Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 2

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

KoSiAr
21-03-07, 15:30
Oo arkqadaslar vallaha cosmussunuz eskiden ben buraya sabah okulda birseyler yazardim aksam okuldan eve gelirdim bakiyorum son msj hala benimki ama bugun sabah okulda birsey yazmistim baktim 4/5 sayfa gecmissiniz siz boyle devam ederseniz daha ne forumler eskitiriz biz:happy0064 :happy0064 :bella :cheer: :dance: :dance:

bence riza baba ogrendiginde once cok kizacak belki aliyi dislayacak cok tepki gosterecek ama soonra pinarin arkadasinin kendi tanidigi biri olmasi onun icini rahat edecektir yani pinar emin ellerde misali
mesut husnu aylin ve zeynebim yaptiklarinada bence ali birdan ballon gibi patlayacak ne bilim kizacak bagaracak ben kucugunuzum ama oyuncaginiz degil felan derse ((hani dalga geciyorlar ya)) bu sefer ekip tabi anlayacak yaptiklarini ve ozur dileyecek hani mesutun o guzel anlamla konusmalari oluyorya bazen mesut aliye biz bir ekibiz seni cok seviyoruz ondan boyle davraniyoruz felandi filandi der ondan sonrada isler tatliya baglanir yani ben boyle olsun istiyorum guzel olur:D

bu arada diger oyuncularinda on plana cikmasina bende cok sevindim diziye renk katmis cok guzel olmus tabi diger oyuncuLari on plana cikartim derken z-m saanki biraz azaltmislar ama sira sira iste her bolum birininki olur bir bolum mesut bir bolum zeynep murat bir bolum ali pinar oyle iste

bende zeynep ile murattin finalde evleneceklerini dusunuyorum belki su tatil olayi varya hani tatile giderler((birseyler olur tatilde)) sonrada evlenmeye kara verirler evlenirler ((cokmu uctum:img-blush )

Uzun oldu biraz ama ozur dilerim..

sibeel
21-03-07, 15:30
kesinlikle aynı fikirdeyim zaten ben aynı sonucu özetten de çıkartmıştım:img-hyste ama başka türlüymüş ki böyle olması çok daha sürükleyici oldu...

zaten ekşi sözlükte de arka sokaklar ile yapılı yorumlardan biri de bu yöndeydi... hatta alıntılarsak :

senaryosunu degistirse belki gösteriş ve abarti halden polisiye ve merak hali uyandiran hale donusebilecek dizi. ornek olarak csi gibi falan yapsalar, once cinayeti bulsalar sonra katil pesine dusseler merak etsek.sonuna dogru aaaa bu muymus desek.

tabii yorum pek güzel olmasa da sanaro yönünden bizimle aynı kapıya çıkıyor... umarım bundan sonra hep böyle heyecanlı bölümler izleriz:img-yes:

çok güzel yazmış vaLLa kim yazdıysa ekşi sözlüğe. benim arka sokaklarda gözlemlediğim şu. arka sokaklarda olaylar Türk işi çözümleniyo diyebiliriz. hani yabancı filmlerde önce cinayet sonra katil aranıyo ama şüphelenilenden çok farklı bi sonuç çıkıyo. senaryo biraz daha o yöne kaysa bence çok daha sürükleyici ve heyecanlı olur

nazlikiz
21-03-07, 15:31
bilmem ki çocuk çok şüphe çekiyodu zaten ben dizi ya da film izlerken düşünemiyorum nolcak ne gidicek diye ama ben bankada parayı adamın çekemsini beklerdim,karısı çekmiş meğer bu da güzel bi kurgu gibime geldi.
bu arada pınar aydın ve alp korkmaz severler bu aralar çok mutlular. sık sık görüyoruz onları. pek belli olmuyo ama alp korkmaz seveni de oldukça fazla bence

ya zaten ben ilk bölümden beri hayrandim ona yeni yeni farkediliyoo bi yandna sveiniyom bi yandanda üzülüyom üzülüyom sevenleri cogaliyor sevgimi paylasmak zorundayim seviniyom yeni projelerde görücez seveni cogaldikca

benhermi
21-03-07, 15:37
çok güzel yazmış vaLLa kim yazdıysa ekşi sözlüğe. benim arka sokaklarda gözlemlediğim şu. arka sokaklarda olaylar Türk işi çözümleniyo diyebiliriz. hani yabancı filmlerde önce cinayet sonra katil aranıyo ama şüphelenilenden çok farklı bi sonuç çıkıyo. senaryo biraz daha o yöne kaysa bence çok daha sürükleyici ve heyecanlı olur

ki o yönde de ilerliyoruz:happy0064 operasyon sahneleri gittike daha gerçekçi oluyor... özellikle silahlı sahnelerde süper görsel efecktler var:img-yes:

operasyon sahnelerindeki kalite gittikçe artıyor... olaylar da çok daha etkileyici ve şaşırtıcı bir hal alıyor... eee daha ne istiyelim (tabii biraz daha zeynep-murat sahnesi istiyebiliriz:img-wink: )

ezgi15
21-03-07, 15:47
ki o yönde de ilerliyoruz:happy0064 operasyon sahneleri gittike daha gerçekçi oluyor... özellikle silahlı sahnelerde süper görsel efecktler var:img-yes:

operasyon sahnelerindeki kalite gittikçe artıyor... olaylar da çok daha etkileyici ve şaşırtıcı bir hal alıyor... eee daha ne istiyelim (tabii biraz daha zeynep-murat sahnesi istiyebiliriz:img-wink: )

:img-hyste :img-hyste :img-hyste ewt zeynep & murat istiozzz ayrıca mesut'Un sevgilisi ank. gitti bidaha gelmedi hala gösteriolarr bence onu çıkarsınlar mesut'a yeni sevgili istiozzzz ama bn istiom sizi bilmemm:img-yes:

"KaRtAnEsİ"
21-03-07, 17:16
çok güzel bir bölümdü.... hüsnünün aliyi sinemada yakalaması çok komikti... inşallah hep böyle güzel bölümler izlemeye devam ederiz...

zeynep ve murat sahnesini azaltılar gibime geldi onları birlikte çok az gösteriyorlar ben onları daha sık görmek isterim...

canannn53
21-03-07, 18:50
foruma anca girebildim. öncelikle reytinglerin eskisi gibi güzel olmasına çok sevindim. bi de gamzenin ve uğurun ayrılmamış olmamasına:happy0064
bu arada forum artık çok daha iyi başlık bitmiş bunda da 10.sayfadayz ve farkettiyseniz bi sürü yeni arkadaş aramıza katılıyo..

benhermi
21-03-07, 18:56
foruma anca girebildim. öncelikle reytinglerin eskisi gibi güzel olmasına çok sevindim. bi de gamzenin ve uğurun ayrılmamış olmamasına:happy0064
bu arada forum artık çok daha iyi başlık bitmiş bunda da 10.sayfadayz ve farkettiyseniz bi sürü yeni arkadaş aramıza katılıyo..

evet forumumuz gittikçe daha da hareketleniyor... bu süper.. aramıza yen katılan tüm arkadaşlara yeniden merhaba:happy0064

dizinin eski formuna reytingerine kavuşması süper... artık heyecan unsurunu da arttırıyorlar... sadece zeynep-muraat sahneleri azaldı biraz o kadar o sorunun da çözüleceğine inanıyorum:img-yes:

şu tatil sahnesini bir izleyebilsek:img-yes:

$ewim
21-03-07, 19:00
Bnm kafamda da o var...Çok merak ediom...Kafamda ne sahneler canlandırıom tatil için...:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

benhermi
21-03-07, 19:06
Bnm kafamda da o var...Çok merak ediom...Kafamda ne sahneler canlandırıom tatil için...:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

evet umarım bizim uzun zamandır beklediğimiz zeynep-murat sahnelerini bize izlettirirler...zaten bayadır izliyemiyoruz....

zaten zeynep-murat artık operasyonlara bile beraber gitmiyolar.... zaten onun da nedenini anlayamadım... neden beraber gitmiyolar artık operasyonlara....?

sarp_manyagi
21-03-07, 19:07
ya pınarla ali nasıl yakalandılar valla ali'ye baya acıdım ya cnm bnm nasılda ezikman gibi davrandılar nese bölüm güzeldi dahha çok pınar-ali sahnesi olsun:happy0064

RIZA_BABA
21-03-07, 19:12
Tekrar bölüm güzeldi hepsini izleyemedim ama güzeldi .Tatil olayına gelince umarım bi an önce o sahne gelir

nazlikiz
21-03-07, 19:53
simdi dünkü yayinlanan bölümü indiriyom off bu gecede bakicam ona bakiyorum bakiyorum doyamiyorum yaa diziye masallah forumada nazar degemsin

$ewim
21-03-07, 20:03
herkes avatarının bi köşesine nazar boncuğu koysun:img-hyste geçen perşembe özet gelmişti sizce yarın özet gelir mi???

benhermi
21-03-07, 20:07
herkes avatarının bi köşesine nazar boncuğu koysun:img-hyste geçen perşembe özet gelmişti sizce yarın özet gelir mi???
:img-hyste :img-hyste

hah süpersin valla aslında koymak lazım bir nazar boncuğu:img-yes: umarım gelir yarın özet şöyle güzelce yorumlarız :img-wink: cuma günü de fotolar gelir onlarla da yorumlarımız birleştiririz... imza avatar yaparız cumartesi günü de fragmanı görmüş oluruz.... bir de bakmışız yeni bölüm:happy0064

komiser
21-03-07, 20:18

hah süpersin valla aslında koymak lazım bir nazar boncuğu:img-yes: umarım gelir yarın özet şöyle güzelce yorumlarız :img-wink: cuma günü de fotolar gelir onlarla da yorumlarımız birleştiririz... imza avatar yaparız cumartesi günü de fragmanı görmüş oluruz.... bir de bakmışız yeni bölüm:happy0064

inş yarın özet gelir hatta fotolar daha önce gelse iyi olur sabırsızlıkla bekliyorum

A.Konak
21-03-07, 21:10
yaa şöyle bütün ekip aileleri ile birlikte toplanıp bi yerlere yemeğe gitseler yılbaşındaki gibi. ne güzel olur. ali ile pınar da gizli kaçamak yapar. hüsnü kaş göz işaretleri ile tehdit eder. metin tekin lokantadki güzel bayanlara sarkıntılık eder, suat süslenir.. ayy ne güzel olur yaa.. bir süredir atraksiyon yapmıyorlar..

Roxelanne
21-03-07, 21:19

Evet,yaparız valla :)

Maşallah bu arada,haklısınız nazar boncuğu falan lazım :happy0064

şüpheli
21-03-07, 21:25
foruma bir gün girmedim yeni başlık açılmış ikinci başlıkta 12 sayfa olmuş aman nazar değmesin bende herkes gibi dünkü bölümü çok beğendim yorum yapcak bişi kalmamış herkes nede olsa aynı görüşte
bu arada bakıyorum ali bazılarına(bende dahil olmak üzere) pınarla aralarında bişiler başladıktan sonra daha hoş gelmeye başlamış acaba neden
açıkçası ben aliyi eskiden daha soğuk biri olarak düşünürdüm ama çok tatlıymış:img-in_lo

esema
22-03-07, 07:26
su gibi aktı geçti salı günü.29. bölümün başında uyuya kalmışım şimdi bekle ki tekrarı izleye bilim. birde arkadaşlar pınar ali yeni imzlar yaparmısınızzz.

bu arada söylemeyi unutum. günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

esema
22-03-07, 07:28
foruma bir gün girmedim yeni başlık açılmış ikinci başlıkta 12 sayfa olmuş aman nazar değmesin bende herkes gibi dünkü bölümü çok beğendim yorum yapcak bişi kalmamış herkes nede olsa aynı görüşte
bu arada bakıyorum ali bazılarına(bende dahil olmak üzere) pınarla aralarında bişiler başladıktan sonra daha hoş gelmeye başlamış acaba neden
açıkçası ben aliyi eskiden daha soğuk biri olarak düşünürdüm ama çok tatlıymış:img-in_lo

aliyi görmememk imkansız yani. ön planda değildi şimdi tanınıyoo. ama geride dursada o hoşlukla farkedilmiyecek gibi değil ki:img-in_lo :good:

komiser
22-03-07, 10:58
aliyi görmememk imkansız yani. ön planda değildi şimdi tanınıyoo. ama geride dursada o hoşlukla farkedilmiyecek gibi değil ki:img-in_lo :good:

sana katılıyorum cnm ali çok hoş bir çocuk farkedilmiycek gibi deil yani

esema
22-03-07, 12:32
bugün kimse uğramamışş..huu uyanınn akşam oldu:)

benhermi
22-03-07, 13:13
merhaba arkadaşlar ben geldim :)

geçen hafta bize iyilik yapıp özeti perşembe günü vermelerine rağmen bugun özet hala gelmedi... ama beni hala umudum var artık saat 5 gibi fln özeti yayınlarlar.... (genelde saat 5 gibi güncelleniyor da resmi site :))

şansımız varsa yarında fotolar gelir... şu fragmanı hemen vermeye başlasalar aslında hazır bu kadar artmışken reytinglerimiz reklamı da arttırsak :)

şüpheli
22-03-07, 13:19
ben bişi sormak istiyorum
bu dizinin bitiminde çalan şarkı varya onun sözlerini ve kimin söylediğini bilen varmı ben ço seviyorum o şarkıyı yardımcı olursanız sevinirim:img-help:

benhermi
22-03-07, 13:30
ben bişi sormak istiyorum
bu dizinin bitiminde çalan şarkı varya onun sözlerini ve kimin söylediğini bilen varmı ben ço seviyorum o şarkıyı yardımcı olursanız sevinirim:img-help:

o şarkıyı söyleyen kişi murat evgin aslında dizinin bütün müziklerini yapan murat evgin:)

şarkının adı da bambaşka bir şehir ...

umarım yardımcı olabilmişimdir....

şüpheli
22-03-07, 13:51
o şarkıyı söyleyen kişi murat evgin aslında dizinin bütün müziklerini yapan murat evgin:)

şarkının adı da bambaşka bir şehir ...

umarım yardımcı olabilmişimdir....

çok teşekkür ederim saol:happy0064

sibeel
22-03-07, 14:25

geçen hafta bize iyilik yapıp özeti perşembe günü vermelerine rağmen bugun özet hala gelmedi... ama beni hala umudum var artık saat 5 gibi fln özeti yayınlarlar.... (genelde saat 5 gibi güncelleniyor da resmi site :))

şansımız varsa yarında fotolar gelir... şu fragmanı hemen vermeye başlasalar aslında hazır bu kadar artmışken reytinglerimiz reklamı da arttırsak :)

çok haklısın duygu tam kendimizi toparlamışken tam reytinglerimiz düzelmişken azıcık daha reklamımız olsa harika olur vaLLa.

benhermi
22-03-07, 15:32
arkadaşlar bölüm özetmiz hala gelmedi sanırım bugun gelmeyecek... ama umrım yarın gelir... :) sabırsızlanıyrum bayaa yani.... :)

ayrıca arkadaşlar nerdesiniz?... dün ne güzeldi... hadi gelin... :)

bu arada arkadaşlar ;

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=74

adresinde dizimize oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın... dizimizi hit listesine çıkaralım.... :)

Roxelanne
22-03-07, 17:07
Yav dizinin tekrarları bile olay,başından kalkamıyorum..

Özeti bir an önce yollarlar inşallah..

komiser
22-03-07, 17:13
evt 9. bölüm süper pınarın çok iyi rol yaptığı bu bölümde anlaşılıyor inş özet hemen gelir yaa çok merak ediyorum bende yeni bölümü

canannn53
22-03-07, 17:19
evet ya bir an önce özet fotoğraflar gelsin de önümüzdeki bölüm hakkında yorum yapalımm. çok merak ediyorm ben de neler olcak...

komiser
22-03-07, 17:36
evt yaa sıkıldım böle ne özet ne foto sanki daha önce veriyorlardıya nese

benhermi
22-03-07, 17:47
bende bir sonraki bölüm için merak içindeyim herkes gibi ....

bugun özet için gerçekten bayaa umutluydum ama kanal d umudumu kırmakta gecikmedi...

umarım yarın hem özet hem de fotolar gelir de biraz rahatlarız....

bu arada 9. bölüm süperdi di mi... insan tekrarının başından bile kalkamıyor...

Meryemce90
22-03-07, 17:47
özet gelmedi demek hala napalim yarin gelir bence... hatta belki fragmanlari bile döner... bu haftaki bölüm daha bi güzel di bence daha bi heyecanliydi ... bu haftanin konusu da iyidi almancilar .... senaristleri tebrik etmek lazim:D

$ewim
22-03-07, 18:01
Ben 31. bölümün çok güzel olacağına inanıorum.Beklentilerimi yazıorum şimdi...31. bölümde Rıa baba sınav açıklanıp,amir olabilir.Belki bunu ekip olarak kutlarlar.Pınarla Ali arasında kaçamak bakışlar görebiliriz.Zeynep ve Murat sahnesine fazla ağırlık verebilirler..Hüsnü'nün çocukları Keremi dövebilirler..Uçtum ya...Senarist mi olsam ne???

komiser
22-03-07, 18:04
bende bir sonraki bölüm için merak içindeyim herkes gibi ....

bugun özet için gerçekten bayaa umutluydum ama kanal d umudumu kırmakta gecikmedi...

umarım yarın hem özet hem de fotolar gelir de biraz rahatlarız....

bu arada 9. bölüm süperdi di mi... insan tekrarının başından bile kalkamıyor...

aynen bende çok merak ediyorum

hep böle yapıyor aten hep geç veriyor

inş özetle fotolar birlikte gelir değil mi

yani hiç bitmesin ya bu dizi süper şöle 5 yıl falan devam etsin

komiser
22-03-07, 18:09
Ben 31. bölümün çok güzel olacağına inanıorum.Beklentilerimi yazıorum şimdi...31. bölümde Rıa baba sınav açıklanıp,amir olabilir.Belki bunu ekip olarak kutlarlar.Pınarla Ali arasında kaçamak bakışlar görebiliriz.Zeynep ve Murat sahnesine fazla ağırlık verebilirler..Hüsnü'nün çocukları Keremi dövebilirler..Uçtum ya...Senarist mi olsam ne???

gerçektende sen bunları gönder kanald ye :happy0064 gerçektende olabilecek şeyler

Roxelanne
22-03-07, 18:36

yok ya niye uçasın,kuvvetle muhtemel olacak şeyler bunlar..

zaman hiç geçmiyo.. :img-blush

nazlikiz
22-03-07, 21:24
ben sali günkü bölümü bügün iki kez baktim ama doyamyiorum yine bakicam bol bol ali fotosu cektim amaayy süperdi özet yine gelmeid yaa bekle bekle zaman egcmiyoo bekledigim iki gün bi sali bi persembe cabuk gelseler keske yaaa

benhermi
22-03-07, 22:19

yok canım ne uçması tahminlerin çok güzel:img-yes: zaten büyük ihtimalle önümüzdeki bölümde bunlar olacak:img-wink:

ama açıkcası ben kutlama yemeği meselesini düşünmemiştim... aslında çok iyi olur bizimkileri bayadır hepberaber döktürürken görmedik işte en son yılbaşı özel bölümünde....:klme :dance:

ismail200
22-03-07, 23:42

evet_büyükihtimal_bunlarolur.ama_bubölümde_özellik le_zeynep&muratsahneleri_mutlaka.olmalı.

benhermi
23-03-07, 08:16
evet_büyükihtimal_bunlarolur.ama_bubölümde_özellik le_zeynep&muratsahneleri_mutlaka.olmalı.

kesinlikle aynı fikirdeyim....zaten son zamalarda bayaa bir azaldı.... ama ben ciddi bir tavan bekliyorum:img-yes: şu tatil bölümü bir gelse....

benhermi
23-03-07, 13:53
arkadaşlar biz özeti dün bekliyoduk ama bugun hala yok... normalde cuma günleri gelirdi özetde foto da....

bu özetçi unuttu heralde özeti yazmayı :)

Roxelanne
23-03-07, 16:59
aa hala mı yok,zaten kahroldum tekrarın son 5-10 dksını izleyebildim dersanede etütüm vardı :(

Ali'yi ucundan kıyısından görmek süperdi tabi..

canannn53
23-03-07, 17:05
offf hala gelmemiş özet yaa. bugün özet d fotoraflar da gelir dye tahmin etmiştim.2side yok ortadaaa

benhermi
23-03-07, 17:08
en sevdiğim bölümlerden birinin tekrarıydı bu akşamki :) (her bölümü çok seviyorum tabii orası ayrı :)) allahtan tekrarlar var yoksa bu akşam özet gelmedi diye çok sinirli olabilirdim... tabii tekrar bölümüyle kana d gönlümü aldı... :)

bu bölümde zeynep süper... bölümü ilk izlediğim zamanlarda da sanırım aynı yorumu yapmıştım... murat sedayı görünce fazla bir tepki veriyo... yani ben de zynep in yerinde olsam öyle yapardım sanırım...

ama allahtan murat öyle davranmış seda ya yoksa bu kavgaları izliyemezdik :)

$ewim
23-03-07, 17:27
Bu tekrar bölümü de hepsi gibi çok güzeldi...Zeynep'in kıskanç hallerine bayılıom ya...Mesut'la Hüsnü'nün onlarla dalga geçmesine koptum...

Ama tekrar bölümünü izlemek özetçilere olan sinirimi almadı benim...Ne kanald'nin sitesinde var ne de arka sokakların resmi sitesinde...

benhermi
23-03-07, 17:41
offf hala gelmemiş özet yaa. bugün özet d fotoraflar da gelir dye tahmin etmiştim.2side yok ortadaaa

evet canım hatta ben özeti dün bekliyordum ama....:icon_sorr ama yarın fragman günü arkadaşlar fragmanı artık kesin yayınlarlar di mi?...:img-yes:

Roxelanne
23-03-07, 17:43
e ama yayınlasınlar ya,bizi merakta bırakıp ne elde etmeye çalışıyorlar ki ben anlamadım yani..

benhermi
23-03-07, 17:45
Bu tekrar bölümü de hepsi gibi çok güzeldi...Zeynep'in kıskanç hallerine bayılıom ya...Mesut'la Hüsnü'nün onlarla dalga geçmesine koptum...

Ama tekrar bölümünü izlemek özetçilere olan sinirimi almadı benim...Ne kanald'nin sitesinde var ne de arka sokakların resmi sitesinde...

evet daha özet yok ortalarda...Bu saatten sonra da yayınlamazlar zaten:icon_sorr...ama Yarın fragman günü olduğundan kanald ye o kadar sinirli değilim... nasıl olsa o kadar tekrarımızı verip bizi reytinglerde yükselttiler:img-yes: ama yarınn fragmanı yayınlamazlarsa elimden çekicekleri var:img-hyste

benhermi
23-03-07, 17:50
e ama yayınlasınlar ya,bizi merakta bırakıp ne elde etmeye çalışıyorlar ki ben anlamadım yani..

aslında özeti yayınlamadılar diye her hafta en çok ben kızardım... belki de tekrar bölümünün etkisiyle böyle konuşuyorum arkadaşlar 10-11-14 üncü bölümler ve nişan bölümleri benim favorilerimdir de kaçdefa izlesem bıkmam :img-in_lo sonra da etkisinde kalıyorum işte böyle:img-hyste

merak etmeyin sanırım yarım saate kadar kendime gelir kanal d ye sitem etmeye başlarım:img-hyste

Roxelanne
23-03-07, 17:52
etki geçiyor değil mi yavaş yavaş,ya resimlerde dikkatimi çekti salı akşamı da düşünmüştüm..

o numara kimin acaba,resimdeki :)

nazlikiz
23-03-07, 17:52
ya arkadaslar tekrarina baktim diyip durmayin psikolajim bozuluyoo yaa ben bakamyiom kafayi yiyom aman benhermi sen basla arkandan bizde geliriz sitem etmeye

nazlikiz
23-03-07, 17:54
etki geçiyor değil mi yavaş yavaş,ya resimlerde dikkatimi çekti salı akşamı da düşünmüştüm..

sansimi bi deniyim dedim belki cikar ali diye ama numara kapaliydi ekstra cektim numarayi detayli görebilmek icin ümitlenmsitimde sansima küstüm malesef salaklik benimkide yaa ali bana kafayi yedirtti :img-hyste :happy0064

Roxelanne
23-03-07, 17:56
aslında turkcell den öğrenebiliriz,hani bilinmeyennumara olayından..

knt yok bende ama :( merak kediyi öldürürmüş,numara tabi ki Alp'in değildir de :D

nazlikiz
23-03-07, 17:58
aslında turkcell den öğrenebiliriz,hani bilinmeyennumara olayından..

knt yok bende ama :( merak kediyi öldürürmüş,numara tabi ki Alp'in değildir de :D

iste umut dünyasi napicam ben hala umudumu yitirmedim bi gün hayallerim gercek olucak eminim:img-hyste :img-hyste gittim ben gittim

benhermi
23-03-07, 17:59

walla hç bilmiyorum ama zaten 7. bölümde de zeynep diye murat ın telefonunda bir numara görünmüştü... yani bu ilk değil ama açıkcası kimin telefonu olabiliceğine dair hiçbir fikrim yok... ama bence gerçekten alp in numarası değildir....

ama tabii istersen sen numarını gizliye alıp bi ara bakalım...sonra bize anlatırsın kim olduğunu:img-hyste

Roxelanne
23-03-07, 18:01
iste umut dünyasi napicam ben hala umudumu yitirmedim bi gün hayallerim gercek olucak eminim:img-hyste :img-hyste gittim ben gittim

ya dur,ben de kayıyorum yavaş yavaş.. :img-blush

benhermi telefonun Alp'e ait olmadığı aşikar ama çat diye çatlamak üzereyim :) tel kapalıymış ayrıcaa :(

benhermi
23-03-07, 18:07
ya arkadaslar tekrarina baktim diyip durmayin psikolajim bozuluyoo yaa ben bakamyiom kafayi yiyom aman benhermi sen basla arkandan bizde geliriz sitem etmeye

arkadaşlar artık bu saaten sonra özeti yayınlamazlar büyük ihtimalle ama bir umutla ben bir sayfada sürekli resmi siteyi ...diğer sayfada da sürekli kanal d nin sitesini güncelleyip duruyorum belki özeti verirler diye ama tabii ne ses var ne de seda:icon_sorr

ufff niye yayınlamadı ki kanal d bugünden özeti... ne güzel tekrar bölümleriyle fln reytinglerimiz artıyor... tam bu esnada durumun üzerine gidip bol bol reklamımızı yapsalar aslında süper olur...:img-yes:

benhermi
23-03-07, 18:09
ya dur,ben de kayıyorum yavaş yavaş.. :img-blush

benhermi telefonun Alp'e ait olmadığı aşikar ama çat diye çatlamak üzereyim :) tel kapalıymış ayrıcaa :(

inanmıyrum gerçekten aradın mı numarayı.... yani sendeki cesaret de süpermiş yani ya gerçekten alp in numarası olsaydı o? düşünsene telefonun karşındakinin alp olduğunu... düşer bayılırdın heralde:img-hyste

Roxelanne
23-03-07, 18:09
Evet,tam sırası aslında..

benhermi bırak bekleme,öyle sürekli site güncelleyince hem sinirin bozulur,hem özet gelmez... :(

Roxelanne
23-03-07, 18:10
inanmıyrum gerçekten aradın mı numarayı.... yani sendeki cesaret de süpermiş yani ya gerçekten alp in numarası olsaydı o? düşünsene telefonun karşındakinin alp olduğunu... düşer bayılırdın heralde:img-hyste

evet ama kapalı işte... canım biliyorum karşıma Alp in çıkmicağını,ama öyle bişi olsa kalpten giderdim heralde..

nazlikiz
23-03-07, 18:10
arkadaşlar artık bu saaten sonra özeti yayınlamazlar büyük ihtimalle ama bir umutla ben bir sayfada sürekli resmi siteyi ...diğer sayfada da sürekli kanal d nin sitesini güncelleyip duruyorum belki özeti verirler diye ama tabii ne ses var ne de seda:icon_sorr

ufff niye yayınlamadı ki kanal d bugünden özeti... ne güzel tekrar bölümleriyle fln reytinglerimiz artıyor... tam bu esnada durumun üzerine gidip bol bol reklamımızı yapsalar aslında süper olur...:img-yes:

o özet ayriyetten bi bana kafayi yedirtcek bende bakyiorumda ne ses var ne seda adam gibi bi özet olsun yaa aliyele pinar da olsun tabii:happy0064

benhermi
23-03-07, 18:13
Evet,tam sırası aslında..

benhermi bırak bekleme,öyle sürekli site güncelleyince hem sinirin bozulur,hem özet gelmez... :(

yok artık yapmıyorum zaten belli vermicekler bugun özeti....:icon_sorr

ama bazen fragmanları erkenden veriyolardı ya bende kanal d açık şimdi yani belki görürüm umuduyla... ben bu bölümde ciddi zeynep-murat sahnesi görmek istiyorum yani... düşünsenize geçen hafta tek sahneleri yoktu beraber....

$ewim
23-03-07, 18:14
ben de bi resmi siteye bi kanald'nin sitesine giriom dayanamadım kanald'ye de mail attım özeti inş. verirler...

gorkemesen
23-03-07, 18:14
insallah fragman yarin cikar

benhermi
23-03-07, 18:16
ben de bi resmi siteye bi kanald'nin sitesine giriom dayanamadım kanald'ye de mail attım özeti inş. verirler...

zaten vermeleri gerekiyodu bugün... düşnsenize yarın fragman çıkacak ama ortalıkta özet yok... insan merak ediyo ne olacak ne bitecek diye....:icon_sorr kanal d bunu biliyo bizi çatlatmaya çalışıyo bence...

bende bugun dayanamayip kanal d ye daha fazla zeynep-murat sahnesi koyun diye mail attım... biliyorum biraz ısmarlama gibi oldu ama:img-hyste yeter yani bu hafta onlardan imza ypabileceğim foto bile yok yani :icon_sorr

gorkemesen
23-03-07, 18:19
fragmani 4 gözle bekliyoruz

nazlikiz
23-03-07, 18:20
bisey degil adamlar bizden bikip yok size ne özet nede fragman diyip hicbirini yayinlamiycaklar iste bu sefer girtlaklairm onlair yeterince gec veriyorlar zaten

benhermi
23-03-07, 18:34
bisey degil adamlar bizden bikip yok size ne özet nede fragman diyip hicbirini yayinlamiycaklar iste bu sefer girtlaklairm onlair yeterince gec veriyorlar zaten

evet arkadaşlar bölümün etkisi geçti ve gerçekten sinirlenmeye başladım....

2 haftadır tekrar yayın yapıyolar ve sadece 1 hafta tekrardan sonra reytinglerde büyük bir artış gösterdik... (yani kanal için en önemli şey rayting değil mi) tam böyle müthiş bir fırsat yakalamışsın fragmanla bölüm özetini önceden yayınlayıp da insanların dikkatini iyice çeksene....

kanal d ya bizim gıcığımıza yapıyo... ya da arka sokaklara bir kastı var... hatırlarsanız reytinglerimizin bir ara düşmesinin sebebi 2 hafta yeni bölümün yayınlanmamış olmasıydı....orda da aynı hikaye vardı tam yılbaşı bölümüyle dikkat çekmiştik ki kanal d arka sokaklar unutulsun diye elinden geleni yaptı sanki:icon_evil :icon_evil :icon_evil

sibeel
23-03-07, 18:37
kanal d akıllandı dizinin reklamını yapıyo diyoduk. yine ters köşeye yattık anlaşılan. ya ben ne özeti ne de fragmanı görebildim. ne büyük sorumsuzluk ya. kanal d unuttu mu acaba yaz aylarında rating 1.si arka sokaklardı ama her seferinde pabucu dama atılıyo:sad53:

$ewim
23-03-07, 18:38
sana katılıom benhermi ...Ben şimdi korkmaya başladım!!Ya bu salı yeni bölüm deil de arka sokakların tekrarını verirlerse diye...

Roxelanne
23-03-07, 18:39
tekrar bölümü olayını ben de düşündüm de dile getirmek istemedim açıkçası.. :(

nazlikiz
23-03-07, 18:40
sana katılıom benhermi ...Ben şimdi korkmaya başladım!!Ya bu salı yeni bölüm deil de arka sokakların tekrarını verirlerse diye...

bak bunu bende düsünmedim dgeil anman yaa allah korusun ben bekliyemem bi hafta daha catlarim merktan

sibeel
23-03-07, 18:41
zaten hafta içi tekrarlar var millet salı günü yeni bölüm izlemek istiyo ya. ben de tabi ki. tekrar fLn verirlerse yuh diycem yani. insanlar unutacak diziyi ya

öznr
23-03-07, 18:45
geçen hafta bizi sevindirdiler ya(erken verip) işte bu hafta acısı çıkıyor.

öznr
23-03-07, 18:50
arkadaşlar bu arada uğur pektaş gamze özçeliğin sunuculuk yapıp kendisine vakit ayıramadığı gerekçesiyle gamze özçeliği terk etmiş.sette mecbur kalmadıkça konuşmamaya çalışıyorlarmış.vatan gazetesi yazmış.ben de sizin gibi önce ayrılmamışlar diye duydum ama bir de böyle bir haber çıkınca...

canannn53
ben yayın akışına baktım yeni bölüm var ama şu bölüm özeti de çıksa..
yarın inş. fragmanı özeti fotorafları grüp yorum yaparz. özellikle zeynep ve murat bakımından.. umarım çok fazla sahneleri olur .çnkü bu bölümde tek başlarına hiçç sahneleri yoktu:icon_sorr

gorkemesen
yarin kesinmiş

benhermi
23-03-07, 19:31
canancım yayın akışından verdiğin haber süper... gerçekten bir ara korkmuştum tekrar fln verecekler diye...

yarın için ragmanı heyecanla bekliyorum... bu arada daha önce hiç konusunu açtım mı bilmiyorum ama ben her cumartesi fragmanı magazin d diye bir programın reklam arasında görüyorum.... :) hatta dikkat etttim saat 11 civarında yayınlanıyor...

ben de magazin izlemeyi sevmem ama arka sokaklar hatrına cumartesi sabahları o programı açıp sesini kapatıyorum :) reklamlarda da açıyorum tabii... :)

canannn53
23-03-07, 19:38
canancım yayın akışından verdiğin haber süper... gerçekten bir ara korkmuştum tekrar fln verecekler diye...

yarın için ragmanı heyecanla bekliyorum... bu arada daha önce hiç konusunu açtım mı bilmiyorum ama ben her cumartesi fragmanı magazin d diye bir programın reklam arasında görüyorum.... :) hatta dikkat etttim saat 11 civarında yayınlanıyor...

ben de magazin izlemeyi sevmem ama arka sokaklar hatrına cumartesi sabahları o programı açıp sesini kapatıyorum :) reklamlarda da açıyorum tabii... :)

inşallah görürsün o zaman yarın ben o saatte tv izleyemicem çnkü. kanaldnin sitesinde yayın akışında maç ya da film yok nasıl binbirgece yazıyosa arka sokaklar da yazıyo ama aynı gün olmasına rağmen onun özeti var. bizimki de bir an evvel gelse artıkk çok merak ediyorum

RIZA_BABA
23-03-07, 19:46
Bu hafta özete gelmedi resimde kafalarına estimi bi erken veririler bi geç verirler

öznr
23-03-07, 19:48
hürriyet altın kelebek ödülleri için dizimize oy veriyorsunuz değil mi?

sibeel
23-03-07, 19:53
hürriyet altın kelebek ödülleri için dizimize oy veriyorsunuz değil mi?

gerçekten hiç haberim yok benim biraz bilg, verebilir misin nasıl oy verebilirz

benhermi
23-03-07, 19:56
inşallah görürsün o zaman yarın ben o saatte tv izleyemicem çnkü. kanaldnin sitesinde yayın akışında maç ya da film yok nasıl binbirgece yazıyosa arka sokaklar da yazıyo ama aynı gün olmasına rağmen onun özeti var. bizimki de bir an evvel gelse artıkk çok merak ediyorum

demekki sorun arka sokaklar yapımcılarından bir aksaklık olmuştur sanırım aslında fazla heyecan yapmayalım yani şimdilik ama yarın da gelmezse....

merak etme izlemez olur muyum:img-wink: izler izlemez de gelir yazarım foruma....

arkadaşlar bugun özet olmamasına rağmen yine bayaa bir sohbet döndü:img-yes: yarın özet ve fragman gelince herkes gelebildiğince çabuk foruma gelmeye çalışsın:img-wink:

benhermi
23-03-07, 19:59

canım
http://dosyalar.hurriyet.com.tr/altinkelebek/
linkinden oy kullanabiliyosun:img-yes:

en iyi kadın oyuncuya da gamze özçelik yazmayı unutmazsın sanırım :img-wink:

öznr
23-03-07, 20:04

canım hürriyet altın kelebek ödülü için yapman gereken sayfaya gidip kişisel bilgilerini yazdıktan sonra en iyi yerli dizinin karşısına arka sokaklar yazman.bildiğim kadarıyla formun başında sitenin adresi yazılı canım.umarım yardımcı olabilmişimdir (sanmıyorum ama):icon_sorr elimden bu kadarı geliyor.

öznr
23-03-07, 20:05
tabi ben yazana kadaaaaaaar.ama ne yapıyım link koymayı beceremiyorum:img-blush

sibeel
23-03-07, 20:06
canım
http://dosyalar.hurriyet.com.tr/altinkelebek/
linkinden oy kullanabiliyosun:img-yes:

en iyi kadın oyuncuya da gamze özçelik yazmayı unutmazsın sanırım :img-wink:

ayıpsın hep destek tam destek arka sokaklar ve gamze özçelik:img-wink: gerçi oy meselesine kaldıysa gamze ablanın yüksek oy alması çok zor. keşke bilir kişiler belirleseydi ama... elimizden geleni yapalım da:img-yes:

öznr
23-03-07, 20:08
bu arada istediğin kadar oy verebiliyorsun

öznr
23-03-07, 20:11
belki ben 50 kez oy kullandım hadi ama sizinde parmaklarınız çalışsın biraz.

sibeel
23-03-07, 20:12
bu arada istediğin kadar oy verebiliyorsun

aa bu harikaaa:happy0064 :happy0064 o zaman arka sokaklara bir kaç defa oy veriim:happy0064

benhermi
23-03-07, 20:24
ayıpsın hep destek tam destek arka sokaklar ve gamze özçelik:img-wink: gerçi oy meselesine kaldıysa gamze ablanın yüksek oy alması çok zor. keşke bilir kişiler belirleseydi ama... elimizden geleni yapalım da:img-yes:

kesinlikle canım biz elimizden geleni yapalım da ben de birsürü kez oy verdim:img-wink:

dediğin gibi hep destek tam destek :):):)

öznr
23-03-07, 20:25
bazı dizilerin fan siteleri birleşip oy kullanıyorlarmış

nazlikiz
23-03-07, 20:31
bu resimde alp korkamaz'In teli warrrr öğrendikkk demekkiii

varda canim ise yaramyiorki aradiginiz kisiye su anda ulasilamyior diyor yine denedim olmadi yani bizi kandiriyorlar numara avrda sadece ararmadan aramaya kullanyiorlar

benhermi
23-03-07, 20:34
varda canim ise yaramyiorki aradiginiz kisiye su anda ulasilamyior diyor yine denedim olmadi yani bizi kandiriyorlar numara avrda sadece ararmadan aramaya kullanyiorlar

zaten mecburen öyle birşey yapmak zorundalar.... sonuçta teelefonlarını televizyonda yayınliyacak değiller ya...

ama birçok dizide numaranın bikaç sayısı kapatılıyor... ama bizimkinde maşallah her şey ortada...:img-wink: ah bir de numara cevap verseydi di mi? :)

nazlikiz
23-03-07, 20:37
zaten mecburen öyle birşey yapmak zorundalar.... sonuçta teelefonlarını televizyonda yayınliyacak değiller ya...

ama birçok dizide numaranın bikaç sayısı kapatılıyor... ama bizimkinde maşallah her şey ortada...:img-wink: ah bir de numara cevap verseydi di mi? :)

hepsi ortada ama kimse cikmyioki telefon kapali hicbi fark yok ahh keske bi sesini duyabilsemdiym gözüm acik gitmezdi o zaman

$ewim
24-03-07, 10:14
Hala özet yok!!!Deliricem!!Fragman çıktı mı??Çarşamba günü yayınlanan dizilerin fragmanı çıktı ama bizimkini göremedim....

öznr
24-03-07, 11:15
acaba bu hafta arka sokaklar yok mu?

nazlikiz
24-03-07, 12:00
acaba bu hafta arka sokaklar yok mu?

vallahi canim yayin akisinda yeni bölüm var diyor ama iste kanal d uyuzluk yapiyor ve ne özeti nede fragmani yayinlamiyorlar yinemi mail atsak ne:icon_whis

esema
24-03-07, 12:09
pazartesiye kadar bekliyecez galiba.

benhermi
24-03-07, 12:11
arkadaşlar açıkcası ben fragman var mı diye bakamadım.... görenler de hiç yok sanırım....

delirmek işten değil ya ne fragmanı gören var ne özet ne de fotolar geldi...ne yapmaya çalışıyolar hiç anlamıyorum.....

özzz
24-03-07, 12:52
çok merak edyrm bu hafta neler olacak

öznr
24-03-07, 13:13
vallahi canim yayin akisinda yeni bölüm var diyor ama iste kanal d uyuzluk yapiyor ve ne özeti nede fragmani yayinlamiyorlar yinemi mail atsak ne:icon_whis

canım eğer kanal d nin sitesindeki yayın akışından bahsediyorsan o geçen haftanın (yani geçtiğimiz salının) yayın akışı.

benhermi
24-03-07, 13:15
çok merak edyrm bu hafta neler olacak

canım hepimiz ne olacak diye merak edenlerdeniz ama kanal d bze inat yapıyo sanki ortada ne fragman var ne özet var ne de resimler....:icon_sorr

arkadaşlar aranızda fragmanı gören olursa lütfen hemen yazsın buraya...meraktan çatlamak üzeereyiz....

öznr
24-03-07, 13:15
bu arada canım mail'e cevap 2-3 gün sonra geliyor biz zaten 2 gün sonra ne olduğunu öğreniriz.

benhermi
24-03-07, 13:42
arkadaşlar hala televizyon başındayım ve hala fragman ortalıklarda yok...:icon_evil

özet ve fotolar da hele eklenmedi... sanırım bizi ancak bu kadar sinir edebilirlerdi...

bu arada öznr canım haklısın mailimizin cevabını çok geç alırız ama ben yien de mail attım en azından tepkimizi görsünler diye.....:img-yes:

canannn53
24-03-07, 13:43
offf hala özet glmemiş yaa.. ne fragman ne foto ne de özet var. bilmioyrum hatrlarmısınz ama bundan bi kaç bölüm önce de böle bişi olmuştu pazartesi özet gelmişti.geçen hafta erken geld diye sevindik. çok dngesizler bu özet konusunda..

benhermi
24-03-07, 13:49
offf hala özet glmemiş yaa.. ne fragman ne foto ne de özet var. bilmioyrum hatrlarmısınz ama bundan bi kaç bölüm önce de böle bişi olmuştu pazartesi özet gelmişti.geçen hafta erken geld diye sevindik. çok dngesizler bu özet konusunda..

evet inanılmaz dengesizler....ben çok iyi hatırlıyorum 12. bölümün özetini de fotolarını da pazartesi günü vermişlerdi... artık nasıl takmışsam kafama unutamamışım...

ama ben gerçekten ne yapmaya çalışıyolar onu anlamıyorum bari fragmanı verslerdi bugun ben ona bile razıyım yani....

öznr
24-03-07, 13:54
arkadaşlar hala televizyon başındayım ve hala fragman ortalıklarda yok...:icon_evil

özet ve fotolar da hele eklenmedi... sanırım bizi ancak bu kadar sinir edebilirlerdi...

bu arada öznr canım haklısın mailimizin cevabını çok geç alırız ama ben yien de mail attım en azından tepkimizi görsünler diye.....:img-yes:

hayatım sen e-mail attın diye ben de şansımı denedim inşallah erken cevap gelir ya da gerek kalmaz biz hemen fragmanı görürüz :img-yes:

benhermi
24-03-07, 13:55
arkadaşlar şoktayım fragmanı gördüm en sonunda verdiler fragmanı:happy0064 :happy0064 :happy0064

heyecanla ilk aklımda kalanları anlatayım size...zeynep kapkaça uğramış şaka gibiydi merkeze gelip soyuldum diyodu...

rıza_baba nın sınav sonuçları geliyodu ama ne olduğunu söylemiyo eline alıp yüzü bozuk odasına geçiyodu arkasında da ekip takip ediyodu onu...

sonra mesut sinirleniyodu evindeki kum torbasına bir yapıştırıyodu... ama işin kötüsü arkasında tunç vardı... torba tunç a çarptı vu tunç da olduğu gibi duvara yapıştı kafasından kan fln geldi... şok oldum ben

öznr
24-03-07, 13:57
ohh en azından birimizin görmesi yeterli yani yayınlanıp yayınlanmayacağını öğrendik değil mi?

benhermi
24-03-07, 13:57
aklımda kalanlara devam edersem hüsnü mesut a pınar ile ali nin çıktığını söylüyodu....

bir de tekin ve annesi zeliha ile o kerem i parkta otururken görüyodu... tabi tekin direkt keremin kafasına fırladı... o çiçeği yediririm ben sana kimsin sen gibi birşeyler söyledi:img-hyste

canannn53
24-03-07, 13:58
fragmanı gördümmmm:happy0064 :happy0064
hepsini göremedim ama hatırladıklarımdan söliyim. zeynep merkeze gelip kapkaççılar geldi çantayı aldılar gittiler dedi(onun çntası olabilir ama tam anlamdm ). önemli baka bişi mesut evde kum torbasına vuruyo tunç da onun arkasındaymış mesut onu gördüğünce kum torbası tunca çarpmış oluo ve tunç düşüo ve başı kanıyor. ki bu lemanın eline acaip büyük bi koz. bde rıza baba merkeze geliodu orda elinde bi zarf vardı. ekiptekiler de sınav sonucu mu die sorup arkalarından geliyodu.

canannn53
24-03-07, 13:59
arkadaşlar şoktayım fragmanı gördüm en sonunda verdiler fragmanı:happy0064 :happy0064 :happy0064

heyecanla ilk aklımda kalanları anlatayım size...zeynep kapkaça uğramış şaka gibiydi merkeze gelip soyuldum diyodu...

rıza_baba nın sınav sonuçları geliyodu ama ne olduğunu söylemiyo eline alıp yüzü bozuk odasına geçiyodu arkasında da ekip takip ediyodu onu...

sonra mesut sinirleniyodu evindeki kum torbasına bir yapıştırıyodu... ama işin kötüsü arkasında tunç vardı... torba tunç a çarptı vu tunç da olduğu gibi duvara yapıştı kafasından kan fln geldi... şok oldum ben

cnm sn anlatmışsın bnde gördüklerimi anlattım senden farklı bişi görmedim ama..

benhermi
24-03-07, 14:00
ohh en azından birimizin görmesi yeterli yani yayınlanıp yayınlanmayacağını öğrendik değil mi?

evet canım kesinlikle benim de içim rahatladı... kesin var bu salı arka sokaklar:happy0064 :happy0064

bu arada fragmanda hiç zeynep-murat sahnesi yoktu... aslında ali-pınar sahnesi de yoktu...bu beni şaşırttı ben bu bölümde bol zeynep-murat sahnesi izlemek istiyodum:img-yes: belki de bölümde izleriz... yani inşallah:img-yes:

benhermi
24-03-07, 14:03
cnm sn anlatmışsın bnde gördüklerimi anlattım senden farklı bişi görmedim ama..

canım çok saol sen de anlatmışsın:img-yes: benim aklıma gelmedi leman hanım hikayesi... çok güzel aklına gelmiş... ben kanı görünce şoka girdim resmen...

çok haklısın leman hanım ço güzel kullanablir bunu mahkemelerde... hatta çocuğunu dövdü olayına bire girebilir... bu mesut da hep şanssız mı olacak?... bir de iyi şans denk gelsin adama....

canannn53
24-03-07, 14:07
ya bende fragmanda zeynep-murat sahnesi görmedim. ama bu hafta da sahneleri olmazsa deliricem artık

bu arada duygucum dediğin gbi mesut için hç bir şey iyi gitmicek mi. bütün belalar adamı buluyo resmen..

öznr
24-03-07, 14:09
arkadaşlar şimdi bana kızacaksınız sen hala o konuda mısın diye ama gamze özçelik ile uğur pektaş sette mecbur kalmadıkça konuşmuyorlarmış galiba bu diziye de yansıyor.ben zaten onlarla ilgili pek bir sahne göreceğimizi beklemiyordum(ama görmeyi ümit ediyordum:img-blush ).

benhermi
24-03-07, 14:14
arkadaşlar şimdi bana kızacaksınız sen hala o konuda mısın diye ama gamze özçelik ile uğur pektaş sette mecbur kalmadıkça konuşmuyorlarmış galiba bu diziye de yansıyor.ben zaten onlarla ilgili pek bir sahne göreceğimizi beklemiyordum(ama görmeyi ümit ediyordum:img-blush ).

canım onlar ayrılmamışlar:happy0064 haberini aldık ya... hatırlamıyo musun?... zaten aslında ayrılmış bile olsalar bu bir dizi ve bence profosyonelce yaparlardı...

bence dizi senaryosunda zeynep-murat hikayesi tıkandı.. yani herşey o kadar hızlı oldu ki... dizide birden ikisi de olgun bir aşkın kahramanı oldular... bundan sonra yazacakları senaryo mecburen düğünlerine dayanacak... sanırım bunu da hemen yapmak istemiyolar....

ama tatil bölümü olacak yani inşallah biz de onları doya doya izlicez....:img-yes:

benhermi
24-03-07, 14:17
ya bende fragmanda zeynep-murat sahnesi görmedim. ama bu hafta da sahneleri olmazsa deliricem artık

bu arada duygucum dediğin gbi mesut için hç bir şey iyi gitmicek mi. bütün belalar adamı buluyo resmen..

aynen canım artık zeynep-murat sahnesi görmek istiyorum:img-yes: ama şu kapkaç olayından senaryo çıkar bence:good: yani murat bayaa endişelenir zeynep için... sonra da mecburan iksinin yalnız kaldığı bir sahne olur:img-yes:

ama aslında fragmanda öyle abartı heyecanlanmış bit murat göstermediler... yani mesut un verdiği tepki daha heyecanlanlıydı ama ben onu fragmana yoruyorum.. yani eminin sahnenin devammında bayaa bir heyecan yapmış murat görecez...(yani inşallah)

canannn53
24-03-07, 14:30
aynen canım artık zeynep-murat sahnesi görmek istiyorum:img-yes: ama şu kapkaç olayından senaryo çıkar bence:good: yani murat bayaa endişelenir zeynep için... sonra da mecburan iksinin yalnız kaldığı bir sahne olur:img-yes:

ama aslında fragmanda öyle abartı heyecanlanmış bit murat göstermediler... yani mesut un verdiği tepki daha heyecanlanlıydı ama ben onu fragmana yoruyorum.. yani eminin sahnenin devammında bayaa bir heyecan yapmış murat görecez...(yani inşallah)

ben de fragmandan sonra burdan zeynep-murat sahnesi çıkabileceğini düşündüm. murat bi süre zeynpe daha çok dikkat eder. tepki konusuna dikkat etmemiştim ama herhalde heyecanlanmıştır die dşünüorm.ama mesutun verdiği tepkiyi bende gördüm.şaşırmıştı o da

=GaMzE=
24-03-07, 15:15
ya zeynep-murat sahnesi düğüne gitmeden önce başka bi ekipten biri zeynepin peşinde dolnmaya başlasa ya da bi kız muratın peşinde faln bölede olabilir die düşünüorum

benhermi
24-03-07, 15:24
ya zeynep-murat sahnesi düğüne gitmeden önce başka bi ekipten biri zeynepin peşinde dolnmaya başlasa ya da bi kız muratın peşinde faln bölede olabilir die düşünüorum

haklı olabilirsin... ama açıkcası ben artık murat ın zeynep i kıskanmasını istiyorum:img-yes: hep zeynep kıskanmasın... şöyle yakısıklı birileri de zeynep e fln asılsın...:img-yes: tam komedi olur o zaman...

bir de zeynep in eski naşanlısı olayı var asında ama bilmiyorum tabii o olaya girerler mi?

ezgi15
24-03-07, 15:35
haklı olabilirsin... ama açıkcası ben artık murat ın zeynep i kıskanmasını istiyorum:img-yes: hep zeynep kıskanmasın... şöyle yakısıklı birileri de zeynep e fln asılsın...:img-yes: tam komedi olur o zaman...

bir de zeynep in eski naşanlısı olayı var asında ama bilmiyorum tabii o olaya girerler mi?

bilmem ki girebilriler ama bence zeynebe ilerkibölümlerde birileri asılcak gibi gelio bu arda fragmanı gören varmı?

$ewim
24-03-07, 15:46
Rahatladım fragmanı görmüşsünüz...Zeynep kapkaça uğruyor demek...Mesut'un işi zor...Rıza Baba'ya geln zarfın içinde kazandığı mı yazıyor kazanamadığı mı acaba.. Zeynep-Murat sahnesi konusunda eski nişanlısı gelebilir gelse ii olur aslında...

nazlikiz
24-03-07, 15:48
ohh yaa sonundaen sonunda bendede kanal d acik simdi reklam uamirm bende görürüm ayy cooks evindim buna yaa sali günü yanid yine ali eger mesutda ögrendiyse allah

benhermi
24-03-07, 15:52
bilmem ki girebilriler ama bence zeynebe ilerkibölümlerde birileri asılcak gibi gelio bu arda fragmanı gören varmı?

bana da öyle gelio...umarım da olur ben murat ı kıskanırken çok görmek istiyorum:img-yes:

ayrıca biraz önce 3. kre gördüm fragmanı kanal d coştu arkadaşlar surekli bizim fragman dönüyor:happy0064 :happy0064

$ewim
24-03-07, 15:53
ben hala göremedim bi de özetle fotoları döndürseler....

nazlikiz
24-03-07, 15:53
ya arkadalar ben bu arada size söylemeden bisey yaptim o numara vardi yaa ona mesaj attim dün gece hani bu siteye girip üye olsunlarda hic olmassa arka sokaklar dizisini ne kadar cok sevdigimizi görsünler diye ama cevap gelmedi gelmezde aradim ardindna bikac kez yine kapali

=GaMzE=
24-03-07, 15:55
ewet eski nişanlısı gelirse acayip bi hal alır dizi

ezgi15
24-03-07, 16:02
bana da öyle gelio...umarım da olur ben murat ı kıskanırken çok görmek istiyorum:img-yes:

ayrıca biraz önce 3. kre gördüm fragmanı kanal d coştu arkadaşlar surekli bizim fragman dönüyor:happy0064 :happy0064
kafayı yicem sen üçüncükere görmüşsün ben daha hiç göremedim vede arkiler haberi patlatıorm rıza baba kazanmıl çünkü geçen dizi başlarken başkomiser yaıodu şimdi emniyet amiri yazıodu

benhermi bu arda ismin ne?

=GaMzE=
24-03-07, 16:08
bende hiç görmedim yaw kafayı yicem şimdi

nazlikiz
24-03-07, 16:10
bende hiç görmedim yaw kafayı yicem şimdi

al bendende o kadar kafayi yiyiom burda yaa ne sansisiz yaaa

=GaMzE=
24-03-07, 16:13
eğer rıza baba sınavı kazanmışsa ne gibi değişiklikler olucak acaba

Roxelanne
24-03-07, 16:24
Ohh ya fragman gelmiş sonunda,valla artık ümidi kesmiştim..Neyse bana da izlemek nasip olur inşallah.. :)

MACERALI
24-03-07, 16:26
meraba ben yeni aranıza katıldım arka sokakları ilk bölümünden beri kaçırmadan izliyom.daha arka sokakların fragmanını göremedim delircem. bu arada adım reyhan.

benhermi
24-03-07, 16:38
kafayı yicem sen üçüncükere görmüşsün ben daha hiç göremedim vede arkiler haberi patlatıorm rıza baba kazanmıl çünkü geçen dizi başlarken başkomiser yaıodu şimdi emniyet amiri yazıodu

benhermi bu arda ismin ne?

gerçekten mi ben hiç dikkat etmemiştim...süper o zaman eee bizde burdan rıza baba ya tebriklerimizi yolliyalım di mi:happy0064 :happy0064 :happy0064

bu arada canım adım duygu... arkadaşlar hepiniz bana duygu diye yazablirsiniz benhermi uzun oluyo:img-wink:

$ewim
24-03-07, 16:41
Rıza amirimize başarılarının devamını diliyorum.Böle giderse Emniyet müdürü de olur...Hoşgeldin Reyhan bu arada...

benhermi
24-03-07, 16:41
meraba ben yeni aranıza katıldım arka sokakları ilk bölümünden beri kaçırmadan izliyom.daha arka sokakların fragmanını göremedim delircem. bu arada adım reyhan.

hoşgeldin canım... umarım bol bol sohbet ederiiz seninle de :img-wink:

hah aranızda en şanslısı benim sanırım... ben kanal d yi kapatmıyorum sürekli kanal d açık siz de öyle yaparsanız görürsünüz... çünkü hakkaten bayaa yayınlıyolar:happy0064

Roxelanne
24-03-07, 16:42
Valla benhermi garip gelmeye başlamıştı Duygucum iyi oldu..
Vay be artık emniyet amiri Rıza Baba'mız var öyle mi :)

Bu arada o numaraya mesaj atılmış,iyi olmuş bence elbet bigün açarlar :) Bizim gibi dikkatli izleyicilerin farkına varırlar inşallah...

$ewim
24-03-07, 16:43
Gerçekten çok şanslısın..3 defa görmüşsün ya..Anlattıklarınızla ben izlemiş kadar oldum..Ben bilgisayar başında özet bekliorum..

öznr
24-03-07, 16:44

hoşgeldin canım.
yaa bu arada bu kadar olur benim de günlerdir aklımdan geçiyordu zeynep'in eski nişanlısı gelse de biraz eğlensek diye.eee kalp kalbe karşıymış.:img-yes:

benhermi
24-03-07, 16:58
Valla benhermi garip gelmeye başlamıştı Duygucum iyi oldu..
Vay be artık emniyet amiri Rıza Baba'mız var öyle mi :)

Bu arada o numaraya mesaj atılmış,iyi olmuş bence elbet bigün açarlar :) Bizim gibi dikkatli izleyicilerin farkına varırlar inşallah...

evet bir gün mutlaka açılır telefon :) o zaman da farkımıza varırlar...bu arada br de cevap geliyomuş mesaja.... süper olur o zaman:happy0064

evet benhermi biraz garip bir nick :img-hyste eee arkadaşlar sizlerde isimlerinizi söyleyin...:img-wink:

Roxelanne
24-03-07, 17:00
ben de Kübra.. Roxelanne uzun oluyo dimi :)

Tanıştığımıza meemnnuun oldumm :)

öznr
24-03-07, 17:01
arkadaşlar hürriyet altın kelebek ödülü için hepimiz arka sokaklara destek verelim.
diğer diziler için sevenleri kişi başına 800 kez oy kullanıyorlar düşünün rakiplerimizden ne kadar geriyiz ben 100 kez oy kullandım daha da devam edicem.oy vermek için son 3 gün!

benhermi
24-03-07, 17:02
hoşgeldin canım.
yaa bu arada bu kadar olur benim de günlerdir aklımdan geçiyordu zeynep'in eski nişanlısı gelse de biraz eğlensek diye.eee kalp kalbe karşıymış.:img-yes:

eski nişanlı konusu hep benim kafamda aslında hep eğer bu konuya grmiyecek olsalar zeynep hiç öyle birşey söylemezdi gibime geliyor:img-yes: yani boşu boşuna değildir... ama nasıl gelecek... ne olacak... zeyneple neden ayrılmışlar... ilişkilerinin boyutu ne hiç bilmiyoruz.... sadece zeynep in eski nişanlısı olduğunu biliyoruz o kadar.....

$ewim
24-03-07, 17:06
ben de sevim belli oluodur ama:img-wink: bnm de aklımın kıyısında köşesinde vardı neden ayrılımışlar die ben bu konuyla ilgili de senaryolar yazmıştım...Zaten bu dizi bnm hayatımın bi parçası gibi oldu...

benhermi
24-03-07, 17:15
ben de Kübra.. Roxelanne uzun oluyo dimi :)

Tanıştığımıza meemnnuun oldumm :)

bende çok memnun oldum kübracım Roxelanne gerçekten uzun oluyodu.....:img-wink:

ben de sevim belli oluodur ama:img-wink:

seninle de tanıştığıma çok memnun oldum canım:img-wink:

böyle isilerle htap edince daha yakın oluyoruz daha iyi oluyor:img-wink:

evet eski nişanlı meselesi çok karanlık gerçekten.... ne olduğuna dair hiçbir fikrimiz yok...

benhermi
24-03-07, 17:26
arkadaşlar hürriyet altın kelebek ödülü için hepimiz arka sokaklara destek verelim.
diğer diziler için sevenleri kişi başına 800 kez oy kullanıyorlar düşünün rakiplerimizden ne kadar geriyiz ben 100 kez oy kullandım daha da devam edicem.oy vermek için son 3 gün!

ben birsürü oy kullandım bile:img-wink: sayısını ben bile unuttum... bende alışkanlık oldu da siteye girip oy vermek:icon_whis

bu arada hala ne özet var ne foto....:icon_sorr

reyhan16
24-03-07, 18:02
meraba ben yeni aranıza katıldım bi kaç aydır yazdıklarınızı takip ediyodum.bende katılayım dedim.arka sokaklar dizisini ilk bölümden beri kaçırmadan izliyom zaten böyle bi dizi izlenmezmi.bu arada adım reyhan

RIZA_BABA
24-03-07, 18:03
Arkadaşlar herkez adını sölemiş tamam güzel hoşta sohpet içerikli mesaj yazmayın silinir yoksa sinince başlığın mesaj sayısı azalır yazacağını mesajda dizi ile ilgili kelmelerde olsun sözler olsun ki moderatörler silmesin

Roxelanne
24-03-07, 18:08
Ben de Armağan Çağlayan'ın Son Ütücü'sü için oy kullanırken sürekli en iyi yerli diziye Arka Sokaklar yazdım,sayısını hatırlamıyorum..

Fragmanda neler olduğunu anlatmışsınız ama okurken baya bi zorlandım,bana birisi toparlayabilir mi acaba??

benhermi
24-03-07, 18:14
kübracım eğer fragmanı toparlarsak....

1.zeynep kapkaça uğramış merkeze gelip soyuldum diyodu... mesut un tepkisi fazla olmasına rağmen muratın tepkisi fragmanda gösterilmiyordu...

2.rıza_baba nın sınav sonuçları geliyodu ama sonucun ne olduğunu söylemiyo eline alıp yüzü bozuk odasına geçiyodu arkasında da ekip takip ediyodu onu... neymiş rıza-baba neymiş? diye soruyodu..

3.mesut telefonda sinirleniyodu evindeki kum torbasına güzelce vuruyodu... ama işin kötüsü arkasında tunç vardı... torba tunç a çarptı ve tunç da olduğu gibi duvara yapıştı kafasından kan fln geldi...bayaa kötüydü....

4.hüsnü mesut a pınar ile ali nin çıktığını söylüyodu....

5.tekin ve annesi zeliha ile o kerem i parkta otururken görüyodu... tabi tekin direkt keremin kafasına fırladı... o çiçeği yediririm ben sana kimsin sen gibi birşeyler diyodu....

(bu arada reyhancım (adın reyhan sanırım nicinde reyhan yazıyo da) aramıza hoşgeldin:img-yes: )

Roxelanne
24-03-07, 18:16
çok teşekkürler Duygucum..

Mesut,Leman'a çok büyük koz vermiş,kötü olmuş.. Geçen hafta baya güldük ama bu hafta ciddi bi bölüm izlicez gibi..

benhermi
24-03-07, 18:19

Mesut,Leman'a çok büyük koz vermiş,kötü olmuş.. Geçen hafta baya güldük ama bu hafta ciddi bi bölüm izlicez gibi..

evet mesut tabiiki bunu kazyla yaptı... yani o hayatta isteyerek tunç un canını acıtmaz ama bu olay çok kötü oldu... leman hanım bu kozu hyatta kaçırmazmış gibi geliyo bana....:icon_sorr

evet bayaa ciddi bir bölüm olacak...

ama tekin bizi bayaa bir güldüreeğe benziyor:img-wink:

Roxelanne
24-03-07, 18:23
Evet,yazdıklarının son maddesi,hatta belki son iki maddesi bu haftaki komedi ögelerimiz..

Ah bide fotolar gelse :)

reyhan16
24-03-07, 18:55
evet adım reyhan. ya ben hale fragmanı göremedim zeynep nasıl kapkaça uğramış çok merak ediyorum.

RIZA_BABA
24-03-07, 18:55

Haklısın leman mahkemede baba çocuğa şidet uyguluyor felan diyerek velayeti alabilir

Roxelanne
24-03-07, 18:57
Haklısın leman mahkemede baba çocuğa şidet uyguluyor felan diyerek velayeti alabilir

Yani tanıdığımız Leman bu kozu asla kaçırmaz,olaylar karışacak..

öznr
24-03-07, 20:00
şimdi dizide leman diye bir kadına ne gerek vardı illaki mesutun hayaını hareketlendirmek istiyorsalar mesuta bir sevgili bulsalardı da biz de şu kadını görmeseydik.sinirimi fena halde bozuyor:icon_sorr

özzz
24-03-07, 20:59
ben bu hafta izleyemicem bi çok sınawım war çünkü ya :( tekrarı oluyo dimi

ismail200
24-03-07, 21:04
bende-fragmanı-göremedim.daha.bakalım.nezaman-kısmetmiş.bu-arada-adım-ismail.

inş-bu-bölümde-zeynep-murat-sahneleri-olur.kimse-üzülmesin.çünkü-zeynep&murat-negerçekte-nede-dizide-ayrılmadı.

çünkü-haberi-ben-izledim.

reyhan16
24-03-07, 22:00
arkadaşlar hele şükür gecenin bi yarısıda olsa fragmanı gördüm zeynepin soyuldum derken sanki şaka havası vardı mesuta şaka yapıyo olabilir çünkü mesuttan başkası tepki vermedi gördüğüm kadarıyla

=GaMzE=
24-03-07, 22:12
bende gördüm fragmanı ewet şaka gibi bişeydi

reyhan16
24-03-07, 22:19
ben nasıl resim koyabilirim lütfen yazabilirmisiniz

A.Konak
24-03-07, 22:27
kübracım eğer fragmanı toparlarsak....

1.zeynep kapkaça uğramış merkeze gelip soyuldum diyodu... mesut un tepkisi fazla olmasına rağmen muratın tepkisi fragmanda gösterilmiyordu...

2.rıza_baba nın sınav sonuçları geliyodu ama sonucun ne olduğunu söylemiyo eline alıp yüzü bozuk odasına geçiyodu arkasında da ekip takip ediyodu onu... neymiş rıza-baba neymiş? diye soruyodu..

3.mesut telefonda sinirleniyodu evindeki kum torbasına güzelce vuruyodu... ama işin kötüsü arkasında tunç vardı... torba tunç a çarptı ve tunç da olduğu gibi duvara yapıştı kafasından kan fln geldi...bayaa kötüydü....

4.hüsnü mesut a pınar ile ali nin çıktığını söylüyodu....

5.tekin ve annesi zeliha ile o kerem i parkta otururken görüyodu... tabi tekin direkt keremin kafasına fırladı... o çiçeği yediririm ben sana kimsin sen gibi birşeyler diyodu....

(bu arada reyhancım (adın reyhan sanırım nicinde reyhan yazıyo da) aramıza hoşgeldin:img-yes: )

çok sağol cnm. sayende izlemiş kadar oldum. bu mesuta da çok üzülüyorum. yani şu uyuz halaya eninde sonunda tunçu verdircekler ya sinir oluyorum. :icon_sorr

hüsnü niye mesuta yetiştiriyor ki ali ile pınarın çıktığını? çok ayıp yaa. yakıştıramadım hüsnüye..

Roxelanne
24-03-07, 22:30
yazık Ali'me ya..Bi de Mesut çıktı başına :(

pınarca
24-03-07, 23:21
salı gecesi saat 20.oo merakla bekliyorum.umarım PINAR ı çokça görürüz. bir de sesini duysak hiç fena olmaz....:img-yes:

benhermi
25-03-07, 00:39
arkadaşlar hele şükür gecenin bi yarısıda olsa fragmanı gördüm zeynepin soyuldum derken sanki şaka havası vardı mesuta şaka yapıyo olabilir çünkü mesuttan başkası tepki vermedi gördüğüm kadarıyla

bence zeynep in yani bir polis olarak kapkaca uğraması şaka gibi birşey zaten... o yüzden bizze öyle geldi... ayrıca fragmanda sahnenin tümünü gösteremzler ya bence sahnenin devamında herkes mesut un verdiği gibi bir tepki verir...

yani bence şaka değil...

benhermi
25-03-07, 01:01
çok sağol cnm. sayende izlemiş kadar oldum. bu mesuta da çok üzülüyorum. yani şu uyuz halaya eninde sonunda tunçu verdircekler ya sinir oluyorum. :icon_sorr

hüsnü niye mesuta yetiştiriyor ki ali ile pınarın çıktığını? çok ayıp yaa. yakıştıramadım hüsnüye..

evet gerçekten hala konusu fazla uzadı... yani olayı neden bu kadar uçlarda yaşatıyolar anlamıyorum... bir hafta tamam tehlike geçti diyoruz...diğer hafta yeniden başa... zaten tunç un halasına olan tavrını alması gerekiyordu bence... evet o daha bir çocuk ama ne biliyim babasının yanında kalmak istiyosa bunu halasına anlatabilir... (ama tabii halası annesinin halası olduğu için annesini hatırlatıyo ona orası başka)

hsnü-mesut olayında da hüsnü sanki birşeyi açıklığa kavuşturmak için söylüyodu sanki... yani benim anladığım kadarıyla orda mesut ateşli ateşli ayçayı başka biriyle gördüklerini ama ali nin hiçbirşey yapmadığını anlatıyodu... sanırım hüsnü bu olayı açıklığa kavuşturmak için söyledi...(nasıl senaryoyu yazdım iki dakkada:img-hyste )

hemşire
25-03-07, 01:54
ya aslında eski bölümlerde Murat'ın kardeşi Yavuz'un Pınar'a bir meyili vardı.Yine öyle birşey olsa da Ali kıskançlık krizine girse fena olmazdı.Rıza Baba korkusundan birşeyde yapamaz sinirinden kudururdu:)

Gece vakti salladım işte ufak bir senaryo..:)

speedy_03
25-03-07, 02:16
valla ben size bişey deyim ufak ufak ayrıldıkları belli oluyo opresyona hüsnüyle gidiyo fazla yan yana gelmemeye çalışıyolar haksızmıyım en son bölümde gördük...

ve şu devlet tiyatrosu sanatçılarının dizlerde oynaması meselesi bizim diziden var mı giden arkadaşlar bilen var mı ?

RIZA_BABA
25-03-07, 07:00
valla ben size bişey deyim ufak ufak ayrıldıkları belli oluyo opresyona hüsnüyle gidiyo fazla yan yana gelmemeye çalışıyolar haksızmıyım en son bölümde gördük...

ve şu devlet tiyatrosu sanatçılarının dizlerde oynaması meselesi bizim diziden var mı giden arkadaşlar bilen var mı ?

o yasa durdurldu zaten bizde zafer ergin vardı oda devlet tiyatrosundan istifa etmiş

vede gamze ile uğur ayrılmamış kendileri sölemiş

=GaMzE=
25-03-07, 10:05
ewet ayrılmadıklarını kendileri sölediler yani gamze abla söledi bence hüsnüyle gitmeleri senaryo gereği bişi

$ewim
25-03-07, 10:12
Bana da öle gelio...Fragmanda soyuldum derken çok tatlıydı...Nerde bu özet ya...

=GaMzE=
25-03-07, 11:20
vallh ya ne özet var ne de foto

Roxelanne
25-03-07, 11:22
Dersaneme bi saat var diye,merakımdan cafeye geldim özet & foto için ama anladığım kadarıyla hiçbişi yok :(

komiser
25-03-07, 11:23
ben fragmanı görmedim of zaten özette gelmemiş foto desen hiççç

Roxelanne
25-03-07, 11:29
ben de hala izlemedim,çatlamak üzereyim.. eve gidince kanaldnin karşısına kamp kurcam :(

benhermi
25-03-07, 12:01
merhaba ben geldim :)

arkadaşlar ne oluyor ya ne özet var ne de fotolar var...kanal d işini yapıp sürekli fragmanı döndüürüyo valla... ama bizim resmi sitede tık yok...

bu arada fragmanı izlemeyenler için you tube a eklemişler.... :)

Roxelanne
25-03-07, 12:02
saol Duygucum hemen bakıp yorumlayalım :)

=GaMzE=
25-03-07, 12:04
resmi site neyi beklio acaba rsimleri faln eklemek için hiç anlamıorum.versin bize biz ekleriz ya bu kadr zor bişmi acaba

Roxelanne
25-03-07, 12:12
İnanmıyorum yaa!!!!

1-Hüsnü'nün yaptığı iş değil !! ( Zavallı Ali yaa :( )
2-Tekin süper uçuyo,baya gülücez gibi..
3-Kapkaç olayına tam bi anlam veremedim,havada bırakmışlar..
4-Tunç'a bişi olmaz inşallah,zaten Leman bu fırsatı hiç kaçırmaz buna şüphe yok..
5-Rıza Baba sınavı kazanamassa işler karışır!

benhermi
25-03-07, 12:23
İnanmıyorum yaa!!!!

1-Hüsnü'nün yaptığı iş değil !! ( Zavallı Ali yaa :( )
2-Tekin süper uçuyo,baya gülücez gibi..
3-Kapkaç olayına tam bi anlam veremedim,havada bırakmışlar..
4-Tunç'a bişi olmaz inşallah,zaten Leman bu fırsatı hiç kaçırmaz buna şüphe yok..
5-Rıza Baba sınavı kazanamassa işler karışır!

rıza baba büük ihtimalle kazanır sınavi merak etme:img-wink: hatta bir arkadaş dedi kesin kazandı diye jenerikde emniyet amiri diye yazmışlar...:img-yes:

tunç a da kötü bişey olmz zaten bence u sadece senaryoyu heyecanlı yapmak içiindi... tabii bir de leman halanın eline koz vermek için.... o kadın da çok oluyo ama ya... mesut a bir dayakçı demediği kalmıştı o da yakın yani....

TÜLIN
25-03-07, 12:33
Arkadaslar az önce gördüm bu aksam 23:00 da euro D de en son bölümün tekrari var ve yeni fragmanida gördüm.

RIZA_BABA
25-03-07, 12:35
Rıza babanın kağıta bakarkenki yüz halini hiç beğenmedim sanki kazanamadım gibi bakıyordu mesut çok kötü oldu yaw tunca çarpınca lemanın eline büyük koz geçti %90 mahkeme ortak velayete karar veriri ama benim lemanı gözüm tutumadı onun aklında şöle bi plan var bence velayeti alıp tuncun yanında olduğu bi sırada alıp yurt dışına kaçabilir belki herşey beklenir lemandan mesut tunca çarpmasaydı herşey gzl gidiyordu ama malesef bundan sonra işler sarpa sarar diyorum ben

RIZA_BABA
25-03-07, 12:41
Bu bölümde tekin matrix'e :img-hyste :img-hyste özenmiş maşallah uçuyor havadan yediririm o çiçeği felan süper çocuk yaw

komiser
25-03-07, 12:53
anlattığınıza göre süper bir bölüm daha bizi bekliyor

benhermi
25-03-07, 13:06
Bu bölümde tekin matrix'e :img-hyste :img-hyste özenmiş maşallah uçuyor havadan yediririm o çiçeği felan süper çocuk yaw

evet şaka gibi kerem neredeyse onun iki katı ama bizimki boyuna fln bakmadan çocuğun üstüne uçuyo:img-hyste kimsin sen diyerek...
bir de fragmanın devamında şule ""anne ben de sevgili istiyorum"" gibi bişey diyo ya umarım onu söylerken hüsnü evde değildir.. yoksa tam kıyamet kopar:img-hyste

canannn53
25-03-07, 13:28
bence hüsnü evde değildir. yoksa zeliha rahat rahat ağlaymazdı bile. eğer evdyse de olackları düşünmemek lazım:img-hyste
bugünde gelmediğine göre özet yarın gelcek..

benhermi
25-03-07, 13:45
bence hüsnü evde değildir. yoksa zeliha rahat rahat ağlaymazdı bile. eğer evdyse de olackları düşünmemek lazım:img-hyste
bugünde gelmediğine göre özet yarın gelcek..

haklısın büyük ihtimalle değildir...ama olursa tam komedi olur gerçekten...

evet özet veyz resimler bugün de gelmediğine göre en azından özet yarın gelir... yani umudumuz o...

ezgi15
25-03-07, 15:08
Rıza babanın kağıta bakarkenki yüz halini hiç beğenmedim sanki kazanamadım gibi bakıyordu mesut çok kötü oldu yaw tunca çarpınca lemanın eline büyük koz geçti %90 mahkeme ortak velayete karar veriri ama benim lemanı gözüm tutumadı onun aklında şöle bi plan var bence velayeti alıp tuncun yanında olduğu bi sırada alıp yurt dışına kaçabilir belki herşey beklenir lemandan mesut tunca çarpmasaydı herşey gzl gidiyordu ama malesef bundan sonra işler sarpa sarar diyorum ben

yok ya bence tunca bişi olmıcak hiç haber vermicek mesut gibi gelio vede çünkü kağıda bakmadığ için yüz hali öledir bakın size kanıtlıcam eminim emniyet amiri yazıodu ya:img-help: :img-help:

Roxelanne
25-03-07, 15:10
ya kazanır herhalde,yani aksini düşünemiyorum :(

bence de o kağıda bakmadan önceki ruh halini yansıtan bi yüz ifadesi (ne yazdığımı anlamadım yalnız :) )

ezgi15
25-03-07, 15:14
bu arada fragman gelmiş youtube ye
görmeyenler için ben gördüm de bi kere tv de:happy0064

ezgi15
25-03-07, 15:16
arkadaşlar bu arada tunç'a bişi oluo kafası kanıo fragmanda öyle gösteriliyo tunç kayıyo duvar :img-help:

Roxelanne
25-03-07, 15:17
Ezgi istersen büyük harfle yazma,silerler mesajını,bide flood olmuş zaten ;) editle tek mesaja topla tavsiyem.. ;)

tunç hakikaten kötü olacak,inşallah ciddi bişi olmaz :(

benhermi
25-03-07, 15:28
evet ya tunç bayaa kötü görünüyodu fragmanda... şu özette bir türlü gelmedi ki biz de rahat bir nefes alalım...

(bu arada arkadaşlar sitede link vermek yasak...)

öznr
25-03-07, 16:14
ya rıza baba o sahnede zarfı daha açmamıştı zarfı açmadan içeri giriyordu

komiser
25-03-07, 17:46
fargmanı gördüm gerçektende rızababa tam okuyordu orada bitti yani

arkasında da ekip koşturuyordu

tunca bişi oldu ya yazık mesut yanlışlıkla vurdu galiba

zeynep soyuldum diyordu

daha aklıma gelmiyor

nazlikiz
25-03-07, 18:20
ya sonunda fragmani gördüm ya hele sükür youtube da neyse ali ynaid bi ögrenen daha oldu mesut yüzünmdkei ifade nasildi ama yaa tunca bisey olmaz gibime gelyior riza baba keisn kazanmistir yaa aksini ebnde düsünemiyorum

gorkemesen
25-03-07, 18:28
ya sonunda fragmani gördüm ya hele sükür youtube da neyse ali ynaid bi ögrenen daha oldu mesut yüzünmdkei ifade nasildi ama yaa tunca bisey olmaz gibime gelyior riza baba keisn kazanmistir yaa aksini ebnde düsünemiyorum
ozelden link gonerirmisin

RIZA_BABA
25-03-07, 19:39
arkadaşlar şu alinin telefonu varya o açıldı arkadaşlar bir kere çağrı attım mesajımda gitmiş

$ewim
25-03-07, 19:41
İnanmıorum...Ne yazmıştın mesajda....

gorkemesen
25-03-07, 20:33
tunc olecek korkma korkma yasayacak

gorkemesen
25-03-07, 22:05
tuncun basina gelen olay lemanin ortak velayet almasi içn cok büyük bir koz yaratacak

nazlikiz
25-03-07, 22:06
telefon gercekten acik arkadaslar bende caldirdim cuma günü acilmadan öncede mesaj yazmsitim bu siterye girip üye olsunlar diye umarim ise yaramistir

benhermi
25-03-07, 22:45
hala ortada özet veya resimler yok... ben artık resimlerden umudumu kestim açıkçası.. ama umarım yarın özet gelir ki şimdiye kadar arka sokaklar tarihinde özet en geç pazartesi geldiği için ben yarın özetin geleceğine inanıyorum :) tabii inşallah fotolar da gelir ama...

özet yokken bu kadar konu konuştuk arkadaşlar özetin geldiği akşam da hepimiz foruma girmeye çalışalım... boş bırakmayalım :)

reyhan16
25-03-07, 22:57
arkadaşlar bu sitededeki beyaz show ha kimlerin katılmasını isterdiniz bölümüne arka sokaklar ekibini yazabilirmisiniz belki çağırırlar ne dersiniz ben yazdımbye

nazlikiz
25-03-07, 22:57
o zaten benhermi yarin insallah hepimiz burdayiz degilmi arkadaslar bu arada su anda arka sokaklarin ayni bölümü yayinlaniyor euro d de ve ebn patlyiroum su anda gülmekten alinin o hallerine

ÖZGÜRCÜ
26-03-07, 05:46
arkadaşlar alinin numarası dediğiniz numara fesih avcıbaşı adına kayıtlıymış.

barışnilgün
26-03-07, 08:56
Faruk’un kumarhane sahibi Haldun’a yüksek miktarda kumar borcu vardır. Faruk bu borcu nasıl ödeyeceğini bilemez. Çareyi, kumarhaneyi polise ihbar etmekte bulur. Haldun, Faruk tarafından gammazlandıklarını öğrenir. Faruk öldürülür. Faruk un ikiz kardeşi Tarık ,kardeşinin intikamını almak için Haldun’un peşine düşer. Rıza Baba ve ekibi Tarık’ın son anda bir delilik yapmasına engel olur. Ekip,Tarık’ın Haldun’u öldürmesini engeller. Pınar ve Ali arasındaki ilişkiyi Mesut da öğrenir. Mesut Ali’yi bir kenara çeker ve Rıza Baba öğrenirse neler olabileceğini anlatır. Ali ve Pınar bu konuşmadan sonra ayrılır. Keriman adında yaşlı bir kadın merkeze gelir. Ekibe torunu Utkan’ın 10 gündür kayıp olduğunu söyler. Ekip harekete geçer. Utkan daha önce bıçakladığı Selim adlı gencin abisi tarafından kaçırılmış ve hapsedilmiştir. Ekip, Utkan’ın canına bir zarar gelmeden yerini bulur. Zeliha ve Kerem gizli gizli buluşmaya devam eder. Yine buluştukları bir gün; iki küçük aşık Suat, Metin ve Tekin tarafından görülür. O an kıyamet kopar. Metin ve Tekin ablalarına asıldığı için Kerim’i bir güzel döverler. Suat çocukları zor ayırır. Suat, Zeliha’ya bu davranışı yüzünden gözdağı verir. Nermin zorla evlendirildiği kocası Hüseyin tarafından şiddete maruz kalmaktadır. Nermin’in abisi Cemal, kız kardeşine boşanmasını söyler. Cemal polise şikayette bulunur. Ekip Hüseyin’in ifadesini alır. Süreç içinde, Hüseyin ve Cemal ‘in arası gittikçe kötüleşir. En sonunda Hüseyin, Cemal’i öldürür. Murat ve Zeynep düğün telaşı içindedir. Eşyalarını alacaklardır. Zeynep ve annesi alışverişe çıkar. O sırada Zeynep düğün alışverişi için ayırdıkları parayı bir kapkaççıya kaptırır. Mesut , Leman’ın varlığından bıkmıştır. Ertesi gün mahkeme vardır.Artık mahkeme kararı açıklayacaktır. Fakat Tunç mahkemeden önce talihsiz bir kaza geçirir.

M€LİS
26-03-07, 09:01
çok süper bi bölüme benzio.. soluksuz izlicez yine :) bu arada arkadaşlar bi kaç gündür girmiorum foruma ama Alinin telefonu falan ohoo siz işi ilerletmişsiniz ne güzell!! bu arada Aliyle Pınarın ayrılmasına çok üzüldüm :(

TÜLIN
26-03-07, 10:07
31. Bölümümüzü ekliyeyim dedim:img-wink:
Arkadas eklemis ama resimli koyalim

http://img137.imageshack.us/img137/5636/anaresimdr9.jpg (http://imageshack.us)

Zeynep kapkaça uğruyor

Faruk’un kumarhane sahibi Haldun’a yüksek miktarda kumar borcu vardır. Faruk bu borcu nasıl ödeyeceğini bilemez. Çareyi, kumarhaneyi polise ihbar etmekte bulur. Haldun, Faruk tarafından gammazlandıklarını öğrenir. Faruk öldürülür. Faruk un ikiz kardeşi Tarık ,kardeşinin intikamını almak için Haldun’un peşine düşer. Rıza Baba ve ekibi Tarık’ın son anda bir delilik yapmasına engel olur. Ekip,Tarık’ın Haldun’u öldürmesini engeller. Pınar ve Ali arasındaki ilişkiyi Mesut da öğrenir. Mesut Ali’yi bir kenara çeker ve Rıza Baba öğrenirse neler olabileceğini anlatır. Ali ve Pınar bu konuşmadan sonra ayrılır. Keriman adında yaşlı bir kadın merkeze gelir. Ekibe torunu Utkan’ın 10 gündür kayıp olduğunu söyler. Ekip harekete geçer. Utkan daha önce bıçakladığı Selim adlı gencin abisi tarafından kaçırılmış ve hapsedilmiştir. Ekip, Utkan’ın canına bir zarar gelmeden yerini bulur. Zeliha ve Kerem gizli gizli buluşmaya devam eder. Yine buluştukları bir gün; iki küçük aşık Suat, Metin ve Tekin tarafından görülür. O an kıyamet kopar. Metin ve Tekin ablalarına asıldığı için Kerim’i bir güzel döverler. Suat çocukları zor ayırır. Suat, Zeliha’ya bu davranışı yüzünden gözdağı verir. Nermin zorla evlendirildiği kocası Hüseyin tarafından şiddete maruz kalmaktadır. Nermin’in abisi Cemal, kız kardeşine boşanmasını söyler. Cemal polise şikayette bulunur. Ekip Hüseyin’in ifadesini alır. Süreç içinde, Hüseyin ve Cemal ‘in arası gittikçe kötüleşir. En sonunda Hüseyin, Cemal’i öldürür. Murat ve Zeynep düğün telaşı içindedir. Eşyalarını alacaklardır. Zeynep ve annesi alışverişe çıkar. O sırada Zeynep düğün alışverişi için ayırdıkları parayı bir kapkaççıya kaptırır. Mesut , Leman’ın varlığından bıkmıştır. Ertesi gün mahkeme vardır.Artık mahkeme kararı açıklayacaktır. Fakat Tunç mahkemeden önce talihsiz bir kaza geçirir.

http://img267.imageshack.us/img267/995/140x220nx5.jpg (http://imageshack.us)

benhermi
26-03-07, 10:22
arkadaşlar özet gelmiş:happy0064 :happy0064

süper bir özet hemde... salı sünü süper bir bölüm izlicez... yine heyecalı olacağı belli:img-yes:

yine soluksuz bir bölüm izlicez.....:img-yes:

ayrıca bölüm özeti gelmiş ama fotolar hala ortada yok:icon_sorr belki akşama doğru onlar da gelir...

benhermi
26-03-07, 10:45
o kadar gün zeti bekledik:img-yes: gelmişken uzun bir yorum yapmadan olmaz....

Faruk�un kumarhane sahibi Haldun�a yüksek miktarda kumar borcu vardır. Faruk bu borcu nasıl ödeyeceğini bilemez. Çareyi, kumarhaneyi polise ihbar etmekte bulur� Haldun Faruk tarafından gammazlandıklarını öğrenir. Faruk öldürülür. Faruk'un ikiz kardeşi Tarık, kardeşinin kanını yerde bırakmayacaktır� Haldun un peşine düşer� Rıza baba ve ekibi Tarık�ın son anda bir delilik yapmasına engel olur. Ekip, Tarık�ın Haldun u öldürmesini engellerler.

bizim yıldırım ekip yine iş başında :img-yes: bu sefer de ellerini kumarhanelere atıyorlar....ve yine alınlarının akıyla çıkıyorlar :happy0064

Pınar ve Ali arasındaki ilişkiyi Mesut da öğrenir. Mesut Ali�yi bir kenara çeker ve Rıza baba öğrenirse neler olabileceğini anlatır.Ali ve pınar bu konuşmadan sonra ayrılır.

bu çok kötü oldu :icon_sorr yani ben çok üzüldüm.... ama mesut un da yaptığı iş değil... neden ali ile byle konuşuyor ki?... çocuğu korkuttu tabii...ama ali de öyle korkup kaçmasın yani...

Keriman adında yaşlı bir kadın merkeze gelir. Ekibe torunu Utkan'ın on gündür kayıp olduğunu söyler.Ekip harekete geçer.Utkan daha önce bıçakladığı Selim adlı gencin abisi tarafından kaçırılmış ,hapsedilmiştir. Ekip, Utkan�ın canına bir zarar gelmeden yerini bulur.

ekip yine iş başında... ama çocuğu abi öldürmeden yakalamaları süper... ama abi de bir acayipmiş... neden kaçırıp hapsetmiş ki intikamını almak için olsa olduüu gibi öldürrdü....

Zeliha ve Kerem gizli gizli buluşmaya devam eder. Yine buluştukları bir gün; İki küçük aşık Suat, Metin ve Tekin tarafından görülür� O an kıyamet kopar.Metin ve Tekin ablalarına asıldığı için Kerim�i bir güzel döverler. Suat çocukları zor ayırır.Suat Zeliha ya bu davranışı yüzünden gözdağı verir.

:img-hyste süper suat çocukları zor ayırır yazıyo :img-hyste artık metin ve tekin nasıl bir gazla girişmişse kerem adlı çocuğa.... zeliha bayaa bir ağlicak sanırım bu bölüm boyunca....

Nermin zorla evlendirildiği kocası Hüseyin tarafından şiddete maruz kalmaktadır. Nermin�in abisi Cemal, kız kardeşine boşanmasını söyler. Cemal polise şikayette bulunur. Ekip Hüseyin�in ifadesini alır. Süreç içinde,Hüseyin ve Cemal �in arası gittikçe kötüleşir. En sonunda Hüseyin Cemal�i öldürür.

bu da bu haftanın 3. olayı... artık 3 olay birden işlenebiliyor bölümde :good: yine ailelere önemli mesaj veren bir olay...

Murat ve Zeynep düğün telaşı içinde� Eşyalarını alacaklar� Zeynep ve annesi alışverişe çıkar. O sırada Zeynep düğün alışverişi için ayırdıkları parayı bir kapkaççıya kaptırır.

murat ın neden bir anda tepki veremediği anlaşıldı... meğer zavallının yüreğine inmiş:img-hyste şaka bir yana zeynep in kapkaça uğrayacağına sevineceğimi söyleseler hayatta inanmazdım... ama bu konuyla zeynep-murat izlicez ya bana yeter:img-yes: evlilik hazırlıkları yapıyolarmış:happy0064 :happy0064 süper demekki bu sezonunn sonunda onların düğünlerini görebilicez... ay çok mutluyum yine bol bol zeynep murat izlicez....:happy0064

Mesut, Leman�ın varlığından bıkmıştır. Ertesi gün mahkeme var.Artık mahkeme kararı açıklayacaktır. Tunç kimde kalacak? Leman�la mı? Mesut�la mı? Fakat Tunç mahkemeden önce talihsiz bir kaza geçirir.

arkadaşlar mahkeme ortak velayet mahkemesi değil miydi?.... neden mesut da mı leman da mı kalacak yazmışlar ? benim bildiğim ortak velayet yardım eder... çocun bakımının bir kısmını üstlenir fln... neden leman da kalsın ki.... acaba leman bu kazadan sonra tam velayet davası mı açıyor?...

A.Konak
26-03-07, 11:11
Pınar ve Ali arasındaki ilişkiyi Mesut da öğrenir. Mesut Ali�yi bir kenara çeker ve Rıza baba öğrenirse neler olabileceğini anlatır.Ali ve pınar bu konuşmadan sonra ayrılır.

işte bu olayı hiç sevmedim. ali ve pınarın cesaretli olması gerekirdi. bence bu konuda daha büyük iş pınara düşüyordu. hüsnünün mesuta yetiştirmesi çok kötü oldu. yazık gençlere yaa. birbirlerinden hoşlanıyorlar ama buna rağmen uzak duracaklar.

şu mahkeme de tunçu o gıcık halaya verirse yuh derim yani. mümkünse diziden çıksın şu hala. sinirimi bozuyor.

esema
26-03-07, 12:00
ali pınar ayrılmasına üzüldüm ama dayanamazlar bence tekrar ararlar gibi. olacak iş değil. bu senaristin yaptığı iş mi şimdi

zelihanın işi zor valla öle kardeşleri var ki zorr çok zor:)

ya mesut aslında tuncu verse frakmanda gördüm valla yazık oluyo tunca çcuk harap oluyo ve başına gelmedik kalmadı yazık valla.

rıza babanın sınav sonucu açıklanıyormuş kazanırsa bir yemeğe falan giderler burda barışabilirler yada alinin çok üzüldüğünü görüp arkadaşları tekrar bir araya getire bilir. ne çok ihtimal oldu.

yarını bekleyip görecez artık ama yine güzel bir bölüm olacağı belli

purna
26-03-07, 12:09
pınardan bı turlu sevdıgı ile mutlu olamıyor.ne guzel yakışıyorlardı alı ıle barısırlar işalah

sibeel
26-03-07, 12:12
ben de fragmanı gördüm zeynep'in kapkaç olayı bi tuhaf hani terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o mesele bu da:img-hyste herkesin canına,malına sahip çıkarken sen kalk kapkaça uğra gülmek gelio içimden:img-hyste

nazlikiz
26-03-07, 12:15
yaa aliyle pinar o kadar cabuk ayrilmazlar yyaa bence sadece onlara öyle gösteririler inanmam vallahi ayrildikalirna özet gelmis ohh deseniz süper bi bölüm olacak nyie fotolar yok yaa öfff

esema
26-03-07, 12:23
benimde pek inanasın yok alinin o güzel sözlerinden sonra. ama ayrılsalar bile bence dayanamzlar pek fazlA

ÖZGÜRCÜ
26-03-07, 12:51
benimde pek inanasın yok alinin o güzel sözlerinden sonra. ama ayrılsalar bile bence dayanamzlar pek fazlA

sana katılıyorum yani seven insanların birbirinden uzak kalması zordur bence

nazlikiz
26-03-07, 13:00
ya zaten aliyle pinar bi mesut kenara cekip konustu diye ayrilmazlar kesin oyun yapiyorlardir kimseye caktirmamk icin bu seferde ezyneple murata yakalanirlar

ÖZGÜRCÜ
26-03-07, 13:27
inş öledir

sibeel
26-03-07, 13:30
ya zaten aliyle pinar bi mesut kenara cekip konustu diye ayrilmazlar kesin oyun yapiyorlardir kimseye caktirmamk icin bu seferde ezyneple murata yakalanirlar

bence mesut akıl vermiştir rıza baba duyarsa kızar fln diye ama ayrılmazlar gibime geliyo ya da ufak bi ayrılık evresi geçirirler ama dayanamayıp tekrar birlikte olmaya karar verirler

RIZA_BABA
26-03-07, 13:56
Bence ali ile pınar tekrar birlikte olurlar ayrılmazlar bence

TÜLIN
26-03-07, 14:58
ben de fragmanı gördüm zeynep'in kapkaç olayı bi tuhaf hani terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o mesele bu da:img-hyste herkesin canına,malına sahip çıkarken sen kalk kapkaça uğra gülmek gelio içimden:img-hyste

Valla ne yaln söyliyeyim benimde cok komigime gitti.Polislere de yazik okadar yakaliyorlar bela geliyo yine onlari buluyo:img-hyste

TÜLIN
26-03-07, 15:03
en son bölüm icin yorumlar yapilmistir ama dün gece tekrairini izleyince söylemeden gecemdim.
Su Zeynep`le Murat`in sogan muhabbettini nasil buldunuz.

RIZA_BABA
26-03-07, 15:21
şimdi tekrar bölüm oynuyor reklam oldu mesdun arabasının çalındığı bölüm aynı zamanda weletlerin ödül aldığı bölüm mesut çok komikti yaw merkeze sölene sölene giriyor baya komikti :D

dolceqabbana
26-03-07, 15:46
Arkadaşlar, diğer sayfalarda Ali'nin numarası falan muhabbeti geçiyor? Ne Numarası bu, kimin numarası, nereden çıktı:)

ben Konua Fransız kaldım galiba azcık. Aydınlatın beni:D

canannn53
26-03-07, 15:58
foruma anca girebildim. özet gelmiş sonundaa.. bence ali ve pınar kısa bi süre ayrı kalır sonra yne barışırlar. tunç olayı mahkemeyi etkilemesin ya eğer bu velayet işi lemanın lehine olursa mesut iyice delirir artık adamın bi çocuğu var onu bile almaya kalkıyorlar. metin ve tekinde kimbilir ne kadr gülcez zaten.bu bölümde en çok merak ettiğim şeylerden biri de zeynepin kapkaca uğraması. bakalım nolcak tepkiler fln da. bu arada düğün hazırlığı işine çok sevindim ya inşallah şu eski bollukta zeynep-murat sahnesi görürüz.

bu arada özete ve fragmana göre çok dolu dolu ve güzel bir bölüm olcak bi an önce yarın akşam gelsinn:happy0064

$ewim
26-03-07, 16:58
Arkadaşlar, diğer sayfalarda Ali'nin numarası falan muhabbeti geçiyor? Ne Numarası bu, kimin numarası, nereden çıktı:)

Dizide Ali'nin numarası geçmişti.http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10171&page=81
Bu sayfada Ali'nin numarası var...Bazı arkadaşlarımız bu numaraya mesaj çekmişlerdi..Mesaj iletilmiş...Ondan bahsettik...

benhermi
26-03-07, 17:00

bugun dersim geç bitti tekrarı izleyemedim:icon_sorr ama 11. bölümün tekrarı vardı bugun ve 11. bölüm benim favori bölümlerinden biridir....bol zeynep murat lı bir bölüm olduğu için ayrıca ilgimi çeker:img-wink:

özete gelince uzun yorumumu zaten yaptım ama sizin yorumlarınızı okuduktan sonra kesinlikle haklısınız ali-pınar ayrılığı benim de hiç hoşuma gitmedi...yani ben de onların biraz uğraşmalarını beklerdim...hemen ayrılmalarını değil....

$ewim
26-03-07, 17:03
Bugünkü tekrar bölümü çok güzeldi...Mesut'un arabasının çalınması,Zeliha'yı istemeye gelmeleri,Z+M sahneleri...Böle tekrarları izleyerek hatırlamak da ayrı bi güzel oluyor..:img-wink:

Yeni bölüm özeti gelmiş...(Heleşükür..)Özette en beğendiğim yer Zeynep ve Murat'ın düğün hazırlıklarına başlamış olması...Beğenmediğim yer şu dava işiyle Pınarla Ali...Gerçi Pınarla Ali birbirlerini gerçekten seviyorsa 32. bölümde tekrar birleşirler...

nazlikiz
26-03-07, 17:05

hani gecen bölümde ali pinar ararken annesi görüyoo ya alini aradigini o sirada kamerada cekti bbizde onu cekip foruma koyduk álinin numarasi felan diye caldirdik bide emsaj attik ehp kapaliydi da dün tekrar acildi felan bu iste gercektne alininmi diye mrk ediyoruz anliycan

nazlikiz
26-03-07, 17:08
ya bence aliyle pinar hic ayrilm8iycak yaa sadece oyun yapacaklar onlara gibime geliyorr ve sonradan birine yakalanacaklar hani siz ayrilmistinzi lan nolyuoor burda felan fistan iste

RIZA_BABA
26-03-07, 17:12
zelihanın istenme sahneleri süperdi ordan tekin ile metinn at istiyo bide :D

benhermi
26-03-07, 17:20
ya bence aliyle pinar hic ayrilm8iycak yaa sadece oyun yapacaklar onlara gibime geliyorr ve sonradan birine yakalanacaklar hani siz ayrilmistinzi lan nolyuoor burda felan fistan iste

umarım öyle yaparlar.... ya da bir şekilde tekrar barışırlar... yani zaten birden bire aşık oldular birbirlerine, birden bire ayrılmaları olmamalı...zaten ayrılmazlar da:img-wink:

benhermi
26-03-07, 17:34
zelihanın istenme sahneleri süperdi ordan tekin ile metinn at istiyo bide :D

onlar süper zaten tekin ile metin at istiyolar... yani onlarınki hadi normal... şule de kuzu istiyo:img-hyste

ben asıl yeni bölümde onları merak ediyorum:img-yes: o kerim in tepesine nasıl atlayaca ve suat zavallı çocuğu bizim veletlerin elinden nasıl alacak...

11.bölümde hüsnü diyodu ya polis babanın sapık çocukları diye....süper :img-wink:

(arkadaşlar nerdesiniz ya... özet geldi o kadar yorum yapılacak konu çıktı....hadi....)

RIZA_BABA
26-03-07, 17:54
özete metin ile tekin keremidir ne işte onun üzerine saldırıyorlar diyo ama fragmanda sadece tekin çocuğa saldırıyor metini göremedim ben ord a

canannn53
26-03-07, 17:57
evet orda suat ve tekin gözüküyor ama metin de yazıyo özette. bakalım grücez

benhermi
26-03-07, 18:40
özete metin ile tekin keremidir ne işte onun üzerine saldırıyorlar diyo ama fragmanda sadece tekin çocuğa saldırıyor metini göremedim ben ord a

evet fragmanda sadece tekin görünüyodu ama büyük ihtimalle o sahnede metin de vardır zaten.... yani maşallah teki ile metin yapışık ikiz gibi hiç ayrılmıyorlar...ama tabii tekin daha fazla sinir yapacağından fragmanda metine eyer gelmiyordur:img-hyste

öznr
26-03-07, 19:35
arkadaşlar bu sitededeki beyaz show ha kimlerin katılmasını isterdiniz bölümüne arka sokaklar ekibini yazabilirmisiniz belki çağırırlar ne dersiniz ben yazdımbye

ya canım o bölümü ben bulamadm nasıl bulucam söyleyebilir misin?

burcuuu
26-03-07, 19:43
ya canım o bölümü ben bulamadm nasıl bulucam söyleyebilir misin?

sayfanın aLt tarafLarında tv proqramLarının oLduğu başLık var..
Orda Beyaz ShowLa iLqiLii baŞLıkta var..
Ordan bahsediyor sanırım.. ;)

burcuuu
26-03-07, 19:45
Ya diLerim bu böLümde Tunç'a bişi oLmaz.. Kötü qörünüyordu..
Mesut'un başına neden hep kötü şeyLer qeliyor..
neden.. ÜÜÜF BE..!!

Pınar - ALi mevsuzu öğreniLmiş..
bakaLım yarın neLer oLucak ;)

öznr
26-03-07, 19:49
tamam canım buldum gerek kalmadı.

Roxelanne
26-03-07, 20:02
Oh ya sonunda özet gelmiş,şimdi bu ayrılık meselesine sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :P Bence Pınar,Ali'nin işini etkilememek için böyle bi karar aldı aklıma ilk gelen ihtimal bu..

Bugünkü tekrar bölümü benim en sevdiğim bölümlerdendi,Mesut çoo..ook komikti..Söylemeden edemicem,Ali'yi çok eziyolar yaa :( Ama Murat'a "ben keskin nişancıyım,teşkilatta bi karizmam var,sizin gibi sokaklarda adam kovalayamam" deyişine hasta kaldım :) Amma hava attı ya :)

benhermi
26-03-07, 20:07
Oh ya sonunda özet gelmiş,şimdi bu ayrılık meselesine sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :P Bence Pınar,Ali'nin işini etkilememek için böyle bi karar aldı aklıma ilk gelen ihtimal bu..

Bugünkü tekrar bölümü benim en sevdiğim bölümlerdendi,Mesut çoo..ook komikti..Söylemeden edemicem,Ali'yi çok eziyolar yaa :( Ama Murat'a "ben keskin nişancıyım,teşkilatta bi karizmam var,sizin gibi sokaklarda adam kovalayamam" deyişine hasta kaldım :) Amma hava attı ya :)

ama fazla hava attı:img-hyste son bölümlerde keskin nişancılığı ile ilgili bir icraatini göremedik... yani pınar a nişan alması dışında:img-hyste ama onunla da ayrılıyolarmış:icon_sorr ki bence de kesin bir olay var bu işin içinde...

11. bölümde ben bir de ali nin beslenmesiyle operasyona gelmesine çok gülmüştüm:img-hyste ama tabii ona bişey kalmıyordu... zavallım sandwichi getiren o ama lokma vermediler çocuğa....