ondan sonra zeynep&murat onları nasıl sevdigimi ve hem dizide hemde gerçekte evlenmelerini nasıl istedigimi anllattım.ondan sonra siteden bahsettim.bizim nasıl deli gibi sizi sevdigimi anlattım. sonra mesut ben ve zeynep&murat fotograf çekildik .ama mesut beni baya bi sevdi.:img-hyste sonra işte foto çektirdim ve uyandım.:happy0064 sonra kendi endime yapma be rüyaymış dedim.:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
aman masallah reytingler iyi yine nazar degemsin ykainda insallah´binbir geceyide gecicez enyse bu arada herkes rüya görüyoo yaw bi benmi onlari göremyiorum nedin ayy ne güzel yaa rüyadada olsa onlari görmek süper biseydir herhalde
aman masallah reytingler iyi yine nazar degemsin ykainda insallah´binbir geceyide gecicez enyse bu arada herkes rüya görüyoo yaw bi benmi onlari göremyiorum nedin ayy ne güzel yaa rüyadada olsa onlari görmek süper biseydir herhalde
haklısın ya bir biz göremiyoruz rüyada bile olsa reytingler konusundada Binbir Geceyi geçmemiz çok zor hatta imkansız igbi bir şey:sad53:
yaa dün süperdiiiii:)... olayları çok güsel işlediler.. iki olay birlikte yürüdü.. genelde sırayla yapıolardı.. bence böle daha güsel oldu
birde farkettim... belki sizde yazmışsınızdır.. artık zeynep-murat-ali ve mesut-hüsnü olarak devriyeye fln çıkıolar...
herzxman olduğu gbi yine en çok beğendiğim zeynepti:):)... ya özellikle son sahnede çoook tatlıydı.. sonra evi ilk tuttaklarında evdeki halleride şekerdi.. cnm yaa::)
Ratingler gerçekten süper zaten dünki bölümü inanılmaz beğendim ben çok iyi kurgulanmıştı şu kadına saldırma olayı falan ben bu bölüm çobanın hareketlerini çok beğendim ekip arabasında miras olayı konuşulurken al sana miras al derken vucdunu kulanışı süperdi zaten başarılı bir oyuncudur kendisi
evt yaa hüsnüya yazık odlu... gerçi okadar mal çobanaımıza fazlaydı ama bari elindekiler gitmesydi.. bi arabaya binip gezemediler:)... satılık araba çalışmadı yaa.:)
yaa dün süperdiiiii:)... olayları çok güsel işlediler.. iki olay birlikte yürüdü.. genelde sırayla yapıolardı.. bence böle daha güsel oldu
birde farkettim... belki sizde yazmışsınızdır.. artık zeynep-murat-ali ve mesut-hüsnü olarak devriyeye fln çıkıolar...
herzxman olduğu gbi yine en çok beğendiğim zeynepti:):)... ya özellikle son sahnede çoook tatlıydı.. sonra evi ilk tuttaklarında evdeki halleride şekerdi.. cnm yaa::)
Evet adilcan eskiden hep birlikte çıkarlardı şimdi sıralı çıkıyorlar böle daha iyi olmuş çünki hep birlikte çıkıyorlardı biraz saçma geliyordu yani sırayla çıkmaları hem güzel olmuş hemde polislere uymuş oldular gerçektede devriyeye 2-3 kişi çıkıyorlar yani zeyneple muratın son sahne ve evi tutuklarında süperlerdi hele annleri ile konuşmaları muhteşemdi biri kapatır biri arar sitem ederler felan hele son sahne bom ba gibiydi yazık zeynep kızardı zaten ağladığı an kızarıyor murat gelince bune hal felan dedi muhteşemedi bölüm
ya gercekten pinari gösetrmemelri benide deli etti bu en aa bi bölüm gösteriliyoo bi bölüm yok alide mutlu mesut sadece bir kere kiskandi bende ne güzel umutlanmistim aslinda gösterirler bundan sonra onlari diye
selam haklı cıktık ve pınarcım tek kare yoktu gecengun bana tepkı verenler bır parca bızlerı anlamıslardır.bolume gelınce yabancı kız rolunu oynayan cok ıyıydı.ayrıca leman hanımın gıtmesınede sevınıyorum.pınarın ve ayla hocamın calısmalarından dolayı onları goremıyo olabılırmıyız poyraz.30 tam bılgın varmı umarım ılerkı bolumlerde pınarın ve ayla hocamın tenıs oynadıgı bolumlerde olabılır farklı olur yanı
selam haklı cıktık ve pınarcım tek kare yoktu gecengun bana tepkı verenler bır parca bızlerı anlamıslardır.bolume gelınce yabancı kız rolunu oynayan cok ıyıydı.ayrıca leman hanımın gıtmesınede sevınıyorum.pınarın ve ayla hocamın calısmalarından dolayı onları goremıyo olabılırmıyız poyraz.30 tam bılgın varmı umarım ılerkı bolumlerde pınarın ve ayla hocamın tenıs oynadıgı bolumlerde olabılır farklı olur yanı
valla tam bılgım yok haberı okudum belkı olabılır dıyorum yanı dusunmeye calısıyor ıyı yonlerınden ele alıyorum olayın tenıs olayına katılıyorum cok hos olurdu
Finalde Veya Daha Onceki Bolumlerde Soyle Birsey Olabilir Dizi Gercek Hayattaki Hikayelerden Olusuyoya Pinarin Universitesinde Rehin Alma Olayi Olur Ali Ve Riza Baba Cilgina Doner Tabi Ayla Hocamda Artik Siz Dusunun Alinin Durumunu Bence Agladigi Bir Sahne Bile Olurda Sevgisini Bizlere Ve Pinara Kanitlar Aci Ceker Yani .2.olarak Yine Rehine Olayi Vardir Ali Ama Pinari Zorla Konusmaya Ikna Etmistir[pinar Cok Istesede Surundurecegi Icin Hemen Kabul Etmezo Nedenle Universiteye Gitmez Ve Riza Baba Hem Birbirlerini Sevdiklerini Ogrenir Hemde Pinarla Aliyi Bu Vasitayla Affedebilir Kisa Ana Hatlariyla Yazdim Zamanim Olmadigi Icin Poyraz.30 Bilgi Verdigin Icin Tesekkurler Bol Pinarli Bolumlere
bugünki tekrarı daha bir dikkatli izledim ve fark ettim ki ben yeni bölümleri heyecandan doğru düzgün izlemiyorum,sadece sırıtık bir ifade ile transa geçiyorum.tekrar izleyince aaaa bunu mu demişler,aaaa burda böyle mi olmuş diyorum.
tekrarda adamın tecavüz etmeye kalktığı kız da bayağı cesaretliymiş hani.o olaydan sonra evde yalnız kaldı ve korku filmi izledi bu benim için çoook büyük cesaret örneği.
adamın kıymayı yoğurması ise içler acısıydı.
merhaba arkadaşlar en sonunda eve geldim..:happy0064
ben yokken bayaa bir yapmışsınız... daha okuyamadım bu mesajı yazmayı bitirdikten sonra yorumlarınızı okuyup resimleri eklemeye devam edicem...:img-yes: daha yeni geldiğim için tekrar bölümünü de izleyemedim... bugun 34. bölümün mü tekrarı vardı?.. o zaman yarın son tekrar bölümünü mü izlicez....?
bugünki tekrarı daha bir dikkatli izledim ve fark ettim ki ben yeni bölümleri heyecandan doğru düzgün izlemiyorum,sadece sırıtık bir ifade ile transa geçiyorum.tekrar izleyince aaaa bunu mu demişler,aaaa burda böyle mi olmuş diyorum.
tekrarda adamın tecavüz etmeye kalktığı kız da bayağı cesaretliymiş hani.o olaydan sonra evde yalnız kaldı ve korku filmi izledi bu benim için çoook büyük cesaret örneği.
adamın kıymayı yoğurması ise içler acısıydı.
bu Arka Sokaklar izleyicisinin (daha doğrusu bizim gibilerin) ortak yönü sanırsam,çünkü aynı şeyleri ben de yaşıyorum..
Duygucum hoşgeldin,evet yarın son tekrar bölümü,resimleri merakla bekliyorum :)
maalesef:icon_sorr Kanald bize bir güzellik yapsa bir 35 bölüm daha yayınlasa ne güzel olur gerçi bazıları da sıkılabilir acaba yeni koyacakları dizi bizimkinin yerini tutacak mı neyse idare edicez artık videolar resimler falan
süper fikir kübra bayıldım...:good: böylece biz de kafamızdaki o mu bu mu kavgasından kurtuluruz artık...:img-yes:
merak ettim şimdi ya acaba ne olur... pınar da ali ye ilgisini belli eder sanırım o halde saklayacak hali yok yani... acaba yavuz nasıl bir tepki verir...
senaristler bakın biz de size yardımcı olmaya çalışıyoruz dikkate alın bizleri di mi ama..:img-wink: (böyle çalışkan bir fan ekibi bulmak zor..:img-cool2 )
bu arada duygucum hatırlıyosan snele ewleri hakkında konuşmuştk sen o ew memolilerin ewi dmeiştin geçen hafta belli olmuyodu ama bu hafta belli oldu farkındaysan o ewmiş:img-wink: inş bu konuyu daha önceden konuşmamışsınızdır çnkü eski sayfaları okuyamadım:img-blush
yok canım eski sayfalarda konuşmamıştık ben de bu konuda yazıcaktım da fırsat ekliyodum...:img-wink:
geçen bölümde evlerinin sadece tek bir odasını görmüştük... o yüzdedn tam tespit yapamadık ama bu hafta netleşti herşey... zaten farkettiysen şu anda oturacakları ev zaten memolilerin evi...:img-yes: ama benim bildiğim kadarıyla orası beiktaşta değil... neyse
ayrıca ben demiştim ya bence o operasyon sırasında çekmişler o fotoyu diye.... farkettiysen o operasyonda aynı apartmanda geçti... yani zeynep ile murat ın evlerinin apartmanında... sanırım gitmişken her iki sahneyi de çekelim demişler...:img-hyste
bak senaristler bizi çok seviyo di mi ikimizi de haklı çıkardı...:happy0064
kesinlikle can... böyle hem daha heyecanlı bir hale getirdiler... hem de daha eğlenceli... mesut ile hüsnü yalnız kaldıklarında özelikle espriler süper oluyor...:img-hyste eee zeynep ve murat yalnız kaldıklarında ne olduğunu yazmama bile gerek yok sanırım:img-in_lo
ayrıca son sahneyi kaç defa başa alıp izledim saymadım bile....:img-hyste murat ın ""ben bu kızla ne yapabilirim ki"" diyişi ve zeynep in ""benim!!"" diyişi ve ""hem de bizim battaniyemizde"" demesi hala aklımdan çıkmıyor...:img-hyste
evet arkadaşlar sanırım konuşulabilecek her şeyi bir başlık altında toplamadan konuştuk... şimdi sanırım sıra konu açmaya geldi....:happy0064 :happy0064
hemen günü sorusunu soruyorum (artık banko soru haline geldi... :))
yayınlanan son bölümden(35. bölüm) en beyendiğiniz 3 sahne... kurallar yine aynı sadece sahneleri yazmak yok o sahnenin de en çok neresini sevdiğimizi yazalım.....
"haşırt" bölümü süperdi,Özgür Ozan beden diliyle oyunculuğunu süper harmanladı orada..Suat'ın fenalık geçirmesi ayrı bi hadiseydi.. Zeynep ve Murat'ın son sahneleri tartışılmaz süperdi,daha önce belirttiğim gibi Zeynep sinirlenince çok komik oluyo,aynı sahnedelerdeki replikler (bkz. BENİMM,hem de bizim battaniyemizde... vsvs) harikaydı.. Bizim zehir abla da müthişti,orda Mesut'a çok güldüm ben... Şizofren kadının olayı da müthiş kurgulanmıştı ayrıca...
(ya biri beni durdursun,bölüm güzel ben napim :( )
evet arkadaşlar sanırım konuşulabilecek her şeyi bir başlık altında toplamadan konuştuk... şimdi sanırım sıra konu açmaya geldi....:happy0064 :happy0064
hemen günü sorusunu soruyorum (artık banko soru haline geldi... :))
yayınlanan son bölümden(35. bölüm) en beyendiğiniz 3 sahne... kurallar yine aynı sadece sahneleri yazmak yok o sahnenin de en çok neresini sevdiğimizi yazalım.....
1) zeynep murat emlakçı çocuk ve yabancı kadın karesi :img-hyste senin adam benim adam muhabbeti:img-hyste
2) zeynep ve murat'ın anneleriyle konuştuğu sahneler ikisi birden arıyodu acaip komikti:img-hyste
3) kesin bişey yok bütün sahneleri 3. maddeye sıralayabilirm
1) Çoban beymizin ekip arabasındaki haşırt muhabbeti http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
2) Çoban ailesinin araba pazarı sahnesi
3)zeynebin kızarması ağlaması :)
4) Operasyon sahneleri
fazla oldu yaw :)
1)tabiiki de son sahne.... murat-zeynep-rus kız ve emlakçıda çalışan çocuk dörlemesi....:img-hyste
2)zeynep ile murat ın evdeki ilk geceleri...:img-in_lo hoş pizzanın gelmesini veya onların battaniyesini göremesek bile...
3)zehir gibi olan anneanne, pardon teyze, pardon abla ile olan sahne o sahnede mesut ve hüsnü nün komedi halleri....
(not: ve tabiiki diğerleri... ama ilk 3 böyle...:img-yes: )
ya bölümler fln her şey süper ama ben biraz üzgünüm. tekrarlarda bugüne yaklaştık artık sayılı saatler kaldı tekrarlarımızın kalkmasına desem yeridir. pffff:sad53: kötü olucak ya. yarın sanırım bu haftaki bölüm yayınlanıcak ve sonnnn
ya da 3. maddeye hüsnü'nün haşırt haşırt olayını ve müthiş el hareketlerini koyabilirm:img-hyste :img-hyste :img-hyste
evet o sahne süperdi gerçekten... ""miras fln yok bütün alınan şeyler de bu kardeşinize haşırt"":img-hyste :img-hyste
bizim dizimiz için 3 sahne az oluyor ama napalım...:icon_sorr zaten sınırlandırmasak ben sırayla tüm bölümü yazarım sanırım..:img-hyste
evet o sahne süperdi gerçekten... ""miras fln yok bütün alınan şeyler de bu kardeşinize haşırt"":img-hyste :img-hyste
bizim dizimiz için 3 sahne az oluyor ama napalım...:icon_sorr zaten sınırlandırmasak ben sırayla tüm bölümü yazarım sanırım..:img-hyste
ben acayip tuttum bu haşırt lafını yaa. mesela sınav bize haşırt:img-hyste :img-hyste yarınki tarih sınavı bana haşırt:img-hyste :img-hyste
işte dizimizin diyalogları bile gündemde olan gerçklerden bahsedio. sözlerini hayatımızın her alanında kullanabilirz:img-hyste :img-hyste
ya bölümler fln her şey süper ama ben biraz üzgünüm. tekrarlarda bugüne yaklaştık artık sayılı saatler kaldı tekrarlarımızın kalkmasına desem yeridir. pffff:sad53: kötü olucak ya. yarın sanırım bu haftaki bölüm yayınlanıcak ve sonnnn
evet canım bu haftayla birlikte toplam 7 haftadır hafta içi her akşam tv de arka sokakları izleyip burada yorum yapıyoduk...:img-yes: ama yarın 35. bölümün tekrarı ile bitirirler büyük ihtimalle...
ama kanal d nin yayın akışında cuma akşamı da saat 17.00 da arka sokaklar yazıyor... ben nedenini anlayamadım.. en baştan vermeye başlicaklar desem zannetmiyorum.... (keşke olsa ama:icon_sorr )
ben acayip tuttum bu haşırt lafını yaa. mesela sınav bize haşırt:img-hyste :img-hyste yarınki tarih sınavı bana haşırt:img-hyste :img-hyste
işte dizimizin diyalogları bile gündemde olan gerçklerden bahsedio. sözlerini hayatımızın her alanında kullanabilirz:img-hyste :img-hyste
aynen!!bütün gün haşırt deyip durdum.. (mat sınavı haşırt .. anlayın..) halkın içinden bi dizi,çok samimi.. zaten bu yüzden burdayız..
bugün bizim servisin yerine ekibin kullandığı minibüsün aynısını yolladılar,aah ah dedim yanlış arabadayım ben :sad53:
1) zeyneple muratin son sahneleri süperdi zeynepin öyle kizmasi bizim bataniyemizde vsvs
2)hüsnüyle mesutun yasli teyzeyle muhabbetii patdon yaa ablamiydi yoksam
3)bütün sahneleri süperdi (ama ayriyetten alinin oldugu her kare)
aynen bende de bak bugün de ben senin yazının altına imza atıom:img-hyste dün koparan konuk oyuncularda çocukların son gelen özel hocalarını unutmuşum:img-hyste
evet o unutulur mu ya... hayrullah ormancı... gerçekten ormancıydı yani..:img-hyste aklımdan hala hüsnü nün elinde baklavalarla eve girdiğinde karşısında eski öğretmeni değil de ormancıyı gördüğü an hiç çıkmıyor....:img-hyste hatta verin çocuklara da yesin diye zorla almıştı elinden baklavaları da çocuklara vermişti...:img-hyste
en iyi 3 sahne
birinci kuşkusuz zeynep murat sahnelerinin hepsi(zeynep murat sahnelerinde ayırım yapamıyorum hepsi cok güzel çünkü:img-yes: )
şizofren kadın olayı degişik bi olaydı
çobanların arabayı satmaya gitmesi (özellikle suatın konuşmaları):happy0064 :happy0064
utanıyorum kendimden:img-blush o cüsseyi nasıl unuturum ben:img-hyste :img-hyste
hiç yakışıramadım yani,adam harbi ormancıydı..kalantor bi tipti..role cukk oturmuştu :img-hyste
Duygucum bugün Mesut'un koptuğu sahnede seni aklımdan geçirip geçirip kahkaha attım canım :) onları görünce aklıma ikimiz geliyoruz :happy0064
hiç yakışıramadım yani,adam harbi ormancıydı..kalantor bi tipti..role cukk oturmuştu :img-hyste
Duygucum bugün Mesut'un koptuğu sahnede seni aklımdan geçirip geçirip kahkaha attım canım :) onları görünce aklıma ikimiz geliyoruz :happy0064
ben bugun dersim geç bittiği için tekrar bölümünü evde izleyemedim ama zaten genelde her gece bilgisayarımdan izlediğim için....:img-wink: aynen benim de aklıma hüsnü-mesut ikilisini görünce biz geliyoruz.... di mi usta...:img-wink:
bu arada ismail daha bismillah ya makine mi sandın beni...:img-hyste şimdi daha videoları yapıyorum fotoları eklemeye bu akşam başlıcam ama bitirebilir miyim bilmiyorum... artık imzalar çalışmalar fln yarına kaldı... ama ben fotoları ekliyince kübra bol bol yapar artık....:img-wink: yaparsın di mi usta....? :img-wink:
slm arkadaşlar salı günkü bölüm şahaneydi ben çok beğendim hele alp çok şekerdi tabi zeynep ve muratta şahaneydi
ben bugun dersim geç bittiği için tekrar bölümünü evde izleyemedim ama zaten genelde her gece bilgisayarımdan izlediğim için....:img-wink: aynen benim de aklıma hüsnü-mesut ikilisini görünce biz geliyoruz.... di mi usta...:img-wink:
bu arada ismail daha bismillah ya makine mi sandın beni...:img-hyste şimdi daha videoları yapıyorum fotoları eklemeye bu akşam başlıcam ama bitirebilir miyim bilmiyorum... artık imzalar çalışmalar fln yarına kaldı... ama ben fotoları ekliyince kübra bol bol yapar artık....:img-wink: yaparsın di mi usta....? :img-wink:
ayıpsın usta başladım bile :) en sevilen sahnelerden oluşan çalışmalar yolda olacak..
evet Burcucum Alp çok şekerdi dün akşam ve çok da sertti ayrıca :) Şaştım biraz,son bölümlerde iyice coştu...
bu şekil tek cümlelik msjlar yazmayalım arkadaşlar,siliniyor sonra! ;)
hepimiz farklı şeylerden zevk alsak da Arka sokaklarda birleşiyoruz ama demi,ekip olmanın anlamı da bu zaten... Farklı düşüncelerin tek bi sonuca ulaşması..
hepimiz farklı şeylerden zevk alsak da Arka sokaklarda birleşiyoruz ama demi,ekip olmanın anlamı da bu zaten... Farklı düşüncelerin tek bi sonuca ulaşması..
kesinlikle... hepimiz dizide belki bir başkasını daha çok seviyoruz ama sonuçta arka sokaklar izleyicisiyiz... ve şu anda konuştuğumuz konu başlığı da arka sokaklar:img-wink:
zaten dzide de roller öyle güzel ayarlanıyor ki asıl izlediğimiz şeyler bir polisiye diziye yakışır operasyonlar oluyor... özel hayatları onun yanında izliyoruz...
ay bu arada foto çekerken bazen kendimi kaptırıyorum foto çekmeyi bırakıp bölümü izlemeye başlıyorum... her defasında da çatkıyorum gülmekten ya... insan bildiği espriye en fazla kaç kere gülebilirki diye bir rekor varsa hiç merak etmeyin arkadaşlar biz o rekoru arka sokaklar sayesinde çoktan kırdık...:happy0064 :happy0064
kesinlikle... hepimiz dizide belki bir başkasını daha çok seviyoruz ama sonuçta arka sokaklar izleyicisiyiz... ve şu anda konuştuğumuz konu başlığı da arka sokaklar:img-wink:
zaten dzide de roller öyle güzel ayarlanıyor ki asıl izlediğimiz şeyler bir polisiye diziye yakışır operasyonlar oluyor... özel hayatları onun yanında izliyoruz...
ay bu arada foto çekerken bazen kendimi kaptırıyorum foto çekmeyi bırakıp bölümü izlemeye başlıyorum... her defasında da çatkıyorum gülmekten ya... insan bildiği espriye en fazla kaç kere gülebilirki diye bir rekor varsa hiç merak etmeyin arkadaşlar biz o rekoru arka sokaklar sayesinde çoktan kırdık...:happy0064 :happy0064
hatta bence o rekoru herhafta yenileyerek tekrar kırıyoruz.. elimizde olan bişi değil.. bugün Mesut'un koptuğu sahnede annem sandalyede oturma şunu izlerken düşüceksin dedi... :img-hyste ortada hiç bişi yok,karşımda gülmekten krize girmiş bi adam .. somut bişi yok,ama öyle bi duygu ki beni de yerlere yatırdı işte :img-hyste
hatta bence o rekoru herhafta yenileyerek tekrar kırıyoruz.. elimizde olan bişi değil.. bugün Mesut'un koptuğu sahnede annem sandalyede oturma şunu izlerken düşüceksin dedi... :img-hyste ortada hiç bişi yok,karşımda gülmekten krize girmiş bi adam .. somut bişi yok,ama öyle bi duygu ki beni de yerlere yatırdı işte :img-hyste
seninki yine iyi... hatırlıyosan (ki hatırlıyosundur:img-wink: ) mesut un gülme krizine girmeden önceki sahnede alinin yardımseverliğini izliyoruz... yani ali diyo ya murat a getir-götür işi olursa ben yaparım diye... geçen gün arkadaşımla beni laptop dan bölümü izlerken ben o sahnede gülmeye başladım... doğal olarak kız bana bakmaya başladı... yani ortada gülünecek birşey yok ama ben biraz sonra gülmeye başlicamı bildiğim için psikolojik olmuş... o sahnede başlıyorum gülmeye...:img-hyste
ay bayılıyorum bu mesut a ya avatarıma her bakışımda gülesim geliyor... nasıl birşey bu ya...:img-hyste :img-hyste
hiç sorma,avatar izlerken bile güler hale geldik :) Ali nin oradaki yardımseverliği de takdire şayan şimdi.. herşeye atlıyo ben halederim diye :) canımm :)
(ya şu videodan avatar yapma işini öğrenelim bence,süper olur)
hiç sorma,avatar izlerken bile güler hale geldik :) Ali nin oradaki yardımseverliği de takdire şayan şimdi.. herşeye atlıyo ben halederim diye :) canımm :)
(ya şu videodan avatar yapma işini öğrenelim bence,süper olur)
evet ali çok yardımsever bir karakter gerçekten ama bazen düşünmüyo değilim ona kimler yardım edecek diye...:img-hyste
bugun aldığımız tüyoda arkadaşımız imç önünde çekim var demişti yani pınar kaset çıkartmayı kafasına koydu artık sanırım... eee bu ses bu fizikle yarın öbür gün ünlü de olursa ali kendini oralardan oralara atar artık...:img-hyste :img-hyste
(not:videolardan avatar mı...? nasıl yani?)
oyyy şöhret basamaklarını hızla tırmanan bi Pınar ve sürünen Ali.. Düşüncesi bile korkunç!! Zaten Rıza Baba va en başta :) olmaz bu kadarı :)
(movie makerdan yapıyolar galiba,bizim avatarlara benziyo ama geçişler daha mükemmel.. çok görüyorum bu sitede ;) )
oyyy şöhret basamaklarını hızla tırmanan bi Pınar ve sürünen Ali.. Düşüncesi bile korkunç!! Zaten Rıza Baba va en başta :) olmaz bu kadarı :)
(movie makerdan yapıyolar galiba,bizim avatarlara benziyo ama geçişler daha mükemmel.. çok görüyorum bu sitede ;) )
ay tabi orası başlı balına başka bir konu zaten... yani rıza baba nın vereceği tepki... yapacakları... yani insan düşünmeye korkuyor...
ama ben ali yi sürünürken çok görmek istiyorum ya... (sadist gördüm kendimi:img-hyste ) yani ali biraz acı çeksin... acı dediğim kendini dağa taşa vurmsına gerek yok..:img-hyste pınarı sayıklasın... hatta sayıklamayı da geçtim ağzından bikaç defa pınar çıksın o da bana yeter... aç gözlülüğe gerek yok şimdi di mi...:img-wink:
(canım movie maker dan avatar yapılmıyor... o bizim gördüğümüz diğer avatarlar da resimlerin arka arkaya koyulmasından oluşan avatarlar... ama foto çekerken sanie saniye çekiyorlar... o zaman video gibi oluyor yani farkettiysen çok kısa bir anı yapıyorlar snırım öyle.... ama movie maker dan başka birşeyle yapılıyorsa bilmiyorum:icon_sorr ayrıca bu sefer benim çektiğim fotolara bakarsan daha bir saniye saniye olan kareler var... amacım onlardan gif yapmak...:img-wink: )
Dün akşam sizlerle olamadım sevgili fanlarım ama bugün fikirlerimi beyan ediyim çok resmi oldu ama idare edin :D benim en beğendim 3 sahne
1) Murat-Zeynep-Rus Kız ve emlakçı sahnesi
2) Mesut-Hüsnü ve ablacığımızın sahnelleri
3) Hüsnün miras mevzusu
Ayrıca arkadaşlar senaristlerimizi bir kez daha hepinizin önünde tebrik ediyorum gerçekten Şizofren Kadının hikayesini 40 yıl düşünsem aklıma getiremezdim yani böyle bir olayı senaryoya eklemek nerden bulmuşlar vallahi bravo ayrıca o kadar güzel kurgulamışlardı ki kadının gerçekte saldırıya uğrmadığını psikologla konuşulana kadar anlamadık bunu biz dikkatli seyircilere yutturmak her babayiğidin harcı değil yani harbiden tebrik ederim
Ayrıca arkadaşlar senaristlerimizi bir kez daha hepinizin önünde tebrik ediyorum gerçekten Şizofren Kadının hikayesini 40 yıl düşünsem aklıma getiremezdim yani böyle bir olayı senaryoya eklemek nerden bulmuşlar vallahi bravo ayrıca o kadar güzel kurgulamışlardı ki kadının gerçekte saldırıya uğrmadığını psikologla konuşulana kadar anlamadık bunu biz dikkatli seyircilere yutturmak her babayiğidin harcı değil yani harbiden tebrik ederim
kesinlikle... zaten fikir süper... çekimler de harikaydı ama... arkadaşlar eklediğim fotolardan birine dikkat ederseniz kadın gerçekten pencerenin önünden geçen bir gölge görüyor tabii bizde... yani zaten bu bize orada brinin olduğunu ikna etmek için yapılmş ama gerçekten süper...:good:
ayrıca kadının kendine verdiği zarar da tahmin edlemez zaten.. yani o ellerinin hali ne öyle insan nasıl kendi kendine bunu yapsın ki diye düşünüyor insan..:img-yes:
kesinlikle... zaten fikir süper... çekimler de harikaydı ama... arkadaşlar eklediğim fotolardan birine dikkat ederseniz kadın gerçekten pencerenin önünden geçen bir gölge görüyor tabii bizde... yani zaten bu bize orada brinin olduğunu ikna etmek için yapılmş ama gerçekten süper...:good:
ayrıca kadının kendine verdiği zarar da tahmin edlemez zaten.. yani o ellerinin hali ne öyle insan nasıl kendi kendine bunu yapsın ki diye düşünüyor insan..:img-yes:
Haklısın Duygucum kesinlikle insan kendine bu derece zarar nasıl verabilir bu arada dediğinde doğru o gölge oyunları bizleri inandırmak içindi ve başardılarda:img-hyste :img-polic :happy0064
Haklısın Duygucum kesinlikle insan kendine bu derece zarar nasıl verabilir bu arada dediğinde doğru o gölge oyunları bizleri inandırmak içindi ve başardılarda:img-hyste :img-polic :happy0064
evet kardeşim izlerken kesin kendi kendine bişi yaptı bu fln deöişti ama ben saçmalama nasıl yapsın böyle fln demiştim... ama sonra moraran ben oldum tabii...:img-hyste
bu arada arkadaşlar son sahneyi izliyorum da (kaç kere izlediğimi sormayın artık saymıyorum:img-hyste ) ya şu repliklere bayıldım ya...
m:zeynep sen kendinde misin...?
z:evet... sen neredesin...!
m:geldim işte burda buluşucaz demedik mi....?
|