Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları - 4
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
KESKİN_NİŞANCI 10-07-07, 15:45 ganga resim olayında bende elimden geldikçe araştırıp bulmaya çalışırım bulabilceğimi umuyorum yani inşallah
evet hırsız-polis teki arkadaşın bu işin fikir annesi sen ise fikir ablasısın:D:happy0064 ben ne oluyorum bu durumda bilnmiyorum galiba profosör malum profosörler var olan konuyu araştırıp geliştirmekle görevli kimselerdir azcıkta genel kültür yaptık:D
gangam bidenem senaryomu beğenmene sevindim merak etme hastane sahneleride gelecek ama daha 1-2 bölüm var malum önce Muratın bir acısını gözlemliyelim ondan sonra Zeynep ne durumda daha onu bilmiyoruz o iyileşsin Zeynepin Muratı hayata döndürme hayatla barıştırma sahneleri kafamda şekilleniyor yarın yeni bölüm ekliycem zaten:img-pilot
profesör ganga:)şimdi -paydos vakti-dir senin için...
yetişmeye çalıştım ama çıkmışsın:icon_sorr
neyse yarın grşrz ist-delegembye
öyle gzl bir imza yapmışsın ki...bayıldım
muhteşem olmuş...ne de olsa nickler hoş jnm:img-nyam:
öznurum da bi görüp gelse buraya...-yandan-ı burda yapıcaz:)
anadın sen onu:img-wink:
yeni bölümünü bekliyorum bu arada :happy0064
selam :img-wink: kimse yok ama neyseee
bu müze işi cook iyi olmuşş gercekten cook super bi fikir tebrik ederimm:happy0064
eski bölüm yorumlarını napcaz artık yapmaya başlasak kanal d her cuma akşam tekrarlarını verse ne güzel olurud yaaa hem reklam aralarında falan yorum yapardıkk hem katılım dah fazla olurdu hemde düzenli olurduu
Ne Korkusuzları ya.. Hiç korkunuz olmasın bırakın rytinglerde Arka Sokakların önüne geçmeyi yanımızdan bile geçiceğini sanmıorum.. İsmail YK warsa artık tamam.. şahsen ben konuya bile bakmadan izlememeyi düşünüorum :img-yes: (Zevkler ve renkler tartışılmaz diorumm, hayranları sakın alınmasınn)) Zaten orjinali bizde, kim ne kadar taklidini çıkarırsa çıkarsın biz ilkiz ve tekiz :img-wink: Kıyaslanamaz kısacası, o ayrı bi dizi bu ayrı bi dizi, onun sevenleri ayrı AS hayranları farklı..!! Neyse ben gazı aldım böyle giderim yani :img-hyste Eveet müze işi çok hoşuma gitti, forumda bi ilk yaşanır.. daha önce bi başlıkta müzesi olanı gördünüz mü :img-hyste İns. izin verirler, hem niye vermesinler ki, verirler verirler :img-yes: yani vermeliler.. leketur00 isimli arkdsmm biraz daha açar mısın? yani kimler olduğunu söylediler mi, ipucu verdiler mi? birileri kesin ayrılıcak o bombadan sonra ama kimler..?? izlemeye devam mı ediosun yoksa bitti mi?
arkadaslar biraz once tv8 de filiz tacbas bir programa konuktu dizi hakkinde konustu galiba diziden ayrilicak olanlar var.
kim ayrılıyomuş söylediler mi gerci kimin ayrılcagını söylemezler ama bi kaç ipucu falan verdi mi devam ediyo mu şu anda program yoks btitti imii
arkadaslar biraz once tv8 de filiz tacbas bir programa konuktu dizi hakkinde konustu galiba diziden ayrilicak olanlar var.
yaa gerçektenmi kimler ayrılcak acaba galiba başrol oyuncularımızdan birisi gidicek ama ben yinede aylin falan gider diye düşünüyorum ya bide arkadaşlar bıu öznur meselesi ne ya forumdan bayağı uzak kaldım neolup bitimiş anlamadım ama benide o imzaya adımı yazın öznursuz gerçektende olmaz hem arkadaşlar bu kaçıncı ya bu ayrılma mevzusu biraz dikkatli olalım yoksa başlığımzı kapatacaklar
kimin diziden ayrilacagini bilmiyorum filiz tacbas bazi oyuncular diziden ayrilmak istendihini soyledi bende bu kadar biliyorum:icon_sorr. uff yani bu demek oluyorki bomba sanesi ruya degil ya umarim ekipten kimse ayrilmaz.
not: bu aksam saat 23.40 da dizi magazin var.
elif__kv.kk 10-07-07, 18:09 ya kim ayrılıcakmış ki diziden??:(ayrılmasın kimse:(
ama bence rolü çok belirgin olan biri ayrılcak olsa bu zamana kadar belli olurdu çünkü doktorlarda da aynı şey olmuş sanırım ordan da bi karakter deişicekmiymiş ayrılcakmıymış ne hemen çıkmıştı ortaya umarım kimse ayrılmaz diziden ya:(
not:şenay cnm senin yaptıın imzayı koydum imzama ama nedense görünmüyo cnm...ama imzan çok güzel olmuş umarım öznur bunu görür:img-yes:
ya oyuncuların ayrılması kötü olduu acaba boşrolden ayrılan olur mu
ya zeyneple muratın önünde patladı acaba onlardan biri ayrılır mı yada rıza baba ve mesuttan birisi ayrılır mı cünkü en yakın onlaraydı bomba ve belki rıza baba yada mesut ayrılmak istemişlerdir oyüzden onlar şahit olmuşlardırrr :sad53: ya ne kadar kötü düşünüyorum
bomba gercek mi rüya mı tartışması bitti şimdi kim ayrıılcakk tarrtışması başladıı:happy0064
derinmavi_642 10-07-07, 19:06 diziden kimse ayrılmasın ya.:icon_sorr bütün oyuncular çok kıymetli.off ya bu haber benim canımı sıktı.
belki bende eklerim müzelik eşyaların fotoğraflarını.
şenay ablam imza çok güzel olmuş.inşallh öznur görür bunu.
ya diziden kimse ayrılmasıın bomba rıza baba mesut murat ve zeynepin yanında patladı onlardan biri ayrılırsa çok kötü olur
ya ben dizmagazini gene izleyemeyeceğim babam hayatta izletmez kaçırdım gene pazar günü tekrarı var denmişti ben onuda kaçırdım oooof of:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
ya diziden kimse ayrılmasıın bomba rıza baba mesut murat ve zeynepin yanında patladı onlardan biri ayrılırsa çok kötü olur
ya ben dizmagazini gene izleyemeyeceğim babam hayatta izletmez kaçırdım gene pazar günü tekrarı var denmişti ben onuda kaçırdım oooof of:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
bende senle aynı kaderi paylaşıyorum yaaaa baende izleyemedim babam yüzndennn neysee izleyen arkadaşlan bizi bilgilendirir
izleyenler lütfen gelip burda anlatsınlarrrr
ayy allahım neler duyuyorum kimse ayrılmasın ya aglıycam simdi kim nereye gidiyo ya off nerden çıktı simdi bu ayrılık hele ugurla gamze ayrılırsa basarım seti ya :(ooff off zaten dizi magazinide kaçırdım bu hafta anlatamıycam izleyen varsa paylaşırsa sevinirim
dizi magazin reklama girdi ve ala arka sokaklarla ilgili bir haber yok ve izlemek istiyenler icin pazar gunu saat 15.00 dizi magazini tekrarlari var.
şok oldm walla şok oldm ne ayrılması ya kim ayrılıyo diziden olmaz ya bence ufak rolü olan birisi ayrılsa bile bence tadı kaçar gibime geliyo ama görücez bakalım inş böle bişi olmaz ama sanki ayrılmak istiyenler war diyince nedense aklıma aylin geldi bi anda çnkü nerdeyse tüm bölmde "bir ihbar war"dan başka bişi söylemiyodu neyse umarım kimse ayrılmaz şu dizi magazine gelnce kaçırdığıma yine üsüldm ama arkasokaklar olmamasıda beni rahatlattı gerçi pazar günü tkrrını isliyorum ama herneyse herkese ii geceler galiba kimse yok ama...:sad53:
derinmavi_642 10-07-07, 23:03 şok oldm walla şok oldm ne ayrılması ya kim ayrılıyo diziden olmaz ya bence ufak rolü olan birisi ayrılsa bile bence tadı kaçar gibime geliyo ama görücez bakalım inş böle bişi olmaz ama sanki ayrılmak istiyenler war diyince nedense aklıma aylin geldi bi anda çnkü nerdeyse tüm bölmde "bir ihbar war"dan başka bişi söylemiyodu neyse umarım kimse ayrılmaz şu dizi magazine gelnce kaçırdığıma yine üsüldm ama arkasokaklar olmamasıda beni rahatlattı gerçi pazar günü tkrrını isliyorum ama herneyse herkese ii geceler galiba kimse yok ama...:sad53:
şenay ablam yine kızcak ama benim aklıma hep ayla geliyo.ali desem bütün forum üzerime yürür heralde.ama mutlaka birisi çıkıcaksa aylin(laptop), yavuz(steteskop), ayla, zeliş gibileri çıkar.yani büyük ihtimal.
leketur00 nickli arkadaşımızın verdiği haberle gerçek-rüya tartışması kapandı artık.yeni bi konu bulmak farz oldu.
şenay ablam yine kızcak ama benim aklıma hep ayla geliyo.ali desem bütün forum üzerime yürür heralde.ama mutlaka birisi çıkıcaksa aylin(laptop), yavuz(steteskop), ayla, zeliş gibileri çıkar.yani büyük ihtimal.
leketur00 nickli arkadaşımızın verdiği haberle gerçek-rüya tartışması kapandı artık.yeni bi konu bulmak farz oldu.
haklisin yeni konu acalim.
ben dusunuyorum kim dizide ayrilabilir ama ala kimseyi diziden ayrilirken dusunemiyorum. cunku dizide herkezin onemli bir rolu var yani diziden biri ayrilsa bosluk yaratir.
zaten riza baba ve ailesi, mesut ve tunc, coban ailesi, murat, zeynep, ali ve yavuz zor ayrilirlar(ana karakterler)
bence fidan abla, zeynep'in ve murat'in annesi, aylin ve vedat mudur ayrilir diziden.
mavinergis 11-07-07, 00:18 sonuçtabence bu büyük bir aile kimse ayrılmasın lütfenn... ben de katılıyorum bütün tadı kaçar.
Arkadaşlar kimse ayrılmaz inşallah ama ayrılcaksa
Rıza Baba
Zeynep
Murat
Mesut
Bu 4 kişiden biri ayrılabilir masaya yakın kişiler bunlardı ama konuklardan ayrılcak olabilir yavuz olabilir fidan hanım olabilir valaha kafam çok karıştı :S
merhabalar arkadaşlar ben geldim ama pek hoş gelmedim sanırsam bu ne ya ne demek diziden birileri ayrılcak neyse bu işin aslı elbet çıkar hem zaten galiba konmuş Muratla Zeynepi öldürürlerse bittiğimizin resmidir gerçi kim giderse bende onunla giderim
Ya ne dmk gitmk ya kimse gitmesin yani bence en ufak rolü olan birisi bile giderse tadı kaçar çnkü örneğin o kişi öldürürlerse onn yakınının toparlanması epey zmn alır çnkü birisi gitcek dendiyse e bu demektirki bomba gerçek we birirleri ölcek....:sad53:
Ya ne dmk gitmk ya kimse gitmesin yani bence en ufak rolü olan birisi bile giderse tadı kaçar çnkü örneğin o kişi öldürürlerse onn yakınının toparlanması epey zmn alır çnkü birisi gitcek dendiyse e bu demektirki bomba gerçek we birirleri ölcek....:sad53:
bencede kise gitmesin duyun sesimizi yapımcılar dizimizden bir tek kişi bile gitmesin bütün bu yaşananlar bir rüya olsun yoksa mutlaka birileri ölür yapmayın bunu bize herekes yaşamına devam etsin eskisi gibi
arkadaşlar herkese merhaba... kendimi iyi hisseder gibi oldum koştum geldim foruma... :) iyileşmem için iyi dileklerini sunan herkese de çoook teşekkürler...:img-in_lo
oyuncular arasından ayrılabilecekler olduğunu söylemişsiniz... evet bu dediğiniz gibi rüya mı gerçek mi tartışmasını bitirir... ama irden buna üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.. (ama en azından senaristlerin beni şaşırtmamasına sevindim...)
ben artık ilk bölümden itibaren yorumlara başlayalım diyorum arkadaşlar... ben hastalanmadan önce bu rüya-gerçek tartışmaları sürerken birinci bölümün fotolarını çekmeye başlamıştım... düyorum ki bu akşam (veya yarın) hepberaber bir saat belirleyelim o saatte ilk bölümü izleyip yorumlarımıza başlayalım....:img-yes: ben de resmleri eklemeye istediğiniz zaman başlarım... (tabii olabildiğince çünkü daha tam iyileşmiş sayılmam:icon_sorr )
arkadaşlar herkese merhaba... kendimi iyi hisseder gibi oldum koştum geldim foruma... :) iyileşmem için iyi dileklerini sunan herkese de çoook teşekkürler...:img-in_lo
oyuncular arasından ayrılabilecekler olduğunu söylemişsiniz... evet bu dediğiniz gibi rüya mı gerçek mi tartışmasını bitirir... ama irden buna üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.. (ama en azından senaristlerin beni şaşırtmamasına sevindim...)
ben artık ilk bölümden itibaren yorumlara başlayalım diyorum arkadaşlar... ben hastalanmadan önce bu rüya-gerçek tartışmaları sürerken birinci bölümün fotolarını çekmeye başlamıştım... düyorum ki bu akşam (veya yarın) hepberaber bir saat belirleyelim o saatte ilk bölümü izleyip yorumlarımıza başlayalım....:img-yes: ben de resmleri eklemeye istediğiniz zaman başlarım... (tabii olabildiğince çünkü daha tam iyileşmiş sayılmam:icon_sorr )
duygucuğum canım iyileşmene sevindim kenidini iyi hissetmen benide mutlu etti söylediğin doğru senaristler malesef bu sefer bizi şaşırtmadılar ki ben şaşırtmalarını umuyordum yani ana karakterlerden kimse ölmesin senaryomda yazdığım gibi yan karakterler öle bilir onlarada üzülürüm tabiki ama diğerlerinin ölmesinden iyidir gibi geliyor bana:img-wink:
yeniden eski bölümleri izleyip yorumlama konusunda ben aranızda olamam biliyorsunuz evden igremiyorum iştende izleyemem çünkü ancak kanal d yeniden verirse bende izlerim yorumlarım onun dışında bende hatıladığım sahneleri yorumlarım sizlerle
duygu iyileşmenne sevindimm
kendini iyi hissettikce eski bölümlerin fotolarını eklersinnn
bu arada müze işi nolduuu
birilerinin ayrılcagı söylenmişş ama inş fikirlerini degiştirirler bana rıza baba veya mesutt ölcekmiş gibi geliyo cünküü onlar nikah sahidi olduu yaa cook kötü düşünüyorummm istemiyorum kimsenin cıkmasınnııı:sad53:
ya zeynep yada murat cıkarsa yada ali rızza baba hüsnü mesuttan biri cıkarsa yada eşşek sıpaları suat zelişş ayla pınar yavuz aylin muratın ve zeynepin annesi aylinn vedat müdürden biri bile cıkarsa cokok kötü olur ben nikah memurunun bile cıkmasına coook üzülürülmmmm:sad53:
bu dizideki herkes bi ekipp biri cıkarsa bütün ekip dagılır
ama kesin biri cıkıcak bunu biliyoruz inş başrollerden biri degildirrr:icon_sorr
onların bizleri bırakacağına inanmıyorum ben göreceksiniz yine tam kodro ufak roller haricinde kiler yeni sezonda bizlerle olacak ben böyle olacağına inanıyorum yada öyle istiyorum her neyse Alp Korkmazın fan sitesinde özel bir röp. var onunla orda açık açık her şeyi anlatmış ve dizinin tutmasının aile gibi olmalaırndan kaynaklandığını söylemiş hiçbirinni bu kocaman aileyi bırakacağını sanmıyorum hele para için hiç bırakmazlar onlar bizleri ailelerini
duygucum iyileşmene ve tekrar aramızda bulunabilmene çok sevindim bi öznur arkadaşımız dönerse çok güzel olucak
ya diziden kimse ayrılmasın küçük rolleri olanlardan bi tek vedat müdür aklıma geliyo benim tabii küçük rolü olanlar ver ama diğerleri ekibin ailesi onlardan biri ölürse çok kötü olur
diziden kimse ayrılmasııın!!!!!!!!!!!!!!!!
duygu cnm iyiyleşmene sewndm geçmiş olsn tkrr cnm. ama bende senle aynı kaderi paylaşıyorum yazın ortasında saçma sapan bi grip nerdn bulduysa iğneyle ayaktaym bende:sad53:
Herneyse şu diziden ayrılma işi kafamı çok karıştırdı umarım ana karakterler ayrılmaz gerçkten çok üzülürm ama ayrılcaklarınıda sanmam ama bide şuwar birileri ayrılcaksa bence bu bombanın riya olmaması olasılığını kaldırmaz (belki şuandan itibaren rüyamı gerçekmi tartışmasını başlatıcam ama:img-blush )
]Arkadaşlar kimse ayrılmaz inşallah ama ayrılcaksa
Rıza Baba
Zeynep
Murat
Mesut
Bu 4 kişiden biri ayrılabilir masaya yakın kişiler bunlardı ama konuklardan ayrılcak olabilir yavuz olabilir fidan hanım olabilir valaha kafam çok karıştı :S
Kesinlikle katılıorum.. Ana bi karaktere bişey olucak gibime gelio.. Ölmesinlerr :icon_cry: ama o patlamanın olucağını öğrendiğimizden beri, o sezon finali bölümünün finalini daha fragmanında gördüğümüzden beri birilerinin ölüceğini bilioduk zaten.. Masaya yakın olanlar ciddi yaralar alıcaktı bazıları ölücekti.. Bence ana karakterlerden biri ölür, o bomba sahnesi çok konuşuldu kalkıp daha az rollerde yer alan birini öldürürlerse "biz de bişey sandık" denir.. Başka yolu yok yani.. Kimse ölmesin ya, yanlış bilgi olsun.. Bölümü izleyene kadar tek umudumuz bombayı farketmeleriydi o da olmadı.. Rüya da değil, birilerinin ölümü kaçınılmaz o zaman.. Tüm oyuncuları çok seviyoruz ama tek dileğim daha az görünen daha az roldekiler olsun, mesela nikah şahidi ölebilir :img-hyste
C.JackSparrow 11-07-07, 18:03 muhtemelen ana karakterlerden biri olur ama bence ali yada pınara bişey olacak ki bence alinin olma ihtimali daha yüksek..rıza babada vicdan acısı çeker :img-yes:
derinmavi_642 11-07-07, 18:21 bence rıza baba gitsin.ana karakter ama nedense o gitsin istiyorum.
aliye bişi olursa rıza baba son günlerini güzel yaşayamadı çocuk diye vicdan azabı çeker.:img-hyste
ya zeyneple murattan biri cıkarsaa bence ali rıza baba zeynep murat mesut ve hüsnüden biri cıkarsaa dizi biterr (benim gözümde yanii ) aslında kimsenini cıkmasını istemiyorum aamma ben 6 kişiden biri cıkcagına daha kküçük rollü kişilerin cıkmasından yanayımm en kötü ihtimalle aylin cıksın zeynep le muratın annesi yada yavuzun cıkmasını istemiyorumm aslında aylinini de cıkmasını istemiyorum daha yavuzla aşkk yaşıcaklardı yaa ne zor bi durummm hiç kimse cıkmasınnn ama illa da biri cıkcaksa asım cıkabillirr :P vedat müdür nikah memuru bombayı koyan garson falan cıksın iştee yaaa :img-yes:
bu arada bu tekrar işi sabah mı izlicez akşam mı cünkü benn akşamm izleyebilirim 5 ten sonra evde oluyorumm tabi büyükk ihtimalle sabahh izzlersiniz sizz ama neysee bende senayy gibi hatırladıgım sahneleri yorumlarımmm
derinmavi_642 11-07-07, 20:18 gelecek sezon finalinde aliyle pınarın nikahında da bomba patlarmış.iki sezon üst üste nikahlrda bomba patlasa ne acaip olurdu.bide laptopla steteskopun düğününde de(inşalaaaah öyle bi düğün görürüz)bi bomba patlarmış.bombalı bombalı bölümler ileriz.ne süper olur ya her sezon başı hastanelerde falan.
ben biraz fazla uçtum galiba.:icon_whis
melis aliye bişi olursa bende gelirim.hep beraber basarız seti.:good:
ya zeyneple murattan biri cıkarsaa bence ali rıza baba zeynep murat mesut ve hüsnüden biri cıkarsaa dizi biterr (benim gözümde yanii ) aslında kimsenini cıkmasını istemiyorum aamma ben 6 kişiden biri cıkcagına daha kküçük rollü kişilerin cıkmasından yanayımm en kötü ihtimalle aylin cıksın zeynep le muratın annesi yada yavuzun cıkmasını istemiyorumm aslında aylinini de cıkmasını istemiyorum daha yavuzla aşkk yaşıcaklardı yaa ne zor bi durummm hiç kimse cıkmasınnn ama illa da biri cıkcaksa asım cıkabillirr :P vedat müdür nikah memuru bombayı koyan garson falan cıksın iştee yaaa :img-yes:
bu arada bu tekrar işi sabah mı izlicez akşam mı cünkü benn akşamm izleyebilirim 5 ten sonra evde oluyorumm tabi büyükk ihtimalle sabahh izzlersiniz sizz ama neysee bende senayy gibi hatırladıgım sahneleri yorumlarımmm
tam da aşağıya tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu...:icon_sorr yani bütün kış boyunca aksiyonlu bir sezon finali olsun diye dil döken bendim evet ama böyle de olmamaıydı... yani bir türlü içinden çıkamıyoruz... senaristler bu noktadan sonra gerçekten süper bir şekilde bağlamalılar önümüzdeki sezonu... yani hiçbirimizin aklına gelmemiş bir şekilde... aksi durumda nasıl yaparlarsa yapsın biryerdee birşeyler yanlış olacak....:icon_sorr :icon_sorr
herhangi oyuncu ayrılığına da sonuna kadar karşıyım.... biz nasıl bir aileysek arka sokaklar oyuncuları da bir aile... kimse ayrılmamalı...
bu arada ben arka sokaklar saatinde yani saat 8.00 de izleriz diye düşünmüştüm.... hoş ben resimleri eklemeye başladım bile ama ne zaman isterseniz o gün izleriz.. zaten sadece izledikten sona yapmicaz ki yorumumuzu....:img-wink: bikaç gün konuşuruz... (ilk bölümlerde çoğumuz yorularda yoktuk ya...:icon_sorr söylicek çok sözümüz vardır eminim...:img-yes: )
tam da aşağıya tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu...:icon_sorr yani bütün kış boyunca aksiyonlu bir sezon finali olsun diye dil döken bendim evet ama böyle de olmamaıydı... yani bir türlü içinden çıkamıyoruz... senaristler bu noktadan sonra gerçekten süper bir şekilde bağlamalılar önümüzdeki sezonu... yani hiçbirimizin aklına gelmemiş bir şekilde... aksi durumda nasıl yaparlarsa yapsın biryerdee birşeyler yanlış olacak....:icon_sorr :icon_sorr
herhangi oyuncu ayrılığına da sonuna kadar karşıyım.... biz nasıl bir aileysek arka sokaklar oyuncuları da bir aile... kimse ayrılmamalı...
bu arada ben arka sokaklar saatinde yani saat 8.00 de izleriz diye düşünmüştüm.... hoş ben resimleri eklemeye başladım bile ama ne zaman isterseniz o gün izleriz.. zaten sadece izledikten sona yapmicaz ki yorumumuzu....:img-wink: bikaç gün konuşuruz... (ilk bölümlerde çoğumuz yorularda yoktuk ya...:icon_sorr söylicek çok sözümüz vardır eminim...:img-yes: )
çok haklısınn duygu yaaa herşey karmakarışık olduu bu işi senaristlerin güzelce toparlaması lazımmm ama hiç bir oyuncu ayrılmadann
ama oyunculardan birilerinin ayrılcagını kesin yanii bunu biliyoruzz
evet tekrarlarını kendi saatinde izlemek iyi olurr güzel düşüünmüşsün duygucumm
o saatlerddede herkes burada olabilir inşş hep beraber yorumlarızz
bu arada nerden izlicezz :icon_sorr
sizce kimler diziden ayrila bilir?
ins basrol oyuncularindan kimse ayrilmaz heyer olardan biri ayrilirsa dizinin tadi tuzu kacar.
bizim vedat mudur korkusuzlar dizisine mi transfer oldu?
cunku biraz once korkusuzlar dizisinde gordum.
:P arkadaşlar ben bişeyi çok merak ediyom şimdi bomba patladı kurtulurlarsa nasıl olcak biraz zor ama bilemiyorum ölürlerse zaten dizi biter sezon finali olduğu için kafama takıldı çok büyük yara alabilirlerki öle olucak nasıl olcak çok merak ediyorum bir bilgisi olan varsa banada versin yada dizi biran önce başlasın bye
:P arkadaşlar ben bişeyi çok merak ediyom şimdi bomba patladı kurtulurlarsa nasıl olcak biraz zor ama bilemiyorum ölürlerse zaten dizi biter sezon finali olduğu için kafama takıldı çok büyük yara alabilirlerki öle olucak nasıl olcak çok merak ediyorum bir bilgisi olan varsa banada versin yada dizi biran önce başlasın bye
kikilcim zaten bu patlamada kayiplar olucak ve kurtulanlarda olucak ama kim bilmiyoruz? bu bir dizi heyer patlamadan kurtulanlar olursa sasmamak lazim (asmali konakta atirliyalim seymen arabasiyle mayinlara dogru surdu ve kurtuldu)bence yeni bolumu hastanede gecer ve bu uc ayi bir bolume cikistirirlar .
elif__kv.kk 11-07-07, 22:20 arkadaşlar bende alp korkmazın fan sitesinde bi röportajında okumuştum sanırım..
diziye devam edicekmisiniz sorusuna evet büyük ihtimalle devam edicem o yüzden yeni bi işe başlamadım zaten herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyo gibi bişe söylemişti...onun çıkmayacağı belli gibi ama herks birbiriyle çok iyi anlaşıyo sözündende başrollerden kimsenin çıkmayacağını anlayabiliriz gibi geliyo bana...ama gene de belli olmaz:(
hiçbirine bşi olmaz inş...aliye de hiçbişi olmasın:img-in_lo yazık ona zaten rıza babadan çekicek:img-in_lo
arkadaşlar bende alp korkmazın fan sitesinde bi röportajında okumuştum sanırım..
diziye devam edicekmisiniz sorusuna evet büyük ihtimalle devam edicem o yüzden yeni bi işe başlamadım zaten herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyo gibi bişe söylemişti...onun çıkmayacağı belli gibi ama herks birbiriyle çok iyi anlaşıyo sözündende başrollerden kimsenin çıkmayacağını anlayabiliriz gibi geliyo bana...ama gene de belli olmaz:(
hiçbirine bşi olmaz inş...aliye de hiçbişi olmasın:img-in_lo yazık ona zaten rıza babadan çekicek:img-in_lo
insallah kimse diziden ayrilmaz ve alinin riza babadan cekicegi gunleride goruruk ve tabi ki mesut ve husnu abileri unutmamak lazimbye
elif__kv.kk 11-07-07, 23:15 evet kimse ayrılmasında diziden rıza baba istersee süründürsün aliyi...ama yok yok çok da çektirmesin canım azıcık çektirsin hem komiklik oluyo izlerken sora affetsin aliyi:img-yes:
ama nolur kimse çıkmasın diziden ya:(hiçbiri gitmesin:(
Merhaba Arkadaşlar nikah şahitleri demişsin formelisim ama hatırlatayım canım biri Mesut ki ona bir şey olursa Duygu set basar ikincisi ise Rıza Baba ki ona bir şey olursa yine set basılır ee bizlerde böyle olmasını istemeyiz öyle değilmi yani düşünsenenize tam manşet oluruz Arka Sokakların fanları dizi setini bastı :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bencede süründürsün Rıza Baba Aliyi ki zaten öyle olacak bizde bol bol Lalenin o hallerine gülelim süper olacak ama eninde sonunda kabul edecektir Rıza Baba Laleyi damatlığa valla bombayı koyan garson ve Asımın dışında kimse ölmesin Garip bile ölmesin onun daha Hüsnüyle yaşayacağı ne maceralr var:D
Aman aman arkdşlar ne diosunz başrolden kimse ayrılmasın ki ztn ayrılmasını istemem ama illede birileri ayrılcak diosanız bence onlar aylin zeynep we muratın annesi fidan abla fln olablr:icon_sorr ki onlarında ayrılmasını hiç istemem çnkü hepsi ayrı bi tad katıyodu dimize umarım yeni sezon şöle büyük bir değişiklik olmaz:icon_sorr
elif__kv.kk 12-07-07, 09:37 evet walla kimse ayrılsın istemiyoruz..
şenaycıım doğru söylemişsin garip bile ölmesin malum hüsnünün kötü gün dostu o:img-wink:
suat evden kovunca onla yatıyo:img-yes:
ya arkadaşlar sabahtan beri geliyom gidiyom kimse yok nerdesiniz bi konu bulalım da onununla vakit geçirelim hemde sayfayı kapatalım böyle gidersee 44.bölümün özetiyle kapatıcaz sayfayı umarım yarın forum böyle olmaz benim bilgisayarda bozuk fazla kalamıyorum zaten
umarım diziden kimse ayrılmaz ayrılmak isteyenlerde vazgeçerler:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
C.JackSparrow 12-07-07, 20:54 başroldeki herkes kurtulursa bu dizi iyice saçmalar
adamların tam önünde bomba patlıyor ve herkes kurtuluyor..dizi inandırıcılığını kaybeder
başrolden 1-2 oyuncu gider ve onların yerine başka polisler gelir
ha ama herkes kurtulursa ben o senariste dalarım bu nasıl senaryodur o bombadan nasıl kurtulurlar diye :)
eğer başroldekilerden bikaç kişi gidipte onların yerine başka biri gelirse ben diziyi eskisi gibi severek izliyeceğimi sanmıyorum eğer alp kalırsa onun için izlerim izlesemde eskisi gibi severek izlemem herhalde bana öyle geli dizinin tatı tuzu kalmaz gibi geliyo bana:icon_sorr :icon_sorr
oooof eylül biran önce gelse :icon_sorr :icon_sorr
elif__kv.kk 12-07-07, 21:28 evet onları bi bütün halinde sevdik biz bence yani içimden geçen kimsenin çıkmayacağı yani inş. öyle olur..biz onları böyle çok sevdik
C.JackSparrow 12-07-07, 21:32 nasıl kurtulacaklar peki o bombadan bu dizide mantık mı kalır ayrıca böyle rüya gibi bişeyse bundan sonra bu dizinin sezon finallerini kim sabırsızlıkla bekler
ruya olmucagi kesin ama bu patlamadan kurtulanlar olursa sasmamak lazin neticede bu bir dizi.
derinmavi_642 12-07-07, 22:12 masanın etrafındakiler biri kesin gider.yani muratı zeynebi mesutu ve rıza babayı gözden çıkarmamız gerekiyo.mesut giderse ben bi yolunu bulur istanbula gelir yerle bir ederim o seti.
mesut ali ve suat giderse zaten pek izliyceğimi sanmıyorum.izlesem bile öyle beğenerek izlemem.öylesine zaman geçsin diye izlerim.
çok harika bi dizi ama batırmasınlar.bu kadar izleyeni varken düşürmesinler diziyi.
benim gibi bir sürü fanatiği boynu bükük bırakmasınlar.
derinmavi_642 12-07-07, 22:15 ruya olmucagi kesin ama bu patlamadan kurtulanlar olursa sasmamak lazin neticede bu bir dizi.
evet bu bi dizi ama o kadarda yapmacık olamaz herşey.dizimizi izlemeyen birisi öyle bi patlamadan sağ çıktıklarını duysa kalitesiz sanar.
dizi bile olsa onlarda etten kemikten insanlar.gerçek yaşantıyı yansıtmaya çalışıyolar.o patlamadan sağ çıkarlarsa....
sağ çıkmazlarsa da olmaz tabi.neyse eylülde izleyip görcez.
masanın etrafındakiler biri kesin gider.yani muratı zeynebi mesutu ve rıza babayı gözden çıkarmamız gerekiyo.mesut giderse ben bi yolunu bulur istanbula gelir yerle bir ederim o seti.
mesut ali ve suat giderse zaten pek izliyceğimi sanmıyorum.izlesem bile öyle beğenerek izlemem.öylesine zaman geçsin diye izlerim.
çok harika bi dizi ama batırmasınlar.bu kadar izleyeni varken düşürmesinler diziyi.
benim gibi bir sürü fanatiği boynu bükük bırakmasınlar.
yok mesut abi gitmesin biyere!
benim icin en onemli karakterler riza baba, mesut, husnu ve ailesi.
hakklisin dizi cok iyi gidiyordu nerden cikti bu ayrilma istegi, kim bu kadar iyi bir diziden ayrilmak ister ki?
İnşallah kimse ayrılmaz.Özelliklede başroldekiler.
Ayrılırlarsa aynı zevkle seyredileceklerini sanmam.
Gözlerimiz hep onu arayacak.
başroldeki herkes kurtulursa bu dizi iyice saçmalar
adamların tam önünde bomba patlıyor ve herkes kurtuluyor..dizi inandırıcılığını kaybeder
başrolden 1-2 oyuncu gider ve onların yerine başka polisler gelir
ha ama herkes kurtulursa ben o senariste dalarım bu nasıl senaryodur o bombadan nasıl kurtulurlar diye :)
başka oyuncular gelirse zevkle izleyeceğimi sanmam herkez kurtulmaz sanırım benim tahminimce başrolerden biri gidecek sanırım inşallah gitmezde başrolerdeki kişiler ağır yaralanırlar gitmezler inşallah
Rüya olmasını dilemekten başka seçenek yok.
O patlamadan sağ kurtulmaları olası değil.Yoksa sıradan bir dizi haline
gelir.Nasıl bir kulp bulurlar bilmiyorum ama senaristlerin işi çok zor
görünüyor.
derinmavi_642 13-07-07, 15:07 Rüya olmasını dilemekten başka seçenek yok.
O patlamadan sağ kurtulmaları olası değil.Yoksa sıradan bir dizi haline
gelir.Nasıl bir kulp bulurlar bilmiyorum ama senaristlerin işi çok zor
görünüyor.
rüya-gerçek meselesi kapadıki.gerçek olduğu kesin.birileri çıkıcakmış.birileri çıkıcaksa rüya olmaz.ama başrollerden biri çıkar belki.
Evet tamam sezon finali cok güzeldi, damgasını vurdu yani ama.. Gerçekten birilerinin ölmesi gerek.. yoksa saçma sapan bişey olur çıkar yani.. Birileri ölücekse de bu sezon finalini sevmedim o zaman.. Çıkmaza girdiler, geri de dönemezler ileri de gidemezler.. Birilerinin mutlaka ölmesi gerek cünkü :img-yes: off kafam allak bullak oldu kac gündür kim ölcek ya ölmezlerse ne yapmaya çalışıo bu senaristler diye düşünüorum ya, sıyırcam yakında o olucak :icon_whis
Evet tamam sezon finali cok güzeldi, damgasını vurdu yani ama.. Gerçekten birilerinin ölmesi gerek.. yoksa saçma sapan bişey olur çıkar yani.. Birileri ölücekse de bu sezon finalini sevmedim o zaman.. Çıkmaza girdiler, geri de dönemezler ileri de gidemezler.. Birilerinin mutlaka ölmesi gerek cünkü :img-yes: off kafam allak bullak oldu kac gündür kim ölcek ya ölmezlerse ne yapmaya çalışıo bu senaristler diye düşünüorum ya, sıyırcam yakında o olucak :icon_whis
haklısın melis bende senin gibi sıyırmak üzereyimm sanırım şu anda herkes aynı durumda hicbir şekilde bir cıkış yolu bulamıyyorummm
rüyea degil artık onu kesin biliyoruzz
birilerinin cıkcagını da kesin biliyoruzzz
ama inş o cıkanlarr başşrollerden olmazz fidan abla vedat müdür gitsin
biran önce eylüll gelsee yoksa sıyırcam iyicee :icon_sorr
derinmavi_642 13-07-07, 17:09 bugüne kadar düşünmekten çıldırmak üzereydim ama anladımki eylül gelmeden yani yeni bölümü izlemeden kimlerin gidiceğini öğrenemiycez.zorda olsa beklemek zorundayız.artık o sahneyi düşünmemeye çalışıyorum.bu bölümde olan güzel sahneleri düşünüyorum.
gel 44. bölüm gellllll
evet derinmavi_642 arkadaşımız doğru söylüyo 44. bölümü izlemeden hiçbirşey öğrenemeyeceğiz
bu yüzden başka bi konu bulalım zaman belki ozmn çabuk geçer
düşünüyorum düşünürum ne bi konu bulabiliyorum nede son sahnenin içinden çıkabiliyorum
OooOoo.. Konu dedik mi laptopkeskin'i iş başına davet etmemiz lazım.. :img-yes: Heey nerdesiniz ya.. Böyle sus pus mu geçiricez yazı.. Hadi artıkk :img-yes: Şu müze işi ne oldu, başlık açmayı denediniz mi? Eşyaları tek tek yazalım hangi bölüme ait olduklarını belirtelim (müzelerde yıllarını verio biz bölüm sayılarını)) resimleri de halledersek tam spr olur.. Hatta (abartırsak) açılış günü fln yaparız.. Arka Sokakları seven ara sıra olsa da takip edenler müzemizi gezip yorum yapabilirler.. :P valla bi ilk olur, spr olur :img-yes:
yaa bu forum neden boşş
kimsecikler yoqq yaa size bi konu dizide en sevdiginiz karakterler kimlerdir ve nedenlerii
umarım begenirsiniz konuyu
ya bi an önce eylül gelsin çook merak ediyorum acaba dizide kimler ölecek
en sevdiğim karakter ali neden ali çünkü çok sempatik ve hareketleri, konuşması çok hoşuma gidiyo
bide suat çok komik kadının her konuşmasında komik bişey illaki geçiyo:P :P
yaa bu forum neden boşş
kimsecikler yoqq yaa size bi konu dizide en sevdiginiz karakterler kimlerdir ve nedenlerii
umarım begenirsiniz konuyu
ya bi an önce eylül gelsin çook merak ediyorum acaba dizide kimler ölecek
benim sevdigim karakterler riza baba neden cunku ekibin babasi ve ekibe sahip ciktihi icin(az mi mesut abi icin urasti), mesut ve husnu abi neden ekibin abileri ve aralarinda gecen konusmalar keyifli oldugu icin vede suat abla vallah suat abla bir numara.
elif__kv.kk 13-07-07, 22:25 aslında hepsi yani hepsinin çok ayrı bi havası var ekip içindeki o şakalaşmalarda muhabbetlerde falan hepsi çok tatlı hepsi çok ayrı benim için mesut çok ii...hüsnü ve ailesi zaten süper:D...zeynep ve muratı da çok seviyorum...rıza baba ve aylada çok iiler...aliyle pınarı zaten çok seviyorum ee tabi özelliklede aliyi:D:D
ama dediğim gibi hepsinin çok ayrı yerleri var çünkü onlar bi bütün:img-wink:
KESKİN_NİŞANCI 14-07-07, 05:04 OooOoo.. Konu dedik mi laptopkeskin'i iş başına davet etmemiz lazım.. :img-yes: Heey nerdesiniz ya.. Böyle sus pus mu geçiricez yazı.. Hadi artıkk :img-yes: Şu müze işi ne oldu, başlık açmayı denediniz mi? Eşyaları tek tek yazalım hangi bölüme ait olduklarını belirtelim (müzelerde yıllarını verio biz bölüm sayılarını)) resimleri de halledersek tam spr olur.. Hatta (abartırsak) açılış günü fln yaparız.. Arka Sokakları seven ara sıra olsa da takip edenler müzemizi gezip yorum yapabilirler.. :P valla bi ilk olur, spr olur :img-yes:
merhaba formeliscimmm,
ben 4 gündür pek uğrayamıyorum buranın halini görünce de üzülmedim değil yani:(
önce müze işinden bahsedeyim sonra da konu açma merasimine geleyim cnmcım:)
müze için resimleri benhermi den sağlıcaz şüphesiz en doğru kişiden yani:)
liste de ben de var…eklemek istediğiniz bi şiy varsa söyleyin:)
cnm hep söylüyorum bu müze işi belki olmaz … üzülmeyelim bir anı olarak hafızamızda kalır
her neyse…
-işte konu-
as-seyircisi nasıldır?dizisi için neler yapar?
Böyle soruları cevaplaması gzl olur…(önceden konuşulduysa özür özür)
-yorum ve hayal gücü epey gelişmiştir
-gözü keskindir(ayrıntıları,mantık hatalarını gözlerimiz iyi kestirir:))
-iyi araştırır(burcu gibi…bir ark daha vardı(arşiv-lale konusunu o sölemişti hatta)dedikleri de bir bir çıkar
-çalışkan ve beceriklidir(multimedyanın vazgeçilmezleri roxel ve hermi gibi:))
-Veee sabırsızdır:)(kocaman bir haftayı bekler ama son gün onlar için saatler bir türlü geçmez:))
not:bir konu açılmış -en sevdiğim karakter ve nedeni-
basit…ali ve mesuttur…
nedeni ise istesem de istemesem de görünmez bir ip beni onlara doğru çekiyor
mutluluğumun sırrıdır ikisi…
sevgilerimle…
46. bölüm eylülde ama çekimler daha önce başlıyor.Pınar da 1,5 ay
ara verdiklerini söylemişti.Bunu söyleyelide nerdeyse 1 ay olacak.
Çekimler başlayınca tüyolarla öğreniriz herhalde kimin ayrılacağını.
Eveet önce yeni açılmış, taze konumuzu cevaplayayım.. Ben dizideki bütün oyuncuları cok seviorum aslında.. Hepsi birbirinden başarılı, birbirinden sempatik, birbirinden vazgecilmez.. Ama bana en yakın gelen, onların oynadığı bölümler geldiğinde beni güldürebilen, cok sirin yaa dedirten kisiler de aralarından sivrilip cıkıo tabi..
ALi => o kadar şirin, sempatik, yakışıklı ve komik ki, aslında amacı komiklik yapmak değil, düştüğü durumlarla, oluşan yüz ifadeleriyle, konuşmalarıyla kendini bize öyle sevdirio ki, onun haline dakikalarca gülesim gelio bazen.. Her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya calıştığı belli oluomuş gibi gelio bana, hep en iyisini yapmaya calısıo , bu dersi her bölümde daha da profesyonel olduğundan cıkarabiliriz..
Çoban Ailesi => Çobanıyla, Suatıyla, küçük afacanlarıyla tam bi komediler.. Başlarına gelenler mi diyim, kendilerini düşürdükleri komik olaylar mı diyim, aralarında gecen konuşmalar bile hepsi kırıp gecirebilio insanı.. Suat zaten tamm bi alem, çenesiyle öldürür insanı, Hüsnünün sabrına hayrannım.. Afacanlar desen kahkaha bombası, o yaşlarında başlarına açtıkları işler, komiklikler, öc almalar.. Tek kelimeyle komediler..
Mesut => Daima ayakta dimdik durmaya çalışan, üzüntüsünü, sıkıntısını eve ve merkeze gelirken hep kapının önünde bırakan, başkalarını düşünen iyilik meleği gibi bi adam.. OLgun ayrıca da cok komikk.. Hüsnüyle bizim laleye takılmaları öldürüo bizi.. O ince espirileri, yeri geldiğindeyse günün özetini yapan konuşmaları.. Bambaşka bi adam.. Farklı olduğu için çok sewiorumm :img-yes:
Diğer oyuncuları da benim için yeri bambaşka, onlar olmasa aralarından bi farklılık var diyerek seçtiğimiz bu değerli kahramanlar da olmazdı.. Hepsi bi bütünn, tüm arka sokaklar ekibi.. Bu haliyle çok güzell.. İns yeni bölümlerde de aralarında hicbisi girmez (ölüm gibi))
önce keskinin konusuna cevap veriim.bence arka sokaklar seyircisi:
-cook makaradırlar(herkesin yorumunda ince bi espri olur..)
-calışkandır.(resimlerimiz,yorumlarımız ve diğer seylerimiz hiç gecikmez.)
-akıllıdır(konustuğumuz konulardan ve yorumlarımızdan anlasılsdığı gibi.)
-meraklıve sabırsızdırlar.(bir bölümü nası beklediğimiz ve ne cileler cektiğimizi hepimiz bilioruz)
-vee cok tahmincidir.(ama tahminlerimizde biraz ters köseye yatıoruz.)
şimdide diğer konuya cevap veriim.en savdiğim karakterler ve nedenleri:
karakterler:mesut,murat ve zeynep((aslında herkesi seviorum ama bunlarda beni ceken bişi var diebilirim.))
nedenleri:
mesutu seviorum cünkü;adamın basına o kadar sey geldi hala dimdik oğlu için ayakta..yani bi insanın bi kişi için herseye dayanabilmesi cok güzel..
muratı seviorum çünkü;cok delidolu,hem zeki hem calışkan,birini cok tatlı sevio yani asık olunca tam süper oluyo..hani aptal asık derler ya onun gibi.üzülünce tam üzülüo sevinince tam sevinio.
zeynepi seviorum cünkü;bence bi insan için en acı deneyim sevdiklerinin ölmesidir.hele ki bu babasıysa..ama zeynep hala ayakta ve hayat dolu.. ve bi insanın yapabileceği en güzel seylerden birini yapıo.sevio..
neyse simdilik bu kadar herkese ii geceler..bye
ekipi bozacaklar eminim yaa göya tatildeydim onu bile yaptirmadilar kac haftadir düsünüyorum nolacak kim ölecek ama nolur kimse ölmesin yaa dizi zaten bu ekiple muhtesem
ben bütün ekibii cook seviyorumm ama benim icin zeyneple muratın yeri cook başkaa onları ayrı bi seviyorum ikisde hayat dolu tatlı ikiside birbirine deliler gibi aşıkk
murat cook deli doluu yakışıklıı ailesine coook baglıı sevdigi için herşeyi göze alann aşkını belli edenn
zeynep cok güzell hayat doluu cok belli etmesedeee oda deliler gibi aşıkk
:img-wink:
bende baş karakterlerden birilerinin ayrılcagını düşünüyorumm inş böyle bişey olmazz
herkese iyi gecelerrr
nee bu boyle iskimseler yok!
arkadaslar birseyler yapmak gerek bu iki ay boyle gecmez!
yeni baslikta acilmis.
ya bu muzelik esyalar isi ne oldu? bitti mi?
arkasokaklar
Evett kimse yokk, müze işi de kaldı öyle, kimse yok ki resimler lazım isimler lazım.. Neyse herkesin olduğu bi zaman o da yapılır.. Ben de şu güzel konuyu cevaplayayımm..
Arka sokaklar izleyicisi:
1-) Farklıdır, özeldir.. Sadece dizinin fanı olmakla kalmayıp diğer fanlarla iletişim içindedir, hatta bu öyle bi iletişim ki gittikçe sıkı dostluklara dönüşmektedir.. Örnek: Burcu istanbula geldiğinde Şenay ona istanbulu gezdirdi, dostluk forumla sınırlanmıo yani, Örnek2: Öznur ya da bi başkası forumdan ayrılma kararı aldığında hepimiz tek bilek olduk gelmesi için.. "amaan boşver gitsin napıcaz onu" demedik bi kere bile..
2-) Şakacıdır, komiktir, daima espiriler içinde yorumlar yapılmaktadır.. Hatta bu güzel yorumlar, espiriler uğruna bir de imzamız var hatırlatayımm (: (:
3-) Fazla üreticidir, daima yeni fikirler, yeni imzalar yeni avatarlar yapma çabası içindedir.. Hatta öyle bi üreticilik ki bu müzeler, iki saniyede üretilen senaryolar, aslında olmayan ama olması istenen hayali ilişkiler.. ohoo :img-yes:
4-) Dizisine bağlıdır.. Yeni tüyolar, güzel yorumlar okuyabilmek için gündüzleri veya geceleri pc başında kafa patlatır, göz yorar (tabi buna değer..)
5-) Özverilidir, yaptığı imzayı resmi avatarı en iyi şekilde yapıp sunmak ister, yazdığı replikler yanlışsız olsun ister, en küçük ayrıntıyı bile kaçırmamak için büyük özen gösterir..
6-) (Damak zevki gibi) Dizi zevkine sahip biridir.. Nasıl bir dizi izlediğinin farkındadır, Onca dizi arasından kendine kaliteli, sürükleyici, oyuncu kadrosuyla bambaşka güzel bi dizi seçmiştir.. Böyle bi zevke sahip olmak ta çok değerli birşey olsa gerek.. Öyle ki birçok değerli as fan'ına, bi çok değerli zevk sahibi arkadaşlara sahibiz.. :img-yes:
arkadaşlar ben burdayım... ilk bölümden itibaren yorumlara başlayalım demiştim ama kaldı öyle... eee konu başlığımız da bölüm yorumları olduğundan bu konulara da hiç girmeyeyeyim dedim...:img-blush
müze konusunda ciddi çalıştığımı belirteyim önce... :) yani önce resimleri hazırlamam lazım... sağolsun nişancı bana listeyi iletti... 1. bölüm resimlerni eklemeyi bitirince müze başlığını da açarım sanırım (resimleri toplamayla, olmayanları da çekmeye çalışıyorum da:img-yes: )
konuya girmeyeyim desem de şu arka sokaklar izleyicisi nasıldır sorusuna bir cevap vereyim bari...
arka sokaklar izleyicileri bir bütündür... her birinin farklı meziyetleri vardır ve bunları sergilemekten çekinmezler... gece-gündüz farketmeden her an arka sokakar adına bişeyler yapmaya çalışırlar (resimleri 4'e kadar eklemeye çalıştığım geceler örnektir)... tek eksiği yorum yapmamaktır... gerek çalışmalara teşekkür yorumu yazmakta, gerekse forumda kimse olmadığı zamanlarda mesajları okuyup, çalışmalara bakıp çıkarlar...:icon_sorr
Ben şahsen anlatabilirim.. Bizler dedik ki arka sokakların güzel ve özel bölümlerinde kullanılan belli başlı eşyalar vardı.. Her bölümde gördüğümüz, bazı kahramanların elinden düşmeyen "müzelik" eşyalar.. Biz de dedik bu eşyalar bu kadar önemli, bölümlerde gösterildi, öyleyse bir müze açalım ve sergileyelim :img-hyste Evet ilginç bi fikir.. Ayrıca bu eşyaların sevgili duygucuğum tarafından birer resimleri de olucak, böylece daha kolay tanıcaz, seni de açıldığı zaman müzemize beklerizz :img-wink:
Duygucum evet bazı noktalarda haklısın.. Teşekkür etmioruz fazla, emeğe saygı ilkesine haksızlık bu.. Bundan sonra ben de başta olmak üzere dikkat edicem emin olabilirsin :img-wink:
evet dugucum en başta ben omak üzere bi kaç arkadaşımızda sadece yorumları okuyup çıkıyo ben bazen yazıcak bişey bulamıyorum ve sadece yorumları okuyorum ama bundan sonra daha dikkatli olucam
eylül gelse yeni bölümleri izledikçe yorumlarımı daha yaparım ama gelmiyo :icon_sorr
arkadaşlar ben burdayım... ilk bölümden itibaren yorumlara başlayalım demiştim ama kaldı öyle... eee konu başlığımız da bölüm yorumları olduğundan bu konulara da hiç girmeyeyeyim dedim...:img-blush
müze konusunda ciddi çalıştığımı belirteyim önce... :) yani önce resimleri hazırlamam lazım... sağolsun nişancı bana listeyi iletti... 1. bölüm resimlerni eklemeyi bitirince müze başlığını da açarım sanırım (resimleri toplamayla, olmayanları da çekmeye çalışıyorum da:img-yes: )
konuya girmeyeyim desem de şu arka sokaklar izleyicisi nasıldır sorusuna bir cevap vereyim bari...
arka sokaklar izleyicileri bir bütündür... her birinin farklı meziyetleri vardır ve bunları sergilemekten çekinmezler... gece-gündüz farketmeden her an arka sokakar adına bişeyler yapmaya çalışırlar (resimleri 4'e kadar eklemeye çalıştığım geceler örnektir)... tek eksiği yorum yapmamaktır... gerek çalışmalara teşekkür yorumu yazmakta, gerekse forumda kimse olmadığı zamanlarda mesajları okuyup, çalışmalara bakıp çıkarlar...:icon_sorr
evet duygucum çok haklısın valla bende çok boşladım başlığı artık pek yorum yazmıyom utandım valla artık boşlamıcam başlığı hem artık aile imzalarımıza başlasak diyorum
derinmavi_642 16-07-07, 07:21 dizide en sevdiğim karakter tartışmasız mesut.ondan sonra ali ondan sonrada suat.bu üç karakteri çok seviyorum.bütün oyuncuları seviyorum ama bu üç kişinin yeri ayrı.bu diyizi bi gerilim, heyecan, çatışma bi mesut bi ali bide suat için izliyom desem yeridir.aşk olayları beni pek ilgilendirmiyo.
iki günde anca bi sayfa ilerletmişsiniz.hiçmi uğramıyosunuz bu foruma ya.
as izleyicilerinden bahsetmişsiniz.bende bikaç şey yazıyım
dikkatlidir diziyi izlerken hiç bi noktayı kaçırmaz ve diziyi asla mecbur olmadığı sürece izlememezlik yapmaz.
eski bölümleri unutmaz.yeri geldiğinde eski bölümler hakkındada konuşur.
sabırsızdır bi hafta boyunca meraktan çatlar.
ben arka sokaklar izleyicileri hakkında bi yorum yapmamıştım hemen yapıyım
meraklıdır diziyi izlerken bile birazdan nolucak şu sahne gelsede merakımızı gidersek der ve
dikkatlidir diziyi en ince ayrıntılarına kadar izler
sabırsızdır 1 hata onlar(yani bizim) için hiç geçmez
diziyi kaçırmamak için elinden geleni yapar kaçırsa bile napar eder o bölümü mutlaka izler
KESKİN_NİŞANCI 16-07-07, 08:59 müze konusunda ciddi çalıştığımı belirteyim önce... :) yani önce resimleri hazırlamam lazım... sağolsun nişancı bana listeyi iletti... 1. bölüm resimlerni eklemeyi bitirince müze başlığını da açarım sanırım (resimleri toplamayla, olmayanları da çekmeye çalışıyorum da:img-yes: )
arkadaşlar bu -müze-nin fikir ablası olarak:kahve yoğun çaba harcıyoruz
ve duygucum senden ricam resimleri tamamlaman ve sanırım şöyle yapacaksın
önce bir resim(mesela aylinin laptopu)altına verdiğim yazı:icon_whis
buraya resim eklemeyelim(duyguya ö.m yoluyla verirsek daha sağlıklı olacağını düşünüyorum)
ha bir de bende liste var ama eğer eklemek istediğiniz bir şey varsa söyleyin
çünkü bu müze hepimizin müzesi:img-hyste
not:arkadaşlar eski bölüm yorumlarını yeni sayfa açıldığında yapmayı planlamıştık:)
ki yeni sayfada açılmadı bir türlü:)
o yüzden yorumları ben kendi adıma söyleyeyim -arşivliyorum-:)
yeni sayfa açılırsa yani inş ekliycem:img-blush
siz ne dersiniz?:icon_whis
bi not daha:ist-delegem insan bi bakar buraya demi:img-icecr
komserim de yok tatile çıktı sanırım/haber de verilmedi:icon_whis
bi bi bi not daha:konuma yorum yapanlara sevgilerimi yolluyorum...
elif__kv.kk 16-07-07, 10:11 bi konu daha açılmış sanırım onada yorumumu yapayım hemen...
as izleyicisi;meraklıdır diziyi izlerken bile bi sonraki sahneyi heyecanla bekler...
araştırmacıdır.dizisi ve oyuncuları hakkındaki herşeyi araştırır bulur ve öğrenir...
çalışkandır gece yarılarına kadar resim ekleyebilir siteye:img-wink:
dikkatlidir diziti izlerken en küçük bi ayrıntıyı bile kaçırmaz
ayrıca birbirlerine bağlıdırlar:img-yes: :img-wink:
ewet yeni baslık bi türlü acılamadıa ama yakındır..neyse salı günleri kanal deyi acmıorum artık..arka sokaklar yok die salı günlerine küstüm resmen..biran önce baslasın özetin ve fragmanın gelceği günleri iple,yeni bölümü halatla cekiorum:)
müzenin acılmasına da az kaldı sanırım..keskin ve duygu tüm gayretlerini gösteriolar.onlara sabır diliorum..neyse bide duygu demiş ya yorumları okuyıp cıkmayın die.ondan hemen bişiler yazdıım.herkese sevgiler.
Merhaba Arkadaşlar içimizdeki hayinlere inat yine ve yeniden burdayım şimdi öncelkile canım laptopkeskinimin konusuna cevap vereyim
As izleyicisi:Şanslıdır ve bu şansının farkındadır
As izleyicisi:izlediğinin bir masal değil gerçek hayattan alıntı olduğunu bilir bu nedenle diğerlerinden daha özel bir kitledir
As İzleyisici:Gece gündüz demez dizisi için bir şeyler yapar yapmaya çalışır elinden hiç bir şey gelmese bile yorum yapar ve bir şekilde dizisine sahip çıkar
As İzleyicisi:Pinpon topu gibidir ters köşeye gider gider geri gelir:D
As İzleyisi:Dizi hayatın merkezi haline getirdiği için insanlar tarafından anlaşılmaz bulunsa da aslında bazıları hariç çok şeffaftır
As İzleyicisi:Ortak nokta bulurlar bknz.aşk sahnelerindeki o kocaman aptal gülümseme:D
As İzleyicisi:Sadıktır yarı yolda bırakmaz
As İzleyicisi:Forumu eğlence amaçlı değil işi gibi görür
"
"
"
"
bu liste uzar gider
ARKA SOKAKLAR Seyircisi Farklılığın Farkındadır....
elif__kv.kk 16-07-07, 13:30 arkadaşlar eski bölümleri izleyip yorumlamaya ne zaman başlıcaz??şu müze işi içinde emek harcayan arkadaşlara çok çok teşekkürler...elleri dert görmesin:img-wink:
şenay canım sana noldu???neden foruma girmeme kararı almıştın??
ama bu fikrini değiştirmene ve foruma girmene çok sevindim:happy0064
Herkese merhaba sabahtan beri forumdayım da yazamadım bir türlü buraya 5 gündür internetim yoktu hepinizi çok özledim:)
Hala 1. bölüm yorumlarına başlamamışsınız..Yarın salı izlemeye ne dersiniz??Hatta arka sokaklar günü arka sokaklar saatinde..
Arka Sokaklar izleyicisi
-Geyikten hoşlanır:)Mesajımı alan aldı:)
-Dediğiniz gibi farkı farklıda keşfeden farklı izleyicilerdir..
-Her zaman söyleyecek bir sözü yapacak bi yorumu vardır..
-Rüyasında en az 1-2 kere arka sokakları görmüştür.
-Diziyi izlerken hep kendine rol arar..
-Ortak noktada buluşabilir...Dizideki hangi oyuncunun fanı olursa olsun salı günü saat 20'de televizyonunun başı olur...
-Biraz sapıtmışsa benim gibi cumartesileri fragmanı izleyebilmek için saati kurar..Daima fragmanı ilk görmek ister..
-Bi de bu foruma takılmışsa burdan kendini alamaz..Gece gündüz dinlemez arka sokaklar için hep burdadır...
Not1:31 temmuzmuş komiserim reytinglerden baktım..Gitti boşuna 3 imzam:icon_sorr
Not2:http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=74 allah rızası için oy verelim arkadaşlar..
Altına 30.07.2006 diye tarih atmıştım silemem ki:)Geri dönüşüm kutusuna atarken içim acıdı valla komiserim:)Zaten eskiler oy vermiştir ondan şüphem yok:)Sence ben eski miyim dermişim:)Ciddi ciddi geyik yapmaya başladım susuyım bari...Forum geyik ve chat ortamına dönmesin:)Gerçi dönmese de rahatsız olanlar yine olur ama:)
Tekrar izliyorsak ben izlememiş gibi davranmaya başlıyorum..Yarın Arka Sokaklar diye bir dizi başlıyormuş duydunuz mu??Özet de bayaa ilginç:)Umarım iyi reyting alır:)Fazla uçtum galiba:)
Yapılan uyarılara ragmen sohbet ortamına devam etmek,tartısma ortamı yaratmak sonucu baslık 1 gün süreyle kapatılmıstır
Not:Bu baslık tarafımdan gün be gün kontrol ediliyor.Her konudan haberdar oluyorum.Birbirinizi suclayacak bir durum olmadıgı düsünüyorum
başka bir üyeyi ya da üçüncü bir şahsı küçültücü, hakaret içeren ya da kışkırtıcı yazılar yazılamaz. Gerek diğer üyelere gerekse yöneticilere karşı Laubali üslub kullanan üyeler forumdan uzaklaştırılır.
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve bağırmak bir saygısızlık örneğidir, bu yüzden bu tür konular mesaj sahibine bildirilmeden düzenlenir veya ya silinir.
Açılan konuyla alakasız yazılar, sadece gülümseme, aşırıya kaçan görüş ifade edici uzatmalı harf kullanimi ve resimleri alıntı yapmak yasaktır.
Her ne konu da olursa olsun, tartışmalara ve eleştirilere yön veren konular açmak, mesajlar göndermek yasaktır. Üyeler kendi aralarındaki tartışmalar için forumu kullanamaz. Tartışmalar ve kişisel konuşmalar sadece özel mesaj yolu ile yapılabilir.
Forum içinde yeni bir konu açarken, bir konuya cevap yazarken kullanılacak karakter kalınlığı 1punto veya 2punto olmak zorundadır. (2 Punto standarttır, 3 ve 4 punto ile yazılmış mesajlar uyarılmadan silinecektir.).
Yazılarınızda vurgulamak istediğiniz yerlerde ve dikkat çekmek istediğiniz kelime veya cümlede Renkli Yazı, Yazı Tipi (Kalın, İtalik, Altı Çizgili) kullanılabilir.
Bu uyarıdan sonra, forum kurallarına aykırı hareket edenler, çeşitli sürelerle uzaklaştırma cezası alacaklardır. Lütfen, özenli olunuz ve forum kurallarına uyunuz.
Yeni sezonu meraklar bekliyorum kafamda aşırı derecede çok soru var özelikle filiz taçbaşın yaptığı açıklamadan sonra dahada meraklanmaya başladım diziden kim ayrılacak onu cok merak ediyorum
Yeni sezonda birçok beklentim var diziye biraz aksiyon katabilirler ayrıca bir olayı 2 veya 3 bölüme yayabilirler böylece daha hecanlı olabilir dizi
ayrıca takip sahnelerinde operasyon sahnelerinde profosyeneler ama daha profosyenel olabilirler yeni olaylar mesela istanbulda bir yerde bombalı saldırı olabilir mekana dekorlar ile bomba patlamış süsü verebilirler
Ayrıca bir isteğim daha var lütfen yeni sezonda jenerik değişik olsun.
derinmavi_642 18-07-07, 14:40 jeneriğin değişmesini hepimiz istiyoruz.buket hala duruyo ya jenerikte sinir oluyorum.
başlık açılmış.bi gün zor dayandım forumsuz.
ben diziden rıza baba ayrılsın istiyorum.sadece emir veriyo yani.operasyonlarda pek işe yaramıyo gibi geldi bana.tbi herkesin fikri değişir.bide şu pınr-li olayından sonra iyice gıcık oldum rıza babaya.
yesim-jade 18-07-07, 14:54 jeneriğin değişmesini hepimiz istiyoruz.buket hala duruyo ya jenerikte sinir oluyorum.
başlık açılmış.bi gün zor dayandım forumsuz.
ben diziden rıza baba ayrılsın istiyorum.sadece emir veriyo yani.operasyonlarda pek işe yaramıyo gibi geldi bana.tbi herkesin fikri değişir.bide şu pınr-li olayından sonra iyice gıcık oldum rıza babaya.
evet jeneriğin değişmesini bende istiyorum .
rıza babaya gelince diziden çıkmasını asla istemem çünkü her karakter diziye ayrı bir tat katıyo bence ama rıza babaya son bölümde sinir olmadımda değil ne kötülüğünü gördü ki alinin bu kadar sinirleniyo.neyse jenerik değiştirilirse çok iyi olur bu arada ben yeni üyeyim.
bence rıza baba ali ve pınarın arkasından gizli işler çervirdiğini düşündüğü için kızdı ali daha önce söyleyebilseydi bu kadar tepki göstermezdi belki
evet jeneriğin değişmesini bende istiyorum
derinmavi_642 18-07-07, 14:59 evet jeneriğin değişmesini bende istiyorum .
rıza babaya gelince diziden çıkmasını asla istemem çünkü her karakter diziye ayrı bir tat katıyo bence ama rıza babaya son bölümde sinir olmadımda değil ne kötülüğünü gördü ki alinin bu kadar sinirleniyo.neyse jenerik değiştirilirse çok iyi olur bu arada ben yeni üyeyim.
son bölümde gıcık oldum rıza babaya.ama önceden gıcığım yoktu.yani ne biliyim itici geliyodu bana.hani dizide herkesin sevdiği ve gıcık olduğu kişiler olur ya benimkide o.
ama ali ve pınara bu kadar sinirlenmeye hakkı yok.zamanında o da yapmış aynılarını.kendininde yaptığı bişeyi kızı yapınca kızmaması gerekiyo.haksızmıyım.
adın yeşim galiba.
yesim-jade 18-07-07, 15:22 son bölümde gıcık oldum rıza babaya.ama önceden gıcığım yoktu.yani ne biliyim itici geliyodu bana.hani dizide herkesin sevdiği ve gıcık olduğu kişiler olur ya benimkide o.
ama ali ve pınara bu kadar sinirlenmeye hakkı yok.zamanında o da yapmış aynılarını.kendininde yaptığı bişeyi kızı yapınca kızmaması gerekiyo.haksızmıyım.
adın yeşim galiba.
evet adım yeşim son bölümde rıza babaya ben de gıcık oldum yani niye bu kadar kızıyoki?ama şu da bir gerçek rıza baba pınarı çok seviyo ve kızını kimseyle paylaşmak istemiyo ama sonuçta ali iyi çocuk valla rıza baba çok şanslı
bence daha sevinmesi gerekirken böyle yapması benide sinirlendiriyo.bıraksında ikiside mutlu olsun biz de mutlu oluruz hem böylece
KESKİN_NİŞANCI 18-07-07, 15:57 bazı duyurularım olcaktı:img-blush
1.si biliyorsunuz as yıldönümümüz yaklaşıyor
ve as cilerle bu harika günü kutlamak istedik:img-icecr
katılmak isteyenlerin msnleriyle bana başvurmalarını dile getirmiştim
2.si de eski bölüm yorumlarına geçmeye karar verdik
her salı saat 20-00 de izleyip yorumumuzu ekleyelim...
dün başlık kilitlendiği için ben bugün ekliycem ve herkesten de bekliyorum
duyurulardan sonra
1.bölüm yorumumu ekliyorum(saolsun duygucum da resimleri eklemiş)
İlk bölüm yorumum…izleyip anında yorum yazdım
Değişik oldu sanırım:)
mesutun halleri
mesut:bi şey mi diycektin?
Aylin:biraz fazla olmuyor mu?
Mesut:görev icabı:)hadi oyna…bi tane daha yollasana:)
Ya şu repliğe ne demeli?
Demek benim silahımı alırsın ha:)
Mesut formunu koruyor…
Onu zor günlerin beklediğinin ilk bölümlerde sinyali veriliyor
Keskin nişancı iş başında:)
Ona iyi vurur musun diye sorulur mu kardeşim…Adamı gözünün bebeğinden vurur o
İşte- koptuğum an-
Zeynepin gelişi…muratın halleri
Başkomserine giden tim yollar ondan geçiyomuş:)
Hüsnünün kamyon çarptı tabirine -koptum-
Aylinin bu iki ismi Zeynep le tanıştırması süperdi
Çoban: çoban… hüsnü çoban:)
Aylin:Mesut bey:)(öyle bir telaffuz edişi var ki aylinin:))
Yani kopmamak elde değil:)
not: ben 1.bölümü benhermiciğimin malum siteye eklediği videolardan izledim(ve tamamını) ama diğer bölümleri nasıl izleyeceğimi bilmiyorum baştan sona yok sanırım
KESKİN_NİŞANCI 18-07-07, 17:06 hakkaten bende bulamadım ilk bölmüleri.you....'de ilk bölümler yok.en iyisi 25. bölümden başlayalım.
ben sormuştum cevap veren olmadı.yıldönümünü msn'demi kutlıycaz?
ewt cnm msn de kutluycaz...çünkü burda asla olmaz
orda sohbet ortamı yaratmayı düşünüyoruz:)
gelelim diğer soruna:)
biz bütün bölümleri zaten izledik maksadımız as cilerle ilk bölüm yorumlarını paylaşmak...
mesela komserim 21.bölümde buraya geldi
ve ilk yorumları kaçırdı ben de aynı şekilde:icon_sorr
ilk bölüm yorumlarımı canlarımla paylaşmak istiyorum onlar da aynı şeyi düşünüyo:img-wink:
yoksa ister 30 dan ister 40 dan başlayalım farketmez :img-wink:
çünkü onları yorumladık:)
1. bölüm yorumum..İnternetimde bu aralar problem eksik olmadığı için izleyemedim yakın zamanda ama an be an aklımdadır her sahnesi..
İlk sahnesine bayılırım ben bu bölümün..Murat'ın taksici halleri..Uğur'u çok seviyorum ben ya:)Her hali ayrı güzel.. Aylin'i aktif gördüğümüz bir operasyonla başlamıştı dizi tüm hızıyla:)Kim derdi Aylin'in sonradan laptop gülü olacağını..Aylin biz seni böyle de çok seviyoruz..Ama saçlarını kestirme:)Öyle daha iyi:)
Mesut'umun hali içler acısı:icon_sorr Başkomiser Osman'ımız vardı:icon_sorr
Zeynep'in gelişi:)Muhteşem..O önceki anneyi de hiç sevmiyorum..Normalde oyuncu değişimlerinden nefret eden biri olarak o anne gerçekten çok itici..Ama ordaki replikler güzel:)Murat'ın elindeki kahve Murat'ın bakışları unutmayacağım sahnelerden biri:)O kahve de müzelik onu da alın bak o gün unutmuşum..Muratla Zeynep'in ordaki replikleri muhteşem..
Hüsnü geçim sıkıntısı içinde bi de evde çılgın dede var:)O çılgın dedeyi geri istiyorum(z)..Osman için düzenlenen parti..Osman'a verilen hediye..Çim biçme makinesi di mi onun adı..Pek alakam yoktur öyle şeylerle ama çok yaratıcı bir hediye..Muratla Yavuz onlar da süper kardeş ya:)Basket oynamaları falan güzel sahnelerdir..Sonra vatan caddesinde Zeynep hakkında sohbet etmeleri güzeldir.Vatan caddesinde 4-5 yılı geçmiş biri olarak şanssızlığıma yanarım..(Seti göremememe)
2. operasyon topkapı'da kapkaç olayı..Orası da çok iyi bildiğim yerlerden birisi olup bayaa macera yaşadığım yerdir..Anısı büyüktür ben de..O operasyon için çay bahçesine gitmişlerdi..Ordaki çay bahçesinde Hüsnüye kopmuştum..Eski bir sabıkalının elini mi öpmüştü öyle birşeyler yapmıştı..Oradaki anneye çok acımıştım..Eşyalarını sonra geri getirmeleri de güzeldi.. Milli piyango bilet aldıkları bölüm 1. bölüm aynı zamanda di mi?Orası da güzeldi..Ve finali berbattı Osman haketmiyordu arkadan bıçaklanmayı..
Yorumlamadığım sahne kalmadı di mi?31 Temmuz yıldönümü betül'cüm..Komserim orda beni unutmamana sevindim..Şöyle bi sorunumuz var..Her bölümü 2 günde bir yorumlarsak 43x2=86 gün geçer...86 gün de 2 ay 26 gün..Yeni sezona ben ağustosun son haftasıyla eylülün 2. haftası arasında geçerler diye düşünüyorum..O yüzden yetişmez..Şimdilik 2-3 günde bir bölüm izleyebiliriz..Sonra belki gazı alırız günde bir bölüm yorumlarız..
Kanald'nin sitesinden diğer bölümleri izleyebiliriz belki..Gerçi ben ordaki şifremi unuttum ama..Bi çare bulunur elbet..
KESKİN_NİŞANCI 18-07-07, 20:21 komserim:img-in_lo bu ne bölüm yorumudur:img-in_lo
ah ah komserim :img-icecr diziyi özlediğimi farkettirdin bana be yine:)
benim yorumladığım bölümün -en-leri oluo o zaman
seninkini okuyunca:img-in_lo
şu vatan-caddesi olayını senden bi gün dinlemek isterim haberin ola:)
komserim bu gidiş sohbet ortamı yaratır en iyisi bölüm yorumuna yorum yapayım ben yine:)
milli piyango biletini 1.bölümde almışlardı ewt,zeynepin ilk devriye sefasında
haftada bir bölüm yorumu yapsak diye düşünüyordum
ama sen süpersin yine -toplamışın-çarpmışın-bölmüşün:) helal valla
ne de olsa -sayısalcısın- :) her neyse...
valla ben 6 bölüm(sadece özel sahneleri)/çünkü başka yok,izledim yorumumu arşivledim:)
herkesten bekliyoruz 1.bölüm yorumu:img-wink:
yorumlara da yorum katalım dimi:happy0064
not:müzemiz açıldı...benhermi resimleri eklio...bi uğrayın derim
elif__kv.kk 18-07-07, 20:29 evet eski bölüm yorumlarına başlamışız:D
heycanlı bi operasyon sahnesi aylini operasyonda görmek keyifli:img-wink:
adam aliye iyi vururmusun dedi alinin cevap süperdi:D:D
murat ve yavuzda çok tatlılardı:D:D osman komiserimizede yazık oldu bi hiç uğruna öldü adamcağız:sad53: :(
not:evet müzemiz açılmış hayırlı uğurlu olsun:happy0064 :happy0064
derinmavi_642 18-07-07, 20:35 aylini iki kez gördük operasyonda.ben operasyonlarda görmek istiyorum onu.aylinin silah tuttuğunu da bi kere gördüm.hep masa başında olmuyo ama.
ya ben çok merak ediyorum bu keskin nişancılar nasıl eğitim alıyolar.hedefe bak vur.bu kadar kolay.onu bende yaparım.
osman öldüğünde çok üzülmüştüm ben.hele oğlunun ve eşinin hali beni çok üzmüştü.keşke öldürmeselermiş be.ne güzel adam emekli olmuş.
elif__kv.kk 18-07-07, 20:38 evet osmanın ölüm işi kötü olmuştu adamcağızın tam rahata ericeği tam huzura kavuşacağı zaman....:sad53:
oooo herkes yapmış 1.bölüm yorrumlarını ben daha izlemedigim icin yorumlamıcamm(gerci kimbilir kac kere izlemişimdir dee :img-wink: izleyip sıcagı sıcagına yorum yapmak istiyorumm)
müze de acılmışşş hayırlı olsunnn:happy0064
derinmavi_642 18-07-07, 21:09 oooo herkes yapmış 1.bölüm yorrumlarını ben daha izlemedigim icin yorumlamıcamm(gerci kimbilir kac kere izlemişimdir dee :img-wink: izleyip sıcagı sıcagına yorum yapmak istiyorumm)
müze de acılmışşş hayırlı olsunnn:happy0064
cnm bende izlemedim ilk bölümü.bölüm özetine göre yorum yapçam.nasıl olsa okuyunca izlediğim için gözümün önünde canlanır hemen.
evet müze açılmış.duygu bazı resimler eklemiş bile.bende ekliyim dedim ama beceremedim.
ilk bolum super:happy0064 herkezin hikayesi bastan yapilmis husnu'nun ve mesut abi'nin zor durumlari icimi ciz etti vallah :img-cray: riza baba cok guzel turku soyledi sesi de guzel biz en iyisi riza babayi popstar alaturka'ya alalim kesin birinci olur:img-yes: :) zeynep kedini agirdan satiyor murat'a afferim zeynep'e (her kusun eti yenmez muratcim):) ama aliyi ilk bolumlerde cok tanimiyoruz sadece keskin nisanci oldugunu biliyoruz.bye
yesim-jade 19-07-07, 15:02 kanal d dizimizin tekrarlarını verse keşke biz de her gün izler yorumlarımızı yapardık ben dün birinci bölümü seyredemedim seyreden arkadaşlar olmuş okuduğum kadarıyla .birinci bölüm gerçekten çok güzeldi gerçi dizimizin her bölümü çok güzel.bu arada müze açılmış hayırlı olsun ardaşlar:happy0064
eee niye kimseler yok burda tek başıma kaldım vallabye
kanal d dizimizin tekrarlarını verse keşke biz de her gün izler yorumlarımızı yapardık ben dün birinci bölümü seyredemedim seyreden arkadaşlar olmuş okuduğum kadarıyla .birinci bölüm gerçekten çok güzeldi gerçi dizimizin her bölümü çok güzel.bu arada müze açılmış hayırlı olsun ardaşlar:happy0064
eee niye kimseler yok burda tek başıma kaldım vallabye
Kanald biraz değişik kanal..Şu an kanald'ye tekrarlar için mail atsak kesinlikle yayınlamaz..Kendi maillerimden biliom..Biz de diziyi televizyonda izlemek isteriz ancak kanald'nin tekrarlar konusunda yayın politikası biraz değişik keser biçer bölüm ekler bölüm çıkarır..Bazı dizilerin tekrarını abartır.(Sihirli annem,acemi cadı)Biz her tekrarı severek izliyoruz ancak normal izleyicilerin de bıkmasını istemiyoruz..O yüzden tekrar işi biraz zor iş..
İzlemeseniz bile yorum yapın ya katılım beklediğimden az çıktı eski bölüm yorumlarına:img-yes:Bi de dün Pınar,Rıza Baba ve Ayla hakkında yorum yapmamışım.İçimde kaldı yapmazsam çatlarım..Çok güzel sahnelerdi gerçekten..Rıza Baba'nın sesi gerçekten güzel..Ama popstar alaturkaya göndermeyelim bence..Ebru Gündeşle falan evlenir:img-hyste Ayla'ya yazık olur..Dün taktım Osman'ı bıçaklayan çocuğun adı neydi diye:)biraz izledim 1. bölümü tekrar..Osman Başkomiser giderken bi bakış atmış..Belli etmiş nereye gideceğini..Gerçi çocuğun adını bulamadım ama iyi oldu izlemem..Rıza Baba'nın koşuşu da güzelmiş..Berberciyle muhabbeti de:)
Edit:http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=74
oy verelim arkadaşlar misafirler siz de üye olup oy verin:)Bayılıyorum mesajları editlemeye:)Bu arada kandilleriniz mübarek olsun:)
yesim-jade 19-07-07, 16:26 [QUOTE=$ewim;4124018]Kanald biraz değişik kanal..Şu an kanald'ye tekrarlar için mail atsak kesinlikle yayınlamaz..Kendi maillerimden biliom..Biz de diziyi televizyonda izlemek isteriz ancak kanald'nin tekrarlar konusunda yayın politikası biraz değişik keser biçer bölüm ekler bölüm çıkarır..Bazı dizilerin tekrarını abartır.(Sihirli annem,acemi cadı)Biz her tekrarı severek izliyoruz ancak normal izleyicilerin de bıkmasını istemiyoruz..O yüzden tekrar işi biraz zor iş..
anladım cnm haklısın.bu arada ben birinci bölümü seyredememiştim dün ama yine de yorum yapim muhteşem bi bölümdü öncelikle.zeynepin gelişi muratla arasında geçen konuşmalar süperdi aylini operasyonlarda görmek güzel keşke her operasyona katılsa.:img-wink: aliye de o soru sorulur mu bırak adam vurmayı pınarı tam 12 den vurmuş kişi adamı mı vuramıycak her ne kadar birbirinden ayrı konularda olsa ali bu işin ustası olmuş artık .ilk bölümlerde çıkan bi dede vardı o da tam komediydi çok gülüyodum:img-hyste demekki ailenin soyunda var bi şeyler .tunç ilk bölümlerde annesinin yanında kalıyodu mesut için zor günlerdi sinir oluyodum o üvey babaya özelliklede tunçu dövdüğü zaman .rıza babanında güzel sesi varmış demekki pınarın sesi de babasına çekmiş güzelliği de annesine .çok konuştum galibabye
Bende dün izledim video olarak kanal d nin sitesinde süper süper süper bu kelimeler yeter sanırım izledim ve bir kez daha anladım ki Arka Sokaklarda Gerçekten Bambaşka Bİr Hayat Var hele o Zeynepin merkeze girişi Muratla muhabbetleri süper yaa çok sevimliler hele Zeynepin Murata dediği
Zeynep: Bana yardımcı olmak istiyormusun
Murat: Evet
Zeynep: O zaman bize birer kahve getir
çok güldüm ben burda onları her gördüğümde yüzümde yine o kocaman aptal gülümse yer ediniyor yaa
"KaRtAnEsİ" 20-07-07, 09:48 herkese slm..başlığa uzun zamandır uğrayamamıştım...birinci bölümün yorumları yapılıyor heralde...süper ya yeniden hatırlamış oluruz dizimizi...
yeniden izlemedim 1. bölümü ama hatırladığım kadarıyla bir yorum yapayım...zaynebin annesiyle konuşması hüzünlüydü...zeynebin ilk merkeze girişi ve muratın onu görüp yanına gitmesi çok komikti...o diyologları unutamam...sonra aylin zeynebi ekiple tanıştırıyordu...sonrada olaylar gelişiyordu...çok güzeldi ama ilk bölüm...her bölümün ayrı güzelliği var zaten...
tekrarlarını kanal d de izlesek ne güzel olur...
1 bölüm yorumlarına başlanılmış bakıyorum her gün giriyorum ama bişi yazmadan çıkıodum nedense içimden gelmiyodu herneyse bende 1. bölümden bahsediyim bari walla izlememe grk bile yok çnkü her sahnesi tkr tkr aklımda ayrıntıya girmeden bahsetmek gerekirse.....
bi defa muratın zeynepi ilk görmesi we o bardağı bırakıp koşması snra zeyneple olan konuşması ztn benm fawori sahnem murattan gitmeye dewam edersek yavuzla basket maçları ardından o caddeki olay we zeynep hakıında konuşmaları....
merkeze geri dönmek gerekirse osman başkomisere düzenlenen kutlama we hediye süperdi ki ondan srna aylinin zeynepi ekiple tanıştırması dahagüseldi orda her izlerken gözüm takılır ali ne toymuş ya orda :)
Herneyse şu şehit annesi olayıda bu bölümdeydi galiba oda çok güseldi we aynı zmnda çobanımızn eski suçlunun elini öpmesi we kendini sürdürmeye çalışması dahada komediydi :)
yesim-jade 20-07-07, 15:09 arkadaşlar forum bana biraz durgun geldi azcık canlansa iyi olur bi konu buldum umarım beğenirsiniz işte konu:dizideki oyuncuları en çok hangi rollerde görmek isterdiniz?diziden kimsenin ayrılmasını istemedediğim için herkesi yazıyorum .
z&m:zeynepi yemek yaparken kısacası ev hanımlarının yaptığı işleri yaparken çok merak ediyorum muratta sofra kurmasına falan yardım etsin ayrıca operasyonlarda ve romantik sahnelerde,
a&p:ikisini birlikte görmeyi isiyorum ama rıza baba başlarındayken zor gibi en azından ali pınarı arasın pınar da ali'ye gitarının eşliğinde şarkı söylesin hem böylece bizi de güzel sesinden mahrum etmemiş olur ayrıca ali'yi operasyonlarda keskin nişancılığını gösterirken ve lalelik yaparkenki sahnelerde ,
r&a:ayla hocamı öğretmenliğini yaparken en çokta bunu rıza babada uygulsa iyi olur çok sinirli çünkü pınarla anne kız dertleşirkenki sahnelerde ayrıca rıza babayı operasyonlarda,
sahnelerde görmek isterim ayrıca en çok merak ettiğim sahnelerden biride alinin pınarı rıza babadan isteme sahneleri ekip te olsun çok komik olur pınar da kahveleri yapar ama bu sahnenin gerçekleşmesi için rıza babanın sinirlerinin yatışması gerek önce bu da biraz zor gibi.
diğer karakterlerle ilgili görmek istediğim sahneler gelicek ama ne zaman?
pınarın deyimiyle azzzzzzz sonraa.sizden de yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...:img-wink: bye
arkadaşlar ben 1. bölümü izlemeye çelıştım ama sonuna kadar bi türlü izleyemedim bende izleyebildiğim yerlerle ilgi yorum yapıcam zeynep ve annesinin konuşması çok güzeldi ben zeynepin annesini değiştiğini bilmiyodum ama öğrenmiş oldum zeynep ve muratın merkezdeki ilk konuşmaları çok güzeldi tabi diğerleriyle tanışma sahneleride güzeldi ama o sahne en güzeliydi ali çok değişmiş ozamanki haliyle şimdiki hali arasında çok büyük bi fark var murat ve yavuzun baskat maçlarının olduğu sahne ve gezerken olan sahne de çok güzeldi aklımdakiler bunlar saten tam olarak izleyemedim bölümü
konuyada cvp verim
z&m:evlerindeki ilk günlerini
ekip:daha heyecanlı ve sonunda komik konuşmaların geçtiği operasyolarda
a&p:sahilde gezerken ve ali ve pınar kıskançlık sahnelerini ve pınarı isteme sahnesi rıza babalara gitemeden önce hüsnü ve mesutun aliyle uğraşmaları çünkü çok komik oluyolar:P :P
bu sahneleri görmek istiyorum
aklıma bu kadar geldi
Severim ben böyle soğuk esprileri arada yap Melis'çim:)
Az önce replik yazıyordum...15. bölüm Hüsnü'lerin evlilik yıl dönümünü:)O kadar güzelmiş ki o sahneler gerçekten bu dizinin bir kez daha farklı olduğunu kanıtladı bana..Suat allahım bi kadın bu kadar mı komik olur ya:)Işıklar sönüyor..Ayy şimdi daha da romantik oldu di mi Hüsnü diyor:img-hyste Dansöz sahnesinde kopardı beni zaten..Aynı şekilde ekibin kutlamaya gelmesi çok güzelmiş:)Başka dizilerde karakterler arası böyle bir bağ yok:)Bu diziyi bu yüzden seviyorum..Hepsinin gözleri parlıyordu o an..Yapmacıklığın y'si yoktu yani..Sonra Murat Zeynep'e bizim de böyle kutlayacak yıllarımız olsun ister misin diyor Zeynep de isterim tabii diyor(Kim istemez ki:img-in_lo )Onlar bunu deyince benim aklıma sezon finali geldi..Sonra bomba gerçek mi rüya mı??Ya gerçekse ve ekipten birilerini kaybedersek diye düşündüm...Sonra geçenlerde okuduğum bişi aklıma gelmedi..Uğur Pektaş diziyi bırakıyormuş diye..Asılsızdır diye buraya yazmamıştım..Ya doğruysa diye düşündüm..Umarım doğru değildir..Sonuç olarak senaristlere sesleniyoruz...
Lütfen o bomba gerçekse diziden kimseye zarar vermesin yani kimse ölmesin sakat da kalmasın..Yoksa izleyici kaybedebilirsiniz..
Farkındayım 1. bölüm yorumundan 15 . bölüm yorumuna sıçradığımı sonra da 43. bölümden çıktığımın:)
derinmavi_642 22-07-07, 00:27 hehe 1. bölümden 15. bölüme atlamışın.bende bikaç şey yazam bari.gerçi izlemedim ama kopuk kopuk hatırlıyom.onlarıda nerde izlediysem hatırlamıyom walla.
ekibin ayline yaptığı numara süperdi.çok gülmüştüm.:img-hystekız zaten üzgün bide bu mardinli çıktı başına.aslında bu mardinliyi görseydik.aylini falan kaçırsaydı.tam komedi olurdu walla:img-yes:
hüsnüyle suatın evlilik yıl dönümü çok güzeldi.içinden ayline söyleniyodu hüsnü.o zamanlar ali baya şişmanmış.harmandalı mı halay mı ne oynarken göbeği çok fazla çıkmıştı.
lale denen kadına çok üzülmüştüm.tecavüze uğramak çok kötü bişey.allah kimsenin başına vermesin.
aylinle mesutun konuşması süperdi.repliğini yazmıştım.bu mesut çok harika bi adam ya.:good: :happy0064
zelihanında korsan cd mi ne satmasına çok şaşırmıştım.hiç beklemezdim zelişten.:hıh
neyse ben biraz fazla uzattım galiba.bye
yaa uğur abi diziden çıkcakmış galiba orhan oğuza ben çıkmak istiyorum demiş orhan oğuzda sen benim en iyi oyuncumsun olmaz demiş inşallah bu haber doğru değildir yada orhan oğuz inşallah izin vermez ya uğur abi çıkmasın dizinin tadı kalmaz murat hep son anda arkadan gelip suçluyu etkisiz hale getiriyodu murat olmazsa kim yapcak bu işikimse olmazki hem öyle bişey olursa aradan zaman geçince yeni biri gelir ekibe zeynep ona aşık olur bence bu çok kalasik her dizide olan bişey bizim dizimizde olmasın
reyhan bu haberi nerden duydun inş dogru degildirr yaaa gercekten ugur pektaş cıkarsa olmaz muratsız dizi olmaz zeynep başka birine aşık olur ve dizi mahfolur:sad53:
draco-pansy 23-07-07, 16:50 murat ölürse zeynep illa başka birine aşık olucak diye birşey yok. oda hep muratın hayaliyle yaşar. Bu arada arkadaşlar son bölümü izleyemedim biri bana ali-pınar lişkisinde yani o bölümde ne olduğunu anlatabilir mi
Evett arkadaşımm.. Ben de son bölümü izleyemedim.. Ama saolsun canım arkadasım keskin'cim anlattı.. Şimmdii bunlar Aliyle sahilde sarmaşş dolaş dolaşıolarmış sonra Pınar koşmaya mı ne başlamış, Rıza babaya toslamışş.. Anlattığı böyleydi, ama izleyen birinin ağzından duysan daha iyi :img-wink:
Finali izleyemedin mi??Aliyle Pınar sahildeydi..Tabi Rıza Babayla Ayla da aynı sahildeydi..Bunlar cilveleşiyorum diye koştururken sahilde Pınar Rıza Baba'ya tosladı:)Rıza Baba beklediğimiz gibi çok sinirlendi..Ertesi gün Ali'yi arşiv laleliğine terfi ettirdi:)Sonra bi operasyonda yanına aldı..Ama hiç konuşmadı..Zeynepler davetiyeyi dağıtırken de Ali'ye çok ters bi bakış attı:)
Yani durum böyleydi...Bi acayip anlattım ama:)
Edit:Melis ikimizde aynı tabirleri kullanmışız toslamak:)
draco-pansy 23-07-07, 17:05 çok sağolun ikinizde.....
ya canlarım benim ya.hele ali ne yapıcak şimdi..bundan sonraki bölümler daha komik olur...
diziden ayrılan var mı??
derinmavi_642 23-07-07, 17:25 çok sağolun ikinizde.....
ya canlarım benim ya.hele ali ne yapıcak şimdi..bundan sonraki bölümler daha komik olur...
diziden ayrılan var mı??
galiba ayrılanlar olucakmış.malesef yeni sezonda tam kadro izleyemiycez diziyi.:icon_sorr (filiz taçbaş biyerde söylemiş.)
murat ayrılırsa gerçekten batar dizi.bikere ekibin performansı düşer.eskisi gibi şen şakrak olmazlar.zeynep bence toplayamaz kendini.yani muratın diziden ayrılması tam bi hüsran olur.inşallah ayrılmaz.
bence de umarım uğur pektaş diziden ayrılmaz.. yani ekipten kim çıkarsa çıksın çok üzülürüm. murat da ekicin vazgerçilmezlerinden.. zeynep de toparlanamaz fln.. böle kalsın ekip!
bu arada uğur pektaşın çıkacağıyla ilgli kesin bi haber var mı ?
((--NeSli--)) 23-07-07, 18:42 bence arkadaslar zeynep ve murat karaketlerinden birinin ölmesi lazmmm çnkü gerçkten bomba tam altlarındaydı eger yasarlarsa aslındaa biraz saçma olabilir...ama ağır yaralı olup kurtulabilrlerde..ama dediğim biri biri mutlaka ölür.Mesela düğündeki misafirlerr filnn....
ya zeynep yada murattan biri ayrılmasın yaa ekibi dagıtmasınlarr yaa ama bana zeynep yada murattan biri ayrılcakmış gibi geliyorr ya inş böyle bi hataya düşmezler bide yerine yeni biri gelirse iyice mahvolur bnecee
bence başroller ayrılmaz gibi ya ali nin ayrılmacağı kesin miş aslında gamze ye çok teklif var ama deilmki uğur pektş ayrıldı onn yerine biri bulup dvm ederler ama çok kötü olurr
"KaRtAnEsİ" 23-07-07, 22:31 ya murat ayrılmasın...dizinin tadı kalmaz...ekip eskisi gibi olmaz... aralarından biri gidecek ve bu kişi murat...eğer muratı öldürürlerse ben zeynebin durumunu düşünemiyorum bence toparlayamaz....bide başkası girer ve zeynep de ona aşık olursa ay düşünmesi bile kötü...ya yılan hikayesine benzetmesinler bu diziyide...ben yılan hikayesini zeyno öldükten sonra izleyememiştim...bunuda izleyebileceğimi sanmıyorum...çünkü dizimizde hep bir eksiklik olacak...ve ben eskisi gibi tat almıcağım...ya uğur abi lütfen diziden çıkma lütfennn.....
röpörtajındada yazdığı gibi bundan önceki dizileri tutmadı.böyle güzel bir reyting alan bir diziden ayrılmayacaktır bence.çünkü bunun için bi sebep yok.yapımcı veya yönetmen ile sorunu varsa o ayrı.
KESKİN_NİŞANCI 24-07-07, 07:34 Evett arkadaşımm.. Ben de son bölümü izleyemedim.. Ama saolsun canım arkadasım keskin'cim anlattı.. Şimmdii bunlar Aliyle sahilde sarmaşş dolaş dolaşıolarmış sonra Pınar koşmaya mı ne başlamış, Rıza babaya toslamışş.. Anlattığı böyleydi, ama izleyen birinin ağzından duysan daha iyi :img-wink:
foryağmurum,devam edicektik ama biliosun hep bi şiyler çıkıo:)
ne zaman istersen söle devam edeyim ben...(valla başka bi yerde bulamazsın söyleyeyim önce resimli anlatıyorum ona göre:)
Finali izleyemedin mi??Aliyle Pınar sahildeydi..Tabi Rıza Babayla Ayla da aynı sahildeydi..Bunlar cilveleşiyorum diye koştururken sahilde Pınar Rıza Baba'ya tosladı:)Rıza Baba beklediğimiz gibi çok sinirlendi..Ertesi gün Ali'yi arşiv laleliğine terfi ettirdi:)Sonra bi operasyonda yanına aldı..Ama hiç konuşmadı..Zeynepler davetiyeyi dağıtırken de Ali'ye çok ters bi bakış attı:)
Yani durum böyleydi...Bi acayip anlattım ama
Edit:Melis ikimizde aynı tabirleri kullanmışız toslamak
bak komserim nasıl da gzl anlatmış :img-in_lo
bi de yağmurcum, rıza baba ali yi affedecek gibi geldi bana
affeder affeder ya... nerden bulucak başka -lale-
ha bi de rıza baba mesuta mı hüsnü ye mi tam hatırlamıom -o sizin lale- fln demesi çok komikti:)
not:komserim ben 7 bölüm izledim(tam deil tabi:icon_sorr )
izlediğim kadar burda gelip yorum yapcam:img-wink:
bana eşlik eder misin :img-in_lo
Foryağmur=formelis mi oluyor ben mi kaçırdım orayı:)Yani Melisin adı yağmur mu?:)Neyse beynimi fazla yormayayım sonra bölüm yorumu yapacak birşey kalmaz..Canan kesin haber var mı diye sormuşsun??Diğer arka sokaklar fan forumlarında sete gidip gelen bi arkadaş varmış...Geçenlerde bizim ekip toplanmış..Uğurla yönetmenin konuşmasını duymuş..Eğer bu sete giden arkadaş gerçekten gidiyorsa bilgi kesin gibi..Ama ben de sanmıyorum Uğur'un çıkacağını...Diğer dizilerde böyle bir olay yaşansa kesin aşıkları ayırırlar diye düşünürüm ama bizim dizimizde ben bunu düşünemiyorum...Onlara yakıştıramadığımdan mıdır nedir..Ayrıca az önce bu yorumu yaparken bugünün salı olduğu aklıma geldi..Bi arka sokaklar gününde arka sokaklar izlememeye de alıştık be..
Not:Komserim sen başla yorumlarına ben geliom arkadan şimdi çıkmam lazım öğlen ben de yorum yaparım...
KESKİN_NİŞANCI 24-07-07, 07:55 Foryağmur=formelis mi oluyor ben mi kaçırdım orayı:)Yani Melisin adı yağmur mu?:)Neyse beynimi fazla yormayayım sonra bölüm yorumu yapacak birşey kalmaz..Canan kesin haber var mı diye sormuşsun??Diğer arka sokaklar fan forumlarında sete gidip gelen bi arkadaş varmış...Geçenlerde bizim ekip toplanmış..Uğurla yönetmenin konuşmasını duymuş..Eğer bu sete giden arkadaş gerçekten gidiyorsa bilgi kesin gibi..Ama ben de sanmıyorum Uğur'un çıkacağını...Diğer dizilerde böyle bir olay yaşansa kesin aşıkları ayırırlar diye düşünürüm ama bizim dizimizde ben bunu düşünemiyorum...Onlara yakıştıramadığımdan mıdır nedir..Ayrıca az önce bu yorumu yaparken bugünün salı olduğu aklıma geldi..Bi arka sokaklar gününde arka sokaklar izlememeye de alıştık be..
Not:Komserim sen başla yorumlarına ben geliom arkadan şimdi çıkmam lazım öğlen ben de yorum yaparım...
komserim formelis=foryağmur oluo yani adı yağmur:) ben de deiştirdim...
size benden bi tavsiye böyle haberlere inanmayın:) -çok ciddiyim-
şu saatten sonra diziden birinin ayrılması aşırı saçma:img-wink:
o yüzden kafanızı bu tür haberlerle yormayın!
salı günü mü...:icon_sorr
cnm istedi geri sayım yapıcam:)
geri sayım:10 saat
not:ben bugün eski bölüm yorumlarımı ekliycem... salı günü ya tam isabet olur
davetimi kabul ettiğin için teş. komser :happy0064
ya neden bizim dizimizide diğer dizelere benzetiyolarki murat ölürse zeynep kendini toplayamaz tam toplamaya başlayıncaa yeni biri gelir birbirlerine bi şekilde aşık olurlar
şenay a. seni hiç özlemezmiyiz hiç bence senaryoyu yazmaya devam etmelisin çok güzel gidiyosun bırakma
ya neden bizim dizimizide diğer dizelere benzetiyolarki murat ölürse zeynep kendini toplayamaz tam toplamaya başlayıncaa yeni biri gelir birbirlerine bi şekilde aşık olurlar
şenay a. seni hiç özlemezmiyiz hiç bence senaryoyu yazmaya devam etmelisin çok güzel gidiyosun bırakma
off canım off aynen katılıyorum yani zeynep kendini toparlayamaz toparladığı zaman yeni birine aşık olur alın size ikinci bir yılan hikayesi vakası istemiyorum buradan söylüyorum eğer murat ölürse yani uuğur diziden çıkarsa ben bu diziyi izlemem
derinmavi_642 24-07-07, 10:39 oh be forum canlanmış.walla in cin top atıyodu.
murat diziden ayrılırsa izlerimde yani öylesine izlerim.eskisi kadar fanatiği olmam.murat benim için önmeli bi oyuncu değil.ama o ayrılırsa diğer karakterlerde zevk vermez.
off off eskiden olsa şimdi saatleri sayıyoduk.şu yaz çabuk geçse.ne güzel arka sokaklar bi aralar yaz dizisiydi.
şenay a.neden senaryoya devam etmiyosun.çok güzel yazıyodun.
arkadaslar bence ugur pektasın diziden ayrılması gibi bi durum söz konusu degil yani öyle bişi olsaydı kesin internette bi yerde haberi olurdu yani inanmıyorum ben çıkacagına sonucta diger dizilerde bi kişi ayrılcak felan öyle bi haber çıksa hemen duyuluyo yoktur yani böyle bişey hem saçma ayrılması böyle güzelim diziden ayrılınırmı? hem gamzeside orda bırakmaz gamzesini ugur:):)
KESKİN_NİŞANCI 24-07-07, 15:25 İlk bölümlerde z/m tartışmaları bi harika
-Öptün öpmedin- tartışması var ya ,rıza babanın telde onların konuşmalarını dinlemesinden habersiz:),bi de murat ukalalık üstüne ukalalık yapınca
hüsnü-suat cephesi
hüsnü:ya anla işte o biçim:)şeylere benzemen lazım şeylere:)
süperler yaaa ancak o kadar komik söylenebilir
ve suatın o meşhur seslenişi:hüsnüüüüüüüü:)
allahım ya zeyneple hüsnü ne gzl kırıtıyolar öyle,rolün hakkı böyle verilir kardeşim beeee helal:happy0064
4.bölüm öperasyon sahnesi sonunda bir Mantık-Hatası gözüme çarptı
murat suçluyu itti zeyneple birlikte uçtular öteye halbuki zeynepi elinden alıp onu itseydi anında suçluya mudahele edebilirdi zeyneple uçmak daha kolayına geldi herhalde:) mesutum halletti neyse…
5.bölüm operasyon sahnesi tek kelimele bi harika özellikle de muratın çıldırış sahnesi
Zeynep:benim de ojem bitmiş:) Mesut:yardımcı olayım beyefendi…iyi günler
Zeynepin aşık-kız halleri:)Ekip arabasındaki konuşmalar hele/mesutun murat a bu da 3 deyişi…
Baş başa bir hafta sonu tatili hayali ilk bölümlerde de var
Mesuttan incilere devam:):bak koçum avuçlarım kaşındı,ellerim terlio,bu tasma her an elimden kayabilir…Çaktın mı?
6.bölümde z/m yemek yerken gül ve diken muhabbeti yapıolardı
arkalarında mesut ve ali vardı(acaba ne konuşuolardı:icon_whis )>>>yani ben de bi tuhafım
böle bi bölüm yorumum çıktı...ben de bi şey anlamadım:img-icecr
not:komserim ben böle gidiom(hatta uçtum) bi sorun var mı?
ohh be sonunda forumumuz azda olsa canlanmış yaaa neydi o sessiz kimse gelmiyo yorum yapmıyo forumumuzn üzerindeki ölü toprak gitmiş belli:)
Eski sayfaları okurken bi an bomba gerçkmi rüyamı ikilemine başlıyoruz yine dedima ama hmn başka konuya atlanmış sewndm:)
Herneyse şu uğur pektaşın çıkması konusuna gelnce arkdşlar haberi ben ekledim ama haberde bir asparagaslık kokusuda yok değil hani ama eğer gerçkten böyle bişi olcaksa-olmaması tercihimzdir:)-biz önceden biliyoduk böle bi dedidokudu çıkmıştıtda bak gerçkmiş deibilmek içn ekledim en azndan :) şaka bir yana haberi bnm eklememe rağmen inandığım söylenemez we inşda doğru çıkmaz....
Ewttt eski bölüm yorumlarına gelnce benm en bayılarak defalarca sıkılmadan izleyeceğim sahnelerden biri muratın o hahwe fincanını bıraktıktan snra olan zeynep-murat sahneleri:) gerçkten çok güseldi..Onun haricinde (yanlış hatırlamıyorsam)4.bölmdeki o operasyondan snra cafedeki zeynepmuratın konuşması zeynep: sarışın olablrm ama isveç watanadaşı değilim serbest akşşaçmalıklarına inanam murat: beni yanlış anlıyosun zeynep zeynep: sne beni hiç anlamadın murat:) walla bütün replikler aklımda gerçkten çok güseldi şöle eski bölmlere bakınca sanki eskiden en azından zeynep murat hakkında konuşmak gerekirse sanki eski bölmlerde daha güseldi ya sahneleri ama n,buna zıt olanda mesut sahneleri bence...mesut tedawi gördkten snra kendine gelnce tam süper oldu bende doğru söylememk gerekirse ilk bölmdlerde mesuta kanım hiç ısınmamıştı ama şu içki meselesi çözülünde :good: galiba çok uzun yazdım herneyse bu 1haftalık idare eder herhalde....:)
İstediğin kadar uzun yazsanda biz seni okuruz merak etme:)Konu eski bölüm yorumları olduğuna göre hele bi de arasında 4. bölüm varsa şimdi siz benim çeneyi görün:)
2. bölümün sadece Z&M sahnesini izleyebildim:)Kanald'de açılmadı bi türlü malum yerde yok zaten..Benim programda da açılmadı..Ben de z&m ile yetinirim..
2. bölümde çapkın Murat'ı ekranlarda gördük:)Meral ve Meralin kırmızı arabasıyla birlikte..Bi de o aralar Pınar da Murat'a aşıktı..İşler arapsaçıydı yani..Zeynep kız çocukları çabuk büyür diye çatır çatır söylemişti Murat'a:)Bi de Neco vardı:)Zeynep'in trafik şubeden arkadaşı..Aslında Zeynep'e ekip dışında 1-2 arkadaş yapsınlar..Bir sürü Murat'ın arkadaşını gördük ama Zeynep'in göremedik fazla..Bu bölümün en romantik yeri:)Murat'ın bir resmini çekebilir miyim dediği yerdi:)Saçmalamaya başladım galiba daha başlamayan ilişkinin romantik anından söz ediyorum..
3. bölüm:)Güzel bir narkotik operasyonu..Rıza Baba'nın orda herşey yolunda mı demesi güzeldi..O operasyonda Ali de çok karizmatikti..Devriye gözcü 1:)Bi de bu replikler çok hoşuma gider:)
Murat:Geçti mi gerginliğin?
Zeynep:Sen yanımdayken..
Murat:Ben yanındayken son derece rahat olabilirsin..
Zeynep:Rahatlıktan ne anladığın konusunda şüphelerim var..Operasyon her anlamda başarıyla tamamlandı:)
Zeynep'in Murat'a hırslanıp sınava başvurması var bi de..Zeynep ukala ve kasıntısın dedi ilk galiba bu bölümde..Zeynep'in arkadaşı Hale de geri dönebilir gerçi bi yere gitmedi ama görünmüyordu işte..En güzeli sonuydu bölümün..Ayla'yı kurtarma operasyonu muhteşemdi..
4. bölüm ve sonrasına az sonra devam ederim..Giren yazmadan çıkmasın foruma arka sokakların bi köşesinden tutun ve yazmaya başlayın..
Herkese merhbaa..!! Ne güzel böyle burayı canlı görmeekk..!! Bu arada benümle ilgili bi konu geçmiş.. Devlet sırrı olan adımı açıklıorm :img-hyste YAĞMUR :img-yes: Eski bölümlere dönmüşsünüz söylendiği gibi.. Benim bilg.de bi sorun var internetten indiriosunuz heralde, indiremiorum izleyemiorum.. Ama yorumları replikleri okuyunca izlemiş kadar oluorum.. SÜPERSİNİZ.. Aynen devaaam :img-wink:
meraba arkadaşlar ben diğer bölümleri daha izlemedim en yakın zamanda diğer bölümleride izlicem inş.
bu arada forumu bukadar calı görmek çok güzel özlemişim forumun böyle olmasını
slm forumdaşlarım coşmuşsunuz yine bakıyorum yazdığınız bütün replik ve senaryoların altına imzamı atıyorum süperlerdi her biri Zeynep Murat deyince bende akan sular duruyor zaten biliyorsunuz onlar benim için dünyanın en güzel aşıkları hem z-m olarak hem g-u olarak
bu arada itiraf edeyim Suatı ilk gördüğümde bu kim ya daha iyisini bulamamışlarmı diye düşündüm yani neden bilmiyorum ama ilk önce yakıştıramadım Hüsnüye ama şimdi Suat stand-up çıları geçti maaşallah süper izlerken müthiş keyifli:happy0064 :happy0064
arkadaslar cook güzel yazmıssınız..eski den olduğu gibi forum cosmus yine..rüyamda yeni bölümü gördüm hemde öle bi gördüm kii.simdsi hiç hastane saahnesi yoktu..ama bomba patlamıs..sonra muratla rıza baba konusuo dioki murat eğer o asımı öldürseydim bu cocuk ölmezdi falan dio.sonra zeynep onu sakinleştirmeye calışıo o zeynepi itio bırak zeynep ya falan dio..aslında rüyam daha uzundu ama genle olarak bunlardan ibaretti.neyse simdi eski bölümlerin yorumlarını yapiim.
ilk 5 bölüm z+m murat sahnelkeri güzeldi.özellikle 4. bölüm ilk yardım cantasının olduğu ve 5. bölüm de cafedeki konusmaları.
su narkotik operasyonunun olduğu muratın ze4ynepe sarıldığı sahnede güzeldii(3. bölüm)
suat ve hüsnü hep komik.hele hüsnünün zeyneple gittiği operasyondaki hali harikaydı..haa bide murat operasyondan önce konusması zewynepin yurtdısına gitmiyceni sölemesi falan,ondan öncede kız arkadasıma tele kız muamelesi yapcaklar da sinirlenmicem(sanırım böle diodu)falan diodu hepsi cooooook güzeldi..
neyse arkadaslar bu cuma memlekete gidicem..bi hafta kalıcam maaalesef forumdaan bi hafta uzak kalıcam:icon_sorr ..ama ordan aydına tatile gidicem orda foruma girerim mutlaka.son iki gün içinde belki giremem.herkeese ii günler ve ii tatiller..kendinize coooooooook ii bakın:img-blush ..forumu bos bırakmayın..bye
Az sonra dedim ama üstünden nerdeyse 1 gün geçecek neyse yettim gari..
4. bölüm bi efsane benim için gerçekten..Operasyonu başta çok ilgimi çekti..Seri katilin peşinde bizim ekip..Sahilde ceset..Çok ilginç..Muratla Zeynep'in sınav salonundaki bakışmaları süperdi..Murat da sınavdan sonra çok havalıydı ama fos çıktı..Ama çok üzülmüştüm fos çıkınca kaybettim diye yankı yaptılar ya:icon_sorr Aynı anda biri Murat biri bak ben demişti..Sonra da ne diyeceklerini söylememişlerdi..Orda ne derlerdi diyeceklerdi diye merak ederim:)Pınar'ın arkadaşı çok kötüydü..Uyuşturucu falan:img-blush Pınar da Zeynep Murat'ı arayınca Murat'a bi güzel bağırdı Zeynep duysun diye..Hastanede de Yavuz Pınar'a hafiften yazıyordu..(Aynı hüsnünün veletleri gibi konuştum:))Velet demişken onlar da Salim Ustanın şefkatli kollarından güzelce sıyrıldılar:)Aylin sonuçları açıklamaya kalktığında Mesut'un yeşil gömleği dikkatimi çekti..Yeşil de çok yakışıyor Mesutuma..
Hüsnü: Deli deli konuşma kızım keyfimizden değil herhalde..
Suat:Yok bi de keyif almaya başlasaydın..:img-hyste
Mesut'u da silivriye sürdürmeye çalıştılar ya:icon_sorrBeşir'in bu bölümde güzel bir sözü var..Kendiliğinden kalırsa güzel olur çekip giderse de üzülme arkadaş zaten hiçbir zaman yanında olmamış demektir...Tabi sonra Zeynep kalır..Orda Murat'a gtmeyeceğini açıklama sahnesi de güzeldir..Annemi bırakamam..Ekip otosuna binerken de güzel..
Mesut:Bir dakika bir dakika nereye böyle ulu orta
Hüsnü:Kardeş hanım benle
Mesut:Ha iyi o zaman..
Nejat ve Nilgün:)Nejat'ın da gömleği fıstık yeşili:)Yakışmış..Antalyadan kimleri tanırsınız deyince Hüsnü Mualla ve Orhan Abi'yi sayarken gülmekten kırıldım:)Zeynep Rıza Babaya hıyar dedi resmen operasyonda..Zeynep'in pembe çantasından silah çıkması da güzeldi..Zeynep ayakkabıları falan fırlattı koşmaya başladı Aydan'ın peşinden..Ve sonu muhteşemm:)Kadının(!) balkondan düşmesine üzüldüm ama..Murat'ın ruhunda tarzanlık var..Balkondan geçiş yaptı bi güzel:)Mesut'un da kapıyı kırması güzeldi...Süslü de tam süslüydü çok komikti..Onun ölmesine de çok üzülmüştüm..
Not:Hatırlamıyor musunuz hiç ya..İzlemeseniz bile aklınıza geldiği kadarıyla yorumlayın eski bölümleri..
KESKİN_NİŞANCI 26-07-07, 09:28 herkese merhaba,
buranın hali hiç iç açıcı değil:icon_sorr/bi sayfayı kapatamadık:icon_sorr
neyse ben bölüm yorumumu yapayım da:icon_whis
yine mangal partisindeyiz(7.bölümde yani)
ve zeynepin saçları harika(nerden çıktıysa gzl duruo ama :)) hatta öznurumun imzasında da var o hali…
veletlerin yüzünden tartışmaları…muratın ağzından çıkan o süper kelime
-sana olan aşkımı çoluk çocuğa anlatmak zorunda değilim-:)
karakoldaki sahneler…Zeynep te murata karşı boş durmuo hani -sen bana lazımsın-sahne dedim de arabadaki sahneler de müthiş:)
murat:-Zeynep yeni bir koku denedim de,bak bakalım beğenirsen alıcam-
hüsnünün gelişi:)borcunu ödeyişi…öyle bir söyleyişi var ki…-al ki bi daha isteyebileyim-7.bölümde ekibin birbirlerine günden güne ısındıkları göze çarpıo …
murat ekibe zeynepi sorunca mesut,hüsnü,ali nin murata cevapları fln güldürdü yani..
Zeynepin sibeli bir gecelik evine alması, -annelik damarı kaparması- olayı
ve sibelin bebeğini evine gidip alması vs.(örnekler çoğaltılabilir)
yani Zeynep tek kelimele harikaydı…
-Çocuğunu eğlendiren anne baba- parktaki sahneler süpperrrrrr…
bir de onların çocuklarını görseydik yaaa… şimdi asım geldi aklıma işte:(
murat…nasıl da ağlıo(zeynepi hastaneye götürürken),hele bir replik var ki…
-seni seviyorum Zeynep- -beni yalnız bırakma Zeynep-…
siz de bizi yalnız bırakmayın:(
gzl bitirdim ama:)
slm canlarım ben geldim sevim ve bidenem yazdığınız sahneler süper ötesi gereçkten vallahi brawo ben izleyemediğim için detaylı yazamam ama benimde ZEynep Murat sahneleri arasında şu meşhur Allah kavuştursun sağol repliği çok hoşuma gitmişti hani kadının kocasını öldürdüğünde şüpheleniyorladıda başkası çıkmıştı Murat kadının kolisni arabanın bagajına koymuştu Zeynep görmüştü kadın gittikten sonra Zeynep:Allah kavuştursun Murat: Sağol hatırlıyorsunuzdur hepinizve tabiki o Hüsünün nonoş halleri ve Hüsnün Garipe dediği Suat sen şampuanınımı değiştirdin lafını hangimiz unutabilirzki
evet ya hüsnünün o hali çok güzeldi zeynep ve muratın o konuşmalarıda çok güzeldi allah kavuştursun olan bide zeynep vurulduktan sonra muratın konuşmaları çok güzeldi gerçi her sahnesi güzell
slm arkadaşlar evet bahsettiğiniz sahneleri bende çok seviyorum gerçi ben zeynep ve murat ın her sahnesine bayılıyorum bana göre onlar dünyanın en çok yakışan çifti
slm arkadaslar..bu aksam tatile gidiorum..yani yıl dönümünde burda olamıcam .ne yazıkki gitcem yerde de int cafe falan yok(sanırım yok)..bu yüzden simdidein herkesin arka sokaklar 1. yıl dönümünü kutlarım..
uamrım bi dahaki girdiğimde baslık kapanmıs olur..bide zeynep vurulduktan sonra muratın sahnelerini konusmusunuz..bencede harikaydı.her izleyisimde ilk izler gibi oluyorum..cok güzel di o sahneler..bide hastanede zeynep uyandıktan sonraki sahnler falan hepsi cook gü<zeldi.neyse herkese ii günler..kendinize ii bakınbye
ii tatiller canan
yaa bu forumun hali ne bölee yaa in cin top oynuyu kimseler yokk
neyse bence en gzl bölümlerden bi tanesi 11. bölümdü,
mesutun arabası çalınmışş
merkeze geliyo sinirli arabam calındı diyo bende zannediyom herkes üzülcem basladılar dalga geçmeye orası gzldi
bide mesut kısıyoo gülmeyin diyo zeynep ben hiç gülüyomuyum abi
mesuttu diyo ya atese ilk odunu kim attı ver odunu ver odunu bu replikler çokk güzeldi bence
şenaycımm senaryonun devamını bekliyorumm
ii tatiller canan
yaa bu forumun hali ne bölee yaa in cin top oynuyu kimseler yokk
neyse bence en gzl bölümlerden bi tanesi 11. bölümdü,
mesutun arabası çalınmışş
merkeze geliyo sinirli arabam calındı diyo bende zannediyom herkes üzülcem basladılar dalga geçmeye orası gzldi
bide mesut kısıyoo gülmeyin diyo zeynep ben hiç gülüyomuyum abi
mesuttu diyo ya atese ilk odunu kim attı ver odunu ver odunu bu replikler çokk güzeldi bence
şenaycımm senaryonun devamını bekliyorumm
ay canım hakikaten süper eklediğin replik ateşe odunu ilk kim attı ay koptum burda ya bayılıyorum onlara çok özledim bir an önce ekranlara tam kadro dönsünler yaa bu arada canım senaryomu ekleidm okuyabilirsin yorumlarada yazdığım gibi ben bu bölümü pek beğenemdim ama olsun sizler beğenirsiniz belki
canancığım sana ben dedim ama yineliyorum iyi tatillerrr canımm:icon_sorr
merhaba arkadaşlar
öncelikle pek giremedim bu aralar ama yorumların hpsini şimdi okudum..
yazdığınız bütün replikler süper her okuduğmda o sahneleri hatırlıyorum.. özellikle mesutun o arabası parçalandığı bölüm bende çok gülmüştüm. ekip oto.sunun önünde mesutun arabasıyla dalga geçmeleri çk komikti tabii bde mesutun arabasının parçalarını bulduğndaki bağırışlarıı:img-hyste ..
pazar gününden sonra 3 hafta burada yokum..o zamana kadar daha çok girmeye çalışcam.
(bu arada senaryonun devamını bekliyoruzz:img-pilot )
evet araba parçalanma sahnesinde mesut acayip tatlıydı "ben gülüyomuyum ben gülüyo muyum" ben de acayip gülmekten kırılmıştım ee hırsız da nerden bilsinler çaldıkları arabanın mesut gibi birine ait olduğunu bilseler mesutun arabasının yanından bile geçemezler
KESKİN_NİŞANCI 27-07-07, 17:41 dün msn de bazu ma 'bi de bu yıldönümü kutlamasına kimse gelmiomuş' dedim...:)
bazu m da belli olmaz demişti :) nişancı bunu durup dururken sölemez tabi :icon_shad
canan ve derincim sizin adınıza çok üzüldüm şimdi...
umarım bi kişi daha ben de kutlamada olamıcam demez:img-swoon
as-buluşması olmadı bari msn deki olsun dimi???
neyse ben sözü daha fazla uzatmadan bölüm yorumumu ekleyem...
8.bölümdeyim
işte –koptuğum- bi an / ne bi an ı bi bi bi sürü an var böle...
murat zeynepi vuran adamı yakalayınca daha doğrusu buna muratın intikamı derler…
ve tam o sırada mesutun konuşması:hüsnü ambulans gelene kadar 2 çay mı içsek acaba? :)
hastane sahnelerinin mükemmel olduğunu sölemeden geçemiycem:)
bizim hastane-aşıklarının da ayrı bir mükemmellikleri var yani… yeni sezonda da onları öle görücez galiba…
çoban ailesi ve yine gülmece…bu defa zelihanın arkadaşı meselesi
o ne boy ya (zelişin arkından bahsediom)
içerdeki yaratık ne? ne yaratığı hüsnü? bu deve deve:) ancak böle anlatılabilir ya
gülmekten bi hal oldum…ve en çok gbt-olayına:)
mesut:o adamda ne ararsan var çete-haraç-gasp-tecavüz... die sıralıo bi de ya…
aylinden bi replik sunayım siz de seve seve gülün
aylin:bu bizim yeğenin kreşten arkadaşı/rica etsem bir gbt sine…
OOoo.. Herkese merhbalar.. Replikler fln hepsi birbirinden güzell.. Ne güzel eski bölümleri tekrar izliosunuz, o anıları tekrar canlandırıosunuz bu forumda :img-yes: Ben de izleyebilsem keşşkee.. Şu kursum bitsin bakıcam bi çaresine :img-wink: Herneysee, şu Arka Sokaklar Yıldönümü çok önemli benim için.. İnş. bi aksilik çıkmaz ya, tel.de alarm bile kurdumm, o gün 3e çeyrek kala ötmeye başlıcak =) =) Pekii, napıcaz yıldönümünde..?? :img-blush
derinmavi_642 27-07-07, 20:40 11. bölümde hüsnü taksi şoförü olmuştu.çok gülmüştüm haline.suçlu sayılarak merkeze götürmeleri falan.çok harikaydı.pınarla suat bela mıknatısı hüsnüde kadın mıknatısı.
hele mesutun arabasının çalınması çok komikti.zaten mesutun her hareketi komikti o zamanlar.şimdi biraz daha az komik
herkeze merhaba
bir kac gundur foruma giremiyorum. bugun gire bildim ve senaycim 52'inci ve 53'uncu bolumun senaryolarini okudum yine cok guzel yazmissin :happy0064 sonunda Riza baba yumusamis gibi ve aliye bir sans yericek.
senaryolarin devamini sabirsizlikla bekliyorum.
evet 11'inci bolumde cok gulmustum Mesut abini arabasi calindigi bolum mesut abi cildirmisti ele arabasinin parsalarini bulunca oyle sinirlidiki herseyi yere firlatiyordu ve en cok mesut abinin bu lafina komikti "evet.. sehrin butun fahiseleri husnunu taksisini iskal etti"bu lafina gulmekten olmustum.:img-hyste
elif__kv.kk 28-07-07, 15:51 evet gerçekten mesutun sahneleri çok güzel oluyo hem çok komik hemde karizmatik sezon finalinde kaçırıldığındaki sahneleri çok güzeldi adamlarla konuşması falan:img-wink:
KESKİN_NİŞANCI cnm umarım 1 kişi daha ben katılamıcam demez demişsin ama bende katılamıcam ztn kaç gndr bilmiorum ama nete giremiyorum dedemi kaybettim galiba 31 temmuzdu sizin buluşmanız ewde olsam bile aranıza giripde konuşabilceğimi hiç sanmıyorum o zmna kdr toparlanırmıyım bilmiyorum....Bu msjımda silinecektr bundan emnim ama içmden bölüm yorumlarından yapmak gelmiyo beni mazur görün (adminler en azndan arkdşalr görene kdr silmezsenz beni çk mutlu edersnz)
derinmavi_642 28-07-07, 21:28 gözde cnm başın saolsun.yorumunu okuyunca üzüldüm.geçmiş olsun.
bilgisayarın sorunu halledildi.yani bende olucam yıldönümünde.
(mesajımın silinmemesi için bide dizi yorumu yapıyım.)
5. bölümde murat feyza denen kadının eşyalarını taşırken çok komikti.zeynebin oje istemesi falan.çok gülmüştüm.arabada zeynep silahın özelliklerini sıralarken ağzım açık izledim.maşşallah kız zeka küpü dedim sonra dizi olduğu aklıma geldi.repliği yazıp veriyolar tabi.
elif__kv.kk 28-07-07, 21:36 gözde canım başın sağolsun:(
malesef bende olamıycam yıldönümünde çünkü taşınıyoruz ve p.tesi int. bağlantımda kesi |