Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 4

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

derinmavi_642
26-06-07, 10:32
ya nasıl gerçek olabilir o bomba.gerçekse sezon finali değil final olur heralde.
nerden çıkyı bu bomba ya ne güzel evleniceklerdi zeyneple murat.ilk bölümden beri onların evlenmesinibekliyorum.:icon_sorr ama olmazki böyle ya.:icon_sorr

benhermi
26-06-07, 10:36
millet ben geldim coşmuşsunuz yine valla brawo:happy0064 :happy0064 bu arada arkadaşlar bir gazatedeki özet bence bizim rüya olayını bitiriyor gazetede arka sokakların özetinde Muratla Zeynep güzel bir düğnle evlenir ancak onları büyük bir şok bekliyordur yazıyor:img-blush

BÜYÜK SEZON FİNALİNE

GERİ SAYIM 7 SAAT 50 DAKİKA:img-hyste :happy0064

benim hem bu özetten hem de yayınlanan özetten anladığım tek şey bomba nikahtan sonra patlayacak... yani ne kadar anlamaya çalışsam da olmuyor...:icon_sorr (:img-hyste ) özellikle bugun kanal d sürekli bizim fragmanı yayınlıyor... izledikçe merakım daha da artıyor zaten... onun yanında bişeyler yakalamaya çalışıyorum ama fragman o kadar hızlı ki herhengi ipucu yakalamak neredeyse imkansız...

GERİ SAYIM 7 SAAT 15 DAKİKA:img-hyste :happy0064[/QUOTE]

benhermi
26-06-07, 10:39
ya evet suatın fragmandaki hali süperdi gerçi o herp öle oğlum elden gidiyo die koşarken eve girerken falan çok komiti:img-hyste
ya ben asıl ali ve pınarı çok merak ediyorum(tabii bomba olayı dışında) nasıl bi süpriz bekliyo onları
bu arada meliscim diziyi izleyebileceğine çok sevindim

suat gerçekten komediydi fragmanda... ""gül gibi oğlum bir kız yüzünden harcanacak"" gibi birşeyler diyordu ya...:img-hyste :img-hyste bir de eve daldığında gözlerini eliyle kapayıp ""yapma oğlum"" demesi inanılmaz komediydi...:img-hyste :img-hyste

bakalım düğünde neler yapacak suat.... bomba geç patlarsa bizi bayaa güldürür sanırım...:img-hyste (ama bomba heyecanıyla ne kadar güleriz bilmem...:icon_sorr )

GERİ SAYIM 7 SAAT 12 DAKİKA:img-hyste :happy0064[/QUOTE]

wcananw
26-06-07, 10:49
fragmanı izlemekten yoruldum artık ama hala cözemedim ne olduğunu.yani bizimkilerin o bombadan nası kurtulduğunu..tamam her bombada ordaki herkes ölcek die bişi yok ama bizimkilerin dibinde patlıo.zeynep bi tarafa murat bi tarafa fırlıo ve hiç biri ölmüyo..o zaman bol bol hastane sahnesi izlcez..hepsi hastanede bayaa vakit gecircek v e istanbulun halini bizim ekip olmadan düşünemiorum(:img-hyste )

boş gibi yine burası ama neyse..süper dizi arka sokakların ilk sezon finaline

7 saat 5 dk kaldı...

senaykurt
26-06-07, 10:50
duygucuğum haklısın espiri makinası koysalar bile sonunu bile bile gülemeyiz ki biz dmei ama yaa :sad53: :sad53: :sad53: uff yaaa bayağı kötü olcak o büyük süpriz başka bir şey olsa ne biliym asım ölse mesela tam süper olur:img-hyste :img-hyste

BÜYÜK SEZON FİNALİ İÇİN

GERİ SAYIM 7 SAAT 10 DAKİKA

benhermi
26-06-07, 10:55
duygucuğum haklısın espiri makinası koysalar bile sonunu bile bile gülemeyiz ki biz dmei ama yaa :sad53: :sad53: :sad53: uff yaaa bayağı kötü olcak o büyük süpriz başka bir şey olsa ne biliym asım ölse mesela tam süper olur:img-hyste :img-hyste

BÜYÜK SEZON FİNALİ İÇİN

GERİ SAYIM 7 SAAT 10 DAKİKA

kesinlikle canım....:icon_sorr :icon_sorr bir de murat evginin 20 kişilik ekip ile hazırladığı kendi bestesi olan ve eminim mükemmel olan o senfonik besteyle bayaa bir kötü etkilenicez....:sad53:

fotoları da yeni gördüm ben... birbirlerine kelepçe de takmışlar...:img-in_lo ya nasıl patlar o bomba ya...:sad53:

GERİ SAYIM 6 SAAT 55 DAKİKA

senaykurt
26-06-07, 11:01
kesinlikle canım....:icon_sorr :icon_sorr bir de murat evginin 20 kişilik ekip ile hazırladığı kendi bestesi olan ve eminim mükemmel olan o senfonik besteyle bayaa bir kötü etkilenicez....:sad53:

fotoları da yeni gördüm ben... birbirlerine kelepçe de takmışlar...:img-in_lo ya nasıl patlar o bomba ya...:sad53:

ah canım benim yaaa offff kıyamam ben onlara yaaa bu arada haklısın Murat Abimizi müthiş bir beste yapmıştır bizimkilere off yaaaa banane yaaa onlara bir şey olmasın hele Allah korusun sakat falan kalırsa hyata küser bizimkiler ikiside o kadar hayat dolu ki:'(

BÜYÜK SEZON FİNALİ İÇİN SON

benhermi
26-06-07, 11:08
ah canım benim yaaa offff kıyamam ben onlara yaaa bu arada haklısın Murat Abimizi müthiş bir beste yapmıştır bizimkilere off yaaaa banane yaaa onlara bir şey olmasın hele Allah korusun sakat falan kalırsa hyata küser bizimkiler ikiside o kadar hayat dolu ki:'(

bir de resimleri gördükten sonra... yani onları o kadar mutlu gördükten sonra nasıl katlanıcaz 3 ay hiçbir fikrim yok....:sad53: :sad53: bu sabah kardeşimle tartışıyoduk bu konuyu da... masanın altından patlıyor bomba... görünüşe göre çok da güzlü çünkü mekan dışı çekimde yani fragmanın son sahnesinde inanılmaz hissediliyor bomba dışardan.... yani dışardan böyleyse içerde neler olacak ki...

ben nasıl toparlayacaklarını gerçekten merak etmeye başladım artık...:icon_sorr

bu arada arkadaşlar süper bir sezon finali bizi bekliyor bu gece bizim bu başlığı kesinlikle kapatmamız lazım... hatta yeni başlığımızda da bayaa ilerlemeliyiz... dediğim gibi sezon finali gerçekten gümbür günbür gelecek...

GERİ SAYIM 6 SAAT 40 DAKİKA

meryem91
26-06-07, 11:11
fraganda mutlu mutlu ilerlerken bomba patlıyoo ikisininde yüzünde güller acıyoo ama o bomba herşeyi bozuyoo olucaklardan habersizz o kadar mutlular kii fofff inş bombayı patlatıp bırakmazlar yaa yoksa naparızz dayanılmaz 3 ay hayyatta gecmezezz

KESKİN_NİŞANCI
26-06-07, 11:20
Herkese merhaba,

Arkadaşlar şenayım demiş ya
Bugün büyük gün>>>büyük sezon finali diye

Kaç haftadır bu günü bekledik
Tüm olaylar bugün açığa kavuşacak:) (tamamen olmasa da)
O kadar tüyo aldık ki…her şeyi haftalar öncesinden öğrendik neredeyse:)
Tabi bunda burcumuzun büyük rolü var…

Duygucumun da dediği gibi bize bugün bu sayfayı kapatmak yakışır
Yarın da yeni sayfamızda sezon finali ertesi yorumları yaparız
Lütfen arkadaşlar boş durmayalım…yazalım nolursa olsun

Murat evgin haberini de anasayfadan okudum
Ne muhteşem bir müziktir kesin…bambaşka bir şehir ve özledim seni gibiler gibi:)

Şimdi konuşmasını yapmak üzre bazukayı davet ediyorum
Yoksa geleceği yok:img-beee:

wcananw
bencede duygu haklısın böyle bi sezon finaline bu baslık kapansın yenisi de acılsın ondada ilerleyelim..

simdi elimizde 43. bölümle ilgili kesin olan seyleri yazalım..
bomba masanın altında patlıo.
herkes masanın etrafın ve bombayı fark eden yok..
kimse ölmiycek..

simdide kesin olmayanları yani merak ettiklerimizi yazalım...
ali ve pınarı ne gibi bi süpriz beklio
mesut nası kurtuluo
asım bizimkilerin elinden nası kacıo
metin kızı gercekten eve atıo mu

mükemmel bi sezon finaline geri sayım
6 saat 35 dk..

benhermi
fraganda mutlu mutlu ilerlerken bomba patlıyoo ikisininde yüzünde güller acıyoo ama o bomba herşeyi bozuyoo olucaklardan habersizz o kadar mutlular kii fofff inş bombayı patlatıp bırakmazlar yaa yoksa naparızz dayanılmaz 3 ay hayyatta gecmezezz

canım o imkansız gibi... yani bence bomba nın patlama sahnesinde bitirecekler bölümü... önce bir içerden çekim gösterirler... sonra da patlama anını dışardan gösterirler.. arkada murat evgin in bestesi biz televizyon başında ayakta sinirden zıplayıp, üzüntüden ne yapacağımızı bilmezken birden teşekkürler geçmeye başlar artık...:sad53: :sad53:

ben kendimi nasıl foruma atıcam onu bile bilmiyorum...:icon_sorr

GERİ SAYIM 6 SAAT 35 DAKİKA[/QUOTE]

benhermi
26-06-07, 11:25
bencede duygu haklısın böyle bi sezon finaline bu baslık kapansın yenisi de acılsın ondada ilerleyelim..

simdi elimizde 43. bölümle ilgili kesin olan seyleri yazalım..
bomba masanın altında patlıo.
herkes masanın etrafın ve bombayı fark eden yok..
kimse ölmiycek..

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

canım yanlış anlama gülüşüm sana değil... okuyunca içimden gelen şey gülmek oldu... yani yazdığın 3 satır son sahnenin özeti ama daha önce hiç altalta sıralamamıştık... böyle yazınca daha bir garip geldi bana...

evet kimse ölmicek (bize gelen bilgilere dayanarak söylüyoruz ama yine de emin olamayız...)

peki sizce bunu nasıl toparlicaklar...? yani benim aklıma hiçbirşey gelmiyor...:icon_sorr

meryem91
26-06-07, 11:26
canım o imkansız gibi... yani bence bomba nın patlama sahnesinde bitirecekler bölümü... önce bir içerden çekim gösterirler... sonra da patlama anını dışardan gösterirler.. arkada murat evgin in bestesi biz televizyon başında ayakta sinirden zıplayıp, üzüntüden ne yapacağımızı bilmezken birden teşekkürler geçmeye başlar artık...:sad53: :sad53:

ben kendimi nasıl foruma atıcam onu bile bilmiyorum...:icon_sorr

GERİ SAYIM 6 SAAT 35 DAKİKA[/QUOTE]
haklısında ben kendimi avutuyorum öyle işte napıyım dayanamam ben 3 ay offf meraktan catlarımm yapmasın azcık göstersinlerr hastane sahnelerini yaa nolur sanki bizi merak ettirmek cok hoşlarına gidiyooo:sad53:

RIZA_BABA
26-06-07, 11:31
:img-hyste :img-hyste :img-hyste

canım yanlış anlama gülüşüm sana değil... okuyunca içimden gelen şey gülmek oldu... yani yazdığın 3 satır son sahnenin özeti ama daha önce hiç altalta sıralamamıştık... böyle yazınca daha bir garip geldi bana...

evet kimse ölmicek (bize gelen bilgilere dayanarak söylüyoruz ama yine de emin olamayız...)

peki sizce bunu nasıl toparlicaklar...? yani benim aklıma hiçbirşey gelmiyor...:icon_sorr

Valaha duygu kimse ölücek o kesin ekipden biri giderse dizi de biter ozaman

Yaralananların olacağı kesin ölende olur ama oda küçük rolü olanlanlar mesela daha önce dedğim fidan hanım leman hala ( şenay kızma:) ) resimlerde gözkmüyor ama orda başka birileri yokmu ya misafir felan polis arkadaşları falan belki oturuyorlardır orda mesela orhan yenal ölebilir herşey bugün beli olacak ama kim öldü kim kurtuldu onu gelecek sezon öğrenirz bu bir gerçektir ki hepmiz 3 ay boyunca çatlıcaz:img-hyste

benhermi
26-06-07, 11:33
Herkese merhaba,

Ne muhteşem bir müziktir kesin…bambaşka bir şehir ve özledim seni gibiler gibi:)

arkadaşlar zaten bu ilk sezon finalimiz... biraz önce tolga sorunca baktım ki dizimiz 30.07.2006 da başlamış.... arada 3 hafta kaybımız da olsa 11 aydır arka sokaklar devam ediyor...:happy0064 :happy0064

aslında bu bölüm son sahneye kadar düğümlerin çözülmesiyle geçecek... ama son sahnede inanılmaz bir son dakika golüyle bizi sahaya gömecek senaristler... (çok futbol yorumcusu gördüm kendimi:img-hyste ) biz bu 3 ayı nasıl atlatıcaz bakalım...

böyle bir bölüm önces bile bizim bu sayfayaı çoktan kapatmamız gerekirdi bence...:img-yes: yani umarım bölüm başlamadan kapatırız dicem başlığı ama sanırım bayaa zor...:icon_sorr

haberin anasayfada da yer alması beni mutlu etti bu arada...:img-wink:

not:canım gzm uyarmıştı bizi hatırlarsan... dikkat çekmek istediğn yerler dışında kalın veya renkli yazı kullanmak yasak...:img-wink:

$ewim
26-06-07, 11:33
Herkese merhaba,

Benim biraz msnde işim vardı 49. sayfayı okumaya çalışıyordum..Daha yeni gördüm casusumu:)
Murat Evgin'i dün okumuştum..Anasayfada dikkat etmemiştim.Anasayfada olması iyi olmuş,dikkat çekeriz bunun sonucunda da geldin reytingler:)
Ben bir kayıpla kapatalım işi diyorum kayıp da nikah memuru olsun...Gerçi o mübarek nikahı kıyan adamı öldürmeye de içim gitmez ama napıyım:)
Casusum bekliom yorumlarını:)

KESKİN_NİŞANCI
26-06-07, 11:46
arkadaşlar zaten bu ilk sezon finalimiz... biraz önce tolga sorunca baktım ki dizimiz 30.07.2006 da başlamış.... arada 3 hafta kaybımız da olsa 11 aydır arka sokaklar devam ediyor...:happy0064 :happy0064

not:canım gzm uyarmıştı bizi hatırlarsan... dikkat çekmek istediğn yerler dışında kalın veya renkli yazı kullanmak yasak...:img-wink:

cnm başlangıç tarihini bile biliyorsun ya…süpersin
birkaç forumda da gördüm ondan kalın yazıyorum..
tabi sadece bizim forum için geçerliyse bilemem:)
yine de uyardığın için saolasın:)
Benim biraz msnde işim vardı 49. sayfayı okumaya çalışıyordum..Daha yeni gördüm casusumu:)
Murat Evgin'i dün okumuştum..Anasayfada dikkat etmemiştim.Anasayfada olması iyi olmuş,dikkat çekeriz bunun sonucunda da geldin reytingler:)
Ben bir kayıpla kapatalım işi diyorum kayıp da nikah memuru olsun...Gerçi o mübarek nikahı kıyan adamı öldürmeye de içim gitmez ama napıyım:)

Hoşgeldin:)

Bazukam yorumum geliyor:)
Kayıp olmasın diyorum bende (nasıl olacaksa bu)
Asım a ne dersin bazukam…gerçi o bayağı uzakta ama
Senaristlerin işi belli olmaz
Kazdığı kuyuya bi düşse

$ewim
26-06-07, 11:52
Bazukam yorumum geliyor:)
Kayıp olmasın diyorum bende (nasıl olacaksa bu)
Asım a ne dersin bazukam…gerçi o bayağı uzakta ama
Senaristlerin işi belli olmaz
Kazdığı kuyuya bi düşse

O olmaz onun ölümü benim elimden olacak..Ya da elimi elin pisliğiyle kana bulamıyım:)Bi an yeşilçamdan fırladığımı hissettim..:img-hyste Senaristler hallediverin benim yerime:)Garsonları da öldürebiliriz..3 saniye görünen bir karaktere aşırı derece de bağlanmıyoruz..Ciddi ciddi bizim çiftimiz manyak ama kelepçeyle evleniyorlar ya:)Ölürken bile yanımda ol sevgilim hesabı:)

benhermi
26-06-07, 12:14
cnm başlangıç tarihini bile biliyorsun ya…süpersin
birkaç forumda da gördüm ondan kalın yazıyorum..
tabi sadece bizim forum için geçerliyse bilemem:)
yine de uyardığın için saolasın:)

efsanemizin başladığı tarih...:img-wink:
pazartesi başlamıştı... hatta reytinglerde pek iyi değildi de salıya almışlardı 1. olmuştuk...:img-wink:

gzm uyarmıştı canım... yani ben tamamiyle başka uyarı almayalım diye diyorum:img-wink: dikkat ettiğn için saol...

keşke resmi site de resimleri yayınlasaydı di mi..:icon_sorr zaten akşamı iple çekiyoruz... bari güzel resimler görüp mutlu olalim biraz...

gözdejik
26-06-07, 12:30
büyük gün geldi sonnda kaç haftadır nolcak nolcak diye düşünüyoduk snnda öğrenicez akşam son 5 SAAT 30 DK KALDI.
artk düşünemiyorum walla nerdn tutsam elimde kalıyo yok yok artk fikir yürütmicem düşündükçe dahada batıyorum senaroyunun içine.:sad53: bu arada fotoları gördm allahım deli bunlar yaa keleğçe takmışlar.:img-hyste

derinmavi_642
26-06-07, 12:43
çok şükür bir haftadır beklediğim bölüm geldi.:happy0064 ben düğünde neler olucağından çok mesutun nasıl kurtulacağını merak ediyorum.ama maşallah pek bi sağlmdı.koşuyodu.

sami de galiba kendini öldürdü.silah sesi gelince hepsi koşmuştu içeri.

neyse ben çok konunun dışına çıkmıyım.şimdiki gündem düğün.keşke patlamasa şu bomba dicem ama patlayışını da gördüm.of allahım off bir an önce akşam olsa keşke.

GERİ SAYIM 5 SAAT 25 DAKİKA 19500 SANİYE 1170000 SALİSE:img-wink:

RIZA_BABA
26-06-07, 12:45
çok şükür bir haftadır beklediğim bölüm geldi.:happy0064 ben düğünde neler olucağından çok mesutun nasıl kurtulacağını merak ediyorum.ama maşallah pek bi sağlmdı.koşuyodu.

sami de galiba kendini öldürdü.silah sesi gelince hepsi koşmuştu içeri.

neyse ben çok konunun dışına çıkmıyım.şimdiki gündem düğün.keşke patlamasa şu bomba dicem ama patlayışını da gördüm.of allahım off bir an önce akşam olsa keşke.

GERİ SAYIM 5 SAAT 25 DAKİKA 19500 SANİYE 1170000 SALİSE:img-wink:

evet bende mesutu merak ediyorum umarım çok ağır değidlir yarası gerçi daha sonra merdivenlerde görüyoruz aşk şarabı şarkısını sölüyordu turp gibiydi maşallah:img-hyste

lady_dicaprio
26-06-07, 12:55
arkadaslar yazan oldumu bilmiyorum ama dün arka sokaklarin tekrari olmasina ragmen ikinci oldu :):):) :

25 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 IKI AILE [NET] STAR 4,30 19,50
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,40 15,90

SON TAM 5 SAAT :happy0064

senaykurt
26-06-07, 13:06
Herkese merhaba,

aha bidenem gelmiş hoş gelmiş canım nasılsın ya bu arada yorumlarını yeni okuyacağım canım ama akşama kadar napacam onu bilemiyom işte gel akşam gellll gerçi akşam sizlerle olamıycam yarın görüşürük artıkın:img-hyste

pınarcı
26-06-07, 13:13
selam bırsuredır yoktum aksam ıse encok pınarla laleyı merak edıyorum ıkısıde fotolarda ıyı gorunuyo ama bakalım rıza baba ne tepkı verıcek patlamayı merak etmıyorum cunku bence hıcbırsey olmayacak tum ekıp yenı sezonda devam edıcek

fınal yapan bence asım olucak bıttıgı anları ızlıycez bıttım ben bıttım dıye dolasıcak

unutmadan ozette pınarı gorunce cok sevındım pınarla laleyı bekleyen suprız rıza babamı yoksa of ya zamanda gecmıyo

M€LİS
26-06-07, 13:20
Evet Murat Evgin yine arka sokaklara layık bi "sezon finali parçası" hazırlamıştır bize.. Şarkılarıyla zaten renkli olan arka sokaklar'ımızı daha da cok renklendirio.. ona burdan kocaman bi alkıss :happy0064 :img-hyste Başlığı kapatma fikrine tamamen katılıorumm.. Sezon finali yeni bi başlıkla konuşulmalı, hatta o bombadan sonra sezon finali öyle bi konuşulucak ki en iyisi "as sezon finali" diye bi başlık açmakk.. ee bize düşen de akşama kadar bu başlığı kapatmak.. hadi ne duruoruz o zaman.. bi konu açalım, laptopkeskin top sende.. :img-hyste

senaykurt
26-06-07, 13:23

canım ya ilahi valla demek mübarek memur ha :img-hyste :img-hyste bugünde bile beni güldürdünya Alalhta seni güldürsün yani brawoo yaa bidenemin deidği kadar varsın yanii Murat Evgin konusunda katılıyom sana canımcığım yani o bile bizim reytingelrin yükselmesinde etken olacak ama dediğin gibi nikah memuruna bi şey olmasın yaa o adam mübarek yani asım çarpılır alimallah:img-hyste :img-hyste bilirsin mübareklere dokunan yamulur:img-hyste

GERİ SAYIM 4 SAAT 35 DAKİKA

Roxelanne
26-06-07, 13:28
Selamlar,az bişi gözümü açınca bi gelip bakayım dedim ama yazdıklarınızın tümünü okumam imkansız.. Fragman çok şahane olmuş.. Bizimkiler "LALE"devrini söylerken çok komiklerdi,muhtemelen Murat'ın bekarlığa veda partisidir o..Zeynep kıskançlık yapmıştır,onlarda çay-çorba Mesut'un evindedirler işte..

Neyse benden bu kadar akşam gelemem heralde.. Bu hafta da ortalarda yokum büyük ihtimal :( olmam gereken iğneler var da :(

kocaman öptüm herkesi..

meryem91
26-06-07, 14:05
böyle bi gündee neden kimse yook 4 saat kalmışken muhteşem sezon finaline kimsecikler yook
konuşacak konullarr tükendi tabbiii
kübra coook gecmiş olsunn bir an önce iyileşirsin inşş

**qzm_
26-06-07, 14:18
Ben arka sokaklarını tam bir fanatiği olmasamda severek tak,ip ediyorum ve diziyi çok başarılı buluyorum.Hele bugünkü bölüm gerçekten çok heyecanlı olacak gibime geliyor çok meraklıyım ve heyecanla bekliyorum başlamasını 4 saat falan kaldı... :happy0064

derinmavi_642
26-06-07, 14:24
evet ya neden kimse yok.:icon_sorr bu gün başlığı kapatırız diyodunuz ama hiç kimse yok.neyse inş bugün kapatırız bu başlığı.:img-wink:

bu arada kübracım çok geçmiş olsun cnm.:bırr inş bir an önce foruma geri dönersin

muhteşem sezon finaline çok az kaldı oleeey:cheer:

GERİ SAYIM 3 SAAT 47 DAKİKA 13620 SANİYE 817200 SALİSE

benhermi
26-06-07, 14:34
sezon finalimize çok az kaldı gerçekten... umarım bu akşam haberlerde çıkarız... yani arka sokaklar bu akşam sezon finali yapıyor şeklinde bir haber görürsek tv de süper olur gerçekten....:img-yes: (biçok dizinin yapıyorlar sonuçta)

kübracımın dediği gibi o gece murat ın bekarlığa veda gecesi olablir.. ama sanki murat bunun için fazla üzgün gibi... mesut un da başının arkasında olan bandaj da dikkatimi çekmedi değil...

ayrıca arkadaşlar fotolara bakıyorum bakıyorum ama murat kravat takmamış mı yoksa takmış da fotoğrafta beyaz olduğundan parlamış mı anlayamıyorum bir türlü..? anlayanınız var mı...?

(not:kübracım çook çook geçmiş olsun canım...:img-in_lo umarım hemen iyileşirsin... )

KESKİN_NİŞANCI
26-06-07, 15:04
aha bidenem gelmiş hoş gelmiş canım nasılsın ya bu arada yorumlarını yeni okuyacağım canım ama akşama kadar napacam onu bilemiyom işte gel akşam gellll gerçi akşam sizlerle olamıycam yarın görüşürük artıkın:img-hyste

ya şenay ben geliyorum sen yoksun…aşk olsun ama ya
akşam ben de gelemiycem…aslında gelmek istemiyorum
dizi sonrası şoka giriyorum ya:) normal bölümlerde öle oluyodu
finaldeki halimi düşünmüyorum cnm:)
canım ya ilahi valla demek mübarek memur ha :img-hyste :img-hyste bugünde bile beni güldürdünya Alalhta seni güldürsün yani brawoo yaa bidenemin deidği kadar varsın yanii Murat Evgin konusunda katılıyom sana canımcığım yani o bile bizim reytingelrin yükselmesinde etken olacak ama dediğin gibi nikah memuruna bi şey olmasın yaa o adam mübarek yani asım çarpılır alimallah:img-hyste :img-hyste bilirsin mübareklere dokunan yamulur:img-hyste

ya benim dediğim kadar var bu- bazuka-
-neşe kaynağım- desem tam isabet bidenem
bugünün anlamı ve öneminin büyük olduğunu bildiği halde fiydi:)

ya şenay acayip heyecan bastı…
hiçbir şey düşünemiyorum…
sende nasıl İstanbul-delegem?heyecan var mı?

not:benhermicim yorumlarına katılıyorum:good: (tv,mesut)
cnm kıravat yok sanırım ya da beyazdır gözükmüyor:icon_whis

$ewim
26-06-07, 15:18
ya benim dediğim kadar var bu- bazuka-
neşe kaynağım desem tam isabet bidenem
bugünün anlamı ve öneminin büyük olduğunu bildiği halde fiydi:)

Konuş arkamdan konuş aşkolsun yani:img-blush Geldim işte burdayım ben bu işte ustayım:img-cool2
Ayyy akşama sezon finali var:icon_sorrHatta benim bilgisayarımın saatine göre 2 saat 38 dakika var:icon_sorr Haberlerde umarım çıkarız:)Bizi haberlerde boy boy göstermeyen ana haberler reyting yüzü görmesinler:)
Offf içimi bir huzursuzluk bastı,3 ay yeni bölüm olmadan nasıl idare edeceğiz..Tekrarlar için kanala mail atalım diyeceğim ama şu anda nerdeyse herkes kendi sevdiği programın yayınlanması için kanala mail atıyor..Arada bizimkiler kaynar:icon_sorr

KESKİN_NİŞANCI
26-06-07, 15:29
Konuş arkamdan konuş aşkolsun yani:img-blush Geldim işte burdayım ben bu işte ustayım:img-cool2
Ayyy akşama sezon finali var:icon_sorrHatta benim bilgisayarımın saatine göre 2 saat 38 dakika var:icon_sorr Haberlerde umarım çıkarız:)Bizi haberlerde boy boy göstermeyen ana haberler reyting yüzü görmesinler:)
Offf içimi bir huzursuzluk bastı,3 ay yeni bölüm olmadan nasıl idare edeceğiz..Tekrarlar için kanala mail atalım diyeceğim ama şu anda nerdeyse herkes kendi sevdiği programın yayınlanması için kanala mail atıyor..Arada bizimkiler kaynar:icon_sorr

hoşgeldin
iyi ki konuşmuşum ya hemencecik geldin:img-hyste
pc saatime bakim ben de 2 saat 30 dk gülüm

ya aynı sıkıntı bana da geldi ya
3 ay napıcaz dur ben sana söyleyem
ilk haftalar sezon finali yorumlarını yaparız sonra bıkarız tabi düşünmekten
-düşünmek- diorum çünkü öyle olacak...öyle yerde bitirecekler ki hepimiz
-:icon_sorr- işte yüz ifademiz bu olcak

senin gibi yazdım valla:img-hyste

ya cnm tekrarları vermelerini o kadar çok istiyorum ki sorma
gelip yorumlarız burda/olmazsa netten...

M€LİS
26-06-07, 15:34
isterim isterim isteriimm..!! hadi sevim göriyim senii.. :img-yes: ben burda olamıcam ama sezon finalinden sonra bissürü başlık kapatmanızı istiorum sizdenn.. ama bu gidişle pek umut yokk, bgn sezon finali, 3 ay dizimiz yokk ama kmse forumda değil.. :icon_sorr herneyse as fanları sezon finali hakkında öyle yorumlar yapar ki bırakın başlık kapatmayı forum kitlenir valla :img-hyste herkes as başlığına akın eder.. :img-yes:

KESKİN_NİŞANCI
26-06-07, 15:49
Bomba bomba bomba..Gamzeyle Uğur'un düğündeki görüntülerinden video yapılmış malum yerde..Birisi çekmiş...İsteyenlere özelden link atıyım..

EDİT:Bu mesaj silinecektir..

saol bazukam anında linki attın ve izleyiverdim:)
bi hayran olmalı-kesinlikle torpilli
gerçi biz msn de değerlendirdik ama izlemeyenler için kısa yorum:)
gamze rahatsız olmuş hayrandan(ben sezdim)
şevket te orasını burasını kaşıyodu:img-hyste
her neyse...büyük mutluluk olmalı orda olanlar için
sevim biz gitsek napardık:img-blush biz rahatsız etmezdik ya ...yok cnm :icon_whis

...2 saat 5 dk...

senaykurt
26-06-07, 15:59
:img-hyste :img-hyste ben gelmişem a dostlar nireye kaçyınız gnee yawww zaten bidenemle bugün heç karşılaşamadık :sad53: :sad53: cancağızım benim burda oralardanda beter bu şehirin bir yerlerinde gamze uğur alp pınar rıza baba kısaca hepsi var ama ben birini bile göremiyorum ben üzülmeyeyimde kimler üzülsün ya arkadaşlar sizlere güveniyom bastırın bitirin bu işi kapatın bu başlığı:img-hyste :img-cray: :img-cray:

BÜYÜK SEZON FİNALİ İÇİN BENDE SON KEZ

GERİ SAYIM 1 SAAAT 55 DAKİKA:img-hyste :happy0064

$ewim
26-06-07, 16:08
Önce kravatlar hakkında yorum yapıyım içimde kalacak..Hüsnü'mün kravatına kurban olayım ben yeşil yeşil canım benim ya..Ali'nin ki de gri:img-cool2 Mesut'umun yok..
O güzel videolar hakkındaki yorumum:)Bilmem bana kimse rahatsız olmuş gibi gelmedi..Gelse de çaktırmamaya çalışıyorum:)Hüsnü birine sanki çekim yerini tarif ediyordu telefonda..Beykoz Meykoz..Suat kayboldu mu acaba:img-hyste
Rahatsız etmek konusunda nezaketimi koruyamayacağım..Hepsinin yanında en az 10 poz çekilirdim..Bir fan sitesinde anket vardı:
arkadaşlar uğur pektaşı görseniz naparsınız düşünün siz bi sinemadasınız
ve yan koltuğa UĞUR PEKTAŞ oturdu napardınız?
-filmi mi izlerdiniz?
-yoksa tüm film boyunca onumu seyrederdiniz?
ben oyumu tabi ki 2.sine verdim..Ardından da yorumum şöyle:
Ben utanmadan onunla konuşmaya çalışıp ona da filmi izletmezdim artık aşırı baskımdan kaçar mıydı bilmiorum keşke olsa yanımda oturmasa da olur aynı salonda olalım yeter nasıl olsa ben bir yolunu bulup onun yanında biterim...

Yani görün bendeki arka sokaklar aşkını...
Gel gör beni aşk neyledi...Devamı tasavvufa kaçıyor susuyım bari:img-yes:

Edit:Yeni aramıza gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum 1-2 yeni nick gözüme çarpıyor da lütfen aşağıdaki linkten arka sokaklar için oy kullanın:)
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=74

derinmavi_642
26-06-07, 16:12
bir yandan sezon finalinin başlamasına az kaldı diye seviniyorum :cheer: bir yandan da 3 ay 12 hafta 90 gün nasıl as olmadan kalıcağımı düşünüyorum:icon_sorr :icon_sorr keşke yazında devam etse.bu ilk sezon finali nasıl bir final yapıcaklarını merak ediyorum doğrusu.

GERİ SAYIM 1 SAAT 48 DAKİKA 6480 SANİYE 388800 SALİSE

ÇOK AZ KALDI:bella

meryem91
26-06-07, 16:33
1 saat 20dk kaldıı ve benn catllamak üzreeyilmm
haberleride izlicem inş verirler yanii tüm dizileri verdilerrr
bu arada sevim banada atarmısın o ügün görüntülerini

wcananw
26-06-07, 16:43
vakit nası gecer die düşünürken kendimi burda buldum..zaman bitürlü gecmek bilmio.fragmanı izledkçe bide...sezon finaline kesinlikle bombayı patlatıp girerlerse ben ölürüm heraldeama bu kadar abartmayım en azından küçük bi kalp krizi geciririm heralde:(..ilk defa bu kadar bi diziye bağlandım..daha öncede coktu ama bunun gibi değildi..arka sokaklarda ben bir cok ilki yasadım..bu yüzden böyle bi dizide emeği gecen herkese cok cok tesekkür ediorum..

neyse,muratta kravat varmı beyaz sanki bişiler var gibi ama tam göremedim.ağır abi mesutta yok zaten..ayrıca hüsnüye yesil cooook yakısmıs..fidan ablada böle saclarını falan acmıs..bide aylinin elbisesi cok hoşş..

(bian haftanın sık ve rüküsünü seciorum sandım..kusura bakmayın heycandan naptığımı bilmiorum..)

meryem91
26-06-07, 16:48
vakit nası gecer die düşünürken kendimi burda buldum..zaman bitürlü gecmek bilmio.fragmanı izledkçe bide...sezon finaline kesinlikle bombayı patlatıp girerlerse ben ölürüm heraldeama bu kadar abartmayım en azından küçük bi kalp krizi geciririm heralde:(..ilk defa bu kadar bi diziye bağlandım..daha öncede coktu ama bunun gibi değildi..arka sokaklarda ben bir cok ilki yasadım..bu yüzden böyle bi dizide emeği gecen herkese cok cok tesekkür ediorum..

neyse,muratta kravat varmı beyaz sanki bişiler var gibi ama tam göremedim.ağır abi mesutta yok zaten..ayrıca hüsnüye yesil cooook yakısmıs..fidan ablada böle saclarını falan acmıs..bide aylinin elbisesi cok hoşş..

(bian haftanın sık ve rüküsünü seciorum sandım..kusura bakmayın heycandan naptığımı bilmiorum..)

haklısın canan bende arka sokaklarda hep ilkleri yaşadım hayatımda nhiç b.i diziyi izlerrken böyle hissetmiyodumm ya da hiç bi dizini arkasından u kadar konuşmuyodum yada günlerce yeni bölümünü düşünmüyodum bu da arka sokakların farkı gercekten emegi gecen herkese eçooooooooooook teşekkürlerr bu ilkleri bize yaşattıgınız içinn:happy0064

benhermi
26-06-07, 17:26

arka sokaklar benim için de çok özel gerçekten... ilk defa bir dizi için bu kadar şey yaptım ben...:img-yes: gerçekten arka sokaklara br şekilde yolu düşen herkese teşekürler...:happy0064

murat ın kravatını ben de göremedim ama sanırım beyaz birşeyler var biz parlıyor diye göremiyoruz... mesut da tabii yok.. hatta hatırlarsanız nişanda kot giymişti mesut...:img-wink: fidan ablaya da inanamadım ben resimleri ilk gördüğümde...:img-yes: o da süper omuş gerçekten...

işte fragmanda bir tek asım olayı bozuyor...

daha önce söyledim mi bilmiyorum ama fragman çok güüzek hazırlanmış bu hafta... dublaj tam, sahne seçimi süper...:good:

ayrıca bebnde kanal d haber açık..:img-wink: alarmda bekliyorum.. umarım haberimiz çıkar... bu arada dizi magazin gibi birşey demişsiniz... ben magazini pek bilen biri değilimdir de hangi kanalda acaba...?

nedim_bahar
26-06-07, 17:33
arka sokaklar benim için de çok özel gerçekten... ilk defa bir dizi için bu kadar şey yaptım ben...:img-yes: gerçekten arka sokaklara br şekilde yolu düşen herkese teşekürler...:happy0064

murat ın kravatını ben de göremedim ama sanırım beyaz birşeyler var biz parlıyor diye göremiyoruz... mesut da tabii yok.. hatta hatırlarsanız nişanda kot giymişti mesut...:img-wink: fidan ablaya da inanamadım ben resimleri ilk gördüğümde...:img-yes: o da süper omuş gerçekten...

işte fragmanda bir tek asım olayı bozuyor...

daha önce söyledim mi bilmiyorum ama fragman çok güüzek hazırlanmış bu hafta... dublaj tam, sahne seçimi süper...:good:

ayrıca bebnde kanal d haber açık..:img-wink: alarmda bekliyorum.. umarım haberimiz çıkar... bu arada dizi magazin gibi birşey demişsiniz... ben magazini pek bilen biri değilimdir de hangi kanalda acaba...?
gözlerim mi yanlış gördü bilemiyorum ama sanırım murat kraat takmamıştı:img-blush
şimdi bugün sezon finali kaç ay onları göremeden nasıl dayanabilecem bilemiyorum

ayrıca bizim tv hepten gitti ben netten izleyecem başka çare kalmadı

benhermi
26-06-07, 17:39
gözlerim mi yanlış gördü bilemiyorum ama sanırım murat kraat takmamıştı:img-blush
şimdi bugün sezon finali kaç ay onları göremeden nasıl dayanabilecem bilemiyorum

ayrıca bizim tv hepten gitti ben netten izleyecem başka çare kalmadı

zaten hiçbirimiz bir türlü karar veremedik taktı mı takmadı mı diye.. sanırım düğün sahnesinde ilk dikkat edeceğim şey bu gidişle murat ın kravatı olacak...:img-wink: (:img-hyste )

sanırım en geç sezon finali yapan dizilerdeniz... umarım önümüzdeki sezona da en erken başlayan biz oluruz...:img-yes:

umarım tv'in gelir hemen netten görüntü güzel oluyor mu ki..?

nedim_bahar
26-06-07, 17:43
zaten hiçbirimiz bir türlü karar veremedik taktı mı takmadı mı diye.. sanırım düğün sahnesinde ilk dikkat edeceğim şey bu gidişle murat ın kravatı olacak...:img-wink: (:img-hyste )

sanırım en geç sezon finali yapan dizilerdeniz... umarım önümüzdeki sezona da en erken başlayan biz oluruz...:img-yes:

umarım tv'in gelir hemen netten görüntü güzel oluyor mu ki..?
galiba bende de öyle olacak düğün sırasında ilk olarak muratın kravatı var mı yok mu ona bakmak çok taktık şimdi kafaya:img-hyste :img-hyste

kesinlikle öyle kalan dizilerde bu hafta sezon finaline giriyolar...

inşallah gelir ama pek umudum yok nettende görüntü o kadar iyi olmasa da hiç izlememekten iyidir:icon_sorr

reyhan16
26-06-07, 18:01
yaa bişey söylicem resmi sitedeki resimlerde muratla zeynep masadan kalkmış gidiyolardı bomba falan yokmu acaba gerçektenmi aca ba zeynep veya murat rüya gördü o resim aklımı çok karıştırdı

reyhan16
26-06-07, 18:23
ikl reklama ne çabuk giediler ya bölüm süper gidiyo mesut harika ya nasıl adamlarla dalga geçiyo oo polisinde işini bitircaklrdide haberi yok akıllının gerçi şimdi hepsinin işi bitti

meryem91
26-06-07, 18:24
ilk reklam arası şu ana kadar su;per ilerliyoo
mesut cook fenaydı yaa o durumda bile sogukkanlılıgını koruya
adamlarla dalga geciyo yaaa
ali cook korktu bu mesut olayına
adan cok kötü dövdü mesutu operasyon superdi
mesutta superdi kactı aamların elindenn
şimdilik bu kadar diger reklamlarda görüşmek üzere

wcananw
26-06-07, 18:26
süper basladı..mesuta bak be kendi kendini kurtardı..garip de anındaa anladı adamlarda terslik olduğunu..her polis ekipine lazım böle bi polis:.
mesutun konusmalarına bayıldım..adamın damarına dokuncak bayaa sey söledi valla.tuncların da tatil yaptığı yer hık demiş istanbulun burnundan düşmüş..daha düğünle ilgili bişi duyamadık ta göremedikte..yani böle bi olayın içinde görmemiz s<acma olurdu zaten:).

bu arada fotolar süper ve asırı komik..gül gül öldüm fotolara gercekten masa nerde yani.bide hepsi böle sanki patlama oluo gbi yüzlerini kapatmıslar falan ağızlarını acmıslar komedi ya..:img-hyste demekki patlama bilgisayardan yapılmıs ii olmus.

nedim_bahar
26-06-07, 18:27
veee reklam arası...bölüm süpper gidiyor mesut tek kelimeyle harikaydı ne güzel dalga geçiyodu adamarla beni götürün diye:img-hyste :img-hyste

ali&murat öyle bi sinirliydiler ki mübarek dedim şimdi önüne gelenlerin işini bitirirler kesin...

hüsnü gördünüz mü nasıl bi yumruktu öyle adam bi yere yığıldı bi daha kalkamadı:img-hyste :img-hyste

not:aman nazar değmesin ama netten izliyorum normal tvden hiçbi fark yok net çıkıyo inşallah dizinin sonuna kadar devam eder

derinmavi_642
26-06-07, 18:28
ilk reklam arası

mesut o haliyle adamı nası hakladı walla şaştım.bide murata tarzan diyolar

garibede bravo walla.ee ne de olsa eğitimli köpek.

şimdiye kadar çok heyecanlı ilerliyo.bööyle devam eder inş

mesut kurtuldu ya şimdi göbek atıyom:bella :cheer: :happy0064

meryem91
26-06-07, 18:56
ikinci reklam çook iyi gidiyoo
arşiv lalesi superdi mesut hüsnü murat ali merdivendeki konuşmalar cok komikti yaa veletler bitirdi beni yine ali ve pınarın rıza babayla karşılaşması cok komikti ali kaldı öyle "mal" gibi
dügünü bügüne alıyo zeyneple murat:img-yes: muratın rahat bıraksalar lafı superdi ekip acilen toplantı yapıyo bakalım neler olcak
bi türlü kendimi veremiyorum diziye icimde bi burukluk bilmiyorum bu bombadan dolayı sanırım bilemiyorumm neyse diger reklamda görüşmek üzere

senaykurt
ben geldim millet ne güldüm ama ya hele o Pınarı geri geri koşarken Rıza Babaya resmen toslamasında koptum ya ne komikti maa değilmi:img-hyste :img-hyste birde Tekinin dediği ya eşşek sıpası değilmiydik zidemesine ve Hüsnün sen hala öylesin ama abin aslnalığa terfi etti demesine çok güldüm:img-hyste :img-hyste

wcananw
harika harika harika..cook ii gidio..bize yakısır bisekilde..arşiv lalesi süperdi..tekin terfiye etti aslanlıga.süper ya koptum tekin zavallım hala essek sıpası..bide düğün tarihimizde öne alındı oh süper..biran önce düğün olsun..bombada patlıosa patlasın artık..hastaneye falan de gitsinler yani öle bitmesin..biraz acele etsinler..

bu arada spor salonundaki adam fena ölmüş yanii..baya kötüydü..

derinmavi_642
26-06-07, 18:57
acıdım walla aliye.:icon_sorr yazık çocuk rıza baba affetmezse dosyaların arasında çürüyüp gitcek.mesutta utanmadan çocuğa eziyet ediyo ya.

ben aylayla rıza yürürken arkada pınar ve aliyi görmüştüm ama yok olmaz öyle bişi heralde demiştim.ama tahmin ettiğim çıktı.ama insan farkeder önde babasının olduğunu.keşke yakalanmasalardı.

meliside müjgan gibi çirkin bişi zannetmiştim ama güzelmiş.hüsnüde çok geri kafalı ama yani kızların erkek arkadaşı olamaz ama erkeklerin kız arkadaşı olabilir.bu nası bi ayrımcılıktır yaw.

senaykurt
26-06-07, 18:58
bu arada dikkatimi ne çekti biliyormusunuz hani bizim lale arşiv lalesine terfi ettilerde mesut la zeynep onu ziyarete gitti ya orda zeynepin arkasında bilin bakalım ne resmi vardı sanki özellikle koymuşlardı ama orda kırmızı lale resmi vardı ay ne güldüm orda haaa bu arada Alinin yüz ifadesinede bayıldığımı söylemeliyim:img-hyste :img-hyste

nedim_bahar
26-06-07, 19:00
meraktan ölecem ya ne oldu sahil kenarında rıza baba pınar&ali'yi mi gördü ondan mı ceza verdi yooksa başka bi nedenden mi????

alpimmm
26-06-07, 19:03
ya su içiodum pınar babasına tosladığı anda ben boğuluodum
mesutun anam anam demsi cok komikti
lale devri şarksını söylerken cok süperlerdi
bide ona put gibi deil mal gibi derler dedi ya mesut süper bi bölüm yaa:happy0064 :good:

P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!

nedim_bahar
26-06-07, 19:04
bizim metine bakın hele kızlar artık peşinden koşuyo ee onada bu yakışır dimi bu yeni kız diğerinden dah güzel ya hüsnü de destekledi metini yalnız bi tane eşşek sıpamız kaldı metin aslan oldu:img-hyste :img-hyste

SEC_KAR
26-06-07, 19:25
ya süper bi bölüm bu
mesutu kurtarma operasyonu çok güzeldi
ali ve pınar nasıl yakalandılar rıza babaya öle çok komikti yaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste
veletlerde harika suattın evi basışı çok güzeldi ya ben bakamıyorum hüsnü falan koptum oralarda:img-hyste :img-hyste
harika başladı inş harika da biter amin:img-hyste

nedim_bahar
26-06-07, 19:25
yahu bu tekin amma kıskanç çıktı ha alla alla annesi babası gençleri rahat bırakmış o rahat bırakmıyo ya sende git kendine birini bul abinden ne istiyosun:img-hyste :img-hyste

bi de güldüğüm bi diğer sahne vardı hani mesut o adamı yaraladığında kafasında tutup gel seni annene götüriyim orası çok komikti ya gülmekten karnıma ağrılar girdi:img-hyste :img-hyste :img-hyste

haa bi de ali bu bölümde yine nişancılığını konuşturdu...

meryem91
26-06-07, 19:27
super devam ediyo
rıza babanın ekiple konuşması(ali-pınar hakkında)
zeyneple muratla konuşmasıcook güzeldii
hüsnü ve mesutun rıza babyla konuşması cok etkileyiciydi mesutun sonunda ohh demesi superdi
rza babaını aylayla konuşması superrdi sonunda yine pınarı sordu kıza napsın
suat yine superdi tekinde az degil nasıl kışkırttı herkesi
bu arada tekin zelişin telefonuyla aradı ama hüsnü acınca efendim oglum dedi sanırım bu bi mantik hatası
zeynep murat superdi arabada
bu arada sitede yayınlanan fotograflar super özellikle patlama olduktan sonra zeynep kmurat görüntülerii

derinmavi_642
26-06-07, 19:29
rıza baba sanki yumuşuyo gibi.inş ali orda fazla kalmaz.pınarada yazık.hergün öyle sinir küpü bir babayla yaşanmazki

tekin babasına seneye bu zamanlarda dede oluyosun dedi ya orda koptum.:img-hyste ama çocuklar masum masum kola içiyolarmış.

asımı haklamaya çok yaklaştılar.yeni sezonda onları görmemek için dua ediyorum.

düğünde rıza baba aliyle karşılaşınca nasıl bir tepki vercek acaba.düğünü sabırsızlıkla bekliyorum.

o adamı bence karısı öldürmüştür.yani herkes sezmiştir öyle bişi olcağını.

sezon finalinin bitmesine çok az kaldı.:icon_sorr keşke hiç bitmese

darko
26-06-07, 19:31
yav bu tekin acayip çocuk,abisini bile ispiyonladı.suatın içeri girişi çok komikti.:img-pilot :img-hyste
ali ile pınarın yakalanışı çok kötüydü.pınar babasına arkadan tosladı rıza düşecekti nerdeyse:img-pilot
şu ana kadar çok güzel gidiyor.

ekim87
26-06-07, 19:38
sezon finali olmasına üzüldüm ama ekibinde dinlenmesi lazım :img-wink: gamze özçeliği çok beğeniyorum yeni sezonu iple çekeceğim :happy0064

nedim_bahar
26-06-07, 19:59
son reklamdayız

nasıl olur ya o polis haklıydı bomba adamaların gözü önünde patyladı e orda kim sağ çıkabilirdi ki asım çıkmış işte hala şaşıyorum

demek bu durumda o bomba sahnesi rüya falan değil gerçekmiş...

bu düğün hazırlıkları çok komik ya çoban ailesi amma komikti ya...

senaykurt
26-06-07, 19:59
yaa millet kötü oldum yaa :'( düğünümüzü mahfedecek lanet olasıca ylıan nefret ediyom o adamı ya uyuz gebermedide kurtulalım ne güzel bir an için sevinmiştim o patlamada öldü diye ya nasıl olur ya off oraya girdiğini görmedikmi arkadaşlar ya ordaydı değilmi ama yani o merdivenleri çıkıyordu ya düğünümüz mahfedecekk yaaa banane ya ben böyle bir sezon finali istemiyorum ya çok ağlayacağız eminim arkadaşlar offf off:'(:'(:'(

SEC_KAR
26-06-07, 20:00
ya zeynep ve murat davetiyeleri dağıttıktan sonra ali ve rıza baba göz göze geldiler nasıl kaçırı gözlerini ali sonra çıktı gitti kıyamam ben ona ya çok tatlıydı

tekin abisinin ona kız ayarlayacağını duyuca nasıl yumaşıdı ama yalayıp yuttu valla metini:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ya asım oradan nasıl kurtuldu anlayamadım vallla zeynep ve murat ne güzel sevinmişti kurtulduar die canlarım benim herşeyden habersiz

eveeet büyük finale çok az kaldı yani sezon finaline

wcananw
26-06-07, 20:01
nası ölmez nası..cıldırmaya az kaldı..ne güzel evleniceklerdi..bide bu doktor su bizim alinin cıldırtığı doktor dimi..son reklam yeni reklam arası için 3 ay beklicez.valla ben reklamlarını bile özlicem..

neyse bölüm sonunda kesin giremem.o sıra cıldırıo olurum...o yüzden yorumumu yarın yaparım ama simdide bişiler söliim::böle mi biter.biz 3 ay nası beklicez..ben bu asımı öldürürüm..canım ya yeni sezon da kimbilir nası olcak bizmkiler..of of simdi işin yoksa 3 ay bekle(tabi benim a.s. baska işim yok yazın ama neyse:))

senaykurt
26-06-07, 20:02
yaa ne güzel bir an için sevinmiştim rüya olacak gaaliba diye senaryo bile yazmıştım şimdi bomba patlar asım pisliğinden kurtuluruz ve zeynep olayı öğrenir düğünü mahfedeceklerini ondan sonra bunun kabusunnuı görür ve sezon finalinde mutlu mutlu evlenirler ya olmadı çok üzgünüm ne yapacağım ne diyeceğim bilemiyorum ya

meryem91
26-06-07, 20:02
tekin metin konuşması cok güzeldi
lale superdi nasıl yerleştirdi arabaya ama
mesutun beim vurdugum yerde lale bitir lafına bayıldım
cinayet çok gairpti 3 kişi birden anca bi adamı öldürebilmişlerr
bomba patlamasını güzil yapmışlar ya gercekci yain
davetiye hazırlamansı dagıtılıması falan çook superdii
muratın annesiyle ve zeynepin annesiyle konuşması superdii
ama sonunda kötü haber doktordan geli asım ölmemişşşş
şimdi dügün sahnlerini görcezez inşş

derinmavi_642
26-06-07, 20:03
doktor asımın cesedi yoktu diyince ben beynimden vurulmuşa döndüm.:img-fear2 keşke ölseydi ya.demek bomba rüya değildi.keşke rüya olsaydı.
:icon_cry:
rıza baba affetmeye başladı galiba.o bakış neydi öyle.aliye bakarken korktum walla.sofa

şaşırdım o adamı üç kişinin öldürmesine.bi adamın üç tane katili olurmu ya.yazık walla o şekilde ölmek çok acı.

metin tekini kandırdı galiba.kızın ismini söylerken duraksadı biraz.

alinin yeniden ekibe dönmesine sevindim.:happy0064

benhermi
26-06-07, 20:03
ay inanamıyorum ben yani ancak bunu diyorum... o kadar şirinlerdi ki düğün hazırlıklarını yaparlarken...:img-in_lo yani gerçekten inanamıyorum bu adam nasıl yapacak bunu ya..

bu arada eğer asım o patlamadan sağ çıktıysa demeki bizimkiler de sağ çıkacaklar:img-wink: yani ben ancak bunu düşünebiliyorum... asım ın ordan sağ çıkması inanılmaz gerçekten... arkada kapı fln mı var diye düşündüm bir ara ama....:icon_sorr

inanamıyorum ya patlatmasınlar düğünü...:icon_sorr :icon_sorr

nedim_bahar
26-06-07, 20:06
doktor asımın cesedi yoktu diyince ben beynimden vurulmuşa döndüm.:img-fear2 keşke ölseydi ya.demek bomba rüya değildi.keşke rüya olsaydı.
:icon_cry:
rıza baba affetmeye başladı galiba.o bakış neydi öyle.aliye bakarken korktum walla.sofa :happy0064 :happy0064

şaşırdım o adamı üç kişinin öldürmesine.bi adamın üç tane katili olurmu ya.yazık walla o şekilde ölmek çok acı.

metin tekini kandırdı galiba.kızın ismini söylerken duraksadı biraz.

alinin yeniden ekibe dönmesine sevindim.
ben tam o sırada aliyi yanina çağırır onunla konuşur diye düşünmüştüm ama çağırmadı ve alide dışarı çıktı kimsede onun yüzüne bakmadı orda aliye çok üzüldüm

SEC_KAR
26-06-07, 20:11
son reklamdayız

nasıl olur ya o polis haklıydı bomba adamaların gözü önünde patyladı e orda kim sağ çıkabilirdi ki asım çıkmış işte hala şaşıyorum

demek bu durumda o bomba sahnesi rüya falan değil gerçekmiş...

bu düğün hazırlıkları çok komik ya çoban ailesi amma komikti ya...

evet evet çoban ailesinin düğün hazırlıkları çok güzeldi hele takin süperdi
davetiyelede güzeldi kalpli falan
zeynep ve muratın anneleriyle konuşmalarıda ayrı bi güzellik katmış bölüme

senaykurt
26-06-07, 20:13
ya olmaz ya ordan sağ çıkamazlar ya of yaa:img-cray: :img-cray: :img-cray:

ya şimdi ne Ali umrumda nede Pınar off yacanlarım ne kadarda mutlulardı oysa of ya 3 ay geçermi ya nasılda ümitlenöiştik rüya dır kabustur olmaz öyle şey diye oldu işte mahfettiler :img-cray::img-cray: üzüntümü anlatmaya burdaki ikonlar yetmez yaa:img-cray::img-cray:

SEC_KAR
26-06-07, 20:13
ya arkadaşlar bunlar nasıl sağ çıkıcaklar burdan belki murat ve zeynep parada anlaşamazlarsa ayrılacaklar denmişti ama bu bombadan sonra hepsi ölür salon tamamen patladı

Cream
26-06-07, 20:14
Herkez öldü bune kardeşim , Final yerine Sezon finalimi yazdılar yoksa yanlışıkla :img-hyste bakalım ordan nasıl kurtulacaklar senarislerin böyle bir saçmalık yapmasını hiç beklemezdim.

derinmavi_642
26-06-07, 20:14
bize bu yapılırmı ya.bi bölüm burda bitirilirmi.şuanda ağlamak üzereyim:icon_cry: :img-cray: o senaristleri bi elime geçiriyim parçalıcam.3 ay böyle geçermi.:icon_sorr

çok kızgınım o senaristlere çoooooook

senaykurt
26-06-07, 20:15
tekin metin konuşması cok güzeldi
lale superdi nasıl yerleştirdi arabaya ama
mesutun beim vurdugum yerde lale bitir lafına bayıldım
cinayet çok gairpti 3 kişi birden anca bi adamı öldürebilmişlerr
bomba patlamasını güzil yapmışlar ya gercekci yain
davetiye hazırlamansı dagıtılıması falan çook superdii
muratın annesiyle ve zeynepin annesiyle konuşması superdii
ama sonunda kötü haber doktordan geli asım ölmemişşşş
şimdi dügün sahnlerini görcezez inşş

tekinle metin bencede süperlerdi ama son sahnenin can alıcılığı üzüntüsü ile bugece yapacağüım bütün yorumlarım o lanet oalsı sahne ile ilgili olacaktır ve bir karar aldım mutluluk ikonu gülme ikonu kullanmıycağım bir kaç gün çünkü kulanabilecek bir şey göremedim tamam araya serpiştirilmiş komiklilker vardı ama hiç bir şey o son sahnenin üzerimde bıraktığı etkiyi bırakamaz ahh ahh

*REBELDE*
26-06-07, 20:16
Kesiinlikle eğeer ölümeezlersee çook saçma olur öğle bii patlamadaaan resmeeeen zeynebiin nerdeysee havaya uçtuğunu gordummmm ... kimsenin ordaan saağ çıkmaması lazııım ama cıkaacaaklar heraaldeee=) coookta sekeerdi ya herseey keskee patlama olmasaydı ama oldu.............????????

benhermi
26-06-07, 20:16
ya olmaz ya ordan sağ çıkamazlar ya of yaa:img-cray: :img-cray: :img-cray:

ya şimdi ne Ali umrumda nede Pınar off yacanlarım ne kadarda mutlulardı oysa of ya 3 ay geçermi ya nasılda ümitlenöiştik rüya dır kabustur olmaz öyle şey diye oldu işte mahfettiler :img-cray::img-cray: üzüntümü anlatmaya burdaki ikonlar yetmez yaa:img-cray::img-cray:

ali-pınar-tekin-metin-rıza baba vb...

hiçbiri yok şuanda aklımda kocaman yaz var önümüzde yorumlarız onları da zaten bol bol yorumlarız..

ama ne olacak şimdi bu bomba...? bu arada anlayamıyorum ben yani asımın nasıl kurtuduğuna dair bir flashback yaparlar diye düşünmüştüm... o bile önümüzdeki sezona kaldı...:icon_sorr ama asım da yara bere bile yoktu..? kesin mantıklı bir açıklama yapacaklardır bununla ilgili...

ama bizimkileri nasıl kurtaracaklar bilmiyorum gerçekten...:img-cray: :img-cray:

AyhanSVS
26-06-07, 20:18
sabri kardeşim seni bitirenlerde bitecek .....

booom ...

eee bunlar ölecek?
bu sezon değil dizi finali olur ...
yada sonraki sezon farklı bir grup ...
ve hüsran...

nedim_bahar
26-06-07, 20:18
şimdi bitti mi ya hala inanamıyorum gelecek sezona kadar nasıl sabrederim bilemiyecem ama gerçekten muhteşem bi sezon finaliydi...

şuan o bomba sahnesiyle ilgi söyleyecek bişey bulamıyorum yalnız hala o asımın ordan nasıl sağ çıktığını anlamadım bi de o bombayı nerden buldu ya o patlayan sahnede tüm bombalar gitmedi mi???

not: bombları hazırlayan nedim adında biriymiş yani ben bombaları hazırlamışım:icon_whis :img-hyste :img-hyste

benhermi
26-06-07, 20:19
eee şimdi herkes ölecek mi :img-help: öle bişey olmazda rüyaları olabilir yada komaya girebilir çoğu

ben rüya, hayal ve bunun gibi şeyer olmasına kesinlikle karşıyım... bu bzimle dalga geçmeleri demek... buyuk ihtial önümüzdeki sezon dizi dizi ambulanslar, ameliyatlar fln görücez...:icon_sorr

ama gerçekten ben de çok merak ediyorum o patlamadan nasıl sağ veya herhangibir özür kalmadan kurtulacaklar...

senaykurt
evet canım ya malesef ya bu rüya olmalı yada malesef hepsi ölmeli yani dışarda polis üniformasıyla memurlar bile uçtu ya nasıl olurda böyle bir yerde bitirirler biz bunu hakkedecek naptık ya:img-cray::img-cray::img-cray:

archeologue
tam bımbanın patlayacağı sırada elektirikler gitt!:sad53:
Neyse ki çabuk geldi de euro d dekine yetiştim..
olmaz böyle bir s.finali ya:sad53: :sad53:

SEC_KAR
26-06-07, 20:20
ya varya bobma patladıktan sonra gözlerim doldu benim beredeyse ağlıcaktım
ablam dio burdan sağ çıkamazlar belki zeynep ve murat ölür ama dio ben de diomki buradan kimse sağ çıkamaz çünkü salon patladı yani

düden
26-06-07, 20:21
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba!..hep takıp etmeme rağmen bi türlü yorum yazmamıştıım ama bu bölüme yoorum yazılır yani...bence bunların hepsi bi hayal arkadaşlar,eğer öle olmasa hepsinin ölmesi lazım ki o zaman diziyi bitirirlerdi,sezon finalı yapmazlardı....bence asım orda öldü,zaten bombacıda öldü..bizimkiler bombacının planını öğrenince eğer düğünde böle bi olay olsaydı nası olurdu die konuşurlarken böyle bi hayal oluştu......veee bunu bizi merakta bırakmak için sergiledileer.!...daha başkasını düşünmek bile istemiyoruum!!....

senaykurt
26-06-07, 20:24
sabri kardeşim seni bitirenlerde bitecek .....

booom ...

eee bunlar ölecek?
bu sezon değil dizi finali olur ...
yada sonraki sezon farklı bir grup ...
ve hüsran...

oo asımın da sabri kardeşininde senide ayn:img-cray:ı mezarda görmek isityorum lanewt pislik herif yaaa uyuz gıcıkkkk
sakın böyle bir hata yapmasınlar yok yeni ekip falan kafalarını uçururum asım bizimkileri nasıl uçurduysa bende onu uzaya fırlatırım

meryem91
26-06-07, 20:24
mesut hüsnünün mesuta kız arama konuşmaları superdi
zeyneple murat ne kadar mutluyduu canlarım benim
VE KACINILMAZ SOONN
sabri kardeşim seni bitirenden bbitecek sinir asım sen bit artık öll hepimiz senden kurtulalım resmen bitti bomba patladı vebitti yaa
bu arada dikkat ettimm dışardaki sandalye bile paramparca oldu ama icerde kimse ölmicek (ölcek belki ama fidan abla yada nikah memuru yani rolü az olanlar) bu biraz saçma olur işte inş öyle bişey yapmazlar ama öyle bişey yapmazlarsada ana karakterler ölür onu da hiç istemiyorum ben bu işin içinden çıkamıcam gecmicek bu 3 ay offffffff
(ben hala rüya olmasından yanayım biliyorum 3 ay bekledikten sonra rüya cıkması hepimiz icin hayal kırıklıgı olur ama olsun en azından bonba dibinde patlayıp da ölmemesinden fena olamaz)

:sad53:

nedim_bahar
26-06-07, 20:25
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba!..hep takıp etmeme rağmen bi türlü yorum yazmamıştıım ama bu bölüme yoorum yazılır yani...bence bunların hepsi bi hayal arkadaşlar,eğer öle olmasa hepsinin ölmesi lazım ki o zaman diziyi bitirirlerdi,sezon finalı yapmazlardı....bence asım orda öldü,zaten bombacıda öldü..bizimkiler bombacının planını öğrenince eğer düğünde böle bi olay olsaydı nası olurdu die konuşurlarken böyle bi hayal oluştu......veee bunu bizi merakta bırakmak için sergiledileer.!...daha başkasını düşünmek bile istemiyoruum!!....
ee o zaman bu dururmda asıma da bişey olmamış olur yani bu gelişen olayların hiçbiri yaşanmamış olur...ama böyle bişey olmaz gibi geliyo ban bomba gerçekten patlamıştır ama bişeklide kurtulcaklar ama orasını bilemiyorum...

SEC_KAR
26-06-07, 20:28

haklısın bu şekilde de olabilir ama
ablam bi şey dedi yani banada mantıklı geldi
şimdi bu doktor dediya asımın cesedi yok burda diye oradan itibaren bi rüya ölabilir dedi bencede olabilir bu rüyayı asım kaçarken bomba patladıya oradan sonra görmüş olabilirle hepsi sevidi çünkü asım öldü diye ama murat veya zeynep rüyasın asımın ölmediği ve düğünde bomba patlattığını görmüş olabilir

tabii biz bunu 3 ay sonra öğrenice bu 3 nasıl geçicek hiç bilmiyom:icon_sorr :icon_sorr

Naz_Elmas
26-06-07, 20:32
Evet kesin hayaldir çünkü onların oradan sağ çıkma ihtimalı %0.Eğer gerçek olsaydi sezon finali diil final olurdu.Yeni sezondada yeni kadro olursa pehh ne alaka saçmalık olur saçmalarlar.

senaykurt
26-06-07, 20:32
ya arkadaşlar ben rüya olmasına 3 ay boşuna beklemeye razıyım ve unutmayın arkadaşlar yani hiç bir şey o patlmadan bizimkilerin özellikle zeynepin muratın mesutun ve rıza babanın sağlam kurtulmasında daha saçma olamaz değilmi ama düşünün o patlamadan sağ çıkmaları bunların 9 canlı olduğunu gösterir bencede asım yılanının palnın öğrenirler yani asım patlamada ölür ve sonra gerçekler açığa çıkar sonra bizimkilerden biri rüya tabi buna aslında kabus denir ama neysee artık açmıyım bayramlık ağzımı görür ve kabustan uyanır ve evlewnirler mutlu olurlar prensim ve prensesim :img-cray::img-cray:

Lovegood
26-06-07, 20:33
Ya o ne korkunç bir patlamaydı yaa.Resmen hepsi uçtular yani zeynepin fırladığuını gördüm bile sanki.Bencede normalde ordan sağ çıkan olmaz.

Şimdi böyle finaller genelde diziden birkaç kişi filan ayrılmak isterse olur.Yani öyle yada böyle mutlaka diziden ayrılanlar olacak.

derinmavi_642
26-06-07, 20:34
ben bu 3 ay boyunca kafamda teoriler üretmekten ya senarist olurum ya da deli.

ben aslında ali falan ölür diye tahmin ediyorum.sonuçta başrol oyuncusu değil.ama keşke hiçkimse ölmese.

tabi sadece ölmek değil.sakat falan da kalabilirler.

benhermi
26-06-07, 20:34
ee o zaman bu dururmda asıma da bişey olmamış olur yani bu gelişen olayların hiçbiri yaşanmamış olur...ama böyle bişey olmaz gibi geliyo ban bomba gerçekten patlamıştır ama bişeklide kurtulcaklar ama orasını bilemiyorum...

aynen banada...:img-yes: şöyle düşünelim... şimdiye kadar o kadar bombalar patlatmış, operasyonlarda o kadar emek harcanmış, senaryosunda bir-iki küçük hata dısında herşey ciddiyetle yürümüş bir dizide 3 ay aradan sonra pat rüya,hayal...

ben bunun yerine daha mantıklı bir sezon açılışı isterim...:img-wink: bikaç bölüm toparlanma sahneleri de izlesek razıyım ben... ameiyat fln.. zaten bizim dizide hastaneye çok gittikleri için uzun da tutulmuyor hastane sahneleri... hem iyileşme sürelerini izleriz hem de kısa zamanda bitiriverirler bu sahneleri...:img-wink: (yani umarım...)

senaykurt
26-06-07, 20:36
haklısın bu şekilde de olabilir ama
ablam bi şey dedi yani banada mantıklı geldi
şimdi bu doktor dediya asımın cesedi yok burda diye oradan itibaren bi rüya ölabilir dedi bencede olabilir bu rüyayı asım kaçarken bomba patladıya oradan sonra görmüş olabilirle hepsi sevidi çünkü asım öldü diye ama murat veya zeynep rüyasın asımın ölmediği ve düğünde bomba patlattığını görmüş olabilir

tabii biz bunu 3 ay sonra öğrenice bu 3 nasıl geçicek hiç bilmiyom:icon_sorr :icon_sorr

aslında çok mantıklı çünkü polis memuru bilmiyomru bu herifin muratların peşinde olduğunu ve adamın tek amacının muratı alt etmek olduğunu bencede aramıştır rıza babayı orda öğrenmiştirler asım domuzunun kaçtığını bne artık ona yılan diyemiycem o tam bir domuz sonra bizimkilerin kabusu olur yani başka türlü olamaz ya sçama olur ordan kurtulmak imkansız gibi bir şey yaniş tmaam en nihayetinde bu bir dizi katılıyorum ama dizininde bir mantık sınırı var değilmi ama
evet wevet bu bir rüya rüya eminim bundan:img-pilot

ayl7n
26-06-07, 20:38
bilmiyorum ama bana hiç böyle sezon finali heycanı vermedi belkide burda neler olcagını okudugum içinde olabilir ama bence biraz sönük bi bölüm oldu sanki ama asım dan nefret ediyorum yani öyle böyle degil gerçekten çok kötü bişi bu ama ya off umarım senaristler güzel bişeyler uydururlar zeynep-murat ölürse çok kötü olur ki öyle bi patlamada nasıl kimse ölmiycek onu anlamadım zaten...

buarada herkese merhaba..

senaykurt
26-06-07, 20:40
ben bu 3 ay boyunca kafamda teoriler üretmekten ya senarist olurum ya da deli.

ben aslında ali falan ölür diye tahmin ediyorum.sonuçta başrol oyuncusu değil.ama keşke hiçkimse ölmese.

tabi sadece ölmek değil.sakat falan da kalabilirler.

olmaz ya aliye bir şey olmasın biz daha onların pınarla düğününü görcez anlaşır onlar banane ya ben kimse çıksın istemiyorum çıkamaz çok lazımsa lemanı yada fidanı bir kaç polis memuru gerçi onlarda bile ağlarım ben yaaaa gerçi mantık hatası olur bence yani masanın etrafınddakiler sağ yanındakişler uızağındakiler ölü yok daha neler ben senaristleirmizn bu kadar saçmalyacağını düşünmüyorujm çünkü bu tam bir mantık hatası olur:img-cray::img-cray:

gözdejik
26-06-07, 20:41
hala şoktayım walla hala o bomba patladıktan snra put gibi prdn mesutun deyişiyle mal gibi kaldım nasl bi final bu yaa gerçekti bütün olanalr ay daha nikahları bile kıyılmamamıştı yaa delircem walla ölürki bunların hepsi walla o asım ne kdr pislik bi adamya :icon_twis walla bu bombadan snra şoku üzerimden atarsam alilerede yorum yapcamda o biraz zor gibi yaa:sad53:

senaykurt
26-06-07, 20:43
bilmiyorum ama bana hiç böyle sezon finali heycanı vermedi belkide burda neler olcagını okudugum içinde olabilir ama bence biraz sönük bi bölüm oldu sanki ama asım dan nefret ediyorum yani öyle böyle degil gerçekten çok kötü bişi bu ama ya off umarım senaristler güzel bişeyler uydururlar zeynep-murat ölürse çok kötü olur ki öyle bi patlamada nasıl kimse ölmiycek onu anlamadım zaten...

buarada herkese merhaba..

evet canım
kesinlikle son sahneyi yani can alıcı sahneyi bildiğimi<z için o konuda merak yoktu hepimiz az çok bitceği yeri biliyorduk o nednele sana heyacansız gelmiş olabilir ama ben heyecanın doruklarındaydım gene çünkü asımın öldüğünü sandığımız sahnede ben öldü dedim yani:img-cray:ama domuz yaşıyormus nasıl yaşıyor onuda çözemedim daha ama neyseee:img-cray:

derinmavi_642
26-06-07, 20:45
olmaz ya aliye bir şey olmasın biz daha onların pınarla düğününü görcez anlaşır onlar banane ya ben kimse çıksın istemiyorum çıkamaz çok lazımsa lemanı yada fidanı bir kaç polis memuru gerçi onlarda bile ağlarım ben yaaaa gerçi mantık hatası olur bence yani masanın etrafınddakiler sağ yanındakişler uızağındakiler ölü yok daha neler ben senaristleirmizn bu kadar saçmalyacağını düşünmüyorujm çünkü bu tam bir mantık hatası olur:img-cray::img-cray:

ya napim diğerlerinin ölmesini düşünmek içime sinmiyo.bende ali oluversin dedim ama o da olmaz.
sende haklısın zeyneple muratın düğününü doya doya izleyemedik bari pınarla alininizleyelim dicem ama ona daha çok var.
belkide ayla ölür.

senaykurt
26-06-07, 20:45
Evet bende Zeynep'in bi ara uçtuğu falan gördüm.Böyle sezon finali mi olur ya...

bende zeyenpin arkaya uçtuğunu gördüm o konuda eminim yani çünkü kollar yana falan açıldı sanki tabi bölüm heyecanı ve üzüntüsüyle saçmalıyor halüsinasyonda görmüş olabilirim yani siz bana bakmayın:img-cray::img-cray:

SEC_KAR
26-06-07, 20:47
yaaa allah korusun aliciğime bişey olmasın:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr daha rıza baba onları affadicek bi dahi sezonada onların düğünü görcez inş olamaz ona bişi hatta çifte nikah yapıçaz(yalnız ben taktım sene yavuzla aylini evlendirmeye:img-hyste baksanıza seneye zeynep ve murat evlenirse abi kardeş evlendiriyom onları ya da pınar ve ali evlenirse gene onlarla birlikta evlendiriyom onları:img-hyste :img-hyste )
gerçi bu durumda içimden hiç gülmek gelmiyo ama böle bi sezon finalinden sonra nasıl gülünürki zaten:icon_sorr :icon_sorr

senaykurt
26-06-07, 20:48
ya napim diğerlerinin ölmesini düşünmek içime sinmiyo.bende ali oluversin dedim ama o da olmaz.
sende haklısın zeyneple muratın düğününü doya doya izleyemedik bari pınarla alininizleyelim dicem ama ona daha çok var.
belkide ayla ölür.

ayy sen benim kalbimemi indircen yaa ne demewk ayla yaa:img-cray::img-cray::img-cray: offf aman ölüm listesini hazırlıyoz burda off ya ne hale soktunuz bizi senaristler domuz asım kına yakarsınız artık:img-cray:

gözdejik
26-06-07, 20:50
ya kimse ölmese olmuyomu ya çıldırcam walla yaa rüya desek olmuyo hayal dedik kabus dedik yok yok yok walla çıldrıcam ben böyle 3 ay nasl geçcek allh aşkına kimse çaıklama yapmıcakmı yaa bi yerdn öğrenebilsek keşke nolcağını yoksa siz şu ölüm listesini kabrtcaksınz.:sad53: :sad53:

kaptan80
26-06-07, 20:51
merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra sonra tekrar aranızdayım bu akşam ki final bölümünde bence inanılmaz bi ayrıntı kaçtı gözlerden çünkü asımın ölmedigini ögrenen polis arkadaş bence ekibe haber verdi sonra zeynep yada murat rüya oldugunu tahmin ettigim bomba olayının asında yaşanmadıgını dügünün yeni bölümün başında olacagını sonra rüya gören kimse bu rüyayı ona anlatıcak bence rüyayı gören bence zeynep zeynep asımın ölmeidgini ögrendi bence ve bu rüayyı gördü aslın da gerçek olamadıgına inanmak istiyorum bende sizler gibi eger gerçek se o kadar kişi arasında bence ekibe bi şey olmayacak yani olursa murat yada zeynep ten biri geçici bi sakatlık yada felkç geçirebilir murat ın ve zeynep in annesi ölebilir digerleri de küçük sayılacak yaralarla kurulabilir bu olaydan sitemize yüklenen resimlere de dikkat le baktıgım da sanki bomba bi yerde patlıyor gibi diger resimler de bomba yok resimler den bi şey anlaşılmaz aslında tabiyki onun için önemüzdeki sezonu bekleyecez ve inşaalh bu patlamanın aslında bi rüya olarak karşımaz çııkmasını diliyorum benden bu akşamlıık bu kadar....

derinmavi_642
26-06-07, 20:53
tamam canım bu kadar tepki vermeyin.benimkide bi görüş sonuçta.bende hiçkimsenin ölmesini istemiyorum.

yaz boyunca her bomba sözünü duyunca ağlarım ben artık.:icon_cry: :img-cray:

ahh ahhh yaktınız bizi senaristler:icon_sorr

nedim_bahar
26-06-07, 20:54
Evet bende Zeynep'in bi ara uçtuğu falan gördüm.Böyle sezon finali mi olur ya...

her bomba patlamasında herkes geriye doğru çekmez mi kendini işte burda da böyle bişey oldu yai o bomba patladığında zeynep kendini geriye doğru çekti bi de gayet güzel e heyecanlı bi sezon finaliydi
ayrıca cevaplanması gereken birçok soruda kaldı akılda

derinmavi_642
26-06-07, 20:56
ayy sen benim kalbimemi indircen yaa ne demewk ayla yaa:img-cray::img-cray::img-cray: offf aman ölüm listesini hazırlıyoz burda off ya ne hale soktunuz bizi senaristler domuz asım kına yakarsınız artık:img-cray:

allah korusun şenaycım ölümüne sebebiyet vermek istemem.ama başrol oyuncuları ölmezde yani alt karakterler ölür diye dediydim.

nedim_bahar
26-06-07, 20:56
ya kimse ölmese olmuyomu ya çıldırcam walla yaa rüya desek olmuyo hayal dedik kabus dedik yok yok yok walla çıldrıcam ben böyle 3 ay nasl geçcek allh aşkına kimse çaıklama yapmıcakmı yaa bi yerdn öğrenebilsek keşke nolcağını yoksa siz şu ölüm listesini kabrtcaksınz.:sad53: :sad53:

ya zaten büyük ihtimalle kimse ölmeyecek en kötü ihtimal komaya girip hastaneye kaldırılırlar ve gelecek sezon hastene geçilecek bi kaç bölüm
başka bi ihtimal düşünemiyorum

senaykurt
26-06-07, 20:59
tamam canım bu kadar tepki vermeyin.benimkide bi görüş sonuçta.bende hiçkimsenin ölmesini istemiyorum.

yaz boyunca her bomba sözünü duyunca ağlarım ben artık.:icon_cry: :img-cray:

ahh ahhh yaktınız bizi senaristler:icon_sorr

canım tepkimiz sana değil seni bu düşüncelere ve aslında hepimizin düşündüğü ama düşündüğünü dile getiremediği kara listeye sevk eden çok sevgli senaristler ve bir kez daha söylüyorum domuz asımadır bencede polis aradı ve bir an için öyle bir rüya gösterdi daha öncede olmuştu böyle bir dizide sonra rüya olduğuy falan çıkıyorsdu hangisi diye sormayın hatırlamıyorum kafam bomba olayına takılı kaldı bölüm yorumları falan yapamadık bir kaç günde yapabilceğimizi düşünmüyorum gerçi vaktimiz çok 3 ay anca biter değilmi ama 1 ay sezon finalinin yankıları 2.ay eski bölüm yorumları 3. ay ise yeni bölüm tahminleri planı bile yaptım ama yaz geldi dizi bitti diye kaçmak yok ona göre haa anlaşalım şimdiden en azındana her salı burda buluşalım formumuzu öksüz bırakmayın kırılırım haa:img-cray::img-cray:

alyssa_
26-06-07, 20:59
merhabalar.
bu bölüm süperdi gerçekten.sonu çok kötüydü.çok üzüldüm.inşallah o rüya olsun.böyle birşey olursa senaryo olmaz ki.orda herkes ölür.inşallah rüyadır.belki onlar ölücek ve başka kişilerle arka sokaklar devam edicektir.ama şahsen ben öyle birşey olursa izlemem.

SEC_KAR
26-06-07, 21:00
ya bölümün başları çok güzeldi ama sonuuu ah bide sonu güzel olsaydı ama dediğim gibi(daha doğrusuablamın dediği gibi)asım gerçekten ölmüş olabilir hani ilk bomba vardıya orada yani murat dedi bittimi rıza baba kurtuldukmu die orada ölmüş olabilir asım
ve doktorun çıktığı yerden itibaren bu bi rüya olabilir yani zeynep veya murat bu rüyayı görebilir asımın ölmediğini
bi daha sezon zeynep kan ter içinde rüyasından uyanır ve düğün yapılır yani ben böle olmasını istiooooom

senaykurt
26-06-07, 21:02
merhabalar.
bu bölüm süperdi gerçekten.sonu çok kötüydü.çok üzüldüm.inşallah o rüya olsun.böyle birşey olursa senaryo olmaz ki.orda herkes ölür.inşallah rüyadır.belki onlar ölücek ve başka kişilerle arka sokaklar devam edicektir.ama şahsen ben öyle birşey olursa izlemem.

herhald ekim izlerki bizim hep dediğim yılan hikayesine benzetmeyin dizimizi ölürse bir karakter ywenisi gelsew kralı gelse izlmem arkadaş izlerim diyen varmı kim zeynepin yerine bir başkası gelsin isterki senaristlerinde maşallahı var yani biz burda yorum yazdık diye hemen bombamı patlatmanız gerekiyordu misafir senaristler dışarı:img-cray:

elif__kv.kk
26-06-07, 21:08
ya bncede bu olay rüya hayal kabus fln öle bişidir ya çnkü düğün hazırlıklarıda az gösterildi...off saçmalamaya başladım artık sinirden..inş. bu rüya kabus flndır inş. o polis onlara hbr vermiştir ve onlarda öğrenemeseydik ne olurdu die düşünüolardır inş..

senaykurt
26-06-07, 21:08
ayy allah korusun.yeni bi ekiple devam edemezler.:icon_twis ilk bölümünde reyting düşüklüğünden kaldırılır.onlar olmadan kimse izlemez.

kimse meşhur yıldırım ekibin yerini tutamaz

tabiki tutamaz onlar bizim müthiş yıldırım ekibimiz olmaz böyle yok onlar ölür yerine yneileri gelir falan saçmalamasın senaristler bu sefer bütün sezon dediğimiz şeyi gerçeğe dönüşütürürüz hme senaristlerin evini hem seti basarız sonrasını onlar düşünsün artık yani

senaykurt
26-06-07, 21:17
ne rüyası ya gördünüz işte hepsi gerçek pek bi rüyaya benzemiyodu eğer rüya olsa demek ki hala asıma bişşey olmamış

ne alakaya zaten asıma bir şey olmadıki bunu biliyoruz asım zaten her iki türlüde ölmemiş olcak yani son sahnedede ölmemişti rüya olsada ölmemiş olacak çünkü ortak fikrimiz doktorun ölen kişinin asım domuzu olmadığını söylemesinden itibaren yaşananların rüya olabileceği ki bence o salondan sağlam çıkmalarından daha mantıklı bırak sağ çıkmalarını ordan yaralı kurtulmalrı bile imkansız bunu hepimiz biliyoruz nedim:img-cray:

meryem91
26-06-07, 21:17
ya ne degişmesi ya olmaz öyle şeyy bu ekibin sıcaklıgı samimiligi falan olmadan olurmu hüsnü mesut şakalaşmaları ekibin laleye takılmaları ve zeynip murat aşkı olmadan olur mu
inş rüyadırr yeni sezonda zeynep korkuyla uyanır ohh hepsi kabusmuş der bence o polis haber vermeli sonucta bu asımın murat peşinde oldugunu herkes biliyoo bu haberi verince asım yakalanır sonra planını anlatır(ggerc o aanlatmazz) yanındaki bombacıda yakalanır o anlatır herşeyi ssonra dügün öncesi zeynep böyle bi kabus görür muraata ekibe anlatırr muratta herşey bitti falan derr

ezzgiii
26-06-07, 21:19
ben geldim osn kötüydü amanasıl kurtulcaklar bence başroller bişe olmaz gibi gelio ama eğr onların yerine başka biri geilrse bende hayatta izlememm

seno
26-06-07, 21:20
ya arkadaşlar bir şey soracağım ben;
bir arkadaşım hüsnü çoban'ın büyük oğlunun küçük oğluna bir şiir söylemiş..bende o sırada tv başında değildim...duyamadım..bana tek dize söyleyip duruyor..acaba o şiirin adını bilen var mı?
bütün kadınalr güzeldir türü bir şey söyleyip duruyor..
aranzda bilen var mı?

Meryemce90
26-06-07, 21:22
merhaba arkadaslar bu aksamki bölüm cok güzeldi,
ama sonu cok kötüydü yani eger gercekse o bomba
ordaki herkesin ölmesi gerekir,
cünkü bomba herkesi parcalar bi parcan bile kalmaz yane,
umarim rüya falan dir yoksa birisi muhakkak ölür ve
bu diziye bakilmaz bi arkadasimizin dedigi gibi yilan hikayesine döner
o da zaten hemen kaldirilmistik zeyno ölünce
ve burdada bizim yildirim ekip e bisey olursa iki bölüm falan dayanmaz
kaldirilir....

düden
26-06-07, 21:24
eveet arkadaşlar şimdi düşündümde bu bi rüyaaa ve hattaa zeynebin rüyası...zeynep annesine bu gece birlikte uyuyalım mı dedi ve uyudular....zaten bu olaydan dikkat etmişsinizdir en çok zeynep korkuyodu ve bunalmıştı...bu rüyayı gördü...sonraa 3 ay sonra :) sabah uyancaaak veeee BEKLEDİĞİMİZ DÜÜĞÜÜÜN!!...gerçekleşceek..senaryonun böle olcağına adım gibi eminim....bunca yıllık dizi tecrübemiz vaar!....:):):)

nedim_bahar
26-06-07, 21:24
ne alakaya zaten asıma bir şey olmadıki bunu biliyoruz asım zaten her iki türlüde ölmemiş olcak yani son sahnedede ölmemişti rüya olsada ölmemiş olacak çünkü ortak fikrimiz doktorun ölen kişinin asım domuzu olmadığını söylemesinden itibaren yaşananların rüya olabileceği ki bence o salondan sağlam çıkmalarından daha mantıklı bırak sağ çıkmalarını ordan yaralı kurtulmalrı bile imkansız bunu hepimiz biliyoruz nedim:img-cray:

ee asım ölmedi bombayı patlatan asım burda rüya nasıl olacak herşey orda hepsi gerçek işte

ya bide benim hala merak ettiğim sahne rıza baba ali&pınar'ı nasıl gördü ben orayı göremedim biriniz anlatın ya meraktan ölecem

derinmavi_642
26-06-07, 21:29
ee asım ölmedi bombayı patlatan asım burda rüya nasıl olacak herşey orda hepsi gerçek işte

ya bide benim hala merak ettiğim sahne rıza baba ali&pınar'ı nasıl gördü ben orayı göremedim biriniz anlatın ya meraktan ölecem

anlatamıyoruz galiba.doktorun asım ölmedi dediği yerden itibaren rüya olsun asım gerçekte ölmüş olsun diyoruz.yani doktorun asımın ölmediğini söylediği yer rüyanın içinde olsun.

songp
ben masayi patlarken degil kucuk bi binanin siddetli bi sekilde patladigini gordum sanki (yanlis gormus olabilrim)
eger oyleyse dizinin devami icin soyle bir yorum yapilabilir:
asimin olmedigini merkezdekiler haber verince onlarda olaya temkinli yaklasmislardir ve bombayi bulmuslardir; ama asimi da yakalayabilmek icin bombayi patlatmisalardir boylece asim bizimkilerin öldügünü sanarak rahat hareket eder ve boylece gelecek sezonun ilk bolumu de onu yakalamakla ugrasmakla gecer.

meryem91

şimdi rızayla ayla sahilde yürüyolardı arkalarında da aliyle pınar
bu arada rızayla ayla sami hakkında konuştular sonra rıza dedik bu kız bizi niye ekti
arkadan aliyle pınarda konuşuyolar rıza baba hakkında falan ondan sonar pınar geri geri koşuyodu alide peşinden bu sırada pınar rıza bbabaya çarptı arkadan sonra rıza baba döndü bi aliya bi pınara baktıı böyle işte

nedim_bahar
26-06-07, 21:36
anlatamıyoruz galiba.doktorun asım ölmedi dediği yerden itibaren rüya olsun asım gerçekte ölmüş olsun diyoruz.yani doktorun asımın ölmediğini söylediği yer rüyanın içinde olsun.
yok ben sizin ne demek istediğinizi gayet iyi anladımda hani madem rüya olacak bari olayın en başından olsun böyle olayın ortasında bana pek güzel ve mantıklı bi rüya ginbi gelmedi açıkçası

şimdi rızayla ayla sahilde yürüyolardı arkalarında da aliyle pınar
bu arada rızayla ayla sami hakkında konuştular sonra rıza dedik bu kız bizi niye ekti
arkadan aliyle pınarda konuşuyolar rıza baba hakkında falan ondan sonar pınar geri geri koşuyodu alide peşinden bu sırada pınar rıza bbabaya çarptı arkadan sonra rıza baba döndü bi aliya bi pınara baktıı böyle işte
çok güzel anlattın tşkler en güzel sahneyi kaçırmışım ya :icon_sorr

bu arda Duygu sen Murat'ın kravatına baktın mı ben baktımda malum nette görüntü o kadar iyi değildi o yüzden pek bişey farkedemedim

meryem91
26-06-07, 22:12
demin dizi magazinde arka sokakları gösterdiler ben büyük bi umutla yeni sezon hakkında konuşmalar falan bekliyodum onu da gectim en azından sezon finali hakkında oyuncularla falan konuşsunlar dedim o da olmadı tekrar gösterdi bomba sahnesiini ve ben yine kahroldumm
nedim önemli degil görevimiz evet güzel sahneyi kacırdınn

leketur00
26-06-07, 23:23
yaah arkadaslar nerde izliye bilirim gecsen hafta ki yayinlalan arka sokakların kamera arkasını ben onu çok merak ediyorum you tube baktim butun diziler var sadece arka sokaklar reportaji yok kafayi yecem:img-swoon bide kanal d 'nin binbir geceye gosterdigi favorismi goz onunde sadece binbir gecenin reklamini yapiyorlar bu nasil is yaah

"KaRtAnEsİ"
27-06-07, 04:03
dünkü bölüm çok güzeldi ama bakalım nasıl gelişecek...

mesutu kurtarma operasyonu süperdi bence...çok güzel ayarlamışlar...mesuta bayıldım o sahnelerde...çok güzel oynadı...adamları kızdırması çok komikti "başımın başkomseri" tek kelimeyle süperdi...

hüsnü ailesine gelelim...metin ve melis balkonda konuşurken tekinin ağaçtan onları dinlemeside çok güzeldi...hele suatın eve geldiklerinde "naptınız siz" demesi ve oradaki haraketler çok matraktı...çok güldüm...

pınar ve alide zavallılar...keşke ali kendisi söyleseydi belki bu kadar tepki vermezdi rıza baba dicem ama emin değilim...alinin mimikleri süperdi o sahnede...gece mesutların evinde anlatma şeklide süperdi...dalga konusu oldu yine zavallı çocuk..."arşiv lalesi"...ama bence gelecek bölümde aliyi affeder rıza baba...

murat ve zeynep...canlarım benim ya ne kadarda mutlulardı...zeynebe gelinlik çok yakışmıştı çok güzel olmuştu...arabadan inmeleri çok güzeldi arada asım olmasa daha güzel olacaktı ama neyse...ya ben düğünde aylin ve yavuzu göremedim acaba ben mi göremedim yoklarmıydı?

RIZA_BABA
27-06-07, 06:19
Dün ki bölüm süperdi

Mesutu kurtarma sahnelerinde heycan dorukta idi resmen daha sonra asımı yakalama operasyonu daha bi süperdi uzun bi aradan sonra bizim ekip taramalı silah kulandı

Suatın bu bölümde fazla rolü yoktu

Arşiv Lalesi:)

sahilde fena yakalandılar ama :) bence rıza baba aliyi af edecek merkezde düğün davetyelerine balkarlerken rıza baba aliye öldürcek gibi bakıyordu

Asımı öldü zanetiler bu kötü oldu sonunda bomba patladı tahmin ettiğimiz gibi bomba patladı ve bitti bakalım gelecek sezon neler olacak kim ölecek kim kalacak

$ewim
27-06-07, 07:38
Bölüm gerçekten her zamanki gibi çok güzeldi...Oyuncular süperdi..Eksik yönleri de vardı bana göre..Sahne ve oyuncu olarak yorumlayayım..

Mesut'un kaçırılmasında kuşkusuz en müthiş oynayan Mesut'tu..Aynı zamanda Ali ve Murat Mesut için endişelendiklerini çok güzel belli ettiler..Hüsnü Tunç'la konuşurken çok kontrollü,çok iyiydi..Ben Zeynep'den telaşlı tavırlar bekliyordum ama Zeynep ekiptekilere karşı daha çok sakinleştirici bir rol oynadı..Sami'nin intihar etmesi kötüydü..Sonunda pişman olup intihar edeceksen niye o işlere giriyorsun??

Ayla,Rıza Baba,Ali,Pınar sahildeyken süperdi..Aylayla Rıza Baba çok tatlıydı..Sonra Pınar'ın Rıza Baba'ya çarpması ve daha sonrası..Rıza Baba'nın tepkisi benim beklediğim gibiydi..Ali'yi,Ayla'yı,Rıza Baba'yı bu olaydan sonra çok güzel belli ettiler..Ama bence olayı yaşayan Pınar biraz aksatıldı..

Zeynep ve Murat'ın arabadaki konuşması güzeldi..Ama daha romantik replikler yazılabilirdi..

Çoban Yıldızları süperdi.Melis bizimkinden 2 yaş büyükmüş..Metin de ciddi ciddi harcadı çocuğu..O kuzen hikayesine ben inanmadım ama bilmiyorum..Hüsnü'nün Suat'a Ali ve Pınar'ı anlatması da güzeldi..Orda Zeliş de süperdi..Hüsnü de noktayı koydu..Kız çocuğunun kız arkadaşı olur:)

Spor salonundaki operasyon güzeldi..3'ü de battı çamura:)

Asım operasyonunda daha büyük patlama çıkmalıydı ve Asım gebermeliydi..Hasan'ın takip edilmesi bence yanlıştı..Onun yerine Hasan'ın karısıyla işbirliğine gidilseydi daha iyi olurdu..

Düğün hazırlıkları ve yorumuma geldim galiba: Davetiyeler merkezde dağıtılırken Rıza Baba Ali'ye çok pis baktı..Hazırlıklar bence replikli olsaydı daha iyi olurdu..Annelerle konuşmalar muhteşemdi..Bombanın zamanlaması çok yanlıştı 2 dakika daha mutlu görseydik ne olurdu sanki..O kadar tatlılardı ki:img-in_lo Nasıl kurtulacakları hakkında en ufak bir fikrim yok..Rüya olmasın ama kurtulsular..Zaten bizimkiler 9 canlı gibi..Bomba sahnelerinden daha ölen olmadı..Mesut'un da bi bölümde vardı,bomba tüpün orada patlıyordu..Mesut sapasağlamdı..Bir ara herkes rüya rüya deyince forumda sanki benim içimde de kurtulma belirtileri oluşmuş,ben bu sahneyi bir şekilde atlatırız diye kendimi hazırlamışım,patlayınca koptum dünyadan 5-10 saniye..Sonundaki yeni besteyi dinleyemedim:icon_sorr
Akşam o dizi magazin denen programı seyrettim top10'da bizim dizimiz 6.'ydı..Bizden önce binbir gece,yaprak dökümü,avrupa yakası,kurtlar vadisi pusu ve acı hayat vardı..

Yorumlarınızı daha okumadım o yüzden kiminle aynı fikirde olup olmadığımı bilmiyorum..

senaykurt
27-06-07, 07:42
ben geldim herkese günaydınlar nasılsınız bakalım gerçi dünkü bölümden sonra nasıl olunabilirki aam bana düğün aceleye geldi izlenimi yarattı yani ne biliyim bir kere zaman atlaması yapılmamasına rağmen hiç bir düğün hazırlığı yapılmadı nasıl evlendi bunlar canım ben ZEynepin kına gecesini Muratın Zeynepi evden almasını falan bekledim ama çok aceleye geldi bir baktık hüsnüler hazırlanıyor sonra bir daha baktık zEyneple Murat arabadan iniyor gelinlik ve damatlıkla yani özellikle bu kadar aceleye getirilmesi bana rüya oma olasılığını artırıyor gibi geliyor

RIZA_BABA
27-06-07, 07:51
Şenay bence bu rüya değil çünki o dediğin sahneleri çekselerdi dizi 3:30 saat sürerdi sanırım zaten dün 10 u çeyrek geçe gibi bitti zaten düğün senaryoya göre acele geldi çünki bizimkiler temuzda evleneceklerdi ama 26 hazirandaki düğün iptal olunca o tarihe aldılar bukadar çaplı bir patlamadan sonra ruya olacağını hiç sanmıyorum ben senaristler böle bi saçmalık yapmaz sanırım

wcananw
27-06-07, 08:00
herkese slm..

dün gelemeedim bölümün etkisi malum..aslında simdi bile gelmiycektim hala soktayım..yani cıldırmak üzere değilim artık yani cıldırdım..dün öyle bitince oturdum ağladımm resmen:sad53: :icon_sorr :img-cray: ..kimse ölmiycek dioruz,tüyolarımız sağlam falan dioruz ama yinede insan öle bi final görünce endişelenio ve üzülüo yani....

bence bu doktor polise söyler söylemez yani asımın ölmediğini öğrendikten sonra hemen rıza babayı yada merkezi onlarda bizimkilere haber vermeliydi.morelleri bozulması için değil belki o zaman bi tedbir falan alırlardı..bizimkiler ewet demeden havaya uctu..

bölüm yorumları as sonra

KESKİN_NİŞANCI
27-06-07, 08:03
Ben de bölüm yorumu yapamamıştım
As izledikten sonra insan farklı alemlere dalıyor…sizin yorumlarınızı okumak daha iyiydi
O an…
Her neyse uzatmayayım…Kısmet bugüneymiş
45 kişi görüntülüyordu As … her zaman öyle omasını temenni edip başlıyorum yorumuma

-MESUT- onla başlamak en doğrusu…her zaman ki gibi harikaydı
yaralanma,o esnada hiçbir şeyden korkmayıp sami ye laf yetiştirmesi(o kadar doğru söyledi ki…) ve kurtulması…eve gelip tunçla telde hasret gidermesi,bi yandan fidan ablaya laf yetiştirmesi…-tunç a kız bulması gerektiğini söylerken ki havası-(fidan abla saolsun bizim yerimize söyledi(evde kaldın mesut evde))…düğünde hüsnü ye söledi zaten
niye suat ın mesuta eş bulmasından hoşlanmadı ki:)
suat en iyisini bulur demi -şenayım bazukam-?(sadece sizleri görüyom da:))

ALİ-RIZA BABA-PINAR-AYLA
Sahildeki halleri beni benden aldı ya…anne baba önünde bizim pınar aliyle sarmaş dolaş
Hemen arkalarında…rıza baba arkasını bi dönse ve o an yakalasa?
Pınar ve ali çok hoştular…daha birbirlerine yakıştıklarını bir kez daha hissettirdiler bize
Rıza baba yumuşacak gibi görünüyor…ali yi iyiden iyiye inceliyor
Ama davetiye dağıtılırken -olmadı-üzüldüm- açıkcası
Arşiv lalesi…tek kelimeyle süperdi
Yakalandığı an ki yüz ifadesi…mesutun evindeki halleri…arşivde pınarla konuşması…mesut olayındaki telaşı…

ÇOBAN AİLESİ
Hüsnü mesut olayında sakindi…-dayan usta dayan- (sanırım böyleydi)
Tunca ve lemana güzelce gerekeni bildirdi
Metin-tekin başlı başına dizide- kopma noktamız-
Bana da samimi gelmedi sevimcim bu melisin kuseni olayı
Suatı fragmanda o haliyle zaten yorumlamıştık:)

ZEYNEP-MURAT asss sonraaa…

RIZA_BABA
27-06-07, 08:04
Haklısınız arkadaşlar nekadarda tüyolarda ölmicekleri sölensede insan merak ediyor yani ama ben %100 ekipten yani roleri çok olan kişiler rıza baba zeynep murat ali mesut hüsnü ölmicek ama diğerlerini bilemem o konuda çelişkilerim var yani dizide rolü az olan kişiler leman hala fidan hanım yavuz benim bildiğim 3 kişi yani bu 3 kişinin fazla rolü yok belki yeni sezonda bu 3 kişiden biri olmayabilir

Yanlı arkadaşlar metin iki dakikada kardeşini harcadı bacak kadar falan :img-hyste

sonra intikamını aldı bizim küçük velet ama kulağı gitti tabi:img-hyste arkadaşlar fark ettinizmi bilmem ama o melis denen kız sihirli annem adlı dizide cem in sevgilisi rolünde idi hani şöle şişman bi çocuk vardı ya işte onun sevgilisiydi görünce biraz şaşırdım tabi

zeynep761
27-06-07, 08:08
Arkadaşlar uzun zamandır girememeiştim foruma ama yine burdayım:img-wink: Muhteşem (mi demeliyim bilmiyorum) bi final bölümünden sonra yorum yazmamak olmaz diye düşündüm.:img-blush Her ne kadar bölümün tamamını izleyemesem de son sahne beni bitirdi:icon_sorr O patlamadan sağ kurtulmaları biraz zor gibi görünüyo ama sonuçta dizinin en önemli karakterleri orda..Sadece 3 ay beklicez:sad53:

ronaldinho10
27-06-07, 08:15
evet cok guzel bir bolumdu benim de aklim he o bomba sahnesinde kaldi kurtulmalari mumkun degil gibi nasil olacak anlamadim...

KESKİN_NİŞANCI
27-06-07, 08:21
Not1)Arkadaşlar dün murat evgin in bestesini dinlemedim(yoktu ki…)
Not2)sevim dün baktım bölüm başlamadan eklediğin resme
Masa nerde:)

...Z/M...
aileleriyle son geceleri ve konuşmaları
veee
düğün günü muhteşem görünüyorlardı
Zeynep-murat
Gülmeyi,ağlamayı yanımıza kar bırakan,
Yüreği yaralı iki sevdalı…
Kalbimizden gelen ikinci bir ses, onların vuslatıydı

ne yazık ki...

Dizide öyle bir karakter var ki…-asım-(kötülerin kötüsü)
onların ve bizim mutlu olmamızı engelleyen tek isim olmuştu

-Umudunu yitirmiş olanın, başka kaybedecek bir şeyi yoktur.-

Onu her görüşümde bu söz aklıma geliyor…

Ve saçma olabilir ama ben bir an ekip asımın öldüğünü zannediyordu ya
Aynısını ben de sandım ve yüzümü onlar gibi sıcak bir tebessüm sardı
Ve bir nebze olsun rahatladım(fragmandaki tel düğmesine basışından habersiz)
Ve uyandım tabi ki…

Şimdi geriye kalan…rüya mı gerçek mi?
Zor olsa da bekleyip görcez

sevgilerimle...

RIZA_BABA
27-06-07, 08:27
Not1)Arkadaşlar dün murat evgin in bestesini dinlemedim(yoktu ki…)
Not2)sevim dün baktım bölüm başlamadan eklediğin resme
Masa nerde:)

...Z/M...
aileleriyle son geceleri ve konuşmaları
düğün günü muhteşem görünüyorlardı
Zeynep-murat
Gülmeyi,ağlamayı yanımıza kar bırakan,
Yüreği yaralı iki sevdalı…
Kalbimizden gelen ikinci bir ses, onların vuslatıydı
Dizide öyle bir karakter var ki…-asım-(kötülerin kötüsü)
onların ve bizim mutlu olmamızı engelleyen tek isimdi

-Umudunu yitirmiş olanın, başka kaybedecek bir şeyi yoktur.-

Onu her görüşümde bu söz aklıma geliyor…

Ve saçma olabilir ama ben bir an ekip asımın öldüğünü zannediyordu ya
Aynısını ben de sandım ve yüzümü onlar gibi sıcak bir tebessüm sardı
Ve bir nebze olsun rahatladım(fragmandaki tel düğmesine basışından habersiz)
Ve uyandım tabi ki…

Şimdi geriye kalan…rüya mı gerçek mi?
Zor olsa da bekleyip görcez

sevgilerimle...

nişancı güzel yazı yazmşın

Arkadaşlar murat evginin bestelediği eser sözlü değildi ben sesi duydum arkadan hafif geliyordu son sahnlerde çalmıştı sanırım daha önceki sahnelerdede çalmıştı senfonik olduğu için hoştu dikkat ederseniz arkadan hafif çalıyordu bende merakla bekledim sonradan anladım bestelediği eserin o olduğunu

wcananw
27-06-07, 08:29
yine harika bi bölümdü..hersey cok güzel kurkulanmıstı..
1.mesutu kurtarma operasyonundaki sahneler cok iidi..mesutun adamlara ters cıkması,garipin adamlardan süpelenmesi,alinin mesut için fazlasıyla endişelenmesi falan güzeldi..
2.ali-pınar olayı asırı komikti..koptum ben orda..pınar birden rıza babaya carpınca..ya insan babasını görmezmi.ayrıca babasının ve annesinin nereye gitceğini öğrenmezmi.ona göre sizde oraya uzak olan yere gidin ama nerde..gittiler burunlarının dibine girdiler resmen..
3.mesutların camının önündeki olayda güzeldi..kıonusmalar,sarkı falan olaya tam uymus
4.arsiv lalesi harikaydı..gül gül öldüm orda.zeynep ve mesutta cocuğu iyce üzdü.belki afffetmes die cocuğu üzüolar.
5.tekinle metinde de koptum..manyak ya abim kızı eve attı dio.metinde kendinden büyük kızlarla takılıo..ama sonunda tekin abim benim be falan die boynuna sarıldıya komediydi ya..
6.suat bu bölümde cok yoktu ama olduğu sahnelerde de komediydi.tekin oğlum yapma die gözünü kaptım içeri girdi ya:)
7.asımların görüşme yaptığı yeri basınca orda da bomba patladıktan sonra rıza babanın murata söledikleri hostu..
8.rıza babanın merkezde bizimkilere ali-pınar ilişkisini biliomusunuz die sorunca biizimkilerin verdikleri yanıtlr mantıklı ve komikt..mesut dioya ben kırardım kemiklerini sizin haberiniz olmazdı falan güzel ve komik bi acıklama yaptılr yani..
9.mekezde davetieler dağıtılırken ali ve rıza babanın bakışmaları cok güzeldi.koptum orda ali tam sevinirken rıza babayı gördü cocuğun yine moral sıfır..
veee 10.son sahne hersey cok güzeldi..ikiside asırı tatlı olmus..zeynepe gelinlik murata da damatlık acayip yakımıs..herkes güzel olmustu..ortam süperdi..ellerinde kelepce falan cok hos olmus..sonunda gcık asım göründü ve booooommm.. simdi 3 ay bekle

senaykurt
27-06-07, 08:34
bidenem hoşgeldin canım ya özletme kendini buraları forumu bizi yanlız bırakma ya yeni bölüme kadar 3 ay bu forum olmazsa geçmez biliyorsunuz off ya çok üzgünüm hala atlatamadım uzunca bir süre de atlatamama sanırsam artık bekliyip göreceğiz ama dediğin gibi asımın öldüğünü sandıkları sahnelerde bende öyle sandım hatta senaryoyu bile yazdım dedimki şimdi asım öldü domuzdan kurtulduk sonra Zeynepler asımın planının düğünlerini kana bulamak olduğunu öğrenir ve böyle bir kabus görür sonra birde baktım oda ne doktor efendi ölenler arasında asım yok diyor o domuz yok diyor yaa

senaykurt
27-06-07, 08:45
Şenay bence bu rüya değil çünki o dediğin sahneleri çekselerdi dizi 3:30 saat sürerdi sanırım zaten dün 10 u çeyrek geçe gibi bitti zaten düğün senaryoya göre acele geldi çünki bizimkiler temuzda evleneceklerdi ama 26 hazirandaki düğün iptal olunca o tarihe aldılar bukadar çaplı bir patlamadan sonra ruya olacağını hiç sanmıyorum ben senaristler böle bi saçmalık yapmaz sanırım

yoo bence hiç te değil bu senaryo hafta hafta yazılmıyor herhalde çok önceden bellirlenmiştir en azından bir kaç hafta evelinden o zaman bunu geçtiğimiz iki haftaya yaya bilirlerdi mesela Alilerin olayını geçtiğimiz hafta yayınlayabilirlerdi bu hafta operasyon koymayabilirlerdi asım domuzuna yapılan baskını demiyorum spor salonu cinayetini diyorum böylece dizide nerden baksanız yarım saat kazanılırdı ki biz dizi için hiçte az bir süre değil bu süreçte zeyneplerin bütün hazırlıklarını gösterebilirlerdi ben hala bunların hepsinin bier kabus olduğunu düşünüyorum ZEynepin annesine bu gece beraber uyuyalımmı dediği andan itibaren hepsi birer kabus 3 ay sonra gerçek düğünmüzü mutlu bir şekilde sonu böyle hazin olmaksızın izleyeceği göreceksiniz

RIZA_BABA
27-06-07, 08:53
Ben öle tahmin etmiyorum bence o patlamadan sonra rüya süsü verirlerse çok saçma olur gibime geliyor herşey 3 ay sonra açığa kavuşacak bakalım neler olacak

Bu arada arkadaşlar bomba patladığında alevler havaya yükseliyordu anismayon olduğu bariz bi şekilde ortadaydı tekrarları olursa dikkatli izleyin bence birazdaha ustaca çalışsalardı anismasyon olduğunu anlamazdık belki :)

SEC_KAR
27-06-07, 09:05
iyide rüya süsü vermezlerse de saçma olur çünkü o bombadan sonra 1 yıl hastahanede kalsalar kurtulamazlar
ya öle bi etkisinde kalmışım ki rüya olayının rüyamda zeynepin annesi böle bi rüya gördüm diye anlatıp gülüşüyolardı

RIZA_BABA
27-06-07, 09:08
iyide rüya süsü vermezlerse de saçma olur çünkü o bombadan sonra 1 yıl hastahanede kalsalar kurtulamazlar
ya öle bi etkisinde kalmışım ki rüya olayının rüyamda zeynepin annesi böle bi rüya gördüm diye anlatıp gülüşüyolardı

Sonuçta bu bir senaryo sec kar yani dizide ilaki gerçek hayatı yansıtacak değiller heralde yeni sezon dediğim gibi zeynep murat belki 3 belki 4 bölüm yogun bakımda kalırlar ve senaryo gereği iyleşirler ki ben öle olacağını tahmin ediyorum

KESKİN_NİŞANCI
27-06-07, 09:21
bidenem hoşgeldin canım ya özletme kendini buraları forumu bizi yanlız bırakma ya yeni bölüme kadar 3 ay bu forum olmazsa geçmez biliyorsunuz off ya çok üzgünüm hala atlatamadım uzunca bir süre de atlatamama sanırsam artık bekliyip göreceğiz ama dediğin gibi asımın öldüğünü sandıkları sahnelerde bende öyle sandım hatta senaryoyu bile yazdım dedimki şimdi asım öldü domuzdan kurtulduk sonra Zeynepler asımın planının düğünlerini kana bulamak olduğunu öğrenir ve böyle bir kabus görür sonra birde baktım oda ne doktor efendi ölenler arasında asım yok diyor o domuz yok diyor yaa

şenayım merhaba,şimdi de sen yoksun:img-hyste
cnm bnm tamam özletmem kendimi:) sen de aynı şekilde ben şimdilik burdayım
ayrıca kendine gelmemen çok doğal
ben bile dün gelip yorum yapamamıştım
o kadar etkileniyoruz sonuçta

not:tolgacım o gzl yorumun için sen saol...valla duymadım ben besteyi:):img-blush
bir kaç arkadaş yazınca garip olduğunu farkedip ben de yazdım:)

arkadaşlar bu hafta sayfayı sezon finali yorumlarıyla kapatalım diyorum
yeni sayfamızda da 1.bölümden başlayıp izleyelim ve yorumlar yapalım
kaçırdığımız,yorum yapmadığımız oldukça sahne olabilir:img-wink:

SEC_KAR
27-06-07, 09:22
ama o zaman da dizinin konusundan uzaklaşmış olurlar
yani sonuçta dizinin asıl konusu istanbul sokaklarındaki olylar yani bi polisiye dizi bu aralarada aile olayları serpiştirilmiş bi dizi konudan uzaklaşmış olurlar bana göre
gerçi kimse ölmesin ben razıyım ama razı olmayanlarda olabilir

zeynep761
27-06-07, 09:27
Arkadaşlar bence bomba olayı bizim düşündüğümüz kadar basit sonuçlanmıycak. Çünkü rüya olması çok basit bi olay olurdu en kalitesiz film ya da dizilerde bile kullanılan bi olay. Ölmemeleri de biraz garip olur..Sonuçta Asım gibi bi adam işini sağlama almıştır eminim.. Ölmeleri de ayrı bi skandal olur çünkü bütün kadro ordaydı..Ben bu 3 ihtimal dışında bi şey bekliyorum (bunların dışında bişi varsa tabi) ama ne olduğunu kestiremiyorum..:img-in_lo

benhermi
27-06-07, 09:33
merhaba arkadaşlar... :)

bu kabus mu, gerçek mi konusu sanırım bizim 3 ay boyunca gündemimizden düşmicek... eee gerçeği de 3 ay sonra öğrenicemize göre rüya mı gerçek mi tartışmalarına girmiyelim düyorum ben...

bana soracak olursanız gerçekten patladılar... yani hem patlama olmadı da bunun hayal olduğu fln ortaya çıkarsa daha önce de dediğim gibi benim gözümde bayaa bir eksi kazanır ara sokaklar...(yanlış anlaşılmasın ama ben sevmiyorum öyle seyirciyle dalga geçiyorlarmış gibi geliyor rüya fln çıkınca... özellikle 3 ay sonunda bunu öğreneceksek...) ama rüya diyenler de kendilerince haklılar çünkü mantıklı bir açıklamayla bağlıyamıyoruz sonucu....

ama ben hala gerçekti diyorum... hatta bu konuda iddalıyım..yani gerçek değillerse ben o hafta mor imza-avatar kullanmaya razıyım... :img-wink:

benhermi
27-06-07, 09:44
Arkadaşlar bence bomba olayı bizim düşündüğümüz kadar basit sonuçlanmıycak. Çünkü rüya olması çok basit bi olay olurdu en kalitesiz film ya da dizilerde bile kullanılan bi olay. Ölmemeleri de biraz garip olur..Sonuçta Asım gibi bi adam işini sağlama almıştır eminim.. Ölmeleri de ayrı bi skandal olur çünkü bütün kadro ordaydı..Ben bu 3 ihtimal dışında bi şey bekliyorum (bunların dışında bişi varsa tabi) ama ne olduğunu kestiremiyorum..:img-in_lo

işte ben de bundan bahsediyorum... yani bu kadar basit olmasın istiyorum ben... tabii kimsenin ölmesini istemiyorum ama rüya diye bağlarlarsa da dediğim gibi en azından benim için bayaa bir eksi kazanır arka sokaklar benim gözümde...:icon_sorr

ne olabileceğine dair bir mantıklı açıklama yapabilsek....

zeynep761
27-06-07, 09:46
ewet rüya olmasını istemiyoruz ama rüya diyenlere de bi açıklama yapamıyoruz..çok gıcık bi durum ya :(

benhermi
27-06-07, 09:56
ewet rüya olmasını istemiyoruz ama rüya diyenlere de bi açıklama yapamıyoruz..çok gıcık bi durum ya :(

kesinlikle evet...

aslında hiçbirimizin istediğinin mantıklı bir açıklaması yok.. zaten bomba mantıklı değildi ama patladı... yani bence gerçekten patladı.. zaten gereken de patlaması...

eski bölümlere dönersek, mesut un da dibinde bir bomba patlamıştı.. hatta görüntüye göre tüpün yanında... ama yara bile almadan kurtulmuştu... yani bu patlamadan da yalnızca ciddi yaralarla kurtulmaları pek alışık olmadığımız birşey olmaz...:img-yes:

ayl7n
27-06-07, 10:01
arkadaslar bence bu bomba olayı rüya felan degil kesin gerçek yanii aynen mesutun yanında da patlamıstı bişi olmadı ayrıca bu resimde de uzaklasıyo arkadakiler,zeynep felan sola ucuyo muratta onun üstünee sadece bence animasyonu fazla yapmıs olabilirler yani yaralancaklar gibi geliyo bana
http://img165.imageshack.us/img165/2136/32xx8wn4.jpg

zeynep761
27-06-07, 10:02
kesinlikle evet...

aslında hiçbirimizin istediğinin mantıklı bir açıklaması yok.. zaten bomba mantıklı değildi ama patladı... yani bence gerçekten patladı.. zaten gereken de patlaması...

eski bölümlere dönersek, mesut un da dibinde bir bomba patlamıştı.. hatta görüntüye göre tüpün yanında... ama yara bile almadan kurtulmuştu... yani bu patlamadan da yalnızca ciddi yaralarla kurtulmaları pek alışık olmadığımız birşey olmaz...:img-yes:

Bence de patladı rüya olcağını zannetmiyorum..Ama sonuçta Asım gibi bi adam işini sağlam yapar diye düşünüyorum..Yaralanırlarsa da 3 ayın özeti bi bölüm gösterip tekrar yeni sezonda maceralara devam ederler:img-in_lo

RIZA_BABA
27-06-07, 10:05
kesinlikle evet...

Evet duygu o sahneyi bende unutmuyorum baya gürültülü bi batlama olmuştu mesutada bişi olmamıştı daha sonra rıza baba tabi kızmıştı mesuta o an

elif__kv.kk
27-06-07, 10:06
eft ya aslında gerçekten patlama olsa da kurtulabilirler yara alarak dediğiniz doğru mesutta patlamadan hiç yara almadan kurtulmuştu

SEC_KAR
27-06-07, 10:23
aslında siz de haklısınız ben mesut olayını unutmuşum o yaralanmadığına göre bunlarında ölmeseler bile yara alma ihtimali var umarım öle olur
3 ay geçermi yaaaa

gözdejik
27-06-07, 10:55
Arkadaşlar nerdeyse sizin yazdıklarnzn hepsini okudum ama mantıklı bi açıklama getiremiyorum ben duygucum sen mesutun patlamasını örnek göstermiştin ama orda mesut başka bi odadaydı ondan kurtulmuştu hadi onuda geçtim bu asım bomba koydusa şiddetli bişi koymuştr yani kendini garantiye almıştr o Şimdi bomba gerçek desem kimse ölmeden kurtulamazlar rüya desek mantıksız geliyo ben bundan emnim bence bu en geçrk nede rüya kesinlkle senaristler bizi ters köşe yaparlar. ama işte senaristlern ne düşündklerinide tahmin edemiyorumki.

leketur00
27-06-07, 11:01
arkadaslar bence gelecek sezon iki turlu devam eder:
1.ya hastanede devam eder herkez hafif yaralanir yani cok ciddi zarar olmaz. ali pinar'in basinda bekler ve ali'yle pinar meselesi o anda al olur RIZA BABA isin ciddihetini hanar.
2.yada zeynep ruya gorur ve murat'a nikah'tan vazgectigini soyler